Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
Sormayın ben de çıldırmak üzereyim, son bir saattir tam iki dakikada bir elektrikler kesiliyor, benim kayıt duruyor.. Sinirden kafayı yedim resmen. Hala devam ediyor.. Bu gece nasıl resim çekeceğim bilmiyorum, dua edin..
amaniiiinnnn:img-fie::img-fie::img-fie:
bimkolik'im dua etmezmiyim ayol.. sen o resimleri yükleyemezsen halimiz nice olur bizim..hele finalde geçen haftaki gibi mükemmel bir sahne olurda yükleyemezsen kahroluruz valla...
allahım yarebbim bu gariban egofların yüzüne gülde dizimizin önündeki bütün engelleri kaldır..egoflar'a bu gece mutlu mesut ve yüzlerinde şapşal:img-in_lo bir gülümseme ile yatmayı nasip et..allahım elektriklere zeval verme..kesinti olmasın..söyleyin bakiim hep bir ağızdan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.....
edit büdüt:yarışma bitti bitiyor...en fazla 15 dakka sonra dizimiz başlar..
Hoşgeldin:img-wink:
Kadime dayanabilen şuan için ender biri olan ezo, yakında o da dayanamaz.:img-in_lo Beklentiye dikkat anladın sen onu:img-pilot
Ya bu elektrik sorunu nedir ya herkes aynı dertten muzdarip. Bir de bu etkilemesin reytingleri. Aman Allah korusun elektrik falan gitmesin:img-fie:
yaa evet analdım canım beklentı konusunu ama napim özellikle son bölümün son sahnesinden sonra mutlaka bıseyler beklıyorum yani öyle kuru kuru ezonun dediği gibi benı duymamıs farzedın olayı olmasın kapanmasın bu olay yaaa lütfeeeennn
valla Allah korusun diyim şimdiye kadar elektrik oalyından sorunum yok inşallh da olmaz aman Ya Rabbim Allah korusun...
kadimin su ballıyla olan spor salonundaki diyaloglarını cok merak edıyorum yaaa cook güzel bakıyoo:img-in_lo
ezo da öylee nurgül adaşım onu da cok sevıyorum benn:img-in_lo
cok basarılı serhat el attıgı her projeyı canalndırıyo valla nurgülüm de öylee her rolün kadını yaaa:img-in_lo
bunlar dizi akşamı fobileri, bende de mevcut oluyorlar. ya misafir gelirse, ya elektrikler kesilirse, ya başka engel çıkarsa v.s. ....
durmadan Allahım inşallah hiçbir engel çıkmaz diye dua konumunda oluyorum. 16 dakika sonra başlayacak inşallah, herkese iyi seyirler, gece yarısı görüşmek üzere
papatya363 27-11-07, 20:49 yarışma bitti sonunda bende tüm hazırlıklarımı yaptım bi tek başlaması kaldı
bende elektrik sorunu yok ama siz diyince şimdi içime bi kurt düştü ya giderse diye neyse iyi düşünelim iyi olsun
bimkolik aman seninde elektrikler gitmesin resimler olmasa biz naparız
inş. elektrikler gitmez
aminnnnnnnnnnn(hep birlikte)
Arkadaşlar maçla ayni saat olmasının avantajı !!! bence elektrik kesintisi olursa bu saatler arasında ayağa kalkar herkes !!! en ufak bir kesintiyi bile hemen halletmek zorundalar gerilmeyin lütfen:img-yes:
Arkadaşlar maçla ayni saat olmasının avantajı !!! bence elektrik kesintisi olursa bu saatler arasında ayağa kalkar herkes !!! en ufak bir kesintiyi bile hemen halletmek zorundalar gerilmeyin lütfen:img-yes:
eveettt dimi yahuu..valla harikasın..şans egofların yanında diyorsun yanii e güzel e güzel...:):)
seviyorum:img-in_lo ben bu forumu yahuu..ağzımızın tadı bozulmasın :img-icecr:img-icecr
bide bide ezo tutuk kalmasın bu akşam...aşkını YA ALLAH deyip ilan etsin ...:img-blush
arkadaşlar ilk on dakkayı kaçırdımm ne olduuuuuuu
ballı agayla kadımın süper kavgasına yetiştim öncesinde ne oldu
Ya ilk sahneler ne kadar komikti yerlere yattım gülmekten:img-hyste Özette itiraf gerçekleşti diyordu ama dur bakalım. Nura kızamadım çünkü dediğine bayıldım. Bence süper başladı:)
Doktor Emre jenerikte yok.
Yaa bu nedir şimdi ambulans çok abartılı bir taşıma sistemi olmadı mı?Şöle ikisi başbaşa gelseydiler o yolu .....:icon_whis
thegobetween 27-11-07, 21:16 bu eylül aptal mı herşeyi yetiştiriyor nedime ayh sinir oldum çok...ballı da seyitin gazına gelip otel işine girecek anlaşıldı...buraya kadar en çok nurun yorumunu sevdim.. :D
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ezo iceri girdikten sonra kadimin ezo ezoo diye hemen yardım etmek ısteemsı cok komıktıı niye ayaga kalktın gec otur söyle itiraz ıstemıyorum:img-hyste
bizim esas oglan ezoyu baya sahiplendi
vayy beee kadimde macoluk da varmıs haaa
ay cokk tatlıalrdı yaa gülmekten kotum o sahnede
eylüüll yaktım cıranı kus ucsa nedime yetıstırıyo yaaa
kumanda hakimiyetim son buldu bu akşam:(netten izliyorum..donup donup duruyor beni sinir ediyor:(..Eylül iflah olmaz..ilk zaamnlar acıyordum ama şimdi başına gelecekler için haketti diyorum..kendi ediyor kendi bulacak...
Kadimim,şövalyem...abartınında dozunu ayarla be şövalyem..ne o öyle:)Ballı ile girdiği tartışmanın konusuna bak hele:)..Ballı der Selahattin deme Kadim der yeğenim deme..bunlar nasıl iş yapacaklar merak ediyorum:)
Arkadaşlar elektrik şimdi geldi. Allahrızası için şu ana kadar ne oldu anlatırmısınız...:img-help::img-help:
papatya363 27-11-07, 21:20 :dito:dito:img-black:img-black:img-blackoff ya şu süreyya ne sinir gitti nedime şovalye dedi
bikere bizim şovalyemiz kadim
jeneriktede hala bi değişim yok malesef
ama ballıyla kadimin konuşmaları güzeldi ballının mimikleri falanda çok hoştu
ya kadimin ezoyu koruyup üstüne titizlenmesi çok hoş ya
kadim nedimin ezonun kaza geçirdiğini bildiğini öğrenmesi iuyi oldu şimdi araştırıp açığa çıkarır
ya o eylüle ne demeli gırtlağını boğasım geldi mübarek saniye geçirmedi
neyse ben gidim süreyyayla eylülün gırtlaklarına yapışıp ikide gözlerini morartıp geliyorum
ah nur tam zamanını buldun içeri girmek için ama doğru tespit bu sana yanık ezodada hoş bir gülümseme:)kadimle ballının konuşması süperde poliste tanıdığın varmı var heralde eyi eyi işe yarar süper ya:)
ya bi de kadimde annemi gördüm aynı annem valla yavaş.. ezo sen niye ayaktasın uzan hehe çok komik kadimin aşık halleri ya:)
Evvett ilk reklam arası
Hemen yazmak istedim sizlere. Ezo muzla Kadim imizin güzel anını bozan bizimde tahmin ettiğimiz gibi Nur oldu. Nasılda telaşlandılar Nur gelince. Ve yine tahmin ettiğimiz gibi Nur anladı Kadim in Ezo ya aşık olduğunu. Ne güzel zaten bizde bunu istiyorduk.
Kadim anlayacak galiba birinin Nedim e laf taşıdığını. Ezo nun kazasını Nedim in bilmesi Kadim i çok şaşırttı. Hadi canım Şövalyem sende göster artık kendini Er Meydanında. Hazır mert bir ortağında olacak.
Ballı vazgeçmiş gibiydi Kadim le ortaklıktan. Ama Seyit kelaynağının o tetikleyen sözlerinden sonra sırf onlara meydan okumak için Kadim le ortak olacak. Çokta güzel olacak. Ya Ballı ağa dedi ya Kadim e sen Selahhattin de. Boşver diye. Koptum orda ya. Ne güzelde içerledi ağam benim...:happy0064:happy0064:happy0064
Nedim pisliği hem abisinin başına işler açıyor hem de Süreyya yılanına abime bişey olursa karşılarında beni bulurlar diyor. Bu çocuk çok temiz bir osmanlı dayağı istiyor. Var mı atmak isteyen (ben, ben, ben) :icon_whis:icon_whis:icon_whis
sessizperi 27-11-07, 21:34 inanmıyorum ya elçin annenin kızı arzu geliyormuşşşşşşşşşşşş. arkadaşlar yazdıklarınız okunuyor galiba. inşallah arzu kadimden uzak durur. :icon_sorr
bu meryem beni iyice senir ediyor
eylülde iyice zivanadan cikti o ne be nefes al bari hemende yetistirdi
nedim tenesirlere gelesin
dipsiz kuyulara düsesin
basina tas dinelsin
üstüne kar yagsin
aminnnnnnnnnnnn
nur umudum sensin artik
Ezonun rakibi Arzu olacak demedimmi ben ....Gelin görün senligi simdi..
yaaa cook süper gidiyoo
ezonun yatak odasındaki halleri
o anı hatırlamasıı
o sırada kadıme yakalanamsı ve kaıdmın sözü
"hatırlamaya calıs":img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
cok güzel yaaaa
eylüüüüülll:hıh
bittin kızım sennn
mayıs mayıs 27-11-07, 21:55 ya bu arzu nereden çıktı ki şimdi? inşallah aralarını bozmaz kadim le ezonun:icon_sorr
Ya çok güzeldi. Ezonun hatırlamaya çalışması, kadimin gelmesi falan. İşte istediğim budur. Biri bizi kesin gözetliyor Arzu da gelecek tam olacak şimdi:img-pilot
En son ezo-kadim konuşması beni üzdü:icon_sorr O ağlama sahnesi son sahne olmayacak galiba. Çünkü ezo iş çıkışı nura konuşuruz dedi.
Bu arada özetçi başı bizi kandırdı kadim itirafını tam olarak yapamamış. Bir yandan da iyi oldu. Bu sefer tam olarak bir itiraf sahnesi görürüz inşallah:img-in_lo.
Yav dizi başlayana kadar vakit geçmedi. Şimdi su gibi akıyor.
sessizperi 27-11-07, 21:58 bu Arzuyu boşuna sokmuyorlardır diziye :icon_sorr
elbet bir şeyleri karıştırcaktır. sanırım elçin anne kızı ile oğlunu başgöz etmeye çalışçak ve ezo dan yardım da isterse hiç şaşırmam doğrusu :img-yes:
bu arada arzu olayı hariç diğerleri bayağı iyi gidiyor gülmekten ölüyorum :happy0064
thegobetween 27-11-07, 21:59 eylül ah eylül..ne diyim ben sana..neyse görücen hanyayı konyayı..
bu arada nedimin araba plakası süper: 34 NDM 34 :D
bir de DOKTOR EMRE NERDE!!!!!????
kadimin spor salonundaki hareketleri
ballı agaya aletlerı göstermesii
haddini nasıl da bilirmişş
neyin kendısını astıgını da biliyo
ama ballı aga güsel söyledi birimizin gücü yetmezse biz de güclerimizi birlerstiririzz:happy0064:happy0064
yaaa cok güzel gidiyooo:img-in_lo:img-in_lo
arzu gelemsın aralarını bozar sımdıı
eylülle nedıme gııck oluyom ıyıce sevgılı oldualr artık:hıh:hıh
sözde sevgılı
eylül dee hiç bi şey anlamıyo mu anlamamazlıktan mı gelıyo artık:hıh
Ezonun rakibi Arzu olacak demedimmi ben ....Gelin görün senligi simdi..
evet yani bir gün ezonun rakibi olacağımı biliyordum nihayet tüm forum anlamış ya bence abartıyosunuz bence adaşım şeker bi kız olcak hem heralde kadimden yaşça küçük olcak okulunu yeni bitirmiş herhalde dert etmeyin siz..ya nedime sinir oldum ya eylülde hemen yetiştiriyo ne bu ya ...nur nur nur sözlerinden nur damlıyo nur umudumuz sensin nur yap şu aşıkların arasını nur:)
ya ezoda kaçıp kaçıp dursun o da biliyo kadime bal gibi aşık kadimde ona:img-in_lo
eğer arzu olay çıkarırsa ezo kıskanır kadimi e buda bizim için çok iyi arzuyu bir tehdit olarak görmeyin arzunun yapıcaklarıyla en fazla ezo kadimi deliler gibi kıskanır:img-wink::good:
ben biliyorum arzulardan zarar gelmez her arzu benim gibi melektir:img-icecr
Ben jeneriğe dikkat etmedim arkadaşlar yine Ariğ Sağ ın türküsü çalıyor diye. Gerçekten Dr.Emre yok mu jenerikte? Ama neden çıkardılar ya doktoru. Hem Arzu da geliyormuş. Biz ne güzel Dr.Emre ile Arzu nun çöpünü çatacaktık.
Bazı arkadaşlar demişti Arzu Kadim e aşık olacak diye. Yoksa bu gerçek mi oalacak?
Ayy bu benim hiç hoşuma gitmedi. Zaten Elçin anneye kızıyoruz birde kızı çıktı şimdi. İlk zamanlar ne güzel yorumlar yapardık Elçin anne ve Arzu için şimdi ise ikiside korkulu rüyamız oldular. Senaristlerimiz sürekli kötülük ekiyor Ezo ve Kadimimizin üstüne.
Ya Ezo yine tam guard vaziyetine döndü. Kadim ne fena şaşırdı.
Neler diyorsun Ezo? dedi garibim.. Ne olur biraz adama yumuşak yapsa..off..offf.
