Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
Merhaba Arkadaşlar
Sonunda fragmanı izledim fazla fazla.İlk başta off yine bir şey anlamadım dedim.Ama bir kaç defa izleyince anlaşılıyor işler.
Bence de 41.bölümün sonundaki sahneyi Nur bozacak galiba ben de öyle tahmin etmiştim.
Ballı'yla Kadim arasında komik diyaloglar olabilir.Ballı,Meryem,Nur ve bunların korumaları otele öyle görmemişler gibi hemen damlamışlar.Kadim, spor salonunda bir şey kaldırıyor mu ne Ballı'dan kısa durmasına bakılırsa oturuyor bir yerde.Bir de Ballı'ya çok muzipçe bakıyor.Kadim'in o bakışlarını çok seviyorum ya.
Ezo geliba Kadim'in ilan-ı aşkına hayır diyor.Ağlıyor.Bence sevdiğini söyleyecek ama bunun olamayacağını söyleyecek.Ya da sevdiğini söylemeyecek ağlayınca Kadim anlayacak sevdiğini. Neden ağlıyorsun o zaman diye soracak.O da bir şey diyemeyecek.Ben senarist olsam.Kadim orada onu çeksin kendine ,öpsün.Ezo'ya ben senin sevdiğini biliyorum desin.Çok beklerim ben bu sahneleri ama neyse hayalini kurayım yeter.Neyse ben fragmanı izledim ya rahat ettim biraz.Herkese iyi akşamlar.
ladyDarbanvile 25-11-07, 17:38 1- Bundan sonra Ezo kadim iliskisi kıskanclık yani ikinci erkek(kadın) yüzündenmi kilitlensin,yoksa sosyal sınıf farklılıgındanmı?
Ezo'nun tavrıyla zaten sosyal sınıf farklılığından kilitlendi bence. Bu kilitlenmenin doğuracağı gidişat içinde ikinci kadın(erkek) faktörü devreye girebilir:img-yes:
Hem birbirlerini sevip hem imkansız olduğunu düşünüp hem de kıskançlık çekmeleri oldukça hareketlendirir diye düşünüyorum, her ne kadar fazlasıyla istemesem de...(Çünkü benim kalbimi de acıtır seyrederken)
2- Kül kedisii hikayesinimi yoksa reel hayatımı tercih edersiniz hikayenin geri kalanında?
Tam anlamıyla külkedisi sıkıcı olur ama diğer yandan gerçek hayatta da ne kadar sevdayı görüyoruz ki!?
İyi kurgulanmış gerçek hayatın içinde biraz külkedisine hayır diyemem.
3- Kadim icinmi seyrediyorsunuz yoksa Ezo icinmi?
Geçen sene seyretmemiştim; geçtiği yer ve konu itibariyle bana hitap etmediğini düşündüğüm için. Bu sene ise tamamen tesadüfen izledim ve yeni formatı hoşuma gittiği için devamı geldi. Serhat Tutumluer'i elbette beğeniyorum ama geçmişdeki dizilerini partnerleriyle sinerjisini tutturamadığını(özellikle Esir Kalpler) düşündüğüm için seyretmemiştim. Bu dizide Ezo ile muhteşem. İkisi için seyrediyorum:img-wink:
4- Nedim pismanmi olsun yoksa dibe vurduktan sonrami kendine gelsin?
Nedim'in yaptıklarının cezasını çekmesi lazım, o yüzden epey dibe vurmalı. Ama dizideki rolünde arada vurgulandığı gibi abisine bir zaafı var. Bunun yüzü suyu hürmetine belki sonunda pişman olur da asgari bir ilişkiyi abisiyle devam ettirir.
5- Eger bir ikinci kisi girecekse araya bunun Emremi yoksa Kadimin manken sevglisimi olmasini yeglerdiniz?
Kadim'in manken bir sevgilisi olduğunu iddia etmek biraz abesle iştigal olur bunca zaman etkisiz eleman olduğuna göre ama eğer Ezo Kadim'in aşkına cevap vermeyecekse, onu kıskançlıktan kıvrandıracak birinin ortaya çıkması iyi olur.
Dr. Emre'ye kıyamadığım için dizide yer alması bu kıskançlığa bağlıysa :icon_sorr olsun bari. Ama geçmişde bu kıskançlık epey işlendi ve zaten bu sayede görünür oldu Kadim'in aşkı.
6- Sizce ne kadar bu dizi daha devam etmeli?..
Bu hikaye iki sezonu kaldırır. Bu sene bitmesin. Tekrar Nurgül Yeşilçay-Serhat Tutumluer ikilisini biraraya nasıl getiririz?!! Güzel ikili oldular ve daha yapım ekibi yeni rayına oturturken -ki, hala yayın saati,senaristti, jeneriği derken düzenli hale getiremediler- bitirmenin mantığı yok bence.
7- Nasil bir mutlu son düslüyorsunuz?..
Elbette evlenmişler ve çocuk sahibi olmuşlar olarak düşlüyorum onları. Debbie ile olan sahnelerde bunu prova ettiler zaten. Kadim de Ezo da çocuk seviyor ve birbirlerini seviyorlar daha ne olsun!
Başka bir son bizede yazık eder:img-sorry
iyi akşamlar arkadaşlar ezo gelini bu sezon izlemeye başladım ama ankete izlediğim kadarıyla cevaplama istiyorum.adalar teşekkürler anket için.
1)Ezo İle Kadim yeni bölümde daha da yakınlaşacaklar mı yoksa kendilerini geri mi çekecekler?
bence ezo kendisini geri çekecek.sınıf farkı falan diyecek.ama kadim buna tabi ki önem vermeyecektir.
2)Ezo,Eylül'ün yaptıklarını öğrendiğinde tepkisi
ne olacak?
çok kızacağına eminim .ama eylülün nedimi sevdiğini anlamış durumda sevdiği için yaptığını anlayacak.bence nedim in onunla ounadığını artık eylül öğrenmeli.
3)Kadim ve Ballı Ortak olacaklar mı?
bence olacaklar ama seyit yine karşılarına çıkacağı ve ayaklarına dolanacağı kesin.
4)Elçin ve Ezo'nun arası eskiye dönecek ve Kadim-Ezo aşkını desteklicek mi?
zor bir soru son bölümde ezu nun bir arkadaşa ihtiyacı var diyordu ama öğrenirse desteklemecektir diye düşünüyorum.ezo yu seviyorum ona güveniyorum diyor ama ballı ağada anlamadan dinlemeden kıza tavır koydu.
5)Dr.Emre Ezo'ya ilgisini daha da açığa çıkaracak mı?
çıkaracak
6)Meryem ,Ballı'Dan özür dileyecek mi?
dilemesi lazım çünkü kendini kaybetmiş durumda.
7)Nur ve Ezo arasında bir dostluk ilişkisi görülebilcek mi?
görülmesini çok isterim.
8)Dizinin gidişatı ne yönde?
çok güzel bir aşk hikayesi bizi bekliyor.
9)Eylül ,Nedim'in gerçek niyetini anlayınca ne yapacak?
umarı anlar çünkü nedim hiç hoşuma gitmiyor ,anlayınca intihara bile gidebilir bence.
10)Ezo Kadim'İn ilanı aşkından sonra Otel'de çalışmaya devam edecek mi?
etmek istemeyecektir ama kadim onu durduracaktır.
iyi akşamlar arkadaşlar ezo gelini bu sezon izlemeye başladım ama ankete izlediğim kadarıyla cevaplama istiyorum.adalar teşekkürler anket için.
yanlış oldu yeniden yazıyorum.
1-bence ezo kendisini geri çekecek.sınıf farkı falan diyecek.ama kadim buna tabi ki önem vermeyecektir.
2-çok kızacağına eminim .ama eylülün nedimi sevdiğini anlamış durumda sevdiği için yaptığını anlayacak.bence nedim in onunla ounadığını artık eylül öğrenmeli.
3-bence olacaklar ama seyit yine karşılarına çıkacağı ve ayaklarına dolanacağı kesin.
4-zor bir soru son bölümde ezu nun bir arkadaşa ihtiyacı var diyordu ama öğrenirse desteklemecektir diye düşünüyorum.ezo yu seviyorum ona güveniyorum diyor ama ballı ağada anlamadan dinlemeden kıza tavır koydu.
5-çıkaracak
6-dilemesi lazım çünkü kendini kaybetmiş durumda.
7-görülmesini çok isterim.
8-çok güzel bir aşk hikayesi bizi bekliyor.
9-umarım anlar çünkü nedim hiç hoşuma gitmiyor ,anlayınca intihara bile gidebilir bence.
10-devam
etmek istemeyecektir ama kadim onu durduracaktır.
[ikinci ankatte gelmiş teşekkür ler
1 -kıskançlık
2 -reel hayat
3 -açıkçası ben ikinci sezondan sonra izlemeye başladım .her ikisi içinde izliyorum.
4 -dibe vurduktan sonra tabii ki hakediyor çünkü.
5-her ikiside olsun bence birbirlerinin kıymetini anlasınlar.
6 -valla abartmayacaklar sa bi sezon daha devam etsin çok güzel bir dizi.
7 -kadim ve ezo evlensin.hatta ezo okulunu bitirip iyi bir meslek edinsin.
nurgül yeşil çayın son sezonu olduğunu yazmışsınız nedenk ki son sezon.
cok sakin burasi hafta sonu rehaveti cöktü sanirsam,bende kendimce izledigim fragmana atifta bulunmak istiyorum söyle Kadim Nedimi fircaliyor galiba hep umut etmekten yoruldum kurban olayim Kadim mor gömlekleriyin hatrina su Nedimin gözünü morat dedim hala yapmadi ne bekliyor acaba ,Elcin anne özledigimiz eski haline dönüyor galiba ama dil yarasi acilinca kapanmasi zor olur önemli olan bu yarayi acmamak neyse is tatliya baglansin yeter,Sengül dedektif is basinda arkadasin biri yazmisti Sengül Ezonun yarasinin kursun yararsi oldugunu söyleyecek bakalim sonra neler olacak,Ballilar ma aile otele kapaklanmislar adam ortak olduya demekki sahiplenmis sanki turistlik mekanmis gibi tatile gelmis havalari var spor salonlari felan zekilikleri vardiya hepsinin birde cevikligimizi görsünler demisler espiri bir yana bence ev degisikligi yapilacak yapimci sirketle bu dizideki ev sahipleri anlasamiyor bence habire ev degistirip duruyorlar bu herkesin dikkatinde.
gelelim tazi kac tavsan tut misali Kadim kovaliyor Ezo kaciyor anladik kizim bize magazin programinda tüyolari veren sensin hani ask olacakti halkta böyle istiyor demistin valla istiyoruz hadi ama fazla naz asik uasandirir Kadime kizmi yok elini sallasa ellisi sacisini sallasa tellisi biz buluruz ama istiyoruzki yengemiz sen ol canim .
Kadimin yine o duygu dolu bakislarina maruz kalacagiz hazir olun ,Ezonun Nurla olan konusmasi bence cok duygusal yüz ifadelerinden belli Ezo kalbini göstererek burasi aciyor diyor bence onun kalbine bir care bulalaim canlar ilaci hazirda naz yapiyor bak Kadimin gögsüne bir yaslan sakla basini bütün agrilarin gecer gider.
en son olarakta Kadimin Ezoyla odasinda yaptigi konusma en son sahne yine genelde jenerik sirali akiyor iki gözü iki cesme Kadim sana ne yapti kizim sadece seviyorum dedi ne var bunda verecegi cevap cok önemli bunun farkinda ezo ama bizim temennimiz olumlu cevap vermesi ama bir kac bölüm daha bizi süründürürler,hani o zaman bizimde su kogus faliyete gecer o zaman
aman nasilda atladim sürüngengilleri Süreyya Seyyit aman ne güzel olmuslar nokta ile virgül gibi tam bulmuslar birbirlerini ama arkadaslar cok kötüler iclerine samara kacmis bunlarin (halka filmi vardiya ordaki kizin adi samara)hani Zeynelimi hic göstermediler vuruluyormusya ah Nedim ah ben sana ne deyim...
simdilik bu kadar sevgiyle ve Serhat'la kalin sögüt, banubanu ,rozi,sude9 ,nerdesiniz yoklama bayagi eksik bye bye
of of of fotlar bölümümde ezoyla kadımın bır fotosunu cekmısler demeyın gıtsın hanı olurya nıkah fotorafı gıbı bır resmın onunde damat ayakta onundede gelın taburede oturmus fotosopu olan bırı varsa o fotaya kadıme bır damatlık ezoyada bır gelinlik gıydırsın
Fragman güzel değil mi? Yani ben çok beğendim:icon_whis
Hareketli ve heyecanlı bir bölüm olacak. Kaçan kovalanır kuralını izleyeceğiz bu bölüm anlaşılan. Güzel hoş detaylar da yüzümüzü güldürecek:) Son sahne hakkında yorum yapamam. Bir kelime söylesem anında anlarsınız. Kaçmaz sizlerden:) İtiraf geldi bakalım neler olacak?:img-wink:
papatya363 25-11-07, 19:11 arada bi girip yazılanları okudum ama bi türlü yorum yapmaya vaktim olmadı şimdi fırsat bulmuşken yazıyım
fragmanı bimkolik sayesinde defalarca izledim burdan bir kez daha teşekkür ediyorum
fragmana gelince çoğumuzun tahmin ettiği gibi o güzel sahnede nur odaya geliyor yüz ifadeside değişik sanırım anlamıştır bişeyler çünkü ezoyla spor salonunda konuşurkende bu konuyu konuşuyolar gibi bi izlenim verilmiş
anlamadığım şey bunlar cümbür cemaat spor salonunda ne işleri var hadi meryem nur ezo buluştular diyelim ama kadimle ballıda olunca bi anlam vermedim bi türlü, düşündüm düşündüm aklıma bişede gelmedi umarım mantıklı bi sebebi vardır
ya gözüme batan bişe var ezonun çantası gene elinde ya kız vuruldu bari bu sırada taşıtmayın şu çantayı, üstelik kolundan vurulduğu eliyle taşıyo ne kıymetli çantaymış anlamadım gitti:)
bide şu ambulans meselesi var kız ayaklanmış herkesle sarılıyo kolunu rahatça hareket ettiriyo(üstelik çanta taşıyo) ve siz bunu ambulansla taşıyosunuz ya bura çok şaçma geliyo bana
elçin annedede değişim var gibi ezoyla gayet içten, samimi eski elçin anne geri döndü sanırım inş. öyledir
bide ezo iyileşmiş mutfakta çalışmaya başlamış ne çabuk iyileşti kolu şu sargıdan kaç hafta kurtulamamıştık dedim şimdi bunuda uzattıkça uzatırlar
nedir ezom senin çektiğin bi kolun yanar sonra kolundan kurşun sıyırır geçer var bu kızın başında bi bela
forumca kurşunmu döktürsek ne:)
forum çok sessiz millet nerdesiniz
bu fragmanın gelme günü hiç iyi değil aslında,
pazar gününe denk geliyo ve tatil olduğu için fazla kimse forumda olamıyo
Fragman güzel değil mi? Yani ben çok beğendim:icon_whis
Hareketli ve heyecanlı bir bölüm olacak. Kaçan kovalanır kuralını izleyeceğiz bu bölüm anlaşılan. Güzel hoş detaylar da yüzümüzü güldürecek:) Son sahne hakkında yorum yapamam. Bir kelime söylesem anında anlarsınız. Kaçmaz sizlerden:) İtiraf geldi bakalım neler olacak?:img-wink:
arkadasım ne anladıysan bızıde anlat zaten ıkı gun kaldı bırde saat 22.00ye alındı ben ı gun bır show bırde kanalde aradsında mekık dokuycam kutfen ne anladın anlatırmısın bak yarın sınavım var 20 sayfa ezberlemeye calısıyorum bırazdan cıkcam sıteden hadı hem bızım buranın elektırıkler salı veye carsamba gunu 22.00 kesılıyor
fragmana gelince çoğumuzun tahmin ettiği gibi o güzel sahnede nur odaya geliyor yüz ifadeside değişik sanırım anlamıştır bişeyler çünkü ezoyla spor salonunda konuşurkende bu konuyu konuşuyolar gibi bi izlenim verilmiş
anlamadığım şey bunlar cümbür cemaat spor salonunda ne işleri var hadi meryem nur ezo buluştular diyelim ama kadimle ballıda olunca bi anlam vermedim bi türlü, düşündüm düşündüm aklıma bişede gelmedi umarım mantıklı bi sebebi vardır
--------------------------------------------------------------
belkı kadım ezoyu takip ediyordur ve nurla konusurken gızlıce ızlıyordur .bır de baksın ne gorsun ballı gelıyo o teleslan sporra geldım havasıyla bır alete atlamstır:img-icecriş kıyafatlerıyle:img-fear2 ballı bu yermı hemen cakmıstır köfteyi ya uyarmıstır yada baska bısı olmustur
herkese iyi akşamlar, fragmanımız gelmiş, ben Show tv'nin peşini bırakmıştım bu hafta, yoğun bir koşturmaca içinde olduğum için, bimkolikçiğim'e güveniyordum , içim huzurluydu, siteye ekleyince seyrederim diye, hızır gibi eklemiş teşekkürler arkadaşım.
