Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 48-50. Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

*Sultan*
19-11-07, 23:25
Bir önceki baslik 1250 msj gectigi icin, yorumlariniza buradan devam edebilirsiniz.

Saygılarımla

Sultan
Süper Moderatör

Bir önceki basligi asagidaki linkten ulasabilirsiniz

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=39494

metes
19-11-07, 23:32
Yeni sayfa,ilk mesaj,Boran Forever:img-punk: la başlasın.

Güzel yorumlar yazmak nasip olur inşallah:img-yes:

Boran bölüm başındamı vurulacak acaba,yoksa heyecan katmak için sonundamı?
Sıla ne yapar,hepsi benim yüzümden oldu diye ağlarmı?

Devamı var...

.................................................. ...........

İlk mesajı yazdım,yerimi garantiledim,şimdi devam edebilirim:img-yes:

Canım Oslo'm:img-in_lo ,yorumunu okudum,döndüm bir daha okudum ve zaten biliyordumda birkere daha anladımki sen bu forumun olmazsa olmazlarındansın.Psikolojik açıdan yaptığın yorumlar:good:

Rhettim:img-kiss: ,İlkbaharım:img-kiss:

odile
19-11-07, 23:37
yeni başlık açılmışşş hayırlı ve de uğurlu olsun :happy0064
ilk mesaj benim herhaldee:img-icecr ...( derken metes'im benden önce gelmiş...)

şimdi yeni başlıkta güzel şeyler yazalımmm değil mi? ...su'yum yağmur'um güzelll bir anket yapar yarın dolar sayfalarımız bir bir ...:img-in_lo...

Boran o uçurumun kenarında akıllara zarar yakışıklılıkta etrafa bakınırken benim aklıma "Aşk ve Gurur" geldi ...Lizze de öyle bir uçurumun kenarında yapayanlız yüzünü güneşe vermiş ne tatlıydı ...neden bilmem izlerken aklıma düştü işte... ben iflah olmam Oslo'm anladın sen beni :img-in_lo

Nihz'im ay parçam kıyamam ben sana çoook geçmiş olsunn :icon_sorr
bu arada Hayrettin kardeşiliği haa !!!süpersiniz siz :img-hyste

de-rin'im çalışmalarım sonuca ersin bak ben seni nasıl sevindirik yapacağım!!!
ablana güven gerisini merak etme sen :img-wink:

aze'm canımm gülmekten öldürdün benii :img-hyste
söylemeye çekiniyordum ama sen şakayla karışık da olsa söylemişssin senden cesaret alıp söyliimm :icon_whis
Boran Sıla'nın kolunu sıkıp, odada kıskançlığı diline vurmuş bağrınırken Sıla'nın gözlerinde bir ışıltı belirmişti hafiften...gerçekten Boran bağrınırken Sıla bir garip bakıyor :img-in_lo

ye-şil'im canım klip süperr !!! ellerine sağlık :good:

fkenan'ım sana da :img-kiss:

mause
19-11-07, 23:39
Boran bölüm başındamı vurulacak acaba,yoksa heyecan katmak için sonundamı?

Sıla ne yapar,hepsi benim yüzümden oldu diye ağlarmı?

Devamı var...
Düşindim,düşindim metesim.
Sen dur ben söyleyim:icon_whis
Boran bölüm sonunda vurulacak bence belki ekşın olsun diye gelecek haftaya bile kalabilir.Hani ellerini sevmediğimiz tetikçiyi oynayacak figüran bulamadılarsa biz bir hafta daha ellerle idare ederiz.:icon_whis

Mardin'e gittiğimizde otelde ekiple kalan figüran bir hanım vardı taaa İstanbul'dan gelmişti?
Süüülim mi kimdi?
Kevser'in arkadaşı Fatma.
Bazı şeylere çok para harcıyor ekip.Kadın bir cümle söyledi yok oldu.:sad53:

Sıla ağlamazsa ve hepsi benim yüzümden demezse hatrım kalır.:icon_whis
Ama bu sefer hepsi Ahmet ağa yüzünden.:img-wink:
Üzmesin kendini Sılamız.:P:P:P

Yeni başlıkta da çok öpüp çok sarılayım.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

zeynepsudem
19-11-07, 23:40
Yeni Başlığımız Hayırlı Uğurlu Olsun:happy0064

İstanbula gidişin Kenan amcanın ölümü sebebiyle olacağını düşünüyorum.Kesin yanılıyorumdur ama öyle işte.
Birde İstanbula gidince Diloşda gidecekya ,şirket için,Ümmüyü ve çocuklarıda götürürmiki...Acayip merak ettim:img-help:

Metesim, merakını gidermeye geldim:img-in_lo Ümmü ve çocukları geçen sezonda İstanbul' a gitmediler. Bu senede gitmezler herhalde. Dilaver patronculuk oynamaya başlarsa, havalar takınır, kendini birşey zanneder:icon_whis sevgili de bulur değil mi?:img-bored

Kenan amcanın ölümü üzerine.. Emre veya Edip Bey' in telefon ederek, patroniçe Sıla Hanım' ı acilen göreve çağırması an meselesidir:icon_whis

Bak bu gece "Doktorlar"da hem Suat'la Zenan,hem de Ela'yla Levent öpüştüler,hem de öyle böyle uyduruk öpüşme de değil,cidden aşıklar gibi...Üstelik çiftlerin ikisi de evli değil,bizimkiler birde karı-koca olacaklar...:img-beee:Biz "ucundan kıyısından" bile bir öpüşme göremedik 10. bölümden beri...

Diyarım, ER' de Alex ile Zarife' de masum bir şekilde öpüştüler:img-blush Sıra Bizim karı kocaya geldi..öpüşmezlerse hatrım kalır:img-yes:
5. ci bölümdeki ve bağevinde öpüşmeleri aklıma geliyor da, hey gidi günler hey:icon_sorr Birde şimdiki gibi yanak, sakal okşama:icon_whis
Bundan sonra da öpüşme göreceğimize dair umudum günden güne tükeniyor:blink:

doray
19-11-07, 23:54
şışıttt... Bana bakın attırmayın kafami,Elveda Rumeliyi seyredeysınız te buralara yorumu yazaysınız, olur mu büle be??..Gelin ER sayfalarına yazın iki lakırdı.Yetti Sıla'nın gudubetlikleri...

Tutkuyu ,aşkı ,sevmeyi,fedakarlığı gördünüz mü more...Kuralmış..pabucumun kuralı...Millet karda ,kışta dizi çekey,Go tası tarağı nasıl toplarım diye ,diziyi toparlamaya çalışiii..Farka bakın farka...:img-wink:

Boran vurulsa,Sıla ağlasa..Boran da Sıla seni çokk seviyorum deyip,Sıla'dan özür dilerse,Hödük sayılırmı?...:img-pilot

metes
19-11-07, 23:55
Metesim, merakını gidermeye geldim:img-in_lo Ümmü ve çocukları geçen sezonda İstanbul' a gitmediler. Bu senede gitmezler herhalde. Dilaver patronculuk oynamaya başlarsa, havalar takınır, kendini birşey zanneder:icon_whis sevgili de bulur değil mi?:img-bored

Zeynepcim:img-kiss:,Diloşun abisinden ne eksiği var.Oda gelir İstanbula,sevgilide bulur:icon_whisBelki Ümmü Diloşu kıskanır,olmazmı?

Kenan amcanın ölümü üzerine.. Emre veya Edip Bey' in telefon ederek, patroniçe Sıla Hanım' ı acilen göreve çağırması an meselesidir:icon_whis

Ama ben Edip beyi,bugün BS da Aliyi ameliyat ederken gördüm.Acaba yeni senaristler Edip beyi,eski görevini unutup,Boranın doktoru olarak diziye dahil ederlermi:img-pilot unutup

Bazı şeylere çok para harcıyor ekip.Kadın bir cümle söyledi yok oldu.:sad53:

Mause'um:img-kiss:,GO ne yapsa yaranamıyor bize.Masraftan kaçınmamış,taaa İstanbuldan figüran getirmiş,yaptığımıza bak.Çok kınadım bizi:img-icecr

Boran vurulsa,Sıla ağlasa..Boran da Sıla seni çokk seviyorum deyip,Sıla'dan özür dilerse,Hödük sayılırmı?...

Dorayım:img-kiss:,Boran zaten hödük,birde piskopat,öncedende katil ve ha...dı.Ama ossun yinede Boran forever:happy0064

oslo
20-11-07, 00:33
Hepinize iyi geceler;

Buraya gelmekte geciktim. Bize de Naamik gelmişti.Gideli çok oldu, ama bir güzel oturup düşindim düşindim. Ne mi düşündüm? Onların figuranlarının bile ne kadar başarılı olduklarını, müsamere değil de gerçeği bire bir seyrettiğim hissine kapılmamı düşündüm.:img-yes::good:

Hani bazı anneler yaptıkları davranışın hata olduğunu bile bile çocukları ile sınıf birincilerini veya diğer başarılı çocukları mukayese ederler ya. Böyle davranan annelere çok kızarım,kızarım da, ben de istemeden de olsa aynı davranış içine girdim.Çok önem verdiğim( hala burada olmam ve izlemeye devam etmem) Sıla ile E.R. yi mukayese ettim. Ulaştığım sonuç beni çok mutsuz etti.:icon_sorr

Sayın G.O. bu forumdan size bilgi aktarıldığını artık hepimiz biliyoruz.Belki bu yazdıklarımıza da kulak verirsiniz.Hoş şimdiye kadar istediklerimizi ya siz yanlış anladınız,ya da size yanlış aktarıldı.Ama biz sizin başarılı olabilmeniz için çok çaba harcadık ve harcıyoruz.Üstelik rakip kanalda da değil.Lütfen Elveda Rumeli'nin bu akşamki bölümünü,zamanınız olsa tüm bölümlerini izlemenizi tavsiye ediyorum.Herkesin her zaman birbirinden öğreneceği birşeyler olabilir. Örneğin;Benim spoileri arkadaşlarımdan öğrenmem gibi.

Niye herkes Boran'nın vurulacağından bu kadar emin? G.O. yine bir şaşırtma yapamaz mı? Kurşun da yolunu şaşıramaz mı? Belki de Boran'nın vurulup komada kalması aylarca yaşadığı stresli hayattan kurtulup dinlenmesini sağlar, bazıları da kıymetini anlar. Bedirhan dışında kim vurulursa vurulsun.Artık umurum da değil. Ama çocuk daha doğmadan onun üzerinden yapılan duygu sömürüsü o kadar uzun işlendi ki.

Mause,keşke o Fatma'ya figuranlık için o kadar masraf etmeselerdi. Hiç bir varlık gösteremedi, iki kelam bile etmedi. Hamdi'nin başına bir örtü takıp o rolü de ona verebilirlerdi.

Ayşe en ağır işçiden bile daha güç şartlarda yaşıyor ve çalışıyor.Bazı arkadaşların yazdıkları gibi ben de onun bu yönüne üzülüyorum. Ama insanı aptal yerine koyup,yalan söylemesini ve yalakalık yapmasından da hiç hoşlanmıyorum.

Burhan'nın açtığı davayı nasıl kazandığını da anlamadım.

Saba nerelerdesin? Hem güzel yorumlarını hem de hukuki bilgilerini bizden esirgeme.Benim bilgilerim zaman aşımına uğradı.Burhan, saklı hissesini mi kazandı da Sıla'nın bir şirketine ortak olabildi? Vasiyetname varken nasıl ortak olabildi?

Ben yazıncaya kadar kimbilir neler yazmışsınızdır? Dönüp onları okuyacağım.Bir de Naamiik'lara ziyarete gidip,mutluluğumu ve beğenilerimi belirteyim.İnşallah hep böyle gider,sonu başka dizilere benzemez.:img-wink:

İyi geceler ve gününüz aydın olsun.:img-kiss::img-in_lo

su-yagmur
20-11-07, 00:37
Herkese Kocaman Merhaba Sinirleri gerilmiş Canım Formum :img-in_lo

Şimdi arkanıza yaslanın.Afiyet Olsun..
http://img84.imageshack.us/img84/479/640508gfcbabljqvut2zj3.gif (http://imageshack.us) oh iyi geldi değil mi? Soruları yanıtlamaya başlayalım…. (Anket sorularını kısa sormaya çalıştım.düşündüm düşündüm soru bulamadım.Artık idare edersiniz değil mi?:img-blush)

47.Bölüm Anketi:

1- Bu hafta en beğendiğiniz sahne?

2-Bu hafta beğenmediğiniz sahne?

3- Aklınızda kalan replik?

4-Bu bölüm için “keşke” şöyle olsa idi dediğiniz sahne var mı?:icon_whis

5-Sıla okulu açılmadan Sıla Boran arasında barışma,vuslat olacak mı?Barışma olursa sizce ilk adımı kim atacak?

6-Ümmü & Dilaver evliliği; Abay & Gizem ; Ayşe & Hüseyin aşkı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

7- Bu haftaki bölümde kaçma ,kaçırılma,vurma,vurulma bekliyor musunuz?

Hepimize kolay gelsin…

İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.Birbirinizden kopya çekmek serbest….:img-wink:

Bu hafta ödülümüz ne olsun ne olsun.
Ankete katılanlara önce http://img84.imageshack.us/img84/4475/4827emomessbrasildc0mq9.gif (http://imageshack.us) gönüllerinde kimi misafir etmek istiyorlar ise istediği misafir evlerine gelsin...:img-blush

Ankete katılamayanlar ise canı sağolsun.:icon_sorr Tabii onlarda misafirsiz kalmasın.Onlara da Dilaver&Ümmü çifti misafirliğe gelsin...

Bakın insaflıyım Hamdi'nin misafiri olun demedim...http://img216.imageshack.us/img216/5164/filephpid14761410004b4emb0.gif (http://imageshack.us) :)

Hepinizi çok :love05: çok :love01:..

Sevgiler,Saygılar….

metes
20-11-07, 00:55
Suyum Yağmuruma kucak dolusu sevgiler:img-kiss:

Düşindim,düşindim yokkk:img-yes: Boranın kıskanç halleri güzeldi.Yok yere kıskanmadı,kıskanması gereken yerde kıskandı:img-in_lo Uzatmasaydı iyiydi ama kendince haklı sebepleri vardır.

Say say bitmez,en iyisi başlamayayım:img-yes:

Ya terk ederim,yada sen beni terket...Kullanıldığı yer itiberiyle güzel bir anlam ifade ediyor:img-in_lo

Keşke Sıla,Boranın içini rahatlatıcak birşeyler söyleseydide,küslük bu kadar uzamasaydı:img-yes:

5-Sıla okulu açılmadan Sıla Boran arasında barışma,vuslat olacak mı?Barışma olursa sizce ilk adımı kim atacak?

Barışma olmalı,olması gerekir,olacak...Bu seferde Sıla adım atsın,Borana sürpriz bişeyler yapsın.Vuslatmı,oda ne?perde yada ibriği görmekten bahsediyorsan olabilir:img-icecr

6-Ümmü & Dilaver evliliği; Abay & Gizem ; Ayşe & Hüseyin aşkı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Valla içlerinde en tutkulusu Ayşe&Hüseyin çıktı.46. bölümdeki bakışmaları hala aklımda.Ümmü&Dilaver zaten formalite evliliği yaptılar,Gizemede hiç güvenim yok.Abay daha iyilerine layık:img-yes:

Yok artık kaçma kaçırılma olmazda,Boran epeydir vurulmadığı için,onun vurulmasını bekliyorum:icon_sorr

Başlığın ilk yorumunu ben yaptım,anketide ilk ben cevapladım:happy0064 Eskiden olsaydı,kurdela alırdım,şidi kurdela falan yok:icon_sorr

zeynepsudem
20-11-07, 01:15
Maabelimin:img-in_lo sorularına cevap vereyim de yatayım.

Boranın vurulacagı yer, zaman sizin içinde önemli mi?
çok önemli:img-wink: Boran vurulacaksa, yanında birisi varken vurulmalı ki, yanındaki kişi hastaneye yetiştirsin veya ambulans çağırsın.

Boran vurulduğunda giyecegi kıyafet nasıl olmalı?
Mavi tonda gömlekler Ona çok yakışıyor:img-in_lo yaralandığında bile karizmasından birşey kaybetmesini istemem, üzerinde mavi gömleği olsun:img-yes:

Hilalcim, geçmiş olsun Canım:img-in_lo

Metesim,:img-kiss: Edip Bey' inde dolaşmadığı reklam dizi kalmadı, şimdi de doktor mu? oldu:icon_whis Bedar' ın komşusu Havva bile sonradan Hatice oldu:icon_whis Edip Bey' i de doktor olarak diziye yeniden dahil edebilirler:img-pilot

Oslo Ablacım,:img-kiss: GO' un Bizi şaşırtmasını, kurşunun veya yaydan çıkacak okun (47. bölüm özetinde: ok yaydan çıkmıştır diyordu) hedefi şaşmasını istiyorum.. Boran değil Dilaver vurulsun:good:

Herkese iyi geceler dilerimbye
Sevgiyle kalın

mause
20-11-07, 01:16
47.Bölüm Anketi
Ellerine sağlık suyumyağmurum:img-in_lo

Ümmü'nün türkü söyleyip ağladığı sahne

Asi'nin reklam aralarında ancak izlediğimde bile sahneler hoşuma gitmedi.Bölümü toptan sevmedim.

Sıla-Bak Bedirhan Emre amcan gelmiş.(Dayı o dayı di mi çiçeğim?:img-in_lo)
Narin-Bizim aile biraz gürültülü sever.

4-Bu bölüm için “keşke” şöyle olsa idi dediğiniz sahne var mı?
Keşke Diloş yengesiyle ilk başta konuşsaydı ilişkilerinin durumunu.
Keşke Sıla güvercinlerle Boran Abay ile değil birbirleri ile konuşsalardı.
Keşke pencerede yaşlı gözlerle bakan Sıla'yı gören Boran arkasını dönüp güvercinliğe gitmeseydi..
Keşke Boran'ın odaya girmediğini gören Sıla peşinden gidip konuşsaydı.

Olur suyumyağmurum olur ama barışma nedenleri tekrar küsmek için ortam yaratmaktır.
Sıla veya Boran farketmez yeterki biri atsın.

Reyhani oynamasalarda Dilaver'in yengesi ile olan konuşmasını beğendim.Umarım Ümmü bundan sonra mutlu olur.
Abay ve Gizem Lusin nemrutunu aşarlarsa olur bu iş.
Ayşe ve Hüseyin önce 5-10 telefon daha eskitsinler sonra onlarda vuslata ererler.

Yok ablacık bu hafta bunlar olmaz.Olursa son sahnede olur.

Ödülümü alayım.:img-kiss::img-kiss::img-kiss:

Oslom,zeynebim,metesim,suyumyağmurum.bye:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
rhettim de gelmiş.:img-in_lo

rhett-butler8/1
20-11-07, 01:31
Herkese Kocaman Merhaba Sinirleri gerilmiş Canım Formum

….

çok basit bir espri olacak ama içimde kalacağına burda kalsın dimi...söylüyorum...ama ne olur gülün emi...:img-yes:
-sizleri çok ajda pekkan gördüm....:img-hyste
10 üzerinden 1 mi..olsun buda bir rakamdır : )

Şimdi arkanıza yaslanın.Afiyet Olsun..
http://img84.imageshack.us/img84/479/640508gfcbabljqvut2zj3.gif (http://imageshack.us) oh iyi geldi değil mi? ….

sağol suyum yağmurum..nasıl iyi geldi bilsen..mutfağa gitmeye üşeniyordum...yetiştin:good:

47.Bölüm Anketi:

ümmünün ağıt sahnesi...

ümmünün göstermelik isyan etmesinden sonra benim yanım zinar babamın yanı diyip tıpış tıpış gitmesi...
dilaverin temel reis ıspanaklarından yemiş gibi bir anda zekileşmesi…
bedarın emire kızma sahneleri(ana oğul dizi içinde çok anlamsız dialoglara maruz bırakılıyor..biri dur desin canım)
zinarın ümmüye çıkışması…
boranın hey heylerinin gelmesi
emrenin giderken laf sokar halde davranması

telefon nerde…suya düştü..su nerde inek içti..inek nerde dağa kaçtı…dağ nerde yandı bitti kül oldu…
aşiretin suya düşüp inek tarafından içilip dağa kaçılıp yandı bitti kül olması dileği ile….:img-yes:

keşke….keşke….keşke….nayırrr nolamazz…..diyemiyorum…..:img-hyste

koskoca okul açılıyor…ikisininde kulaklarından tuttuğum gibi tokuştururum….:img-hyste

ümmü ile dilaver arasında aşırı bir elektirklenme var gibi…yada bizim tv öyle gösteriyor:img-hyste…dilaverin.. ne kadar da böyle bir evliliği fazlası ile kınasamda... ümmüye karşı ilgisi varmış gibi geliyor…hayırlısı bacım ne diyelim…
abay-gizem…..sevmedim ben bu ilişkiyi
ayşe –Hüseyin….mutlu olmak onlarında hakkı….destekliyoruz..ailecede izliyoruz..oylarımız size…siz hangi kanal da şey ettiriyonuz:img-hyste

alışmış kudurmuştan beterdir derler…

fatoş ablam..metesim:img-in_lo
metesim sana da iyi geceler..rüyanda beni gör emi:img-hyste
oslo ablam:img-in_lo

metes
20-11-07, 01:32
Hediyemi göstermeden uyumak istemedim,Suyum Yağmurum:img-in_lo,çok teşekkürler...

http://img229.imageshack.us/img229/870/542217v3erprzp25kn8ub5.gif (http://imageshack.us)

Ümmünün türkü söylediği sahneyi unutmuşum,gerçekten çok hüzünlüydü.Türkünün sözleri zaten çok anlamlı.''Ana beni bir zalime veriyler'':icon_sorr

Nihzcim çok geçmiş olsun:img-wink:

Boranla Sılanın bu bölüm barışmasını istiyorum,İstanbula göç edilmesini hiç istemiyorum( bugün ER deki soğuk havayı ve karı görünce),birde Boran vurulmasın:good:

Mause'um:img-kiss:Oslo'm:img-kiss:Rhett'im:img-kiss:Su'yum Yağmur'um:img-kiss:Zeynep'im :img-kiss:(Alfabetik sıraya göre yazılmıştır:img-wink:)

Bu gecelik benden bu kaa,İyigecelerbye

oslo
20-11-07, 01:40
Suyum yağmurumun anketine cevaplarım;

1-Beğendiğim Sahne

Ümmü'nün ağlayarak çaresizliğini anlattığı türküyü söylemesi

2-Beğenmediğiniz sahneler

O kadar çok ki.Yavaş yavaş yazmaya kalksam sabah foruma girip yorum yapacaklar bile beni burada bulurlar.

Ama Dilaver ile Ümmü'nün nikahını yazmadan geçemeyeceğim.Kanunlarımızda evliliğin şahitlerin huzurunda evlenecek kişilerin sözlü beyanları ile yani EVET diyerek yapılması,defteri imzalamaları gerekir.Ümmü Evet demedi,ortada tarafların birinin sözlü beyanı yok,ama Dilaver nikah memuruna kısa kes ,dedi. Yine gözümüze soka soka GO yasaları çiğnedi. Aynı Sıla ile Boran'nın nikahında olduğu gibi. Boran ortada yok iken nikahı kıymışlardı. O iki nikah memuru hakkında da soruşturma açılmalı..GO böylece ne güzel mesajlar veriyor,toplumumuza.

3-Aklınızda kalan replik

-Boran"Ben terk etmezsem,sen terk et.:good:
-Emre "Uçağım 16.30 da kalkıyor.Hem yalnız gitmemiş olursun...":fighting2

4-Keşke şöyle olsa dediğiniz sahne

Çok eskilere gidip cevap verebilirim.Keşke Azad,Narin'i kaçırmasa idi. Sıla da Avrupa da okuyor olsa idi.Keşke bu diziyi izlemeye başlamasa idim.

5-Okul açılmadan barışma ve vuslat olacak mı?İlk adımı kim atacak?

Hani sitesinde bir fotograf var.Herkes süslü.Bu hafta o sahneyi görmedik.Orada galiba okul açılışına gidiyorlar. Ama aralarında Sıla yok. Boran üst kata çıkıp,Sıla'dan özür diler ve açılışa gelmesini sağlar.

Aşkolsun suyum,bu dizi ve vuslat.Yanyana gelmeyecek kelimeler. Kardeş kardeş yaşamak varken.

6- Abay -Gizem;Ümmü-Dilaver;Ayşe-Hüseyin evlilikleri

Gizem'den pek hoşlanmıyorum.Lüsin de zaten belli etti,hislerini.Ama Abay mutlu olacak ise desteklerim.

Hüseyin_Ayşe: Evlenebilirler. Çünkü Ayşe'yi İstanbula'a götürmezler.

Dilaver-Ümmü; Ümmü, Cihan varken de evinde kocasını bekliyordu.Onun için fark etmez.Dilaver ondan ne kadar uzak olur ise mutlu bile olabilir.Ama Dilaver ile Esma ne yaparlar bilemem.

7-Bu bölümde kaçırılma ve vurulma olabilir mi?

Olmaz ise çok şaşırırım ve üzülürüm.Her bölümde görmeye alıştığımız olayları görememenin yokluğunu,eksikliğini yaşarım.

Suyuma teşekkürler.Herkese sevgiler.

newat
20-11-07, 07:23
Teşekkürler su-yağmur

En beğendiğim sahne Boran'n Emre'nin konaktan ayrılmasından sonra arabasına atlayıp gitmesi ve arabadan inip uzaklara bakması.Bu sahneyi MAA çok iyi yorumlamıştı.Tam bu sırada 47 bölümde en çok sevdiğim sahneyide flashback olarak verdiler.Yani imzamdaki sahne.Bu sahneyi çok severim.Boran'ın Sıla'yı İstanbulda ilk gördüğü ve devamında dedektife senin işin olmazı olur yapmak,o eve gireceğim demesi köpeği ezmemek için durması uzaklara bakarkenki hali beni çok etkilemişti.Ben Borandaki tutkuyu en çok o sahnede hissetmiştim.
Bu imzayıda yaptırmak için ne kadar çaba saretmiştim.En sonunda Rüzgar_Gülü
nickli bir arkadaşa rica etmiştim.Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

Dilaver'in avukata davranışlarından çok rahatsız oldum.Oslom'da haklı olarak nikah memuruna karşı yaptığı kaba davranış biçimini yazmış.
Üniversitede Doğulu çok arkadaşım oldu.İçlerinde Babası Aşiret Ağası olanda vardı.Ama hepside çok ince ve nazik insanlardı.Bu nedenle Boran karakteri bana çok yabancı gelmedi.

Birde Emre'nin davayı kaybettiklerini açıklama biçimini beğenmedim.Ne gerekçe ile kaybettiklerinide açıklasaydıda bizde bilseydik.:img-yes:

Seni terkederim Sıla.Ben terketmezsem sen terket.

Keşke Sıla Boran'a Emre mahkeme olayını haber vermeye gelmiş diyeceğine.
Bende şaşırdım.Kızmakta çok haklısın diyerek Boran'a sarılsaydı,öpseydi.Boran yumuşardı.
Birde keşke Gizem bir bölüm önce glelseydi.Konakta neşeli bir yemek yenseydi.Olmazmıydı?Töre dizisinde olmaz değilmi?GO böyle bir sahne çekerse ayıp olur.:img-wink:

Sıla telefondan sonra çıldıracak gibi.Soluğu Boran'ın ofisinde alabilir.
Ofiste barışma gerçekleşebilir.

Ümmü-Dilaver evliliğinin Dilaver'in açıkladığı gibi olacağını Ümmü Boran'ların evine gelmeden yazmıştım.Aynen devam edecek.Dilaver'in hayatına İstanbulda yeni biri girebilir.
Abayla Gizem için bişey diyemiyeceğim.Bu hafta Emre Ve Gizem jenerikte konuk oyuncu olarakgösterildi.Demekki Gizem'i dizide devamlı olarak göemeyeceğiz.
Ayşe ile Hüseyin evlenebilirler diye düşünüyorum.

Beklemiyorum.

Dün akşam Hülya Avşar'ın konuğu Özgü Namaldı.Daha önce dizisini ve filmini hiç izlemedim.3 yıl kadar önce yurtdışına giderken aynı uçaktaydık.Annem göstermişti bak Kurtlar Vadisinde oynayan oyuncu diye ve iki gün sonra koskoca şehirde oğluma film almak için girdiğimiz Virgin isimli mağazada tekrar denk gelince çok şaşırmıştım.
Dün akşamki sohbette o kadar içten ve samimiydiki.Diziden kazandığı para ile ailesine ev aldığını,kardeşini okuması için Amerika'ya gönderdiğini anlatırken gözlerinden yaş geldi.
Hülya Avşar filmde öpüşürmüsün diye sordu.
O'da tutku varsa kadınla erkeğin öpüşmemesi olurmu tabiki öpüşürüm dedi.Daha sonrasını izleyemedim çünkü Karayılan başlamıştı.Bu söyleşiyi izledikten sonra filmlerinin dvdlerini alıp izlemeye karar verdim.

aynurhay
20-11-07, 07:41
sevgili su-yağmurun anketine cevap vereceğim ama alıntı yapmayı veya soru cevap şeklini daha anlayamadığım için ileriki saatlerde umarım.....forumun hukukçusu newat hukuki açıklardan sıkıldım artık diyor ama istanbula nasıl gidilecek boranın davası varken onu merak ettim artık gidecekleri kesin gibi çünkü birde boran veya sıla vurulacak dedik ama bambaşka biride olabilirmi acaba son bir soru sorayım hani bir önceki bölümde sılanın yanında bir araba durmuştu sılda boş boş bakmıştı şöyle oldu sanırım bir grup genç gelin ağam yürümeyin istersiniz sizi konağa biz bırakalım falan mı dediler acaba arabanın camını açıp ben sılayla ümmüyü takdir ediyorum midyatı sallayan aşiretin ağalarının gelinleri hep yürüyerek geziyorlar yollarda çok mütavaziler değilmi görmemişin biri spoili öğrenmiş habira kullanırmış demeyin bir şey soracağım ben forumun en safı ilan edebilirsiniz çünkü kullanıcı adı nı gerçek adındanve eşinin çok uzun soyadından bir hece alarakyapan bir benim galiba şöyleki dün eşim gördü çok güldü antakyadan kim girse bilecek seni şimdi dedi aile burda tanınmış bir aile o nedenle takmıyım kafaya dimi antakya da sıla forumuna kim girer artık herkes asiyi izliyor spoiler içindeki takıntımı newat sayesinde atlattım teşekkür edrim newat eminimki çok iyi bir hukuçusun insanlara yol göstermeyi çok iyi biliyorsun aydınlattın beni.....

aleveylül
20-11-07, 08:09
Günaydın güzel formum

Yeni sayfamız hayırlı olsun …

Dilaver patronculuk oynamaya başlarsa, havalar takınır, kendini birşey zanneder:icon_whis sevgili de bulur değil mi

aman bulmaz mı canım bulmazmı diloş ...bakalım Esmanın kaçıncı versiyonundan bulur… Evli bayanmı , Bekar mı … hava atma deyince AZADI tek geçiyorum zeynebim ondan havalısını tanımam bu dizide… Diloşun ilk havalı olması hüsranla sonuçlanmıştı yaka paça hastaneden atıldı ikinci bir hava atma sahnesini merak ediyorum:img-wink:

Diyarım, ER' de Alex ile Zarife' de masum bir şekilde öpüştüler:img-blush Sıra Bizim karı kocaya geldi..öpüşmezlerse hatrım kalır:img-yes:
5. ci bölümdeki ve bağevinde öpüşmeleri aklıma geliyor da, hey gidi günler hey:icon_sorr Birde şimdiki gibi yanak, sakal okşama:icon_whis
Bundan sonra da öpüşme göreceğimize dair umudum günden güne tükeniyor:blink:

Canım bize sakal okşama yanak öpme laik görüyor CD ve GO… CY yasak koydu MAA CD yi elinden alır diye… bendede umut kalmadı eğer birgün öpüşürlerse o gun dikkat etmemiz lazım her an bir doğa felaketi yaşayabiliriz değil…

Boran vurulsa,Sıla ağlasa..Boran da Sıla seni çokk seviyorum deyip,Sıla'dan özür dilerse,Hödük sayılırmı?...:img-pilot

Canım hödük lafını boranıma yakıştırmıyorum ama Hödük sayılır bildiğim kadarıyla aşkını gösteriyor çünkü…

ANKET CEVAP VEREK DEĞİL

1-Beğendiğim Sahne

Boranın kıskançlığı :img-in_lo
Abayın cuk cuk dediği sahne ama sadece ABAYLI olan
Sonradan izlediğim yatak sahnesi:img-in_lo
Ümmünün ağıdı
uçurum önündeki boran sahnesi (guışığı ablacığım yazınca aklıma geldi en sevdiğim sahnlerden biriydi )

2-Beğenmediğiniz sahneler

AŞİRET başlı başına, Hüseyin ayşe sahneleri, Lusin gizem konuşmaları

3-Aklınızda kalan replik

boranın kıskançlığından söylediği ÖLÜMÜNE AŞK sözleri …zeynebim sen yazarsın değimli bitanem… O sözlerin sonunda söylenen seni terk ederim yada sen terk et..

4-Keşke şöyle olsa dediğiniz sahne

keşke sıla ağlarken boran odaya gitseydi kuşların yanına gitmeseydi…
keşke sıla güvercinler yerine borana anlatsaydı…
keşke emre ÖLSEYDİ (kırçiçeğim üzgünüm )

5-Okul açılmadan barışma ve vuslat olacak mı?İlk adımı kim atacak?

Gizli vuslat her zaman var sanırım ama biz görmüyoruzki :) sanırım boran ilk adımı atacak her zamanki gibi... görgüsüz ne kadar seviyon sende ya bir sınırı olmalı yani değilmi...

ben o görgüsüze ölürüm biteriim ... boran forever

6- Abay -Gizem;Ümmü-Dilaver;Ayşe-Hüseyin evlilikleri

abay – gizmo : aşkını istemiyordum abaya yazık ama oyuncu eksikliği olduğundan GİZMO ya maalesef talibiz Abayımıza…

Ümmü-Dilaver : Dilaver yenge demeye devam edicek en doğrusuda bu yani…

Ayşe- Hüseyin : ay ben bu aşka pek bi karşı görüyom kendimi ne büyük aşk ölürüm ben ölürüm …

su yağmurum EKŞINI ol bir dizi bu olacak tabikine :P Boranımı vuracaklar boranımı…

GünIşığı
20-11-07, 08:41
Canım kabinemgil, paspas forum günaydın,

Bu soruya cevap vermeden önce muhtemelen her seferinde yanıtların %90 ı “hayır” olduğu için bu hafta atladığın “Bu bölümü beğendiniz mi sorusu” nu yanıtlamak istiyorum: “Evet” :img-yes:

Bu hafta en beğendiğim sahne tabi ki de Boran’ ın “Ne var bunda?” diyerek Konağı terkettikten sonra arabasına atlayıp, aklıyla kalbini yüzleştirdiği sahne. Arabada geçmişi düşünmesi sonra da bu dizide ender yaşanan bir hoşlukla güzel bir sözlü melodi eşliğinde yüzünü rüzgara verip rahatlamaya çalışması. Bu sahne hem anlatım açısından hem de Mehmet Akif’ in performansı ile bana göre haftanın en güzel sahnesiydi. Yine sormamışsın ama bu hafta en iyi performans Mehmet Akif' in di. Tüm hisleri geçti bana.:img-in_lo

Beğenmediğim sahne çok ama “en beğenmediğim” sahne yi seçerken ; Damat Dilaver’ in yeğenleri tarafından burnuna yaprak sokulmak sureti ile uyandırılması ile başlayıp , tanımlanamaz dialoglarla devam eden sanırım “şakalaştıkları” sahne ile Ayşe ve Sıla nın mutfaktaki sürahiden konuşan Hüseyin sahnesi arasında kaldım ama sanırım Damat Dilaver sahnesi daha baskın.

Yine sormamışsın ama en kötü performans ta diziye girdiği günden bu yana "Ahmet Ağa" rolündeki oyuncuda her hafta bıkmadan yazacağım. Bu adamı nereden buşmuşlar? Ne bedende ne yüzde ifade, ne de sesinde ruh yok.

Boran – “Benim sevdiğim kadını kimse sevemez, onu özleyemez, görmek isteyemez”

Boran – “Canımdan çok sevdiğim, ruhumu teslim ettiğim, onsuz yaşamaktansa seve seve ölmek isteyeceğim bir kadın var bu evde”

Boran – “Birgün bütün bunları anlarsam… seni terk ederim Sıla”

Boran –“ Yaptım bile.”

Emre – “Sen de gelsen iyi olur. Yanlız yolculuk yapmamış olursun.”

Var tabi. Keşke Boran’ ın inadı bu kadar uzun sürmeseydi, keşke Sıla bir kere olsun “ilk adımı” atabilse, Boran’ a tavırlanacağına onun duygularını anlamaya çalışıp gönlünü ferhlatmaya çalışsaydı.

Barışma ve vuslat beklentim yok. :icon_sorr

Ümmü ye çok kızıyordum ilk defa geçen bölüm Ümmü beni hiç rahatsız etmediği gibi onun için üzüldüm bile. Zavallı kadın Cihan dan kurtuldu Dilaver’ e yakalandı. Ümmü “iyi ruhlu” bir kadın bu kadar kötü ruhun arasında kaldığı için ilk defa onun adına üzüldüm.

Gizem’ i hiç sevmiyorum, Abay a uygun olduğunu da düşünmüyorum.

Ayşe ve Hüseyin' in işi zor, GO bu konuyu yeniden babasının hayrına gündeme getirmedi herhalde Ayşe ile Hüseyin’ in epey çekecek çilesi var gibi geliyor bana.

Bölüm sonu Boran’ ın vurulmasını bekliyorum:icon_sorr

Steella
20-11-07, 08:50
Herkese Günaydınlar

47.Bölüm Anketi:

Sıla'nın telefonu fırlatması.
Evlendikten sonra Ümmü-Dilaver konuşması.

Emre'nin konağa geldiğinde Boran'ın sergilediği tavır, sonrasında Sılayla arasında geçen konuşmalar ve devamı.

Seni terk ederim Sıla. eğer ben tekk edemiyorsam sen terk et.

Var. Emre'nin konağa geliş sahnesi ve sonrası keşke daha yumuşak geçişlerle yaşansaydı.Ya da Boran bir anlık öfkesini daha sonra Sılaya karşı ceza verirmişcesine sürdürmeseydi.

Barışma olacağını zannetmiyorum. Eğer olacaksa kesinlikle ilk adımı Boran atmalı. Çünkü benim düşünceme göre Boran hatalı davrandı ve bu davranışını uzattı. Ama henhangibir vurulma olayı olursa Sıla veya Boran vurulursa o zaman barışma olur.

-Ümmü-Dilaver beni çok ilgilendirmiyorlar. Ama yine evlendikten sonra Dilaver'in Ümmü'ye yengesi olarak saygı duyacağını söylemesi çok hoşuma gitti.

-Abay-Gizem Abay'ın mululuğunu görmeyi ve aşkı bulmasını çok isterim.

-Ayşe-Hüseyin de bana kalırsa evlenicekler. Ama heralde finale yakın olur. Çünkü Ayşeyi hemen konaktan göndermezler gibime geliyor.

Vurma bekliyorum ama kim vurulur bilemiyorum. Çünkü geçen haftaki resim yanıltıcı. Sıla Boranın işyerinde telefonla konuşurken çekilmiş. Eğer oradan birlikte çıkarlarsa belki ikisinden biri vurulabilir.
Vurulma olayı olmazsa Sıla'nın İstanbul'a kaçış olmasa bile gitmek için ısrar edeceğini düşünüyorum.

bu dizide artık kaçma ve kaçırılma görmek gerçekten çok sıradan olur.

bbasalan
20-11-07, 09:13
47.Bölüm Anketi:

-Boran'ın :img-in_lo kıskançlığını vurguladığı dolayısı ile Sıla'ya karşı ne hissettiğini ona gerçekten değer verdiğini söylediği ve beraberinde gelen sahneleri. :good:

Hepsi için.:img-banne

-Narin Sıla konuşması (Narin benim için çoktan bittiği için artık boş konuşuyor.)
-Bedar'ın Emir'i fırçaladığı sahne (Ne sanıyor analık kıy kıy azarlamakmıdır?)
-Dilaver'in Ahmet'in ayağına gittiği sahne. Ne oldu sen ağa oğlu değilmisin çağır ayağına kay fırçanı sonra taleplerini sırala değil mi?
-Aslında mıy mıy Ümmü'nün olduğu her sahne ama işte insan acıyor biraz.

-"Seni terkederim Sıla" :happy0064

-Keşkeler Boran ve Sıla'nın beraber olduğu her sahne için geçerlidir. :img-wink:
Hemen hemen bütün arkadaşlar yazmışlar. Boran konuşurken ve devamında ki sahneler de Sıla'nın ne yapması gerektiğini bir de ben yazmıyım şimdi.

-Adımı atan Boran olursa direk Sıla'nın yüzüne söyler :love05:
-Adımı atan Sıla olursa direk telefonla söyler :D

Hepsi için. :img-fie:

-Ümmü&Dilaver: Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
-Abay&Gizem: Onları öpüşürken hayal edemiyorum.
-Ayşe&Hüseyin: Mümkünse onların tutkusunu almıyım. Zaten anca onları doyurur değil.

Allah'ın emri :character

-Boran vurulabülü Kurt çıkabülü Ayı da çıkabülü
-Sıla kaçma kaçırılma hakkını doldurdu. Sırasını savsın değil
-Narin de kaçırılma hakkını kullandı.
-Eee geriye kalanlardan işe yarayan diziye heyecan verecek kimse yok.

-Her ne olursa olsun kabak yine Boran'ın başına patlayacak.:icon_sorr

Bir de bu bölümde,
Boran'la Sıla yatak odasında iken CD'nin yer aldığı her kareye bir bakınız lütfen.
Boran'ın karşısında Sıla olarak ne hissettiğini bir türlü ekrana yansıtamamış.
Yani o sözlerden ne anladı, ne hissetti belli değil. :img-beee:
Dümdüz duvara bakar gibi bakmış tabi bence. :img-cold:

erale
20-11-07, 09:15
Boranın Abaylara tek gitmesini hiç yakıştıramadım . Boran abaylara giderken küs dahi olsa Sılaya demeli didi . Bana eşim böyle yapsa gerçekten çok kızarım .Çok yanlış .... ya gitme yada dargında olsan Sılaya söyle.
Aslında o yemek Boranla Sılanın dargın oldugu zamanda olmamalı idi. Boran Sıla , Abay -Gizem baş başa daha degişik bir ortamda danslı , müzikli , otantik bir ortamda yemek yemeli idiler. Gizemin Mardine gelmesini dahi GO kullanamadı. Sadece para gitmesin diye

SONAY T.
20-11-07, 09:21
47.Bölüm Anketi:

1-)Sıla'nın Esma'ya aklı selim 2 çift lafı ettiği sahne ...:img-yes:
2-)Boran'ın dağ başına gittiği sahne bence gereksiz ve aşırı tepki verdiği sahne...

4-Bu bölüm için “keşke” şöyle olsa idi dediğiniz sahne var mı?:
3-)...Sıla-bunu yapmış olamazsın..(Emre'nin sepetlenişi..)
.......Boran-yaptım bile....:icon_whis
4-)Boran oğlunun elini öpmesi şöyle olsaydı ...kucağına alıp Bedirhan ile dertleşseydi..anne Sıla da duyardı azacık değil mi?:img-yes:

5-)okul açılşında bence kan gövdeyi götürecek.:img-yes:.hastane çekimleri hafta sonu yapılsa da ben okul açılışında vurulma sahnesi bekliyorum..:img-wink:
6-)Abay ile Gizem evliliği artık gerçekleşsin ya da adım atılsın..sezon sonuna kadar onunda bebeği olsun...
Ümmü- Dilaver evliliği gereksiz..Hüseyin-Ayşe evliliği daha erken...:img-wink:

7-)bu hafta beklemiyorum..ancak okul açılışına gitme senaryoları bekliyorum...

KIRÇİÇEĞİ
20-11-07, 09:30
Günaydın,

Suyum Yağmur'um ben anketi cevaplamadan önce moral öpücüğü almak istiyorum senden :img-kiss:

* En beğendiğim sahneyi yazmadan önce genel itibari ile bu bölümü beğendiğimi yazayım ben de GünIşığı ablacım gibi : )

* Boran'ın malum kişiyi görünce kıskanmasının ardından Sıla'nın ''Ne var bunda?'' sorusuna cevap olarak ''Ne var bunda!'' demesi ve ardından kendisini konaktan dışarıya atıp, kendisiyle başbaşa kaldığı sahneler. Kıskanmasını, duyduğu kaybetme korkusunu, kötü bişi yapmamak için kendine engel olmaya çalışmasını hepsini ama hepsini Mehmet Akif çok güzel yansıttı o sahnede ve devamındaki sahnelerde :img-in_lo

* Boran, malum şahısı kargo yapmak için talimatlar verdikten sonra Sıla'nın ''Bunu yapmayacaksın değil mi?'' diye sorması üzerine ''Yaptım bile!'' dediği sahne :) Sankim çocuklar da oyun oynuyorlarmış gibiydi o sahne, galip gelen Boran'dı orası ayrı : )

* Sıla'nın telefonlarına cevap vermeyen Boran'a karşı telefonu fırlatarak gösterdiği tepkiyi sevdim. Bende atıcaktım elimdeki telefonu ama işte kıyamadım : )

* Bide Ayşe'nin sözlerini duyan Sıla'nın Ayşe ile laf ebeliği yaptığı sahneyi sevmiştim. Ne bileyim dizide ağır bir kasvet olduğu için gülümseten sahneleri seviyorum yada şöyle söyleyeyim sinir bozucu sahnelerde gülümsemek işime geliyor:)

* Her ne kadar Gizem'den nefret etsem de Gizem'in iç bunaltıcı evlilik, nişanlılık sorularına karşı Abay'ın verdiği ''cukkk'' cevabına bayılmıştım. Tayanç'ın mimikleri acayip şekerdi o sahnede yani öyle şekerdiki yanındaki deve dikenini unutmuştum bile :img-blush

* Bide Ümmü'nün ağıtımsı türküsü eşliğinde güvercinliğe çıkıp, güvercinleri uçuran Boran'ın görüntüsünü çok beğendim... Bide bide ''Anlıyor musun Sıla?'' diyen Boran'ın sahnesini beğendim... :img-in_lo

* Beğendiğim sahnelerin haricindeki sahneler desem ve sözü pek fazla uzatmasam iyi olacak kanımca...

* '' Bir gün bu söylediklerini anlarsam ve sessiz kalırsam, o zaman seni terk ederim Sıla. Eğer ben seni terk edemiyorsam, sen terk et beni. Anlıyor musun sen terk et! '' (Boran)

* '' Cukkk '' (Abay)

* Kıskançlık işlenicek olan bir bölümde kurgunun Senin yazmış olduğun senaryo gibi olmasını isterdim. Her şey yerli yerinde olurdu, duyguların neden alevlenip neden söndüğü daha iyi anlaşılırdı. :img-in_lo

* Bide keşke malum şahıs hiç gelmeseydi :icon_sorr

* Vuslat olur mu bilemem ama geçen hafta gelen resimlerde Sıla ve Boran, Boran'ın ofisindelerdi. Sıla o sinirle ofise gitmiş ve Boranla tartışmaya başlamış olabilir. Ama gelen telefon iyi haber vermiyor sanırsam (Sıla telefonla konuşurken Boran da ona bakıyordu resimde) O yüzden iletişimsizlik sorunları devam ederken kendilerini barışmış şekilde bulabilirler...

- Ümmü & Dilaver; Dilaver'i canlandıran oyuncunun başarısızlığı mı desem ne desem bilemedim ama ben taa Cihan yaşarken Dilaver'in Ümmü'den hoşlandığını hatta duygularının sevme boyutunda olduğunu düşünüyordum. Evlilik her ne kadar 'yalan ve oyun' olarak başlasa da Dilaver'in rahat duracağını sanmıyorum...

- Abay & Gizem ; Abay'ı ne kadar seviyorsam, Gizem'den o derecede nefret ediyorum. Bunda Sema Mumcu'nun payı büyük ama bana Gizem çok hoş ama çok boş bir karaktermiş gibi geliyordu (hoşluğu tartışılır tabi). Yani Gizem gibi birinin sırf çektiği acıları dindirebilmesi için Abay gibi muhteşem biriyle ilişki yaşaması doğru gelmiyor. Aşkta mantık yoktur ama Abay'ın aşık olacağı kadın seçiminde mantığını da dinlemesini ve Gizem'i istememesini, istiyorum (son cümlem harika olmuş :img-haha: )

- Ayşe & Hüseyin; Hüseyin'in geri dönüp Ayşe'yi yaşadığı acılardan kurtarmasını belki de en çok ben istiyordum. Ama malesef onların 'yarım kalan' aşklarının devamını iyi işleyemediler ve iyi işleyemiyorlar o yüzden beklentim yok. Ama evlenmeleri süprüz olmaz...

- Bekliyor muyum bilmiyorum ama bildiğim bişi var o da Sayın Gül Oğuz bizleri ters köşeye yatırmayı çok seviyor. Bizler tetikçi Boran'ı yada Sıla'yı vuracak diye beklerken hiç beklemediğimiz şeyler olabilir. Bekleyip görelim diyorum... (İç sesim; Keşke Boran vurulsa. O zaman belki Boran'ı daha iyi anlarlar.Ama yok yok bize gösterilecek olan vurulma sahnesinde içim yansada, Boran'ın başında bekleyecek olanların o anki duyguları yansıtması çok zor. Vurulma olayından kekremsi tatla ayrılabiliriz.. diyor)

Sevgili Sıla forumundaki arkadaşlarım sizlerden bir ricam var : )

Emre karakterini çoğunluğunuzun sevmediğinizi, sevmediğiniz karakterden bahsederken de sırf ben seviyorum diye zorlanmanızı istemiyorum. Emre'ye istediğiniz sözleri söyledikten sonra parantez açıp ''Kırçiçeğim beni affet, Kırçiçeğim üzgünüm'' demenize beni düşündüğünüz için sevinirken:img-in_lo, ben üzülmeyeyim diye kendinizi kastığınızı düşündüğüm için de üzülüyorum. :icon_sorr

O yüzden Emre'den bahsettikten sonra benden bahsetmenize gerek yok. Dün de dediğim gibi ben onun gönüllü avukatlığından 'pes' ediyorum. İsteyen istediği şekilde değerlendirebilir Emre karakterini. Ben şimdiye kadar nasıl herkese saygı duyduysam bundan sonra da saygı duymaya devam edeceğim. Sadece Emre'ye yazılan yorumlara alınmaktan, abartmış şekilde o yorumlara kırılmaktan (burada abartan ben oluyorum, Emreye yazılınca sanki bana demişsiniz gibi hissediyordum bunun saçmalık olduğunu geç de olsa anladım : ) ) vazgeçiyorum hepsi o kaaa...

Bu ricamın forumda olan herhangi bir olayla yada herhangi bi kişiyle alakası yok. Uzun zamandır böyle hissediyordum ve en sonunda düşindım düşindım ve bu ricamı sizlere iletmeye karar verdim...

Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüp, çok sarılıyorum :img-kiss:

Sevgilerimle...

aleveylül
20-11-07, 09:43
Tekrar ben… anektodlar bölümüne ekledim ama buraya getirdim çünkü

UNUTTU SENİ

Boşuna ağlayıp bakma yollara
Gelmez zalim gelmeyecek unuttu seni
Yanağından düşen gözyaşlarını
Silmez silmeyecek unuttu seni

Biranda inandın kandın sözüne
Toz pembe göründü herşey gözüne
Yüzünden düşsede birgün gelip yüzüne
Gülmez gülmeyecek unuttu seni

Hasretin deryasında kaybolduğunu
Hergece ağlayıp kahrolduğunu
Sevdası uğruna mahfolduğunu
Bilmez bilmeyecek unuttu seni

Koparıp atamazsın candır canında
Dolaşır sevdadır aşktır kanında
Çok istersin onu birgün birgün yanında
Kalmaz kalmayacak unuttu seni

Bir şarkı herkeste farklı bir duygu uyandırır… kaçgündür duyduğum o çokta hoşlanmadığım bir şarkı ekledim ama bu sabah sözlerine kulak verdiğimde sözlerinin bu kadar anlamlı olacağı aklıma bile gelemezdi herhalde... artık daha çok hissederek dinleyeceğim… nedense bu şarkı bana boranı hatırlattı

Sılanın ilk kaçışının ardında yaşanan boranın duyguları geldi aklıma boran neler yaşamıştı bir anda inanmamışmıydı sılanın sözlerine dünya toz pembe değimliydi boran için ama Sıla ne yaptı Boranın ona güvendiği anla çekip gitmedi mi … Cihan borana "uçtu kuş boran ağa İstanbullu yavuklusuyla gitti" dememiş miydi dünyasına yıkılmamışmıydı boranın…

Boran bu bölümde emre el vermiyor sılayı kıskanıyor ben bunun nedenlerini iyi anlıyorum..haksızda bulmuyorum çünkü bende olsam farksız olmazdım

Bugune kadar boranı hep anladım anlayamadığım yerlerde anlamaya çalıştım ve anladım
Ama sılayı anlamıyorum anlamaya çalışsam da anlayamıyorum tepkilerini ölçemiyorum her tepkisi birbirinden farklı …

de-rin
20-11-07, 09:56
merhabalar herkese, dün gece çok çalışlmış forum tam tamına 127 sayfa yazı yazılmış ..niye?? bu kadar zor kapandıki bu sayfa anlıyamadım:img-wink:
neyse yeni bir sayfa açmışız sıla defterinde hayırlı olsun, kolay gelsin...

maabel
BORAN FOREVER demekten asla vazgeçmeyen arkadaşlarım iyi geceler..
Hödükte olsa,piskopatta olsa BORAN FOREVER ....
Bu haftayı Boran nasıl vurulacak ,sıla ne yapacak diye merakla geçirecegiz gibi..Boranın vurulmasından çok nezaman ,nerde ,kim tarafından vurulacagını merak ediyorum..
5 N 1 K gibi oldu ama Boranın vurulacagı yer ,zaman sizin içinde önemli mi?
Boranın Sılanın,Narinin gözünün önünde vurulmasını istiyorum..Borana en büyük sevgiyi de üzüntüyü de iki kadın verdi ...
Boran vuruldugunda giyecegi kıyafet nasıl olmalı?
Boranın beyaz giyinmesini istiyorum Cihan gibi .Beyaz gömlekte kan daha belirgin olur..Vuruldunda bile dehşet yakışıklı olacaktır yine...
Boran vurulunca SILA Dilaverin Cihana sarıldıgı gibi sarılsın...
...

maabelim söz konusu Boran olunca 5 N 1 K azbile kalır:img-wink:Boranı anlatmaya değil...
evet vurulacağı yer zaman mekan benim açımdan da çok önemli..bak sende BORAN'ın sıla ve Narin'ın gözü önünde vurulsun demişsin (hiç düşünmedin mi canımcım bu biri kıt akılı diğeri aceleci o sahneden sonra iyice fıtrık olurlar diye ve olanda biz izleyicilere olurdiye)))) olabilir bilemiyorum şimdi ama Sılanın gözü önünde olabilir tüm olaylar:icon_whis

vurulduktan sonra ister beyaz giysin ister mavi ne farkederki..
belki Sıla BORAN'IN vurulduğunu sonra duyup hastaneye gidecektir olmaz mı??

bu vurulan büyük bir ihtimalle Boran da(gelen tüyolar öyle işaret ediyor)
Firuz ağada olabilir gibi geliyor bana (sabah sabah geldiler işte)

anketi sonra yanıtlarım kopya çekmek istiyorum:P:P(hayırrrrrr ben sıla dersinde sınıfta hocayı pürdikkat dinliyor izliyordum asilik filan yapmadım hiç))

Niye herkes Boran'nın vurulacağından bu kadar emin? G.O. yine bir şaşırtma yapamaz mı? Kurşun da yolunu şaşıramaz mı? Belki de Boran'nın vurulup komada kalması aylarca yaşadığı stresli hayattan kurtulup dinlenmesini sağlar, bazıları da kıymetini anlar. Bedirhan dışında kim vurulursa vurulsun.Artık umurum da değil. Ama çocuk daha doğmadan onun üzerinden yapılan duygu sömürüsü o kadar uzun işlendi ki.

oslocum işte bende bu kısımda çıkıntılık yapıp vurulan kişi firuz ağa olabilir demek istiyorum...Cuma GÜNÜNE KADAR FİKRİM değişebilir şimdiden söyliyim ama..Dilaver'in de hastane çekimlerinin olduğunu biliyoruz neden Boran'ı ziyarete gittiki işi bitti mi yoksa bitmedimiyi mi? kesin öğrenmek istediğinde oradaki diye duşiniyim işte:icon_whis
bedirahan vurulmasın amn aman sayın GO SAYIN GOO aman:dito:dito

ye_şil
20-11-07, 10:14

Şimcik ben Boranımın olduğu her sahne desem.
Boran bu bölüm fazlasıyla dehşet ve de hödük olduğu için çok çok beğendim onun olduğu bütün sahneleri...:img-in_lo

Boranın olmadığı bütün sahneler diyim anla sen beni canım...:img-beee:

Boran “Benim sevdiğim kadını kimse sevemez, onu özleyemez, görmek isteyemez”:img-in_lo

Boran “Canımdan çok sevdiğim, ruhumu teslim ettiğim, onsuz yaşamaktansa seve seve ölmek isteyeceğim bir kadın var bu evde”:img-in_lo

Boran “Birgün bütün bunları anlarsam… seni terk ederim Sıla”

Boran “ Yaptım bile.”

Emre “Sen de gelsen iyi olur. Yanlız yolculuk yapmamış olursun.”

Replikleri GünIşığı ablacımdan çaldım çaktırmayın...:img-hyste

Olmaz mı? Boran bu küslüğü uzun sürdürmeseydi diycem ama ona da hak veriyorum.Ben ne olursa olsun Sılanın Boranla öyle yada böyle konuşması gerektiğine inanıyorum.Kıstırsaydı kocasını bir köşede(diyar'ım:img-hyste)anlatsaydı derdini değil mi?

Olacak mı?bilmiyorum ama olsa çok iyi olur.Boranım vuslat yaşamadan hastanelerde yatmasın.

Zerre kadar ilgilenmiyorum.

Bboran vurulacak galiba,onu bekliyorum malesef....:img-cray:

Diğer siteden yine mardin turu yapanlar olmuş,herkes MAA'u çok beğeniyor,çok met ediyor.Sıcacık,samimi birisi diyor.MAA onlara akşamın karanlığına kalmayın,kendinize dikkat edin :img-in_lobile demiş.Ne düşünceli yirim onu ben...:img-eat:Neyse konuya dönelim,kendisi sigarayı bırakmış,biraz o yüzden kilo almış,spor yapıyormuş.diziyle ilgili çok fazla bişey dememiş.Ama konağı ısıtmakta çok zorlanıyorlarmış o yüzden 2 hafta sonra filan istanbula dönüyorlar...

Vallahi nasıl kıskanıyorum,nasıl haset ediyorum anlatamam.Bir Allahın kulu demez mi şu ye_şil kardeşimizi de konuşturalım.İçimden MAA ile konuşanlara rüyalarında hamdi kovalasın demek geliyor,öyle kıskandım yani.:img-hysteBen bu gidişle en kısa zaman da dizi bitmeden bir hödük,hastalıklı ve kaba olan birini bulup,balayını mardine gidicem MAA'u görmek için bunun başka bir yolu yok...:img-hyste

Bir de bunu yazmazsan çatlarım,CD odasında dinleniyormuş,19 saat çekimleri olduğu için çok yorulmuşlar.Ama MAA odasında çıkmış,CD ise dinlemeye devam etmiş.Onun için casper gibi diyorlar.Sanırım sette çekim dışında bir varlığı yok.Hayalet cansu,insan bu kadar mı oynağı karakterle özdeşir....:img-hyste

Steella
20-11-07, 10:16
Boranın Abaylara tek gitmesini hiç yakıştıramadım . Boran abaylara giderken küs dahi olsa Sılaya demeli didi . Bana eşim böyle yapsa gerçekten çok kızarım .Çok yanlış .... ya gitme yada dargında olsan Sılaya söyle.
Aslında o yemek Boranla Sılanın dargın oldugu zamanda olmamalı idi. Boran Sıla , Abay -Gizem baş başa daha degişik bir ortamda danslı , müzikli , otantik bir ortamda yemek yemeli idiler. Gizemin Mardine gelmesini dahi GO kullanamadı. Sadece para gitmesin diye

Sevgili Erale

Sana tamamen katılıyorum. Ben de Borana burada kızdım. Aslında belki Sılaya Abaylara gitme fikrinden bahsetse bu bir bahane olur ortam yumuşayabilirdi. Ayrıca Sıla-Boran, Abay-sevgilisi (sevgilisi diyorum çünkü Gizem'i sevmediğim için gönlüm Abay'ın duygularına karşılık verebilecek başka birini arıyor hep) dörtlü bir yemek hep hayalimdir. Ama bir türlü olmadı.Senin gibi aynen müzikli otantik bir ortamda hatta dans etmelerini bile isterdim. Ama malesef olmadı.

Benim eşim de böyle birşey yapsa öğrenince çok kızarım. Şimdi kendi kendime düşünüyorum. Sılayla benim verdiğim tepkiler çok benziyor. Annem bile zaman zaman beni uyarıyor. Acaba ben de çemkirik miyim diye düşünüyorum. Belki de öyleyim. Ama benim eşim Boran'dan daha da sinirli. Bu durumda Sıla'dan biraz daha haklıyım galiba.

seyşelll
20-11-07, 10:23
Ankete katılamayanlar ise canı sağolsun. Tabii onlarda misafirsiz kalmasın.Onlara da Dilaver&Ümmü çifti misafirliğe gelsin...[/B]

‘Allah yardımcınız olsun.’ deyip sepetlerdim ben de.:icon_twis Kısmen katılınca noluo? http://img213.imageshack.us/img213/7996/caqnwxc9ou9.gif

Vardı tabi! Sıla’nın telefonunu yerde değil, Boran’ın kafasında paralamasını isterdim. http://img519.imageshack.us/img519/8827/hehexe4bc0.gif
İlk adımı Emre atsın.:img-bored Adım sayısı kadar yaşasın işalla..
6- Abay & Gizem ; Ayşe & Hüseyin aşkı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Bilmiyorumki valla. Ne desem boş. Abayla Gizem arasındaki aşk değil. Çok küt 1şey. Tek taraflı 1 durum. :bırr
Lucine’in sert çıkışını yadırgadım, ama aslında Lucine 1inden hoşlanmadı mı kendini kapatan psikolaşan 1 karakter. Başlarda Sıla’dan da hazetmiyordu. Ama bu kadar bencil olacağı aklıma gelmemişti. Boran’ı paylaşmak istemez, abisini paylaşmak istemez. Hadi Boran sevdiği ama erişemediğiydi anladık da. İnsan abisinin mutlu olmasını istemez mi? Yalnız kalmanın verdiği korkuyla cinnet getiren 1i gibi tavırlar takındı deli.http://img213.imageshack.us/img213/96/st6by1fwpq3.gif

Hüseyin de 1 alem, Mardin yansa Ayşe’yle çay bahçesinde romantik anlar geçiresi var. http://img213.imageshack.us/img213/96/st6by1fwpq3.gifAşık mıdır nedir? Ama ben onun da hikayeye dahil oluşunu zorlama buluyorum. Birden ortadan kaybolmalar gibi birden tekrar dizide biten karakterler dizinin kalitesini daha da aşağı çekiyor.:img-bored

ifrit
20-11-07, 10:45
47.Bölüm Anketi:….

Muhteşem bölümümüzün anketi gelmiş cevaplamadan olmaz..:icon_whis değil?

Teşekkürler Su-yagmur..::img-kiss:

*Borab-Abay konuşması. Boranın kıskançlık nedenini açıklaması
*Boranın Abayı merdivenlerden çıkarken araması hemen gel diye..anladım hemencik Gizemimiz geldi diye..
*Sılanın emreyi ilk gördüğündeki biraz şaşkın biraz mutlu yürüyorsun demesi..
*Boranın Emreyi gönderdiğinde Sılaya yaptım bile dediği sahne..çok güldüm..
*Ümmünün türkü söylediği sahne ve Boranla Sılanın görüntüleri içimi acıttı ne biliyim.duygusalım işte..:icon_sorr
*Sılanın telefonu fırlatıp kırdığı sahnede hoştu..
2-Bu hafta beğenmediğiniz sahne?….
*ümmünün süt dökmüş kedi gibi tasını taragını toplayıp gitmesi..(izninizle YUH demek istiyorum..)
*Diaverin Ahmet ağadan yardım istemesi.(bunada bir YUH!!özürdilerim.)
*Sıla-Esma konuşmasının olduğu sahne..
*Süpriz katilimizle Ahmet aganın olduğu sahneler
*Boranın telefonu açmaması
3- Aklınızda kalan replik?….
*yaptım bile
*benim sevdiğim bir kadını bir başkası sevemez,özleyemez rüyasında bile..ASLA sanırım böyleydi.

4-Bu bölüm için “keşke” şöyle olsa idi dediğiniz sahne var mı?….
*terasta Sıla Boranın yanına geldiğinde Boran keşke kalkıp gitmek yerine oturup dinleseydi.
*Boran Sılayı canda onu beklerken gördüğünde keşke dönüp gitmeseydi.
küslük uzamasaydı..
*keşke bu diziye bu kadar bağlanmasaydım.:icon_sorr (buda benim için)

5-Sıla okulu açılmadan Sıla Boran arasında barışma,vuslat olacak mı?Barışma olursa sizce ilk adımı kim atacak?….
*barışma olsunda nasıl olursa olsun..umarım fazla uzatıp bizide germezler..
*barışma ve muhteşem vuslat bekliyorum.:img-pilot
*ilk adımı sanırım G.O Borana attırır gibime geliyor.ağam biraz sakinleşsin sılanın yanına gider konuşurlar sorunlarını çözerler..(çakılırsamda olsun..alıştım mağmaya girip çıkmaya nasıl olsa)

6-Ümmü & Dilaver evliliği; Abay & Gizem ; Ayşe & Hüseyin aşkı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?….
Dilaver &Ümmü :bu evlilik olmamalıydı.beni üzdü..ve bende şöyle bir etki bıraktı Törenin yenilmezliğini kanıksadımda,G.O sanki Bu evliliğin Çocuklar için yapıldığını mı anlattı,dilaverin çocuklarla şakalaşması benim hiç hoşuma gitmedi..
Abay & Gizem :Gizem abaya göre sanki çok soğuk bir karekter.ama Abay sevmişse bana hayırlı olsun demek düşerde..gizemin TRT spikeri gibi konuşmasına dayanamıyorum ya..o konuşurken benim dikkat tamamen dudaklarda..:img-hyste
Ayşe & Hüseyin :ben bu aşktanda bi TÖRE bekliyorum.göstermezse sayın G.O valla darılırım..:img-hyste

7- Bu haftaki bölümde kaçma ,kaçırılma,vurma,vurulma bekliyor musunuz?….
OOOO!! kaçma-kaçırılma Sayın G.O'un olmazsa olmazı..hatta can simidi..
vurulma bekliyorum da vurulma sahnesinde biri diğerinin önüne geçsin ki bu tetikçinin kurşunu sapsın..yoksa adam profesyonel vurduğunu öldürür yani..
profesyonel birinin kurşunundan da sağ çıkartırlarsa (YUH) olmaz...ölüm olmaması içinde kurşunun sapması hayati organlara denk gelmemesi gerekiyor diye düşünüyorum.

sevgiyle kalın anacım..

rhett-butler8/1
20-11-07, 10:48
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x

‘Lucine’in sert çıkışını yadırgadım, ama aslında Lucine 1inden hoşlanmadı mı kendini kapatan psikolaşan 1 karakter.

sevgili seyşelll....lucin karakterinin psikoloşması dedin ya al benden de o kadar:img-yes:
o kadar psiko gördüm ki kendilerini...korku ve gerilim konulu bir filmde oynarken düşündüm..kasabada yaşayan yalniz bir kadın... elinde gaz lambası sokaklarda dolaşan:img-hyste ve kasabanın kadınlarını kendi yaptığı zehirle öldüren:img-hyste ve hiç bir şey olmamış gibi koca konağına dönüp sallanan sandalyesinde oturup...fonda töre müziği eşliğinde bıyık altı gülümseyen bir kadın..:img-hyste

nasıl ama:happy0064http://img213.imageshack.us/img213/7996/caqnwxc9ou9.gif

‘Hüseyin de 1 alem, Mardin yansa Ayşe’yle çay bahçesinde romantik anlar geçiresi var.
hüseyin bence 2 alem:img-hystetakmış takmış o çay bahçesine...gidiversinler de içiversinler...

hem ayşe niye ağam ağam deyip boran gibisini istemez....ben olsam boranın bütün duygusal travmalarından yararlanıp ayartırdım:img-hyste
mesela gece 3 de berna rolünü yapmakla başlardım:img-hyste
gece 3 mü:blink:boran nasıl inandın buna sen ya:img-hyste

nihzm[/B]http://img84.imageshack.us/img84/4475/4827emomessbrasildc0mq9.gif (http://imageshack.us)

GünIşığı
20-11-07, 10:53
Damat Dilaver' i canlandıran çocukta bir gariplik var ama tam olarak tanımlayamıyorum. Konuşurken gözlerini birden dışarı fırlatacakmış gibi bakması ve sopa yutmuş gibi durması çok "sinir" bir de özellikte ayakta çekilen sahnelerde eğer yürüyüp gitmesi gerekiyorsa önce hazırola geçip sonra robot gibi başını çevirererek uygun adım yürümesine "sinir" oluyorum. Geri dönüp yazdıklarıma bakınca anladım ki ben Dilaver' e fena halde "sinir oluyorum":icon_evil

Pardon yaşlılık işte ben bu mesajı aslında şey için yazmıştım ama unutmuşum şey işte;

Boran Forever, Psikopat Hödükümü anlıyorum ve çok seviyorum

de-rin
20-11-07, 10:59
47.Bölüm Anketi:

sevgili su yağmurum anketinide yanıtlıyayım malum sonuçta güzel bir ödül varhttp://img84.imageshack.us/img84/4475/4827emomessbrasildc0mq9.gif (http://imageshack.us)

*Boran sıla ile odada konuştuğu sahneyi beğendim.benseni terkedemiyorsam sen terketin anlamını çokı iyi söyledi Boran sılaya diye düşünüyorum.

*Boran'ın Abay'ın mutluluğunu düşünüp Gizem2i şirkete getirmesi ve Abayin şirkete geldiğindeki Boran'ın yüz ifadesinide beğendim.

*Sıla ile konuştuktan sonra arabaya atlayıp uçurum kenarında eskileri düşünmesi Sılanın yokluğuna dayanamıyacağını düşünmesi güzeldi...

*ben şimdi Ümmü Dilaver evliliğini beğendim de düğünün sade olmasını bir reyhani olmamasını beğenmedim.

*Boran'ın çalan telefonu açmamasını beğenmedim.

* Ümmü'nün ağıtını beğenmedim:img-cool2 etkilenmedimde..

***Bedirhan'ın ayşenin yanına mutfağa indirilmesini beğenmedim****

*Hüseyin Ayşe diyalaoglarını beğenmedim..

**yaşananlardan sonra tıpış tıpış Ümünün gitmesini beğenmedim

*dilaver'in sürekli yenge demesini beğenmedim

**esmanın bi anda gelip mirasa konmasını anlıyamadım***

Boran ben seni terkedemiyorsam ,sen terket sıla....benim sevdiğim kadının kimse sevemez onu özliyemez görmek isteyemz ruyasında bile..anlıyomusun....

Sıla benim de onu bırakıp gitmiyeceğimi bilmiyor mu??

emreyarın 16:30 uçağıyla gidiyorum sende benimle gelmelisin hem yalnız seyehat etmemiş olursun:img-blush

tetikçi Boran ağa bir kaç gündür karısı ile arası açıkmış :butch::butch:

*keşke Boran Sılanın telefonuna cevap verseydi(ben bile sinir oldum kapanan telefona sıla telefonu parçalamakla iyi yaptı:P şimdi bir hızla şirkete gitmesi lazım hatta o sinirle uçabilirde yane ))

**keşke Vuslat olduğunu yada olmadığını anlıyabilseydik..yine birşey olmadı sanırım vuslat olduğunu belirtileri(aynur bak yazıyorum dikkatli ol heran peşinde bir tanıdık belirebilir:img-polic)

----1 sabah boran denge pozisyonunda uyanmadı
----2 sabah sıla Borandan önce uyanıp kahvaltı hazırlamadı
----3kahvaltıdan sonra Boran'ı at üzerinde göremedik

işte tüm bu sahnelere keşke olsaydı diyorum:img-wink:

*bu bölüm Okul AÇILACAK MI??daha inşaatı bitmemiş okulu mu? acacaklar.önce diyeyimde sonrada....

*vuslat için okul kayıt işlemimi yapacaklar ayol olsun artık töbe yarabbim bu ne anormal bir çiftmiş yarabbim ..altı üstü bir vuslat onunda yakasını BAHANELER BIRAKMAZ...

**ben söyledim Sıla dan bir hareket gelsin herşey karışıdan beklemek olmaz değil:P

Ümmü & Dilaver düğün istedik oldu ama bir reyhaniyi çok gördüler..ikisinide sevmedim ne halleri varsa görsünler sözde ikiside evliliği istemedi evcilik oynamaya karar verdiler..evcilik oynamaya başlıyanların sonuda aşk oluyor aman dikkat

Abay & Gizem bu arkadaşlık ilerler gibiydi ama bu defada kaşık görümceye takıldı, İstanbul bölümleride yaklaştığından belki olabilir ama belki diyorum Abay gizemi görünce gözleri ışıl ışıl oluyor.ama sılanın iş yerinde Abay için bir başka kız arkadaşda olabilir..süpriz süprizzzz..........

Ayşe & Hüseyin İstanbul'a ekip taşınmadan sıla ve boran'ın onayı alınarak yapsınlar bir düğün onlarıda baş göz edip kurtulalım isterim

**beklememize gerek varmı ki..GO ne zaman bu sahnelerden bizi mahrum ettiki..
boran vurulacakmış büyük ihtimalle hazır vurulmuşken ayaküstü tedavi olmasın bir iki bölüm komada yatsın isterim
ama ben firuz ağada olabülü demk istiyorum

Bu hafta ödülümüz ne olsun ne olsun.
Ankete katılanlara önce http://img84.imageshack.us/img84/4475/4827emomessbrasildc0mq9.gif (http://imageshack.us) gönüllerinde kimi misafir etmek istiyorlar ise istediği misafir evlerine gelsin...:img-blush

odile
20-11-07, 11:49
bir dediğimi iki etmeyen, Aras'ının gülü ,odile'nin bir tanesi :img-in_lo
hemen cevaplayalım anketini :img-wink:

-Sıla'nın telefonu fırlatması.
-Ümmü'nün söylediği türkü ve ardından gelen Sıla-Boran sahnesi
-yatak odasında yapılan Boran -Sıla konuşması
-Abay -Boran konuşması :good:

-Emre'nin, konağa geldiğinde Boran'a karşı sergilediği tavır...Sıla'ya son anda söylediği sözler ...
-Boran'ın gece eve geldiğinde yatak odasına gitmek yerine ,güvercinliğe çıkması ...Sılanın da onun peşinden güvercinliğe çıkmaması :icon_whis
-Bedar'ın Emir'i fırçaladığı sahne

Boran: "seni terk ederim Sıla, ben terketmiyorsam sen terket!!"
Ayşe: "telefon nerede suya düştü
su nerede inek içiti
inek nerede, dağa kaçtı ":img-hyste
Sıla: "benim gözüm senden başkasını görür mü?"
" ne var bunda !!!"

Sıla Boran'ın peşinden güverciniliğe çıksaydı keşke... veya Boran Sıla ile konuşa uzatmasa idi küskünlüğünü:icon_sorr

bence barışma olacak açılışta ikisi beraber el ele olacaklar...ama olmayabilir de... belki de Sıla bu şekilde Boran ile barışır. Boran vurulur ,hastanede de barışma olabilir ...belki de Abay çiftimizi barıştırabilir...
ilk adımı Sıla atacak ofise gelecek ve konuşacaklar.

Ümmü-Dilaver : doğrusu hiç ilgilenmediğiğm bir ilişki, ancak Dilaver ve Ümmü mutlu olacaklar gibi geliyor bana
Abay-Gizem : bu konu hakkında yorum yapmıyorum:hıh
Abay'ıma bir öğretmeni fazla gören zihniyete koca bir tomat :img-tomat
Abay'ın mutlu olmasını istiyorumm ...

Ayşe -Hüseyin : en kolayı onlarınki bence ...mutlu olsunlar

artık kaçma beklemiyorum sıktı...anca vuruma veya vurulma olacak ..Bölümün sonuna doğru Boran vurulacak :icon_sorr

ayliz
20-11-07, 11:49
Su-Yağmur'uma sevgilerimle.Canım pasta ve anket için çok teşekkürler,çok iyi geldi.:img-in_lo

47.Bölüm Anketi:

Ağamızın kıskançlık sahnesini çok beğendim ama küslük uzamasın.:img-wink:

Ümmü'nün ağıt sahnesi de çok etkileyiciydi.

Bedirhan'ın,Anne ve Babası tartışırken attığı gülücükler süperdi.Yerim ben onu.:img-kiss:

Abay'ın Gizem'i gördüğü andaki biraz küskün,biraz şaşkın hali çok hoştu.

Emre'nin Sıla'ya İstanbul'a beraber gitme teklifini beğenmedim.:dito

Lusin'in,Gizem hanıma tavrıda hiç hoş değildi.

Dilaver'in Ümmü ile konuştuğu ''sen benim yengemsin ve hep böyle kalacaksın''[B]dediği sahne dışındakileri beğenmedim.

Tüm Ahmet ağa sahnelerini hiç beğenmedim.O adamın bu dizide ne işi var anlamış değilim,rolünü hiç beceremiyor.:dito:dito

[B]3- Aklınızda kalan replik?

Boran-''Seni terkederim Sıla''
Boran-''Ben terk etmezsem,sen terk et''

Boran Sıla'dan gelen telefonu açsaydı.
Sıla güvercinlere söylediklerini,Boran'a söyleseydi.

Barışma olurda,vuslat.:bilmim

Gizem bana biraz soğuk geliyor ama Abay'ımız beğenmiş,yapılacak bir şey yok
Allah tamamına erdirsin diyorum.
Ayşe-Hüseyin aşkı biraz zor olacak gibi,bana öyle geliyorki Hamdi tekrar ortaya çıkacak.:img-grin2
Ümmü-Dilaver onlarla ilgilenmiyorum,ne halleri varsa görsünler.

