Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-9)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ÇAKIL85
20-11-07, 18:10
Önceki başlığın mesaj sayısı 1250yi geçtiği için kapatılmıştır.

Önceki başlığa buradan ulaşabilrsiniz

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=35573

8.Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve bağırmak bir saygısızlık örneğidir, bu yüzden bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden düzenlenir ya da silinir.

14. Açılan konuyla alakasız yazılar, sadece gülümseme, aşırıya kaçan görüş ifade edici uzatmalı harf kullanimi ve resimleri alıntı yapmak yasaktır.

Bu kurallarda belirtilen 'konuyla alakasız yazılar' kapsamı içine kişisel sohbet mesajları da sıklıkla girmektedir.

21. Forum içinde yeni bir konu açarken, bir konuya cevap yazarken kullanılacak karakter kalınlığı 1punto veya 2 punto olmak zorundadır. (2 Punto standarttır, 3 ve 4 punto ile yazılmış mesajlar uyarılmadan silinecektir.).

24. Yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede Renkli Yazı ,Yazı Tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir.
25. Site yönetimi özel durumlarda tüm yazıda renk kullanabilir. (Duyurular, İkazlar gibi)

Son iki kural birbirini tamamlamaktadır. Site yönetiminin duyuruları dışında yazısının tamamı renkli ve tamamı kalın (bold) mesajlar forumda üyeler tarafından sıkça kullanılmakta yani kural ihlali yapılmaktadır. Bundan sonra bu tip mesajlar uyarı bırakılmadan silinecektir.

İyi yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu

KübraYasemin
20-11-07, 18:15
Yeni baslIk hayIrlI ugurlu olsun hepimizeee

Insalllah Gülcin ve Mertin arasIni b u baslIkda düzeltiriz insallah.

Sonra Eren ve BarIsIn arasI insallah acIlmaz..

Yasemin ve Korkut süper gidiyor böyle kalsIn.

Ve Cemre ile Emrenin arasInda insallah o Sevgi girmez.. )= amin..

Korkut-Yoshi
20-11-07, 18:55
bence özet
en gec persembe gelir:img-wink:
fragmanda cuma bende cok merak ediyorum
bakalim neler olucak ama yoshy-korkut
iliskisinde bisey olmaz olmasin zaten
o kadar bekledik:img-wink:

gfernylety90
20-11-07, 18:59
yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar!!!

valla broş konusuna benim de cnm sıkkın bir çoğunuz gibi kızlar suzan hocaya sölemezler bence barışın çantasında bulduklarını ama eren ve barış bu konuda tartışabilirler umarım alevin yaptığı ortaya çıkar biran önce:img-yes:

diledikleri dileklerden bahsetmiş arkadaşımız bencede mertin veya korkutunki gerçekleşecek gibi daha cemre ile emre evlenmez bence eh erenin dileği de gerçek olamadı gördük:icon_sorr inş. korkutumun dileği gerçek olur:img-in_lo

inşallah yarın özet gelir(umudum yok ama çünkü atv'ye geçtiğinden beri perşembe akşam üstü 5 buçuktan sonra ekliyor yağmurcum:img-wink:)

Korkut-Yoshi
20-11-07, 19:05
bencede persembe gelicek:img-wink:
insallah ask dolu korkut-yoshy sahneleri görürüz
ve artik mert ile gülcin barissin

gülşah_gkn
20-11-07, 19:16
herkese selam yeni bşlık hayırlı uğurlu osun hekese
ablamın niciyle giriyorum :img-wink:yeni bölümü çok beğendim acaba daha sonraki bölüm nasıl olacak çok merak ediyorum barışın çantasından aranan broş çıktı acaba eren barış hakkında ne düşünecek ve diğerleri ne diyecek barışa bir sonraki bölüm çok heyecanlı geçecek merakla bekliyorum.:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:

fafak37
20-11-07, 19:22
Yeni Sayfa hayırlı olsun çalışan bir insan evladı ve gelecek vaadeden bir muhasebeci olaraktan ancak gelebildim :D
Atvnin özelleştirmesine katılırsam kötü olur ona göre :D

Furkan Nerden çıkardın olum dede falan ne iş sendemi taraf değiştin noldu :hıh

şafak dede
işte buna gülerim şafak bey geçen banada trip atmış büyüğün olarak felan filan atlamasam üzülürdüm furkan olmasa zaten burası yaşayan ölülerin türkü gecesi gibin oliyiii...

bende birkaç şey söyleyim
inşallah kızlar broşu gizlice berbatovun çantasına atarlar bilemiyorum büyük bir ikilemde kalacakları kesin neyse inşallah barış üzülmez zavallıcık gerçek ortaya çıkarda nolucak bu barışın hali çok üzülüyorum bu çocuğa ben ona bakarım gelsin bakıcam ha alpide alsın gelsin

berna alevden beter çıktı birde kızın tipi kusura bakmasınlar konuşması felan beni benden aldı çok itici birşey alev hiç olmasa şekerim felan diyo iki dönüyo kısaca sevimli ah esra nerelerdesin gelen gideni aratımış hakkaten

füsun zeynebi evlatlık almasın alırsada bişey demem ama o ikisi yani geçen bölüm sahneleri beni pek çekemedi malesef üzülenler olmuşturda o çikilotayı fazla konuşturmasınlar bence

kudret gelsin inşallah bu bölüm vardır

neyse iyi yorumlar bekleyenim var uçuyorum

forum canlansın size sataşayımda :D Ne Dedesi :hıh okadarda büyük değiliz :D
valla ben sabah yorumumu yaptım gelecek bölümle ilgili tekrardan yazayım...
Gelecek Hafta şunlar olabilir.....
1)Barışın başı Broş yüzünden ağrımaya devam eder...
2)Berbatovla-Bahadır çekişmesi zevkli ve güzel sahneler olur...
3)Yasemin-Korkut aynen devam non-stop
4)Sevgi Emreye asılmaya devam eder Anuşkayı bilmem..
5)Füsun Zeynepi evlatlık olarak isteyebilir
6)Berna Alevden bıkar ve onu bırakır...
7)Kudret amcam ortaya çıkabilir ama bu Yasemin-Korkut için iyi olmaz...
8)Teo Gülçinle konuşabilir...
9)Füsun Mert-Gülçin için bişeyler yapabilir...
şakasına dedim tabiki sen bizim dedemizsin büyüğümüzsün bayramda elini öpmeye geliriz şafak dede tahminlerin güzel bencede buna yakın şeyler olur ama ahmet abi beklemediğin atraksiyonlara sokar kızları bence emre sevgiyi kullansın reklam,kızların klibi meshur olunca şuuutt teoda gitti yanlız ahmet abide ayar yok misafir oyuncular yatılı gibi gitmek bilmiyor adamların cıkısıda bir garip ortada gözükmüyorlar ayrılınca teo ortada yok oldu gözde sadece sesini duyduk reytingler iyi bakalım erenle barısın arası8 baya soguyacak barısda anuskayta yakınlasabilir sonradan düzelir gülçin mert olosun artık sırf merti sevdiğimden yoksa güloyu gözüm görmesin bu kadar şıpsevdi olunmaz yaseminle korkut bu bölümde mutlu gitsinler problem cıkmasın dişimi kıracam ahmet abi rekora gidiyor ya 1.5bölümüdür iyi gidiyorlar

Vay be Didem bile Dede diyo bize helal olsun valla :hıh
Birde ikizim,sırdaşım olacaksın....

Boran&Sila
20-11-07, 19:36
yeni basligimiz hayirli olsun:img-wink:insallah kurallara uyan bir baslik oluruz:img-cool2

bakalim gülcin ve mertin arasi nasil gelisicek....merakla bekliyorum...off özet ciksa bir anöncee yaa...meraktan catliyom....bros meselesi nolucak dört gözle bekliyorum...insallah eren ve barisin arasi bozulmaz:icon_sorr

YoShYÖzGe
20-11-07, 19:37
Yeni başlık hayırlı olsun:happy0064
Yoshym ve Korkutum:img-in_lo
Bizim baldan tatlı şeker çiftimiz bu bölüm yine harikaydılar:happy0064
Korudu beni aşkım:D

Korkut-Yoshi
20-11-07, 20:05
baldan tatlilar:img-wink:
tabiki kurtaricak bosuna mi süperman dioruz:img-yes:
insallah hep mutlu olurlar:P

KübraYasemin
20-11-07, 20:11
yeni basligimiz hayirli olsun:img-wink:insallah kurallara uyan bir baslik oluruz:img-cool2

bakalim gülcin ve mertin arasi nasil gelisicek....merakla bekliyorum...off özet ciksa bir anöncee yaa...meraktan catliyom....bros meselesi nolucak dört gözle bekliyorum...insallah eren ve barisin arasi bozulmaz:icon_sorr

evet bende merak ediyorum Gülcin ve Mert in arasI nasIl düzelecek ve düzelecekmi...

Özet insallah gelir en yakIn zamanda....

insallah bozulmaz eren ile barIs arasI insallah.

Biz nekadar herhalde insallah desekde bozulacak gibi geliyor bana...

*Nesli*91
20-11-07, 20:42
Merhabalar

öncelikle yeni baslik hayirli ugurlu olsun

özet daha gelmemis... ins. biran önce gelir

bizlerde bol bol yorumlarimizi yapariz ben en cook su bros

üzüdüm ins. biran önce bu iste cözülür gülcin ve mert

zaten iyi gidiyorlar onlarda barisip bütün ciftlerimizden güzel sahenler izleriz

ben bi giriim dedim simdide hemen cikiyorum yarin görüsmek üzere yarin bol

girerim hadi herkese iyi yorumlar !!!

KübraYasemin
20-11-07, 20:46
Merhabalar

öncelikle yeni baslik hayirli ugurlu olsun

özet daha gelmemis... ins. biran önce gelir

bizlerde bol bol yorumlarimizi yapariz ben en cook su bros

üzüdüm ins. biran önce bu iste cözülür gülcin ve mert

zaten iyi gidiyorlar onlarda barisip bütün ciftlerimizden güzel sahenler izleriz

ben bi giriim dedim simdide hemen cikiyorum yarin görüsmek üzere yarin bol

girerim hadi herkese iyi yorumlar !!!

Sana katIlyiorum cnm.

Simdi bros yüzünden E & B arasI acIlacak.

Alev ve Bernada ererler muratlarIna uyuzlar...

Insallah o bros olayI cözülür bir an önce. mutlu olur herkess.. (=

charmedmaa
20-11-07, 20:57
ya arkiler biliom cok alakasiz bise ama merak etim

25 bölümde gizlar aksam ates le sarki söyle mislerde bi yerde birisi yani kizdi ahh yandim yandim dedi
bence eren ama emin degilim siz bi baksaniz yani merak ettim sadece galiba gecekden azicik yandi

youtube da
Hepsi Bir 25.Bölüm // Kısım 7
6 dakika 30 yada 35 saniye de bi karsaniz sevinirim

KübraYasemin
20-11-07, 21:11
BarIs a cok üzülüyorum.

Alev ve BernanIn pisligin acIsInI cekecek simdi.

Tamam Alev aklInca daltonlardan intikam almanya deniyor ama insanlarI cok yaraliyorlar..

Ay Erene de kötü oldu olay simdi yazik yaaa. allah kolaylIk versin..

Antonidas
20-11-07, 22:29
evet arkadaslar 26 bölümde ne oalcak bolca tahminde bulunalım güzel bir bölüm olacagı kesin ama yavas yavas sıkıntılar da başlar broş olayı bir kaç bölüm kızların canlarını sıkar başka olaylar da çıkabilir ama lütfen problem cıakrsada sikayet etmeyin sonucta hayat her zamn güllük gülistanlık değil elbet problemler hem dizin izlenebilir kılmak için bu sorunlarında olması lazım ciftler ayrılabilir barısabilir bunlar olursada dizimize sahip cıkalım tamammı hemen galeyana gelmeyin önceki tecrübelerimden biliyorum ok ben kacar size bol yorumlar iyi geceler

fafak37
20-11-07, 22:38
evet arkadaslar 26 bölümde ne oalcak bolca tahminde bulunalım güzel bir bölüm olacagı kesin ama yavas yavas sıkıntılar da başlar broş olayı bir kaç bölüm kızların canlarını sıkar başka olaylar da çıkabilir ama lütfen problem cıakrsada sikayet etmeyin sonucta hayat her zamn güllük gülistanlık değil elbet problemler hem dizin izlenebilir kılmak için bu sorunlarında olması lazım ciftler ayrılabilir barısabilir bunlar olursada dizimize sahip cıkalım tamammı hemen galeyana gelmeyin önceki tecrübelerimden biliyorum ok ben kacar size bol yorumlar iyi geceler

Olacak tabiki Furkan bunu doğal karşılamak lazım dizilerin çoğunda bu böyle...
sıkıntıda olacak bu kural değişmez bence broş olayından daha büyük bir sorun olacağa benziyor :icon_whis
Eğer Bu seferde Çiftler Arasında Yasemin-Korkut bozlursa kusura bakma ama yuh derim.Daha doğru düzgün 1 bölüm birlikte olamadılar diğerleri bolca vakit geçirdi.Önce Gözde olayı-sonra Alp-sonrası Balık hafızanın kayboluşu inş bu çifte bişey olmaz....

KübraYasemin
21-11-07, 08:35
26.Bölümü bende baya meraklI bekliyorum.

sunun surasInda son 4 gün kaldI.

Ay baya heycanlandIm simdi.

Bence Eren BarIsa gidipde soracak neyin nesi diye.

Ve Berbatow a da kIzlar bence simdilik ya birsey demez.

Yada bunu bulduk derler olay cözülene kadar beli olmaz.. (=

zrtpz
21-11-07, 11:28
Vay be Didem bile Dede diyo bize helal olsun valla :hıh
Birde ikizim,sırdaşım olacaksın....

sende jr ahmet ne diim yanii dede demişler bende vay be dedim yani bu durumda bnm kategorimde yaş itibariyle farklı olmuo:img-hysteneyse kabullenmek lazım bu gerçeği:img-pilotyaşlı kategorisine girme yolunda ilk adımını attın:img-pilot(dur daha gelecek vaadeden bi muhasebeci ve senarist sayılırsın:img-yes: )
broş olayının çiftimiz arasında sorun yaratıcağı hatta sanırım ayrılık olucağı belli.ama lois superman konusuna bende katılmaktayım en az diğerleri kadar zaman geçirmeliler daha ne için ayrı düşücekler ne kaldı yani bitek kudret amcam var ama oda nasılsa yola gelicektir halen emrenin babasının yanında bira takılması ve cemre emre ve baba üçlüsünü gözlemlemesi konusunda ısrarcıyım:img-hysteneyse şimdilik herkese ii yorumlar yeni başlık hayırlı uğurlu olsun esenliklerr:):)

KübraYasemin
21-11-07, 11:36
Bence Gülcin Teo ile birseyler yasayacak gibi geliyor bana.

Ilaydada birseyler yaparsa bir araya gelsinler diye ohhoo oazman tamam.

