gercek14
15-05-08, 22:21
inşallah süreyyaya ve bebeklere bişey olmamıştır...
güzel bir görüntünün içine acı sokmasalar olmazdı sanki...
güzel bir görüntünün içine acı sokmasalar olmazdı sanki...
|
Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2) gercek14 15-05-08, 22:21 inşallah süreyyaya ve bebeklere bişey olmamıştır... güzel bir görüntünün içine acı sokmasalar olmazdı sanki... kahretsin 15-05-08, 22:21 ya niye süreyya ama bence öldü çünkü mehmet olsun nine olsun veda eder gibiydiler iyide niye öldü yaa sinir oldum hee seyhun 15-05-08, 22:22 süreyya öldümü dedi mehmet yoksa ben mi yanlış duydum eğer öldürdülerse pes yani diyorum artık..iyi bir karekter süreyya çünkü. medsul 15-05-08, 22:22 off allak bullak oldum resmen yaa:img-cray: bende tamda zeynep&musa konuşmasının ne kadar harika ne kadar içden oldugunu söyliyecek..hattaa formda halay bile cekecektim.. mesajımı bile hazirlamiştim..birden bu öldü diyince şoka girdım yaa:img-cray: offf :img-cray: LAL SU 15-05-08, 22:25 Süreyya öldü mü şimdi gerçekten aaaaa çok şaşırdım şok oldum birden ama neden çıksınki diziden durup dururken inş öle değildir keşke 1 hafta sonrasının fragmanını verseydi bazen öle yaplıyordı ama az sonra özel bölümü veririler....:not_i::img-fie: seyhun 15-05-08, 22:25 santçı diziden ayrılmak mı istedi acaba?yoksa öldürmezlerdi herhalde.Belkide ölmemiştir dediğiniz gibi inşallah.Musa ve zeynepe sevinemedim bile .. reklamdan sonra belki fragman verirler gelecek bölüm için çarpıcı olsun diye dediğiniz gibi saçma şeyler olmasınada gerek yok hani... LoveGE 15-05-08, 22:39 $ok oldum Euro D de daha göstermediler... Ama Süreyya ölürse çok saçmalamaya basladilar...sürekli bunalim sürekli bir mutsuzluk...olmaz ama bukadar... nazlii1 15-05-08, 22:41 $ok oldum Euro D de daha göstermediler... Ama Süreyya ölürse çok saçmalamaya basladilar...sürekli bunalim sürekli bir mutsuzluk...olmaz ama bukadar... GErçekten katılıyorum....Niye öldürdüler Süreyya'yı anlamıyorum... Bu durumda Zeynep-Musa birleşmesi de bir süre daha uzar sanırım... Ama bi anlam veremedim ben ya niye öldü, illa geçen bölüm yüzümüz güldü diye sonraki bölüm bi felaket mi olacak yaa, anlamadım 2 bölüm üst üste mutlu olduğumu hatırlamıyorum gerçekten.... medsul 15-05-08, 22:46 $ok oldum Euro D de daha göstermediler... Ama Süreyya ölürse çok saçmalamaya basladilar...sürekli bunalim sürekli bir mutsuzluk...olmaz ama bukadar... hiç sorma sebil..yaa:img-cray: hayır birde ben hiç hatmın etmiyordum..birden memet öldü diyince ne oldugumu şaşirdım:img-cray: şimde gelde musa&zeynepden konuş:img-cray: medsul 15-05-08, 22:51 şimdi tekrar izledim..offf resmen içim daraldı..memet nasıl dayanacak.. nasılda üzüldü...cocuklarının öldüğüne mi yansın yoksa karısına mi dayanılacak gibi degil..:img-cray: off memetde tam dogru düzgun bir hayat kurdu..herşey gittii..şimdi memet dagılacak cok kötü oldum ben cokkk:img-cray: nasılda kendini attı yere..:img-cray: aman bu senarist milletınden nedir cekdiğmiz yaa ... seyhun 15-05-08, 23:04 kesin öldürmüşler süreyyayı.Ne saçmalık diyecem ama diziden ayrılmak istedi sanırım.o zaman bile başka bir formül bulsalar iyi olurdu yani.musa -zeynep ilişkisinide birleştirmemek için uzatmasalr bari.hiç evlenmiş kişilerin hayatları olmaz mı? mehmet ile süreyyadan ne istediler,inanın çok sinir oldum hep aynı şeyi söylüyorum bu yüzden. LoveGE 15-05-08, 23:21 şimdi tekrar izledim..offf resmen içim daraldı..memet nasıl dayanacak.. nasılda üzüldü...cocuklarının öldüğüne mi yansın yoksa karısına mi dayanılacak gibi degil..:img-cray: off memetde tam dogru düzgun bir hayat kurdu..herşey gittii..şimdi memet dagılacak cok kötü oldum ben cokkk:img-cray: nasılda kendini attı yere..:img-cray: aman bu senarist milletınden nedir cekdiğmiz yaa ... aynen bu nebiçim senaryodur, of bizde daha yeni bitti... zaten çok belliydi...nineyle öyle ayrilacak gibi konusmalar..sürekli aglamalar.. üzüntü ve sknti... yazik oldu memete, çok acidim yaa...gencecik yasinda gitti süreyya ama çocuklarida ölmüsmüdür? merak ediyorum... Musa ile Zeynepe bile sevinemedik...kursagimizda kaldi resmen :( Müge 15-05-08, 23:38 Şule’cim çok haklısın....Ne diyeceğimi bilemiyorum....Ama bana ölmemiştir gibi geliyor...Çünkü dikkat ettiyseniz Mehmet orada şoka girdi...Ne dediğini bilmiyordu....Kamyon çarptı...Kamyon fren yapıyordu ve Süreyya’nın karına doğru isabet etti...Buradan yola çıkarak bebeklere bir şey olacak...Ya birini ya da ikisini birden kaybedecek....Zeynep Gülmez’in diziden ayrılacağını sanmıyorum...Kemikleşmiş oyuncularından....:good: Eğer ölürse ...Bunu şimdi düşünmek istemiyorum...Çünkü benim en şok kızdığım şeylerden bir tanesi...Zeynep Hanım diziden ayrılmak istedi diyelim....Gamze hanımda onu öldürerek diziden ayırdı...Peki ama neden....??? Tamam bir oyuncu diziden ayrılmak isteyebilir ama onu öldürerek eline ne geçer....? Emel Göksu ‘da (Emine anne) Bizim Evin Halleri dizisinden yedi sonra öldürülerek ayrılmıştı...Neyse konuyu uzatmayacağım ve bu ikinci paragrafımı yazmamış var sayacağım... Süreyya ÖLMEYECEK diyorum... Bölüm yorumunu daha sonra yapacağım..... Gamze Hanım işini bilir.:good:.Bizi heyecanlandırmak ve meraklandırmak...Eğer buysa amacınız ....Bravo başardınız.....:good: icom_ 15-05-08, 23:45 Gelde şimdi musa ved zeynepten konuş ..Hayır ne yapmaya çalışıyorlar bu senaristler anlamıyorumki..İyice dram olduk yaa..Bir şeyler yolunda gitmeye başladı diyoruz ohh ne güsel diyoruz hemen bir ölüm olmadı bir kaza..Böle giderse sıra zeynepe gelicek herhalde..Allahım töbe töbe...Zeyneple möusanın heycanları aşkları bakışmalarından falan söz edeceğimiz yherde yine bir kaza.. yalnız ben süreyyanın öleceğini sanmıyorum..Tamam filmin başından beri vedA Sinyalleri veridli ama bunu bölümö sonunda bizleri şüpheye düğşürmek için yaptıklarını düşünüyorum..Bu kadar üzüntü bölümün balından beri süreyyanın sahnelerinin fazla olması ve mehmetyin en son attığı veda niteliği taşıyan bize süreyyanın ölümü konuusunda acab dedİrtmek için di.. Öyle umuyurum..Öyle düşünmek istiyorum yoksa gerçekten çok üzülücem.. narima 16-05-08, 05:58 Ben sonunu seyredemedım ama MEHMETIN yandım ben dıyerek enıstesını araması cok kotuydu. Ama dedıgınız gıbı SUREYYA olmez ama cocuklarını kaybeder. Zaten Sureyya ,bebeklerı ıcın sureklı endıselenıyordu.Onları kaybedebılır ve cok kotu yaralanabılır.Ama olmesı ıcın bır sebep yok.Dızıden ayrılacagına daır bır sey duymamıstık. Ayrılırtsa cok kotu olur.Sureyyasız bır ANNEM dızısı dusunemıyorum. deren1970 16-05-08, 07:11 Günaydın Bazı bölüm sonrası şoka girerdim, bu bölüm sonrası da öyle oldu. Yani gelde güzel şeyleri yaz şimdi, hele ki ikizlerden kızın adını Zeynep Deren koymaya karar verdiklerinde bende inanılmaz bir sevinç oluşmuştu:happy0064 ama ya bölüm sonu, o Mehmetin telefonu, yerden yere yatışı:icon_cry: Canım çok sıkkın ve üzgünüm, hoş Süreyya karakteri oturduğum semtte oturuyor, allahım inşallah (belli mi olur:img-wink:) sokakta ffilan karşılaşırsam, soracağım kendisine ve soluğu burada alacağım (umarım şansıma karşılaşırım) Sevgiler seyhun 16-05-08, 07:11 bencede süreyya ölmeyecek ama bebeklerini kaybedecekler sanırım.Olsun süreyyanın ölmesinden daha iyi olur yinede.Dizi bitmeden bir hamilelik daha yaşatabilirler süreyyaya.Ama ölürse çok yazık yani... rüştü 16-05-08, 07:33 Bu haftaki bölümü keyifle izledim. Güzel bir bölümdü. Süreyya bence ölmez mehmet acı ile ne söylediğinin belki farkında bile değildi. Bence bebeklerine birşey olur. Zaten çok duygusallaşmıştı birde giderek ağırlaşıyor ne işin vardı yollarda süreyya. :icon_sorr Bebek hayaline biraz ara verilecek anlaşılan. :icon_sorr İbrahim nasıl kurtuldu nasıl iyileşti anlamıyorum. Adam çene altından kendini vurmuşta burnuda hasar görmüş ama maaşallah çok iyi konuşuyor. :img-pilot Zeynep ve musa yemek sahnesinde çok hoşuma gitti. :img-blush Sözler tamamlanır fakat biraz zaman alıcak gibi. :icon_sorr ÜLGEN 16-05-08, 07:52 arkadaşlar bu haftaki fragmanda verilmeyen birsürü şey vardı gibi geldi zeynebin gülümsedigi bir sahne vardı mesela ben onu göremedim bence süreyyaya bir şey olmayacak göreceksiniz biraz dizide heyecan olsun diye yapılmış bir şey bu musa ve zeynepi daha da birleştirecek birde hevesim kursagımda kaldı musa ne güzel şeyler söylemişti zeynep tam cevap verecekti ki olmadı saHra_ 16-05-08, 09:07 Fragmandan beri Süreyya`nin basina birsey gelecegini zaten biliyorduk. Kazadan haberdardik yani.. ve bölüm sonunda olacagindanda emindik. Yani su olanlara gercekten inanamiyorum.. tam hersey bizim istedigimiz gibi olmaya basladi hadi bismillah dedik laf agzimiza tikandi resmen. Siteye girip yorumumu yazicaktim güya ama son sahnenin etkisiyle hala ne yazacagimi bilmiyorum. Oysa koskoca dizide sadece Musa ve Zeynep sahnesi icin bile yazacak okadar cok seyim vardiki. Anlasilan herkezde benimle ayni durumda.. böyle bir acinin üzerine kalkip mutluluktan söz etmek ne kadar mümkün olabilirki.. Eger Süreyya ölmediyse cocuklari kaybetmesi ailede elbetteki büyük bir üzüntüye sebep olacak..bizlerdede tabi.. ama öldüyse eger bunu kesinlikle Musa ve Zeynep`in kavusmalarini geciktirmek adina yapmis olabilecegini düsünemiyorum. Bukadarda kötülük olmaz yani.. izleyiciye.. oyuncuya.. hayir hayir Gamze Hanim yapmaz bunu ya.. Aslinda diziye büyük bir heyecan ve izleyicide sok etkisi yaratmayi yine basardi helal olsun ama anlamadigim senaristler icin bu etkiyi yaratmak herseyden daha mi önemli? Izleyiciyi basarisiz bir sekidede sok edebilirsiniz yada cok basarili ve güclü bir hikayeyelede sok edebilirsiniz. Bence Ibrahim`in pesine Süreyya`nin ölme olasiligi cok slklcl bir etki yaratti. Haftayada nineye bise olur ozaman tam olur. Mafya dizilerinde bile pespese bukadar vukuat yasanmiyo:) Ayrica diyelimki ölmedi ne yani gelecek bölümde mi hastane sahnelerinden kurtulamiycaz. Zaten dizi akiciligini kaybetmeye basladi neden israrla izleyiciyi bukadar sogutma cabasi icerisinde olduklarini anlayamiyorum. Kafam okadar karistiki gelecege dair birsey düsünemiyorum artik.. yani bu olanlar sinyal olabilirmi? yani söyle diyor olabilriler mi "1.sezonda Musa ve Zeynep`in ayriliklarinin hep 3. kisilerce kaynaklandigini izlediniz 2.sezonda da Musa ve Zeynep hayatin onlara verdigi kötü sürprizlerle ve sorunlarla savasacaklar,acaba Musa ve Zeynep biraraya gelebilecekler mi? Musa ve Zeynep mutlu olabilecekler mi? " Bir yandan böylesi bir msjdan korkuyorum diger yandan yok artik bukadarda sacmalamalazlar diyorum. Cekecekleri kadar kötü sürprizler 16 senenin icerisinde yasamis olmalilar.. ayrica birarada ve bukadar asikken bir gelisme olmamasida oldukca can slklcl. Yani hicbir ask dizisinde ben 1 sezon boyunca böyle zorlu bir ask izlemedim ya. Tamam sayin senarsitlerimiz zorlu asklari seviyoruz elbette ama bukadarinida degil pardon yani. Diger dizilerde hic degilse arada biraraya geliyorlar yakinlasiyolar birdaha ayriliyorlar vs vs.. Musa Zeynep 1 sezondur acaba kacdefa biraraya geldi söylermisiniz? Gamze Hanimdan tek ricam lütfen diziyi mahvetmeyin! Lütfen! Hala kurtarma sansiniz varken degerlendirin bunu.. Tamam agzimdan cikti birdefa Musa ve Zeynep`in hayatla nasil mücadele ettigini izleyebiliriz 2.sezon diye ama dk 1 gol 1 helal olsun yani.. daha birlesemeden aldik bir msji saolun. Dilerim gercekten bir dizimizde ilke imza atarda sezona bir dügünle girer. Patlamanin,kazanin yada bir felaketin olmadigi mutlu bir finalle tatile girer. (Pardon sanirim yabanci damat böyle bir final yapmisti ilk olmazdi yani) Su Musa`yla Zeynep bir gülsünler ya.. ya nolurki tek bir bölümde söyle mutlu sen sakrak gecse ya nolur? Reyting mi düser,izleyici mi sogur,dizi kan mi kaybeder ne yani? asil bu söylediklerim mutlu sahnelerle dahada yükselir neden anlamiyosunuz bunu ya? Bizde demiyoruzki sezon boyunca Zeynep Musa gülsün.. tabiki aralari bozulacak,kötü seyler yasayacaklar belkide birseylerle savasacaklar,mücadele edecekler.. Ama bukadarda pespese dert yaanmazki ya. Ne iflah olmaz bir kaderleri varmis bunlarinda canim. Bumudur yani? yinede herseye ragmen Musa Zeynep sahnesindne bahsedicem.. inada bahsedicem ya.. yeter artik! Zeynep`in genc asik bir kiz gibi kipir kipir olmasini agzim kualklarimda izledim. Zaten bu zeynep hangi ruh halindeyse bende otomatige baglanmis gibi onunla ayni moda giriyorum. Bu kadin agladimi bende agliyorum güldümü bende farkinda olmadan gülüyorum.. enteresan birsey.. Neyse.. iste..Mehmet gelmeden önce hazirlanmis bekliyor olmasida cok güzeldi. Okadar mutlu ve heyecanliki giyinmiste hazirlanmis bile oturmus bekliyor.. Musa zaten sabahtane beri hazir vaziyette.. Mehmet`le cay icerken bile "Gec kalmiyoruz degilmi?" diye sorup durmasi.. ay ne sekerlerdi ya. Sabirsiz asiklar gibi.. ikiside. :) Mehmet`in gelmesiyle firlamasi,acele acele sanki gec kalmis gibi yada aslinda biran önce Musa`ya kosmak icin o aceleci tavirlari ne hostu öyle.. bide Gonca icin diyor.. yok cnm acaba Gonca`yi gözün görüyormuydu o sirada Gonca`da kim.. :) Hayir en enteresan sahnede.. Musa`yla bulustuktan sonraki halleri.. anam ne agzi kapandi ne heyecandan titremesi gecmedi. Ay ben Zeynep`i hic böyle görmedim ekran karsisinda ne izledigimi algilayamadim:img-hyste Senaristimiz saolsun hüzünlü dertli sahnelere öyle alistirmiski bizi bünyem sarsildi biraz saskin ve keyifle izledim sahneyi... Ya Musa`ya ne demeli.. nasilda emin emin konusuyor öyle herseyide kendine bagliyor. Biliyor iste sevdigi kadar sevildigini.. baksaniza utandin mi benden diyor.. kizardin diyerekte köseye slklstlrlyor iyice.. yani kendi iki cift laf edecek ama iki cift laf duymadanda birakmayacak Zeynep`i anlasilan. Ya mükemmellerdi ne diyebilirimki.. 