Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
Şimdi aklıma geldi, forumdaşlarımla paylaşmadan duramayacağım:img-wink:
42. bölüm yorumlarında ortak nokta baklavacının ortaya çıkmasından hoşlanılmadığı. Ama görünen o ki, Ezo-Kadim aşkı bir çok gel-gitlere gebeyken Ezo'nun her yanının Kadim'le bağlantılı kişilerce sarılmış olması kötü. Evi, Elçin annenin, işyeri Kadim'in. Bu sevdada Ezo'nun gitmesi gerektiğinde gidecek yeri olmalı. Belki de baklavacı o kişi olacak; tarafsız bir kişi olarak.
E bunun için Dr. Emre vardı ya..ne gereği var şimdi yeni bir karaktere..ayrıca Ezo otelden ayrılırsa zaten hepi topu bölümün sonunda beş dakika gördüğümüz sahneler de gitti demektir..
Reklamları izlediniz...rozi'nin ahı mı tuttu ne :)
Anket sorularımız;
1) Bu haftaki bölümü beğendiniz mi?
Hayır desem olmaaazzz... evet deeee diyemiyorum... hani şu şireketlerin grafikleri vardır ya.. ok bir iner bi çıkar... aynen öyle beğeni grafiğim...
2) En beğendiğiniz sahne hangisi?
Nedim ve Kadim'in konuşması.. zaten en düzgün replik o sahnedeydi..
3) Beğenmediğiniz yada gereksiz bulduğunuz sahne hangisi?
- ambulans tartışmasının uzaması
- komşuların elçinin evine gelmeleri
- küçük kızın ezonun vurulduğunu görmesi, uzaması...
- baklavacı amca sahneleri
- seyit ve süreyyanın konuşmaları bilmediğimiz ne söylediler.. gereksiz
4) Aklınızda kalan repliği bizimle paylaşır mısınız?
Ben o büyücü değilim Nedim, bunu söylemeye geldim.. bu güzeldi..
5) Dizide bir görülüp, bir kaybolan karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce diziye olumlu mu yoksa olumsuz mu etkisi var bu durumun?
- bence eski mahalle bir daha dönememeliydi.. ne kattı diziye onlar? ben anlamadım
doktor emrenin çok daha iyi bir etkisi vardı diziye..
mahalle ortadan kaybolurken mantıklı bi açıklama vardı, taşındılar tamam..
ama Emre nerde? Bize ayıp... saf yerine konulduğumuza kızıyorum ben..
6) Forumda Kadim'e ''şövalye'' dendiğini hepimiz biliyoruz bölümde ''şövalye'' sözcüğünün Nedim'e söylenmesini nasıl karşıladınız? Bu sözcüğü duyunca tepkiniz ne oldu ve ne yönde oldu?
Desinler kardeşim, tabii Seyit'e desinler, Zeynele falan da desinler bi sakıncası yok.. şu raddeye getirdikten sonra...
7) Ezo ve Kadim arasındaki kaçma kovalamaca bittiği anda ''aşk'' durumları ne şekilde olacak sizce? İtiraflar gelmesine geldi ama ne şekilde devam edicekler yaşantılarına?
Yok daha Ezo'dan tam bi itiraf gelmedi ki... kuştu kafesti, biz bi şey anlayamadık.. Kadim ne anlasın ondan..
Aşklarını nasıl yaşayacakları da iyi bir konu olurdu aslında.. ama gene de bence Ezo'nun kendini accık geliştirmesi gerekir... Bunlar zaten forumda konuşuldu..
8) İleride Nedim-Kadim beraberliği bekliyor musunuz?
hehehe.. ben gelecek bölüm tahminimde zaten yazdım... kardeş kardeşi bıcaklamış (hatta nişanlısını ayartmış) gene de dönmüş kucaklamış...
9) Elçin hanumefendünün kızı Arzu kızın dizideki rolü ne olacak? Arzu hakkındaki düşünceleriniz iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi?
E gelsiiinn.. Kadim'e dokunmadıktan sonra ne yaparsa yapsın.. hatta ben onu Dr. Emre'yle düşünüyodum... gitti şimdi Emre kimle yapçaksınız Arzuyu??? neyse o da tek takılsın..
10) Bu hafta en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz performanslar kimlere ait?
Bu hafta A.M. Taylan'ı ve tabbi ki Serhat Tutumluer'i beğendim.. özellikle Nedim'le konuşurken.. sinir yakışıyo..
Eylül'ü oynayan oyuncunun performansına bu hafta eh işte diyorum..
dizi başlarda vasat gidiyor tam diyoruz bu nasıl bölüm ama bizikiler akıllı öyle bir son yapıyorlar ki her şeyi unutalım ama biz yemiyoruz bu numaraları :img-blush
bu sahnelere gelin çok bekleriz diyorum çok sahrayı izleyenler bilir gerçe o sahne olmasada olurdu çünkü aşk ları gözlerinde yaşanıyordu bide bizi şovalye çok naz yapıyor galiba yada bütün nazlı kızlar onu buluyor:img-in_lo
Hakikaten yani Serhat Tutumluer'e aşık olup da bir de o kadar naz yapacak kadın kim olur bilemiyorum... Uçtukça uçuyorlar, bir naz bir niyaz... Fazla naz da seyirci usandırıyor ama böyle durumlarda. Harika bir adama sen naz yap dur, ben televizyon başında cinnet geçirince suç olsun; var mı öyle iş?:img-grin2
E bunun için Dr. Emre vardı ya..ne gereği var şimdi yeni bir karaktere..ayrıca Ezo otelden ayrılırsa zaten hepi topu bölümün sonunda beş dakika gördüğümüz sahneler de gitti demektir..
Reklamları izlediniz...rozi'nin ahı mı tuttu ne :)
Bu tür şeyler sanırım bir de "tamaaamen duygusal $$$$" sebeplere de bağlı olduğunu düşünüyorum....
Bazıları gidiyor bazıları geliyor... az para alanlar geliyor, çok para alanlar gidiyor gibi bir şey olabilir mi?
Zaten dizilerin hali malum... reklam falan alırlarsa para geliyor...
Şu son iki bölümdür zati son beş dakka hatrına seyrediliyor...
hele geçen bölüm ilk 45 dakka Kadim'i yazmayı unutmuş bizim senarist.. sonra aklına gelmiş..
Özette şöyle bir cümle vardı ve en çok dikkat çeken cümleydi. Kadim’in tüm çabalarına rağmen konuşmak istemeyen Ezo’ysa, sonunda dayanamaz.
Ben Kadim'de konuşmak için bir çaba göremedim. Sizler gördünüz mü? Otel lobisini saymıyorum. Zaten o yönde bir konuşma da geçmedi. Yemek istediği zaman onun getireceğini biliyordu. Özellikle istedi derseniz de tüm çaba bu mu diye sorarım.
Özetçi bu hafta baktı ki bölümde asıl merak edilenlerde doğru düzgün bir olay yok..bari üzülmesinler bölüm gelene kadar eğlensinler diye bunları yazmış. Unutmadık..Kadim nihayet aşkını itiraf ediyor cümlesini..
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar...
Sevgiler
Ehlocan
yeni baslık hayırlı olsuunn ilk ben yazıyorum heraldee
Vallahi çok akıllıca yazmışsın bu yorumu, ne diyeyim... Ben bir bölümün sonunda tam öpüşeceklerken diğer bölümün sonunda tam bir saat geçireceklerken, yine başka bir bölümün sonunda tam bir gece geçireceklerken bölümlerin bitmesinden yanayım açıkçası (hayır, tabi ki tam tersinden yanayım inanır mısınız). Ama görülen o ki böyle olacak. Bu gidişle sadece bölüm sonlarında reyting tavan yapacak kanaatindeyim.
Hakkımızda hayırlısı...
valla dızıyı bakarken bi de reytingleri görünce aklıma bu geldi hemen
gamzemm haklısın canım malesef öyleee bir dakikayı bilem mum ısıgıyla arıyoruz yaaaa
ceva tarafından gönderildi..
Özette şöyle bir cümle vardı ve en çok dikkat çeken cümleydi. Kadim’in tüm çabalarına rağmen konuşmak istemeyen Ezo’ysa, sonunda dayanamaz.
Ben Kadim'de konuşmak için bir çaba göremedim. Sizler gördünüz mü? Otel lobisini saymıyorum. Zaten o yönde bir konuşma da geçmedi. Yemek istediği zaman onun getireceğini biliyordu. Özellikle istedi derseniz de tüm çaba bu mu diye sorarım.
Özetçi bu hafta baktı ki bölümde asıl merak edilenlerde doğru düzgün bir olay yok..bari üzülmesinler bölüm gelene kadar eğlensinler diye bunları yazmış. Unutmadık..Kadim nihayet aşkını itiraf ediyor cümlesini..
o cümleyi olumsuza yoranlardandım..ama ezo öyle konuştu ki hem aşkını itiraf etti hem de korkularını dile getirdi..Kadim yanlız mı kalim böyle soğuk sevdiğinden ayrı diyor ya ..ezo'nun işte dayanamayıp patladığı an oluyor bu..hiç kıyılırmı şövalyeme..öyle bir yaşam sürsün..ezo da kıyamaz tabi insaf et diye çıkışıyor hemen:)....bu çabası bile yetti..fazla çaba sarfetseydi ezo ne olurdu bilemiyorum:):)
-Kadim'in çıkarken ''hatırlamaya çalış'' demesi... kardeşim! o nasıl bir Sparrow türü çapkın bakıştır...
…
Uzun ve güzel bölüm değerlendirmeni zevkle okudum asiacığım.
İşte ben de bu sahne de Kadim'in 'hatırlamaya çalış' demesini hoş ama fazla çapkın buldum. Yani belki istem dışı öyle yaptı ama bana yatak başındaki romantik Kadim den sonra bu çapkın bakışlar biraz Ezo'yu ürkütmüş olabilir gibi geldi. Birdenbire gelen itiraf, bir anda nerdeyse herkese ilan etmek istermişçesine bakan Kadim ve yatak odasında doktor gidince tekrar elini tutup 'hatırlamaya çalış' diyen Kadim bence Ezo'ya vurulma şokuyla birden fazla geldi.İşe başlıyor, yine Kadim'in ısrarla 'hala daha ne iş telaşı, niye benim yanımda değilsin' tavırları ve son olarak odada 'insan sevdiğinden de mi korunmalı?' lafı Ezo'nun patlama noktası oldu.. Zaten o söylediği muhteşem replikte Kadim'e kalbini açtığında kendi sevgisinin karşılığını bulamama korkusunu anlatıyor. Kadim de Ezo'nun kendisini yanlış anladığını görünce inanılmaz üzüldü ve peşinden koşarak bu yanlışı düzeltecekti ki Ballı limon sıktı.
Kadim Ezo'nun onun sevgisini geçici bir heves olarak algılamasına, onunla eğlendiğini zannedip acı çekiyor olmasına çok üzüldü . Bence Ezodan hiç böyle bir yaklaşım beklemiyordu. Yani denk değiliz hikayesinden başka size karşılık verirsem siz benden sıkılınca bu kalbimin acısını dindiremem (hani kaplan olan kalbi dönüp onu paralaması bu olsa gerek) cevabı Ezonun Kadimin ilgisine geçici olarak baktığını gösteriyordu. İşte tam burada Kadim arkasından koştuğu sırada onu yakalayıp bunun geçici bir heves olmadığını anlatmalıydı Ezo'ya. Bir bölüm başı bir de bölüm sonu kesilen romantik sahne fazla geldi bana. Hadi birincisini anladık ama bari bölüm sonu Kadim'in Ezo'yu kolundan yakalamasıyla bitseydi, etrafta kimseler olmadan. Bir hafta hayal kursaydık neler diyecek Kadim diye..Şimdi hayal kuracak hiç bir şey yok..
Bu arada ballı muhteşemdi bu bölüm. Değinildi mi bilmiyorum ama, hani Kadim'le oturup konuştukları sahnede 'Yapma ya, poliste mi dostların var?'..derken Kadim'e bakışları, o gözlerin muzip muzip oynaması:good: çok şekerdi.Ahmet Bey gerçekten döktürmüştü.:happy0064
Not: Kırçiçeğim ankete daha sonra cevap yazacağım, affet..
.
o cümleyi olumsuza yoranlardandım..ama ezo öyle konuştu ki hem aşkını itiraf etti hem de korkularını dile getirdi..Kadim yanlız mı kalim böyle soğuk sevdiğinden ayrı diyor ya ..ezo'nun işte dayanamayıp patladığı an oluyor bu..hiç kıyılırmı şövalyeme..öyle bir yaşam sürsün..ezo da kıyamaz tabi insaf et diye çıkışıyor hemen:)....bu çabası bile yetti..fazla çaba sarfetseydi ezo ne olurdu bilemiyorum:):)
Bu cümleyi olumsuza yoranlardan biri de benim. Neyse ki tahmin ettiğimiz gibi olmadı..hatta ben koştursun bölümün sonuna kadar FilintaKadim'i son sahnede evet desin de demiştim.
E ama ben özetten sonra FilintaKadim'in, çabalarını göreceğiz diye düşünmüştüm. Kaçan kovalanacaktı..gerçi bunu bizzat gördük ama:) gitti güzelim sahneler..müsterih olabilir miyim?:img-hyste:img-hyste (sılazedeler bu kelimeyi çok severler dimi) bu hafta göreceğimize dair..İstiyorum yahu..
banubanu ankette en guzel sahne icin nedimle olan cinli konusma dedin, ezonun itirafını ise pek begenmemişsin, ya bende de tam tersi oldu, anlatırmısın nedimle kadimin konusmasında ki anlamı? ben cidden anlamadım, ilk gun sordum ama hala yanıt yok :sad53:
kumralim19 29-11-07, 12:29 o cümleyi olumsuza yoranlardandım..ama ezo öyle konuştu ki hem aşkını itiraf etti hem de korkularını dile getirdi..Kadim yanlız mı kalim böyle soğuk sevdiğinden ayrı diyor ya ..ezo'nun işte dayanamayıp patladığı an oluyor bu..hiç kıyılırmı şövalyeme..öyle bir yaşam sürsün..ezo da kıyamaz tabi insaf et diye çıkışıyor hemen:)....bu çabası bile yetti..fazla çaba sarfetseydi ezo ne olurdu bilemiyorum:):)
ya kadim askini itiraf etti ve daha fazla ezonun üstüne gitmek istemedi
zaten bu konuda konusmadilar sonradan ama kadimin hareketleri bakislari
ezo icin telaslanmasi gösteriyordu ezoya olan askini
bende caba görmedim ama kadim ezoyu tanidigi icin böyle davrandi
ezoyu incitmeden ezoyu konusturmak istedi ezonun elini tuttu hatirla dedi
otelde gördügünde neden benden kaciyorsun dedi belkide amaci sadece
ezoyu konusturmakti ben kadimin bu hareketlerini cok muzip buldum
cokta hosuma gitti acikcasi o bakislar mimikler felan
sonra zaten salata bahanesiyle ezoyu cagirdi ve yine ezoyu konusturmak
icin o cümleler agzindan cikti tabi ezoda tas degil dayanamadi en sonunda
ve duygularini anlatti
Bu cümleyi olumsuza yoranlardan biri de benim. Neyse ki tahmin ettiğimiz gibi olmadı..hatta ben koştursun bölümün sonuna kadar FilintaKadim'i son sahnede evet desin de demiştim.
E ama ben özetten sonra FilintaKadim'in, çabalarını göreceğiz diye düşünmüştüm. Kaçan kovalanacaktı..gerçi bunu bizzat gördük ama:) gitti güzelim sahneler..müsterih olabilir miyim?:img-hyste:img-hyste (sılazedeler bu kelimeyi çok severler dimi) bu hafta göreceğimize dair..İstiyorum yahu..
Ballı ağanın otel sevdası olmasaydı görürdük o sahneleri amaöyle bir yerde çıktı ki karşılarına..çok söylendim kesin kulakları çınlamıştır Ballı ağanın..mis gibi evi bırak gel cümbür cemaat otele yerleş..hayır eksiği mi vardı evinde anlamadım ki..maşallah parayı bir gün içinde çanta ile gönderecek kadar zengin..Nurun canı spor yapmak istiyorsa kıyıver paraya gönder salona olmadı tesis aç...ortak oldun diye çöreklenmek te ne oluyor:)..bende istiyorum yahu..Kadim ezo'nun korkularını gidermeli,yanlış düşüncelerini gidermeli,ezo'ya gelip geçici hisler hissetmediğini anlatmalı,söylemeli..
banubanu ankette en guzel sahne icin nedimle olan cinli konusma dedin, ezonun itirafını ise pek begenmemişsin, ya bende de tam tersi oldu, anlatırmısın nedimle kadimin konusmasında ki anlamı? ben cidden anlamadım, ilk gun sordum ama hala yanıt yok :sad53:
Bir film seyretmiş bunlar küçükkene, orda bir çocuk büyücü yokken kitabı karıştrmış, cinleri serbest bırakmış, sonra olaylar kontrolünden çıkmış, ama filmin sonunda büyücü gelmiş bütün herşeyi yoluna koymuş...
ordaki çocuk nedim oluyo.. cin de Seyit felan... onları ortaya çıkarıyo Nedim ama olaylar kontrolünden çıkarsa Kadim o büyücü gibi yeniden herşeyi kontrol altına alamaz... o yüzden dikkat et.. diyo..
Ezo'nun o son sözlerini de anladım da canım anlamamazlıktan geliyom..
bu bölüm cok güzeldi ben begendim ama daha cok kadim- ezo sahnesi bekliyordun herkes gibi
ama takrar izledigimde gülmekten kendimi alamadim izleyenler o koridorda kosma sahnesi tinanicgi hatirlatti dedi :img-wink:banada hülya kocyigit-ediz hun sahnelerini hatirlatti:icon_whis sadece bu kosma belgrad ormani yerine koridorda geciyor anlamadigim kadim o uzun boyuyla nasil yakalayamadi ezoyu dedimya eski türk filmleri gibi beni güldürdü bu yönetmen allahta onu güldürsün
özet bu gün gelsede anlasak biraz haftaya nerde kosacaklar diye
çokkkkkkkkkkk kızgınınnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkkkkkkkkkkk:icon_evil:icon_evil:icon_evil:i mg-hyste:img-hyste
içinizden beni iyi tanımayan biri benden önce yazma gafletinde bulunmuş o arkadaşa tavsiyem geceleri sakın tenhalarda dolaşmasın mazallah bi kıstıran olur ortalık çim makasılı katıllerden geçilmiyor:img-hyste:img-hyste
yeni başlığımız hayırlı olsun canlarım:img-in_lo
editt:birde üzerine bu:img-cray::img-cray:
....
Bir bölüm başı bir de bölüm sonu kesilen romantik sahne fazla geldi bana. Hadi birincisini anladık ama bari bölüm sonu Kadim'in Ezo'yu kolundan yakalamasıyla bitseydi, etrafta kimseler olmadan. Bir hafta hayal kursaydık neler diyecek Kadim diye..Şimdi hayal kuracak hiç bir şey yok..
Süper olurdu. O zaman geçen haftaki etkiyi yaratırdı işte...bimkolik sen bu işe mi girsen?:) Yönetmenden daha güzel bir son bulmuşsun.
Sude'cim, Ballı ağanın gözü artık onların üstünde olur. Belki de Ezo'yu ağlarken gördüğü için yanlış anlayıp FilintaKadim'e kızabilir bile..
Bir film seyretmiş bunlar küçükkene, orda bir çocuk büyücü yokken kitabı karıştrmış, cinleri serbest bırakmış, sonra olaylar kontrolünden çıkmış, ama filmin sonunda büyücü gelmiş bütün herşeyi yoluna koymuş...
ordaki çocuk nedim oluyo.. cin de Seyit felan... onları ortaya çıkarıyo Nedim ama olaylar kontrolünden çıkarsa Kadim o büyücü gibi yeniden herşeyi kontrol altına alamaz... o yüzden dikkat et.. diyo..
Ezo'nun o son sözlerini de anladım da canım anlamamazlıktan geliyom..
canım cevap icin teşekkur bende bu sekilde anladım zaten herhalde tatmin olmadım benzetmeden birde bu kadar ovulunce bu replik acaba dedim anlamadıgım bişey mi var :img-blush saol cevap icin..
Ben Kadim'de konuşmak için bir çaba göremedim. Sizler gördünüz mü? Otel lobisini saymıyorum. Zaten o yönde bir konuşma da geçmedi. Yemek istediği zaman onun getireceğini biliyordu. Özellikle istedi derseniz de tüm çaba bu mu diye sorarım...
Bence odada ki 'hatırlamaya çalış ' ve elini tutması, oteldeki 'neler oluyor sana Ezo?', ve odadaki 'insan sevdiğinden demi korunmalı' ve on milyon tane aşık bakış yeterince çabaydı ve de Ezoyu patlattı..Bir anlamda Ezo'ya fazla bile geldi, ürktü bu hızlı seyirden..
Ben de istiyorum, asıl son sahnede etrafta kimseler olmadan, hatta odanın kapısından çıkamadan Ezo'yu yakalamış ve sarılmış, göğsünde ağlayan Ezoyu teselli ederken, bir yandan da saçlarına öpücükler konduran Kadim'i görmek için neler vermezdim..:love05:
İsterseniz Kadim Ezo'ya sarılsın diye bir kampanya da başlatalım.:img-yes:
Öpsün diyecem emme güvercin korkiiyy..::img-hyste
bu bölüm cok güzeldi ben begendim ama daha cok kadim- ezo sahnesi bekliyordun herkes gibi
ama takrar izledigimde gülmekten kendimi alamadim izleyenler o koridorda kosma sahnesi tinanicgi hatirlatti dedi :img-wink:banada hülya kocyigit-ediz hun sahnelerini hatirlatti:icon_whis sadece bu kosma belgrad ormani yerine koridorda geciyor anlamadigim kadim o uzun boyuyla nasil yakalayamadi ezoyu dedimya eski türk filmleri gibi beni güldürdü bu yönetmen allahta onu güldürsün
özet bu gün gelsede anlasak biraz haftaya nerde kosacaklar diye
özet anca yarın şekerim:icon_whis boşuna beklemeyelim..fragman cumartesii....allahımm yalebbim egof olmak ne zorlu çetin meziyetmiş..:img-polic
bölüm yorumu yapmııcam diyom kendi kendime ama du bakalım ne kadar dayanacam:img-hystetekrar izliyim bi o zman dayanılmaz olur sanırsam:icon_whis
senin dediğine katılıyorum filinta:img-in_lo gibi boylu poslu kadim:img-in_lo'in ezoyu yakalayamamasıda ayrı bir olay zaten ..hani gördük yanii ööle bi sprint felanda atmadı ezo bildiğin koştuu..neyese bunlar aşk sarhoşu şekerim hee deyip geçcez artık:):)
bu aşıklar nereye koşuyor şeysine benimde bir yaklaşımım var; ballı amcalarına koşiiler..(yeğenim hesabıı:)) geliiinn ballı amacanıza geliiinn:img-punk:
kumralim19 29-11-07, 12:48 Süper olurdu. O zaman geçen haftaki etkiyi yaratırdı işte...bimkolik sen bu işe mi girsen?:) Yönetmenden daha güzel bir son bulmuşsun.
Sude'cim, Ballı ağanın gözü artık onların üstünde olur. Belki de Ezo'yu ağlarken gördüğü için yanlış anlayıp FilintaKadim'e kızabilir bile..
evet böyle bir son süper olurdu yani su son sahne hic mi hic
hosuma gitmedi neydi o öyle kosmalari gerekmiyordu ezo hizli
hizli yürüyerek giderdi kadimde arkasindan yetisip kolunu tutardi
ama illa balli aganin görmesi gerekiyordu ya böyle bir son sahne yazmislar
simdi ne gerek vardi balli aga oteli senlendirdi derken simdide kadime
kimbilir nekadar kizacak nur bir sekilde halleder ama olsun
ezoda cok kötü oldu balli aga onu aglarken gördügü icin
ballı'nın o bakışları yok mu.. dövmüş kadar oldu zaten... Kadimciğim dondu kaldı...ezo hanımı neden ağlattı neden kovaladı diye peşine düşecek muhakkak..onlar lafı evirip çevirir ama ballı ağa ikna olmaz yakın takibe alır..otele yerleşmiş 4 odayı zaptetmiş bu manzaradan sonra ayrılmaz artık...
Ben de istiyorum, asıl son sahnede etrafta kimseler olmadan, hatta odanın kapısından çıkamadan Ezo'yu yakalamış ve sarılmış, göğsünde ağlayan Ezoyu teselli ederken, bir yandan da saçlarına öpücükler konduran Kadim'i görmek için neler vermezdim..:love05:
koğuş kampanyalar forumu oldu çıktı zaten:)..bu işe de gireriz...hem de seve seve..ama başlatılan ve sonuca varmayan kampanyalarımız da var...boşa kürek sallıyoruz ama dönmek yok :)
Bence odada ki 'hatırlamaya çalış ' ve elini tutması, oteldeki 'neler oluyor sana Ezo?', ve odadaki 'insan sevdiğinden demi korunmalı' ve on milyon tane aşık bakış yeterince çabaydı ve de Ezoyu patlattı..Bir anlamda Ezo'ya fazla bile geldi, ürktü bu hızlı seyirden..
Ben de istiyorum, asıl son sahnede etrafta kimseler olmadan, hatta odanın kapısından çıkamadan Ezo'yu yakalamış ve sarılmış, göğsünde ağlayan Ezoyu teselli ederken, bir yandan da saçlarına öpücükler konduran Kadim'i görmek için neler vermezdim..
İsterseniz Kadim Ezo'ya sarılsın diye bir kampanya da başlatalım.
tutkuyu fazla kaçırmış çıldırık bimkolik'im:img-wink:
filintamkadim'im:img-in_lo doğru bir yol izliyy..güvercini korkutmadan kafesliyecek du bakalımm..öper öpeeerrr..öpmeyipte neetceekk:icon_whisyoksam yoksam:img-fie::img-fie: saçlarını koklayıp yanağını yanağına mı sürttürcek allahım yalebbim sen bizi koruuu:icon_cry:
Ceva cığım bir türlü müsterih olamıyorum acep nedendir:)
ayrıcana filintamkadim'im:img-in_lo ezoya sarılsın yetmez öpsün koklasın ama fazla abartmasın kankalık duygularıyla olmasın bu öpüp koklamalar..ee bide evet evet filintamkadim'im:img-in_lo şööle tutku ile bi öpsun ezo muzu:img-blush
ballı amcam parazit yapmasın anlayışlı babacan olsun seviyoz biz onu:)
ballının gormesi şer değil hayır gibi dusunuyorum, destekleyecek nur hanımla ballı beraber elele kadim-ezo için calısacaklar umudum bu yani ;) kadim usuluyle anlatırsa derdini ballı neden karsı cıksın ki ezo degil miydi onu sevdigine kavusturan hele ezonun gonlu oldugunu nur soylerse tamamdır ;)
Ya inanamıyorum! O kadar anket cavaplamıştım. Yeni başlık açılmış, gönderince hepsi güme gitti!!! Sorry'ymiş bir de bak bak bak, öyle dedi bana site!:( Çok üzgünüm şu anda ama Kırçiçeği'm yılmadım tekrar yanıtlıyorum güzel anketini! Kör talih!
Begendim.
Ezo'nun son sahnede yaptığı konuşmayla, doktorun Ezo'nun yarasını temizlerken Kadim'in Ezo'nun elini tutuğu ve birbirlerine ilk defa o kadar aşık baktıkları sahne yarışır.
Ezo'nun evde uyanıp aşağıya inince bilimum mahalle insanıyla oturması, baklava tükürmesi ve bu sahneyle bağlantılı diğer sahneler.
Ezo: Kimseyi bulamasın, sonra dönüp yine beni paralasın.
5) Dizide bir görülüp, bir kaybolan karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz
Dizide bir görülüp bir kayboluyorlarsa çok da gerekli değiller demektir; o halde, tamamen kaybolabilirler.
6) Forumda Kadim'e ''şövalye'' dendiğini hepimiz biliyoruz bölümde ''şövalye'' sözcüğünün Nedim'e söylenmesini nasıl karşıladınız? Bu sözcüğü duyunca tepkiniz ne oldu ve ne yönde oldu?
Süreyya'dır, ne dese yeridir. Nedim şövalye olduğuna göre Kadim de onun abisi ve sarayda yaşıyor ise eğer Kadim zaten şövalyedir. Ben bu hitabın ya buralara ya da Sahra dizisine gönderme olduğu kanaatindeyim, izlerken bana öyle geldi.
7) Ezo ve Kadim arasındaki kaçma kovalamaca bittiği anda ''aşk'' durumları ne şekilde olacak sizce? İtiraflar gelmesine geldi ama ne şekilde devam edicekler yaşantılarına?
Güzel olacak. Senaristimizin ikinci bir emrine kadar artık aşık Ezo-Kadim izleyeceğiz gibi geliyor bana. Ezo'yla Kadim birbirine çok yakışan bir çift. Fakat yok arkadaşlıktır yok patron-işçidir muhabbetleri o kadar uzatıldı ki o aralarındaki şey gölgelendi bence bunla ve aşk gözle görülemiyor artık. Acilen önlem alınmalı bunun için. Acilen o dünya güzeli iki çift göz birbirlerine aşk dolu bakmalı bol bol. Şüpheye yer bırakılmamalı ki bence öyle olacaktır da. Bence bir de bunlar saklanacaklar diğer insanlardan ilişkilerini yaşarken; oraları çok eğlenceli olacak. İnşallah öyle olur. Zira o halde de bir sürü malzeme bulur yazacak Barış Bey (sevgili senarist) hiç meraklanmasın. Boşa işleri yokuşa sürmesin.;)
Kesinlikle bekliyorum. Ayrıca ben Nedim-Eylül beraberliği de bekliyorum ve bu beraberliğin Ezo'yla Kadim'in de önünü açacağı kanaatindeyim.
9) Elçin hanumefendünün kızı Arzu kızın dizideki rolü ne olacak? Arzu hakkındaki düşünceleriniz iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi?
Bence sonunda Arzu'yla Dr. Emre baş göz edilecek (h23'ün senaryosundaki gibi) ama sondan önce n'olur? Valla diziye apar topar kan arıyorlar bence Arzu'yu dahil ederek. Amaç n'olur derseniz, iki ihtimal var bence. Ya Arzu zaten minnet duygusu beslediği ve aşık olunması çok kolay olan Kadim'e aşık olacak ve bir kıskançlık unsuru olarak kullanılacak dizide (malum Ezo'nun gözünde kendisine göre Arzu İsviçre'lerde tahsil görmüş pek münasip bir kısmet Kadim'e göre, e zaten Elçin Hanım da bayıla bayıla kızını Kadim'e verir) ya da Ezo'nun dönüştürücüsü yapılacak. Ezo Külkedisi'nden prensese Arzu'nun marifetiyle çevrilecek. Bence iki türlü de gayet iyi, yenilik iyidir bazen gerekir.
En beğendiğim performans Nurgül Yeşilçay'ın. Son kısımdaki kendini belli edişiyle, Kadim'i hayal ederken "Off! Hiçbir şey hatırlamiim." derkenki baş hareketiyle birinciliği kaptı bu hafta ama Ahmet Mümtaz Taylan'ın mutfakta dil yeme, 15 yumurta kırdırtma, yok efendim çok sıcakmış diye oraya taşınma planlarındaki Ballı Ağa performansı da beni benden aldı, onu da 1,5'uncu ilan edebilirim. Bir de Kadim'in "Hatırlamaya çalış."ı da bir harikaydı! (Hoş kendisi komple bir harika!, resmen paket program gibi adam ya neyse ;))
Beğenmediğim? Suzan Aksoy'u pek beğenmedim bu bölümde. Hangi hissi geçirmeye çalıştığını pek algılayamadım açıkçası ama bu senaryodan ya da başka bir şeyden mi kaynaklandı, onu bilemiyorum.
bu müsnesna taze bahar kokulu çiçeği burnunda yeni sayfamıza bir kaç cümlede ben yazim dedim:
öhü öhü...ya ben hayal etmıstım daha cok ezo kadım sahnesı olcak dıye best of tekrar izleyince sadece üç sahne var neyse bende ballının maydonoz olmasını ıstemeyenlerdenım krkarımkı ballı kadımı uyarsın ondan uzak dur desın.eger kadım nıyetım cıddı derse ezoda gonlüm var derse ballı aşk melegı olur gercı ezo ıtıraf etmez nur soyler.
tamam çekim kadrosu degıstıgı ıcın evı degıstırdıler acaba dr.emreyi oynayan sanatcıyla anlasamadıkları ıcınmı dr.emre ortalıklarda yok.
ben kadımın kapının onunde ezoyu yakalyıp sarılmasını ,hatta göz yaşlarını silip öpmesini isteyenlerdenim.
nedime ılk defa afferın dedım eylulu sureyaya karsı guzel korudu sankı oda eylule bırsey hıssetmeyemı basladı nedır.aslında zeynelı sureyanın vurdurdugunu ögrenırse belkı ayrılır.
seyit kesin ezoyla karsılascak ve meryemle nura ulasamayınca tabı kadımle ballının ortak noktası olan ezoya bulascak.eeeee baksanıza sureyya pek bir ilgilendi ezoyla...korkum seyıtın ezoya aşık olmasıdır.
Lobiyi saymam demiştim :) "hatırlamaya çalış" sahneside ki bakışlar çaba dan çok çapkınlık içeriyordu :) son sahne kabul ama dediğin gibi bu kadarcık çaba bile Ezo'ya fazla geldi..ama sayfaya yetmedi:)
Böyle bir kampanyaya katılmamak ne mümkün...tamamen aynı sahne olacak ama tabi sonra egof ları toparlamak sana düşer..bölüm sonunda yoklama alman gerekecek, haber alınamayanları tek tek arayacaksın. egofların ruh durumlarını ailelerine sen açıklayacaksın. Koğuşu da büyütmek gerekecek..Kabul mü?
......seyit kesin ezoyla karsılascak ve meryemle nura ulasamayınca tabı kadımle ballının ortak noktası olan ezoya bulascak.eeeee baksanıza sureyya pek bir ilgilendi ezoyla
...korkum seyıtın ezoya aşık olmasıdır.
Ayyyyyyyyy ağzından yel alsın... Birde Seyit'in Ezo'ya aşkını çekemem...
:dito
..korkum seyıtın ezoya aşık olmasıdır.
Seyit ve aşk:bırr:img-cold::img-fear2:img-fie: bu ikonlar bile yetmedi hissettiklerimi ifade etmeye...
ezo dan ziyade Kadim'e ilk bulaşacak gibi geliyor tabi ezo'yu da ihmal etmez..Ezo için endişelenen Kadimi çok gördük biraz da Kadim için endişelenen Ezo görsek iyi olur..Kadimciğimi o halde görmek üzer beni ama istiyorum yahu..ezo uzak durmak için çaba göstermez üstelik ...
dün akşam siteye giremedim ya sorun vardı sanırım:( alışmışım sizin yorumlarınızı okumaya valla olmuyo böyle
son sahneden bahsedilmiş..bence ezo koşmasına devam edecek hızla ayrılacak ordan ..veee ballı kadim baş başa kalacak..sonu hayırmı olur şermi bilemiyorum :icon_whis ballı karşı çıksa bile nur ballıyı kesin ikna edecektir..
yeni başlıkta hayırlı olsun efenim..yeni başlığa güzel bir bölüm özeti yakışır:img-yes: içimizi karartan bizi yerimizden hoplatacak özet istemiyoruz lütfeeeeen :icon_whis
arkadaşlar bişey sorucam..tüyo veren arkadaşımız vardı..bu arkadaşımız ses verdimi acep :icon_whis bilen gören okuyan varmı ..
ahesti yüreğimize mi indireceksin sen :img-swoon canım bak bu söylediklerin duyulmasın sakın forumun kulağı var canım:img-fie:
seyid ve ezo:img-fear2:img-fear2
valla olurmu olur.ama bu işler bir sekılde ezoya bulasıcak eger kadıme bıse olursa ezoyla ballı ve elçın ablanın arası acılır.hersey mumkun yanı neden seyıt kotu dıye onunda kalbı yokmu canım hem allahın delısi ezoya aşık olupta kızı dağa kacırıyoda seyıtmı asık olmıyacak hem bu aralar bır kıskanclık ortamı yaratsalar ıyı olur ya bırı ezoya yada kadıme ılgı duysun o zaman goruruz ıkısını.
valla olurmu olur.ama bu işler bir sekılde ezoya bulasıcak eger kadıme bıse olursa ezoyla ballı ve elçın ablanın arası acılır.hersey mumkun yanı neden seyıt kotu dıye onunda kalbı yokmu canım hem allahın delısi ezoya aşık olupta kızı dağa kacırıyoda seyıtmı asık olmıyacak hem bu aralar bır kıskanclık ortamı yaratsalar ıyı olur ya bırı ezoya yada kadıme ılgı duysun o zaman goruruz ıkısını.
kıskançlık mevzuna sonuna kadar katılıyoruuuuuuuum
amaa seyit olmasın yaw :img-fie:
dün akşam siteye giremedim ya sorun vardı sanırım:( alışmışım sizin yorumlarınızı okumaya valla olmuyo böyle
arkadaşlar bişey sorucam..tüyo veren arkadaşımız vardı..bu arkadaşımız ses verdimi acep :icon_whis bilen gören okuyan varmı ..
Dün akşam bir sorun vardı sitede evet.
Ve evet tüyocu arkadaşımız s-z-e-l kayıplara karıştı. Gören duyan oldu mu bilmiyorum ama benim takip ettiğim kadarıyla bu bölüme yorum getirmedi. Getirse ne harika olur. s-z-e-l bize bir şeyler anlat diyenler kaleye mum diksin kampanyası başlatıyorum o zaman! :happy0064
mavi deniz 29-11-07, 13:18 aaaa hatta neeeeeeeeeee seyit ve ezo yok vallahi bu tıpkı ateşle suyun aşkı gibi olur yani imkansız zatende olmasın ben bi dizide esas kıza birden fazla onu geçtim hadi 2 olabiler ama ikiden fazla adamın aşık olmasını absürt buluyorum o zaman inandırıcılık yok oluyo benim dizi ve filmlerini izleyerek tecrübe ettigim barış beyde senaryosunda bu tip şeylere yer vermez yani umarım dilimide ısırdımki beni mahçup etmesin ama kati suret olmazki çılkı çıkar dedimya bi dizide esas kıza iki aşık yeter yani şeyini çıkarmamak lazım bizim dizimizin digerlerinden farkı olsun canım;)
ya kadim ezo birleşse eylulün ajanlıgını bulsalar ki kolay onun yağtıgını anlamak ,
ezo eylule ortaklık sona erdi dese bi sure ballı uzak dursa otelden ezo otelde kalıp işleri yürütse otelde kalma nedeni de arzu olsa,
bu arada kadim-ezo oteli kurtarma icin yogun calıssalar eylulu yani nedimi yani sureyyayı kandırdılar zaten boylece seyit boş olsa bi anda, bi sure uzaklaşsa mumkunse emrenin gittigi yere gitse, neresiyse orası giden gelmiyo cunku :img-pilot ne dersiniz hoş olmaz mıydı :icon_whis
sonra otel kurtulsa sıra elcin anneyi kandırmaya gelse, onu ikna etseler, sonra emre dönse arzuyu görse
elcin annenin evinin önüne 3 gelin arabası dayansa
kutsal usta
kadim
emre
alsalar eşlerini nikah salonuna gitseler
orda da ballı-nur, meryem-selim hazır bekleseler,
5i bir yerde düğün yapsalar, ve biz cıksak kerevetlerine
ne dersiniz hoş olmaz mıydı :icon_whis
kumralim19 29-11-07, 13:20 yani arkadaslar bir önceki baslikta kadimin terlikleri felan demissiniz
sormustum cevap vermediniz yani bilemiyorum hic degilse biriniz cevap verseydiniz yaptiginiz yorumlara yorum yapiyorum ama siz neyse
şükür kavuşturana arkadaşlar , :happy0064 dünden beri bağlanabilene aşkolsun . :icon_cry::icon_cry::icon_cry: bir sürü şeyler yazılmış, anket gelmiş, yeni sayfa açılmış , hayırlı uğurlu olsun.
evet, Ceva arkadaşım iyi demiş.Yakında Eylülü gerçekten gizli servise gönderebiliriz çalışması için . ezo'nun tülbentinin renk değişikliklerini, Kadimin hangi gömleklerle hangi kol düğmelerini kullandığını da söylerse Nedime çok memnun olacağız.
2 cümlesinden biri Nedim'in ağbisinin zarar görmesini istememesi. ne büyük tezatlar yaşıyor bu çocuk böyle. Kesin Kadim'in başına birşey gelecek,çocuk şom ağızlı bir kere, sonra bu Süreyya'nın ne tür ilişkiler içinde olduğunun bilince bile değil hala, bu Seyid'de Ballı'yı mat etmek için herşeyi yapar. Asında Kadim'le ilgili bir vukuat yaşanmamasından yanayım ama olacak gibime geliyor. Kadim Ballı'yı silahsız biliyor, Ballı'nın onun sözünü dinlememesi tehlike anında belki işe yarar.
Terlik mevzusunu gelince, tekrarları seyrederken farkettim ki koltukta otururken , takım elbise ve ayağında pufidik tarzı terlikler ,birde ayak ayak üstüne atmış, elinde çay fincanı . Çok şeker orada Kadim. Zaten o sahne de Ezoyla atışmaları ve bakışlarda çok hoştu.
eski mahalleli döndü iyi hoşta onlarda ballı gibi her yerden çıkarlarsa olmaz ki. Kutuyu açınca içinden palyaço fırlar ya, o misal en olunmaması gereken noktalarda pıt fırlıyorlar . bu konuda birincilik ödülü ballı'nın bu hafta. İşin ne senin otelde. Git kocaman arazinin içinde evin var, geniş geniş otur, otel odalarına ne sıkışıyorsun. Son sahnenin bende ikisi koridorda yalnızken Kadim'in ezo'yu yakaladığı noktada bitmesini isterdim. En azından ne diyecek diye merak ederdim, şimdi Ballı'ya iç acıcı bir diyalog geçeceğini zannetmiyorum.
baklavacının yolu bu yüzden yapılmamıştır umarım.
ceva özetteki ayrıntıdan bahsetmiş. Evet hani Kadim Ezo'yu dinlemiyordu da açıklıyordu hislerini. Bu özetçi bizi kandırıyor mu , yoksa sahne mi sonradan değişiyor. adam ağzını açamadan Nur girdi içeriye.
birde Ezo'nun hatırlamaya çalıştığı sahneyi tekrar seyrettim ben yeniden beğendim, elim dudağını değdi, yok değmedi, yok değer gibi yaptı. Ezo'nun duyguları açısından çok başarılıydı. Kadim'in bakışları ve iması "hatırlamaya çalış". Adam tek cümle ve bakışla 12'den vuruyor Ezo ne yapsın, gözünü karartıp güvercini serbest bırakmamak için büyük mücadele veriyor.:love05:
Edit: kendimi kaptırmışım , dünden beri ayrı ayrı kalınca bünyede birikme yapmış kusura bakmayın.:img-fie:
ya kadim ezo birleşse eylulün ajanlıgını bulsalar ki kolay onun yağtıgını anlamak ,
bence yakındır ortaya çıkması..elçin aradılar herkese ne diyecveğimi şaşırdım diyor nedim biliyordu zaten diyor..Kadim de şaşırdı..muhakkak nedim'e bilgi uçuran birileri olduğunu anlamıştır..Eylül'ü bulması zor olmayacak...
Dün akşam bir sorun vardı sitede evet.
Ve evet tüyocu arkadaşımız s-z-e-l kayıplara karıştı. Gören duyan oldu mu bilmiyorum ama benim takip ettiğim kadarıyla bu bölüme yorum getirmedi. Getirse ne harika olur. s-z-e-l bize bir şeyler anlat diyenler kaleye mum diksin kampanyası başlatıyorum o zaman! :happy0064
özelden msjla cevap veren ceva arkadaşıma ve sana tşk ederim efenim ..ve kampanyana katılıyorum :happy0064
...
korkum seyıtın ezoya aşık olmasıdır.
Yok artık...
Şimdi sayfadan bir isteğim var ben anlamadım da birazdan bahsedeceğim sahnenin sebebini sizin engin görüşlerinize ihtiyacım var..
Songül/Tekgül/Şengül..bunlardan biriydi ama işte siz anladınız.Doktor, Ezo, Kadim konuşmasını aşağıdakilere yetiştirdi. Buraya kadar tamam. Kadim, panikledi ama olayı toparladı bir şekilde..de bu sahnenin amacı neydi? Amaç Elçin anneyi meraklandırmak mıydı? Ben Elçin annede öyle bir emare göremedim. İnanmış gibiydi açıklamalara
yani arkadaslar bir önceki baslikta kadimin terlikleri felan demissiniz
sormustum cevap vermediniz yani bilemiyorum hic degilse biriniz cevap verseydiniz yaptiginiz yorumlara yorum yapiyorum ama siz neyse
Evet ben de merak ediyordum terlik mevzuunu ama demin sprıng'in yazısından öğrendim. Pufidik terlik (hay Allah'ım:img-icecr) giyiyormuş bu. Ondan söz etmiş arkadaşlar sanırım...
ne zaman sordun canım
ben cevap vereyim sor benim aklımı başımdan aldı o terlikler:img-in_lo
ya herşey iyi güzelde zaten çıkmazda olan ezo-kadim aşkı şimdi arzunun gelişiyle iyice karışıcak bence..bu kız laf olsun diye senaryoya eklenmedi ve laf olsun diye de getirmiycekler şimdi madem dönüyor yurt dışından tehlike çanları çalıyor demektir!!! yüzde yüz kadime aşık olucak başkası mümkün değil gibi geliyo bana...
Yok artık...
Şimdi sayfadan bir isteğim var ben anlamadım da birazdan bahsedeceğim sahnenin sebebini sizin engin görüşlerinize ihtiyacım var..
Songül/Tekgül/Şengül..bunlardan biriydi ama işte siz anladınız.Doktor, Ezo, Kadim konuşmasını aşağıdakilere yetiştirdi. Buraya kadar tamam. Kadim, panikledi ama olayı toparladı bir şekilde..de bu sahnenin amacı neydi? Amaç Elçin anneyi meraklandırmak mıydı? Ben Elçin annede öyle bir emare göremedim. İnanmış gibiydi açıklamalara
zannımca heyecan yaratmak istediler..şu şekilde düşünmemizi istediler galiba..onlar duyunca panikleyecek şaşıracak ne diyor bu kız kadim evladım diye sorular sorulacak bizde eyvah herşey açığa çıktı yolun sonuna geldik herşey bitti diye tırnaklarımızı yemeye koltukların tepesinde dönüp dönüp duracağız Kadim durumu kurtarınca ohh bee bununda üstesinden geldiler yakalanmadık diye sevinecektik..istedikleri tepkiyi verdik di mi:)
Evet ben de merak ediyordum terlik mevzuunu ama demin sprıng'in yazısından öğrendim. Pufidik terlik (hay Allah'ım:img-icecr) giyiyormuş bu. Ondan söz etmiş arkadaşlar sanırım...
öyle deme pofuduk falan:icon_sorr
çok karızmaydı kendileri:img-in_lo
hele sen birde giyene bak off yine kötü oldum:img-in_lo
bun dan sonra terlik kampanyası başlatmayı öneriyorum kadim hep terlik giysin:img-in_lo
kumralim19 29-11-07, 13:30 ne zaman sordun canım
ben cevap vereyim sor benim aklımı başımdan aldı o terlikler:img-in_lo
gizemgizem cevap vermis sanada onada cok tesekkür
bu pofuduk terlikler hangi sahnede söyleyinde bende bakiyim
daha yeni ezo kadim sahnelerini izledim yanu bu kadim cok fena
ezonun elini tutup hatirla demesi bakislari felan umarim
birdahaki bölüm daha fazla ezo kadim sahnesi olur
yani demekki cevap almam icin böyle bir tepki vermem gerekiyor :img-wink:
Yok artık...
Bak ben sana biraz açıklayayım... 90 dakka ya bu dizi.. ben şimdi bu sahneye baktım 2 dakika 30 saniye falan sürüyo.. e Cevacım kaldı sana 87 dakka 30 saniye...
Diğer başka sahneleri de açıklayam ister misin? hehehe...
Yok artık...
İşte baklava yemeye geldik sahnesinin dışında gereksiz bir başka sahne daha. Yani ben sana anladığımı söyleyeyim mi, bu dizi öyle bir şey ki bir sevdin mi atsan atılmaz satsan satılmaz durumuna geliyor. Amaç neydi demişsin, amaç yoktu muhtemelen.:img-pilot Ama madem izliyoruz alışmak lazım. Gözümüze batmıyor mu batıyor ama kimse kusura bakmasın var bu dizide bir gereksiz sahneler saçmalığı. Başrol oyuncularımla haşır neşir olmak istiyorum ben mesela ama başrol oyuncusu da nerdeyse dizinin. Herkes aynı oranda görünüyor yani, farkındaysan... Bu ve bunun gibi bir sürü problem işte ama n'aparsın... Dediğim gibi atsan atılmaz satsan satılmaz. Seviyoruz çünkü.:img-yes:
Merhaba Arkadaşlar
Sonunda sizlerin yazılarınızı okuyabildim.Coşmuşsunuz siz de maşallah.
Öncelikler bbg yüzünden dizinin başını kaçırmış bulunuyorum.Yurtta iki tv var birinde maç izleniyor diğerinde bbg.Biter bitmez aldım ellerinden ama başını kaçırdım.Kızların sesinden tam anlayamadım bir şey.O akşam hiç ezo yu izlemiş gibi hissetmedim.Ertesi gün de 42.bölüm videolarını vermişlerdir malum siteye diye baktım ama o da olmadı.Onu da izleyemedim,bari yazdıklarınızı okuyayım dedim ayyy siteye giremedim.Sinirimden çatladım yahu.Anca şimdi biraz okudum,bölümü tekrar izledim bir şeyler anladım ve yazmaya başladım.
Şiimdi bölümün başında onların bu romantik anlarını odaya damlayacak olan birinin keseceğini biliyorduk hepimiz.Canım benim Kadim,nur içeri girdiği halde aşkını ilan etmenin etkisinde hala ezo ya bakıyordu.Yine o aşık bakışlar sanki Ezo değil de bana bakıyormuş gibi hissettim(ben deliriyorum galiba)neyse şaka bir yana.Kadim'in ilan-ı aşkından Ezo da çok etkilenmişe benziyordu.Geçen bölüme oranla daha çok belli etti yani.Ama Kadim aşkını söyleyince kendide etkisinden kurtulamadı.
Ezo'nun halini komşulara anlatamadıkları sahneler çok komikti.Ezo'nun olanları hatırlamak istemesi ve o anki yüzünün hali çok güzeldi.Gerçekten de bu bölümde Kadim çok çapkın bakıyordu.Ben seni seviyorum hatta bunu itiraf ettim ,şimdi sıra sende kabul etmede gör gibi bakıyordu.Bence salatayı sırf ezo'yu görmek için istedi.Ezo da Kadim'e aşık olduğunu sonunda edebi açıdan itiraf etti.Söyler söylemez vınnnnnnnn hemen dışarı çıktı.Kadim de söylediklerini analiz ettikten sonra Ezo'nun peşinden koştu.Ben onlar koşarken Ezo'nun durmasını beklemek yerine Kadim'in duracağını sandım ama ikisi de inat koridorda koştular ve Ballı'ya yakalandılar.İkisinin de halleri çok komikti.Hele Ballı çok tuhaf baktı siz bu otelde çalışıyormusunuz elim sende mi oynuyorsunuz gibi de bakmış olabilir.(Ezo sevdiğini söyledi ebe dedi ve kaçmaya başladı Kadim de ebeliği Ezo'ya vermek için peşinden koşarken Ballı Ağa'ya yakalandılar.Sanki yanlış bir şey yapan çocukların yaptığı gibi onlara göre garip bir şekilde sobelendiler)
Bu yakalanma sahnesinde Ballı'yla nasıl bir konuşma geçecek bilmiyorum.Merak da ediyorum açıkçası.Bakalım neler izleyecez 43.bölüm de.
Nedim biraz sanki Süreyya'dan şüpheleniyor gibi.Abiisini yine korumaya çalışıyor.Sen demek ki abini seviyorsun arkasında işler çevirmeye çalışma o zaman.
Elçin anneden ben çok soğudum o eski hallerine döneceğini sanmıyorum açıkçası.Arzu'nun gelmesi bence iyi ye işaret değil.Kadim'e müjdemi isterim Arzu geliyor demesi belki de Arzu'yu Kadim'e düşünüyordur.Eğer böyle bir şey olursa ben kendimde geçerim.Yeter artık ya bir kere de bir dizide iki aşığın arasına kara kediler girmesin ya sıkıldım artık.
Ballı'nın oteldeki halleri de çok güzeldi çok doğal bir şekilde oynandı.Kadim'in demesine bakıp silahsız gezemediler hemen içeri bir yolla soktular maşallah.
Neyse çok konuştum kusura bakmayın günlerdir siteye girememenin verdiği gazla yazdım.
Herkes kendine çok iyi baksın.
Alınma hemen. Gözden kaçmıştır.
Elçin annenin evinde giydiği terliklerden bahsediyorlar. Pek yakışmışmış..ilk başlatan da rozi oldu hatırladığım kadarıyla..
Elçin Anne inanmadı bence, zaten Ezo ve kadim'in söyledikleri de birbirini tutmadı bu ikisini birleştirince Ballı 'ya kafasında bağlamıştır Elçin Anne. Telefonu çaldığında Kadim, salona çok yakın bir yerde konuştu , normalde o konuşmanın duyulması gerekmezmiydi içerden. Neyse, sonuç olarak olayı deşmedi Elçin Anne , Ezo'yla olan sahnesinde de sarılmakla yetindi.
Asıl Kadim'in başına bir vukuat gelirse o zaman Elçi Anneyi tutabilene aşkolsun.
bun dan sonra terlik kampanyası başlatmayı öneriyorum kadim hep terlik giysin:img-in_lo
hahhahahahahaah!:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Gülmekten öldüm! Tamam anlaşıldı kumandanım rozi'm!:img-polic Terliklere laf yok.
Yalnız kampanyana iştirak edemeyeceğim; terliksiz forumunu tercih ederim Kadim Bey'in... Öhm..:img-blush
ne terliği bu ben anlamadım :blink::blink: kim giyiyor nerde giyiyor çözemedim...
Alınma hemen. Gözden kaçmıştır.
Elçin annenin evinde giydiği terliklerden bahsediyorlar. Pek yakışmışmış..ilk başlatan da rozi oldu hatırladığım kadarıyla..
ben masumu o kadar inceledimki kadimi malum dizilerde hep eve ayakabıyla gırıyorlar o yüzden hemen ayaklarına baktım o sırada o terlikleri gördüm çok hoşuma gitti çok sıcak geldi bana:img-in_lo
kumralim19 29-11-07, 13:38 Alınma hemen. Gözden kaçmıştır.
simdi baktim o sahneye ne dikkatlisin rozi yani denmese anlamiyacaktim
eee ayaklara bakmiyorum kadimin yüz ifadesine bakcam diye
orda müjdemi isterim dediginde elcin annee kadim "aaa" ezoya bakti sonra"
verdim gitti" dedi cok muzip bu kadim yaaaaa
kumralim19 29-11-07, 13:40 ne terliği bu ben anlamadım :blink::blink: kim giyiyor nerde giyiyor çözemedim...
ezoyu elcin anneye götürdügünde elcin anne müjdemi istiyorum dedigi
sahnede kadimin ayaklarina bak pofidik terlik var ayaginda cok yakismis
o anki ruh halinede uymus
öyle deme pofuduk falan:icon_sorr
çok karızmaydı kendileri:img-in_lo
hele sen birde giyene bak off yine kötü oldum:img-in_lo
Ya rozi.. bu terlik şeysi senin başının altından çıktı, yerle yeksan ettin forumu..
Millet görmemiş.. e ben de dikkat etmedim...
dost başa, düşman ayağa bakarmış derler... ondan olmasın...
Kadim'in gerçek dostları ortaya çıkıyor.... nı ha ha ha ha....
tutkuyu fazla kaçırmış çıldırık bimkolik'im:img-wink:
[DarkOrchid"]filintamkadim[/COLOR][/B]'im:img-in_lo şööle tutku ile bi öpsun ezo muzu:img-blush
Aaa bak işte tutku dedin miydi orada akan sular duriy..
Mesela şöyle bir sahne olsa fena mı olurdu?
Şimdi Ezo kaçmaya başladı ya, Kadimim de uzun bacak :img-hyste hemen ona yetişseydi kapıdan çıkmadan (lütfen gözünüzde canlandırmaya çalışın). Ama kapı açık ..Son anda Kadim Ezoyu kolundan yakalayıp kollarıyla sımsıkı sararken biryandan da ayağıyla kapıyı örtüyor(ağır çekim hayal edin).
İçerde kapanmış oda kapısının önünde, Ezoya öyle sıkı sarılmış saçlarına öpücükler konduran Kadim..:img-in_lo( her soluğunda, çek beni içine orda kalayım cinsinden).
Sonra iki eliyle Ezonun yüzünü kavramış dokunmaya kıyamayan Kadim bakışı ve muhteşem kısık bir sesle bir yandan Ezonun gözündeki yaşları öpmeye başlıyor vee.. ' İlk gördüğüm anda beni büyüleyen bu gözlerde yaş görmeye dayanamam Ezo..hele ki sebebi bensem hiç dayanamam yaralı güvercinim...' :img-hyste sonra o yüzündeki göz yaşlarını silme öpücükleri bitince Ezonun bakışlarındaki tutkudan cesaret alıp dudaklardaki yaşlarıda silmek üzere ikisinin dudakları birbirine kenetlenir..::happy0064
Bu arada forumdaki Ezo Gelin koğuşu toptan ruhuna el fatiha..
Böyle bir kampanyaya katılmamak ne mümkün...tamamen aynı sahne olacak ama tabi sonra egof ları toparlamak sana düşer..bölüm sonunda yoklama alman gerekecek, haber alınamayanları tek tek arayacaksın. egofların ruh durumlarını ailelerine sen açıklayacaksın. Koğuşu da büyütmek gerekecek..Kabul mü?
Kadim Ezoyu öpsün de tüm hastaneler feda olsun koğuşzedelere..
zannımca heyecan yaratmak istediler..şu şekilde düşünmemizi istediler galiba..onlar duyunca panikleyecek şaşıracak ne diyor bu kız kadim evladım diye sorular sorulacak bizde eyvah herşey açığa çıktı yolun sonuna geldik herşey bitti diye tırnaklarımızı yemeye koltukların tepesinde dönüp dönüp duracağız Kadim durumu kurtarınca ohh bee bununda üstesinden geldiler yakalanmadık diye sevinecektik..istedikleri tepkiyi verdik di mi:)
İstedikleri tepki o muymuş..tabi tabi verdim, vermez olur muyum? :img-hyste:img-hyste ecel terleri bile döktüm ne diyorsun..
