Tüm Versiyonu Göster : Ask Oyunu - Basında Çıkan Haberler
Oyuncu koçları var
"Aşk Oyunu"nda Ekin ve Sarp'ı oynayan Yasemin Ergene ile Keremcem, başrolü alınca işi sıkı tutarak, oyuncu koçu tuttu. İki genç oyuncu, Celal Kadri Kınoğlu'ndan ders alıyor
İLKNUR GÜLMEZ
Aşk Oyunu deneyimli oyuncularla genç isimleri bir araya getiriyor. Keremcem, Yasemin Ergene, Kuzey Vargın, Nazlı Tosunoğlu, Mehmet Akan ve Gürgen Öz'ün oynadığı dizide zengin bir gençle fakir kızın aşkı anlatılıyor.
"İlk başrolüm ve beni zorluyor"
Dizide fakir kızı oynayan Yasemin Ergene, Hülya Avşar'la birlikte oynadığı reklamın ardından oyunculuğa geçiş yaptı. İşinin çok zor olduğunu vurgulayan Ergene, rol arkadaşı Keremcem'le birlikte bir oyuncu koçu tuttuklarını söylüyor. Genç oyuncu sözlerini şöyle sürdürüyor:
"Çalıştığımız herkes oyunculuk anlamında bize çok yardımcı oluyor. Keremcem'in de ilk oyunculuk deneyimi. Şimdiye kadar birkaç yan rolde oynadım. Şimdi başrol oynuyorum ve bu beni çok zorluyor. Bu nedenle oyuncu koçu tutmak zorunda kaldım. Celal Kadri Kınoğlu bana ve Kerem'e oyuncu koçluğu yapıyor. Bir aydır Kerem'le birlikte okuma provaları yapıyoruz. "
http://www.e-kolay.net/kadin/images/keremcem-.jpg
Nerelere Gideyim?’ dediniz, adınızı duyurdunuz. Kimdir Keremcem, sizi tanıyarak başlayalım mı söyleşimize?
1978 Milas doğumluyum. 10 senedir müzikle ilgileniyorum. Ege Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunuyum. ‘Eylül’ adlı albümümde kendi şarkılarımı seslendirdim ve şunu da belirteyim ki, adım bitişik yazılıyor.
Ailenizle aranız nasıl? Onlardan ayrı yaşıyorsunuz sanırım.
12 yaşından itibaren sırasıyla İzmir, Muğla ve Ankara’da okumam nedeniyle hâlâ Milas’ta yaşayan ailemden hep ayrı yaşadım. Belki bu yüzden onlara bu denli bağlıyım. Benden dört yaş büyük Beste isminde bir ablam var. Ailem beni kendi ayakları üstünde durabilen biri olarak yetiştirdi ve verdikleri bu sorumluluğun ödülünü de hayalimin peşinde koşmamda bana sonsuz destek olarak fazlasıyla verdiler.
Müzikle tanışmanız, müziğe başlamanız nasıl oldu? Aslında ‘Eylül’ adlı albümünüz ikinci albümünüz değil mi?
Evet… Müziğe 10 sene önce gitar çalarak başladım. 1996 senesinde de ‘Elimde Değil’ isimli albümümde yer alan ilk şarkımı yazdım.
Müzik yolculuğunda son durağınız olan İstanbul maceranız nasıl başladı? Aykut Gürel’le nasıl tanıştınız?
5 senedir şarkı yapıyordum ve artık bunları arkadaşlarım dışında insanlarla da paylaşmam gerektiğine karar verdim. En büyük destek ailemdi. İstanbul maceramın başlangıcı ise Yonca Evcimik’tir. Aykut Gürel’e ulaşmamı da O sağladı.
Sizden ve Aykut Gürel’den başka kimlerin emeği var albümünüzde?
Aranjörüm ve aynı zamanda yapımcım olan Aykut Gürel canlı ve hücum kayıt şeklinde kaydedildi. Bu sayede 2 gün içinde davulda Murat Yeter, keyboard da Emre Irmak başta Aykut Gürel gitarlarda Cihat Akyıldız ve Can Şengün’ün şarkılarım üzerindeki profesyonel fikirleri de albümün duygusuna katılmış oldu. Nerelere Gideyim’e ünlü düdük ustası Alihan Samedov eşlik etti. Düet versiyonuna ise melek sesiyle Müge Zümrütbel ile birlikte seslendirdik. Mix ve mastering’i ise Cem Büyükuzun yaptı.
İlham kaynağınız aşktır sanırım şarkılarınızı üretirken…
Albümdeki şarkıların bende ayrı ayrı hikâyeleri var. Şarkılardan anlaşılacağı gibi çoğunun ilham kaynağı aşk ve tabii ki benim yaşadığım aşk ve ayrılıklar...
Günümüzde; müziğin kalıcı olması yerine, ticari kaygıyla yapılması ön planda. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?
Pop müzik piyasasında ‘kalıcılık’ başarının bir göstergesi gibi algılanmadığı için ticari kaygı açık ara önde gidiyor. Pop müzikte ‘kalıcılık’ın kişisel fikrim olarak ilk şartı samimiyet müzikal anlamda ise güzel bir şarkı, sağlam bir duruş ve iyi bir pazarlama stratejisiyle birleşince ancak sağlanabilir.
En beğendiğiniz, en çok önem verdiğiniz şarkınız hangisi? Şarkıları yaparken ve de albüm için seçme yaparken kaygılarınız oldu mu? Olduysa ne tür kaygılardı bunlar?
Benim için bütün şarkılarım aynı önemde, hepsi farklı duygulara sahip. “Nerelere Gideyim” ihanet üzerine yazılmış bir şarkı. İlk klibin çekildiği şarkıyı seçerken epey zorlandık. En sonunda “Nerelere Gideyim” de karar kıldık. Klip şarkısını seçerken değil albüme girecek şarkıları da seçerken şarkıların yavaş veya hızlı olması gibi bir kaygımız yoktu. Tek kaygımız güzel olmasıydı.
Ekranlarda klipleriniz dışında çok fazla programda göremiyoruz sizi? Nedir bunun nedeni?
Piyasadaki bütün şarkıcılara uygulanan standart bir promosyon paketi var. Bu paketin içinde belli televizyon programları ve gündemde kalmak için belli stratejiler var. Biz bu paketi kullanmayı istemedik. Çıkacağım programlarda da mümkün olduğunca seçici davranmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum.
Müzik dışında el attığınız farklı bir alan daha var, ona da değinmek istiyorum. Bir televizyon filminde rol aldınız. Müzik paralelinde oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?
‘Kerem ile Aslı’ adında bir televizyon filminde Kerem rolünü canlandırdım. Oyunculuğu yapıp yapamadığımı film yayınlanınca göreceğim. Bir şeyi yapmam için önce ona inanmam lazım, bu film de bir denemeydi. Başarılıysam niye olmasın.
Kızların son gözdelerindensiniz. Kızlarla aranız nasıl? Beğenilmek hoşunuza gidiyordur.
Kızlarla aram her zaman iyi oldu, onlar tarafında beğenilmek tabii ki hoşuma gidiyor. Buna rağmen utangaç bir tarafım var, kızarma huyumu hâlâ yenemedim mesela.
Albüm çıktı, promosyon dönemi... Peki boş zamanlarında neler yapar Keremcem? Nelerle ilgilenmekten keyif alırsınız?
Albümden sonra günümün büyük kısmı televizyon programları ve röportajlarla geçiyor. Geri kalan zamanımda şarkı yapıyorum, spora gitmeye çalışıyorum en az haftada 3 gün… Gazete ve kitap okurum. Akrilik resim çalışmalarım var. Ev yaşamını ve kendi kendime vakit geçirmeyi severim. Yemek yapmaya ve yemeğe bayılırım.
Nerelere takılırsınız dışarı çıktığınızda?
Gece dışarı çıktığımda daha çok Beyoğlu, Tünel ve Taksim’de geziyorum.
Üçüncü klip hangi şarkıya çekilecek?
Üçüncü klibi, aynı zamanda albümümün ismi olan ‘Eylül’ isimli şarkıya çekeceğiz. Yakında yayına girecek.
Yakın ve uzun vadedeki projelerinizden bahsetmenizi istesem…
Proje anlamında hedefim bu albümden daha iyi albümler yapma ve bu albümün yıllar sonra dinleneceğini ummak. Kısa vadede konser yapıp beni dinleyenleri teker teker gözlerine bakıp şarkılarımı onlarla söylemek var. Bu arada tabii projeler çıkıyor.
Şarkılarınızı sevenlere, sizi takip edenlere neler söylemek istersiniz son olarak?
Beni seven dinleyen albümümü alan herkese çok teşekkürler. İkinci albüm için beni yüreklendirdiniz. Umarım başladığım tarzda bu yolda devam edecek yaşım ve yüreğim olur.
MELİKE BİRGÖLGE
kaynak:ekolay.net
[/B]Arkadaslar,buyurun bu da Kurtinin reportaji,askoyunuforumkurdudan buldum.
Rol yapmıyor, içinden geliyor
Aslıl mesleği kaynakçılık olan Aydoğan Oflu, 'body' hocalığı yaptığı sıralarda vücudu sayesinde oyunculuğa başlayıp bir sinema filminde rol almış. Şimdi de Aşk Oyunu dizisinin enteresan karakteri Kurti'yi canlandırıyor
Kaynakçı, 'body' hocası, oyuncu vs.
İzliyorsanız belki dikkatinizi çekmiştir, Kanal D'nin Aşk Oyunu dizisinde esas kızın ağabeyi, Kurti diye enteresan bir karakter var. Serseri ve işgüzar, ama bir yandan da sempatik ve komik bir tip. Adı Aydoğan Oflu. Meğer Aydoğan Bey, 'body' hocalığından oyunculuğa terfi etmiş. Fakat mazisinde, pek çok tiyatro oyuncusuna bile nasip olmayan bir sinema filmi bile yatıyor. Aslında durumu biraz karışık Aydoğan Oflu'nun. 33 yaşında. Uzun yıllar Almanya'da yaşamış. Tabiri caizse 'delikanlı bir arkadaş'. Esas mesleği kaynakçılıkmış. Sonra Türkiye'ye gelmiş, çeşitli işlerde çalışmış. Bu arada evlenip barklanmış. 17 aylık bir de oğlu var. Reklam filmleriyle başladığı oyunculuk hayatına Reha Maden'in yönettiği Korkuyorum Anne filmindeki rolüyle devam etmiş. Ve şimdi de 'diziciler' kervanında. İşte Aydoğan Oflu'nun hikâyesi...
Kimsiniz siz, kendinizden bahseder misiniz?
Ben Aydoğan Oflu.
Oflu musunuz?
Rizeliyim. Soyadım Oflu, atalarımız oradan gelme. Almanya'dan geldim ben aslında. 21 yıl orada kaldım.
Orada mı doğdunuz?
Yok. 10 aylıktım gittiğimde. 1972'de gittik. 93'te geldim ben buraya.
İşçi çocuğusunuz yani.
Evet. 11 yıldır buradayım. 2000'de başladım tekrar Almanya'ya gidip gelmeye. Ama işte bu yeni yasalar filan çıktı diye oturma müsaadesi alamadık. Gidecektim tekrar. Sonra bu dizi projesi çıkınca, söyledim Fatih (Aksoy) Bey'e 'Olacaksa kalırım,' diye. O da 'Olacak muhakkak,' dedi. Ben de kaldım.
Almanya'da ne yapıyordunuz, ne okudunuz mesela?
Lise mezunuyum. Asıl mesleğim kaynakçılık. Oto tamirciliğinde, inşaatta filan her türlü iş yapıyorum hâlâ Almanya'ya gittiğim zamanlar.
Oraya gittiğinizde hâlâ çalışıyorsunuz yani bir taraftan.
Tabii. Ailem orada. Babamın küçük bir dükkânı var. Gittiğimde işte otomobil al sat, tamir yap... Babamın dükkânına yardım ediyorum. En çok altı yedi ay kalıyorum, hanımla çocuk burada diye.
Sonuçta orada mı yaşamak istiyorsunuz?
Aslında öyle de değil. Yani tam iki arada bi derede kalanlardanım. 21 yılım orada geçti, 12 yılım burada. Burada da belirli bir çevre yaptım, orada da bir çevrem var. Ne burada rahat edebiliyorum ne orada.
Hanım ne diyor?
Bu belirsizlik yüzünden istemiyor. Yani istiyordu oraya gitmemizi, sağlam kalalım diye ama yasalardan dolayı olmadı. Şimdi bu iş çıkınca da... İnşallah daha iyi projeler çıkarsa, kalırız diyoruz.
Peki nereden çıktı bu oyunculuk işi?
97'de Küçükyalı'da bir yerde 'body' hocalığı yapmaya başladım. Orada iki arkadaş vardı, 'Ya hocam noolur bir ajansa gidip kaydolalım,' dediler. Gittik bir ajansa kaydolduk. Kayıt parası verdik bir dünya. Sonra baktım haber gelmiyor, 'Ben gidip paramı alacağım oradan. Bunlar bizi tezgâha getirdi,' dedim. Derken bir gün telefon geldi. 'Reklam işi var,' dediler. Gittim, Turkcell'in boksör reklamı. İlk orada başladım. Benim elimden tutan aslında, buralara gelmemin sebebi Reha Erdem'le Ömer Atay'dır. Reklamı çektik, çok beğendiler.
Vücudunuz sayesinde başladınız yani bu işlere...
Evet. O reklama boksör tipli birisi lazımdı. O zaman benim saçlar da uzundu. Dediler ki hani 'Robert de Niro'ya benzeyen birisi...'
Sizin oyunculuğa eğiliminiz var mıydı ki ajansa kaydoldunuz?
Yoktu. O çocukların zoruyla işte. Bir hafta sonra da bu iş çıktı. Bu Turkcell reklamı Amerika'da ödül filan aldı. Ondan sonra onlar bayağı bir reklamda oynattı beni. O zamanlar Reha Ağabey, 'Seni bir sinema filminde de oynatalım,' demişti. Sonra da 2003'te Korkuyorum Anne'yi çektik. Orada da Fatih Aksoy gördü beni.
O filmde hangi karakteri oynuyordunuz?
Lunapark'ta çalışan asker kaçağı bir boksörü oynadım. Bayağı enteresan bir film aslında. Bir çuval da ödül aldı.
Ama reklamda oynamak başka bir şey, sinema filmi çok başka. Demek ki sizde bir ışık gördüler.
O ilk reklam filminde belirli sözler vardı. Şunu diyeceksin, bunu diyeceksin... Ben de 'Abi, beni rahat bırakın ben daha iyi yaparım,' dedim. Yaptım. Biz küçükken çok konuştuğumuzda babam bize kızardı, 'Ulan çen çen çen, çeneniz durmadı,' diye. O laflar aklıma geldikçe söyledim, 10 numara bir reklam filmi oldu. Sinema filminin de çoğu doğaçlama, dizinin de çoğu doğaçlama. Yönetmenimiz Bülent İşbilen ilk 'Şunu şöyle yap,' dedikçe ben 'Ağabey germeyin beni. Bırakın ben hem senaryoya da uyarım,' dedim. 'Tamam,' dedi. İlk bölümden beri kimse karışmıyor. Senaryoyu okuyorum ama değiştirdiğim oluyor, bir şeyler ekliyorum millet yerlere yatıyor sette.
'Abidik gubidik filmleri severim'
Oyuncu olduktan sonra nasıl değişti hayatınız?
Pek değişmedi aslında. Bazen takılıyor arkadaşlar, 'Yürür gidersin, tanımazsın artık,' diye. Yok öyle. Niye tanımayayım! Ben aslında Kartal'da oturuyorum. Şimdi buralara yakın olsun diye Ortaköy'de kayınpederdeyiz. Mesela ben her boş zamanımda fırsat bulur Kartal'a giderim. Bütün arkadaşlar, çevre orada olduğu için.
Mahalle çocuğusunuz yani...
Mahalle de değil aslında. Bizim bir sokak var orada, tamirhanecisi, kaportacısı, tornacısı... O arkadaşları görmeyince olmuyor..
Peki. Filmde de doğaçlama yaptınız yani ve Fatih Aksoy gördü beğendi, diziye çağırdı...
Evet. Çağırdı, 'Oyunculuğunu çok beğendim, en kısa zamanda seni bir iş görüşmesine çağıracağım,' dedi. Ne yapıp ettiğimi sordu. İşte size anlattığım gibi anlattım. Öyle işte, sonra da bu dizi başladı.
Karaktere çok uymuşsunuz ama.
Ben dedim ki başta, 'Abi bu adam çok üçkâğıtçı, ben kendime yakıştıramıyorum bunu oynarken. Bunu biraz daha sempatik yapalım'. Biraz da delikanlı tarafı olsun istedim yani. Bazı başıma gelen olayları da anlattım, onları da koydular.
Mesela?
Bir kapkaç olayı olmuştu Maslak'ta. O zamanlar üstü açık bir araba vardı bende. Parça sormaya gittim, araba az ilerideydi. Bir baktım içeriden cep telefonunu çaldı iki kişi, motora binip kaçtılar. Takip ettim, arabayla vurdum motorlarına düşürdüm bunları. Hem telefonu aldım, hemde bir güzel sopa attım.
Sonra bu hikâyeyi senaryoya koymayı mı teklif ettiniz?
Evet. Onlar da kabul ettiler.
Başka var mı böyle hikâyeniz?
Bir kere Karaköy'de turistlere rastlamıştım. İki tane Japon'la bir Mısırlı. Tam vapura biniyorduk. Mısırlıyla konuşuyorduk. Kazayla bir amcaya çarptık. 'Pardon amca,' derken aynı anda yürüdük. Ben iskeleden yürüdüm, bu iskeleyi görmedi. Bir baktım ki Mısırlı yok olmuş. Düştü suya bavuluyla beraber. Vapurla iskelenin arasına. Halatla filan tuttuk çıkarttık adamı. Bavulu gitti. Adamın tek derdi pasaport. İki Japonla da bunlar o iskelede tanışmış. Ben de yakın arkadaş zannettim, meğer değillermiş. Vapur kalktı, biz orada kaldık. Vapur gidince bavul suyun üzerine çıktı, aldık neyse. Ben bekârdım o zamanlar, aldım bunları Kartal'a götürdüm, bizde kaldılar bir gün.
Nasıl bir insansınız siz, neler yapar, nelerden hoşlanırsınız?
Biraz sinirli bir insanım.
Çok vukuatınız var mı?
Var ama anlatmayım. Haksızlıklardan kaynaklandı hep.
Peki nelerden hoşlanırsınız? Mesela iyi bir sinema izleyicisi misiniz?
Değilim aslında yaa. Olmam gerekir aslında ama... Yani, saçma gelecek belki ama fantastik filmler severim mesela Geleceğe Dönüş gibi. Yani abidik gubidik filmleri severim. Onun dışında sakinlikten zevk alırım mesela. Kalabalık yerlere gitmem. Çay bahçelerini filan severim. Bir kere Yayla Sanat Merkezi'nin fasıl akşamına gitmiştik. Sonra bir daha gidemedik ama istiyorum.
Türk sanat müziği mi seversiniz?
Severim. Ama hiç söyleyemem Türkçe müzikleri. Onu da Türkiye'ye geldikten sonra sevdim.
Almanya'da ne dinliyordunuz?
Yabancı hep. Şimdi bile hep Eminem, R&B filan dinliyorum. Versen klasik müzik bile dinlerim.
Kültür çatışması yaşadınız mı Türkiye'ye geldiğinizde?
Yaşadım ilk etapta. Saçlarım çok uzundu ben geldiğimde. Korna basmalar filan. Baktım ki kaldırmıyor, kestirdim. Ondan sonra da askere gittim. Ne bileyim çok ters geldi her şey. Orada her şey çok düzenli, böyle büyük değil, kalabalık değil. Burada herkes birbirini... Yani kimse kimsenin iyiliğini o kadar düşünmüyor diyeyim. Ama askere gittikten sonra alıştım gittikçe. Dönüşte bir sürü işte çalıştım.
Şarkı söyleyebilseniz şarkıcılık da yapacaktınız herhalde.
Olabilirdi ama söyleyemiyorum işte. Dizinin dördüncü bölümünde söyledim, Almanya'dan mesajlar geldi, 'Aydoğan n'olur bi daha söyleme,' diye.
Simdi basqa 1 reportaj daha gordum askoyunu forumkurduda.Keremcem ve Yaseminin.
Güncel
Daha yolun başındalar Yasemin Ergene ve Keremcem. izleyicinin gözünde ise Ekin ve Sarp... Aşk Oyunu'nun iki kahramanı, genç izleyicinin ilgisini çekiyor. ikisi de daha yolun başındalar ama bu yazın favorileri onlar
Oyunculuğa nasıl başladınız?
Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra, Müjdat Hoca bana Koçum Benim dizisinde bir rol buldu. O sırada Gaye Sökmen Ajans'a bağlıydım. Bir çok deneyimim oldu; ama en çok Hülya Avşar ile oynadığım reklam filmi ile akıllarda kaldım. Reklamdan sonra yine Kanal D'de yayınlanan, Ah Be İstanbul adlı dizide rol aldım. Bu diziden sonra MED yapımla bir görüştüm ve Çocuğun Var Derdin Var'a başladım. O bittikten sonra da en son Haylaz Babam'da oynadım.
Reklamlardaki kız olarak tanınmak sizi rahatsız ediyor mu?
O reklamı 2003'te çektik ama hâlâ beni yolda görüp, o reklamdaki kız diye tanıyorlar. Rahatsızlık duymuyorum ama reklam sanki üzerime yapıştı.
Bu proje size nasıl geldi?Fatih Aksoy daha önce bu projeden bahsetmişti. Senaryoyu anlattı ve kabul ettim. Aslında yeni sezona düşünülüyordu ama yazlık bir proje oldu.
Bu durumda sizi Fatih Aksoy keşfetti diyebilir miyiz?Evet, Fatih bey benim bir yerlere geleceğimin farkındaydı. Çocuğun Var Derdin Var'ı çektiğimizde bu kızı nereden buldunuz demiş benim için; 'beceremiyorum' diye. Daha sonraki zamanlarda ilerleme gördüğü için; 'Sen başarırsın' dedi ve beni bu diziye aldı. Daha iyi şeyler yapmam, kendimi geliştirmem için oyunculuk kursuna yolladı.
Başrol oynamak sizi korkuttu mu?îlk başta korkum vardı. Çünkü ilk başrolüm olacaktı, çekimleri her gün sürüyor, büyük bir yük olacaktı üzerimde; ama sonra alıştım. Ekip arkadaşlarım olsun, Fatih bey olsun çok yardımcı oldular ve şimdi her şey yolunda.
Rolüne nasıl hazırlandın?
Başlangıçta oyuncu koçu tuttuk. Keremcem ile birlikte Celal Kadri Kınoğlu hoca ile çalıştık. Ekin karakterini Celal hocanın yardımıyla çıkardım.
Senaryo çok orijinal olmamasına karşın dizi oldukça beğenildi. Dizinin ilgi görmesinde ne etkili oldu?İzleyicisi böyle senaryolara alışkın olduğu için belki yakın gelmiş olabilir. Ayrıca dizide hem duygusallık, hem komedi var. Her şeyi bir arada barındırdığı için başarılı olduğunu düşünüyorum.
Dizinin başansı sizin müzisyen yönünüzü nasıl etkiledi?Bana ve müziğime çok şey katıyor. Albümümde kendi şarkılarımı istediğim gibi seslendirdim, Aykut Gürel ile birlikte düzenledim. Bu nedenle pek bir ticari kaygım olmadı. Beni insanlar tanıdı, şarkımı sevdiler ama dizi kadar popüler yapmadı. Ben de müziğimi değiştirip daha ticari bir şey yapmak yerine oyunculuk sektörünün popüler kısmı olan diziyi kabul ettim. Bu da benim müziğime tanınmak anlamında olumlu yansıdı.
Oyunculuğun müziğinizin önüne geçtiğini düşünüyor musunuz?Oyunculuğumun müziğimin önüne geçtiğine katılmıyorum. Albümümü 200 bin kişi bilirken, şimdi 5 milyon kişi biliyor. O anlamda, yani tanınma anlamında bir katkısı oldu. Bu şekilde önüne geçmiş olabilir; ama benim kendi içimde müzisyenliğimin önüne geçmesi çok zor. Şarkı söylemek benim için başka bir şey.
Hem dizi hem müzik, ikisi birlikte zor olmayacak mı?Açıkçası dizi çok vaktimi alıyor. Yeni sezonda da devam edersek ne olacağını bende merak ediyorum, iki işi birarada götürmek gerçekten kolay değil.
Dizi için müzik yapıyor musunuz?Evet, dizi için 6. bölümde bir şarkı yaptık onu izleyiciye sunacağım. İlerleyen zamanlarda da buna benzer şeyler yapabiliriz.
Dizinin başansından sonra yeni bir albüm yapmayı düşünüyor musunuz?Zaten albümüm ocak ayında çıktı. Çok da uzun zaman olmadı. Gelecek yaza kadar öyle bir şey düşünmüyorum.
Oyuncu olarak kendinizi nasıl buluyorsunuz?
Ben de Yasemin gibi henüz yolun başındayım. Ben oyunculuk eğitimi almadım; ama burada oynayarak pişiyorum, kotardığımı da düşünüyorum.
22.08.2005
Haber: Mustafa Doğan
_butterfly_
02-09-05, 11:15
Aynı kız için savaşıyorlar
http://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,211357,00.jpg
Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Aşk Oyunu’nda aynı kıza aşık iki genci canlandıran Keremcem ile Serdar Yeğin, Kelebek için set dışında bir araya geldi. Yasemin Ergene’nin oynadığı genç kızın kalbini kazanmak için rol gereği kıyasıya bir rekabet yaşayan ikili ile diziyi ve gerçek aşkı konuştuk.
- Oyunculuğa nasıl başladınız?
Keremcem: İlk olarak ‘Kerem ile Aslı’ adında bir televizyon filminde Kerem rolünü canlandırmıştım. Bu TRT’ye çekilen bir dönem filmiydi. Şimdi oynadığım ‘Aşk Oyunu’nda ise açıkçası kendimi daha başarılı buluyorum.
Serdar Yeğin: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden Tiyatroyla 15 yaşında tanıştım. Bursa’da yerel tiyatrolarda çalıştım. İnsanlar beni ‘Çemberimde Gül Oya’ dizisiyle tanıdı.
- Dizinin bu kadar tutacağını düşünüyor muydunuz?
Keremcem: Kendime güvenim vardı ve dizinin kötü olmayacağı düşünüyordum. Yine de bu kadar başarılı olacağını tahmin etmiyordum. Aslında yavaş yavaş gelen bir başarı oldu. Pat diye gündeme düşmedik. Böyle bir dizide başrol oynamak çok güzel.
Serdar Yeğin: Dizi bu kadar tutunca ben de şaşırdım. Dizinin konusu çok klasikti ve yaz dizisi diye işe başladık. Reyting rekorları kırması bizim için de sürpriz oldu.
- Gerçek hayatta, dizide olduğu gibi aşkınız için mücadele eder misiniz?
Keremcem: Eğer dizideki gibi aşık olsaydım, normal hayatta da savaşırdım. Bence aşk savaştırır.
Serdar Yeğin: Eğer dizideki gibi burnumu sürten bir kız olursa, peşinden koşarım. Ben hayatımda bir kez evlenmek istiyorum.
- Peki gerçek hayatta dizideki gibi bir aşk üçgeninin ortasında kaldınız mı hiç?
Keremcem: Benim başıma böyle olaylar çok geldi, ama hep kazanan ben oldum. Kazandım kazanmasına da, elimde tutamadım! En fazla bir hafta sürdü ne yazik ki...
Serdar Yeğin: Ben lise döneminde iki kız arasında çok kaldım.
- Aynı dönemde size aşık iki kız oldu mu hiç?
Keremcem: Sayısını bilmiyorum ama çok oldu.
Serdar: Çapkınlık yaptığım dönemlerde oldu.
- Yolunuzu çeviren genç kız hayranlarınız var mı?
Keremcem: Beni çeviren çok oluyor. Hatta peşime takılanlar bile var.
Serdar Yeğin: Beni henüz kimse tanımıyor, o yüzden peşime takılanlar da olmuyor.
AŞKIN BİR FORMÜLÜ YOK
- Aşkı nasıl yaşarsınız?
Keremcem: Aşk benim için bir tutku. Tutkuyu hissediyorsan, o aşkı istiyorsundur. O aşkı elde ettiğin zaman da aşkın bitiyor. Aşklarımı tutkulu yaşamayı seviyorum.
Serdar Yeğin: İlk önce kokudan yola çıkarım. Benim için her şey burunda biter, sonra da boyun. Fiziksel olarak yaklaşırım. Ya, aslında bunun formülü yok.
SETTE DÜŞMANDIŞARIDA DOST
- Dizide birbirinden hiç hoşlanmayan iki karaktersiniz. Çekimlerden sonra bu kimliklerden sıyrılmanız kolay oluyor mu? Yoksa çekim bitince de bir süre ters ters bakıyor musunuz birbirinize?
Keremcem: Aslında dizideki karaktere bürünmek benim için zor oluyor. Ters bakışları birbirimize geyik olsun diye yapıyoruz. Şaka malzemesi olarak kullanıyoruz.
Serdar Yeğin: Hiçbir zaman çekimden sonra ters bakışlarımız olmadı birbirimize
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~436@nvid~625230,00.asp
FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!... AŞK OYUNU KANAL D'Yİ KARIŞTIRDI. D, YENİ DİZİLERİNDE BEKLENEN VERİMİ ALAMAZKEN, ATV'YE KAPTIRDIĞI AŞK OYUNU DİZİSİ DAHA İLK GÜNÜNDE İLK YÜZDE BİRİNCİ OLDU. TV CAMİASI BU OLAY ÜZERİNE KANAL D'DE MURAT SAYGI'NIN YERİNE FATİH EDİPOĞLU'NUN GELECEĞİNİ KONUŞUYOR. VE HABER YARIŞINDA ATV'NİN YARATTIĞI SUNİ GÜNDEM ATV'YE HİÇ YARAMADI. ATV, KANAL D İLE ÇEKİŞİR DURUMA DÜŞERKEN, SHOW HABER ÖNE FIRLADI ANCAK BU KEZ DE SHOW HABER AYNI YANLIŞA DÜŞMENİN EŞİĞİNDE... NEDİR BU YANLIŞ?.. VE İŞTE DÜNKÜ RATİNGLER...
15/9/2005 13:34
TV'de yeni sezon hareketli başladı.
Televizyon dünşasında dün ilginç bir gelişme yaşandı.
Kanal D'nin ATV'ye kaptırdığı Aşk Oyunu isimli dizi, dün ATV'deki ilk gününde zirve yaptı ve ilk yüzde 27 share yaparak birinci oldu.
Bu gelişmenin, son dönemlerde yaptığı işlerle umduğunu balamayan Kanal D'de yeni bir devrime neden olacağı ve genel müdür Murat Saygı'nın yerine ATV'nin eski genel müdürü Fatih Edipoğlu'nun geleceğinin konuşulmasına neden oldu.
Aslında bir-iki sene öncesine kadar Murat Saygı son derece başarılıydı. Fakat Show TV'nin genç genel müdürü Saner Ayar'ın elini attığı her işin başarılı olması Saygı'nın itibar kaybetmesine neden oldu. Ancak Saygı, işine karışıldığını, eskisi gibi rahat çalışamadığını anlattı her yerde... Bilinmez, belki de haklıdır.
Ve ATV'den ayrılan ancak her zaman televizyonlarda "alternatif" genel müdür olarak konuşulan tecrübeli televizyoncu Fatih Edipoğlu'nun adının yeniden gündeme gelmesine neden oldu bu son gelişme...
Bu arada...
Haber yarışında büyük yanlışlıklar sürüyor.
ATV haber, birdenbire kendisine Kanal D'yi rakip görmüş ve ilk günlerde fark atması üzerine bunu grubun gazetelerinin de manşetine taşımıştı.
Bizce bu büyük hataydı. Rakibi yokken adeta rakip yarattı.
Bu fırsattan istifa edense Show Haber oldu ve işte dün iki kanalın haberinden de çok izlendi.
Ancak aynı yanlışa Show haberin de düştüğü gözlendi. Bu kez Show grubunun gazetelerinde Show haber manşetten verilmeye başlandı.
Bize göre... Bu son derece yanlış bir yarış...
Haberde rating yarışı olur mu?..
Kanalların prime-time ve tüm gün yarışı var, tamam da kanalların haber yarışının anlamı nedir?..Bununla ilgilenen toplasanız 10 kişi var. Kanalların genel müdürleri bile ilgilenmiyor.
Diyelim ki bir kanalın haberi o gün diğer kanalların haberine fark atmış ama prime-time'de kanal fark yemiş... İşte o zaman ne anlamı kalıyor.
Bizce, bu anlamsız haber yarışını kanallar bir kenara bırakmalı ve ses getiren, gündemi değiştirecek haberlere imza atmanın yolu aranmalı...
Haberciler, bu rating yarışını birlikte konuşarak kapamalı... Aksi halde hep birlikte çökecekler... Çünkü böyle giderse kanallar haber sürelerini çok yakında yarım saate indirip, haber sonrası reklamlarını saat 20.00 öncesi (prime-time öncesi) bitirmeye karar verecekler. Habercilerin haberi ola!..
“BEN AŞK ARAYAN BİRİYİM”
Kendisini Aşk Oyunu’nda canlandırdığı Sarp karakterine çok yakın bulan Keremcem ile evlilik hakkında konuştuk…Dizi çekimleri devam eden şarkıcı,bu günlerde Shirley Bassey ile aynı sahneyi paylaşacağı konser için heyecanlanıyor.
_Keremcem son zamanlarda ne yapıyor?
Aşk Oyunu’nun 6. bölümü için yaptığım “Kadife Kelepçe” isimli bir şarkı vardı;düzenlemesini Aykut Gürel’in yaptı,klibini Bülent İşbilen çekti ve dün ilk defa bir tv programında yayınlandı.Yakında müzik kanallarında da yayınlanacak.Onun dışında dizinin 13. bölümünü çekmeye başlıyoruz,bu sezonda devam edeceğiz.Birde TESEV Vakfı yararına Çırağan Sarayı’nda Shirley Bassey ile sahne alacağım.Dizi çok vaktimi alıyor,müzik anlamında çok bişey yapamıyorum o yüzden bu konser beni çok heyecanlandırıyor.
_Dizi teklifini nasıl aldınız?
Katıldığım bir tv programında görmüş Fatih Aksoy beni.Bir gün Topkapı’da dolanırken Aykut Gürel’den tel. geldi “Medyapım’a gider misin?Bir dizi teklifi var.” diye.Daha önce Pelin Batu ile birlikte “Kerem ile Aslı” adlı bir tv filminde oynadım ama henüz yayınlanmadı.İlk tecrübem o oldu,tecrübe denilirse tabi.Aşk Oyunu’nun senaryosu,yönetmeninin tavrı ve ekip güzeldi.Ve en önemlisi karakter bana çok uzak değildi,benim duruşumu tamamen değiştirecek biri değildi.Ayrıca müziğimi tanıtmak için çok büyük bir fırsat olacağını düşündüm ve kabul ettim.
_Evliliğe sıcak bakıyor musunuz?
Evlenen insanlara çok saygı duyuyorum.Aslında genel özelliklerim itibariyle evliliğe yakın bir insanım;evcimen bir yapım vardır,sağdığımdır.Ama evliliğe uygun özelliklere sahip olmak, evliliğe sıcak bakmak anlamına gelmiyor.Evlilik,insanın yaşam tarzı,hedefleri ve mutluluğu anlamında değerlendirilmeli çünkü uzun sürmesi gerektiğini düşünüyorum.
_Evliliğin uzun sürmesi için sizce gerekli olan nedir?
Aşk gerekli diyeceğim ama o da bitiyor,karşılıklı sevgi ve saygıyı bulmak zaten zor.Ben aşk arayan biriyim ve aşk bir süre sonra bittiği için yakın zamanda böyle bir ihtimal görmüyorum.Ama evliliğe çok sıcak bakıyorum.
_Nasıl bir düğün istersiniz?
Güzel bir ilkbahar öğleden sonrası kır düğünü güzel olur herhalde…
_Kendi düğününüzde şarkı söyler misiniz peki?
E,tabi hatta düğün için daha doğrusu karım için de şarkı yapmak isterim.
_Nasıl bir damatlık tercih edersiniz?
İnce çizgileri olan şeyleri seviyorum.Damatlığım da öyle olu heralde;kravatın incesi,pantolonun pilesiz ve incesi hoşuma gider…Siyah seviyorum siyah olur büyük ihtimalle.
_Çocuklarla aranız nasıl?
Çok yaramaz olmadıkları sürece seviyorum.Şımarık olanlara katlanamıyorum çünkü çocuğun şımarık olması için yetiştirilmesinde bir sorun olduğunu düşünüyorum.Ama çocuk sahibi olma fikrine de sıcak bakıyorum.
“TEKLİFTEN ÇOK EDEN ÖNEMLİ…”
Aşk Oyunu’nun kaprisli gelini Ekin’i canlandıran Yasemin Ergene zamanı geldiğinde mutlu bir evlilik istiyor.
_Yasemin Ergene son zamanlarda ne yapıyor?
Bugünlerde dizi dışında hiçbir şey yapmaya vaktim yok;Aşk Oyunu yeni sezon da devam edecek.Bunun dışında şimdilik bir projem yok.
_Nasıl bir düğün ve gelinlik hayal ediyorsunuz?
Kır düğünü isterim heralde;benim büyüdüğüm yer de ufak bir yer olduğu için kır düğününü tercih ederim .Gelinliğimse sade ve rahat olmalı.
_ Nasıl bir evlenme teklifini reddemezsiniz?
Aslında tekliften çok eden insan önemli…Zaten o insanla evlenmeyi istiyorsam nasıl bir teklif ettiği hiç önemli değil.
_Evlenmek isteyeceğiniz insanın özellikleri nelerdir?
Haddinden fazla kıskanç olmamalı,işime saygı duymalı,anlayışlı olmalı ve hatta ev işi yapıp,çocuk bakmalı…
_Çocukları sever misiniz?
3-4 yaşlarını atlamaları gerekiyor ama öncesini ve sonrasını seviyorum.
_Evliliğe nasıl bakıyorsunuz?
Ben evlenmeyi istiyorum ama şimdi değil.Evlenip ne yapacağım,hayatımı yaşayamayacağım falan diye düşünmüyorum.Ama zamanı var;şu an 20 yaşındayım,26-27 yaşına geldiğimde evlenmek isterim.
http://img110.imageshack.us/img110/7563/image13yw1.jpg
Vatan Gazetesi- Yüksel Aytuğ
“PAZARTESİ” GECESİ EKRANDAKİ “RATİNG” YARIŞI İYİCE KIZIŞACAK!... SHOW TV’DE , EMRET KOMUTANIM İLE ASLA UNUTMA KANAL D’DE, HAZİRAN GECESİ ATV, İSE AŞKA SÜRGÜN VE AŞK OYUNU İLE PAZARTESİ AKŞAMI RATİNG SAVAŞINA GİRECEK!...
30/9/2005 17:39
Önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren ekrandaki “Rating” yarışı yeni bir boyut kazanacak...
Show Tv, yeni bir hamle yaparak zayıf olduğu Pazartesi akşamına büyük ilgi gören dizisi “Emret Komutanım”ı kaydırdı... Bu dizinin hemen ardından Show, yine iddialı dizilerinden “Asla Unutma” ile pazartesi gününü birinci bitirmenin planlarını yapıyor...
Atv, ise yeni yayın dönemiyle birlikte Aşka Sürgün ve Kanal D’den transfer ettiği “Aşk Oyunu”yla pazartesi günlerini genelde birinci kapatıyordu... Ancak karşısında bu kadar iddialı diziler yoktu Atv’nin...
Kanal D, ise pazartesi günleri en iddialı dizisi “Haziran Gecesi”yle zirveyi zorluyor...
Kısacası Show Tv, Atv ve Kanal D arasında pazartesi günü hem “Prime Time”de hem de “Tüm Gün”de birinci olmak için büyük bir yarış yaşanacak...
Bakalım pazartesi günün yaşanan bu “Rating” savaşından hangi “TV” kanalı zaferle çıkacak...
kaynak:uçankuş
http://www.geocities.com/ozgunozguven/bak.jpg
'Gün geçtikçe Ekin'e daha çok benzedim
'Aramızda aşk yok'
'Gün geçtikçe Ekin'e daha çok benzedim
atv'nin romantik dizisi 'Aşk Oyunu' ile hayran kitlesi günden güne artan Yasemin Ergene, canlandırdığı karaktere çabuk uyum sağladığını söylüyor. 20 yaşındaki oyuncu, "Ben de Ekin gibi sert ve ağırbaşlı biri oldum" diyor.
Ekranda romantizm rüzgarları estiren, ayrı dünyalara ait iki gencin hikayesini anlatan 'Aşk Oyunu', izleyici kitlesini her geçen gün artırıyor. Zengin erkek ve fakir kızın hikayesini anlatan dizide Ekin'i canlandıran Yasemin Ergene ise oyunculuğu ile göz dolduruyor. Türkiye'nin; bir hijyenik ped reklamında 'haylaz kız' tiplemesiyle tanıdığı Ergene, ilk drama tecrübesini 'Aşk Oyunu' ile yaşıyor.
'SADECE ARKADAŞIZ'
atv'nin sevilen dizisinde, Keremcem'le başrol paylaşan Yasemin, rol arkadaşıyla arasında aşk yaşandığı haberlerine ise gülüp geçiyor. Keremcem ile birlikte olmadığını vurgulayan Ergene, "Sadece arkadaşız" diyor.
* Biraz kendinden bahsedebilir misin? 2 yıl önce Müjdat Gezen Kültür Merkezi'nde oyunculuk öğrenmek için Tekirdağ'dan İstanbul'a geldim. 8 aylık bir tiyatro eğitimi aldım. O arada Molped reklamı oldu. Reklam benim tanınmamı sağladı. Ardından 'Koçum Benim' dizisine başladım. Daha sonra 'Çocuğum Var Derdim Var' ve 'Haylaz Babam' isimli sitcom'larda oynadım. 'Aşk Oyunu' ilk drama tecrübem oldu.
* Diziye başlarken endişeleriniz oldu mu? İlk başta 'böyle bir rolü kaldırabilir miyim?' diye endişe ettim. Çünkü, Ekin sert bir karakter. Ama özünde duygusallık da var.
'ALIŞILMIŞ SENARYO'
* 'Aşk Oyunu'na başlarken bu kadar sevileceğinizi tahmin ediyor muydunuz? Belki de insanların yabancı olduğu bir konu olmaması, dizinin benisenmesini sağladı. Türk izleyicisinin alıştığı bir senaryo...
* Peki dizinin bu kadar sevilmesini neye bağlıyorsun? 'Aşk Oyunu' içinde hem dram hem de komediyi barındırıyor. Biz drama diye başladık. Ama drama, aşk ve komedi içiçe geçiyor. İnsanlar aradıkları her şeyi buldukları için diziyi sevdi.
* Ekin karakteriyle ortak yönleriniz var mı? Ne kadar neşeli ve hareketli bir kız olsam da Ekin gibi ağırbaşlılık her zaman var içimde. Herkese yüz vermeyen, ilk tanıştığı insanlara karşı koruma kalkanı olan bir insanım. Rol arkadaşlarım bile ilk tanıştığımızda beni soğuk bulmuşlardı. Daha sonra 'seni tanıdıkça ne kadar sempatik olduğunu anladık' demeye başladılar. Aslında ben de Ekin gibiyim.
'SEKSİ DEĞİL CİCİYİM'
* Siz hangi tarz rollerde oynamayı seviyorsunuz? Ekin ağırbaşlı biri. Onu canlandırmaya başladığımdan beri Ekin gibi olmaya başladım. Günlük yaşantımda onun gibi ağır, kesin ve net cevap veren biri oldum. Ama 'Çocuğum Var Derdim Var'da neşeliydim. Oynadığım rolün psikolojisine giriyorum.
* Geçenlerde bir dergi sizi 'yılın en seksi kızı' seçmişti... Benim haberim olmadan beni o yarışmaya dahil etmişler. Beni nasıl seksi seçtiler anlamadım!
* Kendinizi nasıl buluyorsunuz? Kendimi çocuksu, cici ve şeker gibi biri olarak görüyorum. Ama hiç seksi bulmuyorum.
MUSTAFA KIZIL MAGAZİN
Buda devami...
'Aramızda aşk yok'
* Keremcem ile aranızda bir birliktelik olduğu yolunda haberler çıktı. Böyle bir şey var mı? Evet, öyle bir haber çıktı. Hatta Keremcem beni aradı ve çok şaşırdım. 'Rol gerçek oluyor' diye bir başlık vardı. Böyle bir beraberlik yok. Biz bu haberlere gülüp geçtik. Öyle yakıştırmalar yapılıyor.
* Peki sizin için aşk nedir? Bir kere aşık oldum. Aşk kısa sürer diyorlar ama, benimki uzun sürmüştü. Farklı bir şey. Aşık olunca gözüm hiçbir şeyi görmez ve bulutların üzerinde uçarım. Ben sevdim mi tam severim.
http://www.geocities.com/ozgunozguven/bide.jpg
KeremcemFan
08-10-05, 12:13
aşk oyunu kısa zamanda seyrici tarafından çok fazla sevildi...dizinin bu kadar sevilmesini siz neye bağlıosunuz?
K:aşk oyunu'nun senaryosu aslında çok alışılmış bi konu.ama bu senaryoyu güncel bi şekilde tv ye aktarınca işte böle bi ilgi doğdu...diznin senaryo ekibi rüya işçileri her hafta senaryoyu çok güzel işlio..bu kadar alışılabilmiş bi konuyu,bu kadar farklı ve ilgi çekici halde yazabilmek gerçekten çok zor...senaryo öle bir yazılıo ki dizinin her bölümü yeni bir son,her bölümü yeni bir başlangıç haline dönüşüo..oynayan herkesin canlandırdığı karakterle de uyuştuğu noktalar var...herkes rolü için yaratılmış sanki..bunun dışında dizinin başarısı toplam bi enerjiden oluşuo...bence bu takımın başarısı... o yüzden de dizi bu kadar sevildi die düşünüorum...
Y.E:keremcem'in sölediklerinin dışında bir ekleme yapmak istiorum...bu dizide hem komedi hem de dram bir arada...belki de bu diziye bu kadar güzellik katıyor...aslında biz diziye drama die başladık...ama daha sonra aşk ve komedi de beraberinde geldi..belki de insanlar aradıkları her şeyi buldukları için diziyi bu kadar sevdiler...
peki başlarken bu ilgiyi beklio muydunuz?
K:diziyi ilgi zaten yavaş yavaş arttı...aşk oyunu yaz sezonunun en başarılı dizisiydi...belki yasemin ile benim çok fazla tanınmış olmamamızın güzel yanı buydu..tanınmış bir başrolle rating kazanmak çok da kalıcı olmayabilir...dizinin başarılı olması,bu başarının kalıcı olacağını gösterio..herkes beni zaten sarp olarak bilio..yani rol benle öle bi bağdaşmış ki..benim öncemi ve müzisyen kimliğimi insanlar yeni yeni öğrenmeye başladı...bu beni rahatsız etmiyor..aksine beni onure ediyor...şimdi aşk oyunu'nda oynayan keremcem nerelere gideyim şarkısını söleyen çocukmuş diolar...bu beni çok mutlu ediyor...
Y.E:belki de insanların yabancı olduğu bir konu olmaması insanların hemen diziyi benimsemesini sağladı...türk izleyicisinin alıştığı bir senaryo...aslında bu bizim avantajımızdı...sonunda bu başarıyı getirdi...
şarkıcılıktan oyunculuğa geçenlere sık sık eleştiriler olur..bu eleştirilerden sende nasibini aldın mı keremcem?
K:çok fazla olmamak ile nasibi aldım..sanatın bi dalıyla ilgilenen bi kişinin başka dalla uğraşması eleştiriliyor..tamamen ön yargı ile ilgili bir şey...insanlar 2.işi de yapabildiği ölçüde yapmalı...dizide oynamak benim için bi avantaj...şarkılarımı on bin kişi biliosa diziyi on milyon kişi izlio...bu dizi beni insanlara tanıttı...bir çok insandan olumlu düşünceler duyuyorsam bu benim işi kurtarabildiğim anlamına geliyor...bir dizi çekebilmek için bence bu yeterli...
diziyle gelen şöhretin bedeli de yavaş yavaş ödenmeye başlar...mesela geçenlerde dizi aşkı gerçeğe dönüştü haberi çıktı...gerçekten dizide ki aşk gerçek hayatınızda da yaşanıyor mu?
Y.E:evet,öle bi haber çıktı..hatta keremcem beni aradı ve söledi...haberim olmamıştı..çok şaşırdım böle bi beraberlik yok..keremcem ile çok ii arkadaşız..belki de rolümüzü çok ii yapıyor olmamızdan böle bir yakıştırma yapıldı...biz bu habere gülüp geçtik...
K:yok böle bişi tabi..dışarıdan bakılınca birbirine aşık iki insanı oynuosunuz ve bu insanlara hoş gelio..beni yolda görenler ekin ile ne kadar yakışıosunuz diolar..belki de insanlar bunu istiyor...böle bi ortamda böle bi haberin çıkması gayet doğal...şunu söleyebilirim ki çok ii bi ikiliyiz...
peki aşk var mı?
Y.E:şu anda yok...
K:yoğunluktan dolayı şu anda yok...
peki sizin için aşk nedir?
Y.E:bi kere aşık oldum..aşk kısa sürer diolar ama benim ki çok uzun sürmüştü...çok farklı bişi..aşık olunca gözüm hiç bişi görmez ve bulutların üzerinde uçarım..benim için aşk böle anlam ifade edio..sevdim mi tam severim dienlerdenim..
K:aşk insana zirveler yaptırabilecek bi duygu..insanı heyecanlandıran ve bana şarkı yaptırabilen tek duygu..çok duygusal ve de geçmişiyle yaşamayı seven bi insanım...eski yaşadığım aşkları ve aşklarımı şarkı sözleri yazarken kullanıorum...yani anlayacağınız şarkılarım biraz eski..(gülüyor:))
yasemin bi dergi seni yılın en sexi kadını seçmişti...hatta iki köşe yazarı da bunu köşelerine taşıdı...
Y.E:benim haberim olmadan beni o yarışmaya dahil etmişler..yarışmanın sonucunda 1.olmuşum...her zaman beni cıvıl sempatik biri olarak görüyorlardı...bana ne şeker ne cici kız diolardı...nasıl sexi seçtiler anlamadım...insanlar nasıl böle algılıyor onu da anlamış diilim...
sen kendini nasıl buluosun peki?
Y.E:çocuksu buluorum..böle cici,şeker biri olarak görüyorum..aslında bu yakıştırmaları da çok seviorudum..çünkü kendimi aynada öle görüodum...ama sexi hiç diilim..yani en azından sexi olmadığımı düşünüorum...
keremcem diziden sonra genç kızların sevgilisi oldun...çapkın mısın?
K:hoş bişi...onların sevgisi şarkıcılığım ve oyunculuğumun toplamına die düşünüorum...telefonumu bulup beni arıolar..çok da taciz olmadığı sürece onlarla konuşuorum...çapkın hiç diilim..aslına bakarsanız dizide ki gibi çok utangaç bi yanım var..benden bahsedilince hala kızarıorum..ama kızlarla aram hep ii olmuştur(gülüo)yani aşklarda yaşamadım diil tabi...
(KUZENİM OKUDU BEN YAZDIM..ÖLDÜM VALLA!!)
http://img433.imageshack.us/img433/2559/es5se.jpg
Gazetede çıkan 'Kiralık Gelin' haberiyle aşk oyunu ortaya çıkıyor. İki aile de perişan bir halde... Ekin'in babası İsmet bu olayları kaldıramıyor ve kalp krizi geçiriyor
Ekranda romantizm rüzgarları estiren, ayrı dünyalara ait iki gencin hikayesini anlatan "Aşk Oyunu" yeni bölümleriyle atv'de sürüyor. Geçen çarşambaya hem tüm kişilerde, hem A/B grubunda en çok izlenen program olarak adını yazdıran "Aşk Oyunu"nda Sarp ile Ekin aşkındaki gelişmeler ilgiyle izleniyor.
FELAKETLER BAŞLADI
Bu bölümde: Aileler gazeteye bomba gibi düşen "Kiralık Gelin" haberiyle şoke olurlar. Feryal, Teksoy ismini nasıl kurtaracağını düşünürken, Ekin'in ailesi için sonuç çok daha da yıkıcı olur. Ekin'in babası İsmet olayı kaldıramaz, kalp krizi geçirir. İsmet'in ölüm kalım savaşı verdiği saatlerde herkes kendi hesaplaşmasını yaşamaktadır: Sarp ve Kenan büyük bir kavga ederler. Gülser, bir anlaşma öneren Feryal'e daha fazla dayanamaz ve patlar. Ekin tüm bu kaosun ortasında çok daha büyük bir soruyla karşı karşıyadır: Sarp'a veda mı edecek yoksa her şeye rağmen devam mı edecek? Ekin aşkı için babasının hayatını riske atamayacağını anlar. Bu yüzden geleceklerini yoğun bakımdan çıkan İsmet'in iki dudağının arasına teslim eder. Sarp sonunda basının karşısına çıkar ve Ekin'le birlikte aldıkları ve ikisi için de en doğru olan kararı açıklar. atv 21.45
Kaynak: http://www.sabah.com.tr/gny/tel01-200.html#2
AŞK OYUNU DİZİSİ ÇOK SEVİLİYOR.DİZİ BU BAŞARIYA NASIL ULAŞTI?
YASEMİN=Ban göre insanlar aradıkları herşeyi bu dizide buldular.Dizi drama olarak başladı,aşk ve komedi de ardından geldi.Bu birliktelik diziye ayrı bir güzellik katıyor.Senaryo çok başarılı bir şekilde yazılıyor.Sanki her bölümde yeni bir başlangıç ve final varmış gibi.Bilinen bir konu çok ilginç bir hale getiriliyor.
ŞARKICILIKTAN OYUNCULUĞA GEÇTİĞİN İÇİN ELEŞTİRİ ALDINMI?
KEREMCEM=Evet benide eleştirdiler.Nedense insanlar bu konuda biraz ön yargılı.Dizide oynamak tabiki avantaj.Şarkılarımı 10 bin kişi biliyorsa,diziyi 10 milyon kişi izliyor.Beni şarkıcılığımdan çok bu dizi tanıttı.Ve pek çok kişi oyunculuğumla ilgli olumlu konuşuyor.Bu da işi yapabildiğimi gösteriyor.Ban göre insanlar eğer başarabiliyorlarsa ikinci işide yapmalılar.
İLK BAŞLARDA BU İLGİYİ BEKLİYORMUYDUNUZ?
KEREMCEM=Diziye ilgi yavaş yavaş çoğaldı.Şimdi herkes beni sarp olarak biliyor.
Rolüm benimle bütünlenmiş gii.İnsanalr müzisyen olduğumu yeni yeni öğreniyorlar.İnanın buna üzülmüyorum.Niye üzilimki oyunculukta başarılı olan yine benim."AŞK OYUNUNDAKİ KEREMCEM VARYA O 'NERELERE GİDEYİM'ŞARKISINI SÖYLEYEN GENÇMİŞ"demeleri beni mutlu ediyor.
GEÇENLERDE DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU ŞEKLİNDE HABERLER ÇIKTI SAHİDEN AŞKI YAŞIYORMUSUNUZ?
YASEMİN=Çok şaşırdım.Keremcem haber verdi,o gazeteyigörmemiştim.Keremcem ile çok iyi arkadaşız.Böyle bir beraberliğimiz yok.BU habere gülüp geçtik.Herhalde rolümüzü iyi yaptığımız için bizi birbirimize yakıştırıyorlar.
KEREMCEM=Beni sokakta gören kadınlar önüme geçiyor ve"ekin ile birbirinize çok yakışıyorsunuz"diyorlarBazı insanlar dizide gördüklerini gerçek hayata da yaşansın istiyorlar.İnsanlara öyle olması hoş geliyor.Çok iyi ve uyumlu bir ikiliyiz.
BİZE AŞKI TARİF EDERMİSİNİZ?
YASEMİN=Bir kere aşık olmuştum."AŞK KISA SÜRER"diyorlar ** benim aşkım uzun sürdü.Sevdimmi tam severim.Aşık olunca bulutların üzerine uçarım.Gözüm sevgilimden bakasını görmez.İşte benim için aşkın anlamı bu.
KEREMCEM=Beni heyecanlandıran ve besteler yaptıran tek duygu.Aşırı duygusal ve anılarına saygı duyan,bağlı kalan bir insanım.Eski aşklarımı şarkılarımı yazarken sık sık hatırlıyorum.Onları şarkılarımda yendiden canlandırıyorum.Aşkın insanı zirveye çıkarttığını biliyorum.
PEKİ ŞU ANDA SEVGİLİNİZ VARMI?
yasemin=Hah hah hah şu anda kalbim boş.
KEREMCEM=Bu kadar işin arasında aşka vakit yok.
KEREMCEM,ÇAPKINLIK NEDİR,KENDİNİ ÇAPKIN OLARAK GÖRÜYORMUSUN?
Çapkın bir erkek değilimdir.Yani sıks sevgili değiştirmeme.Değiştirem arkadaşlarımda var ama ben öyle hayatın anlamsız olduğunu düünüyorum.Aslında,aynı dizideki gibi utangaç bir kişiliğim var.Halan benden bir konu açıldığı zaman kızarıyorum.Kızlarla aram her zaman iyi oldu.Tabi sağlıklı genç delikanlı gibi sevgililerimle de oldu.Kızlar bir yerlerden telefonumu bulup beni arıyorlar.Taciz etmedikleri sürece kendileriyle sohbet ediyorum.
http://img426.imageshack.us/img426/8928/akoyunu1su.jpg
21:45 Aşk Oyunu
atv'nin romantik dizisi "Aşk Oyunu"nda Sarp ve Ekin boşanmak için mahkemeye başvuruyor... Ancak gençlerin birbirlerine aşık olduğunu anlayan hakim onları boşamıyor. Ünlü oyuncu Kenan Işık'ı da bu bölümde hakim rolünde izleyeceğiz
Ayrı dünyalara ait iki gencin hikayesini anlatan "Aşk Oyunu", yeni bölümleriyle sürüyor. Sarp ile Ekin aşkındaki gelişmeler ilgiyle izleniyor. Başrollerini Keremcem ile Yasemin Ergene'nin paylaştıkları diziye bu akşam ünlü oyuncu Kenan Işık da konuk oyuncu olarak katılacak.
DAVA ERTELENİYOR
İşte bölüm konusu: Sarp ve Ekin'in boşanma süreci başlamıştır. İki tarafın ailesi de bir an önce boşanma işlemlerinin tamamlanmasını beklemektedir. Sarp ve Ekin istemeseler de, boşanma işlemini hızlandırmak için ellerinden geleni yapmaya kararlıdır. Ama karşılarına beklemedikleri bir engel çıkar. Boşanma davalarına bakan hakim, geçlerin boşanma davasında bir gariplik olduğunu sezer ve onları boşamaz. "Hemen boşanırız" diye düşünürlerken, dava bir sonraki celseye ertelenir. Bu sırada Orhan, Sarp'ın doğru yola girdiğine ikna olmaya başlamıştır. Sarp'a yapacağı sürpriz için boşanma işleminin tamamlanmasını beklemektedir.
KARANLIK GEÇMİŞ
Serkan ve Yelda ise herkesten gizli, görüşmeye devam eder. Onların derdi de aralarındaki bu durumu Sarp'a nasıl açıklayacaklarıdır. Bu arada Yelda'nın karanlık geçmişinden gelen Selim, şaşırtıcı bir şekilde ortaya çıkacaktır. Sarp ve Ekin boşanabilmek için Kurti ve Serkan'ı yalancı şahitlik yapmaları için kandırırlar. Bu sayede hakimi ikna edebileceklerini düşünürler.
atv 21.45
Kaynak: http://www.takvim.com.tr/tel01-221355.html
'Ben öyle her rolde oynamam
http://img.takvim.com.tr/2005/10/28/im/B7EBD023BEB02A459B2CA798b.jpg
Aşk Oyunu dizisinin yıldızı Yasemin Ergene, hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söylüyor. atv'nin sevilen dizisinde başrolü Kerem Cem ile paylaşan Yasemin, oyunculuğu çok sevdiğini ancak marjinal rollerde oynayamayacağını söylüyor. Kendisinin de Türkan Şoray kuralları olduğunu dile getiren güzel yıldız "Ben filmlerimde sevişmem. Bir ağabeyim, bir de erkek kardeşim var" dedi.
kaynak:www.takvim.com.tr
aşk mı? rara mı?
Zengin-fakir aşkı her zaman ilgi çeken konulardan biridir. Yerli dizilerin bir kısmında da bu konu işleniyor; örneğin 'Aşk Oyunu', örneğin 'Ihlamurlar Altında'... İki dizi de eski Türk filmleri tadında. İki dizide de kızlar fakir, erkekler zengin.
yazının devamı dizi ile ilgili değil
kaynak:http://www.sabah.com.tr/2005/10/25/gny/yaz1550-200-111-20051025-200.html
http://www.sabah.com.tr/2005/11/02/gny/im/2942D41E3F0DAA459384CA60d.jpg
21:45 Aşk Oyunu
Sarp, babasına bağımlı olmadığını Ekin'e ispatlamak için evden ayrıldı. Ancak kendine göre iş bulamayan genç adam umudunu yitirmek üzere.
Ayrı dünyalara ait iki gencin hikâyesini anlatan "Aşk Oyunu", romantik bir bölümle daha karşınıza geliyor.
CESUR KARAR...
Bülent İşbilen'in yönettiği dizinde Keremcem, Yasemin Ergene ve Kuzey Vargın oynuyor. Bu bölümde; Sarp evden ayrılmıştır. Serkan'ın yanına yerleşir. Sarp'ın amacı iş bulup babasına bağımlı olmadan yaşamaktır. Böylece Ekin'e kendi ayakları üzerinde durabileceğini ispat edecektir. Öte yandan İsmet bankaya olan borcu ödemek için tekrar çalışma kararı alır. Ekin fabrikadaki işine geri döner. Kurtuluş birkaç geceyi arabada geçirdikten sonra bunun böyle olmayacağını anlar. Sarp kolay iş bulacağını zannederken olaylar hiç de beklediği gibi gelişmez. Orhan, Sarp'ın mutlaka eve geri döneceğine inanmaktadır. Bu yüzden Sarp'ın ismini kullanarak iş bulmasına engel olur.
HAYAT ACIMASIZ...
Yelda, Serkan'ı köşeye sıkıştırır; artık Serkan'la gizli bir ilişki yaşamak istememektedir. Sarp babasına direnir, vasıfları ile bir iş bulabileceğini zanneder. Ancak gerçek hayat acımasızdır. Sarp başarısız olur. Genç adam Ekin'in kendisini destekleyeceğini düşünür. Fakat Ekin, Sarp'ın evine, alışık olduğu hayata geri dönmesinin daha doğru olacağını söyler. Sarp umudunu yitirir. atv 21.45
Kaynak: http://www.sabah.com.tr/gny/tel01-200.html#2
gÜmÜs_mEhmEt
09-11-05, 02:28
"Aşk Oyunu"nda romantizm rüzgârları esiyor. Babasının servetini elinin tersiyle iterek aşkının peşinden giden Sarp için zor günler başlıyor... O artık 'hayta' eniştesi Kurti'nin ev arkadaşı...
Aşk Oyunu yeni bölümleriyle sürüyor, Sarp tüm olumsuzluklara rağmen sevdasının peşinden gidiyor. Sarp, büyük aşkı Ekin'i tekrar kazanma çabasına devam etmektedir. Onu artık çok daha zor bir hayat beklemektedir. O, yeni hayatına 'hayta eniştesi' Kurti'- nin, ev arkadaşı olarak devam edecektir.
YENİLMEK YOK!
Ne Kurti'nin patavatsızlıkları, ne ev sahibi Hacı annenin kaprisleri, ne de beş kuruşsuz yeni hayatı Sarp'ı, Ekin'in kendisinden uzaklaşması kadar üzmez. Ama Sarp yenilgiyi kabul etmeyecek, Ekin'in peşini bırakmayacaktır. Bu arada babası Orhan Bey, Sarp'tan ümidini tamamen kesmiştir. Her zaman olduğu gibi yine yumruğunu masaya vurur ve gözünden sakındığı oğlu Sarp'ı defterinden siler.
http://www.sabah.com.tr/gny/tel01-200.html
MASUM VE GÜÇLÜ GÜZEL
Atv ekranlarının sevilen dizisi aşk oyununun başrol oyuncusu Yasemin Ergene,duru güzelliğiyle dikkat çekiyor.Genç oyuncu,kendini dizide canlandırdığı Ekin karakterine benzetiyor:'İyi,ağırbaşlı,ayakları üstünde durabilen...'
Oyunculuğa nasıl başladınız?
-15 yaşına kadar tekirdağ mürefte'de yaşadım.15 yaşında elite model look yarışmasına katıldım.sonra sık sık ananemn yanına İstanbula gelmeye başladım.bı geliş gidişler sırasında Müjdat Gezen Sanat merkezini gördüm ve kayıt yaptırdım.burada tiyatro eğitimi aldım.Müjdat hoca 'koçum benim' dizisini buldu;ilk deneyimimbu dizi olmuştu.bu arada çeşitli reklamlarda oynadım,sonra dizilerden 'çocuğun var derdin var' ve'haylaz babam'da oynadım.ve son olarakta şu an oynadığım ilk başrol deneyimim olan 'aşk oyunu'nda oynuyorum.
İstanbula gelirken ve elite model look'a katılırkenhedefiniz oyuncu olmakmıydı?
-Oyunculuğu küçük yaşlardan beri istiyordum ama eğitimim olmadığı için yapıp yapamayacağımı bilmiyorum.model olmayı hiç bir zaman düşünmedim.zaten fiziğimde uygun değil.boyum 1.73,yeteri kadar uzun değil.defileye çıktım ama bana göre değil defile ortamları.
Neden?
-Sabah erken geliyorsunprova yapılıyor,gece geç çıkıyorsun...gerçi oyunculukta da böyle.çalışma şartları çok zor ve yorucu ama oyunculuktan zevk alıyorum defilelerden almıyorum.
Küçük şehirden gelince istanbula alışmak zor olmadımı?
-İstanbula ilk geldiğimde alışamam diye düşünmüştüm.'yolları nasıl bulurum' 'burada yapamam'diyordum.hep annemle gidiyordum dizi çekimlerine.şimdi annem Müreftede,benm ananemin yanındayım.artık istanbulda yaşamanın o kadar ürkütücü olmadığını düşünüyorum.
Nasıl rollerde yer almak istiyorsunuz?
-Aşk oyununda canlandırdığım Ekin rolünü çok seviyorum,belkide bu yüzden hep böyle rollerde yer almak istiyorum.
Ekini sevmenizin nedeni nedir?
-İyi bir karakter.bana uyuyor,benim gibi biri.insanlarıngözünde kötü izlenim bırakmayan bir rol.ağırbaşlılıyla,ailesine sahip çıkmasıyla,,ayakları üzeründe durmayı bilen bir kız.bu yüzden ekini seviyorum
Sizde böyle bir insansınız,öylemi?
-öyleyim evet.bende ağırbaşlıyımaileme sahip çıkıyorumve kendi ayaklarımın üstünde duruyorum.
Ünlü oldunuz mu?
-kendimi ünlü biri olarak görmüyoruım.sadece yolda insanlar tanıyor tek fark bu.
Tanınmak hayatınızı hiç mi değiştirmedi?
-karakterimi değiştirmedi aynıyım.hala müreftedeki arkadaşlarımı ararım,konuşurum,görüşürüm ama sokağa çıktığımda evet insanların yüzü bana doğru dönüyor,imza alıyorlar,çocukalr'ekin abla,ekin abla'diyerek arkamdan koşuyorlar.sadece bu tarz bi değişiklik oldu.onun dışında hep dizi çekimindeyim,işe yöneldm.dizi başladığından beri hayat durdu sankiboş günüm olduğunda da uyuyorum evde dinleniyorum.
Çok genç yaşta ağır bir sorumluluk değilmi?sizin yaşınızdaki kızlar arkadaşlarıyla gezeken...
-Böyle daha iyi aslında.ben halimden memnunum.dışarı çıkmak istemiyorum.özellikle son zamanlarda böyle bi halim var.evde oturayım,yemek yapayım...yemek yapmayı öğreneyim daha doğrusu.bunlardan hoşalanıyorum
Nasıl giyinirsiniz?
-spor tarzım var.topuklu ayakkabı giymeyi makyaj yapmayı sevmem.öncedende böyleydim.hatta annem kızar'kızım bi renk ver şu yüzüne,saçını topla'derdi
takı takmayı sever misiniz?
-dönem dönem değişiyor.bir dönem geliyorhiç takmak istemiyoru bazende çok takıyorum.renkli şeyler seviyorum
Ankara doğumludur.İstanbul'da Şişli Terakki Lisesini bitirdikten ve Bilgi Üniversitesi,Medya ve İletişim Sistemlerini ikinci sınıfta terk ettikten sonra ABD'de American Academy of Dramatic Arts,Los Angeles'te iki yıllık konservatuvar eğitimini tamamlamıştır.Klasik konservatuvar eğitiminin yanısıra Jazz dansı,müzikaller,ileri Shakespeare,Alexander teknikleri,tarihi Japon dansı ve eskrim aldığı dersler arasındadır.Küçük yaşlarından bu yana amötör düzeyde sahne deneyimleri olmuştur.Academi tiyatrosunda sayısız oyunda rol almıştır.Türkiye'de ise Vatan gazetesinin bir reklam kampanyasında yer almış ve Kanal D'de yayınlanan Seni Çok Özledim adlı dizidi konuk oyuncu olarak yer almıştır.Kısa hikayeler yazmayı,beste yapmayı,dans etmeyi,şarkı söylemeyi sever.6yıllık klasik piyano ve 7 yıllık şan eğitimi mevcuttur.Çok iyi derece de inilizce bilir ve Amerikan aksanıyla konuşur.Jazz müziği,sporun çeşitli alanları,sinema tarihi,el işleri ve dünya mutfaklarıyla ilgilidir.Doğal olarak bolca kitap ve oyun okur,sinema ve tiyatroyu yakından takip eder.
--------------------
brainygirl
21-11-05, 17:36
Hey millet Keremcem bugün bizinm üniversitemizde söyleşideydi.Hemen hemen bir saat on dakka falan konuştu. Siyah boğazlı kazak giymişi parmağında da hiç çıkarmadığı o yüzüğü vardı.Ya tamam ekrandan da çok şeker ama ben onun bu kadar mütevazi ve utangaç olabileceğini düşünmemiştim. Çıktığında salonda bi alkış koptu bir süre merhaba dediği halde sesi duyulmadı öyle kaldı ne diyeceğini bilemedi sonra ben geldim kar da geldi dedi. Sonra sorular sorulmaya başladı genel olarak biribirine yakın orular soruldu. Birisi soyadını sordu soyadı"dürük"müş sonra da hikayesini anlatayım dedi.Katlanmış anlamına geliyo dedi Dedesinin yüzü çok buruşukmuş o yüzden soyadı kanunu çıktığında bu soyadını almış.Tabi çok çektim soyadım yüzünden dedi. abau arada itü de mastır yaoıyomuş niye hala master yapıyosunuz diyince askere gitmemek için dedi. Ama ikinci albümü de çıkarıyım söz gidicem dedi. Bunun dışında klasik soru sevgilin var mı o da yok dedi.yaseminle aranızda birşey var mı dediler çok kesin yok dedi ama olmasını da istemezsiniz heralde dedi biz de hep bir ağızdan isteriz diye bağırdık bu arada tam anlamadım ama birileri bir şey söyledi bu yasemin konuuyla ilgili o da yani oladabilir dedi.Sonra dizinin bu bölümüyle ilgili tüyo verdi şimdi de ayrılık oyununa başlıyolarmış aramız çok iyi olcak böyle cicim ayları gibisinden bir durum var yakalanma tehlikesi falan geçirceklermiş ama sonunda böyle kuytu bir yer buluyoruz deyince salonda bir kahkaha koptu millet yanlış anladı o kuytu yer falan deyince sonra o da yok öyle bir şey falan dedi çok utandı eliyle yüzünü kapadı ama o da çok güldü yok arkadaşlar boğazda bir yer dedi sonra oranın da kız kulesi olduğunu söyledi. ama kötü sürpriz benim eski sevgilim çıkıp gelicek dedi ben de bunu duyunce nee hangisi diye bağırdım o da duydu baktı bana doğru. daha sonra ben de yağmur altındaki sahneleri nsl çektiniz diye sordum o da çok zor çektik aslında kızdım senaristlere niye öyle bi sahne koydular diye çünkü çekilen yer çok yüksek ve rüzgarlı biryerdi Yaseminle iki vizör su yedik bi de bi defada çekemediler her seferinde bizi kurutup kurutup yeniden ıslattılar dedi. Bunun dışında Seden gürelle olan maksi single ından bahsetti azıcık söyledi yeni şarkısından. Tabi bu arada kar şiddetini arttırdığı için akşam İstanbula nsl dönücem diye düşünüyodu.Biri eğer ablanıza en yakın arkadaşınız asılsaydı ne yapardınız diye sordu o da bi şey yapmam dicem ama inanmassınız dedi ya biraz bozulurdum heralde dedi. ama allahtan ablam evli dedi. bir de gazetede ve tv de çıkan şeylerin çoğunun hayal ürünü ya da röp. içinde ima edilmiş belki de ima bile edilmemiş şeyler olduğunu söyledi mesela "Aşk oyununu kullanıyorum" diye bir röp. çıkmıştı bunu tam olarak öyle söylemediğini söyledi ama müziğin onun için ilk sırada geldiğini de belirtti ve eğer gerekmezse bi daha oyunculuk işine girmeyebileceğini de söyledi. dizi 39 bölüm görünüyomuş ama gerekirse 96 bölüme de uzayabilirmiş ama ben de istemem o kadar uzun sürmesini dedi. Ya sonuç olarak keremcem ne kadar mütevazı ne kadar güzel sesli olduğunu bir kez daha gösterdi ayrıca ekrandakinden daha yakışıklı bence çok nazik esprili ve de. Ne diyelim umarım hep böyle kalır. Aklıma başka şeylergelirse daha sonra yazarım.
gÜmÜs_mEhmEt
22-11-05, 03:43
Unutulmamak için bu dizide oynadım
Milletvekilliği ve meclis başkanlığı yaptığı dönemde, meclisin en renkli ve popüler siyasi ismi olan Kamer Genç, bu kez oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyor. atv'nin sevilen dizisi 'Aşk Oyunu'nda bir hakimi canlandıracak olan ünlü siyasetçi, kamuoyunda unutulmamak için dizide oynadığını söylüyor.
atv'nin sevilen dizisi 'Aşk Oyunu', her hafta yepyeni süprizlerle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin haftaya çarşamba yayınlanacak olan bölümünün sürprizi ise, TBMM'nin 20'nci döneminde milletvekilliği ve meclis başkanlığı yapan Kamer Genç olacak. Bir dönem meclisin en renkli ve popüler kişiliği olan Genç, özellikle 'çiçek sulama' gafı ile adından sıkça söz ettirmişti. Diziye konuk oyuncu olarak katılacak olan Genç, izleyicinin karşısına hakim rolünde çıkacak. Milletvekili olmadan önce hakimlik ve savcılık yaptığını söyleyen Genç, rolünü canlandırırken fazla zorlanmadığını söyledi: "16 sene hakim ve savcı olarak çalıştım. Oynadığım role yabancı değilim. Bundan dolayı çok rahat bir rol oldu."
'BU ROLE YABANCI DEĞİLİM'
Oyunculuğa ve gelecek tekliflere sıcak baktığını belirten Genç, "Bizi rencide etmeyecek, topluma hizmet edecek ve eğitici özellikteki projelerde yer alabilirim. Ne de olsa işimiz yok gücümüz yok" diyor. Ancak Genç'in bir şartı var: "Kötü adamı oynamam! Hayat tek yönden ibaret değil. İyi bir aile babası, iyi bir iş adamını oynayabilirim. Kötü adam olmak için ortada bir sebep yok. İyiler tarafında olabilecek bir rol olabilir." Ünlü siyasetçi, 'Aşk Oyunu'nda kamera karşısına geçmesinin nedenlerini ise şu sözlerle açıklıyor: "Kabul edip etmemekte tereddütler yaşadım. Kamuoyunda unutulmamak için bu rolde oynadım. Aynı zamanda bu diziden alacağım parayı Tunceli'de okuyan ve paraya ihtiyacı olan gençlere vereceğim." kaynak:http://www.sabah.com.tr/gny/gny112-20051122-200.html
http://www.sabah.com.tr/2005/11/22/gny/im/D679B95C14ED4046A62A07DBb.jpg http://www.sabah.com.tr/2005/11/22/gny/im/5BE873D0D84C334FB85664BCb.jpg
EL DESDİCADO
24-11-05, 17:33
Reklamla Şöhret Oldular!
http://w3.gecce.com/web/images/haber/yaseminergene124578.jpg
3 YIL ÖNCE EKRANLARI SÜSLEYEN HÜLYA AVŞAR VE BİRBİRİNDEN ŞİRİN 4 GENÇ KIZIN OYNADIĞI MOLPED REKLAMI HÂLÂ HAFIZALARDA...
Reklamın o dönem 18-19 yaşlarında olan oyuncuları Yasemin Ergene, Nil Erkoçlar, Tuba Büyüküstün ve Hande Katipoğlu şimdilerde dizilerin gözde yıldızları...
Yapımcıların peşlerinde koştuğu, Yasemin atv'de yayınlanan Aşk Oyunu dizisinde, Nil Show TV'nin reyting rekortmeni Emret Komutanım'da, Tuba Kanal D'de yayınlanan Ihlamurlar Altında'da, Hande ise atv'nin beğenilen dizisi Nefes Nefese'de başrolü üstleniyor.
http://www.gecce.com/pages/haber_detay.asp?haber=48238
Doğa aşığı babanın oğlu Gürgen
Yıldızı giderek parlayan genç oyuncu Gürgen Öz ilginç ismiyle akıllarda kalmayı başarıyor.
atv'de yayınlanan "Aşk Oyunu" dizisiyle tanınan tiyatrocu Gürgen Öz'ün adını doğa tutkunu babası koymuş. Öz; "Babam bile benimle dalga geçerdi. Arkadaşlarının yanında 'Neydi senin ismin, çam mıydı, meşe miydi, ha ha haa" diye gülerdi. Şimdi de 'Bak işine yarıyor, kimsede yok bu isim ' diyor."
Gürgen adını babam koydu o bile dalga geçiyor
Son günlerin en çok konuşulan oyuncularından biri Gürgen Öz. İlginç ismiyle de akıllarda kalmayı başaran Öz "Doğa aşığı babam bu ismi koymuş" diyor.
Televizyonda en çok izlenen diziler arasında yer alan "Aşk Oyunu" nun fırlama karakteri Serkan'ı canlandıran Gürgen Öz'ün yıldızı giderek parlıyor. Okan Bayülgen'in Televizyon Makinesi adlı programında doğaçlama skeçler de yapan 27 yaşındaki Öz, ekranlarda göründüğü gibi sıcak ve samimi. Ama Serkan'ın yaptığı sululukları ondan görmeniz imkansız gibi. Genç oyuncuyla oyunculuk hikayesini ve ilginç isminin başına getirdiklerini konuştuk.
- Okuldayken fırlama, yerinde duramayan bir öğrenci miydiniz?
- Evet çok atlar, zıplardım ve bu yüzden de çok sevilmezdim. Çok konuşan, espri yapan çocuklar sevilmez ya, basketbol takımında olanlar falan popülerdir. Hocalarım da "Bunu derste yapacağına tiyatro koluna gel" dediler. Okul tiyatrosunda sahneye çıkmaya başladım ve klasik olacak ama çok sevdim.
- Oyunculuğu o zaman aklınıza koydunuz yani...
- Evet ama liseden sonra İstanbul Üniversitesi'nde Sanat Tarihi ve Arkeoloji'ye girdim. Bir gün anfide otururken "Ben ne yapıyorum burada" dedim. Çünkü sürekli aklımda oynamak vardı. Lisedeyken de Müşfik Kenter'in, Zeliha Berksoy'un öğrencisi olmayı, Mimar Sinan'da okumayı çok isterdim. Karar verdim, kaybedersem kimseye rezil olmayayım diye gizlice konservatuar sınavına girdim ve kazandım.
- Konservatuarı bitirdikten sonra tercihinizi daha çok tiyatrodan yana kullandınız galiba...
- "Aşkım Aşkım", "Avrupa Yakası" gibi sitcom'larda konuk oyuncu oldum ama tiyatro daha ağırlıklıydı. Devlet Tiyatrosu'nda iki oyunda çalıştım, sonra Bakırköy Belediye Tiyatroları'na geçtim, geçen sezondan beri Yaşar Kemal'in yazdığı, Müşfik Kenter'in yönettiği "Teneke" adlı oyunda oynuyorum. Mimar Sinan Üniversitesi'nde Opera bölümünde mastıra başladım. O yüzden de başka işler yapmaya fırsat bulamadım. Ama her şey yoluna girince artık para kazanmanın vakti geldi diye düşündüm.
SERKAN GİBİ SAÇMALARIM
- Böylece yolunuz "Aşk Oyunu"na düştü...
- Evet, ama işin bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyordum, bir yaz işi olarak bakıyordum. Başlarda Serkan karakteri de böyle değildi. Yine fırlama bir karakterdi ama bu kadar komik değildi. Bir süre sonra Rüya İşçileri sağ olsunlar bana çok güzel sahneler yazmaya başladılar. Benim de istediğim fırsat elime geçmiş oldu, komik sahneleri çok severek oynuyorum çünkü. Çok güzel tepkiler almaya başlayınca da olay büyüdü.
- Serkan neden bu kadar sevildi sizce? Çünkü bakarsanız çok da düzgün bir karakter değil kendisi.
- Tabii canım, yalanı dolanı olan bir adam ama özünde iyi bir karakter. Yaptıklarını kötü bir amaçla yapmıyor. Saçmalamaları, hataları olduğu kadar düzgün yaptığı şeyler de var. Yani içinde insana dair birçok özellik taşıyor. Tabii ben biraz abartarak oynuyorum ama hayatın içinde var böyle abartılı adamlar.
- Serkan'la Gürgen arasında benzerlikler var mı?
- Serkan'ın şaşırdığı, saçmaladığı anlar var ya benim de öyle zamanlarım çok olabiliyor. Olayları birbirine karıştırıyorum, içinden çıkamıyorum, saçmalıyorum.
- Okan Bayülgen'in "Televizyon Makinesi" isimli programında da skeçlere çıkıyorsunuz. Kendisiyle nasıl tanıştınız? - Bir komedi oyununda oynamıştım, Okan Bayülgen de o oyunu izlemişti. Aradan zaman geçti, Doğa Rutkay konservatuvardan arkadaşım, bir gün telefon açtı ve "Okan yeni bir program yapıyor, komedi oyuncusuna ihtiyacı var, benim de aklıma sen geldin, Okan da seni oyundan hatırladı. Toplantıya gelir misin?" dedi. Okan'la çalışmayı çok istiyordum zaten. Murat Akkoyunlu ile birlikte her hafta canlı yayında gelen konuğun karşısına, yaptığı mesleğin kötü tarafı olarak çıkıyoruz, tamamen doğaçlama yapıyoruz.
MÜŞFİK KENTER BİR DAHİ
- Hep komedilerde mi izleyeceğiz sizi? Komedi üstünüze biraz yapışacak gibi...
- "Teneke"de drama oynuyorum ama ben komedi oyuncusu olarak anılmaktan rahatsız olmam. Normalde de eğlenip gülmeyi çok severim, insanları güldürünce çok mutlu oluyorum. İleride iyi bir komedyen olmak isterim, illa her oyuncu her şeyi oynayacak diye bir şey yok. Onu başaran oyuncular zaten dahiler. Müşfik Kenter, Haluk Bilginer mesela her oyunu oynayabilecek oyuncular. Benim de her rolü oynayıp oynayamayacağımı zaman gösterecektir.
- Kısa sürede birçok kadın hayran edindiniz...
- Evet öyle gözüküyor. Bu biraz da yaptığınız işin popüler olmasıyla alakalı. Bu iş bitse ve bir süre göz önünde olmasam unutulurum. O yüzden "Süperim, oldum ben" diye düşünmüyorum, sadece işimi yapıyorum. Bunlar tabii ki hoş getirileri ama çok da büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Eylem BİLGİÇ
DİZİNİN TEMPOSU DÜŞTÜ: Keremcem ve yasemin Ergene'nin başrollerini paylaştığı ''aşk oyunu''adlı dizi izlenme rekorları kıran yapımlardan.Öykü ise klasik;zengin genç ve fakir kız.Ancak dizinin son bölümlerinde tempo eskisi gibi değil.İzleyicilerden biri konuyla ilgili şikayetlerini söyle dile getiriyor;''Genç kızların Sarp'ı canlandıran Keremcem'e aşık olduğunu gören yapımcılar,izleyicileri salak yerine koyuyorlar.Her sahnede Sarp var.Bu diziyi kaçırmazken şimdi o saatte okanalı bile açmıyorum.İlgililere duyurulur. KAYNAK:POSTA gazetesi(televizyon sayfası)
"...Dizinin iki hafta sonra ekrana gelecek bölümünde yıllar sonra mezun oldukları okulda arkadaşları ile bir araya gelen Sarp , karşısında öğrencilik yıllarında platonik olarak aşık olduğu Yasemini görünce şoke olucak. Yıllar önce oturduğu sıraya Yasemin adını bir kalp içinde kazıyan Sarp, bir anda eskiye dönecek. O gece Sarp'ın ona platonik olarak deliler gibi aşık olduğunu arkadaşlarından öğrenecek Yasemin ise Sarp'a sevgili olmayı teklif edecek. Sarp, Ekin'le beraber olduğunu söyleyecek. Genç aşık, Yasemin'in dudağına kondurduğu ateşli öpücük sonrasında ne yapacağını şaşırcak..."
7 Aralık Çarşamba için yazılanlar :
"...Sonunda olan olur, gizli gizli görüşen Ekin ve Sarp Gülser'e yakalanır. Bu işi bu şeklide daha fazla yürütmenin bir anlamı kalmamıştır. Hazır İsmet'in sağlık durumu da iyiye giderken, Sarp ve Ekin birbirlerinden vazgeçemediklerini İsmet'e söylemeye karar verirler..."
http://img210.imageshack.us/img210/7905/82at.jpg
bu da yönetmen Bülent İşbilen 'in söyledikleri milliyet de
http://img233.imageshack.us/img233/6596/108zy.jpg
gÜmÜs_mEhmEt
04-12-05, 03:08
Aşk Oyunu şarkıcı dizisi gibi değil...
Aşk Oyunu dizisinin yakışıklı oyuncusu Keremcem, "Müzisyen yönümü desteklesin diye dizi yaptım. Ama 'Aşk Oyunu' hiç de şarkıcı dizisi gibi olmadı" diyor.
atv'nin sevilen dizilerinden "Aşk Oyunu"nda Sarp'ı canlandıran Keremcem, hayran kitlesini her geçen gün arttırıyor. Şöhret yolculuğuna şarkıcı olarak çıkan Keremcem yaklaşık bir yıl önce çıkardığı albümdeki "Nerelere Gideyim" şarkısıyla adından söz ettirmişti. Ege Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü mezunu olan genç yetenek rol arkadaşı Yasemin Ergene ile çıkan aşk haberlerini de yalanlıyor.
* Genelde şarkıcılıktan gelip oyuncu olanlar eleştirilir. Bu eleştirilerden herhalde sen de nasibini aldın...
Çok fazla olmamakla beraber evet, nasibimi aldım. Sanatın bir dalıyla ilgilenen bir kişinin başka dalla ilgilenmesi kötü eleştiriliyor. Bana da görüntü olarak çok hoş gelmiyor. Tamamen önyargı ile ilgili... Ben zaten çok iyi oyuncuyum demiyorum. Ben 'Sarp karakterini canlandırabiliyorum' diyebilirim.
* Oyunculuğunun ön plana çıkması seni rahatsız etti mi?
Benim şarkılarımı 10 bin kişi biliyorsa, diziyi 100 bin kişi biliyor. Bundan nasıl şikayet edebilirim. Müzisyen tarafımı desteklesin diye diziye başlamıştım. Şimdi dizi, müzisyen tarafımı, müzisyen tarafım da diziyi destekliyor. Şarkıcı için, dizi yapmak hoş değil. Ama Aşk Oyunu hiç de şarkıcı dizisi gibi devam etmiyor. Keremcem ve Sarp'ı ayırmış durumdayım.
* Peki bir sinama teklifi gelirse...
Kabul etmem. Çünkü sinema bence oyunculuğun sanat kısmı.
* Albümündeki şarkıların çoğu romantik... Bir nedeni var mı?
Çok duygusal bir insanım. Benim biraz melankolik bir yapım var. Geçmişi ile yaşamayı seven bir insanım. Eski aşklarımı şarkı yapmak için kullanabiliyorum.
UTANGAÇ BİR YAPIM VAR
* Peki çapkın mısın?
Çapkın değilim. Çok utangaç bir yapım vardır. Benden bahsedilince hâlâ kızarıyorum. Ama kızlarla hep aram iyi olmuştur. Zaten şu anda da bir aşk yok.
* Rol arkadaşın Yasemin Ergene ile beraber olduğun yolunda haberler çıktı.
Yok böyle bir şey. Birbirine aşık iki insanı oynuyorsunuz. İnsanlara hoş geliyor. Beni yolda görenler 'Ekin ile ne kadar yakışıyorsunuz' diyorlar. Böyle bir ortamda bu tip haberlerin çıkması doğal...
Mustafa KIZIL/Magazin
kaynak: http://www.sabah.com.tr/gny/mag101-20051204-200.html
http://www.sabah.com.tr/2005/12/04/gny/im/FC259B047AA00445B16F3CD1b.jpg
Keremcem geçtiğimiz yıl çıkardığı 'Eylül' albümünün ilk konser serisine 10 Aralık'ta İstanbul Polat Renaissance Hotel'de başlıyor.
http://www.sabah.com.tr/2005/12/04/gny/im/00C2F66D470B384CA138640Ab.jpg
bunlarda fotoları :
http://www.sabah.com.tr/2005/11/19/cpsabah/im/9AD69E330D55084CB1119D8Ab.jpg
http://www.sabah.com.tr/2005/11/19/cpsabah/im/29CDD82509ACA3438C62357Fb.jpg
http://www.sabah.com.tr/2005/11/19/cpsabah/im/D5AB2B31A6B69D4E9F3A2235c.jpg
Bugün Atv Sabah Haberlerinde Keremcem Ve Yasemin Ergene Vardi Sunucu Dizi Bitecekmi Dedi Keremcem Hayir Ama önümüzdeki Iki Bölümde çok Büyük Süprizler Var Bunu Söyleyebilirim Dedi
Yasemine: ünlü Olunca Hayatinizda Neler Değişti Yolda Insanlarin Tepkisi Ne Oluyor Dendi
Hergün Setteyiz Dişariya çok çikmiyorum Tepkileri Bilemiyorum Dedi Yasemin
Keremcem: Yasemin Aslinda Ekin Gibi Dişaridan Soğuk Görünüyor. Ilk Taniştiğinda Insanlara Karşi çok Mesafeli Davraniyor .ama Ben Hep Siritarak ,gülerek Dolaştiğim Için Ilgi Daha Fazla Bana
Yasemin:kizlarin Ilgisi Daha Fazla Dizilere
Sunucu:çok Güzelsiniz Diye Bir Cümle Kuruyorduki Keremcem :ben şimdi Burada Müdahale Edeyim Dedi
Keremcemin Müziğinden Konuşuldu. Ben şarkiciyim Oyuncu Değilim Dedi
En Az 15 Dakika Sohbet Vardi Ikiside çok Güzellerdi
KEREMCEM NE SEYREDİYOR?
*En beğendiğiniz dizi...
-yerli dizilerde''Aşk oyunu'',yabancı dizilerde de ''Seinfeld''.
*En beğendiğiniz kadın oyuncu...
-kendimi bildiğimden beri Zuhal olcay'a hayranım.
*en beğendiğiniz erkek oyuncu...
-Haluk Bilginer bence çok çok başarılı.
KAYNAK:Seda magazin dergisi(keremcemle çok küçük bir söyleşi)
AŞK OYUNU'NUN YAKIŞIKLISI KEREM CEM YENİ BÖLÜMLER İÇİN İMZA ATARKEN, ZAM YERİNE HAFTADA ÜÇ GÜNLÜK İZİN KOPARTTI.
Dizilerde her 13 bölümün ardından oyuncular kontrat yeniler ve zam alırlar... Aşk Oyunu'nun yakışıklısı Kerem Cem yeni bölümler için imza atarken, zam yerine haftada üç günlük izin koparttı. Bu izni konser verebilmek için isteyince, yapım ekibi de Kerem Cem'in sahnelerini 4 güne sıkıştırdı.
kaynak gecce.com
Keremcem, Özcan'ın izinden gidiyor
Son yıllarda dizilerin patlama yapması yakışıklı şarkıcılara yeni bir kapı açtı. Hatta bu durumu iyi değerlendirenler 'starlık' mertebesine kadar erişti. Özellikle Özcan Deniz, Asmalı Konak ve sinema filmlerinde sergilediği başarılı oyunculukla, sanat kariyerini farklı bir noktaya taşıdı.
Şimdilerde aynı yolu zorlayan yeni bir isim daha var;
Aşk Oyunu'nun yakışıklı Sarp'ı Keremcem...
Geçtiğimiz aylarda çıkardığı albümle şansını deneyen Keremcem'in adını bile hiç kimse doğru dürüst duymamıştı...
Ne zamanki bu dizide rol almaya başladı, kızların bir numaralı gözdesi haline geldi...
Son zamanlarda sık sık programlara konuk olması ve verdiği röportajlar da bunun göstergesi... atv'deki Elifnağme'de izledim; ilk konserinde müthiş bir izdiham vardı.
Hatta konser taleplerine yetişmek için yönetmeninden haftada üç gün izin istemiş.
Dizinin onunla ilgili çekimleri 4 günde tamamlanacakmış.
(kaynak:takvim gazetesi)
TELE - BAROMETRE
21 ARALIK 2005 ÇARŞAMBA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ASK OYUNU [NET] ATV 9,90 25,00
2 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 9,40 27,00
3 ACI HAYAT [NET] SHOW 7,70 17,30
4 GUMUS [NET] KAND 7,20 16,10
5 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 7,10 16,00
6 YANIK KOZA [NET] SHOW 7,00 18,60
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,90 18,40
8 EN SON BABALAR DUYAR [NET] STAR 6,30 13,90
9 YA SUNDADIR YA BUNDA-OPT [NET] ATV 5,90 21,70
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,90 15,90
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
21 ARALIK 2005 ÇARŞAMBA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,60 29,90
2 ASK OYUNU [NET] ATV 10,20 28,10
3 ATV SPOR HABERLERI ATV 7,90 22,20
4 GUMUS [NET] KAND 7,90 20,40
5 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 7,50 26,10
6 YANIK KOZA [NET] SHOW 7,40 21,10
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,90 21,60
8 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 6,90 19,20
9 KIM 500 BIN ISTER [NET] SHOW 6,40 25,80
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,80 18,30
kaynak: www.ucankus.com
1 ASK OYUNU [NET] ATV 9,90 25,00
2 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 9,40 27,00
3 ACI HAYAT [NET] SHOW 7,70 17,30
4 GUMUS [NET] KAND 7,20 16,10
5 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 7,10 16,00
bakın bakın reytingler tavanda!
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,60 29,90
2 ASK OYUNU [NET] ATV 10,20 28,10
3 ATV SPOR HABERLERI ATV 7,90 22,20
4 GUMUS [NET] KAND 7,90 20,40
5 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 7,50 26,10
bunlarda ab grubundaki reytingimiz
Keremcem ‘in POPUP RÖPORTAJI
Maksi singl’ın çıktı hayırlı uğurlu olsun..
Evet Seden Gürel-Aykut Gürel le iyi bir iş çıkardık. Güzel, kaliteli bir single oldu.Bence seçtiğimiz şarkılarda çook güzel. Asıl siz beğendinizmi önemli olan bu?
Sen yaparsın da biz beğenmezmiyiz sesin kadar oyunculuğun da beğenildi. Her geçen gün kendini daha da geliştirir gibisin. Özellikle de mimiklerin harika Nasıl gidiyor Aşk Oyunu ?
Dizi çook iyi gidiyor. Aldığımız tepkiler de çok iyi Hafta da beşgünümü alıyor, çok tempolu bir iş ama çok da keyifli..
Seni sarp la çok özdeşleştirdik. Keremcem ve Sarp birbirlerine benziyorlar mı ?
Oyuncu olmadığım halde bu işi başarabilmemin sepeblerinden birtanesi de Sarp karakteriyle birbirimize yakın olmamız. Yakın olmak derken Sarp çok da benden farklı biri değil demek istiyorum.. Farklı yanı biraz züppe bir tip olması Benim öyle bir züppeliğim yoktur.
Ben oynuyorum diye söylemiyorum özünde iyi bir insan sarp. Bende bir iş yaparken iyilik öncelikli hedeflerim den biridir. Bir adım atarken kendi değerlerimin süzgeçinden geçiririm. Sarp da züppeliğinin yanın farkında olmadan iyilikler yapan bir insan . Etik değerleri var…
Sarp ın kızlarla arası iyi ya senin…. ?
Benim de iyi. O çapkın, yani çapkındı, ama ben biraz utangacımdır. Yine de arkadaş olarak kızlarla aram hep iyiydi. Bu yüzden çok da zor olmuyor Sarp ı canlandırmak ! Zaten bir süre sonra onun gibi düşünmeye başladım. Yasemin de gerçek hayatta Ekin ‘e benzediği için sette pek de zorlanmıyoruz açıkcası..
Yasemin demişken, dizi de çok şirin bir çifti canlandırıyorsunuz ? Gerçekte aranız nasıl ?
Aramız çok iyi. Gayet iyi anlaşıyoruz. İkimiz de uyumlu insanlar olduğumuz için sorun yaşamıyoruz. Bana yardımcıda oluyor. O benden daha tecrübeli, 60 bölümlük bir sitcom çekmişti daha önce. Reklam filmlerin de de oynadı.Benim ise buraya gelmeden önce iki klip ve bir televizyon filmi dışın da tecrübem yok.
Keremcem nasıl biri.?Kendini anlatsana bize..
Biraz duygusal biraz yavaş biriyim. Genel olarak bir dinginlik var hayatım da. Yavaş yavaş yaşamayı seviyorum her şeyi, hızlı tüketmeyi sevmiyorum . Benim en köyü huyum utangaç olmam. Hala topluluk için de benden bahsedilin ce kızarıyorum. Tv programları da buna dahil.
Nasıl bir aşıksın peki ?
Aşk aslın da başlı başına bir heyecan, ama o heyecanı da kendi içim de süzerek sindirerek yaşıyorum. Çok heyecanlı sivri uçları olan bir insan değilim yani..
Gelelim en mühim mevzuya nasıl kızlaradn hoşlanıyorsun. ?
Belli bir tipim yok benim. Ama güzel kızları seviyorum; nokta
Nokta deyip kesmak ha ! Neyse geçtim bu konuyu. Kendine ayırdığın bir günde neler yapıyorsun?
Öncelikle uyuyabildiğim kadar uyuyorum. Çünkü çekimlerin olduğu günler ancak 4-5 saat uyuyabiliyorum. Uykumu akdıkatn sonra spor yapıyorum. Bu işlere bulaşmadan önce haftanın 3-4 günü spor yapan bir insandım ve bu beni çook mutlu ediyordu. Fitness yapıyordum, yüzüyordum. Şimdi hafta da bir gün yapsam kendimi şanslı sayıyorum.
Kalabalığı mı seversin yalnızlığı mı ?
Yalnız olmayı yalnız dolaşmayı seven bir insanım ben. Bir de Beyoğlu aşığıyım. Beyoğlun da yürümeyi kahvemi yudumlarken gazete okumayı seviyorum. Ama artık zor oluyor. Hep üzerim de gözler hissediyorum. Ama alışıyorum yavaş yavaş bu duruma da.
Bir erkek olarak futbolla aran nasıl ?
Biliyor musun ben bildiğin ereklerden değilim Futbolla aram hiç iyi olmadı . Çocukluğum da hiç futbol oynamadım. Basketbol oynardım ama bak. Atletizm bile yapmıştım bir dönem, ama futbol hiç çekmedi beni.
Aaa ne güzel futbol sevmeyen bir erkek! Ama takım tutuyorsundur herhalde..!
Takım da tutmuyorum. Kötü bir şey aslında takım tutmamak . Hani bende bir takım tutayım arkadaşlarımla futbol muhabbeti yapayım istiyorum ama olmuyor. Bir ara denedim olmadı. Öyle bakıyordum bunlar kim hakkın da ne hakkında konuşuyorlar diye. Beceremedim, vazgeçtim.
Boş ver zaten, futbol muhabbeti yapacaksın da ne olacak! Gel biz yemeklerden bahsedelim. Yemekle aran nasıl.?
Harika çok severim yemek yemeyi de yapmayı da. Krema ve katı yağ kullanmıyorum ama. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çünkü ailem de kalp hastalığı ve kollestrol sorunu var.
En sevmediğin yemek hangisi ?
Kpuska. Aslın da yemek ayırmam, iyi yapılmış her yemeği yiyebilirim, ama kapuska dan bir kere zehirlenmiştim artık yemiyorum.
Peki ya en sevdiğin içecek ?
Kola fanta asla içmem. Hayatımın hiçbir döneminde evim de kola olmadı. Ama birayı seviyorum bak.
Fast food yer misin ?
Çok ender 6 aydır yemiyorum mesela. Yağ da kızarmış şeyleri pek sevmiyorum.
Modayla aran nasıl? Ne tarz giyinmeyi seversin ?
Spor-klasik diyebilirim. Jean giymeyi de seviyorum, keten pantolan giymeyi de. Kotun altına bot giyip üzerine de bir ceket alabilirim mesela. Tişörte bayılırım, çok kalın giymeyi sevmem. Tişörtün üstüne mont giyerim. Kazak kesinlikle giymem. Boğazlı şeylere dayanamıyorum.
En çok nerelerden alışveriş edersin ?
Klasik tarz olarak interview in kesimi bana inanılmaz uyuyor.Kot ise levi’s veya diesel diesel de biraz uçuk ama arada sırada alıyoruz işte..
Çok sık alışveriş edermisin ?
Uzun uzun deneyip, bakıp ondan sonra almayı severim ben. Bu bana olur deyip alan bir tip değilim. Ama artık alışveriş yaparken sıkıyılorum biraz “Keremcem geldi on tane gömlek denedi bir tane alıp gitti” falan diyeceklermiş gibi geliyor, utanıyorum. Bu yüzden de pek alışveriş yapamıyorum bu sıralar.
Saçmalama canım derlerse desinler, koca Keremcem sin sen Modayı takip edermisin peki ?
Modayı takip ederim ama modaya göre giyinmem. Zaten bir şekil de modaya göre giydiriyorlar seni, çünkü her yerde aynı şeyler oluyor.O her yerde olan şeyler den üstüme yakışanı almaya çalışıyorum. Yani modayı zorunlu olarak takip ediyorum.
Sana en çok yakıştığını düşündüğün renkler hangileri ?
Siyah ve turuncu..
Peki pembe, mor kırmızıya ne diyorsun ?
Kırmızı pek sevmiyorum ama mor ve eflatunu seviyorum. Hatta yıllardır giydiğim mor bir polarım var. Sekiz yada dokuz yıldır giyorum.Vazgeçemediğim eşyalarım dan biri. Arkadaşlarımın sigara yanıkları falan var üstün de ama giyiyorum, ne yapayım !. Arabamın bagajında duruyor.
Malının kıymetini biliyorsun demek. En son kendine ne aldın ?
Boxer aldım çook güzel. Hem de mor.
Kızlarda hangi tarz kıyafetler seversin.?
Sade ve tril tril şeyler. Çok büyük etekler filan sevmem. Mini etekler ince kumaşlar tercihim. Kalın kazak giymezse sevinirim..
Kız arkadaşın kötü giyiniyor diyelim, bunu ona söylermisin?
Bana göre kötü giyiniyorsa bir şekilde söylerim. Bir kez oluras söylemem, ama birkaç defa zevksiz giyinir se dayanamam söylerim. Ama söyleme şeklim bu iğrenç olmuş gizi değil de şunun üzerine şunu giysen daha iyi olmaz mı ? diye olur. Birkaç kere yapmışlığım da vardır..
Kızların aksesuar takıp takıştırmasına ne diyorsun.?
Çok ağır gümüş sevmiyorum, çünkü ağır bir kokusu oluyor gümüşün. Metal kokusu alıyorum. Bunun dışın da istediği şeyi takabilir.
Kendine bakım yaparmısın ?
Maske falan yapmam ama nemlendirici krem kullanıyorum; çünkü kuru bir cildim var. Saçıma başıma dikkat ederim. İyi ürünler kullanmayı tercih ederim. Akşam eve gelince yüzümde pudra olduğu için yüzümü temizlerim; nemlendirici bir şeyler sürerim.
Senin hakkında yeterince bilgi sahibi olduk. Müzik konusuna gelelim artık. İlk albümün 2005 in başın da çıkmıştı. İkinci albümü ne zaman düşünüyorsun?
İkinci albüm yaz başın da yada ilkbahar gibi gelecek. Şarkıları seçmeye başladım bile ..
Bu yoğunlık da beste yapmaya vakit bulabiliyor musun ?
Akşamları eve geldiğim de yorgun argın gitar tıngırdatırken bir şeyler çıkıyor. Dizi de söylediğim şarkıyı albüme de koyacağım zaten.. Çünkü şarkı çok sevildi ve herkes biliyor…
BLAZER…………….
Arkadaşlar dünkü milliyet tv ekindeki haberi yazıyorum buraya..
Med yapımın çektiği Bülent İşbilen'in yönettiği,Rüya İşçilerinin yazdığı Aşk Oyunu dizisinin başrollerini keremcem,Yasemin Ergene,Kuzey Vargın,Nazlı Tosunoğlu,Mehmet Akan,Gürgen Öz,Deniz Özerman ve Münire Apaydın paylaşıyor.Dizide Keremcemin canlandırdığı Sarp'ın yaşadığı evin çekimleri Bayramoğlu Darıca'da Yasemin Ergene'nin oynadığı Ekin'in ev çekimleri ise Anadolu Hisarı'nda yapılıyor.
Bu gecekondudan çıkıyorlar.
Yayınlandıkları dönemde Sahra ve Sil Baştan dizilerine daha önce ev sahipliği yapan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu Hisarı'nı kucaklayan ayaklarının yanı başındaki Boğaz manzaralı gecekondu bir süredir Aşk Oyunu dizisiyle ekranlarda.Aşk Oyunu tutukunlarının Yasemin Ergene'nin canlandırdığı Ekin'in evi olarak izlediği gecekondunun asıl sahibi Berrin Kaynar.Aşk Oyunu için şimdiye kadar bu gecekonduda haftada üş gün çekim yapılıyordu.Bu gecekondu artık dizi ekibinin mekanı olmayacak.Çünkü dizide Ekin'in kardeşi Kurti oturdukları evi ipotek ederek tefecilerden borç para aldı.Aile bu borcu ödeyemeyince evi terk etmek zorunda kaldı.Ekin ve ailesi yakında bulunacak bir gecekonduya taşınacak.Tabi zengin ailesinin villasından aşkının yanındaki gecekonduya taşınan Sarp da peşinden gidip yine Ekin'e komşu olacak.
10 odalı 2 havuzlu villa
Zengin erkek,fakir kız hikayesinin anlatıldığı dizide Kuzey Vargın'ın canlandırdığı Orhan Teksoy'un havuzlu muhteşem villası ise Darıca'da Sarp'ın aşkı Ekin uğruna terk ettiği yesi dönüm arazi üzerine kurulu 10 odalı villanın asıl sahibi ise Ali Necat Sadıkoğlu.70 yaşındaki Oflu Sadıkoğlu,açık ve kapalı havuzu,saunası,bilardo salonu,basket ve futbol sahası,hobi bahçeli villasını satılığa çıkardığını söyledi.Müteahhit Sadıkoğlu işlerim nedeniyle sürekli Erenköy'de olmam gerekiyor.Bu yaşta gidip gelmek zor oluyor.O yüzden özenle yaptığım bu yeri olduğu gibi içindeki eşyalarıyla satacağım dedi.Sadıkoğlu özenle yaptığı villası için 1.5 milyon eura istediğini söyledi.
Villaya 15 bin Ytl ödüyoruz.
Dizinin yönetmeni Bülent İşbilen,Sarp Ev'de stüdyodan daha rahat çalıştıklarını söyledi.Sarp Ev,Ekin Ev gibi değil.Hem büyüklük açısından hem de evin konumu itibarı ile hoş.Haftada 2 gün çekim yaptığımız Sarp Ev için aylık 15 bin ytl ödeme yapılıyor.Ekin Ev'de ise haftada 2-3 gün çekim yapıyoruz.Burada çok zorlanıyoruz.Çünkü ev küçük ve çok zaman kaybediyoruz.Tek tesellimiz evin boğaz manzarası.
SARP EKİN’İN KENAN’LA EVLENMESİNE ENGEL OLABİLECEK Mİ?
Ekin’in Sarp’tan ayrıldığını ve Kenan’la evlenmek istediğini söylemesi, Serbest ailesinin gündemine bomba gibi düşer. Ne İsmet, ne Gülser bu gelişmeye akıl sır erdiremezler. Ekin de bu ani kararı hakkında onlara bir açıklamada bulunmaz, kendisini odasına kapatır.
Sarp bu sefer çok büyük bir hata yaptığının ve Ekin’in gönlünü kazanmasının o kadar kolay olmadığını anlar. Ama dostlarının, Ekin’le olan aşkına güvenen insanların; kendisine yardım edeceğine inanır. İlk olarak yaptığı hatayı Ekin’in ailesine anlatır, onlardan özür diler, yanlarında olmalarını ister. Fakat Kurti dahil hiç kimse Sarp’ı bu yaptığından dolayı affetmez. Serkan’ın elinden de hiçbir şey gelmez. Sarp yalnızdır… Artık bu masalda mutlu olan tek kişi vardır o da Kenan. Sarp için asıl yıkım Ekin’in Kenan’la evlenecek olduğunu öğrenmesi olur. Ama Sarp’ın Ekin’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Yasemin’de Sarp’ın Ekin’i ne kadar sevdiğini görmüştür. Artık onun için buralarda kalmanın hiçbir önemi kalmamıştır. Yurt dışından gelen teklifi değerlendirir… Sarp düğün gününe kadar Ekin’in inadını kıramamıştır. Son bir şansı olduğunu fark eder. Acaba Ekin nikah masasında, Sarp’ın gözlerine bakarak Kenan’a evet diyecek mi?..
http://img62.imageshack.us/img62/3009/r14qa.jpg (http://imageshack.us)
Biz birbirimize çok yakışıyoruz
Erçin Dağ'ın ‘Aşk Oyunu’ dizisinin iki kahramanı Keremcem ve Yasemin Ergene ile röportajı...
Genç yetenekler Keremcem ve Yasemin Ergene, sevilen dizi Aşk Oyunu’nda ‘ayrı dünyalar’ın insanı iki aşığı canlandırıyor. Eski filmlerin tadını yaşatan dizinin başrol oyuncuları, gördükleri ilgiden çok memnun.
Proje elinize geldiği zaman bu başarıyı tahmin ediyor muydunuz?
Yasemin Ergene: Yazlık bir projeydi ve yeni sezonda devam edeceğini hiç tahmin etmiyorduk. Dizinin başarısını senaryonun ve ekibin iyi olmasına bağlıyorum.
Keremcem: Böyle bir başarıyı yakalayacağımızı ben de düşünmüyordum. Diziyi yapan ve çekenler bir yaz dizisi olarak başlamıştı. İzleyici kitlesi giderek genişledi. Fakat eylül ve ekim ayında korktuk. Çünkü geçen seneden devam eden diziler başladı. ‘Acaba izleyenler bizi bırakır mı?’ dedik. Sağ olsun bırakmadılar.
Sarp, aşkı uğruna sürekli bir mücadele içerisinde. Peki siz ne kadar mücadeleci bir insansınız?
K: Hayatımda inatçı ve hırslı bir insan olmadım. Tek inat ettiğim konu müzik. O inadım da yaptığım müziği insanlara duyurmak anlamında. Bu kadar mücadele ediyorken bir müziğim ve bir de aşkım vardır. Başka bir şey yoktur. Kesinlikle de sert bir adam değilimdir. Karşı taraf beni salladığı zaman da bırakıp giderim.
Dışarıya çıktığınız zaman nasıl tepkilerle karşılaşıyorsunuz?
YE: Ekin karakterini çok sevdiler. Başroller her zaman için sevilen karakter oluyor. Yalnız Alp’e çok fazla çektirdiğim için biraz üstüme geliyorlar. Ben Ekin gibi kafama koyduğumu yaparım. Ve olabildiğince doğru kararlar vermeye çalışırım.
K: Hep böyle kalmam konusunda güzel eleştiriler alıyorum. Demek ki sizi o şekilde seviyorlar. Kendimi değiştirerek bir yerlere varmak değil de böyle kalarak varmanın mümkün olabileceğini hissettiriyorlar.
Dizide iki erkek arasında kalan bir kişi olarak günlük hayatınızda hiç iki aşk arasında kaldınız mı?
YE: Yok olmadı. Ben birine aşık olduğum zaman öyle devam eder.
Bu başarının ardından durup düşündüğünüz oluyor mu. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
YE: Mutluyum. İş güzel devam ediyor. Yoruluyoruz ama karşılığını da insanların sevgisiyle alıyoruz.
K: Müzikte de başarım oldu. Müzik sayesinde oyunculuk başladı. İkisini de severek yapıyorum. Kendimi kişisel anlamda başarılı bir insan olarak görüyorum.
Dizideki aşkınızın set dışına taştığı söyleniyor. Yoksa, ‘Aşk Oyunu’ gerçek mi oldu?
YE: Hayır, Aşk Oyunu haziran ayında başladı ve halen bir oyun. Keremcem sevdiğim bir arkadaşım. Ekin ve Sarp’i birbirine yakıştırıyorlar ama Keremcem ile Yasemin’i zannetmiyorum.
K: Bunu çok defa söyledik. Zaten böyle göstermek istemeleri de bana çok abes gelmiyor. Çünkü iki aşığı canlandırıyoruz. Elbette ki böyle yakıştırmaları olacaktır.
Peki siz kendinizi birbirinize yakıştırıyor musunuz?
YE: Biz de dışardan baktığımız zaman yakıştığımızı farkediyoruz. Ama öyle bir aşk yok. Birbirimize o gözle bakmıyoruz.
AŞK HERKESİN GÖZÜNÜ KÖR EDER
Dizide zengin ve fakir aşkı işleniyor. Sizce günümüzde böyle aşklar var mı?
Keremcem: Aşk, para dinlemiyor. Tabii ki vardır. Bizim bilmediğim kimbilir ne aşklar yaşanıyordur. Niye olmasın ki... Zengini ve fakiriyle beraber yaşayan bir toplumuz. Gönül bu, bir yere konduğu zaman gözü kör ediyor. Günümüzde böyle aşklar olmasaydı insanlar bu kadar etkilenmezdi.
eski ama yinede eklemek istedim..
Keremcem ile yapılan röportaj..
“Ben aşk arayan biriyim.”
Kendisini Aşk Oyunu’nda canlandırdığı Sarp karakterine çok yakın bulan Keremcem ile evlilik hakkında konuştuk…
Keremcem son zamanlarda neler yapıyor?
Aşk Oyunu’nun altıncı bölümü için yaptığım ‘Kadife Kelepçe’ isimli bir şarkı vardı; düzenlemesini Aykut Gürel yaptı, klibini dizinin yönetmeni Bülent İşbilen çekti ve dün ilk defa bir televizyon programında yayınlandı. Yakında müzik kanallarında da yayınlanacak. Onun dışında bu hafta dizinin 13. bölümünü çekmeye başlıyoruz.
Dizi teklifini nasıl aldınız?
Aralık sonunda çıkan albümümün tanıtımı için katıldığım bir televizyon programında görmüş Fatih Aksoy beni. Bir gün Topkapı’da dolanırken, telefon geldi Aykut Güler’den “Medyapım’a gider misin? Bir dizi teklifi var.” diye. İlk tecrübem oydu, tecrübe denilirse tabi. Aşk Oyunu’nun senaryosu, yönetmenin tavrı ve ekip güzeldi. Ve en önemlisi karakter bana çok uzak bir karakter değildi, benim duruşumu tamamen değiştirecek biri değildi. Ayrıca müziğimi tanıtmak için çok büyük bir fırsat olacağını düşündüm ve kabul ettim.
Evliliğe sıcak bakıyor musunuz?
Evlenen insanlara çok saygı duyuyorum. Aslında genel özelliklerim itibariyle evliliğe yakın bir insanım; evcimen bir yapım vardır, sağdığımdır.
Evliliğin uzun sürmesi için sizce gerekli olan nedir?
Aşk gerekli diyeceğim ama o da bitiyor, karşılıklı sevgi ve saygıyı bulmak zaten zor. Ben aşk arayan biriyim ve aşk bir süre sonra bittiği için yakın zamanda böyle bir ihtimal görmüyorum. Ama evliliğe çok sıcak bakıyorum.
Yasemin Ergene röportajı..
"Tekliften çok teklif eden önemli…"
Aşk Oyunu'nun kaprisli gelini Ekin'i canlandıran Yasemin Ergene zamanı geldiğinde mutlu bir evlilik istiyor…
Yasemin Ergene son zamanlarda neler yapıyor?
Bu günlerde dizi dışında hiçbir şey yapmaya vaktim yok; Aşk Oyunu yeni sezonda da devam edecek. Bunun dışında şimdilik bir projem yok.
Nasıl bir düğün ve gelinlik hayal ediyorsunuz?
Kır düğünü isterim herhalde; benim büyüdüğüm yer de ufak bir yer olduğu için kır düğününü tercih ederim. Gelinliğimse sade ve rahat olmalı…
Nasıl bir evlenme teklifini reddedemezsiniz?
Aslında tekliften çok teklif eden insan önemli... Zaten o insanla evlenmeyi istiyorsam nasıl teklif ettiği hiç önemli değil.
Evlenmek isteyeceğiniz insanın özellikleri nelerdir?
Haddinden fazla kıskanç olmamalı, işime saygı duymalı, anlayışlı olmalı ve hatta ev işi yapıp, çocuk bakmalı...
Çocukları sever misiniz?
3-4 yaşlarını atlatmaları gerekiyor ama öncesini ve sonrasını seviyorum.
Evliliğe nasıl bakıyorsunuz?
Zamanı var; şu an 20 yaşındayım, 26-27 yaşına geldiğimde evlenmek isterim.
SABAH GAZETESIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dizi aşıklarının kamera arkası
Sarp, Ekin’i çok seviyor ama onun sesini hiç beğenmiyor! Emirhan, Reyhan’ı yere göğe koyamıyor... Gülşen ise Mert’i ayna düşkünü olmakla suçluyor! İşte, atv’nin dizi yıldızlarının birbirleri hakkındaki ‘gerçek’ düşünceleri.
Uzun soluklu dizilerin sevilen oyuncuları, neredeyse haftanın 7 gününü birlikte geçiriyor. Ekranda iki sevgiliyi canlandıran bu isimler zaman içinde 'kanka'ya dönüşüyor. İşte, atv'nin izlenme rekorları kıran dizilerine hayat veren kahramanların, birbirleri hakkında söyledikleri...
AŞK OYUNU
Kerem Cem (Sarp) DIORKI:
Sesi çok kötü!
Yasemin iyi bir insan ama çok kötü şarkı söylüyor. Rakı ve balık da sevmiyor. Oturup bir rakı muhabbeti yapamıyoruz. Tabii bunlar işin şakası. Etik kuralları oturmuş ve sosyal değerleri oluşmuş bir insan. O da benim gibi gevezelikten hoşlanmıyor.
Yasemin Ergene (Ekin) DIORKI:
Yemek seçiyor
Sette çalışan herkese son derece ilgili ve saygılıdır. Konserleri olduğu dönemlerde bile çekimlere hep zamanında gelir, hiç aksatmaz. Ancak yemek seçtiği için sete gelen yemekleri beğenmiyor. Bence onun en kötü huyu yemek seçmesi!
kral muzik dergisinden..
AŞK OYUNU DİZİSİNİN YAKIŞIKLISI KEREMCEM İLE ALTERNATİF MÜZİĞİN BAŞARILI İSMİ CEM ADRİAN SİZLER İÇİN BİR ARAYA GELDİ...
-Popüler olmak gibi bir kaygınız oldu mu?
Hiç olmadı.Popülerlik amaç olacak bir şey değil bence.
Yalnız kalmayı seven bir insanım ben.Şimdi toplum içinde pek yalnız kalamıyorum ama
Bunun yaptığım işin başarısıyla olduğunu görmek mutlu ediyor.İnsanların ‘’Aşk Oyunu’nda görüyoruz’’ yada ‘’konserine geldim’’ demesi güzel şeyler.
-Diziden sonra ilgi daha bir arttı değil mi?
Evet , ilk üç bölüme kadar beni dizideki adımla yani Sarp diye çağıranlar çok oldu.Sarp acaba Keremcem’in önüne mi geçiyor diye kaygılandım ama şimdi Keremcem olarak tanınmak çok mutlu ediyor.
-Cem Adrian nasıl biri?
Birincisi insan olarak çok iyi bir insan , bu benim için önemli.İkincisi yaptığı işe benim gibi yaklaşan biri.
-Yeni müzik trendlerini nasıl buluyorsunuz?
Çok güzel gruplar çıkıyor , ben bundan çok mutluyum.Beni de gaza getiriyor! Popüler müzikte hep aynı melodiler vardı.Bunun dağıldığını düşünüyorum ve sektör için mutlu oluyorum.
-‘’Eylül’’ albümü çıkalı hayli zaman oldu değil mi?
Tam bir yıl oldu.Üç tane klip çektik.Belki bir klip daha gelebilir ama Seden Gürel’le beraber yaptığımız maxi single projesi için bir düet var.
-Maxi single’ınızdan bahseder misiniz?
Üç şarkı var , üçü de cover: ‘’ Küçük Bir Aşk Masalı’’ , ‘’Çağırma Aşk’’ , ‘’Aşk Her Şeye Değer’’. ‘’ Küçük Bir Aşk Masalı’’ , Özdemir Erdoğan ve Sezen Aksu’nun seslendirdiği bir Ali Kocatepe bestesi.Bir de bunların yanda benim albümden kliple çıkmamış iki şarkıyı koyalım Seden’in de albümünden iki şarkıyı koyalım diyerek sekiz şarkıyı bulduk.
-Duayenlerin şarkısını okumak nasıl?
Çok keyifli.Herkesin kulağında yer etmiş bir şarkıyı seslendirmek çok heyecan verici bir şey.
-Günümüzde pop müzik , alternatif müziğe kayıyor diyebilir miyiz?
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Onların alternatif olduğunu düşünmüyorum. Şarkıların çok önemli olduğunu düşünüyorum.
-Zevk alarak dinlediğiniz isimler kimler?
Çok müzik dinleyen biri değilim ama Sezen Aksu , Mazhar Alanson , Bülent Ortaçgil’i dinlemekten keyif alırım.Sezen , Ajda , Nilüfer , Nükhet Duru gibi klasik isimlerin yanı sıra yeni çıkan gruplar var ; Manga , Gece Yolcuları , Mor ve Ötesi , Duman , Ceza gibi...
-Burcunuz ne?
Oğlak.
-Ünlü insanlar zaman zaman tacizle karşılaşabiliyorlar.Bu konuda sizi rahatsız eden bir şey oldu mu?
İmza günlerinde de taciz boyutuna varan durumlar olabiliyor.Sevenlerimin sarılıp kucaklaşmaları normal , sevgilerini gösteriyorlar.Bu pek mutlu edici bir şey değil ama bunu topluluk psikolojisine bağlıyorum.
alamayanlar ıcın yazıyorum...sıteye nasıl koyacagım konusunda kmse onemsememesıne ragmen..!
AŞK OYUNUNDA DOLU DAKIKALAR!
sewgı uzerınesordugumuz soruları beraber ve ıcten bır sekılde cevaplayan,hatta bırbırlerının gozlerının ıcıne bakarak bızı unutup kendı kendılerıne sor soran,keyıflı dakıkalar geçiren keremcem ve yasemın ergene arasında neler oluyor?...''...ben yasadıgım seylerden sarkı yapabılıyorum.sarkı yapabılecek duygu yogunlugum war...''dıyen keremcem e karsılık yasemının kalbı ne dıyor?
-ilk sewgılıler gununuzu kac yasında nerede kutladınız?ne hedıye aldınız?
keremcem:ben kutladıgım bır sewgılıler gununu hatırlamıyorum acıkcası.sewgılıler gununu sewgılıler gunu gıbı kutlamadım herhalde.bır terslık oldu ve bugune kadar kutlamadım sanırım.
yasemın:ayrıldın mı?ne oldu?
keremcem:ewet,bır sewgılıler gununde ayrılmıstım.
yasemın:öylemii!!!
yasemın:iki sene önce kalamısta foca dıye bır balıkcı wardı orada kutlmaıtım,özel bır hedıyeydı,kendım yapıp hazırlamıstım.
-bır sarkı yapıp hedıye ettıgınız oldu mu?
keremcem:yaptıgım bır sarkıyı hedıye ettıgım oldu ama hedıye etmek ıcın bır sarkı yapmadım bugune kadar...sarkı yapıp onu deger gordugum bırıne soyledıgım olmustur...
-sewgılıler gununu yanız mı gecıreceksınız?
yasemın:ben ewet
keermcem:bende ewt..bakalım daha 14 subata cok war(roportajı daha erken bır zamanda yaptıgımız için..)
gülüşmeler,bakışmalar...
-ask nedır?
yasemın:bulması zor,bulundugunda da bırakılması zor olan bır sey.bence ask,eger 3 yıllık bır ılıskın warsa 3 yıldır da aynı duyguyu hıssetmektır...
keremcem:tek tanımı,tanımı olmayan tek sey...
yasemın:o aska kadıfe kelepce dıyor..ask nedır dıyeeee sorsaammm...(ezgısı ıle soyluyor yasemın)geceler boyu aglamak onun ıcın ask...
keremcem:bır suru anlamı war ıste.dewamlı onu yanında ıstemek...
-bır ılıskıden neler beklersınız?kurallarınız warmıdır?
yasemın:durustluk ve vefakarlık beklerım..
keremcem:yalan soylenmemesı,geveze olunmaması(dayanamıyorum)bellı bır zeka sevıyesınde olunması.kırmızı cızgılerım wardır benım.yalnız kalma özgurlugum.ona ben ıstemedıgım surece dokunulmasına pek dayanamıyorum...
-ilk goruste aska ınanırmısınız?
yasemın:hayır
keremcem:inanırım ama cok kandırıcı bır sey oldugunu dusunuyorum...
-gercek ask mantıgı kabul eder mı?
keremcem:askın mantıkla hıcbır ılgısı yok.
yasemın:ılişkın bıter yıne asık olursun.hanı bellı nedenlerden dolayı bıter ama ask bıtmezç
keremcem:mantıkla askı bıtırmek mumkun degıl.
-ask ewlılıgı mı,mantık ewlılıgı mı yapmak ıstersınız?
yasemın:ıkısıde gerekıyor.ıkısınden de bıraz olsun.
keremcem:ask ewlılıgı...
-sızınle bırlıkte olan bır ınsan en cok hangı özellılerınızı sewer,sewmez?
yasemın:bılmıyorum.set ortamında gozunuze takılan bırsey oldumu?(yorum yapamadan gecemıcem arklar,bnce burda yasemın keremceme soruyokı bırlıkte olduu kışı o cnku...ama sette gzne carptımı dıo bıde caktrmmak ıcın..burda bırlıkte olduun kısınn sewmedıı yannını soruolar dımı yanı...)
keremcm:sen soyle...erkek arkadasların nelerden muzdarıp odu bgune kadar?
yasemın:hıcbırseyden
keremcem:''yaa sunu da yapma ya,allah allah...''dedıklerı bır sey olmadı mıı?
yasemın:acık gıyınmemden, o da kıskanclıktan olan bır sey.yemek yemememden...
-kıskancmısınız?
yasemın:kıskanırım ama o karsı tarafa da baglı.karsı taraf bır seyı kıskanıyorsa dogru bır sey yapıyor dıye ben de kıskanmaya baslarım.eger o boyle olgun dawranırsa bende oyle dawranırım.
keremcem:dawranman önemlı degıl,kıskanıyormusun?
yasemın:genelde degılım.sewıyorsam kıskanırım,sewmıyorsam kıskanmam.
keremcem:haa senın sewgıne baglı.karsındakının durust olup olmadıgına ınanman degıl...
yasemın:bana baglı tabıı ama guvenıyorsam hıc kıskanmam...
keremcem:ben ıyı bır ınsanım.inatcı da degılımdır,hırslı da.kırmızı cızgılerıme yaklasılmadıgı yerlerde cok da yumusagımdır.sıvrı uclarım yoktur pek.kıskanc ta degılımdır.kıskanclıgın kısının kendısı ıle ılgılı degıl,benım sewdıgım kısı ıle ılgılı oldugunu dusunuyorum.onun acık gıyınmesı veya baska bırının ona ılgı gostermesının kıskanmayı gerektırecek bır sey oldugunu dusunmuyorum.eger o,ona ılgı gosterıyorsa o zaman zaten bır sorun war demektır.
-ask oyununda kı askınız bıraz enteresan.gercek hayatta anlasmalı bır ewlılıge ıhyıyacınız olmayabılır ama boyle bır cesaretınız olabılır mı?
yasemın:olmaz.
-sewdıgınız kısı ıcın warınızı yogunuzu bırakırmısınız?
keremcem:asıksam ewet.ask hakıkaten gozu kor bır sey.
-beraber aynaya baktıgınzda veya ekrandan kendınızı ızledıgınızde kendınızı bırbırınıze yakıstırıyormusunuz?
keremcem:ben yakıstırıyorum
yasemın:yanii...
keremcem:ben gıdeyım ıstersen yasemın.yanımda cok yaslı duruyor fılan dıyeceksen..
yasemın:yok yok
-sızı bırlıkte baska bır proje de gorebılecekmıyız?reklam,sınema,sunuculuk...
keremcem:ben mutlu olurum.yasemın bırlıkte calısması kolay ve keyıf werıcı bır ınsan
yasemın:bılmıyorum
keremcem:hay allahım.iltifat edıyoruz sana o kadar...
yasemın:olur tabii ama oynatmazlar kiiii.....
keremcem:boyle basarılı bır projeden sonra beraber oynamamız dogru olmaz ama ben beraber baska bır projede olmak ısterım onunla.
yasemın:tesekkur ederi.:)
keremcem.:rica ederim:)
-güzeldınız,sımdı bır de unlu hatta eskısınden daha guzel.ıkısı bırarada olunca hayat yenı veya enteresan nelerle karsılastırdı sızı?
yasemın:ben ıyı anlamda farklı bır yasemın olmaya basladım.
-yakısıklıydınız,şimdı bır de unlusunuz...
keremcem:tek degısıklık sokakta yururken benı daha cok ınsanın tanıması.bu da takdır ederek bır tanıma oldugu ıcın,mutluluk werıcı.dıs gorunusumde bunu bıraz daha yukarı tasıyorsa bu benım şansımdır...
posıtıf dergsnden yazdm ama cok uzun bıde ayrı rportajalrı war onu da eklıcem bıraz dınlenıyım ellerım agrıdı:(bıde resmler ck gusel nasıl eklıcem bırısı soolesıın lutfeen:(
KEREMCEM'DEN MUSADE,KIZ KIZA YASEMIN'LE...
bır rlam fılmı ıle tandıgımız,ask oyunu dızısı ıle yainen takip ettiğimiz yasemın ergene,güzelliği ve samımıyetı ıle de dıkkat cekıyor.oyunculuktan neler beklıyor,karakterı nasıl,uoksaa sesi güze mii....
-boyunuz,fiziginiz pek de Türk standartlarında görünmüyor?nerden gelıyor bu güzelliğin sırrı?
aslında var benım gıbı olanlar..boyum fazla uzun degıl,1.70.zayıflıgım aileden gelıyor.istedıgım kadar yesem de,proteın kapsullerı ıctıgım halde yıne de kılo alamıyorum48-49 arasında gıdıp gelıyorum.aılede de öyle.cabuk yakıyorum.
-bız sızı ılk reklam fılmı ıle tanımıs olsak da,yasemın ergene fotomodellık veya mankenlık de yaptı mı?
ewet.2000 yılında elıte model look yarısmasına gırmıstım.o vesıle ıle gaye sokmen ajansa baglandım.yarısmadan sonra hep defıleler,dergılerın moda sayfaları cekımlerı oldu.reklam fılmı de 2002 senesınde gerceklestı sonra dızı.öyle olunca da bıraktım.
-hala bu tarz ısler yaparmısınız?
reklam ve oyunculuk olabılır ama modellık bıttı.
-oyunculuk sızın gercek meslegınız mı?ne kadar ıddıalısınız?
2002-2003 sıralarında mujdat gezene yazıldım. tıyatro egıtımı aldım.o sıra mujdat gezen bana kocum benım dızısını buldu ve o dızı ıle basladım.o zamana kadar modellık wardı aklımda.sonra sewmeye basladım.cok guzel bır ortam,oyunculuga dewam etmeye karar werdım.oyuncu muyum su an?bence degılım.
-bır gun colu cocuga karısır ve bu ıslerı bıtırebılırım dıyebılıyormusunuz sımdıden?
daha yolun basındayım.bundan sonra da ewlenıp de bu ısı bırakırım dıye bır dusuncem yok.her zaman bı ısı dewam ettırmeyı ısterım.
-turkan soray kanunları mı gecerlı yasemın ergene ıcın de?
dızıye baslamdan önce oyleydı.öpüşmem,benım aılem ızın wermez dıyordum ama yonetmenım öpüşeceksın dediği zaman,''pekı''(hanı kacarı yok)dedım.sewısme olmaz ama öpüşme olabılır.tam turkan soray kanunları degıl...
-yasemının karkterı ask oyunundakı ekıne mı yoksa uzun bır sure ızledıgımız cocugun war derdın war dakı kız kardese mı benzıyor?ask oyununda daha buyuk,daha olgun,dıgerınde öğrencı,çılgın,sewımlı,sempatık...
ekıne aha cok benzıyor.ama mutlu oldugum anlarda sıbelde olabılıyorum.
-bılmedıgımız hunerlerını war mı?örnegın dans edermısınız,yuzermısınız,takı yaparmısınız,fal bakarmısınız?
yuzmeyı cok sewerım ama dans, muzık hıc alakm yok...
-yemek?mutfakla aranız nasıl?
yaparım da sewerım de...en cok da kapuska,cacık,mercimek yemeği.sebze yemeklerını sewıyorum.öyle et fılan pek yemıyorum.
-sesınız guzel mı,ilerıde sızın de bır albumunuz olabılır mıı?
allaaahh...yok!sarkı soylemeyı cok sewıyorum,cok da ıcten soyluyorum ama muzık kulagım hıc yok...(bu sozlerı keremcem soylemıstı ozel hatta hatrladnzmı yasemn ıcın?
-egıtım alsanız?
yok!oyle bır nıyetım de yok!
edıtor notu:bol bol kursun dokturen ve nazara ınanan yasemıne nazar degmesın ınsallah!
brzadanda kermecemnkını yazıcam..:)
KEREMCEM ILE OYUNCULUK VE MÜZIK UZERINE...
yeteneklıydı...ne yapıp edıp bır album cıkardı kendı sarkılarının oldugu.sessız sessız albumunu duyrmaya basladı.yakısıklıydı...ne yapıp edıp bır dızıde onu basrol oyuncusu yaptılar.sımdı muzıgı ıle genc kızların dıllerınde,oyunculugu ıle de kalplerınde....
-yaklasık bır sene once ''eylul''adlı albumunuzu cıkardınız.bu ılk albumunuz degıl gıbı bır soylentı war?
o basında cıkmıs yanlıs bır haber.1996 yılında 'elımde degıl' albumu dıye...neden boyle bır sey yaptılar bılmıyorum.'elımde degıl' benım ılk sarkım,ılk albümum 'eylül'
-sarkı sozlerınızde yasanmıslık war mı?
hepsı yasanmıs cunku ben yasadıgım seylerden sarkı yapabılıyorum.ask oyununda kadıfe kelepce de ılk boyle yapıp da soyledıgım bır sarkı...(neeeeee!kıme yaptı acaba?)
-nerelere gıdeyım bır ıhanet sarkısı ıse, keremcem ıhanetı yasamıs mı oluyor?
aldatma uzerıne yzılmıs bır sarkı.ewet,gecmıste boyle bır sey yasamıstım.bu yuzden gecmıste bıten bır ılışkımden esınlendım acıkcası.
-sızı tanıyanlar daha cok müzisyen kımlıgınızle mı oyuncu kımlıgınızle mı tanıyorlar?
aslında ıkısıyle de tanıyorlar ama keremcem olarak tanıyorlar.bu benı mutlu edıyor.cunku keremcem sarkıcı olan kısmı.bana sarp dıye gelenler cok oluyordu ama cok mutluyum kı 4. bölumden sonra dızının bagımlısı olan kısıler bıle bana keremcem olarak hıtap edıyor...
-sız kımlerı dınlıyorsunuz?
müzık ıle yasamıyorum.arabamda radyo dınlemem,çoğu zaman muzıksız yol alıyorum.ama gecmıste sıkı bır dınleyıcıydım.hard rock dınlerdım.sezen aksu,mazhar alanson,bulent ortacgıl de Turk olarak dınlemekten keyıf aldıklarım...
-yenı albumu ne zaman dınleyecegız?
gelecek sonbahar gıbı hıssedıyorum...
-keremcem bu kadar gozonunde olmasına ragmen hala utangacmı?
benım utangaclıgımı ınsanlar ılk once samımı bulmama yolunda konusuyorlar acıkcası.benım utangaclıgım topluluk onunde sarkı soylemek ya da lamera karsısında olmak degıl.sosyal bır topluluk ıcınde,mesela benden cok bahsedıldıgı zaman hala cok utanıyorum,kulaklarımdan baslıyorum kızarmaya.
-sızı cok utandıran anılarınızdan bırını bızımle paylasırmısınız?
bır tane esmer bır gofret wardı.5 kurus ya da lıraydı.her sabah 5 kurus werır alırdım.bır gun gıttım 5 kurusu tezgaha koydum,tezgahtan gofretı aldım.kantıncı bırden elımı tuttu.7.5 kurus o gofret dıye...baskaları da wardı!sankı kasıtlı yapıyormusum gıbı cok utandım.yanımda da baska para yoktu alamadım da!
-sarpla benzesen noktalarınız warmı?
ewet war.sarp rolunu kabul etmemın nedenlerı de buydu.bıraz oyuncu olmadıgım ve deneyımım omaddıgı ıcın kolaya da kactım aslında.karakterın bana ne kadar benzedıgıne de baktım.bır tek serserılıgıiçapkınlıgı benzemıyor.bır de daha rahat ve sımarık buyumus...
bu kadaaarr:)ayy oldum:)parmaklarımı hsstmıyorum:(
VATAN GAZETESİ - GÜLÜMSE EKİ 02.02.2006
Şarkı yazmam için aşk gerekiyor bana'
http://img323.imageshack.us/img323/3448/8328110cw.jpg (http://imageshack.us)
Yakışıklılığı ile genç kızların kalbinde taht kuran "Aşk OyunıTnun romantik aşığı Keremcem, Mixgirl'e müziğe, oyunculuğa, hayata ve aşka bakışını anlattı.
Keremcem deyince akan sular duruyor. Başarılı, yetenekli, güzel sesli, yakışıklı. Merak ettik acaba aşık mı diye. Önce ser verip, sır vermedi. Ama sorularımız karşısında her şeyi itiraf etti.
Şöhret basamaklarını koşarak çıktın. Artık gençlerin idolleri arasındasın. Olaylar nasıl bu kadar hızlı gelişti?
Hiçbir şey çabuk olmadı. Sanıldığı gibi her şey önüme altın tepside sunulmadı. Önce şarkılarımı yaptım ve bunları yayınlayacak prodüktere götürdüm. Ardından da gelen dizi teklifini kabul ettim. Yaptığım seçimler tesadüfen doğruydu. Ya da ben doğru seçimler yapmayı başardım. İdol olarak görülmeye başladıysam bundan gurur duyarım.
Dizi oyunculuğu yapmayıp sadece müzikle uğraşsaydın da bu kadar popüler olabilir miydin?
Bilmiyorum ki! Dizi oyunculuğu popülaritemi artırdı. Bu yadsınamaz bir gerçek. Dizi oyunculuğu aslında insana tek başına ne tanınmışlık, ne hayran kitlesi, ne de şöhret kazandıran bir şey. Tanınan ve sevilen dizi oyuncularına baktığımız zaman mutlaka
başka işlerle de uğraşıyorlar. Ya tiyatro oyuncusu, ya şarkıcı ya da fotomodeller...
Oyuncu olarak mı, yoksa müzisyen olarak mı tanınmak güzel?
İkisi de benim. Oyunculuğum müziğime, müziğimin oyunculuğuma kattığı şeyler olduğuna inanıyorum. Ama kalbimdeki yerini sorarsanız, kesinlikle müzik. Müzikte kendime daha çok güveniyorum. Oyunculuğum daha çocuk denilecek yaşta.
Aşkta üzen ben oldum
Ege Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü'nden mezunsun. Neden eğitimini gördüğün mesleğe değil de müzisyenlik ve oyunculuğa yöneldin?
Üniversiteye başlarken hayatımı müzikle kazanacağım fikri kafamda oluşmamıştı. Müzik varken uluslarası ilişkiler benim için hiçbir şey. Eğer müzikte başarısız olsaydım benim için bir seçenekti.
"Aşk. Oyunu"nda romantik bir karakteri canlandırıyorsun. Bu rol sana ne kadar uygun?
Aşk Oyunu'ndaki karakter zaten bana benziyor. Ben de öyle bir insanım. Romantik, geçmişiyle yaşayan... Ama zıpır ve çapkın değilim. Şimdilik tamamen farklı bir karakteri canlandırabileceğime inanmıyorum. Eğer yapabileceğime inanırsam ilerde bambaşka bir karakteri canlandırmayı çok isterim.
Aşkı, yaşamında nereye koyuyorsun?
Aşk hayatımın her zaman merkezinde. Aşık olmasam dahi... Ama bu aşklarımı düşünüp onları özlediğim anlamına gelmiyor. Şarkı yazabilmem için aşk gerekiyor bana.
Bugüne kadar yaşadığın ilişkiler hakkında neler söyleyebilirsin?
Ben biraz kötü biriyim. Aşkın bir grafiği olduğuna inanıyorum. Başlangıcı, ruhu ve zirvesi. Bir süre o zirvede kalma ve kaçınılmaz düşüş. Bunun değişmesini umuyorum. Aşkı yaşamak, uzun sürdürebilmek önemli. Bugüne kadar hep üzen taraf olmak zorunda kaldım.
Bir kızın seni etkileyebilmesi için hangi özelliklere sahip olması gerekiyor?
Beni etkilemeye çalışarak etkileyemez. Kendiliğinden olmalı. Çok güzel olması da şart değil. Bir programda üstüme geldiler, ben de bugüne kadar olan kız arkadaşlarımın sarışın ve beyaz tenli olduklarını söyledim. Sonradan düşündüm ki böyle bir şey yok.
Aşk için neleri feda edebilirsin?
Büyük konuşmak istemem ama çok şey feda edebilirim.
Yalnız kalmaktan terk edilmekten korkar mısın? Yoksa her şeyin altından kolayca kalkabileceğini mi düşünürsün?
Hayır, çok kolay kalkamam. Acımı büyük yaşarım, kendi başıma yaşarım ve uzun yaşarım. Mazoşist bir tarafım var. Aşk acısı yaşamayı severim.
02.02.2006
Akşam Gazetesi
http://img310.imageshack.us/img310/4623/n16wc.jpg (http://imageshack.us/)
Dizi oyunculuğu popülerliğimi artırdı
Müzik kariyerinin daha başındayken, üstelik ilk albümünü çok yakın zamanda çıkarmışken, hemen dizi oyunculuğuna başlayan Keremcem, bu durumdan memnun. ‘Aşk Oyunu’ adlı dizide romantik bir delikanlıyı canlandıran genç şarkıcı, dizi sayesinde daha da popülerlik kazandığını söyledi. Kendisi için müziğin, oyunculuktan önce geldiğini de söylemeden edemeyen Keremcem, “Kalbimde müziğin yeri apayrı. Ayrıca hangisinde kendime daha çok güvendiğimi sorsalar, kesinlikle müzik derdim. Oyunculuğum daha çocuk denecek yaşta” diye konuştu.
meryemce84
04-02-06, 15:09
Bütün Aşk Oyunu Severlerin Dikkatine!!!!!!!
Yarın Yani Pazar Saat 23.00'de Ateş Hattında Aşk Oyunu dizisinin oyuncuları konuk olacakmış. Herkese duyurulur. :good:
5 Şubat Pazar saat 23:00'de
Reha Muhtar’la Ateş Hattı’nda bu hafta imkansız aşklar masaya yatırılıyor.
Yıllardır Türk Filmlerine konu olan fakir kız zengin erkeğin büyük ama imkansız aşkı ReHa Muhtar’la Ateş Hattı’nda.
-İnsanların ekonomik durumlarının farklılığı, sosyal çevrelerinin farklı olması birlikteliklere engel mi?
-Bu farklılıklar aşkın önüne geçebilir mi?
-Aşk engel tanır mı?
Hepsi konuyla ilgili gerçek hayattan taraflar ve Aşk Oyunu’nun oyuncularıyla birlikte tartışılmak üzere Ateş Hattı’nda.....
Programın konusu buymuş.
Aliye gibi Aşk oyunu'nu da masaya yatıracaklar Ateş Hattı'nda tartışacaklar.
AŞK OYUNU YİNE ZİRVEDE (SABAH GAZETESİ)
Ekranlarda romantizm rüzgârlari estiren "Ask Oyunu," 25 Ocak Çarsamba günü hem tüm kisilerde hem de AB grubunda atv'yi zirveye tasidi. Basrollerini Keremcem ve Yasemin Ergene'nin paylastigi sevilen dizi film AB grubu izleyicilerinde yüzde 10.60 reyting, yüzde 27.00 izlenme payiyla birinci olurken, Gülse Birsel ve Ata Demirer'li "Avrupa Yakası" yüzde 10,60 reyting, yüzde 26.00 izlenme payiyla ikinci oldu. Tüm kisilerde de birincilik degismedi ve "Ask Oyunu" yüzde 12.10 reyting, yüzde 28.50 izlenme payiyla zirvenin sahibi oldu.
http://www.sabah.com.tr/2006/01/27/gun120.html
Bu dizi bana da Ateş Hattını izletti ya helal olsun! Reha amcamın pişmiş kellesi...Bu programı ve Reha amcayı pek sevmem zaten. Ama bizimkiler çıkınca katlanıyoruz artık. Ne var ki bu program facia olaca