Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
Neyseki tatile girdik.Uzun bir dönemden sonra bir kaç gün dinlenmek çok iyi gelecek.Çok yorulmuştum.Arkadaşlar bir hafta yokum haliyle fragmanı çekip eklemem mümkün olmayacak.Haber vereyim dedim.Ama zaten ekleyip paylaşan o kadar çok arkadaş varki,sağolsunlar.Artık bende eğer fırsatım olup internete girebilirsem TV de görmezsem oradan bakıp izlerim........En içten sevgilerimle...............
Not:Son birşey söylemek istiyorum.Annem dizisinin bu forumu biliyorsunuz ki bütün seven ve izleyenlerine açık bir bölüm.Ama Ayşe'yi seven arkadaşalarımız onunla ilgili duygularını yazarken biraz üstlerine gelindiklerini düşündüklerinden artık burada fazla yazmaz ve katılmaz oldular.Lütfen hem onlar hem biz sevdiğimiz sanatçılar hakkındaki duygularımız yazarken birbirmizi kırmadan yazalım.Unutmayalım ki burası bizim kadar onlarında yeri.Aslında yanlış oldu bizim,onlar diye birşey yok Annem dizisi sevenlerinin yeri.Annem dizisini beğenmiş takdir etmiş olup aynı zamanda burada yazmaya değer görecek ve zaman ayıracak kadar kıymet vermişler.Lütfen onlarıda kuçaklayalım.Vahide Gördümü ve Zeynep karakterini ne kadar çok sevdiğim söylememe gerek yok sanırım.Hatta Ayşeyi hiç sevmem.Ama onu seven arkadaşlarla duyguları,düşünceleri paylaşmayacağım anlamına gelmez............Görüşmek üzere.....................
esmer_-ezel 25-01-08, 17:06 bölüm cok güzeldı özellıkle musa zeynep sahnelerıne bayıldım emıne annenın yaptığı replık güzeldi(0012 çorba hattı) hakıketen super ayrıca gonca emıne anne ıkılısı gerçekten harıkaydı korkulur bunlardan ama keşke musa eskı gunlerı hayal etseydı biz yazmaktan bıktık senarıstler yapmamakttan bıkmadı ama yıne de genel olarak çokgüzeldi
Merhabalarr yinee ben:)
Yine şarkı sözleriyle yorum yapmaya geldimm ama bu sefer Ali'yi anlatıcam ehuehue...:icon_whisHem de bu şarkının sözleri İlhan Şeşen tarafından yazılmışş ve yine kendisi söylüyor...Valla bana çok uygun geldi Ali'nin durumuna,o yüzden bu bölüm Ali'yle ilgili yorumum böle olsun bakalım ehuehue...
güzel bir gün daha bitti
yine akşam oldu
bugün işler güzel gitti
gittide ne oldu
inkar etmek mümkün değil
iyi arkadaştı
mutlu olmak mühim değil
biz bunları aştık
sana kalkta gel diyemem
buralarda bekleyemem
kim çözer bu düğümü,
ben çözemem
geldim elli küsür yaşıma
gelmedi aklım başıma
daha önce gördüğümü,
neden göremem
ayrılık ateşiyle yandı hayat
olsun yine de içim rahat
yalnızlık bazen çok güzel
fakat yine akşam oldu
arkadaşlar bölüm güzeldi ama hala musa goncayı soyadına almamış hala gonca eğilmez diye geçiyo bide yok okulunu değiştircem diye hava atıyo
*ELa_Levent* 25-01-08, 20:14 dunku bölüm cok güzeldı özellikle musa&zeynep&gonca sahnelerı musa delı gıbı zeynebi sevio ama bnce ayseyı bırakmamasının cok önemlı bı nedenı var bana le gelıo bn olsam ayseyı sımdıye kdr coktan bırakmıstım yanıı
dunku bölüm cok güzeldı özellikle musa&zeynep&gonca sahnelerı musa delı gıbı zeynebi sevio ama bnce ayseyı bırakmamasının cok önemlı bı nedenı var bana le gelıo bn olsam ayseyı sımdıye kdr coktan bırakmıstım yanıı
aslında gonca ile olan sahnesinde buna deyinmiştii..
acaba son anda musanın ayşeyı bırakamamasının altında başka bir şeymı var..
sanki o sahnede birden öyle bir şey hisettim..
sizce niye bırakamıyor...:icon_whis
dunku bölüm cok güzeldı özellikle musa&zeynep&gonca sahnelerı musa delı gıbı zeynebi sevio ama bnce ayseyı bırakmamasının cok önemlı bı nedenı var bana le gelıo bn olsam ayseyı sımdıye kdr coktan bırakmıstım yanıı
Bende o sahnede öle birşeyler hissetim ama sanmıyorum..Musa nında dediği gibi birşeyleri yapmak için bazen cesaret gerekir..Musanın ayşeyi bırakamaması cesaretsizliğinden ileri geliyor..
Zeynep onu affettimi affetmedimi belli değil..Onun seviyorr ama bu kadar sene ayşe hayatında olduğu için kenmdisini ona vefa BORÇLU HİSSEDİYOR..
Nuray'da sölemişti daha önce..Musa zeynebi aslında deliler gibi seviyor..Yalnı<z bunu kelimelere dökemiyor..Kızımın anesi yok tek ortak varlığımız yok vefa BORCUM falan filan ...Dolaylı yoLlardan sölüyor..
Bierden seni seviyorum demesinide benasla beklemiyorum zaten..
Ben beklemye razıyım ama tıpkı bu bölüm o9lduğunu gibi musada her bölüm gelişmeler olsun..
kuru kuruya zeynep'in aşkını İzlemeyelim..
diğer bir nokta ise Musa ve ayşe..
Ben sonunda kesinlikle ayşe musayı o adamla aldattığı için musa zeynep'e dönsün istemiyorum..aksi takdirde hayatındaki boşlukları doldurduğunu dsüşünmeye başlıcam..
Zeynepten boşandı ayşe'ye ayşe aldattı hooop tekrar zeynep'e..Önemli olan şun an yani en azından benim için yanında ayşe varkende Zeynep'i istediğini anlammamız..
bu bölüm adımlar atıldı..İlerleyen bölümlerde Dahada büyük adımlar atması dileğiyle..:D:D
İyi Geceler Arkadaşlar
Bugün aklıma gelipte buradan paylaşamadığım yarım bırakılan bir sahneden hoşnutsuzluğumu dile getirmek istiyorum.
Hastane sahnesi ne güzeldi di mi, Musa'nın bir tarafında kızı, diğer tarafta sevdiği kadın, hatta onu öpmüş:P sonra elinde kahvesiyle Ayşe içeriye giriyor iki kadın birbiriyle bakışırken ne görüyoruz dumanlı gece havadaki bulutları:icon_sorr: oysa ondan sonrası nasıldı acaba:icon_whis mesela Ayşe'yi görünce Zeynep hemen oradan ayrıldı mı, Gonca iğneliyici laflarıyla Ayşe'yi karşıladı mı ben şahsen böyle sahneleri görürürz diye beklerken ikisinin bakışmasından sonra evet anladık Ankarada gece hava bayağı dumanlıydı:P
Gelelim sevgili Şule'nin Ayşe'yi sevenler buradan uzaklaştı yazısına. Sevgili Şule ben hiçbir arkadaşımın ayşe'yi sevenlere ters laflar söylediğini, onları kıracak yorumlar yaptığını sanmıyorum. Hatta bu kadar dizi arasında en seviyeli foruma sahip nadir dizilerden biriyiz. Hatta bir aile gibi olmaya başladık. Birbirimize son derece saygı gösteriyoruz ki ben buradaki 1-2 dizinin forumundan inanılmaz yazdığım yorumdan dolayı sert,sivri ve insanı kıracak davranışlara bile maruz kaldım ki tek ben değil başka arkadaşlarda o dizilerin forumlarından şikayetçi oldular.
Fazla uzatmak istemiyorum ama Ayşe'yi seven ve buraya yazmayı eğer bizim davranışlarımızdan dolayı bırakan arkadaşlar tekrar sayfalara gelip neden şikayetçi olduklarını söylerlerse bizde şikayetlerin nedenini anlarız ve eminim ki herkes yazdıklarına daha bir dikkat eder:img-yes:
Buraya yazan bazı arkadaşlar zaten stardaki bir aile dizisinin izleyicileriyiz ki ne güzel yine aynı tadı aldığımız, seviyesiyle örnek olacak olan bu dizide buluştuk.Eminim ki buraya yazan tüm arkadaşlarımız bu dizinin yorumcusu olduğundan gurur duyuyordur. Kaç kere ikaz aldık mesela, mod lar bizi hiç uyardı mı:img-wink: kısacası karnemiz yıldızlı pekiyi ile dolu:P
Sevgiler
Dünkü bölüm inanilmaz güzeldi. Istenilen duygularla olmasada Musa ve zeynep`in birbirlerine o ufacik yakinlasmalari,Zeynep`in Musa`nin elini tuttugu sahne inanilmaz keyif verdi bana izlerken. Ikisininde birbirlerine deli gibi asik olduklarini önceki bölümlerden anlamistik ama ilk kez bukadar yogun hissedildi. Belkide Ankara bunda büyük rol oynadi.. yani birlikte gectikleri yollar eski evleri vs.. belkide hissettikleri yogun duyguyu bizlerde bu sebepten aldik tabi en önemlisi Vahide Gördüm ve Talat Bulut`un mükemmel oyunculuklari en önemli sebep bunuda unutmamak gerek. Tüm hissettiklerini bizlere yansittilar. Ekran karsisinda sanki iclerini okur gibi her sahnede hissettikleri herseyi dosdogru aldik bizlerde. Bu yüzden her iki oyuncuyuda tebrik etmek gerekir.
Su yeni genel müdür müdür nedir.. bana nedense iyi sinyaller verdi. Ayse`yle cok uyumlu geldi bana.. yani alsin Ayse`yi mutlu olsunlar walla hic engel olmayiz Allah mesut bahtiyar etsin yeterki ciksin bizimkilerin hayatindan. :)
Son sahnede de ayse öyle kime hazirlik yapiyodu tam emin degilim. Musa`yi görmeye annesinin evine mi gelicek acaba yoksa yeni müdürle bir randevu mu söz konusu bilemiyorum. Ama eve gelirsede hic sasirmam malum tamda bulunmamasi gereken yerlere aninda damlama gibi bir yeteneg sahip. Olur olur.. bir süre daha canimizi slkacagi kesin.. hadi bakalim.
Bu konuyu çok uzatmak istemiyorum.Sadece durumdan biraz olsun rahatsız olan arkadaşlarımızın hissiyatını dile getirmeye çalıştım.Yoksa pek çok forumdan çok daha seviyeli olduğunu bende biliyorum.Zamanında sevdiğim bazı dizilerin forumlarını takip ederken şahsen kendimde olumsuzlara şahit oldum.O konuda bende formumuzun örnek olduğunu düşünüyorum.Öyle olmasa zaten uzun süre bu forumda pek çok insan gibi bende yazışmaya devam etmezdim.Diğer arkadaşlar tabiki nedeni kendileride açıklayabilirler,sadece bu küçük rahatsızlığı dile getirmemin nedeni Annem dizisini özellikle Vahide Gördümü dolayısıyla Zeynepi gönülden seven birini yanlış anlamayacağınızdan dı.Karşılıklı sevgi ve saygıyla herşey çok güzel olur ki,olmakta da sadece bunu daha fazlası istemek çok olmaz sanırım.Eminim onlarda neden uzaklaştıkları konusunu kendileri dile getirir,aramıza katılır eskisi gibi yazışmaya devam ederler.Neyse bu tür konuşmalarla bu forumu rahatsız ettiğim için arkadaşlardan çok özür dilerim.Sizleri Annem dizisinin tatlı konuşmaları ile başbaşa bırakıyorum..............Herkese iyi geceler............Görüşmek üzere..............En içten sevgilerimle............
bir haftadir yorum yazamadim birtürlü nezaman yorum yazmaya kalksam bir engel çikiyor.. 5 gündürde bilgisayarim yoktu.. özledim hepinizi ve yorumlarinizi :)
neyse kisa yorumuma geçeyim...
çok duygu yüklü bi bölümdü...ve uzun zamandan sonra Zeynep & Musa sahneleri daha fazlaydi en çok bu beni mutlu etti :) bekledigimiz sahneleri gördük ya...bi oh çektim o an.. Musa'nin Zeynep'i sayiklamasi, Zeynepin Musanin elini tutmasi...ve öpmesi..
sonra Gonca ve Musa'nin baba-kiz konusmasi...aglamasida çok güzeldi..
Ayse ile ilgili de birsey demek istiyorum... Yeni kanal müdürü sanirim Ayse'ye A$ik olcak...yani onlari öyle görünce aklima bu geldi.....bilmem siz ne dusunuyorsunuz?.....
buarada aranizda sabahlayan insanlar varsa dizi'nin cuma sabahi tekrari var...
saat 4.30 yine izlemek isterseniz duyurulur...tr saatiyle...ben izledim arka arkaya izlemek güzel oluyo dogrusu :)
Sule abla, güzel sahneler video su içinde tessekkur ederim :) sagol....
Forumlarda bazı arkadaşlar yeni genel müdür ile ayşe nin beraber olmasını istiyorlar ama ben Hakkı ERGÖK ü çok seviyorum mükemmel bir adam ve oyuncu onu ayşeyle düşünmek bile sinirlerimi zıplatıyo:icon_whis tamam bu bir dizi ama dayanamıyorum ne yapayım
bende zeynepla musanın beraber olmasını isterim dizinin sonunda bu olcaktır zaten :)ayşeyi sevmiyordum şimdi daha da sinir oldum. ayşe bırak benim uğurcuğumu, musayı da bırak git yurt dışına :img-yes:
Herkese Merhablar..
Forumun sessizliğini fırsat bildim Bir kaç bişi yazmasam olmaz dedim..
Ee elimzide geride kalan muhteşem bir bölüm var değerlendir değerlendir bitmez değil mi.?
Daha öncede sölediğim gibi çok doyurucu bir bölümdü..Üstelik musa ve zeynep'in bölümlerinin bu kadar fazla olması beni nasıl sevindirdi tahmin edersiniz...
Musayı tam olarak anlamaya henüz başlamamış olsakda Aşka doğru yavaş yavaş adım atıyor olması sevindirici Bİr gelişme..
umarız bölümler geçtiğinde demekki Musanın asıl sıkıntısı buymuş diyebiliriz..
Bu kadar bölüm sonra musa hakkında vardığım tek nokta onun cesaretsiz olduğu..bu bölüm buna Birkez daha emin oldum..
Zeynep'i terkettiğinde eminim ayşe hayatına Gİrerkende bu şekilde Bİr tereddüte Düşmüştür..
Herşeyden Öte bunun da Hİç kolay olduğunu sanmıyorum..
Bizi zeynep'in aşkına Bölesine İnandıran şey 16 yıldır hayatına Kİmseyi Sokmamış olması..
Hiç bişi yapmasa Bİle Musayı düşünmese onun hakkında Hİç bişi sölemese Bİle bizler burdan Onun musayı ne kadar çok sevdiğini çıkarabiliriz..
Ama musanın hayatınd ayşe olduğu için onu anlamak daha zor oluyor..
İster İstemez soruyorsun madem zeynep'i çok sevdiği unutamadı Neden Ayşe hayatında.
Madem zeynep'i çok seviyor..Ayşe neden Hala hayatında..
Yinede , Herşeye Rağmen Musa nın ilerleme kaydettiğini görmek Güsel...
Not..Çok fazla uzatılmasada ve bende çok fazla uzatmak istemesemde Bİr konuya kısacıkda olsa değinmek İstiyorum..
en azından kendi payıma düşeni sölemek ve içimi rahatlatmak açısından..
bu forumda karşı düşünceleri savunan arkadaşlara herzaman yer vardır..
Herkesin aynı karakteri sevdiği Bİr forumda uzalaşmak aynı düşünceye varmak elbette kolay..
öenmli olan farklı düşünceleri içine almak beninmsemek her iki tarafada hak vererek objektif davranmaktır..
Ama Bir ama var..
Yeterki Seda Akman İle Ayşe karakteri karıştırılmasın..
Tıpkı vahide Gördüm İle Zeynep karakteri karıştırılmadığı gibi..
Ben nasıl vahide GÖrdüm'e olan sevgim yüzünden yaptığı yanlışları göz ardı etmiyorsam Seda akman' a karşı sevgileri yüzünden arkadaşların körü körüne yanlışı savunmalarını istemem..
ha savunldumu oda bir şekilde çözülür..yeterki saygı çerçevesi içinde olsun..
yorumlara saygı ile yaklaşıldıktan sonra çözümlenmeyecek bişi olduğunu Hİç sanmıyorum...
Şule’cim ne güzel konuştun ağzına sağlık…Evet yazdıklarımıza biraz dikkat edersek bu forum daha sağlıklı daha canlı kalır…Tabii ki Ayşe’yi sevip ,sevmeyenler çıkacaktır…Ama düşüncelerimizi yazarken kurallara uygun bir şekilde yazmalıyız…Mesela ben de sevmiyorum Ayşe karakterini…Onun için en kötü cümlem siyah çihan,cadıdır…Şule gibi Vahide Gördüm’ü çok beğenen ve takdir eden birisiyim…Zeynep karakterini çok seviyorum….Vahide Hanımı bu dizi ile sevmeye başladım desem yalan olmaz….Tabii Seda Akman’a bir sözüm yok…Kendiside çok başarılı bir oyuncu…:good:
Sevgili Kualo senin düşüncelerine de saygım var…Hakkı Ergök yani Uğur karakteri dizimize dahil oldu….Bana kızma ama sanki Uğur Ayşe’den hoşlanıyormuş gibi geldi…Ya da tam tersi Ayşe’nin düşüncelerinden yana olup onun kuyusunu kazmak işinden etmek…Sinirlenme Uğur’un gelmesi bence iyi oldu…Musa ile araları daha çok açılabilir…
Hoş geldin Sebil… :)
17 bolum oldu hala bir sonuc alinamadi zeynep ayse cekismesi hizla devam ediyor ayse kartlarini acikca oynuyor ama zeynep sinsice kartlarini oynuyor ustelikde kizini ve musanin annesini kullanarak zavalli ayse cok guclu olmasina ragmen nede olsa kadin ustelikde cocugunu kaybetmis sevdigi adamla bir turlu evlenememis ve tek basina mucadele ediyor zaten ayse gibi uclu bir kadin bu kadar kisiyle basedebilir.kimse aysenin neler hisettigini anlamak istemiyor yorumcu arkadaslarda anlamiyorlar simdi sizlere soruyorum aysemi musayi zeynep in elinden almiya calisiyor yoksa zeynep mi musayi ayseye kaptirmamak istiyor.bence zeynep cok sinsice boyle bir planin icinde istemem yan cebime koy misali ....musa da artik bir karar vermeli iki kadinida idare etmek bir bakana yakismiyor hey bakan bey olmuyor ama sec birini be yahu...ya sana 16 yil yalan soylemis kizini senden saklamis nefret dolu bir kadina donersin yada seni masumiyetle sana hic yalan soylemeden asik olan ayseye donersin....:good::good:
esmer_-ezel 26-01-08, 17:43 17 bolum oldu hala bir sonuc alinamadi zeynep ayse cekismesi hizla devam ediyor ayse kartlarini acikca oynuyor ama zeynep sinsice kartlarini oynuyor ustelikde kizini ve musanin annesini kullanarak zavalli ayse cok guclu olmasina ragmen nede olsa kadin ustelikde cocugunu kaybetmis sevdigi adamla bir turlu evlenememis ve tek basina mucadele ediyor zaten ayse gibi uclu bir kadin bu kadar kisiyle basedebilir.kimse aysenin neler hisettigini anlamak istemiyor yorumcu arkadaslarda anlamiyorlar simdi sizlere soruyorum aysemi musayi zeynep in elinden almiya calisiyor yoksa zeynep mi musayi ayseye kaptirmamak istiyor.bence zeynep cok sinsice boyle bir planin icinde istemem yan cebime koy misali ....musa da artik bir karar vermeli iki kadinida idare etmek bir bakana yakismiyor hey bakan bey olmuyor ama sec birini be yahu...ya sana 16 yil yalan soylemis kizini senden saklamis nefret dolu bir kadina donersin yada seni masumiyetle sana hic yalan soylemeden asik olan ayseye donersin....:good::good:
sana katılmıyorum ayrıca zeynep asla ayşenın elınden musayı almaya çalışmıyotr unutmakı gonca evden kaçmasaydı zaten musayı hayatına sokmayacaktı ayrıca tutkı almaya çalışıyor hoşnerden böyle bir kanıya vardın onu da anlamıyorum ama o zaman neden ayşeyı aşagılamak yerıne kızını ona saygılı olma konusunda ve sırf ayşe hanım yanlış anlamasın dıye musa dan uyzak durmasını neye bağlıyorsun bence senın aksıne zeynep öyle yüce bir kadınkı her zaman ayakta durmayı başarmış biri ayşe konusunda söyledıklerıne gelırsek sen ayşe gözünde çok büyütüyorsun ayşe hakkında birşey söylemek için henüz erken daha hiçbirşey görmedık dur bakalım izleyip görecez
bitanem_61 26-01-08, 20:09 Musanın bazı şeyleri yapmak için cesarete ihtiyacı vardır lafında şunu anlıyorum
GÜVEN
Ayşe musaya bence çok güveniyor zeynep ortaya çıkınca biraz tereddütü olsada güveniyor musaya ilk zamanlarda benide aldatırmısın diye sormuştu
Annesinede kardeşimin ailesiyle göörüşüyormusun dedi musa ayşeyle ilgili herşeyi biliyordun onun başka bir kardeşi olduğunu da biliyor ayşenin çocukluğuyla şimdiki hayatını kıyaslıyordur musa bunun için de ayşenin güvenini sarsmak istemiyordur
gitse kal demez ama git de demiycektir dürüstce bir davranışmı değil
ayşe annesine bununla ilgili bir şeyler demişti ama aklıma gelmedi şimdilik
dürr-efşan 26-01-08, 22:33 ben yine geç kaldım.. bölüm yorumunda söylenecek herşey söylenmişte.. ben foruma birşey sormak istiyorum.. aranızda hemşire varsa lütfen cevaplayabilir mi... dalağı alınmı, midesi dikilmiş bir aam bir hafta kaldığı hastaneden eve geldiği gün mercimek çorbası ile karşılanırmı.. ve sözümona bu adam senden benden daha sağlıklı bir şekilde mercimek çorbası mideisne hiç zarar vermeden onu içebilir mi büyük bir iştahla.. benim bildiğim en basit mide ile operasyon gerektiren mide kanaması bile olsa aylarca perhiz veriliyor... bisküvi meyve suyu, pirinç lapası gibi çok basit yemekelr veriliyor... bana bir mantık hatası gibi geldi...
ikincisi musanın birini seviyorsan affedeceksin sözlerine takıldım.. acaba zeynep bu 16 sene içinde birine evet deseydi de musa beyimiz onu affedip geri dönermiydi.. maalesef bizim toplumumuzda böyle erkek herşeyi yapar aldatır ama kadın seviyorsa sabretmeli ailesini toplamalı, görmezden gelmeli hatta affetmelidir.. eğer aldatmayı yapan kadınsa vay haline sevgi falan hakgetire... erkek affetmez..
bir dizimizde de bayan şu yüz kızartıcı işi yapsında bir erkek affetsin be... toplumda görmüyoruz bari dizilerde şahit olalım da erkekler dizilerde oluyor demekki bu işin raconu bu kadın yaparsa affetme erkek yaparsa affedilmeli düşüncesine girmesinler..... yani zaten böyle bir düşünceye kapılan erkek akılsızdır ama işte yapılmayacak örnek alınmayacak bile olsa bilinç altında olaylara yaklaşımı etkileyen bir faktör oluyor bu bakış açısı......ya da en azından zeynep bu aldatmayı ben yapmış olsaydım affedermiydin sorusunu sorsun ve içtenlikle evet affederdim cevabını duyalım değil mi....
bir de musanın ayşeden ayrılmayışından sözetmişsiniz.. arkadaşalr daha dizinin başlarındayız.. durun bakalım senaryoda o d olacaktır.. ama musanın " kaza olduğunda hayatımın muhasebesini yaptım.. hatalarımla yüzleştim.. ve kendi kendime ölme musa zeynebin seni affettiğini duymadan ölme dedim" sözleri bana ileriki bölümler için umut verdi... merak etmeyin ayşeden ayrılacağı vakitte gelecek ama dizi senaryosu için daha çok erken diyorum..
bitanem_61 27-01-08, 10:05 [QUOTE=dürr-efşan;5923023]ben yine geç kaldım.. bölüm yorumunda söylenecek herşey söylenmişte.. ben foruma birşey sormak istiyorum.. aranızda hemşire varsa lütfen cevaplayabilir mi... dalağı alınmı, midesi dikilmiş bir aam bir hafta kaldığı hastaneden eve geldiği gün mercimek çorbası ile karşılanırmı.. ve sözümona bu adam senden benden daha sağlıklı bir şekilde mercimek çorbası mideisne hiç zarar vermeden onu içebilir mi büyük bir iştahla.. benim bildiğim en basit mide ile operasyon gerektiren mide kanaması bile olsa aylarca perhiz veriliyor... bisküvi meyve suyu, pirinç lapası gibi çok basit yemekelr veriliyor... bana bir mantık hatası gibi geldi
Hemşire değillim ama akıl var göz var okadarını biz biliyoruz da senaristin haberi yok zannedersem yada hastane sahneleriyle bizi sıkmak istemiyor
Musa daha ameliyattan çıkarken konuşmaya başladı, bu kadar kolay ayılabiliyorsa evde mercimek çorbası içmesi bence normal
slm
öncelikle geçikmiş bir özet yapıyorum
musa zeynep sahneleri -gonca musa sahnesi - emine anne gonca dayanışması güzeldi
goncada ne hızır şey plan yaptı annesiyle babasını birleştirdi
arkadaşların dediği gibi mantık hataları doluydu ama güzel sahnelerdi
ha bide ibrahimle zehra konuşurken 10 sene olarak konuştular yani
derya ikisinin kızı değilmi
üvey mi
üveyse kimin kızı
velisi kim
şu kanald'nın yaptiği şeyde olacak gibi degil
bu gun kavakyelleri'nın fragmanı verdiler...
bekledim annem i verir diye ama nerde....
vallaa ollmuyorki..:icon_sorr
bitanem_61 27-01-08, 22:11 neden bu hafta dizinin olamıyca gibi bir hisse kapıldım ben biterken fragmanı göstermedi sonrada raslamadım hafta sonu tekrarınıda görmedim umarım vermemezlik yapmazlar
MoOnDaNcE-11 28-01-08, 02:05 Bolumu yeni izleyebildim , ondan ancak yorumumu yazabiliyorum .
Genel hatlariyla gene guzel bir bolumdu . Ancak dusunduklerim hala degismiyor bir turlu...
Daha bu kaza olmadan goncaya sukretmeli demistim . Kaza oldu babam iyi ki ucuz kurtuldu diye sevinecegine gene isyanlara girdi . Hala akillanmadi . Babasi orda o durumdayken insallah ondan once variriz , niye birakmiyorsun ayaklari .
Zeynep'e hayranligim her gecen bolum daha da artiyor . Ayse'yi sevmese bile durumdan kendisine yarar cikarmaya calismiyor ...
Musa da gercekten garip davraniyor. Gonca dolayisiyla zeynep ortaya cikincaya kadar kendisiyle boyle hesaplasmiyordu . Hala zeynep'i dusunuyor . Insan kendisinden 16 sene boyunca cocugunu saklayan birisini nasil sever anlamak biraz zor .
Iki insan , birinin kalbi hem nefret hem sevgi , digerininki de hem sevgi hem pismanlikla dolu...Kesisim kumesi de sevgi ....
Valla ne yalan soyleyim sanki eski bolumlerde bu dizi daha iyiydi . Son zamanlarda biraz sogudum , o ilk baslarda dedigim super diziymis lafini da ettigime biraz pismanim ...
*ELa_Levent* 28-01-08, 11:41 arkadaslar mujde mı ısterım kanal d'nın sayfasında küçük fragman var
şu kanald'nın yaptiği şeyde olacak gibi degil
bu gun kavakyelleri'nın fragmanı verdiler...
bekledim annem i verir diye ama nerde....
vallaa ollmuyorki..:icon_sorr
Hümeyra'cım sorma ..Dün benim annemde diziyi izlemek için sabırsızlanıyordu ama gazetede 14:30'da "Annem" dizisi yazıp karşımıza Kavak Yelleri dizisi çıkınca şaşırdık...Belki KY den sonra var dedik ama nerde AS çıktı...Ben anlamıyorum....Kanal mı diziyi sevmiyor...? Diziye gereken değeri ,önemi vermiyor..? Gerçekten ayıp ediyorlar..... KY'nin fragmanı çıktı bile....Niçin bizim dizimize değer vermiyorlar....?
arkadaşlar kanal d nin sayfasında seyrettim ne oldu anlamadım ayşeyle musa zeynepin evine gidiyo zeynep ve goncaya bişeler diyo musa zeynepin morali bozuk anlamadım perşembeyi iple çekiyom acaba ne oldu offffffffffffffffffff
fragman ilgi çekiçi böyle bir sonla bitip böyle mutsuz olan gonca kesin annesinden azar işitmiştir ay negüzel olmuş zehra
ayse de yani tayın müdürüyle musa zeynebe gidiyo geliyo anlayamırorum moreller bozuk gonca her zaman ki gibi kapı dinliyo
ama morellerin bozuk olması okul meselesi olabilirmi ?????
öeti bekleyip göreceğiz
Arkadaşlar scog yok galiba, fragmanı ben ekleyeceğim videolara birazdan.
Merhaba Arkadaşlar
Özetimiz bugünden eklenmiş. Hayırdır inşallah demek istiyor insan, acaba hangi dağda kurt öldü. Çarşambadan önce pek göremiyorduk da.
Özetin uzunluğunu gören vay be kimbilir neler yazıyor diyerek kendini kandırır, özetin 3 paragrafı zaten geçen haftanın olayı. yazık vallahi. Özete koyulacak başka şey bulamadılar sanırım.
İlginç olan ali'nin davranışı. ali Zeynep'in kendisi hakkındaki düşüncelerini bilmesine rağmen yinede evlilik teklifi yapıyor. Böyle davranmasına acaba Zeynep'in Ankara dönüşü konuşması mı cesaret verdi.
Zehra'nın İbrahim'i affetmemesine gelince, tabiki hemen affetmeyecek. Kırılan gurur bir sözle tamir olmaz. Daha 40 fırın ekmek yemeli İbrahim efendi.
Musa evlilik teklifini öğreniyormuş. Fragmandaki soh sahne sanırım, acaba Zeynep ben sen ayşeyle beraberliğin neden devam ediyor diye soru soruyor muyum, özel hayatıma karışma hakkını nereden buluyorsun gibi bir cevap mı verecek. Musa'nın evden gidişi pek güzel değilde.
Tekrar görüşeceğiz
özet ve frgaman gelmiş:)demekki neymiş....istendiği zaman hem fragman hemde özet erkenden verilemiliyormuş..:):)
her zaman böyle olması dileği ile:):)
fragmandaki ayşe&patronu ile arasındaki sahneden hem pek hazetmedim..:hıh
neden hersenız bu gülümsemede ilerde kesin kesin aralarında aşk olacaktir..
şimdi iyide yine hoşlanmıyorsun daha iyiya diyebilirsiniiz..
aslında evet ama benım korkutugum bu olay oladuktan sonra hemen bir zeynep&musa birleşmesi musa herşey kendiliğinden yoluna girdikten sonra
birleşme olacaksa bence hiç olmasın daha iyi:hıh:hıh
her zaman söyliyorum eger bir musa zeynep birleşmesi olacaksaa
kesinlikle musa bu aşk için PİŞMAN OLMAKTAN başka net birşeyler yapmaliiii
zeynepın peşinden tekrar güvenını kazanmak için aşkını herkese göstermek için
caba sarf etmeli yoksa ben istemiyorummmm:hıh
özette hoşuma giden birşeyse musanın alinin evlilik teklifini ögrendikten sonra
verdiği tepki kıskancılık duygularını izliyebilmek...
umarım zeynep agzının payını verir ve musayı kendine getirir ve artık zeynep için aşkı için şavaşir..
Gonca, annesinin doğum gününü fırsat bilerek Musa ile Zeynep’i bir araya getirir. Bu durum başta Gonca olmak üzere hepsini çok mutlu etmiştir.
şaşırsada zeynep mutlu oldu
Musa ile Zeynep ise, her biraraya geldiklerinde aslında farkında olmadan birbirlerine daha çok yaklaşmaktadırlar.
oh oh yakınlaşsınlar ne diyebilirm fazla :bella
İbrahim, ayrılmış olmalarına rağmen Zehra’nın kalbini yeniden kazanabilme ümidiyle bir şeyler yapmaya çalışmaktadır. Ama artık çok geçtir. İbrahim ne yaparsa yapsın Zehra’yı yeniden birlikte olmaya ikna edemez.
sonunda ne olursa olsun bence afetmesin cezasını ceksin
Zeynep’in evinin de içinde bulunduğu pazar yeri, belediye tarafından o bölgeden kaldırılacak, yerine büyük bir alışveriş merkezi yapılacaktır. Bu projenin içinde İbrahim vardır. Ama Zeynep’in buna izin vermeye hiç niyeti yoktur. İbrahim ise Zeynep’i buradan vurmaya kararlıdır.
hangi taşı kaldırsak ibo çıkıyo yaw musa acaba bu duruma ne diyecek
Musa ile Ayşe arasındaki gerginlik hala devam etmektedir. Her ne kadar idare etmeye çalışsa da, Gonca ve Zeynep, Ayşe’yi çok fazla etkilemekte ve germektedir. Bu durum da Musa ile ilişkilerine olumsuz yansımaktadır.
gergin ayse her zamanki gibi her şeye etkileniyor hele musanın ailesi ile ilgili
Ali, artık Zeynep’e duyduğu aşka söz geçirememektedir ve her şeyi göze alarak Zeynep’e evlenme teklifi eder.
cevap tabiki hayır olacagını bile bile ne den bu şimdi yazık aliye yaa
Bu teklifi öğrenen Musa, Zeynep’e kararını sorar
vay be neden soruyoki ona ne moreli kesin bozulur
musa yuzunden evet derse şimdi zeynep
Özetin Pazartesi gününden gelmiş olması şaşırttı beni…Evet biraz baskıcı ve dürtmek lazımmış kanalı….İyi oldu….:good:
Gelelim özete…. Zeynep&Musa yakınlaşması beni de mutlu etti…Mutluluğumu hissedemiyorum çünkü bir tarafta Ayşe diğer tarafta Ali var…Bakınız Ali Zeynep’e evlenme teklif etti…Bunu duyan Musa haklı olarak kararını soracak…Çok anlar yaşayacak Zeynep bu bölümde…Bir yandan evi bir yandan hayatı….Yıkmasınlar evini…Dağıtmasınlar pazar yerini…
Fragmanı izlemek istiyorum….
bitanem_61 28-01-08, 22:41 emine annenin falında bir ara zeyneple zehranın bir iş yapacağıydı zeynepin pazar yerinde karşısına ibrahim çıkacağına göre bu işde zeyneple birlikte çalışırmı zehra
musa arabasını kendisimi kullanıyor du ne nerde korumaları göremedim
emine annenin falında bir ara zeyneple zehranın bir iş yapacağıydı zeynepin pazar yerinde karşısına ibrahim çıkacağına göre bu işde zeyneple birlikte çalışırmı zehra
musa arabasını kendisimi kullanıyor du ne nerde korumaları göremedim
evlilik teklifini duyunca aklı başindan gitmiştir:)
zeynep elden gidiyor kimin umrunda koruma felan:)
birde söylemden gecemiyecem musa o elbisler içinde cok şık cok yakişiklı cok genc görünüyordu yaw:)
hep takın elbise ile görüyorduk iyi oldu böyle:):img-in_lo
zehra&zeynep iş birliği kesin olacak bence boşuna yazılmadi o sahne
zaten zeynep yardım istiyebilir yada zehra konudan haber olur ve yardım teklif eder ama kesin birlikte çalişip ibonun canına okuyacaklar
halan bu ibonun zeyneple derdi ney anlamadım...:icon_whis
Merhaba Arkadaşlar
İbrahim'in Zeynep'e tutumu tabiri caizse kuyruk acısı. Yalnız öyle acı ki halen geçmemiş.
Zaten hastanede onun davranışına ne emine anne ne de başkası tepki vermedi. ama Emine anne verirdi de kadın o kadar üzüntülüydü ki. Yalnız bundan sonra yine böyle birşey yaşarlarsa ya emine anneden yada musadan ibrahime bu tavrının hesabını sormalarını bekliyorum
Yalnız Musanın hemen zeynebe gelip cevabını öğrenmek istemesine gelince. Acanba duyuyoruz bazı babalar yapıyormuş ya, hoş Gonca 16 yaşında ama ben kızımın başına üvey baba istemem, üvey babayla yaşıyamaz, kızımızı sadece evlenirsen okulda yada babanesinde tek gelerek görebilirsin şeklinde tehditvari mi konuşacak acaba:icon_whis
Gonca, annesinin doğum gününü fırsat bilerek Musa ile Zeynep’i bir araya getirir. Bu durum başta Gonca olmak üzere hepsini çok mutlu etmiştir.
zeynep gercekten cok mutlu olsada cokda rahatsız oldu bence
malum konulardan dolayıı nede olsa asil birisi
onları bir aile olarak göremek güzeldi:)
Musa ile Zeynep ise, her biraraya geldiklerinde aslında farkında olmadan birbirlerine daha çok yaklaşmaktadırlar.
yahu bizmde tek istediğimiz bu yakınlaşsınlarda
halan biribirlerini unutmadıklarını,biribirlerine deli gibi aşık olduklarını anlasınlar bizde burda formcak göbek halay atalim deyilmi ama:)
İbrahim, ayrılmış olmalarına rağmen Zehra’nın kalbini yeniden kazanabilme ümidiyle bir şeyler yapmaya çalışmaktadır. Ama artık çok geçtir. İbrahim ne yaparsa yapsın Zehra’yı yeniden birlikte olmaya ikna edemez.
son zamanlarda birazcık yumuşar oldum ama anlaşilan tekrar gıcık olmaya başliyacağim aslında dikkatımı cekiyor
zehra6ibo sahneleri kısa olmasına ragmen cok etkili ve net oluyor
yazıklan repkilker kısa ama öz :img-yes:
o kadar kolay degil cekecek ibo akılansın birazcık:)
Zeynep’in evinin de içinde bulunduğu pazar yeri, belediye tarafından o bölgeden kaldırılacak, yerine büyük bir alışveriş merkezi yapılacaktır. Bu projenin içinde İbrahim vardır. Ama Zeynep’in buna izin vermeye hiç niyeti yoktur. İbrahim ise Zeynep’i buradan vurmaya kararlıdır.
şimdi bu konuda kafam karişiyor benım yaw:)
zeynepin evi tapulu olmasına ragmen nasıl yıkacaklar anlamiş degilim
yanı acaba para mı öneriyorlar al sen bu kadar parayı cekil diye..:icon_whis
zeynepde pazardakiler için bu teklifi kabul etmiyor diye biliyordum ben
Musa ile Ayşe arasındaki gerginlik hala devam etmektedir. Her ne kadar idare etmeye çalışsa da, Gonca ve Zeynep, Ayşe’yi çok fazla etkilemekte ve germektedir. Bu durum da Musa ile ilişkilerine olumsuz yansımaktadır.
şimdi eger ayşe musanın başkasına aşik oldugunu düşünüyorsa duygu sömürüsü
yapmaktan vazgecip aklı başinda birisi olarak alır karşisına musayı acık acık sorar eger net bir cevap alamıyorsada bıraksın gitsin
zaten egerki karşisındaki kişi ona aşiksa onun için birşeyler yapacaktir
yok başka yok secerse zaten onu sevmiyordurki
buda kendine saygısı olan birisi için ayrılmak için yeterli bir sebebtir
gerci musa bunu ayşeye net bir şelikde söylemedi bu yüzden cok sinirleniyorum musayaa:icon_evil:icon_evil
Ali, artık Zeynep’e duyduğu aşka söz geçirememektedir ve her şeyi göze alarak Zeynep’e evlenme teklifi eder.
helal olsun sana ali herne kadar karşilik vermiyeceğini bildiği halde adam gibi
evlenem teklif ediyor
inaşallah cok üzülmez:icon_sorr
ben aliyi seviyorum yaw özellikle gecen bölümde nasıl bir dost oldugunu gösterdii...:
Bu teklifi öğrenen Musa, Zeynep’e kararını sorar
niye niyee :)
sor bakalım vallaa cok merak ediyorum nasıl bir şekilde soracak:)
Merhaba Arkadaşlar
İbrahim'in Zeynep'e tutumu tabiri caizse kuyruk acısı. Yalnız öyle acı ki halen geçmemiş.
Zaten hastanede onun davranışına ne emine anne ne de başkası tepki vermedi. ama Emine anne verirdi de kadın o kadar üzüntülüydü ki. Yalnız bundan sonra yine böyle birşey yaşarlarsa ya emine anneden yada musadan ibrahime bu tavrının hesabını sormalarını bekliyorum
Yalnız Musanın hemen zeynebe gelip cevabını öğrenmek istemesine gelince. Acanba duyuyoruz bazı babalar yapıyormuş ya, hoş Gonca 16 yaşında ama ben kızımın başına üvey baba istemem, üvey babayla yaşıyamaz, kızımızı sadece evlenirsen okulda yada babanesinde tek gelerek görebilirsin şeklinde tehditvari mi konuşacak acaba:icon_whis
yok yaw sen evlenırken iyi
ssen kendi evinde üvay annesi ile kalmasını isterken iyi
bu konuda birde zeynepden yardım isterken iyii
gel böylesıne sacma bir şey öne sürerek olmazda
yok öyle kolay bir yol ..
aslında musa böyle birşey söyliyeceğini sanmam
söylersede bu düşündüğünden degil acısından sacmalayacaktir
belkide öylesine sorar ...:icon_whis
Herkese merhabalar...
Kanald nin başına taş düştü galiba arkadaşlar..Fragman baya erkenden geldi..Ben de görünce baya bir şaşırdım tabi..sonra uforums giripte üstüne özeti görünce değmeyin keyfime..aslında özeten sonra fragmana az buçuk bir anlam verebildim onun haricinde ne oluyor tam kestirememiştim..
Öncelikle gelelim özete..Uzun uzun göründğüne bakmayın aslında içeriğinde hiç bişi yok..Benden ne güsel bu hafta özetimiz uzun die sevinmiştim ama zaten yarısından fazlası geçen haftanın özeti niteliğinde..
tahmin edersinizki beni yine en çok heyecanlandıran musa ve zeyneple ilgili olan bitiş cümlesi oldu..
İlk önce Ali hakkında bişi sölemek İstiyorum..
Zeynep' in yaşladıklarına göğüs gerdiklerine karakterine bakılınca Musa nın aslında onu hiçmi hiç haketmediğini düşünüyorum..
Zeynep' e ali gibi anlayışlı sevdimmi gerçektende tam seven tam bir beyefendi yakışlır..
Ve bu su götürmez bir gerçekki zeynep' e o9lan desteğiyle onu en çok hakeden Ali..
Amna aşk ferman Dinlemiyor işte..
Ne yapmış olursa olsun yinede zeynep musa ile beaber olsun İstiyorum..ama Ali çok üzülüyor..zeynep'i gerçekten seviyor ve bunun için çok kahroluyor..
Evlilik teklifi etmesi ise yanlış..neden yanlış sonunda üzülen yine kendisi olucak..cevabı bildiği halde yinede ısrar etmesi onun aleyhine çünkü hayır cevabı alacağı kesin..
Zetynep son dakka gömlü atrmazsa tabii..aslında yapsın da istiyorum..sonunda evlenmeseler bile zeynepin bu teklifi kabul etmesini istiyorum bölece belkşi musa nın aklı başına gelir..
Gerçi özete göre bu teklifi duyan musa nın aklı başına geliyor etekleri tutşuyorki zeynepin kapısına gidiyor...
sonunda morali
bozuk atyrıldığına göre zeynep ya onu tersleyici birşey söledi..sen in ayşe ile ilgili olayınında ben hesap soruymuyumki senden bana cevabımı soruyosun dedi..
Y<ada kabul ettiğini söledi..
ama heriki seçenekte çok ii olur..zeynep in hep onu severek kalamayacağını anlayınca zeynep i kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya gelince biras akıllanır belki..
Önemli olan musa bunu nasıl ve kimden öğrendi..
Hiç bi şekilde bir tahmin yürütwemiyorum..Bir tahmini lan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
nur aslında li konusunda haklısın
gecen bölümü izlerken musa&zeynep gecmişinden sahneler izlerken
gecmişte herne kadar musa&zeynep cok mutlu görünüyorlar olsada cok
cefa fakirlik cekmiş oldukları belli
bunca kötü zamanlarında yanında hem segisiyle her zaman desdek olan
zeynep tam rahat kavuşacak derken musanın birden bire musanın kendisini aldatması cok buyuk haksıklık yaw:icon_sorr
nur kız senı gördum aşşağida:):):)
nasılsın fragman özet gelmiş bak bakalım sen ne diyeceksın bu konuda canım:)
nur aslında li konusunda haklısın
gecen bölümü izlerken musa&zeynep gecmişinden sahneler izlerken
gecmişte herne kadar musa&zeynep cok mutlu görünüyorlar olsada cok
cefa fakirlik cekmiş oldukları belli
bunca kötü zamanlarında yanında hem segisiyle her zaman desdek olan
zeynep tam rahat kavuşacak derken musanın birden bire musanın kendisini aldatması cok buyuk haksıklık yaw:icon_sorr
iyim hümeyracım sen nasılsın..Özellikle özetin son kısmında ohh be dedim yani. musa bey sormaya gidiyormuş
İyi ama kimden öğreniyo..
hadi bir şekilde öğrendi dielim gidipte kapıya ne diyo..
Zeynep sana ali evlenme teklifi etmiş ne cevap verdinmi diyo..
yada kızmı üvey baba getiremzsinmi dio...Saçma olmazmı..
olur olur hemde baya bir saaçma olur.
hemde daha bir kaç zaman öncesine kadar ayşe ile evlenip üvey anne getirecekken :D:D:D
peloş_sezin 29-01-08, 09:05 selam arkadaşalr nasılsınız uzun zamandır diziden ve forumdan uzak kaldım.diziyi pek takip edemiyorum nasıl gidiyor dizi.en son çok az izlemiştim goncanın dayısının evlendiği bölümü şimdi ayşeyle musanın arası nasıl.beni bilgilendiriseniz çok sevinirim.
Fragmanı izlemek istiyorum diye bağırmak istiyorum….Nerde fragman….? Salı oldu ama hala fragman yok…!! Şule’cim nerdesin…???
Hümeyra üzülme canım….Olacak böyle şeyler …Musa Zeynep’e kavuşsaydı o zaman dizi biterdi…Ali de ne yapacağını şaşırdı….Ne yapsın o da seviyor deliler gibi ….Aşk bu aşk….Zeynep’in gönlü Musa’da…Musa’nın gönlü Zeynep’te…..Ayşe ve Ali ara bozucu….En iyisi Ayşe ve Ali’yi evlendirmek..:D
İbrahim’e gelince….Ne yapsan işe yaramaz…İbrahim bey…Zehra senin sandığın kadar saf ve aptal değil…! Daha çok sürüneceksin….Kapısında köle olacaksın…Zehra güveniyorum sana….:good:Affetme…..Kadınlık gururunu asla yitirme……. :good:
Evet fragman nerde…..? :)
gülendam83 29-01-08, 12:23 fragman video bölümüne eklenmiş bir arkadaş eklemiş...:img-wink:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3133
özet çok güzel. fragmandan pek bişey anlamadım. yani açık değil. zaten bilinen şeyler. sesli fragmanda daha çok şey anlaşılabiliyor.. zehra çalışmaya başlıycak anlaşılan otele gidiyor galiba. bir yere giriyordu. musa ile ayşe yine kavgalı. zeynebi görmeye gidiyor o da var fragmanda.. bölümü heyecanla bekliyorum...
esmer_-ezel 29-01-08, 16:42 özeti de fragmanı da görüm anlaşılan baya güzel bir bölüm bizi beklıyor anladığım kadarıyla fragman dakı musa zenep sahnesınde musa zeynebe kararını sormuş ya anlaşılan zeynep te açık bir kapı bırakmışkı musa fenabozuluyor benım korktuğum acaba zeynep sırf ayşe ıle musanın arasındakı kadın olmak ımajından kurtulmak için teklıfı kabul eder mı bakalım izleyıp görecez
Selammlarrr:D
Özet yorumumu yapmayaa geldimm sonunda başım biraz rahatladıı ben de raahhatt raahatt keyif çatıyorumm bilgisayarın başındaa ehe... Allah bozmasınn yaww!!!:)
Buyrun uzun zamandan sonra ilk özet yorumum;
Özetin başını hiçç saymıyorum bilee yanii aaa,aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş yaniii hayret bişeyy!!
Ahan da bunun da altından İbrahim çıktıı...Gıccıkk...Zaten birden iyi bi adam olması saçmaydıı yanii hikayenin gidişatı açısından böylee gıcıklıklara devam etmesi doğal ama tabii gıcık iştee gıcıkkk!!!Zeynep öğrenincee yinee İbrahim'e ağzının payını verir biz de bayıla bayıla izleriz yaniii...ehe...:img-wink:
"İdare etmeye çalışsa da" mıı?????? şaka herhalde nerde idare etmeye çalışıyoo yaa hiç de bile idare falan etmiyoo hatta daha iki bölüm öncee çocuğunu kaybettiğini söyleyerek kendisinin idare edilmesi gerektiğini söylemiyo muyduu???Neyse canım mutlu mesut dolaşmalarından daha iyidir yanii ehe...;)
Eveett geçen bölüm korktuğumuz şeyy rötarlı da olsa başımıza geldi yinee off kii ne off!!!Yaa çok merak ediyorum Zeynep'in kendisini sevmediğni hatta Musa'yı sevdiğini bilmesine rağmen,Ali, bu teklifi yapma cesaretini nerden buluyoo yaa???Yanii Zeynep'in tek kabul etme ihtimalii Musa'yı unutmakk ya da Musa'yı kendinden uzaklaştırmak gibi sebeplerle olabilirr başkaa olamazz...Bi insan nası kabul edebilir böle bişeyii yaa???Neysee Ali de iyi bi abimiz seviyoruz kendisini ama hakkaten kör kütük aşık kii böylee mantıksız davranıyoo,ne diyim of??? Ayşe'den nası kurtulacağımız üç aşağı beş yukarı belli de,Ali'den nası kurtulucaz yaww kırmamak da lazım şimdii aamaannnn!!!!
Bu teklifi öğrenen Musa, Zeynep’e kararını sorar.
İştee bizimm büyyüüükk bi zevkle izliyceğimizz sahnelerrr eheuhue...Kıskançlıktan çatlarr umarımm...Herhalde Gonca söylemiştirr babasınaa!...Gitsinn engel olsun ya da belki de kıskansın da bişeyler yapsın artık diyee ehuehue...Da Zeynep'in kararı ne acaba hakketen off umarımm saçma bişey yapmaz yanii Zeynepp!!!
Neysee şimdilik ben kaçtım hoşçakalınbye
Not: gülendam83 fragman için çok teşekkürlerr:D
Herkese merhabalar..
Evet bildiğiniz gibi elimizde boyut olarak baya uzun ama içerik olarak kısa bir özetimiz var..EE bende özette benimle ilgili olan ''YEni'' kısımları çıkarıp şöle toparlama bir yorum yapayım dedim.
Zeynep’in evinin de içinde bulunduğu pazar yeri, belediye tarafından o bölgeden kaldırılacak, yerine büyük bir alışveriş merkezi yapılacaktır. Bu projenin içinde İbrahim vardır. Ama Zeynep’in buna izin vermeye hiç niyeti Ali, artık Zeynep’e duyduğu aşka söz geçirememektedir ve her şeyi göze alarak Zeynep’e evlenme teklifi eder. Bu teklifi öğrenen Musa, Zeynep’e kararını sorar.
..Kocaman özetten yeni diyebileciğimiz kısmı bu kadar arkadaşlar ..
Öncelikle son kısma bayıldığımı İtiraf etmeliyim..Musanın zeynep' e kararını sorması demek onu çokk kıskandığını Gösterir ki buda onu ne kadar çok sevdiğinin kanıtıdır..
sıkıcı ayşe musa sahnelerinden sonra musa yı aşka doğru bölesine Adım atıyor olarak görmek Çok sevindirici..
Bu teklifi musa büyük ihtimal kızı gonca dan öğrenmiştir..Gonca da belki böle bir rteklif olduğunu duyarsa babam kendine gelir elinden idince değerini anlar mantığı ile bu teklifi babasına sölemiş olabilir..
fragmanda gördüğümüz goncanın odada kapı arkasında duyduğu bişiden ötürü öle sinir sinirli geri çekilmeside Ali nin o esnada zeynep e olan aşkını açıklamasından doğan gergin ortamın bir ürünü, olabilir..
Ama önemli 0olan bunun birşekilde musa nın kulağına Gidiyor olması..
Bu aşamadan sonra da en can alıcı nokta musa nın bunu soruş şekjli ve zeynep İn vereceği cevap..
Şimdi zeynep demekki musa yı sinirlendirecek veya onu derinden üzecek bir cevap veriyorki fragmanda gördüğümüz musanın suratı asık arabaya binme sahnesi gerçekleşiyor..
Peki musa ne dedi..Ali evlenme teklifi etmiş cevabuın ne olacak zeynep gibi doğrudan birşey söleyemeyeceğine göre bu noktada musa nın soruş şeklide büyük öenm taşıyor..Dahası zeynepin vereceği cevap..
bu cevap ne olursa olsun fakat musa yı şöle Titretecek kendine getiercek bişi olsun..Bu aşklardada sevgilerde de arkadaşlıktada aİle içi ilişkilerde de böle..Bir şeyin yada birinin değerini elinden kayıp gideceğini hissettiğin zaman anlıyosun..EE madem bu karal bozulmmaış bu güne kadar zeynepin de cevabı musa yı kendine getirecek cinsten olsun..
Evet demesin hayırda demesin ama öle Bİr açık kapı bıraksınki musa yı acaba deme noktasına kadar getirsin...
Şimdi ben sözlerime Ayşe'yi seviyorum diye başlasam şok geçirmezsiniz di mi:P
Neden sevdiğimi de söylüyeyim belki bana hak verirsiniz. Ayşe saman altından su yürüten bir tip değilde ondan:img-yes: vardı ya bazı kişiler demiyeyim direkt şöyle devam edeyim nasıl Emine anne ayşeyi sevmiyor ayşe'de emine hanımı sevmediğini, bulundukları ortamda zorla muhabbet yaptığını açık seçip belirttiği için seviyorum. Doğru, dürüst, karakterli biri yani. Yeri geldiğinde arkadaşlarına bile haklı haksız durumda isyan bayrağını açan biri. Bu durumda asıl iş Musa'de bitiyor. Sen eğer Zeynep'e karşı birşeyler hissettiğini, kafanın karıştığını Ayşe'yle paylaşırsan Ayşe seni zorla kendisiyle olmaya zorlamaz. Ama sen halen Ayşe'yle aynı odayı affolsun ama aynı yatağı paylaş, ayşe istediği sürece yine evleneceğinin intibasını ver, oh ne ala memleket:P
Tekrar görüşeceğiz
Şimdi ben sözlerime Ayşe'yi seviyorum diye başlasam şok geçirmezsiniz di mi:P
Neden sevdiğimi de söylüyeyim belki bana hak verirsiniz. Ayşe saman altından su yürüten bir tip değilde ondan:img-yes: vardı ya bazı kişiler demiyeyim direkt şöyle devam edeyim nasıl Emine anne ayşeyi sevmiyor ayşe'de emine hanımı sevmediğini, bulundukları ortamda zorla muhabbet yaptığını açık seçip belirttiği için seviyorum. Doğru, dürüst, karakterli biri yani. Yeri geldiğinde arkadaşlarına bile haklı haksız durumda isyan bayrağını açan biri. Bu durumda asıl iş Musa'de bitiyor. Sen eğer Zeynep'e karşı birşeyler hissettiğini, kafanın karıştığını Ayşe'yle paylaşırsan Ayşe seni zorla kendisiyle olmaya zorlamaz. Ama sen halen Ayşe'yle aynı odayı affolsun ama aynı yatağı paylaş, ayşe istediği sürece yine evleneceğinin intibasını ver, oh ne ala memleket:P
Tekrar görüşeceğiz
Fatoşş Ablaa çok haklısınn vallaa :good: Kesinliklee bence de asıl ortalığı karıştırann Musa'nın kararsızlığı ya da kararsızlığı demeyelim de korkaklığı diyelimm...Çünkü kararsız olması içinn Zeynep'i de Ayşe'yi de sevip aralarında seçim yapamaması ve ikisinden de vazgeçmemesi gerekirdii...Vee bu çok kötüü bi durum olurduu ama şu anki durumu bence tamamen korkaklıkk zaten geçen bölüm de söyledi "cesaret edemediğinii" :hıh
Ama valla şimdiden söyliyimm Musa,çok ince bi çizgide duruyoo eğer bu durum, daha fazla uzarsa "korkaklık"tan "kararsızlığa" kayabilirr vee bu hayatında Zeynep'e yaptığı ikinci saygısızlık olurr,işte onu affettirebilir mi bilemem bi 16 yıl daha beklemesi gerekir herhaldee ehuehue:img-wink:
Neyse neticede;ben de eğer Musa,Ayşe'ye ayrılalım derse Ayşe'nin ayaklarına kapanıpp "Noluur beni bırakma!..." diyceğini zannetmiyorumm hiç öyle bi kadın diil çünküü ...Yani iş Musa'da bitiyoo...:img-yes:
Ama gel gör ki adama kızamıyorum yawww ehuehue:icon_whis
Görüşürüzzbye
Fatoşş Ablaa çok haklısınn vallaa :good: Kesinliklee bence de asıl ortalığı karıştırann Musa'nın kararsızlığı ya da kararsızlığı demeyelim de korkaklığı diyelimm...Çünkü kararsız olması içinn Zeynep'i de Ayşe'yi de sevip aralarında seçim yapamaması ve ikisinden de vazgeçmemesi gerekirdii...Vee bu çok kötüü bi durum olurduu ama şu anki durumu bence tamamen korkaklıkk zaten geçen bölüm de söyledi "cesaret edemediğinii" :hıh
Ama valla şimdiden söyliyimm Musa,çok ince bi çizgide duruyoo eğer bu durum, daha fazla uzarsa "korkaklık"tan "kararsızlığa" kayabilirr vee bu hayatında Zeynep'e yaptığı ikinci saygısızlık olurr,işte onu affettirebilir mi bilemem bi 16 yıl daha beklemesi gerekir herhaldee ehuehue:img-wink:
Neyse neticede;ben de eğer Musa,Ayşe'ye ayrılalım derse Ayşe'nin ayaklarına kapanıpp "Noluur beni bırakma!..." diyceğini zannetmiyorumm hiç öyle bi kadın diil çünküü ...Yani iş Musa'da bitiyoo...:img-yes:
Ama gel gör ki adama kızamıyorum yawww ehuehue:icon_whis
Görüşürüzzbye
Forumda Bir ayşe hayranlığı çıkacakmış meğerse haberimiz yokmuş..:D:D
Şaka Bİr yana ayşeye Aşık olmasamda nefret de ediyorum Dİyemem.Sinirlendiğinde gözü bişi görmeyen mantıklı mantıksız şeyler yapıpta etrafını yaralayan( zeynep e gonca gerçekten musanın kızmı die sorması hariç..:D)).. öle ona buna kumpas kurup hain planlar düzenlemeyen Biri oldu için seviyorum..
Yada seviyorum olmadı(içim rahat etmedi pek bi iyimser oldu..:D:D)) nefret etmiyorum diebilirim...
En azından şimdilik..Şimdi bende Sizler gibi düşünüyorum..ayşe kosnusunda ::herşeyin musa da bittiği musanın kararsızlığı nedeniyle bunca şey olduğu konusunda hemfikiriz..ayşe musa onu bırakmak nİstese ayaklarına kapanıp beni bırakma nolur demez Diyoruz..ama tabi böle bir durumla Hİç karşılaşmasdığımız için..
İlerleyen zamanlarda İşte tamda böle bir durumla karşılaşırsa Ayşe yolundan çekilirmi yoksa Bİldiiğimiz yollaramı başvurur bilemem..
İnşallah başvurmaz Öle Dİyelim öle olsun...
Bİrde bişi sölemek İstiyorum..Musa zeynep in gitme isteğine karşı bir laf etmişti hani..Eet tamam belki varlığından ötürü birsürü problem yaşıyorum ile başlayan..
Tamamen yanlış..eğer ortada yaşanan bir problem varsa bu zeynep in varlığından değil musanın karasızlık ve cesaretsizliğinden kaynaklanıyor..
musa hala karar veremedi zeynepi hayatının neresine koyacağına....
ortada bıocalıyo şimdilik..
kızmızın annesi olduğun için değerlisin diyo..beni afftemeden sen ölemezdim diyor..ya ona karşı vicdan azabı çektiğini sölüyor yada kızının annesi olduğu için değer verdiğini ima ediyor..
İşte bu bölüm bir dönüm noktası belkide..musa ilk kez zeynepi hayatının neresine koyacağını düşenecek..Zeynepi kaybetme tehlikesi doğacak onda..kıskançlık hissedecek ..Zaten o kıskabnçlıkda onu zeynebin kapısına kadar götürüyo..
ohh olsun valla ..Birazda o çeksin canım ne bu..AAA:D
gülendam83 30-01-08, 00:10 valla biliyomusunuz bugün bende bunu düşündüm. ayşe aslında iyi biri... :img-blush çünkü bazı tipler vardır sevilmediğini bile bile yapışır. ayşe öyle değil. musa ile kaç kere konuştu. gerekiyorsa ayrılır. gururlu biri. musa cıvık. ne zeynebe karşı ne ayşeye karşı dürüst değil. açık olması lazım. bu dediklerimden sonra ayşe severlere katılmış olmıyım ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler...:img-blush
Bak görüyor musunuz herkes Ayşe hakkında birşey yazılsın diye bekliyormuş, meğerse ayşe için iyi şeyler düşünüyormuşuz yavv:P
Dediğim gibi yüze gülüp arkadan kuyu kazmayan bir karakter olduğu için, içi neyse dışı da o olduğundan Ayşe karakteri kimbilir belkide Musa Bey'in kalbini zamanında çalmıştır. Bu bölümde bile Zeynep ve Gonca huzursuzluğunu saklamıyacak mış, iyide yapar. Bakalım Musa efendi ne yapacak:img-yes:
Ne bekliyordu Musa Zeynep evlenmemiş, hayatında kimse yok diye ohh yedekte Zeynep bekler, eee sen peki Ayşe isteyince tekrar nikah mamsına oturacaksın ama:icon_sorr hem ali'yi kıskan, ali'de senin keyfini bekleyecek değil ya. Adam Zeynep'in Musa'ya karşı duygularını bilmesine rağmen, yine de karşısına geçip evlenme teklifi edebiliyorsa cesaretinden dolayı kocaman alkışlar Ali'ye:happy0064
Şu cesaretin 10'da 1'ini sizde görelim bakan Musa Bey:P
Fatoş ablam….Sen merak etme….Ayşe’nin kuyusunu Uğur kazacak…..Onu işinden men edecek….Hep birlikte izleyeceğiz…Belki biraz üzüleceğiz ama asla oh ne güzel oldu demeyeceğiz….. Ayşe ve Musa nikah masasına oturmayacaklar……Uğur engel olacak ahanda buraya yazıyorum…..Korkma Fatoş abla…….Ali’ye evet kocaman bir alkış….:happy0064Musa’nın yapamadığı şeyi yaptı……Ah Musa ah sen otur mum yak derdine yan…. :D
Sesli fragmanı rica ediyorum……..:img-yes:
halan sesli frgaman cıkmadı :icon_sorr
heralde yarın cıkar neyse canım en azından fragmanı erken verilder bu hafta
hadi bunu birşey demiyelim:):)
ayşe hakkında bende bir şeyler söylemek istiyorum..
ayşe&musa konusundan en buyuk hata kesinlikle musada
musa zeynepi sevdiğini söylüyor ama ayşe bunu ima edince yok felan filan
yahu adam gibi söylesene...
evet ayşe bu konuda pek hatali degil(varda en buyuk hata musada)
ama bu onu sevmeme yetiyormu hayı hayı hayır:):)
Fatoş ablam….Sen merak etme….Ayşe’nin kuyusunu Uğur kazacak…..Onu işinden men edecek….Hep birlikte izleyeceğiz…Belki biraz üzüleceğiz ama asla oh ne güzel oldu demeyeceğiz….. Ayşe ve Musa nikah masasına oturmayacaklar……Uğur engel olacak ahanda buraya yazıyorum…..Korkma Fatoş abla…….Ali’ye evet kocaman bir alkış….:happy0064Musa’nın yapamadığı şeyi yaptı……Ah Musa ah sen otur mum yak derdine yan…. :D
aslında işin sinir bozucu tarafıda buyaa muge'ciğim
evet belki nikah masasına oturmayacaklar ama bunun nedenı musa degil
ugur:icon_sorr
yahu sakin yanliş anlaşilmasın bende istemiyorum evlenmesinler
bende isterim ayşe başkasını sevsin mutlu olsun (ve ondan kurtulalim)
ama bu aşk için musa birşeyler yapmali cesaretini toplayıp zeynep için birşeyler yapsın yoksa bunun benım için bir önemi olmuyacak
bu zeynepten musaya gitsin
Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki
Sen de solacaksın günün birinde
Aklına gelecek ayrılığımız
Pişman olacaksın günün birinde
Senin de saçına karlar yağacak
Senin de gözüne yaşlar dolacak
Elbette kalbini biri yakacak
Beni anacaksın günün birinde
Ne geri dönecek yolun olacak
Ne de tutunacak dalın kalacak
Korkarım pişmanlık sonun olacak
Yalnız kalacaksın günün birinde
zeynep ali musa ayşe aşk dörtgeni için uygun
bence uğur aysenin hayatına musadan sonra sığınacak liman olarak girecek
Dizimizin başlamasına saatler kaldı ama hala sesli fragmanımız yok ortada…:img-blushNeden…?Sinirleniyorum ama….? Anlamadığım tek şey "Annem" dizisinin neden sessiz fragman verildiği…? Bildiğim tüm dizilerin fragmanları sesli verilir ama bizim dizinin fragmanı sessiz….Biz meraktan çatlayalım diye mi…? :D Evet amaçları çatlatmaksa ben çatladım şu anda…Hadi ama sesli fragman….Kanalı mail yağmuruna tutarız sonra…:) Haydi....
Not:Hümeyracım korkma yaa evlenmeyecekler……Ben bu konuda Gamze hanıma sonuna kadar güveniyorum…:good:
Müge bak cidden üzülüyorum ama uğur ne ayşeyle olsun ne de ayşenin kuyusunu kazsın uğur kötü adam olmamalı ayşe gibi biri de olmamalı benim gönlüm buna izin vermez diziyi izliyorum ama uğur ne yapcak merak ediyorum içim içimi yiyor:icon_sorr
musanın kararsızlığını ayşeye mal etmekde yanlış ,ayşeye gösterdiği ilginin yarısını zeyneple uzlaşmak için harcasaydı herşey farklı olurdu gerçi ozaman dizi için konu kalmazdı :img-yes:
Dizimizin başlamasına saatler kaldı ama hala sesli fragmanımız yok ortada…:img-blushNeden…?Sinirleniyorum ama….? Anlamadığım tek şey "Annem" dizisinin neden sessiz fragman verildiği…? Bildiğim tüm dizilerin fragmanları sesli verilir ama bizim dizinin fragmanı sessiz….Biz meraktan çatlayalım diye mi…? :D Evet amaçları çatlatmaksa ben çatladım şu anda…Hadi ama sesli fragman….Kanalı mail yağmuruna tutarız sonra…:) Haydi....
Not:Hümeyracım korkma yaa evlenmeyecekler……Ben bu konuda Gamze hanıma sonuna kadar güveniyorum…:good:
müge'ciğim bende evlenmiyeceklerine adım gibi eminin zaten :)
benım derdın herşey yoluna girmeden yanı ayşe başkasını bulup
musadan ayrılmadan önce musanın bu ayrılma konusunu aklı etmesi ve zeynep için cesur olması bazı şeyleri göze alması
yoksa şansına ayşe başkasını sevecek musada hazıra oturması...:icon_sorr
umarım ayşe sorunu halledindikten sonra musa birazcık zeynepin peşinde koşması kendisininde defalarca tekrarladiği zeynepin onu afetmesi için birşeyler yapmasıı...
[B]sesli fragman coktan gelmiş olması gerekiyordu..
belkide yine bir sorun oldu yetişmedi...
bilemiyorumkii bende tv başinda bekledim baktım göstermiyorlar bende pes ettim:):):)[B]
herkese merhabalar..bugün dizimizin günü ama hala sesli fragman çıkmış değil..Birde erken verdiler fragmanı diye seviniyorduk..kanald diğer dizilerine gösterdiği özen ve hassasiyeti annem' e neden göstermiyor hala anlamış değilim..
Üstelik gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ve dizilerin hayatını dsürdürmesi için gerekli olan reytingleri ile harika bir dizi....
herneyse en azından yeni bölüm bugün çok fazla beklemicez diyip sabredelim ve gelelim musa ayşe ve zeynep Üçgenine..
Ben burda Hümeyranın günlerdir hatta haftalkardır değindiği bir konuya değinmek İstiyorum..
Musanın zeynep le ancak Uğur ve ayşe birlikte olurlarsa bir araya gelmesini kesinlikle istemiyuorum..
böle bişi olursa ee nerde musa nın aşkının inandırıcılığı..Ayşe uğur a aşık olsun musa yalnız kaldığı için hopp zeynepe sarsın..
Yalnız kaldığında ve ayşe onu kendiliğinden bıraktığında zeynep e dönmek kolay önbemli olan bu zor durumda zeynep için birşeyleri göze alması azcık cesaret göstermesi...
Tüm bunlar olurken arada birde ali faktörü var tabi..Ali normalde Beş para etmez karakteri pis bir adam olsaydı onu tehlike olarak görmezdim bilke..
Ama bu mükemmel karakteri insancıl yöni ve zeynep e olan sonsuz sevgisiyle ali bulunmz Bir eş..Ve musa ya görede bence dişli bir rakip..
Ben evlenmicek olsalar bile evlilik yolunda ilerlemelerini istiyorum..
Zeynep alinin teklifini kabul edebilir veya açık kapı bırakabilir..ama birşekilde musa nın aklının başına gelmesi gerekir..
Zeynep ali ile Birlikte olunca birde zehra ile iş yapıp çıkan af ile okula başlayınca dahada ulaşılmaz olucak musa için..
Eee ulaşılmaz aşkı izlemekde herzaman zevklidir..
hele ulaşamayan kişi musa ise..
Merhaba Arkadaşlar
Vallahi bu saatten sonra sesli fragman çıksa ne olur, çıkmasa ne olur. Şurada izlememize sayılı saatler kalmış zaten. Başka dizilerin 3-4 sesli fragmanı yayınlanıyor kanalda, birde bizim dizimize yapılan uygulamaya bak. Hoş yapıyorlarda ne oluyor en geç ilk 5 sıradayız:P
Şimdi Zeynep'in evinin olduğu yer belediye tarafından işyerine dönüştürülecek ya, Zeynep'in arsasının tapusu varmış ama karavanın bir kısmı o arazinin dışında kalıyormuş. Bu savaşı kazanması zor gibi gözüksede Musa efendiye buradada iş düşüyor. Çok sevgili kardeşini mi tutacak, yoksa Zeynebi mi:icon_whis hoş Zeynep taraftarı olsa bile ali olayını duyunca kesin yardımcı olmayacaktır, Fatoş abla söylemişti dersiniz
Sevgiler
Nasıı yaa hala sesli fragman yok muu şaka herhaldeee offf!!!
Gerçi sabah gördümm hala eski fragmandı ama ne biliyim belki şimdiye gelir demiştim saf saff!!!Nedir bu fragmanlardan çektiğimiz yaa????:icon_whis
Sanırım geçen hafta da akşam üstü gelmiştii diimi yanlış hatırlamıyosamm ehuehue...Çok saçmaa,hiç uğraşmayın o saatten sonraa,daha iyi yaniii,gıcık bunlar yaa:img-yes:
Bu arada ben de Nur ve Hümeyra'ya katılıyorumm gerçektenn...Musa bu şekilde davranarak, Zeynep'i boş kaldığında koşucağı ve onu bıraktığı yerde bekleyen saf masumm hatta biraz da aptall bi kadın gibi bi duruma sokmuş olur vee asla böyle bişey istemiyorumm...Hatta tahminimce zaten Zeynep de istemezz çünkü gerçekten çok güçlü bi kadın Zeynepp:img-yes:
Ama benim bu konuda umudum var açıkçasıı...Senaristimiz Gamze hanımın Ali'yi tam bu noktada devreye sokup Musa'nın kıskançlık damarını kabartırması boşuna diildirr yanii Musa eminim Ayşe'den ayrılmak için bi adım atıcakk...
Ya da en azından Zeynep'in Ayşe ve Musa'ı mutlu mesut görmekle neler hissettiğini anlıycakk aynı şeyleri o da yaşıycakk...Bu yüzden de bencee bu Ali hamlesi Musa'yı artık bi adım attırmaya zorlıycak yaniii:good:
Netice itibariyle umutluyumm:D
Merhaba Arkadaşlar
Vallahi bu saatten sonra sesli fragman çıksa ne olur, çıkmasa ne olur. Şurada izlememize sayılı saatler kalmış zaten. Başka dizilerin 3-4 sesli fragmanı yayınlanıyor kanalda, birde bizim dizimize yapılan uygulamaya bak. Hoş yapıyorlarda ne oluyor en geç ilk 5 sıradayız:P
Şimdi Zeynep'in evinin olduğu yer belediye tarafından işyerine dönüştürülecek ya, Zeynep'in arsasının tapusu varmış ama karavanın bir kısmı o arazinin dışında kalıyormuş. Bu savaşı kazanması zor gibi gözüksede Musa efendiye buradada iş düşüyor. Çok sevgili kardeşini mi tutacak, yoksa Zeynebi mi:icon_whis hoş Zeynep taraftarı olsa bile ali olayını duyunca kesin yardımcı olmayacaktır, Fatoş abla söylemişti dersiniz
Sevgiler
herhafta Fragman derdi var zaten, alistik artik...sormuyorum bile........
Fatoş abla bukonuda hakli olabilirsin:img-yes:......Musa Zeynep'e yardim etmeye bilir...
ama buseferde Gonca karisir isin içine....babasina iiyice sirt çevirirse..."Anneme neden yardimci olmuyosun diye"......hem zaten Gonca Zeynepin burnundan getirir eger Ali'ye evet derse......:img-yes:
olmaz o is.....evlenemezsin Zeynep!
Müge bak cidden üzülüyorum ama uğur ne ayşeyle olsun ne de ayşenin kuyusunu kazsın uğur kötü adam olmamalı ayşe gibi biri de olmamalı benim gönlüm buna izin vermez diziyi izliyorum ama uğur ne yapcak merak ediyorum içim içimi yiyor:icon_sorr
musanın kararsızlığını ayşeye mal etmekde yanlış ,ayşeye gösterdiği ilginin yarısını zeyneple uzlaşmak için harcasaydı herşey farklı olurdu gerçi ozaman dizi için konu kalmazdı :img-yes:
Sevgili Kualo arkadaşım…Üzülme sakın….Ben senin Uğur karakterini canlandıran oyuncuyu ne kadar sevdiğini biliyorum….İnsan sevdiği bir oyuncunun asla kötü karakterde görmek istemez…Ama şimdi bir gerçek var ortada…Uğur’un diziye dahil olması bazı şeyleri değiştirecek…Ayşe ile ya işbirliği yapacak ya da daha uygun cümleler ile söyleyeyim Ayşe’ye bir kötülük yapacak….Hakkı bey gerçekten bu işte usta bir oyuncu….Sen yine de üzülme.:good:
Musa’ya gelince…Evet dediğin gibi çok kararsız..Ben hala çok şaşırıyorum izlerken…Ayşe’yi gerçekten seviyor mu…? Canım hayatım diyor ama…Bana samimi gelmiyor….Neyse arkadaşım....Benim diyeceklerim şimdilik bu kadar…..
Hümeyracım haklısın valla ..Derdini çok iyi anlıyorum….İşte ben de yukarıda söz ettim ya….Musa’nın ne yapmak istediğini çözemiyorum diye…Zeynep’e karşı hissettiklerini sanki Ayşe ile tadıyor gibi…Ama evet…Musa bir şeyler yapmalı…Yoksa Ali ile evlenecek Zeynep……
Hala sesli fragman yok…!Meraktan bin beş yüz parçaya bölündüm….:img-pilot
nur'cugum evet yaw haftalardır hatta aylardır aynı konu üzerinde katıldım durdum:):)
ama bölümü ve fragmanı izlerken bunun gercekleşeceğine daair inancım artıyor malesef :icon_sorr
bende aslında sıkılıyorum her mesajında aynı konuda tazmaktan kendini tekrarlamak oluyor ama ne yapayım dayanamıyorum..:icon_sorr
A dan Z ye kadar haklisin Nur'cum yaaa...
özellliklede su son kisim!...
"Zeynep alinin teklifini kabul edebilir veya açık kapı bırakabilir..ama birşekilde musa nın aklının başına gelmesi gerekir..
Zeynep ali ile Birlikte olunca birde zehra ile iş yapıp çıkan af ile okula başlayınca dahada ulaşılmaz olucak musa için..
hele ulaşamayan kişi musa ise"......umarim dedigin çikar canim! ve umarim bu zevki izleriz....! :img-yes:
"Zeynep alinin teklifini kabul edebilir veya açık kapı bırakabilir..ama birşekilde musa nın aklının başına gelmesi gerekir..
hele ulaşamayan kişi musa ise"......umarim dedigin çikar canim! ve umarim bu zevki izleriz....! :img-yes:
nur'cugum evet yaw haftalardır hatta aylardır aynı konu üzerinde katıldım durdum:):)
ama bölümü ve fragmanı izlerken bunun gercekleşeceğine daair inancım artıyor malesef :icon_sorr
bende aslında sıkılıyorum her mesajında aynı konuda tazmaktan kendini tekrarlamak oluyor ama ne yapayım dayanamıyorum..:icon_sorr
Tekrardan merhabalar....
Konu musa ayşe zeyhnep 3lüsü olunca konuş konuşp bitmiyor değilmi..
Fragmandan hiç bahsetmicem zaten her hafta aynı sorun değiştiğği yok en azından sıkıntı stres yapmayalım boşverelim..
musa ve ayşe olayına gelince..
her ne kadar yeterisz olsada musanın attığı adımları görmezden gelemeyiz değilmi..onun karakterinide ele alınca duıygularını belli etmekte ne kadar zorlandığınıda anlayabilirix..Biraz kapalı bir insan musa..Ne hissediyorsa içinde yaşıyor..Bizde aman ne düşünüyor ne hissediyor die gözlerinden okumakm zorunda kalıyoruz..
Searistimiz bize onun hayalerini izleme zevkini yaşatmadıği için elbetteki..
Herşeye rağmen Ali yi tamda girmesi noktada olay dahil ettiklerini sdüşünüyorum..
Hazır musa ayşe ile sorun yaşarken onun için henüz tam ne hissettiğini kafasında oluşturamamışken ve zeynep ee karşı hissettiklerinin yeni yeni farkına varıyorken ali girdi devreye..
Musa hep kararsız kaldı..ayşe dedi..onunla evlenmeye kalkıştı ama aklında hep zeynep in olduğunu inkar edemeyiz..
Zeynep kadar belli etmediğini hala savunuyor olsamda zeynep e duyduğu saygıya saygı duyuyorum gerçektende..Adının geçtiği heryerde sevgi ile bahsetmesi çok hoşuma gidiyor..
Zeynep in çorbasının çok güsel olduğunu sölemesi gibi.Adını duyduğunda o tatlı gülümsemeyi görmemiz gibi..
mesela geçen bölümde zeynep i kapıda gören musanın hal ve hareketlerine dikkat..
Zeyneeep..Dedi ve öle kıaldı..Zeynep da şaşkın ama merhaba diyor..Musa hala bakakaılmış zeynep e cevap veremedi..orada goncada hınzır hınzır bakıyor tabi..
orda bay8ıldım ben mesela musa ya..Zeynep demesi ölece bakakalması...
yani demem oki musa yeni yeni anlamaya başladı zeynep e aşkını..Adım adım yakınlaşıyorlar...
Siz bakmayın öle vicdan muhasebesi yapmasına..Deli gibi aşık ta işte aklı başına yeni yeni geliyor..Bu noktada alinin bu teklifi yapması muhteşem oldu..
Şöle ufak çaplı bir şok geçireceğine eminim musa nın..
Normalde kızı haricinde zeynep e pek uğramayan musayı bu teklif kapısına kadar götürpü kararını sorma aşamasına getririyorsa kıskançlık çanları baya baya çalıyor demektir...:D:D
sebil haklısınız aslında zeynepin elinden tamamı ile gittiğini görünce dahada telaşlanacaktir..
buda birşeyler yapmasına sebeb olacaktir :happy0064
bu arada yenı bir aile imzası yapsak diyorum:):)
gerci cok fazla kişi yok ama olsun bizi bize yeteriz:):)
nur'cugum tabiki musa 'da aşik zeynepe bunuda görüyoruz
ama sonrasında ayşeye ile olan sahnelerinde sanki hiç bir şey olamiş gibi davranıyor:):)
arkadaşlar ben annemi izlemiyorum ama daha demin kanal d de sesli fragmanı verdiler anaroldaki kız birine senin annenle baban ayrılmadı ama diyodu
bi de bugün olan bi dizinin seslisi şimdi mi verilir?:img-in_lo
allahım nasıl harika bir bölüm yaa..Şimdi sesli fragmanı gördüm..Muhteşemdi..
gonca Diyorki babasına ağlayarak kendini bir defa benim yerime koy senin annen ile baban ayrımı Diye..daha sonra başka bir sahne..burda dikkat dondum kaldım..musa zeynepİ bir tutyor çekiyor kendine sarılıyor..ama ne sarılma..emine annenin evindeler hala..Gonca ağlıyo..Musa ağlıyo..Zeynepte aynen o şekilde..Tam o sırada musa zeynebi tutup çekiyor..ama nasılr sarılıyor anlatamam..
Saçlarını falan öpüyor çoookk güsel yaaa...
sonra zeynepi arabada gösteriyorlar..Birine bişi anlatıyor ..16 yıl sonra ilk kez musa ya sarıldım elimde çiçekler..o çiçekler biizm geçmişimiz falan diyor..
Başka bir sahnede musa kafasını cama dayamış..
ağlamaklı bir sesle birisine şöle..Diyor daha önce ondan özür dileseydim af dileseydim herşey böle olurmuyu diyee..
Zeynep alinin çiçeğini almış çiçekte şöle bir not var..tam hatırlamıyorum..ama hayatında huuzr neşe sevinç banada biraz yer olsun ...
daha sonra musa zeynep'in kapısına gelmiş..Ona nasıl bağırıyor ali polisin evlenme teklifini kabul edecekmisin die..
allahım heyecandan nasıl yazacüğımı şaşırdım..umarım anlatabilmişmdir..
gonca Diyorki babasına ağlayarak kendini bir defa benim yerime koy senin annen ile baban ayrımı Diye..daha sonra başka bir sahne..burda dikkat dondum kaldım..musa zeynepİ bir tutyor çekiyor kendine sarılıyor..ama ne sarılma..emine annenin evindeler hala..Gonca ağlıyo..Musa ağlıyo..Zeynepte aynen o şekilde..Tam o sırada musa zeynebi tutup çekiyor..ama nasılr sarılıyor anlatamam..
sonra zeynepi arabada gösteriyorlar..Birine bişi anlatıyor ..16 yıl sonra ilk kez musa ya sarıldım elimde çiçekler..o çiçekler biizm geçmişimiz falan diyor..
ağlamaklı bir sesle birisine şöle..Diyor daha önce ondan özür dileseydim af dileseydim herşey böle olurmuyu diyee..
Zeynep alinin çiçeğini almış çiçekte şöle bir not var..tam hatırlamıyorum..ama hayatında huuzr neşe sevinç banada biraz yer olsun ...
daha sonra musa zeynep'in kapısına gelmiş..Ona nasıl bağırıyor ali polisin evlenme teklifini kabul edecekmisin die..
sen nediyorsun nur ayyyy ayyyy okuduklarım dogrumu yaaa
ne sarılmasıı ayyy allahım ben şimcik catklarım
demek sariliyorlar heeee
ayyy hayecandan yazamiyorummm
ayyy e musa zeynepin defalarca tekrar tekrar okudum evet evet sanırım sarılıyorlar
ve musa zeynepin saclarını öpüyor öylemii:)::):):)
alllahım ben daha ne isterim yaaa harikaa bir bölüm olacak
dogrusu böyle birşey hiç ama hiç beklemiyorum aklımın ucundan gecmezdi böyle bir sahne offf şimcik kimsede cekmemiştir.... ayyy allahım akşama kadar nasıl bekliyecem ben yaw:):):)
sadece musanın özür dileseydım daha önce böle olurmu demiş yaa orda kafam karişiti
musa zaten daha önce özür dileyip zeynepi senelerce aramamişmiydiii
bak bak kıskanclık başina vurmuşki bagırıyor zeynepe..
Nur’cum ve Cansu sesli fragmanı anlattığınız için teşekkürler…:img-wink:Henüz ben izleyemedim ama artık izlemem de…Gonca bizi bu gece yine hüzünlendirecek ….Yazık üzülüyorum valla kızın yüzü hiç gülmedi.. Musa niye bağırıyorsa …Elini çabuk tutsaymış….Ben dedim….İşte Ali evlenme teklif etti…Sen otur mum yak derdine yan…Ama panik yok her an her şey değişebilir….Bu bölümde olmasa da ilerdeki bölümlerde mutlaka bir şeyler olacak…Aman Allah’ım ister misiniz…? Ali Zeynep ile evlensin..Musa’da buna inat Ayşe’ye yeniden evlenme teklif etsin…?? Düşünmek bile istemiyorum…..Hayır……Durdurun dünyayı inecek var….:img-fie:
Nur’cum ve Cansu sesli fragmanı anlattığınız için teşekkürler…:img-wink:Henüz ben izleyemedim ama artık izlemem de…Gonca bizi bu gece yine hüzünlendirecek ….Yazık üzülüyorum valla kızın yüzü hiç gülmedi.. Musa niye bağırıyorsa …Elini çabuk tutsaymış….Ben dedim….İşte Ali evlenme teklif etti…Sen otur mum yak derdine yan…Ama panik yok her an her şey değişebilir….Bu bölümde olmasa da ilerdeki bölümlerde mutlaka bir şeyler olacak…Aman Allah’ım ister misiniz…? Ali Zeynep ile evlensin..Musa’da buna inat Ayşe’ye yeniden evlenme teklif etsin…?? Düşünmek bile istemiyorum…..Hayır……Durdurun dünyayı inecek var….:img-fie:
aman agızıından yel alsın muge'ciğim:) zeynepin alinin evlenme teklifini kabul etmesi için cok cok birşeyler olması lazım....
acaba diyorum şimdi bu sarılma sahnesinden sonraa zeynep telaşa kapılıp artık hayatıma bir yön vermeliyim musa başkasına aiiti ben ne yapıyorum diyip
herşeyı kökünden hallaetmek için alinin evlenem teklifine sıcak bakmaz dimiii...:icon_sorr
Gülşah&yeom-jan 31-01-08, 17:34 Arkadaşlar sesli fragman gerçekten şok edici, hiç ama hiç beklemediğimiz sahnelerle karşılaşacağız:good: Kimse kaçırmasın bu bölümü herkes eteğindeki taşları döküyor :img-yes::happy0064
esmer_-ezel 31-01-08, 18:04 :arkadaşlar seslı fragmanda musa zeynebı kendıne çekıp sarılınca zeynep de musaya sarılıyor ve sankı ıkısıde birbirlerının kokularını içine çeke çeke sarılıyor:happy0064:happy0064musa zeynebe öyle bir sarılıyorkı ne sarılma saçlarını öpmeler kokusunu içine çekmeler:img-icecr aynı şekılde zeynepte musaya öyle bir sarılıyorkı bırakmak istememecesıne sımsıkı sarılıyorlar ve ağlıyorlar ayrıca musa zeynebı öyle bir kıskanıyor kı :happy0064:happy0064ne yapacağını bilemıyor zeynep e sert birşekılde ve yuksek sesle alının teklıfını kabul edıp etmeyeceğını soruyor BU BÖLÜM KAÇMAZ
of niye yazdin sanki bunu, acaip heyecanlandim simdi...
çok meraklandiim varya...yazdigin butun heyecani içine koymussun sanki Nur!
buarada unuttum heyecandan,tessekkurleer canim anlattigin için:love01:
gülendam!!! duysesimizi...lütfen o sarilma sahnesinden birsürü resim çekermisin? o sahnelerden imza yapmam sart!!! simdiden tessekkurleer :)
Gülşah&yeom-jan 31-01-08, 18:45 Yahu Musa'nın Zeynep'e öyle bir soruşu vardı ki "Ali Polisle evlenenecek misin?" diye ben dedim herhalde bu hafta Musa'dan Zeynebim Türküsünü ve özellikle de şu dizeleri
Söğüdün yaprağı narindir narin
İçerim yanıyor, dışarım serin
Zeynebi bu hafta ettiler gelin
Zeynebim zeynebim allı zeynebim
Üç Köyün içinde şanlı zeynebim
Duyacağız :) Aslında fena da olmaz Talat Bulut'un sesi çok güzel, güzel de türkü söyler hani, bir türkü dinlesek fena olmaz bence.Ha tabiki Zeynep Aliyle falan evlenmesin, zaten o alacak cevabını bu bölümde bence(ki umarım olumsuz olur:img-wink:):good:
ayy yorumları okuyunca dahada meraklanıyorum...:)
ama izlemedim daha fragmanı izlemekte istemiyorum zaten az kaldı
heyacan olur:)
acaba niye agliyorlar yaw merak ettim
Gülşah&yeom-jan 31-01-08, 19:43 ayy yorumları okuyunca dahada meraklanıyorum...:)
ama izlemedim daha fragmanı izlemekte istemiyorum zaten az kaldı
heyacan olur:)
acaba niye agliyorlar yaw merak ettim
Gonca Musa'ya bayağı etkileyici şeyler söylüyor bir yandan da ağlyor "senin annen baban ayrılmadı yanındaydılar" gibi e Zeynep dayanamıyor tabii Musa desen yine aynı e hal böyle olunca Musayı yürürken görüyoruz sonra bir de bakıyoruz tutmuş Zeynep'e sarılıyor.Zeynep de ona tabi..:img-wink: Bir yandan da duygular seslendiriliyor Zeynep "ilk defa yıllar sonra duygularımı bir kenara itip Musa'ya sarıldım" gibi bir şey söylüyor Musa da "keşke özür dileseydim böyle olmasaydı" gibisinden bir şeyler diyor tam olarak yazamadım ama böyle gelişiyor fragmanda olaylar bakalım izleyince daha neler göreceğiz:good:
herkese merhablar..
öncelikle sesli fragmanı anlattığım için teşekkür eden herekse bende teşekkür ediyorum..ne demek arkadaşlar..Zaten yana yakıla hepinizin nasıl sesli fragmanı beklediğinizi biliyordum..
Bende öle tam kanalı değiştirecekken bir anda gömrdüm..O sarılma sahnesini görmeyenler için sölüyorum şok olacaksınız..Nasıl anlatılır bilmiyorum ama bu öle böle bir sarılma değil..:bir arkadaşımız sölemişti kokularını içlerine çeke çeke sarılıyolar die aynen öle..
o anki duygu onu izlerken çok çok başka tabi..anlatılmaz izlenir..
özellikle hümeyracım en son izlemediğim hala diodun eğer hala izlemediysen küçük çaplı bir şok geçirebilirsin o sahnede aman dikkat....
Valla ddizinin başlamasına şurda yarım saat falan kaldı ama ben nasıl sabredicem inanın bilmiyorum..hele hele sesli fragmanı görünce heyecandan yerimde duramıyorum..
bu bölüm şok etkisi yaratıcak hazırlıklı olalım derim ben..:D:D
Ayhh evet yaa bende gördüm fragmanıı ehuehue...:happy0064Biraz geç olduu biliyorum ama bişeyler yazmazsam çatlarımm....Napıyım canım,hem fragman geçç hem de ben geç kalıncaa bölümee yarım saat kala kendini fragman yorumu yaparken buuyosun yanii aaa!!!!
Ayhh teyzemlerde 4 yaşındaki kuzenimle oynuyodum o sıradaa ayhh bir kalmışım fragmanı izlerkenn çocukk Urraayy Urraay diye yırtınıyoduu en sonn:img-hyste Eşşek kadar oldu hala Nuray diyemiyoo yaa hayret bişeyy neysee bunlar aile içi mevzularr ehuehue...
Ayhh neyseee süperr bii bölümm olucakk yaa Nur çok güzel anlatmışın hakkaten tebriklerr:happy0064
Ayhh o sarılışıı vallahii on kere izlesem doymıycam herhaldeee yaaa olamaz bölee bişeyy Gonca o anı gördüü yaa artık kesinliklee önüne ne Ayşe geçebiliirrr ne de Musa'nın ketumluğu ehuehue...
Sonunda da Musa çok kızgın soruyoduu yaa Ali'yle evlenicek misin diyee??? Vallahii eğer o tonda konuşmaya devam edersee Zeynep'in damarına basabilirr kii bi önceki fragmanda evden hışımla ayrılışıı malumm off ki ne offf...Lütfen orda bitmesinn yaaa çatlarım vallaa heee:icon_sorr
Neyse bölüm öncesii çok uzatmıyımm hadi hepinize iyi seyirler....
E artık herkes tatilee girdii herhalde bölüm sonrasıı burası coşarr he ne dersinizz??? Yanii ben kardeşimi bilgisayarın başından kaldırırsam kesin gelirimm hiç kurtuluşu yokk ehuehue:good:
Hadi tekrar iyi seyirlerrrbye
nur'cugum valla halan izliyemedim...
neyse ben hazırlıklı olayim:):) kolan'ya su hazır bulundurayım ablamıda temmihledikmi tamamadir:):):)
vallaa şu anda okadar heycanliyimki anlatamam...
az kaldı başlamasına oleyy oleyy sonunda en sonunda beklediğimzi gibi bir bölüm izliyeceğiz....:)
nuray tamamdir bölümden sonra burdayız..
gun bu gundur formu çoşturmak boyunumuzun borcu:)
Biri sarılmamı dedi geldim hemen..Nuraycım valla haklısın o sarılma sahnesini 10 kere izlesem doymam..hayır zaten öle bir anda gördüm frgamanı..öle birde musa zeynepi kendine bir anda çekince dedim noluyo..ama çok tatlılardı yaaa..bayı8ldım ikisine..sımsıkı sarılmışlar musa zeynepin saçlarını kokluyu ağlıyo bir yandan zeynep desenh ölee..alla hım yok yok valla dayanamıcam..1 hafta geçti geldi perşembe günü ama şu 20 dk geçmiyor canım..bende öle bilgisayarın başına geçtim zaman geçer belki die ama nerde..
valla bu sarılmadan sonra daha doğrusu bu bölümden sonra ee hazır okullarda tatil ben burda bir coşma bekliyorum..
Bİryere kaçmak yok herkes burda olsun..
nuraycım sende İnşallah kardeşini kaldırabilirsin bilgisayarın başından..
bu arada nie kaldıramıyomuşsun canım..Bir höööyyttt de kalksın canım aaa..:D:D:D
Tamam Hümeyra'cım Nur'cumm anlaştık o zmn burdayız bölümden sonraa inşalah bölümde şevkimizi kırcak bişey olmazz...Aman diyimm tahtalara vurrunn hee!!! Dilimi eşşek arısı soksunn sokmasınn yaa ufff ama neysee:img-wink:
Yaa Nur'cum sormaa kardeş dediğime bakmaa herkes abim sanıyoo gıcık yaww ufff,kaldırırım kaldırırım ama olmadıı gece ikide de olsa girip yorum yazıcam engele olamazlarrr:happy0064
Ayhh sıcağıan sıcağına yorum yazmamıştım uzun zmandır Annem dizisinee iyi olucak vallaa ehe:D
Yalnız bişey dicemmm o sarılmadan sonraa,kii kardeşçe bi sarılma olduğunu kimmmsee iddia edemezz, :img-hyste Eğer Musa hala Ayşe'yle canımlı cicimli konuşursaa vallahiii kafayı sıyırıyımm...Musa da gözümden düşer yaniii...Umarımm artık biraz soğuk davranmaya başlarrrr..O sarılma çok şeyi değiştiricek gibi yaa hadi hayırlısıı ehuehue:img-wink:
bye
yahu bir bölümüde sinirlenmeden izleyeyım diyorum yok
o harika muhteşem sarılma sahnesınden sonra musanın ayşeye sen sevdiğim kadınssın diyoryaaa gelde sinirlenme
yok ayşe musa konusunda haklı
bazen diyorumkii zeynep evelensın ali ile eminin cok mutlu olurlar:img-yes:
birde musanın tek başina konuştugu sahnede özür dileseydim keşke
deidyaa ne yanı şimcik musa hiç özür dilemedimi kal gitme demedimi pes pes:icon_whis
neyse sarılma saahnesi sonrası gercekten muhteşemdii:happy0064
cok beyendim kokusunu içine cekmesi öyle bir sarıldık:img-blush
ahhh bee musa halan kendine itiraf edemiyordun sen zeynepe aşiksın
sşikkk itiraf ette sende rahatla bizde :happy0064
musanın arkadaşinida cok sevdim:):)
Sevgili Kualo arkadaşım…Üzülme sakın….Ben senin Uğur karakterini canlandıran oyuncuyu ne kadar sevdiğini biliyorum….İnsan sevdiği bir oyuncunun asla kötü karakterde görmek istemez…Ama şimdi bir gerçek var ortada…Uğur’un diziye dahil olması bazı şeyleri değiştirecek…Ayşe ile ya işbirliği yapacak ya da daha uygun cümleler ile söyleyeyim Ayşe’ye bir kötülük yapacak….Hakkı bey gerçekten bu işte usta bir oyuncu….Sen yine de üzülme.:good:
Musa’ya gelince…Evet dediğin gibi çok kararsız..Ben hala çok şaşırıyorum izlerken…Ayşe’yi gerçekten seviyor mu…? Canım hayatım diyor ama…Bana samimi gelmiyor….Neyse arkadaşım....Benim diyeceklerim şimdilik bu kadar…..
Hümeyracım haklısın valla ..Derdini çok iyi anlıyorum….İşte ben de yukarıda söz ettim ya….Musa’nın ne yapmak istediğini çözemiyorum diye…Zeynep’e karşı hissettiklerini sanki Ayşe ile tadıyor gibi…Ama evet…Musa bir şeyler yapmalı…Yoksa Ali ile evlenecek Zeynep……
Hala sesli fragman yok…!Meraktan bin beş yüz parçaya bölündüm….:img-pilot
Müge teşekkür ederim yüreğime su serpildi gerçekten ben onu asla kötü karakterde zilemek istemiyorum zaten geniş zamanlarda biraz kötüydü ve ozamanlar onu çok eleştirmiştim :icon_sorr:sad53: ama sonuçda diziydi geçde olsa Hakkı ERGÖK 'ün ne muhteşem bi oyuncu,sanatçı ve insan olduğunu anladım:img-in_lo
bu arada ismim Ayşegül diziyi izledim şimdi Musa gerçekten herkesi deli edecek bu tavrıyla öyleki ayşeye bile üzüldüm en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyorum bence hata senaristte işin can alıcı yeri musa zeynep ayşe üçgeni ve bence senarist bu durumu çok uzattı :img-pilot ve musanın da pazar yeri konusunda duyarsız davrandığını düşünüyorum
hanı çoşacaktıl yaw ortalarda kimsecikler yok:)
musanın yüz ifadesini gördunuz mu :)
nasılda kötu oldu...
ohh bırazcık anlasın zeynepin kiymetını belkim ayşeye sevdiğim kadınsın demekten vazgecer:)
birde ben sesli fragmanı izlemediğim için son sahnede bagırıyor denmişti
iyide musa burda gayet sakin söyledi acaba fragmandaki sahne haftaya bölüm başindamı gösterecekler
herkese merhablar..
Şu an bütün kötü şeyleri sildim hafızamdan sadece o sarılma sahnesi var...
valla bana göre tüm bölümü sırtladı götürdü ..Sinirlendiğim şeyler olmadımı elbette oldu...ama musa nın sarılırken zeynepin saçlarını koklaması kokusunu ölece içine çekmesi bitirdi beni..
şu anda başka bişi düşünmütorum zaten..
hele o son sahnedeki kıskançlık krizi..musa nın ali polisle evlenecekmisin demesi..Teklifi duyunca zaten şok oldu..allahım tamam tatrtıştılar belki ama öle olması gerekiyordu..
ben hiç bir sakınca görmüyorum..ayşeye hayatım demesine bile uyuz olmadım çünkü içten sölemediğini biliyorum..
ben musa yı zeynepe ölesine sarılırken gördümya öle saçlarının kokusunu içine çekerken gördüm yaa napsa belli bir süre beni gıcık edemez artık..
gülendam83 31-01-08, 23:11 ne bölümdü... bu musayı boğazlamamak çok zor. valla zeynep iyi sabrediyor. hatta ayşede... bu nasıl iştir anlamadım. zeynebe sarıldı pişman tamam anladık... eee o zaman gitti ayşeye sevdiğim kadınsın dedi. bu nasıl dengesizliktir. birde yalnız kalmak istemiyorum diyor. ayşeyi kullanıyormusun ki? ben bundan bunu anlarım. ayşenin yerinde olsam bu lafın üstüne terkederdim o evi.
sonra ali evlenme teklif etti diye kızdı. tamam kızabilir ama önce bu hakka sahip ol. bırakma zeynebi sahip çık... kıskanıyor bide. :hıh
eğer ayşe onu bırakmadan o onu bırakmazsa zeyneple olmasını istemiycem. çünkü bu zeynep için iyi olmaz. beyefendi yalnız kalınca zeynebe gelmiş olur :hıh
heyy allahım bir haftada şu musaya kızmıyım nolur...
Müge teşekkür ederim yüreğime su serpildi gerçekten ben onu asla kötü karakterde zilemek istemiyorum zaten geniş zamanlarda biraz kötüydü ve ozamanlar onu çok eleştirmiştim :icon_sorr:sad53: ama sonuçda diziydi geçde olsa Hakkı ERGÖK 'ün ne muhteşem bi oyuncu,sanatçı ve insan olduğunu anladım:img-in_lo
bu arada ismim Ayşegül diziyi izledim şimdi Musa gerçekten herkesi deli edecek bu tavrıyla öyleki ayşeye bile üzüldüm en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyorum bence hata senaristte işin can alıcı yeri musa zeynep ayşe üçgeni ve bence senarist bu durumu çok uzattı :img-pilot ve musanın da pazar yeri konusunda duyarsız davrandığını düşünüyorum
öncelikle taniştiğimiza sevindim ayşegul benım adımda hümayra
gerci bana söylemedin ama yorumunla ilgili birşeyler söylemek istedim
aradan bu tanişma faslıda cıksın istedim:):)
kesinlikle yaw tek suclu musa hatta o kadarki ben bile ayşeye hak verdim acaba bu musa kendisinin halan zeynepe aşik oldugunun farkında degilmiii,,birde benı sinir eden şeylerden biriside MUSA&AYŞENIN ESKİDEN BİLE OLSAA BİRBİRLERİNE AŞİK OLMALARI DELİ EDEİYOR
zeynep halan musa musa diyor başkasına bakmıyor..
ne bölümdü... bu musayı boğazlamamak çok zor. valla zeynep iyi sabrediyor. hatta ayşede... bu nasıl iştir anlamadım. zeynebe sarıldı pişman tamam anladık... eee o zaman gitti ayşeye sevdiğim kadınsın dedi. bu nasıl dengesizliktir. birde yalnız kalmak istemiyorum diyor. ayşeyi kullanıyormusun ki? ben bundan bunu anlarım. ayşenin yerinde olsam bu lafın üstüne terkederdim o evi.
sonra ali evlenme teklif etti diye kızdı. tamam kızabilir ama önce bu hakka sahip ol. bırakma zeynebi sahip çık... kıskanıyor bide. :hıh
eğer ayşe onu bırakmadan o onu bırakmazsa zeyneple olmasını istemiycem. çünkü bu zeynep için iyi olmaz. beyefendi yalnız kalınca zeynebe gelmiş olur :hıh
heyy allahım bir haftada şu musaya kızmıyım nolur...
evet evet bende üstüne basa baasa söylüyorum ayşe musayı terk ettiğinde yada ayşe artık başkasını sevdiğinde yanı musa yanlız kaldıgı zaman
zeynepe gidecekse hiç gitmesın...
ama nasıl kıskandi işte böyle musa bey...:happy0064
son sahne cok güzeldi yüz ifadesini gördunumuz mu yaw:):).)
herkese merhablar..
Şu an bütün kötü şeyleri sildim hafızamdan sadece o sarılma sahnesi var...
valla bana göre tüm bölümü sırtladı götürdü ..Sinirlendiğim şeyler olmadımı elbette oldu...ama musa nın sarılırken zeynepin saçlarını koklaması kokusunu ölece içine çekmesi bitirdi beni..
şu anda başka bişi düşünmütorum zaten..
hele o son sahnedeki kıskançlık krizi..musa nın ali polisle evlenecekmisin demesi..Teklifi duyunca zaten şok oldu..allahım tamam tatrtıştılar belki ama öle olması gerekiyordu..
ben hiç bir sakınca görmüyorum..ayşeye hayatım demesine bile uyuz olmadım çünkü içten sölemediğini biliyorum..
ben musa yı zeynepe ölesine sarılırken gördümya öle saçlarının kokusunu içine çekerken gördüm yaa napsa belli bir süre beni gıcık edemez artık..
harika nasıl sarıldı musa ahhh be musa şunun sonunuda adam gibi devam etsende süper olacak...
neyse sarılma ve kıskanclık sahnesi harikaydii:happy0064
cok yavaşsınız arkadaşlar birazcık akn gelsın şu forma :):)
zeynep pazar konusunda kesin bu işin aaltından kalkacaktir
musa ile bu konuda oldukca atişacaklara benziyorlar
birde son sahnede zeynep cok kızdı bence sert cikişacak
tekrardan merhabalar..
Bölümün geneline inelim önce...
Musanın derdini anladık '''Yalnız Kalmaktan Korkuyor..'''
bunun için ayşe ile beraber olmuş..Aslına bakılırsa önceden ben ona şık falan olduğunuda sanmıyorum..Kendişsininde sölediği gibi sadece yalnızlık korkusu..
ama şimdi ayşe bunu terkederse musa sırf yalnızlıktamn korktuğu içinmi zeynep le beraber olmak İsticek yani..
bu düşünce çok döndü kafamda ama böle olacağını sanmıyorum..bazen bazı şeyler sözle anlatılmasa bile gözlerden anlamak gerekir..
ve filmin başladığı noktaya gidelim..musa nın orda zeynepe bakışı..Sonra nzeynep diyerek onu kendine çekerek sarılması..
ben burda musa nın aşkını hissettim..o yüsden ayşeye hayatım demesine falan çok takmıyorumhatta hiç önemsemiyorum..
şu an tek derdim senaristler musa yı çok kararsız birine dönüştürdüler ama ileride zeynep le bir beraberliği olursa burda ön planda olan şeyin yalnızlıktan korkulduğu için değil aşk olduğu için olduğunu anlayalım..aksi takdirde bu aşkın hiçde anlamı kalmaz..
kardelen2086 31-01-08, 23:28 bölümün bir başı bir de sonu her şeye değerdi bence arkadaşlar:img-yes::img-yes:
her ne kadar musa nın ayşe ile olan ilişkisine gıcık olsam da umrumda bile değil artık,sonuçta musa da bazı şeylerin farkında artık,zaten şerefle yaptığı konuşmasında bunu bayağı belli etti....:img-yes::img-yes:
ama o sarılma sahnesi ,allahım o nasıl bir sahneydi öyle,gözlerime inanamadım,zeynep i kendine çekmesi,ve hiç bırakmayacak gibi içten sımsıkı sarılması,zeynep inde karşılık vermesi,offff muhteşemdi ya,kelimelerle anlatılmıyor ki....:img-yes::img-yes:
aynı şekilde son sahnelerde,musanın zeynep in odasına girer girmez gözünün çiçeklere takılması,goncayla konuşurken bile gözünü çiçeklerden ayırmaması,ve goncanın babasına ali nin evlenme teklifinden bahsetmesi.....:icon_sorrve son sahne musa nın zeynep e hesap sorması,ciddi bir şekilde "ali komserle evlenecek misin"diye sorması,hepsi harikaydı ya...
böyle şeylere alışık olmadığımızdan olsa gerek bu bölüm benim çok hoşuma gitti,ayşe ye bile eskisi kadar gıcık olmuyorum artık,nasıl olsa onunda durumu belli....:img-yes::img-yes:
gülendam83 31-01-08, 23:29 cok yavaşsınız arkadaşlar birazcık akn gelsın şu forma :):)
zeynep pazar konusunda kesin bu işin aaltından kalkacaktir
musa ile bu konuda oldukca atişacaklara benziyorlar
birde son sahnede zeynep cok kızdı bence sert cikişacak
evet arkadaşlar yorum yapın valla. ben resimlerle uğraşıyorum bir yandan da yavaş yavaş eklemeye başlıycam. yahu sarılma sahnesinin resimlerine bakarken bile gözlerim doldu..:img-in_lo :icon_sorr çok içtendi gerçekten. gonca da şaşırdı ama beklemiyodu kızcağız..
gülendam83 31-01-08, 23:40 arkadaşlar birde ibrahimin zeyneple sorunu ne anlayan varmı? yani sanki geçmişten gelen bişey var? ne yamuk yapmış bu ibrahim zeynebe..
birde keşke bizim sesli fragman bir gün daha önce çıksa tam yayınlanacağı gün çıkıyor. geç oluyor bence...
Geldim geldimm sonunda gelebildimm yanii eheuheue...:D
Ayhh bölüm nerde bitti öylee yaa sinir oldummm,ben en azından Zeynep'İn cevabını duyarız diyodum ama maşallahh o bilee yokk...Ayhh nası iş buu yaa bütün hafta ver ver fragmanlarda sonra da koymaa görüyo musunuz??? Hayret bişeyy ne biliyim ben fragmanda Musa'nın hışımla gidişini görmüşümm herhalde bölümde de görürüm dedim doğal olarakk aaa ama hayret bişeyy!!!!...
Ne diycek şimdii Zeynep seni ilgilendirmez mii??..Ben sizin ilişkinize karışmıyorum muu??? Yoksa yalan söyleyipp Kabul ettim mi diycekk ya da Kabul etmeyi düşünüyorum falann offffff!!! Yaa ben hiçç Zeynep'in cevabını bu hafta duyamıycağımız ihtimalini düşünmemiştim kii yaaa:sad53:
gülendam83 31-01-08, 23:49 birde aramızda ali de nasıl cesaret etti konuşmaya evlenme teklif etmeye demiştik. ali de cesaret edememiş aslında bunu görmüş olduk. nasıl etsinki zeynep hep olumsuz o konuda ona karşı. ama ali kararlı ne olursa olsun deniyor... musa da birazcık ali gibi olsa ne var sanki...:icon_whis
Bu bölüm neydi öyle ya.. Tüm Musa Zeynep sahnelerini büyük bir hayranlik ve keyifle izledim. Özellikle o sarilma sahnesini sanirim söylememe bile gerek yoktu. Yani öyle kalsalardi donsalardi dizinin sonuna kadar walla itiraz etmezdim :)
Musa`nin Zeynep`e olan bakislari birdefa inanilmaz samimiydi. Onu güzel bakarken cok gördüm ama böyle bakarken ilk kez görüyorum. Musa`nin zeynep`e olan sevgisinin derecesini simdi anladim. Daha ilk dk`dan bakislari dayanamayip sarilmasi,saclarini koklamasi.. Inanilmaz güzeldi. Musa`nin duygularini bende ekran karsisinda ilk kez bukadar yogun hissettim. Ilk kez "ya adam cok seviyo ya,hala cok seviyo" dedim. Zeynep`te cok seviyo evet ama Musa`nin davranislari,tepkileri beni daha cok etkiledi.
Bu bölüm Talat Bulut yikti gecti walla gerek bakislari gerek karizmasiyla.. yani kac yasina geldi babam yasinda ama inanilmaz begeniyorum kendisini. Musa karakteriyle iyice vazgecilmezlerim arasina girdi diyebilirim. Önceden beri cok sevdigim bir oyuncuydu zaten saklambac`i bile üstelik hic sevmememe ragmen sibel can`a ragmen sirf kendisi icin izledim. Ama Musa karakteri baska.. kendisine bukadar yakisan bir karakteri son zamanlarda oynadigini hic hatirlamiyorum. Cok yakisti ve cok iyi veriyor hakkini rolun. Gercekten hayran kalmamak elde degil.. tebrik ederim ne diyim.
Zehra`nin söylediklerine gelince sanki esi hakkinda söylediklerini biran bana söylüyormus gibi geldi. Cidden biran esinin degistigine inanmaya baslamistim. Yani öyle kurbanlik koyunlar gibi bakinca son bölümlerde acidim bende ne yalan söyleyeyim ama gerek Zehra gerek pesine düstügü proje yüzünden degismeyecegine inandim bende. Yani en azindan simdi degil bundan eminim bende.. Tam acimak üzereyken yine sinirlerimi ziplatti.. o uyuz bakislari ve tavirlari yine geri döndü. Ne güzel durulmustu biraz oysa.. ama bu bölüm Musa Zeynep sahneleri okadar güzeldiki hicbirsey sinirimi bozamaz suan.
Son sahne hakkinda suan kafam durmus halde. Yani neler olabilecegi konusunda hicbir fikrim yok.. Zeynep`in tepkisi ne olur ne cvb verir kestiremiyorum. O sarilma sahnesine öyle bir yogunlastimki suan diger sahneleri düsünemiyorum bile. Zaten yorumunu yapacagim sahneleride unuttum sahi baska sahne varmiydi? :)
Ama eklemek istedigim cok önemli birsey varki.. dizimiz sanki lehimize mi islemeye basladi ne.. yani ne bu evlenme teklifi,ne Zeynep`in evet deme olasiliginin olmasi beni korkutmuyor nedense. Su genel müdürün gelmesi,Musa ve Zeynep`in iyice yakinlasmasi vs sanki istedigimize dogru ilerliyormuyuz ne? Öyle bir his var icimde.. Annem dizisinin senaryosu birdefa cok güclü öyle enteresan entrikalara,araya giren kara kedilere yer vermiyorlar. Diger dizilerden gercekten cok farkli.. alisagelmemis bir gidis hati var. Aaradaki kara kedilere ragmen birbirlerinden kopmuyorlar. Diger dizilerden farki olmasaydi Ayse suan ilginc entrikalar icinde olmali hatta Ali`yle bir olup bunlari ayirmalari falan gerekirdi. Malum bircok dizi bu sekilde yürüyor. Ama annem öyle degil.. basit siradan can slklcl olaylara yer vermeden kendi cizgisini koruyarak ve konusundan uzaklasmadan yoluna devam ediyor. En cok bunu seviyorum dizide. Su müdürle Ayse bir an önce kiristirmaya baslasa,Musa Zeynep`e daha cok yaklassada bizde doya doya izlesek :)
Buarada aile imzasinda beni sakin unutmayin :img-wink:
arkadaşlar ii geceler,ben annem i çok çok severek izliyorum.fakat gonca çok fazla suratsız dizi başladığından beri hep aynı suratsızlık,bukadarda olmazki dedirten cinsten.halbuki gülse güzelliği kat kat ortaya çıkıyor ama.... tamam yaşadığı olaylar falanda pek iç açıcı değil ama ben ve etrafımda diziyi izleyenler somurtkan bi gonca görmek istemiyoruz..
öncelikle taniştiğimiza sevindim ayşegul benım adımda hümayra
gerci bana söylemedin ama yorumunla ilgili birşeyler söylemek istedim
aradan bu tanişma faslıda cıksın istedim:):)
kesinlikle yaw tek suclu musa hatta o kadarki ben bile ayşeye hak verdim acaba bu musa kendisinin halan zeynepe aşik oldugunun farkında degilmiii,,birde benı sinir eden şeylerden biriside MUSA&AYŞENIN ESKİDEN BİLE OLSAA BİRBİRLERİNE AŞİK OLMALARI DELİ EDEİYOR
zeynep halan musa musa diyor başkasına bakmıyor..
Ö:icon_whiszür dilerim hümeyra ben sandımki uğuru seviyorum ya benim yorumlarından hoşlanmazsınız sandım.ondan adımı genele söylememiştim:icon_whis
Dediklerine bende katılıyorum musa ve ayşe bir zamanlar birbirlerine aşıkmış zeynep kimselere ali gibi iyi bir adama gönül vermediği halde o başkasını sevebilmiş şaşırıyorum erkek milletine açıkçası ne çabuk unutuyorlar deli gib isevdikleri kadını bu dizide olsa birçok örneği var geçmişte :icon_sorr çevremizden tvden :sad53:ayrıca musa yüzünden bitmiş bi ilişkiydi yani burda zeynep başkasına aşık olmalıydı musa değil ama işte bilemiyorum erkek kadın diye de genelleme yapmam yanlış belki de bu insanın içiyle ruhuyla ilgili olmalı
hala zeynepi seviyorsa ki seviyor ayşeye hissettikleri neydi heves mi?güzellik mi? ben böyle düşünüyorum ama aslında erkek kadın genellemesi de yanlış oldu aşk zamanla sevgiye dönüşür diye biliyorum kadına da erkeğe de düşen bunu korumak değilmidir? başka ilişkilerde kadın adamın ya da adam kadının sevgisini hketmiyorsa unutmak da en güzeli ama dizide burda unutması gereken musa değil zeynep olmalıydı diyorum
amma uzattım yaw:icon_whis
baris[a]rock 01-02-08, 00:03 Bir bölümüde sinir olmadan izlesem dişimi kıracağım...
O başlarda ki sarılma sahnesinde bie damla göz yaşı akıttım...
Hele sonraki içseslerde...:(:(Çicek ayrı bi mevzu zaten:D
Gonca'nın konuşması süperdi...Yazık ya...:(
Arkadaşlarıda anlamadı zaten:(:(
Off ibrahime çok gıcık oldum ya...
musada ibrahimin aklına uyduya ...
UYUZ İBO...
sonra bide ayşe var...
bence ayşeyle iboyu evlendirelim:):):)
arkadaşlar ii geceler,ben annem i çok çok severek izliyorum.fakat gonca çok fazla suratsız dizi başladığından beri hep aynı suratsızlık,bukadarda olmazki dedirten cinsten.halbuki gülse güzelliği kat kat ortaya çıkıyor ama.... tamam yaşadığı olaylar falanda pek iç açıcı değil ama ben ve etrafımda diziyi izleyenler somurtkan bi gonca görmek istemiyoruz..
Ayhh gerçektenn bu bölüm ben de sinir oldumm...Hele o Eymen'e yaptıklarııı...Hayret bişeyy yaa insan birazz düşünürr yaa...Hem diyoo "Bana sürekli öğütler vermesi ağırıma gidiyoo" hem de sürekli saçma saparn davranışlarda bulunuyoo...
Çocuk gibi davranırsan çocuk gibi davranırlar gülümm kusura bakmaa yaniii..:img-wink:Uff çocukcağızzın en ufak bi günahıı yokk "çok kırıyo beni" bilmem nee??? Dediği de bişey diil çocuğun hee gayet sakin ve anlayışlı bi şekilde yol göstermeye çalışıyoo çocukcağızz...Vallahii acıdımm çocuğaa orda...:icon_sorr
Ama sonra haklı olmasına rağmen aramasına da sinir oldumm bırak Gonca arasın senii aaa!!!Gerçi bu işler böyledir haklı da olsa erkek arar yanii hele de Eymen gibi düşünceli biriyseee:img-yes:
Şu dizide en doğru dürüst erkek Eymen hee!!!O yüzden Musa'Nın kendi haline bakmadan "Acısız aşk olmaz" triplerine girmesi de baya bi komik geldii yanii...Çocuk Musa'yla kıyaslanıncaa resmen melek oluyo yaawww:img-hyste
gülendam83 01-02-08, 00:10 Şu dizide en doğru dürüst erkek Eymen hee!!!O yüzden Musa'Nın kendi haline bakmadan "Acısız aşk olmaz" triplerine girmesi de baya bi komik geldii yanii...Çocuk Musa'yla kıyaslanıncaa resmen melek oluyo yaawww:img-hyste
:img-hyste:img-hystebu yorumuna çok güldüm canım. en aklı başında erkek eymen demişsin ya..:img-clapp çok haklısın... bence musa gidip eymenden biraz ders alsın...:img-wink:
:img-hyste:img-hystebu yorumuna çok güldüm canım. en aklı başında erkek eymen demişsin ya..:img-clapp çok haklısın... bence musa gidip eymenden biraz ders alsın...:img-wink:
:img-hyste Amaa öylee yaniii ehuehue...Bence de Musa'nın kesinliklee Eymen'den ders almasıı lazımm:good: Ayh düşündümm dee acaba aralarınd bi konuşma olur daa Eymen Musa'ya böylee acayip ders verici bi konuşma yapar mı???ehuehue...
Meselaa Musa,uğraşmış uğraşmışş Eymen'le Gonca'Yı ayıramamışş,okul değiştirme falan işe yaramamışş en sonunda Eymen'le konuşmaya gidiyoo artık, uyarmaya falann...Bi bakıyoruzz Musa ağzı açıkk Eymen'i dinliyoo..."Vayy bee!!" diyereek:img-hyste
Tabi bu kadar abartılı olmasa da şöylee Musa'nın Eymen'i tanıycağı bi konuşma olsa fena olmaz yanii:img-wink:
kardelen2086 01-02-08, 00:17 bence dizideki aklı başında erkeklerden biride ali.....
zeynep in duygularına saygı duyması,onu sıkboğaz etmemesi,her durumda onun yanında olması,karşılıksız sevmesi...hele bu bölümde balık tutmaya giderken dedi ya "kendimi sensizliğe alıştırmaya çalışıyorum" diye;ne bileyim işte ali karakteri benim hoşuma gidiyor,hoş gerçi zeynep hala musa ya deliler gibi aşık ama ali de zeynep in sevgisini hak edenlerden biri bence...:img-yes::img-yes:
Anlasilan bölümün diger bir konusu Eymen ve Gonca cephesiymis.. arkadaslar Gonca`ya haksizlik etmiyormusunuz? Tamam bende ne Eymen`in ne arkadaslarinin yanlis bir davranista bulunduguna inanmiyorum yada Gonca hakli demiyorum ama anlamaya calisiyorum. Suan hic yasamadigi kadar zor günler geciriyor. Ve inanin bir insana moralinin bozuk oldugu bir anda ögüt vermek kadar o insnai sinir eden bir davranis yoktur. Insan o anda ögüt degil sadece anlayis bekler.. Tamam arkadaslari onun iyiligini düsünüyor fakat Gonca su siralar öyle kötü bir ruh hali icerisindeki oynayip gülecek hali yok.. özellikle babasina yaptigi konusmada gercekten ben cok üzüldüm. Anne ve babasini birarada görmeyi istemek gibi masum bir hayali var.. ve bu hayali her kurmaya kalktiginda karsisina cikan bir engelde darmadagin oluyor,hayal kirikligina ugruyor. Hayalkirikligi kadar insani acitan baska bir duygu yoktur inanin. O aciyla Gonca ne ögüt dinlemek ister nede sakin olabilir. Birdefa karakter olarak zaten hircin bir kiz. Bide bu sorunlar eklenince.. Ben Gonca`nin tepkilerini cok yerinde buluyorum ve ona hic kizmiyorum. Burada düsüncesizligi yapan bence kesinlikle arkadaslariydi.. evet biryerde tutup sarsmak gerekir nereye kadar bu sekilde devam edebilirki.. ama yanlis zamanda yaptilar bunu. Üstelik hepsi birden yapti. Birkisi konussaydi belki tepkisi bukadar büyük olmazdi. Ücü birden ögütler savurmaya kalkinca patladi iste.. Bence Gonca`ya haksizlik ediyorsunuz. He yanlis anlamayin elbette bu Eymen`den ayrilmasi icin gecerli bir sebep degildi. Ama Gonca zaten saglikli bir karar verecek psikolojide de degildiki.. arkadaslar psikilojisi bozuk,slklntlLl insanlara karsi sabirli ve anlayisli olmaktan baska bir davranis o kisiye iyi gelmez. Arkadaslari dahil herkez sabir göstermeliydi. Gonca bence olmasi gerektigi gibi davrandi. Ben abes yada sinir bozucu bulmadim.
geldim bende :)
muhtesem bi bölümdü hele o sarilish gözlerim doldu valla o sahnede....
ama keske uzun uzun izleyebilseydik...kisa sürdü bence....neyse...
bazilariniz Musa ya kiziyorsunuz...hala hayatim filan dedigi için Ayseye...
ama içinden gelerek söylemedigi okadar belli ki...o sarilshtan sonra....nekadar güzel söz söylese bile....hic biri inandirici degil...
gelelim Goncaya....sevmiyorum bende goncayi izlemeyi artik...hep karamsar hep karamsar...bugun tek hakli gördügüm sahne babasiyla konusmasiydi...hep isyan var...
evet çok zor bir durumdasin! Anan-baban ayri... ama sende farkindasin be kizim... annen le babanin hala birbirine asik oldugunu.... isyan edecegine çözüm arasana....
nebiliiiim Babanin içindeki duygulari çikarmaya çalis...Aynen Anneninkinide...yakinlasmalari için bi sebep bul...birsey vardir mutlaka...ikisini hep birlestirecek birsey....senin sorunlarin disinda!!!
Anlasilan bölümün diger bir konusu Eymen ve Gonca cephesiymis.. arkadaslar Gonca`ya haksizlik etmiyormusunuz? Tamam bende ne Eymen`in ne arkadaslarinin yanlis bir davranista bulunduguna inanmiyorum yada Gonca hakli demiyorum ama anlamaya calisiyorum. Suan hic yasamadigi kadar zor g |