Bu arada mavi gömlekli Kadim akıllara zarar durumu arz ediyordu..:img-nyam:
nur zamanlamana hayran bıraktın bizi
öle bi zmanda kapı vurulur mu
bu ylül acayip sinirme gitmeye basladı saf olunurda bu kadar olunmaz ... ,nsan hiç mi sezmez ya bişeler
ballı ağaya cok güldüm 15 yumurta meselesi hele
dediginiz gibi bu arzuda olaylar patlak vericek ezo için hayırlı olmıcak gibi geliyo
bu Arzuyu boşuna sokmuyorlardır diziye :icon_sorr
elbet bir şeyleri karıştırcaktır. sanırım elçin anne kızı ile oğlunu başgöz etmeye çalışçak ve ezo dan yardım da isterse hiç şaşırmam doğrusu :img-yes:
bu arada arzu olayı hariç diğerleri bayağı iyi gidiyor gülmekten ölüyorum :happy0064
evet evet kesinlikle boşa sokmuyorlar
ay benim arzu kızımı ay benim arzu kızım arzuuuuuuuu kızım mı
kesin kadime karşı bir şeyler hissediyordu zamanında şimdi kadimi görüncede duyguları depreşecek vay bizim halimize bizde böğrümüz elimizde ekran karşısında yazık değil mi bize
ben en çok ballı ağa mutfakta dedi ya kır işte 15 tane yumurta ve kutsal ustanın şaşırması
papatya363 27-11-07, 22:04 bişeyi 40 kere dersen olur
arzu geliyoo inş. ezoyla kadim arasına girmez doktor emrede çıkmış galiba diziden tüh ya bütün planlar suya düştü
bişeyi 40 kere dersen olurmu arzu geliyoo inş. ezoyla kadim arasına girmez doktor emrede çıkmış galiba diziden tüh ya bütün planlar suya düştü
doktor cıkmaz diziden o öyle 1 .sezonda bi kaybolup pat cıkıgeliyo:D
alışkanlık yaptı onda .... esiyo giriyo diziye iyide oluyo
bendeki kem talih kimsede yok ya...of of :icon_whis
misafir vardı tek dizinin başını izleyebildim ve kadimle nedim'in konuşmasından başladım izlemeye ah ah...:icon_whis
nur biraz gaz verdi ezo'ya inşallah kötü şeyler demez şimdi kadim'e
ay ya nur ya nur nede güzelde açtı ezoyu artık ezonun aşkından şüphemiz yok aslında ezoda yok cahillikmiş fakirlikmiş takmıyor ama ortada Elçin anne var
acaba kadim ne diyecek ezoya fragmanın son sahnesini izliyeceğiz heralde
ya bir de bu son reklam dimi zırt pırt reklama giriyo bende sinir oluyorum
doktor cıkmaz diziden o öyle 1 .sezonda bi kaybolup pat cıkıgeliyo:D
Ama jenerikte yokmuş Dr.Emre nin ismi. Jenerikte olmayınca kesin çıkmıştır. Zaten geçen bölümde de yoktu Emre. Bu bölümde de adı bile geçmedi garibimin. Bir iyi o vardı. Onu da çıkardıysalar vay bizim Ezo ve Kadimimizin haline... (Nur tek ümidim sensin) :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
papatya363 27-11-07, 22:31 doktor cıkmaz diziden o öyle 1 .sezonda bi kaybolup pat cıkıgeliyo:D
biliyorum cnm bende ilk dönem ara ara izliyordum
ama bi arkadaş jenerikte ismi yok diyince öyle düşündüm
aslında ben dikkat etmemiştim arkadaş demese anlamamıştım yani
neyse ben kaçar yarın girip yorumumu uznuca yaparım
size bol sohbetler
Buna inanamıyorum elçin anne bunların aralarını yapar dedik. Öyle bir duruma geldik ki elçin anne aralarında en büyük tehdit olmaya başladı. Hele bir de kızı gelirse yandık ki ne yandık:img-pilot
Ezo'nun da boş olmadığını öğrendik ya artık ezo red bile etse bu aşktan ümidimizi kesmeyiz. Ne olur ezo red bile edeceksen birşeyleri belli edip yap bunu. Kadimi kırma. Kadim mücadeleyi bırakmasın lütfen:img-in_lo
Kadim vurulsun istiyorum kendime inanmıyorum:img-hyste
noldu sımdı
ben bişey anlamadım
konsutuklarını dınleyemedım bile heycandan
iyi mi kötü mü yanii
ay nolur biri bana soylesın
durum ne sımdı yaa
sonuc ıstıyorum sonuccc
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
tamam güzeldi süperdi ama bana yetmedi... Yani şu son sahne dışında nasıl ezosuz kadimsizdi... kendimi öksüz gibi hissettim ya bari son sahnede ballıya yakalanmasalardı... Haftayada elçin annenin kızı gelir daha da karışırsa ağlarımmm...:sad53:
bu ne şimdi tam yerinde kaldı...
birincide nur kesti
şimdide ballı nedir bu aşıkların kaderi
ama kadim'de anladı ezonun ona olan aşkını ama ballının bakışı fena
noldu sımdı
ben bişey anlamadım
konsutuklarını dınleyemedım bile heycandan
iyi mi kötü mü yanii
ay nolur biri bana soylesın
durum ne sımdı yaa
sonuc ıstıyorum sonuccc
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Aynen bende anlamadım ya Ezo ne dedi ne söyledi kaplan,kafes,güvercin offf heycandan anlayamadım aklım karıstı LÜTFEN biri açıklasın arkadaşlar
gülendam83 27-11-07, 22:41 biz böyle giderse bunların kavuşmasını 10 sezon filan bekleriz bence. santim santim ilerliyor. yani onlara ait kısım her hafta sadece son beş dakika. of ya ezo da aşkını söyledi kadime. tam dedim işte yakalıycak. ballı ağa çıktı. anladı tabi adam. kaçın kurası o. ya bir hafta nasıl bekliycem şimdi. çatlarım..:img-blush
kalbım kafeste bi kus gibi
dısarı cıkarsa güm güm atar
ama ya bişey bulamazsa o zaman gerı döner
ve benı parcalar
bunu mu ısıtyonuz gadim beyy
bu ne sımdı yaa iyi mii buu ne demek bu yaaa:sad53:
mavi deniz 27-11-07, 22:42 amanın yav ne afili laf yaptı bizim ezo aman ben bile duygulandım arkadaşlar ah ballı aga ah ne diyim az geç kalsaydı kadim ezocanı yakalıveriyodu nerden çıktın sen :(
arzu geliyo umarım bizim çiftin arasına girmez bide kadimin platonik aşkıymış bakın hele aman aman doktor emre başucu lambası bi yere gitmez ezo karanlıkta kalınca ışık olmak için çıkıverir ortaya merak etmeyin:)
son sözüm barışbeye ah ah ben biliyorum siz bizi öldürmezsiniz ama süründürüceksiniz:(
Aynen bende anlamadım ya Ezo ne dedi ne söyledi kaplan,kafes,güvercin offf heycandan anlayamadım aklım karıstı LÜTFEN biri açıklasın arkadaşlar
Şöyle açıklayayım. Seni seviyorum ama yıpranmaktan,üzülmekten korkuyorum demek istedi. Kadim anladı ve peşinden koştu. Çok güzel bir sahneydi:img-in_lo
Ohh ya içime su serpildi resmen. Ezo da Kadim i seviyor. Ezo da Kadim i seviyor. O kadar güzel bir benzetme yaptı ki mest oldum ya...
Sağolun sevgili senaristler görmek istediğimizi gösterdiniz bizlere... Ezo nunda Kadim e onu sevdiğini belli etmesini istemiştik bu dileğimiz gerçekleşti... :happy0064:happy0064:happy0064
OYY oyyy bu neydi ne anladın derseniz hiççç ama Ezo kibin kalbim yerinden çıkacak gibi...Nur anlamıştı Ballı ağam gördü tam oldu şimdi bekle bir hafta
uuuuuuuuuuuu
kalbım kafeste bi kus gibi
ve benı parcalar
Daha ne diyecek.. Sana boş değilim diyor...:icon_whis
Cinle ilgili masalı anlatırken Kadim kendinin bize yaptıklarının farkında değil.Asıl büyük olan cin o ve çarpılan,darma duman olan bizler...
ilk başlarda sıkılmıştım ama sonları gayet güzeldi
şimdi heyecanla da yorum yapılmıyo ki
son sahne süperdi ya ezo iyice döküldü tahmin ettiğim gibi kadim e anladı artık
rahatsız olduğum şeyler vardı ama şimdi tadını çıkarlm
bu bölümün yıldızı NURGÜL YEŞİLÇAY dı bence döktürmüş tek kelimeyle
nurla konuşurken ifadesine bayıldım ve son sahne de tam bir oyunculuk showdu.
mavi deniz 27-11-07, 22:45 kalbım kafeste bi kus gibi
ve benı parcalar
valla bence iyi yani b nevi ezo kendinxce aşkını anlattı kadime yani içimde sana karşı bişey varda ya olmazsa ben sedigimle kalırsam demek istedi:img-blush
thegobetween 27-11-07, 22:45 OFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!
of ki ne off...
geçen bölüm kadimin ilan-ı aşkından sonra ezonunki muhteşem oldu...o kadar güzel ifade etti ki kendini..süperdi yaaa:img-in_lo
bu arada ballı ağa kesin anladı, bakalım nolacak
offffff çok güzeldi yaaaa !!!!!!!!!!!!
Cinle ilgili masalı anlatırken Kadim kendinin bize yaptıklarının farkında değil.Asıl büyük olan cin o ve çarpılan,darma duman olan bizler...
He valla çok doğru dedin..Nefesim kesildi yav halbuki finali Ezo yaptı o biçim laflar etti ama o koşuş o çaresizlik o son bakış beni mahvitti yedi bitirdi...Aklıma kaoğuşun bayanları geldi kendimi pcye zor attım uuuuuuuuuuu
Daha ne diyecek.. Sana boş değilim diyor...:icon_whis
kus altın kafes yem cart curt
yaa dogru dürüst bizim anlayabılecegımız dılden soyleseydı
acık oynaslardı oyunu
evet sevıyom ama kokuyom gadım bey
yani sözcük oyunları falan
sökünceye kadar ugrasıyozz
güsel oldu ama bee
ezo gelın cok iyiyie gidiyo
eskıden boyle dııldı
eee ne de olsa koskoca gadim bey var orda:happy0064:happy0064:happy0064
ço güzeldi ya tek kelime ile süperdi bu bölüm son sahne gelince hayır burda bitmemeli bitemez desem de kendi kendime bitti =))
Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Şöyle açıklayayım. Seni seviyorum ama yıpranmaktan,üzülmekten korkuyorum demek istedi. Kadim anladı ve peşinden koştu. Çok güzel bir sahneydi:img-in_lo
öyle mi? Çok sağol arkadaşım.. Ay ne güzel demiş o zaman demekki Kadimde anladı.. Eee boşuna değil şövalyemiz anlayışlı.. Allah korusun ya benim gibi olsaydı :img-hyste
bölüm çok güzeldi.Ezo son konuşmasında Kadim'e sevgisini belli etti.
onu sevdiğini ama sevgisinden korktuğunu,kendini kaptırıp daha
sonra terkedilmekten korktuğunu belirtti.yani zamanla statü farkımızı
anlayıp benden vaz geçebilirsin dedi.Kadiminde arkasından koşturması
güzel sahneydi,bide Ballı ağaya yakalanmasalardı daha güzel olacaktı.
mavi deniz 27-11-07, 22:48 hakikaten valla ben diyomya bu kadın yani nurgül tvde 24 saat aglasın konuşsun iki dakka gözümü ayırmadan seyrderim nasıl bir performanstır abicim ya bu kadın insan olamaz ya süper ötesi bişey:)akla zarar valla :)
kafeste bır guvercın cırpınıp duruyor ortaya cıkarsa kaplan gıbı kımseyı bulamassa yıne donup benı parcalayacak bukadar guzel anlatılabılır hayal kırıklıgına ugrama korkusu arkaslar ozet var donuyorum
Yılan süreyya Nedim'e şövalye dedi aklıma koğuş geldi gidip bir kaşık suda boğasınız geldi dimi benim geledi de...
Ambulansa ne gerek var demiştik hala öyle düşünüyorum ne gerek vardı ...:img-pilot:img-pilot:img-pilot
mavi deniz 27-11-07, 22:50 allahım ya arzuda korkum bu kız başımıza çorap ölmesin yani hayır gelişi hayra alamet degil sanki bu kız valla kadime platonik bişyler duymasın ya aman ah aah n yaparı gerçi bizimkiler araya kimseyi almaz ama inatçı geçiler yanlış anlarlar birlerini artık hep ya:(
öyle mi? Çok sağol arkadaşım.. Ay ne güzel demiş o zaman demekki Kadimde anladı.. Eee boşuna değil şövalyemiz anlayışlı.. Allah korusun ya benim gibi olsaydı :img-hyste
sorma yaa vall analayıslı adam dogru deıdn ya bıızm gıbı olsaydıı
kafes ,kuş, güm güm seslerr ,noluyoruz dedımm:img-hyste:img-hyste
vay bee ne sözlermişş içeriğinde sakladıgı:img-blush
son sahne dizinin en güzel sahnesiydi ya ezo bi yandan ağlıyo kadim aşkının karşılığınmı öğrenmiş mutlu ama sevdiği kaıdnın canı yanıyo ve ezonun koşarak odadan çıkması kadimin koşması ,süper bir sahneydi
ve ballı ağa çaktı olayı.
1 hafta nasıl geçicek
Çim adam Seyit o lafları saydı ama bence onlar vergisi,faizi hatta forum ahalisinin beddualarıyla ona geri dönecek.
Nedime bak sen abime zarar verirseniz karşınızda beni bulursunuz diyor.Ozaman önce ayna karşısına geç Nedim bey ve kendinden başla hesap sormaya...
arkadaşlar hemen koşup foruma bakayım dedim o da ne resmen pik yapmışız ben baktığımda 108 kişiydik Allah bilir şimdi kaçtır.Maşallah maşallah herkes ayağını sürtsün lütfen.Öncelikle bu akşam için baya dertliydim e malum maç da vardı,ezo mu maç mı ezo mu maç mı derken ezoyu seçtim tabi,e ondan sonrada takımım yenildi dertliyim dertliiii,amma şimdi bütün gece kadimi ve o son halini gözümün önüne getirir canlanırım:))
ya ben bu bölüm çok güldüm,Ballı ağam resmen döktürdü,kutsal ustayla arasında geçen sohbetler,15 yumurta resmen abarttı(bi yandan da hak veriyorum o bünye onu alır tabi)çok güzeldi.Ben fragmanda şu spor salonunda kadimle ne yapıorlar die düşünüp duruyordum kurtçuklar kafamı kemiriyordu resmen derken akşam o sahneyi görünce çok hoşuma gitti,iyi bağlamışlar konuyu bence yakışmıştı konu oraya.
Ezonun o ilk sahnede Nur odaya girinceki halleri gülümseyebilmesi,sonra evde hatırlamiyim hatırlamiyim diye çırpınışları çok şekerdi yaa.Kadimin odadan çıkarken hatırlamaya çalış demesi de unutulmazlardan bence.Yine birlikte sahneleri pek yoktu fakat beraber odukları o az ama öz sahneler beni başka diyarlara alıp götürmeye yetti valla.Ya şu son sahnede Ezonun yakarışı diyeceğim artık o gözlerden akan yaşlardan sonra başka birşey denmez ve kadimin koşması ahhh ahhhh uçtum resmen.Bence böyle olması ii oldu Ballı şimdi Ezoyu kendince korumaya alır,sahip çıkacak tabi kıza.Az biraz zorlansınlar öle hemen birleşmek olmaz zati.Ama umarım her filmde olan burada da olmaz ve Arzu hanım Kadimi Ezodan almaya çalışmaz,bunlar çok klişe şeyler,eğer böyle bir muhabbet olursa diziden soğumaya başlarım.Heyy beni duyan varsa lütfen söylediğimi dikkate alsınlar,bizim dizimiz başkalarına benzemesin!!!!!
Neyse ben aklımı başıma toplayınca tekrar dönerim şimdi şöyle bir hülyalara dalma zamanıdır arkadaşlar anlarsınız ya:)
çok güzel bir sondu ama bize yazık ettiler bir hafta nasıl geçer şimdi.
ne yazıkki hepsini izleyemedi sabah olsada indirip doya doya izleyebilsem
Ezo'da aşkını itiraf etti o laflar nede güzeldi
birgün benim sana uygun olmadığımı anlarsan beni terk edip gidersen ben bunlara gelemem demek istedi. ve kadimde bırakmaz onun peşini
mavi deniz 27-11-07, 22:53 Ezo Gelin (177 Kişi Görüntülüyor)
bu arada tarihin rekoru var başlıkta rkadşlar görüntülemeye bakarsak ezonun itirfı özette tekrar dinliycem valla nasıl tanımlama o ya resmen bittim hen ezoya hem nurgüle:)
Ya ne olurmuş Ballı Ağaya yakalandılarsa. Artık lafı dolandırma filan olmasın yoruldum artık bütün dizilerde tamam oldu işte derken bir pürüz çıkmasına. Kadim Ballı Ağanın karşısındada onu sevdiğini söylesinde olsun bitsin ama yaaaaa. Bu kadar olmazki . Bize burda kurdeşen döktürüyorlar. Ezo ballı ağaya yardım etmemişmiydi. Oda anlayışla karşılasın. Zaten Ezo ile kadimin bakışından her şey belli oluyor.
gülendam83 27-11-07, 22:55 aslında elçin anne arzudan bahsettiğinde hiç korkmamıştım ben. ama burada o kadar çok denildiki kadime aşık olacak filan diye. ya arkadaşlar lütfen yapmayın. öyle birşey olmasın. başka biri olsa neyse ama elçin annenin kızı olmasın. elçin anne eskisi gibi olsun. bu konuda ezo ondan çekinmesin. ezonun yanında olsun. hem uğraşmaları gereken o kadar çok şey varken bu nedir ya? ayrıca doktor emre çıkıyosa selim nolcak? o da meryemle bağlantılı değilmi? of ya kafam karıştı.:img-pilot
su an sayfayi 197 kisi görüntülüyor allah arttirsin
allahim nasil bir bölümdü insanin nefesini kesti ve birakti hafta gecmez artik
o afilli sözlerde harikaydi senaristlerin kalemine saglik
selamlar, sevgiler herkese...
Efendim adam daha ne desin.. ne yapsın?..:img-in_lo
Ezo korkmakta yerden göğe kadar haklı da... gönül bu ferman dinler mi?
Düpedüz.. mantıklı hayatlardan... sığ ilişkilerden, sahte dünyalardan senin gözlerine kaçmak istiyorum diyor...
Ezo'nun yüreğindeki kaplana dönüşmüş güvercine gelirsek.. iyisinden evrim değiştirmiş...
yürek kafesinin parmaklıklarına çarpa çarpa Ezo'yu duman etmiş.. korkuyor körpecik yürek... henüz İstanbul'lu olmayı bilemeyen yürek...
saf haliyle aşkı bilen biri.. süslü sözlerle adam oyalamayı.. avucuna almayı bilirmi? ıh ıhh.. bilmez işte...:img-yes:
sonra son sahnede;
bir koşturma oldu ki koridorda.. sanki Titanik'te Jack&Rose sulardan kaçıverirkene arz-ı endam ediyillerdi...
vallah günahım yok.. benzer başka bir sahne de Alias bölümlerinden birinde Michael&Syd alı al moru mor koşturiyilerdiii...
amma koridor sahneli aşuk maşuk sahne varmış.. ne menem bişeyse.. hepiciğide bizim şu hafıza sokağında salıniyilerr...
kötü niyet yok! paylaşmak bizden..
adam ne yapsın şimdi.. bir ''ben sensiz İstanbul'a düşmanım'' DEMEDİĞİ KALMIŞTI.. ONU DİYORRRR!!!!
Yeni ekürisiyle düşündümde.. Emre Aydın & Gripin & Kadim!..:)) vallah kafiyeli oldu...:) elde gitar.. asi bakışlar, fiyakalı duruşlar.. blues kardeşler ahvalinden siyyyah gözlük..:icon_shad yakışır şovalyeye..:good:
Heder oldu gitti Filinta Kadim'i miz....
bir sevdiği kızın ağabeyinden dayak korkusu çeken tıfıl delikanlı pozisyonu eksikti.. o da oldu..
Tamdır... yetti gari... süründürmeyin filintaKadim'i mizi...
sevindirin garibi....
günah! günah!...
bu ne şimdi tam yerinde kaldı...
birincide nur kesti
şimdide ballı nedir bu aşıkların kaderi
ama kadim'de anladı ezonun ona olan aşkını ama ballının bakışı fena
Evet ya ..bari Ballı falan kesmeden Kadim Ezoyu kolundan yakalasaydı, burun mesafesinde kalıp ekran donsaydı da, biz de bir hafta öptü öpecek hayal kursaydık..ooff..off..
OYY oyyy bu neydi ne anladın derseniz hiççç ama Ezo kibin kalbim yerinden çıkacak gibi...Nur anlamıştı Ballı ağam gördü tam oldu şimdi bekle bir hafta
uuuuuuuuuuuu
uuuuu ki ne uuuuuuu..
Öyle cine can kurban..yeterki beni bulsun..:img-icecr..çarpık gezmeyen namerttir..
senaristler repliklerde gayet başarılılar.oyuncularda oyunculuklarını
konuşturdular.Serhat ve Nurgül çok iyiydi.Kadim Sahra'daki Mithat'a
yaklaşmaya başladı.Serhat'a aşık olmak çok yakışıyor.:img-in_lo
Şimdi tekrar izledim o bakış ve koşması çok güzeldi nasıl yalvarırı gibi bir ezo deyiş öyle ahh ahh geçmez bu hafta ama ne olur haftaya çözülsünler ya uzamasın zaten belli bişeyler olucakta önce bi kavuşsunlar...
mavi deniz 27-11-07, 23:03 ah ah bi hafta nasıl geçecek valla biz evde her karede yoyoyoyo burda bitmesin yoyoyo burda bitmesin diye geçirdik ya bu dizi nasıl 90 dakika ben nasıl geçiyo anlamıyorum ya ne bu böyle ya:(
şimdi baslıyorum
heycandan yorum yazmaamdım zaten dogru düzgün bütün her seyi bi cırpıda dökecemm
eylülden baslıyalım : ya bu kız iyice azıtmaya basladıı afedersın 3 öğün ne yediklerini taksit taksit sölüyo yanii
nedim : hayret eylülü korudu o kadına karsı sanmıyorum bısey hıssedecegını sadece kendısıne yardım ettıgı ıcın korudu ama iyi oynuyo kızla yalnız ee hakettı eylül de
ballı aga : adamım benım yaaa bi adam boyle zeki olur iştee kadimin basında düşmanı oldugunu nasıl da analdı senın onunu kesmek istiyolar o yözden benimle ugrasıyolar dedi
nur : bu bölümün belirleyicilerinden biriydi ayrıca guzel dde kadın sevıyorum nuru ahh ahh ezoyu ıtıraf ettırdı keskee kadimle aralarını da yapsaaa nur en büyük destekcımızsın hadi gözünü seveyım sunalrı bir araya getirelim
ezoooo : ahh ezo vah ezo yaktın ebnı ezo hem benı hem kadimi yaktın cayır cayırr
ya bosver kızım sen sımdı elcın anneyı falan yaa bulmussun karsında fıstık gibi filinta gibi delikanlıyı ehh sevıyosun sevılıyosun daha neyi bekliyosun yaaa:img-in_lo:img-in_lo son söyledııgn kelime oyunları güzeldi her ne kadar kelime oyunalrından anlamasam daa pat die söleme taraftarıyımm :icon_whis
kadiiiimmmm :: ahh ahh yaktı yine o bakıslarrr o spor salonundaki hali cok güzeldi haddini biliyo adam yaniii sonraa ezoyu ılk sahnede odada karsılaması baya bı abarttı bu bölüm kadımın içindeki maco erkek de ortaya cıktıı:img-hyste:img-hyste
ve son oalrak müzikk yaaa senarıstlerr lütfenn su jenerık müziği ben bu sonda calan sarkıyı istiyorum yaaa cok güzeeell gece gündüz onu dinliyorum yaaaa nolur degıstırın jenerığiii:happy0064
bu arada solemeden gecemıcem cem özer cok sanslı nurgül gibi bi eşe sahipp
Arkadaşlar Ballı"nın hakkını yemeyelim. Muhteşemdi bence bu akşamda.. Buradan Ahmet Mümtaz Taylan"a kocaman alkışlar...:happy0064
Heleki "senin doktor tanıdıkların mı var.. Polis tanıdıklarında vardır hemi.." derkendi yüz ifadesi çok komikti... Ama orada bunları gelecekte kullanırız ifadesi vardı.. İnşallah ihtiyacı olmaz Ballı ağanın..
aslında elçin anne arzudan bahsettiğinde hiç korkmamıştım ben. ama burada o kadar çok denildiki kadime aşık olacak filan diye. ya arkadaşlar lütfen yapmayın. öyle birşey olmasın. başka biri olsa neyse ama elçin annenin kızı olmasın. elçin anne eskisi gibi olsun. bu konuda ezo ondan çekinmesin. ezonun yanında olsun. hem uğraşmaları gereken o kadar çok şey varken bu nedir ya? ayrıca doktor emre çıkıyosa selim nolcak? o da meryemle bağlantılı değilmi? of ya kafam karıştı.:img-pilot
ben o bölümleri izleyemedim ama arzu geliyormuş.
aman aman allah korusun oda kadime filan aşık olmasın anasından çekiyoruz bir de kızı devreye girmesin
öbür dizilerdeki gibi olmasın bizim aşıkların arasına kimse girmesin :icon_whis
arkadaşlar yorum yapacaktım ama kafam valla yerinde değil..çarpılmanın etkisinden :img-in_lo çıkınca bişeyler yazarım..bu arada görüntüleyen kişi sayısı 194 mü :happy0064 yoksakadim beni şaşı :blink: yaptıda yanlış mı gördüm ?
Ya ne olurmuş Ballı Ağaya yakalandılarsa. Artık lafı dolandırma filan olmasın yoruldum artık bütün dizilerde tamam oldu işte derken bir pürüz çıkmasına. Kadim Ballı Ağanın karşısındada onu sevdiğini söylesinde olsun bitsin ama yaaaaa. Bu kadar olmazki . Bize burda kurdeşen döktürüyorlar. Ezo ballı ağaya yardım etmemişmiydi. Oda anlayışla karşılasın. Zaten Ezo ile kadimin bakışından her şey belli oluyor.
koşturarak bitmesi güzel olmuş aslında ama şimdi kadim ezoyu kolundan yakalasaydı ne olurdu.ballı ağa da ne gezinip duruyo koridorlarda git odana.
sonu bu kadar güzel olmasaydı bu bölümü elimden kurtaramazlardı. ezosuz kadimsiz seyitli süreyyalı vıyk bi bölümdü.sıkıldım bazen ama ezo-kadim-ballı sahneleri güzeldi birlikteyken 2li kombinasyonlarla:good:
Ya böyle şey olur mu ?Tam yerinde bitti bölüm açıkçası Elçin Annenin kızının geliyor olma durumu benide kıllandırdı ama bence o gelene kadar kadimle ezo iyice yakınlaşmış olurlar çünkü bu bölümde açıkça ezo aşkını itiraf etti.Bu arada Ballı ağanın yüzü ifadesi fena bakalım haftaya neler olacak en azından şu reklamını verselerde onunla oyalansak
sorma yaa vall analayıslı adam dogru deıdn ya bıızm gıbı olsaydıı
kafes ,kuş, güm güm seslerr ,noluyoruz dedımm:img-hyste:img-hyste
vay bee ne sözlermişş içeriğinde sakladıgı:img-blush
:img-hyste:img-hyste Haklısın valla canım ya.. Ev zaten kalabalık bizim.. Ne kafesi,güvercin mi,kaplan dedi,nası güm güm derken sahne bitti yarım yamalak hiç birşey anlayamadım hemen foruma koştum sağolsun arkadaşlar aydınlattı yoksa halim dumandı :):) Ne güzel demiş Ezo şimdi anladım :) Neyseki Kadimimiz anlayışlı
Nedir bizim çektiğimiz canım. 2 bölümdür öyle bir yerde kesiyorlar ki ağzı açık ayran budalası gibi ekran karşısında kalakalıyoruz.
Neyse ki artık bölüm sonundan başlatıyorlar bir sonra ki bölümü. Ama önümüzde koca bir hafta var. Şimdi bu bir hafta nasıl geçer inanın bende bilmiyorum.
Buradan özellikle Nurgül Yeşilçay ı tebrik ediyorum. Geçen hafta Kadim in itirafından sonra Ezo çok donuk gelmişti bize. Ama bu hafta döktürdü resmen. O nasıl bir bakıştır, o nasıl bir çaresizliktir, o nasıl bir ilan-ı aşktır. Benim bile ekran karşısında içim ezildi. Tebrikler gerçekten. Serhat tan sonra ondan da böyle güzel bir aşk sahnesi bana çookkkkk iyi geldi.
Uykumda kaçtı zaten :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Mükemmel bir bölümün ardindan,özellikle son sahne icin gördüm ama apisip kaldim birsey anlamadim hemen bitti,tekrar tekrar izlesem diyen arkadaslar...özelden mesaj atarsaniz size linki verebilirim,bir arkadasimiz coktan yüklemis bile ellerine saglik...
ben o bölümleri izleyemedim ama arzu geliyormuş.
aman aman allah korusun oda kadime filan aşık olmasın anasından çekiyoruz bir de kızı devreye girmesin
öbür dizilerdeki gibi olmasın bizim aşıkların arasına kimse girmesin :icon_whis
Aman aman dağlara taşlara.. İlla girecekse biri bu Elçin annenin kızı olmamalı..
Bütün büyüsü sıcaklığı biter dizinin. Kadim ve Elçin anne arasındaki soğukluk ta hiç çekilmez.. Ben Elçin annenin kızının Kadim ve Ezoyu yakınlaştıracak biri olarak gelmesini diliyorum. Belki Ezo ile çok iyi arkadaş olup, bu aşkın olması için elinden geleni yapar..ama karakedi olarak asla düşünmek istemiyorum..:icon_evil
:happy0064:happy0064:happy0064nedım en sonunda ne kadar aptal oldugunu anlayacak ama bız kalpten gıtmeden gorebılırsek tabı nedemıstı elcın anne kardes kardesı yarıya kadar atarsa yarıdan sonra tutarmıs ee nedım bey buraya kadar bu arada oyunculullar harıka nurgul nekadarda devlestı yorumustuk donuk ıfadelerden superdı
ahh ahh ask böyle bişey işteee:img-in_lo:img-in_lo
bi de böyleee oluncaa seviyosun ama engel varr:img-in_lo
ya da sen engel var sanıyosun
sahi ne diyolardı bu tür aşklaraa:img-in_lo
neysee boooossverelım bız onalrı yaa
var olan askın tadını cıkaralımm
üstte bi arkadas dogru solemıss
o korıdeorda kosarlarken benım de aklıma titanic geldi:img-in_lo:img-hyste
cokk güzeldi yaa ezo dursanaaa diye az bagırmaıdm tabii
tam tutcaktı kadimmm
ballııı:img-cool2
off ballı
bak ballı şekerli dedik sanaa
ceiş bakayım ordan
kosacak onalr daha
ne dıyorum ben yaaa
carpıldım kabul edıyorumm:img-in_lo
amaaaaannn as işte yaaa
var mı ötesiii:img-in_lo
Ulkuk kesinlikle Ahmet mümtaz taylan özel bir tebriği hakediyor...Hele Seyitİ'le telefonda konuşurken Hüseyin topaç hakkında dedi ya "birbirinizi tabakhanedemi buldunuz" ses tonu mimikler müthişti...
Nedir bizim çektiğimiz canım. 2 bölümdür öyle bir yerde kesiyorlar ki ağzı açık ayran budalası gibi ekran karşısında kalakalıyoruz.
Neyse ki artık bölüm sonundan başlatıyorlar bir sonra ki bölümü. Ama önümüzde koca bir hafta var. Şimdi bu bir hafta nasıl geçer inanın bende bilmiyorum.
Buradan özellikle Nurgül Yeşilçay ı tebrik ediyorum. Geçen hafta Kadim in itirafından sonra Ezo çok donuk gelmişti bize. Ama bu hafta döktürdü resmen. O nasıl bir bakıştır, o nasıl bir çaresizliktir, o nasıl bir ilan-ı aşktır. Benim bile ekran karşısında içim ezildi. Tebrikler gerçekten. Serhat tan sonra ondan da böyle güzel bir aşk sahnesi bana çookkkkk iyi geldi.
Uykumda kaçtı zaten :icon_whis:icon_whis:icon_whis
ezo ilaçların etkisiyle zaten şoktaydı kadim ilanı aşk ederken
neyse hakikaten oyunculuklar çok etkileyiciydi. nurgül,serhat,ahmetmümtaz,ümit çırak mükemmellerdi sürüyya nedimi eylülü oynayan arkadaşlar da bir o kadar kötüydü neyse özellikle nurgül yeşilçaya büyük alkış ben zaten onun her karakterde inanılmazperformnaslar çıkarabileceğine inanan biriyim gerçekten büyük bir yetenek. serhat için de aynı şeyi düşünüyorum .nurgülle serhat karşılıklı oynarken bence daha da etkileyici oynuyolarlar.
bu arzu nerden çıktı emre nereye gitti. olaya bak ya arzuya ne gerek vardı arzu da ezo yaşlarındaydı muhtemelen al işte rakip rakip dedim bu çıktı süreyyayı tecih ederdim.şimdi devreye elçin anne degiricek .
bölüm çok güzeldi.Ezo son konuşmasında Kadim'e sevgisini belli etti.
onu sevdiğini ama sevgisinden korktuğunu,kendini kaptırıp daha
sonra terkedilmekten korktuğunu belirtti.yani zamanla statü farkımızı
anlayıp benden vaz geçebilirsin dedi.Kadiminde arkasından koşturması
güzel sahneydi,bide Ballı ağaya yakalanmasalardı daha güzel olacaktı.
Ayşenur sana katılıyorum. Bu bölüm için daha çok şey söyleriz ama bir kaç şeyi şimdiden söyleyeyim. Nurgül'ü çok beğendim, geçen haftaki tutukluğu yoktu, harikaydı, Serhat'a zaten hayranız, ne yapsa yakışıyor. Evcek en beğendiklerimiz Ali Düşenkalkar ve Mümtaz Taylan, bir de Nur'u her bakımdan seviyoruz. Giriş genel olarak beğenilmiyor, yazı karakteri de çok kötü . Ben en çok Seyit ve Süreyya'yı psikopat buluyorum.Elçin Abla'ya küsüm hala, kızı da geliyor, artık duble gicik olabilirler. Umarım Emre'yle Arzu birbirlerine aşık olurlar, bizimkileri rahat bırakırlar.
Benim en merak ettiğim Ballı ağaya koşarken yakalanmasalardı ne olacaktı:love04:
En güldüren ve aklıma hınzır fikirler getiren siz öyle pek soğuk sayılmazsınız lafı oldu Ezo'nun.Adam yanıyor, bizimkisi bile birşeyler farketti.
Genel olarak geçen bölümden daha eğlenceli bir bölümdü. Mutfak sahnelerine bayıldım özellikle Ali Düşenkalkar ve Mümtaz Taylan ikilisine.
hamiş: bir özet yetmez tekrar isterim
gülendam83 27-11-07, 23:25 valla bende bir gram uyku kalmadı. salı geceleri hepmi böyle olacak nedir? öylede bir heyecanlı bittiki. bu akşamın yıldızı bencede nurgül hanım. sadece kadimle sahnelerinde değil. baklavacıyla filan diyalogları da çok komikti. yani bütün hareketleri çok içtendi. öyle iyi yansıttıki herşeyi. hele en sonda sizde hiç insaf yokmu gadim bey demezmi? off ki ne off. yeşil gözlerden yaşlar gelmezmi? içime çöreklendi oturdu kolay kolay da kalkıp gitmez. bize oturdu kadim napsın. yandı kül oldu adam..:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
kumanda hakimiyetim babam ve erkek kardeşim net ise diğer erkek kardeşim tarafından son buldu:(3 erkekle baş edemedim:(ilk başlarını ve sonlarına yetişebildim..pek birşey anlamadım..yarına kaldı ezo gelin sevdam...
ama son sahne....
müthişti..Kadim'in hülyalı bakışları ve konuşmaları karşısında ezo nun hali tavrı sözleri dayanamayıp dile gelişi ve gözyaşları muhteşemdi...Kadim'in etkilenip peşinden koşturması da..Ballı ağam senin ne işin var..Nur'u alıp gitsene evine....o anda orada bitiverilir mi...hiç mi insaf yok sende..sen olmasan şövalyem nasıl teselli etmiş yüreğini ferahlatmıştı ezo'nun..maşallah Nur ve sen limon olma konusunda birbirinizle yarışıyorsunuz..
Gozlerinden suzulen gozyasin ben olayin
sIL GORMEDEN KIMSECIKLER
aL KALBINE ORDA KALAYIM
Sus konusma,tut elimi
Kim ne derse desin dusunme
Yakacaksa sen Yak beni
Yuregim senin ellerinde
yakacaksan sen yak beni
Al Yuregim artik ellerinde
Gozlerimden suzelen gozyasin ben olayim
Sil gormeden kimsecikler
al kalbine orda kalayim
Sus konusma ,tut elimi
Bu şarkıyı son sahnemize ithaf ediyorum. Kadim Ezo ya gözlerinden süzülen gözyaşın ben olayım diyor. Olsun tabi oldu da zaten. Ezo nun gözlerinden süzülen Kadim. Kim ne derse desin düşünme diyor. Bakalım Ballı ağa ne diyecek bu işe??? Önemli değil zaten. Boşversin Ballı ağayı Elçin anneyi. O Kadim in tutsun elini. Yakacaksa o yaksın Kadim i. Çünkü Kadim in yüreği Ezo nun ellerinde. Ezo nun yüreğide Kadim in ellerinde.
Süpper ya. Bu şarkıda aşkta süper...:happy0064:happy0064:happy0064
thegobetween 27-11-07, 23:30 hangi birini yazsam ki..
ballı ağanın evinde kadimle ballı ağanın kapışmasını mı :D
kadimin ezo ayağa kalkınca ortalığı telaşa vermesini mi
doktorun pansuman yaparken ezonun kadimin elini tutmasıyla acısının kesilmesini mi :D
ballı ağanın oteli birbirine karıştırmasını mı (seviyorum bu adamı yaramaz çocuklar gibi gülmüyor mu bir de :) )
kadimin nedimle olan konuşmasını mı (bölümün en şık sahnesiydi bence)
ve tabiki son sahne..güzel ya, işler karışıyor, gönüller karışıyor, güzel gidiyor
(doktor emreyi çıkarmamak kaydıyla!!!)
eylüle kızmıştım başta izlerken ama amaç da bu zaten, melodramın genel yapısı itibariyle iyilerin zorlukları aşması gerek, eylül de başarılı bir köstek, aynı meryem gibi, o yüzden kızmıyorum o kadar..meryem süper zaten,forumdaki genel kanının aksine seviyorum karakteri, başına gelenleri sineye çekmiyor geçen bölümde dediği gibi" ballı ağa elini yıkadı mı temiz, bizim derimizi yüzüp içimize ot depseler alnımızdaki leke silinmez.." dizilerde kadınların bu tür kaderine razı oluşlara karşıyım zaten, helal olsun kıza, vursun seyiti oh canıma minnet
neyse, velhasıl kelam süper, bugün derste de barış pirhasanın senaryosunu yazdığı ah belinda filmini izledik, bu derece güzel bir senaryo yazan birinin ezo gelin kadrosunda olduğuna bir kez daha sevindim :)
gülendam83 27-11-07, 23:35 bu arada nedim farkında değil ama yavaş yavaş kapılıyor eylüle. kullanma amaçlı yaklaştı ama eylül çok saf. ve bu da etkiliyor nedimi. onların arasında güzel bişeyler kesin olacak ve nedim yola gelecek. bundan eminim. bu bölüm bu konuda çok fazla ipucu vardı.:img-wink:
Şu son sahneyi netten birkaç kez daha izledim. Gülmeyin ama doyamıyorum ne yapayım. O sahnede Ezo ile Kadim koşşarken Ballı ağaya yakalanıyorlar ya. Orda Ballı ağanın mimklerine dikkat eder misiniz? Süper bir surat ifadesi. Bu adamı bende çok seviyorum.
Tebrikler Ahmet Mümtaz Taylan. Bize bu kadar güzel anlar yaşattığın için. Oyunculuğuna bende bir kez daha şapka çıkarıyorum.... :img-yes::img-yes::img-yes:
izlediğim parça parça olan kısımlardan..
Kadim-Nedim konuşması..Kadim döktürdü süperdi..şövalyemin her hali süper zaten..Nedim'i sulu gözlü görmek iyi oldu..zıvanadan çıkmıştı zaten toparlanır bir ölçü belki..Süreyya ya da eylül için çıkıştı..aferin aferin ilerleme var..ama ağzı ile kuş tutsa yaranamaz bana..o sürünmeden bana rahat yok..
eZO'NUN HATIRLAMA SAHNELERİ..NASIL HATIRLANIR,NASIL UNUTULUR..:)MÜTHİŞTİ..
Demek ki neymiş;isteyice Kadim'e aşık olduğunu ve hoşlandığını,ifade edebiliyormuş..anadolu kadını,ağır başlı diye donuk ve hissiz olunmuyormuş
koluna pansuman yapılıyor diye feryat eden ezo kadim'in elini tutması ile transa geçti..süperdi..ne zaman elini çekti acıyı hissetmeye başladı..
demek ki neymiş;Kadim'in elini bırakmaması gerekiyormuş
edit:iyi geceler forumdaşlarım...çok yazmayın sabah okuması kolay olsun..acıyın bize emi:)
Ben Ahmet mümtaz taylan ve Serhat Tutumluer' i tebrik etmek istiyorum.
Karşılıklı rollerde çok güzel paslaştılar. İkisininde konuşmalarında ve birbirlerine bakışlarında çok samimi olan arkadaşların rahatlığı vardı.
Zaten ikiside daha önce Sahra dizisindede birlikte oynamışlardı.Ordada birbiriyle sürekli çekişen ama aslında çok iyi dost olan meslektaşlardı.
(1)
nerden başlayacağımı bilmiyorum diye başlayan cümleme yeniden başlamak zorundayım, heyecandan az önce elim yanlış bir tuşa gitti ve bütün yazdıklarım silindi. Artık akli dengemi toplamam 2 günü bulur. gerçekten bilmiyorum o kadar dolu dolu bir bölümdü, her köşe başında ayrı diyolog ve oyunculuk avrdı. Bu bölüm için aklımda türlü şüpheler,kuruntular vardı. Killit bölümdü, hikaye nasıl gelişecek, ne yöne akacaktı. İzlemeye başlayınca anladım ki hepi boşmuş. Senarist Barış beyi tebrik diyorum, bu haftaki diyologlar çok güzeldi, deyim yerindeyse yerinde ağırdı. Sıcacık ve samimiydi.
Nur odadan girdi ve "Bu adam sana yanık" dedi ya çok şekerdi. Fakat Kadim öyle parlak bakıyordu ki Ezo'ya bunu farketmemek ne mümkün. Kör olsa anlardı bu bakışların arkasındaki anlamı. Hele Ballı ile Kadim arasındaki sahne suratımda kocaman bir gülümseme yarattı. " Sen de bana yeğenim deme" bunların atışmaları süper ya, "ambulans tanıdık mı" "senin poliste de tanıdığın vardır" Ezo-Kadim'den sonra Ballı-Kadim atışmaları süper geçecek.
Ezo ve Kadim eve geldikten sonra salonda tekrar eski Ezo'yu gördüğüme nasıl mutlu oldum. Lafı gene geçirdi ya Kadim'e süperdi. Hele Kadim'in mimikleri ve bakışı. Ahhh pansuman yaparken elini tutarken (yangın sonrasında da tutmuştu ama bu sefer artık farklıydı) Ezo'nun o an hislerini gözlerine aktarması çok güzeldi. Ne bakışmaydı öyle doktorun yanında. Ezo'nun yalnız kaldığında o anı hatırlama anı da çok güzeldi, doğaldı ve başarılıydı. Hele "hatırlamıyorum bu kadar ilaç verirlerse" derken Kadim'in içeri girmesi manidar bir şekilde "hatırlamaya çalış" demesi.
Elçin Anne puan aldı benden bu hafta, öyle hemen affetmek yok elbet fakat kurşun mevzusu geçtiği halde Ezo'ya birşey sormadı içten da sarıldı. Ezo'nun yatak odası da ne kadar şatafatlı olmuş öyle .
Aslında bu hafta Ballı Ağa resitali gibiydi. Spor salonunu gezerken kondisyon sahnesini güzel bağladılar. "Güç birliği" olarak. Bundan sonra atışma sahnelerine Ballı Ağa-Kutsal Usta sahnelerini de ekleyebiliriz. Mutfak sahneleri neydi öyle. ya o çorba ve 15 yumurta meselesi, "burası sıcak biz burada otururuz."
Otel lobisinde Ezo-Kadim sahnesinde , Ezo'nun dediği " sorması kolay cevabı zor soru" meselesi ve Kadim'in bakışları.
Ahhh Eylül niye böyle yapıyorsun, Öğünlerde neler yediklerine kadar anlatılır mı . Kadim Ezo'nun yaralandığını Nediminde bildiğini öğrendiği an içerden haber aldığını anladığını düşünüyorum. . Kendi daha yeni öğrenmişken Nedimin bu kadar hızlı haber alma ağının olmasının başka açıklaması yok , bağlantıyı nasıl kuracak bakalım.
1.sonu
gülendam83 27-11-07, 23:42 bu arada kutsal usta ile ballı ağa sahneleri müthişti.:happy0064 gülmekten yerlere yattım. 15 yumurta.:img-hyste:img-hyste alemler gerçekten. kutsal usta yakında kafayı yer bence. zaten kadim gelip ezodan bişeyler öğrendinmi dedi aleni.:img-hyste daha ne kadar dayanır bilmem. :img-hyste
bu arada nedim farkında değil ama yavaş yavaş kapılıyor eylüle. kullanma amaçlı yaklaştı ama eylül çok saf. ve bu da etkiliyor nedimi. onların arasında güzel bişeyler kesin olacak ve nedim yola gelecek. bundan eminim. bu bölüm bu konuda çok fazla ipucu vardı.:img-wink:
Bende ilerde Nedim i aşık olarak izleyeceğimizi düşünüyorum. Yavaş yavaş Eylül e aşık olmaya başlayacak. Çok kızıyorum Nedim e. Onu affetmem zor ama yinede Süreyya ya Eylül hakkında laf söyletmemesi çok güzeldi. Helede bunu Nedim den görmek daha güzeldi.
Ah be Nedim anla artık. Sok şu kazkafana. Abin senin düşmanın değil. Hayatta haketmediğin halde sana en çok değer veren, seni koruyacak tek insan o. Hem kendine hem de Filinta Kadimimize yazık ediyorsun.
41. bölümün sonu olan malum sahne pat diye kesildi nur hanım sağolsun yanlız o sahne sanki yeniden mi çekilmiş yoksa dublajı nugrülle serhat yeniden mi yapmış. daha cool bi sahne olmuş gibiydi:icon_whis
jenerik nasıl değişmez ya pes. bu yapımcı hakikaten ya neyi izlettiğinin farkında değil ya da bu işten anlamıyo. adam postmodern mi denir neyse öyle bir aşk izletiyosun gidip proteze dönük turkü başlıklı ağıt mı koyarsın jeneriğe. nedir arif sağın hatrı kalır.tamam da o şarkı diziye hiç uymuyosa yapılan şey samimiyetsiz oluyo yapımcı ne yaptığını bilmiyo bence. bu kadar zor mu bunu akıl etmek.insan utanır bari sözleri söyletmez jenerik de sadece muzikle idare ederbari. almışlar elinden ezo geline vayyyyyyyyyy... söğütünkileri(hele vay vay la biten turküleri:img-icecr) koysalar daha iyi bari dalga geçmek yerine ne matrak dizi ya kendileriyle alay ediyolar deriz. ironi yapmışlar falan deriz. yapımcıya sevgiler:img-pilot
gülendam83 27-11-07, 23:49 41. bölümün sonu olan malum sahne pat diye kesildi nur hanım sağolsun yanlız o sahne sanki yeniden mi çekilmiş yoksa dublajı nugrülle serhat yeniden mi yapmış. daha cool bi sahne olmuş gibiydi:icon_whis
jenerik nasıl değişmez ya pes. bu yapımcı hakikaten ya neyi izlettiğinin farkında değil ya da bu işten anlamıyo. adam postmodern mi denir neyse öyle bir aşk izletiyosun gidip proteze dönük turkü başlıklı ağıt mı koyarsın jeneriğe. nedir arif sağın hatrı kalır.tamam da o şarkı diziye hiç uymuyosa yapılan şey samimiyetsiz oluyo yapımcı ne yaptığını bilmiyo bence. bu kadar zor mu bunu akıl etmek.insan utanır bari sözleri söyletmez jenerik de sadece muzikle idare ederbari. almışlar elinden ezo geline vayyyyyyyyyy... söğütünkileri koysalar daha iyi bari dalga geçmek yerine ne matrak dizi ya kendileriyle alay ediyolar deriz. ironi yapmışlar falan deriz. yapımcıya sevgiler:img-pilot
parmaklarına sağlık valla. ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum. nedir yani bu jenerik müziğini ısrarla kullanmanın nedeni. hiç bir yönden uymuyor ve çok saçma oluyor. burada hiçbirimizin arif sağa laf etmediği ortada. konu farklı. mantıklı bakmak lazım olaya. anlatılan hikayeye bu türkü uyuyormu ne alaka yani. yeni yapamıyolarsa en sonda çalan müzik olsun. baştada o çalsın. ama bu müzik değişmeli. diziyi ifade etmiyor..
gülündikeni 27-11-07, 23:54 Doktor Emre'nin ismi jenerikte yoktu.
Selim'in ismi jenerikte yoktu.
Deli Serife ve Zeki''nin annesinin ismide jenerikte yoktu,gerçi bu ikisinin diziden çikmasina sevindim.
Dizide bir de baklavacimiz oldu,niye Ezo'ya yarin gel nasil baklava açtigini göreyim dedi? Ezo'ya yeni is için zemin mi hazirliyorlar?Ezo otelden ayrilip baklavaci da mi çalisacak?
gülendam83 27-11-07, 23:58 Doktor Emre'nin ismi jenerikte yoktu.
Deli Serife ve Zeki''nin annesinin ismide jenerikte yoktu,gerçi bu ikisinin diziden çikmasina sevindim.
Dizide bir de baklavacimiz oldu,niye Ezo'ya yarin gel nasil baklava açtigini göreyim dedi? Ezo'ya yeni is için zemin mi hazirliyorlar?Ezo otelden ayrilip baklavaci da mi çalisacak?
hakikaten bu benimde dikkatimi çekti. manasız yere niye yeni oyuncu çıkarsınlar ortaya. ezo ayrılacakmı yoksa? ama olmazki o zaman. mutfaktaki havada ezonun da ayrı bir yeri var.
arkadaşlar önümüzdeki üç bölüm içinde ya kadim ya ezo vurulacak ve hastanede kalıcak. ki tahminim bu kadim olacak. nedimin de aklı tam olarak başına gelecek. ezo da tabi mahvolacak. kehanet gibi oldu ama senaryonun gidişatı o yönde sanki. sizce?
Doktor Emre'nin ismi jenerikte yoktu.
Hah bravo arkadaşım. Bende bunu anladım. Galiba Ezo otelden ayrılıp baklavacının yanında işe başlayacak. Bu baklavacıyıda boşuna göstermemişlerdir dizide. Ama ben istemiyorum ya Ezo nun otelden ayrılmasını. Nasıl izleyeceğiz yoksa ikisini birarada. İnşallah yapmazlar diycem ama olacak gibi görünüyor...
omayra73 sağol canm
Kadim: Ezo
Ezo: Buyrun
Kadim: Selamı sabah da mı kestik
Ezo: Çalışıyidiniz. Konsantrenizi bozmak istemedim.
Kadim: Konsantrasyonuzu hı. Yani doğrusu bu
Ezo: He öyledir. Hiç bir şeyinizi bozmak istemedim
Kadim: Susmam gerken yerde yine konuşmaya başladım ben. Hı? Belki doğrusu bu. Kibirli, soğuk, korunaklı, zırhlı olmak
Ezo: Kibir kör şeytan, ama korunmak lazım doğru
Kadim: Sevdiğinden de korunmak lazım mı ? hayatı böyle buz gibi, yalnız, soğuk yaşamak. bunu mu seçeyim
Ezo: Yo ne münasebet. Siz hiçte soğuk değilsiniz bence, dengini bulamamış olabilir insan. Daha gençsiniz, bir sürü var etrafınızda dolaşan, size yaraşacak, sizi mutlu edecek. Yalnız niye kalasınız. Siz de hiç insaf yok mu Kadim Bey. korunma diyisiniz, çık ortaya aç kalbini. Terbiyeli güvercin mi sandın beni. çıkıp az uçsunda ıslık çalınca dönsün yuvasına. Kafeste kaplan gibin güm güm güm vuruyi kafesine. Açamda çıksın mı istiyin mi. Açam mı?. Kimseyi bulamasın sonra yine gelsin beni paralasın
Kadim: Ezo, lütfen dur. Ezo, Ezo lütfen
:sad53:
kesinlikle dizinin en güzel sahnesiydi her bölümde en güzel sahne sonda olunca tabi dizi vasatı anca aşıyo genel ortalama da.neyse nurgül içimi acıttı ya kafasını kaldırmadan konuşması kadimle kadimde hiç gözünü ayırmıyo mubarek .içim acıdı ya.ikisi de mukemmeldi.ezo güm güm vuri derken sanki bana vuruyodu o güm güm:sad53:
dizi başlamadan çok önyargılıydım korkularım vardı ama güzel bölümdü..bu bölümden memnun oldum..
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh son sahne eritip bitirdi benii
"kalbım kafeste bi kus gibi dısarı cıkarsa güm güm atar ama ya bişey bulamazsa o zaman gerı döner ve benı parcalar bunu mu ıstiyonuz gadim bey"çok korkuyo yaa kıyayam ezom sana..ama korkma kadim seni bırakırmı hiç..oda kıyamaz ezosuna..bi sıyırıktan ambulans çağırmasından anlayamadın mı? :icon_whis Nurgül Yeşilçay ı çok iyiydi bu bölümde..geçen bölüm aşk itirafında serhat nasıl güzel oynadıysa,bu bölümde nurgül harika oynamış ..kadime size layık birisini bulursunuz yaşınız genç derken bile içi acıdı..konuşurken gözlere bakan kadın o sözleri söylerken bakamaz oldu:icon_whis kolu pansuman yapılırken elele tutuşmaları çok güzeldi..ezo nasıl sustu ama :)
Serhatt sana ne yazayım ben ah o bakışların ahh :img-in_lo son sahnede ne güzel baktın öyle yaa..birde ezo yataktayken hatırla dediği zaman da çok güzel baktı..yaw onun her bakışı,her mimiği,her hareketi çok güzell..onu izlerken suratım şekilden şekile giriyo :img-in_lo
finalde ballı ağaya uyus oldum ne işin var senin yaw odanda nurunla otursana :img-black alla alla geze geze bizimkilerin kovalamaca oynadığı zamanımı buldun :icon_whis
ama ballı ağa ve kadim sahneleri süperdi..bi an dedim ki ezo-kadim didişmesinin yerini ballı ağa-kadim didişmesi alacak heralde dedim :img-hysteballı ağa bu bölümde de süperdi
nedime uyus oluyorum,bide eylülü korumaya başladı..ama nedim yaptıklarından pişman olup bizim saf eylüle aşık olacak :img-beee:
valla ben bu arzudan şimdiden korkmaya başladım..elçin anne kızı kadime aşık olursa, kızı için ezoyu silip kadimle aralarını yapmaya çalışacaktır..ezo kadim arasında kıskançlık krizlerine yol açacak vs vs vs
bu hafta nasıl bu bölümü beklerken nerdeyse 9 doğuracaksam :) haftayı beklerken kaçız doğururum bilemiyorum :icon_whis :) son sahne nasıl gelişecek çok ama çok merak ediyoruuuuuuuuuuuum..son sahnenin etkisinden hala çıkamadım yaaaa
Hah bravo arkadaşım. Bende bunu anladım. Galiba Ezo otelden ayrılıp baklavacının yanında işe başlayacak. Bu baklavacıyıda boşuna göstermemişlerdir dizide. Ama ben istemiyorum ya Ezo nun otelden ayrılmasını. Nasıl izleyeceğiz yoksa ikisini birarada. İnşallah yapmazlar diycem ama olacak gibi görünüyor...
sakın ha böyle bi akıllılık! yapmasınlar.dizideki en keyifli sahnelerden çoğu otelde yaşanıyo kadm ve ezoyla.. ben sanmıyorum öyle bişey olacağını ama öyle değilse o sahne ne gereksiz bir sahneydi diyorum. inş gereksiz bir sahen olarak kalır baklava muhabbeti:icon_whis
ayrıca ezonun mutfaktaki halleri bence en güzel halleri .iş kıyafetleri ezonun günlük kıyafetlerinden daha çok yakışıyo ezoya bence.çocuk gbii duruyo gerçi ama çok tatlı o iş önlükleriyle
Set ekibinin sizleri böylesine perperişan vaziyette kıvrandırmasına içim el vermedi.. Elimden geldiğince jenerik üstüne yeni şarkıyı oturtmaya çalıştım.. Umarım beğenirsiniz.. Senkron uysun diye bazı isimleri (özellikle jenerik arif sağ yazısını) şutlamış bulunmaktayım :D
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1870
NOT: Bölüm yorumunu sakin kafayla yapıcam ama kısa ve öz olarak eğlendim ben bu bölüm yavv :)
hım birde finalde ki şarkı, finalle ne güzel uymuş öyle yaa..ezonun gözlerinde yaş ve gözlerinden süzüleeeeen göz yaşııııın ben olayııııııııımm..işte budur yaaaaaaaaaa..süperdiiiiiiiii süpeeeeeeeeeeer
Set ekibinin sizleri böylesine perperişan vaziyette kıvrandırmasına içim el vermedi.. Elimden geldiğince jenerik üstüne yeni şarkıyı oturtmaya çalıştım.. Umarım beğenirsiniz.. Senkron uysun diye bazı isimleri (özellikle jenerik arif sağ yazısını) şutlamış bulunmaktayım :D
NOT: Bölüm yorumunu sakin kafayla yapıcam ama kısa ve öz olarak eğlendim ben bu bölüm yavv :)
Tebrikler biodleju arkadaşım. Çookkk güzel olmuş. Tamda uymuş herşey. Çok sağolasın ellerine sağlık. Dileğimiz bunun gerçektede olması...:img-yes::img-yes::img-yes:
ask-I memnun 28-11-07, 00:09 emrenin diziden cikmasi beni cok üzdü..
bu nerden cikti anlam veremedim dogrusu.. senaristler senaryo geregi buna mi layik gördüler yoksa dr.emre kadimin gölgesinde olmayi kaldiramadi da böyle yapti bunu kendisi istedi bilmiyoruz tabii...
her bölüm rolü gitgide kücülüyordu ama simdi tamamen kayboldu. dr.emreyi alelacele diziden böyle uzaklastirmalari hic hos olmadi bunu belirtmeliyim öncelikle...
banu bizde dizi öncesi ne ummustuk ne bulduk...ikili arasinda restlesmeler falan düsünürken simdi emreyi araki bulasin artik..:blink:
emre gitti ama yerini hemen dolduracak biri bulunmus..elcin annenin kizi arzu..bunu bekliyorduk ama ne tesadüftür ki tamda bizimkilerin ask itiraflari basladigi siralarda..filizlenen bir aska bir kara bulut ..kesin kes öyle yoksa bu kadar rastlanti olamaz ..
oysa ben kizimiz jinekolog bizimkilerin bebeginin dogumuna girer onlarin ellerine verir diye düsünürken simdiden bizi dokuz dogurtucaga benziyor..
erken konusmak istemiyorum ama maalesef düsündügümüz gibi olacak galiba ne yazik ki..:icon_sorr
(2)
Nedim ateşle oynuyor hem kendisini hem de ağbisini yakacak. Her ne kadar Süreyya'ya diklense de onu kale almadı kadın zaten. Farkında olmadan Eylül'e doğru kayış var, çok temiz kalpliymiş ve salak değilmiş.Eee öyleyse niye kızın hisleriyle oynuyorsun. farkında değil Süreyya'nın nasıl bir kadın olduğunun .Saf saf "noterden ihtar mı çekeceksin "demesi olayların hiç farkında olmadığını gösteriyor. Durmadan ağbisinin kılına bir zarar gelmemesinden bahsediyor ama bilmiyor ki artık çok geç. Ok yaydan çıktı bir kere. dönüşü yok. özellikle Kadim ve Nedim'in sahnesini çok beğendim. Kadim'in gözleri dolarak seyretikleri filmden atıfta bulunması çok duygusaldı. Ama o sahnede giydiği çizgili gömlek ve kol düğmeleri de konuşuyoprdu. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Ballı'nın Kadim'e beni senden dolayı tehdit ediyorlar açıklaması da başarılı ve olayları birbirine bağlaması açısından iyiydi. Senden dolayı beni tehdit ediyorlar düşmanın varmı derken Kadim'in renk vermemesi fakat adresi bilmesi en azından tehlikenin farkında olduğunu gösterir.
Nur'u görsem alnından öpeceğim kadını. Ne kadar doğal ve güzel oynamış orada. aklıbaşında ve yüreği güzel bir kadın olduğunu gösterdi.Her sorunun mantıklı bir yanıtını vererek. Aslında öyleydi de, Kadim ve Ezo'nun yaşadıklarına bakarsak.
ah bu son sahneler yok mu, beni yiyip bitiriyor. Sonra kendime gelemiyorum. Kadimin sözleri nasıl hoşuma gitti. eskisi gibi "kibirli,soğuk ve korunaklımı olmamı tercih edersin."
hayır diye bağırıyorum o noktada. "insan sevdiğine karşıdamı korunaklı olmalı derken " Ezo'ya bakışı. Kadim ikinci kere aşk itirafında bulunuyor yahu.Ezocuğum nerden çıktı denklik hikayesi, diğer kızlar. Nur'un söyledikleri düşünseydin biraz. Hele Kadim buz gibi,soğuk ve yalnız mı yaşayım dedi ya orası koptuğum andır benim. Bu kadar mı güzel ve yalın ifade edilir , eski yaşantısına nasıl bir göndermedir bu. Ezo ne diyor derken bende kadim gibi bakakalmışken gözyaşları ve cevabı ileri saran cd gibi öyle blup gibi söylendi ki güvercin mi, kafes mi derken koridorda koşmaya başladılar. tekrar özetini seyrettimde sözleri toparladım. ahhh o talihsiz an o andır, Ballı sen nerden çıktın ya, olmazki kardeşim otele yerleştin iyi hoşta, böyle her köşe başından çıkarsan olmazki. Tam da Kadim yetişmek üzereydi, Görüntü şu oldu, Ezo hem ağlıyor hem koşuyor Kadim onun peşinde .Ezo'nun gözlerinde korku, ne diyeceğini bilmemezlik. ayıkla pirincin taşını. Anlat bakalım şimdi ağaya. Adamın zaten bu olaylara bakışı malum. Ezo'nun onun karşısında çekinikliği mevcut. Şimdi Ezo daha da geri atacak kendini. Bu olay Nur'da biter kesin.Ballı'nın bu gönül olayını onay vereceğini zannetmem ilk etapta .ancak Nur onun bakışını değiştirebilir.
Tüh Zeyneli unuttum. ben vurulacağını sahneye bakamadım bile , çocuk ölürse diye. Allahtan ihtar atışı yaptılar.
nasıl Ezo vurulunca Kadim aşka geldi ya, bu bölüm pek fazla Kadim'in kılına zarar gelirse muhabbeti yapıldı, ona da birşeyler dokunacak gibime geliyor. O zaman da Ezo aşka gelip itiraf yapar herhalde. Yoksa başka türlü Ezo duygularını dile getirmeycek.kalbinde hapsedecek.
gülendam83 28-11-07, 00:17 az kalsın unutuyodum. bide şurda çok güldüm. hani ballı ağa kadimle konuşurken. napacaklarki diyor ya kadim. ballı ağa da orda. sonra naparlar bilmem şimdilik zeyneli vurdular dedi ya:img-hyste:img-hyste:img-hyste ama öyle bir söylediki sonrasında kadimin şok ifadesi.:img-hyste öyle mi söylenir ballı ağa. bence komikti orası.:happy0064
artık yatayım yavaştan. uyuyana kadar tabi kimi düşüneceğimi buraya yazmama gerek yok sanırım.
herkese iyi geceler arkadaşlar..:img-wink:
(3)
olacak çünkü Arzuyu unuttum. en nihayet geliyor İsviçre'den. Karakter yapısı nasıl olacak, Ezo'yla duygusal bağlamları ne tür bir kıvamda olacak. Kadim ve Nedim'le ilişkileri ne yönde akacak göreceğiz. Onu doktor Emreye yapsak ne güzel olur. o da mutlu olsa. Ama önce adamı kayıp ilanı verip bulmak zorundayız. O kadar olay oldu adamdam tıs yok. Kadim'i geri arar insan, Ezo'yu arıyordun hani hastaneye gelecektin filan diye. hangi köşe başında bekliyor merak ediyorum. İnzivaya mı çekildin.
haa birde Kadim'in Kutsal Ustaya Ezo'dan birşeyler öğrendin mi dediği sahne var ki. Kutsal Usta'nın yıkıldığı andır. Her ne kadar Ballı'ya tanıtırken Avrupanın en önde gelen aşçılarından dedi ama Kutsal Usta bunu unutmaz. "Ezo'dan birşeyler öğrendin mi "
Jeneriğin üstüne ne güzel yakışmış yeni şarkı, işte olay budur. Jeneriğin formatı bile daha sevimli geldi gözüme. Nedir bu inat değiştirmemek için anlayabilmiş değilim . Arif Sağ ustaya saygımız mevcut elebtte ama nasıl çehresi değişti jenereğin. ellerine sağlık biodleju.
Edit: Emre'nin ismi jenerikte yokmuydu ya, ben jeneriği kaçırmıştımda. Bak şimdi üzüldüm. Ben onu Arzuyla başgöz etmek istiyordum.
gülündikeni 28-11-07, 00:33 Kadim mutfaga gelip Balli aga ve adamlarinin gelecegini söyleyip Fransiz ve Italyan mutfagi biraz ters geldi kendilerine Ezo da yok deyince,Kutsal usta ne pisirecegiz simdi bu adamlara dediginde Kadim'in Ezo'dan birseyler ögrenebildiniz mi sorusuna Kutsal usta nasil da bozuldu ''Ben Ezo'dan mi?Yemek ögrenmis miyim bunu mu sordunuz bana?''
Kadim Kutsal ustanin bozuldugunu anlayinca nailda neyse usta sen isini bilirsin deyip gitti.
Ayrica Zeki'nin Kadim kolay gelsin dediginde kolaysa basina gelsin demesi ve elma püresi yerine armut püresi yapmasi çok komikti...
Hele Kutsal ustanin püreyi kasiklayip Zeki'ye bu armut püresini ne yapacaksiniz sorabilir miyim demesi çok komikti.
(3)
olacak çünkü Arzuyu unuttum. en nihayet geliyor İsviçre'den. Karakter yapısı nasıl olacak, Ezo'yla duygusal bağlamları ne tür bir kıvamda olacak. Kadim ve Nedim'le ilişkileri ne yönde akacak göreceğiz
valla bu Arzu gelmeden korkuttu beni..gerçi kadim kendini ve ne istediğini bilen bir karakter yapısı var..ezodan vazgeçmez ve onu üzecek bişey yapacağını sanmıyorum..ama amalarım var işte..elçin annede korkutuyor beni..kızı kadime aşık olursa ezoyu siler atar yaa :( kızı için elinden geleni yapar..öfffffffff öfffffffffff yaa
bu arada son sahneyi kaç kere izledim hatırlamıyoruuum :img-in_lo haftayı nasıl beklicez yaaaaaaa..
tüyocu arkadaş nerde bi ceee yapsa ne güzel olur:icon_whis
durmadan yazıyorum durdursun biri beni , yazdıklarınızı okurken aklıma Ezo'nun ağladığı son sahne için benimde aklıma Sezen Aksu "Sen Ağlama" şarkısı geldi. Kadim Ezo'ya söylüyor.
Sen ağlama dayanamam
Ağlama göz bebeğim sana kıyamam
gene derdeber oldum bu akşam. Yarın kayıt dışı olarak dolaşacağım ortalıklarda.
ask-I memnun 28-11-07, 00:44 mac dolayisiyla diziyi tam olarak izleyemedim ...bu yüzden yorumsuzum ..
rast gelip izledigim yerle ilgili olarak nura bütün kalbimle tesekkürlerimi sunuyorum ..nasilda anladi karsilikli ezo- kadim hislerini, birbirlerinde gönülleri oldugunu.. o aski..
..nur sen benim balli agamla arami yaptin ...nur kurban olsun sana derken ne kadarda ictendi orada..
ezo tarafindan bu olacak sey degil derken nedenlerini bile o söylemeden hemencecik siralayiverdi...ondan baska kim anlardi ki zaten..oradaki konusmasi tavri cok sevimliydi nur icten sicak ve samimi...balli aga cok sansli canim......anlasilmistir ki nur bu iyiligin altinda kalmayacak artik....hep ve tam destekcisi olacak ezonun..
ben fragmandaki seyit&süreyya sahnesini göremedim ..gören duyan varmı..
yorum yarına artık bu çarpıntıyla yorum yapamam ben:img-in_lo:img-in_lo:img-blush
biodleju:img-wink: emeğine sağlık çok makbule geçti..:img-yes:
bimkolik'im seni sevdiğimi söylemişmiydim:img-in_lo her zamanki gibi üstadsın pirsin bitanesin:img-kiss::img-kiss::img-kiss:
mac dolayisiyla diziyi tam olarak izleyemedim ...bu yüzden yorumsuzum ..
rast gelip izledigim yerle ilgili olarak nura bütün kalbimle tesekkürlerimi sunuyorum ..nasilda anladi karsilikli ezo- kadim hislerini, birbirlerinde gönülleri oldugunu.. o aski..
..nur sen benim balli agamla arami yaptin ...nur kurban olsun sana derken ne kadarda ictendi orada..
ezo tarafindan bu olacak sey degil derken nedenlerini bile o söylemeden hemencecik siralayiverdi...ondan baska kim anlardi ki zaten..oradaki konusmasi tavri cok sevimliydi nur icten sicak ve samimi...balli aga cok sansli canim......anlasilmistir ki nur bu iyiligin altinda kalmayacak artik....hep ve tam destekcisi olacak ezonun..
senin yazdıklarının aynısını düşünüyorum ve sonuna kadar katılıyoruuuum:good:
Tam bunlari dusunurken yazdiklarini okudum:img-wink:
O baklavaciyi bosuna diziye almadilar sanirim bir hazirlik soz konusu ve Ezonun isten ayrilmasi olabilir.
Birde Arzunun donecegini duyunca bende resmen uyuz oldumya.Bu Arzu hanim kizimizla anneleri Elcin hanim ( sögüdün senaryosundan sonra dahada gicik oldum kendilerine) bos durmayabilirler ve Ezoda evden ayrilabilir o yuzden durmadan eski mahalleyi gosteriyorlar ve orda iste bulabilriler diye dusunuyorum
Ben kendimi kolay kolay toparliyamam ya ne harika bitti oyle ezo kaciyor kadim kovaliyor :happy0064:happy0064:happy0064
bende görmedim o sahneyi..sanırım haftaya izlicez ve o odaya giren bence nedim olacak ve süreyya ya sert bir çıkış yapacak..ay acaba o sahne gösterildimi..yok ya sanmıyorum
haklısın filinta kesmişler o sahneyi fakat fragmanda neden gösterdiler ? demekki sonradan koymamaya karar verdiler. Onların olduğu bütün sahneleri kesebilirler benim için mahsuru yok. :happy0064
bu baklavacı olayı da ileride olacak bazı şeylerin habercisi olmasın bence de. gel yarın sende bir bakalava aç ağızları. Finaldeki sahneden dolayı Ezo gidip Baklavacıda filan çalışmayı düşünüyorsa hiç heveslenmesin. Kadim'den kaçacak ya aklı sıra. Öbür yandan hikayenin büyük bölümü de otelde geçiyor. Ezo'nun bu çemberin dışına çıkması anlamsız olur.
acaba elçin anne arzuyu kadime istiyor olabilir... birde
YAKACAKSAN SEN YAK BENI kim söylüyo biliyomusunuz muhteşem bi şarkı
ask-I memnun 28-11-07, 01:00 Tam bunlari dusunurken yazdiklarini okudum:img-wink:
O baklavaciyi bosuna diziye almadilar sanirim bir hazirlik soz konusu ve Ezonun isten ayrilmasi olabilir.
Birde Arzunun donecegini duyunca bende resmen uyuz oldumya.Bu Arzu hanim kizimizla anneleri Elcin hanim ( sögüdün senaryosundan sonra dahada gicik oldum kendilerine) bos durmayabilirler ve Ezoda evden ayrilabilir o yuzden durmadan eski mahalleyi gosteriyorlar ve orda iste bulabilriler diye dusunuyorum
Ben kendimi kolay kolay toparliyamam ya ne harika bitti oyle ezo kaciyor kadim kovaliyor :happy0064:happy0064:happy0064
tamamen bir mantik hatasi var burada..öncesinde yemek konusunda konusurlarken tam nerdeydi hangi sahneydi su an hatirlamiyorum ama orada ezo hepsini bilmesemde bazi seyleri yaparim ama baklava acmayi neyim bilmiyim demisti..yoksa ben mi yaniliyorum..?
demek ki gecen zaman icinde ezo baklava acmayi cabuk ögrenmis anlasilan kadiminde dedigi gibi.....
acaba elçin anne arzuyu kadime istiyor olabilir... birde
YAKACAKSAN SEN YAK BENI kim söylüyo biliyomusunuz muhteşem bi şarkı
bolahenk grubu.. yanlış bilmiyorsam :icon_whis Gökhan Tümkaya söylüyor
:img-yes:tamamen bir mantik hatasi var burada..öncesinde yemek konusunda konusurlarken tam nerdeydi hangi sahneydi su an hatirlamiyorum ama orada ezo hepsini bilmesemde bazi seyleri yaparim ama baklava acmayi neyim bilmiyim demisti..yoksa ben mi yaniliyorum..?
demek ki gecen zaman icinde ezo baklava acmayi cabuk ögrenmis anlasilan kadiminde dedigi gibi.....
Ezoyu Kadimden uzak bir yerde dusunmek istemiyorum.Ezo kizimizda gerci bu inat olduktan sonra hersey beklenir.Gider baklava acmayida ogrenir her birsey yapmayida.Kadimden uzak olsunda ne oluyorsa olsun hani gozden irak olan gonuldende irak olur sozu varya iste o yuzden gidebilir Ezo diye dusunuyorum.:img-fie:
Birde ben artik Ezonun ayri bir evi olsun istiyorum.Kadim ona gelsin Ezonun eli ayagina dolansin bilmiyorum iste oyle seyler.:img-nyam:
Aklima birsey geldi umarim aklima gelen basimiza gelmez.Simdi bu Sureyya ve yandasi cim Seyit ne yaparlarsa yapsinlar Kadim ve Ballinin vazgecmedigin gorduklerinde Ezoyu kacirmasinlarmi.Eh Ezo Kadimin en zayif halkasi :love05:sanirim Sureyya cadisida bunun farkinda:dito otelden vazgecirmek icin bunu kullanabilirler diye dusunuyorum.:img-fie::fighting2
çıkmadan final sahnesini tekrar seyrettim de sahnenin girişinde çalan keman değil mi, güzel de. Kadim Ezo'nun yanlışını düzellti ya, doğrusu bu diye, canım Ezo kafasında ah demiştir al işte bilmediğinin kelimeleri kullanırsan böyle olur. Aramızdaki bir fark daha. Kadim 'in cevabı susmam gereken yerde konuşuyorum gene galiba. o bakışlar ve ses tonu nasıl yumuşak ve sevgi dolu, Ezo'nun ise nasıl üzgün ve ürkek.
Son 6-7 bölümdür izlediğim en derli toplu, en güzel işlenmiş, en mantıklı ve aynı zamanda da en duygusal bölümdü. Uzun süredir ilk kez karakterlerin hissiyatları içime işledi. ÇOK GÜZELDİ 42. bölüm, hem de müthiş aşk sahneleri vs. olmamasına rağmen... Demek isteyince olabiliyormuş. Olunca da pek güzel oluyormuş, görmüş olduk vuslata ermeden...:)
Oyuncuların her birinin (ad saymak istemiyorum, adlarını bilmediklerimi atlamak istemiyorum zira) göz doldurduğu bir bölümdü. Ayrıca; Nedim karakteri insanileştirilmiş, Kadim de aynı şekilde, Ezo da. Herkes aklı bir karış havada olmasına rağmen (hani aşıklar ya) daha toprağa basan, gerçek kişilikler edinmiş. Çok hoşuma gitti vallahi. Demek azar istiyormuş bunlar:) Herkesin eline sağlık...
Genel olarak keyif almak çok daha önemli galiba benim için; zira bu bölümü müthiş bir sahneyle "biten" 41. bölüme bin kere tercih ederim. Tek kötü şey Arzu'nun temelli dönüşü. Umarım Kadim'e kısmet değil de, Ezo'ya yoldaş, efendime söyleyeyim bir image-maker olarak geliyordur. Aman aman AMİİN! :)
NOT: Son sahnede ikisi de süperdi. Nurgül Yeşilçay'la Serhat Tutumluer sırayla paylaşıyorlar bölüm sonu vurucu oyunlarını. Bu bölümde bir de Ballı Ağa'm katıldı kapanışa ki, harika oldu. Büyük zevk verdi bu bölüm... Nazar değmesin, ne diyelim?
biodleju arkadaşım...
tebrikler daha güzelini hazırlamışsın.. emeğine sağlık..
efenim bir kaç eleştiri yada kafama takılan şey..:img-wink:
filintamın dediği Seyit-Süreyya sahnesi fragmanda olduğu halde yoktu.. bu poligom sahnesi gibi rotarlı izleyeceğiz demek oluyor sanırsam..
sonra Elçin annenin evindeki sahneler bir tuhaftı...
kopukluk vardı sanki...
Ezo uyurken, aşağıya iniyor.. gelenler kaç saattir oradaysa... sonra birden yine aşağıkiler gösteriliyor.. Ezo ve odası bir var bir yok başımız döndü..
benimde yorumlarım yarın... bir irdeleriz canım... izleyici görevi.. :))
içimi rahatlatan oyunculukların çok iyi oluşu..
Nur bile kndini aşmaya başladı... ama bir bisikLEEEAĞĞTT!! deyişi vardı ki..:) yarın ayrıca değineceğim...
sevgiler forumum...:img-yes:
not: jenerik için... bilmiyorum ki ne yapılsa... bir kaç başarılı dizinin fragmanı incelensin.. açılar,görüntü rengi, kalitesi.. oyuncuların orjinal bir şekilde nasıl sunulacağı gibi mesela! bir araştırılsın.. oda olmadı yabancı dizilerden bari kopya çekilsin..
emek veriliyor.. bu emek başımız üstüne.. ama böyle oyuncuların özensiz şeyleri hak etmesine bozuluyorum ben.. malesef düşündüklerim böyle.. arkadaşımızın hazırladığı jenerik binlerce kat daha iyi olmuş..:good:
şeytan diyor ''ndmp'' nin kapısına git dayan... kurtarın bizi.. siz bir video hazırlayında bestesinden çekimine görsünler diyesi geliyor insanın... ama nerdeee!!!! yasak savmalık jeneriklerle pışpışlanmak budur işte..
Bu dizi eger diger diziler gibi her hafta 90 dakika cekilmek zorunda olmasa eminimki teknik kaliteside daha yüksek olurdu ama piyasa böyle,bunu demden edemiyicem..
Evet bir haftaya sıkıstırılmıs olmasina ragmen sinema filmi lezzetinde bir son sahne izledik..
Oyunculuklar cok doyurucuydu.
iyiki varsin Ahmet Mümtaz Taylan…Varliginla dizinin ayarini yükseltiyorun…
O olmasa ben sadece son 5 dakikikaya bakardim heralde.(Arziye ve Bahattin fanlari varsada kusura bakmasinlar :img-wink:)
Serhat icin söylecek fazla bisey yok zira söylenecek hersey -hatun kisiler -tarafindan mütemadiyen söylenip duruyor..(Benimde ona dair birikmis sözüm var elbet onuda bir ara yazarim)
Ve Nurgül..Bu bölüm devlesti simdiye kadar cikardigi en iyi performanstı.
Sevilesi kadın…Yesil yetenek...
Evet NUR u dilarayida unutmayalim ,ki renk katmakta…
Ve bu basarının mimarı Baris Pirhasanada tesekkürler artik onun dilini sevmeye basladim diyebilirim .
Şarkli bir kadin, icindeki ihtilali ancak böyle anlatabilirdi..
Hic bir nebinin ugramadigi Kenani bir vadi gibi duruyor Ezo,Yusufi bir dokunus lazim,vahyolunacak aski beklemedeyim yani malzeme cok iyi yazilacak cok sey var ama simdilik geldigi yer fena degil..
Artik biliyoruzki Ezoda gözlerine baska bir hayalin düsmesine bile izin vermeyecek kadar seviyor ve bu ona tekrar kadin oldugunu hatirlatacaktir bence, yani incelip billurlasmaya baslaması yakındır…
Eger yapay krizlerle bölüm kurtarmak icin hikayeyi sakiz muhallebisi kivamina sokmazlarsa..
Ahhhh…
Istanbulda olasim hatta asik olasim geldi….
Özetleyeyim..
Istekler: kafesteki kaplan disari,ask tenden iceri…
En beklenen sahne: bogaza karsi ay isiginda kaplan ve sovalyenin AŞK biatları…
Begenilmeyenler: yeni baklava ustasi ,avrupadan -pismis asa su katmaya- gelen Arzu.
En gerkesiz sahne: Ezonun eski komsulari ziyareti..
En iyi replik: final ve Kadim Nedim konusmasi arasinda paylastiriyorum bu oskari:img-wink:
En bayık: Eylül
En is bitirici: Nur hanım
En haftaya gidecek olması istenen kisi: Meryem
En gözleri kaydirip ince ince ayyy dedirten sahne:< Hatirlamaya calis>……
Edit:Bu kadro ve bu kadar heyecan yasatan dizinin yüzyilin en salak hikayesinden daha az izlenmesine mantikli bir aciklamasi olan varsa lütfen söylesin,yüksek ögrenimde dahil olmak üzere egitim hayatımın hic bir asamasinda bu kadar aklimi zorlayan birsey olmadi…
Ben beğenmedim desem...
Komedi dizisi mi bu? Eskiden de arada serpiştirirlerdi bazı espriler de bu bölüm baş sıkıştı mı güldürmeye döndüler..
Bir tek Kadim ve Nedim konuşmasındaki replkler güzeldi..
Ezo'nun sonda söylediklerinden de anlayan beri gelsin...
Ne yapmaya çalışıyorlar bu ekip ben anlamadım.. işi matrağa dökerek biraz oyanalıyordum ama bu bölüm bunu bile yapamıyorum..
kızgınım...
Gereksiz bir sürü sahne..
O baklavacı ustanın ne işi var, ne amacı vardı dizide olmasının?
Emre ve Selim'i postalamışlar da neredeler be kardeşim...
Eski mahallenin dönmesi hiç iyi olmadı.. uymuyorlar..
Yok beni kesmedi bu bölüm.. hani ilk bölümlerdeki sıcaklık, mantıklılık....
Her hafta başka bir hayal kırıklığı... heee. demek ki hiç bir şey beklemeden öyle saf saf seyredicez. bizden beklenen bu.. ben almiim..
Seyredersem bile öylesine.. artık eski heyecanım da yok... en çok destek veren seyircilerini de uzaklaştırıyorlar... afferin..
neyse, belki yazarım belki yazmam.. bilmiyorum şimdi...
sessizperi 28-11-07, 07:38 Günaydın Ezo Koğuşu
Dün dizi bittikten sonra foruma baktığımda 107'inci kısımdaydım. Tabii forum başında kalamadım. Sabah açtığımda forum almış başını gitmiş helal size. Sanırım online sayısı olarak rekor da kırılmış. Valla ben de sıcağı sıcağına forum başında kalmak isterim ama olmuyor işte. Neyse az önce yazdıklarınızı okudum.
Valla 1 hafta çok zor geçiyor bunu hepimiz biliyoruz ama dizi bir başladı mı bir bakmışım bitmiş o kadar hızlı zaman geçiyor ki seyrederken anlamıyor insan.
Hele şimdi o sahne den sonra yine bir hafta beklicez umarım tabii Kahireye gidip çekmemezlik yapmadılarsa. Ama Serhat Bey'in bu hafta sonu oyunu var belki gidip gelirler. Böylece çekimi de yapabilirler, inşallah
Dünkü bölüme gelecek olursa, Ballı Ağa-Kadim, Ballı Ağa-Kutsal Usta, Ezo-Nur Hanım ve tabii ki muhteşem ikili Ezo-Kadim diyaloglarına bayıldım. Çoğu sahnelerde bayağı güldüm. Son sahneyi hiç sormayın hala etkisindeydim geçen haftasında olduğu gibi :P Hepsi bu hafta bana göre harikaydılar.
Tabii ki arada çatlaklar vardı. Süreyya, Nedim, Eylül onların diyaloglarını zar zor hatırlıyorum zati onlar oynadı mı bu arada dünkü bölümde hiç hatırlamıyorum :icon_whis
Çatlaklardan yine biri ne yazık ki Elçin anne (ki ben onu çok severdim, şimdi ne yapsa çok zor artık :hıh) ve sanırım çatlaklara Arzu 'da eklenecek. Bu arada Arzu tamamen mi dönüş yapıyo yoksam tatil amaçlı mı geliyor orayı anlamadım:img-blush
Bu Arzu için ya iyi ki diziye girdi dicez ya da nerden çıktı bu kız dicez. Valla Arzu dediğiniz gibi Kadimden hoşlanırsa ve Elçin anne de bunu farkederse :icon_sorr o zaman yandık demektir. Çünkü Elçin annenin dediği gibi önce can sonra canan derse o zaman Ezo'yu dışlanmış olarak görebiliriz. :icon_evil Belki de umarım olmaz eğer Arzu tamamen dönüş yapıyorsa iş arıcak di mi eee Ya otelde iş bulursa mesela Halkla İlişkiler Uzmanı :dito olarak.. Hayırrrrrrrrrr
Ve bazı arkadaşlara ben de katılamadan edemicem. Dün herkesin de farkettiği gibi yeni bir kişi girdi baklavacı amca. Sanırım Ezo orda işe başlayabilir :img-fie:
Çünkü hem Kadimden uzaklaşmak hem de Arzu orda işe başlarsa hırsından da işinden ayrılabilir. İstemiyorum. Ben ezonun mutfak ezo-kadim sahnelerini çok seviyorum yaaa:img-yes:
Son sahne harikaydı keşke Kadim daha hızlı koşsaydı da :icon_whis ezo yu yaklayıp odaya getirseydi böylelikle bizler de daha rahat bir hafta geçirirdik. şimdi Ballı ağa gördü umarım bir bahane bulurlar ya da açık açık Kadim söler biz de rahat bir nefes alırız. Valla anlamam Ballı ağa yardım etsin onlara eğer Ballı ağa Nur Hanımla beraberse Ezo sayesinde beraber bunu unutmasıınnnnnn
birazcık çok az tüyo alabilmemiz mümkün mü lütfennn :img-blush
bu arada özet cumadan önce gelmez di mi :)
biodleju sevgili kardeşim çok sağol ama o müzik jenerik müziği olmaya aday olamaz.
son sahnedeki ezo kaçarken kadim kovalıyor orada kovaladıkça kaçan ateş böceğimmisin şarkısını koymalıydılar.
ballı son sahnede sobeledi.artık ezo ve kadim ne cevab verecekler suçlular yakalandı.
burda en tehlikeli kişi süreyya değil elçin anne o ne yumuşak diken kızı gelsin o zaman görün neler yapacak.
ben süreyyayı pek rakip görmüyorum çünkü düşmanlık yapmaya çalışıyor ama beceremiyor.hukukçu ama delilleri toplayıp savunma yapmayı beceremiyor yavaş.
ilk teklifi veren avantajlıdır kadim ezoya gönlünün teklifini verdi geri çekildi beklemede.ezo işi uzatırsa o yüreğinin tamanı yanacak hele kadimin peşinde bir iki hem cinsini görsün kendine rakip olacak o zamanda o kadimi kovalayacak yanikovaladıkça kaçan ateş böceğimmisin diyecek.umarım geç kalmaz.
forgetmenot 28-11-07, 08:06 Uzatıyorlar,işi uzatıyorlar.Çevresel tepkileri ölçmek için yeterince zamanları olsun diye ve bence senaristin hem Ezo Gelin senaryosu yazmak dışında bir ton başka da işi olduğu için hem de dizinin temel felsefesine tam odaklanamadığı veya temel felsefenin ne olması gerektiği konusunda tam olarak karar verilemediği için, 'dostlar alışverişte görsün' anlayışını şiar edinip,top çeviriyorlar.Kadim Ezo'nun peşinden koşar,diziye birkaç komik karakter katılır,eski komşularının kızının başına birşey gelir,kaçırılır,otelde yangın çıkar,su basar,bir sürü felaket olur vs...Ama bir türlü temel aşk problemi çözülmez.Ezo-Kadim birbirini hep yarım,hep kaçamak sever.:img-blushBu aşkta kolay kolay bir açılım olmaz.Es kaza,yanılıpta bir açılım olursa(%25 ihtimal)derhal 2.bir erkek veya kadın devreye girer,bu masal da böyle sürer gider!Çünkü dizi seyreden herkes bilir ki bu işin raconu şudur;temel mevzu çözülürse, dizi biter!Bunu da kimse(başta yapımcı) istemez değil mi??:img-wink:
günaydınlarrr herkese, keyifler nasıl bakalım. valla ben yüzümde aptal bir gülümsemeyle uyanmış bulunmaktayım. Engelleyemiyorum kendimi nedense. Ezo'nun hali içler açısı, çok acı çekiyor biliyorum.
"Kafeste kaplan gibin güm güm güm vuruyi kafesine. Açamda çıksın mı istiyin mi. Açam mı?. Kimseyi bulamasın sonra yine gelsin beni paralasın"
Dün gece yatarken bunu düşündüm. (Biliyorum balatalar iyice gevşedi artık)ah kıyamam, Kadime güvenmiyor haliyle , sütten ağzı yanmış ne yapsın şimdi yoğurdu üfleyerek yiyor. ya Kadim o da nelerden geçti . Şimdi yüzünde nasıl güller açıyor. İsmini söylerken bile sevgiyi hissediyorsun. Sevdiğinden de korunmak lazım mı ? derken zaten mesajı verdi Ezo'ya. Kadîm'in gözü Arzu filan görmez. Artık onun gözleri ezo'ya takılı kalmış bir kere. Ondan eminim .Ama onu kardeş gibi sevdiği için samimi ve sıcak davranacaktır. Arzu'nun tavrı kilit burda. İyi bir karakterse gerçekten Ezo'ya yoldaş olabilir, diğer yöndeyse köstek olur, hatta Kadim'in samimiyetini kötüye kullanabilir. Elçin Anne 'de özünde iyi, son bölümlerde biraz sapıttı ama onun yetiştiridiği kızında iyi olması lazım değilmi? iyidir , iyidir. Umut fakirin ekmeğiymiş. Umut edeceğiz .
arkadaşlar yılın muhteşem ikilisini açıklıyorum;
KADİM & BALLI AĞA
ahir ömrümde bu ikilinin üstüne başka bi ikili daha görebilirmiyim bilmiyorum..
çok keyif alarak izledim..,
hele bir de ballı ağa ille kutsdal usta mehebbeti beni yerlere serdi..
ha bu arada unutmadan deyiverem;
yeğenim koş şurdan 50 - 60 yumurta al gel de kahvaltı edek...:happy0064
spor salonunda kadim - ballı diyalogları çok güzeldi..çok beğendim..
ballı ağa işi çabuk çözdü;
yeğenim düşmanın var mıydı..
senin zor durumdan çıkmanı istemeyen birileri var.yani bu anlamda bir cümle kurdu
nur çok tatlı bir karakter..
iyi kalpli, güzel, aşırı hırsları olmayan, insan halinden anlayan, kaos durumlarında olaya hakim olacak kadar cesur bir kadın nur..kendisi de güzel huyu da güzel...çoktandır onun hakkında yazamıyordum ama nedir, çok beğenilmektedir..
meryem karakterini de beğeniyorum..rolüne çok hakim..(oyuncunun ismini şimdi hatırlayamadım) meryemi baktım ve hırçın, yüzü solgun, üzgün, kapana kısılmış, tedirgin bir kadın gördüm..çok az göründü bu bölüm ama güzel oynadı..
elçin hanım bu hafta biraz daha sakindi, ama konu kadim olursa yine ezoya uzak dur diyebilir..
Son bölümlerin içinde en eli yüzü gözü düzgün bölümdü. Yönetmen aklıma düşmedi en azından seyrederken. Gayet keyifle izledim.
Yeni ikilim Kadim-Ballı Ağa, daha sonra Ballı Ağa-Kutsal Usta'dır. Bu ikililere daha sağlam replikler yazılırsa, seyretmeye doymayacağım. Dizinin daha fazla tebessüm ettirmeye çalışması daha iyi. Niyeyse ben gülmek istiyorum seyrederken. İlk bölümlerde ki espri anlayışı kadar olmasada, biraz o hava geri gelmişti sanki dün.
Arzu inşallah bir nevi Eylül vakası olarak dönmüyordur. Kadim'e aşık değildir ve umarım hiç olmaz. Eğer Ezo'yu Kadim'den ayırmak için illa yeni bir sevgili adayı arıyorlarsa, bu asla Arzu olmasın. Arzu Ezo'ya değişiminde katkıda bulunmaya, ona kardeş, sırdaş olmaya gelsin.
Ha illa birine aşık olacaksa Dr. Emre'ye olsun (Gerçi Selim'le o sırra kadem bastılar ama, dönecekleri yönünde bir ümidim var.) Hiç olmadı Nedim'i seviyor olsun, (Eylül-Nedim aşkı bana çok zorlama geliyor).
