Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 5)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

trzm
04-12-07, 17:33
bak paçayı kurtarmaya çalışma sende tam yoldan çıkmaya hazır egof tipi var:img-hyste:img-hyste

herşey böyle masum ca başlar karşına tesadüfen ezo gelin çıkar başta cidiye almazsın ne acayip dizi dersin sonra onu görürsün şovalye kadimi ezo ya olna o insanın aklını başından alan bakışlara vurulursun sanki sana bakıyormuş gibi biraz izleyim onların olmadığı bir sahne çıkarsa kapatayım dersin işte o an herşey bitmiştir aslında artık bu yolun dönüşü yoktur onların olmadığı sahneler gelir ama sen aman bir şey olurda kaçırırsam diye yersin kendini işte bu şekilde başlar tuzak kumandanın hakimi artık ezo gelin dir ve sen artık yeni bir egofsundur reklamları bile izlemeye başlarsın hergün diziyi düşünür ve aklına gelen sahneler insanların garip bakışlarına aldırmadan gülersin bu dizi seni rüyalarında bile bırakmaz kaçmak istersin ama yapamazsın derdini kimse anlamaz o kadar kaptıtırsınki kendini kadimin üzerinede gördüğün gömlek terlik bile hayatının aşkı olur son aşmada buraya gelmektir eyer ezo gelin koğuşuna katıldıysan sen artık ileri derecede bir egofsundur ve tek ilacında aşırı dozda kadimusdur allah şifa versin :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
rozicim sen gerçekten bu konuda uzmanlık falan yaptın herhalde resmen beni tarif ettin yaaa
ben bu dizinin bana göre ilk diziye göre 30. bölümünde muhtemelen reklam arasında kanal değiştirirken takılmıştım takılmıştım diyorum çünkü tam kanalı değiştirirken gördüğüm kişi üzerine son sürat geri dönmüş ve sahne sonuna kadar seyredip sahne bitince kendime gelmiş ya ben bunu seyretmiyordumki diye kanalı değiştirmiştim diğer evreleri epey hızlıca geçtim ve şu an geldiğim durum annem sabah yağda yumurta yapacağım kaçta tane yersin diye sorduğunda aklıma direk dizinin ve 15 yumurta sahnesinin gelmesi ve kahkaha atmamak için kendimi zor tutmamdır zira onlar diziyi seyretmediklerinden hala normaller ama kabul ediyorum ben bir egofum :img-hyste

sprıng
04-12-07, 17:42
Yaşayamadığım bir şeysin sen,
Elinden tutup sokağa çıkamadığım
Kış günü bir avuç kar süremediğim yüzüne
Otlar ve çiy damlalarıyla sevişemediğim
Kımıldatmayan bir bakış, bir söz
Tam söylenecekken açıp kapıyı
Karanlıkağzımı ışıklandıran, yakan fotoğrafları
Gümüş laleden masamda, birden leylak...
Dirhemleyen sevincimi ışıktan tartacında
Can alıp veren, su verip gönül yağmalayan
Kurnaz bakkal, hırkama göz diken

Yaşayamadığım bir şeysin sen, kokular dağıtıp
Kendine yeni adlar yakıştıran
Beynimde cıva damlacığı, şehvetin sinir telleriyle
Dokuyan kazaklarımı, göz çukurlarımı aşkın
Tılsımlı gövdesiyle ovan
Yastıkta bir yumak saç
Boynu kıvrılıp ölmüş güvercin, dokunamadığım
Şeylersin sen, bitiremediğim...

Barış Pirhasan'ın İmzasız El Yazıları, 1985; adlı şiir kitabındanmış, nasıl gözümden kaçmış hayret ediyorum kendime , ilk okuduğum anda beğendim. Böyle satırlara imza atmış bir senaristimiz var, bize de çok güzel anlar yaşatacağına inanıyorum.

Son 3 saat , zaman mı çok ağır ilerliyor .

Edit: elimi de yaktım az önce acılar içinde yazıyorum bu satırları. Can acısı bile negel değil sizlerle olmama.

rozi
04-12-07, 18:23
olmuyor arkadaşlarım beni yaramazlık yapmaya teşvik ediyor sunuz burda tek başıma kaldım :icon_sorr

ister, başarılı olamayınca Eylül’e de beklenmedik bir gece yaşatır. Nihayet iç hesaplaşmasını biraz olsun tamamlayan Ezo’ysa, aşk için Kadim’den biraz zaman ister. Ballı Ağa’ysa, Nur’a evlenme teklif eder. Akşam yemeği için Elçin Anne’de bir araya gelen Kadim ve Ezo, evdeki kalabalıkla güzel bir gece geçirirken Nedim, Seyit tarafından kaçırılır. Ezo, tatlıcı Mehmet’e ortaklık teklif eder

[B][/ister, başarılı olamayınca Eylül’e de beklenmedik bir gece yaşatırB]

korkmayın bişi yapmıcam:img-hyste

şimdi düşünelim bakalım bu beklenmedik gce ne olabilir aklıma gelen şey hiç beklenmedik olmadığı için o konuya girmeyecem eylül yıllardır bekli o anı saf nolcak:love05:

durum şöyle gelişe bili kadim den bir arba sopa yiyen nedim topukları yağlayıp kaçar hemen efedisine koşar ama efendişi de onu def edince bizim ihanet makinası ortada kalır eylülü arar yardım ister bizim saf da dünden razı hemen gider yanına

e:nedim bey noldu size ne bu haliniz der
n:sorma eylül insanlik yapayım dedim bu hale geldim
e:anlamadım nedim bey ne insanlığı
n:kabadayının biri abımı tehdit etmiş bede dayanamadım çok sınırlendim
e:polise gitseydiniz
n:olur mu polıs ben deli kanlı adamım abım çok kortu tabi polis bile istemedi
e:siz korkmadınız mı peki
N:yok ne korkucam gidip mekanlarını bastım dikildim karşılarına hesap sordum
e:e noldu sonra
n:nolcak ileri, geri konuşmaya başladılar

editt:devam edicem

tuceny
04-12-07, 18:27
saatler kaldı
heycna bastı
ezonun tepkisini az cok fregmanlardan belli etti
adam seni sevigi e s ende yanlızsın .... daha ne olucaktır mutlaka
beni bekligin mi hee ne kdar istersen ....:)

aşk dolu bakışlar sözler dileğiyle

iyi seyirler

gamze_yy
04-12-07, 18:29
Rozicim beklenmeyen gece demiş sen beklenir yapmışsın:)
Benim takıldığım nokta gece olması. Özetçi bizi meraklandırmak için mi gece yazdı özellikle. Öyleyse acayip meraklandık dimi?:icon_whis Yoksa özetçi bize ihanet mi ediyor? O da mı bbg yi izliyor:img-swoon

Acaba bizim özetçiden kadim ezo'ya beklenmedik bir gece yaşatır yazısını görebilir miyiz? Ben tamamen masumum özetçi suçlu:img-hyste

Nedim gidip eylüle abim beni dövdü diyemez ya:) Kesin şöyle kahramanlık yaptım böyle kahramanlık yaptım der. Büyük ihtimalde içer içer eylülün kapısına dayanır:img-pirat

Rozi hep senin yüzünden nedimden konuşuyorum şimdi bütün gecem kötü geçecek Allah korusun:bırr

Edit: Gören oldu mu bilmiyorum. Show tv altta ezo gelinin tanıtımını verirken kadim ve ezonun yanyana halini gösteriyor. Sadece ezoyu göstermelerini istemiyordum. İkisini birden göstermeleri çok hoşuma gitti. Ufak bir detay ama yine de hoş.

xKubrax
04-12-07, 18:39
Ezo: Bosuna zorlamayasin Kadim bey, napsaniz patronla isci arasinda koca bi dag var, dagin tepesindekinle dibindeki hava ayni degil, hadi havanin nasil oldugundan konusakdisiniz siz bana, deki konustuk, bunun neresi sahici olacak..?

Simdi 30'uncu bolumu izliyorumda bu sozler ilk izledigimde dikkatimi cekmemisti cok fazla ama simdi o kadar takildimki.. Bu sozler sanki Ezonun Kadime verdigi cevapmis gibi geldi.. Ve simdi daha mantikli dusunuyorumda iyi oldu Ezonun isten ayrilmasi bi yonden, (gerci bunun baklavaci olmasi sart diildi) hatta bence en cokta bu yuzden ayrildi isten.. Bi insan bunu soylediyse sonradan kendi tam tersini yapmaz, en azindan biseyleri degistirir ve oyle yapar yapicagini..

sprıng
04-12-07, 18:44
Nedim Kadim'in Berrak meselesini bildiğini ve bu kadar sene ağzını açıp birşey demediğni öğrendi ya onun şoku yetmiştir ona. Tabii Seyid onu puroyla bu olaydan önce mi sonra mı tehdit ediyor bilemediğimiz için bu da dahilmi bu şoka bilemiyorum. Süreyyanın tavrı zaten meydanda. O da tek adres Eylüle yöneldi. beklenmedik geceden kasıt nedir göreceğiz. hem Eylül bütün gece dışarda kalamaz ki malum Kutsal Usta faktörü var. Belki itiraf eder Eylüle herşeyi, onunla ve kendinle, böylece bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. Hem Eylül uykudan uyanır , hem Nedimden nefret eder , hem Nedim yalnız kalır. (üç oldu ama güzel oldu.)

rozi
04-12-07, 18:45
olmuyor arkadaşlarım beni yaramazlık yapmaya teşvik ediyor sunuz burda tek başıma kaldım :icon_sorr

ister, başarılı olamayınca Eylül’e de beklenmedik bir gece yaşatır. Nihayet iç hesaplaşmasını biraz olsun tamamlayan Ezo’ysa, aşk için Kadim’den biraz zaman ister. Ballı Ağa’ysa, Nur’a evlenme teklif eder. Akşam yemeği için Elçin Anne’de bir araya gelen Kadim ve Ezo, evdeki kalabalıkla güzel bir gece geçirirken Nedim, Seyit tarafından kaçırılır. Ezo, tatlıcı Mehmet’e ortaklık teklif eder

şimdi düşünelim bakalım bu beklenmedik gce ne olabilir aklıma gelen şey hiç beklenmedik olmadığı için o konuya girmeyecem eylül yıllardır bekli o anı saf nolcak:love05:

durum şöyle gelişe bili kadim den bir arba sopa yiyen nedim topukları yağlayıp kaçar hemen efedisine koşar ama efendişi de onu def edince bizim ihanet makinası ortada kalır eylülü arar yardım ister bizim saf da dünden razı hemen gider yanına

e:siz ne yaptınız peki
n:ne yapıcam allah yarattı demedim hepsini bi güzel dövdüm
e:nedim bey siz kahramansınız peki bu hale nasıl geldiniz
n:o kadar adamla kavga edince biraz hasar aldım tabi ama sen bide onların halini gör acırsın
e:siz çok cesursunuz nedim bey sizi için her şeyi yaparım
n:her şeyimi
e:evet ne isterseniz
n:peki hemen bir kap su getir de ayaklarımı yıka canım sonrada yaralarımı sar
e:nedim bey ne diyorsunuz
n:kadin haylamı duruyosun kalk ayaklarımı yika
e:tamam benim maço aşkım sen nasıl istersen çilingir sofrasında kurim mi
n:kur tabi sonra sana hiç beklenmedik bir gece yaşatıcam
e:sahimi diyorsun
n:ben demiyorum özetçi diyor:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

sifa
04-12-07, 18:50

rozıcım nedım ve elul replıklerın cok hos olmus dızıden once cok ıyı geldı devamını senorya kosesın de daha uzun beklıyorum:good::good:

sprıng
04-12-07, 18:52
bende az önce 30.bölüme bakıyordum, sokakta ilk karşılaştıkları sahnede Kadim tövbe tövbe diyorda Ezo tövbeni kabul ettik, hadi geç diyor ya, birde şu 517'ye ilk yemek getirdiği sahne, "senin dilin çok uzun kadın" "sen kadın de ben anlarım" "çabuk öğreniyorsun aferin" "aferini de aldığıma göre bana müsade"
eski bölümleri seyredince nerden nereye gelindiğini çok güzel gösteriyor. Patronla işçi arasında dağ var ama, onların da kendi aralarında katettikleri mesafede de bayağı yol alındığını görüyorsun. Kadim omuz farkıyla önde , Ezo'nun da bu arayı kapatacağını düşünüyorum.

ezo-kadim
04-12-07, 18:52
kurban olayim KADIM BEY su bizim ROZIYE bir öpücük yollayinda ne olur sakinlessin yoksa hem bizi hem kendi basini yakacak :icon_sorr canlarim diziye az kaldi zamanda gecmiyor en iyisi buraya takiliyim dedim ama buraninda durumu benden kötüymüs:sad53: hepinizi seviyorum egoflar cok yasasin sevgiyle ve bizi egof yapan SERHAT'la kalin iyi seyirler simdiden ama malesef yorum yapamayacagim insaallah sabah görüsürüz :happy0064 bye

XCrabX
04-12-07, 18:55
n:o kadar adamla kavga edince biraz hasar aldım tabi ama sen bide onların halini gör acırsın

rozi alem kızsın yaa :) çok güldüm :img-hyste

nedim:ben demiyorum özetçi diyor,yazmışsın ya koptum orda:img-hyste:img-hyste:img-hyste

sprıng şiir çok güzeldi..bizimle paylaştığın için teşekkürler

dizimize 2 saat kaldıı yehuuu :bella çabuk geçsin şu saatler yaaa

Ö.Dilek
04-12-07, 18:59

allah iyiliğini versin rozi
nedim'den de ne maço olur vallahi :img-hyste:img-hyste:img-hyste
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
pes etme devammmmmmmmmm

rozi
04-12-07, 19:02
kurban olayim KADIM BEY su bizim ROZIYE bir öpücük yollayinda ne olur sakinlessin yoksa hem bizi hem kendi basini yakacak :icon_sorr canlarim diziye az kaldi zamanda gecmiyor en iyisi buraya takiliyim dedim ama buraninda durumu benden kötüymüs:sad53: hepinizi seviyorum egoflar cok yasasin sevgiyle ve bizi egof yapan SERHAT'la kalin iyi seyirler simdiden ama malesef yorum yapamayacagim insaallah sabah görüsürüz :happy0064 bye

canımın için ne oldu bana mı kızdın:icon_sorr

kötü bbir niyetle yaz mıyorum burası çok sessiz o yüzden yaptım çok mesaj yazmama rağmen kuraları çok iyi bilmiyorum modlar neye kızar ne yasaktır bil bilgim yok ama bilen arkadaşlar beni uyarabilirler volvox sadece dizi ve özet için yorum yapın diyor bende onlarla ilgili tahmınımi birazda mizahi bir dille yapıyorum bu da yasaksa bu bölümde yapmam ben sadece siz neşeli olun istiyorum başka bir amacım yokbye

kadim nolur beni öp de sakinleşeyim nolur valla başka bir şey istemiycem:img-in_lo:img-in_lo

canlarım mesajım la ilgili yorumları ben okuduktan sonra silın yoksa modklar siliyor :img-icecr

masum kiz
04-12-07, 19:03
merhaba ezo&kadim severler

bimkolik arkadasimizin sayesinde fragmani izledim...nedense beni bir yer cok mutlu etti..gecen haftakilerden sonra ..
bahsettigim balli aga ve nur yine kendi evlerine tasinmislar..
balli aga nura evlilik teklifini evde yapiyor ...ne güzel..
sanirim senaristler otele yerlesme fikrini begenmediler ki bunu düzeltme yoluna gittiler ..ve iyikide yaptilar..(eger öyleyse tabii)

bende diziye kadar vakit gecsin diye Serhatin Tutumluer'in konuk olarak katildigi ustalar programini izledim..
bir kere onu o yalin haliyle oldugu gibi izlemek cok keyifliydi bunu söylemek istiyorum....bir an onu oynadigi dizilerdeki rollerine büründürüyoruz ama bir Serhat Tutumluer olarak izlemek daha güzelmis..öncelikle harika bir insan... asla bir abartisi olmayan sade ve dogal bir kisilige sahip..
sohbeti sirasinda okumus oldugu bir siir var ki muhtesem..

bir yaprak gönder bana,
hic degilse koruluktan koparilmis olsun...
evinden yarim saat öteden,
sen oraya dek yürür güclenirsin.
bende kalkar tesekkür ederim
o güzel yaprak icin..

hemen arkasindan evimizde oturarak güzelliklere ulasmamizin mümkün olamayacagini ve televizyonun biz insanlara cok kisitli güzellikler sundugunu söylüyor..
...gercek su ki bugüne kadar tiyatroya hic gitmedim.. bu bir bahane degil tabii ama yurt disinda olmamizda buna bir engel...ama ben tembel olmayi yegleyip televizyonun bizim karsimiza cikardiklariyla yetindim simdiye kadar..
eger kendisi televizyon karsisina gecip dizi oyunculuguna soyunmasaydi sanirim bir cogumuzun böyle mükemmel bir oyuncunun varligindan bile haberimiz olmayacakti..
televizyonun karsimiza cikardiklarini bazen sevsem,bazen nefret etsemde..gercek olan birsey var ..o da bunlarin arasinda Serhat Tutumluer'i tanimak....
ve bu benim acimdan basli basina bir gurur...
su an bize saatleri saydiran böyle bir yetenege (o güzel yapraga)
bende tesekkür ederim...

ladyDarbanvile
04-12-07, 19:04
İyi bir televizyon izleyicisi değilim. Uzun zamandır bu kadar uzun süre ve düzenli takip ettiğim dizi Ezo Gelin oldu.(Onuda 30. bölümden beri izliyorum anlayın nasıl olduğumu:)) Bu foruma takıldığımdan beride daha keyiflendi bu dizi:img-yes: Rozi'nin iki gündür coşarak yazdığı replikleri okuyunca aklıma geldi; Koca Kafalar diye skeçlerin olduğu bir program vardı-hala devam ediyor mu bilemiyorum- Rozi'nin repliklerinin koca kafa olmuş dizi karakterlerince oynandığını hayal ettim de, hayali bile güzeldi!!!!

masum kiz
04-12-07, 19:13

rozicim almis basini gitmissin bakiyorum da...nerden aklina geldide yazdin biranda bunlari hayret..seni kutluyorum ne diyeyim..cok güldüm :Pokurken..senaryonun ilki arka sayfada kalinca ikincisini okumusum önce ..birde e'leri ezo sanarak okudum biran ve noluyoruz moduna girdim ama sonra sonunda anladim..
alemsin rozi ama hep böyle yaz olur mu!! ..

banubanu
04-12-07, 19:15
masum kız çok güzel şeyler yazmışsın.. ben de geçen gün izledim o programı... ve Serhat Bey'in sadece yeşil gözlerine değil kişiliğine hayran olduğumuzu da bu arada söyleyelim.. Her ne kadar o hayranlık hikayesini beğenmesede (ve bazıları onun bu beğenmeyişini haklı çıkarsalar da) gerçekten de ona saygı duydum. Bu gün eklenen röportajda da aynı şey vardı söylediklerinde. Öyle bir toplum olduk ki telvizyona bağlanmış, tiyatroya, kitaba verilen paraya acıyıp, sigaraya, ihtiyacımız olmayan şeylere para harcayabiliyoruz. Çocuklarımız da bu şekilde büyüyor..
Tiyatrolarda oynayan kişilerin daha çok dizilerde görünmesini, toplumun onlara hayran olmasını ve tiyatro salonlarının bu şekikde de olsa dolmasını istiyorum bende..
Ezo Gelin'i bende sevgili rethbutler sayesinde izlemeye başladım.. itiraf edeyim ki Serhat Bey'i burada beğenmeye başladım.. daha önceki işlerini takip etme fırsatım olmadı.. ama forgetmenot sayesinde methini duymuştum bol bol...
Neyse umarım bu dizide uzun soluklu olur da daha çok hayran kazanıp amacını! gerçekleştirir..

ezo-kadim
04-12-07, 19:32
canımın için ne oldu bana mı kızdın:icon_sorr

kötü bbir niyetle yaz mıyorum burası çok sessiz o yüzden yaptım çok mesaj yazmama rağmen kuraları çok iyi bilmiyorum modlar neye kızar ne yasaktır bil bilgim yok ama bilen arkadaşlar beni uyarabilirler volvox sadece dizi ve özet için yorum yapın diyor bende onlarla ilgili tahmınımi birazda mizahi bir dille yapıyorum bu da yasaksa bu bölümde yapmam ben sadece siz neşeli olun istiyorum başka bir amacım yokbye

kadim nolur beni öp de sakinleşeyim nolur valla başka bir şey istemiycem:img-in_lo:img-in_lo

canlarım mesajım la ilgili yorumları ben okuduktan sonra silın yoksa modklar siliyor :img-icecr
KURBAN OLSUN ABLAN SANA ben sana kizarmiyim saka yaptim sadece yoksa sen olmasan ciddi konulara takilip nerdeyse birbirimizi yiyecek duruma geliyoruz TATLIM BENIM senin espirilerini zevkle okuyup katiliyorum ,yaziyorum iyiki varsin seni seviyorum unutma ayrica Kadimin derdi bizide gerdi ilani ask karsilik bulacakmi Nedimi nasil pataklayacak yani meraktan ne yazdigimi biliyormuyum sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye bye

xKubrax
04-12-07, 20:10
masum kiz
Son yazdiklarina kesinlikle katiliyorum.. Bende Yurt Disinda oturuyorum senelerdir ve tiyatroya sadece 2 kez gittim, oda buranin tiyatrosu, buralarin oyunculari, buralarin hikayesi.. Tiyatro muthis bisey ama maalesef bu duyguyu Turkiyede tatamadim o kadar istememe ragmen bi turlu kismet olmadi, bi dahaki gidisime insallah, ve insallah bu gidecegim tiyatro Serhat Tutumluer'in yer aldigi bi tiyatro oyunu olur, bunu o kadar cok istiyorumki anlatamam..
Televizyon'a bende tesekkur ediyorum, onun sayesinde boyle muhtesem bi kisiligi tanidik, eger televizyon denilen su sey olmasaydi simdi belkide biz burda olmazdik, cok sey borcluyuz aslinda..

kullar
04-12-07, 20:12
dizimize az bir zaman kaldi vakit gecmek bilmiyor insallah herkesin beklentisinde bir bölüm olur

masum kiz alinti yapmadim yazini yazdikalrinin tümüne katiliyorum yurt disindakiler icin hele daha bir zor her sey

bazen her türlü dislandik diye isyan ediyorum cocuklarimiza neyi ögretecez nereye götürecez burdaki tiyatrolara gidiyorlar sadece alman tiyatroculari taniyorlar baskada secenekleri yok

evet burda kendi imkanlariyla yapilmis türk tiyatrolari var ama uzak :img-yes:
türkiyeden bir tiyatro gelecek diye bekle bekle dur sükür biri sponsor olur ve gelir oda hafta ortasi olur simdi ben nasil hafta ortasi gideyim tiyatroya zaten belirli büyük sehirlere geliyorlar birde hafta arasi olunca gidemezsin cünki ya sen istesindir veya esin :img-blusho zaman bak dur kara kutuya(tv) ondada katileti bir sey bulursan tabii...

eeeeeee bizim cocuklarimiza biz nasil türk kültürünü asiliyacaz kültür sadece konusmak veya kitap okumakla bitmiyor benim cocugum türkiyeden duayen tiyatroculardan hic birini tanimiyorsa o zaman sadece bende sorun yok bu sorun devlette ,toplumda, is adaminda, belkide tüm yurt disindaki türklerdedir:img-yes:

öyle sadece pop müzik sanatcilarini getiripte discolarda konser verdirmekle olmuyor kültür gerci ordada kültür varmi cocugun ne alir o tartisilir:icon_sorr

izine türkiyeye gidersin o zamanda tiyatrolar tatilde bak bak denize baskada bir sey yok yine geri gel allahim bu kadar olur der kendini yer bitirirsin:icon_sorr

kusura bakmayin cok doluyum bu konuda masum kiz yazinca kendimi tutamadim belki burasi yeri deyildi ama iste:sad53:

sessizperi
04-12-07, 20:31
Ezo Gelin 22:15 yazdı altta ya. :sad53: :img-fie::img-swoon

sprıng
04-12-07, 20:44

:bella

tabii roziciğim çok makul bir istekte bulunmuşsun nedir ki ?:img-hyste:img-hyste

yurtdışında olan arkadaşların da tiyatroyla ilgili söyledikleri çok doğru, bakarsanız İstanbul gibi tiyatronun kalbinin attığı bir şehirde insanları tiyatroya yönlendirmek öyle zorlaştı ki. Siz seyretmek istiyorsunuz, burda ise yanıbaşlarında olmasına reğmen insanlar gitmiyorlar.

son dakikalara girmiş bulunmaktayız. Herkes emniyet kemerlerini taksın.

papatya363
04-12-07, 20:57
ay deli olcam ya yarışma bitmek bilmedi uzadıkça uzadı zaman azaldıkçada beklemek zorlaştı

kadim ve ezo sahnelerini herkes gibi çok merak ediyorum bide kadimin nedimi patakladığı sahneyi:)

umarım güzel bi bölüm olur

herkese iyi seyirler:)

aysi
04-12-07, 21:06
yarisma bitti bitti ama bu seferde reklam bitmediya bu kadar gerildikten sonrada ilk izleyizte bu yuzden bir sey anlamiyorum.

Nedense bu haftaki fragmani cok begendim ve tv basina buyuk bir heyecanla oturdum umarim senaristlerimiz ve yonetmenimiz bizi hayalkirikligina ugratmaz

not;Rozim konus konus kim tutar seni demek kadim seni bir öpsün Kadime soyledim ama suanda cok meskulmus acaba seyit öpse kadimin yerine olurmu canim

masum kiz
04-12-07, 21:07
sevgili banu karakteriyle digerlerinden cok kolay bir sekilde ayrilan bir kisi Serhat Tutumluer...o kadar mütevazi bir insan olmasi bir anlamda da bundan kaynaklaniyor..
yesil gözleri demissin ya birde oda onun kisiliginin ve o güzel ruhunun bir tür aynasi ...

dediklerine gelince bunu Serhat Tutumluer basarmistir diyorum..tiyatrodan dizilere transfer olan böylesi harika bir yetenegi izleyen biz seyirciler onu dizilerde gördükten sonra birde canli performansini görmek isteyip tiyatrolara akin etmislerdir kimbilir..

wkübrax.tv lerde her gecen gün reiting ugruna üstüne konusulmayacak kisiler ekrana cikiyor ve biz kirlilikten baska birsey göremiyoruz maalesef..
ama en iyi tarafida tv sayesinde serhat gibi harika bir oyuncuyu tanimak...

bende onun oynadigi bir tiyatroya gitmeyi cok isterim ama
kullar arkadasimizinda dedigi gibi bu pekte kolay olmuyor ne yazik ki..

ama dedigim gibi onu tanimak bile basli basina bir gurur ve büyük bir keyif...

h23
04-12-07, 21:50
eylulun hiç ummadıgı gece bu muydu gercekten cok fefatmısız
elcin anneyle olan kısımlar guzeldi, kadimin apar topar kosturması emarhın kızarmıs tavuklara baktıgı gibi cama yapısması cok komikti

nehirrrrr
04-12-07, 21:50
gadim beeeeeeeyy
gadiiiiiiiiiiiimmm
:img-hyste:img-hyste

canııııııııııııımmm
askııııııııımmmm:img-hyste:img-hyste

ya ilk bastan koptum ben bu replıklere yarıldım ya resmen:img-hyste

gamze_yy
04-12-07, 21:52
Pek güzel gidiyor. Ezonun ağzından sevgilim, aşkım, kadim laflarını duydum ya ben daha ne isterim:) Üstelik otelden de ayrılmıyormuş. Kadim elçin anne yüzünden ezonun bunları söylediğini anladı. Herşey güzel gidiyor aman nazar değmesin.
Fragmandaki bütün sahneler bitti. Şimdi neler olacak tam bir süpriz:img-wink:

Ö.Dilek
04-12-07, 21:53
Gadim sevgilim aşkım
oyyyyyyyy bunları ezo dan duymak ne mutluluk
birde kadim'in yüzüne söylese de sevinse garip
kadim elçin hanımdan ezonun dediklerinin onun lafları olduğunu öğrenince ne kadar rahatladı yüzü aydınlandı birden

Ö.Dilek
04-12-07, 21:57
bakın ezo baklava açmayı öğrenmişte bizim haberimiz yokmuş
12 bölümdür bizden gizli gizli öğrenmiş demekki
ortaklığın böyle olması iyi oldu otelden ayrılmayacak demekki

nehirrrrr
04-12-07, 22:02
ay cok tatlılaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
tamam o zmaan
tamam o zmaan
ay superrrrrrrrrrrr
ay cok tatlıalr
ezonun suratı fragmandakı gıbı dıılmıs
32 dısı gorun yaaa ay super
tamam o zmaaaaaaaaaaaammm:img-blush:img-blush:img-blush

kullar
04-12-07, 22:05
ezo demekkii bizden gizli baklava aciyordu
iki yufka buir arada aciyor hemde iyi ögrenmis elleri görünmüyordu hehe

kadim elcin annede uyudu kadimin ici o evde rahat herseyden bir o evde siyriliyor isadamligi arkasindan dönen dolaplar bir bu evde yok o evde ezo var ici her yönden rahat ah ahhhh nasilda uyudu

ben cok bekledim ezo gelirde onu öyle görür diye ama bizimki baklava aciyordu:icon_whis

h23
04-12-07, 22:18
biraz zaman istim,
bi başbaşa kahvaltı edemedik yorum yok :icon_whis

gamze_yy
04-12-07, 22:18
Ay çok şekerler kıyamam ya:img-in_lo Ballı ağa bizim kahvaltıyı da vurdu:) Siz daha ne kahvaltılar edersiniz üzülmeyin:) Ezo da hemen senli benli falan:icon_whis. Çok güzel bölüm ya

Ö.Dilek
04-12-07, 22:23
çok güzel gidiyor
ama bu ne böyle... off yani:icon_whis
bir başbaşa kalıyorlar hemen ballı ağamız ortaya düşüveriyor yada nur .
bir rahat huzur vermiyorlar
nedim iyicene dibe batıyor

bimkolik
04-12-07, 22:23
Fragmandaki bütün sahneler çıktı, biri hariç:icon_sorr
Ne zaman fısıldayacak KADim off..Bir fısıldasa da rahatlasam..
Demekki neymiş:
Tamam o zaman.:good:
Bu arada yeni terlikler giyildi..fikirleri alalım..

Gökgöz
04-12-07, 22:24
Arkadaşlar ben bu bölümü çok sevdim. Fragmana aldanmıştım ama yüzümü kara çıkardı. Ezo da artık aşkına sahip çıkıyor. Ne güzel bakoyordular birbirlerine. Hele Ezo Kadim in elini tutup koltuğa oturttu ya Kadim şövalyem nasılda mutluydu. Allah bozmasın ya. Nazar değmez inşallah.:happy0064:happy0064:happy0064

En azından Nedim de adam olmaya başlıyor. Barda salak Eylül (Ezo nun söylediklerine rağmen) Nedim e birşeyler anlatacaktı. Nedim hemen onu susturdu. Aferin nedim doğru yoldasın ama Yılan Süreyya yapacak yine yapacağını...

Reklamlardan sonra şu sessiz fragmanı gördüğünü söyleyen arkadaşın dediği yemek sahnesi gelecek herhalde. Çok merak ettim bakalım nasıl bir sahne olacak. Arzu kızımızda görünmedi henüz. Jeneriktede yoktu bakalım bölümde var mı? İyi seyirler arkadaşlar... :happy0064:happy0064:happy0064

glance
04-12-07, 22:25
Çok tatlılar ya bayıldım o hallerine.. Ezoda öyle donuk değilmiş gülüyormuş 32 dişi ortadaydı :) Kadim,aşkım,canım bak sen Ezoya :) Başbaşa kahvaltı edeceklerdi ne güzel.. Tüh.. Neyse artık başka bir gün ederler.:img-in_lo

deryadil
04-12-07, 22:30
Çok beğendim ben de jherkes gibi, sürükleyici, romantik, fazlasıyla heyecanlı.
Tek kötü yanı var bu yayın saatinde karnım acıkıyor, bu güzel yemekleri de görmek beni çok bi fena yapıyor. En sonunda Gadim'imim gibi yoğurt yedim, ne ediym.:img-wink:

gamze_yy
04-12-07, 22:43
Elçin anne çok kötü mü baktı yoksa ben mi çok fesatım bilemiyorum:img-cool2 Ama kadim-ezo çok şekerler:img-in_lo

sessizperi
04-12-07, 22:46
evet elçin anne çok kötü baktı :icon_sorr

deryadil
Elçin anne çok kötü mü baktı yoksa ben mi çok fesatım bilemiyorum:img-cool2 Ama kadim-ezo çok şekerler:img-in_lo

Hayır çok kötü baktı. Bu arada Ezo'muzun tülbenti fora:happy0064:happy0064:happy0064

nehirrrrr
bu ezo ne yaaaa
dalıp dalıp gidiyoo kızcaaazz
ay ben acımaya basladım ezoyaaa
e tabii karsısında kadimus varkennn ahhh ahhh
elcıın anne anladı amaa
ay bısey demese barı bu kadın
korkiim korkiim ondan korkiimi
ayy bu bolum bekledıgımden de sahaneeee:happy0064:happy0064:happy0064:img-icecr:img-icecr:img-icecr

e tamam o zamaaaaaaaaaaannn:img-in_lo:img-blush

Ö.Dilek
04-12-07, 22:48

evet kadim'le ezo birbirlerine çok güzel bakıyorlarda, ezo hele baygın baygın :img-in_lo:img-in_lo biz eski elçin anneyi çooook ararız. çok kötü baktı ezoya

sessizperi
04-12-07, 22:48

evet elçin anne çok kötü baktı :icon_sorr :sad53: sanki bu durumdan rahatsız olmuş gibiydi :bilmim

deryadil
04-12-07, 22:49

Hayır derken, hayır fesat değilsin, evet çok kötü baktı demek istemiştim:img-wink:Bir de o patlıcan yemeği çok güzeldi. Bence baklava yapsın Ezo bol bol benim için daha iyi, nasılsa baklavayı canım çekmez.

h23
04-12-07, 22:50
kadim nasıl da alkısladı ona sasırdım, bu iş olayına destek verir gibiydi sanırım anlamadı olayı :img-pilot
burayı okusaydı anlardı, aloo otelde hangi ara gorecen artık aloo
ortaklık mantıklıydı dusundugumuz gibi olmadı :good: tebrikler senerist

Gökgöz

Evet bende çok rahatsız oldum Elçin annenin bakışından. Neden öyle baktı anlamadım. Kıskanıyor mu acaba Ezo yu Kadim den? Ya birde sessiz fragmanı gördüğünü söyleyen arkadaş yabancı birinin olduğunu söylemişti ama yabancı kimse yok yemekte. Yanlış mı gördü acaba?

Birde Ezo sadece sabahları gidecek sanmıştık tatlıcıya baklava açmaya. Ama şimdi sıkı pazarlık yaptı yoksa çıkacak mı oteldeki işten. Hazır herkeste burda falan dedi ya. İçime kurt düşürdü ya. İnşallah böyle bişey olmaz...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

scale
Farkettiniz mi? Nedim in araba plakası 34 NDM 34 tü, sonra çekimlerde,
34 TF... oldu buna dikkat etmemişler!! ama çok sırıtıyordu:P

Evet yaaa patlıcan yemeği harika görünüyordu.....:img-yes:gece gece:icon_whis

hayatımroman
04-12-07, 22:52
Uzun zamandır Elçin anneden kıllanıyordum, samimi bulamıyordum bi türlü işte çıktı araya limon sıkcak bu kadın benden söylemesi arkadaşlar

nehirrrrr
04-12-07, 22:53
arkadaslar arkadaslar ben kadımın ezonun kulagına ne dıcenı buldum
1) sen de o cıcekler kadar güzelsin
2)demek baklava accaksın her gun ordayım
3)bakalım bakalım baklavaların da sneın kadar tatlı mıı:img-blush:img-blush:img-blush

Gökgöz
04-12-07, 22:55

Evet bu benimde dikkatimi çekti ama Nedim zengin çocuk aynı arabadan 2 tane almış demek ki...:cheer::cheer::cheer:

deryadil
04-12-07, 22:56
Uzun zamandır Elçin anneden kıllanıyordum, samimi bulamıyordum bi türlü işte çıktı araya limon sıkcak bu kadın benden söylemesi arkadaşlar

Ben de hiç beyenmedim bakışlarını, çok gıcık oldum. Baklavacı tatlıymış, sevdim ben onu. Her şey çok güzel gelişiyor. Hem romantik hem de komik. Ballı ağa'yla Nur da çok tatlılar. :img-icecr

h23
04-12-07, 22:58
fısıldama işi yalan oldu,
ne laftı be
ister hanı hamamı olsun, evime alırım bi yoldaş :good:

sessizperi
04-12-07, 22:59
hani fısıtı :sad53: hani nedim kaçırılıyordu :icon_sorr

o en sonki bakışlar ne güzeldi ah ah :img-in_lo

scally77
yüzümdeki şapşal sırıtma yarım kaldı ya ...pat diye bitti sanki

Ö.Dilek
ortaklık başlamadan bittimi ne
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o bakışlar nedir öyle takılı kaldım:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
fısıldaşma eğer varsa haftaya kaldı

Fettan
04-12-07, 23:00
Herşey ne güzelde devam ederken yine abuk bir replikle dağıttılar sahneyi...

Ev alacakmış bak bak hiç samimi gelmedi o sahne :hıh

deryadil
04-12-07, 23:00
Bu Ezo Gelin çekim ekibi bize gıcık oldu, formu çökertmeye karar verdi. Hepimizi böyle sonlarla teker teker öldürecekler. Ayrıca hiç kusura bakmasın Serhat da sen öyle bak bak sonra da herkes gözlerimden konuşuyor diye biz hayranlarına çıkış. Olmaz ama biraz vicdan rica ediyorum.:img-wink:

perielif
04-12-07, 23:01

Arkadaşlar Eylül Ezo'ya arabanın çöp bidonuna çarptığından falan söz etmişti. Bu nedenle arabası tamirde olabilir.

nehirrrrr
04-12-07, 23:01
aman Allahıııııımmmmmmm
inananmıyorummmmmmmmm
o nasıl bakısmadırrrrrr
ya anlatamam kiiiii
ay gadiiiiiiiiiiiiiimmm
o ne baksıtır öyle yaaaaaaa
ay ben erıdım bıttım
gadimüss virüsüne yakalandım
iyileşmek ıstemıyorummmmmmmm:img-blush:img-blush
uffffffffffffff
bı offff cektım yanı bıtınceee bı de kahkahaa
ay cok güzeldi amaaaaaaaa
ya ordakıler anlamasa bari yanı analsınlar iyi de elcın anne sımdı karsı cıkamsın dıe korkiyiimm
bıraz daha surusn bu sevdalı bakıslar
ayrıca ezonun baklavacı işi yatttttttttttııı:happy0064:happy0064:happy0064
nuuurr
kurban olıyım ben sanaa
kıyamam hıc yaaaaa
o melek yuzun guzel yuuzn heeep güler ınsallhhh
ay cok tatlıydı o da bu bolumm:img-blush:img-blush:img-in_lo

gamze_yy
04-12-07, 23:02
Nutkum tutuldu o nasıl bakıştı öyle:img-in_lo Ezo gönlümü kaptıracağım adamın belki evi yok deyince kadim nasıl bozuldu:) Sonra toparladı yan gözle kadime baktı isterse hanı hamamı olsun burası bizim evimiz derim dedi:img-in_lo Ezo'ya kim soğuk diyormuş diline biber sürerim:img-polic
Kendime gelemem ben:img-in_lo

aysi
Fragmani begenmistim bolumude cok begendim kopukluklar var sanki hersey cok hizli ilerliyor ama yinede cok hosuma gitti simdiye kadar umarim dahada guzel bolumler goruruz ve yarin ratingler iyii gelir

moirane
bu bölüm için söylenecek çok söz var.ama önce bir kendime gelmem, yüzümdeki bu şapşal sırıtmadan kurtulmam lazım.:icon_whis

gizgoz
Of ki ne of süper bir bölümdü.Gelecek bölümü dörtgözle bekliyorum

Gökgöz
04-12-07, 23:03
Ya arkadaşlar şu sessiz fragman yalan mıydı acaba. Aklıma bu geldi. Çünkü ne fısıldama işi oldu nede yemekte yabancı bir bayan vardı. Eğer dalga geçildiyse hiç hoşuma gitmedi. Hepimiz hayal kırıklığına uğradık ya. Üstelik daha Kadim le Ezo yemeğe oturmadan bölüm bitti. Sanırım yalandı sessiz fragman. Fazla kaptırdık kendimizi...

glance
04-12-07, 23:04
Güzeldi çok yani ben çok beğendim.. İlk kez yüzümde sürekli bir gülümsemeyle bölümü izledim.. Reklamlarda bile eskisi kadar sıkılmadım.. Sonunda nasıl dedi Ezo hep böyle yanlız kalacak değilim ya bakarsın bir evsiz bulurum:img-in_lo (bunun gibi birşeydi şimdi hatırlayamıyorum) Çok güzeldi çok o nasıl bakıştı öyle bu Kadim benim ölüm sebebim olacak offff :img-in_lo

scale
04-12-07, 23:04
İyi güzel de şimdi Ezo son cümlelerde,Kadim i onure mi etti:icon_whis yoksa diliyle soktu mu:icon_whis yani nasıl düşünmek isterseniz o tarafa çekebileceğiniz sözler oldu bu ev alma konusundaki sözleri!!!

gizemzem
04-12-07, 23:05
Bunlar bölümü resmen kesmişler. Alakasız bir yerde bitirdiler. Önümüzdeki haftaya kalsın diye o bölümler sanırım şu Kahire'deki festivalden malum başrol oyuncuları yurtdışında... Umarım 1 hafta ara vermemek için böyle bir yola gitmişlerdir; çünkü eğer tam da bu noktada ara verirlerse hiç iyi olmaz dizi için.
Bölüm gayet güzeldi; ilk izlenimim öyle yani:img-wink:...

h23
04-12-07, 23:06
Saçmalığın tavan yaptığı bir bölümdü...Sevgili senaristler tebrikler azmin elinden birşey kurtulmaz demişler muhtemelen sizin için söylemişler.Uğraştınız,başardınız...

Alık alık baktım televizyona bitince de düşündüm bu bölüm neler oldu diye;HİÇ..

evet katılıyorum. acıkcası bende cpk begenmedim
sanki kafalarında bikaç konu vr onları yetiştirmeye calısıyoruz gibiydi diz, haftaya icin zemin hazırladılar,
ezonun canım deyişini e begenmedim,
ortaklık ne oldu simdi kadime ezonun ev ark.lıgı icin bi teklif miydi,
sadece bakıslar guzeldi tek aklımda kalan buydu :img-pilot

scale
Arkadaşlar Eylül Ezo'ya arabanın çöp bidonuna çarptığından falan söz etmişti. Bu nedenle arabası tamirde olabilir.

Gönül sevdikten sonra herşeyi olumlu görebiliyoruz değil mi??:img-wink:(Bence kiralık arabanın o günü doluydu desem:icon_whis plaka zaten sahtedeydi 34 NDM 34)!!!!!

nehirrrrr
Nutkum tutuldu o nasıl bakıştı öyle:img-in_lo Ezo gönlümü kaptıracağım adamın belki evi yok deyince kadim nasıl bozuldu:) Sonra toparladı yan gözle kadime baktı isterse hanı hamamı olsun burası bizim evimiz derim dedi:img-in_lo Ezo'ya kim soğuk diyormuş diline biber sürerim:img-polic
Kendime gelemem ben:img-in_lo

dmeek ki önce senin dilinden baslıcaz gamzem sonra da sen benım dılıme sürersinnn:img-hyste:img-hyste
ama ezo fenaa yanılttı bızı yaaa
ay evet ezo nasıl daa taslar attı kadime kadımd e arkadan fıs fıs gülüyodu
cok güzeldi yaaaaaaa:img-blush:img-blush

gizemzem
04-12-07, 23:08
Ya arkadaşlar şu sessiz fragman yalan mıydı acaba. Aklıma bu geldi. Çünkü ne fısıldama işi oldu nede yemekte yabancı bir bayan vardı. Eğer dalga geçildiyse hiç hoşuma gitmedi. Hepimiz hayal kırıklığına uğradık ya. Üstelik daha Kadim le Ezo yemeğe oturmadan bölüm bitti. Sanırım yalandı sessiz fragman. Fazla kaptırdık kendimizi...

Yo, yalan değil bence. Yalan olsa kızcağız kafasından mı uyduracaktı yemek sahnesini, sonra Kadim'in NEdim'e vurduğu sahneden de ilk söz eden oydu. KESMİŞLEEER...

h23
04-12-07, 23:09
Canım arkadaşına söyle bu bölümden önce iyi kötü bir işimiz vardı, artık bütün işimiz gücümüz Ezo gelinin bir sonraki bölümünü beklemek olacak. Kendisine hasta olduğumuzu da söyleyebilirsin.:img-hyste:img-hyste

zaten hastası olan bi ev arkadasına sahip ama bu cogunlugu gorunce sasırdı, ben yine diziyi begenmedim ya :( sanırım asıl hastalık benimki oluyo begenmeden izliyorum :sad53:

tuceny
04-12-07, 23:10
diger bölüme göre temposu baya düsük bölümdü ezo kadim ikilisi bakımından

didişmeler olmadan tadı olmuyo mu ne
o kadar bekledik ettik aşk simdide o kavgaları özledik
dizi kısa geldi bana baya hemde niedir bilmem bide saati git gide gec olmaya basladı 21.45lerden 22.15 lere doğru uzadık 23lere kaymaması dileğiyle

ulkuk
04-12-07, 23:11
Yukarda bir arkadaş yazdı.. Gerçekten çok hızlı bir bölümdü. Sanırım bölümün bittiği yer burası değildi. Kanal kendiliğinden kesebiliyormuş. Çünkü Nedim"in kaçırılması lazımdı...

Şimdi Nedim, Süreyya"nın gerçek yüzünü gördü. Onunla tekrar niye biraraya geldi. Anlayan var mı? Herhalde abisine kıyak yapmak için değil. Hani belki akıllanmıştırda Süreyya"yı tufaya düşürmeye çalışıyordur.:icon_whis (Hiç zannetmiyorum. Ama belki dedim...)

Eylül"e söyleyecek o kadar şey varki.. Sadece kuma gömdüğü kafasını çıkarmasını tavsiye ediyorum. Bir insan bu kadar salak olmaz herhalde.

Ben bundan sonra ELÇİN anneyi sevebileceğimi zannetmiyorum. Sanırım Elçin anne, Kadim"i kızı Arzu"ya düşünüyor.. Baksanıza Kadim"in Ezo"dan hoşlandığını herkes anladı ama Elçin anne anlamamakta ısrar ediyor.. Neymiş de "Ezo kendince anlam çıkarmış" Kadimde birşey demedi gerçi....:img-pilot

Son sahnedeki Ezo"nun repliklerine gerek yoktu. Yani ev alacakmış. Bence çok güzel bir fikir. Ama evlenecekmişde, yok evi olmayan biri olurmuşda. Bu kadar kendini ele vermeyebilirdi..

Ama Kadim"in bakışlarına o kadar dalmışım ki birçok sahneyi kaçırdım. Çok güzeldi çok........

Ama kahvaltı ile ilgili senaryo yazılmıştı.. Sanırım senaryo yazan arkadaşların senaryoları çalındı bu bölüm.... Barış Pirhasan kopya çekmiş.:icon_whis

aysi
yok yok arkadas yok ben kesin catlarim nerde bu kulaga fisildama sahnesi ya nerde nerde

gülendam83
Saçmalığın tavan yaptığı bir bölümdü...Sevgili senaristler tebrikler azmin elinden birşey kurtulmaz demişler muhtemelen sizin için söylemişler.Uğraştınız,başardınız...

Alık alık baktım televizyona bitince de düşündüm bu bölüm neler oldu diye;HİÇ..
Ordan oraya geçişler bir bakıyorum otelde spor salonundalar sonra pat diye Nedim-Eylül arabada giderken çöp kutusuyla bütünleşiyorlar ne oldu yara bere varmı demeye kalmadan Seyit Nedimi tehdit ederken görüyorum Allahım diyorum sigarayı basacak şimdi ay yazık diye biraz olayın içine girmeye çalşırken hopp Kadim Elçinin dizinde..Tamam yazık dedim anne sıcaklığı arıyor yatsın uzansın biraz veeee Kadim Ezoyu röntgenliyor.Vs vs vs saçmalıklar silsilesi ile son yazısına kadar geldik...

Ben yoruldum koşturmaktan,iki arada bi derede bütünlük oluşturmaya çalışmaktan.Ama olmadı bu bölümden benim aklımda kalan,etkileyen hiçbirşey çıkmadı.

bende seninle aynı fikirdeyim. heyecanla beklemiştim bu bölümü. ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım. ne oldu ne bitti? afalladım yani. hiç birşeyde anlamadım. karmakarışık birşeydi. sondaki replikler de çok saçmaydı bence. bunlar kişisel fikrim tabi. gördüğüm kadarıyla herkes beğenmiş ama ben bu hafta hiç beğenmedim. tabi verilen bir emek var. böylede söylemek istemiyorum ama ne bileyim işte.tek beğendiğim sahne ezonun kadimin odasına gittiği sahne. ordaki konuşmalar. diğer hepsi bir garipti. hiç bir bütünlük yoktu. çok fazla eksiklik vardı bence. izlerken zevk almadım malesef...

ayşenurr
04-12-07, 23:12
bölümü genel olarak beğendim.bir kaç sahne ve replik bana abartılı geldi.
Ezo baklavayı baklava ustasından daha iyi açtı,hemen pişirip getirdi.
gören kırk yıllık baklavacı sanar.son sahnedeki Mehmet ustayla Ezo
konuşmasınıda abartılı buldum.Seyit''in olduğu sahnelerede sinir oluyorum.
Ezo&Kadim sahnelerini çok beğendim.birbirlerine bakışları güzeldi.
Ballı ağa&Nur konuşmasınıda beğendim.Nur Ballı'ya olan sevgisini gözyaşlarıyla
belli etti.Elçin anne Ezo'ya sinsi biçimde baktı.bir yüzü dost bir yüzü düşman
Ezo&Kadim ilişkisine zarar verecek.

deryadil
04-12-07, 23:13
zaten hastası olan bi ev arkadasına sahip ama bu cogunlugu gorunce sasırdı, ben yine diziyi begenmedim ya :( sanırım asıl hastalık benimki oluyo begenmeden izliyorum :sad53:

Yok herhal sen hala aramızda sağlam kalmayı başarabilen tek kimsesin. Şerbetlisin anlaşılan:img-wink:Büyük bir çoğunluk Gadim'i görünce yüzünde aptal bir gülümseme ile ne olursa razı duruma geçiyor.Bu durum bir kaç güne kadar biraz iyi olur. Yine lime lime ederiz diziyi hep beraber. Daha aklı başında arkadaşlar araba plakasından başladılar bile işe.:img-polic

tuceny
04-12-07, 23:15
Ben bundan sonra ELÇİN anneyi sevebileceğimi zannetmiyorum. Sanırım Elçin anne, Kadim"i kızı Arzu"ya düşünüyor.. Baksanıza Kadim"in Ezo"dan hoşlandığını herkes anladı ama Elçin anne anlamamakta ısrar ediyor.. Neymiş de "Ezo kendince anlam çıkarmış" Kadimde birşey demedi gerçi....:img-pilot

katılıyorum elçin annenin bu ilişkiye sıcak bakmaması bence de bundan ibaret yoksa baska secenek bırakmıyo bana canım dedigi kızı ogluyla e daha ne
su arzu gelsede görsek artık

bu arada her bölüm güzel olucak die bisey yok arkadaslar arada fire verilir olucak o kadar

scale
04-12-07, 23:16
Daha aklı başında arkadaşlar araba plakasından başladılar bile işe.:img-polic
Yok olurmu öle şey ama, insanın gözüne gözüne soktular 10 kere gösterdiler:img-wink:

pelin-ce
04-12-07, 23:16
Bölümü beğenmeyenlerden biride benim...
Yine bir şeyler eksikti. En başta mantıksızlık çoktu..

-Ezo baklava açmayı kimden öğrendi nasıl ve ne zaman öğrendi...

-Bu baklavacı Elçin Hanım'ım evine neden geldi...Yemek yemeden gitti, konuşmadı gazetelerini orda mı okumak istemiş yani...

-Elçin hanım (hanım diyorum anneliği benim için bitti çünkü karakteri değişti ama düzeltilmiyor artık düzeltilse de fayda etmiyor o sıcaklığı kayboldu) neden hala Ezo'ya karşı geliyor onu hiç anlamıyorum zaten...

- En önemli madde ise sen bu adamı seviyor musun Ezo? (bölümde sevdiğini göstermeye çalıştı bir şekilde ama bana o duyguyu veremedi) Evet seviyor...
O zaman tehtidler alıyorum dediğinde neden bir korku hissi veremedin neden sevdiğin adam için endişelenmedin de gittin Nedim Eylül'e yamuk yapar mı sorusunu soruyorsun...

aysi
04-12-07, 23:18
Bence sessiz fragman gelecek haftaki bolumun fragmaniydi yanlislikla yayinladilar o yuzdede hemen sessliyi hazirlayip yayinda surduler bunun baska bir aciklamasi yok cunku arkadasin anlatiklarinin hic birisini goremedik neerde hani yakinlasma sahneleri nerde bunun kulak fisildama sahnesi (bolumu dogru durust izliyemedim fisildama sahnesi beklemeten en iyisi gidip yeniden izleyim ya

tuceny
04-12-07, 23:18
Bölümü beğenmeyenlerden biride benim...
Yine bir şeyler eksikti. En başta mantıksızlık çoktu..

-Ezo baklava açmayı kimden öğrendi nasıl ve ne zaman öğrendi...

antepli bu kadın
ezo 1.dönem izlemeyenler için yazıyorum
lokanta dükkanı vardı antepde orda mantıksızlık yok

ama dediginiz gibi bu bölüm olayarda bi temassızlık vardı hakkaden diger bölümlere nazaran kaynadı bu bölüm

rozi
04-12-07, 23:21
canlarım benim küçük bir kaçamak yaptım bir bakayım neler yapıyorlar diye ama hemen gidicem elimde deyil:sad53:

ya bu bölüm için ne diyceğimi bilmiyorum ama kadim ve ezo çok şirinlerdi sanki liseli aşıklar gibiydiler:img-in_lo

kadimin nedmi dövdüğü sahnede allah nıdalarıyla başladım tezahurata ama hevesim kursağımda kaldı bu kadar cık okşamadan ne olcak bak yine aklı başına gelmedi yok bu çocuğu bir ben bir ballı ağam adam eder :not_i:

canlarım benden bu kadar o kulağa fısıldama sahnesini çok bekledim ama olmadı hayelerim yıkıldı o fragmanı gördüğünü söyleyen arkadaşım bek le beni yarın geliyorum sana tam sayfa yorum yazıcam güzelim mest olucaksın günlerce etkisinden çıkamıycaksın :img-hyste:img-hyste(tabi bu öfkem yarına kalırsa:icon_sorr:not_i:

rozi gider yarın görüşmek dileyiyle canlarım bu arda armıza iki egof katıldı bizi aileden yarın anlatırım bir de bana deli derlerdi :img-hyste:img-hyste

nehirrrrr
04-12-07, 23:23
ya arkadaslarr ikinci kere özeti bilee yüzüm bi karıs sırıtarak izledim yaa
bi elimde yogurdum bi taraftan sırıtıyorumm
offf kadimus virüsü ne kötü şeymiş yaaa
o ne baksıtı öylee bu bolum mutlaka ındırılmeliii:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

h23
04-12-07, 23:24
bu hafta sette gecen tahmini konusmalar
senerist: abi bu da cok sacma oldu, bak kadim simdi sen
kadim: evet dinliyorum abi
senerist: ezo bişeyler soyleyecek cok guzel bişeyler yazamadım
hah yonetmen hanım gel
yonetmen: evet dinliyorum
senerist: sozleri unutturmalıyız, seyirciyi buyumeliyiz, kadim sen delici bakıslar atacaksın, ezo bişeyler soyleyecek, yonetmen sende en iyi acıdan cekeceksin,
ezoyu kimse anlamayacak herkes arkadaki kadimi izleyecek boylece bi bolum daha yırtmıs olacagız
kadaim: anladım abi, 10,11 12 numaralı en iyi bakıslarımı atarım :img-pilot
cok mu agır bi eleştri oldu :img-cool2

pelin-ce
04-12-07, 23:25
antepli bu kadın
ezo 1.dönem izlemeyenler için yazıyorum
lokanta dükkanı vardı antepde orda mantıksızlık yok

ama dediginiz gibi bu bölüm olayarda bi temassızlık vardı hakkaden diger bölümlere nazaran kaynadı bu bölüm

Anladık Entepli bu hatun...
Ama 30. bölümde bir baklava açmayı bilmem diyen ben değilim heralde bu durumda bu da bir mantıksızlık oluyor...

Akşam yemeği için Elçin Anne’de bir araya gelen Kadim ve Ezo, evdeki kalabalıkla güzel bir gece geçirirken Nedim, Seyit tarafından kaçırılır.

Özette aynen böyle geçiyor ama ben anlamadım. Şmdi Nedim kaçırıldı mı yoksa bu uyarı mydı, yeniden kaçırılacak mı?
Anlayan varsa beri gelsin...

Gökgöz
04-12-07, 23:25
Yo, yalan değil bence. Yalan olsa kızcağız kafasından mı uyduracaktı yemek sahnesini, sonra Kadim'in NEdim'e vurduğu sahneden de ilk söz eden oydu. KESMİŞLEEER...

İnşallah dediğin gibidir. Ama Kadim in Nedim e vurduğu sahneyi zaten özetten biliyorduk. Ben yinede pek tatmin olamadım. Yalan olmadığını gelecek bölüm anlayacağız...

gamze_yy
04-12-07, 23:27
Ben çok beğendim bu bölümü. Ayrıca geçen bölümün fragmanında verilen sahneyi bu bölüm verdiler farkındaysanız:icon_whis

Çok keyif aldım izlerken. Olaylar kopuk da gelmedi. Nedim sahneleri hariç bütün bölümü yüzümde gülümsemeyle izledim. Bir tek elçin annenin bakışı bakış değildi ama o son kısımdaki bakışma tüm bölüme bedeldi:img-in_lo

kumralim19
04-12-07, 23:28
Ama 30. bölümde bir baklava açmayı bilmem diyen ben değilim heralde bu durumda bu da bir mantıksızlık oluyor...

Akşam yemeği için Elçin Anne’de bir araya gelen Kadim ve Ezo, evdeki kalabalıkla güzel bir gece geçirirken Nedim, Seyit tarafından kaçırılır.

Özette aynen böyle geçiyor ama ben anlamadım. şimdi bu Nedim kaçırıldı mı yoksa bu uayrı kıydı, yeniden kaçırılacak mı?

selamlar
valla bende anlamadim
yani nedim seyittin dedigini yapti sonucta
süreyyayla arasi iyiydi bu bölüm neden kadimle
ezo elcinde yemekteyken nedim süreyyanin yanindayken
seyit tarafindan kacirilsin ki bu bölüm herhalde
onu cekelim bunu cekelim dediler hepsini birlestirip
bize sunuldu dizi yani karmakarisikti hic bir olayin bir
biriyle baglantisi yoktu bence
ezonun lavoboda söylediklerini hic begenmedim
ve tabi nura söylediklerini sanki kadime aciyormus
kendi de yalniz diye kadime isik yakmis gibi oldu

tuceny
04-12-07, 23:29

o zmanla bu zman bir degil demekki ...
ne sartla ne durumda söyledi hatırlmaıyorum öle dedigni senin dedigin gbiyse mantıksızlktır evet
30.bölümdeki senaritsit öyle yazdıysa simdiki nerdne bilsin onu ...:img-wink:

Fettan
04-12-07, 23:31
ne sartla ne durumda söyledi hatırlmaıyorum öle dedigni senin dedigin gbiyse mantıksızlktır evet

Biz nereden biliyorsak ordan...Yani izlemeliydi eski bölümleri karakterini tanımalıydı....

gülendam83
04-12-07, 23:31
gerçekten üzülüyorum. şuan moralim çok bozuk. bunun nedeni de bu kadar iyi oyuncuların değerlendirilemiyor olması. tekrar belirtiyorum bunlar benim fikrim beğenen olur beğenmeyen olur o ayrı. ama yazık. çaba harcanıyor. yeri geliyor uyumuyor yemek yemiyorlar bu diziyi bizlere sunmak için madem birşey ortaya çıkıyor neden güzel olmasın ve neden bu kadar saçma olsun. yazdıklarıma kadimle ezonun otelde kadimin odasındaki sahnelerini katmıyorum. o sahne güzeldi çünkü. ama onun dışında ben hiç birşey almadım. kadim güzel bakıyor olabilir ama bundan banane.adam iyi oyuncu işte değerlendirsenize. ezonun gözleri güzelmiş biz napalım. bizyere kadar bunlar için izlenir.ama sonra insan kalite arıyor.oyunculara hitap etmiyorum yine söylüyorum bu kadar kaliteli oyuncular var elinizde,lütfen değerlendirin. sert yazıyorsam ne olur kusuruma bakmayın. burdaki kimseye değil sözlerim. belki okuması gereken kişilerden biri okur diye yazıyorum.
üzgünüm. çünkü bizde burada zaman harcıyoruz beğendiğimiz birşey var ortada ve iyi olmasını istiyoruz. bu yüzden böyle eleştiriyoruz. bugüne kadar hiç sert bırakın serti ters bir şey bile yazmadım yazmamaya dikkat ettim. ama bugünkü kadar da saçma bölüm izlemedim. özellikle son sahne. o neydi öyle. milletin içinde söylenen sözler. abartı ki ne abartı. elçin anneyi saçma sapan bir konuma soktular. oldum olası abartılı mafya olaylarından hazetmem. olay o boyuta girdi. seyitin piskopatlıkları bize ne verebilirki. kötülük te bir karakterdir sonuçta. seyit te öyle bir olayda yok.bi de kutsal ustanın mutfak muhabbetleri iyice baydı.. of ki of.. bi de arzu çıkar onu da kadime aşık ederler bu kadar saçmalığın üzerine yadırgamam yani.. o kadar doluyumki.neyse olmamış şey üzerine konuşmayayım. susayım en iyisi kimsenin keyfini kaçırmayayım. hepinizden özür dilerim..

xKubrax
04-12-07, 23:32
Ben suan soktayim desem yeridir, bolum bitti ben yuzumde kocaman bi gulumsemeyle foruma giriyorum ama goruyorumki cogunuz begenmemmissiniz, yorumlari okuyunca kendi kendime "acaba fen farkli bi bolummu izledim herkesten" diye siye sormadanda gecemedim..
Gecenki bolumude ben begenmemistim pek ama benden haric herkes begenmisti, yani kanimca bence bi tuhaflik var cunki ben bu bolume BAYILDIM..
Bana gore hic bisey hizli gelismedi, o kadar tatmin oldumki anlatamam.. Bu bolum Ezo ve Kadimin bolumuydu, en azindan gecenki bolumden daha bi onlarindi..
Yan karakterlerin sahneleride hicmi hic gozume batmadi aksine hepsini ayri ayri begendim, bi kac mantik hatasi vardi ornekse Nur Kadimgilin kucuk bi kiza baktiklarini nerden biliyor..? Bide su malum baklava meselesi, var bu iste bi tuhaflikta bosverelim uzerinde durulmaya degmicek bi konu..

