Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 5)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

gizemzem
23-11-07, 11:36
Dilbilgisine de girmek istemiyorum yani artık iyice abarttık ama:) "Kadim’in tüm çabalarına rağmen konuşmak istemeyen Ezo’ysa, sonunda dayanamaz." cümlesi kuruluş bakımından sakat şeyler çağrıştırabilen bir cümle bazı arkadaşların da dediği gibi. Ne olumlu bir şey söylüyor, ne de olumsuz.

Zaten bence bu cümleinin tam hali şöyle: "Kadim’in tüm çabalarına rağmen konuşmak istemeyen Ezo'ysa sonunda dayanamaz ve konuşmaya ikna olur." Ne eksik, ne fazla. Ne iyi, ne kötü hiçbir şey anlatmaya yetmiyor yani. O yüzden de nasıl olacağını ancak fragmanı izleyerek görebileceğiz (o da inşallah).

gamze_yy
23-11-07, 11:37
yok canım senin haberin yok söğüt dizideki son sahneyi onun üzerinde denemiş adam neye uradığını şaşırmış kendinden geçmiş ah aşk sen nelere kadirsin:img-in_lo:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
O zaman derhal fragmancı başının yanında gönderelim söğütü:) Ama sakın özetçi başı duymasın yerin kulağı var. Aşırı dozda aşk yüklemesinden gideceğiz forumcak. Kim kimi vuruyormuş banane ben kalpten vurulmuşum:img-in_lo

rozi
23-11-07, 11:39
Ballı Ağa’nın evinde vurulmuş bir halde Ezo’yu bulan Kadim, nihayet Ezo’ya olan aşkını itiraf eder. Ezo, Kadim’i susturmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kadim, hemen bir ambulans çağırıp Ezo’yu evine götürür. Merak içinde Ezo’dan haber bekleyen Elçin Anne’ye de haber verir. Elçin Anne telaşla bütün mahalleyi eve toplamıştır. Ezo ve Kadim, evde merakla onları bekleyen kalabalığa, olanları açıklamakta bir hayli zorlanır.

Otele iyice yerleşen Ballı Ağa ise, Seyit’ten tehdit telefonları almaktadır. Seyit’in Zeynel’i vurmasıyla da huzuru iyice kaçar.

Kadim’in tüm çabalarına rağmen konuşmak istemeyen Ezo’ysa, sonunda dayanamaz

anam son cümleyi şimdi gördüm bu ne demek anlamadım şimdi dayanamaz

bakın buraya yazıyorum kesinlikle bir ilan-I aşk denemesi daha olacak kadim den bu sefer ezo dayanamıyacak bu yazılan devam sahnesinde deyil:good:

pelin-ce
23-11-07, 11:40
Sinopem... Canım...bye
Geldim burdayım...
Özette gelmiş tüm loca iner şimdi ortama...

Ben bu özeti hiç beğenmedim. Korkularım arttı. (Fragman isterim.):img-cool2
Kadim ambulansı arıcana kendi arabasıyla götüreydi olma mıydı?
Ezo'nun durumu o kadar da ağır değildi. (Bkz: Kadim'in söyledikleri karşısında bizim kalbimiz eridi ama o maşallah süper karşıladı.)
Ambulansa ne gerek vardı. Ayrıca bütün mahalle o eve neden ve nasıl toplanır. Ezo'dan helallik almaya mı geliyorlar. Dahası ne açıklaması? (Yok ben acilen fragman isterim):img-cool2

Ballı ağam otele yerleşmiş. Hayırlısı olsun.
Şindi Ballı ağamın peşinde ki adamları da otelde mi kalıyor yoksa onlar kapıda nöbetteler mi? Bu durumdan rahatsız olan müşteriler oteli terk ederler mi?
Otel bu olayla batar mı? :icon_whis
Seyit tehditlerine başlamış hatta uygulayıp Zeynel'i vurmuş ama Ballı ağam çim adamdan korkacak mı?
Ballı ağamında karakteri değişir mi? (Yok olmaz ben kesinlikle fragman isterim):img-cool2

Gelelim aslı konumuza...:img-in_lo
Kadim'in çabaları hala sürmekteymiş. Ah aşık Kadim'im sen daha nelere katlanıcan bilmem ki? Ezo sonunda dayanamayıp konuşuyor. Bizim forum seviniyor. Ama bu açıklama tam tersi bir durumda olursa.
...: Gadim Bey bu aşk olmaz! Siz kültürlü zengin otal sahabı, ben cahal fakir bir köylü kızı... Bu sevda gabul görmez.
Aman Allah'ım bu olmasın!:img-fear2:img-fear2
(Ben fragman isterim demiş miydim?):img-cool2

Edit: Beni linç etmeyin n'olur içimde ki canavarı susturamıyorumsofa
Locaya selamlar, sevgilerbye

söğüt
23-11-07, 11:40
42.Bölüm Özeti...

Ballı Ağa’nın evinde vurulmuş bir halde Ezo’yu bulan Kadim, nihayet Ezo’ya olan aşkını itiraf eder. Ezo, Kadim’i susturmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kadim, hemen bir ambulans çağırıp Ezo’yu evine götürür. Merak içinde Ezo’dan haber bekleyen Elçin Anne’ye de haber verir. Elçin Anne telaşla bütün mahalleyi eve toplamıştır. Ezo ve Kadim, evde merakla onları bekleyen kalabalığa, olanları açıklamakta bir hayli zorlanır.

Otele iyice yerleşen Ballı Ağa ise, Seyit’ten tehdit telefonları almaktadır. Seyit’in Zeynel’i vurmasıyla da huzuru iyice kaçar.

Kadim’in tüm çabalarına rağmen konuşmak istemeyen Ezo’ysa, sonunda dayanamaz.

Bu nasıl bir özet. Bu sefer kesin gidiyorum kalpten:img-in_lo Özetçi başı sağolasın. Bayıldım ya harika ötesi. Kıvranan birer aşık çift izleyeceğiz bundan güzeli var mı? Ezo dayanamıyormuş. Taş olsa çatlar kim dayanabilir:img-in_lo

Edit:Saatimiz yine 22:00

gerçi ben söğüt olarak bu özetçi beyfendiye küsüm ama...neyse hadii
sevgili gamzenin hatrı için tabii önce gamzeciğim sana sonra özetçi beyfendiye teşekkürlerimi sunarımm..
ya arkadaşlar siz bu özetçinin erkek olduğundan emin misiniz...:img-hyste:img-hyste

allahım eğer bu kurşun saplansaydı kara ambulansı yerine helikopter ambulansı mı tutacaktı kadim bey..bu ne komedi yaav:img-hyste
elçin hanımın telaşını anlayabilirim..e düşünsenize " elçin anne, ezo vurulmuş, ambulansla eve getiriyorum, merak etme" haberi verilmişse....
aaaaa
ama arkadaşlar pardon pardooonn...
ezonun, kurşun sıyırdığı andaki tepkisi aklıma geldide..eee tabii hakkı kadının ambulanslarda gitmek..."ballı ağa beni öldürdün sen..beni öldürdün..." :img-hyste:img-hyste
ballı ağam kadimle ne zaman anlaştılarda ne zaman otele yerleşti ..alla allaaa...hayret ..tüh be yaaa şimdi nasıl pişmanın zamanında ben bu elçin hanımı ballı ağama almadığıma...tüüü aklıma benim....:icon_sorr
yaa zamanında alsaydın mayfa babası hanımı olacaktı ve ezo ile kadimede böyle artistlikler yapamayacaktı...ah ah ah..ah beni ahhh..:icon_sorr

hayır yani seyiti bırakıyorsunda niçin takibe almazsın be ballı ğam..

umarım zeynel ölmez..ben zeyneli seviyom çünki..

ezo hanımda dayanamazmışşş..aman da aman ..aman da aman..nazlı tuzlu tozlu köylü güzelimiz..nasılda dersler veririmiş..:happy0064
a be kuzicigim, dağlar taşlar eridi, ezo da sonunda dayanamadi...
aşk neymiş, nasılmış, aşka nasıl sahip çıkılırmış, nasıl imkansızlıklar içinde aşk yaşanırmış, sevgili ile karşılaşınca insanın gözlerinin içi nasıl gülermiş, kalbi nasıl çarparmış, herkese ve herşeye karşı aşkı görebilecek miyiz.. ..
çok umudum yok ..nasıl olsa harcarlar...:icon_sorr

ebrize
23-11-07, 11:41
keşke ballı ağa seyiti hallettikten sonra elini ayağını çekseydi bu işlerden çünkü şimdi çok pişman olcak inşallah nura patlamaz seni dinledim böle oldu die nuru sewio ama genede adam bi sinir anında patlayabilir seyitte de gurur yokki o hala ballı ağanın işini bitirme peşinde ama ben meryeme güweniorum eline bi silah alsa seyiti halleder maşallah ii nişanci hem :D

ahesti
23-11-07, 11:44
hayırlı olsun sonunda meryemsiz bir özet gördük ve anlaşılan bol bol ezo kadım sahnesı olcak eeeeee tabı kadım ılk once ezoyu kaybettı sonra buldu mısalı ya bişi sorcam gecen bölümde ezonun evımı degısmıs yoksa acaba cunku baska bır kapıdan gırdı ve dıger evın ıcıde ole degıldı:img-polic

papatya363
23-11-07, 11:44
amanda aman özetimiz gelmiş gözümüz aydın :happy0064:happy0064

gamzecim çok saol

özet çok güzel beğendim demek ezo kadimi susturamadı yürübe kadim kim tutar seni:)

sanırım korktuğumuz başımıza gelmicek ben odaya hep biri dalıcak diye bekliyodum ama özette öyle bişe yazmıyo eğer öyle olsaydı özette bahsederdi diye düşünüyorum

ve kadimimiz ezosunu bırakırmı orda hiç hemen alıp götürüyo ay ambulansa kadar kadim taşısa ezoyu
kesinlikle böyle bi sahne istiyoruz umarım olur

tabi dayanamassın ezo kim dayanır öyle romantik bakan bi adamın karşısında ama benim burda korktuğum dayanamaz derken sert bi konuşmada yapıp bu işin olamayacağını söyleyebilir

moirane
23-11-07, 11:45
Kadimin çabalarını bende merak ediyorum:img-in_lo Dizi sahraya mı dönmeye başladı ne?:img-icecr Orada da sahranın peşinden koşan bir adet mithat vardı. Mithat sonunda istediğini elde etmişti darısı kadimin başına:img-icecr

Özetçi başından ilk defa bu kadar güzel özet geliyor. Son sahne onu da etkiledi galiba:)

Ezo dayanamaz cümlesi her yöne çekilebilir.Olumlu da olumsuz da. Nedense içime olumlu doğdu ama yine de belli olmaz. En azından kadimin ne olursa olsun vazgeçmediğini gördük. Bu özetten sonra fragmanı beklemek daha da zorlaşacak. Bugün showdan başka kanal izlemek haram bana:img-in_lo

Birgün sinirden gideceğiz ertesi gün kalpten. Yandık biz yandık. İllaki gideceksek kalpten gitmeyi tercih ederim:)

sorma ben de kalpten gitmeyi tercih ederim.neyse o sinir bozukluğundan sonra iyi gelecek kalp ağrıları....ama yakında şöyle iyi bir kalp doktoruna ihtiyacımız olacak gibi.tanıdığın bir tane var mı :icon_whis

sen de sahra'yı izledin demek.mithat benim ilk aşkımdır her zaman.sahra'ya o aşık bakışları yere basmadan yürümeme sebep olurdu bütün hafta.:img-blush dizi biraz sahra'ya dönse hiç de itireaz etmem aslında.yalnız ezo sahra kadar naz yapmasa iyi olur.sahra'nın aklının başına gelmesi epey sürmüştü malum.(ne kızardım sahra'ya ama "mithat'ıma nasıl kıyarsın " diye :P ) ama ne olursa olsun aşık erkek rolunda serhat beyi izlemek....:img-in_lo

Ezo dayanamaz cümlesini olumlu yöne çekmek istiyorum ve öyle olacağını da düşnüyorum.sonunda kadim başka bir tepki vermesine sebep olacak kadar ısrarcı olmayacaktır.kaldı ki ezo da kadim'e karşı boş değil ve şu an dayanmaya çalışmasının nedeni elçin anne'nin söyledikleri, geçmişten gelen korkular vs. vs.ne olursa olsun ezo'nun kalbini kazanmaya çalışan bir kadim izlenmeye değer sahneler olacak.

bu arada diziler başlarken hani uyarılar geliyor ya.+7, +13 vs. bizim dizimiz başlarken de "kalbi olanlar için sakıncalıdır" uyarısı felan gelse iyi olacak.ne olur ne olmaz... baştan önlem almak lazım di mi ama:icon_whis

rozi
23-11-07, 11:45
gerçi ben söğüt olarak bu özetçi beyfendiye küsüm ama...neyse hadii
sevgili gamzenin hatrı için tabii önce gamzeciğim sana sonra özetçi beyfendiye teşekkürlerimi sunarımm..
ya arkadaşlar siz bu özetçinin erkek olduğundan emin misiniz...:img-hyste:img-hyste

allahım eğer bu kurşun saplansaydı kara ambulansı yerine helikopter ambulansı mı tutacaktı kadim bey..bu ne komedi yaav:img-hyste
elçin hanımın telaşını anlayabilirim..e düşünsenize " elçin anne, ezo vurulmuş, ambulansla eve getiriyorum, merak etme" haberi verilmişse....
aaaaa
ama arkadaşlar pardon pardooonn...
ezonun, kurşun sıyırdığı andaki tepkisi aklıma geldide..eee tabii hakkı kadının ambulanslarda gitmek..."ballı ağa beni öldürdün sen..beni öldürdün..." :img-hyste:img-hyste
ballı ağam kadimle ne zaman anlaştılarda ne zaman otele yerleşti ..alla allaaa...hayret ..tüh be yaaa şimdi nasıl pişmanın zamanında ben bu elçin hanımı ballı ağama almadığıma...tüüü aklıma benim....:icon_sorr
yaa zamanında alsaydın mayfa babası hanımı olacaktı ve ezo ile kadimede böyle artistlikler yapamayacaktı...ah ah ah..ah beni ahhh..:icon_sorr

hayır yani seyiti bırakıyorsunda niçin takibe almazsın be ballı ğam..

umarım zeynel ölmez..ben zeyneli seviyom çünki..

ezo hanımda dayanamazmışşş..aman da aman ..aman da aman..nazlı tuzlu tozlu köylü güzelimiz..nasılda dersler veririmiş..:happy0064
a be kuzicigim, dağlar taşlar eridi, ezo da sonunda dayanamadi...
aşk neymiş, nasılmış, aşka nasıl sahip çıkılırmış, nasıl imkansızlıklar içinde aşk yaşanırmış, sevgili ile karşılaşınca insanın gözlerinin içi nasıl gülermiş, kalbi nasıl çarparmış, herkese ve herşeye karşı aşkı görebilecek miyiz.. ..
çok umudum yok ..nasıl olsa harcarlar...:icon_sorr

bak gördün mu küsüm ayaklarına yatıyor bizi uyutmaya çalışıyor:img-hyste

canım beni sen deyilmiydın dün gece kız kulesinde özetçiye ilan-ı aşk eden heycana kule bile dayanamadı :img-hyste:img-hyste

Ö.Dilek
23-11-07, 11:48
özet için teşekkürler.
özetcimiz resmen aşmış kendini neler neler yazmış böyle kesin bu hafta kalpten gidicem.

kadim çok telaşlanmış demekki, ambulansa gerek yoktu ama onun telaşını izlemek güzel olacak. hayret elçin annemiz meraklanmış şimdi ezo'yu dahada sıkıştıracak ballı ağa konusunda zavallı ezo...

gene bu seyit her taşın altından bu çıkıyor inşallah kadim'ide bu olaylara dahil edipte elinde silah görmeyiz...

acaba Ezo neye dayanamıyor kadim'in aşk itirafları karşısında ondandamı bir itiraf gelecek yoksa vurulmasının sebebini ezber gibi anlatan Ezo'ya inanmayıp sıkıştıran Kadim'e Ezo'nun gerçerçekleri açıklamasımı