Fragman yorumlarına gelince, bu bölüm bizimkiler bol bol kültür fizik hareketi yapacaklar galiba, malum sağlıklı yaşam. iyi de Kadim takım elbise içinde kondisyon aletinde işi ne, Ballı Ağa'nın oradaki müdahalesi nedir? sert bakışmalar filan. Konu muhtemelen Ezo'dur herhalde. Adam'daki yürek yangınının kokusunu almıştır Ballı, nasıl almasın kolundan yaralandı Ezo ama kapıya ambulansı dayadı Kadim, aşk'ta abartı vardır fakat o da itirafın verdiği çoşkuyla iyice abartmış.
Kadim ve Nedim'in karşılıklı konuşma sahnesinden anladığım kadarıyla, Kadim kardeşine karşı olan yumuşak tavrını yavaş yavaş sertleştiriyor ve uyarı noktasına getiriyor, ama anlayana sivrisinek saz modunda muhakak Nedim. Zaten yanına Seyid'i de almış Süreyya oh ne muhabbet. Elçin Anne'yle Ezo'nun sarılma sahnesi hoş görünüyor, İnşallah Elçin Anne eski ruh haline kavuşmuştur. Söz Kutsal Ustayla en kısa zamanda başgöz edeceğiz inşallah. devamlı Kadim'in üzüntülü gözlerle Ezo'yu takip ettiğini ve Ezo'nun olay yerinden uzklaştığı görülüyor, son sahneye kadar. o sahnede de zannetmiyorum ki Ezo'nun duyguları olumlu olsun. Yüzündeki ifade ve gözyaşları acı çektiğini gösteriyorddu sanki. bende seni seviyorum ama birarada nasıl oluruz der gibiydi. Nur konusunda ben umutluyum. Şeker bir kadın, Meryeme bile Emre'nin yanında ki çocuk konusunda bile yardımcı oluyor.(yazarken ismi aklıma gelmedi ya kendime şaştım kaldım) Hele ki Nur'la Ballı'yı birleştiren Ezo olmuşken, o da onun için birşeyler yapmak isteyecektir.
Bir ankette benden..hazır fırsat bulmuşken melike_su nun anketini yorumlayayım..
1) Bundan sonra Ezo kadim iliskisi kıskanclık yani ikinci erkek(kadın) yüzündenmi kilitlensin,yoksa sosyal sınıf farklılıgındanmı?
nayıırrr nayırrrr :img-fie::img-fie:kilitlenip açmazlara girmiş bir aşk seyretmek istemiyorum ben..bütün dizilerde ki aşklar hep bu seçeneklerden kilitleniyor..yani aşk illede kilitlenmek zorundamı??dolu dizgin seyrine doyum olmaz bi aşk izlesek en bi güzeli olur bence:img-icecriki seçeneğide istemiyorum..yıllardır aynı bayık konuları zaten izledik..ezo ile filintakadim mükememel çift onlara klişeler yakışmaz.:img-in_lo
2) Kül kedisii hikayesinimi yoksa reel hayatımı tercih edersiniz hikayenin geri kalanında?
ikiside eşit bir şekilde dağıtılabülüü bi sakıncası yok bence:icon_whis
3) Kadim icinmi seyrediyorsunuz yoksa Ezo icinmi( itiraf etmeliyimki bu soruda tiribünlere oynadim:)
çarşı ikiyüzlülüğe karşı..valla kadim'e adımı bile vermişken..:)ezo için diyeyimde çarpılayım mıı..ama nurgül'ün de hakkını yemiyim daha çok sevdim onu bu rolde..
4) Nedim pismanmi olsun yoksa dibe vurduktan sonrami kendine gelsin?
valla kendi başını yesin..filintakadim'im den uzak göğe direk olsun..yanına 360 derece dönmüş olan anasınıda alsın gitsin..
5) Eger bir ikinci kisi girecekse araya bunun Emremi yoksa Kadimin manken sevglisimi olmasini yeglerdiniz?
1.soruya verdiğim cevabım ile aynı..olmasın kardeşim kıskançlık falan olmasın..klişe olmasın..emre yi de psiko haline çevirmesinler..mankencik kadim'ime:img-in_lo layık değil bikelem:img-beee::img-beee:
6) Sizce bu dizi daha ne kadar devam etmeli?..
edebildiği kadar devam etmeli..tekrar'a düşerse saçmalamaya başlarsa hemen bitmeli...
7) Nasil bir mutlu son düslüyorsunuz?...
ezo ile filintakadim'in mutlu olduğu bütün sorunların bittiği bi son iyi olur kanımca:)
first lady 25-11-07, 19:47 bende fragmanı izledimmmm:happy0064:happy0064
en hoşuma giden sahne ballı spor salonunda çalışırken kadim geliyoya.kesin çok komik olucak.ezo yine ağlıyo.ya inşallah kötü bişe olmaz.ben en çok eve beraber döndüklerinde olacakları merak ediyorum.geçen hafta kadimin yalan söylemedeki başarısızlığını görmüştük:)bakalım ezo nasıl kııvırıcak:):)
not:ahesti imzana bayıldım:good:
herkese iyi akşamlar, fragmanımız gelmiş, ben Show tv'nin peşini bırakmıştım bu hafta, yoğun bir koşturmaca içinde olduğum için, bimkolikçiğim'e güveniyordum , içim huzurluydu, siteye ekleyince seyrederim diye, hızır gibi eklemiş teşekkürler arkadaşım.
Fragman yorumlarına gelince, bu bölüm bizimkiler bol bol kültür fizik hareketi yapacaklar galiba, malum sağlıklı yaşam. iyi de Kadim takım elbise içinde kondisyon aletinde işi ne, Ballı Ağa'nın oradaki müdahalesi nedir? sert bakışmalar filan. Konu muhtemelen Ezo'dur herhalde. Adam'daki yürek yangınının kokusunu almıştır Ballı, nasıl almasın kolundan yaralandı Ezo ama kapıya ambulansı dayadı Kadim, aşk'ta abartı vardır fakat o da itirafın verdiği çoşkuyla iyice abartmış.
Kadim ve Nedim'in karşılıklı konuşma sahnesinden anladığım kadarıyla, Kadim kardeşine karşı olan yumuşak tavrını yavaş yavaş sertleştiriyor ve uyarı noktasına getiriyor, ama anlayana sivrisinek saz modunda muhakak Nedim. Zaten yanına Seyid'i de almış Süreyya oh ne muhabbet. Elçin Anne'yle Ezo'nun sarılma sahnesi hoş görünüyor, İnşallah Elçin Anne eski ruh haline kavuşmuştur. Söz Kutsal Ustayla en kısa zamanda başgöz edeceğiz inşallah. devamlı Kadim'in üzüntülü gözlerle Ezo'yu takip ettiğini ve Ezo'nun olay yerinden uzklaştığı görülüyor, son sahneye kadar. o sahnede de zannetmiyorum ki Ezo'nun duyguları olumlu olsun. Yüzündeki ifade ve gözyaşları acı çektiğini gösteriyorddu sanki. bende seni seviyorum ama birarada nasıl oluruz der gibiydi. Nur konusunda ben umutluyum. Şeker bir kadın, Meryeme bile Emre'nin yanında ki çocuk konusunda bile yardımcı oluyor.(yazarken ismi aklıma gelmedi ya kendime şaştım kaldım) Hele ki Nur'la Ballı'yı birleştiren Ezo olmuşken, o da onun için birşeyler yapmak isteyecektir.
Ben özeti okudum, ama frahmanı hiç böyle anlamadım. Sanki gerçekten rüya gibi geldi bana diycem kızcaksınız. Çünkü odaya tekrar giriyor gibi. Diğer herşey eskisi gibi geldi. Sadece Ezo ona aşık olduğunu anladı ve onun için acı çekiyor gibiydi. Ben herşeyi çok ters mi okuyorum. Hiç birnirlerine açılmış gibi değillerdi. O çocuk kimdir nereden çıktı onu da anlamadım. Öf, aklım çok karıştı, Yasemin Hadivent süper dans ediyor bu arada...
Ben özeti okudum, ama frahmanı hiç böyle anlamadım. Sanki gerçekten rüya gibi geldi bana diycem kızcaksınız. Çünkü odaya tekrar giriyor gibi. Diğer herşey eskisi gibi geldi. Sadece Ezo ona aşık olduğunu anladı ve onun için acı çekiyor gibiydi. Ben herşeyi çok ters mi okuyorum. Hiç birnirlerine açılmış gibi değillerdi. O çocuk kimdir nereden çıktı onu da anlamadım. Öf, aklım çok karıştı, Yasemin Hadivent süper dans ediyor bu arada...
O zaman özette rüya bu duruma göre:img-hyste Rüya olmadığından kesin eminim. Zaten bu bölümdeki kadimin bakışları beni destekler nitelikte:img-in_lo
O çocuk mahalleden çocuklardan biri hatırlamadın mı? Doktor ezoyu muayene ederken görüyor büyük ihtimal vurulduğunu anlıyor ve herkese söyleyecek.
Koğuş sakinleri hakikaten sakin:img-hyste Firar ettiniz galiba. Kadim koğuşu ziyarete gelecekmiş. Siz boşuna kaçtınız onu görmek için:img-hyste
Yok Deryadil arkadaşım (bu arada benimde adım derya adaşız galiba) rüya falan değil. Artık rüya mevzusu kapandı bence. Gamze arkadaşında dediği gibi özettede yazmıyor böyle birşey. Üstelik tüyocu arkadaşta demişti rüya değil diye. Takma sen artık buna. Güzel bir bölüm olacak inşallah. Ezo kaçacak Filinta Kadimimiz kovalayacak...:happy0064:happy0064:happy0064
ezo vuruluyor.. Kadim, şövalyemiz ambulansları kapılara dayıyor.. Komşular geçmiş olsuna geliyor. Peki doktor Emre nerede? Neden hiç kimse doktor Emreye haber vermiyor? Ben anlayamadım en azından Meryem Selimle hiç mi konuşmuyor? Özettede Doktor Emreden bahsedilmiyor. Hatırladığım kadarıyla fragmandada yoktu.
O zaman özette rüya bu duruma göre:img-hyste Rüya olmadığından kesin eminim. Zaten bu bölümdeki kadimin bakışları beni destekler nitelikte:img-in_lo
O çocuk mahalleden çocuklardan biri hatırlamadın mı? Doktor ezoyu muayene ederken görüyor büyük ihtimal vurulduğunu anlıyor ve herkese söyleyecek.
Koğuş sakinleri hakikaten sakin:img-hyste Firar ettiniz galiba. Kadim koğuşu ziyarete gelecekmiş. Siz boşuna kaçtınız onu görmek için:img-hyste
GÖKGÖZ Yok Deryadil arkadaşım (bu arada benimde adım derya adaşız galiba) rüya falan değil. Artık rüya mevzusu kapandı bence. Gamze arkadaşında dediği gibi özettede yazmıyor böyle birşey. Üstelik tüyocu arkadaşta demişti rüya değil diye. Takma sen artık buna. Güzel bir bölüm olacak inşallah. Ezo kaçacak Filinta Kadimimiz kovalayacak...
Gamze ve Derya çok teşekkür ederim, bu konuya takmışım ve konuşmalar da olmayınca hafif bir:img-in_lo panik geliştirdim. Serhat yalnız yine çok fena bakıyordu ve biz burda ölücez.:img-in_lo:img-wink:
Gerçekten kimsecikler yok bu akşam. Forumumuzu çok boş bıraktık. Bir yoklama yapsam bakalım çıkacaklar mı???
Huhu Söğüt, Rozi, Filinta, Asia, Ceva, Pelin-ce, Ezo-Kadim, h23, Aysi, Fettan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar nerelerdesiniz??? Çıkın artık bakın forumumuz sizsiz çok boynu bükük kaldı... :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
ask-I memnun 25-11-07, 21:42 Fragman güzel değil mi? Yani ben çok beğendim:icon_whis
iyi aksamlar arkadaslar.....
sevgili s-z-e-l bu yazdiklarinla adeta agzimiza bir parmak bal calip gitmissin canim...ama yinede tesekkür ederim sana bu güzel haberin icin..
gözleri yasli ezonun nasil ve ne sekilde askini itiraf edecegini simdiden merak ediyorum dogrusu..
bimkolik sanada fragman icin tesekkürlerimi yolluyorum ..
fragman gayet güzel..elcin annenin ezoya o yakin halleri, eski mahalleyi yeniden görecek olmamiz,balli aga-kadim diyaloglari cok hos bir bölüm olacaga benziyor..
yanliz benim son bölümde deginmek istedigim bir sey var..dudak okuma kabiliyetim pek yok ama orada ezo kadime diger arkadaslarin dedikleri gibi seni seviyorum demiyor..
ezo kadime askini itiraf etmis olmali ki duydugu korkudan dolayi olsa gerek orada ezo kadime (okuyabildigim kadariyla)
ya soluverirse yada ya solduruverirse diyor..bu gibi yada buna benzer birsey iste..
kadimin orada ki bakislari da bir harika ...nasil olmasin karsisinda aski ve onun o hüzünlü hali kadimi de mahvetmis besbelli..
1)Ezo İle Kadim yeni bölümde daha da yakınlaşacaklar mı yoksa kendilerini geri mi çekecekler?
Kadim'in geri çekicek bir durumu yok, olsa olsa üstüne gitmeyebilir. Ezo çekmez de olmaz aramızda sosyal sınıf farkları var şimdi böyle diyon ama sonra ortaya çıkar bunlar der
2)Ezo,Eylül'ün yaptıklarını öğrendiğinde tepkisi ne olacak?
Pek çok arkadaşın dediği gibi kızar ama sonunda affeder
3)Kadim ve Ballı Ortak olacaklar mı?
olacaklar
4)Elçin ve Ezo'nun arası eskiye dönecek ve Kadim-Ezo aşkını desteklicek mi?
onu bilmiyorum da ben artık Elçin Abla'yı desteklemiyorum,
soğudum kendisinden.
5)Dr.Emre Ezo'ya ilgisini daha da açığa çıkaracak mı?
Yok çıkarmayacak. Dr.Emre Elçin annenin kızıyla evlenecek ama bir aklı da hep Ezo'da olacak. Emre için hüzünlü<olacak pek çok şey
6)Meryem ,Ballı'Dan özür dileyecek mi?
Delidir ne yapsa yeridir derim
7)Nur ve Ezo arasında bir dostluk ilişkisi görülebilcek mi?
Görülebilecek, Nur Ezo'ya şekil yapacak, aşkına sahip çıkmasını isteyecek
8)Dizinin gidişatı ne yönde?
İyi yönde. Dizi çok uzun sürecek, ekranın en uzun süren yerli dizilerinden biri olacak. Serhat'ın saçları Talat Bulut gibi bembeyaz olacak
9)Eylül ,Nedim'in gerçek niyetini anlayınca ne yapacak?
Eylül herşeye rağmen onu sevecek ve güzel bir ilişkileri olacak
10)Ezo Kadim'İn ilanı aşkından sonra Otel'de çalışmaya devam edecek mi?
Evet zamanla uluslararası tanınan çok iyi bir aşçı olacak:img-icecr
[QUOTE=filinta;5420046]ikinci anketi de yanıtlamak istedim. Haftasonu şehir dışındaydım, çok özledim forumumuzu.
1) Bundan sonra Ezo kadim iliskisi kıskanclık yani ikinci erkek(kadın) yüzündenmi kilitlensin,yoksa sosyal sınıf farklılıgındanmı?
Kilitlenme olmasın istiyorum.
2) Kül kedisii hikayesinimi yoksa reel hayatımı tercih edersiniz hikayenin geri kalanında?
Gerçek dediğin nedir ki. Herşey olabilir, benden sonuna kadar izin.
