Tüm Versiyonu Göster : 4. Sezon Bölüm Yorumları
http://img402.imageshack.us/img402/4784/desperatehousech4468x46yn0.jpg
ABD’DE YILIN EN ÇOK İZLENEN EMMY ÖDÜLLÜ DİZİSİNDE UMUTSUZ EVKADINLARININ SIRADIŞI MACERALARINA TANIK OLACAKSINIZ.
Wisteria Lane’in sıradışı ev kadınlarının akıl almaz maceraları ve sırları dördüncü sezonda da izleyicileri ekran başına bağlayacak. Herkesin birkaç kirli çamaşırı olsa da onlarınki “birkaç”tan biraz daha fazla...
Başrollerini Eva Longoria (Gabrielle Solis), Teri Hatcher (Susan Mayer), Marcia Cross (Bree van de Kamp) ve Felicity Huffman’ın (Lynette Scavo) paylaştığı dizi, Altın Küre ve Emmy’de layık görüldüğü adaylıkları ve oyuncuları hakkında çıkan dedikodularıyla adından çok söz ettirdi.
Wisteria Lane’in sıradışı ev kadınlarının akıl almaz maceraları ve sırları dördüncü sezonda da izleyicileri ekran başına bağlayacak. Herkesin birkaç kirli çamaşırı olsa da onlarınki “birkaç”tan biraz daha fazla...
Başrollerini Eva Longoria (Gabrielle Solis), Teri Hatcher (Susan Mayer), Marcia Cross (Bree van de Kamp) ve Felicity Huffman’ın (Lynette Scavo) paylaştığı dizi, Altın Küre ve Emmy’de layık görüldüğü adaylıkları ve oyuncuları hakkında çıkan dedikodularıyla adından çok söz ettirdi.
Herkesi şaşırtarak, beklenmedik bir anda intiharı seçen Mary Alice Young, “oralardan bir yerden” dört yakın arkadaşının yaşadıklarını anlatıyor. Dört ev kadınının rutin yaşamları ne kadar sıkıcı ve tekdüze görünse de işin gerçeği hiç de öyle değil. ABD’de rating rekorları kıran “Desperate Housewives”ın yeni sezonunda Wisteria Lane sakinlerini bekleyenler geçen sezonları hiç de aratmayacak gibi görünüyor. Lynette, Tom'un gayri meşru çocuğu ve onun annesiyle başa çıkmaya çalışırken, Susan ise komadaki Mike'ın uyanıp ona dönmesini beklemektedir. Bree yeni tanıştığı Orson ile kötü günleri geride bırakmaya çalışacak, ama Orson'un geçmişi peşlerini bırakmayacak gibi görünüyor.
3. sezon tekrarı pazartesiden perşembeye 18:50'de. Yeni bölümlerse 4 Aralık'tan itibaren CNBC-e'de
Başlık yoruma açılmıştır.
Lütfen spoiler kuralına özen gösteriniz.
Yönetmen: Larry Shaw
Senarist: Marc Cherry
Oyuncular
Teri Hatcher ... Susan Delfino
Felicity Huffman ... Lynette Scavo
Marcia Cross ... Bree Hodge
Eva Longoria Parker ... Gabrielle Lang
Nicollette Sheridan ... Edie Britt
Andrea Bowen ... Julie Mayer
Ricardo Chavira ... Carlos Solis (as Ricardo Antonio Chavira)
Doug Savant ... Tom Scavo
Kyle MacLachlan ... Orson Hodge
Dana Delany ... Katherine Mayfair
Brenda Strong ... Mary Alice Young (voice)
James Denton ... Mike Delfino
Shawn Pyfrom ... Andrew Van De Kamp
Lyndsy Fonseca ... Dylan Mayfair
Diğer oyuncular
Nathan Fillion ... Adam Mayfair
John Slattery ... Victor Lang
Brent Kinsman ...Preston Scavo
Julia Campbell ... Muriel
Shane Kinsman ... Porter Scavo
Kathryn Joosten ... Karen McCluskey
Zane Huett ... Parker Scavo
Pat Crawford Brown ... Ida Greenberg
Polly Bergen ... Stella Wingfield
Steve Tyler ... Bakan
Zachary Gordon .. Küçük Çocuk-Robin Hood
Pamela Kosh ... Mrs. McKeever
Coley Sohn ... Hemşire
Darien Pinkerton ... Penny
Gil Glasgow ... Man
Hailee Denham ... genç Dylan
Jim Klock ... Güvenlik görevlisi
Notlar:
-İlk bölüm Amerikada 30 Eylül 2007de yayınlandı.
-Bölümün ismi olan Now You Know, Stephen Sondheim müzikalindeki, Merrily We Roll Along, bir şarkıdan geliyor.
-Eva Longoria Tony Parker ile evlendiği için Parker soyadını kullanmaya başladı.
-Teri Hatcher ve Dana Delany Supermande Lois Lane’i canlandırmışlardı.
-Joy Lauren (Danielle Van De Kamp) ve Rachel Fox (Kayla Huntington) ilk bölümde olmadıkları için isimleri jenerikte gözükmüyor.
-Tanıtımlarda kullanılan şarkılar: Jennifer Lopez-Mile In These Shoes
Sean Kingston - Beautiful Girls
çok teşekkkür ederim sbuffy 4. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım yeni sezonu çok merak ediyorum hepsini ayrı ayrı acaba gaby boşanacak mı lynette kanser olduğunu saklayabilecekmi iyileşecekmi susan evliliği nasıl gidecek yüreyebilecekmi bree hamileliğini saklayabilecekmi yoksa ayda herkeze yayacakmı (karnıda bıçak geliyordu)
ve en önemlisi cnbc-e de ben okudum edie hayalet olarak oynaya bilir yada mery alens gibi seslendirir aralarda hatırlar falan ben edienin oynamasını istiyorum ya (sbuffy ben avatarına uygun avatar ve imza yapıcam)
biraz alakasız olacak ama cnbc-e de 4.sezon tanımlarında çalan şarkının ismini ve şarkıcısını ben merak ediyorum. jeniffer lopezli tanıtım değil hani bir erkek şakıcının söylediği çok hoşuma gidiyor o parca bilen varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
bumu yoksa
bumu yoksa
valla oymuş sana güvendim buldum indirdim dinliyorum bile:). çok teşekkürler arkadaşım yardımın için.:img-wink:
lilly_rush 04-12-07, 12:11 Sean Kingston - Beautiful Girls
evet çalan şarkı bu...
çok izlemeyi istediğim bir dizi umarım kaçırmam...Tanıtımları çok hoş...Merak uyandırıyor...Bi aksilik olmazda kimse rahatsız etmezse bu akşam ekran karşısında olucam...:P
Now You Know
Edienin intihar denemesi hakkındaki haberler komşularına şok yaşatıyor.Lynette kemoterapinin etkileriyle mücadele ediyor.Katherine Mayfair (Dana Delany) 10 yıl sonra yeni eşi ve kızıyla Wisteria Lane'e dönüyor.
ben bu akşam yeni bölüm sanıyordum ya özel bölümmüş eskiler de çok güseldi ya ben dizimi çok özledim çok heyecanlandım ya ben dayanamıyorum:) 11 aralıkm gellll:)
şuan reklamlar arada yaziiyim dedim neyse efendim
13 aralıkta e2 de 3. sezon tekrarları var türkçe dubşlajlı ben seyrediicemmmm 3. sezonu tam seyredememiştim türkçe dublajlıda ayrı bir güzel mimikleri tam anlıyorsun e buarada oyunculuk yeteneklerini ölçüyorsun alt yazılıda güzel ingilizceni geliştiriyorsun:)
neyse dizi başladı ben seyredicem hepimize iyi seyirlerrr
lilly_rush 05-12-07, 08:43 bende yeni bölüm diye biliyordum..Hatta edie'nin ölüp ölmediğini ilk bölümde öğreneceğiz diye biliyodum:icon_whis...
yinede iyi oldu şöyle bir hatırladım geçmişi gerçi tekrarlarını yeteri kadar izlemiştim ama olsun...
cnbce yeni bölüm 4 aralık diye yazdığı için bende dün yeni bölüm verecekler sanıyordum.pilot bölümü verdiler.geçen sezonları hatırlatma bakımından bencede iyi oldu
11 aralık yeni bölüm 13 aralık e2de 3. sezon tekrar ama benim aklıma takılan geçen sezon bir haberr çıkmıştı diziden bir karakteri öldürebiliriz ya bree yada lynette bree olmayacağına göre e lynette kanser acaba lynette diziden çıkıcanmı:(
forever_bim 08-12-07, 14:46 Arkadaşlar dizimiz için ufak tefek araştırmalar yapıp güzelce spoilerler aldım. Spoiler başlığından bakabilirsiniz....
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=5511546#post5511546
güzel ve şaşırtıcı bir bölümdü gerçekten edi'nin öldüğünü düşünmüştüm gerçekten ama kötülere bişey olmuor işte..
Edie ne cin bir kadın. Maşalllah Kirişe tutunmuş Carlosu görünce salacaktı ama zamanlama hatası yaptı. Az kalsın şey yoluna gidiyordu.
Edie şimdi Carlosu Yurt dışındaki gizli hesabını söylerim olayıyla elinde tutacak. Sanırım uzun bir süre bırakmayacak.
Gaby - Carlos Susan Mike çiftinin sahneleri çok güzeldi.
Susan'nın kendini menopoz olduğunu öğrenince üzüntüsü de baya iyiydi. Ama hamileymiş. Dr. Arkadaşının kocası olunca Susan çok kasıldı orda.. :)
yeni bölümün yayınlanacağını unuttum kanalı açtığımda gaby ile kocası randevu tarihi belirliyordu:)edie keşfettiği bilgi sayesinde carlosu avcunun içine aldı.gabyi de yabana atmamak lazım o da karşı atağa geçecektir.iki kurnaz ve hırslı evkadınının rekabetini izlemek eğlenceli olacak:img-wink:
susanın hamile olduğunu öğrendiği anda onun ve mikeın sevinci görülmeye değerdi.
başlarını seyredemediğim için yeni komşuların durumunu pek anlamamadım.yalnız kız susanın kızıyla konuşurken sanki hafızası silinmiş ve anlattığı rüya değil gerçekmiş gibi geldi.
Beyaz Balina 12-12-07, 15:56 çok güzel bir bölümdü. özellikle susan-mike sahneleri. edie'nin yaptığına şaşmadım desem yalan olur :D tam bir kurnazlık. lynette'e kellik pek yakışmamış ama çabuk iyileşsin. bu katherine çok gıcığa benziyor ya o odada ne oldu çok merak ediyorum. ve de dylan'ın hafızasını kaybetmesinin sebebini çok merak ediyorum. güzel ama kısa bir sezon olacak 4. sezon.
Uzun bir aradan sonra yeni bölümlere yorum yapmak için burda olmak güzel. :)
Edie'nin kendini öldürebileceğini bir an bile düşünmek hataymış çünkü o Edie
tabii ki bu konuda da kendini düşünecekti ama böyle bir cinlik beklemiyordum
şaşırdım.Numara yapmak için neredeyse ölüyordu o ayrı bir konu , istediğine ulaştı mı
simdilik öyle.Carlos onu bırakamıyor yaptığı tehditten sonra uzun süre bırakamayacak gibi
görünüyor.
Gaby'nin ve Carlos'un , Victor ve Edie'ye rağmen tekrar bir araya gelmesine sevindim.
Onlar bir bütün ayrı ayrı düşünemiyorum birlikte cok eğlenceliler.Ama Gaby Carlos'un banka hesabını öğrenince kıyamet kopacak gibi geliyor.Carlos da nasıl saklayabilmiş tebrikler :)
Susan ve Mike harikalardı sonunda evlendiler , mutlular ve bir aradalar.
Susan'ın tüm sahnelerinde çok güldüm hastane,Mike ile konuştuğu,menopoz olduğunu sandığı.Sonradan hamile olduğunu öğrendi Mike daha çok istiyormuş Susan'dan ama Susan da mutlu oldu.Umarım bir sorun olmadan dünyaya gelir bebek :)
Bree yine aynı Bree alışveriş merkezindeki sahnede ve çatal batma sahnesine cok güldüm.
Aramızda hiç sır olmayacak dediler ama en büyük sır Bree'de ortaya cıkınca ya da cıkmadan öncede komik sahneler izleyeceğiz.
Lynette'e teşhis konulmuştu orda bitmişti 3. sezon, bu sezonda sacları kesilmiş.
Felicity Huffman gerçekten kazıtmış saclarını sanırım ayrı bir cesaret bu da kutlamak lazım.
Zorlanmasına rağmen sırrın acıklamak istememsi ve güçlü görünmeye çalışması Lynette'den beklenen davranışlardı.Partide dayanmadı acıkladı iyi de oldu.Destek olmaları gerek birbirlerine.
Bu kanser konusu bizim dizilerimizde ne kadar farklı işleniyor diye düşündüm izlerken.
Bizde olsa Lynette öğrenir Tom'a söylemez üzülmesin diye , ayrılmak ister, cocuklarına bakıcı bulur Tom'la evlendirir hatta Tom'a seni artık sevmiyorum başka biri var derdi.
Neyse ki bizim diziler değil izlediğim D.H. fark da burada.
Yeni taşınan eski komşular ise cok gizemli Wisteria Lane'e taşınan her aile gibi.
Adını unuttum ama Bree'nin kopyası eminim eğlenceli sahneler izleyeceğiz aralarında ağaç tartışması ile başladık.Tahminim ise kızlarının hafızasıyla ilgili bir sorun var ya silinmi hiç bir şey hatırlamıyor ya da sildirmiş aile( fazla mı ileri gittim ne ? ) :)
Pek uzun bir yorum oldu galiba :) özlemişim D.H izlemeyi ve yorum yapmayı
güzel bölümler bekliyor bizi en azından grev yüzünden ara verilene kadar.
Sonunda dizimize kavuştuk.Bu sezon beni en çok sevindiren şey Gaby ve Carlos'un tekrar bir arada olmasıydı.Ben onları ayrı düşünemiyorum,bir bütün gibiler.Ve her nedense Gaby'i her haliyle seven tek insanın Carlos olduğunu düşünüyorum.Kadın onca şey yaptı ama Carlos hala onun için deli oluyor.Onların gizli kaçamak buluşmaları bizi epey güldüreceğe benziyor.Güldürmeye başladı bile...
Susan'ın hastanedeki hali çok komikti.Sonra menopoz olduğunu zannetmesi,endişeye kapılması,Mike'a açılması...Ama hamileymiş.Doktor hakikaten hayatının hatasını yapmış.Hamile bir kadına menopoz teşhisi koyuyor.Bari Harvard'ın adını kirletmeselerdi..Öğrendikten sonra mutlulukları görülmeye değerdi.
Şu yeni komşular-her zamanki gibi-yine sırlarla dolu.Sanırım Julie'nin çocukluk arkadaşıyla bu yeni kız aynı değil.Neden bilmiyorum ama bana öyle geldi.
forever_bim 16-12-07, 13:40 4*01 bir kez daha bugün (pazar) saat 15'te CNBC-e'de. Benim gibi kaçıranlar için;)
güzel bir bölümdü özlemişim bu diziyi yalnız mahalleye yeni gelen komşunun sırrını çok merak ediyorum bakalım ne çıkacak
forever_bim 16-12-07, 17:04 Oldukça başarılı bir bölümdü. Edie'nin intaharı az daha yalancı çoban misali gerçek oluyordu. Edie'nin Carlos'u banka hesabı olayıyla elinde tutmaya çalışacağı belli oldu.
Gaby gitgide daha da itici oldu. Carlos'u defalarca aldatmıştı. Bahçivanla olsun eve gelen diğer adamlarla olsun şimdi de Victor'u Carlos ile aldatıyor. Yalnız Edie için söylediği "O savaş baltası hepimizi gömer" lafı süperdi.
Susan & Mike cephesi en tatlısıydı. Susan'ın doktor maceralarını gülerek izledim. Mike'la konuşmaları da süperdi. Keşke araya bu kadar sorun ve kişi girmeseydi de Susan ve Mike'ı 4. sezona kadar beklemek zorunda kalmasaydık. Susan eskisi kadar sakarlık yapmaz ve bebeğini kaybetmez umarım.:icon_sorr
Bree'nin hamilelik oyunu giderek tehlikeli bir hal almaya başladı. Hamile olmadığının anlaşılması an meselesi. Orson bebeği Danielle ile bırakalım dediğinde Bree'nin verdiği "Ne yarattığımı biliyorum, bu utanç verici ama Danielle bencil birisi o bebeği büyütemez" repliği bölüme damgasını vuran replikti.
Gelelim Lynette'e. Görüldüğü gibi en zor durumda olan kişi o. Peruğunu kaldırdığında arkadaşlarının yüzünün aldığı ifade ve Lynette'in bakışı çok güzeldi. Sır saklamamaya karar verdiler ama Gaby ve Bree sır saklıyor halen daha.
Yeni gelen gizemli komşular 4x01 olan bu bölümün 2x01'e benzemesine sebep oldu. 2.sezonda Applewhite ailesi ile uğraştık şimdi de bunların gizemi ile uğraşacağız gibi.
Yeni gelen ailenin kızı 17 yaşında olmalı (Julie ile yaşıt). 12 yıl öncesinden hiçbirşey hatırlamaması düşündürücü. Bakalım altından neler çıkacak...
aslında benim izledigim bi dizi deil ama 4.01 ciddi anlamda hoşuma gitti öle can sıkıntısından bakarken hemde!bree nin hamile rolü neden yaptıgını anlamadım nedeni kendi kızının gayri meşru bebegi olması falanmı öle bişeyler sezinledim çünkü.yeni komşuların sırrını tahmin ediyorum bence ailenin kızı ölmüş zamanında bunlarda apar topar taşınmışlar ve bu yeni kızı küçükken kaçırıp onun yerine koymuşlar sonuçta kızın söyledikleri düşündürücü rüyasında onu birilerinin kaçırdıgını görmüş dadısına anlatmış ve dadısı anında postalanmış sonra kadının tavanarasına çıkıp üzülmesi adamın söyledikleri bende bunları çağrıştırdı çünkü kızın hiçbirsey hatirlamamasına imkan yok minik minik te olsa bişeyler hatirlar bence julienin de ilgisini çekti kızda bir gariplik oldugu
aslında benim izledigim bi dizi deil ama 4.01 ciddi anlamda hoşuma gitti öle can sıkıntısından bakarken hemde!bree nin hamile rolü neden yaptıgını anlamadım nedeni kendi kızının gayri meşru bebegi olması falanmı öle bişeyler sezinledim çünkü.yeni komşuların sırrını tahmin ediyorum bence ailenin kızı ölmüş zamanında bunlarda apar topar taşınmışlar ve bu yeni kızı küçükken kaçırıp onun yerine koymuşlar sonuçta kızın söyledikleri düşündürücü rüyasında onu birilerinin kaçırdıgını görmüş dadısına anlatmış ve dadısı anında postalanmış sonra kadının tavanarasına çıkıp üzülmesi adamın söyledikleri bende bunları çağrıştırdı çünkü kızın hiçbirsey hatirlamamasına imkan yok minik minik te olsa bişeyler hatirlar bence julienin de ilgisini çekti kızda bir gariplik oldugu
ilginç bir yaklaşım ama kızları ölse evet çekip giderlerdi ama niye başka bir kız kaçırsınlar ki?? döndüklerinde öldü derlerdi dışarda okuyor derlerdi yani başkasının kızını kaçırmaya ne gerek var ki!?? ama belli olmaz yine de!! belki başka olaylar da etkili oldu kaçırmaya!! ya da kız öyle şeyle yaşadı ki hafızasını kaybetti.. bi de sonuçta kaçırılmış olsa eski ailesine dair bişeyler hatırlaması gerekirdi.. karışık ya!!! merakla bekliyorum...
bree'ni bir şans daha istemesi çok güzeldi.. zaten bayılıyorum bree karakterine..,
edie'nin intihar olayını öyle güzel bağlamışlar ki dumur oldum izlerken.. helal olsun senariste bu kadarını beklemiyordum!!!
lynette'e üzüldüm ama düzeliyormuş bu iyi haber
susan yine her zamaki gibi sakar ve tatlı
Susan & Mike cephesi en tatlısıydı. Susan'ın doktor maceralarını gülerek izledim. Mike'la konuşmaları da süperdi. Keşke araya bu kadar sorun ve kişi girmeseydi de Susan ve Mike'ı 4. sezona kadar beklemek zorunda kalmasaydık. Susan eskisi kadar sakarlık yapmaz ve bebeğini kaybetmez umarım.:icon_sorr
Yeni gelen gizemli komşular 4x01 olan bu bölümün 2x01'e benzemesine sebep oldu. 2.sezonda Applewhite ailesi ile uğraştık şimdi de bunların gizemi ile uğraşacağız gibi.
Yeni gelen ailenin kızı 17 yaşında olmalı (Julie ile yaşıt). 12 yıl öncesinden hiçbirşey hatırlamaması düşündürücü. Bakalım altından neler çıkacak...[/I]
Susan&Mike cephesi gerçektten tatlıydı. Çok sempatiklerdi. Susan Hastane sahneleri çok komikti. :) İnşallah bu kadar aşırı sakarlıkla düşürmez çocuğu. Çünkü anne olmak ona yakışıyor. Susan&Mike ve çocuk sahneleri diziyi daha da güzelleştirecektir.
Kız ya kaçırılmış bu aile almış. Yada kızın geçmişini hatırlmasın diye hafızaya format atılmış. Çünkü 12 yaşındayken olanları hatırlamaması saçma olur. Ben 5 yaşımdaki hatıraları hatırlıyorum.. Onun 12 yani burda bir iş var.
4x02
Tomun duygusallığına tahammül edemeyen Lynette kemoterapi seanslarından onu kovar. Bu arada Mike�la geçireceği özel gece için herşeyin mükemmel olduğundan emin olmak isteyen Susanın yanlışlıkla striptizci olduğu zannedilir. Diğer yandan o çevrenin en iyi aşçısı ünvanının elinden alınacağından korkan Bree, Katherinein ödüllü tariflerinden birini çalmaya kalkışır.
forever_bim yeni bölümde de bana applewhite ailesini anımsattı.
senarsitlerin daha öncelleri kötü gösterdikleri karakterlerin aslında iyi çıktığı fikrine dayanarak asıl kötünün Katherine değil yeni eşi olduğunu düşünüyorum:icon_whis
çaresiz evkadınlarının masa başı konuşmalarını özellikle çok seviyorum.bu bölümde de herkes lynette kemoterapi için destek sözü verirken gabynin tepıkileri dizideki en komik anlardan biriydi:)
susan ve mike,bana göre sadece bu dizinin değil yayınlanan tüm yabancı diziler içindeki en tatlı çift:)julieyi aramak için partinin yapıldığı eve gitmesi ve eve döndüklerinde mikeın arkadaşı aradı ve julienin striptizci bir kadınla çıktığını görünce endişelenmişler demesine çok güldüm:)
ıslak ıslak 19-12-07, 13:18 Yine çok hareketli bir bölümdü.. Sbufy dediğin gibi Suzan ve Mike çok tatlılar gerçekten.. Partiye gitme konusunda Julie ve Mike'ın çekişmeleri Suzan'ın arada kalması ve yine Mike'ın arkasından iş çevirmesi, sonrasında partiye gitmesi ve orda başına gelenler tam bir komediydi..:img-yes:
Diğer bir konu ise Bree'nin amacına ulaşmak için herşeyi göze alıcağına bir kez daha tanık olduk bu bölümde, belki leziz tarife ulaşamadı ama ondan daha önemli sırlara ulaşabildi yeter de artar onun için..:icon_whis
Lynette ve Gabi'nin hastane konuşmaları oldukça duygusaldı gerçekten..:good:
Son olarak Carlos Edie'yi öldürmek için kiralık katil mi tuttu yoksa bana mı öyle geldi.. :) Edie üzülmesin diye o kadar uğraştıktan sonra konu Carlos'un banka hesaplarının tehlikeye girmesine gelince Carlos gözünü açtı demek ki herkesin bir zayıf noktası varmış..:icon_whis
Yine güzel,eğlenceli bir bölümdü.Çok kısa geliyor bana bir bölüm gece tekrarını izlediğim için olabilir, bir solukta bitiyor.
Susan ve Mike ile başlacağım çok tatlılardı özellikle Susan formunda iki bölümdür.
Striptiz hikayesi çok komikti.Her zamanki gibi Julie büyük Susan ise onun kızı gibiydi diyaloglarında :)
Bree ve Katherine arasındaki çekişmeyi izlemek çok zevkli :) Bree'nin aynı lezzeti bulmak için çıldırması ve tarifi almak için yaptıkları :) O ailenin sırrını birilerinin öğrenmesi gerekti bu Bree oldu eline koz geçti en azından.
Carlos'un yaptığına inanamyorum eğer doğru anladıysam bir kiralık katil tuttu.
Bankadaki paraları için yapamayacağı şey yok dedirtiyor insana bu yaptığı.
Ben aslında Gaby öğrenince neler olacak merak ediyorum.
Evet ben de bu hafta gece izledim ve bana da kısa geldi :)
Dh'de yeni sezon çok hızlı başladı vala Eskisine nazaran daha çok şaşkınlıklar ve şoklar içinde izliyorum diziyi Ve bu bana inanılmaz keyif veriyor Skandallar sansasyonlar ihtiraslar ve entrikalarla örülü birbirine sevgi ve dostlukla bağlanan insanları hikayesi Tezat bi cümle oldu ama bizim dizi böyle işte :) DH her sezon olduğu gibi bu sezon da favorim :)
Ama bree gaby lynett ve susan arasındaki dostluk bağlarının ne kadar güçlü olduğunu daha sık görmek istiyorum :)
4x03
Susan herkesin katılacağı bir sessiz sinema oyunu partisi düzenleyecektir.Aslında önceleri diğer evkadınları partiden kaçmak için bahane uydurur.Ancak Bree,Mayfairlerin evinde gizlice duyduğu sırrı onlarla paylaşınca hepsinin fikri değişir.
forever_bim 25-12-07, 19:40 Nerdeyse 4.03 başlayacak ama pazar izleyebildiğim için gecikmiş bir 4.02 yorumu yapayım.
Gaby tam da benim sinirlerimi olağanüstü zıplatmışken Lynette ile olan hastane sahnesiyle yine kendini kurtarmayı başardı. Özellikle de Carlos ile kendisi evliyken ve Carlos da Edie ile ilişki halindeyken ilişki yaşamaları bana sinir bozucu gelse de Carlos'la Gaby'nin Edie'yi atlatma çabalarında çok fazla güldüğümü itiraf etmeliyim.
Mike'ın Julie ile çekişmeleri bence çok güzeldi. Neden derseniz, Mike bence Julie'nin iyiliğini istediği için karşı çıkıyordu partiye gitmesine. Öyle sırf gıcıklık olsun diye Julie'ye muhalif duracak bir üvey baba değil Mike, bence Julie de annesini ve Mike'ı çok seviyor ve fazla da arıza çıkaran bir çocuk değil. Sözün kısası seviyorum Julie'yi.
Bree'nin limonlu kek macerası süperdi. Bree mükemmel sofralar kuran aşırı titiz temiz ve düzenli birisi, dizinin en renkli rollerinden biri. Ama ciddi bir rakibi var artık.
Son olarak Tom'un kemoterapide duygusallaşması Lynette'e ne kadar değer verdiğinin ispatı.
Bu diziyi çok seviyorum, çünkü 4 ana kadın karakter tüm artı ve eksilerine rağmen çok doğal çok samimi yazılmış. Edie de onlarla iyi uyum sağlıyor:img-wink:
Nerdeyse 4.03 başlayacak ama pazar izleyebildiğim için gecikmiş bir 4.02 yorumu yapayım.
Gaby tam da benim sinirlerimi olağanüstü zıplatmışken Lynette ile olan hastane sahnesiyle yine kendini kurtarmayı başardı. Özellikle de Carlos ile kendisi evliyken ve Carlos da Edie ile ilişki halindeyken ilişki yaşamaları bana sinir bozucu gelse de Carlos'la Gaby'nin Edie'yi atlatma çabalarında çok fazla güldüğümü itiraf etmeliyim.
Mike'ın Julie ile çekişmeleri bence çok güzeldi. Neden derseniz, Mike bence Julie'nin iyiliğini istediği için karşı çıkıyordu partiye gitmesine. Öyle sırf gıcıklık olsun diye Julie'ye muhalif duracak bir üvey baba değil Mike, bence Julie de annesini ve Mike'ı çok seviyor ve fazla da arıza çıkaran bir çocuk değil. Sözün kısası seviyorum Julie'yi.
Bree'nin limonlu kek macerası süperdi. Bree mükemmel sofralar kuran aşırı titiz temiz ve düzenli birisi, dizinin en renkli rollerinden biri. Ama ciddi bir rakibi var artık.
Son olarak Tom'un kemoterapide duygusallaşması Lynette'e ne kadar değer verdiğinin ispatı.
Bu diziyi çok seviyorum, çünkü 4 ana kadın karakter tüm artı ve eksilerine rağmen çok doğal çok samimi yazılmış. Edie de onlarla iyi uyum sağlıyor:img-wink:
evet sanırım doğru kelime daha doğrusu sıfat tamlaması: samimi karakter, hatalarını sırlarını izlemek ayrı bir keyif. sonunda birbirlerine destek olmaları da. ama dördü. edie dahil değil, hiç hoşlaşmıyorum.
bu sezon eski tadına geri döndü dizi. ikinci sezon yani applewhite idi galiba onların olduğu sezon çok sıkılmıştım.
tüm karakterlere ayrı ayrı çok gülüyorum ama susan'a daha bir çok gülüyorum.
carlos edienin nişanlandıklarını söylemesini istememesine rağmen edie yine yapacağını yaptı.elindeki yüzük sayesinde herkese nişanlandıklarını ilan etmiş oldu.
lynettein annesinin yiyeceklere uyuşturucu koyup lynettein yemek yemesini sağlaması ve sonrasında yaşananlar özellikle sessiz film oyununda lynettein hareketleri inanılmazdı:) lynetteten bahsetmişken Felicity Huffman dizide en beğendiğim oyuncuydu ve bu sezonki oyunculuğuna dahada hayran oldum.kanser hastası birini ruhsal durumundan hareketlerine kadar çok gerçekçi canlandırıyor:good:
ve bu bölümün en eğlenceli sahneleri.breenin susanı kendi doktoruna göndermesi :img-hyste ne kadar hijyenik bir doktor.dalında eşi bulunmaz olduğu kesin:)
4x04
Kadın doğum uzmanına giden Edie alacağı haberlere oldukça şaşıracaktır. Bu arada Bree’nin arkadaşlarının onun doğacak bebeği şerefine düzenledikleri partide Bree’nin eski kayınvalidesi tüm hamilelik meselesinin aslında bir düzmece olduğunu keşfeder.
bu bölüm çok eğlenceliydi.bir yanda susanın yaptığı gaf ve düzelticem derken pot üstüne pot kırması,diğer taraftan gabynin eddie yüzünden bulaştığı durumdan kurtulma çabası çok güldürdü:)
bree cephesinde ise durum gitgide zorlaşıyor.kayınvalidesinin eline öyle bir koz geçtiki bree muhtemelen ona epeyce katlanmak zorunda kalıcak.bu arada aklıbaşında bir tek orson vardı onu da sonunda kaybettik:)
Susan kısmı gerçekten çok komikti. Ama bir ara ben de dayanamadım. :)
Eddie'nin 4lü ilişkiyi anlama olayı zaten ayrı olaydı. Önce Ediie bir tane kanepe aldı. Sonra Carlos aldı. En son Gaby ve Gaby'nin eşi. Kanepeden ilişki tahlili olarak literatüre geçer bu. :)
Bree'nin kızı haftaya geri dönecek eve, fragmanda gösterdiler. Bakalım nasıl kıvıracaklar.
Bu hafta bölümü kaçırdım. Gece geç saate kadar da bekledim tekrarı için ama bir türlü gelmek bilmedi. Artık hafta sonu izlerim.. Susan'a bayılıyorum. Umarım şu uslanmaz sakarlıklarıyla çocuğu düşürmez. Bir kaç sahnesini hatırlıyorum. Marketten aldığı kek benzeri şeyi ısıtıp komşuya ben yaptım gibi görütüp sunması.. :) içinde fındık olup olmadığını öğrenmek içinde eliyle kurabiyeyi parçaladı.. :)
Bu hafta biraz daha geç başladı tekrarı pinkzone ben de genelde gece tekrarını izlediğim için bekledim.
Eğlenceli bir bölümdü yine.Özellikle bahsettiğiniz gibi Susan'a cok güldüm.Mike'ın da dediği gibi kendini herkese sevdirmesi gerek galiba ama olmuyor bazen işte olan Mike'a oluyor.
Sezon başından bu yana Mike'ı cok az görüyoruz zaten ben daha çok görmek isterim şahsen :) ailesinden birileri gelicekti Wisteria Lane'e fazla spolier olmasın ama 8. bölüme kalmaz umarım , grev falan derken onu da izleyemeyeceğiz galiba.
Gaby - Carlos - Edie - Victor dörtgeninde işler karışıyor.Edie kanepeler sayesinde çözdü tüm olan biteni , Edie'den de bu beklenirdi Carlos ve Gaby'nin çekecekleri var :)
Bree içinde durum içinden çıkılmaz duruma gelicek keşke en azından Susan'a Gaby'e ve Lynette'e söyleseydi.Eski kayınvalidesi torununu cıkardı hastaneden neler olacak merak ediyorum.
lorelai gilmore 04-01-08, 14:04 bence 4.sezon süper başladı süper gidiyor son bölüm ve ondan önceki sessiz sinema oynadıkları bölüm süperdi Lynette'in Edie'yi göstererek filmi anlattığı sahneye çok güldüm.ben bu sezonda en çok Dylan'ı merak ediorm.umarım bir an önce Dylan'a neler olduğunu öğrenebiliriz
bence 4.sezon süper başladı süper gidiyor son bölüm ve ondan önceki sessiz sinema oynadıkları bölüm süperdi Lynette'in Edie'yi göstererek filmi anlattığı sahneye çok güldüm.ben bu sezonda en çok Dylan'ı merak ediorm.umarım bir an önce Dylan'a neler olduğunu öğrenebiliriz
gelecek bölüm öğreneceğizz ve lynetin üvey babası gelecek john gelicek danniel eve dönüyor lynette katrine ikiye ayrılıyor:):):
forever_bim 07-01-08, 01:28 Merhaba;
4*03 ve 4*04 hakkında yorum yapmak için geldim. Bu bölümler ilk iki bölümden bile daha güzeldi. Desperate Housewives altın çağını yaşıyor. Hayatım boyunca izlemekten en keyif aldığım dizi oldu. 4. sezon 2. ve 3. sezondan çok daha güzel. Dizi 1. sezondaki gizemli havasını yakalamakla kalmadı. Onun da ilerisine geçti bence.
Karakterlere gelirsem. 4.03'teki jinekolog kısmında Bree'ye acayip sinir oldum. Halbuki çok severim. Susan isyan etmekte sonuna kadar haklıydı. Sessiz sinema nefisti. Azıcık ot Lynette'i acayip toparladı. Sessiz sinema oyununda Gaby'nin boşboğazlık yapıp, Bree'nin şu yeni gelen kadının (adı neydi ya) evinde gördüklerini anlatması hiç hoş olmadı.
Gaby sahip olduğu seksapaliteye fazla güveniyor ama Edie'nin onun havasını indirmesi yakındır. Edie çok çetin bir rakip.
Dizideki favorim başından beri hiç değişmedi. Lynette ve Bree'yi de çok seviyorum ama Susan en başka benim için. Hem evlilik yaramış, hem de hamile Susan daha bir tatlı olmuş.
4.04'te ise kasık biti ve de Bree ile Phylis arasındaki replikler bölüme damgasını vurdu. Edie yanında duran Victor'un üzerindeki kokuyu tanıdık bulur. O sırada yanına gelen saf garson, Edie'ye yengeç kanepe verir, sonra Carlos'a sonra Gaby'e ve sonra Victor'a verir kanpelerden. Aksiliğe bakın ki kasık biti de aynı yolu izlemiştir. Sudem'in de dediği gibi literatüre geçecek bir zeka ürünü bir senaryo özellikle de bu kısmı.
Bree'nin kaynanası Bree'ye kök söktürecek gibi. Edie ve Gaby cephesi de hareketli.
Favorilerim;) Sırayla, Susan, Lynette ve Bree. Edie ve Gaby'i fazla fettan buluyorum. Ayrıca ikisi de son derece çıkarcı tiplemeler. :img-cool2
4.04te bir diğer dikkat çekici detay ise Susan ve eşcinsel komşuları arasındaki repliklerdi. Mike'ı daha çok görsek çok sevineceğim ben de.
Son olarak acaba diyorum 2. sezon finalinde Mike'ı ezenin Orson olduğu ortaya çıkacak mı? Senarist grev yapma sözüm sana. Senaryondaki boşluğu doldur:img-blush
Neyse spoiler eklemeye gidiyorum...
forever_bim 07-01-08, 01:58 3 farklı siteden bulduğum 4.09 ve 4.10 spoilerlerini ekledim. Okumak isteyen olursa çarpıcı spoilerler mevcut.
4x05
Umutsuz ev kadınları beklenmeyen misafirlerin istilası altında... Nazik bir karşılama için herkes elinden geleni yapıyor. Bob ve Lee’nin ön bahçelerindeki ilginç su heykeli Wisteria Lane sakinlerini harekete geçiriyor. Diğer yandan Edie, Carlos’un Gaby’yle gizli gizli ilişki yaşadığını keşfediyor. Bu arada Solisler’in eski bahçıvanı John Rowland ise Gaby’yle tekrar yakınlaşmaya çalışıyor...
ıslak ıslak 09-01-08, 11:49 Dünkü bölümü diğer bölümlere olağan biraz durağan buldum ama yine de çok güzeldi.. Öncelikle Bob ve Lee'nin Wisteria Lane'i ayağa kaldıran heykelleri konusunda Susan'ın verdiği tepkiye katılıyorum.. Evimin yanıbaşında gece gündüz su fışkıran bir heykelin olmasını bende istemezdim.. :) Bunun yanında başkanlık için lynette ve catherine'nin çekişmesi, arada kalan Susan'ın çaresiz bir halde ikisine de oy vermesi çok komikti.. :) Sonunda Catherine seçildi ama seçildi de ne oldu :icon_whis Bob ve Lee usta bir manevrayla herşeyi yine lehlerine çevirmeyi başardı, yazık olan yine Susan'a olucak.. Catherine'nin geçmişi başına daha çok işler aşıcak, bizim kafamızı da bir o kadar meşgul etmeye devam edicek..:icon_whis Bu arada Bree'nin Danielle'i geri kazanmak için yaptığı plana ve sonunda amacına kolayca ulaşmasına bir kez daha şapka çıkartıyorum..:img-hi: Gaby Carlos ve Edie üçgeninde ise Edie için intikam çanları fena halde çalıyor, bakalım neler olucak..
tuba_buyukustun 09-01-08, 13:57 dünkü bölümü yine ayıla bayıla izlediğimiz söylemek istiyorum.o çeşme susan kadar beni de sinir etmiş durumdaydı.tenekeden yapılmış su fışkırdığında innanılmaz güütü yapan şeyi bende istemezdim açıkçası.o iki eşcinsel çiftin mahalleye daha çok bela olacağını tahmin ediyorum.edeenin tehlike çanları çalmaya başlamış durumda gabynin kocasının haberi olursa o fotoğraflardan neler olacağını düşünmek bile istemiyorum.bu hafta mikeın sadece 1 sahnesi vardı ona çok sinir oldum o da susanla o çeşme yüzünden uyanmalarıydı onun dışında mike ı görme fırsatım olmadı maalesef.
yagmur_montana 09-01-08, 18:38 yeni komşular katherine e bayağı bir zorluk çıkaracağa benziyor .. katherine lerin sırrını daha da merak ettim ..
Lynette ve Catherine çekişmesini izlemek zevklyidi Lynette kazanır diyordum ama Cath. galip geldi çok şey değişmedi Catherine'in kocası hiç arkadaş edinmiyorsun deyince birden melek oldu :) Yeni taşınan çiftin Catherine'in sırlarından birini bilmelerine şaşırdım beklemiyordum.Görünüşe göre o çeşme kalacak orada.
Bree'nin kızını eski kayınvalidesinin elinden kurtarmak için yaptıklarını takdir ediyorum
ama oğlunun verdiği taktik işe yaradı.Danielle anne olmaya hiç hazır değil gerçekten.
Bree'den daha iyi kimse bilemez.
Edie , Gaby ve Carlosu yakaladı.Elindeki kanıtla Victor'ın yanına gidecek sanırım
işler karışacak o cephede tam da görüşmeyelim demişlerdi ama ...
Susan'a cok güldüm yine , eğlendiriyor.Mike'ı görür gibi oldum ama emin değilim
hayal meyal derler ya öyle , daha fazla görmek istiyorum :)
arkdaşlar yeniden d-h imzasına ne dersiniz katılmak isteyen pm atsın
bu bölümde her bölüm gibi çok zevkli çok renkli harikaaaaaaaa her zamanki gibi :img-yes::img-wink::happy0064:happy0064:happy0064 ama carlosa üzüldüm:(:(:(:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr gaby de hiç utanmadan gaby-şimdi john rowland kim? demesi hiç ar yok yani:icon_sorr
KeReMcEmİm 13-01-08, 08:46 ya arkadaşlar şu geçmişini hatırlamayan kızın babası ile ilgili sır nedir bilen var mı çok mrk ettim :icon_sorr
forever_bim 13-01-08, 16:21 4*05'i çok beğendim. Edie, Gaby ile Carlos'un başını feci ağrıtacak. Gaby'nin Carlos ile evliyken John ile yaptıklarının ortaya dökülmesi ve bunu Carlos'un duyması ciddi anlamda kötüydü. Bree'nin Phylis'i alt etmesi benim de hoşuma gitti. Danielle bir spor arabaya tüm kızgınlığını geride bıraktı. Anne olmaya hazır olmadığı su götürmez bir gerçek. Catherine gitgide daha sıkıcı ve gıcık olmaya başlıyor. Lynette'i yendi ama eşcinsel komşular engeline takıldı. Susan ve Mike kızmakta çok haklıydılar. Mike'ı ben de görmek istiyorum. Susan süper biri, ama Mike'la olunca daha da süper oluyor.
Spoilerleri yazan kişi olarak gelişecek olayları bilerek izlemek burukluk verici. Geride bu sezon için 5 bölümümüz kaldı. Senaristler yaktı bizi. En güzel sezondu bu oysa ki....
salı günkü bölümü biraz önce izledim Catherine iyice sinir olmaya başladım doğrusu ama komşularının daha önceki yaşadıkları şeyleri başkalarına duyurmaması için o çeşmeyi ordan kaldırtmayacak sanırım ve onların tehditlerine boyun eğercek bence
gaby e bayılıyorum ya otelde yaşadıklarına güldüğümü söyleyebilirim doğrusu yalnız carlosa da üzüldüm daha çnceki bölümleri izlemediğim için ne olduğunu tam olarak bilmiyorum
Catherine çok karanlık..Dışarıdan ne kdr masum görünsede birz şeyy:icon_whis ..Herkes gibi bnmde antipatimi kazandı..Bide sırlarını öğrensk çk mtlu olucam:)
forever_bim 13-01-08, 17:35 salı günkü bölümü biraz önce izledim Catherine iyice sinir olmaya başladım doğrusu ama komşularının daha önceki yaşadıkları şeyleri başkalarına duyurmaması için o çeşmeyi ordan kaldırtmayacak sanırım ve onların tehditlerine boyun eğercek bence
gaby e bayılıyorum ya otelde yaşadıklarına güldüğümü söyleyebilirim doğrusu yalnız carlosa da üzüldüm daha çnceki bölümleri izlemediğim için ne olduğunu tam olarak bilmiyorum
Gaby Carlos'u ilk sezon boyunca bahçivan John'la aldattı. İlk sezon sonunda bu ortaya çıktı. İkinci sezon sonlarında da Carlos Gaby'i bebeklerini taşıyan taşıyıcı anne ile aldattı. 3. sezonda boşandılar. Gaby John ile kısa süreli yeniden takılıp Victor ile evlendi. Carlos da Edie ile ilişki yaşadı. Şimdi eski hallerine dönmeye çalşıyorlar...
gaby ve carlosun victor ile edieden ayrılana kadar ilişkilerine ara vermeleri tüm sezonlar içinde verdikleri en mantıklı karardı.öte yandan edie carlosu kolay kolay bırakmayacak gibi.büyük ihtimal fotoğrafları kullanarak carlosun paralarını kendi için harcatır.johnunda gaby aşkı yeniden depreşti:)o da gabynin başını derde sokacak gibi gözüküyor.bu arada john görmeyeli çok yakışıklı olmuş:)
susanın arada kalması da kötü oldu.lynettein catherinee karşı çıkış nedenini söylemesi çok üzücüydü.ama sonunda kocasının catherinele yaptığı konuşmadan sonra işler en azından lynettte açısından düzeldi.
breeninde yaptığı hamleye bayıldım:)
Edie’nin en büyük korkusu başına gelir ve Carlos onu terk eder. Diğer yandan Susan Mike’ın öldü bilinen babasını bulur. Bu arada Cadılar Bayramı partisinin tam ortasında Danielle’in doğum sancıları başlar
tuba_buyukustun 15-01-08, 23:09 arkadaşlar bu bölüm yine muhteşemdi yaaa.lynette in iyileşmesi beni çok mutlu etti.o fare ile de ugrasması beni gülmekten kırdı geçirdi.susan ın mike'ın babasını ile görüşmesi akıllıcaydı ama babasının söylediği söz üzerine mike ın mutlu olup olmamasından şüphelenmesine üzüldüm açıkçası.edee yine iş başındaydı.gaby ve carlos un yasak aşkının fotoğraflarını gabynin kocasına vermesi büyük bir fırtınanın kopacagının habercisi bence.breenin kızına da sinir oldum.çocuğunu annesine bırakıp gitti.cadılar bayramı partisinde androuwe'un kostümüne bayıldım :D tom da ayrıca süper bir eş bence.eşinin bu zor günlerinde hep ona destek oldu ve aldatmanın çok oldugu wisteria lane de onun aklının ucundan bile geçmedi....vs.ama dizinin 9.bölümde bitecek olması beni çok üzüyor.keşke devam etseydi.
lorelai gilmore 16-01-08, 10:41 Catherine çok karanlık..Dışarıdan ne kdr masum görünsede birz şeyy:icon_whis ..Herkes gibi bnmde antipatimi kazandı..Bide sırlarını öğrensk çk mtlu olucam:)
ben de gıcık kapıorum Catherine'e. Dylan'a ne olduğunu çok merak ediorum ben
evvet bende lynetin iyileşmesine çok sevindim anlatacak bir şey yok kii sadece her bölüm gibi mükemmell muhteşem olağan üstü harikaaaaa
Lynette’in kızkardeşleri Lydia ve Lucy ziyarete gelmiştir. Bu arada Susan ve Mike’a yemeğe giden Bree ve Orson bebeğin sünnet edilmesi konusunda farklı görüşlere sahip olduklarını farkederler. Öte yandan tekne gezisi sırasında Victor Gaby’yi Carlos’la ilişkisi konusunda sorgulayınca Gaby onu denize atar. Bree ise Susan’a Mike’ın uyuşturucu bağımlılığı olduğundan şüphelendiğini söyler.
tuba_buyukustun 22-01-08, 22:17 bu bölümü maalesef izleyemedim ama gece saat 1 de tekrarı var yanılmıyorsam! o zaman izleyip yorum yazıcam
Beyaz Balina 23-01-08, 08:42 bu bölümde diğer Desperate Housewives bölümleri gibi çok başarılıydı. Zaten bu sezon kötü bölüm yok desem yeridir. Harika bir tempoda gidiyor dizi ama hala şu Katherine'nin sırrı tam olarak açığa çıkmadı ve buna sinir oluyorum. Edie bu bölümde pek yoktu eksikliğini hissettim :) Ayrıca Mike'ın ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım. Birde Victor'ın durumu ne olacak? Umarım ölür ama Gaby'nin başına iş açmaz. Of ya biraz kafamızda soru işareti bırakacaklarına soruları cevaplasalar daha iyi olacak bence. Neyse diğer bölümde çok güzel birşey olacak gibi ama bu sezonun tadı damağımızda kalacak. Geriye 3 tane bölüm kaldı ama hepsi bomba gibi bölümler olacak gibi yine.
bu bölüm favorim gaby di victor a ikinci kez vurduktan sonra bu konuda
iyiye gidiyorum demesi çok iyidi =):P
bu bölüm gaby&carlos ile bree&orson cephesi güldürürken,lynette&ailesi ile susan&mike cephesi hüzünlendirdi.
bree ve orsonun bebeği sünnet ettirip ettirmeme tarışması ve akebindeki taktikler eğlenceliydi.breenin sizi temin ederim ben ne kadar yahudiysem çocuğumda o kadar yahudi olacak sözüne çok güldüm:)orsonu gitgide daha da çok sevmeye başladım çok karizmatik geliyor
gaby ve carlosun durumuda ayrı bir olaydı.özellikle victoru öldüreceğini sanıp denize atışı komikti.gelecek haftanın fragmanında gösterdi.victor ölmemiş.bu da demektirki gaby e çok çektirecek.
lynettein annesini de kızlarıın istememesi üzücüydü.ne kadar ilgilenmesede anneleriydi ki lynettein kardeşlerine tepkisi çok yerindeydi.
miketa suasana yemekteki konuşmadan etkilendiğini ve çalışması için hapları kullandığını söyledi ama hapları yemekten öncede alıyrodu.umarım o haplar uyuşturucu değildir.
çok güzel bir bölümdü carlos ve gabbyi yatı geri kiminle yolladı acaba birde victor gerçekten öldümü acaba merak ediyorum
Mike'ı daha çok görmek istiyorum dedim ama bu şekilde değildi.Hapların uyuşturucu olduğu kesin Mike da bir bağımlı gece gece kalkıp çoktan attığı hapları bulmaya çalışıyordu
neden,hangi arada böyle oldu bilmiyorum ama üzüldüm bu sorun daha da büyüyecek sanki.
Lynette'in kardeşleri ve annesiyle olan sahneleri ise komikti özellikte kafeden kaçarken :)
kardeşlerinin gerçekten umursamadığını düşünmüyorum ben.
Gaby ve Carlos çok komikti.Bir an bende Victor Gaby'i cidden öldürmeye niyetli diye düşündüm ama yazık ona sadece konuşmak istiyormuş, 2 kez kürek indi kafasına :) gelecek bölüm fragmanından anladığım kadarıyla sağ salim kurtuluyor.
Orson da Tom gibi mükemmel bir eş olma yolunda ilerliyor.Neredeyse Mike'ı öldürmeye çalıştığını unutacaktım.Bree ile sünnet konusunda ters düşmeyecekti, sonunda tabii ki Bree'nin istediği olacaktı , oldu :)
ya bu salı dizinin yeni bölümü oynamadı mı acaba çünkü şu anda geçen haftaki yayınlanıyorda
Gaby ve Carlos yine yapıcaklarını yaptılar..
Gaby'nin Victor'un Kafasına 2. kez küreği indirdiğinde ''Bu işte Gittikçe Ustalaşıyorum'' demesi komkti..
Mike ise bana gittikçe garip gelmeye başladı...
Lynette ve kardeşleri (özellkle kardeşleri) oldukça Hayırsızlar..
Bree ise istediğini yaptı ve Benjamin'inkini kestrdi..ondnda bu beklenirdi ztn..:icon_whis
bu bölüm gaby&carlos ile bree&orson cephesi güldürürken,lynette&ailesi ile susan&mike cephesi hüzünlendirdi.
bree ve orsonun bebeği sünnet ettirip ettirmeme tarışması ve akebindeki taktikler eğlenceliydi.breenin sizi temin ederim ben ne kadar yahudiysem çocuğumda o kadar yahudi olacak sözüne çok güldüm:)orsonu gitgide daha da çok sevmeye başladım çok karizmatik geliyor
gaby ve carlosun durumuda ayrı bir olaydı.özellikle victoru öldüreceğini sanıp denize atışı komikti.gelecek haftanın fragmanında gösterdi.victor ölmemiş.bu da demektirki gaby e çok çektirecek.
lynettein annesini de kızlarıın istememesi üzücüydü.ne kadar ilgilenmesede anneleriydi ki lynettein kardeşlerine tepkisi çok yerindeydi.
miketa suasana yemekteki konuşmadan etkilendiğini ve çalışması için hapları kullandığını söyledi ama hapları yemekten öncede alıyrodu.umarım o haplar uyuşturucu değildir.
aynen sana katılıyorum canım ya orson konusundada adama sinir oluyordum şimdi karizmatik geliyor çok iyi adam(her ne kadar rex van de kampimizi kadar olmasada)hattta bree&orson özel çalışma bile yaptım:):):)
süperdi ya acayip keyif aldım bu bölümden bu susan çok saf bi kadın çok seviyorum onu hele gaby öldürdü beni yaaa bu kadın kolay kolay uslanmaz lynett in üvey babasinda bende hafif bir gaylik sezdim nedendir bilinmez ama yanına gidip yanaklarını sıkasım geldi tonton bi adam :) kime seviniyim kime üzüleyim sasirdim valla ?????
bu bölümde harikaydı hele victır:):): bree bu bölümde bir sayrı güzeldi ya bayıldım hele andrew ile konuşmaları beni ağlatttı:(:( hele mike sinir etti beni ya onu o kadar severdimm!!! lynette üvey babasıyla bir ayrı komiktii:):)
lynettein ailesi rahatlıkla ayrı bir dizi olur:)babasının çok iyi dekore edilmiş misafir odam var lafının üzerine annesinin ve ben bu adamın gay olduğundan şüphe etmemiştim cevabına çok güldüm:)
gaby de her zamanki gibi formundaydı.durumu iyi idare etmişti ta ki victor ona herşeyi hatırladığını söyleyene kadar.edienin de hastane de olması pek hayra alamet değil.ikisi ittifak olursa carlosla gabyi zor günler bekliyor demektir.
andrewun geçmişte yaptıklarından sonra ne kadar değiştiğini söyleyip sevimli çocuk imajı çizmesi pek inandırıcı gelmiyor.yinede hakkını vermek lazım breeyi konuşmasıyla ve bir bardak altlığı ile etkilemeyi başardı:)
ve mike.hala onun uyuşturucu kullanabileceğine inanamıyorum.bu arada susan arabada ilacı bulduğunda üzerinde orsonun da ismi vardı.bu reçeteyi orsonun yazdığı anlamına mı geliyor bunu merak ediyorum.
victor ve gaby akşam alemdi ya tabi susanıda unutmamak lazım kızına sevgili bulmak için yapmadığı kalmadı ama gerçeği öğrendikten sonra bir anda kovması da güzeldi doğrusu
ıslak ıslak 30-01-08, 18:46 ve mike.hala onun uyuşturucu kullanabileceğine inanamıyorum.bu arada susan arabada ilacı bulduğunda üzerinde orsonun da ismi vardı.bu reçeteyi orsonun yazdığı anlamına mı geliyor bunu merak ediyorum.
sbuffy reçeteyi zaten Orson yazdı ya..:img-yes: Mike ilk olarak Adam'a gitti, Adam yazamam dedi ama Mike birazcık şantaj yaptı ve Adam'ı reçete yazma konusuna ikna etti..
Adam'ın da aklına Orson geldi ve o da azıcık şantajla :) Orson'u ikna etti bu konuya, Orson'da çaresiz yazmak zorunda kaldı reçeteyi..
Bu bölüm gerçekten de çok keyifliydi.. Özellikle Gaby ve Carlos'un durumu..:D Carlos bir yandan duyduğu vicdan azabının etkisiyle polise gitmek istemesi Gaby'nin hem Carlos'u hem de polisleri idare etmeye çalışması ne karmaşaydı ama :img-yes: Victor da ortaya çıktığına göre ieride daha büyük karmaşalar onları bekliyor olucak..
Susan'a da çok güldüm bu bölümde.. Yine her zamanki yanılgı durumuyla kızına resmen bir uyuşturucu satısını ayartıyordu :) neyse ki Mike yetişti yardıma.. Kendini durumunu ortaya atarak Julie'yi koruma düşüncesi gayet doğruydu..:img-yes:
Wisteria Lane erkekleri de kadınları kadar varmış.Mike ile başlayarak herkes birbirinin açığını yakalayarak tehdit etti ve sonunda istediklerini aldılar özellikle de Mike,
hayal kırıklığna uğruyorum onu bağımlı halde görürken bir an önce kurtulsa çok sevineceğim cidden.
Gaby yine çok komikti.Victor'ın olanları hatırlamadığına ihtimal bile vermemiştim zaten.
Başları dertte Carlos ve Gaby'nin.
Andrew Bree'nin söylediklerine kırılıp yeni bir ev tuttu.Annesiyle diyalogları genellikle komik gelir bana, bu seferde öyleydi özellikle "bardak altı" cok etkiledi Bree'yi.
Lynette ve Susan'da her zamanki gibiydiler...Eğlenceli bir bölümdü yine kısaca.
ıslak ıslak açıklama için teşekkürler başını kaçırdığım için o bölümleri atlamışım:img-wink: mikeın julieyi kendi kızı gibi sevmesi ve onu korumaya çalışmasına bayılıyorum.tabi arada olan susana oluyor.mikeın aşırı korumacılığından susanın girmediği kılık yapmadığı entrika kalmıyor:)
hiç kaçırmadan izlerim çok eğlenceli en azından kaliteli:img-wink:
tuba_buyukustun 02-02-08, 03:00 bu bölümü izleyemedim maalesef yarın ki tekrarını bekliyorum artık :D izleyince yorumumu yapıcam hemen :happy0064
İki hafta sonra bitiyor dizi malesef :( 19 şubatta başka bir dizi başlayacak DH saatinde , fragmanlarını gördüm.Yani sadece iki bölüm kaldı.Umarım şu grev bir an önce biter.Her şey çözülür.DH izlemek istiyorum ben.
Something’s Coming
Korkunç kasırga Wisteria Lane sakinlerinin hayatını alt üst eder. Mahalledeki herkes korkuyla evlerinin bodrumlarında ve kilerlerinde saklanır. Artık hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir. Bu arada merdivenlerden düşen Susan kendini hastanede bulur.
yaa ok kötü 2 bölüm kalması geçen bölüm andrew bree beni çokkk ağlattı yine lynette ve üvey babası:D:D:D:D gaby ve vıctor :D:D vıctor gaby ne yapacak tanrı bilir!:D:D:D:
Dediğin gibi FACU sadece 2 bölüm kaldı..Ama final çok güzel olucak eminim..Kasırga fln gerçkten ilginç..Artık dizimizin Tekrarlarıyla yetinmek zorunda kalıcaz..Umarım grev Biterde 5. sezona kavuşuruz
Something’s Coming
Korkunç kasırga Wisteria Lane sakinlerinin hayatını alt üst eder. Mahalledeki herkes korkuyla evlerinin bodrumlarında ve kilerlerinde saklanır. Artık hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir. Bu arada merdivenlerden düşen Susan kendini hastanede bulur.
Sonsuza dek mi değişecek?
Bu hafta gaby'nin babası bana şok ötesi bişi yaşattı vala :) Dizide işler her geçen gün daha da karışıyor İçimden bir ses son bölümde kafamızda müthiş soru işaretleri bırakacaklar diyor
Demek 2 bölüm kaldı ha Bişiyi merak ettim son bölüm normal bir bölüm mü olacak yoksa sezon finali mi
lynette'in babasi eger yanlis gormediysem bir zamanlar ulkemizde firtinalar estiren shogun dizisinin basrol oyuncusu richard chamberlain'di.eski oyunculari da bu dizide ara ara gormek guzel oluyor:img-wink:
yagmur_montana 05-02-08, 20:55 merak ettiğim bir bölümdü :; tornado
güzel bir başlangıçtı , birinin kocası ölecek ve arkadaşlarını kaybedecekler
katherine in ne kadar çok sırrı varmış :; gerçekten üzüldüm kadına ..
bree de bilmeden hafiften kaçık birini evine aldı
susan ın ''artık hayatımda drama yok'' amacı gitti mike a çok üzüldüm
scavo lara hayranım , küçük bir ordu gibi
gabriel ve bree nin sevmedikleri ile birlikte kalmak zorunda olmaları ironikti ..
victor tornado da carlos u öldürmeyi planlaması , ama kendisinin ölmesi , slyvia nın ölümü değişikti ..
lynette çok kötüydü
çekimler çok güzeldi
.:princesse:. 05-02-08, 21:33 Harika Bi Bölümdü...
O Kadar Kapıldım Ki Bi An Kasırga Bizede Uğruycak Diye Elim Ayağım Titremeye Başladı...
Gaby & Edie Sahnesi Müthişti.......!!!!!
Lynette'e Çok Çok Ama Çok Üzüldüm..
Umarım Tom Ve Çocuklara Bişey Olmaz :img-cray:
Kath.'e De Acıdım.. :/
Bu Arada Fark Ettiniz Mi Bilmem Lee Ve Eşini Artık Göstermiyorlar...
Yoksa Benim İzlemediğim Bi Bölüm Vardı Orda Mı Bişeyler Mi Oldu?
Harika Bi Bölümdü
Görsel Efektler Süperdi..
Bugüne Kadar Ki En Pahalı Dizi Bölümü Olmuş Bu..
Ama Hakkını Vermişler ..
Sezon Finalini Sabırsızlıkla Bekliyorum ... !
offf off bu bölümm:(:(: nereden başlasak ilk başta gabynin itiraf çokkkk sevindim işteee best friend:D etmesine üzüldüm veee mikeyi iiyi biri sanardım 1. sezondan beri o nu çok severim her ne olursa olsun onu tutarım:D:D zaten hep o haklıdır ama ne bu ya offf sen ne yaptın mike!!!!!! birde inananmadım (spoilere yazdım biliryordum ama :D:D ve yanlış spoiler verdiğim için özür bebeği düşüyor demiştim:(:() offf mclakski offf ne kadar yanlış anlamışsın felicitymii (pardon lynette:D) lynette yanlışlarıknı düzeltmeli karen çok iyi biri gabyle carlosta bir ayrı alem edieyle gaby çokkk güzeldi birbirlerini affetmeleriii hehehe bree ve katrin harikaydıı o kadın geldi veee işte beim kadınımmm bree onu davet ettti vee herşeyi öğrendi katrini kocası aldatmışşş aslında ohh olsun o kadına ama yeni bir arkadaşlık doğdu.lynette içerdeki şu kediği çıkarr falan deyip o ıda varya ıda offf kedinin hayatıyla tommun hayatını böyle bir şey olmaz yaaa gaby edie kavgası ve carlos vıctor vıctora tam o anda vayy ben allahın sevgil kuluymuş carlos:D:D: carlosta bayıldı zavallı oda gitmiş benim biricik carlosuma silah çekiyor olur mu öyle şey yaaaa vıctor ölsün yani çok lazımdı dünyaya:s:s:s:s veeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lynette çıkınca tomm bebeklerimmm diye bağırması çokkk ağladımmmmmm çokkkkk ve oyuncuların muhteşemm performansına bayıldım lynette harika bir performans sergiledi bütün d-h ekibi muhteşemsinizz!!!!
Harika bir bölümdü Maliyetten kaçmayıp Wistoria Lane'i harika bir sokak yapmışlar
Bree ve Gaby için çok mutlu oldum Ama Carlos'a kıl payı çarpan o nesne de moralimi bozdu Ayrıca Victor'un ölümü korkunçtu Bir korku filminde olsa hiç umursamam hatta korku filmlerinden hiç korkmam ama victor'u öyle görünce çığlık attım :) Bölüm boyunca heyecanım dinmedi Scavolara çok üzüldüm Lynett'in bölümün sonundaki çığlıkları tüylerimi diken diken etti
Bişiyi kaçırdım Katherene'nin kocasına aşık olan hasta kadının sırtındaki yılan dövmesi neyi ifade ediyor
çocuklara ve toma hiçbir şeyy olmıcak ama ıda:(:(: ölücek
tuba_buyukustun 06-02-08, 01:16 hüngür hüngür ağlamak istiyorum arkadaşlar nolur tutmayın beni :sad53: ya sezon finali (yada büyük final demeliyim) yaklaşıyor diye bu yapılır mı bize yaaa :( bugüne kadar güldüğüm eğlendiğim insanları o halde görünce içim acayip cızzz etti.ağlamamak için kendimi zor tuttum ve o kadar gerçekçi olmuşki bi an kendimi orada kasırkganın ortasında zannettim bi an.ve hiçbir sahnesini kaçırmamak için gözümü sipru dan ayırmadım.(evet yanlış okumadınız sipru ile izleyebiliyorum maalesef)her ne kadar talihsizliğim oldu ve sipru bağlandısı 4-5 defa koptuysada pek birşey kaçırmadım.ve ve veeee bölümün sonunda lynette in o hali benim içimi parçaladı yaa.dizide en çok sevdiğim scavolardı ama nolur tom a bişey olmasın.
DİPNOT: bugün aldığım bir derginin lost ekinde ve facebookta yayılan bir habere göre yazarlar birliği yapımcılarla anlaşmaya gidiyorlarmış.yani grev bitti bitecekmiş.
umarım DH büyük final olmaz 4.sezon finali olur ve 5.sezonda yep yeni bir visteria lane ve yine süper hikayelerle geri döner...:img-yes:
Süper Bir Bölümdüü yaaa gercekten bi finall havasıı vardıı ama cok güzeldii
En Güzeli Gaby ve Edie'nin barışmasıydıı..
Victorda Büyük bi ihtimalle ölmüştür heraldee
çok farklı bir dh bölümüydü.sokak sakinleri kendi dertleriyle uğraşırken kasırgayla birlikte yaşamları da değişti.
gaby ve carlos edieden ve victordan bir an önce kurtulup yeni bir hayat kurmaya hazırlanırken kasırgada hoşlanmadıkları bu kişilerle aynı ortamda bulunmak zorunda kaldılar.gaby ile edienin itirafları çok içtendi.bu arada edie ile gaby yan yana durunca gaby edienin çocuğu gibi kaldı:)
victor ve carlos ise kozlarını paylaştılar.victor büyük ihtimal öldü.ama umarım carlos kurtulmuştur.
lynettein ailesiyle beraber karenın evine sığındığı andan itibaren yaptıkları bence bencillikti.lynette favori karakterim olmasına rağmen karenın ida hakkında söylediklerine hak vermemek mümkün değil.buna rağmen karen kediyi bulmaya çalışırken onu yalnız bırakmamasıyla kendini affettirdi.
ida kasırga mı dediğinde karenın daha beteri scavolar geliyor cevabı bölümde tek güldüğüm diyalogtu:)
bree katherinein açığını yakalıycam derken başına büyük bir bela almasına rağmen sonrasında kathe destek olması çok hoştu
ve bu bölüm en çok susanla mike çiftine üzüldüm.
imbdde okuduğum bir haberde senaristlerle televizyon kanalları ve yapımcıların geçici olarak anlaşmışlar.mart ve nisanda yayınlanması için senaristler 4 veya 5 bölüm yazacaklarmış.
victor büyük ihtimal değil baya baya öldü :) onu yaşatırlarsa dizi heroesa döndü derim
harbi gzldi sezon finali ben gabye bayılıom zaten umarım en yakın zamanda yeni sezon başlar
Çok güzel bir bölümdü,bu sezonun en iyi bölümüydü diyebilirim hatta.Böyle bir bölümü beğendiğim için kötü hissettim birden ama yine de iyiydi :) Sonuçta olursa sadece victora bir şeyler olacak.Tüyoları okuduğum için bekliyordum.Ama sezon sonuna yaklaştığımız için birden ortaya çıkan ve tüm olayların gidişatını değiştiren Kasırgayı yadırgamadım değil.Çok pat diye oldu sanki.
Mike'ı bu şekilde görmek istemiyorum.Susan'ın tehdidi iyiydi ve işe yaradı.Ona söz verdiği gibi bir an önce kurtulsun şu bağımlılıktan.
Gaby ve Edie çok komikti.Gaby'nin özürü.Edie'nin itirafı ve yardımlaşmaları.Aslında seviyorlar birbirlerini :) Victor gözünü iyice karartmıştı ve sonu kötü oldu.
Carlos'un durumu kötü değildir umarım.
En çok Lynette'e üzüldüm :( son sahnedeki çığlığı cok kötüydü .
Tom ve çocuklar yıkılan evin altında :(
Bree ve Kath. unutuyordum birbirlerine cok benzedikleri için çekişmelerini izlemek güzel oluyordu.Kasırgayla birlkte iyi arkadaş olacaklar sanırım.Kath'in eşinin çekeceği var gerçeği öğrendi neler yapacak bakalım.
Görsel açıdan da çok iyi bir bölümdü.Pahalıya mal olmuş ama değmiş gerçekten.
Çok zevk alarak izledim dün.Gelecek bölümü merakla bekliyorum.
Grev konusunda iyi haberler okudum.Sağolun arkadaşlar.Geçici olarak anlaşmaları da bir gelişmedir en azından.
bence bree katrinin kocasına sırt çevirmemeli o sırını biliyor hem geçen bölüm orsona dediinde bendedimki eyvahhh bu adamın ağazında durmaz o sır:D:D:D hem söylese daha iyi olur breenin yaptığı zaten başta aşağı bir yanlıştı sonra danniel bebeği büyütemem falan dedi ama galiba bundan vaz geçecek:(:) güleyimmi sevinemyimmi şaşırdımm
Gülünecek cok az yervardı gercekten bambaşkaydı bu bölümm..
Ama Katherine Adam Bree Orson ve Benjamin sınıgnaktayken
Orson:Benjaminin altının değişmesi gerekiyor galiba
Katherine:!0 dakikadır değişmesi gerekiyor bence
demesi komiktii KAtherine heryerde Katherine birde kızı Dylan aradıgında:SAkın gelmeyin okull gezisinee okadar para verdikk demesii flnn komiktii:)
bence bree katrinin kocasına sırt çevirmemeli o sırını biliyor hem geçen bölüm orsona dediinde bendedimki eyvahhh bu adamın ağazında durmaz o sır:D:D:D hem söylese daha iyi olur breenin yaptığı zaten baştan beri bir yanlıştı sonra danniel bebeği büyütemem falan dedi ama galiba bundan vaz geçecek:(:) güleyimmi üzüleyimmi şaşırdımm
son yayınlanan bölüm sezon finalimiydi ya ben acayip beğendim bu bölümü. sonu müthişti sezon finaliyse ben bir dahaki sezona kadar çatlarım burda kesin. tom ve çocuklara ne oldu acaba inşallah ölmemişlerdir.
Ben geçen hafta Desperate Housewifes'ı izleyemedim :icon_sorr Biri bana çok kısa bir özet geçebilir mi?:icon_sorr
ıslak ıslak 08-02-08, 11:37 Ben geçen hafta Desperate Housewifes'ı izleyemedim :icon_sorr Biri bana çok kısa bir özet geçebilir mi?:icon_sorr
Kısa bir özet geçersek eğer açıkçası herkes için kötü bir bölümdü.. Wisteria Lane büyük bir kasırga felaketiyle sarsıldı.. Herşey yerle bir oldu.. Lynette, Susan, Eddie, Gabi ve diğerleri ucuz atlattı bu olayı ama mesela Victor öldü.. ve sanırım başka kayıplar da olmuştur.. Yine Tom ve çocukların içinde bulunduğu ev yerle bir oldu.. En son sahnede Lynette'i bu sahnesinin çaresizliğiyle gördük.. Devamını merakla bekliyoruz..
Bu arada bu bölüm, sezon finali değildi öyle değilmi..?
sezon finali değildi.senaristler greve gittiği için 10.bölümden sonra diziye ara verildi.bizde haftaya 10.bölüm yayınlanacak.normalde bu sezon 22.bölümde bitecekti.
Kısa bir özet geçersek eğer açıkçası herkes için kötü bir bölümdü.. Wisteria Lane büyük bir kasırga felaketiyle sarsıldı.. Herşey yerle bir oldu.. Lynette, Susan, Eddie, Gabi ve diğerleri ucuz atlattı bu olayı ama mesela Victor öldü.. ve sanırım başka kayıplar da olmuştur.. Yine Tom ve çocukların içinde bulunduğu ev yerle bir oldu.. En son sahnede Lynette'i bu sahnesinin çaresizliğiyle gördük.. Devamını merakla bekliyoruz..
Bu arada bu bölüm, sezon finali değildi öyle değilmi..?
Çok teşekkür ederim :img-wink:
Beyaz Balina 08-02-08, 15:19 4. Sezon İlk Gösterimdeki İzleyici Sayıları, Reyting ve Share'ler
4.01 Now You Know - 19.317 MİLYON (12.2/18)
4.02 Smiles of a Summer Night - 17.817 MİLYON (11.7/17)
4.03 The Game - 18.892 MİLYON (11.8/18)
4.04 If There's Anything I Can't Stand - 18.214 MİLYON (11.5/17)
4.05 Art Isn't Easy - 18.280 MİLYON (11.8/17)
4.06 Now I Know, Don't Be Scared - 18.579 MİLYON (11.8/18)
4.07 You Can't Judge A Book By Its Cover - 18.632 MİLYON (11.9/18)
4.08 Distant Past - 18.638 MİLYON (11.6/17)
4.09 Something's Coming - 20.650 MİLYON (12.7/18)
4.10 Welcome to Kanagawa - 19.872 MİLYON (12.1/18)
Geçmiş sezonların ortalama izleyici sayısı:
1. SEZON - 23.76 MİLYON
2. SEZON - 22.2 MİLYON
3. SEZON - 17.5 MİLYON
tuba_buyukustun 09-02-08, 20:31 imbdde okuduğum bir haberde senaristlerle televizyon kanalları ve yapımcıların geçici olarak anlaşmışlar.mart ve nisanda yayınlanması için senaristler 4 veya 5 bölüm yazacaklarmış.
buda şu anlama mı geliyor??? mart ve nisan'da dizimiz kaldıgı yerden devam mı edecek??? ya şu grevi bitirselerde dizilerimizi izleyebilsek yaaa.Baksanıza cnbce ye :( artık dizileri bittiği için filmlere ağırlık verdi.bu kanal bu hale gelmemeli.evet filmlerde güzel ama ben cnbce yi ve e2 yi dizileriyle sevdim.bıraksınlar artık şu grevi...onlara bıraksınlar diyorum ama böyle bi grevde TR de lazım diye düşünüyorum.dizilerin bölüm sürelerini azaltmaları için ;)
tuba_buyukustun 09-02-08, 20:32 4. Sezon İlk Gösterimdeki İzleyici Sayıları, Reyting ve Share'ler
4.01 Now You Know - 19.317 MİLYON (12.2/18)
4.02 Smiles of a Summer Night - 17.817 MİLYON (11.7/17)
4.03 The Game - 18.892 MİLYON (11.8/18)
4.04 If There's Anything I Can't Stand - 18.214 MİLYON (11.5/17)
4.05 Art Isn't Easy - 18.280 MİLYON (11.8/17)
4.06 Now I Know, Don't Be Scared - 18.579 MİLYON (11.8/18)
4.07 You Can't Judge A Book By Its Cover - 18.632 MİLYON (11.9/18)
4.08 Distant Past - 18.638 MİLYON (11.6/17)
4.09 Something's Coming - 20.650 MİLYON (12.7/18)
4.10 Welcome to Kanagawa - 19.872 MİLYON (12.1/18)
Geçmiş sezonların ortalama izleyici sayısı:
1. SEZON - 23.76 MİLYON
2. SEZON - 22.2 MİLYON
3. SEZON - 17.5 MİLYON
çok saol arkadaşım bilgiler için..geçen sezona göre dizimizin izleyici kitlesinde tekrar artış olmuş belliki.ama en mükemmel sezon diye düşünüyorum.özellikle son bölüm.
Beyaz Balina bilgi için çok teşekkürler
tuba_buyukustun senaristlerin grevi bitti.dhun yeni bölümlerinin nisan/mayıs gibi yayınlanacağı açıklandı.
en sonda tommmmm bebeklerim :(:(:(: çok kötüydü fena halde ağladım
inanamıyorummmmmmmmmmm bu harika bir haberrrr çok saol sbuffy
tuba_buyukustun 11-02-08, 01:18 Beyaz Balina bilgi için çok teşekkürler
tuba_buyukustun senaristlerin grevi bitti.dhun yeni bölümlerinin nisan/mayıs gibi yayınlanacağı açıklandı.
yaaaa süper bir haber yaa.arkadaşım çok saol ;)
cadii_sheker 11-02-08, 10:45 ben pazar günleri tekrarlarını iziyodum bu bölümün özetinde susan merdivenlerden düşüyo diye yazıyodu ama öle bişi olmadı kasırga çok fena geldi lynette yıkıldı niş çocuklara ve tom a bişi olmamıştır:)
bide sezon finali çok erken diil mi galiba senaristlerin yaptığı protesto nedeniyle sezon finalini erken getirdiler yoksa sezon finali bu kadar erken olmuyo di mi?:)
ben pazar günleri tekrarlarını iziyodum bu bölümün özetinde susan merdivenlerden düşüyo diye yazıyodu ama öle bişi olmadı kasırga çok fena geldi lynette yıkıldı niş çocuklara ve tom a bişi olmamıştır:)
bide sezon finali çok erken diil mi galiba senaristlerin yaptığı protesto nedeniyle sezon finalini erken getirdiler yoksa sezon finali bu kadar erken olmuyo di mi?:)
susan mikela tartışırken merdivenlerden iniyordu mike kolundan çekti o da karşılık olarak kolunu çekti elinde çamaşır sepeti vardı dengesini kaybetti ve merdivenlerden yuvarlandı ama bişey olmadı hasta anede durumu acil olmadığından önceliği kasırgada yaralananlara verdiler mike sinirlendi olay çıkarttı işleri bitene kadar polis onu sandalyeye kelepçeledi doktor ağrısı olabilir diye susana ağrı kesici verdi mike son kez kullanmak üzere ilaçları istedi susan vermedi ve ilacı bırakmaya hemen başlamasını istedi
ayrıca her sezon en az 24 bölüm sürüyor diye biliyorum erken final grev dolayısıyla yeni bölümlerin çekilememiş olmasından kaynaklanıyor
Beyaz Balina 11-02-08, 14:18 Beyaz Balina bilgi için çok teşekkürler
bu haber gerçekten süper ama bizde yazın yayınlanır 2-3 ay sonra geliyo :(
süper bir final bölümü bizi beklyior yarın sanırım çüğnkü geçen bölüm heyecanlı bir yerde bitti bakalım neler olacak merak ettiğim tek şey lynett'in ailesi ne oldu acaba
cadii_sheker 11-02-08, 17:54 susan mikela tartışırken merdivenlerden iniyordu mike kolundan çekti o da karşılık olarak kolunu çekti elinde çamaşır sepeti vardı dengesini kaybetti ve merdivenlerden yuvarlandı ama bişey olmadı hasta anede durumu acil olmadığından önceliği kasırgada yaralananlara verdiler mike sinirlendi olay çıkarttı işleri bitene kadar polis onu sandalyeye kelepçeledi doktor ağrısı olabilir diye susana ağrı kesici verdi mike son kez kullanmak üzere ilaçları istedi susan vermedi ve ilacı bırakmaya hemen başlamasını istedi
ayrıca her sezon en az 24 bölüm sürüyor diye biliyorum erken final grev dolayısıyla yeni bölümlerin çekilememiş olmasından kaynaklanıyor
anlattığın için teşk cnm mike'a çok üzülüyorum susan seni terk ederim dediğinde çok ciddiydi umarım böle bişi olmaz:)
eğer bu yaptığın devam ederse terk etmeye bence
Bir kasırga Wisteria Lane'i silip süpürmektedir. Kasabayı altüst eden felaketin ardından Wisteria Lane sakinleri yaşamlarını kurmaya çalışır
yagmur_montana 12-02-08, 20:56 ida nın ölmesine gerçekten üzüldüm lynette in çocuklarının ve kocasının kurtulması (ida nın sayesinde) harikaydı , lynette bir de ona katlanamazdı :; lynette in onun küllerini istediği yere dökmesi çok güzeldi ..
susan işleri azıcık karıştırsa da , bree nin onun yanında kalması iyi oldu
carlos kör olmuş
yalnız kağıt nasıl yanmadı , anlamadım
bu arada bu sezon finaliydi galiba
tuba_buyukustun 12-02-08, 22:42 ida nın ölmesine gerçekten üzüldüm lynette in çocuklarının ve kocasının kurtulması (ida nın sayesinde) harikaydı , lynette bir de ona katlanamazdı :; lynette in onun küllerini istediği yere dökmesi çok güzeldi ..
susan işleri azıcık karıştırsa da , bree nin onun yanında kalması iyi oldu
carlos kör olmuş
yalnız kağıt nasıl yanmadı , anlamadım
bu arada bu sezon finaliydi galiba
evet yagmur_montana bu yayınlanan sezon finaliydi..hollywood da grev bitmiş ama bizde ne zaman yayınlanır yeni bölümler bilmiyoruz..sanırım bu gidişle türkiye de greve gidecekmiş bu da dipnot olsun :D
bu bölüm çok eğlenceliydi.
özellikle susan ve gabynin her sahnesine çok güldüm
bunun yanısıra tom ve çocukları enkaz altından çıkarmaya çalışılırken karen ve edie arasında geçen konuşma da çok komikti.edie her ne kadar bencil görülmeye çalışsada aslında çok yufka yürekli
idaye üzüldüm.lynettein çocuklarını kurtarıp kendi hayatını feda etmesi çok anlamlıydı.lynettein geçte olsa ida için birşeyler yapması da hoş bir jestti
carlosan durumu da çok kötü.gabyi kaybetmemek için kör oluğunu saklamaya çalışıyor.ama gaby çok değişti.bene gerçeği öğrensede carlosu bırakmaz.
Beyaz Balina 13-02-08, 16:04 ben bu bölümün bir kısmını izleyemedim. gabrielle'in al'in cenazesine gitmesi olayında açtım televizyonu ondan önceki kısımları anlatabilir misiniz ?
Lynette'in ailesi nasıl kurtuldu ?
Susan'ın evi nasıl yıkılmadı ?
Ida nasıl öldü ?
Carlos niye hastaneye kaldırıldı ?
ıslak ıslak 13-02-08, 17:25 ben bu bölümün bir kısmını izleyemedim. gabrielle'in al'in cenazesine gitmesi olayında açtım televizyonu ondan önceki kısımları anlatabilir misiniz ?
Lynette'in ailesi nasıl kurtuldu ?
Susan'ın evi nasıl yıkılmadı ?
Ida nasıl öldü ?
Carlos niye hastaneye kaldırıldı ?
Lynette'in ailesi İda sayesinde kurtuldu.. İda evin yıkılacağını sezdikten sonra onları merdiven altındaki boşluğa yerleştirdi ve Lynette'in ailesi bu şekilde enkazdan kurtulmayı başarabilmiş oldu..
İda'da merdiven altındaki boşlukta yer kalmadığı için başka bir yere sığınmak zorunda kaldı ama maalesef kurtulamadı..
Carlos geçen bölümde Victor'la kavga ederken fırtına iyice şiddetini artırmaya başlamıştı Victor'da fırtına yüzünden kopan çitler sayesinde ölmüştü zaten.. O çitlerden biri de Carlos'u yaraladı böylelikle o da hastanelik olmuş oldu..
lynette nin çocuklarının kurtulması tve tommun çokkk ağlattı yaa:( edie canım ya bayan mclaski elini tutması sonra bree'nin Excellent housewife tam anlamıyla susannı alt etti:D hayatında hiç ev işi yapmayan anne olamayan susana iyi bir ders verdi bence -anne çorabımı koklasana -yemek istiyorum! -aman tanrımm fırının açılışını bree yaptı ne kokuyor böyle?:S:S:S -alınma ama asla sayip olmadığım anne gibi alınmam kesinlikle:S:S:S:S ıdanın yaptığı gözlerimi dolldurdu canım ya bunca zamandır görememişiz ne kadar iyi olduğunu gaby ayrı bir alem vıctorun cenazesinde:D sonra piss victorun para bırakmaması o adama acıyordum ama benim carlosumu öldürmek istedi
ama kurtulduk victordan veee veee en kötüsüüüüü carlosum kör olduuuuuuuu :(::( ÇOK ÜZÜLDÜM ya dağ gibi adam kör oldu gabynin şu sözü çok güldürdü -ahhh ölüm neden olurkiii neden insanlar ölürrr :D:D:söyleyişi muhteşemdi:D:D ve carlosa kağıtların uçtuğunu söyleyince carlos -bu seste ne gaby-mesaj göderiyorum heheheheheh :D ıdanın küllerini sahaya dökerken :Dlynette çok komikti hele o ıdanın yeğenlerine sinir oldum ya:S karen ıda ıda nerede ve tomun kafasını sallaması karennin o yüzü bbree'ni yaptığı oğlunu o adamla yani şaşırtıcı:)
bu sezo finalinde benden bu kadar nisan-mayıs gibi görüşmek üzere hoşçakalınn
sezon finali güzel bir bölümdü ama bir önceki bölümde bıraksaydılar daha beklenmedik ve heyecanlı olurdu bence.. gabriele çok güldüm özellikle belgeleri arayışı kopardı beni
Beyaz Balina 14-02-08, 15:54 Lynette'in ailesi İda sayesinde kurtuldu.. İda evin yıkılacağını sezdikten sonra onları merdiven altındaki boşluğa yerleştirdi ve Lynette'in ailesi bu şekilde enkazdan kurtulmayı başarabilmiş oldu..
İda'da merdiven altındaki boşlukta yer kalmadığı için başka bir yere sığınmak zorunda kaldı ama maalesef kurtulamadı..
Carlos geçen bölümde Victor'la kavga ederken fırtına iyice şiddetini artırmaya başlamıştı Victor'da fırtına yüzünden kopan çitler sayesinde ölmüştü zaten.. O çitlerden biri de Carlos'u yaraladı böylelikle o da hastanelik olmuş oldu..
yanıtlar için çok teşekkür ederim.
bree'nin Excellent housewife tam anlamıyla susannı alt etti:D hayatında hiç ev işi yapmayan anne olamayan susana iyi bir ders verdi bence -anne çorabımı koklasana -yemek istiyorum! -aman tanrımm fırının açılışını bree yaptı ne kokuyor böyle?:S:S:S -alınma ama asla sayip olmadığım anne gibi alınmam kesinlikle:S:S:S:S
Bu bolumde en hosuma giden bolumler Bree'nin Susan'in evine tasindiktan sonraki gelismelerdi. :happy0064
anne çorabımı koklasana , yemek istiyorum :img-hyste :img-hyste Koptum gercekten.. :img-hyste
Sanki 2 kizkardes kayip annelerini buldular yillar sonra :img-yes:
ya bence geçen bölümden kesmeleri gerekirdi diziyi.geçen bölümden sonra bir hafta zor bekledim.ama yayınlanan son bölümden sonra izleyicinin aklında tek soru kalmadı:D
marissacooper 16-02-08, 21:22 lynette e koptum ben yhaaa xDxDxD yaddım yerlere. ida nın ailesine elektrksprgesinin toslarını werdi yha :D soona baseball saasında güwenlikten kaçması da cok komıktı:D külleri sürekli yannıs yere döküolar filan:D:D yrldm gülmekden:D carlos a cok üsüldmm:( nası kör oldu yhaa:/ gaby naabjak ajaba:/ terketmes herhalde yha.. yani umarım.. gaby nin belgeleri ararken yannıslıkla garaj kapısını açması:D:D soona da "ahhh ölüm neden olurkiii neden insanlar ölürrr" demesi:D:D züpper di yhaa:D resiilik:D saden gaby ye miras filan da kalmadı:/ üsüldm ona da. beş parasıs kaldılar.. bakalım noolajk ilerki bölümlerde
diziyi biraz önce izledim herkesin bahsettiği gibi güzel bir bölüm olmuş ama diğer sezon için çok heyecanlı bir yerde bitti diyemem doğrusu susan ve lynette çok komikti bu bölümde lynette sahanın ortasında bütün külleri savurması güzel bir şeydi ama geç kalınmıştı bu iyiliği ıdaya yapmak için
fantagirro 18-02-08, 21:24 arkadaşlar ıda nın külleri dökülürken okunan şiiri bilen var mı?
Geçen bölümden sonra bu bölüm sakin geldi ama güzeldi.
Sezon finali olarak kabul edersek pek heyecanlı bir yerde bitti sayılmaz.
Tom ve çocukların kurtulmasına sevindim.Lynette'in Ida için bir şeyle yapmaya çalışması güzeldi ve eğlenceliydi özellikle sahada yakalandıkları zaman.
Bree'nin Susan'ın evinde kalma durumu için 2 küçük kızla birlikte yaşıyorum demesi
ve Susan'ında Bree'yi annesi gibi hissetmesi komikti :) ama Susan'ın sorunu başkaymış
kötü hissediyormuş kendini gerçekten hem Mike da yok son bölümde hiç görmedik.
James Denton ile yapımcılar arasnda bir sorun var gibi geliyor her an diziden çıkacakmış gibi.
Gaby komikti bazı sahnelerde ama ben genelde üzüldüm Carlos ve Gaby için.Carlos göremiyor,paraları da yok artık.Ama bence de Gaby Carlos'u göremiyor diye bırakmaz artık bu aşamada sonra, değişti Gaby.
Kath'in sırrı ortaya cıktı mı herkes öğrendi gibi ailede .Çok da önemsemiyorum artık galiba çok uzadı.
fantagirro bilmiyordum o şiiri ben,çok güzel bir şiirmiş.
Merak ettim devamı varsa devamını ve şairini.
arkadaşlar ıda nın külleri dökülürken okunan şiiri bilen var mı?
siirin adi Do not stand at my grave and weep
Do not stand at my grave and weep
I'm not there; I do not sleep.
I'm a thousand winds that blow,
I'm the diamond glints on snow,
I'm the sun on ripened grain,
I'm the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning's hush
I'm the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight.
I'm the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry,
I'm not there; I did not die.
siirin birkac versiyonu var aslinda
sairi ise mary elizabeth frye isminde bir ev hanimiymis.
emirdag_güzeli 28-02-08, 16:18 Ya dun hollanda kannalinda yeni sezonun ilk bolumu cikti..ama bilmiyorum hangi sezon 4 mi..ama cok guzel bir bolumde cok ozlemisim diziyi...iste lynette kanser oldu orataya cikti kel'di..guzel bir bolumde..yeni bir aile geldi sokaga..tuaflik var..onlarda..herhalde oh kiz onlarin kizi degill..zaten susan'kizi suphelendi..
gurbetci teşekkürler şiir ve şairi için , güzel bir şiir gerçekten.
emirdağ güzeli evet 4. sezon yeni bölümleri öyle başlamıştı eğer izlemediysen geçmiş sayfaları okumanı tavsiye etmem bolca tüyo var cünkü senin için.
şu aralar e2 de dizinin tekrarını izliyorum bu sezon birkaç bölüm kaçırmıştım çünkü yalnız ikinci bölümdeki arkardaşları lynettin hasta olduğunu öğrenipte ona büyük destak olmaları çok güzel birşey genelde bu hastalık için insanlarımız bilinçleniyor ama bazılarıda tabi rahatsız olan kişiden kaçmaya başlıyor diyebilirim
bizdeki son Bölümde Dylan'in ninesi öldüü bölümdü Dylan'e bisiler sölemek istedi Katherine birakmadi Dylan'in Nineside Dylan icin bi kardin üstüne bisi yazdi oda yere düsmüstü tam öldükden sonra.. yaa dylan o kardi bulcakmidie coook merak ediom.. gercekten ne olmus cok merak ediom cünküüü..
Bu haftada yok mac war die, haftaya nasil beklerim okdr.. =(
Beyaz Balina 14-03-08, 08:44 bizdeki son Bölümde Dylan'in ninesi öldüü bölümdü Dylan'e bisiler sölemek istedi Katherine birakmadi Dylan'in Nineside Dylan icin bi kardin üstüne bisi yazdi oda yere düsmüstü tam öldükden sonra.. yaa dylan o kardi bulcakmidie coook merak ediom.. gercekten ne olmus cok merak ediom cünküüü..
Bu haftada yok mac war die, haftaya nasil beklerim okdr.. =(
Dylan onu bulucak ama 4. sezon arası bölümünde yani 10. bölümde orada kestiler bölümü bizde merak ediyoruz neler olmuş, neymiş şu katherine'in sırrı :D
Dylan onu bulucak ama 4. sezon arası bölümünde yani 10. bölümde orada kestiler bölümü bizde merak ediyoruz neler olmuş, neymiş şu katherine'in sırrı :D
ay cook sagol cnm yhaa...
demekki daha coook beklmem lazim haa =(
Bide sey sorcaktim bizim yeni bölümde John gelcek yine,
neler olcak yha cok mirak ediom.. yarina kadar bekliemiom :img-hyste
e2 'de de 4.sezon bitti.Şu sırrı ben de çok merak ediyorum:icon_whisMayıs'ta cnbc-e 'de başlıcakmış.Keşke nisanda başlasaydı:img-wink:
Hemen söylüyorum.Desperate Hosewives filmin yapıldığı yerdeydi galiba diziyi 10. bölümde kestiler.
CNBC-E de yazan "Maysta yeni bölümler" dediği doğru.Ama yeni sezon değil 4. sezona devam.11. bölüm yurtdışında Pazar günü başlıyor.Ama bizde MAyısta.İşte bu...
Daha çok var mayısa ama neyse.:img-cray::img-cray:.He bu arada 12 ve 13. bölümleride 20 ve 27 nisan.
Bide ingilizcesi iyi olan biri varsa şunu çevirebilirmi.11. bölümle ilgili lısa bir özetmiş.
"A few skeletons in Kathryn Mayfair's abundant closets are sneaking out, and a surprise wedding ceremony takes place"
Lütfen.:img-wink::img-wink:
Hadi size bi yardımım dokunsun.İşte 11. BÖlümün reklamı.2 tane.
http://abc.go.com/primetime/desperate/index?pn=index
Videoda en komik yer Hani Carlos kör olmuştu ya Carlos giderken Gaby ona çembe takıp düştü.:happy0064:happy0064:happy0064
Bi tane kadın vardı ya turuncu saçlı Susanın eski komşusu.İnanmıyorum ya kızının babasını öldürmüş yani kocasını.:D.Tam bir şeytan
kaçınkurası 14-04-08, 08:14 Arkadaşlar dün E2'de 4. sezon tekrarı vardı tekrar. 2 bölüm peşpeşe.
Kasırga ve sonraki bölümü verdiler.Fakat ben kasırgadan sonraki bölümü izleyemedim :(
Bikaç sorum olacak.
Kasırgadan sonraki bölüm 4. sezonun son bölümü mü ?
Birde neler oldu ben tam izleyemedim . anlatabilirseniz çok sevinirim..
Tek gördüğüm,
Victor ve İda ölmüş. diğer kimsede sorun yok dimi?
anlatabilirseniz çok sevinirim..
Arkadaşlar dün E2'de 4. sezon tekrarı vardı tekrar. 2 bölüm peşpeşe.
Kasırga ve sonraki bölümü verdiler.Fakat ben kasırgadan sonraki bölümü izleyemedim :(
Bikaç sorum olacak.
Kasırgadan sonraki bölüm 4. sezonun son bölümü mü ?
Birde neler oldu ben tam izleyemedim . anlatabilirseniz çok sevinirim..
Tek gördüğüm,
Victor ve İda ölmüş. diğer kimsede sorun yok dimi?
anlatabilirseniz çok sevinirim..
diğerlerinde sorun yok canım victor kör oldu ve gabby daha onun bu durumda olduğunu bilmiyor victor söylemek istemedi
bree ailesi ile birlikte evi yıkıldığı için bir müddet susana taşınmak zorunda kaldı ama bu durumdan en çok susan memnun oldu
kaçınkurası 14-04-08, 12:52 Teşekkür ederim sahika_87
Peki bu 4. sezonun son bölümümüydü ? yani şimdi 5. sezon bu bölümden sonramı başlayacak. ara verildiğini biliyorumda. başka bölüm kaçırdımmı acaba diye merak ediyorum..
diğerlerinde sorun yok canım victor kör oldu ve gabby daha onun bu durumda olduğunu bilmiyor victor söylemek istemedi
bree ailesi ile birlikte evi yıkıldığı için bir müddet susana taşınmak zorunda kaldı ama bu durumdan en çok susan memnun oldu
Ayy inanmiomm..
bizdede yeni bölümde o tornado gelcek..
iste dediin breenin ewi yikildi,
bide gördüüme göre lynetteinde ewi yikildi,
tom we onun kizi kayipler,
tom buluncak die duydum ama o kiz daha kayip olcak..
yaa ama victorun tam öldüünü umut ediodum yha..
öle gözikiodu yaniii =( demekki kör olduu.. üff
bide lynetteler napcak simdi onuda bilmek istiim..
ama haber icin cok tskk yaa cook mirak ediodum zatii.. =)
Teşekkür ederim sahika_87
Peki bu 4. sezonun son bölümümüydü ? yani şimdi 5. sezon bu bölümden sonramı başlayacak. ara verildiğini biliyorumda. başka bölüm kaçırdımmı acaba diye merak ediyorum..
cnm yok 4. sezon seno diil o bölüm,
bu bölümden sonra yazmolasi war,
ondan sonra dewam edicek 4.sezon..
mahalesef baya uzun sürcek =(
Teşekkür ederim sahika_87
cnm yok 4. sezon seno diil o bölüm,
bu bölümden sonra yazmolasi war,
ondan sonra dewam edicek 4.sezon..
mahalesef baya uzun sürcek
Hayır arkadaşım 4. sezon son bölüm değildi.Mayıs da yeni bölümler başlıyor.
4-5 bölüm yayınlacanak sonra sezon finali.5. sezon uzun bir aradan sonra. 2008 sonbahar da başlar sanırım.
edaaydemir 14-04-08, 22:43 gabynin aptallıklarıyla dolu yarım sezon izledik sen victor gibi bir adamı aldat sonra ölüme terket sonra ayrıl ne bileyim dizi tarihinin en aptalı seçilmeli bu kadın.
3. sezon özellikle tam bir komediydi gülmekden başımın ağrıdığı bölümler vardı 4. sezondanda komedi bekledim ama yine dram ağırklı bir yarı sezon oldu.
vazgeçeilemiyecek bir dizi internette dönmeye başladı dizi umarım en kısa zamanda bizlerde izlemeye başlarız 4. sezonu kaldığı yerden.
kaçınkurası 15-04-08, 14:17 Cevaplarınız için teşekkürlerr . Demek 4. sezonun bitmesine daha çok var. Ohh be nihayet sizlere yetiştim. Çok bölüm kaçırmıştım aralarda.
Ama 5. sezonada çok var anlaşılan. Beklemekten nefret ediyorummmm!
edaaydemir 15-04-08, 17:24 Cevaplarınız için teşekkürlerr . Demek 4. sezonun bitmesine daha çok var. Ohh be nihayet sizlere yetiştim. Çok bölüm kaçırmıştım aralarda.
Ama 5. sezonada çok var anlaşılan. Beklemekten nefret ediyorummmm!
5. sezona çok var derken 4. sezonu bitirmedik 12 bölüm daha oynar yaza kadar malum 1 sezon 20,25 arası bölüm oynuyor bizler sanırım 12 bölüm izledik..yakında cnbcede de vermeye başlarlar kaldığı yerden.
bir de özel bir soru kefaret filmini beğendiğin içinmi koydun resimlerini falan....
aşk ve gururu izlemediysen tavsiye edirim 5 çeker kefarete
tuba_buyukustun 16-04-08, 00:58 arkadaşlar 4.sezonun yeni bölümleri sanırım america da başlamış ve mayıs ayında da cnbce ile ekranlarımızda olacak.ilgilenenlere duyurulur.
kaçınkurası 17-04-08, 14:33 5. sezona çok var derken 4. sezonu bitirmedik 12 bölüm daha oynar yaza kadar malum 1 sezon 20,25 arası bölüm oynuyor bizler sanırım 12 bölüm izledik..yakında cnbcede de vermeye başlarlar kaldığı yerden.
bir de özel bir soru kefaret filmini beğendiğin içinmi koydun resimlerini falan....
aşk ve gururu izlemediysen tavsiye edirim 5 çeker kefarete
:) Efet kefaret filmini çok beğenirim. birkaç defa izledim halende bıkmadım. Aşk ve gurur'uda izledim tabiki. Ama nede olsa Türk insanıyız. Bir arebesk ruhumuz var. Kavuşulamayan aşklar hep daha fazla ilgi çekici oluyor nedense :)
justforheaven 20-04-08, 17:10 4. sezonun devam bölümler cnbc-e de bu ay başlayacak mı bir yardımcı olursanız sevinirim:)
edaaydemir 20-04-08, 23:38 4. sezonun devam bölümler cnbc-e de bu ay başlayacak mı bir yardımcı olursanız sevinirim:)
tvden takip etmiyorum ma mayısda başlıyacak diye duydum birde üzülme illaki başlıyacağı zaman duyurulur burdan ..
tuba_buyukustun 23-04-08, 17:29 4. sezonun devam bölümler cnbc-e de bu ay başlayacak mı bir yardımcı olursanız sevinirim:)
yukarıda da yazmıştım zaten.yeni bölümler america da 2 haftadır başladı.Mayıs ayında da cnbce ekranlarında olacak.
Beyaz Balina 30-04-08, 10:15 dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu. 13 mayıs salı gününden itibaren 4. sezonun 2. yarısı yayınlanacak. ayrıca bir haberim daha var, sezon finali 2 saat olucak.
dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu. 13 mayıs salı gününden itibaren 4. sezonun 2. yarısı yayınlanacak. ayrıca bir haberim daha var, sezon finali 2 saat olucak.
İşte bu güzel haber ,teşekkürler.13 mayıs daha iki hafta var ama merakla bekliyorum ben.Sezon finali de 2 saat sürerse harika olur :img-wink:
Beyaz Balina 02-05-08, 15:20 4x11 ve 4x12'yi internetten izledim. fazla spoiler vermek istemem ama sadece şöyle diyorum: yerinizden kalkmadan seyredeceğiniz çok güzel 2 bölüm. katherine'nin sırrını nihayet öğreniyoruz. bunun dışında bazı olaylarda su yüzüne çıkıcak ve dizi daha da karışacak.
allahtan dizinin başlamasına bir hafta 10gün falan kaldı ve kaldığımız yerden dewam edeceğiz özellikle katherine nin sırrını çok merak ediyorum bakalım ne çıkacak
Ya Benim anlamadiim bisi war..
Bi arkads burda demisti victor kör oliomus ölmiomus..
tek onu anliamamis oldum,
nasi ölmemis ama yhaa..
olmii bölee, kafam karistii :icon_sorr
dizi başlıyor sonunda yarın son bölüm tekrarı haftaya ise yeni bölüm Çok heyecanlıyım wala 3 ay oldu Kaç bölüm sürecek bir bilgisi olan var mı
Öncellikle herkeze Merhabalar,nihayet muhteşem dizimiz başlıyor! Elbetteki bunun heyecanı hepimizi sardı.Bu akşam hatırlatma olacak önceki bölümleri(özette olsatabiki kaçırmıcam:))Ve birdahaki hafta(13.5.2008)başlıyorrr.Yepyeni bölümleriyle muhteşem olağanüstü dizimiz başlıyor.Evet şimdi aklımızdaki soru işaretlerini sayalım.gaby&carlos gabriel solis carlos solis'in kör olduğunu öğrenince onu terkmi edecek? edie&gaby gabriel solis edie brit ikisi arkadaşmı olacaklar.kathrine kocası&bree bence bu adam ağızından kaçıracak gibi ama bakalım(en son bölümlrde orson hodge'yi tehtit etmişti mike delfino'için)
mike&susan mike delfino iyileşecek mi? lynette&tom bakalım scavo çiftiini neler bekliyor en sağlam evlilik onların olsada bakalım izleyelim görelim bu akşam 21:00'da buluşalım.bye
İyi seyirler...
kaçınkurası 07-05-08, 14:39 Kasırga sonrası, sezonun son bölümünü kaçırmıştım. Dünkü bölüm süper oldu :)
Nihayet izleyebildim. Haftaya yeni bölümler sabırsızlıkla bekliyorum :))
En çok merak ettiğim gabriel'in yeniden zengin olmak adına ne çılgınlıklar yapacağı :)
Beyaz Balina 07-05-08, 14:43 dizi başlıyor sonunda yarın son bölüm tekrarı haftaya ise yeni bölüm Çok heyecanlıyım wala 3 ay oldu Kaç bölüm sürecek bir bilgisi olan var mı
5 bölüm + 2 saatlik sezon finali
victor değil o öldü. carlos kör oluyor....
Allaahhiimm hayyiiirr..
carloss neden kör olduu yhaa.. :img-cray:
cok kötüü bisi buu..
cok üzüldüm simdii...
Gaby'e de sölemicekmiss =(
Gaby nezamn bunu ögrencek peki.. ??
ins. Carlos herzaman kör durmaz artk =(
unarim ilesirr...
tuba_buyukustun 09-05-08, 12:37 pelosh spoiler vermek istemiyorum :D o yüzden izleyip öğren istiyorum...ama dizide çok ilginç şeyler olacak onu söyleyeyim.Özellikle Amerika'da bu pazar yayınlanacak yeni bölümde...Carlos'un kör olma sebebi zaten kasırga bunu biliyoruz.Kasırgada Victor'la kavga ederken Carlos kör oldu,Victor ise öldü.Ama yeni bölümler çok konuşulacak onu söyleyryim. ;)
pelosh spoiler vermek istemiyorum :D o yüzden izleyip öğren istiyorum...ama dizide çok ilginç şeyler olacak onu söyleyeyim.Özellikle Amerika'da bu pazar yayınlanacak yeni bölümde...Carlos'un kör olma sebebi zaten kasırga bunu biliyoruz.Kasırgada Victor'la kavga ederken Carlos kör oldu,Victor ise öldü.Ama yeni bölümler çok konuşulacak onu söyleyryim. ;)
Haha spoiler cok seferim acikasi =)
sölesersen cok sefinirdim ama bisi olmaz haha..
ewt o victorun we carlosun arasinda olani biliom,
o bölümi izledim son bölümü yane..
cook kötü bölümdüü simdie kadar en kötü bölüm gercekten yhaa..
yeni bölümleri okdr sabirzila bekliom cünkü carlos filan =(
zati lynettein tüm ailesine bisi olmicagini biliom ona cok sefindimm..
victor ölmesi cok gssl ama :img-hyste
carlosun olayi cok kötüü amaa =(
yinede sagol cnm =)
Sunday/ 13.05.2008
Kasırganın üzerinden iki hafta geçmiştir. Mike hala rehabilitasyondadır. Bayan Delfino’ya ise kuzeni Tim sürpriz bir ziyarette bulunur. Bu arada Bree kendi evine döneceği günü iple çekmektedir. Öte yandan Gabrielle Carlos’un körlüğünün kalıcı olduğunu öğrenir. Katherine sırlarını saklamakta zorluk çekmektedir. Beklenmedik bir nikah töreni ise herkesi oldukça şaşırtacaktır.
Umarım doğru yere yazıyorumdur.
Ben sadece yuhh diyorum o kadına neydi ismi yaa
Hem kocanı öldür, hem küçücük bir çocuğu ayart, hem kızına yalan söyle bir de pişmiş pişmiş etraflarda dolan. Susan'ın kuzeni telefonu eline aldığında o kızı arayacak sanmıştım ama gitti annesini aradı çok komik yaa :img-hyste Bree ve Lynette sahneleri çok güzeldi özellikle sonda incili karıştırırdıkları sahne. Dostluk ne güzel bir şey. :img-in_lo
çaresiz ev kadınlarının dönüşü mutheşem oldu:)
en büyük süpriz gabynin evliliğini bitirmeyişiydi.edieden carlosun kör olduğunu öğrendiğinde tam kendisinden beklendiği şekilde hareket etti
gabyli sahnelerde en çok pederle olan konuşmasına güldüm.
peder: sonsuza kadar evli kalacağına söz veriyormusun
gaby: evet ama boşanırsam din değiştireceğime söz veriyorum
bree ise lynettei çıakrları için kullamaya çalıştıysada sonunda iş tatlıya bağlandı.
susan da kuzeni yüzünden oldukça endişeliydi.katherine ve kuzenini yakaladığında gösterdiği tepki çok komikti.
Beyaz Balina 14-05-08, 13:16 dünkü bölüm çok güzeldi 2. izleyişimde bile aynı tadı aldım. 2. bölüm bundan daha da süper olacak özellikle katherine ve bree arasında çok komik şeyler yaşanacak.
akşamki bölüm çok güzeldi Katherinenin sırları yavaş yavaş açığa çıktı ve susanın kuzeni ile beraber oluşu beni çok şaşırttı doğrusu onun yerinde kızı var sanıyordum ama öyle olmadı bu arada lynette çok şekerdi doğru yolu bulana kadar kilisede vakit geçirdi ve ne pahasına olursa olsun breeyi dinlemedi ama en sonundaki dostlukları çok güzeldi
gabye gelince carlosu terk etmeyeceğini daha önce okumuştum onada bu yakışırdı eski gaby olsaydı çoktabn carlostan vazgeçerdi
birde susan var tabi hamilelikl daha bir yakışmış ona daha bir güzel olmuş diye düşünüyorum ben
edaaydemir 14-05-08, 17:47 benim gibi 4 sezondur desperate housewives izliyicileri bu bölümü vasat bulmuştur eminim.doğrusu ne komedide nede dramda aradığımı bulamadım.katrinenin susanın yiğeni ile yatmış olması gabynin bahçıvan oğlanla beraber olmasına benzettim.eğer kocasınıda öldürüp şu taşların altına gömdüysede yani yuh derim..buda dizide görmediğimiz şey değildi yani.
benim gibi 4 sezondur desperate housewives izliyicileri bu bölümü vasat bulmuştur eminim.doğrusu ne komedide nede dramda aradığımı bulamadım.katrinenin susanın yiğeni ile yatmış olması gabynin bahçıvan oğlanla beraber olmasına benzettim.eğer kocasınıda öldürüp şu taşların altına gömdüysede yani yuh derim..buda dizide görmediğimiz şey değildi yani.
haklısın ayladır iple çekmiştik Yine çok güzeldi ama bir şeyler eksikti yani benim de beklediğim gibi değildi
eva'nın peder ile dialogları süperdiii!!susan çok komikti performansına bayıldımm. o katrinedende hiç beklemezdim cocuğu yaşında biriyle (ben onu dylanla çıkıcak sanıyordum) ki o kathine neler yaptı kocasını öldürdü iyiki o çocuk görmüş ya adam(kocasına)inanamadım yaa hemen gitti katrihaneyi aradı bende onu iyi adam sanırdım yapılırmı bu ya seni baba gibi görsün sen öle yap.birde kız inandı ona yaaaa.bree çok hakllıydıı lynette'le konuşmalarında cevaplarını kndin alırsın.o benjamin ne tatlı öyle ya sık sık sık yanaklarını ye onun.bence carlos kendini savunamadı sen nasıl birisin sen şöylsin 4 ay dedim elimi nasıl bıraktın daha önce evliyken paramın olduğunu duydun bana neler dedin daha önceki olaylardan söyleye bilirdi kendini savunamadı.gaby şaşırtı ama bakalım izleyelim göreelim ama yaptıkları kötüydü ya carlosa hemde kör adama.lynette'De sonra öyle laflar ettiki ya ben canser kasırda atlattım ölmedim insanlar neden ölüyor.(buarada rahip'in yani pederinn(bree'ninkinin)çok tatlı olmuşşşş sakallı.edieninde sen kazandın tebrik ederim derken yaptığı(harekete)bayıldımm ya! :img-hyste buarada bree'nin dini neydi yazabilirmisiniz bilen biri varsa lütfen:img-wink:
Sevgili FACU;
Bree Katolik-muhafazakarlardan...Bir de siyaseten de tam bir Cumhuriyetçi...Takıntılı ruhuna birebir anlayacağın...:img-hyste
arkadaşlar Desperate Housewives hangi günler hangi kanalda yayınlanıyor yazarsanız sevinirim..
arkadaşlar Desperate Housewives hangi günler hangi kanalda yayınlanıyor yazarsanız sevinirim..
sali günü akşam 9da cnbc-e de yayınlanıyor... pazar günü akşam 6da da tekrarları var...
tuba_buyukustun 20-05-08, 17:19 arkadaşlar bu akşam cnbc-e'de 4.sezon 12.bölümü izleyeceğiz :D Spoiler oluyor mu bilmiyorum ama yinede yazayım...4.sezon,Amerika'da yani dizimizin asıl kanalı abc'de geçtiğimiz pazar akşamı 2 saatlik bir sezon finaliyle 4.sezona ara verdi.Kısacası Wisteria Lane halkını bi süre göremeyeceğiz :(
hiç bir konuya girmek istemiyorum ne gaby ne lynet ne susan ne bree sade ve sadece orsonnnnnnnnnnnnnnn :img-hyste:img-hyste:img-hyste beni gülmekte kopardı ya onun yüzünden gülmekten dizinin yarısını kaçırdım(tabi sonra 3 kere izledim) gül gül gül ona ya koptum resmen kırıldım :img-hyste bir şey unutmuştum:img-hyste orson ne yapıyorsun bir şey unuttum orson ne yapıyorsun unuttum bana da oluyor öyle çikolatalı pasta yermisin:img-hyste birde ne görsün bakıyor herşey:img-hyste 24 saatir bunu konuşuyorum bunu gülüyorum ya orson'num benim ya onun o fotoğraflarını bulursanız koyarmısınız imza yapıcam.günün olayı orsondı onu biraz daha anlatmaya çalışırsam kaç sayfa yazıcam bu seferde siz sıkılacaksınız:) gaby'ye çok güldüm neler yaptı sakat adamlara ya hele o carlosa neler yaptı gel hayatını yaşa dışarı çıkarayım seni dedi sen o adamdan ne istersin ya hemde kör adam hiç için acımazmı:img-cray: ama sonra senin için değer dedi çok güzeldi:happy0064 birde diş macunu olayı ağlayarak çekmeceye koy ben onu demek istemiyorum kör ahmak her seferinde adama kör kör diyor içim acıyor ya tomda sonuna kadar haklı orayı yakmakla taş falan atmakla destekliyorum onu o utanmaz adama haddini bildirmeli.o orson da o çıplak halde mahhalleyi dolaştı bir evine bir susanın evine susannın halleride beni ayrı güldürdü ya süperdi neyi pijama giymeyi unutmuşsun :) orson harikaydı çok sevdim o adamı ya bree de çok haklı ohhh iyiki zehirledi onu birde bree susanna inanmadı ya yok biri edepsiz rüya görmüş falan filanda oh iyiki tokat attı ona bir dahakine pijama giy benim genç kızım var !en sonundada çekirge bir sıçradı mutfakta:) iki sıçradı sokakta wisteria lline nin yollarında bir yukarı bir aşağı 3.sünde piamalı mikeyi ezdim dedi bakalım ne olacak ben senaristlere mail atalım orson'nun çıplak olduğu sahneler daha çok olsun dylan'nın babasının onu bulmasına sevindim biraz kafam karıştı ama her zamanki gibi izleyelim görelim orsonla kalalım bree van de kamp presbiteryen mi
süper bir bölümdü özelliklede susan beni bitirdi akşam ya orson ile birlikte ikiside muhteşemdi benim için tabi tom ile gabyide unutmamak gerekir sen git mavi plaka al ya park edebilmek için
toma gelince onun rickin dükkanını yaktığını ben düşünmüyorum suç onun üzerine kalacak bu sefer lynette şüphelendi bir kere
susan gerçeği sanırım haftaya öğrenecek kızı söyleyebilir bakalım bunları haftaya göreceğiz artık
tuba_buyukustun 21-05-08, 21:03 bu hafta harika bir bölüm izledik.Orson'un üzerine kurulmuş bir bölümdü.Açıkçası 3.sezonu izleyemediğim için kimin Mike!a çarptığını bilmiyordum.Fakat dün duyunca şok oldum resmen.Ben Mike'a Susan'ın eski kocasının çarptığını düşünmüştüm.Çünkü o bölümde evlenme teklif edecekti ve kuyumcuda karşılaşmışlardı.Ama tahminim beni yanılttı.Rick'in dükkanını kim yaktı bilmiyorum ama sahika_87'ninde dediği gibi bence de Tom yakmamıştır fakat suç onun üzerine kalacağa benziyor.Bree'nin ödül aldığı zamanki yüz ifadesine çok güldüm.O kadını zehirlerken kadın Bree'ye ödül vermek için elinden geleni yaptı :D Eminim çok yakın arkadaş olacaklar.Wisteria Lane dostlarına bir yenisi daha katılıyor sanırım :D:D
Orson ve Susan sahneleri cok komikti gerçekten Susan olurda komik olmaz mı :)
Sonunda Orson'ın sırrıda ortaya cıkıyor.
Carlos ve Gaby de cok tatıydı.Gaby'nin cinlikleri ve sonrasında sen değersin sahnesi gerçekten seviyorlar birbirlerini.Carlos'da görecek yakın zamanda inanıyorum.
Rick geldi yine çok itici bir karakter hiç sevmiyorum.
Bu bölümdeki favori sahnem Tom'un tuğla açıklamasaydı çok güzel konuştu.Lynette'in o bölümlerde Rick'e izin vermesine ben de cok kızmıştım.Bakalım neler olacak.Ama Tom yakmadı Rick'in restoranını ona eminim herkes gibi.
Bree ve Cath çok iyi ikili oldular.Cath birden melek oldu ama böyle de sevimliler.
forever_bim 26-05-08, 01:04 Uzun zamandır yazamıyorum ama izliyorum canım dizimi. En güzel sezonu izliyoruz bence greve rağmen. Ben senaristlerin ikinci sezon finalindeki kazayı unuttuklarını sanarken, böyle hem komik hem de ilginç bir şekilde çözümlemeleri süper olmuş ve Julie'ye Susan'a her zamanki gibi bayılıyorum. Bir de Mike'ı saha sık görebilsek tadından yenmez bu muhteşem yapım.
Bree'nin replikler süperdi.
Gaby çekicidir,
Susan sevimli,
Lynette zeki,
Edie ise sadece Edie,
Bense evcilim.
Muhteşem bir tanımlamaydı. Bayılarak izliyorum(z) efendim :)
edaaydemir 27-05-08, 17:34 Uzun zamandır yazamıyorum ama izliyorum canım dizimi. En güzel sezonu izliyoruz bence greve rağmen. Ben senaristlerin ikinci sezon finalindeki kazayı unuttuklarını sanarken, böyle hem komik hem de ilginç bir şekilde çözümlemeleri süper olmuş ve Julie'ye Susan'a her zamanki gibi bayılıyorum. Bir de Mike'ı saha sık görebilsek tadından yenmez bu muhteşem yapım.
Bree'nin replikler süperdi.
Gaby çekicidir,
Susan sevimli,
Lynette zeki,
Edie ise sadece Edie,
Bense evcilim.
Muhteşem bir tanımlamaydı. Bayılarak izliyorum(z) efendim :)
asında mike dizinin ana karakterlerinden biri ama sob iki bölümdür fazla görmüyoruz nedenide malum son izlediğimiz bölüm gerçekden çok eğlenceliydi gerek susan ve orson gerekse ricky dönüşü çok renkliydi bakalım bu günkü bölümlerde bizi neler bekliyor...
Bu çarpma mevzusunun bu kadar kolay geçileceğini tahmin etmezdim.Sanki çabuk oldu her şey.Mike affetti,Susan affedecek.Bree ise kocası Edie'nin eline düşünce eminim barışacaktır.Üstünden zaman geçmişti zaten çok.Mike da iyileşti çok deşmeden geçmek istediler diye düşündüm.
Bölüme dönecek olursam Cathy'nin şantajı süperdi Bree'yi baska türlü ikna edemezdi zaten.Dylan neler yapıyor merak ediyorum o adam gerçekten babası mı öyleyse gömülü olan kim gibi bir çok soru oluştu kafamda.
Gaby ve Carlos yine komikti.Gaby'nin aklını basına Edie'den baskası da getiremezdi zaten.Yine bir rakip hisseti hemen yelkenler indi :)
Lynette ve Tom ise bilmiyorum hala Tom'a hak veriyorum karakolda Rick ile konuşmasında rol mu yapıyordu yoksa " beni bilirsin..." cümlesinde ciddi miydi.Hala Rick'e ümit verir havası var Lynette'in kızıyorum bir yandan da aslnda Tom'u seviyor yok böyle bir şey diyorum.Bakalım...
Susan ve hormonları çok komikti :) Mike'dan umudumu kestim ben sanırım son tüyolarla birlikte...Az görmeye de alıştım dizide.
edaaydemir 27-05-08, 21:50 http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/vlcsnap-145963.pnghttp://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/vlcsnap-147267.png
işte dizimiz istenilen heyecanda devam ediyor ben bree ve orsona bayılıyorum ya harika bir çift ikisi.evet orson mike araba ile çarptı ama mike da altda kalmadı 3. sezonda orsonla kavga ederken onun çatıdan düşmesine neden olmuşdu..
http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/th_vlcsnap-147906.png (http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/vlcsnap-147906.png)http://i299.photo |