PDA

Tüm Versiyonu Göster : Diziden Son Haberler

kubkub
27-04-06, 12:11
yeni aldığım bi habere göre çalkantılı yaşantısı sebebiyle diziden atılmış.
bu haberin doğruluğu var mı? araştıralım bence?

melis_er
27-04-06, 22:54
aynısını bende okudum gazetede doğru mu ki?

bone88
27-04-06, 23:44
değildir OLAMAZ... marissa sız olmaz... cılkını çıkarmasınlar... çocuk dizisi mi sanki...
eğer bu haber doğruysa bana da yetkili bir şirket-kanal-internet sitesi verin... mail yağdıralım

sbuffy
28-04-06, 17:30
yapımcıya 4.sezonda marissanın olup olmayacağını sormuşlar.yapımcıda o bir profesyonel ve finalde ne olacağına bağlı demiş.bir önceki soruyada fantastik dörtlüden birinin ölebileceğini söylemiş.en güçlü ihtimal marissa veya seth.ama yorumlarda çoğu kişi mischanın sete geç geldiğini,çekimleri aksattığını bu yüzden onun diziden ayrılabileceğini söylüyor.

*orly*
28-04-06, 19:45
aaa yaa nasıı olur yanii 4lüden birii diziden çıkarılırsaa diziniinn ne tadıı kalırkii böylee bişii yapamazlarr marrissa ana karakterlrdenn birii helee sethh çıkarılırsaa the o.c diye bişii olmazz söliimm tamaamm çalkantılıı bii yaşamıı olabilirdee yanii bile biledee ladess denmezz :icon_mad:

sELİN_15
28-04-06, 20:02
umarım ayrılmaz ama büyük ihtimalle gidicek gibi... mischa barton marissa cooper karakterinin geldiği konumdan memnun diilmiş ve sürekli hayranlarından tepkiler alıyomuş bunun da etkisi varmış diziden ayrılmasında... finalde gerçekleşicek bi olay bize bunun cvbını vereicek zaten....

bone88
28-04-06, 21:19
diyorum ya nasıl ulaşabileceğinden haberdar edin beni... siz marissa dan memnunsanız iyi tepkilerle destek olun... damlaya damlaya göl olur... belki bizim e-mail lerimiz az da olsa etkiler

Angel-us-
28-04-06, 22:05
Marissa yı bilmem de Setheleh giderse ortada O.C. kalmaz :) Marissa çok cıvık bir role büründü dizide gitmesi bence de doğru olur. Yani yemediği halt kalmadı deyim yerindeyse bundan sonra tövbe edip Ryan ın kollarına atlasa da saçma olur.

_free_
28-04-06, 22:12
ya bence çok saçma..hele bu kadar sevilen bi dizi ve 4 ana karakter varken..ve gördüğüm kadarıyla marissanında çok seveni var..adam'ın çıkarılması çok daha saçma çünkü diziyi asıl o keyifli hale getirio..böyle bi riski göze alabilirlermi..çok yanlış bi karar olur bence bu..!

hazal14
28-04-06, 22:48
arkadaşlar evet haber doğru ama nedeni hala tartışılıyor
1-mischa dziden atıldı
2-hayranlarını kaybetmemek için diziden ayrıldı
bi tane daha vardı ama unuttum şimdi ama bana göre 2.seçenek daha mantıklı çünkü 3.sezonda marissa iyice aştı kendini antipatiklik sınırını aştı yani bunu için olablir

hazal14
28-04-06, 22:50
finalde birinin vurulucaından bahsediyorlardı o marissa olabilir o zaman 4 ana karakterden biri demişlerdi

sELİN_15
29-04-06, 17:59
ya bi atılma söz konusu diiil zaten... yapım kadrosu ve mischanın vericeği ortak bi karara bağlı durum... mischanın sinema projeleri nedeniyle dizi çekimlerini aksattığı tartışılıyor tabi bi de marissa cooper karakterinin geldiği dönüşü zor bi nokta var... ryan - marissa ilişkisinin geldiği durumu da göz ardı etmemek lazım... bütün bunlar göz önüne alınınca mischanın yapım kadrosuyla anlaşıp diziden ayrılmasına karar verilebilir... senaristin yağtığı bi açıklama da var ortada ... fantastik dörtlüden birinin 4.sezonda olmayabiliceğini açıklamış... finalle ilgili spoilerları da düşününce ana karakterlerden birinin ayrılıcağı ve büyük ihtimalle de bunun mischa olucağı kendini belli ediyo... ama ben kendi adıma mischanın ayrılmasını istemiyorum... dizi kimlerle başladıysa aynı kadroyla da bitsin isterim ben... ne seth ne de mischa ayrılmamalı... eğer böle bişi olursa 1.sezondan beri düşüş gösteren reytingler iiiice dibe vurur...

havincim
29-04-06, 19:15
ben bu diziyi marissa-ryan ikilisi için izliyorum...zaten senaristler iki de bir onları ayırıyorlar bu da yetmemiş gibi şimdi de atılma konusu çıktı başımıza...
ne kadar saçma birşey...dizide ana karakterlerden biri çıkınca dizi çok anlamsız oluyor...haberi okuyunca küplere bindim cılkını çıkardılar :icon_evil

sbuffy
29-04-06, 19:18
-mischanın sete geç gelmeye başlamasından dolayı diğer oyuncuların rahatsız olmaya başladığı,
- mischanın bu tempoya fazla ayakuyduramayıp sette sık sık rahatsızlanmaya başladığı için diziden ayrılmayı düşündüğü söylendi
-mischanın marissanın geldiği durumdan rahatsız olduğu için yapımcıyla görüşüp ortak bir kararla diziden ayrılmaya karar verdiği
-seyircilerin marissanın geldiği duırumu eleştirdikleri bu yüzden yapımcının mischayla yollarını ayırmaya karar verdiği söylendi.
şimdiye kadar çıkan söylentiler bunlar.mischanın gerçekten ddiziden ayrılıp ayrılmayacağı 18 mayısta yayınlanacak 3.sezon finalinde belli olacak.

hazal14
29-04-06, 19:29
ben şahsen artık bu diziyi summer ve seth için izliyorum çünkü ortada marissa ve ryan'ın aşkı diye birşey kalmadı.kaç kere ayrıldıklarını bile hatırlamıyorum.eğer birbirlerini gerçekten sevselerdi böyle bi dargın bi barışık gitmezdi.dizi iyice bozuldu.3.sezon bölümlerini izliyorum ve kötü karakter olan caleb'ın yerine iki tane kötü olmayan ama maymunluğundan şüphe ettiğim kişinin geldiğini görüyorum.çok saçmalaştı artık :icon_mad: .bana göre dizide bir tek summerla seth'in aşkı gerçek
ahh josh shwartz ahh!!!!
diziyi de mahvettin bizi de

bone88
29-04-06, 19:58
ne seth i ne summer ı hatta ne ryan ı dizi bu... yarışma programı deil... bir dizi tüm oyuncularıyla vardır
tabii ben sette neler oluyo bilmiyorum ama öyle bir durumda bile marissa diziden ayrılır da devam ederse saçma olur... bu kadar tutmuş bir gençlik dizisinde oyuncu değiştirmek büyük cesaret... kolay kolay yapamazlar öyle birşey...
hem bana kalırsa marissa nın (ryan ın da) bu kadar şey yaşamaları hata yapmaları hepsi aralarındaki bağın kolay kolay kopamayacağını göstermek içindir
senaristlerimiz bu olayı güzelce bağlar

ha bi de marissa yoksa ben de yokum

sELİN_15
30-04-06, 11:14
yeni bişi daha var... senarist bütün bu çıkanların asılsız söylentiler olduğuyla ilgili bi açıklama yapmış... forumlarda şimdi bu olay dönüyo... ama neyin ne olduğunu finalde anlicaz... ya da umarım anlarız... öğrenmek için 4.sezonu beklemek zorunda kalmayız inş...

hazal14
30-04-06, 12:09
büyük bi ihtimalle beklicez
çnkü her sezon finalinde böle oluo olaylar yarım kalıo

bone88
30-04-06, 14:28
inşallah haklısındır sELİN_15 ... marissa sız olmaz yaa
hollywood onun için daha iyi belki ama biraz bencilce de olsa... senede bir kaç kez yerine her hafta izlemek daha çok sevindirir bizi

dazzle
07-05-06, 13:51
valla daily mirrora açıklama yapmiş sanirim
First we heard rumours that Mischa Barton was trying to get out of her contract on The OC. But the show's makers said it was just that, a rumour, and the girl herself also denied it. However, there's now talk that her character will be killed off in the last episode of the current series, according to the Daily Mirror.

An on-set insider said: "Mischa is definitely going. She hasn't been happy. There's no chance that Mischa will be in the show this time next year."

A spokesman for The OC said: "I can't confirm or deny whether someone will be killed off. Viewers will have to tune in to find out."

Mischa plays troubled teen Marissa Cooper in the show but has also appeared in films including The Sixth Sense, Lawn Dogs and Notting Hill. It's thought that the Mischa is keen to concentrate on her movie career rather then continue with the TV drama.

Source: Sky Showbiz

meltemyucel
10-05-06, 12:14
valla daily mirrora açıklama yapmiş sanirim
First we heard rumours that Mischa Barton was trying to get out of her contract on The OC. But the show's makers said it was just that, a rumour, and the girl herself also denied it. However, there's now talk that her character will be killed off in the last episode of the current series, according to the Daily Mirror.

An on-set insider said: "Mischa is definitely going. She hasn't been happy. There's no chance that Mischa will be in the show this time next year."

A spokesman for The OC said: "I can't confirm or deny whether someone will be killed off. Viewers will have to tune in to find out."

Mischa plays troubled teen Marissa Cooper in the show but has also appeared in films including The Sixth Sense, Lawn Dogs and Notting Hill. It's thought that the Mischa is keen to concentrate on her movie career rather then continue with the TV drama.

Source: Sky Showbiz

dazzle peki bize Türkçe Mealinide açıklarmısın :) Biz bişey anlamadıkk

dazzle
10-05-06, 12:45
dazzle peki bize Türkçe Mealinide açıklarmısın :) Biz bişey anlamadıkk
hay hay hemen açıkliyim
bir duyuma göre mischanin kontrati iptal edilmiş ama o bunu yalanlamiş.yinede son bölümde contrati iptal edilmiş.açıklama yapmişlar sanirim menejeri mischa mutlu deilmiş ve önümüzdeki sene devam etme sanşı yokmuş yani bırakmıiş diziyi.ama yinede resmi bir açıklama yokmuş yani oc yapımcılari ser verip sır vermiyolarmiş ama bukadar şeyde asparagas olamaz heralde.neyse artık yeni filmlere fln bakacakmiş yani bukadar özeti budur arkadaslar ama ben marissanin gitmesini hiç istemiyorum açıkcasi :img-sorry

Taurus
11-05-06, 00:38
Uzun bir aradan sonra tekrar The O.C. dünyasına daldım.Dizi de pek bir gelişme olmamış.Bu arada dizi senaryo yazarlarından J.J.Philipin'in torunu olan sınıf arkadaşım Burak'tan aldığım bilgileri de buraya yazıyorum.

3.sezon sonunda pek çok kişiyle yollar ayrılıcak.Dizinin 4.sezonu çekilip çekilmeyeceği belli değil.Bu sene senaryo yazarları dizi karakterlerinin kendine özel senaryo istemeleri yüzünden baya zorlanmışlar.Bu da dizinin neden senaryo yönünden çöküşe geçtiğini gösteriyor. (Özellikle Mischa Barton) Oyuncuların pek çoğu 1.sezonda ağızlarımızın içine bakıyolarlardı.Şimdi onları ünlü yapınca kendilerine göre senaryo yazdırıyorlar diye sitem ediyor yazarımız.

Son olarak birkaç ilginç bilgi vereyim ---> Dizide; dizi yöneticilerinin seçtiği niteliklerin aksine kendi getirdiği giyim,kuşanım,kuaför gibi şeyleri oyunculardan en çok Kirsten önemsiyormuş.:) Kirsten hakkında bir bilgi daha vereyim.3.sezon ortasında çekimlerde olanlar yüzünden az kalsın diziden ayrılacakmış.Sebebi Sandy Cohen ile öpüşme sahnelerinde Peter Gallagher'ın isteyerek içine düşmüş gibi kendisini öpmesiymiş.:O

Yazdıklarıma biraz inanmak zor ama bana göre Sandy Cohen olayı hariç diğerlerine inanıyorum.:)

Dizinin senaryo yazarlarından J.J.Philipin Türk asıllı Amerikan vatandaşı.Arkadaşım yazın dizinin setine de gitti.Bu sene de kısmet olursa kendim de gidicem.Bir de dizi setinden sizlere resim sunuyorum.;)

Burak - Baitshop
http://img238.imageshack.us/img238/2368/losangeles1925zk.th.jpg (http://img238.imageshack.us/my.php?image=losangeles1925zk.jpg)

Burak - Havuz Evi
http://img154.imageshack.us/img154/4431/losangeles2108pt.th.jpg (http://img154.imageshack.us/my.php?image=losangeles2108pt.jpg)

Burak - 3.sezonda çok gördüğümüz deniz kulübesi.:)
http://img74.imageshack.us/img74/922/losangeles2208ii.th.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=losangeles2208ii.jpg)

Burak - Venice Beach
http://img207.imageshack.us/img207/7505/venicebeach0466um.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=venicebeach0466um.jpg)

hazal14
12-05-06, 14:37
ne kadar şanslı bi arkadaşın varmş ya
efkarlandm şimdi :img-cray: :img-cray:

zehirli sarmaşık
12-05-06, 20:27
marissanın yemediği halt kalmadı yani...lezbiyen oldu,bahçıvanlarını sevmediği halde duygularıyla oynadı vb... :icon_evil :icon_evil ee bu nedenler tabii hayranlarını kızdırmıştır....Ama ayrılmamalı yani o zamanda gençlik dizisinden çıkıp 3 kişiyi mi seyretcez biz şimdi.... :icon_roll :icon_roll :icon_roll

(Şahsen adam brody seyretmeye bıkmam ama.... :blush: :blush: )

bone88
12-05-06, 21:26
bence de mischa biraz dikkat etmeli zamanında tutan gençlik dizilerinden akıllı oyuncular sıyrıldı kapris yapanlar söndü umarım marisa sönmez...

dizi genel olarak güzel ama ben mischa yı seviyorum onu başka nerde görebilirim kiiiiiii:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_sorr :img-sorry

_betüll_
13-05-06, 10:25
aman bence sallıyolardır diziden bıkanları tekrar ekran başına bağlamak bence amaç çocuk oyuncağımı bu dizinin başrol oyuncusunu diziden atarsa dizi hepten saçma hale gelir zaten öncelilkle michanın fanları diziyi izlemeyi bırakır bence böyle bi riski göze alamazlar nasıl şimdi aşk oyununu saçmaladıysalar we izlicilerinn yarısını kaybettiyseler öyle

Taurus
13-05-06, 22:33
Arkadaşlar Mischa Barton diziden kesin olarak atıldı bunu izah edeyim sizlere.Kaprisli olan bir iki oyuncuyla da uzlaşma yoluna gidildi.;)

dazzle
13-05-06, 22:47
Arkadaşlar Mischa Barton diziden kesin olarak atıldı bunu izah edeyim sizlere.Kaprisli olan bir iki oyuncuyla da uzlaşma yoluna gidildi.;)
evt arkadaslar sallama fln yok yani maalesef haber dogru

bone88
13-05-06, 23:31
ya taurus bu olaylar cereyan edeli ne kadar oldu... yani artık mischa seti bırakacak kadar geçti mi zaman yoksa sadece karşılıklı fes mi ettiler de sezzon sonuna kadar falan kalacak...

yani mail lerimizin bir faydası olur mu? olursa nereye atabiliriz?

Taurus
14-05-06, 13:14
3.sezon zaten 18 mayıs'ta oynayacak son bölümle sona ericek.Mischa Barton sezon sonuna kadar bizimle.Ondan sonra yok malesef.

Ayrıca e-mail atmanın nedenini anlayamadım.Bence Mischa gitsin yerine başka bir çömez gelsin.;)

bone88
14-05-06, 16:27
bugüne kadar oyuncu değişikliği yapan hiç bir diziden hayır gelmedi...

ayrıca o.c. seyirci kitlesinde ne kadar seth ci varsa bi o kadar marissa cı vardır...
tamam güzel gençlik dizisi ama ben mesela başka hiç gençlik dizisi izlemedim oyuncularına ısındığım için bu türde bir dizi izliyorum...
bi kere başlamış bulundum izlerim mecburen ama bahaneye de bakarım...

ben türiyedeki gösterimden bahsetmiyorum çekimden bahsediyorum arkadaşına sor da madem ya da senin bir bilgin varsa en azından kendimi teselli etmiş olurum...

babazula
19-05-06, 05:44
eveeeet, haala suphelenenler yada konuyla ilgili net bilgisi olmayanlar varsa sunu soylemek istiyorum: az once 3.sezon finalini izledim. Marissa maalesef 4.sezonda dizide olmiicak :img-sorry Ryan la beraber bi kaza gecirdiler -aslinda suikast girisimi desek daha dogru olur- Ryan kurtuldu ama Marissa kollarinda oldu.. kotuydu ya cidden cok kotuydu..

gecmis olsun!! :img-sorry :img-sorry

sbuffy
19-05-06, 12:15
mischa barton bir açıklama yapmış.doğru,doğru.karakterim öldü.diziyi izlemeye devam edin,yeni genç karakterler eklenecek ve onların da bir sürü fanı olacaktır demiş.

kazadan resimler(spoiler olmasın diye link olarak ekliyorum)

http://img132.imageshack.us/img132/2903/051906ocgraduates129kn.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/2466/051906ocgraduates138wp.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/1976/051906ocgraduates149vq.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/9688/051906ocgraduates111ip.jpg

beratiye
19-05-06, 23:19
sbuffy resimler için teşekkürler :img-sorry

irene
20-05-06, 20:57
hadı ye marıssanın gıtmesı kotu oldu umarım yenı gelen gencler tutulurdu ızlemege devam ederız bu dızıyı bu forumda mı baska yerde mı okudum tam emın degılım ama 4.bolum marrıssanın kardesı uzerıne yıkılcak gıbı soylentıler vardı onun uzerıne yogunlasacakmıs dızı bılgısı olan varsa bu konuda aydınlatırsa sevınırım:)

sbuffy
21-05-06, 16:39
rica ederim beratiye.irene öyle söylentiler var.4.sezonla ilgili ocsitelerinde yazılanlar:ryan marissanın intikamını almaya çalışacakmış,seth ve summer browna gideceklermiş,katihlin(marissanın kardeşi)horbora dönüp sorun çıkarmaya devam edeckmiş.taylor horborda öğretmenlik yapacakmış.

zehirli sarmaşık
02-06-06, 18:17
artık marissa fanları üzlmeye başlasınlar:img-sorry :img-sorry :img-sorry

herhalde fanlarının dizideki marissa karekterinin davranışları,disiplinsizliği ve kaprisleri yüzünden diziden atıldı...ama genede fena öldürmüşler kızı(resimlere baktım da..).Neyse ben genede diziyi seyretmeye devam edicem.yeni karakterlerde sevilcek diyorlarsa izleyip görcez..Haklılar mı haksızlar mı?....

sbuffy
08-06-06, 10:54
Mischa Oc'ye dönüyor mu?

İçerdeki bir kaynaktan alınan bilgiye göre Mischa gelecek sezon hayalet olarak ve flasbacklerle görülecek.Film kariyeri için The Ocden ayrılan Mischanın Prodüktörlerle görüşüp senaryoyu okuduğu ve hayalet fikrini beğendiği söyleniyor.

Angel-us-
08-06-06, 11:38
Mischa Barton çok akıllı, sinema kariyeri için diziyi terketti.. Şu gerçek ki dizilerde ünlü olanlar daha sonra sönüyorlar ve pek bi varlık gösteremiyorlar. İstisnalar hariç tabi.
O da "Marissa" rolü üzerine yapışıp kalmasın diye bıraktı veya senarist istemedi.. Gerçi bu kız daha 86 lı çok genç ama neyse :)

ikarus75
20-06-06, 12:56
Ya şu son iki sezondur Marissa karakterinin zaten sevilecek yanı kalmamıştı.Ama ölmeside üzücü oldu.Dizi biraz dağılmaya başladı gibi.İlk sezon çok güzeldi herkez Ryan'ın hikayesi üzerine odaklanmış ve ilgi duymuştu.Dizinin tutma sebebide bence bu hikaye idi.Bence Marissaya sağlam bir rakip çıkarmaları gerekirdi.

Neyse olan olmuş bari Marissa yerine hoş bir hatun gelse bari.:img-grin2

faith
20-06-06, 15:27
marissa ve ryanın aşkınının inanılır bir tarafı kalmamıştı.marissa bukadar yaşanılanlardan sonra ryana kul köle bile olsa kimse inanmazdı.marissanın diziden ayrılması iyi oldu ama onu özlüyecegiz.seth ve summer başrol olsalardı daha inandırıcı ve güzel olurdu dizide sadece onların aşkı yaşansa o dizi gene yürür.bundan sonra linsday ryana dönse iyi olacak o kız marissadan daha masum ve sevimli bence ryanı linsday hakediyor.
ben üçüncü sezonu izliyemedim ryanın yeni sevgilisi kim olacak bilen veya tahmin eden varmı?

melissy brody
20-06-06, 20:24
marissanın diziden felan çıktığı yok ben the o.c nin 3. sezon bölümlerini seyrettim marissa 3.sezonda ölüyo:img-cray: :img-cray:

songp
20-06-06, 23:38
demek kizimiz oluyor sok oldum. bence ryan icin ismini tam hatilamiyorum lindsay di galiba o gelmesin. hic kanim isinmamisti alingan ve acilarin cocugu ifadesi vardi. insallah getircekleri kisiyi cok ii secerler.

serdenis
21-06-06, 00:01
meraba arkadaslar ben buraya ilk defa yazıyorum the o.c. ne zaman ekranlarımızda görücez cok merak ediyorum eger bilginiz varsa lütfen cevap yazın yada ö.m. atabilirsiniz

FBemel
21-06-06, 01:32
sonbaharda başlıcak oc nin yeni bölümleri bildiğim kadarıyla arkadaşım.
4. sezonun marissanın kardeşine odaklı bi sezon olacağını öğrendiğimden beri keyfim kaçtı valla.
eğer böle bişi olursa 4. sezonu izlemem.
3. sezonla birlikte oc sayfasını kapatırım...bakalım neler olacak?

sbuffy
21-06-06, 11:26
4.sezon bölümleri en erken kasımda gösterilecekmiş.

ikarus75
21-06-06, 11:30
Evet Marissa 3.sezon boyunca var.Olay yani diziden ayrılması sezon finalinde oluyor.
Eğer Fbemelin dedikleri doğruysa yani dizi Marissanın kardeşi üzerine yoğunlaşacaksa Ryan'yine zor günler bekliyor.Malum bu aleden aklı başında bir kadın çıkmıyor.

3.sezondada yine Marissanın problemleri ve Ryan'ın onun arkasını toplamasıyla geçecek.Bence senaristler Marissa karekterini bu kadar antipatik hale getirmemeliydi.Ben ilk sezonda aldığım keyfi bu son iki sezonda alamadım.

bone88
21-06-06, 13:54
Mischa Oc'ye dönüyor mu?

İçerdeki bir kaynaktan alınan bilgiye göre Mischa gelecek sezon hayalet olarak ve flasbacklerle görülecek.Film kariyeri için The Ocden ayrılan Mischanın Prodüktörlerle görüşüp senaryoyu okuduğu ve hayalet fikrini beğendiği söyleniyor.

evet ben de hem hayalet olarak hem flashback lerle döneceğini duydum...düzenli konuk oyuncu olacakmış yani

DisCoNNecT
21-06-06, 15:51
bu ii olur ya ryanın geceleri yanına gelir falan onnla dertleşr hoş olablr
ryana da yeni bi kız getirsnler bnce hayat dolu bişe ne lindsay nede theresa herşeye sıfırdan başlasın seth summer götürür zaten

ucurumcicegi
22-06-06, 21:44
ya oc hangi kanalda yayinlaniyor....

ucurumcicegi
22-06-06, 21:51

ikarus75
23-06-06, 13:32

Şuan için bildiğim kadarıyla yayınlanmıyor.Yeni sezon eylül yada ekimdir cnb-e de yayınlanıyor.

serdenis
23-06-06, 22:38
sonbaharda başlıcak oc nin yeni bölümleri bildiğim kadarıyla arkadaşım.

cevap icin cok tesekkür ederim.:img-nyam:
niye bu kadar gec baslıyor..simdiye kadar baslaması gerekmiyomuydu

bone88
24-06-06, 13:44
hayır zaten sezon biterken yeni sezonun eylülde başlayacağı duyurulmuştu..

damla154
25-06-06, 00:59
arkadaşlar bnmde duyduğuma göre 3. sezonda Marissa ölüo ve dizi 17 bölüm fln olucak 3. sezon üstlk marissa öldükten sonra baya bi bölüm kardeşini gösterceklermiş bu arada ryan ın abiside ölmüomuş kurtuluomuş söylentiler bnlar umarım doğru diildr =(

DisCoNNecT
25-06-06, 12:26
ryanıun kardeş ölmedi :D 3. sezon 25 bölüm

engin92
04-07-06, 20:49
arkadaslar marissa 4.sezonda olcak mı olmıcak mı bilmiyorum ama 3.sezonun sonunda dördüde mezun oluyolar

sbnm92
04-07-06, 22:01
ya mezun oluyolarda marissa niye ölüyo.tamam marissa bütün bu olanlardan sonra ryana dönerse saçma olur belki ama marissanın öldüğü sahnenin avatarı war onun sonunda true love never dies yazıyodu.niye öldürdüler güzelim kızı yaaa:icon_cry:

seth-elif
05-07-06, 00:07
BENCE O.C DEEE DAWSON'S CREEK GBİ 6SEZON UZASINN:img-sorry AMA DWSONS GBİ BAYMASINNNNN FAZLAA...:img-elvis mesela ryan gzl olan hiçbi belası olmayan bi kıss bulsun yada linsayla yeniden çıksaa..:love05: çokmu hayal kurdum neee:img-grin2

sbnm92
05-07-06, 11:14
yapmaya lindsay sadece gıcık.marissanın yerini asla kimse dolduramaz

!! Elyf !!
18-07-06, 22:11
Okudugum bi habere gore (yanlis hatirlamiosam tabi) Marissa dizideki rolu dolayisiyla "kotu kiz" olarak bilinmeye baslamis. Bu nedenlede ayrilmak istemish. Ben artik diziyi takip etmiyorum ama en son izledigimde oluodu sanirim.:img-grin2 :fighting2

kusursuz
19-07-06, 13:02
Yaa inanmıyorum yaaa...Marissa'yı nasıl öldürebilirler,peki The O.C'nin ne tadı kalıcak artık...Ryan'la gıcık Linsday aşkını mı izlicez???Çok saçlamalamış,ben bu gidişle bu diziyi izlmeyi bırakıcam,çok saçmaladılar...Nerde o ilk bölümlerin tadı....

sbnm92
19-07-06, 14:00
ryanım marissasız kaldı :icon_cry: bencede saçma olucak yeni bölümler ama herlde diziyi ayakta tutmak için bişiler düşünmüşlerdir.ama yinede marissasız ocde hiç bi tat alamıycam :icon_cry:

seth-elif
20-07-06, 01:23
ya elbette 4.sezon öburlerinden daa ii olmicak..yaa 4.sezonda marissanın hayaleti gelse öle yine diziye hayalet olarak dewam etse:img-haha: :img-grin2 :img-grin2 ...valaa bakalım napcaklar mrk ettyoomm yanee.....
(bennce linsay ryan aşkıda öle çok gıcık olmas ama marissa ile arasındaki bağ gbi olmazzzz)

sethcohen
25-07-06, 19:32
marissayı çok sewiodum ya gidemez:img-sorry

summer___17
26-07-06, 10:48
lindsay olmazki olursa heralde tressa olur çocukda ryan dan olurr mutlu mesut yaşarlar 4.sezonda kaitlin faln olcak mış zati sıksık sonra yeni karkterler gelçekmiş

girl01
27-07-06, 18:01
ben gazetede okumustum, amerika´da teh ocnin yeni sezon bölümleri, yane marissanin olmadi bölümlerde, ratingler yariya düsmüs. onun icin 24 bölümden galiba 16 bölüme indirmisler ocyi.saten belliydi marissasiz oc güzel omuyacagi!:icon_cry:

sbnm92
27-07-06, 22:34
ağlıycam ya :icon_cry: marissasız oc olmazzz... bunlar hiç kavuşamıycaklarmı ya ! 4.sezonda seth ve summerın ilişkisindede bişiler olcakmış yalnış anlamadıysam :icon_cry: ryan ve marissa beraber olamıycaklar bari onlar olsunlar :icon_cry:

mischa_barton
28-07-06, 15:20
ya tam bi mischa hayranı olmama rağmen kızada çoook kızdım sonuçta bu diziyle şöhrete kavuştu ve canlandırdığı karakter sapıtmaya başladığı için diziyi bırakıo... sonuçta hem başka dizilerde hemde bizim dizilerde kötü karakterler hatta onlardan bu yüzden nefret edenler var ki marissanın yaptıklarına rağmen görüyorumki kimse mischadan nefret etmio madem öle kimse kötü karakterleri oynamasn olurmu öle şey kötü karakterler olmasa dizilerin tadı kalırmı hiç(ayrıca marissada hiç bişey yapmamışki):img-kiss:

sema0ih
05-08-06, 01:26
kimse varmı??

crazy_aşıık:)
05-08-06, 15:24
ya olamaz yaaa ...neden ya..gerçi doru hayranlarını kaybetmemek için olabailir ama o giderse film abuklaşır valla..:icon_neut :img-sorry olamaaz
...

crazy_aşıık:)
05-08-06, 15:27
ya eet neden bitirdiler o dizii hmn ya...güzeldi o ...hele diego ve roberta ayyy offf yaaa
... kimsenin dizi zevki kalmamış ...bütün dizileri mafettiler offf yaaa.haksızlık yaa:img-fie: :img-cray:

imge-brody
20-08-06, 19:02
marissa sezonun 3.finalinde ölüo.fox un sitesindeki aciklamaya göre mischa diyoki''evet ben öldüm ama insanlar diziyi izlemeye devam etsinler'':icon_cry: baska bi habere göre mischa 4.sezonda geri gelicem dio hangisi dogru görücez.insallah atilmaz her nekadar adam brody :love05: manyagi olsamda mishanin gitmesini istemem sonucta dizi o 4 genc üzerine kurulu.

Rock The Party
22-08-06, 12:41
siteye yeni üye oldum mischa ayrılması kousunu okudum bence the o.c macerası 3.sezon la beraber bitti :img-sorry

blueone
30-08-06, 22:17
ben marissa nın öldüğüne inanmıyorum saçma olabilir ama bir önceki sezon bekledikleri ilgiyi bulamadı dizi ve insanlar üzerinde merak uyandırarak diziye çekmeye çalışıyorlar yani inşallah benim dediğim gibi olur yoksa dizi çekilmez olacak:icon_cry:

oc_forever
07-09-06, 19:43
marissa yani mischa barton yapılan tum imza kampanyalarına gercekten on binlerce kisinin katıldıgı save marissa cooper olaylarına rağmen diziden tamamen ayrılmısa benziyor 4.sezon promolarında yok hatta duyumlarıma gore marissanın hayaleti bile gelmesi soz konusu(!)evet gercek soylüyorm bunu bir yerde okuduguma eminim ...ayrıca 4.sezon trailer ındada bir cenaze var ....ve 3. sezon da marissa dısında baska birinin oldugunu sanmıyorum:icon_cry:

melis_krmcm
08-09-06, 00:58
mischa nın diziden çıkmasına üzüldüm ya onsuz dizi devam eder ama yine de eski tadı vermez bence..

imge-brody
19-09-06, 09:15
ya ewet kesin yok 4. sezonda cünkü fox un resmi oc sitesinde marissanın resmi yoook:icon_cry: zaten ayrılmasının bi sebebini dizideki davranışlarından tepki aldığı içinmiş.

DaveMustaine
19-09-06, 14:55
Bende Marissa'yı sevmiyordum ama Theresa ve Lindsay den iyidir. Dizi deki konular hep Marissa üzerine kuruluydu. Konu bulmakta zorluk çekebilirler sonra da yine Seth Summer ayrılığı yaparlar. Sonra da aaa diğer bölümde birleşeceklermi acaba ? Deme olasılığımız çok yüksek. Gerçekten sıktılar yani...3.sezonda bitirselerdi çok güzel bir dizi olarak akıllarda kalabilirdi.

ylcn16
23-09-06, 17:30
bence ölmesi cok kotu oldu..
ben bu diziyi 3 sezondur bunun için mi izledim..
hawaii ye gitseydi, hiç gözükmeseydi, ama olmeseydi.. bence cok buyuk hata yaptılar.ben daha ızlemem. niye izlicem ki. sadece cohen için olabilir belkı ama zor..

beratiye
26-09-06, 21:07
summer karakterı oynayan rachel bilsonda dızıden ayrılıyomuş arkadaşlar bu dızı artık bıttı sayıkar:img-sorry

irene
26-09-06, 22:26
summer karakterı oynayan rachel bilsonda dızıden ayrılıyomuş arkadaşlar bu dızı artık bıttı sayıkar:img-sorry
yok artık daha neler onlar cok önceki soylentılerdı ayrıca 4.bölüm resımlerınde rachel var bı tek mısha yok rachel falan cıkmaz dızıden!!!

beratiye
27-09-06, 00:17
kendi sitesınde yazılıyo dızıden ayrılacakmış :img-sorry

farantic67
27-09-06, 20:26
kesinlik le saçmalık zaten diziyi o 4 lü ayakta tutuyo gerisi fasa fiso atarlarsa dizi en fazla o sezonun sonuna kadar dewam eder

shinedark(lp)
28-09-06, 15:04
sacmalık ya akıl var mantık var abi onu diziden cıkartırlarsa ne kadar isleyici kaybederler haberiniz var mı kolaysa cıkarsınlar

Freddie
28-09-06, 18:28
kendi sitesınde yazılıyo dızıden ayrılacakmış :img-sorry

iyi de zaten ayrılmadı senaristler öldürmemiş miydi ben izlemedim ama Bişe dicem marissa neden diziden çıkarıldı Ayrıca abd'de ne zaman çekilmeye başlanıcak yoksa marissa öldü diye dizi 3.sezonda bitiyo mu

cıera
29-09-06, 19:29
heyy biraz benle ilgilenin:icon_cry:

a_rz_u
30-09-06, 16:57
The O.C.'nin Summer'ı olarak ün salan Rachel Bilson'ın 5. sezonda yer almayacağını açıklaması ekibi şaşırtırken,sevgilisi Adam Brody de küçük bir sürprizle onu şaşırttı.

Rachel Bilson,Teen Vouge dergisine verdiği bir röportajda onu genç yıldızlar arasına sokan Summer rolüne karşı duyduğu heyecanı kaybettiğini itiraf etti:''Dizinin artık bir sona vardığını hissediyorum.Bana getirdiği herşey için minnettarım.Benim için harika bir deneyim oldu ama bence artık başka bir sayfa açmanın vakti geldi.''
Bu açıklamasıyla hayranları kadar dizi ekibindekileri de şaşırtan Bilson,son üç senedir canlandırdığı bu karakterle akıllara kazınmıştı.Bu sene izleyicinin karşısına The Last Kiss(Son Öpücük) adlı filmde Scrubs'ın Zach Braff'ini baştan çıkaran kadın rolüyle çıkmaya hazırlanıyor.Böylece sinemaya başarılı bir geçiş gerçekleştiren Bilson,bundan iyisi olamaz derken dizide ve gerçek hayattaki sevgilisi Adam Brody ona hiç beklemediği bir sürpriz yapıp evlenme teklif etti.Adam geleneklere uygun bir şekilde dizlerinin üzerine çökmüş,çift seneye evlenmeyi planlıyormuş.Görünüşe göre son öpücüğü Braff değil de Adam ile yaşayacak.

*Kaynak:Cnbc-e Ekim 2006 sayısı*

irene
30-09-06, 17:37
Bilgi için tesekkuler buda demek oluyorki zaten 5.sezon garantı degıldı 4.sezonda az bolum olarak tasarlanmıstı!!!!demekki 5.sezonu yok the o.c. nın summerda gıderse artık zaten the o.c. nın mantıgı kalmaz bıtırsınler artık bu projeyı!!!!!Sinemada kendıne yer bulan terk edıyor dızıyı!!!

bu arada eger adam ve radhel ıcın haber dogruysa mutluluklar cok yakısıyorlar gercektende:)

!karbeyaZ!
01-10-06, 21:39
oLacagı buydu zaten... diziyi tadında bıraksaLardı yaa...adamLa racheL gercek hayatta yakışmasaLar da dizide çok yakışıyorLardı

delfin23
02-10-06, 09:23
bence marissa'nın diziden çıkarılması çok saçma oldu güzelim diziyi bence mahvettiler bazı arkadaşlara kadılıyorum diziyi tadında bırakmalılar

m_passion
04-10-06, 11:55
evet arkadaslar summer(rachel bilson)da artık bu dizi beni sıktı dedi ve 5ci sezonda ayrılmak istediini söledii....bi o kadar acı olsada malesef gercek...artık the oc denen sey yok arkadaslar bence kendimize yeni bi dizi bulalım...olmadı biz cekeriz the oc gibi bişi dimi ama ?:) ama bende üzüldüm summer a ....zaten marissa da gitti...ne yapcaz biz yaa...4cü sezonda ryan bayaı kavga edio arkadaslar resimlerine baktım...dövüş kulübü filmindeki gibi bi yerlerde dövüşüo yaa...bence güzel görünüodu ama izlemeden söyleyemem malesefff ama en kısa zamanda gelicek elime...eer the oc hakkında konusmak isteyen varsa işte adresim....murselsennn@hotmail.com...ha bu arada summer ile seth evlenio tabiki gercek hayatta haberiniz olsun ...caoooo

hil_fan
04-10-06, 17:11
Marissa giderse dizinin hiç bir tadı kalmaz bence.. 4. sezonu izlemedim ama eski tadı kalmamıştır mutlaka..Neyse, herşeye rağmen bu üç sezon bana çok keyifli dakikalar yaşattı ve hala yaşatıyor..

bone88
05-10-06, 02:01
rachel ın yaptığı çok mantıklı... zamanında çıkamazlarsa diziden de, diziyle birlikte çökerlerse ki her dizi bir gün çöker; seth summer ryan isimleri karakterleri onlara yapışacak...
geç kalmadan hepsi çıksa iyi olur... gelecekleri gider başka biryerde de izleyemeyiz...

5 sezon iyidir...6. yı çekerlerse tadı kaçabilir

!karbeyaZ!
05-10-06, 20:00
zaten dizinin hic tadı kaLmadı.. basroLden bi kişi çıksa o dizi izLenmez zaten.. iLk sezonun tadını hicbir yerde buLamam..sonra diziye geLen isimLer, ciftLerin ayrıLması faLan diziyi iyice sıktı...artık bitmeLi yani...

zehirli sarmaşık
06-10-06, 17:36
ben evlenmelerine sevindim..ikiside bence birbirlerine çok yakışıyorlar..ikisinede mutluluklar...bide artık the OC bitmeli..cılkı çıkmadan...

keremcem_didem
07-10-06, 20:14
of yaaa kimse ayrılmasın bence dizi hala zevkli diziyi bozdukları filan yok. kimse ayrılmaaaasıııııın...:img-cray: :img-cray:

-A k e L d a N-
07-10-06, 20:22
marissa diziden atılıyormu ayrılıyormu bilmiyorum...ama bu sezonun sonunda marissa ölüyor diye biliyorum..ve 4.sezon marissa yok..onun yerine kardeşi geliyor..kardeşi diziye yerleşiyor arkadaşlar..galiba 5.sezonda summer yokmuş öyle bişeyler duydum şimdide ama tabi yanlış olabilir..araştırın siz yinede..

daha önce koyuldumu bilmiyorum..koyulduysa söyleyin sileyim..

http://www.youtube.com/watch?v=f-wSbXr6FeQ
http://www.youtube.com/watch?v=7lnDrVzfFVQ&NR
http://www.youtube.com/watch?v=sbbaf6nV9QI&NR

keremcem_didem
07-10-06, 20:31
of bunlar dizinin içine etmeye kararlılar galiba... :icon_mad:
ya başrolde oynayan biri nasıl diziden çıkar gider yaaa offfffff ikiside gitmesinler:img-cray: :img-cray: ya bu olayı değiştirmenin bi yolu yokmu. :icon_mad: sinirden saçmalamaya başladım...

psikopat90
07-10-06, 22:59
ya ben tam olarak izleyemesem de çok seviyorum oc yi..marissa yı da tabi.her ne kadar seth favori karakterim olsa da marissanın ya da başka birinin ayrılmasını asla istemem.ama galiba kesin olarak ayrılmış ha?valla içinizi karartmak gibi olmasın ama ben ana oyuncularından birini kaybedip te raytinglerini düşürmeyen bir kurtlar vadisi ni gördüm.bakın aşk oyununa keremcem gitti artı bonus olarak teksoylara da bay bay...ne oldu yayından kaldırıldı.
böyle raytingler konusunda başarılı diziler hep aynı talihsizlik sonucu düşüyor.ya oyuncu disiplinsiz olur ya kaprisli olur ya karakterinden bıkar falan filan..summer da 5. sezon yokum demiş ama ben bu durumda 5. sezona gelirler mi pek sanmıyorum doğrusu.
(Bu arada eklemeyi unutmuşum oyuncu kaybedip te başarılı olan bir dizi daha var avrupa yakası.volkan gitti,selin gitti,şesu gitti ama yeni karakterler onları pek fazla aratmıyorlar.demek ki gülse birsel de işini bilen senaristlerdenmiş.)

ALiş_
09-10-06, 16:39
İlk sezonun tadı başkaydı. eskiden başlama saatini iple çekerdim şimdi nezaman yayınlandığını bile unuttum bence de tadında bıraksınlar.

ylcn16
11-10-06, 03:05
marissa olmeseydi... uzaklara gitseydi ay da bir telefon etseydi yaa. ben marissa olsun die mi izledim 3 sezon bu diziyi..

Tüles
15-10-06, 22:50
Evet arkadaşlar, yönetmenle aralarında sürtüşme yaşanmış ve Mischa Barton The O.C.nin 4.sezonunda olmayacakmış. 4.sezon şu an çekiliyormuş ve Mischa Barton oynamıyormuş arkadaşlar!!:fighting2

keremcem_didem
22-10-06, 23:03
marissa 325. bölümde ölüyor arkadaşlar.:icon_cry: :icon_cry: biz bu hafta daha 306. bölümdeydik.;)

psikopat90
31-10-06, 21:47
keremcem_didem sağol bende kaçıncı bölümdeyiz diye sorcaktım.:img-grin2
bu arada ben her bölümde giderek marissa nın yokluğunun nasıl bir şey olacağını görüyorum.hele onları dörtlü şeklinde oturur görürken falan...domino taşı gibi onlar biri çıkınca hepsi dağılır.ama yine de 4.sezon izlicem çünkü oc.siz de olmuyor ya ne öyle ne böyle..
bu arada 4.sezon ilk görüntülerini herkes gördü sanırım.orda marissa nın kardeşi kaitlin marissaya ne kadar da benziyo dimi?saçları,tipi hatta konuşması bile.. umarım kaderi benzemez demekten başka bir şey kalmıyor bize.

Freddie
03-11-06, 23:34
325 dediğin 3 sezon 25. bölüm diil mi

!karbeyaZ!
04-11-06, 12:22
diziyi alt üst ettiLer.. iLk sezonu tekrar izLerim ama sonrasını asLa izLemem çünkü 2. sezondan beri dizinin akışını tersine çevirdiLer.. hiç zevki kaLmadı..

keremcem_didem
05-11-06, 02:46
325 dediğin 3 sezon 25. bölüm diil mi

sanırım ama bende bilmiorum öyle yazıyodu bende öle geçirdim:img-grin2 bide şuanda 308. bölümdeyiz ve marisannın ölmesine sanırım 4 ay 1 hafta kaldı...:icon_cry: lütfen ölmesin yaaaa.:icon_cry: :icon_cry:

000garfield000
11-11-06, 13:39
Bence çok dogru bir karar alınmış. bıkmıştım artık marissanın karakterinden. ne idüğü belirsizdi. ve ryan marissa aşkı çok sıkıcı oluyordu.yine de öldürmeleri bir hata.bence uzak bir yere gönderilmeliydi.ryan a daha iyi biri lazım.

padme_
26-11-06, 17:11
http://img327.imageshack.us/img327/7316/shedied2fi8.png

güz.85
29-11-06, 19:41
ya ben bu dörtlüyü çok seviyodum.tabi favorim seth ile summer'dı ama olmadı şimdi ya.bak çok üzüldüm şimdi marissa nın öldüğüne.bence bu dizi 3. sezonunda ama harika yani konu olarak hiç bi sıkıcılığı olmadı.4. sezonu bilemicem marissa gittiğine göre çokta güzel olmaz artık.

Taurus
31-12-06, 14:25
4. sezonda ki gidişata göre söyleyebilirim ki, Marissa'nın gitmesi diziye olumlu yönde yansıdı. Ryan'ın önü başkalarına açıldı. 4. sezon şu ana kadar beklentilerimin gayet üstündeydi. :)

dazzle
04-01-07, 00:33
The O.C. “Officially” Cancelled!
We’ve been hearing this for many months now (perhaps longer) but word on the street is that Fox has “officially” pulled the plug on The O.C. in its fourth (and final) season. Big surprise because just yesterday, the pilot pickup season kicked off and a spy dramedy from The O.C. creator Josh Schwartz was given the green light by NBC. Josh, 30, will be delivering a high-concept action dramedy about spies (in the vein of Grosse Pointe Blank) called Chuck.

Josh will also be executive producing The Gossip Girl, which is supposedly going to be picked up by the CW. He’s going to be a busy guy, that Josh. But without The O.C. on his plate. At this point, we can only wish for great acting gigs for the cast. All of them.

Do you think Mischa Barton is throwing a party for herself now

sbuffy
04-01-07, 14:34
dazzle verdiğin habere ek olarak, 22 şubatta final bölümü yayınlanacakmış.

padme_
04-01-07, 22:33
The Official Press Release -

THE SUN SETS ON “THE O.C.” WHEN THE SERIES FINALE AIRS THURSDAY, FEBRUARY 22, ON FOX

The sun will set for the last time on THE O.C. when the series ends its four-season run Thursday, Feb. 22 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. The countdown has begun, with all-original episodes airing from Thursday, Jan. 4 through the last episode on Feb. 22.

THE O.C. stars Peter Gallagher (Sandy Cohen), Kelly Rowan (Kirsten Cohen), Benjamin McKenzie (Ryan Atwood), Adam Brody (Seth Cohen), Melinda Clarke (Julie Cooper), Rachel Bilson (Summer Roberts), Autumn Reeser (Taylor Townsend) and Willa Holland (Autumn Reeser).

Set in Orange County, California, THE O.C. premiered in August 2003. It follows a group of friends and families whose lives were changed by the arrival of an outsider – Ryan Atwood – to their ocean-side community of Newport Beach.

THE O.C. revived the teen drama genre while including humorous and heartfelt adult storylines. Shortly after its summer premiere, THE O.C. was a pop culture phenomenon – its actors are household names and its indie music (and subsequent six soundtracks) and hip California wardrobe are sought-after in stores. The show’s Newport Beach locale also has become a popular tourist attraction as fans visit the real locations featured in their favorite episodes.

"THE O.C. Season Four finale will also be the series finale. This feels like the best time to bring the show to its close,” said Josh Schwartz, creator and executive producer of THE O.C. “Thanks to the hard work of our cast, crew and writers, we have enjoyed our best season yet, and what better time to go out than creatively on top. It has been an amazing experience and a great run. For a certain audience, at a certain time, THE O.C. has meant something. For that we are grateful."

Teen drama that became a pop culture phenomenon and played a part in breaking several indie bands will call it quits after the February 22 episode.

Newport Beach's day in the sun--make that just the proverbial sun--is about to come to a close.

The OC, the Fox show that chronicled life among a group of teenage friends in the Orange County locale, will end after its February 22 episode, the network said late today.

"This feels like the best time to bring the show to its close," show creator Josh Schwartz said in a statement. "Thanks to the hard work of our cast, crew and writers, we have enjoyed our best season yet, and what better time to go out than creatively on top. It has been an amazing experience and a great run. For a certain audience, at a certain time, The OC has meant something. For that we are grateful."

Fox is set to air new episodes of the show every Thursday starting tomorrow, with the finale starting Thursday night. The show debuted in August 2003 and quickly grabbed fans longing for the tryst-laden days of Beverly Hills, 90210 and Melrose Place.

But it also grabbed new fans, and used a healthy dose of big-name bands to do so. Heavyweights like U2 and Coldplay debuted singles on the show, while others like the Killers, Modest Mouse, and Death Cab for Cutie performed on the show.

The move was hardly unexpected given Fox's decision to order only 16 episodes of the show this season, down from orders of more than 25 shows in its first three years.

Uzun lafın kısası 22 Şubatta son bölümü yayınlayıp diziyi bitirecekler.
http://forum.divxplanet.com/style_emoticons/default/cray.gif

gorgunk
04-01-07, 23:57
marissanın çıkması ryan açısından iyi olacaksa ne mutlu bize:))))

nazomi
05-01-07, 16:13
Arkadaşlar, Fox O.C.'yi bitiriyor, haberiniz olsun!! 22 Şubatta son bölümü yayınlanacak. Ayrıntıları tv.com'dan öğrenebilirsiniz!!

marissacooper
20-01-07, 00:20
bitmesiiinnn.. ya of yaa

padme_
20-01-07, 17:53
Arkadaşlar, Fox O.C.'yi bitiriyor, haberiniz olsun!! 22 Şubatta son bölümü yayınlanacak. Ayrıntıları tv.com'dan öğrenebilirsiniz!!

acaba biz 10 sayfadır ne diyoruz......

summer___17
20-01-07, 17:59
acaba biz 10 sayfadır ne diyoruz......

okumadığı belli oluyoo arkadaşın

Beyaz Balina
01-02-07, 14:11
The O.C'nin 4. sezonu, 3. sezon finalinden sonraki hafta başlayacakmış herkese duyurulur.

Kaynak: CNBC-e dergisi

marissacooper
01-02-07, 22:16
hadi yaa!!!! sonraki hafta hemen başlıjakmı yani?! enteresan:S

İReM_cHrıSs
11-02-07, 12:04
diziyle pek bi alakası yok amaa cosmo girl degisinde ilk 50 yakısıklıyı sırlamışlar

adam brodoy 4.

Benjamin McKenzie 26. olmusss..!!

flowerduet
20-02-07, 16:33
arkadaşlar internet sitesine okuduğuma göre bu sezonu sonunda marissa trafik kazasında ölecek.ayrıca şu an amerikada yayınlana sezon final sezonuymuş düşük reytingler sebebiyle dizi bitiyormuş:icon_sorr

mliSrkan
20-02-07, 17:26
arkadaşlar internet sitesine okuduğuma göre bu sezonu sonunda marissa trafik kazasında ölecek.ayrıca şu an amerikada yayınlana sezon final sezonuymuş düşük reytingler sebebiyle dizi bitiyormuş:icon_sorr

evet ben Marissanın ölüm sahnesinin videosunu izledim you....dan :( zaten inanılmaz şeyler oluyor ryan summera aşık oluyor falan batıyor dizi gittikçe... keşke Mischa ayrılmasaydı :(

duygusal
20-02-07, 18:04
evet ben Marissanın ölüm sahnesinin videosunu izledim you....dan :( zaten inanılmaz şeyler oluyor ryan summera aşık oluyor falan batıyor dizi gittikçe... keşke Mischa ayrılmasaydı :(

ben dizide en çok seth seviyorum tek eşli summerdan başkasını gözü pek görmüyor ama ryan öyle degil çocugun kimle birlikte oldugu belli degil heleki summera aşık oluyorsa çok saçma bence peki summerın tepkisi ne oluyor

summer___17
21-02-07, 16:19
ya ben 4. sezonu seyrediyorum ryan ın summera aşık olduğunu görmedim benim bilidiğim 5. sezonda yok nerde gördün acaba mliSrkan ?

DEADMAN
21-02-07, 17:01
marissanın ölmesi kötü oluyo! ben onun için izliyodum! ya ryan nasıl summera aşık olur! summer 5. sezonda yok zaten!

duygusal
21-02-07, 19:34
marissanın ölmesi kötü oluyo! ben onun için izliyodum! ya ryan nasıl summera aşık olur! summer 5. sezonda yok zaten!

summer nereye gidiyor seth ne yapar summer olmadan

summer___17
21-02-07, 20:22
zati 5. sezon yok the oc bitti bugün itibariyle amerikada bitti. ryan da summer a falan aşık olmuyo arkadaşlar ryan ın başka sevgilisi var summer kadar güzel

flowerduet
22-02-07, 09:40
arkadaşlar ryan 5.sezonda taylora aşık oluyor hatta süper bi tüyo daha marissanın annesi ryanın babasıyla çıkmaya başlıyor.julia zamanında marissaya yapmadığını bırakmadı şimdi kendi daha beterini yapıyor.zaten bu kadar saçmaladı diye bitiriyolar diziyi.

tapir_cibak85
23-02-07, 15:47
Arkadaşlar ne 5. sezonu the O.C. bitti benim bildiğim kadarıyla.

marissacooper
24-02-07, 17:59
ya ne 5.sezonu milleti umutlandırmayın. yok 5. sezon filan. 4.sezon sondu işte.

dilara-1905
27-02-07, 14:18
offf ya bittimi yaniiii keşke olsaydı ya

dazzle
28-02-07, 00:35
arkadaşlar ryan 5.sezonda taylora aşık oluyor hatta süper bi tüyo daha marissanın annesi ryanın babasıyla çıkmaya başlıyor.julia zamanında marissaya yapmadığını bırakmadı şimdi kendi daha beterini yapıyor.zaten bu kadar saçmaladı diye bitiriyolar diziyi.

4.sezonda aşık oluyo demek istedin heralde neyse zaten bu spoiler a girer arkadaslar bunları orda tartışalım lütfen!:happy0064 :good:

dazzle
28-02-07, 00:37

zaten 5.sezon yokki summer olsada olmasada farketmez:img-hyste :img-hyste :img-hyste

]-[ector
28-02-07, 15:25
arkadaşlar bu 5.sezon muhabbeti baydı ama yok 5.sezon falan inanmıyosanız link veremicem şimdi kurallara aykırı diye ama google'a the oc yazın ilk çıkan sonuca tıklayın orda herşey yazıyo adamlar orijinal sitelerinde bitti diyo hala 5.sezon diyenler var aramızda yaa!!!!

summer___17
04-03-07, 13:38
The O.c Bitti ne 5. sezonu yaff

summer___17
26-03-07, 18:40
4. Sezon Dvd'leri geliyor
http://img472.imageshack.us/img472/3719/ocseason4ey4.jpg
Kutu resminin tasarımı diğer sezonlara göre daha farklı olan 4.sezon dvd'leri 22 Mayıs'ta piyasaya çıkıyor.. :)Tabi Türkiye'de değil henüz ne yazık ki.. :( 5 dvd'den oluşan bu son dvd setindeki bölümler dışındaki ekstraların henüz ne olduğu gözükmüyor. :-\ ama şimdiden sipariş vermek isteyen varsa Amazon.com The OC Sezon 4 (http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000NJXG6I/theocshow-20) adresinden bakabilirler. 3.sezonun dvdlerinin resmi de 1 ve 2. sezondakine göre farklıydı.. Ama 4.sezonunki sanki bambaşka bir diziymiş gibi geldi bana şaşırdım görünce... Ama fena olmamış yahu...

_nesli_
01-04-07, 23:13
Allahım yarabbim kafalarından uyduryolar 5.sezon diye ya kafalarında bi sorun var herhalde o.c fanları buna kanmaz tamam mı?yaramızı deşmeyin bitti işte dizi :(

m_passion
03-04-07, 14:44
Allahım yarabbim kafalarından uyduryolar 5.sezon diye ya kafalarında bi sorun var herhalde o.c fanları buna kanmaz tamam mı?yaramızı deşmeyin bitti işte dizi :(

eet arkadaslar 5. sezonu kim salladı..tutarmı sizce yaa..fox tv bile acıkladı 4.sezon son diee....NOKTA

keremcem&ekin
04-04-07, 11:50
Sadece yazmak istemedim dün D&R da gördüm O.C nin kitapları çıkmış.

summer___17
04-04-07, 12:42
Sadece yazmak istemedim dün D&R da gördüm O.C nin kitapları çıkmış.

the oc nin kitapları vardıda Türkiyeyemi gelmiş anlamadım ben.

summer___17
06-04-07, 08:15
araştırdım buldum :P

O.C Kitapları Artık Türkçe Ve Türkiyede

The O.c nin kitapları artık Türkçe ve Türkiyede pek çok yerde de satılıyor. Kitaplar 8.55 ytl den olup.Doğan Egmont Yayıncılık tarafından hazırlanmış.Kitaplar İçin sipariş vermek için http://www.kitapdostu.com/pinfo.asp?pid=227985 adresinden yada kitapçılardan bulabilirsiniz. O.C. Cohen ve Summer'ın Yazı var.

güz.85
07-04-07, 16:21
arkadaşlar seth ile summer gerçekte hala nişanlılarmı acaba?

summer___17
07-04-07, 19:28
arkadaşlar seth ile summer gerçekte hala nişanlılarmı acaba?

onlar ayrılalı çok oldu rachel başka bir adamla birlikte galiba :sad53:

ABYSS..
09-04-07, 17:28
onlar ayrılalı çok oldu rachel başka bir adamla birlikte galiba :sad53:

adam brody bırakılımı yaa:img-swoon
adam ın sevgilisi var mı barii:img-blush

summer___17
09-04-07, 17:46
adam brody bırakılımı yaa:img-swoon
adam ın sevgilisi var mı barii:img-blush

adam ın sevgilisi war diye haberler çıktı kristen dunts la ama kristen dunst başka birisiyle sevgiliymiş adam şuan sevgilisi yokk :img-pilot

dulce_RBD
11-04-07, 17:50
marisa'yı öldürdüler biricik marisa'mızı aldılar artık O.C'nin hiçbir anlamı yok bence hiç devam etmesinler devam ettikçe batıyolar çünkü. dizi saçmalıyo gitgide. O.C'nin sonu yaklaşıyooo

summer___17
11-04-07, 18:01
marisa'yı öldürdüler biricik marisa'mızı aldılar artık O.C'nin hiçbir anlamı yok bence hiç devam etmesinler devam ettikçe batıyolar çünkü. dizi saçmalıyo gitgide. O.C'nin sonu yaklaşıyooo

bence marissasız çok daha güzel 4. sezonu hiç kaçırmadan izliyorsan :happy0064

000garfield000
11-04-07, 22:45
bence marisasız daha güzel.ryan marissa aşkı çok uzamıştı zaten. taylor ve kaitlenn diziye taze kan getirdi. taylor zaten çok tatlı.

nfl
14-04-07, 16:56
oc nın de taklıdı yapılcakmıs dogrumu yaaaa offfffffff yettı bu yapımcılar kafalarını calıstırıp seneryo yazamıyolar hazıra konuyolar

planaria
15-04-07, 00:58
nasıl taklidi yapılcakmış ya sıktı artık bunlarda bişey bulamıolar yeni iyi dizilerin üzerine atlıolar hemen benide sinirlendiriolar ama şöyle bişey varki o.c gibi olamaz onlar olabileceğini zannediolarsa çook yanılıolar:img-yes:

buakşam vardı türk versiyonu oc nin atvde duvar adlı dizi the ocnin tırnağı bile olamaz tabiki

ikarus75
17-04-07, 16:34
Diziyi bence marissa karakterinin saçma sapan halleri bitirdi.Taylor güzel bir hava verdi ama geç kaldılar.
Bu arada Ryan yani Benjamin Mckenzie Al pacinonun son filmi 88 minute de küçükte olsa rol kapmayı başarmış.Role küçük diyorum ama Al pacino ile 2 tane yüzyüze sahnesi var ve bu herkeze nasip olmuyor.

beratiye
20-04-07, 00:34
bu dızıyı bıze sevdıren ozellikleri neydı tabıı ryan ve marissa seth ve summer 1ve 2 sezon gayet iyidilerancak 3 sezon şaçmaladılar ve marissaolmek zorunda kaldı ama hala ılk sezonu ızledığımde taylorla aşkı geleceği bana senoryoda komık geliyo adamın babası julıe ıle evlenıyo ve omdan çocuğu oluyo yanı ryan ve katlın ortak kardeşleri var bu dızı marissanın olmesıyle bıtmıştı:sad53: :icon_sorr r:sad53:

summer___17
20-04-07, 07:56
bu dızıyı bıze sevdıren ozellikleri neydı tabıı ryan ve marissa seth ve summer 1ve 2 sezon gayet iyidilerancak 3 sezon şaçmaladılar ve marissaolmek zorunda kaldı ama hala ılk sezonu ızledığımde taylorla aşkı geleceği bana senoryoda komık geliyo adamın babası julıe ıle evlenıyo ve omdan çocuğu oluyo yanı ryan ve katlın ortak kardeşleri var bu dızı marissanın olmesıyle bıtmıştı:sad53: :icon_sorr r:sad53:

sence öle iştede bencede the oc 1. 2. 3. sezon itibariyle çok iyi olup ama 2. sezonda dengeyi kaybetmiş 3. sezonun sonlarına doğru kendini toparlamış hatta 4. sezonda eski oc tadı vermiştir bana :good: ben çok sevdim 4. sezonu :happy0064

m_passion
20-04-07, 13:12
selam arkadaslar dizi nasi basladı ise öle bitmelidi bence...seth-summer and ryan-marissa dörtlüsü bozulmamalıydı ama herseye ragmen oc yine cok guzel...ryan-taylor aşkıda nelere gebe olcak görücez ileriki günlerde..ama 1. ile 2. sezonun yeri tutulmaz bence hiç bi zmn :(

4ewerbrucas
20-04-07, 15:15
niye öyle diyorsunuz ya ben summer_17 ye katılıyorum 4.sezon mükemmel bence çok komik eski tadı veriyor resmen bence en iyi sezonlarından biri keşke ryan ve taylor arasını baştan yapsalarmış dvm etseydi çok iyi giderdi bu haliyle:img-wink:

ikarus75
21-04-07, 17:11
niye öyle diyorsunuz ya ben summer_17 ye katılıyorum 4.sezon mükemmel bence çok komik eski tadı veriyor resmen bence en iyi sezonlarından biri keşke ryan ve taylor arasını baştan yapsalarmış dvm etseydi çok iyi giderdi bu haliyle:img-wink:

Katılıyorum 1.ve 4.sezon :img-:good:

tvrehberi
21-04-07, 19:24
ben ilk sezonunu çok beğenmiştim dizinin.ama 2. ve 3.sezon saçmaladılar ya.marissa özellikle en saçmalayan karakterdi.3.sezon marissanın ölmesi bence çok iyi oldu.4.sezonunu çok beğendim.taylor çok tatlı bi karakter.bence 1. ve 4. sezonlar en güzelleri oldu...

Pamir
22-04-07, 15:19
yok ya marissa'nın ölmesi kötü oldu bence... evet ben pek sevmiyordum marissa karakterini, çok saçmaladı ama yine de o.c onunla başlamıştı bir yerde.. ana karakterdi.. o.c.yi sevmemdeki bir etkende marissa ve ryan'dı.. özellikle ilk sezon başlarda falan çok tatlıydılar...
sonra dediğim gibi saçmaladı biraz ama yine de ölmemeliydi... diziden çıkıyor diye niye öldürüyorlar ki bu senaristler.. yani onlar içimizden biri gibiydiler.. sanki bir yerlerde ryan, marissa, seth ve summer yaşıyor gibiydi.. ölümce çok kötü oldum.. bu bölümde yine çok fena oldum.. kız denize açılıyodu ne güzel niye öldürüyorsunuz ki?? arada bir summer marissa ile tel.da görüşürdü, mail atardı biz de marissa'nın haberlerin alırdık.. böyle çok kötü oldu bence..
marissa karakterini (özellikle son sezonda) pek sevmememe rağmen, hala o.c yi zevkle seyrediyor olmama rağmen bu bölüm içimi acıttı.. o.cde bir eksiklik var gibi hissediyorum (ki öyle) içim buruk yani!!!

ikarus75
23-04-07, 17:33
Neyse dizi bu sezon bitiyor.İsteyen istediği sezonu beğenecek tabiki.Yinede ilk sezon gerçekten güzeldi.Konusu ve karakterler seyirciyi oldukça bağladı.Bence dizinin çöküşünü marissanın saçma sapan halleri getirdi.Kızı tam bir bunalım moduna soktular.onla bunla düşüp kalkan Ryan la birlikteyken bile birilerine asılan yada asılmalarına izin veren bir karakter haline düştü.Yinede zengin kız fakir oğlan hikayesi iyi tuttu.

summer___17
05-05-07, 12:40
oylama ile televizyon modası

yoğun bir internet kitlesine sahip olan tv.com, sitesinde tv show dizi ve çeşitli yapımlardaki karakterlerin saç stilini,giyim tarzlarını, kırmızı halıdaki görüntülerini ve elbiselerini oylamaya sunmuş...sitede birçok ünlü ismin farklı şovlarda ya da çeşitli kutlamalardaki kıyafetleri saç şekilleri mevcut ve herkes dilediği kadar dilediği kişiye oy kullanabiliyor,ünlüler arasında da evangeline lilly'den, eva longoria'ya;Wentworth Miller'dan,Kiefer Sutherland'a,birçok ünlünün değişik fotoğrafları mevcut.
buyrun,sizde fashion awards'a.
Summer'a oy vermek için http://www.tv.com/special_feature/fashion/index.html?page=9

Seth'e Oy vermek için http://www.tv.com/special_feature/fashion/index.html?page=10

pelosh
05-05-07, 14:31
oylama ile televizyon modası

yoğun bir internet kitlesine sahip olan tv.com, sitesinde tv show dizi ve çeşitli yapımlardaki karakterlerin saç stilini,giyim tarzlarını, kırmızı halıdaki görüntülerini ve elbiselerini oylamaya sunmuş...sitede birçok ünlü ismin farklı şovlarda ya da çeşitli kutlamalardaki kıyafetleri saç şekilleri mevcut ve herkes dilediği kadar dilediği kişiye oy kullanabiliyor,ünlüler arasında da evangeline lilly'den, eva longoria'ya;Wentworth Miller'dan,Kiefer Sutherland'a,birçok ünlünün değişik fotoğrafları mevcut.
buyrun,sizde fashion awards'a.
Summer'a oy vermek için http://www.tv.com/special_feature/fashion/index.html?page=9

Seth'e Oy vermek için http://www.tv.com/special_feature/fashion/index.html?page=10

yaptim zeynepcim, hatta yani hep pes pese yaptimm....
ama kizlar tarafindan eva longorayada (gabrialle Marquez) biraz oy verdim bide erkek tarafindan julian mcmahonede biraz (christian troy) :img-blush

ama en cok seth ve sumemr tabiikide :)

ABYSS..
11-05-07, 19:18
adam brody nin başrol aldığı yeni bi film 17 nisada amerikada gösterime girmiş (in the land of women) fragmanını seerettim çok gzl bişiye benzio(adam yine aşırı tatlı) inş türkiyeyede kısa zamanda gelir

Mrs. Brody
29-05-07, 18:57
in the land of women sanırım temmuz ayında vizyona giricekmiş türkiyede...

ayrıca yine adam brody'nin başrol oynadıgı smiley face isimli filmi amerikada temmuz ayında vizyona giricek...tabi burada ne zaman girer onu bilemiyorum...

ABYSS..
29-05-07, 19:37
in the land of women sanırım temmuz ayında vizyona giricekmiş türkiyede...

ayrıca yine adam brody'nin başrol oynadıgı smiley face isimli filmi amerikada temmuz ayında vizyona giricek...tabi burada ne zaman girer onu bilemiyorum...

peki türkiyede sinemada gösterilcekmiymiş yoksa direk dvd olarak falan mı gelcek bi bilgin var mı?

Mrs. Brody
30-05-07, 17:20
sinemalarda vizyona giricek..
ama dediğim gibi smiley face ne zaman girer onu bilemem..

Beyaz Balina
02-06-07, 00:05
The O.C.'nin sırları

Sorunlu, fakir bir genç bundan tam dört sene önce izleyiciyi, Orange County'nin görünüşte parıltılı dünyasına sokmuş madalyonun öbür yüzünü göstermişti. Ne yazık ki o gururlu genç ve O.C. ahalisiyle yolculuğumuz sonlanıyor. Daha ilk günden fenomene dönüşen ¨The O.C.¨, kelimenin tam anlamıyla sarsıcı bir finalle hayranlarına veda ediyor.

- Dört sezon ve 92 bölüm süren dizinin son sezonu düşen reytingler yüzünden 16 bölümle sınırlandırıldı. Ancan anlaşma iptal edildikten sonra özellikle dördüncü sezonun ikinci bölümünde reytingler yeniden yükseldi.

- The O.C. Los Angeles'ta çekildi, ancan dört sezon boyunca gördüğümüz sahil Newport Beach değildi. Senaryo Newport Beach'te geçmesine rağmen, yapımcılar sendika anlaşması nedeniyle maliyetin çok yüksek olması yüzünden çekimleri Newport'un 65 kilometre kuzeybatısındaki Manhattan Beach'te gerçekleştirdiler.

- The O.C.'nin adı ilk başlarda ¨Orange County¨ olarak düşünülüyordu, fakat aynı yıl aynı isimde bi sinema filmi yapılınca The O.C. ismi ortaya atıldı. Bu isim kabul görünce birçok yerde Orange County, The O.C. olarak anılmaya başladı.

- Sandy Cohen'a hayat veren Peter Gallagher ile Marissa Cooper'ı canlandıran Mischa Barton rollerini ilk kapan isimlerdi.

- Seth Cohen'i canlandıran Adam Brody'nin, The O.C. için iş görüşmesine gittiğinde Ryan Atwood'u oynaması planlanıyordu. Fakat ilk görüşme çok başarısız geçti ve Josh Schwartz, Brody'yi tekrar görmek bile istemediğini söyledi. Sonradan Seth rolu için düşünülen Benjamin McKenzie'nin Ryan'ın repliklerini okuyup başarılı olmasıyla McKenzie işi kaptı. Seth için düşünülen isim başka bir gençlik dizisi One Tree Hill'de Lucas karakterini canlandıran Chad Michael Murray'di. Fakat Murray rolü kabul etmeyi One Tree Hill'i seçince yapımcı Schwartz, Adam Brody'yi tekrar çağırdı.

- Yine benzer bir şekilde Julie Cooper'ı canlandıran Melinda Clark'ın aslında Kirsten Cohen'ı oynaması bekleniyordu. Clark seçmelere gittiğinde Kirsten'ın replikleri henüz tamamlanmamıştı, o da Julie rolüne geçiş yaptı.

- Dizinin deneme çekimlerinde Ryan Atwood karakteri Sandy Cohen'ın gayrimeşru çocuğu olarak düşünülmüştü, fakat senaristler bunun Sandy'nin ¨aile babası¨ imajına zarar vereceğini öngörüp değiştirdiler.

- 92 bölüm çekilen dizide her bölüm görünen beş karakter vardı. Bunlar Sandy-Kirsten-Seth Cohen, Ryan Atwood ve Summer Roberts'tı. İşin ilginç yanı, Summar'ın ilk başlarda yardımcı rol olarak düşünülmesiydi. Fakat Seth-Summer aşkı çok tutunca dizinin yapımcıları böyle bir yol seçtiler.

- Cohenlar'ın malikanesindeki havuzun derinliği sadece 1.20 metre olduğundan oyunculan havuz sahnelerini dizlerinin üstünde gerçekleştirdiler.

- Dizideki en büyük soru işaretlerinden biri oyuncuların arasındaki yaş farkıdı. Seth ile annesi Kirsten'ı canlandıran Adam Brody ve Kelly Rowan arasında sadece 14; Marissa ile Julie'yi canlandıran Mischa Barton ve Melinda Clarke arasında ise 17 yaş fark vardı. Ryan ile annesi Dawn arasında gerçek hayattaki yaş farkı ise 15.

- Adam Brody'nin deniz fobisi olduğundan ilk sezonun sonunda Seth'in yatla Newport Beach'ten ayrıldığı bölümde 40 yaşında ve peruklu bir dublör kullanıldı.

- Birinci sezonda dizide yer alan Rooney grubunun başarısı üzerine yapımcılar birçok müzik grubundan dizi için teklif aldı. The O.C.'e tam 11 farklı grup canlı performans sergiledi. Bunlar arasında The Walkmen, The Killers, Death Cab for Cutie, The Subways, The Thrills ve Hardfi'nin The Bait Shop'taki konserleri unutulmazlar arasına girerek zihinlere kazınmış oldu.

- The O.C. devam ederken Enrique Iglesias'ın Addicited adlı klibinde oynayan Mischa Barton'a ufak bir iyilik yapan senaristler, bu şarkıyı dizide kullandılar.

- Marissa'yı oynayan Mischa Barton'ın ölümü aslında dizinin senaryosunda yoktu. Fakat İngiliz yıldız sadece bu rolle anılmak istemediğini gerekçe göstererek son sezon için anlaşma imzalamadı. Senaristler de üçüncü sezonun finalinde Marissa'yı öldürme yoluna gittiler.

- Dizinin yapımcısı Josh Schwartz, yazar Cecily von Ziegesar'ın Gossip Girl adlı gençlik romanının haklarını alarak çalışmalara başladı. Şimdilik Blake Lively ve Leighton Meester'ın oynayacağı kesinleşen Gossip Girl'ün ne zaman yayınlanmaya başlanacağı ise henüz açıklanmadı.

MÜZİKLER
Dört sezon ve 92 bölüm süren dizide 400'ün üzerinde farklı şarkı kullanılırken, piyasaya altı albüm çıkarıldı. Biz de bize göre en iyi 15 şarkıdan oluşan bir liste yaptık...

15 - Youth Group / Forever Young
Ryan ile Marissa, Alphaville'in şarkısını yeniden yorumlayan Youth Group'a radyoda denk gelmiş ve kendi şarkıları ilan etmişlerdi.

14 - The Killers / Smile Like You Mean It
Çeşitli şarkıcı ve gruplar diziye dahil olmak için sıraya girince yapımcılar da bu fırsatı kaçırmayıp, The Killers grubunu ünlü Bait Shop'ta sahneye çıkarmış ve şarkılarını diziye dahil etmeyi başarmışlarıdı.

13 - Bell X1 - Eve, The Apple of My Eye
Alex, sadece 13 bölümde yer alsa da The O.C.'de en çok beğenilen karakterlerden biriydi. Alex, hem ev arkadaşı hem de sevgilisinin 14 Şubat'ını kutlarken forta Eve, The Apple of My Eye çalıyordu.

12 - Super Furry Animals / Hello Sunshine
Hello Sunshine, ilk sezonda Seth ile Summer'ın ilk kez birlikte oldukları anda çalmıştı. 4. sezondaysa şarkı bu sefer üniversiteden konulan Summer'ı havaalanında karşılamıştı.

11 - Turin Brakes / Rain City
Turin Brakes'in bu huzur veren şarkısı, birinci sezonda Ryan'ın annesi Dawn, Newport Beach'i ziyaret ettiğinde çalmıştı.

10 - Sufjan Stevens / To Be Alone With You
2. sezonda Ryan, Portland'a kaçan Seth'i ikna etmeye çalışırken çalıyordu.

9 - Jem / Maybe I'm Amazed
1. sezonun finalinde Julie ile Caleb'ın düğününde fonda Jem'in şarkısı vardı.

8 - Nada Surf / If You Leave
1. sezonda Seth ile Summer'ın arasına giremeyeceğini anlayan Annai Pittsburgh'a dönme kararı almıştı. Seth havaalanında onu uğurlarken fonda Nada Surf vardı.

7 - Finley Quaye / Dice
Yılbaşı partisinde Marissa saniyeleri geriye doğru sayarken Ryan üç saniye kala yetişiyor ve yeni yıla onu öperek giriyorduç Bu ana Finley Quaye'nin muhteşem şarkısı eşlik ediyordu.

6 - Ryan Adams / Wonderwall
Oasis'in bu klasikleşmiş şarkısını farklı bir şekilde yorumlayan Ryan Adams, Seth ile Summer'ın ilk sevgililer gününü onlarda kutlamıştı.

5 - Goldspot / Float On
4. sezonda tenise başlayan anne-kız Cooperlar'ın başarısız idmanları sırasında Goldspot'un eğleceli şarkısı çalıyordu.

4 - Band of Horses / The End's Not Near
4. sezon hakkında söylentiler çoğalınca yapımcılar ¨Son yakında değil, işte burada¨ diyen Band of Horses şarkısını kullandılar.

3 - Jeff Buckley / Hallelujah
1. sezonun finalinde Seth denize açılırken, Ryan da evi terk ediyordu. Bu sırada Jeff Buckley'in sesiyle Hallelujah, belki de dizinin en unutulmaz sahnelerinden birine imza atıyordu.

2 - Damien Rice / Cannonball
Seth yeni gelen Anna ile beraber olmaya karar verdiğinde Summer da Seth'i kızdıracak bir hamleyle Danny ile ilgilenmeye başlamıştı. Kıskanç Seth, Summer ile konuşurken fonda Damien Rice'ın Cannonball adlı şarkısı vardı...

1 - Panthom Planet / California
The O.C.'nin kimliğinin bir parçası haline gelen jenerik müziği. Artık hafızalara kazınan solosu ve California here we come...¨ sözleri 92 bölüm boyunca tüm izleyicilerin gözdesi oldu...

_nesli_
02-06-07, 02:46
beyaz balina haber için saoö süpersin :)

seth_gecko
02-06-07, 10:11
biyaz balina emeğe saygı :good:
güzel olmuş

summer___17
13-06-07, 15:17
2006-2007 sezonu amerika'daki izlenme oranları

123.The O.C. Fox 4.3 1.9/4 (112)

Liste 142 ye kadar

summer___17
29-07-07, 10:45
house 4.sezon'da yeni oyuncular

http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/3/30/250px-Alex_kelly.jpg

4.sezon'a yaklaşırken yeni oyuncu haberleri gelmeye başladı.
3 yeni doktor, dizide en az 8 bölüm karşımıza çıkmak için anlaşma imzalamışlar. The O.C'den tanıtığımız Olivia Wilde, 24'te karşımıza çıkmış olan Kal Penn ve bir de Anne Dudek.

summer___17
29-07-07, 10:52
"Smallville" yeni oyuncu : Michael Cassidy

http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/b/bc/200px-Zach_stevens.jpg
Şuan için ilk sekiz bölümün altısında yer alacagı açıklanan 24 yaşındaki Michael Cassidy ye bundan önce The O.C. ve Hidden Palms da yer almış olması sebebi ile yabancı degiliz.

Smallville de en azından 6 bölüm yer alacagı kesinleşen oyuncu Lois Lane(Erica Durance)'nin yeni gözdesi olarak karşımıza çıkacak ve dizideki devamlılıgı izleyicilerin tepkisine göre ilerleyen zamanda belirli olacak.

