Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
Herkese Merhabalar..
Şoık biten bir bölümün ardından şoku üzerimden atlatıp geldim tekrar..Ama görüyorumki sizlerinde benden g,hiçbir farkınız yok..Yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıoyık derler ya aynen öle bir durum şu anki..Ölse Bir türlü ölemese Bİr türlü..
Ölse birkere musa vicdan azabından .Emine annede kalp krizinden gider...
Derya ve zehra'yı hiç sölemiyorum..
Ölmese milleti gıcık etmeye bizleri de ekran başında deli etmeye devam edicek..
yani bu o9layı nereye bağlamaya çalıştıklarını merak ediyorum..Zaten bir araya gelmeyen zeynep musa bu ölümle bir daha birkaç metre bile yaklaşamazlar..
Musa o vicdan azabını ölene kadar üztünden atamaz artık..
Bol üzüntü bol karamsarlık sanki hep neşeli güler yüzlü insanların olduğunu bölümler izliyormuşuz gibi..
Offf Ölüsüde diriside dert anlıcağınız..:):):)
Herkese tekrardan merhaba….En sevdiğim sahnelerin yorumunu yapacağımı söylemiştim evet hemen başlıyorum…:good:
Bu bölümün beni de üzen sahnelerinden bir tanesi Barış üzgün haliydi..…Çocuk ayrılmayı henüz kendine yedirememiş …Aşk acı çekiyor…Bu sahnelerin arasında Özge’nin Pınar’ın yanına gelip konuşması güzeldi…Ama Pınar pek takmadı bile..Zaten bu zamanı kızlarını bir türlü anlamam…Aşk hayatları o kadar karışık ki…Bir ilişkiyi bitirip hemen bir başka ilişkiye başlıyorlar…Burada Pınar’ın bu davranışları gençlere pek örnek olmuyor gibi…
Beni diğer üzen sahnelerden bir tanesi de… Emine annemin perdeyi asarken düşmesiydi..…Ah Emine annem benim…Ne işin var senin orada sana mı kaldı perde asmak ..Durumun iyi tut bir yardımcı yardım etsin sana ya da Zehra da asabilirdi…Neyse… Bu sahneyi izlerken gözüme bir şey takıldı…Emine annenin salonunda duvarların rengi …Bir duvar kırmızı diğer iki duvar sarıydı…Acaba Emine anne de Galatasaraylımı? Zuhaha ha…Koltuklardan bir tanesi de sarı kırmızıydı…:img-hyste
Evet gelelim beni şaşırtan sahnelere….Öncelikle Ayşe’nin yanında çalıştığı sekreteri ve ekibi nasılda korkuyorlar Ayşe’den.. Ama nasıl olduysa onları yemeğe götürdü…Tabii boşlukta kaldı…Ne yapacağını bilemiyor..Zuhaaahahaaa:img-hyste
Yorumuma mola verirken bir şey söylemek istiyorum…Zeynep ve Ali hep aynı yere yemeğe gidiyorlar..Yani koca İstanbul’da başka gidilecek bir mekan yok mu..?Zeynep ne zaman yemek yese hep oraya gidiyor…Süreyya ile de aynı yere gitti ve aynı masaya oturdu…Lütfen rica ediyorum artık mekanı değiştirin……:icon_whis
Evet canımı sıkan ve beni sinir eden sahneleri yer vermeyecektim ama öyle bir sahne vardı ki bu bölümde yazmadan duramayacağım…Hülya&Musa konuşması son derece sıkıcıydı evet..Ama bu konuşmada Hülya öyle bir söz söyledi ki…Musa’yı bir anda değiştirdi..
Hülya- Bu dünyada kardeşine bile güvenme..
Hülya’nın oğlunu merak ediyorum…?Önümüzdeki bölümde çıkacak mı acaba? Ve mezarda ağlayan çocuk Hülya’nın oğlu mu acaba…? Bu merak ettiğim sorularının cevabını n kısa sürede alırım umarım….
Gelelim Ömer’e…Ah Ömer ah Gonca’nın okuluna Pınar’ı görmeye gidilir mi…?:img-hyste Ömer ne güzel açıldı Pınar’a çok takdir ettim bravo…:good:.Ama yine de daha çok erken..Barış bunalımda…Ve bu olay bana geliyor ki….Gonca ve Eymen’in de arasını açacak…Eymen Barış’a çok değer veriyor…Gonca’da Pınar’a…Gerçekten çok bir durum…Bakalım nasıl çıkacaklar bu işin içinden…?:img-in_lo
Bu bölümde aslında hoş olmayan bir sahneye güldüm….İbrahim Emine anneye Musa İstanbul’a geliyoruz diyince… “Evet senin canını okumaya geliyor” dedim….:img-hyste Musa nasılda Hülya’dan o sözü duyunca apar topar İstanbul’a geldi…Burada neden Mehmet’i de uçakla götürmedi diye düşündüm…Yazık değil mi Mehmet’e…Arabası ile kaç saatlik yoldan geldi ve gelir gelmez Musa’yı annesine götürdü oradan evine…Üstelik Zeynep’lerin evine geldiğinde saat 24:00 e geliyordu sabah 5’te de tekrar yola çıkması gerekiyordu…Mehmet bile bu durumdan şikayetçiydi… Musa bey lütfen o sizin özel şoförünüz ama köleniz değil….Saygılarımla….:icon_shad
Bu bölümün en ama en çok beğendiğim sahnelerinden bir tanesi. Ninenin yemek yapmasıydı…Kabak yemeği yapmış hem de işten gelir gelmez kendini mutfağa attı… Canım benim…Ve beni şok eden şeyde burada Ninenin bir kızı , yani çocukları varmış..…Ve benim bir tanecik Nineme hiç bakmıyorlarmış…Ninem Zeynep’e ve Süreyya’ya çocuklarından söz ederken nasılda içim burkuldu…Olmaz olsun böyle evlatlar….Umarım sonradan diziye dahil olmazlar valla bir kaşık suda boğarım onları…..Ninem sen üzülme ben varım…Seni çok seviyorum….Hastalığını yeneceksin biliyorum….:good:
..Çok kısa…. :)Musa&İbrahim konuşmasına geliyorum.. Çok fena dövdü İbrahim’i..Ağız burun birbirine girdi…Ses tonu değişti konuşurken...Oh olsun sana… Fakat bu sahnede iki oyuncuyu da tebrik ediyorum….Talat Bulut'un ve Erdal Bilingen'in performanslarına hayran kaldım…:good:
Gözümden kaçmadı evet….Bu kötü sahnelerin arasında Zeynep ve Ali benim sevdiğim yoldan araba ile geçtiler…Bu yolu gerçekten çok seviyorum…
Evet yorumuma burada son veriyorum çünkü bundan sonra beğendim bir sahne yok….Sözlerime son verirken …Özlediğim sahneleri yazıyorum…
...Özlediklerim…
Evet bu dizide özlediğim sahnelerden bir tanesi…Zeynep’in Pazar yeri…Pazar kurulurken çalan müzik…O kadar güzel şeyler hissettiriyor ki bana…Cavit abi,Nine,Gonca’ya aşık olan çocuk…
Özlediğim diğer bir şeyde Zeynep’in köfteleri…Mangalı yakarak köfteleri kızartması..Ayran şişelerini tencerede sıcak suda yıkaması…Çok özledim evet.
Zeynep&Gonca yani anne kızın arasında geçenler...Acı tatlı bazen tartışmaları olaylar…Anne kızın aynı yatakta uyuması…Zeynep’in kızını sevmesi…Gonca’nın hırçın halleri…
Ben bu diziyi her haliyle seviyorum…Canımızı sıkan bizi sinir eden sahneler olsa bile…Gamze hanıma ve sette emeği geçen (oyuncusundan,ışıkçısına) YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER…
Not:Gül'cüm senaryonu bekliyorum...
ya ibrahim ağzindan ateş etmedi mi??? kurtulma ihtimali mi var??? hiç sanmıyorum... ölmezse yok artık derim...
musa kendini 2-3 bölüm suçlar ama söylediklerinde haklıydı neticede...haksız yere mi söyledi o sözleri?? tama en büyük kabahat kendinde ama kardei o da ya!! kardeşinin niyetine bakar mısınız?? elbette silecek o lafları söyleyecek.. sonunda alışacak..
zehra ve derya da elbette çok üzülecektir ama musa'dan da niye yüklendin ona niye üzdün senin yüzünden intihar etti diyemezler artık... belki bir süre suçlarlar ama sonra onun bir hatası olmadığını anlarlar... ya ibrahim hayattayken daha fazla üzüyordu herkesi şimdi toptan üzülür kurtulurlar.. derya için zor tabi iyi olsun kötü olsun babası sonuçta.. ama alışacak o da...
emine anne asıl oğlunun yaptığını duysaydı kalpten giderdi... o da kalp krizi geçirir falan atlatır sonunda.. aslında o bu ailede fzla dayanıyor o daha fazla yaşamaz gibi geliyor bana...
ya süper bölümdü ben tekrarina baktim
son sahnede tam anlamiyla sok oldum ibrahimin böyle acizce bisey yapicagi aklima gelmedi
ama hülya cok iyi laf söyledi bu dünyada kardesine bile güvenmeyeceksin cok dohru bir cümle gercekten kardesine bile güvenmeyeceksin yoksa böyle sirtindan vurabiliyo
benim gözüme takilan bir konu var ve bence bu cok abes kacti musa geliyo annesini evine annesini öpüyo ama yegenine ve zehraya elini uzatiyo neden öpmedi yani insan yegeniyle ne olursa olsun böyle mesefali olmamali
Arkadaşlar Müjde
İbrahim ölmüyor….:happy0064Biraz önce bir sitede gördüm…İbrahim’in gözleri hariç her yeri bandajlıydı ….Gözleri mosmordu …..Ben demiştim değil mi…?İbrahim Ölmez diye…..:happy0064
Fotoğrafı buraya eklemiyorum çünkü izin almadım….Ama görülmeye değer bir fotoğraf:good:
Herkesin gözü aydın…İBRAHİM BAYRİ ÖLMEZ…ÖLMEDİ…:happy0064
İbrahim ölmemiş müge haber için teşekkürler.
Ölmemesine şaşırdım bu kadar olur. :img-pilot Bu kadar ağır yara ve hayatta kalıyor. Gerçekten bir kere daha anladım kötülere birşey olmuyor. :img-blush
Musa adına çok sevindim vicdan azabından küçük yaralarla kurtuldu. :img-in_lo
~*~NaR-ı GüL~*~ 28-04-08, 20:12 Inanmiyorum ibo ölmedi haaa vay be dokuz canli kedi ibo :D:D e bravo yani senaristlerede o durumdaki bir adamida yasattilar ya helal olsun :D neyse en azindan musa ve emine anne fazla üzülmeyecekler gerci üzülürler ama ölseydi dahada perisan olurlardi...
Haber icin tesekkürler Müge'cim :img-wink:
Gülşah&yeom-jan 28-04-08, 21:20 Az önce fragmanı izledim malum siteden orada da gösterdiler fakat bir yerde Emine Anne, Zehra ve Derya çok feci şekilde ağladılar bu haberi aldıkları ilk ansa ölmemiştir.Fakat sonrasıysa bilemem bir de müjde vereyim Zeynep ve Musa Zeynep'in evine gidiyorlar ve kapının önünde oturarak sohbet ediyorlardı, yaşananlarla ilgili sanırım :img-wink: Hesaplaşma vakti :img-wink:
Gülşah'cım çok teşekkürler...
Şule'cim nerdesin...?Kulakların çınlasın....
İbrahim'in ölmediğine ben de sevindim...
Arkadaşlar site reklamı varmış maalesef silmek zorunda kaldım.. :(
Ekleme
Arkadaşlar az önce Kanal D de gösterdiler…Gülşah’ın anlattıklarının yanında…Acaba dedim…İbrahim ölecek mi…? Emine anne ve Derya o kadar ağlıyor ki…Yani benim sitede gördüğüm normal bir pozdu…İçime kurt düştü şimdi iyi mi..? Neyse yine de ÖLMEZ canım…İbrahim sakın ölme olur mu?:img-wink:
İyi geceler..bye
Annem Dizisi 30.Bölüm Fragmanı
Solda adımın olduğu yerde web sitesi kısmından veya sitenin videolar bölümünden izleyebilirsiniz.
ben izledim fragmani
cok tesekkürler video bölümüne eklediginiz icin
cok heyecanli bir bölüm olucak
büyük ihtimal hastanede gecicek merakla bekliyorum
bitanem_61 29-04-08, 05:01 İbrahim ölmemiş buna sevindim mi sevinmedimmi bu bçlüm karar verecem, daha evvel dediydim eğer ağır yaralı hastaneye kaldırılıpda ayılır ve bir şeyler uydurursa şimdi ölsün diye, bakalım ne olacak,zaten hastane sahnelerini fazla uzatmıyorlar erken biter diye düşünüyorum
Günaydın Arkadaşlar
Fragmanı şimdi seyrettim, sevgili Şule'ye çok teşekkürler.
O son sahnede gördüğümüz o kadar kan akması, kendisini çenesinden vuran İbrahim'in çoktan ölmesi gerekirken,yaşaması:icon_whis mantık hatalarından filan anlamam ama o sahneden sonra intihar eden kişinin kurtulmasını görünce yok artık dedim:icon_sorr
Evet 9 canlı İbrahim ölmemiş, söylenecek pek bir şey yok. Ha bu intiharla pammuk yürekli biri olacaksa, kişiliği değişecekse yaşasın o zaman:img-wink:
Sanırım bol bol hastane sahnesi göreceğiz, Musa'da ha bire kravatını gevşetip duruyor, tabi bu yaşananlar onun sağlığınıda ciddi etkileyecek:icon_sorr
Ali efendi Goncanın saçlarını okşuyor, iyice kendini baba pozisyonuna sokmaya başladı maalesef:icon_sorr
Zeynep kendisine o kadar kötülük yapan, yuvasının yıkılmasında baş mimarlık oynuyan, hiç sevmediği İbrahim için yine de hastanede. İnsanlık işte, bu hareketinden dolayı tebrikler kendisine.
Uğur-Ayşe altay'sız olur mu. Evet evlilik teklifiyle Uğur Bey, Ayşe Altay'ın karşısına çıkmış. Onuda cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Karşısındaki kadın kafam çok karışık, bu duruda sana sağlıklı cevap veremem dese bile adam adımını daha büyük atıp, evlenme teklifinde bulunuyor, hadi hayırlısı:img-wink:
Ve son sahne, nihayet Musa-Zeynebi bir arada gördük. Hemde Zeynebin kapısının önünde, bunada şükür:img-wink: sanırım olayları konuşacaklar, hesaplaşma olacak. Bu hesaplaşmanın sonucu ne mi olur:icon_whis izleyip göreceğiz arkadaşlar
Sevgiler
cimcime_7297 29-04-08, 12:24 özette gelmiş...ibrahim kesin ölüyormu şimdi...intihar falan diyor ama ölüp ölmediği yazmıyor...sanki bilmiyormuşuz gibi musa ibrahime saldırır falan yazılmış...biz biliyoruz zaten saldırdığını ama ölecekmi onu merak ediyoruz...bu özet hiç bir şeyi açıklamamış bence...
suavikolik 29-04-08, 12:50 ay fragmanı şimdi izledim ama ibrahimin ölüp ölmediği belli değil...
önce hastanede gösteriyor yüzü sarılı ibrahimin,derya babasının başında..sonra emine anne ,derya ve zehra ağlıyorlardı,sonra bir daha gösteriyor hastanede bekliyorlar musa ve zeynep ,zeynebin evine gidiyorlar...şimdi bu durumda ibrahim öldümü,ölmedimi...yani şayet o ağlama sahnesi,ibrahim kendini vurduğunu ilk öğrenip hastaneye geldikleri ansa ibrahim ölmedi...ama yok en son ki sahneyi fragömanda başa koymuşlarsa ibrahim kaldırılıdığı hastanede öldü....
amma karışık fragman ,özette te bir şey belli değil... perşembeye de çok var...
ama en hoşuma giden sahne zeyneple musa galiba bir hesaplaşma yaşıcaklar musa tüm olanları zseynebe anlatacak....
ali polis te goncanın başını okşuyor . . . iyiy ce babalık yapmaya başladı...bu drurumda goncanın ali nini yanında ne işi var acaba.... hastanede olması deryaya destek olması gerekmez mi?ve goncanın ali ye bu kadar yakın olmasına şaşıyom...baba baba diyen kız şimdi nerdeyse ali amca ali amca dicek:img-hyste
ay ben meraktan çatlıcam valla perşembeyi nasıl edecem bilmiyom:img-hyste:img-hyste
bence ıbrahım olmez ama yuzunde kocamn bır yara ızıyle yasayacagını ve belkıde konusamyacagını dusunuyorum.o aglala sahnesıde bendce ılk ıbrahımı o sekılde gorduklerı sahnedır
evet bende fragmanı gördüm güzel bir bölüm olacagı kesin bence ibrahim ölmez bence hersey bundan sonra baslıyor musa zeynepe söyliycekmi bakalım ibrahimin intaharının nedenini bide bu adam ne istiyor zeynep ve musadan ....:img-pilot
Herkese merhablar..Özet gelmiş..Hoş gelmeseymişde Bİr farkı olmucakmış ama nesse..Film bitmeden adam akıllı bir özet görebilecekmiyiz acaba çok merak ediyorum..
