Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

güzelim87
23-05-08, 12:14
arkadaslar, ya mehmetin esi neden öldü??? uzun zamandir izlemiyordum, sindi böyle bir sok edici olayla karsilastim.yazik oldu.
aydinlatirsaniz sevinirim.

suavikolik
23-05-08, 12:26
arkadaslar, ya mehmetin esi neden öldü??? uzun zamandir izlemiyordum, sindi böyle bir sok edici olayla karsilastim.yazik oldu.

inadından öldü...ortada hiç bir şey yoktu...sabah bir uyandı rahmetli süreyya,bir kaprisler ,bir inat,duygusal davranmalar,ağlamalar,dediğim dedikler ile güne başladı...içinde bir huzursuzluk olduğu aşikardı...hepizin ekran başında bu tavırlarından rahatsız olmuştuk zaten...yok işte bu çocuklar ikiz,mehmet'in tek maaşıyla nasıl bakıcaz,bir gelecek kurucaz gibi saçma sapan laflarla doğmamış çocukların beynini sulandırdı karnında...sonra akşam oldu pazardan dönerken,cahit abi ve nine bekle biz seni görütürüz demelerine ve israrlarına rağmen bizim rahmetli süreyyamız inadım inat ben giderim edası ile yolda o haliyle elinde pazar arabası çekerken kaldırmda yürümekteydi ...dalgın olduğu için dünya ile irtibatı kesmiş olan süreyya aniden yola attı kendini ve dünyadan gelen kamyon kornasını duymayarak ruhunu teslim etti...yani aslında genel anlamda bizde bilmiyoruz neden öldüğünü...maksat gıcıklık olsun....zeynep ve musa mutlu olmasın...başka ne olabilir ki:img-hyste

byle dalgacı bir biçimde anlatmamın nedeni sinirimden dir...hiç olmayacak bişey oldu ,ölmemesi gereken birini kaybettik...ne alakaysa artık sorarım gamze hanım size neden hım neden öldü süreyya...bari bir röp.yayınlayın da açıklayın...çünkü kimse süreyyanın neden öldüğünü anlamadı...

süreyyanın ölümde bir mesaj mı varda bizler anlamadık,yoksa sahne doldurmak amacıylamı süreyya öldü,yoksa zeynep gülmez diziden çıkmak mı istedi...

malum acımız büyük...süreyya yı ve ikizleri kaybettik...sussam iyi olur...ölünün arkasından konuşulmaz dimi:img-wink:

rüştü
23-05-08, 12:27

Eşi pazardan çıktıktan sonrayolda yürürüken akşam vakti kamyon çarptı ve öldü.

esmer_-ezel
23-05-08, 12:37
bölüm berbattı birkaç sahne harıç öncelıkle süreyyayı ne diye öldürdüler ibrahim bile kurtuldu ama zalım senaristler süreyyayı da bebekleri de öldürdüler ee yuh be kardeşim yzık ya mehmete:img-cray:
ayşeye gelince zaten gıccık oluyodum iyice gıcık oldum ya bir insan bu kadar mı yüzsüz bu kadar mı grursu<z olur neymiş efendim musa bana son bir kez daha sarılırmısın oldu başka:img-tomat:img-tomat ee be musa ben sanba ne diyeyım şimmdi ali zaten ayrı bir alem goncanın arkadaşları derya ıbrahgım ayrı telden neydı b u ya
gelelım sonsahneye umarım onun sonu yatakta bıtmez umarım senaristler böyle bir aptallık yapmaz mesela musa ayşeye okkalı bir tokat atıp kendınden uzaklaştırsa süper olur:happy0064:happy0064
neyse gelelım toplasan 10 dk etmeyen musa zeynep sahnelerıne(sankı ıkısıde yan kjarakter) tek kelımeyle çok güzeldi musanın zeynebın elını tutup yanağından öpmesı zeynep ın sahıldekı halı gülümsemesi tek kelımeyle çok güzeldi böyle b erbat bir bölümde bu sahneler hiç değilse biraz sevındırdı bizi :happy0064:happy0064 umarım bu mutluluklar daha da artar da saçmabirşey yapıp bozmazlar bu güzelliği inş.

alperkaya
23-05-08, 12:38
dün dikkatimi çeken bir şey daha vardı mehmet normalde aliyi çok sevmez hatta ik başta zeynep nişanlanırken karşı çıkıyormuş gibi bir hali vardı istememişti hep ablasının eniştesine dönmesini istiyordu alinin cenazeye gelmesi mehmeti çok etkilemiş görünüyor acaba diyorum mehmet musa ve ayşeyi o şekilde görürse ablasının musadan uzak durmasını isteyebilir mi tekrar aliyle birlikte olması için çünkü musaya ablamı üzersen karşında olurum demişti
bu son sahne nedense benim midemi bulandırdı ayşenin o tavrı

Esved
23-05-08, 12:39
AY ŞEYİ YAZMAYI UNUTTUM...musa eğer sarhoş bile olsa yemekte anlattıklarından sonra ayşe ile yatarsa hakkaten midesiz bir adammış derim...resmen yemekte uğurun yatağına girdiğini sölyledi ya...e be musa. ben musadan beklerim ki ayşe ye şöle ibo ya attığı gibi okkalı bir tokat atsın...işte o zaman dürüstlüğünü anlarım...
musa bu ya ayşeyle yatar sonra ibrahimin üstüne atar gene...yaparmı yapar valla:img-hyste

yoksa önce;mehmet sonra;ibo sonra;emine anne sonra gonca;ve en son zeynep öyle bir tokat atarki musa ya valla ne olduğunu şaşırır...nevri döner...:img-hyste

mehmet'in tokatı: bir zamanlar ibo yu dövdüğü gibi evire çevire komalık yapmak
ibo'nun tokatı: intikamını almak,işleri lehine çevirmek
emine anne: okkalı bir tükürük
sofa
gonca: sen benim babam olamazsın...senin kanını taşıdığım için utanıyorum tarzında ağır sözler...
ve zeynep: susar ,susar ve susar....o sert bakışları musayı öldürür zaten...sonra musa ben ali ile evlendim...üstelik hamileyim:img-hyste ve senden iğreniyorum...sakın bir daha karşımıza çıkma...ayşe altay ile sana ömür boyu mutluluklar...

MUSA: :blink::blink: :icon_sorr:img-fie::img-fie::img-swoon:img-swoon

zeynep,mehmet,ibrahim,emine anne,gonca::img-beee:

Tam yapmak istedigim yorum... Yani Musa bu sefer tam dayaklık demektir ve kurtuluşu olamaz gibi geliyor.Ya bide neden fragmanlar bu kadar geç veriliyor zaten verilen fragmanlarında çogu pekte açıklayıcı degil tmm ertesi günü diger bölümün fragmanını vermezler ama en azından birkaç gün öncesinden verilse güzel olur..

Neyse arkadaşlar görüşmek üzere....

güzelim87
23-05-08, 12:45
inadından öldü...ortada hiç bir şey yoktu...sabah bir uyandı rahmetli süreyya,bir kaprisler ,bir inat,duygusal davranmalar,ağlamalar,dediğim dedikler ile güne başladı...içinde bir huzursuzluk olduğu aşikardı...hepizin ekran başında bu tavırlarından rahatsız olmuştuk zaten...yok işte bu çocuklar ikiz,mehmet'in tek maaşıyla nasıl bakıcaz,bir gelecek kurucaz gibi saçma sapan laflarla doğmamış çocukların beynini sulandırdı karnında...sonra akşam oldu pazardan dönerken,cahit abi ve nine bekle biz seni görütürüz demelerine ve israrlarına rağmen bizim rahmetli süreyyamız inadım inat ben giderim edası ile yolda o haliyle elinde pazar arabası çekerken kaldırmda yürümekteydi ...dalgın olduğu için dünya ile irtibatı kesmiş olan süreyya aniden yola attı kendini ve dünyadan gelen kamyon kornasını duymayarak ruhunu teslim etti...yani aslında genel anlamda bizde bilmiyoruz neden öldüğünü...maksat gıcıklık olsun....zeynep ve musa mutlu olmasın...başka ne olabilir ki:img-hyste

byle dalgacı bir biçimde anlatmamın nedeni sinirimden dir...hiç olmayacak bişey oldu ,ölmemesi gereken birini kaybettik...ne alakaysa artık sorarım gamze hanım size neden hım neden öldü süreyya...bari bir röp.yayınlayın da açıklayın...çünkü kimse süreyyanın neden öldüğünü anlamadı...

süreyyanın ölümde bir mesaj mı varda bizler anlamadık,yoksa sahne doldurmak amacıylamı süreyya öldü,yoksa zeynep gülmez diziden çıkmak mı istedi...

malum acımız büyük...süreyya yı ve ikizleri kaybettik...sussam iyi olur...ölünün arkasından konuşulmaz dimi:img-wink:

cok yazik olmus. ama tabiki insan merak ediyor neden diziden ayrildigini.
arkadasim, anlatimin icin sagol. cok tesekkür ederim sana.:good:

esmer_-ezel
23-05-08, 12:57
tebrikler suavikolik:good:bence de eğer musa böyle bir aptallık yaparsa benım gözümden düşmüş olur sonra düşün bakalım nasıl affettırecen kendını musa bey hoş bu sefer kım gelırse gelsın asla affettıremezsın kendini ama bakalım yenı bölümde görecez umarım özet yada fragman erken gelır

cimcime_7297
23-05-08, 12:58
slm herkese...aslında içimden yorum yapmak fakan gelmiyor...yani akşamki bölüm tam bir rezaletti benim gözümde....
zeynep ve musa sahneleri güzeldi ama resmen tv kafa atasım geldi....yani olaylar nereden nereye getirildi ya....
süreyya niye öldü mehmet dizinin sonlarına doğru toparlamıştı kendini nasıl bu kadar çabuk toparlandı...
musa ayşeye niye bu kadra iyi davranıyor yemeğe gitmede neyin nesi...

ibrahim alttan alttan başladı şeytanlıklarına....adam huyundan vazgeçmezki zehra ona güveniyor gene...

gelelim ismaile ay delirtecek bu ismail beni neler yapıyor derya ya bir de tokat attı anlayamadım ben derya neden susuyor ki bu kadar kısa zamanda ben ismailin bahsettiği aşkın başlayabileceğini hiç zannetmiyorum sözde körkütük aşık...hiç aşık birini görmedik sanki ya...yuh diyorum başkada hiç bir şey diyemiyorum...
derya neyden çekiniyor ki bu kadar annesine söylese zaten annesi halleder hemen babasına duyurmadan...bana bu olay inanılmaz saçma geliyor ....çok abartıldı....

suavikolik
23-05-08, 13:06
cok yazik olmus. ama tabiki insan merak ediyor neden diziden ayrildigini.
arkadasim, anlatimin icin sagol. cok tesekkür ederim sana.:good:

ne demek canım benim...senden saol:img-wink:

suavikolik
23-05-08, 13:08
tebrikler suavikolik:good:bence de eğer musa böyle bir aptallık yaparsa benım gözümden düşmüş olur sonra düşün bakalım nasıl affettırecen kendını musa bey hoş bu sefer kım gelırse gelsın asla affettıremezsın kendini ama bakalım yenı bölümde görecez umarım özet yada fragman erken gelır

saol canımda musa bu sefer bir tek zeynebe değil herkese hatta bizlere bile nasıl affettirir kendini bilemedim :img-hyste:img-hyste musayı aforoz ederiz hep beraber... ay hakkaten ya musa o hatayı yaparsa...düşünmesi bile kabus ... dehşet bişey olur... nese kötü düşünmeyelim ...musa bir daha zeynebi üzeceğini sanmıyorum...çünkü asıl alkollü olan ayşe ...musa hala aklı başında yani sarhoş değil....dönüşü olmayan bir hata yapmayacak kadar akli dengesi yerindedir umarım...gerçi hatayı musa değil gamze hanım yapıyor ama neyse

esmer_-ezel
23-05-08, 13:10
saol canımda musa bu sefer bir tek zeynebe değil herkese hatta bizlere bile nasıl affettirir kendini bilemedim :img-hyste:img-hyste musayı aforoz ederiz hep beraber... ay hakkaten ya musa o hatayı yaparsa...düşünmesi bile kabus ... dehşet bişey olur... nese kötü düşünmeyelim ...musa bir daha zeynebi üzeceğini sanmıyorum...çünkü asıl alkollü olan ayşe ...musa hala aklı başında yani sarhoş değil....dönüşü olmayan bir hata yapmayacak kadar akli dengesi yerindedir umarım...gerçi hatayı musa değil gamze hanım yapıyor ama neyse

inş. cnm olmaz ma böyle birşey yaparsa musayı önce bir güzel biz döveriz sonra parçası kalırs a zeynep gonca ve ailesi döver tabıı mehmetı de u nutmamak lazım iboya yaptığının on katını yapar valla:img-hyste:img-hyste:img-hyste

suavikolik
23-05-08, 13:15
slm herkese...aslında içimden yorum yapmak fakan gelmiyor...yani akşamki bölüm tam bir rezaletti benim gözümde....
zeynep ve musa sahneleri güzeldi ama resmen tv kafa atasım geldi....yani olaylar nereden nereye getirildi ya....
süreyya niye öldü mehmet dizinin sonlarına doğru toparlamıştı kendini nasıl bu kadar çabuk toparlandı...
musa ayşeye niye bu kadra iyi davranıyor yemeğe gitmede neyin nesi...

ibrahim alttan alttan başladı şeytanlıklarına....adam huyundan vazgeçmezki zehra ona güveniyor gene...

gelelim ismaile ay delirtecek bu ismail beni neler yapıyor derya ya bir de tokat attı anlayamadım ben derya neden susuyor ki bu kadar kısa zamanda ben ismailin bahsettiği aşkın başlayabileceğini hiç zannetmiyorum sözde körkütük aşık...hiç aşık birini görmedik sanki ya...yuh diyorum başkada hiç bir şey diyemiyorum...
derya neyden çekiniyor ki bu kadar annesine söylese zaten annesi halleder hemen babasına duyurmadan...bana bu olay inanılmaz saçma geliyor ....çok abartıldı....

derya ve ismail konusunda baştan sona hakılsın saçmalığın daniskası yani...ne zaman derya ismaile bu kadar aşık oldu da ismaile katşı koyamıyor...onu koruyor ailesine söylemeye çekiniyor...ismail deli dedik ne yapsa yeri dedik..o bir saniye içinde bile aşık olur da...bune saçmalık ya...ben bu konuda derya yı anlamıyorum...:img-hysteanlamak için baya çalıştım,uğraştım hatta sınav bile hazırladım kendime testler çözdüm...ders aldım ama çık deryayı hala anlamadım:img-hyste

diğer konular zaten iyice saçmaladı bayada yorum yaptım artık sussam iyi olur...onlarda da haklısın... "annem" adlı dizimiz son bir kaç haftadır isim değişikliğine uğradı yeni ismi "ÇARNOBİL FACİASI MUSA VE EKİBİ ,AYŞE,İSMAİL" YERLİ VERSİON:img-hyste:img-hyste

suavikolik
23-05-08, 13:17
inş. cnm olmaz ma böyle birşey yaparsa musayı önce bir güzel biz döveriz sonra parçası kalırs a zeynep gonca ve ailesi döver tabıı mehmetı de u nutmamak lazım iboya yaptığının on katını yapar valla:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bizden arta kalan musa ya kim rastlarsa dalar lar valla:img-hyste:img-hyste
ama dediğin gibi parçasını bulurlarsa...

cimcime_7297
23-05-08, 13:40
derya ve ismail konusunda baştan sona hakılsın saçmalığın daniskası yani...ne zaman derya ismaile bu kadar aşık oldu da ismaile katşı koyamıyor...onu koruyor ailesine söylemeye çekiniyor...ismail deli dedik ne yapsa yeri dedik..o bir saniye içinde bile aşık olur da...bune saçmalık ya...ben bu konuda derya yı anlamıyorum...:img-hysteanlamak için baya çalıştım,uğraştım hatta sınav bile hazırladım kendime testler çözdüm...ders aldım ama çık deryayı hala anlamadım:img-hyste

diğer konular zaten iyice saçmaladı bayada yorum yaptım artık sussam iyi olur...onlarda da haklısın... "annem" adlı dizimiz son bir kaç haftadır isim değişikliğine uğradı yeni ismi "ÇARNOBİL FACİASI MUSA VE EKİBİ ,AYŞE,İSMAİL" YERLİ VERSİON:img-hyste:img-hyste

aynen canım.tam benim anlatmak istediklerimde bunlar....
yani ismail ilk başlarda pasif ot gibi biriydi nasıl oldu da dişlerini göstermeye başladı...tamam derya sessiz sakin içine kapanık biri ama....bu kadarına pes demekten başka bir şey yapamıyorum ben...herkes kendi havasında....ilk başlardaki bölümler nerde bu bölümler nerde...
he bir de nenemiz var ben çok seviyorum neneyi ama....bu kadar kısa zamanda kanseri nasıl yendi o yaşına rağmen...nasıl kanser tedavisi gödüğü halde saçları dökülmedi...ben mi yanlış izliyorum acaba ya...
zehrayada yuh diyorum ben....emine annem ya yazık kadına valla delilerle uğraş uğraş nereye kadar...
bende bakırköy d.h... bütün bir koğuşunu kapatıp bu dizinin senaristeleri ve anormal oyuncularını kapatsınlar başta da ismail....ibrahim....ali .....ayşe....uğur.....kapatsınlar oraya....

amor
23-05-08, 14:11
arkadaşlar aklıma ne geldi hani sırf bizi sinir etmek için diziyi uzatıyorlarya şidi bu öpüşme yatakta biterde ayşe hamile kalırsa zeyneple musayı kavuşturcaklarya ayşe doğum yaparken ölüyomuş bizimkiler kavuşuyorlar ayşenin doğurduğu çcukta musa ve zeynepin oluyor ay bilirsiniz diziler saçmalamakta bir numaradır olurmu olur tabi allah korusun vallahi ister istemez insanın aklına her şey geliyor diziyi akşam annem ben bide babamla seyrettik babam bi tek bu diziyi seyrediyor seviyor babam için bu dizi mükemmeldi hep diyodu akşam son sahne bittiğinde babam ha bu dizininde cılkı cıktı dedi bende onayladım ama umarım umduğumuz dağlara kar yağmaz

sadiy
23-05-08, 14:17
aynen canım.tam benim anlatmak istediklerimde bunlar....
yani ismail ilk başlarda pasif ot gibi biriydi nasıl oldu da dişlerini göstermeye başladı...tamam derya sessiz sakin içine kapanık biri ama....bu kadarına pes demekten başka bir şey yapamıyorum ben...herkes kendi havasında....ilk başlardaki bölümler nerde bu bölümler nerde...
he bir de nenemiz var ben çok seviyorum neneyi ama....bu kadar kısa zamanda kanseri nasıl yendi o yaşına rağmen...nasıl kanser tedavisi gödüğü halde saçları dökülmedi...ben mi yanlış izliyorum acaba ya...
zehrayada yuh diyorum ben....emine annem ya yazık kadına valla delilerle uğraş uğraş nereye kadar...
bende bakırköy d.h... bütün bir koğuşunu kapatıp bu dizinin senaristeleri ve anormal oyuncularını kapatsınlar başta da ismail....ibrahim....ali .....ayşe....uğur.....kapatsınlar oraya....

evet daha önce de nene kemoterapiden sonra pazara gideceğim demişti, çok gülmüştüm..bu kadar basit bişey değil ki bu hele o yaşta...

bir de rahmetli süreyyanın (kendimizi ne kadar kaptırmışız ki hayal ürünü kahramanlar için bile rahmetli falan demeden yazamıyoruz:img-hyste) ikizleri olacağı da neredeyse hamileliğinin 5-6.ayında ortaya çıktı, ondan önce kaç kere doktora gitti..mümkün değil ki böyle birşey...mantık hatası..

ve de barış'ın tutumlarına gelince ben okulu bırakmasının o yaştaki çocuklar için kötü örnek olacağını düşünüyorum...çok gereksiz bir senaryo.

urfadaki öbür kardeş sırra kadem bastı..süreyyanın cenazesinde de aramadı.
ibrahimi zaten hiç aramadı...

bir de anlamadığım birşey var, siz de dikkat ettiniz mi bilmem..zeynep bugüne kadar musa ile yemeğe çıktığı zamanlarda bile makyajsız en ama en doğal haliyle olurdu.mezarlıktaki sahnede yüzünde ne kadar çok makyaj vardı. neden böyle durup durup abartmışlar ki.beni rahatsız etti.galiba onu hepimiz perişan, çok üzüntülü bir halde görmeyi bekledik ve hayal kırıklığına uğradık.

sevgili SUAVİKOLİK, teşekkür ederim sözlerin için, bak haklıymışsın, bu kadar zaman bekledim bekledim,bir kere yazdım, şimdi duramıyorum..

musanın doğru yoldan ayrılmaması ümidiyle:img-cray::img-cray::img-cray:

cimcime_7297
23-05-08, 14:24
evet daha önce de nene kemoterapiden sonra pazara gideceğim demişti, çok gülmüştüm..bu kadar basit bişey değil ki bu hele o yaşta...

bir de rahmetli süreyyanın (kendimizi ne kadar kaptırmışız ki hayal ürünü kahramanlar için bile rahmetli falan demeden yazamıyoruz:img-hyste) ikizleri olacağı da neredeyse hamileliğinin 5-6.ayında ortaya çıktı, ondan önce kaç kere doktora gitti..mümkün değil ki böyle birşey...mantık hatası..

ve de barış'ın tutumlarına gelince ben okulu bırakmasının o yaştaki çocuklar için kötü örnek olacağını düşünüyorum...çok gereksiz bir senaryo.

urfadaki öbür kardeş sırra kadem bastı..süreyyanın cenazesinde de aramadı.
ibrahimi zaten hiç aramadı...

bir de anlamadığım birşey var, siz de dikkat ettiniz mi bilmem..zeynep bugüne kadar musa ile yemeğe çıktığı zamanlarda bile makyajsız en ama en doğal haliyle olurdu.mezarlıktaki sahnede yüzünde ne kadar çok makyaj vardı. neden böyle durup durup abartmışlar ki.beni rahatsız etti.galiba onu hepimiz perişan, çok üzüntülü bir halde görmeyi bekledik ve hayal kırıklığına uğradık.

sevgili SUAVİKOLİK, teşekkür ederim sözlerin için, bak haklıymışsın, bu kadar zaman bekledim bekledim,bir kere yazdım, şimdi duramıyorum..

musanın doğru yoldan ayrılmaması ümidiyle:img-cray::img-cray::img-cray:

cnm bence musa çoktan doğru yoldan ayrıldı....çamurlu bir yola girdi bile....,

yani ben diziyi eskiye döndürsünler falan istiyorum ya...yani dizinin adı annem ama....dizi adına hiç uymuyor...
dizinin yeni adı....ANORMAL İSMAİL İN YAPTIKLARI ....MUSANIN SAÇMALAIKLARI....ABARTILIŞLAR falan olarak değiştirilmeli bence....bu yazdıkalrımından biri seçilmeli ....

Müge
23-05-08, 14:40
Arkadaşlar cümleten merhabalar....Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş..Hoşgelmişler sefalar getirmişler..:happy0064 .Hatta benim gibi İbokolik bir arkadaşım olmuş..Evsed ....Dün İbonun yüzünün görünce bir sevindim ki anlatamam :) Ama baya bir değişmiş yüzü...Zayıflamış....O halde bile koltuk da Zehra ile konuşurken kötü ,kötü baktı ya arkasından abo bir korktum valla...Hele biraz kendine gelsin bakın kötülüklerine devam edecek....Zeynep ile işi bitmedi daha...

Suavikolik arkadaşım ne güzel döktürmüşsün...Ellerine sağlık..:good:

“C= bu ayşe de amma gurursuz muş be...pes yanii..ne diyem mi...bir güzel geçti musa'nın karşısına,uğurla yaşadığı geceyi anlattı...
yanlız musa'nın verdiği tepkiler çok hoşuma gitti...
normal,senden beklenen bir hareket,aferin,hiç şaşırmadım,geleneksel ayşe altay der gibi hareketler yaptı ya musa koptum valla ”

Valla bu paragrafına koptum....:img-hyste.Evet ya...Yani o sahnede televizyonun sesi çok açık değildi cümleleri pek anlamadım Ayşe olunca sahnenin içinde ...Demek Uğur’dan söz etti..İyi ki duymamışım valla gece gece hastanelik olurdum ...:img-hysteHele son final sahnesinde yapışım öptü ya bir hızla...Ne oluyor ya filan dedim....Destur.... Bu sahneden sonra Musa bir tokat atmazsa Ayşe’ye ya da iteklemezse Musa değildir derim...Yani.....Öpmeye Musa da katılırsa gözümden çok düşer söyleyeyim... O ne sahneydi öyle ya....Gerisi gelmez umarım ....:img-in_lo

Neyse İzlenme Oranlarını da baktım bu arada.....Heyooo her iki dalda da 2. olmuşuz...Sevinsem mi ?, Sevinmesem mi? Şaşırdım... Hangi sahneler ilgi odağımız oldu ? Musa ve Ayşe’nin son sahnesi mi...? :icon_whis

Arkadaşlar şimdilik benden bu kadar...Arkadaşımın evindeyim...Fırsatını buldum da siteye girdim yazabildim...Arkadaşım kızmaya başladı...Başlarım dizine gibilerinden tripler atıyor..:img-hyste.Görüşmek üzere...bye

Not: Gamze Hanım yorumlardan anlaşıldığı gibi size çok kızmışlar...Ben de dahil....Yorumum en kısa sürede gelecek....Hazırlıklı olun....:img-wink:

dolceqabbana
23-05-08, 14:55
Bölümde Süreyyanın ölümüne doğru dürüst tepkiyi sadece Gonca verdi, diğerlerinde ama gerçekten hiçbir tepki yoktu ne biçim iş cidden anlamadım

filizguzel
23-05-08, 16:19
Forumda yeniyim. Ama başından beri bir Annem izleyicisiyim. Dizinin zaman zaman ayy bu da ne, aynı öteki dizilerdeki gibi ! dedirten bazı olayları oluyor ama senaryo bunlardan çabuk kurtuluyor .Sonuçta ben hala severek izliyorum.
Bir de herkesin kahramanı başka...Şimdi mesela etrafımda bazı insanlar acayip derecede İsmail'i seyrediyorlar.
Bazıları Ayşe hastası.
Bazıları da Ayşe ve İbrahim'den nefret ediyor.bazıları da Zeynep Ali'yle evlensin, Musa'ya dönmesin diyor.
Aslında dizi hikayesi başarılı demek bence bu.

gzn
23-05-08, 17:04
ya sürayya'yı neden öldürdü senaristler:img-cray: çok manasız...ayrıca dizide süreyya'nın ölümü beklediğim gibi işlenmedi,yani ne bileyim mesela kocası 2gün sonra işe başladı birde yine tilki gbi ayşe ile musa'yı gözetliyor..hiç formdan düşmemiş

gzn
23-05-08, 17:05
bu arada erdal abiyi boğazda bir cafede gördüm...allahım dizide göründüğünden rahat 10yaş küçük gözüküyor..çok genç:good:

suavikolik
23-05-08, 17:45
ay biri beni durdursun...sakinleşmem lazım... hayır hata bende durup durup o san sahneyi ziliyom...ondan sonra delleniyom...

musa(20 tane a düşünün) ben sana ne diyem...ayşe sana sokuluyor sen kılını bile kıpırdatmıyorsun... o ayşe nin bunu yapacağı belli...ama sen hala dibindesin...yuh...heleki yemekte anlattıklarından sonra...
valla 34. bölümden iyice korkar oldum....ay ateş bastı...

iyi sustum işte:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-05-08, 17:54
Valla dün son sahneyi izlememistim ama simdi izledim ve izlemez olaydim....ulan bu ayse varya bu ayse...:icon_evil...tam dayaklik...

O musayada iki cift sözüm olacak...ya madem bosandin bas tekmeyi yar saclarin lüle lüle ayse sana güle güle ama yoooook bizim beyimiz napiyor yemege gidiyor ayseyle...e sonundada olan oluyor...bizim ayse firsati yakalamis birakirmi musayi yapisiyor dudaklarina...ah musa o sirada sende bi tokat yapistirmiyosun ki sinirlerimiz azcik yatissin...:icon_evil

Gelelim süreyyanin ölümüne...hadi kadini ve bebekleri öldürdünüz iyi de neden herkes hic bisey olmamis gibi davraniyor...sirf mehmet perisandi, gonca ve zeynep te baya üzgündüler ama musa ve digerleri nedense cok sogukkanliydi bence...yahu süreyya ölmüs hemde dogmamis ikizleriyle ama nedense herkes kendi havasindaydi...bu bana hic samimi gelmedi...hic hosuma gitmedi dogrusu...yani kendilerini dövüp parcalamalarini istemiyorum ama keske biraz daha özen gösterselerdi yasadiklari aciyi hissettirselerdi böylesi daha gercekci ve samimi olurdu...

Ibo geri döndü...kabus geri döndü...freddy gibi mübarek...dokuz canli...kursun islemiyo adama...zehra basini cevirdiginde nasilda sinsi sinsi bakti öyle o bakislar hayra alamet degil...var bu iboda biseyler..."zeynebi sevmiyorum" mus ay zeynep te sana bayiliyodu...tövbe tövbeeeee....:icon_evil

Ismail de ayri bi kabus...biz onu kendi halinde mülayim bir garson sanmistik megersem o ne manyakmis ta haberimiz yokmus...deryaya nasilda vurdu öyle... "hoscakal askim demeden gitmek yok" yok ya...baska emrin...istersen derya ayaklarinida yikasin...uyuz pislik herif...nasil sinir oldum....derya da safim benim körkütük asik ismaile bu yüzden susuyor ama susmasi hic iyi degil valla bu ismail deryaya biseyler yapacak...ah derya annene anlat bari kurtar kendini bu manyaktan...:icon_sorr

Bide su barisa sinir oldum...ya ne dövüyosun sen ömeri...pinar seni sevmedi diye o cocugun ne günahi var...hayret bisey...bu baris ta aslinda ismail gibi sadece biraz daha durgun ama ömere dalmasi hic hos degildi...ne saniyo ki kendini...tamam seviyosun anladik ta ömeri dövmeye ne gerek var...Allahtan ömerin de eli armut toplamadi yapistirdi yumrugu...

Dizideki en güzel gelisme...ninemizin kanseri yenmis olmasiydi...canim benim ya nasilda gözlerinin ici gülüyordu...o kadini görünce benim gözlerim doluyor nedense....o kadar seker ki pamuk gibi....canimin ici ninem...hayata tekrar hosgeldin :good:

Son sahneye gelirsek cok sey yazmak istiyorum ama yazamiyorum...tek dilegim musanin ayseye gösterecegi tepkinin cok sert olmasi...mesela bir tokat olabilir...söyle en okkalisindan en osmanlisindan...siddete karsi bir insanim amma velakin aysenin bunu hakettigini düsünüyorum!!!:icon_evil

suavikolik
23-05-08, 17:58
Valla dün son sahneyi izlememistim ama simdi izledim ve izlemez olaydim....ulan bu ayse varya bu ayse...:icon_evil...tam dayaklik...

O musayada iki cift sözüm olacak...ya madem bosandin bas tekmeyi yar saclarin lüle lüle ayse sana güle güle ama yoooook bizim beyimiz napiyor yemege gidiyor ayseyle...e sonundada olan oluyor...bizim ayse firsati yakalamis birakirmi musayi yapisiyor dudaklarina...ah musa o sirada sende bi tokat yapistirmiyosun ki sinirlerimiz azcik yatissin...:icon_evil

!!!:icon_evil

ah ah gülcüm hepimizin musaya bir çift lafı var ama işte şu an susuyoruz...34. bölüme göre dalacam musaya ben...konuşmaktan anlamayan musa'ya tüpsüz dalacaksın...belki anlar:img-hyste:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-05-08, 18:11
ah ah gülcüm hepimizin musaya bir çift lafı var ama işte şu an susuyoruz...34. bölüme göre dalacam musaya ben...konuşmaktan anlamayan musa'ya tüpsüz dalacaksın...belki anlar:img-hyste:img-hyste

Valla böyle giderse ben topuklarina sıkacam musanin canim....deli etti beni yaaaa....zeynebe canim cicim ayseye yumulmalar ohhhh iyi valla...sinirlerim zipladi simdi ya...ulan bu erkek milleti!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_evil

Ha bide topuklarina sıkılcak biri daha var...ismail psikopati...valla ben olsam deryanin yerinde ibrahime söylerim...ibrahimde alir ifadesini ismailin...zaten gicik ona...gerci böylesinin topuguna degil kafasina sıkıcan kökten halledecen isi!!!:icon_evil

sadiy
23-05-08, 18:11
şimdi benim en büyük korkum 34. bölümün sezon finali olması ve eğer musa doğru yoldan şaşarsa bu sezonu, zeynebin bunu öğrenmesi ile bitirmeleri. o zaman tüplü de dalsak tüpsüz de kimseye bir faydası olmaz..:img-cray::img-cray: ............ay böyle bitmez di mi lütfen birileri bitmez desin, yoksa sinirimden kahrolurum vallahi...kaçıncı bölümde biteceğini tahmin ediyorsunuz.

suavikolik
23-05-08, 18:16
Valla böyle giderse ben topuklarina sıkacam musanin canim....deli etti beni yaaaa....zeynebe canim cicim ayseye yumulmalar ohhhh iyi valla...sinirlerim zipladi simdi ya...ulan bu erkek milleti!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_evil

Ha bide topuklarina sıkılcak biri daha var...ismail psikopati...valla ben olsam deryanin yerinde ibrahime söylerim...ibrahimde alir ifadesini ismailin...zaten gicik ona...gerci böylesinin topuguna degil kafasina sıkıcan kökten halledecen isi!!!:icon_evil

ismailin topuklarına değil tam beynine sıkmak lazım da gamze hanım onuda kurtarır....

valla bu gidişle ben musa mehmet aziz tarmanı nı yollucam...34. bölümde belli olacak...eğer ayşe ile yatarsa,bittin musa ...biletini kestim annasının yanına yollucam...

suavikolik
23-05-08, 18:20
şimdi benim en büyük korkum 34. bölümün sezon finali olması ve eğer musa doğru yoldan şaşarsa bu sezonu, zeynebin bunu öğrenmesi ile bitirmeleri. o zaman tüplü de dalsak tüpsüz de kimseye bir faydası olmaz..:img-cray::img-cray: ............ay böyle bitmez di mi lütfen birileri bitmez desin, yoksa sinirimden kahrolurum vallahi...kaçıncı bölümde biteceğini tahmin ediyorsunuz.

ay yok böle bitmez...şayet gamze hanım senin dediğin gibi bitirirse yeni sezonda diziyi izleyebilecek kimseyi bulamaz...ya bakırköyde oluruz,yada tahtalı köyde...meraktan gidenimi ararsın,kalpten gidenimi,çıldıranımı,dellelenimi...bilmem ama netekim kimse kalmaz...bunu biliyom:img-hyste:img-hyste

canım merak etme biz musa doğru yoldan çıkmaması için mehmet aziz tarmanı yolluyoz... o onu doğru yola çeker....baktık olmadı vendor karuzo yu yollarız...

~*~NaR-ı GüL~*~
23-05-08, 18:26
ismailin topuklarına değil tam beynine sıkmak lazım da gamze hanım onuda kurtarır....

valla bu gidişle ben musa mehmet aziz tarmanı nı yollucam...34. bölümde belli olacak...eğer ayşe ile yatarsa,bittin musa ...biletini kestim annasının yanına yollucam...

Dogru diyosun valla ismail ölse bile hayalet olarak diziye katarlar...:img-hyste:img-hyste kötü ruh olarak falan :img-hyste

Yuh artik bide ayseyle yatsin...:blink: vallahi bende samueli yollucam...ona bi abiram dokunusu yapsin da görsün anyayi konyayi...:icon_evil gerci elime verseler hallederim ben musayi...ne abiram lazim ne samuel nede mat bizdeki bu öfke oldukca musaya yok rahat!!!

alperkaya
23-05-08, 18:32

musa ayşeyle felan yatmaz öyle birşeyin olması okadar düşük bir ihtimal ki musa ayşeye tepki gösterecektir ama benim korkum ayşenin musayı öperken dışarıdan birinin onları görmesi ve yanlış anlaşılmak
öyle kolaymı musa ayşeye dönmek isteseydi boşamazdı yatması saçmalıgın daniskası olur

~*~NaR-ı GüL~*~
23-05-08, 18:34
ay yok böle bitmez...şayet gamze hanım senin dediğin gibi bitirirse yeni sezonda diziyi izleyebilecek kimseyi bulamaz...ya bakırköyde oluruz,yada tahtalı köyde...meraktan gidenimi ararsın,kalpten gidenimi,çıldıranımı,dellelenimi...bilmem ama netekim kimse kalmaz...bunu biliyom:img-hyste:img-hyste

canım merak etme biz musa doğru yoldan çıkmaması için mehmet aziz tarmanı yolluyoz... o onu doğru yola çeker....baktık olmadı vendor karuzo yu yollarız...

Hahahahahha...sen cok yasa be canim...mehmet aziz tarman ve vendor karuzo mu dogru yola sevkedecekler musayi....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste ya onlar musayi dogru yola ceksinler ama mat'la vendoru kim dogru yola sevkedecek :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Yok yok musa bence tepkisini göstercek ah hele göstermesin bakin nasil kiyamet kopuyor...o zaman bu diziyi bidaha izlemem....cünkü gercekten sacmalamis olacak...sen önce zeynebe evlilik teklif et ilan-i ask et sonra ayseyle fanfinifinfon...oldu görürsem söylerim!:icon_whis

suavikolik
23-05-08, 18:39
Hahahahahha...sen cok yasa be canim...mehmet aziz tarman ve vendor karuzo mu dogru yola sevkedecekler musayi....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste ya onlar musayi dogru yola ceksinler ama mat'la vendoru kim dogru yola sevkedecek :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Yok yok musa bence tepkisini göstercek ah hele göstermesin bakin nasil kiyamet kopuyor...o zaman bu diziyi bidaha izlemem....cünkü gercekten sacmalamis olacak...sen önce zeynebe evlilik teklif et ilan-i ask et sonra ayseyle fanfinifinfon...oldu görürsem söylerim!:icon_whis

ya tamam mat ve vendor ....biri mefta oldu biri bakırköyen postlandı...ama eş konusunda ki tutumları....sence hanım konusunda doğru yolda değillermiydi...

bkz....dafne karuzo (vendorun tek aşkı...aşkından karıyı boğazladı o ayrı bir konu:img-hyste:img-hyste:img-hyste)
bkz: roza angelovi (bular yani matın karısı ....o da aşkından yapmadığını bırakmadı:img-hyste) sonuçta ikiside tek hatunla kaldı...

o bakımdan dedim musa ya doğru yolu göstersinler diye

alperkaya
23-05-08, 18:43
musa zamanında bir hata yapmış zeynepi aldatmış ve bunun bedelini ondan 16 yıl ayrı kalarak ödemiş sevdigi kadından uzak kalmış ve çocugundan o zamanlardan daha gençmiş ve daha kolay hata yapabiliyor ama şimdiyse durum farklı ayşeyle boşanmışlar ayşe masada ugurla arasında geçen şeyleri anlattı bunu musa duydu kaç kere ugurla gazeteye çıktılar musa böyle birşeyi kabul eder mi ha erkektir diyorsunuz fırsat bu fırsat ne olsa ankaradalar kimse görmez bilmez deyip yapar derseniz hiç sanmam bu sefer olmaz son sahne öyle bir bittiki ya acaba mı diyoruz aklımızdan geçiyor ama korkulan şey bence olmayacak hele ki zeyneple herşeyi yola koymuş karakteri düzgün biri
artık olayların daha farklı şeyler üzerinde geçecegini düşünüyorum mesela musanın şirketi goncanın üzerine yapması kardeşiyle daha da arasında sorunlara sebep olacak farklı konular ortaya çıkacaktır ibrahimin boş durmayacagını mutlaka musanın arkasından iş çevirecegini düşünüyorum bir intikam duygusu var zeynepe karşıda
ali polis öyle kendi halinde devam edecek ara sıra zeynepe vizdan azabı çektirecek manidar konuşmalarıyla onada birini bulsalar iyi olacak bazen o adamdan korkuyorum zeynepi sürekli düşünmesi pek iyi degil ileride oda psikopata baglamasın:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-05-08, 18:44
ya tamam mat ve vendor ....biri mafta oldu biri bakırköyen postlandı...ama eş konusunda ki tutumları....sence hanım konusunda doğru yolda değillermiydi...

bkz....dafne karuzo (vendorun tek aşkı...aşkın karıyı boğazladı o ayrı bir konu:img-hyste:img-hyste)
bkz: roza angelovi (bular yani matın karısı ....o da aşkından yapmadığını bırakmadı:img-hyste) sonuçta ikiside tek hatunla kaldı...

o bakımdan dedim musa ya doğru yolu göstersinler diye

Heee simdi jeton düstü :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste valla onlarin karilarina olan asklari ferhat ile sirin, leyla ile mecnunu bile gecti :img-hyste:img-hyste (buda sacmaligin dik alasi oldu :img-hyste)

Neyse konudan sapmayalim :img-wink: aslinda bende musanin ayseyle o naneyi yiyecegini sanmiyorum bu cidden sacmaligin daniskasi olur bi arkadasin da dedigi gibi...

Valla gamze hanim bu kadar sacmalik yasatti bide böyle sacmalik yasatip bizi kalpten öldürmez insallah...:icon_whis

medsul
23-05-08, 19:38
yorumları daha okuyamadım:( heralde bu gunde okuyamam..
ama sadece şu kadarını şimdilik söyliyeyım..:)
musa eger böyle bir hata yaparsa zeynep hiç bir zaman afetmesın ölsede aşşkından gebersede delirsede asla ama asla afetmesın ve zeynep ali ile evlensın..
kesınlikleali&zeynep taraftaı olurum..
ama öte yandan böylesıne SACMA bir seneryo yazmıyacaklarını düşünüyorum..yok artık daha neler olmazm....olursada benden bu kadar vallaa ikinci sezon felan hiçde izliyemem..zira hak etmezleer

scog
23-05-08, 21:19
Selam

Bakıyorum forum almış başını gidiyor.Hiç ara vermemişsiniz.....

Bugün işten sonra sinemaya gittim İndina Jonesun 4. serisi vardı.Her zaman ki gibi mükemmeldi...Oldum olası severim zaten.Maceracı bir ruhum var sanırım.Güzel bir gündü.Biraz dinlenince bakayım bizimkiler ne yapıyor dedim.......Tam gaz devam olduğunu gördüm...Hehehehehe...

Aklıma gelen bir kaç şeyi söyleyeceğim sonrada,işlerimin başına döneceğim....Fragmana kadar da bir daha girmem sanırım.......

Gelelim konuya.

Süreyyanın ölüm meselesi çok ani oldu.Bana sorarsanız arada bir anlaşmazlık oldu.Zeynep Gülmez kendine göre sebeplerden ani olarak ayrılmak istemiş olabilir.Çünkü konunun gidişatı Süreyyanın yaşaması üzerine kuruluydu..Süreyyayı ikizlere hamile bırakıp öldürmez direk öldürürdü.Oyuncularında hemen günlük yaşama dönmesi Süreyayı bilerek seyirciye unutturma çabası gibi geldi.Senaristten değil oyuncu ve yapımcıdan kaynakladığını düşünüyorum.Burada senaristin hakkını yemeyeyim......

Gelelim asıl konuya

Musanın Ayşeyle arasında her hangi birşey olacağını ben düşünmüyorum.Her ne kadar acaba dedirtsede.Gelecek sezona insanların içinde ümit bırakabilmek için senarist bunu yapmaz.Ayrıca Musa bu saatten sonra böyle bir şey asla yapmaz.Yeterince bu konuda ağzı yandı.Hem Zeynepi hem kızını kaybedeceğini biliyor.Ayşeye ise hiç bir şeklide dönmez.Hele Musa gibi Anadolu erkeği asla.Oturup kadın bir bir olanları anlattı.Musada oturup nasıl dinledi şaşıyorum.Ne de olsa karısıydı.Hiç bir erkek bunu kaldırmaz.Burada mantık hatası vardı.

Ancak daha önceden dediğim gibi Mehmet Ayşenin Musayı öptüğünü görüp yanlış anlayabilir(Dikkat edin evin kapısının yan tarafı camdı.Dışarıdan görünebiliyordu).Bu daha kötü olur.Çünkü Musaya söylemeyip gidip Zeynepe söyleyebilir oda Musadan uzaklaşır ama Musa nedenini bilmez.Mehmette işi bırakır,kendimi iyi hissetmiyorum çalışamayacağım der.Hazır pazar açılmışken köfte ekmek satar......Bu ya da Mehmet gider pataklar Musayı......

Magazinciler görürse,görüntüler ki o zaman Musa Zeynepin öğrendiğini bileceği için açıklama için bir fırsat bulabilir.Ha ama bu açıklamayı Zeynep ne kadar dinler o başka.Musanın kendisinin inandırabilmesine kadar en az 15 bölüm daha geçer ki bu da gelecek sezonun yarısı demek.Ama Musa Zeynepin peşini bırakmaz.Bu sefer suçsuz çünkü.Sürekli kapısına dayanır.Çok sevdiği için asla pes etmez.Dolayısıyla birbirinden çok ayrı Musa Zeynep görmeyebiliriz.Böyle olma ihtimali yüksek geliyor.Hatta bakarsınız Zeynep Musaya inanmaz ama Ayşenin arada tuttuğu gibi iyilik damarı tutar doğruyu Zeynepe o açıklar..Belki de Musanın tansiyondan dolayı vb. nedenden dolayı çok ciddi bir rahatsızlık geçirdiğinde vicdanı sızlar kendi açıklar..Belli mi olur....

Zeynep Aliye döner mi derseniz ben artık Zeynepin Aliye döneceğini düşünmüyorum.Hem Aliye haksızlık olduğu için hem Zeynep Aliye değer verdiği için Aliye bunu reva göremez.Biliyor her ne kadar kızgın da olsa Musayı sevdiğini.Ama Aliyle aralarındaki dostluk tekrar gelir gelebilir.Zeynep dertleştiği arkadaşını geri kazanır.........Hoop dizin en başındayız.......Kasedi sar sar dur.....

Senaristin Musayla Zeynepi birleştirmeyeceği açık(bizi neden mutlu etsin ki.Biz kimiz ki.Kendi çalıp,kendi oynadıkları ve izledikleri için biz önemli değiliz.).Onları biraz daha uzaklaştırmanın en kolay yolu bu,bu olay gibi geliyor.Bu kartı bu bölümde boşuna oynamadı.

Her ne kadar biz tekrar düştüğünü düşünsekte senarist öyle düşünmüyor anlaşılan.......

90 dakika senaryo yaza yaza sanırım yazacak konu bulamıyor.Gelecek sezona da devam ettirebilmek için kaseti sarıp sarıp duruyor.Senaristlerin hayal güçlerinin daha geniş olmasını beklerdim.Yeni konular,yeni olaylar....

Arada mutsuzluklar tabiki olacak.Ama biz de hep mutsuzluklar oluyor.Senarist hatası arada mutluluk yaşatmayı unutuyor.Ama bu kısa mutluluklar olmamalı.Seyirciye bu yetmiyor.Musayla Zeynepi daha yakınlaştırabilirdi.Ama bu mutluluk bir bölüm değil en az 5-6 bölüm olmalı sonra yine aralarını açardı.Eğer aralarını açmak istiyorsa.Ama bu arayı açma meselesi birleşmeleri konusunda olabilir,kavgada ettirerek aynı kare içinde tutabilirdi.En azında seyirci o bir kaç bölüm bu mutlu günlerle teselli bulur,kavgada etseler onları aynı karade görmekten hoşnut olur yeni bölümlere umutla bakabilirdi......Bu kadar da bıkmazdı..

Senarist Musayla Zeynepi birleştirirsem ilgi azalır dizinin sonu gelir diye düşünüyor......Biz böyle düşünmesekte sanırım senaristin düşüncesi bu...

Ahhh bakarsınız bunları hiç biri olmaz.Musa Ayşeyi bir şeklide postalar kimse görmez.Musa ve Zeynep en yakın zamanda mutluluğa kavuşur...Ahhhh nerde.......

Ama artık başka konularda olmalı dizide.Diziye biraz canlılık getirirdi.Ama bu psikopatlardan oluşun yeni olaylar olmamalı.Güncel hayatın içinden olaylar olmalı.Bir de buna Zeynep ve Musa aşkını,içten samimi mahalleli,pazarcıları koyup bir annenin,bir evladın sevgisini de kattınız mı değmeyin keyfimize......Neyse ban kaçtım.........Size fragmana kadar kolay gelsin........Görüşmek üzere......

ionesco
23-05-08, 21:49
Nur’cum Zeynep gururlu ve kendine güvenen bir kadın...Asla söylemez merak etme...Ama çok seviyor Musa’yı...Kaç kere Ninenin ve Rahmetli Süreyya’nın yanında söylemişti...İşte Musa’dan bekliyor teklifi...Musa geçen hafta söyleyecekti ki o acı telefon geldi.. Ve yine ayrılık rüzgarları esti... Ayşe girdi hemen araya....Kolay değil evet canım...Bizler baya bir bekleyeceğiz....En az bir sezon daha...Seneye yazın belki ...Gamze hanımın klavyesinin tuşlarında her şey... :)

Suavikolik arkadaşıma gelince..Rica ederim canım..Ama gerçekten insanı rahatlatan ve neşelendiren yazılar yazıyorsun..

Yok canım İsmail ve Derya’nın sahnesi değil...Buraya yazamam olay çıkar sonra...:) Özel mesaj ile haberdar ederim seni...:) Ama gerçekten o sahne midemi kaldırdı...Neyse o sahneyi izlerken televizyonun sesini kısarım.. Ama İsmail’in sahnesi de kötü...İğrenç değil sadece kötü...İsmail’de Derya’yı öldürür...Derya’da diziden çıkar ..Of düşünmek istemiyorum...Ama İsmail’i canlandıran oyuncunun ismini bilmiyorum...Süper bir genç yetenek diyorum...Gözleri ile oynamayı biliyor..:good:

Yazmaya devam et arkadaşım sakın gitme....:img-wink: .Musa ve Zeynep bir gün kavuşacaklar evet...Beklemeye ve sabır etmeye devam...Buraya yazıyorum 2009’un Haziran ayında kavuşacaklar...:love05: :img-hyste

Sesli fragmanda gelmedi ...Nerde kaldı.?? :icon_whis

Öncelikle herkese merhabalar.. bende bu dizinin yakın takipçisiyim çünkü oynayanların bazıları arkadaşım İsmail de bunların içinde yer alıyor.. Forumları aslında daha önceleri takip etmiyordum ama bir 10 bölümdür falan sürekli okuyorum.. Sebebi de bölümlerin Forumdaki yorumlardan etkilenilerek yazılmış olması. İlk duyduğum da hadi canım dmeiştim ama sonradan gördüğümde gerçekten çok şaşırdım. Bir ara elifin günlüğü diye bir dizi vardı diziyi izleyicilerin msjlarına göre yayınlıyorlardı bu da onun gibi bir şey olmuş.. zaten biz buradan kaybediyoruz biraz da çünküü hep dizinin seyrini tepkilere göre değiştiriyoruz. Lost çok uç bir örnek olacak belki ama olsun adamlar 6 sezonu yazıp çekimlere öyle başlıyorlar zaten kağıt üzerinde herşeyi bitiirmiş oluyorlar gel de sonra başarılı olma bence yapım şirketleri dizileri yapacakları zaman kaç sezon çekeceklerse o kadar bölümün yazılmış olmasına özen gösterirlerse daha kaliteli işler çıkaacağına inanıyorum. aksi taktirde hiç bir şekilde ilerleme gösteremeyeceğiz. ayrıca dizi de çok uzun biraz daha kısa olsaa o zaman saçmalamalarına gerek kalmayacak bütün olayı zaten 15 bölümde bitirmiş oluyorlar. sonrasıı artık ite kaka allaha emanet gidiyor..

Gelelim asıl konuya yazma amacım İsmail (Hamdi ALP) müge arkadaşımızın söylediklerinden yola çıkarak hamdinin biyografisini yollamak istedim.

Hamdi ALP

29.07.1986’da İstanbul’da doğdu.

Kadıköy Atatürk İlkokulu, Maltepe Feyzullah İlköğretim, Üsküdar Burhan Felek Lisesi’nde okudu.

Üsküdar Burhan Felek Lisesi Tiyatro Topluluğuna katıldı. Burada rol aldığı oyunlar ve karakterler; Töre (Kara Hasan), Yaprak Dökümü (Muzaffer, Naili), Gergedanlar (Berenger), Martı (Treplev).
Gergedanlar ve Martı oyunuyla iki yıl üst üste Eyüboğlu Eğitim Kurumları Tiyatro Festivali, Profilo Alışveriş Merkezi Tiyatro Festivali, Şişli Mizah Tiyatrosu Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödüllerine layık görüldü. Toplamda dört tane ödülü bulunmaktadır. 2006 yılında Eftal Gülbudak yönetimindeki 3. uluslar arası İstanbul mekân tiyatro festivalinde görev aldı.

İstanbul Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı ve halen eğitimini sürdürmektedir. Burada; Cem Uslu’nun yazıp yönettiği Öğüt adlı oyun da Ağabey karakterini ve Müşfik Kenter’in yönettiği Üç kuruşluk Opera oyunun da Jimmy ve Gardiyan karakterlerini canlandırdı. Daha sonra Ankara Birlik Tiyatrosunda Güney Zeki Göker’in yönettiği Ali’nin Düşü Adlı çocuk oyununda Köse’yi, Hayal Sahnesi Tiyatro Topluluğunda Selçuk Uluergüven’in yönettiği Macbeth uyarlamasında sol kanadı, Nazım Uğur Özüaydın’ın yönettiği Antigone oyununda da Haimon’u oynadı. Çeşitli Dizi, Sinema, Tv Filmi ve Kısa Filmlerde oynadı. Şiir yazmakta ve yayımlanmış üç tane tiyatro oyunu bulunmaktadır.

Esved
23-05-08, 22:17
Arkadaşlar cümleten merhabalar....Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş..Hoşgelmişler sefalar getirmişler..:happy0064 .Hatta benim gibi İbokolik bir arkadaşım olmuş..Evsed ....Dün İbonun yüzünün görünce bir sevindim ki anlatamam :) Ama baya bir değişmiş yüzü...Zayıflamış....O halde bile koltuk da Zehra ile konuşurken kötü ,kötü baktı ya arkasından abo bir korktum valla...Hele biraz kendine gelsin bakın kötülüklerine devam edecek....Zeynep ile işi bitmedi daha...
Hoşbulduk Mügecim ya ben niye daha evvel üye olup bişeyler yazmamışım paylaşmak hakikaten güzelmiş hep oku oku neyse hayırlısı olsun tabi yine okumaya devam arada bizde yazarız bişeyler...

bu arada erdal abiyi boğazda bir cafede gördüm...allahım dizide göründüğünden rahat 10yaş küçük gözüküyor..çok genç:good:

ay ya boşuna hayran degiliz süper süper...
----------------------------------------

Okudugum birkaç yorumda süreyyanın ölümü ile ilgili yani ani bir durum gerçekten senaryo gereği ölücekse neden hamile olayına girilsin ki apar topar bir durum oldu ne diyelim ama ben şahsen devamını isterdim sonuçta annem dizisine yeni hemde ikiz bebek sahibi bir anne katılıcaktı..
Emine anne, Zeynep, psikopat damat adayından kızını kurtarmaya çalışan Zehra, vefasız evlatları olan nine ve ikiz bebekleri ile süreyya baya iyi olucaktı ama nasip...

Müge
23-05-08, 22:18
İyi geceler.....

Beklemediğim sahnelerin olmaması beni mutlu etti...Özellikle Süreyya’nın mezarlık sahnesi...Sessiz sedasız gömüldü diyebiliriz...Ben ağıtlar aşırı ağlamalar olacak diye tedirgin olmuştum...Gamze Hanıma bu konuda teşekkür ederim...Yine de her ihtimale karşı ben sevdiğim bir arkadaşım ile msn de sohbet ettim...Ağlarsam yanımda ol dedim...Biraz garip olsa da durum ağlamadığıma seviniyorum....Süreyya için üzüldük tabii ki .. Yolu açık olsun Zeynep Gülmez’in...Yine de kırgınım ona...Sezon sonunda diziden ayrılabilirdi...Neyse....

Bu bölümde bazı sahnelerde gerçekten daral geldi bana...Ama asla yazmayacağım....O sahnelerin gereksiz olduğunu düşünüyorum....Sarışın kadının şey gibi gülme sahnesi mesela...Diziyi basitleştirdi... Ayşe’nin Musa ile yemekteki sahnesi acayip gülmesi benim gözlerimi bilgisayarıma çevirdi....Ve bir iki sahne daha....Olmadı Gamze Hanım..

Bunların dışında...Bu bölümde Emine annemi hissedemedim... Çok kıyıda köşede kaldı sanki...O benim bir tanecik Emine annem....Lütfen Gamze Hanım Emine annemi unutmayın...Gamze Hanım Lütfen..

Gamze Hanıma bir teşekkürüm olacak... Ninemize can verdi...Onun canını almadı...İnanın o kadar çok sevindim ki anlatamam....Benim sağ olsun arkadaşımın bana özel olarak yaptığı imza işe yaradı...Teşekkürler Gamze Hanım.....Ninemizi gerçekten çok seviyorum....Her dediği söz bana da yaşama sevinci veriyor...:happy0064 Gerçekten teşekkürler..:good:

Diğer hoşuma giden bir olayda...Ali’nin Musa’yı dövmek istemesi...Sadistliğimden değil yanlış anlaşılma olmasın...Ben birkaç hafta önce şaka yolu ile Ali’nin Musa’yı dövmesini istememiştim işte bu bölümde itiraf etti...Kesinlikle Gamze hanım bizi okuyor....Çok güldüm valla....Yine de dövmesin canım....Aman...:img-hyste

Bu bölümde komiğime giden diğer bir şeyde...Barış ve Ömer’in birbirine girişmesi...Yumruklaması...Ay valla sanırım sadistleşiyorum ama gerçekten bu sahnede de çok güldüm...Tarafsızdım..Ama Ömer’i tebrik ettim... O da bir tane geçirdi Barış’a
Helal olsun...:happy0064

Sinirlerimi bozan tek şeyde.... İsmail’in Derya’ya tokat atmasıydı...Ne hakla tokat atarsın...Neyse içimden geçenleri buraya yazmayacağım yoksa tatile gönderilirim adminler tarafından........ Ama doğruyu söylemek gerekirse Hamdi ALP’in performansına diyecek söz bulamıyorum....?? :good:

Bu bölümün ayakta alkışlanacak oyuncusu Mehmet’ti yani Tuncer Salman’dı....:happy0064İşte oyunculuk diye ben buna derim..Neyse ki çabuk toparlandı... Hele bir sahnesi vardı yine güldüm....Ayşe’yi otele bırakırken suratın hali görülmeye değerdi....Nefret ettiği halde oteline götürdü...:img-hyste

Ali&Zeynep sahnelerini izlerken sanki birinci bölümleri izliyormuşum gibi oldum...Senaryo tekrarı olmasın aman...

Evet sözlerime son verirken....İki karakterden nefret ettiğimi ,üzerlerine bakarak kusmak istediğimi de söyleyerek rahatlamak istiyorum...O iki karakter lütfen sezon sonunda ayrılın diziden.....Kim ne düşünürse düşünsün...Küsmece,kırılmaca yok....Onlar birer karakter...:img-hyste

Not 1: Ayşe’nin Musa’nın evine geldiği taksiye dikkat ettim de...Taksinin İstanbul plakalı üstüne 06 plaka takılıp ön koltuğundaki 34 numara ile başlayan plakayı kapatıp alta küçük bir çıkartma ile 06 plakası yapıştırılması çok komiğime gitti....:img-hyste

Not 2 : Not: Evet arkadaşlar yakında bu dizi beni Bakırköylük etmezse şaşarım.....
Daha önce Bizim Evin Halleri yüzünden baya bir tedavi oldum...Yeni iyileştim şimdi Annem dizisi yüzünden tekrardan hastaneye gidersem....Aklımdan şöyle bir kısa senaryo geçti....

..Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi..

Ben-Ben geldim...Bülübülü bülübülü
Doktor-Hayırdır yine mi Bizim Evin Halleri..?
Ben-Hayır!!!!!!!!!!!! ANNEM!!!!!!!!!!!:img-cray:
Doktor-Annem mi yaaa desene aynı odayı paylaşacağız...:img-cray:

Siz anlarsınız artık gerisini....Boş oda çokmuş...Gelmek isteyen olursa bana özel mesaj atsın....

Bunları da bana yazdırdığa dizimiz sağ olsun....Durumumuz vahim...Herkes ruh sağlığına dikkat etsin...

Musa’nın hatalarından

İsmail’in psikopatlığından

Ayşe’nin planlarından

İbrahim’in kötü bakışlarından

Korusun...

Görüşmek üzere.... Bakırköy de....
bye

ekin-sarp
23-05-08, 22:30
arkadaslar bir sorum olacak..
gecen bölüm süreyya neden ve nasil öldü??
cevap veren olursa sevinirim..

ionesco
23-05-08, 22:32
bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum bu arada hamdi alp ile ilgili yayımlanmamış olacaktı orası eksik yazmışım ve farklı anlaşılmasına sebep olmuşum :)

Bu arada bende İbrahimciyiimm ;)

suavikolik
23-05-08, 22:41
bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum bu arada hamdi alp ile ilgili yayımlanmamış olacaktı orası eksik yazmışım ve farklı anlaşılmasına sebep olmuşum :)

Bu arada bende İbrahimciyiimm ;)

aramıza hoşgeldin inşllah daima aramızda olurda gitmessin...ama ben son yazdığın yorumu pek anladım...hamdi alp ile ilgili ne o yayınlanmayacaktı.
af buyur yani....

Müge
23-05-08, 22:46
arkadaslar bir sorum olacak..
gecen bölüm süreyya neden ve nasil öldü??
cevap veren olursa sevinirim..
Kamyon çarptı ...Süreyya dalgınlıkla karşıya geçerken kamyonu görmedi...Çarptı..Maalesef oracıkta öldü...

Bu arada hoşgeldin..ionesco İbokolikler gittikçe çoğalıyor desenize..??:happy0064

ionesco
23-05-08, 22:47
aramıza hoşgeldin inşllah daima aramızda olurda gitmessin...ama ben son yazdığın yorumu pek anladım...hamdi alp ile ilgili ne o yayınlanmayacaktı.
af buyur yani....

müge arkadaşım hamdi alp ile ilgili bişiler yazmıştı bende buna karşılık olarak onun biyografisini yolladım ama yazdığı oyunlar yayımlanmadı daha ben yayımlanmış die yazmışım sonradan fark ettim onu düzeltmek istedim..

rüştü
24-05-08, 08:42
Müge plakaya hiç dikkat etmemiştim gerçekten çok komik. :img-hyste :img-hyste

Dizide bazen tahmin edilmesi güç şeyler yaşansada musa ayşe ile birlikte olmaz diyorum.:img-blush Bir insan inişte olmazki sürekli. :img-blush Şimdi musa yükselme dönemine girmeli zeynep ve kızını mutlu etmek istiyorsa aynı zamanda bakanlık görevinden dolayı özel yaşamına dikkat etmeli.:img-blush

deren1970
24-05-08, 13:49
Herkese Merhabalar

Sevgili Müge bence sana Bakırköy pek yaramış, sen eskiden böyle esprili yorumlar,maniler filan yazmazdın, Bakırköye gelmek isteyenler diye çağırı yapmışsında anacığım ben zaten cuma akşamı izlediğim bir dizi yüzünden oranın kadrolu hastasıyım, ama doğru diyorsun o kadar çok sağolsun ezberci senaristlerm yüzünden bakırköylük izleyici var ki bak seninle halen karşılaşamamışız koridorlarda, odalarda:img-hyste

Valla bölüme haftada genelde bir kere yorum yazardım ama sağolsun gamze hanım sayesinde sinirler bir zıpladı ki 7 gün 24 saat yazacak kadar doluyum:img-wink:

Şimdi allah korusun ama kötüyü düşünürsek Musa-Ayşeyle beraber olursa çünkü karşılıklı yemek sahnelerinde Ayşe hanımın (yazıklar olsun bu arada kendisine, Ayşe altayın konuştuğu konuya bak, hizaya gel) Uğurla yatak bilmem ne olayını anlatması Musayı tedirginlik dışında vayyy benim gibi adamla hala evliyken bunu nasıl yaparsın, ben bunu hak ettim mi bir tavrı vardı, yani amannn boşanmışım beni aşkım, karım Zeynep ilgilendirir, senden kurtulmuşum çok şükür tavrı yoktu maalesef. Bu durumda birazda sarhoşluk durumu var ortada, eee bu kadınla kaç yıl beraber olmuşun kadın demiş birde burnumda hala kokun var diye, sarhoşluğun adı altında beraber olabilirler maalesef:icon_sorr hatta bu gecenin sonucunda sayın Ayşe altay birde hamile kalırsa yok artık Fatoş demeyin, Gamze hanımdan bahsediyoruz, bize iyi sahneler, mantıklı olaylar yaşatacağını pek sanmıyorum.

Evettt eğer yukarıdaki gibi olursa yada ne bileyim Ayşe altayı takip eden sevgili magazinciler camlı kapıdan bir güzel çekim yaparlarsa bir dahaki hafta düğüne hep beraber gideriz, kimin düğünü mü? Zeynep-Ali nikahı:icon_sorr

Neyse yazdıkça sinirlerim halen zıplıyor, ara vereyim bari

Sevgiler

suavikolik
24-05-08, 14:10
deren1970 ... valla nikah şahidide inadına gıcıklık değil mi?musayı yaparız...koptum valla:img-hyste:img-hyste

valla bilmiyorum ama ,ibrahimin intihar olayında bütün forum ters köşeye yatmıştık hatırlarsan...mümkün olmayan bir şey mümkün oldu ibo kurtuldu...şimdi hayır olmaz dediğimiz ir şey daha olursa diye korkuyorum...

müge;benim oda ne oldu...tamam mı...taşınabilirmiyim artık bakırköye...
dern1970,müge artık hastanede görüşmek üzere....la la la :img-hyste

suavikolik
24-05-08, 18:18
arkadaşlar annemin mantık hataları bölümüne bi baksanız süper bi mantık hatası yakalamış arkadaşımızdan biri....ben bayıldım....netekim doğru...

ah musa ah...ben sana ne diyem...gelip gidip musaya söyleniyom ne yapayım kusuruma bakmayın artık....

nese ben şimdi ayşe'yi boğazlamaya gidiyom...dönüşte görüşürüz:img-hyste:img-hyste

Müge
24-05-08, 22:17
İyi geceler....Yine bir sıcak ve güneşli bir günün ardından foruma yazma şansını yakaladım...:img-hi:Öncelikle iki bölüm önce Gonca’nın bir sahnesi aklıma takıldı...:img-blush

Süper anne

Gonca’nın Derya ile babasının evinde kaldığı gün ..Gonca babasına “Anneler Gününden” söz ediyordu...İnternetteki yarışmadan...Süper Anne... Ne oldu merak ettim...???:img-in_lo Bazen çok kopuk konular oluyor dizide...Hülya’nın oğlu tamam Musa’dan değil ama bir sahnesi olmalıydı diye düşünüyorum kanımca....

Özlediğim sahneler

Özlediğim sahneleri de yazmadan durmayacağım....Pazar yerini her yorumumda özlediğimi söylüyorum ama hala Pazarın P’sinden eser yok...Neden kurulmuyor....??

Gonca&Zeynep sahneleri.....Bu geçtiğimiz bölümde vardı ama tadını alamadım.. En güzel sahne .Zeynep’in sabah uyanıp Gonca’yı uyandırması.. "Hadi okuluna geç kalıyorsun" demesi hoşuma gitti..Beğendim yani bu sahneyi..Daha çok Gonca’lı&Zeynep’li sahneler istiyorum....İlk bölümlerdeki gibi.....:good:

Arkadaşlar diğer dizinin forum sayfalarımda gördüğüm bir uygulamayı burada da başlatmak istiyorum...Hafta sonraları çok sessiz kalıyor forumumuz....

...33. Bölüm’ün En’leri...

1-En Beğendiğiniz Sahne…?

2-En Beğenmediğiniz Sahne…?

3-En Güldüğünüz Sahne…?

4-En Duygulandığınız Sahne…?

5-Haftanın Repliği…?

Evet En olayına da girdik hayırlısı olsun.....:icon_shadŞimdi sözü Fatoş ablaya uzatıyorum...Evet Fatoş ablacım...Bakırköy bana yaramış değil mi...? Evet biliyorum....Asi’ciler de ben oradayken Demir diye bağırıyorlardı...Ben de onlara Hayır Musa diye eşlik ettim...Benim yattığım bölümde doktorumdan başka Annemci yok...:img-cray:Bu yüzden haber verdim ki..Ben orada kendimi yalnız hissetmeyim diye...Hastanenin birde kuralı varmış .....:not_i: Asla Ayşe’cileri ve U’cuları kabul etmiyormuş...:img-cold:Çok şükür dedim..Ben Ayşe’ci ve U’cu değilim... :img-hysteİbo’cuğum... :happy0064

Suavikolik arkadaşım beklerim odamda bir kişilik yer var...:img-heh:

Evet efendim Cumartesi gecesini de böyle güzel bir yorumla foruma yazdık...Sezon sonuna birkaç bölüm kala hepimizin Ruh sağlına bir şey olmasın....:img-hi:

suavikolik
25-05-08, 00:13
müge cim öncelikle "en" lerimiz hayırlı uğurlu olsun....
ben bu hafta sözü fazla uzaktaman enlere geçmek istiyorum....

1 = EN BEYENDİĞİM SAHNE ayşe'nin tüm sahneleri....

2= EN BEYENMEDİĞİM SAHNE musanın zeynebe seni seviyorum demesi

3 = EN GÜLDÜĞÜM SAHNE ali polisin cenazeye rağmen zeynebin evini gözetlemesi

4 = EN DUYGULANDIĞIM SANHE uğur kırdarın sahnesi

5 = HAFTA'NIN REPLİĞİ ayşe: musa beni son defa sev...

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

nasıl tam yemişim kafayı demi...bekle beni bakırköy ben geliyorum...bu güne kadar kimse'nin yapamadığını "annem" yaptı bana 46 lık raporumu almaya geliyom...:img-hyste

şaka tabiki şaka;ama böle devam ederse korkarım ben hakkaten sıyırcam:img-hyste:img-hyste

nese orjinal enlerime geçeyim hemen...

1= EN BEYENDİĞİM SAHNE musa'nın zeynebin elini tutup "zeynep seni seviyorum unutma " dediği sahne:img-in_lo aşk dolu bir sahneydi... mest oldum...

2 = EN BEYENMEDİĞİM SAHNE musa ve ayşe'nin yemekte konuştukları sahne ve son sahneleri...mucuklu olan

3= EN GÜLDÜĞÜM SAHNE yine ali polisin sahnesii...bbg ali:img-hyste hala gülüyom ya nese...

4 = EN DUYGULANDIĞIM SAHNE mehmet'in sahneleri

5 = HAFTA'NIN REPLİĞİ ateş düştüğü yeri yakarmış...

müge saol valla...bu enler harika ama annem bu şekilde devam ederse ... enlere birşey daha eklemek gerekecek....

bu hafta'nın en kötü felaketi :img-hyste:img-hyste

yok ben hala yıkılmadım ayaktayım... "arkadaşlar ANNEM bizi yıkamaaaz"ayakta kalmalıyızzzzz,yıkılmıcazzzz...allahhh

bana vahiy gelmiş gibi neden bağırıyorsam artık:img-hyste:img-hyste

Esved
25-05-08, 11:05
Benim Annem Süper Çünkü...
Diye baslayan yarışma mevcut hatta oturup güzel bir mektup yazdım bir güzelde ağladım yazarken ama göndermedim çünkü annem bana özel o hep bende kalsın :img-in_lo

Haftasonu etkinliği güzel bir başlangıç olmuş dizinin bu haftaki enleri bana göre;

1-En Beğendiğim Sahne: Mehmet'in evine gidip orada Süreyya ile yaşadıklarının bir canlandırmasını hatırlaması o görüntüleri derlemesi güzeldi ve duygusaldı.

2-En Beğenmediğim Sahne: Benimde suavikolik gibi Ayşe'nin oldugu tüm sahnler ve replikler en begenmediklerim oldu

3-En Güldüğüm Sahne: Barış ve Ali'nin oglunun (adını hatırlayamadım) kavgası :)

4-En Duygulandığım Sahne: Mehmet ve Zeynep'in birbirlerine sarılarak ağlamaları çok duygusaldı:img-cray:

5-Haftanın Repliği: İsmail'in Derya'ya attıgı tokatan sonra zorla Hoşçakal aşkım dedirtmesi (psikopatlık diz boyu)

Bu arada şu bakırköylüklerin bir listesini çıkarında belki grup indirimi olur listeye beni eklemeyi unutmayın benim olayım diziden kaynaklanmasada aranızda duradura sanırım bende bu kervana katılmaya adayım :)

suavikolik
25-05-08, 13:23
Benim Annem Süper Çünkü...
Diye baslayan yarışma mevcut hatta oturup güzel bir mektup yazdım bir güzelde ağladım yazarken ama göndermedim çünkü annem bana özel o hep bende kalsın :img-in_lo

Haftasonu etkinliği güzel bir başlangıç olmuş dizinin bu haftaki enleri bana göre;

1-En Beğendiğim Sahne: Mehmet'in evine gidip orada Süreyya ile yaşadıklarının bir canlandırmasını hatırlaması o görüntüleri derlemesi güzeldi ve duygusaldı.

2-En Beğenmediğim Sahne: Benimde suavikolik gibi Ayşe'nin oldugu tüm sahnler ve replikler en begenmediklerim oldu

3-En Güldüğüm Sahne: Barış ve Ali'nin oglunun (adını hatırlayamadım) kavgası :)

4-En Duygulandığım Sahne: Mehmet ve Zeynep'in birbirlerine sarılarak ağlamaları çok duygusaldı:img-cray:

5-Haftanın Repliği: İsmail'in Derya'ya attıgı tokatan sonra zorla Hoşçakal aşkım dedirtmesi (psikopatlık diz boyu)

Bu arada şu bakırköylüklerin bir listesini çıkarında belki grup indirimi olur listeye beni eklemeyi unutmayın benim olayım diziden kaynaklanmasada aranızda duradura sanırım bende bu kervana katılmaya adayım :)

canım öncelile;ali'nin oğlu'nun adı ÖMER.ismail'in psikopatlıkları,canım amca'mın(bundan sonra adını kulanmayacağım ibrahim bayri'nin .amca dicem kendisine:img-hyste) bakışları ve dizide birbiri ardına yaşanan felaketlere,son olarakta ayşe:img-tomat ye nasıl dayanırız bilmiyorum....GRUP İNDİRİMİNDEN yararlanmak iyi fikir...:img-hyste:img-hyste

MÜGE cim sen bir konuş istersen;ne kadar indirim yapacaklar....grup kaç kişiden olması gerekiyor....ay iyice sıyırdım ben...
nese susuyom...yoksa valla hakkaten bana en yakın manisa ya yolcuyum....acaba bakır köye tranfser ederler mi?ayrı kalmayım sizden...hep beraber olalım diye söylüyom...hayır tek kalırsam iyileşeceğim varsa da iyileşemem de:img-hyste:img-hyste

icom_
25-05-08, 13:26
Birileri Bakırköy Mü dedi..Walla listenin en başına ismimi istiyorum..En baş falan kurtArır beni yoksa başka Hiçbirşey beni kesmez..Ayşeyi falan geçtim byu musa beni deli edecek yahu..
hayıur anlamadığım şu kadın kapısına geliyıor..Musada aklı gayet yerinde konuşmasında Hiçbirşey yok ayşeyi uzaklaştırmaya çalşıyor..Sonra< ayşe sende sarhoşsun konuşurken anlaşılıyor diyo bizim musa bey hemen sarhoş konumuna geçi,yor..Birden konuşmaları kayıyor falan..Daha önce dikkat etmedi ayşe söyince..

Allahım yaa..Yok yoık bakırköyde özel ilgi istiyorum ..Annem beni bu hale getirdi yaa..

Ayrıca mügecim harika bir uygulama getirmişsin saol..Hemen bende başlıyorum..
En beğendiğim sahne..Musa ve zeynepin olduğu tüm sahnelere..Gerçi toplasanm 10 dk yı geçmez ama neyse..Musanın zeynepe seni seviyorum dediği şuy günler geçtikten sonra sana anlatmak ve paylaşmak istediğim çok şey var dediği..Kısacası musa ve zeynepin iki çift laf ettiği tüm sahneler..

En beğenmediğim sahne..Bu bölüm fazlasıyla vardı malesef..uğur beyin ....konusundaki becerizksizliğinin her haFTA SANKİ matah bir şeymiş gibi vgözümüze vurulmnasın nedenini aNLAMIYORUM..hayır amaç. nee..Varsa yoksa uğur ayşe..Musa zeynep iice yan rol oldular yahu..

Ayy nesse ne diyorduk..Bİrde ayşenin olduğu tüm sahneler..Son sahne demem gerek varmı bilmiyorum..

En güldüğüm sahne..Ali ve oğlunun konuştuğu tüm sahneler..Hani ali ve oğlu öyle kusursuz insanlar gibi konuşuyorlar ya hakkaten gülüyorum artık..Biri başkasını sevdiğini bile bile biriyle nişnlanır..Kadın gözünün önünde adama olan aşkında eriyo bizimki hala anlayışlı belki beni sever modunda.Diğeri kız arkadaşının eski sevgilisi yumrukö atıyo ....vur vur vur bende olsam bende yapardım Dİyo..
Allahım neden baba oğıul bu kadar melek gibi gösteriliyo..Onlarda işnsan hata yapabilirler yanlış yolda olabilirler..
Konuşmalşarı bile şiirsel tarzda..Sizin bizim gibi değil yani..

Aşk bencildir paylaşmak İstemez..

Hey allahım...

En duygulandığım sahne..Mehmet ve zeynepin tüm sahneler,..Ala ve kardeş duygusunuu öle samimi öle gerçek geçirdilerki tebrik ediyorum İkisinide ..Hele zeynepin evinin önünde ve mehmet kendi evinde süreyya ile geçirdikleri günleri hatırlareken gözyaşlarımı tutamadım..

:Haftanın Repliği...AŞk bencildir Paylaşmak İstemez..
Seni Seviyorum Bunu sakın unutma olurmu zeynep..

Esved
25-05-08, 16:28
canım öncelile;ali'nin oğlu'nun adı ÖMER.ismail'in psikopatlıkları,canım amca'mın(bundan sonra adını kulanmayacağım ibrahim bayri'nin .amca dicem kendisine:img-hyste) bakışları ve dizide birbiri ardına yaşanan felaketlere,son olarakta ayşe:img-tomat ye nasıl dayanırız bilmiyorum....GRUP İNDİRİMİNDEN yararlanmak iyi fikir...:img-hyste:img-hyste

MÜGE cim sen bir konuş istersen;ne kadar indirim yapacaklar....grup kaç kişiden olması gerekiyor....ay iyice sıyırdım ben...
nese susuyom...yoksa valla hakkaten bana en yakın manisa ya yolcuyum....acaba bakır köye tranfser ederler mi?ayrı kalmayım sizden...hep beraber olalım diye söylüyom...hayır tek kalırsam iyileşeceğim varsa da iyileşemem de:img-hyste:img-hyste

cancagzım Ömer'i hatırlattıgın için teşekkürler, listemiz sanırım yavaş yavas ortaya çıkıyor şimdiden 4 kişi mevcut :) (Müge , suavikolik, icom_ , ben)
Grup indirimi iyi olur bu arada Manisa'yı unut hepbirlikte bakırköyde annem fan club'de bulu bulu diye dolaşırız neyse uzatmım bu arada İbrahim Bayri amca niye diyorsun yaf :img-cray:

Birde dizi hakkında Musa hakikaten sarhoş falan degildi yani son derece aklı selimdi sarhoşluk olayı saçma olur, yakalanma durumuda tekrar tekrar olan bir senaryoya dönecegi için başlı başına saçma olur açıkcası 34. bölüm cidden merak ediyorum umarım mantıklı bir şekilde devam eder yoksaa..
Hadi ben kaçtım...

suavikolik
25-05-08, 18:34
cancagzım Ömer'i hatırlattıgın için teşekkürler, listemiz sanırım yavaş yavas ortaya çıkıyor şimdiden 4 kişi mevcut :) (Müge , suavikolik, icom_ , ben)
Grup indirimi iyi olur bu arada Manisa'yı unut hepbirlikte bakırköyde annem fan club'de bulu bulu diye dolaşırız neyse uzatmım bu arada İbrahim Bayri amca niye diyorsun yaf :img-cray:

bişey değil...:img-wink:ömer için di bu...ibrahim bayri ye neden amca diyom....bilmem ibrahim bayri yi ifade ederken AMCA demek hoşuma gitti....ondan özel bir nedeni yok....

bu arada 5 kişi olduk nar-ı gül de var...valla demi ben yanlız ne yapcam manisada ....tamam bende geliyom....:img-wink:

ay 34. bölümü düşündükçe bi fena oluyom...LÜTFEN GAMZE HANIM bu bünyeler bi felaket daha kaldırmaz...iyi bişeyler olsun lütfen....

Esved
25-05-08, 18:45
bişey değil...:img-wink:ömer için di bu...ibrahim bayri ye neden amca diyom....bilmem ibrahim bayri yi ifade ederken AMCA demek hoşuma gitti....ondan özel bir nedeni yok....

bu arada 5 kişi olduk nar-ı gül de var...valla demi ben yanlız ne yapcam manisada ....tamam bende geliyom....:img-wink:

ay 34. bölümü düşündükçe bi fena oluyom...LÜTFEN GAMZE HANIM bu bünyeler bi felaket daha kaldırmaz...iyi bişeyler olsun lütfen....

Canım liste aldı başını gidiyor bence birde 34. bölüm ile bu liste ya tam dolar yada az buçuk psikolojiler iyi olur bakalım görecegiz GAMZE HANIMA saygılar.......

deren1970
25-05-08, 20:44
Hanımlar bakırköylükler ne 4'ü ilk iki sırada ben ve müge var, sıranızı bekleyin bir zahmet:img-hyste

Valla öyle korkuyla bekliyorum ki yeni bölümü şimdi yine gamze hanıma yazmaya başlıcam yok pazar günü olduğundan asistan doktorların eline de kalmak istemiyorum:img-hyste

Ya niye pat diye Musa ile Zeynebi evlendirmezki sayın ezberci senaristimiz. Evlenselar bile Zeynep aynı odada kalmaya hazır değilim dese, Musa bunu anlayışla karşılasa:img-yes:

Zeynep-Musa-Gonca üçlüsünün aynı evde yaşadığını düşünsenize, belki klasik olur ama biz izlerken memnun oluruz Gonca ikisinin arasında yatmak istese, akşamları Musa da Zeynep te birbirini özleseler ama odanın kapısını çalmaya cesaret edemeseler:img-wink: sonra şu meşhur ankaradaki evde Zeynep ve Musayı görsek, sabaha kadar yanyana, omuz omuza beraber olsalar:img-in_lo

Hiç te saçma sapan istekler değil di mi:img-wink: Uğurun bilmem hangi kadınla tövbe tövbe diyeyim, yada ayşenin onu gaza getiren arzunun vik vik konuşmaları yerine böyle sahneler yaz da gamze hanım gör raitingleri

Ben kim miyim Bakırköy Annem Koğuşundan bir dost:img-hyste

dolceqabbana
25-05-08, 20:50
Ya bana saçma gelen konulardan birisi de şu . Süreyya'nın ölümü neden o kadar arka planda kaldı? Ya çok basite indirgediler onu, hiçbir detaya girmediler, bana çok sacma geldi.

Müge
25-05-08, 21:27
Ya bana saçma gelen konulardan birisi de şu . Süreyya'nın ölümü neden o kadar arka planda kaldı? Ya çok basite indirgediler onu, hiçbir detaya girmediler, bana çok sacma geldi.

Zaten biz geçen haftadan beri bunu konuşuyoruz canım..:) Yani herkesin dediği gibi bir anda öldürülmesi çok saçma..Bir arkadaş madem hamile bırakılmış dünyaya iki çocuk getirecekti demiş ölmesini yersiz bulmuş...Evet Zeynep Gülmez’in diziden aniden ayrılmak istediğini gördük...Tabii bizi ilgilendirmez ama benim fikrim “Şurada bir iki bölüm kalmış sezon sonuna biraz daha dayansaydı...” Neyse yolu açık olsun.....Süreyya gider başka birisi gelir...:img-wink:

Evet gelelim Bakırköy meselesine...Şu bilgisayarın başında zor duruyorum zaten aşırı sıcaklık veriyor...Zaten şu anda Hastanedeyim....Doktorumla...Musa hakkında konuşuyoruz....Dedi ki bana.... “ Bu adam bu gidişle daha iki sezon Zeynep’e açılamaz diye..” Ben .. "Evet doktorcum dedim haklısın....Musa Zeynep’e evlenme teklif edene kadar hastanede boş oda kalmaz dedim"....Doktorcum... "Ya ne güzel dedi...":img-hyste

Valla arkadaşlar işi gırgıra vurmak gerçekten güzel...Ne stres ne kalıyor ne kin...Ama gerçekten de Bizim Musa böyle devam etmeye devam ederse ben cidden delireceğim...:img-in_lo

Odamda bir kişilik yer var demiştim....Suavikolik arkadaşımı bekliyorum...Ama karşı oda boşmuş oraya Fatoş ablayı Esved’i ve İcom’u alabiliriz...Evet efendim....Hastanenin kuralını da söylememiştim ona göre....

Evet sözlerini özet ve de sessiz fragmanla bitiriyorum.....Acaba bu bölümde...

1.İsmail Derya’ya bir şey yapacak mı? (Kesmece,doğramaca,tehditlerine devam etmece...) Ben bile tırstım şimdi...Çaki gibi rüyama girecek İsmail....:img-hyste

2.Pazar yeri kurulacak mı...?

3. Musa Ayşe’ye okkalı bir tokat atar mı? yada atacak mı??

Görüşmek üzere arkadaşlar... En’lere cevap yazan arkadaşlara teşekkürler....:img-wink:

Gamze Hanım size de ayrıca sevgiler..:img-hi:

suavikolik
25-05-08, 21:27
Hanımlar bakırköylükler ne 4'ü ilk iki sırada ben ve müge var, sıranızı bekleyin bir zahmet:img-hyste

Valla öyle korkuyla bekliyorum ki yeni bölümü şimdi yine gamze hanıma yazmaya başlıcam yok pazar günü olduğundan asistan doktorların eline de kalmak istemiyorum:img-hyste

Ya niye pat diye Musa ile Zeynebi evlendirmezki sayın ezberci senaristimiz. Evlenselar bile Zeynep aynı odada kalmaya hazır değilim dese, Musa bunu anlayışla karşılasa:img-yes:

Zeynep-Musa-Gonca üçlüsünün aynı evde yaşadığını düşünsenize, belki klasik olur ama biz izlerken memnun oluruz Gonca ikisinin arasında yatmak istese, akşamları Musa da Zeynep te birbirini özleseler ama odanın kapısını çalmaya cesaret edemeseler:img-wink: sonra şu meşhur ankaradaki evde Zeynep ve Musayı görsek, sabaha kadar yanyana, omuz omuza beraber olsalar:img-in_lo

Hiç te saçma sapan istekler değil di mi:img-wink: Uğurun bilmem hangi kadınla tövbe tövbe diyeyim, yada ayşenin onu gaza getiren arzunun vik vik konuşmaları yerine böyle sahneler yaz da gamze hanım gör raitingleri

Ben kim miyim Bakırköy Annem Koğuşundan bir dost:img-hyste

tamam canım ilk sıra sıra sizsiniz...biz sizin yani müge ve senin yavru çeğirgeleriniz...:img-hyste

ah ah gamze hanım böyle bir iyilik yapsa ya...bak o zaman gamze hanıma giden dualarla melek olur uçar netekim....ama yapmaz ki...illahi bizi delirtcek ya....:img-cray:

musa ve zeynep inşallah bu dünya da olmasa bile öteki dünyada kesin evlenirler....ay ne diyom ben ya:img-hyste:img-hyste sanki amcam değil de ben vurdum kendimi çene altından...ama benim burnumdan çıkmadı kurşun direk beyin de kaldı....fazla mı hasar yaratmış ne:img-hyste

duygu ve nizar
26-05-08, 14:17
merhaba arkadaşlar...
4 gün yoktum onun için yorumumu da yapamadım...
süper bi bölümdü ama ben diziyi izlerken ben kesin katil olucam bu ayşe bi gün elimde kalıcak ya ben bunu öldürcem artık orası kesin...

gelelim yorumuma...
süreyya için çok üzüldüm...
neden öldürdüklerini de anlamış değilim...
mehmetin hali çok perişandı ya yazık mehmete...
hele ki zeynebin boynuna sarılıp abla canım çok acıyor dedi ya orda bittim ağlamaya başladım...
zaten beni dizimiz çok duygusal yaptı...:img-wink::love05:

gelelim gonca ve eymene çok tatlıydılar...
eymen goncaların evinde soğuktu ama okuldayken çok tatlıydı ya...
süper bi çiftler...
pınarın eski sevgilisi de ömer i bi güzel dövdü bellliydi böle bişey olucağı zaten...

derya ve psikopat ismail e gelelim...
allahım bu ne psikopatlıktır ya...
deryaya nasıl da vurdu...
derya da söylese ya annesine...
ben dedim tokatın izi çıkıcak zehra da görücek ama yanılmışım...
ama o ismailin hakkından ibrahim gelicek...:img-wink:
eee ne de olsa psikopat psikopatın halinden anlarmış...:img-hyste

gelelim zehra ve ibrahime...
zehra canım ya yine ibrahime aldanıyor zeynep de iyi söyledi iyi halt ediyorsun...
ibrahim zeynebin ismini duyunca nasıl da irkildi...
bi de diyo zeyneple görüşmeni istemiyorum oldu canım başka bir arzun varmıydı...

duygu ve nizar
26-05-08, 14:30
gelelim uğur efendiye...
musa nasıl da baktı artis uğur işte...
ancak gözükür kadınlarla...:img-hyste
tövbe tövbe benim de terbiyemi bozdu...:img-hyste
nasıl da yatak odası sahnesinde üzülüyordu...
kadının da gülüşü sinirlerimi bozdu...

gelelim benim uyuzumn ayşe ye...
ya beni deli ediyor her sahnesinde kuduruyorum...
öbür kadın da kafasını karıştırdı ben diyorum ne güzel kurtulduk ayşe den daha zeyneple musa nın arasına giremez nerde kız her yerden çıkıyor...
oh be boşandılar dedim...
kurtulduk ama yok yemekte o yaptıkları neydi...
güldü güldü o güldükçe ben kudurdum...
uyuz şey ne olucak...
hele son sahne yokmu allah dedim seni bildiği gibi yapsın...

zeynebim canım benim ne kadar da güzeldi...
musa ya da inandı tam güvencekti ama şimdi ne olucak ya off off allahım...
ama musa zeynebe seni seviyorum dedi sonra da öptü ya o sahneye bayıldım....:img-wink:

musa da ayşe yi itti ama ama şu amalar yokmu insanı sinir ediyor...
bi de o yetmezmiş gibi mahkeme kapısında sarıldı...
of of musa...
ama zeynebe bakarken içi titriyor musanın ya...
ah musa ne olur hata yapma ya...

fazla uzattım topluyim çok güzel bir bölümdü...
son sahne hariç....
şu özet te fragman da bir an önce gelsin ya meraktan çatlıycam...
inşallah musa mız geçmişte yaptığı hatayı bir daha yapmaz...
bana göre onları o halde ibrahim görücek...
inş görmez ama bana öyle geliyor...

esmer_-ezel
26-05-08, 16:40
ya özette fragman da daha çıkmadı mı off meraktan çatlıyıorum umarım musa geçmişte yaptığı hatayı yapmaz ne güzel tam da zeyneple yakınlaşmışken bir salaklık yapmaz inş. z-aetn ben bua ayşeden boşuna gıcık kapmıyorum uyuz ya neler yapıyo öyle vaybe eskı ayşe gıtmış yerıne grursuz yüzsüz ayşe gelmış hoş zaten öncede sevmezdım şimdi de sevmıyorum bundan sonra da hiç sevmem

~*~NaR-ı GüL~*~
26-05-08, 16:40
Bakirköy'e gidecek biri varsa oda benim arkadaslar su son günlerde yasadiklarim ve dizide olanlar beni hasta etti ya bakirköye gidecem yada tahtali köye böyle giderse :)

medsul
26-05-08, 18:44
fragman yok özet yok.:(:(:(:(
off bu gun canım cok sıkılıyor yaw...:( hiç keytim yok ..şöyle güzel bir fragman olsada keyfim yerşne gelse diye ümit ediyorum ama ondanda ümidim yok:(
hayır kardeşim yine gec veriyorlar..hadi bir hafta olsa neyse diyecem her hafta resim koymazlar özet gelmez.fragman cık cıkmaz..bbu ne yaa ne terbiyesizlik ama...

rüştü
26-05-08, 19:25
Bu gece 01:00 dizinin tekrarı var belki o zaman dizinin fragmanı yayınlanmaya başlar.

Yeni bölümü merakla bekliyorum. :img-blush

sadiy
26-05-08, 19:26
fragman yok özet yok.:(:(:(:(
off bu gun canım cok sıkılıyor yaw...:( hiç keytim yok ..şöyle güzel bir fragman olsada keyfim yerşne gelse diye ümit ediyorum ama ondanda ümidim yok:(
hayır kardeşim yine gec veriyorlar..hadi bir hafta olsa neyse diyecem her hafta resim koymazlar özet gelmez.fragman cık cıkmaz..bbu ne yaa ne terbiyesizlik ama...

aynen sana katılıyorum..ekranların dizi başlamadan öncesine kadar sesli fragmanı verilmeyen tek dizisi...acabam bizim dizimizde bakan var diye mi bu fragman devlet sırrı gibi saklanıyor dersiniz:img-hyste:img-hyste...

bu arada annem basında çıkan haberler bölümüne bir arkadaş bir köşe yazarının haberini koymuş..geçen haftanın en kahreden dizisi annem imiş...:img-cray::img-cray::img-cray:

şimdi düşünüyorum, düşünüyorum...musa ile ayşeyi paparazzilerin görmesi çok mantık hatası olur...çünkü gündüz boşandılar, bu medya için çok önemli bir olaydı ama mahkeme çıkışında tek bir gazeteci bile yoktu...gece neden alakasız bir saatte musanın evini gözetlesinler ki...

mehmet görecek desek...o da mantıksız...ayşe eve girdiğinde o hala otelin önünde bekliyordu...ayşe eve girdikten 5 dakika içinde o mucuklar :love05:falan oldu..
mehmet süpermen gibi uçarak gelmediyse ki gelmeden telefon edip
-enişte ya bu kadın hala çıkmıyor otelden ne yapıyım falan der.....

hadi geldi diyelim....kapının iki tarafındaki koskoca camlardan gelen arabayı,
ya da farları görmezlerse daha da saçma olur....

yani sonuç olarak ne kalıyor...

musanın ayşeye şöööööyle okkalı bir tokat atması...

tabii ki musa yine nefsine hakim olamaz da ayşe orada kalırsa yani sabah karşılaşır mehmetle...

ya da hiç birşey olmaz aralarında ama yine sabah mehmet görür...

ya da offf aman ne biliyim vallahi deli çıkıcam galiba...

Esved
26-05-08, 21:03
Genelde nedense annem dizisi fragmanlarından birşey anlaşılmıyor yani dizi içerigi çok daha degişik çıkıyor yada bana öyle geliyor zaten çarşamba günlerinden evvel verilmiyor bildigim kadarıyla neyse bekleyip görecegiz.

aynen sana katılıyorum..ekranların dizi başlamadan öncesine kadar sesli fragmanı verilmeyen tek dizisi...acabam bizim dizimizde bakan var diye mi bu fragman devlet sırrı gibi saklanıyor dersiniz:img-hyste...

bu arada annem basında çıkan haberler bölümüne bir arkadaş bir köşe yazarının haberini koymuş..geçen haftanın en kahreden dizisi annem imiş...:img-cray::img-cray::img-cray:

şimdi düşünüyorum, düşünüyorum...musa ile ayşeyi paparazzilerin görmesi çok mantık hatası olur...çünkü gündüz boşandılar, bu medya için çok önemli bir olaydı ama mahkeme çıkışında tek bir gazeteci bile yoktu...gece neden alakasız bir saatte musanın evini gözetlesinler ki...

mehmet görecek desek...o da mantıksız...ayşe eve girdiğinde o hala otelin önünde bekliyordu...ayşe eve girdikten 5 dakika içinde o mucuklar :love05:falan oldu..
mehmet süpermen gibi uçarak gelmediyse ki gelmeden telefon edip
-enişte ya bu kadın hala çıkmıyor otelden ne yapıyım falan der.....

hadi geldi diyelim....kapının iki tarafındaki koskoca camlardan gelen arabayı,
ya da farları görmezlerse daha da saçma olur....

yani sonuç olarak ne kalıyor...

musanın ayşeye şöööööyle okkalı bir tokat atması...

tabii ki musa yine nefsine hakim olamaz da ayşe orada kalırsa yani sabah karşılaşır mehmetle...

ya da hiç birşey olmaz aralarında ama yine sabah mehmet görür...

ya da offf aman ne biliyim vallahi deli çıkıcam galiba...

sadiy senide aldık listeye bir iki bir iki bakırköy yolcusu kalmasın....:img-hyste

montaj
26-05-08, 21:07
arkadaşım fragman gec hazırlanıyor cunku dublaj carsamba gecesı bıtıyor sebebı budur saygılarımla

Müge
26-05-08, 21:41
İyi geceler.....Aslında ben merak etmiyorum bu haftaki bölümü...:) Tek merak ettiğim sahne geçen bölümün son sahnesinden sonraki gelecek olan sahne....? Dizinin kaderini,benim dizi hakkımdaki düşüncelerimi bu sahne belirleyecek çünkü....Ya devam...Ya tamam.....Kısaca Musa’nın ellerinde yapacağı şeyde bu haftaki bölüm...:)

Musa Ayşe'ye birşey yapacak mı...?
Ayşe daha fazla ileriye gidecek mi....?

Dının dının dının ...:img-hyste

scog
26-05-08, 23:37
Fragmanı verdiler.Ama hiç bir şey net değil.Anlaşılan Musa yakalanmamış.Bu daha da korkunç çünkü bu sefer direk aklıma ya Ayşeyle birlikte olmuşsayı getirdi.Zaten Musa arabada çok sıkıtılı görünüyordu.Sanki suç işlemişte.Off çeker gibiydi.Ne diye yoksa sıkıntılansın.Zeyneple kavuşuyor,Ayşeden ayrılmış.Sıkıntılı olacağına mutlu olması gerekmezmiydi.Dolayısıyla aklıma bu seçenekten başka bir şey gelmiyor.Allahım inşallah olmaz.Eğer böyle bir şeyi senarist bize reva görüyorsa gerçekten çok ayıp ediyor.Eğer böyle olursa bu diziye olan bütün inancım yıkılır.Bundan sonra izleyebilirimiyim bilmiyorum.Sinirlerimi bu kadar bozmak için kendime işkence etmem her halde...

Ama Musa sıkıntılıydı.Ayşe ve Arzuda gayet iyi görünüyordu.Sanki Ayşen için her şey iyiymiş gibi.Böyle bir şey olursa Musa kesinlikle Zeynepi hak etmiyor.Bunu Zeynepe yapamaz.Ve böyle birşey olursa Zeynepin bütün hissettikleri doğruymuş,Musa karaktersizin biriymiş derim.O kadar içkili de değildi hem.Hem içkili olsa ne yazar.....

Anlamıyorum eğer senarist böyle bir şey yaparsa kendi bindiği dalı keser.Bu kadar tekrar düşürek konu yazıyorsa artık sezonun başından beri yazdıklarını tekrar oynatacak o zaman.Madem öyle biz zaten biliyoruz.İzledik.Tekrar izlemeye gerek yok.......İkinci bir Musa aldatması yaşayamam.......Musa bu kadar aşağılık olmaz..............

Bu sefer Ayşe hamile kalırsa artık çocuğu düşürme durumuda olmaz.Ahh tam olur..Musa Ayşe mesut evli bir çift...Zeynep kahrolmuş.Bir daha Musayı asla affetmez..Belki bir ihtimal Aliye döner,sanmıyorum yaa...Böyle bir şey olursa bir daha asla izlemem.Vahide Gördümü çok seviyorum onun için bile olsa yada Talat Bulut veya diğer oyuncular içinde olsa izleyemem.......

Yada Musayla birlikte olduğunu Ayşe yakın bir zamanda,özellikle birde sezon sonunda söylüyormuş.Hemde Zeyneple evlenirken.Ahh işte şimdi tam olur.Musa inkar edemez.Zeynep için herşey biter.Yada Musa yaptığı aptallığı kendi gidip çok içkiliydim der(ne içkisili bir durumsa bu birden ortaya çıkıvermişti) Zeynepe anlatır.Zeynep yine affetmez.Bizi kahrolmuş bir şeklide yeni sezona uğurlar......

Ondan sonra bir sezon daha bekle ki Musa Zeynep birleşsin..Bu sefer tek fark artık bizde Musayı affetmeyiz.Pardon yanlış oldu.Zaten izlemiyeceğim için hiç bir şey faketmez.Ben mutlu olmak için bu diziyi izliyorum.Mutsuz olmak istedikten sonra o kadar çok şey var ki.......

Hiç birşeyin yeri doldurulmaz değil.Ne diziler geldi geçti.Ne çok değer verdiğim sanatçıların dizileri bitti.Ne oldu.Çok hoş bir diziydi diye anıyorum.Bunu da ne güzel biri diziydi ama nasıl katletiler diye anarım olur biter.Sanatçılara yazık ederler böyle bir senaryo reva görürlerse.Böylesine usta oyunculara böylesine senaryo reva görülmez.....

Ama bu benim en kötü senaryom...İnşallah senariste haksızlık ediyorumdur.Bunların hiç biri olmuyordur.Sadece fragman aldatmasıdır.O zaman Gamze Hanıma bir özür borcum olur.........İnşallah...........

scog
27-05-08, 01:47
Annem 34.Bölüm Fragmanı

Solda adımın olduğu yerde web sitesi kısmından izleye bilirsiniz.

SYILMAZ
27-05-08, 07:02
Fragman için sağol arkadaşım,

Musanın hali pek iyi görünmüyor sanırım biz istemesekte yaptı yapacağını öyle gözüküyor.Eğer gerçekten böyle birşey olursa bu dizi perşembe günü benim için erken final olur.

Gerçekten yazacak birşey bulamıyorlarsa aynı şeyi pişirip pişirip önümüze koymaları saçmalık.O zaman Aliye yapılan büyük haksızlık derim ben her ne kadar Musacı olsamda buna pes derim.

İnşallah böyle birşey olmaz,o zaman Musanın İbrahim den ne farkı olur herkese ahlak dersi veren Musa Bayri o masada duyduklarından sonra aynı kadınla birlikte oluyorsa bune mide derim ona.

Zeynep gerçekten mutluluğu hakeden mükemmel bir insan, içindeki sıkıntıları Musaya güvenmemesi bana da doğru geliyor.
Sanırım senaristlerimiz diziyi uzatmak için saçmalamaya devam edecekler.Ama ben de arkadaşım gibi perşembe den sonra vereceğim kararımı ya tamam ya devam.

Hadi hayırlısı.

deren1970
27-05-08, 07:31
Günaydın

Sevgili Şule fragman için teşekkürler. Maalesef kardeşine bile güya ders veren Musa Bayrı kişiliksiz ayşe Altay ile beraber olmuş sanırım. Yalnız yine kendini haklı gösterecek bir sebep bulup, altıa yatacaktır. Sarhoştum diyerek:icon_sorr ve yine bir cenaze olayı üstüne yapıyor bu işi. Bu adama cenazeler böyle itekleyici sebep oluyor:icon_evil

Beni ilgilendiren konu buydu ve sayın Gamze hanımdan başka türlüsünü beklemek:icon_whis valla bazı diziler demiyeyim bir diziyi de sezon sonunda bırakma kararı almıştım, bu sürekli önümüze ısıtılıp ısıtılıp koyulan, gidişatını büyük ihtimalle doğru tahmin ettiğim diziyi de bırakırım olur biter.

Ha benim bir kaybım olmaz ama Gamze hanımın büyük kaybı olur. Eğer bu yolda ilerlerse, seyirci kendisinin yazdığı dizilerle ne seyredeceğini bildiğinden, sürkli sürekli yazdığı dizilere şans verir mi:icon_whis işte o çok zor:icon_sorr

amor
27-05-08, 08:41
fragmanı izledim izlemez olaydım bu ne ya musa düşünceli bunlar berabermi oldular yoksa musa ayşeyi rededdide ayşe musaya birşeylermi söyledi üf ya eğer öyle bişey yapmışlarsa ben zeynep ali birlikteliğini isterim baksanıza ali zeynepe hediye almış apıya asmış bari zeynep o hediyeyi musanın aldığını falan zannetmez ibrahim yine gözlerini bir hışımla açmış sinirli sinirli emine anneye bakıyor acaba ne oldu zeyneple ilgili bişeymi dedi zeynep bide telefonda konuşurken şaşkın bir yüz ifadesi var yüzünde üf yaaa memet yine muzip bir şekilde dikiz aynasından musaya bakıyor acaba bunlar öpüşürken falan memet gördümü ya da otelden ayşe çıkmayınca memet musayı arıyoda ayşenin sesini falan duyup anlıyomu ay ya çıldırcam benide ekleyin si eniyisimi şu listeye hep beraber deli takılmaya başlıcaz başladık bile üff bari şu özet gelse meraktan patlıcam

alperkaya
27-05-08, 09:48
fragmanı şimdi izledim vaktim olmadıgı için kısa bir yorum yapacagım dedigimi gibi musa ve ayşe birlikte olmamış görünüyor bence musa ayşeyi reddetti musanın sıkıntılı olmasının başka sebepleri olabilir sonuçta kardeşiyle arası bozuk ayşe birşeyler söylemiş olabilir bin türlü sebep sadece musanın böyle bir hata yapmayacagını en azından bu saatten sonra biliyoruz

suavikolik
27-05-08, 10:03

...

belliydi zaten...baksanıza BAKIRKÖY yolcuları bu hafta nasılda arttı...bizler reyting artırmaya çalışırken onlar yolcuları arttırdı...:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

fragmanı hala izleyemedim...aslında izlemey korkuyorum.... acaba ;

musa hata yaptımı.... ayşe ye ne oldu....zeynep ne yapacak....

offff....... nese fragmanı izleyim bari....:img-cray:

unutmadan bu arada dün akşam D MAX te ANNEM in eski bölümleri vardı.... aahhh ahhh ...onca ve zeyneb'in o halleri pazar yeri,,,süreyya,,,, :img-cray::img-cray::img-cray: ne güzel idi yawf....resmen nostalji yaptım..hatıralarım canlandı gözümde...

neden canlandıysa sanki ben oynuyodum ilk bölümlerde:img-hyste
sonra gece de tekrarını verdiler...kardeşim fragman verin fragman aa ama

suavikolik
27-05-08, 10:14
fragmanı izledim izlemez olaydım bu ne ya musa düşünceli bunlar berabermi oldular yoksa musa ayşeyi rededdide ayşe musaya birşeylermi söyledi üf ya eğer öyle bişey yapmışlarsa ben zeynep ali birlikteliğini isterim baksanıza ali zeynepe hediye almış apıya asmış bari zeynep o hediyeyi musanın aldığını falan zannetmez ibrahim yine gözlerini bir hışımla açmış sinirli sinirli emine anneye bakıyor acaba ne oldu zeyneple ilgili bişeymi dedi zeynep bide telefonda konuşurken şaşkın bir yüz ifadesi var yüzünde üf yaaa memet yine muzip bir şekilde dikiz aynasından musaya bakıyor acaba bunlar öpüşürken falan memet gördümü ya da otelden ayşe çıkmayınca memet musayı arıyoda ayşenin sesini falan duyup anlıyomu ay ya çıldırcam benide ekleyin si eniyisimi şu listeye hep beraber deli takılmaya başlıcaz başladık bile üff bari şu özet gelse meraktan patlıcam

ESVED inde dediği gibi bir iki bir iki bakırköy yolcusu kalmasın...kalkıyor:img-hyste:img-hyste

hoşgeldin aramıza.... yanlız bizim güzergah önce ANNEM setinden geçiyor,musa ve ayşeyi biçiyo ondan sonra bakırköy son durak....:img-hyste:img-hyste tabi bu 34. bölüme göre;
eğer musa suçsuzsa doğrudan bakırköye seyir edicez...:img-hyste

yok benim acil yatmam lazım,yoksa 34. bölümü akıllı olarak izleyemicem:img-hyste

Müge
27-05-08, 10:20
İyi günler...Dün gece ki tekrarı bilerek izledim....Fragmanı arkasından vereceklerini bildiğim için...Saat 03:00 da fragmanı verdiler...Hay dedim keşke izlemeseydim.....Sinirlerim bozuldu....Uykum kaçtı...

Ali'ye

Ya sen neden hediye alıyorsun ??? Niye Zeynep’in kalbine yeniden girmek istiyorsun..?Şahika'nın bir sözü var hatırlarsanız....Bir şeyin başkanı...İşte bu söz tam Ali'lik oldu valla..:img-hyste

Fragmanı bir kez daha izlemek İSTEMİYORUM.....!! Çünkü Gamze hanıma ÇOK KIZDIM....!! Ya ne var Musa ve Zeynep kavuşsa? Sen de başka senaryo yazsan....?

Of valla daral geldi bana....Deniz kıyısına gidip temiz havayı içime çekmem lazım....Yoksa sahiden bana Bakırköy’ün yolları görünecek.....:img-cray:

Suavikolik arkadaşım maşallah sana valla hala neşen enerjin yerinde....Helal olsun...:happy0064

Buraya yazıyorum...Bu sezonun sonunda....

Musa Ayşe’ye dönecek....Zeynep’te Ali’ye ... Çünkü neden....?? Bunu da siz karar verin artık......Benim sakinleşmem lazım.....Daha Özet gelecek çünkü...:img-hyste

Esved
27-05-08, 11:00
Fragmanı gördük daha öncede dedigim gibi birşey anlamadım ben neyse bölümü bekleyelim beklemekte fayda var herkese hayırlı günler....

saHra_
27-05-08, 11:23
Dünden beri fragmani bekliyordum bende.. bir ümitle.. yok diyordum ya ikinci bir hata yapmaz olmaz diyerek.

Fragmanda görünüse göre her iki tarafinda morali bozuk. Ancak ben yine fragman sasirtmasi diyorum ve inanmiyorum. Bir ihanet Musa`nin 16 senesini sevdigi kadindan ayri ve kizindan habersiz olarak gecirmesine neden oldu. Bir ikincisini yapacak kadar ne Musa nede Gamze Hanim aptal degil. Böyle birseyin yasanma ihtimali basrol oyuncusununa duyulan güveni tamamen altüst eder. Bir tek hata belki affedilebilir -ki 16 senesi bunun cezasini zaten cekmis. Simdi 2. bir hata izleyicinin gözünde Musa`yi tamamen sorumsuz,affedilmeyi haketmeyen,huylunun huyundan asla vazgecmeyecegi imaji verecek. Dolayisiyla kimsenin artik musa ve Zeynep gibi bir temennisi kalmayacak. Bu sekilde de kim diziyi izleyebilirki.
Ayni seyleri isitip isitip önümüze sunmalarida ayrica cabasi.. belki farkinda degil Gamze Hanim ama ciddi anlamda slklLmaya basladi izleyici.. Zaten dizi 1 senedir iligimizi kuruttu birde üstüne böylesi bir senaryo yazmak sadece dizinin katliamina sebep olur.
Ben Gamze Hanim`in bukadar basit ve mantiksiz bir senaryo yazacagina inanmiyorum. Sayet Ayse ve Musa arasinda birsey yasanmissa ayni sekilde benim icinde persembe günü bu dizinin Finali olur.
Yok ya yok.. bu senaristlerin hepsinin ben problemli kisiler olduguna inaniyorum artik. Mutluluga garezleri var bence.. yani bukadar sacmalanmazki ya.. pes..

Buararada fragman icin saol Sule`cim.. ellerine sagLik.. görmeseydim daha iyidi ya neyse.. :img-tomat

suavikolik
27-05-08, 13:01
ay fragmanı şimdi izledim ve kendimce yorum yapmaya başladım....

öncelikle fragman da ilk zeynep ve gonca var....nine o kadar tatlı gülüyor ki henüz bir kazaya kurban gitmemiş zeynepcim benim....sonra musa ,bakanlıkta oturuyor ve dalgın bir bakış atıyor...ama musa'nın o bakışı kötü bir şey olduğunu göstermiyor...bence ayşe'nin yaptığı pisliği düşünüyor ve öle bir kadınla nasıl beraber oldum evlendim diye kendinle cebelleşiyor...yani o ana kadar fena bişey yok fragmanda....

sonra amcan,emine anneme sinirli bir halde bişey mi diyo ne masadan kalkıyor....orada da konu şu olmalı...emine annem dayanamadı ,musa dan cevap alamayınca kalktı amcama gitti ve musa ile aranızda ne var diye sordu...amcam da sinirlendi.....

sonra ayşe'nin uğuru...yok uğur'un ayşe si:img-hyste aman ne bileyim işte... bu sefer umarım o luzumsuz sahneler yoktur...

ismail:img-tomat:img-tomat allahım,diyom bir deli gitti herşey tamam anam ismail çıkıyor aradan....ne olcak bizim halimiz bilmem...:img-icecr

zeynep ali'nin aldığı hediye yi musa aldı diye bide teşekür telefonu açarmış...musa :blink:
yakında ömer ve barış gibi bir kavgada musa ve ali den gelirse şaşmamak lazım...:img-hyste

nese musa'nın arabadaki hali,ayşe ile doğrudan orantılı olduğunu sanmam... o kadar çok şey yaşandı ki herşey arap saçı oldu...musa'da biraz düşünceli dalgın olabilir...belki de zamanında yaptığı hataları düşünüyordur...yapmasaydı acaba bu gün böle mutsuz olurmuydum...ya da ne kadar mutlu olurdum kim bilir,misali ....

nese özet ve sesli fragman gelsin hele...gerçi sesli fragman gelmesede olur nasılsa 3 dk sonra yeni bölüm başlıyor:img-hyste:img-hyste

amor
27-05-08, 13:55
arkadaşlar kanald nin sitesinebaktım orda şöyle bir başlık var ayşe ile musanın sırrı ortaya çıkacakmı ama gerisi yok ay korkmaya başladım bu ne ya

yesilcam1907
27-05-08, 13:55
bende bu diziye perşembe günleri takılıyorum biraz , süreyya niye öldüki bu son bölümün başlarını izledim sonunu getiremedim çünkü ağlamakdan böğrüm delindi :img-cray:

ismailin piskopat olduğunu bende anlamıştım zate , hiç sevmedimdi onu :img-pilot

amor
27-05-08, 14:01
arkadaşlar korktuğumuz galiba başımıza geldi allah kahretsin seni musa defosun gitsin zeynebi artık mutsuz etmesin inşallah zeynep aliye döner olmadı zeynepin şöyle üniversiteden musanında tanıdığı bir arkadaşı gelse zeynepe aşık olsa falan filan musada hasedinden çatlasın ayşesiyle ne halleri varsa görsün ay vallahi kafayı yicem ya yedim bile üf şuan sinirden elim ayağım titriyor üfff

sadiy
27-05-08, 14:07
deli olmak işten değil...herhalde şöyle yapacaklar..
o en son sahne orada kesilecek...sonra sabah olmuş, ayşe musanın yatağında uyuyor, musa giyinik yatağın kenarında oturuyor, ayşeye bakıyor, ve biz aptal yerine konulan seyirciler de dahil olmak üzere musa ve ayşe hariç hiç kimse ne olduğunu bilmiyor...tabi aptalız ya...bize bunu seyrettirecekler...sinirimden kudurabilirim....

amor
27-05-08, 14:10
deli olmak işten değil...herhalde şöyle yapacaklar..
o en son sahne orada kesilecek...sonra sabah olmuş, ayşe musanın yatağında uyuyor, musa giyinik yatağın kenarında oturuyor, ayşeye bakıyor, ve biz aptal yerine konulan seyirciler de dahil olmak üzere musa ve ayşe hariç hiç kimse ne olduğunu bilmiyor...tabi aptalız ya...bize bunu seyrettirecekler...sinirimden kudurabilirim....

ay arkadaşım alemsin beni bu durumdada güldürdünya iyi geldi ama bu özetin üstüne varya o an korkuyorum televizyoda görünen musaya bir uçan tekme falan atmaktan ay sinirlerim bozuldu bizim düşüncelerimize bakın bunların yaptığına ben musaya hayret ediyorum ayşe uğurla olanları aralarında geçenleri anlattığı halde ona dönerse musa karaktersiz... seviyesiz... pisliğin... biri derim ben daha fazlasına terbiyem müsade etmiyor

deren1970
27-05-08, 14:12
Yuh diyorum başka da birşey demiyorum. Hoş Gamze hanımdan tersini beklemek saçmalık olacaktı.

Nasıl dizi uzar ki neyse çok sinirliyken bir diziye daha veda etme hazırlığımdayım, sezon finali ile bu dizide biter benim için.

Bana geçmiş olsun da izleyecek arkadaşlara allah yardımcı olsun diyorum

Sevgiler

Müge
27-05-08, 14:26
....Ya devam...Ya tamam.....Kısaca Musa’nın ellerinde yapacağı şeyde bu haftaki bölüm...:)

Musa Ayşe'ye birşey yapacak mı...?
Ayşe daha fazla ileriye gidecek mi....?

Dının dının dının ...:img-hyste

Ha ha ha dün tahmin etmişim aptala malum olur boşuna dememişler...:img-hysteİşte bu sözlerimin cevabını bugünkü özete bakarsak Tamam diyorum......Yani herkes çok kızgın ben de...Gamze Hanım size en içten sevgilerimi gönderiyorum........Başka ne diyebilirim bilmiyorum...

Ayşe ve Musa +18 üstü bir sahne ile bizlerle olacaklar...Ayşe yine hamile kalacak muradına erecek...Kara kedi AYŞE...Çirkin ördek yavrusu AYŞE....Senden NEFRET ediyorum.......:img-tomat

Özette şu cümle dikkatimi çekti...

“Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor.

Yahu bu bölümün neresi duygu yüklü...? Ayşe ile Musa’nın gece kaçamağımı...?Midem almıyor kusura bakmayın..:img-hyste

Biraz sakinleşeyim niye geleceğim...Doktorumla görüşmem lazım...:icon_sorr

Özellikle İsmail hakkında yorum yazacağım.......

amor
27-05-08, 14:32
şimdi size klasik türk filmisenaryosu bizim dizinin gelecekteki konusu bu olay ayşe ve musa arsında kalmıştır musa ve zeynep evlilik hazırlıkları yapmaktadır bu sırada ayşe damlar zeynebin karşısına ayşe zeynebe karnımda musanın çocuğunu taşıyorum onun babasız büyümesini istemiyorum falan diyomuş bizmkide onu bi kadın olarak anlıyoya zeynep alıp başını gider musa gibi herkezs ne olduğunu anlamaz bu arada ayşe hamile falan değildir bizimkileri ayırmak için söylediği bir yalandır neyse zzeynepten birdaha haber alınamaz bi kaç ay zeynep egede bir sahil kasabasında güzel ve mutlu bir hayat sürmeye başlar bizim musa ve gonca tatile çıkar bide ne görseler beğenirsiniz aaaaaaaaaa annem ne güzel bir senaryo demi baaşka bi açıklaması yok bunun artık forumca sıyırdık allah bize sabır versin izlerken ay vallahi hala şokta ve sinirliyim beklemiyoduk güyya musa aynı hatayı yapmaz diye ummadık taş forumu yardı allahtan hayırlısı bari zeynep erkenden öğrense fazla ümitlenmeden ve bunu musadan değilde başkasından öğrenmesini isterim ben

deren1970
27-05-08, 14:40
Yok valla sinirle kendimi yiyeceğime yine sayfalara gelip içimi dökeyim, çünkü doktorumuz içinde kalmasın derdini anlat dedi de:img-hyste

Ya Gamze hanım Allahaşkına ne düşündünüz, yada düşünüyorsunuz yine Musa'nın Zeynebi aldatması? yani 2 kere kahramanlar aldatma olayını yaşıyorlar iyi de neden?

Peki nasıl toparlayacaksınız bu aldatmayı, Allah kerim bir 34 bölümde toplarım mı diyorsunuz:icon_whis peki Zeynep daha tam yuşumaşamışken, Musaya kalkan koruma kalkanları tam kalkacakken neden? neden böyle bir gidişat?

Yazık gerçekten acaba şey mi demek istiyorsunuz bu adam hiç akıllanmaz, o zaman Zeynebin kadınlık gururu, duygularını niye karıştırdınız ki böyle bir olay sonrası arkadaş olarak bile görüşseler yeter mi diyorsunuz:icon_whis

Lütfen daha da vahim durumda olmak istemeyen bir hasta olarak, sayenizde hastalık sahibi oldum. İyileşmeme yardımcı olun bazı cevaplar vererek, verdirerek:icon_sorr

Müge
27-05-08, 14:49
Fatoş ablacım buyur gel odamdayım şimdi deniz manzarasına bakarak Ayşe’ye büyü yapıyorum...:img-hysteDoktorumda dahil..... Özetti okuduk ....Sakinleştirecek ilaç kalmadı ya...İki şişe pasiflora bitirdim....Ama yok bana mısın demedi... Gamze Hanım ..Niçin...?,Neden...? Bize bu eziyeti çektiriyorsunuz...? Bakınız forumda kıyamet koptu.... Yanarım ,yanarım Zeynep ve Gonca’ya yanarım.....Onların mutlu görmeği çok istiyorum ama nerde....? Geleceğim yine....Özeti bir sindirmem lazım....:img-tomat

deren1970
27-05-08, 14:53
Valla mügeciğim bizler şanslı hastalarız, neden mi ayol bakırköy hasta patlamasına yakalanmış, allahtan biz önceden yerleştikte odasız, doktorsuz kalmayacağız çok şükür:img-hyste hatta yatmak isteyenlere 2009 a zor yer veriyorlarmış, tedavi görenlerin durumu o kadar vahim ki 2009 da bile kimse ayrılamaz Bakırköyden:img-hyste

Ya birde şöyle komple teorim var Gamze hanım bilerek ve isteyerk bizi hasta etmiştir, neden mi:icon_whis hastaneyle anlaşması vardır ayol, her hasta bağlamada özel prim alıyordur hastaneden:img-hyste

Valla onu bunu bilmem bizim baykuş alinin çalışmaları semeresini verecek gibi, bu gerçeği öğrenen Zeynep yıldırım nikahı kıyar Aliye

Yürü be Zeynep kim tutar seni:img-hyste

scog
27-05-08, 14:55
34. Bölüm

Ayşe ile Musa’nın sırrı ortaya çıkacak mı?

Ayşe ile Musa arasında yaşanan beklenmeyen gelişme, şu an için ikisinin arasında bir sır olarak kalıyor. Ancak Mehmet bir şeyler olduğunu fark ediyor.

Ayşe ile Musa arasında yaşanan beklenmeyen gelişme, şu an için ikisinin arasında kalacak olan bir sırdır. Ancak Mehmet bir şeyler olduğunun farkında gibidir.
Süreyya’nın yokluğunu inanılmaz bir acıyla yaşamaya devam eden Mehmet için hayata devam etmek gitgide daha da zorlaşmaktadır.
Artık İbrahim ile Zehra arasındaki buzlar iyice erimiştir ve tekrar bir aile olma yolunda ilk adımlarını atmaya başlamışlardır.
Derya ile İsmail arasındaki gerginlik gün geçtikçe daha çok artarak devam etmektedir ve bu durum artık çevredeki insanların bile dikkatini çekmeye başlamıştır.
Mehmet gibi Emine de bir şeylerin ters gittiğini hissetmiştir. Bu düğümü acaba kim çözecektir?

---------------------

HOŞÇAKALIN

Ben bu diziyi bırakıyorum arkadaşlar.Uğurlar ola...Artık ne fragman ne başka bir şey.Değmezmiş,sadece bunu anladım...Artık Gamze hanım kendi yazıp kendisi izlesin......Aptal yerine konulmak istemiyorum artık...Bir yıldır biz bu konuyu işleyip duruyoruz.Tekrar aynı konuyu hemde en kötü şeklide tekrar önümüze sunulması bizide oyuncularıda aptal yerine koymadır....Benim için bu dizi bitmiştir........Vahide Gördüm için bile olsa bu diziyi izleyemiyceğim...İnşallah seviyeli başka dizlerde izlerim.........Yukarda yazılanlardan sonra farklı birşey çıkcağını sanmıyorum artık...Sadece bu bölüm gerçekten ne şekilde sonuçlanacağına bakacağım...Büyük ihtimallede tamam diyeceğim.......Hoşçakalın......

deren1970
27-05-08, 15:01
Sevgili Şule

Valla en iyisini yapıyorsun, Bakırköylük olmadan hem de Gamze hanımın seni de hasta yapıp prim almasına engel olacaksın, Gamze adına üzülürken senin adına çok sevindim:happy0064

Ya gerçekten sinirlerim zıpladı, arada sırmış, sen yap haltı dedim ama size Musa efendi ayşenin o yatak olayını anlatmasını kendi erkeklik gururuna yedirememişti o kadar belliydi ki bu haltı yiyeceği. İlla sevdiğinle, aşık olduğunla olmak zorunda değilsin ya kadının burnunda da hala kokusu varmış, o koku gitmesin diye arada bir kokusunu verir:icon_evil

Yok Mügeciğim pasifloranın hepsini içtin bana kalmadı bak gördün mü böyle yorumlarla başınızı şişireceğim.

Hep bana hep bana dedin, diğer hasta arkadaşlarını düşünmedin:img-hyste:img-grin2

Müge
27-05-08, 15:43
Fatoş ablacım öncelikle kendimi frenlemem lazım...Baya bir aştım kendimi...Hiç bu kadar arka arkaya yorum yazmamıştım çünkü...Hepsi şu özetin yüzünden oldu çünkü...Ah ah...:img-hyste

Ali demişsin ...Hiç bana o baykuş Ali’den söz etme...Adam girdi fırsatını bilip araya...Kapısına hediye bırakmak ne demek ya....? Sen kimsin kardeşim...?Ay çıldıracağım şimdi...İyi ki Bakırköy’deyim...:happy0064

Zeynep eğer Ali’ye yüz verirsen valla sana da çok kızarım ha...Bu ne ya...Dizi bir anda başa dönüyor....Olaylar kendini tekrarlıyor...?

Yok en sonunda seti basacağım o olacak...

Şule’cim seni sakin görüyorum...Diziyi bırakmışsın ama neden canımın içi...?Senin gibi sakin birisi ..? Yapma etme kurban olayım sana...Biraz sakinleş öyle gel...Sana bir şişe posiflora gönderiyorum...:good:

Fatoş ablacım...Üzülme...Eczaneden iki koli Posiflora geldi...İçiyorum bir şişe daha...Hatta doktorumla Musa’ya kadeh kaldırıyoruz.... Musa ve Ayşe aşkına ...

Of valla gerçekten çok sinirliyim......Bakırköy yolcusu kalmasın....1 ,2 haydi...

deren1970
27-05-08, 15:51
Mügeciğim Bakırköy 2009 yılına kadar dolu diyom, sen hala yolcu kalmasın diyorsun, çatıdamı yatacak millet, güney illerindeki gibi:img-hyste

Musa-ayşe aşkı az bile mügecim junior musa-ayşelere de kadeh kaldırsaydınız:img-hyste

Birde Zehra ne alaka, İbrihimin cevaplarını filan sineye çekip, tekrar İbrahimle evlenmeyi düşünüyor, yok oda Bakırköylük olmuş, bir şişe pasiflora da bizden ona gitsin ne dersin:img-wink:

seyhun
27-05-08, 15:59
selam arkadaşlar,bende artık diziyle olan ilgimi kesiyorum ve rahtlıyorum.Musaya bunu yaptıran senariste pes yani..Zeynep asla Musaya dönme artık.Ama Aliylede olmasın Zeynep.Hayatına yeni birisi girsin .Senaryoyu çok güzel yazmışsınız.Ayşe belliki hamile kalacak.Lanetttttt......Ay sinirlerim bozuldu,hoşçakalın arkadaşlar..

amor
27-05-08, 16:02
arkadaşlar sakin olun biz dış kapının mandalı olarak sinirden bakırköyü boyladık bunu öğrenen zeynep napar bilmiyom yanlız memet şu musayı bi güzel dövsede ha bide ali de dövdün zeynebi üzdü diye bi nebzede olsa rahatlarım hıncımı kimden alsam bilemiyom çok sinirliyim sinirlerim boşaldı durup durup gülüyom geldiler galiba bana

suavikolik
27-05-08, 16:05
selammm huuu ben geldim...MÜGECİM bi zahmet önce eşyalarımı yerleştirmek istiyorum..nereye koyayım...ay baya yoruldum...çok salladı uçak...alçaktan uçtu...korktum...ne oluyo...merak ettim hostese sordum...

BEN: ay hostes hanım...ne oluyo...çok sallanıyoz...

HOSTES: önemli bişey yok...merak etmeyin..pilot kriz geçiriyo birazcık...

BEN: ay ne krizi bu...

HOSTES : MUSA KRİZİ HANIMEFENDİ MUSAAAA...
BEN: iyi de niye alçaktan uçuyoruz...

HOSTES : annem setine acil dalış yapcaz da ondan...
BEN: oley oley oley oley:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 şappi,aley hu,gulu gulu hop hop...:img-hyste

nese zor ikna ettik pilotu valla...

ay doktorcum senide görmedim nasılsın,iyimisin...

DOKTOR: be deli de kim be:blink:

MÜGE: yabancı değil.bizden...bugün geldi....musa ve ayşe ye tav kendisi...

DOKTOR: öylemiiii,hoş geldin kuzum... nese hadi bakalım herkes önce pasifloralarını alsın,sonra biraz uyusun dinlensin... akşama forma operasyon var:img-wink:

BEN : valla doktorcum,bu özetten sonra bana psiflora kar etmez...ATARAX var mı?:img-hyste

DOKTOR: ya ben onu perşembeleri içiriyordum...bugün den veremem....hemşire hanım BENİM ATARAX ımı hazırlayın ...2 şişe lütfen:img-hyste

musa musaaa.... ah be musa ne yaptın sen....
özetten sonra ben iyice sıyırdım....doğal olarak yorum yapmıcam ...atarax ımı içeyim önce sonra.... sadece yuh diyorum...bide saydırıyorum...

yuh musa.... midesiz musa.... aptal musa.... geber musa....çatlak musa....kahrol musa....:img-cray:zeynep bunları haketmedi musa...yüzsüz musa... DEFOL MUSA.....:img-cray:

seyhun
27-05-08, 16:23
özetten ters köşe olma şansımız varmı dersiniz.sanmam ama şimdiye kadar hep doğru çıktı özetler.inanamıyorumda,hep kılıf arıyorum...

medsul
27-05-08, 16:24
evet artık bendende bu kadar..ikinci sezon kesınlikle izlemiyeceğim...
buna gercekten inanamıyorum aptal musa zeynepi tekrar aldatiyor....:img-tomat

aslında söyliyecek cok şey var ama degmiyeceği için hiç zaman bile ayırmıyorum..gazme hanım ortursun kendi bu sacmaliği devam etsın bakalım...
birde bunu yazan bir kadın yahu bu saatten sonra musanın yüüzne her bakınca insanın migdesi bulanır bee..iğrec bir senaryo

burda cok güzel vakitlar gecirdim..ama buraya kadar...kendinize cok iyi bakın