Tüm Versiyonu Göster : Havalimanı (Arşiv)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

denizli_
28-11-07, 18:08
STAR EKRANLARINDA YENİ DİZİ: HAVALİMANI

Yapımcılığını ve senaryo yazarlığını Birol Güven'in yaptığı dizi yakında Star ekranlarından izleyiciye ulaşacak. Dizide kimler var

Başrollerini Pamir Pekin ve Sema Mumcu'nun paylaştığı dizide

Berke Üzrek, Keiko Belir Yarar, Özlem Işık, Ümit Tonbak gibi oyuncular da rol alıyor

Yakında Star ekranlarında başlayacak dizi, bir aşk hikayesinin birlikte Atatürk Havalimanında yaşanan sıra dışı olayları anlatıyor.
medya tava

pinkzone
29-11-07, 09:35
Anlaşılan biri fena halde Terminal Filminden etkilenmiş. Hayırlısı olsun.

KübraYasemin
29-11-07, 09:39
HavalimanI mI.

Herseyin dizisi cIkdI birde bunun lazImdI.

Vallaha, süper ne diyim.

AslInda konusu ilginc geliyor kullaga ama oyunculari tanIdIk gelmedi bana.

Neyse tanItIm fragmani cIkdImI bu arada ???

nazlikiz
29-11-07, 15:45
Yapımcılığını ve senaryo yazarlığını Birol Güven'in yaptığı dizi yakında Star ekranlarından izleyiciye ulaşacak. Dizide kimler var?

Başrolleri Pamir Pekin (komiser nevzat'taki komiser Ali) ve Sema Mumcu (kirik kanatlar'daki peceli, sila'daki boran aganin is yerinde görev alan yönetici) paylaşacaklar.

http://img262.imageshack.us/img262/8066/pamirpekinwwwkomisernevqu6.jpg
http://www.gayesokmen.com.tr/gallery/girls/57/portrait.jpg

Dizide ayrıca Berke Üzrek, Keiko Belir Yarar, Özlem Işık, Ümit Tonbak gibi oyuncular da rol alıyor.

Yakında Star ekranlarında başlayacak dizi, bir aşk hikayesinin birlikte Atatürk Havalimanında yaşanan sıra dışı olayları anlatıyor.

kaynak: http://www.medyatava.com/haber.asp?id=41355

acikcasi dizi benim ilgimi cekti umarim gününde hatalar yapilmazda pek diizu olmayan bi güne yani saliya koyarlar

hekimoglu64
29-11-07, 16:57
bu kadar dizi trafiginde sansi yok bana göre tamam baslamamis bir dizi icin böyle ön yargili davranmamda hata ama sadece tahmin edyorum ismi birkere tuhaf ne bileyim oyunculari o kadar ünlü degil herkes tanimiyor ben sema mumcuyula pamirpekini taniyorum tek sema mumcuyuda kirik kanatlaradn pamiride kimiser nevzattan ama komiser nevzatida hic izlemedim sadece framanlarini görüyordum orda fragmanda ciktikca görüyordum oamir pekini neyse ben izlemem ama izleyenlerinede saygi duyup iyi seyirler dilerim rating kurbani olacak bir dizi daha ckmis oldu böylece.......

saygilar.......

ecr
29-11-07, 18:11
Anlaşılan biri fena halde Terminal Filminden etkilenmiş. Hayırlısı olsun.

Bunun için daha erken ama ben de benzettim az biraz. Fragman yayınlandığında Terminal'e benzeyip benzemediğini göreceğiz. Birol Güven'in 3.dizisi olacak bu. Bakalım 3 diziyi nasıl yürütecek?

Umarım Terminal filminin aynısı olmaz.:img-yes:

cosmic_ girl
09-12-07, 00:41
Başrolde havalimanı

Başrollerini Pamir Pekin, Sema Mumcu ve Atatürk Havalimanı’nın paylaştığı "Havalimanı" adlı dizinin çekimleri başladı.

Birçok insan tarafından en merak edilen meslek gruplarından biri olan hostesliğe yakından bakmak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği "Havalimanı" adlı dizide, yakışıklı olduğu kadar ne zaman ne yapacağı belli olmayan gözü kara bir başkomiser olan Fatih (Pamir Pekin) ile işini çok seven, başarılı bir işletme müdürü Selin (Sema Mumcu) arasında yaşananlar anlatılıyor.
Proje Tasarım MinT
Yönetmen Bahadır İNCE
Yapımcı & Senaryo Birol GÜVEN
Yazanlar Uğur YAĞCIOĞLU, Sinan BİÇİCİ
Müzik Aydın SARMAN, Burcu GÜVEN
Oyuncular Pamir Pekin
Sema Mumcu
Berke Üzrek
Keiko Belir Yarar
Özlem Işık
Ümit Tonbak

hürriyet kelebek

Hirotaro
09-12-07, 00:59
yakında gemide diye bir dizi çıkarsa yada liman diye şaşmam.Ayrıca kadroda yepyenii nitelendirilebilecek isimler mevcut.Kadroya bakarak açıkcası zayıf bir kadro diye yorumluyorum

cosmic_ girl
09-12-07, 01:03
yakında gemide diye bir dizi çıkarsa yada liman diye şaşmam.Ayrıca kadroda yepyenii nitelendirilebilecek isimler mevcut.Kadroya bakarak açıkcası zayıf bir kadro diye yorumluyorum
sana katılıyorum ekranda okadar fazla dizi var ki artık insanlara gerçekten fenalık geldi ekranda tutan dizi sayısıda çok az bence birçogu normal düzeyde gidiyor yeni başlayıpta reyting rekoru kıran dizi ben hiç görmedim bu kadroyla işleri çok zor hayırlısı pamir pekini komiser nevzattan biliyorum

!! Elyf !!
09-12-07, 03:41
Başrolde havalimanı

Başrollerini Pamir Pekin, Sema Mumcu ve Atatürk Havalimanı’nın paylaştığı "Havalimanı" adlı dizinin çekimleri başladı.

Birçok insan tarafından en merak edilen meslek gruplarından biri olan hostesliğe yakından bakmak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği "Havalimanı" adlı dizide, yakışıklı olduğu kadar ne zaman ne yapacağı belli olmayan gözü kara bir başkomiser olan Fatih (Pamir Pekin) ile işini çok seven, başarılı bir işletme müdürü Selin (Sema Mumcu) arasında yaşananlar anlatılıyor.

Proje Tasarım MinT
Yönetmen Bahadır İNCE
Yapımcı & Senaryo Birol GÜVEN
Yazanlar Uğur YAĞCIOĞLU, Sinan BİÇİCİ
Müzik Aydın SARMAN, Burcu GÜVEN
Oyuncular Pamir Pekin
Sema Mumcu
Berke Üzrek
Keiko Belir Yarar
Özlem Işık
Ümit Tonbak

Kaynak : Sabah Gazetesi / GÜNAYDIN

PIRLANTA
09-12-07, 11:52
Kesin bu da yabancı bir diziden alıntıdır. Genç kızların ilgisini çekmek için yakışıklı erkek mankenlar konmuş diziye. Hiç belli olmaz, dizi işi bir kumar. Neyin tutup neyin tutmayacağı belirsiz.

Korkut-Yoshi
09-12-07, 11:59
bence kesin reyting kurbani
olucak bosu bosuna baslar dizi:img-yes:
ama belki tam terside olur ki
hic tahmin etmiyorum

mustafas
09-12-07, 14:07
artık tutar tutmaz diyemeyeceğim hiç belli olmuyor tutar diyorum tutmuyor tutmaz diyorum tutuyor...bu rating denen şey belli olmaz sadece inşallah tutar diyorum çünkü ben birol güvenin dizilerini çok beğeniyorum.....

koobee24
09-12-07, 15:33
tutmayacağı şimdiden belli dizi ama havalimanı kimseye çekici gelmez ki.zaten dizi sstarda neredeyse sezonun yarsına gelinmiş zortutması.

Cigdem_18
09-12-07, 15:46
bencede tutmasi zor artik bütün diziler oturdu günlerine hangi güne koysalar zor helede starda basliyosa isi dahada zor yinede allah yardimcilari olsun diyelimm cumartesi yada pazar gününe koyarlarsa belki biraz sanslari olabilir

sahika_87
09-12-07, 18:36
bu dizide benim üst komşumda oynuyor diyebilrim ama konu hakkında daha hiç bir fikrim yok diyebilirim doğrusu bende tutmayacağını düşünüyorum star tv bu sene dizileri hep yayından kaldırdı çünkü

ebruli1903
10-12-07, 10:52
kücük bir düzeltme yapmak istiyorum .. - pamir pekin manken degildir ..
ílgilenenler icin (komiser nevzat) pamir pekin ile ilgili :

Tersanede Çalışıyordu Komiser Yardımcısı Oldu

'Başkomiser Nevzat' dizisinde komiser yardımcı Ali'yi oynayan Pamir Pekin tersanede tekne yaparken keşfedilmiş!..

'Başkomiser Nevzat' dizisinin yeni yıldızı Pamir Pekin'in tersanede tekne yaparken keşfedildiği ortaya çıktı. Yönetmen Veli Çelik'in tekne almak için geldiği atölyeye geldiğini ve bu sayede tanıştıklarını söyleyen Pekin, olayı şöyle anlattı: "Veli Çelik bir sonraki gelişinde bir dizi film çekeceğini, oynamak isteyip istemeyeceğimi sordu. O güne kadar, birkaç reklam filmi dışında, oyunculukla hiç ilgim olmamıştı. Bir gün dizinin senaristi Ahmet Ümit'le birlikte geldiler. Bu işi yapabileceğime ikna ettiler beni ve başladık."

"Çalışmalıydım"

Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunu olan ve üniversiteye başladığı yıllarda harçlığını çıkarmak için mankenlik yapıp birkaç reklam filminde oynayan Pekin, üniversiteyi bitirdikten sonra ahşap yelkenli teknelerin restorasyonunu yapmaya başlamış. Pekin oyunculuk serüvenini ve başına gelenleri anlattı:

* Dizide canlandırdığım Ali karakteri; çabuk sinirlenen, lâf dinlemeyen, olayların içine düşünmeden doğrudan giren biri. İçindeki sevgiyi ortaya çıkarmakta da zorlanıyor. Esirgeme yurdunda büyüdüğü için aile sevgisi de görmemiş. Kadınlarla arası, kendisini bırakıp giden annesine kızgınlığından pek iyi değil.

* Bugüne dek karakola çok gittim. Dizideki rolüme hazırlanmak için gitmeme pek gerek kalmadı. 20'li yaşlarımda karakollarda fazlaca vakit geçirmişliğim var; sağ olsunlar beni misafir ettiler.

* Altan Erkekli gibi bir tiyatrocunun, oyuncu ustanın karşısında ilk başlarda çok heyecanlandım. Ama yavaş yavaş alıştım. Ayrıca onunla oynamak benim için ayrı bir gurur kaynağı... Kendimi şu anda iyi bir oyuncu olarak göremiyorum. Çok çalışmam gerekecek. Ama ilerleyen zamanlarda ne olur, ben de bilemiyorum.

"Ahu'yla Aşk Olmaz"
* Dizi oyuncuları arasında bir müddet sonra aşk haberleri gündeme geliyor. Ama biz Ahu (Yağtu) ile gayet iyi iki arkadaşız. İkimizin de böyle bir duyguya kapılacağımızı sanmam.

* Normal yaşamımda yakışıklılığımın çok bir yardımını görmedim. Ama elbette geceleri dışarı çıkınca işimi kolaylaştırabiliyor.

* Yelken sporunu, ahşapla uğraşmayı seviyorum. Ayrıca rüzgâr sörfü ve boks yapıyorum. Spor arabalarla da çok ilgiliyim. Fırsat buldukça dağlara gidip huzur için arama yapar, kamp kurar, geceyi doğada geçiririm. Bir de arkadaşlarımla toplanıp rakı içmeyi severim.

"Burak Karakterin Hakkını Veriyor"

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Hakkı gibi eğitimini almamalarına rağmen oyunculukta kendilerini kanıtlayan oyuncularla aynı kategoride olmak isterim. Bu isimlerin arasında en çok Kenan İmirzalıoğlu'nu beğeniyorum. Burak Hakkı'nın da oynadığı karakteri iyi yansıttığını düşünüyorum. Benimse henüz 'Artık ben de varım' gibi bir iddiam yok, bunun için daha çok erken diye düşünüyorum.

NiliWerda
10-12-07, 22:56
Valla dikatimi çekti bu dizi :)
Hayatımın birazını havalimanları kaplıyor ndan belki :(

Bakalım birinci bölüm nasılmış sonrasına bakarız,
ama zannediyorum bu dizi tutulmaz :img-blush

Sweet Bunny
10-12-07, 23:00
Benimde dikatimi cektii..Bilmiyorum birinci Bölümünü bende seyredmek istiyorum.
Ama gününce bagli,eger baska sevdigim Dizi varsa o günde,bakmam.
Ama herkesin dedigi gibi,bende pek tutmaz diyorum.

Ama belkide bizi hepimiz yaniliriz'da tutar.Kim bilir:)

bakış
10-12-07, 23:09
arkadaşlar bence bu dizinin tutup tutmasını konuşurken birol güven faktörünü unutuyorsunuz. kendisi şşu an fox tv nin en çok izlenen dizisini yapıyor. fox tv çok izlenen bir kanal değil ama birol güvenin yaptığı dizi ilk 5 e bile girmeyi başardı. bence yapımcı işini çok iyi biliyor ve bu dizi de tutacak. arka sıradakiler fox da çok beğenildi. şimdi sıra oks annelerinde bilemiyorum ona ne olur ama bence bu dizi de tutacak.

BERENCİ
10-12-07, 23:38
vala harika pamir oynuyo
pamirin oyunculuk rolüde polislikten başladı hea

önce komiser sonra başkomiser sonra artık özel tim felan olur borda bereler felan:)

brokensmile
11-12-07, 00:01
bu tarz diziler pek tutulmuo mekan aynı olmasada bknz.Sahte Prenses
konusunu pek bilmiorum ama uzun soluklu olcaa pek mümkün görünmüo helede bu saatten sonra
genede başarılar dileriiz..

ébruli
11-12-07, 01:12
dizinin ismi konusu tanıdık olması oyuncuların yenı olması
butun etkenler bır yana ben artık bıral guvene güvenemiyorum
bütün yapımlar izleyiciyi üzdü
enson benden baba olmazın basına gelen cok üzücüydü

yinede tüm diziler emek işi umarım umduklarını bulurlar yolları açık olsun...

mustafas
11-12-07, 14:41
en son babalar duyarı star bi hafta yayınladı bir hafta yayınlamadı birol güvende diziyi bitirdi bu böyle gitmez dedi bencede akıllıca bir karar zaten ratingleri bu çarpık yayın nedeni ile düştü kanalda zaten bitirmek üzereydi diziyi........ birol güvende hata yok....dizi tutar veya tutmaz bilemiyorum inşallah eski filimler kadar güzel örn aşk oyunu gibi güzel bir dizi olur..her bölümünü heyecanla beklediğimiz bir dizi kalmadı inşallah bu dizi öyle olur.......

Cansu*
11-12-07, 16:27
bu yapıt birol güveninse ilk başta senaryo güzeldir ve işin içinde kalite vardır doğru reytingleri biraz düşebilir ayrıca burcu güven eşi de jenerik müziğini o söyler yeni yüzler seçmişler çünkü havalimanındaki çalışanları inandırıcı kılmak için:img-yes:

mustafas
11-12-07, 18:31
bence yeni yüzler her zaman saf temiz gelir seyirciye ünlü olan oyuncular ise olaylarıyla hep dizinin önüne geçerler dizi inandırıcı gelmez ve hep o oyuncuyuizlerken günlük yaşamı aklımıza gelir hiç sevemeyiz diziyi..........

mustafas
13-12-07, 16:07
dizinin fragmanları dönmeye başladım ben izlediğim kişileri çok iyi buldum en azından farklı normal insanlar ünlü değiller şu dizi aşk oyunu gibi izlense ne güzel olurdu................. biz de iyi bir dizi izlemiş olurduk..................

mervefree
14-12-07, 00:53
bekliyicez ve görücez arkadaşlar ne diyim pamir pekini seviyorum inşallah tutarda komiser nevzat ta başına gelenler bu dizide gelmez

condemned
15-12-07, 10:43
dizinin konusu çok garip hem havalimanında geçiyor hemde içinde aşk var zaten içinde aşk olmayan dizi yokki ekranda fazla tutarmı tutmazmı bılınmez ama bırol guven işini ii yapar

alara691
15-12-07, 11:32
bekliyicez ve görücez arkadaşlar ne diyim pamir pekini seviyorum inşallah tutarda komiser nevzat ta başına gelenler bu dizide gelmez
katılıyorum cnmm inş. komiser nevzattaki gibi olmaz bende pamir pekini çook seviyorum ve çook başarılıydı başarılarının devamını diliyorum inş.. dizimin olmadığı ve erken saate koyarlar diziyi umarım dizi tutar:img-yes::img-yes:

mustafas
16-12-07, 09:54
birol güvenin dizilerinde hep aile sıcaklığını buluyorum eminim ki diğer dizilerden çok ayrı olacak...

birol güvenin yaptığı ayrılsakta beraberiz, en son babalar duyar , benden baba olmaz, çok iyi dizilerdi aile sıcaklığı vardı diğer dizilere benzemiyordu.....

ayrıca fazla izlenmeyen fox tv de bile arka sıradakiler isimli dizisi o kanalda olmasına rağmen ilk 10 a girebiliyor ve kanalın en çok izlenen dizisi............

eminim ki havalimanı çok güzel bir dizidir diyer dizilerden ayrıdır.....farklıdır.....

mustafas
16-12-07, 09:57
arkadaşlar star tv yayın akışına göre

HAVALİMANI CUMARTESİ SAAT 22.00 DA STAR TV DE BAYRAMIN 3. GÜNÜNDE EKRANDA YANİ.........

İLK AŞKIM_MERVE
16-12-07, 12:23
güzel bir diziye benzioo..:img-yes:

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000027400_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000003760_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000007160_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000007960_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000009920_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000011840_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000014680_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000015320_.jpg

mustafas
16-12-07, 12:25
evet bencede çok iyi bir dizi olacak eminim....iyi olsa bile izlenmeme ihtimalide olacak tabi şansı bol olsun inşallah ratingden yana yüzü güler.....

İLK AŞKIM_MERVE
16-12-07, 12:25
http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000016200_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000016880_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000017800_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000018560_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000018920_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000020240_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000020880_.jpg

http://i237.photobucket.com/albums/ff280/dizidizi1/bbg/STAR-December14155014mpg_000021800_.jpg

mervefree
16-12-07, 14:42
bayramın 3. günü olması bence kötü olmuş ilk bölüm belki bayram nedeniyle izlenmeyebilir oysaki bayramdan sonra yayına girseydi bence daha fazla şansı olabilirdi diziyi herkez tanıyabilirdi bence ilk bölümden kimsenin haberi bile olmayacak...:'( =(

mustafas
16-12-07, 16:25
bayaramın üçüngü günü neden izlenmesin herkes bayramda olsa dizilerini izliyor ....... hem birde avantajlı olur bayram nedeniyle oyuncuları tatil yapan diziler ekranda olmaz daha şanslı olur dizi.....

idilLAMİN
16-12-07, 16:30
dizinin frgamanını izledim benim hoşuma gitti.eğer cumartesi saat 22:00 da yayınlanırsa izlerim çünkü izlicek birşeyim yok.oyuncularıda beğendim.cast güzel geldi bana.genç oyuncular.bence izlenir gibi geliyor.

mustafas
16-12-07, 16:34
hastane vb yerlerde çekilen diziler var mesela doktorlar bu tarz dizileri seviyorum hastanede çalışan kişilerin ilişkilerini anlatıyot bence çok ta zevkli..

havalimanıda havalimanında çalışan insanların birbirleriyle ilişkilerinin aşk vb. anlatacak ben çok seviyorum bu tarz dizileri.....

fatma-1721
17-12-07, 14:03
Dizinin fragmanini videolar bölümüne yükledim.

Linki:http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2193

Yapımcılığını ve senaryo yazarlığını Birol Güven'in yaptığı bir dizi "Havalimani".
Birol Güven´in "Kadin Isterse","En son babalar duyar",....gibi dizileri gercekten sevilen,güldüren,kaliteli ve farkli dizilerdi.

Bu dizinin de mekani simdiye kadar dizilerde yer almayan yeni bir mekan,konusu güzel islenirse ki Birol Güven denince bundan pek süphe etmiyorum ve oyuncular da rollerinin hakkini verebilirse güzel bir dizi olur ve cumartesi 22.00 kusagi da oldukca iyi dizi icin,ben ilk bölümünü kesinlikle izleyecegim,fragmanini begendim,sonrasinda yorumlarda görüsmek üzere bye

mustafas
18-12-07, 14:27
arkadaşlar dizi yayın akışından kaldırılmış anlaşılan bu hafta başlamıyacak.....

Freddy
18-12-07, 21:43
Nasıl oyuncular seçmişlerse bir tekini bile tanımıyorum kadrodan :)

Bizim yapımcılarımız böyle cimri olmaya devam etsinler İşte dünyada tam tersi olduğu için Nicole Kidmanlar Julia Robertslar, Richard Gereler, Michelle Phieferlar Tom Cruiselar vs adını sayamadığım pek çok isim şuanda efsane Ama bizde toplamda kaç isim var böyle efsane olan..

mustafas
18-12-07, 21:46
artık tanınanları şansı yok türkiyede her dizisi tutan bir oyuncu yok.... ve dediğim gibi magazin skandalları yüzünden çoğunun dizi,si tutmuyor şimdi tanınmamışlar moda.....

gamzem497
18-12-07, 23:09
arkadaşlar dizi yayın akışından kaldırılmış anlaşılan bu hafta başlamıyacak.....

kaldırılması çok normal

çünkü ilk haftadan reytingi ii gelmezdi

malum bayramya kimse tv izlemez gibime geliyor daha çok bayram koşturmasıyla geçer bayram:img-yes:

ebrumm
18-12-07, 23:19
acıkcası merak ettıgım dızıler arasında...
en azından konu acısından farklı..
donem dızılerı favorılerımdı ama revaçta oldugu
ıcın okadar cok ekranda goruyorum kı ben bıle sıkılmaya basladım..

senaryo bana ılgınc geldı..oyuncular arasında cok tanınmıs kısıler yok..
belkı de yenı yeteneklere şans tanımanın zamanı gelmıstır artık..
ama yapımcısının birol guven olması benı biraz düşündürmedi değil..

tam olarak ne zaman yayınlanacak bilmıyorum ama
sabırsızlıkla bekledıgımı söyleyebilirim...

mustafas
19-12-07, 12:29
televizyon

Türkiye'nin en 'hava'lı dizisi

Her gün yüzlerce uçağın inip kalktığı Atatürk Havalimanı, bu kez de bir dizi filme konu oldu. Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği 'Havalimanı', Star TV'de ocak ayının ilk haftasında izleyiciyle buluşacak.

Atatürk Havalimanı'nda geçen aşkların, ayrılışların, hüzün ve sevinçlerin anlatıldığı dizide; yaşanan polisiye olaylar, VIP yolcuların başlarından geçenlere kadar pek çok konu ekrana yansıyor. Pamir Pekin (Fatih) ve Sema Mumcu'nun (Selin) rol aldığı diziyi Bahadır İnce yönetiyor. 'Havalimanı'nda geçen dizinin, tanıtım toplantısı dün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapıldı. Tabii ki ilk merak edilen, 'Havalimanı' gibi orijinal bir fikrin nereden geldiği oldu. Birol Güven'in kısa tanıtım konuşmasının başında cevabını buldu bu soru: "Bütün diziler birbirine benziyor. Biz farklı bir şey yapalım dedik. Yedi ay boyunca araştırdık. İlk önceleri ne anlatırız diye düşünürken, şimdi hangisini anlatsak diyoruz. Türk insanı uçmayı yeni keşfetti. Yüz binlerce insan bir yerden bir yere uçuyor. Hatta güvenlik nedeniyle zamanlarının çoğunu burada geçirmek zorunda kalıyorlar."

'Havalimanı'nda çekimlere başlamak hiç de kolay olmamış. Birol Güven'e orada dizi çekemezsiniz, izin vermezler diyenler bile olmuş. Ama TAV ve DHMİ'den yetkililerle görüşen Güven, prosedürleri yerine getirip izinleri almış ve çekimlere başlamış. 'Burası bir şehir gibi, burada hikâye bitmez.' diyen Güven, anlata anlata bitiremiyor havalimanı projesini. Çalışanlarla görüşüyor, onlara yaşadıklarını soruyor. Dramatik ayrılıklar, kavuşmalar ve hatta polisiye vakalar hakkında bilgi alıyor. 'Polisler tarafından yakalanan kaçak domates tohumlarıyla bile' ilgileniyor, ileride dizide işleriz diye.

'İzleyiciye uçmayı öğreteceğiz'

Her bölümünde farklı bir hikâyenin işleneceği 'Havalimanı'nın en önemli özelliği, izleyicileri uçuş konusunda bilgilendirecek olması. Kabin memurları, pilotları ve kabin memuru okuluyla izleyicilere uçma konusunda önemli bilgiler de aktarılacak dizide. Tabii ki yönetmen bunu dramaların içine yerleştirdiği küçük sahnelerle yapmayı planlıyor. Eski bir turizmci olduğu için havacılık sektörü hakkında bilgi sahibi olan Güven, "Kalabalıkta dizi çekmek zor olmuyor mu?" sorusunun cevabı için mikrofonu yönetmen Bahadır İnce'ye veriyor. "Kamerayı sakladığınız zaman hiç zor olmuyor." diyen İnce, "Diğer işlerden farklı olması beni heyecanlandırdı. İzleyici mahalle, ağa, köy ve doğu hikâyelerinden sıkılmıştı. Farklı bir iş oldu." diyor. Fazla konuşmayan 'Havalimanı' oyuncuları ise orijinal bir dizide oynamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmekle yetindiler.

KAYNAK: ZAMAN GAZETESİ....

mervefree
19-12-07, 22:18
ben demiştim zaten bayramda izleyen olmazdı böylesi daha iyi olmuş bayramdan sonra herkesin diziyi tanıma şansı olur

!! Elyf !!
20-12-07, 04:11
Havalimanı'nda bir aşk doğuyor

Röportaj: Gözde YILMAZ

Yaklaşık iki hafta önce çekimlerine başlanan "Havalimanı" adlı dizi, önümüzdeki günlerde Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Havaalanında yaşanan olayları ve bir başkomiser ile işletme yöneticisinin arasındaki aşkı konu alan dizinin başrollerinde Pamir Pekin ve Sema Mumcu var.

Öncelikle biraz kendinizden bahseder misiniz?

Sema Mumcu: "Gümüş" dizisiyle birlikte ilk oyunculuk tecrübemi yaşadım. Arkasından "Kırık Kanatlar" ve "Sıla" geldi. "Kırık Kanatlar" dizisinde de başrol oynamıştım. Ben Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunuyum. Oyunculukla ilgili özel dersler aldım. Oyunculuk benim hayatımda her zaman vardı.

Neden konservatuara gitmediniz?

S.M: Ailem bu konuya sıcak bakmadı. Dolayısıyla ben de normal bir üniversite okumak zorunda kaldım. Konservatuar okusaydım "tiyatrocu" titrim de olacaktı. Ben bunu istemiyorum. Zaten tiyatro bana göre değil. Ben Gaye Sökmen Ajans’a bağlı çalışıyorum. "Gümüş"le başladığım zaman bu işi isteyip istemediğim konusunda kararsızdım. Net olarak bu işe sıcak bakmamın ardından da özel ders almamın çok daha yararlı olacağını düşündüm. Konservatuarda ne öğretiliyorsa; dans, şan derslerini gibi, bunları da dışardan tamamlamaya çalışıyorum.

Pamir Pekin: Ben de Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunuyum. Mezun olduktan sonra marangozluk yaptım. 18 yaşımdan beri zaten modellik yapıyordum. Melih Çelik’le tanıştım ve bana "Dizi çekeceğim, oynar mısın" dedi. Aslında ben ilk başta pek sıcak bakmadım. Sonuç olarak okuduğum işle alakalı olmayana bir meslek... Sonra "Komiser Nevzat"a başladık. Ama talihsiz bir başlangıçtı benim için çünkü dizi 4’üncü bölümde yayından kaldırıldı.

Dizinin iki başrol oyuncusu da aslında farklı mesleklerden oyunculuğa adım atmış...

P.P: Geri kalanı ise hep tiyatro oyuncuları... Güçlü bir kadro yani...

Pamir Bey, siz dizide Komiser Fatih rolündesiniz. Nasıl bir karakter?

Dediği dedik, kafasına koyduğunu yapan, kadınlarla arası iyi olmayan bir karakter. Ben rolüme kendimden de bir şeyler koymaya çalışıyorum. Selin karakteriyle sürekli çatışma halinde olan bir rol...

S.M: Selin havalimanının işletme müdürünü canlandırıyor... Daha çok halkla ilişkiler ayağıyla ilgileniyor. Fatih’le de işlerini hep kordineli hallediyorlar. Havaalanında bir bomba olayı olduysa Fatih’e de haber vermesi gerekiyor. Birbirlerinden habersiz bir şey yapamıyorlar. İkimiz de sert karakterleriz. Onun için de dizide aramızda hep bir sürtüşme olacak.

