Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
ahh işte bu harika bir tek musanın yaralanmaması kalmişti oda olsu
off yaw zeynep cok üzülecek
valla ben manyak olabilirim ama keşkeemm yanı zeynep kaza gecirseydi belki musanın aşkını izlerdik
yanı tabi hiç kaza olmasa daha iyi ama illada olacaksa zeynep olsaydıı
[B]
Hümeyra canim, bence Musa'nin kaza geçirmesi daha iyi...
Zeynep geçirseydi zaten çok üzülürdüm....
ama su gözle bakiyorum Musa'nin kaza geçirmesine
yaraliyken Zeynepi rüyasinda görebilir, ayrica uykusunda Zeynep diye sayiklayabilir ve birde bunu Zeynep'in yaninda yaparsa...uykusundada olsa Zeynep'i sevdigini itiraf etmis olur...Musa eve döndükten yani biraz iyilestikten sonra yine Zeynep onunla ilgilenmeye devam eder..Musa tansiyonun var ilacini aldinmi, yemek yedinmi...dinlenmene bak gibi seyler...
sonra Musa Zeynepin in bukadar ilgisini görünce tessekkur etmek için yemege bile çikarir Zeynep'i....
özet ve fragman için tşkrler:good:
bence bu emine annenin ağlaması musa yüzünden çünkü zehranında moreli bozuk ibonunda tabi onun her zaman bozuk ama olsun bence kar yüzünden araba kaydı ve kaza geçirdiler
zeynep çok üzülecek bir yandan kardeşi diğer yandan sevdiği
yazık ayseye psikolojisi bozulmuş yazık psikiyatris eski sevgilisine gitsin belki düzelir
zeynep göztepede ev ilanına bakıyo zaten alini moelide bozuk anlıyoruz ki zeynep gonca yüzünden evden ayrılcak...
yaraliyken Zeynepi rüyasinda görebilir, ayrica uykusunda Zeynep diye sayiklayabilir ve birde bunu Zeynep'in yaninda yaparsa...uykusundada olsa Zeynep'i sevdigini itiraf etmis olur...Musa eve döndükten yani biraz iyilestikten sonra yine Zeynep onunla ilgilenmeye devam eder..Musa tansiyonun var ilacini aldinmi, yemek yedinmi...dinlenmene bak gibi seyler...
sonra Musa Zeynepin in bukadar ilgisini görünce tessekkur etmek için yemege bile çikarir Zeynep'i....
bencede yada söyle olabilir zeynep yoğun bakıma girer musanın durumu çok kritiktir seni hala seviyorum falan der gözlerini aç bırakma biz der musada bunu duyar zeynebin elini tutar ya da musa zeynebi ölücem gibilerinden seni seviyorum der ...hastayken sık sık yanına gider kitap okur ilgi gösterir tabi bunlar olurken aysenin bos duracagını hiç sanmıyorum neyse
sebil'Ciğim keşke öyle olsa ama ne yalan söyliyeyım pek ümüdim yok son zamanlarda izlediklerimizden sonra sankim biraz zor gibi
musa biliyoruzki zeynepe aşik ama bzaen bzalıların sevdiklerini anlamak
için sevdiği insanın kaymetbe korkusu gecirmesi lazım bu belki hsanalikla
belkide bir başkası hayatına girdiği zaman olur
ozaman kişi aslında ne kadar cok sevdiğini anlar
sanki musa içinde böyle birşey şart gibi
ama belkide sayıklamasada hayatın ne kadar kısa olsunu anlar ve kendisi
için sevdiği kadın için birşeyler ypar
aaa bunaaa hem musanın zeyneple ilgili bir şey yapmasına hemde
zeynepin musa ile ilgilenmesine ayşee izin verirmi hiç sanmıyorum
Evet haklisin Hümeyracim...özelliklede Ayse daha kötü oldugunu düsünürsek sonuç daha'da berbat...ama ben ümidimi kesmedim kesmiicemde ve sonuna kadar varim Musa zeynepe olan askini geç itiraf etse bile...
Evet haklisin Hümeyracim...özelliklede Ayse daha kötü oldugunu düsünürsek sonuç daha'da berbat...ama ben ümidimi kesmedim kesmiicemde ve sonuna kadar varim Musa zeynepe olan askini geç itiraf etse bile...
bende sonuna kadar varım canım zaten bunun için bu aşka için sabırla bekliyorum inaşalllah beklediğimize degecek sahler izleriz:happy0064
ayşe rahat bırakmıyacak bu kesin :icon_sorrama olsun sonuct ne yaparsa yapsın musa&zeynep aşkını yok edemiyecek
16 sene gecmiş yok olamamiştaa ayşemi yok edecek
aksıne asıl ayşe kötüleştikce musa daha da cok sevecek ve kıymetını bilecek zeynepin:happy0064
işte bir tek dermimiz musaın aşkını biraz daha belirsin sahnelerle izlemek:img-blush
ayyy buarada yönetmen olmuşum yaw:happy0064
şeyyy ııı:img-blush bekliyordaaa birazcıkkk:img-blush
bende sonuna kadar varım canım zaten bunun için bu aşka için sabırla bekliyorum inaşalllah beklediğimize degecek sahler izleriz:happy0064
ayşe rahat bırakmıyacak bu kesin :icon_sorrama olsun sonuct ne yaparsa yapsın musa&zeynep aşkını yok edemiyecek
16 sene gecmiş yok olamamiştaa ayşemi yok edecek
aksıne asıl ayşe kötüleştikce musa daha da cok sevecek ve kıymetını bilecek zeynepin:happy0064
işte bir tek dermimiz musaın aşkını biraz daha belirsin sahnelerle izlemek:img-blush
ayyy buarada yönetmen olmuşum yaw:happy0064
şeyyy ııı:img-blush bekliyordaaa birazcıkkk:img-blush
Inshallah degecek canim benim :) inshallah :)
sunu çok güzel söyledin...biri gelipte Ayse'ye de Aynen bunlari sölese ya
16 sene Musa & Zeynep aski, yok olmamista sen mi yok ediceksin Ayse!
Goncaaa bizi duyuyorsan sen söyle canim ya! :)
Evet tek derdimiz Musa'nin askini artik görmek...görüücez onuda biraz daha sabir...
hehe :D umarim gerçektede iyi bi yönetmen olursun canim :happy0064
Nur’cum yeniden yazmana çok sevindim canımdım….Fragman hakkında ki düşüncelerini yazmışsın….Nur’cum ben söylemiştim arka sayfalarda…..Zeynep için en hayırlı şey Musa’yı unutması….Ali ile evlenmesi….Musa evet ben bu kadar rahat adam görmedim ya….Duygularını hiç ifade edemiyor….Bir kez çocuğunun zekasını öğrendiğinde ağlamıştı o kadar….Acaba Ayşe’yi gerçekten seviyor mu?.. Yok ama biz burada sinir krizleri geçireceğiz….Ne yalan söyleyeyim…. Talat Bulut o kadar iyi rol yapıyor ki….Performansına hayranım…:good:
Şimdi Şule’cim sayesinde fragmanı izledim…..Sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım…Maalesef Kanal d pek izlemiyorum …Fragmana gelince…. O bebek ne kadar tatlıydı öyle maşallah….Ayşe için üzüldüm …Onun da anne olmaya hakkı var…Bizler ne kadar kızsak da bir kadının anne olma istediğini,arzusunu engelleyemeyiz….Ayşe’nin bu durumu normal gibi geldi şimdi…Bir önceki yorumumda farklı düşünüyordum evet…
Emine annenin ağlamasına dayanamıyorum gerçekten…Her şeye ağlıyor kadın….Hastalık gelecek üzerine…Allah korusun….Fragmanda dikkatimi bir şey çekti…Ömer ve Ali arasında bir şey mi oldu acaba?İkisi de üzgün gibilerdi…
Özet gelirsek Nuray’cım eklediğin için sana teşekkürler…Evet hiçte iç açıcı değil ve Ayşe ağırlıklı olacak bu bölümde….Gonca’nın psikolojisi iyice bozuldu….Valla ne diyeyim yüzümüz gülmeyecek uzun süre….Bir de sesli fragman gelse…Hiç sevmiyorum şu sessiz fragmanları….
Hümeyra’cım ve Sebil’cim evet bu verdiğim örnekte bakalım kim galip gelecek…Kim kupayı müzesine götürecek… Gamze hanıma güveniyorum….Sonuna kadar…Nineyi,ve Gonca’nın arkadaşlarını unutmadığı sürece….:good:
Herkese merhablar..
Nuraycım özet için çokk teşekkür ederim..Gerçi hiçççmi hiç hoş değil ama ..
özeti baştan sona okudum bir kere Zeynep ismi geçmemiş yaa..Allahım deli olucam musa zeynep aşkını geçtim artık zeynep isminide göremez olduk..
ya sabırrrrr..!!!
dün özet gelmeden mehmet ve musa nın kaza yapacağı tahmininde bulunmuştum..ee zaten bugün özettede yazılan şu kelimeler,
Yaşanan tatsız olayların arkası kesilmek bilmez. Ayşe’nin yaşadıklarından sonra, Musa’nın başına gelenler, tüm aileyi derinden yaralar.
tahminimi doğru çıkarttı..Artık eminizki musa kaza geçirdi ve zeynebin telefonda aldığı onu şok eden haber bu..
yani durumlar yine ters..Bana göre kaza geçiren veya bir şekilde bu konumda olması gereken zeynep olmalıydı..musa kkaza geçirdi yine zeynep ağlıcak zeynep üzülecek hatta musayı ziyarete gittiğinde ayşe ile onu el ele görürsede hiç şşaırmam..
birisi yazmış tam hatırşlayamadım mısanın kaza geçirmesi iyi hem zeynebin adını sayıklar zeynep ona bakar yakınlaşırlar die..Ben hiç sanmıyorum...musa yine zeynep yerine ayşenin ismini sayıklar onun yerine musa ya ayşe bakar..
bende sinir küpü olmaya devam ederim..
yine ataklar zeynepten gelicek eminim..
hatta bir tahmin daha zeynep musa ya bakacaksa bile o telde verilen haber bölümün son sahnesi olcak..
yani zeynep öğrenecek film bitecek biz o sahneleri bu bölüm bile göremicez..
bu da demektirki tüm bölüm ayşenin psikolojisi goncanın asilikleri derken zeynep gonca ile uğraşır musa da ayşe ile..böle giderse biz gelecek sene zorrr görürüz zeynep musa aşkını..
bitanem_61 09-01-08, 10:57 Goncanın hala sinirlerinin geçmemesi bence normal yani nasıl davranıyor ne söylüyor izlemeden bilemem ama seni hiç benimsememiş ve senin hakkında hiç iyi şeyler düşünmemiş biriyle aynı evde yaşayamz
musa kaza yapıyorsa ki öyle görünüyor ayşe kendi derdine düşmüştür musayla ilgilenemez zeynep hem kardeşine hem de musaya bakar
hastanede ayşenin emine anneye nesıl davranacak çok merak ediyorum
Goncanın hala sinirlerinin geçmemesi bence normal yani nasıl davranıyor ne söylüyor izlemeden bilemem ama seni hiç benimsememiş ve senin hakkında hiç iyi şeyler düşünmemiş biriyle aynı evde yaşayamz
musa kaza yapıyorsa ki öyle görünüyor ayşe kendi derdine düşmüştür musayla ilgilenemez zeynep hem kardeşine hem de musaya bakar
hastanede ayşenin emine anneye nesıl davranacak çok merak ediyorum
bencede normal ama bölüm goncanın sinirleri üzerine bu kadar çok yüklenince bizde görmek istediğmiz sahneleri göremez olduk..birde sıktı artık..tmm gösterilsin ama izleyicinin gözüne bu kadar çok sokulmASIN ..kusma ve sigara içme sahnelerinde olduğu gibi..
ayşe ne kadar kendi derdine düşmüş olursa olsun zeynep ile musa yanyana geldiğğ-i zaman onları asla rahat bırakmaz halbuki şöle olsa fenamı olurdu..
şimdi musa ve mehmet kaza geçiriyorlar ..Eee aynı arabadalar dolayısı ile aynı hastnelere kaldırılıyorlar..
zeynep ilk önce kardeşine koşuyor tabi..daha sonra musa nın yanına..
musa daha ayılmamış..Zeynebin iç sesi giriyor burda devreye..musayı ne kadar çok sevdiğini anlatıyor..onu bırakmaması için dua ediyor..
sonra tam çıkacakken ıodadan musanın sayıklamalarını duyuyor..Zeyneppp..!!! diyee..
ee geri dönüyor tabi..
Zeynepte : musa burdayım cnm iyimisin falan gibilerinden onu konuşturmaya çalışıyor..
Musa hala sayıklama modunda tabi..
zeynebin o gün evi tgerkettiği an gözlerinin önünde..
bu nedenle zeynepp gitme diye sayıklamay başlıyor..
Zeynepte musanın elini tutuyor sıkıca...
o anda ayşe beliriyoır kapının önünde musa nın zeynep die sayıklamalarını ve zeynebin musanın elini tuutğunu görünce ağlayarak ordan uzaklaşıyor...
ohhh ya valla yazarkende nasılo hoşuma gitti..
tabi bu olayın sonucunda hemen bir birleime hayal etmedim..musa hastaneden çıkar zeynepe yanında olduğu için teşekkür eder..
Hatta belki bir teşekkür yemeği..
ama ayşenn bozulan psikolojisini düzeltmeye çalışır..
ee bizde daha önce böle romantik bir sahne izlediğimiz için zeynep musa arasında musa nın ayşe ile sorunları nedeniyle ilgilendiğini ve aslında kime aşık olduğunu anlarız..
ayşe musa sahnelerinde kasılmayız..
Sesli fragman hala gelmedi sanırım…?Merak ediyorum işte….?:img-cool2
Gonca konusuna gelince…Nur gibi düşünüyorum…..Umarım yarın izleyeceğimiz bölüm de Gonca yine aynı hataları tekrarlamaz….Sigara içerek büyük bir iş yaptığını sanıyor ama izleyenlere kötü örnek oluyor…..
Ayşe’ye gelince…Umarım bu psikolojik hali uzun sürmez…Bizi bayıltmaz….Ne zaman Musa&Ayşe sahnesi oluyor bana soldan soldan geliyorlar…… :icon_whis
Merhaba arkadaşlar
Dizimizin günü ve biz hala sesli fragmana nail olamadık maalesef:icon_sorr nasılbir yayın politikasıdır anlamış değilim. Artık raitingler için kanallar bölüm biter btimez yeni bölümün fragmanını hemen veriyorlar, bir hafta boyunca da sık sık veriyorlar. ama birde bizim dizide uygulanan politikaya bak, hala sesli fragman yok ve birkaç saat sonra dizimizi seyredeceğiz. Ben bu konuyu ne anladım ne de anlayacağım:icon_sorr
Şimdi efendim bölüme bakarsak Musa'nın durumu tam aşağıya tükürsem sakal, yukaroya tükürsem bıyık pozisyonunda:P Düşünün bir tarafta kızı var, kesinlikle evlenmeyi her ne kadar gönülden istemese bile düşündüğü kadını istemeyen, diğer tarafta çocuk sahibi olacağı ama bekledikleri çocuğu düşüren, psikolojisi bozulan ve Zeynep gibi bakan kadın (neresi bakmışsa, ayşe'nin nesine sevmişse:icon_sorr) iki tarafıda kırmak istemiyor ama arayı nasıl bulacağınıda bilmiyor, gerçekten işi çok zor. Hoş bu kaza olayı olmasaydı, yaşadıklarından dolayı tansiyou alt üst olup hastenelik olacaktı ya neyse:P
Bakalım akşama bizi neler bekliyor, bizde gerilip, sinirleneceğiz gibi. hadi hayırlısı
Sevgiler
Ferny&Lety 10-01-08, 10:49 Sesli fragman hala gelmedi sanırım…?Merak ediyorum işte….?:img-cool2
Gonca konusuna gelince…Nur gibi düşünüyorum…..Umarım yarın izleyeceğimiz bölüm de Gonca yine aynı hataları tekrarlamaz….Sigara içerek büyük bir iş yaptığını sanıyor ama izleyenlere kötü örnek oluyor…..
Ayşe’ye gelince…Umarım bu psikolojik hali uzun sürmez…Bizi bayıltmaz….Ne zaman Musa&Ayşe sahnesi oluyor bana soldan soldan geliyorlar…… :icon_whis
Aynı bana geldikleri gibi:) Bana sağ sol aşağı yukarı farketmiyor valla her yoldan geliyorlar.Ay ama Ayşenin gördüğü rüyadaki bebek çok tatlıydı:img-in_lo
Sesli fragman sonunda yayınlandı..:happy0064
Zeynep:Ben Musa'dan hem nefret ettim,hem sevdim....Dedi....Bu sözün altından ne yorumlar yazardım ama vaktim yok şimdi....Zeynep itiraf et hala Musa'yı seviyorsun....
Emine anne mahkemeden dönerken sanırım...:Bir yuva yıkmak kolay değil diyordu...
Musa Ayşe'ye Gonca'nın bu evde yaşamak istemediğini söyledi...Gonca çok üzgündü ve bu hafta arkadaşı Pınar'ı görebileceğiz...Ona sarılıyordu.....
Aklımda kalanlar bunlar.....Gerisini Şule'ye bırakıyorum...O hallleder....:good:
Bu akşam yine duygu yüklü bir bölüm olacak...:sad53:
Sesli fragman sonunda yayınlandı..:happy0064
Zeynep:Ben Musa'dan hem nefret ettim,hem sevdim....Dedi....Bu sözün altından ne yorumlar yazardım ama vaktim yok şimdi....Zeynep itiraf et hala Musa'yı seviyorsun....
Emine anne mahkemeden dönerken sanırım...:Bir yuva yıkmak kolay değil diyordu...
Musa Ayşe'ye Gonca'nın bu evde yaşamak istemediğini söyledi...Gonca çok üzgündü ve bu hafta arkadaşı Pınar'ı görebileceğiz...Ona sarılıyordu.....
Aklımda kalanlar bunlar.....Gerisini Şule'ye bırakıyorum...O hallleder....:good:
Bu akşam yine duygu yüklü bir bölüm olacak...:sad53:
Müge'cimm çok teşekkürler sesli fragmanı anlattığın için...:)
Kesinlikle çok haklısın bu hafta yine baya bi duygulanıcaz anlaşılann...Yalnız sesli fragman da olsa bana bölümle ilgili ekstra bi fikir vermedi yanii...Yalnız Zeynep'in o sözü ne zamn söylediğini merak ettim...Acaba Musa'nın kaza geçirmesinden sonra mı???Yani tabi kaza geçiriyorsa,emin diiliz hala diimii??Fragmnda onunla ilgli bişey var mıydı Müge'cimm??? Nasıl bi sahne olacağını çok merak ediyorumm daa,belki bi fren sesi falan vardır fragmanda...Yani genelde öyle olur daa ehuehue:img-wink:
Bu arada hazır kaza demişken,acaba kazayı nereye bağlıycaklar,yanii ne gibi bi maksadı olabilir diye düşünüyorumm düşünüyorum(güya ders çalışıyorum heee:img-hyste )...Zeynep'in acısını görmemiz dışında tabii kiii...
Belki Musa hafızasını kaybeder dedim en sonunda...Zeynep'e karşı hissettiklerini pişmanlık duygusunu içinde taşımadan ve Ayşe'yi hiç düşünmeden bir kere olsun rahatça söyler...:img-in_lo Ayy bence çok güzel bi sahne olur yaa!...Biz de Musa'nın Zeynep'i sevdiğinden emin oluruz,en azından kanıt olur yahu elimizde:img-hyste
Evet benden bu kadar akşam için hepinize iyi seyirler şimdiden...Umarım programım yetişir de izleyebilirm ben de:sad53:
Hoşçakalınbye
Annem Dizisi 16.Bölüm Sesli Fragmanı
...................Bloğum..................... (http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=34942)
Yukarıda bloğumdan veya sitenin videolar bölümünden izleyebilirsiniz.
tekrar Merhabalar
Şu sesli fragmanı seyretmesemiydik acaba? İşler umduğumuzdan da beter baksanıza:icon_sorr Musa ve Zeynep zıtlaşıyorlar hem de ne zıtlaşma allah Allah ne olduda karşılıklı silahlar çekilmiş. Bu fragmanın tek güzel sahnesi iki kuzenin birbirne sarılması başkada söylenecek, konuşulacak şey yok.
öncelikle her zaman olduguu gbi sesli frgamanı ekleyen şule!abalciğim
ellerine yüreğine saglık efendim hiçbir zaman tv den izliyeemen frgamanları:img-grin2
belki şaşiracaksınız ama ben sevdim bu sesli fargamnı :img-grin2
efendim neden dersenız fragamandaki musa&zeynep zıtlaşmasını cok sevdim
bence cok hoş bir sahne
bazen böyle araları bozukken dahada yakınşalabilirler
hanı derler yaa e buyuk aşklar netretle başlar diyee:good:
böyle zıtlaşma sahnelerinde dahada yakınlaşabilirler:img-grin2
zeynep.ben musadan hem netref ettim hemde sevdim
memet.gururr cok güzel özetledi memet her zaman oldugu gibi
emine annnesın evlilik hakkında söylediği ise cok güzeldi
vallaa ben bu bölümde ümitliyim
yaa birde musa&zeynep sahnesinde musa cok tatlı görünüyordu
ben son sözümü söyledim sanki inatlaşiyorlar
yanı zeynepe sertti ama musa daha sakın söylüyordu
Nuray’cım.. Valla Zeynep o sözü Mehmet ve Gonca’ya söyledi.. Kaza ile ilgili bir şey yoktu….Ben de merak ettim ne kazası…?Özeti okumadım yine sinirlerim bozulmasın diye..Ama şimdi sinirim bozuldu…Yüzümüzü güldürecek bir olay olmayacak mı dizide …?
Aman be Nuray valla merak ettim…??Sen otur dersini çalışsana kardeşim…Aaaaa….:):) Belki de bu kaza Musa ve Zeynep’i bir adım birbirlerine yaklaştırır…Pek sanmıyorum Ayşe varken neyse….Musa da son sözünü söyledi zaten Zeynep’e fragmanda….
Asıl ben şeyi merak ettim…Gonca ve Pınar neden birbirlerine sarılıyorlar…? :img-in_loAyşe'nin hayalinde gördüğü bebekte çok tatlı maşallah......
Dedğiniz gibi kaza olma ihtimali yüksek.Ama benim aklıma birşey daha geliyor.Olacağını şimdilik sanmıyorum ama belli olmaz.Musa hani yaşantısı nedeniyle grubu olduğu partiden uyarı almıştı,belki bakanlık koltuğu tehlikeye girer.Meydana gelen olaylar bir bakan için hiç hoş değil çünkü.Bir ihtimalde olsa bu konu bir ara değinilmişti.Ama dedğim gibi pek sanmıyorum.............
Musa Zeynep zıtlaşmasına gelince bende zıtlaşacaklarına yaklaşmalarını tercih ederim.Özellikle artık Musa'dan gerçek anlamda sevgisini göstermesini.Ama bazen hoş zıtlaşmalarda güzel sahneler çıkarabiliyor.En azından Musa ve Zeynebi bir arada görebileceğiz.Bir arada bunu bile görmek çok zor olmuştu çünkü...........
zeynep:bunu yapmana asla izzin vermem
musa:kusura bakma son sözümü söyledim
zeynep:bende söyledim musa
ben bu karşılıklı gonca için atışmalrını çok tatlı buldum
ayse yazık kendisi ilgi bekliyo ama o evde ilgileri gonca alıyo
mehmetle zeynep sahnesi 1 numara hele o inat değişi mehmetin
zavallı kuzencikler teseliyi bir birinden alıyorlar
annem annem
sen üzülme
ellerim hep yüreğinde
annem annem
sen üzülme
ben hala senin dizlerinde
ağlama anne benim için ağlama
ben de herkes kadar aldım acılardan
fragmanda mujsa ve zeynebin atışömalarına bayıldım..Zeynep ciddiydi sanki ama musa daha şekler bi şekilde inatlaşıyodu yada bana öle geldi bilmiom öle hisseetiim.
ayrıca fragmanda tahmini kasza hakkında bişi yok..ya olmayacak yada zeynebin kaza haberini alması ile son bulacak bölümn..
ama kazanın olacağı çok büyük bir ihtimal..
Madem aşk konusjnda yakınlaşmalarına daha çookk var bari didişsinler azcık...yeterki yan yana olsunlar onada razıyızzz..
ayşenin bazen çok kaba olduğunu kabul ediyorum ama goncanın yaptığı da resmen şımarıklık. kadın daha çocuğunu yeni kaybetti, her kadın gibi bir çöküntü içinde olma ihtimali yüksek ama gonca hanımın kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalıyor. ve musa da buna izin veriyor.
ibrahimi de bu bölüm tanıyamıyorum. o sinsi-kötü adam boşandı diye ağlamaz mı? yok artık ama öyle. insan şaşırıyor.
gülendam83 10-01-08, 23:07 ya ben ibrahimin ağlamasına çok üzüldüm. tamam biliyorum haksız hakediyor herşeyi ama :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr çok kötü görünüyordu ya. nasıl da yansıtıyor o pişmanlığı. valla ben ibrahim ve zehralı sahneleri çok seviyorum. zeynep ve musalı sahnelerden daha çok.
ibrahimle zehra da bosandı işte
ama ibrahim agladı yaa cıkısta
ahh huyum kurusun bi erkegı aglarken gördüm müü dayanamıyorumm yaa:D
ama nasıl agladı yaa kıyamm
düne kadar sevemzdım sımdı de sevmıyom ama boyle goruncee:)
gülendam83 10-01-08, 23:10 ibrahimle zehra da bosandı işte
ama ibrahim agladı yaa cıkısta
ahh huyum kurusun bi erkegı aglarken gördüm müü dayanamıyorumm yaa:D
ama nasıl agladı yaa kıyamm
düne kadar sevemzdım sımdı de sevmıyom aam boyle goruncee:)
ya valla bende öyleyim aynen. erkeklerin ağlamasına hiç dayanamam. biz böyle olduğumuz sürece ağlayan biz oluruz gibi bir his var içimde ama neyse. o nasıl ağlayıştı öyle. içime dokundu. böyle diyorum diye bana kızanlar olabilir. ibrahim hakkaten gıcıktı. yaptıkları unutulmaz. ama severek ayrıldılar ya. boşandılar ağlıyolar... tutmayın beni..:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
bu bölüm fena sayılmazdı
birde artık ben musa&ayşe çiftinin evlilik sorunlarını izlerken cok sıkılıyorum yanı
eskiden birbirlerine aşik iliklileri sanki boşluga düşmüş gibi olaylar
oluyor yok eskiden sevgiyle felan bakardı
ammaaann aslında hiç öyle bakmaması gerekiyordu hiiçç
ayşe demeliydiki musa hiçbir zaaman bana aşik degildi ben bunu hep hissettimdemeliydii
ya valla bende öyleyim aynen. erkeklerin ağlamasına hiç dayanamam. biz böyle olduğumuz sürece ağlayan biz oluruz gibi bir his var içimde ama neyse. o nasıl ağlayıştı öyle. içime dokundu. böyle diyorum diye bana kızanlar olabilir. ibrahim hakkaten gıcıktı. yaptıkları unutulmaz. ama severek ayrıldılar ya. boşandılar ağlıyolar... tutmayın beni..:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
evt aynen erkeklerın aglaması cok üzücü ve alısılmıs degıl ya ben ok tuhaf oluyorum yaa
o ne kazaydı öyle
aman alllahım yaa
ufff
nolcak sımdı
cok agırlarrr
gülendam83 10-01-08, 23:20 tam da yerinde bitti. musada mehmette kötü durumda. tabi bence ikiside iyi olacak. önemli olan bu kaza bizimkilerin hayatına nasıl bir hayır katacak. sonuçta her şerden bir hayır çıkıyor. kafam allak bullak oldu benim...
off yaaa bir bu eksikti :icon_sorr
sanırım ikisinin durumuda agır gerci hiçbirşey olacağini hiç sanmiyorum
bu konuda içim rahat ama yinede böyle saheneler izlemek cok üzücü:icon_sorr
ayy canım zeynep nasılda üzülecek musayamı üzülsun kerdeşinemi üzülsün canım benım yaaa ay ben bir dahaki ahfta dayanamam aglarım zeyneplee:icon_sorr
bir yandan bu akadar cok severken nasıl olacakda böylesine kötü bir durumda içinde tutamilecek bilmiyorum:icon_sorr
offf o nasılo fena bir kazaydıo yaa..ikisdininde durumu çok ağ-ır...bişi olmıcağından eminimde bakalım bu kaza olayımusa ve zeynebi ne şekilde etkilicek..ama ben yineden kaza geçirmesi veya başına bişey gelmesdi gereken kişinin zeynep olması gerektiğini düşünüyorum..
sonuçta bvu süreçte zeynep yine üzülecek ağlayacak musanın yanında olacak..
iyiyde bu sahneler bize bilmediğimizm hiçbişey göstermicekki..Aksi olsaydı musa zeynebi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya gelseydi neler hissedecekti onu öğrenecekti..
ooff aman bu bölümü hiçç beğenmedim çok sıkıldım ya izlerken ..
atışmalarınja bile sinir oldum zeynep ve möusanın..Aslında daha çok musa nın hal ve hareketlerine sinir oldum diyebilirim..
zeynebin evine gelenler ne için geldi öle yaa..
oturamaz emri falanmı çıktı acaba..
offf herşey zzeynep için kötü bu raalr..
onu izlerken bunalıma giriyorum yaaaaaaaa:
Off çok kötü oldu bu kaza..
Ayşe'yle ilişkisi kötüydü Musanın, Zeynep'le de dargın ayrıldı en son.
şimdi hastanede neler olacak bakalım.
Yine Ayşe gıcıklıklarını yaparmış, Zeynepi içeri falan almak istemezmiş.