25 yasindayim ve kirk küsür yaslarindaki insanlarin ask hikayesiyle ilgileniyorum. Okadar dönen ask hikayesi varken hemde.. cünkü aski en yogun bu ciftte hissediyorum.. garip ama öyle.. bunun oyuncularin performanslariylada cok büyük ilgisi var elbetteki.. herzaman Vahide Gördüm ve Talat Bulut`u takdir etmisimdir burdan.. ama en cok gectigimiz bölümki performanslarindan ettim. Ya duygular bukadar ustaca ve gercekci,samimi bir sekilde ancak bukadar iyi yansitilabilirdi.. ikisinide hayran kaldim ve sahne gercekmis gibide sevindim. Artik tek dilegim icimdeki bu hevesin kirilmamasi.. son sahne bende korku yaratmis olsada bir ümitle.. yine bir ümitle güzel sahneler izlemeyi umuyorum. Zeynep Musa sahnesi tüm hayalkirikligimi toparlamis olsada, dilerim icimde yeniden olusan umudu kirip dökmezler.. lütfen ya! Ve son olarak unutmadan belirtmek istedigim diger biseyse.. son sahnede Mehmet`in performansinada bittim. Konusmalari,davranislari telefonu birakmasi naptigini bilmez halleri yasadigi aciyi öyle güzel yansittiki.. insan böylesi bir aciya baska nasil bir tepki verebilir? Ayni sekilde Mehmet`in acisinida gercekmis gibi hissettim. zaten bukadar etkilenmis olmamizinda sebebi bu diye düsünüyorum. Daha Süreyya`ya noldu bilmiyoruz ama Mehmet saolsun hepimizi allak bullak etti.. kendisinide burdan tebrik ediyorum walla ustalarin yaninda kendiside ustalasiyor. bitanem_61 16-05-08, 10:50 çok güzel bir bölümdü, zeyneple musanın sahneleri süperdi, yinede bu bölümün en güzeli emine anneydi, her sahne görsem bıkmam:img-icecr:img-icecr ismailin yakında foyasının aile tarafından anlaşılsın işsterim, yoksa derya çok üzülecek harbi piskopat Umarım süreyya ölmez, çok iyimser düşünüyorum bu yüzdende arabanın süreyye çarpmadığını düşünüyorum, son anda fark etti kamyoncu başka yere çarptı, mehmet telefonda yanlış anladı çocukların ismi, kız olan güzeldi, zeynep deren, ama erkek için aynı şeyi düşünmüyorum o zan tamam da dirin ne demek anlamadım Alinin böyle olacağını bile bile tiriplere girmesini anlamıyorum, bu bir gün olacak tı şimdi olması daha iyi bir arkadaş yazmıştı alinin oğlunun bilmiş bilmiş konuşmasına sinir olmaya başladım, hiç asi gençler gibi değil, birazcık da olsa mız mız olsun Bu hafta ne yorumları okuyabildim, zaten bir kaç günde yokum herkese kolay gelsin, şimdi kınaya gitmem gerek rüştü 16-05-08, 11:54 Dizinin reytingleride iyi gelmiş bu bölümü çok beyendim ismail olmasa daha iyi olucaktı. Bölüm boyunca konuşması hareketleri sinirlerimi fazlasıyla bozdu. Kendini ne sannediyor ismail bilmiyorum ama derya niye bu kadar sakin onu da hiç anlayamadım. Böyle davranmaya devam ederse derya hiç iyi olmayacak. İbrahim hastanede çıkınca el atıcaktır ismail konusuna. suavikolik 16-05-08, 12:38 arkadaşlar şimdi diziyi izliyorum da aklıma takılan birşey var. Neden Ayşe Altay'ın odası kanal yöneticisinin odasından daha büyük ve güzel? Ya da bana mı öyle geliyor? evet ya benimde dikkatimi çekmişti ne zamandır...söylicem ama hep unuttum...hangisi kanal yöntmeni acaba?:img-hyste şimdi efendim öncelikle şunu söylemek istiyorum...süreyya biraz olayları abartmıyormu...yani senin başında kocan var,sevenlerin var ama sen hala gelecekte çocuklara nasıl bakacaz diye kendini paralıyorsun...tamam hamilelik duygusal bir dönemdir...ama bence abartmışlar...artı her çocuk rızkıyla doğar...ya ZEYNEP EĞİLMEZ'in yerinde olsaydın...kimsesiz tek başına çocuk büyüttü o kadın...bence süreyya'nın bu kadar dalgın olması,aşırı duygusal davranım herşeyi mahfetmesi abartılmıştır bence... İSMAİL = Bu çocuk harbiden psikopatmış be...o kolundaki derya yazısınmı görünce dedim tamam kesin şizofren bu...pes dedim yani..bakalım daha ne manyaklıklar gösterecek ilerleyen bölümlerde... DERYA = ya bu kız çok saf yada aptal...ay bide ismaile hesap veriyo.şuraya gidiyoz,şunla gidiyoz,bunu yapıcaz...bu ne be ...sanki nikanlı kocası bu kadar da değil yani deryacım...gonca bile anladı valla...helal gonca... ZEHRA = ay ben zehrayı seviyom tatlı şeker bir hanım...ama derya annesine çekmiş sanırım...saflar hemen kanıyorlar...bakalım inşallah ben yanılıyorumdur...ibrahim adam oluvermiştir... EMİNE ANA = Anaa... sen hep gülesen emi...senin yüzünü güldürene kızarmıyam ben heç...seni çok seviyem anam...sen çok tatlısan ha... valla emine anneye bayılıyorum...bu bölüm hep yüzü güldü ya...artık ölsemde gam yemem:img-hyste:img-hyste en üzüldüğüm nokta idi emine annemin üzülüp ağlaması ...kıyamam ben ona... MEHMET = ay bu mehmet te karar veremedi gitti...eniştecimi olacan,ablacımı...nese özetlemiş oldu en azından o zaman bişey yapamıyodum çocuktum anlamında şimdi yine üzersen ablamı artık büyüdüm...dalarım enişte...:img-hyste:img-hyste ZEYNEP VE MUSA =önce zeynep;o nasıl mutluluktur öyle...çocuklar gibi şen şakrak...kuaföre gitmeler ,ciciler almalar...ama goncaya tehdit edişi süperdi ben bile sustum ekran başında ya enide duyarda gitmezse diye:img-hyste duramadım ki napayım...bende heyecandan koptum valla...hele yemekteki hali off off işte bu dedim ama .... ya musa ,ya musa ya ne demeli...birde ilk kez tanışıyolarmış gibi,utangaç,mahçuptu ikiside..."seni seviyorum "demesi yok mu?aferin musa .... şimdi;ben süreyya için ne diyeceğimi şaşırdım arkadaşlar...aslında sabahtan beri huzursuz du...herşeye bi bahane bulup ağladı...ama bence bu kadar dalgın olmaması ve bu kadar herşeyi dert etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum...tamam anne olacak,çocuk bakıp yetiştirmek gerçekten zor hele iki tane...ama eşin başında çalışıyor,az çok sende kazanıyorsun...kimsesiz değilsin...sevenlerin var...üstelik ne olursa olsun zeynep musa birlşesin yada birleşmesin zeynep zaten yardıma koşar ama musa da seyirci kalmaz...e daha niye herkesi mahfediyorsun be süreyyacım... bence süreyya ölücek,bebekleri sezaryanla alıcaklar...bir süre sonra mehmet bu acıya dayanamıcak ya ülkeyi terk edecek yada kendini öldürecek...bebeklerde musa ve zeynep'e kalacaklar...onlar büyütecekler çocukları ve isimlerini de SÜREYYA ve MEHMET koyacaklar...:icon_whis:icon_whis çok mu abarttım ne... suavikolik 16-05-08, 13:00 bak şimdi aliye gercekten üzüldüm:(:(:( şiiride harika okumuş..bayıldım o sahneye yanlız sadece niye musa almaaya gelmedi zeynepi :):) offf inanmıyacaksınız ama dizinin başini izliyemedım.. musa telefonda tam olarak nediyor.. MUSA: şu anda sana bir şey söyliyemicem çünkü,herkes meraklı gözlerle bana bakıyor... musa susar,emine anne derya ve gonca'ya kaş göz işareti yaparak masadan kalkarlar.gonca odasına derya ve emine anne mutfağa giderler...tabi emine enne ve ekibi kapıdan musayı dinlerler sonra ise, MUSA: zeynep,yarın akşam yemeğe çıkalım mı?orda yüz yüze daha da rahat konuşuruz. ZEYNEP: e musa ben...musa sözünü keser; MUSA: sakın,hayır deme olur mu?lütfen,seninle konuşmak zorundayım.söyliceklerim çok önemli. ZEYNEP: olur. MUSA: saol,görüşürüz der ve gülücükler saçarak telefonu kapatır... işte ilk telefonda dediği kelime bunlardan ibaret arkadaşım... duygu ve nizar 16-05-08, 13:22 arkadaşlar süper bi bölümdü... bayıldım bu bölüme... gelelim yorumuma.... gonca yla eymen i hiç yanyana göremedik malesef... pınar la ömer i gördük hep... ama goncam çok tatlıydı... duygu ve nizar 16-05-08, 13:23 derya nerden buldu ismail psikopatını tam bi psikopat ya insanı sinir ediyor uyuz şey... ama emine annemiz nasıl da ağzının payını verdi... bitanecik emine annemiz.. ağzına sağlık...:img-wink: duygu ve nizar 16-05-08, 13:25 ibrahim in deryayla konuşması,zehrayla olan konuşmaları güzeldi dicem ama sinir oluyorum şu ibrahime belki gerçekten iyi oluyor ama ben inanmıyorum.yine hain planları vardır onun... ama gonca zeynep ve musa nın yeniden bir araya geliceğini söyliyince surat ifadesi nasıldı uyuz ibrahim ne olcak işte... duygu ve nizar 16-05-08, 13:27 ayşe ve uğura gelelim... ya ne acayip bi ilişkidir bunların ki... anlamadım gitti... ayşe zaten bi uyuzdu şimdi kendi gibi bi uyuzu daha buldu... eeee uyuz uyuza baka baka kararırmış...:img-wink::img-hyste duygu ve nizar 16-05-08, 13:29 gelelim mehmet ve süreyya ya .... anam süreyya da ağlıya ağlıya bi hal oldu... mehmet nasıl da ablasını aradı canım ya... ya bu bize yapılr mı süreyya dan ne istediniz...niye öldürdünüz kızcağızı... duygu ve nizar 16-05-08, 13:31 gelelim bitanelerimize... zeynebim canım ya ne kadar da güzeldi.... hele nine ona akıl verdi ya süperdi... musa için ne kadar da süslendi... aşk işte ya... musa deseniz annesiyle konuştuğu sahne müthişti bayıldım o sahneye... ali de gıcık ya çekil git sinir ediyor beni... duygu ve nizar 16-05-08, 13:33 restaurant sahnesi harikuledeydi... işte dedim en güzel sahne.... musa canım ya nasıl da zeynebe seni seviyorum dedi.... ay kalpten gidiyordum ben... telefon çalınca nasıl da elini tuttu... zeynebim nasıl da kızardı...:img-wink: duygu ve nizar 16-05-08, 13:35 bütün herşeyiyle mükemmel bir bölümdü... ben bu bölümü çok beğendim... haftaya neler olucak meraktan çatlıycam... bir an önce perşembe olsun... forgetmenot 16-05-08, 14:41 Ve son olarak unutmadan belirtmek istedigim diger biseyse.. son sahnede Mehmet`in performansinada bittim. Konusmalari,davranislari telefonu birakmasi naptigini bilmez halleri yasadigi aciyi öyle güzel yansittiki.. insan böylesi bir aciya baska nasil bir tepki verebilir? Ayni sekilde Mehmet`in acisinida gercekmis gibi hissettim. zaten bukadar etkilenmis olmamizinda sebebi bu diye düsünüyorum. Daha Süreyya`ya noldu bilmiyoruz ama Mehmet saolsun hepimizi allak bullak etti.. kendisinide burdan tebrik ediyorum walla ustalarin yaninda kendiside ustalasiyor. Mehmet isimli oyuncu'nun kendisi zaten bir 'ustadır.İsmi Tuncer Salman'dır.1965 doğumludur,Hacettepe Üniversitesi,Tiyatro bölümü mezunudur.Şu anda Bursa Devlet Tiyatrosu'nun en başarılı,en yetenekli,en kendine has erkek oyuncusudur.Onu tiyatro sahnesinde defalarca seyretmiş bir hayranı olarak,çok takdir eder ve severim.Dizilerde fazla rol almaz.TV'de sanırım ilk kez 'Meltem Cumbul ve Olgun Şimşek'in başrol oynadığı 'Dabi dabi biraderlerden biri olarak rol almıştı.Dizinin adını şimdi unuttum.Ayrıca,yanılmıyorsam Yılmaz Erdoğan'ın çektiği bütün filmlerde yer almıştır.Mehmet 'Annem' dizisine ayrı bir tad katıyor.Çok doğal bir oyunculuk sergiliyor,vucut hareketleri,konuşmaları herşeyiyle rolünü çok güzel canlandırıyor.Zaten Annem dizisi bir 'oyuncu resitali' gibi.Genci yaşlısı oyuncularımızın hepsi çok samimi bir oyunculuk sergiliyorlar.Vahide hanım olsun,babaaanne rolündeki Emel hanım,hain kardeş İbrahim(Erdal Bilingen) olsun,Zeynep'in kızı,İlhan Şeşen,Ali polisin oğlu rolündeki oyuncu hepsi çok çok başarılı.Hangi birini söylesem?? *Yorumları okurken, Tuncer beyle ilgili olan bu satırlara gözüm takıldı.Bursa'da yaşayan bir tiyatrosever olarak kendimce bazı bilgi eklemeleri yapayım dedim.Arkadaşımız doğal olarak Tuncer beyi fazla tanımıyor olabilir,sayfaya katkım olsun dedim,yanlış anlaşılmak da istemem hani.Teşekkür ederim. uzayli_zekiye 16-05-08, 14:54 ya dün çok üzüldüm.süreyya gerçekten de öldü mü ya:(ne kadar da endişeliydi bebekleri için.inşallah ölmemiştir:img-cray: suavikolik 16-05-08, 14:58 Mehmet isimli oyuncu'nun kendisi zaten bir 'ustadır.İsmi Tuncer Salman'dır.1965 doğumludur,Hacettepe Üniversitesi,Tiyatro bölümü mezunudur.Şu anda Bursa Devlet Tiyatrosu'nun en başarılı,en yetenekli,en kendine has erkek oyuncusudur.Onu tiyatro sahnesinde defalarca seyretmiş bir hayranı olarak,çok takdir eder ve severim.Dizilerde fazla rol almaz.TV'de sanırım ilk kez 'Meltem Cumbul ve Olgun Şimşek'in başrol oynadığı 'Dabi dabi biraderlerden biri olarak rol almıştı.Dizinin adını şimdi unuttum.Ayrıca,yanılmıyorsam Yılmaz Erdoğan'ın çektiği bütün filmlerde yer almıştır.Mehmet 'Annem' dizisine ayrı bir tad katıyor.Çok doğal bir oyunculuk sergiliyor,vucut hareketleri,konuşmaları herşeyiyle rolünü çok güzel canlandırıyor.Zaten Annem dizisi bir 'oyuncu resitali' gibi.Genci yaşlısı oyuncularımızın hepsi çok samimi bir oyunculuk sergiliyorlar.Vahide hanım olsun,babaaanne rolündeki Emel hanım,hain kardeş İbrahim(Erdal Bilingen) olsun,Zeynep'in kızı,İlhan Şeşen,Ali polisin oğlu rolündeki oyuncu hepsi çok çok başarılı.Hangi birini söylesem?? *Yorumları okurken, Tuncer beyle ilgili olan bu satırlara gözüm takıldı.Bursa'da yaşayan bir tiyatrosever olarak kendimce bazı bilgi eklemeleri yapayım dedim.Arkadaşımız doğal olarak Tuncer beyi fazla tanımıyor olabilir,sayfaya katkım olsun dedim,yanlış anlaşılmak da istemem hani.Teşekkür ederim. teşekürler...tuncer bey hakkında bilgi verdiğin için arkadaşım...bende tiyatroya meraklı biri olarak tiyatro sanatçılarımı yakından tanımak büyük bir haz veriyor...eğer yanılmıyorsam tunncer bey SAKLAMÇ ta da oynamıştı...yine talat bulut'un şoförü rolünde...ben ilk orda görmüştüm ve çok beyenmiştim...mimikleri,hareketleri hoş hoşuma gitmişti rüştü 16-05-08, 15:05 şimdi efendim öncelikle şunu söylemek istiyorum...süreyya biraz olayları abartmıyormu...yani senin başında kocan var,sevenlerin var ama sen hala gelecekte çocuklara nasıl bakacaz diye kendini paralıyorsun...tamam hamilelik duygusal bir dönemdir...ama bence abartmışlar...artı her çocuk rızkıyla doğar...ya ZEYNEP EĞİLMEZ'in yerinde olsaydın...kimsesiz tek başına çocuk büyüttü o kadın...bence süreyya'nın bu kadar dalgın olması,aşırı duygusal davranım herşeyi mahfetmesi abartılmıştır bence... Yorumları okurken bu kısmı alıntı yapmadan geçmek istemedim. Süreyya baya abarttı bana görede. Eşinin şimdilik iyi bir işi var zor günlerinde yardımcı olabilecek kişiler var ve kendiside iyi kötü pazar tezgahında işi var bu kadar büyütmenin manasını anlayamadım bende. :img-blush Yola boyunca bezmiş bir şekilde yarı ağlamaklı düşünceli hali sinir olmama fazlasıyla yetti. dolceqabbana 16-05-08, 15:46 Bölüm güzeldi. Şu Derya'nın arkadaşı İsmail'di değilmi? Adamın psikopat olduğu yüz ifadesinden belli daha, ileriki bölümlerde bakalım ne taşkınlıklar yapacak. Sıkıntı çıkaracak gibi geliyor bana:D Zaten Süreya'ya söyleyecek birsey yok depresyon da mı bunalımda mı, ne yapmaya calıstı anlayan yok, hersey güzelken bunalım yapmaya basladı, bakalım.:) damla_1075 16-05-08, 16:08 Bölüm çok güzeldi...Hop oturtup hop kaldırdı.Geçen hafta bölümü tam izleyememiştim zaten.:img-blush Zeynep, Ali polisten ayrılmış...Söylediği cümleye bitti yalnız.''Sevdim tabii sevdim.Ama Musa'yı sevdiğim kadar değil.''Gonca'nın da dediği gibi aşkları gerçekten çok kuvvetli.Zeynep ile Musa'nın tekrardan birbirlerine dönecek olduklarını görmek gerçekten süper bir şey.Zeynep, ben Musa'sız yaşamaya alıştım falan diyor ama kalbi nedense öyle demiyor. Gelelim şu İsmail'e...Tam anlamıyla bir psikopat.Derya kendini kaptırdı gidiyor ama sonuçları ağır olacak kanımca.İlk defa İbrahim'e katılıyorum.Babasının sözünü az da olsa dinlemesi lazım.Hem o kızın yaşı kaç ki hemen evlilik lafları dönmeye başladı.Derya'nın gözleri gerçekten hiçbir şeyi göremiyor.İbrahim, Bayrı İnşaat ile ayrılma noktasına geldiğini söyledi dünkü bölümde.Eğer tekrardan otele dönerse İbrahim'i uzaklaştırabilir.Çok da iyi yapar... Süreyya hakkındaki yorumlara kesinlikle katılıyorum. şimdi efendim öncelikle şunu söylemek istiyorum...süreyya biraz olayları abartmıyormu...yani senin başında kocan var,sevenlerin var ama sen hala gelecekte çocuklara nasıl bakacaz diye kendini paralıyorsun...tamam hamilelik duygusal bir dönemdir...ama bence abartmışlar...artı her çocuk rızkıyla doğar...ya ZEYNEP EĞİLMEZ'in yerinde olsaydın...kimsesiz tek başına çocuk büyüttü o kadın...bence süreyya'nın bu kadar dalgın olması,aşırı duygusal davranım herşeyi mahfetmesi abartılmıştır bence... Kesinlike haklısın canım.Çok fazla abarttılar.Ya evet, duygusal bir dönemdir hamilelik, öyle söylenir ama bu kadarı da abartı.Mehmet, arkasını dönüp uyudu diye ''Sen sorumsuz bir baba mı olacaksın? '' dedi adama.Söylenir mi bu söz? Son kısmını da izleyemedim.Yorgundum, uyumuşum.Sabah annem anlattı kahvaltıda.Araba çarpıyormuş Süreyya'ya.Yanlış anlamadıysam da Nine falan gitme diye çok ısrar etmişler.Biraz da büyük sözü dinlemek gerekiyor demek ki.Mehmeh de o sırada mesaj atmış sanırım Süreyya'ya.Yazık ya adamcağıza.Çok seviyor ailesini.Onlara bir şey olacak olması herkesi yıkar.Süreyya kurtulur mu bilemem, görmedim nasıl bir sahneydi.Ama bebekler ölebilirler.O zaman Süreyya daha da bunalım takılmaya başlar.Umarım bu hamilelik psiklojisi gibi o sahneleri de fazla abartmazlar. suavikolik 16-05-08, 17:11 Bölüm çok güzeldi...Hop oturtup hop kaldırdı.Geçen hafta bölümü tam izleyememiştim zaten.:img-blush Zeynep, Ali polisten ayrılmış...Söylediği cümleye bitti yalnız.''Sevdim tabii sevdim.Ama Musa'yı sevdiğim kadar değil.''Gonca'nın da dediği gibi aşkları gerçekten çok kuvvetli.Zeynep ile Musa'nın tekrardan birbirlerine dönecek olduklarını görmek gerçekten süper bir şey.Zeynep, ben Musa'sız yaşamaya alıştım falan diyor ama kalbi nedense öyle demiyor. Gelelim şu İsmail'e...Tam anlamıyla bir psikopat.Derya kendini kaptırdı gidiyor ama sonuçları ağır olacak kanımca.İlk defa İbrahim'e katılıyorum.Babasının sözünü az da olsa dinlemesi lazım.Hem o kızın yaşı kaç ki hemen evlilik lafları dönmeye başladı.Derya'nın gözleri gerçekten hiçbir şeyi göremiyor.İbrahim, Bayrı İnşaat ile ayrılma noktasına geldiğini söyledi dünkü bölümde.Eğer tekrardan otele dönerse İbrahim'i uzaklaştırabilir.Çok da iyi yapar... Süreyya hakkındaki yorumlara kesinlikle katılıyorum. Kesinlike haklısın canım.Çok fazla abarttılar.Ya evet, duygusal bir dönemdir hamilelik, öyle söylenir ama bu kadarı da abartı.Mehmet, arkasını dönüp uyudu diye ''Sen sorumsuz bir baba mı olacaksın? '' dedi adama.Söylenir mi bu söz? Son kısmını da izleyemedim.Yorgundum, uyumuşum.Sabah annem anlattı kahvaltıda.Araba çarpıyormuş Süreyya'ya.Yanlış anlamadıysam da Nine falan gitme diye çok ısrar etmişler.Biraz da büyük sözü dinlemek gerekiyor demek ki.Mehmeh de o sırada mesaj atmış sanırım Süreyya'ya.Yazık ya adamcağıza.Çok seviyor ailesini.Onlara bir şey olacak olması herkesi yıkar.Süreyya kurtulur mu bilemem, görmedim nasıl bir sahneydi.Ama bebekler ölebilirler.O zaman Süreyya daha da bunalım takılmaya başlar.Umarım bu hamilelik psiklojisi gibi o sahneleri de fazla abartmazlar. valla kocaman bir kamyondu arkadaşım ...kocaman kamyonu dalgınlığı yüzünden görmedi süreyya ve kendini yola atıverdi...kamyoncu frene bastı sesleri duyduk ama bir daha göstermedi...tek bildiğimiz sanırım inşallahta öyledir mehmet musa'ya enişte ben bittim süreyyam öldü dedi....:img-cray:inşallah kamyon şoförü durmayı başara bilmiştir... kaldı ki nine,ondan sonra cavit abi hepsi süreyya ya bekle biz seni götürelim dediler...ısrar ettiler ama süreyya nuh dedi peygamber demedi...mehmet içimden geldi söylemek istiyorum seni seviyorum karıcım diye bir mesaj yazdı yolladı...daha mesajı bile okuyamadan süreyya kaza geçirdi... şimdi,süreyya'nın durumunu hakkaten abarttılar...sanki ölüm var,büyük bir felaket olmuşta üzüntüden ne yapacağını şaşırmış misali havalarda...duygusallıkta bir yere kadar...herşeye ağlayan,mızmızlaşan,alıngan bir süreeyya vardı bu bölümde...çok çok abartılı...ne imiş efendim çocuklara nasıl bakacakmış...iyi de hala çalışmakta olan aslanlar gibi bir eşin var,bir kere o başınızda olduğu sürece asla sizleri hiç kimseye muhtaç etmez...kaldı ki zeynep asla sizi yanlız bırakmaz...ne olursa olsun musa da var...mehmet'i ve süreyyayı hakkaten çok seviyor...asla seyirci kalmaz onlara...nine var,cavit abi var...hala neyin korkusunu yaşıyor bu kadar kaybediyorsun kendini...tekrar söylüyorum ZEYNEP EĞİLMEZ'in yerinde olsan ne yapacaktın sevgilki süreyya cım. ama inşallah bebeklerede süreyyaya da bir şey olmaz kamyoncu durmuş olsun umarım...değilse tam huzura mutluluğa kavuştuk derken tekrar üzüntülere hastane odalarına yada sölemek istemiyorum ama cenaze merasimlerine devam edecez..:img-cray: damla_1075 16-05-08, 17:47 valla kocaman bir kamyondu arkadaşım ...kocaman kamyonu dalgınlığı yüzünden görmedi süreyya ve kendini yola atıverdi...kamyoncu frene bastı sesleri duyduk ama bir daha göstermedi...tek bildiğimiz sanırım inşallahta öyledir mehmet musa'ya enişte ben bittim süreyyam öldü dedi....:img-cray:inşallah kamyon şoförü durmayı başara bilmiştir... kaldı ki nine,ondan sonra cavit abi hepsi süreyya ya bekle biz seni götürelim dediler...ısrar ettiler ama süreyya nuh dedi peygamber demedi...mehmet içimden geldi söylemek istiyorum seni seviyorum karıcım diye bir mesaj yazdı yolladı...daha mesajı bile okuyamadan süreyya kaza geçirdi... şimdi,süreyya'nın durumunu hakkaten abarttılar...sanki ölüm var,büyük bir felaket olmuşta üzüntüden ne yapacağını şaşırmış misali havalarda...duygusallıkta bir yere kadar...herşeye ağlayan,mızmızlaşan,alıngan bir süreeyya vardı bu bölümde...çok çok abartılı...ne imiş efendim çocuklara nasıl bakacakmış...iyi de hala çalışmakta olan aslanlar gibi bir eşin var,bir kere o başınızda olduğu sürece asla sizleri hiç kimseye muhtaç etmez...kaldı ki zeynep asla sizi yanlız bırakmaz...ne olursa olsun musa da var...mehmet'i ve süreyyayı hakkaten çok seviyor...asla seyirci kalmaz onlara...nine var,cavit abi var...hala neyin korkusunu yaşıyor bu kadar kaybediyorsun kendini...tekrar söylüyorum ZEYNEP EĞİLMEZ'in yerinde olsan ne yapacaktın sevgilki süreyya cım. ama inşallah bebeklerede süreyyaya da bir şey olmaz kamyoncu durmuş olsun umarım...değilse tam huzura mutluluğa kavuştuk derken tekrar üzüntülere hastane odalarına yada sölemek istemiyorum ama cenaze merasimlerine devam edecez..:img-cray: Canım, teşekkür ederim anlattığın için.Ya sanki bu bölümde her eşy abartılıydı süreyya cephesinde.Çok alıngan, çok dalgın, çok duygusal...Hepsi aşırıya kaçmış durumdaydı.Hem düşündükleri saçma yani Süreyya'nın.Bebeklerine nasıl bakıcakmış? Böyle düşünce, der mi olur allahasen.Mehmet zaten çalışıyor Musa'nın yanında.Zeynep var, onları asla bırakmaz.Hadi diyelim yetmedi koskoca Musa Bayrı var ya.O da yardım edecektir, istemeseler bile yapacaktır bunu.Bir şeyi çok istersen, üzerine düşersen olmazmış derler ya Süreyya'ya da bu oluyor sanırım. Süreyya bence kurtulur.Ama bebekler için bunu diyemeyeceğim.Kaza yapmasalar bile korkudan bir düşük ile karşı karşıya kalabilir fikrimce. seyhun 16-05-08, 21:09 bende ne süreyyaya nede bebeklere birşey olmasını istemem.Fakat Mehmete süreyya öldü dedirten bir senaryo bunu nasıl ayarlayacak ,merak ederim bunu.Mehmet onun yanında değilki haber almış olması lazım. ~*~NaR-ı GüL~*~ 16-05-08, 23:07 Ya ben dün sonunu izleyemedim...ama süreyyaya kamyon mu caprti yaaa :blink: offfff olamaz....:icon_sorr hemde tam musa zeynebe evlenme teklif edecekken...e yuh yani...tam zamaninda....insallah süreyyaya ve bebislere bisey olmaz...:( Güzel bir bölümdü aslinda ama süreyyanin tavirlarini gercekten bende abartili buldum...hamilelik döneminde duygusallasir kadinlar aligan olurlar ama bu kadarda degil hani...kücücük biseyde aglamalar falan...hayir dünya batti sanki...dünyada bi tek o ve ikiz bebekleri kaldi...biraz olaya iyi tarafindan baksa ya... Su ismailede iyice uyuz oldum...resmen sülük, kene gibi yapisti deryaya...ah derya ah...ama kizin sucu yok ki...nerden bilsin onun bir psikopat oldugunu...ya bide koluna adini kazimis deryanin :blink: dehset icinde kaldim...harbi ruh hastasi bu ismail...tescilli manyak....:img-pilot Musayla emine annenin konusmasi cok güzeldi...bayiliyorum emine annemin konusmasina...musa da sip diye siveli konusuyo ya...süper :) zeynebin saclari cok güzel oldu...ali polisle karsilasmalari kötü bir tesadüftü...ali zeynebi hala cok seviyor...gözlerinden belli ama zorla güzellik olmaz demisler senin sevmen neye yarar karsindakinin kalbinde bir baskasi olduktan sonra dimi? Ah ahhh su ask yok mu su ask...insani resmen bitiriyo....ali polis zeynebe asik, zeynep musaya, musa zeynebe....ooooffff offff....ask güzel bir sey ama birde aci yüzü olmasa... eyschann 16-05-08, 23:21 Ya ben dün sonunu izleyemedim...ama süreyyaya kamyon mu caprti yaaa :blink: offfff olamaz....:icon_sorr hemde tam musa zeynebe evlenme teklif edecekken...e yuh yani...tam zamaninda....insallah süreyyaya ve bebislere bisey olmaz...:( Güzel bir bölümdü aslinda ama süreyyanin tavirlarini gercekten bende abartili buldum...hamilelik döneminde duygusallasir kadinlar aligan olurlar ama bu kadarda degil hani...kücücük biseyde aglamalar falan...hayir dünya batti sanki...dünyada bi tek o ve ikiz bebekleri kaldi...biraz olaya iyi tarafindan baksa ya... Su ismailede iyice uyuz oldum...resmen sülük, kene gibi yapisti deryaya...ah derya ah...ama kizin sucu yok ki...nerden bilsin onun bir psikopat oldugunu...ya bide koluna adini kazimis deryanin :blink: dehset icinde kaldim...harbi ruh hastasi bu ismail...tescilli manyak....:img-pilot Musayla emine annenin konusmasi cok güzeldi...bayiliyorum emine annemin konusmasina...musa da sip diye siveli konusuyo ya...süper :) zeynebin saclari cok güzel oldu...ali polisle karsilasmalari kötü bir tesadüftü...ali zeynebi hala cok seviyor...gözlerinden belli ama zorla güzellik olmaz demisler senin sevmen neye yarar karsindakinin kalbinde bir baskasi olduktan sonra dimi? Ah ahhh su ask yok mu su ask...insani resmen bitiriyo....ali polis zeynebe asik, zeynep musaya, musa zeynebe....ooooffff offff....ask güzel bir sey ama birde aci yüzü olmasa... önecelikle süper bir bölümdü süreyaya kamyon nasil carpdi halen sokdayim ins birsey olmaz :img-cray:bölüm yorumlarinin cogunu okudum ama koyu yapdigim yer özelikle cok hosuma gitti ve cok dogru :) ~*~NaR-ı GüL~*~ 16-05-08, 23:36 önecelikle süper bir bölümdü süreyaya kamyon nasil carpdi halen sokdayim ins birsey olmaz :img-cray:bölüm yorumlarinin cogunu okudum ama koyu yapdigim yer özelikle cok hosuma gitti ve cok dogru :) Hosuna gitmesine sevindim arkadasim...evet maalesef ki yazdiklarim dogru...maaalesef diyorum cünkü askin aci yüzü cok fena...mesela baris...pinara öyle asik ki ama pinar onu sevmiyor...tabi simdi bir iliskide uyum da cok önemli...mesela iki kisi arasinda herhangi bir ortak nokta yoksa veya birbirine zit düsen fikirlere sahipseler o iliski yürümez...fakat iste gönül ferman dinlemiyor demisler...ne barisin gönlü nede ali polisin gönlü ferman dinlemiyor...asklarina karsilik bulamadiklari icin kendilerini resmen helak ediyolar...onlarida anlamak lazim....offfff bazen cidden gözün kör olsun ask diyorum icimden...aman yaaaa..efkar basti...:icon_sorr eyschann 17-05-08, 00:41 Hosuna gitmesine sevindim arkadasim...evet maalesef ki yazdiklarim dogru...maaalesef diyorum cünkü askin aci yüzü cok fena...mesela baris...pinara öyle asik ki ama pinar onu sevmiyor...tabi simdi bir iliskide uyum da cok önemli...mesela iki kisi arasinda herhangi bir ortak nokta yoksa veya birbirine zit düsen fikirlere sahipseler o iliski yürümez...fakat iste gönül ferman dinlemiyor demisler...ne barisin gönlü nede ali polisin gönlü ferman dinlemiyor...asklarina karsilik bulamadiklari icin kendilerini resmen helak ediyolar...onlarida anlamak lazim....offfff bazen cidden gözün kör olsun ask diyorum icimden...aman yaaaa..efkar basti...:icon_sorr cok cok cok haklisin tespitlerin cok dogru pinar ve baris icin söylemek isteidigim aslinda benimde bir kac parca birsey var bence pinar hic bir sekilde baslamicakdi barisla cünkü zaten baslarkende asik degildi o bence barisa bosu bosuna ümit verdi ve isleri zorlasdirdi ,, ali polisin sevgisi gercekden yüce tertemiz bir ask sözleride zaten bunu gösterdi kendine ve askina yakisir bir davranis sergiledi zaten zeynepde onu bu yüzden sevmedimi :) ~*~NaR-ı GüL~*~ 17-05-08, 01:00 cok cok cok haklisin tespitlerin cok dogru pinar ve baris icin söylemek isteidigim aslinda benimde bir kac parca birsey var bence pinar hic bir sekilde baslamicakdi barisla cünkü zaten baslarkende asik degildi o bence barisa bosu bosuna ümit verdi ve isleri zorlasdirdi ,, ali polisin sevgisi gercekden yüce tertemiz bir ask sözleride zaten bunu gösterdi kendine ve askina yakisir bir davranis sergiledi zaten zeynepde onu bu yüzden sevmedimi :) Evet pinar konusunda haklisin madem ki hic bir ortak noktalari olmadigini biliyor neden cikmaya basladi ki baris ta bosu bosuna kendi kendine gelin güvey oldu...acidim aslinda onada...:( Evet ali polisin aski gercekten cok büyük...sevdigi insana gercekten önem veriyor yani ismail gibi "sen benimsin kimseye yar etmem" modunda dolasmiyo ortalikta...ali polisede üzüldüm acikcasi ama bence en dogrusu buydu...zeynebin mutsuz olacagini bile bile onla bir hayat kuramazdi... Ben simdi süreyya ve bebisleri merak ediyorum ya...ne kazasi simdi bu durup dururken...offffff...bu senaristler adami öldürür... eyschann 17-05-08, 01:05 Evet pinar konusunda haklisin madem ki hic bir ortak noktalari olmadigini biliyor neden cikmaya basladi ki baris ta bosu bosuna kendi kendine gelin güvey oldu...acidim aslinda onada...:( Evet ali polisin aski gercekten cok büyük...sevdigi insana gercekten önem veriyor yani ismail gibi "sen benimsin kimseye yar etmem" modunda dolasmiyo ortalikta...ali polisede üzüldüm acikcasi ama bence en dogrusu buydu...zeynebin mutsuz olacagini bile bile onla bir hayat kuramazdi... Ben simdi süreyya ve bebisleri merak ediyorum ya...ne kazasi simdi bu durup dururken...offffff...bu senaristler adami öldürür... evt pinar yapdigi hatayi gecde olsa anladi ama is isden gecmis oldu bende baris icin cok üzüldüm :( ismail tam bir pisiko :icon_whis deryanin aklini basina almasi lazim ask insanin gözünü bukadar kör etmemeli:( süreyya icin bende cok üzülüyorum ama yasasa bile bebisler kesin ölür gibime geliyor o kazadan sonra yasamalari bir mucize olur sanirim:img-cray: ~*~NaR-ı GüL~*~ 17-05-08, 01:08 evt pinar yapdigi hatayi gecde olsa anladi ama is isden gecmis oldu bende baris icin cok üzüldüm :( ismail tam bir pisiko :icon_whis deryanin aklini basina almasi lazim ask insanin gözünü bukadar kör etmemeli:( süreyya icin bende cok üzülüyorum ama yasasa bile bebisler kesin ölür gibime geliyor o kazadan sonra yasamalari bir mucize olur sanirim:img-cray: Ya ismaili birak canim, harbi manyak...ay kolunu gösterdigi an dehsete düstüm...tamam dedim bunun psikopat oldugu belgelendi...:img-cool2 Bunu kesin zamaninda sevgilisi ya aldatti yada terketti o gün bugündür de kizlara karsi böyle bir tavri var...bilemiyorum ama bildigim sey derya bundan bir an önce kurtulmaya baksin... Haklisin bebislerin kurtulmasi imkansiz gibi birsey :img-cray: amma velakin cenesinden kursunu yiyen ibrahimi yasatan senarist bebekleri de yasatirsa sasirmam :) eyschann 17-05-08, 01:21 Ya ismaili birak canim, harbi manyak...ay kolunu gösterdigi an dehsete düstüm...tamam dedim bunun psikopat oldugu belgelendi...:img-cool2 Bunu kesin zamaninda sevgilisi ya aldatti yada terketti o gün bugündür de kizlara karsi böyle bir tavri var...bilemiyorum ama bildigim sey derya bundan bir an önce kurtulmaya baksin... Haklisin bebislerin kurtulmasi imkansiz gibi birsey :img-cray: amma velakin cenesinden kursunu yiyen ibrahimi yasatan senarist bebekleri de yasatirsa sasirmam :) aynen o kolunu ben görünce sok oldum resmen ya adam harbiden kafadan sanirim:icon_whis deryaya kesin birseyler olcak bakalim ama neler olcak ilerleyen bölümlerde :img-hyste cok dogru valla ibo yasiyorsa o kursuna ragmen bebislerde yasar :img-hyste ~*~NaR-ı GüL~*~ 17-05-08, 01:29 aynen o kolunu ben görünce sok oldum resmen ya adam harbiden kafadan sanirim:icon_whis deryaya kesin birseyler olcak bakalim ama neler olcak ilerleyen bölümlerde :img-hyste cok dogru valla ibo yasiyorsa o kursuna ragmen bebislerde yasar :img-hyste Valla bencede deryaya kesin bisey olcak....ay korktugum olmasa bari.....:blink: :img-hyste:img-hyste e dimi ama ibo ölmediyse bebekler hic ölmez :) eyschann 17-05-08, 01:44 Valla bencede deryaya kesin bisey olcak....ay korktugum olmasa bari.....:blink: :img-hyste:img-hyste e dimi ama ibo ölmediyse bebekler hic ölmez :) kesin o olcak görürsün:img-hyste bazen senaristler isi gercekden hayel ürününe ceviyor sinir olyuorum:img-hyste narima 17-05-08, 07:11 merhabalar annem dızısı seyrettıgım dızıler arasında ve kalıtesını bozmadan devam edıyor.Bu kadar sacmalayan dızılerden sonra boyle guzel bır senaryo.Insan kıskanıyor vallahı Bu arada alı komser ıle zeynepın ayrılması ıyı oldu dıyecegım.Cunku Zeynep,aklı Musadayken bır baskası ıle mutlu olamazdı.Bence Alı Komserın boyle davranması gercek askın oldugunu gosterıyor.Uzulsemde,sonra daha cok uzulmekten daha ıyıdır. Ben Derya ıcın uzulmeye basladım.Bu cocuk tam bır psıkopat.Bakısları bıle cok korkutucu.Ve fazlasıyla kustah.Deryaya ne ıcın yaklastıgı tam olarak bellı.Para ıcın.Deryaya asık olmadıgı acıkca bellı.Ayrıca hastanede davranısları cok fazlaydı. Bıran evvel Deryanın aklının basına gelmesı veya getırılmesı gerekıyor. ÜLGEN 17-05-08, 09:54 mehmetin telefonda enişte süreyya öldü ben bittim demesi o anın vurucu olması için yapılmış bir şey yani insanlar acaba mı diye merak ettirmek için hemen öldügünü nasıl anladı bence süreyyaya çarpan adam mehmeti aradı kazayı söyleyince mehmet öldü zannetti bana öyle geliyor birde bu kaza aileyi tamamiyle birleştirecektir musa zeynebin daha fazla yanında olacak ve onlara daha çok yardım edecek süreyya geçim sıkıntısını neden bahene ediyor çocuklara nasıl bakaagız önceden mehmet işsizdi bukadar dertli degildi şimdi en azından işi gücü var suavikolik 17-05-08, 10:35 Hosuna gitmesine sevindim arkadasim...evet maalesef ki yazdiklarim dogru...maaalesef diyorum cünkü askin aci yüzü cok fena...mesela baris...pinara öyle asik ki ama pinar onu sevmiyor...tabi simdi bir iliskide uyum da cok önemli...mesela iki kisi arasinda herhangi bir ortak nokta yoksa veya birbirine zit düsen fikirlere sahipseler o iliski yürümez...fakat iste gönül ferman dinlemiyor demisler...ne barisin gönlü nede ali polisin gönlü ferman dinlemiyor...asklarina karsilik bulamadiklari icin kendilerini resmen helak ediyolar...onlarida anlamak lazim....offfff bazen cidden gözün kör olsun ask diyorum icimden...aman yaaaa..efkar basti...:icon_sorr kör olsun şu aşkın gözü diyor orhan baba...ama zaten aşkın gözü ezelden beri kör değilmidir... efkar gitmiyor ki gülcüm bassın...hep üstümüzde:img-wink:değil mi? ah ah ah ki ne ah...anladın sen onu:img-wink::img-wink: ben ali pois için yorum bile yapmamıştım ama gel gelelim aşk konusu hassas bir konu...bu bölüm ben ali polise üzüldüm...neden derseniz sevgisine saygım var,karşılıksızda olsa aşk aşktır...hatta aşkların en büyüğüne platonik aşk denmez mi?en tehlikelisi,en manyakçası,enlerin en eni platonik aşk...adama herşeyi yaptırır... ama ali amca sen herşeyi baştan beri biliyordun zaten...zeynep'in seni sevmediğini...keşke bu kadar kaptırmasaydın kendini...bak üzülen sen oldun...dimi ama...:img-in_lo damla_1075 17-05-08, 10:43 Ah ahhh su ask yok mu su ask...insani resmen bitiriyo....ali polis zeynebe asik, zeynep musaya, musa zeynebe....ooooffff offff....ask güzel bir sey ama birde aci yüzü olmasa... Evet ya, bu aşk insanı farklı boyutlara sokabiliyor.Haketten gözü kör olsun ya:hıh Barış - Ali polis benzetmesi süperdi...İkisi de hemen hemen birbirine benziyor.Pınar, Barış'ı sevmiyordu ama sadece denemek istedi.Zeynep de Ali'yi Musa kadar sevemedi...Böyle olacağı bence ilk baştan belliydi.Ali'ye de Barış'a da yazık..Ama Ali polis böyle olacağını tahmin etmeliydi. Derya var ya yaktı başını.Gerizekalı kız:hıh Tam bir psikopata tutuldu.Kaçırır maçırır İsmail o kızı.Eyvah ki ne eyvah duygu ve nizar 17-05-08, 11:14 gerçekten de süperdi ya bu hafta ben hasta oldum... şu süreyyanın kaza işide olmasıydı harikaydı... ~*~NaR-ı GüL~*~ 17-05-08, 17:59 kör olsun şu aşkın gözü diyor orhan baba...ama zaten aşkın gözü ezelden beri kör değilmidir... efkar gitmiyor ki gülcüm bassın...hep üstümüzde:img-wink:değil mi? ah ah ah ki ne ah...anladın sen onu:img-wink::img-wink: ben ali pois için yorum bile yapmamıştım ama gel gelelim aşk konusu hassas bir konu...bu bölüm ben ali polise üzüldüm...neden derseniz sevgisine saygım var,karşılıksızda olsa aşk aşktır...hatta aşkların en büyüğüne platonik aşk denmez mi?en tehlikelisi,en manyakçası,enlerin en eni platonik aşk...adama herşeyi yaptırır... ama ali amca sen herşeyi baştan beri biliyordun zaten...zeynep'in seni sevmediğini...keşke bu kadar kaptırmasaydın kendini...bak üzülen sen oldun...dimi ama...:img-in_lo Vallahi su an bile efkarliyim be canim... Anladim anladim :img-wink: Evet platonik ask en güzel asktir ama bide o platonik ask insana neler yapiyor görüyosun...:img-cray: karsiliksiz olsada birini sevmek cok güzel ah bide karsi taraf bunu bilse anlasa... Ama evet ali polisin hatasi zeynebin musayi sevdigini bile bile onla nisanlanmasi ve onlar bir hayat kurmak istemesi...böyle hem kendini üzdü hemde zeynebi... ÜLGEN 17-05-08, 18:19 ben nedense aliye pek üzüleiyorum kendi hatası bile bile herşeyi kabullendi ali anladıgı halde anlamak istemedi hep belki dedi ama olmuyor zeynep musaya aşıkken sizce olurmuydu sevmedigi halde aliyle nasıl aynı evde yaşayacaktı ki bu dostluklarına da zarar verirdi ki verdide zaten zeynep ayrılmaya karar verdigi anda ali sırt döndü hani çok iyi dostlardı demek ki herkes karşılık bekliyor alide böyleydi şimdi niye eskisi gibi zeyneple konuşmuyor ya da hiç böyle şeylere girmeseydi ali herşeyi biliyordu kandırmaya gerek yok damla_1075 17-05-08, 18:31 ben nedense aliye pek üzüleiyorum kendi hatası bile bile herşeyi kabullendi ali anladıgı halde anlamak istemedi hep belki dedi ama olmuyor zeynep musaya aşıkken sizce olurmuydu sevmedigi halde aliyle nasıl aynı evde yaşayacaktı ki bu dostluklarına da zarar verirdi ki verdide zaten zeynep ayrılmaya karar verdigi anda ali sırt döndü hani çok iyi dostlardı demek ki herkes karşılık bekliyor alide böyleydi şimdi niye eskisi gibi zeyneple konuşmuyor ya da hiç böyle şeylere girmeseydi ali herşeyi biliyordu kandırmaya gerek yok Haklısın canım.Ali, böyle olacağını bile bile Zeynep ile evlendi.bir gün bunun olacağını tahmin etmeliydi zaten. Zeynep, yüzüğü eline verdikten sonraki tavırlarından ötürü de kızdım açıkçası.Böyle bi afra tafra..yüz 5 karış gezmeler falan.Zeynep'i seviyor.İnsan sevdiğinin üzülmesini istemez ama nedense Ali, böyle davranarak Zeynep'i üzüyor. ÜLGEN 17-05-08, 18:35 Haklısın canım.Ali, böyle olacağını bile bile Zeynep ile evlendi.bir gün bunun olacağını tahmin etmeliydi zaten. Zeynep, yüzüğü eline verdikten sonraki tavırlarından ötürü de kızdım açıkçası.Böyle bi afra tafra..yüz 5 karış gezmeler falan.Zeynep'i seviyor.İnsan sevdiğinin üzülmesini istemez ama nedense Ali, böyle davranarak Zeynep'i üzüyor. bende onu diyorum böyle davranarak zeynepide üzüyor ve buna çok kızıyorum zeynepi gerçekten seviyorsa onun musayla mutlu olacagını bilsin ayrıca musayla yaşadıgı bir aşk var aliyle ne var sadece dert ortagı oluyordu arada hiç sevgi yoktu sadece dostluk vardı alinin inş tavırları degişir bu şekilde giderse zeynepte rahat olamayacak ben biraz önce zeynep ve musanın evlenmelerini istiyorum böyle ayrı olmaz emine annenin dedigi gibi bu eve bir hanım lazım fragmanı erkenden versinler sahika_87 17-05-08, 19:31 bölüm gerçketende çok güzeldi başına bakamadım ama baktığım yerden itibaren baya heyecan vardı süreyya için çok üzüldüm hele mehmetin halini görünce baya kötü oldum ya Müge 17-05-08, 20:57 Arkadaşlar biraz önce internette dolaşırken yine bir sitede Mehmet’in fotoğraflarını gördüm....Üzülerek söylüyorum ama Süreyya sanırım ölecek...:img-cray:.Mehmet mezarlığın başındaydı ağlıyordu Gonca da yanında ağlıyordu... Bebekleri de toprağa verebilirler bilmiyorum ama çok kötü oldum doğum günüm de o fotoğrafı görünce... :( seyhun 17-05-08, 21:43 süreya ölürse bebeklerde ölecek demektir.Mantıken öyle olması lazım,Çok üzüldüm bu habere.Mezar başında resim gördüyseniz süreyya ölmüş demektir. biraz sevinmek haram yani.. Müge 17-05-08, 22:16 Gamze Hanım Hastane sahnelerini abarttı... Herkese merhabalar...Perşembe günü yayınlanan hüzünlü sahneden sonra..Gece uykumun kaçtığını ve sabaha kadar oturduğumu söylemek istiyorum... Gözlerimi kapatırım anda Süreyya’nın kaza sahnesi geliyor gözümün önüne.. Gamze hanıma kızıyorum gerçekten... Ve düşünüyorum bu dizinin ilk bölümden dünkü bölümüne kadar hangi karakter hastane de yatmadı..... 1. Zeynep 2.Nine 3.Zehra 4.Derya Bu karakterlere henüz bir şey olmadı...İlerdeki bölümlerde ne olur bilemem...? Ama diğer karakterlerin 1.Musa 2.Mehmet 3.Emine anne 4.İbrahim 5.Gonca 6.Ayşe Hepsi hastanede yattı...İşte Gamze hanım hastane sahnelerini abarttı...Halbuki birinci bölümü ne kadar çok sevmiştim....Diziyi hala da seviyorum...Ama bu kendini tekrarlayan kaza sahneleri.. Önce Ayşe’nin vurulma sahnesi ,sonra Musa ve Mehmet’in trafik kazası sahnesi,Ayşe’nin iğrenç bir şekilde bebeğini düşürme sahnesi...Gonca’nın panik atak sahnesi...Sürekli hastane....Konuların devam etmesi ,izleyici toplamak için bunlara gerek yoktu ...Gerçekten.... Biz Musa ve Zeynep’in aşkı ve Zeynep ile Gonca’nın anne kız arasında geçen diyaloglara razıyız....Gecenin bir yarısı bu çirkin sahneleri izleyerek uykum kaçması hiç hoş olmadı...Yine de Gamze Hanıma güveniyorum....Senaryosunu toparlayacak ve önümüzdeki sezon bizlere çok güzel sahneler izletecek...Yoksa çok kan kaybı olacak dizide... İzlenme Oranlarına gelince... Geçen haftadan daha iyi.... 2. ve 3. olmuşuz... KY geçmişiz....Sevindirici ama düşündürücü de... Daha önce dikkat etmedim ama eminim....Kaza sahnelerinde dizinin İzlenme Oranları yükseliyor....Neyse.... Not:Umarım o fotoğraflar bebeklerinindir...İnanın bana Süreyya ölürse ben bu diziyi bir daha kolay kolay izleyemem.... Seyhun'un dediği gibi bize sevinmek haram...Gülmeyecek bu yüzümüz....:( ÜLGEN 17-05-08, 22:24 ben süreyyanın ölecegini sanmıyorum kesin bebeklere bir şey olmuştur böyle bir saçmalık herhalde yapmazlar durup dururken böyle birşeye gerek yok süreyya sürekli olarak söyleniyordu bu çocuklara nasıl bakacagız diye başına bir gelecek vardı tüm kötü olaylar aileyi kesinlikle birleştirecektir musa daha fazla onların yanında olacak dedigim gibi inş süreyyaya bir şey olmaz çocuklara tabiki bir şey olmasını istemem ama süreyya yaşadıgı sürece çocukları herzaman olur bence mehmet için en acı karısının ölmesi olur icom_ 18-05-08, 00:18 Ölüm,kaza Hastane Sahnelerinden Gerçekten Çok sıkıldım artık..Ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum..Kaç bölümödür İbrahim gerizekalısı Yüzünden hastane sahnelerine yeterince Doyduk..Hatta Bunaldık..Film galiba Aynı saate Başka kanalda oynayan o diziye ve birinciliğine Fazlaca özenmiş olucakki Kan kaza ve hastane malesef bölümlerimizin hiç birinden Eksik olmuyor.. Çekim yapılan hastaneye ve komforuna öyle alışmış olucaklarki terketmek Bİlmediler Bİr türlü..Bedava yemek ve kondfor varsa o hastanede Bilemicem tabi.. Yüzümüz Hiç gülmüyor zaten..' bölümdür sadece yüzümüz Gülüyor onada bu bölümü Öyle can sıkıcı Bİr şekilde bitirdilerki Bahsetmek Bİle istemiyorum.. Yazan Yöneten oynayan..Kaç yıldır Ekrandalar Hala İzleyici politikasını anlamamış olmalarına şaşıyorum..Herşeyin fazlası zarardır Üstelik..Bunu Bİlmek için öle şundan bundan da anlamaya gerek yok...Ama Biz Musa ve zeynepin aşkı hariç herşeyi fazlasıyla ,abartıyla gereksiz yere İzliyoruz.. fazla hastane sahnesi fazla kanlı sahnelere,fazla göz yaşı fazla hüzün.. Fazla fazla fazla...!!! Sıkmaya başladı..Reklamlarda bile kanal değiştirmeyen arkadaşlarım vardı..dı diyorum çünkü bu kadar şiddetli hüzün onlarıda sıktı.. Dizimiizn adı annemiş musa zeynep aşkıyımış.. Mışş...!! mışda kaldı malesef..Binbir zorlukla izliyorum ben annem dizisini..yurtta kaldığım için öle tv den izleme şansım yok..İnternete yüklenmeside ancak 12 yi buluyor..İzlemeyi bitirdiğimdede 2 falan oluyor..Ben bu kadar zahmete katlanıyorsam ( ben ve benim gibiler..) karşımda değecek Bişi bekliyorum..İzleyiciyede Bİraz saygı bekll,yorum.. Ne verssek İzlerler ne göstersek onu yerler mantığı ile giderlerse kİmse İzlemicek diziyi artık.. Oysa ne Güseldi bu bölüm..Musanın zeynepin mutlulukları heyecanlaı,telaşları ,kaçak bakışmalar,musanın aşk sözcükleri...Ne çok yazacaktım..Sayfa hışmıma uğrucaktı gerçekten..Sırf bunun için bile bir kaç sayfa yazavbilirdim.. Ama Hala tam emin olamasakda Süreyyanın gerçirdiği kaza Belki ölümü canımı tamamen sıktı.. Belki mehmetin abartması belki sadece çocuklara birşey oldu Ama ne gerek var..!!.. Reytinglermi kötü..Sorun ne..Bİtmek tükenmek bilmeyen bu hastane sahleri niyee..!! Ayrıca o bahsedilen resimleri bende gördüm..mehmet ciddi ciddi ağlıyor..Goncada ona sarılarak ağlıyor.. Anlaşılan SÜreyya ölmüş gibi..Hiç istemiyorum..Bir amaçda göremiyorum.. Musa kaza geçirdi Zeynep ve musa Bİraz yakınlaşsın Dİye.. İğrenç bebk düşürme sahnesi izledik..Evlilik sonlansın bu sayede zeynep ve musa adına bir umut olsun ye.. İbrahim intihar ettti musa onu belki affeder diye..Zehra affederse Aİlesini Yeniden bir araya getirir diye.. Ve hepsini başardılar..Tamam dedik hepsinin bir amacı vardı.. Peki soruyorum Süreyyanın ölümü neden..? Amaç ne..Düşünüyoum ve hiç birşey bulamıyorum..!!! Mehmete yeni Bİr aşkı buldunuz...ne yani ne..!!!! Şu an gerçekten çok sinirliyim..Perşembe gününden beri yazıcam yazıcam Dİyorum..Ve o anki sinirle Kendimi tutamayıp daha başka şeyler yazabilirdim.. Lütfen Bİraz daha özen...!!Fazla Bİrşey istemiyoruz... amor 18-05-08, 13:41 şuan kanald de bölümün tekrarı var altta küçük fragmanı verdiler herkes mezarlıtaydı aglıyorlardı üf ya süreyyaya bişey olmasa bari kualo 18-05-08, 13:46 Arkadaşlar mehmet süreyya öldü bittim diodu az önce küçük fragmanı gördüm mezarlıktalar demek ki süreyya ölmüş şaşırdım açıkçacı bebeklere bile bişey olmasın derken aynı anda 3 can gitti mi şimdi?olmadı ama şimdi süreyya nın ölümü üstelik bebeklerde vardı ben beğenmedim bu durumu ve reyting için iyice saçmaladılar ama bi yanda zeynep musa birleşir bi yanda hiç olmadık bi ölüm :icon_sorr icom_ 18-05-08, 14:15 Acabamı demeye gerek bile yok süreyya gerfçekten ölüyo herhalde ...Resimlerden ve küçük fragmanı gören arkadaşların anlattıklarından bu anlaşılıyor..Ne diyeceğimi Bilmiyorum gerçekten..Daha öncede yazdım...Amaç göremiyorum bu ölümün nedeni ile ilgili..Mehmet ne hale gelir..?Nasıl toparlanır..? Toprlanırmı..? gerçi oda tartışılır...3 can birden gitti biz bebklerin ölümünü bile kaldıramıcakken o buna nasıl alışacak gerçöekten zor..Tabi eğer bebkleri sezaryanla alıp sadece süreyya karakterini diziden çıkarmadılarsa.. ...Ne olucak yan..Bu ölüm zeynep le musayı yakınlaştıracak zeynepe bu seferrde musmı destek olucak diye avunmalıyız..'!!!! Yazık.Gerçkten Çok yazık...!!! dolceqabbana 18-05-08, 19:42 Senaryo gereği Süreyya gerçekten ölmüşse tek bir kelime diyorum "Yuh". Hakikaten cıvıttılar o zaman. Dizilerin süresi 90 dakikaya çıktı, senaristlerin beyni sulandı.:kahve rüştü 18-05-08, 19:59 Süreyyanın ölmüş olmasını çok üzülürüm. :img-cray: Oğlu kızı ve kendi hayatı sonlanacak olması ne kadar acı. :img-cray: Mehmet yıkılır süreyya iyi bir karekterdi niçin öldürdüler.:img-cray: İbrahim yaşadı hala anlayamadım niye süreyya aniden öldürüldü bunu hiçmi hiç anlayamıyorum. :img-cray: eyschann 18-05-08, 19:59 Arkadaşlar biraz önce internette dolaşırken yine bir sitede Mehmet’in fotoğraflarını gördüm....Üzülerek söylüyorum ama Süreyya sanırım ölecek...:img-cray:.Mehmet mezarlığın başındaydı ağlıyordu Gonca da yanında ağlıyordu... Bebekleri de toprağa verebilirler bilmiyorum ama çok kötü oldum doğum günüm de o fotoğrafı görünce... :( ya bunlari bende gördüm ama rüyada olabilir gibi sanki :img-cray: yani eger süreyya ölürse pooff mehmeti düsünemiyorum bile :img-cray: icom_ 18-05-08, 20:01 Senaryo gereği Süreyya gerçekten ölmüşse tek bir kelime diyorum "Yuh". Hakikaten cıvıttılar o zaman. Dizilerin süresi 90 dakikaya çıktı, senaristlerin beyni sulandı.:kahve Bende tam emin olmak istemiyorum belki Dİyorum ama galiba süreyya gerçekten ölmüş..senaristler konusundaki fikrinede katılıyorum..süre uzadı beyinleri sulandı çoğunun..Kime kaza yaptırsam kimi öldürsem nerde kan şiddet olsa şaşırdılar.. aşk Diyoruz..Arkadaşlık Dosluk ,anne kız ilişkisi Diyoruz son zamanlarda bunlardan eser göremiyoruz malesef.. Son ümidim senaristlerin bizi ters köşeye yatırması..ama şimdiye kadar resimlerde ne gördüysek yeni bölümdede o oldu..Mehmet ve gonca mezarlıkta ağlıyorlar.. Bebeklerin ölüp gömülme İhtimali pek olmadığı için malesef Süreyyayı geçen bölüm son görüşümüzdü.. İlk defa ciddi biçimde ters köşe olmak İstiyorum.. Bakalım..!!;! amor 18-05-08, 20:03 annem resim bölümünde 33. bölüm resimleri var gerçektende süreyya ölüyo ya hala inanamıyorum acaba zeynep gülmez kendimi çıkmak istedi diziden ya üfff bebekler doğsaydı süreyya ölmeseydi çok güzel olcaktı şu dizidede bi mutlu kişi göremiyoz bi mutlu an yok hep dram hep dram offf küçük fragmanda net şekilde kazılan mezarı gösteriordu mezar büyüktü yani öle bebek mezarı değildi rüştü 18-05-08, 20:03 ya bunlari bende gördüm ama rüyada olabilir gibi sanki :img-cray: yani eger süreyya ölürse pooff mehmeti düsünemiyorum bile :img-cray: Keşke yazdığın gibi rüya olsa. :img-blush Birden ölmesi zaten benim adıma zor hazmedilecektir. Mehmette iyi bir karekter böylesi bir durumu hiç haketmedi etmezde.:icon_sorr icom_ 18-05-08, 20:05 ya bunlari bende gördüm ama rüyada olabilir gibi sanki :img-cray: yani eger süreyya ölürse pooff mehmeti düsünemiyorum bile :img-cray: Rüya olabileceğini sanmıyorum..Süreyya ya bişi olmamış olsa bile bebklere mutlaka olur..Mehmet uyuyacakda Rüye görüceklte.. Offf ters köşeyi geçtim rüya olsa bare...!!!! eyschann 18-05-08, 20:07 Rüya olabileceğini sanmıyorum..Süreyya ya bişi olmamış olsa bile bebklere mutlaka olur..Mehmet uyuyacakda Rüye görüceklte.. Offf ters köşeyi geçtim rüya olsa bare...!!!! bende sanmiyorum aslina bakarsan ama olabilirde bir cok dizide böyle mezarlik sahneleri rüya cikdi yani olabilirde nicin olmasin ama bende olmasini cok isterim aslin abakrsanda dedigin gibi bebeklere kesin birsey olur olmamasi zaten mucize olur :img-cray: eyschann 18-05-08, 20:10 Keşke yazdığın gibi rüya olsa. :img-blush Birden ölmesi zaten benim adıma zor hazmedilecektir. Mehmette iyi bir karekter böylesi bir durumu hiç haketmedi etmezde.:icon_sorr keskeeeeeeeeeeeee rüya olsa :( evt mehmet esini seven iyi bir karakter nicin ona böyle birsey yasatirlar onuda anlamis degilim ama ben daha bakarken aslinda süreyaya birsey olcani anlamisdim cünkü cok fazla abartili seyler yapdi ben bile izlerken noluyor bu kadina demisdim hamilelikde olur duygusallaik ama onunkisi abartiydi sanriim:( rüştü 18-05-08, 20:10 amor fotoları sayende farkettim teşekkürler. Gerçekten çok üzüldüm. Mehmet üzüntü ile süreyya ölümştür dedik ama demek bizler iyi niyetle düşünmüşüz.:img-cray: Üzüntüden değil bir gerçekten dolayı söylenmiş bir kelime. :img-cray: Mehmet yıkılmasında kim yıkılsın. :img-cray: :img-cray: :img-cray: Bölümü merak ve heyecanla bekliyorum. icom_ 18-05-08, 20:10 annem resim bölümünde 33. bölüm resimleri var gerçektende süreyya ölüyo ya hala inanamıyorum acaba zeynep gülmez kendimi çıkmak istedi diziden ya üfff bebekler doğsaydı süreyya ölmeseydi çok güzel olcaktı şu dizidede bi mutlu kişi göremiyoz bi mutlu an yok hep dram hep dram offf küçük fragmanda net şekilde kazılan mezarı gösteriordu mezar büyüktü yani öle bebek mezarı değildi ...Resimleri falan geçtim küçük fragmanda kazılan mezarı gören arkadaşlarımız olmuş..Mezaer büyükse o zaman kesin ölüyor Süreyya..Zeynep Gülmez acaba kendimi çıkmak İstedi..İyide neden..İbrahim bile yaşarken Süreyyanın ölmesi..Bİlmiyorum en azından Şimdilik benim açımdan kabul Edilcek Bişi değil.. Mehmet nasıl toparlıcak..kaç bölüm daha hüzün izlicez..Bu kabul edilcek Bişimi..İkiz bebekleri canından çok sevdiği karısı..Hemde SÜreyya gibi Bir karakter.. Offf ..Off..!!! rüştü 18-05-08, 20:12 keskeeeeeeeeeeeee rüya olsa :( evt mehmet esini seven iyi bir karakter nicin ona böyle birsey yasatirlar onuda anlamis degilim ama ben daha bakarken aslinda süreyaya birsey olcani anlamisdim cünkü cok fazla abartili seyler yapdi ben bile izlerken noluyor bu kadina demisdim hamilelikde olur duygusallaik ama onunkisi abartiydi sanriim:( Sen yazınca acaba dedim ama fotolar acı ama gerçeğin ta kendisini gösteriyor. :img-cray::img-cray: Süreyya hamileleik durumunu çok abarmıştı bencede. :img-cray: Ama buda bizlere haksızlık çok ağır oldu. :img-cray::img-cray: icom_ 18-05-08, 20:14 Mehmet Zaten toparlayamazda..Gonca ve Zeynep yıkılacak..Onlarında toparlanması İmkansız Gibi birşey..Zeynep canım benim tamda Yüzü güldü Dİye sevindik ya olacaktı böle Bİşi..Onu ağlatmadan senaristlerin içleri rahat etmiyor anlaşıldı.. Goncada daha yeni yeni toparlıyor derken onuda çok sarsıcak yengesinin ölümü.. Sonra pazardakiler..Nine..Canım hasta ..Zaten..Sözde birde morale ihtiyacı var..Şu durumda yaşadıklarından sonra o nasıl İyileşicek.. Çok çok uzun bir Süre zeynep musa aşkı rafa..Tamam belki bu kötü günlerde musa zeynepe destek olurken dahada yakınlalşacaklar ama öle Bİr durumda onları bile gözüm görmez.. kısacası Bol gözyaşı hastane mezarlık üzüntü karamsarlık... Saymıyayım içim daralıyor gerçekten..!!! ~*~NaR-ı GüL~*~ 18-05-08, 20:18 Ya arkadaslar süreyya ölüyomus diye duydum....olamaz yaaaaa....:icon_sorr yapilirmi bu simdi...:img-cray: tam hersey yoluna girdi zeynep ve musa güllük güllistanlik derken süreyyanin ölümü nerden cikti...e pes be birader....ulan ibo gibi iblisi yasatip melek gibi süreyyayi öldürdüler ya senaristlerimiz diyecek söz bulamiyorum vallaha ya!!! rüştü 18-05-08, 20:19 Zeynep ve gonca yıkılacaklar. Zaten zeynepte çile bitmiyor bitiyor dediğim anda bir yenisi başlıyor. :img-cray: Goncanın zaten yaşadıkları kolay şeyler değil birde dayısının üzüntüsü ile yıkılacaktır. :img-cray: Bu dizide ölümü hak eden kişi birtek ibrahim. :icon_sorr icom_ 18-05-08, 20:28 Zeynep ve gonca yıkılacaklar. Zaten zeynepte çile bitmiyor bitiyor dediğim anda bir yenisi başlıyor. :img-cray: Goncanın zaten yaşadıkları kolay şeyler değil birde dayısının üzüntüsü ile yıkılacaktır. :img-cray: Bu dizide ölümü hak eden kişi birtek ibrahim. :icon_sorr Evet ölümü hakeden tek kişi ibrahim oda dokuz canlı mübafrek..Kurşun nereden girdi Nereden çıktı hala yaşıyor..Bizde İzleyiciyiz ya ne verseler Yiyioruz ya..mantık hatası falan hak getire .Bakalım daha neler göreceğiz..!!! rüştü 18-05-08, 20:32 Evet ölümü hakeden tek kişi ibrahim oda dokuz canlı mübafrek..Kurşun nereden girdi Nereden çıktı hala yaşıyor..Bizde İzleyiciyiz ya ne verseler Yiyioruz ya..mantık hatası falan hak getire .Bakalım daha neler göreceğiz..!!! Dizinin başladığı günden beri takip ediyorum fakat ibrahime bir türlü alışamadım ölmesi aslında bir yerde çok iyi olucaktı sadece musa vicdan azabında kalırdı. Haklısın hemde en büyük mantık hatası yaşaması. :img-blush Fakat süreyyanın ölümüne herkes perişan olucak en çokta mehmet. :img-cray: Bebeklerin adları bile konmuştu. :img-cray: :img-cray: :img-cray: lety_ayse 18-05-08, 20:34 oh ya yazık gül gibi süreyya kara topraklara mı girdi bebekler ölseydide süreyya ölmeseydi mehmet içinde ve bütün aile içinde kötü bir çöküş oldu herkes üzgün of ki ne of icom_ 18-05-08, 20:36 Dizinin başladığı günden beri takip ediyorum fakat ibrahime bir türlü alışamadım ölmesi aslında bir yerde çok iyi olucaktı sadece musa vicdan azabında kalırdı. Haklısın hemde en büyük mantık hatası yaşaması. :img-blush Fakat süreyyanın ölümüne herkes perişan olucak en çokta mehmet. :img-cray: Bebeklerin adları bile konmuştu. :img-cray: :img-cray: :img-cray: Evet ya bebklerin adları bile konmuştu..yalnız ben o isim konusuna takıldım..Biz op kadar emindik ki burda sayfalarca yazdık..Kız zeynep erkek musa olacak Dİye..Hiç şüphe etmedim ben Bİlmem neden..Arabada sürteyya mehmete musa deme sakın dediğinde mehmet aklımdan Bİle geçirmedim deyince ben şaşırdım..Mesaj Verilmek İstendi herhalde.. HErneyse Artık ne beraber isim koyacağı bir karısı nede çocukları var.. Off.!!! ~*~NaR-ı GüL~*~ 18-05-08, 20:36 Ibrahimin yasamasi hakikaten büyük bir mantik hatasi...yahu adam cene altindan vuruluyor hadi uzak mesafeden olsa gene neyse ama resmen silahi cenesine dayayip kursun burnundan cikiyo...cok sacma...ibo hayranlari senaristleri tehdit mi etti ne "ibo ölürse yanarsiniz" diye anlamadim ki... Süreyyanin ölümü cok gereksiz...niye ölüyor ki kardesim....niye????ikiz bebekleri var, onu seven bir kocasi cok seven dostlari var revami simdi bu? Herkes perisan olacak...mehmet yikilacak, musa, zeynep, nine gonca herkes...:( valla dizi kücük emrah filmlerine benzedi...her an biri ölüyor yada vuruluyor...hep kötü gelismeler...olmaz ki....izleyici birazda iyi seyler izlemek istiyor...bizimde canimiz var yüregimiz dayanmiyor...:icon_sorr icom_ 18-05-08, 20:39 Ibrahimin yasamasi hakikaten büyük bir mantik hatasi...yahu adam cene altindan vuruluyor hadi uzak mesafeden olsa gene neyse ama resmen silahi cenesine dayayip kursun burnundan cikiyo...cok sacma...ibo hayranlari senaristleri tehdit mi etti ne "ibo ölürse yanarsiniz" diye anlamadim ki... Süreyyanin ölümü cok gereksiz...niye ölüyor ki kardesim....niye????ikiz bebekleri var, onu seven bir kocasi cok seven dostlari var revami simdi bu? Herkes perisan olacak...mehmet yikilacak, musa, zeynep, nine gonca herkes...:( valla dizi kücük emrah filmlerine benzedi...her an biri ölüyor yada vuruluyor...hep kötü gelismeler...olmaz ki....izleyici birazda iyi seyler izlemek istiyor...bizimde canimiz var yüregimiz dayanmiyor...:icon_sorr Niye olucak canım benim Kötü karakter kötülük yapar aşıkları ayırır..Ve sonuıç reyting.. Mantık hatası ile dolu olan ve kabul etmek zorunda kaldığımzı bu yaşama dönüşün sebebide bu..SÜreyya diziye ne katıcakki..Onu seven bir kocası İkiz bebekleri var..Monoton bir hayat işte..Hem acaba ne yapacak Dİye heyecanda yaratmıyor.. Senaristlerin işine böyle bir karakter neden yarasın.. Hey allahım yaa..!!!!!!!!! eyschann 18-05-08, 20:43 ama yinede süreyyanin ölümünün ben zeynep ve musayi birbrinen daha cok bagiycani düsünüyorum bir acidan diger acidan ise dizinin epey bir bölümü hüzün ve aci olcak kimse bunu hemence kaldiramaz özeliklede zeynep cok fazla etkilencek bu olaydan ama cidden ibonun yasamasi süreyanin öllmesi banada hic mantikli ve adil gelmiyor :( icom_ 18-05-08, 20:44 Son Sahneye şöle Bİr bakıyorum..Musa tmm artık..Aşkını sevgisini anlamış..Zeynepe herşeyi itiraf ediyor..Onu ne kadar çok sevdiğini onsuz yağpamayacağını..Herşey gayet yolunda..Musa tam evlenme teklifi edecek..Ama hemen olmamalı..İzleyiciye Çin işklencesi yapılmalı..AŞıklar bir kere Bİrleşmeden bir daha ayrılmalı..Yada aşkları muammada kalmalı..Zeynepte hemen evet derse işin büyüsü kaçacak ya...musa sözünü bitirmeden Bişi olmalı..Bir engel..Sırf böyle olsun zeynepin cevabını duymayalım musa teklif edemesin aşklarını bir kes daha bişi bölsün Dİye Mi..Öldü yani süreyya ve bebekleri Dİyorum..??? evet malesef öyle..Çünkü Yok..Hiçbir sebebi yok..Bu karakterin ölümümün birine sağlayacağı yarar yok..Zarar zaten yok..Amaç sadeece konuşmanın bölünmesiydi.. Ve bunun için 3 can birden gitti... Yazık... rüştü 18-05-08, 20:52 Süreyya ölmesede :img-cray: zeynep ve musa bir araya gelmişlerdi zamanla bazı şeyler aşılacak gibiydi. Ama bu ölümü zor hazmederim. :img-cray: ~*~NaR-ı GüL~*~ 18-05-08, 20:52 Niye olucak canım benim Kötü karakter kötülük yapar aşıkları ayırır..Ve sonuıç reyting.. Mantık hatası ile dolu olan ve kabul etmek zorunda kaldığımzı bu yaşama dönüşün sebebide bu..SÜreyya diziye ne katıcakki..Onu seven bir kocası İkiz bebekleri var..Monoton bir hayat işte..Hem acaba ne yapacak Dİye heyecanda yaratmıyor.. Senaristlerin işine böyle bir karakter neden yarasın.. Hey allahım yaa..!!!!!!!!! Bir diziyi sirf reyting icin izleyiciye sunan bir dizi ekibinin samimiyetinden süphe ederim ben...sirf reyting ugruna kötü karakteri yasatmak ve iyi bir karakteri ise öldürmek izleyiciye bence saygisizliktir... Madem zeynep ile musanin yakinlasmasini istiyorlar...musa kalp krizi gecirsin hastaneye yatsin zeynep te bas ucunda sabahlasin elini tutsun onu ne kadar sevdigini anlasin sonra musa gözlerini acsin zeynebi görsün...al sana romantizm!!!! Ne gerek var ki öldürmeye vurdurmaya kirdirmaya!!! icom_ 18-05-08, 21:01 Bir diziyi sirf reyting icin izleyiciye sunan bir dizi ekibinin samimiyetinden süphe ederim ben...sirf reyting ugruna kötü karakteri yasatmak ve iyi bir karakteri ise öldürmek izleyiciye bence saygisizliktir... Madem zeynep ile musanin yakinlasmasini istiyorlar...musa kalp krizi gecirsin hastaneye yatsin zeynep te bas ucunda sabahlasin elini tutsun onu ne kadar sevdigini anlasin sonra musa gözlerini acsin zeynebi görsün...al sana romantizm!!!! Ne gerek var ki öldürmeye vurdurmaya kirdirmaya!!! Ahh ahh Diyorum Biz yazsak Bin kat daha heyecanlı daha romantik ve izleyiciye daha saygı içeren bir yapım olurdu..Bu zamanda malesef dizilerin ayakta kalmasını reyting belirliyor..Ve çok az yapım yapımcı yönetmen senarist herneyse reyting kaygısı olmadan devam ettiriyor filmleri.. böle oluncada dediğin gibi samimiyetlerine ne kadar inanılır orası tartışılır.. Musa ve zeynepin romantik anlarına gelince..Yazmaya bir başlasam bu başlık bu akşam kapanır herhalde.. ne hikayeler var kafamda..Hepsi kuralına uygun..üstelik sırf zeynep musa birlikteliğinin gidişatı sebebiyle başka karakterlerin hastaneye yatması ölmesi kaza geçirmeside gerekmiyor... ~*~NaR-ı GüL~*~ 18-05-08, 21:15 Ahh ahh Diyorum Biz yazsak Bin kat daha heyecanlı daha romantik ve izleyiciye daha saygı içeren bir yapım olurdu..Bu zamanda malesef dizilerin ayakta kalmasını reyting belirliyor..Ve çok az yapım yapımcı yönetmen senarist herneyse reyting kaygısı olmadan devam ettiriyor filmleri.. böle oluncada dediğin gibi samimiyetlerine ne kadar inanılır orası tartışılır.. Musa ve zeynepin romantik anlarına gelince..Yazmaya bir başlasam bu başlık bu akşam kapanır herhalde.. ne hikayeler var kafamda..Hepsi kuralına uygun..üstelik sırf zeynep musa birlikteliğinin gidişatı sebebiyle başka karakterlerin hastaneye yatması ölmesi kaza geçirmeside gerekmiyor... Vallahi canim ya biz yazsak daha iyi yani....biz yazsak zeyneple musa coktaaaaaaaan evlenip goncaya kardes bile yapmislardi :img-hyste Hayir senaristler merakli ya illa birinin hastaneye yatmasina falan o yüzden musa kalp krizi gecirip hastaneye yatsin dedim...malum saglam adam birakmadilar dizide...:icon_whis alperkaya 18-05-08, 21:17 süreyya degilde bence ikizler öldü mahmetin mezar başınada bukadar üzüntülü olmasını sebebi bence bu süreyyanın ölecegini sanmıyorum bazı arkadaşların dedigi gibi ters köşeye yatıracaklar sanki süreyya ölmüş izlenimi veriliyor ortada bir merak unsuru olsun istiyorlar :img-wink: icom_ 18-05-08, 21:21 aynen dediğin gibi sağlam adam kalmadı..En az araba kazası olması lazım yoksa kurtarmıyo yani.. Çok masum ama şak dolu sahneler yazabilirler zeynep ve musa için..zorunluluktan doğan mecburiyet olabilir bu...Goncanın doğum günü mevzusu işlenebilirdi..Goncada hediye olarak annesi ve babası ile yemeğe çıkmak İsteseydi..Zeynep veya musa sarhoş olsaydı..ayne evde kalmak Zorunda kalsalardı falan.. Yada daha öncede azcık bahsetmiştim..Zeynepin ağır geçirdiği bir grip..Geçenlerde Nine banyonu akşamdan yap hasta olucaksın dediğinde acaba böyle bişimi yapcaklar demiştim..ama nerde..Zeynep yatak döşek girip geçirse..Ama öyle böyle değil gerçekten ağırbir grip..Bunu duyan musa zeynep lere gelse..Hani kıyamıyor ya ona..,çorba yapsa..Ona baksa falan tüm gece yanında olsa.. Biraz daha zorlasam neler çıkcak neler... Ama yok onlar böle düşünme zahnetine girmiyor..Hemen çarpıyor birine araba..Bir hastane ölüm mezarlık derken İş bitiveriyor..Bizde her hafta dram..Dram..Dram..!!!! alperkaya 18-05-08, 21:23 aynen dediğin gibi sağlam adam kalmadı..En az araba kazası olması lazım yoksa kurtarmıyo yani.. Çok masum ama şak dolu sahneler yazabilirler zeynep ve musa için..zorunluluktan doğan mecburiyet olabilir bu...Goncanın doğum günü mevzusu işlenebilirdi..Goncada hediye olarak annesi ve babası ile yemeğe çıkmak İsteseydi..Zeynep veya musa sarhoş olsaydı..ayne evde kalmak Zorunda kalsalardı falan.. Yada daha öncede azcık bahsetmiştim..Zeynepin ağır geçirdiği bir grip..Geçenlerde Nine banyonu akşamdan yap hasta olucaksın dediğinde acaba böyle bişimi yapcaklar demiştim..ama nerde..Zeynep yatak döşek girip geçirse..Ama öyle böyle değil gerçekten ağırbir grip..Bunu duyan musa zeynep lere gelse..Hani kıyamıyor ya ona..,çorba yapsa..Ona baksa falan tüm gece yanında olsa.. Biraz daha zorlasam neler çıkcak neler... Ama yok onlar böle düşünme zahnetine girmiyor..Hemen çarpıyor birine araba..Bir hastane ölüm mezarlık derken İş bitiveriyor..Bizde her hafta dram..Dram..Dram..!!!! keşke bu dedigin şeyler olsa zeynep ve musayı daha fazla birlikte görsek hep yan yana olsalar bukadar ayrı kaldıkları yetti bu yaşanacak ola acıları onları daha da yakınlaştırmalı icom_ 18-05-08, 21:29 keşke bu dedigin şeyler olsa zeynep ve musayı daha fazla birlikte görsek hep yan yana olsalar bukadar ayrı kaldıkları yetti bu yaşanacak ola acıları onları daha da yakınlaştırmalı Bende İstiyorum yaşanan herşeyin onları yakınlaştırmasını..AŞk da böyle Bişi zaten..Farketmezsin anlamazsın..ama her zaman yanında istersin..Bir bakmışsın zaten onun yanından başka gidecek yerin yoktur..Ama sırf onların aşkı uğruna başka karakterlerin harap olması diziden çıkması Üztelik böle acı bir şekilde beni zm aşkından bahsetme zevki bıraktırmıyor.. Oysa süreyyanın kazasını bir unutalım..:Harika Bİr bölüm deyilmiydi..Bu kadar bölüm gerek zeynep gerekse musa cephesinde aşklarını ya kendilerine yada başkalarına anlatırken gördük ..İlk defa açıldılar..İlk defa isteyerek yemepe çıktılar..Birbirlerine bakıişları..Musanın zeynepten gözlerini alamamask..Zeynepin gülen yüzü.. ne zamandır beklediğimiz bir bölümdü aslında.. Peki hangimiz bundan bahsedebiliyoruz...Süreyyanın başına gelenler gölgelemedimi bu güzelim bölümü... İşte bu aşk uğruna başka karakterlere bişi oldukça izlediğimizden hiçbirşey anlamamay devam edeceğiz... Müge 18-05-08, 22:11 ya bunlari bende gördüm ama rüyada olabilir gibi sanki :img-cray: yani eger süreyya ölürse pooff mehmeti düsünemiyorum bile :img-cray: Keşke dediğin gibi olsa arkadaşım...Ama inanın o fotoğraflar hiçte rüya gibi durmuyordu.... Öyle acı ki Mehmet için bu kaza Süreyya’nın ölümü....Allah kimseye yaşatmasın ...Süreyya için de o gece neden Cavit’in arabasına binmedi neden kendi başına gitmek istedi...Çok kızıyorum aklıma geldikçe....Karşıya geçerken hali bile bana tuhaf geldi...Kamyon üzerine geliyor sen bakıyorsun...