Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arsiv 11)
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Tahminimce Aslı durumu Deniz'e anlatacaktır.. Neler olup bittiğini.. Deniz'de Aslı'da öfkelerini bir kenara bırakıp açık açık konuşmalılar ve sanıyorum öylede olacak.. Aslı sert bir tepki göstermek yerine Deniz'e olayı anlatma yoluna gidecektir herhalde..
Özetteki ; Kerem’le olan ilişkisinde bu anlamda önemli bir adım atma aşamasına gelen Aslı bölümündende nedense okuduğumda ilk algıladığım Aslı'nın Kerem hocayla çalışma işini bırakacağı oldu ama böylemi olur bilmiyorum:img-wink:
Doğru söylüyor olabilirsiniz şu an benimde aklıma başka birşey gelmiyor konuşup anlaşmalarından başka,yalnız eğer öyleyse ,baya anlayışlı davranmış aslı ben o'nun yerinde olsam öfkemi birkenara bırakıp deniz'in sorduğu öyle bir soru karşısında anlayışlı olamazdım ne yalan söyleyeyim birçok kişide anlayışlı olamazdı heralde :icon_whis deniz çok şanslı..
kerem konusundada katılıyorum bencede aslı işi bırakacaktır bu da bir başka fedakarlık aslı'nın ve ailesinin o işe ihtiyacı var ve sırf sevdiği insan için aslı işi bırakıyor büyük fedakarlık eğer böyle olacaksa :img-yes:
arkadaşlarrr fragman linki olan biri göndersin bana izleyemedim daha yav:D
özette gelmiş onuda göremedim daha link bekliyorummmmm:)
valla fraqmanı şimdi gördüm özetide şimdi okudum .. karışıktı ikiside pek bişi anlamadım..
aam fraqmanda aslı bence telefonda lemanın hastaneye götürüldüğünü öğreniyor çünkü o sırada okulda gibi gözüküo ve üstünde de hastanedeki kıyafetler var ..
bana göre aslı ya bu bölümün sonunda ya da 27. bölümde herşeyi öğrenecek gibi ..
fragmanı aslı yolladı çok saol tekrar canım:)
offf bu ne yaaa yie dizimiz dallas olmuş:D:D leman düşürdü gibi bi izlenim vermişler ama ben hala inanamıyorum kandırmacada olabilir murat çocuğumun kalp atışını duyamıyorum demesi falan...
sonra başlar ses gelmeye ohhh falan der bizde heycanlandığımızla kalırız:D
suçta canana kaldı yaaaa artık aslının öğrenmesi an meselesi olaylar iyice çığrından çıktı:img-yes:
bu bölüm en iç karartıcı ve en üzücü aynı zamandada en heyecanlı bölüm olacak.sanırım aslı uyanıyor yavaş yavaş!bu bölüm olmasada birdahaki bölüme öğrenecek heralde!artık zaten öğrenmesini istiyorum bende gerildim izlerken.ama tepkisini çok merak ediyorum.deniz'den ayrılacak o kesinde.çünkü artık daha fazla yük kaldıramaz.ama deniz'e kızacak mı yoksa başka birşeymi düşünecek of of.herşey üst üste geliyor.
leman'ın bebeğini kaybetmesini hiç istemezdim.ama kaybediyor.fragmandan öyle anlaşılıyor.bakalım.
bu arada ecem,merve selam kızlar!:img-wink:
bu bölüm en iç karartıcı ve en üzücü aynı zamandada en heyecanlı bölüm olacak.sanırım aslı uyanıyor yavaş yavaş!bu bölüm olmasada birdahaki bölüme öğrenecek heralde!artık zaten öğrenmesini istiyorum bende gerildim izlerken.ama tepkisini çok merak ediyorum.deniz'den ayrılacak o kesinde.çünkü artık daha fazla yük kaldıramaz.ama deniz'e kızacak mı yoksa başka birşeymi düşünecek of of.herşey üst üste geliyor.
leman'ın bebeğini kaybetmesini hiç istemezdim.ama kaybediyor.fragmandan öyle anlaşılıyor.bakalım.
hoşbulduk çiğdemcimmm:)
ya gerçektn bende gerildim yani her bölüm acaba aslı nezaman öğrenicek diye düşünüyorum
dediğin gibi bencede birdahaki bölüme öğrenicek zaten olayların bu noktaya gelmesi bekleniyordu oldu sonunda herşey herkes karıştı herkes öğrendi birtek aslı kaldı...
neredeyse kerem bile duyucak yani....
lemanın bebeği konusunda fazla yorum yapmıycam çüzüldüm diiyemem... tabi daha kesin değil bana kalırsa düşmez ama bellide olmaz...
kuzucummmm ordamısın ses ver:)
serseri_mayın90 27-11-07, 18:13 bu bölüm en iç karartıcı ve en üzücü aynı zamandada en heyecanlı bölüm olacak.sanırım aslı uyanıyor yavaş yavaş!bu bölüm olmasada birdahaki bölüme öğrenecek heralde!artık zaten öğrenmesini istiyorum bende gerildim izlerken.ama tepkisini çok merak ediyorum.deniz'den ayrılacak o kesinde.çünkü artık daha fazla yük kaldıramaz.ama deniz'e kızacak mı yoksa başka birşeymi düşünecek of of.herşey üst üste geliyor.
slm çiğdemcm..
kuzucm hoşgeldin:)
aslı 1-2 bölüme çakar heralde. yada deniz söyler..
bebek düşebilir ama şaşırtmacada olabilir..
kafamızdaki soru işaretlerinn cevabını 2 gün sonra alcaz:) tabi yerine yeni soru işaretleri koyarak:)
Hoşuma qitmeyen bir oLay var.. Canan'ın Leman'ı saLıncağa ittiği sanıLıyor.. Tam hatırLamıyorum.. ama Deniz dedii qaLiba sende onu saLıncağa doğru ittin qibiLerinden.. Baya hüzünLüü bir böLüm oLucak.. AsLı'da durumu yavaş yavaş öğrenicek qibii hadii hayırLısı.. ;)
şaşırtmacada olabilir ama nedense ben aslı'nın bu olayı deniz'den öğrenmiyeceğini düşünüyorum.
bide ecem bebeğe üzülüyorumda ben leman'a hiç üzülmüyorum.yani daha öncede söyledim yine söylüyorum.''allah'ın sopası yok ki!''
mine hanımda aslı'lara kzıyormuş.bu kız beni çıldırtmak için elinden ne geliyorsa ardına koymuyor.bu kadarda yüzsüzlük olmaz.kendi karıştırdı ortalığı.aslı-deniz'i ayırayım derken herşeyi berbat etti.bide kalkmış aslı'ya kızıyomuş.bu mine artık çok oluyor!:dito:icon_evil
bence de denizden öğrenmeyecek eğer denizden öğrenirse olaylar daha çabuk çözülür yani kolay çözülmez gene ama aslı bunu başkasından duyarsa denizle aralarında daha çok sorun çıkacaktır eh dizi senaristleri de sorunu çok sever.
bence deniz söyleyip söylememe arasında kalacak ama sonunda aslının annesinin düşündüğünü o da düşünecek ve söylemekten vazgeçecek.cananla aslının arasının bozulmasını istemeyecek.aslının bu olayı ya lemandan ya da mineden duymasını bekliyorum.ikisi de aslıya kin duyuyor bence ikisinden biri aslıya bunu söyleyecek.
serseri_mayın90 27-11-07, 18:26 ececm ses veriyorum cnmm burdaym:D
biraz ders biraz burası :) haftaya hergün sınavım var. ondan şimdiden hazırlanma içindeyim:)
yiğit abi iyi kötü hakkında yazısında lemana üzülceğimizi söylemişti. sanırım bu bölümler için konuştu.. ama nedense ben lemana hiç üzülmüyorum.aksine muratın o dediklerinden sonra canana üzülüyorum.
aslı nerden öğrenir bilmyorum ama canana güveni sarsılır.. denizden de uzaklaşır. nasılsa öğrencek bari hemen öğrensinde kavuşmalarıda çabuk olsun:)
ececm ses veriyorum cnmm burdaym:D
biraz ders biraz burası :) haftaya hergün sınavım var. ondan şimdiden hazırlanma içindeyim:)
yiğit abi iyi kötü hakkında yazısında lemana üzülceğimizi söylemişti. sanırım bu bölümler için konuştu.. ama nedense ben lemana hiç üzülmüyorum.aksine muratın o dediklerinden sonra canana üzülüyorum.
valla aynen bende canan'a üzülüyorum.aslında olay başka birisine yapılsa ya da leman iyi biri olsaydı.belki hepimiz canan'a kızardık.ama bu kadar kötü olduğu için ona hiç üzülmüyorum.mine'ye de aynı şekilde.çünkü insanlar yaptıklarının cezasını birgün mutlaka ödeyeceklerine inanıyorum.yapılan kötülüklerinde ,iyiliklerinde karşılıksız kalmayacağını düşünüyorum. işte bu diziyide bu yüzden çok seviyorum.bunu bize iyi yansıttığı için!
bu arada burçin bencede ya leman ya da mine söyliyecek!veya aslı onlar konuşurken duyacak.
özette şöyle bir şey vardı.mine aslı ve ailesinin melek gibi korunmasından iyice nefret etmeye başlamış.bu bir ipucu olabilir.yani bu durumdan çok rahatsızlık duyduğu için aslı ile tartışıp sinirle söyleyebilir!:icon_whis
valla aynen bende canan'a üzülüyorum.aslında olay başka birisine yapılsa ya da leman iyi biri olsaydı.belki hepimiz canan'a kızardık.ama bu kadar kötü olduğu için ona hiç üzülmüyorum.mine'ye de aynı şekilde.çünkü insanlar yaptıklarının cezasını birgün mutlaka ödeyeceklerine inanıyorum.yapılan kötülüklerinde ,iyiliklerinde karşılıksız kalmayacağını düşünüyorum. işte bu diziyide bu yüzden çok seviyorum.bunu bize iyi yansıttığı için!
bu arada burçin bencede ya leman ya da mine söyliyecek!veya aslı onlar konuşurken duyacak.
özette şöyle bir şey vardı.mine aslı ve ailesinin melek gibi korunmasından iyice nefret etmeye başlamış.bu bir ipucu olabilir.yani bu durumdan çok rahatsızlık duyduğu için aslı ile tartışıp sinirle söyleyebilir!:icon_whisevet ben de zaten o cümleden minenin söyleyebilceğini düşündüm.ama bir de leman da yüksek olasılık zaten sinir oluyor aslıya bir de bebeğini kaybederse gayet kırıcı ve kaba bir şekilde bunu aslının yüzüne vurabilir.:icon_whis
ececm ses veriyorum cnmm burdaym:D
aslı nerden öğrenir bilmyorum ama canana güveni sarsılır.. denizden de uzaklaşır. nasılsa öğrencek bari hemen öğrensinde kavuşmalarıda çabuk olsun:)
duydum sesini kuzucum:) hoşbulduk buarada:D
evet canım yiğit abi demiştil eman ağlatabilir falan diye ama bende hiç üzülmüyorum çiğdem haklı bebeğe yazık yani o üzücü çünkü günahı yok...
bendde canan üzülüyorum.. hata yaptı büyük bir hata yaptı ama yaptığı hatanın bedelini fazlasıyla ödüyor bide bu suçlama çıktı üsstüne suçu canadan biliyorlar..
aslının canana olan güveni iyice sarsılacak o kesinde aslı denize ne tepki verecek sır perdesi bu kısım yaaa yani artık düşün düşün sinirleniorum:icon_whis
Hoşuma qitmeyen bir oLay var.. Canan'ın Leman'ı saLıncağa ittiği sanıLıyor.. Tam hatırLamıyorum.. ama Deniz dedii qaLiba sende onu saLıncağa doğru ittin qibiLerinden.. Baya hüzünLüü bir böLüm oLucak.. AsLı'da durumu yavaş yavaş öğrenicek qibii hadii hayırLısı.. ;)
yok ya onu murat demedimi yoksa banamı öyle geliyor fragmanda minemin pek sahnesi yoktu olan sahneyede bir yorum yok ama efe heralde minemde suç buluyor yüz ifadesi öyle hissetirdi ya ben bu lemanı çok seviyorum inş. onada bebişinede birşeyler olmaz ama heralde bebeğini kaybettiki artık hayatımdaki 2 erkeği o 2 kıza vermicem diyodu iyide diyor tabiki bu benim düşüncem forumun çoğu böyle düşünmüyor yanlış anlamayın yani
ya canana gelincede ne biliyim evli bi adamla ilişkiye girmek ve bu adam hergün yüzyüze gelebilecek kişi murat mutluluğu arasa bile sende murata koşa koşa gitmemeliydin bir yandan böyle ama kıyamıyorum yani bazen çok duygusal şeyleri oluyor elbise olayı gibi sen ittin mevzusuna gelince zaten böyle bişeyin olmasını bekliyordum oldu da yinede lemanı hastaneye götürdü ama hangi akıllı insan zarar verdikten sonra ona yardım eli uzatır buda dikkate alınmalı bence:good:
yok ya onu murat demedimi yoksa banamı öyle geliyor fragmanda minemin pek sahnesi yoktu olan sahneyede bir yorum yok ama efe heralde minemde suç buluyor yüz ifadesi öyle hissetirdi ya ben bu lemanı çok seviyorum inş. onada bebişinede birşeyler olmaz ama heralde bebeğini kaybettiki artık hayatımdaki 2 erkeği o 2 kıza vermicem diyodu iyide diyor tabiki bu benim düşüncem forumun çoğu böyle düşünmüyor yanlış anlamayın yani
ya canana gelincede ne biliyim evli bi adamla ilişkiye girmek ve bu adam hergün yüzyüze gelebilecek kişi murat mutluluğu arasa bile sende murata koşa koşa gitmemeliydin bir yandan böyle ama kıyamıyorum yani bazen çok duygusal şeyleri oluyor elbise olayı gibi sen ittin mevzusuna gelince zaten böyle bişeyin olmasını bekliyordum oldu da yinede lemanı hastaneye götürdü ama hangi akıllı insan zarar verdikten sonra ona yardım eli uzatır buda dikkate alınmalı bence:good:
ben fragmanı göremedim ama belki canan gerçekten onu itiyordur tabiki kasıtlı değil kazayla...belki itişip kakışacaklar büyük ihtimalle leman ona kötü şeyler söyleyecek.ihtimal demeyelim kesin zaten.ama artık bu da minenin üstüne kalırsa ne diyeyim herkes herşeyi yapsın tek suçlu mine olsun.mine hatalar yapıyor,kıskançlıkla yapıyor olabilir ama sonuçta gerçek suçlu mine olamaz bu olaylarda.o en fazla olayı dallandırıp budaklandıran kişi olur.cananı ben de seviyorum çok pişman ama yaptığı şeyi değiştirmiyor.sonuçta olaylar hala karışık ve gittikçe daha da karışık hale geliyor.en azından kendi hatasını unutup başkalarına tehditler savurmamalı diyorum.
fragmanı aslı yolladı çok saol tekrar canım:)
offf bu ne yaaa yie dizimiz dallas olmuş:D:D leman düşürdü gibi bi izlenim vermişler ama ben hala inanamıyorum kandırmacada olabilir murat çocuğumun kalp atışını duyamıyorum demesi falan...
sonra başlar ses gelmeye ohhh falan der bizde heycanlandığımızla kalırız:D
suçta canana kaldı yaaaa artık aslının öğrenmesi an meselesi olaylar iyice çığrından çıktı:img-yes:
rica ederim ececim :)
bende canan'a çok üzülmeye başladım tamam her insan yaptığı hatanın bedelini ödemeli ama canan şu an yapmadığı şeylerden dolayı suçlanıyor :icon_sorrfragmanda muratın suçlamaları,önceki bölümdede haketmediği şeyden dolayı suçlandı ;canan sırf aslıya kitap parasını verdi diye hafizenin bilip bilmeden tokatı çakması falan filan daha bu örnekler çoğaltılabilir... bu kadar bedel her insana fazla gelir :(
bu arada bence mine söylemeyecek aslıya gerşekleri,eğer söylerse denizi kaybedeceğini biliyor cesaret edemez ne kadar kin duyarsa duysun aslıya söyleyemez,bana leman söyleyecektir gibi geliyor zaten dün akşamki yorumumdada belirttiğim gibi aslı fragmanda birine çiçek alıyordu bu lemanadır bu ziyaret sırasındada leman tüm kinini kusacaktır bence..