Bak ben sana biraz açıklayayım... 90 dakka ya bu dizi.. ben şimdi bu sahneye baktım 2 dakika 30 saniye falan sürüyo.. e Cevacım kaldı sana 87 dakka 30 saniye...
Diğer başka sahneleri de açıklayam ister misin? hehehe...
İşte şimdi anladım..Şu baklava ve baklavacı amca sahnelerinide ekledik mi gitti 7 dakika..iyi iş..
İşte baklava yemeye geldik sahnesinin dışında gereksiz bir başka sahne daha. Yani ben sana anladığımı söyleyeyim mi, bu dizi öyle bir şey ki bir sevdin mi atsan atılmaz satsan satılmaz durumuna geliyor. Amaç neydi demişsin, amaç yoktu muhtemelen.:img-pilot Ama madem izliyoruz alışmak lazım. Gözümüze batmıyor mu batıyor ama kimse kusura bakmasın var bu dizide bir gereksiz sahneler saçmalığı. Başrol oyuncularımla haşır neşir olmak istiyorum ben mesela ama başrol oyuncusu da nerdeyse dizinin. Herkes aynı oranda görünüyor yani, farkındaysan... Bu ve bunun gibi bir sürü problem işte ama n'aparsın... Dediğim gibi atsan atılmaz satsan satılmaz. Seviyoruz çünkü.:img-yes:
Aynı oranda görünseler şanslıyız :)
Engin bilgilerini benden esirgemeyen arkadaşlarıma bu yardım severliği için ayrıca teşekkür ederim.:img-yes: yardım sever forumum benim..
Yok artık...
bende elçin anneyi meraklanmış göremedim.
ve şengülde hemen sus pus oldu normalde çocuklar öyle konularda hemen susup kalmaz.
öyle konulmuş bir sahne gibi geldi banada, olayı hemen kapattılar anlaşılmadı bile:icon_whis
- Bölüm başındaki ve bölümün sonundaki sahnelerle insanları kandırmaya çalışmasalar beğeneceğim ama işte kandırıkçılık yapıyolar. Suç bende değil yapım ekibinde :hıh
- Kadim - Nedim sahnesi; Nedim'i ben seviyorum sanırsam ve Kadim ile olan sahnelerinde her türlü duyguyu hissedebiliyorum. Öfke, kıskançlık, sevgi, hüzün, acı, hırs vs. Seviyorum işte Kadim ve Nedim sahnelerini...
- Kadim - Ballı Ağa sahnesi; Ballı ağanın ağırlıkları yavaş yavaş arttırıp en sonunda Kadim'le gücünü birleştirmesi güzeldi. O sahne kurgu olarak da, replik olarak da, oyunculuk olarak da muhteşemdi...
- Kadim - Ezo pansuman sahnesi; Ezo'nun acıya karşı ne kadar dayanıksız olduğunu önceden görmüştük:) Kadim'in desteği ile acıya direnebildiğini de biliyorduk ama bu sefer ki direniş tamamıyla duygusaldı :img-in_lo Ellerin birbirine değişi, Kadim'in endişesi, Ezo'nun ağrı kesici almış gibi sakinleşmesi... Güzeldi...
- Elçin hanumefendünün olduğu her kare desem :icon_sorr İnsan sevdiği karakterden bianda nefret edebilir mi bilmiyorum ama benim Elçin hanumefendüye hissettiklerim evrim geçirdi geçen bölüm sayesinde. Ne dese içim almıyor, inanmıyorum...
- Saçma bulduğum bişi var aslında. Ezo ve Elçin hanumefendünün ev meselesi. O evi ilk Ezo bulmuştu ve Elçin hanımefendüye yanında kalması için rica etmişti ve ortaklaşa tuttukları evde beraber yaşamaya başlamışlardı. Şimdi Ezo neden o ev sadece Elçin hanumefendüye aitmiş gibi davranıyor, kendisini sığıntı gibi görüyor anlayamıyorum :bilmim Ev değişmiş anladık da, değişimin sebebi yapımla ilgili değil mi? Yani dizide evin değişmesine dair bi bilgi olmadığına göre o evi hala Ezonun bulmuş, Emrenin temizlemiş ve en sonunda eşyaları Nedimin almış olması gerekmiyor mu? İfritliğim üzerimde sanırsam :img-cool2
- Ambülans sahnesi biraz yok yok biraz değil fazlasıyla abartılıydı ama orada da kandırıkçılık vardı. Eğer Ezo, Kadim'in arabasında gitseydi ikili başbaşa kalmış olurlardı. Eh bi iki replik çizittirmek gerekiyordu ama baş başa sahneyi harcamak için ambülansa müracat etmişler.:img-pilot
- '' Ben büyücü değilim. Eğer birlik olmazsak çarpılacağız'' (Kadim)
- '' Ben oyun çağındayım '' (Nedim)
5) Dizide bir görülüp, bir kaybolan karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce diziye olumlu mu yoksa olumsuz mu etkisi var bu durumun?
- Sürekli senarist değiştiği için konuların gidişatı belirlenemedi sanıyorum. Ama konuların karakterlerin bir görülüp bir kaybolması ile ne ilgisi var çözemedim. Açıkcası hoş olmuyor. Deli efeden hoşlanmadık tamam ama madem öyle bir karakter belirdi onu sevilecek düzeye getirin, hikayesini öyle işleyin... Takma akıl olmuyor demiş miydim hiç? :icon_whis
- Tecrübeme dayanarak diyorum ki bu sözcüğün Nedim'e ithaf edilmesi hiç hayra alamet değil. Vakti zamanında Sıla dizisinde yaptığımız yorumlarda ''Müsterih'' kelimesini Sıla&Boran aşkı için kullanıyorduk. Amma velakin bizler o sözcüğü dizinin kötü adamından duyduk. Bizi izlediklerini biliyorduk ama bize gıcık olduklarını müsterih sözcüğünün Cihan tarafından söylenmesinden sonra anladık :icon_whis Diyorum ki hiç hayra alamet değil sevdiğimiz sıfatın başkasında kullanılması...
Tepkim büyük oldu ama işte tecrübem sayesinde hasarsız atlatmaya çalışıyorum troest
- Bilmiyorum. Belki ''Ne yani şimdi kaçıp, kovalanmayacak mıyız?'' deyip bocalama devrine girebilirler : )
- Bekliyorum, istiyorum. Nedim akıllanma sinyalleri vermeye başladı. Kadim ile sorunu ne ise açıkca söylesin ve problemi halledip birlik olsunlar...
- ''Abiii'' sözcüğünden ''Aşkım'' sözcüğüne geçiş göreceğiz gibi geliyor bana hadi hayırlısı...
- En beğendiklerim; Serhat Tutumluer (:img-in_lo), Ahmet Mümtaz Taylan :img-clapp
- Beğenmediğim; Süreyya'yı canlandıran Yasemin hanım...
Sevgilerimle...
sessizperi 29-11-07, 13:51 ben masumu o kadar inceledimki kadimi malum dizilerde hep eve ayakabıyla gırıyorlar o yüzden hemen ayaklarına baktım o sırada o terlikleri gördüm çok hoşuma gitti çok sıcak geldi bana:img-in_lo
selam ben pek yazamıyorum foruma, arada aklıma bir şeyler gelirse yazmaya çalışıyorum. çünkü sizler kadar iyi yazamadığımın farkındayım :icon_sorr
yazılarınızı okumaktan büyük bir zevk alıyorum.
neyse,
haklısınız valla daha doğrusu Rozi dedikten sonra o sahneyi bir daha izledim ben dikkat etmemişim :icon_whis bir de önceden kadim eve ayakakbıyla girerdi kendisinde gelişme var. artık yüzü de hep gülüyor dikkat edersiniz dizinin eski bölümlerinde suratı hep asık dolaşan biriydi. şimdi nedense çoçuklar gibi şen sürekli gülümsüyor :P özellikle ezosu yanındayken tabiii
ezo da tam tersine eskiden kadimin yanından ayrılmıyordu şimdi ise ondan kaçaçak yer arıyor :icon_sorr tamam ezoya hak vermemek elde değil ama fazla kaçıyor ya. ortasını bulsun ne olur :img-blush
Şimdi Ezo kaçmaya başladı ya, Kadimim de uzun bacak :img-hyste hemen ona yetişseydi kapıdan çıkmadan (lütfen gözünüzde canlandırmaya çalışın). Ama kapı açık ..Son anda Kadim Ezoyu kolundan yakalayıp kollarıyla sımsıkı sararken biryandan da ayağıyla kapıyı örtüyor(ağır çekim hayal edin).
İçerde kapanmış oda kapısının önünde, Ezoya öyle sıkı sarılmış saçlarına öpücükler konduran Kadim..:img-in_lo( her soluğunda, çek beni içine orda kalayım cinsinden).
Sonra iki eliyle Ezonun yüzünü kavramış dokunmaya kıyamayan Kadim bakışı ve muhteşem kısık bir sesle bir yandan Ezonun gözündeki yaşları öpmeye başlıyor vee.. ' İlk gördüğüm anda beni büyüleyen bu gözlerde yaş görmeye dayanamam Ezo..hele ki sebebi bensem hiç dayanamam yaralı güvercinim...' :img-hyste sonra o yüzündeki göz yaşlarını silme öpücükleri bitince Ezonun bakışlarındaki tutkudan cesaret alıp dudaklardaki yaşlarıda silmek üzere ikisinin dudakları birbirine kenetlenir..::happy0064
ah ah nerde o günler :icon_whis o günlerde gelicek inşallah
öyle güzel bir sahne anlatmışsın ki tadından yenmezdi herhalde
ama benim sonum zincirlikuyu mu yoksa bakırköy mü olurdu bilemem :img-blush
bimkolik..senin içine bol miktarda tutku kaçmış...ne ettin sen öyle..bize eziyetten hoşlanıyormusun sen..bu sahneden sonra koğuş mu kalır ortada..forumu helak etmeden içine kaçan tutkuyu çıkarıver olmadı dizginliyiver..:)
ezoyu elcin anneye götürdügünde elcin anne müjdemi istiyorum dedigi
sahnede kadimin ayaklarina bak pofidik terlik var ayaginda cok yakismis
o anki ruh halinede uymus
:) pek hoşmuş hemen bakıyım hiç dikkat etmemiştim :) teşekkürler..
Dolu dolu bir bölümdü aslında. belki çok yoğun Ezo-Kadim sahnesi yoktu ama karşılıklı diyologlar da alttan alttan verilen mesajlar başarılıydı.
aslında birden çok. Ezo-Kadim sahneleri hepsi güzeldi ( sade ama derin) , Ballı-Kadim ve Ballı-Kutsal usta sahneleri keyifliydi. Ne yapayım ayıramadım hiç birini. :img-in_lo
Eylül'ün devamlı ajan gibi telefonununa sarıldığı sahnelerden içime baygınlık geldi.
Aslında üç tane,
Ezo'nun hatırlamaya çalıştığı sahnedeki sözleri ve Kadim'le karşılıklı diyologları
Nedim ve Kadim diyoloğu
ve de son sahne elbette,
Kadim: Susmam gerken yerde yine konuşmaya başladım ben. Hı? Belki doğrusu bu. Kibirli, soğuk, korunaklı, zırhlı olmak
Ezo: Kibir kör şeytan, ama korunmak lazım doğru
Kadim: Sevdiğinden de korunmak lazım mı ? hayatı böyle buz gibi, yalnız, soğuk yaşamak. bunu mu seçeyim
Ezo:Yo ne münasebet. Siz hiçte soğuk değilsiniz bence, dengini bulamamış olabilir insan. Daha gençsiniz, bir sürü var etrafınızda dolaşan, size yaraşacak, sizi mutlu edecek. Yalnız niye kalasınız. Siz de hiç insaf yok mu Kadim Bey. korunma diyisiniz, çık ortaya aç kalbini. Terbiyeli güvercin mi sandın beni. çıkıp az uçsunda ıslık çalınca dönsün yuvasına. Kafeste kaplan gibin güm güm güm vuruyi kafesine. Açamda çıksın mı istiyin mi. Açam mı?. Kimseyi bulamasın sonra yine gelsin beni paralasın
Kadim: Ezo, lütfen dur. Ezo, Ezo lütfen
5)Dizide bir görülüp, bir kaybolan karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce diziye olumlu mu yoksa olumsuz mu etkisi var bu durumun?
Doktor Emre'ye üzüldüm, onu Arzuyla başgöz etsek iyi olurdu. Öbür çocukta Meryemin yarasını iyileştirirdi , hem daha Ali'nin kalbini taktığını dahi öğrenmemişti.
Esefle kınamaktayım. Şövalyelik kim Nedim kim. Gelmiş geçmiş biricik şövalyemiz Kadim'dir.
Kadim mutluluk saçıyordu aslında etrafına. Elçin Anne bile müjdemi isterim ne verirsin dediğinde, Ezo'ya bakıp ne sitersen verdim gitti derken mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ezo ise içindekiyle mücedele halinde, daha önce yaşadığı kalp acısı onu adım attırmaya korkutuyor, Hele Kadim'le arasında ki farklılıkları düşününce. zannedersem Kadim bunları hiç düşünmemiş bile, O Ezo'ya aşık oldu ve belirtti.
Nedim akıllanırsa olur, ama Kadim'in dediği gibi çarpılmazlarsa o zamana kadar .
Ah Arzu inşallah Ezo'ya arkadaş olabilecek biridir. Klasik Kötü kız imajını kaldıramıyacağım.
10) Bu hafta en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz performanslar kimlere ait? Genel olark performansların hepsi iyiydi.
arkadaslar ıkıncı sezondan ıtbaren kaç başlık tüketmışiz bölüm yorumları ile ilgli
arkadaslar ıkıncı sezondan ıtbaren kaç başlık tüketmışiz bölüm yorumları ile ilgli
başlık sayısından daha ziyade kampanya ve koğuş sayısını merak ediyorum ben :happy0064
Çok beğendim.
Ezo-kadimin son sahensi ve ezo'nun kendi kendine düşünerek konuşması...
Çok fazla gereksiz sahne yoktu...
Siz de hiç insaf yok mu Kadim Bey. korunma diyisiniz, çık ortaya aç kalbini. Terbiyeli güvercin mi sandın beni. çıkıp az uçsunda ıslık çalınca dönsün yuvasına. Kafeste kaplan gibin güm güm güm vuruyi kafesine. Açamda çıksın mı istiyin mi. Açam mı?. Kimseyi bulamasın sonra yine gelsin beni paralasın
5)Dizide bir görülüp, bir kaybolan karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz? emre kesin olmalı kadroda.
6) Forumda Kadim'e ''şövalye'' dendiğini hepimiz biliyoruz bölümde ''şövalye'' yyorum bile yazmıom...
vala şimdi arzu die biri çıktı onla ilgili bişeyler olabilir...herhalde laf olsun die gelmio arzu:Dnedimin bayan versiyonu...
Olabilir...
