Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
bitanem_61 29-02-08, 09:11 Gelelim ikinci kişiye bu da emine anne ne kadar doğru bir insan zeynepi iknaya geldi başaramam diye hediyesinide getirmiş
Zehra odun ibrahimle konuşmayınca , oğlunun kötü bir şey yaptığını anladı, ayşenin onu sevmediğinin farkında yinede musayı arayıpda öyle yaptı büyle yaptı demiyor kendi kendine söyleniyor yazık, kadın dua ediyor aman evlenmesinler diye ama çok geç artık
Musanın son sahnede araması acaba emine anneye bir şey olduda haber vermek için olabilirmi
bitanem_61 29-02-08, 09:33 Ben o resmi indirmemesini iyiye yorumladım.Şöyle ki bence Ali Zeynepten emin değil her an birşey olacakta rüyadan ayılacaklarmış gibi hissediyor.
Kendi sevgisinden de Zeynebin onun kalbinde olan yerinden de emin ancak Zeyneple daha ileriye gidemiyeceklerini hisseder gibiydi.
Tabi bunlar benim hissiyatım.
Zeynepin onu sevmediğini biliyor zorlamayla nereye kadar gidecek, o resim karşılıklı aşkı anlatırda aliye bu evlilkten vaz geçer umarım
Gelelim ikinci kişiye bu da emine anne ne kadar doğru bir insan zeynepi iknaya geldi başaramam diye hediyesinide getirmiş
Zehra odun ibrahimle konuşmayınca , oğlunun kötü bir şey yaptığını anladı, ayşenin onu sevmediğinin farkında yinede musayı arayıpda öyle yaptı büyle yaptı demiyor kendi kendine söyleniyor yazık, kadın dua ediyor aman evlenmesinler diye ama çok geç artık
ibrahim zehraya ne söylediki zehra ibrahimle konuşmuyor:img-in_lo
bitanem_61 29-02-08, 11:14 ibrahim zehraya ne söylediki zehra ibrahimle konuşmuyor:img-in_lo
Bir şey söylemedi sadece tenhada sıkıştırdı, tenhada değildi ama odunun gözü dönmüştü
fırat-tugce 29-02-08, 11:25 goncayı kutluyorum
gerçekten çok zekı bir kız
özellıkle babasına yemekte ayşe için sölediği laflar tek keımeyle harık ötesiydi
musanın zaten düşünmeden karar verdiği ortada.
emıne annenın de dediği gibi,zaten ayşe ona göre biri değil görüyorus:img-yes:
ayşe - uğur kırdar yakınlaşmasına gelincede,
bence doğru bı çift yeterkı musadan uzak dursun:img-yes:
eymen-osman:img-hyste
bence dün akşamki bölüm dopdoluydu zeynepi sonuna kadar destekliyorum bence çok iyi yapıyor nişanlanacakları bellide musanın arama nedeni emine anne falan değildir tebrik etmek içinde aradığını sanmıyorum çünkü zenep tezgahın başında konuşmalarının sonunda mutluluklar demişti bayağı uzun çaldırıyor ben ce zeynep açmıcak yada musa bakçakki açmıyo aramayı bırakçak tam zeynep açtığında telefonu ama bayağı bozuldu nişanlanacağını duyunca
goncanın açık sözlülüğüne bayılıyorum pat diye sölüyo herşeyi eeee amine annenin torunu ay emine anne dedimde varya acayip üzüldüm emine anneye ağlattılar ama bayağı kötü içli ağladı ya yazık kadının gözleri açık gidicek Allah saklasın tabi o olmazsa dizinin tadı kallmaz bide farkettinizmi bilmem emine annenin sahnelerinde 'urfalıyım ezelden ' türküsünün müziği çalıyor
zeynepin canazede ayşeye selam vermeside büyük bi incelikti o kudurdu niye geldi diye ama zeynepi bu inceliğinden dolayı tebrik ediyorum
ha bide aklıma gelmişken musa goncaya yemekte dediya annenin evliliğine onay veriyon benikine niye vermiyon diye gonca çok mantıklı cevaplar verdi 'ali amca annemi çok seviyor bende seviyorum senin eski eşin olduğunu bildiği halde senin hakkında bigün kötü birşey söylemedi 'dedi ama maşallah ayşe hiç ağzı durmuyor yeni bölümü iple çekiyorum bakalım nolcak hayırlısıbye
hımmmmmmm bu bolum bıraz duragandı ben yazdım zaten bu evlılık uzun surmez dıye neyse
musa zeynebı arada bence ayse evı teerkettı musada ona yapma dıyebılır
2-musa zeynebe tebrıklerını sunabılır
3-arayan baska bırıdır ve musa nın tansıyonu fırlamıs yada kalp krızı gecırmıs olabılır o sırada bırı onun telfonunu almıstır
vs vs vs...
eymenle barısması ne guzel oldu aferın kıza kendı kendını ıyılestırdı panık manık yok
gerce fırtına oncesı sessızlık gıbı babasını bır orense heralde daha buyuk bır krız gecırır
Gülşah&yeom-jan 29-02-08, 15:04 Bu bölüm her ne olursa olsun bu eski aşıkların kavuşacağına daha bir inandım.Karşılarına çıkan üçüncü kişiler onları daha da bağladı birbirlerine Zeynep'in Musa'ya nişanlanacağını açıkladığında ikisinin de gözlerinin dolması, Musa'nın sesinin kısılarak "gideyim" deyişi öyle içime işledi ki...Her iki oyuncuyu da kutluyorum bu arada ikisi de usta olduklarını kanıtlıyor, oyunculuk dersi veriyorlardı adeta...Şule'cim yazdıklarına katılmakla birlikte Gonca konusunun ben de altını çizmek istiyorum bizim asi kız gitmiş yerine dolu dolu konuşan lafı gediğine oturtan bilmiş bir kız gelmiş.Ki iyi de olmuş :img-wink: Musa'nın kararlarının değişmesinde çok etkili olduğunu düşünüyorum o son konuşmanın..Bu arada ben çok sıkılıyorum şu müdürün Ayşe'ye kur yapmasına, her gördüğümde biraz daha itici geliyor insan biraz oturaklı olmalı...Emine annenin ağlamasına dayanamadım yine çok etkileyiciydi, son umudumdu demesi, Zeyneple konuşması bölümün en güzel sahnleri içindeydi...Ve o telefon..Bence yanlış bir karar öncesi bu telefonun gelmesi çok iyi oldu.Musa ufak ufak uyanıyor hala sevdiği ve sevgisinin karşılıklı olduğu kadını kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır.!:good:
Bide zeynep süreyyayla konuşurken ne demek istedi anlamadım, alinin bir kadından baklediği her hangi bir kadından beklediği değil gibi bir saçmalık neydi vallaha anlamadım anlayan beri gelsin
Arkadaşım katılıyorum buna.Zeynep sanki daha önceden evlenmedi de evliliğin ne olduğunu bilmiyor.Sonuçta Ali ne kadar farklı baksa da evlenme meslesine sonuçta senin eşin olacak ve her eş gibi senden beklentileri olacak.Bir gün olmaz,ikinci gün olamaz,ama üçüncü gün beklentileri değişecek.Peki sen bu beklentileri karşılamaya hazırmısın.Eğer hazırsan benim gözümde Zeynep karakteri yerle bir olur.Eğer değilsen bu kadar aptallık olmaz.Sevmediğin bir insana mahremiyetini açmak kolaymı ya.Hemde başkasını severken.Musayı deliler gibi seviyor ve bu hala değişmedi.Nişanlanma meselesini bile ne kadar zor söyledi.Goncanın bir sözü ile nişanlanmaktan vazgeçecekti.Bana bir söz söylesede nişanlanmasam tavrındaydı.Bu nasıl çelişkidir o zaman.Yangından malmı kaçıyoruz hem.Daha yeni bir bakalım zaman ne gösterir önce bu konuya alışayım hemen evlenemem derken ne çabuk nişanlanma kararı aldılar.Hem Ali dememişmiydi bu konuyu açmayacağım,yüzüğü hep yanında mı taşıyordu da hemen orada takıverdi.Hem nişanlanma meselesi bana ters geldi ne öyle ilk defa evlenen yeni gençler gibi.İlk defa mı evleniyosunuz,yaşınız kaç,aranızda söz veririsiniz.Sonrada zamanı gelince gider evlenirsiniz.
Zeynep karakterinin bende dokunulmazlığı vardı.O dokunulmazlık yıkıldı.Tıpkı Musa gibi ne yaptığını bilmeyen gelgitler yaşayan,kararsız bir karakter oldu çıktı.İkiside başkalarına söz verirken aklıları hala sevdiklerinde.Hem kendilerine hem sevdiklerine hemde karşılarındaki insanlara haksızlık ediyorlar.
Dünkü bölümde bana göre çok güzel bir sahne olmadığı için güzel sahnelerden oluşan bir video dahi hazırlamayı düşünmüyorum.Ne hazırlayacağım Musa ve Ayleşenin yatak odasındaki koklaşmalarını mı(iyice sinirime dokunmaya başladı.Senarist bize işkence etmekten zevk alıyor sanırım.Onları birllikte başka sahnelerde de gösterebilir,duyurulur).Zeynepin Aliyle geçirdiği vakitlerini mi yoksa,yada Süreyayla olan saçma sapan konuşmalarını mı.
Bir kadın,bir erkekle olunca mı güçlü olur.Onsuzda ayakta duramaz mı,güçlü olduğunu gösteremez mi,mutlu olmaz mı,illa bir erkeğe mi ihtiyaç duymalı?....Arkadaşını çok sevmen onu bir eş olarakta sevebileceğin anlamına gelir mi.....Ama senaristimiz işleri karıştırınca Musa gibi kararsız bir karakterin aklını başına getirebilmek için Zeynepin nişanlanması gibi çok önemli bir olayı konu içine kattı ki Musayı kendine getirebilsin,Zeynepi ne kadar sevdiğini anlayabilsin.Çünkü Musa bile Zeynepi bana göre ne kadar çok sevdiğin farkında değil.Nasıl olsa elimin altında bekliyor diyordu.Ama öyle olmuyor işte.
Biz Musanın evlenme meslesine alışamamışken şimdi Zeynepin nişanlanma meslesine katlanmak zorunda kalıyoruz.Katlanmak diyorum diziyi severek izlediğim için bırakmak gibi bir fikrim yok ama o sahneleri katlanarak izlemek zorunda kalıyorum...Ama şunu da söyleyeyim o ilk izlediğim gibi şevk ve heyacanımı kaybettim....Ne şevkle beklerdim dizi başlayacak diye.Musayla Zeynepin yarım kalan sevdasını izleyeceğim diye.Dizi nerelerden nereye geldi.Zeyneple Aliyi ,Musayla Ayşeyi izler olduk......Dediğim gibi bu demek değil ki diziyi izlemeyeceğim,yine severek izleyeceğim o ayrı......Ama biraz daha buruk ve hayal kırıklığı ile......
Telefon meselesine gelirsek.Telefonda Musa her ne konuştuysa konuşsun nişan devam edecek.Daha öncede dediğim gibi 22.fragman dikkat ederseniz yada resimlerine,nişan olmuş,birbilerini tebrik ediyorlardı.Demekki nişanın ertelenmesi yada olmayacağı gibi bir durum yok.Orada kesmişler ama fragmanda göstermişlerdi.Büyük ihtimalle gelecek bölüm o sahne kaldığı yerden devam edecek....O sahneleri zaten çekmiş olup bölüm sonlarında önemli yerinde bırakıp seyirciyi meraklandırıyorlar.
Son birşey söylemek istiyorum bu dizinin adı annemdi.Geniş kitlelere örnek bir anne karakterini tanıtırken şimdi nasıl bir dizi haline geldi.Evlilik kurumunu bu kadar baside indirmek.Yarın boşanmayı düşünerek evlenmeyi kabul etmek.Bu mu insanlamız öğrettiğimiz.Dizilerinde öğretici yanı olduğunu düşünürsek senaristin buna çok dikkat etmesi lazım.Hele insanlarımızın dizilerde gördüğünü artık olağanmış gibi algılayıp orada oluyor gibilerden düşünce tavrı geliştirdiği şu günlerde.
İşte benim umudum yani umudu kaybetmemi sağlayan can dostum(Gülşah)….Ben de yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım…
Evet dünkü son sahneden sonra Musa ve Zeynep yeniden bir araya gelecekler….Çünkü Gamze hanım bizlere açık bir kapı bıraktı ….Musa’nın Ayşe’ye “böyle giderse evliliğimiz uzun sürmez” diye….Bence de uzun sürmeyecek…Ben kesinlikle şuna inanıyorum..Musa Ayşe’yi sevmiyor….Keçi gibi inatçı olduğu için Zeynep’e açılamıyor…
Gonca’ya gelince…Ben dün onu gülerken görünce inanın ben de güldüm…Hani bu hafta yazmıştım yüzümüz gülsün diye…Evet Gonca’nın güler yüzlü hali beni de mutlu ediyor..Umarım bir daha üzülmez….Panik atak krizi de geçirmedi dün…
Uğur ve Ayşe’ye gelince…Uğur benim de kafamı karıştırıyor….Gerçekten aşık mı Ayşe’ye…Yoksa amacı başka mı..?Ama yine de söylemek istiyorum birbirlerine çok yakışıyorlar…(Bu benim kişisel düşüncem..)
Emine anneye gelince …Emine annemin de artık yüzü gülsün…Gerçekten..Hiç yüzü gülmedi….Dün yine börekleri yaptı benim de canım çekti….Ama artık yüzü gülerek börek yapsın….Ben Emine annemi de çok seviyorum..
İzlenme oranlarına gelince…..2. ve 4. lük süper…Dizi istediği başarıyı alıyor….Daha iyi olması dileği ile….Yeniden aranızda olacağım…Şimdilik benden bu kadar..
emine anne falda *siz gene beraber olacaksınız*sabır kadının işi deyip bir daha düşün zeynep ise ben cok bekledim musa kızımz iyi bir baba olsun yeter dede emine anne iki anne de aynı rotada olacaklar diizinin adı annem
biz birbirimizi zamana emanet etmeyecek kadar iyi biliyoruz musa zeynep bitti diyor zeynep seyirciler de ayse musa ilişkisini sevmiyor art niyetli oldugunu görüyor helal olsun goncaya bu bölümde siyaseti babasına ögretiyor yapmacık olmayansevgiyi özveriyi gösteriş olmayan saygıyı bu diziden ögreniyoruz fedakarlıgı ögrendik
esmer_-ezel 29-02-08, 20:12 dünkü bölümde bana göre güzel olan tekşey goncanın babasıyla yaptığı konuşma ve gonca nın mutluluğu gonca mutlu oldukça ben de sevınıyom dün krizde geçırmedı ne güzel
gelelim zeynebe açıkçası benım kafamda çizdiğim zeynep karakterı bir anda yııldı ya insan sevmediği biriyle sırf yalnız kalmamak için evlenme kararı alabılır mı bu ne kadar saçma bir düşünce
musaya gelınce onun kıskanmasını izlemek güzeldi ama geç kaldı bu arada senaristlere ylvarıyom ya biraz insaf edın işleri karıştırdınız madem bari ayşe ıle musanın mutluymuş gibi görünmelerıı çıkartın senaryodan onların öyle koklaşmaları sınır yaylarımı iyice gerdı artık
emıne anne yazk ya bu senarıstler niye ağlatıyorlar emıne annemızı o üzüldükçe ben de üzülüyom kadın dun ağladığı kadar hiç bir bölümde ağlamadı
neyse gelelım musanın aramasına o anda benım aklıma ıkı ıhtımal geldı
1-tebrık etmek için araması
2-allah korusun emıne anneye birşey olması
ama malesef kı nişan oluyor keşke olmasa ama nerde
Gelelim Musa efendinin telefonuna ben değişik bir tahminde bulunayım. Hiç istemem ama Emine anne (allah korusun) kalp krizi filan mı geçiriyor, Zeynebi mi görmek istiyor acaba:icon_whis o yüzden telefon ediyor olabilir. Yoksa son dakikada arayıp Zeynep yapma, o adamla nişanlanıp kendini ateşe atma tarzında bir telefon olayıysa ben buna sadece gülerim:img-hyste
Foruma tamda bunu yazmaya girmistimki yorumunu gördüm. Acik konusmak gerekirse banada en mantikli gelen sebep bu. Yani Emine Hanim diyorum zavalli kadin okadar üzüldüki e belli bir yastan sonrada bazi seyler kaldirmak zor yani. Acaba üzüntüden fenalastida Musa bunu mu haber vermek istedi? Diye düsündüm bende. Hayir olay buysa eger nisanin ortasinda aramasini en azindan normal karsilayabilirim ama neden cok baskaysa dedigin gibi bende anca gülerim. Zaten Musa`nin yapma demek icin aramasi kadar büyük bir sacmalikta olamaz. Bukadar densiz olabilecegini Musa`nin sanmiyorum. Ayrica senaristlerinde bukadar sacma sapan birsey yazacaklarini sanmiyorum. Bir yandan umarim hakli bir gerekcesi vardir diyorum diger yandan Emine Anne icin üzülüyorum. Yani sebep Emine anneyse eger dilerim rahatsizligi sadece nisani bölüp ertelemeyi gerektirecek kadar olur. Ciddi bir problem olmasinda.. hatta bu sebep birazcik olsun Musa ve Zeynep`i düsündürür dilerim. Bu ikisindeki aceleyi zaten anlamiyorum. Yani bana kizim git evlen iyim ben dese bile e be zeynep kizin senin saglikli düsünüp ogru karar verecek bir durumda mi ki dinliyosun lafini? Yahi ne acelen var ne bu sabirsizlik ben anlamiyorum cok mu meraklisin yani Ali`yle evlenmeye? Musa`yi zaten yorumuma hic almiyorum bile.. bu hizda giderlerse ikinci bir cocuk vakasiyla karsilasmaktan korkuyorum zaten..
Ayrica gercektende Ayse ve Musa`nin yatak sahneleri cok slklcl olmaya basladi.. illede sahte mutluluklarini gözümüze sokmalari gerekmiyor yani. Izlemekten hic keyif almiyorum ben sahsen.. ne iki yüzlü adam ya. Bir insna sevmedigi birine nasil bukadar mutluymus i gülümseyip bukadar rahat dokunabilir ve öpücükler kondurabilir? Erkek milleti iste neye sasiriyorumki..
GaMzE_BiLqE 29-02-08, 21:49 çok çok sıkı takipçisi değilm ama elimden geldiğince izlemeye çalışıorum gayet başarılı bi dizi son bölümüde süperdii ama zeyneple ali hiç yakışmıyo bncee!
Ayrica gercektende Ayse ve Musa`nin yatak sahneleri cok slklcl olmaya basladi.. illede sahte mutluluklarini gözümüze sokmalari gerekmiyor yani. Izlemekten hic keyif almiyorum ben sahsen.. ne iki yüzlü adam ya. Bir insna sevmedigi birine nasil bukadar mutluymus i gülümseyip bukadar rahat dokunabilir ve öpücükler kondurabilir? Erkek milleti iste neye sasiriyorumki..[/QUOTE]
arkadaşım dediğin gibi erkek milleti işte yatağında kadın olsunda ne olurda olsun akıl sır erdiremedim ben bunlara kadınlar bu konuda temkinli davranırlar ama erkekleri anlamıyorum vallahi:img-yes:
Daha önce dediğim gibi ben Emine Anneye birşey olduğunu sanmıyorum.Fragmanda ve resimlerde Kanal D nin sitesinde var.Nişan olmuş ve insalar birbirini tebrik ediyordu.Biz 22.bölümde bu sahneleri görmedik.Eğer Emine anneye birşey olsa nişan merasimi devam etmezdi.Bu sahnelerde yer almazdı.Apar topar oraya giderlerdi.Yok eğer gerçekten birşey olmuşsa yuh diyeceğim yani.Gösterdikleri görüntülerle sonradan oynattıkları farklı o zaman.
Musa konusuna gelirsek biz zaten onu ya yemek yerken yada Ayşeyle yatak odasında sarmaş dolaş görüyoruz.Adamın nerdeyse başka sahneleri yok.Seyirci zaten Musanın evlenmesine çok üzüldü.Ayşeyle koklaşma sahnelerini pencit pilavı gibi ikidebir göstermesinin alemi ne.Diziye olan inandırıcılıkta azalıyor.Musa ve Zeynepten ümidi iyice kesiyoruz bu sahneleri gördükçe.Gene gösterebilirler bir arada ama başka şekilde illa yatak odasında olmak zorunda değil.Senarist artık sesimiz duysun.
Ve erkeler konusunda haklısınız onlar için kadın olsunda geresi önemli değil duygusallık hak götüre.Ufff neyse konuşmak bile bu konuları üstüme sıkıntı getiriyor.Birde izletmiyorlar mı.
yorumlarınızı okumayı daha yeni bitirdim..Forumda Zeynep kızgınlığı almış başını gidiyor..
Ben hala neden bu Nişan olayına kızmış olduğunuzu anlamış değilim arkadaşlar..
Musa zeynep aşkını sevgiyi herşeyi birkenara bırakın Bir kadının yalnız yaşaması belli bir yaştan sonra destek alacak güvenecek birisinin varlığına sahip olmamasının ne kadar kötü bişi olduğunu bilmek gerekiyor..
Kaldıki tamda böle düşünen bir kadın için verilen karar çok mantıklı..ayrıca zeynep hayatını geçirmek Hem sevgi hemde saygı görmek için Alide daha iyisinimi bulacak..
gelelim musa ve zeynep aşkına..Ne bekliyorsunuz..Ne gibi sahne yazılsın mesela..Size Göre Nişan olmasın..Musa bey hem mutluluk pozları göstersin ..Biz biryandan bekleyelim ayrılacakmı..zeynebi seviyormu..
Sonra Bir yandan zeynep beklesin acaba bana dönermi Diye..
bumudur yani..Zeynepin Nişanlanması ile değişen nee..
Bu olay sadece bir deneeme aşaması..Hem musa nın sevgisini hemde onların birlikte yapıp yaoamayackalarını deneme aşaması..
Bence Çok doğru Ve mantıklı Bir karar..ayrıca İzlekende sizin aksinize tebrik ettim zeynepi..
Aşkı sevgiyi bir kenara bırakında birazda mantık çerçevesinde bakın olaylara arkadaşlar..
Üstelik bölümler ilerlediğinde bu nişanın neleri hızlandırdığını göreceksiniz..
son sahneyi hatırlayın..Musanın aklını başına getirmeye başladı bile...
Zeynepe düşman olmak kim biz mi ,kesinlikle söz konusu değil.Çünkü bu dizide en sevdiğim kişi o.Ama bu şu an ki davranışlarını kabul ediyorum yada onaylıyorum anlamına gelmiyor.Bize şimdiye kadar çizilen Zeynep karakterine göre şu an ki zeynep karakterinin değiştirilmeye başlanmasına kızıyoruz.Kararsız,hemen fikrini değiştirebilecek gibi duran biri haline geldi.Ayakları üzerinde durup kızı için her şeyi göze alan anne nereye gitti.
Ayrıca illa bir erkek hayatında olmak zorunda mı.Tamam o da mutlu olsun Musayı beklemesin,ama bu kadar çabuk karar verilmez.Gonca hayır evlenme anne dese hemen vazgeçeçek.Bu temeller üzerine nişanlanma bile yanlış.
Ve belli bir yaştan sonra Aliden daha mı iyisini bulacak diye onun teklifini kabul etmesinide anlamıyorum.Annem gibi konuştun.O da öyle söylüyor.Ne bekliyorsun daha iyi birini bulacağını mı zannediyorsun.Ve beni deli ediyor.Evlillik bu öyle hafife alınacak bir karar değil.
İnsan hayatına birini sokacakken bir kere önce kafasındaki soru işaretlerini hem silmeli.Zeynep daha Musayı unutmadı ki.Bir önceki bölümde Musa yemeğe çağırsa onlarla gidecekti,yine akabinde beklentileri artacaktı.Beraber tekrar olabilmeyi düşünürdü.Ama olmayınca Goncanında demesiyle hemen ertesi gün Aliyle nişanlanmaya karar verdi.İşte bu yanlış.Bir gün önce neydi,bir gün sonra ne.Şimdi bu çelişki değil mi.Zeynep gibi karakterli birine yakışıyor mu.
Ve Zeynep evet evlenmedi ama evlenmek için bir adım attı.Musadan başka bir erkeği hayatına alabilmeyi kabullendi.Evlilik bu sonuçta,evliliğin getirdiği herşeyi kabul ediyorsun.Bu bile benim için bir hayal kırıklığı.
Ne olabilirdi sorusuna gelirsek işinde daha kuvvetli hale getirebilirlerdi mesala.Pazeyeri kavgası daha çetin hale getirebilinirdi yine.Yada Aliyle nişanlanmadan da Musa Zeynepi Aliden kıskana bilirdi,onların sıkı dostluğunu yanlış anlayabilir yine kıskançlığından kudurabilirdi.
Hem canım biz senaristmiyiz o kadarınıda senarist düşünsün.Bu onun işi,bunun için para almıyor mu.Eğer Aliyle evlendirmeden konuyu götüremiyorsa hayal güçlerine ne oldu.
Ama senaristimiz kesin çözüm istiyor.Musanın artık kesin harekete geçmesinin ancak Zeynepin nişanlanmasıyla mümkün görüyor.Belkide haklı Musa gibi kalın kafalı birine ancak bu gerekir kimbilir...
Ama Zeynepe cephe almak,yada onu sevmemek işte bu mümkün değil.............
goncanın annesi zeynep zeynepin annesi emine ölen annesinini yerine fakat sevgileri saygıları öz annesi gibi emine anne uyardı sonkez sabır kadının işi dedi. zeynep gonca gibi baglantıları olacak ali ile nisanlanacak.fakat ali emin degil.cünkü biliyor musayı sevdigini zeynep in bile bile ali de
bitanem_61 01-03-08, 10:41 Zeynepe olan kızgınlığım bu hafta çok çıktı ortaya çünkü yanlış kararlar veriyor
1.İlerde yalnız kalacam evlenmneliyim, bakınız nine oda yalnız evet bu hafta hastalığı yeniyim evlenecem dedi ama onunki hayata gülen yüzüyle bakmak için, hem evlense sakıncası yok, çünki beklediği, umut ettiği , hayalini kurduğu biri yok , zeynep öyle mi her an aklında musa var
2.Şayet zeynep ilk günkü kararlığını devam ettirseydi, ben musadan nefret ediyorum, onun hayatımda yeri yok deseydi yine anlardım ama öyle değil, daha dün kimseyle hislerini paylaşmayan zeynep, musadan nefret ettiğini söyleyen zeynep, kendine, kızına, kardeşine, emineye, nişanlandığı adama, açık açık musadan hala hoşlandığını söylüyorsa ortada çok büyük bir yanlışlık var,tabiki ilk zamanki kararlığını devam ettirseydi de gizli gizli musayı düşünseydi buda yanlış olurdu, ama kimse bilmezdi, sadece biz bilirdik, belkide kendi kendini ikna ederken hak bile verirdik
Gelelim diğerlerine,mehmet ablasına sen hala eniştemi seviyorsun derken şimdi bu nişan olayına ses çıkarmaması enterasan insanların içindeki gizli duyguları dışarı çıkınca sorun kalmıyormu, ben mehmetten abla sen ne yapıyorsun hiç aklında başkası varken evlenilirmi demesini bekledim
Ya süreyya seninle oturmuş konuşuyor zaten yalnız kalma zırvalığınıd biraz aklına sen soktun, insan demezmi abla ben sana böyle dedim ama senin kalbin daha ağır basıyor bu evliliği yürütemezsin
Yoksa benmi evliliği çok büyütüyorum gözümde, kalbin evet demesede mantığın diyorya sorun yok, tabi sonuna kadar gitmeyi becere bilirsen
Daha önce de yazdım bu evliliğin olmıycanı umuyorum, şayet olursa,bazı dizilerdeki kilişeleri görmek istemiyorum, burda her hangi bir zorlamayla evlenmiş kimse yok
lekocabalkan 01-03-08, 14:50 açık söylemeliyim ki artık hep aynı hep aynı şey oluyor... hatta bir kaç hafta bakmıyorum bişey değişmemiş oluyor...
vahide gördüm bu dizinin tek izlenme nedenidir bence...
bir diğeri dizinin yönetmenidir...
Ortada bir cevher olan ama yeterince iyi değerlendirilememiş bir İlhan Şeşen faktörü vardır...
vahide gördüm'ün kızını oynayan kız aynı ifade vemimikle hafalardır hırçını oynuyo bu nasıl kötü bir oyunculuktur...
bu kadroyla, bu yönetmenle çok daha iyi bir dizi ortaya çıkabilecekken her hafta aynı şeyler aynı şeyler... ben ne zaman açsam biri düşüp bayılıyo, biri trafik kazası geçiriyo vs... keşke doktorlar gibi bişey yapsalarmış... mekan masrafından yırtarlarmış...
Haftalardır süregelen monotonluk bence bu bölümde şu nişanlanma işiyle biraz olsun kırıldı. Zeynep de sabırtaşı değil herhalde. Bekle bekle nereye kadar? Ancak nişan kararı bu kadar çabuk alınmış olsa da evlilik (ki gerçekeleşeceğini sanmıyorum) için daha çoooooooooook bölümler Zeynep Musa ve Ali arasında gidip gelip 25 kez daha fikir değiştirecektir. Zaten nişanlanacağı da süpheli. Gerçekten anlayamıyorum bazı dizileri uzatmak için neden bu kadar uğraştıklarını. Kaç bölümdür doğru dürüst birşey olmuyor. Bir arkadaşın da dediği gibi neredeyse üç haftada bir izlesek olacak.
Benim anlatmaya çalıştığım zeynepin karakterinde yavaş yavaş bir tuttarsızlık olduğunu düşünmek için herhangi bir sebep olmadığı..
Ben doğal buluyorum çünkü..bu zamana kadar Zeynep karakterinde görülen tutrsızlık sadece musa konularında meydana geldi..onun harcinde bu nişanda dahil Zeynepin karakterişne ters düşen yada bana ''olmadı bu sana yakışmadı Zeynep diyebileceğim hİç birşey olmadı..
Asıl Bir köşede Acizler gibi musa yı beklemesi.Belki gelir ban döner Dİye umut etmesi başındn beri onsuz hayata direnen o olmadanda yaşayabileceğini ispatlamış olan Zeynep'e ters düşecekti..
Nişan..Musanın değimiyle eEvliliğe Bir Adım kala Soluk alınan durak..Devam edilcekmi Yoksa pes Mi edilecek..Elbette böle bir evlilik gerçekleşmeyecek..
musa nın evliliğinde olmasada zeynepin yapacağı bu evlilikhalkta çok büyük tepki, uyandırır..
İş bayana gelince daha anlaşılmaz oluyor insanla nedense..Erkek yapınca belli bir süre sonra dahi olsa kabul gören şeyler kadında asla kabul bulmuyor..Bu evlilik işindede Böyle..bu nedenle gerçekleşmeyecek..
ama üstüne basa basa yineliyorum Nişan konusunda Zeynep E sonuna kadar hak veriyorum..Karakterine baştan beri gösterilen ZeynepEde ters bir durum olduğunu Düşünmüyorum..
Ben Vahide Gördümü ve Zeynep karakterini çok seviyorum.Hatta kadın idolüm diyebilirim.Hatta Allah nasip ederse mayısta İstanbula dört günlüğüne tatile gittiğimizde Evliklikte Ufak Tefek Cinayetler oyununada gideceğim.
Gelelim diziye Zeynepte tutarsızlıkları nasıl yok sayabilirim.Ve evet tutarsızlıkları hep Musadan kaynaklanıyor,bunda haklısın.Aliyle nişanlanması bile bu yüzden.
Geçen yazımda da söylediğim gibi aynı şeyi yazıp yazıp duruyorum belki ama Musa Zeynepe biraz ilgi gösterse ve o gün yemeğe davet etse çok güzel bir gün geçirseler yine Zeynep gidip Aliyle nişanlanacakmıydı.Birgün önce Aliye hayır demeye hazır olan Zeynep birgün sonra Musadan gördüğü davranış karşısında evet diyen değilmiydi.Yine Goncaya eğer istemiyorsan söyle kızım o zaman olmaz diyen değilmiydi.
Şimdi bu tutarsızlık değil mi.
İki gün içinde iki farklı Zeynep görmedik mi.
Musadan artık ümidi kestiği için Aliye evet demedi mi.
Eğer bu gelişmeler olmasa biraz daha zamanın akışı içinde Zeynep Aliye bazı şartların zorlaması olmadan evet dese yine belki evlenme konusuna sıcak bakmayacağım ama makul karşılayacaktım.(Tabi evlenmenin olmaması şartıyla.Çünkü bu dizi ayrı düşmüş bir ailenin tekrar bir araya gelmesi üzerine kurulu)
Hem Musayı bende beklesin demiyorum.O konuda çok haklısın.Musa bunu hiç hak etmiyor çünkü.Zeynepi,Zeynepin onu sevdiği kadarda sevmiyor ayrıca.Yıllarca onu aramaması,bulduktan sonra birşebilecekken ve daha kızının durumunu tam öğrenmeden gidip Ayşeyle evlenmesi ne kadar düşüncesizce.Zeynepi yeteri kadar sevmediğinin de göstergesi.Zaten giderek sinirime dokunmaya başladı Musa karakteri.Ayşeyle onu sarmaş dolaş izledikçe iyice gıcık kaptım.Zeynepi hak etmiyor.Ama ileriki bölümlerde yanlışlarını farkedince sonunda tabiki birleşmelerini bekliyoruz,o ayrı.Musa Zeynepi aslında ne kadar çok sevdiğinin belkide farkında değil.Bu nişanlamayla belkide görecek,hatasını anlayacak.Senaristimiz yapmak istediği sanırım şimdi bu.
Ve kadın erkek haksızlığı konusun da çok haklısın.Ama ben Musanın da evliliğini zaten hiç benimsemedim ki.Ve bende Türk toplumunun değer yargılarıyla yetişen biri olarak,senin de değin gibi Zeynepin evliliğini hiç kaldıramam.Belki hakısızlık ama böyle hissiyatımı değiştiremem ki.
Ama şunu da söylemeliyim ki Zeynep Musayı,Musada Zeynepi seviyor.Onların ki karşılıklı aşk.Eğer iki aile Dizisindeki gibi kadının kocası işe yaramaz olsa ve kadın eski kocasını değilde yeni tanıştığı çok iyi başka bir erkeği sevse o zaman evlensin isterim.Ama unutmayalım Zeynep Aliyi değil Musayı seviyor.Kim biribirini seviyorsa onunla evlenmesini istiyoruz aslında.İki sevdalını birleşmesini istiyoruz.
Gelelim Aliye ,başka bir erkeği seven bir kadını seviyor.Sonunda hüsrana uğrarsa kimseyi suçlamamalı,bunu göze alarak kabul etti çünkü.
Neyse sonuçta ne olursa olsun bende diğer arkadaşların söylediklerine bir yandan katılıyorum.Zeynep-Musa-Ali-Ayşe aşkının dışına da çıkmalı dizi.Daha farklı konulara değinmeli.Kaç haftadır aynı konular işleniyor.Kilitlenip kaldık.
Herkese merhablar..
Zeynepin karakterinden gidiyoruz bu hafta hadi hayırlısı bakalım nasıl sonuçlanakcak..sonuçta herkes fikrini belirtmekte özgür..aynı veya değişik hiç farketmez..Ama son günlerdem forumda dolaşan hep aynı yorumlar yazılıyor sözlerinden sıkılmaya başladım...sonuçta bu forum tartışmak ortak bir karara varmak ,ortak bir karara varılınmasa bile fikirlerimizi objektif bir biçimde açıklamak için var..
Bunuda yapamıcaksak burda herbirlikte bişileri paylaşmanın ne gibi bir anlamı olabilirki..
Neyse gelelim bitmek tükenmek bilmeyen zeynep musa ilişkisine..
açıkcası ben şuan musanın son sahnede tamda nişanın ortasından zeynepi neden aramış olacağına bir anlam veremiyorum..
Geçen haftanın fragmanında gösterilen ama her nedense bu yeni bölümde göremediğimiz sahneler vardı..Zeynep Ali nişanın devamı elbetteki..
İşte bu mantıktan yola çıkarak tahminler yürütmeye çalışıyorum henüz bir karara varmış değilim..allah korusun emine anneye birşey oldu diyelim bu nişan asla devam etmezdi..böle bir durumda zeynep nişana devam etmeyeceğine göre diğer ihtimal Musanın yapma Nişanlanma demesi..
bununda saçmalığını tertışmaya gerek yok..Kendisi ayşe İle evli..Ve bu evliliği öz annesi Dahiil sevdiği kadın(Zeynep..Seviyor ..yani herhalde..:D))Bilmiyor..
Tam bu noktada Nişnlanma zeynep derse Bir yuuhh derim artık..
Ne yardan ne serden..Bir karım olsun ama zeynepte bir köşede sevdiğim kadın olarak kalsın demek gibi birşey olabilir buu..:D:d
bişi sormak için aranacak zamnda değil..O gün nişan olacağını bildiği halde bişi sormak içinde aramayacağına göre..
Eeee..!!!
belki buruk bir mutluluklar diler ihtimali kalıyor geriye..duygulu ve hüzünlü bir konuşma ile belkide zeynepi hala çok sevdiğinide belirterek bir mutluluklar diler diyorum..ama söz konusu musa olsunca o ihtimalide düşük tutuyorum tabiki..
Şu nedenle aaramıştır diyebilen varsa nolur sölesin.
Ben burda hiç birşey bulamdım çünkü..
Sana katılıyorum.Forumda herkes özgürce düşüncelerini yazmalı.Herkes aynı şeyi düşünecek değil zaten.Yeri geldi Zeynepi eleştirebiliriz veya Musayı yada Ayşeyi ,Aliyi veya İbrahimi ama biz aslında hepsini bir bütün olarak seviyoruz.Annem dizisini seviyoruz.Ayşeyi sevenlerde yazmalı,Zeynepi sevenlerde veya diğerlerini.Ne kadar renki olursa o kadar güzel bir forum olur.
Hep aynı konulardan bahsetmek meselesine gelirsek konu neye odaklanıyorsa o konudan bahsediyoruz.Hem hiç bahsetmemekten iyidir.Şurada doğru düsürt yazı yazan kaç kişiyiz ki.Diğer forumlara bakıyorumda sayfalarca ilerlerken bu forumda yazı yazan çok az kişi var.Bence aynı şeyleri yer yer tekrar etsekte hiç yazamaktan iyidir.Annem dizisi bu kadarını hak etmiyor.Burası daha canlı olmalı aslında......
Mesela eskiden Ayşeyi seven arkadaşlar vardı,aramızdan çekildiler.Biz onlarıda aramızda görmekten her zaman mutluluk duyarız.........
Herkesin kendine göre işi,sıkıntısı var,saatlerimizi burada geçirmiyoruz sonuçta.Kendimi ele alırsam Annem forumuna bir kaç dakkalığına girmek ve Annem severleriyle bir kaç şey paylaşmak beni mutlu ediyor.Zaten başka bir forumda da yazmıyorum.Annem benim için özel olduğu için burada yazıyorum.......
Nişana gelirsek.Musa nişan için buruk bir şekilde mutluluklar dileyebilir.Ama insan bu kadar aptal olabilir.Kendi elleriyle sevdiği kadını(Ben Musanın sevdiğini düşünüyorum,sadece ne kadar çok sevdiğinin farkında değil),başkasını elerine bırakıyor.Telefonun ısrarla çalması yanlız beni düşündürüyor.Acaba fragmanda gösterdiklerini değiştirip gerçekten Emine Anneye birşey olurmu bilmem...............Bakalım bekleyip görceğiz...............
............En içten sevgilerimle..........
Annem dizisi sanırım bu hafta yok.Kanal D perşembe günkü yayın akışına Çılgın Türk Düğünü diye bir film koymuş.Gene ara vermeye başladılar.Bu sefer bayramda yok ama.............Gerçi geçen günlerde fragmanı yetiştiremeyince yine böyle film varmış gibi göstermişler ama sonra diziyi oynatmışlardı.İnşallah yine öyledir....Bir hafta daha bizi bekletmezler............
Annem dizisi sanırım bu hafta yok.Kanal D perşembe günkü yayın akışına Çılgın Türk Düğünü diye bir film koymuş.Gene ara vermeye başladılar.Bu sefer bayramda yok ama.............Gerçi geçen günlerde fragmanı yetiştiremeyince yine böyle film varmış gibi göstermişler ama sonra diziyi oynatmışlardı.İnşallah yine öyledir....Bir hafta daha bizi bekletmezler............
Hayırr yaa yine mi yok bu haftaa uff!!!...Niye böyle yapıyolar ki anlamıyorum vallaa...Hani bir olsun iki olsun da abarttılar biraz yanii...Yani şimdi iyiniyetli olmak gerekirse;o kadar kaliteli çalışıyolar ki bir haftada dizi çekmekte zorlanıyolar...(Yani neticede haftada bir film çekmek gibi bir şeyy!!:img-yes:) Ya da umursamıyolar ister yetişsin ister yetişmesin...Yani anlamıyorumm öylee çok imkansız aksiyon sahneleri falan da yok ki??...Ne biliyim ya??? Böle bilip bilmeden atıp tutmak istemiyorum ama yanii artık bu durum can sıkıcı olmaya başladı...:img-yes:
Nur'cum Musa'nın niye aradığını sormuşsun??? Valla bana göre en mantıklısı,cep telefonunun Musa'nın cebinde kalması,Musa da üstüne oturunca telefonun otomatik araması:img-hyste
Yani gerçekten ne demek için aradığını merak ediyorumm...Ya da belki de gene bişey diyemez dili tutulurr...Hatta şölee bi replik bekliyorum ben..."Niye aradığımı bilmiyorum,kendime engel olamadım...Şeyy(bi dakka falan geçer...) Mutluluklarrr!!!!..." Çattt!!..:img-hyste Yani açıkçası ben böle bişey bekliyorumm...Neyse ben Musa ve Zeynep'ten bahsetmiycektim niyee beni tahrik ediyosunuz aaaa:hıh
Yapma ya….Of valla şimdi gerçekten sinirlendim….!!!Bayram yok ama diziyi yetiştiremediler sanırım….Çekimler anca bitmiştir…Dublaj,montaj derken …İnşallah senin dediğin gibi olur Şule’cim…Yoksa böyle beklemek beni sinir ediyor…Yani anlamadım gitti Kanal D gerçekten bu diziye kıymet vermiyor….!!
Şimdi Kanal D nin yayın akışına bakayı dedim belki değiştirmiş diziyi koymuşlardır diye,yok.Kanal D de Annem dizisinin bölümüne tıklayım dedim belki özet felan vardır diye,o da yok.Ama Kanal D nin Annem sayfasında resime iyice bakınca Zeynep ve Alinin parmaklarında yüzük var ve kırmızı kurdale kesilmiş halde.Yani anlayacağınız nişan kesin yapılmış.Emine Anneye birşey olmuyor anlayacağınız.Büyük ihtimalle tebrik-mutluluk dilemek için aramış olabilir.Hoş çok saçma araması ya....Anlayacağınız nişan devam ediyor ve yapılıyor.İsterseniz Kanal D nin Annem sayfasına gidin bakın gözlerinizle görün.Buraya koyardım ama siliyorlar............
Not=Demin Televizyonda Kanal D perşembe günkü yayın akışını verdi dizi kesin bu hafta yok.Çılgın Türk Düğünü adlı filmin fragmanını yayınladı...Uğurlar olsun............
bitanem_61 04-03-08, 06:43 Çok merak ediyorum acaba ne zorluk görüldüde bu hafta dizi yok, o kadar uzun diziler çekiliyorki yetiştiremediler, peki diğer kanallardakiler nasıl yetiştiriyor.
Dizimizin maşallahı var gayet sakin gidiyor hatta gitmiyor iki ileri bir geri modunda, daha fazla maceralı olanlar yetiştiriyorda bu dizi yetişmiyorsa çok umursadıklarını sanmam
Başka bir sebep varsa onuda bilmem ama bu gidişle o saati kaptırılar, her hafta yeni bir dizi başlıyor
Merhaba Arkadaşlar
Demek bu hafta yeni bölüm yok. vallahi neden olduğunu niye merak ediyorsunuz, anlayamadınız mı 2 haftadır öyle saçma, öyle saçma hale geldiki senaryo tabi bizde sinir mi sinir olduk, bunlar düşündüler taşındılar o saçmalıklara devam edeceklerinden (nişanda olmuş, kurdelede kesilmiş oh oh ne güzel) seyircinin bünyesi tabi kaldıramayacak artık, iflas edecek. Ee tabi bu durum karşısında kimse ekranın başında olamayacağından, boşu boşuna boş ekranlara mı oynuyalım demişlerdir:img-hyste
İşte yapılan saçmalıklar böyle olunca azıcık sinirli de olsak tebessüm edelim diye yazılan birkaç cümle
Sevgiler
Arkadaşlar böyle buraya yazmakla olmaz Kanal D’ye mail atmamız lazım…Dizimize sahip çıkmamız lazım….Böyle olmaz…Onlar bildiklerini okumaya devam ederler…..Bütün forum arkadaşlarımı mail atmaya çağırırım …..Biraz önce mailimi gönderdim…Ben kendime adıma söylemek istiyorum çok sinirlendim….Nedenini bilmesem de…..Bu hafta "Annem" dizisi olmalı….Mail göndermeyi unutmayalım arkadaşlar..
Sevgiler.
bye
off yaw özlemişim formu arkadaşlar:)
bir hafta gibi uzun bir aradan sonra herkese merhabalar efendim:)
bu hafta dizi yok yine sacma sapan bir film koymuşlar
gercekten anlamakda zorluk cekiyorum
bu kanalın bu dizi ile ne gibi bir derdi var ...
cok sinir bozucu olmaya başladi
ya diziyi vermezler ya sesli fragman son gunde cıkar
gec ve az yayınlarlar gercekten hak ettiği degeri vermiyor kanal
neredeyse 15.gunde bir diziyi yayınlamıyorlar ne biçim iş
muge'canım kesinlikle haklısın hemen bir meail atacağim bu neyaa
sevgili şule kırmızı kurdela kesilmiş diyorsun bence senaristler eğer bu dizinin sonunda zeynep ve musayı bir daha bir araya getirecekse gereksiz bir şeydi bu. zira bu saatten sonra ayşe ve musanın ayrılması zenepin nişanı bozması falan filan hiç etik olmaz musa artık evlidir ve artık ayşeye önem vermelidir zeyep defterini bir daha açılmamak üzere kapatmalıdır.
gülendam83 04-03-08, 17:02 sevgili şule kırmızı kurdela kesilmiş diyorsun bence senaristler eğer bu dizinin sonunda zeynep ve musayı bir daha bir araya getirecekse gereksiz bir şeydi bu. zira bu saatten sonra ayşe ve musanın ayrılması zenepin nişanı bozması falan filan hiç etik olmaz musa artık evlidir ve artık ayşeye önem vermelidir zeyep defterini bir daha açılmamak üzere kapatmalıdır.
bence musanın evlenmesi de zeynebin nişanı da mantıksız oldu. ama ben zeynebi nişandan ötürü suçlamıyorum. musanın dengesizliği yüzünden zeynepte dengesizleşmeye başladı ne yapsın? musa bir öyle bir böyle. ayşe ile evlendiği halde gelip hala lüferler nerde filan gibi imalarda bulunabiliyor. oradaki tavırlarından ne demek istediğim anlaşılmıştır heralde. zeynebe yakın davranıyor hala bişey olmamış gibi. musaya o kadar çok kızıyorumki. :hıh
sevgili şule kırmızı kurdela kesilmiş diyorsun bence senaristler eğer bu dizinin sonunda zeynep ve musayı bir daha bir araya getirecekse gereksiz bir şeydi bu. zira bu saatten sonra ayşe ve musanın ayrılması zenepin nişanı bozması falan filan hiç etik olmaz musa artık evlidir ve artık ayşeye önem vermelidir zeyep defterini bir daha açılmamak üzere kapatmalıdır.
Seni uzun zamandır görmüyorduk hoş geldin.
Musanın evliliği de Zeynepin nişanlanmasıda aslında doğru değil.....Diyorsun ya Musa artık evlidir diye.Zaten evliyken onların bir araya gelmesini bende istemem.Her ne olursa olsun eşi.Ama anlaşamamaları durumunda ki şu an öyle evliliği uzatmanında anlamı yok.Yanlış yapılmış bir evlilik sırf evliler diye ömür boyu sürmeli mi hem.Unutmayalım Musa Zeynepe Zeynepte Musaya aşık.Onların hiç bir zaman bitmemiş sevdası hep sürecek..Musa Ayşenin zorlaması birazda yaşanmışlıklarınn etkisi ile Ayşeyle evlendi ama daha evlendiklerinden beri mutlu günlerini doğru dürst görmedik.Nedenler ne olursa olsun sürekli aralarında sorun var,Musa yaptığı yanlışlığın farkında aslında.Ayrıca evli olmasına rağmen Zeynepe yakınlaşma çabası(balık konusu) halbuki geçen bölümde uzaklaşmaya çabalıyordu ama fazla uzun sürmedi.Sürekli gelgitler yaşıyor.......Zeynepte aynı yanlışlığı şimdi yapıyor Musadan ümidi kesince Aliye evet diyor.Kapleri başkaları için atarken ne kadar evliliklerinde mutlu olabilirler ki.Bu hem kendilerine hem sevdiklerine hemde evlendikleri insalara haksızlık.Zorla güzellik olmuyor....Ayrıca bu dizi ayrı düşmüş bir ailenin tekrar bir araya gelmesi üzerine kurulu ise sonunda Zeynep ve Musanın buluşmasını bekliyoruz.....Başka türlü bitirme saçmalığını yapmazlar her halde.
Hem sen Ayşeyi çok seven biri olarak aslında Ayşeyi gerçekten seven biriyle olmasını istemezmisin.Musa gibi sorumsuz,başkasını seven,duygularını ne olduğu belli olmayan,kültür anlayışları farklı,,sürekli çatıştığı biriyle mi olmasını istersin.......Sence oda sevilmeyi hak etmiyormu.......
gülendam83 04-03-08, 19:00 şulecim yazdıklarını okuyunca emine annenin söyledikleri geldi aklıma. diyor ya hani ayşe için: özünde o da iyi bir insandır ama musa ile birbirlerine uygun değiller. o yüzden olmaz diyorum. o da kendi anlaşacağı biri ile olsun ona uygun biri ile. o da mutlu olsun. emine anne çok haklı bence.
ki bu uğur kırdar ayşe altaya çok uygun bence. birbirlerine çok benziyolar bi kere. ikiside çok açık sözlü. pat diye söylüyolar düşüncelerini. işleri onlar için çok önemli ve hayat düşünceleri tarzları da birbirleri ile aynı. yani kısacası ikisi mutlu olurlar...
annem dizisinin bu hafta olmaması canımı sıktı acıkcası böyle ara vermeleri hiç iyi olmuyor ratingler nasıl kalıcı olur böyle yaparlarsa bu sefer nedenleri ne cok erak ettim ayrıca dizi basladığından beri bu 3. ara vermeleri sanırım neden böyle yapıyorlar anlamıyorum gerçekten
bütün dizilerin suyunu çıkardılar.böyle yaparak daha çok merak ettirdiklerini sanıyolar ama bence seyirciyi sıkıyorlar.yakında hiçbirini izlemicem o olacak.:img-pilot
Seni uzun zamandır görmüyorduk hoş geldin.
Musanın evliliği de Zeynepin nişanlanmasıda aslında doğru değil.....Diyorsun ya Musa artık evlidir diye.Zaten evliyken onların bir araya gelmesini bende istemem.Her ne olursa olsun eşi.Ama anlaşamamaları durumunda ki şu an öyle evliliği uzatmanında anlamı yok.Yanlış yapılmış bir evlilik sırf evliler diye ömür boyu sürmeli mi hem.Unutmayalım Musa Zeynepe Zeynepte Musaya aşık.Onların hiç bir zaman bitmemiş sevdası hep sürecek..Musa Ayşenin zorlaması birazda yaşanmışlıklarınn etkisi ile Ayşeyle evlendi ama daha evlendiklerinden beri mutlu günlerini doğru dürst görmedik.Nedenler ne olursa olsun sürekli aralarında sorun var,Musa yaptığı yanlışlığın farkında aslında.Ayrıca evli olmasına rağmen Zeynepe yakınlaşma çabası(balık konusu) halbuki geçen bölümde uzaklaşmaya çabalıyordu ama fazla uzun sürmedi.Sürekli gelgitler yaşıyor.......Zeynepte aynı yanlışlığı şimdi yapıyor Musadan ümidi kesince Aliye evet diyor.Kapleri başkaları için atarken ne kadar evliliklerinde mutlu olabilirler ki.Bu hem kendilerine hem sevdiklerine hemde evlendikleri insalara haksızlık.Zorla güzellik olmuyor....Ayrıca bu dizi ayrı düşmüş bir ailenin tekrar bir araya gelmesi üzerine kurulu ise sonunda Zeynep ve Musanın buluşmasını bekliyoruz.....Başka türlü bitirme saçmalığını yapmazlar her halde.
Hem sen Ayşeyi çok seven biri olarak aslında Ayşeyi gerçekten seven biriyle olmasını istemezmisin.Musa gibi sorumsuz,başkasını seven,duygularını ne olduğu belli olmayan,kültür anlayışları farklı,,sürekli çatıştığı biriyle mi olmasını istersin.......Sence oda sevilmeyi hak etmiyormu.......
sevgili şule öncelikle hoş bulduk.
benimde demek istediğim musa ve zeynep hala bir birilerini seviyorlarsa ki öyle görünüyor ve dizinin sonunda yeniden bir araya geleceklerse bu evlilik ve nişan gereksiz şeylerdi. senaristler en azından musa ve ayşe ilişkisini bir evliliğe götürmemeliydiler sonuçta evlilik bu. unutmadan yazayım ayşenin haklı olduğu bir çok şey var bunlarıda görmemezlikten gelemeyiz.
sevgili şule öncelikle hoş bulduk.
benimde demek istediğim musa ve zeynep hala bir birilerini seviyorlarsa ki öyle görünüyor ve dizinin sonunda yeniden bir araya geleceklerse bu evlilik ve nişan gereksiz şeylerdi. senaristler en azından musa ve ayşe ilişkisini bir evliliğe götürmemeliydiler sonuçta evlilik bu. unutmadan yazayım ayşenin haklı olduğu bir çok şey var bunlarıda görmemezlikten gelemeyiz.
Senaristler konuyu uzatacağım,diziyi karmaşık halde getireceğim diye sonunda bu hale getirdiler.Bana görede evlenme meseleleri saçmaydı.O kadar kapıdan döndür evlilik meselesini sonra bir anda evlendir.Hem sonunda Zeyneple birleştireceklerine göre ayrı ayrı kişilerle oları evlendirmek aslında evlilik kurumunu rencide ediyor.Evlillik kurumu bu kadar basit ve önemsiz mi.Evlendir iki gün sonra boşa.Daha örnek olmaları gerekirdi.Diziyi uzatacağım diye bazı konuların suyunu çıkarıyorlar.Aile kavramanın önemi üzerine kurulu bir dizi olmalıydı eğer adı Annem ise.Yok "Yalan Rüzgarı" olsaydı bak o zaman bir şey demezdim.....:img-hyste
Ayşenin haklı yönleride var haksız yönleride.Haksız yönleri hiç kayın validesi ve veya Musanın akrabalarıyla anlaşma yoluna gitmemesi.Goncayı Musadan uzaklaştırmaya çalışması.Her ne olursa olsun Gonca onu sevmese bile sonuçta Musanın kızı.Ama gelgelelim Musadan beklentileri konusuna haklı.Her kadın gibi eşinden ilgi ve sevgi bekliyor.Ama Musanın aklı Zeynepte olduğu için hiç bir zaman bu sevgiyi Ayşeye tam olarak göstermiyor.Yarın boşanacakmış gibi tavrının olması yeni evlenmiş Ayşeyede haksızlık.Ama Ayşede hatalı dedim ya.Seni gerçekten sevmeyen bir insanla niye evleniyorsun.İşte en büyük hatası belkide burada.Musayı aslında o terketmeliydi.........Şu sıralar zaten hep hatalılar.Musa ve Ayşe yanlış evlilik kararında hatalı iken Zeynep ve Alide hatalı nişan konusunda haksız.Dedimya uzatacağız diye diziyi iyice karmaşık halde getirdiler.........
Geçen bölümün yorumunu yapayım bari forum çok sessiz....:icon_whis
Herkese merhabalar…Her ne kadar foruma yazmak istemesem de geçen bölüm hakkında bir şeyler yazmak istiyorum..
En beğendiğim sahneleri özellikle…Ne kadar kızsam da güzel sahnelerde vardı bu bölümde…
En beğendiğim sahnelerden bir tanesi de Ömer’in yataktan diğer oda da yatan babası ile konuşmasıydı…Ali yatağından kalkıp Ömer’in yanına geldi…Dertleştiler ve güreştiler..Gerçekten Ali&Ömer sahnelerine bayılıyorum…Ömer kadar iyi bir çocuk var mıdır acaba..?
En beğendiğim diğer bir sahnede Musa’nın İbrahim’e… “Bu evlilik uzun sürmeyecek galiba…” demesiydi…Musa bile biliyordu…Ayşe ile bu evliliği sürdürebileceğini…
Sahnelerin en can alıcı yeri de...Musa&Ali karşılaşması birbirlerine bakmalarıydı..Zeynep ve Ali balığa gidecekti…Musa Zeynep’e “rastgele” demesi çok hoşuma gitti.. …:good:
Gelelim İbrahim’e İbrahim nasılda Derya’ya erkek arkadaşın var mı diye sordu..?Kızı nasıl da utandırdı orada…:D
Musa’nın arabada giderken ağlaması beni de üzdü… Nişanlanacağını öğrenince..Madem bu kadar seviyordun Zeynep’i o zaman baştan düşünecektin…Neyse bu konulara girmeyecğim…
Bu bölümün en komik sahnesi Eymen’in Osman olmasıydı..….Çok güldüm valla….:img-hysteGonca’nın okul sahnesi yine geçen hafta karlı günde çekilmiş…:) Sonunda araları düzeldi ya Gonca ve Eymen’in…Bir daha açılmaz umarım…
Evet birazda Emine anneden söz edeceğim…Yorumlarda söz edildiği gibi ben de farkındayım ..Emine anne de hep ağlıyor…Hem de her bölümde…Anlamıyorum neden?? Bu kadar ağlatıyorlar Emine annemizi..? Ağlamak bir çözüm olsa keşke….Oğulları yine üzüyor Emine anneyi…Nişan haberini aldı zamanda da ağlamaya başladı….. “O benim göz bebeğim…” dedi Zeynep için nasıl içim sız etti…Ağlatmayın artık Emine annemizi…
Nine de vardı yine bu bölümde…Benim en sevdiğim karakterlerden bir tanesi nine…Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor valla…Umarım kanseri yener ve kendine koca bulur…
Çok şükür yarabbi diyebileceğim bir sahnede vardı bu bölümde…Gonca’nın yüzü güldü…Gonca’nın yüzü gülünce inanın ben de mutlu oluyorum…Kendime ona endeksledim sanki…İlerde yine üzülecek biliyorum ama kısada olsa mutlu olsun..
Emine anne Zeynep’e nazar boncuklu kolye verdi…Ama verirken de nasıl üzgündü…
Evet sözlerime yavaş,yavaş son verirken Gonca’nın beni etkileyen sözüne geliyorum.
Gonca-Baba Ayşe beni sevmiyor…Seni de sevmiyor….
Bu cümlenin devamını getiremedim ama Ayşe’nin planlarından söz etmişti…Ve gerçekten çok doğru söylemişti…Ama Musa anlamadı ya neyse…Son olarak babasına söylediği şu cümlede de etkileyiciydi …
Gonca-Onunla evlendiğin gün en kötüm günüm olacak..
Maalesef bu artık çok geçti…İleride dediğim gibi Gonca yine mutsuz olacak….
Emeği geçen herkese canı yürekten teşekkürler…Bazı sahneler birbirini tekrarlasa da izlerken büyük keyif alıyorum….İyi ki varsınız…:good:
Sevgiler…
bye
Not:Şule'cimYalan Rüzgarı yazına çok güldüm....Aman Allah korusun Annem dizisi benim diğer diziye benzemesin...:img-blush
Hala fragmanı vermediler.Verecekleri de yok gibi.Şimdiye kadar vermeleri gerekirdi.Seyirciyede terbiyesizllik aslında.Kısa küçük bir alt yazıyıyla geçiştirdiler.Biz takip ettiğimiz için biliyoruz oynamaycağını ama pek çok insan blimiyor bile.Diziyi izleyeceğini düşünürek televizyonun karşısına geçince hayal kırıklığı ile karşılaşmışlardır.Her ne kadar oynatıyılan filmin fragmanını verseler bile dizi vakti TV nin karşısına geçenin haberi olmamıştır.Şimdiye kadar bölüm yetiştirilmiştir.Fragmanı vermemeleri dediğim gibi sadece saygısızlık.
Bu arada aklıma birşey geldi.Hani Vahide Gördümle Talat Bulutun arası açık deniyordu ya.Gerçi artık olacağını düşünmüyorum çünkü bu söylenti çıktığından beri onları aynı karede çok güzel sahnelerde gördük....Ama insan yinede acaba demeden edemiyor.Demem şu ki eğer araları hala açıksa onları bir araya getirmemek için Musa yı Ayşeyle evlendirip,Zeynepi de Aliyle nişanlamış olabilirler mi.Böylelikle Musa Zeynepten Zeynepte Musadan uzak kalmaya çalışacak....Böylelikle onlarda bir karade fazla gözükmemiş olacak....Neyse biraz fazla uçmuş olabilirim.....TV deki o berbat magazinciler gibi konuştum belki ama aklıma geldi paylaşayım dedim......
Arkadaşlar internette araştırma yaparken bir site de Ali ve Zeynep’in fotoğraflarını gördüm ikisi bir yerde piknik yapıyorlardı göl kıyısında…Bir de Zeynep’lerin evinde cami hocası vardı…Anlamadım orasını…İmam nikahı alakası olamaz…Bakalım…Gerçekten Şule’nin dediği gibi bu dizimize karşı yapılan büyük terbiyesizlik….Madem değer vermiyorsunuz o zaman değerini bilen bir kanala transfer edin diziyi….Şule’cim senin dediğin konu ile alakası olacağını sanmıyorum…Büyük bir ihtimal bölümü yetiştiremediler….Hafta sonu da yapılan çekimler onun akabinde ki Perşembe günü veriliyor….
Ekleme:Şimdi bir daha baktım fotoğraflara Ali değil Musa da olabilir çok uzaktan çekilmiş çünkü :)...Ama Zeynep kesin..:good:
Arkadaşlar internette araştırma yaparken bir site de Ali ve Zeynep’in fotoğraflarını gördüm ikisi bir yerde piknik yapıyorlardı göl kıyısında…Bir de Zeynep’lerin evinde cami hocası vardı…Anlamadım orasını…İmam nikahı alakası olamaz…Bakalım…Gerçekten Şule’nin dediği gibi bu dizimize karşı yapılan büyük terbiyesizlik….Madem değer vermiyorsunuz o zaman değerini bilen bir kanala transfer edin diziyi….Şule’cim senin dediğin konu ile alakası olacağını sanmıyorum…Büyük bir ihtimal bölümü yetiştiremediler….Hafta sonu da yapılan çekimler onun akabinde ki Perşembe günü veriliyor….
Ekleme:Şimdi bir daha baktım fotoğraflara Ali değil Musa da olabilir çok uzaktan çekilmiş çünkü :)...Ama Zeynep kesin..:good:
Yuuhhh derim artık böyle birşey yapmazlar herhalde.Benim gözümde resmi nikahla dini nikah arasına fark yok.Tabiki resmi nikah önemli ama dini nikahın omadığı evliliğide sonuçta evlilik demem.İKiside çok öneml.Yani dinen evlenmeleri onaları evli kabul etmek olur...Eğer öyle birşey yaparlarsa açık söylüyorum bu diziden çok soğurum belki şu an duygularımı tartamıyorum ama diziyi izlemeyi bırakabilirim bile.Zeyenepe olan bütün inancım kaybolur.........Bu diziyi izlememin pek çok nedeni var ama en büyük nedenlerinden biri Zeynep ve Musa aşkı.Bu durumda bu tamen sona erer.Başka biri ile evlendikten sonra Zeynepin tekrar Musaya dönmesi imkansız.Benim kültür anlayaşıma uymuyor en azından......İnşallah öyle birşey olmaz....Ama olacağını zannetmiyorum.Bu kendilerini sabota etmek demek çünkü.Bu diziyi izletcek kimse bulamazlar sonra.Türk halkı böylebirşeyi kaldırmaz.Onlarda Musayla Zeynepin bir araya gelmesini istiyor.Musanın evlenme meselesi bile bizi sarmışken Zeynepin nişanlanma meslesi ile afalladık daha kendimize gelemedik.Birde Zeynepi dinen evlendirirlerse cenazemizi kaldırabilirler.Pardan bizim değil dizinin cenazesini kaldırabilirler.
Bende baktım şimdi piknikteki Ali.Zeyneple pikniğe gitmişler. Ve hoca sanki dini nikah kıymak için aradaymış gibi duruyor.Yani üstünde cübbesi Zeyneplerin evinde,Zeynep ve evdekiler iyi giyinmiş başka hangi anlamı olabilir bilmiyorum ama inşallah dini nikah değildir................Vallaha yeter diyorum artık şu dizi başladı başlayı yüzümüz gülmüyor.Bir günde yüzümüz gülmeyecek mi.......
Şule’cim ne kadar kızsan haklısın canım…Ama senin de dediğin gibi imam nikahı değildir…Yani ben de şok olurum böyle bir şey olursa…Ama dikkat edersen oradaki hocanın yüzü gülüyordu….Bana şaka gibi geldi…Yine de bana dizinin konusuna göre saçma geliyor….Neden orada…?
Demek Ali’ymiş oh rahatladım valla….:happy0064Musa olsa kızardım….Madam Ali ile evlenmek istiyorsun ne işin var orada Musa ile…Musa’da madem aklın Zeynep’teydi Ayşe’yi üzmeye hakkın yok derdim….Neyse….Oradaki fotoğrafları izin alabilsem buraya eklemeyi isterdim….Kimse yorum yapmıyor orada çünkü…Burada olsa olay olmuştu çoktan..:D
gülendam83 06-03-08, 23:27 merhaba arkadaşlar. resimlere bende baktım. evet ali ve zeynep biryerde piknik yapıyor haklısınız. ama imam olan resim bana ekibin aralarında yaptığı bir skeç gibi bişey geldi. yani bence onun dizi ile alakası yok. dikkat ederseniz birlikte fotoğraf çektirdikleri kişilerin de üzerlerindekiler sanki ufak bir skeç izlenimi veriyor. :img-wink:
Günaydın Arkadaşlar
Bir annem dizisinin olmadığı 3. perşembe akşamını daha geride bıraktık. Hayır anlayamıyorum neden yeni bölüm yoktu. Raitingleri düzeltmek için bazı diziler böyle yollara gidiyor ama annem dizisinin raiting problemi hiç yok. Birde madalyonun diğer tarafından bakarsak ya bizim raitinglerimiz çok çok güzel arada bir yeni bölüm koymamakla hiç kaybımız olmaz diye düşünüyorlarsa işte orada bir duracaklar. Vallahi Türk halkı çok sevdiği bağlandığı diziyi bir anda bile bırakabilir. Belkide kimbilir yapım şirketinden takip eden biri varsa bu sayfaları bu cümle üzerine gülüyordur ama hiç gülmesin kesinlikle böyle bir şey olsun istemem ama senaryonun gidişatı bana göre s.o.s veriyor ve dahada kötüye giderse diziyi izlemeyi bırakacak kişilerden biride benim.
Nasıl bir mantık çözemedim ama en azından izleyiciye saygı göstermeleri gerekirdi. Bu hafta yeni bölümün olmadığı bir iki cümle ile ilan edilebilirdi ama nerde öyle düşünce.
Demek pikniğe gitmiş Ali-Zeynep. İyi gitsinler hatta tatile bile çıksınlar. Kalbinde karşındakine karşı olan arkadaş,dost sevgisi değişmedikten sonra nişanlılık adı altında daha neler yapıpta güya bu çeşit sevgiyi aşk şeklindeki sevgiye dönüştürmeye çalışma çabalarına devam edecekler çok merak ediyorum.
Sevgili Şule yapım şirketinde bu mantık olduktan sonra çok eminler ya raitinglerinde dizi günü sabahı yeni bölüm özetini izlemeye birkaç saat kala da sesli fragmanı görebilirsek ne mutlu bize
Sevgiler
merhaba arkadaşlarbye
ya ben anlamadm şmdi,dün yeni bölüm yoktu.ee haftaya olcak mı peki.
birileri anneme(benm annem bu:icon_whis) dizinin günü değişti demiş.bu hafta da göremeyince gerçekten değişti mi diye bi soru doğdu içimde:icon_whis
annemm ve şuan salonda oturan komşu teyzecikler beni buraya yolladılar.diziye nolmuş öğren gel dediler:img-blush
şimcik bana yardım eden var mı,ben de bi soram dedim:img-blush
gülendam83 07-03-08, 15:57 merhaba arkadaşlarbye
ya ben anlamadm şmdi,dün yeni bölüm yoktu.ee haftaya olcak mı peki.
birileri anneme(benm annem bu:icon_whis) dizinin günü değişti demiş.bu hafta da göremeyince gerçekten değişti mi diye bi soru doğdu içimde:icon_whis
annemm ve şuan salonda oturan komşu teyzecikler beni buraya yolladılar.diziye nolmuş öğren gel dediler:img-blush
şimcik bana yardım eden var mı,ben de bi soram dedim:img-blush
bizim bildiğimiz kadarı ile bu hafta yoktu ama önümüzdeki hafta aynı gününde ve saatinde devam. bunun dışında bir bilgi gelmedi henüz. :img-wink:
işte arkadaşlarım bu da kanalın hatası. bu hafta yayınlanmadı hadi. yahu önümüzdeki haftanın fragmanı yada özetini verin. şu gün şu saatte diye. karışıklık oluşmasın demi ama? neyse susuyım en iyisi. sinirlencem yoksa yine...bye
Sinirim bozuldu valla...Dün bahsettiğim fotoğrafların sitesini görünce o sitenin oyuncular için açılmış bir grup olduğunu okuyunca ne yapacağımı şaşırdım...:img-hyste:img-hyste Bir daha tövbe.. Buradan başka hiç foruma yazmayacağım....:img-hyste Merakta etmeyeceğim …Ali ve Zeynep pikniğe mi gitmişler bana ne…? Fazla merak iyi değildir….Fragman gelir izlerim o kadar…Gerisi beni aşar….:img-hyste
Saygılarımla….
bye
bizim bildiğimiz kadarı ile bu hafta yoktu ama önümüzdeki hafta aynı gününde ve saatinde devam. bunun dışında bir bilgi gelmedi henüz. :img-wink:
işte arkadaşlarım bu da kanalın hatası. bu hafta yayınlanmadı hadi. yahu önümüzdeki haftanın fragmanı yada özetini verin. şu gün şu saatte diye. karışıklık oluşmasın demi ama? neyse susuyım en iyisi. sinirlencem yoksa yine...bye
tşkkür ederm cnm çok saol:img-yes:
hemen içerdekilere müdeyi(doğru bi tabir mi bilmyrm ama..:icon_whis) veriyrm.
sinire gerek yok ya,sakin olalım:img-tomat:img-tomat
kanal d yi aramayı deneseniz,yada yapım şirketine mail falan atsanız(kaaretsin,çok zekiyim ya:img-hyste):img-tomat(tmm sustum:img-blush,ben cevabımı almıştım zati:img-icecr)
keyifli forumlarbye
Annem Dizisi 23.Bölüm Fragmanı
............................Bloğum................ .................... (http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=34942)
Yukarıda bloğumdan veya sitenin videolar bölümünden izleyebilirsiniz.
Nişan yapılıyor.Musa Zeynepin evinin önünden arabayla geçerken Aliye rastlıyor,oldukça mutsuz gözüküyor.Aliyle Zeynep pikniğe gidiyor.Musa bu arada çok sinirli annesine ve Zehraya kızgın kızgın bakıyor.Ayşede mutsuz gözüküyor.Sayısal Loto sanırım Aliye vuruyor.Zeynepler şaşırarak çok seviniyor.Emine anne yine mutsuz.Gonca Eymenle yeşillik bir yerde mutlu gözüküyor.En sonunda Zeynep ve Gonca TV izlerken bir habere çok şaşırıp ama aynı zamanda kızarcasına bakıyor,bana sorarsanız büyük ihtimalle Musanın evlendiğini öğreniyorlar.
Not:Annem Dizisinin resmi sitesinden indirip yo...be sitesinde uplaod yaptım.TV den çekince daha kaliteli görüntüyü tekrar yo...be sitesinde yayınlayacağım
gülendam83 08-03-08, 00:01 şulecim çok teşekkürler fragman için. :img-wink:
fragman kesik kesik... bencede en sonunda musanın evlendiğini öğreniyolar gibi geldi. şimdi ne yapacak bakalım musa. pat diye evlendi sevmeden etmeden. sonra bunu kendi söylemedi kimseye...sanki böyle iyi oldu..:hıh bu arada beklenen ikramiye nihayet ali ye çıkıyor. fragmanı görünce heyecan yaptım ben. :img-blush herşeye rağmen seviyorum bu diziyi. birtek musa zehraya neden kızmış olabilir onu anlamadım..:img-pilot
Şule'cim açılmadı fragman...Tıklıyorum ama ileriye gitmiyor...:icon_sorr
Demek fragmanı yayınladılar...Nişanlansınlar mutlu olsunlar...Musa'da elini çabuk tutsaydı...Sinirlenmeye hakkı yok...!!!Emine anneyi gülerken görsem dişimi kıracağım...Alıştık artık....Ağlamaya devam etsin... Herkes mutsuz aman ne güzel....İçim sıkıldı yemin ederim...Zaten hayat üzücü...Böyle sevdiğim dizilerdeki mutsuz insanları görünce daha beter oluyorum……Şimdilik sadece Ali’nin yüzü gülecek gibi…Piyango da çıkar böyle insana ,talih kuşu da konar…Adam geleceğe umutlu bakıyor….Umudu var…Neyse yazarken bile ruhum sıkıldı….Her şeyin güzel olması dileği ile diyelim…
Canım onu silip yeniden düzenledim video formatını daha kaliteden indirip upload yaptım.Annem dizisinin sitesinden indirince görüntü kötü,elimden geldiğince kaliteli olsun dedim.Şİmdi bak yenisini koydum.İzleyebilirsin.
TV den çekince yeniden ekleyeceğim.
Kesik kesik olmasının nedenide bir anda çok kişi izlemeye kaltığı içindir.Yoğunluk olunce takılma yapıyor yo..be.Biraz sonra yeniden dene yoğunluk azaldığı için rahat izleyebilirsin.
şule abla'ciğim:) cok sagol sayende fragmanı yenı izliyebildim..:good:
demekki musa zeynepi arayıp tebrik ediyor yanı sadece okadar
başka türlüsü olsa cok şaşirimdim yanı...
neyse aliye para cıktı bak buna sevindim zira musanın rakimi olan birisiinin her daim musayı görunce elbiçan durması pek hoş bir durum degildi
şimcik bu durum degişcek olmasına sevındım..
son sahnede musanın evlendiğini herkes duyoyor sanırım bakın bunada cok sevındım hemde cokk...
Şimdi açıldı canım fragman….Derin bir nefes alıp öyle izledim…İmamı göremedim nişanda.Demek ki o bir skeçmiş Gülenadam83’ün dediği gibi….Amanın Musa katilmiş gibi bakıyor insanların yüzüne…:img-hysteSanki her an birini öldürecek…Bu ne sinir….Relax…Oh be Gonca’nın yüzü gülüyor….Hep böyle kalsın…:happy0064Ali’nin sayısal lotosu tutuyor…Heyt be…:happy0064.Ben olsam Musa’ların villasının yanında villa alır Zeynep ile orada otururdum….:img-hysteSon sahneye odaklandım…Sanırım televizyondan öğrenecekler Zeynep ve Gonca Musa’nın evliliğini…Nasıl bakıyordu Zeynep öyle ödüm koptu valla..:img-in_lo
Şule’cim iyi oldu uyumadan önce izlemem….Sinirlendim ama olsun….:img-hyste
merveilleux 08-03-08, 00:57 Sevgili scog merakla bekledigim fragman gelmis hos gelmis, cok sagol ekledigin icin. Sende olmasan vallahi.
Sayende merakimizi gideriyoruz:img-wink:
Evet uzun bir aradan sonra yine esti yaziyorum birseyler.
Sen fragmani zaten cok güzel detaylica yorumlamissin.
Olan oluyor is isten gectikten sonra dönüsü hep zor ve acili oluyor bence.
Zeynep ve Musa'da aynisi olucak, olabilirse tabi.
Hadi ben o aciya, üzüntüye tamam diyorum.
Ikisi bir araya bi gelsede, o acilar, üzüntüler hep beraber üstlenir,buhar olur ucarlar. Ama anacim böyle fragman'a baktikca, birde yeni bölüm yeni bölüm diye oldugumuz yerden sayiklayinca benim tepem atiyor:icon_whis
Musa Zeynep'i tebrik ediyor, he be canim, he be Musa'm.
Cok mu zor yani, Zeynep'in kafasini biraz karistircak bir söz etsen orda.
Yada nisan'dan önce arasan ne bileyim birseyler yapsan, sonra is isten gecti denmese.
Musa'nin fragmandaki sinirli hallerini iki sey'e yorumluyorum.
1. Musa annesi'nin ve gelin'in evde Zeynep'in nisan'i hakkinda konusmasina kiziyor yada biz siz beraber gelirsiniz diye cok umduk demesine kiziyor.
2. Musa'nin evliligi ortaya cikiyor ve Emine ana'nin sözleri Musa'yi sinirlendiriyor, tabi ondan önce Ayse yapmistir yapicagini, sinirlendirmistir Musa'yi sonra olan Emine ana'nin yaninda olmustur:icon_sorr
Emine ana üzülmesinde, daha gerci önümüzdeki bölümleri biraz cok üzülcek gibime geliyor ama hadi hayirlisi...
Zeynep ve Ali birbirlerini daha da yakindan tanima etkinliklerine baslamislar.
Beraber piknige gitmeler felen.
Ne diyim simdi ben bunlara.
Icimden öylesine Musa ve Zeynep'in bir araya gelmesini istiyorum ki, bunuda umuyorum yani gelicekler eninde sonunda beraber.
Ama olan Ali polis'e olcak.
Hem Zeynep'e giderek daha da cok baglanmaya baslamisken, ona takiliyor aklim. Üzüldüm bu duruma. Keske nisan olayi hic gerceklesmeseydi...
Meshur Loto sanirim Ali'ye vuruyor.
Vay anasini:good:
Insallah öyledir yani.
Hani kücük bir miktar olsada cok güzel olur.
Ayse cephesinde durumlar hic de acik gözükmüyor.
Soguk rüzgarlarin estigi belli.
Hic eksik olmasin, günes hic vurmasin o cepheye:img-hyste
Biz sikayet'ci degiliz bu durumdan.
Zaten ben yüzde yüz eminim, bu yeni müdürle Ayse'nin arasinda üc vakte kadar birseyler olcak. Adam resmen asiliyor Ayse'ye.
Ayse'de günün birinde bir bosluga düser iste o zaman olan olur, merve dedi dersiniz:img-pilot (Müge'cim bizim icin sorun degil dedik dimi bu duruma:img-hyste)
Gonca ve Zeynep'in fragmandaki son halleri anlatiyor zaten herseyi.
Bunlar kesin Musa'nin evli oldugunu ögreniyorlar.
Hayir sastim kaldim ben yahu, sessiz sedasiz evlendiler.
Sanirim bosaniyorlar.
Bunuda sessiz sedasiz bitirselerdi, kimse icin sorun olmazdi sanirim.:icon_whis
Ama ben biliyorum kimin bu haberi yaptigini.
Hani su haber ajansinda calisan uyuz magazinci kadin varya kesin o yapmistir haberi, fragmanda hele bir bakisi var hele visssss:img-tomat:img-hyste
Neyse ya olan oluyor iste bu bölüm.
Sonuc olarak coktan söylenilmesi gereken bir sey ortaya cikiyor.
Ne yazik ki ortaya cikiyor diyemiycem, cünkü ben Musa'ya cok sinirliyim bu konuda.
Gecen bölüm'ün azicik ucundan bir yorum yapmaya gelirsek.
Bütün sayfa'ya Musa'ya olan sinirimi dökebilirim.
Ilk önce hata üstüne hata yapiyor, Ayse'yle sussun, mutlu olsun diye evleniyor. Aralarinda bir ask'in olmadigi, var olsada bunun yok oldugu kesindi.
Simdi ne yazik ki diyorum, ne yazik ki Musa'da bunun FARKINDAY'DI.
Ama o ne yapti, isin kolayina kacti.
Aman Ayse sussun, mutlu olsun diye kiydi nikahi.
Iste o nikah kiyilinca Musa'ya olan tepkim costu.
Daha sonrasinda evlilikleri bir zorunluluk oldugunu öyle gösterdiki.
Böyle mimiklerinden, konusmalarindan, hareketlerinden bile anlasildi bana göre.
Ayrica Musa'ya sinirlendigim bir diger konu ise.
Onu cok korkak bulmam.
Kendisi'nin evli oldugunu hic degilse Zeynep'e söyleyebilirdi.
Zeynep ben su su su yüzden kimseye bir aciklama yapamadim, ama hazir sen gelmis bana nisanlanicagini söylerken bende kendimde cesaret buldum ve söylüyorum iste sana. Gonca'ya söylemekten cekindim vs. deseydi oh ne güzel olurdu.
Ama o resmen Zeynep nisanlaniyor diye ilk önce tavir yapti, gitti icti vs.
Zeynep'in acik sözlülügü bile onu etkilemedi.
Insan erkek olarak, adam olarak etkilenir bu kadin'in yaptigindan.
Ve gecmise bir saygi olaraktanda söyler böyle böyle ben Ayseyle evlendim.
Bu kadar.
Tabi Zeynep üzülücektir ama en saygili tavri ilede tebrik edicektir.
Iste bu yüzden cok tepkiliyim.
Bu durum bir daha düzelmez.
Simdi Gonca ve Zeynep ögrendi de ne oldu, onlarin kalpleri daha da kirildi.
Bakalim nasil onarincak.
Yeni bölüm'ü sabirsizlikla bekliyorum.
Herkese hayirli haftasonlari ve güzel yorumlar bye
*Müge ablacim öpüyorum seni, nasil ama mutlu edebildim mi seni?:img-in_lo
bitanem_61 08-03-08, 08:38 Bu nasıl bir fragmandır , hep asık yüzlü insanlar , niye inat uğruna başka bir açıklaması yok
Musa bey eski eşinizi hala seviyordunuzda niye yanındaki kadına ki herşeyden haberi olan birine seni sevmiyorum artık bu yalana devam edemem demedin, ayşey bir şey olmazdı zayıf kadınlar gibi gidipte intihar etmez o kuyruğu dik tutacak illa
Zeynep hanım içinde aynı şeyler geçerli, eski eşini görünce suratın asılacak ,onunla ilgili her habere sert tepkiler vereceksin, peki niye bu iki yüzlülük, sevmiyorsun da bu yokuşa sürme işi ne ki
Aliye piyango vyrmuş tam oldu hadi hayırlısı, bir bu eksikti oda oldu şimdi bundan niye memnun olmadım bilmem ama tam şimdi zeynep evet demişken ay ne biliyim her şeyde bir kulp arar oldum, daha evvel tebessünle yada hüzünle ve sevinçle izlediğim dizinin her sahnesine sinir oluyorum
Çok merak ettim musa annesine ve zehraya niye öyle kırmızı görmüş gibi bakıyor, eminede mi öğrendi acaba musanın evlendiğini
(kumarda )piyangoda kazanan ask ta kaybeder. ali iin üzülüyorum fakat bile bile yapıyor.deliligin tedavisi var .aptallıgın yok sevgilerimle saygılarımla
MFİLİZ'E
Yok bu sefer her ikisinde de kazanacak Ali…Çünkü kalbi temiz adam….Kalbinin temizliği onu hayat boyu mutlu edecek….Hem neden deli dedin adama anlamadım…Bile ,bile yapmıyor gibi aşkı için yapıyor…Zeynep’i gerçekten seviyor…..Neyse…Beni yanlış anlamanı istemem…Tartışma ortamı da yaratmak istemem….bye
Merve’cim gelmiş hoş gelmiş…Evet ah şöyle yok öyle vakitim yok demeler…Ayda bir kez yorum yazacaksın..Ellerine emeklerine sağlık…..:good:
Ayse'de günün birinde bir bosluga düser iste o zaman olan olur, merve dedi dersiniz (Müge'cim bizim icin sorun degil dedik dimi bu duruma )
Bakalım canım….Ben isterim ki Ayşe cadısı kendiliğinden bıraksın Musa’yı…:) Şimdilik bir sorun yok…Asıl sorun Musa’nın evliliği ortaya çıkınca belli olacak….:img-icecr
esmer_-ezel 08-03-08, 20:05 fragmanı izledim daima asık suratlar ya musa zeynebı sevıypodu madem ne diye ayşe cadısını bırakmadı aynı şey zeynep içinde geçerlı madem muısayı sevıyodun ne dıye gıttın alı ıle nışenlandın sankı bu karmaşıklıklar yetmıyo muş gibi birde alı beye pıyango çıktı içimden bır ses alı bu pıyangoyla musanın karşısına dıkılecek onu her alanda zor duruma düşürecek diyor ama bakalım neler olacak acaba bu enrıstler bu karmaşıklığı nası l çözecekler izleyıp görecez umarım alı bu para ıle zıvanadan çıkmaz
Fragman gelmiş hoşgelmiş..Şule Çok teşekkür ederim sana valla sende olmasan benim tv denk gelipte izleme şansım hiç yok yanii...
Aslında sölenecek o kadar çok söz varki..Başta musaya..Madem zeynepi bu kadar seviyordun ne diye gittin ayşe ile evlendin..Yada zeynepe madem musayı hala unutamadın peki nişnlanman nie..Fln filan..Ama ne dersek diyelim bu olanların bi dönşü yok..Yaşanan yaşandı bir kere..Beni şu an sevindren zevkten dört köşe yapan musa nın düştüğü durum..
İnsan ne yaparsa kendisine yaparmış en büyük zararı yine kendi kendi,ne veririmiş ya aynen öle..Baştan beri dikkat ederseniz mua kendi yapıyor bir başkasının etkisi olmadan yin kendi perşan oluyor..
Zeynep i aldattı..yıllarca tek aşkındasn uzak kaldı..Kızından birhaber yaşadı...Bebekliğini göremedi..Çocukluğunu tadamadı..Ayşe ile beraberliğiini Zeynep ortaya çıktıktan sonra bile sürdürdü..Cesaret österemedi..zeynep e seni seviyorum gel diyecek cesarete sahip olmadığı için yine en kolay yolu seçti..Ve hem ayşe artık dır dır etmesin sussun hemde hakkındaki haberlere bir son olsun die gitti evlendi..
Zeynepi Bir kes daha kaybetti..Şimdi ise zeynep ali nişanın yüünden yıkılmış durumda..bunu gerek geçemn bölümden gerekse yeni bölümün fragmanından anlıyabiliyoruz..Musa artık yılmış yorulmuş Gitiyor deniz kenaına kafa dinlemeye.
Geçmişe bir gitme bekliyorum burda ben musa tarafından açıkcası..
zeynep ile nişanlarını düşünebilir..Vs vs..Önemli olan jkendi hatalarının bedelini ödüyor olması..
Bum durum kötü çünkü..sana bunca avıyı yaşatan bir başkası olsa..gider bağırır çağırırsın öcünü alır içindeki acıyı bir nebze dindirirsin..
Ama herşeyi kendine yine kendi yaptığı için böle eli kolu bağlı üzülmek kalır geriye..
onun evlilğinden diğerinin nişanından birleşememlerinden musa ayşenin canımlı cicimli sahnelerinden ne kadar sıkılıyor sam musanın her üzüldüğü ağladı kalbi sıkıştığı vs..sahneyede bir o kadar seviniyorum..
ona olan kızgınlığım ancak öle geçiyor çünkü...
Selammlarr:)
Şule bizlere fragmanı ulaştırmışş yine,çok teşekkürlerr Şule sen de olmasan yandık yani...=)
Valla fragman yorumu yapıyım azcıkın dedimm ama pek mümkün diil!Malum dizimizdeki aşk beşgeninden bahsetmeme kararı almıştım ama başka bahsedicek bişey bulmakta zorlanıyorum yani aaa...
Hatta tam buldum diyorum bir bakıyorum sonunda gene aşk beşgenine bağlanmış...ehuehue...Neyse artık bu kadar oluyo yani napalım??...
En baştaa Mehmet'in bölee bii şevkle nişanı kesmesinee anlam veremiyorum ben...Birisi daha söylemişti galibaa...Yani hakikaten en çok karşı olan o diil miydi?? Ya da şöle diyelim...En çok Musa ve Zeynep birleşmesini isteyenlerden biri o değil miydi?? Tamam belki ablasının kararına saygı duymak isteyebilir...Buraya kadar normal...Ama bari bi burukluk olsun yaw ne bu bölee nerdeyse göbek atıcak...Hoş onu da yapar daa:img-hyste
Neyse bir de Ali'nin lotoyu tuturması var ki,içimden bi ses senaristin Ali'yi kötü biri haline getirmeye çalıştığını söylüyo...Tamam Ali ve Zeynep'in evlenmesimni istemiyorum ama eğer sevgili senarsitimizz Ali'yi kötü biri haline getirerek bunu yapmayı planlıyosaaa çooook yanlış bişey yapar...Yani adama para çıktıi,para Ali'yi bozdu tarzı bi hikayeye hiç gerek yok!!...
Dizimize bi tane parayı ya da itibarı bulunca sapıtan adam(Musa) yeter...Malum Musa da zamanında yeni yeni itibar kazanmaya başlayınca Zeynep'i aldatmıştı...Ali de aldatmasa bilee bölee Musa karşısında kendini daha güçlü hissedince belki Musa'yı kötüleme tarzı kıskançlıklara görebilir...Hani Gonca'nın yapmıyo diyee babasına karşı övdüğü şeyleri kaybeder mi diye düşündüm de...
Neyse umarım olmaz...Onun dışında iki hafta önce söylediğim gibi senarstimizz Gonca'ya son mutlu günlerini yaşatıyo anlaşılan demiştim...Artık bu bölüm fragmanın sonundan da anlaşılacağı üzre öğreniyolar Musa ve Ayşe evliliğini...Benim anlamadığım o magazinci kadın nerden öğrendi bunu?...Fragmandaki yüzüne bakılırsa kesin o haber yapıyo...Ama nasıl öğrendiğini çözemiyorum?...Herhalde "Dur bakıyım bi kayıtlara bunlar evlenebilir her an" gibi bişey düşünmüyodur yani diimi??...Birisi söylüyo desen??? Kim söyliycek?...Tek söyleme potansiyeli olan İbo ama yok artık ne alaka yani???...
Neyse çözemedim ben bu işi!!!
Ha bir de Musa'nın Zehra'ya kızgın kızgın bakması var!! Bunu da anlamadım ben!...Hayır Emine Anneye öle baksa diycem Emine anne yine üstüne gitmiş Ayşe konusunda herhalde ondandır diyee ama bariz Zehra'ya bakıyo yani...Kadıncağız ne diycek ki Musa'ya...Gayet saygılı ve aşk beşgenine de Musa'nın yanında pek yorum yapmıyo...Belki de İbo yüzündendir...Musa da İbo'yu savunma potansiyel var çünkü yanii beklerim....:img-yes:
Eveet yorumumuzu da tamamladık hadi şimdilik hepiniz hoşçakalınbye
Demin Euro Kanal D deyi açtım ki Annem dizisinin 23.Bölüm Fragmanı oynuyordu.Fragmanın sonunda Annem yeni bölümüyle bu akşam kanal D de dedi.Ama ya yanlış söyledi ya perşembe gününü kastetti yada gerçekten bu akşam oynatacaklar bilmiyorum.Fragmanı yarımda olsa çektim ve terar baktım öyle.Sizi ümitlendirmeyeyim ama ben sadece duyduğumu paylaşayım dedim.Tekrar ediyorum ümitlenmeyin.Yanlış anlama olabilir.
Gülşah&yeom-jan 09-03-08, 19:08 Umarım yayın saatinde ve gününde herhangi bir değişiklik yapmazlar, fragmanda her şey fazlasıyla heyecanlandırıcı sabırsızlıkla bekliyorum perşembeyi..Ben de evliliği tvden öğrendiklerini düşünüyorum, ki eğer öyleyse Musa'nın Zeynep'ten ve Gonca'dan çekeceği var, sondaki bakışlar bunu gösteriyor:img-yes: Loto işi çok enterasan ya onu da çok merak ediyorum :img-yes:
Yok zaten fragmanda yayın saati perşembe eski saatinde gösteriyordu.Ama söylerken bu akşam Kanal D de(Euro Kanal D) diyordu.Bende onun için dedimya doğru olmayabilir diye.Şimdide 32. Gün başladı büyük ihtimalle yok.Tekrar Euro Kanal D de böyle bir haber çıkmadı.Sanırım Perşembe günü kastederek söyledi.Bazen böyle hata yapabiliyorlar...Yayın saatinde bir değişiklik yok.....Ben acaba belki önceden verebilirler,yayın günü tekrar verirler mi diye ihtimal ettim ama yok.
Hala özet gelmedi yahu….Yani ne diyeceğimi bilemiyorum……??Özette de pek iç açıcı şeyler yazmayacak biliyoruz….Aşağı,yukarı gelen özette şunlar yazacaktır…
Ali ve Zeynep nişanlanırlar….Musa bu haberi alır almaz sinirini annesinden ve yakınlarından çıkarmak ister….Ali sonunda Sayısal Lotoyu tutturur ve gelecek için planlar yapar….Eymen ve Gonca şimdilik çok mutludurlar…. Ayşe’nin yüzü bir türlü gülmemektedir….Yeni planlar yapar…..Gonca ve Zeynep televizyon izlerken Musa’nın evlendiğini öğrenirler şok olurlar….
Umarım daha sinir bozucu değildir özet….Neyse….Özetimiz nerde..??:icon_whis
Gülşah&yeom-jan 10-03-08, 16:27 Hala özet gelmedi yahu….Yani ne diyeceğimi bilemiyorum……??Özette de pek iç açıcı şeyler yazmayacak biliyoruz….Aşağı,yukarı gelen özette şunlar yazacaktır…
Ali ve Zeynep nişanlanırlar….Musa bu haberi alır almaz sinirini annesinden ve yakınlarından çıkarmak ister….Ali sonunda Sayısal Lotoyu tutturur ve gelecek için planlar yapar….Eymen ve Gonca şimdilik çok mutludurlar…. Ayşe’nin yüzü bir türlü gülmemektedir….Yeni planlar yapar…..Gonca ve Zeynep televizyon izlerken Musa’nın evlendiğini öğrenirler şok olurlar….
Umarım daha sinir bozucu değildir özet….Neyse….Özetimiz nerde..??:icon_whis
Bence özet salı ya da çarşamba gelir, genelde öyle oluyor çünkü :img-yes: Bu arada Şule yayın tarihi konusunu aydınlığa kavuşturmuşsun sağol, değişeceğini düşünmüyordum ama bir anlık bir şüphe bile telaşlandırdı beni.Mügecim katılıyorum özette de senin yazdıklarına benzer şeyler yazacaktır, ama yine de çok merak ediyorum :img-wink:
valla arkadaşlar Musa&Zeynepçiler kızmasın ama öyle seviniyorum ki Ali ve zeynebe anlatamam :happy0064 en başından beri istiyodum musaya da hiç ısınamadım.Ali süper bi adam zeynebi de acaip seviyo musadan bile çok seviyo bence.inşallah dizinin sonuna kadar böyle gider :img-icecr
Musa istemesede Zeynep in evlenmesine katlanmak zorunda.Kendi evlendiğini dahi en sevdiklerinden sakladı.Gonca ve Zeynep bu defa asla affetmez Musayı bence.
Ali ve Zeynebe gelince bende evlenip mutlu olmalarını çok isterdim ama içimden bir ses olamayacak diyor.Çünkü Musa ve Ayşe ilişkisinde sarsıntılar başladı bile .Yıllar önce Musanın Zeynebe yaptığını bu sefer Ayşe Musa ya yapacak ve onu aldatacak müdürüyle.
Ondan sonra Musa anlayacak yanlış yaptığını ve Zeynebi geri kazanmak için her yolu deneyecek.
Zeynep Hala Musayı seviyor ve onu aklından çıkarması bile mümkün değil bakışları bunu ele veriyor zaten.
Bende arkadaşım gibi dilerdimki Ali ve Zeynep Evlenip mutlu olsun, Musa bunu haketmiyor.
Ama bana kalırsa son belli Musa Zeynep ve Gonca mutlu aile tablosu.
Bu arada olan Ali ye olur, keşke Zeynep ümit vermeseydi nişanlanmasaydı bu Ali için zor olacak.
Neyse bizi yine güzel bir bölüm bekliyor.:good:bye:img-wink::img-yes:
merveilleux 11-03-08, 13:29 23. Bölüm
Musa yıkılıyor
Yikilir tabi Zeynep elden gidiyor:icon_sorr
Zeynep, Ali ile nişanlanacaklarını Musa’ya zorda olsa söyler.
Zeynep zor'u basarip söyledi Musa'ya.
Tüm cesaretiyle, Musa'nin bilmesi gereken birseyi söyledi.
Musa gibi saklayip, tursunu kurmadi:icon_evil:img-beee:
Musa, bunu duyduktan sonra kelimenin tam anlamıyla yıkılır.
Yikilmadim ayaktayim de yiyorsa:hıh
Hem kendisinin Ayşe ile evlendiğini Zeynep’e açıklayamamış olmak, hem de Zeynep’ten böyle bir şey duymak Musa için artık çok zordur.
Sonunda jeton düstü yani, Ayse ile evlendigini Zeynep'e söylememis olmasi zoruna gitti demek ki. Ama is isten gecti iste.
Zeynep'ten böyle birsey duymasi onu üzmüstür ama oda o zaman Ayse'yle evlenirken bunu düsünseydi.
O kadin neler hisseder diye...
Gerci bunun bir önemi yok artik. Onu daha da kirdi bunu gizleyerek.
Zeynep, ise çok garip bir ruh hali içindedir. Ali ile nişanlanmakla doğru mu yapmıştır, yoksa yanlış mı, bir türlü bunun kararını veremez.
Bu nisan olayi birazda Gonca yüzünden oldu gibi birsey bence.
Yani Zeynep bu konuyu kapatmisti aslinda ama Gonca onun icin bir sorun olmiycagini söyleyince, üstelik birde Ali'nin Musa'dan daha cesur davrandigini vs. söyleyince Zeynep'inde akli karisti gibi birsey.
Zaten insanlari kirmayi sevmez, birde Ali'yi kirmak istememistir belki.
O yüzden bu nisan biraz aceleye geldi.
Zeynep Ali'yi sevmiyor ama onunla nisanlanip bir hayat gecirebilir.
Cünkü Ali onu cok seviyor ve sayiyor.
Hem ikiside birbirine saygi duyuyor bu cok önemli.
Ama garip bir ruh halinde olmasi cok normal.
Cünkü Zeynep simdi merak ediyor acaba olur mu Ali'yle diye.
Asik olmadan evlenilir mi, hayat yürür mü.
Zeynep'in ilk deneyimi ask evliligiydi cünkü...
Uğur, Ayşe ile Musa arasındaki soğukluğu, Ayşe’nin hal ve hareketlerinden anlar ve bu durumu fırsat bilerek Ayşe’ye yakınlaşma konusunda artık daha cesaretli davranır.
Yuh ya amma yüzsüz herif:icon_whis:img-swoon
Aman ne hali varsa görsün Ayse'de.
Musa'nin söyledikleri cok sert geldi tabi kendisine.
Bakalim napicak simdi?
Acaba solugu Ugur'un gösterdigi ilgide bulurmu?
Zeynep ve Gonca, hiç beklemedikleri ve tahmin bile edemedikleri bir şeyle büyük bir şans eseri karşılaşırlar. Bu, ikisi içinde büyük bir şok olacaktır.
Hhmm su evlilik meselesinin ortaya ciktigi kesin!
Ama benim merak ettigim nasil ortaya ciktigi.
Bir magazin haberi sonunda mi?
Yoksa birsey oluyorda ordan mi?
Hadi gecmis olsun bizlere, özet'imizde gelmis.
Insallah persembe günü, ayni saatinde'de izleriz oturup dizimizi.
Bu arada MFILIZ özet icin tesekkürler.
Herkese iyi günler:img-wink:
bitanem_61 11-03-08, 13:35 musa yıkılıyormuş bu güne kadra pek yıkıldığını görmedik ama belki bundan sonra görürüz
ayşeyle musa arasındaki gerginliği, uğur nasıl fark edecek, ayşe yine her zamanki suratsızlığıylamı dolaşıyor, yoksa uğur musalarda mı yaşamaya başlıycak:img-hyste:img-hystebiliyorum kötü espiri
neyse uğurun yakın ilgisine ayşe ne tür tepki verecek çok merak ediyorum
zeynep aliyle nişanlanmakta iyimi yapmış, yanlışmı yapmış onu düşünüyor, eh ne diyelim bunada şükür ya evlenipde düşünseydi vay halimize:img-hyste:img-hyste
zeyneple goncanın şok olacağı haberin musanın evliliği olacağını düşünüyoruz da sanki özette başka bir şey der gibi geldi, başka bir şey olabilirmi acaba
şayet musanın avliliğini öğreniyorlarsa, zeynep düşünmeyi bırakıp hemen aliyle evlenmeye kalkmasın:img-hyste:img-hyste
1 hafta verikmemiş bir dizinin sesli fragmanı hala çıkmamış pes diyorum başkada bir şey demiyorum
23. Bölüm
Musa yıkılıyor
[B]ohhh canıma deysın..hiç ama hiç üzülmüyorum..eeee nedemişler atalarımız
ne ekersen onu biçersın..sen gidip zeyepe aşik oldugunu söyliyeceğine
gidip tekrar bir aile olmak için caba sarfedeceğine sevmediğin ayşe ile evlenirsen böyle olur ohhh:happy0064
dogrusu sabahları ayşe ile mutlu oln bir musa görmektense acıdan kıvranan
bir musa görmeyı tercıh ederim...
Zeynep, Ali ile nişanlanacaklarını Musa’ya zorda olsa söyler. Musa, bunu duyduktan sonra kelimenin tam anlamıyla yıkılır. Hem kendisinin Ayşe ile evlendiğini Zeynep’e açıklayamamış olmak, hem de Zeynep’ten böyle bir şey duymak Musa için artık çok zordur.
zeynep farkı diyorum başkada bir şey demiyorum..helal olsun :good:
musa zaten evlendiğine pişman oldu ama son pişmanlık care etmez musa bey cek bakalım....
Zeynep, ise çok garip bir ruh hali içindedir. Ali ile nişanlanmakla doğru mu yapmıştır, yoksa yanlış mı, bir türlü bunun kararını veremez.
bence dogru bir karar vermiştir...artık musayı beklemekten vazgecip kendisi
için hayatı için bir şans vermiştir..bunuda fazlası ile hak ediyor...
ama işte aklı halan musada(daha dogrusu kalbi) işte gönlü elvermiyor..mantık herne kadar ali desede kalbıne söz geciremediği için acaba ...
ama musanın evlendiğini ögrendiğinde bundan vazgececektir..kalbi izin vermiyecek ama artık dogru yapmiğina inancı artacaktir..haklı olarak...
Uğur, Ayşe ile Musa arasındaki soğukluğu, Ayşe’nin hal ve hareketlerinden anlar ve bu durumu fırsat bilerek Ayşe’ye yakınlaşma konusunda artık daha cesaretli davranır.
.dogrusu ayşenın etrafında oun için deli olan birisini izlemekten hiçeglenmiyorumlasın .ne buluyorlar yaw:):)
aman işte filmin sonunda ayşede bu adamla birlikte olacak ve mtlu olup aradan cekilecek..ama tek istediğim bunlar olmadan önce musa artık ayşe ile olmuyacağini anlasın ve onu bıraksın zeynep için ssavaşsın..
her zaman söylüyorum bunu zaten..
Zeynep ve Gonca, hiç beklemedikleri ve tahmin bile edemedikleri bir şeyle büyük bir şans eseri karşılaşırlar. Bu, ikisi içinde büyük bir şok olacaktır.
evlilik içini duyacakda şans eseri ne demek onu pek anlamadım...
musanın özel hayatını artık magazın haberlerinden izlemek pekde şans eseri olmasa gerek..ama tabı böylesine önemli bir konuda musadan degilde tv ögrenmek cok buyuk bir şok olsa gerek zaten fragmanda zeynepin gölzerini gören anlar abow...msa zeynepden korksun vallaa...
not ..sesli fragman halan gelmesi bu kanal adamı deli eder.....
kanala benden domatez geliyor buyrun :img-tomat:img-tomat:img-tomat:img-tomat:img-tomat:img-tomat
Annem Dizisi 23.Bölüm Sesli Fragmanı
............................Bloğum................ .................... (http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=34942)
Yukarıda bloğumdan veya sitenin videolar bölümünden izleyebilirsiniz.
Musadan gelen telefon meğerse tehdit etmek içinmiş.Ancak bu beklenirdi zaten.Niye düşünemedik ki.Bir göz yaşı dökerse Aliden dolayı dünyayı dar edermiş.Gonca Ayşeden dolayı aylardır gözyaşı döküyor ama Zeynepin Ayşeye dünyayı dar ettiği yok.Musanında bu konuda yaptığı pek bir şey yoktu.Musanın Zehraya kızma nedeni anlaşıldı.Zeynepin düğününe gittiği içinmiş.Zeynepin aklı hala Musada dalgın.Musa Zeynepi yavaş yavaş elinden kaçırdığını yeni anlıyor.Daha çok aklın başına gelecek ama.Magazinci kadın öğrenmiş,kesin TV de gördükleri bu haber.Bakalım kendisi ne yapacak.Sen akıllanmassın Musa ya da pardon akıllanacaksın Zeynepi başkasıyla evlenme arifesindegördükçe burnun sürtecek.Gonca babasına annem kendisine bir yol çizdi,kafasını karıştırma diyor,biliyor hala annesinin babasını sevdiğini.Annesinin mutlu olması için elinden geleni yapıyor.Ama bilmiyor ki Zeynep asla Musa olamadan tam mutlu olmaycak hep aklının bir köşesinde Musa olacak.İyice annesini Aliye itiyor.Ama Musa kızından da bu lafları duyduktan sonra otursun düşünsün.
Musanın yıkılmasına da Zeynepin kafasının karşık olmasına da menun oldum.Musa daha çooook sürünsün.Zeynepi nasıl perişan gördüysek,Musayı da Zeynepin aşkında ve yaptığı aptallıktan dolayı perişan görmek beni çok mesut ve bahtiyar edecek.Birazda onun Zeynepe olan aşkını seyredelim.Zeynepin de hala Musadan ümidi kesmemiş,olması hala ona karşı birşeyler besliyor olması,Aliyle beraber olma konusuna hala acaba diyor olması da beni mutlu etti.Ama bu buz dağının görünen kısmı.Musanın evlenme meselesini öğrenince ne olacak kestiremiyorum.Çok yıkılacağı ve kızacağı aşikar.Her ne kadar nişanlanmışda olsa,oda Musa gibi yıkılacak.Kızgınlıkla,kırgınlıkla Musaya gönül kapılarını kapatır mı yada erken alınan nişan kararı gibi evlilik kararı da alır mı.İnşallah olmaz……….İnşallah sürünürler perişan olurlar ama sonunda birleşirler…….
sesli fragmanı öglen izlemiştim ama sitede sorun oldugu için yorum yazamadim şimcik kısaca özetlersekk..
ben musa dan önce direnk ibo denen insan müsvettesine catıyorum
allhın gıcıgı senkimsin musa kimde bee yok neymiş hayatında ikinci bir defa bakan cıkacak degilmişyaa aman cıkdıdaa ne oldu..nasıl sinirlendim anlatamam...:img-tomat:img-tomat
şule abla musa konusunda dediklerine aynen katılıyorum...tabiki ancak kızmak için tehtit için arar oo işte bizde biliyorduk olmuyacağini ama dedik bir an belki aklı başina geelirde aşikı izliyemiliriz evlenme felan derdiyee biz daha cok bekleriz...bence ali zeynepi hak ediyor kerdeşim..:good:
goncaya son zamanlarda cok güzel replikler yazılmaya başlandi
babasına dedikleri bir yandan cok hoşme gitti zira cok dogru söyliyor
bir yandanda rahatsız oldum neden dersenız musanın zeynepin aklının helan kendisinde oldugunu bilmesini bunu hissetmesini hiç istemem
sürünsün pişmanlikdan ölsun muaa:happy0064:happy0064
herkese merhablar...
Özet geldi kanalın başına taş düştü sesli fragmanda salı gününden geldi.( gerçi b ir hafta gösterilmemiş bir film için geç bile ama son gül gelmesinden iidir deyip susuyorum:))..Ben de tam kendimi foruma atim uzun zaman sonra bir iki bişi yazim dedim bu seferde forumda aksaklıklar başladı..
Neyse neyse sesli fragman yorumuna geçelim hemen..
''''Söyle O'na gözüne bir damla yaş düşürüse ona hayatı dar ederim.''2
bak sen..Musa böyü görüyormusunuz arkadaşlar..Hem mutluluk dilemek için hemde Ali beyi tehdit için aramışş..ee ondanda başka bişi beklenemezdi zaten..
Keşke karakter saygı sevi konusunda Ali polisin tırnağı kadar olabilseydi..
Hayır benim anlşamadığım..Sen zamanında çok seviyorum deliler gibi aşığım dediğin karını ne idüğü belirsiz biriile aldat..Yıllar geçsin bir özür dileme.Heryerde pişmanım naraları at..Yıllae sonra bul karını ..;Ama korkaklığındanm cesaretsizliğinden yine bir adım atma gi bir buzdolabı ile evlen..Ü;stelik bunu sööleyecek cesaretede sahip olma..
sonra geç sevdiğin kadının karşısına Yok sana şöle yaparsa böle yaparım yok öle yok böle..
Hayır bunu söleyecek cesareti nereden buluyor ben anlamıyorumki..
Nesse nesse musanın bu yıkılmış hallerine bayılıyorum..Onu zeynep için ağlarken gördüğümde zevkten dört köşe oluyorum..Ayşe onun canını her sıktığında bu evlilik konusunda her pişman olup ahh keşke dediğinde şöle derin bir '''Ohhhh''' çekiyorum..
Buna ister acımasızlık deyin ister başka bir şey..Çok mutluyum valla..Hele hele musanın burnu sürtünmeye başlıyor ya benden mutlusu yoktur herhalde..
Gelelim musanın zehraya bana abi deme bundan sonra dediği sahneye..Ben hala neden demiş olabileceği konusunda bir fikir yürütemiyorum..
Şule bir tahminde bulunmuş zeynepin nişanına gitttiğii için die ama ben hiç sanmıyorum..TAMAM bu nişanda zehranında bulunduğunu öğrendiğinde kızar üzülür sinirlenir ama içinden..Fragmanbdaki gibi gözü dönmülş bu kadar sinirli birşekilde sölediği şeyin sebebinin bu olacğını düşünümüyorum..
Başka bişide gelmiyor ama nesse..:):)
Goncayta son birkaç bölümdür gerçekten harika replikler yazılıyor..hayranım bu kızın konuşmalarına sölediklerine ..Bir hastalık geldi başına aklıda başına geldi....
Valla dizideki herkes bir panik atak yaşasın..yoksa vay hallerine belki..akılları başlarına gelir..Belki, mantıklı konuşmaya gonca gibi mantıklı davranmaya başlarlar...
Deli olduğum bir sahneye geliyorum..
Bu sefer İbrahim..
Neymiş zeynep gibi bir kadın hayatında iki kez bakan yakalayamazmış..Ne demek zeynep gibi bir kadın yaa..Sinirlerim tepeme çıktı valla..
Musa burda İ;brahimi kızmazsa köpürmezse hakedeceği bir laf söleymezse yuh derim valla..Hani sevdiği kadın yaa..biri karşsıında zeynep gibi bir kadın lafı ile itam ediyo..Bakalım musa beyin tepkisi ne olacak..Gerçi ibrahime dönüüşünden ben bişiler bekliyorum ama hadi inşallah..
Fragmanı çok beğendim..Musa nın dedikleri fragömanla sınırlı değil elbette..Daha neler dedi neler düşündü çok merak ediyorum..
Bir hafta beklkedik ama sanırım değdi...
Bomba gibi bir bölüm bekliyor bizi bence..ayşe ile canımlı cicimli sahneleri yokya benden mutlusu yok valla...:):):)
Musa- Ona söyle gözünden bir yaş düşürse ,ona dünyayı dar ederim….(:img-hyste)
Arkadaşlar gergin ve stresli bir gecemdeyken Şule’nin sayesinde izlediğim fragman ve Musa’nın tehditti ile nasıl güldüm anlatamam…Hala da fragmanı başa sarıp izleyip gülüyorum…:img-hysteHey Allah’ım…:img-hyste.Acaba daha neler dedi telefonda….? Ya..Gerçekten pişmanlığında bu kadar değişik yönünü görmemiştim…İzleyen herkes doğal olarak Musa’ya kızdı…Tabii ben de…Yahu be adam….İnsan bir “Mutluluklar diler,bir yastıkta kocatsın” der…Ama nerde….? :img-tomatSen tehdit et bakalım ne olacak ?Zeynep’te buz kesildi bir anda orada…(Canım valla üzüldüm onun için…:() Kereste Musa...:img-hyste
Ali’ye de üzüldüm valla….O da farkında Zeynep’in kimi sevdiğini biliyor…Piknik yaptıkları yerde ne güzel valla….Ayşe’nin iş arkadaşı Arzu nasılda nispet yapıyor….Bayılıyorum ben bu Arzu’ya… Gonca ve Eymen ve de arkadaşları mutlu mesut görünüyorlar ama Gonca “Ne evlenmesi” diyor…O da farkında bu yaşta ..Babası gibi bir evlilik yapmak istemiyor….:good:
Musa-Bundan sonra bana sakın abi deme…
Puhahaa ben bu söze de güldüm….:img-hysteSanırım Zeynep ile konuştuğunu ve ondan oteli için destek aldığını anladı Musa.. ..
Musa-O adam Zeynep’e laik mi sence…?(Laik ,laik..Sen merak etme…:img-hyste)
İbrahim de ne dedi anlamadım…Valla..:img-hyste
Uğur-Kimse güvenmiyorum….(Güvenme tabii,insanlar çığından çıkmış...Sen en iyisi işini yap...Ama sanki bu söz ile Ayşe'ye karşı bir şeyler hissediyor gibiydi...?)
Yine en güzel sözü Gonca söylüyor…. “Bir karar ver”…Bir yol çizmeye çalış,kafasını karıştırma…”Bir daha senin yüzünden üzülmesini istemiyorum..” Aslanım Gonca’m….:good:Gerçekten de o kadar güzel söyledin ki…:good:O kereste baban inşallah bu sözden kendine bir ders çıkarır ve Zeynep’i bir daha üzmez…
Oh be sonunda sesli fragmanı da izledik…Şule’cime ne kadar teşekkür etsem azdır..(:
Özete bakmadım sinirlerim bozulmasın diye…Neyse….Şimdilik benden bu kadar…Görüşmek dileği ile…
Sevgiler..
bitanem_61 12-03-08, 08:58 Bu aralar siteye girmek sorun oluyor gördüğümüzü yazmak için nerdeyse bir gün geçeçek
Allahın odunu musa sen ne hakla aliyi tehdit edebiliyorsun, sen önce kendine bak sonra başkasını tehdit et, bakalım sen den daha kalın olan yontulmamış kardeşinin dediği karşısında bir şey diycekmisin, yok sesin çıkmazsa yalandan aliyi tehdit etme , eğer ibrahime hak ettiği cevabı verirsen ayakta alkışlıycam :happy0064
Musanın zehraya niye bir daha bana abi deme dediğini anlamadım, eğer nişan yada otelde zeyneple çalıştığı içinse çok saçma olur, sen istediğin zaman arayıp, istediğin zaman görüşüyorsunda başkası görüşemezmi
Piknik de amma sinirmiş, evet ali zeynepi seviyor ama bu kadar gurursuzluğu anlamıyorum,Sen evleneceğin kişiye burda sadece ikimizmiyiz, yoksa musada varmı diye sorabiliyorsan ortada sağlıksız ve çok saçma bir şey var, Bir dizi olsun diye bu yapılıyorsa hemen bitirsinler bu saçmalığı , yada ali içinde saklasın, bize sadece hissettirilsin de bir gün patlasın zeynepe karşı
Bu dizi sayesinde evliliğin bir çocuk oyunu olduğuna karar verdim, sevmesnde evlen nasılsa karındaki seni seviyor, başkasını seviyorsun önemli değil, altı üstü bir imza
Şimdilik goncada çok değişiklik var bakalım nereye kadar gider, çünkü gonca pek değişen bir karakter, ilk başlarda asiydi sinirliydi, sonra sakinledi,sinirlendi ve sakinledi hadi hayırlısı beklemedeyim
Arzu benim programım senin gizlice evlendiğini biliyor dedi, bu bir tehtidmiydi yoksa tv de gösterecem haberin olsunmu pek anlamadım
Anlasilan fargaman basinda Musa`nin söyledigi sözler konusunda herkez ayni fikirde. Gercekten cok komik oldu bu sözler..
Yani bu sözleri söyleyecek en son kisisin sen ya.. Kadinin 16 senesini caldin,mahvettin..ayrica yaptigin hata yüzünden kizininda 16 senesini babasiz gecirmesine neden oldun.. simdi kalkmis hangi yüzle Ali Zeynep`in üzülmesine neden olursa dünyayi dar ediceksin? Senin verdigin zarardan neden oldugun gözyaslarindan daha ötesi daha büyügü varmi ki? Hem sen kimsinki? Ne hakla? Hangi vasifla Zeynep`e arka cikacakmissin? Hey Allahim ya.. erkek milleti iste.. kafa bukadar calisiyo.. ha 7 ha 70.. Daha baska neler sacmalayacak izleyip görücez artik. Ayrica icom_ arkadasim acimasizlikla falan ilgisi yok hissettiklerinin. Bende inan senin gibi Musa`yi aci cekerken gördükce zevkten dört köse oluyorum. Ona hersey müsteak. Beter olsun.. sürüsnsün insallah. :img-hyste
Musa bu bölüm dengesizliginden olsa gerek önüne gelen catiyo heralde.. baksaniza Ali`ye tehditler.. Zehra`yi azarlamalar.. yani sebep ne bende anlayamadim.. Zeynep`in nisani yada otelle bir ilgisi oldugunu sanmiyorum.. cünkü sacma olur yani.. sen kendin nisani arama cürretini gösterebiliyosunda Zehra yada digerlerine nasil karisabilirsinki.. hem Zehra artik senin neyinki? Hayatina müdahale edip kiminle görüsürp kiminle is yapacagina sen ne hakla karar verirsinki? Yok yok.. okadar sacmalayacagini sanmiyorum ama olursada sasirmamak lazim.. zaten dengesiz olan adam Zeynep`inde nisanlanmasiyla iyice psikopata baglanmista olabilir. Yani artik herbisey bekleyebiliriz Musa`dan.. hani bi laf vardir ya "delidir ne yapsa yeridir" diye :)
Her an her türlü sacmaligi yapabilir.. hazirlikli olmakta fayda var..
Ibrahim`e gelince.. sözlerine artik hic sasirmiyorum ben onun. Abisini bile abi olarak degilde bir bakan olarak degerlendiren,öyle muamele eden adam Zeynep`e Zehra`ya yada bilmem kime karsi samimiyetsiz tavirlari beni artik hic sasirtmiyor. Bakan asagi bakan yukari.. hay bakan kadar basina tas düssün beee.. Üstüne bide begenmedigin Zeynep kadari düssün insallah..
Yok bu kardeslerde olan sey genetik sanirim.. yani biri dengesiz biri densiz.. al birini vur ötekine.. kime cekmisler acaba?
Fragman icin scog cnm cok tskler.. hadi bakalim az kaldi ha gayret.. 2 haftanin üzerine nihayet beklenen gün geldi.. ohh ya.. :img-wink:
merveilleux 13-03-08, 14:00 scog'cum sesli fragman icin cok tesekkürler:img-wink:
Müge'cim ablacim vallahi Musa'nin ilk sözleri üzerine bende bir gülme krizine girdim, ama sinirdennnnn!
Ah, ah off off!
Musa'nin yerine biz cektik bu ahlari, oflari daha basindan!
Akli beyefendi'nin simdi yerine geliyor.
Ayse sen güvenme cnm kimseye!
Bizde sana güvenmiyoruz cünkü!:img-hyste
Musa gelin'e ne diye bana bundan sonra bir daha abi deme diyor, onu cözmüs degilim:icon_sorr:icon_whis
Persembe bu aksam iyikide!
Bakalim neler olucak!
bye
Herkese Merhabalar
Musaya bakın, vay be, durdu durdu nişan anı telefon ediyor birde tehdit, Goncanın gözünden bir damla yaş akarsaymış Ali yüzünden dünyayı dar edermiş, ayok Ayşe yüzünden kızın o eve gelmiyeceğini, Ayşeden rahatsızlığını açık açık sana söyledi de ne oldu:icon_whis yok bu Musayı nasıl ne zaman affederiz bilmiyorum zaten Musadan önce böyle bir senaryoyu önümüze 180 derecelik değiştiren senaristimizi affedebilecek miyim oda muamma ya:icon_sorr
Musa efendi Zehraya neler söylüyor bu arada, bana bir daha ağbi deme filan, demesin zaten boşanmış senin triplerini mi çeksin, kesin İbrahim efendi doldurmuştur yalan dolan laflarla beyefendiyi:icon_sorr
Hele ki İbrahim allahım bu gıcık herife dayanamıyorum, Zeynep bakan avcısı oldu sayesinde:icon_twis Musa Zeyneple evlendiğinde sanki bakandı, Zeynep sayesinde başarılı olan biri oldu, bunlar ailecek unutkan herifler (Emine Annenin nasıl böyle iki erkek evladı var pes)
Zeynep kararsızmış, hiçbirşe söylemiyeceğim, saçmalığın önde giden hareketi olduğunu zaten yazmıştım, zaten gelecek hafta o da Musanın evlendiğini televizyondan öğrenip, yıldırım nikahıyla aliyle evlenirse hiç şaşırmayacağım.
Halen sinirleri tepesinde annemzede izleyici
Sevgiler
herkese merhablar..Nihayet perşembe günü geldi çatıı..İki hafta bekledik böle heyecanlı bir bölümü haketyttik valla..Çok zamanm yok sadece bişi kafamı kurc alşadığı için soruyu sorup çekilmeye geldim..
Şimdi fragmanın başıonda musadan duyduğumuz sözler kimin için..
Gözüne birn Damla yaş düşürürse ona hayatı dar ederim szxöünün ben zeynep için olduğüunu düşünmüştüm..fakat kimi arkadaşlar goncanın gözüne bir dam la yaş düşürürse şeklinde algılamış..Şimdi fatoş ablanın yorumunu okuyun ca aklıma geldi sormak istedim..Acaba sizler ne düşünüyorsunuz diye..
Gerçi kim için sölüyorsa sölesin yinede saçma ve gülünç ama ...:D:D:D
herkese merhablar..Nihayet perşembe günü geldi çatıı..İki hafta bekledik böle heyecanlı bir bölümü haketyttik valla..Çok zamanm yok sadece bişi kafamı kurc alşadığı için soruyu sorup çekilmeye geldim..
Şimdi fragmanın başıonda musadan duyduğumuz sözler kimin için..
Gözüne birn Damla yaş düşürürse ona hayatı dar ederim szxöünün ben zeynep için olduğüunu düşünmüştüm..fakat kimi arkadaşlar goncanın gözüne bir dam la yaş düşürürse şeklinde algılamış..Şimdi fatoş ablanın yorumunu okuyun ca aklıma geldi sormak istedim..Acaba sizler ne düşünüyorsunuz diye..
Gerçi kim için sölüyorsa sölesin yinede saçma ve gülünç ama ...:D:D:D
gerçekten çok saçma zaten musadanda ancak bu nbeklenirdi orda zeynepe diyorki telefonda aliyi kastederek ona söyle işte seni üzerse ona dünyayı dar ederim yani zeynepe söylüyor çok bilmiş beyimiz bu sözü sanki zeynepte hemen gidip ali musa böyle dedi haberin olsunmu dicek ne saçma ay bu adam nasıl bakan olmuş hoş onuda anlamak lazım seviyo acı çekiyo ama baştan düşüncekti acaba zeynep ne dicek şu ibrahime musa bişey demezse varya direk televizyonun üstüne atlıcam yani artık çok oldu bu ibrahim insan geçmişini unutmamalı umarım onu yerin dibine sokacak bişey der yoksa çıldırırım vallahi neyse ayrıntıları izleyim görcez
Stres mi,sinir mi..? Yok ben de….Gayet iyiyim….:happy0064.Musa Zeynep’i tehdit mi edecekmiş bu akşam….Etsin….:img-hysteKaybeden nasılsa Musa….Mutlu olacak olan Zeynep…Gerçi mutlu bir evliliği olmayacak ama yanında güvendiği bir insan olacak… Sayısal lotoyu da tutturacak bu insan…Zeynep için her şeyi yapabilecek dürüst,saygılı bir insan…..E böyle olunca…Ben de sinir de kalmaz ,streste…..:happy0064 Fatoş ablama duyurulur….
Herkese iyi seyirler diliyorum……bye
Siz diyince şimdi baktım gerçekten o sözü Zeyenep için söylüyormuş.Bende Gonca için söylüyor sanmıştım.Nasıl fragman izliyorum bilmem.
Bizimkisi iyice aşka gelmiş.Ama kendi yaptıklarınıda unutmuş.Zeynepi az ağlatmadı.Sadece geçmişte aldattığı için değil,o zaten apayrı bir olay.Beni Zeynep gibi bir karım olacak ve onu aldatacağım.Bu nasıl olabilir,ben erkekleri anlamıyorum vallaha.Elin iki kuruşluk kadını var diye eşini aldat hele hele gül gibi eşin duruken böyle bir kadınla gönül eğlendir.Nasıl bir mide anlamam.
Sen Zeynepi çok ağlattın Musa Bey.Eskiden değil sadece şimdide.Karşılaştıktan sonra kaç kere gözünün içine baktı,tek sözünle herşeyi geride bırakmaya hazırdı.Hatta Zeynepin bir sözü var "bir sözüyle bütün kalkanlarımı indimeye hazırmışım".....
Peki sana kim dünyayı dar edecek....Ama dur edecek,hemde kim biliyomusun Zeynep.Senin kıskançlıktan kudurduğunu,süründüğünü gördükçe bizde zevkten dört köşe olacağız.....
Ama benimde en büyük korkum Zeynepin Musanın evlendiğini öğrenirse ani bir kararla evlenmeye kalkması.Zeynep bu sağı solu onunda artık belli omuyor....
Neyse şom ağzımı açmayayım inşallah böyle bir şey olmaz....Her ne olursa olsun sonunda ben Musayla Zeynepi bir arada görmek istiyorum...Hatta yavaş yavaş Aliye de gıcık olmaya başladım.Ne bileyim sanki Zeynepi Musada çalıyormuş gibi geliyor.Zeyneple onu bir arada görmek sinirime dokunmaya başladı tıpkı Ayşeyle Musa da olduğu gibi......
Biliyorum Musa hiç bir şeyi hak etmiyor ama gel görki sevda herşeyin önüne geçiyor....Hala Zeynep Musayı,Musada Zeynepi seviyor.Hayatlarında kim olursa olsun...............
ohhhh bee sonunda dizimiz başliyacak...:happy0064
valllaa cok sevindim..zaten sadece iki dizi izliyorum asi,annem başka dizileri dogrusu özellikle son zamanlarda hiç ama hiç izlemiyorum..
canım sıkılmaya başlamamişti sonunda sevdiğim dizilerden birisini bugun digerinide yarın izlicem....
gecen hafta yayınlanmadi sıkıntıdan patladım resmen hafta boyunca tv izliyecek inanın hiç bir şey bulamadım..
Ay Musa o sözleri Gonca icin mi söylüyormuss??? :img-hyste:img-hyste
Ozaman cok daha fazla gülerim bu sözlere.. ya kizi kendisi yüzünden hasta oldu,yeri geldi isyan etti,Ayse`yi istemedigini defalarca söyledi onu gectim gözleri dolu dolu kac kez sana konusmalar yapti ama sen buna ragmen kalktin Ayse`yle gizlice evlendin. Hele o Zeynep`in dogum günü aksaminda Gonca`nin babasina söyledigi sözler benim bile yüregimi deldi gecti be.. sen buna ragmen kizinin hastaligini bile bile kalktin bir evlilik yaptin. Kizin bunu ögrendiginde dökecegi yaslari hic hesap ettin mi? Kalkmis simdi Ali`ye bu sözleri sarf ediyosun?
Tamam babadir.. bir hakki var kizinin üzerinde bu mevzuda cokta acimasizca elestirmek istemem ama davranislari ve sözleri arasinda öyle celiskiler varki insana " Bu ne pehriz bu ne lahana tursusu" dedirtiyor.
Yine evlilik mevzusuna geldim gecti gitti konusmanin bir anlami yok belki ama yine birseyler söylemeden edemiycem.
Birdefa e be adam.. senin bu zor günlerinde yani kizinin daha dogrusu.. dolayisiylada senin.. böyle hassas bir dönemdeyken.. bukadar cikmazdayken sana destek degilde nikah nikah diye direten bir kadin zaten senin yaninda yürümeyi hakeden bir kadin degildir. Sadece kendini ve kendi isteklerini düsünen senide buna zorlayan bir kadini nasil hayat arkadasi olarak secersin? Iyi günde kötü günde diye söz vermek bu mu? Böyle mi oluyor kötü günde yaninda olmak? Bunu nasil ayirtedemiyor aklim almiyor. Ben bile etrafta kiyamet koparken nikahta nikah diye tutturan birine süpheyle bakarim "yahu derdin ne senin be,bekle az biraz daha okadar beklemissin" derim. Bu koca adam nasil Ayse`nin kendisini bukadar kolay yönlendirmesine izin veriyor? Yine aklima geldi yine sinirlerim hopladi Allahim.. neyse..
Gelelim Ali`ye.. bu adamda pek gurursuz cikti. Tamam iyi insan insanligina sözüm yok ama o piknikte söyledikleri sadece söze dökülmüs hali.. bu adamida anlayamiyorum. Hatta insanlari artik anlayamiyorum ben. Ya senin yanindayen bir baskasini düsündügünü bildigin biriyle evlenmek ne derece akillica bir karar? Tamam o sahnede belki Zeynep Musa`yi düsünmüyodu ama Zeynep her daldiginda sen acaba Musa`yi mi düsünüyor die icinden gecireceksen nasil bir evlilige adim atacaksin? Düsünüyorum benim yanimda bir erkegin aklinda baskasi olacak? Benimle uyurken baskasini düsünecek? Ay bu ihtimal bile benim cildirmam icin yeterli bir sebep. Bu ne genisliktir yahu? Kusura bakmasin iyi hos adamda yani o da ayri bir migdesizmis.. pek genis adam canim..
Buarada sanirim Gonca ve Zeynep bu bölüm gizli nikah mevzusunu ögreniyorlar. Saatler kaldi bakalim bu aksam ne derece bir sinir krizi yasiycaz merakla bekliyorum.
saHra Ali hakkında görüşlerine katılıyorum.Bana sorarsan da oldukça gurursuz.Tamam aşk gururu kör edebilir ama bu kadar da olmaz.Resmen başkasına aşık olduğunu söyleyen ve hala kalbinden atamadığını belirten birisini nasıl kabul edebilirsin.Ben olsam buna katlanamam.Hep şüpheyle yaşarım bu da hayatımı mahveder.Bu mu gelecekte düşündüğü hayat.O zaman hayatı kendime de,sevdiğim insana da zehrederim.
Ayrıca Alinin Musanın yanında süklüm püklüm olmasınada oldum olası çok sinirlenmişimdir.Tamam Aliyi eskisi kadar sevmiyorum ama ne olursa olsun onu Musa karşısında öyle süt dökmüş kedi gibi durmasına hep sinir olmuşumdur.Musa kim olursa olsun bakansa bana ne,ne yapabilir.Görevinden mi aldıracak yada sürdürecek.Zaten emekli oldun.Ayrıca yaptırsa ne farkeder,en azından gurundan ödün vermemiş olursun.Başın dik gezersin.
Sen bir kadını seviyorsan özellikle onun yanında dağ gibi durmalısın.Tamam Zeynepin eski eşi diye saygı duyuyor ama bu her karşılaştıklarında saygı duruşuna geçmesine gerektirmiyor.Kendime olan saygımdan en azında ben Alinin bu hareketin oldum olası sinir olmuşumdur.Aklıma geldi söyleyeyin dedim.
...Ali...
İyi Adam hoş adamda fazla geniş fazla serbest değilmi yahu..Tamam sen bir kadını seviyorsun ve sırf bu nedenle tüm üzüntülerine göğüs geriyor tü,m sıkıntılarına katlanıyorsun..
O kadar seviyorsunki başka adamı sevdiğini bile bile evleniyorsun..Naziksin kibarsın..Herşeyden öenmlisi anlayışlısın..Zeynepin hay6atında kötü giden birşey olsa onda önce koşar ondan fazla üzülürsün..
Buraya kadar herşey tamam..tamam tamam olmasınada İkili ilişkiler Ne zaman bu kadar genişledi ve serbestledi..
ALi burda yanlızmıyız yoksa musa bey sen ve benmiyiz diyebilecek kadar midesiz biri Asla değil..
ama kusura bakmayaında ne kadar sevsede aşkından ölsede Hiçbir Türk erkeği bu kadar Geniş anlayışlı değil..
Aslını isterseniz olmamalıda..Şaka bile olsa Böyle birşey herşeyden önce kendi gururunu inciltir..
Yani her laf açıldıüğında Musayımı düşünüyorsun ..Omu var aklında..Burda yanlızmıyız yoksa odamı var die sorarsan birkere karşındaki bunalır |