Bu dizinin olmazsa olmazı,vurulma kesin olacak gibi.:img-fie:

Ye-şilcim, klibini çok çok beğendim.:good:Funda Arar'ın en sevdiğim şarkılarından bir tanesi ''Camdan kalp''süperdi.Sana ve yardımcı olan FKenan'a çok teşekkür ediyorum.:img-in_lo

aynurhay
20-11-07, 12:00
amaaan çözemedim alıntı yapmayı alıntı yapmamda kusur kalsın ne olur yani (metes duymasın)yok yok pes etmem başaracağım birgün aleveylül zılgıt çekecek çünkü.....su yağmur affet beni göz zevkin bozulmasın şöyle dümdüz yazıyım ben bir kere aklımda hiç replik kalmaz benim ona cevap yok en beğendiğim sahne sılanın kuşlarla konuşmasıydı en beğenmediğim sahnede ahmet ağanın niye gelmedi bu adam uçağı inmişmi dediği sahneydi sonra ümmü-dilaveri çift olarak görmüyorum ben hem dilaver her an kuma getirebilir(kınamayın hemen beni yengesiyle nikah kıyan bunuda yapar)ayrıcada ümmüye iyi olur ev işlerinde yardımcı olur(sılanın ayşe si var onun yok bide zinar ağa neyini eksik ettim diyor)hüseyin -ayşe çifti evlensin ayşede mutluluğu görmüş olur çok kötü kocasından sonra abay-gizem çiftine yorum yok hem haklı lusin ne yapsın hayatta bir abisi var kızcagızın ne kadar üzülüyordur abim gizemin peşinden istanbullara gider yalnız kalırım diye.......bu kadar ....de-rin banane banane herkesin bildiği vulat imaları istemiyorum senin hayal ürünün olan imalar istiyorum ayrıcada hiiiiiç korkmuyorum newat bana güzel öğütler verdi...son olarak da son kez seyşellll e birşey diyeceğim artıksenin susam sokagından olduguna inanıyorum oradaki karakterler gibisin bi forumdasın bi çıkıyosun bi forumdasın bi çıkıyosun kımkım kım kımkım çok hızlı bir hareket tarzın var sabah bir haber kanalında dizimizin kanalının satısı ile ilgili bir program vardı bakın ne diyecegim toplayalım aramızda üç beş kuruş biz alalım kanalı sonra istediğiniz baskıyı yapın Ğ.O. ma(uçtu demeyin uçma konusunda ifritin üstünen tanımam kimseyi ofis olayından sonra)byeseyşelll sende az degilsin ha tezimi çürütmek için habire orda duruyorsun şimdi

su-yagmur
20-11-07, 12:07
Herkese Kocaman Merhaba http://img158.imageshack.us/img158/8786/abracoapaixonado0eecj1.gif (http://imageshack.us)

Anketi hazılayıp cevaplamamk olmaz değil mi? : )

47.Bölüm Anketi:

-- Boran’ın Emre’yi konakta gördüğü andaki yüz ifadesi

--Boran’ın merdivenleri bir hışımla inip,arabasını tam gaz yollara vurması.:img-blush

--Arabadaki Sıla’nın kaçması ile yaşadığı acıyı hatırlaması.Sıla’yı tekrar kaybetme korku yaşadığını ifade etmesi

--Boran Abay konuşması..

--Ümmü’nün türküsü

--Abay Gizem sahneleri

--Sıla’nın telefonu yere fırlatması..(Çiçeğim gibi telefonu atmak istedim kıyamadım.Bölüm başı 30 milyar(eski para ile) almayınca atamıyorsun )

--Dilaver Ahmet Ağa konuşması.

--Bedar Emir sahneleri

--Ayşe Hüseyin sahneleri

--Kevser sahneleri

--Zinar’lı sahneler.

Bu sahnelere toptan bir ikon kullanmak istiyorum.http://img139.imageshack.us/img139/8505/e128pz7zn1.gif (http://imageshack.us)

--Narin: Bizim aile gürültülü sever ama çok sever”:klme

--Kevser:”Gelin hanım topladı bütün uğursuzları başımıza”

--Emre: “Sende gelsen iyi olur,yalnız yolculuk etmemiş olursun”

--Sıla: “Senden başkasını gözüm görür mü Boran..”:img-icecr

--Boran:”Yaptım bile”

--Boran:”Anlamıyorum,anlamayacağım ;hayatım boyunca anlamayı da red ediyorum”

--Keşke “Emre “ gelmese idi.Geldi.Sıla’yı görmeye konağa gelmese idi..:icon_sorr

--Sıla ile Boran küskünlüklerini bu kadar uzatmasalardı.”Araya mesafe koymasalardı”

--Biz her bölüm bekliyoruz o vuslatı…sofaYanaktan sonra yastık,Mardin Sabahını görüyoruz..Sıla okulunun açılışı aralarındaki buzları biraz eritebilir.Yatak üzerinde ufak bir toplantı yapabilirler… : )

6-Ümmü & Dilaver evliliği; Abay & Gizem ilişkisi ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

--Ümmü & Dilaver : Bu konuda Zinar Ağaya kızgınım.Form olarak onları evlendirmek için elimizden geleni yapalım.Bize bir Ağa düğünü göstermesinler…:img-wink:

--Abay & Gizem : Abay’a Gizem yakıştırmasam da başka çaremiz olmadığı için kabul ediyorum.Umarım bu çiftimiz tutkulu bir aşk yaşarlar.Yasaksız,kuralsız…

--Ayşe & Hüseyin : Zaman doldurmak için damdan düşer gibi getirilen Hüseyin’den bir şey beklemiyorum.İstanbul’a giderayak evlendirirler olur biter.Ayşe’nin kader de İstanbul’a giderken evlenmek oluyor hep..

--Dizimizin konusu “kaç-mak” ve “vur-mak” fiillerinden türetilmiş olduğu için bu ve bundan sonra ki her bölüm bekliyorum..

Boran ve Sıla’nın değil de başka birinin vurulacağını düşünüyorum.GO Narin’i kaçırarak ters köşe yaptı bir kez artık hep yapmaya çalışır…
Bu ikon kime gideceğini biliyor...

http://img209.imageshack.us/img209/9351/nanikhm7.gif
Odilem Aras dedin :img-in_lo Canım fragman anketi için kolay gelsin…

Hepinizi çok:love05: çok :love01:

Sevgiler,Saygılar..

nihz
20-11-07, 12:27
Canım, ciğerim Kabinemgillere ve paspas, bilgisiz, saf forumuma kıymetli bir haftanın kıymetli bir gününde kıymetli bir merhaba...

Özelden, genelden, repten geçmiş olsun dileklerini belirten arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, sarılıp, öpüyorum.

Boran'ın rest çektiği sahneyi beğendim...Trip yaptıklarınıda...Tepede kendi ile başbaşa kalışını, hayatı ile yaptığı kısa söyleşiyi izlemek keyifliydi...:img-in_lohem görsel hem anlamsal açıdan...Maa bu sahnelerde diğerlerine göre çok daha başarılımı yoksa bana mı öyle geliyor...

Kanalı ne zaman değiştirsem Dilaver-Burhan / Dilaver-Esma / Dilaver-çocuklar / Dilaver-Ahmet ağa diyologlarına maruz kaldım... Dizinin her yerine itina ile Dilaver serpiştirilmiş...Beğendim mi? Beğenmedim...Beğenmeme duygusunun bünyemde değişik tepkimelere neden olduğunu bütün forum nerede ise bilir... Mesela, şaka yapan çockların yerinde olup koca bir yastığı Dilaver'in suratına kapatıp ne güzel can çekişiyosun Dilaver diyesim geliyor...:icon_evil
Esma'nın yerinde olup işaret ve orta parmağımı birbirinden ayrık, zafer işareti şeklinde Dilaverin göz seviyesinde yerle parelel tutarak ileri geri hareket ettirip yeni bir göz tedavi şekli keşfetmeyi ve bunu defalarca Dilaver'in üzerinde uygulamak istiyorum:icon_evil
Uzun zaman olmuş be....:img-meeti

Canımdan çok sevdiğim ruhumu teslim ettiğim, onsuz yaşamaktansa seve seve ölmeyi tercih ettiğim bir kadın var bu evde, Bu eve biri gelecek, o kadının gözlerine bakacak, yüzüne bakacak onunla konuşacak ben de anlayacağım öyle mi? Anlamıyorum anlamayacağım hayatım boyunca da anlamayı reddediyorum. Anlıyor musun Sıla? Bir gün bütün bunları anlarsam senin istediğin gibi sakin olursam, o zaman seni terk ederim Sıla, ben terketmiyorsam sen terket beni. Anlıyor musun?"

“Benim sevdiğim kadını kimse sevemez, onu özleyemez, görmek isteyemez”

Heyyyyyyyttttttt beeeeeeeee.........Yirim senin höd, hödlüğüne ben... Amanda aman ne yakışırmış kıskançlık ona...

**Sevsinler onun boyunu, posunu, kaşını, gözünü, lafını, sözünü, hödlüğünü, hödüklüğünü, kızgınlığını, kıskançlılığını, kırgınlığını, tribini, bakışını, duruşunu....:img-icecr**

Keşke uygulamalı bir terk ediş izleseydim...:img-polic

olacağını varsayacağımız barışma yeni bir kavganın başlangıcı için kullanılacağından... Vuslat dediğimiz şey birden bire aydınlanan gün ile sonuçlanacağından... varsın olmasın...
Adam gibi barışacaklarsa, adam gibi vuslat çekeceklerse çeksinler yoksa istemem...

Benim...
Dilaver&Gizem
Hüseyin&Ümmü
ve Abay&Ayşe aşkı ile ilgili düşüncelerim var...:img-icecr

Kaçan ve kaçırılan herkesin Sıla'ya telif ödemesi lazım:img-pilot
Olası bir Boran vurulmasında yüzü gösterilmeyen gizemli şahsiyetin yüzünü taşıdığı baş kısmını monteli olduğu vücudundan ayırırım:img-pilot

Son olarak okuduğum bir kitaptan beğenip yazdığım bir sözü Sıla'ya itaf edesim var.

Hayat dediğiniz bir mucizedir. Yaşadıklarımız bazen acı veren mucizelerdir belki, ama dediğim gibi; mucizedirler. Buna inanmazsanız kendi kalbinize giden yolu kolay kolay bulamazsınız:img-yes:.

Rhett'im canım:img-kiss::img-kiss:

ifrit
20-11-07, 12:54
:img-yes: sabah bir haber kanalında dizimizin kanalının satısı ile ilgili bir program vardı bakın ne diyecegim toplayalım aramızda üç beş kuruş biz alalım kanalı sonra istediğiniz baskıyı yapın Ğ.O. ma(uçtu demeyin uçma konusunda ifritin üstünen tanımam kimseyi ofis olayından sonra)

tamam önce sizden başlayalım buyrun bakalım..bağışınızı alalım..:img-hyste ne dersin üç-beş kuruşa kapatabilirmiyiz..satıcı olan kamu kurumu milyon dolarlar istiyor.önceki satışı az bulduğundan iptal etmişti değil?? hani fena fikirde sayılmaz o zaman G.O ya aynen derim: ya ofis sahnesi yada diziyi yayından kaldırıyorum..(arkadaşlarım bunu bana çok görmeyin genel müdürümüz kim olursa..)

hem niye öyle diyosun bakiyim aynurhay'cım ben bikerem uçmayı çok severim çoook.. hadi itiraf et seninde çok hoşuna gitti bu fikir..nolecek yani şöyle forumcak ekrana yapışsak..::blink::blink:
bu kadar vuslat vuslat demişiz(toplasan 50 bölümde 3 sahne zoraki görmüşüz çok mu şey istemişim.) hakkımdır isterim de isterim..:img-hyste:img-hyste

hem biliyor musun benim adım neden ifrit bu dizinin muhteşem vuslat sahnelerinden..ahada itiraf ettim..:icon_whis

bölüm yorumum:i(zleyemeyeceğim ama yinede söyleyeyim.)sıla ofise gidecek daha şiddetli bir kavga edecekler sonrada benim dediğim olacak..:img-pilot

oldumu anacım!!!

aynurhay
20-11-07, 12:57
su yağmur a
su-yagmur tarafından gönderildi
en beğendiğim sahne boranın sılaya duygularını söylemesiydi çok güzeldi ben begendim

Alıntı:
tetikçinin yüzünün gizlenmesi ne cıkacak altından acaba

Alıntı:

aklımda hiçç replik kalmaz

Alıntı:

keşke sıla ne yapıp ne edip boranla uzun uzun konuşsaydı

Alıntı:

bilemiyorum ama barışmada kesin boran atar adımı

Alıntı:
bunlar için düşüncelerimi yazmıştım
Alıntı:
evet bekliyorum bir vurulma sahnesi ama baydı artık son olsun

laylaylom şaylaylom başardım başardım(metes gördünmü)aleveylül hemen lılılılılı istiyorum

özgün
20-11-07, 13:09

Ellerine sağlık Su yağmur'cum anket sorularına yanıt verirken ikram ettiğin kahve çok iyi geldi.

Boran ve Sıla'nın odalarında yaptığı konuşma

Boran'ın uçuruma gidip yaşadıklarını değerlendirmesi ve keskin bakışları

Ümmü'nün türküsü

Sıla'nın telefonu yere atışı

Sıla'nın mutfağa geldiğinde Ayşe'nin tuhaflıklarına gösterdiği tepkileri de hoştu.

Emre'nin Sıla'yı da yanında götürmek istemesi

Esma'nın Dilaver'in teklifini kabul etmesi

Dilaver'in Burhan ile yaptığı konuşma

Bedar'ın Emir'i azarlaması

Boran : Birgün bunları anlarsam o zaman seni terk ederim Sıla. Ben terk etmiyorsam sen terk et.

Boran : Yaptım bile.

Boran : Anlamıyorum, anlamayacağım ve hayatım boyunca da anlamayı reddediyorum.

Sıla : O sizi hep özgür bırakıyor ama geri dönüyorsunuz. Benim de gitmeyeceği mi bilmiyor mu?

Narin : Patates de getireyim mi?

Keşke Sıla güvercinlere anlattığını Boran'ın yüzüne söyleseydi.

Keşke Boran küslüğü uzatmasaydı.

Keşke Sıla bir yolunu bulup Boran ile konuşsaydı.

Keşke Sıla ve Boran da Abay ile Gizem'e katılıp Mardin gezisi yapsaydılar.

Okulun açılması etkili olmaz sanırım. İlk adımı Boran atar ve Sıla'ya yine süpriz doğum günü hazırlar.

Ümmü & Dilaver : Dilaver her ne kadar Ümmü'ye yengemsin dese de bu evlilikten büyük bir aşk doğacak.:img-yes:

Abay & Gizem : Abay'ın ilk başta Gizem ile gezmeyi neden istemediğini anlamasam da Gizem'i seviyor.

Ayşe & Hüseyin : Sıla'nın yardımlarıyla çok yakında bir düğün var galiba.

Bekliyorum. Zira Ahmet ağanın hain planını hala göremedik. Tetikçi Boran'ın hayranı olduğu için hayatını araştırmadı ya önce Boran'ı vuracak sonra da Sıla'yı kaçıracak.:img-tomat

metes
20-11-07, 13:22
sevgili seyşelll....lucin karakterinin psikoloşması dedin ya al benden de o kadar:img-yes:
o kadar psiko gördüm ki kendilerini...korku ve gerilim konulu bir filmde oynarken düşündüm..kasabada yaşayan yalniz bir kadın... elinde gaz lambası sokaklarda dolaşan:img-hyste ve kasabanın kadınlarını kendi yaptığı zehirle öldüren:img-hyste ve hiç bir şey olmamış gibi koca konağına dönüp sallanan sandalyesinde oturup...fonda töre müziği eşliğinde bıyık altı gülümseyen bir kadın..:img-hyste

Rhettim ne ettin sen:img-wink: Lusini zaten sevemiyordum,bu hikayenden sonra birde tırstım iyimi..:img-hyste

Hakedenin hakettiği değeri alması ne kadar güzel birşey.ER totalde 2. AB de 3. olmuş.Aslında birincilik hakkıda,oda olacaktır inşallah:happy0064

Bugün özet gelir heralde.Okul açılış haftası olduğu için belki mutlu bir bölüm görebiliriz.Sıla Boran barışırlar,okul açılır,mutlu öğrenciler....Hakkımız değilmi böyle sahneler görmek:img-wink:

Sevgilerbye

aleveylül
20-11-07, 13:23
Canımdan çok sevdiğim ruhumu teslim ettiğim, onsuz yaşamaktansa seve seve ölmeyi tercih ettiğim bir kadın var bu evde, Bu eve biri gelecek, o kadının gözlerine bakacak, yüzüne bakacak onunla konuşacak ben de anlayacağım öyle mi? Anlamıyorum anlamayacağım hayatım boyunca da anlamayı reddediyorum. Anlıyor musun Sıla? Bir gün bütün bunları anlarsam senin istediğin gibi sakin olursam, o zaman seni terk ederim Sıla, ben terketmiyorsam sen terket beni. Anlıyor musun?"

ben anlıyorum hilalciğim acaba boran için yeterlimi :img-wink:

**Sevsinler onun boyunu, posunu, kaşını, gözünü, lafını, sözünü, hödlüğünü, hödüklüğünü, kızgınlığını, kıskançlılığını, kırgınlığını, tribini, bakışını, duruşunu....:img-icecr**

sevsinler hilalim sevsinler yada kimse sevmesin ben seviyorum onun o hallerini … ADAM GİBİ ADAM OLUŞUNA kurban …

BORAN FOREVER :happy0064:good:

DE-RİNCİĞİM vuslattan sonra boranın uyanma şeklini söyledin uzun zamandır biz boranın uyanışını izlemedik özledim yaww… havlulu sahneleri esirgiyorlar bari yüz üstü uyuyan boranı gösterseler gülücükle uyansın şöyle bi....

dün akşam bize alex ile zarife geldi

aynurhay başardı sonunda
istediğin zılgıt olsun canım
lılılılılılılıllılılılılılılılılılıllılılılılılıll ılılılılılılılı

Steella
20-11-07, 13:51
Herkese Merhabalar

Bence Sıla Boran'la konuşsa güvercimlere söylediğini ona söylemeye çalışsa bile hiçbir şey değişmeyecekti.

Zaten şu içinde bulundukları durumda Boran'ın Sılayla-Emre'yi birlikte düşünebilmesi o kadar uç bir nokta ki. Sıla Firuz ağa kendisini kaçırdığında ölümü bile göze alarak Boran ve Bedirhan'ı bırakmayı kabul etmemişti. Şimdi bu kadar sorumsuzca nasıl davranabilir.

Boranı ilk terk ettiği zamanla şu anki zaman arasında dağlar kadar fark var. O zaman konakta tutsaktı. Kendi isteği dışında kalıyordu. Borana karşı olan sevgisinden emin değildi. Yaşadığı bir tecavüz olayı vardı. İkinci kaçışı hayati tehlikeyle ilgiliydi.

Şimdi ise sevdiği adamın yanında, kendi isteğiyle burada. Ayrıca bir de anne. Emre'nin peşine takılıp hangi sebeple neden gitsin. Neden Boranı terk etsin. Boran'ın bunları düşünmesi gerçekten geçmişte yaşadıklarını atlatamadığından kaynaklanıyor. Sıla kendisine daha bir gün önce telefonla konuştuğunda seni seviyorum demişti.

O nedenle Boran'ın hem Sılaya hem de Emre'ye karşı göstermiş olduğu tutumu çok yanlış buluyorum. En azından bu konuyu uzatmamalıydı. Hadi uzattı. Son anda telefonu açmalıydı. Sıla O telefonla çok önemli birşey de söyleyecek olabilirdi. Ayrıca bir de baba belki Bedirhan ani bir şekilde hastalandı ve Sıla bunu da haber vericek olabilirdi.

Açıkçası biz eşimle ne kadar ciddi bir şekilde tartışsakta şu ana kadar hiç telefonu açmamazlık yapmadık. Heleki çocuğumuz olduktan sonra böyle birşey mümkün değildir.

de-rin
20-11-07, 14:04
merhabalar özeti hala görünmeyen forum arkilerim

bence barışma olacak açılışta ikisi beraber el ele olacaklar...ama olmayabilir de... belki de Sıla bu şekilde Boran ile barışır. Boran vurulur ,hastanede de barışma olabilir ...belki de Abay çiftimizi barıştırabilir...
ilk adımı Sıla atacak ofise gelecek ve konuşacaklar.

odilem bir okul açılışına el ele gidemedikten sonra ne kıymeti kaldı sözde büyük aşkın sözde diğer insanlara ÖRNEK olma çabaları...
hastanede yaralı boran ile sıla birde barışmasın varya :sad53:..nerde kaldı iyi günde kötü gündeki evlilik yemini diye sorarım..
ofise gidip kavga edecekler desek daha doğru olacak sanırım ve bu durumda Boran eline bir demek çiçek alsın(Boran'ın da ne zaman eline çiçek almışsa hiç iyi bir sonuç olmamıştır) ve konağa gitsin sıla ile barışsın yok öyle küsülü kalıp bedirahn'ı öpüp bir birlerine ince mesajlar vermek

ifrit ofis fikrin şahanede bizim çiftimiz için hiç uygun bir davranış değil...söz konusu cihan esma olsaydı olabilir derdim ama sıla boran onlar uslu aklı başında çiftlerden ..sabırlıdırlar ...sabrederler....
(ben hiç batık işe paramı yatıramam kusura bakmayın:P)

....de-rin banane banane herkesin bildiği vulat imaları istemiyorum senin hayal ürünün olan imalar istiyorum ayrıcada hiiiiiç korkmuyorum newat bana güzel öğütler verdi...

aynurcum benim imalarımı benden başka kim anlıyacakki şimdi(güzel ima idi kabul ediyorum)...... niye korkmuyorsun niye newat abla sana güzel öğütler verdi anlıyamadım ..bende o öğütlerden istiyorum:img-wink:

“Benim sevdiğim kadını kimse sevemez, onu özleyemez, görmek isteyemez”

nihz ne güzel söylemiş ama ağam ağzına sağlık çok yaşasın...

ama bir şeyi unutmuş benim sevdiğim kadının resmine kimse bakamaz ,benim sevdiğim kadını resmini kimse çerceveletip baş uçuna koyamaz gittiği her yere götüremez de deseydi iyi olcekti:img-in_lo:img-in_lo

DE-RİNCİĞİM vuslattan sonra boranın uyanma şeklini söyledin uzun zamandır biz boranın uyanışını izlemedik özledim yaww… havlulu sahneleri esirgiyorlar bari yüz üstü uyuyan boranı gösterseler gülücükle uyansın şöyle bi....

dün akşam bize alex ile zarife geldi

alevcim Boran ve sıla uyuyorlar mı ki son zamanalrrda hay allah ben hiç farkında değilim:img-icecr
bak onuda istemem giyinsin öyle çıksın izleyici karşısına göz var göz var aman amannn..şöyle siyah takım elbisesi ile ama ceketin kesimi biraz dar olsun öyle omuzlar rahmetlilerinki gibi aşağıya sarkmasın..içerisine gömleklerin en şık olanlarında giyinsin isterim.

bir de birde bu bölüm başlarında BORAN 'ın ayağındaki ayakkabıları bana sanki diğerlerine göre daha farklı gelmişti uç kısımları havaya doğruydu yani daha modern bir ayakkabı gibiydi bilmem yanlıkta görmüş olabilirim

bu alexde fazlaca gelir oldu bakın şimdi ağzımdan kötü bir söz çıkacak Alex Ö...N diyecem sonrada kızacaksınız..(ne güzel kar yağıyorda ama ..sadece bir sahne güneşli bir sahne karlı olunca ben netçemi şaşırdım.)

metes
20-11-07, 14:20
bu alexde fazlaca gelir oldu bakın şimdi ağzımdan kötü bir söz çıkacak Alex Ö...N diyecem sonrada kızacaksınız..(ne güzel kar yağıyorda ama ..sadece bir sahne güneşli bir sahne karlı olunca ben netçemi şaşırdım.)

De-rincim 100 kere Sıla össün :img-icecr de ama 1 kerecik bile Alex ö.... deme:icon_sorr Kıyamam ben ona:icon_sorr

Dün Borana yapılan yakıştırmaları ,unutmayım diye bir kağıda yazmıştım.Oğlum okuldan geldi,onları okumuş.Anne sen böyle kelimelerimi kullanıyorsun,ben söylesem izin vermezsin dedi:blink:Ne diyeceğimi bilemedim...

Sılanın 1. kaçışı haklıydı,2. kaçısı tamamen bencilce bir davranıştı.3. kaçış olursa kesin saçmalık olur:img-yes:

Burhanı nereye gömcekler acaba?Esma cenazeyi almayamı gelmişti Mardine?Bari adamcağıza onu çok görmeselerde,cenazesini gösterseler:icon_whis Mezar başında ağlayan Esma,ne kadar dokunaklı olur değilmi:img-icecr

İlk adımı Boran atar ve Sıla'ya yine süpriz doğum günü hazırlar.

Özgüncüm:img-in_lo,gönlün razımı bu haksızlığa:icon_whis Niye hep Boran adım atıyor,niye hep Boran Sılaya sürpriz hazırlıyor.Boranın doğum günü yokmu,sıra Sılada.Birkerede o Borana sürpriz yapsın,hediyeler alsın:img-yes:

zeynepsudem
20-11-07, 14:25
Selamlar....Sevgili Arkadaşlarım:img-in_lo

Suyum-Yağmurum' a:img-kiss: Sevgilerimle

--Boran' ın tüm sahneleri:img-clapp özellikle: Emre' nin Sıla' ya; yarın saat 16:00' da İstanbul' a döneceğim Sende gel..demesi üzerine...Boran' ı kıskançlık ve kaybetme duygularının esir alması ( MAA yüz ifadesi, mimikleri ve beden diliyle bu duyguları harika yansıttı:good:) son sürat araba kullanması, Emre için hafızasına yer eden sahnelere ( flasback) yolculuk yapması, gidecek yerim mi var.. şarkısı eşliğinde; dehşet yakışıklı pozlar takınması, arabadan inip uçurumun kenarından hüzünlü gözerle bakması.. en beğendiğim sahneydi:good:

--Ümmü' nün balkonda ağladığı sahne..

--Hüseyin' le cep telefonundan konuşurken; Sıla gelince Ayşe' nin heyacan yapıp telefonu sürahiye attığı sahne..
--Dilaver' in Burhan' la ve Esma ile konuştuğu sahneler..
--Lusin' in Gizem' i azarlar gibi konuştuğu sahneler..
--Ahmet Ağa' nın göründüğü sahneler

Boran: Benim sevdiğim kadını, hiç kimse sevemez, Onu görmek isteyemez, Onu özleyemez hayalinde bile, rüyasında bile asla.:img-in_lo ( itiraf ediyorum: bu sözler Benim içimi titretti.. Bende günün birinde kocam olacak erkekten; mutlaka bu sözleri duymak isterim)

Ümmü: ağamın tüm aşireti neden karşısına aldığını şimdi daha iyi anlıyorum, Allah Sizi birbirinize bağışlasın.

Narin: Bizim aile gürültülü sever, ama çok da sever.

Boran Abay' a: bir an Sıla' nın Benden gideceğini düşündüm, hiç bir şeyin anlamı kalmadı, başkasının Onun için bir şeyler düşünmesini hazmedemiyorum:img-in_lo

--Dilaver nikahtan çok önce yengesine formalite evliliği yapacaklarını söyleseydi, Ümmü evden kaçıpta, Boran' ın huzurunu kaçırmasaydı..

--Boran Abay' lar dan geldiği gece, Sıla' yı pencerede görünce.. güvercinliğe yönelmesi sırasında; Sıla' nın peşinden gidip; Boran' a ikna edici ve rahatlatıcı sözler ederek, odaya getirmesini isterdim..

--Boran Burhan' ın ölümünü haber verdiğinde, Sıla' nın yüzünü ters dönmesini değil, biraz daha yumuşak olmasını isterdim..

--Sıla Boran' a telefon açtığında, Boran' ın telefona cevap vermesini çok istedim:img-yes:

Tüyolara göre... Boran vurulacakmış:img-cray: İleride pişmanlık yaşamamaları için; ikisinden birinin ilk adımı atmasını, barışmalarını istiyorum. tabiki de vuslat:img-blush

Ümmü-Dilaver evliliği: zorunlu ve formalite icabı bir evlilik..
Abay-Gizem evliliği: Abay Gizem' i seviyor, Boran' ın ofisine gidipte, Onu görünce Gizem' e belli etmek istemedi, ama sevindi, gözleri parladı..Gizem' de Abay' a ilgi duyuyor; evlenip evlenmediğini falan sorması...Allah mesut etsin.. Abay' ı mutlu görmek isterim..
Ayşe-Hüseyin aşkı: Allah mesut etsin.

Acı haber tez duyulurmuş.. tüyolara göre; 48. bölümde vurulma bekliyorum. 46. bölümde Sıla kaçırılacak diye beklerken Narin kaçırılmıştı, Şimdi de Boran vurulacak diye beklerken; Dilaver veya Ahmet Ağa' nın vurulmasını bekliyorum:blink:

Yeşilcim:img-in_lo lütfen tıklar mısın

Öncelikle öğrendiğin bilgileri Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim Canım. MAA' un birkaç kilo almasından, sigarayı bırakmış olabileceği Benimde aklıma gelmişti.. sigarayı bıraktığı için çok sevindim.. Akşam Karayılan dizisini izlerken..Bülent İnal' in canlandırdığı Halk Kahramanımız Karayılan karekterini; MAA' un da en az Onun kadar iyi, hatta daha da iyi canlandıracağını düşündüm.. Sıla dizisi bittiğinde; MAA' u bir dönem dizisinde halk kahramanı olarak...at üzerinde ve tüfek de belinde görmeyi arzu ediyorum.

ifrit
20-11-07, 14:27
ben ayşenin sıla ile konuşmasını da beğenmedim ne o öyle sılayı görünce eli ayağına dolaştı güya..

kız sıla değil miydi senin hüseyinle aranı yapmak için onca uğraşan..seni peşine katıp hüseyinin evine götüren sonrada borana karşı yalancı konumuna düşen,mahcup olan bugün gittiğim yer varya benimle alakalı değildi boran benimle alakalı olsa sana zaten söylerdim diyen..(yanlış hatırlıyor olabilirim.zeynep'cim sen daha iyi bilirsin.Bu dizi bende akıl makıl bırakmadı da)

eeee ne olduda şimdi sılayı görünce telefonu saklamalar yetmedi suya atmalar bedoşun hikayesini araklamalar..:img-hyste:img-hyste

gelin ağan seni çoooookkk çok sever...üzülmeni istemez.konuşur kocasıyla çözer sorununuzu..işlerin yogunluğundan çay bahçesine gidemiyorsan sıla senin yerine yemek yapar sen bi koşu buluşur gelirsin hüseyininle..aaaa!! olmuyor ama!!!

bişeyden daha bahsetmek isterim OFİSTE VUSLAT:
çok zor değil hatta hiç değil..nasıl mı?? boran sılanın başını elleri arasına alır..sonra yalancıktan dudak kenarına bi öpücük kondurur..kamera başka tarafa kayar..al sana vuslat..izlediğimiz her vuslat böle değil??(bağevi sahnesini çıkıyorum) yoksa ben başka birşeyden bahsediyorsam..töbe töbe günaha sokmayın beni..:blink::blink:

kandırıkçı G.O,kandırıkçı G.O, (anmadan edemedim:dito:dito)

ofiste vuslatı saygılarımla sunarım..:icon_sorr (kimse beğenmedi bilirim ama idare edin eldekilerle ancak bukadar..yoksa bana kalsa...oooooooooo)

de-rin
20-11-07, 14:46
De-rincim 100 kere Sıla össün :img-icecr de ama 1 kerecik bile Alex ö.... deme:icon_sorr Kıyamam ben ona:icon_sorr

hiçde bile diyemem metescim kıyamam ben sılama ..süleliyemem işte sülemem.....

Burhanı nereye gömcekler acaba?Esma cenazeyi almayamı gelmişti Mardine?Bari adamcağıza onu çok görmeselerde,cenazesini gösterseler:icon_wh Mezar başında ağlayan Esma,ne kadar dokunaklı olur değilmi:img-icecr:

kimsesizler mezarlığı uygundur sanırım:sad53::sad53: ..kimsesi yok olarak ölmüştü Burhan pardon şişlenmişti değil....ay bir gözlerimi kapadım bir hayal etim şimdi Esmayı anlatamıyorum O kadar içli....olduda bitti maşallah paralar bana kaldı $$$$ yaşasın ..çok severdim onu çok okadarki sırf bir bebeğimiz olmadığından kendimi bebek için feda ettim dercesine ...kadın cenaza işlemelerini boşlayıp miras derdine düştü ne yapsın yüzünü görmek istemediği adamın ölüsünü:img-cool2 yok yok kazın ayağı öyle değil ölüsü daha çok işe yadadı...

ifritçim ofisde vuslat diyorsunda bak sonunda banlanacaksın:img-in_lo:img-polic

rfd30
20-11-07, 14:55
Merhaba Arkadaşlar,

sayfalar o kadar ilerlemişki oku oku bitiremedim

Öncelikle geçte olsa sevimli pisicim Harami'nin doğum gününü kutlamak isterim, nice mutlu yaşları şu anki neşeni, mutluluğunu ve heyecanını kaybetmeden geçirmeni dilerim

47.Bölüm Anketi:

-Ümmünün türküsü eşliğinde olan sahneler
-Tüm Boran-Sıla sahneleri
-Boran-Abay sahneleri (her zamanki gibi :good:)
-Abay-Gizem hasankeyf sahnesindeki Abay (herşeyiyle mükemmeldi, özellikle gamzeli mimiği süperdi:img-ok: ayrıca çok ta şıktı)

sormamışsın ama sülemek isterim bu hafta ki en iyi performans Sıla-Boran-Abay a aitti bence

vakit doldurmak için çekilen diğer sahneler

Günışığımdan kopya çektim:icon_whis
Boran – “Benim sevdiğim kadını kimse sevemez, onu özleyemez, görmek isteyemez”

Boran – “Canımdan çok sevdiğim, ruhumu teslim ettiğim, onsuz yaşamaktansa seve seve ölmek isteyeceğim bir kadın var bu evde”

Boran – “Birgün bütün bunları anlarsam… seni terk ederim Sıla”

Boran –“ Yaptım bile.” "Ne var bunda"

Emre – “Sen de gelsen iyi olur. Yanlız yolculuk yapmamış olursun.”

Hepimizin ortak düşüncesi sanırım sılanın güvercinlere söylediklerini boranın yüzüne söylemesiydi

olması gerek yoksa okul açılışında veya o zamana kadar küs olan Sıla-Boran istemem, bir değişiklik olsun ilk adım Sıla dan gelsin :happy0064

Ümmü-Dilaver :dilaverin son söylediklerinden sonra mecburi yapılan formalite evlilik böyle gitmeli (gidermi bilmem)

Zeynepcim diloşun sevgili bulacağını yazmış ama ben diyorum ki ileride dilaverin gerçek evlilik yapması ve ümmüye kuma gelmesi işlenebilir ne dersiniz bu da sık görülen bir durum değil mi?

Abay-Gizem : valla ne yalan söyleyeyim gizem güzel kız ama ben abaya yakıştıramıyorum, çok soğuk geliyor, abaya daha canlı cıvıl cıvıl birisi lazım değil?

Ayşe-Hüseyin : beni hiç çekmiyor ama ne derler sevenleri ayırmamak lazım değil? :happy0064

kaçma, kaçırılma değilde vurma, vurulma olacağı kesin gibi :bırr boranı vuracak eller kırılsın :dito:dito
suyum-yağmurum bende ödülümü isterim:img-kiss::img-kiss::img-kiss:

GünIşığı
20-11-07, 14:57
Reklamlar Reklamlar Reklamlar Reklamlar Reklamlar Reklamlar

Sevgili Steella,

Sıla Boran' a değil bir gün önce o olaydan bir dakika önce bile "seni seviyorum" demiş olsa hatta Boran onları gördüğünde Sıla Emre ye Boran' a olan aşkını anlatıyor olsa bile Boran' ın tepkisi farklı olmazdı. 3 gündür söylüyorum yine söyleyeceğim "Boran'ı çıldırtan Sıla değil Emre' nin duyguları". Sıla nın kıskançlığı engelleyebilme şansı yoktu ne yazık ki ama Boran' ı yatıştırma imkanı vardı.

Boran telefonunu açmayabilir. Bana hiç garip gelmedi. Boran telefonu tamamen kapamadı, sadece çağrıyı yanıtsız bıraktı. Ayrıca "önemli" birşey olsa bir kere daha arayabilirdi. Benim de hiç adetim değil ama insan bazen en sevdiğinin bile "sesini" duymak istemeyebilir. Üstelik o sahneye dikkatle bakılırsa garibimin parmakları önce telefonun cevaplama tuşuna gidiyor son anda telefonu meşgule alıyor:img-in_lo Muhtemelen o sabah odada Bedirhan' ı öperken Sıla nın da tavırlanmasına içerledi.

Bu arada sana bir sorum olacak sence Sıla Boran' ı neden aradı? Yani Boran ile konuşacağı konu ne idi?

Boran Ağam, ne eylerse güzel eyler:img-yes:

de-rin
20-11-07, 15:05
Boranı ilk terk ettiği zamanla şu anki zaman arasında dağlar kadar fark var. O zaman konakta tutsaktı. Kendi isteği dışında kalıyordu. Borana karşı olan sevgisinden emin değildi. Yaşadığı bir tecavüz olayı vardı. İkinci kaçışı hayati tehlikeyle ilgiliydi.

Şimdi ise sevdiği adamın yanında, kendi isteğiyle burada. Ayrıca bir de anne. Emre'nin peşine takılıp hangi sebeple neden gitsin. Neden Boranı terk etsin. Boran'ın bunları düşünmesi gerçekten geçmişte yaşadıklarını atlatamadığından kaynaklanıyor. Sıla kendisine daha bir gün önce telefonla konuştuğunda seni seviyorum demişti.

O nedenle Boran'ın hem Sılaya hem de Emre'ye karşı göstermiş olduğu tutumu çok yanlış buluyorum. En azından bu konuyu uzatmamalıydı. Hadi uzattı. Son anda telefonu açmalıydı. Sıla O telefonla çok önemli birşey de söyleyecek olabilirdi. Ayrıca bir de baba belki Bedirhan ani bir şekilde hastalandı ve Sıla bunu da haber vericek olabilirdi.

sevgili steelle ,sıla ikinci kaşısından öncede yanılmıyorsam Boran'a onu sevdiğini söylemişti..ama yine bir bahane ile küsmüşlerdi ve Boran'ı hiç düşünmeden terk etmek istemiş hata uçuçuna binip yoluda yarılamak üzereyken, geri dönmeyi asla düşünmezken istemiyerek geri dönmüştü yanılmıyorsa..eğer Bedirhan dışarı çıkmak için acele etmemiş olsaydı sıla kızımız belkide emresi ile aynı ülkede olacaklardı....

sıla Boran'ı seviyorum desede bu Boran'ı asla terketmiyeciği garantisi vermiyor..ve Boranda belki onun farkında onun teleşında..Sıla Boran'a çok söz verip verdiği sözlerinide tutamamış......

sıla emre ile gidebilirdi belkide emre birkaçgün daha kalsaydı sılanın aklını çelebilirdi gibi geliyor bana:img-blush...
boran bunun teleşını yaşayıp apar topar Emreyi uzklaştırdı....
boran'ın sılaya davranışı ne çok kabay dı nede çok sert ..olması gereken bir dozajdaydı bence..Sılaya söylediklerinide kaba bulmadım heleki ben seni terkedemiyorsam sen terket sıla sözü bile çok cici geldi bana içerdiği manayı sevdim....

telefon konusunda aynı duyguları paylaşıyorum bende çok kızdım Boran'a:img-in_lo:img-in_lo ..konuşmasan bile bir bak kadının ne derdi var neden aradı diye...Bedirhanda rahatsızlaşa bilirdi konakta başka bir sorun çıkabşilirdi hatta sıla tekrar kaçırılabilirdi..evet ciddiyim..sıla kaçırılabilirdi..kim hayır olmaz diyebilirki..dizide her önüne gelen SILAYI kaçırmıştır bu güne kadar

figanım nerelerde bugün:icon_whis:icon_whis

legends_of
20-11-07, 15:19
sevgili su-yagmur un anketi................:img-wink:
47.Bölüm Anketi:

Boran ağanın kıskançlık krizleri.....Çünkü ilk kez konuşan çemkiren Boran ve dinleyen susan sıla ydı............

Ümmü ve Dilaver evliliği.......Esma nın ve Ahmet efendinin olduğu sahneler.....(ona ağa bile demek istemiyorum Boran Ağamıza kullandığımız sıfatı hak etmiyor.......

Boran:Seni terk ederim Sıla eğer ben terk etmiyosam sen terk et anlıyo musun sen terk et...........:img-cool2

Ümmü Dilaver evliliğinde keşke dilaver.......ben abimin karısı ile evlenemem diyecek yürekliliği göstere bilseydiiiiiiiii.......

Okul açılışında Boran ın vurulması kuvvetle muhtemel...........:icon_sorr.İlk adım bu kez sıla dan olacak.........

Kötü......İyi..Süper...(sıraya göre)

Vurulma olacak Boran vurulur ve dizi orada biter ve Boran ölmez ama biz haftaya kadar meraktan ölürüz:icon_whis

Bu ödül için yüzlerce anket doldururum..Kimin gelmesini istediğim ise ortada..........:img-in_lo:img-blush

zeynepsudem
20-11-07, 15:24
ben ayşenin sıla ile konuşmasını da beğenmedim ne o öyle sılayı görünce eli ayağına dolaştı güya..

kız sıla değil miydi senin hüseyinle aranı yapmak için onca uğraşan..seni peşine katıp hüseyinin evine götüren sonrada borana karşı yalancı konumuna düşen,mahcup olan bugün gittiğim yer varya benimle alakalı değildi boran benimle alakalı olsa sana zaten söylerdim diyen..(yanlış hatırlıyor olabilirim.zeynep'cim sen daha iyi bilirsin.Bu dizi bende akıl makıl bırakmadı da)

eeee ne olduda şimdi sılayı görünce telefonu saklamalar yetmedi suya atmalar bedoşun hikayesini araklamalar..:img-hyste:img-hyste

İfritçim, hatırladıkların:good: Ayşe' ye Hüseyin aşkında; en büyük desteği Sıla vermişti. Hüseyin' i ilk defa konakta gördüğünde; Ayşe ile bakışmalarını sezen; Ayşe' yi sıkıştıran; hatta mayın sahnesinden sonra ilk defa Boran' la karşılıklı uzandıkları yatakta; Ayşe ile Hüseyin aşkını açan; (hepimizi:img-swoon:blink: moduna getiren... ) Boran; olur... deyince; boynuna sarılan...:img-yes: sonra da Hüseyin' in gizli işleri ortaya çıkınca.. Ayşe' yi peşine takıp..yolda buluşturan, Hamdi ile Hüseyin dalaşıp yaralanınca; ta evlerine kadar götüren de Sıla' ydı:img-yes:

Ayşe telefonla konuşurken, Sıla gelince... telefonu tencere içine saklamasını, sürahiye atması falan Bana da garib geldi:img-hyste

mause
20-11-07, 15:34
Canım kabinemgil ve sevgili forum:img-wink:

Söylenmeyen tek bir cümle çiftimizin arasını nasıl bozdu.:icon_sorr

Eğer ki Emre "yarın 16.00 uçağıyla gidiyorum sen de benle gel yalnız gitmemiş olursun" dediğinde Sıla"Benim bunu Boran ile konuşup karalaştırmam lazım,eğer gideceksem de Boran ile giderim"deseydi olaylar bu noktaya gelmiyecek belki Boran yine kıskançlık gösterecek ama karısını bu kadar üzmeyecekti.
Ama o zamanda koca bir bölüm nasıl geçecekti di mi?
Araları iyi olsa Alimallah karı koca birbirlerine yakınlaşır falan,sevgi gösterilerinde bulunur olmazdı di mi?

Derinim,sıla ölebilir,Boran ölebilir hatta bütün ekip ölebilir ama lütfen Alex'e dokunmasın kimse.Zaten Hristiyan-Müslüman aşkından çok canı yanacak gençlerimizin.:icon_sorrBir de össün demeye gerek yok.:img-wink:

nihz
20-11-07, 15:39
Boran trip yaptı...Boran telefona cevap vermedi...Boran ayıp etti falan...

Bana kalırsa bütün bunları yaparak içinde bulundukları durumda en iyi tepkiyi verdi. Çünkü 47 bölüm bana gösterdiki Sıla konuşarak anlayabilen bir şahsiyet değil...ki o gece Boran'ın oda da söylediği sözlerde bir anlatımdır...Boran anlatmaya devam etseydi Sıla kesin muhalafet yapardı hatta Emre'yi savunmaya bile kalkabilirdi, işte o zaman olay iyice sarpa sarardı. Boran iyi ki konuştu, çıktı, gitti ve bu mevzuyu bir daha açmamakla beraber bir süre Sıla'dan uzak durdu. Çünkü en ufak girişimde Sıla kapanan konuya balıklama dalıp bir çuval incir operasyonuna başlardı kanımca...
Benim Sıla ile olan içsel bütün bağlarım koptu galiba...:img-pilot
Ben olsaydım bu durum karşısında belki sıcağı sıcağına peşinden koşup olayı tatlıya bağlamam ama sözleri düşünüp derinliğini ve işaret ettiği noktayı anladığımda bön bön camdan bakacağıma yanına giderdim, başını omzuma dayardım...tek bir söz sarfetmeden herşey tatlıya bağlanmassa bende kendimi boğaz köprüsünden atarım...

Durumumu soran kıymetli forumdaşlarım iyiye doğru yol alıyoruz:img-wink:

Birde
:img-punk::img-punk:BORAN FOREVER:img-punk::img-punk:

Steella
20-11-07, 15:43
Sevgili Günışığı ve sevgili de-rin

Yazmış olduklarınıza kısmen katılıyorum. Özellikle Günışığı senin bahsettiğin Boran'ın endişendiği duygular Emre'nin duygularıydı konusunda çok haklısın. Zaten Boran Sılayla konuşurken tüm sözleri Emre'yi hedefliyordu.

Bana garip gelen durum daha önce de belirtmiştim. Eğer Boran sıradan bir erkek gibi görünseydi hiçbir eleştri almıyacağını zaten defalarca söylemiştim. Boran her zaman o kadar ince düşünceli, Sılaya karşı o kadar sabırlı ve sevgi dolu portreler çizdiki o nedenle bu bölümdeki (bence) kaba tavrı kendisine yakıştıramadım.

Sevgili de-rin Sılanın 2. kaçışında ben her ne kadar Sılayı sevsem ve çoğu zaman haklı görsemde kendisini zaten çok eleştirmiş ve doğru bulmadığımı söylemiştim. Hatta Boran açısdından insanın bu kadar zengin karısının olması da başa dert her istediği anda istediği yerden kaç kadın özel uçak kaldırabilir ki demiştim. Ama o anki duygularını üzerindeki ölüm hükmüne ve bebeğinin doğacak olmasına bağlıyorum. Anne olanlar çok iyi bilirler. İnsan son zamanlarda bebeğinden başka birşey düşünemiyor. Yani kocası çoktan ikinci plana atılmış oluyor.

Benim ben terk etmiyorsa sen terk et sözüyle zaten bir işim yok. Yerli yerinde söylendi. sözle ilgili eleştrileri bölümün tamamını izlemeden önce yapmıştım. Bölümün içinde Boran eğer ben bütün bunları anlarsam aşkımızda bitmiştir demeye getirdi.

Sevgili Günışığı güzel bir soru sordun. :happy0064 Ne desem bilemiyorum.

-Sıla bence aralarının bozukluğuna dayanamayıp birtakım açıklamalar yapmak için aramış olabilir.

- Abay'a yardımcı olmasını söylediği mahkeme olayıyla ilgili olabilir.

-Belki İstanbul'a gitmeye karar vermiştir onu söylemek istiyor olabilir.

ifrit
20-11-07, 15: