Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

mss.ecem
20-11-07, 08:52
bence gayet normal. neden derseniz ihsan bey demirin arabasının önünü kestiğinde ailesini bu işe karıştırmamasını isteyecektir. fakat Demir kabul etmeyecektir. hatta senetler karşısında para götürse dahi onu bile kabul etmez. bu yüzden Asi orda çalışmak zorunda ve bunu ihsan bey de anlayacaktır. bu yüzden eli kolu bağlı. zaten İhsan bey'in para bulabileceğini de zannetmiyorum. tamam cemal ağadan istemeye gitti ama cemal ağanın istediğini yapmayacaktır. Asi de demirin çiftliğinde çalışmaya devam edecek yani..o arada tabi büyük aşk başlayacak :happy0064 kafama takılan tek soru Asi'nin akşam vaktinde Demirin yanında yer alması. onun dışında ilginç bi tarafı yok.

ayrıca ilk kez fragmanı bu kadar çok beğendim. hele şükür adam gibi bi fragman hazırlamışlar. özellikle Demirle Asinin bakışmalarına bittim. ilk defa bu kadar çok belli edecekler sanırım. :) bu arada fragman için çömeze teşekkürler:img-wink:

İhsan bey kızımdan uzak dur buna benzer seyler dıyor olabılır o arabanın onunu kesme sahnesınde mantıklı:img-yes: senetlerımı neden aldın neyın pesındesın dıe hesapta sorabılır gercekten bu bolumde bambaska bır Ihsan aga gorecegız
Evet senınde dedıgın gıbı ınadına boyle bır sey yapabılır Demır ama babasını ezip Asi o cıftlıkte tekrar calısmaya baslamadı devam etmesı ılgınc gelır dogrusu o zaman babasıyla arası cok fena bozulacak ama Asi de oldukca dık baslı soledıgı herseyın arkasında duruyor ve basladıgı ısıde yarım bırakmıyor bu yuzden devam edecek olabılır babası ıcın bu zaten :img-blush

Asi calısmaya devam etse bıle aksam Demır'ın cıftlınde ne ısı var butun soruları yanıtlasak bıle bunun cevabını bulamıyorum dogrusu tek cevap ruya hayal gıbı gelıyor umarım boyle degıldır ama gercekten cok karısık bır durum :img-cool2

sinem*
20-11-07, 08:54
fragmanı izledim =)
ihsan bu asinin çiftlikte çalışma işine beklediğim gibi bi tepki vermiş
zaten geçen bölümün sonundaki kızgın bakışlarından belliydi bu
demirle asinin kuş u uçurdukları kısım çok güzeldi
yakınlaşıyorlar baya heralde
son sahnede de omzuna battaniye falan atıyor :icon_whis

ihsan ın borç istedikten sonra cemal ağa nın yalvar demesi
onun ihsandan ne kdr nefret ettiğini gösteriyor
bu kadarıı da fazla acımasızca ama ya,nasıl bir nefret ki bu

Uyarı: Spolier Kodunu dizi hakkında tüyo olduğunda kullanınız. Sohbet için kullanmayınız.

Birde kumların üstünde atlı bir sahne var onlarda mı asiyle demir acaba eğer böyleyse hemen süheyla hanım gelmeli çocuk abayı yaktı duruma bir an evvel el koymalı..Gerçi süheyla hanımın asi hakkında en ufak bir fikri yok bir kere görse demirin ona davranış,bakışlarını falan antakyaya tamamen yerleşir ..Leyla da gelsin hatta çok eğlenceli olur.

GULBEYAZ76
20-11-07, 08:57
Ben sahilde A&D atla karşılaştıkları sahnenin rüya olduğunu düşünüyorum.Görüntüler puslu net değil o yüzden bende rüya izlenimi uyandırdı.
Battaniyeli sahne bence rüya değildir Asi belkide Demire eniştesi için taziye ziyaretine gitmiştir.
Melek görünürde yok belkide Süheylanın yanına gitmiştir.

GULBEYAZ76
20-11-07, 09:01
Fragman bu sitenin video başlığına eklenmiş oradan izleyebilirsiniz ama başka site olmadığı için kısa yolu size yazıyım burdan direk tıklayıp izleyin.

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1726

funda2
20-11-07, 09:01
Comez fragman icin sana, bulamadigim linki gonderdigi icin Gulbeyaza cok tesekkur ederim. Sayenizde fragmani izleyebildim. Malum avrupada yasiyoruz, degil fragman dizileri bile iki gun sonrasindan takip ediyoruz...Neyse, bende son sahnenin ruya olabilecegini dusunuyorum. Ama o kus ucurma sahnesindeki Demirin bakislarina bittim. Bu ikiliyi cok seviyorum ben, cok yakisiyorlar birbirlerine. Ihsan Bey icin cok uzuluyorum. Umarim diz cokmek zorunda kalmaz...

Neslihan17
20-11-07, 09:02
bence hiçbir sahne rüya veya hayal değil. çünkü hayal kuracak kadar ilerlemedi. hem dizi hem de aşkları. daha doğru düzgün duygularının farkında bile değiller. Asi - Demir sahneleri nasıl gelişecek bilmiyorum ama bu kadar çok yakınlaşmaları gayet normal geliyor bana. eğer yakınlaşmasalar Demir intikamı bile unutacak kadar aşık olamaz. senaryo da ona göre yazılıyor zaten..

hekimoglu64
20-11-07, 09:04
bence hiçbir sahne rüya veya hayal değil. çünkü hayal kuracak kadar ilerlemedi. hem dizi hem de aşkları. daha doğru düzgün duygularının farkında bile değiller. Asi - Demir sahneleri nasıl gelişecek bilmiyorum ama bu kadar çok yakınlaşmaları gayet normal geliyor bana. eğer yakınlaşmasalar Demir intikamı bile unutacak kadar aşık olamaz. senaryo da ona göre yazılıyor zaten..

arkadasim keske rüya olmsa bende onu isterim
ama peki o sahneler ne alaka o zaman cünki gecen bölümde biliyorsunuz
ihsan aga aiye cokkizdi simdide baya samimiler ben acikcasi cok meak ediyorumo sahneyi neyin nesi o sahne gercekten kafamcok karisti

saygilar.....

gzd_gzd
20-11-07, 09:05
Birde kumların üstünde atlı bir sahne var onlarda mı asiyle demir acaba eğer böyleyse hemen süheyla hanım gelmeli çocuk abayı yaktı duruma bir an evvel el koymalı..Gerçi süheyla hanımın asi hakkında en ufak bir fikri yok bir kere görse demirin ona davranış,bakışlarını falan antakyaya tamamen yerleşir ..Leyla da gelsin hatta çok eğlenceli olur.

Uyarı: Spolier Kodunu Dizi hakkında Tüyo yazmak için kullanınız. Sohbet için değil.

kumların üstündeki atlı sahne sanki o kuş uçurulan sahnenin
başı gibi geldi bana,o kuşu orda uçuruyorlar sanırsam
süheyla hanım asiyi görse,asinin kozcuoğullarının kızı olduğunu öğrense ve demirin asiye bakışlarını farketse,senin de dediğin gibi antakyaya tamamen yerleşir bence de :):icon_whis
leyla nın gelmesini ben de istiyorum,ama asiyle demirin samimiyetleri arttıktan sonra gelsin,leylayla asinin aralarında bir kıskançlık olcak çünkü demir yüzünden,belli birşey bu :img-yes:

Neslihan17
20-11-07, 09:06
arkadasim keske rüya olmsa bende onu isterim
ama peki o sahneler ne alaka o zaman cünki gecen bölümde biliyorsunuz
ihsan aga aiye cokkizdi simdide baya samimiler ben acikcasi cok meak ediyorumo sahneyi neyin nesi o sahne gercekten kafamcok karisti

saygilar.....

valla beklenmedik sahneler dizimizde gerçekleşebiliyor. kim beklerdi ki Demir'in Asi'yi tokatlayacağını. tıpkı beklemediğimiz bu sahneler gibi gerçekleşecek. ama hayal olduğuna kesinlikle inanmıyorum. dizimiz hayale girecek kadar ilerlemedi çünkü.

sinem*
20-11-07, 09:09

bence de hiçbir sahne rüya değil ...O gece orada olması çok zor bir şey değil evden kaçabilir :) asi demirin yanında çalışmaya devam edecektir bence :) başladığım işi yarım bırakmam dedi borçta öylece duruyor.

kumların üstündeki atlı sahne sanki o kuş uçurulan sahnenin
başı gibi geldi bana,o kuşu orda uçuruyorlar sanırsam
süheyla hanım asiyi görse,asinin kozcuoğullarının kızı olduğunu öğrense ve demirin asiye bakışlarını farketse,senin de dediğin gibi antakyaya tamamen yerleşir bence de :):icon_whis
leyla nın gelmesini ben de istiyorum,ama asiyle demirin samimiyetleri arttıktan sonra gelsin,leylayla asinin aralarında bir kıskançlık olcak çünkü demir yüzünden,belli birşey bu :img-yes:

Doğru söylüyorsun bacıcım :) leyla daha sonra gelsin.Demir'i de rahatsız edecek biri olsaydı keşke hep psikopatlar düşüyor bu kızın kısmetine de ondan esas oğlanlar kızı hiç kıskanamıyor kıskansalar bile amaçları korumak oluyor :hıh Bu kadar güzel kıza ancak psikopatlar ve bir tanecik esas oğlan mı aşık olur ya :hıh Demir'i seven kızlara bakın leyla güzel,aklı başında ve kerimin kızkardeşi olarak bir adım önde (çünkü demir kerimin kızkardeşi diye onu tersleyemez ve çok uzak tutamaz.) ,bir de aslana bakın tam bir psikopat her kıza sarkıyor ve asiye ilgi duyuyor :)

hekimoglu64
20-11-07, 09:11
valla beklenmedik sahneler dizimizde gerçekleşebiliyor. kim beklerdi ki Demir'in Asi'yi tokatlayacağını. tıpkı beklemediğimiz bu sahneler gibi gerçekleşecek. ama hayal olduğuna kesinlikle inanmıyorum. dizimiz hayale girecek kadar ilerlemedi çünkü.

aklisin o tokat sahnesinide hic beklemiyorduk
bakalim simdi tek seycumayi beklemek bakalim neyin nesi o sahne
cok merak ediyorumacikcasi

saygilar....

nurche
20-11-07, 09:46
süper fragman cumayı iple çekiyorum bi yandan bi yandanda diil sınavlarım yüzünden neyse bence herşey olabilir bu bölümde ihsanla demirin çekişmesini izleyeceğiz gibi geliyor bana

aasiii
20-11-07, 09:57
slm arkadaslar. fragman cıkmıs mıdır die tv'yi actım ama henüz göremedim nete düştüyse ve linkini bilen varsa bana atabilir mi. cook merak ediorum. yorumlarınızı okumayı bile bekleyemedim..

delfin23
20-11-07, 10:06
Fragmanı şimdi izledim yine çok güzel bir bölüm bizi bekliyor fragmandan anladıgım kadarıyla Asi ve Demir birbirine iyice yaklaşıyor ama bir sahne ilgimi çekti Asi Demir'in omuzlarını örtüyor üşümesin diye acaba Asi'nın gece vakti Demir'in çiftliginde ne işi var acaba

pink-k(c)
20-11-07, 10:11
fragmanı cok sasırarak izledim..bizim dede bizi yine sasırttı..bende yardım eder borclarını öder diye umuyordum ama yaptı yapacağını..:img-pilot zavallı ihsan..
borc istersen cok zorlandı aldığı cevaba da deymedi..
kerim haklı olarak demir ve süheyla teyzeye hesap sorar..demir gercekleri söyleyecek galiba kerime..
ihsanın asiye ''hayatta bisey kazanamasamda senle övünürdüm'' demesi cok doğru bende olsam büyük bi hayal kırıklığı yasardım ... ama asi de haklı..bilemiyorum iki arada bi dere kaldım :img-icecr
demir ve asinin kus ucurdukları sahne cok güzeldi :img-in_lo herseyi gec o bakıslar varya insanı bitiriyor :img-blush fragmanın son sahneside cok güzeldi..demir haliyle cok sasırdı :img-yes: beklemezdi asinin üstüne battaneyine örtmesini...:img-in_lo ama asimizde baya yumusadı..demirin o bakısları karsısında kim olsa yumusardı :img-in_lo hem asinin aksam aksam orda ne isi vardı acaba..babası nasıl izin verdi :img-pilot
leyla 2 bölüm sonra gelsin bence..eğer bu bölümde gelirse olmaz asi ve demir tam anlamıyla yaklasamazlar :icon_whis en iyisi 2 bölüm sonra..
süheyla hanımda en yakın zamanda beyini ikna edip antakyaya yerlesir bence..yoksa demir'i burda bi basına bası bos bırakmaz..zaten ici rahat değildi..:img-yes:
aklıma baska bisey gelmiyo geldikce yazarım artık..aynı zamanda yorumlarınız okumak da cok keyifli :) hepinize iyi yorumlar :img-yes:

delfin23
20-11-07, 10:14
Cemal agaya inanılmaz sinir oldum nasıl diyor İhsana diz çök diye umarım İhsan bey dediğini yapmaz.İnsan damadına nasıl olurda böyle bir şey der inanılır gibi değil bu adamın İhsanla ne sorunu var anlıyamadım

aasiii
20-11-07, 10:16
cok tesekkür ederim ,önceki sayfada da gördüm sonunda.

vee fragmanı izledim. harika bir bölüm olacak.

bol bol yorum yaparız ama biraz bahsetmeden duramayacagım.

