Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arsiv 11)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
Anket için sağol Ece
cewaplarım
1. Mine 'nin barmene vurduğu sahne
2. Pelin Karahn süperdi.
3. Kesinlikle yanlıştı.
4. Ben de ayrılmayı seçerdim ama ne kadar dayanırdım bilmiyorum.
5. Velayet davası açacak olabilir :s
6. Ben de aynı şeyi yapardım sanırım.
7. Ben onları yakıştıramıyorum ama evlenecekler galiba.
8. Deniz 'in tepkisi gayet yerindeydi. Ama Mine yine de Deniz 'in peşini bırakmaz.
1- Bu haftaki bölümde en beyendiğiniz ve sizi en etkileyen sahne?
bu hafta beni çok etkileyen sahne oldu en başta aslının denizi elinde çiçekle gördüğü denizinde çiçeği atıp gittiği sahneydi..
diğeri cananın bilale evlenme teklif ettiği sahneydi..
vee ennnnn güzelide minenin yüzüne karşı denizin aslı için söyledikleriydi o sahnede özelliklee çokk etkilendim:)
2- Bu haftaki performansı en iyi olan oyuncumuz?
canan, mine, efe
3- Minenin denize tokat atması sizce doğrumuydu o anki sinirle bende olsam öyle yapardım diyebiliyormusunuz?
bende sinirlensem bende tokat atabilirim ama denizin söyledikleriyle atmazdım çünkü deniz mantıklı olanı yaptı.. minenin zaten nezamandır denizin aslıya deliler gibi aşık olduğunu görmüş olması gerekiyordu... tokattan önce denizi öpmesi hataydı..
4- Siz aslı yerinde olsaydınız bunca yaşadıklarından sonra denize sıkı sıkı tutunurmuydunuz yoksa ayrılmanın doğru bi karar olduğunumu düşünürdünüz?
bunu aslı denizci olduğum için değil mantığımla söylüyorum aslı gibi asla kaçmazdım denize sıkı sıkı tutnurdum:img-yes:
5- Sizce cananın bebeğiyle ilgili lemanın aklından neler geçiyor?
leman bence o bebeği almaya kalkıcak yada murata karşı kullanacak en çokta bundan korkuyorum lemanın her attığı adım bu konuyla ilgili sadece canana murata değil aslıya ve denizede zararı demek
6- Siz cananın yerinde olsaydınız kurtuluş yolunu bilalle evlenmektemi bulurdunuz ?
o durumda bende olsaydım bilale biraz bişiler hissediyorsam yapaabilirdim ama hiç hissetmiyorsam tamamen kurtuluş için böyle birşey yapmazdım
7- Cananla bilal hakkındaki ve gelecekte ikisine neler olabileceğiyle ilgili görüşleriniz?
sanırım evlenicekler ve çocuk bilalinmiş gibi görünücek en çokta evlenmelerini bu yüzden istiyorum eğer çocuğu nüfusuna bilal alırsa leman birşey yapamaz
8- Mine denizi öptüğünde denizden böyle bir tepki bekliyormuydunuz ??
minenin bu sözleri duyduktan sonra tutumu ne olur?
deniz sadece çekil bidaha sakın deneme bunu falan der diye bekliyordum işin açıkçası.... ama aslıyı ne kadar sevdiğini ona nekadar farklı aşık olduğunu haykırdı gözlerim doldu o an:)
artık minede bunları duyduktan sonra tamamen bıraksın denizi yani bi insanda birazcık gurur varsa zaten peşinden gitmezz bu sözleri duyduktan sonra..
NOT: Arkadaşlar bu anketime kişisel sorularda koymak istedim siz aslı canan yerinde olsaydınız gibi.... forumun görüşlerini merak ediyorum:)
SEVGİLER ECE
serseri_mayın90 09-12-07, 17:36 1- Bu haftaki bölümde en beyendiğiniz ve sizi en etkileyen sahne?
3- Minenin denize tokat atması sizce doğrumuydu o anki sinirle bende olsam öyle yapardım diyebiliyormusunuz?
4- Siz aslı yerinde olsaydınız bunca yaşadıklarından sonra denize sıkı sıkı tutunurmuydunuz yoksa ayrılmanın doğru bi karar olduğunumu düşünürdünüz?
6- Siz cananın yerinde olsaydınız kurtuluş yolunu bilalle evlenmektemi bulurdunuz ?
7- Cananla bilal hakkındaki ve gelecekte ikisine neler olabileceğiyle ilgili görüşleriniz?
NOT: Arkadaşlar bu anketime kişisel sorularda koymak istedim siz aslı canan yerinde olsaydınız gibi.... forumun görüşlerini merak ediyorum:)
SEVGİLER ECE
1_ iki sahne vardı. ilk sil baştan çalışı. aslıyla denizin birlikte çekildikleri resme bakması sonra denizn çiçekle okula gitmesi ... işte o sahne:)
diğeride son sahne.. gözümün dolmasına neden oldu...kapıda aslı-deniz bakışması ve minenin barmenin kafasında şişey kırması.
2_hmm bu hafta hepsi birbirinden iyiydi. sıralamak gerekirse dağhan,aslı enver,pelin karahan,ceren moray,ibrahim..aslında pek sıra olmadı en iysihepsini eşit sayalm:)
3_ya diyemiyorum çünkü o sahne pek onayımın olduğu bi sahne değil. minenin denizi öpmesi fln hoşlanmadım ama kız hem sarhoş hem kızgın. anormal bişi değil tokat atması...
4_en başta ayrılmayı düşünürdüm ama eğer gerçekten aşıksam ne olursa olsun bırakmazdım..
5_onun cinliğine fesatlığına akıl ermez. ama çocuğu canandan almaya çalışcak heralde..
6_ona kurtuluş demek olmaz. murat ortalığı dahada karıştırcak. kurtuluş olsun dye değil ama sevdiği biri destek olsun yanında olsun diye evlenmesi doğru olabilir..
7_isteğim mutlu olsunlar ama pek sanmıyorum.. murat leman ittfakı var. biri bebekle biri bilalle uğraşcak. işleri zor..
8)valla tutumu gördük.. sonunda noldu adamın kafasına şişe...
denizin tepkisi olması gerektiği gibiydi yani tuttu öptü kız ama minenin biraz hassas psikolojisi var. fazlasıyla etkileniyor. artık denizin peşini bırakmaya karar verir umarım..
canım bu sefer replik sormamışsın:) sorsaydın tüm efe-su repliklerin yazcaktım:)bide efe-aslı konuşması var tabii..
-seymen ağa gibi konağa tıktın beni..
su sarhoşken- git o arabalı kızlara git.. sonra çişim geldi demesi.. ya sarhoşkenki tüm replikleri işte:D
nese uzatmıyım anket için çok saol kuzucm ellerin dert görmesin:)
1- Bu haftaki bölümde en beyendiğiniz ve sizi en etkileyen sahne?DEniz'İn Aslı'nın gittigini görünce elinden çicegi düşürmesi
Efe Aslı'nın sokak sahnesi agladım çok güzeldi:icon_sorr
Canan
3-Minenin denize tokat atması sizce doğrumuydu o anki sinirle bende olsam öyle yapardım diyebiliyormusunuz?
öyle bişey yaşayacagımı sanmıyorum tutki yaşarsam mantıksız olurdu öyle bişey yapmazdım önce öp karşılık vvermeyince tokat at
Ayrılmazdım EFeninde dedigi iyiligi içindi o yalanı söylemesi ve kendiside artık bıkmıştı söylickti Deniz ztn ayrılmazdım tutunrrdmm sıkısıkı ondan güç alırdım
:img-cool2:img-cool2:img-cool2 Leman gibi olamıyorum yf düşünemiyorum onun gibi
Evvet cocugu babasını sordugunda öldümü dicekti
cocugun babasız kalmaması için evlenmelerini istiyorum ama bilemiyorumm:img-cool2
8-Mine denizi öptüğünde denizden böyle bir tepki bekliyormuydunuz ??
yine aynı olurdu degişen bişey olmazdı yine yapışır
Ececimm anket içüün çok tşkler
-En beğendiğim efenin suyu kıskandıgındaki konuşmaları en etkilendiğim ise sil baştan şarkısı çalarken denizin aslıya gitmesi birde en son sahnede aslı deniz karşılaşması
-tabiki Dağhan külegeç (birde aslı enverin oyunculugu süperdi)
-doğru değildi ne hakkı varki tokat atmaya hem çocuk onu istese neyse ama kendi direk vurdu ben denizin yerinde olsam bi tanede ben patlarım vallahi:D
-ayy insanın bi yaşaması gerek bence bunu önce(allah gercekte kimseye yaşatmasın ama) yani bilmiyorum bende ayrılırdım sanırım
-direk mahkeme yolyla elinden alıcak ama sımdı anlamadıgım nokta cananla murat ewlı degıl kı nasıl alıcak!?
-evet çünkü başka sansı yok cocugu ıcın...
-Bence mutlu olurlar öncelerı canan soguk davranır ama sonrasında alışır diye düsünüyorum
-ben böyle beklemezdım dırek tokat atmasını beklerdim ama öyle yapmadı..mine kene gibi bi tip asla bırakmaz!!
EceCimcim .. Ellerine sağlık canım...
herkese simdiden iyi pazartesi günleri arkdaslar...
teşekkür edenlere bende teşekkür ederim arkadaşlar
tokata beklediğim tepkiyi verdiniz:)
bencede bu bölüm en iyilerden biri canandı çok başarılıydı geçen bölümde ben çok beyenmiştim...
ankete devam:)
[QUOTE=ecemsi;5521332]1- Bu haftaki bölümde en beyendiğiniz ve sizi en etkileyen sahne?
ilki sil baştan eşliğinde aslı-deniz sahnesiydi...aslının onu görünce kaçması, denizin elinde çiçeklerle öylece kalakalması ve atıp gitmesi...
ikincisi ise aslı-efe sahnesi...ağladığım ikinci sahne aslı-deniz den sonra...böyle dostluk zor bulunur:=)
pelin, cananı oynayan oyuncu(ismi aklıma gelmedi müfideydi glb) ve dağhan, ibrahim...
hayır kesinlikle yanlıştı ama ayıkken normal davranamayan mine sarhoşken bundan başka ne yapabilirdi ki!o yüzden ona göre normal karşılamaya çalışıyorum yinede bu durumu...
ben böyle bir harekette bulunmazdım, zaten gurursuzluğun dibine vurup olayları bu raddeyede taşımazdım en başından...ama burda söz konusu mine...
eğer bu olay başıma gelseydi ve aslının yerinde olsaydım ayrılmazdım..belki ayrılma aşamasına gelirdim ama yapmazdım sanırım..aslı-deniz meselesinden daha genel anlamda eğer aşktan bahsediyosak bence herşey olur aşkta...ki burada suçsuz insanların başka günahların diyetlerini ödemelerinden bahsediyoruz...ayrılmalarını hala saçma buluyorum ve yeniden başlıcaklarını düşünüyorum ben...
dediğim gibi aşkta herşey olabilir bence...suyun da dediği gibi azıcık ar damarı çatlamadan aşkta olmaz:=)
hiçbir fikrim yok...o kadının aklından geçen fesatlıkları anlamaya kimsenin aklı ermez:/
eğer karşımdaki bilal gibi biriyse ben de aynı şeyi yapardım.muratla birlikte olan bilalle de olur.:P
bence iyi olurlar...çünkü bilal hiçbir zaman cananı incitmek istemez, çocuğuna da iyi bir baba olur..bundan hiç kuşkum yok...eğer evlenirlerse cananında zamanla onu seveceğini düşünüyorum...
açıkçası ben beklemiyodum..çünkü denizin öyle ince bir yapısı var ki en ufak şeyi dahi düşünüyo söylemeden önce..yani en azından bu kadar şiddetli ve kesin bir tavır beklemiyodum diyeyim...ama mineyi çok iyi susturdu ve aslıya olan duygularını mineye de açık açık söyledi böylece...
minenin tutumunu gördük zaten o sinirle gitti şuursuzca hareketler de bulundu...doğal olarak da geceyi katil olarak bitirdi belki de...
onu durdurabilecek birileri var mıdır acaba?bi aralar annesinden bahsediyolardı gelsin de rahat ederiz azıcık...
ece anket için tşkler...:img-wink:
-En beğendiğim efenin suyu kıskandıgındaki konuşmaları en etkilendiğim ise sil baştan şarkısı çalarken denizin aslıya gitmesi birde en son sahnede aslı deniz karşılaşması
-tabiki Dağhan külegeç (birde aslı enverin oyunculugu süperdi)
-doğru değildi ne hakkı varki tokat atmaya hem çocuk onu istese neyse ama kendi direk vurdu ben denizin yerinde olsam bi tanede ben patlarım vallahi:D
-ayy insanın bi yaşaması gerek bence bunu önce(allah gercekte kimseye yaşatmasın ama) yani bilmiyorum bende ayrılırdım sanırım
-direk mahkeme yolyla elinden alıcak ama sımdı anlamadıgım nokta cananla murat ewlı degıl kı nasıl alıcak!?
-evet çünkü başka sansı yok cocugu ıcın...
-Bence mutlu olurlar öncelerı canan soguk davranır ama sonrasında alışır diye düsünüyorum
-ben böyle beklemezdım dırek tokat atmasını beklerdim ama öyle yapmadı..mine kene gibi bi tip asla bırakmaz!!
EceCimcim .. Ellerine sağlık canım...
herkese simdiden iyi pazartesi günleri arkdaslar...
1-en beğendiğim sahne:canan ve aslının konuşması.
2-performansı en iyi oyuncu:aslı enver
3-tokat haklı mıydı:hiçbir tokat haklı değildir ama mine orda çok üzgündü ve deniz fazla üstüne gitti.
4-aslının yerinde olsam ayrılığın doğru olduğunu düşünürdüm.yoksa bu işin sonunda aile düğünü var herhalde.murat-canan deniz-aslı aynı düğünle evlenirler.
5-leman cananın bebeğini almak istiyor.murat çocuğun babası ve bunu kanıtlarsa sanırım bebeğin velayetini isteyebilir:(leman bunun için ona baskı yapacak.mahkemede ellerinde önemli kozlar var.murat ve leman evli ve çocuğa bir aile ortamı sağlayabilirler.ve parasal olarak daha iyi bir konumdalar.ama yine de yeni doğmuş bir bebeği annesinden alıp onlara vermezler gibime geliyor.
6-hayır desem aklıma bir sürü soru geliyor.bebek ne olacak?sanırım cananın bilalle evlenmesi doğru gibi.off ne bileyim çok karışık.
7-canan ve bilalin geleceği kötü olmaz çünkü bilal çok iyi biri.fakat yine de canan onu sevmiyor zorunluluktan evleniyor.ileride sorun yaratabilir.