P.P: Fatih bir de Selin karakterini çok ti’ye alıyor. "Sen çiçek böcek işleriyle uğraş, karışma bana" diyor.

Seyirciyi sizce en çok ne etkiliyor?

S.M.: Havalimanı... Özel uçakların kalkış yaptığı apronda çekim yapmak çok keyifliydi. Özellikle görüntü kalitesi bakımıdan da çok başarılı bir projede rol alıyoruz.

BİRBİRİMİZİ ZORLUYORUZ

Karakterlerinize nasıl hazırlandınız?

S.M.: Bu işe başlamadan önce Pamir Bey, başkomiserle görüştü. Ben de aynı şekilde en uzmanlık gerektiren kelimelere kadar ne söylemem gerektiğini benim canlandırdığım karakterin yaptığı mesleği gerçek hayatta yapan kişiyle görüştüm.

İnsanlar size soru sorduğunda yardımcı olabilecek kadar bilgi sahibi oldunuz mu?

P.P: "Ben yabancısıyım abi" diyorum, çekiliyorum aradan... Çünkü çok fazla soru soran oluyor. Röportaja gelirken bile biri "Nerede döviz bozdurabilirim" diye sordu.

Bu durumdan sıkılıp, görevli kartınızı çıkardığınız oluyor mu?

P.P.: Yok, ayrı bir havası var.

Isparta’daki uçak kazasının olduğu zaman çekimler başlamış mıydı?

S.M: Başlamamıştı. Üç gün sonra çekimlere geldik ama o gün yapılan bir seminer için havalimanındaydık. O kazada benim de bir akrabam olabilirdi. Çok üzüldük...

Seminer sizin için mi düzenlendi?

S.M: Evet, biz o seminerde yıllara göre uçuş tarihini öğrendik. İnanamadığım bir durum var ki; senede en az bir kez uçak kaçırılıyor ya da düşüyor.

Bu bir aşk dizisi mi?

P.P: Bizim dizideki aşk çok ön planda olmayacak. Tabii ben Selin’i kıskanıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum.

S.M: Biz birbirimizi zorluyoruz.

Oyuncu olduğumuzu anlamıyorlar

Çekimler sırasında karşılaştığınız enteresan olaylar oluyor mu?

P.P: Ben her sahnede heyecanlanıyorum. Bazen çok kalabalık oluyor.

S.M: İşletme olarak bize çok büyük yardımda bulunuyorlar ama özellikle hac döneminde inanılmaz yoğunluk yaşandı. Çekimlerde neredeyse görüntüden kayboluyorduk. Bir sahne çekerken arada o kadar çok insan oluyordu ki biz gözükmüyorduk. 10-15 kere tekrarladığımız sahneler bile oldu. Bunun dışında komik şeyler de oluyor. Görevli kartım ve telsizim yanımda olduğu için insanlar sürekli gerçekten görevli olduğumu zannedip bir şeyler soruyor. Oyuncu olduğumuzu anlamıyorlar. Mesela yine hac döneminde tam çekim sırasında bir teyze kolumdan tutup, "Yavrum nereden giriş yapacağız" diye sordu. Eğlenceli ama bazen de zor duruda kalıyoruz.

Kaynak : Hürriyet Gazetesi

!! Elyf !!
20-12-07, 04:39
http://img524.imageshack.us/img524/7449/4647493oq9.jpg (http://imageshack.us) http://img266.imageshack.us/img266/2559/4647494fm1.jpg (http://imageshack.us) http://img149.imageshack.us/img149/1392/4647490xw8.jpg (http://imageshack.us) http://img521.imageshack.us/img521/7901/4647491mh8.jpg (http://imageshack.us)

mervefree
20-12-07, 10:26
resimler için teşekkürler !!Elyf!! =)

nazlikiz
20-12-07, 12:01
ayy bi an önce baslasin bu dizi ben heyecanlanmaya bile baslaidm gercekten cok degisik bi konusu iple cekiyourm diye bilirim

mustafas
20-12-07, 14:51
arkadaşlar starda izlediğim fragmana göre dizi çarşamba akşamı 22.00 da star da.....

gazzas
20-12-07, 15:03
!! Elyf !! nickli arkadaşım resimler ve röportaj için ve ayrıca mustafas nickli arkadaşım haber verdiği için teşekkürler

mustafas
20-12-07, 15:21
!! Elyf !! nickli arkadaşım resimler ve röportaj için ve ayrıca mustafas nickli arkadaşım haber verdiği için teşekkürler

bence çarşamba 22.00 çok iyi bir saat karşımızda elveda derken ve dudaktan kalbe var bu iki dizi anca 8. 9. olabiliyorlar ratingde....birde el gibi isimli dizi var oda ilk 20 ye bile giremiyor ratingde galiba saat ve gün bence uygun 22.00 da ki düşük ratingli dizilerden yararlanıp çok rating alırsa avrupa yalkkası yaprak dökümü gibi dizilerin ratingini alabilir..

yaya39
21-12-07, 07:50
bence star biraz daha kaliteli diziler yapmali bu dizi de diğerleri gibi fazla tutunamaz diye düşünüyarum. ekran yüzü tanıdık olmayan oyunculardan kurulu kadro senin o ratingi düşük dediğin elveda derken ve dudaktan kalbenin gerisinde kalacak büyük ihtimalle.

mustafas
21-12-07, 11:49
bayramda izlenmez diyenler bugün kü ratinglere bakarsanız bayramda dizilerin ratingini anlarsınız........

mustafas
21-12-07, 14:43
Türk televizyonculuğunda bir ilk:
Havalimanı
Dikkat uçuyoruz!

‘Havalimanında bu kez, aşk uçuşa geçiyor’

Proje Tasarım : MinT
Yönetmen : Bahadır İNCE
Yapımcı & Senaryo : Birol GÜVEN
Yazanlar : Uğur YAĞCIOĞLU ve Sinan BİÇİCİ
Müzik: Aydın SARMAN– Burcu GÜVEN
Oyuncular: Pamir Pekin, Sema Mumcu, Berke Üzrek, Keiko Belir Yarar, Özlem Işık, Ümit Tonbak.

‘Başrolünde Atatürk Havalimanı’

Başrollerini Pamir Pekin, Sema Mumcu ve Atatürk Havalimanı’nın paylaştığı dizi, yüzlerce genç oyuncu arasından seçilen ve yepyeni yüzlerden oluşan zengin bir oyuncu kadrosuna sahip.

Türkiye’nin ilk hostes okulu

Birçok insan tarafından en merak edilen meslek gruplarından biri olan hostesliğe yakından bakmak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği dizinin konusu şöyle:

Yakışıklı asayiş müdürü Fatih (Pamir Pekin) ne zaman ne yapacağı belli olmayan, gözü kara bir baş komiserdir.

Selin (Sema Mumcu) işini çok seven, başarılı bir işletme müdürüdür.
Güzelliğiyle bir çok erkeğin elde etmek için peşinden koştuğu Selin, sadece işine aşık bir kadındır.

‘En gerçek ayrılıkların ve en sıcak buluşmaların mekanı Havalimanı ’nda
Sıra dışı aşklar ve hayatlarla tanışacaksınız…
Dünyanın en önemli havalimanlarından biri sayılan Atatürk Havalimanı birçok önemli olaya şahit olmaktadır. Fatih ve Selin bu zor görevlerde sürekli karşı karşıya gelirler.

Karizmatik ve yakışıklı pilotlar, hostes okulunun güzel hostes adayları, uçak kaçırmalar,
VIP yolcular, terörist eylemler, suikast girişimleri, ayrılıklar, kavuşmalar…
Havalimanı dünyasında yaşanan sıra dışı aşklar ve hayatları anlatan, komedi, macera gerilim dolu dakikalar yaşatacak bu dizinin tiryakisi olacaksınız…

Kemerlerinizi bağlayın, Havalimanı ÇARŞAMBA 22.00 da Star’da başlıyor…

ÇARŞAMBA 20.00 STARDA KOMANDO DADI SİNEMASI VAR TV DE İLK....
HEMEN ARDINDAN 22.00 DA HAVALİMANI İLK BÖLÜMÜ VAR...

DİZİNİN GÜN VE SAATİ İYİ AYRICA DİZİMİZDEN ÖNCE YAYINLANAN KOMANDO DADI İZLENİRSE DİZİMİZ İÇİN AVANTAJ.......

ECE...:)
21-12-07, 17:12
Bu diziyi tutacağına inanarak mı çekiyorlar :D:D:D
Elle tutulur bir yanı yok hiç..
Sadece en uygun günü seçtiği için (rakipler açısından) Star'ı tebrik etmek gerek.
O kadar !

alara691
21-12-07, 17:25
bu diziyi çook izlemek istiyom ama geç saate koymuşlar tühh.. yaa inş. izleyebilirim pamir pekini çook seviyom onun için bu diziyi çok izlemek istiyom inş.. tutulur bu diizii inş..:img-wink:

başak16
21-12-07, 17:57
bakalım nasıl bir dizi olıcak terminalden etkilenmeyi bırak turk versiyonu stara bi halle roldu zaten bodygard-fedai
sonra bu falan neyse oyuncular ii bakalım nasıl bir dizi bekliozz....

mustafas
21-12-07, 18:39
bence türk halkının çok büyük bir bölümü uçağa binmedi uçağı merak ediyor bu yüzden hava alanında olması uçakların olduğu yerde olması halkınmızın ilgisini çekebilir ilk bölüm ratingi iyi gelebilir daha sonraki bölümlerin ratinginin iyi olması ilk bölümdeki diziyi izleyenlerin kanaatiyle olacak... bu havalimanı avantajını iyi kullanırlarsa ve konuları güzelse bu dizi tutar...

!! Elyf !!
22-12-07, 03:44
http://img339.imageshack.us/img339/9290/67b89b5c92a35f499351ecbmm8.jpg (http://imageshack.us)

Türk'ün uçuş macerası'Havalimanı' dizisinde

DEDİZ AYYILDIZ GÜNAYDIN

Yapımcı Birol Güven'in yeni dizisi 'Havalimanı' çok yakında başlıyor. Güven "Havalimanını anlatan, içinde hem dram, hem macera hem de komedinin barındığı bir dizi yaptık. Dizimiz uçuş ritüellerini de anlatacak" diyor..

Daha önce atv ekranlarında gösterilen 'Komiser Nevzat'ta oyunculuk yaşamına başlayan Pamir Pekin ile 'Sıla'da rol alan Sema Mumcu'nun başrollerini üstlendiği 'Havalimanı' adlı dizi çok yakında başlıyor. Tamamı Atatürk Havalimanı'nda çekilen dizi, çekildiği mekan ve anlattığı hikayeler açısından Türkiye'de bir ilk olacak.

BİZDE MACERA YENİ
Dizinin yapımcısı Birol Güven yapılan tüm diziler içinde farklı bir yol çizmek istediklerini belirterek değişik bir mekan olduğu için havalimanını seçtiklerini belirtti: "Hem dizi yapalım, hem de havacılık sektörü üzerine bilgi verelim dedik. Çünkü Türkler'in uçuş macerası daha yeni yeni başladı. Bilet fiyatlarında indirim oldu, vergi oranları azaltıldı, özel havayolları çoğaldı ve Türk insanı daha çok uçmaya başladı. Böylece daha çok hikaye oluşmaya başladı..."

SEKTÖRÜ ANLATACAK
Güven ilk öğrendikleri şeyin havaalanı ile havalimanı arasındaki fark olduğunu da söyledi. "Atatürk Havalimanı'nda 39 bin kişi çalışıyor. Günde 100 bin kişi uçuyor. 1000'e yakın uçak inip kalkıyor" diyen Güven ekledi: "En derin ayrılıklar, en güzel kavuşmalar burada yaşanıyor. Askere, hacca buradan uğurluyoruz yakınlarımızı, maça, tatile, işe, çapkınlığa gidiyoruz... Tamamen insanlık halleri, polisiye, narkotik, güvenlik... Hayatta ne varsa havalimanında var. Ve bunlar bizim dizimizde de olacak." Dizinin her bölümünde ayrı maceralar olacağını ama devam eden aşkların da bulunacağını belirten Güven "Havalimanı içinde bir de hosteslik okulu yaptık. Yani bu dizinin içinde okul lezzeti de olacak. Hosteslerin okulda başlayacağı maceraları uçakta devam edecek" dedi.

http://img177.imageshack.us/img177/8091/569ae21397a95e4c97fa25azn8.jpg (http://imageshack.us)

İLERİDE SEYAHAT VAR
Dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicilerin de kahramanlarla birlikte başka şehirlere ve başka ülkelere gideceğini sözlerine ekleyen ünlü yapımcı eğlenceli ve öğretici bir dizi yaptıklarını anlattı: "Uçmakla ilgili aklınıza ne geliyorsa bu dizide olacak. Uçmakla ilgili aslında insanlara anlatılması gereken çok şey var. Bir anlamda uçuşla ilgili bilgi de vereceğiz insanlara. Eğlenceli yanlarının yanında öğretici bir tarafı da olacak 'Havalimanı'nın. Uçuş ritüelleriyle (adet haline gelmiş davranış şekli) ilgili bilgi vereceğiz yani..."

Kaynak : Sabah Gazetesi

»» DeeTje ««
22-12-07, 14:22
bence türk halkının çok büyük bir bölümü uçağa binmedi uçağı merak ediyor bu yüzden hava alanında olması uçakların olduğu yerde olması halkınmızın ilgisini çekebilir ilk bölüm ratingi iyi gelebilir daha sonraki bölümlerin ratinginin iyi olması ilk bölümdeki diziyi izleyenlerin kanaatiyle olacak... bu havalimanı avantajını iyi kullanırlarsa ve konuları güzelse bu dizi tutar...

Kesinlikle katiliyorum...insanlar bilmedikleri gormedikleri bir konu hakkinda birsey ogrenmek, gormek icin mutlaka izleyeceklerdir diye dusunuyorum...:img-yes:
Birinci bolumunu izlerler ondan sonrada eger diziyi begenirlerse izlerler hoslarina gitmezse izlemezler.:img-cool2
Konu cok degisik...cokda guzel...diziler artik birbirlerine benziyor...ayni konular falan...guzel bir konu bundan sonra diziyi iyi bir saat iyi bir gune almalari lazim...en onemlisi oyunculariyla senaryosuyla iyi olmasi lazim...:img-yes:

Ama benim konu baya ilgimi cekti...ve birinci bolumu izlemek icin sabirsizlaniyorum...:img-yes:
Yorumlara baktim baya on yargi var ama belli olmaz belki dizi bekledigimizden daha guzel olur ve tutar...Kanal star olunca bende biraz tedirginim ama...:icon_whis
Dizinin starda olmasina uzuldum cunku o kanalda pek diziler tutmuyor...
Sonra kanal dizilerede pek onem vermiyor sanirim...:icon_sorr

Bayan bas rol oyuncuyu izlemistim bakalim bu dizide nasil olucak...:icon_whis
Erkek oyuncuyu ise daha once hic izlemedim...
Ama bence yeni oyuncalara sans vermek gerekiyor...
Hep ayni yuzleri gormek insani sIkar degisik yuzler gormek daha guzel...