Ama bizim Fisun teyzos ve organik cikolata erken davranIrsa ozaman Merti yine Belki Gülcin sevmeye yada hoslanmaya baslayabilir..

hepsi_bir
21-11-07, 11:45
ya arkiler biliom cok alakasiz bise ama merak etim

25 bölümde gizlar aksam ates le sarki söyle mislerde bi yerde birisi yani kizdi ahh yandim yandim dedi
bence eren ama emin degilim siz bi baksaniz yani merak ettim sadece galiba gecekden azicik yandi

youtube da
Hepsi Bir 25.Bölüm // Kısım 7
6 dakika 30 yada 35 saniye de bi karsaniz sevinirim

eet ya banada eren gibi geldi ama bnde cok emin diilim
nese bn bi bakıım

Boran&Sila
21-11-07, 11:48
evet bende merak ediyorum Gülcin ve Mert in arasI nasIl düzelecek ve düzelecekmi...

Özet insallah gelir en yakIn zamanda....

insallah bozulmaz eren ile barIs arasI insallah.

Biz nekadar herhalde insallah desekde bozulacak gibi geliyor bana...

Kübosum evet insallah dileklerimiz kabul olur ama bencede bros meselesi barisin ve digerlerinin basini baya bir agritir....yani alevlerin orda oldugu ortaya ciksa hic sorun yokk:)ayidan kacicam diye yakalansalarr bizimkilere süper olur:img-pilot

hepsi_bir
21-11-07, 11:56
charmedmaa eet arkadaşım o ay yandım yandım diyen erenmiş izledim tekrar doğru tahmin etmişiz

of ya özet hala gelmemiş bn iice mrklanmaya başladım
inş broş yuzunden erenle barışın arası bozulmaz ama eren bn sana inanıorm demişti bklm ne olcek

KübraYasemin
21-11-07, 11:57
Kübosum evet insallah dileklerimiz kabul olur ama bencede bros meselesi barisin ve digerlerinin basini baya bir agritir....yani alevlerin orda oldugu ortaya ciksa hic sorun yokk:)ayidan kacicam diye yakalansalarr bizimkilere süper olur:img-pilot

Insallah cIkar Alevlerin orda oldugu insallah.

Cok merak ediyorum baya bi hemde.

Özet filan gelse ne güzel olacak.

bari ozaman birkac birsey cvp bulurda güzel yorumlar yaparIz böyle hep BarIsa filan üzülüyoruz ama yaaa...

Evet keske Alev ve Berna yakalansa ya yada bir ip ucu bulsalar ne güzel olur..

hepsi_bir
21-11-07, 12:00

bari ozaman birkac birsey cvp bulurda güzel yorumlar yaparIz böyle hep BarIsa filan üzülüyoruz ama yaaa...

inş cnm inş zaten o broşu oraya alevlerin koyduğu anlaşılmazsa barışın başı cok buuk derde girer
yani özet gelsede ii yada kotu yorumlar yapsak of ya nese akşamustune doru gelir gecen haftada ole olmştu ztn
inş alevle berna yakalanırda onların başı derde girer inşş

KübraYasemin
21-11-07, 12:03
inş cnm inş zaten o broşu oraya alevlerin koyduğu anlaşılmazsa barışın başı cok buuk derde girer
yani özet gelsede ii yada kotu yorumlar yapsak of ya nese akşamustune doru gelir gecen haftada ole olmştu ztn
inş alevle berna yakalanırda onların başı derde girer inşş

evet cnm insallah..

Alev ve Berna yakalanIrsa acayip cok sevinecem B & E icin.

insallah gelir ozaman bugün yarIn özet herhalde bencede yani.

Evet gecen haftada bu günün aksamI gelmisdi aynan.. haklIsIn..

hepsi_bir
21-11-07, 12:04
evet cnm insallah..

Alev ve Berna yakalanIrsa acayip cok sevinecem B & E icin.

insallah gelir ozaman bugün yarIn özet herhalde bencede yani.

Evet gecen haftada bu günün aksamI gelmisdi aynan.. haklIsIn..

eet cnm bnde erern ve barış için cook sevncem yasık onlara ya alevden cekmedileri kalmadı yaa off su aleve cook gıcık oluorm yaa

bide gülçinle merti cok mrk ediorm yaww acabaonlara noolcek ki inş barışırlar inşşşş

KübraYasemin
21-11-07, 12:07
eet cnm bnde erern ve barış için cook sevncem yasık onlara ya alevden cekmedileri kalmadı yaa off su aleve cook gıcık oluorm yaa

bide gülçinle merti cok mrk ediorm yaww acabaonlara noolcek ki inş barışırlar inşşşş

Bende Aleve acayip sinir oluyorum.

YapmadIgI entrika kalmadI.

Hp üzüyor kIzlarI haaa. Birde yaptIklarI güzel olsa birsey demiyecemde.

Tehlikeli islerde yapIyor.. ozaman baya kIzIyorumm.

insallah barisIr M & G insallah...

KübraYasemin
21-11-07, 12:43
Korkutun simdi dizinin tekrarIni izlerken bir sahnesine takIldIm...

Ben korudum askImi diyor...

kendide Korktu ama caktIrmIyor az degil ya bu Korkut heeee..

Milletin yanInda süperman gibi görüyüyor.

Yaseminde evet dedi sarIldI nekadar tatlIlardI süper (= (=

Antonidas
21-11-07, 13:08
özet bu gun yada yarın cıkar fragmanı anca cuma görebilriz umarım reytingler her defasında daha iyi gelir
Korkut ayıyı söyle engelledi bence
ayı:kız nerde

Korkut:şey nerde olmadıgını biliyorum aslında söylede söyleyebilirim nerde oldugunu ve ya olmadıgını billmem kısmen yanlıs sayılır
Ayı: Yani nerde oldugunu biliyosun
Korkut:tam tersi aslında bu görüşe tam olarak katılmadıgmı söyleyebilrim bu yüzden kesin olarak veya kısmen redetmem durumunda nerde olmaması gerektiğini biliyorum tabi eger orda değilse benim sandıgım yerde olmasa bile bunu anlamı nerde oldugunu bilmiyorum demek değildir ama tabi eğer orda değilse (bir filmden arakladım yoksa ben bu kadar sacmalıyamam)
ayı:hönk güm :blink:

KübraYasemin
21-11-07, 13:23
bende baya özet filan aradIm ama daha cIkmamIs anlasIlan...

Ay ben hala aklImda su son sahne simdide izledim bitti zaten..

birsey dikkatimi cekti campta C & E aynI hIrkayi giyinmisler.

Cemre kadIn icin olanI Emrede erkek icin olanI süper vallaha.. (=

hepsi_bir
21-11-07, 13:57
özet bu gun yada yarın cıkar fragmanı anca cuma görebilriz umarım reytingler her defasında daha iyi gelir
Korkut ayıyı söyle engelledi bence
ayı:kız nerde

Korkut:şey nerde olmadıgını biliyorum aslında söylede söyleyebilirim nerde oldugunu ve ya olmadıgını billmem kısmen yanlıs sayılır
Ayı: Yani nerde oldugunu biliyosun
Korkut:tam tersi aslında bu görüşe tam olarak katılmadıgmı söyleyebilrim bu yüzden kesin olarak veya kısmen redetmem durumunda nerde olmaması gerektiğini biliyorum tabi eger orda değilse benim sandıgım yerde olmasa bile bunu anlamı nerde oldugunu bilmiyorum demek değildir ama tabi eğer orda değilse (bir filmden arakladım yoksa ben bu kadar sacmalıyamam)
ayı:hönk güm :blink:

:img-hyste:img-hyste:img-hystekorkut ile ayının konuşmasına bayldım sprmiş ya tamda korkuta göre laflar haa vala sprsin saol:img-hyste:img-hyste

YoShYÖzGe
21-11-07, 14:33
KübraNehir benim de dikkatimi çekti Cemre ve Emre'nin ceketleri aynıydı:img-wink:
C''Emre'' ceketler de aynı adlar da benziyor:D:D
Çok şekerlerdi ama öyle:img-wink:

KübraYasemin
21-11-07, 14:36
KübraNehir benim de dikkatimi çekti Cemre ve Emre'nin ceketleri aynıydı:img-wink:
C''Emre'' ceketler de aynı adlar da benziyor:D:D
Çok şekerlerdi ama öyle:img-wink:

evet gercekden baya sekerlerdi bende cok begendim.

Birde biryerde yatIyorlardI ya orda cok tatlIlardI...

iki aynI hIrkalI yan yana üfff (=

insallah özet gelir en yakin zamanda..

gfernylety90
21-11-07, 14:55
:happy0064arkadaşlar herkese selam:happy0064

yorumlarınızın hepsine katılıyorum inşallah özet bu akşam gelir ama sanmıyorum genelde yarın akşam üzeri geliyor atv'ye geçtiğinden beri:img-wink:

arkidişler yasemin&korkut için bir video yaptım sitemizin video kısmına ekledim bu da linki:

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1748

yorumlarınızı bekliyorum:img-wink:

gfbuse
21-11-07, 15:15
selam herkese..
özet gelmemiş..yarın gelir bence..fragmanda yarın gece çıkar..
gülçin-mert nolcak en çok onları merak ediyorum bide bronş olayını tabi..he bide umarım yasemin&korkut bu bölümde mutlu mesut gider :img-in_lo gidermi acaba?:icon_whis

KübraYasemin
21-11-07, 15:20
selam herkese..
özet gelmemiş..yarın gelir bence..fragmanda yarın gece çıkar..
gülçin-mert nolcak en çok onları merak ediyorum bide bronş olayını tabi..he bide umarım yasemin&korkut bu bölümde mutlu mesut gider :img-in_lo gidermi acaba?:icon_whis
evet cnm öezet daha gelmedi maglesef yaa..

Bende Gülcin Mert barIsacakda, bende nasIl olacak diye merak ediyorum. (=

kesin organik cikolata ve fisun teyzsun parmaklarIda olurr..

Bu arada ya arkadaslar Zeynep in günlügü yani dersi ne oldu...
yani denize düsdüde simdi ne yapacak Zeynep.. ?? birsey demediler..

gfbuse
21-11-07, 15:28
evet cnm öezet daha gelmedi maglesef yaa..

Bende Gülcin Mert barIsacakda, bende nasIl olacak diye merak ediyorum. (=

kesin organik cikolata ve fisun teyzsun parmaklarIda olurr..

Bu arada ya arkadaslar Zeynep in günlügü yani dersi ne oldu...
yani denize düsdüde simdi ne yapacak Zeynep.. ?? birsey demediler..

yasemin dedi ya korkut deniz düşürdü diye...Fusünda ben hocayLa konusurum demişti..okula geLmişti hocayLa konusmaya..haLLetmiştir heraLde:)
27.böLüm barışıoLarmıs heraLde 1 böLüm daha böyLe geçicek sanırım...
eren-barış umarım bozuLmaz :icon_sorr

*Nesli*91
21-11-07, 18:19
Merhabalar

nasilsinizz ??

anlasilan özet falan daha yook ins. oda glir

neler konusuyorsunuz ve tartisiyorsunuz bakailm ??

fafak37
21-11-07, 18:44
Forumun Gelecek Vaadeden Muhasebecisi olarak şimdik gedim....
Anlaşılan özet daha piyasada yok.Yağmur Hanım Bi baksanız belki bulabilirsiniz...
Furkan olum Korkut Ayının sesini duyduğu an gaza basar yasemini falan düşünmez:img-hyste
Öyle olsun Didem hanım :hıh sen sanki çok gençsin :img-hyste
Ben neolursa olsun bu bölüm ufakta olsa Kudret Amcamın sahneleri görmek istiyorum tabi Höyytt deyişini :D
Ayrıca kızların Broş olayından dolayı canı sıklacak ama Alevin yaptığını öğrenince rahatlarlar burda en zor durumda olan kızlardan maalesef Eren :icon_sorr
Anuşkada herhalde Barıştan vazgeçer veya Bahadır Erene ve kızlara açıklar durumu.
Erol Broş yüzünden Barışın üstüne gidecektir ve bu sahneler muhtemelen hüzünlü olacaktır...
Korkut-Yasemin aynı şekilde giderler korkutun sakarlıkları yaptıkları falan ....

yasecey
21-11-07, 19:44
tek cümle mesaj yazmayın lütfen yeni üye olan arkadaşlar önce kuralları okuyun

özet yok bende yokum iç dünyam çökmüş durumda bana fazla yaklaşmayın ufaktan sıyırıyorum çünkü :(

hımmm broş olayı sıktı onu geçiyorum yorum olarak kudrete geliyorum kudret bekledim:img-in_logelmedin :img-in_lo kampta bir yerlerden kopar gelirsin sanmıştım oysa ki :img-in_lo

neyse inşallah bu bölüm olursun kudret amca seviyoruz seni iki bağırsın korkutu bir kovalasın oğlu kendine geldi bu ne biçim babadır insan arar sorara oğul desen oda yalan olmuş babasını aramıyor hem bu korkutun annesi nerde o da çıksın bir ara şirret kaynana olaraktan girsin diziye yasemini canından bezdirsin heheyt:D

bye

şafak dede :img-hyste

hepsi_bir
21-11-07, 20:02
yağmur ablacım nerdeydin yaw arattın kendini özette yok ztn of ya gecen hafta carsamba aksamustu glmişti şimdi nie yok ki yaa sinir oldm nese yarn inş erken glr inşş

broş olayından bnde sıkıldım bnde mertle gülçinin barışmasını istiyorum yaww

Antonidas
21-11-07, 20:29
evet arkadaslar dizinin şu an üç bölüm ilerisi cekiliyor korkut yasemin mertle gülçini arasında bir sıkıntı yok ama eren ve cemre cephesinde sıkıntılar baslayacak 26 bölümde bunun belirtileri görülecek sahsen üzülmedim yaseminle korkuta bir şey olmasında bencilim bencilim :icon_whis
şafa dede kokrut aşkı için ayıyla mücadele eder ya olmadı yazdıgım gibi bir kelime oyunu yapar oda derki baban sana höytlemekde haklı Allahından bul der ceker gider

şafak dede bana bayram harclıgımı ne zamn vircen :happy0064

fafak37
21-11-07, 20:55
tek cümle mesaj yazmayın lütfen yeni üye olan arkadaşlar önce kuralları okuyun

özet yok bende yokum iç dünyam çökmüş durumda bana fazla yaklaşmayın ufaktan sıyırıyorum çünkü :(

hımmm broş olayı sıktı onu geçiyorum yorum olarak kudrete geliyorum kudret bekledim:img-in_logelmedin :img-in_lo kampta bir yerlerden kopar gelirsin sanmıştım oysa ki :img-in_lo

neyse inşallah bu bölüm olursun kudret amca seviyoruz seni iki bağırsın korkutu bir kovalasın oğlu kendine geldi bu ne biçim babadır insan arar sorara oğul desen oda yalan olmuş babasını aramıyor hem bu korkutun annesi nerde o da çıksın bir ara şirret kaynana olaraktan girsin diziye yasemini canından bezdirsin heheyt

bye

şafak dede :img-hyste

Hayattan bezmiş bir köle Yağmur :img-hyste iyi sana fazla bulaşmayım
dediğim gibi Kudret amcamı görmek istiyorum :img-in_lo
Kudretin eşi hayattamı bilmiyorum açıkcası..
Ben Sıyırdım zaten rüyamda bile rakamlar görüyorum artık :img-hyste

evet arkadaslar dizinin şu an üç bölüm ilerisi cekiliyor korkut yasemin mertle gülçini arasında bir sıkıntı yok ama eren ve cemre cephesinde sıkıntılar baslayacak 26 bölümde bunun belirtileri görülecek sahsen üzülmedim yaseminle korkuta bir şey olmasında bencilim bencilim :icon_whis
şafa dede kokrut aşkı için ayıyla mücadele eder ya olmadı yazdıgım gibi bir kelime oyunu yapar oda derki baban sana höytlemekde haklı Allahından bul der ceker gider