şimdi fragmanı iyicene merak ettim fragmancı amca elini çabuk tutsanda merakımız gitse...:img-wink:

klgçaglar
23-11-07, 11:49
ya arkadaşlar demin böyle şakayla dedim ama bu özete göre dayanamamakla başlayan pek çok anlam var eriyecek diyosunuz ya daha böyle dimdik olup yermisin yemezmisin diyip kadimi bunları dediğine 1000 pişman ederse kadim çok hasas hemen küser hayata tabiki ben bundan çok korkuyorum ezonun kalbinden geçenler bunlar değil ama sınıf farklılığından dolayı böyle bişey olur eğer olumluysa bu dayanamaz mevzusu lütfen en sona bırakmasınlar o sahnenin devamı gelsin yoksa bölünüyo anlamı kalmıyo :icon_sorr

söğüt
23-11-07, 11:51
yok canım senin haberin yok söğüt dizideki son sahneyi onun üzerinde denemiş adam neye uradığını şaşırmış kendinden geçmiş ah aşk sen nelere kadirsin:img-in_lo:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

sevgili rozim,
biraz önce kadimimle telefonda görüştük.senin durumunu yakından takip ediyormuş, yaşını sordu daha kücücek dedim.üzüldü..en kısa zamanda işlerinden fırsat bulur bulmaz gelecek beni ankaradan alacak ve ikimiz seni dr. emreye bi muayeneye götürüceez..olmasa evlatlık alalım dedi ama ben anneciği var onun dedim..tabi bide dr. emrenin teşhisini beklemek daha doğru olur dedi..bide seni onun yerine yanaklarından öpecekmişim..gerçi bana kalsa ısırırım ama...neysee... öpem bari gel hadi:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ahesti
23-11-07, 11:54
arkadslar bişi sordum ama ezonun evı degısmısmı hanı bıtane bahcelı bır evlerı vardı ya
ay bende korkuyorum ezo sonunda dayanamıyor dıyor bide bakmısız ezo kacmıs yok canım heralde olmaz böle bişi dayanamıyo dayanamıyor bu olumlu bır cumle gıbıme gelıyor.
olumsuz bır sey olsaydı daha farklı olurdo mesela ezo dayanamıyp kadıme patladı gıbı yada kadım ısrarlarının sonucu ne olucak.yada gecenın sonunda kadımı mahveden sey ne
gibi

ebrize
23-11-07, 11:54
aslında ben bu dayanamaz kelimesini olumsuza yoranlardanım ama son sahnede ezonun kadime dokunuşu we bakışları aşk doluydu tamam belli bi süre direniyo galiba ama kadimin ne kadar ii biri olduğunuda bilio ayrıca geçmişte problemler yaşadığınıda bilio nişanlısını öldüğünüde öğrendi yanlış hatırlamıosam..
bi tarafımda dioki ezo bunları düşünücek we çekingen bi biçimde kadime olumlu yanıt wercek ama zamana bırakmalarını falan sölicek hihihi yani gönlümden geçen bunlar

rozi
23-11-07, 11:56

Merak içinde Ezo’dan haber bekleyen Elçin Anne’ye de haber verir. Elçin Anne telaşla bütün mahalleyi eve toplamıştır. Ezo ve Kadim, evde merakla onları bekleyen kalabalığa, olanları

şimdi ikinci inceleme

Ballı Ağa’nın evinde vurulmuş bir halde Ezo’yu bulan Kadim, nihayet Ezo’ya olan aşkını itiraf eder. Ezo, Kadim’i susturmaya çalışsa da başarılı olamaz

yanı o bakışlar devam ediyor susmuyor şovalyemiz of kiyene yakacak bizi:img-in_lo

Merak içinde Ezo’dan haber bekleyen Elçin Anne’ye de haber verir. Elçin Anne telaşla bütün mahalleyi eve toplamıştır. Ezo ve Kadim, evde merakla onları bekleyen kalabalığa, olanları

elçin annemiz geri döndü inşallah yanılmam seni nasıl özledik bir bilsen annecim:img-in_lo

Seyit’in ZeOtele iyice yerleşen Ballı Ağa ise, Seyit’ten tehdit telefonları almaktadır. ynel’i vurmasıyla da huzuru iyice kaçar

inan bizim de huzurumuz kaçtı hemde çok fena ben gönüllüyüm arkadaşlarım seyidi öldürmeye aradan nedimi de çıkarırım

söğüt
23-11-07, 11:57
arkadslar bişi sordum ama ezonun evı degısmısmı hanı bıtane bahcelı bır evlerı vardı ya
ay bende korkuyorum ezo sonunda dayanamıyor dıyor bide bakmısız ezo kacmıs yok canım heralde olmaz böle bişi dayanamıyo dayanamıyor bu olumlu bır cumle gıbıme gelıyor.
olumsuz bır sey olsaydı daha farklı olurdo mesela ezo dayanamıyp kadıme patladı gıbı yada kadım ısrarlarının sonucu ne olucak.yada gecenın sonunda kadımı mahveden sey ne
gibi

valla ahesteciğim, biz de senin gibi melül melül bakakaldık ancak ..ev değişmiş ama ne zaman değişti biz göremedik..
şimdi dizi haftada 2 saat yayınlanıyorya heral bizim görmediğimiz diğer zamanlarda değişmiş ev..:icon_sorr:icon_sorr:img-tomat:img-tomat
aalm ben ne demek istedim yav:img-hyste:img-hyste
ah canım beniiiimm... :img-hyste
bu da iyi saatte olsunlara karıştı..byebye
bacım huuu....aheste çek kürekleri......aman dikkat dr emreden bi de sana mı randevu alsak ki :img-pilot

Ceva
23-11-07, 11:59
42. Bölüm özeti...
Ballı Ağa’nın evinde vurulmuş bir halde Ezo’yu bulan Kadim, nihayet Ezo’ya olan aşkını itiraf eder.

özetçi sıkılmış galiba...nihayet :img-hyste :img-hyste:img-hyste

Ezo, Kadim’i susturmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kadim, hemen bir ambulans çağırıp Ezo’yu evine götürür.

Yürü be FilintaKadim kim tutar seni..

Merak içinde Ezo’dan haber bekleyen Elçin Anne’ye de haber verir. Elçin Anne telaşla bütün mahalleyi eve toplamıştır.

Elçin anne geri geliyor olabilir mi? İzlemeden inanmam..:icon_whis

Ezo ve Kadim, evde merakla onları bekleyen kalabalığa, olanları açıklamakta bir hayli zorlanır.

Türkiye'de yaşıyorsunuz yahu...Yalan mı yok (demişim halt etmişim. Bu acı ama bize özel gerçeklerimizden) ..misal, Akşam Türkiye milli maçı vardı ya..hehh işte o maçı kazanmışız. 2008 Avrupa şampiyonasına gidiyormuşuz.. bazı kendini bilmez teksaslılar, yahu burası apartmanlarla dolu şimdi ben silahı kullanıyorum. Ya biri camdan başını dışarı çıkarırsa, ya yoldan geçen biri varsa diye düşünmemiş..ateşlemiş desin. Bir de söylensinler..cık cık sevinmesini bile bilmeyen bir millet olduk diye..işte sana açıklama..

Nur, Ballı ağa'yı evden mi kovdu acaba? :)

Özetin tek elle tutulur yanı...çek çeke bildiğin yere..özetle birlikte tek merak edilen şu çabalar oldu. Benimse tek beklentim..düzgün bir şekilde işlenmiş olması..Edebiyat dersinde öğretmenlerin hep söylediği; "yazar aslında burda ne anlatmak istemiştir" sözünün yeni şekli bizim için "yönetmen burda aslında ne anlatmak istemiştir" olmasın..yani "neyi neden yaptığını" sorgulayan FilintaKadim'i sadece lambanın ışığı yüzüne vurmuş içerken ve Ezo'nun gözlerine düşen gün ışığı şeklinde izledik ya..demem o ki bari bu sahneler düzgün işlenmiş, çekilmiş, hissettirilmiş olsun.

Edittttt: Gamze özet için teşekkürler..

ahesti
23-11-07, 12:02
valla ahesteciğim, biz de senin gibi melül melül bakakaldık ancak ..ev değişmiş ama ne zaman değişti biz göremedik..
şimdi dizi haftada 2 saat yayınlanıyorya heral bizim görmediğimiz diğer zamanlarda değişmiş ev..:icon_sorr:icon_sorr:img-tomat:img-tomat
aalm ben ne demek istedim yav:img-hyste:img-hyste:img-hyste

aynen evi görunce heyt noluyo dedım o ev kadımn dr.emreden ılk kıskandıgı ev o evi ezo kendı ellerıyle yaptı .deli efe kendı ellerıyle temızledı evı noluyo dedım ıcımden.
neyse ya bısı sorcam ballı otelemı yerlesmıs kadım gıbımı yanı ordamı kalıyor eee yerlesmısse bunlar ortak olmus demektır bıde bunu gosterıyor ya zaman atlaması oldu yada olaylar hızlı bır sekılde gectı

gamze_yy
23-11-07, 12:03
Fragman bekleyenlere küçük bir tüyo:icon_whis
Yarın akşam da bizden önce başlayan program olan var mısın yok musun adlı program var. Program aralarında muhakak salı günkü tanıtımını da verecektir. Show'da tanıtımları arka arkaya verdiğine göre yarın akşam fragmanın çıkma ihtimali yüksek. Zaten cumartesi gecesi çıkıyor genelde. Çekmek isteyenler için diyorum:icon_whis

Edit:Az sonra Derya Baykal'ın programı da var. Bu programı genelde bayanlar izlediği için fragman çıkma ihtimali yüksek. Her olasılığı değerlendirmek gerek. Kısacası showdan ayrılmayın işte:) Özellikle belirttiğim zamanlarda. Kaçırırsanız üzülürsünüz:)

esen_89
23-11-07, 12:05
[

amanın özet gelmiş hoş gelmiş:happy0064

demekki bu bölümde kadimden kaçan bir ezo izleyeceğiz inşllah bölümün sonuna kadar sürmez bu kaçış.kadim de ambulanslar falan ortalığı iyice ayağa kaldırmış.ballı nasıl izin verdi acaba götürmesine? kesin bu konuda kadimle tartışmıştır ama kim kadimin sözünün üsüne söz söyleyebilirki hele konu ezoysa:icon_whis

seyit yine iş başında bir de zeyneli vurmuş ee tabi ihanet etti ya ona. ballı da ona misilleme yapmak istese nur engel olmaya çalışır.sanki bana bu işi kimseye haber vermeden gizliice çözmeye çalışacak gibi geldi

"konuşmak istemeyen ezo sonunda dayanamaz" bu cümleden iyi bir sonuç mu çıkarmalıyım?? dayanamaz konuşur ama bakalım ne der inşallah kadime karşılık verir.

gamze özet için teşekkürler

ben de fragman istiyorum özet yüzünden ikilemde kaldım çünkü

pelin-ce
23-11-07, 12:07
aalm ben ne demek istedim yav:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ne demek istediğini bir ben anladım sanırsam tercüme edeyim...:img-hyste
Hayatım bizim göremediğimiz bölümlerde evi su basmış bizimkilerde değiştirmişler.
Hatta Nedim demiş ki benim eve alıştın Elçin annem sana beni evin aynısını bulalım demişler...:img-hyste:img-hyste

gizemzem
23-11-07, 12:09

Özetin tek elle tutulur yanı...çek çeke bildiğin yere..özetle birlikte tek merak edilen şu çabalar oldu. Benimse tek beklentim..düzgün bir şekilde işlenmiş olması..Edebiyat dersinde öğretmenlerin hep söylediği; "yazar aslında burda ne anlatmak istemiştir" sözünün yeni şekli bizim için "yönetmen burda aslında ne anlatmak istemiştir" olmasın..yani "neyi neden yaptığını" sorgulayan FilintaKadim'i sadece lambanın ışığı yüzüne vurmuş içerken ve Ezo'nun gözlerine düşen gün ışığı şeklinde izledik ya..demem o ki bari bu sahneler düzgün işlenmiş, çekilmiş, hissettirilmiş olsun.

Edittttt: Gamze özet için teşekkürler..

Ya evet 41. bölüm sonunda bunlar el ele tutuştu resmen; onu bile bir ağız tadıyla izleyemedik yahu...:img-cool2 Yani çok önemli bir adım geçiştirildi gibi oldu, artık 41+ bölümlerinde şöyle sindire sindire Ezo-Kadim aşkı, Ezo, Kadim, Ballı izlemek istiyor ben.:img-yes: Güzel güzel çekilsin gümbürtüye gitmesin güzelim sahneler, güzelim oyunculuklar; yazıktır.:icon_whis

burchincik
23-11-07, 12:09
özet muhteşem bir bölüm zileyeceğimizin sinyallerini veriyo...inş ..serhat tutumluerin o sahnedeki bakışlarını çok özlemişim aşk dolu bakışları ...adam dobra ya kendi kabul ettiği ana hemen karşısındakinede söylüyo..:img-in_lo
evine götürüyomuş ezoyu..:) çok güzel ya fragman çıksada izlesek keşke hemen...salılar bir türlü gelmiyo ya...:)

gizemzem
23-11-07, 12:17
Arkadaşlar çok alakasız olacak ama bir şey soracağım: 1. sezonu izlemediğim için bilmiyorum ben, bu dizinin adı neden Ezo Gelin? Sırf karakterin adı Ezo diye değil harhalde? Bildiğimiz Ezo Gelin efsanesinden esinlenerek mi yapılmış dizi ve eğer öyleyse hâlâ devam ettiriliyor mu ve ettirilecek mi bu paralellik?

rozi
23-11-07, 12:18
sevgili rozim,
biraz önce kadimimle telefonda görüştük.senin durumunu yakından takip ediyormuş, yaşını sordu daha kücücek dedim.üzüldü..en kısa zamanda işlerinden fırsat bulur bulmaz gelecek beni ankaradan alacak ve ikimiz seni dr. emreye bi muayeneye götürüceez..olmasa evlatlık alalım dedi ama ben anneciği var onun dedim..tabi bide dr. emrenin teşhisini beklemek daha doğru olur dedi..bide seni onun yerine yanaklarından öpecekmişim..gerçi bana kalsa ısırırım ama...neysee... öpem bari gel hadi:img-hyste:img-hyste:img-hyste

öpp hadi öp beni:img-kiss::img-hyste

kadimimin yerine :img-in_lo

amam ben küçük deyilim ki :img-cray: yaşım baya var hem aşk engel tanımaz erkek dediğin kadindan büyük olur yaşca :img-hyste:img-hyste

bu arada beni evlatlık almak isterseniz gönüllüyüm anneme fena halde kızgınım evimi maf etti perişan oldum:icon_sorr:img-cray:

XCrabX
23-11-07, 12:18
özet için tşkler

ya bana olumlu bir konuşmak yapacakmış geliyo..tamam ezo,kadimin aşk itirafından sonra çekingen davrandı,susturdu sürekli ama duygularını saklayamadığı anlarda oldu..mesela kadim elini,ezonun yüzüne götürdüğünde ezo yüzünü kadimin eline doğru götürdü ve gözünü kapatışı çok anlamlıydı ve son sahnede kadimin yüzünü okşayışı çok güzeldi..ezo dayanamayacak çünkü,karşısında ona deli gibi aşık ve onu herşeyiyle kabul etmiş bir adam var..kadim ikna edecektir ezoyu..ay ne bilim ya öyle umuyorum,öyle olmasını istiyoruuuuuuuuum..

Ceva
23-11-07, 12:20
Ballı ağam otele yerleşmiş. Hayırlısı olsun.
Şindi Ballı ağamın peşinde ki adamları da otelde mi kalıyor yoksa onlar kapıda nöbetteler mi? Bu durumdan rahatsız olan müşteriler oteli terk ederler mi?
Otel bu olayla batar mı? :icon_whis
Seyit tehditlerine başlamış hatta uygulayıp Zeynel'i vurmuş ama Ballı ağam çim adamdan korkacak mı?
Ballı ağamında karakteri değişir mi? (Yok olmaz ben kesinlikle fragman isterim):img-cool2

(Ben fragman isterim demiş miydim?):img-cool2

Ballı ağa, gerçek anlamda yerleşmemiştir yahu..bence o bizim özetçinin hüsnü kuruntusu..aramızda kalsın Söğüt'le bozuşmuşlar galiba biraz onun için öyle üstün körü bir özet hazırlamış..:icon_whis

Özetçi burda; Ballı ağanın ortaklık işini benimsediğini, otelde vakit geçirmeye başladığını söylemek istemiştir. Dimi özetçi?

pelin-ce
23-11-07, 12:24
Ballı ağa, gerçek anlamda yerleşmemiştir yahu..bence o bizim özetçinin hüsnü kuruntusu..aramızda kalsın Söğüt'le bozuşmuşlar galiba biraz onun için öyle üstün körü bir özet hazırlamış..:icon_whis

Özetçi burda; Ballı ağanın ortaklık işini benimsediğini, otelde vakit geçirmeye başladığını söylemek istemiştir. Dimi özetçi?

Bence de bu durum böyle canım ama özetçimiz malum kendisi kayıp cümlesi düşük:icon_whis Bende bir soru yumağı ile bilgi almak istiyorum ama sonuçta malum:icon_whis İşte bu yüzden ben fragman isterim:img-cool2

sude9
23-11-07, 12:24

gerçek bilgiye Söğüt'ten ulaşılır zira özetçiyi ondan başka tanıyan yok..hoş özetçi de ondan başkasını tanımıyor..yoksa bizi beğenmiyor mu:)

ağamın içinde Nur olan bir evi var..üstelik bakırköy havasında..her telden çalıyor şimdi bu evi bırakıp gidermi ağam heçç:)nasıl birşeye yatırım yaptım diye görmeye gitmiştir..ama adamları kapı önünde yine öter ve müşterilerde tanık olursa Kadim gibi şaşkın bakışlar atarlar kesin:)

siberya1
23-11-07, 13:15
Arkadaşlar çok alakasız olacak ama bir şey soracağım: 1. sezonu izlemediğim için bilmiyorum ben, bu dizinin adı neden Ezo Gelin? Sırf karakterin adı Ezo diye değil harhalde? Bildiğimiz Ezo Gelin efsanesinden esinlenerek mi yapılmış dizi ve eğer öyleyse hâlâ devam ettiriliyor mu ve ettirilecek mi bu paralellik?

bildiğin ezo gelin hani ismi lazım değil askerden gelir ezoyla evlenir ezonun belalısı köyün ağası da ezoyu sever ama alamaz o nedenle kız kardeşi ki bu meryem ismi lazım değilin kardeşi ali ye vermez sonra bir ara ismi lazım değil bir iş için suriyeye gider öldü haberi gelir ezoyuda kayınbiraderiyle everirler sonra ismi lazım değil gelir ve bunu öğrenip yıkılır.kendinede ezoyada hayatı zindan eder sonra ali meryemi kaçırır evlenirler ağada aliyi vurur (kısa bir özet )bu film değilde dizi olduğundan gerisi tamamen uydurma
çünkü ismi lazım değil sinekli bakkal da oynayacakmış onun yerine yeni birini koyarlarmı bilmem

sycamore
23-11-07, 13:21
Özet gelmiş hoş gelmiş ley ley lümü lümü ley...

Şimdi bu özet ne demek istemiş arada derede kaldım.Ezo dayanamayacak demek ne demek yani;

- dayanamayacak dinleyecek
- dayanamayacak bağırıp çağıracak
- dayanamayacak şehri terketmeye kalkacak ( abarttım biliyorum ama Ezo değilmi küçük bir tavırda alınıp işi,evi terketmeye kalkan)

Ballı ağada bir alem Seyit senin düşmanın ne diye bırakırsın peşini.Olacağı buydu oluyor demekki.Daldı aşk meşk işlerine düşman falan hakgetire.

Elçin anne demekki ya özüne dönüyor ya da bu bölümlük düzeldi haftaya Allah kerim artık.Senaristler nasıl isterse o karaktere büründürürler nasılsa.

kirke
23-11-07, 13:26
selam arkadaşlar özette diyorya kadimin bütün çabalarına rahman konuşmayan ezo sonunda konuşuyor diyorya aklıma geldi nedim ile ilgili olmasın o konuda hiç konuşmamıştı ezo sizce?

sinope
23-11-07, 13:29
42.Bölüm Özeti...

Bu nasıl bir özet. Bu sefer kesin gidiyorum kalptenÖzetçi başı sağolasın. Bayıldım ya harika ötesi. Kıvranan birer aşık çift izleyeceğiz bundan güzeli var mı? Ezo dayanamıyormuş. Taş olsa çatlar kim dayanabilir

Gamzecigim ozet icin tskler tatlim.
Yahu ben cikmisim ,ozet gelmis ,sefalar getirmis
Tam istedigim gibi damardan bir bolum geliyor bacilar.:happy0064
Evetttt
Filinta Kadimimiz bir kez aska geldi
Susma Pasam konus, dok icinde biriktirdiklerini
Sevginin gercek anlaminin ne oldugunu
Hayatinin kadinini bulana kadar bos bir yasam icerisinde yasadigini
Konus pasam bulbul gibi anlat derdini sevdicegine,anlatki sende rahatla
Bizde tabiki:img-icecr
Carsi zaten sonuna kadar arkanda:img-yes:
Ezo susturmaya calissin
Birak dinleme sen onu bu seferde sende parmaginla onun dudaklarindan dokulecek sozleri sustur.konus sevgini HAYKIR
Filinta Kadim AmbulansI NIYE ARIYORKI?

Tabiiii canim insan sevdiceginin bu haline dayanabilirmi?
Dayanamaz
Tirnagi kirilsa ,sanki kursunlanmis gibi gelir insana
ici rahat etmedi demekki,ezo bakteri,virus falan kapmasin diye herhal
Ara Filinta Kadim (gozunu sevem kucagina sen al ama ezoyu) valla kirilirim,hatrim kalir ona GORE:img-in_lo

veee kadim ezoyu evine goturuyor
Buraya kadar iyide
Elcin anne niye tum mahalleyi baslarina topluyor,telase MEMURESI
gelen misafirler cok kalmasinlar( adi zaten belli hasta ziyareti)
Elcin anneninde lutfen fazla ortaliklarda gorunmemesi tercihimdir.
Kadimde simdi olan biteni anlatana kadar ooooo 15 dakikamizi yerler o canimmm guzel sahnelerden
Balli agamiz otele yerlesiyor imis(anlasilan ortaklik isi gerceklesti)
Iyide
Niye otele yerlesiyor?
[B]Acep Nur hatun bebis istedide bizimki,utanipta kacmasin otele:img-wink:

Seyyid( salladim zaten onu denize) hec umruma olmaz,isimde olmazbye
Her sey iyie hosta
Ezo insallah korktugum seyi yapmaz diyorum.
Ve kendimi her an her seye hazirlikli tutuyorum:img-yes:
Sevgilerimle

söğüt
23-11-07, 13:33
selam arkadaşlar özette diyorya kadimin bütün çabalarına rahman konuşmayan ezo sonunda konuşuyor diyorya aklıma geldi nedim ile ilgili olmasın o konuda hiç konuşmamıştı ezo sizce?

sen aklına geleni sordun bende aklıma geleni söyleyeyim sana,
kaç yaşında olduğunu öğrenmek istiyorum bu biiirrr..
eğer 20 yaş üzeri isen hemen tarihi cevabımı veriyorum ; ve diyorum ki...
şayet ezo kadimle başbaşa kaldığı anlarda kalkarda nedimle ilgili konuşursa..., :dito:ditosöz ben o ezoyu sana verecem..bizde forumcak bu dertten kurtulucaz..:img-hyste:img-hyste

Ceva
23-11-07, 13:36

Bizce...
Sevgili Kirke, son sahneyi hatırla diyeceğim ama aklımdan çıktı mı ki diye cevap verdiğini duyar gibi oldum. Söylemedim say. Şimdi kayıtlarımızda olan böyle bir sahnenin varlığından sonra Nedim ne alaka..konuşacak konu mu kalmadı? diye sorarlar Ezo'ya hatta bu sayfa alasını sorar o zaman Ezo'ya..:img-hyste:img-hyste olmaz öyle birşey Sevgili kirke,rahat ol sen..konuşulacak konu belli..gidişat mechul..

sude9
23-11-07, 13:37
Gamzecigim ozet icin tskler tatlim.
Yahu ben cikmisim ,ozet gelmis ,sefalar getirmis
Tam istedigim gibi damardan bir bolum geliyor bacilar.:happy0064
Evetttt
Filinta Kadimimiz bir kez aska geldi
Susma Pasam konus, dok icinde biriktirdiklerini
Sevginin gercek anlaminin ne oldugunu
Hayatinin kadinini bulana kadar bos bir yasam icerisinde yasadigini
Konus pasam bulbul gibi anlat derdini sevdicegine,anlatki sende rahatla
Bizde tabiki:img-icecr
Carsi zaten sonuna kadar arkanda:img-yes:
Ezo susturmaya calissin
Birak dinleme sen onu bu seferde sende parmaginla onun dudaklarindan dokulecek sozleri sustur.konus sevgini HAYKIR
Filinta Kadim AmbulansI NIYE ARIYORKI?

Tabiiii canim insan sevdiceginin bu haline dayanabilirmi?
Dayanamaz
Tirnagi kirilsa ,sanki kursunlanmis gibi gelir insana
ici rahat etmedi demekki,ezo bakteri,virus falan kapmasin diye herhal
Ara Filinta Kadim (gozunu sevem kucagina sen al ama ezoyu) valla kirilirim,hatrim kalir ona GORE:img-in_lo

veee kadim ezoyu evine goturuyor
Buraya kadar iyide
Elcin anne niye tum mahalleyi baslarina topluyor,telase MEMURESI
gelen misafirler cok kalmasinlar( adi zaten belli hasta ziyareti)
Elcin anneninde lutfen fazla ortaliklarda gorunmemesi tercihimdir.
Kadimde simdi olan biteni anlatana kadar ooooo 15 dakikamizi yerler o canimmm guzel sahnelerden
Balli agamiz otele yerlesiyor imis(anlasilan ortaklik isi gerceklesti)
Iyide
Niye otele yerlesiyor?
[B]Acep Nur hatun bebis istedide bizimki,utanipta kacmasin otele:img-wink:

Seyyid( salladim zaten onu denize) hec umruma olmaz,isimde olmazbye
Her sey iyie hosta
Ezo insallah korktugum seyi yapmaz diyorum.
Ve kendimi her an her seye hazirlikli tutuyorum:img-yes:
Sevgilerimle

sinope bacım..kaçaklar deyip durdun özet zamanı sen sırrakadem bastın...:)

hazırlıklı olmak en iyisi..Kadim'in sözleri bakışları bizi başka boyuta geçirecek inecek pist bulamayacağız:)..ama ezo olmaz bu iş deyince fena halde yere çakılacağız..en iyisi temkinli yaklaşmak..Kadim öyle bakıp konuşurken ne kadar sakin olunabilir ki:img-blush...

Ballı ağam..yahu kaçmakta haklı ama baksana Nur bebek fikrini koymuş kafaya:)bu işlerle uğraşırken ağam bebek altını değiştirmeye nasıl fırsat bulacak..o da otele gidivermiş..ama çok durmaz geri döner..Nur da kaldığı yerden devam eder:)

ezo-kadim
23-11-07, 13:39
özet gelmis nihayet sayfalar akip gidiyor hiziniza yetisemiyorum gözlerim agriyor yemin ederim bugün doktora gidip damla alacagim kardesimde kizdi abla pc sapigi oldun diyor yok sizden söz etmedim daha tepkisinden korkim sizleri tanisa o da ayrilamaz ama her eve bir deli yeter dimi,neyse özete gelirsek eger Kadimin karsisinda dag olsa erir toprak olurdu ama bizim Ezo hanim kütükya ancak yontulacak(Kizmayin bana ):img-yes:akli basina gelene Kkadar Kadimi isgenceden kivrandiracak kac kovala bune ya cok naz asik usandirirmis valla elinden aliriz zaten gönüllü cok gelmeyelim oraya,Kadim ezoyu evine götürecek demis bende su yazli eve sandim ama elcinle ezonun evineymis meger oysa otele götürüp debbi icin hazirladigi odaya yatirmasini isterdim hem gözünün önünde olurdu dimi ama simdi ezonun evinde dursa elcin hanim parazit yapacak tiriplerini cekemem valla zaten sinir oluyorum kac bölümdür,seyitin Zeynelime kalkan elleri kirilsin insaallah göz dagi veriyor ihanetin bedeli olsa gerek ama Ballimin eli bos durmaz ama ask insanin gözünü perdeliyor demek yinede tedbirli davran agam bak artik birde ortaksin Kadim Beylen ama dikat et zarari Kadime dokunmasin yoksa senide sileriz topluca en son olarakta ezo kadimin israrli davranislarina birsey desin artik yani catlatmasin insani bulmusun öyle ince ruhlu,yakisikli,kariyerli,filinta gibi oglani ne deyimki he de gitsin zorlandigin noktalar olursa sen bizim kogusa gel sana yardim ederiz biz ailecek amam koguscak ,birde su bogazli kazak meselesi vardi siyah olmasada olur sahrada giydigi bir beyaz kazak vardi hani cesaretmi cevapmi oynunda o da cok yakismisti beyaz yesil hatta mor ve eflatun kazakta olabilir cünkü gecen bölümde sesi gripliydi ben hissettim dublajina bakarsaniz önceki bölümlerinden farkli yani kiyamam sana bende örerim inan ölcüleride tutturabilirim kalem gibi zaten sevgiyle ve Serhat'la kalin bye bye

ahesti
23-11-07, 13:41
ya ben ask sozlerı duymak ıstıyorum gene otuzıkı dısım gorunsun agzım kulaklarıma varsın ıstıyorum.kolyugun ustunde zıplamak ıstıyorum.ben gene butun hafta boyunca final sahnesını hatırlamak kalbımın hızlı carmasını ıstıyorum.ben san fanal sahnesının 20 kez ızlemıs bırı olarak bu sayıyı 40 a cıkaracak sahneler ıstıyorum. cokmu sey ıstıyorum

korkum su kı ezo :ben senn dengın degılım arkadaslarna benı tanıstıramazsın,onemlı bır yemege goturemezsın benı utanırsın.
kadım:bunların hıc bırı umrumda degıl .onların hepsı sahte bır gercek sensın
ezo:ben gecmıste hep kalbımle hareket ettım hep ıhanete ugradım .... her defasında sans verdım belkı bu sefer olur dedım ,duzelır dedım ama her defasında benı arkamdan vurdu .kalbımdekı sarayı paramparca ettı.guvendıgım herkez ıhanet ettı koskoca antempte 4 kısı benı hıc bırakmadı bu yuzden kalbım muhurledım.bana dokunma kalbımın muhrunu kırmaya calısma tekrar aynı seylerı yasamk ıstemıyorum GIBI BISLER DERSE BEN PAT DIYE SINIRIMDEN BAYILRIM
SAKIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN KADIMbu sozlerı duyupta vazgecme

ARIMAYA
23-11-07, 13:48
............ Elçin anne demekki ya özüne dönüyor ya da bu bölümlük düzeldi haftaya Allah kerim artık.Senaristler nasıl isterse o karaktere büründürürler nasılsa...

İyi de ondan sonra çamur at izi kalsın misali bende izi kalıyor.. Bir önceki bölümde hepsine o kadar kızmıştım ki yeni bölüme kadar hırsım geçmedi ciddi söylüyorum soğudum resmen.. Ve tuhaftır hala Elçin anneyi görünce kızıyorum
O önce can sonra canan dedi çıktı işin içinden de öyle değil işte ....

Fettan
23-11-07, 13:49
Yahu ambulans tutup eve götürmek neyin nesi sanki dersin 33 kurşun yemiş..İlla abartacaklar...Biran evvel şu Nedim meselesi üstüne yoğunlaşılsın ve mafya işin içine girmeden bağlansın dedik ordada tam tersi mafyanın güç kavgasına tanık olacağız..Mahallelinin vah vahlarını Ezo nun yok bişeylerini dinle işin yoksa offf puffff...

reklam almak bana kısmet olmuş :)

kirke
23-11-07, 13:49
ya arkadaşlar son sahne unutulurmu. kadim ezoyu eve götürdükten sonra için dedim nedim telefonla konuşurken ezo duymuştuya ve kadime söylememişti kadim çok ısrar ettiği halde dememişti hatta işi birakmak istemişti onu kastettim

dtpınar
23-11-07, 13:50
özetin geldiğini görünce çok sevindim,hastalardan fırsat bulup attım kendimi bilgisayarın başına.ya ben resmen buranın hastası oldum birgün bakmadan duramıyorum,bu iyiyemi alamet acaba:)sonunda yazdıklarınız bağımlılık yarattı arkadaşlar bende. neyse herkes gibi ben de ezonun ne diyeceğini merak ediyorum.umarım ters birşey çıkmaz ağzından öyle olacaksa hep sussun daha iyi.Tabiki ilk başta kaçacak ezo bu kolay mı,hatta o sahneler bence süper olur kadim kovalar ezo kaçar,ufak kaçamak bakışlar,kalp atışları o heyecan.Ahhh ahhh.Ama ben ezonun tersliyeceğini düşünmüyorum o da seviyor kadimi.Kadim ona açılırken bence davranışları gayet doğaldı.Ezo daha farklı davranamazdı ben en çok kadim onun yüzünü okşarken Ezo -kadim beyy diye titrek bir tonla seslendi ya işte o sahneye bayıldım.Onun da öyle heyecanlanması,kadimi susturup onun yüzünü okşaması ve söyleme korkuyorum demesi herşeyi açık açık gösteriyor.Kadim de bence bunu anlamalı....

gamze_yy
23-11-07, 13:50
Ezo'nun tepkisinin olumsuz olabileceği ihtimali benimde aklımdan geçiyor ama fragman gelene kadar olumsuz düşünmemeye karar verdim. Zaten olumlu olabileceği fikri daha ağır basıyor şuan.

Özette zevkli bir bölüm olacağının sinyalleri veriliyor. Kadim ve ezo toplanan kalabalığa ne diyeceklerini bilemezler. Ne güzel bir cümle değil mi?:img-icecr

Ballı ağa'nın oteli ele geçirmesi de çok keyifli sahneler izleyeceğimize işaret. Nedime güzel bir gözdağı verseler de keyfimiz yerine gelse iyice:img-icecr

Kadimin ezoyu ambulansla götürmek için ballı ağayı nasıl ikna edeceğini merak ediyorum. Tüyocu arkadaş kadim o kadar telaşlanır ki ballı ağa birşeylerden şüphelenmeye başlar demişti:img-icecr

Ceva
23-11-07, 13:51
ya arkadaşlar son sahne unutulurmu. kadim ezoyu eve götürdükten sonra için dedim nedim telefonla konuşurken ezo duymuştuya ve kadime söylememişti kadim çok ısrar ettiği halde dememişti hatta işi birakmak istemişti onu kastettim

Biz ne demek istediğini anladık. Sen merak etme..ama biraz daha düşün sevgili kirke..bak o zaman Nedim ne alaka diyen sen olacaksın biz değil. :)

kirke
23-11-07, 13:54
bu arada formda olmak çok güzel yazdıklarınızı okuyorum harikasınız sizinle olmak çok güzel ben ezo gelini seyretmiyordum 31.bölümden başladım ve öncesinide çok merak etmiyorum serhattan sonrası güzel 42 bölüm harika olacak sanırım

sude9
23-11-07, 13:56
Kadimin ezoyu ambulansla götürmek için ballı ağayı nasıl ikna edeceğini merak ediyorum. Tüyocu arkadaş kadim o kadar telaşlanır ki ballı ağa birşeylerden şüphelenmeye başlar demişti:img-icecr

Kadim:Selahattin Bey evine götürsek ezo'yu daha iyi olacak..ehm elçin anne de çok merak etmiştir..onunla daha iyi ilgilenir
Ballı: bak hala Selahattin diyi..ballı de gardaş ballı..hem ne demek daha iyi bakılır..biz bakamıyoz mu..takıntın mı var..hem ezo hanım benim hatam sonucu bu haldedir..ona bakmak boynuma farz olmuştur
KadiM: Ballı ağa...bıraksana kardeşim ezo'yu..
:):)

e aşk işlerinden de anlıyor ağam..bunu da anlar

sinope
23-11-07, 13:56
sinope bacım..kaçaklar deyip durdun özet zamanı sen sırrakadem bastın...:)

hazırlıklı olmak en iyisi..Kadim'in sözleri bakışları bizi başka boyuta geçirecek inecek pist bulamayacağız:)..ama ezo olmaz bu iş deyince fena halde yere çakılacağız..en iyisi temkinli yaklaşmak..Kadim öyle bakıp konuşurken ne kadar sakin olunabilir ki:img-blush...

Ballı ağam..yahu kaçmakta haklı ama baksana Nur bebek fikrini koymuş kafaya:)bu işlerle uğraşırken ağam bebek altını değiştirmeye nasıl fırsat bulacak..o da otele gidivermiş..ama çok durmaz geri döner..Nur da kaldığı yerden devam eder:)

SUDECIGIM
kACAKLAR dedim ama toplantiya katilmam gerekiyordu(sirra kadem basmamin nedeni budur):img-yes:
Valla bacim ben ayni seyleri dusunuyoruz
Onca guzel hos kelamlar,ask sozcukleri
Ve ardindan piste cakilmaktan hic bu kadar korktugumu hic hatirlamiyorum
Takiiii fragmani gorene kadar( fragmandanda bir sey belli olmaz gibime geliyor)
Kadimin o guzel gozleri ve bakislariyla ezoyu cepe cervelesede
Benim icimde bir korku var

Ezonun ipiyle kuyuya inmeye calisiyorum:img-yes:
Ama yari yolda kalacam korkusunu yasiyorum(yuregimin bir yanida bu kadar karamsar olma diye bana isyan ediyor):img-icecr
Nur hanimin amaci belli
Sevdigi erkekten bir evlat sahibi olmak
Ama balli agam firar ediyor
Tez zamanda Nur haniminda kucaginda bir bebis goruruz insallah diyorum(onunda golnu hos edelim):img-wink:
Balli bebisi olsun bu sefer isi gucu kesin birakir,mamasini bile kendi elleriyle yapar,ninniler bile soyler( dusunsenize) ne hos olur bizede girgiriye olaylari patirar:img-icecr
Sevgilerimle

kirke
23-11-07, 13:57
Biz ne demek istediğini anladık. Sen merak etme..ama biraz daha düşün sevgili kirke..bak o zaman Nedim ne alaka diyen sen olacaksın biz değil. :)

hep yazılarınızı okuduğum için yazmak zor geliyor formda pek yazmadım ilk aklıma nedim geldi :icon_sorr

sude9
23-11-07, 14:03
Nur hanimin amaci belli
Sevdigi erkekten bir evlat sahibi olmak
Ama balli agam firar ediyor
Tez zamanda Nur haniminda kucaginda bir bebis goruruz insallah diyorum(onunda golnu hos edelim):img-wink:
Balli bebisi olsun bu sefer isi gucu kesin birakir,mamasini bile kendi elleriyle yapar,ninniler bile soyler( dusunsenize) ne hos olur bizede girgiriye olaylari patirar:img-icecr
Sevgilerimle

işler oldukça yoğun anlaşılan,kolay gelsin canım:img-wink:

ballı ağa'yı dediğin gibi hayal ediyorum da çok şirin ve sevimli duruyor..bebek olursa elini eteğini çeker çekmesine de düşmanları fırsat vermez ağama..oldukça zor zamanlar yaşar..önce sadece kendisi vardı atlıyordu kurşunlar önüne sonra Nur geldi duruldu biraz..bebek te olunca eli kolu hepten bağlanır..yazık ağama:(..Seyit belasını defetmeden başından girmesin çocuk işine(çokmu karıştım ağamın işine ne)

gamze_yy
23-11-07, 14:06
Kadim:Selahattin Bey evine götürsek ezo'yu daha iyi olacak..ehm elçin anne de çok merak etmiştir..onunla daha iyi ilgilenir
Ballı: bak hala Selahattin diyi..ballı de gardaş ballı..hem ne demek daha iyi bakılır..biz bakamıyoz mu..takıntın mı var..hem ezo hanım benim hatam sonucu bu haldedir..ona bakmak boynuma farz olmuştur
KadiM: Ballı ağa...bıraksana kardeşim ezo'yu..
:):)

e aşk işlerinden de anlıyor ağam..bunu da anlar

Bencede aynen böyle olur sudecim:img-icecr
Kadime inanamıyorum. Kapıya ambulans dayıyor. Yani kim olsa şüphelenir bundan. Saf Meryem de dahil:)

Benim aklıma takılan diğer bir soru ise ballı ağanın neden kadime haber verdiği. Doktor emreye haber verir diye düşünmüştüm. Ben taktım bu doktor emreye ama çocuğun bu aşkta o kadar emeği geçti şimdi yok saymalarına kızıyorum. Ben böyle dedim ya şimdi en olmadık şekilde çıkaverirler karşımıza:)

Edit:Reklamlar için tepeme bakınız:)

Ceva
23-11-07, 14:12
hep yazılarınızı okuduğum için yazmak zor geliyor formda pek yazmadım ilk aklıma nedim geldi :icon_sorr

Şurda arkadaşlar arasındasın niye zor geliyor yazmak..yaz sen yaz..ama ilk aklına Nedim gelmesin canım öyle bir sahneden sonra..FilintaKadim gelsin, Ezo'nun ne diyebileceği gelsin ne bileyim hiç olmadı "ben seni çok ama o kadar çok" sözünün devamının nasıl geleceği gelsin.

ezo-kadim
23-11-07, 14:13
öncelikle sevgili kirkeye hos geldin diyorum bir soruda benden olsun kirke gibi ama ne alaka demeyin cavap bekliyorum lütfen,simdi bizim Ballinin Nuru önceden Balli kendine es olarak getirmis suruyeden sonra nurda oglu recebi sevmis ve onunla kacmis sorum su bundan sonra receple iliski boyutu neydi ask falen diyoruzya tekrar Balli nasil kabul ediyor nuru bende onu anlamiyorum ask her seyi affettirirmi?önce sevgili sonra gelin sonra tekrar sevgili anlayan beri gelsin bana ters kizmadan yanitlarinizi bekliyecegim sevgiyle ve Serhat'la kalin :icon_whis

kirke
fragman çıktığında gönderebilirmisiniz çok merak ediyorum:

sude9
Doktor Emre'ye gidecekti sabah Kadim..Ballı'yı sorduğunda sanırım Meryem'in yarın geleceğinden bahsediyordu..o yüzden de Kadim sabah yanına gidecekti..e şimdi Meryem gitmeyince doktor emre arar belki..Kadim'de onları arıyor..bu esnada ezo'nun başına gelenleri öğrenir..Ballı'nın evinde görürse Kadim ve ezo'nun sahnesini bozacak kişi olur diye geçiyor aklımdan...gerçi diğer seçeneklerde oldukça kuvvetli ama kadim doktor emre doktor emre haa dediğinden ötürü Emre'nin gelişini tercih ederim:)yine de isteğim o sahnenin arasına kimsenin girmemesi ama birilerini araya koyacaklarını düşünüyorum....Ballı da olmaz ise Elçin ve ezo'nun evinde soluğu alacaktır..ezo ile ilgilenecektir..

edit:ters köşe oluyorum diye tahmin yapmayacağım diyordum ama kendimi tutamıyorum:)bakalım ne zaman akıllanacağım

sinope
23-11-07, 14:18
işler oldukça yoğun anlaşılan,kolay gelsin canım:img-wink:

ballı ağa'yı dediğin gibi hayal ediyorum da çok şirin ve sevimli duruyor..bebek olursa elini eteğini çeker çekmesine de düşmanları fırsat vermez ağama..oldukça zor zamanlar yaşar..önce sadece kendisi vardı atlıyordu kurşunlar önüne sonra Nur geldi duruldu biraz..bebek te olunca eli kolu hepten bağlanır..yazık ağama:(..Seyit belasını defetmeden başından girmesin çocuk işine(çokmu karıştım ağamın işine ne)

[BSudecigim
Kerst ve yil sonu B] oldugu icin cok yogunuz:icon_sorr,saolasin bacim
Balli aga
Ama dedigin gibi bende basindaki dertlerden kurtulduktan sonra
bebisleri olsun istiyorum
NUr gecen sezon Suriyeye dondukten sonra zaten agamiz boyle dagilmisti
Nur dondukten sonra adamcagiz [ Zipkin gibi,Fisek gibi delikanli oluverdiB]
yakisir benim balli agama bebek( Nurda fazlasiyla sevmeyi,sevilmeyi vede bebis sahibi olmayi hakediyor)
aaa bunlarin tez zamanda nikahlarini kiymamiz lazim( Ballinin nikah sahidi benim)
Nurunkine kim talip olur bilemem artik?
BU arada ozette
Ne kabak cicegi,Ne selim,Ne Emre ,Eylul,Kutsal usta ,hic birinden soz edilmiyor
Aman durduklari yerde dursunlar( hasta ziyaretinde 5 dakika gormek kafidir )

Ama doktor Emreli sahneleri ozledim(bunu inkar edemem):img-cool2
Sevgilerimle

Ceva
23-11-07, 14:20
öncelikle sevgili kirkeye hos geldin diyorum bir soruda benden olsun kirke gibi ama ne alaka demeyin cavap bekliyorum lütfen,simdi bizim Ballinin Nuru önceden Balli kendine es olarak getirmis suruyeden sonra nurda oglu recebi sevmis ve onunla kacmis sorum su bundan sonra receple iliski boyutu neydi ask falen diyoruzya tekrar Balli nasil kabul ediyor nuru bende onu anlamiyorum ask her seyi affettirirmi?önce sevgili sonra gelin sonra tekrar sevgili anlayan beri gelsin bana ters kizmadan yanitlarinizi bekliyecegim sevgiyle ve Serhat'la kalin :icon_whis

Biz kime kızdık:icon_whis

Biz bu sorunun cevabını ikinci sezonun başında bilenlere sormuştuk. Boyut sevda düzeyindeymiş. Ballı ağa anlayınca Nur'u ülkesine, oğlunu da hastaneye göndermiş:icon_whis..Ben bu işe sırf Ballı ağam kabul ettiyse benimde kabulümdür diye razı oldum. Yoksa bana da ters bütün bunlar. Hatta Nur'u kabul eden Ballı ağam niye Meryem'e bu kadar kızıyor onuda anlamış değilim.

xKubrax
23-11-07, 14:21
Ozet gelmis hosgelmis, sefalar getirmis.. Ozet muhtesem otesi, bu bolum oyle bi bolum olucakki resmen agzimiz acik izlicez her sahnesi, tum ozet Ezo ve Kadimi isliyor yan karakterlerden ise sadece Balliyi ve Seyiti, ne Meryem nede bi baskasi.. Bu ne demek oluyor bolumde cogunlukla Ezo ve Kadimi islicek..
Kadim napiyormus, ambulans cagirip Ezoyu eve goturuyormus, tabi nasil dayansin sevdigi kadinin baska bi erkegin evinde kalmasina.. Oy heyecan cok feci bi sekilde basti beni.. Elcin anne soka ugramis ha, sokunu sevsinler, icten icte sevinmis bile olabilir.. :icon_whis
Ezo sonunda konusuyormus ha, ya evet yada hayir.. Kimse kizmasin ama ben simdilik Ezonun hayir demesini istiyorum.. Simdilik ama..!
Askla kivranmalarini cok istiyorum bu muthis ikilinin..

Suan okuldayim ve daha fazla yazamiyorum, eve gidince daha detayli bi yorum yapicam, simdilik bu kadar..
Simdi size tek sorum..
Saat kacta yeni bolum, eski saatinemi alindi yoksa o saate devammi edicek..?
Lutfen bileniniz varsa cevaplayin.. Beni buyuk bi dertten kurtarin..

Sevgiler..

sinope
23-11-07, 14:24

Ezo-kadimcigim tatlim
Balli Nuru Suriyeden kendine es olarak getirmedi,evli degillerdi
Beraber yasiyorlardi(yani sevgili,anladin:img-wink:)
Recep ile Nurun arasinda sadece plotonik olarak bazi seyler yasandi
yani el tutusmasi,opusme yada her hangi bir yakinlasma yasanmadi(balli agada bunu biliyor)
Balli Nuru cok ama cok sevdi
Hatta onu oldurmeye kalkisti
Ama sevgisi agir bastigi icin olduremedi onu Suriyeye geri yollamakla careyi buldu
(ondan sonrasi malum,sen biliyorsan bizde onu biliyoruz):img-wink:
Sevgilerimle

kirke
23-11-07, 14:27
teşekkür ediyorum sizlerle olmak güzel tiyolarınız içinde teşekkür ediyorum sayenizde ezo gelinin takipçisi oldum merakla yazılarınızı okuyorum sizleri seviyorum harikasınız

ezo-kadim
23-11-07, 14:31

Biz bu sorunun cevabını ikinci sezonun başında bilenlere sormuştuk. Boyut sevda düzeyindeymiş. Ballı ağa anlayınca Nur'u ülkesine, oğlunu da hastaneye göndermiş:icon_whis..Ben bu işe sırf Ballı ağam kabul ettiyse benimde kabulümdür diye razı oldum. Yoksa bana da ters bütün bunlar. Hatta Nur'u kabul eden Ballı ağam niye Meryem'e bu kadar kızıyor onuda anlamış değilim.
sagol canim bende diyorum yani sonucta hersey mazide kalabiliyorsa Meryemide rahat biraksin hep bana hep bana iyi bir yöntem degil zaten Meryemde cok pisman keske Selim daha önce karsisina ciksaydi ama kader iste bundan sonrasina baksinlar bak bizim sovalyeye Ezoya nasilda asik oldu demekki askta mekan zaman olmuyormus simdi ezonun verecegi cevap cok önemli ama kabul eder oda cekip cekip gitmeleri,kaprisleri bunu gösteriyor insan sevdigine nazlanir nazida ancak seven ceker sevgiyle ve Serhat'la kalin bye

Gökgöz
23-11-07, 14:36
42.Bölüm Özeti...

Bu nasıl bir özet. Bu sefer kesin gidiyorum kalpten:img-in_lo Özetçi başı sağolasın. Bayıldım ya harika ötesi. Kıvranan birer aşık çift izleyeceğiz bundan güzeli var mı? Ezo dayanamıyormuş. Taş olsa çatlar kim dayanabilir:img-in_lo

Amanda aman sevgili özetçimiz nihayet özeti göndermiş. Sevgili Gamze çok teşekkürler canım özet için...

Özet 1-2 olay dışında güzel sahnelerden bahsediyor. Bizimde istediğimiz gibi Filinta Kadimimiz Ezo sunu Ballı ağanın evinde bırakmıyor. Kucaklayıp götürüyor. Götürdüğü yerin otelde 517 nin karşısındaki oda olmasını tercih ederdim ama neyse. Elçin annede özetten anladığım kadarıyla meraklanmış gibi geliyor bana. Bütün herkesi eve toplamış hemde. Ne dersiniz arkadaşlar sesimizi duyup eski Elçin annemizi bize gerimi veriyorlar

Evet sonunda Ezo da dayanamayacak ve ondan da güzel bir itiraf bekliyoruz. Bakalım nasıl olacak? Ama benim özetten anlamadığım dayanamamasının sebebi pek açık değil. Yani Kadim in aşkına dayanamayıp karşılıkmı verecek yoksa uzaklaşmaya çalışıp Kadim den kaçacak mı? Bu kısım pek net değil gibi geldi bana. Ama gönlüm ilk düşünceden yana. Büyük bir ihtimallede son sahne olur o.:img-blush:img-blush:img-blush

Evet Sevgili Ballı ağam la Kadim nihayet ortak oluyorlar. Hiç vakit kaybetmeden de Kelaynak Seyit devreye giriyor. Silahlar konuşuyor. Zeynel i vuruyor. İşte bu kısmı hiç sevmedim. İnşallah bu sahneleri çok uzatmazlar.

Ben güzel bir bölüm bekliyorum. İnşallah tatmin eder bizi... :img-pilot:img-pilot:img-pilot

siberya1
23-11-07, 14:36
şimdi ezo gelinin 26. bölümünü izliyodum ezo bozan tarafından kaçırıldığında eğer bu dağlardan kurtulursam allaha büyük yemin ettim diyodu kurtulursam bir daha hiç kimse beni korkutamayacak,bir daha hiç kimse beni üzemeyecek,bir daha hiç kimseye inanmayacağım,güvenmeyecem,yanıma sokmayacam diyodu geçmişe yolculuk olabilir belki kadime itiraflarda senariste biraz kopya verelim

tutkum
23-11-07, 14:38
Allahım bayıldım özete arkadşlar kalabalık bir bölüm olucak sanırım ama geneden süper korkularımızın hepsini yok etmişler:img-wink:

sude9
23-11-07, 14:41
şimdi ezo gelinin 26. bölümünü izliyodum ezo bozan tarafından kaçırıldığında eğer bu dağlardan kurtulursam allaha büyük yemin ettim diyodu kurtulursam bir daha hiç kimse beni korkutamayacak,bir daha hiç kimse beni üzemeyecek,bir daha hiç kimseye inanmayacağım,güvenmeyecem,yanıma sokmayacam diyodu geçmişe yolculuk olabilir belki kadime itiraflarda senariste biraz kopya verelim

öyle sözleri var demek..kesinlikle unutsun o sözlerini:)
mümkünse geçmişini de koysun bir kenara..o orada kalsın yeni maçlara baksın...tamda şövalyem bülbül gibi şakıyıvermişken hiç hatırlanacak sözler mi onlar..biz ayrı dünyanın insanlarıyız..itirazına yeterli bahane..fazla da bahane bulmasın..hem bu bahaneyi kaldırıp çöpe atmak oldukça kolay:img-yes:

sprıng
23-11-07, 14:41
en nihayet özetçimiz ceee demiş, şimdi bakalım efendim neler yazmış,

Ballı Ağa’nın evinde vurulmuş bir halde Ezo’yu bulan Kadim, nihayet Ezo’ya olan aşkını itiraf eder. Ezo, Kadim’i susturmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kadim, hemen bir ambulans çağırıp Ezo’yu evine götürür. Merak içinde Ezo’dan haber bekleyen Elçin Anne’ye de haber verir. Elçin Anne telaşla bütün mahalleyi eve toplamıştır. Ezo ve Kadim, evde merakla onları bekleyen kalabalığa, olanları açıklamakta bir hayli zorlanır

Artık Kadim'i tutabilene aşkolsun.Açıldı adam açıldı. Tamam aşk mantık tanımaz, fakat Ezo'da ölüm hastası değil. Ambulans'ı da abartmışsın Kadim ya, arabanda yanına oturtsaydın Ezo'yu şöyle sahil yolundan güzel güzel giderdiniz. Ballı Ağa'nın yüzünü ve mimiklerini çok merak ediyorum ya. Eçin Anne merak içinde birazda Ezo'nun yüzünden kadimden fırça yediği için kırgın bekliyordur. Peki kim bu mahalleli, yeni taşınmadılar mı oraya. Kutsal Usta, Eylül ve Zeki işte olduğunu düşünürsek geriye Zeki'nin annesi kalıyor. Bence evde toplanma olayı Zeki'nin annesi düzenlemiştir. Tabii kalabalığı savuşturursun da, Elçin Anne ne olacak. Hele ki Ezo'yu yanlışlıkla dahi olsa vuranın Ballı Ağa olduğunu duyunca ben dememişmiydim modunda dolaşacak.

Ballı Ağa 'da Kadim'den kıskanıp otelde mi yaşamaya karar verdi yoksa. 517'nin yanına mı yerleşti acep. Arkasını sağlama aldı ya Seyid şimdi efelenmeye yeniden başlar. Bu durum artık sözle uslanmayanın hakkı kötektir durumuna geldi dayandı.Ama ben Zeynel'in vurulmasına üzüldüm , inşallah önemli bir şeyi yoktur. Ama her bölüm biri vurulursa böyle geriye Ballıyla Kadim kaldı ki tehlikeli bir durum bu, istemeyiz kesinlikle canlarının yanmasını.

bu dayanamama durumu her yöne açılabilir bir mevzu. Ezo olumsuz yönde dayanamayıp "Yeter Gadim bey niye üstüme bu kadar geliyorsunuz" diyebilir. Bu durumda Kadim canımın içi özür diler, (zaten adam son zamanlarda sadece bunu yapar oldu) ve aksileşme sürecine girer etrafa karşı. Kadim'e üzüntü yaramıyor malum. Olumlu yönde olursa zaten güzel olur. Ezo "Tamam Gadim bey ben de sizi seviyorum , rahat etti mi içiniz ." der, fakat bu nokta da artık Gadim bey demek komik olur. Artık Gadim demesi gerekmektedir.

rozi
23-11-07, 14:44

ah canım benim ilk zamanlar bende senin gibiydim ama sonra bir açılıyorsun kı kapatana aşk olsun bu arada arkadaş yeni gelmiş gitmeyelim frazla üzerine ama sen söz ver hergün yorum yap burda tamammı canım:img-in_lo

evet gelelim özetimize harika bir bölüm olacak gibi çok pozitif bir ozet olmuş içindeki seyidi çıkarır sak özellikle elçin anne kısımları bana umut verdi
ezo kadime karşı çok tutuktu aşkına karşılık vermedi ama özete bakılırsa ezo dan bir itiraf gelebilir ama bu nasıl olur yanı o kısım benim kafamı çok karıştırdı yada özetçi bize oyun oynuyor ustü kapalı mesajlar veriyor tabi söğüt e (rozi birak söğütün yakasını artık diyeceksiniz) bırakmam o benim kıymetlim siz görseydiniz özetçi ile ikisi kız kulesinde kadimin itifafı neki yanında hayla etkisinden çıkamadım eniştem ne yapsın :img-hyste:img-hyste:img-hyste

aynı kadim gibi bakıyordu enişteme:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

ezo-kadim
23-11-07, 14:48
Ezo-kadimcigim tatlim
Balli Nuru Suriyeden kendine es olarak getirmedi,evli degillerdi
Beraber yasiyorlardi(yani sevgili,anladin:img-wink:)
Recep ile Nurun arasinda sadece plotonik olarak bazi seyler yasandi
yani el tutusmasi,opusme yada her hangi bir yakinlasma yasanmadi(balli agada bunu biliyor)
Balli Nuru cok ama cok sevdi
Hatta onu oldurmeye kalkisti
Ama sevgisi agir bastigi icin olduremedi onu Suriyeye geri yollamakla careyi buldu
(ondan sonrasi malum,sen biliyorsan bizde onu biliyoruz):img-wink:
Sevgilerimle
tesekkür ederim canim aydinlandim ezo-kadim anladi platonikse sorun yok ama diger türlü olsaydi bana tersti valla ne deyim o zaman evlensinler biran önce kücük nurlar görelim bizde annelikte cok yakisir :happy0064

biodleju
23-11-07, 14:49
Öncelikle hepinize merhaba,

Haftalardır pasif okuyucu olarak forumu takip ediyorum. Açıkçası buda bana yetiyordu. Ancak fi tarihide forumun daimi üyelerinden ikisi (ki yazılarını keyifle okuduğum şahsına münhasır insanlar ikisi de) bana çok nazik davet mesajları yolladı. Onların bu nazik davetine geçte olsa icabet etme vakti gelmiştir diye düşünüp geçen bir iki haftaya göre daha bir elle tutulur olan 41. bölüme dair bir yorum yazmak istedim.

Yazdıklarımı kaç kişi kaale alıp okur, okuyanlardan kaçı “heyt be aslanım ne güzel yazmış, al bendende o kadar”, kaçı “yok canım abartsaydın sende” der bilemem. Destekleyene eyvallah, tersleyene canın sağ olsun der geçerim. Sadece yazmak istedim çünkü ben bunları.

Bölümün neresinden başlasam sahne sahne mi, oyuncu oyuncu mu yorum yapsam bilemedim açıkçası. En iyisi oyunculukları değerlendirirken sahnelere kısa kısa değinmek olur sanırım.

“And Oscar goes to…”

Bu haftaki bölümün en başarılı performansı benim gözümde kuşkusuz Ahmet Mümtaz Taylan’dır. Bölüm başından sonuna kadar sergilediği oyunculuk bir oya gibi şık ve zariftir. Tek bir ilmek bile atlamadan oyunculuğunu sergilemiş ve beni kendisine bir kez daha hayran bırakmıştır.

Gerek Zeynel ile telefonda konuştuğu sahne, gerek Kadim’e Ezo’nun vurulduğunu söylediği sahne, gerekse Nezir ile sofrada konuştuğu sahne olsun izlemekten müthiş keyif aldığım sahnelerdi. Öyle keyif almıştım ki tekrar tekrar geri sarıp izledim. İzledikçe doyamadım.

Ancak ve ancak değinmeden geçemeyeceğim bir konuda Ballı Ağa’nın evde giymiş olduğu hırka. Gözü dönmüş kalplere korku salmış bir mafya babasına bir hırka ancak bu kadar iyi aile babası havası verebilirdi. Yaprak Dökümü’nün Ali Rıza Bey’i kadar iyi olmasa da (ki o da ayrı bir tartışmadır !) kendi çapında bende iyi aile babası olurum imajı çizmiş ve bu çizimi sıfır hata ile tamamlamıştır. Hele ki hanımlar eve geldiğinde o hırka üstünde herkesi odaya topladığı sahne tam bir aile gibiydiler. Nur hanımı, Ezo baldızı, Meryem’de ergenlik çılgınlıkları yaşayan kızı gibiydi. (Oha ergenliğe bak adamı dizinden vurdu be diyebilirsiniz. Mafya bir ailede ergenlik öyle yaşanıyordur belki ne biliyorsunuz.)

Birde haberleri izleme sekansı vardı ki çoğunuz mantık hatası var bir yerinde ama nerde bulamadım diyordunuz. Bence o sahne gayet mantıklı işlenmiş. Ballı Zeynel ile konuştuktan sonra Erkan’ı araştırmıştır. Sonuçta o saatler içinde İstanbul’da kaç tane Erkan isimli adam dizinden vurulmuştur ki :D Ballı Ağa’nın da elbet kulağı kesik arkadaşları vardır. Bilgiyi aldıktan sonra böyle bir haberin tv de çıkabileceğini hesap edip herkesi bir araya getirip izlettirmiş olabilir. Çünkü ısrarla tv izleyelim gider haber bitsin gider vs vs gibi cümleler kurmuş. Erkan’ın haberi çıkıp bittiği gibi de bültenin bitmesini beklemeden tv yi kapatmıştır. (bu sahnedeki tek mantık hatası spiker haberi anons ederken show tv logosunun mevcut olup habere geçildiği anda logonun kaybolmasıdır. Hemen hemen her dizide olan ve beni her gördüğümde uyuz eden evlere şenlik bir detay hatasıdır.) Tabi bu sahne sonunda Meryem’in kafasına kafasına sıkmak istediği içinde mafya babasından iyi aile babası bu kadar olur dedirtmiş ve beni gülmelere gark etmiştir yine yeni yeniden. Sağ olasın Ahmet Mümtaz Taylan.

Velhasılı kelam Ballı ağa baldan tatlı bir oyunculuk sergilemiştir ve bu hafta zirveye yerleşmiştir. Bu arada mafya olmasına rağmen acayip muzip olabiliyor. Bknz: Çanta ile para gönderme olayında şaka yapmış çokta şeker olmuş.

“1. belli 2. kim…”

Evet Ahmet Bey açık ara bölüm birincisi olmuş haftalar öncesinden ligde zirveye oturacağının sinyalini vermiştir. Bu hafta 2.lik mücadelesi kıran kırana geçmiş ve az farkla Serhat Tutumluer Nurgül Yeşilçay’ın önünde 2.lik koltuğuna oturmuştur.

Serhat Bey’e ikinciliği getiren durum son sahnede Nurgül Hanım’ın (bana göre) aşırı pasif kalmasıdır. Birinciliği kaçırmasına sebep olan ise 30X50 cm (yanılmıyorsam o boyutlarda büyütmüşler fotoğrafı 45X60cm de olabilir tabi) göz fotoğrafına bakarak içtiği sahnedir.

Son sahneye fazlaca değinmenin bir esprisi yok. Sayfalarca yazıldı çizildi. Serhat Bey gerçekten üstün bir başarı ile rolünün hakkını verdi. Repliklere gelince gayet yerindeydi. Süslü ağdalı boyalı laflar hasta yatağında olan birine söylendiğinde biraz abesle iştigal edebilir. Sonuçta süslü laf için süslü mekan gerek. Tamamı ile gerçek bir boyutta hasta bir insan karşısında “beni al kucağına elini belime sar, beni almadığın an ölürüm beni al” demek yerine sen ölseydin bende ölürdüm diye patadanak söylemek çok daha inandırıcı benim nazarımda. Neyse bu da çok konuşuldu o sebeple fazlaca uzatmaya gerek yok. Benim asıl değinmek istediğim üç sahne var Serhat Bey’e dair.

İlki fotoğraf karşısında sabahladığı sahnedir. Serhat Bey orada yetersiz bir oyunculuk sergilemiştir. Çünkü Serhat Bey’den ziyade içki kadehi ve bir jest ve mimik gösteremeyecek olan fotoğrafı izledik sahnede. Ancak yinede Serhat Bey’e çok laf söyleyemiyorum bu sahnede. Çünkü senaryoda bir eksiklik olduğu aşikar. Adam içiyor, kendi ile hesaplaşıyor, aşık olduğunu anlıyor, kaybetme korkusu içine düşüyor vs vs vs.. Ben bunları o sahnede mi anlıyorum hayır. Akabinde gelen itiraf sahnesinde görüyoruz. Biz kadehi izlerken adam bunları yaşamış vay be oluyoruz. Anlatılmak istenen Serhat Bey’e bildirilmemiş sanırım direkt materyaller konmuş önüne iç bak oyna demişler sadece. O da n’apsın fikirsiz bu kadar olur demiş. Yine de alkışı hak etmiştir, yine de takdire şayan bir şeyler yapmaya çalışmıştır. (Sahnedeki ışık kalitesizliğini konuşmak istemiyorum bile.)

Serhat Tutumluer’e dair ikinci sahne Dr. Emre ile telefonda konuştuğu sahnedir. Yine eksik yine teknik zayıflık dolu bir sahnedir ama Serhat Bey’ bu sahneyi bir öncekinden çok daha iyi kotarmış benim yüzümün yarısı bile yeter demiştir. İki sahnede senaryo ve ışık bakımından handikap içindeyken Serhat Bey telefon sahnesinde kendisine daha bir fazla bilgi verildiğinden olsa gerek daha iyi bir performans çıkarmıştır. (Bu bölüm Emre’yi göstermeyeceklerdi belliydi. Konu bulamadık ona diye düşünüldü ise Kadim’in telefon edişi süper malzeme idi harika işlenebilirdi. Bayram değil seyran değil bu adam beni niye arıyor Ezo’yu da verdim ona daha benden ne istiyor edalarıyla telefona bakan bir Emre hiç fena olmazdı ya neyse) Emre Beyle konuşuyor ama yüzünün telefon olan tarafı yok gibi. Işık o kadar yetersiz ki adam yarım surattan ibaret. En azından telefonun ışığı yüzünün sol kısmına biraz vursaydı daha inandırıcı olsaydı. Neyse yinede Serhat Bey yarım surat ile de gayet net biçimde kendini ifade etti sahneyi kurtardı. Burada n’apıyoruz yine Serhat Tutumluer’e bir alkış gönderiyor bir takdir nişannamesi hediye ediyoruz..

Hey maşallah amma uzamış şu Kadim’e dair sahne yorumları. Ama sakin olun bitiyor. Değinmek istediğim son sahne okuduğum yazıların hiç birinde rastlayamadığım (ki geçen hafta halbuki çok merak edilen bir sahneydi) bir sahne olan Kadim ile Elçin’in oteldeki konuşması. Evet çok kısa ve öz olarak Kadim tahminlerinizdeki gibi Nedim’i anlatmadı. Ama kör kütük iyi kardeş profiline de sokmadı. Elçin’e söylediği “Zorladığın kapının ardında seni üzecek şeyler var” (yada benzer bir şey) Elçin için zaten yeterince açık bir ifade oldu. Bu sahnede deminden beri eleştirdiğim senaristlere teşekkür ederim. Nedim’i hem koruyup hem de ne mal olduğuna dair net ve hoş bir cümle kurmuşlar. Alkışlar repliği yazan arkadaşa..

“Olmadı olmadı olmadı diyor ve bu haftanın rüküşü seçiyoruz…”

Pardon kıyafet yarışı değildi değil mi bu oyunculuk ve performans sıralamasıydı. Neyse haftanın dibe vurmuş ismi olarak (üç kişiyi kriter almıştım başrol olarak ve tek bayan bu bölüm çuvalladı biraz.) seni seçtim pikaçu. Pardon Nurgül Yeşilçay. :)

İki sahnede hiç beklemediğim iki donuk performans izledim ben bu bölüm Nurgül hanımdan. Sahneler tek başına olduğu sahneler olsa Serhat Bey’de olduğu gibi topu teknik ekibe atacağım ama tüm çıkış yolları kapalı. İki sahnede de Nurgül hanım karşılıklı bir rol içinde.

İlk sahne deniz kenarında komşu ile karşılaştığı sahne. Orda “Anaa nerden çıktınız kız siz” diye bakacağına kıza, sanki “beş metre ötede buluşacaktık ta niye buraya geldin” der gibi baktı. Yani ilk kez karşılaşma ve onun şaşkınlığını yaşama ifadesini alamadım ben ondan. Bahattin bile Ezo’yu görünce Nurgül’den daha başarılı şaşırdı

İkinci sahne ise malum son sahne. Bence de Nurgül hanım ifadesiz donuk bir vaziyetteydi. Bu konu da çok tartışıldı o sebeple fazla değinmek istemiyorum. Bu sahnede Nurgül hanıma dair iki alternatifim var. Ya senaristler böyle Ezo, Kadim’in lafları karşısında inme indi taş kesildi moduna girsin dedi. Yada gerçekten Nurgül hanım aşırı pasif bir konumda sahneyi harcadı. Umarım ilkidir :)

Bunlar dışında daha yazacak çok şey var aslında ama “Yeter kardeşim yıllık birikim mi yazıyorsun” diyebilirsiniz. O sebeple şu ev değişim olayına değinip mesajımı sonlandırmak istiyorum.

Sanırım teknik ekip göçebe bir hayat seviyor. Sürekli bir yerlerden göç ediyoruz. Kimi zaman mantıklı bir açıklama ile kiim zaman hooop damdan düşercesine. Değişen mekanları sıralarsak. Ezo’ların ilk evi. Yandı bitti kül oldu tamam geldik ikinci eve. Boyadık temizledik pakladık. Bir akşam yemeği yedik, rüyamızda evleneceğimiz adamı gördük hooop ev değişti. (Bu arada keşke biraz daha mütevazi bir yer bulsalarmış. Son bölümdeki evin Kadim’in aradıklarından bir farkı yok vesselam.)

Değişim bitti mi? Bitmedi. Doktor’un evi vardı. Ace ile yıkanmışcasına bembeyaz. Hoooopp bi baktık değişmiş. Anam değişti mi değişmedi mi çözemediğimiz için “niye”sini sorgulayamadık bile. Sonra o hangar gibi otel mutfağı hoooooop bir anda değişti. Ben yine noluyoruz yav dedim. Değişen mekanlar bunlar. Birde insanlar var (dizi karakterleri değil) köklü değişenler. Seni git sen gel olanlar. Senaristi değişir, yönetmeni değişir, senarist değişimi hoşlarına gitmiştir bir daha değiştirilir. Yönetmen bana ne bana ne bende isterim der bir daha değişir. Tamam değişmeyen tek şey değişimin kendisidir de bu kadar değişim bünyeye zarardır. Gaz yapar. Soda bile kâr etmez. Sonra bu hızla Ahmet Mümtaz Taylan kalkıp “Yeter ben biraz Kadim olcam, Serhat olsun Ballı Ağa” derse kimse şaşırmasın :)

Mesajımın bu noktasına kadar okuyan herkesin sabrına hayranlığımı dile getirip türkü yazdım hepsine haberleri olsun.. Okuyan okumayan herkesin de canı sağ olsun. Okuyanların ki bir kat fazla sağ olsun ama :) Hepinize keyifli diziler dilerim. Nurgül Hanım için yazdıklarım umarım kimseyi rahatsız etmez. Yazarken mümkün mertebe topu taça (teknik ekibe yani) atmaya çalıştım ama neylersin ki çıkmayınca çıkmıyor bazen…

Sürç-i lisan etmişsem affola. Pasif okuyuculuk daha mı güzeldi ne?

NOT: 42. bölüm özeti gelmiş hoş gelmiş ama içi boş gelmiş. Fragmanda aynı hoşluk ve boşluk üzerine kuruludur ve yine her şey dizinin kendisinde anlaşılır diyerekten yeni bölüm yorumumu da yapmış olayım bari arada kaynasın oda :)

NOT2: Dizi bitimindeki şarkı hoş olmuş. Ancak onun da ötesinde bana yıllar önce Bir İstanbul Masalı dizisinde yaşadığım tatlı şok durumunu tekrar yaşattı. Teşekkürler BOLAHENK

siberya1
23-11-07, 14:54

bak bu hafta bu soruyu bende çok sordum nasıl oluyoda nur ballının metresiyken oğluyla ilişki kurup bu yüzden oğlunu bile vurduğu halde kabul edebiliyor nur ballıdan nefret ederken nasılda tekrar sevebiliyor oysa meryem
1-aliye aşık oldu ve bir tek onunla ilişki yaşadı
2-abisi onu birine vermek istediği için receple göstermelik evlilik yaptı
3- recep niyeti bozduğu için başkasıyla istanbula kaçtı ama yine ağasından kaçıyodu sonra gitti seyit iblisine rasladı maşallah nurda hiç uyarmadı onu
hadi ballının aşktan gözü kör görmüyo siz nasıl oluyoda nurdan değilde meryemden nefret ediyosunuz :img-pilot
yalnız bir durum var tabi nur herşeyin içinden sıyrılıyo ama meryem eline yüzüne bulaştırıyo :icon_whis

ay tamam vaz geçtim böyle giderse ballının özel hayatıda karışacak herşey karışık zaten sonra senarist işin içinden çıkamayacak bir bakıcaz kadim beğer gizli polismiş şöförüde komiser :img-hyste

sude9
23-11-07, 15:10
hadi ballının aşktan gözü kör görmüyo siz nasıl oluyoda nurdan değilde meryemden nefret ediyosunuz
yalnız bir durum var tabi nur herşeyin içinden sıyrılıyo ama meryem eline yüzüne bulaştırıyo

Nur'un hikayesini bilmem..2.sezon Serhat'ın girişiyle izlemiş olanlardanım..ne ettiğini az çok burada yazılanlardan biliyorum..belki de Nur'un o hallerini izlemediğim için ballı ile olan birlikteliğine nayırr nolamaz demiyorum..sanırım kişinin gözleriyle olaya şahit olması olaya bakış açısını çok değiştiriyor..ağam da Nur'un aşkından soba gibi cayır cayır yanıyor..mutlu mesut yaşasınlar

Meryem'i de bilmem etmem tıpkı nur'u bilmememin sebebi gibi..malum 2.sezon izleyicisiyiz..ama izlediklerim yeteri kadar kafi geldi..Seyit konusunda Nur'un uyarmaması evet güzel değil ama seyit'ten korktuğu malum..üstelik bir sefer uyarmaya kalkıştı(geçti bolunun pazarı diyebilirsin ama geç olması olmamasından iyidir yine) fakat Seyit'in gelişiyle kala kaldı..eski saf yeni hanımağa Meryem'in hallerini izlemek bunalımlarını hataların izlemek sıkıyor insanı..kaldı ki hala uslanmadı hala tuhaf işlere imzasını atmaya devam ediyor..

sprıng
23-11-07, 15:12
aramıza hoşgeldin biodleju yorumlarını sonuna kadar keyifle okudum, özellikle anlatım tarzın çok hoşuma gitti. Okurken kafamı da salladım çoğunlukla çünkü birbirine paralel görüşlere sahibiz.

ezo-kadim
23-11-07, 15:12
sira misafir olarak görünen arkadaslarda aramiza katilin biodleju yazini zevkle okudum fikirlerine katiliyorum ve imzami atiyorum yorumlarini bekliyoruz zevkli yazmissin tam bizim kogusa yarasir bicimde gelmek kolayda gitmek cok zor sevgiyle ve Serhat'la kal ama bir konuda katilmiyorum sana benim daima birincim SERHAT :happy0064

vankedisi
23-11-07, 15:17
İşte bu ya işte bu.Özet gelmiş.Vizeler yüzünden canım çok sıkkındı.Özet içime su serpti.Bir de içeriğinin güzel oluşu beni daha da sevindirdi.
Şimdi özette''Kadim,nihayet Ezo'ya olan aşkını itiraf eder.Ezo Kadim'i susturmak istesede başarılı olamaz.''diyor.Şimdi buradan şunu mu anlıyoruz:Kadim engellere rağmen seni seviyorum dedi.Tamam konuşmalarından anladık sevdiğini ama seviyorum lafı ağzından çıkacak mı?

Ben de herkese olayları nasıl açıklayacak merak ediyorum ama anlatırken kıvranacakları kesin.
Sakın birden sevgili moduna girmesinler, kaçamak bakışlar,birbirlerine laf vurdurmalar ,itiraflar falan olsun daha güzel olur.

Ezo'nun dayanamadığı şey acaba Ballı'nın nasıl Ezo'yu vurduğumu mu yoksa Kadim'e olan aşkı mı merak ediyorum.

Acaba şu son sahneden mi başlayacaklar?Sizce kaldığı yerden nasıl devam eder?

A)Kadim seni seviyorum der ve öpüşürler.
B)Kadim seni seviyorum demez öpüşmezler.
C)Onlar sarmaş dolaşken içeri biri damlayıverir.
D)Kadim öpüşmek ister ama ezo engeller
E)Kadim Ezo'nun anlından öper.
F)Hiçbiri

Bu arada özetçiye çok teşekkürler ,çok güzel yazmış.

yersiz
23-11-07, 15:40
"Kadim’in tüm çabalarına rağmen konuşmak istemeyen Ezo’ysa, sonunda dayanamaz."

bana kalırsa burda anlatılmak istenen şey başka arkadaşlar...

hatırlarsanız 41.bölümde elçin anne ezo'yu kadim'le ilgili uyarmıştı...

sanırım burda ezo'nun dayanamayıp konuşmasına sebep olan şey bu...

yani en azından ben öyle tahmin ediyorum...

gerçi yeni bölümle ilgili tahminde bulunmak istemiyorum...

malum ters köşe olma durumları falan...:icon_whis

melike_su
23-11-07, 15:45
Anlatilabilecek en kurnaz dille anlatilmis bir özet...
Bence asil heyecan simdi baslayacak,senaristin dilinden cok hoslandigimi söyliyemiyicem ama umuyorumki kendinden önce cekilen bölümlere bakip dizinin literatürüne hakim olur...

Ezo cile cekmis hayati en sert yönleriyle yasamis,cok darbeler yemis ve ayakta kalmis bir kadin,hemen ask yasamaya baslamasi cok mantikli olmayacaktir..

Hayir demeli bence,önce reddetmeli Kadimse baska bir kadin faktörünü araya sokarak Ezonun hislerini anlamaya caslimali,onlari kiskanclik ve siddetle görmek cok zevkli olur...
Umuyorum Nurgül hanim aldigi basarilarin(!) sarhoslugundan kurtulup azicik özen göstererek oynamaya baslarda bizde hissederiz...
insanin karsisinda Serhat Tutumluer gibi bir oyuncu olurda aski hissettiremezse ben ona hic bir bahane bulamam, ne senaryo ne yönetmen derim...

ASK istiyoruz ask deli etmeyin adami,zaten gercek hayattta hic bisey kolay degil,birde aksamlari 2 saatlik hayal dünyasi zevkimizide mahvetmeyin...
Bay biri bizi gözetliyor a duyurulur..

gizemzem
23-11-07, 16:27

Bu, benim de çok merak ettiğim bir şey. Bir de arada Seyit adlı şahsiyette mevcuttu unutmadan.:icon_whis Nasıl aşk bu? Ezo yapmıştı aralarını zaten, bir de Recep'in cenazesinin hemen sonrasıydı herhalde...:icon_whis
Bu arada da 1. sezondan herkes mefta olmuş yahu:icon_sorr

gizemzem
23-11-07, 16:48
Anlatilabilecek en kurnaz dille anlatilmis bir özet...
Bence asil heyecan simdi baslayacak,senaristin dilinden cok hoslandigimi söyliyemiyicem ama umuyorumki kendinden önce cekilen bölümlere bakip dizinin literatürüne hakim olur...

Ezo cile cekmis hayati en sert yönleriyle yasamis,cok darbeler yemis ve ayakta kalmis bir kadin,hemen ask yasamaya baslamasi cok mantikli olmayacaktir..

Hayir demeli bence,önce reddetmeli Kadimse baska bir kadin faktörünü araya sokarak Ezonun hislerini anlamaya caslimali,onlari kiskanclik ve siddetle görmek cok zevkli olur...
Umuyorum Nurgül hanim aldigi basarilarin(!) sarhoslugundan kurtulup azicik özen göstererek oynamaya baslarda bizde hissederiz...
insanin karsisinda Serhat Tutumluer gibi bir oyuncu olurda aski hissettiremezse ben ona hic bir bahane bulamam, ne senaryo ne yönetmen derim...

ASK istiyoruz ask deli etmeyin adami,zaten gercek hayattta hic bisey kolay degil,birde aksamlari 2 saatlik hayal dünyasi zevkimizide mahvetmeyin...
Bay biri bizi gözetliyor a duyurulur..

Dediklerine katılmamak elde değil ama senin dediğin gibi olur da Ezo "Hayır" derse, zaten belli olmayan aşk iyice kaybolacaktır. Çünkü nedense Ezo aşkını belli eder gibi yapmayı bile bıraktı birkaç bölümdür. Dediğin gibi, 41. bölüm son sahnede bile kazıya kazıya görebiliyorsun bir karşılığın var olduğunu. Ha yoksa, hislerinden emin değilse filan onu da bilelim, birazcık da Ezo tutuşsun yahu! Karşısındaki de öylesine bir adam değil yani! Biraz subjektif bakılsın bence senaristlerce Serhat Bey'e. Tamam kendisi fiziksel özelliklerinin övülmesinden hoşlanmıyor olabilir ama göz var herkeste.:img-cool2 Bu kadar takdire ve beğeniye şayan adam gelmiş; sen bir de hala korkacaksın, naz yapacaksın... İki paralık oldu güzelim adam be. Yeter bence artık tamamdır.:img-polic Yoksa eğer dediğin gibi olursa, sen unut aşkı maşkı, yandı gülüm keten helvam...:img-icecr

siberya1
23-11-07, 16:50
Bu, benim de çok merak ettiğim bir şey. Bir de arada Seyit adlı şahsiyette mevcuttu unutmadan.:icon_whis Nasıl aşk bu? Ezo yapmıştı aralarını zaten, bir de Recep'in cenazesinin hemen sonrasıydı herhalde...:icon_whis
Bu arada da 1. sezondan herkes mefta olmuş yahu:icon_sorr

isterim sana bişi söyliyem

sen hiiiiiiç kafanı karıştırma boşu boşuna şöyle düşün hani bir vakit melekler adası diye bir dizi vardı karman çorman eğer biraz daha eşelersek ezo gelinde ona benziyecek şöyle kabul et

Ezo gelin 1 bölüm 1-bölüm30

Ezo Gelin 2 bölüm 31-.................
geçmişten kalan Emre ,Meryem,Ballı ,Nur (ki nur değişti Ezo 1 deki nuru başkası oynuyordu) ballının korumalararına dikkat etmedim :img-blush)

m.ö. ve m.s. gibi

bimkolik
23-11-07, 16:53
Dilbilgisine de girmek istemiyorum yani artık iyice abarttık ama:) "Kadim’in tüm çabalarına rağmen konuşmak istemeyen Ezo’ysa, sonunda dayanamaz." cümlesi kuruluş bakımından sakat şeyler çağrıştırabilen bir cümle bazı arkadaşların da dediği gibi. Ne olumlu bir şey söylüyor, ne de olumsuz.
.

Evet, benm de gönlümden Ezo'nun Kadim karşısında eriyip karşı ilan-ı aşk etmesi geçse de özet nereye çekersen oraya gider tarzı. hatta Ezo'nun Kadimden gizlediklerini açıklayacak anlamını daha çok çağrıştırıyor..
Kadim bence israrla Ezo'ya gidiş sebebini soracaktır. Elçin anneyi zor durumda bırakmamak için Ezo direnecektir. Sonunda da Elçin annenin davul dengi dengine uyarılarından bahsedip, gidiş sebebini söyleyecektir. Tabii bu arada Kadim 'peki kalbin ne diyor?' diyebilir. İşte burada Ezo'nun Kadime hissettiklerini saklamamasını diliyorum, umuyorum, bekliyorum..söylemezse fena olur diyorum:dito..Hepimiz Ezo'yu dövmeye sete gideriz..
Ayrıca hani Ezo şiir ezberlemiş çocuklar gibi vurulma sebebini anlatmıştı, Kadim de yemişti ya, bence Kadim vurulmasının gerçek sebebini de ısrarla soracaktır Ezo'ya..Anlayacağınız bol bol Ezo-Kadim sahnesi olacak inşallah..:happy0064

Aramıza katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz..

scale
23-11-07, 16:55
Yazının tamamını zevkle okudum ,bende bir pasif okuyucu olarak !!!:img-wink:
Aslında buraya hep girip göz atıp çıkıyorum,her seferinde bir sonra ki sefere mutlaka yazıcam diyorum,ama hep ihmal ediyorum,yazını okuyunca kemdime kızdım yazmadığım için, izlerken iyi ,yazmaya gelince ess geç olmaz dimi ama!!!:icon_whis Bence de Ballı ağa geçen bölümün yıldızıydı,dizinin en büyük rengi O diye düşünüyorum,ve performansı hep daha da arttı hatta bazı açık olan noktalar onun la yuvarlanıp göz görmez oldu!(bence Meryem in sahnelerinde özellikle diye düşünüyorum).Mafya bir ailede ergenlik öyle yaşanıyor olmalı sözüne koptum,:)Ayrıca otele çanta ile para gönderme olayının bence şakaya çevrilmesine hiç gerek yoktu. (Yani işin kanuni yönünü düşünerek o şekle çevrildiyse:img-cool2 ki ben biraz kıvırma sezdim orda gerek yoktu derim!)
E vet Ezo bu bölümde biraz nasıl desem tutuktu(gerçi Kadim in karşısında tutulması çok normal:img-in_lo bizler bile bu kadar heyecan yaptıktan sonra... malum oda insan evladı)ama daha iyi performans özellikle son sahnede beklerdim:img-wink: Son sahne artık unutulmazlar içine girdi çünkü oyuncu olarak bunu hissetmesi gerekirdi diye düşünüyorum:img-wink:Ama Nurgül de dizinin en çok emek veren oyuncularından (yiğidi vur hakkını ver! )bunu unutmamak lazım...
Kadim... bu diziyi izlememe sebebtir kendisi:img-blushoyunculuğu ile hah bu adam işte dedirten !adını bilmeyenlerin bile ekranda o varsa kanalı değiştirmeden takılıp kaldığına birebir şahit olduğum güçlü oyuncu,son sahnede zaten aldı götürdü bence tek başına oynadı... oynadıda son sahne yüzünden bence bölüm sadece son sahne olarak hafızalarda kaldı:happy0064
Birde görüntü yönetmenine değinmeden geçemiyeceğim.Otelde Kadim in Ezo nun gözlerinin resmine baktığı sahne!! o sahnede gece devam ederken koyu mavi tonda olan resim!!! sabah olunca siyah beyaza dönüş yapıyordu..:good:Bence ordaki ayrıntı çok hoştu ...
Ben bu diziye her geçen gün daha fazla bağlanmaya başladım...
artık salı günlerinin gelmesini bekler oldum.:icon_rollDilerim bu durum bir takım reaksiyonlara sebeb olmaz bünyede...:img-wink:

hayatımroman
23-11-07, 17:00
ben buna hiç katılmıyorum.hatta özellikle tonlamaları felaket.kötüyü oynuyomuş gibi yapmak bu oluyo galiba.bence dizideki en kötü performası eylül ve nedimi oynayan oyuncularla paylaşıyo

en iyi ve en temiz oyunculuk nurgül,serhat,ümit ç ve ahmet mümtaz t. dan
özellikle ezo ve ballıyı izlerken gerçekten öyle olduklarına inanıyorum yani aklıma rol olduğu gelmiyo hiç bi an ...yaşayarak oynuyolar gerçekten.gerçek oyunculukda budur bence. kıyafet gibi giymişler karakterleri

Kesinlikle bende katılmıyorum dizideki en kötü oyunculuk yarışında nedim ile yarış halindeler. Bu ikisinin antipatisi dizideki en büyük akar maalesef. Umarım bi çözüm bulunur.
En iyi En temiz oyunculuk dersen Ahmet Mümtaz Taylan dan başlar Serhat Tutumluer, Nurgül Yeşilçay, Ali Düşenkalkar, Nesrin Akdağ, Ümit Çırak derim size...

h23
23-11-07, 17:01
1- ballı otele iyice yerleşir,
2 seyit zeyneli vurur,
acaba bu vurulma olayı otelde olmus olabilir mi?
sureyyanın tuttugu seyyit etrafı kolacan icin otele gelir o da ne lobi de zeynel oturuyo aha de fırsat bu fırsat vurur mu, haa herkesin ezo kadim yorumları yaptıgını biliyorum ama bu da onemli bi ayrıntı cunku o civarda kadim de olabilir :sad53:

banubanu
23-11-07, 17:17
Dikkat Çok Bilimsel Bir Yazı
Ezolastre gelinampti forumus canlılarının gelişim evreleri
yazan: Prof. Dr. Ltd. Şti. Kadimiye Hepbilmiş

Giriş: Ezolastre gelinampti forumus (buradan sonra egof olarak geçecektir) sanal doğada koloni halinde yaşarlar. Salı günleri saat 20:00 ya da 22:00 sıralarında Homo sipienslerin dişi olanlarının koloniye yeni katılımlarıyla çoğalırlar. Sanal Doğanın çağrısına kulak veren bu canlı türlerinin gelişim evreleri aşağıdaki gibidir.

Özet Bekleme Evresi
Bu evre sırasında egoflar "sanal embriyo" olarak forum kolonilerinde gelecek özeti beklerler. Bu evrede egoflar tedirgin, sıkkın, sabırsız ve çekilmez olurlar. Gelecek olan özet gelişim evrelerinde egofların beslenme zincirinde ilk halkayı oluşturur.

Özet Yorumlama Evresi
Sonunda gelen özet bu egofları yeterli tatmin edemez. Gelişimin bu evresi oldukça sinirlidir. Bu beslenme zincirinde egoflar genellikle birbirlerini yerler. Dışardan gelen etkilere oldukça açık ve zayıf bir durumda olan egofların artık sanal bir emekleme dönemine girmiş olduğu gözlenir. Hayal kırıklıklarını atlatan egofların sanal doğada ilk zorluğudur bu. Bu dönemi atlatanlar bir diğer evreye geçerler.

Fragman Bekleme Evresi
Bu evre oldukça heyecanlıdır. Kolonilerdeki egofların çoğu hafta sonu münasebetiyle kendi sanal doğal ortamlarına çekilirler. birbirlerine Pazartesi gününe kadar haberleşemeyen egofların dilleri şişer. Bu yüzden sanal doğadaki kolonilerinde pazartesi günleri büyük bir hareketlenme vardır.

Fragmanı Görme ve Yorumlama Evresi
Bu evrede ise egofların rusal yönden büyük yoğunluk yaşadıkları labaratuvar ortamlarında yapılan araştırmalarla belgelenmiştir. Birbirleriyle sanal doğada toplaşıp yazışan egofların her birinin kalbinin normalden üç kat fazla attığı, adrenalin salgılarının normalin üstünde olduğu gözlenmiştir. Bu evrede dişi egofların Kadim çekim alanına girdikleri ve özetten dolayı oluşan hayal kırıklıklarının da sona erdiği rapırlarda belirtilmiştir.

Bölüm Günü Evresi
Bu evreye PreBölüm Dönemi de denir. Bu evreyde artık egoflar olgunlaşmış birer gerçek egoflar olmuşlardır. Bölüm yorumlama bilinçleri iyice açılmış, romantizm düzeyleri maksimum düzeye erişmiştir. Göz kapaklarını kırpmamayı öğrenmişlerdir. Özellikle 2 saat boyunca hiç kırpmadan duran egoflar görülmüştür. Sanal Doğanın çağrısı bu evrede bir çok dişi egofu çağırır. Kadim Çekim gücü denen bir dönemde egofların eflatun renge karşı duyarlı oldukları gözlemlenmiştir.
Bir çok yenekler geliştiren egofların aynı anda bilgisayar kullanma, televizyon izleme, cep telefonlarıyla mesajlaşma gibi işleri yapabilirler. Hatta bunların yanısıra bölüm izlerken senaryo yazan egoflara da rastlanmıştır. Bu egofların evrimlerinde gelişim gösterdikleri konusunda bir araştırma konusudur.

Son Evre Bölüm Yorumlama Evresi
Sonunda Gelişim Evrelerini tamamlayan Egofları bu evre sırasında en mutlu oldukları dönemdir. Sanal Doğalarının sayfaları hızla tüketilir.Kadim Çekim alanındaki egofların sanal çalışma görsel yetenekleri artık durdurulamaz.
Ancak bölümün gidişatına göre de bu evrenin durumu değişmektedir. Genelde ortak sakinleştirici unsur homo sapienus kadimustur
EGofların Besin zincirindeki son halka olan senaristi bu evrede yiyebilirler.

Sonuç olarak: Egofların gelişim evrelerinde sanal doğanın çağrısı ve homo sapienus Kadimus'un çekim gücü olmasına rağmen sıkıntılı gelişim evrelerinin sonunda bölümün gidişatıyla hazımsızlık gösterebilirler.
bu da egof un artık vahşi sanal yaşama iyice alıştığı ve kendi sınırlarını belirlediği anlamına gelir bu evreleri geçen egoflar bu andan itibaren aralarına yeni katılacak egoflara 1. halkadan itibaren yardımcı ve destek olarak doğal döngüyü tamamlarlar

Çabuk oldu.. imla hataları var..özürler.. Şah-ru'nun katkılarıyla hazırlanmıştır...

rozi
23-11-07, 17:24
Bölüm Günü Evresi
Bu evreye PreBölüm Dönemi de denir. Bu evreyde artık egoflar olgunlaşmış birer gerçek egoflar olmuşlardır. Bölüm yorumlama bilinçleri iyice açılmış, romantizm düzeyleri maksimum düzeye erişmiştir. Göz kapaklarını kırpmamayı öğrenmişlerdir. Özellikle 2 saat boyunca hiç kırpmadan duran egoflar görülmüştür. Sanal Doğanın çağrısı bu evrede bir çok dişi egofu çağırır. Kadim Çekim gücü denen bir dönemde egofların eflatun renge karşı duyarlı oldukları gözlemlenmiştir.
Bir çok yenekler geliştiren egofların aynı anda bilgisayar kullanma, televizyon izleme, cep telefonlarıyla mesajlaşma gibi işleri yapabilirler. Hatta bunların yanısıra bölüm izlerken senaryo yazan egoflara da rastlanmıştır. Bu egofların evrimlerinde gelişim gösterdikleri konusunda bir araştırma konusudur.

Son Evre Bölüm Yorumlama Evresi
Sonunda Gelişim Evrelerini tamamlayan Egofları bu evre sırasında en mutlu oldukları dönemdir. Sanal Doğalarının sayfaları hızla tüketilir. Homo SpKadim Çekim alanındaki egofların sanal çalışma görsel yetenekleri artık durdurulamaz.
Ancak bölümün gidişatına göre de bu evrenin durumu değişmektedir. Genelde ortak sakinleştirici unsur homo sapienus kadimustur
EGofların Besin zincirindeki son halka olan senaristi bu evrede yiyebilirler.

Sonuç olarak: Egofların gelişim evrelerinde sanal doğanın çağrısı ve homo sapienus Kadimus'un çekim gücü olmasına rağmen sıkıntılı gelişim evrelerinin sonunda bölümün gidişatıyla hazımsızlık gösterebilirler.
bu da egof un artık vahşi sanal yaşama iyice alıştığı ve kendi sınırlarını belirlediği anlamına gelir bu evreleri geçen egoflar bu andan itibaren aralarına yeni katılacak egoflara 1. halkadan itibaren yardımcı ve destek olarak doğal döngüyü tamamlarlar[/QUOTE]

allahım sana geliyorum:img-swoon:img-swoon:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

banubanu allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın ölüyorum gülmekten:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:

eflatunumuda unutmamışsın:img-in_lo

editt:oldumu banum :img-blush

simser
23-11-07, 17:57
aman tanrımmm!!!!
sabah ben çıktıktan sonra neler olmuşşşşşşşş
özetçiye haksızlık etmişiz arkadaşlar, adam bizim sağlığımızı düşündüğünden eklemiyomuş özeti:)
kalbim durdu sanırsam, ben öldüm, burası cennet sizler huriler:img-icecr:icon_whis
söğüt sen bu adamı biraz daha seversen sanırım forumda yazışıcak kimse kalmaz:)
bu arada sevgili adaşıma özeti eklediği için çoooooooookkk teşekkür ederim:happy0064
sonunda itiraf, inanamıyorummmmmm:img-in_lo
yorum yazamıyorum, önce sakinleşmem lazım:icon_whis
ayyy artık ben de çok seviyorum özetçiyi, hatta umarım bu hafta fragmancıyı da çok sevicem, şimdiden sevdim bile, inanırmısınız meryem bile eskisi kadar salak gelmiyo artık:icon_whis

hewal
23-11-07, 18:01
Banu'cum çok bilimsel yazını çok beğendim fekat arada bazı olaganüstü sendromlar yaşanabiliyor biliyorsun...

100 Kişi üstünde klinik ortamında bu bulguları test edip eldeki verilere göre tanı koyma olasılığınız varmıdır varsa bu yüz kişiden biri olmaya talibim...

Gelen aşk itirafı sonrası yaşanan bulguları sıralayabilirim hemen ;)(kadim'in itirafına kayıtsız kalan ezo'dan kaynaklı bulgularda dahil)

Özet yorumuna gelirsem bende ambulansa ne hacet diyorum :img-pilot Kadim abartma diyorm ama :img-pilot ..

melike_su
23-11-07, 18:02
Neden hep erkektir askinin pesinden kosan,neden bir kerede kadin savasmazki..
Ezo güclü bir kadin cekimser kalmasin bence,o savassin Kadim icin,hatta tirnaklarini cikarmis bir panter gibi adimi kendi karsinsindaki herseyden koparip alsin.Hayati savasarak gecmis bir orient kadin bu ya..
Hotur hotur of ne zevkli olur demi ama

xKubrax
23-11-07, 18:04
Evime geldim, artikin rahat rahat yorumlar yapabilirim..
Oncellikle aramiza yeni katilan ve benden henuz bi hosgeldin alamiyan arkadaslarimiza (biodleju, XCrabX, kirke ve scale'm - senin bi kac yorumuna rastlamistim ama simdi soylemek kismet oldu, ozellikle seni burda gordugume cok sevindim ablacim..) Ve umarim artik hep beraber oluruz, herkesin o guzel yorumlarini hep beraber okuyup hep beraber yorumlariz..

Gelelim o bomba ozete.. Okulda okudugum zaman kisa detaysiz bi yorum yazmistim ama o beni kesmedi.. Simdi ozeti ekliyerek, detayli bi yorum yazalim..

Ballı Ağa’nın evinde vurulmuş bir halde Ezo’yu bulan Kadim, nihayet Ezo’ya olan aşkını itiraf eder. Ezo, Kadim’i susturmaya çalışsa da başarılı olamaz.
Bunu okuyunca ilk aklima gelen sey "hayal ve ruya" oldu.. Ben cok emin bi sekilde o sahnenin ruya yada hayal olmasi 0% demistim, yanilmadigima, yaniltilmadigima cok sevindim, bunun icin ayri bi tesekkur ediyorum senaristlerimize..
:img-in_lo << Aynen kalinlastirdigim kisim bu smileydir.. En cok sevindigim cumle "Ezo, Kadim'i susturmaya calissa da basarili olamaz Kadimimiz hizini alamiyor ve kimbilir daha neler diyor Ezoya, kimbilir nasil bakiyor Ezoya ve tabiki kimbilir bizim icimizi nasil eritcek bi kez daha..
Ben bu bolumun basini cok ama cok merak ediyorum, beni tatmin ediceginden kendi adima eminim, ama umarim herkesi oyle bi tatmin ederki..

Kadim, hemen bir ambulans çağırıp Ezo’yu evine götürür. Merak içinde Ezo’dan haber bekleyen Elçin Anne’ye de haber verir. Elçin Anne telaşla bütün mahalleyi eve toplamıştır. Ezo ve Kadim, evde merakla onları bekleyen kalabalığa, olanları açıklamakta bir hayli zorlanır.
Ben bu ozeti ilk okuyunca "evine goturur" kismini gorunce "Allahh dedim, yuru be Kadim kim tutar seni" ama sonra tekrar okuyunca ozeti, "kendi evine" yazmadigi dikkatimi cekti, yani bu ev Ezonunda evi olabilir diye, ve buyuk ihtimallede oyle olucak.. Kadimin bi evi yok, oteldeki odasina goturmicegine gore, geriye sadece oteldeki kendi odasinin karsisindaki oda olabilirki sanmiyorum, gonul tabikide bunu ister ama dedigim gibi Ezonun kendi evine goturcek.. Zaten ozetin devamini okuyunca, Elcin anneye haber vermesi, mahallenin toplanmasi, Ezo ve Kadimin aciklama yapmalari bu yonde.. Elcin annemiz telaslanmiz baksaniza, nedense sasirdim, bakalim insallah bunun altindada bi bit yenigi yoktur.. Sayet benim Elcin anneye olan guvenim cok feci bi sekilde sarsildi, tekrar guvenmem cok zor olucak gibi..
Ha unutmussum eklemeyi, harbi bu ambulans meseleside neyin nesidir, yok yani arabanla gotursen olucek degilya, seviyorsun anladikta, yani azcik abartadinmi Kadim'cim..? Ezo sadece dinleniyor, serum filanda takmiyorki.. :icon_whis

Demek Seyit Zeyneli vuruyor ha, eger konuk oyuncuysa olmus olabilir ama umarim olmemistir ve iyi olup intikamini ondan alir Zeynel, Balli aga ne derse desin, Zeynel bunu onun yanina asla birakicagini sanmiyorum..
Tabi tehdit edicek, arkasini dayadi Sureyya gibi bi cadinin arkasina artik canindan baska kaybedicegi biseyde yok, umarim tehditle sinirli kalir, daha ileri gitmez, gitmedende Balli Seyitten bi sekilde kurtulur..

Iste en heyecanli kisim.. Oncellikle sunu umuyorumki Ezo cevabi her ne olursa olur verir, ve bolum oyle son erer, Ezo'nun "Kadim bey ben..." demesiyle bitirirlerse artik napariz bilmiyorum.. 1 hafta daha meraktan ya catlariz yada catlariz..
Gelelim Ezonun cevabina.. Bana kalirsa cevabi "hayir" olucak, insallahta olur, cunki bana gore simdilik cok erken, hemen Kadime "evet" demesi en az severek izliyebilicegimiz 5 bolumu siler.. Bence simdilik "hayir" demeli, ve ask ikisinide icten icte kivratilmali.. Kadim Ezo'ya soguk davranmali, bu Ezoya parcalamali ve sonunda dayanamiyan iki cift kavusmali, ama dedigim gibi simdi diil, an az bi 5 bolum sonra.. O son sahne ve bu bolum bize yeter 5 bolum sanirim..
Neye dayanarak "hayir" diyecegine gelirsek, aslinda cok sey var..
1. Elcin anne
2. Kendine ettigi yemin (kimseye inanmicak, guvenmicek vs)
3. Disardaki milletin ne dusuncegi (patron - isci iliskisi)
4. Omerden sonra bu kadar cabuk davranamaz, kendine yediremez bunu bence
5. Ve Kadimi uzuceginden korkabilir..
Tum bunlar onu "hayir" demeye iter..
"Evet"'ten hic bahsetmedim, eger "evet" derse guzel bolumler izlicez yine ama su bahsettigim bolumleri izliyemicez, guzel bolumleri zaten eninde sonunda izlicez, onun oncesinde onu cok farkli izlemek istemezmiyiz, ben sahsen cok isterim.. Ama dedigim gibi bence cevabi hayir olucak..

Bu kadar detay yeter sanirim, simdi fragmani bekleyip ona yorum yazmak kaldi, ve tabiki Sali aksamki super bolumu izleyip onada soyle super bi yorum yazmak.. :img-yes:

Sevgiler..

DipNot: Haftalar cokmu cabuk geciyor banami oyle geliyor..? Sanki daha dun izledik yeni bolumu, ama 3 gun kaldi yeni bolume.. :bilmim

byebye

banubanu
23-11-07, 18:06
Ben de ambulans ne alak diyorum.. hayır bir de hastaneye gitse mantıklı da, evden eve ambulansla nakliyat...
ezo sonunda konuşacak ya; ya derse ki Kadim bey ben istemiyorum... illa ki itiraf bekliyoruz da ya tersi olursa...
tamam tamam sustum... ciddi şeyler yazmiim ben..

hewal
23-11-07, 18:09
Neye dayanarak "hayir" diyecegine gelirsek, aslinda cok sey var..
1. Elcin anne
2. Kendine ettigi yemin (kimseye inanmicak, guvenmicek vs)
3. Disardaki milletin ne dusuncegi (patron - isci iliskisi)
4. Omerden sonra bu kadar cabuk davranamaz, kendine yediremez bunu bence
5. Ve Kadimi uzuceginden korkabilir..
Tum bunlar onu "hayir" demeye iter..

Bu maddeler böyle sıralanınca aslında Ezo'nun kendini çekmesi çok normal geliyor ...

Seyirci özel isteğini ekleyeyim ;

fragman ya sesli olsun yada yakacaksa sen yak beni şarkısı eşliğinde oldun "dağlarrr yüce dağlar "diye devam eden bir fragman istemezük...

hewal
23-11-07, 18:13
Ben de ambulans ne alak diyorum.. hayır bir de hastaneye gitse mantıklı da, evden eve ambulansla nakliyat...
ezo sonunda konuşacak ya; ya derse ki Kadim bey ben istemiyorum... illa ki itiraf bekliyoruz da ya tersi olursa...
tamam tamam sustum... ciddi şeyler yazmiim ben..

Acaba İstanbul trafigine takılmamak içinmi Ambulans çağırıyor biran evvel eve götürmek için :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Forum sayesinde esprili olmaya başladım (yada bana öyle geliyor)

Bu işin olmayacağını daha bir sert dille anlatmaya kalkabilir Ezo :icon_whis Ama bzi itiraf bekliyoruz ya o sert dille kavgaya dönüşür el kol hareketleri devreye girer sonra bindirbirgecedeki gibi kavganın sonunda itirafdan bile evvel muck gelebilirmi...

sprıng
23-11-07, 18:18
benim için zaman salı bölümü seyrettikten sonra cumaya kadar gayet akıcı geçerken, haftasonundan itibaren Salı akşamına kadar öyle ağır geçiyor ki . Geri sayım bayağı ağır ilerliyor bende.

Nur konusunda birşeyler yazmış arkadaşlar o konuda bende fikirbelirtmek istiyorum. Öncelikle Nur karakterini başarıyla canlandırdıklarını düşünüyorum. Zaten Ballı Ağamıza lafımız yok. 41. bölümde Ballı'nın Meryemi suçlamaya devam ettiği Nur'la karşılıklı sahneleri başarılıydı. "Meryem kahpeyse, benim ondan daha kahpe olmam gerekmez mi, öyleyse sen aslında bana kzıgınsın sözü" ve Ballı'nın mimikleri başarılıydı. Geçmiş bölümlerin hepsini seyretmişliğim yok fakat fikir sahibiyim. Aslında Ballıyla Nur'un ilişkisi de büyük sınavlardan geçti. İnsan kime aşık olacağını seçemez ama o aşkı kalbine gömebilir, Nur Ballı'nın sevgilisiyken Ballı'nın oğluna aşık olunca bunu yaşamayı tercih etti. Bence Recep'te ona aşıktı fakat babasından dolayı aralarında birşey gecmedi diye biliyorum. Ballı'da çok acı çekti öğrendikten sonra, oğlunu affetmesi çok zamanını aldı diye düşünüyorum. Oysa oğlu öldüğünde şunu anladı ki zaten mezarı başında Nur'la karşılıklı konuşmalarından da bu çıkıyor, onları ayırdığı için pişmandı, evlat acısı öyle bir ateşti ki herşeyi süpürüp atmıştı. Zaten Ezo'ya da Nur'u hala gönül sarayında yaşattığını söylemişti. Ezo'ya da kalan bu iki halkayı tekrar birbirine bağlamak oldu.

sahracı
23-11-07, 18:37
özetimiz de gelmiş..ambulansa ne gerek vardı onu anlamadım kadim geldiğinde serum bile yoktu kızın kolunda..atsa arabaya götürseya..mahalleliyi düşünemiyorum valla amma kaynatırlar..ezo da ilaç sarhoşluğu beni kadim vurdu dermiş millete :):)

xKubrax
23-11-07, 18:40
Protesto ediyorum! jenerik degissin!

Bu alttaki yazan parca jenerik parcasi olmasin!

Ezo gelin şu antepin maralı
Ak elleri elvan elvan kınalı
Avcı vurmus yureginden yaralı
Daglar yüce daglar
Derdim nice daglar
Yol ver kurban olam yarim geçe daglar

Altta yazan, Kadim ve Ezonun askina uyan yeni parcamiz, jenerigimiz olsun!

Gozlerinden suzulen gozyasin ben olayim
Sil gormeden kimsecikler
Al kalbimi orda kalayim
Sus konusma tut elimi
Kim ne derse desin dusunme
Yakacaksan sen yak beni
Yuregim senin ellerinde
Yakacaksan sen yak beni
Al yuregim artik ellerinde

Aranizda bana katilan varsa, her mesajin altina JENERIK DEGISSIN yazsin..
Madem takip ediliyoruz, buda dikkate alinir herhalde..

:img-wink:

mutaf61
23-11-07, 18:46
evt son bölümde çalan şarkı çok güzeldi.muhteşemdi tamm bolahenk e göre.gökhan tümkaya çok güzel söylemiş.
serhat geldikten sonra izlemeye başladım ama çok güzel bir dizi.

şarkıyı bulan olursa bana yollarmısınız arkadaşlar çok sevinirim.

gamze_yy
23-11-07, 18:47

Sil gormeden kimsecikler
Al kalbimi orda kalayim
Sus konusma tut elimi
Yakacaksan sen yak beni
Yuregim senin ellerinde
Yakacaksan sen yak beni
Al yuregim artik ellerinde

Madem elinizde bu kadar güzel şarkı kullanmanız gerekir. Haksız mıyım? Reyting kaygısı yüzünden eski jeneriğin dönmesi mantıksız. Kimse eski dizi olmadığının farkında. Biz yeni sezondan çok memnunuz. Ona uygun bir müzik istiyoruz. Hazır elinizde güzel bir şarkı da var. Ayaklandırmayın bizi:img-polic

ayşenurr
23-11-07, 18:47
anlaşılan Kadim itirafı tam olarak gerçekleştirecek.biraz Ezo dirensede
romantik Kadim'e dayanamayacak.Ezo'da itirafa karşılık verecek.
senarist bizlere biraz aşk sahneleri gösterecek,daha sonrada ayrılık
girecek.bazı şahışlar iki aşığı ayracak,romantik Kadim'inde aşk acısı
çektiği sahneleri izleyeceğiz.Mithat karakterinide unutmuş değiliz
Serhat çok güzel aşık oluyor.umarım Kadim'dede aynı güzellikleri
yaşıyacağız.

esen_89
23-11-07, 18:50
şu ambulans olayını ben de hiç anlamadım çok iyi görünüyordu neden ambulans çağırma ihtiyacı duysun ki acaba diyorum ezo kadim ilan-ı aşk ettikten sonra bize hiç göstermese de duyduyu heyecan yüzünden bayılır mı??ondan mı ambulans gelir ama o zaman da hastaneye giderler eve neden gitsinler.fragmanı görene kadar içim rahat etmicek.

"kadimin ısrarlarına rağman konuşmak istemeyen ezo sonunda dayanamaz" bu cümleye de takıldım zaten iyi mi anlıyım kötü mü bilemedim..şu fragman gelse de rahatlasam(k)

jenerik müziği değişsin:img-yes:

sesli fragman yayınlansın:img-yes:

sahracı
23-11-07, 18:50
Protesto ediyorum! jenerik degissin!

Bu alttaki yazan parca jenerik parcasi olmasin!

Ezo gelin şu antepin maralı
Ak elleri elvan elvan kınalı
Avcı vurmus yureginden yaralı
Daglar yüce daglar
Derdim nice daglar
Yol ver kurban olam yarim geçe daglar

Sil gormeden kimsecikler
Al kalbimi orda kalayim
Sus konusma tut elimi
Yakacaksan sen yak be