İşte ecel bir geldi mi canını alıyor...Neyse...Bu yazıyı yazarken bile moralim bozuldu... Bölüm yorumu yapmak içimden gelmiyor... Süreyya ölmesin LÜTFEN... O ölürse pazarda kim tişört satacak ?Kim Mehmet’e trip yapacak...? Ninenin pazar arkadaşı kim olacak...? AlperKaya arkadaşımızın dediği gibi de bizi ters köşeye yatıracaklar....Umarım...Yine de insan korkuyor...Bir de şunu düşündüm....Hayatta hepimizin başına gelebilecek bir kaza bu...Neden dizilerdeki bir karakterin başına gelince aman yok olmaz ölemez diyoruz...? Neyse bu gecelik bu kadar benden.....Sürayya’mız ölmesin.... eyschann 18-05-08, 22:14 Keşke dediğin gibi olsa arkadaşım...Ama inanın o fotoğraflar hiçte rüya gibi durmuyordu.... Öyle acı ki Mehmet için bu kaza Süreyya’nın ölümü....Allah kimseye yaşatmasın ...Süreyya için de o gece neden Cavit’in arabasına binmedi neden kendi başına gitmek istedi...Çok kızıyorum aklıma geldikçe....Karşıya geçerken hali bile bana tuhaf geldi...Kamyon üzerine geliyor sen bakıyorsun...İşte ecel bir geldi mi canını alıyor...Neyse...Bu yazıyı yazarken bile moralim bozuldu... Bölüm yorumu yapmak içimden gelmiyor... Süreyya ölmesin LÜTFEN... O ölürse pazarda kim tişört satacak ?Kim Mehmet’e trip yapacak...? Ninenin pazar arkadaşı kim olacak...... cok cok haklisin arkadasim benimkisi sadece bir umuttu aslinda resimelrde hersey cok acik bu dizinin ilerleryen bölümlerinede cok kötü yansiycak ya tamda hersey yoluna girmisken:( bu haksizlik neden hep iyiler kaybediyor :( suavikolik 18-05-08, 23:41 Bir diziyi sirf reyting icin izleyiciye sunan bir dizi ekibinin samimiyetinden süphe ederim ben...sirf reyting ugruna kötü karakteri yasatmak ve iyi bir karakteri ise öldürmek izleyiciye bence saygisizliktir... Madem zeynep ile musanin yakinlasmasini istiyorlar...musa kalp krizi gecirsin hastaneye yatsin zeynep te bas ucunda sabahlasin elini tutsun onu ne kadar sevdigini anlasin sonra musa gözlerini acsin zeynebi görsün...al sana romantizm!!!! Ne gerek var ki öldürmeye vurdurmaya kirdirmaya!!! gül cüm musa-zeynep sahnelerini bence sen yaz... valla hemen sahneyi gözümün önğne getirdim de valla duygusallık romantizim ...daha ne uğraşırlar ibo imiş ayşe imimş...hayır benim hala anlamadığımım hepimizin anlamakta zorlandığı süreyya...iyi de kardeşim süreyyanın ne gibi bir aksiyon var ki öldürdünüz kızcağızı ve bebekleri...ne gibi bir beklentilerii olabilir ki...pes yani...diyecek bir şey bulamıyorum... ne yani süreyya ölüde bebekler sezaryan ile kurtulursa, o zaman çocukları zeynep ve musa büyütür...mehmet ya kafayı kırar kendini öldürür yada ülkeyi terk eder... o zaman kız bebeğin adını süreyya erkek olanın adını mehmet koyarlar musa ve zeynep... olurmu olur... sonuç eytin değilmi senaristlerimiz için....... lety_ayse 19-05-08, 11:49 ne yani süreyya ölüde bebekler sezaryan ile kurtulursa, o zaman çocukları zeynep ve musa büyütür...mehmet ya kafayı kırar kendini öldürür yada ülkeyi terk eder... o zaman kız bebeğin adını süreyya erkek olanın adını mehmet koyarlar musa ve zeynep... olurmu olur... sonuç eytin değilmi senaristlerimiz için....... bencede bebekler yaşatılabilir.qüez diye bir şey var ama bebekler yaşarsa mehmet daha çok sıkı sarılır çocuklara ya da süreyya komada yatar mehmette bebekleri gömer toprağa o yüzden bu kadar perişan olabilirler medsul 19-05-08, 17:53 Ahh ahh Diyorum Biz yazsak Bin kat daha heyecanlı daha romantik ve izleyiciye daha saygı içeren bir yapım olurdu..Bu zamanda malesef dizilerin ayakta kalmasını reyting belirliyor..Ve çok az yapım yapımcı yönetmen senarist herneyse reyting kaygısı olmadan devam ettiriyor filmleri.. böle oluncada dediğin gibi samimiyetlerine ne kadar inanılır orası tartışılır.. Musa ve zeynepin romantik anlarına gelince..Yazmaya bir başlasam bu başlık bu akşam kapanır herhalde.. ne hikayeler var kafamda..Hepsi kuralına uygun..üstelik sırf zeynep musa birlikteliğinin gidişatı sebebiyle başka karakterlerin hastaneye yatması ölmesi kaza geçirmeside gerekmiyor... işde budur canım:good:: inanın sadece bu dizi için degil ikinci sezon girmeye başlayan nerdeyse butun diziler sapıtıyor...:img-tomat senarit milleti izleyicinin ne düşündüğünü umursamıyor..buna okadar cok kızyoyorumki..yanı saygızılık yapılması benı çileden cıkartiyor... bazen öyle şeyler yazıyorlar söyletiyorlarki...onadan sonrada ianan artık aşkda sevgiye hepsi tuz buz oluyor..en önemliside bir bölüm sonra hiç bir şey olmamiş gibi davranıyorlar...:img-tomat Vallahi canim ya biz yazsak daha iyi yani....biz yazsak zeyneple musa coktaaaaaaaan evlenip goncaya kardes bile yapmislardi Hayir senaristler merakli ya illa birinin hastaneye yatmasina falan o yüzden musa kalp krizi gecirip hastaneye yatsin dedim...malum saglam adam birakmadilar dizide...: şimdi mesajını okuyunca aklıma geldi...yaw acaba bizimkiler ikinci sezonun ortasında evlenınce(evlendirirseler tabi) ikinci bir cocuk olurmu:):img-in_lo ayyy olsun yaa bence cok güzel olur.. ama nerde bizim istediklerimiz ne zaman olduki dimi ama:icon_sorr Ibrahimin yasamasi hakikaten büyük bir mantik hatasi...yahu adam cene altindan vuruluyor hadi uzak mesafeden olsa gene neyse ama resmen silahi cenesine dayayip kursun burnundan cikiyo...cok sacma...ibo hayranlari senaristleri tehdit mi etti ne "ibo ölürse yanarsiniz" diye anlamadim ki... Süreyyanin ölümü cok gereksiz...niye ölüyor ki kardesim....niye????ikiz bebekleri var, onu seven bir kocasi cok seven dostlari var revami simdi bu? Herkes perisan olacak...mehmet yikilacak, musa, zeynep, nine gonca herkes...:( valla dizi kücük emrah filmlerine benzedi...her an biri ölüyor yada vuruluyor...hep kötü gelismeler...olmaz ki....izleyici birazda iyi seyler izlemek istiyor...bizimde canimiz var yüregimiz dayanmiyor... harbiden şimdi durduk yere niye öldürüyorlar..halbuki bu ailden o kadar güzel sahneler yazılırki..zeynep&musa da bebeklerle birlikde zmaan geciriken cok eglenceli keyifli tadından yenmez sahneler cıkar.. ama senaritlerin derdi bizi ekran karşisinda egelendirmek degil dram adı altında bizi çileden cıkarmak.. ama ben yine ümit ediyorumki ölmesın bebekler ölmüştür belki...:icon_sorr off cok yersiz bir sahne cokkk bu domatezlerın hepsi senaritlere:img-tomat:img-tomat edit..ibonun olayı hatırlamıyorum ama acıklanmişti..beyne gitmemiş burnundan cıkmiş felan diye..yanı duydugumda bana mantikli gelmişti): scog 19-05-08, 19:50 Muhteşem bir hafta sonu tatili geçirdim.Ve bir kez daha İstanbul da yaşayanların ne kadar şanslı olduklarını düşündüm.Vahide Gördümle Haluk Bilginerin oynadığı Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler oyunun izlemek için tam üç ay öncesinde bilet almıştım.Bir aksilik çıkıpta gidemezsem diye endişe etmedim değil.Ama gittiğime değdi.Sadece şunu söyleyebilirim.Muhteşem bir oyundu. İlk perde de daha çok olayların örgüsü işlenip konun ne olduğu anlatılıyor.Dolayısıyla daha sakin geçiyorsa da daha sonra özellikle ikinci perde de bir kadın ve erkeğin evlilikte yaşadıkları çatışmaları,birbirlerinden beklentileri,umutları,sessizlikleri,konuşmamaktan kaynaklanan sorunları işlerken,cinayet işlemeye itecek kadar insanları sürükledikleri duygusal yoğunlukları görüyor ama özünde birbirlerini ne kadar çok seven bir evli çifti Gilles ve Lisa’yı izliyor, Vahide Gördüm’le Haluk Bilginer’in nasıl devleştiğini görüyorsunuz.…. Hani çok güzel bir yemek yersiniz ama yemek bitmesine rağmen azında çok leziz bir tat kalır ya işte öyle bir tatla oyundan ayrıldım…..Bir meslek ancak bu kadar güzel icra edilebilir. Haluk Beyin ve Vahide Gördüm’ün anlık yaşadıkları duygusal yoğunluklar o kadar gerçekçi ki oyunun büyüsünde kaybolup gidiyor adeta yaşıyorsunuz….İşte dedim gerçek sanatçılık budur……Bir kaç eleştire de okumuştum efendim salon küçük olduğu içinmiş yer bulunamamasının nedeni…Sanırım ya ön yargılı gidip izlediler yada hiç izlemeden bu tür yazlıları yazıyorlar.Bu sezon biletlerin bulunamamasının sebebi salonun küçük olmasında değil oyunun, sanatçıların muhteşem olmasındandı.Keşke işleri çok yoğun olmasa da Anadolu’ya turnelere çıksalar da bir kez daha izleme şansı bulsam..Kim bilir…..Belki İstanbul’a bir gün tekrar yolum düşer bu değerli iki oyuncuyu izleme şansı bulurum….İstanbulda yaşayan arkadaşlar eğer daha gitmediyseniz sakın kaçırmayın.Orada yaşayıpta gitmemek büyük bir kayıp.Eylül ayında gelecek sezonun biletlerini satışa sunulacakmış.Bu sezon yer yok ama diğer sezon kaçırmayın. Gelelim Vahide Gördüme.Daha ilk anda gördüm onu.Oyun Atölyesinin salonunda içeri girdik.Bir saat önce gelmiştik.Dedim girişteki solunun arka kısımda oturma yerlerine gidip oyun başlayanan kadar bir çay çelim.Orta kısma gelmiştim ki Amerikan bar şeklide masanın bir ucunda Vahide Gördüm oturuyor,birileriyle sohbet ediyordu.İlk önce dedim acaba o mu.Yoksa benzettim mi.İnananmazsınız.O kadar genç gözküyordu ki en fazla 35 gösteriyordu.Yakından özellikle görmelisiniz ve daha zayıftı. Diyorlardı da inanmazdım.TV insanları 10 yaş yaşlı ve 10 kilo fazla gösterirmiş diye….Neyse yanından şaşkın bir şekilde geçip hemen biraz ilerisindeki masaya oturduk.Ama hala gözüm orada emin olmak için sipariş almaya gelen kıza sordum orada oturan bayan Vahide Gördüm diye.Evet dedi.Arkadaşlarıma gidip tanışalım dedim.Onlardan pek cesaret görmeyince ben gideceğim dedim.Neyse kalktım gittim.Afedersiniz rahatsız ediyormuyum dedim.Tanışmak için gelmiştim dedim.Dönüp baktı.Böylesine muhteşem bir gözle karşılaşacağım düşünmezdim.Çok hoş anlamlı gözlerin yanında oldukça güzel bir yüzle ama muhteşem bir gülücükle karşıladı beni.Nedemek dedi elini uzattı yanaklarımdan öptü.Ama heyecandanmıdır nedir halbuki rahat konuşan biriyimdir,iki kelimeyi bir araya getirip doğru dürüst konuşmadım.İstanbula tatile gelmiştik.Özellikle sizleri izlemeye geldik dedim.Ama gerisi gelmedi.Allahtan arkadan gelen arkadaşım sizi dizileriniz çok beğeniyoruz.Dizlerinizden de güzelsiniz dedi de dut yemiş bülbül gibi durumdan kurtardı beni.Daha fazla rahatsız etmek istemedim.Hani sanatçıları görüp te yapışan cinsinden vari.Zaten çok nazif bi yerdi.Haluk bilginer de sonradan geldi barın diğer ucundaydı bir şey karalıyordu sanırım oyun içindi ama yüzü çok sert durduğu için yanına gidip selam veremedim.Vahide Hanımın yanından rahatsız etmeyelim artık diyip ayrıldık……Tek kelimeyle dizedeki kadar hatta dizidekinden çok daha güler yüzlü sımsıcaktı.Boşuna bu kadar sevmiyor değilmişim.Bütün sevglileri hak ediyor……. ------------------------- Gelelim şimdide diziye.Demek kısa fragman oynadı. TV ye yada internete girme şansım olmadı.Şimdi sizin yazılarınızdan görüyorum…..Bu arada aklıma bir şey geldi….Acaba diyorum Mehmet Musayı suçlar mı.Hani son günlerde sürekli onu yanında alıtuttuğu için karısını görmesi mümkün olmuyordu ya,perişanlıkla karımı son dönemlerinde yanında değildim diye Musaya tavır alır mı.İnşallah tam tersi olur.Bu zor günlerde Mehmet olsun Zeynep olsun Musa olsun çok daha sıkı bağlanırlar birbirlerine. Süreyya karakteri gerçekten dizden çıkarılıyorsa Musa ve Zeynepin arasına şimdilik tekrar bir mesafe koymak için olabilir.Bu üzüntülü günlerde oturup kendilerini düşenemezler.Ama eğer böyle bir neden den çıkıyorsa bu karaktere oldukça haksızlık ediyorlar demektir. Mehmeti bu saatten sonra artık sürekli yıpranmış hayattan tamemen umudu kaybetmiş bir halde göreceğiz.Zeynep ve diğerleri her ne kadar kendileride üzülsede Mehmeti hayata bağlamak için çabalarını izleyeceğiz. Müge 19-05-08, 22:19 Merhabalar... Yarın özette de gelir sessiz fragman da o zaman ne olacağını anlarız...Şimdi hala merak içersindeyiz...Aklıma bir çok şey geliyor....Ama gerçekten yazmak istemiyorum... Ben geçen bölümün en komik sahnesinden söz etmek istiyorum...Kimse fark etmedi sanırım... Bizim Baykuş Ali perdenin arasından yine Zeynep’in evini gözetledi...:img-hyste Ya bu adamın her penceresi mi Zeynep’lerin evini görüyor....Mutfak camından perde arasından beri gözetledi..Yok bu böyle olmaz ben kendim kamera alıp Zeynep’in evine taktıracağım...Ali rahatça Ömer’in bilgisayarından baksın.... :) Gelelim İsmail’e... Bu bölümde de davranışları bir tuhaftı...Acaba Derya’ya ne yapacak...? Emine annemiz uzun bir aradan sonra yine neşe içersinde fırından böreği çıkardı.... Sevgili Gamze hanım sanırım bizleri okuyor ki Süreyya’nın ikizlerinden oğlanın ismi konusunda bizi şaşırttı ... Biz bebeğin adını Musa olacak diye düşünürken...Süreyya Mehmet’e "Musa mı koyacaksın" dediğinde ..Mehmet.... “ Hayır aklıma bile gelmedi dedi..”... Tabii ben de kısa şok yaşadım bu sahnede...He he... :) Bu bölüm de Ninemiz çok güzel konuştu Zeynep ile...Maalesef Ninemizin o güzel cümlerini kayıt edemedim...Gerçekten dikkate alınacak hayat dersleri veriyor ....Yaşam sevinci veriyor insana....İyi ki varsın Ninemiz....Allah sana uzun ömürler versin Ayla Aslancan...:good: suavikolik 20-05-08, 08:10 Merhabalar... Yarın özette de gelir sessiz fragman da o zaman ne olacağını anlarız...Şimdi hala merak içersindeyiz...Aklıma bir çok şey geliyor....Ama gerçekten yazmak istemiyorum... Ben geçen bölümün en komik sahnesinden söz etmek istiyorum...Kimse fark etmedi sanırım... Bizim Baykuş Ali perdenin arasından yine Zeynep’in evini gözetledi...:img-hyste Ya bu adamın her penceresi mi Zeynep’lerin evini görüyor....Mutfak camından perde arasından beri gözetledi..Yok bu böyle olmaz ben kendim kamera alıp Zeynep’in evine taktıracağım...Ali rahatça Ömer’in bilgisayarından baksın.... :) Gelelim İsmail’e... Bu bölümde de davranışları bir tuhaftı...Acaba Derya’ya ne yapacak...? Emine annemiz uzun bir aradan sonra yine neşe içersinde fırından böreği çıkardı.... Sevgili Gamze hanım sanırım bizleri okuyor ki Süreyya’nın ikizlerinden oğlanın ismi konusunda bizi şaşırttı ... Biz bebeğin adını Musa olacak diye düşünürken...Süreyya Mehmet’e "Musa mı koyacaksın" dediğinde ..Mehmet.... “ Hayır aklıma bile gelmedi dedi..”... Tabii ben de kısa şok yaşadım bu sahnede...He he... :) Bu bölüm de Ninemiz çok güzel konuştu Zeynep ile...Maalesef Ninemizin o güzel cümlerini kayıt edemedim...Gerçekten dikkate alınacak hayat dersleri veriyor ....Yaşam sevinci veriyor insana....İyi ki varsın Ninemiz....Allah sana uzun ömürler versin Ayla Aslancan...:good: evet bende dumur oldum mehmet'in lafına...hiç düşünmedim bile dedi...bence gamze hanım mehmet'in daha önceki söylediği lafı unuttu ... yeniden yazdı o reğliği...mehmet süpriz,ben oğluma koyacağım ismi biliyorum ama söylemicem diye birşey ler söyledi yanlış hatırlamıyorsam eee nasıl oluyor da "musa " yı düşünmedim bile diyor... e biz nasıl o kanıya vardır...hepimiz aynı düşünceyi düşünüp yanılmadık herhalde...orda bir numara var ama nese... gelelim ali polis'e...valla haklısın ÖÜGE ...ali nin evinin her yönü zeynep'e çıkıyo...yerinden kalkmasına bile lufüm yok...oturduğu yerden bile dikizliyor valla...sadece sesleri duyamıyor o kadar...onada bir formül bulur yakında ...:img-hyste:img-hyste suavikolik 20-05-08, 08:17 Muhteşem bir hafta sonu tatili geçirdim.Ve bir kez daha İstanbul da yaşayanların ne kadar şanslı olduklarını düşündüm.Vahide Gördümle Haluk Bilginerin oynadığı Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler oyunun izlemek için tam üç ay öncesinde bilet almıştım.Bir aksilik çıkıpta gidemezsem diye endişe etmedim değil.Ama gittiğime değdi.Sadece şunu söyleyebilirim.Muhteşem bir oyundu. İlk perde de daha çok olayların örgüsü işlenip konun ne olduğu anlatılıyor.Dolayısıyla daha sakin geçiyorsa da daha sonra özellikle ikinci perde de bir kadın ve erkeğin evlilikte yaşadıkları çatışmaları,birbirlerinden beklentileri,umutları,sessizlikleri,konuşmamaktan kaynaklanan sorunları işlerken,cinayet işlemeye itecek kadar insanları sürükledikleri duygusal yoğunlukları görüyor ama özünde birbirlerini ne kadar çok seven bir evli çifti Gilles ve Lisa’yı izliyor, Vahide Gördüm’le Haluk Bilginer’in nasıl devleştiğini görüyorsunuz.…. Hani çok güzel bir yemek yersiniz ama yemek bitmesine rağmen azında çok leziz bir tat kalır ya işte öyle bir tatla oyundan ayrıldım…..Bir meslek ancak bu kadar güzel icra edilebilir. Haluk Beyin ve Vahide Gördüm’ün anlık yaşadıkları duygusal yoğunluklar o kadar gerçekçi ki oyunun büyüsünde kaybolup gidiyor adeta yaşıyorsunuz….İşte dedim gerçek sanatçılık budur……Bir kaç eleştire de okumuştum efendim salon küçük olduğu içinmiş yer bulunamamasının nedeni…Sanırım ya ön yargılı gidip izlediler yada hiç izlemeden bu tür yazlıları yazıyorlar.Bu sezon biletlerin bulunamamasının sebebi salonun küçük olmasında değil oyunun, sanatçıların muhteşem olmasındandı.Keşke işleri çok yoğun olmasa da Anadolu’ya turnelere çıksalar da bir kez daha izleme şansı bulsam..Kim bilir…..Belki İstanbul’a bir gün tekrar yolum düşer bu değerli iki oyuncuyu izleme şansı bulurum….İstanbulda yaşayan arkadaşlar eğer daha gitmediyseniz sakın kaçırmayın.Orada yaşayıpta gitmemek büyük bir kayıp.Eylül ayında gelecek sezonun biletlerini satışa sunulacakmış.Bu sezon yer yok ama diğer sezon kaçırmayın. Gelelim Vahide Gördüme.Daha ilk anda gördüm onu.Oyun Atölyesinin salonunda içeri girdik.Bir saat önce gelmiştik.Dedim girişteki solunun arka kısımda oturma yerlerine gidip oyun başlayanan kadar bir çay çelim.Orta kısma gelmiştim ki Amerikan bar şeklide masanın bir ucunda Vahide Gördüm oturuyor,birileriyle sohbet ediyordu.İlk önce dedim acaba o mu.Yoksa benzettim mi.İnananmazsınız.O kadar genç gözküyordu ki en fazla 35 gösteriyordu.Yakından özellikle görmelisiniz ve daha zayıftı. Diyorlardı da inanmazdım.TV insanları 10 yaş yaşlı ve 10 kilo fazla gösterirmiş diye….Neyse yanından şaşkın bir şekilde geçip hemen biraz ilerisindeki masaya oturduk.Ama hala gözüm orada emin olmak için sipariş almaya gelen kıza sordum orada oturan bayan Vahide Gördüm diye.Evet dedi.Arkadaşlarıma gidip tanışalım dedim.Onlardan pek cesaret görmeyince ben gideceğim dedim.Neyse kalktım gittim.Afedersiniz rahatsız ediyormuyum dedim.Tanışmak için gelmiştim dedim.Dönüp baktı.Böylesine muhteşem bir gözle karşılaşacağım düşünmezdim.Çok hoş anlamlı gözlerin yanında oldukça güzel bir yüzle ama muhteşem bir gülücükle karşıladı beni.Nedemek dedi elini uzattı yanaklarımdan öptü.Ama heyecandanmıdır nedir halbuki rahat konuşan biriyimdir,iki kelimeyi bir araya getirip doğru dürüst konuşmadım.İstanbula tatile gelmiştik.Özellikle sizleri izlemeye geldik dedim.Ama gerisi gelmedi.Allahtan arkadan gelen arkadaşım sizi dizileriniz çok beğeniyoruz.Dizlerinizden de güzelsiniz dedi de dut yemiş bülbül gibi durumdan kurtardı beni.Daha fazla rahatsız etmek istemedim.Hani sanatçıları görüp te yapışan cinsinden vari.Zaten çok nazif bi yerdi.Haluk bilginer de sonradan geldi barın diğer ucundaydı bir şey karalıyordu sanırım oyun içindi ama yüzü çok sert durduğu için yanına gidip selam veremedim.Vahide Hanımın yanından rahatsız etmeyelim artık diyip ayrıldık……Tek kelimeyle dizedeki kadar hatta dizidekinden çok daha güler yüzlü sımsıcaktı.Boşuna bu kadar sevmiyor değilmişim.Bütün sevglileri hak ediyor……. ------------------------- Gelelim şimdide diziye.Demek kısa fragman oynadı. TV ye yada internete girme şansım olmadı.Şimdi sizin yazılarınızdan görüyorum…..Bu arada aklıma bir şey geldi….Acaba diyorum Mehmet Musayı suçlar mı.Hani son günlerde sürekli onu yanında alıtuttuğu için karısını görmesi mümkün olmuyordu ya,perişanlıkla karımı son dönemlerinde yanında değildim diye Musaya tavır alır mı.İnşallah tam tersi olur.Bu zor günlerde Mehmet olsun Zeynep olsun Musa olsun çok daha sıkı bağlanırlar birbirlerine. Süreyya karakteri gerçekten dizden çıkarılıyorsa Musa ve Zeynepin arasına şimdilik tekrar bir mesafe koymak için olabilir.Bu üzüntülü günlerde oturup kendilerini düşenemezler.Ama eğer böyle bir neden den çıkıyorsa bu karaktere oldukça haksızlık ediyorlar demektir. Mehmeti bu saatten sonra artık sürekli yıpranmış hayattan tamemen umudu kaybetmiş bir halde göreceğiz.Zeynep ve diğerleri her ne kadar kendileride üzülsede Mehmeti hayata bağlamak için çabalarını izleyeceğiz. secgili scog; demek gitme imkanın oldu...benimde büyük meraklarla beklediğim ama hala izleme fırsatı bulamadığım bir oyun...maalesef istanbulda değilim...iş güç nedeni ile de gitmem mümkün olmadı...ama önümüzdeki sezon devam edecek demişsin...sanırım kesinlikle gidicem...ama önce önümüzdeki sezon biletlerini almam lazım sonra yer kalmaz falan...malum mükemmel oyunu talep büyük... gelelim vahide gördüm'e...zaten bir insanın kalp güzelliği yüzüne vurur...vahide hanım o kadar tatlı gülüyor ki,gözlerinden okuyorsun sevecenliğini...sempatikliğini,iyiliğini...onu buerdan bir kez daha alkışlıyorum... scog,canım haluk bilginer aslında hiçte dediğin gibi ürkütücü biri değil...duruşu aslında çok farklı ama sanırım,bir sorun vardı ve bir şey karalıyor du demişsin...büyük ihtimalle aklı o an çok dalgındı ve o sorunla uğraşıyordu...yoksa çok tatlı ve sevecen sempatik güler yüzlü bir usta....onuda tekrar alkışlıyorummm... evet gitmedim izlemedim oyunu ama eminim ki mükemmel bir oyundur... bu güzelliği bizimle paylaştığın için teşekürler arkadaşım.... bir sorum olacak...hiç mi resim çekmedin...ne bileyim vahide hanımdan imza falan...eğer elinde böle güzellikler varsa ve senin içinde sorund eğilse paylaşırmısın bizimle arkadaşım... sevgiler scog 20-05-08, 10:04 Hayır canım hiç resim çekmedim yada imza almadım.Ayrıca yanımda fotoğraf makinesi getirmemiştim.Getirsemde orası öyle nezih bir yer ki kalkıp sizinle fotoğraf çektireyim mi demek sanki abes kaçardı.Bırak resim çektirmeyi ben orada sohbet ederken yanına gidip sohbeti böldüğüm için bile rahatsız ettim didim kendime.Ama o hiç öyle değildi.Çok sempatikti.Zaten tek yanına giden bizdik.Orada bulananlardan kimse bu şeklide bir hareket yapmadı.Dedim ya çok nezih bir yerdi diye.Gelenlerden büyük bir çoğunluğu yaşını epey almış son derece bakımlı yaşlı bayanlardı.Hatta elinde bastonla bile gelen ama oyunu kaçırmamış bayanlar bile vardı.Tabi gençlerde vardı,her kesimeden insan görebilirdiniz. Haluk Bilginere gelince ben kendisini çok severim.Zaten Annem dizisinden başka birde sevgili Dünürümü izlerdim ne yazıkki o dizide rating canavarını yenildi.Haluk Bilginer çok sevecen güler yüzlü bir insan ama inan orada oldukça sert duruyordu ve dediğim gibi bir şey karalıyordu cesaret edip gidemedim.Yeterince rahatsızlık verdiğim düşüncesiyle ayrıldım yanlarından. Ama diyorum ki keşke Vahide hanımla ve onunla biraz daha konuşabilseydim.Toplasan Vahide Gördümle konuşmamda 30 sn dir.Sanki bir daha karşılaşma şansım olacak.Ne vardı dedim biraz daha konuşsan.Ama dedim içimden bir saat önce dinlenme için gelmiş.Orada oyun öncesi yorgunluk atıyor her gelen benim gibi tanışmak istese rahatsız etmiş olurdu şeklindeki düşüncelerimdi belkide beni orada tutan. SYILMAZ 20-05-08, 10:47 Arkadaşlar yeni bölümün fragmanı kanal d nin sitesine eklenmiş. Yanlız sonkarede Ayşe bir yere gidiyor ve ona biri kapıyı açıyor ben musaya benzettim kolundan tutup içeri çekiyor. Ondan önce Musa bir yerde yemek yerken şu kanal müdürü varya onu bir kadınla görüyor.Belki Ayşe yi uyarmak için çağırmış olabilir. Mehmet perişan bir halde. icom_ 20-05-08, 11:01 Fragmnı kanald Nin sitesinden şimdi izledim.. Mehmete bakılırsa Süreyya ölmüş..Ama diğerleri bu ölüm karşısında o kadar tepkisizki... yani SÜreyya ölücek ve zeynep bu kadar sakin gözükücek ...İmkanı yok..Bana bu fragmandan sadece bebeklere Bişi olmuş gibi geldi..Mehmetin haline bakılırsa cidden karısı ölmüş gibi perişan..Hatta bir karede süreyya ve ikisinin evlilik fotoları gösteriliyor.. Sadece mehmete odaklanıldığında süreeyyanın ölümü gerçekleş,iyor ama diğerleri.. hatta geçen bölümün bitgtiği yerden başlayan bir sahnede var..Mehmet perişan oturmuş kaldırıma başını tutuyo zeynep ve musada uzaktan bakıyorlar ona.. Sonra zeynerp sahilde Yürürken bile gösteriliyo.. Bu nedenlede süreyya değilde sadece bebekler ölmüş fragman süreyyayı göstermeyerek bizi yanıltmaya çalışıyor izlenimi verdi bana.. Veee diğer şok olduğum mesele..Zeynep sahilde yürürken mutlu gülümsüyo.. Ama ayşe baya içmiş sarhoş..Musanın evine gidiyor..Musada rezalet çıkarmasın diye alıyor onu içeri.. Amaaa...!!!Hemen karşıda zeynep..Büyük ihtimallle hatta çok eminim musaya geliyo.. Ama musanın ayşeyi evine aldığını görüyor..Ölece bakakalmış fragman bitiyor.... icom_ 20-05-08, 11:10 Fragmanı bir daha izledim gerçekten emin olmak için acaba ayşeyi eve alan musamı zeynepte onu görüyormu Dİye gerçektende öle..Aslındas ben musadan kormuyorda değilim yaa..daha önce zeynepi o kadar severken alldattığı için bunu tekrar bir anlık bir hatayla yaparmı diyorum.. Zeynepin görmesi kötü oldu..ebe musa ne alırsın sende onu içeri..Bırak ne hali varsa görsün..Bu sefer seni zeynep bırak 16 sene 32 sene bekletse haktır yani.. ayrıca fragmanda zeynepin patronu ile musa gösterilityor..Birşeyde anlaşmı gibi el sıkışıyorlar..Çok merak ettim zeyneple ilgili bir konumu acaba..Tam da o anda uğuru başka bir kadınla görüyor musa..uğur da onu görüyor kafasını çevirip gidiyor.. Ve ismaile gıcık oldum..galiba derya yı zorla öpmeye çalışıyor derya da karşı koyunca tokat atıyor..Ama felaket bir tokaat..bizim pısırık derya sölicekde önlem alıcaklar..nerdeee..!!! Walla aslına bakrsanız aklım hala musanın ayşeyi sarhıoş görüp eve alması..bu anı zeynep görmüyor olsa bile bu durumu kullananlar olacaktır.. başta ayşe olmak üzere..!! duygu ve nizar 20-05-08, 11:12 ay olamaz canım ya ayşe yi eve mi alıyor allahım ya bunu nasıl yapar deli olcam bırak rezalet çıkarsın ama içeri alma...zeynep şimdi nasıl da güvensin... eğer böyleyse aralarındaki mesafe daha da çok açılıcak... ÜLGEN 20-05-08, 11:19 fragmanı henüz izlemedim ama anlatılanlara bakılırsa fena bölüm geliyor artık ben senaristlere ne diyeyim ya musa ve zeynepin mutlu olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar ayşe zaten musayı unutamadı seviyor içip musanın evine gitti demek ki bunu zeynep görürse ne olacak ayrıca zeynepin musanın evinde ne işi var icom_ 20-05-08, 11:19 ay olamaz canım ya ayşe yi eve mi alıyor allahım ya bunu nasıl yapar deli olcam bırak rezalet çıkarsın ama içeri alma...zeynep şimdi nasıl da güvensin... eğer böyleyse aralarındaki mesafe daha da çok açılıcak... Aslında Şimdi bakınca zeynep galiba görmüyor onları çünkü musa ayşeyi eve aldığında akşam..Zeynepi bir yere bakarkan gösterdikleri sahne yani fragmanın son sahesi ağaçlık bir alan ve sabah...Özellikle sabah olması Dikkatimi çekti..,, Gerçi zeynep görmese bile bu neyi değiştirki..Musa nın ayşetyi sarhoş daolsa eve alması büyük suç..Zeynep bunu mutlaka duyacaktır..Gömrecektir olmadı öpğrenecektir birinde..BÖle bir sahneyi boşuna yazmalar... allahım yaa..tamda herşey yolunda gidiyor derken..Zaten musa nın teklifini telefon bozdu..musa bir daha aynı teklif için cesaret etse bile zeynep bu olayı bir şekilde duyarsa metre yanına yaklaşmaz.. Bizxde bekleriz artık bir kaç sene daha musa ve zeynep ne zaman yan yana gelecekler diye..:img-cray: ÜLGEN 20-05-08, 11:25 Aslında Şimdi bakınca zeynep galiba görmüyor onları çünkü musa ayşeyi eve aldığında ak |