Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
karafirtina 27-11-07, 18:30 cnm öyle bir sey yapacaklarını tahmin etmiyorum ama yine de belli olmaz..
Özel bölüm falan yapmasınlar zaten her zaman tekrarı oluyor gerek yok bence..
Ama neden hala düşmedi anlamadım..Sabahtan beri bekliyoruz cıksa bir an
önce..:img-sorry
Parasıda olsa farketmez yapamaz bir şey Demir varken..
ya burda framgna panigini korkusu gordum ...korkmana gerek yok duygucum fragman cikmis ..sinem dedi sadece nivea arkadasimiz gormus oda anlatmicakmis:img-wink:
ya burda framgna panigini korkusu gordum ...korkmana gerek yok duygucum fragman cikmis ..sinem dedi sadece nivea arkadasimiz gormus oda anlatmicakmis:img-wink:
Cuma gunu mac yok ıse.Sıtede yazıldıgı gıbı yenı bolum ıse bır sorun yok.Mesela bızım baska bır dızımız bugun kolaj verıyor mac yuzunden.
Bende fragmana rastlamadım.Ama butun fragmanların persembe gunune kadar olanı verdıler.Panık yapmayın arkadaslar
Mutlaka yarın gorecegızdır.Ozette verılır.Kanald mac rehavetıne kapıldılar galıba
arkadaşlar bu fragman nazı nedir anlamadım? devlet sırrı oldu sanki..
neyse artık en iyisi bekleyelim biz de yakalamak için
arkadaşlar bu fragman nazı nedir anlamadım? devlet sırrı oldu sanki..
neyse artık en iyisi bekleyelim biz de yakalamak için
dogru söylüosun arkadasım.fragmandan haber yok beklemye de gerek yok.misafir gelecek,ne ikram edeceğim yani,6. bölüm fragmanında görebildiğim neriman'ın ev tursularını mı ?:img-pilotaman kötü espri biliorum,neyse cıkayım kek falan birşey yapayım bari.
snra görüşürüzbye
evet evet kek iyi bi fikir. ben de mi yapsam :) kolay gelsin çokk
bu arada gerçekten sadece 2 kişi mi görmüş fragmanı ya da şaka mı acaba
fragman büyük ihtimal bu akşam verilir ama maç var o yüzden hep kanald açık olamayacak. haberleri sonra sizden alırımm
batuhan_gumus 27-11-07, 19:54 meraba asiciler ben geldim:happy0064
allaha sükür cezam bittide buraya yaza bilcem
bu bölüm cok güzeldi asiye cok güldüm yaa cok tatliydi :img-blush
gerci süheyla hanim asiye
pekte iyi davranmadi ya:( nese asi hic bozmadan dvm etti
demir yavas yavas asiye asik oluyorrrr
ratingler iyi gelmis gerci ama
ab de 16,7% gelmis buna azcik sasirdim yaa gerci nese
düzelirr die düsünüyorum
ama totalde cok güsel gelmisss
asi cok sewiyorum yaa kopamiyorum :P
şimdi arkadaşlar nivea arkadaşimizinda gördüğü mechül aslında bir ara
geldi gördum anlatmıyacam dedi cıktı daaha sonra bir mesajı yok
şaka mı yaptı yoksa gercektn gördüğümü bilmiyorum valla
belkide görmemiştir
Neslihan17 27-11-07, 20:05 Alttan küçük fragman çıktı arkadaşlar. çok beklediğimiz sahneler gerçekleşiyor ve cenaze de Asi, Demir'i Leyla'nın Demir'e sarılması sonucu kıskanıyor. süheyla antakyaya gelmiş ve İhsan onu sanırım köprünün oralarda görüyor. Defne ve Kerim iyice yakınlaşıyor. :)
gecen hafta fragmanı ilk salı gecesi saat 3 de(3.10) :img-pilot:img-pilot gösterdi arkadaşlar...hatta muziğini duyup yataktan fırladığımı biliyorum..uykulu uykulu gecenin o vakti algıladıklarımı buraya yazdığımıda :img-cool2:img-cool2
bence gene ilk bu gece saatlerinde gösteriri fragmanı...çünkü eger kanal fragmanı 1 kere yayınladıysa devam olarak 2 reklam arasıda bir yayınlar...helde bu kadar bekleniyosa...Ama bu tabi benim düşüncem...
Alttan küçük fragman çıktı arkadaşlar. çok beklediğimiz sahneler gerçekleşiyor ve cenaze de Asi Demir'i Leyla'nın Demir'e sarılması sonucu kıskanıyor. süheyla antakyaya gelmiş ve İhsan onu sanırım köprünün oralarda görüyor. Defne ve Kerim iyice yakınlaşıyor. :)
Ve evet arkadaslar
Bılın bakalım ASI'nın ustunde ne var.Aynı kıyafet.Şalını başına geçirmiş.Ve Leyla'ya oldurucu bakıslar atıyor
Ayaklarını gostermedıgı ıcın bırsey dıyemeyecegım.Ama Gulbeyazcım hazır ol.Ona 3 tane renklı renklı cızmelere yollamamız gerekecek
fatma-1721 27-11-07, 20:08 şimdi arkadaşlar nivea arkadaşimizinda gördüğü mechül aslında bir ara
belkide görmemiştir
Simdi bende gördüm fragmani,"Binbir Gece" esnasinda altta fragmani gösterdiler(tabii sessiz),hem "Asi"nin hem "Menekse ile Halil"in fragmanlarini gösterdiler,fazla birsey anlamadim.
Gördügüm kadariyla:Süheyla antakyaya geldi galiba;Kerem Defneyi öpüyordu,Asi basi örtülü bir haldeydi(cenazedeydi sanirim),bukadar fazla göremedim:icon_sorr
Simdi bende gördüm fragmani,"Binbir Gece" esnasinda altta fragmani gösterdiler(tabii sessiz),hem "Asi"nin hem "Menekse ile Halil"in fragmanlarini gösterdiler,fazla birsey anlamadim.
Gördügüm kadariyla:Süheyla antakyaya geldi galiba;Kerem Defneyi öpüyordu,Asi basi örtülü bir haldeydi(cenazedeydi sanirim),bukadar fazla göremedim:icon_sorr
cok sagol fatma abla:good: funda sana cok teşekkür ederim
neyse sonunda birazcık olsada anlamiş olduk nerden biliyoruz dimi ama yaa
inşallah asinin kıskandiğini demir anlaamaz biz anlasak yeter:P:P:P:P:P
suheyla&ıhsan karşilaşması nasıl olacak acaba
karafirtina 27-11-07, 20:21 şimdi arkadaşlar nivea arkadaşimizinda gördüğü mechül aslında bir ara
belkide görmemiştir
yok cnm sakaa yaptigini sanmiyom ..cunku gecen defa dedikleri cikmisti ama bilmiyorum sanirim kizgin oldugundan dolayi yazmamis
NESLIHAN17 fragmani gordugunde cekip malum siteye koyabilirmisin sunada binbirgeceyi izliyosun ya ondan dedim:img-wink:
binbir geceyi hiç izlememe rağmen sırf fragman için izliyorum göstermedi ama altta kare şeklinde çok az gösterdi demekki vericek haberiniz olsun gördüğüme göre süreyya o köprüden geçiyordu ihsan onu uzaktan görüyordu,leyla demire sarılıyordu sanırım baş sağlığı için (sinir şey ya sarılmasın) birde defne ve kerim bir yerde yanyanaydı atta vardı yanında kerim tam defneyi öpücekti at irkildi oda öpmedi gülümsediler o küçücük kareden o kadar göründe heralde verir reklamı tv başına geçin bence..
Binbir geceyi izlerken fragmanı izleme şansını yakalayanlardanım.Asi'yi gördüm başına rahipler gibi bişey geçirmiş .Gene yaptı bu kız yapacagını.Hepimizi kıyafetler konusunda sinir etmeye devam.Narimanın dedigi gibi bakalım ayagına ne giymiş.
Leyla geliyor demek buyursun gelsin isterse kalsın ,kalsında Asi onun hakkından gelsin görsün bakalım el mi yaman bey mi?Süheyla teyzede eminim yaşasın kötülük naraları atarak koyulmuştur Antakya yollarına.
Defne ve Kerim gene tam gaz.Öpüşecekleri sırada at kişniyor bunlarda şaşırıp gülüyorlar.Gördüklerim bundan ibaret.Tamamını izleyen veya elinde fragman olan arkadaşım varmı varsa ses versin.
Alttan küçük fragman çıktı arkadaşlar. çok beklediğimiz sahneler gerçekleşiyor ve cenaze de Asi, Demir'i Leyla'nın Demir'e sarılması sonucu kıskanıyor. süheyla antakyaya gelmiş ve İhsan onu sanırım köprünün oralarda görüyor. Defne ve Kerim iyice yakınlaşıyor. :)
teşekkürler anlattığınız için..
fragman olsunda minisi olsun:)..beklediğimiz şeyler bizi şaşırtan kısımlar yok.. asi'nin bakışlarını ve Leyla'nın demir'e sarılması sonucu Demir acaba yanlış anlamışmıdır tarzında ki Asi'ye bakışını görmek güzel olacak:)
Defne ve Kerim'in ayrı duramayacağı belliydi..ortada fol yok yumurta yok birbirlerine küs ayrıldılar..küs demeyelimde bol miktarda naz yaptılar diyelim...
brokensmile 27-11-07, 21:05 ya kesin kasten vermiolar
önce bi umutlandırıolar bizi mini bi fragmanla merk edelim die
sonrada böle bekletiolar..
geçen hafta salı sabahı izlemiştim , sabahtan beri o umutla bekleyip duruorum off...
karafirtina 27-11-07, 21:10 sen yine sadece diziyi izliyormuşsun, ben sabah 9 dan beri tv başındayım ve fragman için seda sayana bile katlandım :img-hyste işkence gibi. kanal d yi kınıyorum. bana çin işkencesi yaptığı için :img-beee:
NESLIHAN bneim tek umudum sensin ona gore cikinca hemen tuplu siteye koyu verya dmeek sedaya katlandin ha ..ama fedakarsin ben katlanamam dogrusu okaidna 3saat
ya demir leylaya niye sariliyor ya..okadarda soguk degilmis bizim demirimiz demekki..:img-wink:
Neslihan17 27-11-07, 21:20 NESLIHAN bneim tek umudum sensin ona gore cikinca hemen tuplu siteye koyu verya dmeek sedaya katlandin ha ..ama fedakarsin ben katlanamam dogrusu okaidna 3saat
ya demir leylaya niye sariliyor ya..okadarda soguk degilmis bizim demirimiz demekki..:img-wink:
tek umudun olduğum için sedaya katlandım zaten :img-wink: Demir Leyla'ya sarılmıyor. Leyla Demir'e Sarılıyor. sanki inadına bi sarılmaydı. küçük de olsa gayet dikkatli izledim çünkü. :)
ben dedim ama yapma dedim gitme dedim ne işin var senin o cenazede dedim dinlemedi beni Asi :) hem süheyla hem leyla, o cenazeyi dar edecekler Asi'ye..umarım Asi altta kalmaz.
sen yine sadece diziyi izliyormuşsun, ben sabah 9 dan beri tv başındayım ve fragman için seda sayana bile katlandım :img-hyste işkence gibi. kanal d yi kınıyorum. bana çin işkencesi yaptığı için :img-beee:
cnm ben de aynı deliliği yaptım:)
seda sayanı reklamları içn izledm:img-pilot semra hanmın kızıymıs bi kadn vardı durmadan yemn ediodu.ayy dayanamadım tabi baska kanalı acıorum tahminen 5dk snra reklam cıkar deip tekrar seda s.ı acıorum .tam komediydi.ama salı carsamba,persembe fragmanlarını vermelerine ragmen cumayla ilg. bişey göstermediler.sinir oldum.semra hanımı izlediğimle kldım.:icon_sorr
tek umudun olduğum için sedaya katlandım zaten :img-wink: Demir Leyla'ya sarılmıyor. Leyla Demir'e Sarılıyor. sanki inadına bi sarılmaydı. küçük de olsa gayet dikkatli izledim çünkü. :)
ben dedim ama yapma dedim gitme dedim ne işin var senin o cenazede dedim dinlemedi beni Asi :) hem süheyla hem leyla, o cenazeyi dar edecekler Asi'ye..umarım Asi altta kalmaz.
nee leyla demirime mi sarılıyor!!inanamıorum yaa aglıcam şimdi:icon_sorrb
asi varken,burda demirkolikler varken demirime sarılmak leylaya mı kalmş.moralim bozuldu.galiba kıskanclıklar baslayacak en azından bu iyi. asicim ne yapacak acaba:)ama su 3. kişi arada cok kalmaz umarım.
siyah-beyaz 27-11-07, 21:31 evet,Melek içine kapanık büyümüş biri,belki de
bu kolundaki kusur yüzünden olmuş bu içine kapanıklık
Defne'de fiziksel bir kusur da yok ama o da içine kapanık.Ve sanki kompleksli gibi...
ama asinin dik başlılığı yokmu...demiri deli eder...
Bana Asi dikbaşlı gibi gelmiyor hiç.Bakışlarıyla filan son derece itaatli,nazik,yumuşak bir karakter.Ben bir asiliğini görmedim.Arada birkaç laf söylüyor Demir'e ama bir sonraki tavırları tam tersi oluyor...Hem babasının yüzünden ona katlandığını ima ediyor,bir sonraki karede tatlı tatlı gülerek bakabiliyor Demir'e...
tek umudun olduğum için sedaya katlandım zaten :img-wink: Demir Leyla'ya sarılmıyor. Leyla Demir'e Sarılıyor. sanki inadına bi sarılmaydı. küçük de olsa gayet dikkatli izledim çünkü.
Sana güveniyoruz :) Bende izlesem mi diye düşündüm de vazgeçtim :)
Bu habere çok sevindim işte.Leyla hatun demir beyzademize sarılıyor :) ve bizim külkedisi bunu görüyor :) Sonra leyla asiyle demiri :img-in_lo bakışlarını,yakınlıklarını görür antakya'ya yerleşmeye karar verir :)Ya da süheyla hanım teyze asiyi tehdit olarak görür leylayı cepheye çağırır :) Normal olarak yeride abisinin yanı olduğundan demirin evine kapağı atar :img-icecr Aside çiftlikte çalıştığı için leyla , emirleriyle asiyi zorlar :img-icecr (bunlar tamamen uydurmadır :) )
Defne'de fiziksel bir kusur da yok ama o da içine kapanık.Ve sanki kompleksli gibi...