şafak dede bana bayram harclıgımı ne zamn vircen :happy0064

Hem yağmursan kopya çekiyon dime kopyacı .Korkuta olan oldu dahada bişey olursa fazla olur balık hafıza kayboldu babası terk etti acılar çocuğu oldu
Sen Gel Buraya Ben Veririm sana :img-hyste

Boran&Sila
21-11-07, 21:15

Evet canim özet gelsede artik degisik yorumlar yapabilsek...cok merak ediyorum neler olcak diye....korkinin babasida yok bayadir meydanda....gözde yok alp yok...gerci onlarin olmamasina hicde üzülmüyorum...bari korkiyle yoshy yine biraraya gelmisken aralari bozulmasin...simdi en cok merak ettigim eren ve barisa ne olucak:icon_sorr

ebru_cenk
21-11-07, 21:35
Ooo yeni başlık açılmışş hayırlıı oslun valla ben en çok gülçin&mertin arasını merak ediorum bide korkut&yohsyi dizinin en komik çiftii bitiorum onlara cemre&emre en ciddisi eren&barış en romantiği gülçin&mert en şekerlerii=)Özet inş.ya yarın yada cuma gelir.

fafak37
21-11-07, 22:09
terbiye sınırlarmı zorlama istersen şafak :icon_whis:icon_whis
ne kopyasıymıs istihbarat aldık paylastık yaranılmıyor iyi bir dahakie beklersiniz hbr hıh yagmur nerde didem buse nerde şafak sen gelmesende olur nerdesiniz millet

Merak etme gelmiycem zaten :hıh
bu Bölüm okulda Berbatov-Bahadır arasında rekabet sahneleri olabilir.Tabi buda doğal kızlara yansıyabilir.Kudret Amcam çıkarsa Korkuta yaptıklarının hesabını sorabilir buda komik sahnelere neden olabilir...
:hıh ben Gelecek Vaadeden bi muhasebeci olaraktan bugün sıyırdım zaten bunaltma beni gelmiym oraya :S
Yağmurda sıyırmış diğerleri ne durumda bilmem Bu akşamlık bukadar görüşmek üzere..
Yarın özet çıkarda yaparız yorumları senle uğraşamam :img-hyste

gfbuse
22-11-07, 17:04
Merhaba Hepsi 1 sevenleri:img-wink:
Özet de yok fragman da sanırım:sad53:
Haftaya neler olacak acaba!!:(

ewet ya özette yok fragmanda yok off :sad53:
meraktan çatlıcam buqün gelmesi lazımdı ama yaa...
neyse tahmin yürütelim bis yinee...umarım eren broşu direk çantaya atar olay falan çıkmasın yeter bu barısın üstüne artık gitmesinler ya:icon_sorr

*Nesli*91
22-11-07, 17:16
Merhablar

Neler konusuyorsunuz ve kimleri ??

özet hala gelmemis ya artiik gelsin nerdeyse fragmanin

gelmesi gerekiyo ama özet hala ortaliklarda yoook neyse

bekliyelim elbet gelir ben bu bölüm en cook Eren&Baris ve

Gülcin&Mert ciftini merak ediyorum Yoshy&Korkut zaten iyi gidiyorlar bu

bölümde güzel sahneler izleriz onlardan ins. özete gelir bizde yorumlarimizi

yapariz !!

gfbuse
22-11-07, 17:42
Merhablar

Neler konusuyorsunuz ve kimleri ??

özet hala gelmemis ya artiik gelsin nerdeyse fragmanin

gelmesi gerekiyo ama özet hala ortaliklarda yoook neyse

bekliyelim elbet gelir ben bu bölüm en cook Eren&Baris ve

Gülcin&Mert ciftini merak ediyorum Yoshy&Korkut zaten iyi gidiyorlar bu

bölümde güzel sahneler izleriz onlardan ins. özete gelir bizde yorumlarimizi

yapariz !!

ewet cnm özet oLmayınca yorumda yapıLmıo wlla:img-yes:
bnmde bu böLüm için istediqim 2 şey var...erenin barışa inanması ve gülçinle mertin arasnın düzeLmesii:img-yes: sanırsam bizimkiLerim arası bu böLümde güzeLmiş :img-in_lo fragman bu gece çıkabiLir ama özet yok haLaaa:icon_sorr

*Nesli*91
22-11-07, 17:56
ewet cnm özet oLmayınca yorumda yapıLmıo wlla:img-yes:
bnmde bu böLüm için istediqim 2 şey var...erenin barışa inanması ve gülçinle mertin arasnın düzeLmesii:img-yes: sanırsam bizimkiLerim arası bu böLümde güzeLmiş :img-in_lo fragman bu gece çıkabiLir ama özet yok haLaaa:icon_sorr

Dogal olarak öyle oluyor
keske gelseydi bugün ne güzel yorumlar yapardik
ama ins. yarin fragmanla birlikte gelir bende öyle istiyorum
ins. eren barisa inanir ve gercek ortaya cikar ama bence o alevin
entrika menüsünü bulurlrsa hersey aciga cikar ins. bulurlar gelelim gülcin ve merte onlari aralari iyi gidiyordu ama sanki gülcinin gözleri hep teoyu ariyor gibiydi ins. su teo gülcinin karsisina cikmaz ve gülcinde merte haksizlik yaptigini düsünür ve onu hala sevdigini anlar bi sitede gülcin ve mert 30. bölüm icinde barisiyorlarmis diye duydum ins. dogrudur !!

hepsi_bir
22-11-07, 18:05
Dogal olarak öyle oluyor
entrika menüsünü bulurlrsa hersey aciga cikar ins. bulurlar gelelim gülcin ve merte onlari aralari iyi gidiyordu ama sanki gülcinin gözleri hep teoyu ariyor gibiydi ins. su teo gülcinin karsisina cikmaz ve gülcinde merte haksizlik yaptigini düsünür ve onu hala sevdigini anlar bi sitede gülcin ve mert 30. bölüm icinde barisiyorlarmis diye duydum ins. dogrudur !!

eet ya keşke özet gelseydi gelmeliydi ama yok of yaa iice mrklanıorm
erenin barışa inanmasını bnde cok istiorm yaaa inş inanır
gülçinde merti biraz da olsa affeti gibi inş dediğin 30.bölüme kdr barışırlar yaw bn iice mrklanmaya başladım

*Nesli*91
22-11-07, 18:11
eet ya keşke özet gelseydi gelmeliydi ama yok of yaa iice mrklanıorm
erenin barışa inanmasını bnde cok istiorm yaaa inş inanır
gülçinde merti biraz da olsa affeti gibi inş dediğin 30.bölüme kdr barışırlar yaw bn iice mrklanmaya başladım

Haklisin cnm gelmeleiydi ama gelemdi bi türlü
bende bi yandan bakiyorum internette ama valla bulamadim
insallah yarin gelir zaten özeti hep yagmur abla ekliyordu oda yook
ama ins. yarin gelirde bol bol yorumlarimizi yapariz bende cook meraklandim
bu bölüm endiselendigm iki cift eren-baris ve gülcin-mert ins. onlarda barisirlar 4 ciftimizide bir arda görürüz tam emin degilim ama öyle olcakmis diye bi sitede okudum 30. bölüme kadar bariscaklarmis gülcin ve mert bu hafta oynicak olan kacinci bölüm olcak cnm acaba biliyormusun ??

gfbuse
22-11-07, 18:43
Dogal olarak öyle oluyor

ewet ewet Gülçinin gözleri hala teoyu arıo :img-yes: bilmiorum nasıl kurtulcak bu çocuktan en iyi toptan gitsin taşınsın bu teo:) gülçin onu görmemeLi yani :img-yes: alevin defterinide bulurlarsa süper olur...ama kız defteri çantasında tasıo bi yerde falan unutabiLirmiki :)

*Nesli*91
22-11-07, 18:56
ewet ewet Gülçinin gözleri hala teoyu arıo :img-yes: bilmiorum nasıl kurtulcak bu çocuktan en iyi toptan gitsin taşınsın bu teo:) gülçin onu görmemeLi yani :img-yes: alevin defterinide bulurlarsa süper olur...ama kız defteri çantasında tasıo bi yerde falan unutabiLirmiki :)

Haklisin cnm toptan tasinsim ne biliyim ailesinin yanina gitsin yada baska yere gitsin ama yeter ki gülcinin bulundugu yerde asla bulunmasin bence alevin kitabinbulurlar ve bu bölümde cözülür bu is cünkü simdi alev o kadar mutludur ki daltonlari yine mutsuz etmeyi basardigi icin bi salakligina denk gelir ve bi yerde unutur mesela okulda ve kizlarda bulur okurlar sonrada hersey cözülür !!

sarıseren
22-11-07, 19:02
Hala özet gelmemiş sanırım:icon_whis
Bu bölümde ben en çok Gülçinle Merti merak ediyorum.Çünkü diğerlerinin durumu kötü değil.Barışın hırsızlık mevzusu da çözülür gibi geliyo ama bakalım:)

Neyse zaten 10 dakikalığına girmiştim(yarın sınavım var da):img-wink:
İyi yorumlar...

KübraYasemin
22-11-07, 21:51
yasemin dedi ya korkut deniz düşürdü diye...Fusünda ben hocayLa konusurum demişti..okula geLmişti hocayLa konusmaya..haLLetmiştir heraLde:)
27.böLüm barışıoLarmıs heraLde 1 böLüm daha böyLe geçicek sanırım...
eren-barış umarım bozuLmaz :icon_sorr

Hmmmm.. vallaha bak öyle bir sahne simdi sen diyince sanki yine hatIrlaer gibi oldum. Demeki Fisun teytemiz halleti ozaman ay süper süper sevindim simdi.

Ay G & M 27.blm barIsIyorlarmI üff süperrr..
yines evindirdin beni kIz sagol...

Evet canim özet gelsede artik degisik yorumlar yapabilsek...cok merak ediyorum neler olcak diye....korkinin babasida yok bayadir meydanda....gözde yok alp yok...gerci onlarin olmamasina hicde üzülmüyorum...bari korkiyle yoshy yine biraraya gelmisken aralari bozulmasin...simdi en cok merak ettigim eren ve barisa ne olucak:icon_sorr

degilmi hala özet gelmemi son 2 gün gibi kaldI diziye..

Evet cidden de bayadIr yok Korkutun babasI.. )= allah allah...

B & E ay onlarI bende düsünmüyor degilim aynan.. öze yok vallaha..gelse anlarIzda pehh nerdeee.

shok_sheker11
23-11-07, 07:02
Yaaa arkadşaalr şey meraba.Ben size birşey sormak istiyorum belki buranın konusu değil amaa eğer öyleyse bana hani kızlar gösteride dans ediyor ya işte ordaki çalan şakı neydi yani hangi şarkıyı söylüyotlardı şimdiden teşekkürler...:img-wink::img-wink::img-wink:

KübraYasemin
23-11-07, 08:56
Yaaa arkadşaalr şey meraba.Ben size birşey sormak istiyorum belki buranın konusu değil amaa eğer öyleyse bana hani kızlar gösteride dans ediyor ya işte ordaki çalan şakı neydi yani hangi şarkıyı söylüyotlardı şimdiden teşekkürler...:img-wink::img-wink::img-wink:
kIzlarIn müzikaldaki sarkIsIndan bahsediyorsun sanIrIm.

My heart belongs to daddy cok güzeldi sarkI heh (=

ay özetcik halamI gelmedi ya inanmIyorum neyse.

son 2 gün kaldI neden böyle yaptIlar anlmadIm simdi. )=

Boran&Sila
23-11-07, 09:58
özet hala gelmemiss....bugün cuma yaw:)

fragman cikiyodu cuma günleri ama hala özet yokki fragman ciksin:sad53:

Kübosum evet yok kudret amca bayadir...korkuta cok üzülmüstüm babasi onu öyle reddedince....bi gözdeyle evlenmedi diye neler yapti...:icon_sorr

kalemera
23-11-07, 10:15
Broşu, Barış’ın çantasında bulan Eren’in kafası karışmıştır. Kızlar, Erol Hoca’yla konuşması gerektiğini söylese de, o önce Barış’la konuşmaya karar verir ama bunu yapmak Eren için oldukça zordur...
Bahadır Hoca’ya, klasik dans öğrencilerinin daha başarılı olduğunu kanıtlamaya kararlı olan Bayan Berbatov, eskiden tanıdığı, New York Gösteri ve Sahne Sanatları Akademisi’nin rektörünü arar ve tek kişilik bir burs ayarlar: Sene sonunda not ortalaması en yüksek olan öğrenci, bu bursu almaya hak kazanacaktır. Sınav haftasında haberi alan öğrenciler, derslere asılmaya başlarlar...
Emre’nin Sevgi’ye reklamda oynamayacaklarını söylemesini bekleyen Cemre, kendilerinin de reklamda oynayacağı öğrenmesi üzerine, iki ateş arasında kalır. Sevgi ise, Emre’ye hafta sonunu beraber geçirmeyi teklif eder. Kafası karışan Emre, daha sonra benzer bir teklifi Cemre’ye yapar. Fakat bu teklif, işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır!..
Teoman’a müzikal için teşekkür etmeye giden Gülçin, Teoman’ın ondan çok hoşlandığını itiraf etmesiyle, ne yapacağını şaşırır: Kendine bile itiraf edemediği duygularınının açığa çıkmasına, Teoman yardımcı olur!
Yasemin ve Cemre, klasik bale sınavında iyi bir performans sergilerken, reklam çekimleri de harika geçer. Kızlar ve çocuklar, çekimlerde müthiş bir iş çıkarırlar! Korkut’la ilişkisi yolunda giden Yasemin, Korkut’tan garipliklerine bir son vermesini ve artık normal davranmasını ister: Yasemin’i çok seven Korkut, onun için herşeyi yapmaya hazırdır...