8-denizin tepkisini bekliyordum.ne kadar sert olmuş olsa da bekliyordum.bence mine bir süre denizle uğraşmayacak.çünkü şimdiye kadar minenin bir ümidi vardı.konuşmalarda da gördüğünüz gibi mine denizin aslında onu sevdiğini düşünüyordu.şimdi daha iyi anlamış mıdır bilinmez ama eğer anlamışsa bence kendini geri çekecek.yok inanmamışsa ve denizin yanıldığını düşünüyorsa mücadeleye devam eder.
ba$i_belalim 09-12-07, 19:33 1- Bu haftaki bölümde en beyendiğiniz ve sizi en etkileyen sahne?
Mine ve Deniz "Acik olma" Sahnesi bittirdi beni :(
Asli Enver, Canan (ismini unuttum), Ceren Moray (yavas yavas sevmeye basladim su'yu)
Vallah ben olsam, bende tokat atardim COK sert davrandi Deniz yaa :/ Cok üstüne gitti.
Bende galiba ayrilirdim... Tamam Denizin bir sucu yok ve sadece yalan söyledigi icin ayrilmazdim ama Ablamin sevdigim Kisinin Babasindan Bebegi oldugu icin ayrilirdim... Ama Denize kizmazdim, yani Yalan söylemesi bence normaldi.
Bebegini almak istiyor galiba.
Yaa zor bir soru :( Onu sevmezsem galiba yapmam, ama baska yolda yok...bilmem vaLLa.
Bilal cok tatli birisi ve iyi niyetli, ama yinede zorla güzellik olmazki...
Bekliyordum ve sinir oldum yaa :icon_cry: Ama O KADAR sert davrandigini beklemiyordum. Bence Denizden uzak durur, yani umarim öyle yapar.
1- Bu haftaki bölümde en beyendiğiniz ve sizi en etkileyen sahne?--Bir sahne yok birkaç sahne var :) Önce Deniz ve Aslı'nın resimlere bakması,Aslı'nın resmin arkasına çizgiler çizerek günleri sayması,Deniz'in okulun önünde beklediği sahne ve Deniz'in Mine'ye gerçekleri anlatması....
--Aslı Enver çok güzel bi performans sergiledi ayrıca Pelin Karahan da.Bunlar tebii en başta.Yoksa diğerleride çok iyiydi.Mesela Gülen Karaman psikolojisi bozulmuş bi anneyi çok güzeel canlandırmış :)
--Yani şaşılcak bir durum değildi.Zaten o da arkasını dönünce aniden vurdu işte.Aslında vurması hiç hoş değil.Bence Deniz o kadar da ağır konuşmadı.Bunların çoğu zaten Mine'nin bildiği ama anlamak istemediği şeylerdi.Ben yaparmıydım hiç bilmiyorum.
--Ben ayrılmazdım.Belki önce ayrılmanın doğru olduğunu düşünürdüm ama günler geçip te onsuz olmayınca anlardım.Yani Deniz'in yaptığı gibi...
5- Sizce cananın bebeğiyle ilgili lemanın aklından neler geçiyor?--Bence Leman bebeği almayı planlıyor.Ama buna MuratiMurat olmazsa Deniz mani olur diye düşünüyorum.Ki Denizden habersiz olursa o zaman Aslı ile de yeni bir problem çıkar meydana...
--Açıkçası söylemek gerekirse evet.Yani kardeşimle aramızın halini düşünürdüm.Ve benim yüzümden sevdiği çocuktan yada herkesten utanıyorsa,bu da telafisi olmayan bir hata olduğuna göre...
7- Cananla bilal hakkındaki ve gelecekte ikisine neler olabileceğiyle ilgili görüşleriniz?--Canan ile Bilal evlenir bence.Çokta güzel olur.Çocuk da en azından doğduğunda baba diyebileceği birisini bulur.Hem belki Leman çocuğu alamaz da.
--Açıkçası ben sadece "Ne yaptığını zannediyorsun?Ne yapmaya çalışıyorsun?"gibi sorular soracağını ve bir daha yapmamasını söyleyeceğini bekliyordum.Ama çok güzel yaptı herşeyi açık açık anlatmakla.Ama Mine'nin tutumu ne olur bilmiyorum.Yani ona hiç belli olmaz.Eğer gururlu davranırsa Deniz e yaklaşmaz.Dediğim gibi hiç belli olmaz...
Anket için çok teşekkürler ecemsi.Gerçekten çok güzel hazırlamışsın bu bölümün anketini de :good:
SEVGİLER ECE
ececim anketini geç gördüm ama cevaplar hemen geliyor!
1.tabiki şebnem ferah şarkısı eşliğinde aslı ve deniz karşılaşması,çiçeği elinden düşürmesi çok etkilendim.
birde aslı'nın ablası ve efe ile konuşmasındada çok etkilendim.şunuda mutlaka yazmalıyım.deniz'in mine'ye hakettiği cümleleri söylediği sahne.çok hoşuma gitti.
2.valla kimse kusura bakmasın her hafta başkasını söylüyordum ama bu hafta kesinlikle pelin karahan!özelliklede ablası ile konuşmasında acayip etkilendim.
3.ne tokat atması ya ben öyle bir cevap alıcam,(ki hayatta gidipte konuşamam,çünkü gururum önde gelir)valla onun yüzüne bakamam.koşarak uzaklaşırım oradan.hatta özür bilr dilerim kullandığım kelimelerden.ama belki içkinin etkisiyle yapmıştır.ama ben yapmazdım.
4.ben biraz korkağımdır,aşkıma sahip çıkmazdım heralde.leman'dan korkardım sanırım.çok ağır yükler taşıyamam.vazgeçer ayrılırdım ama tabiki kesinlikle yanlış olurdu.doğrusu aşkına sahip çıkıp sıkı sıkı sarılmak.ama ben yapamazdım.
5.aklından geçen bebeği kendi nüfusuna almak!
6.bazen hayatta tutunabilmek için istemediğiniz şeyleri yapabilirsiniz.bilal kötü biri değil,canan'ı mutlu eder.ama sırf kurtuluş için sevmediği bir insanla evlenmek bence doğru değil.
7.para konusunda sıkıntı yaşayabilirler.bilal'in ailesi sorun çıkarabilir.çocuklu biriyle neden evleniyosun diye!
8.beklemek ne kelime daha fazlasını bile haketti.valla ilk önce yapması gerekeni söyliyeyim sonrada mine'nin ne yapacağını söyliyeyim.
yapması gereken ;deniz'in yüzüne bile bakamaması lazım,onları rahat bırakmalı.
mine ne yapar;deniz'in sözlerinden değilde şu barmen olayı onu biraz durduracak sanırım.bu olayın yaptığı kötülüklerin bir cezası olarak görücek.bu olay olmasaydı o yine deniz'in peşinden giderdi.ama aşk çok güzel mükemmel birşey de karşılıksızsada insanın biraz gururlu davranması lazım.zorla güzellik olmaz.sonuçta deniz onu istemiyor.
ececim,anketin süper!eline sağlık canım!:img-wink:
mine kendisinin değişmediğini kendi diliyle anneannesine haykırdığı sahne sanki bu sahnede foruma karşı yiğit bey bir cavap vermiş oldu gibi geldi bana...
bi hakkım daha varsa tabbiki son sahnede deniz ile aslının 5 gün üzerine biribirini ilk defa gördüğü sahne ve eşliğinde çalan silbaştan şarkısının etkisi ise yadsınamaz bir gerçek.
en iyiyi seçmek oldukça zor ama minenin ile efenin mimiklerini ve sesini kullanarak gerçekleştirdiği oyunculuklar tek kelime ile harika.
tokat atması anlamsızcaydı ne hakkı varki o tokata...kendine göre haklı sebebleri olduğu için kendince haklı olabilir.sinir anı olduğu için kestirmek zor.
dizide de çokça bahsedildiği gibi başkalarının günahını aslı&deniz çekmemeli.fakat aslı ile doğacak çoçuk arasında akrabalık ilişkisine kafa patlatınca ortalık baya karışaıyor....
velayet davasını leman açamayacağına göre oyununa muratı katarak canana velayat davası açmak isteyecek çoçuğunu elinden almak isteyecektir.
üstteki sorunun cevabı ile bağlantılı olarak canan kurtuluşu bilalle evlenerek bulmaya mecbur kalacaktır.her ne kadarda aslı bunu istemesede oda razı olacaktır.muratta canana ev tutarak lemanın açacağı davanın boyutu değişecektir
burada asıl konu muratın olayı duyduktan sonraki tepkisi konuya şekil verecektir fakat bu tepki lemandan gizli olacaktır zaten ilk gizli iş olarak canana ev tutmuştu.
ne tepkisi az bile yaptı...başına gelenlerden dolayı biraz bu aralar durulucaktır ama yine sue allen liğina devam edecektir.
Mesajın tümünü koyu (bold) karakterle yazmak yasaktır. Lütfen kurallara uyunuz.
Nslmia
hürriyetim 10-12-07, 06:42 Günaydın forum ahalisi
Geciklemelide olsa bölümü anca seyredebildim.Yapılan yorumların çoğunu okudum sayılır bana yazılacak bişey bırakmamışsınız.:img-yes:
Herşeyin açığa çıkması Aslının gerçekleri öğrenmesi çok iyi oldu.Şimdi önümüzdeki maçlara bakma zamanıdır.
Bölümde yine harika replikler vardı.Aklımda kalanlardan birazını yazayım
Devlet maaşlı hafiye:img-hyste:img-hyste
Özel isim cins isim (Osman dedem,Efe,Su sahneleri harikaydı)
z raporu
Alt kattaki günahkar komşular
Hayatta herşey seni yarı yolda bırakır ama mesleğin asla bırakmaz:happy0064:happy0064
Voltranı oluşturmak ( Şimdilerde Voltranın yerini Transformes'lar aldı.Nerdeee eski çizgi filmler.Kızıma yasakladığım dünya kadar çizgi film var.Bizler çok şanslı bir kuşaktık.Voltran'ı Heidi'yi,Uçan Kazı,Şirinleri seyrederek büyüdük )
Bu arada Hafizeye yeni iş çıktı.Şimdi ne olacak bizim yüzünün yarısı yanık Süha beyimiz.Onun hakkında da o kadar atıp tutmuştuk oysa.Belki karşımıza başka şekillerde çıkacak belli mi olur?Yoksa sırra kadem mi bastı?
Günaydın forum ahalisi
Geciklemelide olsa bölümü anca seyredebildim.Yapılan yorumların çoğunu okudum sayılır bana yazılacak bişey bırakmamışsınız.:img-yes:
Herşeyin açığa çıkması Aslının gerçekleri öğrenmesi çok iyi oldu.Şimdi önümüzdeki maçlara bakma zamanıdır.
Bölümde yine harika replikler vardı.Aklımda kalanlardan birazını yazayım
Devlet maaşlı hafiye:img-hyste:img-hyste
Özel isim cins isim (Osman dedem,Efe,Su sahneleri harikaydı)
z raporu
Alt kattaki günahkar komşular
Hayatta herşey seni yarı yolda bırakır ama mesleğin asla bırakmaz:happy0064:happy0064
Voltranı oluşturmak ( Şimdilerde Voltranın yerini Transformes'lar aldı.Nerdeee eski çizgi filmler.Kızıma yasakladığım dünya kadar çizgi film var.Bizler çok şanslı bir kuşaktık.Voltran'ı Heidi'yi,Uçan Kazı,Şirinleri seyrederek büyüdük )
Bu arada Hafizeye yeni iş çıktı.Şimdi ne olacak bizim yüzünün yarısı yanık Süha beyimiz.Onun hakkında da o kadar atıp tutmuştuk oysa.Belki karşımıza başka şekillerde çıkacak belli mi olur?Yoksa sırra kadem mi bastı?
Kendi hayalimizda canlandırdığımız yüzünün yarısı yanık Süha amcam bizden habersiz garip bir sessizlikle sırra gadim basarken Hafize annem başka işlere yelkenini çoktan açtı bile..
Ne olduda Süha amcam olayı böyle yarım kaldı dersin.
Yoksa yarım kalmadıda az sonra hesabı Hafize nin girdiği yeni işte yine kapı ardından bakan yüzünün yarısı yanık Süha patron olaraka mı çıkar karşımıza..
Dizinin entrika kısımlarında ki korku heyecan ve merak versiyonlu sahnelerini Süha amcamlı sahnelerden götürüyorduk ya zannedersem duygu yoğunluğu yüksek bölümlerin yaklaşmasından icaplı bu sahnelerin insan bünyesine ağır gelebilmesinden bu kısımlara yer verilmemeye karar verildi..
Duygu derken ne kadar ağır olmaya başladı sahneler..Yıl sonundan mıdır nedir?Kış mevsiminden midir nedir? Yoksa senaristimizin duygusal yoğunluğumu mevcut..Yoksa dizi yapımcısının duygusal açıdan hassas zamanlarımı...
Yoksa izleyici en çok bu aylarda mı ekran karşısında, yoksa izleyici bu mevsimlerde ağlak günlerinde mi oluyor:)
Tabi her vakit komedi olacak diye bir kaide yok.. Konunun gidişatı karakterlerin gerçek hayat misali çıkmazlarının had safhaya ulaştığı şu zamanlarda duygu dolu sahnelerin olması doğaldır elbette..
Gönül annesinden ayrı evlilik hazırlığı yapıyor, Sevdiği adam uğruna hem annesini karşısına alırken hem bu ayrılık hep bu ayrılıkla birlikte yaptığı bu hazırlık ister istemez onun da duygusal anlar yaşamasına neden oluyor..
Yine bir yanda Canan ın yaşadıkları, Aslı nın yaşadıkları,,Leman ın yaşadıkları ve tabi ki Mine nin yaşatacakları..,...Artık bu yaşananlardan sonra yazılacak sözlerde ona bağlı ağır ve duygusal içerikli oluyor..
Bakalım bu hafta neler bekliyor bizi..
Ne bekliyorsa da eminim güzel, duygulu ve bir o kadar kaliteli şeyler bekliyor bizi..Bizim gibi orjinal izleyiciye de bu yakışır:)
hürriyetim 10-12-07, 09:03 Kendi hayalimizda canlandırdığımız yüzünün yarısı yanık Süha amcam bizden habersiz garip bir sessizlikle sırra gadim basarken Hafize annem başka işlere yelkenini çoktan açtı bile..
Ne olduda Süha amcam olayı böyle yarım kaldı dersin.
Yoksa yarım kalmadıda az sonra hesabı Hafize nin girdiği yeni işte yine kapı ardından bakan yüzünün yarısı yanık Süha patron olaraka mı çıkar karşımıza
........
Bizim gibi orjinal izleyiciye de bu yakışır:)
Duygu selinden aksiyon kısmına sıra gelmediğinden Süha bey rafa kalkmışmı dersin sen ey sevgili Dilekçem
Süha beye alışmıştık ( her ne kadar perde arkasından görsekte kanımızca diziye,foruma ayrı bir hava,aksiyon,hayal gücü katmıştı :img-blush) kendi gibi gizemli bir halde de diziden ayrılırsa üzüleceğim:img-yes:
Orijinal izleyici:img-hyste:img-hyste
Bunu bizden başkası için diyebilirler mi sence?Yaptıklarımızı bir düşün istersen bizim gibisi daha yoktur şu forumda:icon_whis
Hürriyetim ve dilekce sizlere teesüf ediyorum ne orjinalliğimi(zi) gördünüz:icon_whis bu güne kadar:icon_whis..
Gerçi Efe gibi orjinal birini izleyip orjinal olmamak nasıl olur o da tartışılır ya neyse:img-yes:
Süha beyamcayıda göremeden diziden ayrılırsa cidden çok üzüleceklerden biride benim.. Halbuki ne hayallerim vardı onunla ilgili:icon_sorr
Herkese Günaydınlar Orijinal İzleyici Sahibi Forum:P
Bakıyorum sabah sabah Süha amcam özleminiz depreşmiş:img-grin2 Vallahi ne yalan söylüyeyim bende bu kadar dizi arasında öyle gizli gizli inananılmaz beni geren perde açan açıp kapatmasıyla beni korkutan başka birini daha göremiyeceğimden Süha Amcamı çok özlüyeceğim. Var mı öyle perde açmasıyla izleyiciyi koltuğunda geren başka bir kahraman:img-yes:
püff oo daha çok var önümüzdeki bölüme o kadar çok merak ediyorumki özellikle minemi canım ya çok seviyorum iyimisn diyince ağlama tuttu beni nedendir bilmem mine ağlayınca benimde ağlayasım geliyor deniz-aslı bakışmasına gelince sıkı bir deniz-mineci olarak o bakışların devemının gelmemesini istiyorum ama gelicek gibi napalım :img-wink: ama ne olursa olsun senaryoda olmasa bile deniz-mine diyorum + ben keremle aslıyı çok yakıştırıyorum belki aslıyı sevmem için bir sebep olur neyse aslı-deniz ilişkisine karışmıyayım ben fragman veözet gelmedimi hala ya çatlicam:icon_sorr
evt bende çok merak ediyorum.4 gün var daha bari fragman çıksa hemen offff...
aslı deniz barışır bu bölüm gibi geliyor inşallah (=
süha amcayala ilgili ilerki bölümlerde bişiler olur gibime geliyor :icon_sorr boşunamı açtırdılar o adama perdeleri :img-wink:
ya özet hala yok muu?Hadi fargmana alıştık bıçak sırtının reklamlarında çıkıyodu 1-2 haftadır.Yine öyle olur heralde.Ama özet çıksın biran öncee.Çok merak ediyorum bundan sonra ne olucak diye.Öyle bir yerde bitti ki maşşallah..
Mesela mine naapabilir diye düşünüyorum?Ya annanesini arar.ya da denizi..Ama denizi belki aramaz yani onca söylediklerinden sonra...
Bide aslı-deniz var.Belki bu bölüm barşırlar.yada inşallah.Bide aslı-deniz barışırsa hafize bu duruma nasıl bakar?Yani Aslı çok üzüldü nasılsa artık herşeyide biliyor.Nasıl isterse öyle yapsın mı der.Yoksaa kızım durumları bilmiyomusun ayağını denk al ayaklarına mı gider???
Bölüme de çook varr.İyi yorumlarr.Bol ky li günlerr.
captainsparrow 10-12-07, 15:33 1- Bu haftaki bölümde en beyendiğiniz ve sizi en etkileyen sahne?
SEVGİLER ECE
ececim anketini yeni gördüm.cevaplayayım hemen.
1-en beğendiğim sahne denizin elinde çiçekle aslıya gitmesi.gözlerim doldu orada:sad53:
2-deniz,efe ve canan.normalde mineyi çok iyi bulurdum.ama bu bölüm oldukça yapmacıktı.özellikle son iyi misin sahnesinde ağlamaklı mıydı gülüyor muydu anlayamadım.
3-tokat atması çok yanlıştı.ben hayatta yapmazdım öyle bir şey.benim birine tokat atmam için çok yakınım olması lazım.kankam,kardeşim,sevgilim ya da çok yakın bir akrabam.onun dışında kimseye atmam.birine tokat atmak için yakınlığının olması lazım.mine çok yanlış davrandı.denize tokat atabilecek 2 kadın var.aslı ve leman.başka kimse yapamaz böyle bir şey.
4-o anki şokla ayrılmanın doğru olduğunu düşürdüm ve tamamen aslının davrandığı gibi davranırdım.ama bir süre sonra dayanamazdım ve aslında ayrılmanın gereksiz olduğunu kavramaya başlardım.
5-tabi ki de bebeği elinden almak.cadaloz ne olacak!!!
6-evet.başka bir yol yok.canan aslının hayatını kararttı.denizden ayrılmasına neden oldu.aslı ve denize bundan daha büyük bir kötülük yapamazdı.şimdi de bunu temizlemesi gerekiyor.
7-bence canan da aşık olacak bilale ve çok mutlu olacaklar.bebekleriyle...
8-denizden böyle bir tepki bekliyordum.aslında mineye vurmasını istiyordum içten içe ama deniz vuramaz bir bayana.normal bir insanın bu sözleri duyduktan sonra denizin yüzüne bakmaması ve gururlu davranması gerekir.ama bunlar mineden beklemediğim davranışlar tabi...
anket yine çok güzel ece.kişisel sorular çok güzel olmuş.
slm herkesee. ececm anket işe yaramış hareket gelmiş biraz başlığa:)
birazdan dizimizin tekrarı başlıcak.. belki daha doğrusu inş. fragman çıkarr... çok merak ediyorum yeni bölümüü..
evet kuzucum biraz hareket gelmiş bende farkettim:)
aaaa tekrarmı varmış bugün ozaman fragmanı versinler yaaaa valla meraktan ölüyorum:)
buarada umarım mine denizin yüzüne karşı söylediklerinden sonra biraz olsun köşeye çekilir hala denizin kendini sevdiğini idaa etmez:img-yes:
bölümde kendine söyledi mine yine aynı mine malesef...
ayrıca begüm arkadaşıma ve çiğdemime anketime verdiği rep ler için çokk teşekkür ederim:) beyenmelerine sevindim:)
SEVGİLER ECE
1-denizin mineye ''sen bana aslının hıssettırdıklerını hıssetemezsın demesıydı''we o sahnlere deenızın mıneye o sahnede dediği her laf
2-oyle gözüme çarpan bır oyunculuk olmadı herkes iiydi.
3-bilmiyorum.yanı senın sewdığın kışı senı sewmedığını,başkasını sewdiğini söylüyor yanı bu duruma hiç düşmediğim için o anki psikolojiyi bilemicem:icon_whis
4-belki en başta ayrı kalırdım sonra denızın bu durumu bılmesıne rağmen benle halen görüştüğünü,benı ne kadar sewdiğini düşünüp ona gerı donerdım.
5-çocuğu ondan alabılmek ıçın muratı doldurabılır.
6-hmmmm.belki
7-mutlu olma ıhtımalı duşuk olabılır yanı sonuçta murat bu durumu anlayışla karşılamaz
8-deniz en doğru olanını yaptı.ağzının payını wermesını beklıyodum.eğer yuzsuz bırıyse denızi elde etmek için yine alicengiz oyunlarına başwurur yok gururluysa kı oyle olmasını temennı ederım denızden uzak durur ama zannetmıyorum yaw.
anket için teşekkürler:img-wink:
fragman niye çıkmadı yav acaba çıktıda benmi kaçrdım???
ne güzel urla bölümlerine geri döndük her ne kadar deniz o bölümlerde mineyi sevdiğini sansada çokk özel bölümlerdi benim için:)
aslıda az cadı değilmiş insan çabuk unutuyor yav sanki hiç izlememiş gibi izledim:D
jojoo rica ederim beyenmene sevindim:)
Asli ve Efen'in Ayse hanimin evinin önünde konusmasi ve barismasi..Asli ve Deniz'in bakismalari..
aslinda bütün performanslari cok begendim..ama en cok begendigim
Münire Apaydin (Canan), Asli Enver (Deniz'le sahildeki sahne ve son sahne), Pelin Karahan (Deniz'lerin evinden cikip eve gittigi sahne ve evde herkesle konustugu sahne)
Bence dogru degildi..daha sakin davranabilirdi. ama tokat'dan cok Deniz'i öpmesi daha büyük bir yanlisti..
Ben yerinde olsam tokat atmazdim herhalde..sakince konusmayi secerdim..o anki ruh haliyle alakali bir sey bu bence..önceden ne söylesen yanlis olur..
Ben olsam ayrilmazdim..Sonucta bu yasadaklarinda ne Asli'nin ne de Deniz'in bir sucu var..kendi hayatlarini yikmaya degmez bence. hem ikisi de bastan bütün zoruklara birlikte gögüs gereceklerini söylemislerdi..bu sorunu da birlikte atlatabilirler bence..
Leman elinden geleni yapip Canan'in elinden alacak o bebegi.."Canan benim bebegimi aldi (ne kadar dogru olmasa da) ben de onunkini alacagim" diye düsünüyor bence..Canan'dan sikayetci olacak ve bir sekilde o bebegi Murat yaninda olmasa bile ayiracak ondan..
zor bir soru..acikcasi bilemiyorum. Canan'in bunu en basta Asli icin yaptigini biliyoruz..ve bence icinde Bilal'e az da olsa bir sevgi var..
Canan ve Bilal bence cok mutlu bir cift olacak :) Canan zamanla Bilal'i daha da sevecek..Bilal cocugu nufusuna alabilir..böylece Murat ve Leman'in bebegi alma isi zorlasir..ama bence Murat iksinin birlesmesine kesinlikle karsi cikacaktir..
bekliyordum..Deniz'in Asli'yi ne kadar cok sevdigini biliyoruz..bence cok güzel bir tepki ve cok güzel laflar söyledi..
Mine simdilik baya bir üzgün ve Deniz'den vazgecmis gibi dursa da onu asla birakmayacaktir..sonuna kadar onu elde etmeye calisacaktir bence..
ama simdi basinda daha kötü sorunlar var..
ecemsi (ismin Ece galiba) anket icin cok tesekkürler..:img-wink: cok güzel sorular ellerine saglik ..
Apple101 4. soruya verdiğin cevabın çok benzerini vermiştim bende gerçekten hayatlarını mahfetmeye değmez yaşadığın zamanın geri dönüşü yok ben olsam bende ayrılmazdım..
son soruya cevabınada kesinlikle katılıyorum deniz çok güzel cevap verdi ve onlar aşık birbirlerine ayrılmamalılar zaten:)
evet ismim ece:) anketimi cevapladığın için ben teşekkür ederim:)
Aşkların en güzeli ya Deniz'dedir ya Aslı'da...
Lakin 'üçüncüler' hep vardır birşeyleri mahvetmek için, işin özü de budur 'aslı' da...
Neden hep bencildir insan, neden sadece kendi için ister en olmazı? Neden hayatı zorlaştırmak neden hep insan içindir de, her zaman kendine uydurmaya çalışır oluru olmazı?
İnsanları kendine benzetmek 'benim gibi olsun' istemek aslında kendi kişiliğinden çıkarmamıza neden oluyorsa onları, sonra bir de üstüne 'sen artık tanıdığım insan değilsin' demek de neyin nesi oluyor?
Neler yapıyorlar bizlere; bu insanlara, üçüncülere ne oluyor? Nedir bu cürret, nerden alırlar bu gücü?
Bu kadar kolay mıdır insanların kaderiyle oynamak, eğer o insanlar birbirinin
kaderiyse ?
Yoksa anlaşılmaz bencilliklerinin, 'ben gibi olsun' güdülerinin günden güne etkisine mi girmektedirler ne?
Umutsuzluğun ötesinde şimdi biraz aşklar... Artık başklarının dillerine, ellerine bakar, bu aşikar...
Kendi aşklarını bırakın sahiplenmeyi, yaşayamayan bir milletin çocukları olduk biz artık. Yasaklara prangalıyız, da yine de 'bir umut' işte bizimkisi 'umut tacirlerinin' ellerine bakan.
Belki de en güzel örnektir Aslı-Deniz : Bizim de böylesine yaşadığımız ama yüreğimizde bir köşeye gömmek zorunda olduğumuz niceleri olduğuna dair...
Klişeleşmiş 'televole aşkları'ndan ziyade, yani acı ama,onun daha da ötesinde 'fanatik bir aşk toplumu'yuz zaten.
Nişanlar bile bir günde takılıp atılacak kadar oyuncak olmuş. Herkes mazisine sahip çıkamayacak, her ne olursa olsun karşısındakini suçlayacak kadar sevgiden uzak. Ya nefretin ellerinde, ya da nefretin hapsettiği üçüncülerin...
İşte böyle bir dünyada yaşayan böyle aşıklarız biz... Üçüncülerin hep bir 'onayı' olmak zorunda olduğu, sevgilerimizi, aşklarımızı, arkadaşlarımızı, hatta kendi dünyamızı bile başkalarına göre ayarlamak zorunda olduğumuz bir dünyanın aşıkları.
Öyle bir dünya ki, bizi yanlış yapmayalım diye gözetmenlik yapanların aslında artık sevgilerimize bile ortak olduğu, özellerimize bile söz söylediği bir dünya.
Böyle bir dünyada aşkların en güzeli dururdu Deniz'de, bir de Aslı'da. Ne olursa olsun bir umut işte onlarınki de, onlara benzeyen nicelerininki gibi.
Ama eğer siz de onlar gibi aşksız, sevgisiz başımıza gelenler gelmeyenlerden daha kötü diyorsanız...
'Aslında aşkların en güzeli yoktur, aşk zaten yaşandıkça en güzeldir.' diyorsanız..
Bu dünyanın sevgisiz dönmeyeceğine gerçekten inanıyorsanız...
Tugay örenden dönmez olsunu bir dinleyin derim...
Aşkınızın hep en güzel olarak kalması temennimle..
Ümit
Efe ve aslının arasında geçen konuşma..
Pelin KARAHAN,Aslı ENVER,Dağhan KÜLEGEÇ....
Yani Minedir ne yapsa yeridir mantığıyla konuşmam gereksede bende olsam o tokatı atardım sanki:icon_whis
İnsan onuru için yaşar bu hayatta...Aslının verdiği tepkinin aynısını gösterirdim,hatta daha fazlasını bile.
Tabikide kendince bir çözüm yolu bulmuş ve bebeğinin intikamını suçlulara ödedicek..Bebeğin velayetini almak istiyor..Başarıcakta almayı.
Yaşamadığım için bilemiyorum..
Bilal ile Canan evlenecektir...Ama mutlu olamayacaklar gibi, özellikle de Bilal hayal ettiği yuvaya kavuşamıycak.Murat bebeği almak istediği anda sarsılacaklar ikiside..Ve tüm ipler asıl ozaman kopucak aslı ve deniz içinde...
Evet beklıyordum özellikle dudaklarını silip''Sen bana Aslının hissettiklerini hissettiremezsin'' demesi süperdi..(sözü tam hatırlayamıyorum yanlış olabilir.)
NOT: Arkadaşlar bu anketime kişisel sorularda koymak istedim siz aslı canan yerinde olsaydınız gibi.... forumun görüşlerini merak ediyorum
SEVGİLER ECE
Bu güzel soruların için çok teşekkür ederim ececim:img-wink:
Doğru cevaplıyabilmisem ne mutlu..:img-wink:
Bugün tekrarı izleyince nerden nereye gelmişiz dedim. Ne kadar çok olay yaşanmış.
Deniz Mine ile çıkıyodu. Sonra ayrıldı sonra Aslı 'ya aşık oldu. Aslı ve Deniz' in aşklarını birbilerine itiraf etmelerini beklerken geçen sancılı dönem, tam açıldıkları sırada Deniz 'in bebek olayını öğrenişi ve yakın zamanda yaşananlar.
Bunların yanında üniverste sınavları mezuniyet falan.
Ne kadar çabuk geçiyor zaman aslında.:img-wink:
Apple101 4. soruya verdiğin cevabın çok benzerini vermiştim bende gerçekten hayatlarını mahfetmeye değmez yaşadığın zamanın geri dönüşü yok ben olsam bende ayrılmazdım..
son soruya cevabınada kesinlikle katılıyorum deniz çok güzel cevap verdi ve onlar aşık birbirlerine ayrılmamalılar zaten:)
evet ismim ece:) anketimi cevapladığın için ben teşekkür ederim:)
haklisin Ececim yasanan zamanin geri dönüsü yoktur..ne yaparsan yap zamani ne durdurabilirsin ne de geri döndürebilirsin..
bence onlar zaten fazla ayri kalamayacaklar..nasil Deniz Asli'dan ayri kalmanin ne kadar sacma oldugunu anladiysa (bebek olayini ögrendikten sonra), Asli da anlayacaktir.. umarim bir an önce anlar :icon_sorr
ilk bölümün tekrarini ben de izledim bugün.. Deniz meger ne kadar körmüs..
Asli'nin davranislarindan ona asik oldugunu anlayamamis.. tabi Mine'den baska kimseyi görmüyordu gözleri o zaman..
Bugün tekrarı izleyince nerden nereye gelmişiz dedim. Ne kadar çok olay yaşanmış.
Deniz Mine ile çıkıyodu. Sonra ayrıldı sonra Aslı 'ya aşık oldu. Aslı ve Deniz' in aşklarını birbilerine itiraf etmelerini beklerken geçen sancılı dönem, tam açıldıkları sırada Deniz 'in bebek olayını öğrenişi ve yakın zamanda yaşananlar.
Bunların yanında üniverste sınavları mezuniyet falan.
Ne kadar çabuk geçiyor zaman aslında.:img-wink:
aynen bende aynı duyguları hıssettım.hele şeyde çok guldum mınenın annenannesının denıze ''kaç gıbı dönersınız'' dediğinden sonra aslının''sınemadan 9 da çıksak bıryerlere takılırız muhabbet fılan en geç 1'' deyişi çok komıktı sankı ilk kez izliyomuş gıbıydım ha.way be neler değişmiş:img-yes:
ben de bugün eski bölümleri izlerken büyük bir zevkle izledim.Sizin de dediğiniz gibi ne çok şey değişmiş şimdi düşüncesiyle eski bölümleri biraz garipsedim de.Yani denizin aslıya davranışları,Minenin denize davranışları,Salihin efeye davranışları....Değişen o kadar çok şey olmuşki.Heralde aslı-denizci olmamdan kaynaklanıyor ki,biraz üzüldüm gibi.Yani bu bölümler geçti artık herşey çok farklı biliyorum ama yinede Denizin aslıya söyledikleri,mineye davranışları falan ne bileyim garip geliyor.Ama mine-denizciler için iyi olmuştur.Yeniden o sevdikleri günleri izlemek.Ama ne diyelim önemli olan yeni bölümler...
Ya hala fragman,özet falan yok muu??
nehirgözlü 10-12-07, 20:03 Gerçekten de herşey çok değişti eski bölümler çok güzeldi yani urladaki bölümler ama yeni bölümlerde güzel Deniz ne kadar körmüş gerçekten Aslının aşkını görememiş eski bölümü izleyince bi acayip oldum zaten Deniz-Mine falan.Efe herzaman ki gibi komikti .
Ya kızım bütün küre ısındı bi sen ısınamadın şu kıza :)
bence aslici arkadaslarimizda, ilk bölümü izledilerse biraz anlamislardir ne demek istedigimizi :) yani ilk bölümlerdeki denizin davranislarina bakarsaniz, hic cocuklugundan beri asliya asik modeli var mi? tamam sonradan kiymetini anlamis olabilir sonradan asik olmusta olabilir ama cocukluktan beri asik havasi hic göremiyorum ben :)
mineye duydugu ask degildi diye düsünenlerde....ask sadece ölümsüz asktan ibaret degildir.....bazen ilk görüste ask dedigimiz asklarda olabiliyor.....ve denizin mineye karsi duygularida bu tür bir askti, bugün daha iyi bir gördüm o bakislar falan :) sonra heyecanlanmalar....yani belki cogu arkadas yine yok o hoslantiydi dicek, ama benim acimdan öyle görünmüyor...
herneyse iste....eski bölümler gercektende cok seylerin degistirdigini gösteriyor....bakalim daha neler görücez
çocukluktan beri aşık havası yok ,çünkü daha farkında değil.buraya en az 100 kere yazmışımdır siz böyle söylediğiniz sürece yazmaktan da bıkmayacam!deniz aslı'ya aşık olduğunu onu elinden kaybedince anladı.neden o kadar geç farketti?çünkü o zamana kadar görüldüğü üzere hep yanındaydı,zaten hep onundu aslı!
bugün izlediğimde bir defa daha farkettimki hemde bu sefer iyice anladım.mine'ye duyduğu bir hayranlık hatta bir dergide hilary duff'ın resimlerine bakıyor ve aklına o geliyor.napsın daha önce öyle biri gelmemişki oraya!
neyse benim bişey çok dikkatimi çekti.ibrahim kendirci sanki ilk bölümlerde baya bir acemiymiş.sanki sözleri arkadan biri ona söylüyor oda tekrarlıyor gibiydi.şimdiki bölümlere bakıyorumda daha rahat sanki dahada bir ısınmış rolüne acemiliği atmış üzerinden!böyle eskileri izleyince daha iyi yorum yapabiliyorsun karakterle ilgili!:img-yes:
herkesin fikri sabit! herşey çok değişti. buna katılıyorum.Ama yani değişmesi gerekti sonuçta karakterler büyüdü artık eskisi gibi kücük ilçede değiller kocaman bir istanbuldalar herkesin kendi hayatı kendi çabası var.böyle olmsı çok doğal.dikkatimi çeken en bariz olay salihin önceden tam bir kıro olduğu:D ama şimdi ise tam bir melek olduğu fakat şükranın bir canavara dönüştüğü...birde dağhan abinin isyan sahnelri eskiden daha sönükmüş şimdi feleğin çemberinden geçmiş gibi:D
ama tüm diziyi yeniden izliyormuş gibi izledim ve harikalardı gene.
ben de bugün eski bölümleri izlerken büyük bir zevkle izledim.Sizin de dediğiniz gibi ne çok şey değişmiş şimdi düşüncesiyle eski bölümleri biraz garipsedim de.Yani denizin aslıya davranışları,Minenin denize davranışları,Salihin efeye davranışları....Değişen o kadar çok şey olmuşki.Heralde aslı-denizci olmamdan kaynaklanıyor ki,biraz üzüldüm gibi.Yani bu bölümler geçti artık herşey çok farklı biliyorum ama yinede Denizin aslıya söyledikleri,mineye davranışları falan ne bileyim garip geliyor.Ama mine-denizciler için iyi olmuştur.Yeniden o sevdikleri günleri izlemek.Ama ne diyelim önemli olan yeni bölümler...
Ya hala fragman,özet falan yok muu??ahh ahh görüp göreceğimiz o kadarmış herhalde:(dönüp dönüp izleriz artık ne yapalım.ama izledikçe denizin çocukluktan beri aslıya aşık olduğuna bin şahit getirmek gerekecek.aslında bence hiç böyle birşey yapmasalardı,deniz aslıya sonradan aşık olmuş olsaydı ne olacaktı ki sanki...sonradan anladı anlamasına da 18 yılla mı anlar insan canım.yanındaysa yanında bu kadar uzun süre anlamaması çok tuhaf bence hiç normal değil.o kadar zaman insan hiç mi birşey hissetmez.hiç mi anlamaz.öte yandan denizin mineye karşı heyecanlı halleri çok tatlı ve çok gerçekçi:good:neyse fragmanı merakla bekliyorum sizin gibi:img-yes:
ahh ahh görüp göreceğimiz o kadarmış herhalde:(dönüp dönüp izleriz artık ne yapalım.ama izledikçe denizin çocukluktan beri aslıya aşık olduğuna bin şahit getirmek gerekecek.aslında bence hiç böyle birşey yapmasalardı,deniz aslıya sonradan aşık olmuş olsaydı ne olacaktı ki sanki...sonradan anladı anlamasına da 18 yılla mı anlar insan canım.yanındaysa yanında bu kadar uzun süre anlamaması çok tuhaf bence hiç normal değil.o kadar zaman insan hiç mi birşey hissetmez.hiç mi anlamaz.öte yandan denizin mineye karşı heyecanlı halleri çok tatlı ve çok gerçekçi:good:neyse fragmanı merakla bekliyorum sizin gibi:img-yes:
hissetmiş ama hissettiklerini sadece arkadaşlık ,dostluk duyguları sanmış.aşk olduğunuda kıskanmaya başlayınca anladı.bazı şeyleri ne kadar çok sevdiğimizi ve ona ne kadar çok değer verdiğimizi kaybedince anlarız.deniz'de öyle işte!
aslında olay ne biliyomusun?sizde bu mine fanatikliği bizde de aslı!ne söylersek söyliyelim birbirimizi anlayamıyacaz.herkes görmek istediğini,duymak istediğini söyliyecek!mesela sen deniz'in hallerini gerçekçi bulmuşsun bense tamtersi çok acemi buldum.ezberletilmiş sözler gibi!ilk bölüm olduğundanmıdır nedir,daha ısınamamış gibiydi.şimdi ise süper oynuyor!:img-yes:
İyi Geceler Forum
Açıkçası günün bu saati nette olmam ama bugün seyrettiğim diziden sonra başka dizi seyretmediğimden bari forumu ziyaret edeyim dedim:img-yes:
Bugün dizinin tekrarları veriliyor ve benim kavak yellerininin sürekli izleyicisi olmam işin açıkçası 4-5 bölümden sonra olmuştur ve bu seyredemediğim bölümleride hala seyredemedim, dolayısıyla tekrar verilmesi benim gibş seyretmeyenler için çok güzel bir imkandı. İmkandı diyorum çünkü çalışan biri olduğum için seyredebilmem çok zor ama bugün biraz müsaittim ve en azından 15-20 dakika bakabildim. İşin açıkçası bana çok tuhaf geldi. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama yazın geçen bölümlerde kahramanlarımız gerçekten çocukmuş, Deniz böyle nasıl desem bulutlar üstünde, Mine daha da beter, kusura bakmayın ama merhametsiz, büyüklerine karişı inanılmaz saygısızmış (ben büyüklere yapılan bu tür davranı ve sözlere her zaman karşıyımdır da) Aslı pekde melek gibi yumuşak değilmiş ,bayağı kızan, sinirlenen hemen cevabını veren biriymiş:img-yes: Hele canan ilk bölümlere göre bence şuan inanılmaz olgun biri. yaşadıkları ve anne olacağından mıdır nedir ama ilk bölümdeki birkaç dakika onu görmem şu anlki farkı ban daha güzel gösterdi:img-yes:
Kısacası geçen şu ana kadar bölümlerde hem karakterler gerçekten ama gerçekten büyümüşler, kimisi olgunlaşmış, kimisi gerçek aşkının peşinden koşmuş
Bakalım yarınki bölümden yine biraz daha seyredebilirsem nasıl görüşlerim olur,
Sevgiyle kalınbye
Bakıyorum biriniz Kavak Yelleri yok demiş şimdi biri çıkar Efe ölmüş der bi başkası çıkar Şiyar HocA Gönül Hocayla evleniyomuş arkadaşlar sette görmüüüş der... Yani korku filmlerinde başı boş bırakılan 17 yaşında gençlerin "hepimiiiz ölceeeez" diye çığlık atmasna kadar gider işler...
O yüzden haber veriyim bilgilendireyim istedim... Kavak Yeleri bu hafta yeni bölümüyle yine sizlerle olacak... Yani öyle bi durum yok...
Kavak Yelleri'nin 27. bölümü "Hepimiz Birimiz İçin" i sanırım herkes çok sevdi...
KAVAK YELLERİ'NİN YEPYENİ 28. BÖLÜMÜ "Birimiz Hepimiz İçin" bu hafta aynı gün aynı saatte KANAL D'de...
Özet ve fragman ise yarın
Sevgiler
Yğit Güralp
Bakıyorum biriniz Kavak Yelleri yok demiş şimdi biri çıkar Efe ölmüş der bi başkası çıkar Şiyar HocA Gönül Hocayla evleniyomuş arkadaşlar sette görmüüüş der... Yani korku filmlerinde başı boş bırakılan 17 yaşında gençlerin "hepimiiiz ölceeeez" diye çığlık atmasna kadar gider işler...
O yüzden haber veriyim bilgilendireyim istedim... Kavak Yeleri bu hafta yeni bölümüyle yine sizlerle olacak... Yani öyle bi durum yok...
Kavak Yelleri'nin 27. bölümü "Hepimiz Birimiz İçin" i sanırım herkes çok sevdi...
KAVAK YELLERİ'NİN YEPYENİ 28. BÖLÜMÜ "Birimiz Hepimiz İçin" bu hafta aynı gün aynı saatte KANAL D'de...
Sevgiler
Yğit Güralp
demek yeni bölüm adı ''birimiz hepimiz için''
büyük ihtimal bu bir efe'dir.yazık garibim hep arkadaşlarının sorunları ile ilgileniyor çocuk.bi tane o!
yardım edecekleride deniz-aslı-mine heralde!
yiğit abimize teşekkürler!biz panik forum olarak fragman ve özet geciktimi böyle oluyoruz!yanlız yarında özet ve fragman çıkmazsa ''hepimiz ölecekmiyiz?'' moduna heran girebiliriz.:img-pilot
ama artık özetimiz ve fragmanımız çok geç kalıyor.diğer dizilerin bölüm biter bitmez yeni fragmanı veriliyor.ee bizde haliyle kıskanıyoruz!
:icon_whis
Tabii ki haklısın bu konuda ancak Kavak Yelleri'nin başladığı il günden bu yana 28 haftadır ara vermeyen tek dizi olduğunu unutmamak lazım... Hepimiz size aralıksız her hafta özel bölüm ve ara vermeden yeni bölüm yetiştirmenin yükünü çok ağır şekilde yaşıyoruz...