Bana Asi dikbaşlı gibi gelmiyor hiç.Bakışlarıyla filan son derece itaatli,nazik,yumuşak bir karakter.Ben bir asiliğini görmedim.Arada birkaç laf söylüyor Demir'e ama bir sonraki tavırları tam tersi oluyor...Hem babasının yüzünden ona katlandığını ima ediyor,bir sonraki karede tatlı tatlı gülerek bakabiliyor Demir'e...
defne hakkındaki görüşüne katılıorum arkadasım.
asi hakkında ise;asiyi yumusak ve itaatli bulmuyorum ama dikbaslı da deil.dikbaşlılık öle olmaz,kendimden biliorum:)biraz hırcın yanları var ama.bu da demirden kaynaklanıyor,o da normal ,o kadar olur.olması da lazım hani.tokatı mesela unutmamalı ve demire hatırlatmalı bir ara:)
Vallahı Ası o kadar oldurucu bakıslar atıyorkı o salının altından.Insallah bu bakısları Demır gorurde .Bıraz korkar.Cunku bayagı bır cekecegı var gıbı.
Kıskanclık tohumları cenaze ıle bırlıkte atılıyor arkadaslar.
Ama maalesef yıne aynı kıyafet aynı sal.ama aynı cızmelermı bılmıyorum.
Fakat Suheyla yesıl elbısesı ıle kopruden gecıyor ve ıhsan beyde oyle bakıyor arkasından.Bence Ihsan ve Suheyla arasında bırseyler oldu.
Bariz İhsan amcamla Süheyla arasında birşeyler değil çok şeyler olmuş :icon_whis
Ben de gördüm velet fragmanı ama yetişkini hala yok :icon_sorr Kaç saattir tv başındayım ewdekiler kanald'den sıkılmış durumdalar kızım iki dk bari değiştir diyolar :img-icecr Asi aynı kıyafet çok şaşırmadım ama azcık da olsa umutluydum.Şalın altından cidden de güzel bakışlar atıyor Leyla'yı bakışlarıyla yesin :img-hyste Demir kıskandığını anlasın imaa etsin :happy0064 Oh süper olur ....
Köprü sahnesini göremedim babamm o arada birşey sordu ama saolun anlatmışsınız..
Bu arada Defne&Kerim maşallah yane Kerim'e İstanbul yaramış anlaşılan :img-icecr
alttan çıkan fragmanı görenler olmuş :)
leyla demire sarılıyor demek,cenazede sarılıyor sanırım
demek ki bi asi-leyla karşılaşması da olcak
leyla demirin asiye hayranlık dolu bakışlarını farkeder heralde,o bakışlardan sonra da bir nevi hamle yaparak demire sarılcak o zaman:icon_whis
asi de kıskanıp demire olan duygularından iyce emin olur o zaman :):)
bence asi orda demire bakmıyo.. o tip yakıcı sert bi bakış göremedim ben açıkçası. süheyla ya bakıyo olma ihtimali daha yüksek gibi.
bu arada leyla demir e yakınlık duyacak.. daha doğrusu hayranlık duyacak. ince ince laflarla demir e kendini gösterme çabalarında bulunacak ama demir ilgilenmeyecek onla.. aşk ve gurur da olduğu gibi.. demirin asiye bakışlarını yakalayacak ve her fırsatta asi ye şefkat gösterir gibi davranırken bi yandan laflar edecek. küçük görecek. nasıl yapacak derseniz, sorular soracak. ne okudun nerde okudun çiftlikte mi çalışıyosun hatta genel kültür soruları soracakkk.. kısacasııııı bizi epey bi sinir edecek ama merak etmeyin demir oralı olmayacak! hatta o da leyla ya aynı şekilde davranıcak, hatta çaktırmadan dalga geçecek..
tabi bu yorumlar hem "bence" bazlı, hem de "aşk ve gurur" bazlı.. :)
yaaaaaaaaaa fragmanın başını kaçırdım.. inanamıyorum 2 saattir açık ama kaçırdım.. fragmanın en başında ne oldu???. biri sölesinnnn...demir asi ye ne verdi acaba?
ay yine doru düzgün bişey göstermiyolar
fragmanın ana teması: Asi, Demir'e neden geldiniz buraya diye soruyor. artık Asi de birşeyleri çözmeye başlayacak sanıyorum.ama anlamadığım bu soruyu sorarken Demir'in neden o kadar kızgın baktığı? üstelik süheyla da yeni geçmiş yanlarından???
fragmanın ana teması: Asi, Demir'e neden geldiniz buraya diye soruyor. artık Asi de birşeyleri çözmeye başlayacak sanıyorum.ama anlamadığım bu soruyu sorarken Demir'in neden o kadar kızgın baktığı? üstelik süheyla da yeni geçmiş yanlarından???
fragmanı sesli olarak gördünüz mü yani??
ee,başka ne oluyor?:)
süheyla "kozcuoğullarıyla aramız...." gibi bişey diyo muhtemelen ondan sonra diyo asi demire..
süheyla bunu derken asi de yanlarında.. belki asi nin çiftlikte çalışmasına laf etti süheyla, demir de karşılığında asi yi savundu.. süheyla da buna kızıp gitti.. evet b,raz yazdım ama mantıklı aslında
Fragmani az önce seyrettim ve anlasilan bu bölum cok heyecanli olucak....
Defne ile Kerem'in arasida git gide dahada derinlesiyor:img-blush Kerem'i ben gelen bölum sankim Defne'den vazgecmis gibi anlamistim ama demekki yanilmisim... Demir'in teyzesinin gelmesi ile sirlar ortaya cikicak galiba sonunda... Asi babasina sordugunda acaba ne cevap vericek Ihsan bey??
neslihan17,tesekkürler oh be izledim sonunda ama bende merak katlandı tabi.
of of,demirle asi napıolar öle ne kadar yakınlaşmışlardı acaba o anda mı geldi süheyla cadısı.ellerindeki neydi??
aferin defneye hemen yelkenleri indirmemiş kerime karsı.ata da aferin nası girdi araya:)
asi sonunda demiri süper cevirdi ve cok güzel baırdı kimsiniz siz!!!
diye..
acaba ihsan amca asiye neyi nası anlatacak?
bebege ne oldu bilmioruz gibi bişey dio süheyla cadısı demire.acaba demir önceden mi biliodu bu bölümde mi öğreniyor bebek meselesini.
of of sorular sorular.
asinin cenazedeki örtüsü cok şık.leyla nası sarılıyor,demirde tık yok.leylanın yerinde olmak istemezdim cok gıcık bişey karsındaki de sana öle karsılık vermeyince.
gel cuma..
Süheyla hanım asiyle demiri görüp azarladı gene :) Bu bölüm süheyla fırtınası esecek kesin..Ebe sanırım onu gırtlaklıyodu :) Asiyi azarlıyor gene bakalım başka kimler nasibini alacak..
Demirle asi yakınlaşacakken süheyla teyze araya giriyor zaten biri girmese şaşarım..Defne ve Keriminde arasına at girmiş :img-icecr
Leylada resmen demirin üstüne atlamış canım :good:dakka bir gol bir :) aside kim bu diyerek bakıyor.
Son sahnede bu sefer kaba kuvveti kullanan asi olmuş kolundan tutup çekmiş ve hesap sormuş yürü asi arkandayız ama demir :img-blush (ben bu demiri çok sevdim :img-blush )
Güzel bir bölüm olacak kesin..
kullanan asi olmuş kolundan tutup çekmiş ve hesap sormuş yürü asi arkandayız ama demir :img-blush (ben bu demiri çok sevdim :img-blush )
..
kıyamam demirime..:img-in_loasicime de kıyamam..:img-in_lo
of of..neler olacak acaba.cok sert fırtınalar esecek..süheyla,aslan ve leylayı alıp götürse su fırtına bari:img-pilot
öncelikle fragmanı bana gönderen sevgili Sinem Bacıcım a teşekkürü bir borç bilirim:)
fragmanı malum siteye ekleyen Fundaya da çook teşekkürler:)
defneyle kerim...çok tatlılar ya
o kıskanç :D at da olmasa,daha iyi olcakmış aslında :):)
leyla demire sarıldıktan sonra
asinin bi bakışı geliyor ekrana,sarılmalarını gördükten sonraki bakışı heralde
kıskançlık sezdim o bakışlarda :)
bu arada,asi geçmişte olanları da sorgulamaya başlıyor sanırım...
Neslihan17 fragman için çok teşekkürler
süheylaya gıcık oldum ya tam yakınlaşmışlardı bozdu herşeyi demirin asiye verdiği neydi anlayamadım
cemal ağa demire ortaklık teklif etmiş bakalım demir kabul edicekmi Asi bu bölüm gerçekleri öğrenir gibi geliyo bana ama bakalım
kerimin senin için buraya geldim demesinden sonra defnenin gülümsemesi güzeldi ....
iki taş arasındaki bir fidan gelincik gibi yanlızım" dıyen annesının yemesını verıyor ası'ye
Cok anlamlı.Ama o anlam ve ehemmıyetı demır leydı suheyla bozuyor.Ve ası en sonunda dayanamıyor ve demırın koluna dayanıp hesap sormaya baslıyor.
Demırın o ankı suratı bana onun caresız kaldıgını gosterdı.O sabaha karsı cıftlıkte ne yasanacaksa Demır ve Ası aynı donmeyecekler antakya'ya.Cok farklı ve degısmıs donecekler.Ve suheylanın gerı gelmesı ıle antakyada bır suru sey degısecegı gıbı Demır ve Ası'nın ılıskılerı de yon degıstırecekmı?
Demırı cok caresız ve nacar gordum.Ne yapacak.Dedıgımız gıbı teyzesı ve kını ıle askı arasında daha sımdıden kaldı
iki taş arasındaki bir fidan gelincik gibi yanlızım" dıyen annesının yemesını verıyor ası'ye
Cok anlamlı.
demirin asiye verdiği sey annesine mi ait?fragmandan mı anladın bunu cnm,yoksa tahmin mi,ya d abaska biyerden mi biliosun?..merak ettim şmdi...:icon_sorr
demirin asiye verdiği sey annesine mi ait?fragmandan mı anladın bunu cnm,yoksa tahmin mi,ya d abaska biyerden mi biliosun?..merak ettim şmdi...:icon_sorr
Yok canım ben bır yerden bılmıyorum.
Yanlızca Demır'ın ,melek'e mezar basında soyledıklerınden yola cıkarak ve fragmanda gordugum yazma veya yemenı yı ası'ye verırken gordugum ıcın oyle bır baglantı yaptım.
O yazmayı uzun zamandır yanında tasıyormus.Zaten o yazmayı asıye verdıkten sonra sanırım demır leydı suheyla cıldırdı.Belkıde ılk defa demırın gozlerınde asıyı gordu.
bişey merak ediyorum...demir antakyaya geleli ne kadar oldu...daha dogrusu bu kopru onarma işine başlaya sizce ne kadar oldu...yok sundan soruyorum..kopru biraz kısa bi surede tamir edilmedi acaba...hani mimarlardan biride orjinali gibi olucağı için uzun surucek dememişmiydi?Ayrıca kaç bölümdür o köprünün üstünde insanların gelip gitmeleridışında tamirlik bir görüntü yoktu(ben hala projeler hazırlanıyo die bakıyodum olaya)...mimarlıktan anlamam ama sanki çok kısa zamanda bu onarım işi oldu gibi geldi bana...
Yanlızca Demır'ın ,melek'e mezar basında soyledıklerınden yola cıkarak ve fragmanda gordugum yazma veya yemenı yı ası'ye verırken gordugum ıcın oyle bır baglantı yaptım.
O yazmayı uzun zamandır yanında tasıyormus.Zaten o yazmayı asıye verdıkten sonra sanırım demır leydı suheyla cıldırdı.Belkıde ılk defa demırın gozlerınde asıyı gordu.
hmm.tamam cnm aydınlattıgın için saol.mezarlık basındaki konusmalarını pek anlayamamıstım ben.o yazmayı yanında tasıdıgından haberim yok.
not:asinin düşürdüğü yazma ne oldu?yaa sinir oldum yazma sır oldu gitti.göstersinler,demir ona baksın asiyi düşünsün snra versin ..:img-blush
bişey merak ediyorum...demir antakyaya geleli ne kadar oldu...daha dogrusu bu kopru onarma işine başlaya sizce ne kadar oldu...yok sundan soruyorum..kopru biraz kısa bi surede tamir edilmedi acaba...hani mimarlardan biride orjinali gibi olucağı için uzun surucek dememişmiydi?Ayrıca kaç bölümdür o köprünün üstünde insanların gelip gitmeleridışında tamirlik bir görüntü yoktu(ben hala projeler hazırlanıyo die bakıyodum olaya)...mimarlıktan anlamam ama sanki çok kısa zamanda bu onarım işi oldu gibi geldi bana...
cnm sasıracak bişey yok.dizimizde hersey hızlı.mesela aniden tokat atılabilior.:)ya da aynı karede dogru düzgün görmediğimiz insanlar canciger dost olabiliyor..
dizimiz o kadar hızlı ilerliyor ki,asi kıyafetlerini deiştirmeye fırsat bulamıyor.:)ama yine de yataga girerken çizmelerini cıkardıgına sükredelim:)
cnm sasıracak bişey yok.dizimizde hersey hızlı.mesela aniden tokat atılabilior.:)ya da aynı karede dogru düzgün görmediğimiz insanlar canciger dost olabiliyor..
dizimiz o kadar hızlı ilerliyor ki,asi kıyafetlerini deiştirmeye fırsat bulamıyor.:)ama yine de yataga girerken çizmelerini cıkardıgına sükredelim:)
ben arada sırada şüphe duyuyorum o konuda :img-pilot...ben asinin kıyafetlerini beğeniyorum..yada hani derler ya güzele herşey yaksır diye o olay daha tam çözemedim...ama muratın başlığında yazdıgım gibi fragmanda kafasına orttugu pek bi yaşıkmıştı asi ye...demirimizin tepkisini dört gözle bekliyorum...
Ben en çok asi sanırım2.bölümdü yada 1. bölümde emin diilim defnenin bir takımını giyip iş görüşesine gitmişti...çok isterdim demirin onu oyle görmesini ama olmadı...asinin bir şekilde kendini işçi dışında br görüntüyle demire göstermesi gerekio..hatta en kısa zamanda yapsın...hani leyla çerçoruzu da gelmişken...demirimizin bir dudağı uçuklasn :img-icecr
ben arada sırada şüphe duyuyorum o konuda :img-pilot...ben asinin kıyafetlerini beğeniyorum..yada hani derler ya güzele herşey yaksır diye o olay daha tam çözemedim...ama muratın başlığında yazdıgım gibi fragmanda kafasına orttugu pek bi yaşıkmıştı hani asi ye...demirimizin tepkisini dört gözle bekliyorum...
Ben en çok asi sanırım2.bölümdü yada 1. bölümde emin diilim defnenin bir takımını giyip iş görüşesine gitmişti...çok isterdim demirin onu oyle görmesini ama olmadı...asinin bir şekilde kendini işçi dışında br görüntüyle demire göstermesi gerekio..hatta en kısa zamanda yapsın da...hani leyla da gelmişken...demirimizin bir dudağı uçuklasn :img-icecr
evet cenazede cok tatlı görünüyor örtüyle asi.
ben o iş kıyafetleriyle demirin onu göreceğini sanmıstım ama olmadı.isterdim yani,kesn ucuklardı dudagı:)
kıyafetleri güzel ya da asiye yakısıyor ama en azından cizmelerini deiştirse ya da arada deişik bişey giyse..haa tabi asıl hoşlanmadıgım iskenderuna o halde gitmesiydi.üstünü deiştirmesini beklerdim.bütün gün onlarla durdu ,calıstı;hiç tanımadıgı bir yere,baska bi sehre aynı kıyafetle gitti.olmadı :icon_sad:
evet cenazede cok tatlı görünüyor örtüyle asi.
ben o iş kıyafetleriyle demirin onu göreceğini sanmıstım ama olmadı.isterdim yani,kesn ucuklardı dudagı:)
kıyafetleri güzel ya da asiye yakısıyor ama en azından cizmelerini deiştirse ya da arada deişik bişey giyse..haa tabi asıl hoşlanmadıgım iskenderuna o halde gitmesiydi.üstünü deiştirmesini beklerdim.bütün gün onlarla durdu ,calıstı;hiç tanımadıgı bir yere,baska bi sehre aynı kıyafetle gitti.olmadı :icon_sad:
direk avtar değişti tabi...:img-icecr :img-icecr bu fotografta arweni hatırllatıı bana
evet bende iskenderuna o şekilde gitmesini saçma buldum..hani pasaklı bir karaktermiş gibi gösterilio...defne olsun diğer 2 kız olsun anne olsun her ekrana geldiklerinde farklı bir kıyafetle olurken onun habire bu kıyafetlerde olması biraz saçma..umarım düzeltilir bu...
bu guzel muhabbet için teşekkür edrim ama benim yavaştan yavaştan kaçmam gerekiyo...hepinize iyi geceler...ruyanızda demir ile asiyi görmeniz dileğiyle ..ben gittim :img-icecr :img-in_lo :sad53:
herkese günaydın ya arkadaşlar fragmanı izleyenler olmuş bana daha kısmet olmadı sadece resimlerini gördüm video sitelerinde de yok ben mi göremedim acaba varsa biri bana linki atabilri mi?
GULBEYAZ76 28-11-07, 06:54 Fragman
Fragmanı izlemek isteyenler bulundukları sayfaların üst sağ köşesinde görecekleri VİDEO yazan yere tıklasın.Orada fragmanı görür izlersiniz.
İlk önce buradan kontrol edin yoksa link isteyin.
:good:
çok güzel bir dizi ama nedense başladğından beri hep bir aksilik çıktı doğru düzgün izleyemedim umarım bu hafta izlerim
fragmanı dün bekledim vermedi sadece altta küçük şekilde görmüştüm şimdi izleme fırsatı buldum
fragman gerçekten çok karışık anlamak çok zor ama demirin gerçeğini aside öğrenicek artık anlaşılan teyzesinin sözlerinden dolayı gerçeği öğrenmek için elinden geleni yapıcaktır eminim..
süheylada sinir her yerde asiyi sinir ediyor ya benide tabi
demir asiye ne veriyordu ben bunu çözebilmiş değilim neydi o ve neden veriyordu acaba
bu bölümü gerçekten çok merak ediyorum ne olcak acaba
Slm asi ekibim :)
Fragmanı bugun ızledım anca yane :)ck gusel bır bolum bızı beklıyor her zaman ki gıbı dememe bıle gerek y.o.k aslında :)
Süheyla hanımın bogazına yapıstıgı kadın ebe galıba cocugma naptınız nerde dıe soruyor kesınlıkle emınım :img-yes:
İhsan aga goruyor Suheylayı cok tedırgındı valla :img-blush
Asi artık bırseyler caktı babasnın dedıgı sozdende en son sahnede demıre nasıda soruyor anladı artk suheyla da cok bellı ettı yuzune soledı kızın butun ocunu ondan cıkarıyor allahım yha!!:img-pilot
Defne&Kerım cok guseldı yıne Kerım ıyıce asık oldu artk gızlenmıyorlar bıle mansallah :)
Sımarık Cadı 28-11-07, 12:55 herkese selamm...
fragmanı izleyebildim sonunda...:):)
öncelikle güzell sahnelerden biri kerim&defne içinn cook sewindim...iyice aşık oldular birbirlerinee...:):)
bizim asiyle demirrde didişip dururlar artıkk...millet muradına eriyo...bizim demirr geçmişde geçmişş...aside artık uyanmaya başladı budurumdan...oda gerçekleri öğrendiğinde tepkisi ne olucakk merakk ediyorum...
ayrıca ihsan pek bi tedirgin oldu süheyladann...
demirin asiye werdiği şeyy neydii merak ettim...kafam sorularla dolu...bi anönce izleyeliimm...
byebye
asi'nin 6.bölümüyle ilgili bildiklerim...
Aslında çok bişe bilmiyorum maalesef bu bölüm hakkında ama tek bildiğim: Süheyla'nın yatakta üstüne atladığı kadın Süheyla'nın doğumunu yapan ebe. Bölüm sonunda da ölüyormuş o kadın.
asi'nin 6.bölümüyle ilgili bildiklerim...
Aslında çok bişe bilmiyorum maalesef bu bölüm hakkında ama tek bildiğim: Süheyla'nın yatakta üstüne atladığı kadın Süheyla'nın doğumunu yapan ebe. Bölüm sonunda da ölüyormuş o kadın.
yazdıkların için çok saol niveacım
ya başka bi şey bilmiyomusun mesela demir asiye ne veriyor,orada ne var çünkü asi çok şık giyinmişti sanırım,demir oraya niye gitti vb bunları hiç bilmiyormusun?
MERHABALAR DEGERLİ ARKADAŞLAR.
Nihayet dün akşam tam fragmanı izledim.Anlaşılan Süheyla savaş baltalarını çıkarmış.Şu durumda en çok Asi için üzülüyorum. Hayatında ilk kez bir erkege karşı bişeyler hissetmeye belkide aşık olmaya başladı.Daha ne hissettigini anlayamadan araya babası ve ilgi duydugu erkegin teyzesi arasındaki husumet girecek.Demir'in gene geçmişle ilgili bilgisi var ve amacı intikam almak.Tabi onunda intikam peşine düşmüşken düşmanının kızına aşık olcagını hiç hesaba katmadıgı sanmıyorum.Süheyla'nın derdi İhsanlamı babasıylamı merak ediyorum dogrusu.Fakat genede içimdeki ses İhsan ve Süheyla arasında yaşanmış bir aşk var diyor.Bana göre dogan çocuk İhsan'dan bile olabilir.Daha öncede yazmıştım gene yazıyorum.Asmalı konakta nasılki Sümbül hanım Seymenin Dicleden olan çocugunu kamufle etti ise burdada öyle bir durum söz konusudur belki.Baba Yusuf aga oglu ve Süheyla arasındaki aşkı ögrenir fakat iş işten geçmiştir .Süheyla hamiledir.Bu çocugu İhsandan saklar ve dogar dogmaz bebegi Süheylanın elinden alır.
tubam_bülent 28-11-07, 13:26 slm bende fragmanı euro d de gördüm işte köpü bitmiş açılış vardı demir konuşuyodu süheyla yaşlı bi kadının yanındaydı galiba ebe kerim defne sahneleride güzeldi kerim defneyi öpüyo at araya giriyo falan bide kerim sein için burdayım defne diyodu süheyla da antakyaya geliyo ihsan da görüyodu gerçi fragmanıhepiniz görmüşsünüzdür ama yinede anlatayım ddedim süheylanın gene gıcıklığı üstündeydi demir ve si yanyanaydı geliyo yok biz kozcuoğ. düşmanız yok geçmişi değiştiremezsin falan diyodu asinin yanında asi olayların yavaş yavaş farkına varmaya başlıyo hem demire hemde babasına soruyodul leylada nası sarılıyo demire yicek çocuğu ama asi varken avucunu yalar o cemal ağada demire ortaklık teklif etmiş bu adamın ne yapmak isteğini bi türlü anlayamıyorum demir ve asi bi şey tutuyorlardı o sırada süheyla geldi ne acaba neyse herkese iyi yorumlar!!!
süheylayın geçmişte yaşadıkları çok ağır şeylermiş bu belli ama şimdiki davranışları hiç de medeni değil. Kan davası güder gibi insanlara tepkili davranması, yermesi , hakaret etmesi çok yanlış. Üstelik İhsan bey gibi birinin birisine bu anlamda bir yanlış yapmış olabileceğine inanasım gelmiyor.
yani evlenme vaadiyle kandırmak, aldatmak vs.
Muhakkak babası Yusuf ağanın yaptığı hatalardır. Ama bunun bedelini şimdiki kozcuoğulları neden ödesin.
Sanırım Asi ve Demir arasındaki aşkın gelişim sürecindede bu tartışılıcak.
Kısacası Süheylayı haklı olsa bile sevemiyorum artık. Bana bu hal ve tutumu itici geliyor.
ewet frangmanı bende dun gece seyretım..
super bır bolum bızı beklıyor..
asi artık demırlerın dusman oldugunu algılabılıyor
ama daha tam cozebılmıs degıl...
ıhsan beyde tam bır cıkmazda anlasılan..
bekledıgımız sahnede frangmanda da gerceklesıyor
leyla ve demırın bulusmasına asi nın tavrı tam tahmın ettıgımız gıbı...
suheyla hanımda kızının pesınde hasta bır kadının yanına gıdıyor
ama ne ogrenebılıyor dızıyı ızlıyeyınce gorebılcez sanırım..
bu arada dızıde en guzel sey kerım ve defne sanırım...
aralırında su sızmıyor :D:D:D
YONCA_ÇINAR 28-11-07, 14:14 fragman
Hatırlamak yaşamanın bir parçası,dilerim bu küçük eski köprü güzel anlara geçit olur
Hım Demirim köprüyü açıyor demekki bu bölümde iyi ne güzel demek ki inşallah güzel Asili Demirli geçitlere şahitlik eder :happy0064
Anam Süheyle ebeyi mi buluyor bu ne hız böyle.Ayy bide tehdit ediyor kadını öldürsene sıkıyosa :hıh
Ay şimdi dedemizle Demir ortakmı oluyor ee ama bunu Demirim kabul etmezki yani öyle tahmin ediyorum ben etmez gibi geliyor
Anam iki aşığımız kavuşuyor Defne senin için burdayım ben ne güzel hep orda ol :happy0064:
Anam İhsan ağayla Süheyla karşılaşacak abowwwwww İhsan nasıl şaşırdı :img-polic
eeeeeeeeeeeee Leyla sarıldı Demirimeeeee yandın kızım sen ben daha sarılmadım :img-cool2 onu da geç daha Asi :img-in_lo sarılmadı bee sana ne oluyor :img-icecr Ayy orda acaba Asi görüyormu onu :icon_whis
Ayy hepsinden önemlisi Asiyle Demir göz göze el ele oh yandan :bella:
ama Süheyla gacısı çıktı aradan başka şey yazardım bu arada ama yazamam ayıp Geçmişi yeniden yazamazsın Demir bizim kozcuoğullarıyla aramızdaki düşmanlığı unutamicamız gibi oldu gözlerim doldu Süheyla gacısı :hıh
Aa İhsan biraz da olsun Asiye anlatcak mı acaba geçmişteki olanlardan bedel diyo çünkü Asi öğrenmek için elinden geleni yapabilir belki
Ayy hele Demir buraya neden geldin kimsiniz sizz
aboww baya ateşli heyecanlı bölüm olucak buu ohh özümüze döndük yaww biraz karışsın ortalık heheh çok güzel bölüm olucana benziyor :) heyecanla bekliyorum
Ecem canım fragman için çok sağol canım :)
fragman
Hatırlamak yaşamanın bir parçası,dilerim bu küçük eski köprü güzel anlara geçit olur
Hım Demirim köprüyü açıyor demekki bu bölümde iyi ne güzel demek ki inşallah güzel Asili Demirli geçitlere şahitlik eder
Anam Süheyle ebeyi mi buluyor bu ne hız böyle.Ayy bide tehdit ediyor kadını öldürsene sıkıyosa
Ay şimdi dedemizle Demir ortakmı oluyor ee ama bunu Demirim kabul etmezki yani öyle tahmin ediyorum ben etmez gibi geliyor
Anam iki aşığımız kavuşuyor Defne senin için burdayım ben ne güzel hep orda ol
Anam İhsan ağayla Süheyla karşılaşacak abowwwwww İhsan nasıl şaşırdı :img-polic
eeeeeeeeeeeee Leyla sarıldı Demirimeeeee yandın kızım sen ben daha sarılmadım onu da geç daha Asi sarılmadı bee sana ne oluyor :img-icecr Ayy orda acaba Asi görüyormu onu
Ayy hepsinden önemlisi Asiyle Demir göz göze el ele oh yandan :bella:
ama Süheyla gacısı çıktı aradan başka şey yazardım bu arada ama yazamam ayıp Geçmişi yeniden yazamazsın Demir bizim kozcuoğullarıyla aramızdaki düşmanlığı unutamicamız gibi oldu gözlerim doldu Süheyla gacısı :hıh
Aa İhsan biraz da olsun Asiye anlatcak mı acaba geçmişteki olanlardan bedel diyo çünkü Asi öğrenmek için elinden geleni yapabilir belki
Ayy hele Demir buraya neden geldin kimsiniz sizz
aboww baya ateşli heyecanlı bölüm olucak buu ohh özümüze döndük yaww biraz karışsın ortalık heheh çok güzel bölüm olucana benziyor :) heyecanla bekliyorum
Ecem canım fragman için çok sağol canım :)
rıcaederım Yonca'cım ne demek aa :):)
Kerımın kardesı de gelmıs oraya tabı cenaze ıcın ay nasılda sarılıyodu asımde cok tatlı olmus yha superdı basındakıyle hele bakısları hadı hadı kıskandı bıras kım bu demıstr ıcınden bu kadar samımıyet :img-icecr
GULBEYAZ76 28-11-07, 14:45 Süheylanın ebesini gördünüz mü?:img-hysteAyol bu Süheyladan genç.Sanırım kadın beşikten başlamış ebeliğe eeee beşikten mezara.....:img-hyste mezarında ucu göründü.
Ben Asinin başörtüsünü beğenmedim.Sanki battaniye gibi ve çok şekilsiz duruyor.Yüz güzelliğini gölgelemiş daha ince bir örtü takabilir ve biraz saçlarını gösterebilirdi.
Ben size demiştim kız üşütecek :img-hystediye Demir korkacak diye alın işte İhsanın korkusundan kızın kafasına battiniye geçirmiş.:img-hyste
aşkadaşlar bir şey sormak istiyorum..
Demir Asi'nin aslında bir veteriner hekim olduğunu biliyormu
yoksa sadece çiflik işlerini seven ve hayvan bakımından anlayan
çiflik sahibi kızı olarak mı biliyor..
Süheylanın ebesini gördünüz mü?:img-hysteAyol bu Süheyladan genç.Sanırım kadın beşikten başlamış ebeliğe eeee beşikten mezara.....:img-hyste mezarında ucu göründü.
Ben Asinin başörtüsünü beğenmedim.Sanki battaniye gibi ve çok şekilsiz duruyor.Yüz güzelliğini gölgelemiş daha ince bir örtü takabilir ve biraz saçlarını gösterebilirdi.
Ben size demiştim kız üşütecek :img-hystediye Demir korkacak diye alın işte İhsanın korkusundan kızın kafasına battiniye geçirmiş.
evet yha suheyladan daha genc valla nası ebe o anlamadım gettı :img-hyste
Asının bas ortusu ılgınc dogrusu ama yuzunde kı imalı bakıslar superdı :img-in_lo banada esarp gıbı fln gelmedı dogrusu :D
Neslihan..fragman için teşekkürler..sen olmasan halimiz nice olurdu..
defne ve Kerim çabuk barışacaklarıdı..bekliyordum ama beklemediklerimi de yapıvermişler..at olmasa ne olurdu kimbilir:)...
Leyla sarılınca Demir'e asi'nin bakışları süper..
Demir Asi'ye ait olan birşeyi(tülbent mi flar mı çözemedim) veriyor Asi'ye ama ellerine dokunmayıda ihmal etmiyor.boşuna demiyorum her fırsatı değerlendiriyor diye..
bu ikiliyi samimi görmüş olmalı ki Süheyla tırnaklarını çıkarmış..asi ye bakarak geçmişi yeniden yazamazsın demir bizim kozcuoğulları ile aramızdaki düşmanlığı unutamayacağımız gibi diyor..güzel bir sahneyi mahvettiğini resmidir bu sözleri..
köprü açılışı..Süheyla nın gelişi ve şaşkınlıkla izleyen ihsan..bir de üstüne Demir e ortaklık teklif eden cemal ağa..gerilmeye hazır olun..özellikle Süreyya işin içine girdiyse...yataktaki kadına öfkesi neydi..tamam haklı kabul ama bu öfkesini görünce kozcuoğullarına neler eder kimbilir...
Asi'nin demir'i çevirip buraya niye geldin siz kimsiniz deyişi süper..Demir iki arada kalmış..geçmişin intikam almaya geldim babandan ama sana aşık oldum..nasıl anlatsın şimdi..olan olmuş zamanında..bundan sonra olacaklar ise en çok Demir ve asi'yi etkileyecek,zarar verecek..hem aşık hem düşman...bir tarafları birlikte olmayı isteyecek diğer tarafları ailelere yapılanlar ve yapılacaklar yüzünden birbirini yiyecek..
GULBEYAZ76 28-11-07, 15:02 Asının bas ortusu ılgınc dogrusu ama yuzunde kı imalı bakıslar superdı :img-in_lo banada esarp gıbı fln gelmedı dogrusu :D
Bakışları Demir ve Leyla sarılırken onlara atmış gibi devam ediyor fragman ama bence Asi orda Süheyla cadısına bakıyordur.
Süheyla karakterini abartılı buluyorum.O kadar büyük bir kinim olsa çok daha önce nefretimi kusardım.Demir planlı proğramlı gidiyor kafasına göre ama Süheylanın bir planı da yoktu.Çocuğunun yaşadığını öğrendikten sonra bile beni durdur Demir diyor.
Defne ve Asiye yani 3.kuşağa kin kusacağına neden ortaya çıkmıyorsun?.
Çünkü seninde sakladığın ve kaybedeceğin çok şey var.Yeğenlerinin güveni gibi.:img-yes:
sabahtan beri tv izlemediğimden haalen frgamanı izliyemedim:icon_sorr
yorumları okumadan bir nete bakayımda izliyeyyim
sonra bir kaç şeyde bende söylemek isterim
eger link varsa yollarsanız sevinirim
GüLpArE_YeŞiM 28-11-07, 17:10 acaba demir asiye kim olduklarını intikam peşinde olduklarını açıklayacakmı...
bence hemen demir acıklamaz gibime geliyor...
sonuçta asiye karşı sevgisi var...onu üzmez gibime geliyor...
tabi asi demirin peşini bırakmıyacaktır...intikam için geldiklerini söylerse demirden nefret edebilir...
Fragman Hos Geldi Gercekden Asi Ne Yapar Eder Ogrenir Peslerini Birakmiyacakdir Ama Ihsan Kesin Demirden Rica Edecek Asi Ogrenmesin Diye Asinin Gozundeki Baba Sarsilmasin Diye Egrci Ihsan Bisey Yapmadi Ama Dogal Olarak Asi Kendini Suclu Hisedecek Babasini Sucluyacaktir
fragmanı izledim sonunda:img-yes: cok hoş bir bölüm olacağa benziyor
kerimin defne'ye ben senin için geldim demesi defnenin gülümsemesi
kerimin defneyi öpmesi:img-blush bu ikii arasında hoş sahneler bizi bekliyor anlaşilan
asi demirin arası yine acılıyor sonunda asinin demire hesap sorması kıskanması
cok güzel:good:
birde banamı öyle geliyor sanki bunlar her an öpüşecekmiş gibi geliyor bana:img-blush öylesine yakın gibi duruyorlar:img-blush
ama heralde bu kadar erken olmaz
asi nasılda sinirli sinirli baktı suheyla cadısına
yaprak.dökümü 28-11-07, 17:26 fragman çok güzeldi gerçekten.asi ve demir daha da yakınlaşacak bu bölümde.tabi süheyla aralarını bozmazsa.süheyla ''kozcuoğullarıyla düşmanlığımızı silemezsin''deyince asi de demirin neden geldiğini öğrenmek istedi .bence demir intikam için geldiğini söylemez.sonuçta asiye değer veriyo onun intikam almak istediği kişi ihsan.onun için de asiyle arasının bozulmasını istemez .
slm arkadaslar.günler aslında cabuk geciyormus.cumaya,dolayısıyla yeni bölüme az kaldı..demir-asi sahnelerini merak etsemde süheylayı izlemeyi istemiorum yaa of.fragmanda bile yeterince sinirimi bozdu kadın,kimbilir daha neler yapacak.haa bir de leylamız ve aslanımız var tabi..
aşkadaşlar bir şey sormak istiyorum..
Demir Asi'nin aslında bir veteriner hekim olduğunu biliyormu
yoksa sadece çiflik işlerini seven ve hayvan bakımından anlayan
çiflik sahibi kızı olarak mı biliyor..
arkadasım sanırım hnz bir cevap almamıssın.demir asinin veteriner oldugunu bilior galiba.atı mı dogum yapacaktı ne,kahyası asiyi caırtmıstı.asi de baska veteriner yok mu die sormustu.öyle bi durum vardı ,yani herhalde bilior.
arkadaslar bölüm resmlerine baktınız mı??özet pek acıklayıcı deil ama rsmler oldukca ilgimi cekti.asinin basındaki örtü fragmanda hoş duruordu ama resimde garip geldi biraz.
yanında demir var öteki yanında melek ve leyla.asi basını egmiş böyle ,kesn o gıcık leyla asiye ters davrandı..
slm arkadaslar.günler aslında cabuk geciyormus.cumaya,dolayısıyla yeni bölüme az kaldı..demir-asi sahnelerini merak etsemde süheylayı izlemeyi istemiorum yaa of.fragmanda bile yeterince sinirimi bozdu kadın,kimbilir daha neler yapacak.haa bir de leylamız ve aslanımız var tabi..
arkadasım sanırım hnz bir cevap almamıssın.demir asinin veteriner oldugunu bilior galiba.atı mı dogum yapacaktı ne,kahyası asiyi caırtmıstı.asi de baska veteriner yok mu die sormustu.öyle bi durum vardı ,yani herhalde bilior.
iyi akşamlar asi formunun güzel insanları
melikecim bende demir asi sahnelerini sabırsızlıkla bekliyorum demirin asiye verdiği şey neydi sanırım flar gibi birşeydi onu verirken asinin eline değmesi sonra asinin demir burda ne işin var,niye geldin,siz kimsiniz dediği sahneleri çok merak ediyorum ama seninde dediğin gibi süheylayı yine onların aralarında izlemek istemiyorum cinlerimi tepe çıkartıyor bu kadın benim ya
bu bölüm gerçekten çok güzel olucağa benziyor şu cuma gelsede rahatlasak ne güzel olucak..
nerden bakiliyor resimlere...
video bölümünden bakabilirsin:img-wink: ama kısa mesaj yazmamsan iyi olur:img-wink:
offff offfff alllah rızası için şu asnın kiyafetlerini doguru düzgun olsun
nedir yahu canım güzel kıza giydirdikleri:icon_sorr
iyice sinir olmaya başliyorum bu işee
ne oldugu belli olmuyan şeyleri giydiriyorlar cok sinir bozucu
iyi akşamlar asi formunun güzel insanları
melikecim bende demir asi sahnelerini sabırsızlıkla bekliyorum demirin asiye verdiği şey neydi sanırım flar gibi birşeydi onu verirken asinin eline değmesi sonra asinin demir burda ne işin var,niye geldin,siz kimsiniz dediği sahneleri çok merak ediyorum ama seninde dediğin gibi süheylayı yine onların aralarında izlemek istemiyorum cinlerimi tepe çıkartıyor bu kadın benim ya
bu bölüm gerçekten çok güzel olucağa benziyor şu cuma gelsede rahatlasak ne güzel olucak..
iyi aksamlar denizcim.narima arkadasımız o yazmanın demirin annesine ait oldugunu düşünüyormus..annesine ait olan yazmayı asiye verdiğini düşünmüş.(belki de gösteriodur.)bnm baska bir fikrim yok..
süheyla sinirimi bozuyor resmen.demirle asinin arasına girdiği için deil sadece,o kadar da masum olmadıgı için,demire tüm gercekleri anlatmadıgı için.
not:zerdem,özel msj attım.
Bakışları Demir ve Leyla sarılırken onlara atmış gibi devam ediyor fragman ama bence Asi orda Süheyla cadısına bakıyordur.
Süheyla karakterini abartılı buluyorum.O kadar büyük bir kinim olsa çok daha önce nefretimi kusardım.Demir planlı proğramlı gidiyor kafasına göre ama Süheylanın bir planı da yoktu.Çocuğunun yaşadığını öğrendikten sonra bile beni durdur Demir diyor.
Defne ve Asiye yani 3.kuşağa kin kusacağına neden ortaya çıkmıyorsun?.
Çünkü seninde sakladığın ve kaybedeceğin çok şey var.Yeğenlerinin güveni gibi.:img-yes:
evet bende fragmanda Asi'nin başında moR örtünün olduğu sahnede demir ve leylaya baktığını düşünmüyorum, heycan olsun diye komuşlar sanırım:img-icecr süheylayı hiç sevmiyorum ya öfkesini asi'den yada DeFneden çıkarmaya çalışması çok saçma..gelecektede baya sorun olacağa benziyo..neyse fragmanda *Asi&DemiR* sahneLeRi güzeLdi ama bana yetmedi ya (:
sena-haticee 28-11-07, 18:16 bencede süheyla cok uyuz biri asi ile demirin arasina girip duruyo kadini bi kasik suda bogucam ona göre ya o aslan ben ondan korkmaya basladim be piskopat midir nedir ya ee artik asi ile demiri yan yana görsek süper olr zamani geldide gecio:happy0064
evet bende fragmanda Asi'nin başında moR örtünün olduğu sahnede demir ve leylaya baktığını düşünmüyorum, heycan olsun diye komuşlar sanırım:img-icecr süheylayı hiç sevmiyorum ya öfkesini asi'den yada DeFneden çıkarmaya çalışması çok saçma..gelecektede baya sorun olacağa benziyo..neyse fragmanda *Asi&DemiR* sahneLeRi güzeLdi ama bana yetmedi ya (:
bence de o sahneyi heyecan olsn die koymuslar.ayrıca asi-demir sahnelerini ne kadar izlesek yine yetmez cnm:)acaba bölümde daha fazlası olacak mı yoksa hersey fragmanda olandan mı ibaret?..
ciciler_68 28-11-07, 18:23 arkadaslar buraya ilk defa yaziyorum ama asiyi ilk bölümden beri izliyorum ve sizin yazdiklarinizi hep okuyorum .......
öncelikle bu haftada coook güzel bir bölüm bizi bekliyor..:happy0064
resimlere bakarken birseyi fark etdim hani fragmanda demir asiye birsey veriyorya o asinin sacinda takili herhalde orda düsürüyor demirde ona veriyor
nerden biliyosun sen ??? diye soran olursa eklenen resimler bakin hani asi babasi ve dedesi yan yana duruyorlarya o resimde ama tam iyi görükmüyor..:img-wink:
bence de o sahneyi heyecan olsn die koymuslar.ayrıca asi-demir sahnelerini ne kadar izlesek yine yetmez cnmacaba bölümde daha fazlası olacak mı yoksa hersey fragmanda olandan mı ibaret?..
hakLısın cnm onLaRın sahneLerine doyum oLmaz((: bence kesinLikLe sahneLeRi fRagmanda ibaRet değiLdiR (;
ben arada sırada şüphe duyuyorum o konuda :img-pilot...ben asinin kıyafetlerini beğeniyorum..yada hani derler ya güzele herşey yaksır diye o olay daha tam çözemedim...ama muratın başlığında yazdıgım gibi fragmanda kafasına orttugu pek bi yaşıkmıştı asi ye...demirimizin tepkisini dört gözle bekliyorum...
Ben en çok asi sanırım2.bölümdü yada 1. bölümde emin diilim defnenin bir takımını giyip iş görüşesine gitmişti...çok isterdim demirin onu oyle görmesini ama olmadı...asinin bir şekilde kendini işçi dışında br görüntüyle demire göstermesi gerekio..hatta en kısa zamanda yapsın...hani leyla çerçoruzu da gelmişken...demirimizin bir dudağı uçuklasn :img-icecr
bende Asi'nin kıyafetlerini beğeniyorum, çünkü kendine özgü bi tarzı var;etraf farklı olduğunu sanıp aslında birbirinin kopyası insanlarla dolu.hepsi klişe ve can sıkıcı..ama Asi öyLe değiL o özgün ve eşsizz.. (:
iyi aksamlar denizcim.narima arkadasımız o yazmanın demirin annesine ait oldugunu düşünüyormus..annesine ait olan yazmayı asiye verdiğini düşünmüş.(belki de gösteriodur.)bnm baska bir fikrim yok..
Asi/Resimler bölümünde Sevgili Neslihan17'nin eklediği fragman resimleri ile Sevgili Michelle'in eklediği resimleri incelediğinizde,
Demir'in elindeki kumaş parçasının, Asi'nin kıyafetine ait olduğunu görebilirsiniz(sanki fluar gibi)... Asi'nin köprü açılışında giymiş olduğu bluzla, Demir'in elinde tuttuğu/Asi'ye verdiği:img-in_lo kumaşın desenleri aynı...
Yani elde tutulan ve yakıcı bakışmalara neden olan kumaş parçamız:img-pilot Demir'in annesine ait bir yemeni/yazma değil... Asi'ye aitbye....
süheyla sinirimi bozuyor resmen.demirle asinin arasına girdiği için deil sadece,o kadar da masum olmadıgı için,demire tüm gercekleri anlatmadıgı için.
not:zerdem,özel msj attım.
bencede narima arkadaşımız mantıklı düşünmüş oda olabilir benim aklıma şeyde geldi o flar asinindir çiftlikte çalışırken unutmuştur ve demir onu bulup ona veriyorda olabilir belki
süheyla gerçekten benimde sinirimi bozuyor kendini çok masum melek gibi gösteriyor halbuki oda o kadar masum değil ama demirin gözünde masum kader kurbanı olarak kendini gösteriyor..
arkadaslar buraya ilk defa yaziyorum ama asiyi ilk bölümden beri izliyorum ve sizin yazdiklarinizi hep okuyorum .......
öncelikle bu haftada coook güzel bir bölüm bizi bekliyor..:happy0064
resimlere bakarken birseyi fark etdim hani fragmanda demir asiye birsey veriyorya o asinin sacinda takili herhalde orda düsürüyor demirde ona veriyor
nerden biliyosun sen ??? diye soran olursa eklenen resimler bakin hani asi babasi ve dedesi yan yana duruyorlarya o resimde ama tam iyi görükmüyor..:img-wink:
hsgeldin cnm.
resmlere tekrar baktım.evet bana da dediğin gibi sacında takılıymıs gibi geldi o şey.MASALLAH ,ne dikkat.noktası noktasına incelemişsin resimleri galiba:)
not:asinin nehir kenarında demirle karsılastıktan snra,oradan uzaklasırken basından düşen yazmasına ne oldu??taktın sen de dieceksiniz belki ama evet taktım,demir asiye onu geri vermeyecek mi??
Asi/Resimler bölümünde Sevgili Neslihan17'nin eklediği fragman resimleri ile Sevgili Michelle'in eklediği resimleri incelediğinizde,
Demir'in elindeki kumaş parçasının, Asi'nin kıyafetine ait olduğunu görebilirsiniz(sanki fluar gibi)... Asi'nin köprü açılışında giymiş olduğu bluzla, Demir'in elinde tuttuğu/Asi'ye verdiği:img-in_lo kumaşın desenleri aynı...
Yani elde tutulan ve yakıcı bakışmalara neden olan kumaş parçamız:img-pilot Demir'in annesine ait bir yemeni/yazma değil... Asi'ye aitbye....
bencede narima arkadaşımız mantıklı düşünmüş oda olabilir benim aklıma şeyde geldi o flar asinindir çiftlikte çalışırken unutmuştur ve demir onu bulup ona veriyorda olabilir belki
süheyla gerçekten benimde sinirimi bozuyor kendini çok masum melek gibi gösteriyor halbuki oda o kadar masum değil ama demirin gözünde masum kader kurbanı olarak kendini gösteriyor..
evet ,demek bu bir flarmış:)asi-demiri yakınlastıran nesnenin sırrı çözüldü:good:
ben resimlere ilk baktıgımda yüzlerine &gözlere bakarım.snra tekrar bakarsam kıyafetlerine bakarım,bir kere de hepsini yapamıyorum anlayacagınız.:)tebrikler dikkatli arkadaslarım.
bye
Evet doğru köprü açılışında Dedesi ve Babası ile birlikte olduğu resimde fluar saçında bağlı:good:
6. Bölümün ve bundan sonraki bölümlerin çok güzel olacağı belli:happy0064...
Asi'nin fragmanın sonunda sorduğu soru bir nevi 6. bölümün özeti sanki... Demir'in vereceği cevapla birlikte, yakınlaşmaya başlayan iki aşık korkarım ki aşklarını birbirlerine belli etmeden yaşamak zorunda kalacaklar:icon_sorr...
Aşıklarımızın her karşılaşması bizim için olay olacak... Aşklarını uzun bir süre birbirlerine belli etmemeye çalışarak geçirecekler...
Yani uzun bir süre sadece gözleri konuşacak!!! Gözler yalan söylemez değil mi???
Asi'nin gerçekleri öğrendikten sonra ki kızgınlığını düşünebiliyormusunuz?
Asi büyük bir ihtimalle yine eski haline dönecek ve Demir'e sert tavır alacak:img-yes:
Gerçekten de çok güzel bir dizibye
ciciler_68 28-11-07, 18:39 hsgeldin cnm.
resmlere tekrar baktım.evet bana da dediğin gibi sacında takılıymıs gibi geldi o şey.MASALLAH ,ne dikkat.noktası noktasına incelemişsin resimleri galiba:)
not:asinin nehir kenarında demirle karsılastıktan snra,oradan uzaklasırken basından düşen yazmasına ne oldu??taktın sen de dieceksiniz belki ama evet taktım,demir asiye onu geri vermeyecek mi??
Yok ya aslinda öyle tesadüfen gördüm :P
evet bide o yazma var demi ben onu öyle untmusum bence o demirde ne bilim belki sakliyordur yani cöpe atacak degil ya :img-meeti
evet ,demek bu bir flarmış:)asi-demiri yakınlastıran nesnenin sırrı çözüldü:good:
ben resimlere ilk baktıgımda yüzlerine &gözlere bakarım.snra tekrar bakarsam kıyafetlerine bakarım,bir kere de hepsini yapamıyorum anlayacagınız.:)tebrikler dikkatli arkadaslarım.
bye
yani bana flar gibi geldi şahsen yazma desem olmaz çünkü demirin elindeki küçük bir şeydi
birde benim dikkatimi çeken o sahne acaba köprü açılışında mı yoksa başka bir yerde ve nedende mi çekildi çünkü asi her zaman güzel ama üzerindekiler çok şıktı gerçi tam olarak üstündekileri göstermiyor ama demirde çok şıktı ya köprü açılışında yada başka bir şeyde olmuş olmalı o sahne..
evet bide o yazma var demi ben onu öyle untmusum bence o demirde ne bilim belki sakliyordur yani cöpe atacak degil ya :img-meeti
o yazma demirde kldıgından beri,asiye vermesini veya evde asiyi düşünmesini,o yazmaya bakmasını hatta annesiyle baglantı kurmasını falan bkledim-annesinin basında da benzeri varmıs intihar ederken ,resimde de- ama olmadı.yine de bekliorum,benzer bir sahne,yani kaynamasın o yazma arada:)
yani bana flar gibi geldi şahsen yazma desem olmaz çünkü demirin elindeki küçük bir şeydi
birde benim dikkatimi çeken o sahne acaba köprü açılışında mı yoksa başka bir yerde ve nedende mi çekildi çünkü asi her zaman güzel ama üzerindekiler çok şıktı gerçi tam olarak üstündekileri göstermiyor ama demirde çok şıktı ya köprü açılışında yada başka bir şeyde olmuş olmalı o sahne..
baska bir yer galiba.tenha biryer.agaclar var yanls görmediysem.demirin asiyi kolundan sürüklediği sahneyi anımsattı bana:)
çok güzel bir fragman olmuş keşke asininden birden fazla fragmanı olsa ne güzel olur asi ile demirin bakışmalarına bayılıyorum acaba asinin sorusuna demir ne cevap vericek çok merak ediyorum umarım orda bitirmezler ayrıca kerimle defne çok şekerler ve bi o kadar da masum kabak onların başına patlıcak ama
evet bencede demir yazmayı saklıyor o yazmada ileriki bölümlerin birinde ortaya çıkar aradan baya bir süre geçtikten sonra çıkarırlar onu ortaya çünkü şu tarz repliklerin olabilmesi için
demir asiye yazmasını getirir ve ona uzatır
asi=aa bende ne zamandır bunu arıyordum sende ne işi var?
demir=nehirin kenarında bu yazmayı düşürdüğünden beri bende
asi=o zamandan beri bunu sakladın mı neden?
vb... repliklerin geçmesi için bekletirler bence..
Biraz Önce Fragmanı İzleme Fırsatı Buldum
Fragman Başlangıcında Demir Köprü Açılışı İçin Konuşma Yapıyor. Tabi Geçmiş ile ilgili Sözler Söylüyor..
Süheyla Ebeyi Bulmuş Konuşturmaya Çalışıyor..
Cemal Ağa Demire Ortaklık Teklif Etmiş.Kerim Geri Dönmüş Defneye Senin İçin Döndüm dedi TAm Öpüşüyorlardı Ahırda At Aralarına Girdi :)
İhsan Süheylayı Görüyor ve şaşırıyor..
Kerimin Kardeşi Demire sarılıyordu Aside Bunu Gördü ve bakıyordu öle...
Demir Asiye Yazma Gibi bişey veriyordu bu sırada Gözleri birbirlerinin içine bakıyor.
Süheyla geçmişi yeniden yazamazsın Bizim kozcuoğullarıyla olan düşmanlığımız unutamıyacağımız gibi diyor ve bu sırada demirin yanına asi var ve bu bölümde asi herşeyi öğreniyor galiba...
İhsan bedel ödetecek aklınca diyor asi neyin bedeli baba diyor.
Ve son sahne Asi Demiri kolundan tutuyor Demir Buraya neden geldin diyor..
Bu bölümde şüphesiz süper olacak..
Dipnot:Fragman Linki Blogumda
baska bir yer galiba.tenha biryer.agaclar var yanls görmediysem.demirin asiyi kolundan sürüklediği sahneyi anımsattı bana:)
ewt benziyor yanlız bence köprü açılışı olabilir şimdi resimlere baktımda asinin üzerinde köprü açılışındaki giysleri var büyük ihtimal oralar köprünün 2 tarafından biridir oralarda ağaçlar vardı zaten oralar sanırım çünkü siteye eklenen bölüm resimlerinin birinde asi aynı kıyafetle dedesi babası ve kendi sanırım köprü açılışındayken çekilmiş bir resim var..
arkadaşlarr yenii bölümm süper yaaa.vee sonunda beklediğimss Leyla geliyorr.bakalım ASİ napcak nasıl tepki vercek.çokk merak ediyorumm.hadi hayırlısııı:)
hsgeldin cnm.
evet bende şimdi baktımda sanki o flar ilk resimde asinin saçının ucunda takılıymı şgibi geldi ama yinede emin olamadım büyük ihtimal öledir ama asi yürürken saçından düşmüştür demir bulur alır ve asiye verir..
umarım yazma atlanan bir konu olmaz...senaristleirden en kısa zamanda asinin yazması ve demir iklisini aynı kare içinde demirin hülyalı bakışlarda asiyi düşlediği bir bölüm bekliyorum...:img-in_lo :img-blush
Demir Cemel aganın teklifini bir nedenden ötürü kabul edebilir gibi gelioyo bana.şimdi cemal ağa demirin işine yarayan arsaları aldı...demirin bir an evel o topraklarda çalışma yapması gerekio...buyuk ihtimalle buna bağlanabilir konu...
GULBEYAZ76 29-11-07, 09:50 Cemal ağa çorak arsaları alarak Demirin elindeki senetleri takas etmek isteyecek diye düşünmüştüm.Ortalık teklifi neden yapıldı anlamadım.Cemali bu güne kadar kim anlamış ki ben anlayım.
Cemal ağa cenazeye gideceğine göre Asi onunla döner heralde.
GULBEYAZ76 29-11-07, 09:56 Süheylanın kininden korkmuyorum sırma saçlı :img-wink:oğluna kavuşunca kini biter.
Zeki mi zeki,:img-hystetahsilli mi tahsilli,:img-hysteahlaklımı ahlaklı :img-hyste:img-hyste:img-hysteAslan parçasına kavuşunca Kozuoğullarına minnet bile duymaya başlayabilir.
Minnetin nedeni Aslan gibi bir fareyi zehirlemeden büyüttükleri için.
hekimoglu64 29-11-07, 10:08 gecen bölümsüperdi ama bu blüm gecen bölümden daha güzele benziyor
heyecan dorukta olacak cok belli yanliz bu süheyla beni sinir ediyor hem defneye hemde asime cok kötü davraniyor bu kadini bir yerdegörsem fena olacak
ya cok sogukbir tipi var bence gercek hayattada öyle hic sevmiyorumsüheylayi
ama bu bölümde asim herseyi ögrenecek galiba spruyor demire siz kimsiniz diye............tam orda bitirecekler bence artik gelecek hafta ögrenecez:icon_sorr
saygilar......
selam Asiciler...
müthiş fragmanın ardından eklenen resimlere baktım...onlar da çok güzel..
Antakya ya dönüş yolunda ..Süheyla-asi-demir(yanlız gitme ve yolda kalma hayallerim suya düştü:( ) birlikte dönüyorlar...bana kalırsa yolda mola veriyorlar..Demir'in Asi'nin eline dokunduğu kısım bu sahnede oluyor..Süheyla da ikili arasındaki elektriklenmeyi görüp yanlarına geliyor ve o sözleri söylüyor....Süheyla arkasını dönüp arabanın yanına gidiyor Asi de demir'i tutup kendisine çeviriyor..o sahne müthiş..Asi'nin öfkesi ,bakışları ve hesap soruşu mükemmel..Demir geçiştirecek büyük ihtimalle..babana sor diyebilir..eve döndüklerinde ise Asi babasına soruyor..aradığı cevapları alacak mı göreceğiz ama bu bölüm olmaz ise haftaya herşeyi öğrenir herhalde...
edit:o eşarp ya da tülbent herneyse artık..Asi'ye ait..yere düşürmüş olmalı Demir de alıp veriyor..verirkende Asi ile yakınlaşma fırsatını da geri tepmiyor ama Süheya güzelim sahneye limon sıkıyor bence...demir'in annesine ait değildir...
Merhaba herkese
diziyi önceleri çok güzel takip ediyodum ama araya bikaç hafta girdi izleyemedim özellikle de geçen haftaki bölümü izlemeyi çok istiyodum ama olmadı:icon_sorrbu haftaki bölümü izliycem artık ve olaylar biraz daha açıklığı kavuşacak sanırım süheyla'nın çocuğu kim merak diyorum ama ben de arslan diye tahmin ediyorum çünkü başka oyuncu yok dizide olabilecek:img-wink:
demir-asi sahneleri çok hoşuma gidiyo ve bana çok sıcak geliyo sanki gerçekmiş gibi hissediyorum:img-blush
GULBEYAZ76 29-11-07, 11:03 Buraya neden geldin Demir?
*Asiye yüzmeye.:img-hyste
*İngiliz çizmesi görmeye.:img-hyste
*Köprüyü tamire.:img-hyste
*Sürü almaya.:img-hyste
*Tefecilik oynamaya.:img-hyste
*Çizmeli kızı görmeye.:img-hyste
*İnek sağmaya.:img-hyste
*Teyzemden kaçtım.:img-hyste
*Temiz hava bol gıda almak için.:img-hyste
*Sabun yapmak için.:img-hyste
*Çit çekmek için.:img-hyste
*Kirvelik yapmaya.:img-hyste
Sizce Neden??????????????
Neslihan17 29-11-07, 11:16 Buraya neden geldin Demir?
*Asiye yüzmeye.
*İngiliz çizmesi görmeye.
*Köprüyü tamire.
*Sürü almaya.
*Tefecilik oynamaya.
*Çizmeli kızı görmeye.
*İnek sağmaya.
*Teyzemden kaçtım.
*Temiz hava bol gıda almak için.
*Sabun yapmak için.
*Çit çekmek için.
kesinlikle teyzemden kaçtım :img-hyste o kadını görüpte kaçmayacak birini tanımıyorum. oğlu bile kendisine çekmiş. ondan da herkes kaçmaya çalışıyor. bu arada Asi başlığı hiç boş kalmıyor. ne güzel :)
Cemal Ağa hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. gerçekten çok akıllı ve ilerki bölümlerde bütün kozlar onun elinde olacak sanırım. hem Demir'i hem İhsan bey'i avcunun içine alacak. Demir bile Cemal ağanın neler yapabileceğinin farkına varamadı. çok karıştıracak ortalığı çok..
Buraya neden geldin Demir?
sevgili gülbeyaz76 şöyle olabilirmi acaba?:
şeytan dürttü,başıma gelecek varmış,geldim aşk ve dert sahibi oldum:img-wink:
Süheylanın kininden korkmuyorum sırma saçlı :img-wink:oğluna kavuşunca kini biter.
Zeki mi zeki,:img-hystetahsilli mi tahsilli,:img-hysteahlaklımı ahlaklı :img-hyste:img-hyste:img-hysteAslan parçasına kavuşunca Kozuoğullarına minnet bile duymaya başlayabilir.
Minnetin nedeni Aslan gibi bir fareyi zehirlemeden büyüttükleri için.
Sevgili Gülbeyaz çok tatlısın.Her sabah sayende gülüyorum.Eger Aslan Süheylanın oglu çıkarsa hiç şaşırmayacagım.Zalimden ,zalim dogar misali.Zaten Aslan Melege yada içci kıza zarar verecek diye hop oturup hop kalkıyorum.Çok sapık sapık bakıyor ilk kurbanı olarak gözüne kimi kestirdi acep.
Bir önceki başlıkta mesaj sayısı 1.250'ye ulaştığı için başlık kapatılmıştır.
Yorumlarınıza bu başlıkta devam edebilirsiniz.
Bir önceki başlığa aşadaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=40511
Tek cümlelik kısa mesajlar , sohbet içerikli mesajlar , tamamı büyük harfle ,bold ve renkli yazı tipi ile yazılmış mesajlar yasaktır.
Lütfen kelimeleri (eveeettt , ayyyy gibi) uzatmayınız.
Keyifli yorumlar
Bölüm Sorumlusu
Sugary
Asi, Demir’e ne soracak?
Demir sana birşey soracakmışım..sen biliyormusun..ne soracağım sana
Asi, Demir’e önemli bir soru soruyor. Ve bu sorunun cevabı, Demir ile aralarındaki pek çok şeyi değiştiriyor.
Asi:evet demir..biliyormusun
Demir:hayır ama cevabı biliyorum..
Asi:soruyu bilmeden cevabı nasıl biliyorsun
Demir: aramızdaki pek çok şeyi değiştirecekmiş ya ondan biliyorum
Asi:aramızda değişen birşey mi varmış
Demir:öyleymiş..özetçinin yalancısıyım..
Asi, eniştelerinin cenaze töreninde Demir ve Melek’e refakat etmek zorunda kalır. Cemal Ağa da cenazeye gelir. Süheyla sürpriz bir karar verip İstanbul’a dönmekten vazgeçmiştir. Süheyla’nın gelişi büyük yankı uyandırır. İhsan’ın ona karşı duyduğu tedirginliğin nedeni nedir ? Demir, restore ettirdiği köprüyü açtırır. Süheyla kendi hayatıyla ilgili büyük bir gerçeği öğrenir. Asi, Demir’e önemli bir soru sorar. Bu sorunun cevabı aralarındaki pek çok şeyi değiştirecektir.
fragman daha açıklayıcı ve anlaşılır..özeti boşuna hazırlamışlar...daha anlaşılır ve soru içermeyen özet yazmaları dileği ile...
GULBEYAZ76 29-11-07, 11:25 Buraya neden geldin Demir?
*Asiye yüzmeye.
*İngiliz çizmesi görmeye.
*Köprüyü tamire.
*Sürü almaya.
*Tefecilik oynamaya.
*Çizmeli kızı görmeye.
*İnek sağmaya.
*Teyzemden kaçtım.
*Temiz hava bol gıda almak için.
*Sabun yapmak için.
*Çit çekmek için.
*Kirvelik yapmaya.
Gülbeyaz..süpersin canım..öncelikle onu belirteyim:img-wink:
teyzesinden kaçmaya gelmiştir...Teyze yememiş içmemiş demir'i geçmiş ile doldurup doldurup durmuş...zavallı çocuk geçmişin dertleri üzüntüleri ile büyümüş,etkisinden hala çıkamamış...iş bahanesi iel kaçıp gelmiş ama elini vermiş kolunu alamamış teyze de peşinden gelmiş...
hüznün geceleri 29-11-07, 11:29 asinin bu olayları öğreneceğini bazı şeyleri kurcalayacağını bu kadar erken beklemiyordum.daha 6.bölümdeyiz.dizi öyle bi hızla ilerliyorki yetişemiyorum. iyimi oluyor derseniz iyi oluyor aslına bakarsanız.aasinin demirin gerçek niyetini öğrenmesi yada bazı şeylerden şüphelenmesi çok iyi.gerçekleri bilerek demire aşık olacaksa eyvallah ama yok bazı şeylerden habersiz olacaksa çok üzülürüm.bu dizi böyle hızlı devam ederse yönetmenlerin 2.sezon gibi bir niyetleri varsa valla çok heyacanlı geçecek gibi.nasıl devam ettirirler onuda merak ediyorum
Süreyya Asi ile Demir'i yakın vaizyette görmeseydi o sözleri söylermiydi..zannetmiyorum..evet söylerdi ama şimdi değil..üstelik İhsan ile konuşmalarına yansırdı bence sözleri..melek asi nerde diye sorduğunda demir içeride demiş süheyla kim olduğunu sorunca ihsan beyin kızı olduğunu öğrenmiş ve Demir'e oldukça manalı bakmıştır..demir'in asi'yi yanında getirmesi şaşırtmıştı..kaldı ki teyzesinin sözleri sırasında asi'yi korumuştur..bu esanda Süheyla ve Demir'in birbirlerine bakışları dikkat çekici..birşeyler anlamış gibi Süheyla ya da olacağını sezmiş gibi.....üstüne birde ikisini samimi görünce hemen müdahale ederek aralarında oluşabilecek yakınlaşmayı durdurmayı amaçlamıştır...olması iyi oldu ama Asi nin olup bitenleri demir'in niyetini öğrenme zamanı gelmişti..bu ikisi arasında daha çok çatışmöaya neden olacak ama hiç bilmemesinden daha iyidir..
Arkadaşlar fragmanda Demir Asi'ye eşarp gibi bir şey veriyordu. Sizce bunun anlamı ne? Yoksa o da geçmişten bir hatıra mı?
o eşarbın asi'ye ait olduğunu düşünüyorum..düşürmüştür Demir de alıp vermiştir..başka bir anlamı yoktur tabi demir'in Asi'ye yakınlaşma çabası dışında:)
Cemal ağa ortaklık teklif ediyor..Demir'den önce aldığı tarlaları koz olarak kullanıyordur işini yapmak istiyorsa tarlaları istiyorsa ortak olması gerektiğini söylemiştir..Demir kolay pes etmez Cemal ağayı alteder diye bekliyorum ama Cemal ağada çok kurnaz..istediğini elde eder...
GULBEYAZ76 29-11-07, 11:53 Arkadaşlar fragmanda Demir Asi'ye eşarp gibi bir şey veriyordu. Sizce bunun anlamı ne? Yoksa o da geçmişten bir hatıra mı?
Asinin saçında bağlıydı o.Düşürmüş olacak ki Demir bulup Asiye geri veriyor sanırım.
Asinin açılışta giydiği blüzün kumaşından ve orada saçında gözüküyor.
hüznün geceleri 29-11-07, 11:55 bu hafta en çok sinir olacağım kişi çok sevdiğim süheyla.ana kadın açmış ağzını yummuş gözünü.bu fragmandaki hali dur bakalım daha dizide ne olacak.
gün geçtikce dizinin heyacanı kat üstüne kat artırıyor.maşallahı var:happy0064
Asi, Demir’e ne soracak?
Demir sana birşey soracakmışım..sen biliyormusun..ne soracağım sana
Asi, Demir’e önemli bir soru soruyor. Ve bu sorunun cevabı, Demir ile aralarındaki pek çok şeyi değiştiriyor.
Asi:evet demir..biliyormusun
Demir:hayır ama cevabı biliyorum..
Asi:soruyu bilmeden cevabı nasıl biliyorsun
Demir: aramızdaki pek çok şeyi değiştirecekmiş ya ondan biliyorum
Asi:aramızda değişen birşey mi varmış
Demir:öyleymiş..özetçinin yalancısıyım..
fragman daha açıklayıcı ve anlaşılır..özeti boşuna hazırlamışlar...daha anlaşılır ve soru içermeyen özet yazmaları dileği ile...
demir:..özetcinin yalancısıyım:img-hyste
özeti bir kere de begenecegimiz gibi yazsalar hayret bişey..
*Asiye yüzmeye
*Çit çekmek için
tatlımm ,bence teyzesinden kacıyordu çizmeli kıza rastladı ii de oldu hani:img-in_lo
asinin bu olayları öğreneceğini bazı şeyleri kurcalayacağını bu kadar erken beklemiyordum.daha 6.bölümdeyiz.dizi öyle bi hızla ilerliyorki yetişemiyorum. iyimi oluyor derseniz iyi oluyor aslına bakarsanız.aasinin demirin gerçek niyetini öğrenmesi yada bazı şeylerden şüphelenmesi çok iyi.gerçekleri bilerek demire aşık olacaksa eyvallah ama yok bazı şeylerden habersiz olacaksa çok üzülürüm.bu dizi böyle hızlı devam ederse yönetmenlerin 2.sezon gibi bir niyetleri varsa valla çok heyacanlı geçecek gibi.nasıl devam ettirirler onuda merak ediyorum
canım bence de cok hızlı gelişiyor hersey ve senin de dediğin gibi 2 sezon ne yazıp da sürdürecekler merak ediorum.yeni sırlar mı cıkacak ortaya acaba?..
Arkadaşlar fragmanda Demir Asi'ye eşarp gibi bir şey veriyordu. Sizce bunun anlamı ne? Yoksa o da geçmişten bir hatıra mı?
arkadasım resimlere dikkatli bakınca o seyin asinin sacına takılı oldugunu görüyoruz demirle olan resmde herhalde basından düşmüş demir ona veriyor,asinin kıyafetiyle de kumasları benziyor zaten.önceki baslıkta acıklamıstı bikaç arkadasım.
yeni sayfamız hayrlı olsn arkadaslar.
forever_bim 29-11-07, 11:58 Gülbeyaz
Seçenekler arasında "Sana tokat atmaya" seçeneği de olsaydı daha eğlenceli olurdu ya:)
Yani benim fikrim böyle...
bu hafta en çok sinir olacağım kişi çok sevdiğim süheyla.ana kadın açmış ağzını yummuş gözünü.bu fragmandaki hali dur bakalım daha dizide ne olacak.
gün geçtikce dizinin heyacanı kat üstüne kat artırıyor.maşallahı var:happy0064
canım,fragmanda bile sinirimi yeterince bozdu bu kadın,umarım diziyi ortasında bırakıp tvyi kapamam sinirden:)
yalnız fragmanda ihsan amca süheylayı görür görmez nasıl da tanıdı deil mi.hiç mi değişmemiş bu kadın?üstelik yandan görüyor,yıllar öncesine göre deişmiş bir kıyafetle,yürüyüş tarzı ile,bası dikleşmiş,kendine güveniyor..o kadar cabuk tanımasını garipsedim ihsan amcanın,ama belki de birisi süheylanın geldiğini önceden söylemiştir .
canım,fragmanda bile sinirimi yeterince bozdu bu kadın,umarım diziyi ortasında bırakıp tvyi kapamam sinirden:)
yalnız fragmanda ihsan amca süheylayı görür görmez nasıl da tanıdı deil mi.hiç mi değişmemiş bu kadın?üstelik yandan görüyor,yıllar öncesine göre deişmiş bir kıyafetle,yürüyüş tarzı ile,bası dikleşmiş,kendine güveniyor..o kadar cabuk tanımasını garipsedim ihsan amcanın,ama belki de birisi süheylanın geldiğini önceden söylemiştir .
Demir konuşmasında teyzemi kurdelayı kesmek için kürsüye davet ediyorum demiştir:)bunu duyan İhsan da şakınlıkla köprüya bakmış ve süzülerek giden Süheyla'yı izlemiştir..ölüm döşeğindeki ebeye neler yapıyor öyle..kadın haketmesine haketmiş o ayrı..inanmıyorum kendime Süheyla ya hak verdim:)...ama cevabı alamadan rahmetli olur..belki kız mı erkek mi oldu çocuğu onu öğreniriz...gel gör ki Asi'ye olan tavrı çileden çıkarmaya yetiyor insanı..kadın haklı da olsa hiç bir kabahati ve ilgisi olmayan kişilere(asi,defne) sırf kozcuoğlu diye takındığı tavır yüzünden haksız ve itici duruma düşüyor..kaldı ki Demir'e herşeyi anlatmamış..onun yapacaklarının en büyük sorumlusu olacak süheyla...
hüznün geceleri 29-11-07, 12:12 canım,fragmanda bile sinirimi yeterince bozdu bu kadın,umarım diziyi ortasında bırakıp tvyi kapamam sinirden:)
aman canım boşver sen yinede izlemeye çalış.güzel olan yanıda vardır belki sahnenin.demir oldu çinko ya o yine teyzesine müdahale eder.ama bu sefer asi altında kalmaz lafın.diğer seferde pek bişey söylemedi.ama şimdi ezdirmez kendini.
GULBEYAZ76 29-11-07, 12:22 Gülbeyaz
Seçenekler arasında "Sana tokat atmaya" seçeneği de olsaydı daha eğlenceli olurdu ya:)
Yani benim fikrim böyle...
O sahne aklıma geldikçe sinir katsayım artıyor.O sahne üzücü olduğu için yazmadım canım :img-wink:eğlenceli fikirler üretmeye çalıştım.
Cevabın için teşekkür ederim.:good:
ya arkadaşlar dizilerin ana sayfaya geçmesinin şartı ne ki Asi dizisi hala ana sayfada değil.
Oyasa ki bu sezon yeni başlayan annem, elvede rumeli,bıçak sortı ana sayfada yer alıyor.anlayamadım ben
Demir konuşmasında teyzemi kurdelayı kesmek için kürsüye davet ediyorum demiştir:)bunu duyan İhsan da şakınlıkla köprüya bakmış ve süzülerek giden Süheyla'yı izlemiştir..ölüm döşeğindeki ebeye neler yapıyor öyle..kadın haketmesine haketmiş o ayrı..inanmıyorum kendime Süheyla ya hak verdim:)...ama cevabı alamadan rahmetli olur..belki kız mı erkek mi oldu çocuğu onu öğreniriz...gel gör ki Asi'ye olan tavrı çileden çıkarmaya yetiyor insanı..kadın haklı da olsa hiç bir kabahati ve ilgisi olmayan kişilere(asi,defne) sırf kozcuoğlu diye takındığı tavır yüzünden haksız ve itici duruma düşüyor..kaldı ki Demir'e herşeyi anlatmamış..onun yapacaklarının en büyük sorumlusu olacak süheyla...
evet cnm bak öyle olabilir zaten süheyla da pek bi gururlu süzülerek geciyor köprüden..demirin kozcuoglunu bırakıp sevgili(!)teyzesine dönmesini bekliorum,cnkü tahminim annesinin ölümünde teyzenin suclarının payı var.
aman canım boşver sen yinede izlemeye çalış.güzel olan yanıda vardır belki sahnenin.demir oldu çinko ya o yine teyzesine müdahale eder.ama bu sefer asi altında kalmaz lafın.diğer seferde pek bişey söylemedi.ama şimdi ezdirmez kendini.
cnm fragmandaki asi-demir sahnesini cok merak ediorum zaten kesn sona dogru olur o sahne ,mecbur katlanacam süho'ya:img-wink:
ya arkadaşlar dizilerin ana sayfaya geçmesinin şartı ne ki Asi dizisi hala ana sayfada değil.
Oyasa ki bu sezon yeni başlayan annem, elvede rumeli,bıçak sortı ana sayfada yer alıyor.anlayamadım ben
???ben de anlayamadım nie anasayfada deiliz.
hüznün geceleri 29-11-07, 12:30 O sahne aklıma geldikçe sinir katsayım artıyor.O sahne üzücü olduğu için yazmadım canım :img-wink:eğlenceli fikirler üretmeye çalıştım.
Cevabın için teşekkür ederim.:good:
ilkide yazmamışın valla.bunun için ayrı teşekkür ederim.asi ile demir bu başkahramanlar aşık olacaklar diye yola çıktı bu dizi ama ilk bölümlerde dayak işi başladı.ilk başlardan böyle izlenim bırakmaları hiç iyi olmadı.eğer tutkulu bi aşk hikayesi göreceksek bu tokatın ne işi var.hala ilk günkü gibi sinirleniyorum
Antakya ya Demir ile birlikte dönüyor...resimlerden o sonucu çıkardım...Süheyla-asi-demir...melekte vardır.....bana kalırsa yolda mola veriyorlar..Demir'in Asi'nin eline dokunduğu kısım bu sahnede oluyor..Süheyla da ikili arasındaki elektriklenmeyi görüp yanlarına geliyor ve o sözleri söylüyor....Süheyla arkasını dönüp arabanın yanına gidiyor Asi de demir'i tutup kendisine çeviriyor...ve o soruları soruyor
Antakya ya Demir ile birlikte dönüyor...resimlerden o sonucu çıkardım...Süheyla-asi-demir...melekte vardır.....bana kalırsa yolda mola veriyorlar..Demir'in Asi'nin eline dokunduğu kısım bu sahnede oluyor..Süheyla da ikili arasındaki elektriklenmeyi görüp yanlarına geliyor ve o sözleri söylüyor....Süheyla arkasını dönüp arabanın yanına gidiyor Asi de demir'i tutup kendisine çeviriyor...ve o soruları soruyor
hmm.. o zaman bunlar bölümün baslarında olur.demek ki hala süheylaya sinir olup da tvden kalkma ihtimalim kuvvetli:)
bu bölümde aslan neler yapacak onu merak ediorum ben.fragmanlarda göremioruz ama yorumlara büyük katkısı oluyor.
GULBEYAZ76 29-11-07, 13:07 Antakya ya Demir ile birlikte dönüyor...resimlerden o sonucu çıkardım...Süheyla-asi-demir...melekte vardır.....bana kalırsa yolda mola veriyorlar..Demir'in Asi'nin eline dokunduğu kısım bu sahnede oluyor..Süheyla da ikili arasındaki elektriklenmeyi görüp yanlarına geliyor ve o sözleri söylüyor....Süheyla arkasını dönüp arabanın yanına gidiyor Asi de demir'i tutup kendisine çeviriyor...ve o soruları soruyor
Bence o resimler köprünün açılış günü çekilmiş.Süheyla köprüden çiftliğe dönmek için Demirin arabasına ilerliyor.
Asinin Demire buraya neden geldin diye sorduğu yerde sanırım Demirin çiftliği.
Evet haklısın arkadasım
Butun bunlar hepsı cenazeye gıderken yolda olmalı.
Suheyla daha fazla dayanamayacak ve en sonunda butun kınını asının uzerıne bosaltacak.Asıde o meshur soruyu soracak.'''''SIZ KIMSINIZ'''''
Bu sorunun cevabını vermk kolay olmayacak.
Helekı aralarında baslayan buyuk voltajda elektrık uzerıne DEMIR ne cevap verecek cok merak edıyorum.
Suheyla durdurulamayacak bır noktaya geldı.Ve antakyada yasanacakların sınyalı bu yol ustunde yapılan agır konusmadanda bellı oluyor.
Ihsan ,Suheylayı gorunce suratının nasıl bır sekılde aldıgını farketmıssınızdır.
Bence Ihsan ve Suheyla arasında bır yakınlasma vardı o zamanlar.
Ama aynı anda Nerıman hamıle kalınca ,Ihsan secımını yapmak zorunda kaldı.Ve Suheyla ortada kaldı ve cıftlıkten atılmak zorunda kaldı.Cocugunuda kaybeden Suheyla ,Mahmuta sıgındı.Benım senaryom bu
bu bölümde aslan neler yapacak onu merak ediorum ben.fragmanlarda göremioruz ama yorumlara büyük katkısı oluyor.
inşallah bölümde de görmeyiz...
Bence o resimler köprünün açılış günü çekilmiş.Süheyla köprüden çiftliğe dönmek için Demirin arabasına ilerliyor.
Asinin Demire buraya neden geldin diye sorduğu yerde sanırım Demirin çiftliği.
aynı sahne gibi geldi bana ama dediğin gibi de olabilir..ters köşe olma durumlarını çok yaşadım bir yenisi daha pek birşey değiştirmez:)
GULBEYAZ76 29-11-07, 13:14 Kerim ve Defneyi Süheylanın teptiği :img-hysteyetmedi az kaldı birde at tepecekti.:img-hyste
Leyla ne eksik akıllıymış.:img-yes:troest Kerim Mahmut enişte ölmüş diyor.O ne yapacaz diye Kerime soruyor.Kerimde garibim ömrü bu kıza ne yapması gerektiğini söylemekle geçmiş olacak ki Demirin yanında olmalıyız gidecez diyor.
Cenazeye gitmek gerektiğini,mezarlıkta baş örtülmesi gerektiğini bilmeyen biri nedense taziye dilemeyi biliyor.:img-wink:Neden?Çünkü Demire sarmaşık gibi sarılmak var ucunda. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
.
Ihsan ,Suheylayı gorunce suratının nasıl bır sekılde aldıgını farketmıssınızdır.
Bence Ihsan ve Suheyla arasında bır yakınlasma vardı o zamanlar.
Ama aynı anda Nerıman hamıle kalınca ,Ihsan secımını yapmak zorunda kaldı.Ve Suheyla ortada kaldı ve cıftlıkten atılmak zorunda kaldı.Cocugunuda kaybeden Suheyla ,Mahmuta sıgındı.Benım senaryom bu
Neriman'a aşık olduğunu o kadar söyledi ve ifade etti ki hamile olmasaydı bile evlenirdi İhsan..buna şüphe yok..inandım sevdiğine..böyle olunca da Süheyla ile ilgili düşündüğüm anlamda ilişkileri mümkün değilmiş gibi görünüyor..ya da vardıysa da ciddi değildi..ama ihsan'a bakıyorum biri ile ciddi olmadığı halde yakınlaşmaz diye düşünüyorum..çıkamadım işin içinden...gerçekler ortaya çıkmaya başladı..bu bölüm Asi öğrenebilir herşeyi tabi bizde...
Antakya'ya Demir ile mi yoksa Cemal Ağa ile mi dönüyor bilemeyeceğim ama Fragman'da Asi&Demir'in arasındaki elektriklenme ve Süheyla'nın yanlarına gelerek "Geçmişi yeniden yazamazsın Demir! Bizim Kozcuoğulları ile aramızdaki düşmanlığı unutamayacağız gibi" dediği sahne köprü açılışından sonra...
Hatta Süheyla aralarındaki elektriklenmeyi görmemiş olabilir, bu sözleri başka bir nedenle de söylemiş olabilir.... Ama bu sözlerin cenaze dönüşü ile ilgisi yok... Köprü açılışının olduğu gün söylenmiş sözler...
Asi, Demir ve Süheyla Hanım'ın kıyafetlerini resimler bölümünden inceleyebilirseniz görebilirsiniz...
Ha birde Asi Antakya'ya Cemal Ağa ile de dönebilir çünkü Fragmanın bir sahnesinde Asi ve Dedesi deniz kenarında yemek yiyorlar bu sahneler İskenderun'da çekilmiş ve büyük bir ihtimalle cenaze töreninden sonra... Aynı sahnede Demir de kızgın bir şekilde görünüyor biliyorsunuz... Büyük ihtimalle Cemal Ağa'nın toprakları satın aldığını öğrenmiş.... Demir'in kıyafetleri de cenaze töreninde giymiş olduğu kıyafetler... Asi Cenaze de bordo renkli bir şeyler giymiş:img-wink:
hüznün geceleri 29-11-07, 13:19 dizi daha yeni olmasına rağmen gıcık karakterler doluşmaya başladı:P
bunları söylemek biraz erken olabilir ama şimdilik en azından yeterince var.bunlar
başta benim gözümde
demir oldu çinko
para gözcü dede
botan korkuluğu neriman hanım
pis bakışlı sapık aslan
küçük iki kız kardeş
görülen o ki asiye olan davranışları yüzünden süheyla
yakın bi zamandada kerimin kız kardeşi.
şimdilik bu kadar.ilerde kimle kim yer değiştirir bilemem
Kerim ve Defneyi Süheylanın teptiği :img-hysteyetmedi az kaldı birde at tepecekti.:img-hyste
Leyla ne eksik akıllıymış.:img-yes:troest Kerim Mahmut enişte ölmüş diyor.O ne yapacaz diye Kerime soruyor.Kerimde garibim ömrü bu kıza ne yapması gerektiğini söylemekle geçmiş olacak ki Demirin yanında olmalıyız gidecez diyor.
Cenazeye gitmek gerektiğini,mezarlıkta baş örtülmesi gerektiğini bilmeyen biri nedense taziye dilemeyi biliyor.:img-wink:Neden?Çünkü Demire sarmaşık gibi sarılmak var ucunda. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
cnm güldürdün yine.ii oldu atın yaptıgı sevmiorum kerimi yaa korkak+kacak adam.
leyla antakyaya gelmio mu acaba ya da fragmanda mı göstermediler ,bi de onu antakyada görünce hiççten izlemez melike die:)
neyse cnm ,leyla bu yarım akılla demiri elde etmekte basarılı olamaz ama süheyla gibi zeki bi kadınla birleşirlerse bilemem.gerci bunlara var daha die düşünüorum belki de korktugum hiç olmaz cnkü asinin demirimle ilg.gercekleri öğrenmesi ile işler karısacak gibi görünüyor.bu tür entrikalara ihtiyaç duyulmaz.
Arkadaslar bence Süheyla hanimi fazla dert ediyorsunuz evet dogru cok öfkeli ve herkezden sakladigi, suclu olabilecegini düsündügümüz bircok yönü var ama...bir de su yönden düsünelim.Bu teyze ne yaparsa yapsin Demir asla Asi'nin bir zarar görmesine izin vermeyecektir bundan eminim.Yani ne olursa olsun sonucta,aralarinda inanilmaz bir cekim var cok fazla didismelerinden belli,hep böyle olur zaten malum(aklima yine Pride and Prejudice geldi bi hos oldum:img-yes: ) Teyzenin kötülük yapmaya calismasi Demir de daha farkli bir etki yaratip Asi'yi savunmaya gecmeye baslamasina ve bu da onlarin arasinda ki bagin güclenmesine neden olacaktir.Yani her serden bir hayir dogar demisler ya o hesap benimkisi...Elinden geleni ardina koymasin, bizimkiler düsman gibi görünseler de,birbirleri ile karsilastiklari an dizlerinin bagi cözülüp,he birde adettendir inkar haline dönüsüp icin icin yanacaklardir.O sahneleri görmek icin sabirsizlaniyorum dogrusu.Ah ah simdiden icim eridi bile benim...:img-wink:
YONCA_ÇINAR 29-11-07, 13:44 Buraya neden geldin Demir?
*Sürü almaya.
*Teyzemden kaçtım.
*Kirvelik yapmaya.
yeni başlık ahyırlı uğurlu olsun GULBEYAZ76 her zaman ki gibi harikalar yaratıyorsun :)
*Teyzemden kaçtım. yok cnm ondan gelmemiştir
O zman Asi dicekki bu ne biçim kaçmak sen kaçınca kadın da geldi kovalamaca mı oynuyorsunuz :icon_whis
bence aşık olmaya gelmiş yeterli bir cevap mı bu acaba :icon_whis
Kerim ve Defneyi Süheylanın teptiği :img-hysteyetmedi az kaldı birde at tepecekti.:img-hyste
Sevgili Gülbeyaz sen yazınca benimde aklıma geldi.Mahmut'un öldügünü ögrendiklerinde kusura bakmayın gitmemiz lazım deyip misafirleri sap gibi bahçede bırakıp gittiler.İnsan onlarıda alır hiç olmazsa nezaketen kapıdan geçirir çok güldüm o sahnede valla.Maksat Demir'e sarılmak ya dönüp dönüp başın sagolsun desin bu vesile ile sarılsın dursun.Kızların hiç biride yol yordam bilmiyo ayol biri başına battaniye atıyor digeri hiç bişey.
Bu arada yazdıgın gibi Mahmut'un helvasınıda Asi yaparsa hiç şaşırmam.Nede olsa anlamdıgı ve bilmedigi iş yok sevimli kızımızın.
yeni başlık ahyırlı uğurlu olsun GULBEYAZ76 her zaman ki gibi harikalar yaratıyorsun :)
*Teyzemden kaçtım. yok cnm ondan gelmemiştir
O zman Asi dicekki bu ne biçim kaçmak sen kaçınca kadın da geldi kovalamaca mı oynuyorsunuz :icon_whis
bence aşık olmaya gelmiş yeterli bir cevap mı bu acaba :icon_whis
canım yoncam h.g.
bu cevap yeter de artar bile..
demirim nasıl da üzgün bakıo asiye ,asi demir buraya neden geldin! dediğinde di mi canım caresiz kalmıs gibi..bir yanda gecmiş ve annesi,bir yanda bugün ve sevdiği..
not:sizli bizli konusmak da kalkıyor artık galiba,asi acılmaya basladı:D
Sevgili Gülbeyaz sen yazınca benimde aklıma geldi.Mahmut'un öldügünü ögrendiklerinde kusura bakmayın gitmemiz lazım deyip misafirleri sap gibi bahçede bırakıp gittiler.İnsan onlarıda alır hiç olmazsa nezaketen kapıdan geçirir çok güldüm o sahnede valla.Maksat Demir'e sarılmak ya dönüp dönüp başın sagolsun desin bu vesile ile sarılsın dursun.Kızların hiç biride yol yordam bilmiyo ayol biri başına battaniye atıyor digeri hiç bişey.
Bu arada yazdıgın gibi Mahmut'un helvasınıda Asi yaparsa hiç şaşırmam.Nede olsa anlamdıgı ve bilmedigi iş yok sevimli kızımızın.
cnm dogru ,burada yan oyunculara önm vermiolar ,bari onlar yapabilecegimiz bişey var mı ya da biz gidelim madem gibi bişey deselerdi.
bir de evet asinin elinden hersey geliyor,kendi söküğünü bile kendi dikiomuş baksana:img-hyste fatma hanm mı nedir bi kere öle demişti koptum orda yaa sanki cok bi marifet isteyen iş:img-hyste
YONCA_ÇINAR 29-11-07, 13:53 canım yoncam h.g.
bu cevap yeter de artar bile..
demirim nasıl da üzgün bakıo asiye ,asi demir buraya neden geldin! dediğinde di mi canım caresiz kalmıs gibi..bir yanda gecmiş ve annesi,bir yanda bugün ve sevdiği..
not:sizli bizli konusmak da kalkıyor artık galiba,asi acılmaya basladı:D
hoşbuldum canım saol :)
yetti dimi cevabım :D evet ühühü Demirim çok üzgün ben onu mutlu ederim de işte Asi etsin onu mutlu istiyorum :img-icecr evet yaa çaresiz kalmış gibi bence bölümü orada kesecekler yaaa offf o zman bak işe işin yoksa düşün dur Demirin ne cevap vereceğini :(
evet yaa resmiyet kalkıyor artık :D artık bilemicem ilermele var gibi
Gerçi Demirin eniştesinin ölüm haberini aldığında da Demir demişti ya ona neyse :)
hoşbuldum canım saol :)
yetti dimi cevabım :D evet ühühü Demirim çok üzgün ben onu mutlu ederim de işte Asi etsin onu mutlu istiyorum :img-icecr evet yaa çaresiz kalmış gibi bence bölümü orada kesecekler yaaa offf o zman bak işe işin yoksa düşün dur Demirin ne cevap vereceğini :(
evet yaa resmiyet kalkıyor artık :D artık bilemicem ilermele var gibi
Gerçi Demirin eniştesinin ölüm haberini aldığında da Demir demişti ya ona neyse :)
cnm ,demirimde o karizma ve çakallık varken ilerleme olur tabi.kıza flarını verirken içine düşecek nerdeyse,nası da yaklaşmıs ya.:)
ölüm haberinde de öl e olmstu gülmüştüm yaa,demir bey dio tık yok snra demir diyor.böylesi her yönden ii yaa zaten garip geliodu kulagıma.leyla da görsün,asi-demir ilişkisini:img-pilot
7. bölüm için öğrendiğim bir bilgi:
Demir senetlerinden birine karşılık İhsan'ın atını istiyormuş İhsan'dan.
leyla antakyaya gelmio mu acaba.....
neyse cnm ,leyla bu yarım akılla demiri elde etmekte basarılı olamaz ama süheyla gibi zeki bi kadınla birleşirlerse bilemem.gerci bunlara var daha die düşünüorum belki de korktugum hiç olmaz cnkü asinin demirimle ilg.gercekleri öğrenmesi ile işler karısacak gibi görünüyor.bu tür entrikalara ihtiyaç duyulmaz.
Leyla’nın Kerim’le birlikte Antakya’daki çiftliğe gideceği bence kesin…. Bir güzel yerleşir çiftliğe… Bol bol da Demir’in peşinden koşturur…. Bizi de sinir eder o peruk saçlarıyla…
Senaristler Leyla’nın Asi’yi ve bizleri sinir edeceği sahneleri ellerden kaçırırlar mı hiç!!!:img-beee:
Süheyla ile Leyla (isimleri de amma kafiyeliymiş ha:img-pilot) ilerki bölümlerde Demir’i Asi’den uzaklaştırmak için ele ele verseler dahi, Demir’in bu tuzağa düşeceğini sanmıyorum ben… Adı üstünde DEMİR YÜREK o…. Bence Sevdi mi tam sevenlerden:img-yes:
Dizide bize anlatılan karakter gerçekten de çok güçlü adıyla da çok uyumlu… Ama Demir ile Asi’nin araları bozulduktan sonra Asi, Leyla’yı Demir’in yanında görebilir:icon_evil… Demir ona karşı bir şeyler hissetmese de Leyla’yı gezdirmek zorunda kalabilir falan filan…. Leyla’nın Demir’e sırnaşacağı(özür) bence kesin:img-wink:…
Yani Demir ile Asi’nin arasına geçmişte yaşananlar girse de, ikisi de duygularını önümüzdeki bölümlerde küllendirmeye çalışsalar da bu çok zor olacak…. Üstelik Asi Demir’le ailesinin geleceği için anlaşma yaptığından her şeye rağmen maalesef çiftlikte çalışmaya devam etmek zorunda kalacak:img-yes:…
Eeeee Asi’nin yüreğine Demir’den bir kor düştü bir kere…. Her karşılaşmalarında yüreğimiz ağzımıza gelecek….
Bakalım Asi geçmişteki bazı şeyleri öğrendikten sonra Demir’e karşı nasıl tavır alacak? Önceden her cümlesine karşılık veriyordu!!!!:img-icecr Duyguları yavaş yavaş ortaya çıktıktan sonra susma hakkını mı kullanacak acaba?… Demir’i böylelikle acayip sinir edebilir:img-haha:….
İstermisiniz Demir ile Cemal Ağa ortak olsun:img-yes: Kimbilir belki Cemal Ağa'nın enerji şirketindeki işleriyle ASİ ilgilenebilir:happy0064
Demir öyle birşey istediğine göre geçmişte ellerinden alınmış olan şey bu..şimdi ben de senin elinden mi alıyorum demeye getiriyor...bir de asi'ye ait olanı istiyorsa seyreyleyin artık..nivea teşekkürler.....
Yani Demir İhsan Ağa'yla oynamaya devam edecek öyle görünüyor... Geçmişimizde At, Avrat, Silah Namus meselesidir biliyorsunuz!
Demir'i ileriki bölümlerde bir tek Asi'ye olan aşkı durduracak sanırım... SONUNİ GÖR SONUNİ diyelim mi:img-icecr
NOT: Çok teşekkürler Sevgili Nivea:img-wink:
GULBEYAZ76 29-11-07, 14:06 7. bölüm için öğrendiğim bir bilgi:
Sucukmu yapacakmış.:good:Yapmasın vallahi toplum sağlığını tehlikeye atmaktan içeri atarlar karışmam.
Teyzeyemi hediye edecekmiş?
İhsan bey babalık sendeki atı ver bana teyzem ebenin imiğini sıkmaya yetişmek istiyor da.
Bunlar işin şakası da.
Bilgi için teşekkür.
tesekkürler nivea..nie istio ki ..asinin atını mı istio acaba,yavas yavas asiyi kendi ciftliğine tasıyacak herhalde.belki 8'de de asinin cizmelerini ister:img-hyste
Leyla’nın Kerim’le birlikte Antakya’daki çiftliğe gideceği bence kesin…. Bir güzel yerleşir çiftliğe… Bol bol da Demir’in peşinden koşturur…. Bizi de sinir eder o peruk saçlarıyla…
Senaristler Leyla’nın Asi’yi ve bizleri sinir edeceği sahneleri ellerden kaçırırlar mı hiç!!!:img-beee:
Süheyla ile Leyla (isimleri de amma kafiyeliymiş ha:img-pilot) ilerki bölümlerde Demir’i Asi’den uzaklaştırmak için ele ele verseler dahi, Demir’in bu tuzağa düşeceğini sanmıyorum ben… Adı üstünde DEMİR YÜREK o…. Bence Sevdi mi tam sevenlerden:img-yes:
Dizide bize anlatılan karakter gerçekten de çok güçlü adıyla da çok uyumlu… Ama Demir ile Asi’nin araları bozulduktan sonra Asi, Leyla’yı Demir’in yanında görebilir:icon_evil… Demir ona karşı bir şeyler hissetmese de Leyla’yı gezdirmek zorunda kalabilir falan filan…. Leyla’nın Demir’e sırnaşacağı(özür) bence kesin:img-wink:…
Yani Demir ile Asi’nin arasına geçmişte yaşananlar girse de, ikisi de duygularını önümüzdeki bölümlerde küllendirmeye çalışsalar da bu çok zor olacak…. Üstelik Asi Demir’le ailesinin geleceği için anlaşma yaptığından her şeye rağmen maalesef çiftlikte çalışmaya devam etmek zorunda kalacak:img-yes:…
Eeeee Asi’nin yüreğine Demir’den bir kor düştü bir kere…. Her karşılaşmalarında yüreğimiz ağzımıza gelecek….
Bakalım Asi geçmişteki bazı şeyleri öğrendikten sonra Demir’e karşı nasıl tavır alacak? Önceden her cümlesine karşılık veriyordu!!!!:img-icecr Duyguları yavaş yavaş ortaya çıktıktan sonra susma hakkını mı kullanacak acaba?… Demir’i böylelikle acayip sinir edebilir:img-haha:….
İstermisiniz Demir ile Cemal Ağa ortak olsun:img-yes: Kimbilir belki Cemal Ağa'nın enerji şirketindeki işleriyle belki ASİ ilgilenebilir:happy0064
cnm tesekkürler yorumun için üşenmeden ve keyifle okudum:)
demirimin leylaya karsılık verecegini sanmıorum tabi ama asinin yanlış anlamalardan da olsa üzülmesini istemiorum.gerci,asi demirlerin onlara düşman oldugunu öğreniyor işin seyri oldukca deişecek gibi.
GULBEYAZ76 29-11-07, 14:12 Demir anlaşmayı bozuyor o zaman.
Ne demişti Asi çalışacam ne kadar sürerse sürsün bu süre zarfında babamdan hiçbir şey taleb etmiyeceksiniz demişti.Anlaşmada Asi Demiri İhsana yaklaşmaktan ve hak taleb etmekten men etmişti.
hüznün geceleri 29-11-07, 14:17 aman allahım asinin atı çinkoya gitmese.oysaki o atıda çok sevmiştim.zeytin karasıydı:img-yes:
aasiii çok hoşsun.e demir ister çizmeleride.biz kıyafetlerini istemeğine şükredelim:happy0064.
Asi gerçekleri öğrendiği için çalışmayı bırakmıştır belki ya da Süheyla tarafından bıraktırılmıştır..Demir de yeni yöntemleri denemeye başlamıştır..eğer asi ayrılmadığı halde bu talepte bulunuyorsa Asi demir'e iyi yüklenecek demektir..
bu hafta yayinlaniyo herzaman ki gibi auro d de öyle degilmi arkadaslar? fragmani gören oldumu euro d de?
Asi gerçekleri öğrendiği için çalışmayı bırakmıştır belki ya da Süheyla tarafından bıraktırılmıştır..Demir de yeni yöntemleri denemeye başlamıştır..eğer asi ayrılmadığı halde bu talepte bulunuyorsa Asi demir'e iyi yüklenecek demektir..
bence de bırakmıs olabilir asi calışmayı bıraksın da zaten.süheyla varken calısmasını hiç istemiorum,defne gibi deil asi ama yine de ne sinirlenmesini ne de üzülmesini isterim.
bu hafta yayinlaniyo herzaman ki gibi auro d de öyle degilmi arkadaslar? fragmani gören oldumu euro d de?
yanılmıyorsam önceki baslıkta biri euro-d'de frag. gördüğünü söylemişti.günü hakkında bişey dememişti.
Demir anlaşmayı bozuyor o zaman.
Ne demişti Asi çalışacam ne kadar sürerse sürsün bu süre zarfında babamdan hiçbir şey taleb etmiyeceksiniz demişti.Anlaşmada Asi Demiri İhsana yaklaşmaktan ve hak taleb etmekten men etmişti.
Eğer anlaşma bozulursa Demir diğer senetlerin karşılığı olarak Asi'yi istemez değil mi? :img-wink:
İstermisiniz Demir intikam planının devamı olarak Asi ile evlensin:icon_whis
Not: Sevgili Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bir şey yazmak istiyorum... "Asi" forumuna yazdığınız tek satırlık mesajlar maalesef bu forumun kalitesini düşürüyor ve bu güzelim diziye yazık oluyor....
Haaa birde Türkçemizi korumak adına, yazı yazarken yazım kurallarına uyabilirmiyiz? Lütfen... Sevgilerbye....
|