öncelikle asinin aglaması üzücü. zavallı o kadar ugrastı,didindi durdu ama anlasılamadı,babası yüzünden aglıyor muhtemelen.

asinin kayanın üzerinde oturma,arkasından demirin gelmesi sahnesini kafamda kurmustum; isabet oldu :D

kerim gecmişi bilmiormus.''defneye bu yüzden kötü davrandıgınızı düşünüyorum'' diyor ama sacma. demir defneye hiçbir zaman kötü davranmadı. tabi bu bölümde ne olur bilmem.

ayy kus ucurma sahnesine ,demircimin bakıslarına,asinin tebessümüne bayıldımm :img-in_lo o sahneyi cok merak ediyorum..

son sahne,asinin demiri örtmesi rüya gibi :img-in_lo ama belki de rüya değildir. kim görsün böyle bir rüyayı. bu bölüm tam da beklediğim gibi,asi-demir arasındaki duvarlar yıkılıyor.. çok güzel. :img-blush

glas
20-11-07, 10:36
Asi kuşu Demirle beraber uçurmuyo yanındaki adam farklı.Çok hızlı geçtiği için anlaşılmıyo ama kıyafetlere ve duruşa bakarsanız anlarsınız.

aasiii
20-11-07, 10:42
Asi kuşu Demirle beraber uçurmuyo yanındaki adam farklı.Çok hızlı geçtiği için anlaşılmıyo ama kıyafetlere ve duruşa bakarsanız anlarsınız.

uzaktan garip görünüyor olaiblir ama bence demir o. benm de dikkatimi cekti ama yine de demir oldugunu düşünüyorum,tabi belli olmaz dediğiniz gibi hızlı geçişten dolayı da öyle zannedilebilir..

sinem*
20-11-07, 10:44
Asinin ağladığı ve nehir kenarında oturduğu sahnedeki kıyafetleri sabun yapma sahnesindeki kıyafetleriyle aynı gibi:) o sahneler arka arkaya gidecektir.Demir nehir kenarına gidip asiyi teselli edebilir ya da gidip daha da çok sinirlendirebilir :) kesin restleşirler ve asi demirin çiftliğinde çalışmaya karar verir :):)

nivea
20-11-07, 10:46
Bence İhsan, Demir'in arabasını durdurup "kızımla görüşmeyeceksin, ondan uzak dur" demiycek.. çok saçma çünkü öyle demesi... benim aklıma baka bişey geldi: "kızımı çalıştırma, beni çalıştır yanında" diyebilir bence...
bu arada o saçlara ben de takıldım ama eminim ki İhsan'ın saçları çünkü aynı yelek ve şapka.. bu demek oluyo ki çetin abimizin saç traşı zamanı gelmiş :happy0064

narima
20-11-07, 10:48
Cemal agaya inanılmaz sinir oldum nasıl diyor İhsana diz çök diye umarım İhsan bey dediğini yapmaz.İnsan damadına nasıl olurda böyle bir şey der inanılır gibi değil bu adamın İhsanla ne sorunu var anlıyamadım

Merhabalar
Pardon ben bır seymı kacırdım bu dızıde dede ıle ılgılı.Bu adam neden bu kadar sınırlı ve kın dolu bu adama.Bu adam sonucta senın damadın.Yanı kızının ve tek kızının kocası ve cok sevdıgım torunlarım dedıgın kızların babası.Ne ıstıyorsun bu adamdan.Benım kacırdıgım bılmedıgım aralarında bır husumetmı gectı .Yanı gosterıldımı yoksa buda dıger hıkayeler gıbı sonradanmı gosterılecek.Adam benı sınır edıyor harbıden

hüznün geceleri
20-11-07, 10:48
fragman ne öyle.allahım sen asiyi demirden koru:happy0064demirin niyetini bilmesem sevineyim ama demir asiyi düşünmek bile istemiyorum.baba kızıyor ama hiçbir varlık gösteremiyor.asi sen ne yapıyorsun.baban için kendine feda etme.of ya:sad53:

nivea
20-11-07, 10:53
İhsan Bey neden "Nerimaaan" diye bağrıyor anlamadım. Daha sonra el eleler çünkü.... Ama çok güzel bir bölüm izleyeceğimiz kesin yine...

hüznün geceleri
20-11-07, 10:56
para gözcü dede her hafta bizi şaşırtmakla şaşkın izleyici yaptı.bi hafta başka diyor damadı için bi hafta başka diyor.çok küçük duruma düşürdü.felaket bişey ya.ama çok entiralı olacağı kesin.bu hafta soluk almaya bile fırsatımız olmayacak:img-wink:asi demirin üstünü ne örtüyorsun.ah bi gerçekleri öğrensen ah ah

fatma-1721
20-11-07, 11:04
Fragman yorumum:

Asinin agladigi sahnenin son bölümün devami
5.bölümün ilk sahnelerinden biri olacagini düsünüyorum.
Asi oturmus nehire dogru bakarken Demirin oraya gelmesi de Asinin Demirin ciftliginden ayrildiktan sonra ilk görüstükleri sahne olabilir.Demir Asinin yanina gidiyor ,ona ise devam etmesini mi söyleyecek ,anlasmalarini mi hatirlatacak acaba?:icon_whis

Asi elindeki kusu ucururken ve gülümserken Demirin onun yüzüne hayranlik,sevgi ve sefkatle bakmasi cok güzeldi.O bakislar intikam atesiyle yanip tutusan bir adamin degil,asik bir adamin bakislariydi.Murat yildirim gözlerini konusturdu o sahnede.

Kerimin Demire “Süheyla teyze de sende gecmisten birseyler saklar gibisiniz,Defneye bu yüzden kötü davrandiginizi düsünüyorum”demesi güzel oldu,gördüklerine karsi pasif kalmayisina sevindim.

Ihsan beyin Demirin arabasinin önüne atilarak onu durdurmasindan sonra aralarinda gececek konusmayi gercekten merak ediyorum.Demir sasirmis görünmüyordu,böyle bir davranisi bekler gibiydi.

Ihsan bey ve Asi ,baba-kiz sahneleri:
1)Ihsan beyin giderken Asinin nin “baba lütfen daha beni dinlemedin bile”diyerek durdurmaya calismasi ...
2)Ihsan beyin kizina”ben hayatta hicbirseyi basaramamis olsam da tek birseyle övünüyordum seninle”deyisi ....
bu sahnelerde Ihsan beyin bakislari,konusmasi mükemmeldi,Asi de iyiydi,insallah bölümde de güzel bir performans sergiler ve (yanlis hatirlamiyorsam 3. bölümdeydi) tarlada baba-kiz sahnesinde ki performansina benzemez.

Bu sahnelerden anladigim kadariyla baba-kiz konusmuslar,aralarinda gizli-sakli kalmamis gibi ve Asi Demir icin calismaya devam ediyor.Fragmanin son sahnesinde Demir oturmus,Asinin de battaniyeye sarilmis bir bicimde oraya gelmesi ve bir battaniyeyi de Demirin omuzlarina sarmasi Demirin ciftliginde calisiyor oldugunu gösteriyor bence,herhalde yogun bir is gününün aksamiydi o sahne,Demir Asinin bu davranisina biraz saskin ama memnun gibiydi.

Ihsan bey ve Neriman hanimin birbirlerine sarilmis halleri duygulandirdi beni,sessiz bir bicimde konusuyorlardi sanki.

Ihsan beyin Cemal Agadan borc istedigi ve Cemal aganin”diz cök ve yalvar”deyisi cok aciydi,bu adamin damadina kini büyük ,kendi gecmiste acaba”kizimi al,karninda cocukla birakma diye”cok mu yalvardi da simdi acisini cikartiyor?

NOT:Bölüm yorumumu okuyup,yorum yazan sevgili sudecim,lawiniam,medsul,ARIMAYA,baharim_kotan,o güzel yorumlariniz icin asil ben tesekkür ederim.

aasiii
20-11-07, 11:05
İhsan Bey neden "Nerimaaan" diye bağrıyor anlamadım. Daha sonra el eleler çünkü.... Ama çok güzel bir bölüm izleyeceğimiz kesin yine...

ihsan nerimana asinin demirin çiftliğinde calıstıgını bilior mu diye sormak için bagırıyor bence.

evet cok güzel bir bölüm olacak..merakla bekliyorum,reytinglerde 1.liğe oturmamız gerek.

GULBEYAZ76
20-11-07, 11:16
ihsan nerimana asinin demirin çiftliğinde calıstıgını bilior mu diye sormak için bagırıyor bence.

Yazık 20-25 yıllık karısını öğrenememiş mi daha.Nerimanın ne işi olur İhsanın ve kızların iş hayatıyla.
Onun için varsa yoksa:
*Gümüş çatal bıçak takımı.
*Fincan takımı.
*Taksitli yemek takımı.
*Kanaviçe.
*Çöpçatanlık.(aslana bile el attı)
*Madamın pırlanta yüzüğü.
*Reşat altın.

deren1970
20-11-07, 11:18
Herkese Merhabalar
Güzel bir fragman sonrası bende bir iki şey söylemek isterim:img-yes: Fragman'da Asinin ağlaması sanırım sabun sahnesinden sonra olacak ve yolda İhsan Bey kızlarını paylayacaksa Asi babasının bu çıkışı üzerine ağlayabilir:img-yes: Zaten İhsan bey hırsını alamamış nasılda Neriman diye bağırıyordu öyle:icon_whis ama Neriman'la sonra barışmışlar, aman tadları bozulmasın:img-yes:
Kerim ne güzel söylemiş Demir'e öyle, pasif bir karakter olmaması Defne'ye duyduğu sevginin her daim peinde olur inşallah, tabi Defne'ninde olması gerek:img-wink:
Demir her daim Asi'nin peşinde vallahi:P o kuşu beraber tedavi edecekler ve Asi'ye bakışları çok güzel bir sahne:good:
Kısacası cuma akşamı yine çok güzel bir bölüm bizi bekliyor:img-yes:

aasiii
20-11-07, 11:23
Yazık 20-25 yıllık karısını öğrenememiş mi daha.Nerimanın ne işi olur İhsanın ve kızların iş hayatıyla.
Onun için varsa yoksa:
*Gümüş çatal bıçak takımı.
*Fincan takımı.
*Taksitli yemek takımı.
*Kanaviçe.
*Çöpçatanlık.(aslana bile el attı)
*Madamın pırlanta yüzüğü.
*Reşat altın.

:good:

reşat altın. ay sinir oluyorum nerimanın o hali gözümün önüne geldikçe..

taksitli yemek takımı: taksitliyse bedava sanki. ne biçim mantık bilmem.

madamın pırlanta yüzüğü: cocuklarımın rızkını kimseye yedirmem benn :)

yesimcan
20-11-07, 11:24
allahimm fragmanui gördüm azim acik kaldi resmen:):) noluyo ya asiyemlee demir isi iyce altan alta götürüyolar:) baddaniye getirip sarmalar falan noluyozz yahu:) ayy bu bölüm harika olucakk... heycan dorukta....

cemal agaya ne demeli ihsan beye resmen ayagima kapan diyo ya ne slk seyy....insan kizi ve torunlari icin canini bile verir yaaa...

ihsan bey neden neriman diye bagiriyo hic anlamadimm....

asinin aglamasinin nedeni kesin ihsan beyidr fatmaya katiliyorum son sahnenin devamidirr....

papatya363
20-11-07, 11:28
fragmanı yeni izledim çok güzel bi fragmandı asi ile demirin birlikte olduğu sahneler süper :happy0064

asi demire karşı yumuşamış:)üşümesin diye battaniye getiriyo üstüne

kerimde artık bişeyleri anlamaya başladı ve sinirliydi ee haklıda sırf eski konular yüzünden süreyya defneye kızıyo hadi demir olsa neysede defneye karşı tavır alması pek mantıklı değil kendince haklı ama olsun genede kızların ne suçu var

cemal ağada gene iblisliğini yapıyo eline düştüya ihsan hemen diz çöktürüyo yalvartmaya çalışıyo ama ihsan böyle bişeyi asla yapmaz

güzel bi bölüm bizi bekliyo

deniz123
20-11-07, 11:40
fragmanı şimdi izledim ne diyebilirim ki müthiş müthiş müthiş:happy0064
asi ve demir sahneleri harika demirin asinin yanına gelmesi,birlikte kuşu serbest bırakmaları ve en sonundada asinin demirin üstüne battaniye getirmesi harika
sanırım ilk önce asi ile babasının arası bozuk olucak ama sonradan düzelicek çünkü babası tek gurur duyduğum sensin diyor.
ihsan beye üzüldüm ben ya kayınpederinden para istiyicek ne kadar ağır geliyordur kim bilir ona adam bide diz çök diyodu ya sinir ne kadar kötü biri hiç sevmiyorum bir onu birde aslanı
bende sizler gibi ihsanın fragmanda neriman diye niye bağırdığını anlamış değilim acaba asinin demirin yanında çalıştığını öğrendi ya sen biliyormuydun bunu diyemi sorucak yada onu biliyo sanıp bana nasıl söylemezsin diye mi kızıcak benim aklıma bunlar geldi şahsen...
kerimde artık defeneye neden kötü davranıldığının farkına varıyor snaırım benced evarsa iyi olur artık kızz nedensiz yere suçsuz yere üzüyolar..gerçi demirim yapmaz öyle şey ama süheyla yapar..

E özge E
20-11-07, 12:06
az önce fragmanı ilzedim.. kendi kendime ne oluyor sana ya dedim... çok etkisinde bıraktı asi beni.. sabahtan akşama kadar müziğini dinliyorum...bir kaç hafta öncesine kadar hiç umrumda değildi asii.. şimdi ismini duyduğum an heyecanlanıp ,dalıp gidiyorum...

fragman çk şaşırtı beni.. asinin yüzündeki gülümseme çok hoşuma gitti.. demirle aralarında ne geçiçek çok merak ediyorum.. kuş uçurma, battaniye örtme sahnesinde yaşayacaklarını merak ediyorum..kerimin artkı bişeylerin farkına varması iyi oldu sonradan öğrense daha da kötü olur..gerçi demir ne dicek ona oda belli değil...cemal ağanın yaptığı çok unursuzca bişeyy, ben ihsanın onun ayapına kanacağıın zannetmiyorum ama sanki bunu yapıcakmış gibi görünüyor..

cuma gelsede asi başlasa ve hiç bitmese...

ipekaziz
20-11-07, 12:15
Merhabalar
Pardon ben bır seymı kacırdım bu dızıde dede ıle ılgılı.Bu adam neden bu kadar sınırlı ve kın dolu bu adama.Bu adam sonucta senın damadın.Yanı kızının ve tek kızının kocası ve cok sevdıgım torunlarım dedıgın kızların babası.Ne ıstıyorsun bu adamdan.Benım kacırdıgım bılmedıgım aralarında bır husumetmı gectı .Yanı gosterıldımı yoksa buda dıger hıkayeler gıbı sonradanmı gosterılecek.Adam benı sınır edıyor harbıden

Sevgili narima,
Benim bildiğim kadarıyla, damadını hiç bir zaman kızına layık görmemiş, üstelik Neriman evlenmeden önce İhsan'la beraber olup, hamile kalmış ve dede bir sahnede söylediği üzre : İhsana kızımı al, onunla evlen diye kendi tabiriyle yalvarmak zorunda kalmış.
Bu yüzden ne o damadını, ne de damadı onu sevmiyor

pest
20-11-07, 12:21
ya umarım bu battaniye getirme sahnesi son sahne olmaz çünkü kesinlikle en merakla bekleyeceğim sahne o. Demirin o şaşkınlığı ve mutluluğu çok güzel

ayrıca dedeyi boğazlamak istiyorumm !!!!:icon_evil

GULBEYAZ76
20-11-07, 12:28
Benim en berbat sahne ile ilgili olarak tek temennim Cemal ağanın İhsana diz çök yalvar dediğine Asinin şahit olması ve babasının elinden tutarak dedeye paranıda kendini de hayatımızdan uzak tut akrabanın akrabaya ettiğini akrep etmezmiş diyenleri şimdi anlıyorum.Beğenmediğiniz 7 kat yabancımız Demir bile bana çalışmam karşılığında senetleri vermeyi teklif etti senin yaptığına bak ben bu hayatta olduğum sürece babam kimseye diz çökmeyecek desin.
Madam yesin başını Cemalllllllll

kordugum
20-11-07, 12:40
Yasasin sonunda fragmani gördum :happy0064:happy0064
Gercekten yine muhtesem bir bolum bizi bekliyorum umarim asi ve demir sahneleri çok vardir bu bolumde fragmanda super sahneler var :img-in_lo:img-in_lo Son sahne yani battaniye getirdigi sahne supere benziyor demir saskin saskin asiye bakiyor umarim dizi orda bitmez
Sabirsizlikla cumayi bekliyorum ( Tabi avrupada yine Pazar gunu vermezlerse :icon_sorr )

Ağustos Böcüğü
20-11-07, 12:43
Fragmanı en sonunda bende izleyebildim..(Sessiz olarak :icon_sorr )
Demir'in tarafta ateş bacayı sarmış..:)
Cemal ağa bildiğimiz Cemal ağa..
Psikomuz ortalarda görünmüyor..
Defne kendisini odasına hapsetmiş ondanda haber yok sanırsam..

Demir şimdiden böyle yanarsa intikam planlarını nasıl uygulamaya koyacak muamma..

Fatmacığım bölüm ve fragman yorumunu diziyi izlerken aldığım kadar keyifle okudum..Ellerine yüreğine sağlık..

GULBEYAZ76
20-11-07, 12:52
Demir şimdiden böyle yanarsa intikam planlarını nasıl uygulamaya koyacak muamma..