3) Kadim icinmi seyrediyorsunuz yoksa Ezo icinmi( itiraf etmeliyimki bu soruda tiribünlere oynadim:)
Nurgül'ü sevmemin en büyük nedeni evli olması ve kocasını (umarım) çok seviyor olması. Tabi ki Serhat için izliyorum, Nurgül Yeşilçay'ın partneri olmasından memnunum, tek sahnelerini de beğeniyorum, ama bu saaten sonra Serhat olmazsa diziyi izlemem. Serhat'ı başka yerlerde de izlemeye devam edeceğim:happy0064
"yanına 360 derece dönmüş olan anasınıda alsın gitsin.." buna katılmamak mümkün değil:good:
5) Eger bir ikinci kisi girecekse araya bunun Emremi yoksa Kadimin manken sevglisimi olmasini yeglerdiniz?
İkinci bir kişi girmeye çalışsa da suyun üzerindeki bir iz kadar görünmez olsun.
On yıl...
Torunları da olsun. Onların hayatlarını da izleyelim, kendileri göl kenarında küçük otel yapsınlar, barış içinde mutlu mutlu yaşasınlar....
ask-I memnun 25-11-07, 22:24 1) Bundan sonra Ezo kadim iliskisi kıskanclık yani ikinci erkek(kadın) yüzündenmi kilitlensin,yoksa sosyal sınıf farklılıgındanmı?
dengeli bir sekilde giden bir ask olsun..ne kiskancliklarla milleti baysinlar nede sosyal sinif farki deyip olayi farkli yere götürsünler..zaten o acidan bir sorunumuz yok ama kiskancliklari ve onun arkasindan gelebilecek yanlis anlasilmalari buraya tasimasinlar..burada ferayin sözü aklima geliyor ama tam tersi bir sekilde ..
klasiklesenlere karsiyim klasikcilere degil...
bana göre reel bir hayati tercih ederim...
3) Kadim icinmi seyrediyorsunuz yoksa Ezo icinmi( itiraf etmeliyimki bu soruda tiribünlere oynadim
birbirine yakisan bir ikili olduklari gercek..ama sanirim kadim etkeni ezoya nazaran biraz daha fazla bu diziyi izlememde..
kardes yarisinda atar yarisinda tutarmis dedi ya elcin annemiz..nedim bütün bu yaptiklarindan sonra pisman olmus bir sekilde neyin ne oldugunu anladiktan sonra abisine her konuda yardim etsin..onu korusun, onun hayatinda ne kadar önemli oldugunu anlasin ve ona göre hareket etsin..
manken sevgili etkisiz bir elemandi zaten..orada sadece ezonun kadime olan duygularini bir nebze olsun göstermek icin cekilmis iki sahneden ibaretti..ama hepsi o devami gelmez..
mümkünse emreyi de hic bu ise bulastirmasinlar ...o bu tür islere göre degil...
konu bulmakta zorlanir diziyi baska yerlere cekerlerse yada dizinin büyüsü giderse hemen bitirsinler..yoksa bu sekilde bu bizi öldürür:icon_sorr
tabiki mutlu bir son..her daim beraber olan kah didismelerle kah ask dolu bakismalarla birbirlerine olan asklarini hic kaybetmemis bir cift görmek hayalim..
ee birde bir cocuk hic fena olmaz onlar acisindan..:img-wink:
anket icin tesekkürler melikecim
arkadaşlar ceeee derken kendi kendime demişim ya, herkes nerede yahu? buralar hiç böyle sessiz olmamıştı, şu an mevcut sayı 2, biri ben olduğuma göre ...:not_i:
yoksa benden habersiz aranızda kararlaştırıp set filan mı basmaya gittiniz, ya da bir araya gelip de kadim kazakları mı örüyorsunuz bakayım. :)
ne yapalım bende kendim yazar kendim okurum , :kahve Fragmanı görünce anladım bu Kadim üzüntülerin adamı olarak baklaım daha ne kadar çile çekecek. Nasıl da acıklı gözlerle bakıyordu , Ezo desen dert sahibi gibi dolaşıyor ortalıklarda. Emre konusunda katılıyorum, ezo'yla bu kadar yakın ilişki içinde olan bir insanın haberinin olmaması mantıksız. Hele ki
Kadim'le görüştükten sonra onunda Ezo'yu arayıp sorması gerekirdi.
arkadaşlar bir ceeee diyim dedim, kendi kendime demişim ya, herkes nerede yahu? buralar hiç böyle sessiz olmamıştı, şu an mevcut sayı 2, biri ben olduğuma göre ...
yoksa benden habersiz aranızda kararlaştırıp set filan mı basmaya gittiniz, ya da bir araya gelip de kadim kazakları mı örüyorsunuz bakayım.
ne yapalım bende kendim yazar kendim okurum , Fragmanı görünce anladım bu Kadim üzüntülerin adamı olarak baklaım daha ne kadar çile çekecek. Nasıl da acıklı gözlerle bakıyordu , Ezo desen dert sahibi gibi dolaşıyor ortalıklarda. Emre konusunda katılıyorum, ezo'yla bu kadar yakın ilişki içinde olan bir insanın haberinin olmaması mantıksız. Hele ki K
Merhabalar Spring arkadaşım bende burdayım. Bugün forumumuz çok sessiz maalesef. Yoklamada yaptım ama yinede kimsecikler yok. Kendi kendimize takılıyoruz işte. :img-blush:img-blush:img-blush
Ben bu bölümde özettede fragmandada Dr.Emre yi görmedim. Ama belli olmaz bazen gözükmediği zamanda ortaya çıkabiliyor. Zaten Emre nin Kadim in Ezo yu aradığında birşeylerden şüphekenmesi lazımdı. O yüzden ben bu bölümde onu göreceğimizi düşünüyorum. Tabi tahminim tutarsa. İnşallah yine ters köşe olmam... byebyebye
Gökgöz her ne kadar yoklamada ismim gecmesede bende burdayim.. :icon_whis :img-hyste.. Harbiden bugun bu kogus cok sessiz, firtina oncesi sessizlikmi artik nedir bilemicem.. Bende cikicam simdi ama bi arkadasimiz tum bunlarin ruya olabilicegini yazmis, yok canim alakasi yok inanki.. Hersey olur ama ruya olamaz.. Cunki ozetten anlasiliyor, Kadim askini sonunda itiraf etti yaziyor, Ezo bisey demiyor ama sonunda oda cevabini veriyor, fragman biraz farkli ozetten evet ama emin ol o sahne ruya diildi..
hoşgelmişsin yeğenim , süpriz yumurta gibi oluyor bizim bölümler, çikolatasını yiyelim bakalım bizim için neler hazırlanmış göreceğiz.
arkadaşlar bir ceeee diyim dedim, kendi kendime demişim ya, herkes nerede yahu? buralar hiç böyle sessiz olmamıştı, şu an mevcut sayı 2, biri ben olduğuma göre ...
yoksa benden habersiz aranızda kararlaştırıp set filan mı basmaya gittiniz, ya da bir araya gelip de kadim kazakları mı örüyorsunuz bakayım.
ne yapalım bende kendim yazar kendim okurum , Fragmanı görünce anladım bu Kadim üzüntülerin adamı olarak baklaım daha ne kadar çile çekecek. Nasıl da acıklı gözlerle bakıyordu , Ezo desen dert sahibi gibi dolaşıyor ortalıklarda. Emre konusunda katılıyorum, ezo'yla bu kadar yakın ilişki içinde olan bir insanın haberinin olmaması mantıksız. Hele ki K
Hakikaten kimsecikler yok. Fragmanın son sahnesini her izlediğimde kadim ağlayan ezonun göz yaşlarını silsin diyorum. Ne kadar romantik bir sahne olur. Ezo olumsuz cevap verse de şovalyemiz silsin ezocuğunun göz yaşlarını. Ezomuz da üzmesin şovalyemizi. Red bile edecekse azıcık sevdiğini belli etsin. Kadim sevilmediği için reddedildiğini düşünmesin.
Çok fazla Emre diyorsunuz. Dikkat edin Elçin hanım gibi mutasyona uğramış bir Emre çıkabilir karşısınıza:img-hyste
.
Çok fazla Emre diyorsunuz. Dikkat edin Elçin hanım gibi mutasyona uğramış bir Emre çıkabilir karşısınıza:img-hyste
:img-fear2:img-fear2:img-fear2
yoksa Elçin Anne'yi düzeltirken Emre'yi mi bozdular.
artık yeter listeme mutasyon karakterler, silah, vurulma sahneleri, kötülüğün dibe vurmuş modellerini,Meryem'in çılgın hallerini, Eylülün saf aşık hallerini ekliyorum.
:img-yes:
Ama arkadaslar ikigundur dogru durust yazdiklariniz okuyamadim neler neler yazilmis onlarin hepsini okuyacagim diyede gozlerim :blink: oldu resmen.
Buarada unutmadan sevgili Bimkolik fragman icin cok saol canim acil Fragman servisi gibisin allah razi olsun, seni basimazda eksik etmesin, dusunemiyorum bu forumu fragmansiz bir halde dogrusu :bilmim.
Ben birde kac zamandir gecmis bolumleri izliyorum daha dogrusu 30 bolumden sonrasini gozume, takildi bilmiyorum baskasininda dikkatini cektimi.Kadim ne guzel arabanin kapisini kapatiyor.:img-angel(Adami begeniyoruzya yaptigi hersey insanin gozune guzel gorunuyor diyeceksiniz ama inaninki oyle degil gercekten cok hos kapatiyor isterseniz bir bakin):img-grin2
Fragman ile ilgili birsey yazmayacagim cunku butun arkadaslar en ince ayrintiyi bile yazmislar.Benim sadece tek dilegim Ezonun Kadimin odasinda aglama sahnesi son sahne olmasi ve Ezo Kadime hayir demesin bunu istemiyorum bu icimde 40 kere tekrar ettim umarim dilegim kabul olur :img-nyam:yoksa bir hafta daha simdi ne olacak diye beklemekten fenalik geciririm sanirim :img-cray:
gülendam83 26-11-07, 00:51 Gerçekten kimsecikler yok bu akşam. Forumumuzu çok boş bıraktık. Bir yoklama yapsam bakalım çıkacaklar mı???
Huhu Söğüt, Rozi, Filinta, Asia, Ceva, Pelin-ce, Ezo-Kadim, h23, Aysi, Fettan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar nerelerdesiniz??? Çıkın artık bakın forumumuz sizsiz çok boynu bükük kaldı... :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
seslendiğini duydum geldim.:img-wink: biraz forumu ihmal ettim galiba. ama bu demek değilki ezo ve kadimi unuttum. kaldıkları yeri hala çok iyi hatırlıyorum..
bu hafta güzel bir bölüm olacak kanısındayım. fragman bana bunu düşündürdü. bence güzel. çok açıklayıcı da değil. merak uyandırıcı. az kaldı zaten salı gününe de.. neler olacak çok merak ediyorum. sadece dileğim şuki umarım ezo kadimi kıracak bişey söylemez. gerçi dili ne dese desin. gözleri seni seviyorum diyor ama. bide ağladığı sahnede bence olumsuz bişey söylemeyecek. sadece durumun zor olduğunu düşünüp korkuyor ezo ve bundan ağlıyor bence. o gözyaşlarında bile kadimi ne kadar sevdiği belli..:img-in_lo:img-in_lo
günaydın herkeseeeee:)
yazılanları tam okuyamadım hemen kısaca bi yorum yazıym gidip okuycam hepsini:img-wink:
fragmanı pek ezo ve kadim olmamasına rağmen beğendim, hatta ilk defa içinde ezo-kadim bol olmayan bi fragmanı beğendim:)
son sahnede ezo ağlıyo ya, orda ezo da dayanamıyo itiraf ediyo sanırım:happy0064
son sahneyi nur bozmuş, ama kızamadım niyeyse bu sefe, çünkü hani nurla ezo spor salonunun barı fln gibi bi yerde konuşuyolar fln ya orda sanki ezoyu aşkını itiraf etsin diye cesaretlendiriyo fln gibi bişeyler olucak, o konuyu açmasa ezo kalkıp gitmeye çalışmazdı çünkü:icon_whis
kapıdan doktorla ezoyu gören kız kim anlayamadım, ama neye o kadar şaşırdı çok merak ettim, ne konuşuyo olabilirler ki......
elçin anneyle ezo barışıyo galiba, çok sevindim, elçin annemizi geri istiyoruz:img-pilot
günaydın tebrik ederim siz fragmandan bişey anlamışsınız ama ben hiç bişey anlayamadım sanki bu bölüm spor yapın sağlıklı yaşam için spor şart mesajı vermek için yapılmış gibi geldi bana e fagmanı çözemeyince
ezoyla doktoru gören şu eski mahalledeki bahattinle havvanın kızlarıydı galiba
ozzlem_zenan 26-11-07, 08:00 kapıdan doktorla ezoyu gören kız eski mahallelerinden birinin çocuğu, şaşırdığı şey ise ezonu kolunun yara olduğunu görmesi oldu bence. herhalde yaralanma olayıyla ilgili bişi sölemediler kimseye, kız da görüp ortalığı karıştırıcak işte :icon_whis bence öle. oof ya yarın nasıl olucaak :icon_whis:icon_sorr
Benim ciddi şekilde merak ettiğim bir şey var. Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa ve bilgilendirirse sevinirim. Bu nerden çıktı şimdi diye soran arkadaşlar için şimdiden söyleyeyim. Biliyorsunuz taktı mı takan bir insan olarak, sahne devamlılığına takmış durumdayım. :)
Şimdi bölümler haftalık çekiliyor, biliyoruz ama senarist ya da yönetmen hikâyenin gidişatı, sahneleri hakkında bilgileri olan en yetkili kişiler dimi? Yani biz bilmiyoruz ama onlar bir sonraki bölümün nasıl başlayacağını ve ilerleyeceğini biliyorlar..yani inşallah :)
O zaman 40. bölümün sonunda uzun saçlı gördüğümüz Kadim, 41. bölümün başında “Mithat’ın ruhuyla beraber görünüşüyle de” (hoş gelmiş, sefalar getirmiş, gözlerimizi yolda bırakmıştır. Orası ayrı) dizimize nasıl arzı endam etti? Madem bu sahnenin devamı çekilecekti neden o sahnenin çekimi bitirilmedi de Kadim’in saçlar gittikten sonra çekildi. Yönetmenin bu sahnenin devamı olacağı konusunda bilgisi mi yoktu? Yoksa senarist o sahnenin devam edip etmeyeceğine ya da konuyu nasıl bağlayacağına mı karar verememişti?
Yanlış anlamayı önlemek için şimdiden yazayım. Tabi ki saçlar kesilecek bunun için de bölümde bir sahne istemiyorum ama aynı sahne içinde bir uzun, bir kısa saç dizinin inandırıcılığını etkiliyor. Derim ki ben bu iş kimin göreviyse dikkat etsin. Seyirci bu tür ayrıntılardan rahatsız oluyor.
Buradan yola çıkarak merak ettiğim konuyu sorayım. Bölüm sonunun nasıl biteceğine kim karar veriyor? Senarist o sahnenin biteceği kareye kadar yazıp, bölüm sonu sahnesi bu olacak mı diyor? Yoksa senarist bölümü yazıyor. bölüm sonu yazısının nerde devreye gireceğine yönetmen mi karar veriyor?
Buradan yola çıkarak merak ettiğim konuyu sorayım. Bölüm sonunun nasıl biteceğine kim karar veriyor? Senarist o sahnenin biteceği kareye kadar yazıp, bölüm sonu sahnesi bu olacak mı diyor? Yoksa senarist bölümü yazıyor. bölüm sonu yazısının nerde devreye gireceğine yönetmen mi karar veriyor?
günaydın Ceva'm:img-wink:pek bi meraklı gördüm seni caaanım...:img-polic
yönetmen karar veriyordur canım benim..yani düşününce senaristin orda kesip bölüm sonu demesi saçma olabülüümüş gibi geldi bana..:icon_whisyönetmen hanfendüü kesiyodur..devamınıda getirmeyip alakasız yerden başlatmakda onun en ilginç meziyeti olsa gerek..ben çarşı yönetmene karşı demişmiydimm:icon_whisdemediysem birdaha diyim dilim mi aşıncak çarşı yönetmene karşı
gökgöz canım benim kaçaklar damlar birazdan..hafta sonu forumu bırakmayan arkadaşlaırmada benden koccaman bii:img-kiss::img-kiss::img-kiss::img-kiss:
yahu nrdeydiniz gözüm ekranda kaldi yoktunuz cok özledim dün kendi kendime espirili seyler yazmaya calistim ama beni kimse anlamadi sanirsam icimden dedimki sögütüm rozim filintam banubanu olsa bir isaret gönderirlerdi dedim ama sadece sesimi kendim duydum 75.ve 76.sayfalara birseyler karaladim bakin isterseniz secmalamismiyim siz yokken buralar yalniz cekilmiyor söyle iyi bir hafta baslangici olsun diyecegim ama Kadim dün tiyatro oyunundan sonra rahatsizlanmis sevgiyle ve SERHAT'la kalin :sad53:
yahu nrdeydiniz gözüm ekranda kaldi yoktunuz cok özledim dün kendi kendime espirili seyler yazmaya calistim ama beni kimse anlamadi sanirsam icimden dedimki sögütüm rozim filintam banubanu olsa bir isaret gönderirlerdi dedim ama sadece sesimi kendim duydum 75.ve 76.sayfalara birseyler karaladim bakin isterseniz secmalamismiyim siz yokken buralar yalniz cekilmiyor söyle iyi bir hafta baslangici olsun diyecegim ama Kadim dün tiyatro oyunundan sonra rahatsizlanmis sevgiyle ve SERHAT'la kalin :sad53:
Serhat nasıl rahaysızlanmış? Ne olmuş:icon_sorr Ciddi miymiş? Sabah sabah günaydın deyip Spring ve Ceva'nın sözşerine yorum yapmak isterken birden habere çok üzüldüm, umarım ciddi bir şey değildir.
günaydın Ceva'm:img-wink:pek bi meraklı gördüm seni caaanım...:img-polic
yönetmen karar veriyordur canım benim..yani düşününce senaristin orda kesip bölüm sonu demesi saçma olabülüümüş gibi geldi bana..:icon_whisyönetmen hanfendüü kesiyodur..devamınıda getirmeyip alakasız yerden başlatmakda onun en ilginç meziyeti olsa gerek..ben çarşı yönetmene karşı demişmiydimm:icon_whisdemediysem birdaha diyim dilim mi aşıncak çarşı yönetmene karşı
gökgöz canım benim kaçaklar damlar birazdan..hafta sonu forumu bırakmayan arkadaşlaırmada benden koccaman bii:img-kiss::img-kiss::img-kiss::img-kiss:
Günaydın Filintam
E o zaman bu konuda bizim yönetmenin beceriksizliği oluyor..niye şaşırmadım acaba.
Fragmanda Kadim, çağırmış ambulansı..özette abartmışlardır diye düşünmüştüm. Yanılmışım, özetçinin günahını almışım:) o sahnedeki Ballı ağa'nın yüzünde ki ifadeye bayıldım. Biz Elçin anne'den bekliyorduk ama Nur bu gönül işine en çok yardımı dokunan kişi olacak sanırım.
Nasıl ki geçen hafta biricik dizimizin yolunu dört gözle beklediysem, şimdi adeta televizyona pis bakışlarla bakıyorum. Neden bir türlü Salı olmuyor diye? Sanki suçlusu tv miş gibi... İnanılmaz güzel harika bir yerde bitti...Tam istediğimiz, tam özlediğimiz ve olmasını arzu ettiğimiz şeylerin gerçekleşmeye başladığını gördük. Bu hafta neler olacak diye kıvrım kıvrım kıvranıyorum yemin ederim. :img-cool2
Fragmanda gördüklerime aldanmamam gerektiğini geçen hafta gayet iyi öğrendim. Geçen fragmanda Ezo'nun vurulduğunu gördük biterken. Şimdi de ağlıyor. Aldanmayalım derim ben. Fragmanlarda çoğu kez bir anlamı olmayan arka arkaya sahneler yer alıyor. Özelliklede bi bi bi tanecik Kadim mimizin yer aldığı spor salonu sahnesini saymazsak Ezo nun habire ellerini beline koyduğu sahnelerede bişeyler olduğundan oldukça şüpheliyim doğrusu. :img-cool2
Yazımı bitirmeden önce Ceva senin yazdıklarına cevap yazmak isterim.
Evet haklısın bende sahne devamlılığına özellikle dikkat ederim. Ve Kadim'i gördüğümde saçının kesildiğini anında anladım. Sahne devamlılığı tabiiki çok önemli ama unutmamamız gereken diğer önemli şeyde Kadim'e son derece başarılı bir şekilde hayat veren değerli oyuncu Serhat Tutumluer'in şu sıralarda bir tiyatro oyununda yer aldığıdır. Belki o görevi için bunu yapmış olabilir bilemeyiz.
Sahne devamlılığı tabii ki önemli ama o sahnenin o gün devamının çekildiğini bilemeyiz. Aradan zaman akmış olabilir. Bu arada gerçektende saçları biraz düzene girince daha hoş bir görüntüye büründüğünü rahatlıkla söyleyebilirim. Hehehe dediğin gibi izleyici olarak özellikle sevdğimiz birşeyleri izlerken şahin kesiliyoruz vallahi. Oyuncunun yüz ifadesinden mimiklerine kadar herşeylerini ezberliyoruz. :img-yes:
Dizinin nerede biteceği değilde ne zaman biteceğine kanal karar veriyor benim bildiğim kadarıyla. Süreye bağlı olarak değişiyor. Alınan reklam sayısı bile bunu etkiliyor sanıyorum. Yani şöyle desek daha doğru olur sanırım. Senaristler senaryoyu yazıyor yönetmenler ve oyuncular hareket haline getiriyor. Kanal yayın zamanı yaklaşınca haftalık yayın süresini bildiriyor. Yöentmen bildirilen bu süreye göre stüdyoya girip sadece yayınlanmasını istediği sahneleri ve önemli yerler dışındaki sahneleri makaslıyor. Sonuçta süreyi kanal belirliyor ama biteceği yerde söz yönetmene düşüyor. :img-yes:
Sanırım Ezo-kadim yüreğimi hoplatıp sonra da çıktı.
Sevgili Ceva, dikkatimi çekmemiş bu saç meselesi, haklısın biraz karmaşık gidiyor. Bu diziler sanıyorum iki üç bölüm yedekli gidiyor. Yani gelecek haftanın çekimleri bir o hafta diziyi seyretmeyi bitirdiğimizde çoktan hazır oluyor hatta dizi bitiminde fragmanını veriyorlar, örnek bıçak sırtı. Bizim Ezo'muzun çekimleriyse biraz karmaşık ve son anda montaj yapıyor gibi, o yüzden aceleyle olduğundan böyle bir durum ortaya çıkıyor olabilir. Belki de Serhat'ımızda da bu kadar yoğun ve stresli çalışmaya dayanamadı, canım benim. Biz bir hafta bekleriz, öyle sıkmasınlar fazla gözde oyuncularımızı da kendilerini de, kolaj bölümü yayınlanabilir mesela bu hafta, hazır maç da varmış madem. Spring'İn de dediği gibi o zaman işte Emre'nin bir görünmesi bir kaybolması gibi tutarsızlıklar olmaz.Önce sağlık...
Günaydın Filintam
E o zaman bu konuda bizim yönetmenin beceriksizliği oluyor..niye şaşırmadım acaba.
Fragmanda Kadim, çağırmış ambulansı..özette abartmışlardır diye düşünmüştüm. Yanılmışım, özetçinin günahını almışım:) o sahnedeki Ballı ağa'nın yüzünde ki ifadeye bayıldım. Biz Elçin anne'den bekliyorduk ama Nur bu gönül işine en çok yardımı dokunan kişi olacak sanırım.
hee ben boşunamı çarşı yönetmene karşı diyom şekercim:img-wink:
nayıırr nayırrr elçin hiç bulaşmasın mümkünse:img-fie::img-fie:gördük ne kadar çöpçatan olduğunu..:img-tomatkusur kalsın..
nur daha bi sevecen..troestezo nun dert ortağı o olsun bence :img-yes:ballı ağanın deliler evinde bi o akıllı ben geçen hafta nur'u çok beğenmiştim bu haftada iyi bir performans bekliyorum açıkçası..fragmandan çaktığımız kadarı ile ezo ile filintakadim'imi:img-in_lo nur basacak onun o esnadaki tavırlarını manidar bakışlarını dört gözle:img-pilotbeklemekteyim:img-icecr
Yazımı bitirmeden önce Ceva senin yazdıklarına cevap yazmak isterim.
Evet haklısın bende sahne devamlılığına özellikle dikkat ederim. Ve Kadim'i gördüğümde saçının kesildiğini anında anladım. Sahne devamlılığı tabiiki çok önemli ama unutmamamız gereken diğer önemli şeyde Kadim'e son derece başarılı bir şekilde hayat veren değerli oyuncu Serhat Tutumluer'in şu sıralarda bir tiyatro oyununda yer aldığıdır. Belki o görevi için bunu yapmış olabilir bilemeyiz.
Sahne devamlılığı tabii ki önemli ama o sahnenin o gün devamının çekildiğini bilemeyiz. Aradan zaman akmış olabilir. Bu arada gerçektende saçları biraz düzene girince daha hoş bir görüntüye büründüğünü rahatlıkla söyleyebilirim. Hehehe dediğin gibi izleyici olarak özellikle sevdğimiz birşeyleri izlerken şahin kesiliyoruz vallahi. Oyuncunun yüz ifadesinden mimiklerine kadar herşeylerini ezberliyoruz. :img-yes:
Dizinin nerede biteceği değilde ne zaman biteceğine kanal karar veriyor benim bildiğim kadarıyla. Süreye bağlı olarak değişiyor. Alınan reklam sayısı bile bunu etkiliyor sanıyorum. Yani şöyle desek daha doğru olur sanırım. Senaristler senaryoyu yazıyor yönetmenler ve oyuncular hareket haline getiriyor. Kanal yayın zamanı yaklaşınca haftalık yayın süresini bildiriyor. Yöentmen bildirilen bu süreye göre stüdyoya girip sadece yayınlanmasını istediği sahneleri ve önemli yerler dışındaki sahneleri makaslıyor. Sonuçta süreyi kanal belirliyor ama biteceği yerde söz yönetmene düşüyor. :img-yes:
sculder, benim demek istediğim de buydu işte..yani o sahnenin devamının çekileceği yönetmen tarafından biliniyorsa devamlılık açısından bir şey kaybetmemek için o sahne çekilir, bitirilir. Olması gereken budur dimi? O zaman hatalı olan yönetmen.
Serhat Beyin yoğun olduğu da doğru ama sorumluluklarının fazlasıyla farkında olduğunu düşünüyorum. Yönetmen bu sahneyi bitireceğiz deseydi. İşim var demezdi sanırım.
Bütün yollar yönetmene çıkıyor.:icon_whis
hee ben boşunamı çarşı yönetmene karşı diyom şekercim:img-wink:
nayıırr nayırrr elçin hiç bulaşmasın mümkünse:img-fie::img-fie:gördük ne kadar çöpçatan olduğunu..:img-tomatkusur kalsın..
nur daha bi sevecen..troestezo nun dert ortağı o olsun bence :img-yes:ballı ağanın deliler evinde bi o akıllı ben geçen hafta nur'u çok beğenmiştim bu haftada iyi bir performans bekliyorum açıkçası..fragmandan çaktığımız kadarı ile ezo ile filintakadim'imi:img-in_lo nur basacak onun o esnadaki tavırlarını manidar bakışlarını dört gözle:img-pilotbeklemekteyim:img-icecr
Nur'a bu hafta çok iş düşüyor. Kadim'in, Ezo'yu götürmek istediğini de Ballı ağa'ya o söyler herhalde. :) ama Kadim'in işi abartıp ambulans çağıracağını tahmin etmemiştir. Çok gereksiz olmuş o ambulans. Ezo, sapasağlam ayakta, e peki ne yapacak öne mi oturacak şimdi?:img-hyste
Deryadil, bizim bölümler son anda yetişiyor. Fragmanın bu kadar geç yayınlanmasının sebebi de bu.
fragman çok karmaşık ,merak uyandırsın diye yapılmış gibi ama ben bölüm açısından umutluyum
özellikle son sahne çok güzel bir sahne olacak, tabi bölümün sonu olabilir özetin sonu da aynı şekilde çünkü ...ezo dayanamaz artık ve itiraf eder,nurgül yine döktürmüşe benzer ,benim öpesim geldi ya ,kıyamam,nurgül kadar içten ağlayanını görmedim çok doğal bir oyunculuğu var:img-blush
serhatın bir yerde ,ezonun yattığı oda galiba,girerkenki bakışına bittim,o sahneden de umutluyum
bu arada senaryolarınız çok güzel özellikle söğüt arkadaşımızın devamını merakla beklediğim akıcı senaryosu ve gökgöz, selvi boylum da çok başarılılar bence,diğer tüm senaryo yazan arkadaşlarımız gibi
Nur'a bu hafta çok iş düşüyor. Kadim'in, Ezo'yu götürmek istediğini de Ballı ağa'ya o söyler herhalde. :) ama Kadim'in işi abartıp ambulans çağıracağını tahmin etmemiştir. Çok gereksiz olmuş o ambulans. Ezo, sapasağlam ayakta, e peki ne yapacak öne mi oturacak şimdi?:img-hyste
Deryadil, bizim bölümler son anda yetişiyor. Fragmanın bu kadar geç yayınlanmasının sebebi de bu.
o ambulans bence de abartı olmuş kadimin aşık halleri bize daha neler izlettirecek merak ediyorum aslında adam ezoyu bulamayınca buhran geçirdi ,geçirtti hatta geçen bölüm. çok tatlı ama ya
bizim ortaklar toplu birlik antreman yapıyorlar sanırım.
ezo hn içeriye giriyor elleride bellerine gidiyor havalı hanımlar gibi sanki oradakilere nutuk atacak veya hesap soracak.
sanki muhtar karısı veya bakan karısı sanar insan onu görünce.ne oluyo ezo hn anlayalım.
işin garibi kadimde orda şimdi onun bunun içinde kadime konuşamazda bakamazda cilvelenir belkide ona karşı sert tavır arkasından veryansın eder kendine.
nurada yüreğini gösteriyordu sanırım kurşunun tesirlisi yüreğine isabet etmiş.şimdine yeni aşıklar gibi yanyana gelmemeye göz göze bakmamaya çalışır ezo.
kadimde japon yapıştırıcı gibi tuttu artık bırakmaz.ne yapsın adam yolun yarısını geçmiş bir daha nerden bulucak böylesini hem köylü kızı akıllı,itaatli,kadimede hizmette kusur etmez yani kadınların hası.
söğütcüğüm senin özetçin artık bizle oynuyomu nedir ambulans yok göremedim sende kızıp duruyordun.
ah ballı has erkek kimselere yar edmem nur hn ileri gitme akıllı ol.
ya bel süreyyayla seyit nedim tarafına gececeğim onlar üç kişi yardım lazım.
kadim efendi bırak ezo sürünsün sen aşkının garanti belgesini onaylayıp sundun o ne yaptı hiç birşey.
ya annemde başladı benidemi kadim gibi susturacaksınız demeye ne mümkün buna kimin gücü yeter acayip sardı kadimle ezoya kız oğlana cevap versene filinta gibi adam diyor.kadimle ezo değil anamın heyecanı beni öldürecek.
sculder, benim demek istediğim de buydu işte..yani o sahnenin devamının çekileceği yönetmen tarafından biliniyorsa devamlılık açısından bir şey kaybetmemek için o sahne çekilir, bitirilir. Olması gereken budur dimi? O zaman hatalı olan yönetmen.
Serhat Beyin yoğun olduğu da doğru ama sorumluluklarının fazlasıyla farkında olduğunu düşünüyorum. Yönetmen bu sahneyi bitireceğiz deseydi. İşim var demezdi sanırım.
saçma bence de,
yani bölüm sonu biliniyo tamam ama devam edebilirler sahne sonuna kadar değil mi. yani bölüm burda bitiyo stop mu diyolar,diğr bölümlerde bu kadar dikkatimi çekmemişti de kadimin saç traşı farklı olunca rahatsız etti
yok serhata çok yakışmış cillop gibi olmuş kaba tabirle
bu arada ben yasemin ,ara ara yazıyodum zaten önceden de
çok sevdim ben bu forumu ya :img-blush
Ya arkadaşlar bence hemen yönetmene tüklenmeyelim, Sculder'in dedikleri bana anlamlı geldi.
"Dizinin nerede biteceği değilde ne zaman biteceğine kanal karar veriyor benim bildiğim kadarıyla. Süreye bağlı olarak değişiyor. Alınan reklam sayısı bile bunu etkiliyor sanıyorum. Yani şöyle desek daha doğru olur sanırım. Senaristler senaryoyu yazıyor yönetmenler ve oyuncular hareket haline getiriyor. Kanal yayın zamanı yaklaşınca haftalık yayın süresini bildiriyor. Yöentmen bildirilen bu süreye göre stüdyoya girip sadece yayınlanmasını istediği sahneleri ve önemli yerler dışındaki sahneleri makaslıyor. Sonuçta süreyi kanal belirliyor ama biteceği yerde söz yönetmene düşüyor" demiş idi. Yani aslında bu en önemlisi kanal ve arz talep düzeni olmakla birlikte bir ekip işi. Kanal'ın bunca süreden sonra Ezo Gelin dizisine bence özel davranması gerekir. Mesela ATV Avrupa yakasına uzun süreli reklamlar ve reytingler az da gelse destek veriyor. Arada düşüşler de olsa sonuçta bir kaç hafat bazen ayda toparlıyor. Bence show tv'de bu kadar seveni olan bir diziye özel davranmalı. Dizi ekibine özel ihtimam istiyoruz. O zaman herşeyin çok daha iyi olacağından eminim.:img-yes:
Günaydın Ezo Gelin Koğuşu...
Ben şüphede kaldım Ceva, aslında o ambulans olayında bir bityeniği var...
Elçin anne ve mahalleye bir oyun amacı ile çağırılmış olabilir diye düşünüyorum.
Fragman gerçekten ilginç ve fazlasıyla karışık hazırlanmış...
(Her zaman olduğu gibi)
Ezo bizi de filinta Kadim'i de süründürecek. Ah şu engeller bize ne zaman sadece aşkı izletebildiler ki...
Ballı ağa otele iyice yerleşmiş ne güzel aile boyu saadet içindeler. Hanımlar spor yapıyorlar. beyler takım elbiselerle spor salonunda güç gösterisi içindeler.
Aşklar, entrikalar, romantizm, açığa çıkan sırlar...
Ezo Gelin her salı bizi deli eden kanalda bekleriz...:img-hyste:img-hyste
Edit1- Arkadaşımız Serhat Tutumluer'in rahatsızlığından bahsetmiş.
Kendi sayfasında okuduğum kadarı ile oyun sırasında sırtını incitmiş ve oyun çıkışı hastaneye gitmiş. Umarım ciddi bir durum değildir. Geçmiş olsun...
Edit2- Jenerik müziği değişsin...
Edit3- Ben kendi reklamımı kendim yapmış idim. Şu üsttekine ne gerek vardı şindi:icon_whis
Locaya selam ve sevgilerbye
Ya arkadaşlar bence hemen yönetmene tüklenmeyelim, Sculder'in dedikleri bana anlamlı geldi.
"Dizinin nerede biteceği değilde ne zaman biteceğine kanal karar veriyor benim bildiğim kadarıyla. Süreye bağlı olarak değişiyor. Alınan reklam sayısı bile bunu etkiliyor sanıyorum. Yani şöyle desek daha doğru olur sanırım. Senaristler senaryoyu yazıyor yönetmenler ve oyuncular hareket haline getiriyor. Kanal yayın zamanı yaklaşınca haftalık yayın süresini bildiriyor. Yöentmen bildirilen bu süreye göre stüdyoya girip sadece yayınlanmasını istediği sahneleri ve önemli yerler dışındaki sahneleri makaslıyor. Sonuçta süreyi kanal belirliyor ama biteceği yerde söz yönetmene düşüyor" demiş idi. Yani aslında bu en önemlisi kanal ve arz talep düzeni olmakla birlikte bir ekip işi. Kanal'ın bunca süreden sonra Ezo Gelin dizisine bence özel davranması gerekir. Mesela ATV Avrupa yakasına uzun süreli reklamlar ve reytingler az da gelse destek veriyor. Arada düşüşler de olsa sonuçta bir kaç hafat bazen ayda toparlıyor. Bence show tv'de bu kadar seveni olan bir diziye özel davranmalı. Dizi ekibine özel ihtimam istiyoruz. O zaman herşeyin çok daha iyi olacağından eminim.:img-yes:
Sculder çok güzel bir açıklama yapmış bencede ama ben bölümün süresinden bahsetmedim ki Deryadil, ben sahnenin devamlılığından bahsettim. Bu dediğin yönteme göre düşünürsek..yönetmen bu sahnenin devamını çekti ama makaslaması gerekti ve yeni bölüm için yeniden mi çekti? :) böyle birşey olamayacağına göre yönetmen bizim gibi bölümü orda bitirmiş. Bölümü bize yetiştirmiş sonra kaldığı yerden devam etmiş. Sağolsun da sahneyi bitirip öyle bitirseymiş demek istedim ben.
arkadaşlar akşam gazetesinin linkini ekliyorum okuyun dizide bütün ekibe görev düşüyor ben o kadar kötümser değilim hoşça vakit geçirdiğim tek dizi bu.
herkes düşüncelerini yazabilir,çok da güzel paylaşımlar oluyor
http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=99588,104
Fragman için bimkolik'e teşekkürler. :happy0064 Sayesinde dün akşam izleyebildim.
Kadim her ne kadar Ezo'ya hissettiklerini açıklamış olsada, Ezo'nun tam olarak ne hissettiğini dile gelmedi. Tamam bazı sahnelerde, Ezo, Kadim ile işçi-işveren gibi değildi, fazla ilgili idi. Küçük küçük yaptığı kendi ile ilgili şeyler (yüzünü kızartması, yüzüne tencere kapağıyla incelemesi vs.) Kadim'e değer verdiğini gösteriyordu. Ama bizler bunu hissettik, gördük. Ezo'nun içinde bir yerde ismi lazım değil kişi ile ilgili birşeyler var. Yani o konuyu tamamen silmiş değil. Bu yüzden de şu an fragmanın son sahnesinde Ezo'nun, Kadim'i memnun edici birşey söyleyeceğini zannetmiyorum. :sad53:
Fragmanda Kadim'in güzel bakışlı sahnelerine de bayıldım. Bunu yazmadan es geçemeyeceğim.... Yalnız birçoğumuzun anlamadığı şeyi bende anlamadım. Bu spor salonu ne alaka? Herkes spor salonunda ama kimsenin üzerinde spor kıyafeti yok...
Sculder çok güzel bir açıklama yapmış bencede ama ben bölümün süresinden bahsetmedim ki Deryadil, ben sahnenin devamlılığından bahsettim. Bu dediğin yönteme göre düşünürsek..yönetmen bu sahnenin devamını çekti ama makaslaması gerekti ve yeni bölüm için yeniden mi çekti? :) böyle birşey olamayacağına göre yönetmen bizim gibi bölümü orda bitirmiş. Bölümü bize yetiştirmiş sonra kaldığı yerden devam etmiş. Sağolsun da sahneyi bitirip öyle bitirseymiş demek istedim ben.
Hakikaten ne kadar saçma!
Bölüm burda biter biz şindi keselim yarın devam ederiz kaldığımız yerden...
Ertesi gün yep yeni saçlarla Kadim kadraja girer:icon_whis
Her hafta böyle mi yapıyorlar acaba?
Bizim yönetmenin bölümü neden kaldığı yerden başlatmadığıda belli oldu sonunda...
Edit:Bimkolik fragman için çok teşekkürler...
Ben şüphede kaldım Ceva, aslında o ambulans olayında bir bityeniği var...
Elçin anne ve mahalleye bir oyun amacı ile çağırılmış olabilir diye düşünüyorum.
Fragman gerçekten ilginç ve fazlasıyla karışık hazırlanmış...
(Her zaman olduğu gibi)
Ezo bizi de filinta Kadim'i de süründürecek. Ah şu engeller bize ne zaman sadece aşkı izletebildiler ki...
Ballı ağa otele iyice yerleşmiş ne güzel aile boyu saadet içindeler. Hanımlar spor yapıyorlar. beyler takım elbiselerle spor salonunda güç gösterisi içindeler.
Aşklar, entrikalar, romantizm, açığa çıkan sırlar...
Ezo Gelin her salı bizi deli eden kanalda bekleriz...:img-hyste:img-hyste
O zaman mahalleye Ezo'yu hastanede buldum mu diyecek? bu şekilde bağlarlarsa göze batmaz.
Ezo hanım kızımız kaçan kovalanır dusturunu benimsemiş bu bölüm. Kovalayan da böyle biri olunca :img-blush O bakışları izleyeceksek ben pek kızmam Ezo'ya..ama abartmak yok. Bölüm sonunda evet cevabını isterim.:)
Greenpark daha çok reklam yapmak istemiş herhalde..otelin görmediğimiz yerlerini görüyoruz. Spor salonumuzu beğeneceksiz..otelimiz 517. numaralı odadan ibaret değil diyorlar ama bilmiyorlarki tek merak edilen yer orası:img-hyste:img-hyste
Bu bölümün adı: Sağlıklı yaşam için spor yapın :)
sevgili arkadaslar birseyler yazacagim Ballinin evine ne olduda bunlar cümbür cemaat otele geldiler ben birseyler yazacagim gülün diye olurmu.
Simdi malum Ballinin evinde iki dizi cekiliyor belki dikkat edenler vardir atvde yayinlanan senden baska dizisi onuda begeniyorum burada simdi teorilerim bunun üstüne.
Balli eve gelir bakarki evde bir adam oturmus yemek yiyor bu adam diger dizinin karakteri Orhan(Tolga Futaci)
BALLI:hey yigenim sende kimsin benim evimde ne isin var
ORHAN:afedersin beyefendi asil senin benim evimde ne isin var burasi benim evim cikin lütfen
BALLI:sen nediyin yigenim agzindan cikani kulan duyumi der
bu arada evin hanimi Rüya Orhana dönerek bunlarda kim askim traniyormusun ,Orhan yok ben nerden taniyacagim canim der.Bu duruma iyice kizan Balli :Zeynel cikart sunlari asbimi bozmasinlar cabuk ol de hayde.
ZEYNEL:beyefendi lütfen cikin disari der ve onlari disari atmaya kalkar tabiki Orhan buna karsi koymaya calisir ve bu izdiham icinde silahlar patlar ve Rüya ve Orhan ölür telaslanan Balli ve adamlari tasi taragi toplayip evi terk ederler ve nereye gideceklerini bilemeyen Balli ve sülalesi otele yerlesirler asil macerada burda baslar daha düne kadar sekin ve prensipleri olan bir otel tam bir kumpanyaya döner :happy0064 :happy0064
kendi kendime alinti yaptim dün yazmistim cok arkalarda kaldi benden yana biraz gülün dedim sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
ladyDarbanvile 26-11-07, 09:40 7- Nasil bir mutlu son düslüyorsunuz?..
Elbette evlenmişler ve çocuk sahibi olmuşlar olarak düşlüyorum onları. Debbie ile olan sahnelerde bunu prova ettiler zaten. Kadim de Ezo da çocuk seviyor ve birbirlerini seviyorlar daha ne olsun!
Başka bir son bizede yazık eder
Anketin bu sorusuna böyle cevap vermiştim ama asıl yazmam gerekeni unutmuşum:img-yes: Benim gönlümdeki son sahnede, Kadim ile Ezo defneyi diktikleri çiftlik evinin bahçesinde yanlarında koşuşturan iki, üç yaşlarında şirin bir kız ile birlikteler:img-wink: Tabiki evlenmişler, o küçük kız onların kızı ve ismi de Defne:happy0064
Defne'yi diktikleri sahneyi seyrederken bu sahnenin, aşklarınıda yüreklerine diktiklerini, orada kök saldığını ve bu aşkın görünen güzelliğinin Defne adında bir çocuğu simgelediğini düşünmüştüm.
Ceva'cım yazdıktan sonra senin dediğinle pek örtüşmediğini farkettim ama mesajı göndermiş idim:img-wink:Sabah mahmurluğu işte, kusura kalma:icon_sorrFakat bu arada yorumuna çok güldüm, evet düşünce şeklim bayağı komik göründü şimdi bana da, güldüm sabah sabah hiç değilse. Neyse ben yönetmen acele içinde ne yaptığını bilemiyor diye düşündüm. Belki de değildir hakikaten kendisi kabiliyetsizdir, ama yeni birisini getirmek diziyi tekrar sarsar mı acaba. Zira sanki biraz deprem durumu var gibi, bu yalnızca yönetmenden mi oluyor bilemiyorum. Tabi benim dediklerimin hepsi faraziye. Film nasıl çekilir bilmem, ama öğrenmeyi çok isterim.:P
first lady 26-11-07, 09:45 sevgili arkadaslar birseyler yazacagim Ballinin evine ne olduda bunlar cümbür cemaat otele geldiler ben birseyler yazacagim gülün diye olurmu.
Simdi malum Ballinin evinde iki dizi cekiliyor belki dikkat edenler vardir atvde yayinlanan senden baska dizisi onuda begeniyorum burada simdi teorilerim bunun üstüne.
Balli eve gelir bakarki evde bir adam oturmus yemek yiyor bu adam diger dizinin karakteri Orhan(Tolga Futaci)
BALLI:hey yigenim sende kimsin benim evimde ne isin var
ORHAN:afedersin beyefendi asil senin benim evimde ne isin var burasi benim evim cikin lütfen
BALLI:sen nediyin yigenim agzindan cikani kulan duyumi der
bu arada evin hanimi Rüya Orhana dönerek bunlarda kim askim traniyormusun ,Orhan yok ben nerden taniyacagim canim der.Bu duruma iyice kizan Balli :Zeynel cikart sunlari asbimi bozmasinlar cabuk ol de hayde.
ZEYNEL:beyefendi lütfen cikin disari der ve onlari disari atmaya kalkar tabiki Orhan buna karsi koymaya calisir ve bu izdiham icinde silahlar patlar ve Rüya ve Orhan ölür telaslanan Balli ve adamlari tasi taragi toplayip evi terk ederler ve nereye gideceklerini bilemeyen Balli ve sülalesi otele yerlesirler asil macerada burda baslar daha düne kadar sekin ve prensipleri olan bir otel tam bir kumpanyaya döner :happy0064 :happy0064
canım bence daha vahim bişey olabilir.malum tolga futacıyla serhat bey çok benziyo.ballı ağa evde tolgayı görünce kadim sanıp sohbetede başlayabilir:img-hyste:img-hyste
Fragman için bimkolik'e teşekkürler. :happy0064 Sayesinde dün akşam izleyebildim.
Kadim her ne kadar Ezo'ya hissettiklerini açıklamış olsada, Ezo'nun tam olarak ne hissettiğini dile gelmedi. Tamam bazı sahnelerde, Ezo, Kadim ile işçi-işveren gibi değildi, fazla ilgili idi. Küçük küçük yaptığı kendi ile ilgili şeyler (yüzünü kızartması, yüzüne tencere kapağıyla incelemesi vs.) Kadim'e değer verdiğini gösteriyordu. Ama bizler bunu hissettik, gördük. Ezo'nun içinde bir yerde ismi lazım değil kişi ile ilgili birşeyler var. Yani o konuyu tamamen silmiş değil. Bu yüzden de şu an fragmanın son sahnesinde Ezo'nun, Kadim'i memnun edici birşey söyleyeceğini zannetmiyorum. :sad53:
Fragmanda Kadim'in güzel bakışlı sahnelerine de bayıldım. Bunu yazmadan es geçemeyeceğim.... Yalnız birçoğumuzun anlamadığı şeyi bende anlamadım. Bu spor salonu ne alaka? Herkes spor salonunda ama kimsenin üzerinde spor kıyafeti yok...
ezonun zaten ne demesini bekliyoruz malum o da aşkını kabul edecek ama daha fazlasını değil yani bu iş olmaz diyecek
hemen hadi sen aşık ben aşık laylay lom olamaz zaten o zxaman tadı kalmaz izlemenin
serhatla nurgül çok yakışıyolar ben onları iyi bi kaptanla izlemek istediğimi yazmıştım daha önce sinema filmi olur başka dizi olur ama ezo da vasatın çok altı bir dizi değil bence en azından serhat nurgül ve suzan aksoy ahmet mümtaz taylan ali düşenkalkar ümit çırak gibi ustalarla bezeli bi dizi ama yine de daha iyi bir dizide olmalarını isterdim çok yakışıyolar her anlamda hem oyunculuk olarak çok iyi paslaşıyolar uyumları çok iyi hem de tip olarak
yani ben serhatın yanına 1.80 boylarında birini de yakıştıramıyorum nurgül minyon tipli çok tatlı zaten yüzü bence olağanüstü güzel,hayranlıktan kıskanamıyorum bile
bir de ezo tulbentele saçını bağlamadığında ve makyajı az tutulduğunda çocuk gibi duruyo serhat da saçlarını kesince daha bir filinta olmuş bence daha iyi. ben toparlkayamadım ama siz anladınzı yakışıyolar işte daha iyisi şamda kayısı
O zaman mahalleye Ezo'yu hastanede buldum mu diyecek? bu şekilde bağlarlarsa göze batmaz.
Ezo hanım kızımız kaçan kovalanır dusturunu benimsemiş bu bölüm. Kovalayan da böyle biri olunca :img-blush O bakışları izleyeceksek ben pek kızmam Ezo'ya..ama abartmak yok. Bölüm sonunda evet cevabını isterim.:)
Greenpark daha çok reklam yapmak istemiş herhalde..otelin görmediğimiz yerlerini görüyoruz. Spor salonumuzu beğeneceksiz..otelimiz 517. numaralı odadan ibaret değil diyorlar ama bilmiyorlarki tek merak edilen yer orası:img-hyste:img-hyste
Umarım böyle bir bağlama yaparlar. Yoksa şahsen be dizinin gidişatından fazlaca şüphe duymaya başlarım...
Diğer dizilerden aşina olduğumuz saçmalıklar silsilesine maruz kalmak istemiyorum. Sayın yönetmen, sayın senarist ve hatta sayın tüm ekip duyun sesimizi saf bir aşk ve makul sahneler istiyoruz çok şey mi istiyoruz?
Sağlıklı yaşam için spor yapın:)
Nasıl olursa olsun günün her anında üzerinizde ki takım elbise hatta başınızda ki baş örtüsü ile spor salonlarına koşun...
Spor yapmak güzeldir. Ağalara güç gösterisimi yapmak istediğiniz bunu gelin spor yaparken gösterin...
Aşk mı kafanızı karıştıran gelin spor salonlarında çözün...
Sağlıklı yaşam için spor iyidir:img-hyste:img-hyste:img-hyste
first lady 26-11-07, 09:53 spor salonu için aklıma açıklama geldi:happy0064
düşündüm düşündüm...bence ballı oteli görmeye gelmiştir.tabii adam ortak olduğu yeri bi gezip görmek ister.e tabii spor salonunada uğrar.hani bizim millete öyle bi durum vardır ya.mesela konukomşu akşam gezmesine sahile inersin.spor aletlerini görünce dayanamaz iki spor yaparsın(bizzat yaşanmıştır ordan biliyorum:icon_whis).bence ballı ve kabileside bu durumda.spor salonuna gelmişken denemeden çıkamadılar:img-yes:
Ceva'cım yazdıktan sonra senin dediğinle pek örtüşmediğini farkettim ama mesajı göndermiş idim:img-wink:Sabah mahmurluğu işte, kusura kalma:icon_sorrFakat bu arada yorumuna çok güldüm, evet düşünce şeklim bayağı komik göründü şimdi bana da, güldüm sabah sabah hiç değilse. Neyse ben yönetmen acele içinde ne yaptığını bilemiyor diye düşündüm. Belki de değildir hakikaten kendisi kabiliyetsizdir, ama yeni birisini getirmek diziyi tekrar sarsar mı acaba. Zira sanki biraz deprem durumu var gibi, bu yalnızca yönetmenden mi oluyor bilemiyorum. Tabi benim dediklerimin hepsi faraziye. Film nasıl çekilir bilmem, ama öğrenmeyi çok isterim.:P
Estağfurullah deryadil, ne demek kusura kalma. Biz burada düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Yaz sen, hem bak ne güzel güne güzel başlamış olduk. :img-yes: Sabah mahmurluğunun için çay öneririm :)
Yönetmenlerin, oyuncuların, senaristlerin vs. işleri zor. Bir haftada bir bölüm bitirmeleri gerekiyor ama bu konuda yalnız değiller. Hemen hemen bütün diziler aynı kaderi paylaşıyor.
FilintaKadim&Ballı ağa arasındaki güç gösterisinin sebebi ne acep:icon_whis
cok sakin burasi hafta sonu rehaveti cöktü sanirsam,bende kendimce izledigim fragmana atifta bulunmak istiyorum söyle Kadim Nedimi fircaliyor galiba hep umut etmekten yoruldum kurban olayim Kadim mor gömlekleriyin hatrina su Nedimin gözünü morat dedim hala yapmadi ne bekliyor acaba ,Elcin anne özledigimiz eski haline dönüyor galiba ama dil yarasi acilinca kapanmasi zor olur önemli olan bu yarayi acmamak neyse is tatliya baglansin yeter,Sengül dedektif is basinda arkadasin biri yazmisti Sengül Ezonun yarasinin kursun yararsi oldugunu söyleyecek bakalim sonra neler olacak,Ballilar ma aile otele kapaklanmislar adam ortak olduya demekki sahiplenmis sanki turistlik mekanmis gibi tatile gelmis havalari var spor salonlari felan zekilikleri vardiya hepsinin birde cevikligimizi görsünler demisler espiri bir yana bence ev degisikligi yapilacak yapimci sirketle bu dizideki ev sahipleri anlasamiyor bence habire ev degistirip duruyorlar bu herkesin dikkatinde.
gelelim tazi kac tavsan tut misali Kadim kovaliyor Ezo kaciyor anladik kizim bize magazin programinda tüyolari veren sensin hani ask olacakti halkta böyle istiyor demistin valla istiyoruz hadi ama fazla naz asik uasandirir Kadime kizmi yok elini sallasa ellisi sacisini sallasa tellisi biz buluruz ama istiyoruzki yengemiz sen ol canim .
Kadimin yine o duygu dolu bakislarina maruz kalacagiz hazir olun ,Ezonun Nurla olan konusmasi bence cok duygusal yüz ifadelerinden belli Ezo kalbini göstererek burasi aciyor diyor bence onun kalbine bir care bulalaim canlar ilaci hazirda naz yapiyor bak Kadimin gögsüne bir yaslan sakla basini bütün agrilarin gecer gider.
en son olarakta Kadimin Ezoyla odasinda yaptigi konusma en son sahne yine genelde jenerik sirali akiyor iki gözü iki cesme Kadim sana ne yapti kizim sadece seviyorum dedi ne var bunda verecegi cevap cok önemli bunun farkinda ezo ama bizim temennimiz olumlu cevap vermesi ama bir kac bölüm daha bizi süründürürler,hani o zaman bizimde su kogus faliyete gecer o zaman
aman nasilda atladim sürüngengilleri Süreyya Seyyit aman ne güzel olmuslar nokta ile virgül gibi tam bulmuslar birbirlerini ama arkadaslar cok kötüler iclerine samara kacmis bunlarin (halka filmi vardiya ordaki kizin adi samara)hani Zeynelimi hic göstermediler vuruluyormusya ah Nedim ah ben sana ne deyim...
simdilik bu kadar sevgiyle ve Serhat'la kalin sögüt, banubanu ,rozi,sude9 ,nerdesiniz yoklama bayagi eksik bye byetekrar yazmaya üsendim buda benim yorumumdu kizlar gelip geri gidiyorlar bende sabahin köründen beri burdayim :icon_whis
Ben de geldim sonunda...
Dünyanın işi bitmez deyip bıraktım valla...
Hakkat ben o Mithat saçlarını bi kere sevmiyom.. uzun saçlı hali daha iyi Kadim olarak öyle aklımda kalıyor..
Fragmanın da halini hiç beğenmedim gene.. bırak sahneyi oyuncuların hareketleri bari bitsin geçiş yaparkene.. durun yav.. saniyelik görüntüler.. anlayamıyosun.. nedir ne değildir.. hani KAdim hani Ezo... birlikte sahneler nerde.. reyting getirecek mesak uyandıracak insanı heyecanlandıracak görüntüler nerde..
Allah için Nurgül güzel bu bölümde..
Kapıyı açıyor Kadim, Ezo'nun orda bir bakış değişmesi var... insan işte budur diyor..
Çok da güzel ağlıyor son sahnede.. içi parçalanmış sanki..
Bölümün güzelliği fragmana ve özete yansımamış olsun diyelim...
Umarım bu bölümde de ilk geçen bölümdeki gibi ilk kırkbeş dakikayı Kadim'siz geçirmezler..
Ben biraz kızgınım galiba,.. kendi kendimi bile gaza getirebilen bir insan olarak sizin yazdıklarınızla da doğru orantılı kızgınlığım artabilir..
herkeslere günaydın, sizi kaçaklar sizi nerelerdeydiniz bakayım.:icon_whis:icon_whis , eh Pazartesiyi bulduk en nihayet, her ne kadar tv de hala fragmana denk gelmediysem de. bol bol takipte olmadığım dizilerin fragmanlarını seyretme imkanı buldum. Kutluyorum bir kez daha kanalı süper reklam yapıyorlar. Bimkolik olmasa haimiz nicedir.
Otelimizi tanıyalım ve severim turuna hoşgeldiniz. odaları çok gördünüz birazda diğer köşeleri tanıtalım, bedavadan reklam işte. :img-hyste:img-hyste
Meryemle Nur artık spor salonundan çıkmazlar, devamlı koşu bandında form tutarlar. Merak ettiğim sahnelerden biri Kadim ve Ballı'nın kondisyon salonundaki halleri nedir acep? Nur'dan bende çok umutluyum. Ezo'nun vurulduğu sahnede nasıl kontrolü eline almıştı. Ballı panikle ambulans ambulans derken soğukkanlılıkla müdahale etti.
ben asıl Ballı ve Nedim karşılaşmasını merak ediyorum. Her ne kadar otelde artık çalışmasa da hissedar değil mi? otele gelecek ve Ballıyla tanışacak . tabii Ballı saygı gösterecektir Kadim'i kardeşi ya. Fakat bilmiyor ki kredi haini Nedim, Seyidin ucu Nedime bayağı bir dokunuyor. Can düşmanı ve Kadim'in kardeşi aynı tarafta. Zamanla bunları öğrendiğinde neler olacak merak ediyorum. Kadim nasıl bir tepki gösterecek o zaman.
Kadim otelde tek otorite olmaya alışmış, Ballı 'da keza öyle . Her ne kadar Ballı işlere karışmam dese de , bu mümkün olmayacak yaşanan gelişmelerden dolayı bence. Güç dengesi neleri gösterecek, Asıl Ezo bir arada iki derede kalma durumunda olacak. Bir yanda Kadim, bir yanda Ballı Ağa.
Tabii ki Ballı Ezo'ya otel hisselerini geçirme sözünü uygulamazsa.
:img-meeti
Bence Ezo'dur gibi geliyor. Ama neden bilemedim. Yalnız çok komikler. Erkeklerin böyle güç yarışları beni hep güldürür. Ballı Ağa da platonik olarak Ezo'yu mu sever acaba ve bu yüzden de Ezo'yla Kadim'in aralarındaki yakınlaşmaya mı bozulur? Ondan uzak dur fena yaparım sinyali vermektedir de Kadim de "Öyle ufak tefek gördün de beni Karamürsel sepeti mi sandın?" mı demektedir. Aslında bana olanlar biraz absurd geliyor (itiraf), ve hala acaba bunlar rüya mı diyorum( sitede toplu intihara yol açacak bir şey söylediğimin farkındayım :dito), takıntı oldu ne yapayım, herkes diyor değil diye ama içimde bir yerlerde hala böyle bir his var bir türlü susmuyor.:img-meeti
Fragman Bekleme Evresi[/B]
Bu evre oldukça heyecanlıdır. Kolonilerdeki egofların çoğu hafta sonu münasebetiyle kendi sanal doğal ortamlarına çekilirler. birbirlerine Pazartesi gününe kadar haberleşemeyen egofların dilleri şişer. Bu yüzden sanal doğadaki kolonilerinde pazartesi günleri büyük bir hareketlenme vardır.
Çabuk oldu.. imla hataları var..özürler.. Şah-ru'nun katkılarıyla hazırlanmıştır...
Bugünkü halimi bundan güzel açıklayan bir yazı yoktur herhalde:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Banu, ben hala tedavi aşamasını beklemekteyim..:)
Yoğun haftasonu nedeniyle formu takip edemedim, sabahtan beri okuyorum okuyorum bitmiyor. Yazan arkadaşların klavyelerine sağlık:happy0064
Otelimizi tanıyalım bağlamında spor salonu için senaryo yazılmış, herhalde.
Meryem elini eteğini Mafyaanneliğinden çekmek zorunda kalır. (Ezo'ya tam olarak söz vermese de, geçen bölüm bkz., bu işleri bırakmasını istemişti Ezo).
Haliyle canı çok sıkılır, Nur içindeki enerjiyi sporla at der. Sağlam Kafa sağlam vucutta bulunur nede olsa. Hazır artık bir otelimiz de var. Meryem'i spor yapmaya Nur götürür. Ezo sabah işe geldiğinde Meryem'i spor salonun da ziyaret eder, işe başlamadan önce. Ballı daha önceki vukuatından dolayı, Meryeme'e güvenmediği için, yakın takiptedir. Müstakbel iş ortağının otelde olduğunu duyunca Kadim'de spor salonuna damlar.
Tabi ev sahibi olarak, aletlerin nasıl çalıştığını Ballı'ya göstermek zorunda kalır(bkz. ağırlık kaldırma sahnesi) Ve fakat fazla ağırlık takıldığı için makinaya kaldıramaz, Ballı yardımsever bir insan olarak hemen yardımına koşar.:img-yes::img-yes:
Durumu gören Ezo, benim bir kaç kg ağırlığı kaldıramayan adamla işim olmaz diyip, bir hışımla spor salonunu terk eder.:img-yes::img-yes:
Kabul zırvalıyorum ama, hepsinin orda buluşması da, çok ilginç :img-wink:
Edit2- Jenerik müziği değişsin...
bencede değişsin ama fazıl sayın bestelemesi lazım başkasını kabul etmem ne o basit müzikler.müzikte sözlerin yerini konuşan anlatan anlaşılabilinin melodiler ya değilse gerekçeli itiraz dilekçemi sunarım herkese
Hakkat ben o Mithat saçlarını bi kere sevmiyom.. uzun saçlı hali daha iyi Kadim olarak öyle aklımda kalıyor..
Fragmanın da halini hiç beğenmedim gene.. bırak sahneyi oyuncuların hareketleri bari bitsin geçiş yaparkene.. durun yav.. saniyelik görüntüler.. anlayamıyosun.. nedir ne değildir.. hani KAdim hani Ezo... birlikte sahneler nerde.. reyting getirecek mesak uyandıracak insanı heyecanlandıracak görüntüler nerde..
Umarım bu bölümde de ilk geçen bölümdeki gibi ilk kırkbeş dakikayı Kadim'siz geçirmezler..
Ben biraz kızgınım galiba,.. kendi kendimi bile gaza getirebilen bir insan olarak sizin yazdıklarınızla da doğru orantılı kızgınlığım artabilir..
Bende Kadim'i uzun saçlı haliyle tanıdım. Öyle kabul ediyorum :)
Fragman yine özensiz. Geçen haftaki fragman merak uyandırmıştı ama bu haftaki yine özetin görüntülüsü durumunda.
Gaza gelirim, getiririm.:) Bu hafta bölümü ikiye ayırırlarsa o zaman yönetmen hanıma laflar hazırlarım. Haftalardır ilk defa, geçen haftaki bölümün başlarında kanalı kapatmamak için kendimle mücadele verdim. Aynı şey yine olmaz umarım. Sonra niye reytıngler böyle diye ağlamasınlar..
:img-meeti
Bence Ezo'dur gibi geliyor. Ama neden bilemedim. Yalnız çok komikler. Erkeklerin böyle güç yarışları beni hep güldürür. Ballı Ağa da platonik olarak Ezo'yu mu sever acaba ve bu yüzden de Ezo'yla Kadim'in aralarındaki yakınlaşmaya mı bozulur? Ondan uzak dur fena yaparım sinyali vermektedir de Kadim de "Öyle ufak tefek gördün de beni Karamürsel sepeti mi sandın?" mı demektedir. Aslında bana olanlar biraz absurd geliyor (itiraf), ve hala acaba bunlar rüya mı diyorum( sitede toplu intihara yol açacak bir şey söylediğimin farkındayım :dito), takıntı oldu ne yapayım, herkes diyor değil diye ama içimde bir yerlerde hala böyle bir his var bir türlü susmuyor.:img-meeti
Sen çay içmiş miydin? gerçi öğlen oldu ama:) Ballı ağanın Ezo'yu sevdiğini nerden çıkardın. O iş tatlıya bağlandı. Ballı ağa özür diledi, konu bir daha hiç açılmamak üzere kapandı. Ballı ağa sadece Nur'u seviyor. Adam onun için hayatını değiştirmeye çalışıyor daha ne olsun.
İçindeki ses yanlış şeyler söylüyor sana. Dinleme sen onu, bizi dinle. O sahne gerçek.:img-yes:
arkadaslar buraya genelde bayanlar yaziyor biz hep kadimden yana olduk simdi birde beylerden yorum alsak örnegin berak ve bicare ne diyecek merak ediyorum dogrusu yorumlarinizi bekliyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin
Sen çay içmiş miydin? gerçi öğlen oldu ama:) Ballı ağanın Ezo'yu sevdiğini nerden çıkardın. O iş tatlıya bağlandı. Ballı ağa özür diledi, konu bir daha hiç açılmamak üzere kapandı. Ballı ağa sadece Nur'u seviyor. Adam onun için hayatını değiştirmeye çalışıyor daha ne olsun.
İçindeki ses yanlış şeyler söylüyor sana. Dinleme sen onu, bizi dinle. O sahne gerçek.:img-yes:
Bi çay daha aldım ama sanırım kahve içmem lazım. Bu durum daha çok hafta sonu çalışmış olmamla da ilgili olabilir.(ama neyin en olduğunu kim bilebilir:kahve)
O zaman başka bir yorum yapayım. Otelin yönetimi konusunda birbirleriyle çeliştiler. İkisi de benim dediğim olsun diyor. Ne olabilir, belki Ballı ağa daha kayıtsız kuyutsuz iş yapmak istiyordur veya kendi ekibi işleri idare etsin istiyordur, mesela menüyü değiştirmek istiyordur :img-wink:
Bu arada Banu ve Şah_Ru'nun görüntüyle ilgili söylediklerine tamamen katılıyorum. Otel daha iyi olabilir, daha estetik görüntüler izleyebiliriz. Canım Nur da umarım şu Ezo'nun tülbentine bir düzen verir(daha doğrusu yokeder).
papatya363 26-11-07, 11:43 bu jenerik müziği değişsin fikrinde çoğumuz aynı düşünüyoruz diziye negatif etki ettiğini düşünüyoruz ama sandığımız kadar kötü etki etmiyor
dün televizyonda annemle ezogelinin fragmanını izlerken şarkıyı duyunca ''uf ya sinir şeyler müziği değişmemişler gene'' dedim annemde niye öyle diyosun ne güzel müzik değişmesinler tabi dedi
yani demek istediğim orta kısım yaş grubu bu müziği beğeniyor
ama bu tabiki benim fikrimi değiştirmedi
üstüne basa basa diyorum
jenerik müziği değişsin üstelik ellerinde böyle güzel bi müzik varken değerlendirmemeleri akıl işi değil
bu jenerik müziği değişsin fikrinde çoğumuz aynı düşünüyoruz diziye negatif etki ettiğini düşünüyoruz ama sandığımız kadar kötü etki etmiyor
dün televizyonda annemle ezogelinin fragmanını izlerken şarkıyı duyunca ''uf ya sinir şeyler müziği değişmemişler gene'' dedim annemde niye öyle diyosun ne güzel müzik değişmesinler tabi dedi
yani demek istediğim orta kısım yaş grubu bu müziği beğeniyor
ama bu tabiki benim fikrimi değiştirmedi
üstüne basa basa diyorum
jenerik müziği değişsin üstelik ellerinde böyle güzel bi müzik varken değerlendirmemeleri akıl işi değil
Papatyacım ben orta yaş grubundanım ve ben de hiç beğenmiyorum. Bir kere dizinin konusuyla hiç ilişkisi yok. Bir de aslında canlı bir dizi olmasına rağmen jenerik müziği çok ağır, sanırsın ki dizi de bir trajedi. Ben daha önce de demiştim geçen sene izlemedim, çünkü müziğini duyunca ben böyle bir dizi izlemem dedim. Bu sene Serhat Tutumluer'i de görünce şans eseri izlemeye başladım ve çok beğendim. Ama bir yandan da geçen sezondan beri izleyenler bu jenerikten hoşlanıyor olabilir, değişirse reyting kaybedebilir.
papatya363 26-11-07, 11:59 Papatyacım ben orta yaş grubundanım ve ben de hiç beğenmiyorum. Bir kere dizinin konusuyla hiç ilişkisi yok. Bir de aslında canlı bir dizi olmasına rağmen jenerik müziği çok ağır, sanırsın ki dizi de bir trajedi. Ben daha önce de demiştim geçen sene izlemedim, çünkü müziğini duyunca ben böyle bir dizi izlemem dedim. Bu sene Serhat Tutumluer'i de görünce şans eseri izlemeye başladım ve çok beğendim. Ama bir yandan da geçen sezondan beri izleyenler bu jenerikten hoşlanıyor olabilir, değişirse reyting kaybedebilir.
bu sene dizi çok değişti sanki yeni bi dizi gibi başladı geçen sezona ait tek kişi ballı ağa ve meryem
dediğin gibi şarkıyla dizinin pek bi alakası kalmadı geçen sene izliyenler için pek bişe farketceğini sanmıyorum bende geçen sene izleyenlerdenim ama öyle takipcisi değildim ara ara bakıyordum buraya üye olmama rağmen hiç foruma bile girmemiştim bu sene herşey değişti format değişti oyuncu değişti ve müziğinde değişmesinde hiç bi sakınca yok bence
tabi bu benim fikrim diğer türlü düşünen varsada saygı duyarım
fragmandan hakkındaki engin düşünce ve öngörülerimden sizleri mahrum edemezdim, yine büyüklük bende kalsın sataşmayayım şu fragmancı başına..
hayır haftanın ilk günü kavga yapınca artık bütün bir hafta beni kim zaptedecek :img-hyste
aşağıdaki türkü;
aşkını itiraf eden kadimin reddedilişinden sonra
ezo görmüş kadim halidir
ayağında kunduraaaaay
yar gelır duray duray
ölüreeem ben ölüreemmm weeeyyyyyy.......
ölürem ben ölürem
nere getse gelirem
ben bir fekır uşağam
arar seni buluram weeeeyyyyyyyy.......
bu türkü biter bitmez fettan ablası kadime;
ben yetim ben yetim ben öksüz vaay
binipsen binipsen dert atıyaa
yavaş geet yavaş geet sen yetim vay
türküsünü öğretecektir..
tüm kadim severlere itinayla duyurulur:img-hyste:img-hyste
nasıl son istersiniz sorusuna hep kadim ezo cevapları..olmuyor ama dizimizde ne sonlar görmeyi bekleyen karakterler var...kendimden alıntıladığım 2.mesajdır :)foruma ve bana hayırlı olsun:)
7 Nasil bir mutlu son düslüyorsunuz?...
Seyit hapise düşmüş oranın ağası tarafından tuvalet temizliğine görevlendirilmiş olsun
Süreyya işini kötüye kullanmaktan ötürü meslekten men cezası alsın kadınlar hapishanesinde manikür pedikür işlerine baksın
Meryem..evlenip gitsin uzaya yerleşen ilk insan olsun ve geri dönüşü olmasın.. hatta en makbulü önümüzdeki iki bölüm içinde kaybolsun
Nur ve ballı..5 tane çocuk yapsın..ağama yakışır..Ballı ortada dursun çocuklar üzerine çıkıp atlı karınca oynasın..Nur çocuklarına kazak çorap öredursun
Nedim...Kadim'in otelinde kapı görevlisi olarak hayatını sürsün..ben acılar çocuğuyum diye türkü tuttursun
Ezo ve kadim..evlensin..bir kız bir erkek hali hazırda 3.bebek yolda olsun..yeni defne ağaçları eksinler..dağ evi göl evi dolaşıp dolaşıp dursunlar..ezo sussun Kadim konuşabildiği kadar konuşsun...hiç susmasın ..sürekli baksın ve gülümsesin ama o esnada ezo'ya değil kameraya baksın..tv de Kadim ile göz göze kalalım
Elçin..kutsal usta ile evlenememiş olsun..hala bekleye dursun..daha kızgınım ona
Ceva..canım..saç konusunda haklısın..sahne devamlılığı arzediyorsa daha dikkatli olunmalı..ama benim gibi sadece Kadim odaklı izleyenlerin dikkatinden kaçıyor malum:)...
Söğüt...süpersin canım..kadim'e acılı çiğ köfte yedirmeli..malum ses açıyor:)daha güzel çığırır türküyü..bir de konsepte uygun pala bıyık taktık mı tam oldu demektir:)
...
Hakkat ben o Mithat saçlarını bi kere sevmiyom.. uzun saçlı hali daha iyi Kadim olarak öyle aklımda kalıyor....
Saçlarını kazıtsa da , beline kadar uzatsa da benim için farke etmiy..her hali güzel maaşallah..tü..tü.tü..:img-nyam:
...
..
Fragman gerçekten başı sonu belli olmayan ama hiç merak uyandırmayan cinsten..İnsan bir can alıcı sahne kor da, azıcık dikkat çeker, bir de jenerik müziği eşliğinde spor salonu görüntüleri tam dam üstünde saksağan olmuş..:img-sorry
Ne yapayım ben ballının silahları kuşanmasını? :img-fie:Millet Kadim Kadim diye inliyor,:img-punk: sen yasak savar gibi ce yaptırıp geçiştiriyorsun..
Fragmancı..hu...Ezo-Kadim istiyoruz..:img-yes:.Bilmem anlatabildim mi?:img-help:
Cevacım, şimdi bizim bunlar horoz gibi didişirken ben isterim ki Kadim o ağırlıklardan biraz kaldırsın, kas yapsın, üçgen vücut olabilir mesela.. Ballı ağa indirdikçe o kaldırsın ağırlığı...
Ballı da bu arada belkim kilo verir..
Spor iyidir, sağlıktır.. Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur... niyetiynen böyle bir şey yapmışlardır. Depresyona en iyi ilaç spordur.. insanı rahatlatır, oyalar...
DAha ne olsun.. hep şikayet ediyoruz.. bi türlü yaranamdılar bize...
Cevacım.. egof olarak evremin bu safhasında ben fragmancıyı yiyerek besin zincirime yeni bir halka eklemek istiyorum...
vallahı bımkolıge katılıyorum sacı bası hıc onemlı degıl onda o ses tonu ve o gozler oldukca bızler daha cok serhat ızlerız aman yanlıs anlasılmasın oyunculuk kabılıyetı herseyın uzerınde
Cevacım, şimdi bizim bunlar horoz gibi didişirken ben isterim ki Kadim o ağırlıklardan biraz kaldırsın, kas yapsın, üçgen vücut olabilir mesela.. Ballı ağa indirdikçe o kaldırsın ağırlığı...
Ballı da bu arada belkim kilo verir..
Spor iyidir, sağlıktır.. Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur... niyetiynen böyle bir şey yapmışlardır. Depresyona en iyi ilaç spordur.. insanı rahatlatır, oyalar...
DAha ne olsun.. hep şikayet ediyoruz.. bi türlü yaranamdılar bize...
Cevacım.. egof olarak evremin bu safhasında ben fragmancıyı yiyerek besin zincirime yeni bir halka eklemek istiyorum...
Dikkat et miğdene oturmasın:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Spor iyidir, iyidir de takım elbiseyle ağırlık kaldırmakta neyin nesi? Halbuki biliyoruz FilintaKadim'in, gayet güzel spor kıyafeti var. Kesin bizim göremediğimiz yerde Ezo duruyor. Ona hava atmak için oturmuştur o ağırlığa. Ballı ağa da durumu fark edip, ayağını denk al diyordur. :)
vallahı bımkolıge katılıyorum sacı bası hıc onemlı degıl onda o ses tonu ve o gozler oldukca bızler daha cok serhat ızlerız aman yanlıs anlasılmasın oyunculuk kabılıyetı herseyın uzerınde
Hiç yanlış anlar mıyız? :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Süreyya ile Seyit basılıyorlar galiba..o nasıl zıplamaktır. Ortada öyle havaya zıplanacak birşey de yok. Gayet efendi bir şekilde dosya inceliyorlar halbuki. :img-hyste:img-hyste
Dikkat et miğdene oturmasın:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Spor iyidir, iyidir de takım elbiseyle ağırlık kaldırmakta neyin nesi? Halbuki biliyoruz FilintaKadim'in, gayet güzel spor kıyafeti var. Kesin bizim göremediğimiz yerde Ezo duruyor. Ona hava atmak için oturmuştur o ağırlığa. Ballı ağa da durumu fark edip, ayağını denk al diyordur. :)
muhahaha :img-pilot
hiç gülesim yoktu cevacım:img-wink:
kadimin ezoyu tabi öyle değil bakışlarıyla tavlayabileceğinin farkında da ezonun tav olmaya niyeti var mı
vıdı vıdıcılar olmasa :icon_whis dünden razı da
ambülans, bence de görüntüyü kurtarmak için...elçin anne ve mahalleliye "ezoyu, ballı silah temizlerken kazayla vurdu" diyemeyeceklerine göre...herhalde bir kılıf uydururlar diye düşünüyorum...zaten kapıdan ezo ve doktoru gizlice dinleyen çocuk da gerçeği öğreniyo herhalde ki şaşırıyo...gerçekten o kıza noldu öyle...amma cadıymış...bacaksız...:P
bu hafta, bütün bölüm, spor salonunda geçecek herhalde...:img-wink: kimi ararsak orada...:P bu aklıma şeyi getirdi...hani, "züğürt ağa" filminde şener şen istanbul'a gelince bakkal satın alır...hanımlar bakkaldan çıkmazlar...ne var ne yok talan ederler...sonunda ağa onları kovar...:P bunlar da biraz öyle olmuş...görmemişin oteli olmuş...:P
kadim ve ballı'nın spor salonundaki görüntüsüne ben de bir anlam veremedim...herhalde zeynel'in vurulmasından sonraki bir sahne diye düşünüyorum...ballı kadime "konuşarak herşeyi halledemezsin, bazen güç kullanmak gerekebilir" mi diyo acaba...
ezo ve kadime gelince...bence de ezo kadimden uzak durmaya çalışacak...(malum sebeplerden) babam, ben kavuşamayan aşıklar için üzülürken "kızım kavuşsalar film biter" derdi...:img-wink:amaç izleyiciyi kıvrandırmak...gerçi güzel sahneler izleyeceksek ben kıvranmaya razıyım...:happy0064 ama işin suyunu çıkarmasınlar...kadim mecnun gibi dolanmasın ortalarda garibim...ondaki de ne şans...birini kaybetmiş...bari bunda yüzü gülsün:img-wink:
Hiç yanlış anlar mıyız? :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Süreyya ile Seyit basılıyorlar galiba..o nasıl zıplamaktır. Ortada öyle havaya zıplanacak birşey de yok. Gayet efendi bir şekilde dosya inceliyorlar halbuki. :img-hyste:img-hyste
zıplamakla kalsa yine iyi Seyit efendi elini beline götürüyor..işin içine heyecan katma girişiminde sanırım:)..belli mi olur mekan basılır felan..görmüş geçirmiş adam tedbirli davranıyor...
slm ben daha simdi izledimde fragmanida baya hareketli geldi bana spor aski baslamis :D ama sanki ezo olumsuz cewap weriomus gibi geldi bana en son asci kiyafeti icinde kadime uzule uzule biseyler anlatiodu ama tabi fragmanlarda hep ters kose yatiriolar:D
ahhh ahhh bu bölümde bayağı üzüleceğiz bence...
ezo sürekli kaçıyor...
eeee nereye kadar
Saçlarını kazıtsa da , beline kadar uzatsa da benim için farke etmiy..her hali güzel maaşallah..tü..tü.tü..:img-nyam:
aynen katılıyom uzun saçlarını sallasa veya kazıtsa ne karizma olur.
ama ben illaki ballı diyorum bunca sene boşunamı bekledim.ballıyı kimseye yar etmem.
sevgili söğüt kovaladıkça kaçan ateş böceğimmisin şarkısı söyleselerde olur.
şimdi ezo hn tıpmı oynayacak kadime yazık şu filinta gibi adam.
benim ballı anlamıştır her şeyi merak etmeyin bunların bu karanlık ışığa çıkmamış sevdalarını açığa çıkarır kendi elleriyle şöyle 40 gün 40 gece bir düğün tertip eder evelallah.
taze gelin ezo adı henüz konmamış ama kadimin yanında nasılda süzülüyor.aslında içi gidiyorda belli etmiyor.
mavi deniz 26-11-07, 15:13 ya sanki ezoyu nur degiştireicek artık öyle ko0nuşuyormuşlar gibi geldi bana fragmanda sizde dikkat ettinizmi arkadaşlar ya ezo degişmesişn bence böyle iyi :(
ask-I memnun 26-11-07, 15:52 Bu haftaki beklentim dizinin bu bölümünde tipki 37 bölümdeki gibi bir seyir almasi ..
ben bu bölümde kadim acisindan yasadigi hayal kirikligi, askina karsilik bulamamasinin verdigi üzüntüyle arkadasi ferayin yanina gitmesini istiyorum..her zamanki gibi ona icini döksün yine o bölümdeki gibi muhtesem sözlerle bizi kendimizden gecirsin ...bu arada hafif icerek yine o cakir keyif hallerine bürünebilir kadim güzelde olur..
ama sonrasinda kadim ezonun yapacagi ask itirafiyla yeniden dogdugunu anlasin..o sekilde serhattan yine tek basina muhtesem bir performans ve
37.bölüme benzer böyle bir bölüm izlemek cok harika olur hani ..
ya sanki ezoyu nur degiştireicek artık öyle ko0nuşuyormuşlar gibi geldi bana fragmanda sizde dikkat ettinizmi arkadaşlar ya ezo degişmesişn bence böyle iyi :(
Ezo böyle çok tatlı ama ilerleyen bölümlerde mutlaka değişmesi gerekiyor. Kadim gibi bi iş adamının yanında böyle gezemez sonuçta. Biraz değişiklik fena olmaz sanırım:img-wink: Özellikle de o tülbentin bi an önce uygun biçimde tarihe karışması gerekiyor:img-yes: bye
ezo'nun kıyafetlerinde değişim olsun..zamanı gelmişti zaten..hoş değişimler var ama tülbent ve tepedeki düğüm o değişimide gölgede bırakıyor..şivesinin değişmesi kolay görünmüyor..hem böyle şirin..bu konuda değişmese de olur..aam kendisini düzeltmeye çalıştığı bölümleri de gördük,ona da el atarlar herhalde...
Amasya'nın bir köşesinde bir kız varmış.Burada okurmuş.Dün de sınavları bitmiş.Sınavlarının bittiğine mi sevinsin kötü geçmesine mi üzülsün bilemiyormuş.Kendini sokaklara bırakmış kafasını dağıtmak için.Ama ne yaptıysa ona iyi gelmemiş.Yurduna gelmiş arkadaşlarıyla oturmuş.ıı ıı olmuyor.Bari gideyim de forumda neler oluyor bakayım.Hem belki Ezo'nun eski bölümlerine bakayım da belki moralim yerine gelir diye düşünmüş.
İnternete inmiş.Foruma girmiş ve iki saatten fazla olmuş ama kalkmak istemiyormuş.Ama kalkmak zorunda.Kalkınca kendini çok ferah hissediyor, gülücükler saçıyor,hafızasında Kadim'in sesi,Kadim'in gözleri,Kadimin gömlekleri...uzun süre bu sevinçle yurtta avare avare gezmiş durmuş.
Bu hikayeden çıkarılan ana fikir benim ne kadar moralim bozuk olursa olsun burayı okurken ve Ezo'yu Kadim'i izlerken gülmeden yapamıyorum.Bir dizi bu kadar mı sevilir,bu kadar mı sabırsızca fragman beklenir,günde en az bir kere buraya yazı yazma ateşiyle yanıp tutuşulur, bilmiiyorum.
Ben bu diziyi çok seviyorum.İnşallah harcamazlar.Öyle uyduruk diziler var ki böyle kaliteli diziler zor bulunur.Herkese iyi akşamlar.
Ezo'nun illede değişmesi gereken tek şeyi kafasındaki tülbent ve onu bağlama biçimi...Yok öyle bir biçim baş bağlama ile sokaklarda dolaşanlar...Beni ufunet basıyor onu öyle gördükçe
Amasya'nın bir köşesinde bir kız varmış.Burada okurmuş.Dün de sınavları bitmiş.Sınavlarının bittiğine mi sevinsin kötü geçmesine mi üzülsün bilemiyormuş.Kendini sokaklara bırakmış kafasını dağıtmak için.Ama ne yaptıysa ona iyi gelmemiş.Yurduna gelmiş arkadaşlarıyla oturmuş.ıı ıı olmuyor.Bari gideyim de forumda neler oluyor bakayım.Hem belki Ezo'nun eski bölümlerine bakayım da belki moralim yerine gelir diye düşünmüş.
İnternete inmiş.Foruma girmiş ve iki saatten fazla olmuş ama kalkmak istemiyormuş.Ama kalkmak zorunda.Kalkınca kendini çok ferah hissediyor, gülücükler saçıyor,hafızasında Kadim'in sesi,Kadim'in gözleri,Kadimin gömlekleri...uzun süre bu sevinçle yurtta avare avare gezmiş durmuş.
Bu hikayeden çıkarılan ana fikir benim ne kadar moralim bozuk olursa olsun burayı okurken ve Ezo'yu Kadim'i izlerken gülmeden yapamıyorum.Bir dizi bu kadar mı sevilir,bu kadar mı sabırsızca fragman beklenir,günde en az bir kere buraya yazı yazma ateşiyle yanıp tutuşulur, bilmiiyorum.
Ben bu diziyi çok seviyorum.İnşallah harcamazlar.Öyle uyduruk diziler var ki böyle kaliteli diziler zor bulunur.Herkese iyi akşamlar.
sende meşhur egoflardan oluyorsun:)
forumumuzun doktorları banubanu ve şah-ru nun teşhisi koyduğu hastalığa yakalananlardan:)
*Egofların gelişim evrelerinde sanal doğanın çağrısı ve homo sapienus Kadimus'un çekim gücü olmasına rağmen sıkıntılı gelişim evrelerinin sonunda bölümün gidişatıyla hazımsızlık gösterebilirler.
bu da egof un artık vahşi sanal yaşama iyice alıştığı ve kendi sınırlarını belirlediği anlamına gelir bu evreleri geçen egoflar bu andan itibaren aralarına yeni katılacak egoflara 1. halkadan itibaren yardımcı ve destek olarak doğal döngüyü tamamlarlar(alıntı :) )
İnternete inmiş.Foruma girmiş ve iki saatten fazla olmuş ama kalkmak istemiyormuş.Ama kalkmak zorunda.Kalkınca kendini çok ferah hissediyor, gülücükler saçıyor,hafızasında Kadim'in sesi,Kadim'in gözleri,Kadimin gömlekleri...Ben bu diziyi çok seviyorum.İnşallah harcamazlar.Öyle uyduruk diziler var ki böyle kaliteli diziler zor bulunur.Herkese iyi akşamlar.
Vankedisi, canım senin hastalığının ilacı ancaa Salı günü hazır olur. Şöyle 22:00 sularında falan hazırlar sana göndeririz. Bir kaç seastan sonra bir başka raddeye geleceksin ki bu artık iflah olmaz bir şey oluyor.. o zaman da sana ara dozlar vereceğiz. işte fotolar olsun, videolar olsun falan... ama üzülme yalnız değilsin.. en sonunda sen de hepimizin gideceği yer olan Ezo Gelin Koğuşuna nasip olursa gideceksin.. ben hastalarla açık açık konuşurum.. herkes sonunu bilsin...
Ezo'nun illede değişmesi gereken tek şeyi kafasındaki tülbent ve onu bağlama biçimi...Yok öyle bir biçim baş bağlama ile sokaklarda dolaşanlar...Beni ufunet basıyor onu öyle gördükçe
Fettan canım.. o baş bağlama tıpkı senin imzandaki kızçelerin bağlaması.. ben diyom taaa baştan beri hatta o baş bağlama metodu çingenlerin diye..
kostümcümüdür nedir sanırım egofların besin zincirindeki bir halka da o olacak... ne zaman yesek???
ezonun bas ortusu artık cıksın 42 bolumde sadece otel sahnelerınde var galıba ortu cok goze batıyor baglama seklıde degısık ısınamadım bırturlu ezoda bıraz degısıklık ıstıyoruz:img-yes::img-yes:
Bu tülbent meselesi konusunda olumsuz şeyler yazmaktan vazgeçelim belki tersi olur dimi ;)
O tülbent Ezo'ya çok yakışıyor asla çıkarmasın....
Fragmandan ben bişey anlamadım hele hele Ballı'nın evinin önünde Ezo öyle ayakta dikiliyor ya oradan hiçbir şey anlamadım...Hani ambulansla götürüyordu Gadim bey ..Kapıya kadar ayakta gelen Ezo'yu ambulans olmadanda transfer / nakliye edebilirlermiş ;)
Selam ey kogusumuzun guzel insanlari.. :img-grin2
Nihayet okuldan gelip, bilgisayar basina oturup, dunden kalan yorumlari okuyabildim.. Yine sayfalar ilerlemis bayagi, ve dikkatimi ceken cok guzel bi konu ise kogusumuzun gun gectikce dahada cogalmasi, bu cok hos bisey bence.. Tum yeni katilan arkadaslarimiza kocaman bi hosgeldin demek istiyorum, ayrica misafir olarak yorum yazmaktan cekinen, veya istemeyen arkadaslarada aramizda bulundugunuz icin saolun ama sizde katilin, ne kadar cok olursak o kadar guzel oluyor..
Simdi gelelim soylemek istedigim diger seylere, oncellikle Kadimin ay pardon Serhat Tutumluer'in saclarina, ben ona her turlu saci yakistirmakta hic zorlanmiyorum, bana kalirsa hep degistirsin saclarini, cunki her sac seklinde farkli bi Serhat izliyoruz bence, uzun sacli hali yani 30'uncu bolumlerdeki hali cok ama cok hostu, yani nasil anlatilir bilmem ama cok tatli gozukuyor oyle.. Normal sacli haline gelirsek e adi ustunde normal oda yakisiyor, kisa sacli haline gelirsek bence buda farkli bi sekilde yakisiyor, yuzu ve guzel gozleri ortaya cikiyor.. Ama iclerinde bi tane sac sekli secmem gerekirse o zaman ben uzun sacli hali derim.. :img-fullm
Yine Ezo'nun giyimi ve esarbi baglayis sekli konusulmus, bende kesinlikle katiliyorum.. Giyimde hic bisey yok aksine bence kiyafetleri hos, tamam tulbentleride guzel ama ya dogru duzgun bagla sunu yada hic baglama be guzelim, cunki o baglayis tarzin bizi resmen cileden cikariyor, hem ne guzel saclarin var senin, neden acip hem bizleri hemde Kadimi sevindirmiyorsun.. Iki kez acik gordu Kadim birinde goz yaslarini sildi, digerinde ise ilani ask etti, kimbilir bi diger gordugunde napicak.. :img-hyste
Ve son olarak fragman, evet fragmani haddinden fazla anlamsiz yapiyorlar, anlamsiz demekle kastim, yani anlasilmiyor bisey.. O kadar hizli gelisiyorki bi ordasin bi burda, bi guluyorlar bi agliyorlar, yani cidden anlasilmiyor, e bizde deha diilizya, anliyamiyoruz ey fragmanci amca.. Tamam madem sesli fragman yapmamakta kararlisiniz, bari fragmanin muzigini degisip, biraz daha yavas akin bi sahneden digerine, kafamiz allak bullak oluyor sonra diziye konsantre olamiyoruz, reytingler kotu gelebilir bu yuzden ve en sonunda Allah korusun dizi yayindan kalkabiliyor.. (Nerden nereye be Kubra, azcik daha abartsaydin.. :img-hyste)
Ha bide kendim soyledim, ama kendim uymadim..
Jenerik degissin, fragman muzigide ayni sekilde! :mad72:
Pazartesi sendromu yaşıyorum. Bir sınavdan çık diğerine gir beynim sulandı. Yazdıklarınızı okuyunca keyfim yerine geldi. (Bundan sınavlarımın iyi geçmesinin hiçbir etkisi yok:icon_whis)
Bunu kaçıncı kez söylediğimi unuttum ama ben fragmanı çok sevdim. Hele o spor salonunda kadimle ballının halini her gördüğümde dayanamıyorum gülüyorum:) Bu fragman bana çok sıcak geldi. Normalde bu kadarını da göremiyorduk ondan olabilir diye düşünüyorum:icon_whis
Bölümün nerede biteceğine kim karar veriyor bilmiyorum. Hazal adlı arkadaş bölüm sonu aslında itirafla bitmeyecekti son anda değiştirdiler demişti. Belki bu nedenden dolayı karışıklık olmuş olabilir sahne devamlılıklarında.
Kadimin saçları çok hoşuma gitti benimde. Gerçi her haliyle hoşuma gidiyor ya:img-in_lo
Sadece bana mı öyle oluyor bilmiyorum ama fragman çıktıktan sonra salı günü bir türlü gelmiyor. Şimdi 22'ye de alındı. Alışmışım 20'de izlemeye o 2 saat 2 gün gibi geliyor:img-cool2
Jenerik değişsin. Sonda çalan müzik harika. Ben o müziği duymak istiyorum. Yok öyle sadece bir kere dinletmek. Bir kere dinlettiniz artık kullanmak zorundasınız:)
Kaçaklar da gelmiş. Gerçi ben gelince kimse kalmamış ama:icon_whis Artık böyle nöbetleşe idare edip koğuşu boş bırakmayacağız. Malum Kadim ziyarete gelirse kapıda kalmasın:img-hyste
Bu fragmanı sevmem de ezonun fragmanın çoğu kısmında tülbentsiz olmasının hiçbir alakası yok:icon_whis Ben ezoyu öyle seviyorum tülbenti çıkarmasın isterse ama biraz daha güzel bağlayabilir.:img-polic
Elleri arasindaki kadinin masum ve ürkek bakislarina dayanamayan akdim onu öpmek ister,nefesini dudaklarinda hissedip kalbinin carpislarinin hizlanmasiyla Nur hanim odaya girer..
Hem yakalanmanin verdigi mahcubiyet hemde o dudaklarin kendi dudaklarina birakacagi essiz mutluluktan mahrumiyet Kadiminde Ezonunda icini burkar...
Sevdigi kadini baska bir yerde birakamayacak olan kadim,ona daha yakin olabilecegi bir yere götürmek ister..
Elcin anne ve mahelledekilere olayi aciklamakta güclük cekmemek icin bir Ambulan ayarlar, ve onun ellerini avuclarida tutarak götürür..
Duygularini belli etmemeye calisan ürkek anadolu Ezo hic tanimadigi bir duyugyla ilkkez karsilasiyordur..
Kadimin gözlerinin menzilinden ciktigi her firsatta heyecani nefes alis verislerinede yansir...
Sevdasina karsilik arayan kadim onunla her firsatta konusmaya calisir fakat aralarindaki sosyal sinif farkliliklarindan dolayi bu askin olayamacagina inanan ve kirik kalbini daha büyük bir sukutu hayalden korumaya calisan Ezo ondan kacar, taki...
Kadimin odasinda basbasa kaldiklarinda artik kacacak bir yer olmadigini anlayan Ezo icine baktiginda kim oldugunu bile unuttugu bir cift gözün yörüngesinde artik kendini tutmaz..
Zayif ve bu hayatta yapayalniz bir kadinin elinde kalan son seyiyle, kalbiyle oynama, ben kimsenin heyecani olacak bir kadin degilim, beni senin yanina kim yakistiririki kaderde yakistirsin..
Bakma bana öyle,konusacaklarimi bile unutuyorum,uzak dur dokunma,elimi tutarken bile icimde neler oluyor haberin yok...zorlama bu is olamaz..
Üstelersen hayatindan cikar giderim der...
Askinin karsiligi oldugunu anlayan kadim söylenecek her sözün söylendigini anlar ve...
Belinden kavradigi ezo öper...
Önceleri direnen Ezo kacisin anlamsiz oldugunu anlar ve teslim olur...
Boynuna asili o kara yalnizligi Kadimin nefesiyle silmesine izin verir..
Yürümelidir hep söz ettigi o kem talihin üzerine,belkide mutluluk gercekten okadarda imkansiz degildir...
Düs fabrikam mütemadiyen calisiyor...sizinlede paylasayim dedim..
|