Boran&Sila
23-11-07, 10:26
kalemera özet icin tskler:happy0064

sonunda geldi özetimiz:happy0064

Broşu, Barış’ın çantasında bulan Eren’in kafası karışmıştır. Kızlar, Erol Hoca’yla konuşması gerektiğini söylese de, o önce Barış’la konuşmaya karar verir ama bunu yapmak Eren için oldukça zordur...

ayy erenim barisla konusucakmis....cok merak ediyorum ne olucak o sahnede...insallah eren inanir barisa....:img-in_lo

hepsi_bir
23-11-07, 10:57
kalemera özet için cok cok saol
oh ya sonunda gldi özet

ya arkadaşlar inanmıorm yaa nsl gülçin teomana hoşlandığını söyler off ya biz ne istiyoduk bu bolum neler oluo of yaa merte cok yasık yaa cnm:icon_sorr:sad53:

erenin ilk once barışla konuşması hakkında yanılmamışız ii konuşsun ama barışa güvenmeli

sevgiye gıcık oldum yaa emre nasıl karasız kalır yaaa hayret bişi acaba emre cemre cephesinde neler olcek:img-in_lo

korkut da yoshym için deişcekmş o zaten aşkı için herşeyi yapar

yeni blm spr olcek ama gülçine cok kızdım nese artık bkliim fragmanı goucez inş bugun cıkar tvnin başndan ayrlmıcem

Boran&Sila
23-11-07, 11:15
Teoman’a müzikal için teşekkür etmeye giden Gülçin, Teoman’ın ondan çok hoşlandığını itiraf etmesiyle, ne yapacağını şaşırır: Kendine bile itiraf edemediği duygularınının açığa çıkmasına, Teoman yardımcı olur!

hic görmek istemedigim bir kareydi...off ya teo hoslandigini söylicekmis olamaz ya....gülcinin kafasi zaten karisikti iyice karisik:sad53:

hepsi_bir
23-11-07, 11:18

hic görmek istemedigim bir kareydi...off ya teo hoslandigini söylicekmis olamaz ya....gülcinin kafasi zaten karisikti iyice karisik:sad53:

eet ya cok haklısın zaten kafası cok karışıktı bide hoşlandığını soleyiverince işler iice karışcek
onu bıraktım bn mertin halini düşünmek istemiorm yaa yasık ne kdr cok uzulur o şimdi:icon_sorr

Boran&Sila
23-11-07, 11:50
eet ya cok haklısın zaten kafası cok karışıktı bide hoşlandığını soleyiverince işler iice karışcek
onu bıraktım bn mertin halini düşünmek istemiorm yaa yasık ne kdr cok uzulur o şimdi:icon_sorr

evet canim gülcin teomanin ondan hoslandigini ögrenince,tabi hala teomandan hoslaniyorsa kesin umutlanicak....merte yazik ya....off ben artik gülcin-mert sahneleri istiyorum....ama özette gülcin sevinir felan yazmiyo kafasi karisir yaziyo...belkide merte yeniden asik olmustur ve buyüzden teomanin dedigine fazla sevinmemistir.:icon_whis

*Nesli*91
23-11-07, 12:05
Merhaba arkadaslar
bakiyorum özetimiz gelmis bu haftada süper bi bölüm izlicez bence eren dogru olani yapiyor barisa sormakla bu berbatovda iyice abartmis ya kim en iyi notu alirsa o burs kazancakmis ya kizlarda biri giderse ya off ayrilmasinlar ins. böyle bisey olmaz ya su sevgide gitsin emrede artik söylesin bir sevgilisi oldugunu belki o zaman emreyi rahat birakir acaba bu teklif isi niye ortaligi karistircak
hicc istemedigim bir sahne bu teomanin gülcine acilmasi ya biz git dedik o iyice geliyor gülcinde kesin ona asik oldugnu anlar ya ne zaman kavusacak Gülcin ve Mert !!

KübraYasemin
23-11-07, 12:10
teşekkür ederim çok işime yaradı...:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:

cnm benim birsey degil vallaha her zaman her zaman... (&

ozetde gelmis ayyy baya bir sevindim bende.

ekleyen arkadasa cok sagolsun vallaha.

gecen haftaya ragmen yine kIsa bir ozet ama hic yokdan iiidri...

KübraYasemin
23-11-07, 12:12
özet hala gelmemiss....bugün cuma yaw:)

fragman cikiyodu cuma günleri ama hala özet yokki fragman ciksin:sad53:

Kübosum evet yok kudret amca bayadir...korkuta cok üzülmüstüm babasi onu öyle reddedince....bi gözdeyle evlenmedi diye neler yapti...:icon_sorr

özet nihayet geldi cnm ya hadi hayIrlI olsun bizede forumada.

Fragmanda artIk bugünden sora cIkar gibi geliyor bence bana. (=

ay baya heycanlandIm bende hehe.

Evet bende üzülmüsdüm. Ama Kudret amca o sopa olayIndan sonra udu gitti.

Birde Korkutun bu lafIda güzel. ben isin parasInda degilim babsIndayIm.

Boran&Sila
23-11-07, 12:21

evet canim gelmis özet:)yorum yaptim zaten birazcik:)fragmanda bugün cikar insallah....evet korkutu sopayla dövdükten sonra hic gözükmedi:)
korkut bazen cok tuhaf seyler söylüyor ama bazi sözleride cok iyi oturuyor yanüüü:):P

KübraYasemin
23-11-07, 12:22
Evet Eren icin simdi zor günler geliyor. BarIs yapmadIm diyecek ki yapmadI zaten. Eren ama cantadan buldu brosu ay cok zor. Gözünemi inansIn sevdiginemi.
Kimseyi düsürmesin allah bu duruma acIkcasI bence yazIk yaa.. )=

Bahadır Hoca’ya, klasik dans öğrencilerinin daha başarılı olduğunu kanıtlamaya kararlı olan Bayan Berbatov, eskiden tanıdığı, New York Gösteri ve Sahne Sanatları Akademisi’nin rektörünü arar ve tek kişilik bir burs ayarlar:
Vaybe bu kadInda az degil yani.
Bir is icin gidip kimleri arIyor yani )= vallaha bravo bravo.
Korkulur bir kadIn yani. Alt tarafI dans yani. Ne takiyorsun bukadar be kadIn.

Sene sonunda not ortalaması en yüksek olan öğrenci, bu bursu almaya hak kazanacaktır. Sınav haftasında haberi alan öğrenciler, derslere asılmaya başlarlar...
vallaha yorum yapmiyacam ne diyim baska.

Emre’nin Sevgi’ye reklamda oynamayacaklarını söylemesini bekleyen Cemre, kendilerinin de reklamda oynayacağı öğrenmesi üzerine, iki ateş arasında kalır. Sevgi ise, Emre’ye hafta sonunu beraber geçirmeyi teklif eder.
Bu Sevgide cok oluyor ama aaaaa..
Emrede desin benim kIz arkadasIm var filan yani. Onun baska pilalarImIz var.
Vallaha o Sevginin iki tel saclarini yollacam ben yoksa.

Kafası karışan Emre, daha sonra benzer bir teklifi Cemre’ye yapar. Fakat bu teklif, işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır!..
Kesin yine komik komik olaylar olacak.
Simdiden merak etmeye basladIm nasIl olacak diye. (=

inanmIyorum ya yoksa G & T mu olacak hayIr ya.
Ben teo yu Gülo ile olsun istemiyorum Mert. O ne olacak.
Ayy Teo be sende bi Gözde ve Murat gibi gidemedin yani. allahIm..

Yasemin ve Cemre, klasik bale sınavında iyi bir performans sergilerken, reklam çekimleri de harika geçer. Kızlar ve çocuklar, çekimlerde müthiş bir iş çıkarırlar!
reklam filmi aceba hal icecek ile ilgilimi simdiden merk ediyorum.
Bizim kIzlar oynarda güzel olmazmI ama yani yani. Ehhemmm... yani (=

Korkut’la ilişkisi yolunda giden Yasemin, Korkut’tan garipliklerine bir son vermesini ve artık normal davranmasını ister: Yasemin’i çok seven Korkut, onun için herşeyi yapmaya hazırdır...
Ay nasIl bir sevgi ya bu inanmiyorum.
Bizim Korkut desenize ozaman süper manligi filan birakacak zor olur.
Ama Yasemini cok seviyor ve bencede yapar aslan Korkut..

KübraYasemin
23-11-07, 12:24
evet canim gelmis özet:)yorum yaptim zaten birazcik:)fragmanda bugün cikar insallah....evet korkutu sopayla dövdükten sonra hic gözükmedi:)
korkut bazen cok tuhaf seyler söylüyor ama bazi sözleride cok iyi oturuyor yanüüü:):P

Aynan sana katIlIyorum cnm (=

Kudret amca belki yakInda gelir yine beli olmaz.

kIz özetde Teo ve gülo okudunmu ay inanmIyorum ya nasIl olur bu is böyle.

Tamam Teodan hoslanIyor ama ya Mert.

Vallaha bence Gülcin sIp sevdi anladIm ama...

er yada gec hala Merti sevdigini anlayacak gülo, Mert de biraz harekete gecer tabi bence. Öbür yandan organik cikolata ve fisun teyzosda.. (= süper olur.

Boran&Sila
23-11-07, 12:28
Aynan sana katIlIyorum cnm (=

Kudret amca belki yakInda gelir yine beli olmaz.

kIz özetde Teo ve gülo okudunmu ay inanmIyorum ya nasIl olur bu is böyle.

Tamam Teodan hoslanIyor ama ya Mert.

Vallaha bence Gülcin sIp sevdi anladIm ama...

er yada gec hala Merti sevdigini anlayacak gülo, Mert de biraz harekete gecer tabi bence. Öbür yandan organik cikolata ve fisun teyzosda.. (= süper olur.

okudum canim okudum....:icon_sorrbende sinir oldum..of ya teoda tam acilcak zamani buldu...gülcin yine merte karsi biseyler hissetmeye baslicakti bence,ama simdi teo yüzünden yine kafasi karisicak....ama özette Kendine bile itiraf edemediği duygularınının açığa çıkmasına, Teoman yardımcı olur! yaziyor....bu ne demek???:icon_whisbelkide mert ile ilgili bisedir:icon_whis

hepsi_bir
23-11-07, 12:31
okudum canim okudum....:icon_sorrbende sinir oldum..of ya teoda tam acilcak zamani buldu...gülcin yine merte karsi biseyler hissetmeye baslicakti bence,ama simdi teo yüzünden yine kafasi karisicak....ama özette Kendine bile itiraf edemediği duygularınının açığa çıkmasına, Teoman yardımcı olur! yaziyor....bu ne demek???:icon_whis

eet yaa bu teoya iice gicik olmaya başladım ben

bu arada cidden bu söz bnm de kafama takıldı acaba bu ne anlamda mert ile ilgili mi teo ile ilgilimi ayy iice mrklandım bn yaww:icon_whis

KübraYasemin
23-11-07, 12:34
okudum canim okudum....:icon_sorrbende sinir oldum..of ya teoda tam acilcak zamani buldu...gülcin yine merte karsi biseyler hissetmeye baslicakti bence,ama simdi teo yüzünden yine kafasi karisicak....ama özette Kendine bile itiraf edemediği duygularınının açığa çıkmasına, Teoman yardımcı olur! yaziyor....bu ne demek???:icon_whisbelkide mert ile ilgili bisedir:icon_whis

Evet ya hic acIlmasIn zamanI bIrak.

Gitsin ya Mura ve Gözde gibi cIksIn allahin sinir ya... )=

Evet Teo yüzünden zaten kIz birseyler hisedemiyorki.

AklI hep teoda. Üff Teonunda ne yazIk ki ondan maglesef maglesef..

Vallaha Mert ile ilgilide olabilir. Ama bana kalsIrsa teodan hosladIgi filanda olabilir, Merti nede olsa arkisi gibi görüyor.. uff kafam karSidI bu cümleye.
Kendine bile itiraf edemediği duygularınının açığa çıkmasına, Teoman yardımcı olur!

*Nesli*91
23-11-07, 12:38

evet özetimiz gelmis bende simdi gördüm cook sevindim valla
ins. cnm fragmanda cikar ama bu hafta bari sesli fragman ciksa ya
bende cook seviyom o lafi zaten böyle güzel laflar hep korkuttan cikar hehe !!

gfernylety90
23-11-07, 13:24
arkadaşlar özet gelmiş:happy0064

öncelikle eren inşallah barışı kırmadan konuşmaya çalışır (ki eminim öyle yapacaktır) alev gıcığının yaptığına bakın ya ne kadar iyiydi ilişkileri eren barışın durup dururken sorun çıktı:icon_sorr

sevgiye de gıcık oluyorum emreye taktı kancayı valla nasıl kurtulacak emre ondan bilmiyorum...

teoman da iyi halt etti yani tövbe tövbe ya gülçine açılmasa içinde kalacaktı ya zaten o da bir gıcık ama ben en çok merte üzülüyorum geçen hafta gülçin ile araları gayet iyiydi fark ettiyseniz o dürümcüde falan ama şimdi gülçin teoyla bir ilişkiye başlarsa merte ne kadar yazık olur ya ama özette diyor ya " Kendine bile itiraf edemediği duygularınının açığa çıkmasına, Teoman yardımcı olur!" belki de hala merti sevdiğini falan anlar (çok polyanacılık yaptım galiba):icon_sorr

gelelim benim aşklarıma yoshy-korkuta Allah'a şükür 2. bölüme de ilişkileri düzgün bir şekilde girdik aman tahtalara vurayım :D yasemin de korkuttan garipliklerine bir son vermesini istiyormuş ya bence bu bölümde sonra karşımızda ya mükemmel bir korkut olacak ya da alışamayacağız onun yeni haline ama bence mükemmel bir korkut çıkacak karşımıza çünkü korkut ne yaparsa yapsın hep bir numara benim gözümde:img-in_lo bu arada yasemine duyduğu aşkta ne kadar büyük bakar mısınız yani yoshy istiyor diye kendini değiştirmeye karar veriyor müthiş valla:good:

*Nesli*91
23-11-07, 13:53
Merhabalar
simdi biraz önce fragmani gördüm cook süperdi
Dur Dur sarkisi caliyordu kizlar galiba reklam filmindeydiler peruk takmislardi kisaydi peruklar cemre siyah ve yoshyde kirmizi takmisti eren ve gülcinin eruklarina pek dikkat etmedim sonra otobüsdeydiler eren üzgündü bros yüzünden olsa gerek sonra teoman gülcinle konustu gülcinin akli karisik gibiydi ve aliyordu daha sonra yoshyle korkut sarildilar süperdiler yoshyde bi sapka vardi cook seekerdiler bale yapiyorlardi bütün herkes ders calisiyordu o burs icin herhalde hatirladiklarim bu kadar unuttugum biseyler vardir belki herhalde ilk gören benim fragmani !!

gfernylety90
23-11-07, 14:54
*Nesli*91 çok saol cnm fragmanı özetlediğin için süpersin valla bende açtım atvyi bekliorum fragmanı:D

yoshyimle korkutum sarılıyomuş demek çok merak ettim bölümü yine muhteşem olacak:D

bu arada gülçin "alıyordu" yazmışsın "ağlıyordu mu olacak o?onu merak ettim cnm

YoShYÖzGe
23-11-07, 14:58
Özet gelmiş:happy0064
Okudum ve Yoshy&Korkut'un arasının bozulmadığını ve iyi olduğunu öğrendim:img-in_lo
Fragman da çıkmış ama daha göremedim:(

İLK AŞKIM_MERVE
23-11-07, 15:04
slm..

özet gelmiş..muhteşem..

bayıldım..

ewt cnm korkut ve yoshymin aralarının ii oldugunu duymak süperdi..

ayrıca bakalım korkutum nasıl deişcek??...