Arkadaşım ne yanması adam montla üşüyor :img-hysteAsi battaniye getirmese zatürre olacak garibim.:bırr
Süreyya görse sofa ikisine Antakyayı dar eder.

flytomoon
20-11-07, 12:56
eveet, şimdi ben de izleyebildim fragmanı. benim dikkatimi çeken demir'in bakışlarının güzel olduğu ve asi'nin kuşu uçurduğu sahne. öncesinde de güzel birşeyler olmuş ki o bakışlar ikisinde de:img-yes: demir'le asi arasında gerilimli birşey olmayacak bu bölümde, güzel şeyler olacak. gerilim asi ile babası ve ihsan bey ile cemal ağa arasında. demir, asi'yi sabun dökme sırasında babasından ve dedesinden koruyamayacak ki arkasından teselli etmeye gidiyor. asi, demir'siz sahnelerin hepsinde üzülecek gibi. ama yeterki demir'li sahnelerde gülsün. battaniye sahnesi hakkında hiç yorum yapamıyorum, sanıyorum bölüm bitmeden 15-20 saniye öncesi yaşanacak. ama o zemin nasıl hazırlanmış olacak, merak ediyorum:icon_whis
bu bölüm ortaya dökülecek sırlar var. ama dizi o kadar çok sır içeriyor ki harca harca bitmeyecek görünüyor.bye

Sımarık Cadı
20-11-07, 13:03
fragmanı izledim...cok güzeldii...

demirle asii cok şekerlerdii...özellikle demirin asiye bakışları...

demir nası intikam alıcak asiye karşı bukadar yumuşakken anlayamıyorum...:):)

ihsan beyyle demir arasında geçicek diyaloglarıda merak ediyorum...

allahtan bu bölüm asi we demir arasında gerilimli şeyler olmicak...fragmandan öyle görünüyo...

ama ihsan bey asiye baya kızıyo anlaşılan...

neyse bakalım izlicezz...özette gelse bi an önce...pek bişi anlatmıyo ama olsun en azından özet işte...:):)

Neslihan17
20-11-07, 13:09
Asi'nin kuş uçurduğu sahnede sanki beyaz saçlı toplu bi adam var yanında. yanılıyo muyum? arkasından Demirle gökyüzüne baktığı sahne görünüyor. ama kuş uçurduğu sahnedeki adamı Demir'e benzetemedim. kim acaba???

pink-k(c)
20-11-07, 13:19
Arkadaşım ne yanması adam montla üşüyor :img-hysteAsi battaniye getirmese zatürre olacak garibim.:bırr
Süreyya görse sofa ikisine Antakyayı dar eder.

:dito :dito
defneye söylediklerinden sonra acaba asiyle demir'i öyle görse kesinlikle antakyayı dar ederdi..:img-yes:
kesinlikle ihsanla aralarında bisey gecti..
acaba diyorum ihsan eskiden süheylayı severdide..bi gece yanlıslıkla istemeden nermanla birlikte oldu..
neriman hamile kaldı... ihsanda nerimanla evlenmek zorunda kaldı..
o arada süheylada hamileydi cocuğu doğurdu ihsanın kahyasına verdi..:img-pilot
bi türlü çözemedim su olayı..:fighting2
belki fazla ucuk fikirler ama hersey olabilir..

brokensmile
20-11-07, 13:33
ya bisi farkettim fragmandan
bilmiorum biraz sacma ama :D

uzaktan asi kusu uçururken yanında babası var
daha sonraki sahnede asi yukarı dogru bakarken (kusu ucurduktan sonra) yanına baktığında demir var
acaba onu gorur gıbımı oluo hanı asık oluo gıbısınden
sacma ama ole geldı bana :D bı celiski var yada farklı sahneler onlar

merve_polat
20-11-07, 13:35
fragmanı şimdi gördüm ama keşke görmeseydim bu fragmanı izledikten sonra cumaya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorun:happy0064şu kuşlu sahnedeki o nasıl bakışmaydı öyle battaniye faslına hiç girmiyorum :happy0064yavaş yavaş aşk kokuları alıyorum hadi hayırlısı:happy0064

merve_polat
20-11-07, 13:38
ya bisi farkettim fragmandan
bilmiorum biraz sacma ama :D

uzaktan asi kusu uçururken yanında babası var
daha sonraki sahnede asi yukarı dogru bakarken (kusu ucurduktan sonra) yanına baktığında demir var
acaba onu gorur gıbımı oluo hanı asık oluo gıbısınden
sacma ama ole geldı bana :D bı celiski var yada farklı sahneler onlar

öyle olucağını zannetmiyorum hakkaten saçma olur.kesin babası gider sonra demir gelir yada ona benzer birşey olur diye tahmin ediyorum...

suri06
20-11-07, 13:44
fragmanı gördüm yine süper bi bölüm izliyeceğiz
Asi cok ağlıyordu
İhsan bey sonunda Demirin önünü kesip hesap soracak heralde
Asi ve Demir bir kuşu ucrup birbirlerine öylebi bakıyolarki süper

İhsan bey yazık dede den para istiyo adam büyük bir zevk içinde eğil önüme diz cök öyle iste gibi birşey diyo ne sinir ya

kerim demire ve teyzesine geçmişin gölgesi yüzünden defne ye kötü davranmalarının hesabını soruyo
ihsanbey kızına ASİ ye hep onunla övündüğünü üzgün bişekilde söylüyo
ve son sahnede akşam vakti ASİ Demirin üstüne birşey örtüyo demir ona bakıyo

süper süper :happy0064:happy0064 bir bölüm olacak bide özet cıksa

Fragmanı izleyemeyen arkadaşlar Video bölümünde var

narima
20-11-07, 13:51
Sevgili narima,
Benim bildiğim kadarıyla, damadını hiç bir zaman kızına layık görmemiş, üstelik Neriman evlenmeden önce İhsan'la beraber olup, hamile kalmış ve dede bir sahnede söylediği üzre : İhsana kızımı al, onunla evlen diye kendi tabiriyle yalvarmak zorunda kalmış.
Bu yüzden ne o damadını, ne de damadı onu sevmiyor

Sevgili ipekaziz

Çok teşekkür ederim verdiğin açıklamalar için.Ben galiba dizinin 1-2 bölümlerini kaçırmışım ondan bu adamın nefretini anlayamamıştım.Ama zaten adam kendi özünde hain .Herkese nasıl hava atıyor.Parayı sonradan bulmuş arkadaş herhalde .Görgüsüz takımından.
Aldığı arabayı nasılda kasım kasım gerilerek kahveye getirtmişti.
Allah herkesi dededen korusun

aasiii
20-11-07, 13:53
asi güzel, demir seker,fragman süper :D

özet ve resimler de gelse bir an önce ne iyi olur.

cuma gel cuma gel.

önceki bölüm kısa sürdü gibi geldi bana ,zaman cabuk gecti. bu bölüm sanırım daha da cabuk bitecek.

ahesti
20-11-07, 14:06
bence o fragmandakı sahne yanı battanıye sahnesı gerc3ek degıl kesın demır ruya goruyor kesın yoksa ası gece vaktı hemıde demırın evınde bı demıre battanıyeyle sarıyo olmaz böle şey yoksa demır kızmı kacırıyo

aasiii
20-11-07, 14:13
bence o fragmandakı sahne yanı battanıye sahnesı gerc3ek degıl kesın demır ruya goruyor kesın yoksa ası gece vaktı hemıde demırın evınde bı demıre battanıyeyle sarıyo olmaz böle şey yoksa demır kızmı kacırıyo

rüya gibi geliyor insana ama bence rüya değil .
demir rüyasında görse öyle mi görür canım. rüya olsa o kadar sasırmaz hem. rüyasında görse görse,ikisinin cekişmediğini,asinin onu sevdiğini söylediğini falan görür:) ne bileyim bu cok olaganüstü birsey değil buna ortam hazırlanmıstır.

narima
20-11-07, 14:14
Benim en berbat sahne ile ilgili olarak tek temennim Cemal ağanın İhsana diz çök yalvar dediğine Asinin şahit olması ve babasının elinden tutarak dedeye paranıda kendini de hayatımızdan uzak tut akrabanın akrabaya ettiğini akrep etmezmiş diyenleri şimdi anlıyorum.Beğenmediğiniz 7 kat yabancımız Demir bile bana çalışmam karşılığında senetleri vermeyi teklif etti senin yaptığına bak ben bu hayatta olduğum sürece babam kimseye diz çökmeyecek desin.
Madam yesin başını Cemalllllllll

Merhabalar
Ben fragmanı bırkac defa arka arkaya ızledım.Orada sankı gecmısten bır konusma var gıbı geldı.Yanı damada kalk ayaga ,ayt dız cok ancak o zaman para verırım gıbı bır konusma gecmeyecek sanırım.
Ama DEMIR,ASI'ye karsı yumusamaya basladımı yoksa banamı oyle gelıyor.Bakıslar yumusadı.Sankı artık kavga etmıyorlar.Bu aradaobur oglanda en sonunda kıs uykusundan kalktıda demır ve teyzesının neden boyle davrandıklarını sorabıldı.Allahım bu adam yanlızca guluyor ve sırıtıyor ama konusmuyor.
Neyse Cuma gunu butun dugumler cozulecek ama ASI sankı dıgerlerınden cok farklı oldugundan ben o aıleden degıl gıbı gelıyor.

ihlamurdelisi
20-11-07, 14:20
Fragmana bayıldım :D:D

Bu hafta süper bir bölüm izlicez...Ben rüya olduğunu sanmıyorum sanmakta ıstemıyorum :D

Hele birbirlerine bakışları süperdi...Asinin Demirin üzerini örtmesi ve Demirin bakışı bence süper :D

Demir eniştemiz yavaş yavaş yumoş oluyor :D

aasiii
20-11-07, 14:21
Ama DEMIR,ASI'ye karsı yumusamaya basladımı yoksa banamı oyle gelıyor.Bakıslar yumusadı.Sankı artık kavga etmıyorlar.Bu aradaobur oglanda en sonunda kıs uykusundan kalktıda demır ve teyzesının neden boyle davrandıklarını sorabıldı.Allahım bu adam yanlızca guluyor ve sırıtıyor ama konusmuyor.
Neyse Cuma gunu butun dugumler cozulecek ama ASI sankı dıgerlerınden cok farklı oldugundan ben o aıleden degıl gıbı gelıyor.

demir zaten asiye öyle bakıyordu gecen bölümde de bence bu bölümde aside bir yumusama var o kus sahnesinde resmen gülümsüyordu ve demir cokk etkileyici bakıyordu :img-in_lo
kerim bence de sürekli gülüyordu bu biraz can sıkıcıydı benm için.

son sorun hakkında daha önceki fikrim suydu arkadasım ama pek akla yatkın bulunmadı..

süheyla'nın bebegi 'asi' olabilir..[ neden??

-->>> asiyi babasına benzetiyorlar annesine ve kardeşlerine hiç benzetmiyorlar(karakteri bakımından) ,bu bir tüyo olabilir aslında. :D

nasıl?

ihsan ve süheyla birbirlerine asıktırlar,ancak nasıl olduysa neriman ihsandan hamiledir bu sebeple evlenirler. süheyla yıkılır ama ihsanı unutamaz .

defneden snra neriman tekrar hamile kalır. bu arada süheyla da nasıl olduysa ihsandan hamiledir. nerimanın dogum yaptıgı gün süheyla da dogum yapar ama nerimanınki ölüdür. süheylanın bebegini yani asiyi alır nerimana verirler neriman onu öz cocugu zanneder süheylaya ise bebeginin öldüğünü söylerler. ihsan süheylaya bunu yapmak istemese de evli oldugu için yapmak zorunda kalır.ve kendi kanından olan asiden de ayrılmamıs olur. hırsızlık olayı düzmecedir,amac süheylayı oradan göndermektir,basarırlar da ;ama olan demirin annesine olur.

sude9
20-11-07, 14:26
Müthiş bir fragman daha..kesinlikle güzel bir bölüm olacak

İhsan'ın demir'in arabasının önüne attığı sahnede ne kadar kızgın olduğu ortada..yazık asi'ye..babasından o sözleri duymak ve o tavrı görmek oldukça ağır olmuş onun için..Cemal ağa..yahu azıcık izin verde sana alışayım tam dedim iyi alametlerin var ama gördüm ki tahminimden çok daha sinsi birisin...biraz Asi'yi demir'in eline bırakmaz muhakkak yardım eder diye düşünürken ve İhsan kesinlikle ondan yardım istemez derken..İhsan gururunu bir kenara bırakıp asla istemem dediği yardımı istiyor,Asi söz konusu olmasaydı kesinlikle istemezdi ama belli ki asi için buna da katlanıyor..Cemal ağa ise eline düşen İhsan'a yardım etmek için ayaklarına kapanmasını yalvarmasını bekliyor..ağzının salyaları akmakta,iştahı kabarmış adeta..yzaık sana cemal ağa

Kerim nihayet birşeylerin farkına varmış ve nedenlerini öğrenmek için Demir'i sıkıştırıyor..

gelelim Asi ve Demir'e...şimdi bu fragmanı izleyen ve diziyi hiç izlememiş biri olan bu ikisinin sürekli didiştiğini neden bilsin..kavuşamamış aşıklar gibi duruyor,araya kızın babası giriyor ama bunlara rağmen aşıklar bir araya geliyor gibi bir izlenim var:)

Asi ve demir'in yan yana olduğu asi'nin elinde tuttuğu kuşu uçması için bıraktığı demir'in asi'yi hayran hayran izlediği ve bakışlarının birbirine kilitlendiği sahne çok güzel..Asi demir'in çiftliğiğnde kalmaya mı başladı ne,,ikisi bir arada yoksa nasıl olurlar..üstelik asi Demir üşümesin diye üzerine örtmek için birşeyler getiriyor kendi elleri ile Demir'in sırtını örtüyor..bakalım neler konuşacaklar

ahesti
20-11-07, 14:27
hayır asi eger süheylanın öz cocugu olsaydı demırle teyze cocukları olurlardı eee nolurdu bu ask gume gıderdı bence suheylanın cocugu aslan neden adam kendı oz oglu gıbı davranmıyor bır kez bıle oglum dememıs yani...bence bu cocuk meselesı yusuf aganın basının altından cıktı.
ayrıca bana ole gelıyorkı demırın annesının kovulmasının altından suheyla cıkıcak cunku ıhsanla bırlıkte oldugundan hemde dogum yaptıgından yusuf aga onları uzaklastırmak ıcın bır bahane uydurup kovmus olabılır.demedı demeyın...

