Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
Annem Dizisi 19.Bölümün En Güzel Sahneleri
............................Bloğum................ .................... (http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=34942)
İzlemek isteyenler yukarıda bloğumdan izleyebilirler.Özellikle ADSL i kotalı olanlar tüm bölümleri izleyemiyorlarsa buradan en güzel bir kaç sahneyi izleyebilirler.
Gülşah&yeom-jan 09-02-08, 11:22 Bu arada bu bölümde farkettiniz mi bilmiyorum belki de ben yanlış benzetmişimdir ama şu Gonca'ya saldıranların sorgulanma sahnesinde sorguya çeken polis memurunu sanırım dizinin yönetmeni Faruk Teber canlandırmış güzel de olmuş bence, görünce çok şaşırdım ve sevindim ( tabii yanlış benzetmediysem) :img-wink:
Herkese İyi akşamlar
Sayfamıza girdiğimde sevgli şulenin 11 dakika tutan bölümün en güzel sahneleriyle ilgili video bilgisini görünce hemen gidip izledim ve gerçekten çok güzel sahnelermiş:good:
Musanın kızının odasındaki halini görünce kendi resimleri dışında goncanında var mıdır diye düşündüm ama masada başka resim yoktu sanırım, dolayısıyla burnu kaf dağındaki ayşenin onu masada otururken bulması ve baktığı resmin musa-zeynep olması hanfendenin o zehir gibi lafları söylemesine neden olmuştur:img-yes:
Sevgili Berrin kahve falına bakmayı sordun da vallahi pek anlamam bazen arkadaşlar bak filan derdi:img-wink: ama bayağı karışık şekiller vardı yani karışık olaylar filan olacak Emine annenin suratında da anlam çıkaramadık kı:icon_sorr
Bu arada sevgili Müge Emine anneyi mutfakta görünce direkt aklıma sen geldin:img-wink: bende şimdi yapmıştır yemekler, poğaça, börek dedim ama bu defa yanılltı bizi sanırım kadın yalnız kalacak ya kendini alıştırıyor kime yapacak artık o poğaça,börekleri:icon_sorr vallahi biz gider yerdik yahu bize ikram ederdi:img-hyste
Goncanın durumuna gelince acaba psikolojik bir durum mu yoksa eğer astımı filan varsa kriz mi tuttu anlayamadım. Eğer psikolojikse her ne kadar elleri birleştirmeye çalıştıysa kalben evlenmelerini istemiyor, çünkü oda biliyor bizim gibi musa-zeynep birbirlerini hala seviyorlar ve söylediler, buna rağmen başlaraıyla evlenmeye karar vermek:icon_whis
Neyse şimdilik burada keserken, tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın,
Sevgiler
bitanem_61 09-02-08, 21:02 Goncanın hastalığını öğrenen musanın tepkisini çok merak ediyorum, yine ilk iş olarak zeynepe kızıma iyi bakamıyorsun nutuğu mu çekecek helede alinin o evde olduğunu öğrenirse iyice delirir
Bence gonca o an için düzelecektir , tabi bunu musaya anlatırlar o da her zaman ki gibi kızar yine goncayı almak için harekete geçer.Nedense musanın zeynepe goncanın o nun yüzünden hastalandığını bile ima edeceğini düşünüyorum
Aslında musanın gelince kızıp söylenmesini isterim bu arada gonca yine fenalaşırsa bolca zeyneple musa görürüz , tabiki kıskançlıktan ölen ayşede
Herkese merhabalar….Uzun bir aradan sonra yorum yazmak istiyorum ruh halim nasıl bilemiyorum ama işte yazmak istiyorum içimden geçenleri…
Bölümün başında Zeynep’in Musa’nın dediğini Gonca’ya anlatması çok güzeldi…Anlatırken ne güzel gülüyordu..İşte buradan da anlaşıldığı gibi Zeynep hala Musa’yı seviyor..Ama ilk adımı atamıyor beni üzen de bu….
Heyt be Zehra kim tutar seni..:happy0064Evet bu bölüm de Zehra için çok sevindim….Yeni bir hayata adım attı…Sil baştan…..İbrahim’i tamamen hayatından çıkarmaya hazır…Umarım geri dönüş yapmaz…Ben sonuna kadar güveniyorum..Zehra’ya….Başaracaksın…Otelin yeni dekorasyonu çok güzel olacak…:good:
Bu bölümde Zeynep Gonca’ya ne güzel nasihat verdi evi satıp satması konusunda…İşte dedim güçlü ayakta durmayı başaran Zeynep.. Diğer hoşuma giden şeyde…Ayşe’nin Musa’yı Gonca’nın odasında görmesi iyi oldu….Musa’da maşallah fotoğrafa öyle bir dalmış ki…Ev soyulsa ruhu duymayacak….:img-hyste
Canım Emine annem benim dayanamadı fala baktı.Emine annem bir gün bana da fal bakar mısın..? Ben gerçekten çok seviyorum Emine annemi Sevgili Emel Göksu’yu…Bu hafta pek bir şey yapmadı cici mutfağında ama olsun…Fatoş ablamın da direk aklına ben gelmişim zaten ne güzel…Benim gibi boğazına düşkün bir insan evladı yemek gördü mü canı çeker .İyi olurdu Fatoş ablacım….Ben zaten sete gitmeyi düşünüyorum…Sevgili Emel hanım ile tanışmayı mutfağından bir şeyler yemeği….Gel gidelim ablacım…Ne dersin..?:img-wink:
Evet hemen yorumuma devam ediyorum….Ali hasta yatağında yatarken ne güzel konuştu Zeynep ile…Ama halinden memnun gibiydi baksanıza sevdiği kadın baş ucundaydı…Ateşine bakıyordu…Ben Ali’nin yerinde olsam bir hafta iyileşmezdim valla…:D
Şimdi kanımı donduran sahneye geliyorum…Gonca’nın tek başına o saatte evden çıkması hiç iyi değildi..Ve saldırma sahnesi beni çok etkiledi…Gerildim o sahnede….Musa’nın karakola gelip hesap sorması da doğru değildi…Fakat Zeynep çok güzel cevap verdi Musa’ya..Bu sahne için bütün oyuncuları yürekten kutluyorum…:good:
Ve de benim en sevdiğim bir mekan …Yani o yol…Ah ah bu yolda da yürümek isterdim..Zeynep bu yolda yürürken Musa ve Ali’yi düşünmesi iyi oldu ama….Düşünene kadar yol bitti göremedik yolun güzelliğini…Rica ediyorum daha çok o yoldan yürüsün…:img-yes:
Gonca’nın arkadaşları da vardı bu bölümde…Yani Pınar ve Barış…Öyle üzülüyorum ki onlar için…Gonca hiçbiri ile konuşmuyor…Eymen ile arasını açtığı gibi arkadaşlarını da kaybedecek yakında…
Süreyya hamile…Evet bu habere o kadar sevindim ki…Sağlıklı bir çocuk dünyaya getirir inşallah…Ama şimdi Mehmet hayatta Beşiktaş’taki pazara bırakmaz…:D
Evet beni üzün ve ağlatan sahneye geliyorum….Gonca’nın yemek yerken bir anda Ali’ye..
Gonca:Biliyor musunuz Ali amca sizi hem seviyorum hem nefret ediyorum…
Ve sonrası…Annesi ile Ali’nin ellerini üst üste koyması ve nefes alamaması…Annesinin panik olduğu an…Dışarıya çıkarmaları…Zeynep’in hala bağırması…Kulaklarımdan gitmiyor bu ses…. 19. bölüm öyle dozunda bitti ki…Şimdi ne olacak diye merak ediyoruz…Bu olay Musa ve Zeynep’i bir kez daha araya getirecek mi…? Buzlar eriyecek mi..? Musa kızama bakamadın diye Zeynep’e hesap soracak mı…?Gonca’nın rahatsızlığı ne olabilir…?Daha önce yorumlarımın bir tanesinde Gonca’nın artık psikolojik tedavi almasını önermiştim…Sanırım rahatsızlığının sebebi psikolojik …
Oyuncularımıza gelince…Bu hafta da…Her zaman ki gibi.. Vahide Gördüm…Performansı süperdi…Vahide hanımı bu dizide sevdiğimi daha önce söylemiştim…Annelik rolü ona çok ama çok yakıştı…Talat Bulut zaten diğer dizisin de performansı güzeldi…Musa karakterine alışmam zor oldu ama şimdi kızsam da beğenerek izliyorum…Emel Göksu…Onun için diyeceklerimi zaten yukarda söyledim…İyi ki varsın Emel hanım… Duygu Yetiş’e gelince.. İlk başlarda gözüm ufak tefek noktalara takılsa da şimdi gözümde 16 yaşında bir genç var….
Son olarak bir ricam daha var…Bu bölümde Pazar yeri yoktu…Nine yoktu,Cavit yoktu…Gonca’ya aşık olan çocuk yoktu….Ben onları da çok seviyorum…Lütfen unutmayın….Ninenin yaşama sevinci hiç eksik olmasın…:good:
Emeği geçen herkese canı yürekten teşekkürler……bye
Not:Şule'cim ellerine sağlık en güzel sahneleri eklediğin için sayende defalarca izledim son sahneyi...:img-wink:
Müge ablacim...uzun yorumunu büyük bi zevkle okudum...yuregine saglik...seni görmek çok güzel...
Busefer yorum yapmiicam...bölümlerden dikkatimi çeken seylere deginmek istiyorum..
1. Ninemiz kanserdi bu olay ile ilgili birsey göremedik daha, yani nineye birsey olsun demiyorum ama bu sadece konu olarak kaldi ve devami gelmedi..
2. Taktim kafayi Zeynep'in küpelerine...ya farkindaysaniz Zeynep hep o yuvarlak altin küpeleri takiyo...baska bi taki yada küpe taksa fena olmaz...dizi basladigindan beri kulaklarinda...11 dans bölüm'ü hariç..
ayrica...16 yil önceki flashback/geçmis sahnlerdede var o küpeler...mantik hatasi sanirim...yoksa olmaz böyle sey:img-hyste
3.dilek: gelelim 18 bölüme...hatirlarsaniz Zeynep mum'u üflemeden önce...Gonca: hadi mum'unu üflede dilegini dile Anne: dedi..Sonra Zeynep Musa'ya bakip öyle üfledi...sonra bu son bölümde Emine Anne kahve falinda Musa'ya...ne diye dilek tuttun diyince?..oda hiç olmiicak birsey diledim dedi...
bence ikiside ayni seyi dilediler...bölümleri tekrar izleyince fark ettim...bilmem siz ne düsünüyosunuz??
PAMUK_MELEGIM 10-02-08, 13:29 son bolume cokk sevdim gercekten heycan dollu bir bolumdu=)
Goncanin tacize ugarmasi en sondada birden nefes alamamizi
Musanin zeynepe hesap sormasi=)))
zehra Adinada cok sevdim .. ibrahim onu hic biseye saymadi
ama zehra simdi asil simdi nasil guclu biri oldunu gostercek=)
ya ben ali polise de cok uzuluyorum ... keske baska birine asik felan
olsa=) buarada bunda demeden gecemicem Talat buluta yasladikca daha karimza olmus=)
Bu arada bu bölümde farkettiniz mi bilmiyorum belki de ben yanlış benzetmişimdir ama şu Gonca'ya saldıranların sorgulanma sahnesinde sorguya çeken polis memurunu sanırım dizinin yönetmeni Faruk Teber canlandırmış güzel de olmuş bence, görünce çok şaşırdım ve sevindim ( tabii yanlış benzetmediysem) :img-wink:
Canim, evet dizinin yönetmeni Faruk Teber o:img-yes:
bende ilk gördügümde fark ettim..yanilmiyorsun :img-yes:
kisa bir sahne olmasina ragmen çok güzel oynadi bence :)
Merhaba arkadaşlar
Yazmayı unutmuştum, şimdi aklıma gelince hemen paylaşmak istedim. Sizi bilmiyorum ama ben Kıraç'ın şarkısını çok beğendim:good: Genelde TMC yapıma dizi müzükleri yapan Kıraç bu defa annem dizisinede özel şarkı yapmış sanırım ve iyiki de yapmış:img-yes:
Birde dizimizin sonu hakkındaki bilgiyi imdiden aldık diyebilir miyiz:icon_whis Ne , nasıl yani? diye soruyorsunuz di mi hemen açıklıyayım:img-yes:
Musa Şeref'le duygularını paylaşırken hayalinden de bahsetmişti. Çocuklarım ve eşimle evimde olmak istiyorum diyordu. Acaba sonunda Zeyneple tekrar evlenmişler birde Zeynep 2. bebeğe hamile olarak mı bitecek:icon_whis
Öyle bir son bekliyorsa bizi aşama aşama bu sona gidişin güzelliklerini seyrederiz inşallah:img-icecr
Sevgiler
2. Taktim kafayi Zeynep'in küpelerine...ya farkindaysaniz Zeynep hep o yuvarlak altin küpeleri takiyo...baska bi taki yada küpe taksa fena olmaz...dizi basladigindan beri kulaklarinda...11 dans bölüm'ü hariç..
ayrica...16 yil önceki flashback/geçmis sahnlerdede var o küpeler...mantik hatasi sanirim...yoksa olmaz böyle sey:img-hyste
Sebil’cim valla çok güzel söylemişsin…Ama ben o küpeleri çok seviyorum….Bayılıyorum hatta...Belki de Musa verdi gençliğinde küpeleri ve bir daha çıkarmadı..Mutlaka bir anısı vardır….:img-wink:
Benim dikkatimi çeken mantık hatası…16 yıl öncesi televizyon izlerken Musa’nın saç rengi…Hala beyazdı….Hatırlarsanız Zeynep evi terk ederken de saçları beyazdı..Şaşırdım doğrusu…Neyse…..:)
Merhaba arkadaşlar
Yazmayı unutmuştum, şimdi aklıma gelince hemen paylaşmak istedim. Sizi bilmiyorum ama ben Kıraç'ın şarkısını çok beğendim:good: Genelde TMC yapıma dizi müzükleri yapan Kıraç bu defa annem dizisinede özel şarkı yapmış sanırım ve iyiki de yapmış:img-yes:
Birde dizimizin sonu hakkındaki bilgiyi imdiden aldık diyebilir miyiz:icon_whis Ne , nasıl yani? diye soruyorsunuz di mi hemen açıklıyayım:img-yes:
Musa Şeref'le duygularını paylaşırken hayalinden de bahsetmişti. Çocuklarım ve eşimle evimde olmak istiyorum diyordu. Acaba sonunda Zeyneple tekrar evlenmişler birde Zeynep 2. bebeğe hamile olarak mı bitecek:icon_whis
Öyle bir son bekliyorsa bizi aşama aşama bu sona gidişin güzelliklerini seyrederiz inşallah:img-icecr
Sevgiler
bu konuya iyi değinmişsin fatoş abla bence musa evlenme sahnesinde sanki benimle evlenirmisin demiyecek de
musa bayrı değilde musa olarak benle gelirmisin gibilerinden herhalde evlemme sorusu birde bebekleri olur goncagül adında
şundan dolayı goncagül dedim musa goncanın küçüklüğünü göremediğinden dolayı
tekrar Merhabalar
Efendim yaptığım hatayı sevgili dürr-Efşan yani berrin arkadaşım düzeltti şimdi bende hemen paylaşayım
efendim o şarkı kıracın deli düş albümünden sevme şarkısıymış kendisine çok teşekkür ederken yinede bu şarkıyı seçip dizimizde bize sundukları için teknik ekibede teşekkürler
Sevgiler
dürr-efşan 10-02-08, 22:54 Merhaba arkadaşlar
eğer kıracın
Hani sana birgün bazı şeyler söylemiştim
Sen sadece aşkı düşün deyip kesmiştin
Herşey çok güzel biraz fazla güzel
Ben çoK ama çok korkuyorum demiştim sözlernie sahip
sevme isimli şarkısını kastediyorsan o şarkı deli düş albümünde var.. benim bilmediğim başka bir şarkı dinlediyseniz bölümde bilemem... ama eğer bu şarkı ise o eski bir şarkı bu albüm de çok eski bir albüm..kıracın henüz ününün duyulmadığı zamanlara ait...
Sevgiler
seni çok hayalperest gördüm... musanın hayalinde önü deniz arkası orman yoktu değilmi... hani ohayalde bir dizi sonu izlemiştik de... pek beğenmemiştik...
bir de musa niçin o kadar üzüldü... memedin bebeğine.. ayşeyle kaybettikelri bebek için değil de sanki kendisi hiç o duyguyu yaşamadı diye üzüldü gibi geldi bana... yani ayşeden haberi alışında zaten kahroldu gibi birşey.. yani memedin yaşadığı gibi bir bebek sevinci yaşayamaması ve bunda da kendi yaptığı şeyin etkili olması sanki vardı hüznünde.. yoksa ben mi öyle gördüm...
Sebil’cim valla çok güzel söylemişsin…Ama ben o küpeleri çok seviyorum….Bayılıyorum hatta...Belki de Musa verdi gençliğinde küpeleri ve bir daha çıkarmadı..Mutlaka bir anısı vardır….:img-wink:
Benim dikkatimi çeken mantık hatası…16 yıl öncesi televizyon izlerken Musa’nın saç rengi…Hala beyazdı….Hatırlarsanız Zeynep evi terk ederken de saçları beyazdı..Şaşırdım doğrusu…Neyse…..:)
Haklisin Müge abla...Bir anisi oldugu içinde o küpeler sürekli kulaginda olabilir...gerçi çok'ta yakisiyorlar Zeynep'e :img-yes:
:img-hyste:img-hyste Musa bey..degerli bakanimiz hep yasliiimis ozaman Müge abla...hep beyaz saçliymis...gençligindede:img-hyste:img-hyste
SeLim-EsMa(ArHaN) 11-02-08, 14:08 fragman eklenmistir videolara!iyi seyirler!
Ya bu fragmandan hiçbirsey anlamadim ben...
Gonca'nin hastaneye kaldirilmasi dogru...
Zehra ile Zeynep is konusuyorlar...
birde fragmanin sonunda Zeynep'in sanki cani çok skkin mis gibi duruyo Ali ile konusurken...
SeLim-EsMa(ArHaN) arkadasim çok sagol fragmani ekledigin için:img-yes:
bitanem_61 11-02-08, 15:04 Fragmandan pek bi şey anlaşılmıyor sesli side son anda geleceğine göre doğru düzgün bir yorum yapamıycaz
Yinede aliyle zeynepin öyle bakışmalarından hoşlanmadım
goncayı hastaneye kaldırıyolar demekki düzelmiyor ben geçer diye ummuştum
musa hemen geri dönermi acaba malum ankara da işleri var
Köfte yerinde çalışan çocuk gelmiş ve kapıda kalmış onun kapıda kalmasıyla pazardakilerde herşeyi öğrenirOf ya doğru düzgün bir özet ve erken gelen sesli fragman istiyorum her hafta bu eziyet çekiirmi böyle
off yaaa ben izliyemedim frgaman acılmadii..
yah allah demek cok karişik bende hastaneye kaldırılmaz diye düşünöüştüm demekki
gercekten kötü bir durumda bence pisikolajık bir durum söz konusu olacağini düşünüyorum belkdde bu sayede musa6zeynep ikilisininn arası cok daha iyi olur...
sesli frgamanda artık perşembe gunu cıkar o zamana kadar bekle işin yoksa..
SeLim-EsMa(ArHaN) fragmanı cekip eklediğin için ellerine saglık emeğine saglık.süpersın...
Merhaba ANNEM fan`lari..
Fragmani bende izledim ve hastaneye kaldirilacagini tahmin etmistim cünkü gectigimiz bölüm sonunda o telasin icinde Ali polisin telefona sarildigi benim gözümde kacmamisti. Ambulans cagiriyor heralde diye düsünmüstüm. Hos gerci bu ayrinti nasil dikkatimi cekti bilmiyorum Ali`yle hic ilgilenmeme ragmen.. Fragmandan anladigim kadariyla Gonca`nin durumu cabuk atlatiliyo ama bu kisma cok takilmadim ben. Beni fragmanda asil huzursuz eden son sahnede Zeynep`in Ali`ye bakisi.. inanilmaz ölcüde rahatsiz oldum hic hosuma gitmedi o bakis. Yani normalkinden cok farkliydi olumlu bir bakisi vardi Allah kahretmesin ya yoksa teklifini kabul mu edicek. Yani icimdende aklimdanda gecen korku bu oldu fragmani görünce. Anlamiyorum senaryosunu ve gidis hatini digerlerinden ayri tuttugum bu dizininde böyle slklntlLara girmesine bir anlam veremiyorum. Yani Ayse belasindan ha kurtulduk kurtulacaz derken simdi Ali mi cikti ya. Tamam Ali yeni bir dava degil ama evlilik yeni bir konu ve Zeynep bu mevzuda beni korkutuyor.
Görmez olaydim fragmani ne diyim.. walla inanilmaz icim slklLdl simdi persembeye kadarda böyle devam eder.
Buarada Musa Bey saclarini kestirmis karizmasina karizma katmis buda kacmadi gözümden :) Pek bir yakisikli pek cekici olmus walla.. artik kaybetme korkularindan midir nedir bilinmez böyle degisiklikler falan hayirdir insallah :)
Merhaba ANNEM fan`lari..
Fragmani bende izledim ve hastaneye kaldirilacagini tahmin etmistim cünkü gectigimiz bölüm sonunda o telasin icinde Ali polisin telefona sarildigi benim gözümde kacmamisti. Ambulans cagiriyor heralde diye düsünmüstüm. Hos gerci bu ayrinti nasil dikkatimi cekti bilmiyorum Ali`yle hic ilgilenmeme ragmen.. Fragmandan anladigim kadariyla Gonca`nin durumu cabuk atlatiliyo ama bu kisma cok takilmadim ben. Beni fragmanda asil huzursuz eden son sahnede Zeynep`in Ali`ye bakisi.. inanilmaz ölcüde rahatsiz oldum hic hosuma gitmedi o bakis. Yani normalkinden cok farkliydi olumlu bir bakisi vardi Allah kahretmesin ya yoksa teklifini kabul mu edicek. Yani icimdende aklimdanda gecen korku bu oldu fragmani görünce. Anlamiyorum senaryosunu ve gidis hatini digerlerinden ayri tuttugum bu dizininde böyle slklntlLara girmesine bir anlam veremiyorum. Yani Ayse belasindan ha kurtulduk kurtulacaz derken simdi Ali mi cikti ya. Tamam Ali yeni bir dava degil ama evlilik yeni bir konu ve Zeynep bu mevzuda beni korkutuyor.
Görmez olaydim fragmani ne diyim.. walla inanilmaz icim slklLdl simdi persembeye kadarda böyle devam eder.
Buarada Musa Bey saclarini kestirmis karizmasina karizma katmis buda kacmadi gözümden :) Pek bir yakisikli pek cekici olmus walla.. artik kaybetme korkularindan midir nedir bilinmez böyle degisiklikler falan hayirdir insallah :)
Bence kesin ali yine zeynep'e yardım etmiştir..
bundan dolayı ben zeynepin yüüzünde hem bir memnun omuş bir ifade,hemde sanki ali cok sagol senın yardılarını nasıl öderim gibi birşey sezdim...
zeynep alinin evlenme teklifine sıcak bakıyor zaten..
korkarımki bunca alinin iyliğinden sonra bir olumlu cevao verecek
belki tam olarak evet demesede kesin ümit verecek diye düşünüyorum..
tamam evleneme olmuyacaktir,yada okadar ileri gitmezler ..
ben aliyi seviyorum gercekten cok iyi birisi ve bu yüzden bu evlenme teklifine sıcak baklımasını ve olayların bu konu üzerinde yazılmasını hiç istemiyorum..
tülay benımde gözümden kaçmadı fragmanı daha yenı izledim tam onu yazacaktim mesajını görunce burdan alinti yapmak istedim:)
ee zeynep git gide güzelleşiyor musanında birşeyler yapması şart canım :)
dürr-efşan 11-02-08, 19:35 fragmanda zeynep ne çizmiş koltuk mu bir yerin görüntüsü mü.. birşeye benzetemedim... fragmanda zehraya gösteriyordu...bir fikri olan var mı....
bunun dışında zeynebin aliye evet deyişini musanın aşkının depreşmesi için bir sebep olarak görüyorum senaryo açısından..... yan tabii ki evlenme olmayacaktır ama senaryo açıısndan da musanın aşkını birşeylerin depreştirmesi lazım... bu da ancak kıskançlık olur ve zaten ilk sahneleri de bu sebebin tetiklemesi ile geçen bölüm izledik... değil mi...
benim dikkatimi çeken ibrahim oldu.. öyle annesinin evine el öpmeye falan gelmiş... acaba zehraların otele taşındığını bilmiyormuki......
Annem Dizisi 20.Bölüm Fragmanı
............................Bloğum................ .................... (http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=34942)
Yukarıda bloğumdan izleyebilirsiniz.SeLim-EsMa(ArHaN) arkadaşım 20.Bölüm fragmanını videolar bölümüne eklediği için ayrıca ona teşekkür ederim.
arkadaşlar goncayı ankarayamı götürüyorlar tünel falan sesli fragmanısda varmezlarki perşambeya kadar
bu arada ilhan şeşen tv8 de hayat deyince programında izlemek isteyenlaere duyrulur
fragmanda zeynep ne çizmiş koltuk mu bir yerin görüntüsü mü.. birşeye benzetemedim... fragmanda zehraya gösteriyordu...bir fikri olan var mı....
bunun dışında zeynebin aliye evet deyişini musanın aşkının depreşmesi için bir sebep olarak görüyorum senaryo açısından..... yan tabii ki evlenme olmayacaktır ama senaryo açıısndan da musanın aşkını birşeylerin depreştirmesi lazım... bu da ancak kıskançlık olur ve zaten ilk sahneleri de bu sebebin tetiklemesi ile geçen bölüm izledik... değil mi...
benim dikkatimi çeken ibrahim oldu.. öyle annesinin evine el öpmeye falan gelmiş... acaba zehraların otele taşındığını bilmiyormuki......
Elbette askini daha cok kizdirmistir Musa`nin buna itiraz edemem ama Musa bence zaten Zeynep`i ilk gördügü andan itibaren unutamadigini anlamisti ki Ayse`ylede sorunlari baslamisti,kafasi karismisti. Belki agzindan duymadik yada kendine bile itiraf edemiyordu ta ki gectigimiz bölüme kadar ama hayir kesinlikle onu her gördügünde aski dahada cok depresti son durumla bir alakasi olduguna inanmiyorum. Ayse`nin tüm vurdugu laflarda hakki var.. evet Gonca sayesinde Zeynep`i de görmüs oluyordu ve bundan son derecede memnundu. Cünkü ona hala asikti. Sadece Ali mevzusu, icinde askla birlikte iyice kaybetme korkusunuda deprestirdi. Simdi icine kaplayan o korku kendinede itiraf edemedigi seyler itiraf etmesini sagladi. Annesi "ne niyetle kapadin fincani" dediginde verdigi cvb bunu gösteriyor. "Ne olabilirki ana,olmayacak birsey icin kapattim" ayrica bu sahnelerde Musa`ya ikinci kez hayran kaldim. Ask acisi ceken delikanli asiklar gibi ümitsiz ümitsin elini yüzüne koyup hayaller kurmasi.. ask her yasta ayni iste ya. Duygulari bukadar basarili bir sekilde vermelerinden ötürü her iki oyuncuyuda tebrik etmek gerek. Ikiside mükemmel,ikiside basarili ve birbirlerinede cok uydular. Ya cok tatlilar ya.. artik Ali Ayse falan duymak istemiyorum. Asklarinin ne ölcüde deprestiginide görmek istemiyorum ben onlardan yeterince aliyorum o duyguyu daha nekadar deprestireceklerki.. ya 16 senenin biriktigi bir özlem var,hasret var,ask var. Ya emek var,ödedikleri bir bedel var.. yeter artik niye hala birseylerin bedelini ödüyolarlar. Bir 16 sene daha mi bekliyicez yani Aliydi Ayseydi derken. Ali evet cok iyi biri,herseyden önemlisi cok asik cok deger veren biri. Vefali ve hayirli biri. Ve daha bircok iyi özellige sahip. Böyle asik ikinci karakterlerin bukadar iyi olmasina ben hep isyan etmisimdir. Hatirla sevgili dizisinde mesela benim favorim kesinlikle Nejdet`ti. Yasemin Ahmet`e döndü bende hs devri kapandi. Ama bu dizide.. bu dizide neden bilmiyorum Ali`ye cokta üzülemiyorum. Belkide hissettigi kadar aski bana yansitamadigindandir bilemiyorum.
Ama Musa ve Zeynep`in arasinda olan herkez yada hersey benim icin artik bir engeli teskil ediyor. Kalksin su engeller artik ya. Bu dizi baska dizi.. digerleri gibi birlesmelerini son bölüme saklayacaklarina inanmiyorum ben. Ben inaniyorumki Musa ve Zeynep birlestikten sonrada cok degisik bir senaryoyla diziyi devam ettirebilecek yetenege sahip senaristlerimiz. Yada nebileyim nasil biliyolarsa öyle yapsinlar ya.. bende ne istedigimi sasirdim artik. Yani baskalariyla evlenmesinlerde ne olursa olsun.. ne diyim. :)
Herkese merhabalar…Evet ben de şimdi fragmanı izledim…Gonca’nın ambülanstaki halini görünce kanım dondu….Umarım ciddi bir şeyi yoktur….Yine de hastalığının psikolojik olduğunu düşünüyorum…Musa’ya da haber veriliyor…Emine anneme de….Emine annemin o andaki tepki gerçekten o kadar gerçekçi ki…Emel hanım sizi seviyorum…:good:
Bu bölümde nineyi görmek ,Cavit’i görmek güzel….Ama onlarda merak edecekler Zeynep ile Gonca’yı…Zeynep’in çizdiği şey Zehra’nın otelinin yeni dekorasyonu Zehra’ya gösteriyor..İçimden bir ses bu olaydan sonra Zeynep’in kariyer hayatının değişeceğini söylüyor…Zeynep’e yeni bir iş teklifi gelebilir…Evet güzel şeyler olacak bu projeden sonra..
İbrahim pişman olmuş…Emine annenin elini nasılda öpüyor….Elini öperken Ayşe geldi aklıma o da hiç sevmiyordu Emine annenin elini öpmeyi….:img-hyste
Bir de sesli fragman gelse kısa sürede iyi olacak…Neyse…Fragmanı ekleyen SeLim-EsMa(ArHaN) ve Şule’cime çok teşekkürler….:good:
Tekrardan görüşmek dileği ilebye
dizi her hafta daha da güzel.izlemeye doyamıyorum.keşke bitmese diyorum.çünkü çok sürükleyici.zeynep in dramı o kadar gerçekçi ki dizi hiç yapay gelmiyor.gerçekte olan şeyler bunlar.ayrıca gonca rolündeki oyuncu kesinlikle daha sonraki dizilerinde de çok başarılı olacak.
gülendam83 12-02-08, 13:53 Musa ile Ayşe evleniyor
Gonca, kimsenin hiç beklemediği bir anda anlaşılamayan bir şekilde fenalaşır ve apar topar hastaneye kaldırılır. Bu tatsız durum tüm aileyi altüst eder.
Musa’nın Ayşe’ye olan ilgisizliği Ayşe için artık dayanılmaz bir hal almıştır. İkisi de birbirini anlayamıyor ve konuşamıyorlardır. Ayşe, Musa ile bunları yaşarken Uğur’un kendisine gösterdiği ilginin de yavaş yavaş farkına varmaya başlamıştır ve bu durum Ayşe’nin kafasını çok karıştırmaktadır.
Musa ve Zeynep birbirlerini her gördüklerinde farkında olmadan biraz daha yakınlaşmaktadırlar. Fakat Zeynep’in Ali’den aldığı evlenme teklifi, hem Musa’yı hem de Zeynep’i allak bullak etmiştir. İkisi de ne yapacaklarını, nasıl davranacaklarını bilmez bir haldedirler.
Ve Musa kararını verir. Ayşe’ye karısı olmasını istediğini söyler, apar topar nikahları kıyılır.
allahım şuanda şoktayım lütfen biri beni çıkarsın. inanamıyorum yani. bir insan bu kadar olumsuz duygu varken nasıl evlenir. nasıl nikah kıyılır. hiç beklemiyoduk bunu. canım çok sıkkın şuan...:icon_sorr
musa asrın ikinci hatasını yaptı bence. senaristler saolun başardınız musadan epey soğudum. sırada ne var acaba?
başlığı kaç kere okudum bilmiyorum. inanamadım yahu...:icon_sorr
Ve Musa kararını verir. Ayşe’ye karısı olmasını istediğini söyler, apar topar nikahları kıyılır.
Keşke özeti okumasaydım ve de keşke şu kabus son cümleleri görmeseydim:icon_sorr
Yahu biri bana mantıklı birşey desin allahaşkına. Her birbirlerini gördüklerinde etkilenen eski karı koca var ortada, beri tarafta Ayşeyle doğru dürüst ilgilenmeyen Musa efendi apar topar Ayşeyle evleniyor.
Şaka olsa gerek diyeceğim maalesef değil eee bizde bari birna önce Zeynepte aliyle evlensin diye mi bekleyelim.
Yazık çok şaşkın ve kızgınım
Sevgiler
bitanem_61 12-02-08, 13:55 Öncelik le bir yuh desem nasıl olur,
Sevmediği halde ayşeyle evlenen musaya , kendini sevmediğini bile bile musayla tekrar nikah masasına oturan ayşeye ne desem bilmiyorum bu kadar şaçma bir davranış olabilirmi, ne yaptıklarını sanıyorlar ki
O kadar kızgınımki koca koca insanların bu kadar mantıksız davranması nasıl bir saçmalıktır musayla ayşanin evleneçeğini hiç tahmin etmemiştim bu saattan sonra
Zeynep te gidip aliyle evlensin nasılsa o da evlenme teklif etmiş .Zaten zeynepte evlenirse bu dizi benim için biter
Dengesiz musa kızım onu yapamaz bunu yapamaz ben babasıtım dan den vurup duracağına kızını anlasaydı evlenmezdi.Musa benim gözümde sınıfta kaldı
Şimdi sıra zeynepte evlenmezse ne ala evlenirse ona da bir yuh diycem eme bekliyim
Emine annenin falda ne gördüğü bellş oldu şimdi
Musanın zeynepi düşünmesin den yakınan ayşe ,Musayla evlendi de şimdi o uğuru düşünmüycekmi o da bir aldatmak değilmi
Canım diziyi mahvet mek üzeresiniz tebrik ederim devam, son nokta zeyneple ali hagayret:good::good:
arkadaşlar şuan şoktayım ağlıcam nerdeyse noluyo ya ufff bizim hayellerimize bakın bide bunların yaptıklarına nılcak şimdi zeynepte inadına evlernirse şaşmayın offfffffffffff
Saka gibi ya.. korktugum resmen basima geldi. Bir sonraki bölümde Zeynep`le Ali`nin nikahini kiyariz oohh yemede yaninda yat bir bölüm. Yani su özetten sonra ne Musa ne Zeynep`e güvenim kalmadi tek umudum Ayse!! Insallah biraz gurur ve zekasi vardirda nikahta evet degil hayir der. Yani tek umudum Ayse`nin nikahta verecegi cvb. Müdürümüzde madem karistirmis Ayse`nin kafasini.. hadi bakalim.
Ay nasil slklLdl canim simdi ya.. icimden bölümü izlemek gelmiyo walla. Persembeyi iple ceken ben hic gelsin istemiyorum artik. Yok ben kaldiramam bu bölümü.. apar topar nikah kiyarlar diyor ya. Ay walla saka gibi
gülendam83 12-02-08, 14:01 arkadaşlar şuan şoktayım ağlıcam nerdeyse noluyo ya ufff bizim hayellerimize bakın bide bunların yaptıklarına nılcak şimdi zeynepte inadına evlernirse şaşmayın offfffffffffff
hepimiz şoktayız anladığım kadarıyla nasıl olmayalımki. hiç beklemiyoduk bunu. aniden oldu yahu. hiçbirimizin de aklına gelmedi gelemezdi. çünkü bu kadar mantıksız olamayız hiçbirimiz. bu davranışta mantıklı bir olay yok çünkü.
musaya çok kızgınım. zeynep ali ile evlense kızmam bile o kadar kızgınım musaya. kendinin sevildiğini bile bile kendi hala zeynebi sevdiğini bile bile gidip pat diye ayşe ile evlenmesi kafayı cidden sıyırdığı anlamına gelir. başka da bir sonuç çıkmaz bu davranıştan.
ne yapacağını bilemez haldeymiş:hıh insanlar o hale girince hemen evleniyolar galiba hemde böyle bir evlilik. pes yani pes...
ya arkadaslar cidden suan sinirden yazdiginiz yorumlara bile gülüyorum ya. Wallahi sinirlerim bozuldu simdi. Ya ama fragmani gördügümden beri icime bir slklnti düsmüstü tamam Musa hic aklima gelmemisti ama inanilmaz slklLmlstlm. Aptala malum olur mu denir ne denir bilmiyorum ama kac gündür ANNEM diyince icim slklLlyodu. Alin iste..
Ya gercekten aklim almiyor.. yani ask her yasta ayni demistim demez olaydim koca koca insanlarin davranislarina bak ya. Musa`nin bunu kesinlikle öfke ve inattan yaptigi kesin. Kesinlikle Ali`nin teklifiyle ilgili birsey bu yani bariz ortada.
Yani senaristlerede ayri bir sok oldum. Nasil böyle bir hata yaparlar.. daha dogrusu tebrik etmek gerek nasilda sinsi sinsi isi götürmüsler bize sezdirmeden. Aha adami böyle sok ederler iste.. hic bekliyormuyduk böyle birsey? Resmen sag gösterip sol vurdular ya.
Ben zeynep`ten korkuyordum ama hayir Musa masallah daha bi hizli cikti. Zeynep`ten akillisi mantiklisi yokmus diyicemde demeye korkuyorum. Her an ondanda bir tokat yeriz diye..
ooffffff.... ooffff..... yani hakikaten bizim senaristler farkliymis söyledigim sözün anlami simdi bana daha cok acik geliyo. Bravo walla helal olsun nasil bir sok etkisi yarattiniz öyle. Ama cidden her iki taraf icin bir evlilik söz konusu olursa benim icinde bu dizi bir süreligine rafa kaldirilacaktir. Ben o sacma sapan sahneleri izlemeye katlanabilecegimi hic sanmiyorum.
bitanem_61 12-02-08, 14:12 Musa geçen bölüm bu işleri bırakıp eşimle ve çocuklarımla sade bir hayat yaşamak istiyorum demedimi , ama bunu ayşeyle yapamam demedimi ne diye evlenirsin o zaman
Ayşe musayla eskisi gibi değiliz bana önceden baktığı gibi bakmıyor demedimi bu neyine güvendi, burda aşk nerde
AŞK,ta mantık aranmaz derler de bunlar 20 yaşında tazeler değilki, sırf yalnız kalmamak için evlenilirmi
Musa bu durumda kızından da vaz geçti demektir , gonca ayşe olduğu sürece o eve gitmiyceni söylemişti
Alal acele nikah kıymışlar demek evlenmişler demektir değilmi, oraya gidip vaz geçmezler artık
ay nasıl sinirliyim anlatamam çok merak ediyorum senarist ne düşünpte böyle bir şey yaptı ,çünkü ben buna makul bir açıklama bulamıyorum
Biz çekelim nasılsa izleniyor diye düşünülüyorsa yanılıyorsunuz , benim saçma sapan yapılan işlere tahammülüm yok
Zaten özetin eklendiğini görünce çok şaşırmıştım, inanamadım hatta. Kendi kendime dedim ki hayırdır, hangi dağda kurt öldü de salıdan özet ekliyorlar:img-yes:
Meğerse hepimizi şoka uğratacak, moral bozacak bir özetmişte haberimiz yokmuş:icon_sorr Yani ayşe hanıma e demeli sen Musanın senden soğuduğunu bil, doğru dürüst konuşma bile kalmasın aranızda sonrada Musa'nın evlenme teklifini kabul et ve evlen:icon_whis
Ayşenin neden böyle yaptığını ben size söylüyeyim arkadaşlar. Yani erkekler diyorlar ya bu kadınlardan korkmak lazım. Gerçekten hemcinslerimizin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Ayşe sırf Musa Zeynebe dönmesin diye evlenecek Musa'yla. Geçen bölüm hepimiz gördük karakolda o zafer kazanmış hallerini. Goncanın kendisini istemediğini, Eminenin istemediğini bilmesine rağmen direkt kendine düşman gördüğü Zeynep mutlu olmasın, Musayla tekrar beraber olmasınlar diye içinde sevgi,aşk olmayan evliliği yapmaya bile hazırmış ve evleniyor bile.
Oysa ben Ayşeden böyle bir hareket asla beklemezdim ama arada kıskançlık olunca çok mantıklı diye düşünülen kişiler bile sırf inat uğruna böyle şeyler yapıyor demekki.
Umarım böyle davranmayacak kişi Zeynep olur
Şakka herhalde buu diimi????:img-pilot Ya da senaristler kafayıı yedii...Ya nasıl daa dört gözle bekliyodum özetii çıka çıka gelen şeye bakar mısınızz????Yaa gerçektenn şoktayımm şu andaa!!! İnanmazsınızz özetin başını bi heycanlaa okurken yemek yiyodummm ehuehu...Resmen boğuluyodumm yaa olamaz bölee bişeyy:img-cool2 Hadi başındaki gene iiyiymişş yanii bi de en sonu varmış özetin kii o cümle daha da vahimmm...OFFFFFFF!!...
Kafayıı yemiş bunlaar yaaa
Yanii sırfff Zeynep evlenme teklifi aldı diyee bunu yapıyosaa helee bir YUHH daha gerçektenn...Ayy inanamıyorum yaaa....
Şimdi tek umudum Musa'yı bunu yapmaya iticek ekstra bi şeyin daha olmuş olmasıı...Ynaii artık bu saatten sonraa yapabilecek bişey olmadığına göree bari mantıklı bi sebep bulsunn çok sevgili senaristimizz...Çünküü sırf sevdiğin evlenme teklifi aldı diyee sevmediğin biriyle evlenmek çok SAÇ-MAA!!!
Musa geçen bölüm bu işleri bırakıp eşimle ve çocuklarımla sade bir hayat yaşamak istiyorum demedimi , ama bunu ayşeyle yapamam demedimi ne diye evlenirsin o zaman
Ayşe musayla eskisi gibi değiliz bana önceden baktığı gibi bakmıyor demedimi bu neyine güvendi, burda aşk nerde
AŞK,ta mantık aranmaz derler de bunlar 20 yaşında tazeler değilki, sırf yalnız kalmamak için evlenilirmi
Musa bu durumda kızından da vaz geçti demektir , gonca ayşe olduğu sürece o eve gitmiyceni söylemişti
Alal acele nikah kıymışlar demek evlenmişler demektir değilmi, oraya gidip vaz geçmezler artık
ay nasıl sinirliyim anlatamam çok merak ediyorum senarist ne düşünpte böyle bir şey yaptı ,çünkü ben buna makul bir açıklama bulamıyorum
Biz çekelim nasılsa izleniyor diye düşünülüyorsa yanılıyorsunuz , benim saçma sapan yapılan işlere tahammülüm yok
evet cnm haklisin nikah kiyarlar diyor yani bu evlendiler demek oluyor sanirim. Ama hala bir umut özetin bizi sasirtabilecegini düsünmemi sagliyor. Yani eger bölüm o nikahla bitecekse belki Ayse vazgecer ya. Yani suan tek umut onu görüyorum. Bu nikahi engelleyecek biri varsa kesinlikle Ayse.
Vazgectiklerine gelince.. hem evet Gonca`yi gözden cikarmis demektir hemde kiz daha yeni cikti bir soktan bu ne sorumsuzluk ne acele ya. Biraz bekleyin millet bi kendine gelsin yahu..
Ben hala umutluyum hala birinin b nikahi engelleyebilecegine inanmak istiyorum. Ama diger yandanda zaten birdefa engellendi nikah simdi ayni seyi birdaha yaparlarmi ki? Yani ikidefa üst üste yapmazlar.. ya galiba ciddi ciddi evleniyo bunlar ya. :img-cray:
hayiir olamaz böyle birsey!!! hayiir...off :(
olmaz olsun o dugun! olmaz olsun Ayse!!!
Valla sahra_ arkadasiminda dedigi gibi...umarim Ayse o masada hayir der.. ve umarim müdürde o dügünde olurda Aysenin hayir demesini saglar...buda kendimi avutmak için uydurdugum bi yalan!! of!
bencede senaristler kafayi yedi arkadaslar...!!!!
bitanem_61 12-02-08, 14:37 Bu hafta birileri insaflı davransada bu saatten sonra nasıl davranacaklar bilmem amam şu sesli fragmanı erken verselerde delireceğimiz kadar delirsek. belki izlerken anlamaya çalışırız
Anlamıycam ama denemekte fayda var yoksa öylesine baktığım bir dizi olacak ,Perşembeleri artık babama bırakacam
arkadaşlar bunu yapmalarının galiba sebebi diziyi uzatmaktır çünkü böyle olmazsa musa ve zeynep evlenir hop dizi hemen biter biraz uzasın konu oluşsun diye yapıyolardır hem biraz entrika seyredelim heyecan olsun ama sonunda musa ve zeynep birleşsin
Şuan hepimiz o kadar sinirliyiz ki acaba Bakırköye grup olarak gitsek indirim filan yaparlar mı acaba.
Hepimiz sinirden ne yapacağımızı bilmiyoruz, senaryo bu duruma nasıl getirilir diye hayıflanıyoruz ama yapılacak birşey yok. Olan sadece bize oluyor sinirlenip sinirlenip duruyoruz ama sinirdende gülüyorum bu arada
Özette yok Musa aşık, yok Zeynep aşık, yok birbirlerini görünce daha yaklaşıyorlar diye yazılmış yazılmış sanki ağzımıza parmakla bal verir gibi sonrada öyle bir cümleyle bitirmişler ki yani bu kadar olur.
Ben bu saatten sonra yok Musanın üzüntüsünü, yok Ayşeyle birbirlerine soğuk bakışmalarını, yok bilmem kaç hafta sonra Ayşenin Musa biz yanlış yaptık istersen boşanalım laflarını almıyalım.
Böyle bir şeye kargalar güler yada biz ilkokula giden çocuklar mıyız allahaşkına. Hoş onlar bile inanmaz ya. Yazık ya senaryoyu uzatmak için böyle şeyler olmak zorunda mı allaşaşkına. Hep aynı tip senaryoları görmekten biz bıktık, senaristler yazmaktan bıkmadı yahu.
Ay bak yine sinirlerim zıpladı.
su anda bir sok içindeyim özeti okudum ağzımı kapatamıyorum olamaz ya musa ile aşye evleniyor olamaz böyle bişey ikiside birbirlerini sevmiyorlar neden evleniyorlar ozamn birbirlerini aldatmak için mi ayyyy cok sinir oldum yaaa
bitanem_61 12-02-08, 16:19 Uzatmak adına evlilik olması şart değilki, Musayla ayşe bilmem kaç senedir zaten birlikteler onca vakit evlenmemişler , evlenmeye kalma sebebi bebekti şimdi böyle bir şey yokken bu evlilik çok saçma sadece bizi aptal yerine koymaktan başkada bir şey değil
Gerçek ten ama gerçekten makul bir açıklama istiyorum bu evlilik için böyle bir açıklama olmıycanı bile bile kendimi inandırmaya çalışıyom
bitanem_61 12-02-08, 16:40 En çok merak ettiklerimden biride musa bu evliliği goncaya nasıl açıklıycak , o evde ayşeyle yaşamak istemediğini biliyorken gidip ayşeyle evlenmesi ,kaldıki bunu aliyle zeynepin evleneceğini düşünerek yapıyor
Eğer zeynep evlenirse musa kızını başka bir adamla aynı evde bırakmaz bana öyle geliyor peki ne olur o zaman hasta olan gonca iyice hastalanır
Bende sorarım o zaman nasıl babasın musa bayri
Merhaba arkadaşlar özeti ben de okudum….Hay keşke okumaz olsaydım dedim…Sinirlendim….Apar topar evlenmek ne demek…?Böyle bir şey olabilir mi…?Bu karar değil bir göndermedir….Zeynep’e karşı bir inatlaşmadır…Musa’yı kınıyorum buradan….Ali Zeynep’e evlenme teklif etti diye…Musa’da sevmediği aklının Zeynep’te kaldığı sırf inat olsun diye evlenme teklif edilmez….Sonra ne olacak…? Zeynep evlenmezse Musa ve Ayşe evlendikten sonra Musa pişman olmayacak mı?Olacak…İşte bana saçma geliyor böyle şeyler….Hayata bir kez geliyoruz ve bir türlü istediğimizi yapamıyoruz….Mutlu olamıyoruz…Neyse….Özette gelirsek yine Gonca’nın hastalığından söz edilmemiş….Merak ettim…
Bir şey daha söylemek istiyorum….Uğur acaba bu evliliğe engel olabilir mi…?:icon_whis
Perşembe günü diziyi izlerken sinirlenmemek için ne yapsak acaba…??:img-in_lo
kardelen2086 12-02-08, 17:11 20. Bölüm
Musa ile Ayşe evleniyor
Ve Musa kararını verir. Ayşe’ye karısı olmasını istediğini söyler, apar topar nikahları kıyılır
şu satırları gördüğüm an içinden ne özeti okumak geldi,ne de yeni bölümü izlemek...
senaristlerin ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum,tamam diziyi uzatmak için bir şeyler gerekiyor,iyi de kardeşim bunun tek yolu ayşe ile musa yı evlendirmek mi?:icon_sorrhem özet o kadar tutarsız yazılmış ki;bir satırında ayşe ve musa nın birbirini sevmediğinden bahsediyor,hatta ayşenin uğur un ilgisine kayıtsız kalmadığından,diğer satırda ise apar topar nikah kıyılmasından.....yani şimdi bunu hangi amaçla yaptıklarına aklım ermiyor,hadi daha önce ayşe hamileydi nikah tarihi öne aldılar,iyi de şimdi ne oldu?:icon_sorr
gonca son olanlara daha fazla dayanamayak kriz geçirmişti,babasının yıldırım nikahını duyunca da kalp kriziyle öbür tarafa gider herhalde.....:icon_sorr
bir ara dedim,hadi canım yanlış okuyorum galiba,musa ve zeynep yazacaklardı herhalde dedim,belki gonca nın rahatsızlığı nedeniyle şok bir kararla yeniden aile olmaya karar vermişlerdir(ben bunu ancak rüyamda görürüm herhalde),ama yok,tekrar tekrar dikkatlice baktım,ayşe ve musa....kabus gibi ya,düşündükçe daha çok sinir oluyorum...:img-yes:
hayır yani musa nın niyeti ne?zeynep in evlenme teklifi almasını kıskandı desem,iyi de kardeşim o zaman sen de kararlı olup ayşe den ayrılsaydın ve zeynep e yeniden evlenme teklif etseydin,ama beyimiz ne yardan ne serden vazgeçiyor:img-yes:halbuki geçen bölüm ne umutlanmıştım,musa zeynepe olan hislerinin farkında ayşe yi şutlaması yakındır diyordum ama özeti görür görmez sinirlerim had safhaya ulaştı....:icon_sorr
kardelen2086 12-02-08, 17:22 …
Bir şey daha söylemek istiyorum….Uğur acaba bu evliliğe engel olabilir mi…?:icon_whis
özette ayşe ile musa evlilik kararı aldılar yazsaydı,uğur bu evliliğe engel olabilirdi,belki ayşe ile arasındaki yakınlaşma giderek artar hatta ayşe uğur a aşık olur ve evlenmekten vazgeçebilir di;ama özette apar topar nikah kıyılır yazıyor,bu nedenle engelleyebileceğini hiç zannetmiyorum...:img-yes:
belki de ilerleyen zamanda ayşe ile giderek yakınlaşırlar,ayşe de musa dan boşanmak ister,tek umudum bu artık,çünkü musa nın ayşe yi terk etmeye niyeti yok,bu işi yapsa yapsa ayşe yapar...:img-yes:
Musa ile Ayşe evleniyor
Gonca, kimsenin hiç beklemediği bir anda anlaşılamayan bir şekilde fenalaşır ve apar topar hastaneye kaldırılır. Bu tatsız durum tüm aileyi altüst eder.
Musa’nın Ayşe’ye olan ilgisizliği Ayşe için artık dayanılmaz bir hal almıştır. İkisi de birbirini anlayamıyor ve konuşamıyorlardır. Ayşe, Musa ile bunları yaşarken Uğur’un kendisine gösterdiği ilginin de yavaş yavaş farkına varmaya başlamıştır ve bu durum Ayşe’nin kafasını çok karıştırmaktadır.
Musa ve Zeynep birbirlerini her gördüklerinde farkında olmadan biraz daha yakınlaşmaktadırlar. Fakat Zeynep’in Ali’den aldığı evlenme teklifi, hem Musa’yı hem de Zeynep’i allak bullak etmiştir. İkisi de ne yapacaklarını, nasıl davranacaklarını bilmez bir haldedirler.
bir dakika ne oluyor yaaa ben daha yenı gördum özeti şakamı mu
allahım halan inanamıyorum:blink::blink::img-fie:
yahu MUSA ŞİMDİ BEN SANA NE DİYEYİM HEEE SANA DAHA NE SÖYLİYEYIM PES YAHU SEN ZATEN NE ZEYNEPİ NEDE BAŞKASINI HAK EDİYORSUN
İŞTE SENIN HAK ETTİĞİN KİŞİ AYŞE
İNŞALLAH ODA SENI ALDATORDA GUNUNU GÖRÜRSUN:dito:dito
BEN HALAN ANLAMIYORUM YAA kendiside biliyor onca konuşma oluyor
zeynepi seviyorum ayşe benı heran bırakabilir diyor
ama ayşe ile nikah kıyılıyor
inanın şu anda tam manası ile şokdayım şoktaaa
Şuan hepimiz o kadar sinirliyiz ki acaba Bakırköye grup olarak gitsek indirim filan yaparlar mı acaba.
Hepimiz sinirden ne yapacağımızı bilmiyoruz, senaryo bu duruma nasıl getirilir diye hayıflanıyoruz ama yapılacak birşey yok. Olan sadece bize oluyor sinirlenip sinirlenip duruyoruz ama sinirdende gülüyorum bu arada
Özette yok Musa aşık, yok Zeynep aşık, yok birbirlerini görünce daha yaklaşıyorlar diye yazılmış yazılmış sanki ağzımıza parmakla bal verir gibi sonrada öyle bir cümleyle bitirmişler ki yani bu kadar olur.
Ben bu saatten sonra yok Musanın üzüntüsünü, yok Ayşeyle birbirlerine soğuk bakışmalarını, yok bilmem kaç hafta sonra Ayşenin Musa biz yanlış yaptık istersen boşanalım laflarını almıyalım.
Böyle bir şeye kargalar güler yada biz ilkokula giden çocuklar mıyız allahaşkına. Hoş onlar bile inanmaz ya. Yazık ya senaryoyu uzatmak için böyle şeyler olmak zorunda mı allaşaşkına. Hep aynı tip senaryoları görmekten biz bıktık, senaristler yazmaktan bıkmadı yahu.
aynen katılıyorum hayır birde özette hiç utanmadan zeynep6musa biribirleirne
yaklaşiyorlar diye yazmişlar pes be kardeşim peessss:dito
kesinlikle ama kesinlikle yok musanın pişman olması felan benı zerre kadar ilgilendirmiyor..
hayır bıktık zzaten onun pişmanliğindan
pişman olmaktan başka yaptiği bir şeyde yok zaten sinirr musa delirecem yaaa
resmen kafayı yiyecem...
Merhaba arkadaşlar özeti ben de okudum….Hay keşke okumaz olsaydım dedim…Sinirlendim….Apar topar evlenmek ne demek…?Böyle bir şey olabilir mi…?Bu karar değil bir göndermedir….Zeynep’e karşı bir inatlaşmadır…Musa’yı kınıyorum buradan….Ali Zeynep’e evlenme teklif etti diye…Musa’da sevmediği aklının Zeynep’te kaldığı sırf inat olsun diye evlenme teklif edilmez….Sonra ne olacak…? Zeynep evlenmezse Musa ve Ayşe evlendikten sonra Musa pişman olmayacak mı?Olacak…İşte bana saçma geliyor böyle şeyler….Hayata bir kez geliyoruz ve bir türlü istediğimizi yapamıyoruz….Mutlu olamıyoruz…Neyse….Özette gelirsek yine Gonca’nın hastalığından söz edilmemiş….Merak ettim…
Perşembe günü diziyi izlerken sinirlenmemek için ne yapsak acaba…??:img-in_lo
bu saaten sonra musanın pişman olamsi hiç bir şeyı degiştirmez..
hem zeynep evlenme teklifini kabul etmeden neyın inandı bu
sen madem zeynepi seviyorsun ne diye gidip ayşe ile evlenıyorsun
aman yaw gercekten bir şey diyemıyorum
hayiir olamaz böyle birsey!!! hayiir...off :(
olmaz olsun o dugun! olmaz olsun Ayse!!!
Valla sahra_ arkadasiminda dedigi gibi...umarim Ayse o masada hayir der.. ve umarim müdürde o dügünde olurda Aysenin hayir demesini saglar...buda kendimi avutmak için uydurdugum bi yalan!! of!
bencede senaristler kafayi yedi arkadaslar...!!!!
ayşe hayır dese ne olacak musa bu kadar hatali davrandiktan sonraa
gel musa herşey bitti git zeyneple evlenmı diyeceğiz
musa bunu yaptıktan sonra kim inanacak musanın aşkına
kiiimmmm ayşe hayır dese bile ben artık bu saatten sonra musa&zeynep aşkı ve evliliğini izlemek istediğimden emin degilim..
hayır maden dizi uzayacak başka yolu yokmu yanı gidip evlendiremk mi şart
derencim birkac saat forumdan uzak duraiym belki sinirim gecer dedim ama foruma girergirmez yine sinirlerim zipladi böyle stresten gözüm falan seyirmeye basladi. Ya gectigimiz bölüm senaristlere nasilda güzel seyler yazdim böyle pohpohlamalar falan bizimkiler baska laflari falan.. hay demez olaydim. Yani basindan beri gerek hikayesi gerek senaryosu digerlerinden bukadar farkliyken nasil digerleriyle ayni seviyeye geldi birden benimde aklim almiyor. Yani illa iki asigi ücüncü bir sahila yada baska bir evlilikle ayirma gibi acayip entrikalara neden basvururlar anlamiyorum.
Diziyi uzatmak ve heyecan katmak icin böyle birseye gerek duyulmasi kadar anlamsiz birseyde olamaz. Diziyi uzatmak ve heyecan katmak icin yapilacak birsürü sey var hatta Musa ve Zeynep evlense bile ben heyecan yaratacak onlarca konu bulurum ya.. ben bile.. bu adam Bakan. Hayatinda zor birsürü sey olabilir. Bu adamin düsmanlari olabilir. Yani heyecansa alin size heyecan biraz ordan vurun bari. Nedir böyle evlilik gibi basit mevzularla heyecan katmakta neymis. Yha gercekten acayip strese girdim ya.. ve inanilmaz büyük bir hayal kirikligina ugradim. Bu diziden ve bu senaristlerden böyle birsey beklemiyordum ben hic. Dedigim gibi resmen sag gösterip sol vurdular. Helal walla.. bravo
Sesli fragmanı yayınladılar.Başını kaçırdım.Çünkü hiç beklemiyordum yayınlamalarını.Şimdilik bu şekildede olsa sizinle paylaşacağım.Tam çekince onuda daha sonra eklerim
Vallahi okuyunca bende şok oldum.Moralim bozuldu.İyice saçmalamaya başladılar.Ve son anda vazgeçeceklerini beklemeyin çünkü açık ve net evlendiklerini yazıyor.Tamam Musa uzun zamandır Ayşe’yi evlenme ümidi ile bekletiyordu aslında evlenmesi onun açısından en doğru olandı.Seninle evleneceğim diye beklet ama sonra yok ben eski karıma aşıkmışım diyerek birden Ayşe’den ayrılmasını beklemiyorduk.Ama pat diye evlenmesini de beklemiyorduk.Uzun vadede karşılıklı bir birlerinde uzaklaşmasını sonrada ayrılmalarını bekliyorduk.Bence Musa işinden dolayı Ayşe ile evlenmiş olabilir.Hatta bana sorarsanız en büyük neden bu.Çünkü uzun zamandır bir bakana göre yaşamı yoktu.Biriyle yaşa sonra onunla evlenme üzereyken eski karın meydana çıksın bir kızın olduğunu öğren bu konuda her gün gazetelere magazin haberi ol,sonra diğer kadınla evlenmeye kalk ama çocuğunu kaybet,evleneme,yani sayarsam aslında Musa’nın berbat bir yaşamı var,çok kötü bir örnek oluyordu,bir bakana ve millet vekiline göre.Bu durumu düzeltmek için Ayşe’yle evlendi.Çünkü Zeynep’le şu aşamada evlenmesi mümkün değil.Hadi güle güle Ayşe ben eski karımla evleniyorum diyemezdi ya.Konumunda dolayı bu yaşamını da artık sürdüremediğine göre apar topar evlendi.Hatta arkadaşı demişti ya sen en büyük başbakan adayısın yaşamına çeki düzen verdiye.Bence bunu için evlendi.Ama madem böyle olacaktı da ne diye Zeynep’le aralarında göz süzmeleri ,ah onun unutamadım diyalogları yaptırırsınız bilmem .Yine Zeynep’inde kendisini unutmadığını biliyordu.Gonca babasına söylüyordu yada söylemeye gerek yok Zeynep’le bir araya geldiğinde kendisi bir şeklide anlıyordu her ne kadar Ali evlenme teklif etmiş olsa bile.Tüm bunları neden bize gösterip umut bağlattınız.Bu saatten sonra artık evlenme olmaz diyorduk.Hatta bu amaçla çocuğu bile dizide düşürmediler mi.Zeynep’in evlenme meselesinin olacağını ben zannetmiyorum.Tamam artık oda evlenebilir diyoruz ,sanki o şeklide gözüküyor diyoruz ama unutmayalım Türk toplumunda kadın başka bir erkekle evlendiğinde tekrar kocasına dönmesi biraz zor.Belki çifte standart ama bu böyle.Açıkçası ne kadar modern düşünsem bile ben bile bu konuda farklı düşünmüyorum.Eğer Zeynep Aliyle evlenirse benim gibi düşünen pek çok insan diziye olan inançları kalmadığı için izlemeyeceklerdir.Niye izlesinler ki sinir olmak için mi.Musa’nın evlenmesi bile diziye olan ümitlerimiz kırmışken Zeynep evlense ne olur artık tahmin etmek mümkün.Ama Gonca için evleneceğini düşünmüyorum.Zaten fragmanda da sanki ona dem vurmuş.Yine fragmanda Ayşe resti çekmiş.Musa’ da tüm bu olanlardan sonra evlenmekten başka çare bulamadı sanırım.
Bundan sonar ne olur konunsa gelirsek Ayşe’yle Musa evlilikleri süresi boyunca iyice ilişkileri kötüleşecek.Hele Ayşe eşi sıfatıyla beklentileri çok daha fazla olunca kıskançlıklar ve kavgalar artacaktır.Bir insan geleceği görerek nasıl olurda kendini mutsuz eder bilmem.Ama Musa her şeyi hak ediyor.Kimi sevdiği belli değil.Zeynep seni çok seviyorum diyip kalkıp Ayşe’ye canım hayatım diyip yalnız kalmak istemiyorum ben bırakma diyen kişi değil mi.Sonra Zeynep’i kıskanmaya kalkıyor.Gonca onunla yaşayamazmış.Kendin her haltı ye,yok Zeynep bu şeklide yapamaz de.Zeynep’in Musa’yı çok kolay affedebileceğini ve onun kolay kolay geri kabul edeceğini ben pek sanmıyorum.Uzun bir zaman gerekiyor.Zaten senaristin yapmak istediği de bu.Ama diziyi uzatacağız diye konuyu mahvettiklerini fakında değiller.Olsun varsın kısa olsun ama tadı damağımızda kalsın.Ahhhh ne güzel diziydi diyelim.Yıllar sonra analım.Sonuçta zaten bir gün bitecek.Bari konu laçkalaşmadan bitsin.Bir İstanbul Masalını ne çok severek izliyordum.Sonra diziyi uzatacağız diye konuyu o karda berbat ettiler ki hiç izlemez olmuştum.İnşallah aynı şey Annem dizisine olmaz.
ben annemi izlemiyorum ama tv de asiyi beklerken annemi gördüm sesli fragmanı verdiler duyduklarımı yaziyim sizlere
*goncaydı galiba o hastalanıyo annesi musayı arıyo hastahaneden gonca hastalandı die musa da hastaneye apar topar geliyo
*musanın sevgilisi mi eşi mi bilmiyorum birine kızının nesi olduğunu bilmiyor diyo
*yine aynı kişi musayla karşı karşıya konuşuyolar musa benden ayrılmak mı istiyosun dio o kızda amacın ne gibisinden bişey diyo ayrıca bana sevgi ver mi ne diyo musaya
*anne ,, ali beni sevebilecek tek insan dediğimden oldu galiba diyo birine
aklıma geldikçe eklerim
oh my gat bune ya musaya gelde sinirlenme
çok çelişkili bir özetti ya yok yakınlaşıyomuş yok başkasından ilgilendiğini anlamış
sesli fragmanıda çok merak ettim neyse görürüz
herkese by:sad53:
Annem Dizisi 20.Bölüm Sesli Fragmanı(TAM)
Yukarıda bloğumdan izleyebilirsiniz.
şule abla sesli fragmanı eklediğin için cok sagol :img-yes:
cansu* sesli fragmanı anlattıgın için cok sagoll canım:)
ayyy zatenn bu gidişle bizde izliyemiyeceğiz..:icon_sorr
hepimize hayılı ugurlu olsun musa&ayşe evlenıyor...:icon_sorr
ben aslında ayşeye hak veriyorum.:img-yes: kadın acıksa konuşuyor ama anlayana tabi musada iş yok valla ayşe yi sevmeye musaya deli olmaya başliyorum..:img-yes:
Selammlarr:)
Şule'ye sesli fragman için çok teşekkürlerrr...:) Canım çok sağol daa valla şu fragamnıı özetten önce görsemm yemin ederim şu anda göbek atıyo olurdumm..Çünküü çok sevgili montajcılarr fragamn oyunu yapmışlar bizlere...
Tam Ali,Zeynep ve Musa'Nın tekrar evlenmesinden söz ederken arkasından Musa'nın resminin gözüktüğü evlenme defterii gözüküyooo...Yani bilmeyen Musa ve Zeynep evlniyo zanneder...Ahh ahhh :icon_sorr
Ağlıycam yaa uff...Sinir ettilerr yaaa akşam akşam...
Neyse hadi hoşçakalınbye
Gülşah&yeom-jan 12-02-08, 22:11 Fragman için çok teşekkürler Şule :good: Sen olmasan biz uzun bir süre izleyemeyeceğiz sanırım :img-yes:
Gelelim fragmana ve özete; ben de herkes gibi şaşkın ve ufaktan sinirliyim bu konuda, aslında anlıyorum dizi izleniyor uzun da sürecek biraz entrikaya her zaman ihtiyaç var fakat beni şaşırtan evliliğin ani olması.Çünkü uzun süre soğuk savaş izledik ikili arasında öyle de gider sanarken bir baktım evlilik :img-pilot aslında güzel taktik bu senaristimizin ne kadar dolu ve farklı bir hayal gücüne sahip olduğunu gösteriyor.Tebrik ediyorum kendisini bizi müthiş bir şekilde ters köşeye yatırdı :img-yes:Fakat gel gelelim ki istediğimiz gibi gelişmiyor olaylar sanırım biraz daha hatta uzun bir süre daha beklememiz ve sabretmemiz gerekecek...Ama kaçınılmaz olan bir gerçek var ki o da Zeynep ve Musa'nın birbirini gerçekten çok sevdiği..Hataları bir kenara ittiğimizde elimizde sevgi kalıyor.Bunu izlediğimiz bölümlerde karşılıklı olarak gördük.Ve ben bunun yalan olduğuna bir daha karşılaşmayacağımıza falan da inanmıyorum, çünkü dizinin konusu bunun üzerine zaten...Ben izlemeye ve hayrete düşmeye devam edeceğim, sizlerin de aynı şeyi yapacağınızı umuyorum :img-wink: İyi geceler herkese...
Merhabalar
Aynen sevgili Nuray'cığım hani özeti görmesek fragman ilk yayınlansaymış burada yas ortamı değil düğün ortamı olurdu, hepimiz sevinçten ne yapacağımızı bilmezdik tam fragman yanılması var karşımızda:img-yes:
Birde sadece Musanın resmi gösteriliyor yok bu saat oldu halen sinirlerim havada Şule'nin dediği gibi yaşadığı durumdan dolayı evlenmek zorundaydı anladık ama çok geriye gitmeyelim geçen bölüm o seyrettiklerimiz neydi geçen bölümü geçin bu bölümün fragmanında bile nasıl tartışıyorlar Ayşe'yle:img-yes:
İşin açıkçası dediğim gibi ben ayşeden bu hareketi asla ama asla beklemiyordum ama dediğim gibi kadınsı kıskançlık yüzünden sırf Zeyneple Musa beraber olmasın diye evleniyor. Yoksa bizim şimdiye kadar gördüğümüz ayşe karakteri bunu yapmazdı
Yarın gece bu diziyi sonuna kadar nasıl seyredecğim/seyredeceğiz bilemiyorum:icon_sorr
Allah hepimize sabır versin:img-wink:
Sevgiler
Haklısın Kardelen ama Ayşe’nin asla Musa’dan boşanacağını sanmıyorum….Zeynep’e inat evliliğini sürdürür….Yine de Uğur’un gelmesi bir şeye işaret diyerek bir şeyler olacaktır diyorum…Evlenseler bile mutsuz bir evlilik olacak bu evlilik…
Ben de öyle düşünüyorum Hümeyra’cım ..:img-wink:Aklıma Nilüfer’in bir şarkısı geldi… “Son pişmanlık ona fayda etmez git ona söyle..” Ya da Zeynep Musa aşkına .Zeynep’ten Musa’ya… Candan Erçetin’den “ Olmaz”…Olmaz bir tanem,olmaz sevdiğim aşk böyle olmazç”Neyse….:img-hysteMusa öyle bir pişman olacak ki…Bir sabah yatağında Ayşe ile uyurken Zeynep’i görecek rüyasında sonra bir bakacak yanında Ayşe…
Sesli fragmana gelince…Öncelik ile Şule’ciğime çok teşekkürler…Fragmanı anlatan Cansu* arkadaşımıza da teşekkürler..:good:Evet Zeynep’in bir sözü beni etkiledi…. “Beni Ali kadar gibi seven birini bulamam… Belki de o yüzden bu hale geldi...” Bu sözü Ali için mi söyledi acaba…? Ali’nin düşüncesine ne demeli….? “Zeynep ve Musa beyin tekrardan evlenme ihtimali var..” Ali nasılda tedirgin…Evet bu bir işarettir….Gamze hanımın bir işareti…Ayşe ve Musa acele evlenseler de umudumuzu yitirmeleyim….:img-wink:
Ayşe’nin sözüne ne demeli…? "Beni sevgiden mahrum bırakma.” Hepsi bu..” Oldu Ayşe’cim Musa’da onu düşünerek sana evlenme teklif ediyor acele evleniyorsunuz işte hayret bir şey cık cık cık. :img-hysteAli ve Musa iki düşman gibi nasıl da birbirlerine bakıyorlar öyle….Musa’nın bu hallerine çok kızıyorum gerçekten de… Of Ayşe bir sus ya….Adamın kafasını iyice karıştırdın… :img-hyste
Sahnelerin en güzeli sesli fragmandaki son sahneydi…Musa Gonca’nın yanında kafasını çeviriyor ve karşısında Zeynep…Bir aile gibiler…..Keşke hep böyle kalsalar..Keşke….
Ben diziyi gerçekten çok seviyorum…İyi ki varsınız…..Bütün set ekibine kucak dolusu sevgiler…bye
bitanem_61 13-02-08, 07:37 Pes yani hala kinayeli bir şekilde kızının nesi var anlayamadım diyen bir kadınla evleniyor olamaz , bu sözün üstüne ben musanın kızına olan sevgisinde şüphe ederim hepsi göz boyamak:fighting2:fighting2
Beni sevginden mahrum bırakma, evlenince seni sevdiğine eminmi olucaksın , ne yani şimdi nikahta kerametmi var diycez:icon_twis:icon_twis
Gelelim aliye her zaman derim zeynepin musayı sevdiğini bilerek evlenmek istemesi koca bir saçmalık, kendiside itiraf ediyor zeyneple musa beyin evlenme ihtimali var(musa evlendi bu ortadan kalktı) hala bu konuda diretmeyi anlamıyorum:dito:dito
Evet ali çok iyi biri,iyi bir komşu,iyi bir dost,iyi bir arkadaş,bakışı, konuşması, oturması ,kalkması,ay ne biliyim tüm güzel şeylere sahip de bunlar evlenmek için yeterlimi
Bir sabah kalktığında ben bu adama aşık değildim burda ne işim var diye sormıycakmı zeynep(umarım evlenmez)
Yada ali zeynepin bilerekte olmasa söylediği bir şey bir zaman sonra aklını karıştırmıycakmı(aklı başına gelir inşallah)
Nasılsa bu çelişkileri musa yaşıycak ikinci saçma bir evliliği benim bünye kaldırmaz
Ayrıca zeynepin evlenmesi demek söylenen anna karakterine hiç ama hiç uymuyor bari buna dikkat edin
Selamlarr:)
Yaww bu özet beni sinir ettii yaa dünden beri sinirim geçmedii valla...Kim bilir yarın bölümü izleyince neler olucakk kafayı yemezsem iyidirr...Hay Allah'ımm...
Yaa ama düşünüyorum düşünüyorumm bu evliliğe bi kılıf bulamıyorum yanii...Senaristimizi anlamaya çalışıyorumm, yok o da olmuyoo ...Yanii Allah aşkınaa benim hisettiklerimi bi kenara bırakalımmm...Özette bile buna dair hiç bişeeyy yokkk..Yemin ediyorum o son cümleyi yazmasalar evleneceklerine hayatta inanmazdımm...Üstelik bi arkadaşın dediği gibi özet kendi içinde çelişiyoo...Bakar mısınız şu listeye yaa!!!!
1- Gonca, kimsenin hiç beklemediği bir anda anlaşılamayan bir şekilde fenalaşır ve apar topar hastaneye kaldırılır. Bu tatsız durum tüm aileyi altüst eder.
Yaa abii senin kızın anlaşılamayan(!) bi şekilde hastalanıyoo sen gidiyosun evleniyosunn...E pess!!!...Babaya bak beee...İnsan evlenicek olsa iptal eder yawww yuh yuhh!!!...Hatta insan kızının annesiyle evlenicek olsa bile iptal eder diimi ama???:img-yes:
Hele bi de Gonca'nın hastalığının sebebinin annesiyle babasının beraber olaması olduğu düşünülüncee bir yuhh daha gerekiyoo yanii gerçektenn...
2- Musa’nın Ayşe’ye olan ilgisizliği Ayşe için artık dayanılmaz bir hal almıştır. İkisi de birbirini anlayamıyor ve konuşamıyorlardır. Ayşe, Musa ile bunları yaşarken Uğur’un kendisine gösterdiği ilginin de yavaş yavaş farkına varmaya başlamıştır ve bu durum Ayşe’nin kafasını çok karıştırmaktadır.
E buyrunn bir kanıtt daha...Yine Ayşe'yle aynı durumda olan bi insan-yine aynı şeyi söyliycem ama- evlenicek olsa iptal ederr yaa!!!...Sana da bii Yuhh yaw:img-hyste Ayy sinirim bozulduu ehuehu...Yahuu adamla anlaşamıyosunn...Adamın seni sevdiğinden şüphe ediyosunn...Üstelik sen kendi duygularından bile emin diilsinnn...Ama gidiyosun evleniyosunnn pess!!!...:img-pilot
3- Musa ve Zeynep birbirlerini her gördüklerinde farkında olmadan biraz daha yakınlaşmaktadırlar.
Heh iştee biz de onu diyoruz ama sakalımız yok ki lafımız dinlensinn...Yokk yok bu Musa normal bi adam diil yanii...Kesinliklee Saman altından su yürütenlerdenn:img-hyste
4- Fakat Zeynep’in Ali’den aldığı evlenme teklifi, hem Musa’yı hem de Zeynep’i allak bullak etmiştir. İkisi de ne yapacaklarını, nasıl davranacaklarını bilmez bir haldedirler.
Yahuu ne yapacağını bilemeyen adam kalkıp evlenir mii???...Evlenmek bu kadar kolay bişey mi???...Evlenme denilen şeyy cinnet anında yapılan bişey mii???(Hoşş böyle iddialar duymuşluğum var gerçekk hayatta ama:img-hyste Konumuzla ilgisi yok yanii...aaa!!!)
Neyse yani anlıycağınızz bu evlenme işii çok mantıksızz...Eğerr senaryo doğru düzgün yazıldıysaa(ki umudum var hala) kesinliklee Musa'yı bunu yapmaya iticek bi etmen olması lazımm...Yani ne özette bahsedilen ne de fragmanda görülen bişey var ve biz onu umarım bölümde görürüzz...Yoksa böyle dengesiz bi adamla Zeynep gibi bi pırlanta varsın kavuşamasın diycem artık...Ayşe müstehak onaa dmek zorunda kalmam umarımmm...:img-wink:
Neyse canlarım hadi görüşürüzz..Hepinize iyi yorumlarrbye
gülendam83 13-02-08, 13:24 nuraycım yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum canım. çok haklısın. ama ben bu evliliğe mantıklı bir neden bulabileceklerini sanmıyorum. ayşenin ölümcül bir hastalığı filan olacak ta son günlerini mutlu yaşasın diye mi evlenecek musa acaba? :hıh bunun da olacağını sanmam eee daha ne o zaman yahu kızının psikolojisi bozulmuş adamın yaptığına bak. dün özeti okuduğumdaki yaşadığım şoku anlatamam. ve kesin olarak nikah kıyılır yazması bu evliliğin olmayacağını düşünürdüm ama cümle açık. umut etmemiz için bile bir kapı yok. birde bu özette olmasa pat diye bölümde görsek kalpten giderdik heralde...
Sule`cim fragman icin bende tsk ederim. Nasil makbule gecti demeyi cok isterdim ama özetten yana öyle bir tokat yedimki fragmani görecek gözüm zaten yoktu. Hatta bölümü görecek gözüm yok ama yinede fragmani büyük bir merakla actim ve izledim. Ne görecegimi umuyosam hala bir umutla izledim iste.
Yazdiklarinda haklisin Sule`cim bizler özetin etkisiyle pek mantikli seyler yazmadik belki ama senin yazdiklarini zaten biliyorduk. Elbette Musa Ayse`ye hadi güle güle diyemezdi. Üstelik bakan olusundan dolayi yasadigi tüm bu olumsuz seylerin üzerine üzerine geldiginide biliyorduk. Bunlarin altindan nasil kalkacagini merakla bekliyorduk ama acikcasi evlilik hic aklima gelmemeisti benim. Hele`de o müdür diziye geldikten sonra iyice ümitlenmistim bir evliligin söz konusu olmayacgindan. Hatta gectigimiz bölüm beni Musa`dan cok Zeynep korkmustu. Yani Zeynep evlenir Musa daha evlenmez diyordum. Senaristleri gercekten tebrik ediyorum ya alkisliyorum. Ama senaryoya bayildigimdan degil bukadar basarili bir sekilde ince ince isleyerek nasilda yanilttilar bizi. Hep yazdim yine yaziyorum sag gösterip sol vudrular. Bu daha önce hatirladigim hicbir dizide basima gelmemisti. Serseme döndüm resmen ya..
Gelelim fragmana.. bitane_61 `e katildigimi ifade etmekte fayda var. Yani gectigimiz bölüm birbirine katlanamayan iki olgun insani izledik. Sadece Musa degil Ayse`de bu iliskiden birsey alamiyordu ve günden güne dahada agresiflesiyordu. Gercegin farkindaydi cünkü. Hemde en basindan. Simdi "napmak istedigini acikca söyle,beni oyalama" derken bile herseyin bukadar farkindayken yani zeki kadin oyalandigini farkedebilmis,beni sevgine hasret birakma derken Musa`nin uzun süredir kendisine sevgi göstermedigini farkedebilmis ama hala bir inatla birlikteligini sürdürüyor ve birde üstüne evleniyor. Yani o gece o konusmadan sonra Musa evlenme Teklifi yapiyosa sayet bu teklifin nekadar gergin bir ortamda yapildigini göz önünde bulundurursak bir kadin buna nasil olumlu bir cvb verir hayret ediyorum. Artik romantizmdende gecmis demekki teklif gelsin yeter mi diyor. Ayse? Ayse bunu diyebilecek duruma hangi ara geldi? Hala inanmak istemiyorum ya hala.
Neyse olan oldu.. yarin iyice anlariz neyin neden oldugunu. Üzerine Zeynep`le birlikte hepimiz birer bardak soguk su iceriz artik.
Zeynep hastanede "Beni Ali kadar sevenini bulamam dedim ondan böyle oldu galiba" diye konustugu Emine Hanim yada Zehra olabilir. Cok rahat konusuyor cünkü.. neyse görücez bakalim.
Yani görünen o ki bu evlilik oluyor. Ama suan en cok merak ettigim sey devaminda olaylar nasil gelisecek. 2 ay sonra bosanmaya kalkismalari cok sacma olacak ve buda evliligin suan yasanmasinin gereksizligini gösterecek. Madem bosanacaklar neden evlenirler?
Sanirim sirf heyecani yükseltmek icin yapiyor bunu senaristler. Belkide evlenmeleri iyi olacak. Yani sonra bosanacaklarsa eger.. cünkü Musa Ayse`ye nikahi basmadan Ayse rahat edemeyecek anlasildi. Üstelik sevilmedigini bile bile ve baskasinin ilgisinden kafasi karismasina ragmen bu teklifi kabul ediyosa Ayse Musa`yla en azindan birkez evlenmeden Musa`yi birakmayacak anlasildi. Yani bu evlilik en azindan söz konusu ayrilik oldugunda daha köklü bir ayriliga sebep olacaktir. Ayse`nin icinde Musa`yla evlilik uhde kalmamis olacak ve ayrilmay akarar verdiklerinde bunu Ayse`de isteyecek dolayisiyla ayriliklari birdaha baslamamak üzere bitmis olacak. Sanirim bu sebepten kiyiliyor bu nikah. Biraz daha sabir arkadaslar. Saglikli düsündükce bakin yeni analizler cikariyoruz. Hersey belkide daha iyi olacak. Hayir sandigimizda ser ser sandigimizda hayir olabilir. Böylesi belkide gelecek icin cok daha hayirli ve iyi olmustur kimbilir. Zamanla izleyip görücez. :)
nuraycım yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum canım. çok haklısın. ama ben bu evliliğe mantıklı bir neden bulabileceklerini sanmıyorum. ayşenin ölümcül bir hastalığı filan olacak ta son günlerini mutlu yaşasın diye mi evlenecek musa acaba? :hıh bunun da olacağını sanmam eee daha ne o zaman yahu kızının psikolojisi bozulmuş adamın yaptığına bak. dün özeti okuduğumdaki yaşadığım şoku anlatamam. ve kesin olarak nikah kıyılır yazması bu evliliğin olmayacağını düşünürdüm ama cümle açık. umut etmemiz için bile bir kapı yok. birde bu özette olmasa pat diye bölümde görsek kalpten giderdik heralde...
Sağol canım:)Sanırım adın Zeynep'ti yanlış hatırlıyosam kusura bakmaa canım :img-wink:
Açıkçası ben de mantıklı bi neden bulabileceklerini sanmıyorumm...Ama senin fikir güzelmişş...:img-hyste Valla tek ihtimal o gibi yanii...ehuehue...
Kesinliklee hiç açık kapı bırakmamış özett bu bölümün nasıl sonlanacağını merak ediyorumm...Herhalde evlilikle sonlanmazz bu şoktan sonraa bi hafta daha bekleyemem sonuçlar içinn...İnşallah Zeynep Musa'ya hesap sorar...Amaa tabii sakınn ben sevii seviyodum falan demesinn heee...Bence "kızına bunu nasıl yaparsın"dan girebilirr...Hani Musa süreklii "sen nasıl annesin?" triplerinde yaa bu sefer de Zeynep aynı şeyyi yapsınn...Bari birisi bizima adımıza şu adama çıkışsınn yaa ayhh!!!!:img-yes:
Bu arada saHra_'ya katılmamak elde diil...Kesinliklee senaristin maksadı bizi şoka sokmaksaa çok başarılıı olduu...Hayırr dünden beri forumdaki hareketlilikten bile belli yanii...Üstelikk foruma üye olmayan arkadaşlarıma anlattığım zman Musa ve Ayşe evliliğinii iki şey söylüyolarr...
1. si "İyi o zmn Zeynep de Ali'yle evlensinnn"
2. si de "ayy bu bölümü kesinlikle izlemem lazımmm"
Yani maksat reytingsee sanırım işee yarıycakk ama ben açıkçasıı böle b reyting istemiyorumm...Hem bizim reytinglerimiz iyiydi zatenn..Amaann:icon_whis
Yok cnm yok dertlerinin reyting oldugunu hic snamiyorum. FARKLILIK! Iste bizim dizimiz ve senaristlerimizdeki bu. Belki olaya söyle bir bakinca cok farkli görünmüyor yani dizilerde iki asiktan birinin bir baskasiyla evlenmesi,bir baskasi yüzünden birlesememeleri olagan birsey ama ANNEM dizisi genel olarak ele alirsak senaryo bakimindan suana kadar izledigim en farkli,en güzel, en sasirtici ve abuk subuk sacmaliklara ihtiyac duymadan olaylari akici bir sekilde islediklerini görebiliyoruz. Ben suan inaniyorumki Senaristlerin aklinda cok güzel seyler var. Suan canimiz slklLacak ama bu slklntlLar hayra cikacak gibi geliyor bana. :img-wink: Bak görürsünüz.. demedi demeyin :)
fragmanı izledim ve soktayım resmen evlilik defterine imza atıyorlar ya ayşe rest çekti bixim musada kabul etti olamaz böyle bişey ayrıca gonca panit atak geçiriyor olabilir mi sonucta yasadıkları kolay değil hastalığı konusunda bişey demiyorlar baska bişey daha musa evlendiğini nasıl acıklayacak evlenmeden goncanın tepkisi böyle birde evlendiklerini duyarsa neler olacak ahhh ahhhhh!!!!!!!!!!!!!!
Yok cnm yok dertlerinin reyting oldugunu hic snamiyorum. FARKLILIK! Iste bizim dizimiz ve senaristlerimizdeki bu. Belki olaya söyle bir bakinca cok farkli görünmüyor yani dizilerde iki asiktan birinin bir baskasiyla evlenmesi,bir baskasi yüzünden birlesememeleri olagan birsey ama ANNEM dizisi genel olarak ele alirsak senaryo bakimindan suana kadar izledigim en farkli,en güzel, en sasirtici ve abuk subuk sacmaliklara ihtiyac duymadan olaylari akici bir sekilde islediklerini görebiliyoruz. Ben suan inaniyorumki Senaristlerin aklinda cok güzel seyler var. Suan canimiz slklLacak ama bu slklntlLar hayra cikacak gibi geliyor bana. :img-wink: Bak görürsünüz.. demedi demeyin :)
Yaa aslında ben de dertlerinin reyting olmadığına inanabilirim çünkü zaten reytinglerimizz süperr...Bir zamanların efsanesii Kurtlar Vadisinin karşısında bence müthiş bi şekilde dimdik duruyoruzzz yanii...:img-yes:
Zaten dediğim gibi maksat bizi şaşırtmaksa kesinliklee şaşırdıkk şok geçirdikk yanii ona ne şüphe..Amaa tabii bi yandan da aynı zevki almamızı nasıl sağlıycaklar onu düşünüyorumm...Yani iyi güzell farklılık yaptılarr ağzımız açık kaldı hepimizin ama şimdi nolcakk???Umarım uzun vadede çok fazla sorun çıkmaz...Tek korkum o yanii...:img-yes:
Yaa aslında ben de dertlerinin reyting olmadığına inanabilirim çünkü zaten reytinglerimizz süperr...Bir zamanların efsanesii Kurtlar Vadisinin karşısında bence müthiş bi şekilde dimdik duruyoruzzz yanii...:img-yes:
Zaten dediğim gibi maksat bizi şaşırtmaksa kesinliklee şaşırdıkk şok geçirdikk yanii ona ne şüphe..Amaa tabii bi yandan da aynı zevki almamızı nasıl sağlıycaklar onu düşünüyorumm...Yani iyi güzell farklılık yaptılarr ağzımız açık kaldı hepimizin ama şimdi nolcakk???Umarım uzun vadede çok fazla sorun çıkmaz...Tek korkum o yanii...:img-yes:
Canım neşeli arkadaşım….Ben de reytinglerin böyle olmasına çok seviniyorum..Sen bir zamanları bırak Parmaklar arasında mıydı? Ortasında mıydı? Neresin deydi..? Ona gel…Asıl rakibimiz o…:D Gerçi bizim izleyici kitlemiz belli….Şuna inanıyorum bir gün herkes Parmaklıkları asıp bize gelecek…….Eheuhuhuhu (anladın sen onu…:))
Neyse ben yine Gonca’dan söz edeceğim….Babasını hastanede görünce ne kadar mutluydu….Babası ve annesi yanında oldu mu? Bir başka Gonca .Babası Ayşe ile birlikte oldu mu bir başka Gonca oluyor….Ama ben babası ve annesi ile birlikte olan Gonca’yı seviyorum…..:img-wink:
Selamm yinee ben ehuehue...
Sesli fragmanın tamamı bi arkadaş tarafından malum siteye eklenmişş ben de bizim siteye ekledimm...Gerçi ne kadar görmek istersiniz bilmiyorum ama sadece Ayşe'ye daha da gıcık olucaksınızz...Ve Musa'nın nasıl olup da onunla evlendiğinee biraz daha inanamıycaksınızz o kadar:img-wink:
Not: İlk defa yaptığım için bi hata olabilir artıkk kısmett ehuehu:img-wink:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3538
Ehuehu Müge'cimm süpersinnn yaww ehuehue..:img-hyste Müge'cim müneccim mi oldun naptın sen yaa???..Bir de ehuehue:img-wink:
Gülşah&yeom-jan 13-02-08, 17:02 Arkadaşlar benim anlamadığım da şu: neden herkeste bir gerginlik, felaket tellalcılığı hali var anlayamıyorum.Bu bir dizi ve beğenilen üstelik sonunu da yediden yetmişe herkesin bildiği tahmin edebildiği bir dizi..O halde araya olaylar serpiştirmek onu farklı kılmak için hyapılacak en güzel şey olacaktır.Herkes Musa'nın eskiyi hatırlamasını, Zeynep'e olan aşkının gerçekten farkında olmasını istemiyor muydu?Tamam o zaman Musa'nın bu mutsuz evlilikte anıları canlanmayacak mı?Zeynep'in değerini anlamayacak mı?...Bir anlık kıskançlıktan yaptığı ani evlilikten dolayı pişman olmayacak mı?Önemli olan onların bir bakışlarındaki nefretten, hasretten, pişmanlıktan bile zevk alarak izlemek.Biraz da bunları düşünün ona göre karar verin...
Ayrıca yeni bölümümüz yarın yayınlanacak şimdiden olayları net olarak bilmeden vardığımız bu hükümler yarından sonra da geçerliliğini koruyacak mı acaba?Musa'nın Ali'ye olan birkça yerdeki sinirli bakışı fragmanı izleyen birçok kişinin dikkatini çekmiştir.E sonuçta bu karakter bir erkek ve onun kıskançlığının boyutunu Zeynep'le olan sahnesinde gördük.Böyle düşünen birinin fevri bir karar vermesi bana hiç anormal gelmiyor.Ama dediğim gibi konuşmak için ve bir yargıya varmak için henüz çok erken, biraz daha sabır. :img-wink::img-yes:
Arkadaşlar benim anlamadığım da şu: neden herkeste bir gerginlik, felaket tellalcılığı hali var anlayamıyorum.Bu bir dizi ve beğenilen üstelik sonunu da yediden yetmişe herkesin bildiği tahmin edebildiği bir dizi..O halde araya olaylar serpiştirmek onu farklı kılmak için hyapılacak en güzel şey olacaktır.Herkes Musa'nın eskiyi hatırlamasını, Zeynep'e olan aşkının gerçekten farkında olmasını istemiyor muydu?Tamam o zaman Musa'nın bu mutsuz evlilikte anıları canlanmayacak mı?Zeynep'in değerini anlamayacak mı?...Bir anlık kıskançlıktan yaptığı ani evlilikten dolayı pişman olmayacak mı?Önemli olan onların bir bakışlarındaki nefretten, hasretten, pişmanlıktan bile zevk alarak izlemek.Biraz da bunları düşünün ona göre karar verin...
Ayrıca yeni bölümümüz yarın yayınlanacak şimdiden olayları net olarak bilmeden vardığımız bu hükümler yarından sonra da geçerliliğini koruyacak mı acaba?Musa'nın Ali'ye olan birkça yerdeki sinirli bakışı fragmanı izleyen birçok kişinin dikkatini çekmiştir.E sonuçta bu karakter bir erkek ve onun kıskançlığının boyutunu Zeynep'le olan sahnesinde gördük.Böyle düşünen birinin fevri bir karar vermesi bana hiç anormal gelmiyor.Ama dediğim gibi konuşmak için ve bir yargıya varmak için henüz çok erken, biraz daha sabır. :img-wink::img-yes:
Cnm benim suan herkez hic beklemedigi bir haberle sarsilmis durumda ondan forumdaki etkisi bukadar büyük oldu. Tamam hicbirimiz Musa`yle Zeynep`in evlenmesini beklemiyoruz en azindan simdi ama söz konusu Ayse`yle evliligi oldukca can slklcl bir mevzu bunu kabul etmeliyiz öyle degil mi? Cocuk oyuncagi degil bu evlilik! Ve bu evliligin olmasi tabiki izleyicilerde hayal kirikligi etkisi yaratti. Düsünsene uzunca bir süre daha Ayse`ye katlanmak zorunda kalicaz hemde artik Musa`nin resmen esi konumunda. Tabi Musa`nin Ayse`yle evlenmesine karsilik Zeynep`in Musa`yla arasina sinir koyma düsünceside cabasi. Yani Zeynep`i taniyorsak eger Ayse hanim sirf rahatsiz olmasin diye Musa`ya görüsmeyelim artik diyen bir kadin. Bu durumda ne der bilemiyorum. Yani özetlerde suan "devamli biraraya gelen Musa ve Zeynep günden güne birbirlerine dahada yakinlasmaktadirlar" cümlesinin yerini "Zeynep, Musa`dan günden güne uzaklasmakta" cümlesinin almasi izleyicilerin hosnut kalabilecegi bir durum degil. Tamam dizide devamli mutlu güzel seyler görmeyi bizde beklemiyoruz ama evlilik meselesi yapici degil yikici bir meseledir. Yani söz konusu Musa ve Zeynep olunca.. ama dedigim gibi bu iste hayir vardir belkide. Izleyip görücez bakalim. :)
Gülşah&yeom-jan 13-02-08, 22:21 Ben de tıpkı özetteki gibi Musa ve Zeynep'in birbirine daha da yakınlaşacağını düşünüyorum, en azından Musa için bu böyle olacak(içten içe sessizce de olsa) çünkü evlilik beraber olduğu iki kadının arasındaki farkı çok daha net gösterecek ona..Evlilik tabiki can sıkıcı ama şunu da düşünmeliyiz Ayşe bir şekilde Uğur'a yaklaşacak fakat bunun birdenbire olması imkansız çünkü süren bir ilişkisi ve sevdiğini söylediği bir adam var...İşte bu evlilik her ikisinin de yollarını birleştirmek yerine ayıracak aslında hem de geri dönüşü olmayacak bir şekilde..Fakat bunun için çok beklememiz ve istesek de istmesek de Ayşe'ye katlanmamız gerek.Katlanmak aslında sadece Musa ile ilişkisi olduğu için düşündüğümüz bir durum Uğur'la bir şeyler başlarsa onları bile destekleyecek kişiler olacağını ve Ayşe'ye olan karamsarlığımızın yerini terk etmeye başlayacağını düşünüyorum.Her neyse öyle yada böyle, isteyelim istemeyelim, Gamze Hanım bu bölümü ve hatta daha önümüzdeki birçok bölümü yazdı..Sıra sabırla izlemekte ve olayları yorumlamakta.Müdehale şansımız pek yok çünkü...
bitanem_61 13-02-08, 22:31 Arkadaşlar benim anlamadığım da şu: neden herkeste bir gerginlik, felaket tellalcılığı hali var anlayamıyorum.Bu bir dizi ve beğenilen üstelik sonunu da yediden yetmişe herkesin bildiği tahmin edebildiği bir dizi..O halde araya olaylar serpiştirmek onu farklı kılmak için hyapılacak en güzel şey olacaktır.Herkes Musa'nın eskiyi hatırlamasını, Zeynep'e olan aşkının gerçekten farkında olmasını istemiyor muydu?Tamam o zaman Musa'nın bu mutsuz evlilikte anıları canlanmayacak mı?Zeynep'in değerini anlamayacak mı?...Bir anlık kıskançlıktan yaptığı ani evlilikten dolayı pişman olmayacak mı?Önemli olan onların bir bakışlarındaki nefretten, hasretten, pişmanlıktan bile zevk alarak izlemek.Biraz da bunları düşünün ona göre karar verin...
Musanın ayşeyle evlenmesi tabiki de normal hatta beklenen bir şey di , şayet bebeği kaybettikten sonra yine evlilik için gün belirleselerdi yada şu gün evlenecez gibi bir şey denilseydi
Musa ayşeyi bırakamadı , ayşe teklif etmiş olsada, neymiş yalnız kalmak istemiyormuş, bunun ardın dan zeynepin aliyle evlenme ihtimali üzerine aman zeynep gitti bari ayşeyi kaçırmayım dedi her halde
Bunlar 20,li yaşların da yeni yetmeler değil koskoca bakan bu mantıksızlıklamı ülke yönetecekler önce kendi hayatında bir kara verecen erdında duracan
Senaristlerin en büyük hataları bir karekter yaratım sonra sırf reyting için bambaşka bir hale getiriyorlar ilk başlardaki kişileri tanımıyoruz, o yüzden zeynepin evlenmemesi lazım yoksa bu dizinin bir inandırıcılığı kalmaz benim için
Tabi yinede yarını beklemek lazım
Gülşah&yeom-jan 13-02-08, 22:44 Musanın ayşeyle evlenmesi tabiki de normal hatta beklenen bir şey di , şayet bebeği kaybettikten sonra yine evlilik için gün belirleselerdi yada şu gün evlenecez gibi bir şey denilseydi
Ben Musa ve Ayşe'nin hüsranla biten düğün gecelerinin hemen ertesi günü Emine anne eve geldiğinde, Ayşe'nin dayısına "sizinle de görüşemedik neyse artık nikahta görüşürüz" gibi bir şey söylediğini hatırlıyorum.Yani kimse bu iş bitti diye kesitirip atmamıştı.Senin de dediğin gibi Bu evlilik beklenen bir şeydi...Şuna da katılıyorum Zeynep kesinlikle evlenmemeli...
Iki insan arasindaki farki görebilmek icin evlenmek mi gerekiyor yani? Ikisi arasindaki farki biz bile ayirt edebiliyoruz. Üstelik bizimle birlikte Emine Annemiz bile dizi basladigindan beri aralarindaki farklari onlarca kez dile getirip durdu.. bir Musa`mi algilayamadi hala bu farki? Ayse`yle zaten evli gibi yasiyorlardi evlenince ne degisecekte bu farki daha net görecek? Imzayla mi oluyo bitiyo hersey yani.. Hem Ayse`nin tavirlari,davranislari,yapisi ortada.. Gonca ve Zeynep`e karsi düsünceleride ortada..buzamana kadar cizdigi imaji gectim fragmanda bile hala "kizinin nesi var anlamadim" demesinden de farki anlayamadiysa evlilikle falan anlayacagini hic sanmiyorum. Kusura bakmasin ama bu durumda bu kafayla ve algilama gücüyle nasil Bakan olmus bu adam hayret ozaman. Iki kadin arasindaki farkida cözemiyosa daha ne diyim..
Yani bu evlilik böyle bi amacla yazilmis olamaz. Cok daha mantikli bir aciklamasi olmali. Özelliklede bahsettigimiz kisiler koskoca adamlar biri bakan digeri kac yasina gelmis 16 yasinda kizlari var ama Gonca`ya helal walla anne ve babasindan daha mantikli görüyorum ben onu.
Ama sanirim bir konuda hemfikirizki buda; senaristlerimiz gelecek iyi bölümler icin bu slklntlLi günleri birer yatirim olarak kullaniyor. Ben bu olumsuzlugun ileriki bölümlerde olumlu seylere neden olacagina inaniyorum. :)
Günaydın arkadaşlar
Sabahleyin işe gelirsen şöyle göz gezdirdiğim gazetenin televizyon sayfasına geldiğimde kocaman bir başlık vardı Musa Ayşe'yle evleniyor:icon_evil benim sinirlerimde zıpladı tabi sabah sabah:icon_sorr
Yani fragmandaki Musa-Ayşe konuşmasını gördükten sonra insan nasıl evlendiklerine bir türlü inanamıyor. Birbirleriyle iş arkadaşı gibi olan, iş anlaşması imzalamadan konuyu tartışan kişiler gibi konuşmalarını seyret,sonrada bu insanların evlendiklerini izleyeceğiz maalesef
Bu arada sevgili arkadaşımız Sahra ne güzel açıklamış ve çok doğru söylemiş. İmzayla mı ayşeyle-Zeynep arasındaki farkı anlayacak. Zaten ayşeyi uzun zamandır tanıyor ve artık aynı evde yaşıyorlar eee ne değişti yada değişiyor ki Ayşeyle nikah kıyıyor.
Ben senaryonun böyle birden aniden tepetaklak olmasını üzgünün kendi adıma kesinlikle kabullenemiyorum ve edemiyeceğimde. Hayır zamana yayılı olaylar yaşasaydık nikahıda beklerdik ama karşımızdaki manzara öyle değildi ki üzgünüm ama Gamze hanımı birdenbire senaryoyu bu hale getirdiği için kınıyorum
Sevgiler
NOT: Arkadaşlar kaç gündür görsel, yazılı basında nerdeyse 24 saat verilen büyük gün bugün yani 14 Şubat Sevgililer Günü:img-grin2 İlla bir erkekle kadının arasındaki sevgi için kutlanılan bir gün değil ya bende tüm annem dizisindeki güzel arkadaşlarımın Sevgililer Gününü Kutluyorum:img-yes: (Anlayın işte benim gibi erkek arkadaşı olmayanların kendini avundurduğu açıklama ama siz bu dileklerimi kabul edin lütfen:img-hyste)
yazdiklarinizi takip ediyorumda...herkeste bi siteem bi dert...Ayse Musayla evlenemeez diye...yani simdi bana kizacaksiniz belki ama ...Ayseyle evlenmesindede belkide bi hayr vardr hani derler ya her $er de vardir bi hayr diye! (yanlisim varsa duzeltin) o yüzden olumlu bakiyorum ben bu ise.. belki kendime uydurdugum bi yalan... ama belkide bu sayede Zeynep & Musa daha çok birbirlerine baglancak..bi sekilde biiyerlerde olumlu seyler görücez diyorum... ve sabrla bekliyorum:img-yes:
:img-hyste:img-hyste Fatos abla bende dahilim sana haberin olsun :)
neyse bende butun forumdaki arkadaslarimin Sevgililer Gününü Kutluyorum :img-yes:
bitanem_61 14-02-08, 11:36 Ben Musa ve Ayşe'nin hüsranla biten düğün gecelerinin hemen ertesi günü Emine anne eve geldiğinde, Ayşe'nin dayısına "sizinle de görüşemedik neyse artık nikahta görüşürüz" gibi bir şey söylediğini hatırlıyorum.Yani kimse bu iş bitti diye kesitirip atmamıştı.Senin de dediğin gibi Bu evlilik beklenen bir şeydi...Şuna da katılıyorum Zeynep kesinlikle evlenmemeli...
Evet ilerde bir nikah olabileceğini ima eden sadece emineydi, o kadar kibar davranmasına karşın anlaşılamayan bir kadın çocuk gitti nikah olmıycak dese neler olur acaba
Bebeği kaybettikten sonra evlene miyceklerini ayşede biliyordu, bunu çokca kere imada etti , musa tam hayır demesede evlenmek gibi bir düşüncesi yoktu
Yine de aynı şeyi söylüyorum ,aynı evde yaşamalarına rağmen evlilik beklemedeydi pat diye olan bu evlilik sırf açı çeksinlerde ilerde ne büyük aşkmış bakın kavuştılar zeyneple musa da çok mutlular demek içinse çok saçma
Selammlarrr=D
Valla arkadaşlarr hepinizin söylediklerinee katılıyorumm yanii...Farklı düşünceler de olsaa hepinizde haklılık payıı var gerçektenn...Amaa bu durumun gıcık bi durum olduğunuu kimse inkar etmesinn...
Ayşe ve Musaa ilk evlenmeye kalktıklarıdna niyee bu kadar cıngar çıkarmadıkk???Çünkü o zmn her şeyin mantıklı bi nedeni vardıı...Sorunn Ayşe ve Musa'nın evlenmesii diil,sorun Ayşe ve Musa'Nın ayrılmaları beklenirken evlenmesii...
Açıkçası ben artık Ayşe'yi bi tehlike olarak bile görmüyodumm...Son günlerde hep Ali'ye yüklenmeye başlamıştık dikkat ettiysenizz neden çünküü senaryonun gidişatı bu yöndeydii...:img-yes:
Yani senaristimizin son anda bizee attığı çalımm vallahi tepe taklak olmamıza neden oldu yanii...Dolayısıyla da tepki göstermemiz normall...
Ama ben hala içimdee bi umutlaa Musa'nın bu kararı vermesii içinn ekstra bi itici güç gerektiğini düşünüyorumm(Biliyorum kaç gündür aynı şeyi söylüyorum ama gerçektenn şu durumda başka bişey talep etmek gelmiyo ne yazık ki elimizdenn....:img-yes:)
Evet biliyorumm aşk ne kadar imkansız olursaa izlemesi bize o kadar zevk verir...Kabulll!!! Amaa bu imkansızlığıda durduk yere adam kendi kendine yaratırsaa o zaman "Çek cezanı şimdi!!" de demek zorundayım yanii...
Umarım bu işten en çok yıkılan Zeynep olmazz..Umarım Musa'nıın "Naptım ben??" sorularınıı üzüntü içinde sormasını görebilirizz...Yoksaa bu işin sonuu kötüüü:icon_sorr
Neyse bu soruların cevabıını az da olsa almak içinn bu akşamı merakla bekliyorum ne yalan söyliyimm:icon_whis
E o zmn bir daha gelemezsem diyee şimdiden hepinize iyi seyirlerr...bye
Aman izlerken yanınızda sivri cisimler bulundurmayınn:img-hyste
yanı şimdi musanın evlendiğini ögrenen zeynep alinin evlenme teklifini kabul etse
haksızmı..
bence degil hatta ben arkasında bile dururrum...
bundan sonra zeynep alinin evlenme teklifine daha sıcak bakacaktir
musaa musa yine yapti yapacağini işleri cıkmaza soktu pes diyorum yaa harbiden pes...
bak sine sinirlendim..:)
Evet ilerde bir nikah olabileceğini ima eden sadece emineydi, o kadar kibar davranmasına karşın anlaşılamayan bir kadın çocuk gitti nikah olmıycak dese neler olur acaba
Bebeği kaybettikten sonra evlene miyceklerini ayşede biliyordu, bunu çokca kere imada etti , musa tam hayır demesede evlenmek gibi bir düşüncesi yoktu
Yine de aynı şeyi söylüyorum ,aynı evde yaşamalarına rağmen evlilik beklemedeydi pat diye olan bu evlilik sırf açı çeksinlerde ilerde ne büyük aşkmış bakın kavuştılar zeyneple musa da çok mutlular demek içinse çok saçma
kesinlikle cok ama cok sacma......
yahu sen bukadını sevmiyorsun...birlikte aranızda daglar kadar sorunlar var..
sen zeynepe aşiksın(güyaa yersenız tabi ben artık yemiyorum.)
sen sacma sapan eyler yap evlen ondan sonrada vayyy bee ne aşkmi diyeceğiz yanii hadi canım ordan:img-polic:img-hyste
musanın aşki için daha güzel şeyler daha elle tutulur şeyler yapmasını beklerken(pişman olmaktan başka.) ne oldu pekiii evlenedi ben kabul etmiyorum anlamiyorumdaa....:img-polic
bitanem_61 14-02-08, 13:51 Bütün sinirim geçmemişken geçen hafta aklıma takılan ama yazmaya üşendiğim şeyi yazayım içimde kalmasın
Malum goncanın başına iğrenç bir olay geldi,ayşe de ne olacak musayla zeynep arasında diye koşup gitti
Ertesi gün uğur telefon ediyor, oraya gitmek zorundamıydın ayşey altay ismine zarar veriyor ,E be dengesiz herif bir partimi vardı yada her hangi bir şey içinmi toplanıldı, bir genç kızın başına iğrenç bir olay gelmiş sen tl edip orda olmalımıydın diye soruyorsun , insan olan iyimi , bir şeyi var mı sağlığı gibi sorular sorar , senin için saçmalık bile olsa
Gelelim diğer dengesize , gitmek zorundaymış ne biçim bir cevap, zorunda olduğun için değil goncanın 16 yaşında bir kız olduğunu düşünerek bu iğrençliği nasıl unutur diye düşünmeliydin
Musanın bu kadınla ne sebeple evlendiği beni çok ilgilendirmiyor açıkçası başkalarına zerre kadar önem vermeyen bu saygısızın ben olsam hayatımın bir köşesinde durmasına bile izin vermem
Aman izlerken yanınızda sivri cisimler bulundurmayınn:img-hyste
Sivri cisimler mi…? Aaaa canım olur mu öyle şey…?:img-hyste Ayşe varken sivri cisime ihtiyaç yok…:img-hysteBen en gerilimli sahnelerde genelde şeker yiyorum,ya da resim çiziyorum kara kalem pek bir şeye benzemiyor çizdiğim ama sinirimi almış oluyorum….Mesela Ayşe’nin bebeğini düşürme sahnesinin tekrar bölümünü izlerken bir kara kalem figür çizmişim hayatımda böyle korkunç bir figür görmemiştim…Figüre de hemen isim verdim…Eee artık söylemiyim…Anlarsınız siz…:img-hysteNeyse….Bu akşam da diziyi izlerken bir yanım da şeker bir yanımda kağıt kalem olacak….Özellikle Ayşe’nin sahnelerinde…Arada Musa’nın sahnelerin de işe yarıyor…….:Çok konuştum……Herkese iyi seyirler…bye
arkadaşlar dizimizin başlamasına az bir vakit kaldı bir yandan zaman çabuk gelsinde başlasın diyorum bi yandanda zaman geçmesin diyorum ay ayşeye sinir oldum ya dediği şeye bak kızına ne olduğunu anlamadım mış lafa bak sanene be bence ayşe hala goncanın kızı olduğuna inanmıyor bakalım evlendikten sonra ayşe musaya ne gibi yasaklar koycak ilki kesinlikle zeyneple görüşmesini istemiycek gıcık n'lcak ama biliyorsunuzki yasaklar arzu uyandırır belkide musa ve ayşenin evliliği musanın zeynebe daha fazla yaklaşmasına neden olcak inşallah
arkadaşlar dizimizin başlamasına az bir vakit kaldı bir yandan zaman çabuk gelsinde başlasın diyorum bi yandanda zaman geçmesin diyorum ay ayşeye sinir oldum ya dediği şeye bak kızına ne olduğunu anlamadım mış lafa bak sanene be bence ayşe hala goncanın kızı olduğuna inanmıyor bakalım evlendikten sonra ayşe musaya ne gibi yasaklar koycak ilki kesinlikle zeyneple görüşmesini istemiycek gıcık n'lcak ama biliyorsunuzki yasaklar arzu uyandırır belkide musa ve ayşenin evliliği musanın zeynebe daha fazla yaklaşmasına neden olcak inşallah
Evet saatler kaldi ama benim icin zaman gecmek bilmiyor nedense. Bu bölüm heyecanin son derece yüksekte olacagi bir bölüm olacak benim icin,sabirsizlikla bekliyorum.
Cnm bu evlilik Musa`yi Zeynep`e yakinlastirir diyorsunda acaba bu yakinlasmaya Zeynep nasil tepki verir tartislir. Zeynep`in gözünde Musa ne nedenle olursa olsun artik evli bir erkek. Ve Musa`nin birzamanlar kendisine yaptigi seyi simdi kendisiyle Ayse`ye yapmasina izin verecek degil. Tamam belki bir aldatma söz konusu zaten olamaz ama eski eside olsa evliyken bir kadinla duygusal anlamda yakinlasmak bile diger insana ihanettir. Zeynep Musa`nin kendisine yakinlasmasina asla izin vermeyecektir. Iste bu sebepten bu evlilik beni korkutuyor. Ama dediginiz gibide olabilir tabi -ki ozamanda dizi oldukca sacmalamis olacak. Karakterlerin böyle bir degisim yasamasi dizinin kalitesinin düsmesine sebep olacaktir. Hepimiz artik Ayse`yi de Musa`yida da Zeynep`i de tanidik.
Amaa.. birsey daha eklemek istiyorum konuyla baglantili olarak. Evet Musa yakinlasmak ister Zeynep izin vermez belki vs dedimde.. her iki tarafinda elini kolunu baglayacak birsey varsa o da kaderdir! Eger kader aglarini örer ve bu iki cift eskisinden daha cok biraraya gelmek mecburiyetinde kalirsa ve senaristlerimizde kalemlerini biraz güzel seyler yazmaya harcarlarsa ozaman saniyorumki bu duruma katlanmak cok daha kolay olacaktir. Ben sadece evliligin bu ikisi arasinda gerginlik,uzaklik ümitsizlik yaratacagindan korkuyorum. Ondan isyan ediyorum bukadar. Bu evlililigin süresinin en azindan uzun olmayacagindan eminiz zaten. Ama bari bu süre icerisinde sinir bozucu sahneler görmeyelim. Yada en azindan askin,tutkunun,özlemin yogun hissedilecegi bölümler izlemeyelim. Yani tamam
Musa`yla Zeynep`in birarada devamli sevgi gösterileri göstermelerini beklemiyorum aski sevgiyi hissetmek icin böyle sahnelerde gerek yoktur zaten ama bu siradan bir ayrilik uzaklasma degilki evlilik ya! Ondan korkuyorum en cok yoksa Musa ve Zeynep`in askindan süphem hala yok. Insan herzaman sevdigiyle olamazki.
vay bee sonunda bizim soyadı konusuna deginmişler bu güzel:)
demekki senaritler halan birşeylerin farkında:)
birde ankaradaki evlerinin aynı durması cok hoş....
musanın evlilik konusuna birden bire ne olduda hemencecik telefon edip
evleneceksek evlenelim yoksa ayrılalim
aslında adam haklı ama sen zeynepe aşiksın benım derdim bu
aşik oldugu halde sevmediği birisi ile evleniyor..
bunu anlamak pek mümkün degil..
*ali zeynepin elini tuttugunda musa görecek dedim ama olmadi görse kesin kafayı yerdi musaa:)
*ibo kesin gecmişte zeynepe asildi bence bu konu ilerde aciğa cıkacak..
zeynepe halan bu nedenden iboya gıcık..
aslında düşünüyorumda ayşe haklı....
tamam ayşeyi sevmiyorum hiç isinamadım cok soguk mesafeli kendini beyenmiş birisi
ama musa konusunda hiçde haksız sayılmaz musa ile olan konuşmasında sonun denk hak verdim ..burda kararsız olan musadir..
ne istediğini biliecek sonra ona göre karar vermesi gerekir...
şimdi ben yanlişmi anladım yoksamm musa ayşe'yi kıskandimi...
herneyse ayşe sonuna kadar haklı ama musanın verdiği cevap musanın evlenmesi onu ne kadar inandiriri ne kadar dogrudur bilemem..
evlendiler hayırlı olsun....
aslında düşünüyorumda ayşe haklı....
tamam ayşeyi sevmiyorum hiç isinamadım cok soguk mesafeli kendini beyenmiş birisi
ama musa konusunda hiçde haksız sayılmaz musa ile olan konuşmasında sonun denk hak verdim ..burda kararsız olan musadir..
ne istediğini biliecek sonra ona göre karar vermesi gerekir...
Valla Hümeyra'cım ne desen haklısınn:img-yes:Yanii kesinliklee ama kesinlikleee burda Ayşe'nin bi suçu yokk adama açık açık herçeyi söyledii...He gıcık mı gıcık evet soğuk muu soğukkk ama Musa'nın Ayşe'yi oyaladığı bi gerçek yaniii:icon_whis
Amaa sonucu evlilik mi olmalıydıı hayırrrrr tabii ki,yani bi insan nasıl olur da bu kadar gaza gelirr yaaa....Emin diilim dee duygularımı tarmam lazım dee dürüst ol yaww!!! Amaa yokk!!
Ayy şaka gibi yaa!!...
Bu arada Musa ve Ayşe evliliğinin hiç de bilee Zeynep'İn evlenme teklifi almasıyla alakası yokmuş yani aaa!!!...Tamamen Musa'Nın kararsızlığı yüzünden Ayşe'nin isyan etmesinden kaynaklanıyomuşşş iyi kandırdı bizi özet hee:img-yes:
Hümeyra’cım valla ben iki türlü düşünüyorum bu konuda….Hemen sol omzumdan kötü şeytan kılığında melek çıkıyor ve… “Duygu sömürüsü yapıp adamı hemen evlenmeye getirdi…Amacına ulaştı….Ha hahaaaa.” Diyor diğer sağ omzumdan çıkan iyilik meleği de... “ Evet Ayşe haklı onun da gururu var…O da bir insan…Sevdiği ona eskisi gibi değer vermiyor diye üzüldüğünü söylüyor…” Kafam karışık….Evet evlendiler….Mutlu mesut yaşasınlar ama şimdi ne olacak….?Gonca bu durumu öğrenince neler olacak….????
Ayşe’ye bir takma isim buldum….Ama direk buraya yazmam….Yabancı Damat dizisini izleyen arkadaşlar varsa orada Eftalya’ya bir şey derlerdi….İşte o isim aynen Ayşe’ye söylüyorum..:img-hysteNeyse…Sakinleşince geleceğim…:img-hyste sinirden gülüyorum....Yanlış anlaşılmasın...
Musa karakteri ömrümde gördüğüm en ruhsuz,kararsız ve afedersiniz ama odun bir karakter.He bir şey daha söylemeyi unuttum dürüst bir karakter de değil.Dürüst olsaydı Zeynep’e de Ayşe’ye de ümit verecek şekilde davranmazdı.Ama en önemlisi kendisine.Sevmediği halde Ayşe’nin konuşmaları üzerine onunla mecbur kaldığın için evlendi.Tıpkı Ayşe’nin söylediği gibi yaşanmışlıkları bir kenara itemediği için Ayşe’nin restine karşı çıkamayıp istemeden sevmedi ği halde Ayşe’yle evlendi.Ayşe de ömrümde gördüğüm en bencil karakter.Tamam onu anlamaya çalışıyorum belki kendine göre haklı yönleri var.Musanın gel-gitlerinden ve davranışlarından dolayı söyledikleri şeylerde haklı da olabilir ama ,Musanın aslında kendisini sevmediğinin farkında,bu huysuz davranışlarıda ondan.Buna rağmen evlenmesini istemesi ve bütün sevgisini kendisinden başka hiçbir kimseyle hatta kızına bile yöneltimesini kabul etmemesi bunun en belirgin kanıtı.Diyorum ya ömrümde gördüğüm en bencil karakter.Musa’nın ben gerçek anlamda Zeyenep’i sevdiğini düşünmüyorum.Gerçek anlamda sevmiş olsaydı zaten daha başta Zeynep’i aldatmazdı.Yine sevmiş olsaydı Zeynep onu terkedince peşine düşer kendini affettirebilme, onu bulmak için deliler gibi çabalardı.Ama bunun hiç birini yapmadı.Yine sevmiş olsaydı bu kadar çabuk karar verip evlenmezdi.Sonuçta Ayşe ona bir seçenek sundu.Evlilik bu kadar kolay mı ya.Bir insanla ömür boyu yaşamak için karar alıyorsun.Bir ömür boyu yaşayacağına göre o zaman hayatında Zeynep’i nereye koyuyorsun .Zeynep’ten ayrılınca psikoloğu gitmiş.Gitmesinin sebebi Zeynep’i çok sevdiğinden değil alışkanlıklarından vazgeçtiği ,yalnız kaldığı içindi.Şimdide Ayşe’den alışkanlıklarını bırakamadığı ve Ayşe’yi oyalamış olmaktan ondan vazgeçemdiği için evlendi,ayrılamadı.Evet evlenme sahneside çok mutsuz gözüküyordu.E be adam bu kadar mutsuz olacağını baştan hissediyorsan niye bir hayat boyu için evet diyorsun.Diyorum ya hiç dürüst değil ne kendine ne Zeynep ne de Ayşe’ye.Bir şey ya daha kızın yeni hasteneye kaldırıldı ve tek neden de yaşadığı psikolojik durum.Kızını bu kadar çok seviyorsan evlenme konusunda nasıl bu kadar kolay evet diyorsun.Bak Zeynep’e nasıl hemen vaz geçti.Aslında hiç bir zaman evet dememişti ama eğilimler yaşıyordu.Ama artık bu eğilimlerin bile olacağını düşünmüyorum.Ali'yle hastanede oturuken bunu söylemeye çalıştı.Çünkü gerçekten kızın çok seven bir Anne.
Musanın neden odun bir karakter olduğu meselesine gelirsem hastanede Ali’ye karşı neydi öyle,zavallı Ali ne kadar kibar bir şekilde hatır sormuştu.Ne var teşekkür etsen.Triplere giriyor.Niye kimin için Zeynep için mi..Yaa bir dönüp kendine bak sana be adam……….
Son bir not senarist bu tür forumları okuyor mu ne.Kaç gündür forumda Gonca’nın soyadı konusu konuşulmuştu.Bugün de gözüme gözümüze soktular konuyu.Haa unutuyordum bir şey daha deyineyim.Musa hangi ara Eymen konusuda değişti de orada hiç yapmayıcağı bir espiri yaptı.Bu çelişkiyide söylemeden geçemeyeceğim.
Hümeyra’cım valla ben iki türlü düşünüyorum bu konuda….Hemen sol omzumdan kötü şeytan kılığında melek çıkıyor ve… “Duygu sömürüsü yapıp adamı hemen evlenmeye getirdi…Amacına ulaştı….Ha hahaaaa.” Diyor diğer sağ omzumdan çıkan iyilik meleği de... “ Evet Ayşe haklı onun da gururu var…O da bir insan…Sevdiği ona eskisi gibi değer vermiyor diye üzüldüğünü söylüyor…” Kafam karışık….Evet evlendiler….Mutlu mesut yaşasınlar ama şimdi ne olacak….?Gonca bu durumu öğrenince neler olacak….????
Ayşe’ye bir takma isim buldum….Ama direk buraya yazmam….Yabancı Damat dizisini izleyen arkadaşlar varsa orada Eftalya’ya bir şey derlerdi….İşte o isim aynen Ayşe’ye söylüyorum..:img-hysteNeyse…Sakinleşince geleceğim…:img-hyste sinirden gülüyorum....Yanlış anlaşılmasın...
:img-hystee Ayy aynen yaa benim dee sinirlerimm bozulduu gülüpp duruyorumm yaww ehuehue...Yanii şaka gibii...
Son dakkaya kadar hiç bişey çaktırmadılarr vallahii bilmesekk yok yokk bunlarr kesinn ayrılır derdimm yaniii:img-yes:Hayır o kadar çarçabuk oldu ki nikahh yanii tam yangından mal kaçırır gibi...Hatta o kadar ki, her zman yavaş olan sahne geçişlerri(hatta fazla yavaş olan geçişler ehuehue) vallahii pat diyee oldu bittii...Artık nasıl bir aceleysee bu????
Dikkat ettiniz mi bilmiyorumm bölee arabadaydıkk sonraa bi saniyee Musa'ların evii(gece) sonraa yinee Musa'ların evii ama gündüzzz vee çatt nikahh oldu da bitti maşllahh:img-hyste
Yorum yapmiicam, ama Sule abla söylediklerinde sonuna kadar haklisin...
ve bu soyadi konusu ile Eymen konusu benimde dikkatimi çekti...bende düsündüm aslinda, acaba forumda yazdiklarimiz okunuyor mu diye? yani En çok kafama taktigim konu soy ismiydi...neden diyordum...sonra birden bire bu konuya degindiler...neyse bu konuda rahata erdik sükür...
Eymen'de gelince espiri yaptigini duyunca..bu adam kafasini biyeremi çarpti diye düsünmeden edemedim...wooow ne büyük mucize!...Musa bayri artik kizinin erkek arkadasina olumlu bakiyor...ama hala kör...kararsiz...yanlis isler yapiyor ve en önemlisi dürüst degil!!
çok sinirliyim çok asabiyim...böyle bi dengesiz adam daha tanimiyorum! olmaz böyle insanlik! nebiçim adam Musa'ya....affedersiniz...! (..sinirliyiiim.. !!!)
Arkadaşlarr sizin Eymen'le ilgili yazdıklarınızı okuyuncaaa aklımaa şölee bişeyy geldii...Acabaa Musaa Gonca'nın bu psikolojik sorununun sevgilisi olduğunu mu düşündüü...Malumm Gonca'nın hataındaki en büyük sorun gül gibi çocuk olan Eymen'miş gibi davaranıyodu bi aralarrr:img-yes: Acaba Gonca'nın bu yüzden mi sıkınıtlı olduğunu düşündü de Gonca'ya sevgili konusunda anlayışlı olmaya karar verdiii???
Gerçi Gonca daaannesiyle babasının evlenmesini istediğini her haliylee bell ettii açık açık da sordu ama???...Musaa bu yaniii anlamaz anlamazz:img-hyste Adamm kendini bilee anlayamıyo daha çevresini nasıl anlasınn ehuehue:icon_whis
Edit: Sebil'cim evett Soyadı konusuna değinmelerii benim de çok ilgimi çektii valla heycanladımm ehuehue:img-wink:
Bölüm aslinda yine cok güzeldi. Nikaha ragmen cok güzeldi.. ama sanki basindan beri olan her sahne son sahneye bir alistirma hazirlik gibiydi bizim icin. Sani senaristler "aman yüreklerine inmesin alistira alistira söyle izleyicilerin gözlerini boyuya boyuya götürelim bölümüde sonunda evlendiririz Musa`yla Ayse`yi" der gibi devamli Musa`nin Zeynep`ten sonra ne slklntiLar yasadigini dinleyip durduk. Aslinda Hastanedeki o konusma okadar güzeldiki. Eski evlerinin hala el degmeden aynen durmasi,Gonca kime daha cok benziyor muhabbeti.. sonra yine psikyatrideki konusmalar. Bu konulari simdilerde ikisinin bukadar rahatca konusmalari gösteriyorki gercektende farkinda olmadan aslinda bir hayli yakinlasmis ve yol katetmisler. Ama gelin görünki son sahne bunlarin herbirini anlamsiz kilarcasina sanki dogru olan baska seylermis gibi tercih edilenin,degerli kilinanin ne oldugunu birkez daha hatirlattilar bize. Malesef gercek hayattada bu böyle.. emek,sevgi cok kolay harcaniyor.
Ama Ayse`ye haksizlik etmek istemem. O`na cok kiziyor olsamda yaptigi konusmada kendisine hak vermemek elde degil. Söyledigi herseyde hakliydida bir kadin olarak yani icgüdüsel olarak en azindan birseyleri hissetmemesine anlam veremiyorum yinede. Musa`nin kendisine eskisi gibi ilgi göstermedigini farketmis olmasindan, bir uzaklasma oldugunu hissetmis olmasindan eminim. Yani kendi agziyla söyledi Musa`dan yana hissettigi eksiklikleri. Bunlar yabana atilacak seylerde degildi.. özellikle bir evlilik söz konusu oldugunda en az kendin kadar karsindakinden de emin olmalisin. Ayse Emin degil.. bu apacik belliydi. Musa`da Ayse`yle evlenmek istediginden emin degildi. E peki bu ikisini evlilige ikna eden nedir ya anlamiyorum! Hala kabullenemiyorum.. yani bir yastan sonra insanin daha akilli daha mantikli olmasi gerekir ama.. alakasi yokmus.
Musa`nin nekadar sorumsuz ve dengesiz davranislar gösterdigine deginmiyicem bile.. bu mevzuyu kesinlikle atliyorum. Belki biraz sakinlestigimde kelimelerimi secerek daha iyi bir sekilde ifade edebilirim sanirim düsüncelerimi. Ama simdi degil..
Ya birde bu nikah hakikaten apar topar oldu.. ya acaba diyorum bu bir rüya olabilir mi? pardon kabus daha dogrusu? Biri kabus görüyor olabilir mi? Musa? Gonca? Yada Ayse hayal görüyor olabilir mi?
Yani bana biraz garip geldi nebileyim yada ben mi öyle hayal etmek istiyorum bilemiyorum :)
Ama öyle yani bir gariplik hissettim.. dizimiz sasirtmayi seviyor ya.. daha öncede Musa ve Mehmet konusurken hani,eski günleri yad ederken Musa "Hayir aldatmadim" demistide bölüm orda bitmisti. Ben gercekten acaba gecmiste bilmedigimiz birseymi oldu demistim ama hepimiz izledik aslinda o sözün altindan birsey cikmadigini.. yani Musa`nin düsünce yapisinin nekadar kit oldugunu birkez daha anlamamiz disinda. Meger beyfendi sevmedigi icin bunu aldatmak olarak görmüyormus. Aslinda Musa nekadar sorumsuz ve celiskili davrandigini her firsatta bize ispatliyordu ama yinede kondurmak istemedik sanirim böyle aptalca birsey yapacagina. Neyse konu sapmasin ne diyordum. He.. hani diyorum yine böyle bir sasirtmaca yapiyor olabilirler mi? Ya olabilir mi lütfen biri evet desin ya :icon_sorr
He birde birsey daha.. nikahta sahitligini yapan su diger bakan. Ya Ankara`dan hangi ara geldi be.. Hepsi Ankara`daydi Musa apar topar Istanbula geldi e bu adamda mi Musa`yla geldi? Heryerden de cikiyor masallah..
Yok taktim ben kafaya bu nikah isini illa bulucam bir gariplik.. ha gayret :)
Ya birde bu nikah hakikaten apar topar oldu.. ya acaba diyorum bu bir rüya olabilir mi? pardon kabus daha dogrusu? Biri kabus görüyor olabilir mi? Musa? Gonca? Yada Ayse hayal görüyor olabilir mi?
Yani bana biraz garip geldi nebileyim yada ben mi öyle hayal etmek istiyorum bilemiyorum :)
Canim bende aslinda öyle senin gibi dusunuyordum...y |