Dizide ask olmasinda bir anormallik gormuyorum, turk milleri zaten ask olan dizileri seviyor bende dahil olmak uzere...:img-in_lo
Dizide ask yoksa o dizi coktan kaybetmistir...dizide ask olmasi cok normal...
Sonra havaalanindaki kavusmalari ayriliklari sonracima polisiye olaylari en guzel aktarirlar izleyiciye insallah...:img-yes:

Gunu guzel ama saati gec yaa...:icon_sorr

You_A
24-12-07, 19:58
Havaalanları ilginç mekanlardır herkes bir yerden bir yere koşar gibi hızla gider.Eğer durup kalırsanız ve çevrene bakarsanız yüzlerce insanın geçip gittiğini görebilirsiniz.

Bir ilk yaşanarak bu karmaşa beyaz cama taşınıyor. Tanıtımlarını gördüm, fondaki müzik güzeldi. Umarım Türk izleyicisi bu diziyi sever. Biraz geç bir saatte ekran gelsede, izlemeye değer. Bu dizi karmaşasıyla bir şansı hak ediyor.

mustafas
24-12-07, 22:01
1. Bölüm Özeti

Mint Yapım Birol Güven’in senaryo ve yapımcılığını, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Pamir Pekin, Sema Mumcu ve Atatürk Havalimanı’nın paylaştığı, ilginç olaylar ve hayat hikayelerinin yaşandığı uçuş dünyasını anlatan HAVALİMANI 26 Kasım Çarşamba günü Star’da başlıyor…

En merak edilen meslek gruplarından biri olan hostesliğe yakından bakmak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği dizide, yakışıklı asayiş müdürü Fatih (Pamir Pekin) ve başarılı bir işletme müdürü olan Selin’in (Sema Mumcu) zor görevlerde sürekli karşı karşıya gelmelerini konu alıyor.
Karizmatik ve yakışıklı pilotlar, hostes okulunun güzel hostes adayları, uçak kaçırmalar, VIP yolcular, terörist eylemler, suikast girişimleri, ayrılıklar, kavuşmalar… Havalimanı dünyasında yaşanan sıra dışı aşklar ve hayatları anlatan, komedi, macera gerilim dolu dakikalar yaşatacak bu dizinin tiryakisi olacaksınız…

İlk bölümün özeti ise;
Havalimanı güvenliğinden sorumlu Başkomiser Fatih’i tehlikeli bir görev beklemektedir. Amerika’lı bir işadamı Büyük bir turizm yatırımı yapmak üzere İstanbul’a gelecektir. Fatih uluslar arası terörizmin hedefi olan bu işadamına bir saldırı olabilme ihtimaline karşı tetiktedir. Fatih sezgilerinde haklı çıkacaktır. Amerikalı’nın güvenliğini sağlamak için büyük bir risk alır ama Terminal işletme müdürü Selin ve kızkardeşi İdil’i bekleyen tehlikeden habersizdir. Selin’e isimsiz çiçekler gelmektedir. Selin kimseye belli etmese de bu çiçekleri gönderen kişiyi çok merak etmektedir. Sonunda esrarengiz kişi ortaya çıkacak ve Selin için büyük bir sürpriz olacaktır. İdil kabin memuru olmak istemektedir. Fakat abisi Fatih’in bunu asla kabul etmeyeceğini bildiğinden sınava gireceğini ondan gizler. Çok istediği bu sınavı kazansa bile bunu abisine söylemek hiç kolay olmayacaktır. Fatih’in yakın arkadaşı komiser Caner ve İdil terminalde tesadüf sonucu tanışırlar. Caner çok hoşlandığı bu güzel kızın Fatih’in kardeşi olduğundan habersizdir.

26 Kasım Çarşamba 22:00 – yeni dizi

mustafas
24-12-07, 22:04
arkadaşlar birde her bölümün ayrı bir konusu olacak..... yani konu adı mesela çocuklar duymasın başlarken dizinin temasının adı yazılırdı ya..galiba bu dizide öyle olacak.....

irem123
25-12-07, 12:04
slm ark,
birinci bölüm fragmanini izledim güzel bir dizye benziyor ben izlemeyi düsünüyorum. ama sanki biraz reklami az gibi bu dizinin ben tv fragmanina raslamdim internete görmesem.. fragmanda cuma saat 21.15 yyaziyordu forumda okudum carsamba hangisi dogru.

NiliWerda
25-12-07, 13:41
Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu dizi Atatürk havalimanında çevrilmeyecek dimi?
Beni bu sene oraya gitme gibi bi durumum varda haberim olmasını istedim,
Ama aslında bakarsanız orda çevrilemmesi lazım çünkü orası Türkiyenin en çok kullanılan havaalanı yani bilmiyorum ama :)
Meşgul etmiş olmazlarmı?

mustafas
25-12-07, 14:12
havaalanı niçin meşgul olsun ki meşgul olsa sorumlular izin vermez heralde bu dizi çekimine değil mi...havaalanı müdürü birol güvenin dediğine göre sevinmiş....kabul etmiş....... sonuçta tanıtım bir çok insana havaalanını tanıtacaklar bir nevi orayı türkiyenin büyük çoğunluğu görmedi sponuçta....

NiliWerda
25-12-07, 14:21
havaalanı niçin meşgul olsun ki meşgul olsa sorumlular izin vermez heralde bu dizi çekimine değil mi...havaalanı müdürü birol güvenin dediğine göre sevinmiş....kabul etmiş....... sonuçta tanıtım bir çok insana havaalanını tanıtacaklar bir nevi orayı türkiyenin büyük çoğunluğu görmedi sponuçta....

Yani evet tabi büyük bi tanıtım olacak bu,
Ama inşallah dizi tutar yani reyting kurbanı olmaz,
İnşallah bende görürüm oyuncuları gerçi içlerinde beğendiğim oyuncu yok ama olsun resim falan çekerim eklerim buraya:)

irem123
25-12-07, 23:53
evet dizi yarin basliyormus. carsamba olmasina sevindim yaprak dökümünden sonra bu diziyi izlerim artik . bir kere erkek ve bayan basrol oyuncusu birbirine cok yakismis.yapimcida birol güven bence bu dizi güzeldir....

mustafas
26-12-07, 14:10
evet dizi yarin basliyormus. carsamba olmasina sevindim yaprak dökümünden sonra bu diziyi izlerim artik . bir kere erkek ve bayan basrol oyuncusu birbirine cok yakismis.yapimcida birol güven bence bu dizi güzeldir....

başrol oyuncuları uyumlu evet çok iyi bir diziye benziyor bir kere diyerlerinden çok farklı görünüyor son reklam filmi hele dahada güzel.....inşallah uzun ömürlü olur.......

Dilara03
26-12-07, 17:58
bugün başlıyo havalimanı:happy0064
saati ve gününün uygunn olmasına çok sevindim yeni başlayan bir dizinin böyle bi günde olması gayet iyi:img-yes:
çağkanda oynuyo fragmanda çok az vardı inş. dizide çok görünür izlememde onunda büyük etkisi var:img-wink:

NiliWerda
26-12-07, 22:05
Yapma ya?
Öyle yolcu kılığında havalimanında polislermi dolaşıyomuş?
Kulağında kulaklıkla?
Vay beee :)
Eğer bu gerçekse valla maşallah yani ne diyim :)

Yalnız havalimanında bukadar yakışıklı görevliler olmuyor :img-hyste
Neyse dizi fena gitmiyor ama aşk olayını çok fazla ön planda tutmuşlar,
Buarada Fatihin kardeşi pekbi güzelmiş.

mustafas
26-12-07, 22:08
evet öyle güzel bir kız.......bakalım tutacak mı insanlar beyenecek mi doğallık olursa sıcaklık olursa dizide mutlaka tutar bana göre güzel bir dizide herkes için aynı olmayabilir inşallah iyi ratingler alacak ...inşallah...

bilmelmuhtem
26-12-07, 22:19
dizi super ya ben cok begendım
kadro cok iyi.. fatih cok yakısıklı.. selin de cok gusel
umarım rating kurbanı olmaz

irem123
26-12-07, 22:22
güzel miydi dizi :) biz malesef cumaya kadar beklememiz gerekiyor. bu haksizlik yaa ben gercekten sevinmstim bügün izliyebilecem icin... biraz anlatin neler oldu:sad53:

mustafas
26-12-07, 22:35
selin (sema mumcu ) ve fatih (pamir pekin) bir birlerini seviyorlar ama henüz söylemiş değiller aralarında tatlı atışmalar geçiyor...zaten aşklar böyle başlar ya...

sonra pamir pekinin görev arkadaşlarından biri pamir pekinin kız kardeşi idile aşık olur. idilin sakarlığı ile pamirin arkadaşının üzerine sıcak kahve dökülür...ve tanışırlar..... pamirin arkadaşı pamire yani fatihe tanıştığı kızı anlatır bir içi m su der fakat o bir içim su dediği kızın pamirin kız kardeşi olduğunu bilmiyor henüz buu bölümde bilinmiyor.....

pamir başkomiser güvenliği sağlamak için birilerinin peşline düşer olaylar sürüp gider ....

bu arada en son babalar duyarın dombili baykuş hasanı da.... temizlikçidir hava alanını temizler...ama temizlik yaparken sık sık zenginlik hayali kurup dalmayıda ihmal etmez....çok güzel bir dizi...

ayrıca fatihin yani pamir pekinin kız kardeşi abisinden habersiz hosteslik kursuna girmiştir hostes olmak istemektedir..ancak abisi o mesleği hiç onaylamamıştır..onu dış ticaret okuyacak sanmaktadır idil abisine aynı havaalanında hostes sınavına gittiğini dahi söylememiştir... sürekli çeşitli bahaneler bulup kursa katılır.... ama bu bölümde yada 2. bölümde abisine açıklayacaktır büyük ihtimal herşeyi....

masal gibi
26-12-07, 22:51
Dizi Süperdi Bncee
Umarım Tutar.Çünkü Pamir Pekini İzleyemi Çok İstiorum EKranda..:img-blush
Güzelde Diziye BEnzior...
Umudum Tutması Yanında:img-wink:

gülendam83
26-12-07, 22:56
ben çok beğendim gerçekten. elveda derkeni izliyordum normalde bu saatte ama artık sıkmıştı. havalimanı çok iyi oldu. eğlenceli sıcak bir dizi. izlerken hiç sıkılmadım. komser nevzattan sonra başkomser fatih süper olmuş. ve gizemden sonra da selin. karakterlerin hepsini çok sevdim. hani ahım şahım mükemmeldi filan diyemem ama günümüzdeki bir sürü saçmalığın yanında harukulade..:happy0064:happy0064:happy0064
yalnız en çok uçağa geç kalan amcaya güldüm. özellikle koltuğumu başkasına mı sattılar ne lafına...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

PAN ZEHİR_
26-12-07, 23:14
Merhaba arkadaşlar...

Az önce diziyi izledim tesadüfen keşfettiğim bir dizi havalimanı ama iyi oldu sanırım.Fatih başkomserim karizmatik,şakacı,işini ciddiye alan ve layıkıyla yapan biri.Yalnız gelen Amerikalı yani ona suikast düzenlemek isteyen o iki kişi yani daha farklı düşünebilirlerdi suikasti hemen Fatih keşfetti onları ama olayın akışı güzeldi izlerken eğlendim.

Müdüre hanımın adını unuttum yalnız :img-blush Fatih ile ikisini diyaloglarını çok sevdim.Hem hayranlıkla bakıp hemde atışmak güzel oluyor :img-yes:

İdil'in hostes olmasını neden istemiyor Fatih anlamadım.İleride anlayacağız belli ki.Pardon hostes değildi kabin memuru :icon_whis

Tesadüfen görüp zevkle izlediğim bir ilk bölümdü.Yeni bölümü bekliyorum bakalım neler olacak?

Herkese iyi geceler...bye

Hazel_
26-12-07, 23:17
evet bende izleyemiyenlerdenim... (vay be amma uzun kelime):))
cuma izlicezde.. menekseyle halile denk geliyor.. bakalim.. ya iste bugun konulsaydi noolurdu sanki burdada.. yaprak dokumunden sonra bisey yok dogru durust.. yok ben basicam bu tv kanallarini olmiicak :(( protesto edicem.. :((

bilmelmuhtem
26-12-07, 23:35
çok güzeldi çoook kesinlikle izleyeceğim
uzun zmandan sonra aşkı gördüm ya bi dizide neyle çakışırsa çakışsın izlerim ben bu diziyi

Medea
26-12-07, 23:38
İlk bölümlerde ufak aksamalar olur o nedenle çok eleştirmek taraftarı değilim genelde.Bir tek o suikast olayındaki suçluların göstere göstere not alıp,cep telefonuyla çekim yapmaları fazla abartılıydı.Yani dikkati başka tarafa çekmek için bilerek yaptılar diyecek olsam da o telsizle bişiler anlayıp koşturmaları adamı korumaya almaları vs biraz karmaşık oldu sanki.Onun dışında genelde oldukça sürükleyiciydi diyebilirim.Her bölümde ayrı bir olay olması benim için çok daha iyi,sündürüldükçe sündürülen senaryolardan bıkmıştım.Bu tür tek bölümlük konuları işleyen diziler de lazım.Hava limanları gerçekten çok enteresan yerler akılcı bir senaryoyla çok konu çıkarabilirler.Bir de Fatihle müdüre arasında aşk veya yumuşamalar rica ederim üç beş bölümde başlamasın..yani işin esprisi onların ciddi ciddi didişmelerinde.Elbette zaman içinde yumuşayabilirler ilgileri varsa ama bu ilk bölümden hissettirilmemeliydi bu kadar.Umarım dikkate alırlar.İlk bölüm olarak fena değildi diyebilirim genel olarak.

ebrumm
26-12-07, 23:47
diziyı yarım yamalakta olsa seyredebıldım..
mekranın ınsanlar ıcın cok oenmlı oldugunu bılıyordum..
cok tanınmıs olmasalarda genc bır ekıpten olusması ıyı olmus...
yarım seyrettıgım ıcın tam yorum yapamıyorum ama
benı tekl rahatsız eden hosteslık sınavının oldugu bolumlerdı...
malesef o sınavların okadar basıt olmadıgını herkes bılıyor..
keske o konuda fazla arastırma yapılsaymıs..

Medea
26-12-07, 23:50
...
malesef o sınavların okadar basıt olmadıgını herkes bılıyor..
keske o konuda fazla arastırma yapılsaymıs..
Evet o kısım da biraz es geçilmiş.Sanki basit bir şeymiş gibi duruyor bu sınavlara bakınca.Oysa hepimiz kabin görevlisi olmanın çok zor olduğunu uçağa binmeyenlerimiz bile tahmin edebiliriz.Hem bu çok sorumluluk isteyen bir iştir deniyor hem de basit bir sabır sınavıyla ve kısa mülakatla eğitime alıyorlar.Belki eğitim kısmında elemeler daha sıkıdır bilemiyorum,bilenler varsa daha iyi açıklayabilirler.

