Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ama gorus farkliliklari elbette olacak kimi zeynep karekterini hakli bulacak kimide ayse karekterini hakli bulacak...bunda yadirganacak hic bir sey yok ben zeynep hanimin aleyhine hic bir yorum yazmadim sadece ayse hanimin hakliligini savundum.simdi size sorayim...
1-gonca ortaya cikmasaydi ayse ile musa tam bir sevgili gibilerdi vede en kisa zamanda evleneceklerdi...musanin aklinda zeynep falan yoktu..
2-eski karisini gorunce birde cocugu oldugunu anlayinda musa biraz yumusadi o kadar ama zeynep ne yapti musanin baskasi ile birlikde oldugunu bile bile kizini da koz olarak kullanarak musaya yaklasmaya basladi hatta bunu komsusu polis ali bile anladi...
3-zeynep kizini one cikarinca iyi oluyorda ayse hanim cocugunu one cikarinda niye bozuluyoruz..tabi ki ayse bunu kullanacaktir vede kullanmali tipki zeynep in goncayi kullandigi gibi
4-eger zeynep durust olsaydi kardesine baski yapip dugune musa ile birlikde ayseyide cagirirdi vede musa ile dans etmezdi evine goturmezdi..
5-zenep hanimin musaya olan duygularini normal karsiliyorum oda musayi ayseye kaptirmak istemiyor....ama o sansini bir kere kullandi olmadi 16 yil ayrilik az bir zaman degil....ustelikde halal ortalikda onu affetmedim diyerek naz yapiyor..
6-musanin zeynep in evinde kalisini gayet normalmis gibi ayseye anlatmasi hicde hos degildi ayni seyi ayse yapmis olsaydi musa ne tepki verirdi acaba....
7-ben demin 4 kisi ye karsi 1 kisi demisdimya bu sayi 5 oldu musa da zeynep in tarafinda .ama dedimya 10 kisi bile olsalar ayse hanim onlarla tek basina mucadele edecek kadar kisilikli cesur ve akilli .....:happy0064:happy0064byebye
bitanem_61 03-12-07, 08:59 Dünden beri forumda ayşemi zeynep güzelliğinden sonra kim haklı ya dönmüş hep zeynepin tek hatasının goncayı babasına söylemediği için hatalı buldum dizinin idişine göre başka hatası yoktu ama sizin yazılarınız okuyunca zeynepin bir hatasını daha gördüm teşekkürler ottawali
Ayşen hanım bakın hanım dedim zeynepe gidip bana gerçği söyle kızının babsı musamı diye sorduğunda ki ben öyle yapardım zeynep hanfendiliği bırakıp ayşenin saçlarından tutup evire cevire eşşek sudan gelinceye kadar dövücekti ayşenin olmayan kafasına akıl girer üzerine vazife olmayan işlere karışmazdı zeynepi bu kadar hafif lokma görmezdi yapacaklerına dikkat ederdi çünkü zeynepten korkardı
ayşe hanım böyle yapmaya devam ederse goncanın üzülme sebebi oysa sessiz sakin duran zeynepin ayşeye neler yapacağını gözlerin açık bekliyorum
slm arkadaşlar..
Annem dizisini cok seviyorum..Her zaman fırsatım olmuyor..Geç saatte bittiği
için izleyemiyorum sonuna kadar ama cok güzel bir dizi..
oyuncuları ve konusuyla bütünleşmiş gercekten..Başarılarının devamını diliyorum..
pesssssss artık arkadaşım sen ve bir kaç arkadaşın sırf burayı karıştırmak için yazdığınız ortada diğer forumlarda zaten guruplaşmalar vardı bu forumda yok düzeyli diyorduk siz geldiniz sağolun forum karıştı???????????????
zeynep ne zaman musa ya kur yaptı hatırlamıyorum tekrarlarını izledim ama yine bu yönde bir sahne göremedim.zeynep git ayşe den ayrıl bana gel diyecek bir kadın değildir verdiği tepkilere bakarsan zeynep in ayşe den daha karakterli bir kadın olduğunu açıkca görürsün lütfen at gözlüğü ile bakma sahnelere ben tarafsız izlediğimde ayşe kadar sinir bir kadın başka dizilerde görmedim cok içten pazarlıklı ve sinsi...............
zeynep kocasından severek ayrılanlardan aralarında aldatma olayı yaşanmış olmasaydı ayşe hiç bir zaman musa nın hayatında olmazdı.zaten bence musa ayşe ile yaşadıklarında pişman olmuş, onu nasıl tanıyamadım diye serzenişte bulunmuştu bir sahnede
bu dizideki en sinsi iki yaratık ayşe ve ibrahim dir ikiside birbirine yakışır.tencere kapak misali
lisa katılıyorum iki sinsi tencere yuvarlamış kapağını bulmuş ama bizim ibo sonradan görme sinsi, acaba ayse nasıl önceden görme galiba çok merak ediyorum bu ayse okula giderken hiç arkadşı varmıymış pardon dostu:D:D:D:D
baris[a]rock 03-12-07, 12:38 zeynep mi goncayı kullanıyor:blink:
ayşe gonca kaybolmasaydı musaya bile çocuğunu söylemeyecekti...
hem geçen bölümlerde musa goncaya ANNENİ SEVMEKTEN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEDİM.
demedimitroestçatlada patla çatlada patla:P
Kötü Kadın:Ayşe
Kötü adam:ibrahim:P:P
pesssssss artık arkadaşım sen ve bir kaç arkadaşın sır burayı karıştırmak için yazdığınız ortada diğer forumlarda zaten guruplaşmalar vardı bu forumda yok düzeyli diyorduk siz geldiniz sağolun forum karıştı???????????????
zeynep ne zaman musa ya kur yaptı hatırlamıyorum tekrarlarını izledim ama yine bu yönde bir sahne göremedim.zeynep gir ayşe den ayrıl bana gel diyecek bir kadın değildir verdiği tepkilere bakarsan zeynep in ayşe den da karakterli bir kadın olduğunu açıkca görürsün lütfen at gözlüğü ile bakma sahnelere ben tarfsız izlediğimde ayşe kadar sinir bir kadın başka dizilerde görmedim cok içten pazarlıklı ve sinsi...............
zeynep kocasından severek ayrılanlarda aralarında aldatma olayı yaşanmış olmasaydı ayşe hiç bir zaman musa nın hayatında olmazdı.zaten bence musa ayşe ile yaşadıklarında pişman olmuş onu nasıl tanıyamadım diye serzenişte bulunmuş bir sahnede
bu dizideki en sinsi iki yaratık ayşe ve ibrahim dir ikiside birbirine yakışır.tencere kapak misali
sevgili LİSA kendi adıma konuşayım ben bu forumda yazmaya başladım ayrıca başka forumlarda guruplaşma varmı bilmiyorum ama ben burda sizinle olmatan mutluyum zaman zaman gaza geldiğim olmuştur buda ayşe karekterini canladıran kişiye olan hayralığımdandır ama hayranlık bir yana ayşeyi haklı bulduğun konular vardır ben bunları yazıyorum burda hep bir ağızdan zeynep taraftarlığı yaparsak formun ne anlamı olur istemiyorsanız bidaha ayşeyi haklı gösteren hiç bir yazı yazmam ibrahim için yazmaya başlarım:P gerçi biz burda ayşeyi destekliyoruz inşallah ilerki bölümlerde bizi utandıracak şeyler yapmaz.
e-ser tabiki her kişi görüşlerini dile getirecek ama ottawalli arkadaşımız biraz abartı ama ibo adına istediğini yazabilirsin :D:D
pardon biraz maydonoz oldum ama :img-heh:
bir arkadaşımız ortaya bir laf attı ortalığı karıştırdı.simdi sıra bende dizinin sonunu uydurcam musa ölsün evet musa ölsün belki herkes daha mutlu olur mesela haziran gecesi adlı dizi vardı adam birisinle evlenip3 çocugu vardı sonra sevdiği kadınla evledi ve karısı ve eski karı adam ölünce arkadaş oldular
belki musa ölünce zeyneple ali evlenir ayşe çocuğunu doğurur gonca ,ali,alinin,ğlu mutlu yasar
mutlu son
nekadar mutlu son ben yazdım bende anlamadım:D:D:D
Herkese Merhabalar, İyi Haftalar Arkadaşlar
Şimdi yorumlarınızı okumak için sayfalara bakıyorumda işin açıkçası çok üzgünüm:icon_sorr Neden mi? Çünkü 1-2 kişinin laflarıyla bence yeni başlıyan dizi forumlarında en seviyeli olan dizimiz forumununda karıştığını görmej beni çok üzdü. Arkadaşlar burası forum Ayşe karakterini seven ve bence o haklı diyen kişiler olacaktır tabi ki ama bu yorumlara sinirli cevaplar verilirse forumumuz karışır ki ben bunu asla istemiyorum ve her arkadaşıma da yeni başlıyan dizilerden en seviyeli foruma sahip annem dizisinin forumudur diyip duruyorum hatta iki tane arkadaşımda Jasper2, dürr-efşan bana hak vererek zaten çok beğenerek seyrettikleri dizimize yavaş yavaşta olsa yazmaya başladılar.
Örnek olan forumumuzun daha da karışmamasını umut ederek fragmanla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum:img-yes:
Şimgi Gonca'nın ağlamasına gelince acaba babasının yanında kesinlikle kalmak istemediğini annesine söyleyip geri dönmek istediğini söyleyince Zeynep'in hayır sen babanla kalmalı ve babanın yanında olmalısın sözleriye hayal kırıklığına mı uğrayıp ağlayacak acaba:icon_whis
Bir de geçen hafta İbrahim'in Zeynep'i tehdit etme olayına gelince bence geçmiştede İbrahim Zehra'yı aldatıyordu ve onu Zeynep görmüştü daha doğrusu ikiside birbirini o an görmüştür. Zeynep bu gördüğünü İbrahim'in yuvası yıkılmasın diye kimseye söylememiştir. İbrajim de bu durumu Zeynep Musa'yla barıştıktan sonra ağbisine bak daha önce İbrahim bu olayı yine yapmıştı şeklinde anlattığını filan mı zannedip tehdit etmiştir. Artık kimi nasıl tehdit ediyorsa, güya kendini sağlama alacak beyimiz ama başına o kadar çok olay gelicek ki. İlki de Zehra-Zeynep ortaklığının oluşması ve iki kadının işbirliğini İbrahim'e karşı kullanması olacak ve de İbrahim'in o halini seyretmekte bize kalacak
Sevgi,saygı,huzur içinde olmanız dileğiylebye
ben acıkcası formun kariştiğini ve kalitesinin düşdüğünü düşünmüyorum:img-yes:farklı kişilerden farklı yorumlar okumak ve bunları tartişmak cok dogal
oldugu gibi güzelde :img-grin2
biz bunu haddini aşmadan hakaret etmeden yaparsan hiç bir sorun olmaz
herkes aynı şeyleri düşünse yazsa formunda sıkıcı bir hava olur
ama tekrar ediyorum terbiye sinirlarını aşmadan tüm form arkaadaşlarımın
farklı yorumlarını okumak ve yazişmakda bir sakınca görmüyorum:img-grin2
ottawalli e-ser
arkadaşimizlarıda yorumlarıyla aramızda görmek isterim:img-grin2
aa dediklerine katılmadiğim noktaları söylerim o ayrı
ama gorus farkliliklari elbette olacak kimi zeynep karekterini hakli bulacak kimide ayse karekterini hakli bulacak...bunda yadirganacak hic bir sey yok ben zeynep hanimin aleyhine hic bir yorum yazmadim sadece ayse hanimin hakliligini savundum.simdi size sorayim...
1-gonca ortaya cikmasaydi ayse ile musa tam bir sevgili gibilerdi vede en kisa zamanda evleneceklerdi...musanin aklinda zeynep falan yoktu..
2-eski karisini gorunce birde cocugu oldugunu anlayinda musa biraz yumusadi o kadar ama zeynep ne yapti musanin baskasi ile birlikde oldugunu bile bile kizini da koz olarak kullanarak musaya yaklasmaya basladi hatta bunu komsusu polis ali bile anladi...
3-zeynep kizini one cikarinca iyi oluyorda ayse hanim cocugunu one cikarinda niye bozuluyoruz..tabi ki ayse bunu kullanacaktir vede kullanmali tipki zeynep in goncayi kullandigi gibi
4-eger zeynep durust olsaydi kardesine baski yapip dugune musa ile birlikde ayseyide cagirirdi vede musa ile dans etmezdi evine goturmezdi..
5-zenep hanimin musaya olan duygularini normal karsiliyorum oda musayi ayseye kaptirmak istemiyor....ama o sansini bir kere kullandi olmadi 16 yil ayrilik az bir zaman degil....ustelikde halal ortalikda onu affetmedim diyerek naz yapiyor..
6-musanin zeynep in evinde kalisini gayet normalmis gibi ayseye anlatmasi hicde hos degildi ayni seyi ayse yapmis olsaydi musa ne tepki verirdi acaba....
7-ben demin 4 kisi ye karsi 1 kisi demisdimya bu sayi 5 oldu musa da zeynep in tarafinda .ama dedimya 10 kisi bile olsalar ayse hanim onlarla tek basina mucadele edecek kadar kisilikli cesur ve akilli ..byebye
1.musa gercekten ayşe sevse aşik olsaydı zeynepin ortaya cıkmasında bu kadar etkilenmezdi
kaldıkı musa kendi agzından zeynepi hiç unutmadiğini,sevmekten hiç vazgecmediğini söylemiştir:happy0064
ayşeyı artık yanlızlıktan bıkmiş,ve zeynepten ümidi kestiği bir anda
ayşe gelmiş bir an ona sarılmiştir ama asla aşık olmamştir
yahu adam kendi agzıyla söyledi daha ne olsun
kabul et musa zeynep hiç bir zaman unutmadı unutmadiği için
görür görmez bırakın görmeyi adını duydugunda bile telefon bile etmeye
cesaret edememiştir:img-grin2:happy0064
2.koz olarak kullanıdımı şunu biraz daha acarmısın nasıl kullandı yaw:img-grin2
eger kullansaydı kızını vermez musayı zorlardı
ama hatasını anladı ve kızını musaya verdi
hemde ayşe gibi birisiyle yaşacağini vildiği halde
3.buna sadece gülüyorum:img-grin2 sen bana bir anlatsana ne zaman kullandi
4.düğüne ayşeyide cağiracakmiş yok yaaa:img-grin2
ayşeyi niye cağiriyor kardeşim kendisine ,kızına ve kardeşine aşşağaliyan birisinin
düğünde ne işi var derdiydi böyles,ine mutlu bir gunde ayşenın sevimsiz yüzünümü izliyecekti yok daha neler oldu gözlerim dolduu:img-grin2
5.kaptirmak istemekmi yahu musa halan zeynepe aşik bunuda biliyor zeynep
musaya gel dese adam ucacak sen hala kaptirmak istemiyor diyorsun
yok yok sen kesin başka dizi izliyorsun:img-grin2
6.ee tabi ayşeyı savunan birisi olarak tıpkı ayşe gibi yalan söylmesi gerekirdi
haklısın ayşe gibi birisine dürüstce davranmak fazla gelri:img-grin2
zaten baylarla bayanların görüşleri farklı oluyo
eeeeeee normal ayşeyi savunmaları sonuçta alımlı bir bayan :icon_whis:icon_whis:icon_whis
arkadaşlar ben bu musa nın annesini oynayan oyuncu teyzeye bayıldım ,ne kadar güzel konuşuyor,ne kadar başarılı tebriklerrr:happy0064:happy0064
zaten baylarla bayanların görüşleri farklı oluyo
eeeeeee normal ayşeyi savunmaları sonuçta alımlı bir bayan :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Çok güzel söyledin Aysecim, agzina saglik..
bende seninle ayni fikirdeyim...
birkaç gündür yazdiklarinizi takip ediyorumda..
birkaç arkadasin ayrimcilik yapmak istermis gibi tavirlarini gördügüm için
cevap verme geregi duymadim,
Medsul ve sen Aysecim çok güzel yorumlar yapiyorsunuz zaten...
