Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

narima
30-11-07, 13:21
bu konuya bir açıklık getirsem iyi olucak :)

Evet Demiri Muratı ben gördüm ama Ali karakterini canlandırdığı zaman görmüştüm :) yani fırtına dizisi setinde malum Trabzon Sürmenede çekildi bende Sürmeneliyim o zaman görmüştüm o sokaktan o gün kaç kez geçtiğimi hatrlamıyorum bile :img-in_lo ayy hiç konuşmadım zaten dounp kalmıştım ben :img-in_lo yan yana yürüdük biraz göz ucuyla baktım ona :img-in_lo ama konuşamadım karşıdan gelirken bana doğru göz göze geldik o kadar :img-in_lo

heyecana gerek yok relax relax :img-icecr

bu arada birisi Demire iltifat mı etmiş :icon_whis mesela Ecem :img-icecr

ayy bide bensiz kutlama haa hiç olmadı bu işte :hıh

Ama Murat cok nazık bır ınsandır.Yoncacım eger yanında durup selam verseydın emınım bazı sanatcılar gıbı ocu gormus gıbı kacmazdı.Bılıyorsun T.E bırılerını gordummu sıncap gıbı kacar.Ama Muratın oyle bır sey yapacagını zannetmıyorum.Keske dursaydın haaaaa bırde resım cektırseydın ne guzel bır anı olurdu

YONCA_ÇINAR
30-11-07, 13:25
Ama Murat cok nazık bır ınsandır.Yoncacım eger yanında durup selam verseydın emınım bazı sanatcılar gıbı ocu gormus gıbı kacmazdı.Bılıyorsun T.E bırılerını gordummu sıncap gıbı kacar.Ama Muratın oyle bır sey yapacagını zannetmıyorum.Keske dursaydın haaaaa bırde resım cektırseydın ne guzel bır anı olurdu

Valla orası öyle çok nazik kibar birisi :) Valla utandım veyaa heyecandan o sırada aklıma bile gelmedi hatta donup kaldım o sırada hiç aklıma bile gelmedi sonradan keşe çektirseydim dedim ama iş işten geçmişti :icon_sorr

ayy timime laf yok :hıh napalım oda öyle birisi ayrıca ben onada off :img-in_lo

Yok Murat kaçmadı aksine yüzü hep güleç birisi :)

aasiii
30-11-07, 13:32
bu konuya bir açıklık getirsem iyi olucak :)

Evet Demiri Muratı ben gördüm ama Ali karakterini canlandırdığı zaman görmüştüm :) yani fırtına dizisi setinde malum Trabzon Sürmenede çekildi bende Sürmeneliyim o zaman görmüştüm o sokaktan o gün kaç kez geçtiğimi hatrlamıyorum bile :img-in_lo ayy hiç konuşmadım zaten dounp kalmıştım ben :img-in_lo yan yana yürüdük biraz göz ucuyla baktım ona :img-in_lo ama konuşamadım karşıdan gelirken bana doğru göz göze geldik o kadar :img-in_lo

heyecana gerek yok relax relax :img-icecr

bu arada birisi Demire iltifat mı etmiş :icon_whis mesela Ecem :img-icecr

ayy bide bensiz kutlama haa hiç olmadı bu işte :hıh

demirkoliğim ,ne güzel görmen ya, o andaki hislerini az cok anlayabiliorum,ben de sevdiğim bir insanı görünce elim ayagıma dolanıyor,donakalıyorum resmen herkese davrandıgım gibi rahat olamıyorum..ben olsam gözgöze bile gelmezdim baska yere bakardım herhalde:)

evet kacırdın kutlamayı ama yine yaparız bakalım ecem yeni itiraflarda bulunsun bol bol kutlarız .belki bu aksamki bölümde de ecemin gönlünü kazanır demir:happy0064

SONAY T.
30-11-07, 13:41
Evetttttt çok ihtiyacım var repe.:img-wink:Bozdurup bozdurup harcıyacam.:img-wink:Sana onu diyen de halt etmiş yani en fazla replemezdi mesajı abartı olmuş.
Beğeni ve iltifatına teşekkür ederim.
Akşam olsada izleyip rahatlasak.Sabah anneme sakın kimseyi kabul etme.Bir yerede benim adıma söz verme dedim.
Geçen hafta kadına anne bak şimdi dizim başlıyacak odaya girip çıkma.Televizyonun önünden geçme en iyisi sen ya öbür tv ye git yada yat dedim.Dizin neymiş dedi ASİ dedim.Seyretde asilikleri öğren sende demez mi.Ne öğrenecem Asi gelsin ben ona öğretirim dedim....
GÜLBEYAZCIM,
güldürdün beni..moral verdin...:img-yes:..akşam yine dizi karmaşası var..valla gece 12 olunca üstümden yük kalkıyo sanki..dizileri izleyip haftayı bitiriyorum sanki...repleyeceğim seni..bozdur bozdur kullan....:img-yes:

YONCA-ÇINAR;
ben de TRB .canım..
Fırtına zamanında sete gidenlerden duyduk ..Murat Y: çok kibarmış ziyaretçilerle ilgileniyormuşş...:img-yes:

Demir köprüyü restore ettirdi.ama benim kanımca pek bi değişiklik yok..
en azından korkuluk göremedim ben mi körüm?..ayakları mı sadece güçlendirdiler...:icon_whis:icon_whis:icon_whis

hüznün geceleri
30-11-07, 13:45
vaybe demek muratı gördün yonca çınar.
demek ece itiraflarda bulundu.oysaki ikimiz onu hiç sevememiştik.sıra banamı geliyor acep

aasiii
30-11-07, 13:46
GÜLBEYAZCIM,
güldürdün beni..moral verdin...:img-yes:..akşam yine dizi karmaşası var..valla gece 12 olunca üstümden yük kalkıyo sanki..dizileri izleyip haftayı bitiriyorum sanki...repleyeceğim seni..bozdur bozdur kullan....:img-yes:

YONCA-ÇINAR;
ben de TRB .canım..
Fırtına zamanında sete gidenlerden duyduk ..Murat Y: çok kibarmış ziyaretçilerle ilgileniyormuşş...:img-yes:

Demir köprüyü restore ettirdi.ama benim kanımca pek bi değişiklik yok..
en azından korkuluk göremedim ben mi körüm?..ayakları mı sadece güçlendirdiler...:icon_whis

cnm ben de köprüde pek bi fark göremedim acıkcası..korkuluk bari olsaydı di mi ama?dün aksam bi köprünün üzerinden gectik arabayla, dardı da tırstım acıkcası:)ne yapmıslar ki o kadar bir de şaşalı acılış yapıyorlar..abartı olmş sanki.(bi fragmandan neler cıkardık.:))

GULBEYAZ76
30-11-07, 13:50
Demir köprüyü restore ettirdi.[/B]ama benim kanımca pek bi değişiklik yok..
en azından korkuluk göremedim ben mi körüm?..ayakları mı sadece güçlendirdiler.

Açık büfe ikram bile var.:img-wink:Hemide kadehli falan.:img-wink:
Görmemişin köprüsü olmuş tutmuş milletin gözüne sokmuş.
Demir görmemiş lafını duyarsa bana da bir tane çakar.:img-wink:
Kırarım elini.:img-polic

SONAY T.
30-11-07, 13:55
arkadaşlar ,
köprünün onarılmış hali mi var?...
http://img101.imageshack.us/img101/9366/kprkopyast3.png (http://imageshack.us)

o köprüye geçen bölümlerde yandan iskele kurulmuştu ben duvarları da gözden geçiriliyor diyordum..ancak resmi inceledim pek bi değişiklik göremedim..suyun içindeki ayaklar doldurulmuş güçlendirilmiş olmalı....:icon_whis..
Asiiicim,
bir fragman resminde çok şey çıkar...:good::good:

Gülbeyazcım,
koktely verecek tabi ki..Asi de gidip hizmet decek değil mi?:img-yes:
balonları Asi şişirmiştir kesin..ne de olsa Demir'in elemanı değil mi?..

aasiii
30-11-07, 13:58
arkadaşlar ,
köprünün onarılmış hali mi var?...
http://img101.imageshack.us/img101/9366/kprkopyast3.png (http://imageshack.us)

o köprüye geçen bölümlerde yandan iskele kurulmuştu ben duvarları da gözden geçiriliyor diyordum..ancak resmi inceledim pek bi değişiklik göremedim..suyun içindeki ayaklar doldurulmuş güçlendirilmiş olmalı....:icon_whis..
Asiiicim,
bir fragman resminde çok şey çıkar...:good::good:

Gülbeyazcım,
koktely verecek tabi ki..Asi de gidip hizmet decek değil mi?:img-yes:
balonları Asi şişirmiştir kesin..ne de olsa Demir'in elemanı değil mi?..

arkadasım resmi görünce güldüm:)cok yerinde tespitler yapmışsın:good:

kutlamayı abartılı buldum ama olsun iyi sahneler cıkar ordan.asinin hizmet etmsi babası da orda olursa canını yakacaktır:icon_sorr

sugary
30-11-07, 14:55
Sevgili arkadaşlar ,

Uyarı yazmama rağmen halen daha bu başlıkta yani bölüm yorumları başlığında senaryolar ve senaryolarla ilgili yorumlar yazılmakta.

Bazen küçük sahnelerden ibaret senaryolar ve yazılan senaryonun içeriğiyle ilgili yorumlar olabilir elbette ama gördüğüm kadarıyla son zamanlarda yazılan senaryolar ve senaryolar alıntı yapılarak beğenilerin dile getirilme durumu fazlaca.

Dizinin multimedya bölümünde senaryolar ve senaryolara yorumlar başlığı bulunmakta.Lütfen senaryoları ve senaryolarla ilgili yorumlarınızı gerekli başlıklara yapınız.

Sevgiler
Sugary

GULBEYAZ76
30-11-07, 14:55
Demir ve Asi çok çabuk yakınlaşmışlardı ben bunu pek inandırıcı bulamıyordum sanırım bu bölümden sonra Asi Demirin yanında çalışmıyacak Demir sudan çıkmış balığa dönecek.
Maksat Demirin burnuna kadar sokup aralarını açmakmış.
Cemal ağa ortaklık teklif edecek ya benim payımı Asi yönetecek der Demir sırf bu yüzden kabul edermiş.
Demir artık bir Asikolik.

siyah-beyaz
30-11-07, 15:02
Cemal ağa sanki Demir'i de tongaya düşürme çabasında.... ASi ile Demir'in yakınlaşabileceklerini sezdi.Sırf İhsan'ı gıcık etmek için bu durumu kullanacak gibi...Ne iğrenç bir adam.

narima
30-11-07, 15:06
Cemal ağa sanki Demir'i de tongaya düşürme çabasında.... ASi ile Demir'in yakınlaşabileceklerini sezdi.Sırf İhsan'ı gıcık etmek için bu durumu kullanacak gibi...Ne iğrenç bir adam.

Zaten canım benım

Hatırlarsanız Cemal aga,tuyoyu alır almaz parayı getıren adamdan.O dunku comez buraya gelıp ınsanların mallarını bedavayamı kapatacak.Ben yapacam.Ben daha olmedım demıstı.Veya onun gıbı bır sey.
O aslında doyumsuz bır adam.Onceden cok sefıl hayat yasamıs sanırım.Sımdı para bende ,guc bende ama kıroyum dıyor ve herkesı satın almaya calısıyor.Ama damata sokmuyor bu ısler.Demırede sokmeyecek.
Cemal aga kendını cok zekı zannedıyor ama Demır ondan daha zekı

aasiii
30-11-07, 15:08
Zaten canım benım

Hatırlarsanız Cemal aga,tuyoyu alır almaz parayı getıren adamdan.O dunku comez buraya gelıp ınsanların mallarını bedavayamı kapatacak.Ben yapacam.Ben daha olmedım demıstı.Veya onun gıbı bır sey.
O aslında doyumsuz bır adam.Onceden cok sefıl hayat yasamıs sanırım.Sımdı para bende ,guc bende ama kıroyum dıyor ve herkesı satın almaya calısıyor.Ama damata sokmuyor bu ısler.Demırede sokmeyecek.
Cemal aga kendını cok zekı zannedıyor ama Demır ondan daha zekı

:)cnm cok gzl bi yorum :)para bende ama kıroyum:)

bu gidişle cemal aganın da bir gün çulsuz kalacagını düşünüyorum..ne demişler;aza kanaat etmeyen cogu bulamaz..

medsul
30-11-07, 15:19
Demir ve Asi çok çabuk yakınlaşmışlardı ben bunu pek inandırıcı bulamıyordum sanırım bu bölümden sonra Asi Demirin yanında çalışmıyacak Demir sudan çıkmış balığa dönecek.
Maksat Demirin burnuna kadar sokup aralarını açmakmış.
Cemal ağa ortaklık teklif edecek ya benim payımı Asi yönetecek der Demir sırf bu yüzden kabul edermiş.
Demir artık bir Asikolik.

bende buna katılıyorum ilk önce demirin asiyi yakından tnıması ve etkilenmesi
(gercişu anda tam olarak aşik oldudaa) sagladılar şimdi bir şekilde
seninde dediğin gibi araları acılacak ve asinin daha cok asi liği göreceğiz
buda güzel yaw ben bu ikilinin atişmalarını izlerken cok egleniyorumdaa:img-grin2
birde köprü acılışinda dikkat ettinizmi bilmeme
ama pamuk şekerci vardi yaww
coda severimacayip canım cekti
küçükken hep öyle bir şeyın bizde olmasını isterdim istediğim akadr atza taza yiyebilmekiçin:img-grin2
gerci halan cok isityorumdaa:img-grin2:img-grin2

aasiii
30-11-07, 15:34
bende buna katılıyorum ilk önce demirin asiyi yakından tnıması ve etkilenmesi
(gercişu anda tam olarak aşik oldudaa) sagladılar şimdi bir şekilde
seninde dediğin gibi araları acılacak ve asinin daha cok asi liği göreceğiz
buda güzel yaw ben bu ikilinin atişmalarını izlerken cok egleniyorumdaa:img-grin2
birde köprü acılışinda dikkat ettinizmi bilmeme
ama pamuk şekerci vardi yaww
coda severimacayip canım cekti
küçükken hep öyle bir şeyın bizde olmasını isterdim istediğim akadr atza taza yiyebilmekiçin:img-grin2
gerci halan cok isityorumdaa:img-grin2:img-grin2

ayy pamuk seker:img-wink:fragmanda dikkat etmedim her zamanki gibi,ama dün bi ufaklık kardeşini bak böle yaparsan sana pamuk seker almam die kardeşini o zaman istemişti cnm.

aklıma söyle birsey geldi ;belki demir meleğime pamuk seker alır,aslan da melek'ten ister melek onunla paylasır :)ıyyk,düşüncesi bile iggrenc:img-pilot

sahika_87
30-11-07, 15:59
fragmanın hepsini gördüm akşama güzel bir bölüm bizi bekliyor yine defne ve kerimin öpüşme sahnesinde atın araya girmesi çok hoştu ya

sude9
30-11-07, 16:24
Asi nefretle,öldürücü bakamıyor.Ya yapısı gereği nefretli bilmiyor,bakamıyor...Ya da Tuba bakamıyor.Ben o gözlerde nefret görmüyorum.Kızgınlık, evet ama nefret I IH...Diizide bakışları öldürücü bir kişi var o da Süheyla..Ha bir de Aslan...

Nefret etmiyor ki öyle baksın..Demir'i tutup kendine çevirdiği sahnede..kızgın ve öfkeli bakıyor,kandırılmışlık hissi de var tabi ama nefret yok..dediğim gibi nefret etmiyor kaldı ki edecek gibi de görünmüyor..insan aşık olduğu kişiden nefret eder mi:)
Bence Demır toren olayını fazlası ıle abartmıs.
Hele bırde Teyzesının gelıp kurdelayı falan kesmesı varsa.Eyvah yanı.YANDIK
Zaten butun kasaba ayaga kalkmıs.Bırde Suheyla,bılmıyoruzkı ne sartlarda ve nasıl kactı veya ayrıldı.
Vallahı Suheylanın donusu muhtesem olduuuuuu
Ama Demır ve Ası'nın durumu hıcte muhtesem degıl olmayacak.Herneysekı yarım akıllı Kerım aklı basına geldıde Defnenın gonlunu aldı.Oda hemen hazırmıs affetmeye

e abartacak tabi...yıllardır beklediği anlar geliyor ne kadar abartılı olursa o kadar göze sokar..tabi bu kozcuoğullarının gözü..her yaptığı sözü kozcuoğullarına hesap sormak ve bunların bu kadarı ile sınırlı olmayacağını göstermek için..
Süheyla o kurdelayı keser..ne de olsa büyüten bu günlere getiren teyze..hem kozcuoğullarında işçi iken şimdi hangi konumda..bunu da göstermek lazım..

sude9
30-11-07, 16:35

hayatta iken torunlarını kimse işçi diye çalıştıramaz..buna izin vermez..bu sözleri söylerken ki kararlılığı malum..bunun için ilk iş demir den önce davranıp arazileri aldı..ortaklık teklifi içinde bu arazileri şart koyacaktır..çok kurnaz biri cemal ağa ..ama Demir de saf değildir..bu günlere geldiğine göre vardır bildiği..cemal ağaya kolay pes etmez gibi geliyor...bakalım kim kimi alt edecek..ya da ikisi çıkarları doğrultusunda ortaklığı kabul edecek..

nurche
30-11-07, 16:51
hayatta iken torunlarını kimse işçi diye çalıştıramaz..buna izin vermez..bu sözleri söylerken ki kararlılığı malum..bunun için ilk iş demir den önce davranıp arazileri aldı..ortaklık teklifi içinde bu arazileri şart koyacaktır..çok kurnaz biri cemal ağa ..ama Demir de saf değildir..bu günlere geldiğine göre vardır bildiği..cemal ağaya kolay pes etmez gibi geliyor...bakalım kim kimi alt edecek..ya da ikisi çıkarları doğrultusunda ortaklığı kabul edecek..

evet canım o adamın suyu kaynadı :img-yes:
cemal ağaya pabuç bırakmaz benim yakışıklı demirim :img-wink:
o adamda malını mülkünü elbet toruna damada kızına bırakacak
ne biçim dede o yaaa insan torunları yokluk çeksin ister mi
acayip bi ded yaa bu!!!!
bence bu adam faşistler gibi
damadını cezalandırmak istiyor
bundan torunları da nasibini alacak
nurdan söylemişti dersinizz:img-yes:

karafirtina
30-11-07, 17:08
ya buarada bu leyla nebicim sarildi demire ya ..ama demir cok sasirdi beklemiyodu demmekki daha evvel yapmadi..asiyi farketimis olabilir ..asiye bana bak bu cocuk benim der gibi:img-icecr
bu leyla cidden gicik bir kiza benziyo yani bu defneyide sevmez birazsonra bendiyim size:img-wink:

batuhan_gumus
30-11-07, 17:27
arkadaslar meraba ya benim kafam biseye takildi bugün kanal d avrupa asiyi gösterecekmi ya cünki daha ben fragman filan görmedim
ya insallah yine su sacma sapan yarisma gelmezz yaaaa
gecende netten izledim ama hic ii deildi :icon_sorr

avrupada yasayanlar siz gördünüzmü asinin fragmanini ????

purchu
30-11-07, 17:37
herkese slm arkadaşlar:img-wink: bu gün ASİ günü çok süper bir bölüm bizi bekliyor :happy0064 neler olacak çok merak ediyorum Asi sonunda Demir'e soracak bakalım Demir ne yanıt verecek doğru mu söylecek yoksa kıvıracak mı çatlıyacam meraktan offf:icon_sorr

narima
30-11-07, 17:42
Merhaba arkadaslar

Sımdı tekrarı ızledımde.Safak sokerkenkı hallerınde bır garıplık degıl ama sankı ılerıde atılacak ask tohumlarının ızını gordum.Hanı orada Demır dıyorya.Durdurabılırmıyız ama hayır durduramayız dıye.

Aslında orada her ıkısıde bambaska anlamlar cıkartarak hayır durduramayız dedı.

Demır belkı askı kastetmedı yanlızca orada savas yapmadan guzelce oturup o anı yasamayı kastetdı.

Ama ası tamamen kendı duygularını kastederek hayır ben aslında kendımı durduramam,durdurmayacagım demek ıstedı.

Bakısları Demıre karsı her dakıka daha cok yumusuyor.Ayrıca fragmandada dedıgınız gıbı kandırılmıslıgın kızgınlıgı var ama bu dırekt demıre degıl bulundugu

ortama belkı babasına ve tabııkı suheylaya.......................

tugi_gs
30-11-07, 17:51
ya buarada bu leyla nebicim sarildi demire ya ..ama demir cok sasirdi beklemiyodu demmekki daha evvel yapmadi..asiyi farketimis olabilir ..asiye bana bak bu cocuk benim der gibi:img-icecr
bu leyla cidden gicik bir kiza benziyo yani bu defneyide sevmez birazsonra bendiyim size:img-wink:

slm arkadaşlar..:D:D

Asi'ye son 1 saat kaldı..az önce tekrarı vardı:D:D

Evet katılıyorum cok gıcık bir kız ama Demir'in gözü Asim'den başkasını görmez..

O istediği kadar gelin güvey olsun:D:DAyrıca Asim'in bakışları cok güzeldi o

sahnede..Öfkeyle bakıyordu..Eminim içinden şeytan diyor git şu kızın saçına

yapış:D:D

narima
30-11-07, 17:55

Evet katılıyorum cok gıcık bir kız ama Demir'in gözü Asim'den başkasını görmez..

Belkıde sadece kuruntu yapıyoruzdur Leyla konusunda.Belkı leyla bır ozgecan degıldır

Cunku oyle olsaydı herhalde Kerım bıraz asktan anlıyor anlardı herhalde

Baslayınca gorecegız.Belkı leyla degılde Ası kendı kendıne kuruntu yapacaktır.

Leylanın pekde oyle cadı bır tıp olacagını zannetmıyorum.Ama bellıde olmaz.

Ters koseye gelebılırız yanı

merve_polat
30-11-07, 18:02
Belkıde sadece kuruntu yapıyoruzdur Leyla konusunda.Belkı leyla bır ozgecan degıldır

sonunda foruma gelebildim yazılılar yüzünden kaç gündür bakamıyodum leyla muhabbetinin üstüne geldim sanırım o kızı hiç gözüm tutmadı.:img-pilot
leyla kötü bir karakter olmayabilir ama demire karşı kesinlikle birşeyler hissediyo bu çok bariz zaten demirim üstüne atlamasından da anlamışsınızdır o bir teselli kucaklamasına benzemiyodu bence.
yeni bölüme son 50dak kaldı umarım bu bölüm asinin demire buraya neden keldin siz kimsiniz diye çıkıştığı sahnede bitmez çünkü en çok o sahneyi merak ediyorum. bu arada asinin demirdeki eşarbı ne oldu diye merak ediyoduk bu başörtü bu bölüm bayağı bir işe yarıyıcak gibi...

zerdem
30-11-07, 18:03
Leyla'ya çok acımasız davranıyor olabiliriz. e sonuçta yazık o da aşık demire... naapsın :) Ama ben Asi'nin pek onu kıskanacağını zannetmiyorum... Leyla ikisinin yakınlaşmasını farkederse tırnaklarını çıkarabilir ama... Anlicaz bu bolum... Çok az kaldı... Esas bütün aile sırları yavaş yavaş açığa çıkacak gibi geliyor bana...

mss.ecem
30-11-07, 18:04

Hosgeldın Duygu'mm bnde hosgeldım bu arada :)

Demir'in bakısları mı yıne konu bakım ıyı dalıyım bır yerınden napalım artk Demır benı gecen hafta cok sasırttı hıc öle bır tavır beklemezdım ondan yanı hıc gozlerını ayırmadan baktı onu gecıyorum neler neler soledı ee normal zaten o gozlere bakıp onları solemesı tutuklu kaldı bagladık onu oraya :D

deniz123
30-11-07, 18:06
herkese iyi akşamlar asi ailesi
dizimize çok az kaldı:happy0064
işte beklenen bölüm bakalım demir asiye antakyaya gelme sebebini söyliyicek mi yoksa asi bunu babasından mı öğrenicek bence demir kendi söylemeli en azından gerçek duygularıyla ifade eder eğer asi babasından duyarsa demirden hep nefret eder..

medsul
30-11-07, 18:07
bir önceki tekrarı kacırmiştim şimdi tv bir actım bizim dizinin tekrarı
hemencecik oturup izledim:happy0064
aslında şaşirdin kanalın vermesine ama sonucta cok iyi oldu:happy0064
birde dizide ıhlamurlar altında calan müzükde caliyor
izlerken söyliyecektim unuttum şimdi aklımdayken yazayım dedim
nede olsa her ikisininde nail bey yaptı süper ellerine saglık:good:
dizimize az kaldı tekrarının arkasından yeni bölüm:happy0064

[duygu]
30-11-07, 18:09
ben burada heycanla asinin baslamasini bekliyorum ama zaman biturlu kecmiyo :( bu bolum cok guzel gorunuyo ya :D daha fazla bekleyemiyorum insallah hemen baslar turkiyedekiler icin daha once basliyor galiba cunku burada avrupa haber var :(:(

tugi_gs
30-11-07, 18:13

Yok ya hem böyleleri cıkıyor;bu kadının ilk görüşte niyetini anladım..Demir'e

bakışları falan hiç hayrı alamet değil..Bi de fragmanda sarılışı..:D

Asi ve Demir'in başına bela olur kesin Aslan gibi..bakalım göreceğiz

medsul
30-11-07, 18:16
:Payy pamuk seker:img-wink:fragmanda dikkat etmedim her zamanki gibi,ama dün bi ufaklık kardeşini bak böle yaparsan sana pamuk seker almam die kardeşini o zaman istemişti cnm.

aklıma söyle birsey geldi ;belki demir meleğime pamuk seker alır,aslan da melek'ten ister melek onunla paylasır :)ıyyk,düşüncesi bile iggrenc:img-pilot

bencede cok korkutucu melike'ciğim:img-yes:
zaten kek sahnesinde bile öyle pis pis baktıkı kıza melek nasılda korku br na:img-yes:
allahın pisikosu o kıza musallat olmasa bali
belkim demir asiye alır pamuk şeker:img-blush
bak yine yiyesim geldi yaw:P:P:P:P

tugi_gs
30-11-07, 18:17
Hosgeldın Duygu'mm bnde hosgeldım bu arada :)

Demir'in bakısları mı yıne konu bakım ıyı dalıyım bır yerınden napalım artk Demır benı gecen hafta cok sasırttı hıc öle bır tavır beklemezdım ondan yanı hıc gozlerını ayırmadan baktı onu gecıyorum neler neler soledı ee normal zaten o gozlere bakıp onları solemesı tutuklu kaldı bagladık onu oraya :D

Ecemim:DSaol cnm sen de hoşgeldin...

evet tutuklu kaldı Asimin gözlerine..O bakışlar ve sözler süper ötesiydi..

bi de maziiii ahh ahhhh...Ne kadar romantik:img-blush

medsul
30-11-07, 18:20
Yok ya hem böyleleri cıkıyor;bu kadının ilk görüşte niyetini anladım..Demir'e

bakışları falan hiç hayrı alamet değil..Bi de fragmanda sarılışı..:D

Asi ve Demir'in başına bela olur kesin Aslan gibi..bakalım göreceğiz

birde zaten daha öncki bölümlerde suheylaya dakka başi demir nerde gelecekmi

gibi söylenip duruyordu yok bu kız abayı yaktı demire

ben söylüyorum ama bizim için fazla zararlı olacağini sanmam birincisi

demir onu kardeşi gibi görüyor muhakkak:img-yes:

ikincisi bizim önumuzde leyladan cok gecmiş var biz gecmişi bir aşalimda

leylalar kolay o sadece birazcık bizim çiftin aşik olduklarını anlamaalarına

yarayacak bizde bu sahnelerde cok egleneceğiz:good:

aman haa kötü demiyorum şimdilik:img-pilot

tugi_gs
30-11-07, 18:40
birde zaten daha öncki bölümlerde suheylaya dakka başi demir nerde gelecekmi

gibi söylenip duruyordu yok bu kız abayı yaktı demire

ben söylüyorum ama bizim için fazla zararlı olacağini sanmam birincisi

demir onu kardeşi gibi görüyor muhakkak:img-yes:

ikincisi bizim önumuzde leyladan cok gecmiş var biz gecmişi bir aşalimda

leylalar kolay o sadece birazcık bizim çiftin aşik olduklarını anlamaalarına

yarayacak bizde bu sahnelerde cok egleneceğiz:good:

aman haa kötü demiyorum şimdilik:img-pilot

Evet kesin abayı yaktı Demir'e...Her şeyiyle belli ediyor..