Ya da Musa Zeynep diye sayıklarmış, Ayşe de iyice gıcık olurmuş..
en çok da emine anneye üzüldüm. Bir evladının boşanmasına üzülürken diğeri komaya girdi.. Allah hiç bir anneye böyle acı göstermesin. Bu kadar da iyi kadın, çektiklerine bak..
en çok da emine anneye üzüldüm. Bir evladının boşanmasına üzülürken diğeri komaya girdi.. Allah hiç bir anneye böyle acı göstermesin. Bu kadar da iyi kadın, çektiklerine bak..
ahh ahh öle bir sahne olur ayşe musanın yanındayken musa zeynep die sayıklarsa varya sevinçten havalara uçarım herhalde..
insan kendinde değilken aklında gönlünde içinde kim varsa ne varsa onları bir bir çıkarırmıişşş
inşallah bu kaza musanın içindekileri dökmesine vesile olur...
simdi hastane günleri bizleri bekliyor ki bakalim uzatipta kabak tadi verdirecekmi yönetmen gerci yönetme her sahneyi tadinda birakiyor ama bu yönetmenlere güven olmaz
hastanede iki acili kadin izleyecegiz
ayse: sinirlerine hakim olamayan bir kadin
zeynep: sinirlerini yatistirip acisini icinde yasamayi bilen ama gerektiginde lafini esirgemeyen kadin olarak görecegiz bence
gonca: acisini kaldirabilecekmi laflarini yine esirgemiyecekmi bakalim görecegiz
emine anne: onun durumunu hic düsünemiyorum bile allah kimseye böyle bir olay yasatmasin ama emine anne zeynebe daha yakin olacaktir basbasa aglasmalar olur ve ayse delirir ve musanin odasina almaz bunlari ve kiyamet koparrr
Ayse kimki zeynebi iceriye almasin,hayir yani esi olsaydi bir anlam vere bilirdim,ama alahtan o da degil kiz arkadas sayila bilir ki buda ona oyle bir hak vermez:img-wink:
Uzun ve detaylı yorum yazmadan önce….İki haftadır kanlı hoş olmayan sahneler izledik..Neden izledik merak ediyorum….?Bizleri üzmek mi amacınız…? Yoksa rating mi..? Bilemiyorum ama ben bu kaza sahnesini şiddetle kınıyorum…Bundan sonra neler olacak…??Musa ölecek mi…? Ya da Mehmet ölecek mi…? Bunu bir hafta düşüneceğiz ve de yazacağız….(İkisi de ölmeyecek biliyorum...)
Neyse şimdilik bu kadar…Doluyum ve de sinirlerim….Uzun ve detayına kadar olan yorumu en kısa sürede yazacağım…bye
cimcime_7297 11-01-08, 07:50 günaydın arkadaşlar..akşam son reklamdan sonra izleyemedim çok geç bitiyor dizi o diziyi izleyenlerin içinde çalışanlarda var.neden bunu kimse görmek istemiyor saat yarım oluyor dizi bitene kadar...neyse durum böyle olunca son reklamdan sonrasını izleyemedim...yani burdan okuduğum kadarıyla kaza olmuş...ama detaylarını bilmiyorum neler oldu...bir de haftaya çıkacak bölümün fragmanı verildimi? kim cevaplarsa şimdiden sağol...
GULBEYAZ76 11-01-08, 09:18 Gon:Babam annemi hala seviyor.Ayşe olmasa belkide
Zey:Böyle birşey olmıyacak.Ayşe olmasa da olmıyacak.
Meh:Gurur.
Zey:Hayır Mehmet kendime saygım var.Musa hala beni seviyormuş öyle dedin.Hangi sevgi Mehmet?Ben onun sevgi dediği şeyden anlamıyorum.Ben Musayı hem sevdim hem nefret ettim.Hem bir gün karşıma çıksada yüzünü bir kerecik görsem diye öldüm,hem karşıma çıkmasın diye dua ettim.16 sene hayatıma biri girdimi?Gonca kendi kendime bile söyleyemediğim şeyleri sırf seni ikna edeyim diye yüksek sesle söylüyorum.Lütfen beni anla.
Dünkü bölümde Musa'nın Zeynep aşkını açıklayan en güzel cümleyi Zeynep kullandı. Çünkü Gonca sürekli "Sen ve babam birbirinizi seviyorsunuz niye beraber olmuyorsunuz, niye babam Ayşe ile evleniyor, neden sen inat ediyorsun babamla olmamak için. Sen babamı çok seviyorsun, bu inat niye...." gibi sürekli annesini tenkit edici cümleler kullanıyordu. Dünkü bölümde yine aynısı oldu. Zeynep "Evet ben babanı hep sevdim, çok sevdim. Baban beni hep sevdi öyle mi... hıh.... Ama ben 16 yıl boyunca hayatıma hiç kimseyi sokmadım"
Bu söz herşeyi açıklıyor. Musa karakterini, birini sevse bile yaşamındaki boşluğu başkasıyla doldurabileceğini vs... Ben dünkü Zeynep ile restleşmesinden sonra Musa karakterine daha çok uyuz olmaya başladım. Ali karakteri gözümde daha bir büyüdü.
Not: Yukarıda arkadaşla aynı cümleleri kurmuşuz..... :img-yes:
bitanem_61 11-01-08, 09:53 Ayşe bunalımda musa söyle zeynepe ben çocuk düşürdüm bu aralar burayı aramasın musa söyle kızına çocuğumu kaybattim bana iyi davransın musa şunu yap musa bunu yap aaaahhh sinir tanmam anladık kötü şeyler yaşadın üzülecem sana ama yaptıklarından sonra nefret ediyorum buzdolabı
emine anne bile herşey rağmen kalkıp geldi yine neymiş kötü günler geçiriyor da anlayana ayşenin bir şeyden alacağı yok
ibrahimle zehrada boşandı sonunda keşke ibrahim mahkemede boşanmak istemiyorum deseydi en azından hem kızları hemde annesi memnun olurdu gittikleri pisikolog belki sorunlarına bir çözüm bulurdu
Goncanın bu hafta çok kapris yapmadı sadece içinden geçenleri söyledi anne ve babasını aynı evde görmek isteyen bir çocuk gibi davrandı hiç yaşamamış olsada bunun hayalini kuruyor
Musanın ne yapmaya çalıştığını anlasam dişimi kırıcam mehmet ona goncanın durumundan bahsediyor o zeynepe gidip eymeni görünce hemen okulu değiştirmek istiyor zaten aliyle zeynepi gördü yüzü değişti neyseki emine anne var musa onu dinler eymen konusunda konuşursa belki biraz anlayışlı olur
tabi o kazadan sonra ne zaman iyileşir bilinmez hastanede neler olacak zeyneple ayşe arasında aslında benim en çok merak ettiğim ayşenin bu durumda goncaya nasıl davranacağı
kazadan sonra ibrahimle zehrada bir araya gelecektir
kanaldan ayrılan müdür ayşe istifa edince tatile gitmesini söyleyen müdürmü ayşe şimdi ona yardım eder ve aralarında bir şeyler başlar bizde ayşeden kurtuluruz
Ayşe musanın evinde istenilmediğini bile bile hala nasıl kalıyor anlamadım
goncanın şöferi gitti yazık adama işinden oldu şimdi diyordur ne kaprisli bakan kızıymış işimden etti beni
iki haftadır goncanın elinde bir çakmak var tamam kızgınsın herkesi üzmek istiyorsun ve sigara içiyorsun o çakmak elinde niye geziyor bu kadar göze niye sokuluyor
cimcime_7297 11-01-08, 11:10 Ayşe bunalımda musa söyle zeynepe ben çocuk düşürdüm bu aralar burayı aramasın musa söyle kızına çocuğumu kaybattim bana iyi davransın musa şunu yap musa bunu yap aaaahhh sinir tanmam anladık kötü şeyler yaşadın üzülecem sana ama yaptıklarından sonra nefret ediyorum buzdolabı
emine anne bile herşey rağmen kalkıp geldi yine neymiş kötü günler geçiriyor da anlayana ayşenin bir şeyden alacağı yok
ibrahimle zehrada boşandı sonunda keşke ibrahim mahkemede boşanmak istemiyorum deseydi en azından hem kızları hemde annesi memnun olurdu gittikleri pisikolog belki sorunlarına bir çözüm bulurdu
Goncanın bu hafta çok kapris yapmadı sadece içinden geçenleri söyledi anne ve babasını aynı evde görmek isteyen bir çocuk gibi davrandı hiç yaşamamış olsada bunun hayalini kuruyor
Musanın ne yapmaya çalıştığını anlasam dişimi kırıcam mehmet ona goncanın durumundan bahsediyor o zeynepe gidip eymeni görünce hemen okulu değiştirmek istiyor zaten aliyle zeynepi gördü yüzü değişti neyseki emine anne var musa onu dinler eymen konusunda konuşursa belki biraz anlayışlı olur
tabi o kazadan sonra ne zaman iyileşir bilinmez hastanede neler olacak zeyneple ayşe arasında aslında benim en çok merak ettiğim ayşenin bu durumda goncaya nasıl davranacağı
kazadan sonra ibrahimle zehrada bir araya gelecektir
kanaldan ayrılan müdür ayşe istifa edince tatile gitmesini söyleyen müdürmü ayşe şimdi ona yardım eder ve aralarında bir şeyler başlar bizde ayşeden kurtuluruz
Ayşe musanın evinde istenilmediğini bile bile hala nasıl kalıyor anlamadım
goncanın şöferi gitti yazık adama işinden oldu şimdi diyordur ne kaprisli bakan kızıymış işimden etti beni
iki haftadır goncanın elinde bir çakmak var tamam kızgınsın herkesi üzmek istiyorsun ve sigara içiyorsun o çakmak elinde niye geziyor bu kadar göze niye sokuluyor
canım senin şu ayşeden kurtulma lafını çok sevdim ben.bencede bir an önce ondan kurtulmalıyız yoksa onu her gördüğümde artan sinir kat sayılarıma engel olamayacağım....bir de demezmi bu zamana kadar sorunlarla nasıl başa çıktıysa bu aralarda çıksın diye ayşenin unuttuğu şey goncanın şu anki durumunun tek sebebi ayşe ve ayşenin varlığı.tamam gonca sessiz sakin bir kız değildi ama.babası ve ayşenin evleneceği zaman bu hale geldi...
Merhaba arkadaşlar
Acaba Emine Anne kadar ağlayan bir kadın var mıdır ya:icon_cry: Bu kadıncağızın yüzü ne zaman gülecek acaba:icon_sorr Kadıncağızın iki oğlunu karşısına alıp karşılıklı konuşmaları süperdi:good: tabi anlayana:img-yes:
Zeynep:good: gülendam83 arkadaşımız replikleri zaten birebir yansıtmış sayfalarımıza. İç sesini sesli olarak hepimiz duyduk, söylediklerinde o kadar haklıydı ki.
Musa'ya gelince ali'yi görünce suratı değişti, bir buradan çıkarıyoruz zaten Zeynep'i seviyor diye:P yoksa elimizde başka kanıt yok.
İbrahim-Zehra hem severim hemde boşanırım mı acaba:img-wink: eğer İbrahim efendi gerçekten seviyorsa şimdi çaba göstersin, şimdi kırılan kadının gururunu onarmaya çalışsın. Bizde anlıyalım sadece kızının annesi, evinin kadını olarak görmediğine. aşkın yaşı yoktur şimdi aşık olsun Zehra'ya bizde bunları seyredelim de öutlu olalım:img-icecr
Ayşe yine bildiğimiz gibi. bazı düşüncelerinde haklı olabilir ama sözleriyle öyle bir vuruyor ki insana, dayakyan beter vallahi.
Yeni bölümde işler daha çok karışacak belli. Ayşe-Zeynep savasına hazır olalım derim ben:P
Sevgiler
MoOnDaNcE-11 11-01-08, 11:38 Cok guzel bolumdu...
Gecen hafta goncaya acayip gicik olmustum . Cunku haddini asmisti . Cocugunu yeni kaybetmis bir babaya gene de evlenecek misiniz diye cok asagilikca bir soru bile sormustu . Bu hafta da aynen devam etti . Yok birbirinizi seviyorsunuz neden beraber degilsiniz manasinda seyler soyledi ki saolsun arkadaslar diyaloglari eklemisler ...
Gecen hafta da soyledim ki senaryodan da , gelecek fragmandan da haberim bile yoktu ustelik...Insan sukretmeyi bilmeli .Hele gonca gibi birisi . Bunca yil sonra babasini ustelik kendisine acayip baglanan ve hemen seven bir baba bulmus , annesi zaten harika , maddi durumlari artik eskisi gibi degil . Babanla annen de ayni evde durmasinlar . Herkesin hayati tam mi olacak ? Eline gecenlere sukredecegine isyan etti . Simdi babasi ve dayisi kaza gecirdi . Yaaa gonca kizim , sen kimsin Allah'in senin karsina bunca sene sonra cikardigi guzelliklere inkar ediyorsun ? Boyle de bedelini odersin...
Hayatta yasadigimiz kotu seyler , acilar her ne kadar dayanmasi zor olsa da onlardan ders cikarmak lazim . Bundan sonra bu gicik kiz umarim aklini basina toplardiyecegim ama nerde ...
Valla bir erkek arkadasi olmasina sesimi cikarmiyorum . O da normal zaten...
Zeynep uzun zamandir yuksek sesle soyleyemediklerini soyledi oh be dedim . Hayatta sevgi her zaman her seye yetmiyor , yetemez de . Aldatmanin affi , karsi taraf bin pismansa bile asla olamaz .
Iste zehra . Helal olsun dedim icinden . Uzulerek de olsa mantigini duygularinin onune gecirip dogru karari verdi . Eski kiz arkadasim , kendisi psikoloji egitimi aliyordu , erkeklerin cogu eger cok asik degillerse yuvalarinin yikilmalarini fazla istemezler derdi , cok dogru bir soz oldugunu burda bir kez daha gorduk .
Ayse gene eski ayse . Tepkilerinin bir kismi belki de yersiz ancak endiselerinde bence hakli . Ben bayanlarin erkekler hakkinda boyle ozel bir 6.hisleri olduguna inanirim . Zeynep ortaya ciktigindan beri musa ona eski musa gibi bakamiyor , cunku kendisini tekrar bir hesaplasma icinde buldu ve surekli gunah cikariyor . Ayse de hakli olarak kiskanclik yapiyor , ama bazen bunun sinirlarini asiyor...
Kazadan dolayi tabii hafif bir heyecan olacak ama bizimkiler sag salim kurtulacaklar . Bakalim bu kaza onlarin hayatini nasil degistirecekler . Hastanede musa-zeynep-ayse hatta gonca dortgeninde bayaa bir psikolojik savas yasanacak...
GULBEYAZ76 11-01-08, 12:28 Zehrayı maddi olarak bitirmeyi düşünen İbrahim sonradan vazgeçti sanıyordum ama hala devam ediyormuş.Kızı annem kuoföre gitmiştir diyince utanmadan birde kızına deden mi yardım ediyor diyor.Demek ki Zehrayı babası destekliyormuş.Keşke boşanma davasında da yanında olarak manevi destek verseymiş.
Boşanma oldu ama mal paylaşımı nasıl oldu acaba?Zehra oteli istemişti.
evet bir bölüm daha bitti be biz ine musanın aşkını göremedik
ben artık gercekten cok sılıklMYA başladım bu işten
zeynep nasılda güzel ifade etti zaten duygularını ne olur yanı musadanda duysak
atık musa&ayşe ile ilgili sahne izlemek istemiyorum
yok ayşe musa bana önceden böyle dokunurdu şimdi degişti
aslında musa hiçbir zaman ayşeye öyle dokunmamaliydii gercek aşk olurdu
ozaman bakınız zeynepe hayatına biriniissii soktumu hYIR
goncaya cok kızıyordum ama bu bölüm söylediklerinde hak vermemek mümkün degil
kazada olsun tek dileiğim inaşllaah ahsatanede zeynep musaya olan duygularını herkese acık ETMEZ bunu istemiyorum yeter artık acık eedecekse artık musa etsin
zeynepin böyle hallerini izlemek istemiyorum
herkese merhablar..
Hiç vakit kaybetmeden hemen dünki bölüme bir göz atalım..
İlk önce şunu sölim Musa ve ayşenin sorunlarıda ayşenin bozulan psikolajiside sıktııı...!!
ayyhh yeter yaaa...Hiç lüzumsuz anlamsız yere o kadar çok sahn varki ayşe ve musaya ayrılan..Boğuluyorum onları izlerken artık..
oysa ne güseldi zeynebin yaptığı itiraf..
ben musayı hem sevdim hem ondan nefret ettim..hem karşıma çıksın birekere görim diye öldüm hemde görmiim die dua ettim..
16 yıldır hayatıma kimse girdimi hayırrrr...!!!!!!
İşte budur..Musanınki nasıl sevgi allah aşkına..Ne emmeye geliyor ne gömmete derler ya aynen öleee..
Ayşenin yanında mutlu zeynebi istiyor gibi ama belli etmiyor..
bir yandan zeynep ile ali polisi görünce yüzü 5 karış oluyıor..
musa ne istiyor allah aşkına..Bence İyi bir sopa işstiyor aklının başına gelmesi için..
ama nasıl bozuldu ikisini artabada bgörünce..
musa arabadan ineer inmez o nasıl sinirli bir dönüştü..
''' ysnlış zamanda geldik galiba..'''
varya zilk takıp oynucasm musa nın bozulmasına o derece sevindim yanii..
ama gel görki 2 saatlik filmde 5 10 dk..
yetiyormu tabiki hayır..
ayrıca fragmanda musayı didşirken daha sevimli görmüşütm ama hiçde öle deyil..
Cidden çok geri kafa yaaa..
onun gibi bir adsam zeynep gibi ileri görüşlü bir kadın..Nasıl aşksa buu..
Ama sonuçta aşk mekan konum karakter dinlemiyor dimi..
Benim aklıma bir şey geldi…Musa’ya şimdi kan lazım olacak…Zeynep Ayşe’ye kan vermiştiye hani…Şimdi de Ali’nin kanı Musa’nın kanı ile bir olup Musa’ya kan vermesin sakın...? Olur mu olur…?.Ee böyle olursa o zaman ne olur….? Komik olur….:)Neyse….Ratinglerde düşüş olmuş…..:img-in_lo
Anca yorum yazma firsati buluyorum okadar cok arayanim soranim tebrik edenim olduki dun ilgilenemedim burayla...
Müge abla ve Fatosh abla sizede ayrica çok tessekkur ederim dogum gunumu kutladiginiz için :) çok mutlu oldum iyki varsiniz :)
öncelikle Sule abla, çok ama çok tessekkur ederim sesli fragman için...firsat bulamamistim geç te olsa yaziyorum..
Yorum'um
Dün bekledigimden de sakin geçti, dizide bir farklilik var dedim izlerken...
fark ettiyseniz seslendirme yapmamislar...direk çekim ve ses vardi :img-yes:
tabi yanilmiyorsam?
Skildim ben Ayseden artik, bu neya bunalimdaysan git bi psikologa gözük senin dertlerini dinlemek zorunda deyiliz bikere...bu çok canimi skmaya basladi..Hep Zeynep hep Zeynep...takti buseferde Gonca'ya...
Nur'cum cok haklisin canim onca güzel sahne varken skti Musa & Ayse sahneleri...
Zeynep'in itirafi o bakisi, o sesindeki ton harikaydi..zaten Hep Zeynep itiraf ediyo Musa askini...bunu izlemektende skldim açikçasi Musa itiraf etse ne var sanki...ben artik Talat Bulut'un yeterince iyi rol yapamadigini dusunuyorum...
birde Musanin arabada Zeynep ile Ali'yi öyle gördügüne sevindim...Zeynep panikler gibi yapti Musa'da ole bi bakti ki...acaip mutlu oldum...
Zeynep ile Ali bir aradayken kiskaniyo iste...bunu hep görsek ya :)
Birde Emine annemizin sözü Musa ile Ibrahimle konusurken çok güzeldi, sanirim asla unutmam... Bi yuvayi yikmak bir an, kurmak bir ömür ister.. okadar güzel söylediki çok etkilendim...
Zehra ile Ibrahim bosanirken içim sizladi sadece, üzüldüm ama Zehra'da hakli..
neler yapmadiki kadina...
Kazaya gelince nasil mutlu oldum anlatamam, insan üzülür ama ben sevindim...
yasasiin dedim, belki bir umut olur Zeynep ile Musanin düzelmesi için..
simdi Zeynep'in nekadar üzüldügünü görücez ve belki bekledigimiz sahneleri de görücez o yüzden mutluyum...ama tabi bukadar agir bi kaza olacagini tahmin etmemistim...
Benim aklıma bir şey geldi…Musa’ya şimdi kan lazım olacak…Zeynep Ayşe’ye kan vermiştiye hani…Şimdi de Ali’nin kanı Musa’nın kanı ile bir olup Musa’ya kan vermesin sakın...? Olur mu olur…?.Ee böyle olursa o zaman ne olur….? Komik olur….:)Neyse….Ratinglerde düşüş olmuş…..:img-in_lo
Çok haklisin Müge abla, gerçekten çok komik olur:img-yes:
ben Aliden degilde Gonca'nin arkadasi Eymenden olmasini daha çok isterim...
Eymene daha iyi davranir belki...ama tabi bilmiyorum 16 yasindakilerin kanini aliyorlarmi..hiçbi fikrim yok!
baris[a]rock 11-01-08, 17:45 Ben şeyi merak ediyordum İbrahim deki bu ani değişikliğin sebebi?
Malını kaybetmekten mi yoksa ailesini kaybetmekten mi korkuyor?
Sonra musa'yı öyle gördüm ya...Musa'nın durumu Mehmet'ten daha kötü ama...
Ki kesinlikle ölmez.Hsfıza kaybı olabilir mi_?böylece yeniden ZEYNEB'e aşık olur:P
fazla uçtum:P
rock;5777530']Ben şeyi merak ediyordum İbrahim deki bu ani değişikliğin sebebi?
Ki kesinlikle ölmez.Hsfıza kaybı olabilir mi_?böylece yeniden ZEYNEB'e aşık olur:P
yooo bence harika uçtun...çok güzel bi fikir bu....
ama bu seferde Musa nezaman hafizasini geri getirecek...
getirse bile Zeynepe askini itiraf edebilecek mi diye merak etmeye baslariz...
askini ozamanda itiraf edebilirse benim için sorun yok...yeterki söylesin artik aaa!
icom kesinlikle yazına katılıyorum.sıktılar ayşe ve musa lı sahneler izlemekten bıktım ayşe nin bunalımlarını görmekten bıktım bize ne.şimdide kafayı goncaya taktı .zeynep her zamanki gibi süperdi hep zeyneptan aşk itirafları izledik ne zaman musa dan seyredecez böyle sahneler
ibrahim karakterini canlandıran oyuncuyu daha önce nerde izlemiştim diye düşünüyordum ve yanılmıyorsam trt de önceden VASİYET adında bir dizi oynamıştı özlem conker le başroldeydi güzel bir diziydi acaba bu konuda bilgisi olan varmı.burda yalnız ibrakim karakteri ile hiç sevmedim kendisini.adamda 180 derecelik dönüş var ahkam keserken şimdi yalvar yakar neyin dönüşü bu altında bir şey varmı acaba
yorum:
sizin de dediğiniz gibi ayse çok sıktı sanki musa küçük çocuk ona emir verirmiş gibi zeynebe söyle aramasın sunu yapmasın bunu yapmasın bay geldi ayseden
zeynebin musa hakında konuşaması son noktayı koydu
bazen şu musaya çok kızıyorum sanki zeyneple 17 ysında tanışmamış gibi
gonca konusunda geri kafalılık yapıyo
ama zeyneple olan zıtlaşma da ağırdı doğrusu ilk aliye sinilendi sonra eymeni görünce fıttırdı zeynebe patladı
emine annemde iyi akıl verdi çocuklara keşke hüseyinde olsaydı
trafik kazasına gelince bakan arabasında hava yastığı olmazmı ?
hafif bir yara alması gerekmezmiydi musayla mehmetin
ama ben en çok süreyanın zeynebe söyleyiz tarzıydı göz yaşlarımı tutamadım:D:D
ha bide dip notlarım var
1-musa goncaya annesi hakında bilmediklerini konuşuyo buda gelecekte bize yardımcı olabilir mesela araba gibi nergis çiceği gibi
2-zeynebin evine maliyeciler geldi galiba zabıta da olabilir ne yazdılar evden çıkmasınımı ah evden çıkıp emine annede otursalar ev bulana kadar
rock;5777530']Ben şeyi merak ediyordum İbrahim deki bu ani değişikliğin sebebi?
bence ibo ailesini kaybetme korkusu var bide başka hiç bir kadın iboyu çekemiyo
musa ya gelelim bence hfızasını kaybetmez ama kaybedersede sağdece zeynebi hatırlasın diyemicem çünkü saçma olur bence ayseyi hatırlasın zeynepte yardım etsin ve aık olsun
yada musa kör olsun göremesin bir şey zeynepte yardıcı olarak musanın yanında caışsın musa içten içe aık olsun sonra göz amileyatı geçirsin zeynebi görünce şok olsun ve mutlu son
zuhahahahahahahhahhahhahahh türk filmi oldu mübarek :D:D:D:D:D
dürr-efşan 11-01-08, 21:27 [emine annemde iyi akıl verdi çocuklara keşke hüseyinde olsaydı
bölüm ortalama bir bölümdü.. Ayşenin kaprisleri ile dolu idi... ama bu konuda birşeyler yazmak istiyorum.. Ben bu bölümün başında da hüseyin ve karısı ile ilgili zeynebin evinde birkaç sahne bekeldim.. ama bir baktım bırak zeynebin evini ikisi de birden buhar olup uçmuşlar.. ve kalanlarda sanki öyle birileri hiç gelmemiş gibi bir durum var... Yani en azından birkaç replikte mesela hüseyinler urfaya varmışlar mıdır diye sorsaydılar... ya da onlar telefon etmiş olsaydı ana biz geldik diye.. ama sanki bölümde hiç bunlar yokmuş gibi birden yokoldular... bana biraz birden geçiş oldu gibi geldi...
Selammmlaarr:)
Bölüm yorumu yapacak kadar çok vaktim olmadığı içinn, bu bölümle ilgili düşüncelerimi Tarkan'ın yeni şarkısı Dilli Düdük'le anlatmak istiyorum...Şöyle ki;:img-wink:
İbrahim için:
Söz gümüşse, sükut altındır
Masal okuyor bilmiyor o zırdeli
Rüzgar eken, fırtına biçer
Kendi düşen ağlamaz yani
Sen sen ol kalp kırma
Uykuların kaçar sonra
Akıllı ol oyuna gelme
Tepetakla olursun
Eden bulur sonunda
Ayşe için;
Pireyi deve yaptı dilli düdük
Ateşe bile bile körükle gidiyor
Kendi kuyusunu kazıyor enayi
Cır cır ötüyor
Zeynep'ten Ayşe'ye;
Bana göre hava hoş, kendi bilir
Beni bilen iyi biliyor
Boşa çabaları
Bu gönüllerde hükmü geçmiyor
Zeynep'ten Musa'ya;
Hadi sev hadi hadi hadi gözünü karart da
Koy elini kalbine şu yalan hayatta
Gelen geçer konan göçer unutma
Sana da kalmaz bu ölümlü dünya
Şöyle bi silkelen de gel kendine
Hududunu haddini bil, ileri gitme
İki kere iki dört hesap kolay
Aç kalbini gel, dırdır etme
Hadi bu da Gonca'ya olsun ehuehue;
Caka satıyor utanması yok
O kendini üstün buluyor ama yanılıyor
Burnu kaf dağında mübarek
O kendini bu alemin kralı sanıyor
Ehuehue arada uymayanlar olabilir ama yine de bence baya uyuyo yanii...:img-wink:Neyse hepinize iyi yorumlarrbye
bitanem_61 11-01-08, 23:07 icom kesinlikle yazına katılıyorum.sıktılar ayşe ve musa lı sahneler izlemekten bıktım ayşe nin bunalımlarını görmekten bıktım bize ne.şimdide kafayı goncaya taktı .zeynep her zamanki gibi süperdi hep zeyneptan aşk itirafları izledik ne zaman musa dan seyredecez böyle sahneler
ibrahim karakterini canlandıran oyuncuyu daha önce nerde izlemiştim diye düşünüyordum ve yanılmıyorsam trt de önceden VASİYET adında bir dizi oynamıştı özlem conker le başroldeydi güzel bir diziydi acaba bu konuda bilgisi olan varmı.burda yalnız ibrakim karakteri ile hiç sevmedim kendisini.adamda 180 derecelik dönüş var ahkam keserken şimdi yalvar yakar neyin dönüşü bu altında bir şey varmı acaba
İbrahim dediğin gibi vasiyette oynamıştı çok da iyiydi orda ben çok seviyordum o karakteri burda ilk gördüğümde yazacakltım sonra unuttum
Düğün gecesi, hiç kimsenin istemediği tek şey gerçekleşir ve Ayşe bebeğini düşürür. Bu talihsiz olay, Ayşe ile Musa’nın evlenmelerine de mani olur. Bebeklerini kaybeden Ayşe ile Musa büyük bir üzüntü içindedirler. Musa ile Ayşe’nin evlenememesi, Gonca’nın öfkesini dindirmeye yetmemiştir. Ayşe’yi hiç sevmeyen Gonca, o, babasıyla olduğu sürece eve girmemeye ve onlarla yaşamamaya kararlıdır. Ayşe’nin psikolojisi bozulmuştur. Bebeğini kaybetmesinin üstüne bir de Gonca’nın davranışları, Ayşe’nin canını çok sıkmaktadır. Musa ile ilişkileri de artık eskisi gibi değildir. Ayşe, bunu bariz bir şekilde hissetmeye başlamıştır.
bence geçen bölümün en güzel yani heyecanlı yanı buydu.dizideki diğer hikayeleri de takip ediyorum.ama bu başka bi olay.
Lütfen artık zeynep üzülmesin..
musa ya olan aşkını başkalarının yanında özellikle hastanede belli etmesin..
mua özellikle ayşenin yanında yada zeynebin yanındada olabilir zeynebi sayıklasın seni seviyorum da diyebilir..yeterlki zeyneple ilgili güsel bişiler sölein...
emine anne artık ağlamasın..tuhaf oluyorum emine anne ağlayınca..bu kadıın oğullarından çektiğini kimse çekmemiştir herhalde..
ibrahim acısından perişan olsun istiyorum..yeniden zehraya aşık olsun ama zehra asla taviz vermesin..
hüseyin ve karısı istanbula gelsin..çocukları ile birlikte karısınnı olmasada kendisini çok sevdim..
ayşe zaten sinir ama en azından bu bölüm bu kadar sinir olmasın..televizyonsan fırlayıp boğasım geliyo bazen çünkü..
Lütfen artık zeynep üzülmesin..
musa ya olan aşkını başkalarının yanında özellikle hastanede belli etmesin..
mua özellikle ayşenin yanında yada zeynebin yanındada olabilir zeynebi sayıklasın seni seviyorum da diyebilir..yeterlki zeyneple ilgili güsel bişiler sölein...
emine anne artık ağlamasın..tuhaf oluyorum emine anne ağlayınca..bu kadıın oğullarından çektiğini kimse çekmemiştir herhalde..
ibrahim acısından perişan olsun istiyorum..yeniden zehraya aşık olsun ama zehra asla taviz vermesin..
hüseyin ve karısı istanbula gelsin..çocukları ile birlikte karısınnı olmasada kendisini çok sevdim..
ayşe zaten sinir ama en azından bu bölüm bu kadar sinir olmasın..televizyonsan fırlayıp boğasım geliyo bazen çünkü..
zeynep ağlamasın emine anne ağlamasın artık
bence bu bölüm de hüseyinler gelebilir çünkü abisi
icom kesinlikle yazına katılıyorum.sıktılar ayşe ve musa lı sahneler izlemekten bıktım ayşe nin bunalımlarını görmekten bıktım bize ne.şimdide kafayı goncaya taktı .zeynep her zamanki gibi süperdi hep zeyneptan aşk itirafları izledik ne zaman musa dan seyredecez böyle sahneler
yorumları okumadan ve yazmadan önce ilk bu mesaja cevap yazmak isitiyorum
öncelikle cok sagol lisa bende izlerken hep düşünüyorumyaa
ben daha önce nerden görümüştüm bu oyuncuyu diyee
şimdi yorumunu okuyunca kafama dank etti valaal
bende vasiyet dizisinin fanıydım yaw
ama seneler önceydi izlediğimde sahneleri replikleri halan aklımada,süper bir diziydii bayılıyordum bu diziye ttrt1 yayınlanıyordu hafta içi herngun
bak şimdi bir garip oldu yaw:img-grin2
Bu hafta tekrarında vermediler....Kendi anneme izletemedim diziyi...Of...
Evet artık güzel şeyler olsun....Ben merak ediyorum Musa'ya kim kan verecek...?Sebil'cim senin dediğin gibi Eymen de verebilir....Musa sevmiyor ya onu...Olabilir valla....Özet ve fragman gelsin artık meraktan çatlayacağım....37 derece ateşle yatıyorum aklım fragmanda...:D
merveilleux 13-01-08, 18:47 Herkese kocaman bir merhaba!
Uzun bir zamandan sonra, yine Annem dizisine yorum yapma firsati buldum:img-blush Her zamanki yorumcular, ne güzel yorumlamislar herbirseyleri güzelcene!
ggnibsgk canim ben sana ne diyim!!!
Gül gül öldüm!
Ne güzel uydurmussun öyle sarkinin sözlerini bizimkilere!:img-pilot
Cok süper bir fikir, yorum yapmis kadar olmussun!
Cok begendim, cok!
Hele Ayse'ninki!
Pireyi deve yaptı dilli düdük
Ateşe bile bile körükle gidiyor
Kendi kuyusunu kazıyor enayi
Cır cır ötüyor
Efendüm gelerim yorumuma...
Gidisat beni hic memnun etmiyordu, taki Ayse'nin bebegi düsene kadar.
Biz ürettigimiz fikirlerde Ayse'nin bebeginin düsüsünü dügünden sonra umuyorduk ama öyle olmadi.
Bu iyi mi oldu kötü mü?
Tabi ki iyi oldu. Musa hala özgür bir insan, her ne kadar kendini öyle hissetmesede.
Ayse icin üzüldüm desem yalan olmaz.
Gercekten bir anne adayi'nin istedigi bir bebegini, kendi canin'dan birini kaybetmesi cok üzücü birsey. Ayse dizimizde her ne kadar Musa ve Zeynep'in arasina kara kedi olarak girsede, bebegini düsürmüs olmasina cok üzüldüm.
Ama yinede Ayse
http://www.swilliamshaw.com/wallpaper/blackcatsm.jpg
:img-pilot
Bebegini düsürmesinden dolayi kendini kötü hissediyor olabilir, ama bu insanlara karsi yine acimasiz, burnu havada ve sinirli olmasini gerektirmiyordur bence.
Bu bölüm herzamankinden fazla tahammülüm yoktu Ayse'ye karsi.
Musa'yi ara'da birakmak cok hosuna gidiyor.
Adam nereye kosucagini sasirdi ama onada sinirliyim, daha sonra gelicem onada.:img-polic
Gonca ve Musa'nin konusmasini mutfakta dinledikten sonra öyle bir tavir alip laf sokarak gitmesi beni sinirlendirdi.
Eger konu kendisiyse bence oturup, kendi düsüncesinide söylemeliydi.
Yada hic degilse Musa'nin ne söyliyecegini beklemeliydi...
Gonca'yi cok iyi anliyorum.
Onun bu asi hallerinin geri gelmis olmasi cok normal.
O kizin neler yasadigini'da göz önüne alirsak hal ve haraketlerinin her genc kizinki gibi oldugunu görebiliriz. Bir anda basina gelenler, ve basina gelenlerinin hayal ettigi gibi yol almamasi onu yipratti.
Onun icinde hala bir ümit vardi annesi ve babasi bir araya gelir diye.
Ama Ayse ile Musa'nin evlenme günlerinin böyle cabucak kapiya dayanmasi sarsti kizi, her ne kadar bu fikri biliyor olsada.
Gonca demisken Eymen aklima geldi.
Annem kendisini cok efendi buluyor.
Tapiyor cocuga:img-icecr
Tipi, davranislari, hep Gonca'nin yaninda olmasi gercektende cok güzel.
Zeynep'in onu evine kadar cagirmasi cok hostu.
Onunda bu teklifi geri cevilmemis olmasi.
Gonca nasilda sasirdi kapidan Eymen iceri girince.
Emine anne herzamanki gibi bir numaraydi bu bölümde.
Ama aglamasin artik.
Benim icim gidiyor bu kadincagiz agladiginda.
Bu ogullarindan cektigi nedir bu kadinin ya.
Iyikide böyle güzel gelinleri var onu ayakta tutan, saygisizlik etmeyen.
Ibrahim'in perisan olucagina emindim.
Cokta iyi oldu.
Hala uyuzum kendisine o yüzden hic üzülmüyorum haline!
Zehra'yada yürü be diyorum!
Cok güzel cektirsin Ibrahim'e.
Bakin Ibrahim icin aklima ne geldi.
Müslüm baba'dan bir sarki:img-pilot
Son pişmanlık neye yarar
herşeyin bedeli var, buraya kadar.
Zehra Ibrahim'e cektirsin dursun ama olan yine kizlarina oluyor.
Nasilda caba harciyor ikisini bir araya getirmek icin.
Ama annesinin neler yasadigini biliyor hic degilse.
Yani onu anlamasini bekliyorum...
Bu hafta pazardekilerini göremedim, benim gözümden mi kacti yoksa ortaliklarda görünmediler mi?
Nine'yi gözlerim aradi durdu:img-in_lo
Zeynep'de üzülmesin!
Ah ah oda ask acisini tasiyamiycak bir yere kadar yani hersey.
Kadin'in gözünün önünde hersey olup bitiyor.
Hele birde Musa'nin son zamanlarda ona karsi tavirlari!
Musa'ya cok sinirliyim zaten!
Bu bölüm hele!
Evin önünde gerceklesen o konusma.
Ondan böylesini hic beklemiyordum.
Gonca icin herseyin iyisini isteyen birine benzemiyordu sanki kendi istediginin gerceklesmesini saglamak icin aldi mesela Gonca'yi o okuldan alma fikrini.
Bunu yakistiramadim ona.
Biraz daha yumusak ve anlayisli beklerdim Musa'yi.
Zavallim olan Eymen'e oldu.
Cocuk bembeyaz oldu korkudan:img-pilot
Ama Emine ana ne güzel davrandi ona.
Mehmet'de fazla birsey demedi hani onun orda olmasina.
Ha birde Ali polis var.
Iyi hos hep Zeynep'in yaninda ama onu hala seviyor, bundan hic vazgecmiyor.
Bu iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Musa nasil'da bakti ona.
Ama Zeynep'de iyi kolladi onu.
Emine ana herkesin yaninda konusmayin diyince, Zeynep Ali'nin yaninda konusabilecegini söyledi bu hos bir davranisti.
Ama yinede Ali tis tis evine gitti:img-pilot
Oglu Ömer'di dimi yanlis hatirlamiyorsam, sevgilisinden ayrilmis.
Üzüldüm aslinda.
Ama böyle birseyi bekliyordum aslinda ya.
Yani o cocuk 24 saat msn basinda ne ara sevgilisiyle bulusuyor, sosyel birseyler yapiyorlar anlamamistim zaten.
Baba ogul konusmalari, dayanismalari yok mu cok hosuma gidiyor ama.
Insallah en kisa zamanda bu bunalimdan kurtulur kendisi.
Ve bölüm'ün sonu!
Ben hissettim desem birseylerin olucagini.
Cünkü o havanin öyle sisli olmasi.
Mehmet'in eniste sen merak etme yetistircem seni demesi.
Ha bu arada Mehmet'e hayranim ya:img-pilot
Hep komik ve acik sözlü hallerine bayiliyorum.
Hele birde Musa'ya hep eniste diyor olmasi cok hosuma gidiyor.
Arabada gecen konusmalar cok güzel.
Musa Zeynep hakkinda en cok Mehmet ile arabada konusuyor vallahi.
Neyse kaza haberi cok cabuk yayildi.
Musa'yi öyle kanli manli görünce cok üzüldüm vallahi.
Hele Mehmet'in karisinin aglamasi felen, cok kötüydü ya.
Zeynep'in sok olmus hali ise.
Insallah cok kötü birseyleri yoktur.
Bundan sonra yakinlasmalar pek yakinda diye hissediyorum.
Bu kaza sayesinde bir cok sey aciga kavuscak.
Ha birde icimden bir ses Ayse'nin eski sevgilisinin ortaya cikacagini söylüyor.
Olabilir mi acaba?
Benden bu kadarlik.
Epeydir yapamadigim yorumu yaptim.
Aslinda aklimda o kadar fazla seyde kalmamis Persembe gününden biraz az oldu. Ama sizin yorumlara göz attim zaten.
Hepinizin ellerine saglik.
Kendinize iyi bakin!
Arkadaslar buhafta yayinlancak mi dizi, bi bilginiz varmi?
kanal D de film yaziyor yayin akisinda???
buarada kimse yok? nerdesiniz?
Biraz önce bende kanal d nin perşembe günkü yayın akışına baktım..
her zamanki gibi annem yazmıyor..Sinema yazıyordu..
buna bakarak birde fragmanın hala verilmemiş olması dolayısı ile yeni bölüm yok diebiliriz ama ne olacağı belli olmuyor..
geçenlerde de böle bir durum yaşanmaştı fragman geç verilmişti perşembe 22.00 da başka bir film gözxüküyordu ama neyseki yenibölümü izleyebilmiştik...
Ama her ne oılursa olsun annem dizisinin yayınlanıp yayınlanmamasındaki bu belirsizlik benim canımı çok sıkmaya başladı..
bitanem_61 15-01-08, 11:36 Bu hafta dizi yok sanırsam tv de hiç raslamadım ama kanalın sayfasında eski bölüm fragmanı var ve yeni bölüm yazıyor bir şey anladıysam ne olayım
Merhaba Arkadaşlar
Nasıl yani, yeni bölüm mü yok? Peki neden? Zaten geçen haftada yeni var mı yok mu diye sürümcemde iken montajcı denilen arkadaşımız sayesinde yeni bölümün olduğunu anlamıştık.
Eğer yoksa nedeni nedir bunun, bir sıkıntı var ama çözemiyorum hemde raitinglerde her hafta ilk 5 te olan dizinin yayın politikasına bak
Sevgiler
Arkadaşlar panik olmayın….Bence yine fragman yetişmemiştir….Montaj arkadaşımız gerekli açıklamayı yapacağını düşünüyorum….Bu akşam en geç yarın fragman gelir….Merak etmeyin…..:img-wink:
fragman ve özet gelmemiş.kanal d boşlamaya başladı diziyi zaten reytinglerdede ufak bir düşma ne yapmaya çalışıyorlar
acaba bu ayda diziler başka kanallarla görüşüyor olabilirlermi bir transfer filan olabilirmi.o yüzdenmi bu aksaklıklar oluyor acaba
üf ya özet yok fragman yok nolacak böyle her hafta her hafta çektiklerimiz revamı bize
bize kaderimizin oyunudur bu
inanmıyorum bu hafta dizi yok biraz önce yarın gönül yarası diye film var reklamını gösteriyorlrdı:icon_sorr
amam yaa vallaa bu kanal insanı deli eder offf fragamanıda verömezler şimdı bunlar
Kavak Yelleri dizisine verilen değer,hassasiyet ,önem,saygı,sevgi ne yazık ki Annem dizisine verilmiyor…Kavak Yellerinin iki farklı fragmanı ekranlarda dönüyor…Hem de haftanın başında ama bu dizinin hemen arkasından yayına giren Annem dizisinin ne özeti,ne fragmanı elimize ulaşmıyor….Bizlerde burada yazıp duruyoruz…Özer nerde…?Fragman nerde…?
Evet ne yazık ki….Annem dizisinin değeri yok kanalın gözünün de….Parmaklıklar ardında ya yenilecek hatta yenildi de…Üzgünüm….Yine de sonuna kadar Annem dizisinin bir izleyicisiyim….:good:
baris[a]rock 15-01-08, 16:38 Off nasıl dizi yok ya:(Gereken değeri görmüyor Kanal D'de...2 haftada bir dizi yok.Reytinglerde de düşüş var.Bu kadar kaliteli bir dizi muameleyi görüyorya...PES diyorum kanala başka birşey diyemiyorum...
pffff....yine kanal yapacagini yapti sanirim buhafta bölüm gerçekten yok...
yine hepimiz bu duruma sinirliyiz vede gerginiz...
ama onun yerine birazdan mail aticam kanala...geçen haftada atmistim sanirim herhaftada atmayi dusunuyorum...bu böyle olmaz çünki!!!
*ELa_Levent* 15-01-08, 17:45 artık sıkıntı geldi varyaa sinir sistemim cöktü ne bu yaa dengesizlikten baska bisey deil yeter arık adam gibi versinler
inanmıyorum bu hafta dizi yok biraz önce yarın gönül yarası diye film var reklamını gösteriyorlrdı:icon_sorr
amam yaa vallaa bu kanal insanı deli eder offf fragamanıda verömezler şimdı bunlar
arkadaşlar öncelikle cok pardon yaw:icon_sorr
ben sanırım yanliş anladım gönul yarası perşembe gunu degil
çarşamba gunu yayınlanıyor:img-yes:
ben bu gun çarşamba diye biliyorum
aman nyese gerci frgamanı daha görmedim sanırım bu hafta gercekten yok:icon_sorr
Bir dizi ne kadar iyi reyting Alıyorsa alsın ne kadar sevilirse sevilisn bu kadar güvenilmez..belki ohh reytignler iyi nasıl olsa bişi olmaz diyerek bir hafta var bir hafta yok ama diğer dizinin annem i geçmek üzere olduğunun farkında değiller..
gittikçe düşü olucak dizi ellerinde patlıcak... böyle senaryoya böyle konuya yazık ediyorlar..
İzleyicilerede bu kadar saygısızlık yapmaya hakları yok...daha öncede söledim televizyon bambaşka bişi oldu artık..biri bitmeden başka bir dizi başlıyor..tv izleyicisi nankördür...biraz dayanır sabreder baktı gördü olmadı yönelir başka diziye..
,
herşeyi geçtim izleyici yoruldu artık..Varmı yokmu endişesi yaşamaktansa aynı saatte başka kanalde yayınlanan diziye sarmaya başladılr..
Ve bende bunun tedirginliğiniğ yaşamaktan çok sıkıldım..!!!!!!!!!
kanald değerini bilmiyor dizinin kavak yellerini izlemiyorum ve durmadan karşıma gliyor tanıtımları ama annem için aynı şeyler gecerli değil.acaba kanal ve yapımcı arasında sorunmu var
Biraz önce kanal d nin yayın akışına baktım..perşembe günü 22.30 da arka sokaklar ın tekrar bölümü var...
Biraz önce kanal d nin yayın akışına baktım..perşembe günü 22.30 da arka sokaklar ın tekrar bölümü var...
bilgi verdiğin için cok sagol nur!cugum:img-wink:
yanı gercekten diyecek birşey bulamıyorum
haksızlık gercekten bu ayıp yaa:dito
O zaman Kanal D ye mail atıyoruz arkadaşlar....Böyle şey olmaz...Gerçekten sinirlendim....Madem vermiyorsunuz diziyi açıklamasını yapın...Bizi böyle açıkta bırakmayın....!!!! Bu izleyiciye olan saygısızlıktır…. Kavak Yelleri dizisini el bebek ,gül bebek gibi yetiştirip,Annem dizisine üvey evlat muamelesi yapmayın….
Kanal D ye mail atıyorum hemen...Siz de atın arkadaşlar...
Müge ablacim sakin ol lütfen, sende haklisin ama sinirlenmek yerine çözüm arayalim hep birlikte arkadaslar. zaten ben mail attim biraz önce, sebep te istedim:img-yes:
yada yapacagimiz tek sey kanala mail yagdirmak....
hepimiz herhafta dizi bittikten sonra mail atalim belki durumu düzeltirler :img-yes:
Gülşah&yeom-jan 15-01-08, 22:07 Geçen hafta da bu şekilde telaşlanmıştık ama sonuç olumlu oldu.Umarım bu hafta da yarından itibaren fragman verilmeye başlanır.Böyle bir sahneyle son verilen bir bölümün devamı kesintisiz olarak gelmeli.Montaj umarım yazdıklarımızı okuyorsundur, eğer bir bilgin varsa bizimle de paylaşır mısın?
Geçen hafta da bu şekilde telaşlanmıştık ama sonuç olumlu oldu.Umarım bu hafta da yarından itibaren fragman verilmeye başlanır.Böyle bir sahneyle son verilen bir bölümün devamı kesintisiz olarak gelmeli.Montaj umarım yazdıklarımızı okuyorsundur, eğer bir bilgin varsa bizimle de paylaşır mısın?
evet gecen haftada aynı yanlişi yaptilar ama artık olmuyor
bu kadar başarili bir dizinin fragmanları nasıl hazır olmaz:icon_sorr
heleki tv dunyasında böylesine kıyasıya bir rakebet varken:icon_sorr
umarımki gecen hafta gibi en azından sonu iyi biterde fragman yayınlanır
O zaman Kanal D ye mail atıyoruz arkadaşlar....Böyle şey olmaz...Gerçekten sinirlendim....Madem vermiyorsunuz diziyi açıklamasını yapın...Bizi böyle açıkta bırakmayın....!!!! Bu izleyiciye olan saygısızlıktır…. Kavak Yelleri dizisini el bebek ,gül bebek gibi yetiştirip,Annem dizisine üvey evlat muamelesi yapmayın….
kızmakta haklısın:img-yes: her haftada olmazki .....
bende mail atacam en azından sinirlerim birazcık olsa yatişir..
Bende kanald ye mail attım arkadaşlar ..aynı zamandada belki bir fikriğ vardır die yada neden olmadığı konusunda bir bilgisi vardır die montaj nickli arjadaşımıza mail attım..
belki her ikisinden birisi bu sorumsuzluk ve saygısızlığın sebebini açıklayabilirler...
Arkadaşlar Kanal D'den mail gelirse size lütfen haber verin....Bir defa ile sınırlı kalmayalım...Günde üç öğün yemek gibi mail atalım....Gerçekten ben Annem dizisini izlemek istiyorum perşembe günü...
Not:Sebil'cim valla sinirlenmekte haklıyım...Merak ettik hepimiz neden dizimiz yok diye...?:)
Müge ablacim, çok haklisin:img-yes: bende izlemek istiyorum diziyi :(
mail gelirse mutlaka haber veririm :img-yes:
zaten çogunlukla maillere cevap veriyorlar, baskinda yapariz...
inshallah olumlu bir cevap aliriz, olumsuz olursa zaten kriz geçiririm :/ hepimiz geçiririz :/
niye yokmuş peki...maç mı var acaba...çok oluyorlar ama artık. kanal d'nin bu hafta (benim bildiğim) 3üncü ayıbı bu. ptesi bıçak sırtı-çşamba eleda derken-pşembe annem yayınlanmıyor. ama neden...sıktılar artık.
her hafta hazır olan fragman bu hafta hazır olmaması diye bir şey söz konusu olamaz.tatilemi girdiler acaba oyuncular hiç değilse bir açıklama yapsalar ama belkide yapımcı ve kanal arasında bir pazarlık olabilir mi?????????
ben bıktım bu kanallardan ya.yaklaşık 1 aydır dizilerin düzeni bozuldu.1 hafta var 1 hafta yok.özellikle de böyle çok merak edilen bir yerde bırakıyorlar.bu sadece annem de değil diğer dizilere de yazdım bütün dizilerde var.anlamış değilim bu olayı.
Merhaba Arkadaşlar
Hala papatya falı bakıyoruz ha şu saat oldu. Aca oynuyacak mı, oynamıyacak mı diye.
Acaba yapım şirketiyle, kanal dizinin devamı için pazarlık mı yapıyor. hale bak ya şimdi gelen özeti, yayınlanan fragmanı konuşmamız lazımken, düştüğümüz duruma bak
Sevgiler
niye yokmuş peki...maç mı var acaba...çok oluyorlar ama artık. kanal d'nin bu hafta (benim bildiğim) 3üncü ayıbı bu. ptesi bıçak sırtı-çşamba eleda derken-pşembe annem yayınlanmıyor. ama neden...sıktılar artık.
Biz de onu öğrenmek istiyoruz Sihircanım...:) Evet bugün Elveda Derken yok yarın Annem yok...Ne iş anlamadım..? Kanal D ne yapmak istiyor..? Yoksa dizilerin 90 dakika olması oyuncuları zorluyor mu? Bir çok oyuncu bu durumdan rahatsız çünkü....Ama sanmıyorum nedeni bu olsun...Başka bir şey var....Sevgili Dünürüm dizisine de 3 hafta ara verildi...Nedenini yetkili kişiler gelip yazdı... Bu hafta verilmeyen 3 dizide de bir neden vardır...Bakalım yakında gerekli açıklamayı yaparlar inşallah....
Not:Sebil'cim bir maille olmaz birden çok ..Ben biraz önce bir tane daha attım...
ozgu_tugba 16-01-08, 13:46 arkadaslar maalesef kanald nin sitesine baktım arka sokaklar tekrarı diyor bu kanald yi anlamıyorum derdi bu kanalın?
yapılan şeyın saygısızlık oldugu aşikar:img-yes:
ve bir kez daha mail atacağim
halan cevap gelmedi malesef...
cevap gelene kadar atacağim
hiç degilse bir cevap versinler dimi amaa
cimcime_7297 16-01-08, 14:04 yapılan şeyın saygısızlık oldugu aşikar:img-yes:
ve bir kez daha mail atacağim
halan cevap gelmedi malesef...
cevap gelene kadar atacağim
hiç degilse bir cevap versinler dimi amaa
bu kanalların hepsi böyle hiç bir kanal izleyicileri dikkate almıyor.maillere cevap verme gereği bile duymuyorlar sağolsunlar.ama hiç kimse farkında değil izleyen insanlar olmasa bu kanallar hiç bir işe yaramaz...yani dizinin yayınlanmamasının ne gibi bir sebebi olabilir ya.ne garip bir ülkede yaşıyoruz biz. bayram var dizi yayınlanmıyor. canları istemiyor dizi yayınlanmıyor.saçmalıktan başka hiç bir şey değil.tabiki şimdiki yayınlamama sebepleri dizi çok önemli bir yerde bitti 1 hafta daha izleyicileri meraklandırmak...ne gerek varsa...
Gülşah&yeom-jan 16-01-08, 14:25 Arkadaşlar siz olaya sadece kanal d açısından bakıyorsunuz ama bir de dizimiz var, yani onların kamera arkasında neler oldu da yeni bölümün montajı fragmanı çekilip kanala gönderilmedi.Bence bu açıdan bakmak lazım sonuçta her dizinin bir ekibi var ve onların kanalla iletişimiyle diziler yayınlanıyor.Bu hafta bir sorun vardı heralde o yüzden yeni bölümü çekmediler ya da çektiler fakat montajı yapılmadı...
SeLim-EsMa(ArHaN) 16-01-08, 14:41 Biz de onu öğrenmek istiyoruz Sihircanım...:) Evet bugün Elveda Derken yok yarın Annem yok...Ne iş anlamadım..? Kanal D ne yapmak istiyor..? Yoksa dizilerin 90 dakika olması oyuncuları zorluyor mu? Bir çok oyuncu bu durumdan rahatsız çünkü....Ama sanmıyorum nedeni bu olsun...Başka bir şey var....Sevgili Dünürüm dizisine de 3 hafta ara verildi...Nedenini yetkili kişiler gelip yazdı... Bu hafta verilmeyen 3 dizide de bir neden vardır...Bakalım yakında gerekli açıklamayı yaparlar inşallah....
Not:Sebil'cim bir maille olmaz birden çok ..Ben biraz önce bir tane daha attım...
bu hafta heyecanla bekledigim ,Kanal D de yayinlanan Dizi Bicak Sirti da fragman verildigi hale ,son gün kolaj bölmünü yayinladilar..Bu aksam insallah yaprak dökümn seyrederiz eger onda da son anda kolaj verirlerse sasirmayin arkadaslar :happy0064:happy0064hehee..
siz gene iyisiniz bizim ezo gelin dizisinin yönetmeni sürekli değiştıgı ıcın bir hafta var bir hafta yok misal gene yönetmen değişti biz üç haftadır izleyamiyoz bu dördüncü haftası
SeLim-EsMa(ArHaN) 16-01-08, 14:44 siz gene iyisiniz bizim ezo gelin dizisinin yönetmeni sürekli değiştıgı ıcın bir hafta var bir hafta yok misal gene yönetmen değişti biz üç haftadır izleyamiyoz bu dördüncü haftası
bence biz en iysi Rtük e sikayet edelim,böyle olmaz artik dizileri izliyemez olduk!Madem yayinlamicaklar ozaman fragmanda da dizinin normal de oldugu yayin tarihi yazmasin!Anliyamiyorum nedeni bir türlü!
Herkese Merhabalar
Sevgili Sebil öncelikle çok teşekkürler aldığın bilgiyi bizimle paylaştığın için. ama cevap veriyorlarda insan nedenini de yazmaz mı yahu. O kadar zor mu nedenini yazmak.
Birde bu ara oyuncularda dizi bölümlerinin 90 dakika olmasının verdiği hoşnutsuzluk en yüksek noktada ve bunu açıkça paylaşıyorlar. Kimbilir tüm dizi bölümlerinin yayın süresi azalsın diye bir çalışma filan olabilir mi
Bir ton sebep aklımıza geliyor bir sebep de bu olabilir. Ne dersiniz
Sevgiler
siz gene iyisiniz bizim ezo gelin dizisinin yönetmeni sürekli değiştıgı ıcın bir hafta var bir hafta yok misal gene yönetmen değişti biz üç haftadır izleyamiyoz bu dördüncü haftası
sorma ezo gelin nerdeyse üç haftadır yok galibaa
artık aradan okadar uzun zaman gectiki artıık salı gunleri tv bile bakmak aklıma
gelmiyor bu haftada vermediler cok gıcık bir durum:icon_sorr
bu kanalların hepsi böyle hiç bir kanal izleyicileri dikkate almıyor.maillere cevap verme gereği bile duymuyorlar sağolsunlar.ama hiç kimse farkında değil izleyen insanlar olmasa bu kanallar hiç bir işe yaramaz...yani dizinin yayınlanmamasının ne gibi bir sebebi olabilir ya.ne garip bir ülkede yaşıyoruz biz. bayram var dizi yayınlanmıyor. canları istemiyor dizi yayınlanmıyor.saçmalıktan başka hiç bir şey değil.tabiki şimdiki yayınlamama sebepleri dizi çok önemli bir yerde bitti 1 hafta daha izleyicileri meraklandırmak...ne gerek varsa...
cekimlerin yada montaj yüzünden olsa anlarım
ama annem dizisi son haftalarda gözle görünür bir ilgisizlik var
dizi yayınlanmıyor fragmanlar gec cıkıyor
yahu hem biz diziyi düşündüğümüzden söylenıyoruz
tamam bizler fanıyız kesin izlerizde ama dizi yayınlanmadiği zaman
hikayeden ve diziden soguyup başka dizilere yönelebilirler
heralde buda kanalın istiyeceği en son şeydir..
birazcık daha özenli olsalar hiç bir sorun cıkacağini sanmıyorum
sebil'ciğim biligiyi bizimle paylaştiğin için cok sagol
gerci birşey acıklamamişlar ama
baris[a]rock 16-01-08, 16:50 Allah'ım neden olmuyor dizi anlamış değilim.Ama enazından kanal D lütfedip cevap göndermiş ATV bunuda yapmıyo:(
varya sen söylemesen fark etmiicektim evet 21 pazartesi :(
bu ne yaa......!! of diyorum baska bisey demiyorum... aaaaa!
acaba yanlış yazmış olabilirler mi kalem sürçmesi falan :) iki dizinin yerini değiştirmişte olabilirler.valla herşey olabilir artık ben korktum bunlardan.seyirciyle oyuncak gibi oynuyolar.artık hangi gün hangi dizim vardı ben bile unuttum.zaten izlediğim 2 3 tane dizi onu da adam gibi izleyemiyorum
yaa iyide 21 i pazartesiye geliyo.o gün o saatte bıçak sırtı var daha doğrusu vardı :( ooff ya iyice çorba eti bunlar işi.hepsinin de reytingleri gayet iyiydi.gelmişler kaçıncı bölüme niye yerinden oynatırlar anlamıyorum kii
cok güzel al birde burdan yak:icon_sorr
ama ben hiç sanmıyorumbıcak sırtının gunu degiştirsinler kesin yanliş yazılmiştir
bu konuda bence endişe etmek için erken:img-yes:
hiç degilse fragmanı verseleryaaa.....:icon_sorr
Sebil'cim çok teşekkürler maili bizlerle paylaştığın için teşekkürler..:img-wink:...O kadar mail attım cevap vermediler bana...Neyse...Ama gerekli açıklamayı yapmamışlar....Merak ediyoruz işte...Neden....? Tamam öbür hafta var dizimiz ama sevinemiyorum....Ya hep böyle devam ederse...?Bir hafta olup bir hafta olmazsa.. Hevesim kursağımda kaldı şimdi…..:sad53:
Not:Bir dakika ....21 Ocak mı ??Hayır yaa dizinin günü değişemez....? Fatoş abla sen beni anlarsın.....Ya olmaz o gün....Olamaz......Bıçak Sırtını ne yapacaklar...?Bu kanal ne yapmak istiyor.....Biliyorum çok oluyorum ve kısa bir süreliğine susuyorum....:icon_whis
Sebil'cim çok teşekkürler maili bizlerle paylaştığın için teşekkürler..:img-wink:...O kadar mail attım cevap vermediler bana...Neyse...Ama gerekli açıklamayı yapmamışlar....Merak ediyoruz işte...Neden....? Tamam öbür hafta var dizimiz ama sevinemiyorum....Ya hep böyle devam ederse...?Bir hafta olup bir hafta olmazsa.. Hevesim kursağımda kaldı şimdi…..:sad53:
Not:Bir dakika ....21 Ocak mı ??Hayır yaa dizinin günü değişemez....? Fatoş abla sen beni anlarsın.....Ya olmaz o gün....Olamaz......Bıçak Sırtını ne yapacaklar...?Bu kanal ne yapmak istiyor.....Biliyorum çok oluyorum ve kısa bir süreliğine susuyorum....:icon_whis
Kanal dan nihayet bir haber gelmiş..Tamam haftaya dizimiz var ama bu hafta neden yok..kimse bu hafta yapılan sorumsuzluğun nedenini açıklamamış..
sevinsekmi üzlsekmi belli değil..
ayrıa bıçak sırtını ne yapacaklar..Ve geliyoruz Dİğer noktaYA..
müge abla ,fatoş abla siz anlarsınız beni PAZARTESİ olamazzzz..!!!
Rica ederim arkadaslar'da, bence Paniklemeyin...
Pazartesi degildir dizi, yanlis tarih vermislerdir bence :img-yes:
biçak sirtinin yerine Annem'i koyacaklarini sanmiyorum dogrusu...
tekrar mail atip neden istedim ama busefer cevap gelmedi :(
ya acaba telefonmu açsam kanala?, kafam iyice karisti benim?
Müge abla...acaba facebookada mi mail atsak...
belki onlar daha iyi bilgi verirler.....??? nedersin....???
Kanal dan nihayet bir haber gelmiş..Tamam haftaya dizimiz var ama bu hafta neden yok..kimse bu hafta yapılan sorumsuzluğun nedenini açıklamamış..
sevinsekmi üzlsekmi belli değil..
ayrıa bıçak sırtını ne yapacaklar..Ve geliyoruz Dİğer noktaYA..
müge abla ,fatoş abla siz anlarsınız beni PAZARTESİ olamazzzz..!!!
Evet canım hiç olmaz eee ben onu diyorum....Yani açıkça yazmak gerekirse....Pazartesi gecem İki Aile'ye ait...:blush:O akşam İki Aile'yi izliyorum...Ve maalesef iki dizi arka arkaya izlemeyi sevmem...Hele ki iki sevdiğim dizisiyse…Beyin çöker….:img-swoonKaldırmaz…Sistem kilitlenir…İşlevini görmez…:img-fie:.Eda ve Oğuz’dan ,Zeynep ve Musa’ya odaklanmaz…:icon_cry:.Hele ki Yaman’dan sonra Ayşe aynı gece hiç çekilmez…:img-hysteYani Kanal D’nin görevlileri Star da sizin kanalınız…Yapmayın etmeyin…..Eda ve Zeynep’i birbirine karıştırmayın….:blush:Nur’cum yeterince açık oldu değil mi…?
Sebil’cim valla atsak bile onlar ne yapabilirler ki…?Kanal’dan kaynaklanan bir şey….Ya gerçekten olmaz….OLAMAZ…..Beynim iki sevdiğim dizi aynı gün belleğe kayıt etmez….:img-cold:
Sevgi ve saygılarımla…
:img-hi:
merveilleux 17-01-08, 09:54 Artik ben ne diyim bunlara?!!!
Iste bu yüzden anti Euro Kanallarciyim:img-pilot
Gerci bu sefer siz'de izleyemiyceksiniz.:icon_sorr
Ilk önce mail atan arkadaslarin ellerine saglik.
Burda paylastiginiz icinde.
Ben kac kere atmistim, ama bir cevap vermediler.
Bunu nicin yapiyorlar?
Ellerine neler geciyor bilmiyorum!
Ve en cokta Kanal D'nin?!!!
Cünkü bunu yapan genellikle Kanal D.
Gece'nin bir vaktinde dizi koymalar, ondan önce sacma sapan Show/Yarisma programlari koymalari...
Simdi cok üzüldüm.
Bir hafta bekliycez demek ki?!
Tamda en heyecanli yerinde...
Bari bir fragman yada özet cikarsalarda, onunla haftaya kadar oyalansak.
Merhabalar,
Annem dizisini severek seyretsemde foruma yazmıyordum, iki aile'den tanıdıkları da (merhaba Müge, icom_) görünce herkesin tartışdığı dizilerin yayınlanmamasına açıklık getireyim dedim. Bu arada iki aile severler annem dizisinide seviyorlar, ortak bir nokta...
Ocak ayı tüm şirketlerin finansal olarak geçen yılı kapatması ve en önemlisi yeni yılın bütcesini ayarlamalarıyla geçen bir aydır. Buna doğal olarak reklam/sponsorluk bütceleri dahil. Kanallarla reklam anlaşmaları bir reklamlık veya tek dizilik değildir, en az 15 gün bir çok dizi arasındadır. Tüm şirketler (benim çalıştığım büyük bir şirket dahil) bütce belli olmadığından yeni reklam anlaşmaları yapmıyorlar şu sırada, sadece eski anlaşmaların sürelerini bitirtiyorlar. Öbür yanda, bu aradan yararlanan tv kanallarıda yeni yılın reklam ücretlerini belirliyorlar. Ay sonu, şubat başı yeni ücretlerle yeni reklamlar alacaklar. İş yapan, reklam getiren dolayısıyla para kazandıran dizilerin yeni bölümlerinide eski reklam ücretleriyle harcamamak için şu anda tüm iş yapan diziler tekrar bölümleri yapacaktır, bu doğaldır. Bu her yıl aynıdır, her yıl ocak ayının sonları tekrarlarla geçer. Birde Haziran'da bütce yenilenir ve diziler durur ama yaz sezonuna geldiğinden pek farketmiyoruz :) Ocak ayının son haftası veya Şubat ayının ilk haftası tüm dizilerde yeni bölümler başlayacaktır. Gelecek haftada tekrarlarla geçer büyük ihtimal. Şu anda tüm kanallar yeni yılın reklam/sponsorluk fiyatlarını büyük şirketlere bildirdiler, çalıştığım şirket dahil ve emin olun 500 milyon YTL'leler havada uçuyor normal kabul ediliyor, şirketlerde yeni bütcelerine göre karar verme aşamasındalar. Aynı şey esasında dergiler içinde geçerli, "Avrupa Yakası"'nı seyredenler dünkü bölümden hatırlarlar, Burhan espriyle karışık gerçeği söyledi:
"Ocak ayında reklamlar azaldığından dergiler incedir" :img-yes:
Yani olay tamamen duygusal :img-yes: Büyük ihtimal gelecek haftada iyi iş yapan diziler yoktur, şu anda tüm tv kanallları reklam anlaşmasıyla uğraşıyorlar. Ocak ayının son haftası yavaş yavaş dizilerin yeni bölümleri gelir.
Esasında şuradan düşünmek gerek, yeni bölümü oynamayan diziler reklam getiren, kanalın yeni anlaşmalarla iyi para beklediği, kalkmayacak dizilerdir :)
Açıklık getirmek istedim, iyi günler herkese...
Merhaba Arkadaşlar
İki aileden tanıdığım ama dizimize uzun zamandır uğramayan bytepoem yani Sami arkadaşımızı burada görünce çok şaşırmıştım:img-yes: uzuan zaman sonra kendisini burada olsada görmek güzeldi.
Ve bende biraz önce bu konu hakkında biraz önce bu olayı konuşmuştuk, böyle birşey olabilirmiş diyecekken, ilk ve en doğru ağızdan bu konu hakkında bilgi almış olduk. Kendisine çok teşekkürler:img-yes:
Bu durumda tek sebep budur inşallah diyerek ne yapalım yeni bölüm tarihine yine dört gözle bekleyeceğiz
Sevgiler
Bytepoem yani Sami arkadaşım...Sana ne kadar teşekkür etsek azdır...Yazdıklarını okuyunca hak verdim...Biz sadece kendi açımızdan baktık olaya...Ama bir de onların gözünden bakınca olaya evet....Burhan abi de espri yolu ile dile getirmeye çalıştı...Neyse sağlık olsun....Biz alışırız nasıl olsa...Fatoş ablacım rahatsız olmamış gününden..Sorun çıkarmamış bizde Fatoş ablamız gibi dört gözle bekleyeceğiz.....:img-polic
DiziFilmAdmin 17-01-08, 15:28 Dizi ilgili Kanal D yetkililerinden gelen en güncel bilgidir :
Annem dizisinin yeni bölümü 24 Ocak Perşembe günü saat 22.00'de yayınlanacaktır.
Bilgilerinize Sunarız.
Sami verdiğin bilgiler için çok saol..Uzn zaman konuştuk burda yeni bölümün olmamasını tartıştık..ama galiba olaya hep kendi açımızdan baktık..Doğruyu Doğru ağızdan öğrenmemizde İYi oldu..
Tekrar çok Teşekkürler..
Bundan sonra yeni bölümü sabırsızlıkla beklemek ve birazda başka açılardan düşünmek kalıyor bizlerede..
Mesajı yazıp göndermiştim ki hemen üste gelen mesajı gördüm..Evet annem Dizisi 24 ocak perşembe günü (haftaya perşembe) Y€ni bölümüyle ekranlarda olacakmışş..Bir terslik olmadığını bunun heryıl yaşanan birşey olduğunu öğrendikten sonra bu haberde yüzümüzü gülümsetmeye yetti..
Haftaya Perşembeyi heyecanla beklemek kaldı geriye:D:d
Oh be....:happy0064 Çok sevindim bu habere...Derin bir nefes alıyorum....Boşuna tan tana yaptık dün forumda...Annem dizisinin günü tabi ki Perşembe olmalı...:good:
Haberi getiren Adminimize de teşekkürler..:img-wink:
Bir de fragman gelse....:D
doğaç-ayshee 17-01-08, 17:56 merhaba arkadaşlar ben ayşe diziyi severek izliorm ama buraya yazamadım hiç. dizinin fragmanını görmeyince sinirlendim e kanal d işte falan dedim ama bazı arkadaşlar ve admin işe açıklık getirmiş çok sevindim neyseki diziyi izleyebilcez çünkü böyle bi diziyi kaldırmak çok büyük bi yanlış olurdu neyse içime su serptiniz dizinin senaryosu bence çok ii hep abuk subuk konular işleniodu bu aralar bazı Türk sinema filmlerinde ve bu dizide farklı konuşar işleniyor bence çok güzel bişey. neyse çok teşekkür ederim...
evet sonunda güzel ve kesin bir bilgi geldi:happy0064:happy0064
bu haberi bizimle paylaşan Adminimize cok teşekkür edelirim:happy0064
bu konuda aydınlıga kavuştuguna göre fragmanı beklemeye başliyalim
belkim kanal bize bir kıyak yaparda yenı bölüm fragmanı verirler:happy0064
Bende tessekkur ediyorum Adminimize :happy0064:happy0064
ferahladim bu haberi alinca :happy0064
Fragmani heyecanla bekliyoruz......:img-yes:
yyaa belki dizi tekrarında yeni bölüm fragmanı veriler....
bilgilendirmek adına haftaya yenı bölüm var oldugunu izleyici bilsin diyee
bana ben malesef tv izliyemiyorum
umarim cıkar ve gören birileri olur...
off bu gun cok boş gecti valaaa:icon_sorr
merveilleux 17-01-08, 23:23 Müge'cim bende derin bir nefes aldim.
Bugün evde kiyamet koptu bu haberin üzerine:img-blush:img-pilot
Zaten gicigiz ailecek Euro Kanallarin'a, birde bunun sizin kanallarda gerceklesmis oldugunu duyunca cok sinirlendik.
Ama Adminimiz sagolsun iyi haberi verdi.
Herzamanki gibi Persembe 22'de Annem'i izlemek cok güzel olucak:img-in_lo
Dedigin gibi birde fragman ve özet gelse:img-icecr
Herkese iyi yorumlar!
bye
arkadaşlar bugün bir ara fragmanın sesini duydum ama izleyemedim malesef izleyen var mı aranızda ? perşembe de kalmasına da sevindim ayrıca :happy0064
arkadaşlar bugün bir ara fragmanın sesini duydum ama izleyemedim malesef izleyen var mı aranızda ? perşembe de kalmasına da sevindim ayrıca :happy0064
bu güzel bir haber izleyen birileri vardır heralde:happy0064
acaba neler olacak cok merak ediyorum:icon_whis
zeynep&musa arasında neler gececek ne gbi gelişmeler izliyeceğiz:icon_whis
aşk var mı aşk:img-blush:img-blush
Yüksel Aytuğ/Sabah
yazınında dizimizle ilgili kısmını yazıyorum
:Annem dizisinde Bakan Musa Bayrı, bir yanda Ayşe'ye sevgi beslerken öte yanda eski karısının yakın ilgisine de kayıtsız kalamadı. Bakanın eski karısı ise hem Bakan'ı hem de bir polis Ali'yi idare eder göründü. Ayran gönüllülük bakanın ailesinde yaygın bir genetik miras olsa gerek, Bakanımızın kardeşi de karısını, sevgilisiyle aldatmaya başladı.
bu yazıyı okuyunca yüksel beyın diziyi izlemediğini düşünüyorum...
hayret biz en başindan beri defalarca izlemememize ragmen
zeynepin ayran gönüllü oldugunu ve hem ali hemde musayı idare ettiğini
hiç görmedik ne biçim bir yorum yapmiş yaw okuyanda gercek sanacak
Ayran gönüllülük bakanın ailesinde yaygın bir genetik miras olsa gerek, Bakanımızın kardeşi de karısını, sevgilisiyle aldatmaya başladı.
Sevgili Hümeyracığım yazının sadece bu cümlelerini alıntı yaptım, çünkü annemde aynı şeyleri söylüyor da ondan:img-yes: Hatta bu kadının çilesine bak (Emine annem için diyor bu lafı:img-yes:) bir oğlu yetmemiş, ikinciside aynı şeyi yapıyor , onun için bunlara sinir oluyorum diyor (Musa-İbrahim kardeşler:P)
Aslında annemde düşündüklerinde haklı:img-yes: keşke sadece Musa ile aldatma olayı kalsaydı diye bazen bende düşünüyorum ama güümüzdede maalesef aldatma o kadar gerçek bir olay ki neredeyse hemen hemen her ailede böyle şeyler yaşanır oldu maalesef:icon_sorr
Vallahi elimizde bir Hüseyin kaldı, oldu da oda Urfaan İstanbul'a taşınırsa, birde oda böyle şeyler yaparsa elimizde avucumuzda tutacak birşey kalmayacak
Sevgiler:img-wink:
Ayran gönüllülük bakanın ailesinde yaygın bir genetik miras olsa gerek, Bakanımızın kardeşi de karısını, sevgilisiyle aldatmaya başladı.
Sevgili Hümeyracığım yazının sadece bu cümlelerini alıntı yaptım, çünkü annemde aynı şeyleri söylüyor da ondan:img-yes: Hatta bu kadının çilesine bak (Emine annem için diyor bu lafı:img-yes:) bir oğlu yetmemiş, ikinciside aynı şeyi yapıyor , onun için bunlara sinir oluyorum diyor (Musa-İbrahim kardeşler:P)
Aslında annemde düşündüklerinde haklı:img-yes: keşke sadece Musa ile aldatma olayı kalsaydı diye bazen bende düşünüyorum ama güümüzdede maalesef aldatma o kadar gerçek bir olay ki neredeyse hemen hemen her ailede böyle şeyler yaşanır oldu maalesef:icon_sorr
Vallahi elimizde bir Hüseyin kaldı, oldu da oda Urfaan İstanbul'a taşınırsa, birde oda böyle şeyler yaparsa elimizde avucumuzda tutacak birşey kalmayacak
Sevgiler:img-wink:
annen cok dogru söylemiş :good:
benim kızdıgım şey zeynepele ilgili söylediği şey şu iadare etme olayı
yoksa ba:good:yri kardeşlerin ayran gönüllü oldugunu biliyoruz...
off fragman cıkmiş ama bizden gören birileri yok galiba
acaba şule abla cekmişmidir....:icon_whis
Merhabalarr:)
Ohooo ben yokken neler olmuş burdaa...Amaa ben yokken bütün sorunların çözüme kavuşmuş olmasına çok sevindim yoksaa burda cıngar çıkarırdım yanii aa!!!Mümkün diil pazartesiye alamazlardı valla kanalı basardımm neyse ki her şey hallolmuşş diğer şeyler gibi...Ayhh yorumlarınız okurken ben stres oldum yawww:icon_whis
Neyse efendimm valla biraz bencilce olucak ama bu hafta bölümün olmaması bana yaradı valla...Tam sınav dönemi olduğu için ucundan bakmam bilee sınava çalışmak için sabahlamak anlamına geliyodu...Valla o yüzden bi oh çektim itiraf ediyorumm:img-blush
Efendim isuçumu itiraf ettiğim için cezamda indirime gidilmesini istiyorum lütfen yaniii...:P Tamam tamam sustumm...
Moderatörümüzü daha fazla zora sokmadan bi de yorum yapsam ii olucak galibaa...:img-yes:
Hımm???...Yaa sınavlara çalışırken psikopatinin özelliklerinde Ayşe'ye çok benzeyen özellikler okudum valla ..Çok uyan şeyler varr ..Acaba senaristimiz Ayşe'yi psikopat olma yolunda emin adımlarla ilerletiyor mu diye de düşünmeden edemedimm( ne güzel ders çalışıyorum değil mii??:icon_whis) Yani sanırım Ayşe bi süre sonra baya bi psikopata bağlıycakkk vee biz çok çekicezz...Ben biraz ümitliydim belki Ayşe'ye bi aşk bulunur da öyle kurtuluruz diye ama...
Neyse canlarım benden şimdilik bu kadar hadi hoşçakalınbye
Hümerya'cım haber için teşekkürler...Maalesef Yüksel Aytuğ bu diziye takmış her hafta mutlaka dizi hakkında yazacak bir şey buluyor....Bu yüzden takma kafana..Eleştiri yapmış...:img-wink:
Fatoş ablacım annen çok güzel demiş...Hüseyin ve eşine gelince...Geçen bölümde hiç görünmediler...Sessiz sedasız Urfa'ya döndüler...Hiç hoş olmadı bir anda gitmeleri...Şiddetle geri dönmelerini istiyorum...:img-yes:
PAMUK_MELEGIM 18-01-08, 19:21 Selam arkadaslar..persembe annem baslamadi=(
ben dahil annem cok uzulduk tam tvnin onune oturdukk..
annem yok.. niye yoktu billen varmi?
Selam arkadaslar..persembe annem baslamadi=(
ben dahil annem cok uzulduk tam tvnin onune oturdukk..
annem yok.. niye yoktu billen varmi?
Esracim seni burda görmek güzel...
neden dizi yok bizde bilmiyoruz...bikaç sayfa önce yazdiklarimizi okursan anlarsin canim...ama neyseki gelecek hafta persembe yine ekranlarda olucak :)
buarada fragmani gören oldumu?
dürr-efşan 19-01-08, 10:09 arkadaşlar annem dizisinin 5. bölüm hastane çekimleri izmitte özel konak hastanesinde çekilmiş.. az önce hastanenin web sayfasından öğrendim.. o bölümde ayşenin vurulma sahneleri mi vardı.. ne vardı ki... hiç hatırlamadım sahneleri.. aslında devamlı gittiğimiz bir hastaneydi ama hiç farketmemişim...
Selamlar:D
Yaa uff anladık geçen hafta vermedilerr,güçlü yapım diyee bölüm yayınlamıolar dediler sevindik,tamam daa...Fragman neden hala verilmiyo yaa onu çözemedim yani...:icon_whis
Eğer normal bi tatil olsa diycem ki;set de tatile girdi...Amaa hayır,normal bi tatil diil ki,o zmn sette çalışmaların devam ediyo olması lazım,dolayısıyla da kanalın elinde şu anda yeni bölüm vardır muhtemelen...Peki niyee fragman yok hala yaa offffff!!!!
Hadi versinler artık çatladım ben yani...:img-yes:Aslında bi arkadaşımız fragmanın sesini duyduğunu söylemişti ama belki de karıştırmıştırr diye düşünmeye başladım çünkü hala kimse göremedi galiba...Ayh sinirlendim bak gene... Anlaşılan baya alışmışım bölümden hemen sonra fragmanı görmeye...ehuehue:img-wink:
Neyse hadi ben kaçtım görüşürüzbye
Nuray'cım bir merakla bekleyende ben...Fragmanda,fragman diye tutturdum....Kediyi merak öldürürmüş...Beni de bu fragman öldürecek valla...:D
Dizinin tatile gireceğini sanmam....Arka sayfaları okusaydın canım Sami açıklama yapmıştı....Neyse bu hafta olmadı....Zaman çabuk geçiyor....Bundan sonra böyle bir şey olmasın....
Şimdi fragman zamanı...? Evet.....Nerde kaldı bu fragman....???
slm arkadaşlar hala fragman çıkmamış aanladığım kadarıyla yada biz görmedik elinde sonunda görüceğiz takmayın
acaba ne olacak bu bölümde sabırsızım
Nuray'cım bir merakla bekleyende ben...Fragmanda,fragman diye tutturdum....Kediyi merak öldürürmüş...Beni de bu fragman öldürecek valla...:D
Dizinin tatile gireceğini sanmam....Arka sayfaları okusaydın canım Sami açıklama yapmıştı....Neyse bu hafta olmadı....Zaman çabuk geçiyor....Bundan sonra böyle bir şey olmasın....
Şimdi fragman zamanı...? Evet.....Nerde kaldı bu fragman....???
Valla Mügecim dizinin tatile girdiğini ben de hiç zannetmiyorum...Gayet iyimser bi tavırla kanalın saçma tavrına bi kulp bulmaya çalışıyorum...:img-wink:Mesela sadece fragmanı montajlayan kişi tatile girmiş olabilir ehuehue:img-hyste
Neyse ne olup bitiyo bilmiyorum ama umarım yarın fragmanı verirler,hadi özeti hiç bi zman pazartesiden önce vermediler,ona alıştık ama fragmanı versinler artık yaa...:img-yes:
Gerçi tahminimce çok açıklayıcı bi fragman olmaz...Muhtemelen kazadan sonraki panik hali,işte ambulansla götürülme,bi koşuşturma falan gösterilir...Umalım ki çok daha açıklayıcı bi fragman olsun bari beklediğimize değsin...:img-wink:
Hatta bütün merak ettiklerimizin cevabını bulalım hatta üstüne yeni yeni meraklar doğsunn içimizde..İşte o zmn tadından yenmez bi fragman olur valla:happy0064 Bence yani...ehuehue...Gerçi o zmn bölüm gibi olur ama olsun :img-hyste
ben bu diziyi severek izliyorum ve vahide gördüm hanım efendiyi çok seviyorum dizi tatile girmesin hemen tanıtyım yeni bölüm verilsin seyirciyi küstürmesinler.
Merhaba herkese,
Uzun bir süredir foruma yazmadim ihmal ettim biliyorum ama sanmayin diziyi izlemeyi biraktim. Diziyi hala büyük bir merakla ve keyifle takip ediyorum arada forumda yazdiklarinizada bakiyorum.
Fragmana demin zor yetistim ve malesef ortasina yetistim baslarini kacirdim ama görmeyi istedigim seyi gördüm. Zeynep tabiki hastaneye Musa`yi görmeye gidiyo Musa Zeynep`e gülümsüyo gördügüne memnun elbette Zeynep`te Musa`nin iyi oldugunu gördügüne sevinmis bir haldeydi hatta emin degilim ama sanirim elini bile tutuyodu. Sonrada odaya elinde kahveyle Ayse giriyor Zeynep dönüp bakiyor ve fragman bitiyor.
Özellikle bu sahneyi söylemek istedim ama bu sahneden önce Ali elinde cicek ve kücük bir kutuyla Zeynep`in evinin önünde duruyordu. Kücük kutu sanirim yüzük oluyor yani Ali Zeynep`e evlenme teklifi yapmaya mi hazirlaniyor ne görücez artik. Yani Zeynep cvbini verdi hala ne icin bu israr anlamis degilim söylemeden edemiycem yani. Neyse insallah ceken birileri olmustirda iyice bi izlerizde merakimiz gider.. hadi bakalim:)
Merhaba herkese,
Uzun bir süredir foruma yazmadim ihmal ettim biliyorum ama sanmayin diziyi izlemeyi biraktim. Diziyi hala büyük bir merakla ve keyifle takip ediyorum arada forumda yazdiklarinizada bakiyorum.
Fragmana demin zor yetistim ve malesef ortasina yetistim baslarini kacirdim ama görmeyi istedigim seyi gördüm. Zeynep tabiki hastaneye Musa`yi görmeye gidiyo Musa Zeynep`e gülümsüyo gördügüne memnun elbette Zeynep`te Musa`nin iyi oldugunu gördügüne sevinmis bir haldeydi hatta emin degilim ama sanirim elini bile tutuyodu. Sonrada odaya elinde kahveyle Ayse giriyor Zeynep dönüp bakiyor ve fragman bitiyor.
Özellikle bu sahneyi söylemek istedim ama bu sahneden önce Ali elinde cicek ve kücük bir kutuyla Zeynep`in evinin önünde duruyordu. Kücük kutu sanirim yüzük oluyor yani Ali Zeynep`e evlenme teklifi yapmaya mi hazirlaniyor ne görücez artik. Yani Zeynep cvbini verdi hala ne icin bu israr anlamis degilim söylemeden edemiycem yani. Neyse insallah ceken birileri olmustirda iyice bi izlerizde merakimiz gider.. hadi bakalim:)
Zeynep musa ile aynı odada..Elindemi tutyor ..Hadi yaaa..Valla merakten çatlıcam .Canım benim saolasın fragmanı anlattığın için..Yarısında falan yetiştim diyosun ama zatenb yetişmen gereken yerde gelmişsin..
Bizde o bile yok..Çok sevindim yaa..Ee tabi merakta 2 katı arttı bölelikle...offf bir an önce versinler artık..Etrafımda filmi bitirdilermi die sormauya başladılar..
Şöle çokça dönmesi lazım fragmanların.....:D:D
En kısa zamanda izleriz inşallah..
Merhaba herkese,
Aaa inanamıyorummm :happy0064 Süperr yaa çok teşekürlerr fragmanı anlattığın içinn...Off sırf anlattığın kısımda bile bayıldım ben fragmana yaaa...
İştee dün anlatmaya çalıştığım fragman buyduu vallahi içlerine doğduu galibaa...:happy0064 Bizi gerçekten yeni yeni meraklara sevketti :img-icecr
Ayhh çok heycanlandımm şimdi hee!!! Umarım en kısa zamnda ben de izleyebilirimm...Ayşe'nin o sahneyi gördüğünde napıcağını çok merak ediyorumm ehuehue...Ayhh mutlu oldum düşününce ama iyice psikopatlaşmasa bari,zaten çok meğilli...Umarım bu sefer Musa'yı terketme yolunu seçer,üffff ama yoooook bu sefer terk etme yoluna gitmez çünkü artık elinde koz olarak bi çocuğu yok...:icon_whis
Bakın söylüyorum bu sefer ayrılalım diye bi tehditte bulunmazsa artık geçen sefer Ayşe'nin çocuğunu kullanarak Musa'Yı tehdit ettiğini herkes kabul etsin yani aa!!!...Aşikâr olur artık yanii...:img-yes:
Ayhh neysee hadi ben kaçtım ders çalışmam lazımm ehuehu görüşürüzzbye
son bölüm çok hüzünlüydü.ayşeyi hiç sevmem ama bebeğini kaybetmesine üzüldüm sonuçta oda bir anne ama musayla evlenememesine de sevinmedim diyememherşey gonca açısından olumlu gidiyor hadi hayırlısı:happy0064
Kanal D de Annem dizisi başladı büyük ihtimallede bu haftaki fragmanı verirler....16.Bölümü ve fragmanı İzleyemeyenlere duyurulur...............
SeLim-EsMa(ArHaN) 20-01-08, 13:57 fragman resimleri ve 17.bölüm fragmani siteye ekledim , izlemeyenler izlesin :) fragman tahmin ettigim gibi cikti , son sahnede zeynep musa nin yanina gidince ayse ile karsilasiyorlar ..:happy0064
|