GULBEYAZ76
20-11-07, 14:27
Demir Kerime ben sonra giderim ikimizde istemesekde konuşmamız gereken şeyler var demişti.Son sahnede Demir bankta üzgün ve düşünceli gibi acaba teyzeyle geçmişi ve Antakyaya yerleşme mevzusunu mu tartıştılar.

aasiii
20-11-07, 14:31
hayır asi eger süheylanın öz cocugu olsaydı demırle teyze cocukları olurlardı eee nolurdu bu ask gume gıderdı bence suheylanın cocugu aslan neden adam kendı oz oglu gıbı davranmıyor bır kez bıle oglum dememıs yani...bence bu cocuk meselesı yusuf aganın basının altından cıktı.
ayrıca bana ole gelıyorkı demırın annesının kovulmasının altından suheyla cıkıcak cunku ıhsanla bırlıkte oldugundan hemde dogum yaptıgından yusuf aga onları uzaklastırmak ıcın bır bahane uydurup kovmus olabılır.demedı demeyın...

asinin demirin teyze kızı olmayacagını biliyorum ama bu da bir ihtimal olabilir.

aslan konusunu da düşündüm arkadasım,dediğim gibi hepsi birer varsayım.

aslan gerceği

belki de aslan; yusuf aga-süheyla cocugu.

nasıl olur;ihsan-süheyla birbirlerine asık ama defne sebebiyle ihsan-neriman evleniyor. süheyla zorla yusuf agadan aslana hamile kalıyor. bebek dogunca yusuf aga bebege öldü dedirtiyor sbep: aga oldugu için karizması sarsılmasın :D + yarın öbür gün süheyla cıkıp bu cocuk yusuf aganın diyerek hak talep etmesin.. :img-bored ihsan aslanın süheylanın cocugu oldugunu biliyor ve sevdiği kadının suclu oldugunu düşünüyor bir sebepten, bu yüzden aslanı sevmiyor.

aslan bebek :D, fatma hanımlara veriliyor büyük ihtimal bebekleri yoktu ve yusuf aganın cocugu oldugunu bilmiyorlar. kız cocuk snradan dünyaya geliyor zaten.

nasıl ,iyi uctum di mi :img-hi:

not:ihsan-aslan isimler de nasıl benziyor,kardeş bunlar kardeş :)

pink-k(c)
20-11-07, 14:32

teyze cocuğundan bisey olmazki :img-yes: sadece kardes olsalardı bu is olmazdı..ama sanmıyorumki asi süheylanın cocuğu..
ortada süheyla ve ihsandan olan bi cocuk olacaksa en mantıklısı aslan..
su rüya isine gelirsek..belki kus ucurma sahnesi rüya olabilir ama asinin demirin üzerine battaniye örttüğü sahne rüya değil bence...

sude9
20-11-07, 14:35
Asi akşam üstü Demir ile aynı çiftlikte olduğuna göre kızımız çalışmaya devam ediyor demektir..İhsan'a kendisini dinlemesi için ısrarda bulunuyor,o sahnede babasına olup biteni anlatmıştır ..ikna edebilmiştir göreceğiz ama her ne olduysa baba kız arasında bu Asi'nin çalışmasına engel olamamış gibi....demir'in bakışları hergeçen zaman farklılaşıyor..sert olmasına geçmişin peşinde olmasına rağmen ataş bacayı sarmış gidiyor:)

GULBEYAZ76
20-11-07, 14:40
Bunlar Demirin iyi günleri şimdiye kadar hiç aşık olmamış ve aşka inanmayan bir adam düşmanının kızına daha fazla yakınlık hismetmeye başladığında dünyası tepetaklak olucak bu kadar keskin duygu dönüşleri olmaz bu duyguyu kabul etmesi çok zor olur.Oldu kabul etti yılların nefreti ve intikamı ne olacak.
Asi hayattaki en değerli varlığım babamdır dedi bundan ötesi mi var.İhsanı üzse ilk Asi dikilir karşısına birşey yapmasa geçmişi yakasını bırakmaz.

ZeYnEp_B
20-11-07, 14:44
arkadaşlar bende ilk başlarda asinin süheylanın çocuğu olabileceğini düşündüm ama bence defne de olabilir hem o zaman şu açıdan daha mantıklı oluyordur bi kere neriman defnye hamileyken evli değillermiş dolayısıyla ihsanın evli değilken süheylayla ilişkiye girmiş olması biraz daha normal sonuçta ikiside ii insanlar ne süheyla nede ihsan evliyken böle bişe yapmaz gibime geliyor sonra cemal ağa kızının hamile olduğunu öğrenince süheylayı devreden çıkarmış olabilir hem böylece demir asi teyze çocukları statüsünden kurtulurlar.Son olarak süheyle defneye çok yüklendi ve gerçeği öğrenince vicdan azabı çekebilir.Ama yinede asi de defnede olabilirmiş gibi geliyor

merve_polat
20-11-07, 14:49
Bunlar Demirin iyi günleri şimdiye kadar hiç aşık olmamış ve aşka inanmayan bir adam düşmanının kızına daha fazla yakınlık hismetmeye başladığında dünyası tepetaklak olucak bu kadar keskin duygu dönüşleri olmaz bu duyguyu kabul etmesi çok zor olur.Oldu kabul etti yılların nefreti ve intikamı ne olacak.
Asi hayattaki en değerli varlığım babamdır dedi bundan ötesi mi var.İhsanı üzse ilk Asi dikilir karşısına birşey yapmasa geçmişi yakasını bırakmaz.

bence demir geçmişte yaşananlarda ihsan ağanın bir günahı olmadığını öğrenicek ve ya hatası olsa bile bu hatayı teyzesiyle beraber yaptıklarını öğrenicek ve bundan sonra kini birazdaha azalır yada başka kişilere yönelebilir...

***aRmaNciK***
20-11-07, 14:49
bana fragmani gönderebilirmisiniz? tessekürler

hüznün geceleri
20-11-07, 14:50
bu fragmanda beni en çok etkileyen babanın kıza söylediği şey.ben hayatda hiçbirşeyi başaramamaış olabilirim tek seninle övünüyorum.bu sözden sonra asi ile demir göz göze gelmiş yakınlaşmış.hiç bişey ifade etmiyor.tabi göze hoş gelebilir .bu söz bana yeter de artar bile

aasiii
20-11-07, 14:51
:good:bence demir geçmişte yaşananlarda ihsan ağanın bir günahı olmadığını öğrenicek ve ya hatası olsa bile bu hatayı teyzesiyle beraber yaptıklarını öğrenicek ve bundan sonra kini birazdaha azalır yada başka kişilere yönelebilir...

evet arkadasım ben de böyle bir durum olacagını düşünüyorum hatta , asi de gecmişte birşey oldugunu anlarsa demir ve asi işbirliği bile yapabilirler. yani gecmişi eşeleme konusunda.

merve_polat
20-11-07, 14:56

evet arkadasım ben de böyle bir durum olacagını düşünüyorum hatta , asi de gecmişte birşey oldugunu anlarsa demir ve asi işbirliği bile yapabilirler. yani gecmişi eşeleme konusunda.

birde şöyle birşey var eğer asi geçmişte yaşananları öğrenirse ki bu şimdilik mümkün gözükmüyo demirin ona babasından intikam almak için yani ailelerine zarar vermek için yaklaştığını düşünebilirki bu senet sepet işleri de bunu doğrular nitelikte görünüyo.tabii dışarıdan bakınca...

aasiii
20-11-07, 15:00
birde şöyle birşey var eğer asi geçmişte yaşananları öğrenirse ki bu şimdilik mümkün gözükmüyo demirin ona babasından intikam almak için yani ailelerine zarar vermek için yaklaştığını düşünebilirki bu senet sepet işleri de bunu doğrular nitelikte görünüyo.tabii dışarıdan bakınca...

evet haklıısn.. ikisinin arasının bozulmasını istemiyorum.

demir süheyla ile konustugu zaman bence baska birşey oldugunu da anlayacak.cnkü yanılmıyorsam dmir sadece annesinin kozcuoglu yüzünden öldüğünü düşünüyor ama teyzesinin bebek meselesini bilmiyor. teyzesinin birsey sakladıgını anlayınca ona olan güveni sarsılacak,kafası allak bullak olacak. bu yüzden geçmişi iyice didiklemeye karar verecek bence.

aasiii
20-11-07, 15:03
demire bir yönden kızıyorum

annesinin intiharından kozcuoglunu sorumlu tutuyor olabilir. ama biraz da dönüp annesine kızmalı bence. ne kdar bunalsa da bu cocuklarını da öldürmey tesebbüs etmesinin özrü olamaz. kendin atlıyorsun cocukları nie asi'ye atıyorsun. demir bu yüzden annesine kırgın olmalı bence ; sonucta melek'in kolu da -tahminlerimizce- intihar esnasında sakatlandı. . .cocukları bu durum içine sokmaya hakkı yoktu,bunun için de demirde az da olsa kızgınlık olmalı annesine karsı..

merve_polat
20-11-07, 15:05
evet haklıısn.. ikisinin arasının bozulmasını istemiyorum.

demir süheyla ile konustugu zaman bence baska birşey oldugunu da anlayacak.cnkü yanılmıyorsam dmir sadece annesinin kozcuoglu yüzünden öldüğünü düşünüyor ama teyzesinin bebek meselesini bilmiyor. teyzesinin birsey sakladıgını anlayınca ona olan güveni sarsılacak,kafası allak bullak olacak. bu yüzden geçmişi iyice didiklemeye karar verecek bence.

evet ilk dört bölüm paso inatlaşma laf dalaşı hatta şiddet içeren sahnelerde gördük ben artık asi-demir aşkını izlemek istiyorum ve mümkünse artık büyük aşk başlamalı diyorum:img-in_lo

aasiii
20-11-07, 15:09
evet ilk dört bölüm paso inatlaşma laf dalaşı hatta şiddet içeren sahnelerde gördük ben artık asi-demir aşkını izlemek istiyorum ve mümkünse artık büyük aşk başlamalı diyorum:img-in_lo

:good: ben dee :img-in_lo

bir de kerimin kardeşi leylayı falan araya sokmasınlar yaa ne olur. dizilerde 3. kişi olunca sinir oluyorum ,klasik artık bu. burda olmasın,olsa da platonik oldugunu kabul edip sinsin asi-demir'e karısmasın yaa.

merve_polat
20-11-07, 15:13

bir de kerimin kardeşi leylayı falan araya sokmasınlar yaa ne olur. dizilerde 3. kişi olunca sinir oluyorum ,klasik artık bu. burda olmasın,olsa da platonik oldugunu kabul edip sinsin asi-demir'e karısmasın yaa.

leylanın demire aşık olma ihtimali ne derece var bilmiyorum çünkü onlar kardeş gibi büyüdüler falan ya aklıma geldi ama sonra olmaz dedim.amaa 3.kişi olayına gelicek olursak sana katılamıyıcam şimdi şöyle bir yakışıklı(demir kadar olamaz tabi o ayrı) gelse diziye hatta demirin tanıdığı biri olsa asiye vurulsa demirde kıskansa fena mı olurdu?

GULBEYAZ76
20-11-07, 15:13

Leylanın Demire olan ilgisi Süheylanında gözünden kaçmıyor.Leyla Demiri sorunca D&K&M sen beraber büyüdünüz gibi birşey dedi onu da onaylamıyor yani üstü kapalı kıza Demirle kardeş gibisiniz demeye çalıştı.

aasiii
20-11-07, 15:15
Leylanın Demire olan ilgisi Süheylanında gözünden kaçmıyor.Leyla Demiri sorunca D&K&M sen beraber büyüdünüz gibi birşey dedi onu da onaylamıyor yani üstü kapalı kıza Demirle kardeş gibisiniz demeye çalıştı.

o bakımdan düşünmemiştim. aferin süheyla:D

ama asiyle demire karısır kesn.

bir de sanki süheyla asiyi begenecek gibime geliyor,ihsanın kızı olsa da.öyle hayal ettim nedense.

karafirtina
20-11-07, 15:44
ya biri bnaa yardim edermibendaha henuz FRAMGANI goremedim ozelden biri atabilrimi suanda okuldayim birazdna gitmem lazim lutfen yardimci olabilirimisin
ben cok merak ediyorum su demirle asinin yildizlarsahnesini

berivan_
20-11-07, 15:52
Fragmani az önce buradan seyrettim(sukur ki bizimde video bölumumuz var artik)sincik ben fragmanin bazi yerlerini cok begendim ve bazi yerlerde ise uzuldum...Ihsan bey Asiye anlasilan cok tepki verdi ama sonunda"ben hayata hicbirsey basaramadim ama seninle gurur duyuyorum"gibisinden laflarini cok sevdim...ne mutlu bir evlata baban sana böyle sözler söyluyorsa eger:img-yes:

Ihsan bey sonunda yardim istedi kayinbabasindan ama kayinbabanin o tavirlari neydi öyle...yaw bu adam senin kulun kölenmiki yere cökupte sana yalvaricakmis:icon_evil töbe töbe insanlari böyle kucumsiyen ve kendilerini cok birseyler sananlardan nefret ediyorummmm....Nerimanda anlasa ya babasinin su gercek yuzunu bir gun....kayinbaba anladik yani Ihsan beye yalvarmis zamaninda kizimi al diye emme bunun altinda baska bir nedenlerlerdemi var diye dusunmeye basladim:icon_whis

Keremin sorusuna Demirin yaniti ne olucak onuda cok merak ediyorum...Kerem anladi Demir ve teyzesinin birseyler sakladigini emme bakalim Demir gercekleri söyliyecekmi....

Asi ve Demirin birlikte olan sahneleride cok guzele benziyorlar gercekten:img-blush helede Asinin Demirin uzerine bataniye örtmesi yokmu,Demirin orada ki sasirmis bakisi cok guzeldi:img-in_lo

Heyecanla bekliyorum bu bölumu vallah:img-icecr

karafirtina, canim bizim bu sitenin videolar bölumunden baktim ben az önce fragmana...oraya eklenmis yani eger ki giripte bakmak istersen orada bulabilirsin:img-wink:

esra36
20-11-07, 15:54
ya biri bnaa yardim edermibendaha henuz FRAMGANI goremedim ozelden biri atabilrimi suanda okuldayim birazdna gitmem lazim lutfen yardimci olabilirimisin
ben cok merak ediyorum su demirle asinin yildizlarsahnesini

sitemizin video bölümüne bakabilirsin.orda bir arkdaşımız eklemiş.:img-wink:
buraya yorum yazmasam bile burayı vaktim olduğunca takip etmeye çalışıyorum.hemen hemen düşüncelerimiz denk düşüyor.
asi dizisi her geçen gün beni kendisine daha da çekiyor.
demir&asi aşkı beni çok heyecanlandırıyor.
diğer yandan süheyla ve ihsan arasındaki geçmişte kalan olayları da merak ediyorum.
neyse hepinize iyi yorumlar.

medsul
20-11-07, 15:57
fragmanı daha yeni izliyebildim:img-yes: demir nasılda asiye bakıyordu öyle yaw:img-in_lo hayran hayran baka kaldı:img-in_lo
aslında gecmişin intikamını alan bir tek demir degil baksanıza cemal aga bile
intikam alıyor ıhsandan cok üzüldüm ben ıhsan'a nasılda çaresiz kaldı bir yanda
demir bir yanda cemal aga hangisinden yardım alsa yinede gururnu bir kenara atmak zorunda kalıyor
birde benim en cok merak ettiğim demir&asi akşmın bir köründe ne işi var aynı yerde acaba bunlar ıhsan asiye söylediği sözlerden öncemi yoksa sonrammı oluyor

yasemiiin
20-11-07, 16:13
herkeze mrb ya ben özeti göremedim bana yardımcı olursanız çok sevinicem.çıktımı özet yoksa çıkmadımı?

GULBEYAZ76
20-11-07, 16:39
Asinin kuşu uçurduğu sırada yanında olan kişi Demirin kahyası son kararım.
Demekki Asi hala Demirin çiftliğinde bu nasıl olacak bilmiyorum ama babasına küsüp tası tarağı toplayıp Demirin evine yerleşmesin.
Nerimana gün doğar.:bella
Bu da İhsan.:hıh
Demir.:icon_shad
Aslan.imgdrag (elimdeki tüm stoklar Demire geçti)

SONAY T.
20-11-07, 16:40
Fragman bu sitenin video başlığına eklenmiş oradan izleyebilirsiniz ama başka site olmadığı için kısa yolu size yazıyım burdan direk tıklayıp izleyin.

