Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 5)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

rozi
07-12-07, 13:10
Aranıyor Ezo gelin forumunun özet konusunda yetkili istihbaratçısı söğüt 44.bölüm özetini ele geçirmeden ortadan kaybolmuştur.bir an önce özetçi ile anlaşmaya varıp özeti forumda görmek için söğüt aranmaktadır.ezo gelin forum sakinleri söğütü bu göreve oybirliği ile getirmiş bu zamana kadarda görevini layığıyla yapmış ve övgüleri haketmiştir.forum sakinleri heryerde ezogelin 44.bölüm özetini ve buna ulaşmak için söğütü aramaktadır.

:img-help:

arkadaşlarım bu satırlar tamamıyle gerçektir malesef artık eniştem yok. söğüt bu haftakı bölümün beklediği gibi çıkmaması sebebiyle hırzını alamayıp soluğu eniştemin yanında almış o kadar kızmışki hele o kulağa fısıldama sahnesinin olmaması sebebiyle bütün öfkesini özetçi eniştemden almış çim makasıyla eniştem bi güzel kırpmış yünlük koyun gibi elinden zor almışlar bununlada yetinememiş gidip enişteme nispet yapar gibi fıragmancıyla söz kesmiş kalbı bu kadar acıya dayanamayan zavallı eniştem kendini içkiye ve şarkılara vurmuş tam o sırada büyük bir talıhsızlık sonucu bir densiz murat kekillinin bu akşam ölürüm şarkısını çalıyormuş şarkıyı duyan eniştem daha da gaza gelerek beni kimse tutamaz diyerek kendini zemin kattan aşşağıya atmış kimse tutamamış eniştemi şu anda derin komada çıkar mı belli deyil:img-cray::img-cray:

crowe
07-12-07, 13:16
Bu durumda Arzu ile Nedim aşık olursa birbirlerine, Ezo da ingiltereye giderse birisi lasım eso'nun yerine oynayacak. Ben disimizin ve formumuzun geleceği için bu role talibim. Daha önce bu yönde görüş ve isteklerini bildiren arkadaşların sahmet etmesine gerek yok.ben bu fedakarlığı yapabilirüm.img-hyste:img-hyste:img-hyste

dilaradilcim 3 aylık anlaşmaları var- hazirana kadar- serhat ve nurgül 6 aylık anlaşma yapmşlar sezon başı. yani ezo ve kadim forever tatlım:)
bu arada bence arzu ve nedim ilişkisi şöyle olabilir. arzu kadime değil nedime aşık olur ama nedim eylüle kancayı takar. iyice nuran devrese bağladık diziyi bu arada. kimin eli kimin cebnde belli değil
emreyi unutun bence bakalım ezoya talip başka biri çıkacak mı. muhtemelen çıkacak ama arzu kadişme saracak gibi görünüyo. ezo ve kadim birbirlerini kıskanarak olaya devam etseler dizi şimdikinden daha az bayar bence. ilk başlarda ne tatlılardı oysa iyice suyu çıkmadan bize biir kaıdn biri erkek azcık eli yüüz düzgün tipler lazım:) kısa süreliğine:img-pilot

deryadil
07-12-07, 13:17
:img-help:

arkadaşlarım bu satırlar tamamıyle gerçektir malesef artık eniştem yok. söğüt bu haftakı bölümün beklediği gibi çıkmaması sebebiyle hırzını alamayıp soluğu eniştemin yanında almış o kadar kızmışki hele o kulağa fısıldama sahnesinin olmaması sebebiyle bütün öfkesini özetçi eniştemden almış çim makasıyla eniştem bi güzel kırpmış yünlük koyun gibi elinden zor almışlar bununlada yetinememiş gidip enişteme nispet yapar gibi fıragmancıyla söz kesmiş kalbı bu kadar acıya dayanamayan zavallı eniştem kendini içkiye ve şarkılara vurmuş tam o sırada büyük bir talıhsızlık sonucu bir densiz murat kekillinin bu akşam ölürüm şarkısını çalıyormuş şarkıyı duyan eniştem daha da gaza gelerek beni kimse tutamaz diyerek kendini zemin kattan aşşağıya atmış kimse tutamamış eniştemi şu anda derin komada çıkar mı belli deyil:img-cray::img-cray:
:img-hyste:img-hyste:img-hyste Bu durumda fragmanı mı beklicez? Ya söğüt fragmancıyla da arayı bozar, yok sesliydi sessizdi deyip cinnet geçirirse. Biri onu durdursun:img-help: