Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arsiv 11)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

sezinti
21-11-07, 18:59
Buradan devam edebilirsiniz.

Bir önceki bölümün yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38700

dudu643
21-11-07, 19:11
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun. Yeni bölümü de burdan yorumlayacağız artık.:img-pilot

Fragmana bir laç kez rastgeldim ve çok eğlenceli obir bölümün bizi beklediğini düşünüyorum.
Efe ve Su ev sahibine yakalanıyordu:img-hyste
Aslı kurtulmuş minibüs şoföründen, kurtulacaktı tabi de, merak ediyorum nasıl olacağını ama.
Ayrıca bu Kerem Aslıya çarpılmaya başlamış gibime geliyor, eyvahlar olsun. :icon_sorr
Canan ve Leman da konuşuyordu, kadınlık gururum falan diyordu, bebeğe bir şey olmamış, buna sevindim. Lemanın da tatlı bir bebeği olacak, Canında:)

serseri_mayın90
21-11-07, 19:17
yeni başlığımız hayırlı olsun:)
güzel yorumlarla dolsun:)

ohh fragmanları izledm rahatladm:) 2.yi yarısına kadar izleyebildim ama olsun:)

başlığımızda da bu şiir bulunsun..

“ aramıza hoşgeldin”
Sevdin mi deliler gibi
Gönlünü yele mi verdin
Kalbin mi kırık yoksa ne
Aramıza hoşgeldin

Hatırla bir zaman sana
Hiç ayrılmazdık derdim
Sözüme gelmedin ama
Aramıza hoşgeldin

Sanma yaşamak birkaç gün
Kirlenmek mi tek derdin
Büyüyorsun sen de her gün
Aramıza hoşgeldin

Yalan yok hiç içimizde
Sevdik bak hepimiz de
Aşktan ölmez hiç kimse
Aramıza hoşgeldin

yiğit güralp

(BuRcUu)
21-11-07, 19:24
Yenii başLık hayırLı oLsn..

FraqmanLarı izLediim.. Yarın da yenii böLümm zaten.. Leman'ın bebeğine bişiii oLmamış Canan ile konuşmaLarı vardıı bakaLım neymiş.. Efe-Su ev sahibine yakaLanıyorLar.. İkisii çok farkLıı ya hep böyLe oLsnLar yanii ayrıLmazLar herhalde artık.. =))

Kerem'de harbii harbii AsLı'ya aşık oLmaya başLıyor.. ÜüF dEniz-asLı arasını bozmasında naparsa yapsn...

cenup
21-11-07, 20:07
Özetten ve 3 tane fragmandan çıkardığım sonuç Leman Hanım'ın durumu öğrenmiş olması. 2. fragmanda "Senden başka herkes biliyormuş oğlun bile." sözü de bunun ispatı niteliğinde dün yarım yamalak izlemiştim bugün de tüm gün Kanal D'de ses sorunu vardı hiçbir şey duyulmuyordu görüntülerle idare etmek zorunda kaldım.Netten izleyince sonuca sanırım ulaşabildim umarım yanılmıyorumdur.:icon_whis

Özetle ilgili söyleyebileceğim tek şey "fırtınadan önceki sessizlik" tabirini hiç sevmedim.Dizi özetlerinde en sevmediğim şeydir zaten sonucunda mutlaka seyircinin hoşlanmayacağı bir şeyler ortaya çıkar.Fakat bu fırtınanın ne olacağı konusunda pek bir fikrim yok "Aslı'nın da gerçekleri öğreniyor olması mı?", "Leman Hanım'ın yapacağı bir şeyler mi?", "Deniz'in malum sorusundan kaynaklanan bir durum mu?" şimdilik bu 3 soru var aklımda.

"Aramıza hoşgeldin" lafını Efe'nin Su'ya söylüyor olmasına şaşırdım ben Mine için olduğunu düşünüyordum.Belki de her ikisi içindir bilemiyorum.
Hafize Hanım'ın tüm ikazlarına rağmen Canan parayı Aslı'ya veriyor ve sonucunda bir tokat ben açıkçası üzüldüm sonuçta Canan çok da kötü bir şey yapmıyor.O paraya ihtiyaçları var tamam Hafize Hanım da gurur meselesi yapıyor ama Osman Amca'nın da hatırlattığı gibi bir ton masrafları var bir de bebeğin doğumu ayrıca onun da masrafları olacak.Kısacası o paraya ihtiyaçları var her ne kadar hoş bir şey olmasa da kullanmaları şart.
Metin'in annesinin evi onlara vermesine sevindim.Gönül bozulmuştu Efe burası bizim evimiz dediğinde sorun ortadan kalktı onlar da kendilerine yeni bir ev bulurlar herhalde Urla'ya geri dönmeyi düşünmediklerine göre.
1. fragmanın en önemli sahnesi tabiî ki Deniz'in saçma sorusu herkes gibi ben de kızdım o lafa ne biçim bir sahnedir o yahu.Aslı ne yapsa hak vereceğim kesinlikle daha önce örneklerini gördüğümüz tokatlarından birini atabilir mesela pek şiddetli değildi onlar ama bu sefer ki daha iyi olabilir.Fırtına bu konudan dolayı koparsa hiç şaşırmayacağım.Haklı dahi bulabilirim durumu.

2. fragmanla ilgili söyleyebileceğim şeyler Mine'nin Efe'ye arkadaşlıklarıyla ilgili söylediği sözlerin çok manasız olduğu o hepsiyle birden arkadaş olmak istemediği sürece dörtlü olarak göremeyeceğiz onları.Görüntü var ama ortada arkadaşlık diye bir şey yok.Son sahnede de yine Aslı'yla ilgili saçma şeyler söylüyor.Mine'nin de kendini onlardan biri gibi hissetmesi için bir şeyler yapması şart tabi önce Aslı&Deniz aşkını kabullenmesi şart bakalım ne olacak?
Kerem ve Aslı'nın tiyatroya gitmiş olması gayet doğal sonuçta Aslı onun öğrencisi tabiî ki gidebilirler.Ama sorun Kerem'in malum bakışları o bakışların ardından bir şey çıkacağı kesin.Keşke çıkmasa da öğrenci-hoca ilişkileri gayet olağan bir şekilde ilerlese ben bunu tercih ederim şahsen.
Deniz onların tiyatroya gittiğini okulun kapısından öğreniyor sanırım.Biriyle konuşuyor ve yüzü düşüyor.Ondan sonra da deniz kenarına gidiyor olsa gerek kıyafetler aynı çünkü.Yüzündeki düşünceli ifade ilginç doğrusu.:img-cool2

3. fragmandan da biraz bahsetmek gerek şiir gerçekten çok güzel.Ama Aslı Enver düz yazı gibi okumuş pek ruh kazandıramamış bence.Cem'i gördüm sanki ben Osman Amca'yı tanıdıktan sonra bir daha Mine'ye yaklaşmaz diye düşünmüştüm ama öyle çabuk vazgeçeceğe benzemiyor tabi Mine ona olan hislerini söyleyene kadar.Belki de gördüğümüz sahnede söylüyordur pek de hoş bir şekilde kalkmıyor masadan.
Bir de Leman Hanım ağlıyor fragmanda artık onun için de üzülme zamanımız geldi.En azından Aslı'ya duyduğu nefretten daha gerçekçi duygularıyla karşılacağımız kesin.:img-yes:

3 tane fragman olunca bölüm yorumluyormuşum gibi hissettim kendimi.:)Siteye fragmanı ekleyen kişi bile altına "yakında fragmanlarla diziyi bitirirler" yazmış.Her bölümü merakla bekliyorum ama 3 fragman fazla bence yakalamakta bile zorlanıyorum çoğu zaman.Şans eseri bu hafta hepsini izledim yazın tek bir fragman izlemeden bölüm izlediğim bile oluyordu.Merak unsurunu her şekilde içinde barındırıyor bu açıdan başarılı Kavak Yelleri her bölümü bir şekilde bütün karakterler yönünden olaylı bir şekilde bitiriyor olmaları kendimizi hemen gelecek bölümün atmosferine kaptırmamızı sağlıyor.Böyle olmasaydı sanırım 3 fragmanla bütün diziyi çözebilirdik.:img-yes:

Tek şey kaldı o da yarın bölümü izlemek bakalım tahminlerimiz ve korkularımız ne derece doğru çıkacak.
Ayrıca yeni başlık da hayırlı olsun, güzel olaylar ve yorumlarla kapanması dileğiyle.;)

Dilara03
21-11-07, 20:59
3.fragmanı izledimm süperdi/internette tüm fragmanlar var isteyen ö.m. atsın)
su yine efeden rahatsız olcakmış gibi geliyoı bana ailesiyle olmaktan zaten özettede yazıyoo ama çokk şekerlerr:img-in_lo:img-yes:

lemannada oh olsun öğrenmiş o ezdiğii aslınınn ablasınınn bebeğii kocasındann hiçç üzülmedim valla:icon_whis

aslı o minübisten nasıl kurtuldu acaba bi tek onu bilmiyoruz heralde

Spectre
22-11-07, 00:50
Öncelikle yeni başlık hayırlı-uğurlu olsun :happy0064

Şiirli fragmanı görmedim ben ama 4'lünün buluşmasında hiç iyi şeyler olmicak galiba.Mine Efe'yi yalanlarıyla oyuna getirmez inşallah + sanırım bu aramıza hoşgeldin su için.Mineye bu bölüm sinir olacağımdan nedense eminim.Ya kız sürekli aslı'nın bi açığını yakalamakla uğraşıyo.İşi gücü yok mu bunun? Gitsin dersini çalışsın evde :)
Dilara03'ün dediği gibi Leman'ın gerçekleri öğrendiğine hiç üzülmedim ama inşallah Aslı öğrenmez.Fragmanda Aslıyla hocanın sinemeaya gittikleri sahneyi gördüm ve hiç memnun kalmadım hoca hayranlıkla Aslıyı izliyodu.Ya bu hoca Aslının bi erkek arkadaşı olduğunu bilmiyo mu? :icon_evil:icon_evil Bian önce yeni bölümü izlemek izliyorum..Saatler kaldı yeni bölüme.. 19 saat falan var galiba dizinin başlamasına :)

not : Mesajlarınızın tamamını bold olarak yazmayınız.

tugba_görkem
22-11-07, 13:41
öncelıkle yeni başlıkk hayırlııı ugurluu olsnnn...
bendee özetii ekliimmm dedımm:)

Murat’ın da sürpriz bir şekilde İstanbul’a gelişiyle, baba ve oğul, gerçeklerin her an gün yüzüne çıkabileceği ihtimaliyle adeta diken üzerinde yaşamaya başlarlar.
Aslı eve dönerken başına gelen tatsız olayların ardından Mine’nin Deniz’in evine gittiğini öğrenerek büsbütün altüst olur. Ancak Aslı’nın sorunu bu kez kıskançlık değildir. Aksine olgun bir sevgili gibi davranarak Deniz’den birbirlerine karşı daha açık olmalarını ister. Aslı’dan babası ve onun gayrı meşru çocuğuyla ilgili gerçekleri saklamak zorunda kalan Deniz için ise bu yük gitgide zorlaşmaktadır.

Diğer yanda Efe ve Metin’in Şükran ve Salih tarafından, Su ve Gönül’le basılmaları en çok Efe cephesinde işleri karıştırmıştır. Şükran, Su’dan pek hoşlanmamış ve oğlunun geleceğiyle ilgili endişeleri hat safhaya ulaşmış, aynı şekilde Su da Efe’nin ailesiyle bu kadar içli dışlı olmaktan rahatsız olmuştur. İşleri daha çok germek istemeyen Efe bir yandan Su’nun yeni bir ev bulmasına yardım ederken diğer yandan da Deniz’in yaşadığı tatsız günlerde ona destek olmaya çalışmaktadır.

Efe, Aslı, Deniz ve Mine tüm bu karmaşa içinde hayattan birkaç saat çalarak uzun bir aradan sonra yeniden yan yana gelir. Ancak bu mutlu dakikalar adeta fırtınadan önceki bir sessizlik gibidir ve hayat dördü için de yeni ve büyük sürprizler hazırlamaktadır.

tugba_görkem
22-11-07, 13:43
ayyyyy dizimizee çokkkk az kaldııı çokk heyecanlıı yawww...
5 ssat 10 dk mız kaldıı:)
efe ile su nun basıldıgı ew kımınn yawww..aslıya nolcakk dolmuştaa kurtulıoo amaa...4 yanyana gelınce nelerr olacakk acaba buyuukk merakla beklıyormmm..
herkesee şimdidenn iiiseyırlerr diliyormm..k.i.bbye

_gümüşŞ_
22-11-07, 13:50
ya arkadaslar bugun dusunerken aklıma geldı eger aslı bu bölüm bebek olayını ogrenırse ve denizden uzaklasmak ısterken denızın aslıya boyle bı soru sorması uzerıne evet cevabını verebılır mı ya sacma ama aklıma geldı cok kucuk bı ıhtımalde olsa sızce olabılır mi??
bıraz karısık anlattım ama anladıgınızı umuyorum:img-wink:

_eylul_
22-11-07, 14:25
3 fragmanı da izledim.Dizimize daha 5 buçuk saat var.Ve ben çook heycanlıyım.Merak ettiğim ve özettende çıkaramadığım o kadar çok konu var ki...

Önce aslı minübüsten nasıl kurtuldu ?
Sonra lemanın bu durumu öğrendiğinden deniz ve muratın haberi var mı?(yok gibi gözüküyor ama,belli olmaz)
denizin bu bebek olayını daha önce bildiğinden minenin haberi olacak mı?
su ve efe ayrılacak mı?(fragmanda bi sahnede efe üzgün,bir ağacın arkasındaydı ve su da ağaca doğru geliyordu,onun da pek mutlu olduğu söylenemez..)
aslı nasıl değişti,yani denize bu soruyu sordurtacak neler yaptı,ondan gizli,ve bunları denize kim söyledi?(mine olduğunu tahmin ediyorum ama okuldan da öğrenmiş olabilir.)
En önemli ve en sonuncusu da bu FIRTINA olayı nedir?Nerde kopucak?Yani aslı-deniz arasında Kerem yüzünden mi?Yoksa aslı bebek olayını mı öğrenicek?gerçi bebek olayını öğrenirse de yine aslı-deniz arasında olumsuz etki yapar.

evet bunların hepsini dizide izliycez.herkese iyi yorumlar...

kaan_ezgi
22-11-07, 14:31
vayyy sayfa yapmışız hayırlı uğurlu olsun ya tüm fragmanları gördüm ne iş ya leman öğrenmiş demekki ve tüm planladıklarım yalan oldu :Ddeniz mineye karşı tavır almamış ve leman kıyameti koparmamış onada yazık başka kocası sonra oğlu ve tüm tanıdıkları ondan gizli saklı iş çeviriye bak görürsünüz aslıda öğrenince böle olcak ya off yarın 2 yzılım var şimdi dersaneye gitcem ve akşamada dizi var nası izlicem:(ama nolursa olsun izlicem kaçıramam

alaz_alaz
22-11-07, 15:14
kerkese selam!

dizimize yaklaşık 4 saat kaldı.sanırım bu bölüm başlarda sevinip ,bölüm sonuna doğru baya bir üzülecez!ve tahminlerime görede 26.bölüm aslı-deniz'i ayrı görücez.

leman'ın bu kadar sessiz durması çok ürkütücü.inşallah aslı'mı hiç olmadık bi yerde yakalayıp rencide etmez.yoksa onu bulduğum yerde ....

deniz'in sorduğu soru hiç hoşuma gitmedi.tam bir hödük gibi davrandı.kıskanmasına sözüm yok,çok hoşuma gider ama soruyu çok yanlış sordu.ben olsam aslı yerine tokat atmak değilde,hiç bişey söylemeden yanından ayrılırım.çünkü susmak bazen verilen en güzel cevaptır!:img-wink:

bu arada yeni başlığımız hayırlı olsun!:img-wink:

captainsparrow
22-11-07, 15:27
3 fargmanı da gördüm özeti okudum.artık beklemekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok.bu bölümde ne olacaksa olacak.eğer korktuğum gibi olursa aslı&denizciler olarak bu bölümümn tadını çıkaralım derim.çünkü onları uzunnnnnnnnnnnnnnn bi süre yan yana göremeyebiliriz.:sad53:aslı denize çok kızacak.ve daha barışmadan da bebeğin babasını öğrenir.herşey tam olur o zaman!!!!!3-4 ay bir araya gelmelerini bekleriz.mine de boş durmaz tabi bu arada.sinir krizlerine girerim artık.offff offffffffff çok canım sıkkın!!!!hiç beğenmiycem bu bölümü!!!!!

6123m
22-11-07, 15:28
ben lemanın Bi ögrendıgını düsünüyorum birde ögrenmedigini düsünüyorum nasıl oluyor demeyin :D oluyor ıste

2.fragmanda Murat dıyorkı Bn cocuklarımın HAkkında bısı söylıyemeckmıyım dıyor ! lemanda Hangı cocukların dıyor burdan ögrenmems Olabılır

bır sahnede Varda Aglıyor Acaba ögrenıyormu dıye dusunuyorum !

bırde Acaba ögrenıyor ama Caktırmıyomu :D

alaz_alaz
22-11-07, 15:33
leman biliyor gizem'cım.çünkü hangi çocukların derken bile manalı söyledi.

ya şu şiir okudukları fragmanda ne kötü okumuş mine!ilkokul çocuğu gibi!bence bi daha o okumasın valla çok kötü okuyor.:img-wink:

nihan'cım naptın ya 3-4 ay o kadar bekleyemem.hele mine ile olursa allah korusun!!:icon_whis

selınnn
22-11-07, 15:37

ya şu şiir okudukları fragmanda ne kötü okumuş mine!ilkokul çocuğu gibi!bence bi daha o okumasın valla çok kötü okuyor.:img-wink:

nihan'cım naptın ya 3-4 ay o kadar bekleyemem.hele mine ile olursa allah korusun!!:icon_whis

bence mine çok güzel okumuş şiiri hatta aslıdan daha güzel okumuş!!:img-wink:ama mineden bu kdr nefret etmenizi anlıorum ne de olsa çok güzel bi kız:happy0064

6123m
22-11-07, 15:44

hımm :s ozmn yandık leman ölse :D dızı Toptan :D rahatlıcak :)

ayrıca captainsparrow arkdasımın avatarına takıldmda Denız aslıyı Öperken Baya egılıyorr:D daghan abıde Öle :D kızlar beylere Göre daha kısa (zaten kul yapısı MAksat Muhbbet Olsn dıye dedım)

ayy saatler Kaldı neyse Bn kacıyorum mıllet yarın cog yaz VAR:D Ona bıraz Daha calısım Dızıyı ızlemek ıcı ntek Sart:D )

alaz_alaz
22-11-07, 15:45
bence mine çok güzel okumuş şiiri hatta aslıdan daha güzel okumuş!!:img-wink:ama mineden bu kdr nefret etmenizi anlıorum ne de olsa çok güzel bi kız:happy0064

ya üf valla bu yorum çok komik geldi bana!ne alaka şimdi?evet güzel bir kız mine!ben çirkin olduğunu mu söyledim.

sizde maşşallah çok sevdiğiniz için ne yapsa çok güzel yapıyor diyosunuz.
bence kötü okumuş işte!göz var nizam var ya!ayrıca ben aslı güzel okumuş falan mı dedim hemen kıyaslama yapıyosun.ama şunuda söyliyeyim belki oda çok iyi okumuyor ama en azından mine'den daha güzel okumuş.

yani hemen tartışmaya yer arıyosunuz!

6123m
22-11-07, 16:18
arkdaslar!!!!!!!!!!!!

4.fragman cıktııı :D aman allahım ınanamıyorum yha :) efe ıle su ewlerınde kalıyolar HAcı Gelıyor Oda ev sahıbı :) Ondan sonra Canan gene denız kenarında !!(denızde Öyle ) ama Farklı konusmalar Gecıyor Arada!

sonra Mıne efe Konusuyor Eskı DOstlatla Ilgılı Falan !! daha nele rneler :)

ınanamıyorum yhaa Resmen benı duydu sankı bırı Gecen hafta1 taneydı SImd ı4 Tane :)

herkese II yorumlar :) dızıden SOrna burdayım:)

kırmızı su
22-11-07, 17:13
bu bölüm lemanın durumu nolacak acaba merak ediyorum :icon_whis:icon_whis aslıyla kerem hoca sinemaya gidiyolar sanırım keremin aslıya bakışı bir değişikti acaba bir gün aralarında bişey olur mu gerçi Aslı denizi seviyo ama gene de belli olmaz gibi geliyor bana:icon_whis:icon_whis mineyse gene hain planlar kuruyor ama başarılı olamaz bence yine kendini boşa yoracak :icon_whis:img-yes: bu arada efeyle su nasıl yakanalıyolar öyle çok güldüm gerçekten:img-hyste:img-hyste efenin annesi de suyu sevmedi galiba buna üzüldüm:icon_sorr

-şEkEr-
22-11-07, 19:01
zavallı şöförün günahını aldım
ne iyi adammış
aferin vallahi
ama ben çok korkmuştum aslıya bir şey yapıcak diye

alişşş
22-11-07, 19:08
tahmin ettiğim gibi oldu şoför iyi biri çıktı leman için çok kötü oldu keşke gerçeği bebek doğduktan sonra öğrenseydi bu üzüntüyle bebeğe bişey olmaz inşallah mine lemanı sen tanımadın daha o duygularını belli etmez

NiliWerda
22-11-07, 19:11
Şöfürüde kötü biri sanmıştım herkes gibi ama bak adam meğer iyi insanmış:)
Buarada Adamın sesi kötü herhalde:) Minibüs sahnesinde dublaj yapılmış çünkü:)
Aslı bile dublaj yapmak zorunda kalmış.

Mineyi ilk defa sevdim:img-icecr
Denize iyiki anlattı herşeyi sağolsun Lemanın duymasını sağladı hehe:)

Lemanın ağlaması bile beni ona karşı yumuşatmadı :img-cool2
Cananda Lemanda ne hali varsa görsünler :hıh

serseri_mayın90
22-11-07, 19:16
şoförün iyi niyetli olduğunu düşünmüştüm öleymiş:)

lemana ilk defa üzüldüm.. aslında daha çok artık aslıyla denizi daha da ayırmaya çalışcağı için üzülüyorum.. bide bebeği için tabi..

şükran nası patladı yaa:) bi şarap içmeye gittiler dert oldu:img-pilot:img-pilot

şimdi şükran sudan hoşlanmıcak..suda aile ortamından:icon_whis

6123m
22-11-07, 19:17
ohh yaaa sonudnaaa:) mehersem adam iyi biriymişş Bir haftadır Merak edıyordum :)

Ayyy hoppa Oturmayamı geldıkk Koppp COsss:) lemanaa Ohhhh Olsun :D bır gram Uzulmedım! Beter Olsun ! ıyıkıde ogrendıı Ayy Icım Rahatladııı :D
bırde Salak Dedı galıba Sendn baska HErkes bılıormus Dedı Yhaaa HA şunu bileydin dEdim bnde Icımden :D

efemle SU YOk Daha Henuzz Ama Efecım gene PAtlattı Espırılerıı

Sukran hanıma fazla Raplık Vermek ıcın Sanırım yıgıt Abı ! dır dırcı Bır Kadın halıne Büründürmüş:D

ayyy Canım dIzım Super Ilerlıyorrr:)

HErkese ıı yorumlar

sude_19
22-11-07, 19:19
vay be, minübüscü meğer neymiş :D

önce o iki serseriden kıllanmış, şöförün onlara baktığını düşünmüştüm hissettiği için,

sonra baktım şöför aslı'ya yan yan bakıp pis pis sırıtınca onun da çocuklarla anlaşmalı olduğunu düşündüm.

hatta aslı kalkmaya yeltenince çocuklarda ardından kalkınca kesin bunlar anlaşmalı sıkıştıracaklar kızı dedim,

sonra minübüscü aslı'yı indirmeyince yok bu tek başınaymış, çocukların günahını almışım dedim :D

meğer minübüscünün günahını almışım :D ne ilginç bir sahne olmuş ya, ne düşünceğimizi şaşırttılar bravo doğrusu. sersem oldum ya :D

adam meğer hissetmişte indirmemiş, güzel bir sahne olmuş tebrikler.

sude_19
22-11-07, 19:31
ya şu MİNE hiç değişmeyecek,

sırf DENİZ'in evine gittiğini, saatlerce oldu kaldığını söylemek için çevirdiği dolaplara, söylediği sözlere bak,

çok duygulanmışmış, sevinmişmiş, teşekkür edermişmiş

kimi kandırıyorsun, çocuğu mu mine ?

yine fesat biri olmaya başladın

ve de son olarak hayır aranızda değil ORTANIZDA dedin ya, olamayacaksın işte o-la-ma-ya-cak-sın

Dilara03
22-11-07, 19:50
efe su çok şekerleerr yaa
suyun söylediklerine bayıldımm yaa !koyniş koyniş! :D:D:D

lemanıda ne yaparsa yapsın sevmiyorum onuu etrafındak,ileri yönetmeye bayılıyooo

mineyide sevmicem hiçç istediklerini elde etmek için her yolu deniyo

ayrıca aslının kötüleşmesi konusunda yorum yapmamıştım mine okadar köytüydüü iyileşmeye başlıyıncaa birden herkes onu sevdii aslı okadarr iyi bi kaç hatreketinden sevilmiceksee minede sevilmesin o zamann bikaç davranışdan hemen soğumak saçma gelio bana

sude_19
22-11-07, 20:34
kusura bakmasınlar ama EFE nin ANNESİDE TAM BİR UYUZ YANİ

ne çene var kadında, üstelik demogoji yapmayı da iyi biliyor, ne o ağlamalar, konuşmalar, siz oraya taşındınız mı, çocuklara bakmaya mı geldiniz,

zaten urla'da bir yuvanız yok mu, ne o tripler istenmiyoruz tavırları

annelerin illa böyle kaynanalık yapması mı lazımdır, sevmiyorum böylesi tipleri, hatta nefret ediyorum.

Aslı'ya ne kadar kızıyordum Mine'ye ve Deniz'e haksızlık yapıyor, fazla kıskanıyor anlamadan hareket ediyor diye

peki şimdi DENİZ napıyor, hiç anlamadan dinlemeden üstelik ondan nefret eden annesine karşı ASLI'yı kötülüyor, aferin sana DENİZ, yakıştı mı bu sana şimdi, anne'yi haklı çıkarttın süper yani,

Sen nasıl olur da Aslı'dan şüphe duyabilirsin, seni yıllarca seven kimdi karşılıksız biçimde, kim senin için herşeye göğüs geriyor, ailesini karşısına alıyor, seninkinide üstelik,

sen ne yapıyorsun, mine'ye karşı ılımlı ol, güven artık bana derken, ondan şüphe duyabiliyorsun, üzgünüm ama gözümde değer kaybettin DENİZ BEY. yazıklar olsun sana.

üstelik bu kadına deli oluyorum ya, maskeden bahsediyor ama önce sen kendi maskeni düşür yüzünden, herşeyinle sahtesin, sana hiç ÜZÜLMÜYORUM.

serseri_mayın90
22-11-07, 20:44
heheee ayy koptum efeye:img-pilot subhaneke:img-pilot
suyla süperlerdi yine:)

deniz-aslı nolcak onlarada üzüldüm.. lemanda denizi kendi tarafına çekti..
ama aslı ne güzel ilk defa tiyatroya gitti. bence onun için çok iyi oldu:img-yes: hemde eğlendi.. ama keşke denize haber fln verebilseydi..

NiliWerda
22-11-07, 20:45
3. Aramıza hoşgeldinide duyduk:)

Mine yine gıcıklığını yapıyor halbuki Lemanın gerçekleri öğrenesine sebep olmuştu bu bölümde onu biraz sevmiştim ama neyse :hıh

Aslı hanım Denize hesap ver bakalım :)

Efe ve Su'da Hacı amcaya cevap versin bakalım :)

iReMJeLiBoN
22-11-07, 20:49
bölüm güzeldi aslıyla deniz mutlular falan ama sonunu kaçırdım :(

ben mineyi cok seviyorum ya:) aslıyla denizde yakısıyor ama minenin çaresiz aşkı cok hosuma gidiyo..

ya bide kavak yellerini WMW olarak indirebileceğim bi yer var mı? yardımcı olann =)

NiliWerda
22-11-07, 20:55
Arkadaşlar süper oldu bu süper :)
Canan dkkat et diye bağırdı ama:)
Çocuk belki yaşar ama sakat doğabilir :img-yes:
Haftayı sabırsızlıkla bekliycem :img-yes:

sude_19
22-11-07, 20:56
ASLI SENDEN OKKALI BİR TOKAT BEKLİYORUM sakın ama sakın esirgeme, elini de korkak alıştırmadan OSMANLI TOKATI BEKLİYORUM ona göre

karşındaki bunu haketti.

LEMAN'a gelince, böylesi bir durum için asla sevinilemez ama SEN HAKETTİN KADIN bunu, bu kadar fitnelikle ve fesatlıkla bir insan hiçbir yere varamaz, ancak elindekileri kaybetmektir becerisi.

elinde ne eşin, ne oğlun, ne de karnındaki kalacak bunu bil.

Sen birine bebeği için CEHENNEME GİTSİN dedinya, o ettiğin beddua seni buldu.

biliyordum ben başından beri bu bebeği doğurmak sana nasip olmayacaktı, emindim buna, bak oldu işte, kendin ettin kendin buluyorsun.

serseri_mayın90
22-11-07, 20:56
off yaa şok oldm.. bu bebeği düşürtürler heralde artık.. yaa merak içersindeym yinee. bişi olcakmı bebeğe..?
walla lemanın o salak konuşmasından snra lemana oh olsun diyorum ama acırsam bebeğe acırım..

dudu643
22-11-07, 20:59
Gitti bebek, bu sefr kesin gitti, biz de masum bir bayılmadan sonra, bebek düşer sanmıştık ama, olan oldu, bebek gitti, çocuğa acıdım valla, Lemana değil, ne laf etti ama hee, o karnındaki de cehennemin dibine kadar sana ait olsun mu dedi ne dedi, yazık oldu.:icon_sorr

Deniz oğlan dellendi, eyvahlar olsun, ama şimdi haklı yani, ne diyim, sen o kadar o saatlere kadar bekle, sonra bak Aslı hanım yok:hıh
Keremle aranızda ne var? Hımm düşünmemiz lazım bunun cevabını:img-cool2, Aslı da bişey yok da, Kerem de ne var o önemli:icon_whis

sweetymelis
22-11-07, 21:00
bi bölümü daha atlattık ...
yannız su deniz&aslı nın arasındakı guvensızlıkten bı kurtulsak cok mutlu olicim dicem ama ortada yılan gibi bi insan warken bu imkansız!!!
tamda minenin samimiyetine inanmıştık hepimiz ama maalesef haksız cıktık!!
ayrıca efe süperdi bu bölümde :img-hyste
sübhaneke!! :img-hyste
ayrıca denizin annesinin bebeğide karnında ölcek sanırım :(
o kdr laftan sonra o kucucuk aslının ablasının karnındakı cocuga :(
allah öle cezanı werir :S:S
her neyse aslı ne dicek bakalım :) ki aslının iyi bi cvp werip denizi utandırması lazım...
sude_19undda dedii gibi okkalı bi tokatı haketti deniz :img-cool2

ecemsi
22-11-07, 21:01
bittiği yere bakın yaaaaa denizi nasıl doldurmaya çalışıyor leman nasılda kendini haklı göstermeye çalışıyorr

sinir küpü oldum burda yaaaaaa

lemanın bebeğinede başka bir bebek tarafından tekme geldi işte bu yaptıklarının adil olmadığını burdanda anlıyoruz sonucu belli....
allah bilir şimdi suçu cananada atar...
cananı sevmiyorudum ama maşallah bu kadın sevmediklerimide sevdirdiii

sude_19
22-11-07, 21:02
Deniz oğlan dellendi, eyvahlar olsun, ama şimdi haklı yani, ne diyim, sen o kadar o saatlere kadar bekle, sonra bak Aslı hanım yok:hıh

nasıl yani haketti, nasıl yani haklı, inanamıyorum bu yorumunuza, kız ders çalışacağını zannederek gitti ve hocası onu tiyatroya götürmek istedi, evden izin alıpta çıkmıştı, deniz'in mesajını görseydi zaten cevap yazacak yada arayacaktı, ama kapattıktan sonra mesajı gitti deniz'in

yani yorum bu mudur, mine ile ilgili onlarca bölüm geçsin, kız tiyatroya gidince haketti ,

neymiş ki deniz bey beklemiş alt tarafı,

ASLI TOKATLAMAZSAN ASLI DEĞİLSİN.

>>miray<<
ne olursa olsun....bence bebegi yasatmalilar....
belki bir erken dogum olur falan?

yani ne biliyim ama ben bu bebegin ölmesini istemiyorum....

Duygu$
canan gene de dikkat et filan dedi canan iyi kız ama kötüler kendini belli ediyo ama ne yalan söliyim bi garip oldum leman düşünce.aslıyla deniz için bence bu çok kötü oldu, aslı bence çok bozuldu ve her an ayrılabilirler :'(

serap23
22-11-07, 21:03
off yaa şok oldm.. bu bebeği düşürtürler heralde artık.. yaa merak içersindeym yinee. bişi olcakmı bebeğe..?
walla lemanın o salak konuşmasından snra lemana oh olsun diyorum ama acırsam bebeğe acırım..

salak konuşma mı
oysa uzun zamandır söylediği en doğru şeylerdi tabii o son cümlesi hariç

canana ne demeli zaten başından beri pişkin tavırlarıyla sinir ediyordu beni
lemam ın karşısında utanıp sıkılacağına sen hakettin manasında birşeyler söylüyor ayıp yani

serseri_mayın90
22-11-07, 21:04
Gitti bebek, bu sefr kesin gitti, biz de masum bir bayılmadan sonra, bebek düşer sanmıştık ama, olan oldu, bebek gitti, çocuğa acıdım valla, Lemana değil, ne laf etti ama hee, o karnındaki de cehennemin dibine kadar sana ait olsun mu dedi ne dedi, yazık oldu.:icon_sorr

Keremle aranızda ne var? Hımm düşünmemiz lazım bunun cevabını:img-cool2, Aslı da bişey yok da, Kerem de ne var o önemli:icon_whis
keremde yoğun duygular var:) aman deniz duymasın:) aslı kızım iyi bi açıklama yapma vakti.. yoksa bu iş hayra gitmez.. yok hiç bişey olamzada ben sadece seni seviyorum de rahatlayalm:D

lemana sözüm yok artık. ilerde çok pişman olcak.. elindeki herşeyi kaybetcek.. yakındır:img-yes: tabi deniz annesini kolay kolay bırakmaz ama aslının arkasından yaptığı sinsi planlar fln.. ayy diyorum nası katlanılır bu lemana yaa:img-fear2imgdrag:img-huh: deli eder adamıı

NiliWerda
22-11-07, 21:04
bittiği yere bakın yaaaaa denizi nasıl doldurmaya çalışıyor leman nasılda kendini haklı göstermeye çalışıyorr

sinir küpü oldum burda yaaaaaa

lemanın bebeğinede başka bir bebek tarafından tekme geldi işte bu yaptıklarının adil olmadığını burdanda anlıyoruz sonucu belli....
allah bilir şimdi suçu cananada atar...
cananı sevmiyorudum ama maşallah bu kadın sevmediklerimide sevdirdiii

Suçu Canana atarsa pes derim artık:)
Sonuçta Parkta buluşalım diyen oydu:)

Valla ben Lemana hiç üzülmedim, çocuğa üzüldük tabi hepimiz,
Aslında adil olan Lemanın bebeği olmasıydı ama yinede onun çocuk doğurmasıına pek taraftar değilim,
Cananın bebeği düşürmesini baştan beri istiyordum,
Ama sanırım doğuracak Canan,
Cananında bebeği düşseydi hepsi için hayırlı olacaktı,
İstanbula gelme sebepleri hepsi Cannın suçu (e tabii birazda dizi ilerlesin diyede yaptılar bunu:))

>>miray<<
22-11-07, 21:06
nasıl yani haketti, nasıl yani haklı, inanamıyorum bu yorumunuza, kız ders çalışacağını zannederek gitti ve hocası onu tiyatroya götürmek istedi, evden izin alıpta çıkmıştı, deniz'in mesajını görseydi zaten cevap yazacak yada arayacaktı, ama kapattıktan sonra mesajı gitti deniz'in

yani yorum bu mudur, mine ile ilgili onlarca bölüm geçsin, kız tiyatroya gidince haketti ,

neymiş ki deniz bey beklemiş alt tarafı,

ASLI TOKATLAMAZSAN ASLI DEĞİLSİN.

herkezin yorumu farklidir....niye böyle sert cikislar yapiyorsun anliyamadim :icon_sorr neticede herkez ayni düsünmek zorunda degil

denizde bir taraftan kizmakta hakli, o kadar saat disarda bekledi sevgilisine süpriz yapicakti sinemaya gidiceklerdi....ama karsiliginda ögrendigi sey....sevgilisinin hocasiyla tiyatroya gittigiydi.....insanin ister istemez icine kurt düser mi düsebilir....özelliklede sevgilinin telefonu kapaliysa vs.
zaten ben anlamadim....asli denize ulasamayinca, niye ona bir sms falan cekmedi diye....hem merak ediyor....hemde anlamiyorum acikcasi?

(:..SeFkAt..:)
22-11-07, 21:06
Ben uğramıyordum bu başlığa Ama Melis'im önerdi bende kaçtım geldim :)
Leman'ın bebek Sizlere ömür :sad53:
Canan bide o kadar şeye rağmen Dikkat et dedi
Gerçekten şu hayatta kötüler muhakkak cezasını buluyor :img-yes:
Efe(künEfe :img-cool2) süperdi bu bölümde ya :img-icecr
Yaptığı esprilerin fanatiğiyim :img-hyste:img-hyste
Deniz&Aslı Cephesi çok karışık :icon_sorr
Deniz'in son sözünde Aslı dondu kaldı yazık :icon_sorr

sude_19
22-11-07, 21:07
canan gene de dikkat et filan dedi canan iyi kız ama kötüler kendini belli ediyo ama ne yalan söliyim bi garip oldum leman düşünce.aslıyla deniz için bence bu çok kötü oldu, aslı bence çok bozuldu ve her an ayrılabilirler :'(

ben böyle bir sözü duysam AFFETMEZDİM, tokatı da basardım, ne demek ya, ortada fol yok yumurta yokken, bir kaç saat evvel mutlu mesut ayrılmışken asıl sorunları hep mine olmuşken

sen tut bir kaç saat içinde kerem'le birlik yap onu, aranızda ne var gibi çirkince bir ithamda bulun.

yuhhh denir bu kadarına.

sude_19
22-11-07, 21:09
salak konuşma mı

lemam ın karşısında utanıp sıkılacağına sen hakettin manasında birşeyler söylüyor ayıp yani

kimse aldatılmayı haketmez ama karşındaki eğer kişilikli bir insansa yaptıklarından utanırsın, özür dilersin

ama çirkeftende çirkefse, sende ancak pişkinleşirsin. Canan'ı asla ayıplamadım, hatta hoşuma bile gitti keşke daha da bozsa şu kadını diye dört gözle bekledim.

herkes ektiğini biçer, o kız tasvip etmediğim birşey yapmıştır, bana görede toplum değerlerimize göre de

ama ceremesini de fazlasıyla çekti, çekiyor da

herkes ektiğini biçiyor ise LEMAN da ektiğini biçecek

ve o çocuk doğmayacak.

kaan_ezgi
22-11-07, 21:09
ya içim cız etti valla o ayak lemanın karnına çarpınca nolcakki şimdi ya denizede inanamıyorum nası şüphelenir aslıdan ya hep o leman yüzünden yaptığı kötülüklerin cezasını buldu dicem ama yüreğim elvermio genede yazık canan ne kadar ii biri aslında dikkat et dedi ona :(ama o burnunun dikine gidiyo hep gördü gününü ya aslı ve deniz nolcak şimdi valla bencede deniz sağlam bi tokadı haketti:)valla bi daha ki bölümü iple çekiorum en merak uyandıran finallerden biriydi ya yiğit abi acele et hemen özet ver bizee:D

ecemsi
22-11-07, 21:10
Suçu Canana atarsa pes derim artık:)
Sonuçta Parkta buluşalım diyen oydu:)

Valla ben Lemana hiç üzülmedim, çocuğa üzüldük tabi hepimiz,
Aslında adil olan Lemanın bebeği olmasıydı ama yinede onun çocuk doğurmasıına pek taraftar değilim,
Cananın bebeği düşürmesini baştan beri istiyordum,
Ama sanırım doğuracak Canan,
Cananında bebeği düşseydi hepsi için hayırlı olacaktı,
İstanbula gelme sebepleri hepsi Cannın suçu (e tabii birazda dizi ilerlesin diyede yaptılar bunu:))

evet yaaaa pes yaniii ben diyorumn bile çünkü o kadından herşey beklenir yaaaa
ben boşuna çırpınmıyorum burda o kadın denizin annesi olamaz diyeee
offffff delircem kıza hakaret etti tehtit etti muratı doldururm dedi korkuttu lafı döndü dolaştırdı aslıya gtirdi onada laf ettii
cezasını buldu ben diyecek başka birşey bulamıyorum artık lemana karşıt ötesiyim nefret ediyorum..

kuzucum bi imza ayarlıyalım hemen yaaa lemandan nefret edenler klübü diyee:D:D:D

Duygu$
salak konuşma mı

leman, koray, mine neden hep bunları tutuyorsun:sad53:
aslında bi de ötekilerin tarafından baksan, gerçekten çok sevdiğin karakterlerdeki hataları da görürsün

*MeLiS*
minibüscü abi beni cok sasırttı yaa , meger neymiş öle:D

gecen haftadan tahminlerimin hiçbiri tutmadı..minibüscü kötü niyetli ,Leman'da bişe duymıcak dedm tam aksi oldu...

Bölüm için sölicek fasla bişi yok herzamanki gibi sahaneydi.

tek bi yerde gülmekten öldüm :D efeyle su ev sahibinin baskınına ugradıklarında ,efe sübhaneke dedi yaa allahım yerlere yattım yok böle bişi :img-hyste :img-hyste

Canan kesin Lemanı hastaneye fln götürcek,oracıkta bırakıp gitcek hali yok .:) bakarsınız bunlar bikac bölüm sonra kanky olur ,sen bnm bebegmn hayatını kurtardın fln die haha :img-hyste

Yigit Abi yine bize böle sahane bi bölüm izlettigin için tebrik ve tesekkür ediyorum :img-wink:

diloş2
22-11-07, 21:11
Bölüm çok güzeldi tabi sonu deniz-aslı açısından çok kötüydü.Ama eğer leman ın bebeğine bişey olursa aslı bu olayı hiç öğrenmeden bebek ortadan kaybolacak.Ben bu bebek doğarsa aslı nın bir daha denizle sevgili olamayacağını düşünüyordum ve bir şekilde arkadaş kalacaklarını tahmin ediyordum ama bebek düşerse deniz-aslı nın bir daha biraraya gelebileceklerine daha çok inanıyorum.:good:
Tahminen haftaya mine'nin ayrılığa sevinişini göreceğiz ve deniz le daha fazla vakit geçirecektir ama mine şu an deniz aslı dan ayrılsa hemen beni sevecek diye düşünüyor işte bu ayrılık sayesinde böyle birşeyin imkansız olacağını anlayacak tabi bence böyle olmalı çünkü eğer olmazsa aslı-mine dostluğu yalan olur.Zaten deniz in aslı ya aslı nın da deniz e söylediği sözler de bu aşkın gelip geçici olmayacağını anlatıyor:img-wink:

>>miray<<
22-11-07, 21:11
ayrica büyük ihtimalle....
asli sucu yine mineye yikabilir....hani derler ya....günah kecisi

sude_19
22-11-07, 21:12
keremde yoğun duygular var:) aman deniz duymasın:) aslı kızım iyi bi açıklama yapma vakti.. yoksa bu iş hayra gitmez.. yok hiç bişey olamzada ben sadece seni seviyorum de rahatlayalm:D

lemana sözüm yok artık. ilerde çok pişman olcak.. elindeki herşeyi kaybetcek.. yakındır:img-yes: tabi deniz annesini kolay kolay bırakmaz ama aslının arkasından yaptığı sinsi planlar fln.. ayy diyorum nası katlanılır bu lemana yaa:img-fear2imgdrag:img-huh: deli eder adamıı

kerem'de yoğun duygu muygu yok allah aşkına :D

kerem'de sadece bu yaştaki bir kızın yaşadıklarını bilmesede ailesine karşı etrafındakilere karşı ve eğitimine karşı duyduğu sorumluluk bilincine karşılık oluşan BİR HAYRANLIK var, abartmayalım arkadaşlar

ne aşık ne de hoşlanıyor, ilerde olabilir ama şu ANDA KESİNLİKLE DEĞİL.

kaan_ezgi
22-11-07, 21:12
ya şimdi anket olur ben giremicem bikaç gün şimdiden sölüyorum bölümün en iyisi efeydi :Dhele şu esriye bayıldım :D annem suyun vanasını kapattı gibi bişeydi öldürdü ben:D:D:

>>miray<<
22-11-07, 21:15
efe demissinizde...

benimde o sey replik aklimda kaldi....hani asli deniz mine ve efe okulun önünde duruyorlar....asli efeye soruyor elin nasil diyede....oda bir $ive patlatiyor :D

serseri_mayın90
22-11-07, 21:15
salak konuşma mı

bebek için cehenneme kadar gitsin demesi,sanki aslı denizin peşinden koşuyorda yakasını bırakmıyor tavrından bahsediyorum..

şimdi cananla lemanı karşılaştıramıcam. ikisininde hataları konumları belli..
bu olayın asıl suçluları muratla canan. lemanın doğrudan bi hatası fln yok.
ama insanları küçük görmesi o kadar sinir bozucu ki.. sen başkasının bebeğine bişiler sölerlen dikkat ette senin bebeğine bişi olmasın..başkalarıyla uğraşcağına önce kendi yaptıklarını bi düşün. neden bu hale geldiğini..

bide bi dolduruşuyla murat bebeği alırmış.. bunu söylemek kolay.. karşısındakini düşündüğü yok.sen nasıl annesin.. tepkili olur o ayrı leman haklı konumdan haksıza düşürüyor kendini..

serap23
22-11-07, 21:17
kimse aldatılmayı haketmez ama karşındaki eğer kişilikli bir insansa yaptıklarından utanırsın, özür dilersin

ama çirkeftende çirkefse, sende ancak pişkinleşirsin. Canan'ı asla ayıplamadım, hatta hoşuma bile gitti keşke daha da bozsa şu kadını diye dört gözle bekledim.

herkes ektiğini biçer, o kız tasvip etmediğim birşey yapmıştır, bana görede toplum değerlerimize göre de

ama ceremesini de fazlasıyla çekti, çekiyor da

herkes ektiğini biçiyor ise LEMAN da ektiğini biçecek

ve o çocuk doğmayacak.

o çocuk doğmayacak
dizi bile olsa insanın içini acıtan bir söz

leman ın pek çok konuda hatalı olduğunu biliyorum ama bu konuda değil
canan abi dediği evli bir adamla metres hayatı yaşıyor
üstelik karısını oğlunu tanıdığı halde
o dönemde leman la sık sık karşılaşıyordu ve yine o pişkin tavırlar

leman canı yandığı için canan a söylediği herşeyde haklı

>>miray<<
22-11-07, 21:19
@serseri-mayin

bence cogu arkadas, oradaki olayi yanlis anlamis...
orda leman....bebek cehenneme gitsin demiyor....

canani kastederek.....bebeginde cehenneme kadar seninle olsun diyor....sanirim o sirada düsündügü sey suydu.....cananin dinimizce zina islemis oluyor yanilmiyorsam? muratla birlikte tabi....bu durumda cananin günahlarini düsünürsek....cehenneme gider diye düsünerekten....cehenneme gidiceksin demek istedi canana....

direk orada bebege demedi onu canana dedi

Spectre
22-11-07, 21:19
Çok güzel bi bölüm oldu diyemicem çünkü fazlasıyla gerginlik vardı.
-İlk olarak şu Aslının otobüste kalmasından başliyim.Bnm aklıma çok farklı şeyler gelmişti yani ne biliyim adam Aslı'ya bişeyler yapıcak sandım ama bnm tahmin ettiğimden daha farklı bişey çıktı
-Ne yalan söyliyim fragmanı izlediğimde Deniz Aslı'ya "aranızda bişey mi var?" dediğinde onu haksız bulmuştum ama çok haklı.Sonuçta gece geç saatlere kadar orada olduklarını zannetti çocuk ama Aslı keşke Deniz'e haber verseydi diye düşünüyorum.Belki böyle olmazdı
-İlk başta Leman'a oh olsun demiştim ama artık acımaya başladım.Çocuk bu sefer kesin düştü
-Tabi komik sahnelerde vardı.Efe'yle Su sabah adamı gördükten sonra şoke oldular.Efe ev sahibinin arapça konuştuğunu görünce sübhaneke dediğinde koptum.Efe olmasa heralde hiç gülemeyiz :img-wink:

sude_19
22-11-07, 21:21
o çocuk doğmayacak
dizi bile olsa insanın içini acıtan bir söz

leman ın pek çok konuda hatalı olduğunu biliyorum ama bu konuda değil
canan abi dediği evli bir adamla metres hayatı yaşıyor
üstelik karısını oğlunu tanıdığı halde
o dönemde leman la sık sık karşılaşıyordu ve yine o pişkin tavırlar

leman canı yandığı için canan a söylediği herşeyde haklı

CANAN çok iyi şeyler yaptı demiyorum ki, bana görede yapmaması gereken çok kötü şeyler yaptı, o kızdan da hiç hoşlanmadım başından beri

ama o da hatalarının farkına vardı her insan gibi, acı çekiyor

LEMAN kişilikli bir kadın değil, o yüzden ona üzülemiyorum, gerçekten tam bir çirkef, yaptıklarıyla, söyledikleriyle, insanlara olan bakış açısıyla, kibiriyle herşeyiyle insani özellikler taşımayan bir karakter (-siz... mi desek acaba)

böyle bir insan için üzülmem mümkün değil, tek üzülebileceğim dünyaya gözünü açma şansını bulamayacak bir bebek olurdu sadece.

serseri_mayın90
evet yaaaa pes yaniii ben diyorumn bile çünkü o kadından herşey beklenir yaaaa
ben boşuna çırpınmıyorum burda o kadın denizin annesi olamaz diyeee
offffff delircem kıza hakaret etti tehtit etti muratı doldururm dedi korkuttu lafı döndü dolaştırdı aslıya gtirdi onada laf ettii
cezasını buldu ben diyecek başka birşey bulamıyorum artık lemana karşıt ötesiyim nefret ediyorum..

kuzucum bi imza ayarlıyalım hemen yaaa lemandan nefret edenler klübü diyee:D:D:D

tmm kuzucm. yapalım her zaman imzada adım olurr.. :) anti leman hatta lemansız bir kavak yellerine evet:happy0064fln..

kerem'de yoğun duygu muygu yok allah aşkına :D

kerem'de sadece bu yaştaki bir kızın yaşadıklarını bilmesede ailesine karşı etrafındakilere karşı ve eğitimine karşı duyduğu sorumluluk bilincine karşılık oluşan BİR HAYRANLIK var, abartmayalım arkadaşlar

ne aşık ne de hoşlanıyor, ilerde olabilir ama şu ANDA KESİNLİKLE DEĞİL.

yok canım espri olsun diye yazdım.. ne yoğun duygusu:img-wink: ama hoşlandığını söylayebiliriz. çünkü aslıyı tanıdıkça ilgisini çeken yönlerii görüyor ve aslı ona bi başka gözüküyor:img-yes:

miraycım yanlış anlamışım demekki.. ben direk lemana karşı durumlardaydımda cehennem fln diyince birden coştum:)

GÜL GÜZELİ
slm arkadaşlarr bu akşam hepinizz Şoklamış vaziyettesiniz herhalde geçen haftadan daha beter bitti bu hafta ya hala inanamıyorumm çocuk nasıl vurdu lemanın karnınaa eeee ne demişler Allahın sopası yok sen annesinden nefret ediyon diyee daha dogmamış günahsızz masum bi bebege CEHENNEME GİTSİN dersennn Allah böyle cehenneme gönderirir işte ama onun degil senın karnındakini gerçi bana erken dogumda olabilir gibi geliyo ama bebegin anne karnında ölme ihtimalide var tabiii o tekmeden sonra eger bebek ölürsee denizz kardeş sevgisini bi tek cananın bebeginde gidericek muratda ona babalık yapıcakk offfff o zaman Allah herkezi lemanın hışmından korusunnn lemana bulaşan yandı..

bu arada çogunuzz deniz tokadı haketti diyosunuzz ama kimse durduk yere böyle bi sual yöneltmez sevgilisine dimi gördügü duydugu bişey vardır soruyosa eee aslıda üstündeki şoklamayı atınca ne diyosun sen deniz dicektir oda anlatıcaktır dün akşam okula geldimm ama sen sevgili ögretmenınle tyatrodaydın filan dicektirr hee ondan sonra aslının tepkisi ne olur bilmem ama önce birbirlerine açıklama yapıcaklardır.....

serap23
22-11-07, 21:22
leman, koray, mine neden hep bunları tutuyorsun:sad53:
aslında bi de ötekilerin tarafından baksan, gerçekten çok sevdiğin karakterlerdeki hataları da görürsün

bilmem bendemi sorunluyum acaba:img-hyste

sevdiğim karakterler zaten sorunlu bunun farkındayım
ama sanki daha gerçekler
ayrıca efe yi deniz i aslı yı da seviyorum
ama birini sevmek hatalarını görmezden gelmek demek değildir
koray mine kötü aslı deniz iyi gibi ayrımlar çocukça geliyor bana

Duygu$
22-11-07, 21:23
:img-hyste

valla bende beklerim beklediim için yazdım ztn :P :D :D

genelde filmlerde dizilerde cok oluo öle ama nolur bu dizide olmasın cok gülerim :img-hyste

dallas gibi dizinin iki başkahramanı olayları karıştıran iki kadın ve kanka olmak hehehe ama belki leman az da olsa uslanır ama belki daha da beter olabilir gelecek bölümler göstericek

sude_19
22-11-07, 21:24
Çok güzel bi bölüm oldu diyemicem çünkü fazlasıyla gerginlik vardı.
-İlk olarak şu Aslının otobüste kalmasından başliyim.Bnm aklıma çok farklı şeyler gelmişti yani ne biliyim adam Aslı'ya bişeyler yapıcak sandım ama bnm tahmin ettiğimden daha farklı bişey çıktı
-Ne yalan söyliyim fragmanı izlediğimde Deniz Aslı'ya "aranızda bişey mi var?" dediğinde onu haksız bulmuştum ama çok haklı.Sonuçta gece geç saatlere kadar orada olduklarını zannetti çocuk ama Aslı keşke Deniz'e haber verseydi diye düşünüyorum.Belki böyle olmazdı
-İlk başta Leman'a oh olsun demiştim ama artık acımaya başladım.Çocuk bu sefer kesin düştü
-Tabi komik sahnelerde vardı.Efe'yle Su sabah adamı gördükten sonra şoke oldular.Efe ev sahibinin arapça konuştuğunu görünce sübhaneke dediğinde koptum.Efe olmasa heralde hiç gülemeyiz :img-wink:

siz ilişkilerinizde de mi böyle olurdunuz merak ettim şimdi yorumlar beni şaşırtıyor da.

demek eve biraz geç gelince herşey değişebiliyor, bu kadar güvensizlik varsa niye birliktelik var o zaman,

mantıksızlığa bakın.

Lovegood
22-11-07, 21:25
Bu final birazcık basitmi oldu yani kolayamı kaçıldı ne yoksa gerçekten deniz böyle birşeyi nasıl düşünebildi.Evet aslı hatalı bir iki saat önce herşeyi haber verelim derken tiyatroya girerken haber verme imkanı olduğu halde boşver diyor :img-blush

Ama yinede Deniz bu şekilde sorarak haklıyken haksız duruma düştü bence "aranızda ne var" bu çok ağır bir suçlama hele ki derinlere inildiğinde.Böyle bir sorunun ardından demek bana ve aşkıma hiç güvenmiyorsun beni hiç tanımamışsın geyiği olacaktır mutlaka (tecrübeler konuşuyor) ve kaçınılmaz son her dizide olması zorunlu dönem iki sevenin ayrılmasını izleyeceğiz :(

Mine bu bölüm bi öyle bi böyleydi ama iyiydi çok severim mineyi de ama ne bileyim bazen evet haksız yerleri buluyorum bi kere şu cem olayını kessinler iyi olacak belliki bi gelişme yaşanmayacak o ilişkide :img-yes: Açıkçası bu saatten sonra deniz ve minenin aslı olsada olmasada bir daha biraraya geleceğini hiç sanmıyorum ben.Gelirsede yuh derim bunca şeyden sonra yani.

Efe ve Su çok tatlılar su aile mevzularına aşırı tepki veriyor var onun ailesiyle bişeyleri ama hayırlısı gerçi bende istemezdim yani sevgilimin annesi ve müstakbel görümcem ile koyun koyuna bi gece daha geçirmeyi :)

Ve bence bu bölümün bombası leman murat canan üçgeninde yaşananlardı.Her bölüm içimdeki lemanı öldürme isteğim giderek şiddetleniyor bu bölümde doruğa ulaştı sanırım.Cananın yerine koyuyorumda kendimi çok kötü durumlara sokuyorlar kızı belki hala canana kızgın olanlar vardır forumda ama insan hata yapar bu da öyle bir hataydı böyle şeyler yaşanacağını düşünmeliydi belki ama düşünemezdi sonuçta :( Lemanın bebek ölür diye düşünüyorum ve nedense leman adına üzülmüyorum fazla ileri gitti bebeğini alırım diye ve allah işte kim kimin elinden alıyormuş gör diye bir mesaj verdi sanki.Bebek için üzgünüm ama leman :hıh Ve Muratıda hiçbir zaman anlamadım,anlamıyorum,anlayamayacağım.

Herkese iyi geceler. bye

havincim
22-11-07, 21:26
bu mine hiç değişmeyecek belli oldu denize olan aşkı bitmedikçe değişmeyecek...denizin o gece aslıyı çıkışta almaya gideceğini süpriz yapacağını biliyordu ve bunu aslıya söylemedi eve gidecekti dedi...

aslıcm bu bölümde çok olgun davrandı herşeyi çok olgun karşıladı bu sefer minenin hiç haketmemesine rağmen...

denize çok acıdım...aslı tiyatro da eğlenirken deniz zavallım soğukta sevgilisini bekledi...tabi bunda aslının bi suçu yok cnm o da nasıl eğlendi tiyatro da...çok tatlıydı gülerken...keremin abayı yakması normal...

aslıya kızıyordum mineyi çok fazla kıskanıyordum ama deniz daha kötüsünü yaptı...hemen yargıladı,kesti,biçti,yıktı herşeyi..."güven" deyip duruyordu aslıya...hani nerde güven...bana sevgilim öyle bir soru soracak varyaaa tokat kesmez beni sürüm sürüm süründürürüm...

gemini7
22-11-07, 21:28
Ya Leman'ın düşüşü neydi öyle çok kötüydü
kesin düşmüştür artık bebek ne yalan söyleyim üzüldüm
Artık Deniz asla Canan'ı da babasını da affetmez
Lemanı da uzun bir bunalım dönemi bekliyor
bu hırsla neler yapar düşünemiyorum
Denizin Aslıya Keremle aranızda ne var sorusu bence doğaaldı
ders çalışacaklarını sanarken birden tiyatro da olduğunu öğreniyor
bir de üstüne üslük okuldaki adam kız arkadaşı Aslıyla diyor
bence kıskanması normal ;)

sude_19
22-11-07, 21:29
aslıcm bu bölümde çok olgun davrandı herşeyi çok olgun karşıladı bu sefer minenin hiç haketmemesine rağmen...

aslıya kızıyordum mineyi çok fazla kıskanıyordum ama deniz daha kötüsünü yaptı...hemen yargıladı,kesti,biçti,yıktı herşeyi..."güven" deyip duruyordu aslıya...hani nerde güven...bana sevgilim öyle bir soru soracak varyaaa tokat kesmez beni sürüm sürüm süründürürüm...

mine iyi olmaya başladığında ASLI ya ne kadar kızıyordum, insanları dinlemeden yargılıyor infaz ediyor diye, şimdi o insafa geldi, mine yine oyunlarına başladı

bu kız hiç değişmeyecek, hep fitne, hep fesat

aynen aynen aynen SÜRÜNDÜRÜRÜM

Duygu$
Bu final birazcık basitmi oldu yani kolayamı kaçıldı ne yoksa gerçekten deniz böyle birşeyi nasıl düşünebildi.Evet aslı hatalı bir iki saat önce herşeyi haber verelim derken tiyatroya girerken haber verme imkanı olduğu halde boşver diyor :img-blush

Ama yinede Deniz bu şekilde sorarak haklıyken haksız duruma düştü bence "aranızda ne var" bu çok ağır bir suçlama hele ki derinlere inildiğinde.Böyle bir sorunun ardından demek bana ve aşkıma hiç güvenmiyorsun beni hiç tanımamışsın geyiği olacaktır mutlaka (tecrübeler konuşuyor) ve kaçınılmaz son her dizide olması zorunlu dönem iki sevenin ayrılmasını izleyeceğiz :(

Mine bu bölüm bi öyle bi böyleydi ama iyiydi çok severim mineyi de ama ne bileyim bazen evet haksız yerleri buluyorum bi kere şu cem olayını kessinler iyi olacak belliki bi gelişme yaşanmayacak o ilişkide :img-yes: Açıkçası bu saatten sonra deniz ve minenin aslı olsada olmasada bir daha biraraya geleceğini hiç sanmıyorum ben.Gelirsede yuh derim bunca şeyden sonra yani.

Efe ve Su çok tatlılar su aile mevzularına aşırı tepki veriyor var onun ailesiyle bişeyleri ama hayırlısı gerçi bende istemezdim yani sevgilimin annesi ve müstakbel görümcem ile koyun koyuna bi gece daha geçirmeyi :)

Ve bence bu bölümün bombası leman murat canan üçgeninde yaşananlardı.Her bölüm içimdeki lemanı öldürme isteğim giderek şiddetleniyor bu bölümde doruğa ulaştı sanırım.Cananın yerine koyuyorumda kendimi çok kötü durumlara sokuyorlar kızı belki hala canana kızgın olanlar vardır forumda ama insan hata yapar bu da öyle bir hataydı böyle şeyler yaşanacağını düşünmeliydi belki ama düşünemezdi sonuçta :( Lemanın bebek ölür diye düşünüyorum ve nedense leman adına üzülmüyorum fazla ileri gitti bebeğini alırım diye ve allah işte kim kimin elinden alıyormuş gör diye bir mesaj verdi sanki.Bebek için üzgünüm ama leman :hıh Ve Muratıda hiçbir zaman anlamadım,anlamıyorum,anlayamayacağım.

Herkese iyi geceler. bye

söylediklerinde haklısın ama şu cem konusu, yani ne bilim imkansız ve karşılıksız aşk yaşayan çok insan var, cem de bunlardan bitanesi bi dizide tüm aşklar karşılıklı olursa diğer insanlar unutulmuş olur.eğer gerçek hayatı yansıtıcaksa karşılıksız sevenleri de yansıtmalı şuan bunun tek örneği bilal ve mine kaldıe bi de cem olsun :)

ecemsi
tmm kuzucm. yapalım her zaman imzada adım olurr.. :) anti leman hatta lemansız bir kavak yellerine evet:happy0064fln..

yok canım espri olsun diye yazdım.. ne yoğun duygusu:img-wink: ama hoşlandığını söylayebiliriz. çünkü aslıyı tanıdıkça ilgisini çeken yönlerii görüyor ve aslı ona bi başka gözüküyor:img-yes:

miraycım yanlış anlamışım demekki.. ben direk lemana karşı durumlardaydımda cehennem fln diyince birden coştum:)

tamam canım LEMAN'A HAYIR!!!!!! iyi bir imza olur:D:D:D

keremle ilgili düşüncene katılıyorum canım aslıyı tanıdıkça gözünde farklı biri haline getiriyor yapması gereken şeyler için uğraşan karalı dürüst bi kız aslı keremde bunları farkediyor ve etkilenmeye başlıyor aslı ilk kez deniz dediğinde keremin suratı gülmedi yani bi tuhaf baktı...
yinede hep hocası olarak kalsa bişiler hissetmese harika olur:)

gizemyd
22-11-07, 21:30
Ay o minübüsçü neymiş yaa...Bide adam hakkında neler düşünmüştüm..:D
Efe bu bölümde herzamanki gibi çok komikti..:)
Efe&Su da çok şekerlerdi..İyice ısındım bu çifte..:img-icecr
Deniz aslıya kızmakta haklı bence...Yani ne bileyim tiyatroya girmeden önce bi araman lazım..Yazık oğlan okdr bekledi okulun önünde e tabi sinirlenir..:img-yes: AmA İnşallah kötü bişi olmaz yine..Acaba aslı nedicek?..:img-pilot
Leman ne biçim insandır anlayamdım ya..Resmen gıcık oluyorum.. ANTİ LEMAN :img-hyste:bella
Büyük bi ihtimal bebeğini düşürcek bence...:img-yes: O canana dedikleri nelerdi öylee şaştımm kaldım..Aslında o kadından beklenir ama..:img-icecr Ama dedi dedi bütün kötülüğünü yine gösterdi..Olan bebeğine olcak kesinn...:img-pilot

Lovegood
22-11-07, 21:30
Birde Deniz'in üniversite önündeki hallerini izlerken çok güldüm.

Soğuktan tir tir titreyerek attığı o masum bakışlar buz gibi havada ellerini hohlayarak aşağı yukarı dönmeler küçük emrah triplerine sokulmuş gibi geldi bana :)

Ahh ah :img-in_lo

Spectre
22-11-07, 21:31
siz ilişkilerinizde de mi böyle olurdunuz merak ettim şimdi yorumlar beni şaşırtıyor da.

demek eve biraz geç gelince herşey değişebiliyor, bu kadar güvensizlik varsa niye birliktelik var o zaman,

mantıksızlığa bakın.

Deniz'i haklı buluyorum çünkü dikkat edersen.Hoca " istersen arayabilirsin evdekiler merak etmesinler" dedi hoca ona öyle bi fırsat vermişken arayabilirdi diye düşünüyorum bu yüzden denizi haklı buluyorum.Tabi haklı buluyorum derken o son sahnede söylediklerini onaylıyorum demiyorum.Yani ben bi erkek olsam sevgilim olsa bende düşünebilirdim.Ya bu şöyle bişey onun böyle birşey yapmayacağını biliiyorsun ama insanın aklına ister istemez geliyor

serseri_mayın90
22-11-07, 21:35
benim yrn sınavım var ama çalışamadım. ky saolsun:)
şimdi biraz çalışıym yorumlarımla yrn burda olucam.
Lovegood dediğin gibi denizin halleri neydi yaa. soğukta dondu çocuk.. akıl etseydi bi baştan girip hademeyle konuşmayı.. zavallım 2 saat bekledi..
herkese ii geceler iyi yorumlar..byelemansız güzel rüyalar:)
kuzucum öptm:)

sude_19
22-11-07, 21:35
Deniz'i haklı buluyorum çünkü dikkat edersen.Hoca " istersen arayabilirsin evdekiler merak etmesinler" dedi hoca ona öyle bi fırsat vermişken arayabilirdi diye düşünüyorum bu yüzden denizi haklı buluyorum.Tabi haklı buluyorum derken o son sahnede söylediklerini onaylıyorum demiyorum.Yani ben bi erkek olsam sevgilim olsa bende düşünebilirdim.Ya bu şöyle bişey onun böyle birşey yapmayacağını biliiyorsun ama insanın aklına ister istemez geliyor

bak hocanın sormasına rağmen Aslı gibi düşünceli bir kızın aramaktan çekinmesi o sahneye ZEMİN HAZIRLAMAK İÇİN DÜZENLENMİŞ :D bunu zaten farketmişsinizdir hepiniz ama

yinede böyle bir cümleyi kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum, ben çok bozulurdum, tokatı atar, yüzüne de bakmazdım.

aynını bekliyorum, deniz sürünsün istiyorum.

pelın_88
22-11-07, 21:36
Söyleyecek o kadar çok şey varki,ama ben konuşamıyorum..Ağzım,elim tutuldu sanki.
Beklemiyordum açıkçası lemanın yaptığı konuşmayı böyle ödeyeceğini.Canan canım ya dikkat et dedi herşeye ramen..En başından beri benım ve birçok arkadaşında söylediği gibi bu bebek dünyaya gelmeyecek gibi.....Ve leman dediğini yapıp intikam alıcak,bebegı bile alabilir muratı kışkırtıp..Çünkü kızı olsun istiyordu cananın kızı olucak ve leman depresyona giricek diyorum ben..Tabi bunların hepsi birer tahmın olduğu için varsayımlar üzerine konuşuyorum....Bebek yaşıyabilir,ama ben yaşamayacak diyorum ve bunu savunuyorum..

Gelelim ikinci bombaya...Yani denizin aslının kendisini aldattığı düşünüp lemanın haklı çıktığını düşünmesini,aslının herşeyi öğrenip,ayrılmalarına tercih ederdim ki oda yakındır zaten...Ya gerçekten aslıda %50 suç varsa denizde de var,denizcim ya siz daha o gunun sabahı konuşmadınız mı birbirinizle.Hanı yalan yoktu,birbirinize olgunlukla yaklaşıp açık olacaktınız.E noldu seven kıskanır hesabıylamı savunacaksın kendini..Denize yakıştıramasamda hak vermıyor değilim...

Mine ve su aramıza hoşgeldiniz desemde görülüyor ki pekte hoş gelmediniz...

Efem ya Sübhaneke hee süpersin,gonul ve metın de evlenseler artık ayşe teyzenın dediği gibi torun sevsek:img-yes:

Aslının öğrenmesiyle herşey daha da birbirine giricek.....ayrıca şöför pekte iyi birisiymiş canım:img-wink:

Gelecek bölüm için gene tahminlerde bulunalım hepberaber,bana göre,
-Aslı;Bu ne demek deniz?
kerem hocayla aramızda ne olabilir ki?
sen ne dediğinin farkındamısın deniz? bu böyle uzar gider:P
Diğer bir taraftan bu seferde bayıltmazlar lemanı,kanaması felan olur ağlar bağırır,cananda yardım eder,
efeyle su evden kovulurlar komik olaylar onu gene...
Denizle aslıya öfkesini ve içini kemiren tum soruları sorar,ama cevabı beklediği gibi olmayacaktır.
Bu sırada telefon gelir ve hastahaneye koşar...Aslı yanlız bırakmaz denizi,deniz yolda babasını arar oda hastahaneye...Belki aslı gittikten sonrada telefon gelebilir denize,ama ben aslı yanındayken gelir diyorum.
Sonra hastahanede herşey birbirinide karışır..

Abla senın burda ne işin var?
Aslı?
Leman nasıl noldu canan anlatsana?
Ya bagırma(cananda kötü olur ağlar)
Allah kahretsın nasıl oldu bu?
murat cananın kötü oldugunu anlar ve yardım eder denız bu duruma kızar,ve babasına patlar..

yanlız bnde senaro yazdım ya..:happy0064
bu sırada doktor çıkar,karım nasıl?
kanaması var..
annem iyi mi?
elimizden geleni yapıcaz....
ortalık gergin..aslıda öğrenir birşekilde tamda tahmın edemiyorum...

ecemsi
22-11-07, 21:36
yorumuma yarın devam edicem..

çıkmadan birşey daha.. aslıyla deniz hala birbirlerini dinlemeyi biraz olsun güvenmeyi öğrenemediler...
aralarına kimseyi sokmamaları lazım kastettiğim insan özellikle leman asllının annesi ve canan..
gerekirse bu kadar deli gibi aşıklarsa hiiçbirini dinlemiyecekler..

neyse forumuma iyi gecelerrr:) kuzuucm yarın akşam görüşürüzzz:)

Spectre
22-11-07, 21:41
bak hocanın sormasına rağmen Aslı gibi düşünceli bir kızın aramaktan çekinmesi o sahneye ZEMİN HAZIRLAMAK İÇİN DÜZENLENMİŞ :D bunu zaten farketmişsinizdir hepiniz ama

yinede böyle bir cümleyi kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum, ben çok bozulurdum, tokatı atar, yüzüne de bakmazdım.

aynını bekliyorum, deniz sürünsün istiyorum.

Evet farkettim bende.Ama yani keşke arasaydı belkide olmazdı böyle şeyler.Tabi hata sadece Aslıda değil.Deniz'inde hataları var.
Biryerde düşüncelerimiz aynı "yinede böyle bir cümleyi kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum, ben çok bozulurdum, tokatı atar, yüzüne de bakmazdım."
Şimdi bnm başıma böyle bi olay gelse bunları yaparım ama biryandan onada hak veririm."Sonuçta genede arayıp bir haber vermeliydim " diye düşünürüm.
Tabi bunlar senin kendi görüşlerin.Saygu duyuyorum. :img-wink:

nslmia
22-11-07, 21:47
Arkadaşlar,
Tek cümlelik yorum yapmak yasaktır. Ayrıca mesajın tümünü koyu, italik ya da altı çizgili olarak yazılması da yasaktır. Kurallara uymayan mesajlar ile bölüm yorumu içermeyen mesajlar silinecektir.
Bu arada lütfen Türkçeyi katleden mesajlar yazmayın. Buraya yazan herkesin okulda Türkçe dersi gördüğüne eminim. Bundan sonra bu tür mesajlar da uyarılmadan silinecektir.
Herkese iyi yorumlar...

Lovegood
22-11-07, 21:48
Zaten aslı bir iki bölüm içinde ister istemez öğrenmeli bu gerçeği yoksa mantık hatasına girer artık.

pelin_88 yazdıklarına katılıyorum bencede leman böyle psikopatlıklar yapabilir hatta kendi bebeğinin ölümünden cananı sorumlu tutarak onun bebeğine ya da ona zarar vermeye kalkabilir.Zor işler :(

Sıkıntılı ve gergin bölümler bekliyor Kavak Yelleri izleyicilerini :(

efe_unz
22-11-07, 21:49
Herkese iyi akşamlar,

Herkes Deniz Aslı Leman ve Canan hakkında çeşitli yorumlar yazmışlar.Herkesin düşüncelerine sonsuz saygım olduğunu belirtmek isterim.Öncelikle Leman'ın bu olayı pek fazla gizli tutacağını sanmıyorum tüm gerçeği öğrendiğini bir daha ki bölüm'de herkes öğrenecek ve Aslı'da böylece gerçekleri öğrenmiş olacak.Deniz'e gelince bu kadar büyütmesini aklım almadı özellikle Aslı'ya söylediği söz değilde Annesine yani sen haklıydın sözleri en ağır sözlerdi.Bir insan'ı dinlemeden yargılayıp infaz etmek biz insanlar için çok kolay Deniz'de bu yolu tercih edenlerden peki Deniz'e ne demeli Önce bir sor öğren ondan sonra kararını ver aynı şeyleri zamanın da kendisi yapmadı mı hatta Aslı'dan daha çok hataları oldu en büyük hatası bu Sır'rı söylememiş olması.Bu ayrılık eninde sonunda olacak ama Aslı'nın Tiyatroya gitmesi değil Deniz'in bu gerçeği söylememiş olmasından kaynaklanacak.Bana kalırsa Deniz ve Aslı bu konuşma sonrasında bir ayrılık yaşayacaklar ama Aslı Kerem'e Deniz'le aralarında geçen olayı anlatacak ve Kerem aslında Aslı'nın aklından hiç çıkmadığını hatta bana keşke Deniz'de yanımızda benimle beraber olsaydı dediğini Deniz'e anlatıp Aslı'ya güvenmesi gerektiğini ve böyle bir insanı kaybetmemesi gerektiğini anlatacak Deniz'de Aslı'ya koşacak ama artık çok geç Çünkü bu sefer büyük sır ayrılmalarını sağlayacak....

diloş2
22-11-07, 21:54
Bence hem deniz de hemde aslı da hata vardı.Aslı bir şekilde haber verebilir,deniz de aslı ya güvenebilirdi.:good:
Ama şimdi deniz-aslı ayrılınca mine ye yine gün doğacak işte artık senaryo saçmalamazsa deniz-mine nin birlikte olması çok saçma sonuçta deniz zamanında mine yi affedebilirdi hiç aslı yı sevmezdi yani deniz aslı ya duyduğu öfkeyle mine yle yakınlaşırsa çok kötü olur.:icon_sorr
Zaten deniz bu yaptığı suçlamadan sonra çok pişman olacak hatta bu olayı ona anlatacak kişinin de kerem olacağını düşünüyorum aslı yı üzgün görüp bir şekilde anlayacağını ve kendisinden kaynaklanan bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışacağını tahmin ediyorum tabi aslı hemen yelkenleri suya indirmeyecek.Ama sonunda yine herşey eskisi gibi olacak

my.baby.face
22-11-07, 21:57
bugünki bölüm karışıkdı yine...

denize çok ama çok acıdım ben :icon_sorr
soğukda aslıyı bekledi öle cnm yaaw :icon_sorr
aslıyada bişi diemiormki nedesmkii
yorumsuzzz :P
mineeyede bişi demicem..yine elinden geleni yapıo..
gıcıklık uğrunaaa :img-yes:
efeee zateeen ayrı bişeeey yaaa :img-icecr
hoca gelince 'sübhaneke' dediya koptum :img-pilot

sapsız
22-11-07, 21:59

dediğinde haklısın deniz haklı olabilir ama ... kerem ailene hbr ver dediğinde aslı annesini arıycaktı ve bundan denizin haberi olmıcaktı .. yani aslı denizn onu beklediğini bilmediği için denizi aramazdı ..

Spectre
22-11-07, 22:04
dediğinde haklısın deniz haklı olabilir ama ... kerem ailene hbr ver dediğinde aslı annesini arıycaktı ve bundan denizin haberi olmıcaktı .. yani aslı denizn onu beklediğini bilmediği için denizi aramazdı ..

Aslında mantıklı birşey söyledin.Benim aklıma direk şey geldi hani hoca ona arayabilirsin dediğinde deniz'i arar.Ama onu beklediğini nerden bilecektiki.Çünkü deniz'in ona sürpriz yapacağından haberi yoktu. İyiki söyledin ben öyle bi dalmışımki hiç farketmedim :) :P

sapsız
22-11-07, 22:09
Aslında mantıklı birşey söyledin.Benim aklıma direk şey geldi hani hoca ona arayabilirsin dediğinde deniz'i arar.Ama onu beklediğini nerden bilecektiki.Çünkü deniz'in ona sürpriz yapacağından haberi yoktu. İyiki söyledin ben öyle bi dalmışımki hiç farketmedim :) :P

yani eğer o süprizden haberi olsaydı zatn tiyatro gitmezdi yada denizide çağırır beraber giderlerdi ..

insan sevdiğini kıskanırmış onu kendinden bile sakınırmış derler yaa denizin olayı biras ona döndü .. yani bu olay sonucu aslıya olan aşkının büyüklüğünü öğrenmiş olduk ..

fakat yargısız infaz yaptığı içinde aslıya güvenmediğini değilde o durumda gözü başka şeyy görmez oldu kıskançlıktan ..

ama tabikide bunlar aslıya o lafları söylemesini gerektirmez di ..

alaz_alaz
22-11-07, 22:11
inanamıyorum ya!yok böyle bir olay!

nasılda bu noktaya kadar geldi,şok oldum resmen.çok iyi kurgulanmış.yani sinirden hemen girip yazamadım,ağzımdan kötü bişeyler çıkacak diye,sakinleşip girmek istedim.

deniz'e söyleyecek söz bulamıyorum,inanamıyorum ya!nasıl böyle düşünür?aslı'nın bunu yapmayacağını nasıl bilmez?ve sorgusuz sualsiz nasıl yargılar?ne zannediyor kenidini ?o kadar sinirlendim ki,nerdeyse ikisinin olmasını istemiycem.mine'ye mi gidecek kime gidecekse gitsin !bence aslı'da istemesin artık onu!kendine güvenmeyen birini kim isterki?hemde açıklamasını dinlemeden?bide kalkmış annesine neler dedi ,en çok orada uyuz etti beni!resmen iki dakikada sattı kızı!tamam oda biraz haklı sonuçta belki herkesin aklına o gelir ama bu kadar herşeyi kesip atıyor şuna bak!

aslı'nın tek hatası belki tiyatroda sessize alabilirdi.ama oda nerden bilsin deniz'in arayacağını?sonuçta buluşmayacaklardı.deniz süpriz yapmaya kalktı.
haftayı nasıl bekliycem.acayip merak ediyorum 26. bölümü!

bu arada leman'a iyi oldu demek içimden gelmiyor,sonuçta bu bir bebek,zaten bebeğe üzülüyorum ama şu söz aklımdan geçmiyor değil!
''allah'ın sopası yok ki gözüne soksun!''aslı için kötü konuştu.bebeğe cehenneme gitsin dedi.sonra kendi cehennemlik olma yolunda adım attı.

ve mine!işte o 3'lü arasına asla giremeyecek biri olduğunu bu bölümde kanıtladı.ya aslı ne güzel güler yüzlü konuşuyor onunla ,o hala fesatlık,entirika peşinde.ortanızdayım resmen diyor yani.bide efe'ye trip yapmıyormu?daha dün geldi kendini fasülye gibi nimetten sanıyor!

neyse efe'ye geçeyim birazda rahatlıyayım.o bitane ya!yalnız su beni gıcık etmeye başladı.amma kaprisli be!bulmuş gül gibi çocuğu,daha ne konuşuyor anlamadım.ama efe'ye de şu yönden kızıyorum.biraz annesi ve babasına karşı sert konuşuyor.çok seviyorum onu ama biraz daha usturuplu olabilir.

neyse çok konuştum, ama bitmez.....:img-wink:

deniz'i protesto ediyorum :img-wink:,avatarımı onun yüzünden değiştirdim.:img-wink:

deadly_angel
22-11-07, 22:29
Deniz, son bölümlerde ona sinir olduğum kadar var.Tutup birde Leman'a kafam karıştı şeklinde yorumlar yapıyor ya ne diyeyim.Artık sıkılmaya başladım.Aralarında güven adına hiçbirşey göremiyorum ben artık.Arkadaşken daha iyiydiler, her dakika bir sorun çıkıyor.Mine ikisinden de zeki valla, iki lafıyla ortalığı karıştırıp olayları kendisine çeviriyor.Ben dizideki tüm karakteri seviyorum ama İstanbul'a geldikten sonra büyük bir kopma oldu, her an bir arada değiller ve bu da bazı değerlerin yavaş yavaş etkisini kaybetmesine neden oluyor.

Bakalım Deniz bu durumu nasıl toparlayabilecek?
Birde merak ettiğim Leman'ın bebeğine ne olacağı? Bu kadın gerçekten dizinin en sinir karakteri!

dilekce
22-11-07, 22:35
Kapsamlı bir yorum yapmak için bölümün tamamını izlemem gerekiyor,, Yarısından öncesini umarım yarın uygun bir zamanda izleyebilirim..

Yalnız izlediğim kısımlarda beni en çok güldüren sahneden bahsetmeden gitmeyeyeim..

Hacı amcaa,,evsahibii:img-fear2 ..

Nasıl izledim nasıl idrak oldum anlatamam..:)HAcım HAcım deyi her bir yerde kendi patronumdan bahsederken pat karşımdaa başka bir HAcı:)

Patronum Hacının rahmetli Amcasıda çok güzel ak sakallı nur yüzlü bi HAcı amca idi,,Anlaşıldığı üzere sülalaten HAcı olmalarından dolayıdır özel ilgim vardır kendilerine,,,

Patronum şahıs HAcım bu şekil sakallı olan Hacılardan olmayıp az çok iş ortamına uyan bir HAcıdır kendisi ismi ile bu gece kulaklarının çınlamasından uyuyordur umarım...:)

Ne diyordum:) işte o sahne..Tatatatam. Dualarla yapılan girişle Su ile Efe nin sabah mahmurluğu ve ardından.. HAcı amca;Ev sahibi :) İşte o an koptum....
Sanki orda duran bizim rahmetli büyük HAcı... Gece gece rahmet istedi.Allah rahmet eylesin..Amin....
Hay yani bu kadar denk düşebilir...:img-wink:
Ne diyim dost Yiğit aklına sağluk....Kopardın benii gülmekten....Allah da seni koparsın..:)
Bu arada HAcım affet beni seni ne çok anıyorum böyle.....

alişşş
22-11-07, 23:07
Denizin aslının tek bir hareketiyle gösterdigi tepki aslının bu zamana kadar denize mineyle ilgili gösterdigi tepkileri hakli cıkaırr benim gözùmde kaldık hep bana haksızlık ediyosun dinlemeden yargılıyorsun diye serzeniste bulunan kendiydi deniz aslıya cok bùyùk haksızlık etti asılnın bu soruya cevap verecegini dùsùnmùyorum bu dùpedùz sen beni aldatiyormusn demek sen böyle biseyde bu kadar tepki gösterirsen asli napsın sùrekli minenin laflarına maruz kalyor lemana ùzúldúm canana bebeginle cehenneme git derken bu kötù oldu murat canani daha cok rahatsız edecek leman bebegine olanların ofkesini denizde annesine ve kardesine olanların üstüne bide aslıyla ayrılcağını düşnüyorum parkta cananın lemanın yanında olması tuz biber olması öfkesini asli ve ailesinden cikaracaktır gelecek bölùm asli gercegi ögrenir

özisss
22-11-07, 23:42
Söyleyecek o kadar çok şey varki,ama ben konuşamıyorum..Ağzım,elim tutuldu sanki.
Beklemiyordum açıkçası lemanın yaptığı konuşmayı böyle ödeyeceğini.Canan canım ya dikkat et dedi herşeye ramen..En başından beri benım ve birçok arkadaşında söylediği gibi bu bebek dünyaya gelmeyecek gibi.....Ve leman dediğini yapıp intikam alıcak,bebegı bile alabilir muratı kışkırtıp..Çünkü kızı olsun istiyordu cananın kızı olucak ve leman depresyona giricek diyorum ben..Tabi bunların hepsi birer tahmın olduğu için varsayımlar üzerine konuşuyorum....Bebek yaşıyabilir,ama ben yaşamayacak diyorum ve bunu savunuyorum..

Gelelim ikinci bombaya...Yani denizin aslının kendisini aldattığı düşünüp lemanın haklı çıktığını düşünmesini,aslının herşeyi öğrenip,ayrılmalarına tercih ederdim ki oda yakındır zaten...Ya gerçekten aslıda %50 suç varsa denizde de var,denizcim ya siz daha o gunun sabahı konuşmadınız mı birbirinizle.Hanı yalan yoktu,birbirinize olgunlukla yaklaşıp açık olacaktınız.E noldu seven kıskanır hesabıylamı savunacaksın kendini..Denize yakıştıramasamda hak vermıyor değilim...

Mine ve su aramıza hoşgeldiniz desemde görülüyor ki pekte hoş gelmediniz...

Efem ya Sübhaneke hee süpersin,gonul ve metın de evlenseler artık ayşe teyzenın dediği gibi torun sevsek:img-yes:

Aslının öğrenmesiyle herşey daha da birbirine giricek.....ayrıca şöför pekte iyi birisiymiş canım:img-wink:

Gelecek bölüm için gene tahminlerde bulunalım hepberaber,bana göre,
-Aslı;Bu ne demek deniz?
kerem hocayla aramızda ne olabilir ki?
sen ne dediğinin farkındamısın deniz? bu böyle uzar gider:P
Diğer bir taraftan bu seferde bayıltmazlar lemanı,kanaması felan olur ağlar bağırır,cananda yardım eder,
efeyle su evden kovulurlar komik olaylar onu gene...
Denizle aslıya öfkesini ve içini kemiren tum soruları sorar,ama cevabı beklediği gibi olmayacaktır.
Bu sırada telefon gelir ve hastahaneye koşar...Aslı yanlız bırakmaz denizi,deniz yolda babasını arar oda hastahaneye...Belki aslı gittikten sonrada telefon gelebilir denize,ama ben aslı yanındayken gelir diyorum.
Sonra hastahanede herşey birbirinide karışır..

Abla senın burda ne işin var?
Aslı?
Leman nasıl noldu canan anlatsana?
Ya bagırma(cananda kötü olur ağlar)
Allah kahretsın nasıl oldu bu?
murat cananın kötü oldugunu anlar ve yardım eder denız bu duruma kızar,ve babasına patlar..

yanlız bnde senaro yazdım ya..:happy0064
bu sırada doktor çıkar,karım nasıl?
kanaması var..
annem iyi mi?
elimizden geleni yapıcaz....
ortalık gergin..aslıda öğrenir birşekilde tamda tahmın edemiyorum...

Senin yazdığın senaryo olur herade ama aslı direk tokatta atabilir mesla deniz aslıya dedikten sonra aslıda bu ne demek deniz bneden nasıl kuşku duyarsın der deniz dahada zorlayıp tokatıda yiyebilir

dilekce
23-11-07, 07:45
Denizin aslının tek bir hareketiyle gösterdigi tepki aslının bu zamana kadar denize mineyle ilgili gösterdigi tepkileri hakli cıkaırr benim gözùmde kaldık hep bana haksızlık ediyosun dinlemeden yargılıyorsun diye serzeniste bulunan kendiydi deniz aslıya cok bùyùk haksızlık etti asılnın bu soruya cevap verecegini dùsùnmùyorum bu dùpedùz sen beni aldatiyormusn demek sen böyle biseyde bu kadar tepki gösterirsen asli napsın sùrekli minenin laflarına maruz kalyor lemana ùzúldúm canana bebeginle cehenneme git derken bu kötù oldu murat canani daha cok rahatsız edecek leman bebegine olanların ofkesini denizde annesine ve kardesine olanların üstüne bide aslıyla ayrılcağını düşnüyorum parkta cananın lemanın yanında olması tuz biber olması öfkesini asli ve ailesinden cikaracaktır gelecek bölùm asli gercegi ögrenir

Aslı ile Deniz in bu can alıcı konuşmaları sanırım Canan ın Leman ın telefonundan onu araması ile yarım kalacak..
Bu telaşla Deniz bir an önce annesine yetişmek isterken, kalan bu yarım konuşma Aslı nın kendini ifade etmesine doğruları söylemesine engel olacaktır...
Bir de burada Aslı nın bir tepki vereceğini düşünmüyorum ben..Verecekse de tepkiye zamanda kalmayacak ya....

Aslı akşamında Deniz e haber vermeyişinin pişmanlığını yaşayacak..Teleafi etmek isteyip Deniz le konuşmak için fırsatlar arasa da bu biraz zor olacaktır..
Aslı bana göre haksız..Deniz de annesi ile sabah ki konuştuğu şeylerde haksız..Anlamadan dinlemeden içindeki öfkesiyle söylememesi gerekenleri söyledi,hemde en son söylemesi gereken kişiye.. Tamam Deniz in soru tarzı da biraz yanlış gibi görünse de o akşam bu olayı yaşan Deniz, Ne olursa olsun böyle bir şey için daha tiyatroda anons yapılırken içeri girmeden ufak bir mesajla bu durumu Deniz e izah edebilirdi..

Fragmanda öncesini izlemediğimiz için Deniz e karşı Aslı ya hak veriyordum Neden güvenmiyor ona, neden dinlemeden ona bu tarz soruyu soruyor ,ne zaman öğrenecekler birbirlerine güvenmeyi,,
Ama DEniz in yaşadıklarından sonra kız arkadaşına,sevgilisine bunu sormasını hiç mi hiç yadırgamadım...

Şimdi nerden bilecekti Deniz in onu orada bekleyeceğini diye düşünebiliriz..
Ama bu olasılığı düşünmeksizin o öğrenene kadar Deniz e yalan söylemiş sayılır, bana göre..İşte dünyanın kaç türlü halinden biri ,,ya telefon kapalı olur, ya tam konuşucakken başka bir haber gelir,, sonra yine konuşmayı denediği sıralarda kimbilir daha ne sorunlar çıkar, ve böyle böyle ister istemez arada sorunlara bağlı birbirini anlayamama ve ve hatta hiç anlamama durumları gelişir..

Editim yorum içinde...

hürriyetim
23-11-07, 08:49
Günaydın Kavak Yelleri ahalisi

Dün akşam üzerine söylenecek çok şey var aslında ama bölüme damgasını vuran elbette Leman,Canan ve Murat dik üçgeni ile Denizin finaldeki sorusu.

Geçen hafta Lemanın Minenin sözlerini duyup duymadığını merak ederken gelen fragmanlarımızdan ki ben bundan çokta rahatsız oldum(maşallah yine bolluğu vardı) ve akşam herşeyi öğrendiğini duyduk.

Leman tamda beklediğim gibi davrandı.Soğuk kanlı ve olaya hakimdi.Herşeyi tarttı,düşündü.Duygularının ve olacakların muhasebesini yaptı ve adımı attı.

Dün gece gördüğüm Leman gerçekten ne istediğini bilerek plan yapan bir kadındı.

Aslanlar kendi hakimiyet alanlarını belirlemek için ağaçlara pençelerinin izlerini çıkarırlar,çevreye kokularını hatta çişlerini bırakarak kendi güçlerini,otoritelerini ve sınırlarını belirlerler.Artık o bölge onundur ve oraya girmek isteyen kavga etmek hatta belki ölmek zorundadır.İşte dün geceki Leman tam bir aslandı.Belki örneğimi garipseyeceksiniz ama Lemanın Muratıda alıp Hafizelere gitmesini Canana Hafizeye laf sokuşturmasını,Cananla parktaki konuşmalarını tamda buna benzettim.Murat benimdir sınırları budur böyle biline

Leman için söylenecek çok şey var aslında ama nasıl yazacağımı inanın çokta bilmiyorum.Kelimelere dökmek zor.Leman zamanında evliliğinde yaptığı bazı hataların ceremesini çekiyor.

Muratla olan ilişkisini düşündüğümüzde eşini o kadar sindirmişki onu öyle bastırmışki Murat sıkılıp ondan uzaklaşmış belkide onu anlayan onu olduğu gibi kabul eden Canana sığınmış.Bu doğrudur ya da değildir bu tartışılır ancak olan bundan ibarettir.Cananın hatası da burda devreye girmiyormu zaten?

Evli olduğunu bilerek Muratla ilişikiye girmesi hatta hamile kalması.

Ortada hata varsa bu hata üç kişinindir.

Ancak bu hatanın bedelini ödeyen nedense hep Canan oluyor.

Eşleri tarafından aldatılan kadınlar hep diğer kadını merak etmiştir.Ve en çok merek ettiğide benden ne üstünlüğü var ki onu tercih etti sorusunun cevabıdır.

Leman her zaman Sınıf farklılıklarını ortaya koyan bir insan oldu.Cananı ve ailesini hep alt tabaka olarak nitelendirdi ve öyle hareket etti.Şimdi diğer kadının Canan olması O'nun kendine tercih edilmesi Leman için onunda dediği gibi kadınlık gururunın elinden alınması oldu.Ama kendini Canandan üstün gördüğü için Muratı bırakmaz,bırakmayacakta.

Ne demişti parkta Leman keşke insanların içinde de tahterevan olsa belki hadlerini aşarak kaldıramayacakları yüklerin karşısına oturmazlardı.İşte tahterevanın bir ucunda Leman bir ucunda Canan.

Kimin ne yükü var?Hangisi yükü kaldırabilecek izleyip göreceğiz.

Ama park sahnelerinde gerilmedim desem yalan olur.Lemanın Canana tehtitleri sonrasında gelen darbe çok fenaydı.

Umarım tatsız şeyler olmaz.

Kelimelerle insanın duygularını anlatması gerçekten zor hele de benim için.Umarım içimdekileri sizlere aktarabilmişimdir.

PERİİ
23-11-07, 08:58
merhabalar

dün akşam yine her zaman ki gibi çok süper bir bölümdü

lemana kızmama rağmen bir kadın olarak çok üzüldüm düştüğü duruma keşke ne hamile kalsaydı nede böyle bir şey yaşasaydı gurur incitici bir durum yıllarını ver bir adama o ne yapsın gitsin başkasını bulsun oda yetmesin bu kişi tanıdık olsun oda yetmesin bide kadın hamile olsun kolay katlanılır bir durum değil burda suçun çoğu bence murat'ta çünkü eğer karından memnun değilsen o değiştim desede biriyle eğer berabersen bu evliliği bitirmeliydin en azından yaşadığın senelerin hatrına ama o ne yaptı elimde lemanda olsun cananda denizin demesi gibi yasalar izin verse demekki murat ikisiyle yaşamak isteyecek

şimdi mine hanıma gelelim bu kızda potansiyel fesat düşünme geni var herhalde yani yaptı yapacağını denizin aklına girdi bıravo

efe canım benim yine süperdi eğer diziden allah korusun çıkmak felan isterse ne yazıkki kim olsa yerine geçemez bakalım hacı amcaya ne yalan uydurcak benim bildiğim efe bu işi kıvırır zaten eğer kıvırmazsa babasının verdiği 400 gidecek

metin ve gönül onları anlıyorum yalnız bir hayat istiyorlar çünkü kendince hayalleri var şükranı da anlıyorum onunda oğluyla ilgili hayalleri var işte ne oluyosa bundan oluyo biraz anlayış şart gönül düşünmeli bu adam ağaç kovuğundan çıkmadı mutlaka annesi babası var ve bu insanlar emek verip büyütmüşler metin istesede onları atamaz aynı şekilde şükran hanımda düşünmeli bunlar yeni evli yalnız kalmaya ihtiyaçları var burda bizi istememeleri sevmediklerinden değil diye

gelelim aslı ve denize onlar için çok şey demek istiyorum ama ilk önce şoförün iyi olduğunu bildiğim için mutluyum demek istiyorum aslı canım ben ona hiç kıyamıyorum ama bir yerde hatalıydı oda tiyatro girişinde denizi aramalıydı ama onuda ilk kez tiyatroya gelmenin verdiği heyecana bağlıyorum gerçi mine hanım denizin çıkışa gelceğini bile bile aslı ne yaptınız dediğinde sesini çıkarmadı herhalde eve gitti dedi ya orda gıcık oldum mineye hele deniz annesiyle konuşurken beni çok üzdü ve sinir etti ya sen bu kızla yenimi tanıştın bu kızın böyle bir şeyi yapabileceğine nasıl inandın bırak inandın annene dediklerin neydi aslı bunu hak etti mi çok ayıp ettin deniz sen haklıymışsın anne vayy demek haklıymış aslında evet haklı bence ayrılmalısınız çünkü olmıyacak duaya amin diyorsunuz deniz bence gördüğüne değil aslıya inanmalıydı eğer gerçekten güveniyor ve seviyorsa

en son sahnede lemanın başına gelene üzüldüm ama canana dediklerinin cezasını çektiğini düşünüyorum günahsız bir bebeğe cehenneme kadar yolu var dedi ve tekmeyi yedi canan suçlu ama ya bebeği

haftaya kesin aslı kendini anlatamadan deniz annesinin peşine gidecek ben bide artık aslının gerçeği öğrenmesini istiyorum

elinize sağlık afiyetle seyrettik ailece Yiğit bey

hürriyetim
23-11-07, 09:11
Evet gelelim ikinci konuya Denizin davranışlarına.

Dün gece dört arkadaş sahilde eskisi gibi gezerler.

Denizle Aslı iki insanın,iki sevgilinin yapacağı en güzel şeyi yapmaktadırlar.Bir ilişkinin en sağlam temeli olan şeyi yani iletişimi,herşeyi konuşabilmeyi hiç bir şeyi saklamadan güven duyarak sevgilerini yaşamayı haykırıyorlar.

Bu sahneden o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Günümüzde sevgilerini bu temellere oturtan çok az insan var.

Sonra olanlar oldu.Aslı tiyatroya gitti.Deniz annesiyle o tatsız konuşmayı yaptı.
Denizin ne mantıkla annesiyle böyle konuştuğuna anlam veremedim.Kıskançlıkmıydı Aslıya güvensizlikmiydi neydi derdi?

Bundan saatlerce önce Aslıyla olan konuşmaları nereye gitti?

Kıskançlıksa Mine yüzünden olanları düşündüğünde Denizin böyle tepki vermesi çok saçmaydı.

Güvensizlikse neyin güvensizliği Aslıya mı Kerem hocama mı?

Valla benim yorumum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

deren1970
23-11-07, 09:26
Herkese Günaydınlar
Dün akşamki bölümün ilk 20 dakikasını seyredemedim ama anlattıklarınıza bakılırsa tahmin ettiğim gibi olmuş şöfor iyi biri çıkmışimg-yes: birde denizle ilgili tahminimde (okul önünde beklemesi) Mine söylemiştir kendisine demiştim Minesiz oldu:img-yes
İşin açıkçası okul önünde öyle soğukta beklerken sonrada yağmur bile yağdı zaten Deniz'e üzülmüştü ta ki Leman'la konuşana kadar:icon_sorr İnanamadım o konuşmaya 1 dakikada tabiri caizse Aslı'yı sattı:icon_sorr sen haklı çıktın dedi ve Aslı'nın karşısına bence ayrılma kararı alıp çıktı. Leman'da fitneleriyle iyice doldurdu bak niye alış-verişe gelmedi gördün işte . Aslı'yla ayrılacaklarına o kadar emin ki ve görünüşte zaten onu gösteriyor.
Bu konuda Aslı'nında tabiki hataysa hatası vardı bir iki dakika vakit var dedi Kerem Hoca istersen ailene haber ver ama o tiyatro aşkına ailesi aklına geldi ve biliyorlar dedi Deniz'in aklına gelmemesini yeni bir şey yaşamak istemesinin heyacanına veriyorum ben:img-yes:
Ama ya Deniz gördüğüne inandı ve Aslıyı bitirdi hemen. Böyle durumda zaten bir arada olmasınlar arada güven yok çünkü. Aslında onlarında işi zor Mine hala eski Mine hemen ne güzel arayı bozuyor çünkü ikisinin ilişkisi şuan sağlam temeler üzerinde kurulmadığından çok ta zorlanmıyor amacına ulaşmak için Mine:img-yes:
Haftaya Aslı ne diyecek bilmiyorum ama inanılmaz kırılacağı kesin maalesef:icon_sorr

dilekce
23-11-07, 09:30
Erkeklerin bir sözü vardır,, Ben sana değil etrafındakilere güvenmiyorum :)

Bu söze muktedir, bir erkek kıskançlık duygusunun öfke duygusuna döndüğü bu gibi hallerde nedense son söyleceği şeyi ne edip edip hep ilk önce söyler..

Ve öyle ki bu öfke ve kıskançlıkla en hızlısından dolanan kan, çatlamaya hazır insanlar (genelde erkekler) üzerinde öyle bir etki yaratır ki sen onun yüzüne bakınca neler olduğunu işte o dakika kavrarsın..

Sevgilinin daha dün gülen yüzünden sonra bu yüzü ile korkarsın bi an. Nereden nasıl başlayacağını bilemezsin..Onun sana daha önce yaptıklarını hatırına getirmen bile öyle zor olur ki....Sen de yapmıştın, sen de Mine ile gitmiştin..Sen de telefonunu açmamıştın gibi sözleri sarfetmeye gücü bile kalmaz...

Bakalım Aslı bunları söylemek için fırsat bulabilecek mi? Kendini ifade edip zamanların birinde böyle bir durumu sen de bana yaptın diyebilicek mi?

Artık eşitler....İkisi de aynı hatayı yaptılar.....

Ama bu onların ayrılması için bir neden olmayaca gibi...Sadece birbirleri ile bir zaman konuşmayıp ilişkilerini gözden geçirmek için bir ara vermek olacaktır..
Bu sebepler ayrılmaları için o kadar önemli değil ,, bana göre,,,
herşey düzeeliiiirrr:)

hürriyetim
23-11-07, 09:41
Dağhan her hafta olduğu gibi performansıyla harikalar yarattı.

Efenin replikleri gerçekten çok güzel yazılıyor.Biz kadınlar bizi güldüren erkekleri de seviyoruz hani:icon_whis

Efenin bu haftaki en güzel iki incisi:

Annem Suyu vanadan kapattı bizde susuz kaldık

Don lastiği gibi uzattın.:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Tabi elinin kesiği için yaptığı şiveli konuşmasıda harikaydı.

Bu hacılardan çektiğimiz ne bizim yaa.Dilekçem akşam sende bende senin hacının kulaklarını baya çınlatmışız uyuyamamıştır kesin.:img-wink:

Osman dedemden sonra bu da çok güzeldi.Osman dedem demişken adamın paraya sevgisi düşkünlüğü ne iştir. Para dedin mi akan sular duruyor adamda.

Geçen hafta Osman dedemi özlemiştik geldi gördük Haşmet amcam çıktı gülceğazıyla.Kim kaldı geriye Sevgi teyzem,yüzünün yarısı yanık Süha bey.

Bu arada Gönül hocamın dün gece doğru dürüst ne yüzünü gördük ne sesini duyduk.İki kez evlerinde o yeşil vazonun önünde süzüldü durdu:sad53:

Asıl konuyu unutuyordum.Tiyatro

Aslının gittiği ilk tiyatro.

Koltuklarının yarısının boş olduğu tiyatro.

İçimi burkan tiyatro.

O sahneler beni 1984 yılına götürdü.İlk okuldayım henüz oyunun adı Töre oyunculardan aklımda kalansa sadece Aliye Rona

Aliye Ronanın o etkileyici sesiyle oyunu izleyişim,o büyüyü gözlerimle hissetmem sonrasında gelen hiç bir oyunu kaçırmadan izleyecek kadar tiyatroya aşık olmam.

ahhh ahhhhh

aslış
23-11-07, 11:52
dünkü bölümde denize inanamadım lemanla konuşmasında aslıyı nasıl harcadı ya hiç tanımamış aslıyı yazıklar olsun hemen kesti,biçti ,hükmünü verdi...ortam tam yanlış anlaşılmaya göre hazırlanmış ama genede denizin aslıya güvenmesi gerekirdi en azından bir kalemde harcamamalıydı dediğim gibi özellikle annesine dediği sözler bende resmen tam bir hayal kırıklığı yarattı sen haklıymışsın anne vb vb vb..
aslı denizin bu sorusu karşısında yıkılır ve herşeyi bitirir ona hiç güvenmeyen onu aldattığını düşünen biriyle ne işi olabilirki, bence böyle düşünecektir ...

ecr
23-11-07, 12:34
Öncelikle son sahneden başlamak istiyorum.

Leman'ın bebeğine bişey olacağını daha önceden tahmin etmiştim. Son sahnede de karnına tekme yemesi bu ihtimali doğrular nitelikte. Leman'ın herşeyi bildiğini söylemeyip adeta ailesinden vazgeçmemesi bir süreliğine buna göz yumması iyi bir karardı. Murat'ı seviyor ki bırakmak, boşanmak istemiyor. Belkide sevgisinin altında "Murat'ı Canan'a kaptırma korkusu" yatıyordur. Ancak çok geçmeden Murat ile Deniz, Leman'ın gerçekleri bildiğini öğrenecekler.

Leman acaba dediği gibi Canan'ın çocuğunun velayetini almak için dava açtırır mı Murat'a? Gelecek bölüm öyle sanıyorum ki bebek düşecek. Leman da buna çok üzülecek. Belkide sonra bu fikri tekrar canlanıp Canan'a zarar vererek çocuğunu almak isteyecektir.

Aslı'nın bu bölüm bişeyler öğreneceğini sanmıştım ama yanılmışım. Belkide 2-3 bölüm sonra öğrenir. Kerem ile tiyatroya gitmesi ve Deniz'in kıskanması gayet normal. Ancak Aslı'ya "Kerem'le aranızda ne var?" gibi bir soruyu neden sorduğunu anlamış değilim. Aslı, Deniz'i seviyor. Bunu gayet iyi açıklayabilir, ki bu yüzden ayrılmalarına gerek duymuyorum. Belki 1-2 bölüm konuşmazlar ama ayrılmamaları lazım.

Kerem de yavaş yavaş Aslı'ya abayı yakıyor. İşte o zaman Deniz'e rakip olacak ve Aslı'yı ele geçirmeye çalışacak.

Aslı, Mine konusunda gayet iyi şeyler yapıyor. Onunla arkadaş olmaya çalışıyor ancak Mine bunu istemiyor. Hala o kıskanç Mine bir yerlerde saklı ve az da olsa gün ışığına çıkıyor. Hala Deniz'i elde etmeye, Aslı ile Deniz'in arasını açmaya çalışıyor. Ancak bunu başaramayacak. Cem ile de ayrılacak zaten. Cem anladı Mine'nin onu sevmediğini.

Efe ise gene performansındaydı. Esprileri çok kaliteliydi. Su ile ilişkisi biraz gergin bir yerde ama bunu düzelteceklerine inanıyorum. Şöyle güzel bir ev bulup yerleşirlerse iş halolacaktır.

Hafize'nin anlamadan dinlemeden bir hışımla bankadan çıkıp soluğu evde aldıktan sonra hatta almadan Canan'a tokat atmasını ise çok yadırgadım. Önce bi sormalıydı. Ancak sormadı. O tokatı Canan hakketmemişti.

Bu bölüm güzeldi. Espriler çok fazla olmasa da kaliteliydi. Bölüm sürükleyici bir şekilde ilerledi. Uslup bu bölümde de korunmuştu, her bölüm korunduğu gibi. Efe artık zorluklarla karşılaşacak ve bunlara göğüs germeyi öğrenecek. Deniz ise nedensiz yere kıskançlık yaptığını anlayacaktır büyük ihtimalle. Mine gene Deniz'i elde etmek isteyecektir. Leman-Murat-Canan+Bilal dörtgenini zorlu günler bekliyor. Zira Canan'ın bebeği de doğmak üzere. Bilal de daha gerçekleri öğrenmedi. Umarım bir an önce öğrenir.

Reytinglerde gene ilk 3'teyiz. Ancak 3.sırada olmak biraz üzdü. Umarım Annem dizisini gelecek hafta alt ederiz.

_eylul_
23-11-07, 13:19
bu bölüm uzun uzun yorum yapılacak bi bölüm ama ben şimdilik aslı-deniz in davranışlarına bakmak istiyorum.Ya bu olayda tam bu suçlu diyebileceğimiz birisi yok.İkisinde de çok az suç var aslında.
Aslının zaten tiyatrodan haberi yoktu.Ama bu bi önceki sabah kendi demişti,birbirimize açık olmadıkça yanlış anlaşılmalar çok olur diye.Bunu düşünüp denizi arasaydı,ya da tamam belki aklına denizi aramak gelmedi,en azından telefonunu kapatmasaydı.
Denizse,belki soruda suçsuzdu.Sonuçta bu soruyu sordurtan aslının davranışları.Bi gün önce denize açık olalım muhabbeti yapıp sonra kendisinin ders çalışcaz deyip kerem hocayla tiyatroya gitmesinden başka anlaşılacak bişey yok.Yani zaten deniz onu duyduğunda düşünebileceği başka ihtimal de yoktu.Ama denizin bu soruyu sormasında aslının da telefonunu kapatmak vs. başka bi suçu yoktu.Sonuçta tiyatroya gitçeklerinden aslının haberi yoktu.Eğer kerem bey aslıya sorsaydı kerem beyi değilde denizin sinema teklifini kabul ederdi.Ama olan oldu işte.
Denizin suçu da en azından annesine böyle bi konuşma yapmaktı.Yani madem aslıyla konuşmaya karar verdin ki bu kafasında az da olsa suçsuz olma ihtimalinin bulunduğunu gösterir.O zaman önce aslıyla konuş,sonra annene mi kime anlatıyosan anlat...
Ben aslının herşeyi denize anlatmasını isterdim ama pek de öyle olmayacak gibi...
Merakla 26. bölümü bekliyorumm..

eftelya61
23-11-07, 13:31
Herkese Merhaba

Yine bir Cuma ve yine bir Kavak Yelleri ertesindeyiz, ne güzel..

Her bölüm sonunda çatacak birilerini buluyorum ya ben bu seferde Hafize'ye çatmaya karar verdim.. Akabindede Deniz'e tabii ki..

Hafize bir anne, çocuklarının iyiliğini isteyen, onlar için çok fazla fedakarlıkta bulunan, gururuna düşkün bir kadın.. Saydığım özellikleri Leman'la kıyaslanınca çok güzel ama Hafize'nin de bazen haddini aştığını düşünüyorum.. Gerek dün akşamki bölümde Canan'a davranışlarıyla, tokatıyla ve gerekse önceki zamanlarda Aslı'ya yaptığı müdahalelerle.. Canan'da Aslı'da birer bireyler ve bazı kararlarını tek başlarına verebilmeliler bence.. Hafize'nin çocukları üzerinde bu kadar müdahaleci olması Canan ve Aslı'yı yalana, yaptıklarını gizlemeye sevkediyor.. Canan'ın da annesine söylediği gibi bıraksa, çocuklarına azıcık güvense tüm olaylar çok daha farklı gelişir bana göre..

Gelelim Deniz Efendiye (efendiliğe terfi etti gözümde dün akşamdan sonra);
Son sahnedeki hali ve annesine söyledikleriyle tamamen gözümden düşmüş bir durumda şuanda Deniz.. Aslı tabii ki tiyatro olayında sütten çıkmış ak kaşık değil kusurları var, en azından bir mesaj çekebilirdi, telefon edebilirdi, telefonu sessize alabilirdi vs ama Deniz'in bu olay karşısında yaptıkları, söyledikleriyle ve üslubu hiç hoş değil.. Bence yanlış yolda ilerliyor.. Kıskançlık her insanda vardır az ya da yok.. Kimi fazla kıskanır kimisi az çok normal.. Önemli olan kıskançlığa verilen tepki.. Deniz Aslı'yı dinlesin, söylediklerini tartsın, biçsin çıkan sonuca göre hareket etsin olması gereken, yapması gereken normal hareket bu iken o anlamadan, dinlemeden gemileri yaktı, limanlarıda yıktı.. Umarım sonucunda çok acı çekmez.. Ne demiş atalarımız öfkeyle kalkan zararla oturur..

Aslı mesaj atabilirdi deyince aklıma geldi Deniz'in Aslı'ya gönderdiği mesajın akibetinden haberi olan var mı? Aslı telefonu açtığında geldimi msj hiç farkında değilimde..

hürriyetim
23-11-07, 13:39
Hafize'nin anlamadan dinlemeden bir hışımla bankadan çıkıp soluğu evde aldıktan sonra hatta almadan Canan'a tokat atmasını ise çok yadırgadım. Önce bi sormalıydı. Ancak sormadı. O tokatı Canan hakketmemişti.

Evet Canan hak etmedi.Hep diyorum Canan her zaman topun ucunda günah keçisi gibi.Her şeyin günahı ona çıkarılıyor.

Hafize üstelik Canana o tokadı bahçede attı.Bu daha beter bir durum.

Hafizenin artık Canana güvenmesi gerekiyor.

Bana dokunan diğer bir sahnede Hafizenin Canandan özür dilediği sahneydi.Nedense bana çok yapmacık geldi.Kızına bakışları onu öpmesi böyle bir mahçubiyetten sonra olabilicek şeyler değildi.Daha sıcak daha içten olmasını beklerdim.

Gerçi ben oldum olası bu dizide Nurcan Ereni Hafize karakterine yakıştıramamışımdır.Beni rahatsız eden bakışları mı mıy mıy konuşması mı yoksa Sezen Aksu'nun vokalisti gözüyle baktığımdan mı dır nedir bilemiycem bana hep eğreti gelmiştir.Belkide bu yüzden o sahne beni bu kadar rahatsız etti.

Eftelyacım kafası karışık arkadaşım mesajdan ses yok.Telefonu açtığında mesaj iletilmiş olmalı ama Aslı tepkisiz olduğuna göre mantık hatası de geç.:icon_whis

edit: Diyorum bu hafta bişey eksik Bilalin ağzından türkü duymadık.Hani yüreğime hitap edecekti ah Bilal ah

fatmaaa-
23-11-07, 14:02
22 Kasım 2007 Reyting sONuçları

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 13,70 31,40
2 ANNEM [NET] KAND 11,50 32,10
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 9,50 21,30
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,60 24,40
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,10 20,40
6 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 6,80 15,60
7 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,70 15,70
8 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 6,10 22,30
9 KELEBEK CIKMAZI [NET] ATV 4,60 10,20
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,10 11,80

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 14,00 34,70
2 ANNEM [NET] KAND 8,40 25,30
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,10 19,30
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,10 19,80
5 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 6,80 22,10
6 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 6,80 16,30
7 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,30 15,40
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,70 16,20
9 TEK TURKIYE [NET] STV 5,50 13,50
10 BESIKTEN MEZARA (Y.S) [NET] STAR 4,70 13,40

bence iyiyiz haftaya daha iyi oluruz:img-wink:

YoShYÖzGe
23-11-07, 14:26
Leman yine beni sinir etti:img-wink:!!
Aslı,Deniz'den uzak duracakmış!
Tamam annesinin ama anlıyoruz!!!Bu kadar olmaz!!

serseri_mayın90
23-11-07, 14:58
slm herkese..
reytingler için teşekkürler. yine 3lüğümüzü almışız:) bi 2olduk şimdi yine 3e... olsun iyi iyi.. daha iyilerinide görürüz inş..

ahh yorum yapıcam dün söliceğimi söledm:)
eklemek gerekirse..
efe espirileriyle suyla replikleriyle fln süperdi:)
annem vanayı tamamen kapadı susuz kaldık..
ev sahibinin onca dediği şeylere karşılığı -subhaneke:)

mineyede suellen'a dönüosun demesinde haklıydı. mineyi severim ama yine denizi kazanmak için olur olmadık yollar denemeye kalktı. hadi hayırlısı..

Lemanın başına gelenede.:eden bulur,ektiğini biçersin,sana değil bebeğe acırım laflarını kullanmak uygun olur snrm:)

yosh
23-11-07, 15:08
deniz herşeyi yanlış anladı yaa.
bu deniz aslıdan daha çok kıskanç
aslı mineden artık kıskanmıo.ama deniz aslı ile hocası tiyatroya gitti die artık çıldırdı.

6123m
23-11-07, 15:12
herkese mrb cok yorgun bır haftanın ardından .yorumuma Baslıyorum,

efe:her zaman ki gibi süperdi gene en güzel reprıkler efedydı ve her zmnkı gıbı en ıyısı oydu!su ıle basıldıkları an cok komıktı :).bıde şu annem muslugu acık bıraktı olayı kopardı bızı

asllı:cok sakındı bu blm :D yorum yok fazla :d

denız:Denıızn kıskanclıgı sırf kıskanclık yapmak ıcındı yanı :d gereksız bır kıkanclıktı.denız babasına cok ıyı restı cektı ama!!!

mıne:bazen gıcıklık yaptı ama Genede ıı kız :D yıgıT abı nası BIlıosa Öle yapsn :D

su:ayy cnm yha encok Ceren ablayı begendım okdr guzl rol yapıyorkı.ayrıca SU karakterıde super hacııı :D Demelerı superdı

sukran:Ayy allah sayyıyla vermıss :S sankı kadın dır dır dır dır dır :D kafam sısıtı yha :D .bıde bısey bılmıor :d demegolojı yapıor :D sureklı

leman :ohhhhhhhhhhh olsun hıc acımadım vallahi alma MAzlumun ahını CIkar Aheste Aheste derler yha ıste tam ona uygun!!.salıncaktakı kızın ayaklarına SAglık :D.BİRDE salak leman senden baska herkes bırıyomus dedıgınde.haaa şunu bıleydın dedım ıcımden (salak oldugunu :D )
canan:Aman garıbım

ayyy Yorumumum bu kadar :) daha aklıma gelırse yazarım

yigit abi ellerıne Kollarına saglık Oyuncularımıza COk tesekkurlerımı sunuyorum!!

ve tum EGİTİM CAMİYASININ 24 KAsım öGRETMENLER gÜNÜN KUTLUYORUM

_duygucuk_
23-11-07, 15:28
mrb...
bölüm çok güzeldi..
Efe süperdi gülmekten öldürdü beni...
Deniz Aslı çok güzellerdi ama son sahne içimi burktu umarım sorun yaratmaz Aslı çok alınır ama...
Leman ın bebeğine birşey olacak bence...
haftayı iple çekiyorum..:)

fatmaaa-
23-11-07, 15:43
Aramıza Hoşgeldin

Leman ögrendi Maskesini yine çıkarmadı sebebi ailesi:bilmim
Beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş Arkasını döner dönmez hemde img-beee:::

Denizle Aslı::bırr Mineyle olan geçmişine ragmen Film izlerken Denizin telefonu kapalıydı Aslı okulunu kırdı ve onu aradı ama ulaşamadı sebep:film Aslı sadece sevdigi için kıskançlık yaptı ama Denizse anlayıp dinlemeden ihanetle suçladi İHANET güven yoksa arada ilişki denemezdi ztn ona:icon_sad:
:img-cool2

Mine'ye dicek bişeyim yok eger leman'ın ögrendigini bilseydi Deniz hayatından çıkaracaktı ama kurtuldu diyelim neyse fazla yorunma gerek yok:img-wink:

Efeyle ilgili sadece bi lafım var Sübhaneke
:)

Bu arada 10 sayfa ilerlmşz bn gelmyldn yorumlarınızın hepsini okDum yorumlarınıza saglık:img-wink:

jojoo
23-11-07, 15:43
bu blüm bir önceki bölüme gore daha guzel we komıktı.her zamankı gibı efe kırdı geçirdi wlla eskiden denız-aslı ıçın ızlıyodum şimdi sırf efe için izliyorum.dunku bölümde en çok hoşuma giden kısım efenın hacıya Sübhaneke demesiydi.bu sefer leman kaybedıcek çocuğu heralde yanı 2 kez yere dustu bu seferkı darbe alarak oldu.bnce aslı denıze trıp atcak o laftan sonra atmasa şaşarım.

captainsparrow
23-11-07, 16:00
kavak yellerinin bana göre gelmiş geömiş en köyü bölümüydü.aman yanlış anlamayın gerçekleşen olaylar bakımından.yoksa yiğit abi döktürmüştü yine...

lemanla başlayalım.arkadaşlar oh olsun falan demişsiniz.evet bence de hak etti.cananın bebeğine cehennemin dibine gitsin falan dedi Allah'ın sopası yok işte!!!ama oh olmadı bence.ölene lemanın bebeği olarak değil,denizin kardeşi olarak bakın.DENİZİN KARDEŞİ ÖLDÜ!!!!!!!ben az daha ağlıyordum.
bir de aslı denizden uzak durmazsa alırım çocuğunu elinden falan dedi.biraz kaba olacak ama sıkar biraz!!!eğer canan evlenirse,bir bebeği annesinden ayırmak zor değil imkansız neredeyse.boşuna blöf yapmasın hiçbir halt da yapamaz!!!!

mine hakkında söylenecek söz yok.açık açık duygularımı söylüyorum iğreniyorum bu kızdan!!!!mine asla değişmeyecek.bu bölüm yeniden ilk bölümlerdeki haline döndü.son zamanlarda yalan söylemiyordu hiç değilse.yeniden yalancılığa başladı bir de!!!deniz saatlerce senaryo çalışmışmış!!!denize de kendisi anladı ben söylemedim diyor bir de!!!
hele 'sakın başka biri olmasın şu doktor çocuk falan' demesi.annem ve kardeşim aynı anda terbiyesiz!!! diye bağırdı.efe ağzının payını verdi ama.deniz de yok ben aslıyı bekliyeceğim diyince sana da bu yakışırdı demesi çok hoştu.forumda efenin aslı&deniz aşkını hiç savunmadığından yakınmıştık.yiğit abi sesimizi duydu sanırım.

aslı tam bir melekti bu bölüm.ben olsam mineyi kıskanırdım ama o çok olgun davrandı.tam aslıdan beklediğim gibi...

kerem abayı yaktı aslıya.ne olucak bilmiyorum.ne olduysa onun yüzünden oldu zaten.insan sorar önce bir akşama tiyatroya gidelim mi diye.belki ailesi çok tutucu izin vermiyecek.ya da sevgilisine ders çalışacağız demiş.bak ne oldu onun yüzünden!!!!deniz ve aslıyı o ayırdı o birleştirsin.gidip konuşsun denizle aslının bir suçu yok diye.hiç sanmam ama...

denize bu bölüm o kadar kızdım o kadar kızdım ki nefret etme noktasına geldim!!!!aslıyı neyle suçladığının farkında değil!!!!aslıyı başka bir erkeğe yakın olmakla değil onunla bir ilşki yaşamakla suçluyor!!!!!hem de o erkek öğretmeni!!!!deniz aslıyı hiç tanımamış.nasıl düşünür böyle bir şeyi.ve hafızası zayıf galiba.aynı şey onun da başına gelmişti.mineyle film izlerken cebini sessize almıştı,aslı ağaç gibi beklemişti onu,sonra da gecenin bi vakti mineyle dönmüştü eve!!!!aslı kıskanınca da kıskanıcağına güvenmeyi öğren diye nutuk atmıştı!!!!!onun yaptığı ne peki.hem 2 olay arasında fark da var:
1-mine denize deli gibi aşık ve bunu herkes biliyor ama kerem mesafeli bir öğretmen(başkalarının gözünde)
2-mine ve deniz yaşıt kerem aslılardan 15 yaş falan büyük.yoksa üniversitede hoca olamaz
3-o gün buluşmak için sözleşmişlerdi deniz unuttu ama aslı sözleşmemişti denizi eve gitti sanıyordu
4-aslı bu olayı öğrenince sadece kıskandı ve sinirlendi.denizse aslıyı başka bir erkekle kendisini aldatmakla suçluyor!!!ve direkt bitirdi ilişkiyi!!!
5-aslı o olayda gidip annesine haklıymışsın ilişkimiz bitti falan demedi!!!!en çok buna kızdım nasıl yapar deniz böyle bir şeyi.ilişkilerine,aslıya hiç mi saygısı yok!!!!nasıl aslıyı dinlemeden asıp kesip ceza hükmünü verdi!!!kendime de inanamayarak söylüyorum:aslı denizi affetme!!!!!deniz önümüzdeki bölüm hatasını anlayacak ama geri dönüşü olmayan hatalar yaptı.gidip lemana söyledi var mı daha ötesi!!!!!!!!!!!!gözümde değeri sıfırlandı.ondan bu ilişkiye bu aşka biraz saygı göstermesini beklerdim.aslının aşkını haketmiyo bu davranışıyla.şimdi kendini nasıl affettirecek onu düşünsün.aslı için gururu herşeyi.o denizi ölesiye severken,tiyatroda bile onu düşürken deniz bu davranışı affedilemez.aslı ne kadar süre affetmez bilemeyeceğim ama hiçbir zaman artık affet aslı diyeceğimi düşünmüyorum.ve deniz böyle bir şey daha yaparsa aslıyı haketmediğini düşünücem.

kıssadan hisse benim açımdan ky nin en kötü bölümüydü bölüm bittiğinde az daha ağlıyordum.:sad53:

fatmaaa-
23-11-07, 16:04
bncede Mine hakkndaki yorumlrna katılıyoriumm

Aslı Denizi gerçekten affetmsn Deniz_aslı aşkını tabikide istiyorum ama güven çercevesnde öle saklı gizli işleri Mine iyi biliyo

PatriciK
23-11-07, 16:19
ben açıkçası aslı-deniz olayında deniz'i haklı buldum deniz ona sinemaya gitmeyi teklif ettiğinden çalışıcaz dedi aslı'da haklıydı bilmiyodu tiyatroya gideceklerini ama deniz o kadar bekledi onu orda aslı kerem ona teklif ettiğinde keşke arasaydı.belkide heycandan aklına gelmedi ama aklına gelmeliydi.çünkü kendi deniz'e açık olalım dedi.gerçi o deniz'e haber vericekti ama deniz kıgın olduğundan telini kapatmıştı ..deniz'e çok acıyorum ya babasıyla annesi arasında kaıp duruyo çocuk ..ayy leman gitti ya fena bi depresyona giricek heralde çocuk gitmiştir :S..efe ve su çok şekerler yaa :)

deren1970
23-11-07, 16:19
Aslı Deniz'i nasıl affeder? Bunun için uzun bir zaman geçicek maalesef (zaten geçmeside lazım) Tabi bu arada Mine Denizle daha çok zaman geçirecek, Deniz efendide bunalımda ya güya Minede aralarına aldıkları sütten çıkmış ak kaşık tüm duygularını onunla paylaşacak, Mine Aslı-Deniz ayrımına en çok sevinen şahıs olacak. Onun düşüncesine göre Deniz ona aşıktı sonra ayrıldılar DEniz ona kızgın olduğundan Aslı'yla sevgili oldular. Eğer şimdi Deniz-Aslı'dan ayrıldığına göre Minenin gerçekten onu sevdiğini anlayıp Deniz kendisine dönecek diye düşünüyor (karışık olda ama anladınız sanırım:P) bu arada laf sokmalarıylada Aslıyı fıtık edicek :icon_sorr
Affetmeye gelince yeni bir film sonraso olur bu? Hani okulda senaryo yarışması var ya belkide Deniz Aslı'ya olan aşkını yani aşklarını film yaparsa ve bu sürede olgunlaşırsa (bakalım) Aslı kız onu affedebilir:img-yes:

PatriciK
23-11-07, 16:24
deren1970 dediğin gibi olabilir belki..ama ayrılp ayrılmiycaklarıda belli değil yani aslı çok üzülücek ama deniz'e olan sevgisi üzüntüsünden ve grurundan daha ağır gelicek belkide ..

captainsparrow
23-11-07, 16:27
Aslı Deniz'i nasıl affeder? Bunun için uzun bir zaman geçicek maalesef (zaten geçmeside lazım) Tabi bu arada Mine Denizle daha çok zaman geçirecek, Deniz efendide bunalımda ya güya Minede aralarına aldıkları sütten çıkmış ak kaşık tüm duygularını onunla paylaşacak, Mine Aslı-Deniz ayrımına en çok sevinen şahıs olacak. Onun düşüncesine göre Deniz ona aşıktı sonra ayrıldılar DEniz ona kızgın olduğundan Aslı'yla sevgili oldular. Eğer şimdi Deniz-Aslı'dan ayrıldığına göre Minenin gerçekten onu sevdiğini anlayıp Deniz kendisine dönecek diye düşünüyor (karışık olda ama anladınız sanırım:P) bu arada laf sokmalarıylada Aslıyı fıtık edicek :icon_sorr
Affetmeye gelince yeni bir film sonraso olur bu? Hani okulda senaryo yarışması var ya belkide Deniz Aslı'ya olan aşkını yani aşklarını film yaparsa ve bu sürede olgunlaşırsa (bakalım) Aslı kız onu affedebilir:img-yes:

inşallah dediğin gibi olur yoksa aslı affetmemeli zaten denizi.ancak böyle romantik bir 2. film aklar denizi.

minenin de nasıl düşündüğü konusundaki düşüncelerinin tamamına katılıyorum.ama yanıldığı çok yakında anlayacak.o kendi kafasının içinde kendi aşk hikayesini yazmaya devam etsin.sırf bu davranışları yüzünden gerçek aşkı yaşayarak değil görerek öğrenecek.aslı&deniz öğretecek ona gerçek aşkın kendi mutluluğunu değil sevdiğinin mutluluğunu düşünmek olduğunu...

SEZİNN
23-11-07, 16:32
Bazı arkadaslarımız Deniz haklı diyo ben nasıl haklı bulduklarını anlamadım..???
Aslı tiyatroya gidiyo..Evet..Hocası aileni ara diyo onada evt..Ama kız ilk defa tiyatroya gidiyo onun heyecanı icinde nasıl Denizi aramak aklına gelsin soruyorum size...??
Hem tiyatrodan sonra aradı