BERENCİ
26-12-07, 23:51
dizi harikaydı vala ben ebğendim

ilk bölümle etkiledi şahsen beni

pamiri ztn sevomm daha ne olsun

inş. reyting iyi gelir

exza_
26-12-07, 23:52
ilk defa türkiyede gerçektende değişik konulu bir dizi çıktı sonunda bence çok güzeldi baş rol oyuncuları diğer oyuncular herkez başarılıydı daha ilk bölüm ama bazı mantık hatalarıda olacak yani o kadar ama ben beğendim helede son sahne süperdi:img-in_loinşallah reytingler iyi gelirde sürer dizi

BERENCİ
26-12-07, 23:55
harika ya yorumlar süper vallah

izleyen arada bakan bile beğenmişşş inş. izlmersiniz arkadişlerr çokta kömik yanii

gülendam83
27-12-07, 00:00
Artık Bu Dizi Hep ÇArşamba Günü Oynucak Demi??:img-pilot

valla bilmiyorum ama bence günü ve saati iyi. mesela o saatte elveda derken le dudaktan kalbe var. atv de şimdi sessiz gemileri koymuş. üçüde bunalım. benim gibi bunalım izlemek istemeyenler için en doğru zaman...:img-wink:

sedagknozenci
27-12-07, 00:21
harikaaa! çok beğendim diziyi ben..
inşallah raytinlerde iyi sonuçlar görürüz..
çok samimi bi dizi olmuş..bizlerin pekte tanımadıgı oyuncular var ama yinede bişi çekiyor izlemek için…
dizinin hep havalimanında geçmesi ilginç güzel ama:)farklı bi yapım..

bol reytingler inşallah!…….
izlemeye devam…..

ebruli1903
27-12-07, 00:37
dizi´nin günü cok iyi bence ama euro d´de carsamba degil cuma günü yayinlanacak ..
cok sacma buluyorum ..

wyand0tte
27-12-07, 08:13
dün akşam bu diziye rast geldim ismi garip geldi bakıım dedim ve çok beğendim doğrusu...aşk macera komadi herşey olacak gibi gözüküor karakterlerin ismini henüz tam bilemiorum ama müdür kızla şu komsere bayıldım takışmaları iddalaşmalrı çok güzel ve yerindeydi abartı yoktu..büyük aşk başlaycak belli...
idil çok güzel bir kız çak tatalı oyuncluğunuda beğendim hostes olmak istemesi ve bunun için çabalamsı hoşuma gitti artık bu diziyle her çarşamba 22 de götüşürüz..

deren1970
27-12-07, 08:31
Günaydın Arkadaşlar
Dün akşam öylesine kanalları geçerken Havalima'nının tamda başlamasına rast geldim. İyikide gelmişim:img-yes: İlk bölümle bir dizi hakkında pek intiba olmaz ama ilk bölümden aldığınız keyif diğer bölümleri daha bir merakla beklemenize neden olur ki ben ilk bölüm olarak diziyi beğendim. Zaten Biro Güven'in bundan önceki maalesef içimizde hala bir burukluğu olan BBO dizisinide çok beğeniyordum.
Neyse başka diziyle kıyaslama yapmıyayım ama Fatih-Selin atışmaları, birbirleriyle diyalogları çok güzeldi:good: bu arada İdil karakterini beni geçin annem çok beğendi, kendisi kayınvalide adayıdır da:P artık oğluna mı isteyecek kızı bakacağız:img-hyste
Kısacası ilk bölüm olarak bende son derece olumlu izlenim bırakan dizinin inşallah ama inşallah raiting denilen canavara kurban gitmeyerek uzun soluklu bir dizi olur ve keyifle her hafta seyretme imkanımız olur
Sevgilerbye

NIGHT
27-12-07, 08:33
Merhaba

Tesadüf eseri kanalları geçerken bir baktım bir dizi başlıyor...Bu da nesi dedim...Ekraın sol alt kısmında HAVALİMANI ismini görünce galiba yeni bir dizi derken 1.Bölüm yazdı..İzleyeceğim başka bir dizi olmağından bir bakayım. dedim...
Reklamsız yaklaşık 1 saaat verdiler...Akıcı ve sürükleyiciydi...Ufak tefek hatalar olsada genelinde güzeldi...Genç oyunculardan oluşuyor kadro ama hoşuma gitti...Yeni yüzler yeni performanslar görmek iyidir...
Ama ne var ki sonunu izleyemedim ve açıkçası nasıl bittiğini çok merak ediyorum...(Uykuya yenik düşünce bölye oldu...)
Tekrarını ne zaman verirler bilmiyorum ama 2. bölümü şimdiden merak etmeye başladım...Ne diyim Yolu açık olsun...

padme_01
27-12-07, 10:21
merhaba
dün tesadüfen izlemeye başladım diziyi bence gayet güzeldi. günü ve saati de iyi bana göre artık herhafta takip ederim.fatih ve selin aralasındaki çekişmeler güzerldi fatihin ukala bir havası var sanırım seline olan ilgisinden dolayı böyle davranıyor bakalım ilerki haftalarda göreceğiz.umarım reytingler kötü gelmez ekranda farklı bişeyler olsun istiyorum artık

CeyLaN_66_66
27-12-07, 11:19
merhabalar arkadaşlar dün akşam avrupa yakasından sonra star tv yi açtım bide baktım Havalimanı fragmanı görmüştüm bi izleyim dedimö gerçekten çok hoşuma gitti yani çok süpperr olmuş zaten pilotaj ve uçuşa olan ilgimden dolayı böyle bi diziye ihtiyacım vardı:) oyuncu kadrosu da harika yakışmışlar ayrıca dinamik yapımcı da birol güven olunca bize de izlemek kalıyor ama reytingler nasıl acaba? inşallah ilk bölümden iyi gelir..

DeLiiAsiik
27-12-07, 11:57
dün sans eserii izledim bu diziyi.. ve ne yalan söleyim cok begendim
bence gün ve saat secimi cok ii.. kesinlikle izlicem artik bu diziyi..
konusu bana biras doktorlarii animsatii.. o hastanede bu havalimaninda geciooo ama yinede güsell:)
umarim reytingleride ii gelir

mary61
27-12-07, 12:02
ya cok güzel bir diziye benziyor fakat annem saolsun izletmedi ama eurostarda cuma günü basliycak yani orda izliycem kesin zaten ben ucak hastasi olan biriyiim ucaklarla ilgili havalimanlariyla ilgili herseyi bilirim yani bu diziyi kacirmayi asla düsünmüyorum yani oyunlarda süper dizide güzel biseye benziyor hem eglenceli hem ask dolu bir dizi kesinlikle izliycem...

didemfener
27-12-07, 12:12
güsel bir diziye benziyo..
pamiri çok beğendim.
çok yakışmış rolü..
insan bu akdrmı yakışıklı olur ya:D:D
ve reytingler nasıl gelmiş haberi olan varmı

gülendam83
27-12-07, 12:21
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
26 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 19,50 46,70
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,30 24,80
3 SPOR GUNDEMI KAND 8,70 24,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,50 23,10
5 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,80 19,60
6 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,40 18,70
7 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,70 13,40
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 16,60
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,30 22,60
10 HAVALIMANI [NET] STAR 4,50 12,10

TOTAL
26 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,10 44,30
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,10 24,20
3 SPOR GUNDEMI KAND 9,00 22,50
4 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,30 15,90
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,80 21,50
6 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 6,50 14,40
7 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,30 18,40
8 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,50 16,20
9 HAVALIMANI [NET] STAR 5,30 14,30

uçankuş...

gülendam83
27-12-07, 12:23
bence raytingler gayet iyi daha ilk bölüm. daha da yükseleceğine eminim. tabi dün akşamki gibi olursa yeni bölümlerde. çok güzeldi ya dün akşam. çok eğlenceli bir dizi. ben şimdiden çarşambayı beklemeye başladım...:img-wink:

2shy
27-12-07, 12:25
selam arkadaşlar uzun zamandır üyeyim ama
bu bölüme yeni yazıyorum umarım aranıza alırsınız benide
dizinin başını kaçırsamda izledim ama maalesef sonunu izleyemedim
çok güzeldi çok beğendim diziyi başrolde oynayan oyuncunun daha
önceki dizisini çok az izlemiştim zaten hemen yayından kalktı
varya çok yakışıklı :img-blushkendisi ya sonunu kaçırdığımı söylemiştim
izleyen arkadaşlar bana bölüm finalinde neler olduğunu söylermisinin
acaba:icon_sorr

dilara_84
27-12-07, 12:25
demek ki önemli olan senaryo ve iyi projeymiş pamir pekinin daha önceki dizisi komiser nevzat 3 bölüm sonra yayından kalmıştı iyi iş olunca tutuyor

exza_
27-12-07, 12:35
reytingler gelmiş 10ç sırada ama ilk günü bide karşısında bazı ii rakipleride vardı yerleştikçe daha iyi geleceğine eminim ama tutulana kadar daha boş bir güne alınsa daha iyi olur

deren1970
27-12-07, 12:54
Tekrar Merhabalar
İlk bölüm olmasına rağmen bence raitingler iyi. Yani dizimiz iyi başlamış bundan sonraki haftalarda inşallah çok daha iyi sırada olur:img-yes:
Bu arada Fatih çok yakışıklı filan demişsiniz ya tamam yakışıklı bir çocuk ama ne yalan söylüyeyim ben Selin'in yanına gelip çiçekleri uzatan, bu çiçekler size daha çok yakışır diyen kişiye aşık oldum ve çok yakışıklı buldum iyi mi:img-in_lo

sahika_87
27-12-07, 12:56
çok güzel bir dizi diyebilirim ilk olarak tutmayacağını düşünmüştüm ama beklediğim gibi çıkmadı diziyi beğendiğimi söyleyebilirim açıkca reytinglerde ilk bölüme göre güzel pek anlamam ama

alperkaya
27-12-07, 13:16
diziyi begendim güzel bir yapım birol güvenden bekledigim gibi ama pamir pekin çok iyi bir oyuncu degil bana biraz vasat gibi geldi daha önceki dizisinde çok daha kötüydü biraz ilerleme var ama çok yeterli degil neden kendi sesini kullamıyor merak ettim her dizide aynı sesi duymaktan ben bıktım

gülendam83
27-12-07, 13:46
selam arkadaşlar uzun zamandır üyeyim ama
bu bölüme yeni yazıyorum umarım aranıza alırsınız benide
dizinin başını kaçırsamda izledim ama maalesef sonunu izleyemedim
çok güzeldi çok beğendim diziyi başrolde oynayan oyuncunun daha
önceki dizisini çok az izlemiştim zaten hemen yayından kalktı
varya çok yakışıklı :img-blushkendisi ya sonunu kaçırdığımı söylemiştim
izleyen arkadaşlar bana bölüm finalinde neler olduğunu söylermisinin
acaba:icon_sorr

sonunu yazdım ama buraya yazmasam iyi sana özelden atayım çünkü yurtdışındaki arkadaşlar daha izleyememiş. buraya yazmak doğru olmayabilir..:img-wink:

reytingler gelmiş 10ç sırada ama ilk günü bide karşısında bazı ii rakipleride vardı yerleştikçe daha iyi geleceğine eminim ama tutulana kadar daha boş bir güne alınsa daha iyi olur

daha boş bir gün olduğunu düşünmüyorum. birde dizilerin günü ile oynanmasına kesinlikle karşıyım. bence günü gayet iyi. tek yapılması gereken tanıtımını çok yapmak ve starın dizisine sahip çıkması. daha önceki durumlardan starın dizilerini ne kadar kolay harcadığını biliyorum. bu mantıktan vazgeçmeli öncelikle..

mustafas
27-12-07, 14:20
ratingler süper bence ilk bölüm için iyi idare eder en azından ümit kesilecek kadar kötü değil ratinh 10 olupta yükselişe geçen çok dizi tanıyorum..............

mary61
27-12-07, 15:09
slm arkadaslar bence gayet güzel reytingleri hem ilk bölüm hemde carsamba günü olan dizilere bakilinca yani cok iyi hem bence star yanlis bir günü secmis ama yani reytingler kötü deil yani bence daha baya düzelirler cünkü cok güzel bir dizi:D

»» DeeTje ««
27-12-07, 15:53
Nasil yani...
Simdi turkiyede carsamba avrupada cuma gunlerimi baslayacak bu dizi...
inanmiyorum bunu hani akilli dusunmusde yapmis...:img-pilot
Cok ama cok sacma birsey bu yaa... :img-yes:
Uuf resmen ayrimcilik gibi birsey...
Biz neden gec seyrediyoruz diziyi...oooff..:icon_sorr

Zaten carsamba aksami izleyemem diziyi annem Elveda derkeni izliyor..:icon_sorr
Siz ne guzel izlediniz biz daha izleyemedik...:icon_sorr
Bu Star beni cok kizdiriyor..:img-yes:

Neysem ilk bolume ragmen reyting bence iyi gelmis...:happy0064
Insallah dahada iyi olur...:happy0064

Yorumlarda gayet guzel herkes begenmis nerdeyse...:happy0064
birde ben izleyebilsem su diziyi..:icon_sorr

tvrehberi
27-12-07, 15:56
çarşamba 22:00de 2 dizi birden izliyor olmama rağmen (elveda derken,dudaktan kalbe) dün akşam bi bakayım şu havalimanına dedim,ne de olsa birol güven var projede.ii ki bakmışım.çok beğendim.selin&fatih atışmaları çok güzeldi.çok severim bu tür başlayan ilişkileri dizilerde,filmlerde.yalnız şu hostes olmak isteyen kızkardeşi oynayan kızı hiç beğenmedim.rol yapamıyor.belki ilerki bölümlerde daha iyi olabilir ama ilk bölüm performansı bence olmamış.neyse,onun haricinde gayet iyiydi.reytingler de fena değil.gelecek hafta nolacak bakalım??

irem123
27-12-07, 15:58
evet biz yine ikinci sinif muamelle gördük. cok sacma ya cumaya kadar beklemek yok birde o saate eurostarda önemi birsey yayinlasalar bari hem dizi yok hemde sacma sapan bir programm....

»» DeeTje ««
27-12-07, 16:10
evet biz yine ikinci sinif muamelle gördük. cok sacma ya cumaya kadar beklemek yok birde o saate eurostarda önemi birsey yayinlasalar bari hem dizi yok hemde sacma sapan bir programm....