ikinizede sonuna katiliyorum arkadaslar :img-yes:
işte bir emine anne hastası daha çıktı..aynen bendensin arkadaşım bende batyılıyorum o kadına..böle yanaklarından sıkıp öpesim geliyor o çıktığı zaman..severkende kızarkende ağlarkende muhteşemm..Çok sefiorum onu..:D:D
varya emine anne gibi kaynana dostlar başına
sanki annemiz gibi zaten ağlarsam emine anne bölümlerine ağlıyorum
LoveGe sende yeni gelen arkadaşlar gibihep destek tam destek mi diyosun tamam:D
Bakıyorum forum karışmış.Arkadaşlar elbet herkes sevdiği kişiği savunur.Biz nasıl Zeynep'i beğeniyorsak Ayşe'yi beğenenler de vardır.Bir arkadaşım yazmış erkekler daha çok Ayşe'yi beğeniyor diye,hehehe gerçekten güldür dü beni ama doğru bir tahmin,ama onu seven bayan da çıkabilir kimbilir.Daha önce dediğimiz gibi Ayşe'ninde Zeynep'inde kendine göre haklılıkları var.Bana da sorarsanız en haksız kişi Musa zaten.Ama en sevmediğim Ayşe dir o başka,pardon bir de İbrahim vardı..Ama Ayşe olmasa acaba Zeynep'i de Musa'yı da diğerlerinide bu kadar severmiydik.Her karakterin kendine özgü bir katkısı var.Örneğin Zehrayı biz İbrahimin davranışlarına karşı daha çok tutup sevmedik mi.Diziyi biz bütün olarak seviyoruz zaten.Ayşe'siyle Zeynep'iyle, İbrahim'iyle.Arkadaşlarmızda diziyi beğenmişler ve izliyorlar ne güzel.Hiç izlemeyenler bile var.Hepimiz sonuçta bu diziyi beğenerek izliyoruz.Herkes fikirlerini serbestçe yapacak.Ancak tabi yaparken ölçülü olmak lazım.Hem dizideki karakterli sevenleri incitmeden,hemde bunun bir dizi olduğunu unutmadan.Sonuçta bizler sadece eğlenmek,biraz mutlu zaman geçirmek için izliyor veya bu foruma katılıyoruz.Birbimiz sinirlendirmek gereksiz.Tabiki tartışalım sohbet edelim,bu forumun bomboş kaldığı zamanları da biliyorum.Fikirlerimizi sunalım,ama lütfen kişilere saldırmadan bunu yapalım.Ve hep aynı konuya takılıp kalmayalım.Dizi hakkında konuşacaklarımız sadece Zeynep ve Ayşe'yle sınırlı kalmasın.Hem bu dizideki diğer karakterlere de hakısızlık oluyor.Onlarında emeği çok fazla...........
.................En içten sevgilerimle..............
sevgili LİSA kendi adıma konuşayım ben bu forumda yazmaya başladım ayrıca başka forumlarda guruplaşma varmı bilmiyorum ama ben burda sizinle olmatan mutluyum zaman zaman gaza geldiğim olmuştur buda ayşe karekterini canladıran kişiye olan hayralığımdandır ama hayranlık bir yana ayşeyi haklı bulduğun konular vardır ben bunları yazıyorum burda hep bir ağızdan zeynep taraftarlığı yaparsak formun ne anlamı olur istemiyorsanız bidaha ayşeyi haklı gösteren hiç bir yazı yazmam ibrahim için yazmaya başlarım:P gerçi biz burda ayşeyi destekliyoruz inşallah ilerki bölümlerde bizi utandıracak şeyler yapmaz.
ayşe karakterini oynayan oyuncuyu bende beğenir ve taktir ederimki rolünde o kadar başarılıki bizim ayşeden nefret etmemizi sağladı.elbette her dizide bir kötü olacak yok hep iyi hep iyi o diziden iş cıkmaz
bu forumda elbette yazacaksınız.bu da forumumuzun rengi olur.ama iş yok ayşe zeynepten daha güzel ayşe zeynepe 5 basar türü biraz alaycı üslüpla değil mantıklı yorumlara elbette bu forumun sayfası açık.zaten bu forum annem severlerin ortak bilgi paylaşım sayfası değilmi.:good:
benim demek istediğim sayfada guruplaşmaların ve zıtlıkların olmaması yönünde bir dilekte.bazı forumlarda o kadar gereksiz yazılar yazılıyorki sevdiğim o dizinin forumunda yazmak istemiyorum.anlaşılmışımdır umarım:img-yes:
1.
4.düğüne ayşeyide cağiracakmiş yok yaaa:img-grin2
ayşeyi niye cağiriyor kardeşim kendisine ,kızına ve kardeşine aşşağaliyan birisinin
düğünde ne işi var derdiydi böyles,ine mutlu bir gunde ayşenın sevimsiz yüzünümü izliyecekti yok daha neler oldu gözlerim dolduu:img-grin2
5.kaptirmak istemekmi yahu musa halan zeynepe aşik bunuda biliyor zeynep
musaya gel dese adam ucacak sen hala kaptirmak istemiyor diyorsun
yok yok sen kesin başka dizi izliyorsun:img-grin2
6.ee tabi ayşeyı savunan birisi olarak tıpkı ayşe gibi yalan söylmesi gerekirdi
haklısın ayşe gibi birisine dürüstce davranmak fazla gelri:img-grin2
haklısın medsul ayşe yi neden düğüne cağıracaktıki zeynep böyle bir zorunluluğu yok.kendisini aşağılayan hatta hep küçük gören bir kadını cağırmamakla cok iyi etti
musa nın zeynepi her zaman sevdiğini bildi ayşe.zeynep le musa yeniden karşılaştığında hatta cocukları olduğunu öğrendiğinde yaptığı kıskançlıklar bu yüzdendi.ayşe kazanamıyacağı bir savaşın her zaman içindeydi
dizibarca: Musanin annesinin adi Emine anne :)
gerçek adi: Emel Göksu...
bende çok ama çok begeniyorum Emine anne karakterini, çok tatli gerçekten..
ah benimde ole tatli babaanem olsa keske :)
Aynen Aysecim hep destek tam destek :D
scog baslik yazina çok güldüm, hehe :D kirik plak gibi takilip kaldik...
ama haklisin bu konuda...sadece bir konu uzerinede veya belirli insanlar uzerinde tartisma yapiyoruz...
halbuki daha çok oyuncular var dizide..
mesela Mehmet: Gonca nin dayisi
sonra: Süreyya..mehmet'in yeni esi
sonra: Pazarin en Güzel Nine'si
sonra: Ali, Zeynep'in komshu'su
sonra: Pinar, Eymen, Baris..Gonca'nin sinif arkadaslari
ve aklima gelmeyen diger oyuncular...
Bunlar hakkinda ne düsünüyorsunuz???..bunlarida yazalim arkadaslar
hem forum daha senlenir, tartisacak ve yorumlayacak daha çok konumuz olur:img-yes:
ve gerçekten bu sadece bir dizi...arkadaslar..
Bakıyorum forum karışmış.Arkadaşlar elbet herkes sevdiği kişiği savunur.Biz nasıl Zeynep'i beğeniyorsak Ayşe'yi beğenenler de vardır.Bir arkadaşım yazmış erkekler daha çok Ayşe'yi beğeniyor diye,hehehe gerçekten güldür dü beni ama doğru bir tahmin,ama onu seven bayan da çıkabilir kimbilir.Daha önce dediğimiz gibi Ayşe'ninde Zeynep'inde kendine göre haklılıkları var.Bana da sorarsanız en haksız kişi Musa zaten.Ama en sevmediğim Ayşe dir o başka,pardon bir de İbrahim vardı..Ama Ayşe olmasa acaba Zeynep'i de Musa'yı da diğerlerinide bu kadar severmiydik.Her karakterin kendine özgü bir katkısı var.Örneğin Zehrayı biz İbrahimin davranışlarına karşı daha çok tutup sevmedik mi.Diziyi biz bütün olarak seviyoruz zaten.Ayşe'siyle Zeynep'iyle, İbrahim'iyle.Arkadaşlarmızda diziyi beğenmişler ve izliyorlar ne güzel.Hiç izlemeyenler bile var.Hepimiz sonuçta bu diziyi beğenerek izliyoruz.Herkes fikirlerini serbestçe yapacak.Ancak tabi yaparken ölçülü olmak lazım.Hem dizideki karakterli sevenleri incitmeden,hemde bunun bir dizi olduğunu unutmadan.Sonuçta bizler sadece eğlenmek,biraz mutlu zaman geçirmek için izliyor veya bu foruma katılıyoruz.Birbimiz sinirlendirmek gereksiz.Tabiki tartışalım sohbet edelim,bu forumun bomboş kaldığı zamanları da biliyorum.Fikirlerimizi sunalım,ama lütfen kişilere saldırmadan bunu yapalım.Ve hep aynı konuya takılıp kalmayalım.Dizi hakkında konuşacaklarımız sadece Zeynep ve Ayşe'yle sınırlı kalmasın.Hem bu dizideki diğer karakterlere de hakısızlık oluyor.Onlarında emeği çok fazla...........
.................En içten sevgilerimle..............
şule abla bende bunu demek istiyordum zaten:img-yes:
tabii tartişacağiz ama saygılı bir şekilde
bu saygınından yokolacağini sanmıyorum
ben zeten bu diziyi her şeyiyle cok seviyorum
müzikleri,replikleri oyuncuların tümü harika zaten onlara söz yok
sözun kısası mükemmel bir dizi :good:
ama haklisin bu konuda...sadece bir konu uzerinede veya belirli insanlar uzerinde tartisma yapiyoruz...
hem forum daha senlenir, tartisacak ve yorumlayacak daha çok konumuz olur:img-yes:
ben başilayaım sebil'ciğim:img-grin2
memet son zamanlarda o kadar yerli yerinde davranişlar yaptiki
gonca ile konuşması ve bizimkilrei dans ettirmesi sonuc olarak son zamanlarda cok iyi işler yapıyor aferim onaa yaw:img-grin2
süreyya sonunda evlenmelerine gercekten cok sevindim:happy0064
ilk bölümlerde gıcık birisi gibi görünüyordu ama şimdi bakıyorda mutlu olmayı
cok hak ediyor
birde gecen bölümde balikcıda köpeği balık isterken:img-grin2(yanı galiba istiyordu):img-grin2
yok illaa pişirecekte verecem niye yaw çiğ balık dokunurmu köpeğine
garip geldi birden güldüm o sahnedde:img-grin2
nine aslında bir hayat dersi veriyor nıne bize hastaliğina ragmen
o kadar hayat doluki insan imreniyor düğünde oynaması içtenliği
herşeyile cok tatlı birisi aslında ben ona bir şey olacağini hiç sanmiyorum
ali cok iyi birisi dogrusu ona yazılan replikleride cok beyeniyorum
cok üzülcek kyamıyorum aslında ama ne yaparsın zeynepin gönlü musada
eymen,gonca bunlar şimdilik cok iyi gidiyor bakalım ilerde neler olacak
sıra bende bence
nine:hayat dersi verirken olaylara olumlu yöleriyle bakıyo
ali:yazık ona ümitsiz aşk söyle alinin kafasına denk bir kişi kadroya eklense keşke
mehmet:ilk bölümlerde üç kağıtçı uçarı bir tipi vardı ama sonradan iyi biri olduğunu anladık
süreyya:evde kalmış kız nasıl mutlu olsaun muradına erdi sonunda
pınar:çok iyi arkadaş iyi dost
eymen:sevgilisinin üzülmesini istemiyo ve onun anında
pazar halkı:cana yakın aynı konularda birbirinin yanında
alinin oğlu:pasif bir tip babasının hep arkasında
derya:mutlu bir hayat yaşarken babasının yaptıgı sonucunda yıkılan bir kız
zehra:iboyu çok sevmiş yaptığı herşeye katlanmış son yaptığı olay bardağı tasıran son damla oldu
emine anne:gelinlerini kızları gibi sevmiş anne yeri geldiğinde oğullarından daha çok koruyo
ve son olarak ilk bölümlerde adı geçen hüseyin acaba sonradan kadroya eklenerek musa&zeynebin arasınımı yapacak
öncelikle yoorumlarınız için sebil,lisa cok sagolun
bende fragmanile ilgili bir kaç soru sorayım balii:img-grin2
1.neden fragmanda gonca agliyordu daha gecen gun cok mutlu olan goncca ne gibi bir şey olduda bu kadar üzüldü:icon_sorr
2.musanın kararı sizce ne yönunde olacak
3.magazınci kadın neden zeynepin yanına gidiyor
sizce bir plan gibi bir şeymi teklif edecek yoksa sadece konuşamk içinmi
hanı nasıl birisi gibisinden
4.musa&memet sahnesinde neler olacak
Sira bende kizlaar :)
Mehmet: çok matrak elinden bir is gelmeyen bir adam gibi bakiyordum ona ama..
simdi evli barkli, çaliskan, ve dogru isler yapma yolunda duran bir adam gibi duruyor..
Gonca ile aralarindaki dayi-yegen hallerine de bayiliyorum...bence en güzel dayi-yegen ikilisi..
Sonra ablasina çok düskün bunu çok seviyorum...
çok daha basarili olacaktir Mehmet, buna inaniyorum
Süreyya: ya aciyordum, bi turlu evlenemedi diye ama sonunda hepimize oh be dedirtti :)
aferin be Mehmet, sevdigin kizi da aldin ya...
Nine: harika bir insan, sizinde dediginiz gibi yasam dolu, bence de hiç ölecekmis gibi durmuyor...pazarin en sirine ninesi :) çok tatli ya..
Ali: bazen kiziyorum aliye niye Zeynep, baska birini bul be adam...
yazik haline, bosa kendini harab ediyo..
Aysecim dedigin gibi baska birini ekleseler kadroya Ali için..ama bununda dizinin sonlarina dogru yaparlar diye dusunuyorum..
herzaman ki gibi..
Pinar & Eymen & Baris..bence bir insanin olabilecegi en güzel arkadaslara sahip gonca, özelliklede pinar...hep destek olan ve dogrulari söylemekten kaçinmayan en iyi dost...
Emine annemiz, güzel babaanemiz :)
dizilerdeki gördügüm en iyi kalpli en güzel kaynana bence..
gelinlerine sahip çikmasi okadar güzel birseyki...
nerde bu devirde böyle kaynana:img-yes:
ve evinde hala gelinlerinin resimlerini tasiyor esleriyle birlikte
evlatlarina gösterecek en güzel sevgi bu bence...
öncelikle yoorumlarınız için sebil,lisa cok sagolun
bende fragmanile ilgili bir kaç soru sorayım balii:img-grin2
1.neden fragmanda gonca agliyordu daha gecen gun cok mutlu olan goncca ne gibi bir şey olduda bu kadar üzüldü:icon_sorr
2.musanın kararı sizce ne yönunde olacak
3.magazınci kadın neden zeynepin yanına gidiyor
sizce bir plan gibi bir şeymi teklif edecek yoksa sadece konuşamk içinmi
hanı nasıl birisi gibisinden
4.musa&memet sahnesinde neler olacak
Hümeyracim...belki babasinin karari yuzunden bukadar uzgun Gonca...
hadi Ayseyi seçtiyse? bende çözemedim??
Musa akilli bir adam, belkide seçim yapmiicak...ve sadece uzun süre dusunecek...
sanirim Mehmetlede bu konuyu dertlesmek için de bir aradalar..
hani dedi ya mehmet eniste biz eskiden senle daha yakindik diye...
bence o magazinci kadin bir tuzak planliyor Ayseden intikam almak için...
cunku bakisi filan onu gösteriyor, nebiliim....
bu fragman sorularla dolu bi fragman, çozemedim gitti..
hic birseyi anlayamadim...
baris[a]rock 03-12-07, 21:33 Biri eymen mi dedi?:img-in_lo
Yani şimdi açıkçası YALANCI YARİM den sonra böyle akıllı uslu olduğuna alışamadım...
Yalancı Yarim'i izleyenler bilir ne komik çocuktu orda:)
Aslında bu diziyi ilk Cavit Çetin Güner(eymen) için izlemeye başlamıştım...
Yalancı Yarimden kalıntılar için...
sonra kendimi annemkolik olarak buldum:P
yani eymen...
-akıllı
-uslu
-aşkına sadık
-her fırsatta goncaya yakınlaşmaya çalışan:Pbiri:)
Hümeyracim...belki babasinin karari yuzunden bukadar uzgun Gonca...
hadi Ayseyi seçtiyse? bende çözemedim??
Musa akilli bir adam, belkide seçim yapmiicak...ve sadece uzun süre dusunecek...
sanirim Mehmetlede bu konuyu dertlesmek için de bir aradalar..
hani dedi ya mehmet eniste biz eskiden senle daha yakindik diye...
bence o magazinci kadin bir tuzak planliyor Ayseden intikam almak için...
cunku bakisi filan onu gösteriyor, nebiliim....
bu fragman sorularla dolu bi fragman, çozemedim gitti..
hic birseyi anlayamadim...
aslında şimdi ayşenın dediğini yapacağini hiç sanmiyorum
birincisi duydugundaki yüz ifadesini hatırlıyorumdaaa
yok cok sinirli görünüyordu heralde kabul etmez
zaten kabul etmesi demek düğünün bir an önce olması anlamına gelmezmi
bence düğünü erteliyorlar buda demek oluyorki bebege birşey olacak
ve bu zorumluluk bir şekilde ortadan kalkacak
aslında hiç istemeem böyle bir şey olsun ama yapacak başka şeyde kalmadi
merveilleux 04-12-07, 12:24 Herkese merhabalar!
Bir haftadir ugrayamiyorum ne yazik ki buraya.
Neler neler yazilmis.
En son yine ben kaldim bölüm yorumu yapmayan sanirim:icon_whis:img-blush
Bu bölüm acikcasi cok ama cok hosuma gitti.
Musa ve Zeynep'i bir cok kez ayni kare icinde gördük.
Zeynep'in mutlulugu yüzünden, gözlerinden okunuyordu acikcasi.
Her ne kadar oda kendi kararlarina göre, Musa'ya karsi biraz mesafeli durmaya calissada sanirim basaramiyor.
Zeynep bu bölüm herzamanki gibi cok güzeldi.(Saclari acik hali cok güzel, 20lik genc kiz gibi gözüküyor:img-blush)
Bu Musa'yi etkiliyor sanirim.
Dügündeki manali dans.
Bu arada Süreyya ve Mehmet'e tebrikler ve afferim yani böyle birsey birtek onlarin baslarinin altindan cikar, ama ne kadarda seker görünüyorlardi muzurluk yaparlarken:img-pilot
Dügün ve sonrasinda az gülmedim hani!
Musa'nin bir anda sizivermesi, sonra Mehmet'in pijamalarini giyinmesi, bir güzel agizini sapirtada sapirtada uyuyuvermesi!
En cok Gonca icin sevindim bu duruma.
Ilk defa anne ve babasi ile bir cati altinda huzurlu bir uykuya teslim etti kendisini sanirim. Bu durumdan cok memnun oldugu belliydi.
Uyanmasina ragmen, anne ve babasini kapi araligindan izlemesi cok ciciydi!
Dügünden bir ayrintiya deginmek istiyorum!
Bu Ali Polis beni cok korkuttu!
O kadar cok ictiki, acikcasi bir ara Zeynep ve Musa'nin yakinlasmasina dayanamayip olay cikarcak sandim, ama cok sükür yapmadi öyle.
Ha birde Musa'nin ona böyle kiskanc bir bakis attiginida görmedim degil hani!
Gonca aslinda Ali Polis'de aileden biri felen diyince...
Dügün'ün sonunda bir taraf mutlu iken digeride kocaman bir üzüntü yasiyordu.
Ibrahim'e ben ne diyim artik söyliycek söz bulamiyorum!
Yani adami ilk bölümden begri bi kasik suda bogasim var!!!
Karisini aldattigini biliyorduk, ama bunu gidip kendi otellerinde yapmasinin nedenini cözemedim?
Parasi olan biri ne diye ucuza kaciyorsun?
Hadi karini aldatiyorsun bunu karin, cocugun, annen, abin biliyorda.
Oteldeki calisanlarin, elalemin bilmesinin ne luzümü var.
Hic mi utanmiyorsun kendinden!
Sonra isine gelince ben Musa Bayri'nin kardesiyim diye ötüyorsun.
Kendini düsünmüyorsun, aileni düsünmüyorsun peki habile övündügün Musa Bayri adina leke getireceginide mi düsünemiyorsunnnn!!!
Cok sinirliyim ne desem bilemiyorum vallahi!
Ama karisi iyi yapti gitti agzinin payini bir güzel verdi!
Ama Ibrahim karisindan yedigi laflardan bir sey anladimi orayi bilemiyorum ama ona dokunan sadece varliginin yarisina el konulacagi oldu sanirim!
Emine ana'da kahve fali ile bir msj gönderdi gibi.
Iki gelinide gelicek bölümlerde önemli birseyler yapicaklar sanirim.
Ama bu ne merakla bekliyorum.
Bu arada herzaman gelinlerinin yaninda oldugu icin ona hayranim.
Eymen, Gonca, Pinar ve Baris bu dörtlü hic ayrilmasin!
Cok güzel bir dostluk onlarinki.
Cok sevindim Pinar'in Baris'la olan arkadasligina!
Ayse herseyin farkinda olmasina ragmen neden hala Musa'yi sevmekte direniyor! Musa ile son konusmasi aslinda onun acisindanda bakarsak cok anlamli. Ama yinede Ayse'nin yaptigi cok emri vaki oluyor bence!
Bu bölüm Zeynep ve Musa'yi gördük güzel bir bölüm izledik.
Ama persembe gününkü bölüm yine üzülecegimiz bir bölüm olucak sanirim.
Cünkü önemli kararlarin alindigi son noktaya yaklasiyor gibiyiz...
Herkese iyi yorumlar!
Sevgiler Merve
bye
Musa, Gonca için endişeleniyor
Düğün gecesinin ardından Musa’nın Zeynep’in evinde kalması, Ayşe’yi çileden çıkarır. Bu yaşanan son olay Ayşe’nin gözünü iyice karartmış ve artık Musa ile ilişkileri iyice tıkanmıştır. Yaşadıklarından çok bunalan Ayşe, kendisiyle baş başa kalmak ister ve apar topar Amerika’ya gider.
Gonca ile Eymen’in arkadaşlığının farkına varan Musa, bu durumdan rahatsız olur. Gonca için çok endişelenen Musa, çareyi Zeynep ile konuşmakta bulur. Derya, annesinin üzülmesine dayanamaz ve babasından uzaklaşır. Bu duruma dayanamayan İbrahim ise, kızı kendinden uzaklaştıkça, Zehra’ya daha çok sinirlenir. Musa ve Mehmet beraber yemeğe çıkarlar. Hem oturup geçmişten biraz sohbet etmek, hem de kafa dağıtmak isterler.
Geçmişten konular açılınca sohbetlerinin konusu direk Zeynep olur. Musa, Zeynep’le ilgili şimdiye kadar kimseye söylemediği bir şeyi Mehmet’le paylaşır.
kanal d
Düğün gecesinin ardından Musa’nın Zeynep’in evinde kalması, Ayşe’yi çileden çıkarır. Bu yaşanan son olay Ayşe’nin gözünü iyice karartmış ve artık Musa ile ilişkileri iyice tıkanmıştır. Yaşadıklarından çok bunalan Ayşe, kendisiyle baş başa kalmak ister ve apar topar Amerika’ya gider.
yazık sana anneler falan kafa dinlesin artık yaptığı bu saçmalıklardan vazgeçmesini neden olsun bu amerika
Gonca ile Eymen’in arkadaşlığının farkına varan Musa, bu durumdan rahatsız olur. Gonca için çok endişelenen Musa, çareyi Zeynep ile konuşmakta bulur.
oh:bella musalı zeynepli kısım daha izlicez acaba neden endişeleniyo musa sevgilisi var diye?????
Derya, annesinin üzülmesine dayanamaz ve babasından uzaklaşır. Bu duruma dayanamayan İbrahim ise, kızı kendinden uzaklaştıkça, Zehra’ya daha çok sinirlenir.
oh olsun daha ne cektiki bu ibo surunsün ne olursa olsun hepte zehrzyı suçla sen
Musa ve Mehmet beraber yemeğe çıkarlar. Hem oturup geçmişten biraz sohbet etmek, hem de kafa dağıtmak isterler.
eee normal ayseden sonra
Geçmişten konular açılınca sohbetlerinin konusu direk Zeynep olur. Musa, Zeynep’le ilgili şimdiye kadar kimseye söylemediği bir şeyi Mehmet’le paylaşır.
tabi geçmiş musaya göre zeynep demek acaba ne sevdiğinimi söyleyecek mehmette ablasına söylesin
bitanem_61 04-12-07, 16:30 Bu musa ne yapıyo ne var sanki kızının bir erkek arkadaşı olsa hemen zeynepe gitmiş ne yapacak ki zeynep goncayı üzmekten başka önce eymeni tanısa daha iyi olmazmı
Ayşe amerikaya gitmiş aman çok üzüldük keşke geri gelmese ama nerde orda hain planlarına yapar geri gelince kaldığı yerden devam eder
İbrajim harbi adam olmıycak kızına gece yarısı yakalnmış kendinde suç yok bunun için bile zehrayı suçluyor birini iyi bir ders vermesi lazım ibrahime umarım bu zehra olur
musa bu haftada zeynepe olan ilgisine kaldığı yerden devam edecek
goncayada biraz daha anlayışlı davransa tam olur bence birgün gonca babasına seninde bir hanım arkadaşın var benim de bir erkek arkadaşım olmasında ne sakınca var derse musa ne cevap verir
Merhaba Arkadaşlar
Çok güzel özetimiz gelmiş:img-yes: E bu durumda özeti yorumlamaya başlayalım o zaman:img-wink:
Evet işte en sevindiğim bölüm. Hanfendi ya ben ya Zeynep dedi ve bunu koz kullandı ama Musa'dan gerekli cevabı almış çokta iyi olmuş:P Sen karşndakini nasıl böyle tehdit edersin, hoş ettinde ne oldu sana Amerika yolları göründübye
Bu durumda bakalım ne zaman dönecek bizim hatun Amerikadan:img-wink:
Gonca ile Eymen’in arkadaşlığının farkına varan Musa, bu durumdan rahatsız olur. Gonca için çok endişelenen Musa, çareyi Zeynep ile konuşmakta bulur.
Musa bakanda olsa, hala doğu insanının düşüncelerine sahip. Zaten ataerkil bir aileler ve kızının erkek arkadaşının olması ona göre oldukça erken bir döenm. Dolayısıyla bu konuda rahatsızlık duyması normal:img-yes:Bunuda tabiki Zeynep'le paylaşacak bizde onları tekrar beraber göreceğiz, aman ne güzel:P
Derya, annesinin üzülmesine dayanamaz ve babasından uzaklaşır. Bu duruma dayanamayan İbrahim ise, kızı kendinden uzaklaştıkça, Zehra’ya daha çok sinirlenir.
Allah allah hangi dağda kurt öldü. İbrahim efendi kızının kendisinden uzaklaşmasına dayanamıyormuş. Sanki şimdiye kadar kızına sevgisini, ilgisini göstermişti de:icon_sorr Adam her şeyden Zehra'ya sinirleneceği bir sebep buluyor nasıl bir adam bu yahu:icon_evil
Musa ve Mehmet beraber yemeğe çıkarlar. Hem oturup geçmişten biraz sohbet etmek, hem de kafa dağıtmak isterler.
Bence bu dertleşme ayşe hanımın gitmesinden sonra olacak. Gitmeden yine ne inciler dökücekse hanfendi Musa'nın canı sıkılacak, e bu durumda derde eva Mehmet hemen olaya el koyacak:P
İşte özetin en can alıcı cümleleri. Zeynep'i sevdiğini zaten Gonca'yla paylaşmıştı bu cümleden hiçbir tahmin çıkaramıyorum. Sizce nedir bu kimseyle şimdiye kadar paylaşmadığı şey acaba:icon_whis
goncanın nıye agladiği belli oluyor:icon_sorr demekki musa kızacak belkide
bak buna gercekten cok şaşirdim:img-pilot ayşe amerika gidiyor demek
alllah alllahaa tamda zamanında niye gidiyorki amerikaya anlamadim:icon_whis
neyse gitsin biraz dinlensin aklını başina tpolasın:img-grin2
acaba care için degilde zeynepini görmek için olmasın sakin:img-grin2
seni gidi musa senii:img-grin2
aman acaba eymen kim felan der:img-yes:
Derya, annesinin üzülmesine dayanamaz ve babasından uzaklaşır.
zehra babasını ziyaret etmesine kızmakki kendi gitmemiştir
baktıkı annesi babası yüzünden cok acı cekiyor oda babasına tepki için görüşmez ama zehra demez gitme diye
Bu duruma dayanamayan İbrahim ise, kızı kendinden uzaklaştıkça, Zehra’ya daha çok sinirlenir.
kısaca ibodur ne yapsa yeridir diyorum:img-grin2
kendi hataları yüzünden olduguna inanmıyorum daaa gidip zehraya kızıyor
bunca olaydan sonra sakin bir kafayla oturmaları iyi nede olsa zor günler geciriyor musa:icon_sorr
zeynepi sevdiği olsa bunu goncayla paylaşti zaten
ama yiende bu olur belkide gecmişteki pişmanliği
zeynepi nasıl aradiğni nasıl özlediğini senelerce neler yaşadiği
anlatır cokdaha güzel olur
bolum ozetinde aysenin amerikaya gittigini yaziyor bu hic iyi olmadi meydan bos kaldi musa iyice zeynep hanima yakinlasir artik zaten herkes elbirligi ile musa yi zeynep hanima itiveriyorlar aysede bunlara yardimci oldu .zeynep hanim musayi istemem yan cebime koyun edasiyla hareket ediyor.ama ben aysenin bir plani oldugunu,donusunun muhtesem olacagini vede musa beyin bi zahmet ayse hanimin yanina kosacagini zannediyorum....yani zeynep hanimin isbirlikcileri ne yapacak cok merak ediyorum.....simdilik ibre onlardan yana gozukuyor....bekliyelim gorelim .ha bide aysenin bebe si kesinlikle erkek olacak.....:happy0064:happy0064:happy0064:happy006 4
bitanem_61 05-12-07, 12:30 Bu ayşe cadısı amerikaya gidiyor orda başına bir kaza gelirse ve bunun sonucu bebeği kaybederse yine zeynepi ve goncayı suçlar geri döndüğünde hamileymiş gibi yapıp musayla hemen evlenir mi acaba nasılsa musa bebeğin olmadığını anlamıycaktır nikahtan sonrada bir rahatsızlık olduda bitti musada o saatten sonra ayşeyi bırakamıycaktır
ben mi çok kötü düşünüyorum yoksa herşeyi ayşeden bekler durumamı gldim :icon_whis
ya nerden çıktı şimdi bu amerika nedir bu kızın çektiği bu senaristlerin elinden bir istanbul masalındada yurt dışına gitti yanlış deyilsem ozamanda amerikaya gitmişti gelecek dediler ama bir türlü geri gelmedi hala bekliyoruz gerçi dizi bitti ama biz yinede pelini bekliyoruz emret komutanım dizisinde yine amerikaya gönderilmişti neyseki geldi şimdi birdaha gönderiyorlar inşallah senaristler onu orda unutmazlar.
Bu ayşe cadısı amerikaya gidiyor orda başına bir kaza gelirse ve bunun sonucu bebeği kaybederse yine zeynepi ve goncayı suçlar geri döndüğünde hamileymiş gibi yapıp musayla hemen evlenir mi acaba nasılsa musa bebeğin olmadığını anlamıycaktır nikahtan sonrada bir rahatsızlık olduda bitti musada o saatten sonra ayşeyi bırakamıycaktır
ben mi çok kötü düşünüyorum yoksa herşeyi ayşeden bekler durumamı gldim :icon_whis
yok canım, bizim bu herşeyi ayseden bekleme zihniyetimiz diğer kötü kadın karakterlerinin aynı tarzda olmasından kaynaklanıyo
offffffffff
daha sesli fragman cıkmadımı ya
bir gün saonra yeni bölüm seesli fragman yok ortalıkta
bitanem_61 05-12-07, 13:01 ya nerden çıktı şimdi bu amerika nedir bu kızın çektiği bu senaristlerin elinden bir istanbul masalındada yurt dışına gitti yanlış deyilsem ozamanda amerikaya gitmişti gelecek dediler ama bir türlü geri gelmedi hala bekliyoruz gerçi dizi bitti ama biz yinede pelini bekliyoruz emret komutanım dizisinde yine amerikaya gönderilmişti neyseki geldi şimdi birdaha gönderiyorlar inşallah senaristler onu orda unutmazlar.
Merak etme arkadaşım ayşe kendini unutturmaz her kes tam rahat bir nefes almışken o çıkıp gelir herşeyin ortasına bomba gibi düşer
Herkese merhabalar arkadaşlar …Yorumu ancak yazabiliyorum....Yarın dizimizin yeni bölümü var ama ben bir gün kala yetiştirdim..:)
11. Bölümün yorumu..
Öncelikle Mehmet’in düğününde Musa ve Zeynep’in dansını hala unutamadım…O güzel sahneyi özellikle……Ama düğündeki müzikler kafamı şişirdi neyse ki uzun sürmedi
…Evet bu bölümün yıldızı tabi ki Zehra’ydı.. Helal olsun sana….Heyt bee….Nasılda morarttı İbrahim’i…. İbrahim nasılda baka kaldı Zehra’ya arkasından sinir sevgiliside geldi o da bön bön baktı….:img-heh:
Bu bölümün en güzel sahnelerinden bir tanesi de…Musa’nın Zeynep’in evinde uyuya kalmasıydı…..Ben bir ara koltukta sağa dönerken numara yapıyor sandım ama değilmiş…Ve ertesi gün…Sabah çalan telefona Zeynep’in Musa uyanmasın diye koşması çok güzeldi….Bana karı koca gibi geldiler o sırada….Hele Gonca’nın kapının arkasından bakması da gülmesi…Ne kadar mutluydu annesi ve babası bir aradaydı…On altı yıl bunun özlemini çekmişti…Bir günlükte olsa babasını annesinin yanında görebildi…
…Musa uyanınca pijamaları sordu ya Zeynep’e çok güldüm….. Ve bir sözü çok hoşuma gittiar…..“Aradan yıllar geçiyor kokular hiç unutulmuyor…”.. Ve Zeynep’te hemen cevap verdi bu güzel sözün kasından….“Kokular insana çok şey hatırlatırmış”.. Bu sahneyi defalarca izlemek istedim….Teşekkürler :good:
Hüzünlü sahnelerin bir tanesi de Zehra ve Emine anne arasında geçen konuşmaydı…Emine anne Zehra’ya… “Boşansan da sen benim kızımsın..” dedi… Böyle bir kayınvalide var mıdır acaba?Oğullarından daha çok gelinlerini düşünen ve seven…
Kısa bir sahne de olsa Zeynep’in ekmekleri soba da kızartması o kadar hoşuma gitti ki…Canım çekti izlerken kızarmış ekmek ..Ve kahvaltı ettiler bir aile gibi.. …Kahvaltıdan sonra Zeynep Gonca’yı evden sepetledikten sonra Musa ile konuştu Ayşe hakkında….
Düşünceleri o kadar saftı ki Zeynep’in Ayşe ile arkadaş olmasını istiyordu …Ah dedim içimden Ayşe seni istemiyor sen kızının Ayşe ile arkadaş olmasını istiyorsun…
Küçük bir ayrıntı olsa da yazmak istiyorum…..Musa ve Gonca eve giderlerken Musa’nın kılık kıyafeti kendi evinde kalmadığını gösteriyordu..Bu ayrıntı bana göre güzeldi…Gonca evden çıkarken annesi ile sarıldı…Yine sevgi yumağı oluşturdular….Sarılmaları konuşmaları gerçekten çok hoşuma gidiyor..:good:
Gelelim Ömer’… Zeynep’in sorduğu soruya cevap vermedi… Çünkü Zeynep Eymen’i sormuştu….Gonca’nın sevgilisi olduğunu hissetmişti bir anne olarak…Bu arada Ali’nin Zeynep’e söylediği bir söz dikkatimi çekti… “ Ne olur içinden geldiği gibi yaşa….”
Emine annenin mutfağına gelince…İlk önce Emine anne diyince bundan sonra aklıla hemen mutfağı ve o güzel poğaçaları gelecek diyorum….Çünkü her hafta mutfakta…Ve her hafta fırınında bir şeyler pişiriyor çıkarıyor servis ediyor….Ne yalan söyleyeyim her seferinde canım çekiyor poğaçalarını …Bu haftada yine döktürmüş Emine anne ..…. Ama bu sırada gelini Zehra’ya İki oğlumdan da yüzüm gülmedi… … Sende Derya’dan güç alacaksın…..dedi …Çok hoşuma gitti…
Gonca ve Eymen ne güzel msn de konuştular…İyi alıştı Gonca msnde konuşmaya …Hehee…Eymen’e söylediği bir söz dikkatimi çekti….“Kardeşimin de babasız büyümesini istemem”….. Aferin Gonca daha bu yaşta kardeşini için iyi şeyler düşünüyor……
Gelelim bizleri sinir eden ama asla onsuz olmaz dediğimiz Ayşe’ye….Musa ile ilk yemekteki konuşmaları bizi kızdırdı evet…Ama Musa ne güzel doğruları söyledi..Ayşe alta kalır mı hiç….Hemen.. “Senden de kızından da eski eşinden de yoruldum…” Ali ve Ömer balıktan dönünce yolda Zeynep ile karşılaştılar….Ali’nin niyeti Zeynep ile yemek yemekti balıklar bahaneydi yani..Gözümden kaçmadı.....
Zehra Derya ile ne güzel konuştu….Babası hakkında….Tam olarak aklımda kalmadı ama babasının başka insanlar ile olmak istediğini bu olayın herkesin başına gelebileceğini söyledi…Derya’da anlamıştı…Farkında olmadan Zehra kızına iyi psikolog olmuştu…
Bu bölümde hoş sahnelerden bir tanesi de Barış ve Pınar’ın sevgili olmasıydı…Eymen ve Gonca’nın da kaçmadı yani…. Özge’nin babasının kalp krizi geçirmesi aklıma bir şeyi getirdi…Eğer babası ölürse Özge’nin arkadaşları doğal olarak çok üzülecekler…Eymen’de Özge’yi bu durumda yalnız bırakmayacak….Gonca kıskanacak diye düşündüm ama bu düşündüğüm inşallah olmaz…
Emine anne ne güzel fal baktı…Biraz attı ama olsun o sırada Zehra’yı kısa da olsa mutlu edebilmişti….Emine anne bana da fal bakar mısın…?
Finale gelirsek……Yine Ayşe ve Musa yemek ve konuşmak için buluşmuşlardı..Ayşe planını yapmış Musa’ya anlatıyordu…En ağır cümlesi de …
Ayşe- Zeynep’i hayatımızdan çıkar…Artık onun yüzünü görmek istemiyorum..Bebeğini bir bakıma Zeynep’e karşı kullandı…Final istemediğim gibi de bitse de bu bölüm gerçekten güzeldi….
bye
Diğer Siteden izlemek isterseniz sitenin videolar bölümüne ve bloğuma ekledim.Solda adımın olduğu yere tıklarsanız bloğumu görebilirsiniz.
...Bu bölüm güzel geçeçeğe benziyor.Olaylar karışık.......
tşkr scog vay be naler olacak neler kıyamet kopcak anladıkki gonca babası yüzünden ağlamıyo annesini ali ile gördüğü için ağlıyo keşke babasına söylese zeynebin içi acımıştır kaç yıl sanra bulduğu aklından silemediği aşkına tekrar veda edecek musanın moreli bozuktu acaba neden böyle birşey deme ihtiyacı duydu sonra emine annenin siz neden boşandınız sorusu insanı derinden etkiliyor.musada ne güzel verdi aysenin payını geçmişiyle ilgili zeyneple ilgili ve gıcık ibo her zamanki gıcıklığını gösterdi yok zehranın üstüne yürümeler yok tehtit etmeler ama zeynep iyi verdi azının payını.ve musa mehmet konuşması :happy0064:happy0064:happy0064 tam musa itiraf ettisevdiğini simdide zeynep reddiyooo haaa bence zeynep görüşmeyelim dedikten sonra yemeğe çımışlar memetle
ve yüzlüğü parmağında biri çıkarttı ama o kim?
bitanem_61 05-12-07, 18:06 Sonunda zeynep ibrahime haddini bildiriyor benimle düzgün konuşacaksın düzgün
ibrahim odunu dile gelmiş annesinin yanında karısını rahatça tehdit edebiliyor seni dışarda tek yakalamayım acaba dışarda tek görse ne yapacak dövecekmi o kadar ileri gidebilirmi
evet musa :happy0064:happy0064 ayşe cadısına güzel cevap senin gereksiz kaprislerin yüzünden hayatımın yarısında olan kadına ve kızıma sırtımı dönemem
bir yerde el sıkışıyorlar bu musayla ayşedir herhalde yoksa zeynep biz birdaha görüşmeyelim dedikten sonra zeyneple musanın elimi :icon_whis
birisi yüzük çıkartıyordu herhealde ayşedir isabet olmuş iki bölüm belki rahat ederiz
zeynep katın validesiyle konuşurken neden veda etti anlamadım musayla görüşmeye bilir ama emine anneyle niye ayrısın
zeynep yine alinin omuzunda ağlıyor ve gonca görüyor kızın bütün umutları yıkıldı:img-cray::img-cray:
scog sesli fragman için teşekkürler
Umarım Zeynep'in vedası ve Gonca'nın ağlamasının sebebi İstanbul'dan ve dolayısıyla Eymen ve Musa'dan ayrılmaları değildir :icon_whis. Hatırlarsanız , Ali ve oğluyla mangal yaparken kimbilir o zaman ben nerde olurum demiş ve eğer Gonca geri dönerse burdan gitmemiz gerekir gibi bir açıklama yapmıştı. Ali'de hele bir o zaman gelsin onu sonra düşünürüz demişti. :img-pilot
scog tessekkurleer Fragman için :)
Fragman hakkinda yorum yapmak istemiyorum..
ama fragmanda Ali ile Zeynep'i öyle gorunce acaba
Zeynep Aliye evet filan mi dediki de böyle samimiler? en çok ta bunu merak ediyorum??
O yüzügü çikaranda Ayse...dikkat edin arkadaslar hiç Musanin eline ve parmaklarina benziyo mu?
ustelik Musa esmer...v o yuzukteki beyaz tenli:img-yes:
Herkese iyi geceler,şimdi sayfalarda dolaşırken bir habere denk geldim paylaşmak istedim.Sanırım Atv nin yeni dizisi parmaklıklar ardında bizim dizimizle ayni saate konmuş!!! şimdi bu bizi nasıl etkiler düşünmeden edemiyorum.Daha yayına girmeden epey hareket yaratan bu diziyi başka saat bulamadılarmı diyorum kendi kedime?yani oturmuş bir izleyicisi olan dizimizin karşısına koymaları şartmıydı:img-cool2:img-cool2
ay seslı fragmanı gordumm ve musanın ayseye verdıgı cvba bayıldım yanee zeynep e bayılıorum resmen her bolumde daha cok takdıredıorum kadını bravo yanee ve yarın aksaı dort gozle beklıorum
bitanem_61 06-12-07, 09:02 Zeynep ne yapıyor ya niye musa ya veda ediyor el sıkışanlar musayla zeynep miş ben ayşe olduğunu ummuştum
bu hafta üzülme sırası goncada annesini aliyle görünce mutlu olmıycak zaten alinin annesini sevdiğini biliyordu şimdi ennesi evet dedi zannerdecek ama zeynep her zamanki gibi dertleşiyordur aliyle
Günaydın Arkadaşlar
Yine her zamanki gibi sevgili scog sayesinde sesli fragmanı seyretmiş bulunmaktayım:img-yes: Kendisine tekrar kocaman teşekkürler:img-wink:
Efendim sesli fragmanı görmek daha da bir güzel oldu vallahi. İşler iyice karışacak:icon_sorr Şimdi Zeynep'in artık görüşmeyelim Musa demesi bence Ayşe hanım yemekten ağlıyarak çıktı ya Mehmet'de onu gördü bence hemen ablasını arayıp olanları anlatacaktır. Tabi Zeynep'te bu durumun kendilerinden kaynaklandığını düşünecek ve Ayşe'nin kıskançlığını bir şekilde tahmin edecektir ve maalesef işte çocuk beklediklerinden araları bozulmasın diye içi kan ağlayarak artık görüşmeyelim Musa der:icon_sorr(işte gönlü güzel kadın)
Vallahi yüzüğü kimin çıkardığını bende anlayamadım ama eğer Ayşe hanım ojeli parmaklara sahipse yüzüğü çıkaran Musa oluyor bu durumda (nasıl anlamışım ama:P)
İbrahim'in gıcıklıkları devam da devam:icon_sorr Ya Zehra'nın avukatı onu aradı yada Derya babasıyla görüşmek istemedi tabiri caiz şehir eşkiyası İbrahim'de evi basıyor tehditler filan. Annesi olmasa eminim ve de maalesef Zehra'ya tokat atar bu şehir eşkiyası gıcık herif:icon_sorr Hatta hızını alamamış yine Zeynep'e de saldırıyor ama ohh ne güzel cevap alıyor Zeynep'ten. Tabi anlarsa:img-yes:
Ve Ali ile Zeynep'i öyle gören Gonca'nın ağlamasıdır diye düşünüyorum ben. Arada Ayşe bile olsa bence Gonca babası ve annesinin birleşmesinden hala umutlu. Niye olmasın ki? Babası hala sevdiğini söyledi Zeynep'i:img-in_lo Kız haklı ve bu durumda Ali ile annesini öyle görünce inanılmaz üzülmüştür.
Gelelim Emine annesin telefonuna:img-wink: Ya İbrahim ve Zehra'nın o yaşanan sahnesinden sonra aramıştır bunlar kedi-köpek gibi (yanlış anlaşılmasın İbrahim'in yaptıkları yüzünden böyle diyorum) ama Musa öyle değil ve de kadında biliyor Musa hala Zeynep'i seviyor, düğündeki dans sahnesi zaten ailenin her üyesinin beynine işledi. Siz bu kadar yakışan çift niye ayrısınız demek istedi, ya da Ayşe hanım'ın Amerika'ya gitmesini ve Musa'ya söylediklerini duyarsa kadın telefona sarılmıştır diye düşünüyorum
Vallahi sabah sabah ne çok konuştum:P ama fragmanı böyle ayrıntılı paylaşmakta güzel oldu.
Bu arada sevgili scale haklısın o dizi başlamadan bayağı ses getiriyor ama biten bir dizinin yorumcuları sayesinde (sen anladın:img-wink:) vallahi ne koyarlarsa koysunlar bence dizimizi geçemez KY gibi gençlik dizisini bile geçtiğimize göre.
Sevgiler
öncelikle fragman için sevgili scog teşekürler gelelim yoruma musa efendi ayşeye sebepsiz takıntıların diyor be adam ne sepsiz daha ne olsun zeynep var gonca var zeynepin kardeşini yanına işe alıyosun ayşe o olduğu için herşeyi konuşamıyor artık her yerde onlarla beraber bide düğün meselesi var e artık geriye bir zeyneple aynı evde yaşamak kaldı bunların üstüne sebepsiz takıntılar diyor musa bey ya bu kızın piskolojisi alt üst oldu ne takıntısı kıza kafayı yedirdiniz.
Ben artık Ayşe’nin yaptığı planları bir kenara bırakıp dizideki dramdan söz etmek istiyorum…Evet….Her hafta göz yaşı eksik olmuyor dizide…Emine anne her bölümde ağlıyor oğlunun yaptıklarına..Ne zaman yüzü gülecek çok merak ediyorum.? O üzüldükçe bende üzülüyorum…..Onun ağlamasını istemiyorum….Ve mutfaktan çıkıp biraz sosyal hayata karışmasını istiyorum...Evet ama tabi ki mutfakta yaptığı poğaçalara ,yemeklere bayılıyorum gecenin bir yarısı karnım acıkıyor…Ama biraz sokağa çıkmalı ve halkın arasına karışmalı..
Bu bölümde Gonca’nın göz yaşlarına da tanık olacağız….Bu kızın mutluluğu 24 saat sürmüyor evet...İyi ki Eymen'i var....…Genel olarak dizi sürekli dram ağırlıkta ,biraz enerji hareket lazım diye düşünüyorum acaba yanılıyor muyum?…Pazar yeri mesela eskiden neşeli olurdu ama şimdi pek neşeli değil…Yine de dizimiz güzel ….Emeği geçenlere yürekten teşekkürler…
malesef fazla vaktim:icon_sorr yok aslında bir cok şey söyliyecektim ama
kısaca özetlersek harika bir bölüm bizi bekliyor:happy0064
ben artık emini bu ibo kesin birşeyler hissediyor zeynepe
zeynep onca şey söylemesine ragmen yüünde kızgınlık ifadesi
olacağini hayran hayran bakıyordu
aşik degilse bile kesin zeynepe hayran böylesine güclü ve gururlu bir kadın oldugu için :happy0064
ayşe yine birşeylerin peşindedir diyorum
musa ne güzel duygularını ifade ediyor
gonca yanliş anliyacak ve görünmdene evine gidecek belkide bir şekilde musada bunu ögrenir
off neyse bu aralar giremem forma ayrı kalmak zor olacak:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Tekrar Merhabalar
Şimdi Musa'nın Ankara'ya işer için döneceği belli oluyor, ama maalesef çok canı sıkkın olarak:img-yes: Çünkü hayatının kadını tamda yola çıkarken daha görüşmeyelim Musa diyor maalesef:icon_sorr Adamcağız cevap vermek niyetine başını öyle bir eğiyor ki çok üzüldüm o sahnede. Şimdi akşama birde sahneyi tam görürsem Emine anne hiç yalnız kalmayacak bende muhakkak ağlamamla ona eşlik edeceğim bu hafta:icon_cry:
Sevgiler
PAMUK_MELEGIM 06-12-07, 19:24 Arkadaslar Euro d annem varmi yokmu??
9live progami cikti suanda ...
cevap bekliyorum ...
23:10 da kavak yelleri var..
acaba 9da felan baslar mi annem??
Bende tam aynisini soracaktim.
Simdi 9live diye bir yarisma basladi...
Umarim saat 21.00`da biter...
Cünkü 23.20`da Kavak Yelleri var.
Euro D`de Annem`in Fragmanini gören var mi acaba??
PAMUK_MELEGIM 06-12-07, 19:49 Bende tam aynisini soracaktim.
Simdi 9live diye bir yarisma basladi...
Umarim saat 21.00`da biter...
Cünkü 23.20`da Kavak Yelleri var.
Euro D`de Annem`in Fragmanini gören var mi acaba??
ya cnm bende ondan korkuyorum
butun hafta fragmani gormedim umarim
vardir ya=(
Fragmanı çektim biraz sonra eklerim.Ama Zeynep fena bakıyordu kapıda.Ve bana sorarsanız Musaya hesap sormaya gidiyordu.Son kısımda aldatmadığını söyledi ya Mehmete,büyük ihtimalle Mehmet Zeynepe söyledi.Zeynepte yılları boşuna harap etmenin hesabını sormaya gitti.Vallahi kapıdaki o yağmurdan ıslanmış saçlarıyla müthiş duruyordu....Artık Zeynep Musayı hiç affetmez sanırım.Evet kendisini aldatmadığına sevinecektir bir açıdan ama insan üzülmez mi yılların boşuna geçmesine.Yılların hasabını sormaz mı insan........Gelecekl bölüm her bölüm olduğu gibi çok güzel geçeçek.BU arda Ayşe fazla dayanamayıp hemen dönmüş.Biraz daha kalabilirdi.Bizim için sakıncası yoktu....Hehehe.......
bitanem_61 06-12-07, 23:26 MUsa zeynepi aldatmamışmı 16 yıl sonra bu neyin itirafı aldatmadın ozaman niye konuşmadın zeynep ne gördü yada ne duyduda çekip gitti yıllar sonra aldatılmadığını öğrenin ce ne kadar pişman olacaktır
yine başa dönüyoruz zeynep neyi nasıl anladı fazla uzatmadan bunu açıklasalar
ibrahim odunu zehrayı dövüyormuydu hiç farketmedim zehra dışarı yalnız çıkmasa bari ibrahimden artık herşey beklenir annesinin önünde bile rahatça tehdit etti
emine annede bilmiyordu dayak yediğini yazık kadına bir dün kalbi gerçekten dayanamıycak oğlunun yaptıklarına
ibrahimin kızını kapıda bekleyip götürmek istediğinde aldığı cevaplar çok güzeldi biz annemle bir aileydik ama sen yoktun
zeynepin patronu süperdi gazetedeki haberi görür görmez zeynepi çağırıp gösterdi yakında zeynepde okullu olacak demektir
süreyyanın hastalığı neden se bana pek üşütmüş gibi gelmedi ilk sahneden beri hep başka bir şeyler düşündüm belkide benim kuruntumdur
musanın biraz tutucu olduğu belli ama kızının biriyle görüşmesine niye bukadar kızıyor anlamadım kendisi zeyneple 17 yaşlarında tanışmış yanılmıyorsam goncada o yaşlara yakın kızmasını anlamıyorum
bitanem_61 06-12-07, 23:31 Fragmanı gördüm zeynepin ıslandığı sahne bana sanki geçmiş gibi geliyor musa zeynepi aldatmadığını söylediya artık geçmişte neler olduğunu gösterirler çünkü zeynep çok kızmış kapıyı açanı da göstermiyor
ayşe hemen dönmüş musayı arıyor herhalde ve her zamanki gibi suratsız anlamadığım nusa neden öyle ağlıyor çekmecede bir şeylere baktı sanırsam eskiden kalma bir resimdir belki
gonca annesini ziyarete gelmiş ast yapıya
gülendam83 06-12-07, 23:32 Fragmanı çektim biraz sonra eklerim.Ama Zeynep fena bakıyordu kapıda.Ve bana sorarsanız Musaya hesap sormaya gidiyordu.Son kısımda aldatmadığını söyledi ya Mehmete,büyük ihtimalle Mehmet Zeynepe söyledi.Zeynepte yılları boşuna harap etmenin hesabını sormaya gitti.Vallahi kapıdaki o yağmurdan ıslanmış saçlarıyla müthiş duruyordu....Artık Zeynep Musayı hiç affetmez sanırım.Evet kendisini aldatmadığına sevinecektir bir açıdan ama insan üzülmez mi yılların boşuna geçmesine.Yılların hasabını sormaz mı insan........Gelecekl bölüm her bölüm olduğu gibi çok güzel geçeçek.BU arda Ayşe fazla dayanamayıp hemen dönmüş.Biraz daha kalabilirdi.Bizim için sakıncası yoktu....Hehehe.......
zeynebin bu konuda kızmaya hakkı yok bence. çünkü o zaman musa anlatmaya çalışmış ama zeynep dinlememiş. ayşe konusunda aynen katılıyorum. amerikada kaybolsa daha doğru bişey yapmış olurdu..:img-yes:
Annem Dizisi 13.Bölüm Fragmanı
Diğer video sitesinden izlemek isterseniz sitenin videolar bölümünden veya solda adımın olduğu yere tıklarsanız bloğumdan izleyebilirsiniz.
Zeynepin kızmaya hakkı yok diyorsun ama boşanana kadar aradan zaman geçmiştir muhakkak o zamana kadar açıklayabilirdi......Belki kimbilir o da kendisinden şüphe etmesinden dolayı kırılmış açıklamamış olabilir.Ama buda hata,sonuçta ayılmaya kadra vardı çünkü.....
scog fragman i sayende izledim tekrar tesekkürler malum eurod fragmani göstermedi:img-cray:
bu bölümde cok güzeldi insan bölümün icinde kayboluyor kaliteli oyuncularin ve dizinin yeri baska oluyor:img-wink::img-in_lo
ibrahimi bir kasik suda bogabilirim o ne terbiyesizliktir anlamadim bu kadarda olmaz dedirtti bana bu hic aynada kendine bakmiyormu nemrut sey dedim izlerken:img-polic
zehra her kadin gibi sac, bas ugrasmis icindeki yarayi öyle tamir edemez oda biliyor ama nerden basliyacagini bilmiyor:img-pilot
musanin mehmete zeynebi aldatmadim demesi beni dumur etti bu neydi :img-cray:simdi:img-help::img-help:
soktayim yorumun devamini sonra yaparimbye
gülendam83 06-12-07, 23:45 Annem Dizisi 13.Bölüm Fragmanı
Sitenin videolar bölümünden veya solda adımın olduğu yere tıklarsanız bloğumdan izleyebilirsiniz.
Zeynepin kızmaya hakkı yok diyorsun ama boşanana kadar aradan zaman geçmiştir muhakkak o zamana kadar açıklayabilirdi......Belki kimbilir o da kendisinden şüphe etmesinden dolayı kırılmış açıklamamış olabilir.Ama buda hata,sonuçta ayılmaya kadra vardı çünkü.....
gerçekten aldatma olayı yoksa aşırı derecede yazık olmuş ikiside gururlarının kurbanı olmuşlar. ben bu bölüm goncaya çok üzüldüm. nasıl da ağlıyordu içli içli.. ibrahim de iyice kaşındı artık. bir dersi hakediyor..
Izleyemeyenlere.!!!!
$ok $ok $ok hemde ne buyuk $ok...
Musa Zeyep'i Aldatmamis!!!!!!!
bunu izleyemeyenlerle paylasmassam çatlarim...
Mehmet & Musa sohbetinde...
Mehmet...Musa ya aynen su sekilde bir soru sordu
Eniste senin agzinda bir bakla var sanki..
bendenden sanki birseyler sakliyorsun...
Hani abla mi aldatmadigini dusunsem bayilip dususem sanki...gibi birseyler söyledi...
Musa da: EVET dedi:img-yes:
Mehmet ??? saskin bil halde Anlamadim dedi
Evet Ablan'i/Zeynep'i aldatmadim dedi:img-yes:
:happy0064:happy0064:happy0064
YORUM!!
çok sevindim ama çok kiziyorumda...
ozaman hersey Musa'nin hatasi...
Neden??? neden yillarca sakladin be adam..
Güzeller güzeli bir esini neden o yalanlarla yillarca biraktin...
Musa o yillarin hatasini vermek zorunda...
simdi benim asil merak ettigim, ne nasil ve neden böyle oldu..
kimin parmagi var bunda...Ibrahim bile geliyor aklima...
acaba bunda ibrahimin parmagi olabilirmi?? yoksa baskalarimi..
bunun içinde bir is var...vede hiç hayrli bi is degil bence:img-yes:
belkide suçlu olan ne Musa nede Zeynep...
Scog (Sule) çok ama çok sagol yeni fragman için..
Zeynep harika görünüyodu o islak saçlarla...
birisi o bölümden caps/fotograf çekip eklerse sevinirim..
imza yapmak için harika bir görüntü bence...
ay zeynepı ızledıkce hasta oluorum resmen yaa herzamankı gıbı harıka otesı bı bolmdu
musa aldatmamıs yaa ınanmıorum neden bunca sene sakladı kı veya neden ıcınde tuttu ah zeynep ah dınleseydın nolur su adamı 13 aralık bı an once gelsın yoksam catlarım benn
güzel bir bölümdü en sondaki itirafda bir o kadar müthiş bana öyle geliyor ki musa- zeynep ayrılığında da ibrahim'in parmağı var o adama sinir oluyorum kendi yediği haltlara bakmadan kadına laf atıyor patronla aranız iyi mi diye iyi de alıyor cevabını ama adamda yüz yok o ayrı konu
ayşe'nin gidişini gördük fragmanda da dönüşünü keşke biraz özletseydin ya :icon_whis
bu arada Ali komiser ile oğlunun bilgisayar ortamı ile ilgili verilen mesajlarını eminim ki sadece büyükler almıştır biz almış olsak bu saatte burada işimiz ne :icon_whis ( ne istiyorlar pc den anlamıyorum ki )
mehmet'in karısının rahatsızlığı bana da tuhaf geldi üşütme gibi görünmüyor pek gözümüze soka soka kadını grip yapmazlar heralde ( paranoya mı olduk acaba )
final fragmanında zeynep'in ıslanmış haliyle kime gittiğini merak ettim yüzündeki kızgınlık bir sonraki bölümün heyecanını gösteriyor...
herkese iyi gecelerrrrr:sad53:
Bu aldatma olayinda bence bir is var...
Biri ikna etmis Musa seni aldatiyor Zeynep diye..
Zeynep akilli bir kadin, oyuna gelecek kadar saf degil..
biri planlamis olabilir? bilerek Zeynep le Musanin arasini açmak için..
benim aklimada Ibrahim geliyor açikçasi...
Okadar iyi planlanmiski hatta, tek kusur bile yok..
keske Zeynep..Musayi dinleseydi..
yoksa bilemiicem gerçekten...
Fragmanı çektim biraz sonra eklerim.Ama Zeynep fena bakıyordu kapıda.Ve bana sorarsanız Musaya hesap sormaya gidiyordu.Son kısımda aldatmadığını söyledi ya Mehmete,büyük ihtimalle Mehmet Zeynepe söyledi.Zeynepte yılları boşuna harap etmenin hesabını sormaya gitti.Vallahi kapıdaki o yağmurdan ıslanmış saçlarıyla müthiş duruyordu....Artık Zeynep Musayı hiç affetmez sanırım.Evet kendisini aldatmadığına sevinecektir bir açıdan ama insan üzülmez mi yılların boşuna geçmesine.Yılların hasabını sormaz mı insan........Gelecekl bölüm her bölüm olduğu gibi çok güzel geçeçek.BU arda Ayşe fazla dayanamayıp hemen dönmüş.Biraz daha kalabilirdi.Bizim için sakıncası yoktu....Hehehe.......
Scog, o fena bakis Ali ye...o kapida Ali'nin kapisi :img-yes:
resim kaydetici program ariodum saniyelik...sonunda bulup yukledim :)
nasil kaydettigimi bilmesemde o kapinin ardinda hafifçe gorunen resim çekmisim
ve o Aliymis...acaba Zeynep ne dio Aliye ve arkasini cevirip gidiyo..
merak ediyorum dogrusu:img-yes:
video yu tekrar tekrar izlersen...en basta..görebilirsin Ali oldugunu
yine her zamanki gibi süper bölümde başını işlerim olduğumdan dolayı kaçırsamda ortasından seyrettim ama yinede süperdi.
ayşe hanım amerikaya gitti.başını dinlemek için orda başına bir şey gelse ve bebeğini kaybetse(yeni fragmanda ağlıyor gibiydi musada makam koltuğunda iki büklüm olmuş acı çeker gibiydi )bu düşünce geldi hemen aklıma bundan zeynepi sorumlu tutar.ve kadının başına daha çok iş açar.
son sahnede musa nın mehmete yaptığı itirf süperdi.bu forumda aldatma olayında bir iş var derken haklı cıktık.kesin geçmişte musa ve zeynepi ayırmak için tezgahlanmış bir oyun olabilir ve bu oyunda ibrahimin parmağıda yüzde yüz vardır.zeynep ve ibrahimin arasındaki düşmanlık bu olaya sebeb olabilir.gecen bölümde ibrahim abime söyledinmi her şeyi derken acaba bu olaya ile bağlantısı varmı????????
o zaman musa da neden bunca yıl acı çekti madem olay göründüğü gibi değil ne olursa olsun zeynepe açıklayacaktı olanları(bizi dizilerde olağan durumdur aynısı bim de olmuştu ve saçma bir ayrılık girmişti)
ibrahim odunu artık odun zehrayı dövüyormuş bunlara okumuş magandalar denir.adam iyice zıvanadan cıktı zehra onun kırk yıllık düşmanı gibi davranıyor.yazık zehra ya ama ibrahimin süründüğü günleri görmek isterim.
fragmana gelince zeynep cok güzeldi.ıslanmış saçları ile cok güzeldi.ve galiba resim ceken arkadaşa teşekkürler ali ye gidiyordu kızgın kızgın.acaba ne oldu???????