serseri_mayın90 27-11-07, 18:57 ben fragmanı göremedim ama belki canan gerçekten onu itiyordur tabiki kasıtlı değil kazayla...belki itişip kakışacaklar büyük ihtimalle leman ona kötü şeyler söyleyecek.ihtimal demeyelim kesin zaten.ama artık bu da minenin üstüne kalırsa ne diyeyim herkes herşeyi yapsın tek suçlu mine olsun.mine hatalar yapıyor,kıskançlıkla yapıyor olabilir ama sonuçta gerçek suçlu mine olamaz bu olaylarda.o en fazla olayı dallandırıp budaklandıran kişi olur.cananı ben de seviyorum çok pişman ama yaptığı şeyi değiştirmiyor.sonuçta olaylar hala karışık ve gittikçe daha da karışık hale geliyor.en azından kendi hatasını unutup başkalarına tehditler savurmamalı diyorum.
cnm geçen bölümün sonuna ya dikkat etmedn yada izlemedn. canan bişi yapmadı.leman son sözünü söyledi ve tam dönüyordu bir adım attı salıncak çarptı. o sırada cananda dikkat et diye bağırdı ama geç kaldı yani itişme kakışma yok:img-wink:
klgçağlar canan lemana zarar vermek istemedi yani o bişey yapmadı. ama ona yardım etmeside bence atlancak bişey değil. onu orda bırakıp gidebilirdi tabi onada insan denilirse.. muratta anlamadan bilmeden ittin demi diye bağırıyor...
bende canan'a çok üzülmeye başladım tamam her insan yaptığı hatanın bedelini ödemeli ama canan şu an yapmadığı şeylerden dolayı suçlanıyor :icon_sorrfragmanda muratın suçlamaları,önceki bölümdede haketmediği şeyden dolayı suçlandı ;canan sırf aslıya kitap parasını verdi diye hafizenin bilip bilmeden tokatı çakması falan,daha bu örnekler çoğaltılabilir... bu kadar bedel her insana fazla gelir :(
bu arada bence mine söylemeyecek aslıya gerşekleri,eğer söylerse denizi kaybedeceğini biliyor cesaret edemez ne kadar kin duyarsa duysun aslıya söyleyemez,bana leman söyleyecektir gibi geliyor zaten dün akşamki yorumumdada belirttiğim gibi aslı fragmanda birine çiçek alıyordu bu lemanadır bu ziyaret sırasındada leman tüm kinini kusacaktır bence..
evet minedense leman ihtimali daha yüksek.dediğin gibi minenin istediği aslıya zarar vermek değil onun istediği denizi elde etmek.bunu yaparsa deniz ona hiçbir zaman dönmez.yok yok yapmasın o zaman:img-policama leman hastanede aslıya patlayabilir.yazık aslıya şimdiden üzüldüm o cadının bağırışları kulaklarımda şimdiden çınlıyor...
cnm geçen bölümün sonuna ya dikkat etmedn yada izlemedn. canan bişi yapmadı.leman son sözünü söyledi ve tam dönüyordu bir adım attı salıncak çarptı. o sırada cananda dikkat et diye bağırdı ama geç kaldı yani itişme kakışma yok:img-wink:ya evet ben son sahneyi kaçırdım :icon_sorrdemek orda gösterilmiş.teşekkür ederim açıkladığın için:img-wink:iyi o zaman canan en azından bu konudan dolayı vicdan azabı çekmez.ama çok yğklenecekler belli ki kıza.kızıyorum kızıyorum sonra böyle buğulu masum gözlerle bakmıyor mu yelkenler suya iniyor bende o anlarda:img-wink:
ben mine'nin söyleme ihtimalini dedüşünüyorum ama isteyerek değil!aslı'ya özette yazdığı gibi kzıdığı için aralarında bir tartışma çıkar ve ağzından kaçabilir!
leman'da söyleyebilir tabi ama işte bilemiyorum tahmin etmek güç!yada illa aslı'ya söylemeleri gerekmiyor aslı onlar konuşurken de duyabilir.ama bence aslı bu bölüm değilde 27'de öğrenecek gibi geliyor bana!:icon_whis
ben mine'nin söyleme ihtimalini dedüşünüyorum ama isteyerek değil!aslı'ya özette yazdığı gibi kzıdığı için aralarında bir tartışma çıkar ve ağzından kaçabilir!
leman'da söyleyebilir tabi ama işte bilemiyorum tahmin etmek güç!yada illa aslı'ya söylemeleri gerekmiyor aslı onlar konuşurken de duyabilir.ama bence aslı bu bölüm değilde 27'de öğrenecek gibi geliyor bana!:icon_whis
evet çiğdemcim mine ağzından kaçırabilir...umarım lemandan duymaz aslı... buaralar lemanın replikleri çok acı duyuyor aslıyıda karşısında kıvrandırır doldurur denizde biliyordu senden herkes sakladı falan diye..
kız iyice sarsılırbana göre en mantıklısı cananın karşına aslıyı alıp konuşması.. bence aslı canandan duymalı 1. kişiden yani..en azından canan olayları tüm doğruluğuyla anlatır aslıya:img-yes:
serseri_mayın90 27-11-07, 19:13 ben mine'nin söyleme ihtimalini dedüşünüyorum ama isteyerek değil!aslı'ya özette yazdığı gibi kzıdığı için aralarında bir tartışma çıkar ve ağzından kaçabilir!
öğrenirse ya bu bölüm sonunda öğrenir yada gelecek hafta yani 27.bölüm sonunda.. bizi deli etmek ya amaç.. aslı ne dicek tepkisi nolcak diye bir hafta çatlıcaz:img-pilot
bende canan'a çok üzülmeye başladım tamam her insan yaptığı hatanın bedelini ödemeli ama canan şu an yapmadığı şeylerden dolayı suçlanıyor :icon_sorrfragmanda muratın suçlamaları,önceki bölümdede haketmediği şeyden dolayı suçlandı ;canan sırf aslıya kitap parasını verdi diye hafizenin bilip bilmeden tokatı çakması falan filan daha bu örnekler çoğaltılabilir... bu kadar bedel her insana fazla gelir :(
evet canım canan çok fazla şey çekiyor..
bide benim geçen bölüm en çok kızdığım sinirlendiğim sahne hafizenin anlamadan dinlemeden cananı tokatlamasıydı canan çok kolay affetti halbuki hafize gururnu incitti yani..:img-yes:
mine söylememeli aslıya yaaa yani aslı hayatının en kötü anlarını mine sayesinde yaşadı şimdiye kadar(babası hariç) bunuda mineden duyarsa hiç hoş olmıycak:img-yes:
ya bu sen ittin olayında minenin konuşulması beni şoke etti benim minem böyle birşey diyecek ki mine muratla konuşmaz bu bir efeye söylese efe denize söylemez bu iki denize söyleyemez zaten denize kötü olmak istemiyor bu üç artı aslı yanlış hatırlamıyorsam cezalandırıcak kimse cezalandıralım mı diodu banamı öyle geliyo bilmiyorum böyle bişey oldu sanki dielim aslı böyle bişye dese minenin ablan yaptı diyeceği tek kişi aslı olur aslıda mineden böyle bişey duyduğunda cezalandıracak olan kimse cezalandıralım gibisinden bişey söyleyemez yani ablasına kıyamaz herhalde:img-wink:+ murat sütten çıkmış ak kaşık değil bazen insan öyle şüpheler duyarki bi insandan beklemediğimiz tavırlar alırız murat niye demesin sen ittin diye?
öğrenirse ya bu bölüm sonunda öğrenir yada gelecek hafta yani 27.bölüm sonunda.. bizi deli etmek ya amaç.. aslı ne dicek tepkisi nolcak diye bir hafta çatlıcaz:img-pilot
evet kuzucum hatta tam aslı öğrenir orda bitirirler biz 1 hafta kudururuz dediğin gibi:D:D:D
valla ben şuanda bile soru işaretleriyle geziyorum
en merak ettiğim 2 soruysa
1-aslının denize tepkisi ne olacak??
2-aslıya bu olayı kim söyleyecek???:img-blush
offfffff:img-blush bi öğrenebilsekkkk
evet çiğdemcim mine ağzından kaçırabilir...umarım lemandan duymaz aslı... buaralar lemanın replikleri çok acı duyuyor aslıyıda karşısında kıvrandırır doldurur denizde biliyordu senden herkes sakladı falan diye..
kız iyice sarsılırbana göre en mantıklısı cananın karşına aslıyı alıp konuşması.. bence aslı canandan duymalı 1. kişiden yani..en azından canan olayları tüm doğruluğuyla anlatır aslıya:img-yes:
bitanem ,canan'da anlatabilir ama özette aslı'nın en çok değer verdiği insan deniz'miş.deniz'in ağzından duysa dahada güzel olur bence.en azından deniz'e bana neden anlatmadın demez!
senin dediğin gibi tabi ablasıyla arası felaket bozulacak!belki aynı evde bile durmak istemez onunla!
ya ne kadar kötü birşey değilmi?bir insanın aynı kanı taşıdığı bir insandan nefret etmesi!aslı'da ablasından nefret edecek!herşeyini elinden almış olacak ablası.en başta da aşkını!
canım ya!herkes herşeyi biliyorken.olaylardan tek habersiz olan o!saf saf dolaşacak ortalıkta!çok kötü bir duygudur,herşeyden habersiz olmak iyi bilirim.insan salak gibi hissediyor kendini!hele bide senin dışındaki herkes biliyosa!:icon_sorr
evet minedense leman ihtimali daha yüksek.dediğin gibi minenin istediği aslıya zarar vermek değil onun istediği denizi elde etmek.bunu yaparsa deniz ona hiçbir zaman dönmez.yok yok yapmasın o zaman:img-policama leman hastanede aslıya patlayabilir.yazık aslıya şimdiden üzüldüm o cadının bağırışları kulaklarımda şimdiden çınlıyor...
evet leman'ın söyleyebileceklerini düşünüyorumda yenilir yutulur şeyler demez eminim aslıda gururlu kızdır çok üzülür :(
evet canım canan çok fazla şey çekiyor..
bide benim geçen bölüm en çok kızdığım sinirlendiğim sahne hafizenin anlamadan dinlemeden cananı tokatlamasıydı canan çok kolay affetti halbuki hafize gururnu incitti yani..:img-yes:
mine söylememeli aslıya yaaa yani aslı hayatının en kötü anlarını mine sayesinde yaşadı şimdiye kadar(babası hariç) bunuda mineden duyarsa hiç hoş olmıycak:img-yes:
evet ececim mine söylememeli zaten aslı'nın geçmişteki kötü anlarının izleri hep mineye ait bari bunu yapmasın eğerki yaparsa onlar şimdiki gibi 4'lü olarak zor görürüz..mineye'de çok kızarım çünkü kendisine vazife olmadığı halde bunu söylemesi (çünkü ondan önce bu konuyla doğrudan ilgili insanlar var)ve hiç bir günahı olmayan kişinin üzüntüsünü görmek için öfkesine,hırsına yenilmiş olduğu için.Mine bunu yapmamalı
..
aynen söylediklerine katılıyorum canım bende cananın için çok üzülüyorum.tamam bir hata yapmış ama HErşey ondan bilinıyor sanki tek o var :S yani Muratta Çok abartıyor :S .Faziye gelince :S Bence yanlış yaptı Canan Artık Anlatacagı VArsada anlatmaz
ya bu sen ittin olayında minenin konuşulması beni şoke etti benim minem böyle birşey diyecek ki mine muratla konuşmaz bu bir efeye söylese efe denize söylemez bu iki denize söyleyemez zaten denize kötü olmak istemiyor bu üç artı aslı yanlış hatırlamıyorsam cezalandırıcak kimse cezalandıralım mı diodu banamı öyle geliyo bilmiyorum böyle bişey oldu sanki dielim aslı böyle bişye dese minenin ablan yaptı diyeceği tek kişi aslı olur aslıda mineden böyle bişey duyduğunda cezalandıracak olan kimse cezalandıralım gibisinden bişey söyleyemez yani ablasına kıyamaz herhalde:img-wink:+ murat sütten çıkmış ak kaşık değil bazen insan öyle şüpheler duyarki bi insandan beklemediğimiz tavırlar alırız murat niye demesin sen ittin diye?evet mineyle ilgili değildir o olay.ama leman öyle gıcık ki kocasına olayları çarpıtarak anlatacaktır.sanki yapmadığı şey mi?murat da olayın ilk üzüntüsüyle cananı suçlayacak ama sonradan görecektir gerçeği.bence aslı ablasıyla ilgili gerçeği bu bölümde öğrenmeyecek.telde duyduğu da herhalde bebeği kaybettikleri haberidir.
fragmanon son sahnesinde Aslı telefonda duydukları karşısında donup kalıyor böyle hepimizin ilk aklından geçen aslı'nın gerçekleri öğrendiği.
ama bence aslı orda sadece leman'ın başına gelenleri duyuyor ve hastanye gidiyor hemen üzüldüğü için deniz'in boynuna sarılıyor destek olmak amacıyla sevgilisi olarak.
Sonuçta bu olayı aslı böyle basit bir telefonla öğrenmez gibime geliyor.
Bölümün ismi bayağı manidar "doğru cevap" ama hangi doğru cevaptan bahsediyoruz;
Aslı'nın aradığı doğru cevap mı?
Deniz'in ona vereceği doğru cevap mı?
Yoksa Efe'nin bize verdiği "hayat devam ediyor" doğru cevap mı?
Tabiî sorular artırılabilir Canan'ın Murat Bey'e verdiği doğru cevap da sayılabilir. Geçen haftaki "aramıza hoşgeldin" lafının birden fazla kişiye söylenmesi gibi bu "doğru cevap" da birçok kişiyi kapsıyor sanırım.
Aslı'nın artık herşeyi öğrenmesine bir adım kaldı bir an önce öğrenmesi bence herkes için en doğrusu tabiî öncelikle onun için.Deniz de buna karar verdiğine göre bölüm sonunda öğrenecek olabilir.:icon_whisİzleyelim görelim tabiî bu zaman zarfında bir tane daha fragman çıkarsa ondan da belki birşeyler çıkartabiliriz.
Efe'nin parayı emlakçıya kaptırdığı belliydi zaten şimdi hepten ortada kaldılar.Ne para ne iş güç hiçbir şeyi yok bir yandan da dostlarına yardım etmeye çalışıyor süper kahraman oldu adeta son bölümlerde gerçi hep öyleydi ya neyse.:)Su, Deniz, Aslı, Mine hepsine birden yardım etmeye çalışıyor arada kendini de hatırlarsa iyi olacak bunun için sanırım özette de denildiği gibi anne-babasının Urla'ya dönmesi ve özgürlüğüne kavuşması lazım.:img-yes:
Mine'nin "nefret" denen duygudan artık sıyrılması gerekirken daha da körükleniyor.Artık onda da bir şeyler değişsin istiyorum tamamıyla melek olsun demiyorum ama en azından biraz daha "insancıl" duygular beslese Aslı ve ailesine karşı çok daha iyi olacak.Her dizide kötü karakterler olur ama ben bu kişinin Mine olmasını kesinlikle istemiyorum.Dört arkadaş olarak görmeyi tercih ederim onları.Böyle herşey daha güzel olacakmış gibi geliyor ilerleyen bölümlerde bir şeyler değişir umarım.
Osman Amca'nın bu sefer ki tepkisi yine büyük olacak gibi görünüyor umarım yine daha önceki gibi çok sert laflar telaffuz etmez.Çoğu zaman beni güldüren hoş bir karakter çünkü.Ayşe Teyze'nin de yine işi çok zor olacak.
Leman Hanım'la ilgili bir şey söylemek istemiyorum zaten önceden söylenen şeyleri tekrardan dillendirmenin bir manası yok.
Son olarak Gönül&Metin çifti Sevgi Hanım yüzünden bir türlü muratlarına eremeyecekler anlaşılan artık o da yumuşasın yahu kızından değerli mi düşünceleri.:img-cool2
Çok şey istedim farkındayım bana kalsa zaten dizi sürekli süt liman tıkırında ilerlerdi tabiî böylece de şu "reyting" dediğimiz bir türlü memnun edemediğimiz şey de dibe vururdu.Ama artık bir şeyleri de sırf onun için yapmamak gerektiğini düşünüyorum.:img-wink:
Not:Aslıcım bu sefer ki mesaj zararsız ilerleyen zamanlarda umarım Sema Hanım ve Eylem Hanım'ın o bizim canımızı fazlasıyla sıkan tarzda mesajlarıyla çarşılaşmayız.
hürriyetim 28-11-07, 08:12 Leman hastanede bebeğiyle ilgili ölüm kalım savaşı verirken Deniz ise annesinin başında ondan her şeyi gizlemenin verdiği suçluluk duygusuyla alt üst olur… Efe, Deniz’in bu zor gününde ona yol gösterip herkesi idare edebilecek tek dostudur… Çünkü Aslı hala gerçekleri bilmemektedir…[/B]
HERŞEY BİR GÜN AÇIĞA ÇIKAR Dİ Mİ?