Ne özet ne fragman açıklayıcı değil ama en azından görsel olduğu için fragmandan bir kaç bişi çakarabildim..Öncelikle açık açık belirtmeseler bile İbraim bayrı ölmemiş..bazı arkadaşlar deryanın zehranın emine annenin hastaneden ağlamasından şüpheye düşmüşler ama fragman oyunu gibi gelio bana..sonuçta haberini alır almaz gelip hemen ameliyathanenin önünde beklerkende gerçekleşiyor olabilir bu..Üstelik ölmüş olsaydı veya ölecek olsaydı bu durum hastaneye kadar taşınmaz direk şirket çıkışı ölüm haberi duyulurdu..
Bu olayın zeynep ve musayı yakınlaştırmya başlayacağını düşünüyorum..Nitekim ibrahimin intiharı musanın ona sölediklerinden içindeki vicdan azabından ve birazda şirketinı durumundan..Zehra nın zeynepe musa ibrahim dövüşmesinin sebeini anlattığını düşünütorum..Hiç anlatmamış olsa bile yeni bölümdeki bu konuşömada herşey ortaya dökülecektir zaten..
Zeynepte durup düşünecek..Suç kimde olursa olsun bu evlilik bitti..hatalar günahlar hepsinin bedelleri ödendi..Yada ödenmeye devam ediyor..Peki hala musa neden hala bu olayım kurcalıyor..?
neden evliliklerini bitiren sebepleri kurcalıyor..?
Niye geçmişimizi bu kadar önemsiyor dorguluyor? diye..
Demekki değer veriyor diyecek..Demekii bitmesini istemediği bir evlilik ve bu yüsden bitiren nedenleri arıyor diyecek..en azından biraz olsun yumuşar diye bekliyorum içinde tüm bunların hesabını yaptıktan sonra...
Birde bu dönemde musanın desteğe ihtiyacı var..Öle yada böle hiç iyi görmüyorum musayı.Konuşurken düşünürken gülümserken hepbir hüzün var son zamanlarda gözlerinde..buda onun ne kadar acı çektiğini kanıtlıyor..
Zeynep desen zaten kıyamoyor musaya..en azından ibrahimin inmtiharından sonra daha ılıman daha yumuşak daha sevgi dolu yaklaşmasını bekliyorum ben musaya..
Ayrıca ne konuşacaklar çok merak ediyorum..Hastanede zeynep musanın yanına gittiğinde,sonra beraber zeynepin evinde oturduklarında..
bu perşembe nasıl gelicek meraktan çatlayabilirim..
Şunuda sölemeden geçemicem vahide gördümünde talat bulutunda kimyası süper uyuşuyor..Birbirine aşık bir çifti canlandıran oyuncuların kimyası çok çok öenmli..Fragmanda onlar hastanede beraber yürülerken op kısacık görüntüde bile bunu daha bir hissettim..
Beraberken gerçektende çok yakışıyor..
(sadece karakterlerin ve kişiliklerinin kimyası ile ilgili bu sölediklerim tabikide..)(yoksa ikisininde evli ve çocuklu olduğunu biliyorum..)
Herkese merhabalar…Özeti okudum ama yine beğenmedim…Sıradan bir özet…Ama öyle bir cümle var ki o cümlenin altına yazacak iki satırım var…
Ayşe ile Arzu artık öyle bir noktaya gelmişlerdir ki, birbirleriyle yüz yüze gelirler ve açık açık konuşurlar.
İşte bu cümle…Arzu ve Ayşe…İki kötü ve birbirlerinden nefret eten iki insan…Ateş ve barut da diyebiliriz biz buna…Bakalım ne konuşacaklar….Açık açık ?...Gerçekten bayılıyorum bu iki oyuncuya…İşte kötü bir karakter ancak bu kadar güzel canlandırılır……:good:
Görüşmek üzere sesli fragmanda bye
Bence Bütün Bölümler Süper!:img-in_lo
Şahsen oyuncular birbirinden degerli!
Bu bölümde zEynep yiner çok masum ve Tatlıydı gerçekten çok etkileyici bölümler yha bütün yorumlar içinde tşkler:img-icecr
Herkese Dizi Günümüzden Merhabalar
Şimdi sevgili Müge'yle msn de dizimizi konuşurken, bari dedim bu konuştukalrımız dizi sayfasındada arkadaşlarla paylaşayım, içimde kalmasın:img-wink:
Gamze hanımı görsem, yada ulaşabilsem ona şunu sormak isterdim, annem dizisinin senaryosunu nasıl götüreceksiniz, hikaye nasıl bir yol izleyecek keşke bu soruma cevap alabilseydim kendisinden.
Şimdi her bölümde Zeynep-Musa'nın güya mutlu olduklarına dair o iki sahneyi bir daha kendi adıma görmek istemiyorum ben, çünkü bir parmak balla sürekli aynı sahnelerle kandırılmış hissediyoru kendimi çünkü. Ne yani evlilikleri süresince yaşadıkları mutlu mesut sahne sayısı sadece bu kadar mı, iki tane mi, o zaman mutsuz evlilik geçiren çiftler bile Musa-Zeynepten daha mutlu olmuşlardır kesin, bize evliliğinden mutlu olay söyle desek en azından mutsuz evlilikte bir elin parmaklarını bile geçer mutluluk olayları. Keza bunlar ta okul zamanında sevmişler birbirlerini, aşık olup evlenmişler ki böyle bir çiftin hayalinde ne alakaysa 2 tane olay var pes ki pes:icon_evil
Peki niye son bölümde kavuşan Zeynep-Musa görmek diye başka bir sorum olsa kendine. Bunlar ayrılalı 16 yıl olmuş. Bunları evlendirdiğinde konu bitecek diye birşey yok ki 16 yıl geçtikten sonra tekrar evlenen çiftin hiç mi sorunları olmuyacak, Zeynebin okulu var, başka sorunlar yaşayacaklardır, bakalım bunları nasıl aşacaklar, bunları bize seyrettirmek çok mu zor, başarısız olurum, böyle sahneler yazamam mı diyorsunuz buna da pes:icon_evil
Şimdi mezarlıktaki çocuğun tipini görünce Musa'nın oğlu değildir, küçük dedim de Müge kafamı karıştırdı, Fatoş abla o da 16 yaşında diyince benim yine Musa'nın oğludur teorim ilk sıraya yerleşti.:icon_sorr
Akşamki bölümde en merak ettiğim (başkada ettiğim yok zaten) Zeynep-Musa konuşması olacak (tabi baykuş Ali izlemeyip, konuşmalarına izin verirse:img-hyste) Hülya olayını ve oğlunun ona emanet bırakıldığını Zeynebe anlatacak mı Musa
Sevgiler
Annem Dizisi 30.Bölüm Sesli Fragmanı
Solda adımın olduğu yere tıklayarak web sitesi kısmından veya sitenin videolar bölümünden izleyebilirsiniz.
Mükemmel bir fragman.Anlatılmaz izlenir.
Zeynep ve Musa hastanenin önünde sarılıyorlar.Zeynep hemen gelmiş ve Musaya teselli veriyor.Nede olsa aileden biri her ne kadar İbrahimi sevmesede onu sevenleri seviyor.
Musa ve Zeynepin sarılmalarını TV den izlemiş olan Ali kıskançlıktan kuduruyor.Zeynepi hastanede arayıp orada bile kıskançlığını belli ediyor.Musa Zeynepe beni mi kıskanıyor diyor.
Zeynep Aliye:Bazen öyle şeyler oluyor ki gerçekler benim kontrolümü aşıyor.O da Musa Beyle Hastanenin bahçesinde sana sarılması gibi mi diyor.
Zeynep Mehemete ne yapacağım diye soruyor.Mehmette ne yapmak istiyorsun diyor.O da bilmiyorum diyor.Olaylar karşısında sanırım Musayı affetmeye meylenmiş gibi.
Derya Musayı suçluyor.Onunla kavgasıdan sonra babası intahar ettiği için
Musa ise hala İbrahimi affetmemiş.Hasta yatağında bile hala onu suçluyor.Ama suçlarken üzülüyor mu bilmiyorum,sadece o kısmı verince sanki suçluyormuş,affetmemiş gibi duruyor.Ama bir başka sahnede arabada da üzülüyormuş gibiydi.Aslında tabiki üzülmüştür ne de olsa kardeşi.Ama yinede affetmesi çok zor.
Ayşe ve Uğur işi iyice ilerletmişler.
Zeynep ve Musa evin önüne geldiğinde Ali perde arkasından Musa ve Zeynepi izliyor,kıskançlıktan ölüyor ve kendisininde dediği gibi "bazen birini o kadar çok seversin ki onu kaybetmemek için gururunu bir kenara bırakıp susup oturursun"
Musayla Zeynepin bahcede konuşumalarınından gösterilen kısımda Musa şunları söylüyor "Bu kaybettiğimiz zamanı geri getirecek mi"
Bu bölüm Zeynep ve Musa bölümü olacak nihayet istediğimiz gibi bir bölüm izleyeceğiz.
Sevgili Şule fragman ve anlatımın için çok teşekkürler
Nihayet bu günleri gördük, Musa-Zeynep sarılıyorlar, Zeynep güç vermek için Musa'nın yanında:img-wink:
Beni hiç şaşırtır mı Ali Efendi, baykuş görevini yapıyor ve hem Musa hemde Zeynep pencereden Ali'nin onları izlediklerini görüyorlar ama acaba konuşma sonrası mı olacaktır bu izlendiklerini görmek (inşallah öyledir) çünkü hemen görürlerse Zeynep daha bir tepkili olur, Musa'yla konuşmasına, tavırlarına daha çok dikkat edeceğinden ikiside gerilir çünkü.
Derya'nın o tavrı göstermesi doğal bir sonuç. Hangi çocuk karşısındakini suçlamaz ki, olaylar biraz durulunca inşallah amcasına kırgın olmadığını belirtir, her ne kadar çok çok yakın değilselerde ben yinede amca-yiğenin arasının iyi olacağına eminim.
Güzel bir bölüm olacağını ümit ederek, akşamı sabırsızşıkla beklerken, herkese iyi seyirler diliyorum
sesli fragmanı biraz önce tv izledik...gercekten cok güzzel bir fragman:happy0064 dogrusu ibonun ölmemesine cok sevımdım..
ali desen herne kadar cok gıcık ve uyuz davranişlar sergilesede yinede aşik oldugu için anliyamiliyorum...
tabiki en cok beyendiğim sahne musa&zeynep sarılması hemde gazeteciler ordaymiş umurlarında degil...:img-blush süper bir sahne
musanın alimi kıskanıyor demeside cok hoş bir sahne..:img-blush
ben halan musanın zeynep ibo gerceğini hepsini ögrenecekmi diye merak ediyorum..:icon_whis
neyse güzel bir bölüm olacak bakalım akşama az kaldı nede olsa:)
~*~NaR-ı GüL~*~ 01-05-08, 17:06 Ne zamandir yorum yapacam hep unutuyorum....fragmani bende gördüm ama sessiz olanini...ibo ölmüyor...mumyalamislar resmen adami....mumya olmus yani...ama ölmemesi iyi olmus cünkü daha öncede dedigim gibi ibrahim önemli bir karakter...kötü olmasina karsin bu dizide cok önemli bir yeri var...ayrica onun yumurtlayacagi daha cok gercek var...o gercekleri mezara götüremezdi tabi...
Emine anne zehra ve derya persandilar....emine annenin aglamasina dayanamiyom ya....cok yazik :(
Zeynep ile musa yakinlasiyolar....oh beee...catlasin ali...ya saka bi yana onuda anliyorum oda seviyor zeynebi ama zorlada güzellik olmaz ki abi...zeynep basbaya musaya hala tutkun ali de bunun farkinda ama hala zorluyor...akintiya kürek cektiginin farkinda degil...
Cok güzel bir bölüm olacak...
suavikolik 01-05-08, 17:49 ay sesli fragman çok süper ki bölüm ne kadar süperdir allah bilir...
ibo ölmemiş netekim.artık nasıl olduysa... ama derya amcasını suçluyor bu normal o an ki şokla ... bakalım nolcek....
musa ve zeynep sonunda milyonların önünde birbirlerine sarılıyorlar.......oley oley kıskananlar çatlasın........
ayşe uğurla evlenmeyi kabul ettimi ne.......
en sinir olduğum ALİ polis.... acaba kendisi biri bizi gözetliyoramı katılmıştı alışkanlığı kaldı ordan,yoksa biri bizi gözetliyorun yapımcısımıydı...... bu ne ya e pes...netekim gıcık oldum.....
Şimdi mezarlıktaki çocuğun tipini görünce Musa'nın oğlu değildir, küçük dedim de Müge kafamı karıştırdı, Fatoş abla o da 16 yaşında diyince benim yine Musa'nın oğludur teorim ilk sıraya yerleşti.:icon_sorr
Fatoş ablacım yani sana da söylemiştim buraya da yazıyorum mezardaki çocuk Musa’nın değil neden değil…O çocuk normal bizden birisi….Oyuncu olmadığı sahne doldurmak için orada olduğu her halinden belli…Yani kafan karışmasın Hülyanın Musa'dan olabilir diye tahmin ettiğimiz çocuk 16 yaşında evet …Bakalım nasıl birisi…Merak ettim…? Çıksın artık bu hafta.. Ama dediğin gibi mezardaki çocuksa….Neyse….:img-hyste
Şule’cim çok teşekkür ederim ….:good:
Evet Musa Zeynep’in sarılması güzel ama ümitlenmeyelim…Yine de bu olay Musa ve Zeynep’i bir araya getirmeyecek… Yanlış mı gördüm yoksa…? Uğur ve Ayşe öpüşüyorlar…Araya sıkıştırılmış bakınız Ayşe’de Uğur’dan hoşlanıyor dedirtebilecek bir sahne…:img-in_lo
İbrahim ölmez demiştim….İşte bakınız ne hale geldi…Bu ona bir ders olsun… Abo Derya’ya bak sen Musa’ya nasılda kafa tutuyor…. “Babam senin yüzünden kendini vurdu” gibi bir şey dedi….
Baykuş Ali yine perde arasından gözetliyor Zeynep’in evini…Bizimkiler dizisindeki Sabri beyi geçti valla….Ay çok güldüm….:img-hysteMusa ve Zeynep’i görüyor rengi değişiyor…Süper ya…Yaşasın…..Ali’ye bu hafta çok kızdım hem de çok…..
Evet güzel bir bölüme benziyor…Ama bol ağlamaklı ….Valla ruhum sıkılıyor içim kararıyor bu sahneleri izlerken….. :( Gamze hanım yüzümüzü güldürün artık…
Saygılarımla
İyi seyirler…bye
merhabalar
hava biraz ağır ama yine de iyi gidiyor
zehra da ne büyük gönüllü kadın
ne diyim aşk işte
gönül bu neye konacağı belli değil, yazık kadına
Ben bu bölümü çok beğendim.Ne çok özlemişim Zeynepli Musalı sahneleri.Bir kaç bölümdür özlediğimiz sahneleri nihayet doyasıya izledik.Nasıl geçti bilmiyorum vallaha.Doya doya izledim.Onların sevdalarını gördükçe bizde mutlu oluyoruz.Şu günlük sıkıntılarımızda bize bu şekilde mutluluk yaşattıkları için tüm ekibe teşekkür ederim.
Musanın da Zeynepinde sevdaları gözlerinden akıyor.Camların arkasında bakan Alide yerinin neresi olduğunu artık anladı.
Gelelim dizinin sonuna Musa Zeynepe açık olarak tekrar beraber olmayı evlenmeyi diliyor.
Musa olayları açıkladı ama kendisine biçtiği suç biraz hafif kaçtı.İbrahimi daha fazla suçladı.Evet İbrahim çok suçlu affedilmez şekilde ama Musanın suçu İbrahimden fazla.Efendim evliliklerini İbrahim bozmuş.Evet etkisi var ama bozan sesin.Sanki Zeynebin son bakışıda bunu söyler gibiydi.İmalı baktı.Yoksa bakışında ne yapacağını bilmez tavrı mı vardı bilmiyorum ama Musanın sözleri üzerine senin suçun çok bakışı gibiydi.Ayrılmamızın nedenini İbrahime yükleme gibiydi.
Musa herşeyin hemen düzeleceğini zannediyor.Sanki Zeynep kabul ettide kaybettiği zamanı geri getirecek.Zeynep verdiği sözlerde duran birisi öyle kolay mı seni kabul etmesi.Hayatında Ali var.Hemde ona karşı bu durumlardan mahcupken.Musa rüyada yaşıyor sanırım.Tabi isteriz biz hemen evlenmelerini ama Zeynep öyle hemen Aliyi bırakıp hadi evlenelim diyecek karakterde değil.
Hayatlarını İbrahim çalmış.Musa Efendi hayatınızı çalan sensin.Artık bunu kabul et.Zeynepin karşısına pazar yeri gibi seni affettirecek olaylarla ve ona karşılıksız sevginle gel.Zeten seni deli gibi seviyor.
Zeynep olaylardan İbrahimin parmağı olmasına çok şaşırdı.Hele birde İbrahimin yaptıklarını Musaya anlatsa ne olur bu sözler üzerine.Ama sanmıyorum.Bu olay bana kalırsa giz olarak kalacak.Ve sanırsam Bundan sonra İbrahimin Musanında dediği gibi hayattını yaptığı hataları düzeltmeyi adar.Bundan sonra iyi kalpli bir İbrahim izleyebiliriz.
Zeynep Aliyi o istemedikçe bırakamayacak.Dolayısıyla Musaya evet demesi şu aşamada mümkün değil.İkilemde Zeynepler izleyeceğiz gelecek bölümlerde.Musa Ali aşk çatışması hoş geçeçek.Ama Ali Zeynepin Musayı sevdiğini gördükçe aradan kendisi çekilecek.
Musa İbrahime çok tepkili hiç üzülmedi gibi gözüksede aslında yinede kardeşini düşünerek ona hayatını düzeltmesi konusunda umut verdi.Yaşam gücü vermeye çalıştı.
Gelelim dizideki kanlı sahnelere.Bana sorarsanız kanlı sahneler çok gerçekçi duruyor.Ben rahatsız olmuyorum.Evet çocuklar için sakıncalı olur,korkutabilir ama bu satte kaç çocuk ayakta bu diziyi izler.Benim yaşımda arkadaşlarım bile dizinin saatinden dolayı izleyemedikleri oluyor.Günün koşuşturması ve yorgunluğundan sonra 22:20 bekleyemediklerini yada dizinin yarısında uyuduklarını söylüyorlar.Kanla D ninde dizinin başlama saatine bir el atması lazım bu açıdan.Misal yarın işe gideceğim saat 01:00 olmuş.Hoş benim gibi geç yatan biri için sorun değil ama herkes benim gibi değil.
Neyse gelelim gene sahnelere.Yabancı dizleri veya filmleri neden çok beğeniyoruz.Çok gerçekçi olduğu için.O filmlerde bu tür sahneler ayrıntılı olarak hemde burdakinden çok daha çarpıcı verilmiyor mu.Burada verilince niye fazla kaçsın.Dediğim gibi ben hiç rahatsız olmuyorum tam tersi gerçekçi geldiği için tebrik ediyorum.Zaten kanlı kısımların bir çoğunu kanal buğulaştırıyor.
~*~NaR-ı GüL~*~ 01-05-08, 23:37 Güzel bir bölümdü...
Ibrahim ölmedi...senaristler sagolsunlar...ayrica kursun cene altindan girip burnundan nasil cikti düsünüyorum düsünüyorum ama hala cözemiyorum...:icon_whis ayrica nasil olduda ibo o agir ameliyattan sonra daha ilk günde gözlerini acti?Hayret valla...
Zehra, derya ve emine anne perisan oldular....ah hele emine annem...nasilda fenalasti öyle...cok üzüldüm cok....canim benim :icon_sorr
Gelelim musa ile zeynebin sarilmalarina....cok hos cok güzel bir sahneydi...arkadasca bir sarilistan cok iki sevdalinin birbirlerine kenetlenmesiydi sanki...:img-yes:
Deryanin musaya olan tepkisini dogru bulmuyorum...tamam amcasiyla babasini tartisirken, babasini agzi burnu kan icinde gördü ve bu yüzden amcasini sucluyor ama bilip bilmeden böyle davranmasi dogru degil...tabi insan o anki ruh haliyle neyin dogru neyin yanlis oldugunu kestiremiyor ama...
Musanin ibrahimle konustugu sahne cok etkileyiciydi...hele musanin hal ve tavirlari...ibrahim de gercekten o haliyle sanki bir melegi andiriyordu...mosmor olan gözleri...gözlerindeki yaslar...hani iboyu tanimasak "vah vaaahhh adamcagiz ne hale gelmis yazik" diycez ama diyemiyoruz cünlü iboyu taniyoruz yaptigi kötülükleri biliyoruz ve bu yüzden ben musanin tepkisini cok iyi anlayabiliyorum...
Gelelim ali'ye....daha öncede demistim zeynebi cok seviyor oda bir yerde hakli insan sevdigini kiskanir ancak ali zeynebin musayi sevdigini bile bile onla bir iliski kurmak istiyor...bu nisanlanma olayi bile cok yanlis...zeynep hala musaya deli gibi asik...keza musa da zeynebe...hal böyleyken zeyneple ali nasil oldu da nisanlandilar ki...ali'nin tavirlari abartiliydi bu bölüm...tamam seviyorsun anladik ama sende bal gibi biliyosun onlarin birbirlerini hala cok sevdigini ne diye tripe giriyorsun ki? Hele o dikizlemesi yok mu acayip sinir oluyorum...cidden suavikolik'in dedigi gibi biri bizi gözetliyor yapimcisimiydi bi ara da sürekli zeynebi ve musayi dikizliyor?
Ayseye gelirsek...ben bu kadina hic isinamadim bana cok itici geliyor...hic sempatik degil...zaten denginide buldu...ugur ile ikisi tencere kapak misali...tencere yuvarlandi kapagini buldu yani....mutlu mesut yasasinlar...ne diyim...:icon_whis
Gonca ile ninenin sahnesi cok güzeldi...ninenin nazar duasini okumasi goncayi üflemesi felan cok dogal cok hos bir sahneydi...cok seviyorum nineyi...o kadar seker o kadar tatli ki..emine annem 1 o 2 yani....:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo gonca "senin cocuklarin niye seni aramiyorlar" diye sordugunda nasil da dalip gitti....kiyamam ya....o cocuklarininda Allah cezasini vermesin emi...ulan ne bicim insanlar var su dünyada....anneniz o sizin anneniz....sizi dokuz ay karninda tasiyan..doguran...besleyen büyüten anneniz...!!!Offf sinir basti yine!!!:icon_evil
Son sahneyi kacirdim ama duyduguma göre musa zeynebe ibrahimden ögrendigi gercekleri söylüyormus...zeynep ise tepki vermemis...e vermez tabi kadin sok oldu haliyle...bakalim haftaya neler olacak...
Meğer ne kadar özlemişim bu aşkı..Bu bölüm bana nasıl ilaç gibi geldi arkadaşlar bir bilseniz..İşte dedim ya..Bu kadar kolaymışşÇok zor değilmişş..İbrahim kırk yılın başı bir işe yaradı..Zeynep musa her an dip dibeydiler..Hele o sarılmaları yokmu..Musanın zeynepin elini tutuşu..Emine anne bozdu ama yaa..:)..
bayılmasaydı çok daha duygusal sahneler İzleyebilirdik..Sonra musanın pazar yeri konusundaki müjdesi..Bu ikiliyi daha bir çok sevdim..:Musa ve zeynepin aşkını daha bir hissettim..
Hele en sonunda musanın sölediği söz..Kaybettiğimiz 16 yılı geri getirebilecekmiyiz..?
Ama zeynep tabiki kabul etmivcek..Ali tarafından bir ayrılma söz konusu olmadığı takdirder zeynep asla bırakan taraf olmaz..
Olsun bundan sonrada zeynepin aşkı için musa ve ali kapışmasını izlerizki zevkten 4 köşe olurum..
...Musanın zeynepin evinin önünde zeynepin sen gir ben aliyi görmek gerekiyor sonra gelirim dedikten sonra musanın sinirli bir şekilde nereye gidiyorsun demesine bayıldım..
Zaten zeynepi kıskanmasına bayılıyorum..
ımm bir düşünim..Hastanenin bahçesinde zeynepin saçlarının kokusunu içine çeker gibi sıkı sıkıya sarılmasına bayıldım..Elini tutmasını sölemem gerek yok herhalde..
Zaten zeynepe bakarken gözlerinin içinin parlamasına hastayım..
Hastaneden ki zeynep musa sahnesine bayıldım..
Musanın benimi kıskanıyor demesi üzerine zeynepinde benimi dinliyorsun demesi..Çok tatlılar yaa..
Aliye sölerisn musa senden hiç hoşlanmıyormuş..Alla alla neden acaba..?:):):)
yalnız musa herşeyin çok kolay olacağını zannediyor ama öle değil..
Tamamz eynepte musayı çok seviyor ama aliden böle bir teklif gelmediği takdirde asla onu bırakıop musaya dönmez..
Zaten bu aşk böle hem karşı konulmaz hemde ulaşılmaz olunca güsel..,taMAM elbette birlikte olmalrını çok istiyorum ama daha erken..
Bundan sonra musa da artık duygularını zeynepe karşı yavaş yavaş belli etmeye başladığına göre sorun ali olucak..
Musa ali çatışması başlıyor demektir..
Musa hep böle kıskanacaksa ali biraz daha dişlensin hemen vazgeçmesin zeynepten..
Herne kadar artık çekilsişn aradan demişsemde musanın zeynepoi kıskanan hallerine daha bir bayıldım bu bölüm..
Yinede onları böle hep bir arada görmeyi çokm özlemişim..
musanın zeynepe bakışını çok özlemişim..Hele birde evli bir karı koca gibi aynı evde sohbet etmiyolarmı değmeyin keyfime..
Deryadan bahswetmek istiyorum biraz..Tepkileri o şok halinde babasını kaybetmekle yüz yüze gelmiş bir kız için gayet doğal..Daha sonra hatasını anlayı amcası ile bir özür konuşması yapacağına eminim..
ayrıca derya karakterini canlandıran oyuncuyu bu bölüm daha bir gerçekçi buldum..Ağlarkende amcasını suçlarkende çok başarılıydı..Rolünü hakkıyla yerine geitrdi..
Emine annemide çok üzdüler çok ağlattılar yeter aretık ya dinsin emine annemin gözyaşları...
~*~NaR-ı GüL~*~ 02-05-08, 00:43 Zeynebin isi cok zor...bir yanda zeynebe tutkun iki adam...musa ve ali...diger yanda iki adam arasinda kalan zeynep..
Aliye ilgi gösterince musa bozuk caliyor, musaya ilgi gösterince ali bozuluyor...yukari tükürse biyik asaga tükürse sakal...iki adam arasinda kaldi...ama bence yinede tercihi musa olmali...:img-yes:
Bu arada musanin aliyi kastederek: "Beni mi kiskaniyor?" demesi süperdi :D:D ayrica zeynebin "aliyi görmem gerekiyor" dediginde musanin öfke dolu bakisida pek bi anlamliydi :)
Herkerse Merhabalar
İlk defa bir bölümden çok keyif aldım. Her ne kadar hastanede çoğu sahne çekilmis olsa bile:img-wink: nasıl keyiflenmiyeyim ki çokk uzunnnnnnn zamandır beklediğimiz Musa-Zeynep sahnelerini izledikte ondan.
O sahnelerde o kadar etkilendim ki o birbirlerine olan aşklarını, sarılmalarını izlemek çok güzeldi:img-in_lo Musa'nın Zeynebe bakışları, onu her gördüğünde ayağa kalkması (bu bile ona saygısını,sevgisini göstermede bir yoldur mesela bana göre tabi:img-wink:) konuşmaları, kıskanması çok ama çok güzeldi.
Şimdi bu kadar beğenimi söyledikten sonra sorduğum soruya yok artık diyeceksiniz ama hastane arkasındaki sarılmayı soracağım, yani ilk hastane karşılaşmalarında Musa'nın onu gördüğünde yüzündeki sevinç ifadesini farketmekten çok mutluluk duydum:img-wink: hadi o sarılmayı anladım da, hastane arkası sarılmayı anlayamadım, anlayan bir arkadaşın bana acil anlatması dileğiyle. Emine anne gelmeseydi de biraz daha görseydik ama kadın o sahneyi gördü ya şimdi ölsede gam yemez diyeceğim gitmeyecek ama olsun, söyledim bile, Emine annem bu lafı demiştir kendi kendine.
Neyse bu hafta Barış-Pınar ve onlarla uğraşan Eymen-Gonca sahneleri azdı çok şükür. Bende bıktım Eymen gibi o yaşamaktan ben ise böyle trip yapanları seyretmekten:img-hyste
Derya'nın tavırlarına gelince o anki şokla amcasına yüklendi sayıyorum, kendine biraz geldiğinde bende amcasıyla bir özür konuşması yapmasını bekliyorum:img-wink:
Allahım Musa artık atağa geçti ben yanlış görmedim di mi açık açık Ali'ye karşı savaşa başlayacak ve bunu Zeynebe de belli etti (ohh başlasın vallahi, bizde seyretmekten zevk alalım:img-grin2)
Gıcık baykuş ali eve geldiklerinde görevini yaptı, tabi bizimkilerde onu gördü maalesef:icon_sorr neymiş sevdiği için beklermişte bilmem neymişte, yahu adam sen Zeynebin o adamı sevdiğini, unutamadığını öyle bir biliyorsun ki ama işine gelmediğinden, bu gerçeği kabul etmek istemiyorsun ama bakalım nekadar sürecek bu durum:icon_whis zaten kusura bakma meydan artık sana kalmadı, Musa geliyor Musa:img-hyste
Şimdi nine-Gonca sahneleri yine gözlerimi nemlendirdi de ninenin bir cümlesi pek hoşuma gitmedi benim. Ne dedi nine anneler çocukları için kendilerini bile satarlar:icon_sorr ben bu cümlenin kurulmasından son derece rahatsız oldum. Bir anne evet çocuğu iin herşey yaparda sanırım Gamze hanım BBG konusundan çok etkilenmiş ki böyle bir cümle kullandı, ama bu cümleye gerek yoktu. Son çareye kadar anneler her türlü çabayı gçsterir ama Allah korusun son çare bu cümle olmasın hiçbir anne için.
Kısacası yeni bölümü merak içinde bekliyorum, lütfen bir set çekilmesin Musa-Zeynep sahnelerine, demek ki oluyormuş böyle sahneler bölümü güzel hale getiriyormuş, devamını yeni bölümde seyretmek dileğiyle:img-wink:
Sevgiler
çok güzel bir bölümdü ibrahim için üzüldüm diyemem ama yinede ölmemesi iyi oldu belki bu sefer ailesinin değerni anlayabilir musanında dediği gibi
bu arada musa ve zeynep sahneleri çok güzeldi çoğu hastanede geçti ama olsun
son sahnede musanın zeynebe olanları anlatmasıda iyi oldu nasılsa ibrahimi sevmiyordu en azından neler olduğunu öğrenmiş oldu
bitanem_61 02-05-08, 09:53 Uzun zaman sonra çok güzel bir bölüm izledik
Öncelikle deryanın tavırlarını biraz abartılı buldum evet amcanla baban kavga etmiş ve baban kendini öldürmek istediği için sinirlisin ama bu kadar ne öyle sen yada babaannem söylesin ben amcamın burda olmasını istemiyorum, yok ya daha ne olduğunu bile bilmeden böyle kestirip atmaları anlamam, bide üstüne basa basa benim için amcam bitmiştir, halbuki düne kadar nerdeyse baban dan çok amcanın seviyordun, olmadı, iyi bir özür dilemediği sürece, sende benim gözümde bittin derya
musa ve zeynep sonunda oldu:good: benimi kıskanıyor lafı üzerine, söyle ona musa senden hoşlanmıyor:img-hyste:img-hyste ay bunu zeynepin aliye söylediğini düşünsene oda aynısını söyler bende ondan hoşlanmıyorum:img-hyste:img-hyste, önümüzdeki hafta musa dan direk bir evlenme teklifi bekliyorum artık, tabi baykuş ali oraya gelmezse:img-hyste:img-hyste, harbi camdan izleyip izleyip gelirmiş, tam seyirlik olur o zaman
Ali evet o da artık yoldan iyice çıktı, daha düne kadar anlayışlı olan bir insan, zeynep goncanın o na geleceğini söylemek için aradığında, sen orda olmak zorundamısın musa yokmu, bu kadarda bencillik olmaz, seni sevmediği halde hala üstelemen hayret
aslında alinin zeynepin üstüne bu kadar gitmesi iyi, ben alırım ben bırakırım, yok işyerini aradım yoktun, nerdeydin, kimleydin, kimse bu kadarına dayanamaz, koyar aliyi kapının önüne
bitanem_61 02-05-08, 10:04 İbrahimin ölmiyceni tahmin etmiştik ve demiştik o kurşun biryerlerden sıyırıp çıkar diye, yada kötülere bir şey olmaz da diyebiliriz
En çok emine anneye üzüldüm kadın mahvoldu her anne gibi, en azından diğer oğluyla gelinini mutlu görünce biraz rahatlar belki, tabi deryanın dedikleri biraz üzdü ama o da düzelecek diye umuyorum
Ve urfadaki kardeşler yine yok, isimleri bile geçmedi ya pes diycem başkada bir şey demiycem
goncayla ninenin konuşması çok güzeldi bende anneler evlatları için kendilerini bile satar lafından hoşlanmadım, bu goncaya annelerin her türlü fedakarlığı yapar ama evlatlar anne ve babasına bakmaz anlamında bir mesaj vermekse o söz olmadanda anlatılabilirdi, ki anlattı zaten, sende bir zamanlar annenden hoşlanmazdın bu bile yeterdi
alini tvdeki sarılma sahnesine oğlunun yorumu bence çok güzeldi ve eğer annem yaşasaydı ve siz ayrı olsaydınız, benim için görüşmezmiydiniz, tabi ali anlamadı anlamaz o kalın kalfalı
mehmetin ibrahim için düşüncelerini açık açık anlatması çopk güzel di, ibrahim ölse dünyadan bir mikrop eksilir derim susarım
uğurla ayşenin akşam yemeği fena sayılmazdı, önlem olsun diye lokantayı kapatıp, sonra kapının onünde öpüşmek neyin nesiydi bilmem, her an bir magazinci çıkacak diye bekledim, ve ayşenin elbiseside elbiseydi hani, her tarafdan dekolte, uğurun gözüne girmeye kararlıydı, yalnız kolyeyi ayşeye yakıştıramadım, bana daha çok yakışırdı
arzunun derdi ayşe altay olmakmış, da bunu nasıl yapacaktı anlamadım, hem babayı hemde oğlunu idare ederekmi
cok güzel bi bölümdú ibrahim pisman olmasina binpisman ama artik is isten gecti yinede tabiki Musanin zafina yenilmemesi gerekirdi... Zeynep ve Musa sahnelerine bayiliyorum.. Ali cekilsin artik aradan gerci ortada nisan var ya olsun yinede cekilsin
bu bölüm deryaya gicik oldum, bence asiri abartti ne yasandiysa baban ile amcan arasinda senin karismaya ne hakkinda var amcadam tam amca Zehraninda degimiyle gercekten eli öpülecek abi.. ayip etti bence musa ya...
