Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmza/Özel Çalışmalara Yorumlar
arkadaslar bısı sorcam bı bolumde nihal yurdanuru zıyarte gelıodu tam gidserken yurdanur nıhale bisey diodu:
nıhal babama selam sole ona de ki dargınlık (yazın asılan ipek mendıl gıbı olmalıdır kuruyunca gecmelıdır(mi)?) sonra: babama deki ona selam sole diye devam ediodu tam hatırlayan varmı ebn hatırlıoprumda yanlıs galıba bıde sız solesenız??
Ya dizinin ilk bölümlerinde Yurdanur bir arkadaşının mezarına gidiyordu ve mezarın yanı başında bir asker vardı Yurdanur'un ölen arkadaşının sevgilisi Asker ile Yurdanur arasındaki diyalog muhteşemdi o diyaloğu bilen biri yazabilir mi?
tamam ama benim bahsettiğim bütün diyalog. Askerin konuşmasının her kelimesi çok iyiydi konuşmayı bütün olarak bilen varmı diyecektim.
valla çok güzel olmuş ellerine sağlik...valla nasıl yaptın ben hala anlammadımmmm :?: :roll:
Rose bunla süper olmuş yaa harikasınn canımm...Ellerine sağlık.Sen olmasan ben ne yapardım :wink:
rose yine döktürmüşün.ellerine sağlık çok güzel olmuş.tebrikler...
Yaaa Rose nasıl yapıyon bunları.Çok güzelll ellerine sağlık canımm :wink:
Emelcigim valla bende benim Photoshop Programindaki bu fonktionu yeni kesif ettim, arka arkaya resimleri cabuk sekilde siraliyor , sonucuda güzel oluyor, begendigin icin sevindim.
beğenmek ne kelime bayılıyorum bir de ses olsa tamamen o sahneleri yeniden yaşıyacağız...
resimler yine mükemmel !!! Sagol Rose
Rose canım yine döktürmüşsün... Ellerine sağlık...
@hasretcigim sagol,@Sihayinci/yani Emelcigim seninkileride bekliyoruz, hadi özlettin kendini ve resimlerini.
Arkadaşlar bende Özge için birbirinden harika özel resimler yaptım!! Tüm özge hayranlarııııı bu resimleri yerli oyuncular forumundaki özge özberk fotoğrafları başlığı altında bulabilirsiniz!!!!!
Resimleri gördüm çok güzel olmuş... Burayada Ç.G.O. özel çalışmaları bekliyoruz ok :wink:
Arkadaşlar bende Özge için birbirinden harika özel resimler yaptım!! Tüm özge hayranlarııııı bu resimleri yerli oyuncular forumundaki özge özberk fotoğrafları başlığı altında bulabilirsiniz!!!!!
evet orda baktım.gerçekten çok güzeller.orda da yazdım ama eline sağlık.devamını bekliyoruz tabiki de.bide o resimlerin orjinal hallerini istiyoruz :wink:
Bence de ... Özge çok tatlı çıkmış o resimlerde :wink:
ya o hep tatlı zaten :) burayı açmk işkence gibi.13 sayfaya geçse idik
Geçelim diye akşam özel çalışma yapıcam :lol: :lol:
sana güveniyoruz...kurtar bizi bu işkenceden :)
ahaha bana gerek kalmadı sen kurtarmışsın :lol:
evet öyle oldu.ama sen yinede özel resim ekleyebilirsin :)
arkadaşlar lütfen replikleri unutmayalım :!: aklımıza gelenleri buraya yazalım. :wink:
eline sağlık.çok güzel olmuşlar...
siyahinci2 ellerine sağlık yine döktürmüşsün.
Emelcigim dizi bu hafta yoktu ama senin resimlerin her seyi telafi etti, ellerine saglik canim, bence cok iyi bir E-Ressam olma yolundasin.
Sevgilerimle
Gül
Çok sağolun arkadaşlar... Devamı gelicek merak etmeyin.Bu arada Gül sözlerin için çok sağol ama seninde hakkını yemeyelim.O güzel resimler olmasa bunlar ortaya çıkmazdı :wink:
nerden? :lol:
ama güzel çalıntı malıntı idare etcez artık :lol:
O belli sen bu kadar uzun replik yazmasın orkuun :lol:
deny seninkide hepsinden tadımlık oldu hea :lol: :lol:
Emelcigim resimler cok güzel olmus ama ulasincaya kadar insan sinir oluyor, su sayfalarda bir türlü dolmak bilmiyor.
ben ellerine sağlık, çok güzel olmuş söz öbeklerinden bıktım artık.bunu bana hep söletiyosun siyahinci.ama hakkını vermek için ben yine sölüyorum.o kadar uğraşmışsın :lol: .ellerine sağlık.güzel iş çıkarmışsın.
Arkadaslar yazimi yazicagiz, resimmi ekliyecegiz yeterki su sayfayi gecelim, cok sinir oldum ya.
resimler şahane.çok beğendim.diziyi bi daha seyretmiş gibi oluyorum.
Ellerine sağlık canım... Çok güzel olmuş resimlerr... :wink:
oh be sonunda açılmış.tek tek bakmak zor oluyor.resimler için de tşkler...
@deniz_7 :sayende bir sonraki sayfaya gecebildik, iyi ki yazdin.
Emelcigim, seninkilerde sahane, valla yapmiyacaktim ama sirf su sayfalari doldurmak ve senin resimleri rahat,rahat görme adina yaptim, begendiginiz icin yinede sagolun.
itiraf etmek gerekirse belki 14. sayfaya geçeriz umuduyla yazdım.ama resimler gerçekten şahane.yanlış anlamayın. :wink:
resimler icin herkese cok tsk ederimmmmm
arkadaşlar süpersiniz ya hepinizin eline sağlık walla ne diyeyim harika resimler devamı da daha ii şekliyle(ki bundan iisi olurmu bilmem) gelir umarım tekrar çoooook teşekkürlerrrr
gerçekten harikasınız,resimler süper:))))) teşekürler...
Dilan 04 resimin cok güzel olmus. Özellikle Mehmet ve Yurdanurun Özel resmi oldugu icin ayrica mutlu oldum. Fotograflar bölümünde ki diger Mehmet-Yurdanur fotolariyla daha fazla Özel resim yaparsan cok sevinirim!!!!!!!!!!!! Simdiden ellerinde saglik.
destinapia
11-07-05, 18:03
resinler güzel dewamı gelir umarım
Bence son derece basarili, tebrikler.
rose muhtesem olmuslar(biraz gec oldu ama kusura bakma artik) ;) resimli replikleri görünce daha iyi anladim ki bu dizi gibisi biraz zor gelecek.
ya çok güzel olmuşlar rose kusura bakma bende yeni gördüm ellerine sağlık:)
meltemyucel
22-11-05, 16:10
Tüylerim diken diken oldu diyebilirim. Uzun zamandır bakmamıştım diziyle ilgili herhangi birşeye. Rose ellerine sağlık çok güzel olmuş bunlar. Sanki tekrar izledim O sahneyi. Hancıların kızı Sultan..
Hepinize teşekkürler arkadaşlar...
blackeagle
24-11-05, 13:13
gercekten cok cok coookkkk guzel olmus! TESEKKURLER! ayni sahneleri tekrardan yasadim! we yine anladimki onun gibi bir dizi daha yokwe uzgunumki bir daha yapilamiyacak zaten yapilsada ayni tadi wermeezz.... o BAMBASKAYDI!!!
Feriha doğduğu zaman fotoğraf çektirirlerken, Sema Hanımı'ın Feriha'ya söyledikleri..
Sema Hanım: Güzel bebek. Feriha bebek. İşte hayatımın en manalı ve en bahtiyar anlarından biri. Kendimi, hastalığımı biliyorum. Biliyorum yaşadıklarımı tek tek unutacağım. Her şeyi ama her şeyi unutsam da inşallah bu an, bu bahtiyar an hafızamdan en son silinen olur. Bu ilk karşılaşmamızın hatırası inşallah son anıma kadar bana eşlik eder.
yaa ben bu sahnede çok ağlamıştım yine çok kötü oldum yaa :( harika bi diziydi ya bi daha çemberimde gül oya gibi bi dizi olmaz heralde
arkadaşlar tam hatırlamıyorum ama zarifenin ilk bahçeye çıktığı sahnenin repliğini yazarsanız çok sevinirim hani yurdanur konuşuyodu işte "günler geçti ,zaman geçti bi gün bi de baktık bahar gelmiş..zarife unutmayı değil ama katlanmayı öğrenmişti..."işte bu repliğin tamamını yazarsanız çok sevinirim
bu resimler için sağol sienna ama benim dediğim resim senin avatarındada var
yurdanur bebeğe bakıyor bebek biraz daha büyümüş
bu resim için sağol gurbetçi ama bu resim de değil
dediğim gibi siennanın avatarında var
sadece yurdanur ve feriha bebek var resimde ve yurdanur bebeğe bakıyor
o resimdeki feriha degil.sanirim bu yüzden kafamiz karisti.o yurdanurun rüyasinda ümitle zarifenin kizi.siennanın avatarındaki resim iste bu.ufak ma dilerim bu sefer isine yarar :img-ok:
http://img515.imageshack.us/img515/7769/yurd1oc.png
o resimdeki feriha degil.sanirim bu yüzden kafamiz karisti.o yurdanurun rüyasinda ümitle zarifenin kizi.siennanın avatarındaki resim iste bu.ufak ma dilerim bu sefer isine yarar :img-ok:
http://img515.imageshack.us/img515/7769/yurd1oc.png
işte dediğim resim buydu çok sağol
demek bu bebek feriha değil karıştırmışım ya pardon
koyduğun için teşekkürler
*orly* ve gurbetçi çok teşekkür ederim bu resmi arayıp koyduğunuz için :icon_ange
Ezgi_01 çok saol arkadaşım eklediğin resimler için ellerine sağlık...
sayende nostalji yaptık...:img-grin2
Rica ederim...
Elimde bolca resim var, eklerim daha. ; )
LİBRA resimler için çok sağol,hepsi süper, çok makbule geçti valla, önceki sayfaların çoğunda resimler açılmıyor çünkü, hatta elinde daha varsa eklersen sevinirim..
LİBRA, çok saol resimler için elllerine sağlık..:img-clapp
valla çok makbule geçti...:) çok özlemişim ÇGOyu... :img-yes:
libra resimler çok güzel..özledim ben bu diziyi ya tekrar verseler
libra resimler cok güzel.ekledigin bir iki resim aklima yurdanurun hamile oldugunu soyledigi sahneyi getirdi
http://img45.imageshack.us/img45/2392/sokani7ma.jpg:):)
ne güzel ve samimi bir diziydi degil mi?
LİBRA ve gurbetci eklediğiniz resimler için saolun,çok güzeller...tekrarı fln verilse keşke kanald'de de yeniden izleyebilsem şu diziyi...
bir şey değil elimde daha var yalnız bu fotoları ben çekmedim çeken arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum:img-kiss:
LİBRA ve gurbetci; eklediğiniz resimler için çok saolun...
çok güzelller...elllerinize sağlık...gurbetci sana katılıyorum o sahne muhteşemdi...hele resim çektirdikleri zamanki yüz ifadeleri...:D
ortegahayranı ve gurbetci elerinize sağlık, özel çalışmalar bir harika olmuş..
sienna,teşekkür ederim canım.
gurbetci,çok güzel olmuş eline sağlık bayıldım:)
ortegahayranı ve gurbetci özel çalışmalarınız çok güzel olmuş,ellerinize sağlık..siz böyle çalışmalar yaptıkça ben daha da çok özlemeye başlıyorum çgo'yu..:(keşke kanald verse tekrarlarını...
Merhaba.
Tuba Büyüküstün ün bir Wallpapersini yaptim. Daha dogrusu 2 WP yaptim ama sadece renkleri degisik. Bu benim ilk Wallpaper deneyim umarim hosunuza gider.
http://img.photobucket.com/albums/v224/M_I_L_I/Tubabraun.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v224/M_I_L_I/tubawp.jpg
cok güzel olmuslar tsk ederim elllerine saglik
gurbetci; çalışman çok güzel olmuş...
ellerine sağlık...:good:
özgür_keremcem
28-05-06, 18:36
ayy gurbetçii çoookk güzel olmuş ya hemen kaydettim eline sağlık
gurbetci, özel calisman harika olmus, ellerine saglik...
gurbetci;ellerine sağlık,çalışman çok güzel olmuş yine;çok güzel bir sahneydi,zarife birden konuşmaya başlayınca çok duygulanmıştım...
gurbetçi ellerine sağlık, çok hoş bir çalışma olmuş, güzel bir bölümdü gerçekten..
tesekkürler arkadaslar.....
LİBRA;eklediğin özel çalışmalar için teşekkürler..ee pek tabiiki Siyahinci'nin de ellerine sağlık;)hepsi birbirinden güzeller..:img-clapp
LİBRA; çok saol ekledğin için...çok güzelller...
Siyahincininde ellerine ve emeğine sağlık...süper olmuşlar... :cheer::img-clapp
volvox, daha ne dene bilir ki gercekten harika olmus!! bu sahne en sevdigim sahnelerden biriydi! ellerine saglik...:img-clapp :img-clapp :img-clapp
bakalım yorumunuz nasıl olacak
http://img264.imageshack.us/img264/5774/dzflm7jb.jpg (http://imageshack.us)
ç:img-kiss: :img-kiss: k güzel olmuş i ler y diye çıkmış ama genede çok güzel
a.oyunu_sweet
08-06-06, 19:43
sagol canım ama photobuilder böyle neyse az sonra değişigi geliyor photoimpactle:D
volvox,a.oyunu_sweet ve leventci süper olmuş çalışmalar...
ellerinize ve emeklerinize sağlık... :img-clapp çok özledim çgo yu...:img-sorry
Arkadaşlar resimleriniz gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler devamınıda bekliyoruz.
Arkadaşlar resimleriniz gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler devamınıda bekliyoruz.
bu güzel dilege katilmamak mümkün mü?ellerinize saglik arkadaslar
:img-clapp :img-clapp :img-clapp daha ne denir ki
*orly* yeşim1969 gurbetçi
beğenmenize çok sevindim...çok teşekkürler:D unutulmaz bu dizi...unutulamaz..ve yerini hiçbir dizi tutamaz:)
volvox,çok güzel olmuş bayıldım.Hele üstündeki sözle harika olmuş.Ellerine sağlık.
volvox; tek kelimeyle muhteşem, iikiside birbirinden güzel...çok beğendim...
ellerine ve emeğine sağlık...
ve leventci sana katılıyorum çgomuz unutulmaz...
özgür_keremcem
09-06-06, 22:31
volvoxx ççokkk güzll olmuş:)
a.oyunu_sweet ve leventci çalışmalarınız süper olmuş... volvox seninkilere bayıldım zaten muhteşem..hepinizin ellerinize sağlık..:img-grin2
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Beğenmeniz çok mutlu etti beni.
http://www.myehost.de/resim/images/VRK42440.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/1Aq42460.jpg
sienna beğenmene çok sevindim saol yorumun için
volvox resimlerin süper ellerine sağlık süper olmuş..özellikle sonuncusu,ve sözler süper yaf..sevgi de emek ister:)ne güzel yapıştırmıştı lafı.:Dof ya süper diziydi süper..ne replikleri vardı be:D
volvox, harikasin ya!! bu resimleri gördükce tek tek o sahneleri hatirlatiyorsun bana!! ellerine emegine saglik özel calismalarin muhtesem!!:img-clapp :img-clapp :cheer:
gurbetçi ve volvox yine döktürmüşsünüz resimler yine süper çok teşekkürler
volvox ve gurbetci özel çalışmalarınız harika olmuş,ellerinize sağlık..
gurbetci,çok çok güzel olmuş özel çalışman.Birden duygulanırverdim:(
volvox,özel çalışmaların harika olmuş ya.Hele ikincisindeki söze bayıldım çok güzeldi.Ellerine sağlık!
a.oyunu_sweet
11-06-06, 23:40
Arkadaşlar süpersiniz ya sanki çgo'yu izliyormuş gibi oldum keşke...
cokkk güzel olmus.bu güzel sahneyi hatirlattigin icin tesekkürler:img-yes: :img-clapp
volvox;animasyon için teşekkürler,çok güzel bir sahneydi gerçekten...
volvox süpersin..çok güzel olmuş animasyon..en çok sevdiğim en çok ağladığım sahnelerden biriydi. saolasın..tüm sevdiklerimin adları gibi adınız geliyor aklıma..of ya ne süper sahneydi..ne diziydi...
birde bi yerde okumuştum..özge özberkinde dizi boyunca gerçekten en çok ağladığı sahne bu kavuşmadan önce bahçede mehmete mektup yazdığı sahneymiş.dizide ağladığından çok sonradan gerçekte ağlamış sanırım sahneyi çekerken.of ya bende onunla ağladıydım falla:D
ellerine sağlık tekrar..
volvox, yaptigin animasyonlar tek kelimeyle muhtesem!!! ellerine saglik...:img-clapp :img-clapp :img-clapp
volvox çok güzel bayıldım özellikle 2.si çok etkileyici bir sahneydi
volvox,hepsi birbirinden güzel olmuş.Etkileyici sahneler seçmişsin.Süperler ellerine sağlık.
bize bu sahneleri tekrar izleme keyfi yasatan volvoxa sonsuz tesekkürler :good: :img-clapp
valla eklediğiniz şeylerle eski sahneleri anımsıyoruz kanald ye sürekli yazıyorum ama hep klişe cevaplar geliyor
GoLdEn_AnGeL
19-06-06, 13:17
nasil mesela?
nasil mesela?
bize yazdığınız için teşekkürler,aradığınızı yayın akışından bakabilirsiniz
eğer isteğiniz veya öneriniz olursa bize ulaşın diye adreslerini veriyorlar sanki ben bakmadım yayın akışına
adamı deli ediyorlar herkese aynı cevapları gönderiyorlardır bir kaç kişi tutup yazdırsalar olmaz sanki
bir de kanald nin başka kanllarıda var ve hep eski dizileri veriyorlar bari böyle yapsalar d maxta yayınlasalar
GoLdEn_AnGeL
20-06-06, 13:04
bize yazdığınız için teşekkürler,aradığınızı yayın akışından bakabilirsiniz
eğer isteğiniz veya öneriniz olursa bize ulaşın diye adreslerini veriyorlar sanki ben bakmadım yayın akışına
adamı deli ediyorlar herkese aynı cevapları gönderiyorlardır bir kaç kişi tutup yazdırsalar olmaz sanki
bir de kanald nin başka kanllarıda var ve hep eski dizileri veriyorlar bari böyle yapsalar d maxta yayınlasalar
bu ne bicim cevap yaa? zaten istek ve onerimiz var yazdik siz de bu cevabi yolladiniz..yilan hikayesine dondu... adam gibi yayinlayinda bitsin yaa
uff :img-sorry
tubi avatar olarak yapabilir misin
ayrıca eklediğin şeyler içinde sağol
sinem avatara olarak yaparım hangisini ama ???
tekrar baktım ve alttaki olursa çok mutlu olurum
çok çok çok teşekkür ederim hemen kullanıcam:img-grin2
allah tuttuğunu altın etsin emi:img-grin2
ama kabul etmiyor çok büyük olmuş sanırım
tubi resimler çok güzel eklediğin için teşekkürler
ama kabul etmiyor çok büyük olmuş sanırım
ben birazdan senin için eklerim ;)
Ece ve Tubi harikasınız,çok çok teşekkürler.:img-kiss:
Arkadaşlar eklediğiniz videoların hepsi birbirinden güzel gerçekten çok teşekkürler
ben birazdan senin için eklerim ;)
valla eklersen çok sevinirim tubi:img-grin2
ilgilendiğin için de çok sağol
conbanda_dnz
21-06-06, 20:20
bi tanesini yaptım :)
http://img96.imageshack.us/img96/2760/animation38mj.gif
ayy çgo nun burdaki bölümü çok acıklıydıı :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
resimler çok güzel sabis,LG,gurbetci,libra teşekkürler eklediğiniz için
sevgili tubi,resim cok hos olmus gercekten.bu sahneden sonra hatice hanimin ay ay benim güzel gelinim diye yurdanura bir sarilisi vardi evlere senlik.hatirlattigin icin tesekkürler;)
tesekkurler gurbetci.....
evet cok guzeldi o sahne de..
tubi, yine harikalar yaratmissin!! ellerine saglik gercekten her iki özel calisman süper!!! :happy0064
mehmet yurdanura evlenme teklifi ettigi sahnede cok tatliydi:img-grin2
ben niye bunları göremiyorum
GoLdEn_AnGeL
26-06-06, 13:29
arkadaslar supersiniz!!!! hele tubii! :img-grin2
yorum yapan herkese çok teşekkürler....
bir tane de imza....
http://img137.imageshack.us/img137/2612/untitled13xk.jpg
tubi ve volvox süpersiniz yahu. bu unutulmaz dizinin sahnelerini kısmende olsa sayenizde tekrar izliyoruz. çok saolun ellerinize sağlık. volvox özellikle o yaptığın animasyonlar çok güzel. acaip acıklı sahnlerdi. biri mehmetin babasının öldüğünü öğrendiği biride yurdanurun bebeği aldırcağı zaman. acaip süper sahnlerden yapmışsın. ellerine sağlık
resimler süper arkadaşlar harikasınız emeğinize sağlık tekrar izlemiş gibi oldum keşke tekrarını verseler
yigit_arda
28-06-06, 11:27
herkes gurbetçi abla diyo.ben izninizle şunu diycem
gurbetçi ablam ellerinize sağlık. herkesin eline sağlık .iyi çalışmalar
gurbetçi harikasın çok sağol...:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:
Gurbetçi ve Tubi harikasınız.
Tubi imza çok güzel olmuş.
Gurbetçi çalışmaların çok güzel olmuş.Devamını bekliyorum :)
gurbetçi animasyonlar bir harika,ellerine sağlık,ilkinde birbirine ne de güzel bakıyorlar..
gurbetçi animasyonlar çok güzel olmuş ellerine sağlık:)
Sevgili gurbetçi animasyonların tubim senin de özel çalışmaların ve imzan çok güzel olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık.
gurbetci;animasyonlar için teşekkürler...çok güzeller gerçekten..;)
tubi;imzan çok güzel olmuş,ellerine sağlık...
gurbetçi eklediğin animasyonlar çok güzel hele de ikincisi çok komik bir sahneydi hatırlamak güzel
rica ederim arkadaslar,begenmenize sevindim :img-lady:
volvox,üçü de ço kgüzel olmuş ellerine sağlık ama ben sonuncuya bayıldım.O sahne geldi aklıma da ...Çok komikti ya ellerine sağlık süper olmuş:)
volvox;üç animasyon da çok güzel gerçekten,çok teşekkürler..ellerine sağlık..
yigit_arda
29-06-06, 19:50
Volvox Süpersin Tebrikler
GoLdEn_AnGeL
29-06-06, 20:07
o yurdanurun gulme krizine tutuldugu an ne oluyordu? unuttum :img-sorry
o yurdanurun gulme krizine tutuldugu an ne oluyordu? unuttum :img-sorry
zarifenin babası vardı ya onun babasına bilgi götürdüğünü öğrenmişti babası pişman olup onu götürmeye gelmişti sanırım
zarifenin babası vardı ya onun babasına bilgi götürdüğünü öğrenmişti babası pişman olup onu götürmeye gelmişti sanırım
Evet o sahnede Yurdanur hapiste olan Mehmet'in izini sürmek için evden çıkarken onu eve götürmek üzere babası Dinçer konağa gelmişti. O sırada gitmek istemeyen Yurdanur'u Dinçer çekiştirmeye başlayınca birlikte yere düşmüşlerdi ve İbrahim de "müdürüm" diyerek Dinçer'i yerden kaldırmak için koştuğunda Yurdanur İbrahim'in babasının fabrikasındaki alelade bir işçi olmadığını anlamıştı.
Bilmiyorum gerek varmıydı ama ben sahneyi biraz daha detaylı anlattım:img-grin2
Bu arada eklediğin sahneler çok güzel ellerine sağlık volvox
http://img338.imageshack.us/img338/8491/memet4oo.gif (http://imageshack.us)
http://img279.imageshack.us/img279/2337/go5sc.gif (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/2815/cgo1tw.gif (http://imageshack.us)
bunlarda bndn..
Eklediğin bütün resimler çok güzel ellerine sağlık.:img-grin2 Rica etsem bu sahnelerin avatalarını da yapabilir misin acaba?
glcn;eklediğin üç animasyon için de teşekkürler..hepsi çok güzeller..hele o birinci sahnenin çekimi harikaydı(hoş çgo'nun tüm sahneleri çok güzeldi ya..);çağan ırmak orada yine ne kadar iyi bir yönetmen olduğunu ortaya koymuştu..tabii mehmet ali'nin oradaki oyunculuğunu da unutmamak gerek..tabii o 2. animasyonun da çok güzel,romantik bir sahneydi..;)3. sahne için de pek bir şey denemez aslında;en çok etkilendiğim sahnelerden biriydi çgo'daki..ellerine sağlık canım...
http://img34.imageshack.us/img34/5492/pdvd3650mz5pb.png
arkadaslar calismalariniz cok hos olmus :img-artis :img-grin2
Sevgili glcn,gulsahh ve gurbetçi çalışmalarınız çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
volvox;teşekkürler..Beğenmene sevindim..
Gurbetçi abla;son çalışmanda çok güzel olmuş,ellerine sağlık..
gurbetci ve de gulsahh çalışmalarınız çok hoş olmuş,ellerinize sağlık..
saliha meryem
12-07-06, 17:03
bencede resımler cok guzel arkadaşlar
http://img204.imageshack.us/img204/5911/vgvc7.png (http://imageshack.us)
eline sağlık Nisanda
ya rakadaslar ben çgo yu cok sevmeme ragmen son bolumunu hic izleyemedim:img-sorry :img-sorry
sanırım son bolumde yurdanur butun eski arkadaslarını buluyodu. ben zarifenin yaslılık halimi fln cok merak ediyorum. acaba biri o resimleri bulabilir mi??
gurbetci cok tesekkurler.:img-grin2
benzetmeye gelince, bu bayan da yasına gore hos gozukuo, zarife de cok guzel. ama genel hatlar olarak ben de pek benzetemedim:hıh
Nur-gül yoksa evet evet kesin bizim Nur bu :) Herşey onun olduğunu gösteriyor.
evet bizim nurumuz o:img-grin2
teşekkürler volvox sahneyi tekrar hatırlattığın için...
elinize sağlık sevi_özge ve girlmeltem
girlmeltem
21-07-06, 23:57
çok teşekkür ederim libra sağol
sevi_özge imzaların çok güzel eline sağlık
girlmeltem
22-07-06, 20:54
gurbetçi sen harikasın ya bu resimler avatar müthiş ellerine sağlık öyle güzellerki çok sağol
gurbetçi sen harikasın ya bu resimler avatar müthiş ellerine sağlık öyle güzellerki çok sağol
:img-blush güzel sozleriniz icin tesekkürler,begenmenize sevindim
Fotograf ekleyen butun arkadaslara cok tsk ediyorum (: Ellerinize saglik arkadaslar.
ellerinize sağlık arkadaşlar.resimler için çok teşekkürler...
Arkadaşlar harikasınız.Ellerinize sağlık.
Bir çalışma da benden.Bu sahneden çok etkilenmiştim.
Resmin büyük hali için üstüne tıklayınız.
http://www.myehost.de/resim/images/oKE34803.jpg
yağmur_damlası
24-07-06, 18:02
Tekrar yayınlanan bölümlerden resim çekip ekleyebilecekleriniz var mı aranızda arkadaşlar eğer eklenirse çok hoş olur...Burda fazla resim yok çünkü.Fazla avatar ve imza da yok.ÇGO'ya yakışmıyor yani:):)
aslında elimde videolar olsa ben seve seve çekerim bilgisayardan.ama tv'den çekemiyorum.net olmuyor.ondan video olmaz.bu konuda bana yardımcı olabilcek birkaç arkadaşa haber verdim ama onların da fazla bilgisi yok.hazır lafı açılmışken burdan da yazıyım.eğer bu konuda bana yardım edebilcek biri varsa.ben çekerim resimleri.
Ben de TV kartı var çekebilirsem çekerim.Kesin bir şey söyleyemiyorum belli olmaz çünkü.
Ben de TV kartı var çekebilirsem çekerim.Kesin bir şey söyleyemiyorum belli olmaz çünkü.
Çekebilirsen ben de çok mutlu olurum...
girlmeltem
25-07-06, 12:00
çok güzel çıkmış eline sağlık
daha çektiysen ekle lütfen çok güzeller eline sağlık bende tv kartı alacam bilgisayara çekip buraya koymak istiyorum
çok güzel çıkmışlar,ellerine sağlık
keremcem d
25-07-06, 12:02
ellerine saglik cnm cooooooooook tskler bayildim resimlere:img-grin2
Arkadaşlar lütfen resim alıntı yaparak mesaj yazmayın. Elif'ciğim resimler harika ellerine sağlık.
girlmeltem
25-07-06, 12:05
justin_girl resimler harika çok teşekkür ederim çektiğin için sağol bu dizi harika bişey ya bu bölümüde çok güzeldi
justin_girl ya çoook çook çook teşekkürler gerçekten ellerine sağlık..inş birileri foto çekmiştir diyodum....çok sağol :)
justin_girl çok çok saol resimler için.Ellerine sağlık.
Keremcemim_127
25-07-06, 12:11
kıslar çokkk teşekkür ediyorum ellerinize kollarınısa sağlıkkkkk
yaşasın elif abla yaşasın elif abla...ellerine sağlık ablacım.çok sağol:)
ya çok güzel başka çeken varsa ekleyebilirr mi? albüm oluşturuyorum inşaalha güzel bir şey olur
keremcem d
25-07-06, 12:54
aaaa en sevdigim sahne:img-grin2 cok komikti.. cooooooook tskler cnm:img-grin2
Elifcim ellerine emeğine sağlık arkadaşım..
justin _girl adın ne?
justin girl sen bizim herşeyimizsin demek ad olmuyınca komşik aluyorda o bakımda şey ettim
Justin_girl resimler için çok teşşeküürler...Harika sahnelerden çekmişssin...:img-grin2
Justin_girl çok çok saol resimler için.Ellerine sağlık..
keremcem d
25-07-06, 13:02
cok cok cok tskler:img-grin2
Çoook teşekküler justin_girl
ya çok teşekkürler çok saol ama birşey rica edebilirr miyim
nikah vede annesinden kahve yapmayı öğrendiği zaman ları yapabilir misin ?
ben senin yerine diyim canım.
elif abla sen bizim herşeyimizsin:)
ellerine sağlık ablacım.sağol.
elif abla sen bizim herşeyimizsin:img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp
.ok saol justin_girl .Ellerine sağlık
Elif abla(böle hitap ediorum umarım kızmazsın)çok çok saol resimler için.Ellerine sağlık.Harika sahneler bunlar çok saoll...
resimler için teşekkürler elif...çok güzel sahnlerden:img-grin2 ellerine sağlık
resimler çok güzel justin_girl rica etsem video olarakta ekler misin?
keremcem d
25-07-06, 23:24
cooooooooook tskler ellerine saglik:img-grin2
arkadaşlar 3. bölüm resimleri çekildimi ya?
sevgili ayım çok acale ediyorsun ya:):)elif ablam çektiyse hemen ekler:):)bizler de çalışmalar yaparız:)
justin_girl
26-07-06, 12:18
sevgili ayım çok acale ediyorsun ya:):)elif ablam çektiyse hemen ekler:):)bizler de çalışmalar yaparız:)
Canım bölümü çektim,birazdan eklemeye başlarım:)
keremcem d
26-07-06, 12:30
Canım bölümü çektim,birazdan eklemeye başlarım:)
merakla bekliyoruz:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
keremcem d
26-07-06, 13:03
tskler cnnm harikalar:img-grin2
.ok saol elif abla (böyle hitap ediyorum)
biraz aceleciyimdirde ben kusura bakma
ellerine, klavyene,farene sağlık
ellerine sağlık elif ablacım.tüm resimler harika yine:)teşekkürler.
resimler çoook güzel teşekkürler:img-kiss: :img-kiss:
ece ablacım ve elif ablacım resimler harika.zaten hayran kaldım bu sahneye:)ellerinize sağlık..
Resimler için Ecim ve Elifim çok teşekkürLer.. Ama Zarife Ümit artık tanıştığına göre onLardan da bol bol isterim ona göre...
keremcem d
26-07-06, 19:11
resimler icin coooooook tskler.. ellerine saglik:img-grin2
justin_girl
26-07-06, 20:29
Resimlerden memnun kalmanıza sevindim arkadaşlar,resimleri çalışmalarla süsleyen sevgili arkadaşlarında ellerine sağlık:)
justin_girl
ve volvox a çok teşekkür ederim ellerinize sağlık
resimler çok güzeller ellerinize sağlık:))
resimlerde dizide ne kadar seyredilirse seyredilsin ilk kez izlemişsin gibi etkileyiciliğini kaybetmiyor
arkadaşlar yine aceleciyim ama resim çeken var mı?????????????
keremcem d
27-07-06, 15:08
resimler icin coooooooook tskler:img-grin2
Resimler icin cok saolun arkadaslar supersiniz!
volvox, justin_girl ve oxford ellerinize saglik (:
teşekkür ederim şeymacım.beğenmene sevindim.
elif ablacım sana da fotolar için teşekkürler.çok sağol:)
volvox, justin_girl ve oxford çoooook çok teşekkürler bölüm resimleri için..ellerinize sağlık :)
volvox,oxford ve justin_girl resimler için çok teşekkürler,zarife ve ümitten resimleri biraz fazla tutarsanız daha çok sevinicem :)
justin girl çok teşekkür ederim
OXFORD, justin girl, volvox resimler için çok tşkler...
teşekkür ederim arkadaşlar.beğenmenize çok sevindim:)
justin_girl
27-07-06, 21:26
Rica ederim arkadaşlar,çalışmalarınızda kolaylıklar...
dilara_acemicadı
28-07-06, 20:02
dinçer: (sert bir şekilde)kimdi o çocuk?
yurdanur: (oturduğu yerden babasına bakmadan) bir arkadaş baba.
dinçer: (sinirlenmeye başlamıştı)ne zamandan beri böyle arkadaşaların var senin.
sema: (ortalığı yumuşatmak ister bir edayla) canım okulda mokulda gördüyse yani... böyle bir göz aşinalığı varsa öyle selam verivermişlerdir birbirlerine değil mi ama?
dinçer: sema karışma sen. sana sordum.
yurdanur: (kendinden emin)bende cevap verdim baba, bir arkadaş.
dinçer: nasıl bir arkadaş.
yurdanur: yeni bir arkadaş baba. (sema korkarcasına bir ses çıkarır) ay anne eski deseydim ne yapacaktın merak ediyorum doğrusu.
sema: kızım derneklere merneklere girmiyorsun değil mi?
dinçer: (yurdanur soruyu umursamaz) annen bir soru sordu.
yurdanur: (dalga geçerek) anneme karışma demiştin baba.
dinçer: (bağırarak) alay etme bizimle.
yurdanur: merak etmeyin derneğe falan girmedim.
sema: bak gördün mü dinçer. yapmaz bizim kızımız öyle şeyler. zaten şunun şurasında 3-5 ayı kalmış mezuniyetine değil m? hadi neyse bırakalım bu çirkin mevzuuları tamam mı?
dinçer: (sesini yumuşatarak yurdanurun yanına eğildi) okula gittiğin ilk gün sana söylediklerimi hatırla kızım. bizim insanlarımız dışında kimseyle arkadaşlık etme demiştim sana. üniversiteler karmakarışık yerler, aralarından kendi insanlarımızı çekip çıkarman lazım değil mi ama? bunların ne oldukları belli işte. neyse bir daha görüşmezsin o çocukla olur biter.
sema: görüşmez görüşmez ders oldu artık ona bugün.
yurdanur: (birden ayağa kalkarak) bende sana birşey söyliyeyi mi baba? bizim insanlarımız bizim insanlarımız deyip durduğun o insanların hiçbirini görmedik o gün bize yardım ederken. hasibe kucağımda ölürken hepsi deve kuşu gibi toprağa gömülmüşlerdi nedense. o çocuk benim arkadaşım değildi baba, ama inşallah olur!
bu replik süper yaa en sevdiğim sahnelerden biridir zaten buu
http://www.fotoajans.com/ilave/mehmet_ali_nuroglu.jpghttp://www.fotoajans.com/ilave/ozge_ozberk.jpg
özge özberk swatch saat takıyor
keremcem d
29-07-06, 12:18
cooooooook tskler:img-grin2
keremcem d
29-07-06, 12:32
hepsi süper olmus--ellerine saglik:img-grin2
elif ablacım harika resimler ya.o kadar güzeller ki bu yorumu yapmadan çalışma yaptım.şimdi eklicem.ellerine sağlık ablacım.
ve işte beklenen sahnenin beklenen fotoları..yasşasın elif abla...:):img-kiss:
REsimler çok güzel Elif abla ellerinr,emeğine sağlık.Çok teşekkürler.
prettygirl
29-07-06, 14:22
arkadaşlar çok güzel bu resimler ya çok saolunnn:img-kiss:
Arkadaşlar resimler için gerçekten çok teşekkürler ellerinize sağlık
justin_girl
29-07-06, 15:09
Rica edrim arkadaşlar,beğenmenize sevindim..:)
prettygirl
29-07-06, 16:08
beğenmek de ne demek bittik resmen valla:img-kiss:
Resimler için çook teşekkürler hepsi harika...
keremcem d
29-07-06, 17:27
coooook tskler..:img-grin2
OXFORD,leventci, GoLdEN_AnGeL,mydestiny, dalya_01, prensesss özel çalışmalarınız harika olmuş, ellerinize sağlık..
http://www.myehost.de/resim/images/HZr92935.jpg
selam ben de elimde olan fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum ama beceremiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim:img-sorry
keremcem d
30-07-06, 09:19
»_аđα_« cok tskler:img-grin2
ada jenerik resimleri için çok teşekkürler.ellerine sağlık.
justin girl bölüm resimleri için, »_аđα_« jenerik resimleri için çok tşkler..
>>_ada<< jenerik resimleri için çok teşekkürler gerçekten çok güzel
jenerikk resimleriçin adaya bölüm resimleri için elif ablaya teşekkürler
özgür_keremcem
30-07-06, 19:16
elif abla resimler için çokookkk sağol
ada resimler çok güzel.paylaşan ellerin dert görmesin... :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 ayrıca resim koyan, emeğini harcıyan herkese teşekkürler!!!:img-grin2
alif ablam resim çektin mi yine(İNŞALLAH ÇEKMİŞSİNDİR)
justin_girl
31-07-06, 11:51
alif ablam resim çektin mi yine(İNŞALLAH ÇEKMİŞSİNDİR)
Canım kısmetse bir sorun olmazsa bugüne dair dökümanlar elimde mevcut,gün içerisinde eklemeye çalışıcam:)
keremcem d
31-07-06, 12:43
leventci resimler icin tskler.. cok güzel bir sahneydi o sahne:img-grin2
resimler için çokkkkkkkkkk teşekür ederim.
keremcem d
31-07-06, 12:56
ellerine saglik leventci.. hepsi süper:img-grin2
keremcem d, deryakfb; önemli değil...şimdilik bunları ekledim..eğer istediğiniz bir sahne veya resim varsa söyleyin hemen ekleyeyim..
evet resimler için çok saol leventci
önemli değil yorum yaptığınız için asıl siz saolun:) dediğim gibi aklınıza bir sahne gelirse şuda güzeldi onuda ekle deyin ben arayıp eklerim hemen.
keremcem d
31-07-06, 13:03
keremcem d, deryakfb; önemli değil...şimdilik bunları ekledim..eğer istediğiniz bir sahne veya resim varsa söyleyin hemen ekleyeyim..
cananli sahneyi ekliye bilirmisin??? tabii eger varsa.. hani patronuyla konusurken:img-grin2
keremcem d
31-07-06, 13:55
leventci süpersin ya.. cooooooooooook tskler..:img-grin2
GoLdEn_AnGeL
31-07-06, 13:56
cok tesekkurler leventci.. :)
afisin altinda ayriyetten canan cansev mi ne yaziyordu ne de uzulmustum.. onu cekersen yollarmisin ?
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.