Merhaba arkadaşlar
Dünkü bölüm nasıl denirdi tadı kıvamındaydı yine:img-icecr Çok ama çok keyif aldım izlerken:img-yes: Bu arada artık akıllandım bölüm biter bitmez kapatmıyorum çünkü hemen yeni bölümün fragmanını da görüyorum artık:P Yeni bölüm fragmanında Zenyep ali'nin kapısına dayanıyor da ben birde öbür türlü düşünüyorum. Ali'nin kapısına acaba çünkü fragmanda bol bol Ali-Zeynep sahneleri var acaba Ali oradan gitmeyi mi düşünüyorda beni bırakıp gidemezsin demek için mi dayanmıştır yada hiç ama hiç istememe rağmen sinir olalım diye Ali'nin kapısına eğer ayşe gıcığı yada Musa kızdırırsa onlardan kurtulmak şeklinde gidip beni beklersen bende seni düşünebilirim şeklinde bir hareket mi göreceğiz acaba:icon_whis
Neyse bu kafa karışıklığı kolay kolay gitmez benden, bölüm yorumuyla daha sonra görüşene kadarbye
bitanem_61 07-12-07, 09:50 Yazacak o kadar çok şey var ken bu hafta aldatma olayına takıldık musanın şimdi konuşmasına çok anlam veremiyorum bunca yıl sustun sevdiğin kadın seni suçlu olduğunu düşünüyor kendini savunma şimdi ben aldatmadım ne oldu ozaman zeynep aptal biri değil ki elinde somut bir delil olmadan kapıyı vurup gitmez gerçekten musa aldatmamışsa yazık olmuş goncanın onca senesine
zeynepin ıslak olduğu yerde aliyemi gitmiş ne olduda aliye kızdı arları iyiydi ne yaptıda kızdırdı çok merak ettim bak şimdi :icon_whis:icon_whis
süreyya nın hastalığı akşamda yazdım çık gözümüze sokuldu benmi büyütüyorum diye ama mehmetin ben yok ken tasarruf yapıcam diye sobayı yakmayı ihmal etme yak sıcak sıcak otur musayla konuşurken aklım hanımda üşümüş gibi lafiar aklımı kurcaladı inşallah sadece üşütmüştür
güzel bir bölümdü en sondaki itirafda bir o kadar müthiş bana öyle geliyor ki musa- zeynep ayrılığında da ibrahim'in parmağı var o adama sinir oluyorum kendi yediği haltlara bakmadan kadına laf atıyor patronla aranız iyi mi diye iyi de alıyor cevabını ama adamda yüz yok o ayrı konu
:
dizininn son 20 dk seyretmedim bin pişman oldum yahu .demek musa aldatmamış .bencede musa zeynep ayrılığında ibrahimin parmağı var .zeynep'i seviyor bu yüzden ayırdı onları .ama zeynep asla böyle bir şey düşünmeyeceği aklından bile geçirmeyeceyeceği için gitti karsı yla evlendi.karısıylada mutlu olamadı:img-yes:
musa madem aldatmamıştı karsına inandırmayaçalışsaydı direnseydi vazgeçmeseydi. kızından ayrı geçirdiği yılların sorumusu birazda musa oluyor burada.
goncanın söförüne uyuz oluyorum tamam sende kzı babasısın ama sanane goncaadan ya niye söylüyorsunn.zamanı gelince söyler :img-cool2
son 20-20 dk civarını izlemediğim için sooruyorum bu ayşe gitmemişşmiydi???
fragmanda gördümm de :icon_sorr
bitanem_61 07-12-07, 10:43 [QUOTE=deniz_15
son 20-20 dk civarını izlemediğim için sooruyorum bu ayşe gitmemişşmiydi???
fragmanda gördümm de :icon_sorr[/QUOTE]
Gitmişti ne oluyorsa geri dönüyor dur bi zaman geçsin biz seni bir özleyelim şöyle 10 yada 15 sene kadar sonra gelirsin
ayşe geri döndüğünde bebeği aşdırdığını söylermi musaya sırf acı çekmesi için musanın odasında ağlama sbebide bu dur belki
aklıma ilk gelenleri yazmak istedim.bir kere zeynep musayı başka biriyle görmüşmüydü, nasıl karar verdi aldatıldığına.geçen bölümü düşünürsek :good: büyük ihtimalle musa içki içti ve bir yerde sızdı kaldı,belki bi kadının yanında ama aslında aralarında bişey geçmedi.musa aldatmadım diyor tamam. o zaman neden 16 yılgeçmesine izin vermiş, neden zeynebi bu kadar severken ona açıklama yapmak için uğraşmamış yada az uğraşmış. insan o bana inanmadı deyip 16 sene acı çekermi.
ikincisi musayı ağlarken görünce aklıma ilk gelen ayse bebeği aldırdı, musa onu tam olarak sevdiğii bile söylemedi, istediğini yapmadı, oda öfkeyle böyle yapmış olabilir.
sevgili scogfragman içim teşekkürler ve bir teşekkürde dizinin senaristlerine ayşeyi amerikadan getirdikleri için gidişi suskun olmuştu ama benim tanıdığım ayşenin dönüşü muhteşem olacak gelelim musa ve zeynep meselesine aldattımı aldatmadımı zeynep gurur yaptı rest çekti musa gurur yaptı açıklayamadı bunlar onların sorunu ortada çekilecek bir ceza ödenecek bir bedel yaşanacak bir acı varsa onlar öderler bu faturayı ayşe değil.
dizinin sıkı bir takipçisi olmadığım için bir sorum olacak, bilen biri varsa ve yardım edebilirse çok sevinirim. ibrahimin kızının kaç yaşında olduğunu biliyor muyuz? sorumun sebebi şu: goncadan büyükse, acaba zamanında ibrahim, karısı hamileyken ya da çocuk küçükken karısını aldattıysa ve bir şekilde bu ortaya çıkacak hale gelmişse, musa kardeşinin evliliğini korumak için ağabeylik güdüsüyle kendi mutluluğunu ve evliliğini feda etmiş olabilir mi? ancak böyle düşünmeme rağmen aklıma şu soru da geliyor: ibrahim geçmişte de karısını aldattıysa, musa ile arasında "senin için yaptığım onca şeyden sonra yine mi?" sorusu ve bu sorunun cevabının yeraldığı diyaloglar duymaz mıydık?
baris[a]rock 07-12-07, 13:14 arkadaşlar çok üzgünüm...:(
Bu bölümü izleyemedim..:(
bugün sınavım vardı annem erkenden yatırdı:(
slmlar
ilk öncelikle zeynebi bir kaç bölüm sonra okuumuş göreceğizki buna çok seviniyorum çünkü ibonun asalamalrına birebir iyi gelecek hani ilk bölümde bizim kazma(ibo) zeynebi küçük düşürmüştü seviye falan diye şimdi zeynepte müh.olunca göreceğiz seviyeyi
ayrıca kazma ibo üni. olumuşmu bana hiçte öyle geliyor ama
ayrıca ibo her zamanki kazmalığını gösterdi zeynebe siz çok yakınmısınız gibi sorular falan neyseki zeynep cevabıbını aznın payını verdi
derya babasının azının payını iyi verdi annemle ben biz bir aileydik.sözünü çok iyi bir sekilde ibo haketti
zehra ya yeni sitili çok yakışmış :good:acaba bizde zeynebimizi ne zaman yeni sitiliyle göreceğiz.hani süreyya demişti abla sen musa abiyle bosanmadan öncede böyle yaptırmıştın falan dedi ya ozaman içimin yağları eridi çünkü ilerki bölümlerde böyle trz saçta zeynebi görürüz ama bence düz saçları daha güzel
aysenin arkadsı ne gıcıktı para bile teklif etti bence kesin bir bizans oyunu hazırlıyoayse cekip gitti ne gıcıklık bu ya insan çocuğunun babasına haber verir ben gidiyorum diye ama nerde!
gonca çok duygusaldı babasını sevgilisi olamasının istemesi falan annesini başk a birisiyle paylaşmak istemediğini çok güzel söyledi
AH AH musa ya zeynep bir daha görüşmeyelim dediğinde musanın yüzündeki ifade harikaydı sanki yıkılmış gibiydi saatler önce zeynebi savundu hayatımın yarısından fazlası onunla geçti 17 yaşında tanışmışlar sınıf arkadaşıymış sonra sıra aarkdşıymış,sevdiği kadınmış,karısıymış,musadan ayrıldıktan sonra kendisi yüzünden hayata sıfırdan başlayan kadınmış ve çocuğunun annesiymiş diye ayşeye savunmuştu
varya en çok sevdiğim sahnelerden biride musa&mehmet sahnesi restorantaki konuşmalar
yıllar sonra bana zeynep gibi bakan kadın
ya hangi kaşla göz arası alini gözü zeynepte olduğunu anladı anlamadım yahu
mehmetle zeynebin hayatında o polis var falan dediya azım acıkkaldı:img-pilot
ve son sahne ilk zamanlarda çok tartışmıştıkforumda arkadaşlarla musa zeynebi aldatmamıştır dedik ama sonra aldatmış olarak kaldı ve bu konu kapandı ama dediğim çıktığı için mutluyum:happy0064:happy0064 genel diilerde böyle çünkü
evet musa sonunda zeynebi aldatmadığını itiraf ettiği sahne
mehmet : enişte azında bir bakla var sanki benden bir şeyler saklıyosun
aradan bir konuşma geçti............................................. ................
mehmet: enişte aldatmadım de düşüp bayılayım şurada
musa tek bir yant vermez ve mehmete bakar mehmet olatı anlar ve musa
:ben zeynebi aldatmadım
scog fragman içi tşkrler
varya yine süper bir bölüm bizi bekleyecek çünkü :
1-musa goncayla konuşçak
2-gonca ilk kez annesinin iş yerine gidicek
3-bol alili sahne
4-musa mutsuz
5-ayse döndü
6-zeynep öfkeli
zeynebe de ıslak saç çok yakışmış,bence kesin o gazeteci yine bir şey yazacak bu aradada ali zeynebi sevgilisi falan yazacaklar bence,
ben demiştim demiştim kesin bu aldatma olayının altından ibrahim çıkıcak diye musa kesin ibrahimin ailesi yıkılmasın dıye yapmıstır.
halan dun akşamki bölümüm şokundan cıkamadımyaw:img-pilot
musadan ben zeynepi altadmadım aboe abow
şimdi buneyın nesi allah aşkina musa degilmiydi ayşeye bir hafta sürdu diyen,
sonra devamli iboya yapma etme cok pişman olursun diyen
ne bileyim bu zamana kadar aldtmiş hep sucunu kabul etmiş ama cok üzgun oldugunu ifADE ETmiş bir musa yokmuydu:icon_whis
aşkam izlerken kelimenın tam manasıyla şoka girdim resmen:img-pilot
iyide kim için ne için başkasının yapmiş oldugu şeyı yuvasının yıkımını göze alarak üslendi niye söylemedi:icon_whis
bir bölüm bitti ama sorular sorular içresinde bizi bıraktı:icon_whis:img-grin2
desemki musa ben zeynepi cok sevdim ruhan aldatmadim dese yok musa gibi birisi bununda düpedüz aldatma oldugunu bilir
neydi yaaa off meraktan ölecem şimdi
ay bu hiç aklıma gelmezdi dogrusu hiç
iyice merak ettim ama sevindim yaw :happy0064
:icon_whisYaaa inanmıyorumm ben 12 den sonra izlememiştim yaa uykuya yenik düştümm:icon_sorrayhh keşke izleseymişimm offf hemen malum siteden izlemem lazım yoksa halim harap o sahneyi görmeliyim ben hemen...Yaa nasıl olurr Musa nasıl diyebilir "ben Zeynep'i aldatmadım" diye Böyle bişey mümkün değill...:icon_neut
Tamam tabii ki ben de isterim böyle bir şey ama yanii mümkün değil yaa offf...
Neden dersenizz??
Şimdiye kadar ki bütün konuşmalarda,sadece Zeynep'le olan konuşmalarda değil hepsinde Musa Zeynep'İ aldattığını kabul etmiştii bende gençlik işte diye düşünmüştümm(niyeysee???) Yani Allah aşkınaa bi insan madem ne biliyim çok ulvi bir şey için böyle bir yalan söyler (olabilri neden olmasın) ama neden yeni sevgilisine bilee ben eski eşimi aldattım diye anlatır kii yanii...Madem gerçek değil gerçeğini anlatt yeni sevgilini niyee Acaba beni de aldatır mıı komleksine sokuyosun kii,öyle diimi yanii???:bilmim
İkincisi isee madem karını aldatmadın vee aldattım demek zorunda kaldınn, tamam olabilirrr ama neden pekki "Beni affet" diyee ayaklarına kapanmak yerinee çok daha onur kırıcı bi hareket yaparak kadınlığını küçümsüyosun!!!Ben mi yanlış hatırlıyorum arkadaşlarr yaa Allah aşkına Musa Zeynep'e,Annesi babası öldükten sonra içine kapandığını ve kendisiyle ilgilenmediğini(!) ve bu yüzden onu aldattığını söylememiş miydii???Biz de bu yüzden kafamızdan Musa'nın aslında aldatmamış olabileceği ihtimalini çıkarmamış mıydıkk????
Bu iştee bi terslik var ama hadi hayırlısı!!!!...:img-huh:
esmer_-ezel 07-12-07, 16:00 ya dünkü bölümde sadece 15-20 dk lık bölümü izlemedım üf ya keşke izleseydım demek musa zeynebı aldatmamiş ha bu çok güzel bir habe:happy0064r ama neden zeynep böyle düşünüyor:icon_sorr bu işte bir iş var kesın yıne ıbrahımın işidır ibrahım bir halt yemiştir musa da onu korumak için böyle birşey yaptı zeynep bunu öğrendı mı onca yılın hesabını mutlaka sorar ama aynı zaman da da çok mutlu olur yenı fragmana bakılırsa zeynepp galıba musaya hesap sormaya gidiyor aman gıcık ayşe hemen geri dönmüş keşke hiç dönmeseydı üf inş musa ile zeynep in arası düzelir
inan atrtık kendi adıma konuşayım ben bilmiyorum daha doğrusu anlamıyorum musa aldatmamış mış zeynep aldatmamış e zaten ayşe aldatmamış kim aldattı o zaman benmi aldattım yani analayacağın zeyeple musanın yapmış olduğu sebpsiz hataların cezasını gonca emine hanım ve ayşe çekiyor.
bölüm gercekten cok güzeldi
musa ne güzelde dedi dimi ama gecmişime ihanet etmiş olurum dedi
cokda haklı aslında
düşünsenize 17 yaşindan beri tanıdiği kadını hiç yokmuş gibi davranması
hayatından cıkarması cok sacma olurdu kaldiki birde cocgun annesi
nasıl olurda hayatından cıkarır:good:
ayşe aslında hakkında bir yandan hak vermesemde anliyabiliyorum
bir yandan onuniçin zor oluyordu
ama ne bileyim ayşenın samimiyetine inanmıyorum b yüzden olsa gerek onun karşlilikli sahneleri benı etkilenmiyor
bu bölüm cok sevindim şeylerden biriside zeynepin okula geri dönüp diplomali bir mimar olması buna nasıl sevindim anlatamam
demek olurki zeynep ilerde cok daha başarili bir iş kadını olacak oleyyy:happy0064:
gelelim ibo yaa bu adam benı deli ediyor en cok merak ettiğim şeyse gecmişte zeynepel iligili düşünceleri asşikmiydi bu adam zeynepe bu aldatma olayında ne
kaadar ilgisi var nedir nedeyildir bilmekmiz gerekiyor:img-grin2
ama bakişlarında birşeyler var hiç kimseye bakmadiği gibi sevdi hayranlikla
bakıyor zeynepe
ama ne güzelki kızı agzının payını verdi iboya ama annayana tabii:dito
ibo cok ama cok ileri gidiyor bunca olaylardan sonra adam gidip birde karısını dövüyormuş gıcık:dito:
yok yok zehra bunu hiç afetmesin yaw
adam olmaz bundan ne ababa nede koca olur artık
zaten zeynepe yaptiği terbiyesizlik hiç söylemeye grek görmüyorum
zaten zeynep agzının payını verdi tekrar agzını acıp konuşamadı yaw:happy0064
zeynep buaralar cok daha güzel olmaya başladi
giyinişi eskisinden cok daha güzel oldubunuda söylemeden gecemicem
aklıma takılan zeynep atal bir kadın degil ki neyi nasıl yanliş anliyacak
ben hep zeynepin musayı tabiri caizse bastı diye biliyordum konuşmalardan sanki kesin gözleriyle görmüş gibi hissettirdilerde
musanın zeynepi aldatmama gibi bir şeyı hiç düşünmedim dogrudu
hem öyle olsa bile bunu musa niye söylemedi zeynepe
zeynep dinlemedi diyelim zeynep evden giderken bir köşede oturacağina zeynep ben aldatmadım deyip gercekleri anlatsaydi
kimin için yuvasını yıkılmasını göz yumdu bu kesinlikle buyuk bir hata
zeynep acaba ne düşünecek
pişman mı olacak yoksa daha cok m kızacak
cok merak ediyorum vallaa off catliyacam şimddiiiii
zehra kendini yeniliyor aklı sıra iboya kendini gösterecek ama ibio kimki
onu anliyack yaw adammiki o aksine terslerde birde hiç utanmadan:dito
memet canım benım yaw:happy0064
biz haftalardir musaya sordugum soruyu sorduyaa işte budur dedim
sen bunu cokmu radaın neresine aşik oldun
vallaa bende cok merak ediyordum megerse zeynepei andirdiği
içimiş
onun yerine hiç kimseyi yerine koyamadiğini zeynepi nasıl sevdiğini nasıl
iyi bir kadın oldugunu anlata anlata biteremedi
ee haklı adam yaw zeynep o kadar iyi biridsiki hallaaan ayşeyi düşünüyor
onşar hakkında onu savunuyor ve herkesede ayşeye hak vermelerini istiyor
musa hemencecik arada bir yere li polisede sıgrıdrdı gözumden kaçmadi yanı:img-grin2
zeynep goncaya sein annem olmaktan başka bir insan oldugumu unutma dedi gercekten herne kadar gazetecinin agzının payını cok güzel bir şekilde versede yinede cok sıkıldı kim oldugununn nasıl oldugunu bir önemi yok önemli olan sadece musanın eski karısı olması bunuda kendine yediremiyor haklı olarak cok üzülüyor
ama sabret bee zeynepin degmez bu insanlara isanliktan anlamazlarki zaten
musanın goncanın bir erkek arkadaşi oldugu konusunda tepkisi aslında normal tamam tabiki bir baba olarak araşitracak konuşacak
ama cok eski kafaliymişda yok musaya ters mişte
pekkiii msa sen madem okadar eski kafaliydin evlenmeden
neden ayşe ile bilikte oluyor onun evinde kalıyorsun peki:icon_whis:bir tezaklik oluyor yaw insan peki niye öuleseye böyle demeden edemiyor:img-grin2
amam neyse şimdi lafın kısası güzel bir bölümdü kafanızı şiridm yaw
okyanların gözlerine saglık:img-grin2
aklıma şimdilik bu kadar geldi tekrarını izlersem bir bununkadar daha cıkar yaw
şimdiden herkese iyi akşamlar
frgaman hakkında söyliyecek şeylerim vartabiideeee
sonra söylesem olur herhal
dizinin sıkı bir takipçisi olmadığım için bir sorum olacak, bilen biri varsa ve yardım edebilirse çok sevinirim. ibrahimin kızının kaç yaşında olduğunu biliyor muyuz? sorumun sebebi şu: goncadan büyükse, acaba zamanında ibrahim, karısı hamileyken ya da çocuk küçükken karısını aldattıysa ve bir şekilde bu ortaya çıkacak hale gelmişse, musa kardeşinin evliliğini korumak için ağabeylik güdüsüyle kendi mutluluğunu ve evliliğini feda etmiş olabilir mi? ancak böyle düşünmeme rağmen aklıma şu soru da geliyor: ibrahim geçmişte de karısını aldattıysa, musa ile arasında "senin için yaptığım onca şeyden sonra yine mi?" sorusu ve bu sorunun cevabının yeraldığı diyaloglar duymaz mıydık?
Shuis’cim öncelikle seni burada gördüğüme çok sevindim… Sorduğun soruya gelince… İbrahim’in kızı Derya Gonca ile aynı yaşta sanırım….Yani lise 2 gidiyor…Söylediğin şey kafamı karıştı ama İbrahim yeni karısını aldattı yani geçmişte de aldatı mı bilemiyoruz….Benim merak ettiğim ve dizideki büyülü sır İbrahim’in neden Zeynep’ten nefret ettiği…? Musa Zeynep ile evliyken acaba İbrahim’de Zeynep’e aşık mıydı…?
Bu sır ne zamana aydınlığa çıkacak çok merak ediyorum…??:img-in_lo
herkese merhablar..
Dünkü harika bölümün ardından bikaç bişide ben yazmak istiyorum izninizle..
öncelikle nasıl başladı nasıl bitti anlamdım tadına doyamadım derler ya aynen öle...
hangi sahneden başlasam anlatmaya bilmiyorum ama öncelikle sondan başlamak istriyorum:D:D tam anlamıyla bir şok yaşadım çünkü..
musanın ben zeynebi aldatmadım sözü tabiki bu şoku yaşatan..
bu olay üzerinden hiç düşünmemiştim çünkü musanın zeynebi aldattığna inanıyordum..
hep aldatmış ama pişman biri olarak düşünüyordum musayı..açıkcası herşeyin bir yanlış anlaşılma olacağı ve mısanın gerçekten zeynebi aldatmamış olacağı aklımdan hiç geçmemişti..
boşunamı geçti ayrı gayrı bu kdara sene dedi elbette herkez benim gibi..
çünkü en azından bana göre çok çok başka bi aşk onların aralarındaki..
istemeden anlamadan dinlemeden ayrılomışlar birbirlerinde..
ardından o kadar zaman geçmiş nice kavislki yolardan geçmişler çok şey yaşamışlarda hala olduğu gibi duruyor yüreklerindeki aşkları..
musa bugün bile ayşeden bahsederken bana ilk defa zeynep gibi bakan kadın diebiliyorsa ve ayşenin zeynebi hayatımızdan çıkar sözü üzerine hayatımın yarısndan fazlasında var olan kadını hayatımdan çıkaramam gibi bir cevap verebiliyorsa bu sevginin herşeyden öte bu saygının karşısında ciden durup şöle bir düşünmek gerekiyor...
kaldıki gerek musanın gerekse zeynebin hala sevip sevmediğini anlamak için sözlere hiç gerek yok..
bakışları yetiyor..karşıya karşıya olduklarından gözleri konuşuyor sanki..
herşeyden öte aşklarına ve bunca şeyden sonra birbirlerine duydukları saygıya hayranım..
maksat konuyu tekrar açmak değil ama sadece son bişi daha sölicem bu konu hakkında..
hala ayşenin haklılığından bahsewden arkadaşlar için 2 durumu karşılaştırıyorum..
ayşe yaptığı onca şeye rağmen hala yüzsüzlük yapıyor ve zeynebi hayatımızdan çıkar diyor musa ya..
diğer bir yandanda ayşe sırf hamileliğin ve sağlığını düşündüğü için birdaha görüşmeyelim diyor..
şimdi siz değerlendirin aradaki seviyeyi saygıyı hepsinden önemlisi insanlığı..!!!!
ve zehra..yavaş yavaş böle kendisine gelmesine ve di,şlenmesine bayılıyorum..
süslenmeler kendine bakmalar şimndiden söleim belli bir zamn sonra bu güsellişk karşısında kendi dönüp gelecek tıpış tıpış zehraya ama bu seferde sıra zehraya geçmiş olacak..,
aferin valla..helal olsun..ibrahime haddini bildirsinden tek istediğim o..:img-yes:
2 söz var sölenen bir tarafta biri musayı sevmeyi hiç bırakamaışım diyor diğeri ise 16 yıldır ayşede dahil olmak üsere kimseyi zenebin yerine koyamamışım diyor..
büyük aşk böle bişi olsa gerek..
hemde ayşeye rağmen...!!!
bu bölüm gonca ya çok üzüldüm açıkcası..Bbam evlkeniyor senide başka biriyle paylaşmak istemiyorum dekren çok duygulandım..
çok zor bir dutrum olsa gerek..babasını daha yeniş buldu..ve daha kendi bile bu drumua yeni yeni alışıyorken başka biryle paylaşma düşüncesi çok zor..Bu nedenle şu anda goncanın asabi tavırları kıskançlıkları hiç de aşırı gelmişyor bana aksine tamda olması grektiği gibi..
belkide fazla bile sakin..
ve benim canım emine annem..,
bölümlerdir ağlıyor gülmek bilmedi birtürlü..
canım ya kıyamam..
artık bir güldsün keyfi yerine gelsin istiyorum..ama bu aralar helede i brahim böle olduğu sürece biraz zor galiba..
ve son olarak..tekrar sona dönelim..
bu aldatma olayında bir iş var ..bende sizin gibi düşünüyorum..
ve sanki ibrahimin bir parmağı varmışi gibi geliyor bana..
öle hin fikirliki..
yinede üzü her ne olmuşsa olsun..
aldatmamış olasda boşa geçen ayrı geçen 16 yıl var..
öncelikle frgaman için süle abla cok sagol:happy0064
frgamanı ilk izlediğim zaman bende senın gibi zeynep musaya cok kızmiş
ona hesap sormaya gidiyor diye biraz haycanlamiştim
aamma megerse aliye gidiyormu
neyse geldiğinde cok kzıgında görükse giderken biraz daha sakin görünüyordu
sanki aliyi başta birşeyle suclamiş ama sonunda onun bir sucu olmadiği anlamişda mahcup olmuş gibiydiii
acaba musa neden agliyordu
kesin ayşe geri dönmüş musayla düğün gününü kararlaştirmişlardir
ondan agliyordur mua
son olarak belkide musa gonca ile konuştugunda zeyneple nasıl taniştiğinin
lisede ona nasıl aişk oldunu anlatır nede olsa 17 yainda taniştmiş
goncad bunu söyler baba bana güve izin verder
bolumu izledim nerden basliyayim bilmiyorum.oncelikle sunu soylemeliyim maceranin tadi amerikaya gitti yani bana komsu geldi .insallah hemen doner yoksa dizi tadsiz kalacak.iki sey dikkatimi cekti .emine hanim hala neden israrci zeynep hanimda anlamadim.birde 16 yil olmus ayrilali zeynepe neden ayrildiniz diyor...ikincisi musa aldatma olayinda bir sis perdesi var yani gizlenmesi gereken sey bu vesileyle zeynep den bile ayrilmiz ama gelin gorunki mehmete bunu soyluyor yani bana biraz sacma geldi.madem soylenecekti bunu yillar once denemeliydi simdi izisden gecmis neyi kanitlamaya calisiyor musa kendine dikkat et resmen ikili oynuyorsun ayse hanim cok hakli endiselerinde ...bir insanin hayatinda ilk sirayi sevdigi kisi alir yani sevgilisi .ama musa ya gore siralama soyle bana gore
1-kizi gonca
2-annesi emine hanim
3-eski karisi zeynep
4-soforu mehmet
5-yegeni
6-kardesinin hanimi
7-kardesi ibrahim
8-hizmetcisi
9-goncanin soforu
10-ayse hanim
cok abarttim galiba ama olsun siralama siralamadir...:happy0064:happy0064:happy0064
Shuis’cim öncelikle seni burada gördüğüme çok sevindim… Sorduğun soruya gelince… İbrahim’in kızı Derya Gonca ile aynı yaşta sanırım….Yani lise 2 gidiyor…Söylediğin şey kafamı karıştı ama İbrahim yeni karısını aldattı yani geçmişte de aldatı mı bilemiyoruz….Benim merak ettiğim ve dizideki büyülü sır İbrahim’in neden Zeynep’ten nefret ettiği…? Musa Zeynep ile evliyken acaba İbrahim’de Zeynep’e aşık mıydı…?
Bu sır ne zamana aydınlığa çıkacak çok merak ediyorum…??:img-in_lo
merhaba mügecim :) ben de burada olduğum, özellikle de seninle karşılaştığım için çok mutluyum :happy0064 bir dilim aşktan sonra yine aynı dizideyiz :P cevabın için de çok teşekkür ederim. aklına takılan sorular aslında benim de kafamı kurcalıyor ama özellikle ibrahimin zeynepten nefret etmesi konusunda bir sebep bulamıyorum. yazmış olduğun ibrahimin de zeynepe aşık olmaası olasılığı çok mantıklı. bu varsayımından hareket edersek acaba ibrahim zeynep'e aşkını itiraf etti de zeynepin ibrahimi sevmeme nedeni bu mu? çünkü zeynepin de ibrahimden hiç hoşlanmadığı açıkça hissediliyor, unun bir temeli olmalı. bir de ibrahim musayla zeynepin ayrılmasını sağlamış olabilir mi? ancak sağlamış olsa musa bunu bilmiyor olabilir mi? çünkü öyle olsa kardeşiyle olan ilişkisi çok farklı olmaz mıydı?. mügecim öyle sorular yazmışsın ki ben burada resmen kendi hikayemi yazdım, varsayım üzerine varsayım ekledim.
sonuçta bana göre ya ilk mesajımdaki gibi musa, ibrahimin suçunu üstlendi (ama senin de yazdığın gibi böyle bir olayın gerçekleşmiş olup olmadığını bile bilmiyoruz) ya da ibrahim ikisinin ayrılmasını sağladı. şu an aklıma 3. varsayım gelmiyor :img-wink:
bolumu izledim nerden basliyayim bilmiyorum.oncelikle sunu soylemeliyim maceranin tadi amerikaya gitti yani bana komsu geldi .insallah hemen doner yoksa dizi tadsiz kalacak.iki sey dikkatimi cekti .emine hanim hala neden israrci zeynep hanimda anlamadim.birde 16 yil olmus ayrilali zeynepe neden ayrildiniz diyor...ikincisi musa aldatma olayinda bir sis perdesi var yani gizlenmesi gereken sey bu vesileyle zeynep den bile ayrilmiz ama gelin gorunki mehmete bunu soyluyor yani bana biraz sacma geldi.madem soylenecekti bunu yillar once denemeliydi simdi izisden gecmis neyi kanitlamaya calisiyor musa kendine dikkat et resmen ikili oynuyorsun ayse hanim cok hakli endiselerinde ...bir insanin hayatinda ilk sirayi sevdigi kisi alir yani sevgilisi .ama musa ya gore siralama soyle bana gore
1-kizi gonca
2-annesi emine hanim
3-eski karisi zeynep
4-soforu mehmet
5-yegeni
6-kardesinin hanimi
7-kardesi ibrahim
8-hizmetcisi
9-goncanin soforu
10-ayse hanim
cok abarttim galiba ama olsun siralama siralamadir...:happy0064:happy0064:happy0064
meraklanma canım senin ayşen hemen döndü :img-grin2
gerci biz dönmesini hiç istemiyorduk amaaaa:img-grin2
yahu o kadın musanın peşini kolay kolay bırakırmı yaw
emine annne ısrarlı cunkü zeynep kaç yıllık gelini onu gelinden cok kzı olarak
görüyor daha dogrusu zeynep&musa bir aile görüyor
gönlü onların ayrılmasından yana degil
zeynepin nasıl asıl,ahlaklı,dürüst bir kadın oldugunu biliyor ve böylesine güzl bir gelini oldugu için gurur duyorur
ogluna zeynep gibi birisinin yakişacağini dahada önemlisi oglunu bir tek zeynepin mutlu edeceğini biliyor:happy0064
zeynepe neden ayrıldınız derken heralde sizin gibi birbirine bu kadar deli gibi aşik biribinene bu kadar yakişan sevdi dolu bir aile nasıl olduda ayrıldı e oldu
insan hayatta bir cok kişiyi sever ve her sevginin yeri farkılıdır
bunları sıralayamazsın annem birinci sırada yok kızım ikinci sirada diye
bir defa bu cok buyuk bir yanliştir
hayattaa hem kzının annesi yegenı aynı anda cok sevebilir
ama aşk konusunda haklısın insan sadece bir kişiye aşik olur
bunu secmekte insanın elinde degildir
musa da ahatında sadece ve sadece bir akdına aşik olmuştur oda
saygıdeger ZEYNEP EGİLMEZDİR:happy0064
merhaba mügecim :) ben de burada olduğum, özellikle de seninle karşılaştığım için çok mutluyum :happy0064 bir dilim aşktan sonra yine aynı dizideyiz :P cevabın için de çok teşekkür ederim. aklına takılan sorular aslında benim de kafamı kurcalıyor ama özellikle ibrahimin zeynepten nefret etmesi konusunda bir sebep bulamıyorum. yazmış olduğun ibrahimin de zeynepe aşık olmaası olasılığı çok mantıklı. bu varsayımından hareket edersek acaba ibrahim zeynep'e aşkını itiraf etti de zeynepin ibrahimi sevmeme nedeni bu mu? çünkü zeynepin de ibrahimden hiç hoşlanmadığı açıkça hissediliyor, unun bir temeli olmalı. bir de ibrahim musayla zeynepin ayrılmasını sağlamış olabilir mi? ancak sağlamış olsa musa bunu bilmiyor olabilir mi? çünkü öyle olsa kardeşiyle olan ilişkisi çok farklı olmaz mıydı?. mügecim öyle sorular yazmışsın ki ben burada resmen kendi hikayemi yazdım, varsayım üzerine varsayım ekledim.
sonuçta bana göre ya ilk mesajımdaki gibi musa, ibrahimin suçunu üstlendi (ama senin de yazdığın gibi böyle bir olayın gerçekleşmiş olup olmadığını bile bilmiyoruz) ya da ibrahim ikisinin ayrılmasını sağladı. şu an aklıma 3. varsayım gelmiyor :img-wink:
Evet Shuis’cim…Ne diziydi ama "Bir Dilim Aşk"….Uzun bir aradan sonra ikimizinde ortak dizisi “Annem” oldu..:) İbrahim &Zeynep&Musa konusuna gelince….Bakalım ne olacak..?İleride mutlaka aydınlığa çıkacaktır bu konu…Geçmişte kesin bir şeyler oldu….Yoksa Zeynep’te , İbrahim de birbirlerinden bu kadar nefret etmezler… İbrahim Zeynep ve Musa’nın ayrılmasına neden olabilir evet....Musa’nın haberi olsa zaten kardeşi ile görüşmez ve konuşmazdı…
Bakalım 12. bölümün sonunda Musa Mehmet’in sorusuna “hayır aldatmadım” dedi Zeynep için…Musa’nın da bir bildiği var ama ne?Öyle gizemli işleniyor ki konular…Her hafta yeni bir şeyler öğreniyoruz….İşte ben bu gizemi sevdiğim için diziyi çok seviyorum…Umarım en kısa sürede İbrahim&Zeynep arasında geçenleri öğreniriz…Sevgili Gamze Özer’e sonsuz teşekkürler….:good:
bak şimdi yaw tekrarını izliyorumda niye heyacan bastııı:img-grin2
bu musa niye aldatmadim dedi aldatmadiysa zeynep bundan nasılda bu kadar
emin hadi musa niye acıklamadi,frgamanda niye musa aglıyordu zeynep nede
diye bu kadar kızgın ayşe ne karar verdii
memet musadan duyduklarını zeynepe anlatackmi
zeynep bunu duynca sevinecekmi yoksa kızacakmı
belkide yine inanmıyacak gidip musaya hesap soracak bunca yılladan sonra
nediye yalan söylüyorsun diyeee offff meraktan catliyacam:img-grin2
Buraya sık gelip yorum yazmıyorum ama dizi ilk başladığından beri izliyorum..Musa bey dizinin sonunda hepimizinde baya bir ilgisini çaktiği o itirafımı desem bombamı desem artık bilemiyorum nihayet açıkladı..Peki Musa bey Zeynebi hiç aldatmadıysa neden bu zamana kadar kendini hiç savunamadı ve Zeynebe açıklayamadı..Had bunlar bi kenarda dursun ne olduda Zeynep Musa'nın kendisini aldattığını zannetti? Perşembe gününü iple çekiyorum..
belki musa düşünce suçu işlemiştir!!!!!!
yani neden olmasın belki aldatmayı düşünmüştür ama aldatmamıştır
belki musa düşünce suçu işlemiştir!!!!!!
yani neden olmasın belki aldatmayı düşünmüştür ama aldatmamıştır
iyide ayşe peki ozaman ne olduda zeynep musayı bıraktıı
yok yok bence iki seceneek var
birincisi ya musa cok yakın bir arkadaşinin yada kendi kardeşinin
yaptiği şeyı bir şekilde üstüne aldı yanı birisini kurtarmak için böylesine
SACMA bir şey yapti
ikincisi,yada sadece aslında ben bedenen aldattim ama ruhen ona
hiç bir zaman aldatmadım gibi bir SACAMALİK diyecek
hem ilk bölümlerde zeynep dediyaa zamanında musa kabul etmiş sucunu
hatta birde gerekce olarak kendisini yanlız biraktiği için oldugunu söylemişyaa
kaldiki musa defalarca zeynepi aldattiğini söyledi ayşeye bir hafta sürdu dedi
bilmiyorum gercekten cok karişik
nasıl bir şey olduki musaaa bunca zaman söylemedi yada kimin için yapti bunu
belkide senaritlerin bir aldatmacasidir
iyide ayşe peki ozaman ne olduda zeynep musayı bıraktıı
yok yok bence iki seceneek var
birincisi ya musa cok yakın bir arkadaşinin yada kendi kardeşinin
yaptiği şeyı bir şekilde üstüne aldı yanı birisini kurtarmak için böylesine
SACMA bir şey yapti
ikincisi,yada sadece aslında ben bedenen aldattim ama ruhen ona
hiç bir zaman aldatmadım gibi bir SACAMALİK diyecek
hem ilk bölümlerde zeynep dediyaa zamanında musa kabul etmiş sucunu
hatta birde gerekce olarak kendisini yanlız biraktiği için oldugunu söylemişyaa
kaldiki musa defalarca zeynepi aldattiğini söyledi ayşeye bir hafta sürdu dedi
bilmiyorum gercekten cok karişik
nasıl bir şey olduki musaaa bunca zaman söylemedi yada kimin için yapti bunu
belkide senaritlerin bir aldatmacasidir
ikincisi olmaz sanırm ya
gerçekten çok karışık arap saçı gibi birşey musa her zaman aldattım demsede aldatmış bir kişi gibi mahçuptu,yani dediğin gibi medsulcu senarist aldatmacası olabilir
ya goncaya zeyneplere yaptığım şeyleri ayşelere yapamam bile dedi
dürr-efşan 08-12-07, 22:12 ikincisi olmaz sanırm ya
gerçekten çok karışık arap saçı gibi birşey musa her zaman aldattım demsede aldatmış bir kişi gibi mahçuptu,yani dediğin gibi medsulcu senarist aldatmacası olabilir
ya goncaya zeyneplere yaptığım şeyleri ayşelere yapamam bile dedi
bu bence senarist aldatmacası değil.. Kaç bölümdür musaya içkinin dokunduğu ile ilgili sahne yazılıp duruluyor.. bu bence boşuna değildi.. böyle bir itirafın yapılması konusunda bir altyapı idi.. musa o gece içkili olur ve uyandığında bir kadının yatağında bulur kendini.. yani benim o gün aklım başımda değildi neler olduğunu hatırlamıyorum gibi saçma birşeylerde yazabilirler...
not: bu arada içki dokunana adamın meyhaneye içmeye gitmeside ilginç bir senaryo... küfelik yapacakalr musayı
Sitenin ana sayfasında Fadik Atasoy hakkındaki yazıda annesinin Emel Göksu olduğu yazıyordu.Bende bu kızın yüzü bana niye yabancı gelmiyor diyordum.Meğerse Sönmez Atasoy(Kurtlar Vadisi'nin Halo'su) ile Emel Göksunun kızıymış.Gerçi şimdi Sönmez Atasoy ile Emel Göksu ayrıymış.Belki daha önce yazılmıştır ama bem yeni öğrendiğim için paylaşayım dedim.
http://img143.imageshack.us/img143/9882/imagesom9.jpg (http://imageshack.us)http://img518.imageshack.us/img518/8966/images2zr8.jpg (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/3712/nw28lwca7be1cscao02pnccem2.jpg (http://imageshack.us)
Paylasim için tessekkurleer scogFadik Sevin Atasoy..Emel Göksu'nun kizi oldugunu biliyordum...
dudaktan kalbe dizisinde çok begenmistim arastirma yaptim...
ve kizi oldugunu bende yeni ögrendim :)
Ayse çok güveniyor kendine ne bu böyle, o saniyor ki
ben bitirirsem ozaman benim arkamdan kosacak diye
Hele o ibrahime sinir oluyorum, babaanesinin kapisina
dayanirken nasil korktu yazik.
Kizi iyi azinin payini verdi persembe gununu 4 gözle bekliyorum
bitanem_61 09-12-07, 13:14 Musanın zeynepi aldatıp aldatmadığı önümüzdeki hafta aydınlanır
Aldatmamışsa senaristin bu konu da gerçekten makul ve mantıklı bir şey bulması lazım insanın bunca zaman haklı olduğu halde susmussa çok saçma olur bence
musanın en yakın arkasaşı kim???
ŞEREF belki herşeyi bilir odak noktam şu an şeref çünkü şeref zeynebi tanıyo belki mehmet abla seni eniştem aldatmadı dese inanmaz ama şerefle bir gün karşı karşıya gelirse ve konuşurlasa her şey aydınlığa çıkabilir:img-yes::img-yes:
yani herşeyi şeref biliyor neden olmasın belki arkadaşının evliliğini korumak istedi ama kendi evliliği bitti
bu bence senarist aldatmacası değil.. Kaç bölümdür musaya içkinin dokunduğu ile ilgili sahne yazılıp duruluyor.. bu bence boşuna değildi.. böyle bir itirafın yapılması konusunda bir altyapı idi.. musa o gece içkili olur ve uyandığında bir kadının yatağında bulur kendini.. yani benim o gün aklım başımda değildi neler olduğunu hatırlamıyorum gibi saçma birşeylerde yazabilirler...
not: bu arada içki dokunana adamın meyhaneye içmeye gitmeside ilginç bir senaryo... küfelik yapacakalr musayı
gerçekten de öyle adam içmiyorun diyo soluğu meyhane köşelerinde alıyo ne iş:D:D:D
bence yatağında başka bir kadınla uyanacak biri değil musa
yok musa benim aklım başımda değil gibi savunma yapmaz musa kişiliğine uymaz daha mantıklı bir şey olması lazım
bence musanın eymene karşı korkusu şu eymeni istememesi gonca şuan 16 yaşında ve musa zeyneple 17 yaşında tanışmış kızını kaptırmaktan korkuyo olabilir çünkü yeni buldu ve zeynebe olan aşkı bunun daha büyük etkeni
yaaaa azım açık kaldı musa ayşeyle konuşurken musa 45 yasındayım dedi zeyneple 17 yaşında tanışmış yani toplam 28 sene boynca bir birlerine aşk hadi 28 den 16 çıkaralım 12 sene boyunca doya doya aşk yaşamışlar vayyyyy hala aşk yaşıyolar :happy0064:happy0064
bazı arkadaşalar emine anne ayseye karsı diyolar tabi karşı olacak baksanıza arada kaç sene var ben olsam bende aynısını yapar ve zeynebi kızım olarak görürdüm
bence musanın eymene karşı korkusu şu eymeni istememesi gonca şuan 16 yaşında ve musa zeyneple 17 yaşında tanışmış kızını kaptırmaktan korkuyo olabilir çünkü yeni buldu ve zeynebe olan aşkı bunun daha büyük etkeni
yaaaa azım açık kaldı musa ayşeyle konuşurken musa 45 yasındayım dedi zeyneple 17 yaşında tanışmış yani toplam 28 sene boynca bir birlerine aşk hadi 28 den 16 çıkaralım 12 sene boyunca doya doya aşk yaşamışlar vayyyyy hala aşk yaşıyolar :happy0064:happy0064
bazı arkadaşalar emine anne ayseye karsı diyolar tabi karşı olacak baksanıza arada kaç sene var ben olsam bende aynısını yapar ve zeynebi kızım olarak görürdüm
emine annenin ayşehyi istememesi için o kadar çok haklı sebepleri varki yaş problemi devede kulak kalır bence..
1.çoookkk soğuk..
2 karşısındaKİNE ASLA HIOŞGÖRÜLÜ DEĞİL TAMAMEN NEGATİF..
3.HAİN VE ARKADAN İŞ ÇEVİRİYO..
ooo say say bitmez o kadar çokkii..
neyse ayşeyi bırakalımda gelelim musanın herkesi şok eden açıklamasına ..
zeynebi gerçekten aldatömadığı doruömu acaba..
peki bunun nasıl bir nedeni varki bu kadar sene zeynebe hiçbişi açıklamamış suçlu gibi susmuş sadece..
senaristlerin buna gerçekten mantıklı bir sebep bulmasım lazım yoksa bu kadar sene neden boişa geçti..
yani sarhoşitum hatırlamıyorum gibi saçma bir sebep asla sunulmamlı ..
vallaa ayşenınde dediği gibi gercekten arap sacına döndu iş
hayır bu zamana kadar izlediğim her sahnede musanın kendisini sucladiğini görduk ve hiç bizi tereddüde düşürecek bir sahne olmadı
şimdi birden ben aldatmadım dedi yaa co enteresan
aslında senın dediğinde olabilir diyecem amaa musa tek bir gecelik olamaz çünkü ayşeye bir hafta sürdu dedi
bence aldatma olayı oldugda gerekcelerini daha mantıklı olarak söyliyecekler
ne gerekcesi varsaaa:img-pilot
Sitenin ana sayfasında Fadik Atasoy hakkındaki yazıda annesinin Emel Göksu olduğu yazıyordu.Bende bu kızın yüzü bana niye yabancı gelmiyor diyordum.Meğerse Sönmez Atasoy(Kurtlar Vadisi'nin Halo'su) ile Emel Göksunun kızıymış.Gerçi şimdi Sönmez Atasoy ile Emel Göksu ayrıymış.Belki daha önce yazılmıştır ama bem yeni öğrendiğim için paylaşayım dedim.
bilgiler için cok sagol babasının kim oldugunu biliyordum
ama annesinin emel göksu oldugunu ögrenınce şaşirdim:img-pilot
cok güzel yaw :good:
bilgiler için cok sagol babasının kim oldugunu biliyordum
ama annesinin emel aksu oldugunu ögrenınce şaşirdim: |