Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-9)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

benimsin
10-01-08, 15:02
ya demin show tv deki fragmanlari izlediim rüzgar gibiyimis ya fragman süpermis bölümler süpermis atv ye gectik düstük bölümler kötü oldu fragmanlar hic ii deil artikk eskiden show tv de en düsük bakilma oraninmiz 14% tü ama artik 9% düstükk show da süper gidiyordukk:icon_sorr

gfbuse
10-01-08, 15:08
başka ne olabilirki beraber yaşayalım diyemez herhalde zaten böle bişeyide eren kabul etmez....:img-yes:
emre&cemre yi boşwer onlar ayrı şuana emre yakında alkolden küt diye devrilirse hiç şaşmam açıkcası =)
Neyse belki fragmandan bişeyler çıkartırız tabi fragman bugün çıkarsa

ewet hakLısın eren zaten öLe bişeyi kabuL etmezz :img-yes:
yazık emreye walla gitcek çocuk...yeter artık cemre affetsin bizde kurtulalım onlardaa kurtuLsun :)
bu gece cıkması lazım normal koşuLLarda:D görücez bakalım..

-şEkEr-
10-01-08, 17:55
ben size kesinlik veriyorum bu dizi en az 35. bölüme kadar gider
yani önemli olan reyting değil ki aldığı reklam:)

her neyse
gerçekten merak konusu oldu barışın parası
en önce gider evi doldurur sonra ereni alır koluna çıkarlar bir güzel dolaşırlar sonrada evlenme teklifi eder sonrda dizi biter:)

fusün zeynep konusuda baya garipleşti sıkıldım yani
(aramızda kalsın babanem ne zaman fusünla zeynebi yanyana görse bir duygusal oluyor ağlamaya başlıyor ve ben bu komik durumdan sıkılmaya başladım:):):):img-cool2)

fafak37
10-01-08, 21:27
ben size kesinlik veriyorum bu dizi en az 35. bölüme kadar gider
yani önemli olan reyting değil ki aldığı reklam:)

her neyse
gerçekten merak konusu oldu barışın parası
en önce gider evi doldurur sonra ereni alır koluna çıkarlar bir güzel dolaşırlar sonrada evlenme teklifi eder sonrda dizi biter:)

fusün zeynep konusuda baya garipleşti sıkıldım yani
(aramızda kalsın babanem ne zaman fusünla zeynebi yanyana görse bir duygusal oluyor ağlamaya başlıyor ve ben bu komik durumdan sıkılmaya başladım:):):):img-cool2)

hiç belli olmaz yapımcı ne karar verirse o oluyor maalesef inş dediğinden daha uzun bi süre olur ama zor gibi sadece reklam almadı önemli değil reytinglerde önemli...
zeyneple Füsunun sahneleri hep duygusal sanki anne kız gibiler bence...
bende evlenme dedim başka ne olabilirki...:icon_whis
Bileti bulsunlarda gerisi kolay önemli olan bilet o olmazsa hiçbişey olmaz...

gfbuse
11-01-08, 06:42
hiç belli olmaz yapımcı ne karar verirse o oluyor maalesef inş dediğinden daha uzun bi süre olur ama zor gibi sadece reklam almadı önemli değil reytinglerde önemli...
zeyneple Füsunun sahneleri hep duygusal sanki anne kız gibiler bence...
bende evlenme dedim başka ne olabilirki...:icon_whis
Bileti bulsunlarda gerisi kolay önemli olan bilet o olmazsa hiçbişey olmaz...

hakLısın ikizim yapımcı karar verir ama onlar zaten diziden 3-4 böLüm önde gidioLar ve halada dewam edio çekimler bence 1 ay falan daha war dizi sonrasını biLemem :)
Bileti bence ewde bi yerde kaybetmişLerdir..yada yanLışLıkla birinin biyerine girmiştir:D kimse bilerek aLmamıştır bence...beLkide biri şaka yapmak ister:) herneyse yhaa...
Fragman cıkmıstır bu gece nöbet tutarız artık:)

KübraYasemin
11-01-08, 07:48
Barış bir yandan bileti bulmaya çalışırken, ikramiye herkesin ilgi odağı olur. Büyük bir para söz konusudur ve kimse açık açık ifade etmese de, herkes birbirinden şüphelenmektedir. Paranın Barış’ı değiştirip değiştirmeyeceğini tartışan kızlar, Barış’ın Bora’ya karşı tavırlarından rahatsız olurlar. Ne var ki, Bora’nın bir anda ortalıktan kaybolması, Barış’ın şüphelerini daha da arttırır!
Herkes demek ki birbirinden süpheleniyor hee.
Kesin ozaman icinden konusma olur süper olur gülecez yani.
Bora BarIsa nasIl davranIyormus.
Allah allah sanki birsey var.
Neyse BoranIn bir anda kaybolmasi benide tedirgin etti simdi.

sarıseren
11-01-08, 09:57
Fragmanı gördüm:happy0064
Süper ve eğlenceli bir bölüm olucak:img-pilot
İlk başta kızların evinde sanırım bileti bulmaya çalışıyorlardı yani şöyle Korkut dedektif gibi tiple Gülçin'i işaret etti:img-hysteOndan sonra diğer kızlar koltuğa oturdu.Gülçin şaşkın şaşkın ayağa kalktı:img-yes:Daha sonra Cemre biriyle yemek yiyordu.Daha önce görmediğimiz biri ve o adam Cemre'ye tek taş yüzük verdi, Cemre'nin yüzü gülüyordu:blink:Bi ara Korkut'la Yasemin dışardalarken birbirlerine sarıldılar:img-in_loMert'in evine giren hırsızlar Alev ve Berna'ymış.Bütün evi darma dağınık ediyolardı.Sonra Mert'lere haber geldi.Koşa koşa evlerine geldiler.O arada Alev ve Berna kızların evine girdi.Bu sahneler kesin çok komik olucak.Çünkü hırsızların Alev ve Berna olduklarını bilmedilkleri için kızlarla erkekler bayağa bir korkuyorlar:DSonrasında bilet bulunuyor.En son sahne ise Eren ve Barış keman eşliğinde yemek yiyorlar.Romantik bir durum söz konusu:)Ben tahmin etmiyordum ama sanırım Barış evlenme teklif edicek:img-wink:Yani evlenme teklif ettiğini göstermediler ama bana öyle gibi geldi bye

KübraYasemin
11-01-08, 09:59
Arkadaslar fragmani gördüm oleyyy

Kayıp bilet bir türlü bulunamazken, okuldan dönen Zeynep, eve hırsız girdiğini fark eder ve hırsızları içeri kitleyerek Mert’e haber verir. Mert’lerden kaçmayı başaran davetsiz misafirlerin bir sonraki durağı ise,
kızların evi olacaktır! Kızlar, evlerine hırsız girmesiyle sarsılırken, asıl büyük sürprizi Eren yaşar: Barış, Eren’e hiç ummadığı bir anda, beklemediği bir teklifte bulunur!
Erenin BarIsa olay teklifini acayip merak ediyorum..

Fragmni anlatim hemen.

Cemre baska kendinden baya bir yaslI biri ile takIlIyor.
Adam Cemreye yüzük veriyor.
Korkut ve Yasemin sahilde sarIlIyor cok tatlIlar.
Sonra fragmanin sonunda BarIs eren yemekde gemancI filan var süper.
KIzlarIn ve erkeklerin evine giren maskeli hIrsiZlarda bizim Alev ve Berna arkadaslar.
Birde bizim Bora buluyor BarIsin yazandIgi ikramiye biletini.
Ya Mert yada Bora cIkaramadIm ama Gülcine sarIlip aglIyor.
Bence BoraydI gibi geldi bana.
Fragmanda cok bizim Alev ve BernanIn hirzIlIk sahnesi var.
COk komik olacak gibi.
Ilk erkeklerin evine giriyor bunlar sonradca kIzlarIn.

sarıseren
11-01-08, 10:02
Ya Mert yada Bora cIkaramadIm ama Gülcine sarIlip aglIyor.
Bence BoraydI gibi geldi bana.

Gülçin'e sarılan Bora'ydı cnm:img-yes:
Neden sarıldı acaba ?Ben anlayamadım,kesin komik birşey yüzündendir:img-pilotBora sarıldığında Gülçin'in surat şekli süperdi :D

KübraYasemin
11-01-08, 10:03
Gülçin'e sarılan Bora'ydı cnm:img-yes:
Neden sarıldı acaba ?Ben anlayamadım,kesin komik birşey yüzündendir:img-pilotBora sarıldığında Gülçin'in surat şekli süperdi :D
Evet.

Gülcin orda nasIl baktI ama.

Vallaha Bora mIydI.

Bende o dur diye düsündüm demek ki oymus süper.

Vallaha cok sevindim fragmana.

Ay kimbilir Alev ve Berna yakalanacak dIr kesin.

-şEkEr-
11-01-08, 12:33
çok kötü mert kıyameti koparıcak:)
ama bir şey olmaz yağmuşum yetiş :)
yani açıkçası mutlu oldum:)

çok güzel bir bölüm olacak anlaşılan ama o yemek yediği çocuk herhalde ya rüya yada hayaldir

nasıl bir kız bu alev gene bbaşladı eski alev olmaya ya çok kötü olsun ya çok iyi olsun:):img-polic

Boran&Sila
11-01-08, 13:40
Selam Arkadaslar ;)

Gecen haftaki Bölüm hakkinda hic yorum yapamadim...cok eglenceli bir bölümdüü....bol yoshy korki sahneleri vardi...bora-mert ikilisi gercekten süper :)...

Özette gelmis....Bilet kaybolmus haydaa...bence bora almamistir yaaa:icon_whis

Reytinglerde biraz düzelmis...umarim dahada iyi olur :icon_sorr

Fragmani ben görmedim dahaaa:icon_sorr

gfbuse
11-01-08, 15:39
Selam herkese...
Fragmanı aNLattıqınız için sağoLun :img-wink:
Korkut-Yaseminin sahiLde sahnesi var demek çok sewindim :happy0064
umarım uzun sürer ve baya duygusal olur :img-in_lo
hırsız berna ve alevmiş..alev akıllanmıcak anlaşıldı boşuna konuştuk belKi akıLLaır diee neyhse:)

heh şimdi gördüm fragmanı :happy0064

acayip eğLenceLi bi böLüm oLcak bu kesin !! :img-yes:

Yasemin ve cemre çok şekerdii... ben Yaso&korkut sahnesini görmedim :(

nese dizimize az kaLdıı 27 saat Falan :D

YoShYÖzGe
11-01-08, 16:12
Fragmanı gördüm:img-wink:
Yoshy&Korkut sahnesi var:img-wink:
1 saniyelik ama:img-wink:
Sarılıyorlar:happy0064

benimsin
11-01-08, 17:05
fragmani gördüm cok guselbi bölüme beziyor
netten menekse ile halil bitii zaman hemen izlerimmm kesin
yada atv avrupa da tkr beklerimm

ya erenle baris cok gusel bi yemek yiyor galiba romantikaaa ooo

cemre mmm baska bi oglanlaaa ama bence daha yaksikli oglan acikcasi
ama cemremi ona vermem cemre benimm:img-blush

aysegul_90
11-01-08, 17:38
özet gelmiş fragman da çıkmış ama fragmanı daha göremedim doğrusu..
yorumumu şimdi yapamıcam ama sadece birşey sormak istiyorum

Bundan böyle Hepsi 1 her zaman cumartesi saat 22.00 'damı yoksa bu sadece bu bölümlük mü?
İnşallah bu bölümlüktür çünkü ben unutkanımdır, yarın bile unutabilirim diziyi..:D

gfbuse
11-01-08, 17:42
özet gelmiş fragman da çıkmış ama fragmanı daha göremedim doğrusu..
yorumumu şimdi yapamıcam ama sadece birşey sormak istiyorum

Bundan böyle Hepsi 1 her zaman cumartesi saat 22.00 'damı yoksa bu sadece bu bölümlük mü?
İnşallah bu bölümlüktür çünkü ben unutkanımdır, yarın bile unutabilirim diziyi..:D

yok sadece bu böLümLük değil..bundan sonra böyle sanırım :img-yes:

yaa bnm izLediğim fragman yoshy-korkut sahnesi yoktu...acaba 2 tanemi fragman war :) hemde 2 kez izLedim ikisindede sahiLdeki sahne yoktu !

neyse gördüm ama o yeter merak oLmıcak artık:D

gfernylety90
11-01-08, 17:58
fragmanı izledim yo.....tan vallahi süperr bir bölüm olacak bnm izlediğim fragmanda da yoshy-korkut sahnesi var böle akşam dışarı çıkmışlar sahildeler galiba yoshy sarılıo korkutta yoshynin yandan alnın öpüyo çoookk güzeldi:img-in_lo

ya bn anlamadım cemrenin yemeğe çıktığı tip kim yaa?

hırsızlar da alevle berna çıktı kızların evine girenler

gfbuse
11-01-08, 18:18
müzikLi fragmanıda izledim sonunda..
Yoshy-korkut sahnesini gördüm süperdi walla süper :img-in_lo
erenle barışda yemeğe cıkmıs..ikiside baya şıktı..keman falan...İkizim hakLısın sanırım öyLe bi atmosferde evLenme tekLifi ediLir heraLde :)

fafak37
11-01-08, 21:46
erenle barışda yemeğe cıkmıs..ikiside baya şıktı..keman falan...İkizim hakLısın sanırım öyLe bi atmosferde evLenme tekLifi ediLir heraLde :)

Ben fragmanı izlemedim gördüm ama dizim vardı değiştim izlemeyede niyetim yok artık sıkıyor dizi bence 1-2 bölüm sonra bitmesi gerekir uzadıkça kötüye gidiyor.
Konular hep aynı farklı bir konu işlenmiyor defalarca küsmeler barışmalar vs...
Ahmet abini biranönce çözüm bulması gerekli izleyici sayısındada bence oldukça yüksek yüzdeli düşüş var reytinglerde ortada kimse bişey diyemez...
ama yinede kararı kanalın yeni sahibi vericek diziyi düşük reytinglerde süründürmektense kaldırılmadan bitirmek en iyisi bence...

gfbuse
11-01-08, 21:49
biter yakında zaten merak etme...
ben hala zevk alıyorum..izlerken eğleniyorum gülüyorum...izlicem sonuna kadar bırakmayı düşünmüyorum her ne olursa olsun....herşey yasom için onu izLiorum ben zaten :):)

hakLısın asLında hep aynı şeyLer küsmeLer&barışmaLar falan...ne biLiyim yaa biter zaten yakında :img-yes:

yasecey
11-01-08, 22:11
bora gülçine sarılıp ağlıyordu sanırım tam göremedim ama yazık ya barış kesin suçladı ya o yüzden ağlıyordur =)
alevle bernanın ne işi var ne çabuk aldılar kokusunu biletin milyonların felan iyi burun varmış heheh :img-polic
hımmm yaso-korkut sahnesi var denilmiş yine korkut yasoyu havada uçuruyordur herhalde:D
birde adamın biri cemreye yüzük veriyormuş emreye nispet yapıcam diye felan ya da emre rüya felan mı görüyor acep neyse hayırlısı olsun :)

dizi tam gaz devam arkadaşlar yorumları eksik etmeyelim herkese iyi geceler bye

gfbuse
11-01-08, 22:15
bora gülçine sarılıp ağlıyordu sanırım tam göremedim ama yazık ya barış kesin suçladı ya o yüzden ağlıyordur =)
alevle bernanın ne işi var ne çabuk aldılar kokusunu biletin milyonların felan iyi burun varmış heheh :img-polic
hımmm yaso-korkut sahnesi var denilmiş yine korkut yasoyu havada uçuruyordur herhalde:D
birde adamın biri cemreye yüzük veriyormuş emreye nispet yapıcam diye felan ya da emre rüya felan mı görüyor acep neyse hayırlısı olsun :)

işte bu katıLıorum dizi tam gaz dewam bitmek yok !! :)
hakLısın barış borayı suçLucakmıs bora o yüzden üzüLmüştür ağLamıştır zawaLLım yhaa :)
korkutla yasemin sarıLıodu cok güzeLdi :img-in_lo uçursun Yasomuu :)
Alevede iyi oLuo dedik ama yok cemre haklı cıktı huyLu huyundan wazgeçmio istee :)

sarıseren
11-01-08, 22:24
Sesli fragmanı yeni gördüm, diğeriyle pek bir farkı yoktu:img-yes:
En son sahne süperdi.Cemre'nin ''Kızlar beni niye yalnız bıraktınız?'' deyişi çok komikti:img-pilot

İLK AŞKIM_MERVE
12-01-08, 09:36
sesli fragmanı bende gördümm..

YHAA CEMRE BİR ADAMLA YEMEKTEYDİ...adam biraz yaşlıydıı...

işte yanlış görmediysem yüzük fln verdi...

YHAA NOLUYOO YHAA..OFF

ŞU HIRSIZ MESELESİ ÇOK KOMİKTİ..

ama korkutumla ilgili çok fazla bişey yoktuu..

umarım güzel bir bölüm olurr..

:img-yes:bye

benimsin
12-01-08, 09:43
uff ya bugün hepsi 1 var ama ben izliyemicem
artik gece yarisi
netten izlerim cemre seni cok seviyorumm
bu bölümde gerci birisinle yemek yiyor ama....:)

cimcime_7297
12-01-08, 09:51
sesli fragmanı bende gördümm..

YHAA CEMRE BİR ADAMLA YEMEKTEYDİ...adam biraz yaşlıydıı...

işte yanlış görmediysem yüzük fln verdi...

YHAA NOLUYOO YHAA..OFF

ŞU HIRSIZ MESELESİ ÇOK KOMİKTİ..

ama korkutumla ilgili çok fazla bişey yoktuu..

umarım güzel bir bölüm olurr..

:img-yes:bye

bende gördüm fragmanı.yani yüzük olayını falan başka bir sahneyle ilgili bir şey değilse cemreye veriliyor o yüzük ve çokta iyi oluyor bir yerde..bazı şeylerin farkına varmalı artık emre de olmuyor böyle...

gfbuse
12-01-08, 10:34
sLm herkese...
bence o yüzük ve yemek oLayı rüya oLabiLir..yada emrenin kurdugu bi hayal falan...nerden çıkcıakki o adam pat die hemde yüüzk fln vercek:) bence gerçek değildir yani..
nese az kaldı dizimizede:happy0064

:::Tugce:::
12-01-08, 12:03
ben bu diziyi isliyorum ama bu sayafaya ilk kez yorum yazıyorum.
güsel bir dizi sanırım cumartesi akşamları mı yayınlanacak artık.
kızların hepsi çok şeker.
geçen hafta mert ile o yenı gren çocuk ismini unuttum sahneleri komikti yanı:img-yes:

benimsin
12-01-08, 13:06
fragman ben gördüm cok eglenceli bi bölüm hirisiz olayi cok gusel bence
bide tabi bora bi olay ya bayildim oo oglana tkr dan barisla kavga ediyorlAR
BORA cok komik bi oglana benziyorr insallah
diziden hic cikmaz:img-icecr

KübraYasemin
12-01-08, 15:26
Arkadaslar bu aksam dizimiz var.

Üf ben ne yapacagImI bilmiyorum.

Hem M ile H var.

Sonra birde Hepsi 1 var.

Insallah güzel bir bölüm olur.

fafak37
12-01-08, 16:03

boranın gülçine sarılma sebebbi %100 kendisine yapılan baskıdan bunaldığı içindirde anlamadığım alev-berna ne ara eve girdiler.... :icon_whis
Emre hayal görüyor olabilir zaten mertte ancak rüyanda görürsün dedi.
Panzer alev-bernayı sorguluyor galiba biraz sert çıksında =)
Gün değişikliği reytingleri yükseltirmi bilinmez ama bu dizinin sürebilmesi için son şansı bana göre :img-yes:

gfbuse
12-01-08, 18:26
boranın gülçine sarılma sebebbi %100 kendisine yapılan baskıdan bunaldığı içindirde anlamadığım alev-berna ne ara eve girdiler.... :icon_whis
Emre hayal görüyor olabilir zaten mertte ancak rüyanda görürsün dedi.
Panzer alev-bernayı sorguluyor galiba biraz sert çıksında =)
Gün değişikliği reytingleri yükseltirmi bilinmez ama bu dizinin sürebilmesi için son şansı bana göre :img-yes:

bakalım bu aksam hersey beLLi olur eğer reytingler iyi gelirse dewam..eğer daha kötü gelirse bilemem walla....
bencede o yemek kesin hayaL..mert emreye dio zaten anca rüyanda görürsün falan :) demek bu böLümde barışamıoLar yandık ! :)
boraya yazık ya herkes üstüne gidicek iyi çocuk bea:)

Kumral_Prenses
12-01-08, 18:55

hehe zaten bir bu evlenme teklifi eksikti :img-yes:
ben hala erenimi ona yakıştıramıyorum nedense:img-cool2ama napalım dizi işte
fragmanı izledim alevle berna sahneleri anlaşılan güzel olucak:happy0064bora gülçinle sarılıyodu yine gülçin-mert arası bozulacak
o cemreye yüzük veren adam sanki boraydı :icon_whisama tam göremedim
işallah öyle bişey olmaz dediğiniz gibi emrenin rüyası falandır...

gfbuse
12-01-08, 19:02
hehe zaten bir bu evlenme teklifi eksikti :img-yes:
ben hala erenimi ona yakıştıramıyorum nedense:img-cool2ama napalım dizi işte
fragmanı izledim alevle berna sahneleri anlaşılan güzel olucak:happy0064bora gülçinle sarılıyodu yine gülçin-mert arası bozulacak
o cemreye yüzük veren adam sanki boraydı :icon_whisama tam göremedim
işallah öyle bişey olmaz dediğiniz gibi emrenin rüyası falandır...

walla öle bi ortamda evlenme teklifinden baska ne olabilir bilmiorum :) ikiside çok şıktı..keman vardı falan .. neyhse görcez :)
cemreye yüzüğü veren bora değildi tanımadıgımız biriydi snırım...o emrenin hayaLi kesin bence :img-yes:
bora sarılıodu gülçine ağLıodu bide..barış üstüne gitcek çocugun yazık yha:)

-şEkEr-
12-01-08, 20:46
cumartesi günüde bir şey yok zaman geçirmek için açtım atvyi diziyi bekleye bekleye bir hal oldum

çok umutluyum bu bölümde
çokda mutluyum bora gülçin sahnelerinden dolayı hayırdır inşallah ne olduki?

aslında bir bakıma cumartesi iyimi oldu ne?
yani daha bir heyecanlandım birde günlerden cumartesi olunca çoğu kişiiçin daha rahat oluyor çünkü ertesi gün pazar ama malesef ben ertesi gününn zorluğunu düşünerek izliycem her neyse

iyi seyirler başlamak üzere

Boran&Sila
12-01-08, 21:15
Bölüm basladii ama ben izliyemicem cünkü m&H izliyoruz biz ya..ufff artik gece izlerim insallah :)

Fragmani görmüstüm, cemrenin yemegi ciktigi adam kim bende cok merak ettim...bencede gercek degildir yaa emrenin rüyasi felandir:icon_whis

Eren & Baris yemege cikiyolar...:img-blush

Yaso -Korki sahnesi var:happy0064

umarim reytingler düsük gelmezzbye

fafak37
12-01-08, 21:29
yaw bileti nasıl kaybettiler anlamadım :icon_whis barışta hatırlamıyo rüya sanıyo merti çilden çıkartıyor turşuyla borayı bizim ofisede çağırıym gündeliğe :img-hyste
barış borayı suçluyor ama o almadı bence...
turşuyu dövücem tutmayın beni cinayet falan diyo :img-polic
atın bunu nezarete aklı başına gelsin gülçine cinayet saatinde nerdeydin diyo salako =)
biletin barışın montunda olmadığını duyduklarında herkesin yüz ifadesi komikti.. :img-yes:

yagmur94
12-01-08, 21:34
AYyy Zeyebin öğretmeni ne gıcık ya
Ona neee hocaya neee
Sanki özel okul bidee devlet okulu bu kadar deteya takılmazzzz bence:S(bilmim ama)
Hiç bir hoca karışmaz mantık hatası bence

fafak37
12-01-08, 21:35
ben boşuna turşu demiyom canım hediye montu yırttı astar içindedir diye filmlerde öle olur ya ama çıkmadı olan monta oldu barışı yerine olsam dalardım hemde erenin hediyesi.
Füsunun kocası çok yüzsüz bi adam zeynep iyi cvp verdi...
İşi bence panzer çözecek...

gfbuse
12-01-08, 21:37
Bölüm çok güzel başLadı..şimdiden baya güldüm yanii :) korkutla bora evi temizLemiş:) yaso ve cemre cok komikti sbh kalktıklarında şaşırdılar falan...cemre cok tatlı bu böLüm :img-wink: ve ikisinin mimikleri süper ... korkutla yaseminin konusmaları süper..yaso korkuta bağırıo zawallım geçio hemen oturuo yha :) :)
nese böLüm süper :happy0064

yasecey
12-01-08, 21:41
:img-hyste
koptum ya o barış emreyi aradı ya hani mont ondaymış sonrada döndü dedi bak o almış borada diyo ki e bende öyle dedim :img-hyste canım boram :img-blush
birde korkutun dönüp -sen sarışın- demesi süperdi çok beğendim canım ya :)
çok güzel başladı gerçekten yalnız bu füsunla zeyno hala kahvaltı ediyorlar yahu bileti aradılar okula gittiler derse girdiler bunlar hala yemekte çıldırcam niye dert olduysa banada neyse bitmedi o kahvaltı :)

süper başladı hadi bakalım inşallah bulurlar bileti:img-polic

yagmur94
12-01-08, 21:48
Galiba ben avrupadan izlediğim için daha öndeyim
atv varda avrupası daha önce ondan ona bakim
Barış Boradan özür diledi :D:D
Cemre yemek olayı hayal adam adamın hayalii
Beyendi galiba cemreyi
3 haftayı düşünüyor sonra 3 ay sonrayı 3 yıl sonrayı görür mü şimdi biliyorum 3 ayda hala

yelda92
12-01-08, 22:02
arkdaşlar eğer korkut hastasıysanız yusuf akgünün sayfasına bir uğrayın resim ekledim şu an yayınlanan bölümden

bu arada korkut yoshy sahnesi yine müthiş yine müthişti ya

yagmur94
12-01-08, 22:06
Ayy Alevlere yazık olcakk
Zeynep geldi eve
Aslında bileti iy niyetlerinden arıyorlardı ama
Yanlış anlıycaklar püff:D

Evide çok dağıtıılar
Zeynep Merti aradı şimdi:)

nehirrrrr
12-01-08, 22:09
:img-hyste
koptum ya o barış emreyi aradı ya hani mont ondaymış sonrada döndü dedi bak o almış borada diyo ki e bende öyle dedim :img-hyste canım boram :img-blush
birde korkutun dönüp -sen sarışın- demesi süperdi çok beğendim canım ya :)
çok güzel başladı gerçekten yalnız bu füsunla zeyno hala kahvaltı ediyorlar yahu bileti aradılar okula gittiler derse girdiler bunlar hala yemekte çıldırcam niye dert olduysa banada neyse bitmedi o kahvaltı :)

süper başladı hadi bakalım inşallah bulurlar bileti:img-polic

sen sarısın demesı cok komıkti ama daha komıgı gülcinin de sucluymus gibi o yüz ifadesi falan korki hepsini de havaya soktu:img-hyste:img-hyste

ayrıca korki yaso sahneleri de cok hoşutu yaa:img-blush

bu bora da alem cocuk hee ben boranın nasıl nedne geldıgını bılmıyorum o bölümü izleyememıstımm ama alem cocukmus yukardakı evden cıktı kalamam die kızların evine geldi:img-hyste

bilet nerdesofasofa

yagmur94
12-01-08, 22:11
Alevle Berna Mertlerden kaçabildiler ama yanlışlıklaa
Kızların evine girdiler bakalım neler olcak :D:D

yagmur94
12-01-08, 22:18
Alev bi çığlık attı korkutmak için varya camlar inledi süperdi :D:D
Bu arada Barışımın parası bulundu :D
Bora buldu
Barış Zeynebin bez bebeğin içine koymuş :):)

aysegul_90
12-01-08, 22:41
Dizi çok güzel gidiyo ama bilet hala bulunamadı..:img-polic

Hareketli ve renkli bi bölüm bu inşallah böyle devam eder ve üzücü olaylar yaşamayız..

Barış bence bu bilet işini çok abarttı..ne olursa hemen suçu borada buluyo...yok sevgili yokmuş, yok bileti o almış, yok erenin kanına girmiş..bi tuhaf bu bölüm barış

gülçin ve mertin bi kere olsun yan yana göremedim doğrusu..hadi romantik sahne beklemiyorum ama bari yan yana gelseler bi gülümseseler birbirlerine gam yemicem yani..:D

cemrenin 3 haftayı sonra 3 ayı sonra 3 yılı düşünmesi süperdi yha..çok komikti o sahneler..

emreyle mertin kavgası çok kötüydü.Hiçbişey anlamadım emre saldırdı aslında kavgalık olay değildi.Sinirleri bozulmuş emrenin ondandır..

Bakalım daha neler yaşıcaz..Daha var bitmesine zaten..(:

charmedmaa
12-01-08, 22:45
Inanmiyorum ya baris erene evlenme teklifi etti

ya eren de güldü sanki evet dicek mis gibi ama bence hayir dicek

cünkü daha cok gencler felan ve sey der daha okul var öyle seyler der
(ama evet desin bence yani)ama bakalim belki gercekten evet der ve evlenirlen felan süper olur ozaman yaaa

üfff gelecek bölümü ipplen cekiyorum yaaa uff
bölüm süperdi bence yani hepsi 1 azicik düzeliyor mus gibi yani eglenceli felan

charmedmaa
12-01-08, 22:53
ya kartal cok hos bi cucuk bence cemre de hemen abarti yanlis anlamayin ama emre den daha iyi yani daha yakisilki

yemek yeme sahneside güzeldi eger aralariniz dan imza yapicak vrasa cemre katal bide baris ile eren imzasi ile avasi da yapa bilir mi ya??

;)
yani cemre de kizlarin dedi gibi hep negativ bakiyor yaa hersey ama herseye negativ bakiyor

bu bölümde emre pek cikmadi

gfbuse
12-01-08, 23:01
biLet bebeğin içinde çıktı oLaya bak yha :):) şimdi güzel bi yemek yicekler bakaLım teklifi neymiş barış beyin :img-cool2 yaa ben korkuta üzülüorum ama cok kılıbık oldu cok korkuyo yaseminden bu ne yha :):) ama çok komik...:D alev hırsızlıgı bile iyi düşünerek yaptı bileti erol hocaya veririz diodu :) bu kız gerçekten iLginç :) bu böLüm emre-cemre sahnesi yok şaşırdım walla :)
neyse bakalım nasıl biticek..

tatli_kizim
12-01-08, 23:07
ay..eren sanki evet diyecek gibii ya..=)=)

ay vallahi dügün feelann fena olmasi yane..:):)

ben eren & barisi cok seviorum ve öyle olmasini cok istioorumm :img-in_lo

gfbuse
12-01-08, 23:14
ay..eren sanki evet diyecek gibii ya..=)=)

ay vallahi dügün feelann fena olmasi yane..:):)

ben eren & barisi cok seviorum ve öyle olmasini cok istioorumm :img-in_lo

ewet cnm bencede evet dicek :) baya gülümsedi.....

cok yakısıolar bencede...cemre emreyi kabul etmedi o kdr güzel aşkları varken...ama eren çok farklı yha..hemen kbl etcek gibi :) şaşırdım yani..

neyhse süper bi bölümdü yine :) umarım reytingler kötü gelmez...

yasecey
12-01-08, 23:17
ya ama olmaz ki böyle yaa Ahmet abi inanmıyorum o kartal neydi öyle yahu o çocuğun ismini bana bulun aşık oldum galiba bana bol bol resmini çeksin iyiliksever bir vatan millet evladı litfin litfin:img-in_lo

süper bölümdü ya bu bora iyi ki geldi diyorum resmen diziye kan geldi çok sevimli çocuk onun sahneleri süper oluyor kızlarla bu kadar iyi anlaşması gülçine üstündekini nerden aldın diyor ileri ki bölümlerde alışverişede çıksınlar güloyla bence bora devamlı kalsın gitmesin biryerlere hazır sevgiliside şutlamışken :D
cemreylede çok iyi anlaştılar temizlik gibi ortak bir alanları olunca erenlede öyle yakında yaso gibi F1 cide çıkarsa tamamdır:img-polic

korkut ve yasemin süperledi yine korkutun o deniz kenarında söyledikleri çok haklıydı gerçekten yasonun sen birtanesin deyişi anam anam bitanesinden bitanesine şarkısıyla nihat doğan şakısın istedim resmen o sahnede hehehe:img-hyste

eren ve barış çok tatlılardı barış süper borayı suçlamasına üzüldüm ama sonra özürdiledi ve bileti bulmalarınada sevindim erenle yemek sahneleride güzeldi ve evlenme teklifi budur diyorum iyi oldu inşallah kabul eder eren hadi hacı be hiç olmasa bir nişan takın ilerde şöyle güzel kına gecesi felan izleriz barış yaso-cemo-gülodan istemeye gelir ereni korkut ve mertle borada kahveleri yapar:img-hyste:)

cemrenin kartalla sahnesi geçiyorum bunu çünkü ben hep adama baktım ya hakkaten emreden daha yakışıklı mümkünse birdaha görünmesin dizide istemiyorum sakın yatay geçiş yapıp gitsin nereye gidiyorsa ben birdaha baltayı sıyıramam abiler ablalar :img-blush

gülçin ve mertin karşılıklı sahnesi yoktu ama ikiside çok iyiydi bence ayrı ayrıda güzel sahneler çıkardılar gülçinin şu panzerin çapraz sorgusunu anlamayıp sözlükte araması sonra buldum diye haykırması panzerin üfleyip püflemesi çok güzeldi birde o beyzbol sopası nerden çıktı hakkaten salladı birde arkadakilerde kafa göz kalmayacaktı yahu mertte çok iyiyidi şekerim mert zeynep -nerde kaldınız iki saattir- diyor -istanbul trafiği işte- :img-hyste

alevle bernaya çok güldüm hele o çığlık herşey patladı felan ben pencerelerdeki camlarda inecek aşağıya sandım bir an
korkutla barışın korkup kaçması felan heryer sallandı yüzlerine taktıkları maskelerde çok güzel olmuş alev bağırırken bir ara bernayı gösterdiler kulaklarını kapamış yüzünde onla çok komik görünüyordu:)

erol hocayla panzerin alevle berrnayı sorguladıkları yerler alev içtik diyor berna ağzıma içki sürmem diyor çelişkilerini sevsinler :)

zeynebin hocasına kıl oldum gelmiş bik bik bir yerde haklı ama suyunu çıkardı dedim burası new york mu =D neyse füsun alsın evlatlık öyle olacak herhal =D

kısacası süper bir bölümdü ohh be diyorum uzun zamandır bu kadar iyi arka arkaya iki bölüm izlememiştim geçen bölümde aynen böyle iyiyi ama bu haftaki en iyisiydi :img-yes:
inşallah karşılığını alırlar :img-wink:

başka aklıma birşey gelmiyor olursa yazarım iyi yorumlar iyi geceler gece kuşları H1 forum ahalisi öperim=)

aysegul_90
12-01-08, 23:18
inanamıyorum bn evlenme teklif edeceğini hiç düşünmemiştim.Eğer evet derse-ki hiç belli olmaz diyebilir- okulları bitinceye ertelerle bunu..
ama bence barış o parayı alıp hemen bitirmesin..bankaya koyar ve faiziyle yaşar sonuçta..ayda 300 milyar oluyo.E az para dğil.Hem de hiç değil..:D

Gülçin-mert yine yoktu ben artık forumun G-M dilencisi oldum sayılır..yorumumu yazdığımda yan yana bile gelmemişlerdi..şimdi birbirlerine bakmadılar bile..ahmet abi araya bi g-m sıkıştırıversen nolur ki sanki yaa..:(

alevin çığlığı nasıl bir çığlıktı öyle hayatımda görmedim yani..:img-cool2

tatli_kizim
12-01-08, 23:22
ewet cnm bencede evet dicek :) baya gülümsedi.....

cok yakısıolar bencede...cemre emreyi kabul etmedi o kdr güzel aşkları varken...ama eren çok farklı yha..hemen kbl etcek gibi :) şaşırdım yani..

neyhse süper bi bölümdü yine :) umarım reytingler kötü gelmez...

evet bidenemm Eren bambaska..:):

Belqii kabul eder..:)
5 hafta sonra da kücük baris veya kücük erenn gelir..:
bebeqleri..:):)
cok gitttim herhalde bu kadarda olmass herhalde..:D

yshyi - korkut sahneleri istioruz..:)

yani daha cokk..:)

1 sahnee olmuoo :):)

reytingleri ben iyi bekliorum

gfbuse
12-01-08, 23:25
cnmcm uçmaa uçmaaa :)
bu dizide öpüşme sahnesi olmazken bebek diosun koparıosn benii :)
ben her hafta söLüorum yoshy-korkut sahnesi çok olsn die ama....nese en azından bu bölüm güzel bi sahne wardı :img-yes: artık bi kaç böLüm oLmaz heraLde :) reytingler inş. ii gelcek..

tatli_kizim
12-01-08, 23:26
cnmcm uçmaa uçmaaa :)
bu dizide öpüşme sahnesi olmazken bebek diosun koparıosn benii :)
ben her hafta söLüorum yoshy-korkut sahnesi çok olsn die ama....nese en azından bu bölüm güzel bi sahne wardı :img-yes: artık bi kaç böLüm oLmaz heraLde :) reytingler inş. ii gelcek..

ya aslinda niye öpüsme olmuo ki..:)
yanii cok merakli degilim taabikide..:)
ama onlari öyle görmekk gercektenn güzel olurdu herhalde dimi ama..:)

Mesela yoshi - korkut ve baris & eren süper olurduu ya....:)

Herhalde kizlar ve ailsi izin vermiodur..

ay

gfbuse
12-01-08, 23:31
ya aslinda niye öpüsme olmuo ki..:)
yanii cok merakli degilim taabikide..:)
ama onlari öyle görmekk gercektenn güzel olurdu herhalde dimi ama..:)

Mesela yoshi - korkut ve baris & eren süper olurduu ya....:)

Herhalde kizlar ve ailsi izin vermiodur..

ay

ewet belkide kızlar istemiolardır..
mesela bu böLümde korkutla yasemin sahilde cok romantikti mesela olabilrdi:) aman herneyse böle iyi....
ama bebek fazla yanii :):)
nese cnm ben cıkıorumm hadi ii geceler herkese ii yorumlar bye

sarıseren
13-01-08, 00:28
Hepsini tam olarak izleyemesem de güzel ve eğlenceli bir bölümdü:img-wink:

Bora'lı sahneler çok komikti ,Bora cidden diziye ayrı bir renk kattı:img-yes:Değişik,eğlenceli,komik bir karakter.Umarım uzun süre kalır.

Alev ve Berna Mert'in evinde ve kızların evindelerken çok komiklerdi:img-pilotAlev -ilk defa- masum olduğunu kanıtlamaya çalıştı:)Ben aslında Alev'i çok seviyorum.Yani kötü bir karakter ama dizideki yeri de bambaşka...

Yasemin ve Korkut sahilde harikalardı:img-in_loAyrıca Korkut'un eskisi gibi arada abuk subuk şeylerden söz etmesi de süperdi :D

Cemre Emre ne zaman barışacaklar acaba?Bu gidişle biraz zor:icon_whisAyrıca Kartal'la olan yemek sahneleri hayalmiş.Çok komik sahnelerdi.Cemre iki dakkada neler de düşündü öyle:img-hyste

Gülçin ve Mert'i ayrı olarak gördüm(zaten hepsini izleyemediğim için pek bilmiyorum.).Yani karşılıklı olarak sahnleri yoktu.Gülçin 'e bayılıyorum,beyzbol sopasıyla,kapıdan bakarlarken yere düşmelerinde falan süperdi:)Mert de ayn şekilde:img-yes:

Eren ve Barış'a gelirsek bu bölüm en çok onları gördük.Ben son reklamdan sonrasını izleyemedim.Yani yemek yedikleri sahneyi göremedim.Söylediklerinize göre Barış evlenme teklif etmiş.Hiç beklemiyordum ya, bayağa şaşırdım:img-huh:

KübraYasemin
13-01-08, 10:26
Bölümün sonu cok güzeldi.

BakalIm bizim Eren hanimcIk ne cvp verecek.

Birde Cemrenin su hayali 3 gün sonra, 3 Ay sonra dahada 3 YIl sonra.

Varya gül gül gül öldüm ben o sahnelere.

Süperdi onlarda.

gfbuse
13-01-08, 10:31
erenin ewet dicek gibi bi hali vardı bnce:) baya sewindi gülümsedi fln güzeldi son sahne...
cemre&yaso süperdi dün yine..o mimikleri bitiro benii :)
GüLçin komikti dün :img-yes: kızlar konusuoLar durmadan kimmiş die sorması falan :)
şu bora iyiki geldi iyi çocuk walla...
bakalım reytingler nasıl gelcek..

cimcime_7297
13-01-08, 10:34
akşam ki bölüm güzeldi ve komik bir bölümdü.
bir arkadaşımızın dediği gibi 3 hafta 3 ay 3 yıl çok komikti ben fragmanda izlerken onların rüya olabilme ihtimalini hiç düşünmedim o yüzden akşam çok şaşırdı ben belki cemrenin hayatına başka birisi girmiştir diye ama bir de baktım ki herşey rüyaymış.
akşam şu emreye çok acıdım kendi etti kendi buldu....ama bu kadarda çabuk pes etmesini garipsemedim de değil yani.gönlünü almaya çalışabilirdi affetirebilirdi belki kendisini.bir de mertim doğruyu söyleyince merte kızıyor önce kendi koca kafasını duvarlara vurması lazım bence....

KübraYasemin
13-01-08, 10:37
Bakalm retingler nasIl gelecek.

Cok merak ediyorum.

Icimden bir ses eh diyor.

Bence bir farkI olmayacak pazar gününe ragmen.

Ama yinede retingler bunlar hic beli olmaz.

İLK AŞKIM_MERVE
13-01-08, 12:01
yha dünkü bölümü izledim..

ama sonunu fln izlemedim..anında görüntü showa denk geldi son dakikaları..

ama güsel bir bölümdü..korkut ve yasemin süperdi.

EN GÜZELİ BORA VE CEMRENİN KONUŞMALARIYDI..İŞTE KAPAT GÖZLERİNİ ne yapmak istiyorsun..''TEMİZLİK''...:) bu sahne süperdi...:happy0064

KübraYasemin
13-01-08, 12:06
A/B: 17 HEPSI 1 [NET] ATV 3,30 9,10

Total: 15 HEPSI 1 [NET] ATV 3,70 10,10

Vallaha böyle retinglere ne denir bilmem.

Ama bence pazar günü ne ragmen.

Inis var bu retingler.

ve sanIrImda, dizimizin retingleri bence cumartesi hic iyi olmayacak.

ben sadece söylim. Pazar daha iyi herzaman.

g_i_z_e_m
13-01-08, 13:11
bence atv diziyi gözden çıkardı saat 10:00'da denilen ama 10:25 geçe falan başladı dizi
son atmaları oynamaya çalışıyo bence
dizi güzel gidiyo reytingler için de aynı şeyleri söylemek isterdim

-şEkEr-
13-01-08, 13:15
çok güzel bir bölüm izledim ne iyi oldu cumartesiye gelmesi

yanlız o bağırma sahnesi gerçekten çok komikti ama bana nedense avrupa yakasını baya bir hatırlattı ben gülmketen yere yattım alev bağırırken korkutun gövde duruyor bacak uçuyor:)gerçekten çok komikti

kızlara maskelerde pek yakışmıtı hani özelliklede bernaya çünkü ben o kızın yüzünü hiç çekemiyorum sezen neysede güzel kız ama berna ne biliyim baya aksiyonluydu onların yaptıkları etekle ve topuklu yakkabılarla yatakların üzerinde zıplamalar falan:img-cool2

ben zaten ilk başta demiştim cemrenin gördüğü hayal diye amam çocuk ne karizmatikmiş çok svedim ben o çocuğu ama gördüğünüz gibi hiç kalıcı değil
hele o 3. haftada falan çok süperdi o yüzüğü uzatması sonra haftlar geçtikçe krolaşması:img-fear2
cemreye kredi kartını verip al kendine bir şey alırsın demesini
aslında cemre karakteri açısından çok sevinmiştim cmere yeniden aşık oluyor diye kızın içi geçmiş yahu her şeyi negatif düşünüyor

bu bölüm gülçin çok aptal sarışın yerine konuldu yok ikide birde sorusorması bunlar benim gerçekten hiç hoşuma gitmedi
gülçin ile emrti hiç yanyana görmeiyoruz ma unutmıycam ben bunu

bora nın bu kadar saf olmasına bayılıyorum ya ne kadar iyi ne kadar dürüst ne kadar düşünceli yerim ya ben hele yemek temiclik ve alışverişle ilgilenmesi bambaşka güzellikler kazandırıyor bu çocuğa

off selena kadar olmamışız ne diyim allah sonumuzu hayıra çıkarsın

tatli_kizim
13-01-08, 13:23
inanmiyorum ya..!!!

Reytingölere bakarmisiniz..??

Selena -...5. olmus biz ise..:(
sinirlenmemek elde degil yani..sihir feelan dizileri hepp iyi gider zaten..
Güzelim diziye bakin ya..
Bence haftaya pazar gününe eski saatine tkr alsinlar ya..
nie degisdirdirlerse.!

sarıseren
13-01-08, 13:32
Ay reytingler nasıl gelmiş öyle:img-fear2Dün saat 22.00 de pek birşey yoktu sanırım.Yani Menekşe ile Halil vardı.Ben onu da izlediğim için karşılaştırma yapamıcam.Büyük ihtimalle birçok kişi Menekşe İle Halil'i izlemiş.Hepsi 1'in o yüzden düşük sanırım:icon_sorrEh ne diyim ki :icon_roll

tatli_kizim
13-01-08, 13:37
Ay reytingler nasıl gelmiş öyle:img-fear2Dün saat 22.00 de pek birşey yoktu sanırım.Yani Menekşe ile Halil vardı.Ben onu da izlediğim için karşılaştırma yapamıcam.Büyük ihtimalle birçok kişi Menekşe İle Halil'i izlemiş.Hepsi 1'in o yüzden düşük sanırım:icon_sorrEh ne diyim ki :icon_roll

Canim bide Var misin Yok musun? Vardi..! :(

Selenada vardi ama onu sadece cocuklar izliyor herhalde..

selena 5. olmus yani..bizimkisi ise..:sad53:

gfbuse
13-01-08, 13:38
yok artık !! bu kdrda oLmaz ama napıo bu atv yha :icon_sorr
böyle söylemek istemiorum ama dizinin son böLümLerini izLioruz heralde..
10 a aLınması hiç iyi oLmadı...:sad53:

TubaBülent
13-01-08, 13:45

Vallah serencigim sana katiliyorum Menekse ile Halil cok heycanliydi dün aksam dedigin gibi bircok insan onu izlemistir..
reytingler felaket kötü.. Gecen hafta reytingler birazicik cikmisti bizde ümitlenmistik.... :img-blush

Dünkü bölüm banami öyle geldi bilmiyorum ama kisa sürdü..
Güzeldi ama sasirdim acikcasi bu bölümde sevgiyi hic görmedik emreyide cok az..
çogu zaman sahneler evde gecti güzeldi ama sadece pingo biletinin derdindelerdi.. :icon_sorr

Fakat bu bölümü ben acayip komik buldum..Cemrenin konusmalari cok hosuma gidiyor..

Eren teklife cok sevindi gördük ama kabul edecegini sanmiyorum heralde bana zaman ver albüm vs.vs. kizlar zaten olmaz falan der..
görücegiz artik..

tatli_kizim
13-01-08, 13:49
:sad53:Ya hayir cocuklarda izliyor bu diziyi niye gec saate aliyorsunuz kardessim,-..! ::)#

Yaa eski saate alinsin eski güne..Yaa birinci olmusdum biz ya simdi ise..Niye böyle oldu..??

Hala ayni dizi ..Izlerken cok büyük keyif aldigimiz dizi hala aynen degisen birsey yokki...

gfbuse
13-01-08, 14:05
:sad53:Ya hayir cocuklarda izliyor bu diziyi niye gec saate aliyorsunuz kardessim,-..! ::)#

Yaa eski saate alinsin eski güne..Yaa birinci olmusdum biz ya simdi ise..Niye böyle oldu..??

Hala ayni dizi ..Izlerken cok büyük keyif aldigimiz dizi hala aynen degisen birsey yokki...

ewet izlerken zevk alıoruz...gülüoruz eğlenioruz....dediğin gibi çocuklarda izlio..
neden 10 a alıolarkii :sad53: resmen saçmaladılar yha..
aslında hepberaber bascaz atv yi :img-polic :)
izlerken zevk aldıgım tek dizi şu ya! sonuna kdr beklemeden kaldırırlarsa walla kötü oLur! :)

benimsin
13-01-08, 14:09
dizimizin ratingleri hicte iyi gelmemis cok üzüldüm ben az izledim
devamini netten izlicem bence pazar günü da iyidi ama nese
hic bir fark yok bnce keske pazar günü kalsaydi

bence artik kaliriliri üzgünüm dost aci söyler:sad53:

sarıseren
13-01-08, 14:17
Birçoğunuzun da dediği gibi dizinin sonlarına yaklaşıyoruz galiba:icon_whisAtv bu reytinglerle hiçbir diziyi tutmuyor.Sezonun başından beri kaç tane diziyi harcadı.Hepsi 1' i de başka kanaldan aldılar diye biraz şans verdiklerini düşünüyorum.Hayırlısı artık:sad53:

gfbuse
13-01-08, 14:19
Birçoğunuzun da dediği gibi dizinin sonlarına yaklaşıyoruz galiba:icon_whisAtv bu reytinglerle hiçbir diziyi tutmuyor.Sezonun başından beri kaç tane diziyi harcadı.Hepsi 1' i de başka kanaldan aldılar diye biraz şans verdiklerini düşünüyorum.Hayırlısı artık:sad53:

ewet atv de kaç tane dizi bitti !
showda cok iyiydi aslında neden kanal değişti anlamadım....
yazık oldu walla ne güzel gidiodu dizi...
nese daha bişe beLLi değil yakında çıkar bu işin kokusu :img-yes:

sarıseren
13-01-08, 14:28
ewet atv de kaç tane dizi bitti !
showda cok iyiydi aslında neden kanal değişti anlamadım....
yazık oldu walla ne güzel gidiodu dizi...
nese daha bişe beLLi değil yakında çıkar bu işin kokusu :img-yes:

Show Tv'nin de süper bir kanal olduğu söylenemez:icon_whisEğer Show da devam etseydi belki şimdi bitmişti.Yani artık doğru dürüst bir kanal bulmak çok zor.Herşeyi maddiyata bağlamışlar.Para kazanamadıkları zaman dizileri direk şutluyorlar:img-beee:

gfbuse
13-01-08, 14:29
Show Tv'nin de süper bir kanal olduğu söylenemez:icon_whisEğer Show da devam etseydi belki şimdi bitmişti.Yani artık doğru dürüst bir kanal bulmak çok zor.Herşeyi maddiyata bağlamışlar.Para kazanamadıkları zaman dizileri direk şutluyorlar:img-beee:

tabikide show süper değildi...ama reytingler daha iyiydi en azından..
bundan sonra bi daha kanal değişikliği falan olmaz zaten..
bi kaç bölüm sonra final yaparlar bence...
aslında herşey süper gidiodu...

charmedmaa
13-01-08, 14:41
bence eren hemen evet demicek okul felan var dicek ye kesin öyle olucak

yani baris simdi okul var ve iz daha cok genciz gibi biseyler söylücek
ve beklide sonradan evlenicekler

ya raitlinlerini kötü olmasi cok kötü yaa
insallah dizi bitmez yaaa
selanin 5. olmasina inanmiyorumyaa
hepsi bencw daha güzel selana asil sacma ya

uff bu böüm süperdi eski bölümlere benzedi bence azicik yaa

ya birisi imza felan yapiyorsa lütfen cemre ile kartal imzasi da yapsin ya lütfen

sarıseren
13-01-08, 14:46
Selena'yı küçük çocuklar götürüyor.Aslında inanılmayacak birşey yok.Çünkü küçük çocukların tv'de büyük etkisi var.Bizim dizimiz de erken olsaydı onlara güvenebilirdik.Hoş pazar günü olduğunda da çok yüksek gelmiyordu ama yine de daha iyiydi.Bu saatten sonra pazara da almazlar.Çünkü çok güvendikleri Görgüsüzler'i koydular.Dizimizin seyri nasıl olucak,çok merak ediyorum...

tatli_kizim
13-01-08, 15:21
birsey yapmaliyiz gec olmadan..!

Final demeden birsey yapmaliyiz ama nee..? :)
buse'in dedigi gibi ATv'i bassakda olmas dimi D

gfbuse
13-01-08, 16:02
birsey yapmaliyiz gec olmadan..!

Final demeden birsey yapmaliyiz ama nee..? :)
buse'in dedigi gibi ATv'i bassakda olmas dimi D

oLur asLındaaa :)
bencede bişeyler yapmalıyıs...tmm eninde sonunda biticek dizi ama reyting kurbanı oLmasın...yada final yapmadan kaLdırmasınLar..
sesimizi duysun biriLeri yha:)

sarıseren
13-01-08, 16:27
bencede bişeyler yapmalıyıs...tmm eninde sonunda biticek dizi ama reyting kurbanı oLmasın...yada final yapmadan kaLdırmasınLar..

32 bölüm olmuş.Final yapmadan bitirirlerse ayıp olur:blink:Bu kadarını düşüneceklerini zannediyorum yani umarım:img-blushKeşke dizinin resmi bir sitesi falan olsaydı da en azından o şekilde birşeyler yapabilseydik.

benimsin
13-01-08, 16:34
diziyi su an izledim süper bi bölümdü ya bayildimm boraya yine hayran kaldim ya
boranin üstüne cok gittiler bence bora cok iyi bir kisi
barisin evlenme teklifi süperdi ya bence eren evet dicek
cemreme bayildim ya cok guseldi yine
hele rüyasi süperdi
emre ciksin diziden kartal gelsin bnce
hersey cok guseldi
bora bnce öle deil yani anlayin iste
ama mert e gicik oldum azz cünki boradan hep kacti
ama sonunda herkes onun iyi oldunu anladi
korkutun dedi gibi ayip ettiler

yoshy korkut sahneleri ve cemre sahneleri süperdii

ama retingler pek ic acici deil

tatli_kizim
13-01-08, 16:38

evet..Cok büyük bir saygisizlik olur ama dimi..=)
hem bize olan saygilarini kaybetmemeleri lazim..=)=)
ATV aslinda dizilerine sahip cikiyor..=)
mesela "Senden Baska" dizisinede cok sahip ciktilar ve reytingleri iyi olmadigina ragemn hala devam ettirdiler sonra cok güzel bir final yaparak bitirdiler..=)

Ama bizim dizimizin daha bir sürüü konusu var ya..:(
Say say bitmez yani o kadar..:(
Ben Hepsi 1'siz napcam yahu..:D

Mail mi atsak acaba eski gününe alsinlar diye..??

cimcime_7297
13-01-08, 16:41
evet..Cok büyük bir saygisizlik olur ama dimi..=)
hem bize olan saygilarini kaybetmemeleri lazim..=)=)
ATV aslinda dizilerine sahip cikiyor..=)
mesela "Senden Baska" dizisinede cok sahip ciktilar ve reytingleri iyi olmadigina ragemn hala devam ettirdiler sonra cok güzel bir final yaparak bitirdiler..=)

Ama bizim dizimizin daha bir sürüü konusu var ya..:(
Say say bitmez yani o kadar..:(
Ben Hepsi 1'siz napcam yahu..:D

Mail mi atsak acaba eski gününe alsinlar diye..??

canım mail atmakla boşuna uğraşmayın.ben daha önce attım belki 1 ayı geçti ama hala cevap gelsin dizye bekliyorum en kısa zamnada cevap verilecek diye bir mail geliyor ama sonra cevap falan gelmiyor.ben yaşadım bunu hatta buradan bir arkadaşımıza da söyledim o da mail attı ama onada cevap gelmemiş sanırım.yani öyle şeylerle pek ilgilenmiyor atv.

gfbuse
13-01-08, 16:42
hiç deneme ben maiL attım 3 hafta falan oluo...taktıkları yok cvp bile atmadılar :) saygısızlık falan olmaz yhaa basalım bence :img-polic
eğer bitiriceklerse güzel bi final yaparlar bence...dediğin gibi senden başkayada güzel bi final yaptılar...
ama bizim dizide suan birçok konu var havada kalan..cemre&emre gülçin&mert...bunlar iyi olmadan bitmez heralde...
ya ne biliyim belkide konustugumuz kadar vahim değildir durum :) kaldırmaı falan düşünmüOlardı beLki..umudumu dewam ettirmek istiorum :)

sarıseren
13-01-08, 16:50
ya ne biliyim belkide konustugumuz kadar vahim değildir durum :) kaldırmaı falan düşünmüOlardı beLki..umudumu dewam ettirmek istiorum :)

Umudunu devam ettirmek istiyorsun ama şöyle birşey de var bu reytinglerle hala izleyebildiğimiz için dua etmemiz gerekir:)

canım mail atmakla boşuna uğraşmayın.ben daha önce attım belki 1 ayı geçti ama hala cevap gelsin dizye bekliyorum en kısa zamnada cevap verilecek diye bir mail geliyor ama sonra cevap falan gelmiyor.ben yaşadım bunu hatta buradan bir arkadaşımıza da söyledim o da mail attı ama onada cevap gelmemiş sanırım.yani öyle şeylerle pek ilgilenmiyor atv.

Evet cnm doğru söylüyorsun.Bana da cevap gelmedi.Seyircileri hiç umursamıyorlar:fighting2

benimsin
13-01-08, 16:51
arkadaslar bosuna zahmet etmeyin atvye mesaj atmakla ben kac kere attim
hic geri alamadim yani bizi keala almiyorlar bile
bosuna atarsiniz bnce kanal d de atv de hic geri yazmiyor bosuna
ugrasmayin ellerinze yazik:)

PRinCesS_Mm
13-01-08, 16:54
Yaa Bizde geri yazmadikLarInIdaa SÖyLeriz beLki O zaamn geri yazrLar..!
Off yaa Diziyii ReyTinG Kurbani etmeye CalsiioLar herhaLdee..
PaZar GünLeri iyiyDi...
Bu araDa BÖLüm SüpeRdii...
CemreyLe yoshy bastaki sahneleri süperdi..Cemrenin igrenc bi espiri yaptinda falan mimikLeri harikaydI... .:img-wink:

gfbuse
13-01-08, 16:56
Umudunu devam ettirmek istiyorsun ama şöyle birşey de var bu reytinglerle hala izleyebildiğimiz için dua etmemiz gerekir:)

yha hakLısın asLında dizinin reytingler ne zmndır kötü geLio...ama haLa dewam :) dua ediorum o zmn:)

atv hiç umursdamıo bizi waLLa :img-polic kimseye cvp atmamıs..
ben showa msj attımda 5 dk içinde geLmişti cevabı...aman herneyse :)

tatli_kizim
13-01-08, 17:06
Yaa Bizde geri yazmadikLarInIdaa SÖyLeriz beLki O zaamn geri yazrLar..!
Off yaa Diziyii ReyTinG Kurbani etmeye CalsiioLar herhaLdee..
PaZar GünLeri iyiyDi...
Bu araDa BÖLüm SüpeRdii...
CemreyLe yoshy bastaki sahneleri süperdi..Cemrenin igrenc bi espiri yaptinda falan mimikLeri harikaydI... .:img-wink:

yaaa haklisin Kankaaa öyle valllaaa..:)
Hatta sey güzeldi..Hani hirsizlar gitti ya..=)=)
Erende eve hazirlanmaya gittiginde..O zaman kapi acti cemre girdi iceriye öbürkünler degil sonra cikartigi ses,aglamasi,söyledikleri..ayy yerim ya orada cok tatliydi cidden..:)

AYrica arkadaslar bende biliyorum geri yazmiyacaklarini..:) onlar okuyup siliyorlar..ama okuyorlaar..biz mail yagmuruna tutarsakk belqii faydasi olur..
Hatirlasaniza..Selenadada öyle bir durum oldu herhalde..final bölümü yaziodu sonra herkes mail yagmuruna tutttular herhalde bakiniss hala dvm edioo..:)
biri dedi bana bunu ebnde ümitlendim acikcasi..:D

PRinCesS_Mm
13-01-08, 17:12
yaaa haklisin Kankaaa öyle valllaaa..:)
Hatta sey güzeldi..Hani hirsizlar gitti ya..=)=)
Erende eve hazirlanmaya gittiginde..O zaman kapi acti cemre girdi iceriye öbürkünler degil sonra cikartigi ses,aglamasi,söyledikleri..ayy yerim ya orada cok tatliydi cidden..:)

AYrica arkadaslar bende biliyorum geri yazmiyacaklarini..:) onlar okuyup siliyorlar..ama okuyorlaar..biz mail yagmuruna tutarsakk belqii faydasi olur..
Hatirlasaniza..Selenadada öyle bir durum oldu herhalde..final bölümü yaziodu sonra herkes mail yagmuruna tutttular herhalde bakiniss hala dvm edioo..:)
biri dedi bana bunu ebnde ümitlendim acikcasi..:D

Evet hakLsIn agLadI yer süperdi...BorayLa KonusmasIda süperdi GüLcinin oRda Kimmis kim falan demsine koptumm..:D
Bide KartaLa tanistiktan sonra kurdugu hayaLdee Cok komikti 3 hafta sonra 3 ay sOnra 3 yIL sonra :D
Bide GüLcinin CaprazsorguLamamIydI neyDi Onu Cok sonradan buLup buLdumm diye bagirmsinada koptum..
Bu hafta en cok boranin herkese sarilmasina..Cemrenin kurdugu hayaLler espirisi ve Eve girisine ve aglamasina bide GüLcine cok güLdüm..

Ya Eyer öyLe bisi OLmussa bizde denerizz..HepSi1siz napCam Ben yahUu...HiC kacirmadan izLedim tek dizi diyebilrim..:D

tatli_kizim
13-01-08, 17:15
Evet hakLsIn agLadI yer süperdi...BorayLa KonusmasIda süperdi GüLcinin oRda Kimmis kim falan demsine koptumm..:D
Bide KartaLa tanistiktan sonra kurdugu hayaLdee Cok komikti 3 hafta sonra 3 ay sOnra 3 yIL sonra :D
Bide GüLcinin CaprazsorguLamamIydI neyDi Onu Cok sonradan buLup buLdumm diye bagirmsinada koptum..
Bu hafta en cok boranin herkese sarilmasina..Cemrenin kurdugu hayaLler espirisi ve Eve girisine ve aglamasina bide GüLcine cok güLdüm..

Ya Eyer öyLe bisi OLmussa bizde denerizz..HepSi1siz napCam Ben yahUu...HiC kacirmadan izLedim tek dizi diyebilrim..:D

evet evet haklisjnn benimde hic kacirmadigim bir dizii..:)
Ayy..Evet ya gülcini nasiol unutum..=)=)
koptumm o sahnede ya..:):)
Onlar görüsmeyi bitirdilerr gülcin daha bukuyoo..: muhahaha kopmusdum ya..:)

arkadaslar onlar basardiysa bizde basarabiliriz..:) :img-wink:

gfbuse
13-01-08, 17:27

aynen katıLıorum....kaçırmadan izLediğim iki diziden biri benimde..
tek eğlence kaynağım bu dizi..Yasommu görmek bana mutLuLuk werio yha..

bende bu böLüm gülÇine cok güLdümm komikti yha :):)
bide Yaso&cemre nin mimikleri süperdi....Yasemin oyun oynarken falan..bide sabah kalktıkLarında ewi toPlu görünce şaşırmaLarı süperdi yhaaa :)

charmedmaa
13-01-08, 17:38
ya arkadaslar arandizda KARTALi taniyan var mi yani ismini bilen varmi
dizide baktim ama konuk oyuncular sadece fisünun kocasi berna (bu arada berna alevin akrabasi felan kaliba adi silay ünal ,alevin ismi sezen ünal)
bide bora iste burak sarimola
baska isim yok konuk oyuncularda

gfbuse
13-01-08, 17:42
ya arkadaslar arandizda KARTALi taniyan var mi yani ismini bilen varmi
dizide baktim ama konuk oyuncular sadece fisünun kocasi berna (bu arada berna alevin akrabasi felan kaliba adi silay ünal ,alevin ismi sezen ünal)
bide bora iste burak sarimola
baska isim yok konuk oyuncularda

berna ve alev kardeşler cnm :img-yes:

bencede kartal yakısıklıydı ismini bulan falan yazsın yhaaa :)

borada çok şeker :)

captainsparrow
13-01-08, 17:54
bu başlığa çok sık yazmıyorum ama hepsi1 i kaçırmadan izlemeye çalışıyorum.çalışıyorum dedim çünkü dizinin geç bir saate alınması yüzünden dün yarısına kadar izleyebildim.zaten kanal değişikliği yüzünden reyting kaybeden dizimiz şimdi daha da reyting kaybedecek gibi görünüyor.

charmedmaa
13-01-08, 18:16
berna ve alev kardeşler cnm :img-yes:

bencede kartal yakısıklıydı ismini bulan falan yazsın yhaaa :)

borada çok şeker :)
ciidimin kardes olduklarini bilmiyorudum
ama bence birbilerine hic benze miyorlar yaa
cemre len dila da bezemiyor BENCE

evet kesinlikle ismini yazsin buraya

ben bir kac resim cektim simdi hepsi bir resimlerine koyucam qualitesi güzel degil ama
bu sey sahnesinden iste kartal lan cemrenin hanin 3yil3ay3hafta felan
bakarsiniz iste yapa bilen de lütfen bir imza yapsin yaa

gfbuse
13-01-08, 18:40
ciidimin kardes olduklarini bilmiyorudum
ama bence birbilerine hic benze miyorlar yaa
cemre len dila da bezemiyor BENCE

evet kesinlikle ismini yazsin buraya

ben bir kac resim cektim simdi hepsi bir resimlerine koyucam qualitesi güzel degil ama
bu sey sahnesinden iste kartal lan cemrenin hanin 3yil3ay3hafta felan
bakarsiniz iste yapa bilen de lütfen bir imza yapsin yaa

ewet kardeşler...biraz benziolar bencee...
cemre-dila dan daha cok benzedikleri kesinn :)
o çocuk 5 dk lık oynadı işte bi dahada oynamaz..belkide ünlü biri dğildir yani okuldan biri falan olabilir figuran olarak :) umarım bi kez daha görürüzde ismini öğrenebilirz...:img-yes:

yasecey
13-01-08, 18:43
kartal benimdir yaklaşanı yakarım o çocuğa yakında imza yapıcam ona resmi gelsin çeken olursa kim bu adam yazacam koca koca üstüne :img-hyste
konuk oyuncularda adı geçiyordur yahu bulsak hani adresini bulup kapısına dayansak:)

reytingleri gördüm dünkü bölüm süperdi ama kötü gelmiş neyse haftaya düzelir diyelim inşallah :)

evet berna ve alev normal hayatta kardeş veya akrabalar sanırım aslında çokta benziyorlar dün nasıl bağırdı alev öyle yahu hala aklımdan çıkmıyor muhtemelen halada korkut va barışın kulakları çınlıyordur :img-polic

bakalım haftaya neler olucak eren evlenme teklifine ne diyecek inaşşallah kabul eder canım bir yüzük taksınlar aaa dertleri beni gerdi ayrıca korkuttanda bekliyoruz böyle bir atak :)

alara691
13-01-08, 19:14
slm arkadaşlar dizimziin bu akşam yeni bölüm yok başka güne mi aldılar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:)

ceroshkoo
13-01-08, 19:17
cumartesi gününe alındı.yani dün vardı tv'de

gfbuse
13-01-08, 19:33
HakLısın Yağmurcum bende korkuuttan bi atak bekLiorum ama kendisi şaşkın ördek waLLa :) kıLıbık oLdu cıktı :) bizde tekLifi Yaso eder artık :D şaka bi yana cidden güzel oLur...iLişKiLeri bu dkr güzeL giderken :img-in_lo
sende geLen bütün konuk oyunCuLara takıLıosun :)
eren ewet der bence..öLe bi haLi wardı :img-yes: neyse bakalım görcez neLer oLcak..

ohanges
13-01-08, 20:31
uzun zamandır ilk defa giriyorum... özlemişim :D
dünkü bölüm güzeldi
bencede eren evet diyecek .
evet korkuttan atak gelsin artık . :D

yasecey
13-01-08, 20:32
HakLısın Yağmurcum bende korkuuttan bi atak bekLiorum ama kendisi şaşkın ördek waLLa :) kıLıbık oLdu cıktı :) bizde tekLifi Yaso eder artık :D şaka bi yana cidden güzel oLur...iLişKiLeri bu dkr güzeL giderken :img-in_lo
sende geLen bütün konuk oyunCuLara takıLıosun :)
eren ewet der bence..öLe bi haLi wardı :img-yes: neyse bakalım görcez neLer oLcak..

bekliyorum vallahi korkut babasıyla arasını hemen iyice düzeltip yasoyu istemeye gitsin eren büyük olduğundan önce o evlenir sonrada bizimkiler :D

takarım hertürlü vallahi kartalı beğendim ya ne bilem işte öyle :img-polic

eren bencede evet diyecek inşallah der ama eren pek evlilik yanlısı bir kız değil normal hayatta yani şimdilik düşünmüyor Ahmet abi onun gerçek kişiliği üstünden yazarsa rededer teklifi eren:) ama ben kabul etsin istiyorum parayada konmuşlarken güzel olur bu bölüm parayıda almaya giderler inşallah bir sorun çıkmaz:img-wink:

ayrıca buse senin şafaktan haberin var mı bugün hiç girmedi varsa benim profile bir yazar mısın merak ettim

gfbuse
13-01-08, 20:44
bekliyorum vallahi korkut babasıyla arasını hemen iyice düzeltip yasoyu istemeye gitsin eren büyük olduğundan önce o evlenir sonrada bizimkiler :D

takarım hertürlü vallahi kartalı beğendim ya ne bilem işte öyle :img-polic

eren bencede evet diyecek inşallah der ama eren pek evlilik yanlısı bir kız değil normal hayatta yani şimdilik düşünmüyor Ahmet abi onun gerçek kişiliği üstünden yazarsa rededer teklifi eren:) ama ben kabul etsin istiyorum parayada konmuşlarken güzel olur bu bölüm parayıda almaya giderler inşallah bir sorun çıkmaz:img-wink:

ayrıca buse senin şafaktan haberin var mı bugün hiç girmedi varsa benim profile bir yazar mısın merak ettim

ewet geLsin korkim babasıyLa istesinLer Yasoyu :)
gerçek hayattaki gibi oLursa tabikide kabuL etmez...ama baya sevindi tekLifee :img-yes: beLkide daha erken faLan der biLemicem...
parayı aLınca noLcak acaba :) bence kesin sorun çıkar...

charmedmaa
13-01-08, 21:32
kartal benimdir yaklaşanı yakarım o çocuğa yakında imza yapıcam ona resmi gelsin çeken olursa kim bu adam yazacam koca koca üstüne :img-hyste
konuk oyuncularda adı geçiyordur yahu bulsak hani adresini bulup kapısına dayansak:)

reytingleri gördüm dünkü bölüm süperdi ama kötü gelmiş neyse haftaya düzelir diyelim inşallah :)

evet berna ve alev normal hayatta kardeş veya akrabalar sanırım aslında çokta benziyorlar dün nasıl bağırdı alev öyle yahu hala aklımdan çıkmıyor muhtemelen halada korkut va barışın kulakları çınlıyordur :img-polic

bakalım haftaya neler olucak eren evlenme teklifine ne diyecek inaşşallah kabul eder canım bir yüzük taksınlar aaa dertleri beni gerdi ayrıca korkuttanda bekliyoruz böyle bir atak :)

ama ben resimlerini kyodum yani kartalin reismlerini koydum resim forumuna yani hepsi 1 in

yok yagmur abla ben bütün konuk oyunculuara bakdim yani google de felan aradim ama sedece dediklerimin ismi yaziyordu

ya bence de cok güzel olur evet derse ama bence hayir dicek yani dizi ye oyumlu degil onlarin simdi evlenmesi kesin eren böyle okul bitsin felan seni seviyorum ama simdi degil okul var ve ben daha cok gencim annamam ki evlilikten öyle bise der ama insaalh evet der:img-yes::happy0064

yasemin-1990
13-01-08, 22:18
offf ya reytingler çok düşük dizinin gidişi hiç iyi değil:sad53::sad53:ama inşallah bitmez dvm ederrr pazar günü daha iyiydi reytingler geçen hafta 9. olmuştuk ama şimdi 17. 17. kabul edemiyorum çok düşmüşüzz çok üzgünümm:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:i con_sorr

benimsin
14-01-08, 10:12
offf ya reytingler çok düşük dizinin gidişi hiç iyi değil:sad53::sad53:ama inşallah bitmez dvm ederrr pazar günü daha iyiydi reytingler geçen hafta 9. olmuştuk ama şimdi 17. 17. kabul edemiyorum çok düşmüşüzz çok üzgünümm:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:i con_sorr

ya bende cok üzüldüm ratinglere ama bunun sucu saat 22.00 e alinmasi bence cünki saat 22 de genelikle cocuklar 10 yasindaki cocuklar uyuyorlar hemde belki fragman hic görmemislerdir
yanlis yapmislar keske 20 e alinsaydi hic olmassa 9/10 yasindaki cocuklar oo saate uyumazlardi:icon_sorr

balzac
14-01-08, 10:39
Bölüm genel olarak piyango bileti üzerine kurulsa da güzeldi.
Özellikle de son kısmı müthişti.Barış hazır parayı bulmuşken evlenme teklif etti.Eren'in yüz ifadesine bakılacak olursa evet diyecek.Barış'ı seviyor.Ama belki daha erken biraz erteleyelim de diyebilir.
Emre'ye de rakip geldi:Kartal.Yakışıklı çocuk.Cemre'de ilk defa gördüğü adam hakkında hemen aşk senaryosunu yazdı 3 hafta sonra,3 ay sonra,3 yıl sonra...
Adam alt tarafı 1 şey sordu.Ama belki ileriki bölümlerde yakınlaşabilirler.

t-o-r-t-u-r-a
14-01-08, 11:04
reytinglerde bence çogu kişini fragmanı görmemsi şahsen bende hala pazar günü 22 aldılar sanıyordum şans eseri kanallara bakarken rastladım berkti sanırım adı un uttum şu bursadaki sevgilisi tarafındna terk edilen çok komik ve çok şeker ya

gfbuse
14-01-08, 15:48
reytinglerde bence çogu kişini fragmanı görmemsi şahsen bende hala pazar günü 22 aldılar sanıyordum şans eseri kanallara bakarken rastladım berkti sanırım adı un uttum şu bursadaki sevgilisi tarafındna terk edilen çok komik ve çok şeker ya

umarım cogu kişi görmemiştir..ve bu hafta herkes öğrenir cumartesi oLduqunu..ve haftaya reytingler daha ii olur :img-yes:
adını unuttugun şahıs Bora :) bencede cok komik ve çok şeker..
iyiki geLdi :happy0064

YoShYÖzGe
14-01-08, 17:33
Ben eski bölümleri özledim:sad53:
Ben Korkut-Yoshy'nin arasının bozulmasını ama sonra düzelmesini istiyorum!
Dizinin heyecanı için yalnış anlaşılmasın!:img-wink:

gfernylety90
14-01-08, 18:51
arkadaşlar öncelikle bölüm yorumumu yapıyım çok güldüm valla bu bölüm bilet arama maceraları,alevin o bağrışı falan koptum yani:D

reytingler iç açıcı değil evet ama olsun bn yine de moralimi bozmadım daha ilk cumartesisi dizimizin hem bilmeyenlerde vardı büyük ihtimalle inş. haftaya daha güzle olacak:D

bu arada yoshymle korkutumun sahildeki sahnesine ba-yıl-dım:D ve hemen o görüntüyü de kullanıp video yaptım buyrun bu da linki:D

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2878

gfbuse
14-01-08, 19:05
cnm çok saoL video güzeL oLmuş :img-in_lo

hakLısın bu böLüm süperdi..bende baya güLdüm haLa aklımda yasoyla cemrenin suraT ifadeLeri yha :):)

bende umudumu kesmiorum reytingler daha ii olcak inanıorm :img-yes:

KeLeßeğim Naz
14-01-08, 19:18
Alev'le Berna'nın şu bilet arama maceralarına vallahi bende koptum...

Onun dışında güzel bir bölümdü diye düşünüyorum...

Cemre'nin şu el sıkıştığı çocukla olan hayali acayip komikti...

Emre ile Mert birbirlerine girdiler o ayrı konu :(

Bora'ya kötü davranmasınlar artık yazık ya ama Barış onun gönlünü aldı bileti ona emanet etti...

Alev o 4.5 oktavlık sesiyle yeri göğü inletti ama gerçekten alev'in yani Sezen Ünal'ın sesi 4.5 oktav yani bi opera saatçısının sesine eşdeğer...

O bardaklar da kızların evindeki Alev bağırınca gerçekten kırıldı fazla sesten yalan değildi...

gfbuse
15-01-08, 06:14
ewet sper böLümdü konu$ konu$ bitmez walla :)

emre&cemre sahnesi yoktu üzüldüm...barı$sınLar artık Ahmet abi noLurr :D

bu böLümde bakaLım ne gibi bi oLay oLcak :icon_whis

Yoshy&korkut sahnesi çok oLsun..yada az olcaksa $öLe güzeL romantik bi$eLer iyi oLurdu :)

gfernylety90
15-01-08, 20:28
merhaba herkese:D inş. özet yarın gelir çok merak ediyorum valla bu bölüm neler olacağını yaa inş. yoshy-korkut sahnesi çok olur artık sıradaki evlilik teklifini korkuttan bekliorum valla-ki bu hafta korkutum biraz çıtlattı evlilikle ilgili birşeyler:D-

bu arada arkadaşlar korkutumuz var ya yani bnm aşkım yusufum, o show'da başlayacak olan "sınıf" adlı dizide oynayacakmış bu yüzden diziden ayrılacağı veya dizinin biteceği konusunda haberler okudum gerçi iki dizide birden oynayan çok kişi var ama dizinin biteceğine dair bir başka haber daha var:

başka bir forumda babası ve amcası dizinin çekildiği beykent üniversitesinin kantinin sahibi olan bir çocuk var o haber verdi dizinin mali yapımıcısı ile tel. görüşmesi yapılmış ve 5 hafta sonra dizinin sözleşmesinin bittiği ve yenilenmeyeceğini söylemiş bunu 07.01.2008 tarihinde yazmış çocuk yani geçen haftaki bölümü saymamıştı şimdi geriye kalan bölüm sayısı 4 yanii 1 ay sonra dizi bitecek galiba arkadaşlar o çocuğa güveniyorum çünkü şu ana kadar hangi günler hangi saatlerde set olduğunu hep yazdı ve hepsi de doğru çıktı ayrıca ileriki bölümlerle ilgili verdiği tüm tüyolar doğruydu onun için bu haberi size yazıyım dedim çok üzülüyorum yaa:(

Boran&Sila
16-01-08, 13:23
Selam Arkadaslar;)

Biraz gec oldu ama daha yeni bölüm yorumu yapabildim=)

Süper bir bölümdü bence bu bölüm....cok eglenceli,komik bir bölümdüü:happy0064

Bora gercekten renk katti diziye süper cocuk yaaa...acayip komik sahneleri vardii:happy0064

barisa cok kizdim borayi suclayip durdu....icmeseydi okadar hatirlardi nereye koydugunu....bora gercekten süper bir karakter yaa:happy0064

Sonu cok heyecanliydii...bakalim eren ne dicek...evet desin yaa:happy0064

Yoshy-Korki sahnesi acayip güzeldii...yoshynin sen birtanesin demesi süperdii:img-in_lo

Alev`in bagirdigi sahnede gül gül öldüm yaa o nasil bir ses öle:img-hyste:img-hyste

Kisacasi süper bir bölümüdüü cok eglenceli komik bir bölümdüüü:happy0064

reytingler berbat ama umarim düzelir:icon_sorr

yasecey
16-01-08, 19:33
lovablebuterfly buraya resim eklemek yasak tatlım:img-wink:
ayrıca yasemin-1990 bu özet yanlış 11. bölümden itibaren sürekli eklenen bir özet lütfen doğruluğundan emin olmadığınız özetleri eklemeyinde bizde yanılmayalım:img-wink:

edoş hoşgeldin canım :)
bende barışa kızdım ama benimde biletime 5 milyon çıksa ve ben onu kaybetsem babamdan bile şüphelenirim dermişim:img-hyste
ah bora ah nasıl ağladı zavallı sevgilidende yedi tekmeyi bu arada borayla cemrenin kader ortaklığını hissettirdilerde bora kızın başı dönmüş ajans sahibindeki parayı bilmemneyi görünce dedi ya ben cemre sanki yumuşayacak zannettim o boraya iyice gaz verdi:img-polic

eren düşüneyim der hehalde kabul ederse seviniriz :)

iyi yorumlar yakın zamanda gerçek özet ve fragmanın çıkması dileği ile

gfbuse
17-01-08, 15:43
buqün fragman çıkmıstır özette gelsin artık :icon_sorr
bugünlerde çok boş bu başlık hadi hayırLısı :(
bakalım eren ne dicek...kabul etmez büyük ihtimal ama edicekmiş gibi bi haLi wardı :) :icon_whis
her zamanki gibi söLüorum...umarım yoshy&korkut sahnesi oLur :img-in_lo :)

galatasarayli_89
17-01-08, 16:37
arkadaslar ozet cikti
ben ozeti bolum ozetine ekledim
yine bir heycanli bolum bize bekliyor.
bu arada ben yeniyim ozet yanlis degil bir siteden aldim yani dogru

yasecey
17-01-08, 16:45
saol özet için ama kaynağını belirtseydin iyi olurdu bence
yinede gerçek özet olduğunu düşünüp yorumumu yapayım :img-wink:

boranın kesin sevgilisi gelecek çocuklar şaşıracaklar işte beklenen an
sonra bora kızlarla iyice yakınlaşıyormuş hayırlısı olsun biliyorduk zaten iyide oldu şimdi çocuklar sevgilisi çıkıp boranın aslında tamda şeker bir insanevladı olmadığını anlayınca bir paniklerler ohh:img-polic
kızlar ilerdeki evliliklerini hayallerinde canlandırıyorlarmış güzel sahneler olur ama en çok yaso-korkiyi merak ediyorum hemde çok bak heyecanlandım :D
eren evet der inşallahta bilemedim şimdi neyse geçiyorum:img-pilot
barışın ikramiyeyi alıp almayacağı için birşey denmemiş aslında özet çok kısa geldi neyse ben küçük bir yorum yaptım gerçek özette olabailir o kadar çok fanların kendi uydurduğu bölüm özetleri dolaşıyor ki nette insanında aklı karışıyor hala kanalın sitesinde yok mesela onlar eklese erkenden bizde rahatça yorumlasak

bye

gfbuse
17-01-08, 17:04
özet için teşekkürLer heraLde doğrudur :img-wink:

ewLenme tekLif ediomus tahminLerimiz doğru cıktı... bakaLım ne dicek eren % 90 ihtimal ewet :)
Gelen Boranın sevgiLisi bencede..süper böLüm oLcak yine...
Yağmur katıLıorum sana her zmnki gibi :) bende Yasoyla korkutun hayaLLerini merak ediorum hemde cok :img-in_lo oyy oyy evLiLik hayaLLeri :)

özette cok kısa baska bişecik yok :D

sarıseren
17-01-08, 19:06
Ben özete göre en çok evlilik hayallerini merak ediyorum.Hem komik hem de romantik sahneler olabilir:img-yes:Yani Yasemin ve Korkut'un umarım öyle olur:img-in_lo
Ayrıca Eren de teklifi kabul etmez diye düşünüyorum.Ama net bi cevap vermez.Biraz düşüniyim der...

balzac
17-01-08, 19:18
Özette de çıkmış,gerçi pek 1 şey anlamadım bu özetten ama neyse.
Erenin cevabı evet olmasını çok isterim ama;hayır diyecek galiba,özette şaşırtıcı cevap dediğine göre.
Bora'nın Bursalı kız arkadaşı gelecek galiba,çocuklar da bayağı şaşırırlar.

fafak37
17-01-08, 20:08
Herkes Erenin hayır diyeceğini bekliyor ama şaşırtıcı cevap bence evet olabilir...
Bora sporu seviyor olabilir ve diğerlerinden daha iyi yapabilir...
Barış biletin parasını alabilecekmi bu bölümde acaba...:icon_whis
Boranın sevgilisi çıkıp gelirse oğlanlar şaşırır muhtemelen...
Anlaşılan bu bora kızlara iyice yakınlaşmış bakalım neler olacak...
Ayrıca evlilikle ilgili hayaller epey komik olabilir çocuklar falan güzel bölüm olacak...

yasemin-1990
18-01-08, 12:12
arkadaşlar fragmanı gördüm çok süperdi yosh ve korkutu çok gösterdiler :img-wink:korkut yoshy i dudağından öpmeye çalışıyor:img-in_lo yasemin kaçıyor evliliklerini hayal ediyorlardı mertle gülçinin bebekleri vardı hayallerinda .. emre ise cemreyi aldatıyorduu... yoshy ve korkutun evliliği güzeldii iyi anlaşıyorlardı :happy0064bu bölümün kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorumm ve sabırsızlıkla bekliyorumm:happy0064:happy0064

yasemin-1990
18-01-08, 12:19
arkadaşlar ben bi haber duydum hepsi 1 kapatılıyormuş güya. ne kadar doğru haber bilmiyorum. doğruluk payı varmı?yalan haber mi? :icon_sorr

cnm böle haberler çok çıkıyor dizinin 2008in sonuna kadar anlaşması varmış ve dizinin bitmesi söz konusu bile değilmiş bende böle biliyorum:img-wink::img-wink:

aysegul_90
18-01-08, 12:57
bende bu özetin gerçek olabilceğini düşünerek bi yorum yapayım..
herkes evliliklerini hayal ediyormuş, gülçinle mert nasıl acaba:icon_whis:img-blush
bence boranın sürprizi manken sevgilisi olabilir.Ben öyle düşündüm yani.Eğer barıştılarsa getirmiştir belki..
umarım rastlarım fragmana nasıl bir bölüm olacağını çok merak ediyorum..

Boran&Sila
18-01-08, 13:24
Fragman cikmis bu sabah gördümmm:happy0064

Bi kac kiz vardi yeni oyuncular galiba bitanesi boranin sevgilisi:icon_whis

Yoshym korkinin basina tencere gibi birsey vuruyordu,korkide yere düsüyüor...ufff umarimm yine hafizasi gitmez:)

Kudret amcacik bir bayanla cafede korki tarafindan görülüyor..korkiyle kudret kavga ediyor sanirim:icon_whis

Cok güzel bir YOhsy korki sahnesi vardii...yoshym korkinin kucagini zipliyoo:happy0064

suan aklimda kalan bunlar yeni bölümü merakla bekliyorumm:happy0064

yasecey
18-01-08, 13:37
bende bu özetin gerçek olabilceğini düşünerek bi yorum yapayım..
herkes evliliklerini hayal ediyormuş, gülçinle mert nasıl acaba:icon_whis:img-blush
bence boranın sürprizi manken sevgilisi olabilir.Ben öyle düşündüm yani.Eğer barıştılarsa getirmiştir belki..
umarım rastlarım fragmana nasıl bir bölüm olacağını çok merak ediyorum..

ben gördüm fragmanı ayşegül gülçinle mert çok şekerdi mertin bıyığı vardı o evlilik hayalinde birde elinde bebek sarışın ağlıyordu gülçinde uyuyordu sanırım merte kalmış çocuk sonra korkutla yasonunkinde yasonun saçları siyahtı peruk takmışlar galiba yanlış görmediysem ya da o yasoysa korkinin yanı yanı başına oturuyordu işte :D
emrenin boynunda ruj izi var cemre böyle çevirip bakıyordu evlilik hayalleri bunlardı erenle barışı göremedim:img-polic

sonra evet boranın sevgilisi gelmiş sarışın bişey bora kızı bırakıp gidiyor çocuklar şaşkın bakıyorlardı:img-yes:
yaso korkinin kucağına atlıyor sonra koltukta oturuyorlar korki yasoyu öpmek istiyor yaso kaçıyor sonra yasemin mutfakta kızların evinde korkutun başına tavayı geçiriyor korkut bayılıyor edoşun anlattığıu gibi hafıza gitmez berk beyefendi dönmez inşallah :)

hımmm sonra heyyyt:happy0064:happy0064
korkut napolyonu esmer bir kadınla görüyor böyle samimimler korkut böyle kötü kötü bakıyor sonra kudrete arkasını dönüp gidiyor kudret var bu bölüm:happy0064:happy0064 vay napolyon vay:dito

sonra evet iki kız vardı kimler bilmiyorum neyse
başkaa alev bernaya tokat atıyordu hımmm başka hatırlamıyorum zaten bugün bol bol gösteririler umarım millet cumartesi olduğunu iyice anlasın artık hadi görüşürükbye

yorumları görelim dizi bitmiyor millet böyle haberlerde eklemeyin lütfen

aysegul_90
18-01-08, 14:49
Yağmur Ablacım çok teşekkür ederim anlattığın için valla sayende fragmanı görmüş kadar oldum
ne diyelim bu bölüm de güzel olacağa benziyor..reytinglerimiz düzelir biraz inşallah..bir de herkes 2008'e kadra anlaşmaları var diyor ama bn sadece reytinglere bağlı olduğuna inanıyorum.Çünkü barışın(erman burmalı) bir röportajında şöyle bir konuşma geçmişti:

Ne kadar daha devam edecek dizi?

O tamamen reytinge bağlı olan birşey.Reytingler iyi gittiği sürece biz bu işe devam ederiz(heygirl ocak sayısı)

gfbuse
18-01-08, 15:34
SeLam herkese....
Edacım Fragmanı anLattığıın için çok sağoL =)
Bende ba$Ladım $imdi nöbete umarım görürüm :)
Yoshy&korkut sahnesi warmı$ cok sevindim cok :img-in_lo
Dediğin gibi umarım Korkimin haFıza yine gitmez acaba nie vuruo Yoshym.. :D
NapoLyonda warmıs bu böLüm..oh oh süper her$ey :happy0064

( : ReBeLs : )
18-01-08, 15:58
Barış’ın evlenme teklifi, Eren’i oldukça şaşırtmıştır. Ama asıl şaşırtıcı olan, Eren’in Barış’a verdiği cevap olur! Barış’ın Eren’e evlenme teklif etmesi, kızları da heyecanlandırır ve gelecekteki muhtemel evlilikleri üzerine hayaller kurmaya başlarlar!

Mert ve Emre Bora’yla dalga geçmek için onu spor salonuna çağırır, ne var ki Bora büyük bir sürpriz yaparak çocukları şaşırtır. Spor salonuna gelen beklenmedik bir misafir, çocukların şaşkınlığını bir kat daha arttırır!

Bu arada kızlar, Bora’yla gittikçe daha da yakınlaşmaktadır. Eren’le fotoğraf çeken, Gülçin’le alışverişe çıkan, Cemre’yle dertleşip temizlik yapan ve Yasemin’le samimiyeti arttıran Bora, çocuklar için tehlike oluşturmaya başlar!

Barış, ikramiyeyi almak üzere Ankara’ya giderken, herkesin merak ettiği tek bir konu vardır: Acaba para Barış’ı değiştirecek midir?

Kızlar, bir yandan da sınavlarla boğuşmaktadır: Suzan’ın yılbaşı hediyesi olarak yapmaya karar verdiği kurtarma sınavı, hiç de bekledikleri gibi gitmez! Korkut, Yasemin’i Sanat Tarihi çalıştırırken, samimiyetin dozunu fazla kaçırınca, Yasemin’in tepkisiyle karşılaşır. Ardından gittikleri kafede, tesadüfen karşılaştıkları manzarayla şok olurlar!

Erol, Suzan ve Anuşka, Rusya’dan gelen iki akademisyen bayanla buluşmak üzere, bir otele giderler. Ama yanlışlıkla Erol, otelde başka amaçla bulunan iki Rus kızını akademisyen kızlar sanarak, konuşmaya başlar. Anuşka ve Bayan Berbatov ise, otelde takılmakta olan iki adamın aşırı ilgisi karşısında ne yapacağını şaşırır. Herşey polisin oteli basmasıyla daha da karışır ve hocalar nezarete düşerler! Olayı duyan kızlar, Bayan Berbatov ve Anuşka’yla dalga geçmeye başlar, ancak onlar da şok bir baskınla neye uğradıklarını şaşıracaklardır!

Sonunda Barış Ankara’dan döner ve herkesi kafede toplayarak kimsenin beklemediği ve herkesi şok edecek önemli bir açıklama yapar!

kaynak: dizifilm.com

gfbuse
18-01-08, 16:04
( : ReBeLs : ) (http://www.dizifilm.com/forum/member.php?u=110403) arkadasım sağolsun fragmanı izledim netten :img-wink:

çok mutluyum baya sahneleri war benimkilerin:img-in_lo
yasemin korkutu calıstırırken samimiyeti artırıolarmıs ve yoshym sinirlenio o yüzden vuruo heralde:) süper olcak o sahne süper......:img-in_lo
borada kızlarla baya samimi hadi hayırLısı :)
alev bernaya tokat atıodu..walla süper :img-yes: korkim kudreti basıo esmer biriyle :) üvey annemi geLio acep :) evLiLik hayaLleride süperdi..mertin eLinde bebekk falan :) herşey güzel ya...:happy0064

-şEkEr-
18-01-08, 18:57
vay be süper evlilik hyalleri flan çok iyi oldu böyle ben dizilerde hayal ve rüya moduna bayılırım

ben bilirim barışı çok saftır o arkadaşlarını sever herkesle paylaşır yada ihtiyaç sahiplerine verir

ne yani napolyon birisiyle mi birlikte yok artık inanmam:)

anlaşılan bu bölüm gene albüm hazırlıkları yok çünkü ortada burakta yok gelsin artık özledik onu hem onun gelmesi diziye reyting kazandırır

ben 3 4 hafta önce dizimiz daha 1 ay var dedim çünkü biz 30. küsür bölüme kötü reytinglerle gelmişiz bu satten sonra reyting yüzünden bitireceklerini sanmıyorum
eğer ekip bu işten keyif alıyors bence pek bir sorun yok demektir
zaten reklamda alıyormuşuz yani pek paraya ihtiyacımız yok

fafak37
18-01-08, 21:19
( : ReBeLs : ) (http://www.dizifilm.com/forum/member.php?u=110403) arkadasım sağolsun fragmanı izledim netten :img-wink:

çok mutluyum baya sahneleri war benimkilerin:img-in_lo
yasemin korkutu calıstırırken samimiyeti artırıolarmıs ve yoshym sinirlenio o yüzden vuruo heralde:) süper olcak o sahne süper......:img-in_lo
borada kızlarla baya samimi hadi hayırLısı :)
alev bernaya tokat atıodu..walla süper :img-yes: korkim kudreti basıo esmer biriyle :) üvey annemi geLio acep :) evLiLik hayaLleride süperdi..mertin eLinde bebekk falan :) herşey güzel ya...:happy0064

turşu haketmişti yasemin bırak onu beni al :P :img-hyste
kudret amcamda paraya kıyıp çapkınlığa çıkmış hayret zamparalığa vermiş kendini
Alev çoktan atacaktı o tokatı geç kaldı biraz ama olsun...Evlilik hayalleri tam bir komedi o sahneler insanı gülmekten öldürür
bölüm güzel olacak inş izlenme oranıda iyi olur...

hepsi_on
18-01-08, 21:39
MANKEN-OYUNCU MERAL KAPLAN KÖTÜ KADIN VE APTAL SARIŞIN ROLLERİNDEN SIKILDIĞINI AÇIKLADI.

Konuk oyuncu olarak girdiği 'Hepsi 1' dizisinde yapımcıların kalmasını istediği Kaplan, sırf bu imajı yüzünden ayrıldığını söyledi. Kaplan, 'Kötü kadın ve aptal sarışın rolleri üzerime yapıştı. Sarışınlığıma veda edip imaj değişikliğine gideceğim' dedi. (Gecce.com)

galiba sevgiden kurtulmusuz :img-yes:

ece_25
18-01-08, 21:54
arkiler şimdi fragmanı gördüm sesli olanı
yane sanırım yarıdan yakalayabildim hemen anlatam
cemre emree disipline gitmişim we bursum tehlikede dio
bora yanındaki sarışına spor salonunda bn sna her şeimi werdim sn ise bni aldattın dio dierleri de ona bakıo
korkut babasıyla tartışıo babası alırım ayaımın altına dio korkut da aldın ztn dio
sonra erenim gülçin cemre yasemine bakıp berbatovu taklit edio
emre ve barış boraa bişi soruo barış emree bırak fakirler ne bilsin io we gülüolar
berbatov gülçinin teyzesine(untuum adını) bişiler dio anlamadım sonunda dio ki kızları bni taklit ederken buldum
eren barışa cafede otururken sn naptın barış dio ama orda barışı göstermio öle bitio işte
zaten o video sitesine de erişim mahkeme kararıyla engellenmiş bişi de izliemiioz neyse kızlar rep werirsiniz artık:d

alara691
19-01-08, 09:31
slm arkadaşlar biraz önce tekrar vardı başlarını kaçırdım ama sonlara doğru izledim aslında cumartesi geç saate alınması beni çook üzdü geç saatte dizi izleyemiyom inş.. böle tekrar verirler hiç olmazsa tekrarlarla izlemeye çalışırım fragmanıda izledim güzel bir bölüm olacak:)

merwik
19-01-08, 10:21
mrb arkadaşlar merve ben 19 yaşındayım (ptesi 20 olcak :P) aranıza yeni katıldım sayılır... sizlere birşey sormak istiyorum hepsi 1 dizisindeki bora nın gerçek hayattaki ismini biliyormusunuz acaba? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...

Boran&Sila
19-01-08, 10:57
Selam Arkadaslar;)

( : ReBeLs : ) özet icin tskler;)

Korkut, Yasemin’i Sanat Tarihi çalıştırırken, samimiyetin dozunu fazla kaçırınca, Yasemin’in tepkisiyle karşılaşır. Ardından gittikleri kafede, tesadüfen karşılaştıkları manzarayla şok olurlar!

bu sahne kesin süper olucak...zaten fragmanda korki yasemini öpmeye calisiyoduuu:) Belkide oyüzden yoshy kafasina geciriyordur =)

KAfeye gittiklerinde bence kudreti bayanla görürler artik:icon_whis

Bu bölüm süper olur bence yaa...evlilik hayalleri felann:happy0064

Sesli fragmani daha görmedim...:icon_whis

gfbuse
19-01-08, 12:40
büyük gün geldi :happy0064
çok heyecanlıyım walla...şu yoshy&korkut sahnesini cok mrk ediorum :)
gerçekten süper olcak komik ve eğlenceli :img-yes:

Merve hoşgeldin aramıza....Boranın adı Burak sarımoLa :img-yes:

benimsin
19-01-08, 15:43
fragmani gördüm ya boranin sewgilisi geliyor galiba cocuklar nasilda sasiriyorlar
oh be boranin bozuk olmadi anlasildi artik yaww sewindimm
bence bora ve cemremin arasinda biseyler olsa cok sewinirim cünki emreyi hic sewmiyorummm

bugün hepsi1 var:D:D:D

PRinCesS_Mm
19-01-08, 18:34
FragmanI GÖrdüm...
kIzLarIn EvLiLik HayaLLeri Cok Komik Ya..
Cemre Garibim ALdaTILma HayaLi kuruO..emRenin bOynunDa Ruj iZi...:D
MerT'te krO Gibi :) bIyIk BebeK FaLan...
KorKuT FazLa iLeri GiDinCe TavayI yiyO KaFasIna :)
kOriDorda Emre Cemreyi GösteriOLardI..artIk BarissinLar..
Cemre & Bora iki TemizLik manyaKLarI TemizLik yapIoLardI..
BoranIn SevGiLisi SarIsIn BiseyDii..bizimKiLer SaskIn SasKIn BakIoLardI...:)
MerT Emre BeraBer doLasIoLardI...(:
GüzeL bi BÖLüm oLcaKk KeSiin...(=

gfbuse
19-01-08, 19:44
YakLasık 1 saat kaLdı..
bende heyecan arttık off :) süper bi böLüm bizi bekLio yine....
yoshymide özLedim yaw :img-blush umarım cok sahneler olur :img-yes:
cemre-emre sahneside olsun barıssınlar artık bıktım! :)

yasemin-1990
19-01-08, 19:59
evet büyük gün geldi:happy0064:happy0064 heyacanla bekliyorum

yoshy ve korkut sahnesini merak ediyorum .. erenin cevabının hayır olacağından eminim daha gencim diyecğini düşünüyorum:img-wink:

inşallah bu haftaki reytingler gzüel olur herkez izlesin lütfenn:good::good:

gfbuse
19-01-08, 21:38
eheh evLiLik hayaLLeri çok komikti :)
cemreninki özeLLiklee baya güzeldi..emre aLkoLik falan :)
GüLçininde bebeği iLk gün düşürmesii :D:D
dizi güzel başLadı hadi bakaLım bye

fafak37
19-01-08, 22:10
Evlilik hayalleri baay güzeldi özellikle cemre-eren-gülçin hele gülçinin ilk gün bebğini sakarlığı yüzünden elinden düşürmesi =)
Spor sahneleride güzeldi özellikle borayla dalga geçerlerken onun yaptıkları ve aniden sevgilisinin gelişi herkesin ağzını açık bıraktı.
Barış ikramiyeyi alıcak bakalım napıcak...
Tasemin turşuya güzel vurdu aferin bende ortadan kaldırmaya gideyim bari :img-hyste
Anlaşılan turşunun tuzu azalmış tadı bozulmuş tuz eklemek lazım :)

gfbuse
19-01-08, 22:41
Yoshy&korkut sahnesi baya vardı....Ahmet abimin eLLerine sağLık sonunda duydu bizi :) hem çok komikti hemde biraz kötüydü..korkutun babasını yakaLaması :icon_sorr ama yaseminle mutfaktaki sahnesi süperdi..:img-in_lo
sanki bu böLüm çabucak geçti gibime geLdi.....
neyhse süperdi herşey :img-yes:

charmedmaa
19-01-08, 22:45
bizde bölüm bitti süper di yaa baris parasinlan kizlarin ve mertin eviniin tapisini aldi ve onlara verdi yani hediye verdi süppper ya barisa zaten ancak bu yakisir

ya dedim size eren heneb evet denez daha cok genciz felan der ay´ni dedim gibi oldu ya

neyse rüyalar süper di yaa gülcinin ki süperdi mert biyiikli felan

ayyyy cemrenin panzeri taklit etmesi süper ya gülmekten patlasdim yaa sesi ayni panzerdi bence

ya benim tam anamadim icin disipiline gidmek nedemek yani baska bir okul gibi yere mi gidoyrlar???..........

fafak37
19-01-08, 22:49
Kudret amcama maaşallah hatunu almış yanına öpüp duruyor :P
Bora Cemre Uyuşuyor bunlar düşük ihtimalde olsa çift olabilir.... :icon_whis
Erol-Anuşka-Panzerin yanlış kişiler yanında olmaları komikti... Hele erolun kızlarla diyalogları..
Basılma sahneleride komikti ben akademi müdürü Erol Güven bende matematik profesörü... :img-hyste

fafak37
19-01-08, 22:56
panzer kızlara fena patlıycak hele cemre-erene taklitlerden dolayı...
nezarethane sahneleri göstermediler gösterseler süper olurdu....
Panzer gözlüyor ve girdi odaya kızlar ayvayı yediler....
Disipline verecek Yasemin hariç galiba.... neyse yasemin kurtulsun gerisi mühim değil... :happy0064
Ve yaso hariç diğerleri the end.....

tatli_kizim
19-01-08, 22:58
ayy bu bölümde Yoshi & Korkut Sahnesii Cokdu ya,,:D:D

bizi duydular senaristler sanirim..:D muhaha..:)

cok tatlilardi..Hatta korkut yoshi öpmek istedigi sahnesii mükemmeldi..

Keske Öpebilseyd..GeRcekten Cok RoMaTiCc olurdu ya,:):)

gfbuse
19-01-08, 23:01
ewet ewet o sahne süperdi....
keşke öpseydi korki Yoshymii :) neyhse saolsun Ahmet abim duydu bizi bu sahneLer bana yeterde artar biLe:D
cemrede süper takLit yapıomuş yani:) aferim bnm Yasoma akıLLı kız ba$ka oLuo iştee :P :)
cemre-emre sahnesi war die sevndm ama güzel bişe olmadı neyse bakalım nasıl bitcek...

herkese ii yorumlar bye

gfbuse
19-01-08, 23:13
wayy barış beye bak :) iyi yaptı walla kiradan kurtardı kızları ve merti =)
beklemiodum bu kadarını helal olsun :)
güzel böLümdü...umarım reytinglerde güzel gelir..
herkese ii geceler bye

fafak37
19-01-08, 23:16
En Güzel Genç Kız....
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )
En Güzel Sahne....
En Kötü Sahne....
En duygusal Sahne..
En Komik Sahne...
En İyi Rol Yapan...
En Kötü Karakter.
En İyi Karakter...
Dizide olmasını İstedikleriniz...
Dizide olabilecek birliktelikler...

Herkese İyi Geceler ve İyi Yorumlar....

fafak37
19-01-08, 23:20
wayy barış beye bak :) iyi yaptı walla kiradan kurtardı kızları ve merti =)
beklemiodum bu kadarını helal olsun :)
güzel böLümdü...umarım reytinglerde güzel gelir..
herkese ii geceler bye

aynen ruh ikizim iyi yaptı evi almakla herhalde kendinede biyer almıştır ailesi için bakalım cezaları ne olacak Yasemi kurtuldu ya o bana yeter :img-in_lo
Panzer haklı bu tahammül edilemez bi suç artık katlanacaklar....:img-yes:

-şEkEr-
19-01-08, 23:52
En Güzel Genç Kız....alev ve gülcünüm
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )ağır baba mert
En Güzel Sahne....çağlayla boranın sahnesi:img-pilot
En Kötü Sahne....napolyonu hiç affetmiycem:icon_whis
En duygusal Sahne..çağla ve boranın sahnesi zavallım
En Komik Sahne...gülçin hayali:):)
En İyi Rol Yapan...alev ve mert
En Kötü Karakter.napolyon bu hafta yptığı çok normalmiş
En İyi Karakter...bora
Dizide olmasını İstedikleriniz...daha gerçekçi senaryo yani mantık haaları
Dizide olabilecek birliktelikler...gülçin ile mrtin olmıyacağı kesin

fafak37
19-01-08, 23:59
En Güzel Genç Kız....Yasemin
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )emre
En Güzel Sahne....Yaseminin Turşuya vurması
En Kötü Sahne....napolyon kudretin çıtır hatunla olan sanesi
En duygusal Sahne..çağla ve boranın sahnesi
En Komik Sahne...gülçin-cemre hayali
En İyi Rol Yapan...yasemin-zeyne p=)
En Kötü Karakter.kudret amcam
En İyi Karakter...bu Bölüm Bora
Dizide olmasını İstedikleriniz...aşk ayrılıkları olmasın...
Dizide olabilecek birliktelikler...füsun-erol/bahadır-panzer...

yasecey
20-01-08, 00:05
bu bölümde çok güzeldi beğendim =)

nerden başlasam bilemiyorum şöyle yapayım ;

yaso-korkut çok şekerlerdi bir defa evlilik hayalleri balayı diye F1 e gitmeler felan çok tatlılardı ayrıca sanat tarihi çalışırken ki halleride güzeldi canlarım benim ama tavayı yiyince korkut hakkaten yoshy gibi korktum bende birde yaso demez mi vesikalık fotoğraf gibi kaldı çocuk :img-hyste
eren-gülçin-cemre hımmm onların evlilik hayalleride güzeldi bende gülçin ve cemreninkini beğendim e tabi ereninki ayrı iyiydi fil almış yahu yuhonto:img-hyste hele hele maça gitcem şu yeni aldığım takımın maçı real madrid deyince barış ben ayrı koptum bill gates felan çok iyilerdi cemre-emrede güzeldi dur gitmeden bir viski getir felan ah Ahmet abim benim yasen olmasam kim güldürücek gülçin-mert zaten baştan kopuş o bıyıkları görünce ben bir çizgili pijamayla beyaz atlet yoktu onlarda olsa tamdı mertin hali :img-hyste
çocuk çok şekerdi yirim aynı gülçin mert diyor ki anası gibi bağırıyor hehehe...

barış sonunda aldı parayı oh:)
yalnız barış değişmez inşallah merte inceden ayarı verdi ama bekliyoruz evleri almasına bişey demiyorum iyimiydi yani iyidi evet ama neyse gelecek hafta yapalım bulun yorumunu
borammmmm.... yine muhteşemdi o yerleri sildiği yerler hele bu çocukta şeytan tüyü var keşke gerçek olsa üst katına talibim :D sevgilisinede iyi posta koydu ohh olsun o kıza:hıh

azgın teke olayı :
işte bittiğim andır:img-hyste
kaç kere öptün amca bir dur yahu zavallı korkut ah napolyon oğlundan beklerdim senden beklemzdim evde bekleyen kadına yazık yahu yazıklar olsun :D
kızda hakkaten oğlunun yaşında yani zaten daha büyük beklenmezdi katılıyorum cemroşa yaş farketmiyo hepsi aynı bir bora başka:img-in_lo

anuşka bizden suzan hanım mama? olayı:
bu da ayrı kop kop durumdu beğendim bu sahneleride cüzdanı nasıl yürüttü bakın ibret alın heyyttt bahadırsız asla :img-hyste
anuşkayla berbatova yazık oldu polisler bastı felan :img-polic
cemre ve erenin taklitleri güzeldi özellikle cemre çok iyiydi gülçinde çok şekerdi amaaaa yaseminim canım benim canım benimmm:)

zeynebi füsun gelecek bölüm evlatlık alma işlemine başlar artık yeter yani harap olacak çocuk =(

sanırım bu kadar daha aklıma gelirse ilave ederim

son olarak;

En Güzel Genç Kız....yasemin ve eren
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) ) korki tabiki hehhe bora ve de
En Güzel Sahne....hımm yaso-korki sahneleri sonra kızların panzeri taklit ettikleri sahnede güzeldi bayağı vardı yahu
En Kötü Sahne....yoktu
En duygusal Sahne..kudret nayır nolamaz
En Komik Sahne...hımmm komik ? cemrenin panzer taklidine güldüm ereninkide güzeldi haklarını yiyemem birde bora ağırlığı kaldırınca diğer oğlanların yüzlerindeki ifade(sizlik)
En İyi Rol Yapan...yaso-ero-korki-bora...böyle gider ( ben öğrenciler için konuşuyorum hocalara laf yok )
En Kötü Karakter...berna
En İyi Karakter...korkut-bora-yaso
Dizide olmasını İstedikleriniz...bora devamlı oyuncu olsun =D
Dizide olabilecek birliktelikler...panzer-eröl (sevinürük)

şafakcım teşekkürler

çıkmak zorundayım iyi geceler dilerim=)

sarıseren
20-01-08, 00:55
Bölümün geçen hafta olduğu gibi hepsini izleyemedim.Yine tekrarını izlicem artık:icon_sorrİzlediğim kısımlardan:

Yoshy ve Korkut'un sanat tarihi çalışırlarkenki halleri harikaydı:img-in_loÇok abartılı bir sahne olmadı ama onları böyle görmek de çok güzel:img-yes:Sonunda Korkut tavayı kafasına yedi (biraz da haketti:D).Ayrıca Yasemin'in evlilik hayali süperdi :img-hyste

Barış'ın iki evi de satın alması çok hoştu.Cidden kızları ve Mert'i büyük bir yükten kurtardı.Bi de evlilik olayı noldu ,ben onu hepsini tam izleyemediğim için anlamadım.Biri anlatabilir mi:img-help:

Bora da çok şekerdi.Gülçin'le alışverişe çıkması,Cemre'yle yerleri temizlemesi...:D

Cemre,Eren ve Gülçin'in disipline gitmesi bence iyi oldu:)Çünkü Suzan hocayla çok dalga geçiyorlardı.Yani hakettiler:icon_whisAyrıca Yasemin'in bu işe karışmaması beni sevindirdi:img-wink:

Daha da pek fazla yorum yapamıyorum.Dediğim gibi tam olarak izleyemedim:img-blush

Herkese iyi yorumlarbye

ozlem_1905
20-01-08, 10:09
En Güzel Genç Kız....yasmen
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )pos bıyıklı mert:)
En Güzel Sahne....anuşka bizden suzan mama?sahneleri:)
En Kötü Sahne....ıyy flashbacklerr tabiiki çok sıkıldımm
En duygusal Sahne..bu bölüm pek yoktu:)
En Komik Sahne...cemrenin evlilik hayali:img-hysteözellikle emrenin"azar işitmesek"demesi:img-hyste
En İyi Rol Yapan...korky
En Kötü Karakter...berna
En İyi Karakter...iyilik meleği eren:)
Dizide olmasını İstedikleriniz...hep böyle komedi olsunn
Dizide olabilecek birliktelikler...korkut ve ben(her an diziye atlayabilirim):img-hyste

tatli_kizim
20-01-08, 10:57
]En Güzel Genç Kız....Eee tabiki YosHy =) :img-in_lo
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )KorKut taabiki yaa..=)
En Güzel Sahne....Tüm Korkut & YaSo Sahneleri..=)=) Bide su Evlilik HaYalleri SÜpErdi..=)
En Kötü Sahne....Korkutun babasi Siz NaPolyon diyorsunuz herhalde..=)=) Napolyonlu olan Sahneler..=) :)
En duygusal Sahne..BORaya cok üzzüldüm..Bora & CaGla Sahnesi
En Komik Sahne...Ya Su evlilik hayaller yaptilar ya bizim kizlar..=)=) güclin & CeRMenin hayallerine cok güldümn..=)
En İyi Rol Yapan...Hep Söylemisimdir..YaSo ve Eren // CeMre =)) Veee Süpermanim KoRKy ;D
En Kötü Karakter.AlEv diyemiicem artik..=) BERNA!
En İyi Karakter...KorKY :img-in_lo
Dizide olmasını İstedikleriniz...KoMEdi iste BÖyle DeVam EtmEsi..=)=) ve ve ve =)
Dizide olabilecek birliktelikler..him..düsünemm baqamm :) BaHadi Hoca & FüSun..=)

Ayrica arkadaslar bu bölümde Eren & baris basbasa sahneleri hic yokdu..:sad53:

sarıseren
20-01-08, 10:57
Sabah tekrarını izledim.Ama gene başını kaçırmışım:img-cray:
Böylelikle izleyemediğim -bazı- kısımları izlemiş oldum:img-pilot

Korkut'la Yasemin'in sahildeki sahneleri çok güzelmiş:img-in_loBen onu görememiştim:icon_sorrAyrıca Kudret Bey de maşallah genç kızla:icon_whisOndan hiç böyle birşey beklemezdim.Bayağa şaşırdım:)

Eren'le Gülçin'in evlilik hayallerini yine göremedim ya...Dün akşam Cemre'yle Yasemin'inkini görmüştüm zaten.Yasemin'in hayali harikaydı:img-hyste

tatli_kizim
20-01-08, 11:09
Sabah tekrarını izledim.Ama gene başını kaçırmışım:img-cray:
Böylelikle izleyemediğim -bazı- kısımları izlemiş oldum:img-pilot

Korkut'la Yasemin'in sahildeki sahneleri çok güzelmiş:img-in_loBen onu görememiştim:icon_sorrAyrıca Kudret Bey de maşallah genç kızla:icon_whisOndan hiç böyle birşey beklemezdim.Bayağa şaşırdım:)

Eren'le Gülçin'in evlilik hayallerini yine göremedim ya...Dün akşam Cemre'yle Yasemin'inkini görmüştüm zaten.Yasemin'in hayali harikaydı:img-hyste

Evet canim YaSo'un hayalii müthiiiisddii yaa...:img-in_lo baLayi feelan cok HOsDu :img-wink:

KudRet AMcA gercekten cok abartmis..=)=)
Korkutun bu cümlesine baildim orada " Yada benim bilmedigim bir kardesim var" :):) dedi ya hani..=)=) :happy0064

*Nesli*91
20-01-08, 11:10
Merhabalarrr

cooktan beri yazamamistim bu basliga
dün aksam cook güzel bir bölüm izeldim gercekten kizlarin hayal evlilikleri süperdi en komigide gülcininkisiydi yine zeynep hallediyor isleri yoshym ve korkutunkiside normal evliliklere benziyordu hihi korkutum bu bölüm cook üzüldü yaww kudret amcadan huic beklemezdim böyle seyi ama afferim korkime nasilda konustu babasiyla o karda yürüdükleride süperdi bayildim ve evdeki sahneyi unutmamak gerekir ben bi an eski korkut olcak sandim ya yanilmisim tühh ....emre yine aff diliyor dilesin dilesin belki cemre affeder displine gitcekelr ya belki emre bisey yaparda barismaya bi adim atmis olurlar ya aleve inananamadim ben ya gercektende iyi olmak istyior neysee ikiside yalniz bi ara öyle takilirlar sonunda barisin niye öyle bisey yaptigini anlamis degilim neysee !!

En Güzel Genç Kız....Yasemin
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )Korkut
En Güzel Sahne....Yasemin ve korkutun evdeki sahneleri
En Kötü Sahne....Korkutun babasini cafede gördügü sahne
En duygusal Sahne..çağla ve boranın sahnesi
En Komik Sahne...gülçinin hayali cook komikti
En İyi Rol Yapan...yasemin-korkut
En Kötü Karakter.kudret amca
En İyi Karakter...bu Bölüm Bora
Dizide olmasını İstedikleriniz...aşk ayrılıkları olmasın...
Dizide olabilecek birliktelikler...yook..

Anket icin tesekkürler !!

tatli_kizim
20-01-08, 11:13
ha bu arada..:)
bu bölümde kizlar cok büyük bir yalnis yapmisdi..Yani ben pek yakisdiramadim..=)

Hani Kizlar..YosHy degil..:) gülcin // eRen // Cemre BaYan BeRbatOv ve ANuSkanin taklitini yaptilar ya..Yani..Tamam komikdi itiraf ediyorum ama bayan BeRbatov'un yerinde hickimse olmakk istemedii vallahi o durumda..ReSMen dalga gectile Bizim kizlar..:):)

Ama Ereni kutluyorum buradan..:)

anuskayi iyi Taklif yapmis..Konusmasi feelan...Number 1!!! :img-wink::img-wink:

cimcime_7297
20-01-08, 11:16
akşam ki bölüm yine güzeldi...en çok duygulandığım sahne barışın evin tapularını erene ve merte vermesiydi.açıkçası böyle bir şeyi beklemezdim barıştan.ama çok iyi yaptı....

*Nesli*91
20-01-08, 11:17
ha bu arada..:)
bu bölümde kizlar cok büyük bir yalnis yapmisdi..Yani ben pek yakisdiramadim..=)

Hani Kizlar..YosHy degil..:) gülcin // eRen // Cemre BaYan BeRbatOv ve ANuSkanin taklitini yaptilar ya..Yani..Tamam komikdi itiraf ediyorum ama bayan BeRbatov'un yerinde hickimse olmakk istemedii vallahi o durumda..ReSMen dalga gectile Bizim kizlar..:):)

Ama Ereni kutluyorum buradan..:)

anuskayi iyi Taklif yapmis..Konusmasi feelan...Number 1!!! :img-wink::img-wink:

Haklisin cnm bende onu yakistiramadim
ama yoshym tabikide bisey yapmadi gercekten bayan berbatov coook kötü hissetti kendini valla ya aslinda üzüldüm ben aynen cnm ya eren cooook iyi oynadi anuskayi ya bayildim cemrede bayan berabtovu öylee !!

gfbuse
20-01-08, 11:18
herkese seLam...
Bu sabah tekrarı wardı kaLktım yine izLedim..çok güzeLdi :img-in_lo

En Güzel Genç Kız....SoruLurmu hiç :) Yoshym-Yoshym-Yoshym :img-in_lo
En Yağuşuklu Erkek... tabiki korkii :img-in_lo
En Güzel Sahne....Korkut-Yoshy sahneLeri..:img-in_lo eren ve cemrenin takLit sahnesi:)
En Kötü Sahne....korkutun babasını görmesi..
En duygusal Sahne..bora&çağla sahnesi..
En Komik Sahne...takLit sahnesi süperdi :D
En İyi Rol Yapan...Yoshy-Korkut-Cemre..
En Kötü Karakter...Berna!
En İyi Karakter...Korkim-Yoshym
Dizide olmasını İstedikl