Tüm Versiyonu Göster : Neden Dizi Izliyorsunuz ?

Sayfalar : [1] 2 3

ekinnnnsarppppp
30-04-06, 20:23
İşte bazı seçenekler:
- Yaşantınızda bulamadığınız bazı şeyleri dizilerde arıyosunuz.
- Oyuncular için izliyorsunuz.
- Gerçek yaşamın sıkıntılarından bir anlık da olsa kurtulmak için izliyorsunuz.
- İzliyor olmak için izliyorsunuz.
- Çevrenizdeki insanlarla paylaşacak daha fazla düşünceniz olmasını istiyor olduğunuz için izliyosunuz.(diziler hakkında konuşmak için.)
- Başlamış bulunduğunuz için izliyorsunuz.(Tesadüfen)
-Çok fazla boş vaktiniz var ve de yapacak bişey yok. Can sıkıntınızı gidermek için izliyorsunuz.
-Kendi yaşamınızdan bir şeyler bulduğunuz için izliyorsunuz.
-Neden izlediğinizi siz de bilmiyorsunuz.
-Diğer.(Başka bi sebebi varsa onu yazabilirsiniz...)

merry..,,!!
30-04-06, 20:25
ben hem oyuncular hem de fazla bos vaktim oldugu icin izliyorum ama en onemlisi dizinin konusunu once arastiriyorum guzel bir konusu varsa izliyorum eger sikici bir konusu varsa izlemem..!!

Emre 24
01-05-06, 01:08
her diziyi izlemiyoruz zaten 3 dizi izliyorum kirik kanatlari semsi inkaya var diye izliyorum diziden bir ciksin hic izlemem en son babalar duyari izliyorum birde esir kalpler ama bitecek gibi bu diziler bittikten sonrada zaten dizi izlemeyi düsünmüyorum nedenine gelince biktim bu reyting olaylarindan reytingler yüzünden diziler son bulmuyor son bulmayincada diziler yarim yamalak kaliyor ortada yazik türkiyede hep bu böyle sürecek yazik aciyorum

keremcem d
05-05-06, 21:34
sevdigim oyunculari görmek icin,egelnceli,okulda onlar hakkinda konusa bilmek icin,ask hikayeleri görmek icin ,bos vaktim olsada olmazasada kesinlikle filimlerimi kacirmam

melis_krmcm
05-05-06, 22:03
ben sevdiğim oyuncuları görmek için ama bide beni bikaç saat de olsa o büyülü dünyaya soktuğu ve en önemlisi iyi ve keyifli vakit geçirmek için..

nmystical
05-05-06, 22:22
izlerken birşeyler ögreniyorum sanırım.ya da kendimi sette buluyorum aniden orda ben oynuyorum sanki..her dizi her bölüm beni daha bit teşvik ediyor hayallerimi gerçekleştirmeme bu yüzden izliyorum :img-book:

Niçle
06-05-06, 02:31
Ben Aşk Oyununun 8. bölümünü öylesine izlemiştim. Ayy izlediğim o günü yaşamayaydım keşke... Ahh be izlediğim, yani bağlandığım tek dizi, bu diziden öğrendiğim en önemli şey bi daha dizi izlememek

ada_ela
06-05-06, 13:21
sirf can siknitisiyla ilgili aslinda...ilk once oyuncularini sewdigim ve konusu degik geln dizileri izlemeye basliyorm sonra bazilari icine aliyo ve surekliyo mesela cemberimde gul oyann konusu degik geldi ve izlemeye basladim he bide cagan irmk var.. yonetmende cook etkili.sonra ayila bayila izledigm diger dizide kirik kanatlar bu diziyede sirf ozge ve m.ali var diye basladm ve simdi dizide ki her bi noktayi ayri sewiyorm,kopamiyorm...
suaralar sevval samin bi dizisi basladi ilk bolumune bakiyim dedim cok yavan sevval sami cok severim ben ama hic yakistiramdm onu o diziye zaten gulbeyazdan sonra hic bi ii dizde oynmamdi mujgan beyde tam bi fiyaskoydu bana gore
e bide su var;ask.. neyazk ki gerck hayatta dizlerde gordugumz asklari cogumz bulamiyo ama dizilerde bu ask olayi oyle alli pullu isleniyo ki kendimizi o asklari sanki kendimz yasiyo saniyo kapilip gidiyorz,yani kendi yasayamadgm içimzde kalmz seyleri dzler sayesnde yasiyorz buda toplumca herkesi dizikolik yapiyo

fiveandone
06-05-06, 14:08
secdiğim oyuncuları görebilmek için ve bir de normal hayatta insanın karşısına çıkamyan o güzel aşkları izlemek için.

*duygu*
06-05-06, 14:40
valla ben can sıkıntım gitsin diye dizi izlemem!bir diziye bağlandığım zaman o saatte yayınlanan dünyanın en güzel dizisi olsun onu bile izlemem!ben bi diziyi izlemeye başlarken ne oyuncularına ne de yönetmenine bakarım aslında...o dizinin bana sıcak gelmesi veya diziden bana yansıyan pozitif enerji çok önemli...mesela yeni başlayan bir kaç dizide bu sıcaklığı yakalayamazsam yayın saatini bile unutabilirim...
haa bir de o dizide olan oyuncuların yaşanan duyguyu bana çok iyi yansıtması önemlidir:)

Darille
10-05-06, 15:04
Ben sevdigim oyuncular varsa bide gercek hayatta raslamasi zor olan ask hikayeleri oldugu icin ve bide en onemlisi dizinin konusu hosuma gittiyse !! gicik bir konusu varsa izlemem !! :icon_ange

zbs
23-05-06, 09:08
Ben dizi izlersem çoğunlukla tesadüfen olur bu. Bi kez başlarsam da bi dah bırakamam. Tabi haftada 2 diziden fazla da dizi izlemem. Aslında oyuncuların da etkisi olmuyor değil hani.:)

FBuse
23-05-06, 12:38
Aslinda Dizi Izlemeye zamanim yok, spor ve dans kurslarim oldugu icin cok yorgun oluyorum onun icin bi Camu Aksamlari IHLAMURLAR ALTINDA izliyorum ve uykudan ölsemde ALIYE yi kacirmiyorum! yani sadece 2 dizi izliyorum, burdaki Neden Dizi izliyorsun Sorusunada Cevapim: Cünkü bu Diziler COK ETKILIYICI! insan vazgecemiyor!

xylol_benzen
23-05-06, 15:22
benim icin bir dizide en onemli olan oyunculardir.eger oyuncular iyi degilse kesinlikle seyredemiyorum.tabii senaryoda cok onemli.genelde birinden duymusumdur ve seyretmeyebaslamisimdir ve eger sevdigim bir oyuncu varsa artik nerdeyse sadece onun icin seyretmeye baslarim.ve dizilerde ask olmasi cok onemli ama oyla gelip gecici iliskiler degil.ciddi bitmeyen asklar.
bide oyle co karamsar entrikalarla dolu dizileri sevmiyorum, sakin sevimli huzur veren diziler olmali.cunku aksam dizinin basina oturdugunda en azindan o dizinin saatinde gunun yorgunlugunu untmali ve rahatlamaliyim

TubaBülent
24-05-06, 22:25
-sevdim insnlari(oyuncular)görmek
-can sikiltisindan
-zaman geciyor
-ilgimi deyisik konular cekiyor
yani dizisiz gün gecmez !!!

m94
27-05-06, 19:20
gerçek hayatta pek göremediğimiz güzel aşkları izlemek için
sevdiğim oyuncuları izlemek için
hayatın sıkıntılarından uzak kalmak için

bone88
28-05-06, 20:36
başka bir dünyayı izlemek hayal etmek için... komedi dizilerini gülmek için izliyorum ama genelde fantastik dizi izlerim ki hayal ediyim sıkıntılardan kurtulmak farklı dünyalara girmek için

ekinnnnsarppppp
04-06-06, 16:13
Ben oyuncular için izliyorum... Tabi bu çoğunlukla rastgele oluyo...

GöZdE_iPeK
07-06-06, 08:24
Ben hayatımdaki sorunları hep sessizlikle hallederim her ağlayışımda sessizlik olur kadim dostum dizileri izleyerek de (tabi hepsini değil bana gerçekten o duyguyu veren dizileri) bir parça da olsa gerçak yaşamdan uzaklaşarak sessizliğimden kurtuluyorum.

mini
07-06-06, 08:47
Artık günün yorguluğundan dizlerimin dermanı kalmadığında kendimi koltuğa atarım. Beni kafamdaki bir yığın sıkıntı ve düşünceden uzaklaştırıp, başka dünyalara, hayallere daldırdığı için.....

özgür_keremcem
07-06-06, 10:47
bende sevdiğim oyuncuları görmek istediğim için izlerim valla

bide vakit geçsin diyee:fighting2

Dizi KoliK.
07-06-06, 11:11
genelde vakit geçsin diye ama Aşk Oyunu ve bazı diziler gerek oyuncularıyla gerek senaryolarıyla harika.Onları sebepsiz yere hiç kaçırmadan izliyorum.

_Aysegül_
07-06-06, 14:19
ASK OYUNU nu izliyorum cünkü senaryosu cok güzel,vee tabiikide oyunculari
Kermcem ve Yasemin icin

meltem_keremcem
09-06-06, 13:24
sevdiğim oyuncuları görmek için

potc_fan
09-06-06, 15:42
Öncelikle kafamı dağıtmak için, senaryosu, konusu ve oyuncuları için.

hilary38
10-06-06, 11:18
İşte bazı seçenekler:
- Yaşantınızda bulamadığınız bazı şeyleri dizilerde arıyosunuz.
- Oyuncular için izliyorsunuz.
- Gerçek yaşamın sıkıntılarından bir anlık da olsa kurtulmak için izliyorsunuz.
- İzliyor olmak için izliyorsunuz.
- Çevrenizdeki insanlarla paylaşacak daha fazla düşünceniz olmasını istiyor olduğunuz için izliyosunuz.(diziler hakkında konuşmak için.)
- Başlamış bulunduğunuz için izliyorsunuz.(Tesadüfen)
-Çok fazla boş vaktiniz var ve de yapacak bişey yok. Can sıkıntınızı gidermek için izliyorsunuz.
-Kendi yaşamınızdan bir şeyler bulduğunuz için izliyorsunuz.
-Neden izlediğinizi siz de bilmiyorsunuz.
-Diğer.(Başka bi sebebi varsa onu yazabilirsiniz...)

Sıkıldığım dizileri izlemem,oyuncular için,çokk fazla boş vaktim var canım sıkıldığında,,konusu güzel olduğu için izliyorum,,tanıdığım biri varsa belki izlerim

burchincik
10-06-06, 11:57
diziler hayatıma renk katıyor...........eğleniyorum ,üzülüyorum,seviniyorum......

asli&ekin
10-06-06, 14:49
aşk oyununu keremcem ve yasemin ergene için yani oyuncuları için izliyorum başka dizilere aşk oyunu kadar çok izlemem

SAHRA_IRMAK
14-06-06, 10:33
dizilerı oyuncular icın ızlıyorum(keremcem,emre altug,yasemın ergene )

Lady_GS
15-06-06, 14:12
Senaryosu ve kadrosu guzel olan bir diziye rast gelirsem izlerim....

_Aysegül_
16-06-06, 13:18
valla ben ASK OYUNU´na öyle baglanmisimki baska dizileri öyle dikkatli izlemedigim sürece anlamiyorum :) ben ASK OYUNU´nu oyunculari icin izliyorum ve gercek aski ASK OYUNU´nun da hissettigim icin :) (keremcem ve yaseminde yani)

GöZdE_iPeK
18-06-06, 10:13
Ben hayatımdaki sorunları hep sessizlikle hallederim her ağlayışımda sessizlik olur kadim dostum dizileri izleyerek de (tabi hepsini değil bana gerçekten o duyguyu veren dizileri) bir parça da olsa gerçak yaşamdan uzaklaşarak sessizliğimden kurtuluyorum.
Bu nedenlerden dolayı dizi izlediğimi söylemiştim ama şunu da eklemek lazım oyuncuların da çok büyük payı var konusu güzel olna bir dizinin oyuncuları kötüyse ben o diziden bir şey anlamam ama konusu kötü olan bir dizinin oyuncuları iyiyse oyuncular performanslarıyla konuyu yükseltip ilgi çekici hale getirip o duyguyu veririler ki bu da izlememe yol açar...

mozitekuto
18-06-06, 10:34
bence yaşayamadığımız aşkları onlarla yaşamak için izliyoruz. yani tamam biz de aşık oluyoruz ama, bu kadar tutkulu, inişli çıkışlı olmuyor ya, o bakımdan...

ezo gelin
19-06-06, 08:58
bence yaşayamadığımız aşkları onlarla yaşamak için izliyoruz. yani tamam biz de aşık oluyoruz ama, bu kadar tutkulu, inişli çıkışlı olmuyor ya, o bakımdan...
sana katılıyorum.biz gerçekte yaşayamadığımız aşkları ekranda yakalamaya çalışıyoruz.Bazıları o kadar yaşatıyor ki o duyguyu izleyiciye sanki gerçekten de böyle bir aşk yaşamışız gibi hissediyoruz.bu da çok normal..

fikriye_tuba
20-06-06, 19:58
valla arkadaşlar bende fazla dizi izlemiyorum bi avrupa yakasını izliyorum biraz gülüp stresten uzaklaşmak için bide aşk oyunu nu izliyorum oda içimi dökmeme yardımcı oluyo duygusal bi sahnede bi şeye üzülmüşsem bide dizide ki sevdigim bir karektere bişey olmuşsa aglamaya başlıyorun(fazla aglamam ama)

TuĞç€ K€R€mcem
25-06-06, 14:58
ben valla en çok eğlenmek,ağlamak,gülmek,macera yaşamak...ve bazı ünlüleri daha iyi tanımak için mesela ben keremcem'i tek kerem ve aslı da tanımıştım o filmden itibaren aşık olmuştum ama o kadar keremcem le ilgili şey bilmiyodum ve keremcem okadar ünlü değilde ve şimdi bütün kızların sevgilisi oldu oda dizi sayesinde yani vede yasemin ergene yasemin ergene sadece bir mankendi yani oda dizi sayesinde meşur oldu gazeteciler filan hep onula ilgili haberler yaptı yani diziyi bilgi ve gülmek,ağlamak vs vs için izliyoruz bence!!:img-grin2

ÇOK UZUN OLDU AMA OLSUN DİMİ(HHEHEHEHEHEH):img-polic

candancana
27-06-06, 13:26
belki arayışlarımız ve galiba dizilerle bu açığı kapatmaya çalışıyoruz.gerçekte yaşamadan acısını çekmeden tatmaya çalışıyoruz.

candancana
28-06-06, 08:38
evet ikimiz de bu konuda aynı düşüncelere sahibiz.sen de beni anlamışsın ki seni anladığımın farkına varmışsın ;)

gdemirdiken
01-07-06, 18:49
Beğendiğim oyuncular olduğu için
Televizyonda başka izleyecek birşey olmadığı için

-özgü_namal-
01-07-06, 20:06
sevdiğim oyuncuları görmek için
ve birazda eğlenmek için

sevgi86
01-07-06, 21:56
aslında ilk başlarda sadece eğlenmek için izliyorum ama sonra bağımlısı oluyorum ve izlemeden eğlenemiyorum:img-lady:

küplü_sır
02-07-06, 02:05
çk fazla dizi seyreden biri değilim..ama ailemin her akşam 2 dizisi birden olunca bütün dizilerin konuşlarından haberdar oluyorum... şu ana kadar başında işte ben bu diziyi seyretmeliyim dediğim sadece bir dizi oldu...bir dönem dizisi olduğu için ilgimi çekti... ve artık o diziyi kaçırmamak için çarşamba günleri kesnlikle evden çıkmazdım... kesinlikle süper bir dizi bni kendine bağlayan nadir dizilerden biri.. bnce en azından bnm ilgimi bu tür konular (tarih fln) çektiği için bni tv ye bağlayan tek yerli dizi kırıkkanatlar oldu... işte bu yüzden dizi seyrediyorumm kırıkkanatlar yüzünden :D

harvard
02-07-06, 11:37
can sıkıntımı gidermek ve akşam karanlığını unutmak için...bir de bazı kişileri izleyerek oyunculuğumu geliştireceğime inanıyorum (Uğur Yücel,Gazanfer Özcan gibi...)

duygu408
02-07-06, 17:37
bugüne kadar hiç sevdiğim biri için dizi izlemedim.genelde canım sıkıldığı için dizi izlerim,beni etkilerse takip etmeye başlarım.etkilenmem için de konusunun farklı olması lazım.eski türk filmlerinin konularını işleyip temcit pilavı gibi çevirip çevirip aynı konuları önümüze getiren dizilerden nefret ediyorum. ıhlamurlar altında,acı hayat,aşk oyunu bu dizilerden birkaçı

xKubrax
02-07-06, 23:49
Aslinda ben tam bi dizi koligimdir gezmeyi pek sevmedigim icin hep televizyona bkiyor ve dogal olarak dizi izliyorum gittikcete baglaniyorum ama sevmediklerimde var ..
Tiryakisi oldugum bir bolumunu bile kacirmicagim tek bi dizi var oda Hirsiz polis..
Ama sevdigim ve izledigim diziler bayagi var mesela Ihlamurlar altinda, Aci hayat, Beyaz gelincik, Kaybollan yillar, Aliye.
Digerlerinde bazen bakarim ama fazla sevmem ..

candancana
03-07-06, 11:54
Hep Demez Miyiz Hayat Bir Oyun Bize Düşen De Rolümüzü En Iyi şekilde Oynamak.işte Bize Verilen Rolün Dişindaki Rolleri Görmek Keşfetmek Kabullenmek Kisacasi Tatmak Için Izliyoruz Diziyi.sevdiğimiz Dizideki Kahramanlar Hep Biz Oluyoruz Sahipleniyoruz Farkli Hayatlari Farkli Rolleri Görüyor Ve Sahipleniyoruz.

candancana
03-07-06, 12:03
Hep Demez Miyiz Hayat Bir Oyun Bize Düşen De Rolümüzü De En Iyi şekilde Oynamak Işte Bize Verilen Rolün Dişindaki Rolleri Görmek Keşfetmek Kabullenmek Kisacasi Tatmak Için Izliyoruz Dizileri.sevdiğimiz Dizideki Kahramanlar Biz Oluyoruz Izlerken Yaşiyoruz.farkli Hayatlari Ve Rolleri Görüyor Ve Sahipleniyoruz

kvnc_emily
04-07-06, 16:16
aslında asmalı konaktan beri dizi izlemiyordum ama kıvanc tatlıtug için gümüşü izlemeye basladım ve iyiki islemişim...dizi izlerken özellikle gümüşü izlerken mutlu oluyorum...biraz olsun gerceklerden kopuyosun cünkü...:img-grin2

sunayz
05-07-06, 09:14
Sürekli izlediğim tek dizi Hırsız-Polis. Tekrarlarını, fragmanlarını bile kaçırmadan izliyorum.
Diğer dizileri vakit bulursam arada bir izlerim amaaa... Hırsız-Polis gününde bütün programımı HP.nin yayın saatine göre ayarlarım.
Çünkü, öncelikle konusu çok sürükleyici.
Oyuncuları,senaryosu,müziği harika. Oyuncular rollerinin hakkını veriyor.
Sadece Çınarın, Maviye bakışını görmek için bile izlenmeye değer bence.:img-nyam:

SELXX
05-07-06, 22:53
,iyi vakit geçirmek için dizi izliyoru.Ama birsüredir bütün diziler birbirine benzemeye başlamıştı,aynı konular, bol miktarda oyuncu olmayan oyuncu, mekanlar bile aynı gelmeye başlamıştı.Ben de dizi izlemekten soğumuştum. Taa ki Kırık Kanatlar başlayana kadar. Çok kaliteli bu dönem dizisiyle birlikte tekrar dizi izlemeye başladım. Ocak ayından beri benim için Tv deki en önemli yapım Kırık Kanatlar oldu.

manizo
06-07-06, 13:41
zaman doldurmak için,eğlenmek için,film izlemeyi sevdiğim için...evet belki de bu yüzden...mesela bir filmi çok severim yaklaşık 2,5 saattir malum,tadı damağımda kaldığında buruk oluyor insan...diziler pek de öyle değil her hafta aynı duyguları yaşayabilirsin(dizisine göre değişir tabi)...Bu yüzden severek izliyorum...

ALAN
06-07-06, 13:50
vakit geçirmek için başka ne olcak ki erken saattede yatamamda tartışma programıda izlemiyecegime göre hem iyiki var bu diziler hem vakit geçiyor hem de sevdiğimiz oyuncuları izliyoruz

pamukprensesHP
06-07-06, 14:26
tv izlemeyi seviyorum ...e dogal olarak içinde yayınlanalarıda izliliycem ..ama içleirnde tek adam akıllı bir dizi buldum o da hırsız polis
__________________________-
33.altın kelebek ödül töreninde en iyi yerlidizi: hırsız polis:img-polic

Özlem sana kesinlikle katiliyorum iclerinde en adam akilli dizi
HIRSIZ POLIS senaryosu ve oyunculariyla süper bi dizi :img-polic
MAVI ve CINAR:love05:

*özgürkız*
06-07-06, 14:52
güzel soru neden dizi izliyorsunuz?biraz can sıkıntısından galiba benim kardeşim falanda yok bende televizyon izliyorum zaten bir dizi gördünmü sarıyo öbür haftada izliyim diyosun sonra yine.... aslında kötü bişey bağımlılık haline geliyo insanda

İsTiKLaL
06-07-06, 15:46
tek izlediğim dizi GÜMÜŞonuda senaryo ve Songül ödenden etkilendiğimden izliyorum.

özzz
08-07-06, 22:24
tam bir tv hastasıyım walla her şey izlerim ama dizi we yarışmalrı çok sewiyorum onlar ayrı

Askoyunu_ekin
11-07-06, 14:42
cünkü konusunu ve oyuncularını begenıorum

deniz_nejat
12-07-06, 07:15
Yaşantınızda bulamadığınız bazı şeyleri dizilerde arıyosunuz.
Oyuncular için izliyorsunuz.
Çevrenizdeki insanlarla paylaşacak daha fazla düşünceniz olmasını istiyor olduğunuz için izliyosunuz.(diziler hakkında konuşmak için.)

handeMveÖ
17-07-06, 13:32
mesela ben kırık kanatları izliorum ve izlemediğim zamanlarda kendimi eksik hissediorum yani sanki böle bişiler eksik kalmış gibi oluo.zaten bi tane izlediğim dizi oda çok görülmesin canım:img-grin2

anil16
17-07-06, 18:48
Hayat sIkIci olurdu dizilersiz.Dizilerle agliyoruz,guluyoruz eyleniyoruz.Guzel oluyo.

dalya
23-07-06, 10:47
Iyi bir soru, neden dizi izledigimi bende bilmiyorum.. Dizilerin cok iyi yapilmasindanmi, yoksa senaryolarinin beni hayal dünyasina götürebilecegindenmi bilmiyorum..

*arife*
23-07-06, 11:00
boş vaktim olunca hayal dünyamı görsel olarak geliştiriyorum

missryan
23-07-06, 11:01
iyi vakit geçirmek için...tv izlemeyi sevdiğim için...sevdiğim oyuncular olursa yada konusu güzelsede izlerim...birde çevrede çok övgülerle bahsedilen bir diziyse bakarım begenirsem izlerim...

zinednah
23-07-06, 22:06
Yapılan iyi işlerin ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorum ve halk olarak onlar için yapabileceğim en iyi şeyin izlemek ve begenimi belirtmek olduğuna inanıyorum iyi şeyler çıkarmayı başarabilen herkesi kutluyorum :happy0064

karbeyaZ
24-07-06, 03:28
önce vakit geçirmek için bi dizi izlersin sonra insan bagımlısı oluyor.. vazgeçemiyor..onlar rol yaparken, sanki gerçekten aşıkmış, düşmanmış gibi geliyor sana.. kendini kaptırıyorsun..
neden mi dizi izliyorum?? bazen sırf sevdigim bi ünlü oynuyor diye, bazen de sevmedigim bi ünlü olsa bile izledigimde tebessüm ettigim, kendi hayatımdan kesitler buldugumdan dolayı izliyorum..

_gazel_
26-07-06, 12:54
Sanırım kendi hayatımın sıkıcılığını bir anlamda hafifletmek için izliyorum sevdiğim karakterlerin ve oyuncuların o hayal âleminde neler yaşayacaklarını merak ediyorum bu kitap okumak gibi aslında sadece görselliğiyle ayrılıyor kıssadan hisseyi böyle de çıkarabiliriz :)

t_u_r_u_n_c_u
26-07-06, 13:15
bu dizilerin hepsi hayatıın içinden.ben dizi izlerken kendimi onun içindeymiş gibi hissediyorum mesela.belki çoğu kişi böyle izliyor.tabi bazları da eğlence olsun diye izliyo.

!!!cakkıdı!!!
28-07-06, 08:20
Aşk Oyunu nu Yasemin ERGENE ve Keremcem çıkıyor diye izliyorum
Dizğer dizileride can sıkıntısından

Flora
28-07-06, 09:57
Günün yorgunluğunu atmak,rahatlamak için izliyorum ama daha çok stres oluyor insan.:)

007 LAZ CADI
28-07-06, 11:45
insan aşk fliminimi yoksa macera filminimi hangi türden flim istiyorsa sıkıntısını nasıl atmaya çalışıyorsa diziler ara sıra yardım edio :img-grin2 :img-grin2 mesela benim içim çok sıkın olunca ooohh kuş dilini izliom rahatlıom :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

menes
31-07-06, 22:32
SADECE HIRSIZ POLİS İZLİYORUM...O DA NORMAL Bİ DİZİ DEĞİL ZATEN...
SİNEMA FİLMİ TADINDA...OYUNCULUKLARIYLA ETKİLEYEN,SENARYOSUYLA AĞZIMIZI AÇIK BIRAKAN ŞEYLERİ İZLEMEYİ SEVİYORUM.HIRSIZ POLS DE BUNU HAYLİ HAYLİ KARŞILIYOR...ANLAYACAĞINIZ...:love01: :cheer: :img-pilot

sevimli.girl
31-07-06, 22:41
dizi izlemeyi seviyorum çünkü zamanım güzel geçiyo bide heyecanlı bi dizi olduğu zaman bırakamıyosun hatta programlarımı bile onların saatine ve gününe göre ayarlıyorum. bide dizileri seyretmeye başlarken oyuncular ve yapım şirketinie bakıyorum sevdiğim oyuncular varsa seyretmeye başlıyorum

tartuffe
31-07-06, 22:42
tamamen boş vakit fazlalığından :)

mentifecal
01-08-06, 10:56
Gülmek ve iyi zaman zaman geçirmek için

maison
02-08-06, 15:42
aslinda can sikintisindan
ama ben dizisiz yasiyamam...alistim artik sabah aksam dizi(film de olur)...

deniz_aliye
02-08-06, 17:16
aslında gecen sene cok dizi izlerdim tam bi dizikoliktim bos vakit fazlalalıgından değilde ii zaman gecirmek için oyuncuları ve senaryosu için kaliteli yapımlar var! ama bu sene ve su an izlediğim sadece3 dizi var giderek azalıyor cünkü bos vaktim kalmıyor hiç

mia-sda
04-08-06, 21:23
yaşamımın bir kısmını doldurmak için izliyorum :img-grin2

*~*RaiNBoW*~*
04-08-06, 21:44
Diziyi yordunluk atıp rahatlamak için değil,hayatın farklı yönlerini görebilmek için izliyorumEğer bir diziyi düzenli olarak takip ediyorsam,son derece fanatiği olurum.Hafta boyunca kafamdaki 'acaba' sorusu da ayrı tabi...Diziyi rahatlamak için izleyemiyorum çünkü stres daha çok artıyor.Ama dediğim gibi farklı yorumlarla hayatı görebilmek için izliyorum.

rubi
04-08-06, 22:05
Yapacak başka bişey yok ayrıca gerçek hayatta yaşamamız imkansızlaşan aşkı dizilerde izleyip avunuyoruz :img-grin2

cagkan_yagmur
04-08-06, 22:16
gzl oldukları için izliyorum sevdiğim dizininde hayranı oluyrum daha doğru bağlanıyorum neden bilmiyorum ama o bölümü izlemezsem çatlarım sanki ne bilim. dizileri öylesine hayatın tabi çıkmıyor ki dizi izlemeden felan

Billush
04-08-06, 23:20
Kendi yaşayamadıklarımızı,hayallerimizi izleme fırsayı verdiği için.

büşü
04-08-06, 23:26
biraz da kurtulmak için gerçek hayattan...olmayan seyleri izleyerek vakit geçiriyorum.fazla bağımlı olmam ama çgo ve kurtlar wadisi bağimlilik yarattı

angel3
05-08-06, 16:44
genellikle kafamı dağıtmak. yaşadğım üzücü şeyleri unutmak yada vakit geçirmek içn falan. zaten vakit internet ve televizyonun başında çok çabuk geçio.

aayyssee
05-08-06, 16:56
aslında dizileri seyretmemizdeki temrl amaç bana kalırsa insanların ordaki karakterleri kendilerine yakıstırarak imrenmeleri daha sonraları da onlara özenmeleri buna bende dahilim yalnış anlasılmasın bu bi gerçek toplumumuza bakacak olursak insanlar dizilere bağımlı olarak yasıyolar ve bu bizi kötü yönde etkiliyo
bazı zamanlar oluyoki toplumun önceden beğenmediği seyi dizide gördükten sonra fikri deilşebiliyo bu toplum bence dizilere göre deil insani değerlere göre törpülenmeli bunun için senaristlere çok iş düşmekte

scoorpioo
05-08-06, 17:22
Gerçek hayat acimasiz oldugu için!

mercan_dede
05-08-06, 20:44
dizi izliyorum çünkü hem oyuncuları için hemde bol bol boş vaktim olduğu için şikayetçide değilim...

aşk_oyunu
06-08-06, 11:27
çok güsel duygular yansıttığı için aşkı anlattığı için izliyorumm çok güzel geliyo bnaa..

freelion
06-08-06, 16:01
geçen seneye kadar hayatımda izlediğim dizi sayısı 2 oldu

süper baba
asmalı konak
bir istanbul masalı

erkek arkadaşım geçen yıl askere gitti. sıkıntıdan birçok dizinin yarısından başladım. bana hiç uymayan dizilerin hemde
neyse ki kısa dönemdi hemen geldi.
şu an izlediklerim

hırsız polis
beyaz gelincik
aliye

handeMveÖ
06-08-06, 16:36
bende bilmiorum valla bildiim şey diziler sinir stres sahibi olmak için birebirmiş.en iisi izleme ama işte...:img-grin2

qknkopat
06-08-06, 17:29
dizi izlemeye vaktim yok kii sadece gökhan olduğu için sevda çiçeğini izliyorum ama eğlenceli konusu...diğerlerinde çat kapı geri döndü izlenmeye değer..ayrıca gümüş ve ıhlamurlar altında izlenmesi gereken diziler benceee..şu anda tatildeler zaten yakaladıkça izleyebiliorummm:icon_cry:

çağloş
09-08-06, 10:28
bence dizi izlemek çok eğlenceli oluyor

*duygu*
09-08-06, 10:35
her kanalda en az 20 dizi olduğunu ve bunların özellikle kış döneminde her akşam erken saatlerde olduğunu düşünürsek tabiki dizi izlenir.

tugchemre
09-08-06, 11:00
vakit geçirmek için...

küplü_sır
09-08-06, 11:16
bana göre hayallerimiz dizileri yönlendirio... günümüzde gerçeği annatan dizi sayısı çok az ve izlenme oranları da diğer dizilerin altında kalıo çğu zaman... hani derler ya insanı yaşatan hayalleridir die... dizileri izlememizi sağlayanda hayallerimiz... bi çok dizide görüoruz bir aile kişi başına araba düşüo ( az buz bişi de diil ) son model telefon vb.... işte bana göre bizlere bu cezbedici gelio... ve saçma sapn bir diziyi bile yüceltebilioruz!!!

*arife*
09-08-06, 11:23
arkadaşlar bence dizi izlememizin sebebi şu; ülkemizin okur yazarlık oranı çok düşük ve insanlar kendilerini geliştirmek için veya bazılarınızın da söylediği gibi vakit geçirmek için izliyoruz ayrıca dizilerde normal hayatta elimizde olmayan şeyleri orada görüyoruz bi nevi hayallerimizi görüyoruz ondan dizi izlemek istiyo dizileri beyenelim beyenmiyelim yüceltiyoruz ama bu çok kötü bi şey değil görsel olarak hayal gücümüzü geliştiriyoruz ama daha sonra izlediklerimizin birer dizi olduğunu unutmadığımız sürece bu geçerli olucaktır diye düşünüyorum

mybaby
09-08-06, 17:37
vakit geçirmek ve sewdiğim dizi olduğu için avrupa yakası

potc_fan
09-08-06, 17:52
Bence ülkemizde diziler acımızı, sıkıntımızı biraz hafifletmek bir müddet de olsa onlardan uzaklaşabilmek için izleniyor. Gerçi dizileri izleyip genelde bol bol ağlayıp bol bol sinirleniyoruz o ayrı. Ama bizi çok şey katan dizilerin de olduğunu düşünüyorum. Kurşun Yarası ve Kırık Kanatlar gibi... Ama bazı diziler özellikle cadılı, perili diziler çocukları çok yanlış yönlendirebiliyor neyse... Gene de ben Türkiyede çok dizi bolluğu olduğunu düşünüyorum ve insanlarımızda bağımlılık yaptığını düşünüyorum bazı dizilerin. Ki bunların içinde ben de varım. :)

kırık kalbim
11-08-06, 22:26
vakit geçirmek için

türkkan
12-08-06, 10:04
vallaha hem sevdiğim için hemde zaman geçin diye..

prenzez
14-08-06, 17:56
zaman doldurmak için,eğlenmek için,film izlemeyi sevdiğim için...evet belki de bu yüzden...mesela bir filmi çok severim yaklaşık 2,5 saattir malum,tadı damağımda kaldığında buruk oluyor insan...diziler pek de öyle değil her hafta aynı duyguları yaşayabilirsin(dizisine göre değişir tabi)...Bu yüzden severek izliyorum...

Aynen.... :img-nyam:

_chiqdemm_
14-08-06, 18:33
:icon_roll neden izlediimi bilmiorum ama...dizileri sewiorum:img-grin2 wla ndn swdiimi ble blmiorm:happy0064...ya bn nei bliorum acbaa:icon_roll :img-grin2

nurseli seli
15-08-06, 16:38
çemberimde gül oyanın hem konusu güzeldi hem MELİSA SÖZEN vardı.ama azap yolunu sadece MELİSA SÖZEN var diye izledim.yani tak sebebi sevdiğim ünlü oynuyosa izlerim

cergiz
15-08-06, 21:22
kırık kanatlarıı konusu ilgimi çektiği için çanakkaleyi anlattığı için şimdi sırada sağır oda var oda eskileri analttığı için gerçek bi konuyu bi sırı ortaya vurcağı için izlicem oda zaman buldukça bu sene öss var o yüzden tv ye ve pc ye zman yoqq

GoLdEn_AnGeL
15-08-06, 22:17
neden dizi mi izliyorumm.. cok zor bi soru.

Dogdum dogali tv ile buyudum ben.. evde televizyon hep acikti.. onunla ogrendim onunla guldum...Tvsiz yapamam.. Kanallar cogaldi diziler artti.. e ben de izliim dedim heralde neymis bakalim bu dizi denen sey... o gun bugundur bi bagimlilik bi bagimlilik,,, dizi olmadan asla-golden_angel:img-grin2

**T@RCAN**
17-08-06, 14:04
bazen türkiyedeki dizi kalitesini görebilmek için bazende eğlenmek için

dizici_manyak
17-08-06, 14:17
neden dizi izliyorum
evet bu soru çok ciddi ve yanıtlaması zor dizileri ilk önce zaman geçsin eğleniyim diye izliyordum ama sonra farklı gözlerle izlemeye başladım rolleri deşmeye başladım ve kaliteli beni çeken dizilere bağlandım dizi izlemek gerçekten izlemek çok zevkli bence üstüne konuşabildiğin insanlarla yorum yapmaksa müthiş eğlenceli

paçiii_melos
17-08-06, 17:50
açıkçasıı bazen öyle bir an oluyorkiii yeni başlıyaca olan dizilerin fragmanlarını izlediğim zaman o anda o diziden güzel olumllu bir elektrik alrsam o diziyi hep seyrederim,hiç kaçırmam ama bazen olurkii hiç hoşuma gitmedi o anda hiç seyretmem.... meselaaa o anda müziğinden çok etkilenebilirim.ya da çok komiğime gidebilir.. ya da ne biliyim işte dram romantikk tarzııdırrr kii ben çok duygusalım nerdeysee her dizilerde hep ağlarım sanki gerçekmiş gibi bu bile beni o dizilere çekebiliyorr... yanii kısacasıı anlık elektrikk her şeyii belirliyor...

ama seyrettiğim dizileri de sanki hepsii gerçekmiş gibi o kadar gerçekk kendimle bütünleştiririmkii meselaa ıhlamurlar altındanın her bölümünde ağlamışımdırr hele hele sezon finalindee her dakikaa ağlaık babamla kii dizi bitti biz hala devam edioruzzz bu kadar daa bağlı olurum dizilerimee....

split girl
17-08-06, 22:44
sevdiğim oyuncuyuu görmekk için.... yadaa zaman öldürmek içindee olabilir...:img-grin2

OlurYa
25-08-06, 15:40
3. seçenek aynen duygularımı ifade ediyo

b_r_k
25-08-06, 15:50
WALLA BENİM İÇİN BÜTÜN ŞIKLAR OLABİLİR ÇÜNKÜ DİZİ İZLEME NEDENLERİM ÇOĞU ZAMAN DİZİLERE GÖRE FARKLILIK GÖSTERİO SEWDİĞİM Bİ OYUNCU OLDUĞU İÇİN,SIKILDIĞIM İÇİN,RAHATLAMAK WE STRESTEN KURTULMK İÇİN,BAZEN ALIŞKANLIK YAPTIĞI İÇİN...:img-grin2

ali_seysa
27-08-06, 22:54
nedelım canımız sıkılıo:)

Medea
27-08-06, 23:05
Eğer tamamen bir alışkanlık haline gelmemişse ve tek çözüm olarak dizi izleyip de hayal alemine dalıp gerçekleri inkar eder hale gelmiyorsanız arada kaçmanın sakıncası yok.Kendi hayatımız dışında kurgulanmış değişik bir yaşamı hele de oyunculardan izlemek eğlenceli olabiliyor çok sosyal de olsak kendi alışkanlıklarımız dışında hayatlar izlemek izteyebiliriz.Ama bu gerçeklerden ilelebet kaçmak için kullanılmamalı.

merve87
29-08-06, 13:53
Sevdiğim oyuncuları veya sevdiğim oyuncuyu görebilmek için izliyorum diyebilirim.Sevdiğim oyuncu varsa dizide ilk başta konuya falan bakmam onu görebilmek için izlerim.Zaten daha sonra konu ilede bütünleşir.Ha dizide sevdiğim oyuncu(lar) yoksada konusu çok ilgimi çekmiştir...

merve87
29-08-06, 14:02
Aslında kendi hayatımızın,yaşamımızın dışında çok farklı bir yaşamı konu alıyorsa izleme sebebimiz buda olabilir...

rebeldeci_kubra
29-08-06, 14:24
ben biraz meraktan izliom yani bi kere başlıyınca dewamını da merak ediom

rebeldeci_kubra
29-08-06, 14:28
we kanal d nin yayınladığı asi yılları bi izledim ve bundan sonraki bölümleri kaçırmam diodum retinglere önem veren kanal d dizimizi kaldırdı

pEsSiMiSt_9
30-08-06, 11:21
eer takp etmediim bi diziyse izlediim can sıkıntısından izliorumdur:img-help: ,eer takp edp hiç kaçırmıosam konusu cazip gelmştr ya da sevdiim oyuncular vardır:D:D izlemiosam da bi bildiim vardır:icon_evil :D:D öle işte...

piyesgirl
30-08-06, 13:35
nedenmi dizi izliyorum çünkü eğlendiriyo, bi şekilde akşam geçen boş vakitlerimiz doluyo..

((AyseGul))
30-08-06, 17:53
1-bol bos vaktim oldugu icin
2-oyunculari sevdigim icin
3-beni bu dunyadan uzaklara goturdugu icin
4-gercekte yasayamadigim seyleri dizilerde yasadigim icin
5-bir de bazen herkes izliyor,aralarinda "ay sole oldu bole oldu" diye konusuyorlar cnm sklyr bazi dizileri de o yuzden izliyorum :D :D (mesela sevda cicegi)

arrzzu
31-08-06, 12:36
ben genelde oyuncular için izlerim ama bazen arkadaşlarım "şunu izle,yarın konuşuruz,güzel bir dizi..." derler...ben de bakarım.

Şah-Rû
01-09-06, 13:18
Genelde akşam boş vakitleri doldurmak için izliyorum. Yapacak daha iyi bir aksiyon olmadığında tv izlemek can sıkıntısını gideriyor, yalnız bu durum kış için geçerli yazın nedense uzun süredir takip ettiğim 1-2 dizi hariç hiçbir diziye tahammül edemiyorum.

orkide1234
04-09-06, 20:42
oyuncuları için dizinin gidişatını merak ettiğim için her filmde bir kare olur ve onu hiç unutamassın bide onun için:img-grin2

ugur1990
04-09-06, 20:44
genel de sıkıntıdan bi de aşık olduğumda dizi izlerim

Kerem_Ceylan
04-09-06, 20:46
boş vakit değerlendirmesi oluyo genel de

anny
04-09-06, 20:51
tvda izlenecek başka programlar olmadıgı için..

bazı dizilerde (özellikle çemberimde gül oya) geçmişe yolculuk yapıp bilmediklerimizi ögrendigimiz için..

missryan
05-09-06, 19:00
aslında stres atmak için izliyorum ama bazen tam tersi diziler sayesinde dahada fazla stres olabiliyoruz:)
genelde boş vakitleri değerlendirmek için...
sevdiğim oyuncu veya oyuncular varsa...
yada senaryoyu begendiysem izliyorum....

462krmcmsinem
09-09-06, 23:50
valla ne diyyim bilmiom ki sanki bizi kapsama alanına alıyo gibi oluyo bi daha da bırakmıyo ayrılamıyoz ondan

paşhan__gizem
10-09-06, 22:15
çünkü çookkk sewiyorum özellikle acemi cadı ve candan ötee dizilerini sewiorm +sewda çiçeğiiii dizisini ve gökhan özeniii çokkkkkkkkkkkkkk sewiyorummm warsa resim istiyorummm:img-artis :img-artis

Ateş
11-09-06, 11:00
ben diziyi boş zamanlarımı doldurmak için ve sevdiğim oyuncular için izlerim.

SusKuN_VeLed
11-09-06, 11:02
Ben Pek izLemem Sadece Acı Hayatı izLiorum

M€LİS
11-09-06, 14:25
walla seçeneklerim şunlar:

1-) boş vaktim oluo ve bazen halsiz oluorum dinlenmek için uyumak ya da ööle tavana bakmak sıkıcı gelio ben de yattığım yerden tv izliorum. bi kere izleince dier bölümünü mrk ettiğin için bağımlılık yapıo

2-) arkadslarla konusucak konu oluo mesela bi konu açılıo çok gsl bi dizidn bahsedilio izlemezsen bilemzsin o zmn da " aaa nası bilmezsiin o kdr reklam yaptılar böle gsl dizi kaçmaz" fln diolar.

3-) kendim için izliorm bzn sıkıntım gidio.. üzüntülü olduğm zmn komik diziler izleince neşem yerine gelio. we mrk ediorm bazı diziler gerçktn çok gsl..

4-) we oyuncular.. çok beğendiğim adını hep duyduğum oyuncular oynadığnda mrk ediorm sewdiim resmen aşık olduum bi oyuncu warsa ztn kesin izliorm.. ayrıca yönetmenler de önemli.. başarılı adını duyurmuş gsl senaryoları çıkmış gsl film yönetmiş yönetmenlerin filmleri gsl olur die bakıormm

işte.. bnim sebeplerim bu kdrr=)=)

yagmur94
13-09-06, 00:04
ne bilim sevdiğim için felan izliyorum.

taty
13-09-06, 12:08
ben televizyon izlemeyi pek sevmem ama can sıkıntısından izliyorum

Ozge_Thalia
15-09-06, 19:29
bende can sıkıntısından yada sevdiğim oyuncular yüzünden izliyorum.

sarışınım
16-09-06, 00:23
Walla 1 2 dizi dışındakılerı sadece can sıkıntısından izliorumm vakit gecsın dıe

*_GaMzE_*
17-09-06, 10:19
İlgimi çekerse ve beğendiğim oyucular olursa dizi izliyorum

jupiter65
19-09-06, 11:31
Sinema izlemiyorum. Ama dizileri kaçırmıyorum. Hatta çakışanları da tekrarlarında izlemeye çalışıyorum.

eylül87
19-09-06, 11:33
zman geçsin die can sıkıntısından ama 2 dizi hariç onları severek izliorum sıkıntıdan diil

HG_GUMUS
19-09-06, 17:13
genelde beğendiğim oyuncu olduğunda izliyorum, aşantımda bulamadığım bazı şeyleri dizilerde buluyorum bir de sıkıntılarımdan kurtulmak için izliyorum dizi izlediğimde dertlerimi unutuyorumm:img-nyam:

dileksu
19-09-06, 22:21
arkadaslar yurt disinda yasiyorum.öyle es,dost,akraba yok.evde vakit gecirmeyi cok seviyorum.bütün gün tv kapali sadece aksamlari aciyorum.tek eglencem diziler oluyor anlayacaginiz.:img-grin2
buradaki yanlizligimi,ülkeme olan özlemimi,günlük olagan olaylari,gündemi her sekilde dizilerle yakaliyorum.

elif_eylül
20-09-06, 09:10
şimdiye kadar gerçekten izlediğim tek dizi kurtlar vadisiydi oda dizi sayılmaz açıköğretim fakültesi yayınları gibiydi izlerken sadece izlemiş olunmuyo bişeyler öğretiyo insana neyse sonuçta içi boş olunca izleyemiyorum vakit öldürüyomuşum gibi geliyo:img-grin2

ama komedi ayrı rastlarsam mutlaka izliyorum sadece gülmek için:img-grin2

forever.young25@hotmail.c
21-09-06, 15:15
Benim kafamı dağıtmaktan çok tam tersi başka şeylerle dolduruyor..(Fazla kaptırıyorum kendimi ) Ama izlerken keyif alıyorum çoğunlukla.. Çünkü sevdiğim oyuncuları ancak bu şekilde görebiliyorum.. (Bakınız avatarım....:happy0064 )
Aslında güzel mesajlarda veriyor diziler ama tabiii anlayana... İyi tarfından bakınca ortaya güzel şeyler çıkıyor bence...

efetuba
21-09-06, 19:08
diziler bize ne gibi güzel mesaj verebilir ki onların senaryolarının nerdeyse hepsi gerçek hayattan alınma ve biz bunları biliyoruz
bunu bana açıklarmısın

efetuba
21-09-06, 19:12
bence diziler bize msj vermiyo ama hayatın ta gerçeklerini gösteriyor ama bazı diziler hepsi deil

cadı_tuğçe
21-09-06, 20:02
ara sıra kendimden bişiler görebilmem için

ugur1990
23-09-06, 19:47
nedeni yok beğendiğimi izlerim :img-banne

cadı_tuğçe
24-09-06, 13:40
nedeni yok beğendiğimi izlerim :img-banne
:cheer: hakılısın aslında...

sbs_23
25-09-06, 15:53
eğer dizide sanem çelik varsa onon için kesin izlerim.
diğerlerinide canım sıkıldığı için...

maviçınar_
25-09-06, 19:47
timuçin esen veuğur yücel in oynadığı diziyi izlerim tabikide bide sumru yavrucuk ve nehir erdoğan

aşk_oyunu
25-09-06, 20:35
hoşuma gidiyor aşk dizileri ama o aşklara bayılıomda ondan.....

tülinnn
28-09-06, 19:32
boş wakıtlerımı gecırmek icin izlıyorumm ama en onemlısı cogu diziler benı cok etkılıyo we kendımı orda buluyorummmm cokk sewıyorum ozellıkle gümüşü, acemi cadıyı we candan oteyıı muthiş yaaa :img-nyam:

hil_fan
04-10-06, 14:57
Sadece vakit geçirmek için..

bergüzar
04-10-06, 16:06
sevdigim oyuncular icin ve vakit gecirmek icin.

RIZA_BABA
04-10-06, 16:11
bazı dizilerden iyi örenek alınıyor ben şu an arka sokakları izliyorum ve bu dizi bana hoş dakikalar geçirtiyor

ozenckaya
05-10-06, 16:05
sewdiğim oyuncular olduğu için,akşamları boş olduğum için vakit geçirmek için,bazıları güldürdüğü,bazıları ağlattığı ve bazıları heyecanlandırdığı için...

yagmur94
06-10-06, 10:52
Can sıkıntısından :) Uğraşacak meşkale işte diziler

A.Konak
06-10-06, 11:41
alışkanlık herhalde.. vakit geçsin diye..

betü$_ozan
07-10-06, 19:18
sevdigim ve begendiyim oyuncular icin... genelikle ask dizileri oldugu icin buda benim hosuma gidiyo.. konulari bazi dizilerin ilginc ve heycanli oluyo ve beni cok etkiliyo...bazi diziler dönem dizisi olsada beni acayip etkiliyo... öyle yani...

cramoisi
10-10-06, 06:42
geçen sene hiç türk dizisi izlemedim çünkü bana hepsi aynı gibi geliyo ve de çok uzun sürüyolar.bu sene ağır odayı izliyorum.
genelde cnbc e yi izliyorum.belirli bir kaç dizim var.özellikle 1 saatte başlayıp bitmelerini seviyorum.

mini
11-10-06, 12:12
Günün stres ve sorumluluklarından bir süre olsun hayal alemine dalarak beynimi dinlendirmek istediğim için.

aysa-17310
11-10-06, 12:16
genelde eğlenmek için komedi dizilerini izliyorum normal dizilerdende konusu özgün olursa oyucular kaliteli olursa izliyorum ama genelde gülmek eğlenmek için izlerim

tiyatrocu.kiz
13-10-06, 02:10
dizi izlemek pek prensibim değildir aslında ama oyuncular yetenekliyse başarılıysa ve gerçekten bir takım emeklerle geçmişse karşımıza hak ediyorsa bulunduğu yeri ve ben izlerken onu keyif alabiliyor,kendimi kolaylıkla ona kaptırabiliyorsam,işte o zaman o diziyi izliyorum demektir...!!!...aksi takdirde hiçbir dizinin bnm hayatımdda yeri olamass...:)

kumsal-atesi
13-10-06, 14:04
çünkü Sürekli Tiyatro Ve Sinemaya Gitme Zamanim Yok,bende Kendimi Dizilerle Oyaliyorum..

ozaman
15-10-06, 13:35
izlediğim diziye göre nedeni değişirrrrr....
eğlenmek,gülmek,düşünmek,
eeee bazende hayranı olduğun kişiye melül melül bakmak içinnnn:img-nyam:

deadly_angel
15-10-06, 13:53
genel olarak can sıkıntısından

yaseminerr
15-10-06, 14:04
ben genellikle aşk oyununu seyrediyorum

muratatak
21-10-06, 11:56
:img-artis Şu an 23 yaşındaym ve son üç dört aydır evde kapanmak zorunda kaldığım için izlemek zorunda kaldım..Bi ara hiç yerli dizi izlememeye karar vermiştim, sadece sinemaya ilgi duymaya başladım. Ama bi gün sadece ortama uymak için izledim, üç dört ay oldu sanırım, şimdilik bi pişmanlığım yok.İnşallah yerli diziler aynı kalitede devam ederler.

burcumm
21-10-06, 12:09
Zaman geçirmek için,kafamı dağıtmak için tw başına otururum...We daha sonra gözattığım diziye bağlı kalırım.Ya da yeni bir dizi başlıyosa fragmanı we ya konusu ilgimi çeker.Böylece o dizinin izleyicisi olurum ...

keremcem&ceren
27-10-06, 23:43
gündüz yayınlanan dizileri veya dizi tekrarlarını can sıkıntısından isliyorum açıkçası:img-grin2 akşam olanlar da bağımlılık gibi bişey oluyo genelde eğer bi diziyi çok sewmeye başladıysam hiç kopamıyorum ve nolursa olsun bitene kadar izliyorum bi bölümünü kaçırsam bile büyük bi eksiklik oluo sanki:img-grin2 ama artık dizilerin hayatımızda önemli bi rolü olmaya başladı herkesin izlediği bikaç dizisi wardır mutlaka...hele televizyonun bu kadar önemli olduğu bi dönemde herkesin kafasına göre diziler war sonuçta seç beğen izle yani:dito

gizem_89
29-10-06, 21:52
Hirsiz Polis Ve Gözyaşii çetesini YakiN Ediyorum Ikisindede Oyuncularin Hepsi YetenekLİ Ve Replikler Anlamli şiir Gibi Roman Gibiii
Sinema Tadinda Iki Diizi Izliyorum Boş Işler Değil çok şey Kattilar Bana Sadece Aşk Yok Içinde Toplumsal Mesajlar Var Sevdiğim Oyuncularla Dolu Olmasida Cabasi

velvet
30-10-06, 11:23
hırsız polis'i sadece ama sadece uğur yücel için izliyorum.. Başka da Türk dizisi izlemiyorum zaten.
cnbce'de yayınlanan dizileri kalitelerinin yüksekliğinden dolayı izliyorum.. çok sürükleyiciler ve iyi vakit geçirmemi sağlıyolar...

b_ü_ş_r_a_n_u_r
30-10-06, 19:47
hep vakit geçirmek hemde dizi seyretmeyi sevdiğim için dizi seyrediyorum

yagmur94
19-11-06, 20:52
Vakit getirmek için eğlenmek için can sıkıntım gitsin diye bazende bana dertlerimi unutturuyorlar.

merve_buse16
27-11-06, 15:16
gündüz yayınlanan dizileri veya dizi tekrarlarını can sıkıntısından isliyorum açıkçası:img-grin2 akşam olanlar da bağımlılık gibi bişey oluyo genelde eğer bi diziyi çok sewmeye başladıysam hiç kopamıyorum ve nolursa olsun bitene kadar izliyorum bi bölümünü kaçırsam bile büyük bi eksiklik oluo sanki:img-grin2 ama artık dizilerin hayatımızda önemli bi rolü olmaya başladı herkesin izlediği bikaç dizisi wardır mutlaka...hele televizyonun bu kadar önemli olduğu bi dönemde herkesin kafasına göre diziler war sonuçta seç beğen izle yani:ditokesinlikle katılıyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum:happy0064

parcalibulut
28-11-06, 07:21
Ya ben yurtdisindayim :( Ve oyle cok dizi izleme aliskanligim yok...Ama eger ilk bolumde yakalarsa benim ilgimi, o diziden kopamam...Bir Istanbul Masali,ikinci bahar,beyaz gelincik i tekrar tekrar izleyebilirim....Vatanima ve dilime karsi ozlem duydugum icin sanirim...:(

aliş&zeliha
29-11-06, 13:26
boş vaktim olsada olmasada ben dizi izlerim.hem oyuncular için hemde yeni aşklar izlemek için yaşantımda bulamadığım bazı şeyleri dizilerde izliyorum.ya diziler insanı heyecanlandırıyo hayatımda heyecan yok diziler hayatıma heyecan kattı.heleki beyaz gelincik uffff o diziye bayılıyorum ben o diziyi herşeyi için izliyorum

§uni§a
01-12-06, 21:47
kesinlikle oyuncular i görmek icin ama bide heyecan fe´lan bikere bakinca insan merak ediyo yine bakiyo o hep öyle gidiyo yani

61lazkizi61
02-12-06, 19:10
valla ben o dizinin ne oyuncusuna ne de yönetmenine bakarim ya reklamini görüp ilgimi ceker yada öylesine izlim derken kolik oliorum:img-wink: mesela silanin reklamini gördüm ilgimi cekti baktim su anda da kolik oldum yani yada firtina beyaz gelincik eskiden aska sürgün aliye ve daha aklima gelmiyen baya diziler yani uzun lafin kisasi beni etkilemesi gerekiobye

61lazkizi61
02-12-06, 19:11
valla ben o dizinin ne oyuncusuna ne de yönetmenine bakarim ya reklamini görüp ilgimi ceker yada öylesine izlim derken kolik oliorum:img-wink: mesela silanin reklamini gördüm ilgimi cekti baktim su anda da kolik oldum yani yada firtina beyaz gelincik eskiden aska sürgün aliye ve daha aklima gelmiyen baya diziler yani uzun lafin kisasi beni etkilemesi gerekiobye

Freddie
03-12-06, 09:21
kola içmekten sonra ki en büyük zevkim çünkü :)

Muge_ds
03-12-06, 14:05
geçen izlediğim bir programdaa bu konuya değindii seyircilerr ve konuklar..orada songül ödenin ve diğer konukların söledikleri şu olduu,geçektende mantıklıı bi düşüncee..ekonomik şartlardann dolayı insanlar dışarıya çıkıp sinema izlemeye gidemıo ne bileyim tiyatro izlemeye gidemioo..kapkaç olayları gbi olaylardan dolayıı dışarıda güvenliğin olmamasıı gibi bi çok etken var sinema ve tiyatroyaa gidilmemesindee.ama tv karşısına oturupp bişeyy izlememnınn hiç bii sakıncası yok insanlar içinn.bedava elde edebilecekleri eğlence alanlarıı..o yüzdenn insanlarr dizilere yöneldii..ve birçok insanda bu sebeplerden izlioo gerçektenn çok güzel bir saplama..artık ölee bir duruma geldikkkii televizyondan başka eğlencemizz yokk karşılıksız yapacağımızz!!

Freddie
03-12-06, 14:38
vala çok doğru televizyon cidden bedava ben bu açıdan şimdi farkettim yani düşününce Gerçek bir eğlence sevdiğimiz şahsiyetler biz kuruş para ödemeden ekranlarımdan evlerimize konuk oluyor Çok doğru televizyon özellikle de dizi izlemek benim en büyük keyfim Bimiyorum sosyal aktivitelerim de var ama tv gerçekten en iyisi :)

kamilistan
03-12-06, 14:40
maksat yeşillk olsun :D:D:D

Billush
03-12-06, 16:10
Zaman geçirmek,kendi yaşamayamadıklarımızı birilerinin yaşayabildiğini görüp yaşamadıkalarımızı onlarda yaşatmak sanırım ...

*~*RaiNBoW*~*
03-12-06, 16:33
Monotonluktan kurtulmak,yeni bir uğraş bulmak için..Elbetteki bu başlı başına bir sebep değil ama dizi izlemediğimizi düşünürsek,şu an buranın ne anlamı kalırdı?

HermionesDream
03-12-06, 16:37
Ben dizilerin hayatın içinden küçük kesitler olduğunu düşünürüm hep bu yüzden de yeni hayatlar görmek yeni karakterler tanımak için dizi seyrederim genelde.
Dizi izlemek zevkli birşey gerçekten.

kamilistan
03-12-06, 16:38
herseyy boş yeaa bırakın bu işllerriii

erenalp_18
03-12-06, 17:52
en önemli sebebi eğlence sıkıntıyı bitirme aracı olması ve herşeyden öte yıldızların bedavaya evinde olması

dFKto
03-12-06, 19:18
Çok fazla izlemiyorum zaten ama ilgimi çeken bir şey olmalı mutlaka izlemem için. Ya oyuncular, ya diyaloglar ve replikler ya da senaryo. Müziği falan çok önemli değil benim için.

EmiLy_
03-12-06, 20:42
tv de zap yaparken bir dizi çarpıyor gözüme ve izlemeye başlıyorum.eğer konu güzelse insanın canını sıkmıyor yada dinlendiriyorsa,bütün günün stresini alıyorsa seyrederim ama bağımlılık derecesinde değil.ama favori dizilerimde vardır:icon_whis

jasmin23
04-12-06, 12:28
günün stresini tvnin karsisinda atiyorum. herseyi izlemem ama biraz ask, güzel bi hikaye falan. aslinda sadece zaman kayibi. hepsi birbirine benziyor... kavusanda yokki. yanlis anlamalar, tesadüfler vs vs.

tatli_kizim
05-12-06, 20:13
Günün Stressini atmak icin izliyorum genelde.
Ama Bisey bagliyor beni televizyona...
Galiba o yasanan olaganüstü asklar,Üzücü dramlar...
Bunlar ilgimi ceker dogrusu...
Dizilerde Replikler hosuma gittigi icin (Her dizi degil taabi) ;)
Ilgimi ceken birsey vara ama ne oldugunu bende bilmiyorum :(

-cemalim-
17-12-06, 11:33
ya ben genellikle can sıkıntımı geçirmek içn yada dizi beni sardığı için izliorum amam bu sıralaer ağlamak için galba çünkü hangi diziyi izlesem ağlıyorum diziler çok acıklı olmaya başladı bence

*deniz*
19-12-06, 09:45
İyi vakit geçirebilmek için o yüzden her önüme gelen diziyi izlemem.Beni germemeli,strese sokmamalı...hayat yeterince zor zaten.

gizemlover
22-12-06, 23:34
sevdiğim oyuncuları izlerim ve reyting artmasına yardımcı olmak isterim

ama o gün fırtına dizisini açtım biraz baktım şimdi oda favorim oldu :img-yes:

mrs mcCartney
23-12-06, 13:24
genelde oyuncular için izliorum(hayranı olduum ya da çok profesyonellern olduu bi dizide) ama zevk için de izliyorum her türlü izliorum ama dediim gibi oyuncular ön planda

burcuuu
24-12-06, 14:53
OyuncuLarını ve konusunu beğendiğim için izLerim.. Bide iyi vakit
qeçirebiLmek için..

mayloglu
24-12-06, 15:31
hep bu soruyu sorar dururum, insanoğlu neden televizyon izler.

EsTe CoRaZon
24-12-06, 20:49
hep bu soruyu sorar dururum, insanoğlu neden televizyon izler.

sana katılıorum walla.yani nedn tw isleris.bu makina hayatımıza girdiinden beri(ki hayatım boyunca wardı) sanki ona bağımlıymışız gibi yaşıoruss yaa..yada yaşıorum diip kendi adıma konuşuym.yani hem böle düşünüorum hemde çoğu diziyi takip ediorum.yani boş waktim çok olduu için sanırım böle oluo..geçen sene öss war die isleyemiodum.bu sene acısını çıkarıom galibaa:)

neden dizi isliorum.boş waktim war we yapcak başka bişi bulamadıım için;)yada yapcak başka bişi bulmak istemdiim için desem çok daa doru olck.

pelin-ce
25-12-06, 09:44
neden dizi isliorum.boş waktim war we yapcak başka bişi bulamadıım için;)yada yapcak başka bişi bulmak istemdiim için desem çok daa doru olck.

Bu söze katılmamak mümkün mü?:img-yes:

bigshark
26-12-06, 00:38
bence sıkıntılardan kurtulmak, kafa dağıtmak için dizi izlenmemeli. çünkü bu kalitesiz dizilerin coğalmasına neden oluyor. ben sadece senaryo ve oyunculuk için izliyorum dizileri.tabii izlediğim dizi sayısı bu yüzden cok az:)

white_rose1826
26-12-06, 09:47
canım sıkıldıgı için

Nicole_Aslı
01-01-07, 05:48
O kadar çok dizi var ki izlememek mümkün deil.Saolsun kanallarda izlettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar zaten!..:)

_mervevrem_
01-01-07, 09:15
valla tek dizi izliyorum bitince başka bir dizi izlemek dahi istemem
çok sıkıntı veriyor insana allah çok dizi izleyenlere sabır versin:)
ama şöyle birşey desem yeterince açık olacak
neden;
çünkü zonguldak merkezde sinema 1 tane ve SINAV gibi gündemden düşmeyen bir filmi nasıl yayınlamazsa 2. alternatif tabiki televizyon oluyor....

_SiNeM_
02-01-07, 09:59
sıkıntılardan kurtulmak, kafa dağıtmak için ......

sarıseren
02-01-07, 22:53
eğlenmek ve boş zamanlarımı değerlendirmek için izliyorum.

m.fatih10311990
05-01-07, 11:57
ben natalianın dizilerini izlerim.çünkü duygularımın nerdeyse hepsi o dizide
bulunmaktadır.

melis_krmcm
05-01-07, 14:06
gülmek, eğlenmek için(bkz. avrupa yakası)

vision
05-01-07, 16:40
Dizileri nicin izliyorum …Haftada 3 dizi izliyorum..

Sila’yi izlemeye baslamamin sebebi Mardin’in otantik mimarisiydi.Mimarinin yaninda konakdaki ic design da gözüme hos geldi. Konu berdel gibi töre gibi cogumuzun sIkIlacagi bir konu olsada sIkmadan islenmisti.. (baslarda tabi, simdi biraz bunalatti dogrusu) Tabi oyuncular da göz estetigime hitap etti MAA müthis yakisikli, Cansu da cok güzel bir kiz. Dizi Istanbul’a tasindiktan sonra cekimler pek gözüme hitap etmiyor. Cokca gece cekimine gecilmis olmasi da cabasi.. Ilgim azaldi ama hala Cuma’larimi Atv de Sila’ya ayiriyorum.
Bu dizide beni rahatsiz eden unsur Sila sahsinin davranislar. 18 yasinda bir kiz gibi degilde 40 yasinda bir patronice gibi davraniyor. Nerde cilgin, cocuksu, vurdumduymaz genclik? Bir de senaryoyu pek kaliteli bulmuyorum. Oyku güzel, Gül Oguz cok güzel bir öykü yazmis, ama senaryo yazarlari dialoglara biraz daha calissinlar. Bu sitede bile daha güzel alternatif senaryolar cikiyor..Ozellikle dizide bazen dialoglar cok fakir kaliyor..

Cuma geceleri Sila’dan sonra yine Atv’de Hatirla Sevgili’yi izliyorum.
50lerin moda kiyafetlerini, büyük adanin serin yazliklarini, görmek icin izlemeye basladim. Menderes dönemi hakkinda yakin tarihimizde bilmediklerimi ögrenmek de cok hosuma gitti. Ayrica orada cok yakisikli bir erkek oyuncu olmamakla, birlikte asil kiz cok cici.. Bu dizi yi muntazam izlemiyorum. Bilmiyorum ne ama beni ekrana yapistirmiyor, saati de biraz fazla gec..
Bu dizide beni rahatsiz eden unsur eski gazete, kitap, dokuman gibi seylerin orjinalini kullaniyor olmalari ve de bu nedenle sararmis olmasi. Oysa orlar 1959da sari degildi. Bunlarin kopyalarini kullanamazlar mi?

Sali geceleri KanalD ‘de Binbir Gece’yi izliyorum.
Ilk defa izlemeye baslamamin sebebi oyunculariydi. Halit Ergenc’i bu diziden evvelde begenerek izlemistim. Kadin oyuncu, Bergüzar Korel’de hem cok güzel, hem de genc casina ragmen cok basarili (1982 dogumluymus).
Müzigi yine cok güzel, ve cok güzel tepeden Istanbul cekimleri var.
Bergüzar Korel’in kiyafetleri kendi isyerimde kiyafet secimimde bana adeta fikir veriyor.
Ayrica seviyeli. Yani ikide bir silah cikaran sahislar yok. Dizilerde beni en cok rahatsiz eden sey siddet.
Mimarlik ofisinde geciyor olmasi, mimarliga ilgim nedeniyle beni cekiyor.

Bu dizide beni rahatsiz eden sey iki kopuk film paralel cekiliyor hissi. Evliyaoglu ailesinin yasantisi dizinin gerisinden kopuk. Tek birlestiren torununu arada bir ziyaret eden babaanne. Ben orada daha cabuk ve daha derin bir birlesme isterdim. Ornegin ani bir kararla yasli adam mirasini iki oglunun varisleri arasinda bölüsütüp kenara cekilmek isterse ne olur?
Bu dizide beni rahatsiz eden ikinci konu da tüm dizinin oturtuldugu ahlaksiz teklifin aslinda realistik olmamasi. Bence Türkiye’de yasayan insanlar daha degisik davranirlarlardi.. Parayi neden istediklerini bir sekilde anlatmaya calisirlardi..

!!!cakkkıdı!!!
06-01-07, 11:54
dizileri bos zmnlarım olduğu için hem çok sevdiğim ünlüler var die izliyorum hem belki bize hayatttan bi parçalar gösterdikleri için belkide bazı şeylerle sık karşılaşmayıp merak edip öğrendiğim için mesala Doktorlar dizisi doktorlar nsl geçiriyo günlerini hastanelerde nsl baş ediolar die çok merak ederim Doktorlar ı izliyerek bu merakımı gideriyorum ...

fable
11-01-07, 12:59
sevdiğim oyuncular olduğu için izliyorum ben onları görmekten mutluluk duyuyorum. bi de hani gerçek hayata benziyo bazıları güzel oluyo insan hayatın değerini anlıyo

KeReMcEmLoVeRiN
12-01-07, 15:00
Ben cogu dizileri sevdigim oyunculari görmek icin izliyorum..
veya dizinin konusu hosuma giderse o diziyide takip ederim ama tanimadigim oyuncular oldugunda pek bakmayi sevmiyorum bana o zaman biraz sIkIcI geliyor dizi nedense...:img-yes:

blackeagle
12-01-07, 15:32
insanın sevdiği oyuncuları ekranda görmesi çoookk güzeeelll bu yüzden birdeee sanırım bağımlılık yapıyorlar:icon_whis :img-yes:

gkn_delisi
12-01-07, 19:25
sevdigim kişileri görmek için konusu ve oyuncuları hoşuma gittigi için

webber
16-01-07, 19:03
Daha önce böyle bi dizi yapılmadığı için
DENİZLER İMPARATORU...

izlem_91
28-01-07, 23:02
Yoğun çalışma tempomdan biraz olsun ayrılıp kafamı boşaltabilmek için...
Ayrıca dizilerdeki bazı şeyleri gerçek hayatta bulmak zor olduğu için, dizilerle yetiniyorum...:img-yes:

beatifulheart
31-01-07, 22:26
cünkü hosuma gidio bazı diizlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nymphadora
01-02-07, 15:23
çünkü diziler hayatın gerçeklerini yansıtıyormuş gibi gelir bana... çok ilginçtir ki pek dizi seyretmesem de dizi seyretmeyi seviyorum-eğer diziyi de seviyorsam tabi... her konu dizi ilgimi çekmez yani pek dizi hastası olduğumu söyleyemem. ama bir diziyi de sevdim mi tam severim,dizinin bozulduğunu düşünsem de, bi daha seyretmiyem desem de haftaya gene o dizinin karşısında kendimi bulurum...:img-wink:

murat-87
02-02-07, 21:26
bu sorunun cevabını gerçekten bende bilmiyorum

hacivatiye
09-02-07, 15:28
konusu hoşuma gittiği için ve sevdiğim ünlüleri görmek için.

merve_Y89
09-02-07, 21:06
aslında izledıgimiz dizilerin hepsının gercek olmadıgını bılıyoruz ve bılerek ızlıyoruz çünkü boş zamanlarımızda yapıcak baska bı sey bulamıyoruz dizide olan konu hosumuza gıdıyor sevdıgımız begendıgımız sanatcılar olunca daha ıyı oluyo bı kere bı dızıyı ızledıgımızde begendıysek sureklı takıp edıyoruz...dızı ızlemek bır bagımlılık halıne gelıyor ve bırakamıyoruzzbye

foxwolf
09-02-07, 21:08
neden izlediğimi bende bilmiyorum :img-hyste

hales
09-02-07, 21:43
evet aslında neden izliyorum bilmiyorum? bağımlılık yapıyor galiba.

tahsinasigiyim
10-02-07, 13:27
sevdiğim insanları görmek ve bu bunaltıcı hayattan biraz olsun uzaklaşmak..yada gerçeklerden çok uzak kaldığım sıralarda bazı dizilerle hayatın ta kendisini tanımak içinn dizi izliorumm...:img-wink:

rebel_girl83
10-02-07, 13:34
dizi izliyorum çünkü hayatımdan memnun deilim ve hayatımın o dizideki gibi olmasını istiyorum o dizidedki sevdiğim karakterin yerinde olmak istiyorum o dizideki hayatı yaşamak istiyorum benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ama bence hayatından memnun olanlar dizilere benim gibi bağlanmaz..

AnsEa
10-02-07, 17:47
sıkıntılardan biraz uzaklaşmak kafamı başka şeylerle meşgul etmek için hatta iice sinirim bozulduğunda takip ettiğim diziyi getiririm akıl sağlığımı koruycam derken daha da bozuyormuyum bu dizilere bağlanarak bilmiyorum. çünkü bir bölümünü bile izlemek yetiyor sürekli takip için tabi oyuncuları, konusuda çok önemli sevmediğim bi oyuncu varsa veya sırf yeni bi şarkıcı manken gündemde diye başlayan dizilerden uzak duruyorum.. bi de dram dizilerinden tabi zaten yetirince gerilio insan günlk yaşamda.. yani bilmiyorum hastalık mı bu dizi bağımlılığm. neyse ben bu nedenlerle izliyorum..

spdr
10-02-07, 18:03
ya benim için bağımlılık-hastalık gibi oldu...:icon_sorr bırakamamak iğğğrenç bi durum
bissürü zamanımı çalıyor-hem de çok faydasızlar

nazlikiz
10-02-07, 18:29
kesinlikle bagimlilik yapti belkide huzur veriyoo bana bilmyiorum dertlerden uzak cok güzel saatler olyuoo

yasmin_91
10-02-07, 18:35
dizi izlerken kendimi çok ii hissediyorum,rahatlıyorum.günün yoğun temposundan kurtulmak,sevdiğim sanatçıları ve şarkıcıları görmek için tv izliyorum.çoook bağımlılık yapıyor biliyorum ama insan tvden ayrılamıyor ki? asıl önemli olan tv bağımlılığından nasıl kurtulacağımız sanırım bunuda başarmak biraz zor...

yasmin_91
10-02-07, 18:39
kesinlikle bagimlilik yapti belkide huzur veriyoo bana bilmyiorum dertlerden uzak cok güzel saatler olyuoo

derslerim çok yoğun ama canım çok tv izlemek istiyor.neden bende bilmiyorum galiba bağımlılık yaptı bi türlü tv başından kalkamıyorum:sad53:

NiliWerda
11-02-07, 18:57
bazı dizileri konusu hoşuma gittiği için bazı dizileride oyuncusu için isliyom. bazen ikiside olabiliyor. mesela Cansel Elçin :img-in_lo hayranıyım ve hatırla sevgili dizisinin konusunuda seviyorummm:img-in_lo :img-in_lo

elos
12-02-07, 23:35
kimisini canım sıkıldığında öylesine zaman geçirmek için,kimisini de konusu beni gerçekten sardığından merakımdan.ama genelde bir süre sonra izlediğim diziden sıkılp izlemeyi bırakırım

cerenimo
13-02-07, 16:49
Herkes bir şekilde rahatlar.Ben de dizi-film, yani tv izleyerek rahatlıyorum.Çok da iyi oluyor bence.Bazen insanın unuttuğu değerleri hatırlatıyor, bazen tarihini, bazen de yaşadığı olayları.Rahatlıyorum kısacası.Gülüyorum, ağlıyorum (gerçi bu pek fazla olmuyo ama :D), üzülüyorum, mutlu oluyorum.Yani arkadasların dediği gibi günün stresinden, sıkıntısından uzaklaşıyorum.Ama bunlar bahane.
BEN DİZİYİ ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN İZLİYORUM.

amanda17
15-02-07, 10:24
hmm evet güzel soru:img-yes:
ben çok fazla dizi izlemem.hiç kaçırmadan takip ettiğim tek dizi sıla
arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ilk bölümün tekrarını izledim,sonra tiryakisi oldum:good:
en başta mardinin mimari dokusu,konusunun ilginç ve daha önce işlenmemiş olması,sıla ile boranın yaptığı muhteşem reyhani dansı,'boran ağa' karakterinin her bayanın hayalindeki erkek tipini yansıtması(karizmatik,kadınına değer veren,onu savunan,koruyan,insanların iyiliği için çalışan vb-kısaca adam gibi adam:img-in_lo -):img-blush dikkatimi çekti.
cuma günleri hiç program yapmıyorum.ailemle birlikte sılayı izliyoruz.gerçi 12-18 arası bölümler(gül oğuzun deyimiyle geçiş bölümleri) çok yavaş ilerlediği için sıkmıştı.ama allahtan 20.bölüm süperdi ve toparlandı.umarım dizi tekrar midyata döner

tevafuk
15-02-07, 13:05
İletilere bir baktım herkes dizide sevdiği oyuncuları görmek için izliyor buda neden dizide süs bebeklerini koydukları ve reytinglerinin dizinin konusuna değil oyuncuların çekiciliğine bağlı olduğunu gösteriyor...

İknci olarakta aşk'a bağlamış yani bizim türk milleti aşka bayılıyor:img-hyste ama bir de sadık olmayı bilseler :icon_sorr aşk o zaman aşk olur....Ama bakıyoruz dizilere kim kimin sevgilisi bir bölümde anlıyamıyorsun bakıyorsun o ona bağlanmış sonradan ondan bıkmış buna bağlanmış... gülüyorum :)hatta kahkaha atıyorum :img-hyste ağlanacak durumumuza:img-cray:

Binbirgece diye biri dizi var izlemem de evde izleyen olduğu için haliyle bende izlemek sorunda oluyorum ...Son bölümde bizim Kerem demişki Onura senin reddetti sıra bende:img-hyste :img-hyste ya bu ne rezillik böyle bir şey olabilir mi?
Dizi diye yayınlıyorlar ,milletde izliyor....:img-hyste

Hem birde mantığımın almadığı bu Onur bey ahlaktan ,kadınların para meraklısı olduğundan ,dürüst olmadığından bahsediyor ama kendisi para verip o haltı ilkerken onun beyfendi ahlakına bir şey olmuyor ...Bu nasıl bir mantık ,nasıl bir dizi ...

Qarluq
15-02-07, 13:31
Salam kardaslar, ban Cin'nin uygur ozerk bolgesinde yasayan bir uygur turkben.
Uygurlar ile turkiye turklerinin kultural iliskisini canlandirmak icin , Cin televiziyonunda Turk dizisini yapmak istiyorum.
bunin icin arkadaslarnin ve turkiye film sirketlerinin benim ile konusmakini arzu ederim..
Benim e-mail,msn Adresim: qarluq@hotmail.com

muko88
15-02-07, 13:37
Ben sevdiğim oyuncuları görmek için izlemiyorum dizileri...Bir diziyi izlemem için öncelikle konunun beni çekmesi gerekiyor; konu absürd olmamalı mesela...Oyuncular rollerinin hakkını vermeli daha sonra, diziye bağlanmam için.Konu güçlü olmalı.Bazen de kendimden bir şeyler bulduğum için izliyorum izlediğim diziyi.Her diziyi kendimden bir şeyler bularak izlemeye başlamıyorum fakat; izledikten sonra her dizide kendime yakın bir karakter bir olay buluyorum...Konudan sonra bu önemli dizi izlerken benim için...

sarıseren
15-02-07, 15:49
eğlenceli vakit geçirmek iiçin izliyorum.Dizi izlerken hayattan kopmuş gibi oluyorum.Sadece diziye odaklanıyorum:img-in_lo

figaro
23-02-07, 15:10
ben de bilirim ,
akşam şık şıkıdık giyip piyasa yapmayı ,
bir yerlere gidip yemek yemeyi gezmeyi tozmayı eğlenmeyi,
bir kursa yazılıp kendimi geliştirmeyi,
hiç olmadı sinemaya tiyatroya konsere gitmeyi,
ben de bilirim,
erkenden işten eve gelen bir kocası olan bir kadın gibi bu akşam ne yapıyoruz demeyi (zavallıcım geç saatlere kadar köle gibi çalışıyor emin olun şirket ismi vermiyorum mesai de ödemiyorlar mecbur çalışacak)
ben de bilirim,
hobiler bulup kafa dağıtmayı,
küçük çocuğumu bir akşamcık olsun birine emanet edip gönlümce arkadaşlarımla buluşmayı.

bu yazı uzaaar gider böyle.evlere kapanmış bir kitleyiz biz.parası kıt vakti mecburiyetten bol.kim ister ay bunun karısı onu mu aldatmış,yok şu kadar para kime teklif edilmiş,hangi tim nereyi çöketmiş,töre şöyle mi böyle mi emreder bilmeyi kim ister.kim merak eder hayattan kaçış bu kendi hayatlarımızdan.kitlesel afyon.düşünmemek için.

gs-tugba93
24-02-07, 00:14
diziler hosuma gitdi icin
yada telefiziyon bakdim icin

Gülçinist
25-02-07, 09:16
valla dizilerin konusu sevdiğim için saten her diziyi izlemm izlediğim 2 3 tane dizi vardır :)

naz_özge12
25-02-07, 09:23
ben dizleri,ilerde tiyatro oynayacağım + oyuncu olacağım için izliyorum.inş tabi.
mimiklerini,yürüyüşlerini inceliyorum oyuncuların.tabi aralarında sadece sevdiğim için izlediklerim var.

violettt
25-02-07, 09:28
ben kendi adıma dizileri yaşamda bulamdığım şeyleri görüp hala var olduklarını bilip içimi rahatlatmak için izliyorum
SUAT&ZENAN

Derya_Can
03-03-07, 20:20
dizilerde en cok gercekler canladiriliyor gercek hayata olanlar
belki ondan
ya da kisa bir sürede olsa dizilerdeki efsane asklar görmek beni stress den kurtariyor

KEREMİNE
05-03-07, 07:42
belkide günümüzde gerçek aşk olmadığı için dizilere sığınıyoruz

mad-girl
05-03-07, 18:26
belkide günümüzde gerçek aşk olmadığı için dizilere sığınıyoruz

elif:
galiba haklısın :img-yes:

azrail3869
08-03-07, 15:43
ama bazen de sagır oda adlı diziyi sırf Türkiyenin derçek lerini sergiledigi için izleme gereksinimi duyuyorum.

gökçe-s
08-03-07, 16:25
Bana Gerçekçi Gelmesi Siradan Konulari Işlememesi Aşki çok Tutkulu Anlatmasi.......................
Bu özelliklerin çogu Hirsiz Poliste Oldugu Için Bir Tek Onu Izliyorum

GAZEL_KEREMCEM
08-03-07, 16:43
böyle aşklara ihtiyacımız olduğu için, beğendiğimiz kişileri görmek için we alışkanlık olduğu için!!!

nedim_bahar
08-03-07, 19:08
sevdiğim oyuncuları dizilerde pek fazla görme fırsatım oluoyr o yüzden