Kötü,sinsi,kendini beğenmiş.....
En beğendim performans NURGÜL YEŞİLÇAY...
Beğenemdiğim yok...
tam sayamadım ama ezo gelinin ilk sezonu 3,000 mesaj almış
yeni sezon sa şu anda ortalam 7,500
en az yanı daha çok bence saymak lazım
valla bizi böyle gaza getiriyorsun bimkolik, zaten iflah olmaz bir romantizm ve tutku bağımlılığım varken, bende Ezo gibi açıp yüreğimi salıvereceğim bak güvercinleri, yok işte Kadim'ler yok ki , sonra geri dönüşü zor oluyor yapma bunu bize.
gülendam83 29-11-07, 14:07 amanın ne yaptınız siz? bi ara verdim bi geldim. başlık açılmış kaç da sayfa ilerlemiş.. coşmuşuz yine forumcak.. ya ben çok sabırsızlanıyorum. haftada iki gün olsa ezo.. gerçi yinede paklamaz bizi. her bölüm beş dakika ezo kadim sahnesi beni doyurmuyor.. açım aç...:icon_whis
evet en çok beğendiğim bölümlerden biriydi.nurgül geçen haftaya göre çok iyiydi.serhatıma laf yok o hep muhteşem.
hepsini yazmam gerekirmi? sıradan gidiyim.
B.A:Kadim bey ihbar eden olur sıkıntı çekeriz.biz neysene ama ezoyu sorguya alırlar bunaltırlar.kim ateş etti?nasıl etti?duvardanmı sekti tavandanmı sekti?haniya nerden sekti?nasıl sekti?offf yani ha!
E: POLİS!!aman be kadim bey polisi filan karıştırmayın
K:Tanıdık tanıdık
B.A:ne tanıdık
K:ambulans merak etmeyin hatanelerdede tanıdık doktorlar var bu işi polise yansıtmadan bile halledebiliriz.
B.A:deme ya... demek hastanelerde elin kolun var iyii .. POLİSTE !!!
K:Emniyettede tanıdklarımız var tabi neden olmasın
B.A :eyi.. eyii... hınng .çok yararlı yani
K:anlamadım ne yararlı
B.A:eııı....
bu sahnemi desem yoksa
ezo evine gelmiştir odasındadır yatakta uzanmış kadimin ilanı aşkını tekrar tekrar hatılamakta ve yorumlamaktadır.
( k:bu dünyada olmasaydın benim için yaşamanın hiç bi anlamı kalmazdı anladınmı?yani ben seni o kadar çok...)
E:şşşştttt.. kendine gel demedi eyle
diycekti dedirtmedin.yok bi de dedirtcektin
ha dedirtmedinde ne yaptın
( tekrar hayallerde kadimin dudaklarına yüzüne dokunur)
E:yog eyle olmadı şöyle yanlışlıkla değdi.
( tekrar hayaller kadimin yanagına dokunurken)
E:YOG YOG değdi denmez değecekti değmedi. oofff hep bu ilaçlardan.. hiç bişi hatirlamiyim yaw hiç bişi hatirlamiyim işteee
Kadim içeri girer
K: neyi hatırlamıyorsun
E:hiçç.. hiç bişi hatirlamiyim bastılar ilacı bastilar ilacı
K:şu küçük kızlar bir çuval inciri berbat edeceklerdi.biri doktorun dediklerini duymuş
E: neee.. eylemi
K:önemli değil sen iyi olda bide
E: bidee
K:hayıtlama çalış
Kadim odadan çıkarken
E:olur çalışırım.kolaydı hatılamak
çıktıktan sonra
E: kolaydı unutmak
reklamlar :D şaka şaka ekmek parası :D
Kadim: Sevdiğinden de korunmak lazım mı ? Hayatı böyle buz gibi, yalnız, soğuk yaşamak. bunu mu seçeyim.
Ezo: yooo ne münasebet .Siz hiç de soguk değilsiniz bence dengini bulamamış olabilir insan daha gençsiniz bi sürü var etrafınızda dolaşan size yaraşacak sizi mutlu edecek yanlız niye kalasınız. sizde hiç insaf yok mu Kadim Bey! Korunma diyisiniz, çık ortaya aç kalbini. Terbiyeli güvercin mi sandın beni? Çıkıp az uçsunda ıslık çalınsa dönsün yuvasına. Kafeste kaplan gibin güm güm güm vuruyi kafesine. Açamda çıksın mı istiyinmi? Açam mı? kaçarmısın ?Kimseyi bulamasın sonra yine gelsin beni paralasın...
Kadim: Ezo, lütfen dur. Ezo, Ezo lütfen..
5) Dizide bir görülüp, bir kaybolan karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce diziye olumlu mu yoksa olumsuz mu etkisi var bu durumun?
sorun değil bizde günlük hayatımızda hergün görüşmüyoruz tanıdıklarımızla sonuçta çalışan kişiler :D ezo kadim ballı harici kişileri görmesekte olur fark yaratmaz:d
6) Forumda Kadim'e ''şövalye'' dendiğini hepimiz biliyoruz bölümde ''şövalye'' sözcüğünün Nedim'e söylenmesini nasıl karşıladınız? Bu sözcüğü duyunca tepkiniz ne oldu ve ne yönde oldu
söyleyen kişiye bağlı süheyla ve seyitin dediklerini ciddiye alacak değilim şövalye dese ne olcek kral dese ne olcek..cartlak kebabı yaparim onlari.:D
7) Ezo ve Kadim arasındaki kaçma kovalamaca bittiği anda ''aşk'' durumları
ne şekilde olacak sizce? İtiraflar gelmesine geldi ama ne şekilde devam edicekler yaşantılarına?
bunlar kedi köpek gibin olurlar bir gün koklaşır 3 gün işkence ederler birbirlerine ama tutkulu aşklarını izleyeceğimiz kesin:D
evet.ya aklı başına gelecek yada tamamen gemileri yakacaklar böylece dizi başka bir boyuta geçecek seyredip göreceğiz.
belkide kızının kadime olan duygularını biliyordur.ben arzudan eyle çok eyi arkadaş çıkacagını sanmıyorum .geldiği zamana bakılırsa iki aşıgımız açıldıktan sonra geliyo.pek hayra alamet değil bu durum.
1.serhat tutumluer 2.nurgül yeşilçay 3.ahmet mümtaz taylan
not : eklemeden geçemiyeceğim abi kardeşin konuşmasıda süperdi arkadaslar konuşmalarını yazdılar tekrar yazmıyım dedim ordan okuyun artık anlayacağınız bu hafta 4 sahneye bayıldım ve sahne oyuncularına bakınca her sahnede serhat tutumluer var demekki karşısındaki oyuncuyu coşturmuş 1.lik anasütü gibi helal olsun gelelim ikincimiz 2 sahnedeki üstün performansıyla ezomuz haketti.3.lük ballı agamızın aman başımızdan eksik olmasın. hepsinide kutluyorum bize unutulmaz bir salı gecesi yaşattıkları için
1-final sahnesi ezo -kadim
2-ballının evindeki sahne ballı-kadim
3-ezo hayal kurrarken ezo-kadim
4-kadim - nedim
eski bölmüleri izlerken atış talimi yapıyordu doktorla kadim ... boşa gösterilmedi o sahneler...
işte en büyük korkumda burda başlıyor mafya diizisine dönmez umarım birde işin içinde ezo var süreyya ezoya takmış durumda ...Ezoyu kaçırıp kadimide silah kullanmaya mecbur etmezer..... ben ne diyorumya aman yok yok olmasın kesinlikle tam mafya dizisi olur işte yandık:img-fear2
amanın ne yaptınız siz? bi ara verdim bi geldim. başlık açılmış kaç da sayfa ilerlemiş.. coşmuşuz yine forumcak.. ya ben çok sabırsızlanıyorum. haftada iki gün olsa ezo.. gerçi yinede paklamaz bizi. her bölüm beş dakika ezo kadim sahnesi beni doyurmuyor.. açım aç...:icon_whis
sabah şekerleri gibi bi program olsa keser mi bizi yok yine kesmez, en iyisi haber sunsunlar gunde her saatbaşı görmüş oluruz :img-pilot
arkadaslar malum sitede dizinin yeni müziği bayagı tutuldu .oylayalım daha iyi yerlere gelsin.bu arada çok begendim yeni müzigi kaç gündür dinle dinle doymuyorum.sonunda istediğim gibi oldu .aşkın gidişatına göre bolehenkten yeni parçalar bekliyorum .hatta albüm yapsınlar kesmiyor beni yoksa
Bir de şeye dikkat ettiniz mi, hani Ezo 'Konsantrenizi bozmayayım' dedikten sonra Kadim: 'Konsantrasyon..' diyerek düzelttikten sonra sanki bir panik yaşadı Ezo'yu kırdım mı gibilerindn ve hemen ' yani doğrusu bu ' diyerek başını kaldırdı, orada mahçup olmuş bir hava sezinledim, yoksa bana mı öyle geldi..:img-wink:
Bir de şeye dikkat ettiniz mi, hani Ezo 'Konsantrenizi bozmayayım' dedikten sonra Kadim: 'Konsantrasyon..' diyerek düzelttikten sonra sanki bir panik yaşadı Ezo'yu kırdım mı gibilerindn ve hemen ' yani doğrusu bu ' diyerek başını kaldırdı, orada mahçup olmuş bir hava sezinledim, yoksa bana mı öyle geldi..:img-wink:
O sözden sonra Ezo öyle bir "he öyle" dedi ki napsın..hemen toparlamaya çalıştı. FilintaKadim'in işi zor..
onun mahçup havalarına kurban olsunlar..:img-icecr:img-icecrezonun da hani hatırlamaya çalıştığı sahnedeki mahçup halide çok tatlı..o sahnedeki filintamkadim'imin:img-in_lo hatırlamaya çalış derken ki çakal:) bakışını tek geçerim tabii..:img-in_lo
Aynen öyle. Ben de dikkat etmiştim. Çok minik hareketlerle çok güzel oyunlar veriyor Serhat Bey, Nurgül Hanım da öyle. Çok başarılılar o konuda...:good:
Özet ne zaman gelir, bileniniz var mı acaba?
o sahnede benim daha cok sey dikkatimi cekti ezonun
hee hiçbişeyinizi bozmak istemim derken cok daha fazlası vardı sanki, birde ballının odasından cıkısın hemen ardını düşünürseki ona zarar verme korkusu :good: yasıyordu adeta
:D ninem öyle derdi zevallım diye allah rahmet eylesin neyse konuya dönelim
ezocum panter gibi laf sokacak kızacak diye diye bizimki süt dökmüş kedi gibi davranıyor ne yapsın kızdırmadan bir cevap almaya bakıyor.aşkını itiraf etti ve ezodan bir cevap bekliyor bizimki ne yapıyor kaçamak cevaplar veriyordu.ama sonunda aldı ağzından lafı:D benimde yüreğime sular sertti.bekleki özet gelsin bekleki fragman gelsin bekleki salı gelsin offff offfff ne sıkıntı soktular yüreğime durduk yerde hasta olcam ben bunlar yüzünden yataklara düşecem ezo kadim aşkından hoş almış çocugun hasını birde naz yapıyor:D kız saçını başını yoldurmada he de bir an evvel :)))))))))
aman allahım neler oluyor bana
Yok artık...
sevgili ceva,
bi kerem teessüflerimi çelenk ediyorum sana;
sonra bi kerem o sahnenin çoook ulvi bir amacı vardı; onu da söyliim;
kadim ezonun yatak odasına bir kez daha adım atma fırsatı yakalamış oldu...
ezo "hatırliim hatırlamiim" diye dövürnürken kadim, küçük kızlardan birinin kapı dinleyerek aşağıya haber ulaştırdığını ezoya söylemek için geldi..güyaa..işin bahanesi işte...anladın sen onu..:happy0064
asıl mesele ezonun yatak odasına bir daha sefer düzenlemek ve bu bahane ile ezonun elini tutmaktı .. (ezo da çok anladı yaa:img-hyste)
e üstelik ezoya "hatırlamaya çalış" dediii...yani biraz önce olanlar rüya değildi, gerçekti
dimi..yaaaaa işte gördüğün gibi vesselam, o sahnenin amacı çoookk ulvi idi...:img-hyste:img-hyste
Aynen öyle. Ben de dikkat etmiştim. Çok minik hareketlerle çok güzel oyunlar veriyor Serhat Bey, Nurgül Hanım da öyle. Çok başarılılar o konuda...:good:
Özet ne zaman gelir, bileniniz var mı acaba?
cuma günü geliii bacım,bu ne acele,
dur şimdi işim gücüm var, özetçi ile uğraşamam..:icon_sorr
evet özellikle serhat beyin mimikleri çok çok yerinde ve çok şey anlatabiliyor..
ama ezo bacımızda ben mimik göremedim bu güne kadar..:icon_sorr
cuma günü geliii bacım,bu ne acele,
dur şimdi işim gücüm var, özetçi ile uğraşamam..:icon_sorr
evet özellikle serhat beyin mimikleri çok çok yerinde ve çok şey anlatabiliyor..
ama ezo bacımızda ben mimik göremedim bu güne kadar..:icon_sorr
Ya aslında senin özetçiyle alakanı çözmek için ortaya attığım bir soruydu bu ama özel hayatın gizliliği gereği hadi geri çektim diyelim:img-grin2
Bazen perşembe de geliyor ya (gerçi galiba o bir kereye mahsustu) ondan sordum...
Nurgül Yeşilçay da çok iyi o konuda, Kadim biraz daha baskın olabilir ama... Mesela 41. bölüm sonundaki kafa eğişi, mesela bu bölümde hatırlamadığı yerde offflayışı...
Yalnız bir yerde "Nur'um güzelim" diye bir lafı vardı, onu çok eğreti söylemiş sanki... Neyse artık suyunu çıkardım detayın, o kadar da olsun.
sevgili ceva,
bi kerem teessüflerimi çelenk ediyorum sana;
sonra bi kerem o sahnenin çoook ulvi bir amacı vardı; o da şuydu;
kadim ezonun yatak odasına bir kez daha adım atma fırsatı yakalamış oldu...
ezo "hatırliim hatırlamiim" diye dövürnürken kadim, küçük kızlardan birinin kapı dinleyerek aşağıya haber ulaştırdığını ezoya söylemek için geldi..güyaa..işin bahanesi işte...anladın sen onu..:happy0064
asıl mesele ezonun yatak odasına bir daha sefer düzenlemek ve bu bahane ile ezonun elini tutmaktı .. (ezo da çok anladı yaa:img-hyste)
e üstelik ezoya "hatırlamaya çalış" dediii...yani biraz önce olanlar rüya değildi, gerçekti
dimi..yaaaaa işte gördüğün gibi vesselam, o sahnenin amacı çoookk ulvi idi...:img-hyste:img-hyste
söğüt..ustam..farkını koydun yine ortaya:good:
Kadim'i bizden daha iyi çözdüğün ortada...bizden kaçıyor ama senden asla..
hatırlamaya çalış..bu söz ve filintanın tabiri ile çakal bakışı..Kadim'in bu projesi olmasaydı nasıl görürdük..bak senaristleri daha çok sever oldum şimdi:)boşuna koymamışlar sahneyi:)
Ya aslında senin özetçiyle alakanı çözmek için ortaya attığım bir soruydu bu ama özel hayatın gizliliği gereği hadi geri çektim diyelim:img-grin2
Bazen perşembe de geliyor ya (gerçi galiba o bir kereye mahsustu) ondan sordum...