Aynen yaa ikinci sinif mualeme...Bu kadarda olmaz...
Bunun nedenini cok merak ediyorum...
Neden ki? Koy diziyi butun herkes ayni saatte izlesinler...
hangi akla hizmet ediyorlar onlar...
Ya ben dun aksam Elveda derkenin reklam arasinda baktim stara zoom diye magazin programi vardi...:img-yes:
Sonra cok yorgundum dun aksam dizinin baslayacaginida unutmusum..Dizinin birinci bolumunu kacirdim sandim bu sabah...:icon_sorr

Simdi herkes yorum yapiyor dizi hakkinda bolumun nasil oldugunu konusuyorlar bolum hakkinda ip uclari veriyorlar mesela...sonra biz bolumu izleyince tadi kalmaz cunku butun detaylari nerdeyse bilio olucazz...:icon_sorr
Olmaz bu boyle..:icon_sorr hem hep beraber biziyi izleyipde hep beraber yorum yapsak fena mi olurdu...:icon_sorr

Birileri acaba diziyi kayit edip internete ekler mi? Bizde cumaya kadar beklemek zorunda kamayiz..:icon_whis :img-pilot

masal gibi
27-12-07, 16:11
Bence Reytingler Gayet İyi...
Sonuçta Dier Diziler Çok Güçlü Yani Hepside İzlenio Olmasına Rağmen
çok İyi Bir Başarı.
Umarım Hep Böle Çok Daha İyi Olur:img-ok:

NiliWerda
27-12-07, 16:25
Daha önce eklenmemiştir umarım (resmi siteden alıntıdır)

http://img186.imageshack.us/img186/3974/foto114b5895lb5.jpg (http://imageshack.us)

http://img168.imageshack.us/img168/5327/1bolum1477b34mc1.jpg (http://imageshack.us)

Reytingler bence fena değil,
Avrupayla aynı saatte ve aynı günde oynasaydı daha çok reyting alırdı,
çünkü kanmcabu diziyi gurbetçiler daha çok sevecek:)

gazzas
27-12-07, 16:28
NiliWerda nickli arkadaşım resimler için teşekkür ederim.ben ilk bölümüne bakamadım ama inşallah günü değişmezse bakmaya çalışacağım.

masal gibi
27-12-07, 16:31
Niliwerda Resimler İiçin Çok Teşekkürler...
Çok Güzel Çıkmış Pamirim:img-in_lobye

bengu_
27-12-07, 16:41
http://img245.imageshack.us/img245/4928/hlfd9.jpg (http://imageshack.us)

http://img245.imageshack.us/img245/1094/hl2sv5.jpg (http://imageshack.us)

http://img245.imageshack.us/img245/8373/hl3bv3.jpg (http://imageshack.us)

Çarşamba günü izledigim bir dizi yoktu öle kanallarda zapting yaparken bakalım bir dedik ve kaldık öle..Havalimanlarında cok vakit gecirdigim için sanırım bana güzel geldi hareketli ve sürükleyici..raytingler hiç fena deil başarılar

aleyna66
27-12-07, 17:00
bende izlicektim ama bizde eurostar var orda cuma basliyor yani yarin artik yarin bakacam nasilmis acaba cok merak ettim
sayfalarda emegi gecen arkadaslarima cok tskler ellerinize saglik.......

glhn
27-12-07, 17:56
selam:img-wink:
dün diziyi izleyemedim daha doğrusu df.com'a daldım unuttum şu yeni sistem acayip sardı kalkamadım pc başından:img-hyste
halbuki izlemeyi düşünüyodum sizlerin yorumlarınızı okudum da güzele benziyo gibi merak ettim şimdi:img-yes: acaba tekrarını nezaman verirler ki?

NiliWerda ve bengu_ resimler&çalışmalar çok güzel:img-yes:

masal gibi
27-12-07, 18:00
Bengucum İmza Çalışmaların çok Güzel..:happy0064Senden Böyle Çalışmalar Beklioruzz:icon_shad

alara691
27-12-07, 18:12
niliewrda ve bengü resim ve çalışmalar için tşkler arkadaşlar dünkü bölümün resimlerini çeken varsa bizlerlede paylaşsın lütfen:img-blush

Dilara03
27-12-07, 18:42
süperr bi dizi sonunu seğredemedimm ama netten izlicemm başroldaki kızla erkek çok şekerler:D özellikle dolma sahnesii:)

NiliWerda
27-12-07, 19:11
Begüm imzalar şahane olmuş emeğine sağlık :img-in_lo

Yorumlarınız içinde sağolun hiç önemli değildi,
Buarada bana kısaca Nil derseniz sevinirim :img-icecr

gülendam83
27-12-07, 19:20
katılıyorum cnm bende çok güldüm orada . ilk bölüm çok güzeldi.ikinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum..

bende uçak kaçırma sahnesinde çok güldüm birde..:img-hyste:img-hyste
yarın akşama kadar forumda çok ayrıntıya girmeyelim. böyle yüzeysel olsun yorumlar. yutdışındaki arkadaşlar izleyememiş. üzüldüm gerçekten..
tamammı arkadaşlarım..:good:

bengu_ imzalar çok güzel. ellerine sağlık...:img-wink:
nil resimler için teşekkürler. çok güzeller gerçekten..:img-wink:

çarşı_903
27-12-07, 19:25
Dün diziyi izledim...
Gerçi tam olarak izleyemedim.(Başlarını biraz-cık kaçırmışım):img-blush
Dizi muhteşem bence...Özellikle Pamir Pekin müthişti...:img-in_lo
İnşallah bu dizisi tutar...:img-wink:
Sema Mumcu'da sanırım Sıla'da oynuyordu en son...Ayrıldı heralde...:icon_whis
Neyse iyi olmuş bence...Daha göz önünde bulunması gereken bir oyuncu çünkü...
Bu arada benide en çok 'fazla hayalperest' olan temizlik görevlisi güldürdü...:icon_whis

Neyse gülendam83 haklısın bencede fazla ayrıntıya girmeyelim...:img-yes:

Bu arada NiliWerda((Nil:img-wink:)) ve bengü_ paylaşımlar için sağolun...

gülendam83
27-12-07, 19:29
bu arada arkadaşlar yurtdışındaki arkadaşlarında bizimle aynı saatte izleyebilmelerini sağlamak için neler yapabiliriz. bu konuda bilgisi olan varmı? bu şekilde gerçekten iyi olmamış. saçma bir uygulama. neden onlar cumayı beklesinki. hep birlikte izler yorumlarımızı da hep birlikte yapabilirdik. iyi olurdu..

Dilara03
27-12-07, 19:42
Nil imzalar süper olmuşş
bölüm resimlerini eklerseniz bende çalışma yapabilirim

gazzas
27-12-07, 21:06
bengu_ nickli arkadaşım çalışmalar çok güzel oldu inşallah güzel çalışmaların devamı gelir

mustafas
27-12-07, 21:19
diziye ilgi büyük inşallah dahada artacak ratinglerde yükselecek.....dizi git gide dahada sevilirse çok sevilecek eminim çok güzel bir dizi gerçekten..fragmanını hemen yayınlasınlar fragmanı çok etkileyici olmalı...................

»» DeeTje ««
27-12-07, 21:20
Bengu_ imzalar cok guzel olmus ellerine saglik canim imzalarin devamini bekliyorum...:img-wink:
Nil Canim resimler icin tesekkurler..:img-wink:

belki sonradan ayni gune alirlar...turkiyedede avrupadada ayni saatte yayinlarlar..INSALLAH...
Dizinin konusu tam hosuma gitti izlemek istedim basimiza gelene bak...hIh :img-beee::icon_twis

!! Elyf !!
28-12-07, 01:48
Havalimanı'na çek!..

STAR TV'de yeni bir dizi başladı: Havalimanı... İzlemesi son derece rahat. Oyuncu seçimleri isabetli. İçinde aşk da var, aksiyon da, bilgi de... Hikaye, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda geçiyor. Koruma Müdürü Başkomiser Fatih (Pamir Pekin) ile işletme müdürü Selin (Sema Mumcu) arasında şimdilik sürtüşme var. Ama belli ki bu sürtüşme, aşk kıvılcımlarına dönüşecek. Pamir Pekin yakışıklılığı ve karizmasıyla özelikle genç kızları ekran başında toplayacak bir enerjiye sahip. Kız kardeşi rolündeki Keiko Belir Yarar ise pek sempatik. Birol Güven yine yapmış yapacağını. Havalimanından insan hikayeleri ve gerçek karakterler süzmüş. Dizi; öğretici unsurlar da içeriyor. Uçak yolcularının havalimanına uçuştan bir saat önce gelmeleri, valizlerin başıboş bırakılmamasının gerektiği, el bagajlarının arasında "zeytinyağlı dolma bulunmaması" gerektiği ve "güvenliğin" her şeyden önce geldiği, dizinin içine ustaca yerleştirilmiş bilgiler olarak, uçak yolculuğuyla yeni yeni tanışmaya başlayan Türk izleyiciye rehberlik ediyor. Ben Havalimanı'nı sevdim. Ama önemli olan, sektörün kontrol kulesindeki Reyting Hazretleri'nin diziye kalkış izni verip, vermeyeceği...

Kaynak : Sabah Gazetesi / Yüksel Aytuğ

masal gibi
28-12-07, 13:48
Haberi Eklediğiniz İçin Teşekkürler...
Arkadaslar Bölüm Resimlerini Eklyebilicek Vrsa Çok Sevinirizz:img-yes:

bengu_
28-12-07, 14:46
http://img176.imageshack.us/img176/2627/ava2av2.jpg (http://imageshack.us) http://img181.imageshack.us/img181/4696/ava3ri8.jpg (http://imageshack.us)

http://img181.imageshack.us/img181/3097/hl1hb1.jpg (http://imageshack.us)

http://img264.imageshack.us/img264/2954/hl2zq9.jpg (http://imageshack.us)

http://img264.imageshack.us/img264/7271/hl3aa6.jpg (http://imageshack.us)

http://img181.imageshack.us/img181/3987/hl4zl4.jpg (http://imageshack.us)

masal gibi
28-12-07, 15:03
Bengucum Valla Süpersinnn:happy0064
Çok Saol Canım Yhaaa Çok Güzel Olmuş Avatar Ve İmzaların:good::img-clapp

NiliWerda
28-12-07, 15:26
Elifcim haber için sağol :img-wink:

Begümcüm harikasın şahane olmuşlar teşekkürler :happy0064
Bu avatarla imzaları PAMİR PEKİN başlığınada eklersen sevinirim;)

Bu bölüm resimlerini Begüm bi yerden buluyor herhalde ama sanırımki üstünde reklam var o yüzden eklemiyor :icon_sorr

Bi resim:
http://img149.imageshack.us/img149/5339/10902449il2.jpg (http://imageshack.us)

chom:)
28-12-07, 17:37
selam arkadaşlar..
havalimanı sizler gibi benim de ilgimi çekti..büyük bi merakla bekliyodum ama sınavlarım yüzünden izliyemedim:(
euro star da bugün başlıyomuş galiba sa kaçta??

»» DeeTje ««
28-12-07, 21:24
Tam olarak takip ettigim bir dizi yok suan bu diziyide izlemek cok istiyorum ama su yaptiklarina bak agiz tadiyla izletdirmiyorlar...:icon_sorr:icon_sorr
Yok internete bende baktim kimse eklememis...

Starda yayin akisina baktim ama eurostarin yayin akisi yok...:icon_sorr
Dizifilmden yayin akisina baktim bu aksam saat 22.00 havalimani yaziyor..
Saat suan burda 21.30 acaba yarim saat sonra baslar mi?:icon_whis
Baslar belki yaa..:icon_sorr

Beklim bakalim belki baslar...baskada elden bisi gelmio zaten...giciklar..cpok kizdim..:img-yes:

masal gibi
28-12-07, 21:49
Bencede Çok Saçma...
Ne Güzel İzlicektim Pamirimi:icon_sorr
Star Tv Uyuz Yaa Böle Yapmasa Olmuo Sankii:hıh:mad72:

masal gibi
28-12-07, 22:12
2.BÖLÜM ÖZETİ...
http://img80.imageshack.us/img80/1945/2ncibolumrn5.jpg (http://imageshack.us)
bu bölümde oğluna kavuşmak isteyen üç babanın hüzünlü hikayesiyle karşımıza gelecek. Yıllar önce başka bir kadına aşık olup evi terk eden Fatih’in babası Orhan, ansızın ortaya çıkar ve çocuklarıyla görüşmek ister. Ancak Fatih’in babasına yıllardır süren nefreti devam etmektedir. Selin’e aşık olan Serkan, Fatih’e asla kabul edemeyeceği bir teklifte bulunur. Bu olay Fatih ve Serkan arasında çok büyük bir düşmanlığı başlatacaktır… Havalimanı’ndaki hayat tüm hızıyla devam etmektedir.Yurtdışından Türkiye’ye şüpheli bir yolcu gelir. Fatih’in de kuşkulandığı bu adamın bir sırrı vardır. Bu sırada Havalimanı’nda bir çocuk kaçırılır. Fatih ve takımı çocuğu kaçıran adamı bulduklarında ise bir aile dramının içine düşerler.. Aşık olduğu kızın başkomser Fatih’in kardeşi olduğundan habersiz olan Caner’in duyguları İdile karşı gün geçtikçe daha da yoğunlaşmaktadır. Fatih hostes okulunda ders vermeye çağrılır ancak İdilin bundan haberi yoktur.Havalimanı, herkesi derinden sarsacak aile dramları ve heyecan dolu polisiye öyküleriyle 2 Ocak Çarşamba günü STAR’da…

nazlikiz
28-12-07, 22:28
inanmiyorum ya cidden inanamyiorum ne güzelö diziyi izlemek icin gecitm tv karsiisina bide ne görim sacma sapan bi program
bizimle oynuyorlarmidir nedir
bide biz birinci bölümü izlemeden ikinci bölümün özeti gelmis okumycam iste inat dgeilmi ykainda dizinin tadinida kaciracaklar bunlar

»» DeeTje ««
28-12-07, 22:50
C0k ayip ediy0rlar...
Birinci bolumunu bile izlemek nasip olmadi...
Ilk bolumden yaptilar yapicaklarini...:icon_sorr

Oof ben o yoneticileri bir bulsam...s0rarim bir guzel hesabini bunun ama iste...
Izlemedigim bir dizi izin caba sarfediyorum...
belkide izleyince hic begenmeyecegim diziyi...
Genelde herkes begenmis bende begenirim herhalde ama...

Niye yaa niye he niye :icon_sorr
Biz ilk bolumu izleyemedik daha ama 2. bolum ozeti gelmis...hih..:icon_sorr
Ama resimde cok guzel yaa cok guzel ciikmis resimde hehe...:img-in_lo

irem123
28-12-07, 23:12
bir umut vardi bülent e programindan sonra yayinlanir diye ama malesf o sinir yarismalardan biri cikti yine. anlamiyorum bu kanali

Hazel_
28-12-07, 23:40
evet arkadaslar bende izleyemiyenlerdenim...bana su uzun kelimeyi yine yazdirdilarya.:(
valla bilmiyorum kim var bu kanalin basinda... Dogan bey Dogan bey.. aldiniz kanali.. yonetmesinide bilin... yada kapatin kanali....:((

Dilara03
28-12-07, 23:58
masal gibi özet için saol

serkan kimm onu anlamadım çiçekleri seline yollayan adammıymış???
bence selin hoşlanıyo birazda olsa o kamerada fatih çıkınca çok güzel baktı ilerki bölümlerde onların aşklarını izlemek çok zevkli olucak nedense çok seviyorum birbirlerine laf atan aşkları izlemek zevkli olyuo:)

angle
29-12-07, 10:15
slm arkadaşlar uzun zamandır uğramıyordum bu siteye çünkü izlediğim dizilerin çoğu kalktı (pamir pekinin eskiden oynadığı dizide) ama havalimanıyla tekrar girmeye başladım siteye pamir pekine uygun bir rol bulmuşlar önceden komiserdi şimdi başkomiser olmuş :good: dizi çok eğlenceli ilk bölümden tiryakisi oldum çarşambayı bekliyorum ayrıca dizinin çok seveni olmasıda çok sevindirici benide aranıza alırsanız çok sevinirim bu arada dizinin başını ve sonunu kaçırdım:icon_sorr star bazı dizilerin sonunda hemen yeni bölüm fragmanını gösteriyor havalimanında da gösterdi mi ?
bu arada umarım dizimiz uzun soluklu olur:img-wink:

Dilara03
29-12-07, 10:56
angle aramız<a hoşgeldinn
bende son kısımlarını kaçıırdım nasıl bitti bilen varmı???
inş. uzun soluklu bir dizi olur

angle
29-12-07, 11:43

hoşbulduk canım bende çok merak ediyorum ama tekrarı varmış starın resmi sitesinden baktım cumartesi 00.00 da pazar 16.30da ama star bazı dizilerinin hemen ardından yeni bölüm fragmanını koyuyor acaba havalimanını gösterdimi çarşamba gelmiyor bir türlü ama umarım her hafta tekrarlarını koyar dizimizin
bu arada dizide çağkan çulhada oynuyormuş ama rolünü anlayamadım bu bölüm hiç konuşmadı

çarşı_903
29-12-07, 12:22

Merhaba...
Bende başını ucundan kaçırdım ama sonunu izleyebildim.:img-wink:
En son sahnede ((işte bu Amerikalı'yı kurtarma operasyonundan sonra:icon_whis))Selin odasına çıktı...İçeridede ona çiçek gönderen adam vardı..(Serdar sanırım ismi)...İşte Selin'e kendini tanıttı ve tekrar çiçek verdi...:img-cool2
Tam çiçeği verdiğinde de Fatih odaya girdi ve Selin'i elinde çiçeklerle gördü...
Selin'in yüzündede bir tebessüm vardı...:icon_whis
Ben bu kadarını hatırlıyorum yanlışım varsa affola...:img-hi:

Bu arada özet süpermiş...
Yanlız Fatih, Caner'in aşık olduğu kişinin aslında kendi kız kardeşi olduğunu öğrenince ne yapacak bakalım çok merak ettim...:icon_whis

angle
29-12-07, 12:37
Merhaba...
Bende başını ucundan kaçırdım ama sonunu izleyebildim.:img-wink:
En son sahnede ((işte bu Amerikalı'yı kurtarma operasyonundan sonra:icon_whis))Selin odasına çıktı...İçeridede ona çiçek gönderen adam vardı..(Serdar sanırım ismi)...İşte Selin'e kendini tanıttı ve tekrar çiçek verdi...:img-cool2
Tam çiçeği verdiğinde de Fatih odaya girdi ve Selin'i elinde çiçeklerle gördü...
Selin'in yüzündede bir tebessüm vardı...:icon_whis
Ben bu kadarını hatırlıyorum yanlışım varsa affola...:img-hi:

Bu arada özet süpermiş...
Yanlız Fatih, Caner'in aşık olduğu kişinin aslında kendi kız kardeşi olduğunu öğrenince ne yapacak bakalım çok merak ettim...:icon_whis

çok teşekkürler bende kaçırmıştım sonunu tam yerinde bitmiş dizi ayrıca caner ile diğer polis çok komikler hele canerin fatihin kız kardeşine yaptıkları (kahve dökebilirsin falan) 2. bölümde fatih seline nasıl davranacak çok merak ediyorum bir an önce çarşamba gelsin anlaşılan önümüzdeki bölüm fatihin kıskançlıklarını izleyeceğiz

çarşı_903
29-12-07, 12:43
çok teşekkürler bende kaçırmıştım sonunu tam yerinde bitmiş dizi ayrıca caner ile diğer polis çok komikler hele canerin fatihin kız kardeşine yaptıkları (kahve dökebilirsin falan) 2. bölümde fatih seline nasıl davranacak çok merak ediyorum bir an önce çarşamba gelsin anlaşılan önümüzdeki bölüm fatihin kıskançlıklarını izleyeceğiz

Kesinlikle...:good:
Kıskançlıklar bol olacak sanırım bu bölümde.Serdar Bey'de fena değil hani...:img-icecrAma Fatih'te ayrı bir karizma var...:img-polic
Neyse bende merakla bekleyeceğim bu bölümü.
Bu arada o ikili gerçekten çok komik...:img-icecr:img-icecr

EnDlEeS_89
29-12-07, 14:31
izleyemedim bu diziyi ama tekrarını izlemek isterim tekrarı varmı acaba bi bilginiz varmı ...

bilmelmuhtem
29-12-07, 15:44
bu diziye bayıldımm..
bu hafta daha da güzel olacak karizmatik başkomiserimiz fatih bey serkan faktörü karşısında kıskançlıktan deliye dönecek:happy0064
serkan da fena değilmiş hani hergun çiçekler gondermeler falan çok iyi çookk fatih beyi müthiş tetikleyecek bu olay selin için neler yapar bir bakalım:D
idille fetihin arkdası olan cocuk da cok tatlılar yaa.. fatihle aralarının bozulmasını hiç istemıyorum vufff...
ama herşeye ragmen bu hafta bomba gibi olacak ama ben izleyemeyecegim ne yazık ki ertesı gun fınalım var ooffffffff diziyi izleyebılecegım bır yer var mı ya?

_BeRFiN_
29-12-07, 17:00
http://img242.imageshack.us/img242/7893/lk01xv8.jpg (http://imageshack.us)

http://img444.imageshack.us/img444/6395/lk02lj4.jpg (http://imageshack.us)

http://img181.imageshack.us/img181/3033/lk03ce4.jpg (http://imageshack.us)

http://img168.imageshack.us/img168/2799/lk04of2.jpg (http://imageshack.us)

2shy
29-12-07, 17:09
slm özete bakılırsa güzel bir bölüm bizi bekliyor
bakalım neler olacak :P

çarşı_903
29-12-07, 17:38
Berfin'cim imzalar süper olmuş...
Ellerine sağlık.
Yeni bölümü merakla bekliyoruz ya..
Ben tutuldum bu diziye:):)

CeyLaN_66_66
29-12-07, 17:48
slm arkadaşlar ya reytinglere şimdi baktım total 9 ab de 10. olmuş başlangıç için iyi ama 2. bölümde inşallah daha da yükselir bu arada yeni bölümü merak etmeye başladım bir an önce çarşamba günü gelse:)

CeyLaN_66_66
29-12-07, 17:52
her çarşamba 22.00 da cnm bu çarşamba 2.bölümü var:)

deren1970
29-12-07, 17:59
Herkese Merhabalar
2. bölüm özetimiz gelmiş:img-icecr Vallahi özete göre çok güzel bir bölüm bizi bekliyor, harika:good: Demek benim beğendiğim Serkan bey'miş:img-in_lo vallahi adı da kardeşimin adıymış onun için daha mı güzel görünüyor artık gözüme:P Vallahi Serkan beyin dizimize daha aktif katılması güzel olacak. Fatih bey onu İdil2in yanında gördükçe bir kıskanacak, bir sinirlenecek ki:img-yes: tabi bunun nedenini anlayamayacak, ama aşk yüzünden olduğunu anlayıncaya kadar da bu duygu tüm benliğini kaplayacak, bizede bu güzel sahneleri izlemek düşecek
Sevgilerbye

turko
29-12-07, 18:01
bence guzel bi dizi olacak .Bide ben oyunculari beyeniyorum .
bu kadar on yargili olmayin

»» DeeTje ««
29-12-07, 18:25
Yaa belkide bunlar euostarda yayinlamayacaklar diziyi...
Sadece starda yayinlayacakladir...:icon_sorr
Olabilir mi bole bisey?????:icon_sorr

Uyuslar isteee...:img-yes:

Bi izleyemedik yaaa,,,fena halde ahimi aliyorlar...
Acayip duygu somurusu yapasim var...:icon_whis
Bende izleyip yorum yapmak istiom banane yaa...:sad53: :img-cool2

bilmelmuhtem
29-12-07, 23:10
şuanda starda havalimanı 1. bölümün tekrarı var bence tekrar izlemeye değer
ve umarım eurostarda da fedaiden sonra havalimanını yayınlayacaklardır

k.u.b.r.a
30-12-07, 00:18
arkadşalar dizinin hç bu kadar tutacğaı aklıma gelmemiştii reytinger naısl merak ettim doğrusu

gerçketende süper bri yapım olmuşş

masal gibi
30-12-07, 00:24
Kübracım İlk Haftanın
Reytingleri Gayet İyiydi...
Valla BöLe Gidersee Dahada İyi Olur Die Tahmin Ediyorum
Ama Dier Dizilerde Çok İyi...
Nolcak Bİlmiorum:img-blush

bilmelmuhtem
30-12-07, 00:30
dizi son zamanlarda cıkan dizilerin aksıne cok rahat bır dızı... kasmıyor bır kere!
ortada bir aşk var o kadar fatihle selin o aşkı atışmalarla yaşıyor.. bir sürü sırla boğmamışlar diziyi. fatihin babası tek sırdı bence o da bu bolum ortaya cıkacakmıs zaten daha ne olsun:D belki fatihin arkadasıyla idilin yakınlıgından bıraz sorun dogabılır ama gerisi kolaylıkla cozulebılır bence ıdılın abısıne kabın gorevlısı oldugunu soylemesı bıle..
inşallah böyle devam eder bunaltmaz dizimiz
ah bir de resimlerle videolar olsa :D

masal gibi
30-12-07, 00:40
dizi son zamanlarda cıkan dizilerin aksıne cok rahat bır dızı... kasmıyor bır kere!
ortada bir aşk var o kadar fatihle selin o aşkı atışmalarla yaşıyor.. bir sürü sırla boğmamışlar diziyi. fatihin babası tek sırdı bence o da bu bolum ortaya cıkacakmıs zaten daha ne olsun:D belki fatihin arkadasıyla idilin yakınlıgından bıraz sorun dogabılır ama gerisi kolaylıkla cozulebılır bence ıdılın abısıne kabın gorevlısı oldugunu soylemesı bıle..
inşallah böyle devam eder bunaltmaz dizimiz
ah bir de resimlerle videolar olsa :D

Ewet Canım Sana Katılıorum...
Resim Ve Video İStioruzz...:img-blush:icon_whis:icon_sorr

Dilara03
30-12-07, 11:02
sonunu izleyemedim dünkü tekrarından izledimm süpermişi gerçektenn:img-yes:
fatihin selini kurtarışıı çok güzeldii:img-blush
ama selin haklıydı fatih onuda tehlikeye atıyo sonuda iyi bitmişş fatihin o şaşkınlığı selininn gülüşüü falan süper bu dizii gerçektende sırlarla boğmuyo çok rahat izlenebilicek bi dizi

irem123
30-12-07, 11:46
oley nihayet izliyebildim ve cok begendim benim 1 favori dizim oldum... hem ask hem komik hem aktion yani tam birol güven kalitesi...ikinci bölümü cok merka ediyorum...

dunya93
30-12-07, 12:26
dün tesadüffen izledim diziyi ve çok beğendim..süper bi dizi..ve fatih ile selin di sanırım ikisin çekişmeleri çok güzel..birbirlerine aşıklar ama ikiside bunu henüz farkında değil..o son sahnede fatihin selinin elindeki çiçekleri ve adamı gördüğü znm ki hali çok güzeldi..kıskandı:happy0064:happy0064...daha özeti okumadım birazdan okuyacam...bi sonraki bölümü iple çekiyorum....

mustafas
30-12-07, 12:36
cumatesi 00.00 dan sonraki tekrarı

ab grubunda

31 HAVALIMANI (TKR) [NET] STAR 2,2 8,5

total grubunda

31 HAVALIMANI (TKR) [NET] STAR 2,5 10,6

dizi iki guruptada 31. olmuş hemde gece 12 den sonra yayınlanan tekrarıyla.....

ayrıca dizinin pazar ünü 16.50 de gündüz tekrarı var........

ayrıca salı günü gündüz 12.30 dada dizinin bir tekrarı daha var....

bence gündüz tekrarları daha fazla izlenecek..bununda diziye katkısı olacak bol tekrar demek bol rating demek.....

