Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
Hulyanın bir oğlum var dediğini sandım bende, şayet bir oğlun var derse, musa hayatına giren kadınları bir araştırsın derim belki bir yerlerde başka çocukları da vardır:img-hyste:img-hyste
Yalnız mehmetin niye musa hülyayla görüşürse istifa edeceğini anlamadım, bu olayın üzerinden kaç sene geçmiş herkes hayatına bir yön vermiş, şimdi görüşse bile sanane işine bak paranı al, doğacak çocuğuna iyi bir gelecek sağla
ben bunun bu kadar basite indirgenebilineceğini sanmıyorum..sonuçta mehmet için sanane olan olmuş herşey eskide kalmış işine bak paranı al demişsin ama sonuçta o kadın o veya bu kadın değil..
zamanında zeynebi aldattığı kadın..Ve mehmet o kadının kardeşi..zaten bunca aldatma olayına karşı mehmet çok seviyor musayı..sölermisiniz hanginiz ablanızı aldatan adamın yanında işe başlarsınız ve onu bu kadar sevmeye devam edersiniz..
mehmet üstelik ona enişte diyor hala..eeb u kadar şeyden sonra kalkıpta dalga geçer gibi ablasını aldattı kadınla tekrar bir birlikteliği oplursa bunun hangi kardeş kaldırır..
gayet yerinde ve haklı bir tepki bence...
Gülşah&yeom-jan 03-04-08, 19:17 Ya arkadaşlar bir şey soracağım kadının çocuğunun Musa'dan olduğu ne belli?Ki öyle olsa bununfragmana da yansıması ve Musa'nın suratında hüznün dolaşması gerekmez mi?Ama ben fragmanda Zeynep'e hala aşık iç çeken hatta kapısına giden bir adam görüyorum ve aynı zamanda diğer ilişkisine de son noktayı kesin olarak koymuş durumda.Yargısız infaz yapmayın bence, izleyip göreceğiz nasılsa biraz daha sabır ;) ondan sonra çocuğuysa da konuşuruz çocuk ondan değilse de konuşuruz, paşa keyfimiz bilir öyle değil mi? :img-wink:
Puhahaaa Nur’cum öylemi diyor…? :img-hysteValla bir kere izledim sesli fragmanı al baştan yapmadım…:img-hysteAma olsun işte oğlum var demekle o senin oğlun anlamına geliyor…:img-hysteNeden gelsin yoksa Musa’nın yanına..
Gülşah’cım ne güzel söylemişsin…:good: Hala Musa’nın yüzünde Zeynep’e olan aşkı var…Ama içimden bir ses Hülya’nın oğlu Musa’dan diyor…Bakalım….Hadi iddiaya girelim….
Zaman geldi…Herkese iyi seyirler…Of çok yorgunum çok uykum var ama diziyi bekliyorum…bye
bugun fırsat bulupda ne nete girebildim nete daha önce sesli fragmanı izledim..neyse bölümü izlerken hulya denen kadının cocuk meselesini duyunca
kocaman bir yuuuhh dedim hadi canım buda şimdi musadan olma ihtimali var derse şimcik düşüp bayılacaktimalsın az k neyseki kadında yok dedi ama yinede halan yuuuuhhh demeye devam ediyor....
yanı bu kadar klasık bir hikayede izlerken kendimi gülmekten alamadım...:img-hyste :img-hyste:img-hystebence cok gereksız,sacma sapan bir sahne olmuş..konuşmaları felan hiç hoşuma gitmedi...kimse kusura bakmasın ama senaritlere hiç yakiştiramadim:img-tomat:img-tomat:img-tomat
hulayının tek dogru söylediği laf karın cok güzelmiş..
ne biçim kadın bu yaa babasının kimden oldugunu bilmiyormuş..yok neymiş bir aylık ömrü kalmiş:img-hyste
hey allahım bu kadarda olmazki ama gercekten olmaz..cok kızdım...
şimdi musa bu cocugun manevi babası olur hatttaaa hattaa evine bilem alır zeynepde annesi olr:img-hyste:img-hyste
cok siniri bozuldu yaa:img-hyste
Canımın içi ben kullanıcı ismini bir başka üyenin kullanıcı adı ile karıştırdığım için ismini yazamadım…Bir önceki sayfalarda senin kulaklarını çınlatmıştım….Sanırım çınlamamış….:)
Şimdi Uğur’a gelirsek…Canım arkadaşım yanlış anlamışsın beni…Ben asla Hakkı Beyin oyunculuğuna ters düşen bir şey söylemedim…Uğur karakterini sevmedim ama bu Hakkı beyin oyunculuğunu beğenmedim anlamına gelmez…Evet Uğur karakteri bana göre kötü…Ama Hakkı bey bu karakteri öyle güzel oynuyor ki….Ayşe de Seda Akman’da…İşte önemli olan bu….Ama Ayşe de ,Uğur’da bir kedi…Hem kedi kötü bir hayvan değil ki….Sen seversen sever seni…..Umarım bana kızmazsın ….Çınlattım bir kez daha kulaklarını…:img-wink:
canım şimdi gördüm mesajını biliyorum hakkı beye laf etmezsin ama ben uğur a kızılmasına da dayanamnıyorum hakkı beyin oyunculuğu ve kişiliği ile ilgili dediklerin doğru .
ben seda akman ya da ayşe ikisinde de ne oyunculuğunu ne karakterini ne de kişiliğini beğenmiyorum. önceki mesajlarında var sanırım kulakların çınlamamış demişsin ilk fırsatta okuyacağım adım ayşegül canım
Oldukça MONOTON geçiyor.Yer yer sıkıldım.
Hülya denen kadının oğlunun Musanın çocuğu çıkmamasına çok sevindim.Yüreğime sular serpildi vallaha.Yoksa kaldıramazdım.Diziyi bırakmak bile aklıma geldi.Ama hala kadında bir gizim olduğunu düşünüyorum.
Yanlız bu çocuk meselesi Musanın başına iş açacak.Yoksa durup dururken ne diye bu konuya değinilsin.
Aliye iyice gıcık olmaya başladım.Zeynepe yapıştı bırakmıyor.Nereye gitse yanında.Sülük gibi maşallah.
Artık Zeyneple Musanın arasına birisi girmesin.Tamam hemen bir araya gelmelerini beklemiyorum ama onları bir arada görmek istiyorum.Bu bölüm hiç biraraya daha gelemediler.Her ne olursa olsun kavga ederken bile onları bir arada görmek beni mutlu ediyor.Hiç yoktan bir arada oluyorlar.Ahh birde duygusal sahneler olsa deymeyin keyfime ama. İşte ama…..Onu ancak dizinin sonunda görebileceğiz her halde.
müge okudum o mesajını he hayranı dediğin mesaj ben istemesemde onlar beraber olacak anlaşılan
diziye gelince musa çok hata yaptı ben olsam aliyi bırakmazdım sizler musa zeynep aşkı isityorsunuz ama musa zeynep e çok zarar verdi .
Bölüm sonrasi burkac kisi olur sandim ama okadar mi kötüydü yav :)
Sanirim artik öyle gereksiz seyler izliyoruzki yorum yapmaya takatimiz kalmadi. Ama yilmadan ben yazmaya yine devam ediyorum.
Ya anlamiyorum acaba ben mi cok mantik düskünüyüm yoksa aslinda cok aptalimda ondan mi olaylari anlayamiyorum..yani anlamadigim birseyler var heralde. Simdi bu kadin neden Musa`ya geldi? Tamam konuyu anladim ondan bahsetmiyorum.. ama neden Musa`ya?
Babasi kim bilmiyorum ay bu cümlesine ayri bir pess diyorum zatende.. ya kadin kalkip Musa`ya gelicegine cocuk kimdense yani kimlerle düsüp kalktiysan onlarin kapisina gitsene. Arastirsana babasi kim,hangisi.. hayir senaristimizin kadin olmadigini bilsen cinsimize karsi bir derdi var derdim nedir bu dizideki kadinlarin üzerindeki aptallik ben cözemedim. Ya madem ölüp gideceksin oglunu emanet edecek Musa`yi mi buldun babasi dururken? Kim olursa olsun babasindan baskasina cocugunu emanet etmek nekadar saglikli bir karar olabilirki. Zaten öleceksin ayni cümleleri cocugunun babasini buldugunda onada söylerdin. Hic degilse oglun hayatta bir babasi oldugunu bilirdi. Ne acayip isliyor bunlarin mantiklari hakikaten pess..
Neyse konu cok uzmadi dizide. Bende bu ayrintiyi es geciyorum. Musa ya gelicek olursak sadece Allah kahretsin ya böyleyiz iste biz! demekten baska bir cümle gelmiyor aklima. Ya okadar hata yapti okadar yanlis yapti okadar aptallik okadar sorumsuzluk vs vs.. bircok sey yapti bizi kizdirdi ama Allah kahretsinki söyledigi sözler Zeynep hakkindaki dile getirdigi hersey ona cok yakisiyor ya. Zeynep`e hala bukadar asik olmasi,bukadar özlem duyuyor olmasi ve kurdugu tüm hayaller,sonunda düstügü hayalkirikligi onu öyle cekici kiliyorki. Neden bize aci veren asklara bukadar düskünüz? Zeynep okadar kiziyor o Musa`dan farksiz mi sanki! 16 sene onu affetmedi,üstelik halada hata yapiyor ama Zeynep`te vazgecemiyor. Bir kadin nekadar gururlu,akilli,mantikli ve saglam,iradeli olsada hepimiz ayniyiz. Hepimiz bize aci veren asklari tercih ediyoruz. Unutamadigimiz asklar hep bizi üzen asklar.
Musa Zeynep`cok üzdü ama onun aski daha güzel. Askin onun icin ifade ettikleri.. onun askini ifade edis bicimi cok baska. Musa`ya bu bölüm hayran kalmadim desem yalan olur. Ya lütfen senaristimiz artik yapsin birseyler ya. Artik bitsin su iskence,su özlem. Lütfen ya!
cimcime_7297 04-04-08, 07:25 arkadaşlar akşamdan beri düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorumm...musa zeynepi aldattı ama musa bir keresinde bedenen aldatmadım bu aldatma sayılmaz falan dedi yada ben öyle mi hatırlıyorum kendi kafamdan mı kuruyorum başka diziyle mi karıştırıyorum...bana yardım edin bunadımmı yoksa....
eğer musa zeynepi bedenen aldatmadıysa bu çocuk için nasıl musa ya gelir...
diğer bir konuda musa ya kadın güzel zamanlar geçirdik falan dedi... ama musa tek bir kerelik bir hata demişti...
ay biri bana bu durumu açıkça anlatabilir mi....
siyah-beyaz 04-04-08, 07:57 Doğru hatırlıyorsun,ben de şaşırdım.Kayınbiraderiyle bir lokantada konuşmuşlardı.*Demek bir yanlış anlamadan boşanmışlar *dedim.Ama gördük ki öyle değlmiş.Ya da şunu mu demek istemişti acaba?**Kalbimle aldatmadım,bedenimle aldattım**Ne fark varsa arada,aldatma aldatmadır....
Bence buna açıklama getirmeliler...Olmadı....
Arkadaslar o sahnede Musa evet "Aldatmadim" dedi ama devaminda hatirlarsaniz bölüm tamda o cümleden sonra bitmisti ve gelevek bölmde Musa aynen söyle devam etti. "O kadini hic sevmedimki,duygusal birseyler yoktu,bu aldatmak sayilmaz" seklinde bir aciklama getirdi. Sözlerini kelime kelime yazamadim ama aynen bu sekilde konustu dün gibi aklimda. Hatta Mehmet yapma eniste dedi sen bunu aldatmaktan saymiyomusun falan dedi.
Yani kisaca bir aldatma sözkonusu arkadaslar bu konu yokmus gibi süphelere dalmayin bence. Musa Zeynep`i aldatti ama iste piskinlik bu olsa gerek aldatmak olarak görmüyor. Zaten erkeklerin aldatma anlayisini cok merak ediyorum acaba aldatmak onloara göre gercekte ne? Madem bu aldatmak olmuyor iyi herkez kari koca birbirine bunu yapsin nasilsa aldatmak degil ya nolacakki.. töbe töbeee..
Aradim taradim buldum sonunda o konusmayi.. 13.Bölümün ilk sahnesi arkadaslar ama ben yinede yazayim replikleri..
Musa: Aldatmak ne demek?
Mehmet: Canim adi üstünde aldatmak. Mesela birine seni seviyorum diyosun karina sevgiline bir söz veriyosun ama kalkip baskasina gidiyorsun. Baskasini seviyosun.Hadi yüregin aklin celindi canim bunu kalkip adam gibi söylemiyosun. Walla benim lugatimda aldatmak bu.
Musa: O iliskide sevgi yoktuki.
Mehmet: Ben o yakalandigin kadini sevdigini ciddiye aldigini düsünmedim zaten Hani öyle milletvekili falan olmandan dolayi havalara girmis etrafindakilerin erkek adamsin gazina falan gelmis olabilirsin yani kusura bakma samimiyiz diye böyle konusuyorum. Kalkmis o kadinla gönül eglendirmis kendini daha bi güclü daha bi erkek hissetmis olabilirsin. Ben süreyya`ya böyle sey yapmam eniste.
Musa: Bende yapmam. Bir anlik hataydi. Mehmet bunun bedeli cok agir oldu.
Mehmet: Yani simdi sen o kadini sevmedim diye aldatmadim mi diyosun?
Musa: Evet
Mehmet: (gülümser) ya eniste simdi anlamadigim birsey var. Senin gibi görmüs gecirmis bir adam böyle bir hatayi nasil yapar. Heralde o kadina güzel sözler söyledin bir iki muhabbet sonra birlikte oldun.
Musa: Ben o kadini sevmedim.
Mehmet: Hadi ya tüh mü diyelim simdi. Buna aldatmak denmez mi?Ben müsadenle ablamin safinda bulunucamYaptigin ablamin lugatinda da aldatmakti.
Eniste.. nerde o kadin simdi? Kimbilir yatagina senden sonra kac Musa girdi. Belkide Musa`larin biriyle evlendi gitti. O gün bize neydi simdi bize ne. Ben o kadinlar yüzünden dökülen gözyasina,yanan canlara,yikilan dökülen hayatlara bakarim. Ablama bakarim,sana bakarim,Gonca`ma bakarim.. aldatmadim deme. En kazigindan aldattim de. Degdi mi?
Son söylediklerini nede güzel söylemis aslinda. Ama daha önce söyledigi su sözler sinirlerimi ziplatti yine. "Ben o yakalandigin kadini sevdigini ciddiye aldigini düsünmedim zaten Hani öyle milletvekili falan olmandan dolayi havalara girmis etrafindakilerin erkek adamsin gazina falan gelmis olabilirsin yani kusura bakma samimiyiz diye böyle konusuyorum. Kalkmis o kadinla gönül eglendirmis kendini daha bi güclü daha bi erkek hissetmis olabilirsin"
Biri bana bu cümleleri aciklayabilir mi? Acaba erkeklerin aldatma nedenleri bukadar sacma sapan birsey olabilirmi cidden? Aldatinca mi kendilerini güclü hissediyorlar? Aldatinca mi kendilerini daha bir erkek hissediyorlar? Erkeklik buysa vay hallerine derim ben ozaman.
Bu erkeklerin "erkeklikleriyle" ne dertleri var hic anlamam. Kendilerini dünyanin merkezi mi saniyolar? Herseyin onlarin etrafinda döndügünü mü saniyolar? Ya erkeklik onlara verilmis bir lütuf falan mi saniyolar? Erkeklik dünya üzerindeki tek kavrammi saniyolar? Kendilerinin secilmis,istisna varliklar olduklarini mi saniyolar? Dünyaya bir amac olarak, "erkeklik taslasinlar" diye mi gönderildiklerini saniyolar? Ya bu erkekler kendilerini ne saniyolar?