Demir'in kardeşi gibi durmuyor:D:DDemir teyze dese daha iyi olur:D:D

Kesinlikle katılıyorum ..Aralarındaki en büyük engel geçmiş..Geçmiş gibi böyle

büyük sorunları varken bi de Leyla cıktı..off offf cok zor Asi&Demir birlikte

olması:icon_sorr

GÜL GÜZELİ
30-11-07, 18:53
istermisiizzz leylayla aslan bir olup bizimkilere tuzaklar kursunlarrr olurmu olur hani gerçi leylayı daha tanımıyoruz belki iyi biridir ama demire aşıksa iyi biri olabilicegini sanmıyorum istesede olamaz çünkü onun gibi bayanların gözü kıskançlıktan döner her türlü şeyi yaparlar neyse dizi başlamıştır herkeze iyi seyirler:happy0064:happy0064

Riyankaa
30-11-07, 19:00
Leyla saf bir karaktere benziyo bence Aslanla iş birliği kuracak akıl yok onda hem kursa da para kaybeder bir tek, kazandığı bir şey olamaz çünkü Aslan paracı Demirim de Asi'ye vurgun o iş olmaz :)

Başladı galiba ben içeriye koşıyım :)
Diziden sora yoruma gelicem inş.
inş. güzel bir bölüm olur :)

mss.ecem
30-11-07, 19:05
Leyla saf bir karaktere benziyo bence Aslanla iş birliği kuracak akıl yok onda hem kursa da para kaybeder bir tek, kazandığı bir şey olamaz çünkü Aslan paracı Demirim de Asi'ye vurgun o iş olmaz :)

Başladı galiba ben içeriye koşıyım :)
Diziden sora yoruma gelicem inş.
inş. güzel bir bölüm olur :)

Ah ne saf ne sah :D Demırle Ası bırbırlerıne bakarken cezane ıslerınede gırdın derken nası baktı öle sinsi sinsi Allahım ! :img-pilot:img-pilot
İyi LeyLa gıdıyor hemen yoqhsa olacakları ben bıle tahmın edemem :img-cool2

CemaL aga da nası konustu ama bıras dusun hatırlarsın dedı Allahım bu ıslerın ıcınde bu da mı var yoqhsa cıkmasa sasarım zaten :img-cool2

fafak37
30-11-07, 19:14
Dizi Cenaze Sahnesiyle başladı ama Asiyle-Demirin oturdukları sahneden sonra neler olduğu gösterilmedi ...
Demir gayet sakin görünmye çalışıyor. Süheylada öyle...
Leyla Demire sarıldı falan sonra demir asiyle konuşurken ben gidiyorum özletme kendini falan dedi kız demire aşık bence.:icon_whis
Enişte Mirasın tamamını Demire bırakmış.
Cemal ağa cenazede bile gülüyor nasıl bir adam bu anlammış değilim birde demire arsalar bende dedi.Ortaklık teklif etti bakalım neler olacak...

mss.ecem
30-11-07, 19:18
Dizi Cenaze Sahnesiyle başladı ama Asiyle-Demirin oturdukları sahneden sonra neler olduğu gösterilmedi ...
Demir gayet sakin görünmye çalışıyor. Süheylada öyle...
Leyla Demire sarıldı falan sonra demir asiyle konuşurken ben gidiyorum özletme kendini falan dedi kız demire aşık bence.:icon_whis
Enişte Mirasın tamamını Demire bırakmış.
Cemal ağa cenazede bile gülüyor nasıl bir adam bu anlammış değilim birde demire arsalar bende dedi.Ortaklık teklif etti bakalım neler olacak...

evet ama sonradan uzun uzun baktılar bırbırlerıne bu yenı bolumdendı sanırsam ;)

Demir Asıye olan davransıları cok kıbar ve nazık oldukca e o dedıklerınden sonra cok ta normal hanı :D ama eger gelmeseydı bu kadar samımıyet kurulabılecek mıydı ıyı kı gelmıs Ası valla :img-blush
Kesınlıkle kız Demıre bırseyler hıssedıyor özletme fln dedı Asıde sasırdı bırascık cok bellı etmesede Demır Asıye senıde cenzae ısıne kattık fln derken nasılda bakıyordu LeyLa bence hıcte masum degıl :sad53:

Cemal aga hakkaten yha cenazede bıle guluyor bu nedır anlamadım gıttı Demıre soledıgı zmn alacakların artık benım dıe Demır şaşa kaldı :P:P

Antepli19
30-11-07, 19:19
Aslinda bu diziye fazla bakmiyorum cünkü ne oluca belli. Bazen Tuba ve Cetin Tekindor yüzünden bakiyorum. Bence o Leyla Asiyi kücük düsürmeye baslicak ve geyim tarzindan alay gecicek. O Demirin Teyzesinden bir olucak.

zerdem
30-11-07, 19:29
Demirin annesinin intihara gidiş sahnesi her seferinde yüreğimi parçalıyor. nasıl bir insan çocuklarını bağlayıp onların gözü önünde intihara gider. Onu da bıraktım niye çocuklarını da öldürüyorsun. ben bu dizide en çok anneye kızgınım sanırım...

aasiii
30-11-07, 19:34
Demirin annesinin intihara gidiş sahnesi her seferinde yüreğimi parçalıyor. nasıl bir insan çocuklarını bağlayıp onların gözü önünde intihara gider. Onu da bıraktım niye çocuklarını da öldürüyorsun. ben bu dizide en çok anneye kızgınım sanırım...

ben de anneye kızgınım ayrıca bir kez olsun annesine kızmadıgı için demire de kızıyorum..en azından bir kere anne bunu neden yaptın,bize niye yasattın bunları demeli..

mss.ecem
30-11-07, 19:40
Reklam aralarında ev sevdgm sey buraya yasmak oldu :)

Süheyla hanım Demire söylese yha artık ima etmek ten vazgecıpte artık anlıcak zaten Demır'de..fragmanda Süheyla ebeyi buluyordu cok cabuk olacak galıba o da evet cocugun ölmedi.. dıcek orada ölecek gıbıme gelıyor cunku bogazına yapısıyordu ama o yuzden degıl bence ebe hasta tam da ölum dosegındeyken olacak ne olacaksa herseyın cok cabuk gelısmemesı ıcın :img-wink:

fafak37
30-11-07, 19:41
Demir Cemal ağanın teklifini kabul etmedi :happy0064
Cemal ağaya büyük zarar ettirdi iyi oldu başkasının işine çomak sokacaktı alsın taşlı tarlaları neyse....Birde köprünün açılışına bekleriz dedi
Süheylaya üzülüyorum bebeğinin akıbetini bilmiyor çok zor durum :icon_sorr
Demir İyi yaptı ortaklığı redderek.
Asiyi hizmetinde çalıştıracak yine.
Süheylayla-İhsan arasında bişeyler olurmu bilmem :icon_whis

GÜL GÜZELİ
30-11-07, 19:45
Reklam aralarında ev sevdgm sey buraya yasmak oldu :)

Süheyla hanım Demire söylese yha artık ima etmek ten vazgecıpte artık anlıcak zaten Demır'de..fragmanda Süheyla ebeyi buluyordu cok cabuk olacak galıba o da evet cocugun ölmedi.. dıcek orada ölecek gıbıme gelıyor cunku bogazına yapısıyordu ama o yuzden degıl bence ebe hasta tam da ölum dosegındeyken olacak ne olacaksa herseyın cok cabuk gelısmemesı ıcın :img-wink:

muhtemelen öyle oluak canım süheyla şimdilik bebeginin ölmedigini ögrenecek bulmasıda ona kalıyoo ama ben ona kızıyorum tamam bebegi dogumda öldü dediler bu normal bişi takdiri ilahi bazen bebekler dogumda yada dogumdan sonra ölebilir ama süheyla nasıl bırakır peşini anlamıyorum ben olsam bebegim öldümü verin bebegimi gömücem en azından başında aglayabilicegim bi mezarı olsun derim ama süheyla iki tane kadın bebegin öldü dedi diye mezarının yerini bile görmeden istanbula gitmiş yada belki biliyodur mezarıda göstermediler bize bilmiyorum ama kızıyorum genede...

mss.ecem
30-11-07, 19:50
muhtemelen öyle oluak canım süheyla şimdilik bebeginin ölmedigini ögrenecek bulmasıda ona kalıyoo ama ben ona kızıyorum tamam bebegi dogumda öldü dediler bu normal bişi takdiri ilahi bazen bebekler dogumda yada dogumdan sonra ölebilir ama süheyla nasıl bırakır peşini anlamıyorum ben olsam bebegim öldümü verin bebegimi gömücem en azından başında aglayabilicegim bi mezarı olsun derim ama süheyla iki tane kadın bebegin öldü dedi diye mezarının yerini bile görmeden istanbula gitmiş yada belki biliyodur mezarıda göstermediler bize bilmiyorum ama kızıyorum genede...

Bencede canım..öLmedıgını ögrenecek zaten ama kım oldugunu ogrenmesı o kdr zaman alıcak ki..ztn dızının gidişatı acısından bu da gereklı olayların hemen acıga cıkması dızıyı hızlandırır ve konular sıkısır :img-wink:

Zaten şaşa kaldım cocugu Suheylanın kucagına verdıler ama sonra aldılar temızlıcez dıe yuzunu kapadılar aglaması duyulmasın dıe mı acaba yoqhsa oldu dıe zannetmesı ıcın mı nası ınandı kı oldugune dogum sonrası sersemdı zaten bı de ne oldugunu anlamaymadı haykırıslarıyla oldu zannettı ama ebelerın hareketlerı cok ama cok yapmacıktı :img-wink:

zerdem
30-11-07, 19:55
Asi Demir'i traktör davasında çok iyi bozdu. İyi bir ders oldu Demir'e bu. ''Paramla kiraladım demiceksin, işini bölüştüğü için teşekkür ediceksin.'' Bayıldım.

Neriman'ın şu tatlı saflığına bayılıyorum. Muhteşemsin Nur hanım.

Süheyla'nın temelli gelişi çok heyecanlındırdı ortamı bence... Daha bi heyecan ve gerilimle izler oldum :) Bu bölüm harika oldu...

mss.ecem
30-11-07, 19:59
Yha arkadasLar bızım bütün tahmınlerımız dogru cıkıyor ve bu bolumde de bunu acıkca anladım sızde anlamıssızdır artık dedıgım şey :)

Süheyla hanım iLe AsLan'ın karsılasması ve bakısmaları cok içime oturdu ve etkıledı dogrusu o an ki müzikte cok etkıleyıcıydı kesınlıkle Aslan Süheylanın cocugu bundan %100 emınım.. :img-yes:

Süheyla hanım'ı dogum yaptırdıgı zaman ebeden bahseden orada ki kadınlar en son ki dogumdan sonra elını ayagını cektı dedıler ve bu Süheyla iLe iLgili bence :img-yes:
Kozcaogulları ebeye para wermiş ve hıckımse sevmezken onu kollamıs Kozcaogulları kesınlıkle bu cocugu Yusuf aga aLdı ve ÖkkeşLere verdı ve almassan işten atılırsın gıbı bırseyde kullandılar bu kanıya vardım ben dogrusu cocugu onların elıne verdıler ebeyı de kullandılar tabı kı ama Ihsan aganın ısın ıcınde oldugunu sanmam sonradan Yusuf aganın ıslerı yuzunden ıcıne gırdı :img-cool2:img-cool2

narima
30-11-07, 20:11
Asi şimdi leylayı sordu defneye düşünceli düşünceli. Kıskandı galiba ?

Vallahı leyla konusunda fıkrımı degıstırdım.O neydı oyle.Demıre ,sende buralarda fazla kalma.Ozletme kendını falan fılan...........

Ay cok komık oldu kendısı...Ama Demırı tebrık edıyorum.Nasılda ılgı alaka gosterdı.Sen esas nasılsın.Buralara kadar geldın falan.Bu ne ılgı.Eh bunun uzerıne ASI'nın kıskanc bakısları ve Defneyı sorguya cekmesı.

Sankı aralarında bır sey var gıbı .....sorusunda bır kıskanclık ve kınaye vardı

Ama Demırde,Asıden fırcayı yıyınce cok hos oluyor.Artık Kerımde alıstı bunların kavga gurultulerıne.Cok hos bır bolum seyredıyorum.Cok hos

mss.ecem
30-11-07, 20:50
Ve dızı bıttı cok gusel bır bolumdu her zaman ki gıbı bır o kadar da heyecanlıydı Suheylanın oldugu sahneler ve son sahneye bıttım :img-wink:

Bir an için kadına ınandım ama parayıda aldıttırıyormus bak bak Süheyla hanıma yazık yha ılk defa ıcım parcalandı bu halıne :icon_sorr

Cocuk erkekmıs ztn bellıydı kız olacak halı yoqh kız olsa kım kesınlıkle Aslan artık cınsıyet sorunuda hallolmus oldu :) ama kadında nasıl dedı ebe Yusuf aga aldırttı cocugu dıe ve Ökkeslere verıldı yada Ökkes aldı cocugu Ihsan aga nıe bu kadar cok rahat anlatıyor Süheyla hanımı yada daha once yasanmıs olan olayları ıste Ökkeste bılıyor herseyı bence :img-yes:

Cok gusel bakısıyolar yha ama ıcıne gırdı mansallah helal olsun sımdı basladı ıste nefret ıntıkam duygusu bıde dıyodu demıre ıcıne gırmıcen dıe sen gırdın ıste Asıde patladı sonunda helal olsun Demırın yuzunde kı mana cok kotuydu yafs belkı gusel seyler olabılrdı ama bu Suheylanın ıcındekı ıntıkam dışa yansıyınca kımbılır neler olacak :img-blush:img-blush

narima
30-11-07, 20:51
Yha arkadasLar bızım bütün tahmınlerımız dogru cıkıyor ve bu bolumde de bunu acıkca anladım sızde anlamıssızdır artık dedıgım şey :)

Süheyla hanım iLe AsLan'ın karsılasması ve bakısmaları cok içime oturdu ve etkıledı dogrusu o an ki müzikte cok etkıleyıcıydı kesınlıkle Aslan Süheylanın cocugu bundan %100 emınım.. :img-yes:

Süheyla hanım'ı dogum yaptırdıgı zaman ebeden bahseden orada ki kadınlar en son ki dogumdan sonra elını ayagını cektı dedıler ve bu Süheyla iLe iLgili bence :img-yes:
Kozcaogulları ebeye para wermiş ve hıckımse sevmezken onu kollamıs Kozcaogulları kesınlıkle bu cocugu Yusuf aga aLdı ve ÖkkeşLere verdı ve almassan işten atılırsın gıbı bırseyde kullandılar bu kanıya vardım ben dogrusu cocugu onların elıne verdıler ebeyı de kullandılar tabı kı ama Ihsan aganın ısın ıcınde oldugunu sanmam sonradan Yusuf aganın ıslerı yuzunden ıcıne gırdı :img-cool2:img-cool2

Yanlız bebek cınsıyetı ıcın kızı alalım yıkayalaım dedıler.
O zaman bebek erkek yanı aslan olamaz.Yoksa oda bır yalan dolanmıydı Kozcuogullarının.

zerdem
Tek kelimeyle muhteşem bir bölüm ve muhteşem bir finaldi. Demir ve Süheyla'nın birbirlerine bakışları. İntikam duygusu, bir yanda Asi. Soluksuz izlendi.

fafak37
Süheylanın çocuğu erkekmiş ve yaşıyormuş bu iyi :happy0064
Yusuf ağa galiba İhsanın babası oluyor anladığım kadarıyla :icon_whis
Süheyla bu haberden sonra kozcuoğullarına büyük öfke saçtı bundan sonrasıda böyle olacak Demire dediklerinden bellidi.
Asinin sorusunun nasıl cevaplıycak demir merak ediyorum güzel yerde bitti bakalım önümüzdeki bölüm neler olacak...

siyah-beyaz
30-11-07, 20:52
Bu bölümü son sahneye kadar sevmedim.*Süheyla Cenazede*,*Süheyla Köprüde*,*Süheyla çiftlikte*,Süheyla Ebeyi Arıyor*...Sıktı beni.Demir ve Asi figuran gibiydiler...Sadece son dahnede Demir'in teyzesine tepkisi hoşuma gitti.Te o ka...

mss.ecem
30-11-07, 20:52
Yanlız bebek cınsıyetı ıcın kızı alalım yıkayalaım dedıler.
O zaman bebek erkek yanı aslan olamaz.Yoksa oda bır yalan dolanmıydı Kozcuogullarının.

Kesınlıkle yalandı Suheyla ebe ıle konuskren bebek erkektı dedı ve benım oglum var dedı bu da Kozcaogullarının oyunu olabılır ama elınden bebegı alacakları onceden ayarlanmıs oradan bır ısaret gelıp hemen elınden almıs olmalılar ama nasıl ınandı suheyla yha dogum psıkolojısı ıste baba da bellı degıl belkıde tecavuze ugradı o an ne dusunebılır dı kı ama bebegın olmedıgı cok bellıydı o sahnede :img-cool2:img-cool2

deniz123
30-11-07, 20:53
genel olarak bölüm çok güzeldi:happy0064
özellikle son sahne çok güzel gidiyordu tahi o süheyla gelene kadar nasıl bağırdı öyle demir bile anladı kötü şeyler söyliyeceğini ama engel olamadı teyzesine şimdi demir ayıklasın pirincin taşını asi çok sinirlendi nasıl izah edicek ona bu durumu düşünsün bakalım..

fafak37
30-11-07, 20:54
Bölümün Enleri.... :img-yes:

En Yakışıklı Erkek...
En Güzel Bayanımız....
En Duygusal Sahne....
En Kötü Sahne...
En Güzel Sahne....
En İyi Karakter....
En Kötü Karakter...
En İyi Rol Yapan...

narima
30-11-07, 20:54
Vallahı Demır'ın Ası ıle teyzesı arasında kaldıgı andır.
Bakıslar ve bırbırlerınden etkılenmeler baslamısken bu olay olması cok kotuydu.

Ama Suheyla'yada hak vermek lazım.
Oglunu elınden alan bır KOZCUOGULLARI ndan YUSUF AGA.Ne kadarda ıhsan beyı ılgılendırmesede ılgılendırecek.

Ama Demır'ın teyzesıne atmıs oldugu bakısta bır anlamdı.
Bence artık bazı gecmısten seylerı herkesın ogrenmesı sart oldu.Ozellıkle genclerın bılmesı gerekır

narkotikos
30-11-07, 20:55
ya niye bilmiyorum ama ben hep defnenın suheylanın cocugu oldugunu dusundum cunku asi ve kardeslerı hep sıyah saclı ve renklı gozlu bır tek defne degıl

dilosh
30-11-07, 20:56
Çok güzel bir böLümdü ..
Hele son sahnede demirin teyzesi gelmeden..
O anki tavırları vs..süperdi..

Kozcuoğullarının yalanlarından biridir..Çocuk erkektir bence..
Demir'i büyük ikilemler bekliyo ileriki zamanlarda..
Bakalım neler oLcak :D

sude_19
30-11-07, 20:56
BU TEYZENİN İhsan Bey'le DEĞİŞMEMİŞSİNİZ demesi bana onunla arasında birşey geçmediği, ilgisi olmadığı hissini uyandırdı,

birşey yaşanmış olsa, sizli konuşmaz, üstelik nefretlede bakmadı, gayet ılımlı bir bakışı vardı, kin yoktu gözlerinde.

ama ihsan her ne olduysa hepsini biliyor belki babasının yaptıklarını, dolayısıyla da bunun altında eziliyor.

kadının yaptığı beddualara üzüldüm, acısı büyük tamam ama o kızların ne suçu var, çocuk esirge onlardan allah'ım diye beddualar ediyor,

demir'in bile olan bitenden haberi yok, teyzesinin kinine anlam veremiyor, zavallı Asi neye uğradığını şaşırdı.

kadının evinden çıkarken tekerlekli sandalyeyi gördüğünde adeta çılgına döndü, yatalak kadının konuşamayacağını sanmıştım ama maşallah takır takır öttü,

çocuğu erkekmiş, bu da aslan olma ihtimalini yüksek tutuyor ama anlamadığım ihsan'la ne ilgisi var olayın, ihsan karısını çok sevdiğini söyledi, bu her halinden de belli, peki bu aile ile ilgili bağları ne, neden yusuf ağa o çocuğu ellerinden almış, o konakta bir gün arayla bir çocuk doğup, biri ölmüş

meraktan çıldıracağım ya, neler oluyor, offf offf en çokta bu merak izletiyor filmi galiba :D

demir ile asi sahneleri de çok hoşuma gidiyor, tatlı sert atışmalarına bayılıyorum, Asi'nin (filizimin) lafını esirgemez hallerine bitiyorum, ne de güzel benzetiyor demir'i her seferinde.

bugün asi'nin dedesine de sempati duyar gibi oldum, adam torunları için uğraşıyor yine de, onunda destek olma anlayışı bu, filmin tadını çıkartıyor, kötü adam gibi göremiyorsun onu, güldürüyor seni mutlaka. Çok iyi bir oyuncu.

haftayı merakla çekiyorum.

narima
30-11-07, 20:57
Süheylanın çocuğu erkekmiş ve yaşıyormuş bu iyi :happy0064
Yusuf ağa galiba İhsanın babası oluyor anladığım kadarıyla :icon_whis
Süheyla bu haberden sonra kozcuoğullarına büyük öfke saçtı bundan sonrasıda böyle olacak Demire dediklerinden bellidi.
Asinin sorusunun nasıl cevaplıycak demir merak ediyorum güzel yerde bitti bakalım önümüzdeki bölüm neler olacak...

Gercekten harıka bır bolum ızledım.Nefessız ızledım.Bazı seyler yerıne oturmaya basladı.Ama genclerın olayları kordugum oldu.Bırbırlerınden etkılendıler bu gercek.Bakıslar cok yumusak ve kavga artık nadıren yapıyorlar .Is ıcın evet ama kısılık kavgaları yoktu taaakı Suheyla cıkana kadar.

Fena oldu cok fena oldu

mss.ecem
En Yakışıklı Erkek...
MuraT Yıldırım ıstemeyerek soluyorum :D
En Güzel Bayanımız....
Tuba Buyukustun tabıkıde :img-in_lo
En Duygusal Sahne....
Son sahnede bırbırlerıne olan bakısları ası&demırın
En Kötü Sahne...
Yoqh..
En Güzel Sahne....
Süheyla ebeyı sorgularken öluyorum sandım :D
En İyi Karakter....
Asi
En Kötü Karakter...
Cemal agaya yıne sınır oldum :img-cool2
En İyi Rol Yapan...
Herkes rolunu gusel yapıyor ama Cetın Tekındor Murat yıldırım ve Tuba Buyukustun bır baska :img-wink:

Tesekkurler :img-wink:

*ayfer*
bundan sonra ne olur dersınız bence demır asiden uzak duramaz kendıne hakım olamaz teyzesı ne kadar baskıda yapsa demır asıden uzak duramıyacak belkıde asıyı yerı gelecek savunacak gorcezz:icon_whis

Neslihan17
30-11-07, 20:58
Bu bölümü son sahneye kadar sevmedim.*Süheyla Cenazede*,*Süheyla Köprüde*,*Süheyla çiftlikte*,Süheyla Ebeyi Arıyor*...Sıktı beni.Demir ve Asi figuran gibiydiler...Sadece son dahnede Demir'in teyzesine tepkisi hoşuma gitti.Te o ka...

aynen katılıyorum. bölümü hiç beğenmedim. izlerken heyecanlandım evet ama ilgimi çeken hiçbir şey yoktu. geçiştirilmiş bi bölümdü sanki. süheyla'yla başladı süheyla'yla bitti. ayrıca süheylaya o kadar uzun replikler yazılıyor ki bazen dinlemiyorum ve ne anlatmak istediğini de anlamıyorum. kısacası beğenmedim arkadaşlar. ayrıca sorunun da yanıtını alamadık Demir'den :icon_sorr

tugi_gs
30-11-07, 20:59
slm millet:happy0064

süper bir bölümdü..:D:D

Cenaze töreninde Leyla'ya gıcık oldum..Nasıl Asim'i kıskandı ama..Asi de sonra

ahırda Defne'ye Leyla hakkında bir şeyler sordu..o da cok kıskandı:D

Süheyla ve İhsan karşılaşmasını cok merak ediyordum ve sonunda gerçekleşti..

Birbirlerine bakıp öylece kaldılar..Ayrıca Süheyla'nın çocugunun Erkek oldugu

ortaya cıktı..Aklıma ilk gelen isim Aslan..O da annesine cekmiş belli:D

Asi&Demir son sahnesi harikaydı...Asim'in tokası düştü ya onu verirken birbir

lerine bakışları cok etkiledi beni:img-blushAma kötü kadın Süheyla yine her

şeyi mahvetti:icon_sorr

cok kötü bir yerde bitti bakalım neler olacak..

deniz123
30-11-07, 20:59
[QUOTE=fafak37;5452257]Bölümün Enleri.... :img-yes:

En Yakışıklı Erkek...demir (murat yıldırımlar tabiki:happy0064)
En Güzel Bayanımız....asi (tuba büyüküstün)
En Duygusal Sahne....bölüm başında güneş doğuşunun seyredilmesi ve bölüm sonunda süheyla cadısı gelene kadar demirin fları asiye vermesi
En Kötü Sahne...süheyla cadısının bölüm sonunda gelip bağırması
En Güzel Sahne....demirin asiyle bakıştığı bütün sahneler
En İyi Karakter....melek
En Kötü Karakter...arslan,ölmüş ama yusuf ağa,cemal ağa ve süheyla
En İyi Rol Yapan...demir,asi ve ihsan..

fafak37
30-11-07, 21:00
Gelecek Bölüm Soruları.....

1)Demir-Asinin sorusuna ne şekilde cevap verecek....
2)Süheyla Yusufun yazdırdığı kitabı bulabilecekmi....
3)Süheylanın çocuğu tanıdık birisimi...(Kerimden şüphelendim ama o değildir)
4)İhsanın ailesi geçmişte yaşananları öğrenecekmi....
5)Cemal Ağa Asiyi Demirin yanından alabilmek için yeni tezgah kurarmı...
6)Kerim-Defne ilişkisi...
7)Demir Süheylaya kozcuoğullarıyla ilgili Asinin yanıdna konuşmaması için uyarırmı...

Herkese İyi Yorumlar.... (Aklıma Gelirse Yine Yazarım):img-yes:

gzd_gzd
30-11-07, 21:00
çok güzel bi bölümdü
resmen soluksuz izledim
bebeğin erkek olması aslan olduğu yönündeki tahminleri kesinleştiriyor o zaman :img-yes:
süheyla haklı olarak büyük bir öfke içersinde
kozcuoğullarına dediği beddualar neydi öyle :icon_whis
bundan en çok etkilenen de kuşkusuz asi,ve onla beraber demir olcak
tabi bi de defneyle kerim
süheyla kolay kolay görüştürtmez artık onları....

narima
30-11-07, 21:01
Ben Ihsan bey ıle Suheyla arasında bırseyler gecmıs olabılır dıye dusunmustum.Ama kendısı sızlı bızlı konusuyordu.Demekkı ıhsan bey degıl tamamen Yusuf agadan kaynaklanıyor.

Yusuf agada buyuk ıhtımalle pek yaramaz bır adamdı aynı Cemal aganın babası gıbı.
Bence her ıkısıde kırdıkları fındıklar ıle sehırı bunalıma sokmuslar.Ama onlar oldugu halde bıle etkılerı suruyor .Bılmem kac kusak daha surecek.

Adamlar sırf nefret tohumu ekmısler sehıre.

Suheyla bunun acısını fena cıkartacak.

Ettıgı beddualar ve yemınlerde pek yenılır yutulur seyler degıl yanı

Bu arada Nerıman cok komıktı.Hepte komık hale sokuyor kendısını.Ama neysekı kızlardan bır tanesı kerıme gıttı sayılır.

Oralarda bır kız opusutumu o kız mutlaka o kısı ıle evlenmesı lazım degılmı ama arkadaslar.:happy0064:happy0064

Bu gelenektır, namustur,gorenektır

[duygu]
30-11-07, 21:01
super bir bolumdu hele son sahne :D:D cook guzeldi ya:D o teyzede cok gizik. Aslanin suheylanin cocugu oldugu biraz daha belli oldu :D gelecek bolumu cook merak ediyom:happy0064

dilosh
30-11-07, 21:02
bundan sonra ne olur dersınız bence demır asiden uzak duramaz kendıne hakım olamaz teyzesı ne kadar baskıda yapsa demır asıden uzak duramıyacak belkıde asıyı yerı gelecek savunacak gorcezz:icon_whis

OLayLardan haberi oLmadığından savunacaktır bence.. Daha sonra oLayı öğrendikten sonra kozcuoğullarına nefreti büyür belki ama aşkı galip gelicektir.Ama bunun için zamana ihtiyaç var..
Son sahneye bayıldım zaten..
O bakışlardan sonra..ohoo :D

mss.ecem
30-11-07, 21:02
slm millet:happy0064

süper bir bölümdü..

Cenaze töreninde Leyla'ya gıcık oldum..Nasıl Asim'i kıskandı ama..Asi de sonra

ahırda Defne'ye Leyla hakkında bir şeyler sordu..o da cok kıskandı

Süheyla ve İhsan karşılaşmasını cok merak ediyordum ve sonunda gerçekleşti..

Birbirlerine bakıp öylece kaldılar..Ayrıca Süheyla'nın çocugunun Erkek oldugu

ortaya cıktı..Aklıma ilk gelen isim Aslan..O da annesine cekmiş belli:D

Asi&Demir son sahnesi harikaydı...Asim'in tokası düştü ya onu verirken birbir

lerine bakışları cok etkiledi beni:img-blushAma kötü kadın Süheyla yine her

şeyi mahvetti:icon_sorr

cok kötü bir yerde bitti bakalım neler olacak..

Ay Duygum koptum Allahım sahnede anlatamam:img-hyste:img-hyste nasılda Defneye anlattı bır solukla cok kıskandı cok asırı derece de cok ta merak ettı valla Leylayla aralarında bırsey var sandı allahım :img-hyste

Cok bellı artık Aslan Suheylanın cocugu kesınlıkle yha

1-cınsıyet belırlendı erkek :D

2-Aslan Suheyla karsılasmasında neden o bakısları uzattılar ve o muzıgı koydular sızce hızlı bır gırısım oldu :D

Evet yha son sahnede kı bakısları cok guseldı daldı suheyla hemen tabı costu artık kımse tutamaz onu demır bıle :img-cool2

ayşenurr
30-11-07, 21:03
diziyi bugün ilk defa izledim.beğendim,kaliteli yapım.ebe Emine yalan söyledi.
bence kız çocuğu,Asi Süheyla'nın kızı.

gs-tugba93
30-11-07, 21:03
harika bir bölüm izledim cok güzeldi
bence süheylanin oglu aslan
cünkü aslan babasina demisdi ya bana
bir kere bile oglum demedin bence aslan

shemra
30-11-07, 21:04

Asi&Demir sahneleri çok çok güzeldi bu bölümde... hatta bana göre en güzel ve dıyurucu bölümlerden biriydi... ammaa gerçektende Ayşegül serisi gibi Süheyla serisi seyrettik...

Süheyla'nın kinini tabi ki anlamaya çalışıyorum fakat insanı çok geriyor....
Demir:img-in_lo ve Demir'in en büyük özelliği olan "Demir" gibi burkulmaz gücü Süheyla yüzünden yara alıyor... Umarım gücü elinden alınmış yeni bir Boran yaratmaz senaristler:icon_evil Aşırı Süheyla dozu sıkıyor ve de geriyor:img-cool2... Bundan sonraki bölümlerde de Süheyla'nın macera serisini izlersek herkes kaçar bu diziden:img-pilot

Asi&Demir FOREVER:img-punk:

gizemyd
30-11-07, 21:04
Ay süperdi bölümmmmm......:happy0064
Süheyla'nın davranışlarına hak verdim..:img-yes: Yazık yani..O kdr yıl çocuğunu bilmiyo etmiyo..:sad53: Ama bence hep kozcuoğullarının hepsinde suç yokki..:img-yes: Niye asiyi yada diğerlerini suçluyor..:icon_whis Zaten artık bu bölümde iyice anlaşıldı aslanın süheylanın çocuğu olduğu..:P

Aside demire sorduğu soruyla çok haklı tabi..Bakalım demir ne cvp verecek..:img-icecr

ileriki bölümü çok merak ediyorummmm..:img-pilot

kordugum
30-11-07, 21:05
Harika...Harika...Harika...:happy0064
Yine çok guzel bir bolumdu bayildim.
Suheyla hanimin cocugunun erkek olacagini tahmin ediyorduk zaten ve kesin artik eminimki suheyla hanimin cocugu Aslan
Son sahne asi ve demirin bakistigi sahne harikaydi tabi suheyla hanimin gelip konusmasi dahada bir superdi
Asi oyle bir soru sorduki bakalim Demir bu soruya ne cevap verecek...
Yine cok karisik dugumler var...çok merak ediyorum bundan sonra Asi ve Demir arasinda neler olacak:img-in_lo

purchu
30-11-07, 21:05
Of Of bir bölüm böyle heycanlı bitebilir mi çok heycanlı bitti şimdi nasıl bekliyecem ben haftaya cumayı ya :icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad:

Genel bölüm yorumu yaparsam bölüm çok güzel ve heycanlıydı.Cemal Ağa'nın tavrı değişmişti biraz önceki kini yerini başka bir şeye bırakmış gibiydi ihsanı kolluyordu.

defne ve kerime sevindim barıştılar umarım onları mutlu görürüz diğer bölümlerde.

Leyla ve Süheyla'ya sinir oldum ikiside insanları sinir etmek için bütün potansiyellerini kullandılar.Ama birazda Süheyla için üzüldüm insan bebeğini kaybedince kimbilir nasıl olur o da böle olmuş.

Aslanı bu bölüm fazla görmedik ama Süheylayla karşılaşmaları güzeldi sanki süheyla tanımış gibi baktı içine doğdu ne kan mı çekti yoksa?

Asi ve Demir'e gelirsek bu bölüm ayrı bir harikaydılar hele o ceket sahnesi yok mu çok komiklerdi :D:D Konuşmaları mimikleri ve bakışları çok güzeldi...Eson sahnede süheyla araya girmeseydi belki başka şeyler olabilridi ama kısmet işte...

Artık Asi birşeylerden şüphelenmeye başladı bakalım haftaya neler olacak Demir ne yanıt verecek acaba çok merak ediyorum!...
:img-yes::img-yes::img-yes:

dilosh
30-11-07, 21:07

O kadın o durumda hala neden yalan sölesin:icon_whis
oLabilir de gerçi..:img-pilot
Ama Asi oLmamaLı bence..:img-cool2

zerdem
En Yakışıklı Erkek... Demir
En Güzel Bayanımız.... Asi
En Duygusal Sahne.... Süheylanın gece demirle konuşurken o çocuk nerde ben de bilmiyorum dediği sahne.
En Kötü Sahne...kötü bir sahne yoktu
En Güzel Sahne.... Süheylanın en sonda gelişi ve demirle bakışmaları
En İyi Karakter.... Melek
En Kötü Karakter... İntihar eden anne.
En İyi Rol Yapan... Süheyla (Tülay Günal), Neriman (Nur Sürer), İhsan (Çetin Tekindor), Cemal (Tuncel Kurtiz)

mss.ecem
Gelecek Bölüm Soruları.....

7)Demir Süheylaya kozcuoğullarıyla ilgili Asinin yanıdna konuşmaması için uyarırmı...

Herkese İyi Yorumlar.... (Aklıma Gelirse Yine Yazarım):img-yes:

1-Cevap vermıcek Asi oradan uzaklasacak yada verırse hıcbırsey dıcek olursa da babana sor der :D

2-Bulması cok zaman alacak kesınlıkle ve Ihsan aga da baglantılı bu kıtap onda olabılır yada suheyla bahsedınce bulmaya calısacaktır :img-wink:

3-Yoqh yha hem cok benzıyo gozlerı aslanla hemde bakısmaları cok etkıleyıcıydı bosuna yapmazlar öle

4-Aıle derken dıger cocuklar ve nerıman ıse onların ogrenmesıne cok var ama ası ve defne anlar aama cok var dahaa :img-cool2

5-O adamın ne yapacagı bellı olmaz olabılır

6-Kerım Defne ılıskısınde son nokta yakınlasma oldu :D ama engeller cıkacaksa da Suheyla sayesınde olacaktır sımdılık normal gıbı asıklar sonucta

7-Uyaramaz artık dınlemez onu Suheyla sabrı tastı

Tesekkurler

hekimoglu64
30-11-07, 21:08
bir girdim basliga soke oldum Yarabbim bu ne kalabalakik herkes burda:)
valla süper bir bölümdü yine gercekten soluksuz izledim süheyla cok sert esmeye basladi ..............ama herseycok hizli gelisiyor haftaya asimiz ögrenecek herseyi bu belli atik ve aslaninda süheylanin oglu oldugu belli olmus oldu böylece hersey cok hizli gelisti ya off ya biz hepimiz aslanin süheylanin oglu oldugunu biliyoruz .......eger senaristler bizleri yanilitiyorsa ya kerim süheylanin ogluysa:)sacma oldu biliyorum ama son sahne en begendigim sahneydi gercekten heyecanin tavan yaptigi sahneydi bakalim haftaya nelr olacak.....ise bakin ya aslanla asimi kardes neyse.....

saygilar......

ihlamurdelisi
30-11-07, 21:10
Tahminim doğru çıktı...En bastan beri Asinin Süheylanın kızı olabilme ihtimalinin olmadıgını savunuyordum....Oğlan dedi zaten Aslan ile olan sahnedede belli ettiler oğlunun Aslan olduğunu...Süper bir bölüm izledik...Heycanlı bir yerde bitti...Gelde bekle bir hafta boyunca :D

ebrumm
ewet ya bu bolum neydı bole..
heycandna bende öldüm öldüm dırıldım reklam aralarında bakmama ragmen...
ozellıkle son sahne muthıstı..
defter olayı dızının devamı ıcın gereklı bırseydı ıyı dusunulmus..
bu arada bugun bende tekrar gordum kı
demır ve melek kurtarıldıgında teyzesı hamıle dolayısıyla
suheylanın cocugu melekten kucuk olması gerekıyor
bende de mantıken aslan ısmı dırek kafamdan elenıyor..
ama son bolumde teyzesının ası ıle demırın
romantızım dolu konusmasını kesmesıne bıraz sınırlendım..
gercı hemen akabındekı olay da superdı:happy0064

ayşenurr
ebe Emine bir gün arayla bir bebek öldü,bir bebek doğdu dedi.
kazanoğullarından bebek ölünce,yerine Süheyla'nın çocuğunu aldılar.
ebe Emine yalan konuştu.bence kız çocuğu,eminim Asi Süheyla'nın
kızı.

gzd_gzd

bence yalan söylememiştir ya
bu günahın ağırlığını yeteri kadar taşımış zaten emine ebe
daha bi de ölüm döşeğindeyken yalan söyleyeceğini zannetmiyorum ben pek açıkcası....:img-yes:

*ayfer*
cavpalar kesınlesmıstır bundan sonra o cocouk aslan aslanı gorunce suleyha cok degısık oldu annelık duyguları denebılır ve aynı yusuf agaya benzıyor kesın oyle cok acımasız kesınlıkle o ası olma ıhtımalı ortadan kalkdı ası demırın annesıne cok benzıyor bunu suleyhada soyledı aslında asıyı sevecek ama cocugundan ayrı tutuldugu zamanı ıhsana ve aılesıne odetmeye kararlı ya pekı bu olaylardan haberı olmayan demır ve ası onlar ne olacak gecmısın bedelınden en cok utanan demır olacak cunku hıcbırsey bıldıgı gıbı degıl....

mss.ecem
30-11-07, 21:11
bir girdim basliga soke oldum Yarabbim bu ne kalabalakik herkes burda:)
valla süper bir bölümdü yine gercekten soluksuz izledim süheyla cok sert esmeye basladi ..............ama herseycok hizli gelisiyor haftaya asimiz ögrenecek herseyi bu belli atik ve aslaninda süheylanin oglu oldugu belli olmus oldu böylece hersey cok hizli gelisti ya off ya biz hepimiz aslanin süheylanin oglu oldugunu biliyoruz .......eger senaristler bizleri yanilitiyorsa ya kerim süheylanin ogluysa:)sacma oldu biliyorum ama son sahne en begendigim sahneydi gercekten heyecanin tavan yaptigi sahneydi bakalim haftaya nelr olacak.....ise bakin ya aslanla asimi kardes neyse.....

saygilar......

Hosgeldın cnm sende :)

Süper otesıydı yafs sayamıcam nası begendıgmı anlatamam :happy0064

Bence ogrenmeyecek sadece şüphelerı artacak ama bu bolumde asının şüphelenmesı kotu oldu hızlı gelısmesını ıstemezdım dogrusu ama razıyız artık senaryoya ama geleecek hafta ogrenmez ;)

Kerımın olması ıcın hıcbır ıhtımal goremıyorum kı ben bır kere cocuk alımıs ellerınden cocouk alındıysa ıstanbulda ne ısı var dızlerının dıbınden ayırmazlar bı kere aslan bence :img-wink:

hekimoglu64
30-11-07, 21:12

arkadasim galiba ilk izledigin bugün o yüzdenolaylari tam bilmiyorsun
belli arkadasim asi süheylanin kizi olamaz neriman kendi kizini dünyaya getirdigini bilmiyormu hayret ya:)

saygilar.....

[duygu]
30-11-07, 21:13
En Kötü Sahne...yokdu
En Güzel Sahne....son sahne ve asi ve demirin tartismalari
En İyi Karakter....hespi
En Kötü Karakter...emine
En İyi Rol Yapan... hepsi
En heycanli sahne...son sahne (hele o asinin demiri cekmesi:D)

mss.ecem
bence yalan söylememiştir ya
bu günahın ağırlığını yeteri kadar taşımış zaten emine ebe
daha bi de ölüm döşeğindeyken yalan söyleyeceğini zannetmiyorum ben pek açıkcası....:img-yes:

Gözde'cım sana katılıyorum ölüm dösegınde de yalan söylemez yoqh artık yha yuh derım böyle bırsey yoktur zaten :)

Süheyla sahnelerı cogunluktaydı bu bolumde dızı ona yogunlandı bız ızleyenlerı bu dugumlerı anlamamız ıcın dugumler yavas yavas cozuluyor gıbı aman yavas olsun hızlı ılerlemesını ıstemeyenlerdenım Ası&Demır askı gıbı :)

sude_19
kızı.

bu ihtimal benide çok korkutuyor ama bana öyle gibi geliyor, süheyla'nın asi'nin halini ve tavırlarını, duruşunu ablasına benzetmesi benim iyice şüphelenmemi sağladı,

üstelik oğlan çocuk olması bana mantıklı gelmiyor ve bunun alınıp o aileye verilmiş olması,

bence o çocuk arslan değil...

ama kadının ihsan'a sizli hitap etmiş olmasına da anlam veremiyorum

acaba diyorum, asi gerçekte İhsan Bey'in kızı olmayabilir mi, yani süheyla ile bir ilişkisi olmamıştır ama olay başkadır,

sırf o çocuk kadından alındığı için ihsan sahiplenmiştir, ona daha çok bağlanmıştır,

çünkü bu kız hiç bir kardeşine benzemiyor, ihsanın geçen bölümlerde asi'ye demir bey söyledi mi sana özellikle çiftliğe neden seni istediğini sebep neymiş diye ağzından korkarak laf almaya çalıştığı anı unatamıyorum

bu işte bir şey var ama ne ...

dilosh
30-11-07, 21:14
Cevap veremez büyük ihtimal..Ne desin çocuk:icon_whis
Hemen değil..
Erkekse Aslan'dır.. Eğer kızsa bir ihtimal Defne..:icon_whis
Öğrenirlerse iyice heycanlı oLur..Ki öğreneceklerdir ama bir sonraki böLümde değildir..
Tezgah değilde..Parayı tamamlamak için elinden geleni yapıcak gibi..
Çok şekerler valla:D OnLarda şuanda bi sorun yok gibi..Ama eğer gerçekler açığa çıkarsa onların ilişkisine de etki eder diye düşünüyorum..
Sanmam:icon_whis

kordugum
30-11-07, 21:14
En Yakışıklı Erkek :
Demir.:img-in_lo
En Güzel Bayanımız :
Asi :good::img-in_lo
En Duygusal Sahne :
Asi ve Demir'in son Sahnede bakismalari
En Kötü Sahne :
Yok
En Güzel Sahne :
Süheyla Hanimin en sonda gelişi ve konusmasi
En İyi Karakter :
Asi
En Kötü Karakter :
...
En İyi Rol Yapan :
Tülay Günal, Çetin Tekindor, Murat Yildirim ve Tuba Buyukustun

narima
30-11-07, 21:16
Ama setten gelen tuyolara gore bebegın oglan oldugunu ve bununda ASLAN oldugunu soylemıslerdı.