*Nesli*91
23-11-07, 15:05
*Nesli*91 çok saol cnm fragmanı özetlediğin için süpersin valla bende açtım atvyi bekliorum fragmanı:D

yoshyimle korkutum sarılıyomuş demek çok merak ettim bölümü yine muhteşem olacak:D

bu arada gülçin "alıyordu" yazmışsın "ağlıyordu mu olacak o?onu merak ettim cnm

Önemli degil
evet yoshyle korkutun arasi süper gidiyor
insallah böyle devam eder pardon cnm onu
yanlis yazmisim agliyordu olcak teoda gülcinin yanaigini oksuyordu !!

Erenkoliq
23-11-07, 15:05
Evet bende özeti okudum mükemmel
Ama Barış acaba ne dicek zavallı suçsuz yere suçlanacak
Ayrıca Gülçin'in duyguları açığa çıkacakmış
İnşallah Mert ile ilgilidir

gumus_nese
23-11-07, 15:25
arkadaşlar bir saat önce fragmanı gördüm...
kızlar mutluydu sanırım reklam çekimi yapılırkendi o kısım hepsi aynı tarzda farklı renkte peruklar takmış ve dans ediyolardı.
ellerinde çiçeklerle erol hocanın yanına geliyolardı sanırım öğretmenler günü için.
teomanla gülçin arasında bi sorun oluyo.gülçinle teomanın yüzleri asıktı.
erenin otobüste yüzü asıktı.
korkutla yasemin çok mutluydu.
eren bikaç çocuğun yanına gitmiş onlarla eğleniyodu.
ve en kötü sahne:icon_sorr eren barışla tartışıyodu ve barışa tokat attı...

gfbuse
23-11-07, 17:40
seLam herkese...özet geLmiş sonunda heLe şükür yani fragmanlar aynı anda geLio yhaaa:icon_sorr...
yine güzel bir böLüm oLcak..Gülçinin işi zor bakaLım napcak...eren napcak acaba onunda işi zor yaw :sad53: ama en çok şu böLümü beqendim...
Korkut’la ilişkisi yolunda giden Yasemin, Korkut’tan garipliklerine bir son vermesini ve artık normal davranmasını ister: Yasemin’i çok seven Korkut, onun için herşeyi yapmaya hazırdır...
canLarım bnm ya sonunda mutLuLar :happy0064 bakaLım süpermanim neLer yapıcak....:icon_whis bu arada fragmanı gören varmı hanqi şarkı çaLıo acaba:icon_whis

*Nesli*91
23-11-07, 17:55
seLam herkese...özet geLmiş sonunda heLe şükür yani fragmanlar aynı anda geLio yhaaa:icon_sorr...
yine güzel bir böLüm oLcak..Gülçinin işi zor bakaLım napcak...eren napcak acaba onunda işi zor yaw :sad53: ama en çok şu böLümü beqendim...
canLarım bnm ya sonunda mutLuLar :happy0064 bakaLım süpermanim neLer yapıcak....:icon_whis bu arada fragmanı gören varmı hanqi şarkı çaLıo acaba:icon_whis

evet özet ve fragman ayni anda geliyor hep
ins. haftaya özet daha erken gelir haklisin cnm bu bölüm zaten en cook onlarin isi zor olcak sana aynen katiliorum bende özetin o kismini begendim ins. mutluluklari güzel güzel devam eder zaten fragmandada cook sekerlerdi
ben gördüm cnm fragmani dur dur sarkisi caliyordu fragmanin özetinide önceki sayfalarda yapmistim istersen bak tabi daha görmediysen !!!

KübraYasemin
23-11-07, 18:00
evet özetimiz gelmis bende simdi gördüm cook sevindim valla
ins. cnm fragmanda cikar ama bu hafta bari sesli fragman ciksa ya
bende cook seviyom o lafi zaten böyle güzel laflar hep korkuttan cikar hehe !!

özeti geldigini görünce ayna bende sevindim.

Busefer biraz daha kIsa gecenkinden ama neysde.. olsun özet özetdir.

Ay fragmanda gelmis süper ya. (=

vallaha ikisi beraber gelmis. (=

Sesli cIkmiyorki hic evet keske cIksa hep kIzlarIn sarkIlari ile geliyor...

neyse herkese iii yorumlar ben kacar byebye

gfbuse
23-11-07, 18:03
evet özet ve fragman ayni anda geliyor hep
ins. haftaya özet daha erken gelir haklisin cnm bu bölüm zaten en cook onlarin isi zor olcak sana aynen katiliorum bende özetin o kismini begendim ins. mutluluklari güzel güzel devam eder zaten fragmandada cook sekerlerdi
ben gördüm cnm fragmani dur dur sarkisi caliyordu fragmanin özetinide önceki sayfalarda yapmistim istersen bak tabi daha görmediysen !!!

hmm peqi cnm saoLL aşk sakızı çaLmıo hayretttt :)
ewet süper olcak bizimkiLer için ohh :img-in_lo:img-in_lo
umarım bu gece qörürüm fragmanı beKLiicem :img-yes:

sarıseren
23-11-07, 18:10
Özeti şimdi okudum.Korkutla Yoshynin arası iyiymiş ben de sevindim:)Ama düşündüğüm gibi Gülçinle Merti arası düzelmiyomuş:icon_sorrHatta Gülçinle Teonunki ciddiye biniyo gibi:icon_whisÖf hadi hayırlısı:img-wink:

*Nesli*91
23-11-07, 18:12
hmm peqi cnm saoLL aşk sakızı çaLmıo hayretttt :)
ewet süper olcak bizimkiLer için ohh :img-in_lo:img-in_lo
umarım bu gece qörürüm fragmanı beKLiicem :img-yes:

Önemli degil cnm evet atvye gectiginden beri kizlarin diger sarkilari calio
ama iyi yapmislar hep ask sakizi sikiyordu o kadar bekledik ama degdi
valla simdi ne güzel sahneler izlicez korkut yasemin icin degisiyormus ask icin yapiyormus ama korkut aradabirde olsa bizleri yine güldürsün ins. sende görürsün cnm bekle belki cikar cikmazsada yarin bol bol gösterirler o zaman sende görürsün cnm !!

hepsi_on
23-11-07, 18:15
arkadaslar Hepsi 1 in tekrarı yayınlanıyormu bilen varmı :sad53: dikkatimi çekti atv nin haftalık yayın akışına baktım tüm dizilerin tekrarı var hepsi 1 in yok ...
tüm bölümleri kaydediyordum ben 25. bölümü kaydederken elektrikler kesilip geldi yeniden kaydetmem lazım

gfbuse
23-11-07, 18:38
Önemli degil cnm evet atvye gectiginden beri kizlarin diger sarkilari calio
ama iyi yapmislar hep ask sakizi sikiyordu o kadar bekledik ama degdi
valla simdi ne güzel sahneler izlicez korkut yasemin icin degisiyormus ask icin yapiyormus ama korkut aradabirde olsa bizleri yine güldürsün ins. sende görürsün cnm bekle belki cikar cikmazsada yarin bol bol gösterirler o zaman sende görürsün cnm !!

ewet ewet boL boL yoshy&korkut sahnesi izLicezzz:img-in_lo
ben bu gece göremem kanaL d deyim:) artık yarına inşaLLah...
göremesemde kasmıcam bi kerede fragmanı izlemeden böLümü izLiyim:)

Kumral_Prenses
23-11-07, 19:06
herkeze selam
ben başından beri eren&barış ilişkisini desteklemiyorum erenime hiç yakışmıyo o
gülçin teo işine çok bozuldum hele gülçinn ağlamasına daha çok üzüldüm kafası karıştı sarı şekerimin bence bu günleride atlatıcaktır.

*Nesli*91
23-11-07, 19:15
ewet ewet boL boL yoshy&korkut sahnesi izLicezzz:img-in_lo
ben bu gece göremem kanaL d deyim:) artık yarına inşaLLah...
göremesemde kasmıcam bi kerede fragmanı izlemeden böLümü izLiyim:)

Öyle olcak ben sunu cook merak ediyorum
bi cift mutlu olunca diger cift mutlu degil niye
bütün ciftler mutlu olamiyor tek bi bölüm olsa bile iyi ama
her bölümde bi cift ayri bi cifte mutlu neyse ins. cnm yarin görürsün
internete gelirse bende bakcam sonunu pek göremmistim ins. internetede düser !!

-şEkEr-
23-11-07, 21:36
dilim kurudu gülçin mert diye diye

neyse bir bölümcük daha sabredicem
sonra araları düzelicek

bilmiyorum farkındamısınız gülçin ile mert birlikteyken areytingler güzeldi
2side güzel günlerdi
ama bence dizi reyting konusunda bahne edilmemeli
çünkü 1.sırda hep haber programları var peh.....:)

ben fusün&zeynep sahnelerinden sıkıldım ilgimi çekemiyor

CİCİMM
23-11-07, 21:50
Ben Bu Bölümü çok Sevvdim.eren Barişin çantasi Alirken Biroş Barişin çantasindan çikti.ama çantaya Alev Koydu.bir Dağaki Bölüm çokgüzel Olacağini Biliyorum.barişin Yapmadiğini öğrenecekler..............

-şEkEr-
23-11-07, 22:29
inşallah
zaten bir emrenin başı belaya girmiyor ama normal zengin cocuğu

cemrede geçen hafta maşalalah kuzuların ssesizliği
eskisi kadar fazla göremedim onu

ebru_cenk
24-11-07, 08:44
Slm arkaşlarrrr sizcee gülçin&mert barışcaklarr kaç haftadır gülçin&mert diorum ama inadına gülçin&mert olmuo:(Aama teo gülçiniin yüzünü okşuyomuş herhalde yoksa gülçin&teo mu olcak inş..olmas yaa:sad53:O zaman mertt çok kötü olur:sad53:

*Nesli*91
24-11-07, 09:33
Slm arkaşlarrrr sizcee gülçin&mert barışcaklarr kaç haftadır gülçin&mert diorum ama inadına gülçin&mert olmuo:(Aama teo gülçiniin yüzünü okşuyomuş herhalde yoksa gülçin&teo mu olcak inş..olmas yaa:sad53:O zaman mertt çok kötü olur:sad53:

Slm bu bölüm gülcin&mert zor görünüyor cünkü gülcin agliyordu belkide teoyu seviyor ama birlikte olamadiklarini anlarlar mi ins. birlikte olmazlar seninde dedigin gibi cnm o zaman mert cook üzülür gecen hafta barisirlar demistik cünkü biraz yakindilar ins. gercekten bi umut vardir !!!

İLK AŞKIM_MERVE
24-11-07, 10:02
slm

fragmanı gördüm:happy0064:happy0064

biraz karışıktı

dur dur çalıordu fonda..ama çok güzeldi..

kızlar şarkı sölüordu...

eren barışa tokat attı...yoshy ve korkut sarılıodu...gülçin ve teoyu gösterdi...

merti hiç görmedim..

kızlar peruklar takmış ortada dans ediyolardı...

süperdi..

bunları hatırlıorum..

UMARIM HARİKA BİR BÖLÜM OLURR!!...

TubaBülent
24-11-07, 11:38
ay ay simdi fragmani nettden izledim ve özeti okudum.. ne bu ya harika oluyor yine.. isler yine cok cok karisacak gibi.. ama iyi olan korkut deyisiyor resmen bir yetiskin gibii.. :happy0064 erenin durumuna simdi cok üzüldüm acikcasi.. hele barisa tokat atmasi acayip..yine aralari bozuldu.:icon_sorr
ama ben gülcine hic yakistiramadim..ne bilim teoyu ben severdim nede olsa zarari yoktu ama simdi..:icon_evil:icon_evil ne bu ya ben mert le gülcini cok yakistiriyorum olmaz ki ama insan sözünü tutmali.. baska kim var ha cemre ve emre ben cemrenin bu kaprislerine dayanamiyorum yani emre seviyor seni anla artik demekten birsey bulamiyorum..

hani arkiler fragmanda kizlar dar dar seyler giyinmis ve peruk takmislar o reklam cekimi degilmi?? ben kimseye benzetemedim eren kimin arkasindan kosturuyor merdivenlerden asagi??

charmedmaa
24-11-07, 11:53
evet ya cok kötü eren baris tokat ati niye ki acaba
ben de demin fragmani gördüm orda eren iki cocuklan oynuyordu kimdi onlar ya böyle azicik parasiz gibi gözüküyorlardi türkcesini untudum ilgilizcesi poor almancasi da arm di ama türkce unutdum insallah aranizda anlayan var dir
ay gülcin hakliydi sadece bir dilek gercek olucak oda gülcinle mertin dilegi
demk belki yoshy len korkut da ayrilacak ve bu aralar emre segi cadinin elrinden kurulamicak ve erme le cemre bu siralar evlenmicek bu zaten kesindi

nehirrrrr
24-11-07, 11:58
arkadaslar hanı ozette dıyo yaa teo gülçinin duygularının acıga cıkmasına yardımcı oluyo falan sımdı ben soyle yorumluyorum burayı teo gülcinden hoslandıgını itiraf ediyo gülçinni aklına mert geliyo onunla yasadıgı güzel günler aklına geliyo soyle bir dusunuyo ve aslında merte karsı bıseyler hıssettigini anlıyo bu yüzden cok üzülüyoo

benım tahmınımce boyle cunku surat ıfadesı onu gosterıyodu yoksa kı teodan hoslansaydı bu sekılde bır suret ıfadesı olmazdı ve ben fragmanda gordum teo cok uzgundu Allah kahretsın der gibi bi hali vardı bı sahnede o teo degıl mıydı yoksa yanı bana her seyı berbat etmıs keske yapmasaydım der gıbı bı davranısı vardı gibi geldi:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon _whis

sarıseren
24-11-07, 12:02
arkadaslar hanı ozette dıyo yaa teo gülçinin duygularının acıga cıkmasına yardımcı oluyo falan sımdı ben soyle yorumluyorum burayı teo gülcinden hoslandıgını itiraf ediyo gülçinni aklına mert geliyo onunla yasadıgı güzel günler aklına geliyo soyle bir dusunuyo ve aslında merte karsı bıseyler hıssettigini anlıyo bu yüzden cok üzülüyoo

benım tahmınımce boyle cunku surat ıfadesı onu gosterıyodu yoksa kı teodan hoslansaydı bu sekılde bır suret ıfadesı olmazdı ve ben fragmanda gordum teo cok uzgundu Allah kahretsın der gibi bi hali vardı bı sahnede o teo degıl mıydı yoksa yanı bana her seyı berbat etmıs keske yapmasaydım der gıbı bı davranısı vardı gibi geldi:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon _whis

Aslında böyle bişey olabilir.Yani Gülçinle Mertin arasının düzelmesi için güzel bi fırsat olabilir:img-wink:Fragmanı da göremediğim için surat ifadesini göremedim.Üf ya çok merak ettim şimdi:)

_eren_yoshy_
24-11-07, 12:05
arkiler bende simdi fragmani net den izledim coooook seyler oluyo ya
eren kapkaca ugruyo barisa tokat felan atiyo aböööö

insallah gülcinle teoman in arasinda bisey olmaz cunku mert e yazik olur ya barissinlar artik
ve sevgide gitsin ha ne gicik bi kadin cemreyle emrenin arasini bozacaka benziyo boya küpü nolcak ...

yoshy ile korkuta tek bi sözüm vara : tüh tüh tüh aman allah nazardan saklasin ;)

nehirrrrr
24-11-07, 12:12
evettt coook olaylı bu bolu
büssürü sey var
takip edemessin ki
kzıalrın sacları renklı
cemre sımsıyah kısa küt
gulcın sapsarı kısa
eren bembeyaz
yaso kıpkırmızı:img-hyste:img-hyste:img-hyste
arkadaslar fragman bende var ısteyen olursa öm atsın atarım benn :happy0064:happy0064

_eren_yoshy_
24-11-07, 12:32
arkadslar size bi sorum olcak ...