Özellikle Hidden Palms tan büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun 6 bölümden fazla yer alacagı düşünülmekte.

summer___17
03-08-07, 23:53
The O.C.'nin yaratıcısı Josh Schwartz'tan iddialı olacağı hissini veren bir dizi geliyor: Chuck.

ilk bölüm, tam bir "computer geek" olan chuck'ın sosyalleşmesi için elinden geleni yapan kızkardeşinin onun için verdiği doğumgünü partisiyle açılır. chuck partide etrafındaki kızların muhabbetine zorla ayak uydurmaya çalışırken, çılgın aksiyon sahneleri yaşamakta olan genç bir casusu da izleriz bir yandan. tanıyoruz da kendisini: geçenlerde iptal olan traveler'ın jay'i matthew bomer'ın canlandırdığı bryce.

partinin bitiminde bilgisayarının başına dönen chuck, eski arkadaşı bryce'tan bir mail geldiğini görür. maili açtığı zaman korkunç bir hızla akan karmakarışık görüntülerle karşılaşır. insanı hipnotize eden bu görüntülere kendini kaptıran chuck'ı, sabah en yakın arkadaşı morgan yerde bulur ve ayıltır. birlikte, çalıştıkları teknoloji mağazasına giderler. telefonunu göstermek için gelen güzel sarışın, chuck'a alışık olmadığı kadar ilgi gösterir ve kartını bırakır. morgan'ın desteklemesiyle kadını arayan chuck'ın bir randevusu vardır artık.

morgan ile eve dönen chuck, siyahlar içinde bir hırsızın bilgisayarını çalmaya çalıştığını görür. havalı dövüş sahneleri yaşanır, hırsız bizim kafadarları alaşağı eder ama bu arada makine de düşüp parçalanır. arabasına atlayıp kaçan siyahlı hırsız başlığını çıkardığı zaman altından tahmin edebileceğiniz üzere chuck'ın buluşacağı sarışın kadın çıkar.

anlaşılan chuck'ın beynine birtakım gizli devlet sırları download edilmiştir. dolayısıyla artık peşinde onu ele geçirmeye çalışanlar vardır. nsa'dan john casey (Adam Baldwin) ve cia'den Sarah Walker (Yvonne Strzechowski) chuck'ı paylaşamamaktadır. bundan sonra chuck'ı ilginç bir casusluk kariyeri beklemekte olduğu açıktır.

chuck rolüne less than perfect'in gıcık asistanı zachary levi cuk oturmuş. en yakın arkadaşı zıpçıktı morgan'ı Joshua Gomez canlandırıyor. chuck ile aynı evi paylaşan kız kardeşi ellie (Sarah Lancaster) ve erkek arkadaşı Captain Awesome (Ryan McPartlin) gayet hoş karakterler.

summer___17
24-08-07, 23:08
Dizilerdeki Korkunç Anneler

Televizyonun en korkunç annelerinin listelendiği bir yazıya rastlayınca paylaşmadan edemedim. bakalım kimlermiş:
http://f.screensavers.com/OMS/img/100/oc_melinda_clarke_wallpaper_215.jpg
* julie cooper (the o.c.)
* Lucille Bluth (Arrested Development)
* Lois Henrickson (Big Love)
* Lianne Mars (Veronica Mars)
* Emily Gilmore (Gilmore Girls)
* Atia of the Julii (Rome)

sweetrock
04-10-07, 15:42
Oyuncularına Uğurlu

İzlenme rekorları kıran O.C.'nin kıyısından geçen hemen hemen bütün oyuncuların şöhreti arttıkça arttı.

OC dizide görev yapan oyuncular için bir sıçrama tahtası oldu. Birçok oyuncu dizinin getirdiği şöhret sayesinde daha büyük projelere imza attı. Bu örneklerden ilki Marissa Cooper'ı canlandıran Mischa Barton. 1986 doğumlu Barton O.C.'den önce küçük rollerde yer alan,pek tanınmayan bir oyuncuydu. İzlenme rekorları kıran dizinin ardından bir anda şöhreti artan Barton,önce James Blunt'ın Goodbye My Lover,sonra da Enrique Iglesias Addicted şarkısının kliplerinde rol aldı. 2007 yılı sonu ve 2008 yılında birçok yeni sinema projesinde bulunacak Mischa Barton,henüz olgunlaşmadan bir popüler kültür ikonu olarak öne çıktı. CK,Aéropostale gibi birçok markanın reklamlarında boy gösteren Mischa,uzun bir süredir dergilerin kapaklarını süslüyor.

Mischa kadar olmasa da Rachel Bilson da O.C.'nin getirdiği şöhreti iyi kullanan isimlerden. Dizideki Summer rolüyle Seth'in büyük aşkı olan Bilson,gerçek hayatta da Adam Body ile yaşadığı ilişkiyle adından epeyce söz ettirmişti. Rachel Bilson çok sevilen Summer karakteri sayesinde kazandığı birçok ödülün yanı sıra 2006 yılında The Last Kiss adlı filmde yer aldı. Dizinin çekimleri bittikten sonra 2008 yılında gösterime girecek Jumper adlı filmden teklif alan Bilson,bu filmde Samuel Jackson ve Hayden Christensen ile rol görev yapacak.

O.C.'nin baş karakterlerinden bir diğeri,Seth'i canlandıran Adam Brody bu diziyle çok sevilmişti. O.C. ile birlikte yükselişe geçen Seth,ülkemizde de gösterilen Thank You for Smoking filminde Katie Holmes ile birlikte görev yapmıştı. Brody bu sene çekilen The Ten filminde Jessica Alba ile oynarken,önümüzdeki sezon gösterime girecek Death in Love'da da önemli bir rol üstlenecek.

Seth'in üvey kardeşi,tüm hikâyenin çıkış noktası Ryan'ı canlandıran Ben McKenzie de çok büyük çıkış yaparak birçok farklı yapıma adını yazdırdı. 88 Minutes adlı filmde Al Pacino ile birlikte oynama şansını yakalayan 29 yaşındaki aktör,2008 yılında da iki yeni yapımda görev yapacak. Johnny Got His Gun'da başrolü alan McKenzie,The Stanford Prison Experiment'ta da oynayacak.

Sadece oyuncular değil,birçok müzik grubu da O.C. ile kısa sürede şöhreti yakaladı. Özellikle dizinin ilerleyen bölümlerinde kahramanlarımızın sık sık gittiği barda sahneye çıkarak tanıtılan gruplar,bu reklamı satışlarına yansıtmayı başardılar. Örneğin Rooney,çok tutan şarkısı sonrasında Kelly Clarkson ile birlikte turneye çıktı. Imogen Heap grubunun Hide and Seek şarkısı da kısa süre içinde Billboard listelerinde kendine bir yer edinmeyi başardı. Bir diğer önemli grup,Beastie Boys da Ch-Check It Out adlı single'ını O.C.'de tanıtarak dizinin şöhretini bir sıçrama tahtası olarak kullanan gruplar arasına girdi.

e2 dergisi Ekim sayısından alıntıdır!

-dyg-
19-10-07, 17:09
payalasımlar ıcın cok tesekurler arkadaslar elelrınıze saglık :D
bu arada dızelrde en kotu annaler arasında kı julıe cooper olmamısa sasılmamalı ondan da anca bu beklenır ;) gıcık oluorum yha kadına :D

4ewerbrucas
20-10-07, 17:48
hbrler için sğl:good: dizilerdeki en kötü annenin julie cooper olması beni de hiç şaşırtmadı juliede bu yakışır ztn:img-hyste

sweetrock
05-02-08, 21:30
Şu An Neredeler?

O.C. geçtiğimiz yıl ABD'de yayın hayatına veda etti.O.C. ile yıldızlaşan genç oyuncular ise hem TV'de hem de beyazperdede başka yapımlara yelken açtı.

Adam Brody
O.C.'de Summer'la çalkantılı bir ilişki yaşayan Seth Cohen'ı canlandıran Adam Brody,dizinin sona ermesinin ardından In the Land of Woman adlı filmde oynadı. Brody geçen yıl gösterime giren filmde sempatik oyuncu Meg Ryan'la başrol oynadı. 29 yaşındaki oyuncu,şu sıralar yapım aşamasında olan Death in Love ve Justice League of America adlı iki film üzerinde çalışıyor.

Benjamin McKenzie
Dizide Marissa'yla arası düzelen Ryan şimdi de kardeşi Trey'in sorunlarıyla uğraşıyor. Ryan'ı canlandıran Benjamin McKenzie ise yakında Amerika'da gösterime girmesi beklenen Johnny Shot His Gun adlı filmin çekimlerini tamamladı. McKenzie filmde,Birinci Dünya Savaşı'nın son günü vurulan Joe Bonham adında genç bir Amerikan askerini canlandırıyor. McKenzie'yi geçen yıl Al Pacino'yla başrollerini paylaştığı 88 Minutes ve bağımsız bir yapım olan Junebug'da izlemiştik.

Rachel Bilson
Orange County'nin Summer'ı Rachel Bilson,en son ülkemizde 21 Mart'ta gösterime girmesi beklenen Jumper adlı filmde rol aldı. Ayrıca bu ay CNBC-e ekranlarında yeni başlayan Chuck adlı diziye iki bölümde konuk oyuncu olan Rachel Bilson'la kısa da olsa hasret giderme şansı yakalayacağız.

Mischa Barton
Marissa,şu sıralar Ryan'la Trey'in arasını düzeltmekle meşgul. Üçüncü sezonun sonunda kariyerine beyazperdede devam etmek istediğini söyleyerek diziden ayrılan Barton,Toronto ve Londra film festivallerinde gösterilen Closing the Ring adlı İngiliz yapımı bir dramada rol aldı. 22 yaşındaki genç oyuncunun henüz yapım aşamasında olan dört filmi var. Barton'ın başrol oynadığı,Alice Harikalar Diyarı adlı romanın bir uyarlaması olan Malice in Sunderland'in çekimleri geçen yıl İngiltere'de başladı.

e2 Dergi Şubat Sayısı/2008

Atrakumas
08-02-08, 15:32
sevgili sweetrock,

haberler için teşekkürler !

sweetrock
04-03-08, 13:42
arkadaşlar Rachel'ın oynadığı Jumper vizyona girdi sanırım?

_nesli_
15-03-08, 14:42
evet bebişim çoktan girdi gerçi sn bunu yazalı ne kadar olmuş ama neyse :D

summer___17
07-04-08, 16:31
Umutsuz hanımlar geri geliyor

Birde Susan'ın bir misafiri var. Kuzeni Tim. Tim'i ise The O.C ilk sezondaki Luke Ward rolü ile tanıdığımız Chris Carmack canlandıracak.

summer___17
22-04-08, 13:59
Gossip Girl: The New O.C.
İşte Benzerlikleri ne kadar benziyolar siz karar verin
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/adam_brody.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/benjamin_mckenzie.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/willa_holland.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/rachel_bilson.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/peter_gallagher.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/mischa_barton.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/melinda_clarke.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/chris_carmack.jpg

4ewerbrucas
22-04-08, 19:36
anaamm bu resimler nedir böyle vay be ne kadar çok benziyorlar öyle bu dizininde mi taklidi çıktı ya bayağı geri kalmışım ben

summer___17
23-04-08, 15:21
anaamm bu resimler nedir böyle vay be ne kadar çok benziyorlar öyle bu dizininde mi taklidi çıktı ya bayağı geri kalmışım ben

the o.c nin de yapımcılığını yapan john swartz imzası taşıyor.new york un elit zengin gençlerinin hayatları şaşaalı yaşantıları çılgın partileri görkemli bir biçimde anlatılıyor.

Ulash67
02-06-08, 09:15
yeni aldığım bi habere göre çalkantılı yaşantısı sebebiyle diziden atılmış.
bu haberin doğruluğu var mı? araştıralım bence?

alttaki yorumları okumasam kimden bahsettiğini anlamam

m-a-i-d-e
16-06-08, 23:13
pazartesi:

15:00-The O.C. 1.sezon tekrarı(tekrarı 19:00)

salı:

çarşamba:

perşembe:

cuma:

cumartesi

14:00-The O.C.x5(haftaiçinin tekrarı)

16 HAZİRAN-6 TEMMUZ YAYIN AKIŞIDIR...

summer___17
06-08-08, 20:56
the ocdeki julie cooper (marissanın annesi) Melinda Clarke Chuck'un 2. sezonunun trailerinda var. Konuk oyuncu olarak oynuyor büyük ihtimale.

summ_roberts
06-08-08, 22:46
cnbc-e dergi ağustos sayısından alıntı.

"En Güzel Transfer
The O.C.'nin Taylor Townsend'i Autumn Reeser, Pushing Daisies'e konuk oluyor. Reeser, arı sokması sebebiyle hayatını kaybeden Kentucky Fritz adında Güneyli bir güzeli canlandıracak. Bu bölüm ayrıca dizi yayından kaldırıldığı için kimsenin izleyemediği Wedding Bells'in bir bölümünde de birlikte rol almış olan Reeser ve Missi Pyle'ı yeniden bir araya getirecek."