Kavak Yelleri bugüne kadar sadece 30 Ağustos Zafer Bayramında ara verdi... Ve çok diil bir bir kaç ay sonra birinci yılını dolduracak;)
Şu an ben senaryo set çekim olarak çok sıkıştı ve neredeyse herşey ucu ucuna yetişiyor...
Tek amaç size bölüm yetiştirebilmek... 3 hafta önden giden dizilerin hepsi hatta buna şurda bi kaç hafta önce başlayanlar dahil ara verdiler...
Bu da bizim başarımız bence daha fazlası istenirken biraz daha ince düşünülüp taktir edilmeli...
Sevgler;)
Bende biraz sert çıkmış gibi görünsemde sanırım benim için zor bir hafta olduğu içindir alazcım... Siz 27. bölümü izledikten tam 2 gün sonra babama kötü huylu bir tümör teşhisi yani kanser teşhisi konuldu... Ve bundan 2 gün önce cumartesi sabahı da ameliyata alındı ve dün taubrcu oldu... Arada geçen bi haftada gece babamın başında gündüz hastanede mekik dokurken ben 28. bölümü yazmak zorundaydım... Hayat bir yandan devam ediyordu ama iş hayatı çok acımasızdı ve o da devam etmek zorundaydı... Ben adeta babamın öyle bir hastalığı yok ve hatta benim hiç babam yok gibi davranıp sizleri güldürebilmek için Efe'ye espriler yazmak zorundaydım... Anlıycağın zor bir haftaydı...
Bu sırf zor günde acı günde böyle diil... Mutlu günde de böyle... 4 Ağustos'da kendi düğünüme, nikahın kıyılmasından bir süre önce yetişebildim çünkü 9. bölümü yazıyordum... 5 Ağustos'da balayına gittim ve aynı gece 10. bölümü yazmaya başladım... 11 Ağustos'da balayı bitip evimize geri dönmek için havaalanına yetiştiğimizde ben 10. bölümü ucu ucuna yetiştirebilmiştim... Ve karım koca balayını tek başına geçirmişti...
Son ramazan bayramında ailemizi ziyaret için balıkesire gittik... Ama ben ailemle diil ayrı bir otel odası tutarak 19. bölümü yazmakla meşguldüm...
Bazen bizim işlere çok özeniliyor... Ya da oturduğu yerden ahkam kesip mantık hataları sayfalarını dolduran çok insan var... Ama bu işler hiç kolay diil ve bir o kadar acımasız... Kendimi gerçekten yalnız hissettiğim bir haftanın sonunda fragman nerde özet nerde serzenişlerine biraz sert çıktıysam siz de kusura bakmayın... Çünkü son bir haftadır bütün balayını düğününü bayramını mahfetmiş bir adamken babamın zor günlerinde seni bu hafta azad ettik demek yerine senaryo nerde diyenlerle uğraşınca insan biraz gergin oluyor...
Bu perşembe izleyeceğiniz bölümü umarım beğenirsiniz umarım zor anlarda yazıldığına değmiştir...
Sevgiler tekrar
yani tabiki ona sözümüz yok,takdir etmez olurmuyuz yiğit abi.ama biz işin iç yüzünü fazla düşünemiyoruz.bölüm heyecanına kapılıp bi sonraki bölümü merak ediyoruz.haklısın bazen bunları düşünmeyip fragman nerde,özet nerde deyip duruyoruz ama sen bilki biz ne kadar öyle desekte her zaman seni,dizi ekibini yönetmeni yani herkesi çok takdir ediyoruz.bu kadar kısa sürede bölüm çekip bizlere yetiştirmek kolay değildir!
hissetmiş ama hissettiklerini sadece arkadaşlık ,dostluk duyguları sanmış.aşk olduğunuda kıskanmaya başlayınca anladı.bazı şeyleri ne kadar çok sevdiğimizi ve ona ne kadar çok değer verdiğimizi kaybedince anlarız.deniz'de öyle işte!
aslında olay ne biliyomusun?sizde bu mine fanatikliği bizde de aslı!ne söylersek söyliyelim birbirimizi anlayamıyacaz.herkes görmek istediğini,duymak istediğini söyliyecek!mesela sen deniz'in hallerini gerçekçi bulmuşsun bense tamtersi çok acemi buldum.ezberletilmiş sözler gibi!ilk bölüm olduğundanmıdır nedir,daha ısınamamış gibiydi.şimdi ise süper oynuyor!:img-yes:
iyi güzelde, her kiskanclikta ask degildir ki? tamam asliya duydugu su anda ask olabilir ayri konu
ama senin konusmanda ben kiskanmaya baslayinca asik oldugunu anladi yorumunda takili kaldim.....benimde örnegin erkek dostlarim var, ve bende yeri geldiginde onlar kizarklarina ilgi gösterdiginde ve beni ihmal ettiklerinde trip atabiliyorum kiskanabiliyorumda....ama simdik ben onlara asigim manasini tasimazki bu durum....yani kiskanclik sadece askta oldugunu düsünmüyorum ben belirtmek istedim ;)
yigit abi gecmis olsun,
bence herseyin önemlisi saglik, bizler bir hafta iki hafta beklesekte olur, ben bu tür durumlarda seni anliyabilicek en iyi insanlardan birtanesiyim, gercekten zor bir dönemde bize dizi yetistirmeye calismissin, bence kendinizi bu kadar kasmayin....herseyin basi saglik, bu hepimiz icin gecerli dedigim gibi biz beklesekte olur, dizi bir hafta yayinlanmadi diye falan reytinglerin düsüceginide sanmam, o yüzden kafaniz rahat olsun :)
Sevgiler
Yğit Güralp
aaa çok şaşırdım ya ben yeni yeni yazmaya başladığım için sizin burda yazdığınızı bilmiyordum:)
bu arada çok geçmiş olsun:(okuyunca çok etkilendim.aslında siz ve sizin gibi tüm senaristlerin işi oldukça zor.çok kısa bir sürede herşeyi bitirip yetiştirmek zorundasınız.ve dediğiniz gibi hastalık,kötü gün,iyi gün,özel iş dinlemiyor bu meslek.ama işte seyirciler yani bizler çoğu kez bunları bilmediğimizden bazen acımasız eleştriler yapabiliyoruz.
bu arada ben bu bölümü çok beğendim nasıl beğenmeyim ki aslıyla denizi ayırmışsınız.şimdi kızacaklar gene ama içimde kalmasın dedim:)mineciğime çok rica edeceğim kötü birşey olmasın:img-polic
babanıza acil şifalar dilerim.sizin de emeğinize sağlıkbye
KAVAK YELLERİ 28. BÖLÜM ÖZETİ
“ birimiz hepimiz için”
Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “birimiz hepimiz için” ile
13 Aralık Perşembe Saat 20:00’da Kanal D’de
Senaryosunu Yiğit Güralp’in yazıp yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun üstlendiği ve başrollerini Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Aslı Enver ve İbrahim Kendirci’nin paylaştıkları Kavak Yelleri’nde heyecan ve komedi dolu saatler “hepimiz birimiz için”in ardından yepyeni bölümü “birimiz hepimiz için”le kaldığı yerden devam ediyor…
Mine’nin ortadan kayboluşuyla birlikte herkes gergin bir bekleyiş içinde uzun bir gece geçirmiştir… Bu tatsız gecenin ardından hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gelen Mine’nin o gece yaşadıkları başta Ayşe, sonra’da Efe, Deniz, Su ve Aslı için bir sır perdesi olarak aralanmayı beklemektedir…
Efe yeni iş yerinde beklenmedik bir şekilde hırsızlıkla suçlanırken, Metin ve Gönül’ün hem artık barışmak hem de davetiyelerini götürmek için Sevgi’yi ziyaret etmeleri Efe’nin başındaki dertleri ikiye katlayacaktır…
Bilal ve Canan evlilikleriyle ilgili bir karar verip bunu birbirlerine açıklamak üzerelerken, bir yandan Murat; Canan ve bebeğine iyi bir gelecek hazırlamak için çalışmakta diğer yanda ise Leman bebeğinin katilinin Canan olduğuyla ilgili suç duyurusunda bulunmaktadır…
Deniz kendi ailesiyle Aslı’nın ailesi arasındaki bu fırtınada doğru yeri bulmaya çalışırken Aslı’nın sürpriz ziyaretiyle her şey bir anda değişecek, Mine’nin yeni tanıştığı bir adamla gizli saklı işler çevirmesi Efe, Su, Deniz ve Aslı’yı harekete geçirecektir…
Hepsi ve çok daha fazlası için 13 Aralık Perşembe gecesi 20:00’da Kanal D ekranları karşısında yerlerinizi almayı unutmayın…
Herkese geçmiş olsun dilekleri için sonsuz teşekkürler....
merhaba arkadaşlar
özeti görünce yorum yapayım dedim ama yiğit beyin babasının hastalık haberini okuyup nerde şu özet nerde şu fragman diye kendi kendimi yediğim hatta merakla bekledğim özeti sevinçle karşılayamadım hatta kendimden utandım çok geçmiş olsun bize iyi bir ders verdiniz ama unutmayın ki siz farklı bir senaristsiniz allah babanıza acil şifalar versin
illaki bi yorum yapmalıyım yoksa silinir yazdıklarım
lemanı anlamak mümkün değil ya tamam sen çocuğunu kaybettin zor bişey yaşadında neden hamile bir kadını hapse sokma niyetindesin demek ki gerçekten niyeti cananın bebeğini almak gerçi benim başıma gelse (allah korusun ) farklımı davranırdım bilmiyorum
aslının süpriz ziyareti nasıl sonuçlanacak merak ediyorum aslı :img-in_lo ve deniz :img-in_lo
onları bir arada görmek çook istiyorum
Duygu derken ne kadar ağır olmaya başladı sahneler..Yıl sonundan mıdır nedir?Kış mevsiminden midir nedir? Yoksa senaristimizin duygusal yoğunluğumu mevcut..Yoksa dizi yapımcısının duygusal açıdan hassas zamanlarımı...
Yoksa izleyici en çok bu aylarda mı ekran karşısında, yoksa izleyici bu mevsimlerde ağlak günlerinde mi oluyor
İşaretlediğim satır dün yazdığım yazıdan alıntılı paragraftan bir satır...
Bazen insan söyleyeceği sözün nereye gideceğini neden yazıldığını ve gerçekten istem dışı yazarken yarın bir gün bunun olabilme ihtimalini nedense hiç düşünememektedir...
İnsanız. Eğer yaşıyorsak şu dünyanın bizlere verdiği kederi de sevinci de şartsız kabul etmiş sayılıyoruz...Bir adım öne çıkıp mutluluğu bir adım geri attığımızda üzüntüyü yaşamamız an meselesedir..O kadar yakındır ki siz adım atmaksızın bir bakarsınız o duygular bizledir...
Bir saat sonra neler olabileciğini biliyor muyuz? Saat de değil dakika saniye.. Biz, çok şeye hazırlıksız yakalanırız.Güzel bir akşam geçirirken anında gelen bir telefon veya çalınan bir kapı ile tüm düzenimiz tüm moralimiz tüm hayatımız alt üst olabilir..Bunun olmaması için yapılacak bişey var mıdır? Ya da bu olmadan bilip bunu durdurma şansımız var mıdır? Hayır, yok.
Bu andan sonra yapabilecek tek şey, bu gelen üzüntü karşısında elimizden geldiği kadar güçlü kalıp bunun üstesinden gelmek için mücadele etmektir Çünkü hayat devam ediyordur...Yaşıyorsak kabül ediyoruz ya herşeyi, gelen her badirede de yaşamayı öğreniyoruz, öğrenmeliyiz de..
Keşfedilecek bir çok yeni hayatlar için yeni duygular için hayata devam ediyoruz..Etrafımızda ki insanlar,bizlerden beklenenler,bizim hayattan beklediklerimiz,ideallerimiz, vazgeçemediğimiz bir çok sebebimiz vardır hayata tutunmak için,,Belki hayat bir sıfır öne geçebilir bir dönemimizde belki tüm ümidimizi on an yitirdiğimiz bir kaç dakikamız olabilir..
Ama bu yenilgiyi kabul etmek bununla herşeye razı gelmek midir çare?
Tabi ki hayır..
Bu yenilginin bizim lehimize döneceği günü bekleyeceğiz..Sabırla, sevdiklerimizle, bizi sevenlerle , hayata sımsıkı sarılarak işte o günü bekleyeceğiz..Ruhumuzda ki patlayan bu sivilceler bir gün mutlaka geçecek ve biz yine eskisi gibi olacağız...
Dost Yiğit, tüm içtenliğimle geçmiş olsun diliyorum.Uzaktan belki bunları söylemek kolay gibi gelsede birçoklarına, inanın neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Sizin yanınızda olamasakta inanın yüreğimiz yanınızda.
Az önce fragmanı izledim. Efe deniz ve aslıyla konuşuyordu. Tanıştırayım param ve parça diyordu:) Mine o yaraladığı çocukla arabada buluşmuştu.Ne konuştuklarını anlayamadım ama minenin planları var belli:img-pilot Ayşe Hanım kim o çocuk diyordu. Osman Bey aslıya ablanı hapse atacaklar diyordu. Canan kapıyı açıyordu karşısında polisler. Bilal canan'a seni annenden isteyeceğim diyordu. Efe'nin altınların sahte olduğu anlaşılıyordu:) Efe Deniz'e mine bir adamın arabasına binmiş bizim kuzuyla su da arka koltuğa binip onları takip edecekmiş diyordu. Efe elinde bir cüzdan tutuyordu. Bir adam ne yapıyorsun o cüzdanla diyordu. Son sahnede Deniz'in okulunun bahçesindeydiler. Aslı denize sarılıyordu. Deniz şaşırıyordu.
Az önce fragmanı izledim. Efe deniz ve aslıyla konuşuyordu. Tanıştırayım param ve parça diyordu:) Mine o yaraladığı çocukla arabada buluşmuştu.Ne konuştuklarını anlayamadım ama minenin planları var belli:img-pilot Ayşe Hanım kim o çocuk diyordu. Osman Bey aslıya ablanı hapse atacaklar diyordu. Canan kapıyı açıyordu karşısında polisler. Bilal canan'a seni annenden isteyeceğim diyordu. Efe'nin altınların sahte olduğu anlaşılıyordu:) Efe Deniz'e mine bir adamın arabasına binmiş bizim kuzuyla su da arka koltuğa binip onları takip edecekmiş diyordu. Efe elinde bir cüzdan tutuyordu. Bir adam ne yapıyorsun o cüzdanla diyordu. Son sahnede Deniz'in okulunun bahçesindeydiler. Aslı denize sarılıyordu. Deniz şaşırıyordu.
Ayyyy Ayyyyyyyyyy sarılıyomusss Aslımm yerim ben onları yahhh off gene süper bi bölüm bizi bekliyo gell persembee gell :):):)
cok tskr gamze..İnş. nete hemen gelir fragman yaff :happy0064
evt bende gördüm fragmnı tvde (= aslı deniz sarılıyo çok sevindim.yiğit abinin zor gününde yazdığına deymiş emeğine sağlık
sağol canım anlatım için:img-wink:tühh demek aslı denize sarılıyormuş bu kadar çabuk mu barışacaklar ya en azından birkaç hafta sürseydi.
benim anlamadığım aslı mineyi mi merak edecekmiş onu takip etmeler falan?hadi su ve efeyi anladım da aslı neden uğraşsın mineyle.bence minenin bu yeni çocukla olan ilişkisi denizle ilgili değil.bir işler karıştırıyor denmiş özette ama denizle alakalı değil bence.arkadaşları onun için endişelenecekler.mine bir boşluğa düşecek ve o adamla vakit geçirmeye başlayacak.adam tehlikeli biri.diğerleri de onu korumaya çalışıyorlardır.aslında bu dostluk çok güzel mine onları ne kadar kızdırsa da onlar mineyi anlamaya çalışıyorlar ve ona yardım etmeyi,onu korumayı düşünüyorlar:img-wink:
aslı iyi birisi mine gibi değil cnm (= 12.bölümde yaptıklarını unuttun galiba (=
aslı deniz birbirlerini çok seviyolar.öyle fazla duramıycakları belliydi zaten
aslı iyi birisi mine gibi değil cnm (= 12.bölümde yaptıklarını unuttun galiba (=
aslı deniz birbirlerini çok seviyolar.öyle fazla duramıycakları belliydi zaten
mine de kötü değil canım sadece sorunlu bir kız yaşadıklarından dolayı.arkadaşları neden onu dışlamıyor sanıyorsunuz?bunu görebildiklerinden.yoksa kim kalbinin gerçekten kötü olduğuna inandığı birine yardım için çırpınır.:img-wink:ama yine de bu kadar olaylı bir zamanda aslının mineye yardım etmeye çalışması pek normal de değil hani.
bu kadar çabuk barışacaklarsa bu kadar hafta öğrenecek olayı eyvah eyvah diye boşuna mı kastınız.böyle heyecanlı olmuyor ki.bu olayda bile bu kadar basit barışıyorlarsa başka hiçbir olayda kavga etmezler artık.kavga etmezlerse ne heyecanı kalacak zaten normalde bile heyecan verici bir çift değiller benim için:icon_whis
slm herkese arkadaşlar fragmanı izlemissiniz yha ben gene izleyemedim eğer link varsa banada atabilrseniz çok mutlu olucam...
gamze_yy arkadaşım saolsun anlatmış ama ben anlamadım yanee minenin o çocugn yanında ne işi var ki :icon_whis cocuga bişi olmamış mı yani
fragmani izledim
acikcasi arabadaki kisi bana hicte yaraladigi kisi gibi gelmedi minenin....baska biriydi sanirim....ama onunla nerden tanisti onu bilemicegim
gerci yavastan mine karakterini paramparca yapmak üzereler diye düsünüyorum
arkadaşlar bende izledim fragmanı da siz emin misiniz arabadaki kişinin yaraladığı kişi olduğundan bence o değil de.en mutlu olduğum aslının denize sarılması ama umarım dostça değildir bu sarılma barışmalarını çok istiyorum çünkü,bi de ben haşmet beyin hafize teyzeye aşık olacağını düşünüyorum artık gülseren de yok hafize teyzeyle haşmet amca evlenebilirler aslı bunu kabul etmez ama aklıma bu fikir geldi benim........
...ezgi... 11-12-07, 13:36 slm ilk önce yha bu bölümde süper olucak
aslı-deniz barışıyo süper bi habaer
mine de bi işler karıştırıyo ama inş. adlı-denizi üzcek bişeyler diildir acaba minenin öldürdüğü çocuğa noldu
leman yollattı o polisleri kesin yoksa niye gelsinki evlerine
Fragman bugün çıktı demek.Özette gelmiş.Ya aslı-denizin barışmasına sevindim hemde çok da ya mine falan ne işler çeviriyo ki?Yani muratın canana suç duyurusu açması da var.İnanamıyorum ya biz bebeği alsın diye muratı doldurur derken,o suç duyurusu açsın diye dolduruyormuş meğer.Yani tüm bunlar olurken Aslı-Deniz in araları nasıl olur bilmiyorum.Fragman nete düşsün de biran önce izleyelim.
Valla ne zamandır bıçak sırtının reklemlarında çıkıyordu.Aslında izlemezdim ama 2 haftaadır reklamlarında kavak yellerinin fragmanı çıkıcak diye izliyodum.Dün de çıkmadı:img-pilot
arkadaşlar bende izledim fragmanı da siz emin misiniz arabadaki kişinin yaraladığı kişi olduğundan bence o değil de.en mutlu olduğum aslının denize sarılması ama umarım dostça değildir bu sarılma barışmalarını çok istiyorum çünkü,bi de ben haşmet beyin hafize teyzeye aşık olacağını düşünüyorum artık gülseren de yok hafize teyzeyle haşmet amca evlenebilirler aslı bunu kabul etmez ama aklıma bu fikir geldi benim........
iyide hafize teyze zaten evli degil mi?
adam hapise girince hemen bosanmismi oluyor insan :icon_sorr
iyide hafize teyze zaten evli degil mi?
adam hapise girince hemen bosanmismi oluyor insan :icon_sorr
sonuçta kocasını hala sevdiğini sanmıyorum ben çünkü bayağı kızgındı boşanmadılar ama yine de bilmiyorum benim düşüncem evlenmeseler bile haşmet amcanın hafize teyzeye aşık olacağı yönünde......
Fragman Video bölümünde...
Güzel bir bölüm bizi bekliyor. Anlaşılan barmene bir şey olmayacak. Ayrıca bir arkadaş fragmanı anlatırken Mine'nin, barmen çocukla buluştuğunu söylüyür ama yanlışı var. O kişi barmen değil. Zaten buluşması saçma olurdu. Bakalım barmene neler olacak?
Sevindiğim bir şey var, Aslı ile Deniz barışıyorlar. Polisler sanırım Canan'ı değil Mine'yi arıyorlar.
Bol esprili, az dramlı bir bölüm izlemek istiyorum. Umarım öyle olur da 2.fragman dramlı olarak hazırlanmaz.
Gecmiş Olsun Yigit Abi Özet İçin TŞkler
özeti okudum nedense hiç yorum yapasım gelmedi bu bölüm :img-cool2
Yalnız Efeyi neden hırsızlıkla suçluyorlar onu anlayamadım ya birinin garezi var iftira atıyor ya da yanlış anlama
Aslı'nın ziyaretine sevindim diyebilirim Mİne'nin napıcagı nolacagı hakkında en uffak bi fikrim yok diyebilirm:img-cool2
Edit:fragmanı izledim:D
bu parça bu da param param parça :Ddedigim gibi efe nın olayı yanlış anlaşılmaymış ama nolck bilemyrm
at hırsızı kılıklı herif:img-cool2 su ile kuzumuzu aynı sahnade bol bol görücez desenize:happy0064:happy0064
hele şükür barış saglandı ama nasıl saglandı:img-cool2
Herkese Merhabalar
Şimdi fragmanı seyrettim:img-yes: fragmanın ilk başında yine Efe dostluğunu gösteriyor. Herkesin Mine'yi bulmak için toplandığı evde bir ara Deniz ve Aslı2yı dışarıya çıkarıyor ve söyledikleri süper yahu:good: Aslı parça, Deniz param sonrada ikisini birleştirip paramparça diyor:P
Efenin hırsızlıkla suçlanması tamamen yanlış anlama. Bence arabanın içinde o uyuz herifin düşürdüğü cüzdanı bulacak, kimindir bir evrak var mı diye içine bakarken tabi cüzdan sahibi onu görünce çaldığını düşünecek maalesef:icon_sorr Bu arada Aslı bence geceki konuşmanın etkisiyle ertesi gün Deniz'in okuluna gidecek ve barışacaklar:img-yes: hoş bu barışma yine uzun olmuyacak hem Leman, hemde okuldaki o iki kız yüzündeb bizimkilern arasına yanlış anlamalar, aile baskıları filan bayağı olaylar girecek ve bu olaylar karşısında bizde onların dargınlıklarını, küskün oluşlarını göreceğiz maalesef:icon_sorr
Aslı-Deniz barıştıktan sonra Efenin işyerine gideceklerdir ve Su'da orada olacaktır ve tam bu sırada bu hırsızlıkla ilgili olayın üstüne gitmiş oluyorlar ve maalesef efe yine işten atılmış olacak.
Su'yun oraya gidiş sebebi Metin'in onu aradığını haber vermek içindir. Baksanıza altınların sahte olduğu ortaya çıkmış ama Efe kaçamadan Metin'e yakalanacak maalesef:img-yes:
Allahım Bilal'in kayınvalidesinin karşısına çıkmak için hazırlanması ne öyle:P sebzeleri ıslattığı suyla bıyıklarını düzeltiyor iyi mi:img-hyste
ba$i_belalim 11-12-07, 14:26 ya bence asli ve deniz cok cabuk baristilar, yani böyle heyecani gidiyor...acaba ne zaman barisacaklar diye hep sorular falan heyecanli yapiyordu olayi. neyse (:
yaa en cok mineyi merak ediyorum (hep mineyi merak ediyorum zaten :) ) mine o adamla acaba ne isler ceviriyor, en cok onu merak ediyorum. umarim kötü seyler degil, yada adam kötü cikarsa? bence burcinn'in dedigi gibi, öyle olucaktir:
benim anlamadığım aslı mineyi mi merak edecekmiş onu takip etmeler falan?hadi su ve efeyi anladım da aslı neden uğraşsın mineyle.bence minenin bu yeni çocukla olan ilişkisi denizle ilgili değil.bir işler karıştırıyor denmiş özette ama denizle alakalı değil bence.arkadaşları onun için endişelenecekler.mine bir boşluğa düşecek ve o adamla vakit geçirmeye başlayacak.adam tehlikeli biri.diğerleri de onu korumaya çalışıyorlardır.aslında bu dostluk çok güzel mine onları ne kadar kızdırsa da onlar mineyi anlamaya çalışıyorlar ve ona yardım etmeyi,onu korumayı düşünüyorlar
aynen katiliyorum. bence herkes onu korumaya ve ona yardim etmeye calisacaklar, ama o yardim mardim istemiicek... o adamla vakit gecirecek ve adam kötü cikcak.
bu denizle ilgili, belki onu unutmak icin diicem, ama zaten cem'de vardi ya.
Fragman gerçekten çok güzel,bu bölüm bayağı olaylı olacak...
Aslı Mine'yi merak ediyor.Mine'ye ne kadar kızarsa kızsın Aslı Mine'yi seviyor ve onun başına kötü bişeyler gelsin istemez.Aynı şekilde Mine'de Aslı'lar konak'tan kovulduğu zaman çok üzülmüştü geri getirmek için uğraşmıştı.Geçen bölüm'de Deniz Aslı'yı sorduğunda Mine çok sinirlenmişti ama yinede ona Aslı'dan haberdar etti.Mine'de istemiyor Aslı ile kötü olmak ama yinede bir şekilde dost olamıyorlar.Aynı şey Aslı'nın başına gelse eminimki Mine'de merak eder yardımda bulunurdu.Onlar gerçek bir dost olacaklar çünkü:happy0064
Leman yine yapıyor yapacağını ne hakla Canan'ı suçlar ve hapse attırır anlamıyorum yalanı umarım yakında ortaya çıkar ve herkes tarafından yanlız bırakılır...
Aslı ve Deniz bu bölüm barışıyorlar anlaşılan ama Leman'ın bu son yaptığından sonra yine ayrılık çanları çalacak gibi kısa bir mutluluk göreceğiz bu sefer dönüşü olmadan ayrılırlar kesin...
Mine'ye barmen olayında fragmanda ki adam yardım edecek muhakkak yoksa bu kadar kolay kurtulamaz dolayısıyla o adam ile gizli gizli buluşacaktır.
Umarım bu olaylardan sonra Aslı Mine Su Efe ve Deniz beşlisi gerçek dost olup hiç ayrılmazlar....
ya bence asli ve deniz cok cabuk baristilar, yani böyle heyecani gidiyor...acaba ne zaman barisacaklar diye hep sorular falan heyecanli yapiyordu olayi. neyse (:
yaa en cok mineyi merak ediyorum (hep mineyi merak ediyorum zaten :) ) mine o adamla acaba ne isler ceviriyor, en cok onu merak ediyorum. umarim kötü seyler degil, yada adam kötü cikarsa? bence burcinn'in dedigi gibi, öyle olucaktir:
aynen katiliyorum. bence herkes onu korumaya ve ona yardim etmeye calisacaklar, ama o yardim mardim istemiicek... o adamla vakit gecirecek ve adam kötü cikcak.
bu denizle ilgili, belki onu unutmak icin diicem, ama zaten cem'de vardi ya.
ben fragmanı izlemedim ama izleyen arkadaşlar o adamın barmen olmadığını söylemiş.belki de onu o kötü durumdan kurtaracak kişiyle mine beraber olmaya başlayacak.denizle alakası dediğin gibi onu unutmak için.cem hiçbir zaman minenin ilgisini çekmedi.mine biraz zoru seviyor.cemse minenin elinde zaten.o adam kim çok merak ediyorum.büyük ihtimalle mineye yardım etti.ben barmenin de öleceğini sanmıyorum.o kadar abartmamışlardır.adam onun peşine düşebilir.evet adam kesinlikle kötü çıkacak ve mine başını gene derde sokmuş olacak:(denizden aldığı tepki yüzünden herkesten kendini çekecek bence bir tek o adamla bağlantısı olacak diğerleri de endişelenecekler.inşallah biraz deniz de endişelenir hayırlısı:)
Fragmanı izledim + özeti okudum :happy0064
Oh be Aslı ve Deniz barışıyorlar, çok sevindim bu ayrılığın uzun sürmemesine.
Efe 'nin hırsızlıkla suçlanması kötü olmuş. Yazık ona :(
Mine yine bişeyler çeviriyor ama bakalım kokusu çıkar yakında.
ba$i_belalim 11-12-07, 14:52 ben fragmanı izlemedim ama izleyen arkadaşlar o adamın barmen olmadığını söylemiş.belki de onu o kötü durumdan kurtaracak kişiyle mine beraber olmaya başlayacak.denizle alakası dediğin gibi onu unutmak için.cem hiçbir zaman minenin ilgisini çekmedi.mine biraz zoru seviyor.cemse minenin elinde zaten.o adam kim çok merak ediyorum.büyük ihtimalle mineye yardım etti.ben barmenin de öleceğini sanmıyorum.o kadar abartmamışlardır.adam onun peşine düşebilir.evet adam kesinlikle kötü çıkacak ve mine başını gene derde sokmuş olacak:(denizden aldığı tepki yüzünden herkesten kendini çekecek bence bir tek o adamla bağlantısı olacak diğerleri de endişelenecekler.inşallah biraz deniz de endişelenir hayırlısı:)
fragman internette cikti, izleyebilirsin (:
evet oda olabilir, ya adam iyi ve mineyi o kötü durumdan cikarmak icin mineyle vakit gecirecektir yada adam kötü cikar ve mineyle beraber olup onun kafasini belaya sokar... evet ceme de yazik oldu, yani hep minenin ondan hoslanmasini istiyordu ama olmadi. ama ben cemi zaten sevmiyordum :) evet ya barmen ölmez, ölmezse mineye allah bilir ne yapacaktir.
eger bizim düsündügümüz gibi olursa, bence cok heyecanli olur ya (; yani mine nasil kendini herkesten cekecek ve tek adamla görüsmeler falan... yepyeni seyler (: ayy dedigin gibi, INSALLAH en cok deniz endiselenir yaaa <333 ve umarim cook deniz-mine sahneler görücez...hadi hayirlisi :)
bende izledim fragmanı teşekkür ederim tekrar link gönderen arkadaşlarıma :img-wink:
yaa bu dizi başlarken Aslı efe mine deniz çok yakın arkadaş olarak tanıtıldı ama şu an Mineyle kimsenin mümkünü yok ii arkadaş olmasına yani bu senaristler mineyi tamamen kötü kız haline getirdiler neysee...
Denizle aslının barışması çok güzel buna çok sevindim umarım hep böle mutlu olurlar :img-icecr
minenin arabada birlikte oldugu kisi, kendisinden yasca büyük biri galiba, en azindan bir otuz gibi duruyor sanki adam...
iyi birisi degil izlenimi verdi banada
asli ve deniz barismasina diyebilicegimde....biraz komik....yani zaman atlamasi yoksa bu bölümde....cok cabuk gelismis olucak baris vs. olayi....yani asli düsündügümdende cabuk kabullenip önemsememis olucak bu durumu, bir arkadasinda dedigi gibi, en büyük olayda bile böyle cabuk barisiyorlarsa, bundan sonra kavga ettiklerinde ayrilmicaklarina göre asli deniz defteri kapanmistir, ve iyice slklLcagimiz bir monoton iliskiye dönüsücektir...yani bu olay bile ayiramiyorsa....insanlarin dedikodusu ve kerem olayi ayiricaksa....biraz inandiriciliginida kaybeder iliski bana öyle geliyor
fragman internette cikti, izleyebilirsin (:
evet oda olabilir, ya adam iyi ve mineyi o kötü durumdan cikarmak icin mineyle vakit gecirecektir yada adam kötü cikar ve mineyle beraber olup onun kafasini belaya sokar... evet ceme de yazik oldu, yani hep minenin ondan hoslanmasini istiyordu ama olmadi. ama ben cemi zaten sevmiyordum :) evet ya barmen ölmez, ölmezse mineye allah bilir ne yapacaktir.
eger bizim düsündügümüz gibi olursa, bence cok heyecanli olur ya (; yani mine nasil kendini herkesten cekecek ve tek adamla görüsmeler falan... yepyeni seyler (: ayy dedigin gibi, INSALLAH en cok deniz endiselenir yaaa <333 ve umarim cook deniz-mine sahneler görücez...hadi hayirlisi :)
evet yaa böyle olursa heyecanlı olur.yoksa hep mine denizin peşinde deniz aslının peşinde olmaz ki.çok monoton olur.bence mine tüm herkese kızıp onlarla iletişimi en aza indirecek.zorla olmazsa biraz gönüllü olsun denizin ilgisi.denizin mutlaka ilgisini çekecektir minenin durumu.yani bizim dileğimiz sadece arkadaşça kalmasın bu ilgi.minenin elinden gittiğini görünce belki kıymetini anlar yeniden sevmeye başlar.bu yeni adam kesin kötü biri canım yoksa aslılar endişelenmezdi onun için.aksine memnun olurlardı:)olay olması için o adamın kötü çıkması mantıklı olacaktır.bence bundan sonra mine çok başına buyruk davranacak ve deniz de onun için çok endişelenecek:img-in_lo cem minenin yanında biraz sönük kalıyor gibi.mineyle başedemez cem:img-polic
ya ztn minenin ne zman iyi biriyle konuştuğu görüldü ki ben şaşırmam yani öle bişi olursa ama kafasına vurduğu çocuk değil o kesin bakalım gene ne işler karıştıracak...
yaa sonuçta neden kabullenmesinler ki onların hiçbir suçu yok bu durumda bence mantıksız değil bu kadar erken barışmaları ama genede zamn geçicektir dizide bende öle düşünüyorum...
evet yaa böyle olursa heyecanlı olur.yoksa hep mine denizin peşinde deniz aslının peşinde olmaz ki.çok monoton olur.bence mine tüm herkese kızıp onlarla iletişimi en aza indirecek.zorla olmazsa biraz gönüllü olsun denizin ilgisi.denizin mutlaka ilgisini çekecektir minenin durumu.yani bizim dileğimiz sadece arkadaşça kalmasın bu ilgi.minenin elinden gittiğini görünce belki kıymetini anlar yeniden sevmeye başlar.bu yeni adam kesin kötü biri canım yoksa aslılar endişelenmezdi onun için.aksine memnun olurlardı:)olay olması için o adamın kötü çıkması mantıklı olacaktır.bence bundan sonra mine çok başına buyruk davranacak ve deniz de onun için çok endişelenecek:img-in_lo cem minenin yanında biraz sönük kalıyor gibi.mineyle başedemez cem:img-polic
arkadaşım bana kızmada Minenin ne kıymeti varda anlasın yha ben onu anlamadım Minenin denize olan ilgisi ve Denizin saf duygularını kullanması bence Minenin bütün kredisini bitirdi artık Mine Deniz aşkı bence olamaz olmamalı yani Çünkü Mine başından beri haksız .. banada kızma bu yorumum için kendi düşüncem sadece :img-wink:
minenin arabada birlikte oldugu kisi, kendisinden yasca büyük biri galiba, en azindan bir otuz gibi duruyor sanki adam...
iyi birisi degil izlenimi verdi banada
asli ve deniz barismasina diyebilicegimde....biraz komik....yani zaman atlamasi yoksa bu bölümde....cok cabuk gelismis olucak baris vs. olayi....yani asli düsündügümdende cabuk kabullenip önemsememis olucak bu durumu, bir arkadasinda dedigi gibi, en büyük olayda bile böyle cabuk barisiyorlarsa, bundan sonra kavga ettiklerinde ayrilmicaklarina göre asli deniz defteri kapanmistir, ve iyice slklLcagimiz bir monoton iliskiye dönüsücektir...yani bu olay bile ayiramiyorsa....insanlarin dedikodusu ve kerem olayi ayiricaksa....biraz inandiriciliginida kaybeder iliski bana öyle geliyor
Miray'cım birazda kendi açından baksan olaya yani şöle aynı şey senin başına gelse sen gerçekten çok sevdiği aşık olduğun bir kişi ile bu olayları yaşamış olsan ne yapardın üstüne üstelik onunla ortak dostlarınız var ve hep görüşmek zorunda kalıyorsunuz ne yapardın.(Ben kesinlikle onun yanın gider onu sevdiğimi dünyalara haykırırdım)Aynı şey şöyle gelişmiş olsaydı Aslı yerine Mine olsaydı ve aynı durumlar söz konusu olmuş olsaydı o zaman ne derdin onu da merak ediyorum(Ben her kim olursa olsun tekrar birlikte olmalarını ve aşklarına sahip çıkarak savaşmalarını isterim bu Mine için Su için Aslı için kim olursa olsun düşüncem değişmez aşk böyle bir şey işte bir daha kavuşmamak üzere ayrılamalrı bana inandırıcı gelmezdi aslında o kadar sözden sonra bitirmek demek ki aşkları bu kadarmış sadece lafta sonucunu doğururdu bende)
Yani aşk böle birşey başkalarının yüzünden ne aşkından vazgeçmek nede sevdiğin kişiden uzak durmak...Hayat o kadar kısa ki ne yaşayabilirsen yaşarsın aşkınıda sevginide...
ya ztn minenin ne zman iyi biriyle konuştuğu görüldü ki ben şaşırmam yani öle bişi olursa ama kafasına vurduğu çocuk değil o kesin bakalım gene ne işler karıştıracak...
yaa sonuçta neden kabullenmesinler ki onların hiçbir suçu yok bu durumda bence mantıksız değil bu kadar erken barışmaları ama genede zamn geçicektir dizide bende öle düşünüyorum...ben de mantıksız olduğunu düşünüyorum.onların suçu olsa da olmasa da ortaya çıkan durum çok kötü bir durum.yani biliyorsun her bedel kendi suçundan dolayı ödenmeyebiliyor.bazen başkalarının yaptıklarının bedelini biz ödüyoruz.aslı ve denizin önündeki en önemli problem bu.bunu bu kadar kolay aşarlarsa bundan sonra hiçbir kavgaları heyecan vermez.bu arada bizim umutlar da yerlerde sürünür tabi:)
ben de mantıksız olduğunu düşünüyorum.onların suçu olsa da olmasa da ortaya çıkan durum çok kötü bir durum.yani biliyorsun her bedel kendi suçundan dolayı ödenmeyebiliyor.bazen başkalarının yaptıklarının bedelini biz ödüyoruz.aslı ve denizin önündeki en önemli problem bu.bunu bu kadar kolay aşarlarsa bundan sonra hiçbir kavgaları heyecan vermez.bu arada bizim umutlar da yerlerde sürünür tabi:)
:img-icecr olsun be cnm üzülmee bu senaristler kesin bişi yaparlar Mine Deniz aşkı zorda olsa yaşanır bu dizide bak demedi deme herşey böle güzel gitmez çünkü..
Bencede haklsıın yani bedeller ödeniyo ama şimdi barışsalar bile fazla uzun süremez birlikteleri mağleseff :icon_sorr
arkadaşım bana kızmada Minenin ne kıymeti varda anlasın yha ben onu anlamadım Minenin denize olan ilgisi ve Denizin saf duygularını kullanması bence Minenin bütün kredisini bitirdi artık Mine Deniz aşkı bence olamaz olmamalı yani Çünkü Mine başından beri haksız .. banada kızma bu yorumum için kendi düşüncem sadece :img-wink:
yok canım neden kızayım.mine kötü biri değil ki kötü şeyler yaşamış sorunları olan bir kız.arkadaşları da bunu biliyor.deniz şu anda minenin gerçekten kendisini sevmeye başladığını anlarsa ve minenin kendini geri çektiğini görürse nasıl aslıyı sonradan sevdiğini onu kaybedince anladı,mineyi de hala sevdiğini veya tekrar sevebileceğini anlayabilir.:img-wink:ve bence bir dizinin özellikle bir gençlik dizisinin heyecanlı olabilmsi için bu tip değişiklikler,karakterlerdeki gel-gitler oldukça güzel olur.
efe_unz, olaylar cabuk kabullenebilicek seyler degil ki, tamam onlarin bir sucu yok, ama bu hayatta hersey sadece senin sucun dahilinde gelismezki, cevrendeki etkenlerde önemlidir
asliyi daha gururlu vs. diye lanse ettikleri icin....denizle hemen yine sevgili olmasi biraz garibime ve komigime gitti tabi eger fragmandan anladiklarimizdan yola cikarsak....yani bu lokma kolay yutulur cinsten degil ki bir haftada hazmetsin insan.....ayni sey mine icinde gecerli....örnegin denizin minenin yaptiklarini hazmetmesinide beklemek sacma olurdu öyle hemencecik, nitekim zaten hazmedemedi :) denizin bile haftalarca konusmadigini düsünürsek, aslinin bir haftada tamam okey barisalim demesi, ve o lokmayi hazmetmesi bilmem ama bana ilginc geldi, ayni olay minede olsaydi yine ayni düsünürdüm, ve kendimide o insanlarin yerine koyuyorum merak etme :)
ba$i_belalim 11-12-07, 15:19 evet yaa böyle olursa heyecanlı olur.yoksa hep mine denizin peşinde deniz aslının peşinde olmaz ki.çok monoton olur.bence mine tüm herkese kızıp onlarla iletişimi en aza indirecek.zorla olmazsa biraz gönüllü olsun denizin ilgisi.denizin mutlaka ilgisini çekecektir minenin durumu.yani bizim dileğimiz sadece arkadaşça kalmasın bu ilgi.minenin elinden gittiğini görünce belki kıymetini anlar yeniden sevmeye başlar.bu yeni adam kesin kötü biri canım yoksa aslılar endişelenmezdi onun için.aksine memnun olurlardı:)olay olması için o adamın kötü çıkması mantıklı olacaktır.bence bundan sonra mine çok başına buyruk davranacak ve deniz de onun için çok endişelenecek:img-in_lo cem minenin yanında biraz sönük kalıyor gibi.mineyle başedemez cem:img-polic
diimi yaa, ne kadar heyecanli olur :happy0064 umarim deniz vicdan azabi ceker, hahayy :) bence minenin durumu denizin ilgini cekmez, cünkü asli var ve asliyla yine barisacak...yani insallah ceker, ama cok bekleriz galiba :/ evet ya birtek dilegimiz var, oda denizin mineyle daha cok ilgilenmesi ve ona yeniden asik olmasini istiyoruz baska birseyde istemiyoruz. belki minenin ne kadar cok degistigini görmüstür ve onu gercekten sevdigini görür ve asik olur *ayy*
evet haklisin, kesin kötüdür...OFF insallah adam kötü cikar, deniz mineyi kurtaracak ve denizde onun icin cooook ama cok endiselenecektir ve vicdan azabi cekecektir. :img-in_lo:img-in_lo yok yaa, mineyle hayatta basedemez :)
yok canım neden kızayım.mine kötü biri değil ki kötü şeyler yaşamış sorunları olan bir kız.arkadaşları da bunu biliyor.deniz şu anda minenin gerçekten kendisini sevmeye başladığını anlarsa ve minenin kendini geri çektiğini görürse nasıl aslıyı sonradan sevdiğini onu kaybedince anladı,mineyi de hala sevdiğini veya tekrar sevebileceğini anlayabilir.ve bence bir dizinin özellikle bir gençlik dizisinin heyecanlı olabilmsi için bu tip değişiklikler,karakterlerdeki gel-gitler oldukça güzel olur.
vallah yaa, yazdiklarina tamamen imzami attim :) mine aslinin denizden ve efeden geri cektigini gibi, denizde onun kiymetini anlar belki...
bencede yani, bu bir genclik dizisi biz gencler neler neler yasiyoruz her gün *dermisiimm* :) yok ya, bencede yani öyle dahada heyecanli oluyor...
öncellikle Yigit Bey gecmis olsun..insallah babaniz bir an önce sagligina kavusur..
özeti okudum, fragmani da izledim..
Asli ve Deniz'in barismasina cok sevindim :) ama umarim o sarilma dostca bir sarilma degildir.
Mine'nin yeni tanistigi adam bana da pek saglam ayakkabi gibi görünmedi..nerede ve nasil tanistigini merak ediyorum dogrusu..
Asli'nin sürpriz ziyaretini de merak ediyorum..
Efe'nin foyasi bu bölüm cikiyor demek ortaya..keske babasinin sonradan verdigi ve isinden aldigi parayla hem kendi aldigi bilezigin gercegini hem de babasinin istedigini alip digerleriyle degistirseydi..
umarim isiyle ilgili yasadigi yanlis anlamayi cözer de oradan da ayrilmak zorunda kalmaz :icon_sorr
kapiya gelen polisler bence Mine'yi barmen olayi yüzünden ariyorlar..
özeti okudum,fragmanıda izledim
efe:bu parça bu param,paramparça
hey allahım ya :D:Dçok matrak bu çocuk ya.hele altınların sahte olduğu anlaşıldıktan sonra metının efeye bağırışı we efenın ''abi'' deyişi :D.
denızle aslının küsmesi keşke bıraz daha uzun surseydı.acaba o sarılma sahnesı rüya mı???
not:Yiğit abi geçmiş olsun
Özetimiz gelmiş fragmanımız da gelmiş,pekte güzel gelmişler.
Aslıyla Deniz sarılıyorlar,barışıyorlar mı acaba?:img-yes:Efem ya harika gene ama hırsızlıkla suçlanması kötü tabi.Emim ki onunda üstesinden gelecektir...
Bence Minenin arabada konuştuğu adam ona yardım etti,kötü niyetli değil...En son hatırlıyorum da minübüsçüyüde katil ve hatta sapık gibi görmüştük.:img-blush Onun için bu sefer iyi düşünücem ve Minenin utanması lazım Aslı ona her seferinde yardım ediyor....Ve belkide onun sayesinde barışacaklar.....Diğer yanda Cananın durumu hiç iyiye gitmiyor.:(
Bu arada Yiğit abicim çok çok geçmiş olsun:icon_sorr
ayyyy hayır yhaa rüya falan olmasın artık barışsınlar ben onları mutlu görmek istiyorum çok yakışıyorlar birbirlerine...
Şunuda söylüyorum bu saatten sonra Mine Deniz aşkı İMKANSIZ !!! ama olmaz değil senaristlerden herşeyi beklerim ama böle bişi olursa çok ama çok saçma olur bu benim düşüncem ztn Mine hala Denizin Aslıyı sevdiğini bile bile ve Denizin söylediği bunca lafa ragmen hala Deniz diosa ben bişi diyemem
captainsparrow 11-12-07, 15:35 fragmanı gördüm:img-yes:
aslı ve deniz barışıyoooooooooooooooooooooo:happy0064:happy0064: happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064: happy0064:happy0064
mine de tam kendine göre birini bulmuş.allah mesut etsin.
aslı nasıl bir melek ya mineye hala yardım etmeye çalışıyor.onun için endişeleniyor.
efeme de hırsız damgası vurdular.
o da minenin oyununa geldi aldı sahte bilezikleri sanki hiç bozdurmayacaklar!çok da ayıp oldu gönüle.annesi ne yapacak çok merak ediyorum.
acaba ne oluyoda barışıyorlar.denız o yazdığı yazıyı mı werıcek.offf şimdi bekle dur perşembeye kadar.Yoksa Mıne hıç alışık olmadığı halde bir iyilik yapıp Aslının Denize dönmesi için onunla konuşucak mı???
fragmanı görmedim daha ama resimleri görünce sevinçten uçtum aslımla denizim yanyana güzel bi özet efenin başına kötü şeyler gelecek gibi ama onunda üstesinden geleceğine eminim
özeti okudum
fragmanı da izledim :happy0064
değmeyin keyfime :img-icecr
efeme çok üzüldüm hırsızlık damgası yiyicek mine yüzünden :icon_sorr
aslıyla denizin de barışmasına çok sevindim onlar ayrı kalamazlardı zaten :happy0064
minenin yanındaki adama çok kafam takıldı kim acaba o ? bence kötü niyetli biri değil ama minenin napacağı hiç belli olmaz
mine nin durumu gerçekten çok kötü ilk yapacağı şey o evi terketmek olucak e peki sonra nolucak ?
canan a polisler geliyo leman acaba gene neler yaptı sanki canan suçlu sinir oluyorum lemana bilal çok tatlıydı cananı isteme sahnesini tekrarlarken :)
bu arada yiğit abi çok geçmiş olsun çok üzüldüm :icon_sorr inşallah bir an önce sağlığına kavuşur :icon_sorr
ben 2. fragmanı da gördüm,hatırladıklarımı anlatayım ayşe teyze metine mineyi buldunuz mu diyo mine tek başına sokakta yürüyo sonra konağın bahçesinde deniz,aslı,efe,metin konuşuyo metin denize sende yüz vermeyince çekti gitti tabi diyo aslı denize bakıyo sonra efe hah hemen çözdün işi diyo metine aslı deniz birlikte yürüyolar deniz nerde bu kız ya diyo canan la hafize teyze konuşuyo canan nerden biliyosun gibi bişey söylüyo hafize teyze de lemanla konuştum diyo sonra leman,canan ve hafize teyze mahkemedeler hakim karar diyo en son dada aslı denize sarılıyo bitiyo...
2. fragmanda çıktı tekrar bölümlerini izlerken gördüm..Sanırım hafize konuşuyor lemanla mahkeme için..
Canan hafizeye; Bunu nerden biliyorsun?gibi birşey söylüyor.
Hafizede;Lemanla kouştum diyor..
sonra mahkemedeler Canan ayaka kalkıyor,Leman kötü kötü bakıyor oturdugu yerden..
Murat hafizeye;Cananla geleceğimiz için yarın konuşabilirmiyiz diyor..
Mine sokakta geziyor titriyor yürürken:(
Sonracıma Deniz ve Aslı konuşuyorlar:img-wink:
Tamda hatırlamıyorum ama peki nerde?Ne yapıcaz dio sanırım..
fragmmanın sonunda da aynı şekişde sarılıyorlar...
Yanlışlarım olduysa şimdiden özür dilerim ancak aklımda kalan replikleri yazabildim.:img-yes:
iyi akşamlar:sad53:
2. fragmanda çıktı tekrar bölümlerini izlerken gördüm..Sanırım hafize konuşuyor lemanla mahkeme için..
Canan hafizeye; Bunu nerden biliyorsun?gibi birşey söylüyor.
Hafizede;Lemanla kouştum diyor..
sonra mahkemedeler Canan ayaka kalkıyor,Leman kötü kötü bakıyor oturdugu yerden..
Murat hafizeye;Cananla geleceğimiz için yarın konuşabilirmiyiz diyor..
Mine sokakta geziyor titriyor yürürken:(
Sonracıma Deniz ve Aslı konuşuyorlar:img-wink:
Tamda hatırlamıyorum ama peki nerde?Ne yapıcaz dio sanırım..
fragmmanın sonunda da aynı şekişde sarılıyorlar...
Yanlışlarım olduysa şimdiden özür dilerim ancak aklımda kalan replikleri yazabildim.:img-yes:
iyi akşamlar:sad53:
evet ben de izledim...
buna ek olarak bir de deniz efe aslı dışarıdalar..metin de"işte sen de kıza yüz vermeyince herşeyi bitirince o da gitti." gibi yada bu anlamda bişiler dio...aslı da bakınıyo bunun üzerine...
efe de abisine "hıh sen de hemen yazdın senaryoyu bravo valla" dio...
mine de dolaşıo glb sabaha karşı bi vakitte sokakta eve akşam gitmemiş anlaşılan...
titreyerek dolaşıyodu sokakta...glb o adam da oralarda bulacak onu...
son sahne yine aslı-deniz sarılma sahnesi...:img-in_loaçıkçası bu kdr erken olacağını düşünmüyodum o yüzden hala şüpheli bakıyorum...ne biliim arkadaş olalım fln diye sarılmamışlardır umarım...-ztn yapamazlar ama-yine de yeniden başlıcaklarını düşünüyrm...hiç kuşkusuz yine harika bir bölüm olacak...
bu arada yiğit abinin msjını okudum ve gerçekten işinin ne kadar zor olduğunu birkez daha anladım...ama o kadar işinin ehli ki emekleri asla boşa gitmiyor.bundan emin olsun bence...en azından biz her hafta tarifsiz bir heyecanla bekliyoruz kyyi...
ayrıca babası için de gerçekten çok üzüldüm, geçmiş olsun diyorum...herşeyin başı sağlık tabi ne olursa olsun...umarım herşey istedikleri gibi gidiyodur...tekrar geçmiş olsun...
ii yorumlar herkese...
ba$i_belalim 11-12-07, 18:46 offf canim yaa, demek sokakta titreyerek dolasiyor :( :( :( minenin durumu suan cok kötü be.
ama istedigim oldu, deniz mine icin endiseleniyor yani, ve minenin durumu denizin ilgini cekcek galiba :) deniz "nerde bu kiz ya" diyorsa, belliki endiseleniyordur...yani METIN abi bille herseyi anladi, "iste sen de kıza yüz vermeyince herseyi bitirince o da gitti." söylüyor ya, off:img-in_lo
2.fragmanıda izledim internettenn(isteyen ö.m. atsın)
mineye çok acıdımm ya sokakta yürüodu öle
lemanda sinir oluyorum mahkemeye vermiş cananı cananın ne suçu varsa çok bencl leman anca kendini düşünüyo
serseri_mayın90 11-12-07, 19:37 slm herkese anca gelebildim.fragman özet gelmiş.. geri kaldım.
özeti okudum adama bişi olmuyomuş ii bari.şimdide fragmanı bulup izlicem. yorumlara bakılırsa aslı-deniz barışıo... alttan geçti fragman aslının denize sarıldığını gördüm. nese izliyim fragmanı yorumlar sonraabye
serseri_mayın90 11-12-07, 19:46 izledim fragmanı. daha eğlenceli bi bölüm olcak gibi..aslı deniz barışması güzel:) efenin param parça demeside süperdi:) yazık cüzdanı buluo hırsızlıkla suçlanıyor. arabada minenin konuştuğu adam kim ki??
izledim fragmanı. daha eğlenceli bi bölüm olcak gibi..aslı deniz barışması güzel:) efenin param parça demeside süperdi:) yazık cüzdanı buluo hırsızlıkla suçlanıyor. arabada minenin konuştuğu adam kim ki??
Evt Efemize iftira atılıyo işinden olmasa bari :S
Kim oldugunu bilmiyorum o adamın ama Mineyle pek bi yakısmıslardı dimi :P:P
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
lemanda anca sinirlik yapar.kızın bebeğinide alır elinden.onu seven adamla çocuğu doğmadan evlensede bebeği adamın nüfusuna kaydetse...
...umarım almaz çocuğunu.
denizin aslıyı sevdiğini anlasa da çocukları rahat bıraksa..
bu gidişle efenin abisi evlenemeyecek...o kadar uzatmasalar evlensinler artık...
Bende biraz sert çıkmış gibi görünsemde sanırım benim için zor bir hafta olduğu içindir alazcım... Siz 27. bölümü izledikten tam 2 gün sonra babama kötü huylu bir tümör teşhisi yani kanser teşhisi konuldu... Ve bundan 2 gün önce cumartesi sabahı da ameliyata alındı ve dün taubrcu oldu... Arada geçen bi haftada gece babamın başında gündüz hastanede mekik dokurken ben 28. bölümü yazmak zorundaydım... Hayat bir yandan devam ediyordu ama iş hayatı çok acımasızdı ve o da devam etmek zorundaydı... Ben adeta babamın öyle bir hastalığı yok ve hatta benim hiç babam yok gibi davranıp sizleri güldürebilmek için Efe'ye espriler yazmak zorundaydım... Anlıycağın zor bir haftaydı...
Sevgiler tekrar
çok geçmiş olsun.Allah acil şifalan versin.biraz geç oldu ama daha biraz önce gördüm.
fragmandan anladığım kadarıyla yine çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor.normal şartlarda bile bu kadar güzel bir senaryo yazmak çok büyük bir takdiri hakediyorken bi de böyle bir durumda aynı başarıyı gösterebilmek...ne diceğimi bilemedim.umarım herşey gönlünce olur...
offf canim yaa, demek sokakta titreyerek dolasiyor :( :( :( minenin durumu suan cok kötü be.
ama istedigim oldu, deniz mine icin endiseleniyor yani, ve minenin durumu denizin ilgini cekcek galiba :) deniz "nerde bu kiz ya" diyorsa, belliki endiseleniyordur...yani METIN abi bille herseyi anladi, "iste sen de kıza yüz vermeyince herseyi bitirince o da gitti." söylüyor ya, off:img-in_lo
Sadece Deniz endişelenmiyor ki herkes endişeleniyor.Ayrıca artık Deniz ve Mine arasında dostluktan başka birşey olacağını sanmıyorum.Nerde bu kız derken yanında Aslı var ve muhakkak o ara Mine'yi arıyorlardır yani artık Deniz Mine ilişkisi bu kaybolma işinden sonra tekrar alevlenecekse Deniz tarafından sadece gülerim yani ayrıca Mine için üzülürüm ileride tekrar Aslı'ya dönmeyeceği ne malum olur o zaman:icon_whis
aman allahım çok çok güzel bir fragmanla karşı karşıyayız bi ara çok monotonlaştı bu dizi diyordum ama eski hareketlliğine döndü ve sanırım bende eski fanatikliğime denizle aslının barışmasına çok sevindim sonunda barışabildiler yani umarım barışmışlardır arkadaş kalma gibi saçma bi karar almazlar perşembeyi iple çekiyorum resmen acaba minenin yanındaki adam kim yine ne işler çeviriyo mine çok merak ediyorum
evet arkadaş kalamaları saçma olurdu ama bu ilşki yine Leman'ın sayesinde zarar görecek bakalım Canan'a yaptıklarından sonra Aslı ne gibi kararlar alacak çok merak ediyorum bu aşka sahip çıkıp beraber savaşacaklar mı çünkü Deniz de annesinib bu yaptıklarını onaylamayacaktır.
Tabii ki haklısın bu konuda ancak Kavak Yelleri'nin başladığı il günden bu yana 28 haftadır ara vermeyen tek dizi olduğunu unutmamak lazım... Hepimiz size aralıksız her hafta özel bölüm ve ara vermeden yeni bölüm yetiştirmenin yükünü çok ağır şekilde yaşıyoruz...
Kavak Yelleri bugüne kadar sadece 30 Ağustos Zafer Bayramında ara verdi... Ve çok diil bir bir kaç ay sonra birinci yılını dolduracak;)
Şu an ben senaryo set çekim olarak çok sıkıştı ve neredeyse herşey ucu ucuna yetişiyor...
Tek amaç size bölüm yetiştirebilmek... 3 hafta önden giden dizilerin hepsi hatta buna şurda bi kaç hafta önce başlayanlar dahil ara verdiler...
Bu da bizim başarımız bence daha fazlası istenirken biraz daha ince düşünülüp taktir edilmeli...
Sevgler;)
Bende biraz sert çıkmış gibi görünsemde sanırım benim için zor bir hafta olduğu içindir alazcım... Siz 27. bölümü izledikten tam 2 gün sonra babama kötü huylu bir tümör teşhisi yani kanser teşhisi konuldu... Ve bundan 2 gün önce cumartesi sabahı da amel |