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1726

Sevgili Gülbeyaz,
sağolasın fragmanı izledim..heyecanlı olacağa benziyor...
resimlerden anladığım bir şey varsa Demir-Asi aşk kıvılcımları başlamışş...:img-yes:
at ile sahile gitmeler, akşam buluştuklarında o ev neresi ise Asi Demir'i ısıtmak için harekete geçmişşş..:happy0064

http://img404.imageshack.us/img404/7733/asi5gl1.png (http://imageshack.us)
Asi battaniyeyi getirdiyse ne anlam olabilir?:icon_whis

merve_polat
20-11-07, 16:48
Sevgili Gülbeyaz,
sağolasın fragmanı izledim..heyecanlı olacağa benziyor...
resimlerden anladığım bir şey varsa Demir-Asi aşk kıvılcımları başlamışş...:img-yes:
at ile sahile gitmeler, akşam buluştuklarında o ev neresi ise Asi Demir'i ısıtmak için harekete geçmişşş..:happy0064

http://img404.imageshack.us/img404/7733/asi5gl1.png (http://imageshack.us)
Asi battaniyeyi getirdiyse ne anlam olabilir?:icon_whis

anladım ben onu:img-wink:o sahil sahnesini hatırlamıyorum pek yani ordakiler asi ve demirmiydi pek net gözükmüyo orası hem uzaktı hemde çok çobuk geçtiler ama sen öyle diyosan...

nurche
20-11-07, 16:51
battaniye meselesi hayal ya da bi rüya ama şu kuş uçurma sahnesi bence gerçek çünkü bu olabilir bu ama battaniye meselesi olmaz diye düşünüyorum hele o saatte asinin demirin yanında ne işi var
ihsan vallaha delirdi çok sinirlendi kerimin defneye demirin teyzesinin kötü davranmasını hazmetmedi helal olsun çocuğa:):happy0064:happy0064
ben başından beri cemal ağadan haz etmediğimi söyledim ayrıca o adam senet meselesinde de açık kapı kolluyordu ama olmadı:img-yes:şimdi o adama da gün doğdu

SONAY T.
20-11-07, 16:55
anladım ben onu:img-wink:o sahil sahnesini hatırlamıyorum pek yani ordakiler asi ve demirmiydi pek net gözükmüyo orası hem uzaktı hemde çok çobuk geçtiler ama sen öyle diyosan...
Mervecim,
Hayatlı bir üye arkadaş 2 hafta önce Asi ve Demir atlarının üstünde sahilde çekim yapıldı demişti..demekki bu bölüm izleyeceğimiz sahneymiş...:img-yes:

Asinin kuşu uçurduğu sırada yanında olan kişi Demirin kahyası son kararım.
Demekki Asi hala Demirin çiftliğinde bu nasıl olacak bilmiyorum ama babasına küsüp tası tarağı toplayıp Demirin evine yerleşmesin.
Sevgili Gülbeyaz,
Asi veteriner değil mi?..Demir ya da başkasının çiftliğinde hayvanların sorununa derman arıyordur..o kuşta şahin miydi?...tedavi etti uçurdu?

***Asi Demir'in çiftliğine yerleşti mi bilemiyorum ancak kalbine yerleşmek üzere..****:happy0064

nurche
20-11-07, 16:59
bence asinin o çiftliğe yerleşmesi söz konusu bile diil nedenine gelince
1. asi nin böyle bir kişiliği yok
2. asinin babasını bırakacağını sanmıyorum
3. demirle arası hala o kadar iyi değil babası da onu evden kovmaz bu yüzden asi demirlerin çiftliğe yerleşmez.........

SONAY T.
20-11-07, 17:02
kerimin defneye demirin teyzesinin kötü davranmasını hazmetmedi helal olsun çocuğa:):happy0064:
Bence de iyi yaptı..kızın ne suçu var iskenderun'a gideceğine teyze ile tanışacağına bin pişman oldu saf Defne2m..tabi ki Kerim de aşkına destek verdi..helal olsun...:happy0064

Asi bence de yerleşmez..ancak ne sebep olabilir ki?..neresi orası battaniye sahnesi:icon_whis

flytomoon
20-11-07, 17:05
battaniye sahnesinin rüya olduğunu düşünmüyorum. rüya olsa demir'de o kadar şaşkınlık içerisinde bakmazdı:img-wink:

nurche
20-11-07, 17:08
Bence de iyi yaptı..kızın ne suçu var iskenderun'a gideceğine teyze ile tanışacağına bin pişman oldu saf Defne2m..tabi ki Kerim de aşkına destek verdi..helal olsun...:happy0064

Asi bence de yerleşmez..ancak ne sebep olabilir ki?..neresi orası battaniye sahnesi:icon_whis

asi battaniyeyi hani getiriyordu koyuyordu yaa hani arkasına demirin o sahne bencede kesinlikle yerleşmez yukarıda açıkladığım üç yanıt yüzünden ayrıca dizi hakkında bi tüyo aldım malumm bir video izleme sitesinde bi kız kimin suheylanın çocuğu olduğunu görünce çok şaşıracaksınız dedi

merve_polat
20-11-07, 17:10

valla ne yalan söyliyim kerimden hiç beklemediğim bir ataktı hiç de öyle sevdiği kıza sahip çıkıcak haller yoktu onda yada ben göremedim bilmiyorum.
asi demirin evine yerleşse tam süper olurdu ama bence bu imkansız ötesi ve çok absürt olur...

SONAY T.
20-11-07, 17:11
asi battaniyeyi hani getiriyordu koyuyordu yaa hani arkasına demirin o sahne bencede kesinlikle yerleşmez yukarıda açıkladığım üç yanıt yüzünden ayrıca dizi hakkında bi tüyo aldım malumm bir video izleme sitesinde bi kız kimin suheylanın çocuğu olduğunu görünce çok şaşıracaksınız dedi

teyzenin çocuğu kiim ki?Defne olamaz elbet..**büyük yalan ***dizisnde vardı ya..onun gibi yani..:icon_whis

Asi yerleşmezzz bence de...:img-yes:

ama battaniye getirecek kadar aralarında olumlu hava esti ya ne diyimm...:happy0064:happy0064

cicim ,
1 sayfa geri git.. fragman linki varrr...

valla ne yalan söyliyim kerimden hiç beklemediğim bir ataktı hiç de öyle sevdiği kıza sahip çıkıcak haller yoktu onda yada ben göremedim bilmiyorum.
asi demirin evine yerleşse tam süper olurdu ama bence bu imkansız ötesi ve çok absürt olur...
Kerim koruyucu tavrını beğendim..ama sevgisi ani gelişti...ne bilimmmmmm..:img-yes:
Asi niçin gitti ki?.özet bi gelsin bakrızz...
Seminere mi gittiler?:img-blush

merve_polat
20-11-07, 17:13
kim demiş nerden duymuşki biraz daha açarmısın canım.bizi merakta bırakmaa:bilmim
yaaaa arkadaşlarr yeni fragmanı gören kimm.gördüyse nerde görmşş bize de sölesinn biz de izleyelim LÜTFENN.çatlarım bennn

cicim videolar bölümünde var ordan izliyebilirsin malum sitede de var hangisi kolayına gelirse...

61MERVE61
20-11-07, 17:13
Fragmani sonunda izleyebildim:):img-blush:img-in_lo

harika bi :img-in_lobolum bizleri bekliyor,tek kelimeyle h-a-r-i-k-a cook gozel yaw:img-in_lo demirin bakislari depresti:img-in_lonasil bakio yahw asime bu bolum fragmanda asimi cekistirmiyordu yah ahanda gozume girdi(zaten gozumdeydide beli etmiodum:img-icecr:icon_whis)
ayay kerimde bi baska:img-in_lo simdi defneyi nasil sevdigini anladim...

yorumumun devami snra bidaha izlim incelimde:):icon_sorr

nurche
20-11-07, 17:16
arkadaşlar ben bi bilgiye sahip değilim ama önümüzde bi kaç bölüm var heralde daha fazlasını duymadım bir kişi biliyor bence kimin çocuğu olduğunu çok emin konuştu çünkü (benim tahminim aslan) ama daha fazlasını öğrenemedim öğrenirsem sizinle paylaşacağımm:img-yes::img-yes::img-yes:

merve_polat
20-11-07, 17:17
battaniye sahnesinin rüya olduğunu düşünmüyorum. rüya olsa demir'de o kadar şaşkınlık içerisinde bakmazdı:img-wink:

bence hiçbir sahnede ne hayal ne rüya nede başka bir metafizik unsur var hepsi gerçek arkadaşlar şuna kendimizi yavaş yavaş alıştıralım asi-demir aşkı bu bölüm başlıyo.ihsan ağanın triplerine rağmen bence bu aşk bu bölüm ve bundan sonraki bölümlerde bizi coşturucak...

ebrumm
20-11-07, 17:28
ben daha frangmanı hıc ızleyemedım..:(
anlatılanlara gore cok guzel..
elınde lınk olan varsa bana gonderırse cok sevınırım..
ben malum sıteden bulamadım :(

medsul
20-11-07, 17:29
hep birlikte halayaa:bella:cheer:
demir cok tan asiye aşik oldu nasılda sevecen bakıyor yaww:img-in_lo
hadi bunu zaten bekliyorduk ama asi neden pattaniye getirdi anlamiş degilim
:happy0064
acaba şöyle olabilirmi asi işten ayrılmiştir demir bahcede kendi başina oturuyor ve asiyi düşünüyordur içten içe işten ayrılmasınada cok üzlülüyordur tam asiyi düşünmüşten melek pattaniyeyi getiirir ve demire veriri ama demir asiyi düşündüğü
için bir an o sanmiştir

nurche
20-11-07, 17:34
hep birlikte halayaa:bella:cheer:
demir cok tan asiye aşik oldu nasılda sevecen bakıyor yaww:img-in_lo
hadi bunu zaten bekliyorduk ama asi neden pattaniye getirdi anlamiş degilim
:happy0064
acaba şöyle olabilirmi asi işten ayrılmiştir demir bahcede kendi başina oturuyor ve asiyi düşünüyordur içten içe işten ayrılmasınada cok üzlülüyordur tam asiyi düşünmüşten melek pattaniyeyi getiirir ve demire veriri ama demir asiyi düşündüğü
için bir an o sanmiştir

bu olabilir bence de böyle bi an için demir serap görmüş olabilir:happy0064:happy0064serap olsa da güzel

halayın başını ben çekebilir miyim nolur:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

ebrumm
20-11-07, 17:40
medsul arakdasımın sayesınde frangmanı sımdı seyredebıldım..
hersey rayına oturmus oncelıkle...
kerım ne zaman farketmeye aslıycak dıye dusunuyordm kı bu bolumde uyanıyor anlasılan..
ıhsan beyı cemal agadan yardım ıstemesıne sasırdım..demek kı ıslerı daha da kotu ye gıdıyor.. belkı asi ıcın yapıyor bunu...ama bu bolumdekı demrin asi ye bakısların dıkkat edılmeyecek gıbı degıl..asinın de demıre battanıye getırmesı..herseyı unuttular galıba..sımdı bır an once cuma gununun gelmesıni dılemekten baska bırsey gelmıyro bıze..

medsul
20-11-07, 17:40
bu olabilir bence de böyle bi an için demir serap görmüş olabilir:happy0064:happy0064serap olsa da güzel

halayın başını ben çekebilir miyim nolur:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

tamam sen cek kardeşim butun asi&demir sevenleri ceksin bu halayı:happy0064
birde cemal agaya cok siinir oldum nasılda çalimla diyor öyle yaaat yere diz çök yalvar felan sinir
acaba daha önce ıhsana bu şekilde yalvarmiş olabilirmi:icon_whis(nerinam konusunda yani()
bilmiyorum ama ıhsan&neriman fatmma ablanında dediği gibi sessiz diler ama sanki cok şeyı konuşuyorlar gibiydi:icon_sorr
yazık yaw ıhsana bir cıkış yolu olsa buarda demirde defneye birşey söylemişki
kerim derimide süheylayıda kırıldıgını söylüyordu kerim gercekten defneye aşik

nurche
20-11-07, 17:48
tamam sen cek kardeşim butun asi&demir sevenleri ceksin bu halayı:happy0064
birde cemal agaya cok siinir oldum nasılda çalimla diyor öyle yaaat yere diz çök yalvar felan sinir
acaba daha önce ıhsana bu şekilde yalvarmiş olabilirmi:icon_whis(nerinam konusunda yani()
bilmiyorum ama ıhsan&neriman fatmma ablanında dediği gibi sessiz diler ama sanki cok şeyı konuşuyorlar gibiydi:icon_sorr
yazık yaw ıhsana bir cıkış yolu olsa buarda demirde defneye birşey söylemişki
kerim derimide süheylayıda kırıldıgını söylüyordu kerim gercekten defneye aşik

dedi yaa hani cemal ağa defneye hamile kaldın bi yalvarmadığım kaldı ihsana diye hatırla (bu arada saol halayın başını bana çektirdiğin için) ama yinede cemal ağa böyle yapmamalıydı o senin damadın beee kızının kocası torunlarının babası bence babası da asiye öle davranmamalıydı biliyorum asi arkasından iş çevirdi ama yine babasını kurtarmak için kızı kurtulmasına yardım ediyor adam hala konuşmuyor ben böle bi baba kız görsem çok üzülürüm (babamla ilişkilerim çok iyi allahıma şükür)

GÜL GÜZELİ
20-11-07, 17:48

çok şaşırıcagımızz biri olucaksa teyzenın çocugu Asi,Defne,Aslan olamazz çünkü onlar zatan aklımızda olan isimler Kerim yada kerimin kızkardeşi dersem saçmalamış olurmuyumm yani beni şaşırtıcak bi onlar olur asi ve defnenın diger kardeşleride olabilirler ama onlar beni şaşırtmaz beni şaşırtıcak iki isim var kerem veya kardeşi başka kim olabilir başka kimse kalmadı ki uff kim kim kim kimsin sennn eyy teyze çocugu kimsen çık ortaya çatlıcam meraktan yaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

sweet10
20-11-07, 17:49
fragmanı şimdi izledim.

bı bölümde yavaş yavaş buzlar eriyor sanırım.
cemal ağaya gıcık oldum ihsana yere çök ve yalvar diyo ne gıcık adam ya

merve_polat
20-11-07, 17:55
fragmanı şimdi izledim.

bı bölümde yavaş yavaş buzlar eriyor sanırım.
cemal ağaya gıcık oldum ihsana yere çök ve yalvar diyo ne gıcık adam ya

hoşgeldin duygucum:img-wink:
ne buzu ne erimesi ateş bacayı çoktan sardı.:happy0064forumun çoğu halaa inanamıyo demir veya asi ikisinden biri hayal veya rüya falan görmüştür deniliyo ama ben hissediyorum o sahneler gerçek hemde hepsi:happy0064

nurche
20-11-07, 17:58
çok şaşırıcagımızz biri olucaksa teyzenın çocugu Asi,Defne,Aslan olamazz çünkü onlar zatan aklımızda olan isimler Kerim yada kerimin kızkardeşi dersem saçmalamış olurmuyumm yani beni şaşırtıcak bi onlar olur asi ve defnenın diger kardeşleride olabilirler ama onlar beni şaşırtmaz beni şaşırtıcak iki isim var kerem veya kardeşi başka kim olabilir başka kimse kalmadı ki uff kim kim kim kimsin sennn eyy teyze çocugu kimsen çık ortaya çatlıcam meraktan yaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

arkadaşım benim tahminim aslan ama kim olduğunu gerçekten bilmiyorum eğer başka tüyo alabilirsem söyliyecem (ama bence kerim kerimin kardeşi falan olmaz çünkü ne biliyim hiç kafamda canlanmıyor böyle bişi ama senarist benim gibi düşünürse (asla mümkün olmayacak bişiden bahsediyoruz burda) aslan. çünkü kozcuoğlununa en ağır ve en son tekmeyi atacak kişi o etrafınada çoook zarar veren pisikopat bi kiilik kendisi:img-yes:

merve_polat
20-11-07, 18:02

kerim ve kerimin kardeşi olucağını zannetmiyorum hatta NE ALAKASI var?:img-hystedesem kaba olurmuyum bilmiyorum:img-hyste ama hiç zannetmem onlardan biri olucağını çünkü onlar bu hikayede geçmişten çok bağımsız karakterler...:good:

medsul
20-11-07, 18:05
bu arada inşallh dizimiz bu hafta birinciliği alır bunun işin elimizden geleni yapalim formdaşların gerci bizim artık reytg konusunda korkumuz yoksa yinede söylemeden gecemicem
inşallah birinci olutuz bunu fazlasıyla hak ediyor

merve_polat
20-11-07, 18:09
bu arada inşallh dizimiz bu hafta birinciliği alır bunun işin elimizden geleni yapalim formdaşların gerci bizim artık reytg konusunda korkumuz yoksa yinede söylemeden gecemicem
inşallah birinci olutuz bunu fazlasıyla hak ediyor

reytinglerin her hafta yükseldiğini göz önünde bulundurursak bu bölüm veya önümüzdeki birkaç hafta içerisinde zirveye yerleşeceğii düşünüyorum...