Dilara03
30-12-07, 13:14
mustafas reytingleri eklediğin içn saol bence gayet iyi çügü gece 12'den sonra yayınlanmıştı bencede gündüz tekrarları diziye izleyici kazandırır
malum siteye klenmiş dizi bende bi kaç resim çektim (üstüne tıklayınca büyüyor)

http://img155.imageshack.us/img155/9633/havalimanresimlercr7.th.png (http://img155.imageshack.us/my.php?image=havalimanresimlercr7.png) http://img167.imageshack.us/img167/5264/kopyas2havalimanresimlepg8.th.png (http://img167.imageshack.us/my.php?image=kopyas2havalimanresimlepg8.png)

http://img341.imageshack.us/img341/3835/kopyas3havalimanresimlevf1.th.png (http://img341.imageshack.us/my.php?image=kopyas3havalimanresimlevf1.png) http://img341.imageshack.us/img341/3042/kopyashavalimanresimleram9.th.png (http://img341.imageshack.us/my.php?image=kopyashavalimanresimleram9.png)

Dilara03
30-12-07, 13:23
bi tanecikte avatar

http://img186.imageshack.us/img186/2880/avaytarhq5.jpg (http://imageshack.us)

masal gibi
30-12-07, 14:05
Dilaracım Süpersin Yhaa:happy0064
Valla Resim Bekliodumm Kaç Gündür:icon_whis
Birazdaha Varsa Ekleyebilirmisiz:icon_sorr

Dilara03
30-12-07, 14:19
masalgibi yorumun içn saol cnnm
berfin özelden göndermişti biraz resim bana reklam olduğu içn üzerine buraya koyamamış ben reklamları silmeye çalıştım biraz kötü oldu galiba ekliyim yine dedim:(

http://img213.imageshack.us/img213/5118/stardecember26220825mpggy2.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=stardecember26220825mpggy2.jpg) +++ http://img244.imageshack.us/img244/7124/stardecember26220825mpgev8.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=stardecember26220825mpgev8.jpg)

http://img244.imageshack.us/img244/7679/stardecember26220825mpgmb5.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=stardecember26220825mpgmb5.jpg) +++ http://img80.imageshack.us/img80/7879/stardecember26220825mpgcl0.th.jpg (http://img80.imageshack.us/my.php?image=stardecember26220825mpgcl0.jpg)

flytomoon
30-12-07, 14:30
dün akşam rastgelekanal karıştırırken denk gelip izledim. ne kadar güzel bir dizi. komiser çok yakışıklı, işletme müdürü çok güzel. kıvılcımlı atışmaları ise mükemmel. çarşamba akşamları oynuyor galiba. umarım starın diğer dizileri gibi başlayıp bitmez...

masal gibi
30-12-07, 14:49
Ayhh Yeni Resimmmler:img-in_lo
Dilaracım Süfersinnnn yaaaa:img-yes:

http://img177.imageshack.us/img177/6181/28122007051307ys8.jpg (http://imageshack.us)

http://img120.imageshack.us/img120/3162/28122007051121il1.jpg (http://imageshack.us)

_BeRFiN_
30-12-07, 15:09
dilaracım ellerine sağlık resimleri ekleyemiyorum üzerinde site reklamı olduğu için avatar yapıp ekleyim dedim....

http://img153.imageshack.us/img153/7250/s1tr5.jpg (http://imageshack.us)+http://img181.imageshack.us/img181/662/s2rg6.jpg (http://imageshack.us)+http://img170.imageshack.us/img170/5021/s3ke7.jpg (http://imageshack.us)+http://img170.imageshack.us/img170/2528/s4xi8.jpg (http://imageshack.us)+http://img167.imageshack.us/img167/2622/s5ke6.jpg (http://imageshack.us)+http://img167.imageshack.us/img167/8329/s6za2.jpg (http://imageshack.us)

http://img201.imageshack.us/img201/8931/s7ny2.jpg (http://imageshack.us)http://img252.imageshack.us/img252/8781/s12ew4.jpg (http://imageshack.us)+http://img201.imageshack.us/img201/8030/s8xy3.jpg (http://imageshack.us)+http://img244.imageshack.us/img244/9651/s9xv2.jpg (http://imageshack.us)+http://img252.imageshack.us/img252/4792/s10mm2.jpg (http://imageshack.us)+http://img101.imageshack.us/img101/6513/s11oc2.jpg (http://imageshack.us)+

angels18
30-12-07, 15:11
dün tesadüfen eşimle beraber izledik diziyi eşimin de benimde dizi çok hoşumuza gitti ama o gün izlediğimiz baska bir dizi var nasıl olacak bilmiyorum ama izlemeye calısacağız artık pamir hala daha çok tatlı:)

_BeRFiN_
30-12-07, 15:11
http://img299.imageshack.us/img299/5646/s13mw8.jpg (http://imageshack.us)+http://img403.imageshack.us/img403/5750/s14la7.jpg (http://imageshack.us)+http://img295.imageshack.us/img295/1718/s16wl1.jpg (http://imageshack.us)+http://img297.imageshack.us/img297/8385/s15dx3.jpg (http://imageshack.us)+http://img242.imageshack.us/img242/9228/s17qp2.jpg (http://imageshack.us)+http://img242.imageshack.us/img242/9228/s17qp2.jpg (http://imageshack.us)

http://img186.imageshack.us/img186/1729/s19wn7.jpg (http://imageshack.us)+http://img155.imageshack.us/img155/6909/s20gs7.jpg (http://imageshack.us)+http://img174.imageshack.us/img174/6809/s21rs9.jpg (http://imageshack.us)+http://img174.imageshack.us/img174/3064/s22mc3.jpg (http://imageshack.us)

çarşı_903
30-12-07, 15:21
Berfin ellerine sağlık çok güzel olmuş avatarlar...
Dilara sağol resimler için canım..:img-wink:
Bu arada yaklaşık 20 dakika sonra Havalimanı'nın tekrarı var...:img-icecr
Haberiniz ola.:icon_whis

Bu arada birşey dikkatimi çekti...Çoğu kişi tesadüfen diziyi farkettiklerini ifade etmiş((Tabi bende öyleyim:img-blush))...
Ya ben günümün yarısını televizyon izleyen bir kişi olarak nasıl olduda reklamlarını görmedim diye hayıflandım birden:icon_whis...Ama heralde pek reklam yapmadılar diziye...:img-pilot

Ama müthiş bir iş...Yavaş yavaş farkedilecek ama çok tutacağından eminim...:img-wink:

irem123
30-12-07, 15:36
birinci bölüm icin reytingler iyi birde iyi reklami olsa oooo:img-yes: ama starin diziyi tekrar tekrar yayinlamasina sevindim. ben avatar yaoma isini pek beceremiyorum aranizdan biri söyle güzel bir aile avatar yapsa güzel olur...

masal gibi
30-12-07, 16:08
Şu an Starda Tekrarı Var..
İzliorum:img-yes:
valla süperr Gİdiooo=)İlk Reklamda Şu Anbye

masal gibi
30-12-07, 16:10
Berfincimm Süpersinn
Avatarların Süper Çok Teşekkürler...:img-wink:

çarşı_903
30-12-07, 16:14
Şu an Starda Tekrarı Var..
İzliorum:img-yes:
valla süperr Gİdiooo=)İlk Reklamda Şu Anbye

Evet bende izliyorum şimdi...:img-icecr
Ya Fatih neden hostesliğe karşı acep??:icon_whisAnnesi falan da biliyorsun abin istemiyor...Hatırlatma maziyi gibisinden birşey dedi ama...
Bence bu hostes karşıtlığının nedeni "mazideki bir aşk" olabilir...:img-in_lo
Fatih'in babası,ailesini bir hostes için terketmiş olabilir...((Ama bu biraz saçma olur o zaman ailecek düşman olmaları lazım hostesliğe...:img-yes:))

Bu arada suikastçiye bilgisayardan havaalanı tanıtılıyordu hani...
Orada Bİzi zorlayacak kişi Fatih komiser falan diye tanıttılar...
Orada Pamir müthiş ötesi çıkmış...:img-in_lo:img-in_lo

Dilara03
30-12-07, 16:28
Ya Fatih neden hostesliğe karşı acep??:icon_whisAnnesi falan da biliyorsun abin istemiyor...Hatırlatma maziyi gibisinden birşey dedi ama...
Fatih'in babası,ailesini bir hostes için terketmiş olabilir...((Ama bu biraz saçma olur o zaman ailecek düşman olmaları lazım hostesliğe...:img-yes:))

Orada Pamir müthiş ötesi çıkmış...:img-in_lo:img-in_lo

bence saçma diil çünkü fatihin kardeşide çok saçma bu falan diyorr yanii çarşamba babası gelince görürüz zatenn öyle olay olup olamdığını
verf,in çalışmaların süperr

masal gibi
30-12-07, 16:34
Valla bn İLk DEfa Başından İzliorum Diziyi
Süperrmişş Hattaa Çok Komik
Valla Hayran KAldımm Diziyeee
Heleeee Pamirr Yokmuuuuuu:img-blush:img-in_lo:img-in_loBitanem yaaa
Nye Ben gdiom Reklam Biter Şimdibye

mustafas
30-12-07, 16:40
dizi çarşamba akşamı yeni bölümü ile çok izlenecek bence..farklı olduğu için çok dikkat çekiyor zaten.....bu arara salı günü gündüz 12.30 da dizinin tekrarı var.....

Dilara03
30-12-07, 16:43
çarşı_1903 dediğin resim bu heralde gerçektende süper çıkmış

http://img153.imageshack.us/img153/7706/fgdko9.png (http://imageshack.us)

bi tane avatar yaptım

http://img153.imageshack.us/img153/6785/avatarfatihcq4.jpg (http://imageshack.us)

»» DeeTje ««
30-12-07, 16:43
Ya Fatih neden hostesliğe karşı acep?Annesi falan da biliyorsun abin istemiyor...Hatırlatma maziyi gibisinden birşey dedi ama...
Fatih'in babası,ailesini bir hostes için terketmiş olabilir...((Ama bu biraz saçma olur o zaman ailecek düşman olmaları lazım hostesliğe...

Orada Pamir müthiş ötesi çıkmış...:img-in_lo

Simdi 1. bolum izledim...cok mutluyum yaa sonunda izleyebildim..:happy0064
Ve cok hosuma gitti dizi bosuna cene yapmamisim yaaa...:img-yes:
Ama Stara hala bozugum...:img-yes:

Evet bende Fatihin neden hosteslige karsi oldugunu merak ediyorum...
Ayni sekilde benimde aklima Fatihin babasi ile igili oldugu geliyor...
Babasi hostes icin terk etmis olabilir onlari...ama bencede sacma bir olasilik bu cunku sadece fatih karsi bu duruma...Bu isin icinde baska birsey var yaa...
Bakalim ilerki bolumler bu konuyla ilgili neler ogrenicezz...

hehe ayni seyleri dusunmusuz...o bilgi sayardaki fatihin resmi acayip karizma cikmis adam...asik olanisi resmen yaa..:img-in_lo

Selin ile Fatihin atismalari, cekismeleri benimde hosuma gitti...:img-icecr
Boyle devam etsinler yakisiyor onlara atismak birbirleriyle...:img-in_lo

Son kisimda Selin ile Fatis nasil seker bakmislar oyle yaa...
Selin cok tatli cikmis Fatis ise bozuk caliodu ama cok sekeydi yine..:img-yes:

_BeRFiN_ Avatarlar cok guzel olmus ellerine saglik devami gelir insallah...:happy0064

NiliWerda
30-12-07, 16:54
Ya inanmıyorum yine tekrarını kaçırdım :img-hyste
Neyse artık özeti izlerim bakarım,
Daha öncede sölemiştim ilk yarım saatini izleyemiştim :icon_sorr

Eklediğiniz resimler, avatarlar ve imzalar harika hepinizin emeklerine sağlık hepinize çok teşekkürle:good:

(= JesLice =)
30-12-07, 17:02
valla arkadaslar bende diziyi gerçekten cok begendim..Zaten pamir pekin'i de severim.iREytingler gayet başarılı daha iyi olur inş..2.bölüm için sabırsızlanıyorum...

çarşı_903
30-12-07, 17:07
:img-in_lo:img-in_lo
Evet bu canım...
Çok sağol...Acayip karizma bakmış....:img-icecrSaçlar falan desen zaten müthiş...
Bu arada şimdi izlerken dikkatimi çekti.
Telsizle konuşurken hep etrafına bakıyor ya delüğanlımız...Bayıldım:img-blush...

»» DeeTje ««
Canım adın Serpil'di sanırım değil mi???:img-blushSıla başlığında çok dolaşmışlığım vardı bir aralar...:img-pilot
Yani hostesliğe pardon kabin memurluğuna düşmanlığının sebebi ya babası olur yada dediğim gibi eski bir aşk...:icon_whis

NiliWerda
Üzülme canım Salı yine tekrar varmış sanırım....:img-wink:12.30'da
Yine izlicem yine izlicem...:img-icecr:img-icecr

NiliWerda
30-12-07, 17:17
O sağolunj ya çok sağounn 2 arkaaşım bana Havalimanını izleyebilmem için öm atmışlar çok teşekkür ederim :happy0064
Hemen ablamada yolladım oda zleyeemişti oda izliycek biazdan ya buarada ilk yarım saatte amma şey olmuş ben ondan pek bişey anlayamamıştım :)

masal gibi
30-12-07, 17:27
Dilaracım Valla Sende Olmasan...
Resiimsiz Kalcakmışız Herhalde:img-yes:Çok Saol Canım REsim İÇin:img-wink:
Çarşı_903 cnm ZAten Karizmaa Adamaa Tbi Karizma Çıkcak:happy0064
Çok Yakışıklı YAAA, Çok Güzel Yapıo Rolünü hele Bakışları Yokmu:img-in_lo

çarşı_903
30-12-07, 17:28
Bitti....:icon_whis
Ay son sahne nasıldı öyle ya...Fondaki müzik bide Fatih'in Selin'e bakışları falan...:img-in_lo
Selin'in yüzündede bir sırıtış...:icon_whisBakalım ne olacak bi dahaki bölümde.:img-pilot
Bu arada özette yazıyodu sanırım Kabin Memurluğu kursunda İdil'in derslerinden birine Fatih girecekmiş...
Acaba o zaman mı öğrenecek?Çatlarım artık ben bir dahaki bölüme kadar...:not_i::not_i:

flytomoon
30-12-07, 17:28
ben de selin'i hatırladım. kırık kanatların sonlarında girmişti peçeli olarak. orada da çok güzel bulmuştum. burada da süper. hatta kadın dergilerinin birinde bir fotografları vardı, müthiş. ilk bölüm çok güzeldi.2. bölümde de devamını bekliyorum:img-wink:

2shy
30-12-07, 17:34
çok şükür tam olarak izledim diziyi :happy0064
ikinci bölümde neler olacak merak ediyorum
fatih karşısında kızkardeşini görünce ne tepki verecek
acaba bir an önce fragman çıksada görsek neler olacağını:P

»» DeeTje ««
30-12-07, 17:48
Arkadaslar dizinin 1. bolumu nete eklendi...
Isteyen o.m atabilir bana...
Burdan topluca haber verim dedim...:icon_whis

Evet Fatihin abasi onlari baska bir kadin icin terk etmis...
Bu kadinin hostes olma olasiligi evet var ve o yuzden Fatih kardesinin hostes olmasini istemiyordur...yada acaba tehlikeli diyemi istemiyor...
yada eski sevgilisi hostestide onu aldatti mi? hehe bu konu hakkinda birsuru konu cikar ortaya...:img-pilot

Fatih kiz kardesini karsisinda gorunce sok olucak ve aralarida bozulucak galiba...keske Fatih kardesinden duysaydia boyle karsilasmasalardi o zaman daha iyi olurdu...:img-yes:

Birde Idilin arkadaslarindan sarisini fatihe kafayi takicak gibi...
Bana oyle geldi bilemiyorum artik...:icon_whis

Vee ders sirasinda Idilin arkadaslarindan bir tanesi yoktu...Idil dedi sonra keske oda burda olsaydi falan...kizin ismi arzuydu sanirim...Kiza nolduki acaba?
Niye aciklik getirmediler ki o konuya oyle atladilar...:icon_whis :img-yes:

carsi_903
Evet canim ismim Serpil...seninle burdada karsilasmak cok guzel...:img-wink:

Dilara03
Canim o Pamirin resmini ekledigin icin cok sagol gerceken guzel bir resim...
Avatarinda cok guzel olmus ellerine saglik...: