Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 48-50. Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

aynurhay
05-12-07, 18:20
Boran'nın resmini koyarlar ise kimse merak etmez. Ama koymadıkları için öldü mü ,kaldı mı diye reklam arası bile diğer dizilere kayanlar gelip bakabilirler. Alın size reyting.

doğru söze ne denir boranın sılayı kurtardığı resimler hemen yayınlanmıştı da benim bütün şevkim kırılmıştı ama uyuken bile küçük biir tanecik olasaydı fena olmazdı oslocuğum....

cuma akşamıda yazmıştım yine yazıyım sılanın boran uyurken ilk şoktan sonra uyuması yemesi içmesi normal ama kendi parası çok kocasının parası çok hastahanede özel bir özel oda tutup arada bebeği görmesi çok büyük fedakarlık sayılmazdı yaşama sebebim dediği kişiye neyse bu bölüm sılaya dair umutlarım var benim.....

aleveylül
05-12-07, 18:25
sılanın hamile olmasını istemiyorum şuan çünkü sıla bedirhana bakamadı gelecek olan bebekle beraber ikisiyle nasıl baksınki en kısa zamanda sılaya hap felan göndermek lazım :icon_whis...

şaka bir yana bu evlilikteki temel taşların daha oturmadığını düşünen biriyim... ilk bebekleri istemeyerek oldu belki GO bile aklında bebek düşüncesi hemen yoktu sılanın kaçmasını töre olaylarını toplamak için yapmış olduğu birşeydi bence...tabi devamında GO saçmalalıkları ve bu yüzünden anne karnında süpermen bebek olarak gözlerini açan bebek geldi.. birşeyler toplanmaya çalışıldı ne kadar toplandı bilmiyorum ama bence sadece sılanın biraz daha olgun düşünmesini sağladı....

eğer ikinci bir bebek olucaksa yine konu olsun diye saçma olayların tekrarlancağını düşünüyorum onun için ben ikinci bebeğin artık tamamen sıla ve boranın huzurlu oldukları taşların yerine oturduğu aralarındaki sorunların çözüldüğü zamanda doğmasından yanayım...

de-rinim imzan beni mahvediyor... bir insan yoğun bakım aleti bile yakışırmı ya :img-in_lo:img-blush

iyi akşamlar çok öptüm...

sıla söylemez ama ben onun yerine söylüyeyim:img-blush

Daha Gidecek Yolumuz Var - Leman Sam

Bir salkım söğüdü altında
Sen bana, ben sana kavuşalım
Bedenimi ruhumu al
Al ki kurtulsun bu can
Benliğimi herşeyimi
Al ki kurtulsun can

Daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim
Daha gidecek yolumuz var

Dağlar dağların ardında
Ağlama su yüzlü sevdiceğim
Yüreğimi aşkımı al
Al ki kurtulsun bu can
Ellerimi gözlerimi
Al ki kurtulsun can

Daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim
Daha gidecek yolumuz var

de-rin
05-12-07, 18:37
ikinci bebek denildi bana yine soldan soldan geldiler:blush::blush::img-fie:
eğer sıla ve boran ın bir bebkleri daha olacaksa şayet bunun kendi aralarında konuşmalarını inatlaşmalarını bol bol iş üzerinde çalışma yapmalarını görmek ten yanayım.:img-yes::img-yes:
yok öyle abajur ,cıbınlık gösterip alın size ikinci bebek demek:img-beee::img-beee:

oslocum geçen haftadan çekilen bir boran resminede razıydım ben:img-in_lo...bedarın celil'in narinin resimleri kimin umurudaki ALLAH aşkına.heleki Bedarı'ın elindeki ultrasyon ve diğer tahlilleri ile çekilen resmine bayıldım..anladık bedar hasta ve tadavi için İSTANBUL a gitmesi şart:img-blush:img-blush

alevcim hadi itiraf et sen diğer imzamı bedar celil ile olan imzamı daha çok beğenmniştin...

ye-şil klibini şimdi izleyebildim çok güzel olmuş emeğine sağlık:good:
yine çok üzüldüm yere yığılan BORAN ı görünce birde ağzından kan geldiğini görünce de çok üzüldüm ..birde öpüşme sahnelerini de görünce çok korktum ne yapıyolar öyle diye allah muhafaza mikrop filan olayı ....

figan1973
05-12-07, 18:49
ne zaman şöyle adam gibi bi özet gördükki bu bölüm görelim..ellerin dizilerine özeniyom valla...bilmediğimiz bişiler söyle özetçi...boranımın resimleri de yok eminim fragmanda da yoktur...boransız bi bölüm hiç çekilmiyecek...:blink:
büyü denmiş sevgili aynurhay( aynur diyebilirmiyim) aşk büyüdür demiş
ama ben cadı kevser kurşun döktürmesin diyom...belkide sıla doktorların ''yanlış hissetmişsiniz sıla hanım hastanın refleksleri yokki'' dedikleri bir küçük tepki
almıştır borandan...ve de umutlanmıştır...böylece de sıla boran aşkı SINANMIŞTIR.....buyrun boransız bölüme ve ahmet ağa helvasına....:icon_sorr
not: kayıplar; rhett butler,gülkurusu,pelinSİ ses verin meraktan öldük...

kaçınkurası
05-12-07, 18:52
Bence şüphelerimizde haklıyız kesinlikle ikinci bebek gibi geliyor bana. Ama bu sefer bir tcvz bebeği deil bir AŞK BEBEĞİ . Hoş olmazmı :)

Bu arada aklıma çok GARİP bişey geldi.
izleyenleriniz ve hatrlayanlarınız eminimki vardır. Asmalı konakta seymen arabasıyla mayın kazası yapıp iyileştikten sonra hastanede bahar'a demiştiki
''artık yoruldum senin yüzünden ölüme değdim artık huzur istiyorum ''

BU durup duruken nereden aklıma geldi diyeceksiniz. Şuradan geldi aklıma hemen açıklayayım :

1- boran sıla yüzünden evden uzaklaştı ve ıssız tenha köşelere kaçtı :) buda tetikçinin işini kolaylaştırdı

2-sıla ile boran'ın her zıtlaşmasında dikkat ettiyseniz birinin başına bişey geldi.

ve bunun gibi pek çok sebepten ötürü açıkçası ben boran'dan seymen'inkine benzer bir replik yda bu anlamda duygular bekliyorum. NE DERSİNİZ ?

siyah-beyaz
05-12-07, 18:54
O büyülü şey,muhtemelen hamilelik olabilir ama,nasıl o arada derede anlaşılır?Hastaheneye gelen herkesin doktorluk olması ne tuhaf...

ATV ile ilişkilerim Sıla ve ER 'ye rağmen kopabilirrica, minnet kanalı ele geçiren yeni sahipleri yüzünden...Ben de böyle bir pis izleyiciyimdir

de-rin
05-12-07, 19:00
dünakşam yazmıştık aslında özetçi bu haftaki bölüm için hangi özlü sözü söyliyece ve biz bu özlü sözü dizide kimin repliği olarak kimden duyacağız diye.
hatta ben kendi kafamda o özlü söz için küçük bir anketçik yapmayı bilem planlıyordum:img-yes::img-yes:
ama olmadı üzüldüm bu duruma:img-blush...

kaçınkurası eğer ikinci bebek olacaksa çokkkk romantik bir geceden olsun öyle abajurdan olamsın yani en azından başlangıcından veya bitşinde bir şeyler görelim ne öyle hiç bir şey göstermeden alın size zeyşan demek:img-cool2:img-cool2

hem bana bebek olayı yok gibi geliyor olmasında:img-yes: ..daha ne anne nede baba bebeğe yeterince özeni göstermiyorlar benim kanımca:img-yes:.şimdi bunca derdin arasında ikincisini ne yapsınlar:img-wink:

Hastaheneye gelen herkesin doktorluk olması ne tuhaf...
kevser ve firuz ağa sırf bu nedenle mi? hastaneye gelmiyorlar sevgili siyah beyaz.. onlarda gelince aniden yığılıp kalabilirler değil mi??
boran biraz daha uyusunda NARİNDE yaren'i doğursun değil mi?hem bu aralar çok sık görülüyor erken doğumlar kim hayırrrrrrr olamzzzzzzzz diyebilirki erken
doğum işte adı üstünde

mini fragman
abay bahçede konuşuyor ve boran da uyuyor ...ama güzel uyuyor

angelface
05-12-07, 19:25
fragman geldii.
.boran frag boyunca yatakta yatıyo.en sonunda sıla pencereden dısarıya bakarken boran arkasında gözüküo.rüyamız hayırlı olsunnn.rüyada olsa en azındsan maanın gözlerini görebilecegiz.
çok ruhsuz bi fragmandı.doktorlar geldiğinde sılanın davranısları daa heyecanlı panikli olabilirdi ama napalım.elde olanla yetinmeyi bilmemiz lazım artık değil mi...

penelope_
05-12-07, 19:25
fragman geldi
boranın uyandığı falan yok
narinin bebeği kızmış
bedar kanser
en son sıla odalarından camdan bakarken dönüyo ve karşısında boran

mause
05-12-07, 19:26

Sıla yoğun bakımda Boran'ın kalbi Dıııııııııt ediyor.
Doktorlar Sıla'yı dışarı çıkarıp müdahale ediyorlar.
Narin muayenede Yaren'i görüyor.
Bedar'a doktor biyopsi yapmalıyız diyor,Bedar da kanser mi yani? diye soruyor.
Abay bahçede kardeşi için ağlıyor.
Sıla yatak odasında pencereden beyaz bir güvercine bakarken başını çeviriyor ve Boran karşısında.
"Boran" diyor.

Gözümüz aydın Emir'de hastanede.:happy0064

bbasalan
05-12-07, 19:28
50.Fragman

-Sıla o kadar konuşmuş ki Boran :img-in_lo yeniden komaya girdi. Sıla doktorlara ben birşey yapmadım konuşuyordum dedi.:img-hyste

-Abay hastane önünde birine ki bu herhalde Gizem olacaktır Boran ile kardeşliğini anlatıyor.:img-punk:

-Bedar'a biopsi yapılacakmış. Bedar "Kanser mi" doktor dedi.:(

-Emir "koskoca Boran ağa da yıkıldı" dedi. Yoğun bakımın camekanında yanında Bedar da var. :img-banne

-Sıla konakta camda ki güvercine bakarken arkasını dönüyor ve Boran diyor.
ve karşınız da BORAN. ::)

Bence Sıla'nın cıbıl yattığı gecenin rüyası. :img-pilot

de-rin
05-12-07, 19:28
fragman fragman

sıla boranın yanında ve boran fenalaşıyor::icon_sorr
..doktor gelip biz ilgileniyoruz siz çıkabilirsiniz diyor
narin'inn yaren'i de yolda bebek kız...YAREN YAREN :img-cool2

abay can dostunun kendisini bırakıp gitmesi öylece yatmasının kendisini üzdüğünü ve çaresiz olduğunu anlatıp üzülüyor belliki yanında gizem hanım var.

sonra sıla rüya görüyor ve BORAN SILANIN RÜYASINDA SANIRIM SILAYA GÜLÜMSÜYOR gülmekte ağlamaktır rüyada benim bilidği
ha birde sanırım bedar da muayene oluyor:img-cool2

sonra emir boran'ı bedar ile kapıda ziyaret ediyor ve
-koca boran ağa böyle mi? yatacaktı diyor:img-blush

BERFİN
05-12-07, 19:31
Fragman...

- İlk sahnede Boran Sıla'nın konuşmasından sonra tepki veriyor. Doktorlar müdahale ediyor. Sıla' ben sadece konuşuyordum' diyor.

- Narin'in bebeği kızmış.

- Abay hastanenin bahçesinde (yanındaki kişiyi göstermeselerde) Gizemle konuşuyor Boran'la ilgili.

- Doktor Bedar'a biyopsi yapılması gerektiğini söylüyor.

- Emir hastaneye gelmiş. Camdan Boran'a bakarken ' Olmadı, koskaca Boran ağa böyle yatmaz diyor'

- Son sahnede Sıla odalarında pencerenin önünde. Dışarıda camın önündeki güvercine bakıyor. Kafasını yana çevirdiğinde şaşırarak 'Boran' diyor ve kamera Boran'a dönüyor...

Bitti. Anlayacağınız fragmanda da iş yok.:img-yes:

Edit: Yalnız bir fragman bu kadar mı heyecandan yoksun ve sıradan olur Yarabbi.:dito Fragmanı izlemişim izlememişim hiç birşey farketmedi. Hep aynı şeyler...

newat
05-12-07, 19:36
Fregmanı beğendim.
Geçen bölüm fregmanı gibi gene sanki ilk sahneleri göstermişler.
Sorgu sırasında pencere önüne gelen kuş Borana Bedirhan'ı haber vermişti.:img-yes:
Sıla'nın yatak odasının önüne gelen kuş da Boran'dan iyi habermi getiriyor dersiniz?:img-in_lo:img-in_lo

Bu bölüm Abay bizi çok ağlatacak gibi.:img-yes:

özgün
05-12-07, 19:49
Eski türk filmlerinin bazılarında karakterlerden birine araba çarpıyor ve anında gözleri kör oluyordu ya şimdi ki dizilerde de yeni moda amansız bir hastalık mı acaba?

Sıla'nın beyaz geceliklerini neden giydiğinin sırrı ortaya çıktı ve Boran rüyasına geldi. İşte büyülü şey tam da bu noktada devreye giriyor bence.

Naçizane bir tahmin.

Sıla karşısında Boran'ı görür ve gerçek olmasını dileyen bakışlarla Boran diye seslenir. Boran önce gülümseyerek bakar ve aşkını da eklediği sesiyle Sıla'ya ''buradayım'' der. Sıla Boran'ın sesini duymasıyla hakim olmaya çalıştığı gözyaşlarını daha fazla tutamaz ve gözyaşları yanaklarını yakar gibi gözlerinden süzülür. Boran Sıla'nın gözlerinin içine bakışlarını sabitler ve ellerini Sıla'nın yüzüne getirerek gözyaşlarını siler. Sıla ''gideceksin, bizi bırakacaksın diye öyle çok korktum ki Boran. Ama döneceğine de hep inandım. Yaşama tutunman için günlerce yalvardım Allah'a. Şükürler olsun burdasın Boran. Yanımızdasın.'' der. Bu sözler üzerine Boran ''henüz değil Sıla, henüz değil. Çok yakında ama şimdi değil. Sakın vazgeçme Sıla. Bekle beni'' der.

Sıla gözyaşları ile yatağından fırlar ve gördüğü rüyanın etkisinden kurtulamaz. Hemen yaşam sebeninin yanına gider ve desteğini ona hep hissettirir. Boran zor zamanlardan da geçse Sıla onun iyi olacağına tüm kalbiyle inanır ve herkesi de güçlü olması konusunda ikna eder.

Steella
05-12-07, 20:02
Herkese Merhabalar

Haftanın fragman ve özeti gelmiş. Ama özetçinin abartısı da olmasa bu bölüm çok sıradan gözüküyor. Fragmanda da Boranı göstererek ekşın yapmak istemişler. Ama rüya veya hayal heralde.

Özetde Sıla için çok iddalı cümleler yazılmış.

Boran görmesede duymasada Sılanın Boranın iyileşiceğine dair yaptıkları herkesi ayakta tutmaya yetecektir.

Umarım hamilelik durumu yoktur. Çünkü daha ilk bebekleriyle birlikte bir aile olmayı beceremediler. İkinci bir bebek daha işleri daha da zorlaştırır gibi geliyor. Aslında başından beri bir de Zeyşan'ın olmasını çok istiyordum. Ama eğer öyleyse zamanlama kötü.