Herneyse konu daha farkli boyutlara gitmeden kendimi durdursam iyi olacak. Kendimide pek bir feminist gördüm simdi :)
bitanem_61 04-04-08, 12:42 Hulya hanım arzı endam ettiler, etmeselermiş daha iyiydi ya, ne biçim bir kadınmış böyle, musanın zeynepi aldattığı kadının ne biliyim şöyle daha ağır zeynepe benzer bir şey olduğunu ve kadının evli olduğunu sonra anladığını sanmıştım ya nerde
Bu kadın ay silinecekse sede silinsin çok ucuzmuş, ne demek ya çocuğumun babasını bilmiyorum, e yuh yani bide utanmadan gelmiş ben ölüyorum (öl, musa gibi acıyamıycam) çocuğuma sahip çık, olur başka derdin
Musaya şaşırmadım desem yalan olur, karşına bir kadın gelmiş, eski mtrsin, bir oğlum var, babası belli değil, musa kızarıp bozarıyor,ve nihayet kaç yaşında sorabiliyor, hulya senin kızınla yaşıt diyor,merak etme senden diyil diyor ve musa inanıyor
Ben hala şüpeliyim, yani kesin bir kanıt olmazsa ben inanamam
Zeynepin nineyi her gördüğünde gözlerini pörtletmesi ve çığlık atması rahatsız atmeye başladı, aşırı tepki bence
Bide süreyya ve diğer pazarcı arkadaşları geldiğinde, alinin çay almak için kalktığında , aliyi överek ne kadar iyi sana yardım ediyor musa yapmazmıydı gibi konuşmaları çok gerksiz görüyorum, hadi zeynep nişanlı falan olmazsa neyse , nişanlısının yanında , eski eşinden bahsetmek çok saçma
Aliye kızgınlığım her gün daha da artıyor, tamam nişanlın onu ziyarete gitmen normal ama insan bir arar belki başka bir işi vardır çat kapı gelip, rahatsızmı ettim,ettiğini görüyorsunda niye görmezden geliyorsun bilmem
İbrahimin zehranın karşısında süklüm püklüm olması çok güzel, helede zehra gideceği yeri söylemedi, ibrahimin karşısında durdu ve o çekildiya çok hoşuma gitti:img-hyste:img-hyste
bitanem_61 04-04-08, 12:51 Zehranın kızıyla ilgili herşeyi bilmesi de güzeldi bunu kızına belli etmemeside hoş olmuş, en yakın zamanda deryanın annesine açılmasını isterim, nede olsa babası öğrenince kızacak bari annesi yanında olsun
İbrahimin patrondan istediği şey iğrençti eh tabi ibrahim olunca şaşırmamak lazım, normalde patronun cevabı hayır olurdu ama , nedense bu sefer evet diycekmiş gibime geldi
Tam da bu sırada musanın zeynepin yanında olması iyi oldu, şimdilik zeynepin bundan haberi yok ama , ibrahimin suratını görmek isterdim
Pınarla , alinin oğlu arasında bir aşk başlıyor, iyide oldu yazık çocuğa çok yalnız kalmıştı, hem diğer kıvırcıktan daha iyi :img-hyste:img-hyste
Umsa kapıda kaldıya acaba haftaya ali evine çağırırmı, tam buyrun diycekken vaz geçti, bide bakmışız ali ve musa rakı sofrasında zeynep ikisini görse amma şaşırır:img-hyste:img-hyste
Emine annem yine gelinlerini düşünüyor, yün almaya gitmiş, kadıncağız oğul,larından gülmedi
Ayşe hanım o kadar kendi ni yükseklerde gördüki, şimdi yanında kimseler yok yinede üzüldümmü ne öyle iç çekerek ağlarken
bitanem_61 04-04-08, 13:02 ben bunun bu kadar basite indirgenebilineceğini sanmıyorum..sonuçta mehmet için sanane olan olmuş herşey eskide kalmış işine bak paranı al demişsin ama sonuçta o kadın o veya bu kadın değil..
zamanında zeynebi aldattığı kadın..Ve mehmet o kadının kardeşi..zaten bunca aldatma olayına karşı mehmet çok seviyor musayı..sölermisiniz hanginiz ablanızı aldatan adamın yanında işe başlarsınız ve onu bu kadar sevmeye devam edersiniz..
mehmet üstelik ona enişte diyor hala..eeb u kadar şeyden sonra kalkıpta dalga geçer gibi ablasını aldattı kadınla tekrar bir birlikteliği oplursa bunun hangi kardeş kaldırır..
gayet yerinde ve haklı bir tepki bence...
Mehmet musanın ablasını aldattığını yeni öğrenmedi hep biliyordu, hülya da bu işi tek başına yapmadığına göre, mehmet musayı affedecek ama hulya gelince istifa edecek bence çok saçma , eniştesinin yaptığı normalde, kadın olunca mı anormal,o kadar gururluysa orda çalışmaya başlamıycaktı, yok başladın halada aynı şeyi düşünüyorum giden gelen o nu ilgilendirmez
Herkes işsizlikten yakınırken, mehmet o ana kadar doğru düzgün bir işte çalışmamaışken ve bir bebeği olacağına göre o kadar kolay iş bırakamazsın
Ya baştan başlamıycaktı, yada musanın hayatı onu ilgilendirmez,zaten mehmetin bazı işleri anlamıyorum, musanın zeynepi sevdiğini söyleyip dururdu, zeynep nişanlanmaya kalkınca tek dert ettiği şey niye bana söylemediniz olmuştu
Tabiki bunlar benim düşüncelerin
Mehmet musanın ablasını aldattığını yeni öğrenmedi hep biliyordu, hülya da bu işi tek başına yapmadığına göre, mehmet musayı affedecek ama hulya gelince istifa edecek bence çok saçma , eniştesinin yaptığı normalde, kadın olunca mı anormal,o kadar gururluysa orda çalışmaya başlamıycaktı, yok başladın halada aynı şeyi düşünüyorum giden gelen o nu ilgilendirmez
Herkes işsizlikten yakınırken, mehmet o ana kadar doğru düzgün bir işte çalışmamaışken ve bir bebeği olacağına göre o kadar kolay iş bırakamazsın
Ya baştan başlamıycaktı, yada musanın hayatı onu ilgilendirmez,zaten mehmetin bazı işleri anlamıyorum, musanın zeynepi sevdiğini söyleyip dururdu, zeynep nişanlanmaya kalkınca tek dert ettiği şey niye bana söylemediniz olmuştu
Tabiki bunlar benim düşüncelerin
İiide bu aynı şey değilki yanı bana göre öle..Mehmet musayı affeti ama gençlik hatasıydı dedi..Bir anlık hata dedi göz yumdu..Birde ablasını hala sevdiini hissettiği için musaya çok kızamadı.
Ama tüm bunların üstüne musa o hülya denen kadın le beraber olursa İşte o zaman bu durumu kabullenmemesi çok normal..
Bir anlık hata dersin hem hala seviyor ablamı dersin bir nebze affedersin...
Ama tüm bunların üstüne birde ablasını aldattı kadınla beraberlik başlatırsa bu hem zeynep için hemde Gonca İçin çok yaralıyıcıu..
ablasınıda geçtim yeğeni adınada söledi böle birşeyi..
bilmiyorum ben hala haklı bir tepki olarak görüyorum..
,ayrıca size birkaç sorum olacak fragmanda musa mehmete büyük acılar bırakan olayların kabuğun tekrar soyulurmu gibvi bişi diordu büyük ihtimal hülye için..
o sahne gösterildimi..ben mi görmedim..
Ayrıca bölüm çok yavan ve tatsızdı.çok gereksiz bir yerde bittti noluyoo ya dedim..bir heycanmı bırakmak istediler anlamadım ama ne oldu bitttye geldi..
geçiş bölümüydü sanki..
günlük hayat tan başka bişi yoktu..
zeyneple musa yanyana gelmedi birkes bile yaaa...
yalnız musanın şu sölerine bittim..yazamadan geçemicm..
ben heergün kapının önüne geldiğimde sanki kapı aralanıcak o birtürlü doyamadığım ve hep hasret kaldığım mgülümsemesiyle zeynep bana hoşgeldi diyecek ndiye bekliyorrum ama olmuyor..
hep hayal kırıklığına uğruyorum..
Tama erimek falan asla yokda musanın aşkını ifade ediş şekline bayılıyorum yaa..Ahh ahh daha çok süsürnmesi gerek tmm ama arada bir romantik sahnele görsek hiç fena olmaz..
ayrıca musanın pazar yeri konusunda zeynepe destek olması..harika..zeynepten ve onun hırsından basederken gözlerinin içi parlıyor aşkı sevgisi göslerinden okunmuyor derler ya aynen öle..
ibrahimi karşına alıcaksın sözü üzerine hiç umrumda dğil demesei..
ayrıca hemen yazi unutmadan arabada mehmete zeynepin aş erip ermediğini sorması sonra erik mevzusu..
erik çıkmışmıdır demesi mehmete..Ahh ahh musa zamanında bu kadar aptal omuş olmasan ..
gene güzel bir bölümdü gecmisi gecmiste bırakılan hesabının cok agır ödendigi anlasılan bir baslangıc tı öyle yada böyle hatımızda var olan insanların yardıma muhtac sa etmeliyiz musa bu yola geldi zeynep karsılıksız dostluklar sayesinde nene ve pazar daki tüm insanlala dost ve yol arkadası HAYATIN BÜTÜN YÜKLERİNİ PAYLASMAK KARSILIKSIZ zeynep tam bir bakan olmalıy dı. bakan olmasa bile dostluklarını yanlızlıklarını paylasırken samimi emine anne gibi ; ibrahime sözleri mühtüis gelini ile oglu arasına girmiyor oglunagüven miyor zehraya zeynebin söyledikleri ne olur İBRAHİME DİKKAT ET dostunun zarar görmesini istemiyor.
ugur ayse ikilisi ilişkisi egoist ce karsılıklı beklenti iicinde bize yavan ge.liyor napolyon para para para demiş almanlar seref seref seref demişler herkes kendisinde olmayanı ister.musada maneviyatın yardımlasmanınn daha etkili oldugunu anlamaya basladı asıl halletmem gereken pazar yeri meselesi kardesini bile karsısına alarak hic umrumda degil.dedi seref abime dostlukları nasıl paylasımları mükemmel emine gene mühtisti 26 bölüm den aldıdım mesajlar bunlar sevgilerimle saygılarımla mfiliz
bitanem_61 04-04-08, 13:56 Söyledi icom_ kadın çıktıktan sonra arabayla gelirken, mehmet hulyayı gördüğünü söyledi, o kadınla yeniden bir şeyler olacaksa, ben kenara çekip istifa edeyim dedi ve sonrada musa senin söylediklerini söyledi
Yanlış hatırlamıyorsam, erik muhabbeti de daha sonra geçti
Gülşah&yeom-jan 04-04-08, 14:06 Yani değdi mi o kadar tasalanmanıza (Müge'cim bu sözler sana da gelsin :) ) hani Zeynep yaralanmış bir kadın, hayatta en sevdiği kişi onarılmaz bir hata yapmış ve sevse bile ondan ayrı düşmüş bundan dolayı da güven duygusunu kaybetmiş biri artık tek aradığı kriter güven haline gelmiş zaten Zehra'yı bile bu şekilde uyarıyor insanlar kolay değişmez diye, Mehmet'e de yoksa Musa hala aynı Musa mı? diye sormuştu.Ali'yi yanında tutmasındaki tek neden de bu zaten ona güvenmesi...Bundan dolayı haklı olarak değişime kolay kolay inanmıyor ama ben Musa'nın ciddi anlamda değiştiğini ve Zeynep'e olan sevgisinin tam olduğuna bu bölümde inandım.Hülya geldiğinde yüzündeki korku dolu ifade sizin de gözünüzden kaçmamıştır.Hülya :Merak etme oğlum senden değil demeseydi.Yüreğine inecekti herhalde :)
Tamam İbrahim cephesi için aynı şeyleri söyleyemem ama gülüşüne doyamadığım Zeynep'in kapıyı açmasını isterdim diye içine döken bir adama inanmamak mümkün değil...
Ayşe, vur şimdi başını duvarlara, eski görüntülerini izlerken gerçekten mutlu bir ilişkileri olduğu görülüyor ama bunu devam ettirmek de onun elindeydi, o treni baştan kaçırdı yapacak bir şey yok.Ama her ne olursa olsun akbaba gibi başında pinekleyip duran bir adamdan yani Uğur'dan uzak durmalı, gerçekten izlemeye dayanamıyorum yaa :img-tomat
Emine Anne harikaydı yine, ne kadar doğal ne kadar içten bir kadın yazlıkları hazır etmeye başladı bile :img-wink:
Ve her zamanki gibi bu bölümde de yine oyunculuk konuştu ve ben bir kez daha TALAT BULUT'ahayran kaldım Musa'nın Şeref'le dertleşme sahnesinde ne güzel bir oyunculuk sergiledi öyle kendisini ayakta alkışlıyor ve tebrik ediyorum,, tabii Vahide Gördüm gibi diğer oyuncuları da unutmamak lazım :img-wink: :good:
Bu bölümde ben çok sıkıldım.Bana çok monoton geldi.Zaten Musa ve Zeynep’in bir arada olmadığı bölümler bana çok zevk vermiyor.
Gelelim Musa Beyefendisine.Aslında var ya yatacak yeri yok.Biz Musa’nın hep bir anlık hata yaptığını düşünmüştük ama baya baya kadınla bir ilişkisi olmuş.Bir de çocuk ondan mı diye korkmaz mı.Erkeklerin köküne kibrit çöpü dedim.Ee be adam hiç mi korunma diye bir şey yoktu da aklın üç bucuk attı.Ve tiksindim.Musayı orada kalkıp boğsam ancaydı....Nasıl olabilir ya.Hele eşin önce babasını sonra annesini kaybetmiş onun yasını sürüyor sen eşinden kadınlık bekliyorsun ama o sana gösteremiyor,sen gidip başka biriyle olabiliyorsun.Hem de çok severek evlenmene rağmen.Bu nasıl bir iştir hala anlamıyorum.Ama Musa’yı suçlamamak lazım erkeklerin geneli öyle.Azıcık eşleri ilgi göstermeseler yapacakları iş Musa’dan farklı olmaz.Çevremizde bunu görmek mümkün.Dizilere bakmaya bile gerek yok.Dedim ya erkelerin köküne kibrit çöpü.
Musa’nın dedim ya aslıdan affedilecek yanı yok.O kadında da ne buldu bilmem.Gül gibi karın dururken.Kiminle birlikte olduğu belli olmayan biri var diye eşini aldat.Nasıl miğdeleri var bilmem.Eğer gerçekten Zeynep’le aralarındaki aşka inanmasam Musa’yla asla bir araya gelmelerini istemezdim.
Ama birbirlerini seviyorlar.Hem de öyle böyle değil.En azında Zeynep deliler gibi seviyor.Onun sevgisine,Musa’nın da yeni yeni gerçekten gördüğümüz sevgisine hürmeten bir araya gelmelerini çok istiyorum.
Demiştim ben Musa ve Zeynep aşkı için bu diziyi izliyorum.Tabi Zeynep’in Goncayla olan sevgi bağı bu diziyi izlemem için en büyük nedenlerden biri.Yada sıcacık dostluk ilişkileri.Ama bunlar Musa Zeynep aşkının yanında ikinci planda kalır.
Ahhh Musa daha on fırın ekmek yemen lazım.Burnun daha çok sürtünmeli.Senin yaptığını Zeynep yapsa ne olurdu.O zaman adı başka olurdu.Kadın yapınca "......" , erkek yapınca çapkınlık.Zina zinadır bunun kadını erkeği olmuyor.Ama işte sevdalarından dolayı her şeyi unutuyoruz.Biz körüz yada duygusallığımız her şeyi çok çabuk unutturuyor.
Onların bu gönülden sevgisini yaşamalarını,bunu ekranda izlemeyi çok seviyorum.Ve daha çok bu tür sahnelerden olmasını diliyorum.
Bu bölümde hiç bir araya gelemediler.Çok sıkıldım gerçekten.İnşallah gelecek bölüm böyle olmaz.
Ve dediğim gibi Ali yapıştı kaldı Zeynep’e.Otelin mutfağında bile Zeynep’in dibinde.Senin hiç mi arkadaşın yok git arkadaşlarınla dolaş hep Zeynep’le mi olmak zorundasın.Yapıştı kaldı.İyice sinirime dokunuyor.
esmer_-ezel 04-04-08, 16:22 Bu bölümde ben çok sıkıldım.Bana çok monoton geldi.Zaten Musa ve Zeynep’in bir arada olmadığı bölümler bana çok zevk vermiyor.
Gelelim Musa Beyefendisine.Aslında var ya yatacak yeri yok.Biz Musa’nın hep bir anlık hata yaptığını düşünmüştük ama baya baya kadınla bir ilişkisi olmuş.Bir de çocuk ondan mı diye korkmaz mı.Erkeklerin köküne kibrit çöpü dedim.Ee be adam hiç mi korunma diye bir şey yoktu da aklın üç bucuk attı.Ve tiksindim.Musayı orada kalkıp boğsam ancaydı....Nasıl olabilir ya.Hele eşin önce babasını sonra annesini kaybetmiş onun yasını sürüyor sen eşinden kadınlık bekliyorsun ama o sana gösteremiyor,sen gidip başka biriyle olabiliyorsun.Hem de çok severek evlenmene rağmen.Bu nasıl bir iştir hala anlamıyorum.Ama Musa’yı suçlamamak lazım erkeklerin geneli öyle.Azıcık eşleri ilgi göstermeseler yapacakları iş Musa’dan farklı olmaz.Çevremizde bunu görmek mümkün.Dizilere bakmaya bile gerek yok.Dedim ya erkelerin köküne kibrit çöpü.
Musa’nın dedim ya aslıdan affedilecek yanı yok.O kadında da ne buldu bilmem.Gül gibi karın dururken.Kiminle birlikte olduğu belli olmayan biri var diye eşini aldat.Nasıl miğdeleri var bilmem.Eğer gerçekten Zeynep’le aralarındaki aşka inanmasam Musa’yla asla bir araya gelmelerini istemezdim.
Ama birbirlerini seviyorlar.Hem de öyle böyle değil.En azında Zeynep deliler gibi seviyor.Onun sevgisine,Musa’nın da yeni yeni gerçekten gördüğümüz sevgisine hürmeten bir araya gelmelerini çok istiyorum.
Demiştim ben Musa ve Zeynep aşkı için bu diziyi izliyorum.Tabi Zeynep’in Goncayla olan sevgi bağı bu diziyi izlemem için en büyük nedenlerden biri.Yada sıcacık dostluk ilişkileri.Ama bunlar Musa Zeynep aşkının yanında ikinci planda kalır.
Ahhh Musa daha on fırın ekmek yemen lazım.Burnun daha çok sürtünmeli.Senin yaptığını Zeynep yapsa ne olurdu.O zaman adı başka olurdu.Kadın yapınca "......" , erkek yapınca çapkınlık.Zina zinadır bunun kadını erkeği olmuyor.Ama işte sevdalarından dolayı her şeyi unutuyoruz.Biz körüz yada duygusallığımız her şeyi çok çabuk unutturuyor.
Onların bu gönülden sevgisini yaşamalarını,bunu ekranda izlemeyi çok seviyorum.Ve daha çok bu tür sahnelerden olmasını diliyorum.
Bu bölümde hiç bir araya gelemediler.Çok sıkıldım gerçekten.İnşallah gelecek bölüm böyle olmaz.
Ve dediğim gibi Ali yapıştı kaldı Zeynep’e.Otelin mutfağında bile Zeynep’in dibinde.Senin hiç mi arkadaşın yok git arkadaşlarınla dolaş hep Zeynep’le mi olmak zorundasın.Yapıştı kaldı.İyice sinirime dokunuyor.
sana hak vermıyor değilim erkeklerın miğdesi nasıl miğdekı neydığı belırsız kadınlarla oluyorlar ben bunu anlamıyorum erkeklerın genelı böyle haklısın
ali konusuna gelınce o zaten ayrı bır zulüm ya bu adamın hıç mı arkadaşı yok da süreklı zeynebın dıbınden ayrılmıyo alıye zaten sınır oluyodum bu yaşananlardan sonra sinirim 10 katına çıktı al sana ali:img-tomat:img-tomat
farkettınız mı bilmem alı musaya kapıdamı kaldınız derken yüzündekı sevıncı sonra musanın habersız geldım dedıkten sonrakı yüz halı sankı orda ali biraz morardı gibime geldı ya da ben yanıldım bilmiyorum
of biran önce şu zeynep ıle musa yı birlştırsınler artık ya bu bölüm hiç yanyana gelmedıler o yüzden çok monoton du dizi
Ayşegül’cüm…Ne diyebilirim sana bundan sonra bilemiyorum….Seni üzmeden söyleyebileceğim sözleri henüz düşünmedim…Ama anlaşılan sen fanatik bir Hakkı Ergök hayranısın… Oynadığı karakterler iyi de olsa kötü de olsa seni rahatsız etmiyor….Toz konduramıyorsun …Haklısın….Ama üzgünüm Hakkı beyin oyunculuğuna performansına hayran kalsam da Uğur karakterini sevmiyorum….:icon_whis
Evet dediğim gibi Ayşe ve Uğur birlikte olacaklar…Her ne kadar sen istemesen de….Artık bu ikili hakkında yorum yazmayacağım…İkisi de sevmediğim karakter….Dizide sevdiğim karakterlere yazık oluyor çünkü….Umarım bu sefer beni anlarsın??:img-wink:
Canım Gülşah’cım ne güzel yazmışsın yine…Öyle yumuşak bir anlatım tarzın var ki….:good:Terapi geldi bana… Zeynep evet yaralanmış bir kadın..Aşktan yana canı yanmış birisi…Ama hala deliler gibi seviyor Musa’yı…Unutmamış onu kolay mı unutmak…Ama Hülya’nın Musa’ya dediği sözde takıldım kaldım…. “Merak etme senden değil..” Yani senden dese Musa o anda ne yapardı bilemem…?? Yine de Hülya’nın oğlu Musa’dan gibime geliyor…Çünkü bir aylık ömrü kalmış…Eminim Hülya hastalığını öğrendikten sonra bir vasiyet ya da bir mektup bırakmıştır..Öldükten sonra Musa’nın eline geçecektir….Vasiyette tüm gerçekler yazacaktır…Musa beni affet çocuğun ismi neyse…O çocuk senin oğlun….Musa bu vasiyeti ya da mektubu okuduktan sonra Hülya da ölmüş olduğu için hesap soramayacaktır…Yani oğlan Musa’nın oğlu…:)Buraya yazdım… :img-hyste.Amma yazdım ha nasılda senaryo yazarmışım…:img-hysteAtsam da neden gerçek olmasın diye düşünüyorum…:img-wink:
Uzun ve detaylı yorumum en kısa sürede gelecek…bye
…
Ayşegül’cüm…Ne diyebilirim sana bundan sonra bilemiyorum….Seni üzmeden söyleyebileceğim sözleri henüz düşünmedim…Ama anlaşılan sen fanatik bir Hakkı Ergök hayranısın… Oynadığı karakterler iyi de olsa kötü de olsa seni rahatsız etmiyor….Toz konduramıyorsun …Haklısın….Ama üzgünüm Hakkı beyin oyunculuğuna performansına hayran kalsam da Uğur karakterini sevmiyorum….:icon_whis
Evet dediğim gibi Ayşe ve Uğur birlikte olacaklar…Her ne kadar sen istemesen de….Artık bu ikili hakkında yorum yazmayacağım…İkisi de sevmediğim karakter….Dizide sevdiğim karakterlere yazık oluyor çünkü….Umarım bu sefer beni anlarsın??:img-wink:
Canım Gülşah’cım ne güzel yazmışsın yine…Öyle yumuşak bir anlatım tarzın var ki….:good:Terapi geldi bana… Zeynep evet yaralanmış bir kadın..Aşktan yana canı yanmış birisi…Ama hala deliler gibi seviyor Musa’yı…Unutmamış onu kolay mı unutmak…Ama Hülya’nın Musa’ya dediği sözde takıldım kaldım…. “Merak etme senden değil..” Yani senden dese Musa o anda ne yapardı bilemem…?? Yine de Hülya’nın oğlu Musa’dan gibime geliyor…Çünkü bir aylık ömrü kalmış…Eminim Hülya hastalığını öğrendikten sonra bir vasiyet ya da bir mektup bırakmıştır..Öldükten sonra Musa’nın eline geçecektir….Vasiyette tüm gerçekler yazacaktır…Musa beni affet çocuğun ismi neyse…O çocuk senin oğlun….Musa bu vasiyeti ya da mektubu okuduktan sonra Hülya da ölmüş olduğu için hesap soramayacaktır…Yani oğlan Musa’nın oğlu…:)Buraya yazdım… :img-hyste.Amma yazdım ha nasılda senaryo yazarmışım…:img-hysteAtsam da neden gerçek olmasın diye düşünüyorum…:img-wink:
Uzun ve detaylı yorumum en kısa sürede gelecek…bye
…
seni kesinlikle anladım ama dediğin gibi ben Hakkı beyi çok seviyorum ve ona asla toz konduramam ayşe uğur ikilisi hakkında yorum yapmayacak olmanı anlayışla karşılıyorum bende yorum yapmak istemiyorum ama sanırım dediğin gibi beraber olacaklar umarım sende bana kırılmadın?
ozgu_tugba 06-04-08, 11:35 ben heergün kapının önüne geldiğimde sanki kapı aralanıcak o birtürlü doyamadığım ve hep hasret kaldığım mgülümsemesiyle zeynep bana hoşgeldi diyecek ndiye bekliyorrum ama olmuyor..
PERSEMBE GUNUNKÜ BU BÖLÜMDEKİ BU REPLİKLERE BAYILDIM MUSANIN HALİNE COK ACIYORUM AMA Bİ YANDANDA OH OLSUN DİYORUM SENMİSİN ALDATAN VUR İŞTE KAFANI DUVARLARA TASLARA AYŞE KONUSUNA GELİNCE EVET AYŞE ZAMANINDA İYİ ŞEYLER YAPMADI AMA VİDEO İZLERKEN Kİ HALİ DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARI MUSAYI SEVDİĞİNİ ANLATIYOR ZATEN HATIRLARMISINIZ BİLMEM MUSA BANA ZEYNEP GİBİ BAKAN TEK KADIN AYŞEYDİ DEMİŞTİ YANİ AYŞEDEDE ZEYNEPTEN Bİ PARÇA ARAMIŞTI UGURA GELİNCE BENCE AYŞEYİ Bİ MÜDDET YALNIZ BIRAKMALI YUREGİNDEKİ ACI KABUK BAGLAMADAN COK FAZLA UZERİNE DÜŞMEMELİ Bİ DOST GİBİ BU SUREC ZAFINDA YANINDA OLABİLİR AMA BU KADARDA OLMAZ DUR YA Bİ KADIN AGLASIN DOKSUN İÇİNİ ZATİ GELCEK SANA GENE GÜZEL Bİ BÖLÜMDÜ BENCE
Herkese Merhabalar
Bölüm yorumu yapmadım bu hafta, ama bende o çocuğun Musa'nın oğlu olduğunu düşünüyorum, her ne kadar kadın senin değil dese bile kızıyla aynı yaşlarda Musa beyin, eee Zeynepte aldatıldığını anladıktan sonra terk etmiş Musa'yı:img-yes: demek ki iki kadın aynı dönemlerde hamile kalmış oluyor bu durumda. Sonunda çocuk Musadan çıkacaktır bana göre:img-yes:
Alinin tavrına gelince. Ali resmen Zeynebin onu bırakmasın diye böyle davranıyor. Çünkü biliyor ki her yalnız kaldığında Zeynep illa Musayı düşünüyor, Musayı düşünmesi demekte Aliden uzaklaması anlamına gelir ve Ali bunun bal gibi farkında ve sinsice oda savaşıyor. Bu savaşıda nişanlılık altında öyle bir yüyütüyor ki, iş çıkışları almaya gitmeler, elinde olsa her akşam yatana kadar Zeynebin evinden de çıkmayacak. yeterki Zeynep Musayı düşünmesin diye.
Bakalım neler göreceğiz ama sinsi Ali böyle yaptıkça, Hülya denilen kadında pat diye gitmedikçe biz daha çok bekleriz Musa-Zeynep sahnelerini:icon_sorr
Sevgiler
Şu an Annem dizisinin tekrarı oynuyor.Altta yeni fragmanın küçük bir yayınını verdi.Kısa bir görüntüydü.Gördüğüm görüntülerde Ali Musanın gelişinden dolayı hoşnutsuzdu.Ama en önemlisi Uğur Ayşeyi öpüyordu.Ayşeden tepki gelmedi.Sonrasında gelirmi bilmem ondan sonra sahne geçiyor çünkü.Eğer tam fragman verilirse yayınlarım.......
Şu an Annem dizisinin tekrarı oynuyor.Altta yeni fragmanın küçük bir yayınını verdi.Kısa bir görüntüydü.Gördüğüm görüntülerde Ali Musanın gelişinden dolayı hoşnutsuzdu.Ama en önemlisi Uğur Ayşeyi öpüyordu.Ayşeden tepki gelmedi.Sonrasında gelirmi bilmem ondan sonra sahne geçiyor çünkü.Eğer tam fragman verilirse yayınlarım.......
Şule'cim çok teşekkür ederim....Fragmanı anlattığın için...
Demek Uğur Ayşe'yi öpüyordu..? Şaşırdım..:icon_whis Ama yok bir şey yazmayacağım bu konuda....Neyse....Hayırlısı olsun her ikisi içinde....
Bu tekrar bölümleri Kanal D' de gösterseler bizde izlesek...Bir hafta pazar günü tekrarını veriyorlar öbür hafta yok....!
her nekadar dizi bir hikayeden ibaret olsada hiç hoş olmayan bir şekilde devam etmektedir nedenide musanın etrafında üç kadının ismi var buna karşılık evli olmasına rağmen eski eşine karşı kayıtsız değildir nişanlı olmasına rağmen öte yandan evli olan ayşe çalıştığı kanalın müdürü ile duygusal bir ilşiki yaşamaya başlıyor hatta bu daha ileriye gidiyor evli olduğu halde daha öncede yazmıştım bu şekilde hikaye hiç etik omayan bir seyirde ilerliyor.
gülendam83 07-04-08, 14:14 her nekadar dizi bir hikayeden ibaret olsada hiç hoş olmayan bir şekilde devam etmektedir nedenide musanın etrafında üç kadının ismi var buna karşılık evli olmasına rağmen eski eşine karşı kayıtsız değildir nişanlı olmasına rağmen öte yandan evli olan ayşe çalıştığı kanalın müdürü ile duygusal bir ilşiki yaşamaya başlıyor hatta bu daha ileriye gidiyor evli oduğu halde daha öncede yazmıştım bu şekilde hikaye hiç etik omayan bir seyirde ilerliyor.
canım kesinlikle katılıyorum sana. bu bir aile dizisi ve türkiyede çekiliyor. amerikalı değiliz. hiç birimizin bu kadar geniş bir ailesi yok. ağır yazmış ve yazacak olabilirim ama bu durum beni de çileden çıkartıyor. annem çok sever ve hiç kaçırmazdı. ama son zamanlarda izlemiyor mesela. bizim bazı değerlerimiz var ve bunlar göz ardı ediliyor. şuan reytinglere bu durum yansımıyor olabilir belki ilerdede yansımaz. çünkü reyting cihazına sahip olan bir çok kişide bu değerlere çok fazla önem verildiğini düşünmüyorum. eğer öyle olsa kaliteli bir çok yapım reyting yüzünden yayından kalkmazdı. ve değer olarak bize uymayan bir çok yapımda reyting rekorları kırmazdı.
annem başarılı ve kaliteli bir yapım ama senaryoyu çok değişik boyutlara taşımaya başladılar. bu da dizinin kalitesini düşürüyor zaten. türkiyede hangi siyasetçi özel hayatının bu kadar deşifre olmasına izin verir ayrıca. hele bakansa. bu da ayrı bir olay.
kaç haftadır durum düzelir diye bekliyorum ama her hafta daha da garip şeyler oluyor. fragmanı izlemedim ama şulenin anlattığı kadarıyla uğur ayşeyi öpüyormuş. ayşe ne zaman boşandı. ayrılmış olabilir ama bu normalmi? zeynep ali ile nişanlı ve musa eski kocası. bu konuda alinin anlayışıda beni öldürecek bir gün. nişan olayı da evlilik olayı da saçmalıktı. diziyi uzatmak adına bu tip yolların seçilmesinin hoş olmadığını düşünüyorum. umarım yazdığımı birileri olur...
susayım ben iyisi. yoksa daha da ağır şeyler yazacağım...
Annem Dizisi 27.Bölüm Fragmanı
Solda adımın olduğu yere tıklayıp web sitesi kısmından izleyebilirsiniz.
Musa,Ali,Zeynep hepsinin moralleri bozuk.Zeynepin patronu Zeynepin evine geliyor.Uğur Ayşeyi öpüyor.Hiç karşı çıkar gibi bir hali yoktu.
Bende arkadaşlara katılıyorum.Konuyu uzatacağız derken bu kadar bir konu karma karşık edilip Türk aile yapısının dışına çıkarılmaz.Ayşe daha Musadan boşanmamış,Uğurla fazla ileri gidiyor,keza hala evli olmasına rağmen Musa Zeynepin peşinden koşuyor,bari evlendikleri hızla boşatın şunları.Ali bir başkasını seven bir kadına aşık ve illa bu nişanlılığı sürüdüyor.Zeynep başkasını severken aklı hep ondayken bir başkasına ümit veriyor.Yani kimin eli kimin cebinde belli değil.Birde oda yetmez gibi Musanın eski metresi ortaya çıkıyor konusu hala muamma olan bir başka çocuk beliriyor.Yani normal bir ailede parçalanmış bile olsa bu kadar entrika olur mu.Dizilerin süresi 80 dakka olunca işleyecek konu bulamıyorlar sanaryoyu katlediyorlar.İlk başladığı andaki konunun tamamemn dışına çıkıyorlar.
İnşallah dizi gelecek sezona uzamaz.Diziyi çok sevmeme rağmen istemiyorum.Yoksa işleyecek konu bulmadıkları için senaryo hiç istemediğimiz bir şekle dönüşebilir.Öyle olacağına tadında bırakmalarını tercih ederim.
bitanem_61 07-04-08, 17:36 Fragman fazla yorum yapılacak bir şey yok, genelde herkesin suratı asık, sadece musa goncayla gülüyor
Tek merak ettiğim zeynep kapıyı açınca gelen patronu, niye gelsin ki zeynepin evine anlamadın
İbrahimin pazar için projesi konusunda Zeynepi ikna etmek için gelmiş olabilir.Ya da Zeyneple bu konuda daha önce konuşmuş olup Zeynep istifa etmiş olup gönlünü almaya geliş olabilir.Çünkü elinde çiçek vardı.Yada Zeynep destek olduğunu söylemek için gelmiş olabilir.Ama Zeynepi ikna için gelmesine gerek yoktu iş yerinde de konuşabilirdi.
Şule’cim çok teşekkür ediyorum sana..Fragmanın başından anlaşıldığı gibi yine herkesin yüzü asık,mutsuz…Şaşmadım doğrusu…. Uğur’un da Ayşe’nin yanına geldiğinde bile yüzü asık…Yazık valla …Neyse sustum.. :) Uğur’un Ayşe’yi öpme sahnesi bu hafta iyi yorumlara yapılacağı anlamına geliyor….Bakalım…. Gül be Gonca sen gül..Bunca mutsuz insanların arasında sen gül ki onlara örnek ol…:good:Bu ne ya valla benim de içim karardı…:icon_whis
İbrahim neden geldi Emine annemin yanına acaba…? Musa ne konuştu acaba Zeynep ile…Çok merak ettim…?Yüzü gülerek ayrılmadı Zeynep’in evinden çıkarken….Ayşe ile de bir şey konuştular…Acaba ne…?
Şule’cim bu sezon bitme konusunda sana katılıyorum…Ben de bu diziyi çok seviyorum ama gerçekten uzadıkça tadı kaçıyor…Konular sapıtıyor..Denge bozuluyor…Yeni yüzler geliyor diziye Bence de tadında kalmalı..Benim sekiz sene izleyip sekizinci senenin sezon başında saçmalayan hala da saçmalayama devam eden diziye benzemesin…
Zeynep’in patronun neden geldiğini ben de merak ediyorum….Bakalım…?Belki de iş teklifi için geldi…:img-yes:
Herkese merhabalar.
Fragman gelmiş ..Ama pekde Hoş gelmemiş..bu ne canım yüzü gülen birtek kişi bile yok..herkesin suratı asık..İçim karardı yaa..
Bölümün bitişini birşeye benzetememiştim ama en azından bu bölümden umutluyydum..fragmana bakılırsa çokda umutlanmamk lazımmış..
Ne yani biz perşembe Günü hala evli olduğu boşanmadığı,karşısındaki,erkeğin duygularını bildiği halde kendisine yaklaşmasına izin veren ayşeyimi izlicez..
Yada başka bir adama aşık olduğunu bildiği halde bir kadınla hayatını birleştiren fare gibi arkasında dolaşan her an kaçıcakmış gibi onu takip eden midesi geniş olan aliyimi..
yoksa başka birini sevdiği halde mantık üzerine evlilik kurmaya çalışan zeynep'imi..
Bölüm bu konular üzerine kurulu olursa heryerde asık suratlar görmeye devam edicez anllaşılan..
Şimdi size Soruyorum Bu bir Aİle dizisi Değil Mİ?
Eğer cevabınnız evetse şöle sölim Hangi Aİlede böle olayları kaldırırı..Hangimizin Aİlesi bu kadar geniş..
Diziyi daha ne kadar saçmalamaya devam edicekler..Bİz birleşmeseler bile en azından aşklarını izliyuebileceğimiz bir çift istiyoruz..
Araya saçma evlilikller yanlış nişanlar çarpık ilişkiler giriyor..
Anne kız yada baba kız ilişkisi görelim bari adam akıllı dioruz kızının hastalığına rfağmen sırf söz yüzünden evlenen dengesiz aptal bir baba çıkıyor..
kızını bu yaşa getirene kadar hep yalnız olan zeynep şimididen sonra anlam veremediğim birşekilde yalnızlıktan korkmaya başlıyor..
Yahu sen en zor döneminde yalnızdın..Kızını büyütürken hamileyken onu iiyi bir genç kız olarak yetiştirmye çalışırken hep yalnızdın..
cesarete Maddiyata sevgiye en muhtaç olduğun anlarda hep tektin..Bir anda nerden çıktı bu yalnızlık korkusu..
Musa desen....Ondan Hİç söz etmmiim..''!!!
Sinirlerim zıplıyor çünkü..Bakan olmuş koskaca adam olmuş sözde olgunlaşmış Ama küçük bir çocuk kadar bile mantıklı düşünemiyor..
Artık mantık çerçevesi içinde konular izlemek istiyorum..
yahu herşeyi geçtim biz musa zeynep dedikçe uğur Ayşe saçmalaığını ve sahnelerini arttırdılar..
Geçen bölümdeki uğur ayşe sahnelerini düşünün..Say say bitmez..
Peki büyük aşk deyip durduğumuz musa zeynep sahnelerii..
Yoktu ya..Bİr sahne bile yoktu yan yana geldikleri..Şahsen ben zeynep ve aliye uğur ve Ayşeye bir sahnedede musa zeynep bir araya gelirler umudu ile katlanıyorum..
yoksa dayanamıyorum onları izlemeye ..Bayıyorlar..
Eee buna rağmen her bölüm geçen haftaki gibi olacaksa..Sağolun..
Ben Almiimm..!!!!
fragman nerde allah aşkına kafayı sıyırcam
Şulenin(scog) adının olduğu yere tıklayıp web sitesi kısmına girersen ordan izleyebilisin canım..
Gerçi uğur ve ayşein o sahnelerini izledikten sonra insanda ne kadar izleme şevki kalıyor tartışılır..
deli olcam allahım ya gördüm nasıl öper o kadını inanamıyorum izlemem ben bu bölümü:((
Walla canım artık olan bitene şaşırmıyorum malesef..Şuleninde daha önce dediği gibi kimin eli kimin cebinde belli değil..birbirini seven çok kişi war..ama birbirini seven ve birlikte olan birtek kişi bile yok..üstelik uğur ve ayşeninde zorlama sahneleri cidden sıkmaya başladı artık..
Merakla bekliyorum..Daha ne kadar saçmalıcaklar acaba???
gülendam83 08-04-08, 14:02 Musa, Zeynep’i de tedirgin ediyor
Nine’nin tek başına kalmasına artık daha fazla dayanamayan Zeynep, onu kendi evine getirir. Musa, Ayşe’den ayrıldıktan sonra Zeynep’e daha fazla yaklaşmaya başlamıştır. Ali, bu durumdan oldukça rahatsız olmakta, Zeynep de Ali’nin bu rahatsızlığından dolayı tedirginlik duymaktadır. İbrahim, Zehra’ya yakın olmak için daha fazla çaba gösterir. Uğur da Ayşe’nin boş kaldığı hiçbir anı kaçırmamaktadır. Ona yaklaşmak için eline geçen her fırsatı değerlendirir. Ömer ile Pınar ise birbirlerinden hoşlanmaya başlamışlardır. Zaten Barış’la bir türlü ilişkilerini bir dengeye oturtamayan Pınar, bu durumun da etkisiyle Barış’tan ayrılmaya karar verir. Zeynep, Gonca sayesinde geçmişe ait çok önemli bir ayrıntıyı kendi kendine yakalar. Ve bu Zeynep için büyük bir şok olur.
kanal d sitesinden alıntıdır...
özete bakın. yahu bir gün beni delirtecekler ama ne zaman? yok zeynebin kafası karışık yok zeynep tedirgin. yok uğur ayşeye yanaşıyomuş. :icon_whis
bu özetçi neden yeni bölümün özetini yazmak yerine geçen haftayı özet geçer anlamıyorum. son cümlelere kadar hep bunu yapıyor. yoksa yine geçen haftanın benzer sahnelerini mi izliycez...:hıh
bitanem_61 08-04-08, 14:42 bu günün özet günü olduğu aklımdan çıkmış, ne kadar gereksiz bir özet olduğu burdan belli, böyle yaparak insanları soğuttuklarının farkında değiller herhelde, misal benim aklıma gelmedi, yarında diziyi unuturum
Zeynep, Gonca sayesinde geçmişe ait çok önemli bir ayrıntıyı kendi kendine yakalar. Ve bu Zeynep için büyük bir şok olur.
Koskoca özette alinti yapmaya degecek tek bilgi bu sanirim. Diger yerler seninde dedigin gibi cnm bilmedigimiz seyler degil. Özetcinin yaptigi bence gecen haftayi özet gecmek degil cünkü adamcagizin elinde bunlardan baska malzeme yokki napsin. Anlasilan o ki gelecek bölümde gecen haftadan farkli seyler izlemiycez. Son cümle haric..
Acaba ne olabilirki bu cok merak ettim simdi? Hic bir fikirde yürütemiyorum. Bir fikri olan var mi acaba? :blink:
Geçmişe dair keşfettiği şey ne olabilir konusu.Goncayla konuşurken Musanın kendisini aldattığını kimin söylediğini bilmiyor ve o zamana kadar düşünmemiş olup bunu İbrahimin söylediğini anlamış olabilir.O zaman İbrahimin kendisini Musadan ayrılması için fırsat kolladığını anlamış olabilir.Hatta daha öncede dedim.Musa Zeynepin bunalımlı olduğu bir zamanda aldatmıştı.O dönemlerde İbrahim bu fırsatı değerlendirip bu kadını ayarlamış,Musanın zayıf anını kollayıp Zeynepi aldatmasını sağlamış olabilir, sonrada gidip Zeynepe Musanın aldattığını bir şekilde haber vermiş olabilir diye.Böylelikle onları ayırmayıda başarmış oluyor.Hep istediğide zaten buydu.....Ya da başka bir şey.Eğer başka birşeyse gerçekten merak konusu.İnşallah tam dizinin sonunda verip gelecek bölüme bırakmaz olayı.
Geçmişe dair keşfettiği şey ne olabilir konusu.Goncayla konuşurken Musanın kendisini aldattığını kimin söylediğini bilmiyor ve o zamana kadar düşünmemiş olup bunu İbrahimin söylediğini anlamış olabilir.O zaman İbrahimin kendisini Musadan ayrılması için fırsat kolladığını anlamış olabilir.Hatta daha öncede dedim.Musa Zeynepin bunalımlı olduğu bir zamanda aldatmıştı.O dönemlerde İbrahim bu fırsatı değerlendirip bu kadını ayarlamış,Musanın zayıf anını kollayıp Zeynepi aldatmasını sağlamış olabilir, sonrada gidip Zeynepe Musanın aldattığını bir şekilde haber vermiş olabilir diye.Böylelikle onları ayırmayıda başarmış oluyor.Hep istediğide zaten buydu.....Ya da başka bir şey.Eğer başka birşeyse gerçekten merak konusu.İnşallah tam dizinin sonunda verip gelecek bölüme bırakmaz olayı.
Şulecim ben buna pek ihtimal vermiyorum..sonuçta kadını musaya ibrahimin ayalamış olması gibi bişi söz konusu değil..Eğer öle olsaydı Bir anlık birşey olur ve sonra biterdi..Ama hülya hanımın musa ile konuşmasındanda anladık..Bana çok değer verdin zamanında inkar edemem dedi..Demekki öle bir gecelik bir günlük bir hata değil..Musa bey kafasızlığından 2 3 hafta geçirmiş bu kadınla yani..o yüzden artık aman bir anlık hataymış yok o kadını bu ayarlamış musanın çokda suçu yokmuş gibi ifadelerde bulunmuyorum..Bizim musa bildiğin pişkin çünkü.
zeynep'in öğreneceği gerçek olsa olsa hülyann geldiği çocuğunu musaya emanet ettiğini ve musanında bu çocuğun tüm sorumluluğunu üstüne aldığını öğrenir..
Yılar önce musanın kendisini aldattığı kadının çocuğuna birde musanın baktığını öğrenirse bu onu dahada yaralayacak ve şok olacaktır die düşünüyorum..
Geçmişe ait bir ayrıntı diyor.Geçmişle ilgli bir olayı farkediyor.Bu durumda Hülyanın çocuğunu anlaması mümkün değil.Çocuk meselesi yeni çünkü.Belki bir ihtimal şunu düşünebilir,kadın ya hamile kalmışsa diye ki.İhtimaller üzerine Zeynep şok olmaz.
Bir anlık hata meselesine gelirsek.Kadınla bir anlık hata olmadığını biliyorum.Musa belli bir zaman birlikte olmuş.Ben İbrahimin tanışmalarına vesile olmuş olabilir diyorum.Sonrasında ilişkiler gelişip daha ileri gidip belli bir zaman almış olabilir.Yoksa Musayı affettirecek bir şey yok.Suçu o kadar büyük ki.İbrahimin hem tanıştırmış olması Musanın birlikte olmasını gerektirmezdi.Eğer adam gibi adam olsaydı eşini aldatmazdı.
Musanın çok suçlu olduğunu konusunda sana katılıyorum.Ama dediğim gibi Musanın Zeynepi aldatma meselesini Zeynep nasıl öğrendi.İşte bunu İbrahim söylemiş olabilir.Zeynep belki o an bunu nerden öğrendiğine önem vermemiş olup şimdi bunu farkedebilir diyorum.
Yada çok farklı bir başka konu...........
Özet yine iç açıcı değil ..Ama ufak gelişmeler olmuş..:img-yes:
1.Musa Zeynep’e yaklaşmış…:good:
2. Hiçbir zaman özetlerde isimleri geçmeyen Ömer,Pınar ve de Barış’ın adından söz edilmiş….Buna sevindim….Her zaman söylerim…Bu diziyi bütün oyuncuları ile seviyorum…Bir bölüm bir oyuncu çıkmazsa aklım kalıyor ….
Pınar ve Ömer’e gelince…Birbirlerine çok yakışacaklar….Ama üzülen Barış olacak…Barış’ın da mutlu olmasını isterim…Ömer zaten çok iyi bir çocuk…Geçen bölümde ne güzel babası Ali ile konuşmuştu..Ali Ömer’e sormuştu Pınar’ı…Ömer hemen erkek arkadaşı olduğunu söylemişti…Ali’nin de hoşuna gitmişti…Oğlunun bu davranışı….Umarım Ömer’in yüzü güler ve yeni aşk hayatında mutlu olur…Biz alıştık artık kimsenin yüzünün gülmediğine
Hım bu şok nedir merak ettim…?Musa ile bir alakası var mıdır ?
Özette Hülya’nın oğlundan söz edilmemiş…Gizemli kalmış bu konu….Bu bölümde görebilecek miyiz acaba..?
Gelelim Nineye ,nineme….Zeynep’lerin evine kalması ve Zeynep’in bu davranışı çok hoşuma gitti…Ninemizi istemesek de kaybedeceğiz ..Umudum yok bu konuda…Birkaç bölüm sonra çok üzüleceğiz…Ama ninemizin ölmesini asla istemiyorum…Hastalığı yenip evlenmesini…Kendi böyle söylemişti hatırlarsanız…Gamze Hanım lütfen Ninemize hayat verin….:good:
Evet özet yorumumu yaptıktan sonra…Geçen bölümde yazmayı unuttuğum bir şeyi yazmak istiyorum…Evet yine güldüğüm bir sahne olmuştu… Şeref ve Musa’nın bir sahnesinde yemek yerlerken…Şeref Musa’ya bir espri yapmıştı..
Şeref-Sen gerçekten bakansın..Kim ne yaparsa bakan…..Musa bakan…
Çok güldüm burada …:img-hyste Bu gizli kıyada kalmış komik sahneleri fark edip gülmek gerçekten güzel…:good:
Sesli fragmanı dört gözle bekliyorum….:img-cool2
Bu arada dün Nur’un bir yorumunda bu diziyi Aile dizisi değil mi diye sormuştu..Nur’cum maalesef bu bir aile dizisi değil…Anne ve kızının hayatını anlatan bir dizi tam konusunu anlatamasam da konuların değişimiyle ileride her türlü diziyi içerecek… Şimdi biraz entrika havasında…Umarım korku ve drama dönüşmez dizimiz… Zeynep,Musa,Ali ve Gonca’nın yüzü güler…Yoksa bize olan olacak..:img-in_lo
Sevgiler&Saygılar..
bye
Bu arada dün Nur’un bir yorumunda bu diziyi Aile dizisi değil mi diye sormuştu..Nur’cum maalesef bu bir aile dizisi değil…Anne ve kızının hayatını anlatan bir dizi tam konusunu anlatamasam da konuların değişimiyle ileride her türlü diziyi içerecek… Şimdi biraz entrika havasında…Umarım korku ve drama dönüşmez dizimiz… Zeynep,Musa,Ali ve Gonca’nın yüzü güler…Yoksa bize olan olacak..:img-in_lo
Sevgiler&Saygılar..
bye
malesef mügecim. bende Aile dizisi zannediyordum ama gittikçe drama benzettiler..HANi hatırlıyormusun dizinin başında
Bir replik vardı..Kızım Birgün kendi hayatının yolunu Çizdi o hayatta bana yer yoktu gibilerinde bişiler..'Ben o ara galiba anne ve kızın ilişkisi sevgisi üzerine yoğunlaşacak bu film demiştim ama nerde...
Nerde entr,ka nerde saçmalık var annem dizisi ona doğru ilerlemeye başladı..
gerçi film konusu için birşey daha denmişti en başta..
''''2 adam arasında kalan kadın Diye zeynep için..'''
Biz başından beri 2 kadın arasında kalan musayı izliyoruz..!
Bize yanlış diziyimi izlettiriyorlar nee:img-hyste:img-hyste
Herkese Merhabalar
Özet gelmiş, pehh ne özet ne özet:img-yes: Gamze hanım dizi politikasını bence çok iyi biliyor ve uyguluyor. İçinde aşk,entrika,yanlış anlama,kıskançlık olan dizi hep tutar, yolu açık deniliyordu, onunda yaptığı bu zaten. Kendisini bu konuda tebrik ediyorum:icon_evil
Geçen hafta seyrettiğimiz olaylar bu hafta özet diye karşımıza çıkarılmış, sadece Zeynep, Gonca sayesinde geçmişe ait çok önemli bir ayrıntıyı kendi kendine yakalar. Ve bu Zeynep için büyük bir şok olur. cümlesi:img-yes: Aşkolsun be özetçi tek cümleylede özet olur, sen boşuna kasma kendini, seyredenlere ayıp olmasın diye geçen bölümün özetine yeni bölüm özet cümlesini koyup, önümüze koymana gerek yoktu, bizim kızgınlığımız sana değil, sana bizden zarar gelmez:img-hyste
Özetteki cümleye bende bir tahminde bulunayım:img-yes: şimdi Ayşe evden gittiğine göre, e nineciğimizde Zeynebin evine geldiğine göre, evde çok büyük olmadığından Gonca tekrar babasına dönecektir:img-yes: Acaba Musa Hülya denilen oğlunun annesiyle konuşurken (yalnız bana bakarmısınız o çocuğun Musa'nın olduğuna ne kadar eminim:img-hyste) ismini filan söyleyip konuşurken, Gonca'da onu duyar ve kulak kabartırsa, sonrada bu konuşmayı Zeynebe aktarırsa:img-wink: o zaman Zeynep Musa'nın kendisini aldattığı kadının tekrar ortaya çıktığına şok olur.
Bakalım tahminim çıkar mı, yoksa başka birşey midir, izleyip görelim.:img-yes:
zeynep'i ne şok ediyor ya gonca sayesinde ne öğreniyor ya bu özette ne olursa olsun bizi meraklandıracak bişey yazıyorlar nedense bu son cümle oluyor ay aklıma takıldı şimdi sesli fragmanda çıkmadı çıksa da şok edecek olayı göstermezler sanırım
Selammlarrr:)
Yinee bir sınav çıkışı ve ben yinee kafamı dağıtmak için forumumuzdayımm...Ee kısacık bişeyler de yazmasam olmaz diimi?...:img-wink:
Şimdi efendimm Müge'cim demiş ki:
Gelelim Nineye ,nineme….Zeynep’lerin evine kalması ve Zeynep’in bu davranışı çok hoşuma gitti…Ninemizi istemesek de kaybedeceğiz ..Umudum yok bu konuda…Birkaç bölüm sonra çok üzüleceğiz…Ama ninemizin ölmesini asla istemiyorum…Hastalığı yenip evlenmesini…Kendi böyle söylemişti hatırlarsanız…Gamze Hanım lütfen Ninemize hayat verin….
Müge'cim sen hiç merak etme bence Ninemiz hastalığını yenicek ben eminim...Neden dersen?...Geçen bölümü izlerken şöyle düşünmüştümm...
Şimdi eğer yanlış hatırlamıyosam ninemiz Pankreas kanseriydi...Geçen bölüm öğrendiğimiz kadarıyla Hülya denen kadın da(yalnız sinirli olduğumu her şekilde belli ediyorum ehuehue;)) pankreas kanseri...
Şimdi ben diyorum ki....Ninemiz yaşlı ve güçsüz evet...Hülya genç ve güçlü...Bu da doğru...Ama bence Ninemizz bu kanseri yenicek ama Hülya yenemiycek çünkü kanserde moral ve yakınlarının,sevdiklerinin desteği çok önemlidir...Ninemizi sevenler gırla...Üstelikk gerçek sevgii...Sonuna kadar destek oluyolar onaa...Ama o Hülya denen kadının gerçekten bi seveni olduğunu hiç sanmıyorum...Hele ölmek üzere olduğunu duyunca herkes ondan kaçmaya çalışmıştır eminimm...Aman başımıza kalmasın diyee...Baksanıza oğlunu emanet etmek içinn 16 yıl önce tanıdığı "vicdanlı" bi adama duygu sömürüsü yapmak zorunda kalıyo...(Yanlız karaktere hayat hikayesi yazdımm:img-hyste )
İştee bunun gibi sebeplerle senaristimiz bizee bu iki hayatı karşılaştırıyoo...Vee bu illeti yenen ninemiz olucak bence...
Dışardan baksan Hülya'nın daha güzel bi hayat geçirdiğini söylersin..Ninemiz sefalet çekmiş bu yaşına gelmiş hala rahata erememişş...Ama kimin moralinin, yaşama sevincinin daha yüksek olduğunu,senaristimiz bize bu şekilde göstericekk...
O yüzden bu açıdan baktığımda ben bu hikayeyi çok sevdimm....Eğer doğru tahmin ediyorsam gerçekten çok başarılı bi öykü anlatıcak bize Gamze Hanım...
Dizinin diğer kısımlarını entrikalarla doldursa da,bazen yazdıklarını bize unutturmaya çalışsa da...Yine böyle dersler vermesi de hoşşş...
Son bi not...Eğer senaristimiz okuyorsa ondan bi isteğim var...Eğer gerçekten hikayeyi benim düşündüğüm gibi götürecekse...Lütfen Zeynep'in ağzından benim söylediklerimi duymayalım...Yok iştee "Eden bulur " falan gibi laflar duymak istemiyorum...Biz izlediğimizi de anlayabiliyoruzz..İlla birilerinin açıkça söylemesi gerekmez...Böylee güzel bir "Dersin" gözümüze sokularak söylenmesini hiç hoş karşılamam ama gösterilmesini gerçekten takdir ederimmm....:img-wink:
İştee böylee içimde kalmasın yazıyım dedimm ehuehue...Hadi görüşürüzz bye
herkese merhabalar.bölüm resimlerini görlünce direkatladım geldim..Belliki eski günleri hatırlıyor musa yada zeynep..aslında bana geçmiş günler gibide gelmedi ilk başta..ne bilim sanki yeni gibi..ama onların evliyken oturdukları evde şimdi ne işler var..Musanın saçları zeynepin saç şekli falanda çok hoş..
Tamam tamam eskilerden bir hayal bu ..zeynep in elindeki gazetede kesin musa zeynebi aldattıktan sonra gazetede çıkan haber..
O zaman büyük İhtimal bunu zeynep hayal ediyor..şöleki resimleri görür görmez şulenin zeynebin duyacağı şok haber hakkındaki tahmiini aklıma geldiii..zeynep bu haberi kimden nerede ve nasıl öğrendiğini yeni yeni düşünmeye ve iştirak etmeye başlıyordur..Malum o zaman anne ve bbasını kaybettiği için bu aldatma olayını kimden nasıl duymuş pek düşünmeye fırsatı olmamaıştır kestirip atmıştır..
şimdi bu olayı nerden öğrendiği düşüneye başladıysa bu hayalide büyük ihtimal o grüyor o düşünüyordur..
Valla sebep her ne olursa olsun iyi yada kötü onların geçmişine böle ara ara gitmek çok hoşuma gidiyor..
kötü de olsa hatırladıkları bir arada iken nasıllarmış karı koca iken birbirlerine nasıl bakıyorlamış onu bile görmek çok hoş..
ee tabi birde tüm bunları musa hayal ediyorsa benim için 2 katı hoş tabiki..:):):):
İcom sen diyince Kanal D'nin sitesinde bölüm resimlerine baktım.Çok hoşlar vallaha.Geçmiş günlerden bir demek izliyeceğimiz anlaşılıyor.Sanırım Zeynep Musa'nın aldatma haberini gazeteden öğrenmiş gibi gazeteyi gösteriyor ve ondan bu konuda hesap soruyor.Bunu için bile olsa onların evli oldukları o dönemi ve özelliklede Musa ve Zeynep'i bir arada görmek beni mutlu etti.Geçen bölüm bir kere bile yan yana gelmemişlerdi.
Bu arada Zeynep'in nerden öğrendiği konusu;sanırım gazeteden öğreniyor resimde gazeteyi gösteriyor Musa'ya,bu durumda teorim çürüdü.
Peki o zaman Zeynep geçmişe dair neyi keşfediyor????????????????
İcom sen diyince Kanal D'nin sitesinde bölüm resimlerine baktım.Çok hoşlar vallaha.Geçmiş günlerden bir demek izliyeceğimiz anlaşılıyor.Sanırım Zeynep Musa'nın aldatma haberini gazeteden öğrenmiş gibi gazeteyi gösteriyor ve ondan bu konuda hesap soruyor.Bunu için bile olsa onların evli oldukları o dönemi ve özelliklede Musa ve Zeynep'i bir arada görmek beni mutlu etti.Geçen bölüm bir kere bile yan yana gelmemişlerdi.
Bu arada Zeynep'in nerden öğrendiği konusu;sanırım gazeteden öğreniyor resimde gazeteyi gösteriyor Musa'ya,bu durumda teorim çürüdü.
Peki o zaman Zeynep geçmişe dair neyi keşfediyor????????????????
İsmim nur Şulecim..evet sanırım tezin çürümüş ..dediğin gibi bende sebep her ne olursa olsun onların evlilklerinden bir sahne görüğümde çok mutlu oluyorum..beraber yaşadıkları aynı anda gülüp ağladıkları sadece ikisine ait olan biryerde İkisini görmekl Çok hoşuma gidiyor..
Wallaha bende çok merak ettim zeynep geçmişe dair neyi keşfediyor anlamadımki..Yemin ederim meraktan çatlıcam..Sesli fragman gelse bu durumla ilgili bir ipucu veririmi acaba..Gerçi hiç sanmıyorum ama ...
Offf oda ne zaman gelicek meçhul tabi..
Geçmişe ait bir ayrıntı diyor.Geçmişle ilgli bir olayı farkediyor.Bu durumda Hülyanın çocuğunu anlaması mümkün değil.Çocuk meselesi yeni çünkü.Belki bir ihtimal şunu düşünebilir,kadın ya hamile kalmışsa diye ki.İhtimaller üzerine Zeynep şok olmaz.
Bir anlık hata meselesine gelirsek.Kadınla bir anlık hata olmadığını biliyorum.Musa belli bir zaman birlikte olmuş.Ben İbrahimin tanışmalarına vesile olmuş olabilir diyorum.Sonrasında ilişkiler gelişip daha ileri gidip belli bir zaman almış olabilir.Yoksa Musayı affettirecek bir şey yok.Suçu o kadar büyük ki.İbrahimin hem tanıştırmış olması Musanın birlikte olmasını gerektirmezdi.Eğer adam gibi adam olsaydı eşini aldatmazdı.
Musanın çok suçlu olduğunu konusunda sana katılıyorum.Ama dediğim gibi Musanın Zeynepi aldatma meselesini Zeynep nasıl öğrendi.İşte bunu İbrahim söylemiş olabilir.Zeynep belki o an bunu nerden öğrendiğine önem vermemiş olup şimdi bunu farkedebilir diyorum.
Yada çok farklı bir başka konu...........
aslında bu lafına kesinlikle katılıyorum musanın yatacak yeri yok... bu lafa bayıldım...
gecen bölüm izlerken gerek hulya ile olan konuşmasında gerekse ayşe ile olan sahneleri izlerken cok gerildim dogrusu...
özellikle hulya ile olan sahneleri izlerken cok sinirlendim..
sanki iki eski sevgili gibi...eskiden cok güzel gunler gecirmişler felan filan...
Merhaba
Annem dizisinin ilk birkaç bölümü kaçırdım tamamını olmasada bir kısmını telafi ettim. Aradada kaçırdığım yetişemediğim sahneler oluyor fakat fırsat buldukça şuan izlediğim tek dizi.
Yapım aslında bu sezonda yayınlanan en başarılı dizilerden birisiydi.
Zaman zaman formuna takip etmeye çalışıyordum fakat bende katılmak istedim yorumlara.
Talat Bulut ve Vahide Gördüm çok başarılı.:good:
Ayşe musaya hiç yakışmamıştı ve zorla bu ilişkinin devamı zorlandı fakat bir yere varılamadı. Varılamazdıda.
Bu haftaki özette bende bir kısmına takıldım zeynep in öğrendiği sır ne olabilir diye düşünüyorum aslında bir cevap bulamadım. Yalnız şu fikir aklımdan geçti fakat eminde olamıyorum musanın eski birlikte olduğu bayanın oğlu var acaba onunlamı ilgili bir sır olucak.:img-blush
Herkese merhabalar…..
Nur’cum ne yapalım maalesef işte aile dizisi değil…Ama yine de fazla kızmamak lazım iyi şeyler de oluyor dizimizde…Bakınız…Musa yaklaşmayı başarmış Zeynep’e…Hülya konusu gereksizdi ama öyle olması icap edilmiş… Artık iki kadın değil tek kadın…O da Zeynep..Ama kolay olmayacak evet…Olursa zaten dizi biter…Neyse…ben yine de Gamze hanıma güveniyorum..
Nur’dan ,Nuray’a geçiyorum izninizle … :D Ah canımın içi ne güzel konuştun….İşte sana boşuna neşeli arkadaşım demiyorum…..Neşen umutlu olduğunu gösteriyor…:good: Umudun bana güç veriyor….Ninemiz yaşayacak evet…Hastalığı yenecek…Nine ve Hülya arasında dağlar kadar fark var…Hülya’nın da ölmesini istemem ama maalesef yapılacak bir şey kalmamış onun için.. Ninemiz ÖLMESİN….LÜTFEN…..Nuray’cım ağzına sağlık…:good:
Kanal D’nin resmi sitesine baktım ama fotoğrafları açamadım çok merak ettim…?:img-blush
Ve artık çok sıkıldığımı söylemek istiyorum…Biz izleyiciler sürekli Zeynep&Musa hakkında yorum yazıyoruz….Evet dizimizin baş kahramanları onlar ama ben diğer oyuncularımız hakkında da yorum yazılmasını istiyorum…
Sesli fragman yorumunda görüşmek dileği ile…
bye
suavikolik 10-04-08, 08:56 Kanal D’nin resmi sitesine baktım ama fotoğrafları açamadım çok merak ettim…?:img-blush
Ve artık çok sıkıldığımı söylemek istiyorum…Biz izleyiciler sürekli Zeynep&Musa hakkında yorum yazıyoruz….Evet dizimizin baş kahramanları onlar ama ben diğer oyuncularımız hakkında da yorum yazılmasını istiyorum…
Sesli fragman yorumunda görüşmek dileği ile…
bye[/QUOTE]
arkadaşım ben yorum yapıyorum yapıyorum kimsede tık yok valla haklısın musa zeynep tamam onlarıda konuşalım ama dizi sadece musa ve zeynepten ibaret değil ki...
mesele ibrahğimin kızı şu garson çocukla yakınlaşması tamam doğal...ama yawf ülkede başka genç oyuncumu kalmadı bence o çocuk hiç yakışmamış diziye rollü çok yapmacık geliyo bana bir insan bu kadar da belli etmez ki ne olursa olsun bu ne ya zehrayı gördümü gülüyo eli ayağına dolaşıyp relax ol biraz... kız desen o da yapmacık çokn biraz ısın artık nerdeyse dizi bitecek kıdemli oldun o dizide sen...... benim en başarılı bulduğum emine anne ..... çok tatlı ,içten,samimi valla yakta alkışlıyor önünde ceket iloikliyorum......
pınar ve ömer yeni bir aşka yelken açtılar ve gerçekten de yakışıyolar... diğer oğlana üzülücem ama oda çok vurdum duymaz be kardeşim.......
bu bölüm gonca çok fazla ortalıktaa değildi yani bir vukaat çıkarmadı... babası kılıklı her bölüm bir şey yapasına alışmıştık bu bölüm olmadı inş gelecek bölüm:img-wink:
ibrahim dersek hiç demeyelim tam adam oldu diyom çık zeynebinde dediği gibi 7 sinde neyse 70 mişde odur ibodur asla güven olmaz:icon_whis
zehra çok tatlı bir hanım ibrahim ona yakışmasada huy bakımından ama sonunda zehra adam edecek iboyu..
şu ayşenin yaptığına ne demeli yenifragmanda gördüm o müdürle ayıp be bari boşanmayı bekle hani aşıktın seviyodun musayı e yuh e pes be birader.......
şimdi psikolojisi bozuldu yok efendim depresyonda iyi o zaman git kendini at köprüden dimi ama...........:good:
gelellim şimdi zeynep und musa ya.......... ya barışın artık dicem dizi bitecek olan ali polise olacak..... bence ali artık işin sadece inat uğruna olduğunu anlıyo aslında biliyodu ama şans verdi sonunda nişanı atan sanırım ali amca olucak....bir de şu musayı ziyarete gelen kadın yawf kardeşler babası belli olmayan bir çocuk var ortada demi ama kadın diyo ki senden değil eminim iyide aynı dönemde senle birlikteyken bir kaç ilişkim oldu diyen kadın ve kızınla oğlum aynı yaşta diyen kadın nasıl oluyorda musadan olmadığına emin oluyor... hayır musadan olmadağına emin ama kimden olduğunu bilmiyor bunda bir mantık hatası yokmu acaba ? yada ilerleyen bölümlerde çıkacak bişeyler bilemiyom..... ben ençok mehmetin tepkisine sevindim..."enişte eğer o kadınla tekrar görüşmeye başladıysan hemen arabayı sağa çekip istifa edicem" helal dedim yani aferin mehmete:happy0064:happy0064
ninenin hastalığı ilerledi yaşıda göz önünde bulundurulursa o kadının tek başına yaşaması çok saçmaydı zeynepin almış olduğu karar tam yerinde bir karardı tebrikler...
şimdi ben şunu demek istiyorum son olarak
tamam dizi bitmiyeceği için musa ve zeynep hemenb barışmıcak ama onların arasında biraz yakınlaşmalarla diziye ayrı bir renk ve tat katılabilir... mesela sarılmalar ağlmalar... diğer bölümlerde vardı mehmetin düğününde musanın zeyneplerde kalması emine annenin evinde zeynepin musa ile sarılıp ağlaması bu tür yakınlaşmaları biraz çoğaltırlarsa eminim dizi biraz daha heyecan ve renkli olacak
ay artık susayım bir dahaki haftaya diğer oyuncuların yorumunu yaparım elimden geldiğince
Sesli fragmanı gördümm sesli fragmanı gördüümmm:happy0064
Ayy inanmıyorumm süper heycanlı bi bölüm olucaakkk:good:
Musa İbrahim'e "Bu kadar tesadüf olmazz Zeynep'le mutluluğumuzu kıskanna birileri olmalı bu işin içinde " gibi bişey diyoo İbrahiM'in yüzü düşüyoo hemen...
Ardından Zehra'yı gösteriyo o da İbrahim'le konuşuyoo...."Zeynep'in adı geçince bi garip oluyorsun konuşman duruşun tavrın değişiyoo " gibi bişeyler diyoo...
Musa Ayşe'yle telefondan konuşuyo..."Herhalde o genel müdürle de ilişkin düzene girmiştir" diyoo sakin sakin...Ayşe de "Musa benim onunla bi ilişkim yok kim sokuyo bunları aklınaa" gibisinden bişeyler söylüyo ama tam o sırada Ayşe ve Uğur'un öpüşmesi gösteriliyo....:img-hyste
Sonra da Ayşe yi gösteriyo yani...Herhalde Uğur'a söylüyodurr bilmiyorum ama birisinee "Senin yüzünden Musa'yla evliliğim bitti" diyo sinirli biraz...
Başka ne vardııı?????
Heh!...
Bir de Musa'nın sesi geliyoo...Gonca'ya "Annen evlenince gelip benim evimde kalırsın herhalde " gibisinden bişey diyo...
Bir de Ali ve Zeynep arabada gidiyolar....Ali "Ayşe hanımla ayrıldıklarından beri daha sık gelmeye başladı" manasında bişeyler söylüyo ama işte tam hatırlayamıyorum artık mazur görünn ehe:img-wink:
Bi de başını göremedim fragmanın inşallah Şule çekebilir de izlerizz yaaa:good:
Bence bu bölüm güzel bi bölüm olucak valla öyle geldii ama :bilmim
Hadi görüşürüzz ben kaçtım bye
gülendam83 10-04-08, 13:29 nuraycım fragmanı anlattığın için çok teşekkürler...:img-wink:
anlaşılan ibrahimin parmağı var bir çok olayda ve ortaya çıkacak bazı şeyler. bende çıkmasını istiyorum artık. ibrahim yaptıklarının hesabını vermeli.
diziye kızdığım yönler çok fazla ama bölüm güzel olacağa benzer fragmana göre...
Annem Dizisi 27.Bölüm Sesli Fragmanı
Solda adımın olduğu yerde web sitesine tıklarsanız izleyebilirsiniz.
Fragmandaki konuşmalar:
Zeynep Musaya:Aramızda söze dökülmedik pek çok şey var.Bırakılım söze dökülmeden kalsınlar.....Bundan sonra kızınla bensiz görüşebilirmisin.
Musa Goncaya:Annen evlendiğinde benim yanıma taşınırmısın.
Zeynep Aliye:Musa artık benim hayatımda değil bunu oda biliyor.
Ali Zeynepe:Ayşe Altayla ayrıldıklarından beri daha sık geliyor.
Musa Ayşeye:Genel müdürle ilişkilerin düzene girmiştir her halde
Ayşe Musaya:Musa böyle bir ilişkim yok,bütün bunları kim söylüyor sana
Magazinci kadın Ayşeye:İnan bana şu an neden burada olduğunu anlamıyorum
Ayşe Magazinci kadına:Senin yüzünden Musayla evliliğim bitti.
Musa İbrahime:Hayatımın cehenneme çeviren olayların iç yüzünü öğrenmeliyim.Herşey bu kadar tesadüf olamaz.Zeyneple mutluluğumu kıskananların birilerin parmağı var bu işte.
(İbrahimin yüzü allak bullak.Gazetelere haber veren sanırım İbrahim.Bakalım Musa haber verenin İbarahim olduğunu öğrenince ne olacak.Özelliklede Zeynepe olan takıntısı.)(Ahh Musa hayatını cehenneme çeviren kendinsin kimse sana Zeynepi zorla git aldat demedi).
Zehra İbrahime:Hem ne bu senin Zeynep takıntın.Zeynep derken yüzün sesin bir acayip oluyor.
bitanem_61 10-04-08, 14:53 Kolay kolay izlediğim dizilerden vaz geçmem sıksa bile sonunu görme isteği olur ama bu diziyi artık merak etmemeye başladım, sesli fragmana yorum yapmak bile istemiyorum
Zeynep musa ayrılığında ibrahimin parmağı olduğunu hep düşündük, hatta ibrahimin zeynepe aşık olduğunu ama açılamadığını, da yazdık, görüyoruz ki bu sadece bizim düşüncemiz değil olaylar yavaşca oraya doğru gidiyor
Peki gerçekten öyleyse, bu gerçek ortaya çıkınca neler olur, başta emine anne olmak üzere herkes yıkılır, kadın daha yeni yeni toparlanmaya çalışıyorken, bu onu nasıl etkiler, ya zehra kocasının yıllarca eltisine aşık olduğunu öğrenince ne tepki verecek, zeynepten nefret mi eder yoksa , ibrahime kızgınlığımı artar
Musanın öğreninceki yüz ifadesini çok merak ediyorum, kardeşine hala iyi bir sopa çekmesse zaten gözüme gözükmesi
Bide goncayla, derya varki onları düşünemiyorm
O yüzden bu olay ya hiç ortaya çıkmasın, yada ibrahimin sebebi aşk değilde, başka bir şey olsun
Herkese merhabalar tekrardan…Güzel ve güneşli bir günden Annem dizisinin forumuna yazmak benim için büyük mutluluk…Gerçekten…Dizimizde ters giden olaylara rağmen foruma yazmadan duramıyorum…Hastalık ,alışkanlık…
Evet efendim…Yorumları okurken…Suvaikolik arkadaşımızın bana yazmış olduğu yorumu gördüm.... Derya ve garson çocuktan söz etmiş…Arkadaşım o çocuk masum ve saf ayaklarının da şu anda…Derya’yı ile çıkmayı başardıktan sonra kötü bir şeyler yapacak gibi..Ben de tipini beğenmedim…( Tip derken oyunculuğunu değil aman yanlış anlaşılmasın.:img-wink:) Bakışları sinsice …Bakalım…Hem Derya’nın babası İbrahim ne yapar onu..?Dörde katlar beş ile çarpar kare kökünü alır…:img-hyste
Gelelim Nuray’cığıma….O nasıl sesli fragmanı anlatmaktır..Heyecandan kalbi duracak sanki..Nuray’cım beni güldürdün…:img-wink:Allah’ta seni güldürsün benim neşeli arkadaşım…Nuray’ın bu bölüm güzel olacak galiba sözünden sonra merak edip Şule’nin yüklemiş olduğu fragmana geçiyorum…Şule’cim fragmandaki sesleri yazdığın için teşekkür ediyorum yine sana..:good:
Sesli fragman açıkçası canımı sıktı..Kimse kusura bakmasın ama hep Zeynep…Yani dizinin adı Annem…Dizideki anne Zeynep konuda o olacak ama işte Musa’nın yüzünün gülememesi,Zeynep’in donuk ve düşünceli hali canımı SIKIYOR.. Ben Ali’den umutluyum..Yüzümü güldürse bir Ali güldürür…Adamdaki yüz ifadesi ,hayata bakış açısı o kadar güzel ki.. Ayşe&Uğur öpüşmesini atladım…Yazmayacağım..Ama yakıştılar demeden de geçmeyeceğim….
Musa-Zeynep ve mutluğumu kıskanan birilerinin parmağı var bu işte..
Bunu söylerken İbrahim’in yüz ifadesine çok güldüm…Yaramazlık yapıp annesinden saklayan bir çocuğun bakışları gibi..E yalan da değil…Bu parmaklar İbrahim’in olmasın sakın..?:img-hyste
Neyse sözlerime son verirken …Yine yazdım ,yine rahatladım…Oh be….Herkese iyi seyirler..bye
evet beklediğimiz gibi olaylar gercekleşti...herşey ibonun başinin altından cıktı...kesin ögrenci yıllarda zeynepe aşikti..
neyse en azından hulya denen kadının boşuna girmediğini anladıkk..zira sadece cocugu için girseydi cok kızardım...
gecmiş ortaya cıkacak..ama varyaa kesin emine anne bunu duydugunda kaalbine inecek:icon_sorr
bu arada rıza beye benden kocaman bir alkış:happy0064 helal :happy0064
bu arada şule abla kesinlikle cok haklısın hayatını cehenmme ceviren hulya yada ibo degil bizzat kendisi...
ibo kesin kadına para verdi baştan cıkar sonunda bunu zeynep ögrenmesi içinde elinden
geleni yaptii....
yok yok kardeşim aslında bu musanın gercekten yatacak yeri yok...yooookk..
birde hiç utanmadan arlanmadan sevgilisi ile ibo denen o adamlada oturmuş yemek yiyorlar pess...pesss...:img-tomat:img-tomat:img-tomat
musanında maşallh yüzünde güller acıyor..gercekler ortaya cıkmasa emınım uzun bir süre daha devam ederdi....
yanı şimdi ibo bu kadını tutmuş olsa yada haberi gazetede yayınlanmasına sebeb olsa ne olur yanı..bizim derdimiz bu degilki..
bu olanlar musanın zeynepi hiç sıkılmadan altattığinı ve bundanda gayet mutlu oldugu gerceği ortadan kaldırırmı...hayır...
ayrıca iboya teşekkür etmek gerekir bu gerceği zeynepin ögrenmesine sebeb oldugu için ziraa böylesine iğrec birşyden haberden olmaliydi...
musa kimseyi suclamayı bıraksın..bir bölüm gecmiyorki bu adama kızmıyayım ....
gülendam83 10-04-08, 22:29 arkadaşlar selam. bölümü henüz izleyemedim. lütfen biri bana söyleyebilirmi? ortalığı ibrahimin karıştırdığı ortaya çıktımı? çıktı ise bunu kimler biliyor? musa bu gerçeği öğrendimi? yada başkası?
yok yok kardeşim aslında bu musanın gercekten yatacak yeri yok...yooookk..
birde hiç utanmadan arlanmadan sevgilisi ile ibo denen o adamlada oturmuş yemek yiyorlar pess...pesss...:img-tomat:img-tomat:img-tomat
musanında maşallh yüzünde güller acıyor..gercekler ortaya cıkmasa emınım uzun bir süre daha devam ederdi....
yanı şimdi ibo bu kadını tutmuş olsa yada haberi gazetede yayınlanmasına sebeb olsa ne olur yanı..bizim derdimiz bu degilki..
bu olanlar musanın zeynepi hiç sıkılmadan altattığinı ve bundanda gayet mutlu oldugu gerceği ortadan kaldırırmı...hayır...
ayrıca iboya teşekkür etmek gerekir bu gerceği zeynepin ögrenmesine sebeb oldugu için ziraa böylesine iğrec birşyden haberden olmaliydi...
musa kimseyi suclamayı bıraksın..bir bölüm gecmiyorki bu adama kızmıyayım ....tamam daa bu iboyu aklamaz ki bi de teşekkür mü edelim iyi ki zeynepi haberdar attin diye iboyaa
bence ibo buldu bu kadını ve sardı başına musanın ve musa o anda alkolün de etkisindeydi hem erkek bu kadınlara karşı dayanamıyor erkekler çok zor bi şey bu
zeynepi çok seviyor musa hep de sevmiş aldatmak yakışmamış ona ama ibo komplo kurmuş ki ben bu dizide ibonun yaptıklarının bir an önce ortaya çıkmasını çok istiyorum
bu arada bu bölüm de harikaydı bu diziyi gerçekten çok seviyorum..iyi gecelerbye
arkadaşlar selam. bölümü henüz izleyemedim. lütfen biri bana söyleyebilirmi? ortalığı ibrahimin karıştırdığı ortaya çıktımı? çıktı ise bunu kimler biliyor? musa bu gerçeği öğrendimi? yada başkası?
Hayır canım henüz çıkmadı....Ama çıkacak...Kimse bilmiyor...Gonca ve annesi gece yatakda konuşurlarken...Gonca annesine sordu...
Gonca-Babamın seni aldattığını öğrendiğinde amcam nasıl bir tepki vermişti..?
Zeynep o sırada 8 Haziran 1991 Cuma yılına gitti...Gazetelerde çıkan ilanı hatılardı..
Aldatan eş Musa Bayri…Hülya..?
Diye bir vardı gazetede...
Musa ile kavgasını hatırladı...İbrahim pis pis sırıtıyordu..
Hafifce yataktan kalktı bölüm sonu oldu...
Özel bölüm var şu anda...
arkadaşlar selam. bölümü henüz izleyemedim. lütfen biri bana söyleyebilirmi? ortalığı ibrahimin karıştırdığı ortaya çıktımı? çıktı ise bunu kimler biliyor? musa bu gerçeği öğrendimi? yada başkası?
yok canım net bir şekilde belli olmadi ama acık acık ima edildi...
kesin ilerki bölümde ortaya cıkacak...
musa bunu aklının ucundan bile gecirmez...ama gercekleri ögrenınce cok kötü olacak...yazık ben en cok emine anneye üzülüyorum..:icon_sorr
tamam daa bu iboyu aklamaz ki bi de teşekkür mü edelim iyi ki zeynepi haberdar attin diye iboyaa
bence ibo buldu bu kadını ve sardı başına musanın ve musa o anda alkolün de etkisindeydi hem erkek bu kadınlara karşı dayanamıyor erkekler çok zor bi şey bu
zeynepi çok seviyor musa hep de sevmiş aldatmak yakışmamış ona ama ibo komplo kurmuş ki ben bu dizide ibonun yaptıklarının bir an önce ortaya çıkmasını çok istiyorum
bu arada bu bölüm de harikaydı bu diziyi gerçekten çok seviyorum..iyi gecelerbye
yahu zaten teşekkür etmek lafın gelişi canım benım:) yoksa tabiki iboyu haklı cıkarmaz bunu aklınmdan bile gecirmedim...
ama bu aldatma olayı keşke bir gecelik felan olsa ama nerde
tamam diyelimki ibo kadını musanın başina sardı musallat etti...
ama aylarca kadınla birlikte olmasınıda zorla yapmadiyaaa..
bellki musa isteyerek bilrek ilişkiyi devam ettirdi..
herne olursa olsun kesinlikle haklı cıkarmaz..
edit..bu arada gecmişten sahneler izlemeye bayılıyorum..bu sahnede cok hoştu..zeynepin kızgınlıgı musayi itmesi felan süperdi...
Artık Musayla Hülyanın nasıl karşılaştığı konusunda,Musayla kadını tanıştıranın İbrahim olduğuna eminim.Bir şekilde daha önce dediğim gibi Musanın zayıf anını bulup sinsi planlarını devreye koyup Musayla kadını tanıştırıp Zeynepi aldatmasını sağladı.Nasılda gazetede ve Zeyneple Musa tartışmasında pişkin pişkin duruyordu.Ne bitmez tutkusu varmış Zeynepe.Bu tutku kine dönüşmüş öc almak için planlar yapmış.
Ama burada ne olursa olsun Musanın suçu dediğim gibi affedilmez.Her ne durumda olursa olsun eşini aldatması bağışlanamaz.Hem bunu değimiz gibi bir kere yapmadı ki kadınla belli bir zaman birlikte oldu.Onuda mı İbrahim ayarladı.Dolayısyla Musanın yatacak yeri yok.Zeynep gibi bir eşim olacak ve onu aldatacağım,gerçekten erkelere akıl sır ermiyor.Dolayısıyla Musanın sürünmesini görmek çok hoş.
Ama Zeyneple aralarında daha duygu dolu sahnelerde görmek istiyorum.Musa hem sürünsün hemde aralarındaki sevgiden mest olalım.Ama Zeynep iyice kendini Musadan uzaklaştırmaya başladı.Haklı belki ama Musadan da uzaklaşmadan Musayı süründürsün,sevgilerini yaşadıklarını görelim.Gerçi bugün Zeynep çok soğuktu ama olsun.Geçen bölüm hiç birlikte sahneleri yoktu.
Gelelim ibrahime yaa insan bu kadar mı adi olur..Sen nasıl bir insansın.Senin öz abin o ya.Bunu abine nasıl yaparsın.Onun mutluluğunu nasıl bozarsın.Bir kardeş bir kardeşe bunu nasıl yapar.Zeynep yavaşa yavaş olayları kavramaya başaladı.Bakalım bundan sonra ne olcak.
Zeyneple Musanın son sahneleri gerçekten çok güzeldi.Belki Zeynep için kötü anlardı ama onların evli olduğu dönemi görmek beni mutlu ediyor.Ama Zeynepe çok üzüldüm.Çok sevdiği eşini böyle gazetlerde görmek ne kadar yıkıcı olmuş.Yanlız Musa ne bekliyordu.Eşini aldatıp sonra hiç bir şey olamış gibi bağışlanmasını mı.Yaa sonradan üzülmek fayda vermiyor.Geçen günlere üzülmekte.
Musa akıllanmış artık hayatına kimseyi sokmayı düşünmüyor.Zeynep gelirsek Aliye tam olarak cevap veremedi.Şu Alide artık anlasında Zeynepin peşini bıraksın.Hoş o zamanda dizi biter.
Zeynepin patronu gibi patronlar gerçekten var mı ki.Gerçekten çok iyi bir insan..
İbrahimin beş parasız kalması da iyi oldu.Bakalım şimdi ne yapacak.Gerçi o mal varlığı Musanında zannerdersem.Çünkü ortaktılar diye hatırlıyorum.Bu durumda Musada batmış olmuyor mu.
Neyse uzatmayayım.Zeynep ve Musanın mutlu günlerini,sevgi dolu sahnelerini en kısa zamanda görmek ümidiyle.
gülendam83 10-04-08, 22:47 çok saolun arkadaşlar cevapladığınız için...:happy0064
mügecim özel bölümü de bilerek izlemiyorum. kaydettim bölümü heyecanı kaçmasın. baştan izliycem yarın. şimdilik en çok merak ettiğim şeyi öğrendim. bölümü izledikten sonra bir yorumda ben yaparım.
görüşmek üzere...bye
Herkesin tahmin ettiği gibi…Musa ve Zeynep’i ayıran İbrahim…Bu gazetede çıkan Hülya olayı da İbrahim’in işi…O parmaklar İbrahim’in….Musa bilmiyor….Evet…..İbrahim sana ne diyeceğimi bilemiyorum...Bir sonraki bölüm daha aydınlatıcı bölüm olacak...Gizemli konu devam ediyor...
Bu hafta Allah nasip ederse diş ağrım azalırsa uzun ve detaylı yorumumu yazacağım ama şimdilik bu kadar benden...
Not 1:Tamam Gülendam83 iyi izlemeler sana...:img-wink:
Not 2:Barış için çok üzüldüm bu bölümde...
Not 3:Ninem benim...İyi ki varsın...
Görüşmek üzere...
bye
Selam herkese,ben İbrahimin Zeynep'e aşık olduğunu düşünüyorum.Kötü insan aşık olduğu birinin mutluluğunu bozmak ister.Ağbisine aşık olamayacağına göre.Zeynep'e aşık yada aşıktı.
Hafta boyunca bu kadini Ibrahim`in Musa`nin hayatina sokmus olabileceginizi yazmistiniz. Tezleriniz tuttu bravo ama nasil bildiniz ya helal walla :)
Ibrahim`in Zeynep`e karsi gercekten büyük bir kini var. Bukadar büyük bir nefret duygusu ve kin kolay kolay olusmaz. Bu olay tabiki hepimizinde tahmin ettigi gibi Zeynep`i Musa`ya layik görmemesi olayi falan degil. Isin icinde baska seyler var tabiki belli.
Türk filmlerindeki kötü karakterler gibi oldu bu Ibrahim. Hani nerdeyse Musa`nin gazozuna ilac kattida tuzaga düsürdü gibi olacakti nerdeyse :img-hyste
Walla azmine ve planlama yetenegine hayran kaldim. Birdefa zamanlamasi müthisti.. Zeynep anne ve babasini kaybetmis,boslukta,kadinligini unutmus..Musa yanliz ve boslukta.. Hata yapmaya müsait bir durum icerisinde. Helede önüne kendisi bile farkinda olmadan sunulmussa bu iliski.. walla Ibrahim`i tebrik ediyorum.
Ama tabiki tüm bunlarin kurgulanmasi Musa`yi hakliya cikarmaz. Bende sizler gibi düsünüyorum. Sonucta kocaman adamdi yani oyuna gelmesimi gerekiyodu? Bu adamin kendine has bir durusu ve karakteri yokmuydu? Yanlislari sinirlari yokmuydu? Akli mantigi yokmuydu? Birileri sebep olmus olsada tamamen kendi hür iradesiyle yapti bu hatayi evet. Ama altini cizmek gerekirki o dönemlerde Musa`nin bulundugu ruh hali ve bu kadinin gökten düsmedigini hesaba katarsak bulundugu bosluktan ve yanlizliktan böyle bir hataya sürüklenmis olmasi yaptigi hatayi bir derece daha hafif kilabilir benim gözümde. Yanlis anlasilmasin aldatmaya son derece karsiyim. Ama insan gercekten pismansa ve degismisse affedilmeyide hakeder diye düsünürüm hep. Insan bu sasar degilmi? Bu sözü suan Musa icin cok uygun olduguna inandigimdan kullaniyorum yani tamamen Musa`nin durumuna özgü ve yerinde olduguna inandigim bir söz. Yoksa her durumda bu sözü öne sürmek tabiki mümkün olamaz. Yanlis anlasilmasin.. :)
Günden güne Ali`ye daha bir kil oluyorum. Ayni sözleri tekrarlamak istemiyorum zra haftalardir zaten yaziyoruz. Kendi kendini bu duruma kendisi getirdi. Kusura bakmasinda ne bekliyordu? Musa evet herzaman aranizda olacak. Nekadar engellenebilirki bu durum? Nekadar kacabilir insan nekadar sinir koyabilir? Illaki karsilasilacak.. neyse.. sonunda üzülecek biliyorum ve onun icin bende üzülüyorum ama kendi sonunu kendisi hazirladi yapacak birsey yok. Buda bir hata. Kendi iradesiyle ve mantigiyla hatta duygulariyla yaptigi bir hata. Bedelini er yada gec ödeyecek o da.
Musa ve Zeynep cephesinde birseyler iyiye dogru kaymaya basladi sanki. Yani sezon sonuna yaklasiyoruz diye sanirim dizi bitecekse eger mutlu bir sonla bitmeyi dizi hakediyo elbetteki ama mutluluk son degilde biraz daha erken olsa olmaz mi ki ya? Musa ve Zeynep`i birarada mutlu nasil oluyorlar izlemeyi cok istiyorum. Dilerim FinaL onlarin biraraya gelmesiyle sonuclanmaz. Hani bir araya gelmeleri FinaL`den biraz daha erken olurda finaL`de mutlu bir aile nasil oluyomus,gecen yillara ragmen ask nasil ilk günki gibi kalabiliyomus ve okadar özlem,hasret,pismanliktan sonra sevdigi,asik oldugu tek kadina,adama kavusan bu iki kisinin mutlulugunu biraz daha izleme sansimiz olur insallah. Yok vuslatsiz bir son görmek istemiyom ben :img-hyste
İbrahim çok kötü bir karekter. Sinsice herkesin hayatını mahfediyor sonrada birşey olmamış yapan o değilmiş gibi efendi bir bey kılığına giriyor.
İbrahim aslında musa ve zeynebi ayırmadı bir tek. Kendi yuvasını yıktı ailesinin sevenlerinin yaşamını alt üst etti. İbrahim hiç affedilecek yanı yok. Yıllardır ailesine acı çektirdi hala da devam edicek.
Musa aldattığı için affedilecek yanı yok. :img-blush Çünkü ne olursa olsun çok kötü bir durum yaşattı eşine ve kendi çocuğuna.
İbrahim bunca günahın bedelinin kendi emeği ile tek sahip olmadığı iş yerini batırarak ödedi gibi görünsede aslında kendinden çok etrafına zarar verdi.
esmer_-ezel 11-04-08, 11:12 diziyi izledim ve resmen ıbo ya yuh dedım zaten baştan bellıydı zeynep ıle musanın yuvasını yıkan o kadını musa ıle tanıştıran ibrahımmış bu nasıl adam ya bir adam bu kadr bencıl bu kadar kötü olabılır mı enınde sonunda musa olanları bir öğrensın o ıbrahıın hakkından gelır elbette
diziyi izledim ve resmen ıbo ya yuh dedım zaten baştan bellıydı zeynep ıle musanın yuvasını yıkan o kadını musa ıle tanıştıran ibrahımmış bu nasıl adam ya bir adam bu kadr bencıl bu kadar kötü olabılır mı enınde sonunda musa olanları bir öğrensın o ıbrahıın hakkından gelır elbette
dun gece bir yuh cekmiştim izninle şimdide bir yuuuhh diyorum...
ama hiç şaşirmadım..zaten en baştan bunu tahmın ediyorduk..
hayıre ibo degilmi zeynep sarkıntılıp edip memetden dayak yiyen..adi herif..
bundan sonraki bölümler cok daha güüzel olacak...
arada bir gecmişe gitmeleri güzel oluyor...
yanlız aklıma takılan bir şey var..:icon_whisdizinin ilk bölümlerinde musayı boşanmaya bu haber gazeteler cıkmasın diye zeynep ıkna etmemiş miyidi...:icon_whis sanki ben öyle hatırlıyorum(neyse emın olmak için eski bölümleri izlemem lazım:))
buarada herne olursa olsun musaya olan kızgınlıgım gecmek bilmiyor..sindiremiyorum cok kızıyorum yaaa....
kısaca özetlersek bol bol musanın zeynepe olan aşkını ve bu aşkından sürünmesi dileği ile....
burada dun gece bizimkilerii rüyamdaa gördum yaw...:) musa zeynep bir yerldeler sanırım evın önunde gundüz..:icon_whis musa zeynepe yaklaşiyor ve onu öpüyordu:love05::love05:
hay alllah halbuki dizi bittiğinde musaya gıcık olmuştum:img-hyste
acaba dizidede böyle bir sahne olurmu...:love05:
bence ayşenin bu dizide yeri kalmamıştır çünkü hikaye musa ve zeynepinn etrafında dönmektedir birde hülya girdi işin içine ayşe hikayeden kopuyor yapılan yorumlarada bakarsak ayşe artık hikayede önemli bir faktör değil .
son olarak şunu söylemeden geçemeyecem barış karekterindeki oyuncunun okul kıyafetleri içerisinde bir bankın üzerinde oturup bira içtiği sahne hiç hoş değildi tabiki lise çağında bira içen öğrenciler var hatta daha kötüsüde var ama barış o bankta oturup ağlasaydı biz onun üzgün olduğunu anlardık böyle sahneler olmazsa olmaz değil.
bitanem_61 11-04-08, 13:48 Çok sıkıcı bir bölümdü, her karaktere kızmakla bölümü geçirdim
Öncelikle şu uğura ne desem dengesiz herif pat diye ayşenin evine geliyor, sonrada seni zorluyormuyum diyor, zorladığını bile bile bu saçma soruyu niye sorarsın bilmem:img-tomat
Ayşe,yi tebrik ettim o öpüçükten sonra sonunu başka düşünmüştüm ama beni yanılttuıkları için nasıl teşekkür etsem bilemedim, peşinde bir av köpeği dolaşırken hayır demek zor olsa gerek
Musa çok gereksiz bir sorgulamaydı bunca yıl düşünmemişsin, de şimdi niye hülya hayatına nasıl girdiğini sorguluyorsun, 16 yıl boyunca hiç mi merak etmedin, hiç mi insan kuşkulanmaz, sırf laf ola torba dola
bide ali varki dengesizin önde gideni, başkasına aşık bir kadınla evlenmek için can atıyorsun, adam gelip kapıda oturunca hesap soruyorsun evet insan nişanlısına hesap sorar ama bazı şeyler gözünün içine giriyorsa dur artık, fazlalık yapma
Zeynepin patronunun eve gelmesinde zaten bayılmak üzereydim, bu soruları zeynepe iş yerindede sorabilirdi, hadi ibrahimin lkafıyla zeynepi işden atmadı süper:good: ama yok ibrahimin durumu kötü o yüzden ben olmadan bu işi yapamaz, yani ibrahimin durumu iyi olsaydı bu işi yapacakmıydı
Maksat bayri şirketlerinin batmak üzere olduğunu belirtmekse başka türlüde yapılabilirdi, hem niye bütün dizişlerde çok iyi giden işler batar anlamam, dünya hali deyip geçmek lazım herhalde
Zeynepin eskileri hatırlaması ve bu işin içinde ibrahimin olduğunu anlaması, zeynep açısından bir şey değiştirirmi, musa zeynepi aldatmıştır, bir gün bu ortaya çıktığında zeyep de zaten kardeşin bana saldırmıştıda mehmet güzelce dövdü derse, musa bunu zamanında niye söylemedi diye kızsa haksızmı
bitanem_61 11-04-08, 13:54 Musa eskiyi sorgularken ibrahimin yüz şekli değişti burdan bir şeyler çıkarmamasını pek anlamıyorum ve hülyanın oğlunun babası kesinleşmediği için beniö gözümde musa olabilirdiye yazmıştım
Şimdi aklıma geldide, tabi hülyanın nasıl biri olduğu malum, acaba bu çocuğun babası ibrahim olabilirmi
Musa eskiyi sorgularken ibrahimin yüz şekli değişti burdan bir şeyler çıkarmamasını pek anlamıyorum ve hülyanın oğlunun babası kesinleşmediği için beniö gözümde musa olabilirdiye yazmıştım
Şimdi aklıma geldide, tabi hülyanın nasıl biri olduğu malum, acaba bu çocuğun babası ibrahim olabilirmi
Belki ilk anda ibrahimin eğişen yüz ifadesinden birşeyler ankamaış olabilir musa ama daha sonra restoranda goncayı beklerken abrahim ile o knuşmaları aklına geldii..
İbrahim,n düşen yüzünü düşündü o sırada..Bİlmiyorum banada musa ibrahimden şüpheleniyor gibi geldi..
Bu arada ne kadar kötü anılar içinde olsa musa ve zeynebin evlerini göstermelerine bayılıyorum..
Tamam İbrahimin onların kavgalarını sindi gibi bir köşeden izlemesine sinir oldum,gazetedeki haberi zeynep görünce onun nasıl üzldüğünü gördüğümde musanın boğmak istedim falan ama..
Yinede İkisi yan yanaydı..Kendi evlerindedetdiler..Kıyafetleri ev dizaynları .....
ikisine ait Birşeyler görmek çok güsel..
Ve Bİrden aklıma takıldı..Sİzlerinde fikirlerini almak İstiyorum..
Musa ve zeynepin birgün birleşeceği muhakkak ...
Eğer dizi onların birleşmeleri ile sonlanmazsa yani biz bu birleşmeyi daha önce görürsek ev yaşantılarını falan da en azından az uz izleme şansımız olur diye düşünüyorum..
Peki tekrar evlenirlerse Ankaradaki evlerindemi yoksa zeynepin şu anki evindemi gösterilse o sahneller daha anlamlı olur..
İki evinde manevi anlamı büyhük aslında..
ankaradaki evde musa ve zeynep acı tatlı günlerini geçirmiş..
Musanında değimi ile eve geldiğinde zeynepin onu tatlı gülümsemesi ile karşıladı beraber yemek yiyip televizyon seyrettikleri yaşamlarının büyük bölümünü beraber geçirdikleri ev..
Üstelik o kadar anlamı varki o evin eşyalarının musa satmaya kıyamamış..Satmayı geçtim zeynepten sonra içinde yaşayacak cesarete bile sahip değilmiş..
zeynep şu anki evinde Goncayı büyüttü..yanında musa yoktu..O evde kızı ile beraber yaşadı hep..
ama bölümün başında musanın eli kolu dolu o eve gelmesi..
odunları toplaması sobayı yakması sonra hepberaber yemek yemeleri çok hoşuma gitti..
Bir aile gibiydiler..
İşten karısını ve kızına özlemle eli kolu dönen bir baba babasını kucaklayan kızın ve eşine içine sevgisinide katarak hazırladı nefis yemelleri sunan kadın..
Hani Ali dedi yaa.arabada zeynepe..Sanki her akşam o eve geliyormuş gi,bi..Evin babsı gibi..o evde kendine ait birşeyler varmış gibi..(tam olarak olmasada böle idi sanırsam )
Ali kinayelide olsa öle anlatırken musayı düşümdüm Bir an..O evin içinde..Musa ve zeynep i düşündüm..Kızı ile koltukta otururken onunla sohbet ederken zeynepte Bir yandan yemeği hazrlıyordu..
Bİlmiyorumdaha bir yoğun hissettim orada onları Aile gibi..
tek dileğim Bu birleşmenin bölüm sonuna saklanmaması..
öle olmazsa Bİr hayal etsenize..
Musa evine dönüyor ankaradan kapıyı zeynep açıyor..tıpkı hayalindeki gibi..K;ocaısna sarılyıor ve o tatlı gülümsemesi ile hoşgeldin diyor..
Bende hülya hanımın oğlunun babasını ibrahim olarak düşündüm. :img-blush
Bence ayşenin dizideki yeri bitmedi çünkü daha patronu ile olan ilişkisi kanıtlanacaktır gibi geliyor. Bu sezonda yer alır ama yeni sezonda olmayabilir belkide. :img-blush
Günden güne Ali`ye daha bir kil oluyorum. Ayni sözleri tekrarlamak istemiyorum zra haftalardir zaten yaziyoruz. Kendi kendini bu duruma kendisi getirdi. Kusura bakmasinda ne bekliyordu? Musa evet herzaman aranizda olacak. Nekadar engellenebilirki bu durum? Nekadar kacabilir insan nekadar sinir koyabilir? Illaki karsilasilacak.. neyse.. sonunda üzülecek biliyorum ve onun icin bende üzülüyorum ama kendi sonunu kendisi hazirladi yapacak birsey yok. Buda bir hata. Kendi iradesiyle ve mantigiyla hatta duygulariyla yaptigi bir hata. Bedelini er yada gec ödeyecek o da.
Sevgili sahra, bu sayfaya pek yorum yazmasam da arada bakıyordum. Tam Ali hakkında bir şeyler yazmak isterken senin mesajını gördüm ve tamamına katılmakla birlikte Ali hakkında yazdıklarına imzamı atıyorum..
Kusura bakmayın ama ben de Aliye hat safhada gıcık oluyorum..
Zeynebin kalbinin Musa da olduğunu bile bile bu yola girersen bunlar olur..
Üstelik Zeynebi de bu hataya sürükledi. Tamam Zeynep yetişkin biri, kararlarını kendi alabilir ama o kadar duyguları karışıktı ki Ali'nin teklifi ona bir çözüm gibi geldi. Neticede o da insan. Musanın, Ayşeyi Zeynep'i bulurbulmaz hayatından çıkaramaması Zeynepin bu kararında fazlaca etkili oldu.. Ama Ali, başkasına aşık bir kadının ona sadece fiziksel varlığının yeteceğini düşünecek kadar mantıksız olmamalıydı.. Duygusal anlamda Zeynepten ona yar olamayacağı aşikardı.. Ne bekliyordu ki? Keşke Zeynep hep uzaktan sevdiği kadın olarak kalsaydı.. O zaman şimdikinden çok daha az üzülürdü.. İlerde Zeynep Musayı tercih ettiğinde tam yıkılacak kendisi.. Üstelik Zeynepi de vicdan azabıyla bırakarak..
Sevgiler..
ozgu_tugba 11-04-08, 14:26 Selam herkese,ben İbrahimin Zeynep'e aşık olduğunu düşünüyorum.Kötü insan aşık olduğu birinin mutluluğunu bozmak ister.Ağbisine aşık olamayacağına göre.Zeynep'e aşık yada aşıktı.
al bendende o kadar neden zeynepi abisine layık gormuyormusmus fln laf salatası abin cokmu iyiydi sanki?tahminim doğru cıktı ibrahimdi herşeyi yapan nası sinsi sinsi sırıtmıs gazetelerde zeynep gecmişi hatırladı bence olaylar yavas yavas cozumlencek gibi su ali polisle zehranın aralarını yapsak mı ne :img-hysteetsek bıraksa su zeynebin peşini:img-hyste
Ali bey iyi hoşta bende rahatsız oluyorum. :img-blush Sürekli şans oyunları oynaması sinirlerimi daha çok bozuyor. Eminim eninde sonunda büyük ikramiye sahibi olucak çünkü çok dikkat çekiliyor.
Ben zeynep ve ali ilişkisinede sıcak bakmıyorum.
Musanın geçmişi yada yaşadıkları çok kolay değil ama alininde zeynebi hak ettiğinin düşünmüyorum.
Musa ve zeynep birbirlerine çok yakışıyorlar. :img-blush
Sevgili sahra, bu sayfaya pek yorum yazmasam da arada bakıyordum. Tam Ali hakkında bir şeyler yazmak isterken senin mesajını gördüm ve tamamına katılmakla birlikte Ali hakkında yazdıklarına imzamı atıyorum..
Kusura bakmayın ama ben de Aliye hat safhada gıcık oluyorum..
Zeynebin kalbinin Musa da olduğunu bile bile bu yola girersen bunlar olur..
Üstelik Zeynebi de bu hataya sürükledi. Tamam Zeynep yetişkin biri, kararlarını kendi alabilir ama o kadar duyguları karışıktı ki Ali'nin teklifi ona bir çözüm gibi geldi. Neticede o da insan. Musanın, Ayşeyi Zeynep'i bulurbulmaz hayatından çıkaramaması Zeynepin bu kararında fazlaca etkili oldu.. Ama Ali, başkasına aşık bir kadının ona sadece fiziksel varlığının yeteceğini düşünecek kadar mantıksız olmamalıydı.. Duygusal anlamda Zeynepten ona yar olamayacağı aşikardı.. Ne bekliyordu ki? Keşke Zeynep hep uzaktan sevdiği kadın olarak kalsaydı.. O zaman şimdikinden çok daha az üzülürdü.. İlerde Zeynep Musayı tercih ettiğinde tam yıkılacak kendisi.. Üstelik Zeynepi de vicdan azabıyla bırakarak..
Sevgiler..
söylediklerinin hepsine katılıyorum ali nedense kendini bir dogruya inandırmış gidiyor zeynebe bakarken bile sevmedigini kendisi bile anlıyor zeynebin nasıl bir kadın oldugunuda biliyor yani zeynep aliyi kırmak istemez onu sevmiyor ama sırf söz verdigi için yanında bence alinin adım atması lazım zeynepten kesinlikle ayrılmalı ve musa zeynep ilşkisi başlamalı en azından biraz yakınlık görmek istiyorum hep bir mesafe var ne zeynep ve musa aynı yerde olduklarında sanki birbirlerien söyleyecek çok şeyleri varsa söyleyemiyorlar gibi zeynebin musayı sevdigi okadar belli ki gözlerine bakmak yeterli
ali artık aradan çekilsin
Ratinglere baktımda geçen günlere göre düşüş var.Bunun nedeni bence geçen haftaki vasat bölümden kaynaklandı.Genelde bir haftadaki kötü sonuç diğer haftayı etkiliyor.Eee geçen haftaki bölümde bir tane bile Zeynep Musa sahnesi olmazsa olacağı buydu.
Seyirci Zeyneple Musayı daha yakın görmek istiyor.Önce Musa;Ayşeyle birlikteliğinden dolayı Zeynepi uzak tuttu.Şimdide Zeynep;Aliyle birlikteliğinden dolayı Musayı uzak tutuyor.Sonuçta doğru dürüst bir araya gelip onların sevgilerini yaşadıklarını göremedik.Ben artık Musayla Zeynepin sevgilerini doyasıya yaşadıklarını görmek istiyorum.Bekle bekle usandık.
Bu hafta Zeynep Musaya o kadar uzak ve soğuktu ki.Küçük bir sevgi kırıntısı dahi göremedik.Seyircide bundan artık bıktı.Onları bir arada görmek istiyor.Dizi başladığından beri bu bölümde artık sevgilerini görürüz ümidiyle televizyon karşısına oturuyor ama sonuç hep hüsran oluyor.
Bende dizinin en sonunda onların mutlu oduğunu görmek istemiyorum.Daha önce olsun.Onların evlenmiş mutlu bir aile olmuş hallerini bir kaç bölüm izlemek istiyorum.En azından bu kadar beklettikleri için bunu seyirciye borçlular.Dizinin en sonunda birleştirip mutlu son şeklinde izlersem bu kadarmıydı 5 dakakikalık bi mutluluk için mi bu diziyi izledim demek istemiyorum.Sevgiye aç olduğumuz şu günlerde senarist bize Musa ve Zeynepin aşkı yaşamalarını çok görmez inşallah.En kısa zamanda artık onların doya doya sevgilerini görmek ümidiyle.
Musanın suçu affedilmez Zeynep ona daha çok çektirmeli belki ama sevgisinden de yoksun bırakmamalı.Geçen bölümdeki gibi buz gibi bir Zeynep görmek istemiyorum.
Gelecek bölüm bol Zeynep ve Musalı sahneler izlemek ümidiyle.............
Merhabalar ….İzlenme Oranlarına baktım da…Üç haftadır düşüş var…Çok üzücü..Dizimiz deki başarı ve denge umarım bozulmaz…Çünkü denge bozuldu mu bir daha toparlaması zor oluyor…
Forumda yazılan sevilmeyen gıcık olunan karakter Ali’ye gelince….Ben Ali’nin neden sevilmediğini farkındayım…Ali’de Ayşe gibi araya giren bir kara kedi…Zeynep’in aklını karıştıran birisi…İyi de zaten Zeynep’te Ali’ye aşık değilki…Bunu hepimiz biliyoruz…Ali ile evlenmesinin tek sebebi Musa’dan uzaklaşmak ve Ayşe’den kurtulmak değil miydi ..? Bunu Ali’ye de söylemişti…Ali’de farkında ama gerçekten bu durumda Ali’nin kötü bir niyeti yok…Zeynep’i kaybedeceğini biliyor…Yani umutsuz vaka..Kendine zarar veren bir insan...İçip dertlerini unutmaya loto oynayıp rahatlamaya çalışıyor..
Sonuç olarak ..Evet bizler bu forumdaki herkes Musa ve Zeynep’in bir araya gelmesi ve yeniden evlenmesinden yanayız…Bu yüzden bu iki insanın arasına giren insanlara kızıyoruz…Merak etmeyin eninde sonunda bir araya gelecekler...Gamze Hanıma güveniyorum...:img-wink:
Neyse umarım önümüzdeki bölüm Şule’nin de dediği gibi Musa ve Zeynep’li sahneler olur….
Not:İzlenme oranlarının da yükselmesi dileği ile…
bitanem_61 11-04-08, 15:39 Ben kendi adıma illede musa ve zeynep bir araya gelsin diye bir derdim yok, aşk ayrıykende çok güzel yaşanır ve yaşatılır bizde burda izleriz, benim derdim yanlış kararlar verilmesi ve verilen kararların arkasında durulmaması, bide bu yanlışlıkları genç insanlar yapınca aa gençlik diyoruz, ama yaşını başını almış bir hayat tecrübesi geçirmiş insanların bile isteye hata yapmasını anlamam
MİSAL
Musa, zeynepe aşıkmış, aldatmış ve ayrılmışlar, yıllarca görüşmemeişler ve ayşeyi hayatına sokmuş, birgün zeynep geldi o na olan aşkı depreşti, adam gibi çıkıp zeynepe aşığım, ayşe diyemedi hata üstüne hata sonunu gördük
Ali, zeynepin, musaya hala aşık olduğunu bilerek evlenmek istedi ve sonuç kıskançlık, böyle olacağı baştan belliyse sonuna katlanacaksın, oturursun öyle perdenin arkasından izlersin
Zeynep bunca yıl yalnız olduğunu düşünmemiş, musa hayatına girdi girecek derken , ayşeye döndüğünü anladı, hemen aliyle nişanlandı onu sevmediği aşikar, sevse, yada azıcık saygısı olsa yürümüyceni söyler,nineyi getirdikleri zaman musanın odun alması, sobayı yakması, evle ilgilenmesi, çok hoşuna gitti, taki arkadaşı bunu yanlış olduğunu söyleyene kadar alinin bundan incineceğini söyleyene kadar
Ben bunlara kızyorum, yoksa ayrı olupda aşkı yaşayan çok kişi var ben zeynep yada musa arasında aşk göremiyorum, sadece inat, kuyruyğu dik tutma derdi,ben haklıyım, beni üzdün sende üzül, yanlış bu kilişeler hep sıkmıştır
Evet annemi izliyorum ve izliycem taki o saatte izliycek başka önamli bir şey buluncaya kadar ama ne heyecan var ne deaman ne olacak derdi
Ratinglere baktımda geçen günlere göre düşüş var.Bunun nedeni bence geçen haftaki vasat bölümden kaynaklandı.Genelde bir haftadaki kötü sonuç diğer haftayı etkiliyor.Eee geçen haftaki bölümde bir tane bile Zeynep Musa sahnesi olmazsa olacağı buydu.
Seyirci Zeyneple Musayı daha yakın görmek istiyor.Önce Musa;Ayşeyle birlikteliğinden dolayı Zeynepi uzak tuttu.Şimdide Zeynep;Aliyle birlikteliğinden dolayı Musayı uzak tutuyor.Sonuçta doğru dürüst bir araya gelip onların sevgilerini yaşadıklarını göremedik.Ben artık Musayla Zeynepin sevgilerini doyasıya yaşadıklarını görmek istiyorum.Bekle bekle usandık.
Bu hafta Zeynep Musaya o kadar uzak ve soğuktu ki.Küçük bir sevgi kırıntısı dahi göremedik.Seyircide bundan artık bıktı.Onları bir arada görmek istiyor.Dizi başladığından beri bu bölümde artık sevgilerini görürüz ümidiyle televizyon karşısına oturuyor ama sonuç hep hüsran oluyor.
Bende dizinin en sonunda onların mutlu oduğunu görmek istemiyorum.Daha önce olsun.Onların evlenmiş mutlu bir aile olmuş hallerini bir kaç bölüm izlemek istiyorum.En azından bu kadar beklettikleri için bunu seyirciye borçlular.Dizinin en sonunda birleştirip mutlu son şeklinde izlersem bu kadarmıydı 5 dakakikalık bi mutluluk için mi bu diziyi izledim demek istemiyorum.Sevgiye aç olduğumuz şu günlerde senarist bize Musa ve Zeynepin aşkı yaşamalarını çok görmez inşallah.En kısa zamanda artık onların doya doya sevgilerini görmek ümidiyle.
Musanın suçu affedilmez Zeynep ona daha çok çektirmeli belki ama sevgisinden de yoksun bırakmamalı.Geçen bölümdeki gibi buz gibi bir Zeynep görmek istemiyorum.
Gelecek bölüm bol Zeynep ve Musalı sahneler izlemek ümidiyle.............
söylediklerine canı gönülden katılıyorum kesinlikle zeynep musa yakınlaşması olması lazım ve bu yavaş yavaş olmalı izleyiciye bunu doya doya yaşatmalılar dizinin sonunda birleştirip bu mutlulugu izleyiciye çok az yaşatmalarını bende istemem onların bir aile olmasını zeynep ve musanın geçmişte yaşayamadıgı o mutlu anları görmek istiyoruz dizinin reytinglerinin biraz olsun düşmeside bu monotonluktan ileri geliyor dogru düzgün zeynep musa sahnesi yok hep birbilerine mesafeli zeynep aliyi sevmiyor bunu biliyoruz ama bu haftaki bölümde hiç yapmak istemedigi şeyi yaptı musaya artık buraya gelme dedi bunu kesinlikle istemedi sırf ali yüzünden
reytingler yine iyi ama eski reytinglerien dönsün istiyorlarsa biraz izleyiciye kulak versinler alinin konuşmaları beni gerçekten sıkmaya başladı hep içinde bir korku var sürekli aynı şeyleri söylüyor zeynepte bazen şunu seziyorum ali keşke beni bıraksa ayrılalım dese
arkadaşlar dizi önümüzdeki sene devam edecek mi?
Gülşah&yeom-jan 11-04-08, 17:51 söylediklerine canı gönülden katılıyorum kesinlikle zeynep musa yakınlaşması olması lazım ve bu yavaş yavaş olmalı izleyiciye bunu doya doya yaşatmalılar dizinin sonunda birleştirip bu mutlulugu izleyiciye çok az yaşatmalarını bende istemem onların bir aile olmasını zeynep ve musanın geçmişte yaşayamadıgı o mutlu anları görmek istiyoruz dizinin reytinglerinin biraz olsun düşmeside bu monotonluktan ileri geliyor dogru düzgün zeynep musa sahnesi yok hep birbilerine mesafeli zeynep aliyi sevmiyor bunu biliyoruz ama bu haftaki bölümde hiç yapmak istemedigi şeyi yaptı musaya artık buraya gelme dedi bunu kesinlikle istemedi sırf ali yüzünden
reytingler yine iyi ama eski reytinglerien dönsün istiyorlarsa biraz izleyiciye kulak versinler alinin konuşmaları beni gerçekten sıkmaya başladı hep içinde bir korku var sürekli aynı şeyleri söylüyor zeynepte bazen şunu seziyorum ali keşke beni bıraksa ayrılalım dese
arkadaşlar dizi önümüzdeki sene devam edecek mi?
Evet edecek, hazirana doğru tatile girecekler.Önümüzdeki yıl tekrar başlayacak :img-wink:Bundan eminim :img-wink:, çok büyük bir değişiklik olmazsa tabii...
merveilleux 11-04-08, 18:01 Dün dedim,merve bu sefer sinirlenmeden,sakin sakin bastan sona izle:kahve
Gecen hafta o öldürücü bakislarla biten sahne'nin devamini cok merak ediyordum.
Ali'nin de Zeynep'e arabada dedigi gibi, o ve Musa o aksam iki liseli genc gibiydiler, hani okul'un en güzel kizi icin savasicaklar ya:img-pilot
Zeynep Ali nasilda iki dakikada senaryo kurdun dedi ama bence cok dogruydu Ali'nin söyledikleri...
Musa'nin zorunlu olarak kendini,eve ve yemege davet etmesine güldüm sadece.
Gonca ile beraber gecirdigi saatler cok icten ve ciciydi ama:img-blush
Ha birde Zeynep'e yaptigi iltifatlar ve gizliden gizliye attigi özlem dolu bakislar.
Bu yasananlar ama sanki Zeynep'i rahatsiz ediyormus gibi hissettim ben.
Hic durmadan Musa'nin gözünün icine, ne zaman kalkicaksin gibisinden bakmalar. Mehmet'i cagirmalar vs.
Zeynep'e kizdim mi kizmadim mi bilemiyorum.
Yani kizsam niye Musa'nin orda olduguna sevinmedin diye, sanki haksizlik yapmis gibi olucam. Daha yasanan olaylarin üzerinden o kadar cabuk zaman gecmedi, ve Zeynep'in hala kapanmamis yaralari olabilir.
O yüzden kararsiz kaldim biraz.
Ama dikkatimi ceken, Zeynep Musa'ya karsi mesafe koymakta kararli gibi.
Bunu'da zaten Musa'ya söyledi.
Bu mesafe acaba Ali'nin üzülmemesi icin mi?
Yoksa Zeynep, kendini Musa'nin varligina alistirmaktan ve sonra yine ayrilmaktan mi korkuyor?
Nine'nin o evde olmasi cok hosuma gidiyor.
Eve ayri bir renk geldi sanki.
Dün annemle izlerken, oda aynisi dedi ve keske bizim evde'de böylesine tatli bir ninemiz olsaydi dedik beraber:img-icecr
Ha su erik meselesini'de unutmayalim.
Musa yine bu erikler sayesinde, Zeynep'e bazi hatirlatmalarda ve imalarda bulundu. Neyse onlari bosverdim de, vallahi erik'leri yerlerken icim gitti ha.
Bugün annem'le alisveris'e ciktik, burdaki türk bakkal'ina gelmis erik, ama kücücükler'di hosuma gitmediler, hala gözüm Musa'nin getirdiklerinde:img-hyste
Ali'nin Musa bey'in böyle habersiz cat kapi gelmesin'den rahatsiz oldugu cok belliydi. Bunu zaten icin'de tutamayip Zeynep'ede citlatti.
Ali'ye gicik olanlar cogalmaya baslamis.
Ben gicik olmaktan cok aciyorum ona.
|