hotsugar_90
20-11-07, 18:21
slm herkese

izleyememistim gecen hafta simdi seyrediyorum...:happy0064

yeni bölüm fragmanini gördüm yine cok güzel bir bölüm olucak..:img-yes:

ask kokusu var havada ask kokusu var:icon_whis

nivea
20-11-07, 18:27
Süheyla'nın çocuğu Aslan... 5. bölümde İhsan Demir'in arabasının önünü kesip "kızımı çalıştırma, beni çalıştır. İstersen 2 sene çalıştır, bir sene de benden 3 sene çalıştır" diyor. Bir arakdaşım sette duymuş bu konuşmaları. Cuma akşamki bölümün finali ise Asi ve Demri gökyüzünü izlerlerken bitiyor. Bu sefer heyecanlı değil, romantik bir final bekliyor bizi. 6. Bölümde ise Süheyla çiftliğe geliyor ve İhsan'la karşılaşıyor. Aynı zamanda 6. bölümde Demir'in tamir ettirdiği köprünün açılış töreni yapılıypr.

merve_polat
20-11-07, 18:30
Süheyla'nın çocuğu Aslan... 5. bölümde İhsan Demir'in arabasının önünü kesip "kızımı çalıştırma, beni çalıştır. İstersen 2 sene çalıştır, bir sene de benden 3 sene çalıştır" diyor. Bir arakdaşım sette duymuş bu konuşmaları. Cuma akşamki bölümün finali ise Asi ve Demri gökyüzünü izlerlerken bitiyor. Bu sefer heyecanlı değil, romantik bir final bekliyor bizi. 6. Bölümde ise Süheyla çiftliğe geliyor ve İhsan'la karşılaşıyor. Aynı zamanda 6. bölümde Demir'in tamir ettirdiği köprünün açılış töreni yapılıypr.

bilgiler için teşekkürler canım yaa hepsi de harika haberler bölümün sonu asi+demir+yıldızlarsa bu demek oluyo ki bu bölüm o bakışmalar battaniye olayı ve rüya olduğu düşünülen bütün sahneler gerçek:happy0064
açılışıda ayrıca merak ediyorum.ihsan ağanın bir sene de benden olsun 3sene çalıştır lafı çok iddialı olmuş valla bu kadar cömert olduğunu bilmiyodum:img-hyste:img-hyste

GÜL GÜZELİ
20-11-07, 18:36
kerim ve kerimin kardeşi olucağını zannetmiyorum hatta NE ALAKASI var?:img-hystedesem kaba olurmuyum bilmiyorum:img-hyste ama hiç zannetmem onlardan biri olucağını çünkü onlar bu hikayede geçmişten çok bağımsız karakterler...:good:

olmazsın cnmm çünkü ben saçmaladımmm biliyorum ama şaşırıcagımızz birinden bahsedilince bende aklıma geleni yazdım asi kardeşleri filan şaşırtıcı olmazz aslanda şaşırtıcı olmaz bunlar zaten bizim tahmınımızz bende o yüzden kerem veya kardeşi dedim aöa saçmaydı farkındayımmmm:img-in_lo:img-in_lo

merve_polat
20-11-07, 18:39
olmazsın cnmm çünkü ben saçmaladımmm biliyorum ama şaşırıcagımızz birinden bahsedilince bende aklıma geleni yazdım asi kardeşleri filan şaşırtıcı olmazz aslanda şaşırtıcı olmaz bunlar zaten bizim tahmınımızz bende o yüzden kerem veya kardeşi dedim aöa saçmaydı farkındayımmmm:img-in_lo:img-in_lo

yeni tüyolar geldi canım nivea ve bir arkadaş daha süheylanın oğlunun aslan olduğu duyumunu almış anladığım kadarıyla ayrıca başka tüyolarda var asiyle demirin yıldızlar altındaki romantizmi köprünün açılışı ve ihsan ağa demir polimiğinin ayrıntıları da yeni gelen tüyolar arsında...

dream_
20-11-07, 18:42
merhaba herkese!

Frgamanı daha yeni izledim ve bayıldım.O kuşu Asi gönderirken bakışmalrı harikaydı:img-in_lo Ayrıca o battaniyeyi örtmesi de çok güzeldi fakat bir o kadar da şaşırtıcıydı.

Cemal Ağa da İhsan'a 'çök' gibi laflar ederken amacına ulaşmış gibi duruyordu.İhsan Beye gereçkten çok üzüldüm.Hem yardım istiyor hem de aldığı cevaba bak..

SONAY T.
20-11-07, 18:47

Nivea arkadaşım,
bu duyumlarını yazdım bir kenara..bu hafta izleyince görücezz..:img-wink:
Aslan zaten Süheyla teyzenin çocuğu tayin etmiştikk..ama yusuf ağadan mı?..diyordukk..:icon_whis

GÜL GÜZELİ
20-11-07, 18:50
yeni tüyolar geldi canım nivea ve bir arkadaş daha süheylanın oğlunun aslan olduğu duyumunu almış anladığım kadarıyla ayrıca başka tüyolarda var asiyle demirin yıldızlar altındaki romantizmi köprünün açılışı ve ihsan ağa demir polimiğinin ayrıntıları da yeni gelen tüyolar arsında...

okudum canımmm çok heyecanladımmm ihsan beyin bişiler yapıcagı belliydi hiç bişey demeden köşeye çekilip kızının kendi için çalışmasını seyredemezdi zaten babalık gururu artı(+) erkeklik gururu buna izin vermezdi . asi ve demire gelince beni asıl heyecanlandıran yer burası neler olak merak ediyorum nivea heyecanlı degil romantık bi final olcak dedi acaba nasıl bi romantıklik olcak bu çok merak ediyorumm ayy kafamda bişiler kuruyorumda amma güzel olurdu:img-in_lo ama bunlar için erken malesef:icon_sorr

sude9
20-11-07, 18:51
ASİ-DEFNE-ARSLAN..bu üç ihtimal de süheyla'nın çocuğu olamazlar..melek varken süheyla hamile..bu kişiler melek'ten büyük..eğer bende göz problemi yoksa..büyük oldukları gün gibi ortada..bu nedenle Süheyla ve bu üç isim yan yana gelemez..İhsan'a ya da yusuf ağaya bağlayacaklarsaçocuk meselesini,öyle görünüyor şimdilik..Arslan yine olamaz..tuhaf ilişkiler yumağı izlettirmeyi düşünmüyorlardır herhalde.Arslan'ın asi'ye davranışlarına şahit olduktan sonra,kardeşti amcaydı diye çıkarmazlar karşımıza..böyle itici bir konuya eğileceklerini düşünmüyorum

Asi'nin battaniyeyi demir'in omzuna atma sahnesinin rüya olduğunu düşünmüyorum..üstelik demir bu kadar şaşırmış dururken..Asi babası ile konuştu gerçekleri İhsan Cemal ağadan borç istedi ancak takındığı tavır yüzünden istediği borçtan vazgeçti..Asi'de çalışmaya devam etmiştir çiftlikte..ama neden o saatte orada kaldığını merak ettim doğrusu..Demir Asi'ye çok fazla iş yükleyipte akşam eve geç dönüşünümü planladı ne:):)artık beklerim demir'den öyle eylemler..bakışlarını gördükten sonra.)

tugi_gs
20-11-07, 19:03
slm arkadaşlar fragmanı yeni izledim hatta 3 kere:D:Dbu bölüm müthiş olacak..

İhsan Ağâ'nın böyle patlayacagı belliydi...Demir'in arabasının önüne atlamalar falan..Asi'nin ağlaması cok kötü oldu..Çok üzüldüm..Her şeyi babası için yaptı ..bakalım babasıyla arasını nasıl düzeltecek ama İhsan Ağa affeder kızı sonuçta onu anlayan ve destek olan bi Asi var zaten..Fragmanın sonu cok etkileyici İhsan Ağa'nın Asi'ye Ben hayatta hiçbir seyi başaramamış olabilirim ama tek Bir şeyle övünüyordum o da seninle ..sözü Asi'yi cok yaraladı belli..Üzüldüğüm bi sahne daha var İhsan Ağa'nın Cemal Ağa'dan borç istediği sahne..İhsan Ağa'nın haline cok üzüldüm..

Şimdi gelelim Asi&Demir sahnelerine zaten fragmanda en mutlu oldugum sahneler..Asi ile Demir'in baykuşu serbest bırakması ve o andaki bakışmaları harikaydı..Bi de Asi'nin Demir'in üstüne battaniye getirmesi daha bir güzeldi:D:DOrada ne konuşacaklar cok merak ediyorum..Sanırım Demir Asi'ye yardım etmek istiyor babasından dolayı..bakalım ne olacak cumayı iple cekiyorum..

Bu arada Kerim yavaş yavaş bir seyler oldugunu anladı..eee artık anlasın Süheyla o kadar söz söyledi..

nivea
20-11-07, 20:02
Nivea arkadaşım,
bu duyumlarını yazdım bir kenara..bu hafta izleyince görücezz..:img-wink:
Aslan zaten Süheyla teyzenin çocuğu tayin etmiştikk..ama yusuf ağadan mı?..diyordukk..:icon_whis

arkadaşlar hala neden Aslan olamaz diyip duruyosunuz. Size söylüyorum, sizde önümüzdeki bölümlerde göreceksiniz ki Süheyla'nın oğlu Aslan, ayrıca Aslan hiç de Melek'ten büyük durmuyo en fazla bir iki yaş küçüktür. Neyse şunu da söylemeyi unutmuşum; Süheyla'nın çocuğu yani Aslan, Yusuf Ağa'dan.

fafak37
20-11-07, 20:10
Fragmanı Yeni izleyebildim ancak.....
Asi Koluna Şahin gibi bi kuşalıyordu.İhsan Demirin yolunu kesiyordu.Tubam ağlıyordu :icon_sorr İhsan sinirli şekilde bağırıyordu.
Kerim Demirle Süheyla teyzesi hakkında bi konuşma yapıyordu.
Maalesefki ihsan Cemal Ağadan Vorç para istemeye gitmiş :icon_sorr
Hain kayınpeder çök ve yalvar diyo ne utanmaz adam bu yaa :S
Güzel bölüm olacak herkese iyi yorumlar...

İzlemek isteyenler için Fragman Blogumda....

betü$_ozan
20-11-07, 20:18
fragmani ben daha izlemedim, anlattiginiz icin cok sagolun:)
gercektende harika olucak bu bölüm:)
galiba müzigin sözleride gelicek bu bölüm, yani yanlis hatirlamiyorsam:)

cumayi bende iple cekiyorum vallah:img-yes:

sude_19
20-11-07, 20:29
fragmanı şimdi izledim de, arkadaşlar asi'nin demir'in üstünü örttüğünü söyleyince battaniye ile böyle hayal etmemiştim :D

doğrusu muhteşem bir sahneymiş, uyurken falan diye düşünmüştüm, oysaki bahçede bankta otururken, arkadan usulca yaklaşıp çok yumuşak bir hareketle sanki eşinin, sevgilisinin üzerini örtercesine öylesi bir örtmüşki battaniyeyi, demir'de öyle bir şaşkınlıkla dönüp bakmışki, çok hoşuma gitti :D

medsul
20-11-07, 20:33
yeni tiyolar gelmiş:img-yes:cok sagol arkadaşlar :happy0064
ıhsan beye cok üzüldüm:icon_sorr yazık yaaa:icon_sorr
demek asi yerine ben çalişim diyor:icon_sorr
offf ben hiç istemem aslında demire yada başkasına muhtac olsub
kendi başina ayaklarının üstünde onurunu zedelemeden başarmalarını
isterim:img-wink:
birde aslınsa suheylaya üzüldüm:icon_sorr demek yusuf agadan cocuk ozaman
kesin tecavüz etmiştir kıza yazık yyaw:icon_sorr

dulcemm
20-11-07, 20:59
selam arkadaşlar fragmanı daha yeni izledim kesinlikle süper bi bölüm bizi bekliyo yakınlaşmalar başlıyo tam anlamıyla asi'nin elindeki kuşu uçurduğu sahne çok güzel çok tatlı gülüyo demir'e son sahne ztn harika nasıl örtüyo üzerini ya demir nasıl şaşırıyo.asi nasıl demir'in yanında o saatte meraktan ölcem ya biran önce cuma gelsin..

yesimcan
20-11-07, 21:04
ihsan beye cok üzüldüm yaa... asinin yerine beni calistir diyo demekki cnm yaa yazik yasli basli haliylee...babasinin günahlarinin bedelini ihsan ve ailesi ödüyoo...

asi ve demir bakislarr harika ya o battaniyeylen üstünü örtüsü yokkkmu bittim resmen hic beklemiyodumm...

acaba gece gece asi demirin ciftliginde ne isi var??? gökyüzüne bakiyolarmii:):) baya bi gelisme var umarim demirde asiye olan kaba davranislarini birakirr....

aslan sanki asiye bisey yapicakmis gibi bakiyo yaa aslan asi sahnelerinde acayip geriliyorumm adam resmen ruh hastasii....umarim asi ye bisey yapmazz:icon_whis

tuğbay
20-11-07, 21:10
Şimdi aslan asinin amcasımı oluyo :img-swoon

fragmanı yeni izledim ve cumayı nasıl beklicem hiç bilmiyorum tüyo veren arkadaşada teşekkür ediyorum merakımı fazlasıyla gidersin:img-wink:

tugi_gs
20-11-07, 21:34
Şimdi aslan asinin amcasımı oluyo :img-swoon

fragmanı yeni izledim ve cumayı nasıl beklicem hiç bilmiyorum tüyo veren arkadaşada teşekkür ediyorum merakımı fazlasıyla gidersin:img-wink:

Aslan Asi'nin amcasımıymış.. o nerden cıktı..Cok saçma..

Arkadaşlar fragmanı izlemek isteyen varsa özelden yollarım..:img-wink:

tuğbay
20-11-07, 21:40
Aslan Asi'nin amcasımıymış.. o nerden cıktı..Cok saçma..

Arkadaşlar fragmanı izlemek isteyen varsa özelden yollarım..:img-wink:

aslan yusuf ağadanmış ya :blink: yusuf ağa ihsan ın babası değilmiki:icon_roll

tugi_gs
20-11-07, 21:47
aslan yusuf ağadanmış ya :blink: yusuf ağa ihsan ın babası değilmiki:icon_roll

Yusuf Ağa,İhsan Ağa'nın babası ama böyle bir sey olacagını sanmıyorum...40 yıl düşünsem aklıma gelmez:img-hysteböyle bir sey olamaz..Aslan Süheyla'nın çocuğu olabilir ancak..

karafirtina
20-11-07, 22:10
ya arkadaslar bne birsey soracma acaba 2FRAGMAN SOZ konusu mu yoksa banam ioyle geldi alsan gormedim bne ama bazilariniz gormus hme bide NIVEA arkadasimiz gordugunde asiyle demirin yildizlari seyrettigin soylmeisti ben oyle sahne gormedim buarada OZET geldimi

mss.ecem
20-11-07, 22:14
ya arkadaslar bne birsey soracma acaba 2FRAGMAN SOZ konusu mu yoksa banam ioyle geldi alsan gormedim bne ama bazilariniz gormus hme bide NIVEA arkadasimiz gordugunde asiyle demirin yildizlari seyrettigin soylmeisti ben oyle sahne gormedim buarada OZET geldimi

bende oyle bır sahne goremedım valla guvercın gıbı bısı ucurdular baykuss gıbı geldı ama Allah korusun :D bıde bahtanıye sahnesı o kadar yıldızları fln seyretmedıler :img-cool2:img-cool2

Bu arada slm arkıler :)

mss.ecem
20-11-07, 22:19
Bende oyle bır sahne gormek ısterdım dogrusu ama o zaman dızı ucardı bu ne hız kı zaten fragman da gorduklrımn hala sokundayım boyle bırseyı kaldıramam bence hersey zamanında olmalı cok erken yasanırsa ne zaman basladı ne zaman bıttı soruları bızı karıstırır daha cok :img-yes:

tugi_gs
20-11-07, 22:24
Hoşbuldum Duygu'mm :):)

Bende oyle bır sahne gormek ısterdım dogrusu ama o zaman dızı ucardı bu ne hız kı zaten fragman da gorduklrımn hala sokundayım boyle bırseyı kaldıramam bence hersey zamanında olmalı cok erken yasanırsa ne zaman basladı ne zaman bıttı soruları bızı karıstırır daha cok :img-yes:

evet cnm haklısın..aceleye gerek yok:D:D:Dbende görünce şok oldum...ve cok merak ediyorum o sahneyi ne konuşacaklar aralarında ne geçecek ..birbirlerine vurulacakları kesinde :D...zaten o kuş sahnesinde bakışları muhteşemdi..:happy0064

Bi de fragmanda İhsan Ağa'nın Nerimannnnnn diye bagırması cok garibime gitti..garibim Asim sen o kadar çalış sonra da fırça ye..

mss.ecem
20-11-07, 22:35
evet cnm haklısın..aceleye gerek yok:D:D:Dbende görünce şok oldum...ve cok merak ediyorum o sahneyi ne konuşacaklar aralarında ne geçecek ..birbirlerine vurulacakları kesinde :D...zaten o kuş sahnesinde bakışları muhteşemdi..:happy0064

Bi de fragmanda İhsan Ağa'nın Nerimannnnnn diye bagırması cok garibime gitti..garibim Asim sen o kadar çalış sonra da fırça ye..

Bencede acele işe seytan karısır Duygu'mm zaten hele aşka neler karısır neler kara kedıler Allah korusun :D:D

Yıne atısmalar artacak bu bolumde ve oldukca yakınlasacaklar :img-yes: kızıstı ıyıce araları hem ıyı yonden hemde olanlardan dolayı :D

Bende nıe bagırdıgını anlayamadım dogrusu Nerıman yıne bı haltlar karıstırmıstr bır rahat duramıyor kı zaten adama bır huzurlu nefes aldırsın yahu nedır bızım bu cektıgımız Nerımandan :img-blush

:img-cool2:img-cool2

tugi_gs
20-11-07, 22:43
Bencede acele işe seytan karısır Duygu'mm zaten hele aşka neler karısır neler kara kedıler Allah korusun :D:D

Yıne atısmalar artacak bu bolumde ve oldukca yakınlasacaklar :img-yes: kızıstı ıyıce araları hem ıyı yonden hemde olanlardan dolayı :D

Bende nıe bagırdıgını anlayamadım dogrusu Nerıman yıne bı haltlar karıstırmıstr bır rahat duramıyor kı zaten adama bır huzurlu nefes aldırsın yahu nedır bızım bu cektıgımız Nerımandan :img-blush

:img-cool2:img-cool2

:D:DAman aman Allah korusun ya bir kara kedimiz eksikti:img-hyste

Benimde anladığım söylenemez..Kadının ortalığı karıştırmaktan başka yaptığı bir sey yok..varsa yoksa para..İnsan eşine bir destek olur..Onun yapamadıgını Asi yapıyor...

neyse Ecemim sohbetine doyum olmuyor ama ben kaçtım..Hepinize iiiyi geceler Asi'li rüyalar..:D

mss.ecem
20-11-07, 22:47
:D:DAman aman Allah korusun ya bir kara kedimiz eksikti:img-hyste

Benimde anladığım söylenemez..Kadının ortalığı karıştırmaktan başka yaptığı bir sey yok..varsa yoksa para..İnsan eşine bir destek olur..Onun yapamadıgını Asi yapıyor...

neyse Ecemim sohbetine doyum olmuyor ama ben kaçtım..Hepinize iiiyi geceler Asi'li rüyalar..:D

Evet canım Allah korusun kara kedımız var zaten Aslan :D:D

Nerıman=para=güç=alısverıs=zevk=bos ısler bunlardan ıbaret bır gun destek olsa yanında olsa esının ne olur sankı evlenırken nası soz vermıslerdı ıyı gunde kotu gunde hastalıkta saglıkta bunları bosuna mı soledın yane olamaz yaw ahh ahh :D:img-cool2:img-cool2

Sohbete doyum olmuyor gercektende iyi geceler canım Sana da Asili ruyalar bye

tugi_gs
20-11-07, 22:54
Evet canım Allah korusun kara kedımız var zaten Aslan :D:D

Nerıman=para=güç=alısverıs=zevk=bos ısler bunlardan ıbaret bır gun destek olsa yanında olsa esının ne olur sankı evlenırken nası soz vermıslerdı ıyı gunde kotu gunde hastalıkta saglıkta bunları bosuna mı soledın yane olamaz yaw ahh ahh :D:img-cool2:img-cool2

Sohbete doyum olmuyor gercektende iyi geceler canım Sana da Asili ruyalar bye

Doğru diyon zaten bir kara kedimiz var Aslan..ıyyyy ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor:D:D

Valla Nerimanı cok güzel kelimelerle ifade etmişsin benim ekliyeceğim bişe yok cnm:Dbence o iyi günde kötü günde dememiştir...Paralı günde,Gümüş çatal bıçak takımımla mutlu mesut yaşıyalım demiştir..:img-hyste

mss.ecem
20-11-07, 22:57
Doğru diyon zaten bir kara kedimiz var Aslan..ıyyyy ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor:D:D

Valla Nerimanı cok güzel kelimelerle ifade etmişsin benim ekliyeceğim bişe yok cnm:Dbence o iyi günde kötü günde dememiştir...Paralı günde,Gümüş çatal bıçak takımımla mutlu mesut yaşıyalım demiştir..:img-hyste

Allahımm koptumm Duygu'mm yaw sende bende gusel tarıf etmıssın valla gumus catal bıcak takımımla:img-hyste:img-hyste:img-hyste kesın ole demıstr ne bu yha bole evlılıkmı olur yaw ınsan destek olu bu ne yapıyo kendı keyfını dusunuyo zamanında bır dedıgı eksık olmamıs mutluymusta konserler fln ee daha ne ıstıyo kı :D

aasiii
20-11-07, 23:07
slam arkadaslar ben yokken forum bayagı hareketlenmiş.

asi-demir battaniye sahnesine halaya geldim . :happy0064

cok güzel bir bölüm,reytinglerin önceki gibi ya da daha iyi olacagını düşünüyorum.

meraktan catlayabilirim ama olsun,cogu gitti azı kaldı :img-wink:

aasiii
20-11-07, 23:16
battaniye sahnesi hakkında

asinin demirin ciftliğinde calısmaya devam edeceğine pek ihtimal vermiyorum,ama olabilir bir kalıp uydurmuslardır.

battaniye sahnesinde bulundukları yer demirin çiftliği olmayabilir bence. dikkat ederseniz asinin omzundaki de bir battaniye. burası belki de asinin evine yakın bir yer. belki demir asiyle görüşmek için gelmiştir. veya anlaşmışlardır akşama yıldızların altında buluşalım diye :)

bildiğim şu: asi-demir birbirlerine asıklar ,ve bunun farkına bu bölümde varıyor olabilirler.

çünkü,kus sahnesinde asiyi ilk defa demire acıkca; askla,samimiyetle,içinde nefret veya gurur barındırmayan bir bakısla bakarken gördüm.

demir bu bakısı son zamanlar tekrar ediyordu ama asiye o da o an öyyle bakabildi. gözleri bulustu adeta...

ne konusacaklar acaba...

karafirtina
20-11-07, 23:34
battaniye sahnesi hakkında

asinin demirin ciftliğinde calısmaya devam edeceğine pek ihtimal vermiyorum,ama olabilir bir kalıp uydurmuslardır.

battaniye sahnesinde bulundukları yer demirin çiftliği olmayabilir bence. dikkat ederseniz asinin omzundaki de bir battaniye. burası belki de asinin evine yakın bir yer. belki demir asiyle görüşmek için gelmiştir. veya anlaşmışlardır akşama yıldızların altında buluşalım diye :)

bildiğim şu: asi-demir birbirlerine asıklar ,ve bunun farkına bu bölümde varıyor olabilirler.

çünkü,kus sahnesinde asiyi ilk defa demire acıkca; askla,samimiyetle,içinde nefret veya gurur barındırmayan bir bakısla bakarken gördüm.

demir bu bakısı son zamanlar tekrar ediyordu ama asiye o da o an öyyle bakabildi. gözleri bulustu adeta...

ne konusacaklar acaba...
haklsin maa bne istemiyom itiraf etsinler asklarini ya cekismeler falan cok hos oluyor

BUARADA dikkat ettinnizmi bilmiyom ama asi bir sahnede aliyor uzerinnde MAVI bir blus var . baska bir sahnedede asi babasina anlatmama izin vermiyosun diyor bu sahnede KIRMIZI blusu var bu sahnekaldigimiz yerin devami cunku ordada kirmizi giyniyodu . ben buurdan su SONUCU cikariyor asi o agladigi sahnede baska birsey icin agliyor

aasiii
20-11-07, 23:38
haklsin maa bne istemiyom itiraf etsinler asklarini ya cekismeler falan cok hos oluyor

BUARADA dikkat ettinnizmi bilmiyom ama asi bir sahnede aliyor uzerinnde MAVI bir blus var . baska bir sahnedede asi babasina anlatmama izin vermiyosun diyor bu sahnede KIRMIZI blusu var bu sahnekaldigimiz yerin devami cunku ordada kirmizi giyniyodu . ben buurdan su SONUCU cikariyor asi o agladigi sahnede baska birsey icin agliyor

zaten asklarını itiraf etmeleri demek,yeni entrikaların araya girmesi demek bence. potansiyel kara kedi leylayı devreye sokabilirler mesela:(

kıyafetlerin rengine falan hiç dikkat etmiyorum yaa ,ama haklısın olabilir.o zaman ikincide ne için aglıyor.(belki babası kötü davranıyor diyedir.)
off cok merak ettim özet de gelse..

narima
20-11-07, 23:40
Merhabalar
Daha dogrusu ıyı geceler
bUGUN fragmanı bır kere daha ızledım.Cok seyler karısacak.Duygular karısacak,aıleler karısacak.Dahada dogrusu ASI ıle DEMIR bırbrılerıne karısacaklar
Ama demır ,asıyı ılk gordugunde ona ısınmıstı.Ihsanın kızı oldugunu ogrendıgınde ondan bıraz nefret eder gıbı oldu ama o bır anlık bırseydı veya 2 gunluk bırseydı.Ona emır verırken veya laf soylerken bıle nefretle bakamıyor.Hep bakısları asıye karsı yumusak.Asıl ası ,demıre asık oldugunu veya bırseyler hıssettıgını anlayacak bu bolum sanırım
Ama aslan benı korkutuyor.O adamda dogustan berı olusmus bır nefret var ıhsan bey ve aılesıne karşı.Bırtek asıye yumusak.Ona asık bence.Aılede bılıyor ve sureklı onu uzak tutuyorlar.Zaten cokda sınırlı ve asabı......
Dedenın ve ıhsanın demırden degıl asıl aslandan korkmaları lazım.O adamda kasabayı karıstıracak kadar dedıkodu malzemesı var.Her an patlamak uzere beklıyor.Ve baba onu durduruyor.

narima
20-11-07, 23:43
zaten asklarını itiraf etmeleri demek,yeni entrikaların araya girmesi demek bence. potansiyel kara kedi leylayı devreye sokabilirler mesela:(

kıyafetlerin rengine falan hiç dikkat etmiyorum yaa ,ama haklısın olabilir.o zaman ikincide ne için aglıyor.(belki babası kötü davranıyor diyedir.)

Fragmanda hatırlarsanız BABA,ASI'ye dıyorkı:
Cok basarısızlıklarım olmustur ama her zaman selen ovunmustum dedı.Gecmıs zaman kullandı.Bu asıyı cok uzmus olmalıkı aglıyor.Ası ancak babasından azar ısıttıgı zaman aglar.Demır aglatamaz onu.Basında babasını durdurup benı dınlemedın daha demesı ondan sonra yukarıdakı replıkler aynı anda baba ve kız arasında gecıyor ve sonrasında ası aglıyor bence.
Ası'nın demıre barıs cubugu uzatmasıda herhalde demır'ın cıftlık ıcın yaptıgı bırseyden dolayı olabılır gıbıme gelıyor

aasiii
20-11-07, 23:45
Merhabalar
Daha dogrusu ıyı geceler
bUGUN fragmanı bır kere daha ızledım.Cok seyler karısacak.Duygular karısacak,aıleler karısacak.Dahada dogrusu ASI ıle DEMIR bırbrılerıne karısacaklar
Ama demır ,asıyı ılk gordugunde ona ısınmıstı.Ihsanın kızı oldugunu ogrendıgınde ondan bıraz nefret eder gıbı oldu ama o bır anlık bırseydı veya 2 gunluk bırseydı.Ona emır verırken veya laf soylerken bıle nefretle bakamıyor.Hep bakısları asıye karsı yumusak.Asıl ası ,demıre asık oldugunu veya bırseyler hıssettıgını anlayacak bu bolum sanırım
Ama aslan benı korkutuyor.O adamda dogustan berı olusmus bır nefret var ıhsan bey ve aılesıne karşı.Bırtek asıye yumusak.Ona asık bence.Aılede bılıyor ve sureklı onu uzak tutuyorlar.Zaten cokda sınırlı ve asabı......
Dedenın ve ıhsanın demırden degıl asıl aslandan korkmaları lazım.O adamda kasabayı karıstıracak kadar dedıkodu malzemesı var.Her an patlamak uzere beklıyor.Ve baba onu durduruyor.

evet demir asiye sert bile bakamıyordu;tokat bir anlıktı belki ihsanın kızı olmasının acısını cıkardı. kolundan cekip götürmesi ise;yanlış anlasılmadandı.
ama geri kalan karsılasmalarda hep yumusaktı ona karsı,cok tatlı bakıyordu,yine o sekilde konusuyordu. ilk emrinde bile lütfen kelimesinii eklemişti...

aslan kesinlikle cok kötü seylere sebep olacak. ve bir gün asiye yanlış bir davranısta bulunacagından eminim,belki 6. bölümde. cevriyeye yapmaya kalktı,asinin de kokusunu sapıkca içine cekti. aşk falan değil o,sapıklık.