AMA BURDA DENİZDEN ÇOK MURATIN SUÇLULUK DUYMASI GEREKMEZMİYDİ?EVET DENİZ EN DOĞRUSUNU YAPTI.ÇÜNKÜ LEMANIN TEK MUHATTABI MURATTIR BAŞKASI DEĞİL.
EFE DOSTLUĞUN ANLAMI EFE.BUNUN İÇİN SÖYLENECEK PEKTE BİR ŞEY YOK ZATEN.
Bebekle ilgili sırları açığa çıkararak bütün bunlara sebep olan Mine ise her ne kadar Deniz’e karşı vicdan azabı duysa da her şeyin Aslı’nın ailesinin yüzünden olduğunu düşünmekte ve Aslı’yla ailesinin hala birer melekmiş gibi korunup kollanmasından iyiden iyiye nefret etmeye başlamıştır…
MİNE SADECE DENİZE VE ANNEANNESİNE KARŞI YUMUŞAK VE ANLAYIŞLI ONUN DIŞINDA NE YAPARSA YAPSIN ALTINDA MUTLAKA BİŞEY ARAMAK LAZIM SANIRIM.
MİNENİN DE İÇİNDE YATAN İYİ MİNEYİ ARADA GÖRSEKTE BU SON OLAYLARDAN SONRA ASLIYA KARŞI DAHA SERT OLACAKTIR VE BUNU DENİZ ÜZERİNDE KULLANMAYA ÇALIŞACAKTIR.
Babasının verdiği bilezik parasını emlakçıya kaptıran Efe ise ne Su’nun ev sorununu çözebilmiş, ne de kendisine yeni bir iş bulabilmiştir… Üstelik Metin ve Gönül’ün evlilik işini ağırdan almaları Efe’yi büsbütün çileden çıkarmıştır… Çünkü Salih ve Şükran düğün bitip Urla’ya dönmeden Efe’nin kendi hayatına istediği yönde özgürce şekil verebilmesi mümkün değildir… Gönül’ün ise annesi biraz daha yumuşamadan düğün tarihi belirlemesi mümkün değildir ve bu anlamda ailede ipler iyice gerilmeye başlamıştır…
GÖNÜLÜN ANNESİNİ ÇİĞNEYİP ONUN RIZASINI ALMADAN EVLENMESİNE GÖNLÜMÜZ RAZI GELMEZDİ.GÖNÜLDE ZATEN BÖYLE BİRİSİ DEĞİL.AMA SEVGİ TEYZEMDE İNADIN DOZUNU FAZLA KAÇIRDI.KIZININ KARARLARINA SAYGI DUYMAYI AZ BİLSE,METİNE RAZI OLSA BİZDE RAHATLASAK,DOYA DOYA GÖNÜL METİN İCRAATLARI SEYRETSEK NASIL OLUR:img-wink:
EVLİLİK İŞİ UZADIĞI İÇİN EFE ANNE VE BABASININ DIRDIRINDAN KURTULAMIYOR.
İŞİ YOK,ÜNİVERSİTE SINAVI İÇİN ÇABASI YOK,KALACAĞI YER SORUN,SU GİBİ BİR SEVGİLİSİ VAR.YANDIN EFE ŞÜKRAN TEYZEM SENİ MAHVEDECEK:icon_whis
Canan ve Leman’ın arasında yaşananlar konağında gündemine birinci sıradan oturmuş herkes Canan’ın bebeğinin gerçek babasının Murat olduğunu öğrenmiştir… Ayşe bir yandan öğrendikleriyle deliye dönerek yeniden namus abidesine dönüşen Osman’la boğuşurken bir yandan da hem Hafize’ye hem de Mine’ye gerçekleri kendisinden gizledikleri için kızgındır…
İYİ Kİ HERŞEY ÖĞRENİLDİ.İNANIN BEN BUNDAN ÇOK MUTLU OLDUM.AMAN BİRİ DUYACAK AMAN YİNE Bİ YERDEN BİŞEY PATLAK VERECEK DİYE GERİLMEKTENSE HERŞEY SU YÜZÜNE ÇIKSIN HERŞEY BİLİNSİN BUNDAN İYİ.HER GÜN ÖLMEKTENSE BİR KERE ÖLÜRÜM DAHA İYİ Dİ Mİ:sad53:
AMA BU KEZ OSMAN DEDEM İFLAH OLMAZ AYŞE TEYZEMİN İŞİ BU SEFER GERÇEKTEN ZOR.
BU DURUMDA KONAĞIN HALİNİ DÜŞÜNEMİYORUM BİLE.HAFİZELER ORDA KALMAYA DEVA EDERLER Mİ BİLEMİYCEM AMA ORTAMIN GERGİN OLACAĞI BELLİ.
Ancak sevdiklerine karşı bir güven sorunu yaşayan kişi sadece Ayşe değildir… Kerem’le geçirdikleri gece yüzünden Deniz’le aralarında güven tazelemek zorunda olan Aslı; hayatta en çok değer verdiği kişi olan Deniz’i kaybetmektense güçlü bir genç kız olarak her türlü zorluğu göze almaya hazırdır… Kerem’le olan ilişkisinde bu anlamda önemli bir adım atma aşamasına gelen Aslı bir yandan da çevresindeki herkesin kendisinden bir şeyler sakladığı hissiyle kendisine doğru soruları sormaya ve doğru cevabı bulmaya çalışmaktadır… Oysa doğru cevap baştan beri ondan her şeyi saklayan Deniz’dedir… Ve Deniz; yalanların çevresindekileri yalnızca felakete sürüklediği bir ortamda Aslı’ya gerçekleri söyleyip söylememek konusunda artık zor da olsa bir karar vermelidir…
ASLI DENİZ FİNAL SAHNESİ SANIRIM KONUŞMAYLA AŞILABİLECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR.AMA ASLININ DENİZİN KENDİSİNE GÜVEN DUYMADIĞINI DÜŞÜNMESİ BENCE ASLIYI ÇOK ÜZECEK VE BUNU DENİZE DE SÖYLEYECEK.
AMA KEREMLE İLGİLİ BİR KARAR VERMEK ZORUNDA OLMASI AÇIKÇASI BENİ İKİLEME İTTİ.
ACABA DEDİM DENİZ BİR DAHA KEREMLE GÖRÜŞMEYECEKSİN DEMİŞ OLABİLİR Mİ? YA DA ASLI DENİZİN YANLIŞ ANLAMASINI ÖNLEMEK VE ARALARINDA BİR DAHA TARTIŞMA ÇIKMASIN DİYE KEREMLE ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇMEK İSTEYEBİLİR Mİ?
LÜTFEN ARTIK ASLI DA OLAN BİTEN HERŞEYİ ÖĞRENSİN VE BUNLARI DENİZDEN DUYSUN.
İnanın iki haftadır büyük gerginlikle izliyorum diziyi,yüreğim kaldırmıyor artık.
Ne olacaksa olsun her şey gün ışığına çıksın gizli saklı bişey kalmasın.Ve HAYAT DEVAM ETSİN
edit hayırdır bu zaman oldu başka fragman çıkmadı mı hala?
Aslı evdeki herkesin bilip ondan bişey saklanıldığının şaşkınlığından çok Mine nin neden yine eski Mine olup yine ondan nefret ettiği günlere döndüğünün şaşkınlığı içerisinde olacaktır..Evdekiler bir tuhaf, Mine daha tuhaf,...
Kerem hoca Aslı için acaba gerçekten ne düşünüyor..Ondan, bir şekilde ders ve onun işleri dışında görüşmek istemeyişinden dolayı ufar bir kırgınlık falan duyabilir..Kimbilir Kerem hoca sebebini sordukça Aslı bir o kadar kaçamak cevaplarla uzaklaşmayı tercih edecek..
Yalnız korkarım bir gün , sorunları yüzünden bir şekilde Kerem hocanın kapısını çalacak kişi yine Aslı olacak. Gün gelir, zaman geçer,,bir şeyler mutlaka yolunda gitmezken bir şekilde insan etrafında en çok gördüğü kişide ararmış çareyi...Bu Aslı ile Kerem hoca arasında birliktelik manasında değil tabi,, yine aynı şekilde Aslı dan ayrı geçen zamanlarında Mine nin de elleri armut toplamayacak haliyle, soluklarını Denizin kenarlarında alacaktır ya dışardan görülen şekli ile sanırım iki sevgilide bunu birliktelik manasında hissettirmek için çaba gösterebilirler veya kimbilir çabaya bile gerek kalmaz..:)
Keşke Leman bu kadar kötü olmasaydı,
Keşke Murat Leman yüzünden Canan'a yaklaşıp onun hayatını ve dolayısıyla Aslı ile Deniz in hayatını alt üst etmeseydi..
Keşke Mine Deniz e aşık olmasaydı
Keşke Mine çenesini tutabilseydi,,
Keşke keşke keşkee...
eTİT: MÜMkinse başka frağman çikmasın. :)
Fragmanı gördüm:happy0064
Aslı bu bölüm gerçeği öğrenebilir:img-wink:
Urla'daki bölümleri özledim:sad53:
bilge kara 29-11-07, 11:53 arkadaslar biliyomusunuz ben artik asli ile deniz askindan skldimm.. ya arrtik hic zevk almiyorum baslarda nekadar heycanla izliyodum neolcak birlesebiliceklermi mine gene napicak ayirmak icin ama artik hicc heycanlanmiyorum zevk alamiyorum izlerken...! bence herkes kendine baska bi sevgili bulsun ne asli - deniz, nede deniz - mine.. sizce??bide artik su bebek olayi iyice sarpa sardi herkes aslida dahil ögrensinde kurtulalimmmm.....
Selamlar herkese...
Yurt dışındaki dizilerde aldettir... Bir dizinin bir sezonu 13 bölüm olarak düşünülür... OLaylar 13 bölüm, 13 bölüm kurulur... Ama bu gelenek hem Türkiye'de hem de yurtdışında çoook gerilerde kaldı...
Yabancı diziler artık 43 dakikadan 22 bölüm yaparak bir sezonu bitiriyolar...
Yerli dizilerin sezonu ise bölüm sayısına bakılmaksızın genelde Haziran ayındaki bölümleriyle sezon finali yaparak gerçekleşiyor... Sürelerse malum hala 90 dakikalarda...:)
Ben Kavak Yelleri'ni kurarken eskilerin 13'lük geleneğine sadık kalmaya çalıştım...
Ve bu gece yayınlanacak 26. Bölüm ile Kavak Yelleri bir anlamda 2. sezonunu da geride bırakıyor...
Geriye şöyle bi dönüp bakıyorumda ne çok şey anlatmışız... Tam 2.500 sayfa senaryo yazmışım...
İlk 13 bölümde yani 1 Sezon'da Urla'da kahramanlarımızı tanımışız, ilişkilerini görmüşüz... Yavaş yavaş büyüme sancısı sarmış hepsini, büyümek ayrılmak mı demekdir bunu sormuşlar kendilerine... Ve Deniz'in ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenmesi, İstanbul'a gidiş heyecanı sezon finali olmuş...
İkinci 13 bölümde yani 2. Sezon'da İstanbul'a gelmişler... Bir yandan bu büyük şehre karşı ayakta durmaya çalışırken bir yandan da ne olursa olsun dostluklarını korumaya çalışmışlar... İlk sezonda saklanan sırlar bir bir ortaya çıkmış... Ve bu gece "Doğru Cevap" la Kavak Yelleri bir sezonu daha geride bırakıyor...
Türk dizilerinde genelde hep sadece sezon finalleri heyecanlı olur... Ben 26 haftadır her bölümü tıpkı sezon finali gibi heyecanlı bitirmeye çalıştım... Size yılda bir kez diil her hafta bu heyecanı yaşatmak istedim... Umarım bunda başarılı olabilmişimdir...
Haziran ayında 52 bölüm geride kaldığında Kavak Yelleri yaz tatiline giricek... Ve geride tam 4 sezon ve 4 mevsim bırakacak... Yaz, Sonbahar, Kış İlkbahar...
Bu gece 2. sezonun son bölümü olan 26. Bölüm "Doğru Cevap" da görüşmek üzere hepiniz hoşçakalın...
Bu arada 3. sezonun ilk bölümü olan 27. Bölüm "Hepimiz Brimiz İçin" Haftaya aynı gün aynı saatte Kanal D'de...
Sevgiler
Herkese Merhabalar
Foruma nihayet girilebiliyor:img-yes: girer girmezde sayın Yiğit Bey'in yazısını görmek çok güzel:img-yes:
Evet dizilerle ilgili bazı söyleşiler filan seyredip takip etmiştim ve Türkiye'deki dizi olayı hiçbir ülkede yokmuş. Yani her bölümün 90 dakika olma durumu:img-yes:
Şimdi Yiğit Bey'in yazdığından şu çıkıyor Kavak Yelleri yazın bitecek bir dizi değil nasılda anlamışım:P
27. bölüm başlığıda Birimiz Hepimiz İçin o zaman bu başlıktan ne çıkarmamız gerekiyor tahminde bulunalım acep Aslı kz gerçeği öğreniyorda dostları bu durumu kaldırabilmesine yardımcı mı olacaklar, yoksa başka olaylar mı olacak:icon_whis vallahi sorarken benim kafam karıştı, biraz düşüneyim ben bu durumu
Sevgilerbye
4 mevsim 4 sezon..
Biz bir dizinin 35 bölümlük kısmını 1 sezon olarak değerlendirirken elin yabancısı 52 bölümlük kısmını 4 sözon niyetine sunuyor öyle mi?
Yahu bu adamlar kolay yoldan ne güzel para kazanıyorlar böyle ...? :)
Sonrada oo biz 150 bölüm çektik.. biz 400 bölüm çektik..Bu dizi 600 bölüm çekildi diye hava atıyolar hee:)
Sen 80 küsür sayfa senaryonla bir bölümü 90 dakika çek,,, elin yabancısı 23 dakikaya toplasan 40 sayfa senaryoyla bir bölüm çeksin...Bir de bunun üstünee Yalan rüzgarında ki gibi bir sahnede uzun uzun bir bakış attırsın yönetmen, al sana 2 dakkaa,, o bakış içinde bir kaç cümlelik replikte attımı tamam. üstüne bi bakış bir hareet daha.. tamam al sana sahne..:)
Ama şu biraz zor gelecek izleyiciye,, yazın Urla nın güzelliğini görmek isteyen bir çok kiş Haziran da sezon finaline girdiğinde üzelecektir. Umarım Kavak Yellerinde okul normalden daha erken tatil olur:) En azından son bir ayını Urla da çekme imkanı olur, hani oraya bi dönüş yaparlarmış tatil niyetine,, Aslı babasını neyin görürmüş Osman dedem ille memleketimin denizi diye tuttururmuş falan :)
Yok şimdi 1 ay içinde Urla ya gidilmez ki gibi durumlarıda olursa bilmiyorum artık..
Öncelikle Yiğit abi yazdığın o güzel yazı için çok teşekkür ederim....
''Hepimiz birimiz için.'' hepimiz acı,tatlı günlerde birlikteyiz.....Aslı;Efe,Deniz,Ablası,Babası,Annes i ve hatta Mine için bile yardımdımda bulundu,en zor günlerinde elinden geldiğince yardımlarına koştu...Aynı şekilde Efe'de dostlarının hep yanındaydı...Deniz ise en büyük fedakarlığı yaptı,aslıya yalan bile söylese bu durumu umursamadan aşkına sahip çıktı...Hepsi birbiri için....Efe'nin ağzından çıkacakbu söz sanırım....
Onların dostlukları gerçekten zor bulunur cinsinden,minede eklensede aralarına ayrım yok hepsi bir,hepsi birbiri için,bir diğeri üzülmesin diye çabaladı.....
