Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
fragmanı izle izle doyamıyorum ya :img-pilot
2 sahne kitledi beni..
biri Kadim-Nedim yüzleşmesi ki,bu yüzleşmeyi çok merak ediyordum sonunda olacak.. burda Kadim'in ses tonu herşeyi anlatıyo :icon_sorr fragmanda kısa olmasına ragmen o sahne çok etkilde beni :icon_sorr
öteki sahne ise malum son sahne..Kadim'in acelem var dedikten sonra Ezo'nun yüzünün düşmesi..Kadim'in ama seni beklerim dedikten sonrada, yüzünün gülmesi çok güzellll..Kadimin bakışı zaten beni benden almış gidiyor :img-in_lo
aynen öyle :)
bu hafta heyecanlı bir bölüm olacak...
nedimin başı dertte ohhhh diyesim geliyor ama demiyorum.
eylül saf kızım benim siyah birgece mi yaşayacaksın nedimle?
:img-blush
Bir arkadaş demişti Nedim in kaçırılması bir oyun galiba diye.
Bence oyun değil. Yani aslında Süreyya ve Seyit in planladıkları bir oyun. Çünkü Nedim tam olarak farkında değil kendine bir oyun oynandığından. Seyit suratında sigara yakmaya falan çalıştı. Nedim bunu Süreyya ya anlatırken çok ciddiydi. Hem diyor ya otelde olup biteni ya bana ya Süreyya hn.a anlatacaksın demiş ya Seyit Nedim e. Süreyya da kimi tercih edersin diye soruyor.
Bence Nedim yavaş yavaş Süreyya dan uzaklaşacak. Süreyya da Nedim i korkutmak için böyle bir yola başvurdu. Hala kendisine sadık bir piyon arıyor çünkü. :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Ah o Seyit pisliği seninde kuyunu kazsa Zehirli yılan...
fragman cıkmıs ustelık seslı bımkolık sagol harıkasın ozetten sonra fragman bana ıyı gelıyor umarım guzel anlamlı sahneler ızlerız buarada bırılerı bızı gozluyor galıba ıstekler yavas yavas oluyor Allah nazarlardan saklasın:happy0064:happy0064:happy0064
gülendam83 01-12-07, 14:51 siteye bir girdim. hiç beklemiyordum. bir baktım videolar bölümüne fragman. havalara uçtum. çok teşekkürler bimkolik. üstüne üstlük fragman bu kadar da güzel olunca.. sesli olmuş bide. sesimizi duydularmı ne? :happy0064 çok mutlu oldum. ezo ile kadimin sahnesi çok güzele benziyor. acelem var ama istediğin kadar beklerim..:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Sessiz fragmanı izleyen arkadaşlar söyleyebilirler mi acaba, Kadim'le Ezo'nun biribirne yaklaştığı sahne -yani sessiz olanın son sahnesi- ile sesli fragmanın sonunda Ezo'nun zaman istediği sahne aynı sahne mi? Kıyafetleri, zamanı filan aynı mı? Yoksa apayrı bir yakınlaşma sahnesi de mi var?
gülendam83 01-12-07, 14:54 Bir arkadaş demişti Nedim in kaçırılması bir oyun galiba diye.
Bence oyun değil. Yani aslında Süreyya ve Seyit in planladıkları bir oyun. Çünkü Nedim tam olarak farkında değil kendine bir oyun oynandığından. Seyit suratında sigara yakmaya falan çalıştı. Nedim bunu Süreyya ya anlatırken çok ciddiydi. Hem diyor ya otelde olup biteni ya bana ya Süreyya hn.a anlatacaksın demiş ya Seyit Nedim e. Süreyya da kimi tercih edersin diye soruyor.
Bence Nedim yavaş yavaş Süreyya dan uzaklaşacak. Süreyya da Nedim i korkutmak için böyle bir yola başvurdu. Hala kendisine sadık bir piyon arıyor çünkü. :icon_whis:icon_whis:icon_whis
resmen nedimi tehdit ediyorlar orda. nedim de nihayet olayalrın farkında olacak. birde kadimle konuşmalarında kadim açıkça diyor benim sahip olduğum tek şeyi elimden aldın diye. orası da epey acıklı olmuş. bunu bildiği halde abisi ona çok iyi davrandı. bunu öğrenmiş olacak nedim.. ben eylüle üzüleceğim sanki bu bölüm. gözünü açamadı bir türlü..:img-pilot
papatya363 01-12-07, 14:55 aman aman fragmanı vermişler :)
çok şaşırdım anca akşam verirler sanıyodum
ay bide sesli süper yaa:happy0064:happy0064
fragmana gelince çok beğendim bu bölümden çok umutluyum
fragmanın son sahnesi çok hoş allahım o ne gülüştür o ne bakıştır öyle:)
kadim acelem var hemde çok diyince ezonun yüzü nasılda değişti birden
ama kadim gene diceğini dedi ve istediğin kadar beklerim dedi(ama fazlada bekleme be kadim, daha doğrusu fazla bekletme bizi ezo)
vede şu kadimin nedime vurduğu sahne çok hoş, nasılda üzülerek tek elimde olanı aldığında bile seni bırakmadım şimdimi bırakıcam(böyle bişeydi galiba)özellikle ses tonlaması çok etkileyici bu sahnede
ve ballı ağada aralarında bişeyler olduğunu anladı
ezoya kadim beyle senin arandaki ilişkiyle bizimki aynı değil dediğinde aslında herşeyin farkında olduğunu belli etmeye çalıştı
vesselam çok güzel bi fragman ve şimdi bölümü daha bi heyecenla bekliyorum
sesli fragman çıkmış:happy0064:happy0064
ama sessiz fragmanda olan bazı sahneler seslide yokmuş.sesliyi gördükten sonra sessiz fragmanı görmek isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ben o sessiz fragmandaki son sahneyi çok merak ediyordum ezo ile kadimin birbirlerine yaklaştıkları o yeri.
sessiz olanı bir daha gösterirler mi acaba sanmıyorum ama
ay nasıl heyecanladım bilemezsiniz ben de hepiniz gibi ezonun zaman istediği yeri ve kadim-nedim yüzleşmesini çok merak ediyorum.kadimin nedimle konuşurkenki hali çok üzdü beni canım benim ya yıllardır içine attı attı bir yerden patlak verdi sonunda
bimkolik sayende izledim fragmanı bir kez daha çok sağol
papatya363 01-12-07, 15:00 aa sessiz fragmandamı var tüh ya ben görmedim onu acaba nasıl görebilirim verirlermi tekrardan
o yakınlaştıkları sahne nasıl bi sahne çok merak ettim şimdi
lütfen gören biri anlatabilirmi?
bimkolik saol fragman için ...Şimdi izledim bende...
Fragmanda Süreyya'yı gereksiz buldum onun yerine Meryem'i gösterebilirlerdi.Ayrıca biraz daha EZO-KADİM sahnelerine yönelenebililinirdi...Sırf fragmanın sonunda göstermekle olmuyor...
aa sessiz fragmandamı var tüh ya ben görmedim onu acaba nasıl görebilirim verirlermi tekrardan
o yakınlaştıkları sahne nasıl bi sahne çok merak ettim şimdi
lütfen gören biri anlatabilirmi?
o sahnede yaklaşıyorlar,yaklaşıyorlar ve fragman bitiyormuş orada..bildiğim bu kadar cnm
Ballı da Nur'a evlenme teklif ediyor;
öyle kırk gün kırk gece düğün yapamayız, bize yakışmaz!!
Ya yakışmaz mı ağam.. sana yakışmayacak da kime yakışçak. Ama işte alçakgönüllü bir adamsın, büyük adamsın.. yapmazsın öyle görgüsüzlükler..
Şimdi aklıma geldi.. ben illa ki Kadimlione haline getircem ya Kadim'i komplo teorileri yapıyorum kafamda...
Ballı, Nur ile evlenecek, düğünü de otelde yapacak..
O düğünü de Seyit duyacak, Otelin bahçesini basıcak.. Kadim orada vurulacak.. (ya niye illa ki vurulcak bu adam.. öyle istiyorum belki de) Ezoyla da işte o zaman iyice yakınlaşacaklar..
Meryem yoktu ne fragmanda, ne özette...
Ya yakışmaz mı ağam.. sana yakışmayacak da kime yakışçak. Ama işte alçakgönüllü bir adamsın, büyük adamsın.. yapmazsın öyle görgüsüzlükler..
Şimdi aklıma geldi.. ben illa ki Kadimlione haline getircem ya Kadim'i komplo teorileri yapıyorum kafamda...
O düğünü de Seyit duyacak, Otelin bahçesini basıcak.. Kadim orada vurulacak.. (ya niye illa ki vurulcak bu adam.. öyle istiyorum belki de) Ezoyla da işte o zaman iyice yakınlaşacaklar..
aman olmasın Meryem çok lazımdı sanki,sinir oluyorum Meryem'e :img-beee: mümkünse Seyit,Süreyya da olmasın :)
düğün teorin olursa varya işte o zaman Ezo-Kadim sahneleri müthiş olur :img-in_lo Ezo,Kadim'in başında ağlıyor aşkını dillere döküyor..Kadim uyumuş numarası yaparak dinliyor ve sonra gözleri açıp ilan-ı aşka tekrar karşılık veriyor :img-in_lo :img-in_lo:img-in_lo ahh ahh
Sadece son bölümünü gördüm fragmanın harikaydı:img-clapp:bella. Serhat çok tatlıydı, Nurgül de öyle. Ne bakışlar Allahım, durum çok vahim bizim için bu hafta, yine aşkımızdan ölücez.
Bimkolik saolsun indirmiş fragmanı ve fakat ben bilmiyorum nasıl bulacağımı. Şimdi Bimkoliğin indirdiği fragmanı nasıl görebilirim arkadaşlar bana bir yardım eder misiniz?:img-wink:
Bimkolik canım çok teşekkürler senin saynede fragmanı izledim.. Çok güzel bir bölüm olacakmış gibi görnüyor :happy0064..
Nedimle Kadimin hesaplaşma sahnesi ne kadarda dokunaklı bir sahne :(
Serhat Tutumluer çok büyük oyuncu.. Ses tonu,yüzündeki acı.. İnanılmaz.. Nedimde anlar artık abisinin herşeyi bildiğini ve buna rağmen ona yaptığı iyilikleri artık vicdanı varsa bu acıda ona yeter.. Saçma sapan şeyler yapmaktan vazgeçmesi lazım.. Vazgeçse bile Kadim hemen affetmesin Nedim biraz sürünsün (çok mu acımasız oldum ne? ama napım hakediyor :hıh :icon_ange)
Son sahne ahh :img-in_lo Ezo nasılda bozuluyor Kadim acelem var diyince :)
Ama Kadim cevabını nasıl verıyor.. Off..Off :img-in_lo Ezoda rahatlıyor :) Kadimin bakışlarından hiç bahsetmiyorum.. :img-in_lo
Sadece son bölümünü gördüm fragmanın harikaydı:img-clapp:bella. Serhat çok tatlıydı, Nurgül de öyle. Ne bakışlar Allahım, durum çok vahim bizim için bu hafta, yine aşkımızdan ölücez.
Bimkolik saolsun indirmiş fragmanı ve fakat ben bilmiyorum nasıl bulacağımı. Şimdi Bimkoliğin indirdiği fragmanı nasıl görebilirim arkadaşlar bana bir yardım eder misiniz?:img-wink:
burdan izleyebilirsin:img-wink:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1910
bikelem o filintakadim dir..öyle kalacaktır:img-beee::img-beee::img-beee::img-beee: kadimlione olmaz olabilemezz :icon_evil:icon_evilfıtrata aykırıdır..fizik kanunlarına ters dir..aksini iddaa eden taş olur fatih tir ürektir:img-beee::img-beee:
banuuuuuu sen çok godfather seyrettin herhall..filintamkadim'im ile ezo yakınlaşacaksa başka etkenlerle olmasın bu bilerek ve isteyerek olsun mümkünse...filintamkadim'im vurulsun diyen hıncal dır uluç tur...ajdardır..semra kaynana dır.:img-beee::img-beee:
bikelem o filintakadim dir..öyle kalacaktır:img-beee::img-beee::img-beee::img-beee: kadimlione olmaz olabilemezz :icon_evil:icon_evilfıtrata aykırıdır..fizik kanunlarına ters dir..aksini iddaa eden taş olur fatih tir ürektir:img-beee::img-beee:
banuuuuuu sen çok godfather seyrettin herhall..filintamkadim'im ile ezo yakınlaşacaksa başka etkenlerle olmasın bu bilerek ve isteyerek olsun mümkünse...filintamkadim'im vurulsun diyen hıncal dır uluç tur...ajdardır..semra kaynana dır.:img-beee::img-beee:
Filintam relaks... Kadimlione'yi ben mi yaptım!!! Dizinin gidişatına uygun bir konsept bulmak lazımdı bu iki sevdalının buluşması için.. e bizde az biraz godfater seyretmiş bir kul olarak hemen anladım... bir senaryo uydurdum..
bi kerem biliyosun bazıları burayı gözlüyomuş ya...
yazmamın sebebi şudur.. itiraf ediyorum nokta kom:
şimdi okurlarsa; yav bak bunların da aklına gelmiş bunlar tüh, şimdi seyirciyi şaşırtmak lazım gelir, biz başka bir senaryo bulalım desinler... diye..
Deryadil'cim eger forumun ust kismina bakarsan mavili kisima yani, en sonunda buyuk harflerle VIDEO yazdigini goruceksin, oraya gir ve asagiya inersen orda goruceksin Ezo Gelin 43 bolum fragmanini.. :img-wink:[/b]
Bimkolik, harbi sana soylenelbilicek laflar tukendi, sen bizim herseyimmizsin bunu sakin unutma!! Binlerce kez tesekkurler canim binlerce! Tum repler sana feda olsun.. :img-wink:
Gelelim fragmana..
Oncellikle izlerken resmen sok uzerine sok yasadim, ilk sokum malumunuz sesli olmasi.. Yani ben bu durumdan sonra kesinlikle inandim okundugumuza.. Bundan sonra Ezo Gelinin fragmanlarini hem sessiz hemde sesli gorebiliriz diye umid ediyorum.. Saol fragmacimiz saol!
Gelelim icerigine, ben bu fragmani cok sevdim.. Ozeten ziyade ozenle hazirlanmis bi fragman, koyulan sahneler super.. E daha ne olsun..?
Cogunuz gibi iki tane sahnesi beni derinden vurdu.. Birincisi malumunuz son sahne, anladigim kadariyla sessizde fragmanda yaklasiyorlarmis seslide yok ama bu demektirki bolumdede var.. O sahne bolumun son sahnesi olucagini sanmiyorum, cunki dikkatimi cekti artik Ezo Gelinin fragmanlarinin son sahnesi bolumun son sahnesini olmuyorki bu guzel.. Yok eger oyle olucaksa su son 3 bolumdur, bolumlerin son sahnesi bolum icindeki en guzel sahne unvanini aliyor benden..
Gelelim 2inci sahneye, yani Kadimin bi guzel Nedimi patakladigi sahneye, ordaki bakislari, ses tonu, soyledikleri cok etkiledi beni.. Kisa olmasina ragmen bu kadar etkiledigine gore kimbilir bolum'u izlerken neler hissedicem..
Nur ve Ballida evleniyor sonunda, onlar eriyor muradina bizler cikalim kerevetine, belki cifte dugun olur ha :)
Bu bolumden cok umitliyim cok, umarim hayal kirikligina ugramam.. Reytinglerden yine pek bisey beklenmesin cunki saat degisikligi olmamis.. Bu saat degisikligi cok kotu oldu! :img-yes:
gülendam83 01-12-07, 15:40 arkadaşlar düğünde vurulsun diyosunuz vurulmadan bi dans filan etseler. eee düğün bu ezomuzda az biraz süslenir heralde. bunu gören kadim bir kez daha vurulur kalbinden. durumlar da eskisi gibi değil malum. aştılar bazı şeyleri..romantik bakışlar. bir dan sonra ezomuzun başı kadimin omzuna düşer..:img-in_lo:img-in_lo ne dersiniz? hoş olmazmı?
fragman süper hem de sesli inanmıyorum
kadim nedimle dövüşürken insanın içi yanıyor ya. bölümü iple çekiyorum. ama kadimcim berrak hanım nedime gittiyse senin değilmiş ki zaten. belki kadim de bunu bildiği için kardeşini bırakmamıştır.
ezonun kendine aynada bakarak konuşması çok güzel. ezo kadim sahnesi de çok güzel. ama o lafları söyledikten sonra ezo odadan çıkıp gitmesin lütfen. televizyon bile izleseler razıyım ama beraber bir şey yapsınlar ve o sahne lütfen bölümün son sahnesi olmasın.
Filintam relaks... Kadimlione'yi ben mi yaptım!!! Dizinin gidişatına uygun bir konsept bulmak lazımdı bu iki sevdalının buluşması için.. e bizde az biraz godfater seyretmiş bir kul olarak hemen anladım... bir senaryo uydurdum..
bi kerem biliyosun bazıları burayı gözlüyomuş ya...
yazmamın sebebi şudur.. itiraf ediyorum nokta kom:
şimdi okurlarsa; yav bak bunların da aklına gelmiş bunlar tüh, şimdi seyirciyi şaşırtmak lazım gelir, biz başka bir senaryo bulalım desinler... diye..
ben tamemen yanlış anlamışım demek...yoksa bi üste çıkma gayreti değil yanii:icon_whistamam o zaman..:img-polic
bizim aklımıza gelenleri bir bir senaryoda göremiyeceksek koğuş ahalisine sesleniyorum burdan...
huuuu koğuş ahalisiii:senaryo yazmayalım romantik sahneler yazmayalıımm ve elimizden kuş olup uçmasın romantik sahneler..malum burası gözlenip isteklerle alaksız şeyler yapılıyor madem iş bu halde biz vuslat muslat göremeyiz..:img-cray::img-cray::img-cray:
barış hoca aşıkları kavuşturma olayınada gayet gaddarmış çünkii:img-cray::img-cray::img-cray:
Sesli fragman ve sessiz fragman ayni olmadigina gore gelin iki fragmanida birlestirelim..
Ezo ve mahalleli toplanmis, Ezonun yeni ortakligini kutluyor, bu ise Kadim bozuldu ve gitmicekti ama sonra fikrini degistirdi ve gitmeye karar verdi yani Ezonun yaninda olmaya, sessiz fragmani goren ve anlatan arkadas, kalabalikta Ezonun kulagina bisey fisildadigini soyledi Kadimin ve herkesin baktigini, demekki o sahnedede mest olucaz..
Bi ikinciside son sahnede sessiz fragmanda yakinlasmiz olmalari, seslide ise sadece konusup bakisiyorlar, eger bu iki durumu birlestirirsek demekki once konusuyorlar sonra yakislasiyorlar :)
Sessiz fragmanin sonunda Ezo ve Baklavaci amca el sykisiyor denildi, ama seslide boyle bi sahne yok.. Ayrica sesli fragmanin son sahnesinde Ezo kendi kiyafetleriye yaninda, yani demekki isi birakti ve oraya baklavaciya ortak olmus bi sekilde gidiyor, yani bu bolumde patron-isci iliskisi tamamen kesiliyor, bolumun belki ilk yarim saati Ezo hala isci olucak otelde, sonra baklavaciyla konusuyorlar el sykisiyorlar, sonra Kadiminde katildigi bi kutlama yapiyorlar, ve en sonunda Ezo Kadimin yanina gidiyor.. O sahne son sahne olabilirmi bilmiyorum ama olmasida hic fena olmaz, sayet ben bolumun sonlarinin hep Ezo ve Kadimli olmasini isterim..
Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.Her ne kadar bu sefer de sadece azıcık başını izlemeyi başardıysam da en azından yerini öğrendim. Çok sevindiğim yazdıklarınızdan ve azıcık seyredişimden anladığım kadarıyla çok daha iyi bir bölüm izleyeceğiz. Birlikte oynadıkları son sahne çok samimi olmuş. Kadim'in Nedim'e söyledikleri ne kadar güzel. Bu diziyi seviyorum:happy0064
papatya363 01-12-07, 16:23 o sahnede yaklaşıyorlar,yaklaşıyorlar ve fragman bitiyormuş orada..bildiğim bu kadar cnm
saol cnm
bu bölüm çok güzel olucak sanırım merakla bekliyorum
ayrıca bugüne kadar izlediğim en güzel fragman bu
bu hafta beklentilerim çok yüksek inş. hayal kırıklığına uğramam(yız)
ÖzGe_Doktorr 01-12-07, 16:24 slm arkidaşlar fragmanı izledim yaaa filmin gereksiz sahnelerini çıkarsak yani meryem ballı fln 15 dk kalacak nerdeyse kadim ve ezo bölüm özetini alanlar bana msj atabilirmi
KADİM-EZO SUAT-ZENAN CLARK-LOİS
ORL_YYYYY
Arkadaşlar geriden takipteyim bugün, ayrıca iki kere de bilgisayar tarafından kabul görmedi, üçüncüyü yazdım, kafayı sıyırmak üzereyim.
Bimkolik'de ekleme yapmış videolara , teşekkürler canım.
Kadim’in aşkını itiraf etmesinden sonra kendini tutamayan ve tıpkı Kadim gibi duygularını dile getiren Ezo, Kadim’in konuşmasına fırsat vermeden odadan kaçar. Kadim, Ezo’nun peşinden gitse de Ballı Ağa karşılarına çıkınca durmak zorunda kalır.
Ballı'nın çok sert tepki vermediğini bilmek içimi rahatlattı. Sesli fragmanda Ezo'ya "Kadim beyle senin ilişkin farklı, bizimki farklı " diyor. Asıl Ezo merdivenlerden koşarken Kadim ve Ballı arasında geçecek konuşmayı merek ediyorum.
Ezo, Kadim’e karşı olan aşkının iç muhasebesine düşmüşken Kadim, Seyit tarafından tehdit edilir. Oldukça tedirgin olan Kadim, neler olup bittiğini anlamak için hemen Nedim’in yanına gider. Bu sefer iki kardeş arasındaki tüm kartlar açılır ve yumruk yumruğa girmeleri bile ortamı sakinleştirmez. Kadim, Berrak’la olan ilişkisini bildiğini söyler Nedim’e.
Ezo gönül sarayının yanıp kül olduğunu , kalbinin mühürlü olduğunu hep söylerken, küllerden yeni bir saray inşa olmuş olduğunu gördü. Kadim'se Seyidle muhattap olmak zorunda kalmış en sonunda. Nedim sağolsun. En vurucu sahnelerden biri olacak Nedim ve Kadim sahnesi , en sonunda içindeki zehiri akıtacağı için Kadim için sevindim. Yüreğinin yükü azalacak.
Koşarak evden kaçan Nedim, hıncını önce Süreyya’dan çıkarmak ister, başarılı olamayınca Eylül’e de beklenmedik bir gece yaşatır.
Koş bakalım Nedim nereye kadar? Süreyya ona ağır gelir, o giderken Süreyya dönüyordu. Nasıl bir kumpas içinde olduğunun hala farkında olamamak nasıl bir şey. Sözde Eylülü kullanıyor asıl kendisi yem olmuş ohhhhh
Nihayet iç hesaplaşmasını biraz olsun tamamlayan Ezo’ysa, aşk için Kadim’den biraz zaman ister. Orada ki bakışlar Allahım nasıl bakışlardır.
Ballı Ağa’ysa, Nur’a evlenme teklif eder. Akşam yemeği için Elçin Anne’de bir araya gelen Kadim ve Ezo, evdeki kalabalıkla güzel bir gece geçirirken Nedim, Seyit tarafından kaçırılır.
Bunlar artık cümbür cemaat bakıyorum devamlı olarak. Şimdi Arzu'da dahil oluyor, zaten eski mahalledekiler bir geldiler pir geldiler, hep bunlardalar. Kadim'in Ezo'nun kulağına ne dediğini çok merak ediyorum.
Ezo, tatlıcı Mehmet’e ortaklık teklif eder.
nerden sermaye buldu da ortak oldu, bir maaşa çalışmıyormuydu? Baklavacılar zincirimi açacak ? Gereksiz bir olay bu baklava olayı. Ne alaka?
arkadaşlar düğünde vurulsun diyosunuz vurulmadan bi dans filan etseler. eee düğün bu ezomuzda az biraz süslenir heralde. bunu gören kadim bir kez daha vurulur kalbinden. durumlar da eskisi gibi değil malum. aştılar bazı şeyleri..romantik bakışlar. bir dan sonra ezomuzun başı kadimin omzuna düşer..:img-in_lo:img-in_lo ne dersiniz? hoş olmazmı?
Ayy süperr...Düğünde dans mı?:img-icecr
Evet ya hiç dans etmediler..Yaşasın bir kampanya daha başlatalım..
Ezo& Kadim dans etsinler..Otelde yapılsın düğün:happy0064
Kayınvaldem bende misafir fazla yazamıyorum.off..off..
Tam da bu fragmana denk geldi ..:icon_sorr
Halbuki ne senaryolar yazardım şimdi bu fragman aşkına..
Ama akşam el ayak çekilince sıkı durun. +18 senaryolarımla buradayım..:img-yes:
Simdi Ezo Gelinin bende bulunan tum muziklerini playlist haline koydum, dinliyorum.. Simdiki dinledigim sarkida ah beni beni.. 1 sezonda izlemiyenler sanirim bilmezler ama bu sarki bence Ezo Gelinde calan en guzel parcalarsan bitanesi.. Uzun zamandir ariyordum kismet duneymis.. Her ne kadar Kadim ve Ezoyu canladiramassamda bu sarkinda, her ne kadar Omer ve Ezou canlandirsamda gercekten cok guzel bi sarki soylyeinin agzina saglik..
Omrum bitti, gecti zaman.. Yillar geri gelmiyor.. Omrum bitti, gecti zaman.. Yillar geli gelmiyor.. Gurbet elde, hain zaman, yollar geri gelmiyor.. Gurbet elde hain zaman, yollar geri gelmiyor.. Ah beni beni, vah beni beni, nasil edeyim.. Ah beni beni, vah beni beni nere gideyim..
Dinlemiyenlere, dinlesin diyorum!
fragmanı tekrar tekrar izleyince son sahnedeki bakışlara vuruldum
kadim ne kadar güzel bakıyor. biraz muzip, biraz aşık, ezonun utanmasından keyif alıyor. ezo da kadim ben seni beklerim dediğinde çok hoş oluyor. yüzü aydınlanıyor. kahkahalarla gülmek ister gibi. sonra toparlanıyor hafif bir gülümsemeye dönüştürüyor. süper bir bölüm olacak gibi.lütfen hayal kırıklığına uğramayız inşallah...
KübraYasemin 01-12-07, 16:35 selam arkadaslar.
Bende bu diziyi izlemeye basladIm.
Ya az önce fragmanide gördüm.
InanamadIm ya bu ne son böyle ne son
ben seni istedigin kadar beklerim..
Kadim yine döktürüyor ya. IIiii bizim Nedimede birkactane indiriyor.
Vallaha hak etti ciden yani. Kadim cok seviyor onu ama onda bunu anlayacak anlayIs nerde.
söylemezsem çatlarım gene gömlekzede oldum çünkü, baklavacı dükkanının önüne geldiği sahnede giydiği beyaz gömlek dile gelip konuşmuş , bülbül gibi şakımış hatta.
KübraYasemin 01-12-07, 16:47 söylemezsem çatlarım gene gömlekzede oldum çünkü, baklavacı dükkanının önüne geldiği sahnede giydiği beyaz gömlek dile gelip konuşmuş , bülbül gibi şakımış hatta.
Evet cnm evet ya benimde dikkatimi cekdi.
Birde son sahnede üzerinde o aynI gömlek var.
Cok güzel bir bölüm geliyor yine.
Hele hele ben o fragmandaki son sahneyi herhalde unutamam ya. (=
Bir an önce gelse bizim salI...
söylemezsem çatlarım gene gömlekzede oldum çünkü, baklavacı dükkanının önüne geldiği sahnede giydiği beyaz gömlek dile gelip konuşmuş , bülbül gibi şakımış hatta.
Simdi sen dedinde bi bakim dedim.. Haklisin valla, gomlek resmen şakmis adeta.. :img-hyste
Saka maka bi yanada, harbi o gomlek bambaska yakismis, beyaz cok acmis Serhati! Hep lila, hep mor, hep eflatun nereye kadar be Kadimim, azcik renk degisikliginin zamani diilmi sencede.. :)
KübraYasemin 01-12-07, 16:51 Ezo: Baga biraz zaman lazIm. Ben acelem var beklemem derseniz. Sizde haklIsInIz hic gücenmem.
Kadim: Benim acelem var hemde cok. Ama istedigin kadar beklerim.
ah bu nasIl konusmalar böyle ya yine yakI Kadim bizi yine yaktI..
arkadaslar birde Serhat varya cizgili giyincede ayrI biri oluyor ya. vallaha.
Bu hafta yine diler destan bir bölüm olacak.
Ezo birde bizim tatlIcI Mehmet ortaklI teklif ediyor ee hadi bakalIm..
allahım inanmıyorum sesli fragman gelmiş inanılır gibi değil şok oldum:img-fear2 nihayet kabul oldu dualarımız valla hatim indirdik bi sesli fragman için..valla çok sıkı bi bölüm olucak belli ki kadimin nedime çakması ve içindekileri söylemesi çok iyiydi..özellikle söylediği söz çok etkileyiciydi..ezo kadimle konuşuyor bu da çok güzel zaman istiyor kestirip atmıyor çok sevindim bu sahneyi görünce valla..ballı ağa evlenme teklifi ediyor ama nurun yüzü sanki kötü bi haber alıyor da yüzü düşüyor gibi şaşırma değil de üzülme ifadesi gibi bişey var anlamadım pek dikkat ettiniz mi bilmem ama...nedimin arabasına binen kimdi onu seçemedim...
Çok haklısın canım aşırı yakışmış Kadime beyaz gömlek.. Dile gelmiş resmen gömlek son sahnedede o gömlek var ama Ezonun tülbenti farklı son sahnede baklavacı sahnesindekiyle aynı değil şimdi bu sahneler birbirinin devamı mı değil mi? :icon_whis
allahım inanmıyorum sesli fragman gelmiş inanılır gibi değil şok oldum:img-fear2 nihayet kabul oldu dualarımız valla hatim indirdik bi sesli fragman için..valla çok sıkı bi bölüm olucak belli ki kadimin nedime çakması ve içindekileri söylemesi çok iyiydi..özellikle söylediği söz çok etkileyiciydi..ezo kadimle konuşuyor bu da çok güzel zaman istiyor kestirip atmıyor çok sevindim bu sahneyi görünce valla..ballı ağa evlenme teklifi ediyor ama nurun yüzü sanki kötü bi haber alıyor da yüzü düşüyor gibi şaşırma değil de üzülme ifadesi gibi bişey var anlamadım pek dikkat ettiniz mi bilmem ama...nedimin arabasına binen kimdi onu seçemedim...
Nedimin arabasina binen Seyit canim.. Ozettede yaziyor zaten..
Fragmanda beni en çok etkileyen şey Seyit'in purosu oldu... o nasıl bir purodur... Oklava kadar vardı... Bir de Nedim "adam sigarasını yüzümde söndürecekti" demez mi?
Yav bu adam içkiyi su gibin içiyo da sigarayı hiç görmemiş hayatında herhalde...
Ne sigarası Nedim, koskoca puro o işte...Ama baya bi puuuuroo.. yani...
Kadimleone'ye de yakışırdı demi o purolardan..
Nedimin arabasina binen Seyit canim.. Ozettede yaziyor zaten..
hımm özete daha bakmadım da fragmanda üst üste baktım hep seçemedim bi türlü..zaten onlar için çalışıyo seyit niye nedimi tehdit ediyo anlamadım..
hımm özete daha bakmadım da fragmanda üst üste baktım hep seçemedim bi türlü..zaten onlar için çalışıyo seyit niye nedimi tehdit ediyo anlamadım..
Ozeti bi oku canim istersen..
Anlamamana sasirmadim cunki sanirim su koskoca kogusda kimse anlamadi ben dahil.. Sadece "bu adam Seyittir ne yapsa yeridir" diyor ve geciyorum.. Sende oyle yap bence.. :img-yes:
fragmani seyretmeden önce insan beklentilerimi minimum tutacam diye kendine söz versede fragmandan sonra olmuyor, olmuyor, olamiyorrrrr...
:icon_sorr
herkesin deginidigi gibi sesli fragman iyi hosta insan ayni sahnelerden hazirlardi bu ne simdii..:img-blush
nasil insani deli edecekler demekki oturup düsündüler erken fragan verince bunlarda heyecan kalmaz birde iki fragman hazirliyalim sesli ve sessiz olsun :img-yes:sessiz olana can alici sahne koyalim ve ilk defa yayinliyalim izleyici felegini sasirsin sonra seslisini koyalim bunlar ancak saliya toparlanirlar diye düsündüler :img-yes:galiba
ben kanaat getirdim bu fragmanci basi büyük ve yüce insan vesselam...:img-yes:
simdi fragmana gelirsek ben siddetin her türlüsüne karsiyim ama kardes kavgasinda yumruklar konusuyor burda neden benim kilim bilem kipirdamiyor acaba yani pekbir hosuma gitti :img-wink:
simdi benim aklima su geldi ben fragmani begenmeyince bölümü cok
begeniyorum ama simdi fragmani cok begendim acaba diyorum bölümüde begenirmiyim:icon_whis
Şöyle güzel fragmanımıza yorum yazayım bakalım.
Son sahnenin devamı var gibi gözüküyor fragmanda. Buna çok sevindim. Ezo nasıl ağlayarak kaçıyor ya. Ballı ile kadim ne konuşacak acaba. Ballı ezoya imada bulunduğuna göre kadim birşeyler çıtlattı herhalde:img-wink:
Ezo: Adam seviyim deyi bunun nesi kötü olamaz mı? Yalnızım deyi. Sen yalnız değil misin ezo?
Ezo iç hesaplaşmasını yapıyor. Özette yazan kısım işte. Aferin ezo doğru yoldasın.
Seyitin nedimin yüzünü sigarayla yakmaya çalıştığı kısma çok güldüm:img-hyste. Daha beter ol emi.
Ballı ağa (ezoya): Kadim beyle senin ilişkin başka bizimkisi başka.
İşte hoşuma giden bir diğer kısım:) Acaba ballı ağa neden böyle birşey deme ihtiyacı hisseti. Bu sahne beni rahatlattı. Demek ki ballı ağamız engel olmayacak bizim aşıklara.
Kadim (Nedime): Tek başıma sahip olduğum varlığı benden aldığın zaman bile bırakmadım seni. Şimdi mi bırakacağım?
Bu sahne çok duygusal olacak. Fragmanda bile kötü oldum. Eh be nedim bu laflara bile akıllanmazsan artık sen bitmişsin:img-cool2
Ezo baklavacıdayken kadimin mahsun mahsun onu izlemesi beni çok kötü yaptı nedense. Kadim ezonun yanından ayrılmasını istemez bizim gibi tabi. Bu işi kesin patron-işçi ilişkisine son vermek için yaptılar. Hep söylüyorum. Keşke başka bir iş bulsalardı. Acaba ezo nasıl söyleyecek işten ayrılmak istediğini kadime:icon_sorr
Kadim ve ballı evleniyor.:img-ok: (ne yazmışım ya kadim olan kısım nur olacaktı:img-hyste) Banubanu bende aynı şeyleri düşündüm seninle. Senaryonun gidişatına göre insanın aklına geliyor işte. Romantik dans kampanyasına hep destek tam destek:img-clapp
İşte fragmanın son sahnesi. Bu fragmanların son sahneleri hep böyle yakacak bizleri galiba:img-in_lo Benim merak ettiğim şey acaba fragman sessiz olsaydı bu sahneye ne gibi replikler koyardık:)
Ezo: Bana biraz zaman lazım. Benim acelem var bekleyemem derseniz siz de haklısınız hiç gücenmem.
Kadim: Benim acelem var.Hem de çok.Ama istediğin kadar beklerim.
Kadim çok zeki ya:) Hem acele et diyor hem de beklerim diyor. Fazla bekletme beni ama ölene kadar beklerim seni diyor. Bir taşla iki kuş. Ezocum biz seni anladık. Naz yapıyorsun ki kadim çabalasın romantik sahneler olsun. Sen yine de fazla bekletme. Yazık kadime. Adam çok çekmiş. Sende çok çektin. Mutlu olun bizleri de mutlu edin.
O sahnedeki kadimin bakışlar,sözler.... Ezonun bakışlar, sözler, önce yüzünün düşmesi sonra yüzünün gülmesi pek güzel sahneler. Acaba yine fragmanın son sahnesi bölüm sonu mu olacak. Yoksa başka bir bölüm sonu mu var? Geçen seferki fragmanın son sahnesine birkaç sahne daha ekleyip bölümün son sahnesi yaptılar. Bakalım bu son sahneye ne kadar ekleyecekler bölümde. (Biraz karışık oldu galiba:img-blush.)
Özetle fragman çok uyuşuyor. Sıralama ona göre gidecek galiba. Özetçi bizden önce fragmanı izlemiş belli.
Sesimizi duyup sesli fragman verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Darısı diğer isteklerimizin başına.
EDİT: Bu show'un kafasına kesin birşey düştü. Sürekli fragmana rastlıyorum
Çok haklısın canım aşırı yakışmış Kadime beyaz gömlek.. Dile gelmiş resmen gömlek son sahnedede o gömlek var ama Ezonun tülbenti farklı son sahnede baklavacı sahnesindekiyle aynı değil şimdi bu sahneler birbirinin devamı mı değil mi? :icon_whis
Eskileri dusunelim, Kadimin gomleklere karsi asiri bi sempatisi var, yani gomleklere karsi asiri bi ask besliyor, ve ayni gomlekleri ust uste bi kac bolum giyiyor, adeti bu napalim.. Yani simdik senin dedigini dusundumde, Ezo Istanbulun havasina uydu, her gun kiyafet degisiyor, heleki bundan sonra belki gunde kac kez kiyafet degiscek ee malum Ezomuz artik bi is kadini, koskoca Mehmet baklavacinin ortagi oldu, ayni kiyafetle olurmu..
Kadime gelince dedigim gibi o ayni gomlegi gunlerce ust uste kiymekten hoslaniyor, yani uzun lafin kisasi kiyafetlere bakmiyalim sahne siralamak icin, cunki 99% yaniltir.. :icon_whis
KübraYasemin 01-12-07, 17:12 Nedimin arabasIne evet bizim Seyit bindi.
Cocugun güzel yüzünde sIkacakdI sigarayI vah vah dedim.
Ama Nedim beyde yani söylemeden edemiyorum ama Seyit gibi birini hak ediyor.
Bak yeminle ya. Bizim simdi Eylüle birde beklenmedik gece yasatacakmIs.
Eylülde garibim dah aufak ya anlamIyor Nedim nasIl biri oldugunu. yazIk..
Eskileri dusunelim, Kadimin gomleklere karsi asiri bi sempatisi var, yani gomleklere karsi asiri bi ask besliyor, ve ayni gomlekleri ust uste bi kac bolum giyiyor, adeti bu napalim.. Yani simdik senin dedigini dusundumde, Ezo Istanbulun havasina uydu, her gun kiyafet degisiyor, heleki bundan sonra belki gunde kac kez kiyafet degiscek ee malum Ezomuz artik bi is kadini, koskoca Mehmet baklavacinin ortagi oldu, ayni kiyafetle olurmu..
Kadime gelince dedigim gibi o ayni gomlegi gunlerce ust uste kiymekten hoslaniyor, yani uzun lafin kisasi kiyafetlere bakmiyalim sahne siralamak icin, cunki 99% yaniltir.. :icon_whis
Valla haklısın canım beyaz gömlek denince aa bakım dedim bir baktım 2 sahnedede var ama Ezo farklı tülbent takmış (bir çıkamadı şu tülbent desen desen bir sürü var bide:mad72:) anlam vermedim hangi sahne önce hangisi sonra:icon_whis.. Kimbilir kaç gün geçmiştir.. Artık bölümü bekleyip görcez dediğin gibi insanı yanıltıyor:img-yes:..
:img-hysteFragmanda beni en çok etkileyen şey Seyit'in purosu oldu... o nasıl bir purodur... Oklava kadar vardı... Bir de Nedim "adam sigarasını yüzümde söndürecekti" demez mi?
Yav bu adam içkiyi su gibin içiyo da sigarayı hiç görmemiş hayatında herhalde...
aaaa o puro muymuş. ben silah sanmıştım. hatta nedim yüzümde sigara söndürecekti dediğinde ne alaka demiştim.:img-hyste
KübraYasemin 01-12-07, 17:33 Birde Nedimin yapacagInada yapmIsInada. töbe.
Neyse birsey demiyorum ben ona.
Son sahneye öyle bir kitlendimki ben allahIm dedim ne bu ya. (=
Cok güzel konusdu Kadim yine icimizin buzalRinI akIttI ya resmen.
Ezoda nasIl baktI ama kIyamam ya...
KübraYasemin 01-12-07, 17:36 Fragmanda beni en çok etkileyen şey Seyit'in purosu oldu... o nasıl bir purodur... Oklava kadar vardı... Bir de Nedim "adam sigarasını yüzümde söndürecekti" demez mi?
Ay cnm vallaha sagol ya (=
o nasIl puro oklamva kadar vardI kIz koptum buna.
Evet ya ya bende baktIm simdi gercekdende baya büyük.
Nedimde evet suratImda sigara diyor... allahIm söndürseydi dedimmm..
Vallaha Nedimde hic anlamIyor puro filan aynan anlayIsI gIt zaten.
AnlayIslI olsaydI Kadim onu nekadar sevdiginide fark ederdi nedim bey...
gömlek kesinlikle çok yakışıyor ama ben spor giyimi de çok yakıştırıyorum. mesela bazen gömlek üstü süveter yapıyor bi de kot harika yakışıyor..
baklavacıdaki sahne ballı ağaya yakalandıkları günün akşamı. çünkü ezo baklava açmak için söz vermişti ve mahallelide yanlarında .
acaba bizim filinta kadim o gün ballıya yakalandıktan sonra ezo'yu göremeyip baklavacıya gittiğini öğrenip orayamı gidiyor:icon_whis
İşte bu ya işte bu.Sonunda bugün güzel şeyler oldu.Günüm çok kötü geçti anca geldim.Ama fragmanı görünce moralim hemen düzeldi.
En baştan başlarsam,kendimce fragmana yorum yapayım.
Şimdi 42.bölümün sonu devam ediyor görüldüğü gibi.Zaten doğrusu da bu olrudu.Bence Kadim Ballı'ya bir şeyler söyleyecek.Sonra Ballı da Ezo'ya imalı imalı sözler söyleyecek.Belki Kadim Ezo için söyledikleri Ballı'yı çok etkileyecek ve o da Nur'a evlenme teklifini yapacak.(uzak bir ihtimal ama olabilir belki)
Nedim'in dayak yeme zamanı gelmiş de geçiyordu zaten.Bir güzel dövsün kardeşini.Kadim'in her şeyi bildiğini Nedime açıklaması Nedim'in belki aklını başına getirir.O da Süreyya'ya işleri sonlandırmasını ister.Ama Süreyya bunu kabul etmez ve Seyit'e Nedim'i kaçırmasını emreder.
Baklava dükkanında herkes eğlenirken neden Kadim dışarıdan mahsun mahsun baktığını anlamadım.Bakmasın artık öyle.Bak Ezo'su da ona aşık olduğunu itiraf etti.Zaman istedi ama en azından bir şeyler açığa çıktı.
Fragmanın sonundaki Kadim'in bakışları gerçekten de güzelmiş.Adam aşık olduğunu ilan ettikten sonra kendine daha çok bakıyor,daha yakışıklı oldu sanki benim gözümde.
Neyse sesli fragmana çok sevindim hazırlayanlara ve buraya ekleyenlere teşekkürlerimi sunarım.
Herkese iyi akşamlar.
baklavacıdaki sahne ballı ağaya yakalandıkları günün akşamı. çünkü ezo baklava açmak için söz vermişti ve mahallelide yanlarında .
acaba bizim filinta kadim o gün ballıya yakalandıktan sonra ezo'yu göremeyip baklavacıya gittiğini öğrenip orayamı gidiyor:icon_whis
Bende kutlama sanmistim.. Ezo el sykisiyor baklavaciyla ve bunu kutluyorlar diye dusunmustum, sonra Kadimde buna cok uzuluyor ama sonra yaninda olmak vahabinda yanina gidiyor.. Ama evet senin dediginde olabilir.. Yahu bu dizide her bisey olabilir, artikin dedigim gibi kiyafetlerlere miyafetlerle sahne akisini duzenliyemicem, imkansiz gibi bisey bu ya..:icon_whis
ezo ve kadim er defasinda konusacaklari zaman masada oturuyorlardi ama simdi koltuktalar yani yanyana ay buda cok hoc olmus ben begendim arkasi gelirmi gelmez bence ama bu kadari bile yeter bence baya bir konusacaklardir o koltukta :img-yes::img-pilot
ezo kadimin odasina gider ve konusmak istedigini söyle rve kadim ona koltugu gösterir ve karsisina oturur ama baya bir yakin hatta bir birlerine dönmüs bir sekilde oturuyorlardi :icon_whis
bakin icime bir kurt düstü:img-blush
kadim ezonun el SIKISTIGI zaman kapidan bakiyorya bence bakmakla kalmiyacak ezo kadimi fark edecek ve kadimde yanlarina gidecek ve ögrenecek ortak oldugunu ve sonrasinda bu otel odasindaki konusma ve muhtesem bakismalar gelecek:img-in_lo
Bende kutlama sanmistim.. Ezo el sykisiyor baklavaciyla ve bunu kutluyorlar diye dusunmustum, sonra Kadimde buna cok uzuluyor ama sonra yaninda olmak vahabinda yanina gidiyor.. Ama evet senin dediginde olabilir.. Yahu bu dizide her bisey olabilir, artikin dedigim gibi kiyafetlerlere miyafetlerle sahne akisini duzenliyemicem, imkansiz gibi bisey bu ya..:icon_whis
iki fragman olduğu için benimde kafam karıştı. sessiz fragmanı hiç merak edeceğimi sanmazdım ama şimdi görmek istiyorum.:img-pilot
tek baklavacıda elçin anne yok eğer kutlama gibi birşey olsa oda giderdi diye düşündüm. tabiki kadim'in gidişi ayrı zamanlarda da olabilir.
ya arkadaşlar içime büyük bir kurt düştü kemiride kemiri...
bu nedım numaradan kaçırılıyo olmasın ne bilim arabadakı sahnede seyıt dalga gecer gıbı sılahı dayamıs numarada kacırılıyorsun bıraz tecrube edeyım nıyetıne sorarsa böle böle dersin diye.hanı kadım herseyı anlattı tamamen guvını kaybettıye nedım tekrar guven kazanmak maksadıyla .kendimi paranoyak gördüm canım:icon_sorr
super bir bolum bizi bekliyor oyuncular guzel senryoda bence guzel bence serhat bey yakismasaydi bu diziye zaten kabul etmezdi bence cok yakisiyor hep butun dizilerimde ahmet mumtaz beyle oynamis ayrilmaz ikili olmuslar neyse benim acalem var ama seni nekadar istersen beklerim:img-in_lo
Arkadaşlar ben bir şey sorucam.Ya ben ikinci fragmanı izleyemedim.Yani daha doğrusu bulamadım.Bu siteninkinde sadece bir tanesi var.ya da ben açamadım.Nerden ve ya nasıl bulabilirim yardım eder misiniz?
papatya363 01-12-07, 18:24 Arkadaşlar ben bir şey sorucam.Ya ben ikinci fragmanı izleyemedim.Yani daha doğrusu bulamadım.Bu siteninkinde sadece bir tanesi var.ya da ben açamadım.Nerden ve ya nasıl bulabilirim yardım eder misiniz?
cnm sadece birkere sessiz fragman verdiler dün gece
fragmanı gören arkadaşta buraya yazmış nasıl olduğunu
sonrada sesli verdiler ve bu fragman değişik
sitedede sadece sesli olan var
sessizi vermedikleri için kimse göremedi bi daha(biraz karışık yazdım sanırım)
bende bekliyorum sessiz fragmanı belki verirlerde görürüm diye(ya inanamıyorum kendime bu zamana kadar sesli sesli dedim şimdide sessiz istiyom:) )
cnm sadece birkere sessiz fragman verdiler dün gece
fragmanı gören arkadaşta buraya yazmış nasıl olduğunu
sonrada sesli verdiler ve bu fragman değişik
sitedede sadece sesli olan var
sessizi vermedikleri için kimse göremedi bi daha(biraz karışık yazdım sanırım)
bende bekliyorum sessiz fragmanı belki verirlerde görürüm diye(ya inanamıyorum kendime bu zamana kadar sesli sesli dedim şimdide sessiz istiyom:) )
Canım yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.Ben de merak etmiştim.Herkes izledi ben kaldım diye içim içimi yedi.Tekrar sağol
papatya363 01-12-07, 18:35 rica ederim cnm
bölüm sonunun nasıl olabileceğini konuşmuşsunuz büyük ihtimal ezoyla kadimin yakınlaştıkları sahne olacak gibi geliyo bana
ama aklıma başka bişede geldi
hani sessiz fragmanda kadim ezonun kulağına bişe diyomuşya nedimin kaçırıldığını haber almış ve bunu ezoya söylüyo olabilir
ve bölümde böylece bitebilir
Bir arkadaş demişti Nedim in kaçırılması bir oyun galiba diye.
Kusura bakmayın kendi yazımı alıntı yaptım ama bazı arkadaşlar Nedim in kaçırılması numaramı diye sormuşlar yani o sahneyi anlamamışlar. Bencede Nedim in kaçırılması oyun ama Seyit ve süreyya nın planladığı bir oyun. Nedim in bu oyundan haberi yok. Nedim e gözdağı vermek için Yılan Süreyya böyle bir oyun planlamış. Zaten fragmanda belli oluyor böyle olduğu...
Kusura bakmayın kendi yazımı alıntı yaptım ama bazı arkadaşlar Nedim in kaçırılması numaramı diye sormuşlar yani o sahneyi anlamamışlar. Bencede Nedim in kaçırılması oyun ama Seyit ve süreyya nın planladığı bir oyun. Nedim in bu oyundan haberi yok. Nedim e gözdağı vermek için Yılan Süreyya böyle bir oyun planlamış. Zaten fragmanda belli oluyor böyle olduğu...
Oyun olabileceğini ben söylemiştim. Ne bileyim Nedim'in çocuk gibi ama amca yüzümde sigara söndüydü:img-pilot demesi bende öyle bir izlenim uyandırdı. Otel ortaklığını engellemek için güya nedim'i kaçıracaklar. Böylece hem nedim aklanacak (bu olayla ilgisi yok gibisinden) hem de ortaklık işi yatacak. Sadece süreyya ve seyitin böyle bir plan yapması bana mantıksız geliyor. Yine de belli olmaz ama bence bu işte nediminde parmağı var.
Oyun olabileceğini ben söylemiştim. Ne bileyim Nedim'in çocuk gibi ama amca yüzümde sigara söndüydü:img-pilot demesi bende öyle bir izlenim uyandırdı. Otel ortaklığını engellemek için güya nedim'i kaçıracaklar. Böylece hem nedim aklanacak (bu olayla ilgisi yok gibisinden) hem de ortaklık işi yatacak. Sadece süreyya ve seyitin böyle bir plan yapması bana mantıksız geliyor. Yine de belli olmaz ama bence bu işte nediminde parmağı var.
Ya belki dediğin gibi olabilir ama fragmanda Nedim safsaf Süreyya ya kaçırıldığını anlatıyordu. yüzümde sigara söndürecekti dedi. Süreyya da biraz suçlu olduğunu saklar gibi ne istiyormuş diye sordu. Nedim de Seyit in otelde olanları ya bana yada Süreyya hanıma anlatacaksın dediğini söyledi. Süreyya da sen kimi tercih edersin diye sordu.
Bence bu oyundan Nedim in haberi yok ama Süreyya Nedim i açık açık tehdit edecek gibi geliyor bana. Çünkü Nedim ona göre yan çizmeye başladı. Geçen bölümdede abime zarar verirsen karşımda beni bulursun diye Süreyya yı tehdit etmişti. Nedim de Kadim e kayma sezinledi Süreyya ve böyle bir yola başvurdu diye düşünüyorum...
fragman guzelde hıcbır ezo kadım sahnesını doya doya ızleyemıyoruz neymıs efendım soyledı soyleyecek bolum bıtıyor dokundu dukunacak optu opecek nereye kadar yıne haftayı sa bırla beklemek bıze dusuyorsanırım bu haftada beklenen guzel sahnede noktayı koyacaklar merak etmek guzelde bu tur taktıkler klıselestı artık bolumler daha guzel sekılde bıtırılebılır bızlerde huzurla uyuyabılırız umarım
Bimkolik fragman için teşekkürler..
önce bir uuuuuuu çekiyorum (anlaşılmıştır sanırım:) )
benim acelem var hemde çok ama istediğin kadar beklerim ..Kadim çakal bakışlarına çakal sözlerinide eklemiş tabi bakışlar eşliğinde...baktı ki Ezo'nun kafesteki kuşu da kendisine doğru bülbül gibi şakıyor ,şövalyem farkında..onun rahatlığı ve güveniyle beklerim diyor..neye acelesi olduğunu anladık:)söğüt canım sanırım senin gibi Kadim'i çözme yolundayım:)
şimdi de oyyy oyyy oyyy çekiyorum..
Kadim,şövalyem,ringlerin yeni kralı olmuş çıkmış Nedim'e müthiş dalmış:)..hem dövüp hem seni elimdeki tek şeyi aldığında bırakmadım şimdi mi bırakacağım diye işe birde felsefi yönden yaklaşmış...Nedim'i az hırpalamış ona yanarım..bu başlangıçtır umarım en kısa zamanda maçın tekrarını istiyorum..
adam sevim diyi bunu nesi kötü olamaz mı,yanlızım deyi sen yanlız değilmisin ezo
hee şöyle ..bak kendi kendine konuşunca ne kadar doğru sözler çıkıyor ağzından. aynen devam canım evet diyene kadar aynen devam..
Seyit..tam doğru düzgün bir iş yapacakken yarıda kesmiş..söndürsene şu puronu Nedim'in yüzünde..eline geçirmişken pataklasana bi güzel...yani kedi olalı fare tuttun onuda yüzüne gözüne bulaştırdın..naylon mafya olma yolunda devam ediyorsun..
Ballı:kadim bey ile senin ilişkin başka bizimkisi başka...
ağam sen ne diyin..şimdi ben bunu hayra yordum engel olmaz Ballı..iki gönül sevmiş bize tebrik etmek düşer başka birşeyde düşmez der gibi..iyi ettin ağam..
fragmanı gorunce ılk soyledıgım sey buydu son sahnede Allahtan ben bu kdr tepkı almadım :img-pilot son sahnede cıdden cok durgun ezo bu fragmanda korkmaya basladım
fragmanı gorunce ılk soyledıgım sey buydu son sahnede Allahtan ben bu kdr tepkı almadım :img-pilot son sahnede cıdden cok durgun ezo bu fragmanda korkmaya basladım
Ben Ezo'nun ötle hafif donuk bir karakter olduğunu düşünüyorum. O yüzden de bana tuhaf gelmedi. Kendi içinde tutarlı bir donukluğu var. Başına gelen onca şeyden sonra aşka hemen atlamaması normal gibi göründü bana. Serhat tabi bu sahnelerde çok daha duygusunu gösteriyor, coşkulu, çünkü onun aşkı yaşayışı da öyle. Hatırlarsanız Aliye de öyleydi, bir psikolog arkadaş söylemişti travmatik olay yaşayanların yüzleri öyle donuk olurmuş.Ezo'nun da aşk konusunda travması var. Bence kötümser olmaya gerek yok.Zamanla o da Kadim gibi daha rahat olacaktır.
Öte yandan botoks konusunu bilemiyorum, artık 20 yaşında bile insanlar botoks yaptırmaya başladı, Nurgül Yeşilçay'ın doğal bir insan olduğunu düşünüyorum, böyle bir şey asla yaptırmaz. Çocuğunu bile bebek su içinde yaşıyor, doğunca doğal şartlarına uygun olsun diye suda doğurdu.Böyle yapay uygulamalar ona göre değil bence.
Ben de ilk sahnedeki "adam seni seviyim diyo yalnızım diyo ...sen yalnız değil misin" repliğine takıldım. Yani sadece yalnız oldukları için mi deneyecekler. Bu 60 yaşında yalnız ölmeyelim diye evlenmeyi anlatan bir film gibi olur o zaman. Biraz tuhaf bir replik olmuş bana göre.
Vallahi melike_su'nun dediklerine katılmamak mümkün değil. haklı yani..
Tamam bi bölüm iki bölüm... son bölümlerde bariz bi şekilde Nurgül'ün donukluğu belli oluyor.. Geçen bölümlerde bu kadar değildi...
Serhat T. ile röportajı vardı hatırlıyor musnuz? onu bi seyredin bakalım.. neden Serhat konuşurken öyle gülüyor acep... manalı biraz..
sıkılmış mı acaba Ezo'yu oynamaktan... ama profesyonel sanatçıysa seyirciye saygı olmalı değil mi?
onu kastetmedim, kadimin ilan-ı aşkında ben kadimden daha cok nurgulun tavırlarını begenmiştim,
nurgulun mimiklerine hastayım gecen hafta da en iyisi oydu bence,
sadece bu haftaki fragmanda o sahnede kadın aşkını itiraf etti o ise donuk galiba kadime tutuldu :img-pilot neyse bu konu uzar gider.. terlik mevzusu daha iyiydi ona mı dönsek :img-pilot
Son sahneyi tekrar izledim, sanırım haklısın Melike Su biraz tuhaf. Özellikle tamm beklerim dedikten sonra Serhat çok donukluğu çok göze batıyor.Gözünde bir sevinç emaresi görmek için tekrar tekrar baktım yok, Serhat'ın sevgi dolu gözleri karşısında gerçekten garip olmuş. Sanki bir duygu durum bozukluğu yaşıyor Ezo, öyle ağlayarak çıkması da ters bir tepki aslında. Bana dese eteklerim zil çalardı:happy0064
bos verin siz bu hafta neler olacak ona kilitlenin vardir bi bildikleri bende bazi elestirilerde bulundum begenmediler bu Nurgülün dogal hali dediler bende fazla üstünde durmuyorum sizde durmayin ben en cok Kadimle Nedimin yumruk sahnelerindeki sözlere takildim kaldim Kadimin yüz ifadesine,aglamakli ses tonuna,ne olursa olsun kardesimdir mantigi cok hostu birakmam seni diyordu kurda kusa yem etmem seni diye cirpinisi beni öldürdü,son sahneyi begenmedim cünkü Ezo sanki pazardan aldigi fasulyeler vardiya ordaki tezgahtar amcayla olan diyalogu gibi Kadimle pazarlik etti canim benim insan daha romantik olur,köylüsün diye köydekiler öyle yontulmamis kütük gibimi duruyorlar bende sehirde büyüdüm ama bir ayagi köyde birisiydim ne duygulu arkadaslarim vardi halada devam ediyor insan okul okumakla degil kendini egitmekle insan oluyor yani bizim kütügün biraz yontulmasi lazim simdi yine kizacaksinizya neyse caniniz sagolsun sevgiyle ve SERHAT'la kalin :icon_sorr
Ya arkadaslar bidaha baktim ama inanin onun her sahnesinde yüzünde ifade aramaktan yoruldum,hah sanki hafif güldümü ne,sanki söyle biraz heyecanlandi gibi..
Dur dur sanki bende seviyorum der gibi bakti..
ayyyy
ayyyyyyyyyy..
Bu isler sadece güzellikle olmamali,ah Serhat sendekide sans iste...
Neyse dedimde rahatladim ya,of cok kasiyordum kavga konusu olur diye bir türlü yazamiyordum...
Adam bakislariyla degil asik etmek, bir kadinin tenini bile azdirabilir burda bir forum dolusu kadin, bircift terliginden bir gömleginden bile telef oluyorken Nurgül hanimda tik yok...
Ya arkadaslar bidaha baktim ama inanin onun her sahnesinde yüzünde ifade aramaktan yoruldum,hah sanki hafif güldümü ne,sanki söyle biraz heyecanlandi gibi..
ayyyy
ayyyyyyyyyy..
Neyse dedimde rahatladim ya,of cok kasiyordum kavga konusu olur diye bir türlü yazamiyordum...
Adam bakislariyla degil asik etmek, bir kadinin tenini bile azdirabilir burda bir forum dolusu kadin, bircift terliginden bir gömleginden bile telef oluyorken Nurgül hanimda tik yok...
De Melikecim de sen. Hepimiz aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Ben geçen bölüm Nurgül'ü beğenmişim ama daha önce ben de havaya giremiyorum, Kadim'de aşkı görüyorum ama aynı şeyi Ezo'da görmüyorum demişim. Demek aynı şeyler zaman zaman hepimize oluyor.
yeniden izlemek isteyenler showturkte ezogelinin tekrari var simdi
Bende kaç bölümdür Nurgül Yeşilçay daki bu durumu anlamaya çalışıyorum.Karşında bir oyuncu var ve daha bu oyuncu hakkında bir tek olumsuz yoruma rastlamadım.Sebep her neyse Nurgül Yeşilçay ne karşısındakinin aşık bakışına,ne esprili konuşmasına,ne de gözlerle yada tensel temasa cevap verebiliyor.
Geçen günlerde bir gazetedeki röportajını okudum da orda dediği bir cümleye takıldı aklım.Tam olarak kelimeler bunlar olmasa da şöyleydi " dağınığımdır ben hatta çekimlere 5 dk.kala Cemin uyarısıyla kalkar giyinmeye başlar ve yetişirim" Acaba bu sebep olabilirmi.Yani ciddiye almıyormuş gibi geldi bana.
Serhat Tutumluer gerçek bir oyuncu.Ben onu izlerken boyut değiştiriyorum.Hani acaba karşısında oynayan ben olsaydım bu söze,bu davranışa nasıl karşılık verirdim diye düşünüyorum.Ve bu sadece benim için geçerli değil zannedersem bu sayfada benim gibi düşünen onlarca insan var.O yüzden sebep olmamalı yada varsa Nurgül acilinden bir çözüm bulmalı.
Arkadaşlar lütfen başlıkları adlarına uygun şekilde kullanalım. Oyuncuların özel hayatlarına ilişkin yazılar yazmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca bu başlığa lütfen resim eklemeyiniz. Sohbet tarzı mesajlar, tamamı koyu (bold) ve/veya renkli mesajlar, büyük punto kullanılarak yazılan mesajlar, tek cümlelik mesajlar uyarı yapılmaksızın silinecektir. Lütfen oyuncularla ilgili diziyle/bölüm yorumuyla alakalı olmayan mesajlarınızı oyuncunun başlığına yapınız.
Sevgi ve saygılarımla
volvox
Nurgul'un oyunculuguna cemkirilmis azcik gordugum kadariyla.. Ben buna kesinlikle katilmiyorum, heleki son bolumun son sahnesini gordukten sonra, ordaki bakislari beni resmen bitirdi, bu bolum fragmaninin son sahnesine gelirsen tamam orda hakli olabilirsiniz ama unutmiyalimki sadece 7/8 saniyelik bi kisim ne kadar anlasilabilirki.. Hem daha cok taze simdi asil asik Kadim, bi kac bolum sonra helede Arzu geldikten sonra asil oyunculugunu gorucez Nurgulun..
Bence fazla takilmiyalim bu konuya, onumuzde ne guzel bi bolum var tadini cikaralim yaw... :)
arkadaslarr dediklerinizin coguna katılıyorum
her izlediğimde fragmanı pür dikkat ezoya takılıyorum acaba az a olsa bi gülümseme görecem mi die
ama ne kadar cabaladıysam bosuna
göreemdim yaa
insan bu kadar tepkisiz olur mu böyle bir seye
karsında mukemmel ötesi bi adam sana belki de duyabilcegın en güzel sözü söylüyoo
ben o sözü duydugum zaman gülümsememi kontrol edemem gibi bi durum yaaratırdımm
ya kadime karsı hiçbişey hissetmiyosun zoraki yapıyosun bunları ya daa bilemiyorum
umarım ya nurgül ya da senaristler burayı okur da acilen nurgülün mimiklerinde bi düzeltme yaparlarr
olmiiiyyy böyleee:img-yes:
biz böyle ask dolusu askını bize yansıtabilen bi ezo isteyikkk:img-yes:
tabi ki 32 dişi görünmesin canım
ama bize hissettirsin:img-blush:img-yes:
gülendam83 02-12-07, 00:16 bu hafta fragmandan çok etkilendim ama yinede çok fazla bişey beklemeyip sadece izleyip tadını çıkarmak istiyorum birşeyler beklediğimizde zevk alamıyoruz çünkü. fragmandaki her olay çok güzel hele ki biz bunları daha uzun izleyeceğiz. onlar kısa kesitler. bunu düşününce bile çok heyecanlanıyorum...:happy0064
ayyyy
ayyyyyyyyyy..
Kasmana ne gerek var canım, insa hissettiklerini ve görüşlerini yazmak için burada. Ayrıca böyle hisseden yalnız sen değilsin.
Ama bence sorun Ezo karakterinde ve tabii yönetmende.
Ezo karakterini resmen cinsiyetsiz yapmışlar. Erkek mi, kadın mı, belli değil..
Kadimle konuşurken sanki birisinin laflarıı aktarıyor gibi, kitaptan satırlar okuyor gibi konuşmasının Nurgülle br alakası yok bence. yönetmen ne diyorsa onu yapıyordur. Hata olan Ezo karakterinin kadınlığını bastırmaya çalışmaları.
Ezoyu artık asker arkadaşım modundan çıkarmalılar. Kadimle yanlızken artık patronluğunu unutup arada sen diyebilmeli. Bu kadar aşk itirafından sonra arada binlerce mil varmış gibi konuşması garip kaçıyor Ezonun. Her fırsatta kadimle laf yarışına girmeside gerkmiyor. Yani nasıl Kadim kendini tutamayıp 'konsantrasyon' düzeltmesini yaptı ve anında Ezo'yu kırmaktan korkuyor moduna geçip 'yani doğrusu öyle' derken yüzünde bir panik vardı..İşte Ezo'nun da aşık olduuna bizleri inandıracaklarsa, arada Ezo'nun da böyle zaafiyetlerni, bakışlarını kontrol edemediği anları görmeliyiz. Arada bir iki kaçamak birbirlerine gözlerinin kilitlendiği anları göstermeliler. Hep kuyruğu havada Ezo artık sıkıntı veriyor. Sanki Kadim ondan mutfak raporu istedi?
Faaliyet raporu okur gibi Kadimden zaman istememeli..Henüz bu aşkın geleceği için konuşmak erken ama hep veren ve alttan alan taraf Kadim olacaksa, Ezo devamlı horozlanıp .duracaksa ben almayayım. Tamam adam aşık oldu ama eblekleşince hiç tahammül edemiyorum.
ayyyy
ayyyyyyyyyy..
hay agzina saglik melikem ya sana sonuna kadar katiliyorum aynen dedigin gibi giydigi gömleklerin renginden terliklerine kadar bende kol dügmelerine taktim pek *** yakisiyorda hepsini ezberledik ama senin dedigin gibi ezoda tik yok yarin bize kizacaklar ama neyse elestiriler insani gelistirir sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
Kasmana ne gerek var canım, insa hissettiklerini ve görüşlerini yazmak için burada. Ayrıca böyle hisseden yalnız sen değilsin.
Kadimle konuşurken sanki birisinin laflarıı aktarıyor gibi, kitaptan satırlar okuyor gibi konuşmasının Nurgülle br alakası yok bence. yönetmen ne diyorsa onu yapıyordur. Hata olan Ezo karakterinin kadınlığını bastırmaya çalışmaları.
Ezoyu artık asker arkadaşım modundan çıkarmalılar. Kadimle yanlızken artık patronluğunu unutup arada sen diyebilmeli. Bu kadar aşk itirafından sonra arada binlerce mil varmış gibi konuşması garip kaçıyor Ezonun. Her fırsatta kadimle laf yarışına girmeside gerkmiyor. Yani nasıl Kadim kendini tutamayıp 'konsantrasyon' düzeltmesini yaptı ve anında Ezo'yu kırmaktan korkuyor moduna geçip 'yani doğrusu öyle' derken yüzünde bir panik vardı..İşte Ezo'nun da aşık olduuna bizleri inandıracaklarsa, arada Ezo'nun da böyle zaafiyetlerni, bakışlarını kontrol edemediği anları görmeliyiz. Arada bir iki kaçamak birbirlerine gözlerinin kilitlendiği anları göstermeliler. Hep kuyruğu havada Ezo artık sıkıntı veriyor. Sanki Kadim ondan mutfak raporu istedi?
Faaliyet raporu okur gibi Kadimden zaman istememeli..Henüz bu aşkın geleceği için konuşmak erken ama hep veren ve alttan alan taraf Kadim olacaksa, Ezo devamlı horozlanıp .duracaksa ben almayayım. Tamam adam aşık oldu ama eblekleşince hiç tahammül edemiyorum.
Bende senin bu yorumuna imzamı basıyorum Sevgili Bimkolik.
Nurgül ün oyunculuğunu çok beğenen bir insanım. Her zamanda savunurum bunu. Ama bazen öyle sahneler oluyor ki Ezo çok donuk kalıyor. Tamam hiçbirimiz Kadim in boynuna atlasın demiyoruz ama yüzünde hareketlerinde biraz sevinç, şaşkınlık ifadesi görebilmek istiyoruz. Mesela 42.bölümün son sahnesinde Ezo Kadim e aşkını ilan ederken ne kadar doğal oynadı. Acı çektiğini, aşık olduğunu ama korkularının olduğunu ne güzel yansıttı. Ben ekran karşısında duygulandım o sahneden.
Ama 43.bölümün fragmanını izlerken Ezo nun Kadim karşısında zaman istemesi ve Kadim in o güzel sözleri karşısında Ezo nun tavrı çok yavan geldi. Gerçek hayatta böyle bir aşk yaşayan bir çift olsa ne kadar engel olursa olsun kendisine bu kadar aşık bir adamın karşısında bu kadar donuk bir ifade takınamaz kadın. Bir sevinç işareti mutlaka olur.
Daha dün Ezo konusunda normaldir böyle davranması diyordum ama fragmanı izleyince bu fikrimi değiştirdim. Artık hiç inandırıcı gelmiyor bana. Belki Ezo Kadim kadar aşık olmayabilir ama o zaman geçen bölümün son sahnesi neydi diye sorarım bende. Madem aşık değil niye o kadar kötü hissetti Ezo kendini Kadim e aşkını ilan ederken. Ben o sahneden Kadim e deli gibi aşık bir Ezo syrettim.
Peki bu hafta ne olacak? Biz yinemi sükut-u hayale uğrayacağız? Bu sorunun kimden kaynaklandığını bilmiyorum. Belki de Nurgül ün 2.sezonu ya bu dizide sıkılmış olabilir. Ondan içinden rol yapmak gelmiyor olabilir. Ama o zamanda biz seyircilere haksızlık olmaz mı?
Yine belkide yönetmenden yada senaryodan kaynaklanabilir. Eğer öyleyse hemen buna acil çözüm bulunmalı. 2.sezonun ilk bölümlerindeki büyüyü hepimiz arar olduk artık. Bimkolik arkadaşında dediği gibi Ezo artık aşık bir kadın ve ona göre davranmalı. Hepimiz aşık bir kadının azçok nasıl davranacağını biliyoruz. Gözleri ışık saçar aşık kadının. Ama Ezo nun gözlerinde zerresi bile yok. Lütfen Ezo karakterini kasmasınlar artık. Bıraksınlar aşkını engellere rağmen yaşasın. :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
devedikeni 02-12-07, 01:14 selam arkadaşlar bence dediklerinizde haklısınız ama sorun nurgülde değil nurgülün ne kadar iyi oyuncu olduğunu sorgulamaya gerek yok ki asmalı konaktaki aşkı nasıl hissettirdiğinide hepimiz biliyoruz yani bence sorun nurgülde değil çizilen karakterde yani ezoda asmalı konaktada nurgül vardı iki aşk arasında bu kadar fark var sorun kesinlikle ezoda aralarındaki aşkı iyi yazamıyorlar serhat muhteşem olduğu için biz böyle algılıyoruz ben bu diziyi serhattan sonra izlemeye başladım ezo çok yavan romantik bi anın büyüsüne giremiyosunuz o yüzden sadece serhatı izliyoruz bi kere artık konuşmasını düzeltmesi lazım hala o saçındaki yazmayı takmamalı aşk itirafı çok ani oldu çok daha büyülü bi ortamda olmalıydı üstelik en romantik sahnede ezonun ''gadim beyyyyy'' demesi yada ''söyleme gorkiimmm'' demesi büyünün bozulmasına yetti bana göre yani böyle şöyler yoksa oyuncuların ikiside muhteşem tabi kulllanmayı bilene :icon_whis
Bu koca yazıyı olduğu gibi alıntıladım çünkü her satırına katılıyorum. Ezo'nun sorunlu bir karakter olduğuna inanıyorum ben de artık ve şunu düşünüyorum; bu karakterin bir geçmişi var. Bir de üstüne üstlük bu geçmiş kimi seyirci tarafından da biliniyor bire bir (birinci sezonu izlemiş olanları kastediyorum). Birinci sezonu izlememiş biri olarak dahi kulağıma çalınanlardan dahi bildiğim kadarıyla bu Ezo -yani yine işte aynı Ezo- aşkı için ne kadar tutkulu savaşlar vermiş, öldü diye sevdiği kafayı sıyırmış acayip deli divane bir kadınmış. Şimdiye bakıyoruz ve ne görüyoruz? Ezo tekrar mı aşık? HAYIR! Eğer aşık ise geçen sezondaki neymiş? Ezo şu birkaç bölümdür bize izletildiği şekilde mi aşık olur bir adama? HAYIR! Bu, ilk sezonu da izlemiş seyircilerine ne büyük hayal kırıklığıdır; o kadar azimli, tutkulu "kadın"ı al, ondan Kadim gibi bir adama "asker arkadaşı" yap. Ömer neydi, sana ne vermişti de sen ona öyle ölüp bittin; şimdi bu adamdan aldıklarının karşılığını böyle gıdım gıdım veriyorsun diye sormazlar mı adama?:img-polic
Yani diyeceğim odur ki arkadaşlar Ömer'den sırf bahsedişinden bile anlayabildiğim kadarıyla; Ezo Ömer'e aşıkmışsa -ki öyleymiş- Kadim'e en fazla maşuktur.
Sevgili bimkolik'in söylediği yönetmen, senarist katkısına da yüzde yüz katılıyorum. Bırakın Nurgül Yeşilçay'ın mimik vermesini filan her şeyi geçtim; fragmanda aynanın karşısında Ezo'nun kendisine söylemesi için yazılan repliklere bakın: "Adam seviyim diyi; ne var bunda? Olamaz mı? Yalnızım diyi, sen yalnız değil misin Ezo?" Bu nasıl ruhsuz bir konuşmadır ya? Kendi kendine bile mi "Sen de sevmiyi misin Ezo?" demez bu kadın? Demiyorsa neden demez? Bari aşkı sözlerden anlasaydık... E, o da yok. Sanki Kadim her gün sokakta bulunabilecek bir erkek de... Bir de onu beklermiş istediği kadar...:img-beee: Tövbe tövbe... Ebleklik konusunda da arkandayım bimkolik. Al benden de o kadar. Hiç çekemem.:blink:
KübraYasemin 02-12-07, 01:21 iyi geceler forumda olan herkese ezo aylesine..
arkadaslar az önce Show Turk de Ezo gelinin 42.Bölüm tekrarI vardI.
Muhtesem bir sondu birde ardIndan calan gözlerimden süzülen göz yasI diye sarkI vardI ya allahImo sarkida insanI ayrI bitiyor zaten.
Vallaha dizimize son 2 gün kaldI.
SalInI yaslI ip ile cekiyorum.. (=
. Lütfen Ezo karakterini kasmasınlar artık. Bıraksınlar aşkını engellere rağmen yaşasın. :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Evet işte Ezo karakterini kasmasınlar. Hep bir maskeyle dolaşmasın . Etrafta dolaşsa bile Kadimin karşısında indirsin o maskeyi.
Fragmana baktıkça Ezo 'nun konuşmasının gerçekten çok sırıttığını görüyorum
Sanki Kadim 'e menü sayıyor.Ya da muammara tarifi veriyor gibi.:icon_evil Ya da üç bilinmeyenli denklem sordu da cevabını bulamadı.
İnsan 'Evet bende hislerimi kontrol etmekte zorlanıyorum(ya da zorlaniyim ne haltsa) ama bu duruma alışmam zaman istiyor der..ne bileyim Ezonun dediklerinden daha romantik bir şeyler der.
Not: Bu arada kulağa fısıldanan fragmanı göremedim ya çatlayacağım..:icon_sorr
KübraYasemin 02-12-07, 03:32 AllahIm ya aklImdan cIkmi su son Ezo Kadim sahnesi.
Bende diziyi izliye izliye Ezo gibi konusim ama olsun ya deger ciden.
Ay simdi SalIyI beklemekde var.
Ben bir gersayIm yapim.
43.Bölüme son.
65 saat ve 19 dakika
Evet ya arkadaslar bencede yassInlar Ezo ve Kadim artIk aslarIni. (= evet..
