asl.dnz
10-01-08, 13:47
oley dizimize çok az kaldı:happy0064 aslışım ve denizimi göreceğiz oleyyy çok heycanlandım ya bekleyemiycem artık:img-icecr:img-icecr
|
Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arsiv 11) asl.dnz 10-01-08, 13:47 oley dizimize çok az kaldı:happy0064 aslışım ve denizimi göreceğiz oleyyy çok heycanlandım ya bekleyemiycem artık:img-icecr:img-icecr anti-mine 10-01-08, 13:54 dizimize çok az kaldı walla süper olucka gibi gözüküyo yha mine acaba gruptan gidicek mi inş. giderde kurtuluruz..efede urlaya dönüyo yha inşallah dönmez onsuz dizinin keyfi çıkmıyo zaten :D güzel bi bölüm bizi bekliyooooooooo anti-mine 10-01-08, 13:56 biraz dis kapinin mandaliymisiz gibi bir hisse kapildim acikcasi...:) mineci + denizci olunca :)))) ama olsun bendende madem...mine ve bu bölüm islenicegi yalnizlik duygusuyla ilgili kisa bir paylasim alintidir....ama cok hosuma gitti Zormuş yaşam , zormuş ümitler… Umduğum gibi değilmiş hiçbir şey Öylece bakınmakmış hiç aldırmadan.. Hayaller kurarken aniden farkına varmakmış gerçeklerin.. Çelimsiz gözlerin ardındaki isyanmış… Şimşekler çaktığında ürpermekmiş… Sessizliğin derinliklerindeki gürültüyü duymakmış… Görmeyen gözün karanlığı, Hissetmeyen kalbim feryadıymış.. Boğulmakmış engin denizlerde… İçimdeki çocuğun ağlayışıymış…. Ölüm duraklarındaki bekleyişmiş…. Küçük bir dokunuşmuş dudaktan kalbe… Fakat her şeye rağmen hayat; yalnızlığın gölgesiymiş… ya bişey sorucam minenin nesini seviyosunuzuz bu kadar kötülük yapmışken hadi onu bırak güzelliğini mi seviyosunuz ayrıca kime sorsan tam mne de güzel kız ama aslı kadar değil ;) zeynep. 10-01-08, 13:58 miraycım ne dış kapısı ne mandalı cnm mine denizcilerde olmasa aslı denizci olmanın tadı bu kadar çıkmazdı.gerçi onların aşkını doğallığı için seviorum ya neyse...:img-in_lo şiir içinde teşekkürler ayrıca:P anti-mine ben minenin yüzde yüz kötü olduğunu düşünmüyorum.pek sevmiyorum ama zevkler ve renkler tartışılamaz sonuçta :img-wink: dizimize 4 saat 55 dk kaldı geri sayım memuruna döndük hepimiz.özet ve fragman erken gelince bu bölümü bklemesi daha kolay oldu benim için ama buda akşamı iple pardon pardon halatla çekmiyorum anlamına gelmez tabii... anti-mine 10-01-08, 14:01 miraycım ne dış kapısı ne mandalı cnm mine denizcilerde olmasa aslı denizci olmanın tadı bu kadar çıkmazdı.gerçi onların aşkını doğallığı için seviorum ya neyse... şiir içinde teşekkürler ayrıca. dizimize 4 saat 55 dk kaldı geri sayım memuruna döndük hepimiz.özet ve fragman erken gelince bu bölümü bklemesi daha kolay oldu benim için ama buda akşamı iple pardon pardon halatla çekmiyorum anlamına gelmez tabii... sen böle saydıkça ben daha çok heycanlanıyorum yha:D not:dizimiz süper olucak hürriyetim 10-01-08, 14:16 Herkese merhaba Yine almış başını Mineciler Aslıcılar yürümüş. Neyse ben bu konuya hiç girmeyecem.Kısaca Dost Yiğit'in yazdıklarının üzerine demek ki düşünmemiş,bu adam ne demek istedi,niye bunu yazdı dememişsiniz.Hala aynı kısır döngüde takılıp kalmışsınız. Akşam eklenen şiirleri görünce uzun zamandır özetlerde şiir görmediğimizi fark ettim.Özlemişiz di mi? Gerçi bu hafta özette başka ellerce eklendi ya neysee. asl.dnz 10-01-08, 14:47 slm herkese dizimizin başlamasına çok az bir zaman kaldı çok heycanlıyım ya inş efe urlaya geri dönmez eğer efe giderse kim bizi her bölüm güldürür ki begummm 10-01-08, 14:49 Bölümlerin bir çoğunun şiirlerini eklemişsiniz. Nostalji yaşadım resmen hepinizin eline sağlık +rep Ben Kâmil' in gelmesine hiç sıcak bakmıyorum geri gitmesini istiyorum ayrıca. Kötümüyüm ne? :) Ama gelmesi hiç iyi olmadı hem Deniz ve Aslı' nın ilişkilerine karışacak hem Canan' ın yeni atlattığı sorunlarının çoğunu yeniden yaşamasına neden olacak bence geri gitsin. >>miray<< 10-01-08, 15:16 benimkisi isin espirisiydi, dis kapinin mandali derkene :D konuya daliyim diyorum nerden dalsam diye düsünürkene asli-deniz diye dalsam olmaz eheh bende böyle bir daliyim dedim ama kötü niyetim yoktu zaten anliyan anlamistir :) zaten o isin espirisi olmasaydi o zaman siirde eklemezdim dimi ama ;) @anti-mine....anticileri sevmem....ben mine sever olarak hicbirzaman anti-asli ci gibi cümleler kurmadim...kurulmasinida hazmetmiyorum....anticilige karsiyim....tamam sevmezsin olabilir hosnut olmazsin....ama gerek varmi böyle bir dizide anticilige....zaten yeterince aslici ve mineci varkene üstüne anti-mineci ve anti-aslici vs. diye eklemenin bir anlami yok bence ;) o yüzden acikcasi nickini dogru bulmadim gelelim dediklerine....mine gitsinde kurtulalim demissin....dizi zaten dört genc ana karakterle basladi....mine olmasaydi hic....sen simdiye kadarki dizinin seyrinden ne anlicaktin ki :) bence her karakterin verdigi ayri bir tad var...kimisi o karakteri daha cok benimsiyor....kimisi baska karakteri....bende mine karakterini daha cok benimsedim....yigit abi demisti zaten....her insanin icinde iyi ve kötü var diye....hangisinin ne zaman aktif olduguna bagli bu durum....aslidada bi ara ufak captada olsa bu olduydu....mine ise ufakligindan beri bu sekilde oldugu icin....bu kötü tarafi daha ortada.....genelde kötü karakterler sevilmez o konuda haklisin.....ama mine direk kötü karakter degil....yigit abi o kadar güzel yazmiski....herseyin bir nedeni var....insan sadece o karakterin gözünden bakmaya calismali basarabiliyorsada...bir sekilde yine sever.....tabi her hatasini sak sak lamiyoruz burada....ama hata yapicaklarki büyücekler....ve olgunlasicaklar.... bu arada mineyi güzelliginden dolayi sevmiyorum, minede kendimce gerceklik gördügüm icin seviyorum....dört dörtlük insan yoktur cünkü....ve asli enver bence mine karakterinin hakkini verdigi icinde ayrica seviliyor son not: aslida pelinde güzel kizlar, ben ikisinide ayirmiyorum bu konuda...ama asli enveri mimik konusunda daha iyi buluyorum evan_fun 10-01-08, 15:35 ya bişey sorucam minenin nesini seviyosunuzuz bu kadar kötülük yapmışken hadi onu bırak güzelliğini mi seviyosunuz ayrıca kime sorsan tam mne de güzel kız ama aslı kadar değil ;) bu forumda aslıcı mineci kavgaları bitmşken yeniden alevlendirmeye gerek yok ama yazmadan da edemedim...minenin nesini seviyosunuz demişsin biz minenin herşeini seviyoruz ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz sen aslıyı nasıl neden seviosan bizde mineyi o yüzden seviyoruz ayrıca sana göre aslı daha güzel olabilirmiş ama banada göre de mine bu deişmez bişi o yüzden kendi görüşlerini istediin gibi söyleyebilrsin ama başkalarına haksızlık ederek diil herkesin görüşü kendine umarım anlatablmişimdir selınnn 10-01-08, 15:47 ben geldiimmm:) bayadır yasmıodum amaokuyorum burayı:) artık aslıyı sevmeye başladım yaa sempatik gelio bana bazen:)özellikle son bölümdeki suyun annesi babası gelmeden önce fln mineyle diyologları çok güzeldi:) mine:aaa pardon tartışıodunuz gaiba:):img-icecr aslı:hyr canım tartışmıoduk konuşuoduk sadece.. deniz:evet efe beyle aslı hanımın tıp fakültesinde muhteşem iki sevgili gibi dAvranmaları konusunu konuşuoduk mine:nee:)ohaa aslıcım doğrumu bunlar:):img-hyste ayy bu sahnede aslıyla mine çok tatıyıdı:) ama bu bölüm böle sahneler görmemiz zor gibi:img-cool2 zeynep. 10-01-08, 15:55 miraycım mimik konusuna katılıyorum ama peloşun oyunculuğunuda çok iyi buluyorum herkese şimdiden iyi seyirler (= serseri_mayın90 10-01-08, 16:12 slm canlarım:) kavak yelleri gününde herkese merhabalarbye ne güzel dizimizin şiirlerinden eklemişsiniz.ellerinize sağlık. funda picanım gelmiş sonunda hoşgeldin:img-wink: anti-mine sen aslıyı mineden daha güzel buluyorsun başkası mineyi beğeniyordur.ayrıca sevme işi sadece güzellik değil. bende hiçbir zaman mineye anti durumda olmadım yeri geldi eleştirdim ama severim:)sadece karakteri yada görünüşü değil verdiği elektrik,yansıttığı duygular yeter:img-yes: begummm 10-01-08, 16:19 Aslı Mine ayrımlarına girmedim şimdiye kadar girmemde ikiside iyi karakterler bence Mine yaşadığı olumsuzluklardan ve aşkından bazı kötü şeyler yapmış olsada o öyle bir karakter değil. Pelin de Aslı da çok iyi oyuncular tabii ki Aslı Enver' in yeteneği daha iyi çünkü Pelin Karahan' dan daha tecrübeli ve eğitimli bu konuda. Ama ben ikisini de oyuncu olarak çok seviyorum. Şunu da belirtmeliyim ki sonuna kadar Aslı&Deniz ciyim serseri_mayın90 10-01-08, 16:57 Aslı Mine ayrımlarına girmedim şimdiye kadar girmemde ikiside iyi karakterler bence Mine yaşadığı olumsuzluklardan ve aşkından bazı kötü şeyler yapmış olsada o öyle bir karakter değil. Pelin de Aslı da çok iyi oyuncular tabii ki Aslı Enver' in yeteneği daha iyi çünkü Pelin Karahan' dan daha tecrübeli ve eğitimli bu konuda. Ama ben ikisini de oyuncu olarak çok seviyorum. Şunu da belirtmeliyim ki sonuna kadar Aslı&Deniz ciyim aynen katılıyorum canım:) ikisinide oyuncu olarak seviyorum:) belki bu yüzden burdaki tartışmalara anlam veremiyorum..:img-yes: dizimize 2 saatten az kaldı. benim yarın sınavım var ky başlamadan çalışıyım:)sonra yorum fln derken geç oluo :) alaz_alaz 10-01-08, 17:39 dizimize 1 saat 15 dk kaldı.çok özledim bizimkileri! akşam fundacım ve zeyneple iyi bir nostalji yaptık güzel oldu.eskileri baya özlemişiz! bu bölüm bakalım neleri konuşacaz?:img-wink: 6123m 10-01-08, 17:42 oo arkdaşlar k.bkmayın ama şu aslı mıne muhabbetleri sıktı yaw:S ne kadar yüzgöz oldunuz bu konuda?.yani ne gereği tartısmanın ?.elinize bişeymi geçiyor?.biz formda kavga degıl yorum yazmak istiyoruz.lütfn tartısmayın.yada özelden kavga edin. şimdi diceksinz form bunun ıcın var tartısmak ıcın ama ;sevdiginz karakterileri savunma rıngı degıl burası.lutfn biraz daha seviye ;) zeynep. 10-01-08, 17:44 dizimize 1 saat 15 dk kaldı.çok özledim bizimkileri! akşam fundacım ve zeyneple iyi bir nostalji yaptık güzel oldu.eskileri baya özlemişiz! bu bölüm bakalım neleri konuşacaz?:img-wink: evet yaa nostalji iyi oldu çiğdemcim.kafam dağıldı :img-wink: diziyede az kaldı :happy0064 annemleri sepetledim rahatça izliycem :P umarım aslı deniz açısındanda güzel bir bölüm olur :img-in_lo kamilde gerçekleri öğrensin istiyorum ben :img-yes: ne demiş deniz "hiç bir gerçek yalan kadar zarar vermez"tekrardan iyi seyirler BİR ŞİİR DAHA En ateşli maceramızdı, fitili tutuşmuş bir kız kaçıran Ve ne çok şarkı bilirdik, bilmediğimiz tek şeydi yalan En büyük aşk sorularını hipotenüsle çözmüştüm Bir badem ağacının altında beni nasıl da öpmüştün Köşeli jetonlarımızı bozdurup, yerine pembe yalanlarımızı seçtik İzmir’den İstanbul’a tam bir saatte geçtik Gizli gizli görüştük yine, açık açık öpüştük Bütün havuz problemlerini, artık çoktan çözmüştük En yalnız anlarımızda süper kahramanlar olduk Filmin devamı geldiğinde doğru cevapları da bulduk Ve anladık artık yoktu, Çok döndük, çok dolaştık yok En güzeli bizim dostluğumuz Bundan öte bir şey yok Günler, haftalar aylar Bizi hiç değiştirmeyecek Boyumuz büyüse de yüreğimiz hep Hepimiz birimiz için diyec alaz_alaz 10-01-08, 17:50 bu şiirlede noktaladın heralde zeynep!bütün bölümlerin karma şiiriydi!ee yiğit abininde elllerine sağlık.en çokta ''6.HİS'' için. herkese iyi seyirler!diziden sonra burda olurum büyük ihtimalle! SEZİNN 10-01-08, 17:51 Slm Kavak Yellerinin gülleriii :):) diziye az bi vakit kaldı heyecan bastı walla..bakalım neler beklio bizi... Bol bol nostalji yapılmıs süpersiniz walla ne diyim...:) Herkese iyi seyirler...bye serseri_mayın90 10-01-08, 18:33 :img-meetidizimize çok az kaldı...şimdiden herkese iyi seyirler.. heyecan efekti:img-fie::blink::img-swoon:img-swoon:img-swoon.......:D:img-hyste ay inş en sonda bişi çıkarda efe urla ya gitmez yada gitsin ama azıcık dursun haftaya dönsün... (efe-su imzasına katılmak isteyenler bana öm atsın.) benimsin 10-01-08, 18:39 bugün kavak yelleri var :happy0064 az sonra baslicak izlicem cok gusel bi bölüme benziyorr bakalim neler olacak ya efe urlaya dönüyormus:icon_s orr aslinin babasi geliyorr denizle asliyi da kuzu kuzu arkadas saniyooo ya:img-hyste babasi canana vurmaya kalkiyor ya bu cocuk kimden die ama bnce oo bilal benim dio biz evliyiz filan dio mine yine herseyi karistiriyor:kahve:D keremcemüke 10-01-08, 19:39 aaa özetten sonra reklam verlirmi:( başlıcak diye heyecanla tvnin içine girmiştim reklam verdiler yhaa:) evt bendede aynısı oldu Zeynep Kamil Efenın burasıda zeynep kamil hastanesıne dondu lafından anlasıldı :img-yes: sımdılık bı yaramazlık yok murata sınır oldum bılalın ustune yurudu napıcaktı ya bu cananla benım bebegım ben kızınızla bıraz gonul eglendırdım mı dıcektı ? :icon_whis neyse tv basına donım ben ılk reklam sonrası yorumum budur bı efem gıtmesın ya :sad53: >>miray<< 10-01-08, 20:24 oo arkdaşlar k.bkmayın ama şu aslı mıne muhabbetleri sıktı yaw:S ne kadar yüzgöz oldunuz bu konuda?.yani ne gereği tartısmanın ?.elinize bişeymi geçiyor?.biz formda kavga degıl yorum yazmak istiyoruz.lütfn tartısmayın.yada özelden kavga edin. şimdi diceksinz form bunun ıcın var tartısmak ıcın ama ;sevdiginz karakterileri savunma rıngı degıl burası.lutfn biraz daha seviye ;) ben bitek bana sorulan soruya cevap verdim ve gayette saygi cercevesinde verdigimi düsünüyorum, neden hemen kavga ediyoruz tartisiyor saniliyor ki cözmüs degilim :) serseri_mayın90 10-01-08, 21:05 mine daha iyi arkadaşını buldu:) aslında bu olayın altında bi mine&kerem aşkı olurmu diye düşündüm.. zaten hep demişimdir kerem sen aslıyı bırak mineyi al:) SEZİNN 10-01-08, 21:07 Ayy bu minee az deil walla billa kızın gözler fellik fellik acıldı walla arkadasını buldu süper arkadas cidden :S Deniz acayip bozuldu walla dalmazsa iyidir :) minede gene iyice kafayı yedi yok aslının gercek yüzü fln kız tımarhanelik oldu ..ama simdi bunada derler psikolojik sorunları var babası yok..aslıya baban var die hava atıosun dedi resmen pesss..aslı haklı hasta bu kızzz !! dogru söylemek gerekirse bu bölümden hiç bşe anlamadım cok cabuk gecti ya :S Ama sunu söyliyim o metinin devaya dilini cıkarmasına koptum :D:D:D süperdi :) merve süpersin walla mine&kerem kulaga kötü gelmio :):) _gümüşŞ_ 10-01-08, 21:09 mine daha iyi arkadaşını buldu:) aslında bu olayın altında bi mine&kerem aşkı olurmu diye düşündüm.. zaten hep demişimdir kerem sen aslıyı bırak mineyi al:) evet cnm cok yakısırlar bırbırlerıne hem aslıyla denızın arasında daha fazla gergınlı olmaz yaa bu bölüm yıne eskı mıne yı gordum begummm 10-01-08, 21:11 Çok karmaşık bir bölümdü yaa. Osman Bey'in söylediği söz tam bu bölüme uygundu yani ''şimdi ayıkla pirincin taşını'' Canan tüm gerçeklei anlatanilseydi babasına şimdiki kadar sorun olmayacakı. Efe' nin gidişide kesinleşti :(. Nolcak peki şimdi ÖSS ye kadar Urla' da dersanede mi olcak. Göremicekmiyiz onu. En son Kerem hocanın gelişi de çok zamansız oldu. Mine yine kafasından yaptı bir plan 2 saniyede. Deniz ve Aslı' nın arasını bozmasın yeter. Bu arada benim de aklıma Kerem&Mine gelmedi değil yani nasıl olurdu acaba ikisi. _keremcemim_ 10-01-08, 21:14 ay süper bir bölümdü ya... mineye gercekten sinir oluyorum cok nankör ya asli onun icin neler yapiyor o ama para vermedi anneannesi diye asliya saymadigi laf kalmadi... deniz iyi yapti ama kolladi asliyi:) bu arada isler iyice karisti baklim birdahaki bölüm neler olucak:S...deniz oglanda yine sinirlendi valla mineyle kerem aslinda cok yakisirlar bencede böyle birsey olsun ya:) of ya insallah efe gitmez eger giderse hic tadi tuzu kalmazki dizinin:( Duygu$ 10-01-08, 21:14 ya mine boşuna uğraşıyo, aslıya bakanlar ona bakmaz, ona anca barmen engin gibiler bakar :D rkadaş bile olamaz keremle, kerem çok sorumluluğa önem veren biri, minede sorumluluk ıfır, yalnız bu bölüm en çok suyla efenin vedalaşmasını sevdim kar filan yağıyodu çok romantikti serseri_mayın90 10-01-08, 21:14 Ayy bu minee az deil walla billa kızın gözler fellik fellik acıldı walla arkadasını buldu süper arkadas cidden :S Deniz acayip bozuldu walla dalmazsa iyidir :) dogru söylemek gerekirse bu bölümden hiç bşe anlamadım cok cabuk gecti ya :S Ama sunu söyliyim o metinin devaya dilini cıkarmasına koptum :D süperdi :) merve süpersin walla mine&kerem kulaga kötü gelmio :):) canım ben korktum bir an deniz kereme dalcak diye:img-pilot deva bebek çok tatlı yaa:) efemde gitmesin off suda çok üzüldü. eğer efe giderse bir süre sonra suyu urlada görebiliriz:D mine&kerem güzel yaa. hem mine yalnız kalmamış olur hem kerem aslıyı unutur hem mine denizi unutur hemde çok yakışırlar:) aslı baya önce mineye demişti yaa sana aşk doktoru lazım diye.. işte minenin aşk doktoru:D fazla kaptırmış olmym kendimi. aslında keremi kendime diye düşünmüştüm ama ben diziye girceğe benzemiyorum.mineyle iyi olur iyi:) Duygu$ 10-01-08, 21:16 Çok karmaşık bir bölümdü yaa. Osman Bey'in söylediği söz tam bu bölüme uygundu yani ''şimdi ayıkla pirincin taşını'' Canan tüm gerçeklei anlatanilseydi babasına şimdiki kadar sorun olmayacakı. Efe' nin gidişide kesinleşti :(. Nolcak peki şimdi ÖSS ye kadar Urla' da dersanede mi olcak. Göremicekmiyiz onu. En son Kerem hocanın gelişi de çok zamansız oldu. Mine yine kafasından yaptı bir plan 2 saniyede. Deniz ve Aslı' nın arasını bozmasın yeter. Bu arada benim de aklıma Kerem&Mine gelmedi değil yani nasıl olurdu acaba ikisi. bence görürüz, yani urlada çekerler dizinin bi kısmını bana öyle geliyo, ayrıca mine-kerem hiç yakışmaz bence :D hehe amma kalabalık oldular son sahne ya, bütün ekip ordaydı cyd_oth_cnsl 10-01-08, 21:16 eet arkadaşlarım canlarım ky fanları :) dizimiz sona erer ermess kostum pc basına actım sitemi 1-2 gune kadar dizi yorumları baslar ve mine iğnelenir dierekden umuyorum :) ama m&d atısmaları bile bana tatlu geldiginden ginede kısamıorum ama minenin cidden guven yada deişik bi sorunları warr... yani aslı cidden sinsi bi kıs diil bunu anlamak kolay neden boyle dusunuo (aslıcılar tabi mine ole herkesi ole goruo diceklerdir ama nesse ) deniz hem mineye hem aslıya hem efeye biras fazla kızdı normalde genelde cok kibardır bnm gamzelim :) efe gidicek gibi gozukuo ama hiç istemiorm onun gitmesini :( of of :( ya neden hep bi olay nası bi dizi bu yaa yiğit abi acaip egzantirik senaryolar yazıo :) ama bizi baglıyo ekrana walla bu arada son bişşiiy ya mine kendine arkdş olarak keremimi goruo ilginçç yani :) fatmaaa- 10-01-08, 21:17 Heeyyy Heyy noluyo bana bilmem bugün sulugözmü oldum nolduysam Efe'nin konuşmasında hem aglıyorum hem gülüyoruumm:img-pilot:bilmim Yalnız buzz gibi soguk bi bölümdü bence Efe Deva sahneleri hariç =) ooyhh::bırr Son kısımda Efenin konuşmasını bitirdikten sonra Suyla Aslının gitme diyişleri felann ay yavrularım benim Babanın gelmesi iyi oldu bence bab sonuçta baba yani :img-yes: fatmaaa- 10-01-08, 21:20 ama bizi baglıyo ekrana walla bu arada son bişşiiy ya mine kendine arkdş olarak keremimi goruo ilginçç yani :) walla öyle Minesiyle Aslısıyla Efesiyle Suyuyla Devasıyla ooo baglıyo ekrana iyisiyle kötüsüyle =) walla ignelemek degil aslındada Mine'nin durumu bu bölüm bence baya kötüydü Babasızlık kıyaslanma kötü şeyler sonuçta insan ne kadar bencil ne kadar iyi kötü olursa olsun bunlar her insan evladı için kötü beklenen tepkiyi verdi diyebilirim Ama Keremi maşa olarakamı kullancak yoksa yeni bir A$k mı dicem ama düşünemiyorum diyebilirim FIRFIR 10-01-08, 21:21 mineciler kusura bakmasın ama bu ne artık ya sinsi sinsi gülmeler falan tamam anladık aşkın gözü kördür ama bu kadar da olmaz dostluk,fedakarlık gibi iyi duygularda vardır hayatta aslı bunca iyi şey yaparken kendini mine için tehlikeye atarken nankörlüğünde bu kadarı olmaz...her seferinde mine artık dostluğun kıymetini bilir diyorum ama mine sağolsun hep yanıltıyo beni ben sıkıldım artık mine'nin sinsi gülüşlerinden hain planlarından aslı'ya laf etmesinden artık şu kız bi kurtulsa aslı kompleksinden iyi olacak...bölüm güzeldi genel olarak ama çabuk bitti gibi geldi bana...dizimize emeği geçen herkese teşekkürler... SEZİNN 10-01-08, 21:24 canım ben korktum bir an deniz kereme dalcak diye:img-pilot deva bebek çok tatlı yaa:) efemde gitmesin off suda çok üzüldü. eğer efe giderse bir süre sonra suyu urlada görebiliriz:D mine&kerem güzel yaa. hem mine yalnız kalmamış olur hem kerem aslıyı unutur hem mine denizi unutur hemde çok yakışırlar:) aslı baya önce mineye demişti yaa sana aşk doktoru lazım diye.. işte minenin aşk doktoru:D fazla kaptırmış olmym kendimi. aslında keremi kendime diye düşünmüştüm ama ben diziye girceğe benzemiyorum.mineyle iyi olur iyi:) walla deniz orda onu sözleriyle bile dövebilir :):) efe gitmez bence yaa simdi gitmesi demek setin urla istanbul yapması demek yani bu bence zor olur hemde kısın sanmam inş. gitmezz... hehe haklısın cnm ask doktoru..tencere yuvarlanıp kapagını buldu hesabı olur öle bişe olursa ...hem bakalım kerem hoca onunla arkadas olcak mı..demek istiorum ama bu mine altından girip üstünden cıkar onun...:img-yes: dizikolik55 10-01-08, 21:24 gene iyi bir Bölümdü ama bakalim raitingler ne olucak su sira parmaklar ardinda da iyi gidiyor bakalim ama iyi di genee gizemyd 10-01-08, 21:27 Mine'ye herzamnki gibi gıcık oluyorum ya..:img-yes: Aslı'ya neler diyo..:img-pilot Aslı&deniz sahneleride süper tabi.:img-in_lo Efe gitmesin urla'ya ya..Nolcak acaba..Merak ettim..:img-yes: Su'da çok üzüldü efe gitcek die..:sad53: Bilal'de çok ii ya..Yazık canan'ı kurtarcam die neler yaptı..Karı-koca rolünü yapcaklar tbi..:) Ya babaları düğün resimlerini sorarsa..:img-pilot Aslı'nın çocuğuna bakacağı öğretmen çk sinr birine benziyo..İleriki bölümlerde anlıcaz onuda..:img-yes: Kerem hocada tam zamansız yerde geldi ya..:img-icecr Mine&Kerem güzel olur ama..:P Ferny&Lety 10-01-08, 21:27 Arkadaşlar ben hep Mine severlere diyorum ya objektif olun objektif olmadığınız zaman saçmalıyorsunuz diye.Hala en büyük Aslı severlerden Deniz severlerden dolayısıyla A&D severlerden olduğumu üstüne basa basa söylüyorum ama bir konu hakkındaki görüşlerimi söylemeden edemeyeceğim. Bu bölümde Minenin Aslı için hissettikleri ve düşündüklerini her ne kadar doğru bulmasam da(özellikle Aslı'm için söylediği vik vik vik bi sevimli tavırlar görün şu kızın gerçek yüzünü artık ve Aslıdan da sülalesinden de bıktım..) ona hak veriyorum.Ayşe teyzemle Osman amcamın biraz fazla ileri gittiklerini düşünüyorum.Aslının zaten babası gelmiş,Efe gidiyor,Mine Denize aşık..Bir de Ayşe teyze Aslılar için parasız mı dolaşacam vs gibi cümleleri üzerine gerekirse evet bilmem ne yok Aslıyı örnek göstermeler biraz aşırıya kaçtığını düşünüyorum.Minenin en ihtiyaç duyduğu şeyin baba olduğunu varsayarsak,Denize hala aşık olduğunu biliyorsakiEfenin de gideceği ortadaysa Minenin depresif olacağı belli birşey zaten.Ehh bir de bu olaylar kızı patlama noktasına getirdi.Kız Aslı'mın dediği gibi hasta değil;ama olmak üzeredir :img-pilot Sadece objektif olmaya çalışıyorum.Hiç kimse onun durumunda değil şu an psikolojisini anlamak mümkün değildir.Ama hala en büyük Aslı severim aşkım o benim:img-in_lo Daha sonra detaylı bir yorum yaparım elbet ama takıldığım noktaları söylemeden edemem:) Mine Denize "sizden daha iyi arkadaşlar bulurum." dediği vakit bir fragman yanıltması olduğunu söylemiştim zaten.Denizin yaptığı hoşuma gitmedi değil;yani şöyle sevgilisini (Hele sevgilisi benim en sevdiğim karakterse:img-in_lo) savunması ve birilerinden durup dururken vazgeçecek kadar gözü kara olması çok çok hoşuma gitti:img-in_loAma yine ama diyorum:)Mineye yaptığı da hoş sayılmazdı.Resmen defol git dedi ya.Kız kovuldu aralarından=)Hem de sevdiği çocuk tarafındna ben olsam ben de fıttırırım:img-hyste Bu Kerem aşştı kendini yav ne ayak eve gelmeler falan?:blink: Yok Aslı merdivenlerde Denizle telefonda konuşurken nasıl bir bakış attı Aslıya öyle aman yarabbim noluyoruz başımı dönderttin didim(: BU AMERİKA İŞİ NERDEN ÇIKTI?VALLA BU DENİZİN AĞZINI BURNUNU DAĞITÇAM!!! Valla aklıma direk noluyoruz nan dedim Dawson da gittiydi Joey'u bırakıp naayak bu Deniz de bırakırsa erkeklere güvenim kalmaz oldum.Ama Deniz ben seni bırakmam diye nasıl da telaşlandı birden?:img-in_lo Kamil geldi,Bilal-Canan karı koca oldu.Aslı-Deniz kardeş oldu(Buna ayrı bir kahkaha çünkü külliyen yalan:img-hyste) Kamili çok pis kandırıyolar Kamil onların ağzını burnunu dağıtçak:) Hah bir de ne bu böyle haşin koca ayakları=) İlk günden Haşmet efendiyi kıskanmalar falan..:) fatmaaa- 10-01-08, 21:29 Bu aarada Dİzimin İlk Karı Yaagdı hayırlı ugurlu olsun nice karlara=):P begummm 10-01-08, 21:30 Mine' nin aşk doktoru ha güzel benzetme. Ama ben yakıştıramadım yaa. Mine ve Kerem... yok yok başta düşündüm biraz ama lmasın öyle bişey yaa. Gerçi Kerem hocayı artık dizide daha sık görmemizin tek yolu bu galiba onu görmek için bunu kabul edermiyim acaba_? dizikolik55 10-01-08, 21:30 evet katiliyorum size bence de öyleydi ama bazende diger türlu oluyor bakalim bunan sonra si ne olucak hersey olabilir bence diger bölümlerde serap23 10-01-08, 21:33 murat bütün bu yaptıklarından nasıl sıyrıldı hayret leman üstüne üstük nerdeyse yalvardı murata ekonomik bağımsızlığı olsa bile maalesef kadınlar terketmeyi bilmiyorlar çek kapıyı git işte ama nerdee:sad53: ayşe teyzeyede kızdım mineyi aslıyla kıyaslaması hatta herkesin önünde eleştirmesi hoş olmadı onun kadar akıllı bir kadın böyle davranmamalıydı:icon_sorr efe gitmez tabii son anda birşeyler olacak ve kalacaktır onsuz olmaz:img-yes: serseri_mayın90 10-01-08, 21:35 fundacım işte picanım:) yorumuna çoğunlukla katılıyorum.bende izlerken aynı yorumu yaptım. ayşe teyze çok üstüne gidiyor minenin. yani tamam aslılara yardım etcekler ama bu yüzden mine parasız kalmak zorunda değil. hadi onu geçelim notları konusunda kıyaslaması fln da hoş değil. bide baba olayı var tabi bunu anlamamız güç ama minenin bu konuda çok hassas olduğunu görüyoruz hepimiz. kamil aslı-deniz olayını öğrenir 1-2 bölüme. ama canan bilal karı koca oyunu nolur bilemem. belkide gizlice gerçekten evlenirler ama bu sefer murat fıttırır. bide çocuğun nüfusunda muratın soyadı var. ooo karışcak herşey:icon_whis Lemanda iyi ayaklarına girdi. murata iyi davranmalar ağlamalar fln.. bütün bunlar ayrılma korkusu gibi sanki... yoksa konağı dağıtırdı:img-yes: burçinn 10-01-08, 21:35 bu bölüme doyamadım ben ya ne zaman başladı ne zaman bitti hiç anlamadım çok sevdim:) minenin güldüğü her yerde ben de güldüm bir yerde amaç aynı tabi mine ve denizin tekrar yakınlaşması:img-in_lo mineyi gene çok şeker buldum.ayrıca ayşe teyze bence çok büyük yanlış yapıyor.minenin zaten bazı şeylerden ötürü aslıyla sorunları var bir de herkesin içinde sürekli onu azarlaması ve bunu yaparken de aslıyı övüp mineyi onunla kıyaslaması çok YANLIŞŞŞ!!!mineye yanlışlarını yalnız başlarınayken tabiki anlatsın ve bunu yaparken de aslıyı örnek göstermesin sadece aslıyla değil mineyi kimseyle kıyaslamasın.sonuç olarak kıyaslamadan da bazı şeyleri ona anlatabilir.ayşe teyze bunu uzun süredir yapıyor mineyi sürekli herkesin içinde azarlamaya başladı. denizin mineye çıkışmasını anlayamadım.bence saçmaydı.gerek yoktu yani.aslında minenin de kendine göre bazı haklı olduğu yerler var.sürekli aslıyla kıyaslanıyor,evde aslının sorunlu ailesinin dertlerinden başka birşey konuşulmaz olmuş.yani tabiki aslı zor durumda ama mine de sonuçta az çok etkileniyor bundan.bu arada minenin kar yağdığı zaman şapkasıyla ve atkısıyla gülerek karla oynaması çok şekerdi:)ve yine çook güzeldi:img-yes:finalde belli oldu ki kendine bulduğu yeni arkadaş kerem hoca!aslının babasıyla olan ilişkisine imrenerek bakmasına çok üzüldüm:( aslının da şu funda hocamıydı neydi o cadıyla konuşurken sabırlı davranmasını ve verdiği cevapları çok beğendim.ben olsam çıkar giderdim ne uğraşacam o psikopatla.zaten gördük çocuğuna bile nasıl davranıyor.tam bir frankeştayn!acaba aslının orda başına neler gelecek?bir de o çocuğun da babasıyla ilgili ciddi sıkıntıları var.belki de aslı bugün minenin ona ne demek istediğini o çocuğun halini gördükten sonra anlayacaktır:img-yes: gönül-metin çok tatlı bir çift bayılıyorum onlara acayip yakışıyorlar:)bebekli halleri çok tatlıydı.onlarda umut yok gibi:Pefe gene her zamanki efeydi.esprili komik eğlenceli.zaten özellikle bu son bölümlerde espriler çok güzel olmaya başladı.zaten güzeldi ama daha bir güzelleşti sanki.sadece efe için değil tüm karakterler için yazılan espriler çok hoş gerçekten. cananın stresi beni yedi bitirdi ya bitmedi kızın derdi.ben onun yerine strese girdim valla ya.yazık yeni doğmuş bebeğinden ayrıldı.çok üzüldüm haline.bilale de çok güldüm aslında iyilik yapmak istedi ama bu pek iyi olmadı.canan doğru söyledi.bir kere de bitecekti.şimdi ise iş iyice arap saçına dönecek.bir kere bu cananla bilal şimdi aynı odada kalmak zorunda olacaklar hehe:)bu olayı murat öğrenirse ortalığı yıkar artık:(hele hafize teyzeyi hiç konuşmayalım.bu kadına nasıl inme inmiyor şaşırıyorum zaten.şu söylediği lafa çok güldüm.(ama sinirden):ben kızım nikahsız çocuğa sahip oldu diye verem olacaktım şimdi bir de nikahsız koca sahibi oldu:)dedim ya espriler çok iyi:happy0064 fatmaaa- 10-01-08, 21:41 evet çabuk bitti hemen reklam hemen reklam bi baktımm Kerem hoca geldi bitti ne oldu ne bitti çabucak oldu =) bhtr 10-01-08, 21:42 bu bölüm bütünüyle her bölüm gibi güzeldi bende çoğunuz gibi mineye kızıyorum yaaa ama mineye karakterine duyduğum şey çok tuhaf kızı hem seviyorum hemde kızıyorum minenin yaptıklarını anlamaya çalışıyorum ama hiçbi anlam veremiyorum tamam baban olmayabilir nebiliyim birsürü sorunun olabilir ama o dizide kimin sorunu yokki aslının denizin yaşadıkları kolaymı dizide belki çok üstünde durulmamış olabilir ama kendi yerinize koysanıza yani babanız hapse girse nasıl hissederdiniz yada babanız annenizi aldatsa hemde hergün yüzyüze baktığınız kişiyle tamam ben deniz kadar güçlü olamazdım belki ama kendi başıma gelenler yüzünden mine gibide başkalrının canınıda yakmaz kötülük yapmazdım hele bana bukar iyilik yapıp beni bukadar sevenlere bence ayrıca mine çok şanslı bi kız kim sevmiştirki onu böyle bu yaşına kadar bu yaptıklarına rağmen aslı bile seviyo onun için bişeyler yapıyo ben eminim mine biraz iyi olsa mine bi adım atsa aslının bin adım atıcağınaki aslı elinden geleni yapıyor ben inanmıyorum işte minenin sorunları var minenin babası yok o yüzden böyle felan diye bahaneler bu minenin yaptıkları normal bişey değil şımarıklık ve kötülük bence hem kim isterki mine gibi bir arkadaş ben eminim size bukar şey yapan birinin yüzüne bakmazsınız ben kimsenin mine gibi biriyle arkadaşlık yapmak isticeğini sanmıyorum ama mineyi seviyorum ve onun içinde az yada çok bii iyilik olduğunuda biliyorum eğer o iyiliği ortaya çıkarırsa işte ozaman herşey süper olur o şuan kötü olmayı seçiyo emin olun eğer iyi olmak istese okadar iyi insanlarla beraberki istese haşmet bey gibi değişebilir ben oyüzden kızıyorum mineye iyi olmayı istemiyo aksine kötü olmak için elinden geleni yapıyo neyse çok uzun oldu:P Ferny&Lety 10-01-08, 21:43 fundacım işte picanım:) yorumuna çoğunlukla katılıyorum.bende izlerken aynı yorumu yaptım. ayşe teyze çok üstüne gidiyor minenin. yani tamam aslılara yardım etcekler ama bu yüzden mine parasız kalmak zorunda değil. hadi onu geçelim notları konusunda kıyaslaması fln da hoş değil. bide baba olayı var tabi bunu anlamamız güç ama minenin bu konuda çok hassas olduğunu görüyoruz hepimiz. kamil aslı-deniz olayını öğrenir 1-2 bölüme. ama canan bilal karı koca oyunu nolur bilemem. belkide gizlice gerçekten evlenirler ama bu sefer murat fıttırır. bide çocuğun nüfusunda muratın soyadı var. ooo karışcak herşey:icon_whis Lemanda iyi ayaklarına girdi. murata iyi davranmalar ağlamalar fln.. bütün bunlar ayrılma korkusu gibi sanki... yoksa konağı dağıtırdı Yani canım dediğim gibi Aslıya bayılıyorum :img-in_lo Çok tatlı,çok akıllı,çok olgun,aklı başında,gözü kara..Deniz de aynı şekilde:img-in_lo Ama bakıyorum Mine sürekli suçlanıyor tarafımızca:)Ya suçlamak bir fayda etmiyor diyorum ki onun penceresinden bakayım.Bakıyorum ve işlerin göründüğünden zor olduğunu görüyorum.Kendince sorunları varken bir de Kamilin gelmesi ve yemekte aslan kızım bilmem ne sözlerini söylerken Minenin onlara bakışı inanılmaz acı doluydu. Dedim ki hay Minenin babası Allah belanı versin:) Bari Minenin annesi gelse de kızın yükü biraz hafiflese.Gerçi Osman amcam bu sefer anasını da rahat bırakmaz ya:) Aslıma yazık hep iki arada bir derede kalıyor kıyamam.Bu Kerem de niye eve geliyor zoru ne o saatte anlamıyorum:img-pilotYatağına yattı Aslıyı mı gördü ne:img-pilot Sinir oldum gerçekten de .. Hah bu arada Burçin değinmiş o konuya ben de Aslının yerinde olsam o manyak kadınla uğraşamazdım herhalde ama Aslı da zor durumda ne yapsın:( Çocuk ta ayrı bi manyak . Ana manyak oğul manyak ne yapacak Aslı'm onlarla bilemem.Bence çocuğun babasıyla görüşmesine ses çıkarmayacak o kadın da onu kovacak.:img-pilot Hemen de senaryo üretimi:) burçinn 10-01-08, 21:44 Mine' nin aşk doktoru ha güzel benzetme. Ama ben yakıştıramadım yaa. Mine ve Kerem... yok yok başta düşündüm biraz ama lmasın öyle bişey yaa. Gerçi Kerem hocayı artık dizide daha sık görmemizin tek yolu bu galiba onu görmek için bunu kabul edermiyim acaba_? bence mine kerem hocayla sadece denizle tekrar birlikte olabilmek için arkadaş olmayı istiyor:img-yes:çünkü anladı keremin nasıl bir tehlike olduğunu ve onun aslıdan hoşlandığını.kutsal ittifak gibi yani:img-yes:ama kerem hoca tabi mineyle böyle bir plan kurmaz ama minenin amacı bence bu.gerçi hiç belli olmaz sonradan ne olacağı... bu aslı ve deniz hayatta ayrılmaz diyorduk ama birden önlerine o kadar çok engel çıktı ki... başımızda kavak yelleri esiyormuş essin adam sen de keyfimiz yerinde:) bu arada sanki bana denizin aslıya ilk baştaki kadar büyük bir ilgisi yokmuş gibi geldi.yani tabiki seviyor aslıyı ama o ilk baştaki heyecanı yok bence.ben öyle sezdim bilemem artık ne olacak. kamil efendi de hemen kıskandı karısını.daha dün bir bugün iki:) fatmaaa- 10-01-08, 21:45 Hem aglamak Hem gülmek nedemek bugn ögrendim diyebilirim Efenin o veda sahnesinde aklıma onlarca şey geldiki hem agladım hem güldüm Bana Bu ve Birçok Duyguyu Tattıran Tİms'e Yİgit Abi'ye Tüm oyuncularımıza Bizim izlemimizi saglayan tüüüüm Set ekibine sonsuz teşekkürlerimi burdan iletmek istiyorum ;) Burdada Belirtmek İstedim Ferny&Lety 10-01-08, 21:46 bence mine kerem hocayla sadece denizle tekrar birlikte olabilmek için arkadaş olmayı istiyor:img-yes:çünkü anladı keremin nasıl bir tehlike olduğunu ve onun aslıdan hoşlandığını.kutsal ittifak gibi yani:img-yes:ama kerem hoca tabi mineyle böyle bir plan kurmaz ama minenin amacı bence bu.gerçi hiç belli olmaz sonradan ne olacağı... bu aslı ve deniz hayatta ayrılmaz diyorduk ama birden önlerine o kadar çok engel çıktı ki... başımızda kavak yelleri esiyormuş essin adam sen de keyfimiz yerinde:) bu arada sanki bana denizin aslıya ilk baştaki kadar büyük bir ilgisi yokmuş gibi geldi.yani tabiki seviyor aslıyı ama o ilk baştaki heyecanı yok bence.ben öyle sezdim bilemem artık ne olacak. kamil efendi de hemen kıskandı karısını.daha dün bir bugün iki:) Ne münasebet canım olur mu öyle şey? gayet ilgiliydi Deniz Aslıya:img-blush.Ay yerim ben onları:img-in_lo Hele Aslı sinirlendi ya Oh Efe Urlaya sen Amerikaya şeklinde Denizim nasıl da telaşlandı ben seni bırakmam falan diye.Nasıl baktı Aslıma..:img-in_lo Seviyorum ben bu aşkı yaa:img-in_lo SEZİNN 10-01-08, 21:47 bence mine kerem hocayla sadece denizle tekrar birlikte olabilmek için arkadaş olmayı istiyor:img-yes:çünkü anladı keremin nasıl bir tehlike olduğunu ve onun aslıdan hoşlandığını.kutsal ittifak gibi yani:img-yes:ama kerem hoca tabi mineyle böyle bir plan kurmaz ama minenin amacı bence bu.gerçi hiç belli olmaz sonradan ne olacağı... bu aslı ve deniz hayatta ayrılmaz diyorduk ama birden önlerine o kadar çok engel çıktı ki... başımızda kavak yelleri esiyormuş essin adam sen de keyfimiz yerinde:) bu arada sanki bana denizin aslıya ilk baştaki kadar büyük bir ilgisi yokmuş gibi geldi.yani tabiki seviyor aslıyı ama o ilk baştaki heyecanı yok bence.ben öyle sezdim bilemem artık ne olacak. kamil efendi de hemen kıskandı karısını.daha dün bir bugün iki:) Cnm heyecan konusunda haklı olabilirsin..çünkü hep iyi hep iyi bayıyo bi zamandan sonra şöyle bi heyecan olması lazım ayrılsınlar..ama kalpleri bir olsun neyse anladın sen onu :D:D ama ilgilenmesi gayet gzldi denizin aslıyla :img-blush burçinn 10-01-08, 21:47 Yani canım dediğim gibi Aslıya bayılıyorum :img-in_lo Çok tatlı,çok akıllı,çok olgun,aklı başında,gözü kara..Deniz de aynı şekilde:img-in_lo Ama bakıyorum Mine sürekli suçlanıyor tarafımızca:)Ya suçlamak bir fayda etmiyor diyorum ki onun penceresinden bakayım.Bakıyorum ve işlerin göründüğünden zor olduğunu görüyorum.Kendince sorunları varken bir de Kamilin gelmesi ve yemekte aslan kızım bilmem ne sözlerini söylerken Minenin onlara bakışı inanılmaz acı doluydu. Dedim ki hay Minenin babası Allah belanı versin:) Bari Minenin annesi gelse de kızın yükü biraz hafiflese.Gerçi Osman amcam bu sefer anasını da rahat bırakmaz ya:) Aslıma yazık hep iki arada bir derede kalıyor kıyamam.Bu Kerem de niye eve geliyor zoru ne o saatte anlamıyorum:img-pilotYatağına yattı Aslıyı mı gördü ne:img-pilot Sinir oldum gerçekten de .. Hah bu arada Burçin değinmiş o konuya ben de Aslının yerinde olsam o manyak kadınla uğraşamazdım herhalde ama Aslı da zor durumda ne yapsın:( Çocuk ta ayrı bi manyak . Ana manyak oğul manyak ne yapacak Aslı'm onlarla bilemem.Bence çocuğun babasıyla görüşmesine ses çıkarmayacak o kadın da onu kovacak.:img-pilot Hemen de senaryo üretimi:)aslı orda çok doğru cevaplar verdi ve çok sabırlıydı dediğin gibi kolay kolay kimse uğraşamaz o kadınla ama aslı zor durumda ve olması gerektiği gibi davrandı.ayrıca denize de ben çok taviz vermemesi gerektiğini düşünüyordum bugün denize de gerekli olan şeyleri söyledi:img-yes: kerem hocanın gece gece neden geldiğini ben de hiç anlamadım.fakat tabi deniz&mineci olduğum için işime geliyor.ama gerçekten çok anlamsızdı:img-yes: zeynep. 10-01-08, 21:48 herkesler içerdeyken yorumumu yapayım canlarım:img-wink: şimdiciğime:kamilin gelmesi işleri tahminimiz gibi karıştırdı birde bilalin yalanı araya girince arap saçı oldu denilebilir... aslı deniz arası iyiydi.pek başbaşa sahneleri yoktu ama o gece dışarı çıktıkları sahne beni kesti :img-in_lo aslının işi kötü oldu bence.çocuğu babasına gösterir ve işten kovulur :icon_sorr minede kerem beyi sevgilsi gibi gösterecek sanırım.ama bu bölüm varya keremide mineyide gömmemek için kendimi zor tuttum hemde çook :img-grin2 bölüm genel olarak keyifliydi yine. hele o deva bebek nedir öyle maşallah yaa sütü seven kamyoncu:P:img-meeti haftaya efeyi urlaya gitmeden kim kurtarcak bunun merakı ve aslı deniz mine kerem olayları için yazacağınız yeni senaryolarla sizi başbaşa bırakıp mineyi öldürmeye gidiorum:img-hyste cyd_oth_cnsl 10-01-08, 21:48 walla öyle Minesiyle Aslısıyla Efesiyle Suyuyla Devasıyla ooo baglıyo ekrana iyisiyle kötüsüyle =) walla ignelemek degil aslındada Mine'nin durumu bu bölüm bence baya kötüydü Babasızlık kıyaslanma kötü şeyler sonuçta insan ne kadar bencil ne kadar iyi kötü olursa olsun bunlar her insan evladı için kötü beklenen tepkiyi verdi diyebilirim Ama Keremi maşa olarakamı kullancak yoksa yeni bir A$k mı dicem ama düşünemiyorum diyebilirim bence ask olmas ya cunku mine denize cidden acaip asık,bu arada aslıcılar lutfen ileri gitmesin istediği gibi guler kıkırdar,sırıtır,sinsi sinsi güler tobe tobe ya gece gece dellendim mi ne?? :) ya bişiy dicem mine&kerem ıyy saka gibi , hem kerem aslıya asık of of ne aslıymış ya denizde ona asıkk ya ayrıca bişiy dicem ya neden herkes minenin sizden iyi arkdşl bulurum lafına taktı mine asosyal biri olurda anlarım kız arkadaş bulurda denis haklı onlar gibisini biras zor bulur denizde cok sinirliydi butun bolum boyunca gıcıklıgını elden bırakmadı gibi geldi bana mineye tısladı git o zaman falan , ayrıca ne amarikası ya efesiz denizoğlansız napcass biss :(:( serseri_mayın90 10-01-08, 21:49 hehe başladı senaryolar:) çıkcak bişiler babası fln gelir olay olur:) çocukta sorunlu bi tip. annesi ayrı bişey zaten.:) orda temizlik fln yapan kızıda naptılarsa garibim bezgin bezgin işini yapıyor..aman aslının sonuda öyle olmasın:img-pilot nese kuzular picanlar sevgili kavak yelleri izleyenleri ben artık kaçar.yeni yorumlarımla yarın akşam görüşmek üzerebyebye Ferny&Lety 10-01-08, 21:55 o cocuga bende koptum yanlız nasıl bir tiptir o öle anası desen oğlundan beter ama bizim kuzu kesin konusturur onları :D:D Kızım nasıl yapıştırdı Aslı lafı okulda? Ben insanların bana canını emanet edeceği bir meslek seçtiğime göre bunun da üstesindne gelirim diye düşünüyorum:) Aslım işte yaa:img-in_lo:img-in_lo, Yalnız Aslı odaya girer girmez kadının mod:fırçalama şak şuk:)Resim öğretmeni olmalıymış seviyor fırçalamayı galiba:) En azındna insan değil tuval fırçalarmış:) alaz_alaz 10-01-08, 21:56 herkese selam! yorumuma başlıyayım.her zaman içimden geldiği gibi yazdım bu foruma yine öyle yazıcam! bu bölümü 29. ve 30. kadar beğenmedim.neden kaynaklandı bilmiyorum.ama pek sevmedim. hoşuma giden bir-iki yer oldu. deniz oğlanın ağzına sağlık,valla anlından öpesim geldi. mine konusuna pek girmek istemiyorum ama sadece şunları söyliyecem.kıyaslanmak tabiki hiç güzel birşey değil bende istemem kıyaslanmayı.ama bunun acısınıda hiç günahı olmayan birisinden çıkarmam.kıyaslamayı kim yapıyorsa ona yaparım tavrımı!bir laptopu esirgedin ya aslı'dan alacağın olsun senin mine!o senden canını bile esirgemedi yardım ederken! neyse bu konudan uzaklaşayım.deniz oğlanın amerika olayı var anlaşıldı neler olacağı! kerem'e gelince;gittikçe aslı'ya dahada hayranlık duyuyor.sınav meselesinide duydu ya artık.tamamdır!bari şu mine'ye aşık olsa kerem ya da mine ona!çıksalar.(ama kerem'de çok yakışıklı yaw.onada kıyamıyorum:img-wink: bu bölüm yüzümü efe'nin yanı sıra bilal'de güldürdü.ben çok seviyorum bilal'i!çok içten birisi.aynı zaman da çokta üzülüyorum.bu yalanlar nereye varacak merak ediyorum.iş iyice çıkmaza girdi.babası öğrenince kötü şeyler olacak gibime geliyor! aaa bu arada denizanası baya bir vicdana gelmiş,pparayı yiyince!iyi beğendim bu bölüm onu.uslu uslu oturuyordu aferin ona! şimdilik bu kadar! benhermi 10-01-08, 21:58 arkadaşlar merhaba...=) açıkcası dizi başlarken dawson's creek benzerini de mi yaptılar diye yaklaştığımdan izlemeye başlamamıştım (dawson's creek benim favori dizilerimdende de) fakat televizyonda birkaç tekrarına rastladıkça internetten bölümlerini bulup indirirken buldum kendimi... hemde ilk bölümden başlayarak...:) geldiğim durumu da şuanda buraya yazıyor olmam özetliyor sanırım...:) eğer kabul ederseniz ben de burada aktif olarak yazmak isterim... adım da Duygu bu arada...:) bölüm yorumuma gelince...:) yine çok güzel bir bölümdü bir ara efe ciddi ciddi gidiyor zannetmedim desem yalan olur, herkes o kadar efe gidiyor moduna girdi ki... bakalım önümüzdeki bölüm ne olacak da efe gitmicek...? onun dışında genel olarak sanki bir iç hesaplaşma yaşandı bölümde... kamil gelince birçoğu o yokken yaptıklarıyla yüzleşti... canan'a da helal olsun demek gerekiyor sanırım bu bölümde, kızı için herşeyi üstlenmeye hazırıdı.. murat cephesini de baştan beri hiç anlamıyorum açıkcası.. yani sanki herşey olup biterken aralarında en suçsuzu oymuş gibi oluyor...neredeyse sadece bir kaç sahnede deniz'e hesap vermişti o kadar... bu bölümde ise iyice üste çıktı... leman ise bugüne kadar bir insan haklıyken nasıl haksız duruma düşebilirin dersini vermişti bize... umarım bu bölümde yaptığı konuşmalarda samimidir diyorum ama önümüzdeki bölümü izleyene kadar kesin yorum yapmak istemem.... 6123m 10-01-08, 21:58 merhaba Arkadaşlar, Merakla Beklediğiniz Haber Geldi. Dizimizin Oyunculari Sizinle Tanişmak Ve Sorularinizi Yanitlamak Için Sitemizde Sizinle Canli Olarak Yazişacaklar... Ilk Olarak Gönül Hoca Karakterini Canlandiran Didem Inselel 19 Ocak Cumartesi Günü önceden Haber Vereceğimiz Bir Saatte Sizinle Yazişacak.... Bilginize.... Tim's Prodüksiyon... burçinn 10-01-08, 21:58 bence ask olmas ya cunku mine denize cidden acaip asık,bu arada aslıcılar lutfen ileri gitmesin istediği gibi guler kıkırdar,sırıtır,sinsi sinsi güler tobe tobe ya gece gece dellendim mi ne?? :) ya bişiy dicem mine&kerem ıyy saka gibi , hem kerem aslıya asık of of ne aslıymış ya denizde ona asıkk ya ayrıca bişiy dicem ya neden herkes minenin sizden iyi arkdşl bulurum lafına taktı mine asosyal biri olurda anlarım kız arkadaş bulurda denis haklı onlar gibisini biras zor bulur denizde cok sinirliydi butun bolum boyunca gıcıklıgını elden bırakmadı gibi geldi bana mineye tısladı git o zaman falan , ayrıca ne amarikası ya efesiz denizoğlansız napcass biss :(:( mine kerem hocaya kesinlikle aşık olmayacak bence.o keremin aslıyı sevdiğini anladı kendi de denize aşık zaten.amaçlarını bir olarak gördü.keremle yakınlaşmak istemesinin tek nedeni bu bence:img-yes:deniz bu bölüm evet fazla sinirliydi mineye çıkışması da yersizdi. zeynep. 10-01-08, 21:59 çiğdemcim imzamı atıyorum kuzum mine çok bencildi ama deniz ağzının paynı verdi... Ferny&Lety 10-01-08, 21:59 Çiğdem yaa ben de hakkaten nerden çıktı o Amerika olayı anlamıyorum ya Aslıyı da götürsün ya o da gitmesin.Valla düşer bayılırım ha:blink:İntihar da edebilirim:img-swoon:img-cray::img-fear2 Kerem olayın suyunu çıkarmasın bence yoksa Deniz de onun suyunu çıkaracak:img-bored(yalan mı çocuk taşı sıksa suyunu çıkarır.Kimbilir Keremi nasıl sıkar:) ) alaz_alaz 10-01-08, 22:12 valla kızlar aklıma amerika olayı ile ilgili bişeyler geliyorda yazmak istemiyorum. ama haftayaki bölüm bu bölümden daha heyecanlı olucak eminim.kerem geldi eve.ben seviyorum kerem'i ya!bakalım deniz kerem'e neler yapacak.çok tatlı olcak!ama tabi olan aslı'ma olcak.iki arada bir derede!bide kerem aslı'ya tatlı tatlı bakarsa bizim deniz oğlan heralde dalar direkman! mine bence deniz'in söylediği sözlere kızdığı iin çağırdı kerem'i.medet umuyor garibim ondan bundan! efe urla'ya gidcek bence ama daha önce söyledim.ara tatil diye hepsi gidecekler!tabi benim tahminim isteğim öyle!bakalım! bu arada aslı saçının rengini açtırmış.buradan sesleniyorum ESKİ RENGİNE GERİ DÖNSÜN SAÇLARI!duy sesimi!:img-yes: Ferny&Lety 10-01-08, 22:18 valla kızlar aklıma amerika olayı ile ilgili bişeyler geliyorda yazmak istemiyorum. ama haftayaki bölüm bu bölümden daha heyecanlı olucak eminim.kerem geldi eve.ben seviyorum kerem'i ya!bakalım deniz kerem'e neler yapacak.çok tatlı olcak!ama tabi olan aslı'ma olcak.iki arada bir derede!bide kerem aslı'ya tatlı tatlı bakarsa bizim deniz oğlan heralde dalar direkman! mine bence deniz'in söylediği sözlere kızdığı iin çağırdı kerem'i.medet umuyor garibim ondan bundan! efe urla'ya gidcek bence ama daha önce söyledim.ara tatil diye hepsi gidecekler!tabi benim tahminim isteğim öyle!bakalım! bu arada aslı saçının rengini açtırmış.buradan sesleniyorum ESKİ RENGİNE GERİ DÖNSÜN SAÇLARI!duy sesimi!:img-yes: Ya Denz kereme kıl olursa dalar orda valla yığar onu yere 2.80:) Böylece Kamil de öğrenmiş olur Aslının konuştuğu çocuğu:) zeynep. 10-01-08, 22:23 Ya Denz kereme kıl olursa dalar orda valla yığar onu yere 2.80:) Böylece Kamil de öğrenmiş olur Aslının konuştuğu çocuğu:) aynen arkadaşlar deniiz duy sesim keremi gömerken mineyide gör :P *MeLiS* 10-01-08, 22:23 süper bölümdü nerden başlasam şimdi bilmiyorum :) osman amcayı bu bölümde diger bölümlere nazaran daha ön planda gördük,espirileri 10 numaraydı :)) özellikle Cananın babasına '' ee nede olsa kan cekiyor '' dedigi bölümde yerlere yattım :img-hyste ßilal olayı düzeltiyim derken 1 cuval inciri berbat etti sinir oldum ama sonrada üzüldüm kıyamadım :( Muratın Bilal'e cıkısması cok abartı olmus cok sacmaydı..hani bi an acaba Murat hala Cananı seviyormu diye düşündüm.:icon_whis hadi bebegi kıskanmasını anlarımda Canan ne alaka yani ??? Leman yine cadılık peşinde,yapcak o bişiler görceksiniz:img-yes: Denizde Aslıyı niye bukadar kıskanıo anlamıyorum,seven insan güvenir,güven olmadan sevgi-saygı olmaz..bu Deniz oglan Aslıya hiç güvenmiyo..ne o öle Aslının telefonu caldıgı zaman elinden almaya calıstı,hiç hoş deil.kıskanc kaba erkekler gibi .. benim için ayrılık sebebi öle seyler.. Efem :img-in_lo ayy cnm bnm yaa Urla'ya gidicekmi acaba :s ben hiç sanmıyorum son anda yine kurtarır o kendini :img-yes: Mineye gelince,bu bölüm hem ananesi hemde deniz cok üstüne gitti.. hem kızın üstüne gidiyolar sonra asi oldumuda bu kıza yine noldu diyolar ... hayret bişi... Kerem hoca olayınıda tabiki bi sekilde kullancak o bakıslar hiç hayra alamet deil :) bakın kendime dost buldum diye hep yanında gezdircek gibi hadi hayırlısı :D veeee son olarak... Bu güzel şahane muhtesem bölüm için önce Yigit Abi'ye sonrada tüm emegi gecen herkese sonsuz tesekkürler:img-wink: alaz_alaz 10-01-08, 22:26 Ya Denz kereme kıl olursa dalar orda valla yığar onu yere 2.80:) Böylece Kamil de öğrenmiş olur Aslının konuştuğu çocuğu:) ah ya bide babası var dimi!onu unutmuştum.o zaman deniz bişeyde yapamaz.tabi sabrını ne kadar zorlar bilemiyorum.deniz oğlan aslı konu olunca ana-baba tanımıyor ki!kız funda yazık be kerem'e!yapmasın deniz! valla 32. bölüm için sabırsızlanıyorum.bu sahneleri özellikle kaçırmamalıyım. canan bebeğine nasıl ninni söylüyodu?içim bir tuhaf oldu.üzüldüm ya!aslında çok zor durumdalar,sığıntı gibiler.gerçi ayşe teyze öyle hissettirmemeye gayret ediyor da,dede sağolsun her lafı söylüyor!parasız ,pulsuz.bebek,karman çorman olaylar.bide baba geldi.inşallah gelmesi iyi olur onlar için.bide günyüzü görsünler artık ya!:img-yes: burçinn 10-01-08, 22:27 ne deniz amerikaya gidecek ne de efe urlaya rahat olun öyle konulara takılmayın :)efe dönse bile çabucak gelir.deniz zaten hiç gitmez.bu isimler giderse dizi nasıl devam edecek ayrı ayrı yerlerde.yani böyle birşey zaten olmaz:img-yes: bu arada mine için şunu söyleyim mine aslıya ben böyle almanyada çok gruplar gördüm hepsi de dağıldı dedi.yani efenin gitmesi gene insanlara güvenini kaybetmesine yol açmış gibi görünüyor.zaten hiçbir zaman pek güvenememişti.şimdi yine dağılacaklarını düşünüyor.aslı sinsi değil ama bence mine genelde insanlara karşı güvensiz olduğu için iyi insanların da olabileceğine pek inanamıyor kolay kolay.hep bir şüphesi var benden intikam mı alacak,ya da yapmacık mı diye.onu da bir yerde anlıyorum.nasılsa görecek böyle bir grubu bulamayacğını:img-yes:ayşe teyzenin ve diğer insanların onu aslıyla kıyaslaması ve aslıyı çok sevmeleri onun aslıya kızgınlığını ve tabi kıskançlığını arttırıyor.bu da sorunları büyütüyor.ayşe teyze yapmasın artık böyle şeyler. Ferny&Lety 10-01-08, 22:28 süper bölümdü nerden başlasam şimdi bilmiyorum :) osman amcayı bu bölümde diger bölümlere nazaran daha ön planda gördük,espirileri 10 numaraydı ) özellikle Cananın babasına '' ee nede olsa kan cekiyor '' dedigi bölümde yerlere yattım :img-hyste ßilal olayı düzeltiyim derken 1 cuval inciri berbat etti sinir oldum ama sonrada üzüldüm kıyamadım Muratın Bilal'e cıkısması cok abartı olmus cok sacmaydı..hani bi an acaba Murat hala Cananı seviyormu diye düşündüm. hadi bebegi kıskanmasını anlarımda Canan ne alaka yani ??? Leman yine cadılık peşinde,yapcak o bişiler görceksiniz:img-yes: Denizde Aslıyı niye bukadar kıskanıo anlamıyorum,seven insan güvenir,güven olmadan sevgi-saygı olmaz..bu Deniz oglan Aslıya hiç güvenmiyo..ne o öle Aslının telefonu caldıgı zaman elinden almaya calıstı,hiç hoş deil.kıskanc kaba erkekler gibi .. benim için ayrılık sebebi öle seyler.. Efem :img-in_lo ayy cnm bnm yaa Urla'ya gidicekmi acaba :s ben hiç sanmıyorum son anda yine kurtarır o kendini :img-yes: Mineye gelince,bu bölüm hem ananesi hemde deniz cok üstüne gitti.. hem kızın üstüne gidiyolar sonra asi oldumuda bu kıza yine noldu diyolar ... hayret bişi... Kerem hoca olayınıda tabiki bi sekilde kullancak o bakıslar hiç hayra alamet deil :) bakın kendime dost buldum diye hep yanında gezdircek gibi hadi hayırlısı :D veeee son olarak... Bu güzel şahane muhtesem bölüm için önce Yigit Abi'ye sonrada tüm emegi gecen herkese sonsuz tesekkürler:img-wink: Ayrılsınlar mı şimdi:) Deniz haşin ve kıskanç bir erkek:) Ayrıca ben gerçek aşkın olduğu yerde güvensizlik daima olur diyenlerdenim çünkü sürekli sevdiğini kaybetme korkusu vardır. Ayrıca Denizin Aslıya güvenle ilgili bi sorunu yok.Deniz Kereme güvensiz.Aslı gerçekten Keremin ona olan ilgisini görmüyo eh Deniz Aslıya aşık bırakında Keremin ona olan ilgisini anlasın onu korumaya çalışsın DİYE DÜŞÜNÜYORUM:) Ferny&Lety 10-01-08, 22:31 ne deniz amerikaya gidecek ne de efe urlaya rahat olun öyle konulara takılmayın :)efe dönse bile çabucak gelir.deniz zaten hiç gitmez.bu isimler giderse dizi nasıl devam edecek ayrı ayrı yerlerde.yani böyle birşey zaten olmaz:img-yes: bu arada mine için şunu söyleyim mine aslıya ben böyle almanyada çok gruplar gördüm hepsi de dağıldı dedi.yani efenin gitmesi gene insanlara güvenini kaybetmesine yol açmış gibi görünüyor.zaten hiçbir zaman pek güvenememişti.şimdi yine dağılacaklarını düşünüyor.aslı sinsi değil ama bence mine genelde insanlara karşı güvensiz olduğu için iyi insanların da olabileceğine pek inanamıyor kolay kolay.hep bir şüphesi var benden intikam mı alacak,ya da yapmacık mı diye.onu da bir yerde anlıyorum.nasılsa görecek böyle bir grubu bulamayacğını:img-yes:ayşe teyzenin ve diğer insanların onu aslıyla kıyaslaması ve aslıyı çok sevmeleri onun aslıya kızgınlığını ve tabi kıskançlığını arttırıyor.bu da sorunları büyütüyor.ayşe teyze yapmasın artık böyle şeyler. Ama canım benm insanlara güvensizlik duyuyor aynı haltı kendi yiyor ya.Ben de buna ifrit oluyorum.Millete caka satıyo iki yüzlü vik vik vik diye kendi Kereme nasıl da baktı bölüm sonunda siz gördünüz:) Eh Aslının bi suçu yok ki.İlk mesajımda da belirttim Minenin bu davranışları nefreti çok normal diye ama bu entrika çevirmesi gerektiği anlamına gelmez.Yalan rüzgarı gibi oldu dizi ha:) Herkes yalan söylüyo:) *MeLiS* 10-01-08, 22:37 Ayrılsınlar mı şimdi:) Deniz haşin ve kıskanç bir erkek:) Ayrıca ben gerçek aşkın olduğu yerde güvensizlik daima olur diyenlerdenim çünkü sürekli sevdiğini kaybetme korkusu vardır. Ayrıca Denizin Aslıya güvenle ilgili bi sorunu yok.Aslı gerçekten Keremin ona olan ilgisini görmüyo eh Deniz Aslıya aşık bırakında Keremin ona olan ilgisini anlasın onu korumaya çalışsın DİYE DÜŞÜNÜYORUM:) katılmıyorum :) ayrılsınlar demiyorum hiçbi zaman öle tartısmalara girmedim girmemde :)kavak yelleri her türlü benim için cok güzel bi dizi ;) bence güvenle ilgili bi sorun bal gibi var.. Eger Aslıya güveniyosa Keremi takmaz,telefonun calmasını,Keremin eve gelmesini takmaz cünkü nede olsa güveniyodur dimi :) Ama deniz böle yapmo,Keremi gördügü zaman her iki lafından biri dalcam simdi buna oluo .. gercek askın oldugu yerde güvensizlik daima olur demissin,bunada katılmıyorum.:) sevdigin kişi hakkında sürekli acaba suan dısarda napıo,beni aldatıyomu,su su kızla/erkekle konusuyomu vs.. diye düşündügünü farzedelim..Bu düşünce temelinde bi ask nekadar yasar?? istesende yasatamazsın,insan sürekli içinde bi süpheyle yasayamazki burçinn 10-01-08, 22:40 Ama canım benm insanlara güvensizlik duyuyor aynı haltı kendi yiyor ya.Ben de buna ifrit oluyorum.Millete caka satıyo iki yüzlü vik vik vik diye kendi Kereme nasıl da baktı bölüm sonunda siz gördünüz:) Eh Aslının bi suçu yok ki.İlk mesajımda da belirttim Minenin bu davranışları nefreti çok normal diye ama bu entrika çevirmesi gerektiği anlamına gelmez.Yalan rüzgarı gibi oldu dizi ha:) Herkes yalan söylüyo:)canım haklı göstermez onu tabiki ama mine kendini bir anlamda bu şekilde koruyor.yani zaten aslının pek iyi niyetli olduğuna inanmıyor.ne kadar aslı ona zaman zaman yardım da etse mine bazı olayları yanlış yorumladığı için(bu bölümde babam geldi dediğinde mine kendi babasızlığından dolayı ona nispet yaptığını sandı mesela) aslı hakkında hep bir önyargısı var.aslında galiba onun derdi kimseyle değil kendiyle.kendi içindeki sorunları halledebilse insanlarla arası da düzelir:img-yes:kısacası mine yaklaşık bir yıldır iyi bir ortamda ama hayatı boyunca böyle bir ortamı bulamamış biri.insanlara güvenmekte hala zorluk çekiyor.tabi denize de aşık onu geri istiyor.aslının denizi kendi elinden aldığına inanıyor. Ferny&Lety 10-01-08, 22:42 katılmıyorum :) ayrılsınlar demiyorum hiçbi zaman öle tartısmalara girmedim girmemde :)kavak yelleri her türlü benim için cok güzel bi dizi ;) bence güvenle ilgili bi sorun bal gibi var.. Eger Aslıya güveniyosa Keremi takmaz,telefonun calmasını,Keremin eve gelmesini takmaz cünkü nede olsa güveniyodur dimi :) Ama deniz böle yapmo,Keremi gördügü zaman her iki lafından biri dalcam simdi buna oluo .. gercek askın oldugu yerde güvensizlik daima olur demissin,bunada katılmıyorum.:) sevdigin kişi hakkında sürekli acaba suan dısarda napıo,beni aldatıyomu,su su kızla/erkekle konusuyomu vs.. diye düşündügünü farzedelim..Bu düşünce temelinde bi ask nekadar yasar?? istesende yasatamazsın,insan sürekli içinde bi süpheyle yasayamazki Hayır canım Deniz şu an ne yapıyor kimle konuşuyor diye asla düşünmedi ki?Düşünmez de zaten.Benim dediğim de bu değil zaten.Deniz bana kalırsa daha ziyade Keremin Aslının saflığını kullanacağını düşünüyor.Hani aynı şey zamanında kendisinin başına gelmişti ya Mine daha sevgi ne demek bilmiyordu o zaman.Ayrıca Deniz sırılsıklam aşık yav:D seven kıskanır yani ayrıca Aslının houna gidiyomudur bilmiyorum ama ben bayılıyorum Denizin Keremi görünce dalcam şimdi buna demesine sürekli ya da onun adını duyunca tepesini tüylerinin atmasına hasta oluyorum.Aslıyı kıskanması,korumaya çalışması inanılmaz tatlı,güzel geliyo bana:) özellikle dalcam şimdi buna cümlesini çok tatlı söylüyo bakışı da çok haşin oluyo:img-in_lo:) Duygu$ 10-01-08, 22:45 ya moralinizi bozmak istemem ama bana gidicek gibi geliyo efe, ben de hiç istemiyorum gitmesini, o üzülünce hepimiz üzülüoz :( hep gülerken gördük onu, hiç alışkın diiliz kii :) alaz_alaz 10-01-08, 22:48 bu güven meselesi ile olarak bende yorum yapmak istiyorum. genelde erkekler bu tür durumlarda ''sana güveniyorum ama ona güvenmiyorum.''derler.deniz'inde söyleyeceği söz bu olacaktır. ama şimdi kerem'in aslı'ya karşı birşeyler hissettiğini anladı deniz oğlan!(eee malum onun 6.HİS si kuvvetlidir.)napıcak yani göz göre göre onu kerem'le nasıl görüştürsün.onu aramasını nasıl istesin?bence seven hiç kimse istemez! düşün adam sevgilisine aşık , deniz'de onların tel'de görüşmelerine bişey demiyecek?zor biraz!deniz zaten kıskanç birisi. ben hak veriyorum ama biraz fazla tepki veriyor! aslında tepkiyi sanırım önümüzdeki bölüm görecez!:icon_whis *MeLiS* 10-01-08, 22:53 Hayır canım Deniz şu an ne yapıyor kimle konuşuyor diye asla düşünmedi ki?Düşünmez de zaten.Benim dediğim de bu değil zaten.Deniz bana kalırsa daha ziyade Keremin Aslının saflığını kullanacağını düşünüyor.Hani aynı şey zamanında kendisinin başına gelmişti ya Mine daha sevgi ne demek bilmiyordu o zaman.Ayrıca Deniz sırılsıklam aşık yav:D seven kıskanır yani ayrıca Aslının houna gidiyomudur bilmiyorum ama ben bayılıyorum Denizin Keremi görünce dalcam şimdi buna demesine sürekli ya da onun adını duyunca tepesini tüylerinin atmasına hasta oluyorum.Aslıyı kıskanması,korumaya çalışması inanılmaz tatlı,güzel geliyo bana:) özellikle dalcam şimdi buna cümlesini çok tatlı söylüyo bakışı da çok haşin oluyo:img-in_lo:) onu zaten örnek olarak verdim,Deniz öle düşünmüo ama var bi güvensizlik bee :D Seven insan kıskanır ona katılıyorum ama abartmamak gerek..Keremde hiç Aslının saflıgını kullancak tip varmı :) cnm bnm yaa seviyorum ben Keremi :)Tabi bu düşüncede Deniz oglanın kuruntusu:) nese yavv :)) Efe gidicekmi sizce yaa :( bence kurtarcak yine kendini ama tamda emin olamıyorum aslış 10-01-08, 23:18 bu bölüm her zaman gibi güzeldi; mineyi anlamaya çalışıyorum baba özlemi sevgisiz büyümesi vs ama genede aslıya sergilediği tavrı kabullenemiyorum aslı onun için neler yaptı canını tehlikeye attı tecavüze bile uğrayabilirdi ama o hala anneannesine niye kimse bu kızın gerçek yüzünü göremiyor diyor! herşeyi anlarım ama bu söz biraz nankörlüğe kaçıyor... kerem hoca konusundada mineyle onu düşünemiyorum şahsen:Dmine heralde kerem hocayla ittifak kurmak isteyecek ama kerem hoca yapmaz böyle birşey... Duygu$ 10-01-08, 23:21 onu zaten örnek olarak verdim,Deniz öle düşünmüo ama var bi güvensizlik bee :D Seven insan kıskanır ona katılıyorum ama abartmamak gerek..Keremde hiç Aslının saflıgını kullancak tip varmı :) cnm bnm yaa seviyorum ben Keremi :)Tabi bu düşüncede Deniz oglanın kuruntusu:) nese yavv :)) Efe gidicekmi sizce yaa :( bence kurtarcak yine kendini ama tamda emin olamıyorum ya beni kimse takmıyoo :( :D ben gidicek bence diyorum :P çünkü bu sefer herşey hazır ve de o kadar abartmazlar heralde yani hep böyle son anda bişey çıkıyo ama gitse bile gelir geri birkaç bölüm sonra hürriyetim 10-01-08, 23:21 Herkese iyi geceler Sabah fırsat bulamazsam diye daha dumanı üstündeyken bölüm yorumumu yazıp gideyim. Kamilin geldiği sahneleri izlerken yaratılmak istenen gerilimi bir türlü alamamaktan gereksiz yere uzatılan sahnelerden sıkıldığımı söyleyerek başlayayım.Herkes şaşırma modunda da olsa bu kadar uzatılması birbirlerinin suratlarına uzun uzun bakmaları çok kötüydü.Ortamı yumuşatma adına Ayşe teyzenin dedikleri de sırıtmaktan öteye gitmedi.Hafizeye hiç girmiyorum bile.Eşine ne kadar kızgında olsan sakladıklarında olsa bu durumda bir tebessümü çok görmemek gerek. Ayrıca o sahnede Efenin Urla meselesinin açılması da bana uymamış gibi geldi.:icon_whis Bilalin bebeği sahiplenmesiyle bir dizi yalan furyası da başlamış oldu.Bebekle birlikte Bilalde Cananla yaşamak istediği şeyleri bu şekilde yansıttı mı demek daha doğru olur acaba?Hem Cananla nikahlandı hem de ondan bir çocuğu oldu. Deva bebeğe değinmeden olmaz.O nasıl güzel bir bebektir nazarım değmesin, Gönüle fazla sıkıntı çıkarmadı.Metinle Gönülün bebek karşındaki halleri,Metinin bebeğe yaptığı el yüz hareketleri çok güzeldi.Nasılsa leylek hazır yapılmışını onlara getirdi feyz durumlarını bekliyoruz artık zamanı geldi de geçiyor bile bye Leman pişman da olsa özür de dilese bunu Murata hissetiremedi.Ne acıdır sevdiğin adamın senden kuşku duyması acaba numaramı yapıyor diye düşünmesi? Ancak Denizle Leman konuşmasına şahit olan Murat bundan sonra nasıl hareket eder kestiremedim. Su ile Efenin kar altında açık açık konuşmalarına da hayran kaldım ayrıca.Her zaman diyorum yine diyeceğim iki insanın her ne olursa olsun konuşması çok güzel.Efe de içindekileri tek tek Su'ya söyledi.Aferin Efe... Adın Sultan diye anne ve baban köylü diye nasıl olurda alay konusu olursun.Üstü kapalı anlatılsa da malesef insanların dış görünüşleriyle,maddi durumlarıyla ilgili aşağılamalara maruz kalanlar çok.Bunun altında ezilenlerde Su gibi çareyi yalan söylemekte buluyorlar.Sonuç ortada işte. Hatırlarsanız Su'nun ilk ev arkadaşları da bi garipti.Bu ne biçim arkadaşlık demekten kendimi alamamıştım. Su'dan devam edelim kardeşi Sülaymanın göz hastalığı varmış ve göz nakli yapılacakmış.Zeynep Kamilde göz bölümü de vardı di mi artık tadavisi orda olur:img-wink: Aslının yeni işi vatana millete hayırlı uğurlu olsun.Bu yeni işten bize epey malzeme çıkacağa benziyor. Filiz hocanın Aslıya ''hakkında torpil iddiaları var bu konuda ne düşünüyorsun'' dediğinde ilk aklıma gelen elinde kemarası mikrofonuyla gazeteciler tutuklanmış birine soruyorlar oldu Filiz hocamız ayrıca soğuk nevale bi tip.Sevmedim kendilerini. Minemizin yeni arkadaşı belli oldu.Kerem hoca... Beğendiğim güldüğüm repliklere geçmeden önce Barış Manço'yu buradan rahmetle analım.Bilal Devaya ninni söyler mi derken Canandan duyduğum peşine Bilalin kendine has yorumu ve Kamilin andığı Nenni Bebek şarkısı. Elmalıdan çıktım yayan Emmim atla dayın yayan Dayan hey dizlerim dayan Bebek beni neyledin Yaktın yıktın kül eyledin oy Nenni nenni nenni nenni nenni nenni bebek oy Nenni nenni nenni nenni nenni nenni bebek oy Gelelim aklımda kalan bir iki cümleye Balta sapı olmak marifetmiş gibi... Tıpta okuyor ya kimsenin anlamayacağı dilden konuşmaya alıştırıyor kendini Sütü seven kamyoncu Hunili vakumlu emmeli biberon Meclis seni göreve çağırıyor Kahvaltıda duru suya papara yemek Bu arada konakta kelle sayısı 11 etti HAYDİ BENDEN BU KADAR ALLAH RAHATLIK VERSİN HEPİNİZE fiyonk 10-01-08, 23:26 Bu bölüm çabukmu bitti banamı öyle geldi... Mine kimi sahnelerinde haklı olasad Aslı'nın babam var diye hava attığını söylemesine pes diyorum..Bu kadar olur... Leman ne yapmaya çalışıyor Allah aşkına...Tamam çok seviyor anladıkda hala guru derdinde boşanma karraını ben verseydim gururum bu kadar incinmezdi diyor...Onun derdi her zman küçümesdiği insanlardan biri olan Canan'a tercih eidlmiş olmasından başka bişey değil... alaz_alaz 10-01-08, 23:27 ya beni kimse takmıyoo :( :D ben gidicek bence diyorum :P çünkü bu sefer herşey hazır ve de o kadar abartmazlar heralde yani hep böyle son anda bişey çıkıyo ama gitse bile gelir geri birkaç bölüm sonra aynı şeyi bende söylüyorum.efe urla'ya dönecek.ama arkasından onlarda gidecek.ara tatil deniz'in,aslı'nın ,mine'nin evleri orada.ee dönüştede efe'mizi almadan gelmezler heralde! Duygu$ 10-01-08, 23:31 aynı şeyi bende söylüyorum.efe urla'ya dönecek.ama arkasından onlarda gidecek.ara tatil deniz'in,aslı'nın ,mine'nin evleri orada.ee dönüştede efe'mizi almadan gelmezler heralde! aa evet çok mantıklı ben bunu hiiiç düşünmemiştim bence de öyle olur..onları yeniden urlada görmek çok güzel olur :):) inşallah öyle olur >>miray<< 10-01-08, 23:33 bölümü izliyemedim, insallah yarin izlicegim artik....ama yorumlarida okumadan gecemedim ve bölümle ilgili iyicene meraklandim diyebilirim :) minenin söylemis oldugu söz hos bir söz degil, ama sinir aninda minenin zaten fevri davrandigini hepimiz biliyoruz, anlattiklarinizdan anladigim kadariyla ayse teyzeye kizmis herkezin ortasinda kiyasladigi icin....ayse teyzeninde yaptigi dogru degil....ama kimse dört dörtlük degil ayse teyzemizde tabiki hatalar yapabilir minenin yeni arkadasinin kerem hoca olmasi aklima gelmemisti acikcasi....ittifak kurmaya yeltenirmi bilmiyorum....olabilirde olmiyabilirde...iki secenek var....ya kerem hocayla birlik olup entrika islicek (ki bu cok klasik olur, umarim öyle birsey degildir, hani yigit abi tahmin edilmesi güc seyler yaziyor ya o bakimdan :) ) ya da kerem hocada karsiliksiz ask yasadigindan...paylasabilicegi cok sey var ve onlari paylasicaklar....bu arada asik olurlarmi düsünemiyorum aslinda....hani mine tarafindan acaba mi diyesim geliyorda....kerem hoca asli tipinde bir kiza asik olduysa....mine karakterinde birine asik olmasi biraz tuaf olur....asliya neden asik oldugu nedenleri bellide o yüzden diyorum merhem 10-01-08, 23:54 Herkese merhaba, gittim geldim, hala Mine&asli olaylari gundemde bakiyorum.. :) Ikiside yalnislar yapiyor, Asli minenin yuzune degil arkasindan laflar ediyor, Mine aslinin yuzune soyluyor.. duzelir duzelir :) Ilkdefa Bir kavak yelleri bolumunu izlerken sıkıldım..uykum geldi bilmiyorum ne duygusal bir bolumdu ne komik eglenceli.. o yuzden pek yorum yapmakta gelmiyor icimden.. Sadece Denizin Efenin gitmesindeki umursamazlıgı hic begenmedim.. VeVeVe Deva bebek dunyalar tatlısı ..yerim onu ben.. sweetymelis 11-01-08, 00:07 Herkese merhaba, gittim geldim, hala Mine&asli olaylari gundemde bakiyorum.. :) Ikiside yalnislar yapiyor, Asli minenin yuzune degil arkasindan laflar ediyor, Mine aslinin yuzune soyluyor.. duzelir duzelir :) Ilkdefa Bir kavak yelleri bolumunu izlerken sıkıldım..uykum geldi bilmiyorum ne duygusal bir bolumdu ne komik eglenceli.. o yuzden pek yorum yapmakta gelmiyor icimden.. Sadece Denizin Efenin gitmesindeki umursamazlıgı hic begenmedim.. VeVeVe Deva bebek dunyalar tatlısı ..yerim onu ben.. aynen ayşem aynen :img-cool2 sıkıcı bi bölümdü bence :icon_whis ne oldugu ne bittigi bile belli deildi... ayrıca söylemeden edemicem! isim versem kavga cıkıcak biliyorum ama.. minenin heer yaptıgını mineci arkadaşlar hoşgörüyle karşılıolar... olabilir cnm sinirlenince fevri dönüo vs vs :icon_whis cok sacma gelio bana kusura bakmaın :img-wink: merhem 11-01-08, 00:18 aynen ayşem aynen :img-cool2 sıkıcı bi bölümdü bence :icon_whis ne oldugu ne bittigi bile belli deildi... ayrıca söylemeden edemicem! isim versem kavga cıkıcak biliyorum ama.. minenin heer yaptıgını mineci arkadaşlar hoşgörüyle karşılıolar... olabilir cnm sinirlenince fevri dönüo vs vs :icon_whis cok sacma gelio bana kusura bakmaın :img-wink: Ya Bir karakteri nekadar seversek sevelim, Yalnislarini kabul etmeliyiz, tipki gercek hayatta oldugu gibi.. Ben mine karakterini cok seviyorum, ama yalnislarini onayliyorum anlamina gelmez.. Bu bolum mesela anneannesinin yemek masasinda ettigi laf yuzunden asliya satasmamasi gerekiyordu.. ya ama aslida mineninde hatalari var , Efenin bile ufak tefek var.. denizin var:icon_whis Aslidan baya bir sogumustum bir ara simdi seviyorum, ama sadece asliyi seviyorum Deniz&Asli degil.. tipki mine&deniz sevmedigim gibi :icon_whis feministmiyim neyim diyecegim ama efe:img-in_lo Buarada gecen bolum icin pek yorum yapadim bazilarinzi biliyor malum:icon_whis, Asli ve Mine evi toparlarken sunun ailesi geleceginde aslinin minenin makyaji icin ettigi laf biraz yersiz olmustu cunki minenin yuzunde makyaj yoktu pek oyle belli olacak veya abartilacak kadar.. :icon_whis bu bir mantik hatasimi? >>miray<< 11-01-08, 00:19 zaten hos bir söz etmemis demisim, hosgörüyle karsilamadigimin bir göstergesi ama sasirmadigimi dile getirdim, cünkü minenin karakteri böyle sinirlendiginde fevri davraniyor diye, isim vermedende adresin nereye gittigi belli o sözcügü daha iki üstünde ben söyledigim icin anlamasi güc degil canim ;) sweetymelis 11-01-08, 00:22 zaten hos bir söz etmemis demisim, hosgörüyle karsilamadigimin bir göstergesi ama sasirmadigimi dile getirdim, cünkü minenin karakteri böyle sinirlendiginde fevri davraniyor diye, isim vermedende adresin nereye gittigi belli o sözcügü daha iki üstünde ben söyledigim icin anlamasi güc degil canim ;) o sözün arkasından mıne sinirlenince böle olur şöle olur falan demen onu savunduunun göstergesidir! ayrıca msjda sırf bu yuzden ad yazmadım! :img-wink: :img-cool2 bu baslıa pek msj yazmam ama böle msjlar olunca dayanamıorm napim :icon_whis sweetymelis 11-01-08, 00:24 Ya Bir karakteri nekadar seversek sevelim, Yalnislarini kabul etmeliyiz, tipki gercek hayatta oldugu gibi.. Ben mine karakterini cok seviyorum, ama yalnislarini onayliyorum anlamina gelmez.. Bu bolum mesela anneannesinin yemek masasinda ettigi laf yuzunden asliya satasmamasi gerekiyordu.. ya ama aslida mineninde hatalari var , Efenin bile ufak tefek var.. denizin var:icon_whis Aslidan baya bir sogumustum bir ara simdi seviyorum, ama sadece asliyi seviyorum Deniz&Asli degil.. tipki mine&deniz sevmedigim gibi :icon_whis feministmiyim neyim diyecegim ama efe:img-in_lo Buarada gecen bolum icin pek yorum yapadim bazilarinzi biliyor malum:icon_whis, Asli ve Mine evi toparlarken sunun ailesi geleceginde aslinin minenin makyaji icin ettigi laf biraz yersiz olmustu cunki minenin yuzunde makyaj yoktu pek oyle belli olacak veya abartilacak kadar.. :icon_whis bu bir mantik hatasimi? süpersin aysem ne diim ki daha :img-cool2 haha yakında seni aslı&denizcı yapcam bn :P eet o hafta bnde sasırdım mınenın yuzunde makyaj yoktu cok mantık hatasıydı bencede :icon_whis ama bn orda kavga etmelerini cok sevmiştim mesela aslıyla minenın ıkısıde cok sekerlerdi :img-wink: aslında blkide denız olmasa aralarında sorun falan kalmıcak dim, :img-cool2 mükemelmiyim neyim :img-hyste denız cık aradan oglum :img-hyste merhem 11-01-08, 00:38 süpersin aysem ne diim ki daha :img-cool2 haha yakında seni aslı&denizcı yapcam bn :P eet o hafta bnde sasırdım mınenın yuzunde makyaj yoktu cok mantık hatasıydı bencede :icon_whis ama bn orda kavga etmelerini cok sevmiştim mesela aslıyla minenın ıkısıde cok sekerlerdi :img-wink: aslında blkide denız olmasa aralarında sorun falan kalmıcak dim, :img-cool2 mükemelmiyim neyim :img-hyste denız cık aradan oglum :img-hyste Zaten Ilk istanbula tasindiklarinda sorunsuzdular, Deniz konagin adresini mineyi kullanarak buldumadan once(!) Valla buyuk konusmayi pek sevmem ama ASLA asli denizci olmam, cunki bu A4k bana ba$tan inandirici ve gercekci gelmedigi icin, artik bundan sonrada gelmez.. Ya atismalari guzeldi tabi, ama Mine fazla makyaj yapmiyor bence, yakin cekimlerdede belli oluyor bu .. Yapilan makyajda Abartili makyaj degil dogal gundelik makyaj tum oyuncularda oldugu gibi.. :img-wink: cimcime_7297 11-01-08, 08:22 akşamki bölümle ilgili çok fazla yorumum yok.çünkü akşam sıkıldım biraz.yani geçen haftaki bölüme göre çok sıkıcıydı...geçen bölüm gülmekten koptuk akşam ağladık ağlayacağız bir bölüm izledik bunları birileri oranlı verse yani akşam olaylar bu kadar olayların üst üste gelmesi gerekmiyordu bence...gerçi buraya aktarırken biraz karışık yazdım galiba...okuyunca benim ne demek istediğimi anlarlar mutlaka okuyanlar... Ferny&Lety 11-01-08, 08:55 Melüsüm terör estirmişsin başlıkta ağız burun girmişsin Ayşeye :img-hyste Herşey bir yana ben Mirayın ve Ayşenin Minenin hatalarını kabul etmelerine sevindim.Bazı tipler ölümüne Mine diyorlar lafın neeye gittiği belli olmuyor :) Mineyi akşam da dediğim gibi anlamaya çalıştığımı söyledim hatta ilk defa onun penceresinden akınca durumların çok zor olduğunu gördüm dedim.Aslıdan laptopunu esirgemesi,ASLIYA VİK VİK İKİ YÜZLÜ MUAMELESİ YAPMASI(ki uyuz oldum buna:img-cool2) ..Gayet abartılı tepkiler.Sonuçta Aslının ona birşey yaptığı yok.Anne babasının günahını,Ayşe teyzemin ve Osman amcamın hatasını Aslıya bir masuma ödetmesi çok çok bencilce ve biraz nankörlüğe uçarı hareketleri var.Ben onları en son deniz kenarında el ele sıkıştılar,Su için birbirlerine yardımcı oldular diye hatırlıyordum:icon_whisAyrıca Aslı bence orda iğneleme falan yapmadı söylediği söz açma da değildir bir mantık hatası da yoktu.Sataşıp kızdırmak adına söylediği birşeydi o onun.E zaten onu ciddi söylemiş olsaydı Mine de bak çerçeveyi fırlatçam sana hareketi yapmazdı Aslıya salak falan derdi her zaman yaptığı gibi. Mine başkalarına iki yüzlülükle itham ediyor fakat aynısını kendisi yapıyor ama babası yok ama annesi alkolik ama sevgisiz büyümüş.Her zaman söylüyorum bu entrika çevirmesini gerektirmez.Madem bir arkadaş arıyorsun bu niye Kerem? Çünkü Deniz ona gıcık oluyor. Denize neden Keremin Aslıya birşeyler hissettiğini ima etti?Aslı pekala da başkalarının yanında konuşmak istemeyebilir bu konuyu.Bundan daha doğal ne var?Denizin o telefonu elinden alması,bilmem maço hareketleri hele de bir başkası varken yanlarında hiç hoş değil.Yalnızken kızsın bağırıp çağırsın ama başkalarının yanında(bu Mine de olsa..Efe de olsa..) bunu yapmaması gerek.Ama dediğim gibi Aslı için Mineyi en ufak birşeyde gözdne çıkarması bunu yapacak kadar gözü kara olması hoşuma gitmedi değil:img-in_loMineyi kovması değil;bunu yapacak kadar gözü kara olması hoşuma gitti. Hah gelelim Hafizeme.Hafizem biliyor işte A&D ilişkisini.Ne ara öğrendi de sindirdi onu hiç anlamadım:) Leman gerçekten haklıyken haksız duruma düştü.Ben de onun yerinde olsam kocamın beni aldattığı kadından olan bebeği istemezdim.Kocamı affetmezdim.Büyük konuşmayayım ama küçümsenecek bir olay da değil bu hani.Fevri davranışları yüzünden haklıyken haksız oldu. Ben Aslı babası gelince onun tepesinden inmez diye düşünüyordum ama onlar bebeğin derdine düştü zavallılarım :img-hyste BU KEREM HANGİ AKLA HİZMET AKŞAMIN BİR VAKTİ ASLILARIN EVİNE GELDİ O AYRI BİR MEVZU.O HAKKI NERDEN GÖRÜYOR KENDİNDE FALAN FALAN:img-cool2 deren1970 11-01-08, 09:53 Günaydınlar Nasılsınız bakalım arkadaşlar:img-wink: Dün geceki bölüm yorumuma gelirsek bu bölümü ben geçiş bölümü olarak gördüğümden diğer bölümlere göre frene basılmış bir bölümdü:P Sevgili Denizim'in yaptığı yorumların çoğuna katılarak bende o ilk sahnelerde nasıl desem ne şimdi bu diye baktım. Acayip abartılıydı, adam gelmiş herkes birbirinizin suratına bakarken asya'dan avrupa kıtasına geçecek kadar zaman geçti vallahi:img-hyste Sevimli, hoş sahneler yokmuydu, tabiki vardı örneğin Deva bebek, yerim ben onu yerim:img-icecr Allah nazarlardan saklasın. Şirin çiftimiz Gönül-Metin çok hoşlardı. Hazır bebeğe bile kondular:P Ben Haşmet karakterinin birden kanatsız melek olmasına alışamamışken Leman karakteri geldi ardından. Kadın tam 180 derecelik açı derslerinde gösterilecek bir örnek oldu, çıktı karşımıza.:img-yes: Aslı-deniz çifti dün söylediğim gibi arkadaşlar 18 yaşında iki gencin arasında kıskançlık, güvensizlik doğuyor tabi ama yaşaya yaşaya büyüyüp, olgunlaşacaklar:img-yes: Aslı'nın hocası Filiz hanıma gelince ben bile korktum kendisinden. Sözleriyle dayak atan tiplerin başında geliyor kendisi ki çocuğunun o durumda olması da son derece normal birşey. Bu kadın ve çocuğun olaylara dahil olmasıyla bayağı şeyler yaşayacağız. Aslı'ya karşı tepkili çocuk Aslı önce onun güvenini kazanacak belki kimbilir Filiz hocasının da yüreğini yumuşatabilir baksanıza kötü karakterler melek olabiliyorsa Filiz hocanın da değişmemesi için hiçbir sebep yok:img-yes: Karakterinde tek olumlu değişiklik kaplumbağa gibi ağır olan Mine'dir sanırım acaba Almanya doğumlu olması buna neden olabilir mi:img-grin2 Mine'nin gerçekten dost, arkadaş olmasını herhalde dizimizin sonlarında ancak görebileceğiz. (Lütfen bu kadar yavaş olmasın değişmesi:img-wink:) Kerem hocayı kimse çağırmadı ki eve. Aslının sınavını iptal ettirdiğini duydu, dayanamadı bu konuyu konuşmak için Aslı'nın evine geldi. Zaten adamcağız aşık, kızımızıda göremiyor, özlemini gidermesi lazım di mi ama:P Şimdi Mine'nin kafasında şimşek gibi fikr çaktı. Güya Deniz'e sizden iyilerini bulurum dedi ya hem onu kanıtlamak isteyecek hemde Deniz Kerem'i görünce çıldırıyor ya Aslı ile bu konuda sık sık kavga ederlerse aslı'dan ayrılıp kendisine dönecek sanıcak ama başına hiçte tahmin etmediği şey gelebilir. Kerem hocaya aşık olabilir. Onunla görüşmeye başlayınca Kerem'den etkilenmemesi ne malum di mi ama:img-wink: Sevgiler Ferny&Lety 11-01-08, 10:07 Günaydınlar Nasılsınız bakalım arkadaşlar:img-wink: Dün geceki bölüm yorumuma gelirsek bu bölümü ben geçiş bölümü olarak gördüğümden diğer bölümlere göre frene basılmış bir bölümdü Sevgili Denizim'in yaptığı yorumların çoğuna katılarak bende o ilk sahnelerde nasıl desem ne şimdi bu diye baktım. Acayip abartılıydı, adam gelmiş herkes birbirinizin suratına bakarken asya'dan avrupa kıtasına geçecek kadar zaman geçti vallahi Sevimli, hoş sahneler yokmuydu, tabiki vardı örneğin Deva bebek, yerim ben onu yerim:img-icecr Allah nazarlardan saklasın. Şirin çiftimiz Gönül-Metin çok hoşlardı. Hazır bebeğe bile kondular Ben Haşmet karakterinin birden kanatsız melek olmasına alışamamışken Leman karakteri geldi ardından. Kadın tam 180 derecelik açı derslerinde gösterilecek bir örnek oldu, çıktı karşımıza.:img-yes: Aslı-deniz çifti dün söylediğim gibi arkadaşlar 18 yaşında iki gencin arasında kıskançlık, güvensizlik doğuyor tabi ama yaşaya yaşaya büyüyüp, olgunlaşacaklar:img-yes: Aslı'nın hocası Filiz hanıma gelince ben bile korktum kendisinden. Sözleriyle dayak atan tiplerin başında geliyor kendisi ki çocuğunun o durumda olması da son derece normal birşey. Bu kadın ve çocuğun olaylara dahil olmasıyla bayağı şeyler yaşayacağız. Aslı'ya karşı tepkili çocuk Aslı önce onun güvenini kazanacak belki kimbilir Filiz hocasının da yüreğini yumuşatabilir baksanıza kötü karakterler melek olabiliyorsa Filiz hocanın da değişmemesi için hiçbir sebep yok:img-yes: Karakterinde tek olumlu değişiklik kaplumbağa gibi ağır olan Mine'dir sanırım acaba Almanya doğumlu olması buna neden olabilir mi:img-grin2 Mine'nin gerçekten dost, arkadaş olmasını herhalde dizimizin sonlarında ancak görebileceğiz. (Lütfen bu kadar yavaş olmasın değişmesi:img-wink:) Kerem hocayı kimse çağırmadı ki eve. Aslının sınavını iptal ettirdiğini duydu, dayanamadı bu konuyu konuşmak için Aslı'nın evine geldi. Zaten adamcağız aşık, kızımızıda göremiyor, özlemini gidermesi lazım di mi ama:P Şimdi Mine'nin kafasında şimşek gibi fikr çaktı. Güya Deniz'e sizden iyilerini bulurum dedi ya hem onu kanıtlamak isteyecek hemde Deniz Kerem'i görünce çıldırıyor ya Aslı ile bu konuda sık sık kavga ederlerse aslı'dan ayrılıp kendisine dönecek sanıcak ama başına hiçte tahmin etmediği şey gelebilir. Kerem hocaya aşık olabilir. Onunla görüşmeye başlayınca Kerem'den etkilenmemesi ne malum di mi ama:img-wink: Sevgiler İnsan Keremden etkilenmez mi yahu:)Deniz&Aslı aşkını bu kadar çok sevmesem direk kafadan Kerem&Aslı diyebilirdim acaip tatlı biri Kerem:img-in_lo Ama ama ama ben Deniz&Aslıya gönül koymuşum:) Bu Mine kızımızın durumu vahim Efe beraberinde Urlaya mı götürseydi ne yapsaydı bu kızı?Acayip depresif oldu çıktı başımıza.Aslıyla Denizin ayağına taş bağlayıp onları boğazdan atmasa iyidir. sahika_87 11-01-08, 11:00 uzun zamandır diziyi izleyemiyordum iki haftadır izleyebiliyorum dikkatimi çeken bir şey oldu ayşe hanımın abisi onları evde istemiyordu şimdi ise evdekilere karşı çok iyi ve onlarla beraber kalıyor ne oldu da böyle oldu merak ettim doğrusu birde aslı ve deniz birbirlerine çok yakışıyorlar ya bayılıyorum ikisine de kerem hocayı eve kim daevet etti acaba mine aklından geçiriyor olanları ama o çağırmış olamaz sapsız 11-01-08, 11:08 cnm haşmet gülserenin onunla parası için beraber olduğunu anladı .. onun içinde şimdi yaptıklarından pişman oldu ve artık evde durmalarına bişi demiyor .. ayrıca bence kerem i oraya kimse davet etmedi .. hocadan aslı nın sınavı iptal ettiğini öğrenince neden böle bişi yaptığını sormak maksadıyla gitti .. benim düşüncem böle valla (= aslım_yasom 11-01-08, 11:14 cnm haşmet gülserenin onunla parası için beraber olduğunu anladı .. onun içinde şimdi yaptıklarından pişman oldu ve artık evde durmalarına bişi demiyor .. ayrıca bence kerem i oraya kimse davet etmedi .. hocadan aslı nın sınavı iptal ettiğini öğrenince neden böle bişi yaptığını sormak maksadıyla gitti .. benim düşüncem böle valla (= bnkide böLe walla mine dawet etmiş olamas senn dediin gibi zaten aklına onu gördüü zamn geldi keremnden ark. olma fikri ama aslı çok pis köşeye sıkıştı .. sahika_87 11-01-08, 11:22 cnm haşmet gülserenin onunla parası için beraber olduğunu anladı .. onun içinde şimdi yaptıklarından pişman oldu ve artık evde durmalarına bişi demiyor .. ayrıca bence kerem i oraya kimse davet etmedi .. hocadan aslı nın sınavı iptal ettiğini öğrenince neden böle bişi yaptığını sormak maksadıyla gitti .. benim düşüncem böle valla (= tamam canım sağol bende niye böyle davranıyor dedim :):) aslış 11-01-08, 11:45 eski bölümlerde aslı kerem hocaya babasının hapiste olduğunu söyleyememişti bu bölümde aslı'nın yalanı ortaya çıkabilir diye düşünüyorum malum kerem hoca konak'a geldi konakta aslının babası var tanıştırırsa eğer aslı onları gerçekler ortaya çıkabilir.. ya babası üzülür bu konuyu başkalarına söyleyememesine ,kendisini suçlu hisseder ya da dediğim gibi kerem hoca öğrenir gerçeği bu arada reytingleri çok merak ediyorum güzeldi ama dediğiniz gibi geçiş bölümüydü sanki... selcan1983 11-01-08, 12:21 dizi çok güzel bitti dün akşam. bi kerem eksikti o da geldi:) çok tatlı cnm benim ya . arada deniz olmasa kerem-aslı olsun diyesi geliyo insanın:) deniz dayanamayıp saldırcak sonunda valla:) HSVEKY 11-01-08, 12:42 Evett bir bölümü daha geride bıraktık.Yorumu da bugüne kaldı.En baştan başlamak istiyorum.Kamilin gelmesi iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama canan fena köşeye sıkıştı.Aslımla denizim yine harika sahnelerde birleşmiş ama deniz kıskançlığın dozunu biraz fazla kaçırdı.Efeme de özellikle suya da çok üzüldüm.Kahramanımız urlaya dönmez umarım.Milyonları sevgilisi ayşe teyzemin üstüne de çok gidilmiş.Yaptığı kısmen yanlıştı ama napsın mineyle dura dura ayşe teyzem de ne yapacağını şaşırdı.Mine ise herzamanki gibi başkalarına kızıp acısını Aslıdan çıkarttı.Efe gidince yanlız kalıcakmışmışmış.Bunu kendisi seçti.Su bile böyle tamamen yanlız kalacağını düşünmüyor.Mine bir kez daha Aslıya Denize ve Suya haksızlık etti.Aslıya durup dururken bağırmasına çok ama çok kızdım.Deniz efe su mine konuşurken denize hak verdim aslıyı savundu yapması gereken de buydu zaten.Mineye bencil olduğunu hatırlattı ağzına sağlık.Mine aslıdan bir bilgisayarı bile esirgedi.Ayrıca ayşe teyzeden daha birkaç gün önce büyük miktarda para almış.Ayşe teyzemin para vermemesi daha doğrusu verememesi çok normal. Ben kim ne derse desin bu grupta efeyi en çok düşünen ve sevenin aslı ve su olduğunu düşünüyorum.Efeye aynı anda gitme deyişleri çok dokundu bana.Ayrıca aslı ve su efe için çatıya çıkmışlardı bunu da unutmayalım.O halleri hala aklımda.En güzel dostluk da aslı efe dostluğu bana göre.Dostluğun ne demek olduğunu bize onlar gösteriyor. Deniz kısa film çekecekmiş belki yine AŞKIMA filmi gibi Aslıya hitap eden bir film çeker.E tabii biz de mest oluruz. Kerem hocaya gelince valla minenin ona aşık olacağını düşünmüyorum.Zaten o aşık olsada Kerem hoca mineye asla aşık olmaz.Ama mine işin içinde olunca son bakışlarından da korktum ben.Anlaşılan aslıya ve denize çektirmeye kararlı.Efe urlaya dönüyo kız entrika peşinde. Yapılan yorumlardan yola çıkarak son olarak şunu söylemek istiyorum.Herkes hayatında keşke olmasaydı diyebileceği şeyler yaşayabilir.Ama önemli olan bu yaşanılanları bir deneyim olarak kullanabilmek ve bunlardan ders çıkartabilmektir.Tıpkı Aslının yaptığı gibi.... >>miray<< 11-01-08, 13:05 bu arada aslinin babasina deginilmiskene... mine ve kerem hoca arkadas olurlarsa, kerem hoca tahminimce asliyi konusmak isticektir....bu durumda belki konakta cikmiyan gercek mineyle olan bir konusmada cikabilir... örnek: kerem hoca: aslinin babasi yurtdisindan dönmüs cok sevindim asli adina mine: hapishane ne zamandan beri yurtdisi oldu :D ama tabi konaktaki karsilasmadada hersey ortaya cikabilir....benim merak ettigim...kerem hocanin buna tepkisi ne olucak....aslida yalanci cikti gözüylemi bakicak....yoksa gözünde daha fazlami büyütücek görücegiz elbet :) deren1970 11-01-08, 13:27 Tekrar Merhabalar Bölüm yorumları konuşmakla bitmez. ama ben kendi adıma bir istekte bulunmak istiyorum. Belki Yiğit bey pat diye sayfaları ziyaret ederse isteğimi görür di mi ama:P Efendim ben yine ve yeniden bölüm özetlerinin eklenmesini direkt ilk kişi Yiğit Bey'den bekliyorum:img-wink: bilmiyorum alıştığımdan mıdır nedir bu hafta başkalarının eklemesini hiç hoş karşılamadım, sanki sadece ve sadece Yiğit bey özeti ekleyince özet özet gibi oluyor (nasıl bir yazı bende anlamadım:P) 32. bölüm yine kapı yanında başlayacak. Hepimiz çok severiz tam kapı ağzında muhabbeti:img-wink: evet nasıl oluyor bilmiyorum ama bir misafiriniz bile gelse yolcu ederken kapı başında en azından bir 5-10 dakika geçirilir. Kapı başı muhabbetleri çok seviyoruz yahu:P Kerem hoca Aslıyla konuşmak ister, Deniz Kerem hocaya diş biler, Aslı ne yapacağını, ne diyeceğini bilemez birde Mine Miray'ın dediği gibi bombayı patlatırsa seyredin cümbüşü. Ha artık ben konağa yeni bir ad buldum URLA PALAS 5 yıldızlı her türlü insanın, her türlü olayın yaşandığı bir ev. arasan bulamazsın:P Sevgiler begummm 11-01-08, 14:23 Selam forum... Dün yayınlanan bölümün ardından konuşacak o kadar çok şey varki... Kerem hoca ve Mine' nin arkadaş olup olamayacağı, Kerem hocanın konağa geliş nedeni, Deniz' in Kerem hocanın gelişine vereceği tepki...Deniz' in kısa film işi var birde ya kazanır ve Amerika' ya gitmeye karar verirse. Offf Konuşacak çok konu var ve bizimde uzun bir haftamız. SEZİNN 11-01-08, 14:43 Selam forum... Dün yayınlanan bölümün ardından konuşacak o kadar çok şey varki... Kerem hoca ve Mine' nin arkadaş olup olamayacağı, Kerem hocanın konağa geliş nedeni, Deniz' in Kerem hocanın gelişine vereceği tepki...Deniz' in kısa film işi var birde ya kazanır ve Amerika' ya gitmeye karar verirse. Offf Konuşacak çok konu var ve bizimde uzun bir haftamız. cnm Deniz gelişine o bakısıyla tepki verdi ztn..az kalsın dalcaktı dedim walla :D Amerika işi olmaz büyük ihtimalle Denizsiz bir Ky düsünülmez sanırım yani bence kafa yormaya degmez :img-yes: 6123m 11-01-08, 14:48 herkese mrb arkdaslar:) öncelıkle harıka bir bölümdü emegi gecen herkese teşekkürler.. muhteşem bir bölümdü herkes harıkaydı özelleıkle hava muhteşemdı kar yağısının yagdıgı harıka dakıkalarda çekım yapılmıstı.sevgılı altan gördüm harıkaydı .diziye renk kattıgını dusunuyorum.tüm bölüm kami+Canandan olusmustu dıyebılırım.aslı enver harıkaydıı bu bölmde:). yanlız kafamda tek soru işareti var nerden cıktı buu kerem hoca? şimdi sırada efe var ewt sonuç nedir ? gidicekmi kalıcakmı ? bana sorarsanız kalıcak ama belli olmaz biraz istirahat olursa bi kaç bölüm urla mevzu olur 4.bölüm döner? tabiki bu bir varsayım! öncelıkle gönulle metın harıkalardıı metının o hödük tavırları gönulun çileden cıkmadıı :d harıkaydı. sevgı hanımda tmm kıvamına gelıyor artık bakalım neler olucak sevgı cephesınde en önemli soru şu EFE URLAYA DÖNÜYORMu? not:DİDEM İNSELEL 19 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ www.kavakyelleri.tv/forum ziyaret edicektir.bilgilenize cyd_oth_cnsl 11-01-08, 14:55 ya şimdi farkettimde cidden ayşe teyze bi garip ya bi bolum once mineye uzuluodu şimdi mineyi aslıyla kıyaslıyo arada her yonden cok fark var bağzı konularda aslı iyi bazılarında mine herkesin kendisne gore ozellikleri var cok sacma bu yaptıgı bu arada bi arkdşmz oyuncuların burda bizimle yazışıcanı yazmışş ay aslı enver,dağhan külegeç ve ibomla yazışırsAm cıldırırm bn ya sevinçten :) asl.dnz 11-01-08, 14:55 slm tüm foruma dünkü bölüm yine çok güzel bir bölümdü yanlız keşke kerem hoca gelmeseydi akşam. aslımı zor durumda bırakıcak ben bide şundan korktum deniz kerem hocanın üstüne atlayacak diye.belkide mine keremle arkadaş olmaya çalışacak galiba, bilmiyorum ama öyle geldi bana.bide kerem hoca zamansız bi vakitte geldi bence GKN7 11-01-08, 15:01 ratinglerde ikinci olmussuz galiba... gelecek bölümde nolcak acaba... bence deniz kendini zor tutuyor, bir arkadasimin dedigi gibi kerem hocaya ucacak sanki:img-icecr keremcemüke 11-01-08, 15:05 dünkü bnölüm çok güzeldi sanki hemen bitti gibi oldum ama :S Ya Kerem gelince minenın sınsı bakıslarına gıcık oldum Deniz umarım bir aptallık yapmaz ne yapacaksa kereme yapar aslıma bıse demesın yazık ona yaa bide bu cananla bılal nasıl ısın ıcınden cıkacaklar efe urlaya donecekmı ? Acaba dıyorum 15 gunluk tatılde urlaya mı gıdecekler cok soru var kafamda ya persembe olsun :/ :) captainsparrow 11-01-08, 15:44 ayyyyyyyyyyy sinirden çatlamak üzereyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu bölüm hiç mi hiç hoşuma gitmedi.tek sebebi de mine!bir insan bu kadar mı nankör olur ya?aslı daha ne yapsın sana!2 kere seni kurtarmak için hayatını tehlikeye attı.2. sinde de az daha çok kötü şeyler olacaktı.ama bizim SORUNLU VE BU YÜZDEN HER HAREKETİNE HAK VERMEK ZORUNDA OLDUĞUMUZ mine hanım konuştu yine yok kimse onun gerçek yüzünü görmüyo da yok inek de diye.herkesi kendisi gibi sanıyor ya!sahip olduklarıyla nispet yapıyormuş.o mine gibilere özgü bir özellik!şu bölüm öncesine kadar diziye renk kattığını düşünüyordum ama bu bölümden sonra benim için çok gereksiz bir karakter.önümüzdeki bölüm almanya ya gitse sevinirim sadece!ah bi gitse de gelemese nerdeeeeeeeee...kendini çok zeki sanıyor ama şu kadarcık aklı olsaydı anlardı zaten aslı&denizi ayırsa bile denizin kendisine bakmayacağını.şimdi de arkadaş olsun keremle de ADAÇı(Aslı ve Denizi Ayırma Çetesi)kursunlar!çok beklerler daha!mine denize aşık olduğu için dizideki sıkıcılığı engelliyodu şimdi sadece canımı sıkıyor!!zaten kerem de geldi.ya kerem gitsin ya mine bu ne ya! deniz bu bölüm ilk defa mineye sert çıkıştı ve aslı için mineyi bir kalemde sildi.yiğit abi mine-deniz aşkı için kalan son umut taneciklerini de silmek için yapıyor bunları sanki.bu bölümde beni sevindiren tek şey de bu oldu zaten!efe gidiyor,deniz kıskançlığın dozunu kaçırmış,kamil gelmiş,canan zor durumda ve mine ilk günlerdekinden bile daha beter oldu!!!!masada aslıya sataşması saçmalıktı aldı cevabını susup oturacağına afra tafra yaptı bir de!aman masadan kalktı çok üzüldüler!aslı geldi kibarca laptopu istedi tersledi!bir de aslıya sahip olduklarınla bana nispet yapıyorsun diye bir sürü saçmalık dizdi.aslıda da peygamber sabrı var ayşe teyzeye herşey yolunda dedi.iyilikten anlayana iyilik yapılır hala öğrenemedi aslı!tüm bölüm boyunca aslıya laf atması ve sonundaki sırıtışı hiç beğenmedim.gerçekten de korkmaya başladım mineden.şizofren olduğundan şüpheleniyorum.denizi elimden aldın,gerçek yüzünü kimse görmüyor gibi laflar ve hayatını kurtarınca canım cicim olup 2 gün sonra söylemediğini bırakmaması normal bir insanın davranışları değil!!! _eylul_ 11-01-08, 15:54 Dün yine muhteşem bi bölüm izledik.Herkesinde dediği gibi ne zamn başladı ne zaman bitti bn de anlamadım.Ama süper bi bölümdü açıkçası.Yani son 3-4 bölüm maşallah çok dolu oldu.Allah daim etsin:) Gelelim bölüm yorumuna.En önce Kamilin gelmesi bi bakıma iyi oldu.Yani en azından başlarında bi erkek olucak.Ama sorun çıkmaz mı?Çıkar tabii.En önce de Aslı-Deniz arasında.Deva bebek olayının üstünü bi sürelik örttüler sonuçta.:img-yes: Ben de herkes gibi Minenin Aslıyla kıyaslanmasına kızıyorum.Tabii bunda Aslının bi suçu yok.Mine ona kızıyor çünkü onun yüzünden kenidisi küçükdüşüyor.Aslı da nden ona kızdığını anlamıyor.Mine ve Aslının problemli bir ilişkisi var malesef:img-yes: Aslı ve deniz sahnesi süperdi.Aslı "İyi ya efe urlaya sen amerikaya bn de burda mineye dadılık yapıyım" dedikten sonra denizin dediği sözler çok güzeldi:"Saçmalama deli,ben seni bırakırmıyım?Sen benim herşeyimsin":img-in_lo Efenin sahneleri de yine herzamanki gibi muhteşem komik ve duygu yüklü sahnelerdi.Aslının yeni işi hakkında diycek bişey bulamıyorum.Kadın gıcık birine benziyor.Ya biliyorum Aslının bu işe ihtiyacı var ama bence aslı izin versin babasıyla görüşmesine kadın da onu işten atsın:)Yani Aslı ve denizin daha fazla üzülmesini istemiyorum ya herşeyden bi problem çıkıyor zaten,bu da eksik olsun :) Son sahne çok güzeldi.İki bölümdür final kapı önünde oluyor.:)Birisi geliyor sonra finaal.Bu bölümün final sahnesinde herkes biradaydı.Çok şekerdiler.söylemeden geçemiycem Efenin gömleğine bayıldım:)Ya efenin konuşması çok güzeldi.Kerem gelince Denizin yüzü baya bi bozuldu.Dedim ha daldı ha dalcak.:)Deniz efeye bunun ne işi var burda dedikten sonra Efenin"ben çağırdım......ne biliyim abi":)demesi de çook komikti.Ayrıca efenin ben çağırdım dedikten sonra beklediği sürede denizin yüzü de çok komikti:) Aslı çok kötü oldu.1 si Kerem geldi,denizin gerginliğinden dolayı.2 si de babasını sorar kerem.O da Aslının babasıyım deyince,yurdışından döndünüz mü deme ihtimali çok yüksek:img-yes: jojoo 11-01-08, 15:57 Mine mine mine... bu kıza hem hak werıyorum hem gıcık oluyorum.şu yönden hak verıyorum bende sürekli birisiyle,özellikle sewmedığım birisiyle kıyaslanmak istemem.ona kıl olurum ama belli etmem.mine iyice uçtu yani. efe nın söylediği laf çok hoşuma gıttı:img-yes:(replikler eksık-fazla olabılır)''11 sene okuyosun sonra hayat ne dıyo 4 sene daha okumazsan adam yerıne konmuyosun''işte bu ya benim hislerime tercüman oluyor.:good: deniz yarışamın sonunda Amerıkaya yolluyolar deyınce öyle kaldım :blink: iyiki sonradan ben seni bırakmam fılan dedıde rahatladım. kerem hocada artık iyice azıttı.yarını beklesen ölürmüsün be adam aslı okula gelınce ne söyleyeceksen söyle.:fighting2 aslının bu yenı işide başına dert açmaz umarım. minede kendine kanki olarak kerem hocayı mı seçcek acaba??? serseri_mayın90 11-01-08, 16:00 selam ky severler:) reytingler geldimi görmedim ama bi arkadaş 2. olmuşuz yazmş..iyidir:img-yes: dünkü bölümden bi replik geldi aklıma.. deva bebeği matinlerde efeyle su severken.. efe:bak su senide sevdi metin:yok o su sevmiyor süt seviyor:img-pilot YoShYÖzGe 11-01-08, 16:05 Mine ile Kerem Hoca çok yakışır:happy0064 Onlar çıksın:happy0064 Ama Kerem Hoca Aslı'yı seviyor:icon_whis :::Tugce::: 11-01-08, 16:05 Kaç haftadır giremiyorum ve yorum yazamıyorum. gerçekten dün akşamkı bbölüm harkaydı tek kelimeyle,, deva bebek çok tatlı :img-icecr sinir olduğum sahneler vardı elbette muratın bebeği bilalin elinden alıp bilale bağırması hoşuma gitmedi. Bır arkadaş yazmışya mıne bundan sonra gereksiz bir karakter die, bende sana katılıyorum.bundan sonra benım iççn de gereksız bir karakter zaten öyleydi hep öyle kalacak. ayrıca kereme çok gıcık oluyorum:img-yes: os-ke 11-01-08, 16:18 herkese selam:) yine süper bi bölüm izledik... kamilin gelmesi herşeyi değiştirdi ya...bi yandan da canan a üzülüyorum...:icon_sorr aslı ve denizde garibim babalarına nasıl açıklıcaklar acaba... mine yine her zamanki gibi aklından kötülükler geçiriyo... tam da iyi oluyo sanıyoken gene değişti... bakalım bu sefer napcak... deva bebek cidden çok şeker ya..cnm benimm:img-icecr alişşş 11-01-08, 16:44 mine en sonunda voleyi vurdu keremle yakınlaşmak iyi fikirdi ev halkından sadece ihtiyar dayı dışında kimse mineyi anlamıyor umarım onun yol göstericisi olur aslıyla kıyaslanmasına verdiği tepkide haklıydı babasızlığıyla zor bela baş ederken birde aslı ve babasının diyologları bu kıyaslamanın üstüne gelince aslıya patladı mine bir kaıdn dışında hiç bir erkekten böyle bir sevgi görmedi işte bu yüzden erkekler konusunda hem takıntılı hemde çok çabuk vazgeçen biri aradığı sevgi baba sevgisi efenin ayrılışına verdiği tepkilerde çok güzeldi burçinn 11-01-08, 17:30 bence de mine bunu çok iyi düşündü.son bölümde çok şaşırdı keremin bu kadar tehdit oluşturduğuna:img-yes:kerem hoca çok tatlı ya valla bu mine denizden vazgeçip ona mı aşık olsa ama olmaz bence o keremle deniz için yakınlaşıyor.plan yapıyor gene deniz için. diziden kimse gitmesin bence hiçbiri gereksiz karakter değil çok sıkıcı bulduğum aslı ve deniz bile...çünkü hepsinin dizide bir işlevi var.her dizide sonuçta ortalığı karıştıran,sorun yaratan karakterler olur.onlar olmazsa dizide nasıl olay olacak???mine dizinin sonuna kadar asla tam olarak düzelmez ben bunu bilerek izliyorum diziyi.sonuçta mine bu dizide sorun yaratan karakterlerden biri.o yüzden şimdi değil ancak dizinin sonunda düzelirse tamamen düzelir.leman düzelsin,murat düzelsin,mine düzelsin kim olay yaratacak bu dizide?bir de bence tamam aslı mineye çok yardım etti ama bu canını tehlikeye attı olayı da biraz abartılıyor geliyor bana sonuçta hep birlikte plan yaptılar tehlikeliydi ama aradaşları da onun için tetikteydi.biraz fazla abartıldı bence.sanki tek başına gözünü karartıp gitti oraya...hıncını aslıdan neden çıkardı demişsiniz ama ayşe teyzenin söyledikleri ve onu aslıyla kıyaslaması sonuç olarak minenin aslıya kızgınlığını arttırıyor.ya biraz anlıyorum onu evde herkes aslı aslı aslı.aslının ailesi,aslının durumu,aslının iyi hali,hep aslı aslı.mine de haklı biraz yani bu kadarı da fazla geliyor.zaten aslıyla sorunları var iyice kötü oluyor.şimdi bir de babası geldi tam oldu. denizin mineyi bir kalemde sildiği yorumlarına hiiiiççç katılmıyorum.minenin arkasından üzgün bir şekilde baktı.mineye kızdığı için bir anda gereksiz bağırdı o kadar.yoksa mineyi sildiği falan yok.silecek olsaydı daha önce aslı o kadar rahatsız olduğunda mineyi silerdi.deniz mineyi hiçbir zaman yalnız bırakmaz.sinirlense bağırsa bile mineye dikkat eder:img-icecr >>miray<< 11-01-08, 17:30 yine sert konusanlar var....sonrada bir yorum yaptimi kavgayi ariyan mineciler oluyor nedense :) tek kisa ve öz bir not: mine herseye ragmen bu dizinin sonuna kadar diziye renk katicaktir....dizinin dört genc karakteri var birinci bölümden biri....ücünün bir arada büyümüs olmalari digerinin ise ilk bölüm urlaya gelmis olmasi....dört genc ana karakterin oldugu gercegini degistirmez bence. kavak yelleri aslisiyla deniziyle minesiyle efesiyle güzel....ve hep böylede kalmali. aslış 11-01-08, 17:35 aslıyla denizi destelediğim halde kerem hoca'yı sevmiyor değilim bende ama kötü karaktere dönüşmesini istemiyorum böyle çok tatlı öyle kalsın :)ama aslı'ya olan aşkı umutsuz vaka o ayrı mesele aslı'nın ona aşk manasında birşeyler hissetceğini hiç zannetmiyorum ister denizle ayrılsınlar ister başka birşey olsun... bu arada 30. bölümün özetini okuduğumda efe kesin gitmez demiştim ama görünen o ki gidiyor:(neyse en kısa zamanda istanbula döner ne de olsa onsuz çekilir mi istanbul:Dhem belki urladan görüntülerde izleriz,özlemiştim urlanın muhteşem görüntülerini zaten :img-icecr selınnn 11-01-08, 17:50 mine kapıdayken hani anannesinden para istedğinde sinirlenmekte çooook haklıyıdı:img-yes: ben olsam ben de sinirlenirdim ayşe hanımdaişin dozunu fazla kaçırdı aslıları,özlellikle de aslıyı baştacı yaptı:img-cool2 aslının ailesiyle ilgilenceğine torununu ihmal etmemesi gerekmez mi??:icon_whis:img-yes: burçinn 11-01-08, 17:55 mine kapıdayken hani anannesinden para istedğinde sinirlenmekte çooook haklıyıdı:img-yes: ben olsam ben de sinirlenirdim ayşe hanımdaişin dozunu fazla kaçırdı aslıları,özlellikle de aslıyı baştacı yaptı:img-cool2 aslının ailesiyle ilgilenceğine torununu ihmal etmemesi gerekmez mi??:icon_whis:img-yes:evet ya mine onun torunu ama ayşe teyze mine dışında herkesle daha çok ilgili özellikle son zamanlarda.bu kızın da sorunları var ama herkes bir takmış aslıya ve ailesine gidiyor yani. merhem 11-01-08, 17:57 ayyyyyyyyyyy sinirden çatlamak üzereyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu bölüm hiç mi hiç hoşuma gitmedi.tek sebebi de mine!bir insan bu kadar mı nankör olur ya?aslı daha ne yapsın sana!2 kere seni kurtarmak için hayatını tehlikeye attı.2. sinde de az daha çok kötü şeyler olacaktı.ama bizim SORUNLU VE BU YÜZDEN HER HAREKETİNE HAK VERMEK ZORUNDA OLDUĞUMUZ mine hanım konuştu yine yok kimse onun gerçek yüzünü görmüyo da yok inek de diye.herkesi kendisi gibi sanıyor ya!sahip olduklarıyla nispet yapıyormuş.o mine gibilere özgü bir özellik!şu bölüm öncesine kadar diziye renk kattığını düşünüyordum ama bu bölümden sonra benim için çok gereksiz bir karakter.önümüzdeki bölüm almanya ya gitse sevinirim sadece!ah bi gitse de gelemese nerdeeeeeeeee...kendini çok zeki sanıyor ama şu kadarcık aklı olsaydı anlardı zaten aslı&denizi ayırsa bile denizin kendisine bakmayacağını.şimdi de arkadaş olsun keremle de ADAÇı(Aslı ve Denizi Ayırma Çetesi)kursunlar!çok beklerler daha!mine denize aşık olduğu için dizideki sıkıcılığı engelliyodu şimdi sadece canımı sıkıyor!!zaten kerem de geldi.ya kerem gitsin ya mine bu ne ya! deniz bu bölüm ilk defa mineye sert çıkıştı ve aslı için mineyi bir kalemde sildi.yiğit abi mine-deniz aşkı için kalan son umut taneciklerini de silmek için yapıyor bunları sanki.bu bölümde beni sevindiren tek şey de bu oldu zaten!efe gidiyor,deniz kıskançlığın dozunu kaçırmış,kamil gelmiş,canan zor durumda ve mine ilk günlerdekinden bile daha beter oldu!!!!masada aslıya sataşması saçmalıktı aldı cevabını susup oturacağına afra tafra yaptı bir de!aman masadan kalktı çok üzüldüler!aslı geldi kibarca laptopu istedi tersledi!bir de aslıya sahip olduklarınla bana nispet yapıyorsun diye bir sürü saçmalık dizdi.aslıda da peygamber sabrı var ayşe teyzeye herşey yolunda dedi.iyilikten anlayana iyilik yapılır hala öğrenemedi aslı!tüm bölüm boyunca aslıya laf atması ve sonundaki sırıtışı hiç beğenmedim.gerçekten de korkmaya başladım mineden.şizofren olduğundan şüpheleniyorum.denizi elimden aldın,gerçek yüzünü kimse görmüyor gibi laflar ve hayatını kurtarınca canım cicim olup 2 gün sonra söylemediğini bırakmaması normal bir insanın davranışları değil!!! Asli kibarca laptopu istemeden once, Laptopun yerinde olmadigini farkedince Minenin arkasindan birseyler derken iyiydi, Aslida mineye laf atiyor satasiyor bkz: Gecen bolum, Minenin birtek farki var bazi seyleri arkadan degil insanlarin yuzune soyluyor. Minede bir eziklik var zaten birde insanlarin 15 kisinin onunde onu Asli ile kiyaslamalari ve kucuk dusurmeleri kotu birsey, bana yapilsa ben kiyameti koparirdim, Herkesin iyi ve kotu yonleri vardir.. Buarada bir mantik hatasi asliyi hic biz ders calisirken gormuyoruz daha cok deniz ile opusurken goruyoruz nasil tip okumak bu?:icon_whis Deniz efe dershaneye gitmedi diye laf atiyor kendi okula hic ugruyormu acaba? :) Kiskanclik insana neler yaptirir, Aslinin yaptiklari ile gorduk, Minede kiskaniyor , Ayrica haklida, Efe gider Su gider Minekalip Asli ile Denizin opusup koklasmasinimi izleyecek surekli? Dizide hicbir karakter gereksiz degil, Mine almanyaya gitse dedigin gibi, her bolum bizler Asli deniz koklasmasimi izleyecegiz, ben simdi bile tahamul edemiyorum o iki bayat asiga :) -- Efe gider belki, gitsinde gitsinki biraz duygusal bir bolum izleyelim ama doner donusude muhtesem olur efemizin:) Bu bolumu hic begenmedim zaten.. uykum geldi resmen ne duygusallik ne komiklik bilmiyorum.. kaan_ezgi 11-01-08, 18:05 bu bölümde harikaydı her bölüm gibi :D kamilin gelmesi herşeyi allak bullak etti gerçi ama fenamı macera çıktı ya efe gidiyooo:(belki dizii bikaç ay öne alırlar efe üniversite kazanmış deva büyümüş aslılar taşınmış gönül hamiiledir falan bence olabilir bi frgman çıksada görsek ya da özet gelse ya bazı diziler yeni bölümü oynarken reklamda dier haftanın fragmanını gösteriolar bizim dizide ise son 2günde çıkıo fragman eeee bu da kavak yellerinin ayrı olmasının bi özelli |