Nurgül Yeşilçay da çok iyi o konuda, Kadim biraz daha baskın olabilir ama... Mesela 41. bölüm sonundaki kafa eğişi, mesela bu bölümde hatırlamadığı yerde offflayışı...
Yalnız bir yerde "Nur'um güzelim" diye bir lafı vardı, onu çok eğreti söylemiş sanki... Neyse artık suyunu çıkardım detayın, o kadar da olsun.
aman sevgili gizemzem,
özetçimle aramda özelim mi kaldı,
elhamdülillah bütün site biliyor artık gönül alışverişimizi..
ama biraz nazlı sağolasıca,
ben methiyeler dizmesem, gelmiyor..
e benimde işi çok şu an elimde..
ha bi de öyle üstünkörü ilgilenmeyide kabul etmiyooorrr..aaa rica ederim çok yüksek bir naz yapma anlayışı var...(ne demekse bu)..işte ondan...
nura kızdım bu yüzden.tamam iyilik yapmaya çalışıyor fakat ne demek ''kadim beye söyleyelim sanada bi oda açsın''.ne demek bu ezocum odalık tabir edilen cinsten birimi?
nura kızdım bu yüzden.tamam iyilik yapmaya çalışıyor fakat ne demek ''kadim beye söyleyelim sanada bi oda açsın''.ne demek bu ezocum odalık tabir edilen cinsten birimi?
ben biliyor yoğğ Nur da öyle kötülük..o tabirde kullanmamıştır..
dil ve şive probleminden kaynaklanan birşey:)
biz yerleştik..bak odalarda çok güzel..istediğin an spor yapabiliyorsun..sende mahrum kalma demeye getirmiştir canım..
söğüt..ustam..farkını koydun yine ortaya:good:
Kadim'i bizden daha iyi çözdüğün ortada...bizden kaçıyor ama senden asla..
hatırlamaya çalış..bu söz ve filintanın tabiri ile çakal bakışı..Kadim'in bu projesi olmasaydı nasıl görürdük..bak senaristleri daha çok sever oldum şimdi:)boşuna koymamışlar sahneyi:)
:img-hyste:img-hyste
valla o kadar kadimci olmuşumki;
kadimin vereceği tepkileri, yapacağı hınzırlıkları ve filintamın dediği o çakal triplerini, bıyık altından gülerek, bir adım önceden tahmin edebiliyorum..
bi çok kere içimden "ah seni seniii..ama yemez anadolu çocuğu, orda sen varsan burda da ben varım" diyorum ....heralde ikimizde çakalız...:img-hyste:img-hyste
arkadaslar malum sitede dizinin yeni müziği bayagı tutuldu .oylayalım daha iyi yerlere gelsin.bu arada çok begendim yeni müzigi kaç gündür dinle dinle doymuyorum.sonunda istediğim gibi oldu .aşkın gidişatına göre bolehenkten yeni parçalar bekliyorum .hatta albüm yapsınlar kesmiyor beni yoksa
Belki bazı benim gibi ileri yaşlarda olanlarınız hatırlar çok eskiden 'Sympathy' diye çok ünlü bir parça vardı, bu melodi sanki onun türkçe söz yazılmışı gib, ya da çok çağırıştırıyor. O parçayı bulup indirirseniz benzerlik daha iyi anlaşılabilir.
Belki bazı benim gibi ileri yaşlarda olanlarınız hatırlar çok eskiden 'Sympathy' diye çok ünlü bir parça vardı, bu melodi sanki onun türkçe söz yazılmışı gib, ya da çok çağırıştırıyor. O parçayı bulup indirirseniz benzerlik daha iyi anlaşılabilir.
solist kim onuda yazarsan daha kolay bir arama olur.böyle seçenekler çok fazla kısatalım istersen:D
papatya363 29-11-07, 15:43 Aaa bak işte tutku dedin miydi orada akan sular duriy..
cnm ne güzel yazmışsın öyle dediğin gibi gözümde canlandırdımda ne güzel olurmuş
ama nerde bizde o şans biz o sahneleri göreceğiz diye ölüyoruz ama senarist bizi süründürüyor
hani diyorum şu yardımcı senarist var ya onun yerine seni koyalım barış abiye azıcık akıl verde o güzel sahneleri izleyebilelim:)
solist kim onuda yazarsan daha kolay bir arama olur.böyle seçenekler çok fazla kısatalım istersen:D
bu şarkıyı heryerde aradım..limewire de hertürlü aradım..yok anam yok delirdim..bulupda bir türlü indiremedim şarkıyı..bolahenk e mail bile attım :) zahmet edip gönderirlerse :icon_whis size haber veririm..isteyenlere maille gönderirim..inşl. gönderirler..
bimkolik sen bu senaryo konusunu bir düşün istersen bu nasıl bir sahne :D amanda aman şeker gibin eridim gittim okurken birde izlesem ne olacak.:happy0064
acile kaldırırlar beni zaten bu dizi yüzünden kendimi tanımakta zorlanıyorum.ezo yu düzeltene kadar bütün forumdaşların şive değişecek o bize değil bizi kendine benzetecek hepimizde yemeniler gözlerde sürme birer renkli fistan ooohhhhh istanbul sokaklarında dolanacağız:D
forgetmenot 29-11-07, 15:52 Elçin annenin kızı Arzu gelecek ya ben de onu merak ediyorum.Eski senaristler olsaydı garanti 7 numara dizisi bayan oyuncularından biri olur diye düşünürdüm ama şimdi senarist başka olduğuna göre kim olabilir???Bu arada baklavacıyı ilk ve son kez görmeyeceğimizi hissediyorum.Kalıcı bir rol olacak gibime geliyor.Belki Ezo otelde artık kendini rahat hissetmezse baklavacıda çalışmaya başlar??Yeni ortam,yeni insanlar,başka bir hayran belki??Çünkü muhtemelen Arzu-Kadim arasında illaki yakınlaşma veya tek taraflı yakınlaşma çabaları olacaktır gibime geliyor.:img-pilot
İmza:İzlediği dizi sayısı normal düzeyi çoktan aşmış,dizi-manyağı olmuş,bu sebeble beyni pörtlemiş,tahminsever TV seyircisi örneği.:icon_roll:D:img-heh:
Elçin annenin kızı Arzu gelecek ya ben de onu merak ediyorum.Eski senaristler olsaydı garanti 7 numara dizisi bayan oyuncularından biri olur diye düşünürdüm ama şimdi senarist başka olduğuna göre kim olabilir???Bu arada baklavacıyı ilk ve son kez görmeyeceğimizi hissediyorum.Kalıcı bir rol olacak gibime geliyor.Belki Ezo otelde artık kendini rahat hissetmezse baklavacıda çalışmaya başlar??Yeni ortam,yeni insanlar,başka bir hayran belki??Çünkü muhtemelen Arzu-Kadim arasında illaki yakınlaşma veya tek taraflı yakınlaşma çabaları olacaktır gibime geliyor.:img-pilot
İmza:İzlediği dizi sayısı normal düzeyi çoktan aşmış,dizi-manyağı olmuş,bu sebeble beyni pörtlemiş,tahminsever TV seyircisi örneği.:icon_roll:D:img-heh:
aslında arzu rölünü oynayacak kişi belliydi ama sanırım deyişmiştir
zaten hatunu görünce ak mı kara mı belli olur eyer deyişmemişse o kızsa ben ondan kötülük geleceğini düşünmüyorum:img-yes: çok sevimli bir kızdı o olsun isterim hem öyle çok güzelde deyil:good:
bence çok güzel bir kız olacak..Ezo çok kıskanacak..belki bu onu biraz kamçılarda kendini toparlar biraz:icon_whis
Arzu karakterinden ben çok tırsıyorum :) gelmeden korkuttu beni :icon_whis ezo kadim arasına gireceği için çok korkuyorum..eğer kadime aşık olursa,Elçin anne kızı için ikilinin arasını yapmaya çalışacak hatta Ezoyu devre dışı bırakmak için Ezoya sert ir konuşma bile yapabilir :img-fie:
baklavacı kesinlikle öylesine diziye girmedi..Ezo kesin otelden ayrılıp orada çalışacak:img-fie:
bir arkadaş msjında, Ezonun patronu yakışıklı olmasını ve Kadimin kıskanmasını yazmıştı..buna sonuna kadar katılıyorum:img-yes:Ezonun kıskanması için birisi girecekse diziye,Kadiminde kıskanması için iyi biri girmesi güzel olur..
papatya363 29-11-07, 16:08 bence çok güzel bir kız olacak..Ezo çok kıskanacak..belki bu onu biraz kamçılarda kendini toparlar biraz:icon_whis
Arzu karakterinden ben çok tırsıyorum :) gelmeden korkuttu beni :icon_whis ezo kadim arasına gireceği için çok korkuyorum..eğer kadime aşık olursa,Elçin anne kızı için ikilinin arasını yapmaya çalışacak hatta Ezoyu devre dışı bırakmak için Ezoya sert ir konuşma bile yapabilir :img-fie:
baklavacı kesinlikle öylesine diziye girmedi..Ezo kesin otelden ayrılıp orada çalışacak:img-fie:
bir arkadaş msjında, Ezonun patronu yakışıklı olmasını ve Kadimin kıskanmasını yazmıştı..buna sonuna kadar katılıyorum:img-yes:Ezonun kıskanması için birisi girecekse diziye,Kadiminde kıskanması için iyi biri girmesi güzel olur..
bende birbirlerini çok kıskanmalarını istiyorum ama bu arzu olmamalı
arzuyla ilgili daha değişik senaryolar kurmuştuk(gerçi daha belli değil karakterin nasıl olacağı, ama büyük ihtimal karakedi gibi araya girecek)arzu ezonun yakın arkadaşı olur ve ona giyiminde yardımcı olur yavaş yavaş giyiminin değişmesini sağlar yemenisini açar falan diye düşünüyodum yani öyle bi arzu istiyorum
lütfen senarist bey bizi ters köşe yapmayın hatta nedimi arzuya aşık edin arzuda pas vermesin nedime
bizde nedimin sürünmelerini izliyelim:img-yes:
geçen bölümde ballı ezoya otele seni ortak edecem demişti laf havada kaldı hazır ikiside birbirine açılmışken ballı aga yapsın büyüklüğünü ezo kendini ezik hissediyo ortak olursa bak nasıl hem süreyyanın hemde kadime asılacak kızların hakkından gelir.ayrıca bu sayede belki giyimide değişir yoksa ben fistan giymeye başlıycagım .
bence çok güzel bir kız olacak..Ezo çok kıskanacak..belki bu onu biraz kamçılarda kendini toparlar biraz:icon_whis
canlarım ben sizi anlamıyorum bu diziler hep böyle gittiği için artık bağımlılık yaptı acep ben bu 3. şahıslerın olmasını istemiyorum sürekli araya girmeler yalnış anlamlar ayrılık falan olmasın ha hep güllük gülüstanlık da olmasın (eh rozi o zaman ne olacak diyceksiniz) ben mesela kadimın emreyi kıskanmasına bayılıyorum ama kadim ezoya güveniyor o ne dese inanıyor olay çok uzamıyo böyle olsun istiyorum yoksa ben istemezmiyim filintakadimin o tadından yenmeyen kıskanç halerini o bakışlarını tabi isterim maksat olaylar çok uzamasın entrika olmasın o işi yapan 4 adet geberesice yilan var zaten daha fazlasını bünyem kaldırmaz benim müebbet yememi ister misiniz hapislerde mi çürim yani:icon_sorr
bende birbirlerini çok kıskanmalarını istiyorum ama bu arzu olmamalı
arzuyla ilgili daha değişik senaryolar kurmuştuk(gerçi daha belli değil karakterin nasıl olacağı, ama büyük ihtimal karakedi gibi araya girecek)arzu ezonun yakın arkadaşı olur ve ona giyiminde yardımcı olur yavaş yavaş giyiminin değişmesini sağlar yemenisini açar falan diye düşünüyodum yani öyle bi arzu istiyorum
lütfen senarist bey bizi ters köşe yapmayın hatta nedimi arzuya aşık edin arzuda pas vermesin nedime
bizde nedimin sürünmelerini izliyelim:img-yes:
ahh papatyacım inşl. senin dediğin gibi olur..inan bunu çooooooook isterim..ama ne bilim ya içime kurt düştü işte yiyip bitiriyo beni :icon_sorr
canlarım ben sizi anlamıyorum bu diziler hep böyle gittiği için artık bağımlılık yaptı acep ben bu 3. şahıslerın olmasını istemiyorum sürekli araya girmeler yalnış anlamlar ayrılık falan olmasın ha hep güllük gülüstanlık da olmasın (eh rozi o zaman ne olacak diyceksiniz) ben mesela kadimın emreyi kıskanmasına bayılıyorum ama kadim ezoya güveniyor o ne dese inanıyor olay çok uzamıyo böyle olsun istiyorum yoksa ben istemezmiyim filintakadimin o tadından yenmeyen kıskanç halerini o bakışlarını tabi isterim maksat olaylar çok uzamasın entrika olmasın o işi yapan 4 adet geberesice yilan var zaten daha fazlasını bünyem kaldırmaz benim müebbet yememi ister misiniz hapislerde mi çürim yani:icon_sorr
ahh rozicim ya ben istermiyim böyle olsun :icon_sorr bu güzel aşkı içimize işleyerek yaşatmalarını istemezmiyim:img-in_lo ama bu senaristler bizi paranoyak etti valla..hep onların yüzünden iyi bişey düşünemez olduk..
papatya363 29-11-07, 16:26 ahh papatyacım inşl. senin dediğin gibi olur..inan bunu çooooooook isterim..ama ne bilim ya içime kurt düştü işte yiyip bitiriyo beni :icon_sorr
o kurt hepimizin içinde var cnm
anca arzu gelince anlıyacağız herşeyi
belki bakarsınız özette arzudanda bahseder dizinin gidişatında nasıl bi rolü var belli olur
bizde bi dahaki bölüm gelmeden anlamış oluruz
nasilda özlemisim sizleri hepinizi tek tek okudum basim döndü ROZIMIN terlik muhabbeti cok hostu,ayrica yorumlar cok olumlu artik geriye sayim basladi BIMKOLIK sana tesekkür ederim hem resimlerden,hem fragman yüklemenden,hemde atesli Ezo-Kadim sahnenden dolayi harikasin arkadasim.Simdi acaba bu bölümde neler olabilir malum Balli Ezo hanimi gördü Kadim pesinde ilginc bir diyalog bekliyorum ben kendimce söyle yazdim
Kadim Eoyu kovalarken Balli bunlari görür eli ayagina dolasan Ezo
EZO:agam gurbanin olam sakin yanlis anlama yok bisi
BALLI:nasil yok Ezo Hanim bakin aglisiz Kadim Bey siz Ezo Hanima biseymi yaptiniz
KADIM:yok Balli Aga ne münasebet ben Ezo hanima birsey dedim beni yanlis anladi aslinda niyetim inanin kötü degildi ben Ezo Hanima ne kötülük yapabilirim,Ezo hanim lütfen özür dilerim sizlen yalniz konussak.
EZO:yok Gadim Bey tamam özrünüz kabul edildi,ben isime gidim
gözyaslarini silerek Ezo mutfaga iner Eylül casusu dikkat kesilmis Ezoyu süzmektedir
BALLI:Gadim Bey yigenim bak seni sevdim canimsin dedim ,yigenim dedim ama Ezo bizim kiymetlimizdir ha ona göre ayani denk al
KADIM:Balli aga ne oluyor beni tehditmi ediyorsunuz
BALLI:yo sadece diyimki Ezoyu üzme
KADIM:ben hic Ezoyu üzermiyim bende sizin kadar kiymet veriyorum bunu görmüyormusunuz?
BALLI:he görik Nur Hanim birseyler citlatmisti ucundan ihtimal vermemistim ama simdi görim
KADIM ne ?ben anlamadim
BALLI:yok bisi yok yigenim sen kayfine bak gerisi hikaye
benim aklima bunlar geldi sonrasini senaryo bölümüne yazacagim nasip olursa sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye
inşl. bahseder papatyacım..özetci kardeşim, acı bize,yüreğimize su serpici özet çıkar tamam mı? :icon_sorr
ahh rozicim ya ben istermiyim böyle olsun :icon_sorr bu güzel aşkı içimize işleyerek yaşatmalarını istemezmiyim:img-in_lo ama bu senaristler bizi paranoyak etti valla..hep onların yüzünden iyi bişey düşünemez olduk..
biliyorum canım hiç birimiz istemiyoruz böyle olsun ama olcak arzu olmasa başkası olacak bizim senarıstler bu konudan vaz geçmezler malesef ama yabanci dizilerde bile durum böyle tek fark çok uzmaması benim de dileyim bu :sad53:
offf ne arzuymuş daha gelmeden gölgesi kara bulut gibi çoktü üzerimize:img-cray:
..
Yok benim bünyem bunları kaldırmaz. ne Elçin anne ne de kızı karakedi haline dönüşmesin.Aslında şu Ezo& kadim ilişkisinin bir an evvel adı konsun da Arzu mudur ne gelmeden, salça durumları olmasın..
baklavacı kesinlikle öylesine diziye girmedi..Ezo kesin otelden ayrılıp orada çalışacak:img-fie:..
Doğru baklavacı ile ilerde bir şey olmayacaksa bu bölüm girmesi çok saçma..Baklavacı yakışıklı olsa ne yazar, Ezo otelden çıktıktan sonra artık Kadim& Ezo sahnelerini cımbızla ayıklarız bölümlerden.:icon_sorr
Ya lütfen ben öyle kıskançlıklar falan girmesini istemiyorum..Solo romantism diyim , diyim ama anlatamiyim bu senaristlere..
:bilmim
Şu romantism uğruna Kadimin yaralanmasına bile katlanabilirim..
Düşünsenize kendinden geçmiş ağır yaralı, yatağında sözüm ona heç bir şey duymadan yatan Kadimimin başında şakıyan Ezo güvercinimiz..:img-yes: bülbül kesilir valla..:img-icecr Hem Kadim hatırlamiyim da demez..hepsini hatırlar.:img-yes:
ladyDarbanvile 29-11-07, 16:45 Kadim'in terlikleri benimde dikkatimi çekmişti.:img-wink:
Valla Kadim'i kibirli, mendebur, korunaklı, "dünyayı ben yarattım" gibi dolaşan biri diye tarif etselerde, içinde iyi bir ev erkeği, aile babası var:img-yes:
Daha önce Debbie ile olan ilişkisi çocuklara olan sevgisini ve korumacılığını gösterirken bu terliklerle de tam bir ev erkeği olduğunu gösterdi.
Dizinin sonunda ayağında terlikleriyle televizyon karşısına geçmiş, evin içinde koşuşturan bir çocuk ve evin annesi olarak Ezo'yu görürsek şaşırmamak lazım:cheer:
İnanmıyorum. Kaçıncı sayfada bıraktım kaçta buldum sayfayı:) Yine koğuşumuza akın var aman ne güzel. Bir de kadim gelse tam olacak:) Ah nerde ezocuğunun yanından ayrılamıyor ki:img-hyste
Ballı ağamızın ne yapacağı konusundan konuşulmuş. Ağamızın huyudur önce karşı çıkar. Sonra öyle bir gaza gelir ki (bkz:Otel olayı) tutmayın ağamızı:) Bu durumda nur hanıma çok iş düşüyor. Ondan başka güvenecek kimsemiz yok şuanda. Ağamızın dilinder anlar nur hanım:img-wink:
Ahesti, Seyitte ezoya aşık olursa forumu kapatıp gidelim bence:img-hyste Oldu olacak dizideki bütün erkekler ezoya aşık olsun:)
ezo dan ziyade Kadim'e ilk bulaşacak gibi geliyor tabi ezo'yu da ihmal etmez..Ezo için endişelenen Kadimi çok gördük biraz da Kadim için endişelenen Ezo görsek iyi olur..Kadimciğimi o halde görmek üzer beni ama istiyorum yahu..ezo uzak durmak için çaba göstermez üstelik ...
Bunu bende çok istiyorum sudecim. Hatta bunun için kadimin vurulmasını bile istiyorum. Yoksa ezonun başka bir türlü çözüleceği yok.
Elçin Anne inanmadı bence, zaten Ezo ve kadim'in söyledikleri de birbirini tutmadı bu ikisini birleştirince Ballı 'ya kafasında bağlamıştır Elçin Anne. Telefonu çaldığında Kadim, salona çok yakın bir yerde konuştu , normalde o konuşmanın duyulması gerekmezmiydi içerden. Neyse, sonuç olarak olayı deşmedi Elçin Anne , Ezo'yla olan sahnesinde de sarılmakla yetindi.
Asıl Kadim'in başına bir vukuat gelirse o zaman Elçi Anneyi tutabilene aşkolsun.
Şuanda elçin anne pusuya yattı. Arzu'nun gelmesini bekliyor harekete geçmek için. Zaten ezo ya sarılırken elinde bıçak vardı son anda vazgeçti saplamaktan:img-hyste Ben elçin anneye güvenimi tamamen yitirmişim. Nasıl soğuduysam artık (herkes aynı fikirde galiba)
Terlik kampanyasına sonuna kadar katılıyorum.:img-hyste
Ama hala kazak var sırada. Kazak olayını unutmadın dimi Bimkolik:icon_whis
Okudukça yazacağım kurtulduk diye sevinmeyin:img-hyste
papatya363 29-11-07, 16:50 ya şu terlik meselesini okudumda çokda güldüm
izlemek için siteye giriyorum çok yavaş dolmuyo artık yarın izlerim
ama merakda ediyom hani:)
bu arada sizdede ne göz var ama ben valla kadime bakmaktan hiç diğer ayrıntılara bakamıyom yani yüzü dururken ayağına niye bakıyım dimi:)
gerçi bazen bakmak iyi oluyo demekki
Ya lütfen ben öyle kıskançlıklar falan girmesini istemiyorum..Solo romantism diyim , diyim ama anlatamiyim bu senaristlere..
Şu romantism uğruna Kadimin yaralanmasına bile katlanabilirim..
Düşünsenize kendinden geçmiş ağır yaralı, yatağında sözüm ona heç bir şey duymadan yatan Kadimimin başında şakıyan Ezo güvercinimiz.. bülbül kesilir valla..:img-icecr Hem Kadim hatırlamiyim da demez..hepsini hatırlar.:img-yes:heççç kıskançlık felan istemiyikkk...
anam bimkolik'im ellerde bulamadığın tutkuyu burda ariyinn bakıyomda:img-wink:
valla bülbül mü kesilir kafesteki kaplan gibin güm güm vururmu bilmem ama biz telef oluruz o kesin..:img-blush:img-blush
filintamkadim'im:img-in_lo:img-in_lo çakaldıııır unutmaz oooo..
ya aklıma şimdi ne geldi ezo güvercin ya hanii en kuşundan :icon_whis:icon_whisondan mı unutiiyy zaar..:img-wink:
çakallar unutmaz ama sanırsam:img-icecr:icon_whis
misafir umdugunu değil buldugu terligi giyer onu vermişler onu giymiş işte ama bir terlik bir insana bu kadarmı yakışır :D demi ama
papatya363 29-11-07, 16:55 Ahesti, Seyitte ezoya aşık olursa forumu kapatıp gidelim bence:img-hyste Oldu olacak dizideki bütün erkekler ezoya aşık olsun:)
geçen sene öyleydi cnm:img-wink:
ömer vardı sonra meryemin abisi vardı doktor emre vardı bide ballı ağa vardı
ee daha kim olsun dimi:img-hyste
ezo böyle hep benzetmeli konuşuyorya işte kuşdu kaplandı falan aklıma şey geldi çok saçma olucak ama bir demet tiyatroda eyvah necdet vardı sen hiç bilmem neyleri düşündünmü diye hep hayvanlardan bahsederdi :):):) valla ezo gitgide ona benzemeye başladı kanımca :)
ask-I memnun 29-11-07, 17:04 yorum yapmak bu ana kismetmis..aslinda yorumda degil acikcasi bir tür serzenis diyelim …
ve maalesef üzülerek söylüyorum ki gelen gideni aratiyormus..balli aganin disindaki bütün sahneler ve kisiler eskiye nazaran o eski samimiyetten uzakti.. ...iyiler birer birer giderken havadan inme kisilerin gelmesi dizinin bir anda bütün büyüsünü bozmus...
nerde dr.emre ..selim..feray..osman abi..nerde o eski sicaklik..
bu kadar basitmiydi diyorum kendi kendime..onlar dizide yavas yavas kaybolmaya yüz tutarken hic alakasi olmayan baklavaci adamin, seyitin pis islerini yapacak tetikcinin ve sonrasi icin ortaya cikmasina zemin hazirlanan hüseyin beyler diziyi doldurdu dolduracak ... yeterince kötü kisiler varken bu kadarina ne gerek vardi dedirtiyor insana…
deli serifeyi unuttum bu arada..yedi numarada ki o harika akilli olgun karakterin ardindan böyle bir karakterde görmek beni cok üzmüstü acikcasi ama oda yok artik sanirim..demislerdi fazla kalici olmuyor calistigi islerde diye..buda onun mazereti oldu...
..gelelim mahalleliye..
hava ve bahattin'in trakya konusmalarina noldu.?.o sicacik siveleriyle o kadar tatlilardi ki simdi gayet siradan bir hal almis konusmalari..eskiye nazaran cokda ciddi olmuslar yada bana mi öyle geldi bilemiyorum..kadirga gencligin maclari bile unutulmus maalesef…
kadim askini itiraf etmenin rahatligindanmidir bilinmez ezonun yaninda yaptigi bütün hareketler cok gözüme batti nedense...
sizlerin aksine kadimin o mendeburlu o gizemli despot hallerini cokmu sevmisimde icime sindirmisim bilmiyorum ama biranda kabak cicegi gibi acan nereye baksa agzi kulaklarinda dolasan biri haline geliverdi..
kadimin asik halleri tabiki güzel ama nedense bunu fazlami abartti yoksa ben mi abartiyorum emin degilim....
bu hafta dizi balli aganin üzerine kuruluydu adeta…her zaman ki gibi olaganüstü oyunculuguyla bizi kendine hayran birakti…
..ve bir o kadarda nur hanim…nede olsa görmüs gecirmis bire bir yasamis ve aski, ayriligi tatmis biri olarak herseyi biranda anlayiverdi nur..ezoyu teselli edisi ona moral destek vermek istemesi harikaydi..
Hepsi basli basina harikaydilar..ama balli aganin otele yerlesmesine icerledim dogrusu..güzel bir evin varken hem yönetiminden anlamam diyor hemde otele yerlesiyor…niyeyse neziri unutmus balli aga..bir o kalmisti otele yerlestirmedigi… …kadimi kiskandi sanirim..bari evi ezoya verseydide kiz kendini siginti gibi hissetmeseydi o evde…öyle genis bir evde rahat rahat yasardi hazir..hem evin sömineside vardi ne güzel.. o söminenin karsisinda ne anlar yasardi bizim asiklar…kimseler yok ..sadece yanan atesin isigi odayi kapliyor..ve calmakta olan yavas duygusal bir müzigin esliginde yasanasi harika bir ask ..ne muhtesem olurdu..böylece bizimde sömine hayallerimizde yarida kalmazdi …
Aslinda fazla da birsey söylemek istemiyorum acikcasi..
ama biten son bölümle ilgili bir tahminim var..bunlar tam asansörün kapisinda durduklarina göre tamda o an devreye nur gelecek diye düsünüyorum ben..
söyle ki asansörün kapisinda beliriveren nur önce balli agayi sonra gözü yasli ezoyu ve sonrasinda da tedirgin kadimi görür..olaylari bilen biri olarak birseyler oldugunu düsünerek bir müdahalede bulunmasi gerektigini düsünür ve olaya el koymaya karar verir…balli aganin bakislarina aldanmayalim diyorum.. balli aga agzini acmadan nur hemen onu susturarak bir sey söyleme yada gösterme bahanesiyle oradan uzaklastirir..yada laf kalabaligiyla o ortami bir nevi bozmak isteyebilir nur .. bari bu sekilde olsunda nur gecen haftanin hatasini bu gelecek bölümde bu sekilde telafi etsin diyorum...
asiklara gelince onlarda kaldiklari yerden ama odalarinda devam etsinler..tabii ezo inat edip mutfaga inicem derse orasi baska...
İçerde kapanmış oda kapısının önünde, Ezoya öyle sıkı sarılmış saçlarına öpücükler konduran Kadim.. her soluğunda, çek beni içine orda kalayım cinsinden).
Sonra iki eliyle Ezonun yüzünü kavramış dokunmaya kıyamayan Kadim bakışı ve muhteşem kısık bir sesle bir yandan Ezonun gözündeki yaşları öpmeye başlıyor vee.. ' İlk gördüğüm anda beni büyüleyen bu gözlerde yaş görmeye dayanamam Ezo..hele ki sebebi bensem hiç dayanamam yaralı güvercinim...' :img-hyste sonra o yüzündeki göz yaşlarını silme öpücükleri bitince Ezonun bakışlarındaki tutkudan cesaret alıp dudaklardaki yaşlarıda silmek üzere ikisinin dudakları birbirine kenetlenir..
Bu arada forumdaki |