AllahIm ya aklImdan cIkmi su son Ezo Kadim sahnesi.
Bende diziyi izliye izliye Ezo gibi konusim ama olsun ya deger ciden.
Ay simdi SalIyI beklemekde var.
Ben bir gersayIm yapim.
43.Bölüme son.
41 saat ve 19 dakika
Evet ya arkadaslar bencede yassInlar Ezo ve Kadim artIk aslarIni. (= evet..
Ben bir sitede gormustum bir ara geriye dogru sayiyordu otomatikmem acaba birisi bunu bize yapamazmi ya bu foruma o zaman daha heyecanli olurdu .
Bende o sessiz fragmani goremedim birde o kadimin ezonun kulagina ne fisildadigini dusunmekten helak oldum.
Sevgili bimkolik bende gecenin bu saat kalktim acaba bimkolik ne senaryolar yazdi diye geldim ama yok yok yok bir sey :img-in_lo
sessizperi 02-12-07, 07:42 Hepimiz fragmanı gördükten sonra bir heyecanla bekliyoruz umarım Salı çabuk gelir. :img-yes:
Benim kafama bir şey takıldı. Fragman da son sahne olarak Ezo-Kadim ikilisini :img-in_lo otel odasında güzel bir sahnede görüyoruz. Umarım o uzun bir sahnedir :icon_whis
Ama özete göre de, özetin son kısmında ''Akşam yemeği için Elçin Anne’de bir araya gelen Kadim ve Ezo, evdeki kalabalıkla güzel bir gece geçirirken Nedim, Seyit tarafından kaçırılır. Ezo, tatlıcı Mehmet’e ortaklık teklif eder.'' yazıyor. Ş
Buna göre son sahne o otel odası değilse, orda kesmiceklerdir demektir. Buna göre Ezo Kadimden zaman istedikten sonra O baklavacıya ortaklık teklifi ediyorsa :icon_sorr Kadim bunu duyduğu için fragmanda görülen Kadim de Ezo ile konuşmak için dükkana gidiyorsa ya araları bozulmasın hayırrrrr :img-fie: İyice paranoyak oldum valla :blink:
Kısaca sesli fragman ile özet biribirini pek tutmuyor sanırsam :bilmim
günaydınlar , kargalar ..... burdayım, gece sizlerden uzak kaldım ya . Ezo kadim'in yalnız olduğundan, kendisininde yalnız olduğundan dem vuruyor. Oysa aşk bu değildir bence. Yani insanlar yalnız oldukları için aşık olmazlar. Sadece yalnızlıklarını doldurmak için aşkı seçmezler. Zaten aşık olmayı seçemezsinde. Görürsün ve olursun, senin dışında gelişen bir durumdur. ee bu durumda Ezo'nun şöyle bir durumu var. İkimizde yalnızız, adam da beni sevdiğini söylüyor, eee hoş adamda, bende karşılık vereyim bare. Benim replikten çıkardığım budur. Tekrar tekrar seyredince.
İlk bölümler nereye uçtu öyleyse. bir aşkın tomurcuk açmasını seyretmedik mi . Aralarındaki konuşmalar, bakışmalar ilmek ilmek işlenmişti . Kadim açısından hala öyle, Hala güzel sözler söylüyor ve bakıyor. ezo ise Kadim aşkını itiraf etmeden önce daha beğeniyle dolu bakıyordu. Şimdi ne oldu bilmiyorum.
İlk sezon bölümlere benim de bakmışlığım var Ezo karakteri Ömer'e deli gibi aşıktı ve öldüğünü zannettiği bölümlerde derbeder oldu, hatta kafayı sıyırmıştıda Emre onu tedavi etmişti. Şimdi de kendini yerlere atsın demiyorum ama bu kadar kontrolde fazla oluyor. Geçen hafta bölüm sonunda ağlaması ve duygularını gözleriyle ve sözleriyle belli etti , ama bu hafta fragmanda gene donuk gözlerle bakıyor ve donuk sözler ediyor.
Kadim'den süre istediği ve aceleniz varsa dediği sahnede ilk önce başka bir şey için konuşuyorlar herhalde dedim. Çünkü karşında sana aşık bir insansa ve eğer sende seviyorsan ama korkuyorsan diyelim "eğer aceleniz varsa" gibi bir cümle kurulmaz. Oradaki diyoloğun hepsini dinleyince belki mantıklı gelir. Sende benim için önemlisin de, kendimi bu aşka hazırlamak için zamana ihtiyacım var de, adamın gönlünü hoş edecek şeyler söyle . Aceleniz varsa ne, adam garda otobüsü kalkmak üzere değil ki.
Ya da bu sözün derin anlamı bütün sahneyi seyredince ortaya çıkacak ve beni utandıracak .
Edit: roziciğim günaydın , mevcut sen ve ben varız şu an
Hepinize günaydinnnn
gelelim gece muhabbetine tüm söylediklerinize katiliyorum donukluk artik kroniklesmeye basladi nurgülün son bölümlerinde ,bu kadarda olmaz dedirtiyor hani mimiklerini nasil kullandigini bilmesek yapamiyor diyecez ama bu nurgül mimiklerini isteyince iyi kullaniyor o zaman sorun yönetmen yasemin hanimda karakter böyle desek hayir ilk sezonu seyredenler o zaman böyle kendini paralamaz heralde demekki karakterdede sorun yok korkiyim dediydiya acaba gercekten korkuyormu( BU DIZILERDEDE KORKUYORUMLAR ARTMAYA BASLADI) banada onlar korktukca afakanlar basmaya basladi ...:img-yes:
tamam senaryonun bir gidisati var buna karisamayiz ama görünen köyde kilavuz istemezki canim reytingler nerde bellii eeeeeee kanallarinda bölyle durumlarda ne yaptiklari belli o zaman izleyiciyi neden delirtiyorsunuz ben iste bunu anlamis deyilim :icon_sorr
ama tüm bu yazdiklarimdan sonra ben yine polyanna olmak istiyorum ve fragmanda tam sahneyi göremiyoruzya orda devaminda o bekledigimiz mimiklerinide kulanir no frost buzdolabi gibi bakmaz diyorum:icon_whis
editt... bimkilokgin dedigi gibi bende kadim karakterinin ebleklesmesine karsiyim almiyayim, cekemem, katlanamamm
yapimciya son bir nott.. izleyicinin kiymetini bilin bulamazsiniz bir daha
böyle izleyici kitlesi
Evet işte Ezo karakterini kasmasınlar. Hep bir maskeyle dolaşmasın . Etrafta dolaşsa bile Kadimin karşısında indirsin o maskeyi.
Sanki Kadim 'e menü sayıyor.Ya da muammara tarifi veriyor gibi.:icon_evil Ya da üç bilinmeyenli denklem sordu da cevabını bulamadı.
İnsan 'Evet bende hislerimi kontrol etmekte zorlanıyorum(ya da zorlaniyim ne haltsa) ama bu duruma alışmam zaman istiyor der..ne bileyim Ezonun dediklerinden daha romantik bir şeyler der.
başka bir fragmanda mı var..ben de ilk olarak sesli fragmanı yayınladılar diye düşünüyordum..görürüz umarım..
geleyim gece muhabbetine..uzun zamandır aynı şeyi düşünüyoruz çoğunlukla..Nurgül'ün oyunculuğuna dair söz söyleyemem zira kendisini kanıtlamış ama ezo'yu isteksiz mi oynuyor yoksa dediğiniz gibi karakter sorunlu olduğu için bu şekilde mi ortaya koyuyor karar veremedim..geçen bölümde ezo'nun hallerini izledikçe kadim'e karşı boş olmadığını,onunla aynı yönde duygulara sahip olduğunu gördük ama hissiz ruhsuz hiçbirşey hissetmeyen halini de gördük..Kadim den zaman isterken ki hali de öyle..çabuk çabuk söylüyor cümle tuhaf zaten üstelik ticari anlaşma ya da ortaklık yapar gibi konuşuyor..teklifininizi değerlendirmek için zaman istiyorum bu süre de vazgeçerseniz siz bilirsiniz..bu sözler tamda bu işler için kullanılan cümleler..kendisine aşık olan bir adama (ki kendiside adama aşık) verilen bir cevap değil..o sahnenin devamında mimiklerinden ve bakışlarından durumdan hoşlandığına Kadim'e ilgisine şahit oluruz umarım...
Kadimle yanlızken artık patronluğunu unutup arada sen diyebilmeli. Bu kadar aşk itirafından sonra arada binlerce mil varmış gibi konuşması garip kaçıyor Ezonun. İşte Ezo'nun da aşık olduuna bizleri inandıracaklarsa, arada Ezo'nun da böyle zaafiyetlerni, bakışlarını kontrol edemediği anları görmeliyiz. Arada bir iki kaçamak birbirlerine gözlerinin kilitlendiği anları göstermeliler. Hep kuyruğu havada Ezo artık sıkıntı veriyor. Faaliyet raporu okur gibi Kadimden zaman istememeli..Henüz bu aşkın geleceği için konuşmak erken ama hep veren ve alttan alan taraf Kadim olacaksa, Ezo devamlı horozlanıp .duracaksa ben almayayım.
Kadime para bulduğu sahnede sana ne kadar lazım demişti, oradaki heyecan ve gözlerindeki ışıltı nereye gitti aceep. bir daha da sen veya sana lafı çıkmadı ağzından zaten. sanki Ezo ne dese, ya da ne yapsa her daim Kadim artık süt dökmüş kedi misali olacakmış gibi, devamlı tolerans, sevgi dolu bakışlar, "susmam gereken yerde konuştum gene ben" özür dilerim modunda olmalar, hani nerde muziplikler, damarına basmalar. Ne kadar zaman istersen beklerim demek te sonsuz bir tölaranstır. Tamam seviyor ve kaçırmak istemiyor ama böyle giderse yüzyıl beklemesi gerekecek .
günaydınlar , kargalar ..... burdayım, gece sizlerden uzak kaldım ya . Ezo kadim'in yalnız olduğundan, kendisininde yalnız olduğundan dem vuruyor. Oysa aşk bu değildir bence. Yani insanlar yalnız oldukları için aşık olmazlar. Sadece yalnızlıklarını doldurmak için aşkı seçmezler. Zaten aşık olmayı seçemezsinde. Görürsün ve olursun, senin dışında gelişen bir durumdur. ee bu durumda Ezo'nun şöyle bir durumu var. İkimizde yalnızız, adam da beni sevdiğini söylüyor, eee hoş adamda, bende karşılık vereyim bare. Benim replikten çıkardığım budur. Tekrar tekrar seyredince.
İlk bölümler nereye uçtu öyleyse. bir aşkın tomurcuk açmasını seyretmedik mi . Aralarındaki konuşmalar, bakışmalar ilmek ilmek işlenmişti . Kadim açısından hala öyle, Hala güzel sözler söylüyor ve bakıyor. ezo ise Kadim aşkını itiraf etmeden önce daha beğeniyle dolu bakıyordu. Şimdi ne oldu bilmiyorum.
İlk sezon bölümlere benim de bakmışlığım var Ezo karakteri Ömer'e deli gibi aşıktı ve öldüğünü zannettiği bölümlerde derbeder oldu, hatta kafayı sıyırmıştıda Emre onu tedavi etmişti. Şimdi de kendini yerlere atsın demiyorum ama bu kadar kontrolde fazla oluyor. Geçen hafta bölüm sonunda ağlaması ve duygularını gözleriyle ve sözleriyle belli etti , ama bu hafta fragmanda gene donuk gözlerle bakıyor ve donuk sözler ediyor.
Kadim'den süre istediği ve aceleniz varsa dediği sahnede ilk önce başka bir şey için konuşuyorlar herhalde dedim. Çünkü karşında sana aşık bir insansa ve eğer sende seviyorsan ama korkuyorsan diyelim "eğer aceleniz varsa" gibi bir cümle kurulmaz. Oradaki diyoloğun hepsini dinleyince belki mantıklı gelir. Sende benim için önemlisin de, kendimi bu aşka hazırlamak için zamana ihtiyacım var de, adamın gönlünü hoş edecek şeyler söyle . Aceleniz varsa ne, adam garda otobüsü kalkmak üzere değil ki.
Ya da bu sözün derin anlamı bütün sahneyi seyredince ortaya çıkacak ve beni utandıracak .
Edit: roziciğim günaydın , mevcut sen ve ben varız şu an
ezo gayet normal davranıyor bence.
ömere aşkını gösterip kadime göstermemesi de normal. yani ömeri kendinden görüyordu sonuçta ama kadimle başlayacağı ilişkiden korkuyor. sadece kendi için değil kadim için de ya mutsuz olursa diye korkuyor. buna rağmen kadim ben seni istediğin kadar beklerim dediğinde yüzü aydınlanıyor. sözlerle anlatmasa da bakışlar çok iyi anlatıyor bence.
yalnız olduğun için aşık olunmaz meselesi aklımı karıştırdı ama. doğru olunmaz ama bütününe bakarsak belki de tam olarak o anlama gelmiyordur o sahne. yani inşallah gelmiyordur.
Kadime para bulduğu sahnede sana ne kadar lazım demişti, oradaki heyecan ve gözlerindeki ışıltı nereye gitti aceep. bir daha da sen veya sana lafı çıkmadı ağzından zaten. sanki Ezo ne dese, ya da ne yapsa her daim Kadim artık süt dökmüş kedi misali olacakmış gibi, devamlı tolerans, sevgi dolu bakışlar, "susmam gereken yerde konuştum gene ben" özür dilerim modunda olmalar, hani nerde muziplikler, damarına basmalar. Ne kadar zaman istersen beklerim demek te sonsuz bir tölaranstır. Tamam seviyor ve kaçırmak istemiyor ama böyle giderse yüzyıl beklemesi gerekecek .
İşte 2.sezonun başlarında Kadim i bize lanet, kibirli, mendebur adam diye tanıttılar. Hatta ilk zamanlarda Ezo ya o kadar ters davranıyorduki bizde öyle olduğunu düşündük. Ama Ezo ya aşık olunca adam 360 derece değişti. Tamam anlıyorum Ezo ya aşık olması onda birçok yönden ilaç etkisi yaptı ama Kadim karakterini bu kadar yumuşatmaları hoş olmuyor bence. Yine aşık olsun Ezo ya ama Ezo o kadar buzdolabıki yeri geldiğinde postasını koysun. Didişsinler yine. Ezo nun her söylediğine eyvallah diyen bir Kadim açıkçası benim hoşuma gitmiyor. Hani bişeyler görebilse Ezo dan hakvericem ama geçen bölümün son sahnesinin dışında Ezo nun Kadim e aşık olduğuna dair bir ışık yok.
Kadim in eblekleşmemesi konusuna bende katılıyorum. Kadim squash oynuyor gibi geliyor bana. Topu atıyor ama top duvardan dönüyor... :sad53::sad53::sad53:
valla bu konuda bende katılıyorum, yok neymiş serhat bey kadar asık bakan yokmus, kardeşim ben simd sahradaki mithat karakterini değil ezodaki kadim karakterini izliyorum, bi yerden sonra bu klasik asık yumusamıs rolu de bence serhat beyin de rolunde tekrarlasmaya sebep olur, o huysuz halleriyle askı daha guzeldi, misal 34.teydi işte ben orda bitmiştim, hani birgun once kadimin yanında berrak ezonun yanında ballı aynı anda otelin onunde karsılasıyorlar ve ertesi gunki kavga favori sahnemdir, kadim hysuz davranıyo ama sevdigi icin, en sonunda nasıl da yaklasıp adını soyleyene ezota manalı bakarak biliyorum demişti, ben huysuz uzun dagınık saclı kadimimi istiyorum, romantik bakan erimiş mithat kılıklı kadimiş degil :icon_sorr
İşte 2.sezonun başlarında Kadim i bize lanet, kibirli, mendebur adam diye tanıttılar. Hatta ilk zamanlarda Ezo ya o kadar ters davranıyorduki bizde öyle olduğunu düşündük. Ama Ezo ya aşık olunca adam 360 derece değişti. Tamam anlıyorum Ezo ya aşık olması onda birçok yönden ilaç etkisi yaptı ama Kadim karakterini bu kadar yumuşatmaları hoş olmuyor bence. Yine aşık olsun Ezo ya ama Ezo o kadar buzdolabıki yeri geldiğinde postasını koysun. Didişsinler yine. Ezo nun her söylediğine eyvallah diyen bir Kadim açıkçası benim hoşuma gitmiyor. Hani bişeyler görebilse Ezo dan hakvericem ama geçen bölümün son sahnesinin dışında Ezo nun Kadim e aşık olduğuna dair bir ışık yok.
Kadim in eblekleşmemesi konusuna bende katılıyorum. Kadim squash oynuyor gibi geliyor bana. Topu atıyor ama top duvardan dönüyor... :sad53::sad53::sad53:
ya yapmayın arkadaşlar daha yeni başlıyor aşkları. tamam ezo söylemiyor ama yüzü ve gözleri gayet söylüyor bence kadime aşık olduğunu:img-yes:
ama evet eskiden ne güzel didişiyorlardı. son iki bölümdür sadece son sahnede görebiliyoruz onları. o sahne de her şeye değiyor ama daha çok ezo-kadim sahnesi lütfen...
canlarım dünden beri çatladım off sonunda fragman yorumunu yapabılırım
fragmannı beyendim ama onu gördükten sonra insanın aklında fragmanmı kalıyor
evet canlarım yeni bir aşk doğuyor rozi ve beyaz aşkı :img-in_lo allah bu nedir böyle bir insana beyaz gömlek bu kadar mı yakışır yanıyorum söndürün beni:img-hyste of bu fanıye acıyan yokmu benim gibi bir insana bu yapılır mı :img-cray:
fragmanda o arkadaşın olduğu bölüm dışında eni yerde yere yuran br sahne daha varkı allah diyorum kadimin nedime o sözleri söylediği an canım benim içime nasıl dokundu bir bilseniz o kadar acıklı söylüyorki :img-sorry nedimi bile dövmesi neşemi yerine getiremedi ah üzerine göktelenler devrilesice yaratık gördünmü sonunu az ble yaptı kadım salı akşamı o döverken bende televizyonun karşısına geçip alıcam elime çayımı kekimi giyecem ayağıma kadim terliklerini aynen bu halde:img-heh::fighting2:img-clapp:img-hyste:img-punk:
ama ben dedim deyilmi en başından bu çocuğun aşırı sevgiye şefkate iktiyacı var abısından hak ettiği sevgiyi göremediği için böyle yaramazlıklar yapıyor diye nihayet şovalyemiz anladı hatasını imana gelidi ve kardeşine hak ettığı sevgiyi gösterdi:img-black ama bu burda bitmez kadimden sonra bende sevicem kendisini eh çocuğun anne şevkatinede iktiyacı var sevaptır:img-angel
bitmedi devam edicek:img-hyste
Kadim aşık bakışlarla bakmaya devam etsin..zira mükemmel oluyor o hali ile ama dediğiniz gibi çok fazla ezo'nun peşinden koşmasını istemiyorum..sürekli kovalayan taraf olmasın ezo da aynı ölçüde yaklaşsın ki güzel olsun..yoksa sürekli Kadim'i aşk dilenir hallerde görmek istemiyorum..
Sesli fragman istedik durduk ama galiba bu seferde azizliğine uğradık.
Herşeyi çok güzel anlatmışsınız. Ben daha önce de belirttim. Ezo'dan bir ışık, bir söz duymak için izlerken sürekli gözünün içine bakıyorum. Özellikle geçen bölüm kadimi takip edeceğime ezoyu takip ettim:) Pansumanda aşık ezo gördüm. Aynı şekilde son sahnede aşık ezo gördüm. Bu seferki fragmanda göremiyorum. Bu da tutarsız oluyor. Bir gaza bas sonra hop frene sonra tekrar gaza. O arabadan hayır gelir mi? Replikler konusuna katılıyorum. Sonuçta replikleri de nurgül yazmıyor herhalde. Ya da sen veya siz demek gerektiğine de nurgül karar vermiyor. Replikleri görüyor bakıyor ki bu repliklerde aşk dolu sözler yok. O da kasıyor mecburen gibi geliyor. Dediğiniz gibi o son sahnedeki replik aşık bir kadının söyleyeceği replik mi? Bunu söyleyen birinin de aşık gibi bakması çok zor. Ama kadimin söylediklerinden sonra bakışının değişmesini bende isterdim. Dediğim gibi belki de fragmanın azizliğine uğruyoruz. Belki de o kısmın devamı var bunu bilemeyiz.
Ezo'nun lavobada iç muhasebesi yaptığı kısımda olmamış. Yalnız yaşlanmak istemiyorum e hazır talipte var ama önce adamın niyeti ciddi mi onu anlamak lazım der gibi davranıyor.Tamam gerçek hayatta da bu çoğunlukla böyledir ama gerçek hayatı izlemek istesek tv'den izlememize ne gerek var. Çevremizde bir sürü var öyle. Biraz masalsı olsa aynı sezonun başındaki gibi. Mesela kadime yazılan replikler beklentilerimizi daha bir karşılıyor. Bakışlar tam aşık adam gibi. Ezo'nun bunlara kayıtsız kalması garipseniyor. İkisi de aşkı tatmış insanlar. Bu konuda acemi değiller. Ezo'nun büyük bir aşk yaşadığını biliyoruz. Bu aşkı bilenler ezo kadime aşık derler mi? Zor aşksa öteki aşkı da zordu. Belki sınıf farkı değildi de başka birşeydi ama zordu. Aynı mücadeleyi ben şimdi de istiyorum. Bunu kadime göstermeyebilir ama en azından yalnızken görelim.
Kadim konusuna da katılıyorum. Soğuk olan, kendi deyimiyle mendebur olan oydu. Bütün bunları kadim yapsa yine bir derece anlayabilirdim. Ama bunları yapan ezo. Kadim'in vermediği tolerans kalmadı. Beklerim diyor, seviyorum diyor, her halinle kabulümsün ben seni böyle sevdim diyor. Daha ne desin ki? Kaçan kovalanır mantığını da uygulamak ister senaristler bu da normaldir. Buna da kızmam ben.Yine de biraz belli etsin işte. Seviyorum desin ondan sonra sıralasın korkularını sebeplerini. Böyle kadim platonik aşk yaşıyor gibi olmasın. Kadim herhangi biri değil.Eski kocası gibi biri de değil. Eski kocası bunların dörtte birini söylemediği halde ezo ona körkütük aşıktı. Şimdi karşısında ölüp biten bir adam var. Ezo ona 70'lik koca adayı muamelesi yapıyor. Ben artık ezo'nun aşk itirafına alerjisi var diye düşünmeye başlayacağım:img-pilot
Kadim'e soğuk mendebur deniliyordu ama Kadim böyle değildi ki..yaşadıkları oldukça ağırdı bu yüzden güven duygusunu yitirmiş,kendisi ile insanlar arasına mesafe koymuştu..Elçin annenin evine geldiğinde onunla ve mahalleli ile ilişkisi ne kadar sıcak ve güzeldi..fotoğraf çekerken de insanlara karşı tutumu öyleydi...iş yaşamında ise kuralları var tabi..olması da doğal...bazen ölçü biraz kaçıyor ama o kadar da olsun..Kadim'e yakıştırılan sıfatlar daha çok onu tanımayan kişiler tarafından yakıştırılmış..ilk bölümden itibaren kadim'in soğuk ve mendebur olduğunu düşünmüyorum..
şindi canlarım anlaşılan yeni bir tartışma daha başlamış :icon_sorr
avet bende kadim karakterinin bu kadar yumuşamasını istemiyorum kıskanç ve biraz sert tavırlarını çok seviyorum sahraya bakmayın serhat ordada başlarda çok sert biriydi aşk unu mecnun yapana kadar:img-in_lo
ama kadim mitat kadar olsun istemiyorum bir kere dizilerin konusu içeriyi çok farklı ben bunun değışeceğini sanmıyorum yanı kadim biraz deyişti olabılı o kadar ama daha fazla olmayacaktır araya girecek 3.şahıslar buna imkan vermez ben arzunun kadime yapışmasını hiç istemiyorum ama öyle olursa belki bu sayede ezo nun kadime oaln aşkını görebiliriz bu tek umudum kadimınde ezoyu kıskaması çok güzel olur (ben ne diyorum inanın kendim bile bilmiyorum:icon_sorr
ama ben kadimin bu kadar yumuşamasını istemiyorum azcık maço olsun canım dimi ama:img-in_lo:img-in_lo
ya yapmayın arkadaşlar daha yeni başlıyor aşkları. tamam ezo söylemiyor ama yüzü ve gözleri gayet söylüyor bence kadime aşık olduğunu:img-yes:
ama evet eskiden ne güzel didişiyorlardı. son iki bölümdür sadece son sahnede görebiliyoruz onları. o sahne de her şeye değiyor ama daha çok ezo-kadim sahnesi lütfen...
Arkadaşım sende kendi yönünden haklı olabilirsin ama ben ilk sezonuda izledim. Her ne kadar Ömer karakterini ve oyuncuyu beğenmesemde Ezo orda aşkı hissettiriyordu. Ee tamam korkuları olabilir, engeller olabilir ama birkaç bölümdür arkadaşlar söylüyorlardı bende hep yok canım Ezo nun normal böyle olması diyordum. Fragmanı izledikten sonra baktım Kadim in sözleri karşısında Ezo çok boş bakıyor zaten Ezo nun söylediği repliklerde duygusallıktan yoksun. Ben sıkı bir Nurgül cüyüm ama gördüğümüde söylerim. Eğer bir aksaklık varsa kimden kaynaklanıyorsa çözüm bulunmalıdır.
Biz bu diziyi ve oyuncuları sevdiğimiz için izliyoruz. Ama dizi seyirciden uzaklaşmaya başladımı işte o zaman korkmaya başlamak lazım bence. Yine söylemek istiyorum Ezo karakteri biraz yumuşasın bakın Kadim o kadar sertken nasıl yastık gibi oldu. İsteyince oluyormuş demekki. Ezo da biraz aşık kadın gibi olsun. Kadim için yanıp tutuştuğunu kimseye göstermese de en azından yalnız kaldığında ya da Kadim le başbaşa kaldığında görelim...
Çok şey istemiyoruz ki...
şindi canlarım anlaşılan yeni bir tartışma daha başlamış :icon_sorr
ama ben kadimin bu kadar yumuşamasını istemiyorum azcık maço olsun canım dimi ama:img-in_lo:img-in_lo
ballı aga gibi ne guzel dedi, hani ezoya ne oldu soylesene kardeşim diye bagırdı ya
ballı da ha soyle yegenim canlan biraz biz de sanırım oyle bi kadim istiyorz, kaplan kadim kampanyası baslatıyorum :p
Arkadaşlar...
şimdi tesadüfen 30. bölümü seyrediyorum... Yani bu kadar olur... Ezo, Ömerden ayrılıyor ve iş arıyor..
Bir lokantaya giriyor ve iş arıyor şöyle diyor;
-Antep yemekleri olsun, kebapları olsun onların çoğunu bilirim, Baklava açamam yalnız.. usta öğretirse onu da yaparım...
şimdi bu ne? Acaba gelen senarist eski bölümleri seyretmez mi? Yönetmen eski bölümlerine bakmaz mı?
Ya işte benim kızdığım şeyler bunlar..
bir de 30. bölümdeki Nurgül'e bir bakın, gözler nasıl knuşuyor...
-Antep yemekleri olsun, kebapları olsun onların çoğunu bilirim, Baklava açamam yalnız.. usta öğretirse onu da yaparım...
şimdi bu ne? Acaba gelen senarist eski bölümleri seyretmez mi? Yönetmen eski bölümlerine bakmaz mı? .
canımcım bi 5 kez soylemişimdir bunu hatta demiştim kutsal usta galiba fransız usulu monte dö baklava ogretti diye :img-pilot ... ama dinleyen yokki
tutarsızlık evet baska bişey degil..
papatya363 02-12-07, 11:28 ezonun illaki otelden ayrılması gerekiyosa başka bi iş bulunmalıydı bence, baklavacılık olmamalıydı bu
senarist daha güzel ve yaratıcı bişeyler bulabilirdi
zaten baklavacıyıda hiç sevmedim karakter çok itici(ee bide ezonun baklava yapmayı bilmemesi cabası)
ya bikere doktor emre vardı bence o güzel bi çıkış noktası olabilirdi
ezo, doktor emrenin yanında çalışabilirdi o zaman ilk bölümlerdeki gibi kadimin kıskançlıklarınıda izlerdik hem bu sefer ezoya aşkını itiraf etmiş bir kadim var karşımızda ve bu kıskançlıklar dahada güzel olabilirdi sonuçta kadim doktor emrenin ezoyu sevdiğini biliyor(ama senarist naptı doktor emreyi uzaya gönderdi bi daha dönermi bilinmez ama kesinlikle dönmeli)
bende sızlerle aynı fıkırdeyım nurgulun oyunculugunda ara ara donuk sahneler goruyorum 38 ıncı bolumden ıtıbaren bu tur hıslerım var 39 dakı dag evı sahnesınde bu donuklugu fazlaca farkettık 43 uncu bolumden sonra daha ıyı karar verebılecegım kampanyaya bende katılıyorum kaplan kadım ızlemek ıstıyoruz:happy0064:happy0064
bimkolik çok güzel yorum getirmişsin :good:
son sahne konuşmasında ne yalan söyleyeyim ilk başta aşkı için zaman istediğini anlayamamıştım :icon_whis hani "yok acelem var derseniz,sizi de anlarım hiç gücenmem"sözüne kadar anlayamamıştım :)sanki başka bir konu için zaman istiyor gibiydi tavrı,rahat ve donuk bir konuşmaydı.. daha sonra Kadim'in bakışları mimikleri eşliğinde acelem var,hemde çok,ama istediğin kadar beklerim demesinden sonra :img-in_lo eridim bittim :img-in_lo Kadim'in repliğine kadar donuk bir konuşmaydı..ama daha sonra Ezo'nun başını eğişi ve bakışıda güzeldi..
şuan ki bana hissettirilen izlenim Kadim,Ezo'suz nefes alamaz,yaşayamaz hissini veriyor..ama Ezo,Kadim'siz sanki nefes alır ve yaşar duygusunu hissettiriyor :icon_whis bimkolik dedin ya,Kadim'in yanında maskesini indirsin diye..sonuna kadar katılıyorum..Kadim'in yanında aşkını hissettirmeli..
saraygözlüm yazını okudum bazı noktalarda katılıyor bazı noktalarda katılmıyorum,
serhat beyin zorl asaık bakan adam rolune koyması beni de üzüyo, dizinin baslarında hiçde kendini tekrarlayans adece asık bakan bi adam degild, hatta bu adam komedide oynamalı demiştim ve oyunun oyunu adlı tiyatro da komediymiş belki birgun nasip olur gormek, bende serhat beyi asık bakan degil de bu sekilde gormek istiyorum, nurgul hanıma gelirsek kesinlikle kendisini cok begeniyorum, ama bazı yerlerde birkac noktada seneryonun gerektirdigi bişey belki de bilemiyoruz bazı seyler tutarsız oluyo 30.da ilk karsılasma da daha duygu dolu baktı, sanırım senerist değişikliginden kaynaklanıyo..
oyuncularımız mukemmel umarım layık oldukları bi projede beraber calısıyo, birde oyuncu fan yeri degil burası, dizi forumu. ben acıkcası serhat yada nurgul degil ezo ve kadim gormek sitiyorum diziyi izleyince, bu durumda bize ilk gosterilen karakterlerle tutarsız olmasınlar lutfen..
arkadaşlar kadim bey sağır dilsizmi oldu ezo yüksek sesle el kol işaretiyle konuşuyor.
banubanu tarafından gönderildi
şimdi bu ne? Acaba gelen senarist eski bölümleri seyretmez mi? Yönetmen eski bölümlerine bakmaz mı? .
bende şuna takıldım 34. bölümde bunların evi yanmıştı ya o gece elçin annenin hastane odasında uyuyunca kadimin omzuna ezonun başı düşmüştü. elçin annede gizli gizli dönüp ezoyla kadime bakıodu kadim ezoyu fln yatırdı üstüne bişiler örttü elçin anne hep muzip bi gülümsemeyle dönüp gizlice onları izliodu e nolduda şimdi layık olmaymış yok davul dengi dengineymiş muhabbetine getirdi ondada bi u dönüşü var yani...
banubanu tarafından gönderildi
bende şuna takıldım 34. bölümde bunların evi yanmıştı ya o gece elçin annenin hastane odasında uyuyunca kadimin omzuna ezonun başı düşmüştü. elçin annede gizli gizli dönüp ezoyla kadime bakıodu kadim ezoyu fln yatırdı üstüne bişiler örttü elçin anne hep muzip bi gülümsemeyle dönüp gizlice onları izliodu e nolduda şimdi layık olmaymış yok davul dengi dengineymiş muhabbetine getirdi ondada bi u dönüşü var yani...
ilk kadimin yemege geldigi gun sanırım 31. de ezoya sende otur diyordu ezo da yok patronlan aynı sofra heç olur mu dediginde elcin annenişn cevabı hala kulaklarımda cınlıyo !!
benim soframda patron içşi yoktur herkes aynı hamurdan aynı camurdan demişti. elcin annedeki degişim icimizde bi kanayan yara, yeni senerist kesinlikle eski bolumler izlenmemiş yada umarım oyledir aksi durum: hee eski bolumleri izledim ama begenmedim ben artık kendi istedigim sekle cevirirm karakterleri durumu cıkıyo ki bence bu cok nahoş ve izleyeni hiçe sayan bi durum olur
KübraYasemin 02-12-07, 13:14 Ben bir sitede gormustum bir ara geriye dogru sayiyordu otomatikmem acaba birisi bunu bize yapamazmi ya bu foruma o zaman daha heyecanli olurdu .
Bende o sessiz fragmani goremedim birde o kadimin ezonun kulagina ne fisildadigini dusunmekten helak oldum.
Sevgili bimkolik bende gecenin bu saat kalktim acaba bimkolik ne senaryolar yazdi diye geldim ama yok yok yok bir sey :img-in_lo
Evet cnm böyle gerisayImda baya heycanlI oluyor.
Isterseniz yani Forum birsey demese ben seve seve cogu mesayImdan sonra yaparIm..
Ama bagzI forumlarada yapIyordum rahatsIz oluyorlardI.
Bende biraktIm.
Vallaha sesiz fragman de ne kadim ezonun kallgIna birseymI fIstIltiyor aa inanmiyorum valalha (=
vallaha bende merak ettim.
buda sana cnm benim.
gerisayIm. 43.Bölüm son.
55 saat ve 36 dakika
Bu arada kusura bakmayIn dün yanlIs bir gerisayIm yapmIsIm gece gece..
efenim araya şiirle giriyorum
bu şiir Kadim'den Ezo'ya gitsin :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo bence aynı Kadim'in duygularını anlatıyor:img-yes:
Yalnızca benden kaçma yeter
Boş sözler de etsen duymak istiyorum seni
Sağır olsan gönlüm sözlerini ister
Dilsiz olsan gördüğünü.
Kör olsam, seni görmek isterdim
Sen yanımda yol gösterici oldun
Uzun yolun daha yarısı bile aşılmadı
Bir düşün içinde yaşadığımız karanlığı
´Bırak beni yaralıyım´ desen de boşa
Görevden dönülmez, yalnızca ertelenir
Başka bir yerde değil, yalnızca burda
Bilirsin özgür değildir gereksinilen kimse
Gönlüm herşeyden önce seni ister
Biz de diyebilirim, ben yerine.
Bertolt Brecht
bu şiirde Ezo'dan Ezo'ya gitsin :) :img-pilot
istiyorum gideyim sevdiğimle.
istiyorum boş vereyim sonu ne olacak.
istiyorum düşünmeyeyim iyi mi, kötü mü. :img-yes:
istiyorum bilmeyeyim beni seviyor mu?
istiyorum gideyim sevdiğimle. :img-yes:
Bertolt Brecht
papatya363 02-12-07, 13:56 şiir çok güzel cnm çok beğendim:img-wink:
kadim zaten ezoya böyle güzel sözler söylüyoda işki ezodan böyle sözleri duymak
duymayı bırak bakmasıda yeterli(senaristimiz, yönetmenimiz duy sesimizi donuk ezo istemiyoruz aşık bakan her haliyle sevdiğini belli eden ezo istiyoruz)
bu arada bugün forum pek sessiz
ee tabi bugün pazar millet geziyoo:)
ya ne geldi aklıma
aslında bi başlık açsak orda diziye, ezo ve kadim aşkına uygun şiirler paylaşsak ne güzel olur
eylulhazanı 02-12-07, 14:35 Ezo'nun aşkını göstermesi üzerine söylediklerinize malesef katılamıyacağım. Çünkü hikaye gereği biliyorsunuz Gaziantep kökenli bir karakter. Dolayısıyla ağdalı sözleri kullanmaları bence senaryoya aykırı olur. Ama ne güzel ifade ediyor aşkını. Sen beni terbiyeli güvercin mi sandın? Bırakıyım gitsin ıslık çaldığımda kafesine geri gelsin. Açsam kafesini kaçarmısınız? Ya bulamassa sahibini? Geri gelip beni paralasın!.. Bence çok ağır aşk sözcükleri!! Unutmayalım ki Kadim karakteri de aşkta ihanete uğramış ve güven duygusunu yitirmiş bir karakterdi ta ki Ezo'ya kadar. Kadim bunu aştı. Acaba Ezo karakteri kendini aşabilecek mi? Şayet herşey istediğiniz gibi olursa dizi nasıl devam eder. Aşk zaten ulaşamama, zorlukları aşmak veya emek harcamak değilmidir?
Lütfen senaryoları çok çabuk tüketmeyelim. Sonra niye bitti veya niye kaldırıldı yayından diye üzülüyoruz.
Selamlar...
Anadolu dul bir kadına çok fazla hak tanımaz. Giydiği kıyafetin rengini bile ahlak kurallarıyla ölçerler. Daha ikinci gün ballı ağa parmağını sallamıştı hatırlarsanız. Senden de biz sorumluyuz diye. Bence gerçeğe çok çok uygun maalesef yaşanılan haksızlıkları göstererek gidiyor dizi. Yanlız 34. bölümden sonra yüzde yüz değişen Elçin hanım ve telefonuna bile bakmaya bütün mutfağın korktuğu patron kayıp bence.
bugün saat 17.00 da ezonun tekrarı var duyurulur:img-wink:
eylulhazanı 02-12-07, 15:12 Anadolu dul bir kadına çok fazla hak tanımaz. Giydiği kıyafetin rengini bile ahlak kurallarıyla ölçerler. Daha ikinci gün ballı ağa parmağını sallamıştı hatırlarsanız. Senden de biz sorumluyuz diye. Bence gerçeğe çok çok uygun maalesef yaşanılan haksızlıkları göstererek gidiyor dizi. Yanlız 34. bölümden sonra yüzde yüz değişen Elçin hanım ve telefonuna bile bakmaya bütün mutfağın korktuğu patron kayıp bence.
517 nin eski 517 olmadığının farkında mutfakta bence... :) Daha ılımlı bir karaktere büründü Ezo sayesinde. Ezo'daki değişikliklerinde yavaş ve sindirerek yapılması gerektiğine inanıyorum. Aslında dizi birçok gerçekliğide göz önüne seriyor dediğin gibi. Anadolu insanının yapısını da (sıcak, dost canlısı, güvenilir ve köküne bağlı) ifade etmeye çalışıyorlar. Sadece bir konu da eksiklik görüyorum. Ezo dışardan Lise okuyacaktı. Kitapları da alınmıştı. Aslında bu konuya da ağırlık verilebilir. Hiç değilse dizilerde de bir parça da olsa örnek alınacak bişeyler var diyebilelim.
517 nin eski 517 olmadığının farkında mutfakta bence... :) Daha ılımlı bir karaktere büründü Ezo sayesinde. Ezo'daki değişikliklerinde yavaş ve sindirerek yapılması gerektiğine inanıyorum. Aslında dizi birçok gerçekliğide göz önüne seriyor dediğin gibi. Anadolu insanının yapısını da (sıcak, dost canlısı, güvenilir ve köküne bağlı) ifade etmeye çalışıyorlar. Sadece bir konu da eksiklik görüyorum. Ezo dışardan Lise okuyacaktı. Kitapları da alınmıştı. Aslında bu konuya da ağırlık verilebilir. Hiç değilse dizilerde de bir parça da olsa örnek alınacak bişeyler var diyebilelim.
evet bu konu atlanmamalı bence de aşk meşke dalınıp :img-wink: ezo ayakalrı yere sağlam basan ve gelişime açık bi insan bu eğitim konusunu bence de atlamamaları lazım..bide katılıyorum anadolu insanını ifade ediyor orda ezo istanbula geldi diye hemen başörtü atması çok iyi türkçe konuşması filan onu ezo olmaktan biraz uzaklaştırır gibi geliyor ki senaristler de buna pek yanaşmıyorlar gibi..yani çizilen ezo bu bunun üzerinden bazı şeyleri yaşatmak istiyorlar gibi ki bence de böyle daha güzel gibi..zaten ezo her zaman başı bağlı değil evde filan açık kızın saçı..ben yakıştırıyorum bu imajı...
KübraYasemin 02-12-07, 15:19 Cok güzel gidecek bölüm ya.
Bizim BallI aganIn da ortak olmasI ayrI ii olacak bence. (=
Birde bizim Elcin Teyzenin kIzI Arzu geliyor.
Ben vallahi hadi hayIrlIsI diyorum bence.
Baskada diyecek birsey ne yazIkki bulamIyorum.
bu gün bu sayfa cok sessiz herkea hafta sonu gezmesinde galiba
ezo evet kitaplarini rafa kaldirmis gibi ama belkide sahne olarak görmeyizde sadece replik olarak duyariz böylede gecistirebilir ve bizi bilgilendirmis olur senaristlerimiz
eylulhazanı 02-12-07, 16:19 Kadim de Gaziantep'ten gelen konuşması şiveli, giyimi Anadolu insanı olan Ezo'yu sevmedi mi? "Fotoğrafta gördüğüm bir çift gözün ruhuna dokunabileceğine inandım" demedi mi? Hayatı hayatın içinde yaşayarak, sınayarak öğrenen kendi doğruları olan Ezo'yu istemedi mi?
Ne dersiniz?
Ezo'nun aşkını göstermesi üzerine söylediklerinize malesef katılamıyacağım. Çünkü hikaye gereği biliyorsunuz Gaziantep kökenli bir karakter. Dolayısıyla ağdalı sözleri kullanmaları bence senaryoya aykırı olur. Ama ne güzel ifade ediyor aşkını. Sen beni terbiyeli güvercin mi sandın? Bırakıyım gitsin ıslık çaldığımda kafesine geri gelsin. Açsam kafesini kaçarmısınız? Ya bulamassa sahibini? Geri gelip beni paralasın!.. Bence çok ağır aşk sözcükleri!! Unutmayalım ki Kadim karakteri de aşkta ihanete uğramış ve güven duygusunu yitirmiş bir karakterdi ta ki Ezo'ya kadar. Kadim bunu aştı. Acaba Ezo karakteri kendini aşabilecek mi? Şayet herşey istediğiniz gibi olursa dizi nasıl devam eder. Aşk zaten ulaşamama, zorlukları aşmak veya emek harcamak değilmidir?
Lütfen senaryoları çok çabuk tüketmeyelim. Sonra niye bitti veya niye kaldırıldı yayından diye üzülüyoruz.
Selamlar...
Izninle bu yazinin altina imzami atiyorum..
Bende Ezo Gelini 1 sezondan beri takip eden kisi olarak Ezo karakterini cok iyi tanidim.. Oncellikle sunu soylemeliyimki, bu Nurgun Yesilcayin nasil kotu bi oyuncu oldugunu diilde aslinda nasil iyi bi oyuncu oldugunu gosteriyor..
Ezo karakterinin yapisi bu, kokeni belli, Istabula gitti diye bu koken asla degismez, degismemeli.. Ezo onceden nasilsa simdide boyle, ben sahsen Omeri olesiye severkende Ezoda oyle bi bakis goremiyordum.. Ama soyledikleriyle belli ediyor bunu.. Kadim nasil bize gozleriyle bu aski anlatiyorsa, Ezoda soyledikleriye kanitida 42 bolumun son sahnesi: "Sen beni terbiyeli güvercin mi sandın? Bırakıyım gitsin ıslık çaldığımda kafesine geri gelsin. Açsam kafesini kaçarmısınız? Ya bulamassa sahibini? Geri gelip beni paralasın!"
Iki asik, asklarini farkli sekilde bize yansitmalari daha hos oluyor bence, nasil desem birbirlerini tamamliyorlar sanki..
Arkadaşlar...
şimdi tesadüfen 30. bölümü seyrediyorum... Yani bu kadar olur... Ezo, Ömerden ayrılıyor ve iş arıyor..
Bir lokantaya giriyor ve iş arıyor şöyle diyor;
şimdi bu ne? Acaba gelen senarist eski bölümleri seyretmez mi? Yönetmen eski bölümlerine bakmaz mı?
Ya işte benim kızdığım şeyler bunlar..
bir de 30. bölümdeki Nurgül'e bir bakın, gözler nasıl knuşuyor...
burdan yeni gelen senaristlerin önceki bölümleri incelemediği sonucu açık olarak çıkıyor..kişi devraldığı yapım ya da iş hakkında bilgi sahibi olur en azından değil mi..izleyicini önleribe sürülen herşeyi kabul ettiğini,hiçbirşey anlamadıklarını zannediyor olmalılar..bu durum üzerine kadim şövalyemin söylediği sözü onlara ithaf ediyorum(ceva da söylemişti sanırım)..siz kendinizi kandıranlardansınız canım..
Ezo'nun aşkını göstermesi üzerine söylediklerinize malesef katılamıyacağım. Çünkü hikaye gereği biliyorsunuz Gaziantep kökenli bir karakter. Dolayısıyla ağdalı sözleri kullanmaları bence senaryoya aykırı olur. Ama ne güzel ifade ediyor aşkını. Sen beni terbiyeli güvercin mi sandın? Bırakıyım gitsin ıslık çaldığımda kafesine geri gelsin. Açsam kafesini kaçarmısınız? Ya bulamassa sahibini? Geri gelip beni paralasın!.. Bence çok ağır aşk sözcükleri!! Unutmayalım ki Kadim karakteri de aşkta ihanete uğramış ve güven duygusunu yitirmiş bir karakterdi ta ki Ezo'ya kadar. Kadim bunu aştı. Acaba Ezo karakteri kendini aşabilecek mi? Şayet herşey istediğiniz gibi olursa dizi nasıl devam eder. Aşk zaten ulaşam |