Elinizde olsa HEPSI BIR dizisinde neyi degistirirdiniz ???

ccvplarsaniz sevinirim

hepsi_bir
24-11-07, 13:35

ccvplarsaniz sevinirim

kesinlikle teoyu yok eder gülçinle merti barıştırırdım:img-yes:

ayrıca fragmanı smdi tvden isledm spr yaa
bncede gülçin mertle eski günlerrini hatırlıo ağlıyordu yasık yaa sarı şekerime
mağazada erenin cantası mı calınıodu yaa birinin peşinden koşuodu
yalnız barışa cok kotu tokat attı yaa yasık diil mi acaba ne olcek ay keşke sesli fragman cıksaydı yaa

İLK AŞKIM_MERVE
24-11-07, 14:28

ccvplarsaniz sevinirim

yoshymin emreyle korkutumunda cemreyle sevgili olmasını isterdim..:img-yes: BEN ONLARI HEP YAKIŞTIRMIŞIMDIR...:img-yes:

ama napalım olmadı..

ollsun böylede güzel.. :img-yes:

haa birde...barışı deiştirirdim erene hiç yakışmıo...

YoShYÖzGe
24-11-07, 15:18
_eren_yoshy_ sorunu cevaplıyorum:img-wink:
Kimse bana kızmasın:D
Buyrun değişmiş hali:D
Kesinlikle Yoshy-Mert sevgili olurdu:img-wink:Korkutla Gülçin olurdu:D
Ben öyle isteyebilirdim ama Yoshy-Korkut da çok yakışıyor Gülçin-Mert de...
Böyle de süper:img-wink:

hepsi_bir
24-11-07, 15:21
_eren_yoshy_ sorunu cevaplıyorum:img-wink:
Kimse bana kızmasın:D
Buyrun değişmiş hali:D
Kesinlikle Yoshy-Mert sevgili olurdu:img-wink:Korkutla Gülçin olurdu:D
Ben öyle isteyebilirdim ama Yoshy-Korkut da çok yakışıyor Gülçin-Mert de...
Böyle de süper:img-wink:

kim neden kızsın ki cnm herkesin kendi fikirleri:img-wink:
gülçinle mert korkut ile yoshyde cidden cook yakışıolar:img-yes:

yasecey
24-11-07, 15:26
bence gülçin ve mert dizinin en yakışan çiftiydi inşallah barışacaklar öyle olmaya devam edecek
malesef ki barış-eren hiç yakışmıyorlar doğruya doğru bana inandırıcı gelmiyorlar mesela eren için yanlış seçim olmuş korkutla-yasemin fena değiller şirinlikleri yeter oy oy
cemre-emre de ehtir güzel bazen isimlerde ki kafiye yetmiyordur ama idare eder

özet gelmiş tam okuyamadım malesef bildiğim kadarıyla yasemin-korkut ve gülçin-mert çiftleri için zor günler tamamen atlatılacak ama diğer çiftler pek parlak değil sevgi-anuşka-broş üçlüsü beyinleri kemirecek
fragmanıda gördüm maşallah kızlar reklam filminede çıkmışlar kim tutar değil mi :)

inşallah iyi olur

elvedabye

KübraYasemin
24-11-07, 15:32
Vallaha hala bir fragmani bende göremedim herkes ne güzel fragman filan diyorda masallah.

Bu arada özetde süper.

Erenn demeki BarIsdan süphelenyor vaybe. )=

Neyse cantasInda buldu her insan süphe eder istemesede.

Son 1 gün kaldI dizimizede bu arada..

Boran&Sila
24-11-07, 15:34
ayy fragmani gördüm bugün bi kac kez....süperdi yaa:happy0064

Dur Dur caliyodu...ama erenle barisin arasi bu bölüm baya bir kötü olcak galiba...sonunda eren barisa tokat atti:sad53:off alev off:img-cool2

teo gülcin sahneleri vardi fragmanda off ya....teo baya bir yaklasiyor galiba gülcine:sad53:

korkut-yasemini bu bölüm galiba mutlu görücegiz:happy0064

emre-cemre biraz karisik gibi:icon_whis

Reklam ajansi icin yaptiklari cekim cok eglenceli olucak kesin....süper gözüküyodu kizlar:img-blush

ve galiba erenin cantasi caliniyor:icon_whis

KübraYasemin
24-11-07, 15:48
insallah erenin cantasI calInmaz ya.

Vallaha ozamanda BarIsI suclarlarsa pes derim ynai...

G & M arasI düzelse ahh ahh.

Herhalde bu böyle kalacak gibi ne.

Biraz uzun sürecek gibi ayrilIk kac bölüm oluyor onlar ayrI olalI üff.. )=

hepsi_bir
24-11-07, 15:52
insallah erenin cantasI calInmaz ya.

Vallaha ozamanda BarIsI suclarlarsa pes derim ynai...

G & M arasI düzelse ahh ahh.

Herhalde bu böyle kalacak gibi ne.

Biraz uzun sürecek gibi ayrilIk kac bölüm oluyor onlar ayrI olalI üff.. )=

yok artık yane onada barış adam tttu da caldırttı dicek olamazlar kapkaççı yane

ahh cnm ahh gülçin ile mertin arası düzelmio ama frgamnada gülçin ağlıodu bnce o sahnede merti düşünüodu ondan ağlıodu yasık yaa barışmalarını cook istiorm

tmm ayrılıklar bikaç bölüm oluo ama bu fazla uzadı artık yaa taa kaçıncı bölümden beri ayrılar en uzun ayrılııkk bu oldu:img-cray::img-cray:

KübraYasemin
24-11-07, 15:56
yok artık yane onada barış adam tttu da caldırttı dicek olamazlar kapkaççı yane

ahh cnm ahh gülçin ile mertin arası düzelmio ama frgamnada gülçin ağlıodu bnce o sahnede merti düşünüodu ondan ağlıodu yasık yaa barışmalarını cook istiorm

tmm ayrılıklar bikaç bölüm oluo ama bu fazla uzadı artık yaa taa kaçıncı bölümden beri ayrılar en uzun ayrılııkk bu oldu:img-cray::img-cray:

Evet bayadIr ayrIlar aynan ay aynan.

Birde fragmanda iki cocuk var onlar neyin nesi ya..

Teonun sakIn cocugu var olmasIn.

Belkide Gülcini o cocuklara annelki yapsIn diye istiyor.

Vallaha kafam baya karIsdI gitti...

arkadaslar fragmani birdaha görmek isteyenler video kIsmInda var.

bende gördüm nihayet fragmani... (= ii seyirler..

hepsi_bir
24-11-07, 16:10
Evet bayadIr ayrIlar aynan ay aynan.

Birde fragmanda iki cocuk var onlar neyin nesi ya..

Teonun sakIn cocugu var olmasIn.

Belkide Gülcini o cocuklara annelki yapsIn diye istiyor.

Vallaha kafam baya karIsdI gitti...

arkadaslar fragmani birdaha görmek isteyenler video kIsmInda var.

bende gördüm nihayet fragmani... (= ii seyirler..

yok artık o kadar da diil yaa o cocuklar sey olblr hani bi sahnede cemrenin elinde oyuncak gibi bişi vardı kutuda her halde fakirlere fln yardım ediolar:img-yes:

KübraYasemin
24-11-07, 16:46
yok artık o kadar da diil yaa o cocuklar sey olblr hani bi sahnede cemrenin elinde oyuncak gibi bişi vardı kutuda her halde fakirlere fln yardım ediolar:img-yes:

hmm..

Vallaha ben Teonun cocugu olmasIn arzIyIm.

G & M arasIna yardImcI olacaksa..

Ama seninde dedigin gibide mantIklI.

Ay gelse bir an önce u pazar ne güzel olacak.

son 1 gün kaldI ohh ne güzel ohh..

Boran&Sila
24-11-07, 18:12
eet cnm ona bnde dikkat ettim eren biririnin peşinden koşuodu ama bulamadı galiba yasık vala gitti canta

evet canim bende anlamadim acaba buluyormu cantasini:icon_whisama bi sahnede eren iki cocuklarla disarda oturup kahve iciyo gibi yapiyo...yani galiba fakir cocuklara yardimmi ediyolar anlamadimki:icon_whis

ayrica evet gülo fragmanda bi sahnede agliyodu,bencede kesin merti düsünmüstür...off ya teo cok oluyor artik...:icon_sorr

erenle barisin arasi kesin bozulcak off ya ben cok üzüldüm....hepsi gicik alev yüzünden...:icon_sorr

İLK AŞKIM_MERVE
24-11-07, 18:26
slm..

yhaa fragman yine süperdi..bir kez daha gördüm..:happy0064

çok güzeldi..

KORKUT VE YOSHY'YE BAYILIORUM YHAA..:img-yes:

süperler..

gülçin aglıodu...yazık yhaaa...merte çok üzülüorum..umarım birleşirler...

erene gelince..yane barışa tokat atması biraz fazla abarttı bence...;

AMA TABİ BAKALIM O SAHNEDE NE KONUŞULDU ODA ÖNEMLİ..ben sessiz fragmanı görmüştüm...:img-yes:

aslında yorumumu yapmıştım fragman hakkında ama olsun dedimm:)

zrtpz
24-11-07, 18:54
geç olsun güç olmasın demişler forumdan ayrı kaldım özette fragmanda ardarda gelmiş özeti ekleyen arkadaşa ve fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkürler sağolun varolun:)
anlaşılan o ki eren pekte yumuşak davranmıcak barışa sert bi tartışma sonrada buyrun ikinci tokat vakamız(bkz gülçinin tokatı) bakalım diğerlerinden ne zaman gelicek okkalı tokatların devamı:)özeti okudum güzel bi bölüm yine.reklam olayının olucağını sölemiştim olmuşta sonuçta sevgi olayı kızlarla reklam boyutuna taşımıştı geçen bölüm.gelelim gülçinle mert vakasına arkadaşlar yazmışlar bende teoyla konuşmasının merte yarayacağını düşünmekteyim.yani sonuç itibariyle teoya deilde merte olan devamlılığı daha baskın olucak.hayırlı uğurlu olsun diebilirim şimdiden 27 dede beraberlermiş tiyolara göre nasılsa.

barışa çok yazık oldu çocukcağız düzeldi kendine geldi süper ikili oldular derken bi broş olay darmadağın yine.her zaman sölüorum loisle supermanden sonraki favori çiftim onlardır ve bu ayrılığa da gayet üzülüceğim kesin.heleki tokat fena olmuş.bu olayıın çözümü yüksek ihtimal alev berna anlaşmazlığı sonucu ortaya çıkan gerçekler olucaktır:)ya ben şu loisle supermanı şöle konularda dedektiflik yaparken görmek istiorum.ama ondan önce lois ne istiosun supermanden ben bunu anlamadım gül gibi çocuk biz onu o haliyle sevdik en son hatırladığım kadarıyla sende öle sevmiştin:icon_whisbırak kalsın böle:)
korkut-ayı diyoloğu edit:furkan geç oldu ama bu diyoloğa çok güldüm pilot modundan kurtulamıosun sende galiba:img-pilot:img-pilot

aysegul_90
24-11-07, 19:20
bende fragmanı gördüm..teo ve gülo sahnesini gördüğümde sinirler tepeye çıktı tabii..
bence özette gülçin kendisine bile söyleyemediği gerçeyi en sonunda bulru gibi bişiler söyleniyo ya
bence bu illa teoyu sevdiğiğni göstermez..gülçin zaten mertle aralarının düzeldiğini teyzesine söylerken bile heyecanlanıyo, yüzü gülüyo kızın..(:
bence merti sevdiğini anlıcak..ve de mertin yıldız kaydıktan sonraki dileği gerçekleşicek, içime doğuyor çünkü..
belki bu bölümde olmasa bile ilerde..
ve de erenin barıştan hala nasıl şüphelendiğini anlamıyorum...güvenmesi lazım bunu kendisi de söylüyor zaten..ama bakalım hepsi yarınki bölümde görülecek..:img-yes:

gfbuse
24-11-07, 19:46
selam herkese...
sonunda fragmanı gördüm :happy0064 geneL oLarak kızLarın reklam sahnesi wardı..perukLar falan güzeLdii :img-yes: en güzeL yeride korkutla yaseminin sarıLma sahnesi..:img-in_lo bittim onLaraaa bittim...teoda GüLçine açıLıodu bakaLım sarı Lokumumuz ne dicek :) erende zavaLLım kös kös düşünüodu acaba o napcak :sad53: neyhse geri sayım yapıyım ben...son 23.06 saat :)

zrtpz
24-11-07, 20:05
selam herkese...
sonunda fragmanı gördüm :happy0064 geneL oLarak kızLarın reklam sahnesi wardı..perukLar falan güzeLdii :img-yes: en güzeL yeride korkutla yaseminin sarıLma sahnesi..:img-in_lo bittim onLaraaa bittim...teoda GüLçine açıLıodu bakaLım sarı Lokumumuz ne dicek :) erende zavaLLım kös kös düşünüodu acaba o napcak :sad53: neyhse geri sayım yapıyım ben...son 23.06 saat :)

ve üçüzümü gördüm ifendiimm:):)demek fragman izlendi maalesef ben bakamadım göremedim eve gittiğimde umarsam görücem:)loisle supermanın her sarıldığı sahne ayrı bi olay ztn.geri sayımda gelmiş dejavuu oldum:):)

gfbuse
24-11-07, 20:22
ve üçüzümü gördüm ifendiimm:):)demek fragman izlendi maalesef ben bakamadım göremedim eve gittiğimde umarsam görücem:)loisle supermanın her sarıldığı sahne ayrı bi olay ztn.geri sayımda gelmiş dejavuu oldum:):)

sonundaa karşıLaştık :) dediqin gibi onLarın her sarıLma sahnesii ayrı bi oLay :) sende eve git aç atv yi mutLaka görürsün :img-yes: bu sefer aşk sakızı çaLmıo üçüzm :)

zrtpz
24-11-07, 20:51
sonundaa karşıLaştık :) dediqin gibi onLarın her sarıLma sahnesii ayrı bi oLay :) sende eve git aç atv yi mutLaka görürsün :img-yes: bu sefer aşk sakızı çaLmıo üçüzm :)

şaka gibi demek aşk sakızı çalmıo vay be:img-hysteiidir o zaman fragman daha bi ilgiyle izlenir bıkkınlık sıkkınlık geldi kimse kusra bakmasın uzun bi sürede çalmasınlar onu rica ediorum:img-pilotbu bölüm engin tahminimce gülçin merte karşı duygularının yoğun olduğunu anlıcak benim tahminlerimde aksaklıklar yaşanır bana inat olsun die öle olmazmış:img-pilotanlam veremiorum ztn onlara bari bu işin sonucu bi anlamlı olsun.ne diim yani yorumsuz kaldım bu konuya:)

gfbuse
24-11-07, 21:09
şaka gibi demek aşk sakızı çalmıo vay be:img-hysteiidir o zaman fragman daha bi ilgiyle izlenir bıkkınlık sıkkınlık geldi kimse kusra bakmasın uzun bi sürede çalmasınlar onu rica ediorum:img-pilotbu bölüm engin tahminimce gülçin merte karşı duygularının yoğun olduğunu anlıcak benim tahminlerimde aksaklıklar yaşanır bana inat olsun die öle olmazmış:img-pilotanlam veremiorum ztn onlara bari bu işin sonucu bi anlamlı olsun.ne diim yani yorumsuz kaldım bu konuya:)

ewet katıLıorum bi anlam gelsin artık şu işee :) gülçin teo teo diye yanıp tutuşuodu birden yine merte döndüü biraz saçmaLadıLar..şimdi teo açıLcak gülçinin akLına mert gelcek ee teoya ne dicek :) neyse görces bakaLımm :img-yes:

fafak37
24-11-07, 21:56
bence gülçin ve mert dizinin en yakışan çiftiydi inşallah barışacaklar öyle olmaya devam edecek
malesef ki barış-eren hiç yakışmıyorlar doğruya doğru bana inandırıcı gelmiyorlar mesela eren için yanlış seçim olmuş korkutla-yasemin fena değiller şirinlikleri yeter oy oy
cemre-emre de ehtir güzel bazen isimlerde ki kafiye yetmiyordur ama idare eder

özet gelmiş tam okuyamadım malesef bildiğim kadarıyla yasemin-korkut ve gülçin-mert çiftleri için zor günler tamamen atlatılacak ama diğer çiftler pek parlak değil sevgi-anuşka-broş üçlüsü beyinleri kemirecek
fragmanıda gördüm maşallah kızlar reklam filminede çıkmışlar kim tutar değil mi :)

inşallah iyi olur

elvedabye

Yazmıycaktım ama Dayanamadım.
Gülçin ve Mert konusunda sana katılıyorum yağmur..
Bu bölüm Barış-Eren ve Mert-Gülçin çiftleri için iyi olmuycağa benziyor.
Teonun itirafı Gülçinin aklını iyice karıştıracak.
Eren ise broş yüzünden Barışa karşı olan güvenini düşünücek.
Yasemin-Korkut çifti mutlu ama korkut nasıl değişecek neler yapacak merak ediyorum acıkcası...
yurtdışına kızlardan biri giderse bu kötü olur en iyisi Alev gitsin kızlarda kurtulur :)
Sevgi hala Emreye asılıyor bakalım nolcak anuşka vazgeçti herhalde barıştan...
Galiba bu bölümde kudret amcam yok :icon_sorr
Neyse onun yerine ben ortalığı höytletiym :)
Fragmana gelince Dur Dur şarkısı çalıyordu kızların perukları ve giysileri güzeldi.
Eren Barışa tokatı yapıştırıyordu.Galiba Bi alışveriş merkezinde Erenin çantası çalınıyor.
Korkut-Yasemin gece sahile inmişler birbirlerine sarılıyorlardı.
Reklam filmide güzel olacağa benziyor hayırlısı...
Teo-Gülçinle konuşuyordu ve gülçin Evde ağlıyordu :icon_sorr

Şimdilik Bu Kadar Herkese İyi Geceler...

zrtpz
24-11-07, 23:46
fragmanı izledim son bi yorum yapıp çıkim dedim.
yani gülçinin merte attığı tokat ereninkinin yanında sönük kalıcak:)ifendim çok hararetli bi tartışmadan ileri gelen bi tokat sanırım kendileri bide yol kenarıydı gördüğüm kadarıyla ne işleri var orada orda nie tartışıosun başka yer mi yok:img-hysteben bu çifti ciddi ciddi sevmeye başladım kavgaları her seferinde pek bi hararet dozajı yüksek kavgalar oluo:)o ona kesici bakışlar fırlatıo öteki ona kesici bakışlar fırlatıo açıkcası gayet iiler bu konuda:)tabii araları bozulmasaydı romantik bakışları devam etsin isterdik ama bildiğiniz üzre bu pek bi mümkün deil.herşey bi yana gerçekten ilginç bi sahne neyin hararetiyle gelio o tokat ben acaip merak ettim şimdi hani böle durduk bi yerde pat die yapıştırmıo nede olsa.bu arada barışın yediği ikinci tokat bu erenden üçüncüyü nerde ve ne zaman yiycek onuda merak ediorum:img-pilot
bu arada supermanle loisin sarılmasını görmüş olaraktan pek bi mutlu olduklarından nazar değmesin diorumm:img-blush
iiyorumlarbye

KübraYasemin
25-11-07, 00:04
BakalIm neler olacak neler.

Ay inanmiyorum bu aksam dizimiz var.

Fragmanda cok güzel ya.

Yasemin ve Korkut nasIl sarIlIyorlar birbirlerine.

Sonra o reklam film i ile baslIyor.

Bu arada senaristler herhalde sesimizi duydu bence.

vallaha ask sakizI calIyorlar hep diye sikayetci oluyorduk.

artIk masallah her hafta degisik sarki.

fafak37
25-11-07, 00:42
selam herkese...

Geri Sayımı Bırak Yaw artık vakit akıyor zaten :img-yes:
bu bölüm en mutlu çiftimiz sakar korkut ve büyük fan aşkı Yasemin :img-hyste
En sarsıcı sahne Erenin Barışa tokatı yapıştırdığı sahne.
En duygusalda Gülçin Teo konuşması olacak...
Gülçinin baya karışacak aklı....
Akşama Görcez neler olacak herkese iyi geceler bye

KübraYasemin
25-11-07, 01:18
iii gecelr millet...

Diziye son saatler kala neler oluyor neler.

son.... 17 saat ve 34 dakika

inanmiyorum baya az kaldI.

erenin BarIsa tokatI hoc acI.

Ama sonra reklam filminde baya mutlu mesela hal oluyormu ne.

Insallah Alevlerinde o ormada oldugu beli olur insallah.

neyse ben kacar herkese ii oyrumlar byebye.

gfbuse
25-11-07, 09:28
Geri Sayımı Bırak Yaw artık vakit akıyor zaten :img-yes:
bu bölüm en mutlu çiftimiz sakar korkut ve büyük fan aşkı Yasemin :img-hyste
En sarsıcı sahne Erenin Barışa tokatı yapıştırdığı sahne.
En duygusalda Gülçin Teo konuşması olacak...
Gülçinin baya karışacak aklı....
Akşama Görcez neler olacak herkese iyi geceler bye

ewet zaman akıo dediqin doru...düşünsene 26.böLüme geLdikk dizi başLayaLı 6 ayı geçti daha dün gibi yaa :):)
ewet en güzel sahne LoisLe süpermanin sarıLDıqı yer oLcak :img-in_lo
eren barışa niye vuruo acaba :icon_whis onLarında arası bozuLcak maLeseF:icon_sorr bakaLım Gülçin napcak...:icon_whis neyse az kaLdı :img-yes:

*Nesli*91
25-11-07, 10:08
Herkese Günaydin
bu aksam dizimiz var cook heyecanliyim ya
en güzel yeride Yasemin ve Korkutun sarilmasi
kimbilir bu aksam ne sahneler görürüz onlardan

Son 8 saat 43 dkk var !!

fafak37
25-11-07, 10:27
ewet zaman akıo dediqin doru...düşünsene 26.böLüme geLdikk dizi başLayaLı 6 ayı geçti daha dün gibi yaa :):)
ewet en güzel sahne LoisLe süpermanin sarıLDıqı yer oLcak :img-in_lo
eren barışa niye vuruo acaba :icon_whis onLarında arası bozuLcak maLeseF:icon_sorr bakaLım Gülçin napcak...:icon_whis neyse az kaLdı :img-yes:

Hala anlamadınmı tokatı neden atıyor barışa :icon_whis tabiki broş olayından dolayı :img-yes:
Gülçine bence Teyzesi Füsun yardım eder gibi zor durumda yanında oluyo ona yol gösterir kalbinin sesini dinlemesi gerektiğini falan söyleyebilir :img-yes:
Bence bu bölüm fragmanda Afilli Yalnızlık çalsa fena olmazdı gibi geliyor bana :icon_whis

gfbuse
25-11-07, 10:38
Hala anlamadınmı tokatı neden atıyor barışa :icon_whis tabiki broş olayından dolayı :img-yes:
Gülçine bence Teyzesi Füsun yardım eder gibi zor durumda yanında oluyo ona yol gösterir kalbinin sesini dinlemesi gerektiğini falan söyleyebilir :img-yes:
Bence bu bölüm fragmanda Afilli Yalnızlık çalsa fena olmazdı gibi geliyor bana :icon_whis

Afilli yaLnızLık çaLmıştı yaa plajlı böLümLerde bi daha çaLmazLar kanımca:)
eren eğer o yüzden barışa tokat atıosa ki büyük ihtimaL o yüzdendir başka neden yok yuh derim yani :img-yes: artık inansın bu çocuqa yhaa :icon_sorr zavaLLı Barış napcak baKaLım :icon_whis

fafak37
25-11-07, 10:46
Afilli yaLnızLık çaLmıştı yaa plajlı böLümLerde bi daha çaLmazLar kanımca:)
eren eğer o yüzden barışa tokat atıosa ki büyük ihtimaL o yüzdendir başka neden yok yuh derim yani :img-yes: artık inansın bu çocuqa yhaa :icon_sorr zavaLLı Barış napcak baKaLım :icon_whis

Zor durumda kalacağı belli ama çocuklar muhakkak destek olur.
Tokat mevzusuna gelince zaten aralarında bi sorun yok %100 broş olayından dolayı atıyor..Bu bölümde onların araları bozuluyor inşallah düşündüğüm şey olmaz yazmak istemiyorum :icon_sorr

İLK AŞKIM_MERVE
25-11-07, 10:53
slm..

ohh bee sonunda geldi pazar:)..

bugün izliycez çok heyecanlıyım..

YOSHY KORKUT SAHNELERİNİ HER ZMNKİ GİBİ ÇOK MERAK EDİYORUM..:img-yes:

acaba eren neden tokat atıo barışaa??..:icon_whis

yhaa keşke sesli fragman çıksaa!!!...:img-yes:

gülçin-mert çiftine hiç girmiycem..ALLAH YARDIM ETSİN YASIK YYHAA:icon_sorr

umarım güzel bir bölüm olur bizim için...reytingler açısından da tabiki!!...:)

SON 8 SAAT!!...:happy0064

KübraYasemin
25-11-07, 12:38
herkese merhaba arkadaslar.

Dizimize saatler kaldI ay ne güzel ne güzel.

Cok merak ediyorum bakalIm neler neler görecez.

Teo ile Gülcin simdiden hic beklemiyorum bile.

En cok güzelde Yasemin ve Korkutun sarIldIgI sahneydi...

ebru_cenk
25-11-07, 12:54
Slmm valla ben çok çok çok merak eidorum gülçin nedne ağlıo teoyla gülçin arasında olcak gülçin merti mi sevioo off yaa bir sürü ??? bakalım akşam olsun hepsi cevabını bulur inş.

KübraYasemin
25-11-07, 12:56
Insallah bu Sevgi hanIm ögrenir Cemre Emre ile beraber oldugunu.

Ceksin etegini ya bizim Emreden. üff. )=

Birde bale filan var, herhalde bu Barbatov gercekden camp da olanlarI cidiyemi aliyor ne.

Vallaha hemen show filan birseyler yapIyor gibi.

Allah iglini versin ya bukadInIn. (= (=

hepsi_bir
25-11-07, 13:18
Insallah bu Sevgi hanIm ögrenir Cemre Emre ile beraber oldugunu.

Ceksin etegini ya bizim Emreden. üff. )=

Birde bale filan var, herhalde bu Barbatov gercekden camp da olanlarI cidiyemi aliyor ne.

Vallaha hemen show filan birseyler yapIyor gibi.

Allah iglini versin ya bukadInIn. (= (=

inş cnm inş ama reklam cekimlerinde öğrenir herhalde yaa nese sevgiden de kurtulalımda başka bişi istemıorm vala

berbatov cidden ciddiye almış işi kıslara dediğin gibi bişiler yaptırıodu yaa kıslara yasık yaww

off bn cok mrklandım yaww

son 5 saat 34 dkkk:happy0064

KübraYasemin
25-11-07, 13:26
inş cnm inş ama reklam cekimlerinde öğrenir herhalde yaa nese sevgiden de kurtulalımda başka bişi istemıorm vala

berbatov cidden ciddiye almış işi kıslara dediğin gibi bişiler yaptırıodu yaa kıslara yasık yaww

off bn cok mrklandım yaww

son 5 saat 34 dkkk:happy0064

Su Teoda Sevgide geldigi gibi gitsinler.

Tabikide bizim AnuskayI unutmayalim.

Belki Anuska ile BahadIr hoca bir kIvIlcIm filan beli olmaz yani bence.

Bu arada E & B arasI bence acIlacak.

evet baya heycanlI olacak bencede herzmanki gibi.. az kaldI..(=

hepsi_bir
25-11-07, 15:02
Su Teoda Sevgide geldigi gibi gitsinler.

Tabikide bizim AnuskayI unutmayalim.

Belki Anuska ile BahadIr hoca bir kIvIlcIm filan beli olmaz yani bence.

Bu arada E & B arasI bence acIlacak.

evet baya heycanlI olacak bencede herzmanki gibi.. az kaldI..(=

eet cnm teoyla sevgi bide anuşka geldiği gibi gitmeli

anuşkayla bahadır hoca arasında bişi olmas bnce cunku bahadır hoca füsun teyzeden hoşlanıo galiba:img-wink:

eren ile barışın arası cidden cok acılcek galiba yaa bn onların araının acılmasını hiç istemiorum:img-cray:

cok heyecanlı bı bolum bizi bkio

ayrıca gülçinime de cok uzuluorm ama o cidden teoya acıldıktan sonra merti sevdiğini anlıcek yaa inş anlar onların barışmasını cooook istiorm:img-cray:

YoShYÖzGe
25-11-07, 17:21
Son 1,5 saat:happy0064
Fragmanı da gördüm:happy0064
Kızlar peruk takıyorlardı:img-wink:
Gülçinim ağlıyordu kıyamam:sad53:
Yoshym-Korkutum sarılıyordu:img-wink:

gfbuse
25-11-07, 17:29
selam herkese...

son 1 saat 23 dakika :):) çok heyecanLandım her zamanki gibi..

boL güLmeLii boL romantik sahneLeri bir böLüm oLması diLeğiyLe...:)

umarım eren ve barışın arası fazLa bozuLmaz en azından tokat oLayından sonra iyi şeyler oLur umarım :icon_sorr

zrtpz
25-11-07, 17:41
seyiriiniz bol olsun arkadaşlar ben yien forumdan takip edicem artık:)
üçüzüm ikizim diğer favori çiftimiz eren ve barışın arası baya bozuluo görüldüğü kadarıyla ben açıkcası o hararet dozajı yüksek tartışmanın sebebini merak etmekteyim yani olayı tokata kadar götüren kısmını sahne baya dumur yaratan bi sahne:)haksız yere yine olan oldu çocukcağıza yani güzelim ilişki bi broşla darmadağın oldu.
ayrıetten bu sebeplerden ötürü(diğer ilişkilerin gidişatları açısından)halen lois superman konusunda tetikteyim beklemiorum bikaç bölüm bişi dersem yalan olur.bakalım kaç bölüm dayanıcak bizimkiler:img-hyste

gfbuse
25-11-07, 17:45
seyiriiniz bol olsun arkadaşlar ben yien forumdan takip edicem artık:)
üçüzüm ikizim diğer favori çiftimiz eren ve barışın arası baya bozuluo görüldüğü kadarıyla ben açıkcası o hararet dozajı yüksek tartışmanın sebebini merak etmekteyim yani olayı tokata kadar götüren kısmını sahne baya dumur yaratan bi sahne:)haksız yere yine olan oldu çocukcağıza yani güzelim ilişki bi broşla darmadağın oldu.
ayrıetten bu sebeplerden ötürü(diğer ilişkilerin gidişatları açısından)halen lois superman konusunda tetikteyim beklemiorum bikaç bölüm bişi dersem yalan olur.bakalım kaç bölüm dayanıcak bizimkiler:img-hyste

ewet ikizim bencede broş olayı yüzünden gitti güzelim ilişki :img-yes: ama eren gerçeği öğrenince pişman olcak o zmnda barış biraz çektirsin erene :) bende bekLiorum bizimkiLere noLcak acaba:) 2 böLüm fazla bunLara :) haftya bi atraksyon bekLiorum ben:img-pilot

KübraYasemin
25-11-07, 17:47
eet cnm teoyla sevgi bide anuşka geldiği gibi gitmeli

anuşkayla bahadır hoca arasında bişi olmas bnce cunku bahadır hoca füsun teyzeden hoşlanıo galiba:img-wink:

eren ile barışın arası cidden cok acılcek galiba yaa bn onların araının acılmasını hiç istemiorum:img-cray:

cok heyecanlı bı bolum bizi bkio

ayrıca gülçinime de cok uzuluorm ama o cidden teoya acıldıktan sonra merti sevdiğini anlıcek yaa inş anlar onların barışmasını cooook istiorm:img-cray:

Bencede aynan sana katIliyorum.

Bu Anuska ve Teo hele hele o Sevgi hepsi 3 olup gitsinler.

BahadIr Hoca ve Fisunmu hehe (= biraz komik ama olur oda hrhalde.

Bende B & E arasI acIlsIn istemem cok tatlIlar ya beraber iken.

Evet seninde dedigine katIliyorum bencede Gülcin teoya acIldIkdan sonra anliyacak ayna katIlIyorum sana. aynan.

fafak37
25-11-07, 18:58
evet dizi başlıyor şuan..
1 Hafta Beklediğimize Değecek ve Güzel Bir Bölüm Olacak....
Broş olayı can sıkacak Gülçinin aklı karışacak Emre 2 arada kalacak ama (Turşu ) :) Korkut-(layd)Yasemin ilişkisi güzel geçecek bekleyip görecez...

KübraYasemin
25-11-07, 19:00
evet arkadaslar dizide herkese iii seyirler basladI baslIyor jenerik.

Baya heycanlIyIm bakalIm bu hafta neler olacak neler.

B & E tokat filan ay ay ay )=

sonra G & T & M üclüsü 3 kalp gibi...

Ay hadi herkese iii seyirler...

fafak37
25-11-07, 19:18
Eren Berbatova Broşu verdi Çantaların yanında bulduğunu söyledi Ama Yüz ifadesi Sinirliydi.
Gülçin ağzını tutamıyor Barışa Broş dedi fermuarmı taksak ne :D
Berbatov Bahadırla rekabet için yurtdışı okul işini ayarlardı..
Sevgi Emreyi Rahat Bırakmıyor...Cemrede Emreye takılıyor bakalım nolcak....
Kızlar Alışverişe çıktılar.Eğlenceli olacağa benziyor...
Önce Ayakakbı Denediler.Sonra Çanta Bu arada Oda seviyor şarkısı çalıyor....
Çocuk Erenin çantayı çalacak Onu Gözetliyor..ve çantayı kaptı kaçtı Erende peşinden koşuyor.Çocuk çantayı aşağıya attı saklandı bakalım kim bulcakEren çantayı aldı ama hala peşinden koşuyor adam çocuğu yakaladı eren yalan söledi yeğenim diye iyi kalpli melek.
Bu arada Alev-Bernayı Erol hoca odasına çağırdı gazete haberi için Alev İftira diyor Berna negüzel çıkmışız.Erol Yeter diye bağarıd ve bidaha böyle bişey yaparsanız sizi disipline veririm dedi Alev-Berna nasıl tırsıtılar:img-hyste
Bu arada çantayı çalan çocuğa Kızlar Yemek yediriyorlar..
çocuğun babası hasta Annesi hamileymiş kaportacıda çalışıyormuş :icon_sorr
Kızlar bimiktar para verdiler ve numaralarını verdiler bi ihtiyacın olursa gel diye melekler vallahi...

Bu arada Füsunun kocası metin boşanırsan zırnık koklatmam dedi ne pis adam..

gfbuse
25-11-07, 19:27
kızLara bak kızLara yardımsewer oLmusLar yaww ne qüzeLLL :) Yasemimin çok güzel her zamankii gibii :img-in_lo yaa eren barışa neden tokat atıcak broş oLayından atması saçma yhaa :icon_sorr neyse görücez...şimdi rekLama gidicekLer :)

fafak37
25-11-07, 19:39
Flaş Flaş Flaş....

Teo Gülçinin Yüzünü Tutarak Senden Hoşlanıyorum dedi.Ama Mertle ayrı kalmanıza rağmen Hala Merti Seviyorsun Dedi. Burda ne ima etmek istedi Anlamadım :icon_sorr
Füsun yine Süper moda geçti Kızları sorguya çekiyo :D
Füsun Gülçinin Teo ile görüşmesini yasakladı....
emre Benim hayatımda Cemre var ben zaten Zengininm Dedi Aşk Vallahi adamın aklını başından alıyor :img-in_lo

zrtpz
25-11-07, 19:48
şafak ikizim üçüzüm süpersin ne diim izliyemeyenleride direk bilgilendiriosun demek füsun teyzem teoyla gülçinin görüşmesini yasakladı tebrik ettim kendisini bir kez daha ama gülçinin duyguları ne yönde şimdilik bu önemli sanırsam:icon_whis

fafak37
25-11-07, 19:49
Kızlar Erol hocadan Okulda Füsuna İş bulmasını istiycekler.
Füsunla konuştular ve Füsun kendisinin saçmaladığının farkına vardı...v iş bulmaya karar verdi...
Anuşkada Barış Neyapmış diyor ordan :img-hyste
Sevgide maşaallah öle bi giyinmişki Erimemek elde değil.... :D
Reklam çekimi başlıycak hazırlıklar yaplıyor....

gfbuse
25-11-07, 19:52
tuttumm seniii teocumm :) sonunda teo açıLdıı Gülçinde gerçek duyguLarını anLamış oLduu :) bi gülçin-mert sahnesii bekLiorum yaniii :img-yes: korkutumda değişcek acaba nasıL oLcak :icon_whis şu ana kdr pek korkutumun sahnesi yoktu şöLee komikk :) neyse oLur beLKi... bu böLümde erenin tokatıyLa biticek sanırsam...:img-yes:

İLK AŞKIM_MERVE
25-11-07, 19:52
yhaa dizi süper gidio...

KORKUTLA YASEMİNE DAHA GELEMEDİK YHAA..

bu hafta biraz sönük kalmışlar..

bu bölümün yıldızları galiba;

BARIŞ VE EREN!!..

acaba kızlar hangi kıyafetlerle çıkıcaklar??...yhaa kıyafetlerini çok begeniorum yhaa...YOSHYİME MOR ÇOK YAKIŞMIŞ:img-yes:

zrtpz
25-11-07, 19:56
füsuna iş okulda açıkcası bu iş mevzundan füsun erol hoca aşkı doğabilirmi neden olmasın çokta güzel olur.umarım olur:img-yes:demek teonun açılması işe yaradı bravo valla hayırlı bi iş yaptı:img-hyste:img-hysteerenin tokat mevzunu bekliorum bakalım nedir durum ikizlerim üçüzlerim bravoo diorum size:)

fafak37
25-11-07, 19:59
şafak ikizim üçüzüm süpersin ne diim izliyemeyenleride direk bilgilendiriosun demek füsun teyzem teoyla gülçinin görüşmesini yasakladı tebrik ettim kendisini bir kez daha ama gülçinin duyguları ne yönde şimdilik bu önemli sanırsam:icon_whis

Gülçinin kafası karışık Didemcim bu arada göremedik seni nerdesin :D
Füsun moda girdide yasakladı moddan çıksın serbest bırakacaklar..
Erol-Füsun aşkı olurmu olur valla Ahmet Abi yapar bişiyler dizi başaladı görüşmek üzere...

fafak37
25-11-07, 20:02
bu arada mertte reklamda oynuycak :D
4 kız 3 erkek var dedi yönetmen sevgi merte sen okumuşmuydun senaryoyu dedi ne ballı çocuk :D
Reklam çekimi başlıyor....
Çocuklar sırıtıyor kızlar gelip birbirlerine sarılıyorlar ve malum içeceği alıp içiyorlar .....
çocuklar onlara bakıyor kızlar içeçeği içiyor...
Kostümleri ve perukları ilginç..
Yönetmen beğendi çekimi...
kızlar burs için sanat tarihi çalışıyorlar ama Gülçinin Çene durmuyor vallahi :img-hyste
çocuklarda ders çalışıyor onlardada Barışın çene durmuyor....
Emre-Korkut ders çalışıyor...

zrtpz
25-11-07, 20:07
bu iş beni bitiricek şafak:)
gülçinin hala kafası karışık demekki yani hala bi netlik yok şaşırmadım açıkcası:)erol hoca ve teyzemi başından beri güzel bi ikili olarak görüorum ben yakışırlar ahmet abi yani bu sefer tutsun şu tahminim:)
erenle barış açısından durumlar iç açıcı deil soğuk davranıodur sanırım eren:icon_whisbizimkiler ders çalışıolar hemde sanat tarihi gözlerim yaşardı bu sahneyi tv de görmek için çok uğraş vermiştim yazaraktan ama nete nasipmiş:)superman ders çalışıo:img-pilot

fafak37
25-11-07, 20:09
Ve Kader anı...
Füsun okulda işe başlıycak..tam kalkıyorud Erol oturun bi kahve içelim dedi :D
Sınav başladı....Eren ortada yok iyi kalpli melek çocuğa giysi götürmeye gitti sınava yetişemedi...
Bu arada Alev-Berna Ortada yok ve önemlisi Teo Taşınıyor evi boşalttı :img-yes:
Aşk acısına dayanamadı zavallı :icon_sorr
Cemre Korkuttan kopya çekmeye çalışıyor.Eren sınava geldi.Alev hocam olurmu böle Erol sen işine bak diye azarladı...
Barışa bunu yakıştıramadım galiba tokatı bu yüzden yiyecek İsim yazılı kağıda ismi sildi kendi ismini yazdı ne kadar hain kalleş adam hakediyor bence...
Teonun taşınma haberi Gülçini yıktı .Orayı Füsun teyze tutumuş Teodan Gülçine kalan gülçini resmi :icon_sorr

fafak37
25-11-07, 20:19
Korkut ve Yasemin burs hakkında konuşuyorlar..Korkut yine saçmalıyor.
Yasemin korkuta kendini toparla ve değiştir diyor. aklı başında olan bir sevgili olsun diyor.
Korkutta ben kendimi değiştiririm dedi ve birbirlerine sarılıyorlar..
Gülçin ağlıyor buarada Teonun dairesinde Teyzesinden anahtarı alıp çıktı.
Emreyle-Cemre yemekteler.Emre itiraf edemiyor devginin hafta sonununu baş başa geçirmeyi.oyüzden cemreye baş başa gidelim dedi baş başa....

zrtpz
25-11-07, 20:21
evet füsun teyzem işe başlıo belkide yni bi aşkın kıvılcımları atılıo:)ve teoda gitti:)uzun ömürlü bi konuk oyuncu olmuştu ztn kendisi demekki resim gülçininmiş hee tam duygusal mod:)o kadar erenin çıksın die die bi olmuştum halbuki.teoda çok değişken bi ressammış ereninki yetmedi bide gülçini çizdi demekki baştan sağ gösterip sol vurdular ne diim ben kafamı bulanıklaştırdığımla kaldım olmuo ki böle:)barışın tam olarak naptığını anlayamadım.tokat meselesi neden olucak bakalım:icon_whis

gfbuse
25-11-07, 20:22
Teoo gittiii :icon_sorr teonun gidiceğine üzüLceğimi hiç düşünmezdimm :( Gülçinim çok kötü oLdu cnm yhaaa :(
Bu arada benim aşıkLar süper .. :img-in_lo Yaw bu süpermande Yaseminimin ayakLarını yerden kesio waLLa :) yok böyLe aşk yok...:img-in_lo
eren-barış noLcak merak içindeim...:icon_whis

fafak37
25-11-07, 20:27
Barış Galiba Erenin İsmini Silip Kendi İsmini Yazdı kağıda Korkut bunu gördü bakalım nolcak galiba söylüycek erene ve erende barışla konuşup şaplatacak.
Teonun gizemli resmi Gülçin olduğunu baştan beri tahmin ediyordum ve yanılmadım :D

yelda92
25-11-07, 20:29
Teoo gittiii :icon_sorr teonun gidiceğine üzüLceğimi hiç düşünmezdimm :( Gülçinim çok kötü oLdu cnm yhaaa :(
Bu arada benim aşıkLar süper .. :img-in_lo Yaw bu süpermande Yaseminimin ayakLarını yerden kesio waLLa :) yok böyLe aşk yok...:img-in_lo
eren-barış noLcak merak içindeim...:icon_whis

bir an bu bölüm hiç korkut yoshy sahnesi olmıycak sandıydım ama öyle bir sahne geldiki hepsine bedeldi cidden bu korkutun aşkı yoshynin ayaklarını yerden kesiyor sürekli ammada döndürdü öyle yalnız ben yseminin korkutu olduğu gibi sevmesini istiyorum öyle değiş demesi hiç hoş değil bence korkutta zavallım hemende kabul etti

ayy dizi başladı bye busecim bende hep senle konuşuyorum bu dizi hakkında tesadüf işte

gfbuse
25-11-07, 20:29
Barış Galiba Erenin İsmini Silip Kendi İsmini Yazdı kağıda Korkut bunu gördü bakalım nolcak galiba söylüycek erene