Tüm Versiyonu Göster : OKS Anneleri (Fox TV)

Sayfalar : 1 [2]

seyma_BJK
05-02-08, 11:18
Ben böyle birşey hayatımda görmedim:) bende OKS'YE girdim ama bırakın bunlar gibi abartmayı doğru düzgün ders çalışmadım bile okula ve dershaneme gider gelir biraz soru çözer gezmemede gider,bilgisayarımıda oynar,televizyonda seyrederdim.Ayrıca OKS döneminde evimizi taşımamıza ve sıkıntılı günler yaşamamıza rağmen ben 381 almıştım ve İzmir'in iyi sayılan bir anadolu lisesini kazanmıştım.ÖSS'DE bile bunlar kadar abartacağımı sanmıyorum...
Bu dizi aşırı abartı ama gözlemlediğim kadarıyla güzel bir yanı var o çocuğun ablası aile tarafından ilgilenilmiyor ve kötü yollara sapmış durumda işte dizi ailelere bu kadar abartmayın evdeki diğer evlatlarınızla da ilgilenin diyor birde kızın annesinin yaptığı abartılardan dolayı adam kadını aldatıyor işte OKS'YE bu kadar takmayın da eşlerinize de vakit ayırın diyor:)

trueblue
05-02-08, 11:22
OKS uygulaması kalktıktan sonra bu konuda diziz yapmak nasıl bir akıl işidir acaba? Herhalde tek sınav yerine çok sınav uygulamasına geçildiğinden haberleri yok. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu dizinin çok ömrü olmaz, yakında yayından kalkar.

NOSTALJİK
06-02-08, 19:23
OKS uygulaması kalktıktan sonra bu konuda diziz yapmak nasıl bir akıl işidir acaba? Herhalde tek sınav yerine çok sınav uygulamasına geçildiğinden haberleri yok. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu dizinin çok ömrü olmaz, yakında yayından kalkar.
arkadaşım oks bu sene son, ben belki ilgilenenler olur diye tekrarları var dedim
yoksa bende abartılı buluyorum kağıt helva yemelerine ,giyeceklerine bile karışıyorlar , çok az bişi iyi gerisi abartı .
kurs ,özel öğretmen , soru çözmek oluyor az çok herkeste (çevremden biliyorum), bunlar olmadan başarı gösterenleride tebrik ederim.

Dimplex
08-02-08, 00:57
Burak'ın ablası konusu biraz abartı gibi..
Kız eve gelmiyo hiç soran yok.
Böyle saçmalık görmedim.:img-cool2

gollory
08-02-08, 02:06
evet ona bende takıldım ya o kadar boşladılar ki kızı şimdi olduğu durum kaçınılmaz o çocukla beraber olduğu sürece o kız daha çok şeyler yaşayacak

tanıtımı gördüm bugün ahmet in sevgilisi begümle konuşuyordu sevim gördü yelda da gene kaçmış evden bakalım neler olacak....

bu arada burağın babası neden yerde yatiyor çözemedim bir türlü...

LooNeY tUnEs
21-02-08, 18:35
bence bu dizi bştan aşağıya abartı yha bnde oks dnmleri yşdım ama bunları diil.en çk abartan da buraın babası çocuk tuvalete gidio hani senn tst kitabın dio yha yuuh yani:img-hysteyelda da kçıp duruo annesi ona ii dvranmaa bşladı bnce slqlık yapıo.ya bi de begüm rolünü oynyan kız(adı ne bilmiom)çk ypmacık oynuyo yani 8.snıfa gidenlr bu kdar çcuksu ve ypmacık diilki.yani bnimde krdşm 8 e gidio hiç onn gbi diil:img-beee:

burju1907
21-02-08, 18:45
benim annem zamanında böle yapsaydı ewden kaçardım wallahi dayanılmaz kiii....:D izlerken gülüoru böle aileler warmı acaba

_yaseminci_
21-02-08, 18:49
bence de bu dizi baştan aşağı abartı hayal kuramaya bile 15 dk..
bi bölümünü izledim bi daha da hiç bakmadım ve izlerken sürekli güldüm:img-yes:

batuhan_gumus
01-03-08, 11:45
29 ŞUBAT 2008

AB
1 ASI [NET] KAND 11,00 24,70
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,60 24,20
3 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,80 26,60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,30 24,70
5 ASI (OZET) KAND 7,20 17,80
.
.
.
19 OKS ANNELERI [NET] FOX 2,70 6,70

TOTAL
PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,50 29,00
2 ASI [NET] KAND 9,40 21,40
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,50 23,10
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 7,00 26,70
5 ASI (OZET) KAND 6,40 15,50
.
.
.
26 OKS ANNELERI [NET] FOX 2,50 6,00

Kaynak : ucankus.com

meander
01-03-08, 12:04
2 sene önce bende oks ye girdim ama böyle birşey görmedim gülmekten yerlere yatıyorum bu diziyi izlediğimde
sırf gülmek için izliyorum
ellerinde olsa dışardan ses gelmesin diye camları da açmıcaklar
hatta vakit geçmesin diye yemek bile yemicekler:img-hyste

burju1907
01-03-08, 12:53
çok saçma ya ben Oksye girdiğim zaman ailem hiç böle bişşi yapmadı bn oks döneminde geziodum eğleniodum Tv izliodum bilgisayar oynuodum sinemeya gidiodum buna ragmen ankaranin ii bir anadolu lisesi girdim ama bunlar çok abartıolar..nerdeyse...bu diziyi izlerken gülmekten ölüorum....çok ama çok abartı..((:

ewrem.1
01-03-08, 20:24
çk sacma yha cocuk test cozuyo ses cıkmasın dıye plastık kasıkla yemek yıyoolar ya yok böle bişey :happy0064 cok abartılmş o begüm hiç rol ypamıyoo ztn :happy0064

tuba_buyukustun
01-03-08, 20:48
hayatımda gördüğüm en saçma dizi.kız test çözüyor diye oks ye hazırlanıyor diye anne ve babası maymuna dönüyor resmen.yok odasını değiştirmeler yok plastik kaşıklarla yemek yemeler vs.vs.vs. abartının bu kadarı.okul dizileri tuttu diye şimdide oks ye el attılar.acaba yakında da ilkokul çocuklarının oynayacağı bi dizi yaparlar mı.o da tutarsa ana okulu...

meander
02-03-08, 01:16
millet artık ne yapacağını şaşırmış ilk okulda yaparlar bunlar anaokuluda :)
gerci yapsınlar da böyle abartılı olmasın allah aşkına ya
dizilerin derecesini kalitesini düşüren yapımlar bunlar

Dilara_3
03-03-08, 17:43
abartılı olduğunu düşünüyorsunuz ama size böyle şeyler yapılmadığı için yada çevrenizde böyle şeyler görmediğiniz için
gerçekten böyle annelerde var yani iyilik yağtığını sanıyorlar ama gerçekten böyle ailelerde var!!!

gollory
11-03-08, 01:01
arkadaşlar amaç zaten bunların yanlış olduğunu göstermek bence herşey abartısız ve doğru yapılsa dizi nereye kadar gidebilir ki

bu arada sedat neden yerde yatıyor bilen var mı

fairy_dreams
11-03-08, 13:20
oks senesi diye aralarında hiçbişey geçmesin diye yatıyormuş ilk bölümde duymuştum böyle birşeyi... yatakları ayırmışlardı şimdi oda değişmiş sanki eski oda değil bu yüzdende yerde yatıyor...

batuhan_gumus
15-03-08, 13:07
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
14 MART 2008 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ASI [NET] KAND 9,60 24,00
2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 8,80 27,30
3 BEYAZ SHOW [NET] KAND 7,40 30,10
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,50 19,90
5 SILA [NET] ATV 6,20 15,50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 17,60
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,90 22,60
8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 4,90 11,80
9 SON DAKIKA KAND 4,80 17,40
10 SPOR SAYFASI SHOW 4,00 11,20
.
.
.
.
.

35 OKS ANNELERI [NET] FOX 1,90 4,90

TOTAL
14 MART 2008 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ASI [NET] KAND 9,70 22,20
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 19,90
3 SILA [NET] ATV 7,00 16,10
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,70 24,40
5 SON DAKIKA KAND 6,30 18,90
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,30 17,00
7 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,40 12,10
8 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,30 24,20
9 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,30 17,60
10 EZO GELIN [NET] SHOW 4,50 13,00
.
.
.
.
.
37 OKS ANNELERI [NET] FOX 2,20 5,20

kaynak: ucankus

Sweet Julia
20-03-08, 14:48
http://i264.photobucket.com/albums/ii178/julesdudu/8-17.png

http://i264.photobucket.com/albums/ii178/julesdudu/9-18.png

http://i264.photobucket.com/albums/ii178/julesdudu/1-37.png

Sweet Julia
31-03-08, 23:52
http://i264.photobucket.com/albums/ii178/julesdudu/2-33.png http://i264.photobucket.com/albums/ii178/julesdudu/6-20.png http://i264.photobucket.com/albums/ii178/julesdudu/3-28.png

http://i264.photobucket.com/albums/ii178/julesdudu/4-25.png http://i264.photobucket.com/albums/ii178/julesdudu/5-21.png

crnsly
03-04-08, 17:25
bölüm özeti:

Sınava 65 gün kalmıştır.
Dershane Müdürü Atilla bir toplantı yapar, öğretmenleri uyararak acil önlemler alınmasını söyler. Zor bir deneme sınavı hazırlatır.

Okulda Burak ve Tolga, Selami öğretmen üzerinden yeni bir iddiaya girerler. Dershanede ise Yeşim ve Kerem yemeğe çıkarlar. Ama Kerem yemekte beklemediği olaylarla karşılaşır.

OKS'ye çok az bir sürenin kalması Sedat’ın da panik yapmasına neden olur. Evde olağanüstü önlemler almaya başlar. OKS Anneleri Kulübünü yeni fikirlerini anlatarak harekete geçirmeye bile çalışır.

Kaynak:fox.com.tr

crayzgirl.
08-04-08, 15:03
bu oks anneleri dizisini biraz abarttılar annesi kızın giysilerini bile aldı ya telefonla bile görüşmesi yasak yok artık daha neler bende oks ya gircem şura 8 hafta kaldı ama annem bana bu zamana kdr böle bişi yapmadkki:img-cool2

Sweet Julia
08-04-08, 21:48
Bölüm Özeti:

Sevim'in avukatından kötü haberler gelir; Velayet davasında mahkemede Begüm'ün de dinlenme olasılığı vardır. BUna rağmen Sevim bunu Begüm'den saklamaya karar verir.

Okulda; "Okullar Arası Bilgi Yarışması” için başvurular başlar. Bizimkiler de katılmaya karar verir. Ancak kızlar ve erkekler arasında anlaşmazlık çıkar. "Kızlar mı yoksa erkekler mi daha iyidir?" Bunu anlamak için önce kendi aralarında bilgi yarışması yapmaya karar verirler.

Sedat, Burak'ın son deneme sınavından kötü puan alması üzerine yeni taktikler geliştirir. Bu sefer de takım ruhunu aileye aşılamak için evde ‘paintball oyunu’ planlar.

OKS Anneleri her hafta farkı gelişmelerle FOX'ta!

bakış
26-04-08, 17:52
arkadaşlar dizi yayından kalktı mı bileniniz var mı?

arese
26-04-08, 18:32
arkadaşlar dizi yayından kalktı mı bileniniz var mı?

Ben izlemiyorum diziyi gerci ama Kalkmadı canım sadece bu Hafta yoktu ama Kanalın sitesinde özet verilmiş 2 mayıs da diye Haftaya var canım:img-wink:

bakış
26-04-08, 18:55
Ben izlemiyorum diziyi gerci ama Kalkmadı canım sadece bu Hafta yoktu ama Kanalın sitesinde özet verilmiş 2 mayıs da diye Haftaya var canım:img-wink:

çok teşekkür ederim ilgine. çok sağol canım bilgilendirdiğin için. ben de devamlı izlemiyordum ama kalkmasını da istemem tabiki

Gümüş Hastası
03-05-08, 13:31
Arkadaşlar FOX TV'nin yayın akışında 9 Mayıs Cuma 21:30 dan sonra OKS Anneleri dizisi yok. Yani dizi haftaya final.

Sweet Julia
03-05-08, 14:58
Yahu yüzdüler yüzdüler kuyruğuna geldiler sınav zamanı yaklaştı..Bari öğrenciler sınava girsin ne olacak görelim de öyle bitirsinler diziyi...

Gümüş Hastası
03-05-08, 19:37
Yahu yüzdüler yüzdüler kuyruğuna geldiler sınav zamanı yaklaştı..Bari öğrenciler sınava girsin ne olacak görelim de öyle bitirsinler diziyi...

Katılıyorum arkadaşım. Seninle aynı fikirdeyim. Kanal bir hafta içinde iki tane tutmuş dizisini bitiriyor. Biri Yemin biri de OKS Anneleri... Bence ikiside bitmemeliydi. Belki Yemin'in senaryosu artık bitiyordu ama OKS Anneleri 5-6 bölüm daha yayınlana bilirdi.

elisya
04-05-08, 19:45
Bir ara Kozyatağında çekim yapıyorlardı. Nerdeyse son 2-3 aydır belkide daha fazla,çekimlere rastlamadım mekan değişikliğimi yapıldı?

Alyssa
04-05-08, 21:22

ewtt aslınndaa hakklıısınnn barii sınavaa girselerrdiidee ne olacağıınıı görseyydiiikk.Ama benn buudiziniin biitmesiiniide çokk istiiyoorumm çünnküü bencee innsanınn bisikolojisini bozan birr bir dizi buu çocuklaraa böyle yapıllmamalııı :icon_conf:icon_conf

nehir_yaso
10-05-08, 09:54
bu dizide oynayan turuncu saçlı çocuk bizim okulda.galba 9'a gidiyo.geçen sene görmemiştim çünkü.bu arada o çocuğun gerçek adını bilen var mı?

gzn
13-05-08, 19:17
diziyi izlemiyorum ama fragmanlarını falan görmüştüm oyuncularını tanıyorum bitti galiba dizi buraya yazmakta geç kaldım şey dicektim dizi erenköyde çekiliyor bir cafenin oralarda bikaç kez rastladım ama foruma yazamadım şimdi geldi aklıma şimdide geç kaldım sanırım...

boncuk-girl
22-05-08, 14:30
Bu dizi bitti diyorlardı...
Niye hala g.dizilerde?
Pek bakmadım bu diziye... Ama güzele benziyordu

dolceqabbana
22-05-08, 15:24
Denk geldiğimde arada izlerdim; ama pek izlediğim söylenemez, sadece bakardım.

Ne zaman bitti ki? Fox çok yanlıs davranıyor, dizileri çok erken kaldırıyor. Bu dizi için söylemiyorum ama bazı dizileri tutulacakken erken davranıp yayından kaldırıyor.

Bknz : Üvey Aile

fatmaaa-
23-05-08, 12:39
aaa bittimi bu dizi hakkaten sınava bari girselerdi
hemen kaldırmışlar

sweeneytodd
14-06-08, 20:24
bu dizi hem ii hem kötü ii cunku sınav sistemindeki carpıklıkları anlatıyordu kotu cunku eger benm sınava girecegim sene olsaydı bu dizi moralımı cook bozardı ama yinede böle bir proje yararlı olabilir

mrwsh
19-07-08, 02:01
Puhaha bitmismi bu dizi.:D
Tüh be izleyip izleyip gülüyodum ben.:img-hyste
Hatta bütün arkadaslar izleyip gülerdik.Ne sacma dizidir allah'ım bu ya:D
Hic unutmam sınavda kek yiyen bi kız vardı:D

sahra arzum
21-07-08, 09:26
çok saçma bi diziydi :D
kardeşimim psikolojisi bozuldu bu diziyi izledikten sonra ... abartmak senaristlerin işi :) gerksiz bi diziydi bitmeside iyi olmuş

özge-melike
31-07-08, 09:19
Bu dizinin bitmesini en çok isteyenlerdendim:img-hyste
Oks'ye girecekleri o kadar sıkıntıya soktuktan,
korkuttuktan sonra kaldırdılar ya ne diyeyim:img-hyste

Zhenya
31-07-08, 09:26
ben dizinin bittiğine sevinenlerdenim açıkçası. çünkü ordaki ebebeynler çocuklarına sınavı kazanmaları için acayip bir baskı uyguluyordu, saçma sapan şeylerle sınavı kazandırmayı düşünüyolardı. mesela bir bölüm yogaya falan başlamıştı baba-oğul. eh bir de yani sınavı kazandılar mı kazanamadılar mı onu da öğrenemedik, kısacası bence çok gereksiz bir diziydi..

*rojin*
05-08-08, 11:26
hayatımda gördüğüm en saçma dizi yani ne biçim anneler var ya bunlar da abarttılar bir sınav için odanın rengi değişir mi sınavı iyi geçsin diye sabun alınıp her sınavdan önce banyo yaptırılır mı yani saçmalıkötesi bi dizi böyle annelere koca bir YUHHHHH!!!!!!!! bu kadar saçma anneler olmaz olamaz bu dizide iyice saçmaladı komediye dönüştü

eser_bkm-çghb
07-08-08, 09:58
bence çok saçma bir dizi.benim oks senem ama ben bile sevmiyodum.iğrenç yani çok abartıyorlar.insanın psikolojisi bozuluyor

yaralikalbim
16-08-08, 18:54
Bazı anne ve babalar çocukları sınava girecekleri zaman yapabilecekleri hataları gösteriyordu. Ama bunu çok fazla abartılar. Tutumları hiç ama hiç hoş değildi. Çocukları büyük bir çıkmaza itiyorlardı. Bunun sonunda da çocukları başarısız oluyor. Ama izleyen kişileri olumsuz etkilediğini söyleyebilirim...

dataqirL
18-08-08, 17:00
bencede saçma ve gereksiz bir diziydi
anne babaların telasını anlamak mümkün önemli bir sınav ama
çok abartmışlardı bence
ne bileyim pek samimi değildi dizi

ash_dinoo
18-08-08, 20:02
birkaç bölümünü isledim gerçekten abartılmıştı

bu arada kazandılar mı bari çocuklar bonca baskıya :):)

erennn15
18-08-08, 21:15
o diziyi izler izlemez dersin başına oturuyordum..bencede saçmaydı..bende merak ettim oradaki çocukların ne yaptığını

(ESRA)
19-08-08, 23:02
ay bn de bu sne oks ye girdim..ara sıra dinlenme saatlerimde bakıyodum da bizim dersaneyle o dersane arasında dağlar kadar fark var..

çok abartılıydı ya ..normal bi deneme sınavına bile sanki oks ye giriyomuşsun gibi anneleriyle babalarıyla falan geliyolardı..çok saçmaydı

selimci-gkncı
27-08-08, 17:08
ay bn de bu sne oks ye girdim..ara sıra dinlenme saatlerimde bakıyodum da bizim dersaneyle o dersane arasında dağlar kadar fark var..

çok abartılıydı ya ..normal bi deneme sınavına bile sanki oks ye giriyomuşsun gibi anneleriyle babalarıyla falan geliyolardı..çok saçmaydı

tüm söylediklerine katılıyorum bende bu sene oks ye girdm ama tabi bu dizideki oks ye giren kişilerin hiç birini yaşamadm saçma sapan fikirler vardı dizide ya 2 veya 3 kere izldm sonra bıraktm zztn(hem bnm dizi izlemk neyime ben bi oks ye öğrencisiyim:img-yes:)