Dizinin bazı sahnelerini izleyemedim netten yada tekrarı olursa izleyeceğim.
Dizinin reytingleride daha iyi gelmiş demek bölümün güzel olduğu her haliyle belli.:love05:
esmer_-ezel 02-05-08, 11:04 açıkçası bu bölüm deki zeynep musa sahnelerını ne kadar özlemişim bu bölüm kelımenın tek anamıyla mukemmeldi hele musa ıle zeynebın sarılmaları musa zeynep alı ıle konuştuktan sonra benı mı kıskanıyormuş demesi sonra zeynebın bunun üzrine benımı dınlıyorsun demesı çok tatlılardı:love05: sonra musanın zeynebe alı ıl birdaha konuştuğunda söyle ona musa senden hoşlanmıyormuş demesı çok güzeldi hele zeynebı kıskanması farklı güzel:happy0064
esmer_-ezel 02-05-08, 11:10 demın yazamadım lşimdi yazayım derya bu bölüm çok gıcıktı hep musayı suçladı sanane onların arasında yaşanan onların arasında senı ılgılendırmez zehraya helal ibrahımı sevdığı ne kadar bellıydı ama ibrahım uyuz işte pişman oldu ama bakalım neler olacak emıne annemı ne kadar da üzdüler yazık ya kadına sonra nıne ıle gonca sahnesı çok tatlıydı allah belasını versın öyle çocukların alıye gelınce zaten gıcık oluyodum iyice gıcık loldum çekılsın artık aradan
demın yazamadım lşimdi yazayım derya bu bölüm çok gıcıktı hep musayı suçladı sanane onların arasında yaşanan onların arasında senı ılgılendırmez zehraya helal ibrahımı sevdığı ne kadar bellıydı ama ibrahım uyuz işte pişman oldu ama bakalım neler olacak emıne annemı ne kadar da üzdüler yazık ya kadına sonra nıne ıle gonca sahnesı çok tatlıydı allah belasını versın öyle çocukların alıye gelınce zaten gıcık oluyodum iyice gıcık loldum çekılsın artık aradan
Senin aksine düsünüyorum arkadasim.. Derya'nin yerinde olsam bende aynisini yapardim... sonuçta o babasi... kendi cani kani.. ne kadar kötü bir insan olursa olsun babasi... ama Derya durumu bilmedigi için Amcasina öyle davrandi... Babasi belki birgün herseyi kizina anlatir... Ozaman amcasini anlayacaktir...
Ayrica bu bölümde en çok Derya'nin performansini begendim...okadar gerçekçi oynadiki yerinde olsam acaba okadar iyi rol yaparmiyim diyede düsünmeden edemedim.
merhaba,
bu bölümde musa ile zeynebin birbirleriyle dayanışmaları çok hoşuma gitti. sevgi, altını dayanışma ile de doldurmuş. mutlu bir aile olarak devam edebilselermiş ne kadar güzel bir aile olurlarmış.
ali, ne kadar araya giripduygusal baskı yapıyor olsa da zeynebin gözlerindeki aşkı görmemesi imkansız. zaten bu nedenle bu kadar duygu baskısı uyguluyor zeynebe.
cok güzel bir bölümdü(müş) ama malesef ben tam rahat izliyemedim tv acıkdı ama odaya bir girdim bir cıktım..haliyle ne izlediğimi anlamadım..:icon_sorr
hemencecik netten tekrar dogru düzgun izleyimde gelim:happy0064
güzel yorumları okuyunca cok daha bir meraklandım vallaahi...:)
yanlız ben yine bir şeye takıldım kaldım...şimdi memet cok net bir şelikde ibo hakkındaki düşüncelerini söyledi...sizce ibonun zeynepe saldirdiğini ve eskiden aşik oldugu gecek ortaya cıkacakmi...musanın NEDEN NEDEN diye sordugu soru cevamını bulacakmi..cok merak ediyorum..ama bence sezon finalınde herkes hem intihar olayının asıl nedenını hemde bu gerceği ögrenerek bitecek...malum böylesine bir gercek anca sezon finalıne saklanır düşüncesindeyim...merak ve heyacan dolu bir sezon....
aslında madem ortada böylesine bir GERCEK var kesınlıkle ortaya cıkmali..sadece bu kısmı ile kalmamali...sırlar olmasını istemiyorum...
hattaa hattaa ben abartım yine gecmişe hatırlamaları ve bu sahnleri izlemek cok isterim...:) ne yapayım bayılıyorum gecmişte yoluculuga...:)
neyse ben hemencecik bölümü izliyeyım...
duygu ve nizar 02-05-08, 12:24 merhaba arkadaşlar...
dün akşam yine süperdi...
ibrahim efendi yine yırttı paçayı...
emine teyzeciğime çok üzüldüm ya yazık kıza...
zehra ya da çok üzüldüm...
derya da amcasına nasıl da tepkiliydi...
goncamız yine süperdi...
zeynebim ne kadar da güzeldi canım benim hele sarılmaları yokmuydu muhteşemdi...kalbim yerinden çıkıcak sandım...son sahnede süperdi...
musa mız canımız ibrahimle konuşması süperdi ya nasıl da öfkesi var yani haklı olarak...
zeyneple olan her sahnesi muhteşemdi...
yine süper bi bölüm izledik...
damla_1075 02-05-08, 15:33 Herkese merhaba...
Annemi ilk bölümden beri izliyorum, buraya da yorumlarımı yazmaya karar verdim;)
Öncelikle dün akşamki bölüm süperdi...İbrahim ölsün çok istemiştim ama yine yaşıyor:hıhTam bir mucize ya, ölmesi gerekiyordu:hıh
Musa'nın hastane odasında yaptığı konuşma çok güüzeldi.İbrahim'e kızmakta çok haklı..Tamam o da suçlu ama dediği gibi kızının büyümesini bile izleyemedi..Bir baba için çok acı olsa gerek..İbrahim in ölmesi aslında onun için iyilik olurdu..Şimdi yaşasın ki daha çok acı çeksin, aklı başına gelsin..
Emine anneye çok üzülüyorum..Kadın iki oğlundan da yüzü gülmedi..Hep üzdüler onu.Musa-İbrahim kavgası yetmezmiş gibi bir de ibrahim in intihar etmesi..Yine de iyi dayanıyor kadıncağız.
Gonca ile Nine nin konuştukları sahne çok duygusaldı ya..Gonca konuşurken, soruyu sorarken hep gözlerim doldu..:img-cray:
Ali'nin kıskançlıkları da yersiz hani..Musa ile sarıldı diye triplere girdi..Bence doğal bi yakınlaşmaydı..
Merhabalar…Foruma girer girmez yine izlenme oranlarına baktım…Durum hoşuma gitti….2. ve 3. olmuşuz.:good:Tabii İzlenme Oranlarını yükselten İbrahim’in kendini vurması…Yani intiharı …Biz dizinin takipçileri olarak dünkü bölümü merak ettik tabii ki…Bu da İzlenme Oranlarını etkiledi…Ha gayret hedef 1. lik…:good:
Evet İzlenme Oranlarını bir kenara bırakıp güzel sahneleri yazmadan önce İbrahim’e gelmek istiyorum…Bir bölüm boyunca yüzünü görmedik ya ne mutlu bana… Uzun yorumumu yaparken yine söz edeceğim kendisinden merak etmesin…Aklıma takılan bir şey var bu intihar sahnesinde… Kurşun ağzından girip burnundan çıkmış…Ağzından girdiğine göre kurşun yüzde doksan dişlerine de gelip bir iki dişini parçalamıştır…Ondan sonra burnundan çıkmıştır… Bir sürü ameliyata girdi çıktı dişlerine zarar gelmezse şaşırırım …(İbrahim önümüzdeki bölümlerde yemek yiyip ,içerse acı çekmeden...)
Not:Herkes bu bölümü beğenmiş…Acaba neden…? Musa ve Zeynep’in o güzel sahnelerinden dolayı mı…?Birbirlerine sarılmaları.Ali’nin televizyondan bu sahneyi izlerken renkten renge girmesi....Yine Musa ve Zeynep’in Zeynep’lerin evinde bahçeye çıkıp Musa’nın Hülya hakkında gerçekleri anlatması mı…?Evet bu sahneleri ele alırsak ben de beğendim…Hem de çok…Beklediğimiz sahnelerden bir tanesiydi…Ama yine de korkum var…Hülya’nın oğlu ortaya çıkarsa ve Musa’nın oğluysa o zaman ne olur…?
Şimdilik benden bu kadar…Sevdiğim ,güldüğüm sahnelerin yorumunda görüşmek dileği ile…
Sevgiler…
bye
suavikolik 02-05-08, 23:01 öncelikle bu bölüm mükemmeldi...uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğimiz musa - zeynep yakınlaşmalarını gördük ve mutlu olduk... gelelim bölümün özetine.....
salih ve gonca
salih'in uzun zamandır goncaya aşık olduğunu biliyorduk ve uzun zamandı yani pazar yerinden kalktığından beri görmüyorduk...ama asıl merak ettiğim salih sadece dizide sahne doldurmak için mi var yoksa en son gonca salih ile birlikte mi olacak...
gonca'nın salihe verdiği tepkiye zeynep'in goncaaa diye engel olması güzle di...
bence;gonca sonunda salih ile olacak... belkide yanılıyorum...
zeynep,gonca,ömer ve ali
arabada giderken ali ne kadar keyifliydi öyle...
ALİ POLİS: sevdiklerimizle bi aradayız,bana mutlu olmamamız için bir neden söyle...
abicim senin olmaya bilir ama zeynebin ne olursa olsun mutlu olmadığını bile bile hala dalga geçer gibi konuşmak yakışmadı sana....
zehra'nın ve emine annenin hastahaneye gelişi:
ay ben en çok emine anneme üzüldüm,hep derdik musa yı suçlucak diye ama derya emine anneden önce davrandı... herşeye reğmen emine annenin onlar kardeş demesi takdire şayan bir davranıştı....
emine annenin hastaneye gelişi,fenalaşmaları,konuşmaları ağlaması gerçekten mükemmel üstüydü...sayın,emel göksu müthiş bir performans sergiledi ...
ibrahim kendine geldiğinde zehranın içeri girmesi,ve ibo yu öpmesi çok duygusal bir sahneydi... gözlerim doldu valla yalan yok yani...
derya'nın amcasına bu denli yaklaşması,konuşması aslında beni şaşaırtmadı bir gece önce kavga ettiklerini görüyor ve sonra babası kendini vuruyor...e kız ne yapsın...
şimdi en önemli sahnelerden biri musa ve zeynep karşılaşması...
aynı anda hastahane'nin önüne gelmeleri,o kadar basın ordusu önünde bibirlerine sımsıkı sarılmaları mühteşemdi...fevkulade'nin fevkiydi...ali amca kıskanmasında napsın...zaten herşeyin farkında ama illaki gözüne sokmak lazım bide hala kıskanıyor...tövbe yalandan eşşek olmaya ne kadar meraklı imiş bizim röntgenci amca...
daha sonra musa ve zeynep konuşmak için bir yere gidiyolar... önce ufk bir konuşma sonra emine anne görünüyor ekranda ve işte o an görülmeye değer sahnelerden biridir... zeynep ve musa tekrar birbirlerine sımsıkı sarılmışlar el ele tutuşuyolar...harikaa yuppi... aynen benim gibi emine annede yuppi dedi ama maalesef bir acı bir sevinç aynı anda kaldıramadı...
gonca'nın zeynebi araması telefonu musanın açması iyi seçim... zeynepten kızını görmek için izin alması... ahhh ahhhh yaniii süper...tabi musa'nın suratı zeynep'in;
"gonca akşam yemeğe ali amcanlara git"
demesiyle her ne kadar asılmış olsada,musanın en son söylediği laf mükemmel idi ...resmen oh dedim yani...
"benimi kıskanıyo,sorarsa bende ondan hoşlanmıyorum"
demesi oh dedirtti bana evet musa hadi ali'ye göster kendini artık anlasın...
birde musa'nın gafı: zehra'nın yanında zeynebe sen neden burdasın iboyu hiç sevmezdin demesi olmadı ya...ne yani sevmiyorsa düşmanımı :img-hysteacayip boş bir laf oldu evet düşmanı da,yani şeysonuçta arada zehra var derya var emine anne var,gonca ve musa var...
gelelim şimdi sıraa..hıımm...ayşe ve uğura
valla iyi ya hem musaya beni çok sensiz bıraktın de,hem hala sevdiğini belli et hemde daha boşanmadan aşna fişne... tamam belki çok yanlız kaldı,belki boşluktaydı ama bu kadar iiileri gitmesi üstelik hala nikahlı iken...bilmiyom valla fazla yorum yapmıcam buna...onun için hemen zeeynep ve musa ya tekrar dönelim..
ah ali ah... ne diyem... zeynep'in musayı sevdiğini biliyor,kızı olduğunu biliyor,ama hala kıskanıyor... sonunda söyledi şükürler olsun"zeynep bana bir söz verdi ve arkasında durmaya çalışıyor" hele şükür ya sana verdiği söz yüzünden hala senle nişanlı anladın şükür...gerçi zaten biliyordu da...işte ...
ömer bile babasından daha akıllı valla...yaşı küçük ama aklı büyük ilk önce nasılda mantıklı yaklaştı o sarılma sahnelerini izlerken helal dedim...
musanın goncaya bahçe yapmak istemesi,ve zeynepin pazar savaşını kazandığını söylemesi ah ah ....
aama en son sahne yokmu ne desem ki... işte zeyneep işte musa buyrun efem...
musanın kendini suçlayarak konuşmaya başlaması,o an zeynebin elini tuttu ya dedim tamam ali kesin bakıyordur çatlar şimdi sinirden:img-hyste
neyse sonra ibrahim yaptıklarını anlatması ...zeynep'in bakışları ah ah bu sahneye yorum bile yapamıyom ki mest oldum... ama en son musa nerdeyse zeynebe evlenme teklif edecek ti valla... zeynep baya yüz verdi biraz daha zorlasa musa:img-hyste:img-hyste
ay ne yapmışım ben böle biraz daha yazarsam kovulcam ben sustum artık
damla_1075 03-05-08, 09:01 Hülya’nın oğlu ortaya çıkarsa ve Musa’nın oğluysa o zaman ne olur…?