Özetteki bu cümle bana ya Sılanın hamile olduğunu ve bu nedenle olaylara çok olumlu bakıp, bebeğinin kendisine verdiği güçle çevresine de pozitif enerji vereceğini düşündürüyor. Ya da fragmanda gördüğümüz son sahnede Boran görüntüsünün Sıla'nın bir rüyası olduğunu ve SILA bu rüyanın etkisinde kalarak bu kadar olumlu düşünebileceğini anlıyorum.

Bence bu hafta fragmanda da özetde de heyecan veya ümit yaratıcak hiçbir durum yok. GO asıl sürprizi bölüme saklamadıysa tabii:happy0064 . Umarım raytingler düşmez.:img-yes::img-yes:

de-rin
05-12-07, 20:03
sılanın hastanede Boran ın yanında kaldığı sıradaki BORAN ın fenalaşması sanki geçen bölümün devamı değil gibi ..
yani ne bileyim sıla bir mektup okuyacak ve BORAN da hemen tepki vermeyecek gibi....vermesinde ne öyle ..bir ekşin yaptılar hemen ayılmak olmaz değil mi???
sanki BORAN ın fenalaşmsaı daha sonraki günlerde olacakmış gibi..

newat abla evet ABAY bizi çok ağlatacak gibi:icon_sorr:img-cray::img-cray:

resmi siteye fragman eklenmiş

seyşelll
05-12-07, 20:12
Yahu nolmuş burda.. Kim nereye gidiyor.. 1 yüzmeye gittim geldim, herkes 'gitme,alınma' diyor. Arkadaşlar, ayıpsınız yani..Ben bu yola baş koydum, ya büyük 1 dizi yorumcusu olucam ya da olucam.:img-cool2 Kaçarı yok, kurtuluşunuz da yok.:icon_twis
Gerçi 1 ara düşünmedim değil, 'bu kadar boş 1 haftada özet ve fragman biraz daha gelmese de herkes birbirini iyice yolsa ve etraf da bana kalsa' diye.:img-in_lo
O zaman istediğim gibi Sıla ve Boran'ın büyük kocamancık aşkı hakkında minik genç kız kalbimin romantik yanlarıyla yorumlar yapar, kendim yer kendim içer üzerine de göbecik atardım.:img-lazy:
Yok yok sadece senin hayalin değildir. Bana çok mantıklı geldi. Ben hala Sıla nın o koşullarda anne olmasını sindirememişken ikincisi de gelirse ne hissederim bilemiyorum. Çok gereksiz ama bu dizi için "imkansız" değil.
Yayabbim sen ne büyüksün.. Bu aşkın sınanması bâbında 2. 1 bebek olayları çözer doğrusu.:img-bored

Bedir, seni çok seviyorum, Zeyşan sana tapıcam.http://img137.imageshack.us/img137/7499/avatar4604818wsxj3.gif

BERFİN
05-12-07, 20:20
sılanın hastanede Boran ın yanında kaldığı sıradaki BORAN ın fenalaşması sanki geçen bölümün devamı değil gibi ..
yani ne bileyim sıla bir mektup okuyacak ve BORAN da hemen tepki vermeyecek gibi....vermesinde ne öyle ..bir ekşin yaptılar hemen ayılmak olmaz değil mi???
sanki BORAN ın fenalaşmsaı daha sonraki günlerde olacakmış gibi..

Haklısın Derin'cim Boran'ın tepki verdiği sahne son sahnenin devamı değil. Çünkü son sahnede Sıla'nın üstünde beyaz renk boğazlı bir kazak vardı. Ama fragmanda Sıla, Boran'ın yanındayken üstünde boğazsız bir üst var.:img-yes:

Bir de fragmanda Boran son sahnede Sıla'ya çok cici bakıyor. Her zaman ki gibi.:img-in_lo

Steella
05-12-07, 20:26
Yok yok bu GO yine Sıla'ytı süklüm büklüm birisi yapıp konağın odasına kapatıcak galiba. :dito:dito:img-yes:Bedirhan'ın yanına bir de Zeyşan gelirse bu kız nasıl törelerle mücadele edicek, nasıl holdinglerinin başına geçicek bilemiyorum.

Boran daha Bedirhan doğmadan Sıla bu konakta çocuğunu büyütecek diyordu. Şimdi artık SILA çocuklarımın annesi bu konaktan dışarı bile çıkamaz der. Sıla bir Bedirhan'a bakar, bir Zeyşan'a. Doğal olarak törelerle mücadele işide Borana kalır tabii.

Zaten ben burada fazla konuşmamalıydım. Töreler karşısında bir mücadele kazanılacaksa bunun adı SILA olacaktır diye. GO şimdi bu misyonu temelli Borana yükleyecek heralde. Neyse sonunda bir mücadele kazanılsın da nasıl olursa olsun. Ben yine de Cumaya kadar özetteki bu cümle için başka ihtimaller düşünmeye devam edeceğim.bye:img-music

GünIşığı
05-12-07, 20:28
Fragman yorumu yapmaya gelmiştim. Bu yorumu gördüm çok şaşırdım:img-yes:

Fregmanı beğendim.
Geçen bölüm fregmanı gibi gene sanki ilk sahneleri göstermişler.
Sorgu sırasında pencere önüne gelen kuş Borana Bedirhan'ı haber vermişti.:img-yes:
Sıla'nın yatak odasının önüne gelen kuş da Boran'dan iyi habermi getiriyor dersiniz?:img-in_lo:img-in_lo

Bu bölüm Abay bizi çok ağlatacak gibi.:img-yes:

Newatcığım aynı şeyi düşünmüşüz:img-yes: Ben de pencerenin önündeki "beyaz" güvercini aynen senin gibi yorumlamıştım. Rüya imiş ama olsun:img-in_lo En çok o sahneyi merak ettiğimi söylememe gerek var mı? Saçma sapan bir sahne olması ihtimalini asla unutmayarak "anlamlı" "duygulu" "inandırıcı" bir sahne olasını umut etmekten de kendimi alamıyorum:img-wink:

Narin ile Bedar' ın bebeğin cinsiyetini öğrendikleri anı izlerken aklıma Azad yaşasaydı bu sahnenin ne kadar tahammül ötesi olacağı geldi. Azad çipil gözlerini fıldır fıldır döndürüp en cıvık edaları ile "Narin bakışlımmm, Yaren' imiz geliyor" derdi heralde :img-bored . Geçen bölüm bekliyordum Abay' ın beni ağlatmasını bu bölüm "dostunu kaybetmekten korkan" adam göreceğiz galiba. Darısı yaşam sebebini kaybetmekten korkan kadına inşallah.:img-yes:

Ben de beğendim fragmanı, neden bilmem. Son sahnesinde Boran' ın gülen gözlerini gördüğüm için olabilir mi acaba:img-in_lo

berivan_
05-12-07, 20:31
Sanirim Jess yazmisti gecen hafta bir yorumunda Sila Boran'a birseyler anlatinca Boran'in o bagli oldugu makinalardan biiiip sesi gelecegini ve Sila'ninda doktorlar geldikten sonra ben birsey yapmadim dedigini:img-blush senin o yazdigin kucuk senaryo gibi yapmalarina inanamiyorum fragmandaki o ilk kareyi:img-hyste (anacim sen gelicegi falanmi görebiliyorsun neee:img-blush) Narin'in zaten bir kizi olucagini bildigimizden o karede hec sasirmadim izlerken...Abay bir kez daha Boran'in onun icin nekadar önemli oldugunu cok guzelce vurguladi:happy0064 ne diyeyim,Allah herkese böyle bir arkadas nasip eylesin:img-wink: Bedar'a bijopsi yapma ihtimalinide anladik gecen bölumden orada da hec sasirmadim acikcasi:img-yes: ben fragmanda birde Bedirhan'i görmek isterdim yerim ben onuuuuuu:img-in_lo

newat, ablacim Sila'nin caminin önundeki kus banada sankim Boran'la ilgili iyi haberler gelicekmis gibi geldi...ben yazicaktim sen bende önce davranmisin:img-wink:

newat
05-12-07, 20:33
Sıla'nın hamile olmasına kesinlikle katlanamam.
Birde sevinirse gerçekten çok kızarım.

19 yaşında heran öldürülebileceğini bilen bir kadın
ikinci kez anne olmayı isteyecek kadar cesur olabilirmi?
Aklımdan bile geçirmek istemiyorum.
Kesinlikle olmamalı.:img-yes:

berivan_
05-12-07, 20:41
Fragmanda Sila camda gördugu o kustan sonra kendini ceviripte Boran'a bakinca gözleri bence cok guzel bir sekilde bakti(tabi aglamaktan gözleri kirmizi idi kizimizin ama)hem Boran'in gözleride cok guzel bir sekilde guluyordu ve yuzunde cok tatli bir tebessum vardi:img-in_lo o sahne belkide bazilarin dedigi gibi bir ruya olabilir ama belkide o ruya Boran'in gözlerinin actiginin belirtiside olabilir hii ve Sila ozaman kalktiktan sonra hastahaneden telefon falan alabilir Boran'in durumunun iyiye gittiginde dahil....

Emir'in de nasil derler sivesi?yuzunden di sanirim Bedar ile yogumbakimin camindan baktiginda söylediklerini pek anliyamamistim ama tekrardan izleyince daha net anladim:img-blush

Sila'nin ikinci kez hamile olmasini kesinlikle istmezdim,yani simdi zamani degil hem yani biz kardesce yatan,sarilan ve öpen bir cift göruyoruz ve böyle bir ciftinde bebisleri olmasi kesinlikle olucak sey degil:img-yes:

de-rin
05-12-07, 20:41
Haklısın Derin'cim Boran'ın tepki verdiği sahne son sahnenin devamı değil. Çünkü son sahnede Sıla'nın üstünde beyaz renk boğazlı bir kazak vardı. Ama fragmanda Sıla, Boran'ın yanındayken üstünde boğazsız bir üst var.:img-yes:

Bir de fragmanda Boran son sahnede Sıla'ya çok cici bakıyor. Her zaman ki gibi.:img-in_lo

berfincim evet bu ziyaret günü başka bir güne ait kesinlikle.:img-yes:
bana sanki BORAN ın odası değiş miş gibi geldi.
yanılıyorda olabilirim ama geçen bölümdeki odanın kapısı otomatik miydi? şimdi unuttum ama bu kapı otomatik kapılardan

birde o sahnede BORAN konuşmuyacak sadece gülümsiyecek gibi geliyor bana....

sevgili günışığı AZAD ın şimdi kendisi yok ama bir flashbace bekliyorum bu durumda :img-yes::img-yes::img-cool2

--bu sevimsiz SÖNDÜRÜLER hastaneye gelip bir bir muayenedan mi? gececekler ya off..Narinden sonra EMİR alsın sıyaı belki sünnet olmamıştır değil mii? artık daha sonra CELİL efendiyede bir bahane buluruz..

hayır toplu indirim filan mı? var yoksa tüm hesaplar BORANA AĞADAN mı??

sgrunt
05-12-07, 20:46
bence bu bolum super olucak fragmanda gusel ozette ama daha heycanli anlari cuma gunu izlicez sanirim.....bence sila hamile degil yani daha bedirhen kucuk zaten doru duzgun bedirhanli sahnede yok ne biliyim bole bi aile gibi hepsi biryerlerde ama olabilirde Boran artik uyanir herelde bu bolum Sila Boranin uyanmasina sevinemeden anasinin hastaligini ogrenicek yani ne biliyim biraz daha sonra ciksaydiya keske su hastalik....Abay super bence walla o aglaticak bu hafta...silanin o guvercine bakisida cok dogal cok gusell...

metes
05-12-07, 20:49
En az özet kadar güzel bir fragman:img-icecr

Maşallah dizimiz çok ekonomik.Hazır hastane sahnesi varken,bütün oyuncular kontrolden geçmiş...

Boran yoğun bakımda yatıyor,

-Narin hazır hastanedeyken bebişini kontrol ettiriyor
-Bedar ana muayenede

Bir Sıla eksik,bence onada check-up yapsınlar:happy0064Hatrım kalır valla,eksik olmasın:icon_whis

ifrit
05-12-07, 20:51
iyiki doğmuşsun,isim annen sayın G.O dur ellerinden öp kendisinin..:img-hyste

sevgili ifritim;
sende 3 aylıksın diye önemsememişler..:icon_sorr yoksa sanadamı anne sütü yerine keçi sütü içiriyorlar...şurda ömrün nedir? dizin bitene kadar..:img-hyste

teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım sizi seviyorum...:img-cray::img-cray:
ve şu saate kadar doğumumu kutlamayan arkadaşlarım...sizide seviyorum..ve diyorum ki kutlamayan sılacılar..siz boranla ıssız bir adada başbaşa kalasınız...borancılar sizde sıla ile başbaşa kalın...arada olanlarıda unutmadım..onların payınada ahmet ağa düştü...idare edin artık...:img-hyste

güzel forumumum sakinleri sizleri gerçekten seviyorum..nette bu kadar seviyeli bir ortam zor açık yüreklilikle itiraf edeyim..:img-kiss::img-kiss:

asıl konuya dönelim benden önemlidir dizim..özetten sonra fragmanımızada kavuştuk..hadi hayırlısı pek hayırlara vesile görünmüyor ama..:img-hyste
yüreğimizi ağzımıza getirmek için ellerinden geleni yapmışlar..yoğun bakımda komlikasyon gelişiyor ki doktorlar başına toplanıyor ağamın..inanmam..inanmam..istediklerini yapsınlar...ölemez ağam...ölemez...:img-hyste
sılada ruh gibi sanki..daha rüyasını görmemiş demek ki..
nedir bu ya çoluk çocuk hastanede..olmuyor sayın G.O bu mesaj yanlış..
bedarımızda kanser mi oluyor..bak şimdi sıla kız geç buldu annesini çabuk kaybedecek..tühh..tühhh...bu kızada ana dayanmıyor..:img-hyste

iyi akşamlar...

mause
05-12-07, 20:57
bana sanki BORAN ın odası değiş miş gibi geldi.
yanılıyorda olabilirim ama geçen bölümdeki odanın kapısı otomatik miydi? şimdi unuttum ama bu kapı otomatik kapılardan

birde o sahnede BORAN konuşmuyacak sadece gülümsiyecek gibi geliyor bana....

Derinim,geçen haftaki yatak sahnesi Boran'ın sağ tarafından çekimdi ve kapı o tarafta idi.Bu hafta ya oda değişti ya da Boran'ın yatağının yönü.Sıla Boran'ın sol tarafında.
Ben de panik halindeki hemşirenin durumuna gıcık kaptım.Doktor makinelerle uğraşıyor,hemşire kollarını bağlamış bakıyor.:icon_evil

Narin'in doktoru da ilk defa cinsiyet belirliyor gibi "ben gördüm".E be adam tabi ki sen görecen başındaki Bedar görecek değil ya.:img-beee:

Son sahnede Boran vedaya gelmiş olmasın?:icon_whis
şaka şaka

Sevgili Sıla hamile olamaz ne yaşadılar ki diyen forumdaşlarım,
Bilmediğimiz şeyler var.:img-blush

GünIşığım,metesim,alevim,ilkbaharım.:img-in_lo

Seyşom,iyi kurulansaydın hava çok soğuk,asabiyet yapmasın.:img-in_lo

bitter
05-12-07, 21:03
Geçen hafta Sıla Boran'ın başındayken ben "Sıla'yı ordan uzaklaştırın adamın kalbini durduracak" demiştim.
Dediğim gibi de olmuş. Zavallı Boran'ın kalbi daha fazla dayanmamış, Sıla konuşurken dıııııııııtlamış.

Sıla hanım bide "Ben bişey demedim sadece konuşuyorduk" demez mi töbe yarabbim. Zaten o yüzden adamın kalbi dayanmadı.:img-hyste

Boran'ın ölümüne neden olacak bu kadın.:img-beee:

Steella
05-12-07, 21:09
Geçen hafta Sıla Boran'ın başındayken ben "Sıla'yı ordan uzaklaştırın adamın kalbini durduracak" demiştim.
Dediğim gibi de olmuş. Zavallı Boran'ın kalbi daha fazla dayanmamış, Sıla konuşurken dıııııııııtlamış.

Sıla hanım bide "Ben bişey demedim sadece konuşuyorduk" demez mi töbe yarabbim. Zaten o yüzden adamın kalbi dayanmadı.:img-hyste

Boran'ın ölümüne neden olacak bu kadın.:img-beee:

Bence de Boran'ın kalbi gerçekten dayanamamıştır. :img-yes:Çünkü geçirdiği kaza öncesinde Sılaya haksız yere yaptığı kaprisler, suçlamalar gelmiştir aklına. Ne de olsa insan ölümle burun buruna gelince kendi vicdanıyla hesaplaşır.:img-yes:

Sılanın da çok üzgün bir şekilde yanında olduğunu hissedince bir de o mektubu kendisine okuduğunda ikinci kez yıkılmış ve büyük pişmanlık duymuştur. Kendisini bu kadar çok seven karısına yaptıklarından dolayı.

Ben de bu olayı bekliyordum zaten. :img-blush kalbinin teklemesi çok normal. Ben olsam vicdan azabından benimki de teklerdi.

GünIşığı
05-12-07, 21:21
Düşındım düşındım.... 49 bölümdür Sıla nın gördüğü hiçbir rüyadan huzurla uyanmadığı geldi aklıma:icon_sorr İlk rüyasını anne-babası öldüğünde görüp çığlıklarla uyanmıştı.:icon_sorr Neyse ki Boran teselli etmek için yanı başındaydı:img-in_lo İkinci rüyasında kara kıyafetlere bürünmüş kaçış antremanı yapıyordu. "Boraaaan" diye çığlık atarak uyanmıştı:icon_sorr Üçüncü rüyası güzel başlamış ama Boran' ın "o zaman seni öldürürdüm" sözleri ile kabusa dönüşmüş ama Zeyşan' ı postalamaktan vazgeçmesine neden olmuştu. Gördüğü son rüyada da Boran ve Bedirhan dan ayrılıyordu, ter içinde sayıklayarak uyandı, sıyırdı sandık:icon_sorr Bu rüyanın "güzel" olma ihtimali nedir? Keşke Boran görseydi rüyayı. Gördüğü tek rüya o kadar güzeldi ki günlerce konuşmuştuk. Avatarlarımızı imzalarımızı süsledik. Rüya bile olsa "mutlu aile" tablosunu gördüğümüz tek sahne oydu:img-in_lo Bedirhan doğalı kaç bölüm oldu, tek bir "aile saadeti" sahnesini bile çok gördüler bize:icon_sorr

Sevgili Steella Boran' ın vicdan azabı çekmesini gerektirecek birşey yaptığını düşünmüyorum ama öyle bile olsa "vicdan azabı" ndan kalbinin tekleyeceğini de sanmıyorum. Yani vicdan azabı, derin keder gibi duyguların "verem" ettiğini bilirim ama kalp ataklarına genelde ani mutluluk, üzüntü ya da sevinç neden olur diye biliriz hep:img-yes:

Düzeltme : Aaaa çok pardon üçüncü rüyasını İstanbul' a kaçtığında görmüştü. O güzel bir rüyaydı Boran onu affettiğini söylüyordu çok mutlu olmuştu ama uyandığında karşısında Azad' ı gördüğü düşünülürse o rüya da yalan olmuş:img-cool2

Metes düzeltmesi : Hakikaten o rüyayı nasıl unuttum ben:img-in_lo Çok kınadım kendimi. Ama o rüya da sonucu değiştirmedi. Hiçbir rüyası hayırlara vesile olmadı işte.

Ela-cansu düzeltmesi : Hay Allah bunadım mı nedir? Turgut' un uğursuz karısı ile sevimsiz çocuğunun Sıla ya ekmek ve su verdikleri kabusu da unutmuşum:icon_sorr Sonuç yine aynı hala oluş ya da sonuç itibarı ile güzel bir rüyası yok işte.

Metes' ime not : Odile' im gece geç vakit gelecek:img-wink:

haramikedi
05-12-07, 21:21
Ben de Günışığı ve newat gibi, güvercin sahnesini sevdim. Güvercinlerin Boranla olan bağını seviyorum.:blush: Hatta ciddi ciddi sırf bu yüzden, parkta simit yemekteyken tavuk gibi büyük ve tavşan gibi zıplayan kırmızı gözlü güvercinin biri yanıma geldiğinde...Boranı düşünüp simidimi paylaşmışlığım vardır.:img-bored ürkütüp koşturmak vardı ama yapamadım.:img-in_lo
aşk dediğin böle olur böle olur böle olur!:klme

fragmanın geri kalanında da...
Sıla konuşarak Boranın bitkisel hayatındaki bitkileri de kurutmaya çalışırken, Boran direnmeye çalışıyor,tepki veriyor..

ondan sonra...Boranın yakışıklılığını kıskanan kötü doktor, Boranın gözlerini zorla açıp "bu kaç?" diye sorma cüretini gösteriyor.

ondan sonra...Narinin bebeğinin narin bakışlı olduğu anlaşılıyor.

sonracıma, Abay sanırım Gizeme, hem hüzünlü hem manalı bi konuşma yapIYOR.. Gizem ise baktığı duvarda pencere açılmış gibi bakıyodur kesin. Gizemin dersi dinlemeyen ama dersi dinliyor numarası yapan bi öğrenci olmadığını umut ediyoruz :)
bi de sanırım Gizem Abayı teselli eder...Abayın elini tutsun, Abayın da baktığı duvarda bi pencere açılsın böylece.:img-haha:

Doktor Bedara, "git dilan kızından helallik iste,süren başladıı!!!" diyor.
Bence Bedar herkesin işi başından aşkın diye, hastalığını saklayacak ve göğsündeki top, hop hop zıplayacak.:img-in_lo

metes
05-12-07, 21:33
Emie ne kadar doğru bir laf ediyor,

-Boran ağaya orda yatmak yakışmıyor:img-in_lo

Tabi yakışmaz,sıra Sıladaydı,o yatakta Sıla yatmalıydı:img-icecr

Sıla konuşarak Boranın bitkisel hayatındaki bitkileri de kurutmaya çalışırken, Boran direnmeye çalışıyor,tepki veriyor..

Haramikedi,süpersin:good::happy0064:img-clapp

Odile'im anket nerde:img-wink:

Günışığı'm vuslatlı rüyayı nasıl unutursun sen.Ne kaa romantikti öyle:img-in_lo

Günışığı'ma Not: Mesaj alınmıştır.Demek oluyorki Sıla kızımızın rüyaları hayırlara vesile olmuyor,rüya görmeyi bile beceremiyor,en iyisi bir daha rüya görmesin:icon_whis:img-hyste

berivan_
05-12-07, 21:45
Boran'in fragmandaki yattigi oda ve gecen bölum deki odanin ayni olduklarini sanmiyorum...Boran gecen bölum odanin diger tarafinda yatiyordu....birde makineler biiiip deyince odaya doktorla birlikte giren hemsire hanim yardimci olmiyacsa hic bir sekilde neden öyle bön bön duruyor kenarda kollarini atmis nasil derler ust uste?:img-blush hanfendi sadece kamerayami cikmak istedi acep:icon_whis doktor bebegin cinsiyetini söylemeden önce "ben gördum"diyor cok sasirmis bir sekilde gibi ilk baslarda ve sonradan guluyor...

figan1973
05-12-07, 21:48
o fragmanı büyük ekranda izledim sonunda...hiç mi hiç sevmedim...
evet o beyaz güvercin mapus damında yatan boranıma *bedoş* doğdu muştusunu vermişti..bunu boranım sılaya anlattımıydı bilmiyorum...sıla acaba
bunamı umutlanıyor..sakın boranın hayali gelip görünmesin..narinde azadı görmüştü ...güzel kurguydu ama ...go boranımı ayağa kaldırıp diziye döndürmezse dizi manyağı olup bütün dizileri izlerim de sıla HAYIR....

mause
05-12-07, 21:50
-Bana bir şey olursa biliyorum ki ilk Boran koşar,Ona bir şey olsa yanında olacağımı bilir ama şimdi üzüyo kardeşini.

Ah Abay ah yine yanındasın kardeşinin ama elinden gelen bir şey yok.:icon_sorr

Fragmanda 2 Sıla-Boran hastane sahnesi var.İkincisinde Sıla Boran'a "sende biraz gayret et olur mu?bir an önce uyanmaya bak"diyor.Bence o kötüleşme sahnesi ikinci konuşma sonrası.:icon_sorr

Bir de Boran'ın ağzındaki hortum'un gerçekten işlevi olmadığı o kadar belli ki.Hortum yanakta şişlik yapmış.:img-pilot

Güvercinsever Kedim benim.:img-in_lo

haramikedi
05-12-07, 22:07
sanki sadece güvercinler hissediyor.:img-in_lo neden kedilere zoom yapmıyolar ki.http://img255.imageshack.us/img255/1429/catmad3nj0.gif ciddi ciddi haber olmuştu.Amerikada bir hastanede kedinin biri hangi hastanın yatağına çıkarsa, o hastayı aynı gün kaybediyorlarmış :) ben de Boranın yanına yatsam... sonradan "şaka yaptımm" desem olmaz mı ki.:img-heh:
.

marenostrum
05-12-07, 22:09
Herkese merhaba,

Fragmani ben de seyrettim. Boran'in kotulestigini de nereden cikardiniz??? :img-wink: Boran orada kotulesiyor olsa doktor Boran'in gozlerini acip parmagini takip ettirmez herhalde. Tip dunyasiyla alay etmediklerini kabul ederek yorumluyorum tabi ki... Doktorun bunu yapabiliyor olmasi icin Boran'in uyanmis olmasi lazim bir kere. Cunku isik reaksiyonuna bakmiyor doktor orada, basbayagi parmagini takip ettiriyor. Ya da anlamlandiramadigim sacma salak birseyler yapiyor ki bu baglamda kotulesmis de olabilir. Gecen bolumu seyretmedim ama sevgili GunIsigi'nin dedigine gore Boran'i "septik sok"a sokmuslar... Butun duygulari, butun toreleri, butun gelenekleri katlettikleri yetmedi, simdi de tibbi katletmeye karar verdiler herhalde. Basarilarinin devamini dileyim ben... :dito

Sevgiler...

asumanoz
05-12-07, 22:09
Sıla, kabullenmek istemese de her an Boran’ı kaybetme korkusuyla adım adım çökmektedir.

Boran ağa bu bölümde uyanmayacak sıla şok içinde kalacak

Ancak öyle büyülü bir şey olur ki her şeyin akışı bir anda değişir. Boran duymasa da görmese de Sıla için artık durum başkadır.

Sıla yine rüya görese olsa gerek yada zeyşana hamile de olabilir

Boran’ın iyileşeceğine dair inancıyla yaptıkları, herkesi ayakta tutmaya yetecektir.
Boran ağa belkide bir kıpırdama yaşama mucizesi olmuştur

Boran’ın yaşam savaşı devam ederken onu bu hale getirenler ise kaçmayı başarırlar.

ahmet ağa - tetikçi ve dilaver köşe kapmaca oynayacaklar bu bölümde

Ancak Ahmet ağa ve tetikçisi arasında çıkacak olan anlaşmazlık bütün dengeleri alt üst eder.

ahmet ağa tetikçinin parasını ödemediğinden tetikçi ve dilaver ayrı ayır ahmet ağanın peşine düşecekler

Bu durum ya kötülerin suçlarını örtbas etmelerini sağlayacak ya da kendi kuyularını kazmalarına neden olacaktır

ahmet ağa ölecek kesin dilaver belkide aklanacak ama her ikiside kendi mezarlarını kazacaklar ben bu bölümde ahmet ağa öldürülecek diyorum
ama dilaverin sonuda esmadan olacak

diyar 80
05-12-07, 22:12
Özledim yazmayı, okumak yetmiyor... İş, iş; nereye kadar?
Daha geçen bölümle ilgili yazacaklarım bile bitmemişti;özetle fragman çıkıp geldi;çok hızlıyım vallahi:img-pilot...İyisimi hemen başlıyayım...

Boran o durumdayken Sıla acıların en büyüğünü hissetmeli ama aşklarının gücünün Boran' ı hayata bağlayacağına inancını da hiç kaybetmemeli. Ölesiye korkarken, inadına umuduna sarılmalı.:img-in_lo Umarım saçma sapan sahnelerle bu cümleyi yalan etmezler.
Tabiî ki yalan edecekler ablacığım;ben iyimserliğimi çoktan kaybettim ne yazıkki:icon_sorr…Daha geçen bölüm doktora “bana umut vermeyin,bilgi verin” diyen Sıla değil miydi?Sıla şimdi de umuduna değil,bilgilerine sarılacaktır…

Ben ucubik özette bahsedilen “büyülü” şeyin yeni bir bebek olacağını sanmıyorum.Kevser gibi “Bismillah!” diyeyim bari;daha Bedoş kaç aylık? 3 ? Ya da 4 var mıdır? Kardeşlerin arası ne kadar olacak bu durumda? 11 ay? En iyi ihtimalle 1 yaş?:img-icecr
Ne ara bizim bilmediğimiz şeyler oldu yine:icon_whis?Boran en son ne zaman ata binmişti:img-blush?
Şimdi bizim küçük Bediş;ondan birkaç ay küçük narin bakışlı Yaren;ondan da birkaç ay küçük Zeyşan…Tam çocuk bahçesi gibi…Cıvıl cıvıl…:img-swoon

…Elma tam Boranla öpüşmek ve "Sonsuza dek mutlu yaşamak" üzere olan Sıla'nın kafasına düşüp öldürür...:img-hyste Öyle de böyle de öldürdüm.Biz de mutlu son yok.Acıların çocuğuyuk,öyle büyüdük,aksi bünyemizde kalıcı hasar yapar.Ni ha ha ha...:icon_twis
:img-hyste
Birgün hepimiz ölüciiz Jess’im;mukadderat:sad53:…Buna Sıla da dahil tabiî ki:img-angel…

zeynepsudem
05-12-07, 22:16
Fragmanı pembeli siteden izledim:img-yes:

49. bölümün devamı olduğunu düşündüğüm sahne: Sıla... Boran' a ''nolur uyan'' dedikten hemen sonra... fragmanda duyduğumuz bibbibbib sesleri.. Ben sadece konuşuyordum.. diyen telaşla Borannn diye bağıran Sıla..:icon_sorr Boran'ın gözlerini kontrol eden ve Sıla' ya dışarı çıkmasını söyleyen doktor:icon_sorr
Fatoş Ablacım, Derincim, Yoğun bakım odasının kapısı; geçen bölümdeki kapıya benzemiyor gibi geldi Bana da:img-wink:

Fragmanın bir sahnesinde Sıla konakta.... odasının penceresine beyaz sevimli bir güvercin konuyor, Sıla güvercine sevecen bakışlar atarkan; arkasına dönüyor; Boran en güzel bakışlarıyla; O' na bakmakta:img-in_lo
Sıla rüya görüyor sanırım.. Ben bu rüyayı çok sevdim:good: beyaz saflık ve murattır.. güvercin de haber getirendir.. Sıla' nın rüyası hayırlara vesile olacak diye düşünüyorum:good: İnşallah Boranım uyanacak:img-in_lo

Bu rüyadan sonra Sıla hayata daha umutla bakacak sanırım.
Bence Sıla rüya gördüğü gecenin ertesi sabahı; yoğun bakımda yatmakta olan Boran' a; önce rüyasını anlatacak; arkasından da fragmanda duyduğumuz; Sende biraz gayret et olur mu? bir an önce uyanmaya bak... diyecek:img-yes:

SONAY T.
05-12-07, 22:22
fragmanı da ,özeti de 50 yaptık, şükür,
Boran yoğun bakımda aşk meleği yanında destek o biçim...tam o sırada Boran önemli sayılacak tepki vermiş iyi yapmış...
Narin ,Beder toptan doktor kontrolünden geçti..Ah benim dedem ah!..sen de kalp kontrolünden geçmedin ya?..gittin oturdun konakta...Ya kevser kadın onun sağlığı da çok şükür iyi!!!..
Emir de gelmiş, geçen bölüm yoktu çıngıraklı. :D :D..Narin bebeğinin cinsiyeti de açıklandı çok şükür...celil efendiyi göremedim...replik zengini.. >:(

Boran'ın derdi Abay'ın derdi oldu...:img-yes:

Ahmet ağa kendini akıllı zannetmesin ,tetikçiye paranın yarısını peşin vermese böyle olur ancak..Erkan Sağlam işini sağlam tutacak..orta refüje serecek Ahmet ağayı:happy0064:happy0064

Son sahne izleyiciye teselli Boran sahnesi...Sıla'ın kurgusudur bence... ;) ;) ;) ;) ;)
Boran ağa çıkıp çıkıp gel olur mu hayal da serapta Boran..:img-yes:

ablamdan bile yazıyorum..böyle Sıla deliliğini forum deliliği olamazzz....

jess
05-12-07, 22:23
Güvercinlerin Boranla olan bağını seviyorum.:blush: Hatta ciddi ciddi sırf bu yüzden, parkta simit yemekteyken tavuk gibi büyük ve tavşan gibi zıplayan kırmızı gözlü güvercinin biri yanıma geldiğinde...Boranı düşünüp simidimi paylaşmışlığım vardır.:img-bored

İyi ki dizide güvercin yetiştiren Sıla değil dimi? Üzerimdeki kıyafetin bütün ceplerinde sapan taşıyarak dolaşmak da vardı.:img-icecr

-Bu 5.bölüm için,bu 12.bölüm,dur kaçma paçalı bu da 35'in ortasında çektiğin kol için.:img-tomat

Hatta sapan yeterli gelmeyip origami sanatının inceliklerinden faydalanarak mukavvadan mancınık bile yapabilirdim.:img-haha: Mancınığın karton olduğuna bakmayın,taşlarım gerçek.:img-in_lo

Tamamını görmeden erken ve hain bir yorum olacak ama doktorun "Ben gördüm" cümlesindeki sesi ve tonlaması bile şimdiden rol yeteneği sıfır izlenimi uyandırdı bende.:img-in_lo

Bir Not:Özetin minik büyülü olayı ikinci hamilelik olmasın lütfen.Öyleyse şimdiden kusma hakkımı kullanmak isterim.:img-cold:

Diğer Bir Not: Ölülerin en sevdiği eşyalarla gömüldükleri geleneklerini uygulamaya kalkarsak Bedar'ın bir çift beyaz donla gömülmesi işten bile değil dimi?:img-lock:

su-yagmur
05-12-07, 22:24
Herkese İyi geceler..

Olmuyor ama özet ve fragman aynı gün geliyor.Zaten onlarda da yorumlanacak bir şey olmadığı için bir gecede yorumlayıp kalan günlerde de eskileri yad ediyoruz.:icon_whis

Unuttmadan fragmanı anlatanlara teşekkür edeyim.Ama en çok Günüm Işığım Ablama…:img-blush

Fragmanı bir defa seyredebildim…Çok mutlu oldum sonunda bippp sesini duydum…Canım GO nerde abidik gubidik isteğimiz var onu yapıyor..Seviyorum..:icon_twis

Sonra da düşündüm bir makine icat edilse de Sönmezler,Özgencolar,Gencoların büyük bir kısmı ekranda çıktığı zaman rtük cezaları gibi belgesellerden bir bölüm yayınlansa…:)Hiç çekilmiyor onların sahneleri…:fighting2

Özet ve Fragmanı birleştirirsek..:img-icecr

Sıla, kabullenmek istemese de her an Boran’ı kaybetme korkusuyla adım adım çökmektedir.

-- Burası Sıla’nın Boran’ın başucunda konuştuğu ve bipp sesinin geldiği bölüm olmalı..Doktorlarda bir tuhaf nasıl hasta yakını çıkarmak öyle” biz müdehale ediyoruz lütfen dışarıda bekleyin”:img-pilot

Ancak öyle büyülü bir şey olur ki her şeyin akışı bir anda değişir. Boran duymasa da görmese de Sıla için artık durum başkadır.

--Sıla'nın gördüğü rüyadan etkilenmiş olabilir yada Boran tepki verip,parmaklarını hareket ettirmiş olabilir.(Hep filmlerde öyle oluyor ama :icon_sorr)

Boran’ın iyileşeceğine dair inancıyla yaptıkları, herkesi ayakta tutmaya yetecektir.

--:bilmim

Boran’ın yaşam savaşı devam ederken onu bu hale getirenler ise kaçmayı başarırlar.
--Gene ayakkabılarını mı izleyeceğiz .Ayakkabılarını boyasa bari…:img-haha:

Ancak Ahmet ağa ve tetikçisi arasında çıkacak olan anlaşmazlık bütün dengeleri alt üst eder. Bu durum ya kötülerin suçlarını örtbas etmelerini sağlayacak ya da kendi kuyularını kazmalarına neden olacaktır.

--Sözü neden bu kadar uzattı ki.Tetikçi Ahmet Ağayı vuracak…:kahve

İfrit'cim Doğum günün kutlu olsun...:klme
Sevgiler,Saygılar...

asumanoz
05-12-07, 22:32
Ahmet ağa tetikçi tarafından öldürülürse Dilaver aklanacak ama onun sevinci ileriki bölümlerde yarım kalacak Esma bakalım bir bebeğini dünyaya getirsin o soyadını alsın bebeğine işte o zaman Esma Dilaverin sonun hazırlayacak Esma boşuna Dilaveri ortak olarak almadı akıllı kadın Esma

mause
05-12-07, 22:36
Tamamını görmeden erken ve hain bir yorum olacak ama doktorun "Ben gördüm" cümlesindeki sesi ve tonlaması bile şimdiden rol yeteneği sıfır izlenimi uyandırdı bende.:img-in_lo

Ah civcivim bu dizideki hangi doktor iyi rol yaptı ki?:icon_whis
Bu doktorcuğumuzda sanki ilk kez ultrasoundda bebeğin cinsiyetini farkediyormuş gibi "ben gördüm"tonlamasında.:not_i:
İntörn falan olmasın?
Ne belli bebişin bazı organlarını saklamadığı ya doğumda erkek bebek çıkıp gelirse.:)
Sıla'yı muayene eden doktor da "ismi ne" diye sormuştu.:img-beee:

Özetteki "Ancak Ahmet ağa ve tetikçisi arasında çıkacak olan anlaşmazlık bütün dengeleri alt üst eder. Bu durum ya kötülerin suçlarını örtbas etmelerini sağlayacak ya da kendi kuyularını kazmalarına neden olacaktır"cümlesine ne demeli.
Geçen haftadan anlaşamamışlardı zaten bunlar,tetikçi param da param diye tutturmuştu.Şimdi paraları alamayıp Ahmet ağayı Zinar'a mı ispiyonlayacak?İspiyonlasa ne olacak?Hem paraları hem canı gidecek.
Bu dizide zaten hep kötülerin suçları örtbas edilmedi mi?
Cihan'ın kötülüklerini bedenen ve ruhen zarara uğrayan Sıla bile gidip polise şikayet etmemişti.
Bir Celil çıktı Diloş'u şikayet etti o davada 2-3 bölüme unutulur zaten.:img-tomat

SONAY T.
05-12-07, 22:57
Ahmet ağa tetikçi tarafından öldürülürse Dilaver aklanacak ama onun sevinci ileriki bölümlerde yarım kalacak Esma bakalım bir bebeğini dünyaya getirsin o soyadını alsın bebeğine işte o zaman Esma Dilaverin sonun hazırlayacak Esma boşuna Dilaveri ortak olarak almadı akıllı kadın Esma SEVGİLİ ASUMAN,
Ahmet ağa dizide son günlerini yaşıyor bence yolcu..:img-yes:

Narin bebeğini öğrendik sahi Esma da hamileydi..onun da bebeğinin de cinsiyetini öğrenelim..
bence kız olsun adı da Cihan'ın kızı --Nihan olsun.:img-kiss:..:img-kiss:.

Sıla camdan bakarken hangi şarkı üstüne konulsun...benden öneri
..SERTAB ERENER..ilk albümünde vardı...."Yalnızlık Senfonisi""..cam o sahne için....

Yalnızlık Senfonisi

Anladım sonu yok yalnızlığın
Her gün çoğalacak
Her zaman böyle miydi bilmiyorum
Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak

Alışır her insan
Alışır zamanla
Kırılıp incinmeye
Çünkü olan yıkılıp yıkılıp
Yeniden ayağa kalkmak

Yalnızlığım yollarıma
Pusu kurmuş beklemekte
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
Bekliyorum bekliyorum bekliyorum
Hadi gelin üstüme korkmuyorum

Bulutlar yüklü
Ha yağdi ha yağacak üstümüze hasret
Yokluğunla ben başbaşayız nihayet

Söz: Sezen Aksu
Müzik: Sezen Aksu
Düzenleme: Garo Mafyan:img-yes::img-yes::img-yes:

zeynepsudem
05-12-07, 23:00
Metesim:img-in_lo dediğin gibi Narin ile Bedar hazır hastanedeyken.. kendi özel işlerimizi de halledelim diyorlar:icon_ange Sönmezlere Söndürürler derken ne kadar haklı olduğumuzu düşündüm:img-yes: Bedar daha biyopsi yaptırmadan; doktoruna kanser miyim? diye soruyor.. Narin bebeğinin cinsiyetini öğreniyor:img-pilot bu kadar rahat olmalarını yadırgadım doğrusu..
Allah korusun Benim abim yoğun bakımda yatsa.. büyük konuşmayayım ama Ben Narin kadar rahat olamazdım:img-wink:

Abay hastanenin bahçesinde sanırım Gizem' le konuşuyor oldukça üzgün bir yüz ifadesi ve ses tonuyla; Bana bir şey olursa biliyorum ki; ilk Boran koşar, O' na bir şey olsa yanında olacağımı bilir ama kardeşini üzüyor şimdi..:icon_sorr diyor.

Fragmanda Kevser ile Firuz yoktu. Umarım ikisini de yeni bölümde hastane de görürüz. Söndürürler tam kadro sürekli hastanede...kızını damadını yalnız bırakmazken; Kevser ile Firuz' a konakta oturup beklemek hiç yakışmıyor:hıh

Diyarım:img-in_lo

zuzu
05-12-07, 23:18
Sıla, kabullenmek istemese de her an Boran’ı kaybetme korkusuyla adım adım çökmektedir. Ancak öyle büyülü bir şey olur ki her şeyin akışı bir anda değişir.

Bu buyulu sey umarim sila nin hamile olma ihtimali degildir...

eger oyle olursa hic cekilmez valla....

bence bu cumlede boran iyilesmesinde olan bir gelisme olmasi daha makul ve guzel bi senaryo...

Boran duymasa da görmese de Sıla için artık durum başkadır. Boran’ın iyileşeceğine dair inancıyla yaptıkları, herkesi ayakta tutmaya yetecektir.

bu cumlede boran in durumunun iyiye gidisi ile ilgili gelismeler oldugunu gosteriyor...

demek ki sila yi umutlandiran coskusunu arttiran umudunu kirmayacak bir gelisme olacak...

agam yine seytanin bacagini kiracak....

Boran’ın yaşam savaşı devam ederken onu bu hale getirenler ise kaçmayı başarırlar. Ancak Ahmet ağa ve tetikçisi arasında çıkacak olan anlaşmazlık bütün dengeleri alt üst eder.

Ahmet Aga nin icin yolun sonu gorundu galiba....

ahmet aganin yaptiklari geri tepki ve kendi silahi ile kendini vuracak.....(tetikci ahmet agayi vuracak gibi..)

Bu durum ya kötülerin suçlarını örtbas etmelerini sağlayacak ya da kendi kuyularını kazmalarına neden olacaktır.

allah allah bak sen ya ...

ya bu gul oguz cok akilli bi yonetmen biz bunlari hic dusunememistik ....

hele senaristler ne kadar yaratici bugune kadar bu sekilde bi senaryo daha yazilmadi oynanmadi...

vah vah biz zavalli seyirciye yaa.....

israrla bu diziyi izliyorum ya hersey mustehak bana ...

daha ne yaratici senaryolar izleyecegiz ....

mesela simdi HS giriyomus diziye sila hasta adama daha iyilesmeden bakalim neler neler yapacak bu konuyla ilgili...

neyse cuma gunu bolumun analizinde gorusmek dilegiyle hepinizi cok opuyorum kendinize ii bakin vazgecilmez forumum...

odile
05-12-07, 23:27
canımın içi kabinemgiller :img-in_lo ve cici forumum hepinize iyi geceler ...

diyar'ım kestanem hoşgeldinnn :img-in_lo

Ne ara bizim bilmediğimiz şeyler oldu yineBoran en son ne zaman ata binmişti?

:img-hyste:img-hyste

aman!! diyelim diyar'ım hakikaten ...Sıla ve ikinci bebek mi ?? yok sakın ha:img-fear2 ...bence o büyülü şeyy "rüya" ...Sıla rüyasında Boran ile konuşacak ve inancı daha sağlam hastaneye dönecek ...

49. bölümün devamı olduğunu düşündüğüm sahne: Sıla... Boran' a ''nolur uyan'' dedikten hemen sonra... fragmanda duyduğumuz bibbibbib sesleri.. Ben sadece konuşuyordum.. diyen telaşla Borannn diye bağıran Sıla

canım Zeynep'im bu devam sahnesi olabilemezzz:) neden dersen, Sıla Boran'ın ellerini öpüp mektubu okurken beyaz boğazlı bir kazak giyiyor ancak şu bibippp sahnelerinde, üzerinde kazak yokk :img-wink:

geldim, yettim metes'im ...anket yapacağım sizlere ama içimden gelmiyor...fragmanı izledim özeti okudum ...doğrusu pek bir tatsız tuzsuz buldum ikisini birden :img-lazy:
öğretmenim ... çok pis soru sorarım:icon_whis ama bu fragmanı izleyince ne soracağımı bilemedimm ...ilk defa bu kadar zorlanıyorumm.Neyse karaladım birşeyler ...hadii bakalım pamuk eller klavyeye!!
ödülünüzü biliyorsunuzzz canlarımmm ....:img-kiss:

1- Sıla ve Boran yatak odasında.Sizce bu sahne
a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası
c) rüya değil ,Boran iyileştii ( ben bile bu yazdığıma inanmıyorum ya, iş olsun işte !!!)

2-Bu bölüm fragmanda göremediğiniz ancak olmasını çok istediğiniz olay nedir?

3- Boran'ın vurulduğunu duyup gelen Gizem gibi, Emre de şirketleri bahane edip de Mardin'e gelir mi ?

4- Bedar rahatsızlığını hemen diğer aile fertlerine söyleyecek mi ? Yoksa saklamayı mı tercih edecek ?

5-Boran bu bölüm gözlerini açar mı?

6-Boran'ın vurulması Gizem -Abay ilişkisinde bir yakınlaşmaya sebep olur mu ? Abay'ı teselli eden Gizem Abay'a bir öpücük verir mi ? ( çok çakal ve fırsatçı gördüm kendimi :icon_whis)

sevgilerrrbye

diyar 80
05-12-07, 23:37
Suyum Yağmurumla bitanem çiçeğimin anketine iştirak edemedim bu hafta;ama cevaplamak istediğim 3 soru var;hiç değilse onları cevaplıyayım,cezadan kurtulayım…

Beğendiğim sahneler;
-Boranın vuruluşu,tetikçisine bakışı,yere düşüşü,yerde acıyla titreyişi,hastanede -karışmış saçlarıyla- yatakta yatışı:img-in_lo,elektro şok verdiklerinde çıplak bedeninin sarsılışı(bu kısmı Alevim eylülüm ve ye-şil'im için yazdım:img-wink:;ben gerçekten çok zevk aldım elektro şok sahnesinden:img-pilot)...Yattığı yerden bile oyunculuğunu gösterdi mühür gözlüm;birde Siyahım beyazım yazmıştı,valla kirpiğinin titrediğini bile görmedik,aferin:img-yes:...

Beğenmediğim sahneler;
--Sanırım sevgili AlevEylül de benzer bir şey yazmıştı;Sılanın Ahmet Ağaya silah çektiği sahne ilk başlarda güzeldi,hatta Sıladan öyle bir şey beklemediğim için şaşırdım da,ama sonra Sıla o kadar bıdı bıdı yaptıki,sıkıldım:img-bored…
Bunu sen yaptın biliyorum,Boranı sen vurdurdun…(Bu kadar emindin ama polislere bunu söyleyemedin:hıh)
Nesin sen?Sen ölüm müsün?
Şimdi ben de seni öldürüp ailene baş sağlığı mı dileyeyim?(Konuş Sıla konuş:img-bored)
Sonrasında Celilin Sılanın elindeki silahı almak için yanına gelip;
“Sıla bu adamı vurmaya değer mi?Böyle bir şerefsiz için değer mi?İllaki vurmak istiyorsan ver ben yapayım;bu pislik için sana kıyamam” konuşmaları da pek klasikti:img-lazy:…Celil hep çocuklarına,Sılaya kıyamayacağını söylüyor ama esasen Sılanın başına ne geldiyse,baş sebebi Celilin hataları…

--Bedarın kanser olma ihtimalini izlediğimiz sahne…Yok bezesi varmış da,bilmem ne…Bir o eksikti dedim ben de herkes gibi…Ama bu konunun dizimize ve Gül Oğuz ablamın mesaj kaygısına tek bir faydası olacak;şudur ki;

Hem Bedar’ın kanser olması her bakımdan iç açıcı ve öğretici olacak, o kadarki o yörede insanların töreden değil ecelleri ile ya da hastalığa tutulup ölme şansı da varmış diyeceğiz.
Doğru söze ne denir?Günler sonra ilk defa aynı fikirdeyiz "hemşo Seyşo"…

--Narinin eline taşları kapıp abisine gittiği,ağladığı sahne…Narinin davranışlarını o kadar tutarsız buluyorumki,ağlamaları bile bende sadece “zırlama” etkisi bırakıyor…Kırçiçeğim yazmıştı sanırım,Narin o sahnede elindeki taşları yere atıp çıkardığı gürültülerle çocukluklarında olduğu gibi abisinin uyanmasını bekleyecek sanmıştım ama neyseki onu bari yapmadı…

Aklımda kalan repliklerse çok tuhaf;son bölümü düşününce benim aklıma çok gereksiz insanların replikleri geliyor.
Celil-Bir oğlumu aldiniz;bunu da mı alacaksiniz?
Dilaver-Kuran’a el basayımki benim bu işle alakam yok baba…
Ahmet-Ben Boran ağaya kin gütmem memur bey;bırakın ona kin gütmeyi,hakkında tek bir kötü söz bile söyleyemem…:img-hyste
Yine Dilaver-Yaslandığın duvar devrilir giderse naparsın Esma hanım?Sen de devrilir gidersin.Şimdi eğer Boran devrilirse…:img-swoon

Metes'im:img-in_lo...

Allah iyiliğimizi versin...

Tatlı rüyalar hepinize...bye

mause
05-12-07, 23:41
canımın içi kabinemgiller :img-in_lo ve cici forumum hepinize iyi geceler ...
Hoş geldin örtmenim.Hemen anketini yanıtlayayım öpücüğümü alayım.:img-kiss:

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası
c) rüya değil ,Boran iyileştii ( ben bile bu yazdığıma inanmıyorum ya, iş olsun işte !!!)
b şıkkı odilem.Sıla'nın rüyası.:icon_sorr

Diloş'u görmeyi isterdim ama yok maalesef.:icon_whis

3- Boran'ın vurulduğunu duyup gelen Gizem gibi, Emre de şirketleri bahane edip de Mardin'e gelir mi ?
Gizem Boran'ın vurulduğunu duyupda mı gelmiş?
Ne vefakar çalışan.
Emre'de Sıla'nın üzüntüsünü hafifletemek ve dertop edilip gönderilemeyeceğini bildiği için Mardin'in tadını çıkarmak için gelsin lütfen.:)

4- Bedar rahatsızlığını hemen diğer aile fertlerine söyleyecek mi ? Yoksa saklamayı mı tercih edecek ?
Söylemez sanırım.Bu sıkıntıda bir de ben çıkmayayım der.:hıh

Belkiiiiiiii son sahnede.:img-cray:

6-Boran'ın vurulması Gizem -Abay ilişkisinde bir yakınlaşmaya sebep olur mu ? Abay'ı teselli eden Gizem Abay'a bir öpücük verir mi ? ( çok çakal ve fırsatçı gördüm kendimi :icon_whis)
Yok kuzum yok.Önce pencereler kapılar açılacak,paslanmış kalp havalandırılacak,sonra belki bu dediğin olur.Ama oluncada sakın Lusin duymasın,bütün nemrutluğuyla çıkar ortaya.:img-pilot

metes
05-12-07, 23:41
Odile'im:img-kiss:

Bu fragmana,bendende bu kadar cevap:img-wink:

Kesin ve kesin Sılanın rüyası:img-wink:

Sıla össün:img-hyste Bu bölümdende, bundan sonraki bölümlerdende artık hiçbir beklentim yok:img-yes:

Emrenin artık Mardine geleceğini zannetmiyorum.

Kesin saklar ama Sıla bir şekilde öğrenir.

Açar,açması gerekir.Bir bölüm daha devamlı konuşan Sılayı çekemem...

Çakal diyince Çakal Rhettim geldi aklıma:icon_sorr:img-cray::icon_cry:

Abayın yerinde olsam kabul etmem o öpücüğü,öpücüğüde aldığı hediye gibi soğuktur:img-yes:

BERFİN
05-12-07, 23:52
Odilem'e sevgilerimle:img-kiss:

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası

Yüzde 99 ihtimal Sıla'nın rüyası olacak.

Belki çoğunuza komik gelebilir ama ben Sıla'nın odada uyuyan halini görünce içimden o sahnede eve gelip Boran'a ait olan, onun kokusunun sindiği pijamasını alıp giyinmesini ve yine Boran'a ait yastığa sarılarak uyumaya çalıştığını görmek isterdim.:img-in_lo Aramızda kalsın sevdiğim adam için olmasa da böyle birşey yapmışlığım vardır benim.:img-yes:

Zannetmiyorum. Bunu yapabilecek cesareti bulamaz şu saatten sonra Emre bence. Sıla ona gereken cevabı verdi çünkü. Ama gelirse de şaşırmam. Gül Oğuz bizi fıtık etmeyi sevdiği için normal der geçerim.:img-yes:

Büyük bir ihtimalle 'başımızda bunca dert varken bir de ben dert olmayayım' düşüncesiyle saklayacak.

Bölüm ortası veya sonlarına doğru açar diye düşünüyorum o kömür karası güzel gözlerini.:img-in_lo

Pek zannetmiyorum Odile'm. Bir yakınlaşma olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten. Hele ki Mardin'e ziyaret amaçlı geldiğinde bunun için fazlaca fırsat varken böyle birşey olmadı ya şu saatten sonra da zor diyorum ben. Hele öpücük olayına hiç girmeyelim derim ben. Zira bizim dizideki bütün bayanların çakma Türkan Şoray kanunları var.:img-cool2 Cıssss!!!

İyi geceler hepinize...bye

özgün
05-12-07, 23:54
Odile'm fragman anketiyle gelmiş, hoş gelmiş. Ellerine sağlık öğretmenim.

Büyük bir ihtimal b) Sıla'nın rüyası'dır.

Boran'ın durumunun iyiye gidiyor olmasını hatta yanında Sıla'sı ve Sıpası ile hastaneden çıkışını görmek isterdim.

Her ne kadar şu an da Boran etkisiz bir halde de olsa Emre Boran'dan korktu korkacağı kadar. Artık Mardin sınırına bile yaklaşmaz.

Herkesin yeterince üzüldüğünü düşünüp saklamayı tercih edecektir.

Ne desem boşa. Gül Oğuz yine bildiğini okuyor. Gözlerini açacağını umuyorum ama bilmiyorum.

Teselli vesilesi ile epey yakınlaşırlar ama Gizem Lusin'den çekinir. Böyle birşey yapacağını sanmıyorum.

Odile'm:img-kiss:

asumanoz
05-12-07, 23:58
Odilem sevgilerrr

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası

sılanın rüyası

Boranın gözlerini açması

Sılayı merak eder Emre'de gelebilir(ama ne yüzle gelecek ki? )

mutlaka aile fertleri duyacak(hepsi birden rektefeden geçiyorlar belli )

inşallah belkide bölüm sonu gözlerini açmış olarak 50 bölüm biter

evet birbirlerine daha da yakınlaşacaklar..öpücükte olabilir

sila_sevenler
06-12-07, 00:20
silada ozet ve fragman :img-banne
inanmayin ne derse g o silada hepsi yalan
boranin vurulmus hali kaldi iste elimizde kalan :img-cray:
sayin gul oguz iste tore & ask dizisi diye seyirciyi oyalayan

silada ozet ve fragman gelmis bos gelmis :img-beee:
sila cenesiyle bile boranin nefes almasini engellemis :img-beee:
bu isede anlasilan encok gul oguz eglenmis
bunca zamandir dizide olan sacmaliklarida zaten bu ikili begenmis :img-beee:

fragman hazirlamislar birde zahmet edip seyirciye :mad72:
saniyelerle gorulen boran eklemisler siladan geriye :img-beee:
bu projenin basina gecmis gul oguz sanki ne diye
gul oguz ve cansu dere birbirine yapistirilmis sebepsiz hediye :img-hyste

tore ve ask dizisi oldu saksuka
her bolumde ayri onem verir oldum siladaki bakusa
silanin eline dusmus fragmanda yazik o kusa
o kusun yerine gecmek halbuki yakisir baykusa :img-hyste

sila dizisine ait bende kalan
anladimki boran karakteri haric hepsi yalan
gul oguz iskence etme artik kurtar bizi bu azaptan
usandim izlesemmi izlemesemmi diye cumalari kanali zapping yapmaktan :img-pilot

gul oguz & cansu dere bu ikili muhtesem :img-beee:
baska bir projeye transfer olsunlar tezelden hemen:img-hyste

ayliz
06-12-07, 00:21
Fragmanı şimdi izleyebildim..İnanamıyorum şu Narin'in yarım akıllı olduğunu biliyordum ama fragmanı gördükten sonra,zır deli olduğuna karar verdim.Abisi komada,kendisi kızım olacak diye çığlık atıyor...Emir bile gözüme daha akıllı göründü,acaba diyorum zaman atlamasımı olacak? o görüntüler Boran ayıktıktan sonramı oluyor...? Sıla'nın Boran'ı gördüğü sahne rüya değilde gerçekmidir? umarım öyle olsun.:happy0064

İfrit'cim doğum günün kutlu her şey gönlünce olsun.:klme

Rhett'im lütfen bir ses ver nerdesin
bak adınıda senin renginle yazdım.Gülkurum sende kayıplara karıştın.

zeynepsudem
06-12-07, 00:41
canım Zeynep'im bu devam sahnesi olabilemezzz:) neden dersen, Sıla Boran'ın ellerini öpüp mektubu okurken beyaz boğazlı bir kazak giyiyor ancak şu bibippp sahnelerinde, üzerinde kazak yokk.

Odilem:img-kiss: doğru söylüyorsun Canım:good: fragmana bir kere daha baktım da Sıla' nın üzerinde; sadece yaka kısmı görünen; siyah gömlek türü bir kıyafet vardı. 50. bölüm resimlerinde gördüğümüz kıyafet..

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası

cevabım: b) Sıla' nın rüyası
Özette geçen mucize bu olsa gerek.. Sıla' nın ruhen ve fiziken de bitkin olduğu bir anında böylesine güzel bir rüya görmesi Allahın bir lütfu diye düşünüyorum:good:

Boran' ın uyanmasını çooook istiyorum:good:

Gelmesini istemiyorum:img-cool2 ama üzerinde hüküm olmasına rağmen elinde bastonla konağa çıkıp gelen; Emre şirketleri bahane edip veya Boran' ın vurulduğunu Esma yada basından öğrenip tekrardan gelebilir:img-pilot

Bedar hastalığını sadece Narin' e söyleyecek sanırım:img-wink:

Fragmana göre... bölüm başında Boran gözlerini açmayacak:icon_sorr İnşaaalah bölüm sonlarına doğru açar, yetsin artık bu kadar hasret Boran' ımın güzel bakışlarını özledim:img-in_lo

6-Boran'ın vurulması Gizem -Abay ilişkisinde bir yakınlaşmaya sebep olur mu ? Abay'ı teselli eden Gizem Abay'a bir öpücük verir mi ? ( çok çakal ve fırsatçı gördüm kendimi.)

Gizem ile Abay arasında bir yakınlaşma olacak sanırım ama Gizem Abay' ın elini tutup teselli edecek Bana kalırsa.. öpücük şimdi değil de İstanbul sahnelerinde olur herhalde:img-blush

Herkese iyi geceler dilerimbye
Sevgiyle kalın.

aynurhay
06-12-07, 07:34
fragmanı gördüm nihayet....sılanın rüyasında boranı ve güvercin görmesi(tabi rüyanın detayları önemli)ve buna dayanarak herkesi ayakta tutma çabası merak konusu oldu bende....umarım boran bölüm sonundan uyanmaz sıkıcı olmasın anlamında....

haramikedi güvercinlerle boran arsındaki bağın onu nasıl etkilediğini bu etkileşimin güvercinlere bakışını değiştirdiğini ne güzel anlatmış.....bende olmuyor bu etki can yoldaşımın güvercinlerle bağını bilmemden olsa gerek...ama şöyle bir etki var dünden beri üzerimde özetçi sayesinde;büyü

çok müziksever bir insan olmadığım halde dünden beri içinde büyü geçen şarkılar dilime dolandı mırıldanıyorum hiç durmadan özeti ilk gördüğümde aşk öyle bir büyüki şarkısı aklıma geldi şimdide yaşı çok küçük olanlar anımsamaz belki...lisedeyken en sevdiğim şarkıydı...

hani dünya tatlısı
bir düş kurardık heyecanla
içli içli ağlardık
o masum gözyaşımızla
ikimiz henüz henüz çok genç
soruyorduk birbirimize
o büyülü şey neydi....

bu şarkıyı mırıldanıyorum şimdi sık sık.....

seyşo yüzmüş gelmiş bu havada nerde ;kapalı yüzme havuzundamı yoksa burhan gibi iskadinav kökenli olduğınun düşünüp boğazın serin sularındamı (istanbuldaysa tabi)..

aleveylül
06-12-07, 07:43
Günaydın güzel forumum istanbulun soğuk havasına inat kocaman sevgilerimi getirdim..
Hava soğuk içimiz ısınsın çaya ne dersiniz…

Fragmanda umduğumu bulamadım boranın gözlerini açmasını istiyordum göremedim… güvercinle boranın bağını sıla-boran bağından daha güçlü görüyorum…

Bedar ve narine uyuz oldum fırsat bu fırsat hastanede iken bir doktora görünelim demiş gıcık insanlar ne olucak…
Bari celilde “doktor bey sırtım ağrıyor bir baka versen" deseydi…emirde “boyum çok kısa dizlerime bir vida ataydın” deyip ailece kontrolden geçmiş olurdular.

Abayın hüzünlü konuşmalarını çok merak ediyom ...harbi dost böyle olsa gerek:img-in_lo

DİYARIM :img-in_loçok öpüyorum seni

Odileme cevap vereyim

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası

b şıkkı sılanın rüyası

zeynepimin dediği gibi bende boranın uyanmasını istiyorum

affınıza sığınarak sıkıyorsa  demek istiyorum…Emre gelmesin Allah aşkına hiç çekilmez ağam yoğun bakımda onun sesini duyamıyorum onun yerine emrenin vızıltılarını dinleyemem…

saklayacak sonra sılaya söyler

inşallah açar

yakınlaşma olur ama öpücük olmaz herhalde….

MAABELİM nerelerdesin…gülkurusu ablamda yok

ifrit
06-12-07, 08:23
şöyle kaçamak hızlı hızlı içimi döküp gideyim...:img-yes:

bak şimdi bu narin neden çığlık atıyor..kızım olacak diye...anladığım kadarıyla bölgede erkek çocuğun sorunlulukları ağır oluyor...bunun için kadınlarda kız doğurmak istiyor...eee onların sonuda daha kötü oluyor..ne olacak şimdi...:img-hyste

sönmez ailesi tam kadro hastanede..gelmişken kimin ne derdi var baktıralım demişler...narinin kızı olacak..anlamam... 4 boyutlu görüntü isterim..kız halaya çekermiş..bakayım..küçücük sıla nasıl??:img-hyste

bedarın hastalığı nüksetti..bak bi tansiyon düşmese o kitle farkedilmeyecekti..(yoksa farketmişti de önemsememişmiydi...):bilmim

hastaneye varmışken şu bedoşun aşılarını tamamlasınlar..eee!! kış malum havalar soğuk emirde hastalanmıştır..saymadığım kimse kaldı mı??
aaa!!! celil efendi nasıl unuturum..tüü bana...onun kesin bakılması lazım aldığı darbeler sonucu beyninde kalıcı hasarlar olmuştur..yoksa o babadan bu babaya dönüş zor..çok zor..:img-hyste

kevserle firuzu saymadım..bilerek...baksana oğul yoğun bakımda anne baba konakta ( fotoğrafların yalancısıyım)..ne çok severmişler evlerini ayrılmıyorlar hiç..sayın G.O onları yine götürmeyin istanbula..kalsınlar sevgili konaklarında oh işte oh!!!

ağamı cihan gibi erkenden kaldırmazlar ayağa değil??? hatta sayın G.O bitkiselle yetinmez..üstüne ciğer,böbrek,dalak ne varsa aldırır..balıkçı ağı gibi tegelletir durur ağamı...
bende inatla yazacağım işte istersen hepsini toplat benim ağam yine kalkar ayağa...:img-hyste

gününüz güzel geçsin..bye

figan1973
06-12-07, 08:25
günaydın millet ve sevgili odile'im...doğrudan anketi yanıtlamalıyım..
kötü,kötü düşler gördüm morallerim bozuk odile'min öpücüğüne gereksinmem var....
a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası
bence sılanın rüyası..ama boranımın rüyası olması iyi olurdu....
buna boranım uyansın o kan uykusundan demek isterdim ama orada öylece yatarken parça, parça anılarını görseydi keşke......
aslında ''gelmesi gerekir'' ama korkarım eli silaha alışmış bulunan sıla onu fena kovalar..hepsi senin yüzünden emre.....
4- Bedar rahatsızlığını hemen diğer aile fertlerine söyleyecek mi ? Yoksa saklamayı mı tercih edecek
saklıyacak bence..
açamıyacak gibi..ama go bizi her an ters köşe yapabilir...o bakışlardan yoksun kalmak bana hiç iyi gelmiyor....:icon_sorr
6-Boran'ın vurulması Gizem -Abay ilişkisinde bir yakınlaşmaya sebep olur mu ? Abay'ı teselli eden Gizem Abay'a bir öpücük verir mi ?
nayır nolamaz..esma sultan bile cihana bir buse lutfetmemişken
gizem tutup da abayı öpsün.....oturun oturduğunuz yerde bakiiim,helecan yapmayın...

Eylül
06-12-07, 08:42
Sevgili Forumum Merhaba...

Bu hafta fragmanı izlemedim.. ama Boran'a vefa borcum yüzünden geçen haftaki bölümü izledim.. Ağam vurulmuş yatıryorken ona sırtımı dönemezdim.. Ablasının höd hödü...

Odilem izlemediğim fragmanı yorumlamaya geldim.. Bunun için geçmişteki engin tecrübelerimden yararlanacağım... Bir de sizin bilmediğiniz ama benim bildiğim bir şeyler vardır belki...

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası

Bak bunun rüya olmaktan başka bir şansı olabilemez... Çünkü Boran kendini toparlayıp yatak odası semalarına intikal ettikten sonra Sıla onu arada bırakıp düşman sayacaktır..

Boran'ın ailesinin ve hatta onu çok seven tüm aşiretin, köylünün, ağanın, marabanın kısaca cümlesinin hastena kapılarında koridorlarında bu olaya hakettiği önemi göstermes,ni diliyorum.. Aksi halde Boran'ın aşireti ratafından çok sevilen bir ağa olduğu da yalan oldu gitti...

Neden gelmesin ki... GO, Onun da eline Boran gibi iki sap çiçek verip, geçmiş olsun demeye yollarsa hiç şaşırmam...

Bak bu benim içimde kanayan yara oldu.. Şimdi Bedar'ın ve çevresindekilerin bu olaya verdikleri tepkileri izleme zamanı geldiğinde diziden kendimi kurtarabildiğim için şükredip o sahneler, ya da bölümleri izlemeyeceğim... Tobe tobe... Neyse çok uzattım... Yanıt veriyorum.. Saklayacak.. Ama o suratla herkesi daha da telaşlandıracak...

Açsa iyi olur Odilem... Açsa iyi olur... Onun gözleri kapalı olunca bizim kalp gözümüz de kapanıyor.. Söyle ona açsa iyi olur.. Bir bölüm daha kapalı Boran ve açık Sıla olabilemez...

Olsun tabi ya... Abay'ımın da yüzü gülsün... Değil?:img-wink:

Sevgilerimle...

doray
06-12-07, 08:48
Günaydınlar..İstanbul'da Boran'a ağlıyor..

Alevimin hazırladığı çayım yanımda ,başladım güsselll fragmanı yorumlayan arkadaşlarımın yorumlarına bende bir iki şey ilave edeyim dedim.Gerçi ne kaa söylenecek şey olmasa da yazmadan olmaz,alışkanlık..:img-wink:

Doktor Bedara, "git dilan kızından helallik iste,süren başladıı!!!" diyor.
Bence Bedar herkesin işi başından aşkın diye, hastalığını saklayacak ve göğsündeki top, hop hop zıplayacak.:img-in_lo
Ve "o top Bedar'ın göğsünden fırlayıp doğru Sıla'nın kafasına inecek ve beklenen büyülü şey, mucizeyi gerçekleştirecek..:img-hyste

Sıla'nın hamile olmasına kesinlikle katlanamam.
Birde sevinirse gerçekten çok kızarım.

19 yaşında heran öldürülebileceğini bilen bir kadın
ikinci kez anne olmayı isteyecek kadar cesur olabilirmi?
Aklımdan bile geçirmek istemiyorum.
Kesinlikle olmamalı.:img-yes:
Ama Newatçım Sıla nasıl hamile olabilir ki??Eskiden çocukları leyleklerin getirdiği anlatılırdı,hoş bizimkiler leylek değil ama hiç bir şeye şahit olmadığımıza göre,camdaki kuştan şüphelenmeli miyiz???:icon_shad

Edit: Yalnız bir fragman bu kadar mı heyecandan yoksun ve sıradan olur Yarabbi. Fragmanı izlemişim izlememişim hiç birşey farketmedi. Hep aynı şeyler...
Eğer bu iç bayıcı sahnelere rağmen insanlar bu diziyi seyreder ve bu bölüm Cuma gününün 1. olursa insanlarımızın küçük Emrah zihniyeti ile yaşamaya ne kaa elverişli oldukları bir kez daha kanıtlanmış olacaktır..troest

Sıla'nın bu kadar kısa sürede o eğreti yastığı tekrar taşıyacağına inanmıyorum. Çünkü yastık yapım firmasının demirbaşı. Narin kullanıyor.Hele bir o doğursun,sonra.

Boran'nın resmini koyarlar ise kimse merak etmez. Ama koymadıkları için öldü mü ,kaldı mı diye reklam arası bile diğer dizilere kayanlar gelip bakabilirler. Alın size reyting.
Oslom,yastık firması darılmış...Sıla'nın hamileliği sırasında yastıkları iyi taşıyamadığından dolayı firma desteğini çekmiş.:img-yes:onun için Narini hamile göremedik..:img-hyste

diyar 80
06-12-07, 08:50
Canımın içi dostum Odile'me sevgilerimle:img-in_lo...

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası

Sılanın rüyasıdır bence;Sıla sadece rüyalarında böyle sevecen ve şevkatli bakar yaşam sebebine…

Boranın kalbinin durması,telaşla Boranın odasına girip çıkan hemşire ve doktorları gören Sılanın bunu öğrenmesi…
Fragmanın başında doktora dönüp,"ben sadece konuşuyordum" diyen Sılayı ve Boranın bağlı olduğu cihazlardan gelen "biiiip" sesini duyunca benim de aklıma Jess'imin birkaç gün önceki mesajı geldi:img-hyste;"Boran dünya değiştirmek istedi" diye düşündüm:img-icecr...Birde;itiraf ediyorum,Boranın kalbi duracak,Boran ölecek diye bir an sevindirik oldum:img-pilot ama sonra geçti...:icon_whis

Gelmese hatrım kalır:img-beee:…Sıladan geçen hafta yediği fırçadan sonra hala Mardine gelirse “pes” derim ben Emreye…Beceriksiz avukat,insan sürekli dava kaybettiğini söylemek için arar mı?Arada bir tane de kazan hiç değilse…Bu konuda ayparçam Nihz’min bir yorumu vardı;
Keşke Sıla, Ahmet ağayı vursaydı. Büyük avukat bozuntusu delikanlı:king: gelir bir celsede acılar silsilesinden oluşmuş bir savunma hazırlar Sıla hanım kızımızı kurtarıverirdi. Hem Sıla'nın acıları sayesinde Emrede ömrü hayatında bir dava kazanmış olurdu. Hatta Sıla bütün bunların üzerine “hepsi benim yüzümden oldu Emre, bak gördün mü senin gibi bir kazmada dava kazandı” der adet yerini bulurdu.:img-hyste

Fedakar anne pozlarında saklayacaktır tabi,yeterki "guzu"su Sıla üzülmesin:img-lazy:,hatta en sonunda öğrendiklerinde de Bedar söylemez,onlar Bedarın bayılması sonucu falan(ne biliyim,genelde bayılır ya filmlerde hastalar)doktordan öğrenirler;o güne kadar söylemediği için Bedar’a kızarlar;Narin ve Celil ağlar;Narin “anaaa?Böyle bir şeyi bizden nasıl saklarsın?” diye söylenir;Celil “yav Bedar,buni neden yaptın?Sana bişey olursa ben yaşarım sanıyorsun?” diye ağlar;Sıla önce “hepsi benim yüzümden,seni ben kanser ettim” diye mızlanır;sonra da “seni yaşatıcam anne,en iyi doktorlara götürücem,sana yeni bir dünya kurucam,hadi hazırlanın İstanbula gidiyoruz” diye demir lady tavırlarına bürünür…:butch:

Bölüm sonlarına doğru açabilir bence;Gül Oğuzun önce biraz daha acitasyona ihtiyacı var…Sıla ve sümüklerini biraz daha izleriz…

6-Boran'ın vurulması Gizem -Abay ilişkisinde bir yakınlaşmaya sebep olur mu ? Abay'ı teselli eden Gizem Abay'a bir öpücük verir mi ? ( çok çakal ve fırsatçı gördüm kendimi )

Gizemle Abaydan ümidimi kesmeye başladım ben;2 bölüm önce Gizem Mardine neden geldi onu da hala anlamadım zaten;sırf Lusini antipatikleştirmek için mi?Gizem&Abay ilişkisini geçtim de;sevgili metes’imin bir yorumu vardı,çok gülmüştüm,onu da yazayım;

50 bölüm olmuş,karakterlerin iyimi kötümü olduğuna karar veremiyorlar.Bu değişiklikler ,diziye istikrarsızlık olarak yansıyor.Bence bu hafta sıra Abayda olmalı.Abay içten içe Sılaya aşık olmuş olsun,Boranın yoğun bakımdaki hallerini fırsat bilsin,Boranın arkasından işler çevirsin...
:img-hyste

Hem bizim dizimizde öpüşme olmaz;haşaa:icon_evil…Çoluk-çocuk izliyor o diziyi…Bizim dizimizde öpüşen canlılar sadece güvercinler olabilir…

Hepinize mutlu günler...

aleveylül
06-12-07, 08:57
yine ben...

sılanın hamile kalmasını istemiyorum sılanında hazır olduğunu düşünmüyorum... ilk bebekte sılanın kıskançlığı yüzünden kürtaj olayı olucaktı nerdeyse... HS diziye tahil olacağı söyleniyor.... korkularım var acaba (allah korusun) sıla hamile ise kıskançlıktan bir delilik yaparmı ...

gizem yine geldi ben şu gizemi bir türlü hissi kekomuz abaya yakıştıramıyorum... abaya bence duygularını çok iyi yansıtan sevence tatlı bir bayan yakışır:img-in_lo... gizem çok donuk duygusuz abayın tam tersi zıt kutuplar birbirini çeker ama bu fazla zıt değilmi...

az önce bana gelen bir maili paylaşmak istiyorum:icon_sorr
Ekim:

Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu.

Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim.

Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz,

yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum.

Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 Ekim:

Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil.
Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum.

Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor.

Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum.

Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz
olacağım.

23 Ekim:

Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı.
Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler
dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu
elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim.

Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek.
Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni?
Seninle konuşacağım. Sana güleceğim.

Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim...

Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya...

Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir.

Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem!

27 Ekim:

Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı.

Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı.

Hayatım boyunca böyle atıp duracak.
Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi...
Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar
sevinirdi!

Duyuyor musun anne?

2 Kasım:

Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye
başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim.

Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz.

Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım:

Ah evet... Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler.
Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı.
Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım.

Belki de güzel bir şiir yazacağım.
Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için
sabırsızlanıyorum.

20 Kasım:

Oh, nihayet.. Annem doktora gitti.

Burada olduğumu öğrendi..
Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni.
Ultrason diyorlarmış.
Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim?
Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım...

25 Kasım:

Artık babam da burada olduğumu biliyor.
Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller.

Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık:

Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel
gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var...

Anneme benziyorum galiba...

13 Aralık:

Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun.

Yine de mutluyum.

Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim,

renkleri ve çiçekleri tanıyacağım.
Rüyamda gördüm.

Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum..

Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim.
Tanışacağız....

Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık:

Kulaklarım daha iyi duyuyor artık.
Anneciğim, senin kalbinin seslerini duyuyorum.

Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun?
Hatta sesini bile tanıyabiliyorum.

Sesin ne kadar tatlı... Hiç duymadığım bir şey bu...

Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım.
Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim.
Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim?

Sen de beni özlüyorsundur mutlaka...

Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?

28 Aralık:

Anne burada bir şeyler oluyor.!!

Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle...

Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti...
Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne...
Anne... Anneciğim...
Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum.

Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap...

Anne...

Kolumu çekiyorlar anneee...
Canım yanıyor annee...
…..Anne...

Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne...

Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne...

Anne kalbimi parçalıyorlar...
Anneciğim... Anne...
Anne...
An...

Ah! Kürtajınız tamamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun!..

Hiç bir
bebeği yok etmeye hakkımız yok
baştan önlemini almamız GEREKİR

de-rin
06-12-07, 08:58
günaydınlar herkese, özetine fragmanına kavuşmuş forum arkadaşlarım...nasılsınız????
benim gibi terli terli soğuk su içmeyizi yoksa sesiniz bir güzel çıkıyor anlatamam:img-in_lo:img-in_lo

Ne ara bizim bilmediğimiz şeyler oldu yine:icon_whis?Boran en son ne zaman ata binmişti:img-blush?…

diyarcım çok güldüm canım bu sezon BORAN AĞAM hiç ata binmedi bir defa ahıra gitti o da aşireten ağalıktan kovulduktan sonra gitti şivan kahyanın neznleli olduğunu görmüştü..
yani BEBEK MEBEK yok istemezyiz..yok zaten öyle bir durum

ödülünüzü biliyorsunuzzz canlarımmm ....:img-kiss:

odilem gece gece sorgu suale çekmiş forumu ..oh oh eyii eyi ben daha erken bekledim aslında ama geç çıkmış sorular..cevaplamamak olmaz değil mi?:img-wink:

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası

b) sıla 'nın rüyası

-Sıla ve Kevser'in sarılıp ağlaşmasını çok istiyorum.Kevser Sıla 'ya kızım yavrum desin, Sıla'da Kevser'e annecim desin:img-icecr
sonra Dilaver'in Sıla'ya gelip
--gelin ağam BORAN AĞAMIN kanı yerde kalmıyacak bunu yapanlar cezasını çekeceklerr sana söz veriyorum desin.:img-yes:

--Celil efendininde bir rahatsızlığı çıksın kusur kalmasın değil.
-Azadlı falshbachlerde istiyorum:img-cool2

-AYyyy bu fikir Sıla'nın hamileliği kadar sevimsiz bir dururm..gelmesin ne işi var

-yok canım onlar birbirlerinden birşeycik saklıyamıyorlarr .ağızlarrında bakla ıslanmıyorr diye bir deyim varya işte tam onlar için söylenmiş.kim ne saklmaya çalıştıysa adeta ben size bir şey söylemek istiyorum diye suratında akıyordu.
hem elinde belgeleri ile dolaşırken aynı hastane içerisinde kimden ne saklıyacak.bu belgeler BORAN AĞANIN mı? diyecek.

sanmıyorum narin'e söylerse hemen sıla'nın yanında ağzından halinden tavrından belli edecektir..hatta resimlerdki sönmezlerin suratlarını sirke sattığı kareler bedarın rahatsızlığın duyulduğu sahneler olabilir:img-blush

-BORAN ın bu bölüm gözlerini açmaması lazım.ben beklemiyorum ama son sahnede bir kıpırdanma bekliyorum:img-in_lo madem bitkisel hayata soktular birkaç bölüm öyle kalmasından yanayım

-Dizi İstanbul'a gideceğinden yakınlaşma sahneleri olabilir ** bu defa duygusal anlamda değlde destek anlamında bir yakınlaşma olabilir..
nasıl öpücük bizim çiftimiz gibi tutkulu aşk yaşayan cift gibi yanaktan mı? öpsün canım......

lavinya
06-12-07, 09:09
Metesim:img-in_lo dediğin gibi Narin ile Bedar hazır hastanedeyken.. kendi özel işlerimizi de halledelim diyorlar:icon_ange Sönmezlere Söndürürler derken ne kadar haklı olduğumuzu düşündüm:img-yes: Bedar daha biyopsi yaptırmadan; doktoruna kanser miyim? diye soruyor.. Narin bebeğinin cinsiyetini öğreniyor:img-pilot bu kadar rahat olmalarını yadırgadım doğrusu..
Allah korusun Benim abim yoğun bakımda yatsa.. büyük konuşmayayım ama Ben Narin kadar rahat olamazdım:img-wink:

Abay hastanenin bahçesinde sanırım Gizem' le konuşuyor oldukça üzgün bir yüz ifadesi ve ses tonuyla; Bana bir şey olursa biliyorum ki; ilk Boran koşar, O' na bir şey olsa yanında olacağımı bilir ama kardeşini üzüyor şimdi..:icon_sorr diyor.

Fragmanda Kevser ile Firuz yoktu. Umarım ikisini de yeni bölümde hastane de görürüz. Söndürürler tam kadro sürekli hastanede...kızını damadını yalnız bırakmazken; Kevser ile Firuz' a konakta oturup beklemek hiç yakışmıyor:hıh

Diyarım:img-in_lo

ZEYNEPÇİĞİM;
49. Bölümde ,Sılayı hemşire bakarmısınız diye çağırmıştı.Sıla telaşla giderken Bedar rahatsızlandı ve Narin Sılayı çağırmaya kalkıştı. Diğer tarafta ölümle mücadele eden abisi ,bu tarafta sadece bir baygınlık geçiren Bedar. Ve Narin Bedarın daha önemli oldugunu düşündü. Sılayı doktorlar çağırıyorsa mutlaka önemli bir şey var demeden , abim çok daha önemli şimdi demeden Sılayı çağırmaya gitti.
Eminim Sıla annesini duysa idi o vakit Boranı bırakır annesine koşardı:icon_whis:icon_Narin yüzünden Borannın başına gelmeyen kalmadı , Narin ise Boranı hiç önemsemedi .
Narinden 49 . bölümdeki o tavrı nedeniyle iyice nefret etmeye başladım.
Sönmezler , Sılanın yanındayız ayağı ile bütün hastane işlerini bitiriyorlar. Bedarın , bana göre kuşkun dahi olsa şimdi tahlillerinin sırasımı . ? Boran orada ölümle uğraşırken sen tahlilerinle uğraş .
Narin ise bebeğin cinsiyetini öğrenmenin zamanımı . Çok üzüldüm Bedarında Nariniinde hastanede kendi işlerine öncelik vermelerine çok üzüldüm BORAN BUNLARI HAK ETMİYOR

Sılanın uyumasına gelince ;
Sılanın yine dekolte gecelikle Boran yanında olmadan uyumasını yadırgadım . Boran hastanede yatarken evde uyumasını Bedirhan için kabul edebilirim . Ama dekolte gecelikle öyle uyumasını kabul edemem .
Newatında dediği gibi
Sıla neden Boranın yastıgını kuçaklayıp uyumadık ki . Üstelik Boranın tarafına sırtını dönmüş.
Füruz Cihanın vurulmasına daha üzüntülü idi :icon_whis:icon_whisKevser ise hastaneye uğramıyor. :icon_whis
Beyaz güvercin , iyi habere işaret . Keşke o sahne rüya olmasa ama ne yazık ki rüyaaaaaaaaaaaaaaa.
Boranı rüyada dahi olsa ayakta görmek güzel .

metes
06-12-07, 09:13
Günaydın kıymetlilerim,

Alevim çay için çok teşekkürler,İzmirde çok soğuk,çay iyi geldi sıcak sıcak:img-in_lo

Ama Newatçım Sıla nasıl hamile olabilir ki??Eskiden çocukları leyleklerin getirdiği anlatılırdı,hoş bizimkiler leylek değil ama hiç bir şeye şahit olmadığımıza göre,camdaki kuştan şüphelenmeli miyiz???:icon_shad

Doraycım teessüflerimi gönderiyorum sana:img-wink:Sen olmuş olayı nasıl görmezden gelirsin...Sıla Boranın sakalını sevince kamera abajura zoom yapmadımı,Sıla Boranın koluna yatınca kamera perdeye zoom yapmadımı...Yaptı dimi...Cık cık cık senin gibi dikkatli ve bilgili bir dizi seyircisine hiç yakıştıramadım:img-hyste:img-hyste

Özetide,fragmanıda hiç beğenmediğimi söylemiştim dimi...

İstanbula Bedarın hastalığı için gidilirse yuh diycem.

Sevgilerbye

aynurhay
06-12-07, 09:29
diyarcım çok güldüm canım bu sezon BORAN AĞAM hiç ata binmedi bir defa ahıra gitti o da aşireten ağalıktan kovulduktan sonra gitti şivan kahyanın neznleli olduğunu görmüştü..
yani BEBEK MEBEK yok istemezyiz..yok zaten öyle bir durum

der-in nasıl unutursun bu sezon ata binmedi mi boran iyi düşün....

ayrıca imzanda ki uyurken masumiyeti ve yüz güzelliği bin kat artmış insanın bir an önce uyunmasını bu bölümden şidettle bekliyorum......

seyşelll
06-12-07, 09:29
Sıladan geçen hafta yediği fırçadan sonra hala Mardine gelirse “pes” derim ben Emreye…Beceriksiz avukat,insan sürekli dava kaybettiğini söylemek için arar mı?Arada bir tane de kazan hiç değilse…
:cheer:
Doğru söze ne denir?Günler sonra 2. defa aynı fikirdeyiz "hemşo Diyarişko"…

Sıla önce “hepsi benim yüzümden,seni ben kanser ettim” diye mızlanır;sonra da “seni yaşatıcam anne,en iyi doktorlara götürücem,sana yeni bir dünya kurucam,hadi hazırlanın İstanbula gidiyoruz” der.
Doğru söze ne denir?Günler sonra 3. defa aynı fikirdeyiz "hemşo Diyarişko"…

Bizim dizimizde öpüşen canlılar sadece güvercinler olabilir…

Doğru söze ne denir?Günler sonra 4. defa aynı fikirdeyiz "hemşo Diyarişko"…

Hadi bakalım hayırlısı, bugün mübarek gün olsa gerek canım hemşocum. 1 günde 3 benzer düşünce.:img-polic

Doktorun parmağını Boran’ın gözü önünde sağa sola kendisini kaybetmiş 1 şekilde sallayışı nedir öyle? Ben hiç anlamam bu tıpvari işlerden ama çok matrak geldi.:kahve

Genel olarak bayık 1 fragmandı. Gayet monoton 1 bölüm bekliyorum.:klme

de-rin
06-12-07, 09:39
der-in nasıl unutursun bu sezon ata binmedi mi boran iyi düşün....

ayrıca imzanda ki uyurken masumiyeti ve yüz güzelliği bin kat artmış insanın bir an önce uyunmasını bu bölümden şidettle bekliyorum......

aynurcun nasıl utandım şimdi anlatamam
hatırladım hatırladım sıla kaçırıldıktan sonra terapi amaçlı göl kenarında gidilmişti o sırrada Boran ata binmişti emme o sırada sılada birkaç haftalık lohusa idi dimi:img-icecr:img-icecr:sad53:

ben uyanmasın isityorum işte o ka:P
nasıl güzel uyuyor insan uyandırmaya kıyar :img-in_lo

NOT:ayrıca imzandaki Boran'ın ağzındaki solunum hortumları bile değişmiş tıpkı oadası değiştiği gibi..imzamda BORAN ın ağzındaki hortum hem kalın hemde çiftli bir hortum ama şimdi fragmanda gördüğümüz daha ince ve tek tekli bir hortum.

Eylül
06-12-07, 09:52
Sıla hanımın okuduğu mektup ve artık içimi bayıltan "her gece sev beni" cümlesinden sonra, Borancım kolunu kıpırdatmış veya gözünü kırpıştırmıştır. Bunu da Sıla görmüştür.

Sahi İlkbaharım'dan okuyunca aklıma geldi.. Ne zamandır yazacağım unutuyorum..

Bu ne böyle? şu yukarıda koyu renkli ifade... Bu kadar mı romantizim yoksunu bu insancıklar.. Sanki aşk ve tutku adına çok sıkı ve bulunmaz bir ifade yakalamışlar gibi, her bölümde de tekrarlayıp gözümüze, sokuyorlar...

Naçizane bana göre çok komik bir ifade.. hatta Sıla'nın ağzından çıkınca çok daha komik oluyor.. Artık duymasak çok iyi olur... :img-yes:

Tarkan'ın bir şarkısı vardı... Hüüüppp diye içine çek beni:img-wink:... Olsa olsa o kadar romantik oluyor... Dermişim?....:bye

Bölüm yorumum: Yok... Nslmia seni seviyorum canım mod kardeşim... :img-in_lo

rfd30
06-12-07, 09:57
Günaydın sevgili forumum, günaydın arkadaşlar,

Odile'cim fragman anketini cevaplamak istedim :img-kiss:

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası

b şıkkı Sıla'nın rüyası (boşa uyuma sahnesi çekilmemiş oluyor değil?)

Tabiiki Boran'ın uyanması ve iyileşmesi

Gelmesine lüzum yok çünkü karşısında ona tepki verecek olan Boran yok ama GO geçen seferki gibi Mardin uçağı kalkıyor diye getirebilirde

4- Bedar rahatsızlığını hemen diğer aile fertlerine söyleyecek mi ? Yoksa saklamayı mı tercih edecek ? Saklamak isteyebilir ancak Sıla ve Narin öğrenecek diyorum

Rüya sahnesi olduğuna göre açmayacak gibi (bu bölümde bununla idare edin diyebilirler) ama son sahnede belki belki olabilir

6-Boran'ın vurulması Gizem -Abay ilişkisinde bir yakınlaşmaya sebep olur mu ? Abay'ı teselli eden Gizem Abay'a bir öpücük verir mi ? ( çok çakal ve fırsatçı gördüm kendimi )
Teselli edebilir ama onların başlayamayan ilişkilerinde öpücük çok uzak gözüküyor

Ayrıca Sıla'nın 2. hamileliği için daha çok erken olduğunu düşünüyorum Bedirhan daha çok küçük ve tekrar hamilelik bölümlerini işlemektense 2 çocuk dizinin son bölümlerinde mutlu bir haber olarak verilebilir diye düşünüyorum (hoş bizim dizimiz hep tekrarlardan ibaret olsada)

figan1973
06-12-07, 10:01
de-rinim bidenem bu dizinin mantık hatalarına takmamalıyız..go işini bilmiyor..danışmana *para* vermiyecekse o fazla yakışıklı jönü'nü ayarlayıp
güzel bir dr.hanım hayranı ile şöyle yarım saatlik bir *muhabbete* yollasaydı,veya diycem ama *o yapmaz*.....hayran dr.hanım *bütün bilgileri*
veriverirdi ve go da bizim vıdı vıdı larımızdan kurtulurdu.....
sevgili mare'minde dediği gibi o doktor bitkisel hayattaki boranıma NİYE
PARMAĞINI SALLIYOR ki....boranım mı istedi o kadar çok uyumayı...pis doktor işte......:img-pilot

lal2
06-12-07, 10:04
dün aksam seyrettim netten tanintim bölümünü...
dizinin eroslari ve arabuluculari hatta ve hatta romantik ögeleri galiba beyaz güvercin/-ler...... bedirhan dogudugunda borani demirparmakliklarda yalniz birakmamisti... simdide silayi ziyarete geldi... acaba hala mardindelermi yoksa cekimler artik istanbulami tasindi merak ettim... biri devamli artik yatakta, digerleride hastaneyi mesken tutmus gözüküyor... narin bebegi ile mesgul... bedar kendi derdine düstü... can tatli ve nede olsa hayat devam ediyor...
daha kac bölüm hastane odasina takili kalacaklar acaba... ilkbahara kadar sürermi..???

legends_of
06-12-07, 10:06
ZEYNEPÇİĞİM;
49. Bölümde ,Sılayı hemşire bakarmısınız diye çağırmıştı.Sıla telaşla giderken Bedar rahatsızlandı ve Narin Sılayı çağırmaya kalkıştı. Diğer tarafta ölümle mücadele eden abisi ,bu tarafta sadece bir baygınlık geçiren Bedar. Ve Narin Bedarın daha önemli oldugunu düşündü. Sılayı doktorlar çağırıyorsa mutlaka önemli bir şey var demeden , abim çok daha önemli şimdi demeden Sılayı çağırmaya gitti. .

:happy0064...harika bir yorum sevgili erale......
Bende Beder in bu hastane maceralarına takmış durumdayım..Ve 49. bölüm yorumlarımın hepsinde de değinmeden geçemedim...Daha söylenecek o kadar çok şey varki...
Bu hastane maceralarının ne gibi bir gerekçesi olabilir anlamıyorum..Bir bekleyin Boran bi iyileşsin değil mi...Beder in kendi çocuklarından biri olsa bırak kendi derdine düşmeyi Allah ım benim canımı al diye ağlar dururdu(hoş onun nasıl bir anne olduğunu da biliyoruz zavallı Dilan hala yok..)...
Bir de sönmezler hastane de Boran ın başında bekliyor imajı veriliyor...Onlar Boran için değil kendi hastalıkları için gitmişler görünen o...
Narin bekle o kadar hafta cinsiyet öğrenmeye kalk....Benim abim öyle komalarda olacakta ben bebeğin cinsiyetini düşüncem öyle mi???????...Üstelik bu abi..onun için hayatından vazgeçmiş bir abi..Azad ın Sıla ya yaptığını (zorla silah dayayıp imza attırmak) yapmamış Biri.....
Aslında çok temele inildiğinde bu vurulmanın en büyük sorunlularından biri de Narin........

Uyu Boran mışıl mışıl uyu sen uyanıp napcan...Bol bol Yezda yı gör rüyanda..:img-in_lo:dito:img-cray::img-cray:

Steella
06-12-07, 10:10
Herkese Merhabalar

Ben burada Sıla'nın acılarını yazdıkça, senaristler de benden ilham alıp kendilerini acı yazmakta engelliyemiyorlar heralde.:img-yes:

Bir sezon boyu Sıla'nın çektiklerirne, ailesinden yaşadığı kayıplara, şimdi de çok geç kavuştuğu annesinin kansere yakalandığı gerçeğiyle mi devam edicekler.

Bir de Sıla'nın 2. kez hamile olduğunu işlerlerse çok güleceğim. Birinci hamilelik üzerindeki ölüm hükmü, hayati tehilkeler ve kaçmalar kovalamacalarla tamamlandı. Şimdiki hamileliğinde de Bedar'ın hastalığı için sürekli ağlayan bir Sıla mı izleyeceğiz. Umarım olaylar düşündüğümüz gibi gerçekleşmez.

Bu arada Boran'ın komada yatarken doktorun muayene ediş şekli gerçekten çok garip. İlk defa komadaki hastaya böyle bir muayene şekli uygulandığını görüyorum. Acaba özetçinin yazdığı Boran duymasa da görmese de cümlesini fragmanla tasdik etmek mi istediler.

Bu bölümden hiçbir umudum ve beklentim yok. Asi'nin fragmanı çok daha etkileyici. Sanırım bu hafta insanların sabırları tükenip raytinglerde sıralama değişebilir.byebye

doray
06-12-07, 10:25
Mause modum site sos veriyor...
metes[/COLOR];5492840]Günaydın kıymetlilerim,
Doraycım teessüflerimi gönderiyorum sana:img-wink:Sen olmuş olayı nasıl görmezden gelirsin...Sıla Boranın sakalını sevince kamera abajura zoom yapmadımı,Sıla Boranın koluna yatınca kamera perdeye zoom yapmadımı...Yaptı dimi...Cık cık cık senin gibi dikkatli ve bilgili bir dizi seyircisine hiç yakıştıramadım

der-in nasıl unutursun bu sezon ata binmedi mi boran iyi düşün.

Yani,ikinize de ben teessüflerimi bildiriyorum..Bize çocukları leylekler getirir diye öğretmişlerdi ,büyüdük izlediğimiz diğer dizilerde çocukların normal yollardan geldiğine şahit olduk..Bknz ER dizisi:Fatma ana :bili misın çocuklar nasıl olii??Çakır gözlülerden oliy..İlk defa bu mesaj yüklü dizide objelere zoom yapmaktan ve ata binmekten çocuk olduğuna şahit olduk..Bu saf seyirciyi aranıza alırmısınız????:img-hyste:img-hyste
Genel olarak bayık 1 fragmandı. Gayet monoton 1 bölüm bekliyorum
Sevgili Seyşell,ilk defa aynı fikirdeyiz..:happy0064

diyar 80
06-12-07, 10:40
De-rin'ciğim,sevgili Aynur benden önce davranmış;kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum ama Boran bu sezon ata binmişti...:img-blush

Haftasonundan beri yazmadığım için alıntılayamadığım çok güzel mesajlar vardı;aklımda kalmasın,forumda kalsın diyerekten...

Kafası yere düşünce etkilendim. "Dağ gibi adam yere yığıldı" lafı bir an gerçek oldu, yıkanlar utansın. O dudaklar yeri öpecek dudaklar değildi emme eskiden de Sıla'yı öptüklerini düşünürsek çok bişey kaybetmediler :img-hyste

Zaten hepi topu kaç kez öpebildi o dudaklar Sılayı Aze'm? Adam ne zaman yaklaşacak olsa karısının gözlerinin akını görüp geri çekilmek zorunda kalıyordu...:icon_sorr

aslında boranın öyle uyumasına bir yandan sevindim uzun zamandır böyle huzurlu uyumuyordu ki,hep huzursuzdu uykuları… hayatını sessizliğe bürümüş,lal olmuş dili,belkide duyuyor konuşmak istemiyor gibiydi.hayata dargın,kırılmış,böyle mi olacaktı istedikleri.. kararsız kalmış,ya hep var olmak yada büyük bir direniş,hayatla ve getirdikleriyle…
Alevim bu yorumu çok sevmiştim,yazmasam içimde kalacaktı;ifadelerin ne kadar güzel...Gerçekten de Boran kırgın ve dargındı,sadece Sılaya değil;pekçok kişiye,pekçok şeye...Umarım dediğin gibi,uyandığında ruhen ve bedenen huzurlu olarak uyanır...:img-yes:

Boran uyurken Emre ile Sıla aşkı olsa "sen uyuyordun ne yapalım" deseler bizde kurtulsak ikisinden..
Boranı uyandırmak için birşey buldum..Sıla Borana Emreye aşıgım desin ...:happy0064
Boran bitkisel hayat demez uyanır Emrenin yakasına yapışır..:img-in_lo
DELİKANLI diye söze başlar degilmi..:img-in_lo

:img-hyste "Bak delikanlı,ben komada yatarken bile benim için seni ortadan kaldıracak adamlarım vardır burada;ayağını denk al,yoksa seni ben bile kurtaramam..."
Bahsettiğin filmi de hatırlıyorum,ben de beğenerek izlemiştim;aşık olduğunu sandığı adam komada yatarken onun erkek kardeşine aşık olan kadın...Ama canım Sılam öyle şeyler yapmaz;Emre onun sadece eski bir dostu...:icon_whis

Yine hastanede Bedar hastalanıyor. Bedirhan'ı saksı gibi sehpanın üstünde bırakıp, doktora gidiyorlar. Sıla Boran'nın yanında,
tüm erkekler otobüslere kimlik kontrolüne gitmişler. Orada birileri Bedirhan'ı kaçıracaklar diye tansiyonum çıktı.

O sahne benim de dikkatimi çekmişti,hatta anneme "şimdi bir gidecekler,Bedirhan bıraktıkları yerde yok,kaçıracaklar çocuğu" demiştim;annem de "yok canım,kim girdiki hastaneye çocuğu kaçırabilecek,hemşirelerden birine bırakmışlardır" demişti;neyseki o kadar çok abartmadılar olayı...Bedirhan hiçbir zaman kaçırılmasın;dünya üzerinde gerçekleşebilecek bütün trajediler Sılayla Boranın başına gelmek zorunda değil...:img-fie:

Geveze Seyşo,demek tam 4. kez aynı fikirdeyiz:icon_whis...Ama yine de isterim bişey sülemek;her an arkanda bir "Diyar" belirebilir,tikkatli ol;te o kaa...troest

haramikedi
06-12-07, 10:43
aynı yere takıldım kaldım, Borana bir şarkı gerekirdi.:img-in_lo Herkes üzüldü filan ama "şu son olaylardan sonra psikolojimiz bozuldu" gibilerden bir halleri var. Boranın özne olduğu bir hüzün yok. http://img137.imageshack.us/img137/5/rot68tmpvk8.jpg Ninninin "uyusun da büyüsün" kısmında Boranı gösterdiler gerçi, haksızlık etmemek gerek.:img-bored

Babasının vurulacağını hissettiği için ağladığı düşünülen Bedirin, tüm bölüm gülücükler atması da iyileşeceğini hissettiğindendir heralde.;) Bilmez miyiz biz onu...O ki, tüm o kanamalardan,yangınlardan,stresten sonra 6 kilo doğmuş...Kafasını takmaz hiç o işlere.:img-haha:

figan1973
06-12-07, 10:43
doraycım sen hiç bişicikler bilmiyon şekerim...bebekleri leylekler getirirmiyo ki...:Fatma ana :bili misın çocuklar nasıl olii??Çakır gözlülerden oliy.. diyomuş doğrudur..kaç yaşındaymışım bilmem eski bir yeşilçam filmi izlerken *esas oğlan,esas kızı *burnunun ucundan öpüyordu, bi sonraki sahnede esas kızın kucağında bi bebiş. bunu gören ben koşup babama *hadi beni burnumdan öp babacım,bende bebek istiyom* demiştim.... bu dizi de bebişler ve dünyaya gelişleri hakkındaki fikrimi devam ettiriyor......

de-rin
06-12-07, 10:45
de-rinim bidenem bu dizinin mantık hatalarına takmamalıyız..go işini bilmiyor..danışmana *para* vermiyecekse o fazla yakışıklı jönü'nü ayarlayıp
güzel bir dr.hanım hayranı ile şöyle yarım saatlik bir *muhabbete* yollasaydı,veya diycem ama *o yapmaz*.....hayran dr.hanım *bütün bilgileri*
veriverirdi ve go da bizim vıdı vıdı larımızdan kurtulurdu.....
sevgili mare'minde dediği gibi o doktor bitkisel hayattaki boranıma NİYE
PARMAĞINI SALLIYOR ki....boranım mı istedi o kadar çok uyumayı...pis doktor işte......:img-pilot

bidenem
*feriğim ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin*
yok canım yok nerde yoğun bakım hemşiresini afrasını tafrasını görmedin mi? ayol adam dıttttttttt dıttttttttttt alarm verriyor DR X bey boran ağamın gözüne parmağını banıyor hemşire hanımda güne gelmiş gibi kollarını bağlamış, trene bakar gibi dikiliyor....sanki onun görevi DR X beyin peşinde öylesine gezinmek...nasıl bir iş anlayışı idi anlıyamadım.makinelere bağlı bitkisel hayatta dıttt lıyan hasta ve ondan daha bitkisel hayatta olan DR ve hemşire.

Yani,ikinize de ben teessüflerimi bildiriyorum..Bize çocukları leylekler getirir diye öğretmişlerdi ,büyüdük izlediğimiz diğer dizilerde çocukların normal yollardan geldiğine şahit olduk..Bknz ER dizisi:Fatma ana :bili misın çocuklar nasıl olii??Çakır gözlülerden oliy..İlk defa bu mesaj yüklü dizide objelere zoom yapmaktan ve ata binmekten çocuk olduğuna şahit olduk..Bu saf seyirciyi aranıza alırmısınız????:img-hyste:img-hyste

doraycım bu dizide de çocuklar objelerden oluyor bende bunu anladım:img-yes:

beyaz güvercin neden beni üzüyor hani helede rüya sahnesinde gösterimesinede ayrıca da üzülüyorum.
rahmetli barış akarsu öldüğünde anneanesini bir rüyası vardı.rüyasında penceresine güvercin geldiğini söylemişti ve güvercinler bana barışımdan güzel haberler getirrdi diye çok sevinmiştim demişti.ama onlar bana güzel haber getirmediler barışımın acısını getirdiler demişti..bir daha güvercinlere inanmıyacağım gbi sözleride olmuştu.şiimdi o anneanenin rüyası aklıma geliyor ve üzülüyorum:icon_sorr:icon_sorr

gerçekten forum sayfası çok zor açılıoyr:img-cool2

asu_de
06-12-07, 10:47
MERHABALAR

Bedar ana ve narin hastanede o banklarda otururlarken Bedar ana rahatsızlandı hatta Narin hemşire diye seslenmişti yanılmıyorsam işte o zaman
muayene edildi dr tarafından ve neticede kitle çıktığı anlaşılıyor kendisine acil şifalar

narine gelince ona çok kızgınım illaki abisinin rahatsızlanmasımı gerekiyordu
bebeğin cinsiyetini öğrenmek için birşey daha dikkatimi çekti fragmanda sıla kaçırılırken narin ve bedar doktordan geliyorlardı demekki narin dr değiştirdi
o dikkatimi çekti bu fragmanda rahmetli azad acaba sevindimi ki? bebek kız olacak diye (daha anne karnına düşmeden YAREN olacak demişti)

sılanın beyaz geceleği için ise boranı rüyasında rahat görmesi için giydirilmiştir beyaz geceliksiz olmaz dizi sonra kime diyecek her gece sev beni boran diye

aynurhay
06-12-07, 10:56
resmi sitenin yavaşlığıyla iligili bu kadar konuştuktan sonra bu sitenin yavaşlığı hangi atasözü akla getirir.....

boranın özel durumu için bir şarkı yapılmazken bide üstüne boranın özel durumunun çok acı yaşanması gereken hastahanede herkes neden sağlık kontrolünden geçiyor.....ne yapalım yaşam( bu kadar kısa zamanda)devam ediyor mantığımı.......................................

de-rin
06-12-07, 10:59
şimdi fragmanı tv den bir kez daha izledim ve tabi birşeyler daha dikkatimi çekti.

bir- hemşire içeri giridiğinde kolları aşaığıda DR X bey BORAN ın gözlerini açıp kontrol etmeye başlayınca hemşire hanım kollarını bağlamaya başlıor:img-swoon:img-swoon.ne yani DR beye yardım etmek yerine bu hasta gidici elimi bile sürmem mi? :mad72::mad72:demek istiyor bizlere

iki- Narin ultrasyon muayenisi sırasında bilin bakalım bedar ne diyor:icon_whis
doktor ben gördüm diyor
bedarda kız gördün değil mi? diyor

doktorda evet kız diyor:P

yani bedar yine herşeyi hisetmiş oluyor...kim bilir bizim sılanın görmüş olduğu dediğimiz rüyayı bedar görmüştür değil mi??

ifrit
06-12-07, 10:59
anket cevaplayacağım..paçamı bi kurtarsam...neyse sorular az gelmiş..:img-hyste
odile'ye sevgilerimle..:img-in_lo

a) Boran'ın rüyası
b) Sıla'nın rüyası
c) rüya değil ,Boran iyileştii ( ben bile bu yazdığıma inanmıyorum ya, iş olsun işte !!!)]
bütün kalbimle C demek isterdim..ammmaaa sılanın rüyasıdır..
2-Bu bölüm fragmanda göremediğiniz ancak olmasını çok istediğiniz olay nedir?]
bende figanım gibi arada kalmış ağamın rüyalar görmesini istiyorum..