Tüm Versiyonu Göster : Saygın Soysal

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

elif_gs
05-01-07, 19:14
elif ablacım yazı ve çalışma muhteşem olmuş:happy0064 bunu mutlaka ekleyelim o CD'ye daha değişiklerini de yaparız hep beraber:img-wink: :good:
resimler için çok teşekkürler engin abi :happy0064
ayy saygın ne mutlu olcak ne güzel olur bize özel fotolarını yollasaa buraya gelse bizimle konuşsa ne bilim mail fln atsa:dance: :dance: :dance: ayy hayali bile güsell:happy0064 :img-in_lo

sağol canım beğendiğinize çok sevindim. ya buraya gelmesin tek adresini versin yeter. ama ben verebilir diye düşünüyorum. çünkü hem çok kalabalık değiliz hem de bu kaç kişinin başına gelirki. altına da özellikle not düşelim mail adrsini verir isin yalvarıyoruz diye. saygın abi dememiz gerek şimdi değil mi:img-yes:

hazal_celik
05-01-07, 20:48
maalesef öyle oluyo elif ablacım mesela saygın soysal benden 10 yaş büyük:img-blush
kesinlikle mektupta yalvaralım bi iletişim adresi versin bize mail adresi olabilir,mektup adresi olabilir(tercihimiz kaldığı yerin adresidir tabii:img-hyste -otel dışında-),sonracığıma telefon numarası olabilir:img-wink:
inş mail adresini verir bizimle iletişime geçer ve hediyemizi beğenir:img-in_lo

hkb191
06-01-07, 10:07
Bugün Miliyet gazetesinde çıkan haber doğru ise bizim bu düşüncemiz suya düşer...İlk defa böyle bi işe giriyorum hemde çok isteyerek ama olmuyor işte..illa bi yerden pürüz çıkacak..dizimizin yüzü gülmedi bizimkide gülmüyor...bıktım artık ya...bitmesin diye uğraş verdikçe bişey çıkıyo..kanal d ye zaten güvenim yoktu şimdi hiçç kalmadı..saolsun çok saolsun!!!!

hazal_celik
06-01-07, 11:37
bende gördüm haberi kübracım çok üzüldüm yaa:icon_cry: :icon_sad: :img-cray: bir yandanda çekimler devam ediyo ne mantık şimdi bu anlamadım gitti kanal d'den NEFRET EDİYORUM!!!!:img-beee: :icon_evil

hkb191
07-01-07, 16:14
Sonunda hayallerimiz suya düştü...Kanal D yaptı yapacağını...Dizimize önem vermedi raitinglerden şikayeti oldu bide(hoş hedef kitlede 5ten aşağı düşmedik ama...)
bizde keşke o kadar umutlanmasaydık bu doğuum günü için..büyük bir ayal kırıklığı yaşıyorum şuan..kanal d den nefret ediyorum...onun gibi kanal olmaz olsun...yayın politikasına hayran kaldım cidden...
36.bölümde final yapacaklarmış...Biz KKyı çok sevdik onun için her türlü şeyi yaptık bi sefasını süremeden bitiyor dizimiz...
ben oyuncularımızın hepsinin iyi yerlere geleceğini biliyorum...biz onalrın hep arkasında olacağız..onlarda bunun bilincindedir!
keşke saygına ulaşabileceğimiz bir mail adresi olsaydı....en büyük ama en büyük üzüntüm o...onu ne zaman göreceğiz bilmiyorum!!
ne yapalım biz elimizden geleni yaptık...KKnın bize en iyi katkılarında biride işte bu güzel arkadaşlıklar dostluklar diye düşünüyorum....
bunu yazmak çok güç ama...
ELVEDA KIRIK KANATLAR:sad53: ..ELVEDE YUNUS,ZEYNEP,AYŞE,NEVZAT ve DİĞERLERİ...BİZ SİZİ UNUTMAYACAĞIZ...HEPİNİZE BAŞARILAR..EN YAKIN ZAMANDA BAŞKA PROJELERDE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE...:sad53:
SENİ ÇOK SEVDİK VE HALA SEVİYORUZ...KIRIK KANATLAR SEN HEP BİRİNCİYDİN BENİM KALBİMDE VE HALA ÖYLESİN!!!SENİ UNUTMAYACAĞIM...:sad53: :sad53: :sad53:

duyki
07-01-07, 20:30
http://img153.imageshack.us/img153/14/jlt4.jpg

http://img142.imageshack.us/img142/8714/mnbdp6.jpg

http://img146.imageshack.us/img146/4097/vncn3.jpg

http://img297.imageshack.us/img297/305/fgjns9.jpg

hazal_celik
08-01-07, 08:01
Kanal D'den nefret ediyorum...:img-beee: :icon_mad:
Hiç bir zaman bu diziye önem vermedi hiç bir zaman bu diziye,bu oyunculara saygı duymadı alkışlamak istiyorum onları reatingleri iyi giden bir diziyi "reatingleri iyi değil"diyerek kaldırma cesaretini gösterebildiler ne diyim artık ben onlara:icon_evil :icon_evil :icon_evil
Saygın Soysal'ı her zaman her yerde görebileceğimizi biliyorum fakat Kırık Kanatlar'da Yunus rolüyle bir daha onu göremicez Yunus'u asla unutmicam o bizim her şeyimiz olmuştu ve Saygın Soysal Yunus'a en iyi şekilde hayat vermişti :img-cray: :img-cray: biz Kırık Kanatlar'ı ve Yunus'u asla unutmicaz ve kanal d'nin bu yaptığı hep içimizde bir düğüm gibi kalacak ELVEDA YUNUS!!!ELVEDA KIRIK KANATLAR!!!:sad53:
Umarım Saygın Soysal yeni bir yapımla(mümkünse kanal d dışındaki bir kanalda yayımlanan bir yapımla) ekranlara gelir onun için tüm temennim budur ona ulaşmayı mutlaka başarıcaz arkadaşlar kendimizi bırakmayalım bir şekilde ona ulaşıcaz Kanal D kanadımızı kırmış olabilir ama biz kanal d'nin bu kırık kanadı koparmasına izin vermeyelim gelin onu saralım oyuncularımıza sahip çıkalım!!!

hkb191
08-01-07, 16:27
Artık herşey bitti...
Ama bana birdürü şey kazandırdı KK...Yapamam dediğim şeyleri yaptım onun için..ama Kanal D sağolsun berbat etti herşeyi...nefret ediyorum ondan ve bir daha kanal d seyretmeyeceğim ben...Kendisi kaybetti KK gibi bir diziyi..şimdi o saçma sapan dizileiyle mutlu olsun..inşallah reyting alamaz!!!reyting için bitirdiği dizilerden alacağı para kadar para kaybeder...ya off çok sinir oluyorum ve kin,nefret besliyoum kanal d ye bütün beddualarım ona olacak!!!
Keşke Saygına ulaşabileceğimiz bir mail adresi olsaydı..öylelikle kutlardık doğum gününü...onu bir daha ne zaman göreceğiz kimbilir???İnş. en yakın zamanda hepsini yeni projelerde görürüz..hoş hiçbiri KKnın yerini tutmaz ama hiç olmazsa onları görmüş oluruz...

elif_gs
08-01-07, 19:49
Kanal D'den nefret ediyorum...:img-beee: :icon_mad:
Hiç bir zaman bu diziye önem vermedi hiç bir zaman bu diziye,bu oyunculara saygı duymadı alkışlamak istiyorum onları reatingleri iyi giden bir diziyi "reatingleri iyi değil"diyerek kaldırma cesaretini gösterebildiler ne diyim artık ben onlara:icon_evil :icon_evil :icon_evil
Saygın Soysal'ı her zaman her yerde görebileceğimizi biliyorum fakat Kırık Kanatlar'da Yunus rolüyle bir daha onu göremicez Yunus'u asla unutmicam o bizim her şeyimiz olmuştu ve Saygın Soysal Yunus'a en iyi şekilde hayat vermişti :img-cray: :img-cray: biz Kırık Kanatlar'ı ve Yunus'u asla unutmicaz ve kanal d'nin bu yaptığı hep içimizde bir düğüm gibi kalacak ELVEDA YUNUS!!!ELVEDA KIRIK KANATLAR!!!:sad53:
Umarım Saygın Soysal yeni bir yapımla(mümkünse kanal d dışındaki bir kanalda yayımlanan bir yapımla) ekranlara gelir onun için tüm temennim budur ona ulaşmayı mutlaka başarıcaz arkadaşlar kendimizi bırakmayalım bir şekilde ona ulaşıcaz Kanal D kanadımızı kırmış olabilir ama biz kanal d'nin bu kırık kanadı koparmasına izin vermeyelim gelin onu saralım oyuncularımıza sahip çıkalım!!!
haklısın canım yazdıklarının noktasına virgülüne kadar katılıyorum. nasıl ulaşacağız bilmiyorum ama bir şekilde ulaşacağız. oyuncularımıza sahip çıkmalıyız. o cd saygının eline geçecek çalışmalara devam:img-yes:

hazal_celik
09-01-07, 07:01
kübracım bende nefret besliyorum kanal d'ye hiç kimseye beslememiştim bu güne kadar böyle bir kin onlar bizim bir anlamda canımızı çaldı böyle bir şeye göz yumamazdık onlara şimdi istediğimizi demeye hakkımız olur(tabii küfür içeren mailler atmadıkça)ki ben onlara öyle bir mail attımki ne olduklarını şaşırmışlardır(umarım)
neyse gelelim zeytinyağlı fasulyenin yararlarınaa
efenim saygın'a ulaşabileceğimiz bir mail adresini bulmamız gerek ve en önemlisi SAYGININ EN KISA ZAMANDA BİR DİZİDE YA DA FİLMDE OYNAMASI GEREK ki bizde ona daha kolay ulaşabilelim ama elden veremezsek de mutlaka bir çaresini buluruz biz
acaba Avşar Film'e zamanı geldiğinde sorsak bize bir mail adresi ya da bir mektup adresi verebilirler mi?Eğer istanbulda kalırsa ben posta kutusuna ellerimle koymaya bile razıyım o paketi olmadı kapısına bırakırım cnm belki daha hoş olur öyle(bomba fln sanar mı acaba:img-hyste )

keremcem d
10-01-07, 07:25
evet malesef dizimiz bitiyo..bende cok üzüldüm.. saygin insalalh baska bi proejede yer alirda.. tvlerden uzak olmasinda..:sad53:
hazalim cnm insalalh bu sefer olur:img-yes:
http://img153.imageshack.us/img153/92/untitled1wi9.png

hales
10-01-07, 19:35
ya şimdi hepsini pat diye yeni bir dizide yeni bir rolde görmek ilginç gelecek bana.. ve hemende kabullenemezmişim gibi geliyor.. kanal d yi basıcam ben isteyen gelebilir.. şu reyting işlerine bakanlara ve diziyi kaldırma yetkisine sahip olanlara suikast düzenliycem. bütün umutlarımızı bir anda suya düşürdüler.bu yapılan oyuncu ve seyirciye saygısızlıktır ama bizi düşünen yok ki.. neyse saygın umarım yeni projlerle de karşımızda olur..

elif_gs
11-01-07, 22:28
bir yıldönümü imzası
http://img233.imageshack.us/img233/9117/kkyldnmiw2.jpg

keremcem d
12-01-07, 11:10
bir yıldönümü imzası
http://img233.imageshack.us/img233/9117/kkyldnmiw2.jpg
Harika olmus cnm.-.........................:img-yes:

hazal_celik
13-01-07, 09:56
çok teşekkür ederim fatmacımm hemen kullandım:img-wink: :img-yes: :img-in_lo nasılım:img-hyste
arkadaşlar bu haftayı da atlattım mı artık iyi kötü bende bir şeyler yapmaya başlıycam özel çalışma babında
elif ablacım imzan çok güzel ellerine sağlık:img-wink: :good:
haftaya cuma günü saygını tanımamızın yıl dönümü olacak her perşembe ne güzel de izliyoduk dizimizi gözlerimiz dolarak ahh ahh:icon_sorr

keremcem d
13-01-07, 10:49
çok teşekkür ederim fatmacımm hemen kullandım:img-wink: :img-yes: :img-in_lo nasılım:img-hyste
arkadaşlar bu haftayı da atlattım mı artık iyi kötü bende bir şeyler yapmaya başlıycam özel çalışma babında
elif ablacım imzan çok güzel ellerine sağlık:img-wink: :good:
haftaya cuma günü saygını tanımamızın yıl dönümü olacak her perşembe ne güzel de izliyoduk dizimizi gözlerimiz dolarak ahh ahh:icon_sorr
begendine sevindim cnm..artik bizde beklyioruz özel calismalarini:img-yes: :img-yes:

hazal_celik
14-01-07, 13:37
bu hafta çok sınavım var o yüzden bilgisayarımı bile açamayabilirim ama hafta sonu photoshop yükleyip başlayabilirim hem bu haftaki bölümün resimleri de elimize ulaşmış olur:img-wink:
fragmanı göremedim ben yaa nasıldıı?!!:img-blush

hkb191
14-01-07, 16:19
bu hafta çok sınavım var o yüzden bilgisayarımı bile açamayabilirim ama hafta sonu photoshop yükleyip başlayabilirim hem bu haftaki bölümün resimleri de elimize ulaşmış olur:img-wink:
fragmanı göremedim ben yaa nasıldıı?!!:img-blush

benim bu hafta çok sınavım var ya KKyı nasıl izleirm diye düşünüyorum:icon_sorr
ben fragmanı dün gördüm..Şaşırdım ilk önce nasıl cumartesi günü çıktı diye...Nevzat-Sedatı gösterdiler önce Ayşe yine ağlıyordu Şahinle konuşuyordu daha sonra Nevzatı arkadan gösterdiler Asker kıyafetiyle!!!Kabul etmiş teklifi onu öle görmek arkadan olsada öle görmek çok güzeldi...Atatürk geliyor ternde halkı selamlıyor herkesin elinde Türk Bayrakları sallıyorlar Atatürküm üstüne gül döküyorlar fln çok çoşkulu güzel bir ortam..analtırken daha çok heyecanlanıyorum...
biz tam düzeliyor derken tekrar eski heyecanımıza kavuşmuşken bu yapılan tamamen saygızıslık bize karşı.....neyse aklıma getirdikçe sinir oluyorum...Bari bu son bölümleri(!)ağız tadıyla izleyelim...

elif_gs
15-01-07, 08:48
selamlarr. sakın izlememezlik yapmayın he son bölümleri zaten üzülrsünüz sonra:icon_sorr :icon_sorr bir çalışma yaptım

http://img205.imageshack.us/img205/5443/ynszeynolr4.jpg

keremcem d
15-01-07, 14:32
selamlarr. sakın izlememezlik yapmayın he son bölümleri zaten üzülrsünüz sonra:icon_sorr :icon_sorr bir çalışma yaptım

http://img205.imageshack.us/img205/5443/ynszeynolr4.jpg
aynen bencede..izlemeslik yapmayin..
ellerien saglik cnm.. süpersin:img-yes:

hazal_celik
16-01-07, 17:23
süper olmuş elif abla bayıldımm:img-in_lo :img-yes:
ewt kesinlikle izlicem ve izleticem bu son bölümleri çünkü bir daha izleme imkanımız olmayacak:icon_sorr
yahu bir ben mi görmedim şu fragmanı ben mi talihsizim yoksa kanal d'nin bana gıcığımı var anlamadım gitti:icon_sorr
gel çarşamba gel çarşamba bitsin bu hasret:img-help:

elif_gs
16-01-07, 22:03
süper olmuş elif abla bayıldımm:img-in_lo :img-yes:
ewt kesinlikle izlicem ve izleticem bu son bölümleri çünkü bir daha izleme imkanımız olmayacak:icon_sorr
yahu bir ben mi görmedim şu fragmanı ben mi talihsizim yoksa kanal d'nin bana gıcığımı var anlamadım gitti:icon_sorr
gel çarşamba gel çarşamba bitsin bu hasret:img-help:

sağol canım fatmacım sana da çok teşekkür ederim yorumun için. bu bölüm cidden süper olacak fragman bile çok güzel olmuş.
ya biliyorum üzüleceksiniz ama şimdi bir sloganımız var gel çarşamba gel çarşamba diye bitince naparız biz. artık çarşambaların anlamı olmayacak:icon_sorr
canım tıkla izle olarak eklendi izleyebilirsin

keremcem d
17-01-07, 16:44
aynen bu bölüm cok heyecanli olacak..saygini,maliyi,begümü son 4 kere yani 4 kk ve 4 haftacik göre bilecegiz..umarim hepsi yeni bi dizide oynarlar..:img-yes:

keremcem d
18-01-07, 16:49
dpn saygin gene harikaydi..ama malesef cok az göstertiler..özeliklede zeynepe bakislari cok atli sayginin:img-yes:

hazal_celik
18-01-07, 17:17
ewttt saygını az göstermişler ama o sahnelerdede bence muhteşemdi :img-in_lo :img-clapp :img-clapp :img-clapp bende çok beğendim zeynebe bakışlarını canım yaa zeynebin teklifi kabul ettiğini öğrenince çok sevindi:img-yes: zeynebin yeniden hayata bağlandığını görünce mutlu olmasın da ne yapsın,onun için artık herşey zeynep demek değil mi zaten(maaalesef:S)
ayrıca bi sahneye çok güldüm hani zeynep ayşeye ben bi karar verdim abla,yunusun teklifini kabul edicem diyince ayşe ona hayret ve sevinçle karışık bi ifadeyle bakınca zeynebin o teklifi değil muallimelik teklifini dedi ya utanarak off süperdi yaa :img-hyste :img-hyste
keşke ayşenin sandığı doğru olsaydı:icon_sorr

hkb191
18-01-07, 20:23
Dün Saygın yine süperdi..az göründü ama az ve öz orası bile yetti:img-wink: dün KK ayrıca süperdi...bu kadar güzel giderken böyle bitirilmesi hiç ama hiç iyi olmadı bize yapılan sadece saygısızlıktı!onlar KKya önem vermedikçe biz üstlerine gittik önem vermediler ama biz yılmadık KK ekranlarda olmasa hep kalbimizde beynimizde olacak bunada müdahale edemezler!!!
KK süper bir şekilde başladı halada öle inş. bölede biter...
KIRIK KANATLAR'A HEP DESTEK TAM DESTEK!:img-wink:

hazal_celik
18-01-07, 20:57
19 OCAK 2006 Perşembe günü,
Daha önceden orada olduğunu bilmediğimiz,
Belki de farkedemediğimiz,
Küçük bir yıldız parıltısı gördük...
Bu yıldız parıltısı,haftalar geçtikçe daha belirgin oldu...
Büyüdükçe büyüdü,
Parlaklaştıkça yüzümüz ona döndü...
Ve sonunda netleşti.
İsmi SAYGIN SOYSAL'mış
Bir masalda gözüktü

Bu masal sevenleri tarafından efsaneleştirildi
Aşkları efsane oldu
Savaşı,kahramanlıkları

Bir sene sonrasında bu masalın biteceği haberi geldi
Sevenleri çaresiz bırakıldı
Hiddetlendiler fakat ellerinden bir şey gelmedi
Buna daha da hiddetlendiler

O yıldızın kaybolmasına asla izin vermeyeceğiz
Geç farkettik çabuk kaybetmeyeceğiz
Onu en kısa zamanda yeni bir masalda görmeliyiz
Hediyesini de eline biz vermeliyiz

Masalımızın başladığı
Saygın Soysal'ı tanıdığımız bugün
Yani 19 Ocak
Hepimize kutlu olsun:happy0064

hales
20-01-07, 18:07
yunus kadar saf ve temiz bir insan daha görmedim dizide de olsa.. bu bölüm cok tatlıydı yine. evet az göründü ama yinede o bile bana yetti. şu zeynep te aşık olsa da artık seyretsek iki bölümde olsa onların aşkını. bide heralde zeynep'in öğretmenlik işini o ayarlayıp gözüne girecek:img-wink:

hkb191
20-01-07, 18:28
Hazalcım ellerine salık cnm çok güzel olmuş...
Arkadaşlar hepimize kutlu olsun....Sizlerle ve KK ile tanışmamızın yıldönümü...Asla unutulmatacak bir tarih bizim için ne kadar unutturmaya çalışsalarda.....
Bu haftaki özeti okudum çok güzel bir bölüm bizi bekliyor..Bari şu son bölümleri ağız tadıyla izleyeylim...

cropsy
21-01-07, 11:37
geçen hafta onurcan nickli arkadaşımız kk setindeydi ve oradan saygın'la çektiği resim..pek net değiller maalesef:icon_sorr

http://img151.imageshack.us/img151/4838/resim189jv.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/4412/resim1818rj.jpg

hales
21-01-07, 11:48
saygın cokk tatlı cıkmış ya.. canım beniimmm:img-wink:

keremcem d
21-01-07, 13:01
hepimizin gecmis kk bayrami kutlu olsun:happy0064 :happy0064
Resim icin cok tskler ekinim..yaa insalalh saygina hemencik yeni bi proje teklif gelirde tvlerden uzak olmaz:img-yes:

hazal_celik
22-01-07, 07:13
net olmasada saygının keyfinin yerinde olduğu gözümüze çarpıyo ya da kendini mutlu hissetmeye çalışıyo ama cidden çok tatlı çıkmışş:img-in_lo :img-blush çok teşekkürler resim içinn:good: :img-yes:
fatmacım cnm bende öyle umuyorum ama gelmeyeceğini zannetmem çünkü çok iyi bi oyuncu bir filmden,bi tiyatro oyunundan ya da bi diziden teklif gelirse kabul etmeyeceğini de zannetmiyorum ama ne kadar sürede olur bu iş onu bilemem:icon_sorr

keremcem d
22-01-07, 12:39
net olmasada saygının keyfinin yerinde olduğu gözümüze çarpıyo ya da kendini mutlu hissetmeye çalışıyo ama cidden çok tatlı çıkmışş:img-in_lo :img-blush çok teşekkürler resim içinn:good: :img-yes:
fatmacım cnm bende öyle umuyorum ama gelmeyeceğini zannetmem çünkü çok iyi bi oyuncu bir filmden,bi tiyatro oyunundan ya da bi diziden teklif gelirse kabul etmeyeceğini de zannetmiyorum ama ne kadar sürede olur bu iş onu bilemem:icon_sorr
insallah cok kiza sürer cnm.. hakklsiin saygi cok iyi bi oyuncu ve insalalh hemen bi dizi yada tiyatro teklifi gelir..
tvlerden uzaklasmasin fazla:img-yes:

hazal_celik
22-01-07, 21:11
Basında Çıkan Haberler başlığında bir haber gördüm ve şok geçirdim KK bu hafta son mu?yoksa yanlış bir haber mi?nolur bana yanlış haber diyinnnn:icon_sorr
bu resmi gördüm KK Resimler başlığında çok merak ettim açıkçası bu sahnede neler olduğunu:img-blush
[QUOTE=michelle;2143341]
http://img248.imageshack.us/img248/440/kk3465jt.jpg
[QUOTE]

elif_gs
22-01-07, 21:44
hazalcım yalan haber canım meraklanma. 2 bölüm daha var. resim için sağol

hazal_celik
23-01-07, 06:11
ohh bunu duyduğum iyi oldu fragmanı izledim yeni bölüm yazıyo sitede final bölüm diye haber vardı onun için kafam karıştı en azından 2 bölümümüz var bu bölümleri iyi değerlendirmemiz lazım:icon_sorr
elif ablacım resim sitede vardı ben alıntı yapmak istemiştim ama alıntı penceresi çıkmadı bir türlü...
normalde adminlerden biri olan michelle eklemişti bu resmi onlara teşekkür etmemiz lazım ÇOK TEŞEKKKÜRLERRRR:happy0064 :img-wink:

keremcem d
23-01-07, 14:03
cnm resim iicn tskler..yok bu hafta bitmiyo daha iki bölüm var..sadece iki bölümcük:sad53:

hazal_celik
23-01-07, 16:59
arkadaşlar yarın photoshop'u alıyorum(inşallah) ve çalışmalar yapmaya başlıyorum ayrıca resim çekmem gerekebilir onları da koyarım heba olmasın demi:img-wink:
ayyy yarın KK var :happy0064
KK'yı beklediğim günleri çookk özlicem:sad53:

elif_gs
23-01-07, 17:26
arkadaşlar yarın photoshop'u alıyorum(inşallah) ve çalışmalar yapmaya başlıyorum ayrıca resim çekmem gerekebilir onları da koyarım heba olmasın demi:img-wink:

o zaman michelle çok teşekkürler...
hadi bakalım bekliyoruz çalışmalarını. ben de çok özleyeceğim ama napalım. artık başka projelerde görmeyi bekleyeceğiz. keşke aynı kadro yine bir dizide oynasa:img-yes: ben manu,bügü, saygın ve türküyü çok seviyorum ve onların aynı projede yer almasını çok isterim.

keremcem d
23-01-07, 18:06
Oo cnm calismalarinizi bekleriz..bol bol yaparsin..resimde ekleye bilirsin harika olur:happy0064

mary61
23-01-07, 20:05
hazal_celik resim icin tesekkür ederim....

hazal_celik
24-01-07, 05:57
mary61cnm resim benim değil alıntı yaptım ama yinede önemli diil:img-wink:
fatmacım kübra sağolsun resim çekmeyi öğrenmiştim daha önce kotam izin verdiğince son bölümlerden resim çeker onları buraya eklerim bir de çalışma yaparım(özellikle doğum günü mesajları içeren tabii:img-yes: )onları da eklerim ama sizde çalışmalarınızı esirgemeyin bizden:good: :img-wink:

keremcem d
24-01-07, 16:01
mary61cnm resim benim değil alıntı yaptım ama yinede önemli diil:img-wink:
fatmacım kübra sağolsun resim çekmeyi öğrenmiştim daha önce kotam izin verdiğince son bölümlerden resim çeker onları buraya eklerim bir de çalışma yaparım(özellikle doğum günü mesajları içeren tabii:img-yes: )onları da eklerim ama sizde çalışmalarınızı esirgemeyin bizden:good: :img-wink:
cok iyi..buraya saten pek resim ekliyen yoktu,..:sad53:
merakla bekliyoruz..bizde yapariz:img-yes:

hkb191
24-01-07, 18:27
Merhabalar...
Ne zamandan beri sadece okuyorum yazamadım bir türlü münazarayla uğraşmaktan...
hazalcım (alıntıda olsa)resim çok için teşekkürlerr gördüm içim açıldı:img-wink: bugün Çarşamba bizim için özel olan bir gün az kaldı o güzel saatlere...İki hafta sonra bitiyor olması şimdi daha ok koymaya başladı düşündükçe kötü oluyorum...hele bu kadar müthiş bölümlerden sonra...neyse herşeyde bir hayır varmış dicez artık herkes için en iyisi olsun budnan sonra....
imzalar, ö.çalışmalar hepsini dört gözle bekliyoruzz:img-wink: Şimdiddn hepinize kolay gelsin :D :D

hales
24-01-07, 21:16
bu bölüm saygının sahneleri çıksa da izlesem dedim resmen.. ne kadar tatlıydı. izlerken canım beniiim demekten alamadım kendimi. şu zeynepte aşık olsa yunusa ne güzel olur. ama ben umutlandım biraz.birbirlerine gülümseyişlerinden...

hazal_celik
25-01-07, 07:57
ewtt saygın çokkk tatlıydı bu bölümdee :happy0064 zeynebe çok tatlı baktı ayy cnm çok düşünceli yaa kıza elbise bile diktirdi hemde biriktirdiği parayla :img-in_lo :img-blush ayrıca zeyneple konuşurken bi ara arkaya doğru yürüdü ya orda koptum resmen:img-hyste
ayşe zeyneple yunusu yan yana gördüğü her yerde muzip muzip gülümsüyo bir de o kısımlarda çok güldüm:çay mevzusu,yemeği birlikte getirmeler fln :img-hyste
zeynepte yavaş yavaş yeşil ışık yakmaya başladı yunusa :img-yes: ayy inşallahhh şu iki hafta içerisinde onları yan yana görebilirizz:happy0064
bu arada photoshopum henüz gelmedi ayrıca kotam şu anda dolu hiçbişi indiremiyorum o yüzden ne resim ekleyebilicem ne de özel çalışma yapabilicem kesin konuşmiim ama belki bu akşam photoshop'um gelebilir karnemin şevkiyle çalışma yapma imkanım olur şimdilik görüşmek üzere SAYGINlı kalın(:img-hyste)bye

keremcem d
25-01-07, 14:48
gene harikaydi saygin.. cok tatliydi..yakinda dizi bitecek insallah zeyneple yunus evlenirlerde bizde mutlu oluruz..
zeyneple yunus gene cok tatlilardi ya:sad53:

hales
25-01-07, 18:45
valla fatmacım ben evlenebileceklerini sanmıyorum.. hata ayşeyle nevzat kavuşabilir mi ona bile emin değilim.. hatta iki bölümde zeynep yunusa tam anlamıyla aşık olur mu muamma.. umarım olur.çok mutlu olurum..

keremcem d
25-01-07, 21:14
valla fatmacım ben evlenebileceklerini sanmıyorum.. hata ayşeyle nevzat kavuşabilir mi ona bile emin değilim.. hatta iki bölümde zeynep yunusa tam anlamıyla aşık olur mu muamma.. umarım olur.çok mutlu olurum..
Hakklisin halescigim..gercektende iki bölüme nasil sigdiracaklar onuda hic anlamadim ya..ama en azindan nisanlansinlar yada zeynepde asik olsun.. bi onu görelim bare deme:img-yes: :sad53:

hkb191
25-01-07, 21:16
Dün akşam bi kere dah hayran kaldım yunusa...bi insan bu kadar mı tatlı olur :D hele o ayşenin çay getireyim mi kısmından sonraki bölüm süperdi boğazım kurududa fln gülümsemeler aklıma geldikçe bi hoş oluyorum :D ayy ayy zeynep yunusa bi umut ışığı verse bile yeter...Ayrıca dün Kırık kanatlarada hayran kaldım...bi dizi kötü kötü derken bu kadar mı düzeltir kendini...düzeltirkende bitirilir...neysee..yine güzel bir bölümle biter inş. tek temennim bu...

keremcem d
26-01-07, 13:14
Dün akşam bi kere dah hayran kaldım yunusa...bi insan bu kadar mı tatlı olur :D hele o ayşenin çay getireyim mi kısmından sonraki bölüm süperdi boğazım kurududa fln gülümsemeler aklıma geldikçe bi hoş oluyorum :D ayy ayy zeynep yunusa bi umut ışığı verse bile yeter...Ayrıca dün Kırık kanatlarada hayran kaldım...bi dizi kötü kötü derken bu kadar mı düzeltir kendini...düzeltirkende bitirilir...neysee..yine güzel bir bölümle biter inş. tek temennim bu...
aynen cnm nasil bi anda düzeldi.. bende cok sasirdim..o sahne gercektende cok güzeldi..özeliklede birbirlerine bakip gülmleeri..cok tatlilardi:happy0064

mary61
26-01-07, 14:44
ayy evet....birde yunusun zeynepi ögretmen yapma cabasi cok güzeldi....bayildim ....

hales
26-01-07, 16:17
Hakklisin halescigim..gercektende iki bölüme nasil sigdiracaklar onuda hic anlamadim ya..ama en azindan nisanlansinlar yada zeynepde asik olsun.. bi onu görelim bare deme:img-yes: :sad53:

bende çok istiyorum ikisinin beraber olmasını.. zeynep küçük bir bakış atsın o bile yeter bize.. ama tam manasıyla nasıl aşık olur ki?? hem irşey diyeyim mi. hani dizi sezon sonu biticekmişte bitme kararı gelince final değiştirilmiş ya.. eğer sezon sonunda bitseydi kesin aşık olurdu. ama şimdi çok zor.. büyük ihtimalle sezon sonu bitse belki onların düğünüyle bile bitebilirdi..

keremcem d
26-01-07, 17:44
bende çok istiyorum ikisinin beraber olmasını.. zeynep küçük bir bakış atsın o bile yeter bize.. ama tam manasıyla nasıl aşık olur ki?? hem irşey diyeyim mi. hani dizi sezon sonu biticekmişte bitme kararı gelince final değiştirilmiş ya.. eğer sezon sonunda bitseydi kesin aşık olurdu. ama şimdi çok zor.. büyük ihtimalle sezon sonu bitse belki onların düğünüyle bile bitebilirdi..
aynen cnm.. yani asik olmasi birazcik zor ama yani en azindan bi bakisi aralarinin iyi olmasini fln görelim..
hic olmazsa zeyneple yunus arasinda iyi birseyler olacagini bilelim yeter..:img-yes:

hales
27-01-07, 16:50
ahh fatmacığım keşke dediğin gibi olsa ama ben pek ihtimal vermiyorum. yani şimdi bu elbiseyi diktirmesi çok güzel oldu. ferit beye yemek götürürken yunus arka arka gidiyodu o sahnede araları çok iyiydi. sonra ayşe çay getirmek için aklktığında zeynep birşey mi söyleyeceksin dedi yunus ta yok dedi zeynep birz bozuldu gbi geldi bana. sonra güldüler falan. böyle şeyler biraz artsın bu bile bize yeter zaten.

keremcem d
27-01-07, 19:13
ahh fatmacığım keşke dediğin gibi olsa ama ben pek ihtimal vermiyorum. yani şimdi bu elbiseyi diktirmesi çok güzel oldu. ferit beye yemek götürürken yunus arka arka gidiyodu o sahnede araları çok iyiydi. sonra ayşe çay getirmek için aklktığında zeynep birşey mi söyleyeceksin dedi yunus ta yok dedi zeynep birz bozuldu gbi geldi bana. sonra güldüler falan. böyle şeyler biraz artsın bu bile bize yeter zaten.
aynen cnm onlarin artmasi bile yeter..yada ne bilim yunus gene acilsin zeynepe zeynepde ola bilir gibi birsey desin yada ne bilim bi gülüs bile yeter dimi??:img-yes:

hazal_celik
29-01-07, 16:54
35. BÖLÜM ÖZETİ

Yunus ise Zeynep‘in İzmir’e gitmiş olmasından cesaret alıp onun için sıcak bir sürpriz hazırlama eğilimindedir.

arkadaşlar sanırım haklısınız ufak tefek bakışmalar dışında bişi göremicez galiba ama bu süpriz zeynepi çok sevindirecek gibi gelio ama yunusa da pat diye hadi evlenelim demiceğine göre...:icon_sorr
bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorm yaaa umarım şu bakışmalar artık sözcüklere dökülür iki kelam edebilirler!!!:img-in_lo
bu arada bende photoshopla başetmeye çalışıyorum pek bişi de yapabildiğim söylenemez:img-help: (çünkü evde değilim kuzenime ders çalıştırıyorum ve akşamları geliyorum)fazla süsleyemem heralde resimleri:icon_sorr
ben şimdilik kaçıyorum iki resim birleştirip brushla süsleyip ortasınada İYİKİ DOĞDUN yazıp yollayabilirim sanırım en azından bunu öğrendim:icon_sorr bye

hkb191
02-02-07, 17:03
Merhabalar...
Bu hafta Kırık Kanatlar yine süperdi...Saygına zaten söylenecek bişey yok harika üstüydü...Onu mutlu görmek acayip hoşuma gidiyo ben daha mutlu oluyorum :D
Bu hafta Kırık Kanatların finalini izlemek çok kötü olcak..ona veda etmek çok üzücü...saygını inş. başka projelerde görürüz...Bide kırık kanatların başka kanal geçmesi gibi bişey olabilirmiş inş. olur yalan haber değildir çünkğü askıda ve kafada soru işareti bırakacak çok olay var...herşey kanal sayesinde yarım kaldı çok saolsun!!!

mary61
03-02-07, 10:34
Merhabalar...
Bu hafta Kırık Kanatlar yine süperdi...Saygına zaten söylenecek bişey yok harika üstüydü...Onu mutlu görmek acayip hoşuma gidiyo ben daha mutlu oluyorum :D
Bu hafta Kırık Kanatların finalini izlemek çok kötü olcak..ona veda etmek çok üzücü...saygını inş. başka projelerde görürüz...Bide kırık kanatların başka kanal geçmesi gibi bişey olabilirmiş inş. olur yalan haber değildir çünkğü askıda ve kafada soru işareti bırakacak çok olay var...herşey kanal sayesinde yarım kaldı çok saolsun!!!

bütün söylediklerinde cok haklisin ya...

keremcem d
03-02-07, 12:35
slm millet..bu haftaki bölümde yunus cok sahaneydi ya.. cok tatliydi..bu hafta son kez görecegiz onu kkde..sonra eger yeni bi proje alirsa görürüz..insallah bu cok uzun sürmez..zeynepe elbise diktirmek isteyisi ve terziyle konusmalari fln harikaydi ya:happy0064

mary61
03-02-07, 13:18
evet terziciyle ayy cok eglendim o sahnede komikti yaa sevdigi ciin ne güzel cabaliyor...

keremcem d
03-02-07, 14:01
evet terziciyle ayy cok eglendim o sahnede komikti yaa sevdigi ciin ne güzel cabaliyor...
aynen cnm cok komikti..nasilda zeynep icin cabaliyo..
bu hafta son bölüm:sad53:

hales
04-02-07, 11:33
bakalım zeynep elbiseye ne tepki verecek?? atlıyormuş kollarına falan:img-hyste şaka bir yana keşke olsa..

keremcem d
04-02-07, 17:08
bakalım zeynep elbiseye ne tepki verecek?? atlıyormuş kollarına falan:img-hyste şaka bir yana keşke olsa..

Ay ne güzel olurdu..zeynepde yunusdan hsolanmaya basliyo ginbi..hani bakislari fln..bu hafta son bölüm ya:sad53:

mary61
04-02-07, 18:10
öff evet maalesef bu hafta son bölüm kimbilir KK oyunculari ne zaman hangi projelerde yine görücez....

hkb191
05-02-07, 21:26
Zeynep’in de Ayşe ile birlikte Erzurum’ a gideceğini öğrenen Yunus’un dünyası yıkılır.

Ne bu şimdi??Biz tam yunusumuz mutlu olacak derken...Offf zaten hiçbişey bizim istediğimiz gibi olmayacak...Yunusun iyiki bi iki bölüm yüzü güldü...hemen bozdular!!!son bölümde zaten tadımız yok hepten kaçacak....
Neyse..yoruldum artık bunalrdan sıkıldım!!Son bölümü bi izleyelim KK için yorumu o zaman yapıcam belkide son kez(!!)............

patasana dilek
06-02-07, 12:54
http://img184.imageshack.us/img184/8281/saygn1jm0.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/3417/saygn2iq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/5790/saygn3yf0.jpg (http://imageshack.us)
resimlerim net değil ama yarın bitecek olan dizimizin hatırına tüm kırık kanatlar ekibine tüm emeği geçen herkese teşekkürler..:happy0064

keremcem d
06-02-07, 13:11
cnm reismler icin cok cok cok tskler..:img-yes:

hkb191
06-02-07, 18:09
Canım ya çok tatlı çookk :D:D:D
Çok teşekkürler resimler için....

hales
06-02-07, 19:01
resimler için çok teşekkürler..
son resimde üstünde birşey var ya o asıl asker kıyafetinin içinde hep o var. hep onu giyiyo saygın:img-wink:

keremcem d
07-02-07, 15:23
bugün kk nin son günü..saygini son kez görecegiz..insallah hemencik bi diziye baslarda kendini özletmez:happy0064

hazal_celik
07-02-07, 17:22
meraba arkadaşlar ben geldim ama pek şen ve hoş gelmedim bu akşam bitiyo dizimizzzzz ühüüüü:img-cray: saygını kk da son kez görücezz
patasana dilek arkadaşım resimler için çokkk teşekkürler saygın çokkk tatlıı çıkmışşş:img-in_lo
bende bi çalışma yaptım doğum günü için az sonra onu yollicam photoshopta yaptığım ikinci çalışma olucak bu bi tane geçen hafta cuma günü yapmıştım ama bilg.im çökünce gitti tabii bende yeni yaptım umarım beğenirsiniz...

hazal_celik
07-02-07, 17:24
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/iyikidogdun1.jpg

hkb191
07-02-07, 18:09
Hazalcım çalışman süper:good: ...Eline emeğine sağlık....
Ya 2 saat sonra başlıcak ve yaklaşık 1:15 saat sonra bitecek o çoookk sevdiğimiz uğruna neler neler yaptığımız dizimiz:img-cray: Bizi hayal kırıklığına uğratacak bi sonla bitecek belkide....Ve biz kimbilir ne zamn görücez Saygınımızı:( Saygını görsekte o yine çook sevdiğimiz Yunusumuzu göremicez bidaha...Yunusu Zeynebi Ayşeyi Nevzatı ve ismini sayamadığım diğerlerini....
İnş. hepsi hakkında hayırlısı neyse olur bundan sonra..Hepsine Başarılar....

hkb191
07-02-07, 22:12
YUNUSUM canım benim...onu son kez görmek çok kötü.. üzgün bi şekilde görmek berbat...Oyunculuğunu yine konuşturmuş Saygın Soysal...Ama yunusun yüzü yine gülmüyor..eridim bittim resmen tv karşısında onu öle görünce...Off off...ne bizim yüzümüz nede onalrın yüzü güldü..hayırlısı.....bakalım nasıl bitecek??

hkb191
07-02-07, 22:38
SARILDILARR:happy0064 :happy0064 :happy0064 inanamıyorum Yunus sonunda sarıldı zeynebe...onu öle üzgün bırakmadılar....ayy çok sevindim...Yunusum canım benim çok seviyorum onu ya...ayşede kavuştu ayrılsalarda görüştüler...son bölüm tatmin edici olmasada buralar son derece güzeldi...

keremcem d
07-02-07, 23:08
yasasin ya yunusla zeynep nasil sarildilar birbirlerine..cok tatlilardi..hele yunusum o kadar tatliydiki..yerim ya cok sekerdi..hele zeynepe sarilisi süperdi:happy0064

keremcem d
07-02-07, 23:12
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/iyikidogdun1.jpg

cnm tekrar hosgeldin..cok özlemistik seni.calisman süper cnm:img-yes:

hazal_celik
08-02-07, 15:36
SARILDI SARILDI SARILDI SARILDI SARILDI SARILDIIIII....:happy0064 :happy0064
süperdi saygın yaaa oyunculuk budur işte muhteşemdiiiiiii bitanesin sen saygınn!!!!!
bende kötü bitirceklerini anlamıştım ama tam da kötü diil aslında çünkü açık bi kapı bıraktılar keşke atv'de fln devam etseydi ne güzel olurdu zeyneple yunus nişanlanırlardı onların o hallerini izlemek gerçekten keyifli olurdu:img-blush
biz kübracımla kutladık birbirimizi ama burdada söylimm GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR DİZİMİZ BİTTİ AMA SON BÖLÜM HERŞEYE DEĞDİ EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER BURDAN:happy0064 :happy0064 :happy0064 bye
(bu arada yorumlarınız için çok teşekkürler eskisi daha güzeldi bu biraz parlak oldu sanki:icon_sorr neyse ben bu bölümü indirmeye çalışıcam umarım resim çekebilirim görüşmek üzerebye )

hazal_celik
08-02-07, 16:13
arkadaşlar daha önce gördünüz mü bilmiyorum cigdem53 nickli arkadaşımız yunusun resimlerini eklemiş bende buraya alıntı yapıyorum çok hoşlar umarım son bölümü indirebilirim:img-yes: :img-wink:
part 1
http://img487.imageshack.us/img487/3228/75ud6.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/6286/76bh5.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/3679/77af0.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/8593/78hr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/7039/79xj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/9311/80bp6.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/4871/81gq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/99/82gr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/2388/83yy9.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/5403/84rf6.jpg (http://imageshack.us)

hazal_celik
08-02-07, 16:15
devam ediyorum
part 2
http://img126.imageshack.us/img126/8982/86rp6.jpg (http://imageshack.us)
http://img487.imageshack.us/img487/2430/87hu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/4352/88yp9.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/8066/89fq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img487.imageshack.us/img487/496/90ho7.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/3252/91vh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/3097/92is4.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/347/93vs0.jpg (http://imageshack.us)
http://img299.imageshack.us/img299/939/94ae0.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/7738/85xz2.jpg (http://imageshack.us)

hazal_celik
08-02-07, 16:16
devammm
part 3
http://img161.imageshack.us/img161/517/95rs9.jpg (http://imageshack.us)
http://img487.imageshack.us/img487/7187/96bo6.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/5342/97bw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/2990/98tk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/3973/99on3.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/6841/100xs8.jpg (http://imageshack.us)

hazal_celik
08-02-07, 16:17
durmak yokk
part 4
http://img126.imageshack.us/img126/667/101cv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img487.imageshack.us/img487/9499/102ok1.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/3499/103sa2.jpg (http://imageshack.us)
http://img487.imageshack.us/img487/7357/104ei9.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/150/105kl0.jpg (http://imageshack.us)

hazal_celik
08-02-07, 16:18
devammmm
part 5
http://img453.imageshack.us/img453/6812/37842864hv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/391/26993882hq1.jpg (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/4366/86010475ww6.jpg (http://imageshack.us)
http://img388.imageshack.us/img388/408/92968611lh4.jpg (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/3926/23505560xt4.jpg (http://imageshack.us)
http://img388.imageshack.us/img388/5286/63522793qd8.jpg (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/4410/81844122cb9.jpg (http://imageshack.us)

hazal_celik
08-02-07, 16:19
sonnnn
part 6
http://img375.imageshack.us/img375/5529/74007481gg9.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/8843/86232728lz2.jpg (http://imageshack.us)
http://img388.imageshack.us/img388/7809/10yl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/999/11oz8.jpg (http://imageshack.us)
http://img388.imageshack.us/img388/2114/12lm8.jpg (http://imageshack.us)
http://img527.imageshack.us/img527/6581/13br6.jpg (http://imageshack.us)
http://img375.imageshack.us/img375/8965/14vu6.jpg (http://imageshack.us)

hales
08-02-07, 17:14
yunus zaptiye amirliğinin orada oturmaktadır. ayşe gelir:

A:Merhaba Yunus.Vaktin var mı?
Y:Ne için?
A:Benimle bir yere gelmeni istiyorum.
Y:Burada yapacak işlerim var.
A:Uzun sürmez..Lütfen.Hadi!

Yunus ve Ayşe yürümeye başlarlar.Okuldan içeri girerler.

Y:Ayşe,vaktim yok.Neden getirdin beni buraya?
A:Şimdi görürsün.Bak!

Camın orada Zeynep oturmaktadır.

Y:Zeynep?
Z:Hoşgeldiniz.
Y:Ne yapıyorsun burada?
Z:Camları siliyorum.
Y:Neden?
Z:Çocuklar okulun açılmasını bekliyor,dersler başlayacak.
Y:Zeynep,ama sen?
Z:Biz vazgeçtik Erzurum'a gitmiyoruz.
Y:Ne?
Z:Burada kalacağız,gitmiyoruz.

Yunus çok sevinir Zeynep'e doğru yürümeye başlar.Ona sarılır ve havada döndürmeye başlar.

Y:zeynep gitmiyorsun,burdasın,yanımdasın..Burdasın...Yanımd asın...

Zeynep gülümser.

Ayşe'nin gözleri dolmuştur.Yunus ve Zeynep'e bakar ve odadan çıkar..

bu sahnede saygına hayran kaldım.. tek kelimeyle..

hales
08-02-07, 17:37
Hizmetçi : Safiye Hanım Yunus geldi!
Y: Dur ne yapıyosun?
H:Ne oldu ki?

Safiye H:Hayrola Yunus,bu saatte?
Y:Yok birşey
S:Elindeki ne?
Y:Hiiiç..
Zeynep:Hoşgeldin Yunus.
Y:Hoşbulduk
S:Ne var oğlum,niye geldin?
Y:Zeynep'i almak için gelmiştim de..Sana birşey göstermem lazım Zeynep.
Z: o elindekiyle mi ilgili?
Y:Yok..Bu mühim birşey değil.Başka,gidince görürsün.
S:İyide beni niye çağırttın oğlum?
Y:Şey Safiye Anne,şey için geldim.. birşey danışacaktım da sana,o yüzden..
Z:Ben hazırlanıp geleyim o zaman. siz konuşun.
S:Ne danışacaksın oğlum?
Y:Hususi Safiye Anne..
S:Var sende bir haller ama..Madem öyle gel oğlum,içerde konuşalım.

Ferit Beyin odasına girerler.

Y:Yardımına ihtiyacım var safiye anne.
(paketi gösterir)
Bunun içinde Zeynep'in elbisesi var
S:Hangi elbise?
Y: O aradığı pembe elbise.
S:Sende ne işi var?
Y:Siz İzmir'deyken dolabından aldım.
S:Ama neden oğlum?
Y:Ölçü almak için safiye anne.Terziye götürdüm.
S:Eee?
Y:Zeynep,kasabaya taşınan şu Matilda Hanım'ın üzerinde bir elbise görmüştü.Çok beğendi.Bende güzel bir kumaş aldım,terziye ona göre bir elbise diktiriyorum.Zeynep'e hediye etmek için.
S:şimdi anlaşıldı.Yunus,doğru mu seziyorum oğlum?Zeynep'e karşı hisler mi besliyorsun? (:img-hyste )
Y:Evet.Ama yalnış birşey yapmıyorum safiye anne.
S:Şüphem yok oğlum..Hem niye yanlış olsun,bundan güzel şey mi var?Valla ben pek memnun olurum.Öylede yakışırsınız birbirinize..
Y:Bana yardım edecek misin Safiye anne?
S:Elbette oğlum.Merak etme sen,ben hallederim.
Y:Sağol safiye anne.

Safiye hanım,elbiseyi paketten çıkarır ve odadan çıkar.

S:Zeynep,gel bak kızım sana ne göstereceğim.
Z:Aaa elbisem!Nerden buldunuz?
S:İçerde ütüleneceklerin arasında..Yunusla konuşurken buldum. araya karışmış demek ki.
Z:İçeri bırakayım.
S:Siz çıkmayacak mıydınız?Sen ver ben götürürüm..
Z:Tamam.
Y:Hazır mısın zeynep?
Z:Evet..

İkisi evden çıkarlar..

devamı gelecek..

hales
08-02-07, 17:47
Yunus Zeynepi okula getirmiştir.sınıftan içeri girerler. Yunus okulu yenilemiştir.

Y:şimdiden mektebini görüp alış istedim.Bak bu senin masan.Yeni cilalandı.
Z:çok düşüncelisin yunus.sağol.
Y:Ne demeK? Burası senin sınıfın.Bu masaya cok yakısacaksın zeynep.çünkü sen herşeyin en iyisine layıksın.
Z:Yunus sen..
Y:Evet ben..Ne diyeceğimi bilmiyorum.aslında nasıl denilir onuda bilmiyorum.Yani sana karşı duygularımı biliyosun işte.Kalbinde başkası vardı.Ama ben bekledim zeynep,sebat ettim..Şimdi böyle seninde kalbinin bana,yani en azından kalbinin boş olduğunu düşünüyorum.Herşey çok güzel olabilir Zeynep.Senin için..İkimiz için..
Z:Yunus..Nolur beni yalnış anlama,seni üzmek istemem.Ama başka birşey var.
Y:Kötü birşey değil mi?Saklama benden..
Z:Ama bunu sana söyleyemem Yunus.
Y:Zeynep ne olur daha fazla acı çektirme bana..
Z:Ama evdekilere söylememeye söz vermen lazım Yunus.
Ablam..nevzat abinin yanına gidecek yunus.belki bende onunla erzuruma gideceğim.

o sırada bir bağlama sesi girer(:img-hyste ) yunus kafasını eğer. müzik onun o anki ezik haliyle bütünleşmiş gibidir(!)
Zeynep devam eder.

Z:bende böyle olsun istemezdim.
Y:Gerçekten gidecek misin zeynep?Yabi böyle bırakıp..
Z:Galiba yunus.. ablamı yalnız gönderemem.nevzat abiye mektup yazdı. cevap gelince gidecek.çok kararlı,orada kalacak artık;erzurumda..
Y:Sen gitmek zorunda mısın?
Z:ablamı nasıl yalnız bırakırım?
Y:bırakmazsın evet..
Z:Üzülme bu kadar.Belli olmaz,belkide gitmeyiz..
Y:Ayşe bu kararı verdiyse gider.Sende kararını vermişsin zaten..

Zeynep çaresizce ellerini açar yunusa bakmaktadır. sonra döner ve sınıftan çıkar.

keremcem d
08-02-07, 17:58
Hazalcigim cnm süüüüüpersin..ben bu reismleri hic görmemeistim.--..hariaksin..bide o sarilma sahnesi olsa tam süper olucak:img-yes:
Halescigim cnm sende harikasin..replikleri okurken tekrar izlemis gibi oldum süpersin:happy0064

hales
08-02-07, 18:02
bu repklikleri buraya yazmamam gerektiğini biliyorum ama saygının sayfası çok boş kalmış ve böyle bir oyuncunun böyle boş bir sayfası olmasını istemedim. birazcık doldurmak için yazdım. evet resimler için sağol hazal:img-wink:

keremcem d
08-02-07, 19:04
bu repklikleri buraya yazmamam gerektiğini biliyorum ama saygının sayfası çok boş kalmış ve böyle bir oyuncunun böyle boş bir sayfası olmasını istemedim. birazcık doldurmak için yazdım. evet resimler için sağol hazal:img-wink:

yok cnm ya yazmayin iyi oldu:img-yes: Hem sayfalar dolmus oldu ehmd etekrra izlemis gibi olduk:img-yes:

elif_gs
12-02-07, 08:50
buyrun arkadaşlar en sevdiğim yunus zeynep sanelerinden birinden bir imza yaptım

http://img371.imageshack.us/img371/4813/final4nn0.jpg

elif_gs
12-02-07, 09:11
bir tane daha yaptım
http://img242.imageshack.us/img242/5779/final5jm7.jpg

keremcem d
12-02-07, 13:32
süpersin cnm..ellerine saglik:happy0064

elif_gs
13-02-07, 14:29
süpersin cnm..ellerine saglik:happy0064

sağol canım beğenmene sevindim:img-yes:

Meryemce90
13-02-07, 15:59
http://img186.imageshack.us/img186/8008/yunuszeynepnf4.png

umarim begenirsiniz, buarada cok güzel olmus imzan elif_gs

hkb191
13-02-07, 18:55
Arkadaşlar hepiniz süpersiniz...Hepinize çok çok teşekkür ederim...Devamı gelir inş. KK artık olmayacağı için(:icon_cry: )bizde bunlarla avunucaz...Tekrar teşekkürlerr

keremcem d
13-02-07, 19:03
http://img186.imageshack.us/img186/8008/yunuszeynepnf4.png

umarim begenirsiniz, buarada cok güzel olmus imzan elif_gs

cok güzel olmus cnm ellerine saglik:img-yes:

mary61
13-02-07, 19:35
elif_gs, meryemce90 imzalariniz harika olmus ellerinize saglik

Meryemce90
14-02-07, 20:10
cok güzel olmus cnm ellerine saglik:img-yes:

cok cok sagolun arkadaslar :D ya insallah artik saygin soysal baska dizilerde oynarda orda görürüz bali.

keremcem d
15-02-07, 16:19
cok cok sagolun arkadaslar :D ya insallah artik saygin soysal baska dizilerde oynarda orda görürüz bali.

insallah cnm..insallah baska güzel dizilerde görürüz saygini:img-yes:

hazal_celik
15-02-07, 20:21
ellerinize sağlık arkadaşlar çoooooooooookkkkkkkkk güzellerrrrr hepsi deeeeeee:happy0064 :happy0064
bende imza yaptım kullanmak isteyen kullanabilir buyrun...
sade:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/1normal.jpg
kırmızı:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/1kirmizi.jpg
yeşil:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/1yesil.jpg
turkuaz:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/1turkuaz.jpg

hazal_celik
16-02-07, 05:26
uzun zamandır bişi yazamadım arkadaşlar dün akşam aceleyle imzaları yolladım devamı da gelicek(inş.) ama şimdilik duygularımı yazim ondan sonra
çarşamba akşamı 22.00'da kendimi çok boş hissettim hani eskiden bi hafta yayınlanır bi hafta yayınlanmazdı da yayınlanmadığı hafta "gel çarşamba gel çarşamba bitsin bu hasret saygın fanları saygının yüzüne hasret"diye slogan atarken ki o heyecanlı bekleyiş yoktu bir daha kk'ın yayınlanmayacağını bilmek içime oturdu resmen ve eminim ki sizde benim gibi duygular içerisindesinizdir
umarım saygın soysal sizinde belirttiğiniz gibi bizden fazla uzak kalmadan yeni bir projede yer alır ve umarım yine "acıların çocuğu"olmaz çünkü son bölümde zeynep gitseydi yunus acıdan artık intihar bile edebilirdi gibi geldi bana:icon_sorr
sonra görüşmek üzere bye byeeebye
bu arada akşam çok kuru teşekkür etmişim burdan ayrı ayrı elif ablama ve Meryemce90 arkadaşıma çoookkkkkk teşekkür ediyorummmm imzalar muhteşemmmmmmmmm ellerinize sağlık:img-nyam: :img-clapp :img-kiss:

keremcem d
16-02-07, 13:11
ellerinize sağlık arkadaşlar çoooooooooookkkkkkkkk güzellerrrrr hepsi deeeeeee:happy0064 :happy0064
bende imza yaptım kullanmak isteyen kullanabilir buyrun...
sade:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/1normal.jpg
kırmızı:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/1kirmizi.jpg
yeşil:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/1yesil.jpg
turkuaz:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/1turkuaz.jpg

ellerine saglik cnm süüüüpersin:happy0064

mary61
16-02-07, 13:52
hazal_celik imzalarin cok güzel olmus....

hales
16-02-07, 15:04
hazal imzaların mükemmel olmuş çok çok beğendim:img-wink: kalbi nasıl yaptnnn:img-blush

elif_gs
16-02-07, 17:27
merhabalar...
öncelikle yorumlar için çok teşekkür ederim herkese.
meryemce90 ve hazalcım imzalarınız çok güzel olmuş. hepiniz gibi ben de saygının çok iyi projelerde yer almasını isterim diğer oyuncular için olduğu gibi.
inşallah çok başarılı olur:img-yes:

hazal_celik
17-02-07, 09:50
yorumlarınız için çok çokkk teşekkürler beğenmenize çok sevindim:img-blush (o kalpler brush cnm imza/avatar yapımı başlığında görmüştüm ordan indirdim:img-wink: )
HERŞEY SAYGIN İÇİNNN diyorum ve kaçıyorum görüşmek üzereebye

keremcem d
17-02-07, 11:24
yorumlarınız için çok çokkk teşekkürler beğenmenize çok sevindim:img-blush (o kalpler brush cnm imza/avatar yapımı başlığında görmüştüm ordan indirdim:img-wink: )
HERŞEY SAYGIN İÇİNNN diyorum ve kaçıyorum görüşmek üzereebye

bye bye cnm..Saygin bakalim ne zaman naisl bi projeye baslicak:happy0064

hkb191
18-02-07, 19:45
Selam Arkadaşlar...
Forumu açtım KK forumuna bakacaktım ama forum yok...eski dizilerdede bulamadım multimedyadada yok...İçimden bişiler koptu sanki ya...nerde bunlar??
off KK nın olmaması ne kadar büyük boşluk ya:img-cray: :img-cray: :img-cray:

hales
18-02-07, 21:02
ismin kübraydı değil mi:img-wink:
arşive kaldırıldık canım. bugünleri de gördük...:icon_sorr

hazal kalpler konusunda teşekkürler:img-wink:

artık yollarını gözlediğimiz fragmanlar yok.. zeynebin tek bir gülüşüyle mutlu olan yunusta yok. bende sizler gibi çok üzgünüm. 7 şubat kırık kanatların bitişi. seneye kutlarız artık:icon_sorr

maison
20-02-07, 12:45
selam arkadaslar
uzun zamandir ugramadim buraya...:icon_sorr :icon_sorr
nasilsiniz ayrica hazal_celik imzalar sahane..ellerine saglik..

hales
20-02-07, 17:03
yunusun zeynebi kucağına aldığı sahneleri ekleyebilir misiniz eğer varsa..

hazal_celik
20-02-07, 17:18
kübracım bende çok hüzünlendim KK forumunu arşivde görünce:icon_sorr
maison'cım seni tekrar aramızda görmemize çok sevindim hoşgeldin bu arada teşekkür ederim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum:img-blush (yenilerini de yaptım göndercem birazdan:img-wink: )
halecim son bölümdekini mi diyosun yoksa hastahaneye getirirkenki yerden mi?

hazal_celik
20-02-07, 17:21
umarım beğenirsiniz :img-wink:
bundan sonrada sarılma sahneleriyle yapmayı düşünüyorum belki bu imzaların avatarlarını da yaparım görüşmek üzerebye
sarı:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/2sari.jpg
pembe:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/2pembe.jpg
yeşil:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/2normal.jpg
mavi:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/2mavi.jpg
kırmızı:
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/2kirmizi.jpg

maison
20-02-07, 17:36
hazal_celik hosbulduk..:img-blush
imzalar sahane..emegine saglik..:img-yes:

hazal_celik
21-02-07, 07:19
yorumun için teşekkür ederim elimden geldiği kadarıyla bunlar çıktı işte:img-blush daha öncede belirttiğim gibi HERŞEY SAYGIN İÇİN:happy0064
bu arada bana hazal diyebilirsin hazal_celik çok uzun kaçıyo:img-wink:

keremcem d
21-02-07, 14:05
´hazalcigim ellerine saglik cnm..süpersin:happy0064

hazal_celik
22-02-07, 17:00
yorumun için teşekkürler fatmacım:img-blush yarın yeni bir çalışma yapıcam eğer ödevler bu akşam biterse tabii:img-wink:

keremcem d
22-02-07, 17:31
yorumun için teşekkürler fatmacım:img-blush yarın yeni bir çalışma yapıcam eğer ödevler bu akşam biterse tabii:img-wink:

sabirsizlikla bekliyoriuz cnm calismani:img-yes:

Kurt_Memati
22-02-07, 17:48
http://www.resimyuklet.com/uploads2/load130126.jpg

http://www.resimyuklet.com/uploads2/load130137.jpg

http://www.resimyuklet.com/uploads2/load130139.jpg

http://www.resimyuklet.com/uploads2/load130141.jpg

hales
22-02-07, 17:58
oo resimlerde feraye de var pek memnun oldum :img-wink:

sağol resimler için enginn:img-yes:

hales
22-02-07, 17:59
kübracım bende çok hüzünlendim KK forumunu arşivde görünce:icon_sorr
maison'cım seni tekrar aramızda görmemize çok sevindim hoşgeldin bu arada teşekkür ederim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum:img-blush (yenilerini de yaptım göndercem birazdan:img-wink: )
halecim son bölümdekini mi diyosun yoksa hastahaneye getirirkenki yerden mi?

elinde varsa her iki sahneyi de isterim ama öncelik son bölümdeki olsun hazalcım:img-wink: imzalarında çok güzel olmuş ellerine sağlıkk:happy0064

hazal_celik
22-02-07, 18:27
umarım beklediğinize değer fatmacım:img-blush
halecim kübra eklemişti o sahneleri foruma ama hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum son bölümdeki resimlerde KK Resimler başlığında vardı ben buraya alıntı yapmıştım şimdi o resimler başka bilg.de olduğu için eklemedim ama eğer bulamazsan ya da istersen eklerim onları yeniden:img-wink: yorumun için de teşekkür ederim :img-wink: senden ferayeli imzada isteriz mesela ferayenin yunusla hastanede konuştuğu bölümden:img-hyste

hazal_celik
23-02-07, 18:44
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/mutluyillar1.jpg

hales
23-02-07, 19:40
oo hazalcım pek iddialı olmuş çok hoş olmuş..:img-wink:

resimlere hemen bakıyorum bulurum oradan çok sağol canım.

feraye gibi değerli bir insanın imzası yapılmaz mı lütfen ama!!
pazartesi akşamı köprü dizisinde gördüm kendisini ukala ve kendini beğenmiş tavırlarından sıyrılmış,validen fırça yiyodu:img-hyste

saygında pek güzel çıkmış:img-in_lo

hazal_celik
24-02-07, 07:18
hep o mu fırça atıcak biraz da fırça yesin:img-hyste
evet biraz iddialı oldu ama başka bişey bulamadım ve daha fazla aşırıya kaçmak istemedim herşey senin için falan yazıcaktım aşırıya kaçar diye yazmadım:icon_sorr neyse cnm göndermesek de en azından bakar bakar Yunus'a hasretimizi gideririz:img-blush

hales
24-02-07, 10:29
ee ama yine de onun gibi filozof bir insana fırça atmak yürek ister:img-hyste

saygın zaten öyle çok çok iddialı laflardan hoşlanmaz tavırlarından bunu çıkarabildim. böyle iyi olmuş ama nasıl ulaştıracaksın??

hkb191
24-02-07, 19:36
Engin abi resimler için saol..
Hazalcım çalışman süper...YUNUS zaten süper...of off yunusu aşkım kabardı:img-blush yunusu nasıl özledim anlatamam KKyı da çok ama çok özledim..:icon_sorr
bende hiçte iddalı değil gerçek çünkü bu:img-wink: :happy0064
Çalışmalarınızın gerisini dört gözle bekliyorm...

hazal_celik
26-02-07, 08:04
ee ama yine de onun gibi filozof bir insana fırça atmak yürek ister:img-hyste

saygın zaten öyle çok çok iddialı laflardan hoşlanmaz tavırlarından bunu çıkarabildim. böyle iyi olmuş ama nasıl ulaştıracaksın??

iddialı laflardan hoşlandığı için değil bunu hakkettiği için yazdım cnm onu biliorum gösteriş meraklısı biri olmadığını:img-wink: cnm biz bunu doğum günü hediyesi olarak ya kendisine ya da menajerine göndermeyi düşünüyoruz yani bir şekilde eline ulaştırıcaz:img-yes:

Engin abi resimler için saol..
Hazalcım çalışman süper...YUNUS zaten süper...of off yunusu aşkım kabardı:img-blush yunusu nasıl özledim anlatamam KKyı da çok ama çok özledim..:icon_sorr
bende hiçte iddalı değil gerçek çünkü bu:img-wink: :happy0064
Çalışmalarınızın gerisini dört gözle bekliyorm...

beğendiğine sevindim cnm doğru söylüosun:gerçek bu ama umarım başka oyuncuların hakkını yemiş gibi olmamışımdır amacım bu değildi:icon_sorr

hazal_celik
28-02-07, 08:39
arkadaşlar kimse yazmıyo başlığımız 2.sayfaya gitmiş neredesiniz?:icon_sorr

hales
28-02-07, 16:38
ben geldim bennnnnnnnnn:img-wink:

ya yeni resim yeni haber falan yok fazla kişide yok dolayısıyla ikinci sayfalardayız...

hazal_celik
28-02-07, 17:38
hoşgeldin cnm
aslında ben yeni bişey öğrendim ama eskimiş biraz
saygın maliyle birlikte hrant dink'in cenazesine gitmiş ne duygulu bir insan:img-in_lo

hales
01-03-07, 18:49
hadi ya oda mı gitmiş.. sağol hazal bilgi için. eski olsada bişeyler öğrenmek çok güzel..

en iyi diziler anketinde kırık kanatlara oy verelim arkadaşlar:img-wink:

hazal_celik
02-03-07, 06:17
ben oy verdim ama başka veremiyorum verebilsem her girişimde en az 10 kere oy atardım herhalde:img-blush Roberta Y Diego adlı bi arkadaş iki tane yunus&zeynep imzası yapmış imza&avatarlar bölümünde isterseniz bakın gerçekten çok güzel olmuşlar:img-wink: :good:

hales
02-03-07, 22:13
beş on kere üye olup oy ver istersen:img-wink:

mary61
03-03-07, 18:08
vaLLAHI ben oyumu KK´ya verdim ama yinede yani diger dizlerin oylari daha fazla birde arkadaslar yunus imzalariniz hepinizin gercekten cok harika.....ellerinize saglik..

hales
03-03-07, 21:09
daha önce saygınla ilgili hiç araştırma yapmadığıma yandım.. mehmet aliden üç yaş küçükmüş begümle yaşıt yani:img-wink: trabzonluymuş sevgilisinin cafesi varmış:img-yes:bi kız saygın abi seni cok seviyorum ben kuzenin seda diye bir mesaj yazmış biyere şu kuzene bir ulaşsak:img-in_lo siz biliyosunuzdur ama yeni öğrendim bu resimlerde eklenmiştir ama hareketlensin sayfa diye tekrar ekliyorum:img-yes:

http://img517.imageshack.us/img517/9195/21ac4.jpg (http://imageshack.us)

http://img255.imageshack.us/img255/1258/41hs5.jpg (http://imageshack.us)

http://img255.imageshack.us/img255/6192/31jp7.jpg (http://imageshack.us)

http://img255.imageshack.us/img255/7717/51wg3.jpg (http://imageshack.us)

serkan öz
04-03-07, 15:46
yanlış haber!saygın trabzonlu evet.ama orada bir sevgilisi yok.kendileri melisa sözen'le birlikte ve oldukça mutlu gözüküyorlar.

hazal_celik
05-03-07, 07:27
aaaaaaaaa inanmıorummm melisa sözenle mi?!!!ben çok severim melisa sözen'i açıkçası eğer gerçektende melisa sözenle beraberse saygın adına çok sevinirim:happy0064 :happy0064

halecim şu kuzen meselesini ilk defa senden duydum resimler için de teşekkürler içimiz açıldı:img-wink: :good: :img-in_lo

serkan öz
05-03-07, 13:37
bence bizi ilgilendiren ikisininde yetenekli oyuncular olması,ama şu sıralar melisa sözen amerikada galiba:sad53: öyle bir haber okumuştum.

hales
07-03-07, 16:00
inanamıyorum melisa sözenle mi? vay be çok şaşırdım doğrusu:img-wink:

biz onu oyunculuğuyla sevsek ve özel hayatından bahsetmesekte insan öğrenince heyecanlanıyor birşeyler söylemek istiyor:img-yes:

bbeeyyzzaa
07-03-07, 18:20
Saygın ve Melisa mı?..İkisinide severim; ama sevgili olarak tuhaf geldi biraz..

elif_gs
07-03-07, 19:37
yanlış haber!saygın trabzonlu evet.ama orada bir sevgilisi yok.kendileri melisa sözen'le birlikte ve oldukça mutlu gözüküyorlar.

şoktayım yaa gerçekten miii:img-pilot ama ben de ikisini severim. umarım mutlu olurlar:img-yes:

hkb191
07-03-07, 20:42

Melisa Sözen mi??ya ben sevmem onu...neyse bizi ilgirendirmez zaten..Saygın Soysal mutluysa doğal olarak bizde mutlu oluruz:img-wink:
off ya ben Yunusu özledim Kırık Kanatları özledim...Bilgisayarımın ana kartı yandı format atılacak içindeki bütün KK arşivim gitti:img-cray: izleyemiyorum o yüzden daha çok özlüyorum:img-cray:
yakında Saygın Soysal bi projede yer alsada bizde Saygın Soysal hasretinden kurtulsak bari...KKnın Yunusun ve diğerlerini yerlerini kesinlikle hiçbişey tutamaz ama oyuncularımıza baktıkça hasret gideririz:icon_sorr

hazal_celik
08-03-07, 07:31
ayy çok üzüldüm kübracım yaa geçmiş olsun cnm:icon_sorr
benden yakında çalışmalar gelicek belki melisa sözenle ikisini yan yana bile getirebilirim ama biraz garip olabilir tabii:img-blush sarılma sahnesiyle ilgili imza&avatarlar yaptım ama süslemesi kaldı fakat cuma akşamı yapabilirim sanırım yarın Avrupa Birliği Bilgi Yarışması'na gidiyorum bu arada sizden çalışma göremiyorum hiç gözlerim sizin çalışmalarınıza hasret kaldı valla:img-yes: neyse ben kaçıorum SAYGIN'LI KALINbye

keremcem d
08-03-07, 17:23
aaa inanmiyorum??Melisa sözenle mi??Vay süüüper ya..en sevdigim oyunculardan birisi sayginda melisada..süper ya..:happy0064.........

hales
08-03-07, 17:38
ayy çok üzüldüm kübracım yaa geçmiş olsun cnm:icon_sorr
benden yakında çalışmalar gelicek belki melisa sözenle ikisini yan yana bile getirebilirim ama biraz garip olabilir tabii:img-blush sarılma sahnesiyle ilgili imza&avatarlar yaptım ama süslemesi kaldı fakat cuma akşamı yapabilirim sanırım yarın Avrupa Birliği Bilgi Yarışması'na gidiyorum bu arada sizden çalışma göremiyorum hiç gözlerim sizin çalışmalarınıza hasret kaldı valla:img-yes: neyse ben kaçıorum SAYGIN'LI KALINbye

hazal bende girdim AB Yarışmasına! karşılaşıyormuşuz falan ne dersin:img-wink:

Sarılma sahnesinin imzalarını gözüm yollarda bekliyorum canım ona göre :img-wink:

hkb191
10-03-07, 22:44
Ne zamandır kimse bişey yazmamış ben yazayım bari :D
Ya ben yunusu KK yı çok çok özledim:img-cray: yakında bi projede yer alsa bari özlemimizi gidersek...KK özlemi Yunus özlemi hep içimizde kalıcak ama Saygını görüp eski günleri hatırlarız artık...
Ayşe bi bölümde hasrete sarılıp ağlamış orda bişey söylemiş tam bize uygun bi söz; HASRET...ADIN HEP İÇİMİZİ DOLDURACAK...(KK Hasretii):icon_cry:

hazal_celik
14-03-07, 07:39
ewt gerçektende öyle kübracım yaaa:icon_sorr umarım saygın çok çabuk bi dizide veya bi filmde oynar da bizde biraz olsun hasretimizi gideririz
halecim bn girdim yarışmaya ama kaybettim maalesef 2. oldum ama soruların pek azı AB ile ilgiliydi genelde genel-kültür sorularıydı sen nasıl bir derece aldın?
imzayı yaptım ama pek güzel olmadı yeniden yapıcam fakat avatarların birinci bölümünü yapmıştım 11 tane avatar var birazdan onları eklerim fakat saygının sırtı dönük olan yerden avatar:img-blush

hazal_celik
14-03-07, 07:48
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz1.jpghttp://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz2.jpghttp://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz3.jpghttp://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz4.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz5.jpghttp://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz6.jpghttp://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz7.jpghttp://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz8.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz9.jpghttp://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz10.jpghttp://i86.photobucket.com/albums/k81/hazal_celik/yz11.jpg

hales
16-03-07, 18:26
ewt gerçektende öyle kübracım yaaa:icon_sorr umarım saygın çok çabuk bi dizide veya bi filmde oynar da bizde biraz olsun hasretimizi gideririz
halecim bn girdim yarışmaya ama kaybettim maalesef 2. oldum ama soruların pek azı AB ile ilgiliydi genelde genel-kültür sorularıydı sen nasıl bir derece aldın?
imzayı yaptım ama pek güzel olmadı yeniden yapıcam fakat avatarların birinci bölümünü yapmıştım 11 tane avatar var birazdan onları eklerim fakat saygının sırtı dönük olan yerden avatar:img-blush

canım yapılan sınavda ilk üçe giren gitmiyor mu yarışmaya? yada sizin okullar arası sınav başladı da mı ikinci oldunuz anlayamadım? ben yarışmaya gidiyorum salı günü işte..

avatarların hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık canım...

hkb191
20-03-07, 21:08
Merhaba arkadaşlar..Ne zamandan beri giremiyorum nete...Saygının sayfası 3.sayfaya gelmiş yaw...olmuyor böle nese...
Hazalcım avatarlar süper cnm geriside gelir inş.
Yaa off ben Yunusu çokk özledim...Çarşambaları saat 10da hep aklıma geliyo kötü oluyorum oyy oyy :icon_sorr

hales
22-03-07, 16:41
evet kübracım ne sen varsın ne hazal var bende en son yorum yazdığım için şimdi tekrar bişey yazamıyorum saygının sayfa gerçekten çok gerilere gelmiş allahtan sen bişeyler yazmışsın da ikiye gelmiş. lütfen arkadaşlar boş bırakmayalım:img-wink:

hkb191
24-03-07, 21:34
Merhabalar...iice boşlanmış burası yav..benim sınavlarım var giremiyorum malesef..2 hafta kadardas uğrayamam heralde:icon_sorr
Dün KK arşivimden videolar izledim...çok özlemişim be!!ne bölümler izlemişiz biz oyyy oyyy....Artık elimizde sadece videolar resimler ve sizleirn yapmış olduğu çalışmalar kaldı:icon_cry:

hazal_celik
31-03-07, 06:44
merabaa ben geldim sınavlarım ve ödevlerim vardı benim de giremedim çok gerilere gelmişiz saygın'danda hala ses seda yok dün gece rüyamda onu gördüm valla bi tiyatro oyununda oynuyodu keyifle onu seyrettim hatta demet akbağ ve sumru yavrucukla birlikte oynuyordu ahh keşke bi tiyatroda oynasada gidip izlesek:icon_sorr

hales
06-04-07, 20:29
başlık üçüncü sayfalarda.. hakkında konuşacak bişey yok.. yazılacak bişey yok.. sonrada sayfa boş diye üzülüyoruz...

hkb191
06-04-07, 21:15
Saygının sayfası bi baktım ilk sayfada ne kadar sevindim anlatamam:D Benimde sınavlarım vardı giremedim...Halecm çok doğru sölemişsin...Saygın yeni bi projede yer almadığı sürece bu sayfa arkalarda kalır..oda özletti kendini çok yeter artık bi yerde oynasın küçük bişeyde olsa oynasın çok özledim(k) onu :(...

hales
07-04-07, 11:30
bence yeni bir tv dizisinden ziyade bir tiyatroda yada bir filmde oynaması daha hoş olabilir. açıkçası yunusa doyamadım ben o yuzden yeni bir role alışabileceğimi sanmıyorum. ama olsa da hayır demem:img-wink:

hales
07-04-07, 11:56
pek güzel olmadı ama.. :

http://img204.imageshack.us/img204/8167/yzci4.png (http://imageshack.us)

http://img216.imageshack.us/img216/8959/kopyasyzsq9.png (http://imageshack.us)

CnSzL
13-04-07, 18:16
merhaba arkadaşlar bugün kadıköy'de saygın'ı gördüm...Bayaa hoştu..:)yanında bi erkek arkadaşı vardı..Gözünde rayban vardı,üstünde de asker yeşili bir ince mont gibi bişey wardı :) çok ayrıntılı incelemişim valla bende :):):)dibimden geçti ben dedim aa bu saygın:)ama çok hızlı gitti..bu onu 2.görüşüm:)ayy inanamıyorum yaa aynı şekilde mehmet ali nuroglunuda gördüm bu kadar benzerlik olmaz:):):)

hales
13-04-07, 20:30
arkadaşım ne kadar şanslısın! manuyuda gördün saygınıda.. anlattığın için teşekkürler.. kübra ve hazal okuyunca düşüp bayılacak:img-hyste

hkb191
14-04-07, 15:38
Yaaa ama bana nee:icon_cry: ne şanlısın be bende istiyorum...çok özledim zaten onu:icon_cry: iyi görünüyo muydu?ya keşke durdursaydın tutup çekseydin kolundan ne bilim offf....okuyunca bi acayip oldum saçmalamış olabilirim kusura bakmayın:img-blush
Ama harbi çok şanslıymışsın ben iki defa sete gittim birini bile bulamadım...şans işte...off off

hales
14-04-07, 21:40
ahh kübracım! sen istanbulda mısın? eğer öyleysen senle kadıköyde keşif turuna çıkabiliriz:img-hyste idik didik ederiz saygını bulup sorguya çekeriz manu için böyle planlarımız var saygına da yapabiliriz:img-hyste

senin bu imzayı görünce millet kırık kanatlar için miting yapıldı zannediyo ona göre:img-hyste

elif_gs
14-04-07, 22:20
merhaba arkadaşlar bugün kadıköy'de saygın'ı gördüm...Bayaa hoştu..:)yanında bi erkek arkadaşı vardı..Gözünde rayban vardı,üstünde de asker yeşili bir ince mont gibi bişey wardı :) çok ayrıntılı incelemişim valla bende :):):)dibimden geçti ben dedim aa bu saygın:)ama çok hızlı gitti..bu onu 2.görüşüm:)ayy inanamıyorum yaa aynı şekilde mehmet ali nuroglunuda gördüm bu kadar benzerlik olmaz:):):)

Nazlı sen de çok şanslıymışsın yahuu. bu kadar da olmaz. biz bir kere göremiyoruz sen çifter çifter:img-wink:
paylaşımın için teşekkürler

CnSzL
16-04-07, 15:48
vallahi bende anlamadım hee bir mehmet ali bi saygın :D :D :D
allahım sürekli karşıma çıkıyorlar..
bence moda tarafında turlayın arada derim :)
ahh ahh keşke böyle canseli görsem :D

hkb191
17-04-07, 19:50
ahh kübracım! sen istanbulda mısın? eğer öyleysen senle kadıköyde keşif turuna çıkabiliriz:img-hyste idik didik ederiz saygını bulup sorguya çekeriz manu için böyle planlarımız var saygına da yapabiliriz:img-hyste

senin bu imzayı görünce millet kırık kanatlar için miting yapıldı zannediyo ona göre:img-hyste

Hehe zannetsinler ne güzel...off ben kırık kanatları özledim yaa...arkadaşım kompozisyon yazmış okyunca aklıma direk KK geldi..off ondan sadce bize videolar resimler vs.kaldı keşke devam etseydi yaa....:icon_sorr

hales
17-04-07, 21:51
üç aydan uzun zaman geçti zamanla alıştık ama tabi ki hepimiz çok özlüyoruz. neyseki elimizde bölümlerimiz resimlerimiz ve bizler varız canım..

hkb191
26-04-07, 16:54
selam arkadaşlar...
unutuldu gitti burası ya:icon_sorr 3.sayfaya gerilemiş...dün akşam saat 22 de bi dizi vardı kanald de aklıma KK geldi dalgım gittim bi süre...off o olmayınca ben tv seyretmiyorum bile doğru düzgün hele çarşamba 22 de çıkan hiçbişeyi izlemedm şu ana kadar ve izlemicem...çünkü aklıma hep KK geliyo oyy oyyy....öyle bi dizi bundan sonra zor çıkar karşımıza:icon_sorr

hazal_celik
27-04-07, 17:14
CnSzL ne kadar şanslısın yaaaaaaaaa harbiden düşüp bayılıyodum görünceee :img-blush haleden doğru tahminnn(:img-hyste )yaaa bi biz göremedik zatennnnnnnnnnn hemde kadıköyde burnumun dibinde yaaaaa:icon_sorr hale bende istanbuldayım çıkalım valla keşif turuna artık birini görürüz yani
bu arada biz yaptıklarımızı saygına doğum günü için gönderiomuyuz ben adres fln bulamadım ne yapıcaz bilemiorum zaten uzun süredir giremiodum siteye:icon_sorr
yaptıklarınız ve konuştuklarınızı yeni görebildim çalışmalar harika bu arada halecim gerçekten onları görmeyi özlemişim ellerine emeğine sağlık:img-in_lo :img-wink:

hales
28-04-07, 11:45
oo hazal tamam hemen yarın buluşup keşif turuna çıkıyoruz saygını bulup sorguya çekioruz ve özlemimizi dile getirip zorla msn adresini alıyoruz:img-hyste :img-hyste

CnSzL
28-04-07, 20:20
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ayy arkadaşlarr çok alemsiniz hee :D:D:D
görürsünüzz yaa mehmet ali falan da oralarda genellikle heralde:)

hazal_celik
29-04-07, 11:25
hemen gidelim cnm hem bi taşla iki kuş aman oyuncu:img-hyste hem üstlerine varırız biraz belki aynı yapımda falan oynarlar yine ne de güzel olur :good: saygını izlemeyi özledim ben yaaa:icon_sorr :img-help:

hales
29-04-07, 18:36
hazal hemen pm ile numaranı gönderiyosun haftaya cumartesi modadayız onları görmesek bile türküyü görürüz bak garanti:img-hyste :img-hyste

ben saygın ve manuyu tiyatroda görmek istiyorum ki umarım bunları görüyolardır.:img-wink:

hkb191
01-05-07, 20:52
Gezin gezin birinden birine rastlarsınız heralde...off ben YUNUSu özledim yaa:icon_sorr KK yı da çook özledim...off onun gibi dizi olmaz bi daha ya of...neden hep güzel şeyler çabuk bitiyo:icon_sorr KK sevgim depreşti bi an yav...

hazal_celik
02-05-07, 08:08
sorma kübracım yaaa geceleri 4'te uyanıp kk'ı izliorum kanal d'de geceleri veriyolar bu gece yunusun zeynepin elini tutup seni böyle görmeye dayanamıyorum dediği sahnenin olduğu bölüm verildi tamda yunusun zeynebi kurtarmaya gittiği yerde uyanmış allahım allahım bi uyandım yunus zeyneeeppp diye haykırıyooo çok özledim walla kk'ı:icon_sorr :icon_sorr

halecim gidelim yaaa da bi sorun var moda nere:img-hyste hiç gitmediğim için bilmiyorm walla:img-blush

arkadaşlar bizim hediye işi ne oldu?!!!!!:img-help:

CnSzL
02-05-07, 16:53
Ooo moda'da arama çalışmaları da başlıyor demek kii:D
Kolay gelsin arkadaşlar size:)

hkb191
02-05-07, 20:31
Hediye işini bende düşünüyorum...ama ona nasıl ulaştıracaz o en büyük sorun!!siz moda da taksimde bi yerlerde bekleyin onu :d ....off keşke KK olsaydı direk ayvalık'a gönderirdik bea offf napcazz???

hales
05-05-07, 21:03
sorma kübracım yaaa geceleri 4'te uyanıp kk'ı izliorum kanal d'de geceleri veriyolar bu gece yunusun zeynepin elini tutup seni böyle görmeye dayanamıyorum dediği sahnenin olduğu bölüm verildi tamda yunusun zeynebi kurtarmaya gittiği yerde uyanmış allahım allahım bi uyandım yunus zeyneeeppp diye haykırıyooo çok özledim walla kk'ı:icon_sorr :icon_sorr

halecim gidelim yaaa da bi sorun var moda nere:img-hyste hiç gitmediğim için bilmiyorm walla:img-blush

arkadaşlar bizim hediye işi ne oldu?!!!!!:img-help:

ayvalıkta olsa ev adresine kadar verirdim adresi ama dizi bitti.. keşke ulaştırılabilse saygına..

hazalcım valla bende gitmedim ama galiba böyle tren gibi şeyler var ya hani adı neydi.. onlara binince gidiyomuş. ama moda sahilini biliyorum. oraya gidelim biz seninle..orda görmezsek nasılsa türküyü görürüz ya türkü ya sayın bahariyedede takılır onlar.. en iyisi onu gören arkadaş bizi götürsün:img-hyste :img-hyste

hales
05-05-07, 22:18
kübracım ve hazalcım bayılmak serbest... sanırsam şimdi ekleyeceğim resimleri ilk defa görüyorsunuz.. umarım öyledir..size güzel bir sürpriz olur:img-wink:

http://img352.imageshack.us/img352/2048/s1ze0.jpg (http://imageshack.us)
http://img217.imageshack.us/img217/8977/s2zz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img105.imageshack.us/img105/5110/s3ww0.jpg (http://imageshack.us)

hales
06-05-07, 19:52
pek güzel olmadı ama içimden yapmak geldi;

http://img211.imageshack.us/img211/2173/saygnsoysaljm3.jpg (http://imageshack.us)

http://img389.imageshack.us/img389/4025/ssxd7.jpg (http://imageshack.us)

http://img211.imageshack.us/img211/7426/kopyaskopyassaygnsoysalnp1.jpg (http://imageshack.us)
bir tanede türküyle..
http://img233.imageshack.us/img233/7582/trkvesayginas4.png (http://imageshack.us)

hkb191
06-05-07, 22:13
Halecimm canım benim (: öncelikle çoook teşekkür ederim ne zaman nerde çeklimiş bu resimler yaa???
Saygın çok süper çıkmış cnm bnm her zamnki hali tabi:img-grin2 ya güzel çıkmasına güzel dee ben Yunusu ona daha çok yakıştırıyorum o yunus hali o saçı tavırları ne bilim belkide öle görmeye alıştığım için öle geliyodur...Ama her haliyle süper...KK ve Yunus geldi aklıma hüzünlendim bi an:icon_sorr
bu arada çalışman çok güzel ellerine sağlık..Sayfa bi anda şenlendi hemde ne şenlenmek...tekrar çok saol:img-grin2

hales
07-05-07, 13:58
canım internette gezinirken buldum resmleri..banada çok ilginç geldiler yunus rolünden sonra saygın o rolüyle kalmış aklımızda.. evet yalnz başımöa çalışma yaıp koyuyorum neyseki sen gelmişsin.. çalışmalar pek hoş olmadı ama beğendiğine sevindim canım..:img-wink:

hazal_celik
07-05-07, 17:21
:img-swoon :img-swoon :img-swoon Ayyyyyyyyyy küt diye bayılıyodum wallaaaa MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :happy0064 :img-angel çokkkkk teşekkürlerrr halecimmmmmmmmm çoooookkk yakışıklı çıkmış yaaaa karizma işte budur :) :img-kiss: yaaaaaaaaa bende diyorum nerde bizim Saygın'ımız nerde işte burdaymışşşşşşşş yoksam türküyle aynı ajansta mı???türkü fırtına'da oynamaya başladı acaba saygın'da girer miii?yok yok yine türkü'nün oynadığı bi rolün elinden çekmesin!!!ama belki abisi fln olabilir dimiiii ayyyy keşkeeeeeeeeee:bella
imzalar çok güzel olmuş canım benim saygının olduğu bişey nasıl kötü olabilir ayrıca bir de sen yapmışsın yani:img-nyam:
onu yunus olarak görmeyi özledim evet ama bu hali de ona çok yakışmış hiç saçlarını böyle görmedik mesela ayyy çok karizmatik olmuşşş:img-in_lo :img-kiss: :img-swoon

hales
07-05-07, 21:02
hazalcım evet sanırsam aynı ajanstalar.. begümde türküde saygında.. isterim saygınıda fırtınada görmek ama o kabul etmez gibi.çünkü biraz ciddi mizaçlı bir insan ne bileyim tabi oyuncu kimlliği dolayısıyla her rolü oynayadabilir..

intte türkü hazer yazmıştım çıkıverdi bir ajans.. erkek oyuncular kısmına bakınca birde ne göreyim saygın!!:happy0064 :happy0064 büyük bir heyecan ile siteye ekledim sizin gelmenizi ekledim..bu arada imzamı kullanmışsın çok hoşuma gitti..:img-wink:

hazal_celik
07-05-07, 22:14
oyuncu dükkanı'na baktım cnm resimler var isim var ama bilgiler yok muhtemelen orada çok yeni bilgileri bile girilmediyse
çok güzel olmuş imzaların canım birini seçip kullandım:img-wink:
rol meselesi biraz da gönül işi insan canlandıramayacağına inandığı bir rolü üstlenemez ama tabii saygın profesyonel bir oyuncu tabiiki kendine güveni oldukça fazladır ve zaten yetenekli bir oyuncu olduğu için eline hangi iş verilse yapar derler ya taşın suyunu çıkarır aynen öyle artık onu görmeyi çok özledim valla:img-in_lo :img-blush bi dizide,bi filmde veya bi tiyatro oyununda yer alsa tam süper olacak!!!:icon_sorr

hales
08-05-07, 09:55
ya şimdi bunlar hacettepedenler ya.. acaba ankaraya dönmüş falan olabilirler mi.. manu londrada sanırsam. saygın istanbulda da olsa ankarada da olsa sonuçta bişeyler yapması lazım. tiyatro yönetiyor falan olabilir. yeni oyunculara falan ders veriyor olabilir. bişeyler yapıyordur mutlaka ama gözümüz önünde değil.. fırtınada daha kızın abileri gelicek belki oda gelir ama sanmıyorum onun olacağını:img-wink:

Çanakkale83
08-05-07, 10:05
Hale kız sen de artık buraya mı takılıyorsun sen de mi küstün:):) Bak seni bulmam zor olmadı şıp diye buluverdim online olduğunu görünce:img-hyste Bu arada senin Saygın ve Türkü turları ne alemde:img-hyste

cropsy
08-05-07, 10:34
Bu arada senin Saygın ve Türkü turları ne alemde:img-hyste

Aaa onlar için de mi birtakım planları var Hale'nin?Hiç haberim yoktu:img-hyste :img-hyste

Bir ara bir arkadaş Saygın'ın Melisa Sözen'le birlikte olduğunu söylemişti,ne oldu o habere?Melisa da çok beğendiğim bir oyuncudur hani:img-wink:

Saygın bu resimlerde çok hoş çıkmış,başarılı da bir oyuncu baya..Seneye yine izleme fırsatı yakalarız umarım..

Çanakkale83
08-05-07, 13:49
Aaa onlar için de mi birtakım planları var Hale'nin?Hiç haberim yoktu:img-hyste :img-hyste

Bir ara bir arkadaş Saygın'ın Melisa Sözen'le birlikte olduğunu söylemişti,ne oldu o habere?Melisa da çok beğendiğim bir oyuncudur hani:img-wink:

Saygın bu resimlerde çok hoş çıkmış,başarılı da bir oyuncu baya..Seneye yine izleme fırsatı yakalarız umarım..

Evet Ekinciğim daha iki gün önce çıkmıştı Saygın ve Türkü turuna:img-hyste Görememiş ama:) Melisanın sf çok boş gidip sorardık ama...çok da lazım değil hani:) Evet başarılı bir oyuncu ben de isterim başka bir dizide kendisini izlemek:img-yes:

hales
08-05-07, 16:21
aa siz benim dedikodumu mu yapıyorsunuz aşkolsun babamla teyzem?:img-hyste :img-hyste :img-hyste

evet buraya takılıyorum çünkü resimleri yeni buldum yani taze bir haber var hani manunun sayfasında bir türlü bulamadığımız taze haberler.. :img-wink:

ben melisayı pek sevmem saygınlada pek bi yorum yapamıycam mutlu olsun saygın onu isterim tabi.. bencede çok başarılı bir oyuncu umarım yeni projelerde görürrüz kendisini..

hazal_celik
08-05-07, 16:29
saygın acaba ankaraya dönmüş olabilir mi?!!!hayırr gitmesinnnnn o zmn ulaşması çok daha zor olur:icon_sorr
arkadaşlar bizim hediye işini ne yapcaz 21'ine ne kaldı şurda?!!!:img-help: hazır ajansa girmişkene bi mail adresi fln bulabiliriz yada kübrayla da konuştuk biz birimiz ajansa gidip hediyeyi verebilir mesela ben götürebilirim hemde seve seve ne dersiniz yorumları aliyimm:img-help:

hales
09-05-07, 18:44
aa hazal olabilir.. ama nerede olduğunu biliyor musun ajansın? bu arada yine ajansın mail adresi olabilir onlar saygına ulaşmamıza yardımcı olur mu?yada internette ben kuzeni demiştim ya kuzeni sedaya ulaşsak nasıl olur?

hkb191
09-05-07, 21:29
Hakkaten arkadaşlar 21 ine az kaldı bi an önce nasıl ulaştıracağımızı bulalım sonra neler yapabiliriz onu düşünelim...hoş önceden biraz planlamıştık ama yinede bi düşünürüz...ya bende giderdim ama ben Bursadayım ancak siz gidebilirsiniz...bu işin bi an önce halledilmesi gerekiyor.
Halecim o kuzeni gerçek kuzenmiymiş?belli olmaz valla önüne gelen der yani...eğer kız doğru sölüyosa ona ulaşmaya çalış mail adresi vs vardır heralde onda...
Kısacası bişeler yapalım..En acilinden:)

hazal_celik
10-05-07, 17:47
ajans leventte arkadaşlar,ben anadolu yakasındayım ama arada mecidiyeköye fln gidiyorum belki levent'e yani ajansa gidip hediyemizi verebilirim:img-wink: tabii hediyemiz hazır olursa:icon_sorr

hales
11-05-07, 15:57
çok stres oldum birden yaa:img-hyste

bende anadolu yakasındayım ve karşıya geçebileceğimi hiç sanmıyorum:icon_sorr ama tek umudum hazal açıkcası:img-yes: yada leventte oturan bir arkadaş vardır elbette siteden. yada en azından oraya yakın oturan? ben şu kuzene bir bakayım en iyisi.

bakın kızın yorumu.. çatlıycam ya üyede oldum ama ö.m gönderilmiyo ki..
http://www.sinematurk.com/kisi.php?14803&yorumlar

hazal_celik
12-05-07, 09:41
ayy acaba kız gerçekten de kuzenimi saygının?!!!inş öyledir ve inş ulaşabiliriz ona yani ajanslarda sürünmeyiz en azından :img-help: zaten bu başlıkta leventte oturan yok diye biliyorum ya da çevresinde:icon_sorr off offfff offfffffff saygın hiçbir projede yer almadığı için ya da en azından göz önünde olmadığı için hediyesini vermek çookk zorlaşıoo ama ne olursa olsun o hediyeyi bir şekilde ona ulaştırmalıyız HERŞEY SAYGIN İÇİN:happy0064

hales
12-05-07, 11:13
bence gerekten kuzeni çünkü yani saygın abim seni çok seviyorum ben kuzenin seda demiş yani boşuna uydurmaz ki öyle birşeyi.. ama kıza ulaşamıyorum. hem belki sırf saygına yorum yazmak için üye olmuştur mesaj atsam bile görecek mi bilmiyorum.bu iş çok zor olacak.

hazal_celik
14-05-07, 14:31
bana da çok zor olacak gibi geliyo cnm...
21 mayıs pazartesiye geliyo,yani haftaya bugün.ben malumunuz öğlenciyim yani hafta içi götüremem,o yüzden bu hafta sonu ne yapıp edip levente gitmeliyim fakat hediyemiz hazır değil bilmem farkındamısınız:icon_sorr

hkb191
15-05-07, 22:03
ya nasıl ulaştırılacak onu bi bulsanız hediye işi zaten kolay gibi...yani hiç olmazsa yazıcıdan yaptıklarımızın hepsi çıkmasa bile bi cd götürsende olur heralde:icon_sorr bide çiçek fln alsak dicedm ama çook zor bi iş olcak...off off acilen bişeler yapmamız lazım!!!!

hazal_celik
16-05-07, 06:45
nasıl ulaştırılacak mevzuusunu hallettik sanırım ben götürebilirim sonuçta levent'e gidebilirim ama orayı nasıl bulurum onu bilmiyorum olmadı annemden yardım alırım o bırakır beni:img-wink:
hediyeyi cd'yle versek garip kaçar bence...ben onları A4 kağıda çıkartabilirim hem de çok güzel,hiç renkleri solmadan çıkartırım:img-wink:
çiçek işini de yine ben hallederim gerçi çiçek gibi bi insana nasıl çiçek verilir orasını da bilemem ya neyse:img-in_lo :icon_whis yalnız ben bu hediyeyi cumartesi götürücem muhtemelen,o halde çiçekler saygının eline geçene kadar solar:icon_sorr o yüzden ben internet çiçekçisinden pazartesi günü için sipariş vereyim ya da çiçeği hepimiz adına içimizden biri göndersin hediye ve ulaştırma benim işim o da sizin olsun ne diyosunuz?!!

hkb191
17-05-07, 20:01
ya zaten çok az zamanımız kaldı...acilen bişeler yapmamız gerekiyor..benm photoshop kabiliyetim yok malesef size o konuda yardım edemicem üzgünüm...:icon_sorr
başka yapabileceğim bişe var mı ki acaba?çiçek işi nasıl olacak??yada çiçekten vaz mı geçsek??ya ilk önce şu doğum günü ile ilgili şeyleri bi hazırlayalımda gerisi zaten halledilir...yani inş. halledilecek!

hazal_celik
18-05-07, 07:46
biliyosun kübracım benim bilg. bozuk,şu anda girdiğim bilg.de de photoshop vb. bi program yok ve yükleyemiyorum maalesef o yüzden ben yeni bişi yapamıyorum ve sanırım yarına kadar bu hediye hazır olmayacak ve sanırım ben yarın bu hediyeyi götüremicem(annemin doğum günü olduğu için):icon_sorr

ne yapıcaz arkadaşlar?!!!

hales
18-05-07, 16:14
bu kadar stres bize iyi gelmiyor arkadaşlar sakin olalım..

şimdi hazal sen yaptın mı çalışma? yani o çalışmalar senin bozuk bilg. kaldı o yuzden çıkartamıyosun anladığım kadarıyla. kimseye göndermedin mi çalışmaları? yani özgeden(özgenuroğlu) yardım istesek saygınla ilgili çalışma yapar bize. sonra sana yollar sende cd ye koyarsın bence cdde daha iyi olur kağıt yırtılabilir ama cd öyle mi? çiçek işide.. olmasada olur. hem saygın hergün ajansa mı gidiyor ki oraya hediye bırakmamıza bile izin vermezler bence:icon_sorr

hazal_celik
18-05-07, 21:35
aynen öyle cnm benim bilg. yok anlayacağın çalışma da yok!:icon_sorr özgeden yardım isteyebilirim fakat şöyle birşey var:ben yarın levente gidemiyorum yani cd'yi hazırlasak da götüremem,pazar günü de öyle:icon_sorr sen götürebilir misin halecim?gerçi cd'miz de hala hazır değil ve senin de dediğin gibi acaba hediye bırakmamıza izin verirler mi:img-help:

hales
18-05-07, 22:08
ya canım ben keşke götürebilsem. ama öyle konularda çok beceriksizimdir. hem karşıya geçemem tek başıma.. anneme söylesem saçmalama diyecekmiş gibime geliyor. hem haftaya yazılılar ful doluyum anlayacağın. hem canım ajansı arayıp saygınla ilgili bi adres istesek olur mu? ajansa hediye bırakamayız ki hem saygın ajansa gitmez bir iş çıkmadan..

hazal_celik
19-05-07, 13:30
halecim benim de haftaya bir sürü sınavım var,hafta içi de gidemem bi bugün gidebilirdim gidemiyorum,ayrıca bize adres vereceklerini pek zannetmiyorum biz postayla fln cd'yi gönderseydik bi iş çıktı fln diyip çağırabilirler ve hediyeyi verebilirlerdi ama hediyeyi kabul ederlermiydi onu bilemem offf:icon_sorr

hales
19-05-07, 16:08
ya bence pek mümkün olacak gibi gözükmüyor bu iş.. nasılsa interneti takip ediyordur bu sayfaya doğum günü için hazırlıklar diye çalışmalar koyarız elbet birgün görür. sonuçta mühim olan düşünmek. ajansa götürsek fayda etmicek çünkü.

hazal_celik
21-05-07, 07:22
İYİKİ DOĞDUN SAYGIN SOYSAL!
İYİKİ VARSIN!
SEN OLMASAN,
KİM GÖNLÜMÜZÜ FETHEDERDİ
OYUNCULUĞUYLA,BİR BAKIŞIYLA...
KİM BÖYLE GÜZEL AĞLAYABİLİRDİ
KİM BÖYLE GÜZEL GÜLEBİLİRDİ
KİM BÖYLE YUNUS'U CANLANDIRABİLİRDİ
HER ZAMAN BİZİM YUNUSUMUZ OLARAK KALACAKSIN
SENİ ÇOK SEVİYORUZ!!!

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

hales
21-05-07, 18:07
iyi ki doğdun saygın soysal.. burada büyük hayranların var onları habersiz bırakma! sana ulaşmaya çalıştık ama olmadı haberin olsun:img-wink: hepimiz seni çok seviyoruz.. yeni projelerini bekliyoruz kırık kanatları yunusu unutmak ne mümkün.. o güzel oyunculuğun için,yunusu o kadar güzel canlandırdığın için çok teşekkür ederiz. nice senelere.. 25 yaşın kutlu olsun:happy0064

hkb191
21-05-07, 19:58
İyi ki doğdun iyi ki bizim karşımıza YUNUS olarak çıktın ve iyi ki varsın....Seni çok çok seviyoruz...İnş. burayı okuyorsundur...seni yeni projelerde görmek için can atıyoruz...kendinden o güzel oyunculuğundan çok ayrı bırakma bizi:img-wink:

Planlarımızı gerçekleştiremedik ama eğer burayı okuyorsa okumasa bile bunu düşündüğümüzü bilseydi çok sevineceğine eminim!!Yeter bu kadar ayrılık ben artık onu TVde yada Sinemada görmek istiyorum:icon_sorr

hales
22-05-07, 10:08
bence kesinlikle biliyorlardır bu siteyi. sonuçta sete kaç kişi gitti bizim siteden ve saygından dizifilm.com'a sevgiler diye imza almışlardı. saygın belki bakıyordur sayfaya şmdi bakmasada ileride kesin bakıcaktır ve görücektir mesajlarımızı:img-blush

hkb191
28-05-07, 19:25
Selammm....Ne zamandır kimse uğramamış 3.sayfaya düşmüşüz...e tabi konuşacak bişe yokki...ya saygın bi projede yer alsın artık ya ben çok özledim onun oyunculuğunu!!ben kırık kanatlarıda çok özledim off tv de izlenecek düzgün bi dizi kalmadı KK dan sonra!bütün diziler birbirinin aynısı KK farklıydı hemde çookk....ahh ahh neden hep güzel olan şeyler çabuk biter(hoş bizimki bitittirildi ama nese...)

hazal_celik
06-06-07, 20:17
hala şoktayım biraz önce Hatırla Sevgili'nin fragmanını izledim SAYGIN ONDA OYNUYOR BU BÖLÜMDE ADI RECEP TAYYİP KAL GELDİ BANA ÇOKKKKKKKK ŞAŞKINIM OLLLLLLLLLEYYYYYYYYYYYYY SAYGINNNNNNNNNNN YENİDEN KARŞIMIZDA!!!!!!!!!!!!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp

hales
06-06-07, 20:18
Şu an heyecandan ölüyorum.. birden tvye bakmamla hsnin fragmanını görmem bir oldu.. ve ardıdnan da saygını.. sesini duyar duymaz döndüm... Evet arkadaşlar SAYGIN HATIRLA SEVGİLİDE! umarım hemen okuyabilirsiniz seyredersiniz! Bıyıklıydı.. ismi Recep Tayyip pek hoşuma gitmesede..:img-hyste

MAVİ1
06-06-07, 20:23
Arkadaşlar Saygın Hatırla Sevgili de...Çok mutluyum yeni bir projeye başladığı için.Recep :img-hyste Kırık Kanatlardan sonra ikinci Recep vakası olmaz umarım.Saygın'ı tekrar izlemek çok hoş olacak :img-yes:

hales
06-06-07, 20:25
Canım benim ya nasılda heyecanlandık ama.. Sonunda hepsinden ses çıktıda.. Sıra Begümde.. Ondanda bir haber alsaydık.. Artık hs'yi hiç kaçırmam asla ve aslaaaaa :happy0064

özge_letyy
06-06-07, 20:35
Ben de bu başlığı arıyordum:)
Ben de gördüm fragmanda ve çok sevindim kk ekibinin yarısı bizim dizide:)
Bıyığı acayip yakıştırdım bir ismi kötü:img-hyste
Çok merak ediyorum acaba konuk olarak mı girdi yoksa devamlı mı?
Sezon finali 29 haziran
o zamana kadar izlemek süper olurdu.:good:

hazal_celik
06-06-07, 20:44
umarım devamlıdır ya da değildir ya da sezon finaline kadar offf bu karakterle de olmaz ki cnm saygın bir döndü pir döndü:img-cool2 onu tvde izlemek süper olacak hakkaten kk ekibinin yarısı hs'de şimdi cansel,berk,turgay fln derken saygın:img-wink:
arkadaşlar saygının fragmandan fotolarını çekebilir misiniz?!!!!:img-blush

şeboist
06-06-07, 21:41
hs den resimleri mutlaka eklenir merak etmeyin.:img-wink: fragmanda onu görünce çok mutlu oldum.umarım diziye biraz hareket katar.şu domatesi görmekten gına geldi artık.:icon_whis tomris hanım da gönül alma turlarında sanırım.:icon_whis sevmediğim birini canlandıracak ama olsun.:img-blush

hazal_celik
07-06-07, 06:55
gönül alma turu derken?kk'ın bitirilmesi durumları yüzünden mi:icon_whis
inş saygının resimlerde eklenir hs forumuna:img-help:
hscilerin domatesten sıkılmış olmaları üzerine yeni karakterlerle telafi etmeye çalışıolar anlaşılan sizi:img-hyste her ne kadar bu karakter böyle bi oyuncuya yakışmasa da:icon_sorr

cropsy
07-06-07, 08:11
Ben de dün akşam tesadüfen görünce Saygın'ı fragmanda şaşırdım baya..En çok da oynadığı karakterden ötürü şaşırdım tabii ki:)Benim de sevmediğim (sevmemek bile az kalır:)) birini canlandırıyor,Saygın'ın da düşünce tarzını az çok biliyorum,onun da oynadığı karakteri sevmediğinden eminim ama oyuncu ne de olsa..

Bu arada HS'deki Harun Hacettepe Konservatuar'dan mezun ve üniversitede Manu'yla birlikte oyunlar da yer almış.Saygın'la Manu da Hacettepe'den yakın arkadaşlar zaten.Dolayısıyla Kadir Özdal'la Saygın üniversite zamanından arkadaşlardır çok büyük bir ihtimal:img-wink:

şeboist
07-06-07, 11:09
evet kırık kanatların bitirilmesi durumu için.:icon_whis ben arkadaşa söyledim.tamam çekerim dedi.zaten çekmezse ona ne yapacağımı biliyor.:img-hyste sonuçta oyuncu verilen rolü oynamak zorunda.o yüzden saygın neden kabul etti diyemeyiz.:img-yes: of şu domates konusunu açmasam daha iyi olacak sanırım.:icon_whis

krnca_
07-06-07, 13:24
Dün akşam tesadüf eseri gördüm hala inanmak istemiyorum (oynadığı karaktere).....Sevmediğim bir insan bu sevme ihtimalimde yok zaten ama Saygın Soysal'ı severimde saygımda vardır...Büyük oyuncu...Böyle bir karakteri canlandırdığına göre:icon_whis

şeboist
07-06-07, 14:21
saygını hs de görmekten mutluluk duysam da rol için pek uygun olduğunu düşünmüyorum.recep tayyip o zaman 14 yaşındaymış.saygın bunun için biraz büyük değil mi?dediğiniz gibi keşke başka bir rolde girseydi.o zaman daha çok sevinirdim.yine de onun girmesi iyi oldu.:img-wink: dizide farklı konuları görmenin zamanı gelmişti.:img-yes:

hales
07-06-07, 16:45
İyide oyuncu her rolü oynar Mehmet Ali Nuroğlu'da Zincirbozan filminde sağcı birini oynadı.. Saygın bu dizide başarısıyla öne çıkacak bence.. Bir Okan birde Saygın! Artık hiç kaçırmam hsyi.. Domates dediğiniz beren mi? Fragmandaki ağlayışına öldüm bittim zaten..:img-hyste

şeboist
07-06-07, 16:52
evet domates beren oluyor.ben onun her şeyine bitiyorum zaten.:img-hyste size tavsiyem onun sahnelerini izlemeyin.ben öyle yapıyorum ve gayet de mesudum.:icon_whis

RECEP TAYYİP ERDOĞAN HANGİ DİZİYE KONU OLDU?
07.06.2007 15:17

medyatava.net

Recep Tayyip Erdoğan'ın gençliği cuma akşamı bir dizide canlandırılacak.

atv'de yayınlanan Hatırla Sevgilim'in 8 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek bölümünde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik yılları canlandırılacak.

1968 yılında, Recep Tayyip henüz İmam Hatip Lisesi’nde öğrenciyken, Necip Fazıl Kısakürek’in şiir okuma ritüellerine katılmaktadır. Şiir okumaktaki ustalığı ile usta şair Necip Fazıl’ın da ilgisini çeken bu genç, yıllar sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı olacak Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası değildir.

Yapımcılığını Atv’nin, proje tasarımının Tomris Giritlioğlu’nun yaptığı dizinin danışmanlarından Mümtaz’er Türköne’nin önerisiyle diziye dahil edilen sahnelerde Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğini Saygın Soysal; Necip Fazıl Kısakürek’i ise İhsan Duduoğlu canlandırıyor

hales
07-06-07, 16:54
Şeboist haber için teşekkürler..

Tayyibide çok severim..:img-hyste O yuzden daha heyecanla izlicem.. Tayyip beyin gençlik yıllarındaki icraatlarınıda göreceğiz.. Görün saygını görün gitti sevgili başbakanımızın gençliğini oynuyor:img-hyste

MAVİ1
07-06-07, 16:55
Saygın'ın da gelmesiyle-sağcı ya da solcu-gençlere ağırlık verileceğini umuyorum ayrıca rolünü hakkıyla canlandıracağından da eminim.Her ne kadar 14 yaşında gibi görünmese de..:img-hyste Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.Saygın'ı tekrar izlemek çok hoş olacak.:img-yes:

hales
07-06-07, 16:59
Öyle deme Nur'cum zaman atlaması yapacaklarmış.. Öyle olunca 17 yaşında falan gözükebilir..Hazal öyle söylüyor..:img-wink:

şeboist
07-06-07, 17:02
bende tayyipe bayılırım.:icon_whis ama berene daha çok bayılırım.:img-hyste özgealtta gördüm seni.hs ye gel.aksiyon yaşamanın tam zamanı.gel de şu bereni koruyalım.:img-hyste
zaman atlaması olmayacakmış sanırım.hüseyin abi öyle söyledi.

MAVİ1
07-06-07, 17:02
Anladım, zaman atlatılırsa sorun yok zaten.Neyse yarın ben Saygın'ı izlemenin mutluluğunu yaşamak istiyorum sadece.Umarım ilerde daha farklı rollerde de görürüz.Böyle bir oyuncunun boş bırakılması kayıp olur:img-wink: :img-yes:

özge_letyy
07-06-07, 17:08
gittim kanka ama cidden burhanın dediği gibi çok sıkıcı ya bunlar şöyle zevkle sövemiyoruz da domatese:img-hyste
zaman atlaması olmayacakmış evet ama saçma yani 14 yaşında gibi durmuyordu pek saygın:img-hyste
yarın görücez bakalım
merak ediyorum:)

hazal_celik
07-06-07, 17:12
oooooo coşmuş burası yaaa ne güzelll:img-yes:

zaman atlaması olması gerek zaten imam hatip lisesinde olması için en azından 15 yaşında olması gerekmez mi?ben 15imdeyim ve lise 1'deyim o halde öyle gerekir diye düşünüorum tabii imam hatip o zamanlar farklı bişey uygulamıosa:icon_whis

saygının bu rolde oynaması pek hoş değil ama onun kariyeri için önemli hem de olaylar günümüze kadar gelirse saygının 50'li yaşlarda birini canlandırırken görmek güzel olur her ne kadar bu kişi sevgili(!) başbakanımız olsa da:icon_whis

bu arada saygına bıyık çok yakışmış:img-blush