Haklısın Müge.Ben de tam olarak burada korkuyorum ki içimden bir ses de böyle olacak sanki diyor..Umarım yanılıyorumdur..Bu sefer Musa hiçbir şekilde kendisi affettiremez..Ne Zeynep'e ne de Gonca'ya..
suavikolik 03-05-08, 12:11 ya rakadaşlar birde şöyle düşünün eğer hülya'nın oğlu musadan olsaydı,sizce bunu son nefesinde hülya söylemezmiydi...bence hülya'nın ortaya çıkması bile bugün kü sahnelere gelmek için geçici bir oyuncu eklemekten ibaretti diziye...bence kesin musa'nın oğlu değil o cocuk...öyle olsaydı kesin olarak hülya musa'ya ölmeden önce söylerdi:icon_whis
damla_1075 03-05-08, 14:00 ya rakadaşlar birde şöyle düşünün eğer hülya'nın oğlu musadan olsaydı,sizce bunu son nefesinde hülya söylemezmiydi...bence hülya'nın ortaya çıkması bile bugün kü sahnelere gelmek için geçici bir oyuncu eklemekten ibaretti diziye...bence kesin musa'nın oğlu değil o cocuk...öyle olsaydı kesin olarak hülya musa'ya ölmeden önce söylerdi:icon_whis
Doğru ama belki de sölemek istemedi.Nasıl olsa çocuk kuruma yerleştirilecek..Çocuğunun rahat edeceğini düşünmüş olabilir veya daha fazla Zeynep'in hayatını karıştırmak istememiş olabilir..
suavikolik 03-05-08, 15:20 Doğru ama belki de sölemek istemedi.Nasıl olsa çocuk kuruma yerleştirilecek..Çocuğunun rahat edeceğini düşünmüş olabilir veya daha fazla Zeynep'in hayatını karıştırmak istememiş olabilir..
olabilir doğru;ama nasılsa öldü üstelik kendi vicdanını rahatlatır dı en azından...eğer zeynep i düşünecek olsa baştan söylerdi...çünkü birgün anlaşılırsa o zaman musa ve zeynep evlenmiş olabilirle ve tamamen koparlardı..musa işte o zaman herkesi kaybederdi...en azından baştaan söyleyim daha kötü sonuçlaraı engellemiş olurdu... sanmam musanın oğlu değil bence geçici bir konuydu hülya ve oğlu bitti gitti...
damla_1075 03-05-08, 16:41 olabilir doğru;ama nasılsa öldü üstelik kendi vicdanını rahatlatır dı en azından...eğer zeynep i düşünecek olsa baştan söylerdi...çünkü birgün anlaşılırsa o zaman musa ve zeynep evlenmiş olabilirle ve tamamen koparlardı..musa işte o zaman herkesi kaybederdi...en azından baştaan söyleyim daha kötü sonuçlaraı engellemiş olurdu... sanmam musanın oğlu değil bence geçici bir konuydu hülya ve oğlu bitti gitti...
Bence de..Musa'nın oğlu olması her şeyi daha da berbat eder ve zaten dizi sapmaya başlar...Bu genelde reyting için yapılan bir şeydir dizilerde ama bizim dizimizin böyle bir şeye ihtiyacı olmadığı için geçiçi bir şey olduğunu düşünüyorum..Musa'nın bunları İbrahim'in yaptığını öğrenebilmesi için sonradan düşünülen bir durum olduğu fikrindeyim..
Herkese Merhabalar..
Harika bir bölümü geride bıraktık..AÇıksa söyleebilirim dizi başladığından beri izlediğim en harika bölümdü diyebilirim..Musa ve Zeynep'e onların aşklarına tam anlamı ile doydum..onları beraber gördüğüm her sahnede kalbim yerinden çıkacak gibi oldu..musanın kapılarının önünde zeynepe nereye gidiyorsun diye kızgın bir şekilde söylemesi yüzünün aldığı hal ona sarılması;benimi kıskanıyor demesi ,ona söle musa senden hiç hoşlanmıyormuş de demesi ,kısacası zeynep ve musanın beraber olduğu tüm sahnelere bayıldım..
Biri gelse ve birşekilde ibrahim nedeniyle zeynep ve musa bir arada olacak yanyana olacak dese inanmazdım..Neyse sağlıklı olmasada ölümden dönmüş hali bari bir işe yaradı..
Bölümün mükemmeliğini reytinglerde kanıtlıyor zaten..'2.lik ve 3.lük harika..Gittikçe artacağına ve 1.liğin yakın olduğuna inanıyorum..Böyle mükemml bölümler yazıldıktan sonra neden olmasın..
Gelleim hülyanın oğlunun musadan olması İhtimaline..Buna en başından beri çok olumsuz bakıyorum..Ve aslını isterseniz böle bir klişeye düşüleceğini sanmıyorum..aklıma böyle bir ihtimal getirmek İstemiyorum..ama gidişata ve konuya bakıyorum..Sonuçta bu dizi uzun zaman gösterilmesi planlanan ve reytingleri bunun için oldukça müsait olan bir dizi..
İbrahimin yaprığı iğrençlikler tam anlamı ile olmasada büyük bölümü ile ortaya çıktı..Musa zeynepe aşık zeynep musaya..Üstelik musa büyük adımlarla yakınlaşmaya çalışıyor zeynep'..Tek engel Alinin nişanı ki ali gibi birininde ne kadar mülaim karakterde biri olduğunu biliyoruz..
Zeynep ve musayı ayrı tutmasıo gereken bir konu kalmadı ortada..Aslında gönül ister evlendikten sonrada onların mutluluğu uzun uzun gösterilsin.ama bu yöntem hiçbir senaristin başvurmadığı tehlikeli bir yöntem..Reyting açısından..Evlikik aşkı öldürüdğü için fazla reyting yapmayacağı kanısındalar çünkü..
Evet ne diyorduk..musa ve zeynepin ayrı kalmasını sağlıcak bir olay olması gerekiyor..Yoksa aksi takdirde inandırıcılığı kaybedicek..Düşünsenize ortada hiç bişi yok bizimkiler hala aşk acısı .çekiyor..Birleşebileceklerken birleşmiyorlar..
Sebepsiz ayrı kalmanın götürüsü çok olacak..
Ancak bu çocuğun musadan olması bu ayrılığı daha baki kılar..Çünkü zeynep için son nokta.gurur kaldırmaz artık..Birde bu çocuğun bakımı yetiştirilmeside musada..Bir kadın için heleki kızını babasından 16 sene saklayacak aşık olduğu adamdan senelerce ayrı kalacak karakterde bir kadın için hiçmi hiç kabul edilebilir bir tarafı yok..
;işte bu nedenle bu çocuk musadan olabilir gibi bir korku var içimde..
;İnşallah yanılıyorumdur..İnşallah böle bir saçmalığa girişmezler..!!
suavikolik 03-05-08, 18:36 Herkese Merhabalar..
Harika bir bölümü geride bıraktık..AÇıksa söyleebilirim dizi başladığından beri izlediğim en harika bölümdü diyebilirim..Musa ve Zeynep'e onların aşklarına tam anlamı ile doydum..onları beraber gördüğüm her sahnede kalbim yerinden çıkacak gibi oldu..musanın kapılarının önünde zeynepe nereye gidiyorsun diye kızgın bir şekilde söylemesi yüzünün aldığı hal ona sarılması;benimi kıskanıyor demesi ,ona söle musa senden hiç hoşlanmıyormuş de demesi ,kısacası zeynep ve musanın beraber olduğu tüm sahnelere bayıldım..
Biri gelse ve birşekilde ibrahim nedeniyle zeynep ve musa bir arada olacak yanyana olacak dese inanmazdım..Neyse sağlıklı olmasada ölümden dönmüş hali bari bir işe yaradı..
Bölümün mükemmeliğini reytinglerde kanıtlıyor zaten..'2.lik ve 3.lük harika..Gittikçe artacağına ve 1.liğin yakın olduğuna inanıyorum..Böyle mükemml bölümler yazıldıktan sonra neden olmasın..
Gelleim hülyanın oğlunun musadan olması İhtimaline..Buna en başından beri çok olumsuz bakıyorum..Ve aslını isterseniz böle bir klişeye düşüleceğini sanmıyorum..aklıma böyle bir ihtimal getirmek İstemiyorum..ama gidişata ve konuya bakıyorum..Sonuçta bu dizi uzun zaman gösterilmesi planlanan ve reytingleri bunun için oldukça müsait olan bir dizi..
İbrahimin yaprığı iğrençlikler tam anlamı ile olmasada büyük bölümü ile ortaya çıktı..Musa zeynepe aşık zeynep musaya..Üstelik musa büyük adımlarla yakınlaşmaya çalışıyor zeynep'..Tek engel Alinin nişanı ki ali gibi birininde ne kadar mülaim karakterde biri olduğunu biliyoruz..
Zeynep ve musayı ayrı tutmasıo gereken bir konu kalmadı ortada..Aslında gönül ister evlendikten sonrada onların mutluluğu uzun uzun gösterilsin.ama bu yöntem hiçbir senaristin başvurmadığı tehlikeli bir yöntem..Reyting açısından..Evlikik aşkı öldürüdğü için fazla reyting yapmayacağı kanısındalar çünkü..
Evet ne diyorduk..musa ve zeynepin ayrı kalmasını sağlıcak bir olay olması gerekiyor..Yoksa aksi takdirde inandırıcılığı kaybedicek..Düşünsenize ortada hiç bişi yok bizimkiler hala aşk acısı .çekiyor..Birleşebileceklerken birleşmiyorlar..
Sebepsiz ayrı kalmanın götürüsü çok olacak..
Ancak bu çocuğun musadan olması bu ayrılığı daha baki kılar..Çünkü zeynep için son nokta.gurur kaldırmaz artık..Birde bu çocuğun bakımı yetiştirilmeside musada..Bir kadın için heleki kızını babasından 16 sene saklayacak aşık olduğu adamdan senelerce ayrı kalacak karakterde bir kadın için hiçmi hiç kabul edilebilir bir tarafı yok..
;işte bu nedenle bu çocuk musadan olabilir gibi bir korku var içimde..
;İnşallah yanılıyorumdur..İnşallah böle bir saçmalığa girişmezler..!!
ama böyle bir şey olursa o zaman annem dizisinin filanali acıklı olur...zeynep ve musa asla birleşemez... musa işte o zaman bütün aileyi goncayı,zeynebi tamamen kaybeder...musa'nın psikolojiside musa'nın psikolojisi bunu kaldırmaz kendini öldürür...birde musa'ya hülya gelip oğlumun babasının kim olduğunu bilmiyorum aynı dönem bir kaç kişi oldu demesi... ne bileyim böyle bir kadından musa ya oğul vermek dizinin tüm cazibesini yok eder...diye düşünüyorum... ama herşey olabilir de...
Merhabalarrr:)
Bölüm yorumumu biraz geçe bırakıyım demiştim ama Müge'cim müsaade etmedii...E bizim de boynumuz kıldan incee tabi,başlamak lazım yorum yapmayaa ehuehue...
Lafı çok fazla uzatmadan başlıyımm o zman...Buyrunnn;
Valla kaç hafta söylendik söylendikk;Musa ve Zeynep bir kere bilee yan yana gelmedii,hiç konuşmadılarrr,toplasan beş dakka etmezz falan diye...Bu bölüm sankii alın başınıza çalın Musa'Nızla Zeynep'înizi demişler eheuhue...Tabi benim canıma minnett..Doya doya izledimm valla:happy0064...Süperr sahnelerdii yaa...Amaa ben sankii Musa'da şöyle bi hava sezdimm;
Kendi suçunu yıkıcak başka birini buluncaa böyle rahatladı,hafifledi de o yüzden Zeynep'e karşı daha bi cüretkar hareket ediyoduu...Daha önce olan,suçumu bilip otururum çekingenliği yoktu üstünde...Tabi bu tavır benim çok hoşuma gitti ama bi yandan da bu rahatlığının sebebini bi mantığa oturtamıyorum...Tamam anladık,İbrahim de çok suçluu...Ama bunun Zeynep için bi önemi yok ki!...Musa için çok önemi var evet ..Canım dediği,kanım dediği biri ona hayatının en büyük acılarını,üstelik bilerek ve isteyerek yaşatmışş...Dolayısıyla İbrahim'İn gerçek yüzü çok önemli Musa içinn ve pek çok şeyi değiştirir ama....Aması var iştee...
Demem o ki; Zeynep için değişen ne,bu durumda???...Musa hala "kendi iradesiyle" Zeynep'İ aldatmış mı aldatmışş...Kızı kimin gönderdiğinin ne önemi var?...Hülya'yla karşılaşmaları,sadece kaderin cilvesi olsaydıı kaderi mi suçlıycaktık yaniii?...Başka açıdan bakarsak; Zeynep,İbrahim'i hiç sevmiyo zaten...Hatta Musa da bunu farkında...Bu gerçeği öğrenince İbrahim'le ilgili fikirleri değişicek mi yanii??...(Hatta Musa'nın bilmediği, Zeynep' e sulanması olayını da düşünürsek Zeynep'İn nefretinin daha da fazla artabileceğini hiç sanmıyorumm...Hatta Musa,İbo'nun gerçek yüzünü gördüğü içinn belki mutlu bilee olurrr...) Peki Zeynep için değişen ne???Evet Musa suçunu paylaşabileceği birini buldu ama Zeynep açısından ne önemi var ki bunun??...İşte bu sebeple son sahnede Musa'nın ettiği,bi nev'i evlenme teklifini kabul ediceğini sanmıyorumm...
Aslında Musa'nın bu bölümdeki rahatlığı bişeyi daha anlamamı sağladı...O da; Musa'nın aşklarının önündeki tek engeli, 16 yıl önce gerçekleşen aldatma olayı zannettiği...O yüzden bu bölüm kendince,kendisine komplo kurulduğunu anlatarak her şeyin düzelebileceğini düşündü...Zaten bu komplo meselesinin Zeynep açısından bi önemi yok ama diğer değinilmesi gereken nokta; Musa'Nın Ali'yi önemsememesi...Bu bölümdeki her hareketi bunu gösterdii...Gerek aldatma olayından aklandığını zannettiği için Zeynep'e olan yakın tavırları,gerek Ali'ye laf atmaları...Hepsi Musa'nın Ali'yi küçümsediğini gösteriyo...Yani Musa için,Ali diye bi sorun yok...
Yanlış anlamayın...Musa'nın yüzünde muzip bi ifadeyle "Beni mi kıskanıyo" vs diyee sormaları benim de çok hoşumaa gitti ehuhue...Ama bu,gerçeği değiştirmiyoo...Musa Ali'yi bir sorun olarak görmüyoo ve ne yazık ki hata yapıyo...Ali büyük bi sorun,hem de çok büyük...Tamam Zeynep,Musa'ya hala çok aşıkk,bunu hepimiz biliyoruzz...Ama Zeynep aynı zamanda karakter olarak,Ali'ye verdiği sözden cart diyee dönebilecek biri diill...Üstelik ben bu davranışı "Bir nev'i aldatma" olarak görebileceğinden de, çok büyük şüphe duyuyorum...Zeynep'in karakterini bırakıp Ali'nin karakterine gelirsek...O da cart diye terkedilebilecek bi adam diil...Neticede Zeynep'i gerçekten çok seviyo ve bunu çok fazla belli ediyoo...Üstelikk Musa'ya karşı önemsemez bi tavır sergilemeyip,Musa'yla ilgili düşüncelerini açık açık söylüyoo...Aslında bu davranışı Zeynep'i daha da sıkıntıya sokuyoo...Çünkü Zeynep,Ali'yi de çok seviyoo...Belki bi erkek olarak diil ama arkadaş olarak çok seviyoo...Dolayısıyla onun kırılmasını asla istemez...
Musa,Zeynep'İn nasıl bir çıkmaz içinde olduğunu farkında diil yanii anlıycağınız..."Amaan canım ayrılır ondan biz kavurşuruzz nolcak??..."gibi düşünüyoo(Tabi bu kelimelerle diil,eminim daha karizmatik kelimelerlee:img-hyste )
İşte önümüzdeki bölüm bunu farkına varıcak...Zeynep'İn ilk olarak,İbrahim'in tuzağından Musa'nın suçsuzluğu sonucuna ulaşamıycaklarını, ardından da Ali'nin kendisi için ne kadar değerli olduğunu anlatıcağını düşünüyorumm...Bu sebeple Musa,Ali'yi daha ciddi bi rakip olarak görücek...Ve belki de Musa ve Ali arasındaki çekişme bizee çok eğleniceğimiz kıskançlıklar yaratıcak...Sonunda bu çekişmenin Ali'nin çekilmesiyle biticeğini düşünüyorumm...Ama belli de olmaz,belki Zeynep konuşur Ali'yle...Neyse oraya daha varr girmeyelim oralara...;)
Devamm ediyoruzzz=)
Musa ve Zeynep'ten bu kadar bahsetmek yeter...Şimdi de olay adam İbrahim'e gelelim...=)
Valla ben kurtulacağından emindimm...Ama nasıl kurtulduğunun tv kanalı yoluyla da olsa açıklanması iyi olmuşş...Gerçi spikerin "çene altından giren kurşun burundan çıkmış" demesi birden komiğime gitti yani şey der gibi "anasından emdiği sütü burnundan getirmek"...Yani birden onu anımsatmıştı bana ehuehue...Neyse bu gereksiz ayrıntıyı da verdikten sonra devam edelim ehuehue;)
Aslında İbrahim'den bahsedicez dedik ama tabii İbrahim'İn intiharına diğerlerinin verdiği tepkiden bahsedicezz..."Ayy sargılar da ne kadar yakışmıştı" diyemiyceğimize göree :P
İİk olarak Emine anneden bahsedelimm...Valla bu kadınaa çok üzülüyorum yaa...Ayy nasıl da sakat sakat ayağıylaa koşa koşa geldi oğlunun yanına...Kıyamam ben sana yaa...Ayy ordakilerden biri de kadına bi hasta sandalyesi oluyo ya bölee,onlardan vermedi yanii...Yahu yaşlı kadının ayağı sakat,oraya buraya yürümesine ne izin veriyosunuzz...Hayret bişey yaniii aaaa!!!!...Neyse...:icon_whis
Zehra zehraa valla çok duygusal bi sahneydii İbrahim kendine geldikten sonra görüşmelerii...Şu İbrahim'in adam olacağınaa bi inansam Zehrayla barışsınlarr diycem ama inanamıyorum bir türlüü...
Deryaa var tabi bir de...Yaa sizz Derya'nın aşırı tepki gösterdiğini söylemişsinizz ama bencee kız haklıydıı...Onun yerinize koysanıza kendinizi...Tamam babanız zamanında bazı hatalar yapmış ama artık yavaş yavaş adam olmaya başladığını düşünüyosunuzz..Tam bu sırada amcanızın babanızı dövdüğünü görüyosunuzz...Sırf bu bilee bi darılma nedeniyken...Üstüne bir de babanız bu hareket yüzünden intihar ediyoo...Yanii valla bencee,olaya Derya'Nın açısından bakınca Derya'Nın tepkileri hiç de yersiz diildi...Zaten eminim kii zamanla yumuşıycaktırr...Belki gerçekleri bilen birisi onaa Musa'nın neden böyle yaptığını anlatır...Ama açıkçası Derya'ya gerçekleri anlatmadan yumuşıycağını zannetmiyorumm...Ve bence haklı....(Zaten Derya kendi açısından haklı olmasaydıı,Musa kendisine öyle bağırmasına,tripler yapmasına izin verir miydi??? ehuehue:icon_whis)
Zeynep de koştu hemen tabi...Musa'Nın neden geldiğini sorması biraz gariptii...Yani taam sevmiyoo Zeynep İbrahim'i ama geldiyse haybeye gelmemiştirr herhaldee diimi??:..Soru gereksizdii...Hatta bana biraz Musa ve Zeynep başbaşa konuşsun diyee yapılmış gibi geldi bilmiyorum ama...ehuehue...Neyse canım bi daha sarılmış oldularr ammaaann ehe;)
Şimdi geriyee Ayşe ve Uğur sahneleri kaldı...Sevip sevmediğimden bahsetmiycem ama...Ayşe ve Uğur sahnelerine hala devam edilmesiii,bende konunun bi yere bağlanıcağı izlenimi yaratıyo...Yani artık hikayeleri tamamlandıı...Bi boşanma davası olucak biticek her şey...Öyle gözüküyo ama,Acaba diyorum biz bu Ayşe'den kurtulamadık mı hala???:...Acaba Uğur'la devam eden birliktelikleri süresincee Musa'yı ne kadar çok sevdiğini mi anlıycak Ayşe Hanım da,başımıza yine musallat olucakk?...Meselaa tam duruşma günü Uğur'la kavga edip de duruşmada,ben Musa'dan boşanmak istemiyorum falan demeye kalkarsa nolcak??:...Yani bilmiyorum ama hikaye bağlansa bağlansa buraya bağlanırr...:img-wink:
Tabii öylesine de devam ettiriyo olabilirler Ayşe ve Uğur öyküsüne kii kafamızda soru işaretleri kalmasın...Hoşş hiç göstermesinler hiç düşünmem,çok da derdimdi ama derdi olanlar vardır kesin...:icon_whis
Eveett bölüm yorumumuzu tamamladık...Atladığım bişey yoktur herhalde...O zaman;
Hadi hepinize iyi yorumlar canlarımbye
Herkese Tekrardan merhabalar..
Bölüm bu kadar güsel olunca bu kadar bol musa zeynep sahneleri barındırınca
yorumla yorumla bitmiyor tabi..
nurayın yorumunuda okuyunca bende biraz bahsedim dedim..O bahsediyoda ben neden bahsetmmim cnm benim neyim eksik..:img-hyste..
İlk önce şunu sölim nuray yorumunda bazı yerlere çok güldüm..Özellikle İbarim için sargıları çok yakışmış diyemiceğimze göre dediğin yerde koptum....
Perşembe gününden beri birşeyi yazıcam yazıcam diyorum ama aklıma gelmiyordu yorumunu okuyjnca bendede ampül yandı nihayet.
Musa Aliyi bir engel olarak görmüyor demiş sin çok haklısın..
Aliyi gerçekten hiç sorunteşkil etmeyen biri olarak görüyor..Her ne kadar demesi ve deyiş tarzı çok hoşuma gitmiş olsada ali için benimi kıskanıyor demesi buna en güzel örnek..
Zanediyorki Zeynep herşeyi öğrendiğinde buraya kadarmış ali diyip musaya dönecek..Aslında musanın bu konuda kendine olan bu güveni beni deli ediyor..
Geçen bölüm sanki kendisinin hiç bir suçu yokmuş gibi ibrahimi zeynepe anlatırken nasılda ateşlendi..Hayatımızı mahvetti yuvamızı yıktı seni kaybettim..
Herşeyi yapan kenndisi oysa..İbrahim aslında o kavga sırasında nede güsel söyledi..Senin bunu yapacak zafın olmasaydı diye..Gerçektende öle..İbrahim veya başkası ne farkeder..sen de bunu yapacak bişi olmsaydı bu kadar zayıf karakterli olmasaydın hangi kadın bu hallere düşürebilirdi seni..
yada kim tanıştırmış olursa olsun zafına yenikmi düşmeliydin...
Nuray ın da dediği gibi ölesine b,r rastlantı olsaydı bu seferde kaderimi suçlucaktyın..Bu bölümde suçu ibrahime atmış ve rahatlamış bir insanın rahatlığı vardı musada..Yani demem oki hem suçu tümüyle ibrahime yıkmasık hemde aliyi bu kadar küçük görmesi kendine olan bu güveni beni sinir ediyor..
Zate bu güvenle o son sahnede bir nevi evlenme teklifi olan şeyi söledi zeynepe..
Kabul edicek sanıyor..Hiç düşünümoyorki senin kaybettiğimiz yılları geri getirebilecekmiyiz sözünü sölediğin kişi nişanlı..Ama umrundamı beyefendinin zeynep hemen kollarına koşacakya..
Gelecek bölüm ve ondan sonraki bölümlerde muhtemelen musa ali çatışmasının sinyalleri verilecektir..musa zeynepten umduğu cevabı alamayınca basit sandığı herşeyin o kadarda basit olmadığını anlıyacak..İşte bu nedenle diyorum Ali biraz dişlensin..Yani bu kadar anlayışlı olmasın..Asla horgörüleceğini sanmıyorum..Tamam biz bayılıyoruz çok seviyoruz ama nişanlısı her gördüğünde eski kocası ile sarılıyor..Şu genişliği düşünebiliyormusnuz..Nişanlım dediğin ve çok sevdiğin kadın eski kocasını hala çok sevdiğin bildiğin kadın eski kocası ile asla affetmem dediği eski kocası ile hep yakın..Tv de onları durmadan sarılırken görüyor..
Yapışkanlığını falan bir kenara bıraktığımızda ali abartılı bir anlayış içinde değil mi?
Biraz daha sahiplensin zeynep'i..Daha dişlensin kendine olan güveni gelsin alinin dememde bu yüsden zaten..
Bölelikle Musa bey görecek aliyi..Daha beter kıskanacak zeynep'i..Çağırsam gelir modundan kurtulacak..Ali ve musa arasında resmen bir savaş başlıcak..Zeynepin alinin yanında olması musayı deli edecek..Onunla beraber vakit geçiriyor olması her an birlikte olmaları çileden çıkaracak onu..Çıkarackki bizde zevkten 4 köşe olacağız..:):)
Yine ben..
bu hafta perşembeye kadar foumdan çıkamayacağım anlaşıldı..o kadar dolu geçen bir bölümki üzerinde duracağım dediğim şeyler henüz yeni yeni geliyor aklıma..
Şimdi musanın pazar yeri müjdesi ve sonrasına gelelim..Ne kadar beğendiği bu müjde açıklandıktan sonra gözlerindeki o sevnci görmenin beni ne kadar mutlu ettiğini sölememe gerek bile yok..
Siz kazandınız zeynep hanım derken musanın yüz ifadesi zeynepin gülümsemesi..Bazen gidip kendim sarılasım geliyor benim zeynep musaya sarılmamakm için nasıl tutuyor kendini bilmiyorum valla..
yalnız musanın istifa edeceğini duyduğunda zeynepin neden bu kadar svindiğine anlam veremedim..Nerden anladın derseniz ne bilim bahçede bu konu konuşulurken zeynepin ağzı kulakalrındadydı..Hani eşi zengin konumda çalışan kadınlar vardır ya..kendilerine zaman ayaramaadıkları için hep şikayetçidirler..O yüsden istifa edipğte kocası ile daha fazla zaman geçireceklerini dudyuklarında çok sevinirler..Zeyneptede öle bir sevinme hali vardı..(yalnız ne yazmışım..Zeynepinde psikolajisini çıkardım hemen..::):):))
Ben musanın istifa etmeden zeyneple ilgili bir konuyuda halledeceğini düşünüyorum..Çünkü daha öncede mehmetle arabada konuşurken bunun sinyallerini vermiş gibiydi..
oda af meselesi..Zeynep sırf tekrar okuma hayatıon a dönsün bunu çok istiyor diye o meseleyide halledecek..pazar yerinden sonra zeynepin ikinci istediği bu şeyide yaparsa zeynep ndaha nasıl yumuşamasın bu adama karşı..
ımmm....!!!Düşünüyorum düşünüyorum başka yazacak konu kalmadı galiba..
ozaman gidebilirim..hepinize iyi yorumlar..:):)
Herkese Tekrardan merhabalar..
Bölüm bu kadar güsel olunca bu kadar bol musa zeynep sahneleri barındırınca
yorumla yorumla bitmiyor tabi..
nurayın yorumunuda okuyunca bende biraz bahsedim dedim..O bahsediyoda ben neden bahsetmmim cnm benim neyim eksik..:img-hyste..
İlk önce şunu sölim nuray yorumunda bazı yerlere çok güldüm..Özellikle İbarim için sargıları çok yakışmış diyemiceğimze göre dediğin yerde koptum....
Perşembe gününden beri birşeyi yazıcam yazıcam diyorum ama aklıma gelmiyordu yorumunu okuyjnca bendede ampül yandı nihayet.
Musa Aliyi bir engel olarak görmüyor demiş sin çok haklısın..
Aliyi gerçekten hiç sorunteşkil etmeyen biri olarak görüyor..Her ne kadar demesi ve deyiş tarzı çok hoşuma gitmiş olsada ali için benimi kıskanıyor demesi buna en güzel örnek..
Zanediyorki Zeynep herşeyi öğrendiğinde buraya kadarmış ali diyip musaya dönecek..Aslında musanın bu konuda kendine olan bu güveni beni deli ediyor..
Geçen bölüm sanki kendisinin hiç bir suçu yokmuş gibi ibrahimi zeynepe anlatırken nasılda ateşlendi..Hayatımızı mahvetti yuvamızı yıktı seni kaybettim..
Herşeyi yapan kenndisi oysa..İbrahim aslında o kavga sırasında nede güsel söyledi..Senin bunu yapacak zafın olmasaydı diye..Gerçektende öle..İbrahim veya başkası ne farkeder..sen de bunu yapacak bişi olmsaydı bu kadar zayıf karakterli olmasaydın hangi kadın bu hallere düşürebilirdi seni..
yada kim tanıştırmış olursa olsun zafına yenikmi düşmeliydin...
Nuray ın da dediği gibi ölesine b,r rastlantı olsaydı bu seferde kaderimi suçlucaktyın..Bu bölümde suçu ibrahime atmış ve rahatlamış bir insanın rahatlığı vardı musada..Yani demem oki hem suçu tümüyle ibrahime yıkmasık hemde aliyi bu kadar küçük görmesi kendine olan bu güveni beni sinir ediyor..
Zate bu güvenle o son sahnede bir nevi evlenme teklifi olan şeyi söledi zeynepe..
Kabul edicek sanıyor..Hiç düşünümoyorki senin kaybettiğimiz yılları geri getirebilecekmiyiz sözünü sölediğin kişi nişanlı..Ama umrundamı beyefendinin zeynep hemen kollarına koşacakya..
Gelecek bölüm ve ondan sonraki bölümlerde muhtemelen musa ali çatışmasının sinyalleri verilecektir..musa zeynepten umduğu cevabı alamayınca basit sandığı herşeyin o kadarda basit olmadığını anlıyacak..İşte bu nedenle diyorum Ali biraz dişlensin..Yani bu kadar anlayışlı olmasın..Asla horgörüleceğini sanmıyorum..Tamam biz bayılıyoruz çok seviyoruz ama nişanlısı her gördüğünde eski kocası ile sarılıyor..Şu genişliği düşünebiliyormusnuz..Nişanlım dediğin ve çok sevdiğin kadın eski kocasını hala çok sevdiğin bildiğin kadın eski kocası ile asla affetmem dediği eski kocası ile hep yakın..Tv de onları durmadan sarılırken görüyor..
Yapışkanlığını falan bir kenara bıraktığımızda ali abartılı bir anlayış içinde değil mi?
Biraz daha sahiplensin zeynep'i..Daha dişlensin kendine olan güveni gelsin alinin dememde bu yüsden zaten..
Bölelikle Musa bey görecek aliyi..Daha beter kıskanacak zeynep'i..Çağırsam gelir modundan kurtulacak..Ali ve musa arasında resmen bir savaş başlıcak..Zeynepin alinin yanında olması musayı deli edecek..Onunla beraber vakit geçiriyor olması her an birlikte olmaları çileden çıkaracak onu..Çıkarackki bizde zevkten 4 köşe olacağız..:):)
nur canım bu harika güzel dileklerle dolu yormuna bayıldım canım:)
kesınlikle haklısın musa aliyi öyle bir rakip olarak görmüyor...ama zeynep onu red edınce aklı başina gelecek muhakkak..ebizede koltugumuza yaslanıp bu harika sahneleri izlemek kalacak:):):)
hak ettik ama bunca sinir bozucu sahneden sonra yetti gayri canım...
birazda musanın mor halini izliyelimde içim rahatlasın:)
nuray eglenceli bölüm yorumun için cok sagol:)
nur canım bu harika güzel dileklerle dolu yormuna bayıldım canım:)
kesınlikle haklısın musa aliyi öyle bir rakip olarak görmüyor...ama zeynep onu red edınce aklı başina gelecek muhakkak..ebizede koltugumuza yaslanıp bu harika sahneleri izlemek kalacak:):):)
hak ettik ama bunca sinir bozucu sahneden sonra yetti gayri canım...
birazda musanın mor halini izliyelimde içim rahatlasın:)
nuray eglenceli bölüm yorumun için cok sagol:)
Dimi canım yaa..Musa şöle ezilsin büzülün zeynepi okadar kolay elde edemeyeceğinide anlasın..Walla ben doymadım yaa..bu bölümde öle doya doya musa zeynep izlemek istiyorum..Bir daha ne zaman artık kimbiliiri..Aslında ibrahim bir daha intihar etsin yaa..Valla ii olur benim açımdan sorun yok..Bir işe yarıyor hiç olmazsa..:img-hyste
ahh ahh musanın kıskancından deliye döndüğü sahnleri izlemeneinde keyfi başka olacak..En az musa zeynep sahneleri kladar eğlenceli..Ne bişlim bir davet olsa..musanında zeynepinde katılmasını gerektiren bişi..ve zeynep ali ilegitse..Dans etseler..musa bir yandan içi içine yese..Davetten sonra musa içse..Zeyneplerin kapsının önüene gelse..zeynepte daha fazla ses yapmasın diye alsa onu içeri..
Yada şöle olabilir..Bu dediğimi sahne nurayın fatoş ablanın ve mügenin hemen aklına gelecektir..
Koltuğun üstünde öle oturuken yorgunluktan uyuya kalsalar ..İzlediğim bir dizide vardı sabah uyandıklarında birbirlerine sarılarak öle uyuya kaldıklarını görmüşlerdi..bir panik bir heyecan..Ahh ahh ne bölümlerdi..heyecandan ne yapacvağımızı bilemezdik..
Daha aklıma gelirse yazarım..bu bölüm öle gaza getirdiki beni birkaç senaryo yazmayı bile düşündüm..
Görüyorsun hümeyracım aşk neler yaptırıyor...:):):):img-hyste
Dimi canım yaa..Musa şöle ezilsin büzülün zeynepi okadar kolay elde edemeyeceğinide anlasın..Walla ben doymadım yaa..bu bölümde öle doya doya musa zeynep izlemek istiyorum..Bir daha ne zaman artık kimbiliiri..Aslında ibrahim bir daha intihar etsin yaa..Valla ii olur benim açımdan sorun yok..Bir işe yarıyor hiç olmazsa..:img-hyste
ahh ahh musanın kıskancından deliye döndüğü sahnleri izlemeneinde keyfi başka olacak..En az musa zeynep sahneleri kladar eğlenceli..Ne bişlim bir davet olsa..musanında zeynepinde katılmasını gerektiren bişi..ve zeynep ali ilegitse..Dans etseler..musa bir yandan içi içine yese..Davetten sonra musa içse..Zeyneplerin kapsının önüene gelse..zeynepte daha fazla ses yapmasın diye alsa onu içeri..
Yada şöle olabilir..Bu dediğimi sahne nurayın fatoş ablanın ve mügenin hemen aklına gelecektir..
Koltuğun üstünde öle oturuken yorgunluktan uyuya kalsalar ..İzlediğim bir dizide vardı sabah uyandıklarında birbirlerine sarılarak öle uyuya kaldıklarını görmüşlerdi..bir panik bir heyecan..Ahh ahh ne bölümlerdi..heyecandan ne yapacvağımızı bilemezdik..
Daha aklıma gelirse yazarım..bu bölüm öle gaza getirdiki beni birkaç senaryo yazmayı bile düşündüm..
Görüyorsun hümeyracım aşk neler yaptırıyor...:):):):img-hyste
dogru vallaa kız:) ibo ayda yılda bir işe yaradı yoksa bizimkileri bir arada görmek ne münkün...:)
eee nedemişler her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardir..:img-hyste
cok bu kötüyüz diyecem(klasık bir cümle olacak yaw:) )ama yok biz aslında
kötü olaylardan ders cıkartiyor iyi yanlarına bakıyoruz...
yoookksaaa ibonun intihar olayını sevinecek degiliz caanıımm:)
ahhh ne nur'cugum keşkem sendeki bizdeki bu geniş aşk dolu hayal gücü azıcıkda senarritlerde olsaydı...
ama nerdee bekleki kafalarına taş düşecekde romantik sahne yazacaklar...
vallaa canım okumak bilem yettii kız..
hem seneryolar bölümüne yazsana vallaaa süper olur...
dogru vallaa kız:) ibo ayda yılda bir işe yaradı yoksa bizimkileri bir arada görmek ne münkün...:)
eee nedemişler her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardir..:img-hyste
cok bu kötüyüz diyecem(klasık bir cümle olacak yaw:) )ama yok biz aslında
kötü olaylardan ders cıkartiyor iyi yanlarına bakıyoruz...
yoookksaaa ibonun intihar olayını sevinecek degiliz caanıımm:)
ahhh ne nur'cugum keşkem sendeki bizdeki bu geniş aşk dolu hayal gücü azıcıkda senarritlerde olsaydı...
ama nerdee bekleki kafalarına taş düşecekde romantik sahne yazacaklar...
vallaa canım okumak bilem yettii kız..
hem seneryolar bölümüne yazsana vallaaa süper olur...
canım aslında öle tamda bir senaryo denilemez..yani repliksiz..Böle olay örgüsü halinde..ama bazen senaristlerin yazdığından daha İyi olur emin ol..
haklısın canım Bizdeki bu hayal gücü azcık senaristlerde olsa ne hikayeler çıkar..
hatta bir dönem şeyu düşünmüşütm ben..Bu soğuk havarda..Zeynep hasta olsa diye düşünmüştüm..mesela zeynepin gripi çok kötü geçiyor olsa..onu yataklara düşürüyıor hastanelik ediyor falan..ve tabiki evlilik hayatlarından tcrübe ile musada bunu çok İyi biliyor..zeynepin hasta olduğunu öğrendiğinde eve gelmek istiyor..telaşlanıyor tabi..
sonra bizim beceriksiz musa çorba yapmaya kalksaydı..onun bir yemek hikayeside vardı ya hani..ne bilim işte tüm gece zeynepin yanında kalksa..
başında beklese..saçını okşasa ..Zeynep hasta .;Ç;ok ateşli tabi..ne bilim böyle şeyler bekledim ben hepp..
Daha sonra gonca panik atak yüsünden hastanede bir gece kaldığından zeynepte o koltuğun üstünde uyuya kalsaydı.musa gelseydi üstünü örtseydi..sabaha kadar zeynepe hemen yanında öle yanya olsalardı..
böle ufak ama anlamlı sahneler bekledim hep ama nerde..
Haklısın Müge.Ben de tam olarak burada korkuyorum ki içimden bir ses de böyle olacak sanki diyor..Umarım yanılıyorumdur..Bu sefer Musa hiçbir şekilde kendisi affettiremez..Ne Zeynep'e ne de Gonca'ya..
Sevgili Damla maalesef ben hala aynı düşünceleri içindeyim….Hülya’nın Musa’ya gelip de bir oğlum var merak etme senden değil kısa bir ömrüm kaldı demesi kaç bölüm oldu..? Ve hiçbir ayrıntı da bırakmadı…Sevgili Gamze hanım eminim Hülya’nın oğlunu önümüzdeki günlerde gündeme getirecektir…Musa’dan olmasa da .Musa arayıp bulacaktır çocuğu…Çünkü Hülya’ya sözü var ona bakacak….İşte bu çocuk umarım Zeynep ve Musa’nın arasını açmaz…Tam bir adım yaklaşmışlarken…
ya rakadaşlar birde şöyle düşünün eğer hülya'nın oğlu musadan olsaydı,sizce bunu son nefesinde hülya söylemezmiydi...bence hülya'nın ortaya çıkması bile bugün kü sahnelere gelmek için geçici bir oyuncu eklemekten ibaretti diziye...bence kesin musa'nın oğlu değil o cocuk...öyle olsaydı kesin olarak hülya musa'ya ölmeden önce söylerdi:icon_whis
Suavikolik arkadaşım…Tabii ki söyleyebilirdi …Ama burada biz izleyicilere bir işaret gönderdi senaristimiz…Ama senin dediğin de doğru olabilir…..Olmasa bile yine de ortaya çıkmalı…Kimdir nasıl biridir…? Yine de içimden bir ses Musa’nın oğlu diyor…..:img-blush
Evet uzun yorum yazacaktım ama hiç havamda değilim….:) En kısa sürede yazacağım ...
Benim de anlatacaklarım var…Tıpkı Nuray’cığımın dedikleri gibi….Ellerine sağlık canım...Demek ki iki arada bir derede yorum yazılabiliyormuş..:good:
Bence çocuk Musanın oğlu değil.Birincisi çocuğun yapısında öyle bir hava yoktu.İkincisi Hülyayı konuya dahil edebilmek için ve olayların meydana çıkması sağlamak için katılmış bir konuydu.Çünkü Hülya bu konuyu ortaya atarak Musanın yanına gitme cesaretini buldu.Ona gerçekleri bir şekilde anlatmalıydı.Bu açıklamada olayın muhattabından başkası olmayacağına göre Hülya bu şekilde konuya katıldı.Birde kadın kendi de dedi.Ve söylerken inandırıcıydı da,doğruyu söyler tavrındaydı.
Bir diğer sebep Musanın Zeynepten başka birinden çocuğu olursa dizi izleyicilerinden göreceği tepki çok müthiş olur.Hatırlayın biz Ayşenin çocuğu olma ihtimalinde bile ne müthiş tepkiliydik.Neyseki senarist böyle bir tehlikeyi ortadan kaldırmıştı.Aynı şeyin olabileceğini düşünmüyorum.Musa Zeynep aşkı büyük darbe alırdı.
Zaten senarist konuyu zor toplamaya başladı.Bir sarıldılar diye vallaha gidip senaristti öpmediğimiz kaldı.Bize bu güzel sahneleri yaşattı diye......Kalkıp bu saatten sonra bu aşkı baltalamaz.Olsa olsa Zeynep&Ali nişanlılığından dolayı Zeynep&Musa aşkı kısmen uzaklaşma yaşabilir.Ki onuda zaten işliyor eli konunca.
Son bir şey daha artık çocuğun Musadan olduğunu kim söyleyecek hem.Tek bilen Hülyaydı o da öldü.Bu çocuğun Musadan olduğunu ortaya artık atmaları mümkü değil.İbrahim deseniz şimdiye kadar yumurtlamıştı Zeynebe bir şekilde araları iyice bozulsun diye.Hülya öldü,çocuk konusu kapandı anlayacağınız.
Bu arada senaryolarınıza bayıldım.İnşallah bu şeklide bol bol Zeynep&Musa yakınlaşması ve aşkı izleriz.Kaç bölümdür hasret kalmıştık zaten.Bize bir bölüm yetmedi.Onları yan yana görmek bile beni mutlu ediyor.Ahhh birde evlenseler.........Gerçekten kimyaları çok uyuyor.
İyi pazarlar …. Dizimizin tekrarı var şu anda …Altan fragmanı gösterdiler…Ama anlamadım bir şey….Şule’cim sana iş düştü yine…Tek hatırladığım sahne Ayşe ve Uğur’un fazla samimi olmalarıydı…:love05:
Evet Şule’nin yazdıklarını okuyunca bir şimşek çaktı.. “.İkincisi Hülyayı konuya dahil edebilmek için ve olayların meydana çıkması sağlamak için katılmış bir konuydu.” Evet canım bu cümlende sonuna kadar haklısın…Çok doğru….Bakalım yine de “Ya oğluysa” diyorum kendime…:img-in_lo
Alttaki kısa fragmanı bende gördüm.Ama tam fragman verilmedi.Artık yarın verir sanırım.
Fragmanda gördüğüm kadarıyla Ayşe Uğurla birlikte oluyor.Diyebilecek sözüm yok.Hala boşanmamışken....Yorumsuz.....Onlar hakkında konuşmakta istemiyorum..........Musa ve Zeynep ise o konuşmalarından sonra eve girmiş ve Musa evden ayrılırken Musanın da Zeynepinde yüzü pek gülmüyordu....Başka bir görüntüde zaten vermedi....Olan bütün görüntü buydu..........
neden halan ayşe&ugur sahneleri oluyor anlamiş degilim...:img-tomat:img-tomat yahu kim umrunda bu mesele ne diye diziye bu kadar hadil ediyorlar anlamıyorum gercekten bu sahnelerde neredeyse kanal degiştirmek istiyorum..:img-tomat
veee bencede hülya konusu burda kapatıldı...ne bir daha cocuk ortaya cıkar nede başka bir şey..rahat olun..
bı dk yaa hulya kendısı demedı mı merak etme oglum senden deıl dıee ben mı yanlıs hatrlıorumm hatta hulya kızınla aynı yasta dıyınce musa sımsek gıbı gozlerını actı hulya da merak etme ogum sende dedı ddı musa da rahatlama durumuna gırmıstı
bı dk yaa hulya kendısı demedı mı merak etme oglum senden deıl dıee ben mı yanlıs hatrlıorumm hatta hulya kızınla aynı yasta dıyınce musa sımsek gıbı gozlerını actı hulya da merak etme ogum sende dedı ddı musa da rahatlama durumuna gırmıstı
evet canım yanliş hatırlamıyorsun öyle bir sahne olmuştu..
zaten bu sahnden önce fragmanda oglum adı gecınce herkes birden şoka girdi acaba dedi..ama bu sahneden sonra herkes derin bir nefes aldı..
şimdi bu konu tekrar yine gundeme geldi anlamadım...
hülyanın rolu zaten musanın ibo olayını bir şekilde ögrenmesıydi..bunu kacıga cıkdı rolude bittii..bence fazlası olmaz..aslında ben bir daha o cucgun adı bile gececeğini sanmiyorum...sadece baktıgını sahip cıktıgını anlamamsi saglayan bir kaç replik dişinda...tabi:)
neden halan ayşe&ugur sahneleri oluyor anlamiş degilim...:img-tomat:img-tomat yahu kim umrunda bu mesele ne diye diziye bu kadar hadil ediyorlar anlamıyorum gercekten bu sahnelerde neredeyse kanal degiştirmek istiyorum..:img-tomat
veee bencede hülya konusu burda kapatıldı...ne bir daha cocuk ortaya cıkar nede başka bir şey..rahat olun..
Hümeyra’cım ben de anlamış değilim gerçekten….Yani Musa’dan ayrılır ayrılmaz kendini Uğur’un kollarına attı….Yani bir şey yazacağım Ayşe’yi seven arkadaş yanlış anlayacak….Ayşe’nin davranışlarını pek hoş bulmuyorum….Neyse bana ne mutlu olsun …O sahneyi 13 yaş altı çocuklar izlemesin….:)
Şimdi hazır aklıma gelmişken söylüyorum…..İbrahim kendini vurdu…Hastanede ölümle pençeleşti ama İbrahim’in kardeşi Hüseyin gelmedi… Aramadılar bile haber vermek için….Bu sizce Gamze Hanımın yazdığı senaryo da mantık hatası değil mi..?
Son olarak... Hülya'nın oğlunu merak ediyorum.....Nasıl birisi...?? .Mutlaka önümüzdeki bölümlerde gündeme gelmeli......En azından bir sahnesi olmalı...:)
Hümeyra’cım ben de anlamış değilim gerçekten….Yani Musa’dan ayrılır ayrılmaz kendini Uğur’un kollarına attı….Yani bir şey yazacağım Ayşe’yi seven arkadaş yanlış anlayacak….Ayşe’nin davranışlarını pek hoş bulmuyorum….Neyse bana ne mutlu olsun …O sahneyi 13 yaş altı çocuklar izlemesin….:)
Şimdi hazır aklıma gelmişken söylüyorum…..İbrahim kendini vurdu…Hastanede ölümle pençeleşti ama İbrahim’in kardeşi Hüseyin gelmedi… Aramadılar bile haber vermek için….Bu sizce Gamze Hanımın yazdığı senaryo da mantık hatası değil mi..?
Son olarak... Hülya'nın oğlunu merak ediyorum.....Nasıl birisi...?? .Mutlaka önümüzdeki bölümlerde gündeme gelmeli......En azından bir sahnesi olmalı...:)
vallaa canım bende şimcik bir şey diyecem yanliş anlaşilacak ama olsun içimde kalmasın muge'ciğim:)(sanada tavsiye ediyorum:))
yanı ayşenin artık bundan sonra ne zeyneple nede musa ile bilr baglantısı kalmadı...hayır halan niye gerek iş yerınde gerekse aşk hayatı bu kadar gundeme geliyor...yahu zaten sevilen bir karakter degildiki..hanı desemki seveneleri var..bir elin parmağini gecmez..
mantık hatasına gelınce bende görmezden geliyorlar...canım..hayır
çünkü bir şartlar altında hüseyının gelememesının hiç bir acıklaması olamaz..
bunu bildiklerınden direk yok sayıyorlar...
hani şimdi duymamiş olamaz...işim var ondan gelmedın deee diyemez..
heralde artık oyuncularmı ayrıldı bilmem ama bu konu yok sayılıyor..
tabiki bir saygısızlık bu seyircide..
gamze hanım eriniyor galiba:) offf şimdi kim bulcak ne gerek var bu sahnelere diyordur heralde...:img-hyste
gerci ben alt küçük denen fragmanıda görmedim....:) öyle 13 yaş altı gerektirecek bir sahnemi kı:)
Ben diziyi artik heb sacmalarken goruyorum.. bu nebicim bi is ya..
Tabikide ibrahimin yaptihinin unutulamaz birsey.. hemen affetdilecek birseyde deyil.. ama ister ibrahim tezkalasin ister o yapmasaydi.. sonucta kimse musayi silah veya tehtile onu o kadinla birlikte olmayi kimse zorlamadi.. butun suc ibrahimde deyil yani... ama tabiki yaptihi affeilmez birsey..
1. Sen kardesine nekadar kizgin olursan ol. o ister senin basina dunyayi yiksin.. o orda olmek uzeriken sen o anda 16 alti yilin hesabini dusunemesin.. nekadar sacma..
2. ben orda goncanin da gelmesini beklerdim deryaya destek olmak icin.. babasi hernekadarda kardesini kizginsa bunun onunla hic bir alaksi yok o goncanin amcasi gelmesi gerkirdi.. Ve o anda sinavi dusunmek dahada sacma..
3. Zaynepin kardesi musaya hala neden eniste diyor..???? Cok sacma.. ve ayip yani ablasi artik nisanli biri...
ve musa cirt virt aramasin zeynepi artik kicik olmaya basladim nisanli bi insan o ayip baskasinin nisanlisini durmadan aramak..
Tabikide ibrahimin yaptihinin unutulamaz birsey.. hemen affetdilecek birseyde deyil.. ama ister ibrahim tezkalasin ister o yapmasaydi.. sonucta kimse musayi silah veya tehtile onu o kadinla birlikte olmayi kimse zorlamadi.. butun suc ibrahimde deyil yani... ama tabiki yaptihi affeilmez birsey..
1. Sen kardesine nekadar kizgin olursan ol. o ister senin basina dunyayi yiksin.. o orda olmek uzeriken sen o anda 16 alti yilin hesabini dusunemesin.. nekadar sacma..
2. ben orda goncanin da gelmesini beklerdim deryaya destek olmak icin.. babasi hernekadarda kardesini kizginsa bunun onunla hic bir alaksi yok o goncanin amcasi gelmesi gerkirdi.. Ve o anda sinavi dusunmek dahada sacma..
3. Zaynepin kardesi musaya hala neden eniste diyor..???? Cok sacma.. ve ayip yani ablasi artik nisanli biri...
ve musa cirt virt aramasin zeynepi artik kicik olmaya basladim nisanli bi insan o ayip baskasinin nisanlisini durmadan aramak..
görüşlerine saygım var ama yazdıklarına katılmadığımı belirtmek isterim
çünkü ;
1.İnsan kardeşini hiçbir zaman evladı kadar sevmez..Bir anne baba için kendi anne babasından bile daha değerlidir evlat..Orada ölümle pençeleşen kardeşine 16 yılın hesabını sorması da bu yüzden haksız duruma düşürmez musayı..kardeşi kendini öldürmek isterken aslında musaya son bir koz oynadı yani ölseydi ölümüyle bile musaya vicdan azabı çektirecekti.işte musa ona yatakta bu söz söylediğinde ibrahim çok iyi anladı ki ölse de ne yaparsa yapsın musa onu affetmeyecek
2.orada sınav düşünmekten çok goncanın taşikardi ve panik atak hastası olması nedeniyle gelmesi istenmedi..her şeyi açıklamak zorunda değiller o kadarını da biz anlarız..sınav bahaneydi yani goncaya sen hastasın denemezdi ki..iyi ki gelmedi kızcağız
3.saygı ve sevgiden dolayı zeynepin kardeşi musaya enişte diyor ha bir de alışkanlığı böyle..ayrılmak falan doğuda güneydoğuda gönülden bağlanılmış olan akrabalık bağlarını yıkmaya yetmez..ben urfa geliniyim iyi bilirim. çok da iyi yapıyor enişte desin zaten yakında eniştesi olacak ya yine..bi musa abi bi enişte demek olmaz:happy0064
4.musa zeynepi aramaısn demişsin adam seviyor arkadaş..kim karışır ki:img-icecr
emoss arkadaşım sen sanırsam K.V. dizisinin sevdalılarındansın.Profil resiminden onu çıkardım.Aynı anda oynadığı için dizinin bölümlerin çoğunu internetten izliyorsun ve kaçırdığın kısımlar var sanırım.Yanılıyorsam düzelt.
Dizinin konusunu eğer baştan aşağıya TV den bizim gibi özümseyerek izlemiş olsaydın Musanın Zeynepi neden hala aradığını anlayabilirdin.Musa hala Zeynepi çok seviyor ve biliyor ki Zeynepte onu çok seviyor.Eğer Zeynepten böyle bir ışık almasaydı ve onu bu kadar sevmeseydi,peşinde bu kadar koşturmazdı.Hem arada kızları var.İster istemez yakınlaşmaları kaçınılmaz.Gonca kaç kere dedi babasına "Baba annemim aklını karıştırıyorsun" diye.Musa buradan Zeynepin kendisini hala ne kadar çok sevdiğini anlamaması mümkün değil.
Hem seninde değin gibi Zeynep daha evlenmedi nişanlı.Nişan insanların bir birlerini tanıma sürecidir.Bu esnada karşındaki kişiyi sevmediğini anlayabilir,kişiye dürüst olup açıklama yapıp,sevdiğin başka bir insan varsa onunla evlenebilirsin.Doğrusu da budur.Asıl yanlış olan başkasını severken bir başkasıyla evlenmektir.Ki bu evliliğin ömrü uzun olmaz.Bunu Musadada gördük.Musada hala evlenmedikleri için bu umudu taşıyor içinde ve Zeynepi yaptığı yanlıştan döndürme ve eski mutluluğunu yakalama çabasında.
Eğer Ali ve Zeynep evlenmiş olsa dediğin doğru olabilir ama evlenmediler ve Zeynep evlenmeyi de pek düşünmüyor.Ali de bunu biliyor.Burada aslında inat edip Zeynepten ayrılmayan Ali.Tamam Zeynepi seviyor ama körü körüne bu kadar aşk olmaz.Zeynepin başkasını sevdiğini görüyor.Onların bir de kızları olduğunu bildiği halde aradan çekilmeyen asıl Ali.İnşallah yakında yaptığı hatayı anlayacak ve Zeynepi azat edecek.
Herkese Merhabalar..
Demek hemen alt köşede fragmanı gördünüz..Vala yurtta böyle bir şansım olmadığı için henüz göremedim..Şulecim bu olaya en yakın zamanda el atacağına eminim..
İyiki varsın canım..:)
zaten pekde merak etmedim..ayşe uğur dediniz ,beraber oluyordu falan dediniz ee üstüne birde zeynepinde musanında suratı asıktı dediniz aman kalsın almimm..Ne zaman gelirse o zaman..
Neyse emoss arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca birşeyler yazmak istedim..
Şimdi..
musanın hastanede davranışını doğru bulmadığını söylemişsin..Kardeşim dediği insanın ona yaptığı az uz şeyler değil...kaldıki önemsememiş olsaydı ankaradan kalkıpta gelmezdi hastaneye..Bu öle bir acıki kardeşine karşı öle bir güvensizlik duygusu ki yaşamadan anlaşılmaz herhalde..Böyle uzaktan musanın düşündüklerini ibrahimin ölümle pençeleşmesi karşısında basit buluyoruz belki ama musa açısından bakınca işin rengi değişiyor...Zaten musanında 16 yılın hesabını sorduğu an ibrahimin hayati tehlikeyi atlattığı andır..O saatten sonra onun iyileşmesininde verdiği rahatlıkla konuştu tüm bunları ve sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum..
Goncanın gelmesi konusundada bir arkadaşa söylemiş katılıyorum ona..Sınav falan bahaneydi aslında..Telefonda bile bu haberi öğrenirse yaşayacağı olası bir panik ataktan korktular..Bahsedilmesede bunu anlayabiliyoruz..goncanın hastaneye gelmesi bu nedenle engellendi..Başka bir amaç yoktu ..iyileştikten sonra ziyaretine giderek o açığı kapatabilirler..
hem zaten işin ayrıntısını girersek amcam dediği adam Ailesinin ayrılmasında babasız büyümesinde ve bu türlü travmaları yaşamasında payı olan insan..Goncanın bunu hala bilmiyor olması bunu değiştirmez...
İbrahimi görmek o kadarda önemli olmuyor bu yüsden bu açıdan bakınca..
Enişte mevzusu artık mehmette alışkanlık haline gelmiş..Doğu kültürünün bir yansıması aslında...hem saygı hemde sevgiden ötürü diyor bunu mehmet musaya..Açıkcası mehmet ve musa ilişkisine dahada bir samimiyet katıyor bu söz..kulakalrınızıda bir musa bey musa abi kelimesini canlandırın sizde anlıcaksınız..
Şimdi arfkadaşım musa zeynepi aramasın zırt pırt demişsin iyi hoşda adam aşık yahu..Ortak bir amaçları var..Kızları..üstelik zeynepi seviyor ..Zeynepte onu..
Hem herşeyi geçtim dizinin ana konusu zeynep musa aşkı..Aramıcakda napcak..
Araması bile bize yetmiyo..Ekran başında çıldıralımmı istion..:img-hyste:img-hyste
Sevgili medsul ayşe ve uğur sahneleriyle kim ilgileniyor demişsin cevap veriyorum ben ilgileniyorum şöyle ki ayşeye(seda akmana )nekadar sinir olsam da ve hiç sevmesemde eğer uğur'u görebilmemin yolu ayşeden geçiyorsa ki öyle görünüyor ayşeye bile razıyım .Ben Uğur'u yani Hakkı ERGÖK 'ü çok seviyorum muhteşem bi sanatçı ve kendisini tvde görebildiğim tek yer (muhteşem sesini verdiği reklamları kaçırmıyorum )bu dizi gerçi tiyatroda elbetteki izledim defalarca ama hiç değilse tv de herhafta görüyorum
yani diyeceğim o ki sizleri anlıyorum musa-zeynep aşkı istiyorsunuz ben de musa -zeynep aşkını isterim ama diziyi izlememin yegane sebebi hakkı beydir lütfen yorumlarınızı yaparken uğuru sevenlerin olduğunu da unutmayın ve biliyorum ki siz uğur karakterini eleştiriyorsunuz hakkı beyi değil:icon_whis
ama kendisi her rolün adamı olarak bu rolde de çok başarılı ve ben onu görmekten dolayı çok mutluyum
Ben dizinin bugünkü tekrarının büyük kısmını izleyebildim geri kalan kısmını ntten izleyeceğim. Fragmanında arkında değildim.
Güzel bir bölümdü fakat deryanın amcasına olan tepkisinin manasız buldum senin baban ama gözlerinde görüyor aklında az çok sürüyor bu suçlamaya mana veremedim ne olursa olsun. İnsan babasını annesini ayrı sever fakat yanlışınıda göstermeli bence. :img-blush
Tekrardan merhabalar..
Hümeyra’cım evet Ayşe ve Musa ilişkisi tamamen bitti…Ne mutlu bize….Neyse…Hüseyin gelmedi evet…Sevgili Gamze hanım unuttu Hüseyin karakterini…Yoksa Hüseyin’i evlatlık mı aldılar da sevmiyorlar…Hem Şanlıurfa'dalar …Emine annem söyle çabuk neden evlat ayırımı yapıyorsun…? :) Tabii ki şaka yapıyorum …:img-wink:
Evet gelelim Kualo ya…:) Sevgili arkadaşım…Biraz alınmışsın sanırım…Ben kendi adıma söylemek istiyorum…Hakkı beyin oyunculuğuna hayranım…Geniş Zamanlarda da bayılıyordum…Ama Hakkı beyin oynadığı karakterler birbirine çok benziyor…Uğur nasıl bir karakter inan bana hala çözemedim ....Ne kötülüğünü gördüm,ne de iyiliğini…Bence Uğur (sen de kabul etmelisin)Ayşe’ye deli gibi aşık…:love05:Onun için bar bile kapattı bu bölümde…Düşün artık…Bizim Musa bey böyle romantik şeyler yapmış mıydı Ayşe’ye…HAYIR…İşte ben Uğur’un bu romantik halini seviyorum ama inan nasıl bir karakter bilemiyorum…İşte buradaki başarısı Hakkı beyin tartışılmaz…Ben buna başarı derim…Ayşe içinde…Seda Akman’da çok başarılı bir oyuncu…Tüm nefretler üzerinde….
Umarım beni anlarsın canım….Alınmak ve kırılmak yok…:img-wink:
Evet gelelim fragmana…Madem bitmiş küçük ekranda gösterilmiş neden dizinin tekrarın arasında verilmedi çok merak ediyorum…?:img-in_lo
Mügecim sen yazdıktan sonra aklıma geldi benimde..Hüseyin karakterinbin bölesine muamma olması tam anlamıyla mantık hatası..Kardeşi ölümle pençeleşiyor ve ortalarda yok hüseyin..Sanki o aileden biri değilmiş izlenimi yaratılıyor..Sonuçta eğer o karakterlerle anlaşmak zor sa bunu baştan yapmıcaklardı..Durup duruken hüseyini ve karısını diziye dahil ettiler..
Onları gördük..Fakat şimdi abisi hastanede ve kendileri yoklar..hiç ortaya çıkmasaydı ve biz sadece urfada olduklarını bilseydik yine sorun değildi..ama ortaya çıkmışken zamanında helede bölesine öenmli bir olayda gelmemiş olması saçma..
hiç bir bahane de uyduramıyorsun bu duruma çünkü..
Duymadım..Bilmiyordum..Gelemedim..hepsi saçma..Yani bahen uyduralacak kişi değişller öle bir konjumda değiller..
Hiç adının geçmemiş olmasıda enteresan üstelik...
Ayrıca fragmanın neden aralarda verilmediğini bende merak ediyorum..Bir an önce çıksada izlesek bari..en azından musanın ve zeynep'in durumları ne bir ip ucu çıkarırdık..Bana göre sonraki bölümde musanın herşeyi bu kadar kolay görerek birden zeynepe açılması zeynepi sinir edicek..Ya suçu başikasının üstün yıkmaya çalışıyor yada olayları küçümsüyor çünkü musa..
o yüsden ne olumrsa olsum suçun musa ya ait olduğunu zaafına yenik düşmeseydi bunların olmayacağını ve hiç birşeyin sandığı gibi kolay olmadığını şöle okkalı bir şekilde sölicek zeynep musaya..
İşte bu yüsden fragmanda musanın yüzü öle asık..olumsuz bir cevap aldı zeynepten..Ohhh olsun ..Nerde öle hemen kolay ca zeynep e kavuşmakl..Çek sürün biraz..:img-hyste:img-hyste
suavikolik 04-05-08, 21:13 Ben diziyi artik heb sacmalarken goruyorum.. bu nebicim bi is ya..
de biz sürekli musa ve zeynep'in birlikte olmasını istemiyormuyduk... kaç bölümdür bir araya gelmiyolar diye konuşmuyular diye demediğimizi bırakmadık...ee ne bu şimdi,musa zırt pırt aramasın zeynep nişanlı bir kadın demek...
ya biz nişanı atsın ali bıraksın zeynep'i diye bas bas bağırıyoruz,nerdeyse...
Tekrardan merhabalar..
Hümeyra’cım evet Ayşe ve Musa ilişkisi tamamen bitti…Ne mutlu bize….Neyse…Hüseyin gelmedi evet…Sevgili Gamze hanım unuttu Hüseyin karakterini…Yoksa Hüseyin’i evlatlık mı aldılar da sevmiyorlar…Hem Şanlıurfa'dalar …Emine annem söyle çabuk neden evlat ayırımı yapıyorsun…? :) Tabii ki şaka yapıyorum …:img-wink:
Evet gelelim Kualo ya…:) Sevgili arkadaşım…Biraz alınmışsın sanırım…Ben kendi adıma söylemek istiyorum…Hakkı beyin oyunculuğuna hayranım…Geniş Zamanlarda da bayılıyordum…Ama Hakkı beyin oynadığı karakterler birbirine çok benziyor…Uğur nasıl bir karakter inan bana hala çözemedim ....Ne kötülüğünü gördüm,ne de iyiliğini…Bence Uğur (sen de kabul etmelisin)Ayşe’ye deli gibi aşık…:love05:Onun için bar bile kapattı bu bölümde…Düşün artık…Bizim Musa bey böyle romantik şeyler yapmış mıydı Ayşe’ye…HAYIR…İşte ben Uğur’un bu romantik halini seviyorum ama inan nasıl bir karakter bilemiyorum…İşte buradaki başarısı Hakkı beyin tartışılmaz…Ben buna başarı derim…Ayşe içinde…Seda Akman’da çok başarılı bir oyuncu…Tüm nefretler üzerinde….
Umarım beni anlarsın canım….Alınmak ve kırılmak yok…:img-wink:
Evet gelelim fragmana…Madem bitmiş küçük ekranda gösterilmiş neden dizinin tekrarın arasında verilmedi çok merak ediyorum…?:img-in_lo
yok mügecim(sanırım adımı unuttun ama sorun değil ) alınmadım seninde dediğin gibi uğur ayşeye aşık tamam bunda sorun yok hakkı beyle ilgili bi eleştirinizin olmadığınıda biliyorum ama siz derseniz ki uğuru kim izlemek ister görümesin dizide ozaman ben burda devreye girerim kendi adıma, ben izlemek istiyorum uğuru yani hakkı beyi sonucda benim burda baz aldığım karakter değil oyuncunun kendisidir.zira aynı şekilde zeynep ve musa yı da daha ziyade talat bulut ve vahide gördüm için izliyorum.
ama yine de diyorum ki tv dünyasındaki oyunculuklar sanal dizilerde nasıl ki hikaye gerçek değilse montaj sayesinde oyunculuklarda da en kötü rol yapan kişi bile bir Al Pacino ve Merly Streep gibi olabilir ki bu kişiler dünyanın oyuculuk konusunda mihenk taşı kabul ettiği isimlerdir. .o yüzden bir oyuncunun kalitesini anlamak için onu tiyatroda izlemek gerekir ve kesinlikle bu işin eğitimin almış olması şart yani konservatuar mezunu olması gerekir .Tıpkı Hakkı bey gibi Vahide hanım gibi
Mankenden ,türkücüden,sunucudan oyuncu olmaz olsa olsa oyuncu taklidi olur
Tiyatro sahnesi muhteşem sanatçılarımızı izleyebileceğimiz ve değerini daha iyi idrak edebileceğimiz yegane mekandır
kendi adıma bu konuya açıklık getirdiğimi düşünüyorum.
Sevgili medsul ayşe ve uğur sahneleriyle kim ilgileniyor demişsin cevap veriyorum ben ilgileniyorum şöyle ki ayşeye(seda akmana )nekadar sinir olsam da ve hiç sevmesem |