Evet Suheyla ,Aslanı gordugunde acıkcası kız kadar urkmedı.Sonucta ortada korkan urken bır kız var.Aslana baktıgında yuz hatları gerılmedı.Ama fazlada tepkı vermedı

Leyla olayı ınsallah o mezarlıkta kapanmıstır.Demır'ın herkesın yanında Ası'nın yanına gıdıp gozunun ıcıne baka baka nasılsın dıye sorması leyla hanımın dudak bukmesıne sebep oldu.Ama anlamıstır ınsallah demır beyden sana yar olmaz LEYLA HANIM

dilosh
30-11-07, 21:17
bu ihtimal benide çok korkutuyor ama bana öyle gibi geliyor, süheyla'nın asi'nin halini ve tavırlarını, duruşunu ablasına benzetmesi benim iyice şüphelenmemi sağladı,

Burayı unutmuşum ben..
Belkide sinyalleri veriyolar..
Yada bu tarz Asi Süheyla'nın kızı diye düşünmemize sebebiyet vercek sahneler yaşatcaklar,ama başka kişi çıkıcak..
Umarım böyle oLur..:icon_whis

gzd_gzd
Gözde'cım sana katılıyorum ölüm dösegınde de yalan söylemez yoqh artık yha yuh derım böyle bırsey yoktur zaten :)

Süheyla sahnelerı cogunluktaydı bu bolumde dızı ona yogunlandı bız ızleyenlerı bu dugumlerı anlamamız ıcın dugumler yavas yavas cozuluyor gıbı aman yavas olsun hızlı ılerlemesını ıstemeyenlerdenım Ası&Demır askı gıbı :)

evet ecemcim
yoktur kesinlikle böyle bişiy ya,zaten olsa gerçekten garip bi hal alırdı senaryo
bu aarada,aslan ihsan ağanın masasının üstündeki paralara çok kötü baktı
o paraları çalma eğiliminde bulunabilir diye düşünüyorum ben :icon_whisherşey beklenir ondan

süheyla sahneleri çoktu gerçekten,:img-yes:
bu sayede,bu bölümde pek çok düğüm çözüldü
geçmişte olan pek çok şeyi öğrenmiş olduk bugün
kafa karışıklığımızı biraz gidermiş oldular :)

hekimoglu64
Hosgeldın cnm sende :)

Süper otesıydı yafs sayamıcam nası begendıgmı anlatamam :happy0064

Bence ogrenmeyecek sadece şüphelerı artacak ama bu bolumde asının şüphelenmesı kotu oldu hızlı gelısmesını ıstemezdım dogrusu ama razıyız artık senaryoya ama geleecek hafta ogrenmez ;)

Kerımın olması ıcın hıcbır ıhtımal goremıyorum kı ben bır kere cocuk alımıs ellerınden cocouk alındıysa ıstanbulda ne ısı var dızlerının dıbınden ayırmazlar bı kere aslan bence :img-wink:

ecemcimhosbulduk canim haklisin kerim olamaz ama senaristler sag vurup sol
gösterirler hic belli olmuyor cünki artikbu senaryolarada ama aslanin olma ihtimalli daha yüksek asi evet belki hemen ögrenmeyebilir ama bence asiri sekile süphelenemcek artik bence olaylari gizli gizli cözecek valla kafam öyle karisikki süper ilerliyordizimiz

saygilar.....

shemra
Süheyla'nın çocuğu kesinlikle Aslan!

Veee Süheyla, İhsan Ağa'ya aşıkmış (gözlerinden o kadar belliydi ki) ve umut etmiş... Ama İhsan Ağa'nın bence onunla hiçbir duygusal ilişkisi olmamış... İhsan Ağa bana göre masum ve sadece tedirgin oluyor çünkü geçmişte babasının yaptıklarının şahidi:icon_sorr

Süheyla'nın Asi ve kardeşleri ile ilgili ettiği beddua da iğrençti:img-help:.. Valla ne yalan söyliyeyim tüylerim ürperdi acaba yanlışlıkla beni de tutarmı ki diye:img-haha: Süheyla o sahnede insanlıktan çıktı... ÇOK ÇİRKİNDİ!

[duygu]
bu bolumler boyleyse allah bilir sirlar ortaya cikina nasil olucak :D dizi daha yeni basliyor :D ve benim anlamadigim sey aslan neden kahveleri goturdugunde garip davrandi :D

nivea

En Yakışıklı Erkek... Cemal Hünal
En Güzel Bayanımız.... Tuba Büyüküstün
En Duygusal Sahne.... İhsan ve Asi'nin sahneleri
En Kötü Sahne... Bütün flashback sahnesini tekrar izlemek zorunda kaldık aynı şeyleri
En Güzel Sahne.... final
En İyi Karakter.... Asi, İhsan
En Kötü Karakter... Süheyla, Emine Ebe
En İyi Rol Yapan... Nur Sürer, Çetin Tekindor

pearLL
30-11-07, 21:18
Mükemmel bir bölüm izledik,bence hersey güzeldi özellikle de o tatli didismeleri ve Demir'in cogunlukla morarmasi cok hos olmus:-)
Konusulacak cok sey var ama önce bir kendimize gelmemiz lazim,1 haftayi nasil gecirebilecegiz bakalim...

Ve arkadaslar diziyi hemen tekrar izlemek isterseniz linki verebilirim,sagolsun bir arkadasimiz var pek cabuk hemen yüklemis...

tugi_gs
30-11-07, 21:19
Ay Duygum koptum Allahım sahnede anlatamam:img-hyste:img-hyste nasılda Defneye anlattı bır solukla cok kıskandı cok asırı derece de cok ta merak ettı valla Leylayla aralarında bırsey var sandı allahım :img-hyste

Cok bellı artık Aslan Suheylanın cocugu kesınlıkle yha

1-cınsıyet belırlendı erkek

2-Aslan Suheyla karsılasmasında neden o bakısları uzattılar ve o muzıgı koydular sızce hızlı bır gırısım oldu :D

Evet yha son sahnede kı bakısları cok guseldı daldı suheyla hemen tabı costu artık kımse tutamaz onu demır bıle :img-cool2

bence o hırsla Süheyla her yeri tutuşturur cnm..

Allahım cok tatlılardı ya..

Bi sahne vardı Asim çalışanın ceketini giyince Demir falan gülmeye başladı..

Orası cok komikti..Asim nede yakışır dedi ya :DSüheyla da öyle yukardan

baktı..

Bi de iş görüşmesine beraber gittikleri sahnede geçen sözler ve Asim'in konuş-

maları Demir'i cok etkiledi nasıl da bakıyordu:D

Bi sahne daha var Kerim ve Demir oturuyorlardı o sahnede Asim geldi Demir'e

bir şeyler söyledi tabi Demir yine cevap veremedi:DDemir Kerim'e sakın bir

şey deme diyince koptum orda..:D

modest2000
30-11-07, 21:23

Veee Süheyla, İhsan Ağa'ya aşıkmış (gözlerinden o kadar belliydi ki) ve umut etmiş... Ama İhsan Ağa'nın bence onunla hiçbir duygusal ilişkisi olmamış... İhsan Ağa bana göre masum ve sadece tedirgin oluyor çünkü geçmişte babasının yaptıklarının şahidi:icon_sorr

Süheyla'nın Asi ve kardeşleri ile ilgili ettiği beddua da iğrençti:img-help:.. Valla ne yalan söyliyeyim tüylerim ürperdi acaba yanlışlıkla beni de tutarmı ki diye:img-haha: Süheyla o sahnede insanlıktan çıktı... ÇOK ÇİRKİNDİ!

ihsan bey bence de süheyla ile duygusal hiçbişey yaşamamış.zaten cemal ağa ile konuşurken suç babamın diye birşey söyledi.ihsanın suçu babasına karşı çıkamamak olmuş sanırım.demekki aslan ihsan beyin kardeşi, asinin amcası:img-wink:süheyla aslanı görünce bir tuhaf oldu zaten, kan çekti:img-wink:

sude_19
30-11-07, 21:23

kesinlikle diyorumya ihsan'a bakışlarında kinden eser yoktu, hayranlık şaşkınlık vardı, bu kadın İHSAN'a aşıkmış ama ihsan'ın olduğunu pek düşünmüyorum

kesinlikle az önce benim şimdi de senin dediğin gibi, bu adam masum, sadece olanların şahidi, bu yüzden ezik.

mss.ecem
30-11-07, 21:24
evet ecemcim
yoktur kesinlikle böyle bişiy ya,zaten olsa gerçekten garip bi hal alırdı senaryo
bu aarada,aslan ihsan ağanın masasının üstündeki paralara çok kötü baktı
o paraları çalma eğiliminde bulunabilir diye düşünüyorum ben :icon_whisherşey beklenir ondan

süheyla sahneleri çoktu gerçekten,:img-yes:
bu sayede,bu bölümde pek çok düğüm çözüldü
geçmişte olan pek çok şeyi öğrenmiş olduk bugün
kafa karışıklığımızı biraz gidermiş oldular :)

Bencede Gözde'cım calmaya calısabılır yada bunun altında bırsey arayacaktır bu paranın suyu nerden gelıyor ıslerı kotu ıken nasıl oldu bu para gıbısınden :)

Suheyla sahnelerı coktu ama ıyı de oldu dugumler cozuldu senınde dedıgın gıbı bıras olsada cocugun erkek oldugu nu ogrendık ve bence cocuk aslan bunuda caktım bu bolumde Yusuf aganın ısın ıcınde oldugu ogrendık ve Cemal aga Suheyla ya manalı bır sekılde bırsey dedı onun da ısın ıcınde oldugu kesın gecmıste :img-blush

bimkolik
30-11-07, 21:24
kızı.
Bana da Asi Süheylanın çocuğu gibi geliyor.
bence Asi İhsan Bey'in babası yani Asinin dedesi ve Süheylanın çocuğu..
Süheyla işçi olarak çalışırken İhsan beyin babası ondan faydalanır ve hamile kalır. Çocuğunu doğurduğu gün aynı zamanda Neriman Hanımda doğum yapar ama bebek ölüdür.Süheylanın çocuğu yani Asiyi alıp İhsan ve Nerimanın çocuğu olarak büyür. İhsan bey gerçeği bilse bile Nerimanın hiç bir şeyden haberi yoktur. Bence İhsan Beyin Asiye düşkünlüğü, Asinin karakter ve yapı olarak farklılığı bu yüzden..Ebye de bu yüzden yüklüce para verip susturmuşlardır..

ciciler_68
30-11-07, 21:26
Güzel bölümdü yani artik bana göre de süheylanin oglu aslan
ama arkadaslar birseyi frak etdinizmi billmiyorum ama fragmanda Asinin bir bakisi vardi ben o bakisi özelikle bekledim ama göstermediler...billmiyorum ama sizde farket dinizmi ?????????????

mss.ecem
30-11-07, 21:26
bence o hırsla Süheyla her yeri tutuşturur cnm..

Allahım cok tatlılardı ya..

Bi sahne vardı Asim çalışanın ceketini giyince Demir falan gülmeye başladı..

Orası cok komikti..Asim nede yakışır dedi ya :DSüheyla da öyle yukardan

baktı..

Bi de iş görüşmesine beraber gittikleri sahnede geçen sözler ve Asim'in konuş-

maları Demir'i cok etkiledi nasıl da bakıyordu:D

Bi sahne daha var Kerim ve Demir oturuyorlardı o sahnede Asim geldi Demir'e

bir şeyler söyledi tabi Demir yine cevap veremedi:DDemir Kerim'e sakın bir

şey deme diyince koptum orda..:D

Bak yine atıştılar cok hosuma gitti walla :D gorusmeye gıttıklerınde Asının ne kadar cok bılgılı oldugunu hem bız hemde Demır ogrnmıs oldu veterıner dıyıp gecmemek lasım

Kerım Defne sahnelerınde cok guldum dogrusu cok asıklar yafs defnenın nazı cok hosuma gıttı nasılda kendını agırdan alıyor ama bakıslar o bıcımdı :D:D

hekimoglu64
30-11-07, 21:27

arkadasimsana sonuna kadar katiliyorum süheylai orda
bir kasik suda bogasim gedli inanin valla ya asimin defenin diger kizlarin ne sucu varki kizlara beddua ediyor edeceksen dedelerine et yani ihsan beyin babasina kizlara ne diye beduda ediyorki gerckten bu kadindan asiri nefret ediyorum malesef bu hafta cok göründü sinir sey ya asime cok kötü davrandigi zaman valla inanin televizyonun icine giresim geliyor süheylayi bir kasik suda bogmak icin:) valla ben bu kadini hic sevmiyorum cadi gibi aynen tamam dizi mizi rolü icabi ama yinede cok sinir oluyorum cok haklisin insanliktan cikmisti o sahnede ve cok soguk ya demir de intikam pesinde ama teyzesi kadar soguk degil hele kiz kardesleri melek seker ya teyzelerinin gözünü intikam bütümüs ne olacak......

saygilar.....

tugi_gs
30-11-07, 21:30

evet o sahnede Aslında Süheyla'ya üzüldüm cok kötü bir durum..Yıllardır

çocugunu görmemiş...Ama böyle beddualar etmesi hiç hoşuma gitmedi..

Çünkü çocukların bir suçu yok.Bütün suç İhsan'ın babasında..

Bazı arkadaşlar Süheyla'nın çocugunun Asi oldugunu söylüyor..ama Ebe Erkek

olduğunu söylüyor..Bu durumda bir şık kalıyor o da Aslan..Ayrıca Yusuf Ağa

Süheyla'nın çocugunu almış..Zaten o kadar kız torunu var..Ebenin yalan

söyleyeceğini de düşünmüyorum kadın ölüyo yani son nefesinde de yalan söyle

mez daha neler..

sude_19
30-11-07, 21:30
Bana da Asi Süheylanın çocuğu gibi geliyor.
bence Asi İhsan Bey'in babası yani Asinin dedesi ve Süheylanın çocuğu..
Süheyla işçi olarak çalışırken İhsan beyin babası ondan faydalanır ve hamile kalır. Çocuğunu doğurduğu gün aynı zamanda Neriman Hanımda doğum yapar ama bebek ölüdür.Süheylanın çocuğu yani Asiyi alıp İhsan ve Nerimanın çocuğu olarak büyür. İhsan bey gerçeği bilse bile Nerimanın hiç bir şeyden haberi yoktur. Bence İhsan Beyin Asiye düşkünlüğü, Asinin karakter ve yapı olarak farklılığı bu yüzden..Ebye de bu yüzden yüklüce para verip susturmuşlardır..

vay be senaryo yazdın :D ama birşey var uymayan canım,

cemal ağa dedi ki, ihsana geçen bölüm, benim anlamadığım bir nokta da bu

sana ve babana yalvarmasaydım nolacaktı neriman defne'ye hamileydi dedi,

ihsanda neriman'ı hep çok sevdiğini söyledi,

1.neriman'ı sevdiyse neden evlendirmek için cemal ağa gibi biri yalvarmak yerlere kapanmak zorunda kalmış, şimdi bunun acısını çıkarıyor
2. senin dediğin gibi olsaydı en büyükleri asi olurdu ama en büyükleri DEFNE canım :D

narima
30-11-07, 21:31
Suheylanın donusu muhtesem oldu

O kadar guzel oynuyorkı.Zannedıyorsun o anda cıkacak,fırlayacak ve kadının ustune fırlayacak.Bır ara Suheyladan korktum.Yatalak kadının ustune kaplan gıbı bır saldırdı.Eyvah dedım kadın canını verecek sımdı

Dedıgınız Suheyla,cıftlıgın sahıbının ogluna asıkmıs ama onun haberı yokmus.Gozlerınde daha cok saygı ve sevgı vardı.Ama Ihsan da oyle bır duygu yok

O yanlızca babasının vebalını odemıs ve suheylanın beddualarının acacagı hasarlarında vebalını odeyecek

Vallahı oyle bır beddua ettıkı.Kımse duramaz karsısında

Demıre soyledıklerı hemen olay olduktan sonra sıcagı sıcagına oldugundandı.
Sakınlesınce acıklamasını yapacak ve mutlaka Demırınde ona verecegı bır cevabı olacaktır.Bence ask kapıdan ıcerı coktan gırdı.Donusu yoktur

oNLARI bekleyen cok buyuk bır yol var.Onların kavusabılmelerı ıcın cok dert cekmelerı veya Suheylanın acılarını bıraz olsun dındırmelerı gerekır.

Aksı takdırde cok kan dokulecek.Demırın ısı cok zor.

Kerım acısından bır problem olacagını zannetmıyorum.Demırın en yakın arkadası olarak teyzesıne duymus oldugu bır hurmet ve saygı.Defne ve kerımı etkılemez bu olaylar

gzd_gzd
Bencede Gözde'cım calmaya calısabılır yada bunun altında bırsey arayacaktır bu paranın suyu nerden gelıyor ıslerı kotu ıken nasıl oldu bu para gıbısınden :)

Suheyla sahnelerı coktu ama ıyı de oldu dugumler cozuldu senınde dedıgın gıbı bıras olsada cocugun erkek oldugu nu ogrendık ve bence cocuk aslan bunuda caktım bu bolumde Yusuf aganın ısın ıcınde oldugu ogrendık ve Cemal aga Suheyla ya manalı bır sekılde bırsey dedı onun da ısın ıcınde oldugu kesın gecmıste :img-blush

Evet Ecemcim,çalmasa bile kesinlikle bu paranın nerden geldiğini
anlamaya çalışcaktır :icon_whis

cemal ağa da işin içinde gibi geliyor bana da,
o da pek çok şeyi biliyor gibi geldi bana,
süheyla bi dahaki bölümlerde ebenin bahsettiği yusuf ağanın tuttuğu deftere ulaşmaya çalışcak bence
orda yazıyor herşey çünkü
ancak bu şekilde oğlunun kim olduğunu öğrenebilir :img-yes:

medsul
yine her zamanki gibi süper bir bölümdü
son sahnede demir nasılda kızgın ve öfkeli görünüyordu
aslında artık eminizki suheylanın oglu aslan ama acabbaaaa
diyorum son andaa asi olabilrimii yaaa

ARZUM!!!
30-11-07, 21:33
Harika harika bir bölümdü!! Umarım reytingler iyi gelir ..Çünkü hakediyor hem de sonuna kadar Genel olarak heyecanlı bir bölümdü.Son sahnede demir öle bir baktı asi de aynı bakışla karşılık verince süper bir tablo oluştu.Fiziksel çekimleri harika :img-in_lo.Demir aşkında ötesinde bişey hissediyo bence..Köprü açılışında falan sürekli asiye bakmalar falan.. Yanlız kafama takılan sorular var:
1-Bu süreyya bir teyze olmak için fazla genç durmuyo mu ..Özellikle demirle yan yana gelince teyze gibi durmuyo
2-Niye kimse mesela kerim kendi arkadaşında ki değişimi farkedemiyo Asiye bakışı dokunuşu bile farklı ben bile bu nu uzaktan bile olsa anlarım hatta onlara sevgili derim yani.:img-yes:.
3-Leyla Demire karşı bişeyler mi hissediyo yoksa banamı öyle geliyo:img-gun:
4-Ben pek hatırlayamadın 2. bölümdeydi heralde demi demir asiyi kozcuoğullarından olduğunu öğrenmişti bana birisi anlatabilir mi

shemra
30-11-07, 21:35
İhsan Bey'in kızlarından hiçbirinin Süheyla'nın çocuğunun olması mümkün değil! Süheyla'nın çocuğu kesinlikle ASLAN!

Asi miydi, Defne miydi diye tartışmak yersiz!
Bu dizi SİS Yapım Genel Koordinatörü Sn. Rezzan DİNİZ'in de daha dizi başlamadan yaptığı açıklamaya göre ünlü klasik "Gurur ve Önyargı" üzerine kurulmuş bir aşk dizisi:happy0064

Başrollerde de Asi&Demir aşkıyla birlikte ANTAKYA var.... Film yapımcısı niye bu büyük aşkı harcasın ki:img-cool2 Ne yani teyze çocukları birbirine aşık mı olacak... Böyle bir mesajı SİS Yapım gibi ciddi firma asla veremez:img-polic....

İhsan Ağa nasıl da şefkatli biri.... tam bir centilmen, asil:img-yes: hakikaten de gençliğinde bilmeden çok canlar yakmış olabilir:img-wink:
Bakalım Demir tanıdıkça İhsan AĞA'nın da geçmişte suçsuz ve karakter sahibi, dürüst biri olduğunu öğrenince ne yapacak:img-yes:

Benim bu bölüm en beğendiğim sahne, Asi ile Demir'in mimarla görüşmeye gittiklerinde, Demir'in benimle görünmekten utanıyormusun diye sorduktan sonra Asi'nin verdiği cevap ile ilgili sahneydi:img-in_lo:icon_sorr Asi'nin Demir'e onunla çalışmaktan utanmadığını ama babasının senetlerini tefeciden alarak kullandığını söylemesi çok güzeldi:good:

mss.ecem
30-11-07, 21:38
Evet Ecemcim,çalmasa bile kesinlikle bu paranın nerden geldiğini
anlamaya çalışcaktır :icon_whis

cemal ağa da işin içinde gibi geliyor bana da,
o da pek çok şeyi biliyor gibi geldi bana,
süheyla bi dahaki bölümlerde ebenin bahsettiği yusuf ağanın tuttuğu deftere ulaşmaya çalışcak bence
orda yazıyor herşey çünkü
ancak bu şekilde oğlunun kim olduğunu öğrenebilir :img-yes:

Cemal aga olmasa sasarım zaten Gözde'cım herseyın altından o cıkıyor mübarek ne dıyım kı ben artık bu adama şaşırdım kaldım cenazede bıle sırıtıyor imalı imalı hey Allahım yha :D

Kesınlıkle öle yapacak ve Ihsan aganın agzından lafta almaya calısacaktır ama tabı Ihsan aga ıle sahnelerı cogalacak oldukca Yusuf aga da ne cektırmıs yafs ve Ihsan agaya solerse Suheyla o da defterın pesıne dusecektır sankı onceden planlıyolar defter ne oluyor anlamıyorum ınsanın hıc gızlısı saklısı olamıcak mı yafs :):)

tugi_gs
30-11-07, 21:40
İhsan Bey'in kızlarından hiçbirinin Süheyla'nın çocuğunun olması mümkün değil! Süheyla'nın çocuğu kesinlikle ASLAN!

Bu dizi SİS Yapım Genel Koordinatörü Sn. Rezzan DİNİZ'in de daha dizi başlamadan yaptığı açıklamaya göre ünlü klasik "Gurur ve Önyargı" üzerine kurulmuş bir aşk dizisi:happy0064

Başrollerde de Asi&Demir aşkıyla birlikte ANTAKYA var.... Film yapımcısı niye bu büyük aşkı harcasın ki:img-cool2 Ne yani teyze çocukları birbirine aşık mı olacak... Böyle bir mesajı SİS Yapım gibi ciddi firma asla veremez:img-polic....

İhsan Ağa nasıl da şefkatli biri.... tam bir centilmen, asil:img-yes: hakikaten de gençliğinde bilmeden çok canlar yakmış olabilir:img-wink:
Bakalım Demir tanıdıkça İhsan AĞA'nın da geçmişte suçsuz ve karakter sahibi, dürüst biri olduğunu öğrenince ne yapacak:img-yes:

Benim bu bölüm en beğendiğim sahne, Asi ile Demir'in mimarla görüşmeye gittiklerinde, Demir'in benimle görünmekten utanıyormusun diye sorduktan sonra Asi'nin verdiği cevap ile ilgili sahneydi:img-in_lo:icon_sorr Asi'nin Demir'e onunla çalışmaktan utanmadığını ama babasının senetlerini tefeciden alarak kullandığını söylemesi çok güzeldi:good:

Kesinlikle Aslan ...katılıyorum tartışmamız yersiz bence..

Evet İhsan Ağayı cok tatlı ve iyi bir insan,Asime de cok baglı..İnsallah işleri

düzelir..Bu ortaklık işi iyi bir sonuç verir..

medsul
30-11-07, 21:42
Cemal aga olmasa sasarım zaten Gözde'cım herseyın altından o cıkıyor mübarek ne dıyım kı ben artık bu adama şaşırdım kaldım cenazede bıle sırıtıyor imalı imalı hey Allahım yha :D

Kesınlıkle öle yapacak ve Ihsan aganın agzından lafta almaya calısacaktır ama tabı Ihsan aga ıle sahnelerı cogalacak oldukca Yusuf aga da ne cektırmıs yafs ve Ihsan agaya solerse Suheyla o da defterın pesıne dusecektır sankı onceden planlıyolar defter ne oluyor anlamıyorum ınsanın hıc gızlısı saklısı olamıcak mı yafs :):)

aslında ben cemil agayı sevmeye başladım yaaa:img-wink:
taamam arada beni gıcık ediyor ama yinede seviyorum
hele neriman yokmu köprü acılışında konuşmasında gülmekten öldum resmen

semaaa
30-11-07, 21:42

Kesinlikle doğru aslandan başka ihtimal yok tabi kızlardan birinde değişim olmadıysa.:img-hyste:img-hyste şaka bir yana yusuf ağa dediler sanırım yada yavuz ağa (hafızam zayıfladı yaşlandım yaw yarım saat oldu izleyeli :img-hyste ) adamına emir vermiş çocuğu almış ee ökkeş ve oğlu aslan. bundan sonrasında da bir tarafında baba bir tarafında annesi olacak ve tabiki annesini seçecek çünkü yıllardır hem baba hemde kardeşler eziyorlar hor görüyorlar. eline intikam için iyi bir fırsat geçecek ve oda bunu değerlendirecek. zaten bi müddet sonra gerçek ortaya çıksa bile aslanın entrikalarnı ve intikamını izleyeceğiz tahminindeyim...

lawinia
30-11-07, 21:46

En Yakışıklı Erkek...
demir
En Güzel Bayanımız....
ASİ
En Kötü Sahne...
süheylanın beddua ettiği sahne
En Güzel Sahne....
demirle asinin bölümün basındaki halleri
En İyi Karakter....
asi, melek
En Kötü Karakter...
süheyla ve aslan(anasının oglu)

bölümü misafirler sebebiyle tam olarak seyredemesem de cevaplamak istedim.:img-wink:
süheyla ne kadar yegenlerine falan iyi olsa da özünde iyi biri değil bence zaten henüz bilmesek de süheylanın ciddi hataları olmus masum olduguna kesinlikle inanmam. özünde kötü olduguna özellikle ettiği bedduadan sonra karar verdim. vicdanı olan iyi bir insan (belki kendisine kötülük yapan yusuf ağa için mezarında rahat olma der ya da sürdürülmesine yardımcı olan ihsan bey için sen de kocam gibi acılar cek hastalan diyebilir bunu bir derece anlayabilirim ama) ne kadar acı cekerse ceksin hiç sucu günahı olmayan o dört kız için böyle beddua etmez asla içi elvermez. zaten ettiği beddua da dönüp kendisini bulacaktır eminim. ayrıca bence de süheyla ihsana kesinlikle asıktı ama ihsan beyin onda gönlü yoktu.

tugi_gs
30-11-07, 21:46

Cemal Ağaya cok gülüyorum:D:Dİhsan Ağaya laf sokmaları falan komik oluyor..

Ama bazen abartıyor işi:DDemir cok akıllı,Ortaklığı kabul etmedi ama Cemal

Ağa'nın vazgeçeceğini sanmıyorum..İşler iyice karışacak hadi hayırlısı..

ebrumm
30-11-07, 21:49
bende ıhsanla suheylanın bır ask yasadıgını dusunmuyorum
suheyla platonık bır ask yasadı sanırım...
ama kozcuogullarına beddua etmesı hıc ıyı degıldı
hos daha yegenının durumunu fark edebılmıs degıl ama
bır arkadasında dedıgı gıbı en azından artık kerımın bunu fark etmesı gerekıyor

ama en cok hosuma gıden sahnelerden bırı
kerımle demrı bahcede otururlarken
asinin gelıp demırı bozmasıydı
demır kerıme hanı sakın bırsey deme demıstı ya orası
cok komıkti..:img-hyste:img-hyste

dream_
Çok güzel bir bölümdü.Demir'in Asi'ye son sahnedeki bakışları harikaydı.En çok da Demir'in 'bazen görünenin arkasına da bakmak gerekir' sözünü sevdim.

Süheyla da hıcıyla geldi bozdu sahneyi.Tabi o sinirle ne dediğini bilmesi mümkün değildi o ayrı.

Bir de ben en çok Asi'nin o kahyanın ceketini aldığı bölümdeki konuşmaları sevdim.Hep beraber gülmeleri falan çok şekerdi:img-blush

Cemal Ağa'nın da taşlı arazi planı son buldu.Tabi traktör olayı da güzeldi.Asi Demir bir de Kerim'in olduğu ve traktörler üstüne geçen sahne çok hoş olmuştu:img-wink:

Ama sonunun böyle bteceğini tahmin etmiştim.1 hafta daha dayan dayabilirsen..

tugi_gs
aslında ben cemil agayı sevmeye başladım yaaa:img-wink:
taamam arada beni gıcık ediyor ama yinede seviyorum
hele neriman yokmu köprü acılışında konuşmasında gülmekten öldum resmen

aynen ya hiçbir şeyden haberi yok..Tutturmuş Süheyla hanımla tanışacam:D:D

Kızına o kadar sey söyledi hala övüyor kadını:DAma seviyorum ya cok komik:D

shemra
30-11-07, 21:50
Demir ile Kerim'in bahçede oturduğu sahnede çok güzeldi... As'nin gelmesi, dedesinin haklı olduğunu söylemesi veeee Demir'in Asi'den sonra Kerim'e "sus sakın bir şey söyleme" demesi de çok çok güzeldi:img-icecr

Murat YILDIRIM cidden muhteşem bakıyor... Fakaaatttt Sayın senaristler lütfen Demir'in gücünü Süheyla yüzünden elinden almayın... Güçlü olmak Demir'e çok yakışıyor:img-in_lo

aasiii
30-11-07, 21:51
Cemal Ağaya cok gülüyorum:D:Dİhsan Ağaya laf sokmaları falan komik oluyor..

Ama bazen abartıyor işi:DDemir cok akıllı,Ortaklığı kabul etmedi ama Cemal

Ağa'nın vazgeçeceğini sanmıyorum..İşler iyice karışacak hadi hayırlısı..

duygucum ben de demir teklifine olumsuz cevap verdiğinde cemal aganın söylenmesine güldüm.kerata dedi demirim için yaa. alem adam:)

medsul
30-11-07, 21:56
[Bölümün Enleri.... :img-yes:

En Yakışıklı Erkek...

tabiki demir sihayların içinde cok karizmaa görünüyordu hele bir güldümü taammamm:img-blush:img-blush

En Güzel Bayanımız....

asi canım benim herne kadar güzel giydirmeselerde
cok güzel gözler,boy endam herşey onda yaww süper
boşuna demir vurlumadi yanı haklı adam:img-yes:

En Kötü Sahne...

ıhsan asinin demirin yanında çaliştiğini arkadaşları söylediğinde
verdiği tepki cok üzüldm cok kötü oldu:icon_sorr
ve son sahne suheyla resmen cıldırdı
o nasıl bir bedduaa yarabbim
kötü oldumu bundan sonraa cok zor işler karişacak
demir zaten coktan abayı yaktı

En Güzel Sahne....

tabiki son sahne
birde asinin üşüdüğü ceketi giydiği sahne demir kahvesini verdi
ya bu demir kızın üşümesine bile dayanamıyor nasıl olacakta intikam alacak

En İyi Karakter....

asi,melek

En Kötü Karakter...

ssuheyla ,aslan

narima
30-11-07, 22:03
Cemal aga ve kızı Nerıman cok komıkler yaaaa
Saka gıbıler yanı.
Demırın enıstesının oldugunu duydugundakı heyecanı benı oldurdu.

Kızlar bıle gulduler yanıııııı...........

Kadının bıtmeyen bır enerjısı var.

Ama Ihsan bey gercektende cok centılmen bır adam.O kadar yasananlara ragmen adam hıcbır sey soylemedın yıne devam ettı.

Kızlar teker teker ellerınden gıdıyor Ihsan bey.Dızının dıbınde tutamayacan.

aasiii
30-11-07, 22:08
demirim ne kadar tatlı ve kibar yaa.. of of..köprü üzerinde asi sizin ciftliğinizde calısıomus dediklerinde asinin ve babasının küçük düşmesine izin vermedi.asi hanımın tecrübelerinden yararlanıyoruz biz pek anlamıyoruz gibi bişey dedi.ne kadar alcak gönüllü..canım demirim.:img-in_loecemm memnun oldun mu canım benim:)

not:yaktın beni demiiirr..yanıyorum bir damacana su içtim nerdeyse:)

Vamos
30-11-07, 22:10
arkadaşlar bu asi nin süheyla nın kızı olma iddiası niye hala devam edebiliyor anlamıyorum. öyle olması için asi nin melekten küçük olması gerekir ki değil.. bunu anlamak herşeyden kolay.
ayrıca ben 2 kuzen aşkının dizilere yansıtıldığı hatta bunun üzerine kurulduğu bi senaryonun hastalıklı bişey olduğunu düşünüyorum. kesinlikle aslan oğlu. senaristler gözümüze soka soka belli ettiler bunu.. bknz.süheylanın aslanı gördüğü yerdeki vurgu.
bunun dışında oldukça güzel bi bölümdü. biraz daha demir-asi olsa daha güzel olurdu. arkadaşların yorum yaptığı sorulara birşey eklemek istiyorum müsaade ederseniz;
-bu bölümdeki size göre dikkatinizi çeken en ilginç ayrıntı neydi?
bence süheyla nın ihsan ı görünce siz diye hitap etmesi.. çiftlikte çalıştığı günlerden kalma bir alışkanlık galiba.

ayrıca süheyla ile ihsanın arasında bişey geçtiğini düşünmüyorum. bence düheyla ihsan a platonik olarak aşıktı.

asnim
30-11-07, 22:14
Bölümde en begendiğim sahnelerin başında ilk başta Asi yeni başlayan gün için "buralarda yeni başlayan gün için ... ve güzelliği getirsin" tarzı bir laf söylüyo ya(ilk kelimeyi hatırlayamadım kusura bakmayın) demirde sadece güzelliği getirsin diyo..diyiş ve bakış resmen öldürüp bitirdi beni..zaten hastayım nefes almakta zorlanıyorum..bir an dedim herhalde nefessizlikten gidicem...:img-haha::img-haha:

Demircim seni biz şöyle bu forumada alsak..bizim içinde böyle baksan :img-icecr: :img-in_lo olmaz mı? :img-blush

Açıkçası mezarlık kısmı beklediğimden daha sönük geçti...hani Leyla'ya iyi oldu orası güzeldi de...Cemal Ağa pek bi erken geldi...ne güzel bakışıyoduk hepberaber orda...

Neriman ?? nın dediği "40 yıllık üzerinden geçtiğim köprü nesini açıcaksalar" bölümün en komik repliğiydi bence...Karakteri çok sevmesemde..bu bölüm begendim...

İhsanın girdiği iş pek tekin gözükmüyo...çok da anlamdım ama ordan da ihsan bir darbe alıcak gibi :icon_sorr

Süheylanın ettiği beddua fazla ağırdı açıkçası..ii tamam yusuf ağa yapmış etmiş ona de diyiceğinide kızlardan ne istedin ya...Bir nevi kendi çapında kan davası yapıyo olayı...en çok da en sevdiği kişi üzülücek buna..zaten son sahnede de gösterdi neler yapıcagını..asinin demirin çiftliğinde çalışıo olması (eğerki devam ederse) tam curcuna olucak..Şahsen ben isterim çalışmasını asinin..Hem demirle yakın olurlar..hemde süheyla nın diyceği her lafa asi bir cevap verir...

Süheyla İhsanı görünce baya kötü oldu...Gerçi "Hiç değişmemişsiniz"lafı bir çok sey anlattı...Eğer İhsanı sevmişse başına gelenler gerçekten kötü şeyler...Aslanın onun oğlu oldugunun gösteriliş tarzı güzeldi :good:

son bir de anlamış değilim demir iş görüşmesine asiyi neden götürdü?Asi de anlamdı galiba?Çözemedim o kısmı...

ama güzel bölümdü..ya şimdi bekle 1 hafta...zor baya zor...:img-cool2

shemra
30-11-07, 22:14
İhsan Ağa'nın, Bülent Bey'le Serbest Bölge'de ortak iş kurması Kozcuoğlu Ailesinin de mağduriyetini, acizliğini ortadan kaldıracakmış gibi görünüyor:happy0064

Eğer tahmin ettiğim gibi Aslan Süheyla'nın çocuğu çıkarsa (ki bana göre kesinlikle öyle) Kozcuoğlu Ailesinin tüm mal varlığının da yarısına sahip olmuş olacak... Tabi Süheyla'nın da tüm servetinin sahibi:icon_evil

Ben Demir'in Asi'ye vereceği cevabı çok merak ediyorum... Asi'nin onun yanında çalışmasından çok üzüldüğünü biliyor ya acaba onun kendi çiftliğinde çalışmasına son verebilir mi?
Birbirlerine gözleriyle inanılmaz akıyorlar... Tabi ikiside inatçı keçi:img-icecrBana göre son gelinen noktada Asi'nin çiftlikte çalışmasını istemesinin tek nedeni onu hep yanında görmek istemesi:img-in_lo Adam köprü açılışını bile yarıda bıraktı baksanıza:img-hyste

Acaba Demir sırf Asi için Cemal Ağa'yla ortak olmayı ilerleyen bölümlerde kabul edecekmi ki?:img-yes:

bimkolik
30-11-07, 22:15
vay be senaryo yazdın :D ama birşey var uymayan canım,

cemal ağa dedi ki, ihsana geçen bölüm, benim anlamadığım bir nokta da bu

sana ve babana yalvarmasaydım nolacaktı neriman defne'ye hamileydi dedi,

ihsanda neriman'ı hep çok sevdiğini söyledi,

1.neriman'ı sevdiyse neden evlendirmek için cemal ağa gibi biri yalvarmak yerlere kapanmak zorunda kalmış, şimdi bunun acısını çıkarıyor
2. senin dediğin gibi olsaydı en büyükleri asi olurdu ama en büyükleri DEFNE canım :D

Neriman ve İhsanın evliliği ayrı bir konu. Orada niye yalvarmak durumunda kalmış Cemal ağa anlamadım. Belki İhsan Beyin babası istememiştir Nerimanı. İhsan için başka planları vardır. Ama İhsan Nerimanı seviyordur, zaten öyle olmasa niye Nerimanla ilişkisi olsun, seni hep sevdim desin.
Bence kötü olan İhsanın babası ve o da babasının yaptıklarından vicdan azabı duyuyor. Yıllarca bir kadının çocuğunu alıp saklamak zorunda kalmak, babasına karşı gelememek İhsanı belliki çok yıpratmış.
Bence İhsan vew Nerimanın ikinci çocukları doğarken ölüyor ve İhsanın babası da kendi çocuğunu doğurduğunu bildiği Süheylanın çocuğunu aldırıp İhsana babası sen olacaksın, benim çocuğum bir Kozcuoğlu olarak büyüyecek demiştir. Babasına karşı gelemeyip İhsanda kabul etmiştir. O çocuk Asi..
Ama o zaman Demirle teyze çocukları oluyorlar.. Bu da olmaz. Yok yok o zaman Aslan.. off biraz karışık.. Ama İhsan bey babasının günahını çekiyor yazık..

tugi_gs
30-11-07, 22:16
duygucum ben de demir teklifine olumsuz cevap verdiğinde cemal aganın söylenmesine güldüm.kerata dedi demirim için yaa. alem adam:)

hoşgeldin cnm..

evet genellikle ben Cemal ağa ve Neriman sahnelerine gülüyorum:D:D

En yakışıklı erkek..

Demir tabi..Siyah cok yakışıyor:img-blush

En güzel bayanımız..

Asim ne giyse yakışıyor..Güzelliğiyle ve oyunculuğuyla bu bölümde de süperdi..

En kötü sahne..

Süheyla'nın kafayı yediği sahne ve o hırsla Asi&Demir yanına gidip söyledikleri

En güzel Sahne...

Asi&Demir sahnelerinin hepsi:D:D

En iyi karakter..

Asimm..

En kötü karakter..

Aslan ve Süheyla..

neyse arkadaşlar hepinize iyi sohbetler.

61MERVE61
30-11-07, 22:19
Sicagi sicagi yorumumu yapayim dedim..
MIH i izliyorum:)o bitsin doncem ben buraya..
alahim film gibi bi bolum izledim ne guzel bi bolumdu o oyle...cook hareketli gecti bolum..
her sahnesi cook guzeldi ozelikle"defne-kerim"abooo..dizi muzikleri harikaydi vala...

ve aslanin suheylanin oglu oldugu anladim...suheylanin aslani gordugu ilk sahnede seyirciye verilen elektrik oyleydi....KESINLIKLE suheylanin oglu....
aha basladi gelicem.:)

Vamos
30-11-07, 22:22
Eğer tahmin ettiğim gibi Aslan Süheyla'nın çocuğu çıkarsa (ki bana göre kesinlikle öyle) Kozcuoğlu Ailesinin tüm mal varlığının da yarısına sahip olmuş olacak... Tabi Süheyla'nın da tüm servetinin sahibi:icon_evil

bişey var aklımda 2 saattir saol sayende hatırladım. aslan süheylanın servetine konucak dedik ama mahmut servetini demir e bıraktı. tahminim aslan süheylanın annesi olduğunu öğrenince servetin peşine düşecek ama mal varlığının demir e ait olduğunu anlayınca yine psikopata bağlayacak. manyakça şeyler, oyunlar yapabilir. onlardan anca 2. sezon senaryosu çıkar tabiii :icon_whis

narima
30-11-07, 22:29
Gercekten bu forumu takıp edıyorlarmı acaba

ATV de baslayacak olan bır dızının yonetmenı her aksam foruma gırıyor bellı saatlerde ve burayı takıp edıyor.

Mesela antakyada olan arkadaslarımız ,onlara burayı bır cıtlatın.

Bu forum kadar tv camıasının nabzını tutan baska bır forum varmı ya?

Bılsınler ve bızı okusunlar.Ve bazı hataları yapmasınlar.Bızler daha gozlemcıyız.

Tenkıtlerımızde hava cıva degıl yanı

Ben Suheyladan cok korktum.Bence butun Antakya korksun

sinem*
30-11-07, 22:29
Bölümü bende beğendim cemal ağayı özellikle çok beğendim :) Çok komik adam.İhsan beyde imam gibi dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı sürekli ahkam kesiyor ama :) kaçak işine girdi gibi..

Asi ve Demir'in sahneleri özellikle mimarla olan sahne ve kerimin gene kavga mı çıkacak sahneleri harikaydı :) Demir muhteşemdi zaten ona bir şey diyemiyorum :)

Süheyla hanımında tepkileri anlaşılır boyuttaydı öfkesi hala sıcak böyle yakıp yıkması ona bağlı.Asiyi demirin annesine benzetirken çok içtendi ..Kadın kim bilir neler çekti de böyle oldu..Bu yusuf ağanın defteri bulunsun bizde öğrenelim.

shemra
30-11-07, 22:36
Ama o zaman Demirle teyze çocukları oluyorlar.. Bu da olmaz. Yok yok o zaman Aslan.. off biraz karışık.. Ama İhsan bey babasının günahını çekiyor yazık..

Yaşasınnnnnnnn:happy0064:happy0064:happy0064 Sevgili Bimkolik'te Asi Forumuna yorum yazmış.... Duayenimiz:img-in_lo
Sizin yorumlarınızı devamlı okuyorum:img-wink: eskiden Sıla'da... şimdide Ezo Gelin'de... Umarım Asi'ye de devamlı olarak yazarsınız:happy0064

Bölüm yorumuma gelince...6. Bölüm güzeldi güzel:img-blush
başlangıçta ki gün doğumu sahnesindeki bakışmalar muhteşemdi:img-in_lo

Daha önce yazmıştım ama bana ne dayanamıycam yine yazıcam işte:img-hyste Murat YILDIRIM çok hoş bakıyor:img-in_lo

İki mesajdır yazmamıştım:img-hyste Asi&Demir FOREVER:img-punk:

sinem*
Bölümün Enlerini bende yazayım :) ....

En Yakışıklı Erkek...

demir tabiki :)

En Güzel Bayanımız....

asi :img-in_lo

En Kötü Sahne...

Süheylanın beddua ettiği sahne

En Güzel Sahne....

Demir ve Asi'nin mimarla olan sahnesi :)

En İyi Karakter....

Melek (adı gibi :) )

En Kötü Karakter...

yusuf ağa...hatta dizideki kötülüklerin ve kötülerin temelinde bile bu adam var

aasiii
Gercekten bu forumu takıp edıyorlarmı acaba

ATV de baslayacak olan bır dızının yonetmenı her aksam foruma gırıyor bellı saatlerde ve burayı takıp edıyor.

Mesela antakyada olan arkadaslarımız ,onlara burayı bır cıtlatın.

Bu forum kadar tv camıasının nabzını tutan baska bır forum varmı ya?

Bılsınler ve bızı okusunlar.Ve bazı hataları yapmasınlar.Bızler daha gozlemcıyız.

Tenkıtlerımızde hava cıva degıl yanı

Ben Suheyladan cok korktum.Bence butun Antakya korksun

canım agzına saglık cok güzel yazmıssın:good:

süheyladan korkmanın yanı sıra ona acıdım ben,ilk defa!!benim oglum var yasıyor deyip gözlerinden yas süzülmesi oldukca duygusaldı snrasını saymıyorum..:icon_whis

Asi ve Demir'in sahneleri özellikle mimarla olan sahne ve kerimin gene kavga mı çıkacak sahneleri harikaydı :) Demir muhteşemdi zaten ona bir şey diyemiyorum :)

.

asi cok sekerdi mimarın yanında yaa.demirimin yanısıra mimar da asiye hayranlıkla baktı gibi geldi bana..:img-cool2

asnim
30-11-07, 22:41
asi cok sekerdi mimarın yanında yaa.demirimin yanısıra mimar da asiye hayranlıkla baktı gibi geldi bana..:img-cool2

banada