3. Sezona kadar geldik demek:img-wink:Bu dizinin hiç bitmemesini istiyorum yani bi 4 mevsim daha olsun....
foruma girince yiğit abinin yazısıyla karşılaşmak güzel bir süpriz oldu şimdi bana(=
bu bölüm daha heyecanlı olacak anlaşılan eeeee 2.sezon finali (=
deniz inşallah söyler aslı'ya gerçekleride bizde diken üzerinde yaşamaktan kurtuluruz biran önce.tabii aslı öğrenincede büyük fırtınalar kopacağı kaçınılmaz bir gerçek ama deniz'den öğrenmesi daha iyi olur gibime geliyo (=
2.fragman çıktımı bulan varsa linkini ö.m olarak atabilirmi?meraktan çatlıyorum ama az kaldı yaaa gel 20:00 gel...
yigit abinin dediklerinden cikarabilicegim sonuc veya tahmin...
asli ögrendigi anda veya tam ögrenicegi sirada bu bölüm ve yani 2.sezon biticek :D
bakalim ücüncü sezonda neler görücegiz neler yasicagiz...:) birlik zamani gibi bir hava sezdim basliktan dolayi, acaba ücüncü sezondada yeni oyuncular ve karakterler cikacak mi acaba karsimiza diyede merak etmekteyim aslinda :)
örnegin cemin yerine baska biri gibi :D
bu arada ben merve seviyi cok seviyorum, keske oda katilsa bu güzel kadroya, gecen gün kafama öyle bir estide :D (dizisi bitiyormusta)
Yigit abi gelip bölüm öncesi duyguların bölümn snn için anlamını paylaştıgın için çok çok tşkler kendimi kavak yelleri fanı olarak daha bi başka hissediyorum
27.bölüm hepimiz birimiz için birleşme olacagına sevndim
:Dne diyceegimi bilimyrm:D
captainsparrow 29-11-07, 15:35 ben her zaman aslının bebeği sezon finalinde öğreneceğini düşünmüş ve bunu savunmuştum.her ne kadar benim sezon finalinden kastım haziran ayı olsa da tahminim doğru çıktı.yiğit abinin yazısını okudum.bu bölüm sezon finali olacakmiş.bu arada farketmeden 2 sezonu geride bırakmışız:img-yes:eğer bu bölüm sezon finaliyse herkes bilir ki sezon finalleri dizinin gelmiş geçmiş en heyecenlı bölümüyle kapanır.o yüzden artık %100 eminim aslı bebeğin babasını bu bölüm öğrenecek:sad53:tek dileğim bunu denizin söylemesi.yoksa bu aşkı 10-20 bölüm göremeyiz.bu bölüm de aslı&deniz aşkını gördüğümüz son bölüm olacak.araya uzun bir ara girecek.işte bu yüzden yarın okulda matematik sınavım olmasına rağmen bu akşam izleyeceğim diziyi.son kez o aşkı gözlerinde görebilmek için:sad53:
Vohooov. Yiğit Abi'den mesaj gelmiş yine. Kavak Yelleri zaten günümüz Türk dizilerinden farklı olduğunu çoktan kanıtladı. Günümüzde diziler hep bir soru üzerine yola çıkıyor. "Bebeğiniz sakat doğacağını bilseniz onu aldırır mıydınız?" ya da "Çocuğunuz için parayla ilişkiye girer miydiniz?" gibi soruların cevaplarını soruyorlar. İyi de yapıyorlar; ama bahsettiğiniz "sezon" mantıklarıyla 3 yıl boyunca 100'den fazla bölüm hep aynı soru aynı döngü için izlenmiyor.
Kavak Yelleri'nde 4 farklı genç, dört farklı karakter ve bunların yaşadıkları anlatılıyor. Sorular bölümden bölüme değişiyor ya da birkaç bölümlük heyecanlara dönüşüyorlar. Bir olgu verip de onlarca bölüm aynı şeyin üzerine gidilmiyor. Deniz'in Aslı'ya aşkını açıklaması, Aslı'nın babasının işlediği suç ve tabii ki Aslı'nın ablası ile Murat Bey arasında olanları bilmemesi... Şükran Hanım ve Salih Bey'in kavga etmeleri bile merkezi bir olay olmamasına rağmen birkaç bölüm boyunca işlendi ve merak ettirdi. Hiçbir şey sakız gibi uzatılıp uzatılıp suyu çıkarılmadı. Hiçbir şekilde "Aaa. Anlatacak şey kalmadı. Hadi yeni karakter ekleyelim." düşüncesiyle bir anda akrabalar, uzaktan arkadaşlar vs. çıkarılmadı karşımıza. Su, Cem, Kerem Bey, Bilal gibi karakterler hep yeni bir şehrin yeni insanlar demek olduğunu kanıtlayan ve karakterlerin hayatlarındaki irili ufaklı değişimlere neden olacakları için kondu.
Yani 13'er bölümden 4 sezon olması bir yana Kavak Yelleri günümüzün Türk dizilerinden her yönüyle farklı. Bir kere daha Yiğit Abi ve dizinin yapımında katkısı olan herkese teşekkür etmek gerekir.
Son olarak Türk dizilerinin 90 dakika olması hakikaten sıkıcı bir durum. (Gerçi Kavak Yelleri için hava hoş :P) Dünya sinemasında 90-100 dakikayı aşan aksiyon filmleri bile yapımcıları mutsuz eder. Çoğu kez yönetmen filmi kısaltması için uyarılır. Aksiyon filmleri dediğimiz yüksek tempolu, heyecanlı filmlerdir. Bir de düşünün ki bizim ağdalı işlenen, bir türlü yerinden kımıldamayan yavaş ritmli Türk dizilerini...
NOT: Yalnız Kavak Yelleri'nin yazın tatile girecek olması beni de çok üzdü. Ben de hep düşünmüştüm ki Haziran ayındaki bir bölümde bizimkiler finallerini verip yaz için Urla'ya dönerler. Eski insanlar (Alp gibi), yeni insanlarla tanışır eski günlerini yad ederler; ama önemli değil. Tüm bu insanlar bir yıl boyunca çok çalıştı, çalışıyor ve çalışacak. Uzun bir tatili hepsi hakediyor. :img-icecr
Nevzat_Ayşe 29-11-07, 16:11 uzun bir aradan sonra tekrar burda olmak çok güzel :) yiğit abi nin yazısını okudum sizinde dediğiniz gibi dizimizin farkı burdan da belli...:img-yes:bu akşam yine çok güzel bir bölüm olcak her zaman olduğu gibi ya iyiki kavak yelleri var ya insanı günlük hayatın dertlerinden stresinden uzaklaştırıyo ve kendinden bişeyler bulmasını sağlıyor
tugba_görkem 29-11-07, 16:45 ayyy 3 saat sora dzimizz başlıooo:happy0064:happy0064:happy0064
amaa kötüü seyler oluoo görunurde öle....piss kadnn lemann aslımla denızımıı ayırcakk galıbaa:icon_sorr:icon_sorr
canann ne gsll yrdmm edıoo kadına oo napıoo yaaa:icon_sorrgeriii yaaa.....
bakalımm ayrılcaklarmıı neolcakk...aslımm ogrencekmii gercekleriii....
efedeee parayı alamıoo emlakcıdann....işlerrr karışıoo vallaaa....
son 3 saatt...herkese ii seyırlerrr....
bye k.i.b bye
dilara-1905 29-11-07, 17:10 dmek yazın sezon finali olcak tahmin etmiştim gerçi ama urla fikride fena gelmiyordu :)
demek aslı bu bölüm gerçekleri öğrencek baya entrika dolu bi bölüm izlicez anlaşılan fragmanda da özette baya belli bu...
2 saat kaldı başlamasına çatlıyorum meraktan:happy0064:
serseri_mayın90 29-11-07, 17:11 dizimize çok az kaldı... yarında sınavm var ondan bölüm yorumlarımı yarın yapcam. izleyip derse oturcam:) 2. sezonu geride bırakıyoruz. sanki yiğit abi bişeyler anlatmaya çalışıo:) sezon finali gibi bölüm olcak:img-pilot belki aslı bebeğin murattan olduğunu öğrenir. işte sezon finali gibi son:)
haftayaki bölümün adıda çok güzel. hepimiz birimiz için. buda birbirlerine destek olcakları bi bölüm anlamına geliyor:img-yes:
Yiğit Abinin mesajını okudum güzel bilgiler yazmış güzel şeyler paylaşmış yine bizimle teşekkürler...
Bu haftaki bölüme 1 saat 30 dk. kaldı yaşasın.
Çok merak ediyorum bu haftaki bölümü Aslı nın gerçekleri bu hafta öğrenip öğrenmeyeceği çok önemli. Bakalım ne olcak?
herkese mrb :) bu hafta :) 2. kez yazıyorum :) Fazla Giremedim :S ve herkesi cok özledım formda:)
Ve sonunda büyük gün :) dizimize Yaklasık 1 saatten bıraz Fazla Zaman var ....bana göre en gerilimli bölümlerden biri olucak.Ama her zaman ki gibi süper kahraman efe Bizi En uç Noktada üzüntülü iken direk Komediye boğacak Diye düşünüyorum.
haydi hayırlısı:)
not:tüm Formu cOk özlemişim yaw:S
batuhan_gumus 29-11-07, 17:36 bugün kavak yelleri var :happy0064 kardesimle kavga etmem lazim tvyi kapmak icin insallah alabilirim yaa bu bölüm nasil olacak bilemiyorum
ama asli deniz sahneleri cok istiyorum
fragmani görmedim daha maalesef
1 15 dk var diziye az kaldi
Dizimizin başlamasına çok az kaldı:good:
Bu bölümle birlikte yiğit abi nin de yazdığına dayanarak 2. sezonu geride bırakacağımız için bu bölüm aslı nın bebek meselesini öğreneceğini tahmin ediyorum.Aslı öğrendikten sonra deniz den ayrılacak bide deniz in bildiği halde söylemediğini anlayınca ki bence bebek meselesini öğrendiğinde deniz in bildiğini de öğrenecek:icon_sorr
yiğit abinin yazısını okudum Gerçekten Gene :) harika cümleler yazmış...
Dizimizin öncelıkle Sezon finali verecek olmasına Çok üzüldüm .ama Tabıkı Tatil oyuncularımızında hakkı(bu konuda biraz Bencilim)
Tüm yazacaklarımı unuttum :D saçmalamadan Msjımı bitirmek istiyorum kısaca Şunu söylüyeyim Kavak yeller iŞu anda Büyüdükçe Büyüyen Tek dizilerden birisi.
Çünkü Her kesime Hitap Ediyor.Bazı diziler Gibi ya sadece Kadınlara YAda SAdece Erkeklere hitap Etmiyor...
yani demek istedigim bizim dizimizi 70 yaşında babannede izliyor 5 Yaşındaki Çocukda.Bence bu dizi ReytınglerDe kaçıncı Gelirse Gelsin Bişeyleri Başarmış Demek...
Ben dizimizin Sürekli Bu çizgide gidecegini düşünüyorum...
Konuyu Gene Buraya nasıl Getirdim Bende bilmiyorum ama Forma Uzun zmndr yazmadıgım ıcın sanırım :D biraz kendimi kaybettim :D
not:Ece+merve+Cigdem.... mıllet kimse Yok sanırım :(
herkese merabalar
demek bu bölüm 2.sezon finalimiz olucak
yiğit abimiz ne de güzel yazmış
zaten aslıdan daha fazla saklayamazlardı eninde sonunda öğrenicekti inşallah bunu denizden duyar :img-yes:
öğrendiği an denizle arasında ayrılık olucak uzun süre birlikte göremicez onları bence ama
aslı eğer denizi gerçekten seviyosa ki gerçekten çok seviyo denizin yaptığı gibi o da aşkına sahip çıkacaktır
herkese iyi seyirler
40 dakika :happy0064
serseri_mayın90 29-11-07, 18:55 ohh başladı sonunda... herkese ii seyirlerrbye
aman fazla heyecanlanmayın:)
ahh şu jeneriğe bayılıyorum.. urla sahneleri ve hele bi gel:img-pilot
serseri_mayın90 29-11-07, 19:43 off ne bölüm yaa içim daraldı.. canana çok üzüldüm..
yiğit abini dediği lemana üzülceğimiz zaman bu oluyor heralde. geçen bölümde lemanı hiç takmamıştm ama bebeği kaybettiği zamanda içim burkuldu..
ayyy :S karardı içim :C çek ordan Bir müslüm baba :D misalii :S
agla agla agla:S öldüm yha:S lemandan nefret ediyorum ama :S bebek ıcın cok uzuldum bıde canın hali beni bitirdi:S
Birde ASLı DenizDen Bay+Kal Geldi yanii :S Canm SIkılıo o sahnelerde:D
Efesu :D Kanka Gibiler Dışardan Gören Sevgılı Sanmaz...Ama su için Efe herşeyi Feda Ediyor
Efemine harikalar:D son sahnelerde güldüm Çok şükür:D imitasyon mu o neyse :D güzlmışşş :D
DAGHAN ABİM GENE 1 NUMARA ahhh ahh :)
serseri_mayın90 29-11-07, 20:45 off mine niye böle yaptı yaa.çevresinde onu bu kadar uyaran varken leman öğrendikten sonrada pişman olmuşken ''bence git'' demesini ona yakıştıramadm.
heralde deniz şimdi sölücek aslıya. tabi leman önceden bağırıp herşeyi sölemezse..
off işte sezon finali gibi bi son olcak.26. bölüm sonu..
off Nasıl başlasam nerden başlasam :S Bölüm Pasooo Feleket Bir bölümdüü :S inanılmaz Gerılımlı!!! Ne yorum yapsam ne söylesem az
Ama O cadoloz Leman Yapacagını yaptııı tamam çocuk gitti Diye üzüldüm Ama Lemanaa Ohhh sEviniyorm.Dengesiz sey yha:S kıza Git Asifre Ablana Sor dedi
Ve The End....
ASlı ARtık HErseyı Bılıyor En azından Kısmen ablasının bebegının Murattan Oldugunu bılıyor.....
serseri_mayın90 29-11-07, 20:57 sanırım şu son bölümlerde en etkileyici son buydu. sınavım var ama biraz yorum yapmazsam içim rahat etmicek.
ilk 13 bölüm urla
sonraki 13 istanbul
şimdide yeni bir 13e giriyoruz...herşeyin açığa çıktığı..
aslı cananla konuşmucakmı artık.. off şimdi yine 1 hafta beklee..
içim çok kötü oldu aslı iyi niyetiyle gidiyor leman cadılığına devam ediyor. deniz ne güzel sölücekti yaa şimdi öğrenmesi kötü oldu. keşke deniz söleseydi..
Veee Aslı da gerçekleri öğrendi.
Çok kötü bir zamanda öğrenmiş oldu yani sınav öncesi ama bundan daha önemli sorunlarda var gerçekleri Deniz den değil Leman 'dan öğrendi.
Çok sarsılacaktır canım Aslım.
Mine de yine yaptı yapacağını Aslı 'yı böyle bir zamanda herşeyi bile bile Leman 'ın yanına nasıl yollar yaa inanamıyorum bunu yapmış olmasına...
barış_derya 29-11-07, 20:58 off Nasıl başlasam nerden başlasam :S Bölüm Pasooo Feleket Bir bölümdüü :S inanılmaz Gerılımlı!!! Ne yorum yapsam ne söylesem az
Ama O cadoloz Leman Yapacagını yaptııı tamam çocuk gitti Diye üzüldüm Ama Lemanaa Ohhh sEviniyorm.Dengesiz sey yha:S kıza Git Asifre Ablana Sor dedi
Ve The End....
ASlı ARtık HErseyı Bılıyor En azından Kısmen ablasının bebegının Murattan Oldugunu bılıyor.....
evet yaa kız hiç bişi bilmiyodu:( o cadı kadın nasıl bağırdı öyle o kız elini almış çiçeği tüm iyiniyetiyle gelmiş ne biçim bağırdı aslıyaaaa mine ismail yk nın ALLAH BELANI VERSİN ŞARKISINI ARMAĞAN EDİYORUMMMM:img-yes:
of dediğim çıktı leman'dan öğrendi aslı herşeyi, çok kötü oldu sonunda nasılda gözleri doldu keşke çok önce denizden duysaydı bunu:(artık ayrılırlar herhalde deniz ne kadar uğraşırsa uğraşsın aslı'nın bu duruma olgunlukla bakacağını hiç sanmıyorum+denize karşı artık tüm güvenini kaybedecektir..minede emeline ulaştı ne diyebilirim tebrikler istediği olacak!...
ya ne kdr çabuk bitti bu bölüm, sizce de öyle deil mi?
ayrıca arkadaşlar aslı-deniz sahnelerinden ara sıra ben de sıkılır gibi oldum bence bunun tek nedeni şu:bi zamanlar herkes onların beraber olmasını çok istedi, bu gerçekleştiğinde de bi anlamı kalmadı, yoksa ne bekleyebiliriz ki? klasik sevgililer işte, yani aslında aşkım deyişlerinde de davranışlarında da kötü bişey yok ama dediğim gibi heralde senaryo gereği bi anda kavuşunca izlemekte isteksizlik yarattı bence, bilmiyorum bana katılıyomusunuz ama...
en son sahne çok kötüydü, ama acaba diğer bölümde olayı geçiştiricekler mi yoksa aslı öğrenicek mi bilmiyorum, çünkü daha tam öğrenmiş sayılmaz ama sanırım bu saatten sonra öğrenmeden durmaz.
bu bölüm bana nedense yarım bölüm gibi geldi, nası başladı nası bitti anlamadım.
serseri_mayın90 29-11-07, 21:03 mine yaptığı hatalardan ders alıyor ama malesef üstünden zaman geçince unutuveriyor herşeyi. insanların hayatıyla oynamak bu kadar kolaymı? aynı evde yaşıyorsun,aynı yemeği yiyorsun en önemlisi arkadaşım diyorsun sonraa onu zor duruma sokuyorsun.. orda yok bence de gitme şimdi sinirleri bozuktur leman teyzenin desen incilerinmi dökülcektii..
herkes bilir ben mineye karşı değilim.. gerektiği yerde savunurum ama bu hiç olmadı.. ilerde minede yaptığından pişman olur ama yaptığı hatalar ve pişmanlıklar boyunu aştı... iyi olcaksa iyilikler yaparak sevdiğine kavuşmalı.. iş çevirerek değil.. şimdi deniz mineyemi döncek sanki hemen... herşey okadar kolaymı...
ahh leman Allah Sana ismail ykNın şarkısı Gelsin emii :D (biraz kıro Ama :D neyse) .
of içim Karardı Çok Kasıntılı bir bölümdü yani bilmiyorum ama :S çok kötüyüm yha :S mine Efe efeSu sahneleri olmazsa SOnum Ssk Acil olurdu :D (abarttım ama neyse) .
allahtan sezon finali böyle olması yoksa Bekle 3 ayy ooo :S
bu bölüm çabuk geçti leman a üzüldüğümü söyliyemem ya yok böle bişey sanki kız ablası ile muratın arasını yaptı :icon_whis
aslı çok kötü oldu vizede vardı ama olsun bunun finali var kurtarır ahhh aslı ahh:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_s orr
mine alıcağın olsun denizde sana yar olmayacakya :happy0064
serseri_mayın90 29-11-07, 21:08 ahh leman Allah Sana ismail ykNın şarkısı Gelsin emii :D (biraz kıro Ama :D neyse) .
of içim Karardı Çok Kasıntılı bir bölümdü yani bilmiyorum ama :S çok kötüyüm yha :S mine Efe efeSu sahneleri olmazsa SOnum Ssk Acil olurdu :D (abarttım ama neyse) .
allahtan sezon finali böyle olması yoksa Bekle 3 ayy ooo :S
evet yaa kafayı yerdik forumca.. kafamızda senaryolar yazmaktan şizofren fln olurduk:img-pilot
off sinirlerim zıpladı.. geri kalan yorumumu yarına bırakıyorum.. biraz daha devam edersem kafayı yicem..
efe yine süperdi ne diyim. iyiki varsın.. mineyide efenin yanında seviyorum.. efe onun hata yapmasını önlüyor onu uyaruyor. ve mine istediğimiz mine oluveriyor:) efe-suya zaten söz yok:D
Bende mine nin üstüne çok fazla gittiğimi düşünüyordum ama şimdi deniz in evinde bebek meselesini söylemesi deniz le aslı yı ayırmak içindi yani hiç iyiliğinden falan yapmamıştı.Zaten iki kişinin mutsuzluğundan mutlu olmak istemesi bile çok yanlış.Efe bu bölüm mine ye yoksa sen sırf deniz i kazanmak için mi benimle dost olmak istiyorsun derken çok haklıydı tamam belki içinden farklı düşünüyor ama efe gibi biri bile o kadar insanlarla ilişkileri iyi olan biri bile mine nin dostluğu hakkında bu şekilde düşünüyorsa mine de artık bazı şeyleri içinden gelerek yani sonunda bir menfaati olmadan yapması gerekir:img-wink:
Ve mine nin aslı ya lemanı ziyaret etmesini desteklemesi hakkındaki yorumumu yapayım.Şimdi Mine tabiki doğru söylüyor ama Bu cevap leman ın üzerinde etkisini göstermez ve mine yi suçlu bulmamın nedeni bunu bile bile söylemesi ortalığn karışmasını istedi tamam aşık ama kabullenmesi lazım şimdi aslı denizden ayrılınca deniz sanki hemen ona dönecek ee tabi mine de bunu yaşayarak öğrenecek.
Vallaha yine yapacagini yapti Leman
Lemanin cocugunu kaybetigine hiç uzulmedim Cunku bunu kendi istedi
Aslinin bunu Lemandan ogrenmesi hiç iyi olmadi bundan sonra Asli ve Deniz eskisi gibi olacaklarini sanmiyorum kesin Asli denizden ayrilir
Mine yine çok sinir etti beni
inanmiyorum ya asli ve denizi ayirmak için elinden geleni yapiyor
Ama Deniz Mine'ye yar olmayacak :)
slm herkese!
ya resmen halen etkisinden kurtulamadım.aslı öğrendi ve çok kötü oldu.nasıl öğrendi.
tabi İYİ niyetli arkadaşımız mine sayesinde!bu mine o kadar iyiki iki kardeşin sonsuza kadar birbirilerine düşman olmasını hiç mi hiç düşünmüyor.bu iyi kalpli arkadaşımızın tek düşüncesi deniz'le olmak.ve onun iin de her yol ona mübah.bu iki kardeşin arasını bozmak bile olsa.valla iyi olmak buysa ben iyiliğide sevmiycem.nefret ediyorum.
bugüne kadar ya herkes bu mine'yi sevmeye başladı ben niye sevemiyorum demiştim.iyikide sevmemişim.nefret ediyorum ,nefret!
aslım canım ya!olabilecek en kötü şekilde öğrendi.haftaya çok merak ediyorum.
bitmez.....
mine yaptığı hatalardan ders alıyor ama malesef üstünden zaman geçince unutuveriyor herşeyi. insanların hayatıyla oynamak bu kadar kolaymı? aynı evde yaşıyorsun,aynı yemeği yiyorsun en önemlisi arkadaşım diyorsun sonraa onu zor duruma sokuyorsun.. orda yok bence de gitme şimdi sinirleri bozuktur leman teyzenin desen incilerinmi dökülcektii..
herkes bilir ben mineye karşı değilim.. gerektiği yerde savunurum ama bu hiç olmadı.. ilerde minede yaptığından pişman olur ama yaptığı hatalar ve pişmanlıklar boyunu aştı... iyi olcaksa iyilikler yaparak sevdiğine kavuşmalı.. iş çevirerek değil.. şimdi deniz mineyemi döncek sanki hemen... herşey okadar kolaymı...
MİNENİN DAVRANIŞI ÇOK SİNİR BOZUCU!!!!!!!
mineden hiç böyle birşey beklemezdim hadi deniz konusunda savaşıyor aslıyla ki ben o konuyuda asla anlayamıyorum ama buna göre bi derece...
sen her dakka yüzüne baktığın insanı bile bile oraya gitmesi için nasıl konuşursun... aslıda kıyamam hiçbirşeyden haberi yok gitti tabi kız ne yapsın..
deniz mineye gitmeyecek buu kız nezaman bunu kafasına sokacak bilmiyorum yaptığı şey çok çirkindi keşke aslıyı alıp karşısına kendi konuşsaydı bu kadar kızmazdım eminimmm
batuhan_gumus 29-11-07, 21:15 arkadaslar bu bölümde nerdeyse hic gülemedim maalesef ya hep hüzün hüzün
lemanin cocugunu kaybetmesine cok üzüldüm:( o kadini hic sevmiyorum ama yinede cok üzüldüm asli nin herseyi ögrenmesi hic ii olmadi simdi cananla aslinin arasi cok acilacak:( bazi konularda mineye ben hak veriyorum ama yinede 90% yine cok kizdim bu bölümde ona aslinin isi birakmasina da üzüldüm denizi anlamiyorum ben yaa ne sacma halbuse kerem hoca cok ii birisi ama deniz bey kiskaniyor asliyi
arkadaslar bence 27 bölümde hersey karisacak bundan cok eminim asli ablasinadan hesap soracak sonra denizden ayrilacak heralde
son partlarda lemanin asli davransi hic ii deildi asli bunu hak etmemisti bence :(:(:(:(
benden bu kdr
retingler güzel gelecek !!
Yiğit Abi senden bir tek sey istiyorum su Leman ve Mineye biraz insanlık ver yaa cidden sinirlerim oynadı :icon_evil
Bu bölüm son sahnede ztn koptumm..Aslı Deniz kesin ayrılcak belli bişe ve kesin söyle bi 10 bölüm rahat birlesmezler belkide daha da uzun bir süre..
Şu Gönülle Metin evlensinde Efe'miz rahat etsin yhaa o ve su olmasa bu dizi bizi öldürürdü iyiki varlar walla ..
Yüreğim daraldı bölüm boyunca,Aslı ha öğrenecek ha öğrendi diye diye kendimi yedim bitirdim..Mine iyi mi kötümü inanın bilemiyorum ama Doğru cevap KÖTÜ olucak.......Elimden geldiğince karakterler hakkında kırıcı olmamaya çalışıcam lütfen sizlerde kırıcı mesajlar yazmamaya gayret gösterin arkadaşlar..
Aslı'nın herşeyi Deniz'in ağzından duymayacağını tahmin edebiliyordum....Ya Mine'den öğrenecekti yada Leman'dan.....Gerçekten Aslı'ya çok üzüldüm,içim parçalandı ne diyebilirimki zavallım nasılda kötü oldu kovulunca,Leman da kendince haklı,bunun böyle olacağı belliydi aksine çok sakin davrandı Leman bebeği konusunda.''Ben ne yaptım size,bütün iyi niyetimle çiçek alıp geldim geçmiş olsuna,herkes benden birşey saklıyor,yalvarırım söyleyin ne yaptım size ben?''
İkinci üzüldüğüm kişi ise Canan...Ağladığı sahnede gözlerim doldu diyebilirim.
Giriş süperdi yanlız herkes birbirine saldırmaya başladı...Aslı işine geri dönecek bence,Keremde Mine gibi midir?Nedir:img-wink: Çözemedim hangi duygular içinde hareket ediyor..Ama doğru cevap şu ki Aslıya gerçek anlamda değer veriyor.
Efe'ye gelecek olursam bilezik mevzusu ortaya çıkacak gibi.:img-yes:Nasıl diyordu Şükran''Elaleme rezil olucaz''.......Hımm birde ''Gelin Kalktı Köy Yıkıldı.''lafınada çok güldüm:)Ayrıca Gönül neden işsiz konumunda İstanbula tayini çıkmadı mı?Okullar açıldı,ee mesleğini yapsın...Su'yu unuttu Mine sanırım birde osman amca kapıyı o şekilde açınca diyemeyecekler gibi evde kalma konusunu...
Mine;Rahat duramıyor bu kız,aslında çok tatlı ama işte olmuyor be mine,başaramıyorsun herkesi üzüyorsun birşekilde..Deliler gibi sevdiğin Deniz'i bile...Aslı'ya bile bile git dedi,gene o bakışı yakaladım minede.....Zafer bende bakışı:img-pilot Olsun ne diyelim onunda elbet hayattan ders çıkaracağı birşeyler olur...
Haftaya zor bir hesaplaşma olucak aslı,Canan,Aslı-Deniz ve Leman-Aslı için...
Bu bölümden anladı ki Aslı DOĞRU CEVAP D)HEPSİ olucak...:icon_sorr
Herşeye ramen Efe'nin de dediği gibi Hayat Devam Ediyor!...
Kavak yelleri ekibine ve sevgili senaristimize çok teşekkür ediyorum..
Dayanamayıp gelecek bölümle ilgili tahminlerimi ve beklentilerimi yazmak istedim.
Gelecek bölümün adı hepimiz birimiz için olduğuna göre Deniz ve Efe 'yi Aslı 'yı toparlamak için çalışacaklar anladığım kadarıyla ama bu ne kadar işe yarar bilemiyorum. Aslı ikisininde tüm gerçekleri bilip kendine anlatmamasına çok kırılacaktır.
Aslı nın Canan 'a karşı tavırlarını da çok merak ediyorum, ona çok kızacaktır ama onun hamile biri olduğunu düşünüp fazla üstüne gitmemesi iyi olur ama o durumdayken bu kadar ayrıntılı düşünebilir mi acaba??
arkadaşlar hepiniz demişsiniz ki "aslı öğrendi", ben mi kaçırdım acaba
leman sadece "ablana sor sen onu" demedi mi daha tam olarak bilmio, yoksa bilio mu
serseri_mayın90 29-11-07, 21:23 yiğit abi büyük ihtimalle okuyosundur yorumlarımızı..
bizim içimiz karardı. moralimiz bozuldu..
aslının öğrenmesini bekliyorduk ama böle bi şekilde olması kötü oldu..
mine denizden hiç vazgeçmicek mi... onu elde etmek için hep başkalarının hayatıylamı oynayacak..
bukadar olay olmuşken denizle birlikte olabilceğini nasıl düşünüyor hala. gözünün önünde aslıyla öpüşüyor sarılıyor.. insan bi zaman sonra boş yere uğraşmayı bırakır. uğraşcaksada başkalarına kötülük yaparak olmamalı..
umarım en kısa zamanda şen şakrak heyecanlı bol bol güleceğimiz bölümler görürüz. saolsun efe moralimizi düzeltiyor ama bi yere kadar.
yinede emeği geçen herkesin emeğine sağlık..
herşey yoluna girer umarım..
kavak yelleri forever..
hayatta Efe gibi Bir dostun Olması Gerek.HEr zaman her şekil herkesin yanında Bu bölümde Düşündüm ASlı deniz yüzünden ARtık efeye sıra Gelmiyecekmi diye?.Sürekli aslı Deniz ASlı deniz yani anlıyorum konular onun üzerine ama birazda Efeye göre herşey iyi gidemez mi ?.aslında Efe bunu (yanı Seneryo) bize Acıkladıı Ama efenin söylediklerinin tersi cıksa Birazda...
Efe su HArikalardıı.. Mine Efe sahneleri komikti Eger ;
Bu bölümde EFe+Su olmasa Gerçekten Az öncede yazdıgım gıbı BÖlüm sonunda ADana Skk Ya misafir Olcaktım :D
herneyse ALlah Lemanı Nasıl Biliyorsa Öyle yapsın....
Lemandan tüm türkiye gıcık ALıyorduk Simdi 10 KAT aRTTı nefretimizz
ANti leman... Ne oyuncu Olarak Nede KAraktEr Olarak Çok itici!!!
içim karardı BAşım döndü ama Azda Olsa Gene Güldüm Şükürler Olsun ki EFem Var...
Yigit Abi herkes bi seneryo İsticek Allah yardımcın Olsun (hos yukarda Bende İstedim ama :D )
EDİT:yİGİT aBİİİ DaGHAN ABİME lÜTFEN lÜTFEN LÜTFEN bELİRTTT oNU gERÇEKTEN çOK sEVİYORUZ o bize Ne kadar Hayran olmayın DEsede
forumu demin okumamıştım,şimdi okudum.yiğit abinin yazısını gördüm.duygularını bizimle paylaştığın için sana çok teşekkür ediyorum yiğit abi!
bu diziyi her bölüm değişik duygularla iziliyorum.geçen hafta deniz'e çok kızarak bırakmıştım kendimi.bu bölüm ise deniz'e hayran olarak kaldım.bu kadar çok olaya bu kadar olgunlukla yaklaşması beni çok duygulandırdı.babasına tepkisi.canan'ın bebeğini düşünmesi.o zor durumda bile aslı'yı düşünmesi.deniz geçen hafta ona olan sinirimi bu bölüm bir çırpıda sildi.
deniz'i çok seviyorum ya!aslı'yıda.
en zor durumda olan canan olacak!herşey mahvoldu biranda.aynı pinhaninin şarkısı gibi!
BEYAZLAR KARARDI BİR ANDA!
Mineye gıcıkkkk oluyorum..Nasıl bir kızdır bu ya..:( Nasıl tekrar denizle sevgili olabileceğini düşünüyor..Hem deniz mineye bidaha o gözle bakar mı?..:P Zaten sonucu olmucak bişi ama yine kendi işini gerçekleştirmek isterken başkalarının hayatını ne kdr zorlaştırıyor..
Gelelim leman'a..İnsanın çocuğunu kaybetmesi gerçekten çok üzücü bir durum ancak leman haketti..:img-yes: O yüzden hiç ama hiç üzülmedim..Ayrıca en sonda lemanın aslıyı evinden kovması fln..Aslımın böle öğrenmesini hiç istemezdim..:sad53:
Efe tabi her zamanki gibi komikti ama bu bölüm pek komik değildi..Hatta hiç değildi..Hep içimi sıktı..:(
ahh ahh olan ceme oluyor galibim:S mineyi seviyor ama elden ne gelir ki...
mineye gerçekleri söylüyor ama mine o kadar aşık ki hiç birşey görmüyor gözü...
her ne kadar sıkılsamda deniz aslıyı çok merak ediyorum...
not:cem Karakteri Sevgili yönetmenimiz kerem Çakırsın YArdımcısı YAni Yardımcı yönetmen buda ARada bi haber olsun
gizemcim verdiğin haber için saol.vay be cem neymiş öyle!mine kaçırmasın işte fırsatı!:img-wink:
bu arada efe ne güzel konuştu deniz'le.hastanede!çok hoşuma gitti.o anda söylenebilecek en uygun ve en anlamlı sözleri söyledi.efe farkını farkettiriyor yani!
ecem buradaysan ses ver!!!!:icon_whis
ahh ahh olan ceme oluyor galibim:S mineyi seviyor ama elden ne gelir ki...
mineye gerçekleri söylüyor ama mine o kadar aşık ki hiç birşey görmüyor gözü...
her ne kadar sıkılsamda deniz aslıyı çok merak ediyorum...
not:cem Karakteri Sevgili yönetmenimiz kerem Çakırsın YArdımcısı YAni Yardımcı yönetmen buda ARada bi haber olsun
Evet ya sahi kavak yellerinin tv röportajı vardı,denizin dayak yediği sahne çekiliyordu sanırım...İbrahim,dağhan,aslı ve cem de yanlarındaydı.Gerçek ismini bilmediğim için cem diyorum...Aslı cemle gülüyordu elinde senaryo kağıdı vardı bu böyle olmadı diye gülüyorlardı üçü,bende dedim cemin çekimi yoktu ki ne işi var orada demek bu yüzdenmiş...
Saol cnm bilgi verdiğin için..:img-wink:
Bazı sahnelrde gerçekten kendimi kötü hissettiğimi farkettim..
Canan ın Murat ın sözleri karşısında ezilmesi, yine gelip kapıda hıçkırarak ağlaması,
Ayşe teyzem ile Hafize annemin karşılıklı konuşmaları,
Gönül ün annesinin, Onun resimlerine bakarken hüzünlenişi,,
Gözlerimin ıslanmasına engel olamadım. Sanki içimden birşeyler koptu...
Uzun zamandır hiç bir karede bu akşam ki kadar gözlerimi oraya buraya kaçırıp da içimde bu denli bir hüzün hissetmedim..Kuşkusuz sözler ile birlikte oyuncularımızın performanslarıda harkulade idi..İnanın abartmıyorum.
Kendimi kaptırıpta bu dizi diyemediğim vakitler oluyor..
Sanki karşımda gerçekten yaşıyor bu aileler..
Etiyle kemiğiyle sesleri ile sanki etrafımdalar..
Bu bölüm hakikaten çok güzeldi..
Dost Yiğit eline sağlık.gerçekten çok güzeldi..
Yazıcak bi sürü şey var..Ancak şu an içimde ki bu hüznü yazarak kapatmak isterim..
Bazı sahnelrde gerçekten kendimi kötü hissettiğimi farkettim..
Canan ın Murat ın sözleri karşısında ezilmesi, yine gelip kapıda hıçkırarak ağlaması,
Ayşe teyzem ile Hafize annemin karşılıklı konuşmaları,
Gönül ün annesinin, Onun resimlerine bakarken hüzünlenişi,,
Gözlerimin ıslanmasına engel olamadım. Sanki içimden birşeyler koptu...
Uzun zamandır hiç bir karede bu akşam ki kadar gözlerimi oraya buraya kaçırıp da içimde bu denli bir hüzün hissetmedim..Kuşkusuz sözler ile birlikte oyuncularımızın performanslarıda harkulade idi..İnanın abartmıyorum.
Kendimi kaptırıpta bu dizi diyemediğim vakitler oluyor..
Sanki karşımda gerçekten yaşıyor bu aileler..
Etiyle kemiğiyle sesleri ile sanki etrafımdalar..
Bu bölüm hakikaten çok güzeldi..
Dost Yiğit eline sağlık.gerçekten çok güzeldi..
Yazıcak bi sürü şey var..Ancak şu an içimde ki bu hüznü yazarak kapatmak isterim..
Aynen katılıyorum bu bölüm son zamanlarda izlediğim en güzel bölümdü.. Hüzünlüydü ama güzeldi.. Gülmek çok güzel bişey elbette ama bu bölüm onu pek yapamadım.. Kaç kez gözlerimi sildiğimi hatırlamıyorum.. Hele Canan ağlarken bende ona eşlik ettim hiçbir insan evladı bu kadar şeyi haketmez diye diye ağladım.. (Çokmu sulu göz oldum bu aralar nedir) Canan tek başına işlemedi ki bu günahı neden ceremesini tek başına çekiyor diye diye hıçkırdım bende Canan'la.. Hele Aslı ve son sahne artık benim içimin karardığı yerdi.. Leman'ın yaşadıklarından sonra verdiği tepkiler belki normal bilmiyorum, bilemiyorum ama bu tepkiyi sadece Aslı ve Canan'a göstermesi:icon_sorr Eğer birileri sorumluysa bu Murat'tan başkası değil hadi diyelim birde Canan peki Aslı'dan ne istiyor(lar).. Deniz'le olan ilişkisini falan geçtim Aslı daha küçücük bir çocuk sayılır ve o yaştaki bir insanın bu kadar büyük olayları kaldırması çok zor, hem bir insanında üzerine bu kadar gidilmez ki.. Karakterler arasında haketmediği halde her daim en kötüyü yaşayan Aslı sanırım ve umarım onunda yüzünün güldüğü zamanlar gelecektir.. Artık Aslı'yı mutlu görmek istiyorum..
Not: Karmakarışık yazdığımın farkındayım ama şuanda kafamda karmakarışık ve bununda tek suçlusu Dost Yiğit.. Dün akşam yüreğimizi yaktın sevgili senaristimiz haberin olsun..
hürriyetim 30-11-07, 08:05 Günaydın forumdaşlarım canlarım
Dilek ve Semra duygularıma nasıl tercüman olmuşsunuz içimdekileri ne güzel aktarmışsınız.Boşuna değil bizim bu dostluğumuz aynı şeyleri hissederek izleyişimiz,gözlerimizin dolması.Tek yürek olduk artık.
Dün izlediğim en güzel bölümlerden birisiydi evet.Bütün karakterlerimizin iç dünyalarını,korkularını,hüzünlerini onlarla yaşayarak izledim.Sanki ben ağladım Cananla,sanki bendim bebeği ölen,sanki bendim Ayşe teyzem kısaca hepsiydim.
Dost Yiğidin söylediği bişey var hayat gibi olmaya çalışıyoruz işte dün akşam ben bunu gördüm.Çok çok teşekkürler.
Edit:Bölüm yorumumu az sonra yapayım.Malum işler beklemez
hürriyetim 30-11-07, 09:52 Allah hepimize Deniz gibi evlat Efe gibi dost versin
Ancak Denizin de hataları var.Dün akşam ki tek hatası Aslıya Keremle ilgili yaptığı konuşmaydı.
Aslı Denizin ona güvenmemesine bozulsada ona duyduğu aşk için yine de işini bırakmayı göze aldı.Deniz her ne kadar şüphe duyarak kıskançlık yapsa da Aslının alttan alması aralarındaki tartışmanın uzamasını da engellemiş oldu.
Kerem hocamın Denize söylediklerinden sonra Aslının yine Keremle çalışacağını hatta Denizin hatasını görerek Aslıya bu konuda yardım bile edeceğini düşünmekteyim.
Gelelim günah keçimiz Canana.Hastahanede kapının önünde ezik ezik bekleyişi ve Muratın ona söylediklerinden sonra çıldıracaktım neredeyse.Bu nasıl bir anlayıştır.Leman Canana kızar,Murat Canana kızar,Hafize Canana kızar,Osman dedem ayrı kızar.
Leman ağzını açıpta Murata tek kelime laf etmedi tek şuçlu Cananmış gibi ne kadar kini varsa hepsini ona kustu.Ya Murat o ne yaptı arkasına bile bakmadan Urlaya gitti.Lemanın olayı için bile onu suçladı.
Bu bebek Muratla Cananın değil mi ben başka dizimi izliyorum yoksa.Murata bişey olduğu yok bütün günah,bütün fatura Canana kesiliyor.Pes doğrusu...
Sanırım Cananı tek düşünen Deniz ve Bilal.Hastahanede Denizin babasına o halde bile söyledikleri yettide arttı bile.
Cananın konağın önünde dedikleri.Şimdi oda benim bebeğimi alacak işte ben orda çok kötü oldum.Lemanın bebeği ölmüş ortalık karışmış ve Cananın aklındaki tek şey bebeğiydi.O an fark ettim ki ben olsam aynen Canan gibi tepki verir bebeğimi düşünür,korkuya kapılır,panikler,ağlardım.O ağladıkça ben ağladım ( beni tanıyanlar iyi bilir ağlamadım ağlamadım bu sahnede ağlayacakmışım demek ki )
Dedim ya Cananı düşünen Denizle Bilal diye Hafize de var ama ona kızgınlığımdan yazmak istemedim.Cananın başında yine ne haltlar karıştırdın,yine rezil olduk elaleme dedi ya bu lafın üzerine nasıl kızmayım ben ona nasıl çemkirmeyim hıı...
Ancak Ayşe teyzemle Hafizenin iç dökmelerine diyecek söz bulamam.Ben söylemesem bile Osman dedem onlara yeterince söylenecek sustalı köpek gibi durur mu dedem:img-hyste:img-hyste
Dün akşam Gönülle Şükran teyzemi izlerken gülsemmi ah mı çeksem bilmedim.Yaw bu kaynanalar hep mi böyle allah aşkına siz bilirsiniz ama....diye başlayan cümleler kurmak genlerinde mi vardır nedir yani karışmadan, söylenmeden duramıyorlar.Bir gün bizde kaynana olacaz kulağımıza küpe olsun di mi:img-wink:
Gönülün babasıyla Sevgi teyzem için yapılacak tek yorumum aşağıda lütfen bakınız:img-hyste:img-hyste
Soldan sağa 5 :Bir kişiye duyulan hasret
Soldan sağa 8 :Senin gibi mız mız lanet hatta baş harfleriniz bile aynı
http://img527.imageshack.us/img527/763/deneeme2copywf7.jpg
Dün akşam bir kez daha gördüm ki Mine hiç değişmeyecek.Hep kendini düşünerek,başkalarını ateşe atarak,çıkarları doğrultusunda yaşamaya devam edecek.
Neyse fazla uzattım galiba.Son kez hoşuma giden haftanın incilerini yazayım bitireyim.
Sabah sabah Seda Sayan gibi çöktü üzerimize
Trablusgarp radyosu gibi konuşuyor.
Efe Kaygısız kaygısız haaaa
Gelin kalktı köy yıkıldı
İnsan evladı imitasyonu olurum
Yeni evli çiftin kombine hayatı
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
günaydın herkese
öncelikle dünki bölüm çok çok güzel ve bugüne kadar olanlardan farklı bir bölümdü dünki bölüm tam anlamıyla insanın duygularının baştan aşağı sınanmasıydı biryanda dostluk bir yanda aşk bir yanda evlat sevgisi güven... vs izlerken çok acayip oldum duygularım yerle bir oldu ne düşünsem kime üzülsem bilemedim sadece ıslak gözlerle izlemekle yetindim
Efenin insana en kötù anlarda gùven veren dayanısmasına denizin yasına göre bùyùk olgunlukla en kötù anında canana sahip cıkmasına durumu kabullenip yardımcı olmaya calısmasına bir kez daha hayran kaldım
mine yine kötù oldu aslında mineyi cözdùm iyi olmaya calısıyor ama zamanında yaptıklarından dolayi en yakınındakilerin bile ona karsi duydugu gùvensizlik ve bu yùzden yaptıgı iyiliklere rağmen karşlığını bulamaması insanların onun ùstùne gelmesi onu kötù olmaya itiyor aslında kötùlùk gercekten yapıldıgında vicdan azabı hissettirmediginde kötùlùktùr minede bu yok onunki canımı yakanın canını yakarım durumu bir nevi koruma mekanizmasi
aslının caresiz gibi ne varsa söyleyin diye yalvarisinda cok kötù hissettim kendimi herkesin bildigi gercekten habersiz yasamak ve bunu hissetmek belkide bu ağırlığın altında ezilmektense gercekle yùzlesmektir en iyisi kimbilir lemanın hernekadar bu bebegi muratla tekrar biraraya gelmek icin kullandıgını düşünsemde üzüldüm dunyanin en kotu insanin bile böyle bisey yasamasını istemem sonucta evlat ölen bir bebek
canan korkusunu cok gùzel anlatti insanın icine isledi hem kendi için hem ölen bebek için ağlaması ben orda koptum artık oyuncuya tebrikler
deniz bundan sonra 3 belkide 4 kisinin arasında kalacak anne baba kardesi ve asli ve bu durum denizin kendi icinde gelgitlere sebep olacak
minenin yaptıgına gelirsek akıllı kız mine kimsenin onunla bağlantı kuramayacağını düşünür ama onun bu yaptığını ilk aslı cözer sonra bi sekilde ögrenilir herkes kızacak olsada aslı kızmayacaktır kendi cıkarları icin bile olsa mine aslıyı gercege itti ve o bunu yapmasaydı aslı bu yalanla uzun sùre yasayabilirdi en cok tahammul edemediği seyle bu yùzden kendi çıkarı icin intikam amaclı olsa bile aslı mineyle dost olacaktır
aslıyı bundan sonra zor günler bekliyor eminim aslının bundan sonra içindeki fırtanalara tanık olacağız bugüne kadar dostlukları hiç bu kadar ciddi sınanmamıştı aslı ailesiylede bu kadar ciddi bir olay yaşamamıştı yiğeniyle ablasıyla ilgili düşüncelerini merak ediyorum babasından sonra anne ve ablasının güvenini sarsması aslıya dünyada tek başına kalmış gibi hissettircek olsada yine dostlarından desteği görecektir belki çok şaşırıcaz enbüyük desteği mineden görecektir bakalım bekleyip göreceğiz
hello kitty 30-11-07, 11:14 Herkese merhaba;
Hala dün akşamın çekim alanı içerisindeyim.Aslı'nın ekrandaki şaşkın,utangaç ve çaresiz dona kalmış suratı hala gözlerimin önünde.Şimdi nereden başlasam bilemiyorum...
Canan & Murat ikilisinden başlayayım.
Son birkaç bölümdür Canan'a acayip üzülüyorum. Ailesine karşı güvenini yitirmiş bir genç kızın dün akşam birde karnında ki bebeğin babası tarafından hırpalanması hiç ama hiç iyi olmadı. Murat'ın bu kadar duyarsız davranması Canan'ı gözümde daha da kanatsız melek rolüne bürünmesine sebep oldu.:img-angel Yılların ilişkisini yaşayan,ilişki konusunda tecrübeli olan hatta ve hatta baba kıvamında olan kişi Murat değil de sanki oğlu Deniz. Deniz "oğlum gel yanıma" deyip Murat'ı yanına çağırsa gözüme de kulağımada batmazdı bu görüntü. Başında "kavak yelleri" esen Deniz değil Murat. Deniz artık kasırgaların adamı :img-clapp
Aslı & Deniz ikilisine gelince;
"Aşk her türlü engeli aşar" demek çok isterdim ama dün akşam Leman'ın ağzından çıkan -kaba- sözler,ortaya saçılan gerçekler bırakın Canan'la Aslı'nın arasını bozmasını artık Deniz ile Aslı içinde unutulmaz kötü bir anı olacaktır.Aslı'nın karşısında duran vahşi leopara herşeye rağmen saygısını yitirmemesi güzeldi. Deniz'in bu durumu nasıl toparlayacağı,aşkına nasıl sahip çıkacağı merak konusu. Fakat ortadaki acı gerçek ileride Deniz ve Aslı için kötü sonuçlar doğuracaktır ki doğurmaya başladı bile. Aslı Deniz'e Deniz de Aslı'ya ne kadar deli gibi aşık olsa da Aslı tarafından bu ilişkinin sürdürülemeyeceğine kesin gözüyle bakıyorum.
Sonuç olarak,
-Aslı uzun bir süre Deniz'le görüşmeme kararı alır,
-Leman Canan'ın bebeğine göz diker,
-Aslı Deniz'inden + vizesinden de olur,
-Murat Leman'ın kulu kölesi olur.
-Bu durum neticesinde Mine Deniz'ine kavuşur mu??Bence havasını alır :)
......
Hepinize sıcak bir gün geçirmenizi diliyorum.
Ben çok üşüyorum da:bırr
Esen kalın...:img-pipe1
Arkadaşlar,
ben sonunu kaçırdım. En son Aslı çiçek alıyordu. sonra ne oldu? Lütfen biriniz yazsın. Teşekkürler
sonrasında aslı denizlere gitti leman'a geçmiş olsun demek için ama leman yapacağını yaptı demediğini bırakmadı defolsun gitsin gibi sözler söyledi, aslı çok üzüldü tabi bunun nedenini öğrenmek istedi yani ben naptımda siz bana böyle davranıyorsunuz diye sordu leman'da aşifte ablana sor dedi ve aslı'nın üzgün yüzüyle bölüm sona erdi :(
bu arada reytingler gelmiş reytingleri ekleme yerimiz kilitli şu an o yüzden buraya ekliyorum;
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
29 KASIM 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,30 28,00
2 ANNEM [NET] KAND 9,70 26,70
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,40 20,20
TOTAL
29 KASIM 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 14,20 35,30
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,60 17,30
3 ANNEM [NET] KAND 7,30 20,50
sıralama iyide oranlar düşmüş sanki,bunun nedeni ntv'de yayınlanan Gs maçı bence ntv her ne kadar reytinglerde yer almasada izleyicilerin bir gurubu oraya kaymıştır haftaya daha iyi olacaktır :img-wink:
teşekkürler. yani haftaya herşey günyüzüne çıkacak. Bu dizinin orijinalinde joey (aslı) okuldaki hocasıyla çıkmaya başlıyordu. Burda da aynı seneryo devam ederse Kerem Hoca ile yakınlaşacak, Deniz de Mine ile çıkacak sanırım.
tugba_görkem 30-11-07, 13:58 yaa offf ben bu lemanıı dovcemmm ortalıgıı karıştırdııı....yazıkk kuzuyuuu çok kotu yaptııı amaaa....
efedee catlakk gıttııı mıneye uyduu sahte bılezıklerı aldııııı yandı vallaaa..babasıda verdiii....
denizmmm arada kaldııı...
aslışş işindende olduuu...
şimdi nolcak yaa kız anladıı herseyii .oofffffffffff beeeee...bendee kendimii çok kotuu hıssettımm yawwww.....
artıkk haftaya kdrr beklıcezz masaleff:icon_sorr
Sabah sabah Seda Sayan gibi çöktü üzerimize
Trablusgarp radyosu gibi konuşuyor.
Efe Kaygısız kaygısız haaaa
Gelin kalktı köy yıkıldı
İnsan evladı imitasyonu olurum
Yeni evli çiftin kombine hayatı
:D:D çok güzel bunlr yzn arkadşa tşkler
hakkaten dünkü bölüm tam sezon finali gibiydi
DEniz kardeşimi kaybettik dediya offf:sad53: bittim orda bn ne de olsa cocuk
Leman uslanmaz bu Leman uslanmaz herşeyi yapan Murat Leman hala hayatımdaki degerli erkek felan dio tamam gururu çignedn bebegini kaybettn canın yandı başkasının bu yüzden canını yanmasına nasıl göz yumuyo
deniz aslıya vizeden önce herşeyi sölicekti ama Aslı geldi uff Mİineeeee
:img-cool2:img-cool2
aslında pekte yorum yapasım gelmedi içim daraldı:sad53::img-cool2:img-wink:
aslina bakarsaniz ben biraz mine gibi düsünüyorum....herkez minenin üstüne gidiyor kötü kiz falan diye....ama isin bu duruma gelmesindeki etken mine degilki.....her yalan bir gün ortaya cikicaktir....ve bu elbet olucakti, su anda mine destekledi diye asli gitmis denizlerin evine gibi görünsede.....bence aslinin ici zaten rahat etmezdi gitmeseydi....yani bence mine git demis olsun veya gitme dememis olsun....karar yine aslinin kendisindeydi....ve bence mine gitme deseydide gidecekti....belki sinavdan önce degil ama sonrasinda muhakkak gidicekti....ve yine ayni durumlar olucakti
aslinda deniz o anda git de diyemedi kiza, ama böyle patlak vericegi bir gercekti lemanla asli karsi karsiya geldiklerinde....cünkü leman aslinin bilmedigini bilmiyordu, bu durumda deniz asliyi yolundan cevirip asli önce benim senle birsey konusmam gerek diyebilirdi ve olayi acikliyabilirdi....
ama su da var.....bence o anda kimden duydugu neyi degistirir....elbet birgün aslida lemanla yüzlesicek ve leman yine bunlari söylicekti kizin yüzüne....aslina bakarsaniz ben bu olayi söylemesi gerekenin canan oldugunu düsünüyordum hep.....kismet lemanaymis :|
bu gün okulda her sınıfda kavak yelleri konuşuluyordu:S.herkezde inanılmaz etki bırakmış:S herkes şok olmuş lemanın o tepkisine:S .Ben dizinin senaristi söyledi dedim ama Kimse inanmadı :D o ayrı mesele.
bu bölüm denizden oluşuyordu ve gerçekten işi çok zordu...bir yanda sevdigi bir yanda sevgilisnin ablası diger yanda babası annesi OO :S resmen dallasa döndüü ee birde efe denilen mahlukat var...
Neyseki her zamanki gibi süper kahramnım Efe vardı.Herzaman ki gibi ortalığı yatıştıran,birşeylerden feda eden o yani Ben hiç Denizin efe için bişiler yaptıgını görmedim...sürekli efe yardım ediyor herkese...
birde deniz aslı deniz aslı ben boğuldum artık :D piskolojım bozuldu:D .birazda Efe ORtaya çıksa...Çok iyi olacak.
Ama Efe süperkahraman oldğu için herkesin zor anında yardımına koştugu İcin ve dolayısı ile süper kahramanlar en zor anlarda geldiği için efe arka planda KAldı sanırım...
(bu benim düşüncem)
bu arada ablalacıklarım herkesin yorumları harıka..
herkese ii yorumlar
serseri_mayın90 30-11-07, 15:26 iyi günler herkesebye
reytingler süper olmasada gayet iyi:img-wink:
dünkü ne bölümdü ama.. akşam sinir krizleri geçiriyordum:) nese rahatladm şimdi..
lemana aslıya öyle bağırdı diye çok kızdım yazık nasılda üzüldü. ama lemandan da beklenirdi. hem bebeğini kaybetmiş aslının ablasına ve ailesine sinirli.. bağırmasa şaşardım.. suçu üstüne atmak istemem ama olayda en suçlu mine bence. git demeseydi aslı gitmemeyi düşünüyordu..
nese konulara girmiyim yine:)
fragmanı ve özeti sabırsızlıkla bekliyorum:D
captainsparrow 30-11-07, 15:38 çok sinir bozucu bir bölümdü.hemen yapayım yorumlarımı.
minenin insanlığını kaybetmeye başladığını düşünüyorum.bu bölümki davranışları minenin düzeldiğini yada düzeleceğini düşünen arkadaşlara iyi bir cevap olmuştur.hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum yoksa kabalaşacağım.tek söyleyebileceğim şey bu hayatta hiçbir şey kimsenin yanına kar kalmaz.deniz aslıyı eve göndereni öğrenince mineye yapacaklarını tahmin edemiyorum.sadece ona acıyorum.mine küçük bir zavallı.insanlar onu uyarmaya çalıştılar.efe,cem,ayşe denizin ölesiye aşık olduğunu mineye asla bakmayacağını anlatmaya çalıştılar.sonunda kaybeden aslı&deniz aşkı değil mine olacak.hem de acı acı...
deniz bölümün başında kızdırdı beni.aslının işten ayrılmasını istemesine çok kızdım.o ne öyle tutucu kocalar gibi kır dizini evinde otur erkeklerle fazla samimi olma muamelesi yaptı resmen.aslı da ben bilmem beyim bilir dedi ve kırdı dizini oturdu.o sahnede de tam bir karı-koca imajı vardı.işi bırak,benim param senin paran gibi diyaloglar saf bir üniversite aşkı için ağır kaçmıştı sanki biraz...
deniz bölümün devamında mükemmel davranışlar gösterdi.babasını canana kızarken durdurması çok güzeldi.bölümün devamında hayran kaldım ona.
efe hakkında söylenecek fazla söz yok.o da minenin gerçek yüzünü en kısa zamanda görecek ve kendine gelecek inş.minenin aklına uydu sahte bilezikleri aldı.gönül düğünün ertesi günü bozduracak onları.o zaman rezil olan efe olacak.minenin aklına uydu ama düşünmedi.minenin başkasına akıl verecek kadar aklı başında olsa denizin asla kendisini sevmeyeceğini anlar.efe gibi zeki biri nasıl mine gibi birine uydu anlamadım.başını yakmadığı bir efe kalmıştı koleksiyonu tamamlanmış olacak.insanların hayatını karartmaktan başka eğlencesi mi var?
aslı ise tam bir melekti.nasıl bu kadar iyi olabiliyor anlamıyorum.minenin oyununa geldi yine.bundan sonra neler olacak düşünmek bile istemiyorum.en çok korktuğum şey oldu.deniz tam aslıya söylemeye karar vermişken biri ondan hızlı davrandı.hem de leman gibi ağzı bozuk biri!olan yine aslı&deniz aşkına oldu...
dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dizinin bitişinde hele bi gel değil bir anda çaldı.daha önce hele bi gelin fazla neşeli kaçtığını belirtmiştik.bu müzik çok daha uygun acıklı sonlarımıza.finalin daha etkileyici olmasını sağlıyor.ben bölüm bittiğinde ağlıyordum az daha.
kısaca bu bölümde mineden ve lemandan iğrendim,efe aslı ve denize hayran kaldım.canan konusunda tamamen nötrüm.ama bebeğinin elinden alınabileceği düşüncesi tüylerimi diken diken etti.murat da bazen tek suçlu olduğunu unutuyor.cemse yazık garibim.mineyi gerçekten seviyor.ama mine bu sevgiye layık değil...
Bu hafta pek yazılcak bişey bulamıyorum açıkçası :icon_whis
Lemanla geçti zaten bütün bölüm :hıh
Murat beyin Canana sölediği sözler çok saçmaydı,
Kendini bilmez :hıh
Karısına olan sevgi daha ağır bastı herhalde :icon_whis
Cemle Mine sonunda ayrıldı,
Cemden artık kurtulcaz dedim ama sanırım arad bir onu görücez :hıh
_duygucuk_ 30-11-07, 15:57 mrb..
bölüm süperdi sınavım dolasıyla azıcık baktım sonunda leman ın açıklaması hiç. iyi olmadı:(..
reyingtler güzel..:)
aslı*deniz ayrılmasın...:)
aslında mine deniz konusunda biraz rahat bırakılsa oda vazgeçecektir ondan sonuçta deniz mineyleyken aslıya olan aşkının farkına vardı ve bunu tetikleyen aslının fiziksel değişimi oldu yani bir konuda mine haklı aslı ve deniz aşkını kabullenmemekte ve belkide inanmamakta bıraksalar mine aşkını tek başına rahatça yaşasa belkide oda bir süre sonra bunun aşk değilde yasakların cazip gelmesinden kaynaklı bir istek olduğunun farkına varır
leman varsa ben yokum bundan sonra ya tüm bölümde konu oydu ne geçimsiz bi insan ya aslının ne suçu var asıl suç kocasında ama ona bişe dediği yok :(manyak ya yapmıcam yorum falan bu arada efe gene süperdi gelin kalktı köy yıkıldı süperdi :D
Bu bölüm süperdi:img-wink:
Aslı bebeği öğrendi herkesin ondan sakladığını da anlayacak ve deniz i söylemediği için affetmeyecek:icon_sorr
Ben mine yi çözemiyorum tamam yalan dolan söylemiyor ama karakter olarak daha değişmesi lazım herşeyi menfaati için yapıyor ama bence belki şimdi değil ama er yada geç düzelecek ama artık denizden vazgeçsin zaten bu ayrılıktan sonra deniz in kendisine dönmediğini görünce umarım vazgeçer bu bölüm hem ananesi,hem efe hemde cem aslı-deniz aşkını bozmaması için ve birbirlerini seven iki insanın araya girmemesi için uyardılar ama fayda eder mi bilemem ki aslı yı leman a göndermekle ne kadar fayda ettiğini de görüyoruz:img-wink:
bölüm lemanın başından geçenler üzerine kuruluydu.ama etkileyiciydi.deniz'in zor gününde herkesin ona destek oluşu babasına kafa tutuşu..Leman ve canan'ın yaşadıkları.hafize ve ayşe arasında geçen diyalog.mine'nin aslı'yı kandırması.aslı'nın herzamanki iyiliğiyle mineye inanması..
ama bunların yanında güzel ve kmk şeylerde vardı.örneğin efe:img-icecrsuylada çok tatlıydılar:img-in_lo
herkese selam!
dün akşam ki bölümü izlediğimde sanki bi rahatlık geldi bana!aslı gerçeği öğrendi diye.çünkü kaç haftadır bekliyorduk.ama bu şekilde öğrenmesi çok kötü oldu!keşke deniz'den duysaydı.
aslı'nın vereceği tepkileri merak ediyorum.yazık kıza ya!herşey onu buluyor.her yükün altından o kalkıyor,küçük yaşına rağmen!o pislik leman'ın sesi hala kulaklarımda!ne istiyosunuz bu kızdan ya!canım benim!nasılda maviş gözleri mahsunlaştı.inşallah deniz gibi davranır,kabullenir. ama hiç sanmıyorum!
şimdi biz 2.sezonu bitirdik.ee 13.bölüm yani 1.sezon sonu 1 ay sonraya atlamıştı.acaba şimdide öylemi olacak ki?
bu arada ''diloş 2'' ya avatarındaki resmi yeni gördüm.nerden buldun yaw?çok güzelmiş.fotomontaj falan değil dimi?
yok cnm diiil plnmzle ibrahhmmzn hey girl dergisinden ;)
teşekkür ederim canım,hakkaten süper çıkmışlar!
27.bölüme daha 1 hafta var ama bu hafta artık hiç duramam heralde yerimde!aslında aslı tam anladığını göstermedi.heralde bikaç soru daha soracaktır deniz' e ,leman'a.kadının dikişleri patlayacak hala aslı'ya bağırmaya uğraşıyor.eğer ki önceden aslı'ya öyle davranmasaydı ,bu durumları bilmiyoken anlardım ama kıza baştan takıktı uyuz!ama yinede o durumda en günahsız olan aslı!ne olduğunu şaşırdı kız!
ÖNCELİKLE YORUMUMU YAPMADAN ÖNCE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM... SÖZÜMÜZDE DURDUK 5 ARKADAŞ VE DİZİYİ KANALDAN DEĞİL PC DEN İZLEDİK.. :good:
dizi ile ilgili yorumuma gelince ilk önce herkese saygı bunlar benim düşüncem :img-wink:
hep aslı deniz vıktım yaa.. ya aslı deniz olmasına bi sözüm yok fakar dizinin başında neden bize denizin mineye olan aşkını bu kadar güzel yansıttılar yaaa :icon_sorr
denizin kalbinde narin bir mine ne hoş bi söz... :img-in_lo
birde diziyi dramatikleştirdiler hiç hoş değil urlada geçen günler denizin mineye aşkı aslının kıskanması efenin sulu esprileri gönüle olan aşkının komikliği falan... hiç tadı kalmadı o lise yıllarının :icon_sorr
semram aynen bende canım yaaa dayanamadım diziyi izlemeye tv yi kapadım yattım tabi uyu uyuyabilirsen.. dediğin gibi dizinin tadı hep kaçtı... ne güzel deniz mineye aşıktı :img-blush
ben neden deniz-mineci oldum biliyomusunuz
diziyi ilk gördüğümde islicem dedim ama okul nedeniyle 1.bölümünü kaçırmıştım daha sora 2.bölümünü isledim... görüyorum ki deniz mineye aşık aslı da denize... ama minenin kandırdığını bilmiyorum.. o kadar güzel yansıttılar ki aşkı gözümde bunlar birbirlerine çok aşık dedim... aslı da inş. üzülmez o da şeker bi kız dedim ama dizi başlamadan beri mineyi aslıdan daha beendim ve asla yanıldıımı düşünmedim :)
işte bana yansıyan aşk buydu ve ben deniz mineciyim... :happy0064
SEMRA ARANIZA GELİYORUM DİZİ DÜZELENE KADAR BENDE PCDEN İZLİCEM... YAŞASINNN :happy0064:happy0064 :img-pilot
herkes diziyi izleyip izlememekte özgürdür tabi.kimse kimsenin boğazını sıkmıyor izleyin diye!
aslı-deniz'i görmekten bıktık diyenler kadar,sırf onları 1 dakika bile fazla görebilmek için hatta ne kadar gösterselerde az bulan kişiler de var!mesela biri ben!acaba merak ediyorum mine-deniz olsaydı hep mine-deniz gösteriliyo denirmiydi?
bu bir dizi herkesin isteğine göre diziler çevrilecek olsa oohooo!dizinin konusu arapsaçına döner!mine-deniz aşkı 1-2 bölümlük birşeydi.açıkçası çok fazlada etkisi olmadı insanlar üzerinde!ama aslı'nın saf ,temiz aşkı insanlara iyi yansıdı ve çoğunluk bu aşka takıldı.bu benim fikrim herkesin fikrine saygım var ama bence aslı-deniz aşkı özel bir aşk!hangimiz çocukluktan beri sevdiğimiz birisiyle beraber olabiliyoruz ki?yani sıradan bir aşk değil!bence mine ile olsaydı çok sıradan olurdu.günümüzde böyle aşklar daha çok var!hatta dizilerin konusu çoğunlukta böyle!ama aslı-deniz aşkı gibi küçüklükten beri birbirilerini sevenlerin aşk hikayelerine ben pek rastlamamıştım.bu aşk beni çok büyüledi!
herkes diziyi izleyip izlememekte özgürdür tabi.kimse kimsenin boğazını sıkmıyor izleyin diye!
aslı-deniz'i görmekten bıktık diyenler kadar,sırf onları 1 dakika bile fazla görebilmek için hatta ne kadar gösterselerde az bulan kişiler de var!mesela biri ben!acaba merak ediyorum mine-deniz olsaydı hep mine-deniz gösteriliyo denirmiydi?
bu bir dizi herkesin isteğine göre diziler çevrilecek olsa oohooo!dizinin konusu arapsaçına döner!mine-deniz aşkı 1-2 bölümlük birşeydi.açıkçası çok fazlada etkisi olmadı insanlar üzerinde!ama aslı'nın saf ,temiz aşkı insanlara iyi yansıdı ve çoğunluk bu aşka takıldı.bu benim fikrim herkesin fikrine saygım var ama bence aslı-deniz aşkı özel bir aşk!hangimiz çocukluktan beri sevdiğimiz birisiyle beraber olabiliyoruz ki?yani sıradan bir aşk değil!bence mine ile olsaydı çok sıradan olurdu.günümüzde böyle aşklar daha çok var!hatta dizilerin konusu çoğunlukta böyle!ama aslı-deniz aşkı gibi küçüklükten beri birbirilerini sevenlerin aşk hikayelerine ben pek rastlamamıştım.bu aşk beni çok büyüledi!
cnm haklısın aslının denize karşı beslediği duygular çok ama çok güzeldi.. aslı gerçekten denizi hatta daha iyileri haketti... ama ben ne yazıkki aşk haketmek değildir ve bence dost dost aşk aşk kalmalıydı diyorum... tabi görüşüne hep saygı
kusura bakmayinda ben denizin asliyi cocukluktan beri sevdigine inanmiyorum, seviyor olsaydi asli gibi bastan seviyor olurdu ve fark etmis olurdu.....asli süslenip püslenip peri gibi kiyafet giyinince degil....anlatmaya calistigim gayet ortada yani....
deniz o anda büyülendi.....yani daha önceden büyülü degildi asliya....o yüzden kimse bana deniz bastan beri asliya asikti ufakligindan beri demesin....inandirici degil ;)
iyide biz söylemiyoruz ki bunu!deniz söylüyor!bizde oradan duyduğumuz için dile getiriyoruz bunu!babasına kendi söyledi.aslı'yı öpmeden önce söyledi!o zaman deniz yalan mı söylüyor?
kusura bakmayinda ben denizin asliyi cocukluktan beri sevdigine inanmiyorum, seviyor olsaydi asli gibi bastan seviyor olurdu ve fark etmis olurdu.....asli süslenip püslenip peri gibi kiyafet giyinince degil....anlatmaya calistigim gayet ortada yani....
deniz o anda büyülendi.....yani daha önceden büyülü degildi asliya....o yüzden kimse bana deniz bastan beri asliya asikti ufakligindan beri demesin....inandirici degil ;)
aynen ya bence hişte öyle değil.. bu deniz de kime aşık olup olmadıını sapıttı yane :D:D
aslıya aşık olsa öyle mi davranırdı işte dediğin gibi süslenip püslenince etkilendi :good:
denizde zaten inandirici degil ki, ama denizin lafiyla inanmaniz tuaf, cünkü deniz o zaman mineyede asikti (hani bölümün baslarinda ben asik oldum diyordu ya o manada) halbuki oda bir ask degilmis onun icin bir hevesmis
o zaman şu sonuç mu çıkıyor?deniz dürüst değil.yani dizinin başından beri herkesin karakterine hayran bırakan deniz yalancı!öylemi?
deniz mine'ye aşığım dedi.ama bu onun için bir yanılgıydı.günlük hayatımızda bazen yanılgılara düşmüyormuyuz?oda bir insan oda yanıldı.yani bunları daha önce çok konuştuk,çok söyledik.
bizde, mesela birini görürüz çok yakışıklı çocukmuş ,aşık oldum falan deyip.çocuğu tanıdıktan sonra,ııııy ne salak bişeymiş.dediğimiz olmuştur.şimdi bu ona aşık olduğumuz anlamına mı gelir yoksa bir anlık bir etkilenmeden dolayı yaşadığımız bir yanılgımı?
deniz'de buna benzer bişey yaşadı.mine'yi görünce çok etkilendi,aşık olduğunu zannetti.ama karakterini görünce yanıldığını anladı.bu kadar basit!
valla herkezin hayati farkli ben yakisikli bir erkek gördüm diye o kisiye asik oldum demem ;) duygular tartilir ona göre ben asigim denilir (en azindan normalinde böyle yapilmalidir, ama günümüzde tabiki ask biraz degerini yitirdi) o zamanlar tartmayipta ben asigim dediyse bu cocuk yani denizimiz, simdik asliya asik olabilir ama ben cocuklugundan beri asiktim konusunda takildim, cocuklugundan beri asik oldugun birine bastan beri asiksindir bilirsin yani, sonradan jeton düsmez bundan bahsediyorum :)
onuda şu şekilde açıklıyayım.
öncelikle alp'in hatırlarsan aslı'ya söylediği bir söz vardı!
deniz alp'in aslı'yı öpecekken gördüğünde tartışmışlardı.sonra aslı-alp konuşuyorlarken aslı alp'e bir erkek neden böyle davranır demişti!alp'te işte senin bu sorunun cevabını şöyle vermişti!
''ya seni çok seviyordur,birisi onun elinden almıştır.ya da seni çok sevdiğini birisi gelip seni onun elinden alınca anlamıştır''yani ikinci şık!
aslı küçüklükten beri hep deniz'in yanındaydı.onu ne başka bir erkekle gördü.ne de aslı 'yı kendi yanından başka bir yerde.aslı hep onundu.yokluğunu hissetmemişti hiç.ne zaman ki erkekler onu farketmeye başlayıp deniz'den uzaklaşana kadar!sevdiklerimizin kıynetini hep kaybedince anlamazmıyız?halbuki ne kadar çok seviyormuşuzdur onları!
baloda gördüğünden dolayı diyosun.peki o zaman neden alp'i bu kadar çok kıskandı?efe niye kıskanmadı aslı'yı da deniz kıskandı.neden hep gece yatağa uzandığında hep aslı geliyodu aklına!bunun açıklması ne olabilir?
bence cevap yukarıda yazdıklarım.
ya hala nie eski konular tartışlıyorki anlamadım:icon_whis
deniz ilk başta mineye aşıktı ama minenin yalanlarından sonra aslının hep ona aşık olfugunu anladı ve içinde birden bire aslı aşkı doğdu ve şimdide gerçekten aşık:img-yes:
yani benim görüşüm bu başkalarına göre mineye hiç aşık olmamış olabilir veya hep aslıyı sevdiği:icon_whis
ama bence sürekli aynı şeyler konuşuluyor:img-yes:
diziyi ayrım yapmadan yorumasak daha güzelolur bence:happy0064
Kavak Yelleri cok severk izledigim bir dizi..özellikle senaryosu cok degisik ve güzel..su an ekranda olan diger dizilere hic benzemiyor..repliklerin cok güzel yazilmasi beni diziye baglayan baska bir neden oldu..senarist Yigit Güralp'in ellerine saglik..
buraya ilk defa yorum yapacagim..
bu bölüm beni en cok etkileyen bölüm oldu diyebilirim..hüzünlü sahnelerin coktu ve artik neredeyse bütün dügümler cözüldü..
Murat'in Canan'in bu kadar üzerine gitmesi cok yanlisti..Deniz'in verdigi tepki babasina karsi cok sert olsa da bence o durumda gerekli birseydi..Murat kendini kabetmis bir sekilde ne yaptigini bilmiyordu cünkü.
Leman'i her ne kadar sevmesemde bebegini kaybettigini ögrendigi sahnede onun icin cok üzüldüm :icon_sorr ve aklima ilk olarak Canan geldi..onun bebegini elinden alacagi kesinlesti o an..
Canan'in eve gelip kapinin önünde aglamasi, Hafize'nin Ayse Hanim'la diyalogu cok güzeldi..
Deniz'in Asli'ya isi birakmasini söylemesi iyi olmadi..Kerem bey'in konusmasindan sonra belki kararini degistirir Asli'yi arar dedim ama yapmadi..belki de Annesi'nin kaza olayi yüzünden arayamadi..
Mine'yi basindan beri menfatine düskün biri olarak görüyoduk..bir ara her ne kadar düzeliyor gibi görünse de bu bölüm böyle olmadigini anladik. Mine'nin yüzünden hem Deniz kardesinden oldu, hem de sanirsam Asli'yi kaybedecek
:icon_sorr Deniz'i sevgili olarak kaybettigini bir türlü kabullenemedi..sürekli bir yandan Deniz'i Asli'ya karsi diger yandan da Asli'yi Deniz'e karsi kiskirtiyordu..Eminim ki eger Mine kahvalti sofrasinda Asli'ya Leman'i ziyaret etmesini söylemeseydi, Asli belki sinavdan sonra, ya da Deniz'le tekrar görüstükten sonra onu ziyaret etmeye kalkisacakti..
Leman'in Asli'ya tepkisi cok serti..bunda en büyük etken Leman'in "tek istedigim o iki kizin sahip oldugum iki erkekten hayatim boyunca uzak durmasi" (tam hatirlamiyorum repligi kusura bakmayin) cümlesinin üzerine Asli'nin gelmesiydi bence..
Bence gelecek bölüm Asli bu sirri ögrendikten sonra sinavina gitmek yerine ablasina gidecek ve hesap soracak..Hafize'nin en basindan beri korktugu sey basina gelecek..
Asli'yla Deniz'in iliskisinin cikmaza girecegi kesin :icon_sorr umarim bir süre sonra herkesin onu korumak icin ona dogrulari söylemedigine inanir ve Deniz'le olan iliskisine devam eder..
Ortalığı biraz yumuşatalım arkadaşlar,bu bölümün hüzünlü sahnelerinin yanı sıra komik ve gerçek anlamda denizin kıskançlığını sezdiğim anlarda vardı.....Deniz düşüncesizlik etti kabul ama kerem ile diyalogları çok komikti....
Kerem;Merhaba deniz sanırım aslıyı bıraktın..
Deniz;Yoo bırakmadım.:img-hyste:img-hyste
Kerem hoca ne kadar olgun bir insan,denizde öyle fakat büyüme sancısı içinde..Yani İbrahim çok güzel yansıtıyor deniz karakterini,ben düşüncesizliğini çocukluğuna versemde babasıyla yaptığı konuşma demin söylediklerimin aksini doğrulayıp beni ikilemde bıraktı.Kıskandı ya çocuklaştı:happy0064
Aslı ise aksine 18 yaşında bir insanın,bir genç kızın kaldıramayacağı şeyler yaşıyor..Çok güçlü gözüksede aslında çok duygusal bir karakter ve eminim bu son olay patlak verecektir...
Yine diyorum önceden de dedim,''İnsanlar değişmez..''Bu sözü efe demişti ne güzelde demiş......Mine değişmeyecektir ama üstüne basa basa diyorum ki mine aslında özünde iyi bir kız ama başkalarının sahip olup kendisinin yakalıyamadığı,dostu,aşkı ve aileyi istiyor...Aslında hepsine sahip bununda farkına yavaş yavaş varacaktır...
Efe:img-clapp:img-ok::bella:img-kiss:(Yani ifadem anlatmıştır duygularımı)
serseri_mayın90 30-11-07, 20:25 noluyor kızlar çiğdemcm selin ne güzel gidiyordu başlık.. daha ilerlemeden bitirin bence:img-wink:
isteyen aslı açısından isteyen mine açısından bakabilir. ne kadar uğraşsakta %100 objektif olamayabiliriz. ben genelde ne aslı ne mine açısından bakmam. ama olan olaya göre kendimi birini savunurken bulurum.. bunun yüzünden tartışmak saçma..
deniz mineyi seviyor diyenler ilk bölümlere
deniz hep aslıyı sevdi diyenlerde ondan sonraki bölümlere dayanarak konuşuyor.
bir kesinlik olmamasının sebebi bizim bir taraftan bakmamız fln değil tamamen denizin karakteri.. daha doğrusu yiğit abinin bıraktığı açık kapı..
ben öyle yorumluyorum.katılıp katılmamanız kendi düşüncenizdir saygı duyarım:img-wink:
onuda şu şekilde açıklıyayım.
öncelikle alp'in hatırlarsan aslı'ya söylediği bir söz vardı!
deniz alp'in aslı'yı öpecekken gördüğünde tartışmışlardı.sonra aslı-alp konuşuyorlarken aslı alp'e bir erkek neden böyle davranır demişti!alp'te işte senin bu sorunun cevabını şöyle vermişti!
''ya seni çok seviyordur,birisi onun elinden almıştır.ya da seni çok sevdiğini birisi gelip seni onun elinden alınca anlamıştır''yani ikinci şık!
aslı küçüklükten beri hep deniz'in yanındaydı.onu ne başka bir erkekle gördü.ne de aslı 'yı kendi yanından başka bir yerde.aslı hep onundu.yokluğunu hissetmemişti hiç.ne zaman ki erkekler onu farketmeye başlayıp deniz'den uzaklaşana kadar!sevdiklerimizin kıynetini hep kaybedince anlamazmıyız?halbuki ne kadar çok seviyormuşuzdur onları!
baloda gördüğünden dolayı diyosun.peki o zaman neden alp'i bu kadar çok kıskandı?efe niye kıskanmadı aslı'yı da deniz kıskandı.neden hep gece yatağa uzandığında hep aslı geliyodu aklına!bunun açıklması ne olabilir?
bence cevap yukarıda yazdıklarım.
tamamda bence o zaman o siralarda asik olmustur, cocuklugundan beri degil yani aslidaki gibi bir olay yok....yani ne bileyim ask da acikcasi bir insani kaybetmek gerekmiyor bunu anlamak icin diye düsünüyorum, yani asiksan asiksindir, birisini baskasina kaptiricagin anda ask alevlenipte ben zaten herzaman asikmisim olayi biraz tuaf bir olgu bana göre, ask o anda alevlenmistir o zaman cocuklukta degil :)
neyse ne işte!herkes anlamak istediği gibi anlıyor olayları!ben o şekilde düşünüyorum.bana göre çocukluktan beri seviyor aslı'yı!çünkü deniz öyle söyledi.ben gördüğüme duyduğuma inanırım.varsayımlar üzerinede yorum yapmak bana göre anlamsız.
mervecim bişey yok,bitti :img-wink:.herkes kendi bildiğini okuyor zaten.o yüzden konuşmak bazen anlamsızlaşıyor.dizi içinde birini tutan kimse olaylara objektif bakamaz,bakmak istesede bakamaz.ancak bu diziyi bütün oyuncularını eşit derecede seven birinin yorumu objektif olabilir!:img-yes:
|