ah beni o sete salsınlar,aslanın gözünü morartırım:img-black :)

karafirtina
20-11-07, 23:46

evet ya ozet niye gelmediki be
su leylayi demisin ama bence asklarini itiraf etmedi once gelse su leyla daha guzel olur ozaman asi kiskanacak ve demir er ona sen bnei kiskaniyomusun aside tabi neyini kiskaniyim flaan konusmasi aralarinda gecer ya daha guzel olur ..bence uzun sure soylemesinler birbrlerini sevdigi

su ozet gelse bile kesingnee 3 satir cik biseydir hic birseyanlamayiz ozet vermesibler onun yerine baska bir framgan daha verseler olur yani

aasiii
20-11-07, 23:50
evet ya ozet niye gelmediki be
su leylayi demisin ama bence asklarini itiraf etmedi once gelse su leyla daha guzel olur ozaman asi kiskanacak ve demir er ona sen bnei kiskaniyomusun aside tabi neyini kiskaniyim flaan konusmasi aralarinda gecer ya daha guzel olur ..bence uzun sure soylemesinler birbrlerini sevdigi

su ozet gelse bile kesingnee 3 satir cik biseydir hic birseyanlamayiz ozet vermesibler onun yerine baska bir framgan daha verseler olur yani

asi-demirin yıldız seyrettiğini iddia etmişti galiba bir arkadas belki baska bir fragman daha yayınlanır.

ama özetten de ,asi-demir nie yumusadılar,asi calısmaya devam edecek mi,demir-süheyla konustu mu bunlarla ilgili birşey ögrenebiliriz.

resimler gelsin resimler :P

bu arada melek gitmiş herhalde. hiç yoktu??

doralaves
21-11-07, 00:03
slm arkadaşlar.hepiniz gibi fragmanı görünce çok mutlu olmuştum.sonunda asi demir aşkı başlıyor diye.ama birkaç defa izleyince başka şeyler düşünmeye başladım.hepimizin bittiği o iki sahne bakışma ve battaniye sahneleri bence hayal.bakışma sahnesinde asi demiri düşünüyor o sebeple karşısında demirin olduğunu hayal ediyor.battaniye sahnesinde de tam tersi demir asiyi düşündüğü için battaniyeyi getiren kişiyi asi olarak hayal ediyor.benim düşüncem bu ama umarım böyle değildir.

aasiii
21-11-07, 00:07
slm arkadaşlar.hepiniz gibi fragmanı görünce çok mutlu olmuştum.sonunda asi demir aşkı başlıyor diye.ama birkaç defa izleyince başka şeyler düşünmeye başladım.hepimizin bittiği o iki sahne bakışma ve battaniye sahneleri bence hayal.bakışma sahnesinde asi demiri düşünüyor o sebeple karşısında demirin olduğunu hayal ediyor.battaniye sahnesinde de tam tersi demir asiyi düşündüğü için battaniyeyi getiren kişiyi asi olarak hayal ediyor.benim düşüncem bu ama umarım böyle değildir.

olabilir ama sanmıyorum.asi niye demiri düşünsün veya demir niye asiyi hayal etsin ki,ask yasıyorlardı da ayrı mı düştüler hayır kendileri bile bunun farkında değiller.
bir arkadas da battaniyeyi melek'in getirmiş olabilecegini ama demirin onu asi olarak göreceini yazmıs,olabilir ama öyle olsa demir önüne bakarken melek gelir arkasını döndüğünde asiyi görürdü. böylesi saçma olur yoksa. arkasında da mı gözleri var demirin asiyi görsün.
saygılar..

vision
21-11-07, 00:17
Jane Austen, Pride and Prejudice (Türkçe'ye eskiden 'ask ve gurur' olarak cevrilen, ama simdi orjinaline sadik kalinarak 'ask ve önyargi' olarak cevrilen) kitabini okuyan varsa Asi dizisinin bu kitaba paralellerini hemen görebilirsiniz..

Kasabaya iki yabanci gelir , Demir ve Kerim (Gurur ve önyargi'da Mr Darcy ve arkadasi Colonel Fitzwilliam).

Kerim (Colonel Fitzwilliam) hemencik ailenin en büyük kizi olan Defne'ye (Jane'e ) asik olur..
Bu kiz narin, sarisin, agirbasli, tam bir ev kizidir.
Annesi onun iyi bir talip bulup evlenmesini cok istemektedir. Her ikisinde de..

Demir 'de (Mr Darcy) ailenin asi ve dikbasli ikinci büyük kizi olan Asi'den (Ellizabeth'e ) hoslanir. Ama bu ask aslinda nefret ve catismayla baslar. Once baya bir sürtüsme ve cekimse yasarlar.. Ama asklari da bir o kadar büyük olacaktir..

Gurur ve önyargi'da ailenin bes kizi vardir ve ekonomileri biraz bozulmaya yüz tutmustur. Asi'de ailenin 4 kizi var ve onlarin da ekonomik sorunlari var.

Ben bu kitabi ve bunun filmini de cok severek izlemistim. Su anda Asi'yi de ayni sekilde severek izliyorum..

Kanal D bugünlerde güzel dizileri ekranlara tasiyor..

SONAY T.
21-11-07, 08:40
günaydınlar,

battaniye sahnesi öncesi ve sonrasını merak ediyorum.:love01::love01:
..o ortamda Asi ve Demir uzun uzun konuştuktan sonra mı battaniye geldi?..Eğer öyle ise Asi kızımız atağa geçmiş, düşünceli davranmıştır..Asi,asi tavırlarını bir kenara bırakmaya başladı demektir....:img-kiss:

1 aydır yaptığımız yorumlar yerini buluyor..:img-yes::img-clapp
Aslan Süheyla teyzenin Yusuf ağadan çocuğu...tüyolara Nivea arkadaşımıza teşekkürler.
İhsan beyin Aslan'a neden gıçık olduğu onu terslediği de anlaşılıyor..her defasında babasının azgınlığını görüyordurrr..:dito:dito:dito.
kendi de Süheyla'yı sevmiştirrr..Aslan onun için geçmişten gelen kötü anıdırrr...:img-yes:

LİSA
21-11-07, 08:55
Jane Austen, Pride and Prejudice (Türkçe'ye eskiden 'ask ve gurur' olarak cevrilen, ama simdi orjinaline sadik kalinarak 'ask ve önyargi' olarak cevrilen) kitabini okuyan varsa Asi dizisinin bu kitaba paralellerini hemen görebilirsiniz..

Kasabaya iki yabanci gelir , Demir ve Kerim (Gurur ve önyargi'da Mr Darcy ve arkadasi Colonel Fitzwilliam).

Kerim (Colonel Fitzwilliam) hemencik ailenin en büyük kizi olan Defne'ye (Jane'e ) asik olur..
Bu kiz narin, sarisin, agirbasli, tam bir ev kizidir.
Annesi onun iyi bir talip bulup evlenmesini cok istemektedir. Her ikisinde de..

Demir 'de (Mr Darcy) ailenin asi ve dikbasli ikinci büyük kizi olan Asi'den (Ellizabeth'e ) hoslanir. Ama bu ask aslinda nefret ve catismayla baslar. Once baya bir sürtüsme ve cekimse yasarlar.. Ama asklari da bir o kadar büyük olacaktir..

Gurur ve önyargi'da ailenin bes kizi vardir ve ekonomileri biraz bozulmaya yüz tutmustur. Asi'de ailenin 4 kizi var ve onlarin da ekonomik sorunlari var.

Ben bu kitabi ve bunun filmini de cok severek izlemistim. Su anda Asi'yi de ayni sekilde severek izliyorum..

Kanal D bugünlerde güzel dizileri ekranlara tasiyor..

evet bu film cok güzeldi.ama ben kitabını bilmiyordum vaktim olunca alıp okumayı düşünüyorum.zaten dizilerimizin coğunda esinlenme var ama artık seyircide uyanık cıktı ve hemen fark ediyor
ASİ başlar başlamaz beni saran bir dizi oldu.fragmandan pek bir şey anlaşılmasada hemen aşk olamayacağı kesin.gecmişin kavgaları yeni başladı
ihsan bey neden neriman diye bağırmakta merak ettim.cemal ağa da tam görgüsüz damadı borç istemeye geliyor diz çök yalvar manasında bir şeyler geveliyordu.
süreyya ile ihsan bey arasında geçmişte bir ilişki olmuş olabilirmi.sanki neriman hanımı ihsan bey zorla almış gibi bir his uyanmıştı gecen bölümde bende .yanılıyormuyum

LİSA
21-11-07, 08:58
günaydınlar,

..o ortamda Asi ve Demir uzun uzun konuştuktan sonra mı battaniye geldi?..Eğer öyle ise Asi kızımız atağa geçmiş, düşünceli davranmıştır..Asi,asi tavırlarını bir kenara bırakmaya başladı demektir....:img-kiss:

Aslan Süheyla teyzenin Yusuf ağadan çocuğu...tüyolara Nivea arkadaşımıza teşekkürler.
İhsan beyin Aslan'a neden gıçık olduğu onu terslediği de anlaşılıyor..her defasında babasının azgınlığını görüyordurrr..:dito:dito:dito.
kendi de Süheyla'yı sevmiştirrr..Aslan onun için geçmişten gelen kötü anıdırrr...:img-yes:

bu tüyo nerden cıktı.doğrumu acaba şimdi dahada ilginç oldu.aslan başlarda bu aileye karşı iyi gibi duruyordu ama sonradan atıp tıtmalar çalışan kızlara yan gözle bakmalar ve asi ye olan gizli aşkı bu cocuk ortalığı fazla karıştıracak

birde kafama takılan asi meksika dizilerinden fırlamış çifçi kızlar gibi giyinmekte ben türkiyede böyle giyinildiğini görmedim çiftliklerde bizim giyim tarzımız değil bu daha modernize bir şeyler olabilirdi

mss.ecem
21-11-07, 09:01
günaydınlar,

Günaydın Sonay'cım :)

Walla bana bahtanıye sahnesı cok sacma geldı hangı ara o kadar yakınlastılar da Asi Demir'in cıftlıgne gıttı de usumesin dıe bahtanıye ortuyo ve de gulumsesıyolar cok ılgınc dogrusu..boyle bırsey olmasını cok ısterım ama daha zamanı degıl gıbı olsa olsa Asi orada calısmak ıcın babasıyla ınatlasır ve calısmaya tekrardan baslar sadece bu neden gelıyor aklıma yada ruya hayal olamaz cunku hayal olacak kadar yakınlasmadılar hayal edecek kadar ama ruyasına gırmıs olabılır etkılendıler sonucta bırbırlerınden :img-blush

İhsan aga'nın AsLan'ı sımdıye kadar 10 kere ısten atması lasımdı hele hele 4.bolumun son sahnesınde Asi ıcın neler dedı bunları ben bıle duyunca sok oldum yanı ama atmıyor ısın ıcınde baska bır ıs var hem Ökkesler ıcın de degıl Ökkes zaten Aslan ısten atılsa sesını cıkarmaz calısmadıgını yakındıgını goruyor ama gururu kırılmasın dıe yapmıyor olabılır tabı :img-cool2

SONAY T.
21-11-07, 09:20
bu tüyo nerden cıktı.doğrumu acaba şimdi dahada ilginç oldu.aslan başlarda bu aileye karşı iyi gibi duruyordu ama sonradan atıp tıtmalar çalışan kızlara yan gözle bakmalar ve asi ye olan gizli aşkı bu cocuk ortalığı fazla karıştıracak..
Sevgili Liza,
bence doğru tüyolar...Nivea profiline girin..repliklre kadar vermişş..
Aslan da ezik çocuk karakteri vardı....:icon_whis
Aslan'nın Asi'ye olan ilgisi zaten ilk bölümde vardı..şimdilerde diğer kızlara takılmasına dönüştü..:img-yes:

Günaydın Sonay'cım :)

Walla bana bahtanıye sahnesı cok sacma geldı hangı ara o kadar yakınlastılar da Asi Demir'in cıftlıgne gıttı de usumesin dıe bahtanıye ortuyo ve de gulumsesıyolar cok ılgınc dogrusu..boyle bırsey olmasını cok ısterım ama daha zamanı degıl gıbı olsa olsa Asi orada calısmak ıcın babasıyla ınatlasır ve calısmaya tekrardan baslar sadece bu neden gelıyor aklıma yada ruya hayal olamaz cunku hayal olacak kadar yakınlasmadılar hayal edecek kadar ama ruyasına gırmıs olabılır etkılendıler sonucta bırbırlerınden ...

İhsan aga'nın AsLan'ı sımdıye kadar 10 kere ısten atması lasımdı hele hele 4.bolumun son sahnesınde Asi ıcın neler dedı bunları ben bıle duyunca sok oldum yanı ama atmıyor ısın ıcınde baska bır ıs var hem Ökkesler ıcın de degıl Ökkes zaten Aslan ısten atılsa sesını cıkarmaz calısmadıgını yakındıgını goruyor ama gururu kırılmasın dıe yapmıyor olabılır tabı :
Ececim,
Battaniye sahnesi bizi şok etti..erken oldu kıvılcımlar..bence rüya değildirr o sahnelerr..
ya Demir'in aşka inanmayan Demir'in gizli bakışlarını yaaa..:icon_whis

Sorularım var sorularrım,,,,:img-yes:
1**Aslan ,yusuf ağanın oğlu olduğunu duyarsa,anlarsa tepkisi ne olur?..
olmayan mal varlığından pay isterr mi?
2**Süheyla Aslan'nın kendi çocuğu olduğunu nalarsa nasıl tepki verir?
3**ya Demir Aslan'ın kuzeni olduğunu duyarsa,Süheyla'nın Yusuf ağadan çocuğu olduğunu öğrenirrse, Kozculara öfkesi artar mı?..azalır mı?

yöneticilerden isteyin olacak nacizane,
:img-kiss::love09::love01::love04::dito:img-cray::cheer:
bu ıconları mesaj yazma sayfasına taşıyabililer mi?

mss.ecem
21-11-07, 09:32
2**Süheyla Aslan'nın kendi çocuğu olduğunu nalarsa nasıl tepki verir?
3**ya Demir Aslan'ın kuzeni olduğunu duyarsa,Süheyla'nın Yusuf ağadan çocuğu olduğunu öğrenirrse, Kozculara öfkesi artar mı?..azalır mı?

Hemen cevaplıyım Sonay'cım :)

1-Walla zaten Aslan aiLesine duskun degıl cok ta ılgı gormemıs babasından babası gıbı gormuyor yanı bıcak bıle cektı eger onun ogluysa ve bunu anlarsa bır koz olarak kullanır bunu Ihsn agayı sevmıyor zaten mal mülk herseyı para olsun kullanmaya calısır :img-cool2

2-Kozcaogullarına ıntıkamı bır kat daha artar cunku cocugumu elımden aldınız ve bunun acısını cıkarıcam cınsınden :img-yes: Demıre bulasma onlara dese de ogrendıgı anda kendı ıntıkam almak ısteyecektır :img-blush

3-Demir'ın Kozcaogullarına ofkesı bır kat daha artar cunku annesıne kotuluk yaptıgını dusunurken onlar yuzunden oldugunu dusunurken bır de teysesıne zarar vermısler o zaman tam gozu donecektır :sad53:

Sorular ıcın cok tesekkur ederım cnm :)

Evet o ıfadelerı eklersenız cok sevınırız

SONAY T.
21-11-07, 09:47
Sevgili Ecem cevapladığın için ben teşekkür ederim....
1-Walla zaten Aslan aiLesine duskun degıl cok ta ılgı gormemıs babasından babası gıbı gormuyor yanı bıcak b