Ezo baklavacıda çalışmaya başlayacak mı? Vukuatı bulunan Deli Şerife'den kurtulduk diye sevinemeden, yeni bir 'Renkli Karakterimiz' oldu. Eğer Ezo baklava işine el atmayacaksa, bu karakterde daha önce ki bazıları gibi hayaletler arasında yerini alacaksa o sahneler gerek yoktu herhalde. Ezo Baklavacıda çalışmaya başlar, formuna dikkat etmek için, öğlenleri salata yemeye başlayan Kadim'se hergün 5 posta baklava sevdasına düşer.
Daha az mafya görmek istiyorum, daha çok espri, daha çok AŞK ve illa da Ezo-Kadim atışması, çekişmesi, bakışması, söyleşmesi İSTİYORUM.
EdIT. Bu kadar sayfa nasıl okuyacağım ben şimdi. Okumadan yorumumu yazayım dedim. :sad53:
arkadaşlar yılın muhteşem ikilisini açıklıyorum;
KADİM & BALLI AĞA
ahir ömrümde bu ikilinin üstüne başka bi ikili daha görebilirmiyim bilmiyorum..
çok keyif alarak izledim..,
hele bir de ballı ağa ille kutsdal usta mehebbeti beni yerlere serdi..
ha bu arada unutmadan deyiverem;
yeğenim koş şurdan 50 - 60 yumurta al gel de kahvaltı edek...:happy0064
beni de bitirdi bu diyologlar. Kadim-Ballı Ağa ambulans muhabbeti ve Ballı Ağa-Kutsal Usta yemek muhabbetleri. Kutsal Usta: "ben sizin odanıza gönderirim" diyor, Ballı ne diyor, "yoo biz şurda otururuz sıcak sıcak. "
böyle mayaları tutan ikilileri görmek ne keyiftir ne mutluluktur. Ancak şapka çıkartılır.:img-hi:
Ben beğenmedim desem...
Komedi dizisi mi bu? Eskiden de arada serpiştirirlerdi bazı espriler de bu bölüm baş sıkıştı mı güldürmeye döndüler..
Bir tek Kadim ve Nedim konuşmasındaki replkler güzeldi..
Ezo'nun sonda söylediklerinden de anlayan beri gelsin...
Ne yapmaya çalışıyorlar bu ekip ben anlamadım.. işi matrağa dökerek biraz oyanalıyordum ama bu bölüm bunu bile yapamıyorum..
kızgınım...
Gereksiz bir sürü sahne..
O baklavacı ustanın ne işi var, ne amacı vardı dizide olmasının?
Emre ve Selim'i postalamışlar da neredeler be kardeşim...
Eski mahallenin dönmesi hiç iyi olmadı.. uymuyorlar..
Yok beni kesmedi bu bölüm.. hani ilk bölümlerdeki sıcaklık, mantıklılık....
Her hafta başka bir hayal kırıklığı... heee. demek ki hiç bir şey beklemeden öyle saf saf seyredicez. bizden beklenen bu.. ben almiim..
Seyredersem bile öylesine.. artık eski heyecanım da yok... en çok destek veren seyircilerini de uzaklaştırıyorlar... afferin..
neyse, belki yazarım belki yazmam.. bilmiyorum şimdi...
yok be banum,
güzeldi bence ballı ağalı replikleri... tam ballı ağayı yansıttı bence..hayalimde düşündüğüm gibi çıktı ballı ağa..eğrisi büğrüsü yok, nasıl rahat ediyorsa öyle hareket eden babacan bir tipleme..
şovalye kadimin olduğu her sahne güzeldi..:happy0064
sadece ezonun peşinden koşması abeste iştigal bir olay oldu..
heralde amaç ballı ağama bu aşkı ilan etmekti..
çok irce ediyorum sevgili senaristimiz, şovalyelik ünvanını başkaları için kullanmayınız, zira acayip derecede bozuk oldum akşam..:icon_twis
..şovalyeler, hem asil hem akıllı olur..bu nedenle nedimden şovalye olmaz ...olamaz
nedim kadim sahnesi benim de favori sahnemdi..
çok güzel çok akıllıca düşünülmüştü..
bana ezo deme..
bene ezo deme....
arnavutköy geliyo aklımaa:icon_twis:icon_twis:icon_twis
ezonun ilk sözünden de son sözünden de hiç bişey anlamadım..
bu kadar kasmaya ne gerek var, anlayamıyorum..
biraz akıllı uslu olamaz mı bu kız ...bıktım ben ezonun bu papuç kadar dilinden..felsefi konuşmalarından..dergahta derviş şeyhi edasından..
bu dizide her şey yerli yerine oturdu da bir tek ezo hakkında bir karara varamadılar ..
şimdide baklavacı olacak ezo hanım..
sen yinede yaz bizden uzaklaşma ama dediklerinde haklısın...:img-yes:
-Nur Hanım çöpçatanlık size çok yakıştı devamlarını bekleriz:img-wink:
İki aşığı ancak szi yola getirebilirsiniz. Bu dan sonra ki hamleolarakta Kadim'le konuşmasını istiyorum...
-Elçin annemizi bize soğuk hissettiren senaristler utansın.
İzlerken onu ne yaparsa yapsın sıcak bulamadım çok üzülüyorum...
-Ahmet Mümtaz Taylan harikasınız efendim:img-hi::img-hi:
Ballı ağamın replikleri, mimikleri, hal ve tavırları beni mest etti kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Her sahnesi keyif verdi ki son sahne dışında millet sözü (balla)kendisi ile keser bizim Ballı aşkı testere ile kesecek gibi...
-Ezo ah yaralı kız! Kalbinde keskin pençeli kuşlar barındıran kadın...
Bu bölüm gerçekten başarılıydı. Mimiklerini çok iyi kullandı. Gözümde büyüdüğü sahne ise hatırlama sahnesiydi. (Kolay dı hatırlamak? Kolay mı unutmak?)
-Kadim ah Kadim! Aşık bir adam ancak böyle olunabilir deditti yine...
İlk sahnede Ezo'yu ayakta görünce nasılda panikledi. Hemen oturtmaya çalıştı. Ezo'nun onu dinleyip eve gitmek istemesine nasılda sevindi. Hatırlamaya çalış derken yüreğindekileri bize nasılda hissettirdi...
Bir şapka da sevgili Serhat Tutumluer'e çıkarılır...:img-hi::img-hi:
gecen hafta ki son sahnenin aksine bu haftaki son sahneye bayıldım, genel soylenenin aksine kadimin degil de ezonun bakısları daha etkileyici, son sahnedeki replikler mukemmeldi, once gözlerini kacırdı ezo konuyu dagıtmaya çalıştı ne zamanki içindekileri dokmeye karar verdi, gözlerini dikti kadimin gözlerinin icine ve icindekileri mukemmel sozlerle anlattı, ağlamayıp da gözlerinin dolması, o gözyaşını gözbebeginde muhafaza edişi nurgul hanıma has bişey herhalde, gecen haftada cok begenmiştim bu hafta da nurgul hanımı tek gecerim, gerci ballı agayı öne koyabiliriz :icon_whis bu arada kadim-ballı ikilisini cok sevmiştik mukemmel bi ikili daha geldi kutsal-ballı superdi,
evet ben ne mayfa ne aşk dizisi istiyorum sıcak romentik-komedi tadında bi aile dizisi izlemek istiyorum ibret verici ders ckarılacak sözler iceren..
işte tam benim istedigim kıvamda bi bölümdü ve belki de 37 den sonra belki 37den daha iyi bi bölümdü,
bu arada son sahne icin bir yorum daha ama kadimseverler kızabiliri,
kadimin gercekten rejim yapması lazım, ezoya bile yetişemedi :img-pilot
günaydın dünkü bölümü izledikten sonra yazık oldu geceme dedim yorgundum ve ezo yu bekledim sonuç izlediğim en kötü bölümdü yine Ahmet Mümtaz Taylan yıldızdı adamcağız tek başına oynadı işte:icon_roll
Serhat bey ise kardeşiyle konuştuğu bölümde çok iyiydi
cok guzel bi bölüm olması dısında elbette eksiklikler yada gözümüze batan kısımlar vardı,
1- ballı hani gecen hafta kendi yerine ezoyu ortak edecekt, anlaşma sırasında kadim sartlarınıs aydıktan sonra ballının söylemesini bekledim ama tık yok
2- 30. bölümde ezo iş ararken baklava dısında her iş yaparım demişti bi dukkanda, hangi arada bu kız ogrendi baklava acmayı
3- eski mahalleyi cok istedik evet iyi ki geldiler hosgeldiler ama daha guzel bi şekilde adapte edebilirlerdi,
4- ve en cok gozume batan sahne neyseki neticeleriyle degdi, doktorun pansuman sahnesinde kadimin elcin anneye engel olup kendi gitmesi sırıttı sanki :icon_whis sonucta ezo gibi bir kadın elcin ablası dururken kadim gidiyo yanına ezo orda ustunu cıkartmış kadimin durması yakısıksız kaldı sanki :icon_whis
Ballı Kadim sahneleri olamsa dün akşamdan hiçbirkeyif alamazdım..Son sahnede ise Ezo kendi duygularını kendince çok güzel açıkladı ama ben bişey anlamadım kaldı ki Kadim'de pek anlamış gibi baknmıyordu ağlayarak kaçınca dank etti bir hışım koştu ben en çok o kısmı beğendim...Ezo deyişi çok güzeldi :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
E Tabi Ballı ağamla karşılaştıkları ve final sahnesi saniyeler önceki romantizmi gölgede bırakacak kadar hoş ve gülümseten bir kareydi bence...
kadimin gercekten rejim yapması lazım, ezoya bile yetişemedi :img-pilot[/B]
yetişemedi mi, yetişmesi mi istenmedi. :icon_whis:icon_whis
Senaryonun yolları taştan sen çıkardın bizi baştan demek istiyorum.:img-hyste
az kalsın unutuyodum. bide şurda çok güldüm. hani ballı ağa kadimle konuşurken. napacaklarki diyor ya kadim. ballı ağa da orda. sonra naparlar bilmem şimdilik zeyneli vurdular dedi ya:img-hyste:img-hyste:img-hyste ama öyle bir söylediki sonrasında kadimin şok ifadesi.:img-hyste öyle mi söylenir ballı ağa. bence komikti orası.:happy0064
artık yatayım yavaştan. uyuyana kadar tabi kimi düşüneceğimi buraya yazmama gerek yok sanırım.
herkese iyi geceler arkadaşlar..:img-wink:
sormayın yaa catlamıstım orda benn kadimin yüz ifadesine nasıl bakıyoduuu :img-hyste:img-hyste
hala finaldekı sarkıyı dinliyorum:img-blush
hala ezo kadim kosusturmasında kaldım ben:img-blush
agır cekim:img-blush
ahh ahh ballı aga da tam cıkmaması gereken yerde bitiverdi yani
şimdi ballı aganın bakısları mımıklerınden bısey anlayan var mı iyi mi kötü mü kötüyse nur onu yola getirir mi
yani ezo onları bırlestırmsı o da ezoya bunu yapmaz heralde:hıh
Ben Ballı ağaya bi şey demedim, adamcağız zaten oyunculuğu belli.. ama yazılan replikleri o böyle güzelleştiriyor. Serhat bey içinde aynı şey geçerli..
Ama komedi dozu fazla kaçmıştı...
yazdım işte ben eleştirilerimi...
Son kısımdaki replikler anlamsız... olayların kurgusu bozuk... Ezo KAdim bir araya gelemedi..
Hele ELçin abladaki o olaylar.. yok kız gördü, yanlış anlaşıldı dendi.. bir sürü laf kalabalığı...
KAdim'in karizması da Nedimle konuşması olmasa yerle yeksan oluyordu...
Başkaca da beğenmedim..
Sizin de moralinizi bozmayayım yav...
bana şimdilik müsade...
Nedim: Usta büyücüde sensin dimi?
Kadim: Değilim Nedim. Bunu söylemeye geldim, birbirimize uzak durursak cinlerin maskarası oluruz, çarpılırız Nedim, iyi düşün...
Kadim'in kardeşi için son çırpınışları gibiydi. sana gerçekleri nasıl gösterebilirim. İkimizi de bitirecekler anla artık bunu der gibiydi. Cinleri ve çarpılmatı ne kadar da güzel örneklemişler...
Kadim: Sevdiğinden de korunmak lazım mı ? Hayatı böyle buz gibi, yalnız, soğuk yaşamak. bunu mu seçeyim.
Ezo: Siz de hiç insaf yok mu Kadim Bey! Korunma diyisiniz, çık ortaya aç kalbini. Terbiyeli güvercin mi sandın beni? Çıkıp az uçsunda ıslık çalınca dönsün yuvasına. Kafeste kaplan gibin güm güm güm vuruyi kafesine. Açamda çıksın mı istiyin? Açam mı? Kimseyi bulamasın sonra yine gelsin beni paralasın...
Kadim: Ezo, lütfen dur. Ezo, Ezo lütfen..
Bu nasıl bir aşk itirafıdır. İnsafın yokmu Kadim Bey? diyor ki aklıma çok sevdiğim bir şarkının cümle ile aynı sözleri düşüyor.
(Yok mu senin insafın yok mu? Dağ mısın taş mısın?)
Ben seni seviyorum, yaralı kalbimdekiler dilime dökülecek ama ya ben konuşurken sen duymazsan ya yine kendi başıma o aşkı yaşamaya kalkarsam. Buna bir daha nasıl dayanır henüz iyi olamayan kalbim...
En güvendiğim yaralamışken bu yüreği şimdi sana nasıl güvenirim diyor...
Ama Kadim bunu anlar mı? Seviyorum seni, biliyorum ki sende beni ama neden saklıyorsun yüreğini diyor. Neden zırhların arkasına kaçtığını anlayamıyor. (Artık anladı sanırım) Burda da aklıma yine bir şarkı geliyor ki...
(İnsafa gel al yanına dayanırsam aşk sebebim! Durmadın yürüdün kanıma...)
Kadim: Hatırlamaya çalış!
Ezo: Kolay dı hatırlamak! Kolay mı unutmak?
Zavallı Ezo kendine bile itiraf edemiyor gerçekleri...
Kadim'i çok seviyor sevmesine ama engellere takılıyor güvercin yüreği...
Her anı aklındayken yeniden hatırlamaya çalışıyor, engelleri yıkıp hatırlamaya...
Yıkamadığını anlayınca unutmaya ama...(aklıma bir şarkı daha düşüveriyor)
Gözlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kaçsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolay mı unutmak biranda seni?
(Banu'cum aşık egof halleri nasıl olur?)
(Yazdıklarıma takılmayın delirdiğimin kanıtıdır onlar ben hastaneye gidiyorum da biri masraflara sponsor olabilir mi? Zira tedavim yıllarca sürebilir...)
Hedef Kitle : A/b
27 Kasim 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 19,70 45,50
2 Inter-fenerbahce [net] Star 18,00 43,70
3 Binbir Gece (ozel) [net] Kand 9,10 23,00
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 8,10 22,70
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 8,10 22,50
6 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 7,40 17,50
7 Spor Gundemi Kand 6,50 17,00
8 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 5,40 21,00
9 Var Misin Yok Musun (ozet)-pt [net] Show 5,30 13,60
10 Ezo Gelin [net] Show 5,30 13,10
Total
27 Kasim 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Inter-fenerbahce [net] Star 17,70 44,30
2 Binbir Gece [net] Kand 14,40 32,30
3 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 8,00 18,20
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 7,10 18,80
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,00 18,50
6 Binbir Gece (ozel) [net] Kand 7,00 17,10
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,10 16,30
8 Var Misin Yok Musun (ozet)-pt [net] Show 6,10 15,10
9 Cska Moskova-psv Eindhoven [net] S |