Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arsiv 11)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

SEZİNN
15-12-07, 13:56
Ya bide Mine Deniz evlenicek mi..Duyunca soke olucaksınız flnn yuhh yanii evlenme fln yokk artıkk bence bu olamaz herhalde !!!
Hem Efe Aslı nasıl oluyor ya!!! Efe Aslıya asık olabilir mi ya da Aslı Efeye bu gercekten cok sacma işte sanmıyorum öyle bir şey olsun bence sakadır :img-cool2

sapsız
15-12-07, 13:57
bence orda dawson creek dizisinden bahsedio olabilirler ..
hani bi ara nette dolaştı yaa aslı-efe ile mine-deniz ile die bence onu söylüo olabilirler ..
yani eğer öle olursa dizi çok saçma olur ..
sanmıyorum ben öle olacağını ..
zaten bence öle bişi olacaksa söylemezlerdi sanırım :S

yaa umarım öle bişi olmas :s

nilyum
15-12-07, 14:00
Ya bide Mine Deniz evlenicek mi..Duyunca soke olucaksınız flnn yuhh yanii evlenme fln yokk artıkk bence bu olamaz herhalde !!!
Hem Efe Aslı nasıl oluyor ya!!! Efe Aslıya asık olabilir mi ya da Aslı Efeye bu gercekten cok sacma işte sanmıyorum öyle bir şey olsun bence sakadır :img-cool2

ya durup dururken ne die şaka yapsın bunlar...15 aralık şakası fln mı ya??kalbmize mi indirmek isitio bunlar..ya ztn ben de efe-aslı deyince iplker koptu:(

deniz-mineyi de gelecekte evlenecekler diye kastederek sölemişlerdir sanıyrm valla efe-aslıdan sonra bide mine-denizi evlendirirlerse ben kalpten giderim kesin:(

SEZİNN
15-12-07, 14:04
ya durup dururken ne die şaka yapsın bunlar...15 aralık şakası fln mı ya??kalbmize mi indirmek isitio bunlar..ya ztn ben de efe-aslı deyince iplker koptu:(

deniz-mineyi de gelecekte evlenecekler diye kastederek sölemişlerdir sanıyrm valla efe-aslıdan sonra bide mine-denizi evlendirirlerse ben kalpten giderim kesin:(

Öyle bir sey yapmazlar sanırım ama yaparlasa dizinin reytingleri bence düser!!
Deniz Mineyle daha sonra evlendi tmm sonra Deniz ayrılmak istese bile Mine bırakır mı onu hiçç sanmıyorum bence öyle bir sey olmaz !!
Ayrıca Efe Aslı fln sapsız arkadasın dedigi gibi dawson creek dizisinden bahsediyolardır belki yani umarım öyledir cünkü cidden midem almıyo böyle bir seyi :S:S

Asaaa
15-12-07, 14:06
yaa olamaaz aslı-efe deniz-minemi izleyen varmı haberi belki şaka yapıodurlar:sad53:

jojoo
15-12-07, 14:07
şöylede olabılır belki ibo bazı insanların istediklerini anlatmıştır.biz istemıyoruz ama denizle minenın,efeylede aslının beraber olmasını ısteyen bırılerı wardır muhakkak

_gümüşŞ_
15-12-07, 14:07
bence orda dawson creek dizisinden bahsedio olabilirler ..
hani bi ara nette dolaştı yaa aslı-efe ile mine-deniz ile die bence onu söylüo olabilirler ..
yani eğer öle olursa dizi çok saçma olur ..
sanmıyorum ben öle olacağını ..
zaten bence öle bişi olacaksa söylemezlerdi sanırım :S

yaa umarım öle bişi olmas :s

bncede dawson creek ten bahsedıyorlardır
ya bndan sonra ole bişi yapmazlar yanı heralde:S

SEZİNN
15-12-07, 14:08
yaa olamaaz aslı-efe deniz-minemi izleyen varmı haberi belki şaka yapıodurlar:sad53:

Deniz, Efe-Aslı derken gülüyodu ama bilemicem izlemek lazım :img-yes:
Çünkü öyle bi kesip biçiyolarki röpleri neler cıkıyo ortaya :img-wink:

Asaaa
15-12-07, 14:09
hmm inş. şakadır

begummm
15-12-07, 14:13
İbrahim 'in söyledikleri gerçek değildir bence yaa. Olmaz öyle şeyler olamaz.
Bu arada 30 dk geçti hala az sonra diyolar çıksa da izlesek artık.

ba$i_belalim
15-12-07, 14:13
ya asli ve efe derken gülüyordu, yani saka yapiyordur...ben izlemedim, ama sezinn öyle diyorsa.

ama umarim mine-deniz saka degil, ayy ne kadar süper olurdu yaa:happy0064:happy0064:happy0064

ha bide, dawsons creekte mine ve deniz yani JEN ve DAWSON hic bir zaman evlenmedilerki...diziyi izledim, yani öyle birsey yok. o yüzden dawsons creekten bahsediyorsa, öyle birsey yoktu.

ama insallah mine ve deniz yine birlikte olurlar yaaa :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

ama ben yinede inanmiyorum.. yani hemen soka girmiyelim.

nilyum
15-12-07, 14:14
Öyle bir sey yapmazlar sanırım ama yaparlasa dizinin reytingleri bence düser!!
Deniz Mineyle daha sonra evlendi tmm sonra Deniz ayrılmak istese bile Mine bırakır mı onu hiçç sanmıyorum bence öyle bir sey olmaz !!
Ayrıca Efe Aslı fln sapsız arkadasın dedigi gibi dawson creek dizisinden bahsediyolardır belki yani umarım öyledir cünkü cidden midem almıyo böyle bir seyi :S:S

işte aynen benim de midem almaz midem den önce kalbim dayanmaz ztn efe-aslıyı öyle sevgili modunda izlemeyi..bunlar beraber olduktan sonra nerde kaldı efe-aslı dostluğu...hadi onu geçtim en önemlisi efe-deniz dostluğuna nolcak!!
bunlar birbirlerinin yüzlerine bakabilcekler mi ki!

ztn şu kanalda sinir etti..az sonra az sonra diyip duruyo hala yok...uff inş dawson creeki kastediyolardır...başlasa da izlesek artık:(

SEZİNN
15-12-07, 14:20
ya asli ve efe derken gülüyordu, yani saka yapiyordur...ben izlemedim, ama sezinn öyle diyorsa.

ama umarim mine-deniz saka degil, ayy ne kadar süper olurdu yaa:happy0064:happy0064:happy0064

ha bide, dawsons creekte mine ve deniz yani JEN ve DAWSON hic bir zaman evlenmedilerki...diziyi izledim, yani öyle birsey yok. o yüzden dawsons creekten bahsediyorsa, öyle birsey yoktu.

ama insallah mine ve deniz yine birlikte olurlar yaaa :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

Evlenme diye bişe olmazz...Belkide gercekten jojoo arkadasımızın dedigi gibi öyle istekler vardır..
Mine Deniz birlikte oldu diyelim ne degişicek o gene Aslıyı sevicek..Cünkü ilk basta İbrahim söyle söylüyo: Denizin kalbi Aslı icin atıyo bu bir gercek ama Mineye geri dönücektir tabi bu gercekten asık olarak olmayacaktır.. :img-yes:

cyd_oth_cnsl
15-12-07, 14:22
bence asla olmaz ole bişey mine&deniz süperde
aslı&efe asla olmass olsa olsa aslı&kerem olur gibi ayrıcada gülüolardı bnde izledim kesin şakadırr

6123m
15-12-07, 14:26
ARKADAŞLAR 10 15 DAKIKA SONRA KAVAK YELELRİ STAR TVDE MAGAZIN PROGMINDA ROPORTAJLARI VAR

iLGİLENENLERE DUYURULUR

önemlı oldugu ıcın blotla yazdım sevgılı modlar...

birde deniz bişiler diyidu ama şakaydı snırım
Önemli Önemliii

ba$i_belalim
15-12-07, 14:27
Evlenme diye bişe olmazz...Belkide gercekten jojoo arkadasımızın dedigi gibi öyle istekler vardır..
Mine Deniz birlikte oldu diyelim ne degişicek o gene Aslıyı sevicek..Cünkü ilk basta İbrahim söyle söylüyo: Denizin kalbi Aslı icin atıyo bu bir gercek ama Mineye geri dönücektir tabi bu gercekten asık olarak olmayacaktır.. :img-yes:

Ben zaten "olur olur" demedimki, yani zaten gülerken anlatmislar, yani saka yapmislar fanlar soka girsinler diye...becerdiler iste. haha. herkes kalpten gidiyoo.

ama sen nerden bilcenki, sen senarist degilsinki :img-wink: denizin kalbi simdi asli icin atiyordur ama belki mine icin'de bir gün yine atar...yani bunlari biz öyle bilemeyizki. hem hep asli ve deniz beraber olursa cok sIkIcI olur (simdiden sIkIcI ve monoton olmaya baslamis bile...)

SEZİNN
15-12-07, 14:31
Ben zaten "olur olur" demedimki, yani zaten gülerken anlatmislar, yani saka yapmislar fanlar soka girsinler diye...becerdiler iste. haha. herkes kalpten gidiyoo.

ama sen nerden bilcenki, sen senarist degilsinki :img-wink: denizin kalbi simdi asli icin atiyordur ama belki mine icin'de bir gün yine atar...yani bunlari biz öyle bilemeyizki. hem hep asli ve deniz beraber olursa cok sIkIcI olur (simdiden sIkIcI ve monoton olmaya baslamis bile...)

Cnm Mine - Deniz ve askla dolu bir sevgililik böyle olursa gercekten acayip sacma olur:img-yes:...Bu zamandan sonrada bence imkansız!!! Denizin Aslıya söyledikleri senden baskası olmayacak bundan sonra fln öyle bir sey olursa (pardon ama) tükürdügünü yalamak olur...Beraber olsalar bile gercek bir askla olmaz bu !!

Neyse ben ne dersem diyim senin düsüncen degişmez benimkide degişmez o yüzden fazla uzatmayalım biz..Bu konusma böyle saatlerce sürer cünkü :)

>>miray<<
15-12-07, 14:33
yanlız aslı-deniz bu hafta donuktu dediysek bu sadece bu bölüm için geçerli!yoksa daha önceki bölümlerde öyle birşey yoktu.gerektiğinde demek ki söylüyoruz.geçmiş bölümlerde de böyle görseydim yine söylerdim.ilk defa bu şekilde gördüm onları.

aslı-deniz'e yine ayrılık gözükecek ama şuna katılıyorum.bu çok büyük bir engeldi onlar için bunu aştılarsa diğer engelleri daha kolay aşarlar.tabi bu biraz olayların gidişatınada bağlı.bakalım neler olacak!

ececim gene karşılaşamadık!:icon_sorr

ya iste senin bu sefer gördügünü nedense ben herseferinde görüyordum, yani gecmiyordu bir türlü, bu sefer sizde görmüsünüz bundan sonrada görürmüsünüz bilmem, ama iste anlattigim buydu benimde

fatmaaa-
15-12-07, 14:33
Star Magazinde Röportaj Bİrazdan

Kavak YEllerinin röportajı var starda hani dıscoya gittiler ya o zzaman yapılmış röportajları vaarr kaçırmayınn birazdan

denizmiyle mi evlencek efe aslıya mı dönüyor diye başlıklaarr geçtiii

>>miray<<
15-12-07, 14:37
bende gördüm kismet olursa izlicegim, annem yine zap yapmazsa bu arada :))))

ibrahim demis,

denizin kalbinde asli var su anda diye, sonra mineye dönücek ama dedi...sonrasinda tam anlamadim ama mineyle evlilik mevlilik biseyler hö?
sonrasinda asli ve efe olucak dedi

ama biraz sakayla karisik denmis gibi oldu ama bilinmez....heleki birde dawsons creektede böyle oldugunu düsünürsek...olur mu olur?

ama daha degisik gelismeler olucaktir muhakkak....dizinin tikanmamasi icin farkli farkli seylerin olmasi sart, belki buda onlardan biridir? ama eger öyle birsey olsaydi ibrahimin aciklicagini sanmiyorum böyle direk...o yüzden bu habere pekte inanmadim kesin saka yapiyorlar, veya daha dogrusu izleyicilerin kafalarini karistirmak istiyorlar :)

nilyum
15-12-07, 14:42
hala vermediler ya!!
ne zaman vermeyi planlıyolar acaba?ya da bütün röp bumu sadece?maksat milleti bekletmek ya!

ya efe-aslı olmaz diyen arkadaşların dawson creekten haberleri var mı bilmiyrm ama orada efe-aslı oluyodu..bizde oradan yola çıkarak söylüyrz...eğer bnm de haberim olmasaydı dc den ben de gayet rahat bi şekilde hayatta olmaz efe-aslı derdim ama şuan duyduklarımızda bunları destekliyo maalesef...şaka değilse tabi...
bizde o yüzden konuşuyrz yoksa ztn çok saçma efe-aslı olması...hatta mine-deniz bile kaldırılabilir bir yere kdr..:img-yes:

ba$i_belalim
15-12-07, 14:44
Cnm Mine - Deniz ve askla dolu bir sevgililik böyle olursa gercekten acayip sacma olur:img-yes:...Bu zamandan sonrada bence imkansız!!! Denizin Aslıya söyledikleri senden baskası olmayacak bundan sonra fln öyle bir sey olursa (pardon ama) tükürdügünü yalamak olur...Beraber olsalar bile gercek bir askla olmaz bu !!

Iyide cnm Deniz 17 yasinda bir cocuk, yani daha cok genc ve biz hepimiz genciz genctik "hepimiz" öyle seyleri demiyormuyduk...gencler normalde her iliskiyi "Bu bir efsane ask olucaktir" diye düsünürler, yani bence hicte sacma olmaz...hem deniz-mine aski yeni birsey degilki, daha önceden böyle bir ask vardi ve belki denizin kalpi mine icin bir gün yine atacaktir, yani biz bilemeyizki. Deniz "mineyi seviyorum" diyordu, sonradan göya hic sevmemis...belki deniz "asliyi cok seviyorum" diyor simdi, ama belki sonradan hic öyle sevmemis olabilir...Sanki bu dünyada sadece aslimi var..."Senden baskasi olmayacak" oooh bizde 16-17 yasinda oldugumuz zaman ne seyleri erkek arkadaslarimiza diyoruz, ama genclik iste, diimi yani :img-wink:

jojoo
15-12-07, 14:56
ya ıbonun soyadını yanlış soledıler dımı ketencı dediler yanlış duymadıysam.dızı yazın urlaya gıdıomuş çok guzel yaw.dağhan çok tatlı yaw.ohhh be şakaymışş

_gümüşŞ_
15-12-07, 14:57
ibrahim ketenci , aslı önver cok guldum yha daha röportaj yaptıkları kısılerın adını dogru duzgun bilmıolar

>>miray<<
15-12-07, 14:58
ay süper bir röportajdiii :D

asli ve ibrahim ne kadarda iyi anlasiyorlarmis cok sasirdim bu kadar sanmiyordum cünkü :)))) asli iboyla alisveris yapiyormus ahahah :)

yanliz diziyle ilgili dediklerinden fazla birsey anlamadim, yani mine deniz efe asli böyle seyler olucak dedi ama ??? pekte cözemedim

ve yazin urladalar :)

sapsız
15-12-07, 14:59
ne gzl onlarda bizim gibi urlayı daha çok sevmişler o bölümleri falan ..
en çokta yazın urlaya gitceklerini duyunca sevindim ..
bu bide dizimizin n kadar uzun ömürlü olacağını gösteriyor ..
yaza kadar devam edecek n gzl :D
dağhan hiç te dizedeki gibi değilmiş ..
ayrıca ibrahime kendirici yerine ketenci ..
aslıyada enver yerine önder mi n dediler ..

begummm
15-12-07, 15:00
Sonunda çıktı röportaj.
İbrahim Abi pek şaka yapar gibi değildi Deniz Mine ye döner derken ama evlenicekler dedikten sonra yok deyip güldü.
Yazın Urla 'ya gidiceklermiş :happy0064 çok sevindim Urla değişikti ve güzeldi.

nilyum
iyi ya şimdilik şaka yapmışlar ama öle dörtlü kombinasyon flnda olmasın mümkünse:)

ii onlar bu şekilde...
şaka olmasına sevindim gerçekten ama o ona bu buna dönüyosa aslı-efe de sayıldı...bilemiyrm öle bi ihtimal varsa da yok etsinler bence...:img-wink:en iisi bu olur dizi için...
tabi dizinin devamı için gerekli bazı şeyler ama ne öle efe-aslı,efe-mine,deniz-aslı, deniz-mine oldu olcak su-deniz de olsunda eksik kalmasın yani..

ayrıca dizimiz yazın urlaya gidiomuş...en çok buna sevindim...yine o eski günlere geri dönülcek demektir...süper...:)

>>miray<<
bir arkadas hepsi sakaydi demis, ben saka denildigini duymadim aslinda, birtek son dediklerinde yani mine ve deniz evlenicek dediklerinde sonrasinda ibrahim yok dedi? veya ben kacirdim saka hepsi dediklerini :img-blush:img-blush

ba$i_belalim
15-12-07, 15:01
uffff ben izliyemedim, gercekten urlayami dönecekler ya???? OFF SÜPER YA!!!:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

asli ve ibrahim ne kadarda iyi anlasiyorlarmis cok sasirdim bu kadar sanmiyordum cünkü ))) asli iboyla alisveris yapiyormus ahahah

oy oy:img-blush demek aslisveris yapiyorlarmis, o kadar iyi anlasiyorlar cok sevindim (: ibo-asli<33

6123m
15-12-07, 15:01
of Dağhan abi ya:S gene konuşmadı gene konuşmadı ben onları yanında Görünce Kesin konuşucak dedim :S off yaaa:( çok utangaç:S hic konusmayı sevmiyormuş yaaa:( bende kesin konuşur demiştim yaa:( :( Off offf:(

sevgili ibrahim kendirici her zmnki gibi kmra önundeydıı Tüm röpörtajlarda var oda masallah... herneyse aslı enver harika birisi bence:) cok sıcak kanlı:)

ayrıca set urlaya gıdıcek dedıler ama yiğit abi burda yaz tatiline giricek demişti ? orda çelişkide kaldım

birde Ne öyle röpörtaj yaptıkları kişilerin önce İSİMLERİNİ DOGRU SÖYLESİNLER...

jojoo
15-12-07, 15:03
bir arkadas hepsi sakaydi demis, ben saka denildigini duymadim aslinda, birtek son dediklerinde yani mine ve deniz evlenicek dediklerinde sonrasinda ibrahim yok dedi? veya ben kacirdim saka hepsi dediklerini :img-blush:img-blush

şaka hepsi arkadaşım.hatta dış ses dedi ki ''şakacı oyuncular''yanı böyle bırsey dedi ama şakacı dedi ondan emınım.

SEZİNN
15-12-07, 15:03
Gercekten cokk tatlılardııııı !!Aslı Daghan ibrahim gercekten cok cana yakınlar..Aslı İbrahiminle cok iyi anlasıyomus ortak yanları varmıs ..Alısverise gidip İbrahimin kıyafetleri seciyomus gercekten cok tatlılardı ya..
İkisininde gercekte sevgilileri varmıss..
İbrahimin sevgilisnin yerinde olmayı isterdim walla ne diyim :):):):)
Aslı gercetken cok tatlıydı ya ben 23 yasında bir genc kızım olsun o kadar demesi cok sekerdi ..İbrahim ordan evlendircez onu dedi :D:D
Efe cok utangacmıs.. Aslıya kuaförün cagarıyomus dedi gitti koptum..Yalnız diziden daha komikmiş bizim Dahgan :D:D
Deniz daha bir sürü olay olur Deniz Mineye döner Efe Aslıyla olur Tekrar geri döner olur yani dedi hersey demekki gerceklik payı yok sadece saka demiş :D
Yazında urlaya dönmeleri cok gzlll :happy0064:happy0064

>>miray<<
15-12-07, 15:06
dörtlü birselyer dediginde hic saka yapiyormus gibi konusmuyorduda o yüzden oraninda saka olup olmadigini anlamadim ben pek, ama mine ve deniz evlenicek dediklerinde gülüyorlardi sanki veya ben simdik karistiriyorum cünkü öyle bir yapisarak izledimki :D herseyi karistiriyorda olabilirim :D

SEZİNN
15-12-07, 15:08
of Dağhan abi ya:S gene konuşmadı gene konuşmadı ben onları yanında Görünce Kesin konuşucak dedim :S off yaaa:( çok utangaç:S hic konusmayı sevmiyormuş yaaa:( bende kesin konuşur demiştim yaa:( :( Off offf:(

sevgili ibrahim kendirici her zmnki gibi kmra önundeydıı Tüm röpörtajlarda var oda masallah... herneyse aslı enver harika birisi bence:) cok sıcak kanlı:)

ayrıca set urlaya gıdıcek dedıler ama yiğit abi burda yaz tatiline giricek demişti ? orda çelişkide kaldım

birde Ne öyle röpörtaj yaptıkları kişilerin önce İSİMLERİNİ DOGRU SÖYLESİNLER...

Evet cnm Daghan gene konusmadı ama hareketleri fln her zmnki gibi süperdi gercektede Efe gibi biri oldugunu ögrendik...:)
Aslı bencede harika biriymiş cok sekerdiii :img-icecr

Ama sunu diyim gercekten isimlerini dogru söylemediler bende sinir oldum..
ibrahim Kendirci yerine Ketenci Aslı Enver yerine Önver ee pesss :s :s

fatmaaa-
15-12-07, 15:09
ibrahim ketenci , aslı önver cok guldum yha daha röportaj yaptıkları kısılerın adını dogru duzgun bilmıolar

evett ya ketenci önveerr ne buu

:D efe utangaçmıışş:img-blush :D Urla'nın başka oldugunu herkes farkında Urla'ya gitcekler dediginde annem gideriz bizde dediii yaz gelseeee gitseeekk:img-blush:img-in_lo:img-in_lo

ba$i_belalim
15-12-07, 15:11
yaa urlaya hic geri dönmiicekler diye saniyordum, offf cok sevindim ya!!! urladaki bölümler cok degisik ve dahada güzeldi yayyyy:img-blush:happy0064:happy0064:happy0064

Urlaaaaaa urla urlaa:happy0064:happy0064 hahaha.:img-blush:img-blush

sucu
15-12-07, 15:15
arkadaslar biri bu röportajin videosunu cektimi? Ben kacirdimda:sad53:

selınnn
15-12-07, 15:19
bende izledim röportajı aslı ne şeker yaa bebişim benim:happy0064
ibrahimde gözüme daha bi yakışıklı geld:)
dağhan konuşmadı ama yaa off:icon_whis
bide başını izleyemedim pelin varmıydı göremedim ben nie yoktu acaba?bye

SEZİNN
15-12-07, 15:23
bende izledim röportajı aslı ne şeker yaa bebişim benim:happy0064
ibrahimde gözüme daha bi yakışıklı geld:)
dağhan konuşmadı ama yaa off:icon_whis
bide başını izleyemedim pelin varmıydı göremedim ben nie yoktu acaba?bye

Dizinin gecen hafta bar sahnesi vardıya Aslı gelmemişti işte bara fln..Haliyle yok orda Pelosh :D

elif ece
15-12-07, 15:25
bu bölüm pek bişey olmadı aslında.aslı-deniz barıştı.mine geri geldi.bide efenin yaşadığı bi kaç olay..sonundaki espri süperdi o ayrı.güzel bi bölümdü kaç haftadan sonra daha sakin bi bölümdü.böylede olması lazımdı benceee

cyd_oth_cnsl
15-12-07, 15:37
aslı&ibo süper ya çok iyi anlaşıolarmış umarım dizimizede yansırr

bhtr
15-12-07, 15:42
arkadaşlar bende röportajı izledim ama ibrahimin dediği gibi 4 lü konbinasyon olacaksa aşka inancımı kaybedicem yani benim niyetim deniz aslıyla olsun yada mineyle olsun diye bir taraf değil ben iki türlüde izlerim diziyi ama ne öyle aşk çok basit bişeymiş gibi deniz aslıyla olsun yok şimdi mineyle olsun aslı çocukluğundan beri sevdiği denizi hatta mineyi sevdiğini bile bile aşkından vazgeçmedi zaten doğru olanda bu ama şimdi aslıyı ilerki bölümlerde efeye aşık ederlerse çok komik olur çünkü efeyle aslının dostluğu okadar masumki onlar çok farklı yani aslı denizle hiç efeyle olduğu kadar dost olamadı efenin aslıya olan sevgiside çok masum bir kardeş gibi bence böyle başladıysa böyle gitsin aşk öyle kolay biten bişey değil ve şuanki aslıyla denizin aşkı çok güzel yani bunlar eğer dörtlü grupsa bir onla olcak bir onla gerçek hayat olarak düşünsenize bide yüzyüze bakıcaksınız aaa sen benim eski sevgilimdin felan bence hoş değil şunu söylersenizde ama deniz ilk olarak mineyleydi şimdi aslıyla bence deniz mineye aşık değildi sadece farklı ve güzel olduğu için etkilendi diye düşünüyorum zaten bunu mineyede söyledi geçen bölümde yani şuanki aslıyla denizin aşkı gibi olmadı mine ve deniz yani ayrılıklar tabiki olabilir ama ayrıldı diye hemen mineylede olması saçma geliyo neyse baya yazdım yazacakta çok şey var aslında ama bukadar yeter genede kavak yelleri bütünüyle çok güzel çok komik ve kaliteli bi dizi bence ama aşk mevzusunda daha hassas olunmasını dilerim bunlar benim düşüncelerim

>>miray<<
15-12-07, 15:42
ASLIBO yasasin valla :D ikisininde sevgilisi olmasa, ideal bir cift olurlarmis diye bile düsündüm....malum cok benzer yönleri varmis, alisverise bile birlikte gidiyorlar, artik asli ibonun nasil giyindigini neleri begendigini neleri begenmedigini ezberlemis :) asli cok civil civil ya, iboda cok sempatikti....oyuncularimizi tanitirkene isim yanlislari gercektende üzücü...

PatriciK
15-12-07, 15:48
ibrahim şu şekilde dedi..
deniz'in kalbi aslı için atıyo ama tabii mine'ye geri dönecektir efe ise aslıyla aslı-deniz mine-efe deniz-mine aslı-efe şeklinde olabilir gibilerinden dedi hadi deniz&mine olurda su varken bence ne efe&aslı ne de efe&mine olur zaten olmasında

>>miray<<
15-12-07, 15:52
evet öyle dedi, ama oralarida sakamiydi orasini anlamadim iste, ama mine ve deniz evlenicek in saka oldugu belli, zaten daha yaslari kac ki karakter olarak evlenicek denebilsin....yani oranin saka oldugu basbaya ortada, ama digerlerinde sakamiydi degilmiydi pek anlamadim gercektende

tugchemre
15-12-07, 15:54
röportajı izlemedim ama sizlerden anladığım kadrıyla deniz mine olacakmış valla ister deniz mine bitsin bu dizi ister aslı efe benim için bu dizide tek doğru olacak oda aslı ve deniz eğer bunca şeyden sonra senaryoyu o şekilde değiştirirlerse baya bi saçmalık olur ama tabiki bu yiğit abinin bileceği bişey yinede dediğim gibi nası biterse bitsin ben aklımda deniz aslı olarak çoktan bitirdim bile...:img-icecr

6123m
15-12-07, 15:54
arkdaslar sanırım herkes iboşun dediğine fazla takılmış ama o şaka mabında söyledı yanı o orda yok aslı denız söle böle olucak diyemezdi:D yani seneryo geregi:D .bence tamen yanıltmaca ;) takılmayın Detaylara

ahh ahh :S dağhan abi gene konuşmadıı :(

captainsparrow
15-12-07, 16:46
bu hafta dizimiz yok!!!

bayram nedeniyle yerine bir sinema filmi koymuşlar.milliyet tv gazetesinde yayın akışında yazıyor.kesin yani:sad53:1 hafta fazla bekleyeceğiz.

röportajı izleyemedim ama ibrahimin sözlerine çok takılmışsınız galiba.arkadaşlar yapmayın ya bir dizi oyuncusunun senaryonun düğüm noktasını bir magazin programında ilan etmesi ne kadar mantıklı geliyor size?tabiki de şaka yapmış.hem dizi oyuncuları sadece 2-3 bölüm ilerinin senaryosunu biliyor.ne yani 2-3 bölüm sonra deniz ve mine birlikte mi olacak?ibrahimin ne kadar şakacı bir insan olduğunu herkes biliyor.işi gücü şaka yapmakmış.diğer röportajlarında da herkesi güldürüyordu zaten.bu sefer de izleyicileri kandırmak istemiş.söylediklerinin olması imkansız.efe-aslı ve deniz ve minenin evlenmesi çok saçma.

SEZİNN
15-12-07, 16:54
bu hafta dizimiz yok!!!

bayram nedeniyle yerine bir sinema filmi koymuşlar.milliyet tv gazetesinde yayın akışında yazıyor.kesin yani:sad53:1 hafta fazla bekleyeceğiz.

röportajı izleyemedim ama ibrahimin sözlerine çok takılmışsınız galiba.arkadaşlar yapmayın ya bir dizi oyuncusunun senaryonun düğüm noktasını bir magazin programında ilan etmesi ne kadar mantıklı geliyor size?tabiki de şaka yapmış.hem dizi oyuncuları sadece 2-3 bölüm ilerinin senaryosunu biliyor.ne yani 2-3 bölüm sonra deniz ve mine birlikte mi olacak?ibrahimin ne kadar şakacı bir insan olduğunu herkes biliyor.işi gücü şaka yapmakmış.diğer röportajlarında da herkesi güldürüyordu zaten.bu sefer de izleyicileri kandırmak istemiş.söylediklerinin olması imkansız.efe-aslı ve deniz ve minenin evlenmesi çok saçma.
Hadi ya desene 1 Hafta catlıycaz :s Ama onlarda dinlensin bize bölüm yetiştirelim derken canları cıkıyo..Hem böylece cok sıkısmadan yetiştirerler bölümleri :img-yes:
Yok ztn cnm evlenmeyi saka yaptıgı acıkca ortada..
Mineyle Denizde evleniyo ztn dedi İbrahim..
Aslıda evt diyerek güldü..Sonrada İbrahim 5 gün sonra dedi.. Acıktı ztn sakaa oldugu hatta orda gülmekten öldüm :D:D

diloş2
15-12-07, 17:03
Röportajı daha yeni izleyebildim.İbrahim orada deniz mine ye dönebilir demiyor ki deniz mine yle sonra aslı yla efe aslı yla efe mine yle olabilir diyor yani efe-mine ve efe-aslı imkansız ve üstüne basa basa deniz mine ye dönebilir de dememiş yani sonuçta dizi neyin ne olup olmayacağı belli olmaz diyor yani bilip de söylediği birşey yok ki bilse neden söylesin:good:
Dizimiz bu hafta yok:icon_sorr

ecemsi
15-12-07, 17:33
herkese merhabaaa:)
demek bu hafta yeni bölüm yok neyse artık bayram dolayısıyla birçok kişi izleyemezdi zaten..
çokta merak etmemize rağmen sabredicez:)

birçok bölüm olduğu gibi benim gözümde bu bölümünde süper kahramanı efe:)

birazdan anket hazırlayacam:) hadi toplaşalımmmmm

Asaaa
15-12-07, 17:43
:happy0064herkese merhabaaa:)
demek bu hafta yeni bölüm yok neyse artık bayram dolayısıyla birçok kişi izleyemezdi zaten..
çokta merak etmemize rağmen sabredicez:)

birçok bölüm olduğu gibi benim gözümde bu bölümünde süper kahramanı efe:)

birazdan anket hazırlayacam:) hadi toplaşalımmmmm

arkadaş anketin ne zman biter ona göre girmeye çalışayım gitmem gerekiyorda

ecemsi
15-12-07, 17:46
:happy0064

arkadaş anketin ne zman biter ona göre girmeye çalışayım gitmem gerekiyorda

az sonra yollarım anketi:) yok arkadaşım anketim bitmez isteyen istediği zaman cevaplar:)

serseri_mayın90
15-12-07, 17:54
aman bi geldim neler neler olmuş..
1) röportajı izleyemedim. çeken kaydeden yada bulan olduysa linki yollayabilirmi lütfen..
demek iboş deniz-mine aslı-efe dedi:) yok artık.. ya şaka olarak demiştir yada kandırmacadır.. yiğit abim olmaz demi:img-wink:

2) hftaya kavak yelleri yok:( üzüldüm ama bi yandan da iyi oldu. çoğumuz evde olamayabilirdik yada evin kalabalık olma durumuda var.. binbir dertle izlemeye çalışcağımıza ertelenmiş ii olmuş. tek derdim özlem... 1 hafta fazladan sabretcez..:icon_sorr

3) ececm anket hazırlıklarındasın gördüğüm kadarıyla tam zamanında yetiştim:) anketi bekliyorum kuzucumm:img-wink:

aslış
15-12-07, 18:17
oo ben ders çalışırken neler olmuş izleyemedim röportajı :icon_sorr
ama anlattığınız kadarıyla ibrahim kendircide aslı enverde çok tatlılarmış ne güzel :) fakat bende sanmıyorum,eğer röportaj mineyle denizin barda olduğu yerde çekildiyse nerden bilebilirlerki gelecek bölümleri yani zaten bölümler ucu ucuna yetişiyormuş,ihtimal veremedim :icon_whis ama öyle birşey olursada ben sanmıyorum aslıyla deniz birbirlerini sevmekten vazgeçsinler birbirlerine söyledikleri sözler yenilir yutulur değil :img-wink:

ve demek kavak yelleride yok bu hafta :( gerçi iyi oldu hem bayram nedeniyle reytinglerde düşerdi malum ev ziyaretleri falan kimse tv izleyemez,hemde kavak yelleri ekibininde tatile ihtiyacı var dimi ama bir güzel tatil yaparlar inşallah :)

ecemsi
15-12-07, 18:22
aman bi geldim neler neler olmuş..
1) röportajı izleyemedim. çeken kaydeden yada bulan olduysa linki yollayabilirmi lütfen..
demek iboş deniz-mine aslı-efe dedi:) yok artık.. ya şaka olarak demiştir yada kandırmacadır.. yiğit abim olmaz demi:img-wink:

2) hftaya kavak yelleri yok:( üzüldüm ama bi yandan da iyi oldu. çoğumuz evde olamayabilirdik yada evin kalabalık olma durumuda var.. binbir dertle izlemeye çalışcağımıza ertelenmiş ii olmuş. tek derdim özlem... 1 hafta fazladan sabretcez..:icon_sorr

3) ececm anket hazırlıklarındasın gördüğüm kadarıyla tam zamanında yetiştim:) anketi bekliyorum kuzucumm:img-wink:

aaa röpörtajmı olmuşşş bende kimsenn yazısını okumadan yazıverdim foruma görmemişim röpörtaj falan..
valla kaydeden varsa banada yollasın lütfen:)

şimdi yazıyorum anketi kuzucummmm:)

alaz_alaz
15-12-07, 18:34
herkese iyi akşamlar!

röportajı bende şimdi malum siteden izleyecem (.....tuber ' den)
orada var!

haftaya olmamasına sevindim.çünkü izleyemiyecektim.

ecem anket hazırlıyormuşsun,bekliyoruz!:img-wink:

klgçaglar
15-12-07, 18:38
malum siteye eklendiyse ö.m. atarmısınız star tv röportajjıı

ecemsi
15-12-07, 18:45
1- Bu haftaki bölümde en hoşunuza giden sahne ve replik?

2- Mine sizce bu depresyon durumundan nasıl çıkıcak aslı ve denizle uğraşmaya devam edicekmi??

3- Bu haftaki bölüme damgasını vuran oyuncumuz kimdi??:D

4- Sizce leman davadan vazgeçmişmidir??? vazgeçmesi yada geçmemesi aslıyla denizi sizce nekadar etkiler?

5- Bilalle canan arasında tekrar birşey olabileceğiin düşünüyormusunuz yoksa dizimizdeki bilal karakteride tarihemi gömülüyor sizce??

6- Sizce mine çantasını barmenin evinde unuttuğu için başına neler gelebilir??? (bu sorumda teoriler üretelim biraz:))

7- Leman ne yapmaya başlasa leman karakterini seversiniz??

8- Sizce efe araba meselesinden nasıl kurtulacak?? acaba zengin insanlarla tanışması büyük adam olması yolunda bir işaretmi??:D

SEVGİLER ECE

alaz_alaz
15-12-07, 18:59

2- Mine sizce bu depresyon durumundan nasıl çıkıcak aslı ve denizle uğraşmaya devam edicekmi??

4- Sizce leman davadan vazgeçmişmidir??? vazgeçmesi yada geçmemesi aslıyla denizi sizce nekadar etkiler?

5- Bilalle canan arasında tekrar birşey olabileceğiin düşünüyormusunuz yoksa dizimizdeki bilal karakteride tarihemi gömülüyor sizce??

6- Sizce mine çantasını barmenin evinde unuttuğu için başına neler gelebilir??? (bu sorumda teoriler üretelim biraz:))

8- Sizce efe araba meselesinden nasıl kurtulacak?? acaba zengin insanlarla tanışması büyük adam olması yolunda bir işaretmi??:D

1.en hoşuma giden sahne efe'nin ensesine babası vurup burnu profiterola girmesi ve en son araba sahnesi!

replik ise;

sevgi:bu kaçıncı hamur kağıttan
metin:saymadık efendim saymadık!

2.bence çıkacak.arkadaşlarının özelliklede aslı'nın ona yardım etmeye çalıştığını görünce bence yaptıklarından utanıp onları rahat bırakacak! (tabi bu benim istediğim) yani yeter artık,çünkü yaptıklarından herkese öğğhh geldi!

3.EFEEEEEEEE!bir numaraydı resmen!

4.vazgeçmiştir ama vazgeçsede geçmesede onları asla rahat bırakmayacak!hep eli üzerlerinde olacak,fazlasıyla etkileyecek1

5.bilal izleyici çoğunluğu tarafından sevildi.belki ileride bilal'in yaptıklarından canan etkilenebilir.ben kalıcağını düşünüyorum.

6.yani başına birşeylerin gelmesi için çok müsait bir durum.ama o adam çantayı alacak sanırım.

7.tabiki aslı ile deniz'i rahat bırakırsa!ve aslı'ya iyi davranırsa severim.ancak o şekilde.tabi canan'ı da üzmesin.onun açısından da kolay değil ama bazen sana kötülük yapanın karşısında dimdik ve onurlu durabilmek karşı tarafa verilebilecek en büyük cezadır.ama malesef leman ve mine bu dizide bunu yapmayan iki karakter!

8.yani neden olmasın.ben zaten o çocuğun fazla bu durumu takmayacağını düşünüyorum,nasılsa çokmuş babasının arabası belki arkadaş olabilirler!

ecem eline sağlık!yine süperdi!

ecemsi
15-12-07, 19:03

replik: efenin param- parça repliği bayıldım çok güzeldi:) efenin gönülün evinin önünde denize dedikleri profitarollerim labaratuvaarda sahtemi değilmi diye inceleniyor demesi:D:D
en hoşuma giden sehne kuşkusuz denizle efenin arabadaki sahneleriydi efenin araba kullanışıydı

artık mine belli bi süre ara vericek bence şuanda başında denizden çok çok daha büyülk dertler var çünkü biaz kendine çeki düzen vermesi gerekiyor aslıyla denizinde ne olursa olsun kopamayacaklarını anlaması gerekiyor bana kalırsa fazla uğraşmıycak

efe ve denizdi bu hafta 2 sine bittim bide su çok iyiydi tabi araba sahnelerinde falan:)

murat emin görünüyordu lemanın yanına oturduğunda numaradan söz vermiş olabilir lemana çocuğu nüfusuma geçrmiycem falan diye..
ama eğer leman şikayetini geri çekmesse aslıyla deniz bundan mutlaka etkilenecektir ve bu durum denizin annesine cepe almasına sebep olur

bence canan dönmez bilalae artık.. belki bilalin birkaç kez dah üzüldüğünü falan gösterebilirler sonra temelli kaybolur.

valla bu konudaki teorim mineyi adamın takıntı haline getirmesi flan... yada barmen mineyi tehtit eder minede yine gider at hırzısı kılıklı adama söyler adamda onu bi güzel benzetir mineyle aralarında bir arkadaşlık doğar:D:D

lemanı en çok aslıyla denizin peşini bıraktığında ve muratıda bu kaadar sıkboğaz etmediğinde severim herhalde:D
ama yok yaaa yani leman naparsa yapsın sevilicek kadın değil

bu soruya yorumumu yapmıştım ben sizin görüşlerinizi merak ettiğim için sordum:) bence bu efe için bir adım olabilir:D

SEZİNN
15-12-07, 19:06
Ne yalan söyliyim Efenin oldugu her sahne cok gzldi..Haliyle repliklerde süperdi..Ama en cok Bu arabanında imitasyonu var mıdır ? sözüne cok güldüm :D
O adam sayesinde cıkabilir.. Bence Minenin biraz gruru varsa dewam etmez ugrasmaya ama büyük ihtimalle edecektir...Dizi nasıl ilerlicek sonra...
Kesinlikle Efe'ydi...
Walahi hic bir fikrim yok Leman bu bi dk baska bir şey dio öbür dk baska bir sey :s Ama ben vazgecmesini istiyorum.. Aslıyla Denizi vazgecerse iyi yönde etkiler ama vazgecmemişse kavgada edebilirler :s
Bana olmaz gibi geliyor ama Murat veya bir baskası Cananı kızdıracak bir seyler söylerlerse gene Bilale dönebilir..:icon_whis
Barmen ortaya cıkarmı hic bilmiyorumki aklıma bir sey gelmedi walla :D:D
Aslıyla Denize karısmazsa Cananı rahat bırakırsa he bide mümkünse insanlara melek gibi davranırsa neden olmasın :D
Pek kurtuluncak mesele degil hemsosu belkide kızmaz(:icon_whis) ama işten kesin atılır gibime geliyo :s

Anket icin tskr Ececim ellerine saglıkk !!

captainsparrow
15-12-07, 19:09

cevaplar:img-yes:
1-o kadar çok var ki.efe ve ailesi arasında geçen imitasyon sohbeti ve efenin burnunun profiterole girmesi,efenin cebinden su gelir güldür güldür melodisinin çalması,metinin kaçıncı hamur sorusuna verdiği saymadık efendim cevabı ve finalde araba sahnesinin tamamı.genelde duygusal sahneler hoşuma giderdi ama bu bölüm komedi daha bi ilgimi çekti.
2-ona depresyon falan sökmez.2 günde sıyrılır bu durumdan.denizin peşini bırakacağını da sanmıyorum.bu onun için artık aşk değil,inat meselesi.aslıdan daha güzel olduğunu düşünüyor.ve hayatında hiç reddedilmemiş.denizin kendisine değil de bir başkasına bakmasını gururuna yediremiyor.hissettiklerinin aşk olduğuna inanmıyorum.aşık insan sevdiğinin mutluluğunu ister.o sadece kendi mutluluğunu istiyor.bu durumda da denizin peşini bırakmaz.
3-açık ara farkla efe yani dağhan külegeç:img-yes:gülmekten yerlere yattım onun sayesinde.gözümden yaş geldi.
4-bence vazgeçmedi.çünkü bence murat çocuğa soyadını vermekten vazgeçmedi.lemanın davası aslı ve denizi etkilemez ama soyadı konusu çok sıkıntılı işte.aslı resmen denizin üvey teyzesi olacak.bu tabiki de birlikteliklerine engel değil.sonuçta dünürler de evleniyor.ama çevrenin onlara bakışları ilişkilerini sarsabilir:sad53:murat vazgeç şu işten ya!!!tek sorun aslı ve deniz.soyadı meselesi tüm dünyaya olan biteni duyurmak demek.cananın evli bir adamdan hamile kaldığını,karısının adamı hala boşamadığının,adamın oğluyla kadının kız kardeşinin birlikte olduğunun...gülseren gibi kadınlara altın günü muhabbeti!!!
5-bence aralarında olacak bir şeyler.bilalin diziden çıkacağını düşünmüyorum.
6-telefonuna ve parasına gülegüle desin.o adam yürütmüştür.kimliğinden tüm bilgilerini bulmuştur.telefonundan bazı numaraları almış olabilir.mine cebine fotolarını yüklemişse çok büyük bir sorun.ayrıca dizide pasaportun yok oluşu herkesin çok ilgisini çekti ve çok üzerinde duruldu.o yüzden sıkıntı yaşayabilir.ha bir de çanta çok güzeldi ben olsam çok üzülürdüm:img-wink:
7-bu mineyi sevmem kadar imkansız...
8-buna pek de tanışma denemez.bence okumadan büyük adam olunmaz.hatta adam gibi bir üniversitenin adam gibi bölümünü adam gibi okumadan büyük adam olunmaz.efe böyle devam ederse adam bile olamayacak.hiç doğru bulmuyorum bu yaptığını.hemen bir dersaneye yazılsın.araba konusunda da hiç tahmin yürütemiyorum.bu sefer başı gerçekten dertte...

sorular yine harika ececim.

ecemsi
15-12-07, 19:10
kuzucmm sezincim çiğdemcim nihancımm çok saolun kızlar beyenmenize çok sevindim:)

en beyendiğiniz sahne ve replik sorusuna cevaplarınıza sonuna kadar katılıyorum sezincim son sahneyi ben yazmayı unutmuşum sen yazmışsın bu arabanında emitasyonu varmıdır sahnesi çok güldürdü benide zaten efenin söylemesi olayı bitiriyor:):D:D

nihancım su gelir güldür güldürde harikaydı yaaa siz yazdıkça aklıma geliyor sahneleri canlandırıyorum kafamda tekrar gülüyorum:D:D:D

kuzucum leman için neler sıralamışsın öyle:D:D:D valla bunları yapsa hiç fena olmaz herhealde ama yinde bu forum başta ben lemanız sevemeyiz:D:D

serseri_mayın90
15-12-07, 19:15

3- Bu haftaki bölüme damgasını vuran oyuncumuz kimdi??

SEVGİLER ECE

1) son sahnede kaza yaparken efeyle denizin bağırışı efenin bu arabanın imitasyonu varmıdır demesi bide efenin burnunun profitole girmesi..
replik:tanıştırıyım bu param buda parça

2)bence artık uğraşmaz. daha doğrusu inşallah:)
3)dağhan elbetteee:happy0064

4)vazgeçti bence murat kabul etti.. :img-yes: aslı-deniz yorumum yok..

5)artık bişi olmaz.. cananın konuşmasından sonra HİÇ SANMIYORUM.. ama bacım kader ortağım şeklinde görebiliriz..

6)ya işte çantayı almaya çalışcakalr ozmn biraz olay olabilir ama bence alcaklar çantayı.

7)hehee çok güzel bir soru
-aslıya iyi davranmaya başlasa
-denize aslı ve aşkı hakkında iyi öğütler verirse
-cananı rahat bırakırsa
-insanları anlamaya çalışırsa
şimdilik bu kadarı yeter:)

8)işten atılır ama alsancaklı arkadaş efeye kızmaz belki. bu devirde nasıl olcak bilmem ama izmir insanı sıcaktır:) ama biri benim arabamı çarpsa ohh ii yaptın demem:img-pilot:img-pilot
efe büyük adam olcak nasıl bilmiyorum ama:) üniversitede düşünemiyorum artık efeyi. böyle işler ona göre:D

ececm anket için saol cnm. ellerin dert görmesin:)

begummm
15-12-07, 19:17

Son sahne yani kaza sahnesi.

Efe Deniz'e bir yerlerden tutun diyordu orda koptum.

uğraşmaz bence Aslı ve Deniz 'le. Aldığı o tepkiden sonra.

Dağhan Külegeç

Vazgeçmiştir. Vazgeçmesi Aslıları pek etkilemez yaa

bişey olmaz artık Canan la Bilal araında yani terie gömülüyor diyebiliriz.

6- Sizce mine çantasını barmenin evinde unuttuğu için başına neler gelebilir??? (bu sorumda teoriler üretelim biraz)

Bence şu at hırsızı kılıklı adam çantayı alacak.

Aslı ve Deniz 'e karışmazsa ve Cananla uğraşmazsa.Zor ama...

8- Sizce efe araba meselesinden nasıl kurtulacak?? acaba zengin insanlarla tanışması büyük adam olması yolunda bir işaretmi??

bu soruya cevap bulamadım :s

Anket için teşekkürler

alaz_alaz
15-12-07, 19:20
ropörtajı izledim.ama bazı arkadaşlar baya bir ciddiye almışlar söylediklerini!şaka yaptıkları baya baya belli yani!4'ü de iyi anlaşıyorlarmış.birbirimizi özlüyoru,yönetmeni bile özlüyoruz diyorlar!ayrıca aslı enver çok zevkliymiş.hakkatende öyle!kıyafetleri çok güzel.malesef dizi gereğimidir nedir pelin'in kıyafetlerini hiç beğenmiyorum .yani tamam fakirler ama hiç mi iyi bir kıyafeti yok ya.insan biraz güzel giyinir.yani zaten çok güzel bir kız.bide güzel giyinse süper olacak!

ecemsi
15-12-07, 19:24
ropörtajı izledim.ama bazı arkadaşlar baya bir ciddiye almışlar söylediklerini!şaka yaptıkları baya baya belli yani!4'ü de iyi anlaşıyorlarmış.birbirimizi özlüyoru,yönetmeni bile özlüyoruz diyorlar!ayrıca aslı enver çok zevkliymiş.hakkatende öyle!kıyafetleri çok güzel.malesef dizi gereğimidir nedir pelin'in kıyafetlerini hiç beğenmiyorum .yani tamam fakirler ama hiç mi iyi bir kıyafeti yok ya.insan biraz güzel giyinir.yani zaten çok güzel bir kız.bide güzel giyinse süper olacak!

evet canımcım yaaa bende hep söyliyordum onu yani aslı çok güzel ama kıyafetleri malesef güzelliğini iyice ortaya çıkarıcak cinsten değil

genelde bol kotlar bol pantolonlar giyiyor zevki böyle herhalde dizideki aslı karakterinin ama isteince balodaki gibi şahanede olabiliyor tabi:)

begümcüm cevapların için teşekkür ederim:)

alaz_alaz
15-12-07, 19:32
evet canımcım yaaa bende hep söyliyordum onu yani aslı çok güzel ama kıyafetleri malesef güzelliğini iyice ortaya çıkarıcak cinsten değil

genelde bol kotlar bol pantolonlar giyiyor zevki böyle herhalde dizideki aslı karakterinin ama isteince balodaki gibi şahanede olabiliyor tabi:)

begümcüm cevapların için teşekkür ederim:)

dimi ececim ya!hep aynı tarz ,hep aynı tarz.biraz makyaj yapsa,etek falan giyse!mine süper giyiniyor bide hatun süsleniyor.gösterişli oluyor.aslı öyle değilki hep aynı şeyler!gerçi güzel kıyafetler giyince hemen o çok bilmişler ''nasıl fakir kız bu hep değişik giyiniyor.kıafete parayı nerden buluyor derler.''
ama kim ne derse desin bence artık şu kıyafetlerini bir değiştirsin.buradan duyurulur.belli mi olur belki okuyorlardır buraya yazılanları.senaristimiz bile okuyor yani!:img-wink:belki oyuncularda okuyorlardır.ki ben okuduklarını düşünüyorum!:img-wink:

serseri_mayın90
15-12-07, 19:38
bende izledm röportajı.

deniz mineye dönecektir diyor:) yiğit abi bölümleri zor yetiştiriyor nerden biliyo dönceğini:) inanmayalım bunlar kandırmaca:D
zaten mine gülüyor.. aralarında eğlenmek amaçlı:)

aslıyla ibrahim çok tatlı. alışverişe birlikte gidiyorlarmış:)
dağhanımda utangaç kıyamam:) efeyle zıtlar nerde olay kamera orda efe..
dağhan kamera önünde konuşamıyorum diyo ama dizi çekimlerinde maşallah :img-wink:

sapsız
15-12-07, 19:40
dimi ececim ya!hep aynı tarz ,hep aynı tarz.biraz makyaj yapsa,etek falan giyse!mine süper giyiniyor bide hatun süsleniyor.gösterişli oluyor.aslı öyle değilki hep aynı şeyler!gerçi güzel kıyafetler giyince hemen o çok bilmişler ''nasıl fakir kız bu hep değişik giyiniyor.kıafete parayı nerden buluyor derler.''
ama kim ne derse desin bence artık şu kıyafetlerini bir değiştirsin.buradan duyurulur.belli mi olur belki okuyorlardır buraya yazılanları.senaristimiz bile okuyor yani!:img-wink:belki oyuncularda okuyorlardır.ki ben okuduklarını düşünüyorum!:img-wink:

bende aslı nın kıyafetlerine karşıyım .. hep aynı tarz aynı tür şeyler ..
bunu düşünürken aklıma bişi geldi ..
şimdi bu bölüm su ve aslı biraz daha yakınlaştılar yaa ..
acaba su aslıya biraz çeki düzen verebilir mi die düşündüm ..
belki olabilir .. :D:D
eğer olursa hem onlar daha yakınlaşır ..
hemde kuzumuz biraz daha güzelleşir :D:D

eksTRa.exi
15-12-07, 19:42
hakkaten dizi cekimLerinde masallahı var :P :img-yes:

alaz_alaz
15-12-07, 19:47
bende aslı nın kıyafetlerine karşıyım .. hep aynı tarz aynı tür şeyler ..
bunu düşünürken aklıma bişi geldi ..
şimdi bu bölüm su ve aslı biraz daha yakınlaştılar yaa ..
acaba su aslıya biraz çeki düzen verebilir mi die düşündüm ..
belki olabilir .. :D:D
eğer olursa hem onlar daha yakınlaşır ..
hemde kuzumuz biraz daha güzelleşir :D:D

iyide canım!su'da fazla güzel giyinmiyor ki.en güzel mine giyiniyor!
mine ile yakınlaşması lazım ,ama onuda ben istemem!ablası bir ara onu teşvik ediyordu.şimdi tabi kıyafetten öte sorunlar var ama artık ne oluuuuuuuur aslı güzel giyin.acaba diyorum ki yani kız zaten güzel bide onu güzel giydirip ekran karşısındakileri daha fazla eritmeyelim diye mi böyle yapıyorlar?:img-wink::img-pilot

sapsız
15-12-07, 19:52
mine ile yakınlaşması lazım ,ama onuda ben istemem!ablası bir ara onu teşvik ediyordu.şimdi tabi kıyafetten öte sorunlar var ama artık ne oluuuuuuuur aslı güzel giyin.acaba diyorum ki yani kız zaten güzel bide onu güzel giydirip ekran karşısındakileri daha fazla eritmeyelim diye mi böyle yapıyorlar?:img-wink::img-pilot

eft haklısın su da pek gzl giyiniyor diyemeyiz ama en azından kendine biraz daha çeki düzen veriyo ..

valla son söylediğin cümle süper ..
kız gzl bide gzl giyinirse ekran karşısındakiler n yapar meçhul :D:D

menne
15-12-07, 20:09
Selam hepinize

ben uzun zamandır foruma üyeyim ama bir türlü bişiler yazmıyodum ama artık bende bu güzel muhabbete katılmaya karar verdim en başından beri diziyi takip ediyorum forumuda
artık sık sık görüşürüz hepinize iyi akşamlar :good:

fatmaaa-
15-12-07, 20:09

Efe tabikide :D profitolle ilgili lafı ne diodu Sevgi'nin kapısında oglum benim dün akşam aldıgım profitoller sahtemi degilmi diye adlitıpta inceleniyor şu an diyo :D

Bide Aslıgili görüyorlar Efe duramıyor aa ne zaman geçtik dio ya bittim orda :D

Walla çıkar bence yüzzüszzlk diz boyu :img-wink:

Daghan Külegeç

Deniz'İn aannesiyle ilgi problemler yaşamasına sebep olabilir

Olabilir Canan şimdilik istememişte olabilir O bi kenarda beklesin diolar sanırım:P

hmmm...Alırlar bence çantayı olay polise kadar gider diye düşünüyorum bi de o cocukla alçcaklar sanırım baya büyür ama alırlar

Sevemem Düzelcegini sanmıyorum:good:

Zengin insanlarla tanışmak büyük adam olmakla alakalımıdır olabilirmi bilemiyorum ama arabayı kurtarsa bile bi yolla Efe işsiz kalma tehlikesi altında

Ececigimize Bu anketi paylaştıgı için çok çok tşkler

serseri_mayın90
15-12-07, 20:10
bence öyle:)
bi kere mezuniyette giydirdiler herkes bayıldı kuzuya:)ondan çok güzel giydirmiyorlardır belki. ama mavi boğazlı bluz giyiyor ve gözleriyle çok güzel oluyor mesela. tabi biraz daha özense baksa kendine süper olcak..
ayrıca reklamı şimdi gördüm perş akşamı film var diyor. bi garip oldum perş. 20.00 da kavak yellerini göremeyince..

alaz_alaz
15-12-07, 20:38
bence öyle:)
bi kere mezuniyette giydirdiler herkes bayıldı kuzuya:)ondan çok güzel giydirmiyorlardır belki. ama mavi boğazlı bluz giyiyor ve gözleriyle çok güzel oluyor mesela. tabi biraz daha özense baksa kendine süper olcak..
ayrıca reklamı şimdi gördüm perş akşamı film var diyor. bi garip oldum perş. 20.00 da kavak yellerini göremeyince..

hakikaten mezuniyette afet olmuştu resmen!ya bazen güzel giyindiğide oluyor ama çok nadir.mesela ist.'a ilk geldiğinde çizgili bir kazak vardı oda güzeldi.mavi kazak yakışıyor ama özellikle pantolon hep aynı!giyinse şöle elbise,etek .makyajda yapsa.yani kız gibi!

saçlarına bişey yapmasın zaten müthiş güzel saçları var.çok doğal.
PELİN DUY SESİMİZİ!

bu arada menne,hoşgeldin canım aramıza!

perşembe yok evet!ama ben sevindim,çünkü izleyemiyecektim.aklım kalacaktı.:img-wink:hem yiğit abi biraz dinlensin ailesiyle vakit geçirsin.hem oyuncularda yoruldular,dinlensinler.ama bu hafta fragman ,özet heyecanı olmayacak o kötü!

fatmaaa-
15-12-07, 20:42
hakikaten mezuniyette afet olmuştu resmen!ya bazen güzel giyindiğide oluyor ama çok nadir.mesela ist.'a ilk geldiğinde çizgili bir kazak vardı oda güzeldi.mavi kazak yakışıyor ama özellikle pantolon hep aynı!giyinse şöle elbise,etek .makyajda yapsa.yani kız gibi!

saçlarına bişey yapmasın zaten müthiş güzel saçları var.çok doğal.
PELİN DUY SESİMİZİ!

bu arada menne,hoşgeldin canım aramıza!

perşembe yok evet!ama ben sevindim,çünkü izleyemiyecektim.aklım kalacaktı.:img-wink:hem yiğit abi biraz dinlensin ailesiyle vakit geçirsin.hem oyuncularda yoruldular,dinlensinler.ama bu hafta fragman ,özet heyecanı olmayacak o kötü!

evet yok bence bi bakıma iyi olmuuş bayram sonuçta onlarında hakkı dinlenmek sevdikleriyle bayram yapmakk

Edit:D yokk makyaj yapmasın giyinsin ama makyaj yapmasın böyle daha güzel

>>miray<<
15-12-07, 21:32
kiyafetlerden konu acilmis,

bencede dizide en güzel giyinen bayan mine, ama anlamadigim nokta acaba kendilerimi seciyorlar oyuncular ne giyiceklerini? cünkü bugünkü röportajdada vardi ve ibrahim asli cok güzel giyiniyor cok begeniyorum falan gibi biseyler dediydi, yani kendi giysilerinimi giyiniyorlar diye bile düsündüm? hatta birlikte alisverise gidiyorlarmis canlarim benim ya, aslibo :img-in_lo

fatmaaa-
15-12-07, 21:38
sanırım kendileri seçmiyolar

son bölümde Canan çok güzelde gözlerimi alamadım bakmaktan çok yakışmıştı kıyafeti

_HaLe_
15-12-07, 21:44
slmlar arkadslar...

efenin geçtiği her sahne güzeldi ve tabiki deniz-aslı sahneleri:img-yes:
bölümn en güzl repliği efenin profitolle ilgili yaptıı espri ve bu arabanında imitasyonu varmıdr demesiydi bnce:)

wlla nasıl çıkıcka bilmem ama çıkar o.ve bnce uğraşır yine ama yine de umarım akıllanmıştr..

dağhan külegeç...

bilmiyorm ama bnce vazgeçicek(inş.)vazgeçmemesi her ikisi içnde sorunlr yaratabilr...

bnce olmaz ama yinede bilali ekranlarda görürüz şarkı fln söleyip işini yaparkn...

bnce annanesi karakola gider çünkü çantada herşei vardı belkide başına iş açabilir barmen...bilemiyorm açıkcası:icon_whis

wlla ağzıyla kuş tutsa bile sevemem:)ama tabiiki eğer aslıyla denizin mutluuğna karışmasa cananla olan sorununu bitrse artık yalanları bi kenara atıp yaşasa belkii (onları yapmasıda imkanszz..)

wlla nasıl kurtulacak bilemem ama pek kolay kurtulmıcak:)
hatta işini kaybedebilr...ama adam iyi birisiyse belki affedr:img-pilot:img-pilot

anket için saol ececm...
ya inş fragmn ve özt bir an önce çıkar ya neler olacak çkk merak ediyorum:)
neyse arkadslar ii gclrbye

burçinn
15-12-07, 21:52
kiyafetlerden konu acilmis,

bencede dizide en güzel giyinen bayan mine, ama anlamadigim nokta acaba kendilerimi seciyorlar oyuncular ne giyiceklerini? cünkü bugünkü röportajdada vardi ve ibrahim asli cok güzel giyiniyor cok begeniyorum falan gibi biseyler dediydi, yani kendi giysilerinimi giyiniyorlar diye bile düsündüm? hatta birlikte alisverise gidiyorlarmis canlarim benim ya, aslibo :img-in_loyok canım dizilerdeki seçimler genelde oyuncuların kendi seçimleri olmaz diye biliyorum karakterleri daha iyi yansıtacak kıyafetleri senaristler ve yardımcıları seçiyordur:img-wink:yani mesela aslının mine gibi daha modern giyinip,süslenip püslenmesini bekleyemeyiz çünkü aslı karakteri daha sade bir karakter olarak yaratılmış.mine de tam zıttı:img-yes:giyimleri de karakterleri yansıtmada çok önemli bir unsur bence...
bu arada yanlış mı okudum tamm olarak okuyamadım mesajları ama bir iki mesajda denizin mineye döneceği söylenmiş.ay olsun belki başta çok sevmeden döner ama sonradan ne olacağı belli mi olur.ayyy çok sevindimmm inşallah doğrudur haber hem diziye biraz heyecan gelir.:img-icecr:img-icecr:img-in_lo

>>miray<<
15-12-07, 22:02
yok canım dizilerdeki seçimler genelde oyuncuların kendi seçimleri olmaz diye biliyorum karakterleri daha iyi yansıtacak kıyafetleri senaristler ve yardımcıları seçiyordur:img-wink:yani mesela aslının mine gibi daha modern giyinip,süslenip püslenmesini bekleyemeyiz çünkü aslı karakteri daha sade bir karakter olarak yaratılmış.mine de tam zıttı:img-yes:giyimleri de karakterleri yansıtmada çok önemli bir unsur bence...
bu arada yanlış mı okudum tamm olarak okuyamadım mesajları ama bir iki mesajda denizin mineye döneceği söylenmiş.ay olsun belki başta çok sevmeden döner ama sonradan ne olacağı belli mi olur.ayyy çok sevindimmm inşallah doğrudur haber hem diziye biraz heyecan gelir.:img-icecr:img-icecr:img-in_lo

evet öyle diye bende biliyorum, ama ibo aslinin kiyafetlerine yorum yapinca yani gercek hayattaki ister istemez alla alla dedim :img-yes:
o mine deniz olayi arkadaslarin anlatimina göre hepsi saka, bilmem bana gercekci yanlarida olucakmis gibi geldi, ama ne diyim kimse bizler haric mine deniz istemedigi icin senaristte o yönde ilerler gibime geliyor :icon_whis yigit abi bize kiyak yapmazsa tabi ama oda isin sakasi iste :img-icecr

rokoss
15-12-07, 22:39

------

onun uuraştıı aslıyla deniz diilde deniz ztn :P denzi sewdii sürece muzurluk ypmya dwm edicktr;) deprsyn hallerini çbk atltr tıbiiki anneannesii war en süüpperinden :D

-------

sdece salıncaan önüne onu canan itmedii için wazgçmeli_!! aslıyla denizi etkilemeli ama büük ihtimal etkilemez:icon_whis

-------

6-Sizce mine çantasını barmenin evinde unuttuğu için başına neler gelebilir??? (bu sorumda teoriler üretelim biraz:))

adam iyiyse (iyi olp olmadıını blmiorm) bi sorun olmaz diilse de olmaz:D mine orda adama durduk yere vurmadı kndini sawundu ypması gerekeni yptı ;)

7-Leman ne yapmaya başlasa leman karakterini seversiniz??

ehhee ben lemanıı çok sewiorm zatn :D wermesi greken tpkileri werio naapsın kdın_! oolunu aslıdn kurtrmaya çalışıo ayrıca bebeğini kybtmş naapmsını beklioruz ki canana olan nefrti fln ztn çok nrmal

8-Sizce efe araba meselesinden nasıl kurtulacak?? acaba zengin insanlarla tanışması büyük adam olması yolunda bir işaretmi??:D

--------

walla diziyi izlemedenn bu kdrı çıkıo:D

cyd_oth_cnsl
16-12-07, 07:19
efe&denizin arabayı çarpmak üzereyken diyalogları,konuşmaları:img-wink:,minenin anneannesine 'ben onlara hiç bişey hissettiremiyorum' demesi

bence kurtulması çok kolay olacak atlattı bile diyebilirim,bence uğraşmaya devam eder inşallah aralarını bozabilir:icon_whis ve denizle çıkar çünkü deniz&mineyi çok özledim

tabikide efe

bence vazgeçmesi mümkündür,fakat vazgeçsede vazgeçmesede aslı&deniz kötü duruyor yani sevdiğin kişinin babası senin ablanın karnındaki bebeğinde babası sen onunla gidip barışıyorusn,aynı şey deniz içinde geçerli.

bence bilal&canan bitmedi gibi geliyo,bilal karakteri diziye renk katmaya devam edicek bana göre

6-Sizce mine çantasını barmenin evinde unuttuğu için başına neler gelebilir??? (bu sorumda teoriler üretelim biraz)
bence barmen onu bulmaya çalışabilir evine gelebilir mineye zarar verebilir:sad53:,parasını kredi kartlarını kullanır,kredi kartlarından eve haciz gelir:img-grin2
yada hiçbirşey olmaz bırakır (zor bi ihtimal ama)bana göre minemin başına işler açılıcak

7-Leman ne yapmaya başlasa leman karakterini seversiniz??
aslının ablasını affetsin çünkü,hafizeye yasııkk ya

8-Sizce efe araba meselesinden nasıl kurtulacak?? acaba zengin insanlarla tanışması büyük adam olması yolunda bir işaretmi??
bence bir yolunu bulur kurtulur,arabanın sahibinden dolayı yırtabilir izmirliydi ya,büyük adam olma yollarından biri olabilirmi olabilir de olmayabilirdi yani diziyi 6 yıl ileri götürseler aslı doktor olsa,mine&deniz evlense:cheer:,efede büyük adam olsa öyle araba kuaförcüler zinciri olsa :)

picuska
16-12-07, 09:21
Tüm Kavak Yelleri Ailesi'ne merhabalar,

Öncelikle babamla ilgili gerek gönderdiğiniz tüm özel mesajlara gerekse burdan yolladığınız mesajlara çok teşekkür ederim... Hepiniz güç verdiniz sağolun varolun... Zaten o şartlarda yazılmış bir bölümü beğenmiş olmanızda benim için en büyük moral kaynağı oldu...

28. bölümdeki Aslı ve Deniz'in barışmasıyla ilgili eleştirinize bir iki cümle açıklama yapmak istedim... Ben Aslı ve Deniz'in küslüğünün böyle pembe diziler gibi uzun uzun sürmesinden yana diildim... Çünkü herkes haftalardır "kesin o bebek olayı ortaya çıkıcak bunlar aylarca ayrı kalıcak" diyordu... Bir senaryoda en sevmediğim şey tahmin edilebilir sonuçlardır... Bende yazdan beri "bebek olayını Aslı'nın öğrendiğinde" herşeye rağmen "o çocuk beni bırakmadı bende onu bırakmam" diyerek bu ilişkiye devam edeceğini savunuyodum... Öyle de yaptık... Yalnız o barışma sahnesinde elektriğin size geçmemesi ile ilgili teknik bi sorun olmuş... Normalde ben Aslı ve Deniz'i konuşturmak yerine birbirlerinin özlemine dayanamayıp uzun uzun sarıldıkları bi sahne olarak yazmıştım senaryoyu... Ancak bölüm planlanandan uzun çıktığı ve her hafta olduğu gibi bir 10 dakikaya yakın kısmı makaslandığı için bu çok önemli sahnede de onların uzun uzun sarılıp kameranın etrafında döndüğü gerçek aşkı uzun uzun göstermek istediğimiz sahnede kuş kadar kalarak pat diye kesiliyo... Sonuç olarak da sizlerin böyle hissetmesi çok doğaldı... Keşke kesilmeseydi ama üzgünüm...

Diğer bir sorunuzda Bayram'da yeni bölüm olup olmayacağı... Tüm diziler gibi Kavak Yelleri'de bayramda yayında olmayacak... Ama bayram sonrası 27 Aralık Cuma günü yani yılbaşından hemen önce yepyeni 29. BÖLÜMÜ (CSI U.R.L.A.) ile Kavak Yelleri macerasına tam gaz devam edecek... Yeni yıl ve bayram gibi bu çok çok özel bölümü yerinizde olsam hiç kaçırmazdım çünkü uzun zamandır izlemediğiniz kadar dolu dolu ve eğlenceli bir bölüm olacak... Yani bi haftalık araya değecek...

Hepinize buradan iyi bayramlar dilerken Kavak Yelleri'nini sonu "tv" ile biten official web sayfasına da arada uğramanızı tavsiye ederim... Bana söylendiği kadarıyla oraya oyuncularda uğrayacaklarmış ve aynı nick ile orada bende yazıyor olucam... Dizifilm.com'u da ihmal etmeyin tabii ki ama en yeni haberleri oradan da takip etmeyi unutmayın...

Sevgiler

picuska
16-12-07, 09:24
27 Aralık Cuma Yazmışım özür dilerim... 27 Aralık Perşembe olacak... Yani Kavak Yelleri aynı gün ve aynı saatte...

[QUOTE=picuska;5569171]Tüm Kavak Yelleri Ailesi'ne merhabalar,

Diğer bir sorunuzda Bayram'da yeni bölüm olup olmayacağı... Tüm diziler gibi Kavak Yelleri'de bayramda yayında olmayacak... Ama bayram sonrası 27 Aralık Cuma günü yani yılbaşından hemen önce yepyeni 29. BÖLÜMÜ (CSI U.R.L.A.) ile Kavak Yelleri macerasına tam gaz devam edecek... Yeni yıl ve bayram gibi bu çok çok özel bölümü yerinizde olsam hiç kaçırmazdım çünkü uzun zamandır izlemediğiniz kadar dolu dolu ve eğlenceli bir bölüm olacak... Yani bi haftalık araya değecek...

ı.love.sanem
16-12-07, 09:51
Açıklama ve haberler için teşekkürler Yiğit abi. Bende merak ediyordum bu hafta oynar mı acab diye ama oynamayacak. Deniz-Aslı ile ilgili olan barışma sahnesini de güzel açıklamışsın. Bence kesilmeseymiş daha etkili olurmuş ama olsun tüm Kavak Yelleri ekibinin canı sağolsun. 29. Bölüm (CSI U.R.L.A) de sabırsızlıkla bekliyoruz...

fatmaaa-
16-12-07, 10:17
Yigİt Abi onca derdinin sıkıntının arasında .buraya gelip yazmak çok güzel çok saol açıklam için

CSI U.R.L.A merak ettim şimdi kesin bi macera bizi bekliyo olucak

6123m
16-12-07, 10:51
allah :D yiğit abi süper şeyler yazmıssın :) ayy aslı deniz SAllayalımda :D bu yenı bölumu cok merak ettım bence hıc gerılım olmucak yılbası bayram falan :) ohh ohh güzel bi bekliyor:) .bizi :)

arkdaslar yiğit abinin dedigi gibi sonu tv olan yere herkesi bekliyoruzzz (beni bulabılrsnz Orda:D ) herkesden sitemize destek bekliyoruz.herseyden önce tek ayrılıcagımız Oyuncularımız Giricekler...;)

PatriciK
16-12-07, 11:51
Kıyafetlerle ilgili birşey söylemek istiyorum.aslı'nın deniz'in yaptığı filmi izlemeye giderken giydiği beyaz etek biz sete gittiğimizde giydiği etekti.yani buda o eteğin ona ait olduğunu gösteriyo.

bi hafta daha bekliycez ama değiceğine eminim :D

aslış
16-12-07, 12:01

SEVGİLER ECE

1.son sanhnedeki efe ve denizin halleri ve efenin arabayı çarptıktan sonra bununda imitasyonu varmıdır acaba demesi :)
2.Depresyondan çıkar çıkmasınada gene aslıyla denizi ayırmaya çalışacakmış gibi geliyor :img-pilot
3.Dağhan Külegeç her zaman ki gibi müthişti :)
4.Bence vazgeçmiştir davadan,vazgeçip geçmemesinin aslıyla denizi kötü etkileyeceğini sanmam onlar en son sorunu atlattıktan sonra böyle şeyler hiç kalır
5.Bence Canan Bilal'in kıymetini anlayacaktır anlasın zaten Bilal gibisinimi bulacak bu zamanda ne kadar çok seviyor Canan'ı,umarım Canan'da onu sever ilerde
6.Kötü şeyler olacağı kesin ama neler olur kestiremiyorum şahsen o yüzden pas geçiyorum :)
7.İkiyüzlülüklerinden vazgeçse belki severim o da belki onca yaptıklarından sonra kolay kolay sevemem:icon_whis
8.Bence arabanın sahibinin oğluyla konuşacak o da anlayış gösterecektir efeye yani inşallah :D ...kimbilir bellkide bir işarettir :)

ellerine sağlık ececim gene çok güzel bir anket olmuş

efe_unz
16-12-07, 12:25
Bayağı şeyler yzaılmışsınız b,r gün foruma girmedim....

Öncelikle şu röpörtaj'dan başlayalım Aslı ve İbrahim'le yapılan öncelikle spikerin bilgisizliğinden kaynaklanan soyisim krizi bunları yayınlamadan önce hiç bakmazlar mı tekrardan çok merak ediyorum bence özür dilemeliler...Aslı gerçekten çok şeker bir kız bende bugün izledim internette ropörtajı hepside çok iyi anlaşıyorlarmış çok sevindim çünkü hepside çok tatlılar Aslı'nın çok zevkli olduğundan şüphem yok çok hoş giyiniyor çünkü...İbrahim'in söylediklerine takılmış bir çok arkadaşımız orada bence dalga geçiyorlardı ikiside çünkü İbrahim'e ilk sordukları soru iki kız arasında kaldınız oldu İbrahim'de hayır artık sadece Aslı var dedi(yani pelin) daha sonra Deniz'in kalbi birtek Aslı için atıyor dedi.Yani artık Mine aradan çekiliyor aşkını kalbine gömüyor.Daha sonra sorulan soruda söylenen şeylerin yaaln olduğu açık açık belli yani yok Deniz Mine'ye dönecek Aslı Efe'ye Efe Mine'ye Deniz Aslı'ya buna benzer birçok ilişki söyledi daha sonra ikside gülerek Deniz Mine evlenecek felan....Zaten böyle şeyler olsa söylemezler yani sonuçta filmi anlatmış oldular...

Diğer bir konu kıyafetler yukarıda da belirttiğim gibi içlerinde en şık Mine sonra Su en son Aslı Burçinnyazmış galiba yanlış hatırlamıyorsam onlar oyuncuların karakterlerine göre belirleniyordur Aslı çok sade biri o yüzden sade takılıyor zaten birde maddi sıkıntıları var Mine veya Su gibi giyinemez genelde zaten aynı kıyafetleri giyiyor.

Bayramda yeni bölüm yokmuş neyse bir hafta daha bekleriz...Bu bölüm çok heyecanlı olacağa benziyor inşallah özet'i bu hafta içerisinde Yiğit Abi yollar birde Deniz ve Aslı'nın birleşmesine açıklık getirmiş sağolsun demek istediği şey kesilince bu kadar basit kaldı yani gerçekten güzel biir barışma sağlamış neyse artık bize yaptığı bu açıklamalara teşekkür ederiz...

zeynep.
16-12-07, 13:00
yiğit abi yazını şimdi gördüm.29.bölümünde süper olacağından hiç şüphem yok.bayramda olmamasına sevindim.malum çoğumuz izleyemezdik ve kadro dinlenmiş olursa daha güzel şeyler çıkacağına eminim (=

ecemsi
16-12-07, 13:04
Tüm Kavak Yelleri Ailesi'ne merhabalar,

Öncelikle babamla ilgili gerek gönderdiğiniz tüm özel mesajlara gerekse burdan yolladığınız mesajlara çok teşekkür ederim... Hepiniz güç verdiniz sağolun varolun... Zaten o şartlarda yazılmış bir bölümü beğenmiş olmanızda benim için en büyük moral kaynağı oldu...

28. bölümdeki Aslı ve Deniz'in barışmasıyla ilgili eleştirinize bir iki cümle açıklama yapmak istedim... Ben Aslı ve Deniz'in küslüğünün böyle pembe diziler gibi uzun uzun sürmesinden yana diildim... Çünkü herkes haftalardır "kesin o bebek olayı ortaya çıkıcak bunlar aylarca ayrı kalıcak" diyordu... Bir senaryoda en sevmediğim şey tahmin edilebilir sonuçlardır... Bende yazdan beri "bebek olayını Aslı'nın öğrendiğinde" herşeye rağmen "o çocuk beni bırakmadı bende onu bırakmam" diyerek bu ilişkiye devam edeceğini savunuyodum... Öyle de yaptık... Yalnız o barışma sahnesinde elektriğin size geçmemesi ile ilgili teknik bi sorun olmuş... Normalde ben Aslı ve Deniz'i konuşturmak yerine birbirlerinin özlemine dayanamayıp uzun uzun sarıldıkları bi sahne olarak yazmıştım senaryoyu... Ancak bölüm planlanandan uzun çıktığı ve her hafta olduğu gibi bir 10 dakikaya yakın kısmı makaslandığı için bu çok önemli sahnede de onların uzun uzun sarılıp kameranın etrafında döndüğü gerçek aşkı uzun uzun göstermek istediğimiz sahnede kuş kadar kalarak pat diye kesiliyo... Sonuç olarak da sizlerin böyle hissetmesi çok doğaldı... Keşke kesilmeseydi ama üzgünüm...

Hepinize buradan iyi bayramlar dilerken Kavak Yelleri'nini sonu "tv" ile biten official web sayfasına da arada uğramanızı tavsiye ederim... Bana söylendiği kadarıyla oraya oyuncularda uğrayacaklarmış ve aynı nick ile orada bende yazıyor olucam... Dizifilm.com'u da ihmal etmeyin tabii ki ama en yeni haberleri oradan da takip etmeyi unutmayın...

Sevgiler

yiğit abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz:)
atık klişeleşişş uzuuunnn sıkıcı ayrılıklardan tarafa olmadığın için acayip sevindim gerçekten sanırım artık böyle şeyleri izlemektn sıkılmaya başladık

aslı deniz sahnelerininde kesilmesine üzüldüm gerçekten ...çiğdemcim özellikle hissedemedim demiştii
bak canım telaşlanıcak birşey yok onlar yine eski aşıklarda biz göremedik fazla:D:D

bu arada anketimi cevaplayan beyenen herkese bendde çokk teşekkür ederim cevaplamaya devam edebilirsiniz kimse geç olduğunu düşünmesin:)
zaten bayramdada bölümümz yok forumu boş bırakmamak lazım:)

nihancım aslıcım begümcümm ve canım çiğdemim repleriniz için ayrıca teşekkür ederim:) feda olsun forumuma bütüna anketler:)

tugchemre
16-12-07, 13:18
yiğit abim gelmiş yine hşgelmiş bilgilendirmiş bizi bayramda dizinin olmayışına çok üzüldüm ya büyük bi merakla bekliyodum ama olsun ky için haftalarca beklemeye razıyım aslı deniz sahnesinin kesilmesinede ayrı bi sinirlendim ya doya doya izleyemedim ama olsun oda güzel oldu...

tugchemre
16-12-07, 13:27

SEVGİLER ECE

ece cnm anket için saol

gelelim cevaplara...

1-en sevdiğim sahne tabiki aslı ve deniz barışması oldu repliğe gelince efenin arabanında imitasyonu varmı sı oldu

2-mine aynı mine ne olursa olsun değişmeyecektir ve tabiki aslı ve dneizle uğraşmaya devam edecek depresyona gelince bu sefer öyle bi belaya daldıki ne yapacağını bende merakla bekliyorum

3-her hafta olduğu gibi dağhandı:happy0064

4-vazgeçmez aslıyla denizede bişey olacağını sanmam

5-bundan sonra aralarında bişey olacağını sanmam ve bilal hayatlarından tamamen çıkar gibime geliyo

6-en fazla çantasının içinde kalanlar yüzünden tehdit falan alır herhalde bilemiyorum mineyle ilgili kısımlar pek dikkatimi çekmiyor

7-tabiki aslıyla ve ailesiyle ii geçinmeye başlasa...

8-bence çok büyük bi sorun olmaz yani umarım:good:

ecemsi
16-12-07, 13:37
tuğçecim ben teşekkür ederim canım:)

vallahi her haftaki anketimde dağhan 1. oluyor bu haftaki performans sorumda..
yani keke bunu öğrenebilse yav onu bukadar beyendiğimizi forumca bilebilse yiğit abiye yazsak o iletse dağhana ne kadar sevinirim :D

6123m
16-12-07, 13:47
hadıııııııııı :D ecosumun anketıı

-Efenin Deniz+mudurle olan sahnesi:)
-tabiki devam edicek... ama şu anda öncelıklı planıı barmen...
-DAğhankülegeççç (ölümüne Dağhan hep Dağhan )4- Sizce leman davadan vazgeçmişmidir??? vazgeçmesi yada geçmemesi aslıyla denizi sizce nekadar etkiler?
-Belediye baksın bu kadınaaa:D ben bısı demıorm
-bence olmazz ama bilalde çıkmaz diziden:) bence kalıcıharıka bı oyuncu SÖliyim bunuda
6- Sizce mine çantasını barmenin evinde unuttuğu için başına neler gelebilir??? (bu sorumda teoriler üretelim biraz)
-barmen :D aslıyı tehtıd ıdebılır;)
-Ben hiç şekilde sevecegim sanmıorm ama biraz saygılı olrsa Düşünebilirim:D
8- Sizce efe araba meselesinden nasıl kurtulacak?? acaba zengin insanlarla tanışması büyük adam olması yolunda bir işaretmi??
-bence öncelıkle işten atılıcak:D bu 1. 2. belkı zengin cocukta araba bol olgundan sallamıcak bile olayı ama efe genede işten atılıcak:D .zengınlerle tanısmasına gelınce Bnce o sadece bı :D faktör;)

not: ece anketi ilk yaptıgın sayfada cvplamaya kalktım ama Pc boş kalmadııg ıcın Anca sımdı Cvplıorm :D

ecemsi
16-12-07, 13:56
gizoşummm nerdesin yav gözüm yollarda kaldı:D:D saol canım cevpların için:)

bencede ölümüne dağhannnn:D:D

bide barmen aslıyı görüyormuş minenin yanında bizim kıza aşık oluyormuş denizimizin kerem yetiyor canına zaten bide barmenle uğraşır artık çıldırır çocuk:D:D:D
2 dakkada yazdım ama olurmu olur:D

>>miray<<
16-12-07, 14:03
yigit abi yazin icin öncellikle tesekkürler,

asli deniz sahneleri nedense beni pek cekmedigi icin sanirim uzun bir sarilma sahneside olsaydi yine o elektrik gecmicekti bana, o yüzden yorum yapamicagim fazla o konuda :) cabuk barismalari aslinin karakterinin daha gururlu oldugunu düsündügümden dolayi biraz daha uzun sürer diye düsünüyordum en azindan iki üc hafta gibi bir süre...zaten fragman ciktiginda acaba dizi bir iki hafta atliyormu diye bile düsündüm...bes günlük bir süre aslinin gururlu kiz karakterine uymadigini düsündügüm icin olsa gerek kisa geldi bana....böyle bir sorunda bile bes günde baristiklarina göre...bundan sonrada bes günden fazla küs kalmazlar...ask bitmedigi sürece....öyle görünüyor

jojoo
16-12-07, 14:14

SEVGİLER ECE

1-aslının denıze ''ben senden başka erkek bılmıyorumkı''(böle bişeydi galıba)demesiydi.we son sahne efenın o hali :img-hyste

2-nasıl çıkar bılmıyorum depresyondan açıkcası umrumdada değil.aslı we denızle uğraşacağını tahmın edıyorum depresyondan çıktığı an.

3-Efe kesınlıkle

4-davadan vazgeçicek.tabı 1 şartla Murat bebeğe soyadını wermıcek.her 2 durumdada etkıleyecığı hakkında fıkrım yok.

5-o da mazi olacağa benzıyor.

6-klasik olucak ama pasaport uzerınden bır tahmın yurutucem.barmenın hırsız bir arkadaşı wardır.barmen bu arkadaşına mınenın pasaportunu werır we bır hırsızlık olayında pasaportu bılerek duşurmesını ıster we Mine hırsızlıkla suçlanır.2. tahmınım ise pasaportun kadın tacirlerının elıne dusmesi.

7-aslı we cananla iyi geçinmeye başlarsa ki imkansız.:img-yes:

8-yanı o izmirli 1 araba için sorun çıkartmaz,ama bilinmez tabı.Kurtulur mu orasını bılemem.Ama buyuk adam olma yolu burdan geçmez bence.

sorular için teşekkürler

kavak yellerinin haftaya olmamasına sewındım açıkcası o gun izleyemeyecektım çünkü.

Asaaa
16-12-07, 15:42

2- Mine sizce bu depresyon durumundan na
sıl çıkıcak aslı ve denizle uğraşmaya devam edicekmi??

SEVGİLER ECE

1-efenin denize mine at hırsızı kılıklı birinin arabasına binmiş senn kuzuylan benim memba suyuda arabanın arka koltuğua binecekmiş demesi
2-bence aslı ve denizle uğraşmayabilir ama sanırımki o at hırsızı kılıklı herifle bişiler olcak
3-bu haftaki bölüme damgasını vuran oyuncu efe ve leman
4-bence vazgeçmiştir ama vazgeçmesi veya vazgeçmemesi birşeyi etkilemez
5-bilal tarihe gömülür sanırım
6-barmen mineye kötülükler yapabilir ama minede hak etti yani:img-yes:
7-lemanı asla sevmem ama aslıya ii davranırsa belki
8-bence efenin hemşerisi olduğu için kötü şeler olmıcak ama büyük adam olmasıyla ilgisi yok gibime gelio:img-wink:

6123m
16-12-07, 16:32
arkdaslar :) dizinin tekrarı var bilgilerinize...

ayrıcaa bide osman bey amca Dede:D herneysee :D cok komık yaww:D ilk izlerken dızının gerılımnden ınsan anlıyamıor :D

ayse osman +haşmet mi ne :D herneyse:D harika bi 3lüler;)

begummm
16-12-07, 17:33
Şimdi tekrarı izledim son sahneyi izlemeye doyamıyorum yaa çok komik. Efe 'nin dedikleri acayip komik :happy0064
Özet ve fragmanı sormuş bir arkadaş ikisi de daha çıkmadı canım.

6123m
16-12-07, 17:44
slma rkadaşlar dizimizin özeti ve yha fragman geldi mi

cnm bu hafta dizimiz yok bayramdan dolayı :) ama 27 aralıkta;)

beklemesi cok zor olucak ama :S

Ferny&Lety
16-12-07, 18:04
arkdaslar dizinin tekrarı var bilgilerinize...

ayrıcaa bide osman bey amca Dede:D herneysee :D cok komık yaww:D ilk izlerken dızının gerılımnden ınsan anlıyamıor

ayse osman +haşmet mi ne :D herneyse harika bi 3lüler

Bence en güzel üçlü Aslı,Deniz,Efe :)

Ay Yarabbim bu bölümü izleyememiştim Carmen operasına gitmiştim.Ya izledim biraz evvel neydi o Efe?:)
Gül gül öldüm bütün bir bölüm boyunca :)
Yok profiterol çarpsınmış..Yok voltranın ışın kılıcı bi tarafına saplanıyormuş,yok Su için özel melodi yüklemelermiş:) yok profiteröller adli tıpta inceleniyomuş:)

Valla Efe bu dizinin tadı tuzu:)
Sevginin Efe için yaptığı Marko Paşa benzetmesi ayrı bi kopardı beni yalnız:)

Ama en çok güldüğüm bölüm sonunda onu bunu bırak bu arabanın imitasyonu var mıdır cümlesi ve Denizin ona şaşkın bakışı oldu:img-hyste

Bu arada döndüm(:

serseri_mayın90
16-12-07, 18:10
selam herkese..
yiğit abi açıklama için çook saol:img-wink:
yeni bölüm CSI U.R.L.A. yı çok merak ettim. eminim çok eğlenceli bir bölüm olcak.sabırsızıkla 2 hafta belkicem:)
barışma sahnesini kesmeleri kötü olmuş... nese barıştılar ya yeter:)

Ferny&Lety
16-12-07, 18:16
evet cnm yha efe olmasa ne olurdu halımız dusunmek bıle ıstemıyorum dızının nese kaynagı

Eveet:) Bazen aırıya kaçmasına rağmen süper bir karakter.Olacaksa Efe gibi bir dostum olsun isterim.Deniz gibi bir sevgilim olsun isterim.

Efe gibi dost Deniz gibi sevgili zor biraz bu devirde:)

Bir de Mine var onun sayesinde dizide heyecan hiç eksilmiyor maşallah:)
İğnelemek adına söylemedim yanlış anlaşılmasın kötü karakterler,hata yapan karakterler de gerek bi dizide.
Aslı gibi aklı başında insanlar da.
Efe gibi çatlaklar da..
Deniz gibi romantik ve olgunlar da..

Ve diğer karakterler gibiler..

Ve tabii kalemi güçlü,mükemmel bir senarist..:)

Ehh biz bunların hepsine sahip olduğumuz için en çok sevilen dizi de bu dizi zaten:)

_gümüşŞ_
16-12-07, 18:22
Eveet:) Bazen aırıya kaçmasına rağmen süper bir karakter.Olacaksa Efe gibi bir dostum olsun isterim.Deniz gibi bir sevgilim olsun isterim.

Efe gibi dost Deniz gibi sevgili zor biraz bu devirde:)

Bir de Mine var onun sayesinde dizide heyecan hiç eksilmiyor maşallah:)
İğnelemek adına söylemedim yanlış anlaşılmasın kötü karakterler,hata yapan karakterler de gerek bi dizide.
Aslı gibi aklı başında insanlar da.
Efe gibi çatlaklar da..
Deniz gibi romantik ve olgunlar da..

Ve diğer karakterler gibiler..

Ve tabii kalemi güçlü,mükemmel bir senarist..:)

Ehh biz bunların hepsine sahip olduğumuz için en çok sevilen dizi de bu dizi zaten:)

dedıklerıne sonuna kadar katılıyorum her dızıye gerek efe gıbı catlaklar mıne gibiler yoksa dızıde heyecan kalırmı hiç ama onların olmasından cok yıgıt abigibi senarıst gerekır ama her dızıye nasıp ollmaz:img-yes:

Ferny&Lety
16-12-07, 18:32
dedıklerıne sonuna kadar katılıyorum her dızıye gerek efe gıbı catlaklar mıne gibiler yoksa dızıde heyecan kalırmı hiç ama onların olmasından cok yıgıt abigibi senarıst gerekır ama her dızıye nasıp ollmaz:img-yes:

Her diziye böyLesine bir senarist ve böyLesine oyuncuLar nasip olmadığı için çoğu dizi yerlerde sürünüyo zaten:)

Ya bayramda iyi ki yok dizi.Gelen giden olur izleyemem kudururum şimdi:)

CSI U.R.L.A yı çok merak ettim. Urla :icon_whis Allah Allah :)

buket16
16-12-07, 18:50
belki perşembeden sonra konuşulmuştur ama ben perşembe izleyemediğimden tekrarından izledim ve metin e bayıldığımı belirtmek istedim sadece:P tam efenin abisi ya,çok şeker:img-wink: arabada gönülle konuşması,annesine zincirleme isim tamlaması şeklinde birşeyler demesi ve özellikle sevgi hanım teyzenin(!) 'kaçıncı hamur kağıda bu' şeklindeki sorusuna 'saymadık efendim' demesi beni koparttı valla:) efeden sonraki favorim kendisi:P efenin replikler zaten konuşulmuş...fazla söze gerek yok,yiğit abinin ellerine sağlık:happy0064

zeynep.
16-12-07, 18:50

SEVGİLER ECE
1-aslıyla denizin barışması ve aslının o sahnede söyledikleri
2-bence mine bu durumdan sonra akıllanır ve denizi unutmaya çalışır
3-ayten uncuoğlu(ayşe teyze) ve aslı enver (mine)
4-bence leman mahkemeden vazgeçmedi ama mahkemeyi kazanamıycak
5-bilalle canan arasında bence bişiler olur
6-walla o ayhan denen adam onu gömer ve çantayı alırlar aksi halde telefonundan anneannesini falan arar tehdit eder yada yalan yanlış şeyler söyler.veya pasaportunu kullanır bişekilde
7-aslı denizin arasını bozmaya değil düzeltmeye çalışsa ki bu zor görünüyo şimdilik
8-olabilir ama bence adam bişi demez
ece saol sorular için cnm

ecemsi
16-12-07, 19:26
zeynepcim ben teşekkür ederim canım cevapların için:)

fundacımmmmmm hoşgeldinnnnn ohhh be seni aramızda görmek ne güzel:)
bende yeni bölümümüzü acayip merak ediyorummmm:) çok eğlenceli olucak o kesin artık aslıyla deniizn sahnelerini kesemesinler bakın yiğit abide bizden yana:)
kuzucummm merhaba canım:) repin içinde çokk teşekkür ederim:)

aa buarada fragmanı nezaman verirler ki acaba bu hafta çıkarmı birşey dendimi bununla ilgili benmi kaçırdım diyorum:D

hürriyetim
16-12-07, 19:31
yepyeni 29. BÖLÜMÜ (CSI U.R.L.A.) ile Kavak Yelleri macerasına tam gaz devam edecek... Yeni yıl ve bayram gibi bu çok çok özel bölümü yerinizde olsam hiç kaçırmazdım çünkü uzun zamandır izlemediğiniz kadar dolu dolu ve eğlenceli bir bölüm olacak... Yani bi haftalık araya değecek...

Şimdi bu yazıyı okuduğumda aklıma direk cnbc-e de takip ettiğim CSI:NY aklıma geldi.Diziyi takip etmeyenler ya da bilmeyenler için ufak bir açıklama yapayım öncelikle

Crime Scene Investigation (Olay Yeri İnceleme) Çözülmesi güç suç vakalarında araştırmayı yürüten ve son teknolojiler sayesinde en küçük bulguları bile derinlemesine inceleyerek olağanüstü sonuçlara ulaşan bir grup balistik uzmanının maceralarını anlatan bir dizi.

İster istemez düşünmeye başladım

1.CSI: Olay yeri inceleme? Ne olayı,olay oldu da ben mi görmedim(diğer diziyi baz alaraktan öyle bir vaka yaşanmadı ki henüz :sad53: )

Kim inceliyor? Neyi inceliyor? Bu da nerden çıktı :img-swoon

2.U.R.L.A. bunun açılımı ne?

Urla olarak yazılmadığı araya nokta konduğu ve dizi gidişatının Urla ile şu an bağlantısını göremediğimden açılımın ne olduğu konusunda fikirler üretmeye başladım bile.Ancak;

*Efenin kaza yaptığı arabanın sahibinin İzmirli olması (Alsancaklıydı hatta iyi ki 35 1/2 liyim demedi oldum olası gıcığımdır Karşıyakalıların kendilerini böyle adlandırmalarına )bu kaza ile bağlantılı olarak Efenin o zengin adamla tanışması akabinde gelişecek olaylar zincirinin bir ucu bu olay inceleme durumuna gidebilir mi?

*En basit ilk akla gelen olasılık ise Efe'nin ailesini Urlaya geri gönderme planın bir parçası diyeceğim ama yazarken ben bile inanmadım yazdıklarıma:icon_whis

U.R.L.A Bu şimdi neyin açılımı?

Hadi bakalım önümüzde epey bir süre var.Yaratıcılık konusunda ne kadar başarılısınız?

Düşündükçe başka fikirler de aklına geliyor insanın.Bu durumun Mine ile bağlantısı olabilir mi?

*At hırsızı kılıklı herif,barmen çocukta unutulan çanta ve bunların CSI U.R.L.A. ile bağlantısı ne?

Özet ve fragmanlarımız gelene kadar düşünülecek şeyler çıktı bize:img-wink:

serseri_mayın90
16-12-07, 19:45
Şimdi bu yazıyı okuduğumda aklıma direk cnbc-e de takip ettiğim CSI:NY aklıma geldi.Diziyi takip etmeyenler ya da bilmeyenler için ufak bir açıklama yapayım öncelikle

Crime Scene Investigation (Olay Yeri İnceleme) Çözülmesi güç suç vakalarında araştırmayı yürüten ve son teknolojiler sayesinde en küçük bulguları bile derinlemesine inceleyerek olağanüstü sonuçlara ulaşan bir grup balistik uzmanının maceralarını anlatan bir dizi.

1.CSI: Olay yeri inceleme? Ne olayı,olay oldu da ben mi görmedim(diğer diziyi baz alaraktan öyle bir vaka yaşanmadı ki henüz :sad53: )

Urla olarak yazılmadığı araya nokta konduğu ve dizi gidişatının Urla ile şu an bağlantısını göremediğimden açılımın ne olduğu konusunda fikirler üretmeye başladım bile.Ancak;

*Efenin kaza yaptığı arabanın sahibinin İzmirli olması (Alsancaklıydı hatta iyi ki 35 1/2 liyim demedi oldum olası gıcığımdır Karşıyakalıların kendilerini böyle adlandırmalarına )bu kaza ile bağlantılı olarak Efenin o zengin adamla tanışması akabinde gelişecek olaylar zincirinin bir ucu bu olay inceleme durumuna gidebilir mi?

*En basit ilk akla gelen olasılık ise Efe'nin ailesini Urlaya geri gönderme planın bir parçası diyeceğim ama yazarken ben bile inanmadım yazdıklarıma:icon_whis

Hadi bakalım önümüzde epey bir süre var.Yaratıcılık konusunda ne kadar başarılısınız?

Düşündükçe başka fikirler de aklına geliyor insanın.Bu durumun Mine ile bağlantısı olabilir mi?

*At hırsızı kılıklı herif,barmen çocukta unutulan çanta ve bunların CSI U.R.L.A. ile bağlantısı ne?

evet düşüncek çok şey var. bölüm adı soru işaretleriyle dolu..
bu arada ben karşıyakalıyım.35 1/2 sinden:) senin görüşün nese zaten alsancaklıydı 35 1/2 sözü geçmedi:img-yes:

bölüm adı urlalı olunca kısa bi urla ziyareti olsa diye içimden geçirmedim diyemem.. ama yazın gidilcekmiş artık urla bölümleri için sabretcez..

hem arabayı çarptılar hem minenin çantayı alma olayı var.. belki bunlarla ilgili gelişmeler olur.. bizim urlalılar iş balında:D

ecemsi
16-12-07, 20:20
evet dizimizin şuanda urlayla bi bağlantısı yok ama niye öyle birşey verildi bölüm adına bilmiyorum
urlaya herhangi bi nedendende olsa gitmeleri çok zor yani hatta bana imkansız geliyor artık..
eğer U.R.L.A nın bi açılımı yoksa ki bu sanki bizim izmir urla gibi duruyor.. bu bölümde baya urla adı geçer herhalde

yiğit abi geldiğinde bize ufacık bir kopya verse hiç fena olmayacak sanırım:D:icon_whis

kaan_ezgi
16-12-07, 20:30
ecemsi tarafından gönderildi

2- Mine sizce bu depresyon durumundan na
sıl çıkıcak aslı ve denizle uğraşmaya devam edicekmi??

SEVGİLER ECE

1en beğendiğim replik efenin denize mine at hırsızı kılıklı bi herifin arabasına binmiş senin kuzuyla benim memba suyuda arka koltuğa binmişler demesi
2.mine böle özünü buldu işte bence deniz ve aslının arasından çıkmaz o
3.tabikide efeeee
4.geçti tabikide yaa
5.aralarında bişey olmaz gibi ama bilal pes etmez gibi
6.barmen ölür ve polis evine gelir çantayı bulur minede hapsi boylar:P:P
7.hiçbişe yapmasın direk diziden çıksın:D
8.bence o zengin çocukla kanka olcaklar bence bi sorun çıkmazzz nede olsa hemşeriler

alaz_alaz
16-12-07, 22:38
biraz geçde olsa herkese iyi geceler!

yiğit abimiz açıklama yapmış aslı-deniz sahnesi ile ilgili .içime su serpildi yani!bende diyordum bu asıl barışma diye!29.bölümün adında urla falan geçiyor.keşke gitseler ne güzel olur!
a bide aslı için herkes uzun sürer aslı-deniz barışması diyorduk.yiğit abimiz tahmin edilebilen senaryolar hoşuma gitmiyor demiş.aslında doğru senarist açısından.herkesin tahminine göre bir senaryo çıkınca diziyi izlemenin hiçbir anlamı olmaz.ee bundan sonrada bizde tahminlerimize dikkat edelim yazarken!:img-wink:

dizinin bu hafta olmadığı kesinleşti.iyi oldu!bir hafta ara verelim!

bu arada funda gelmiş,hoşgelmiş!:img-yes:

>>miray<<
16-12-07, 22:47
ya aslinda yigit abi öyle diyince, herkez deniz mine mümkün olmaz asla dedi ya, tahmin edilemez bir durum da mine-deniz olabilirmi diye düsünesim bile geldi :) artik nelere kaldik hea, gecen rüyamda gördüm kendi kendime rüyamda senaryo yazmisim kendi kafama göre senaryo ilerliyor ehuhue :)

alaz_alaz
16-12-07, 22:53
miraycım sen deniz-mine olsun diyorsun.güzel tabiki herkes sevdiği oyuncuların bir arada olmasını ister.

birde aslı-deniz birlikteliği için nasıl olduda birden deniz aslı'ya aşık oldu.aklım almadı gibi sözleride söylüyordun çoğu mineci gibi.peki bu saatten sonra deniz mine'ye dönerse bu aşkı inandırıcı bulacakmısın?daha doğrusu içine sindirebilecekmisin?merak ediyorum.

Ferny&Lety
17-12-07, 07:46

*En basit ilk akla gelen olasılık ise Efe'nin ailesini Urlaya geri gönderme planın bir parçası diyeceğim ama yazarken ben bile inanmadım yazdıklarıma:

Ya Deniz ablacım valla U.R.L.A neyin açılımı bilmiyorum ama bu işin ucunda kesin Mineyle bir ilişkisi olduğu düşünülen at hırsızı kılıklı adam var.E zaten Su ve Aslı Mineleri takip etmişti.Allahları var hiç çaktırmadılar takipte olduklarını:)
Daha sonra Minenin çantası,pasaportları nerde? O barmen çocuğu araştırmak ta lazım.

Efe arabayı ödünç "ç"aldı.Altınlar imitasyon çıktı.Profiteroller adli tıpta:)

Kerem Hoca için şikayet geldi:)Al işte Kerem Aslıya neler hissediyor diye bir araştırma konusu daha(: Ya da bu şikayeti kimler yaptı? (:

Ama aklıma Canan da gelmiyor değil Ne alaka falan diyorum kendime ama hani Leman şikayetinden vazgeçmez Muratın o sözleri yüzünden(Deli kızım benim:) )
bizim gençler de neler olup bitiyor öğrenmeye,delil toplamaya çalışabilir..

Valla atraksiyon eksik olmuyor dizimizden:)Polisiye romanlara döndük:) Bi CSI olayı olduğunda anında bütün ampullerim yanıyor her düşündüğümde farklı birşey geliyor aklıma valla:)

Mesela bu CSI U.R.L.A "CSI"yı anladık araştırılıp soruşturulacak birşey var.Bu olayları araştırıp soruşturanlar Aslı,Deniz,Efe olursa eğer ki onlardır kanımca:) U.R.L.A olması çok doğal..Urlalı gençler olarak araştırdıkları için Made İn Urla olayı yani:)

dilekce
17-12-07, 11:42
CSI U.R.L.A
diziye verilen yeni isim..Hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz için den sonra al sana hepimiz için tek bölüm..Hemde yılbaşı ve bayram dönemlerine denk.

CSI U.R.L.A evet versiyon itibariyle yabancı bir polisiye dizinin türkiye versiyonuna dalalet edeçek bir bölüme yakıştırma..

Hürriyetim arkadaşımız da zaten olayı forum polisiyeliğinden çıkarıp direk konusuna temas etmiş.. Bu isimlerle kahramanlarımızın yaşayacakları olaylara dolaylı yollardan bir giriş yapmış..
Ben U.R.L.A (ne zor yazılıyor) dan kasıt direk Urla komisyon birliğinin İ.S.T.A.N.B.U.L birliğine bir çıkarma yapması manasını buluyorum...

Urla ya henüz bir gidiş şu an için düşümüyorum..Efe nin ailesi düğün arifesinde kalkıpta Urla ya gitmezler..Başka da bir Urla seçeneği akla gelmiyor..
Çoçuklar birlikte olmanın dayanılmaz hafifliği ile Mine nin olayını çözeceklerdir..Tıpkı dizide çözülmeyen olayları polisiye kıvamda son tekniklerle çözdükleri gibi..
Bu arada bu son kaza durumu da ne yazık ki Efe nin işinin tehlikeye girmesine neden olabilir..Patron yumuşak yüzlü bir amca olsa bile müşterisinin arabasını izinsiz alıp gitmesinden dolayı Efe ye kızmak yerine ona madalya takacak değil.

Şahsen bizim serviste test sürüşü adı altında gidilen güzergah süresini 5 dakika geçince ne yazık elemanlar ceza alıyorlar..Kaldi ki bir de üstüne kaza yap..Hayır yani boru değil o milyarlık arabaın da ille bir kaskosu vardır ya..İş kaskodan öte arabanın izinsiz kullanılmasından çıkacaktır..

Bölümün son sahnesinden sonra olayı gözümünönüne getiriyorum...Arabanın o halde ne yapılacağını düşünürlerkn bir yandan da Mine nin durumunu çözemek isterler..E haliyle ortada bir araba var..Bu durumdada teşkilat ne yapacak.Hep birlikte gözünü sevdiğim TOfaş ın eline düşecek...Al işte bi de araba mı bu derler..İşte 4 teker. ayağını yerden kesiyor..Hee 50 kiloluk kızların bir adam ettiğini düşünürsek o araba normalde 6 kişiyide haydi haydı taşır.

Bizim 4 lü arkada sevdikleriyle dipdibe olayı çözmek için el birliğiyle çabalayacaklardır..Barmenci deliganlının etrafını ablukaya alıp ardından takipler ve sonunda izini sürerek tenhada kıstırmak...Hele bir de yanınızda tam teşekküllü bir potansiyel dayak üstadı varsa..

EE bekliyelim bağalım.Bayram ile devam eden bölümün en sonunda yılbaşı eğlencesiyle nihayete ermesini dilerimm..Ve umarım içimde kalan şu özel dansların yapılacağı bir eğlence geçirirlerde ben de derin bir ohhh çekerim..
Haa bu eğlence düğün de olabilir..Tabi yaaa bir de düğünümüz var..Eeee hadi bakalım 29. bölümdee bir çok şey bizi bekliyor..

Bu arada Metin efendinin adet yerini bulsun diye bir koç alıp Gönül ün evinin kapısına dayandığı anı hayal ederken buldum kendimi..Yahut eski bir Türk filminde,.Şener Şen in annesinin hışmından sadece koçun bir budunu götürdüğü sahneyi aklıma getirip, Metin efendimizin bir tek budla Gönül ün evine gelidğini hayal ediyorum..Artık Sevgi hanımı düşünemiyorum..

Dost Yİğit geçmiş olsun dileklerimize teşekkür etmişsiniz..
Rica ederizz ne demek....DEğilmiyiz ki birimiz hepimiz, hepimiz de birimiz için...:good:

burçinn
17-12-07, 11:56
anladık yiğit abi biz mesajı aldık.yani diyorsun ki aslı ve deniz kıyamet kopsa bile ayrılmaz boşuna uğraşmayın mine mine diye:icon_whisümitlerimi kırdın,hayallerimi yıktın:img-in_lo
miraycım yalan oldu bizim bu mine-deniz hayallerimiz canım.gerçi sen de demişsin beklenmeyen şeyleri yazmayı seviyormuş o zaman mine ve deniz de genelde beklenmiyor.az insan olasılık veriyor çoğunluk aslı ve denizin büyük aşkı da büyük aşkı diyor.o zaman beklenmedik birşeyler bekliyoruz artık.valla bravo yoktan var etmişsin umudu...inşallah:img-icecr

fatmaaa-
17-12-07, 15:40
Cosmopolitan dergisininin Aralık Sayısında Pelin Karahan'ın Röportajı Varmış

:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:

serseri_mayın90
17-12-07, 16:02
slm herkese..
böyle özet fragman olmayınca kötü oluyo yaa:( bide 10 günlük bekleyiş var..artık 4-5 fragman çıkar yazın olduğu gibi fragmanlardan bölümü izlemiş oluruz. bu sefer irademe hakim olmaya çalışcam 2 fragman izlesem yeter:)

6123m
17-12-07, 18:16
şimdi söze nasıl başlasam bilemiyorum ne özet ne fragman nede yeni bölüm...
dilekçe ablam hürriyetim ablam gibi uzun kelimeler anlamları önemli şeyler yazamam ama :S .içimden yazman geldi formumuza:) .

artık mervemiminde dedigi gibi 10 gunluk bır bekleyiş var ve bu bekleyişin ardndan :D direk fragman olrk diziyi verseler bnm ıcın anca kafidir:D

picuska
17-12-07, 20:24
Sevgili Dostlar,

Bu bayram Kavak Yelleri yok diyenlere belki benim kalemimden bir başka güzel iş izlemek iyi gelir diye haber vermek istedim...

21 Aralık Cuma Yani Bayramın İkinci Günü Kanal D'de Öykü ve Senaryosu bana ait olan başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Hümeyra, Okan Bayülgen, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Kadir Çöpdemir, Zafer Algöz ve Jean Claude Van Damme'ın başrollerini paylaştığı SINAV var...

Hala İzlemeyenler için belki iyi bir bayram hediyesi olur...

Tekrar sevgiler ve iyi bayramlar...

Yiğit Güralp

begummm
17-12-07, 21:26
Kavak Yelleri bu hafta yok diye çok üzülüyordum. Ama boş kalmıcaz Yiğit abinin kaleminden harika bir film var:happy0064
Verdiğin haber için sağol Yiğit Abi

serseri_mayın90
17-12-07, 21:34
yiğit abi haber için saol.. ben 2 kere izlemiştim yine izlerim:) hatta kavak yellerinde adını duyduktan sonra sınavında senaryosunun sana ait olduğunu öğrenince açıkçası sevinmiştim:)
yiğit abii özeti şöle yarın fln eklesende biz perşembeye kadar onla idare etsek...perşembeden sonra fragman çıkar heralde..daha doğrusu fragmanlar..:P

zeynep.
17-12-07, 23:08
bende izlemiştim ama tekrar bakıcam mutlaka cidden süper bir bayram hediyesi oldu.bana tekrar izliycem yiğit abi (=

6123m
18-12-07, 07:10
Sevgili Dostlar,

Bu bayram Kavak Yelleri yok diyenlere belki benim kalemimden bir başka güzel iş izlemek iyi gelir diye haber vermek istedim...

21 Aralık Cuma Yani Bayramın İkinci Günü Kanal D'de Öykü ve Senaryosu bana ait olan başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Hümeyra, Okan Bayülgen, Altan Er