Bu bolumde bastan sona resmen televizyona yapisik izledim, reklam aralarinda 2 saniyesini kaciririm korkusuyla kanali degistirmedim bile dusunun artik..

Tum Ezo ve Kadimli sahneler beni mest etti bakislara hayran oldum, Ezoya soguk denmisti yanlis hatirlamiyorsam, sanirim simdi fikriniz degisti cunki ben sahsen Ezonun gozlerindeki o aski fazlasiyla okudum..

Ezonun lavaboya girip "askim, Kadim, canim" diye soylenmesi bana hemen bu forumu hatirlatti, cok begendim orasi ayrida bayagi guldum..

Kahvalti sahnesini dort gozle bekliyordum ama Ezonunda dedigi gibi bi agzi tadiya basbasa onlari bize izlettirmediler, Ballinin silahi kahvaltiyida vurdu.. Bi dahakine artik, malum daha cok yanyana gorucez bu ikiliyi..
Kahvaltiyi goremedik ama o sahne benim favori sahne listemin en baslarina eklendi bile, ya muhtesemdi!

Kadimin tatlicinin onune gelip Ezoyu izlicegini biliyorduk ama ben iceri giricegini saniyordum girmedi.. Ben su sessiz fragmani goren arkadasin bu sahneden bahsettigini saniyordum, hani su fisildama filan ama son sahneyi gorunce yanildigimi anladim..

Son sahneyede yazmassam bisiler catlarim, oncellikle Ezoya benden bi tavsiye o saclarini bi daha kapatma, boyle super! Kadimin bakislari neydi Allahim off..
Cicek getirisi, Elcin annenin ona geldigini sanmasi, Kadimin hayir sana diil bakisi ama soyleyemisi herneyse ya anliyan anladi sonucta..

Simdi acelem var cikmam lazim yarin uzun uzun yazicam ama sunuda soylim Elcin anne gozumde tamamen bitti, Kadime olayi anlatirken tamam dedim kendine geliyor ama sonra soyledikleri hayal kirikligina ugradim..

Nedim kendi kazdigi kuyusuna dusucegini umit ediyordum ama acidim acikcasi, pisman oldu.. Kadimde pisman oldugunu duyunca "o benim kardesim" demesi ya cidden cok guzeldi..

Baska baska ha bide bu bolum kesildi.. 1. ortaklik icin el sykisilmadi (isten tamamen ayrilmamasina cok sevindim, harbi pesin hukum vermissiz) ve 2. fisildama olmadi.. Gelecek bolume saklaniyor herhalde, neyse bekleriz ben sahsen cok keyifliyim..

Reytingler umarim hakketigi gibi yani en az 3'uncu gelir..

Son olarak..
BOLUM MUHTESEM OTESIYDI!

Sevgiler

pelin-ce
04-12-07, 23:33
selamlar
ezonun lavoboda söylediklerini hic begenmedim
ve tabi nura söylediklerini sanki kadime aciyormus
kendi de yalniz diye kadime aşik yakmis gibi oldu

Bir kere geçen hafta öyle cümleler kurdu ki ne olduğumuzu anlayamadık...
Bu hafta ne yaptı şehirli ağzıyla sevgilim, aşkım, canım...
Bari en basitinden sevdiceğim, yarim deseydi bu ne tutarsızlıktır...

Gökgöz
04-12-07, 23:34

Özette aynen böyle geçiyor ama ben anlamadım. Şmdi Nedim kaçırıldı mı yoksa bu uyarı mydı, yeniden kaçırılacak mı?

Ya bunu bende anlamadım. Ya özetçinin bölümün gidişatından pek haberi yok raatgele bir özet hazırlıyor yada biz anlamıyoruz. :icon_whis:icon_whis:icon_whis Seyit Nedim i arabada tehdit etti ya acaba kaçırma diye bunumu kastettiler? Gerçekten yine bir tutarsızlık var burda.

sifa
04-12-07, 23:34
bu bolum sankı toparlanma sahnesıydı yuzde 50 ıyı yuzde 50 duzensızlıkler vardı guzel sahneler nedımın pısmanlık sahnelerı ballı nur sahnelerıherzamankı gıbı guzeldı kadım sahnelerı geregınden guzeldı nurgulun performansı bu bolumde cok guzeldı bunun dısında son sahne sacmaydı sılah olayı tamamen dızıyıtoparlamak ıcın konulmus bır sahne ah elcın anne cok kotu gelıyor sahneler bır kosturmaca ıcınde oradan oraya atladı hızına zor adapte olduk sankı cok sey oldu dusununcede hıcbır sahne beynımıze kazınmadı gıbı

tuceny
04-12-07, 23:35
Biz nereden biliyorsak ordan...Yani izlemeliydi eski bölümleri karakterini tanımalıydı....

karakterle ne alakası var alt tarafı bi baklava toptan karakteri analiz etmiyo ya
ufacık bi mantık hatasıdır bu kadar büyütmeye gerek yok
bence bunu 30 bölüme bunu yazana suc bulmak lazım biz biliyoruz bu kadın 20 .bölümlerde baklava acıyodu

ne kadar uazdı bu muhabbet actılar yediller zaten:) ... ii geceler

pelin-ce
04-12-07, 23:35

Nerden bilsin diye bir cümle olabilir mi arkadaşım?
Bilmeli, bilecek te bu mantıksızlıkla diziyi ne kadar ayakta tutabilirsin illa baklavacı olmak zorunda mıydı Antep mutfağı olabilirdi mesela ama yapmadılar...
Sayın senarist lütfen 30. bölümden itibaren diziyi analiz ediniz!

xKubrax
04-12-07, 23:36
Ya bunu bende anlamadım. Ya özetçinin bölümün gidişatından pek haberi yok raatgele bir özet hazırlıyor yada biz anlamıyoruz. :icon_whis:icon_whis:icon_whis Seyit Nedim i arabada tehdit etti ya acaba kaçırma diye bunumu kastettiler? Gerçekten yine bir tutarsızlık var burda.

Hayir hayir, bunun sebepi bolumun kesilmis olmasi, bu bolum bana gore cok uzun surdu, ve onlarda bunu dusundugu icin bolumu kestiler bi diger guzel sahneleri obur bolume sakliyorlar, yani bu iki kisim gelicek bolumde izlicez..

Az sabir.. :img-yes:

deryadil
04-12-07, 23:36
gerçekten üzülüyorum. şuan moralim çok bozuk. bunun nedeni de bu kadar iyi oyuncuların değerlendirilemiyor olması. tekrar belirtiyorum bunlar benim fikrim beğenen olur beğenmeyen olur o ayrı. ama yazık. çaba harcanıyor. yeri geliyor uyumuyor yemek yemiyorlar bu diziyi bizlere sunmak için madem birşey ortaya çıkıyor neden güzel olmasın ve neden bu kadar saçma olsun. yazdıklarıma kadimle ezonun otelde kadimin odasındaki sahnelerini katmıyorum. o sahne güzeldi çünkü. ama onun dışında ben hiç birşey almadım. kadim güzel bakıyor olabilir ama bundan banane.adam iyi oyuncu işte değerlendirsenize. ezonun gözleri güzelmiş biz napalım. bizyere kadar bunlar için izlenir.ama sonra insan kalite arıyor.oyunculara hitap etmiyorum yine söylüyorum bu kadar kaliteli oyuncular var elinizde,lütfen değerlendirin. sert yazıyorsam ne olur kusuruma bakmayın. burdaki kimseye değil sözlerim. belki okuması gereken kişilerden biri okur diye yazıyorum.
üzgünüm. çünkü bizde burada zaman harcıyoruz beğendiğimiz birşey var ortada ve iyi olmasını istiyoruz. bu yüzden böyle eleştiriyoruz. bugüne kadar hiç sert bırakın serti ters bir şey bile yazmadım yazmamaya dikkat ettim. ama bugünkü kadar da saçma bölüm izlemedim. özellikle son sahne. o neydi öyle. milletin içinde söylenen sözler. abartı ki ne abartı. elçin anneyi saçma sapan bir konuma soktular. oldum olası abartılı mafya olaylarından hazetmem. olay o boyuta girdi. seyitin piskopatlıkları bize ne verebilirki. kötülük te bir karakterdir sonuçta. seyit te öyle bir olayda yok.bi de kutsal ustanın mutfak muhabbetleri iyice baydı.. of ki of.. bi de arzu çıkar onu da kadime aşık ederler bu kadar saçmalığın üzerine yadırgamam yani.. o kadar doluyumki.neyse olmamış şey üzerine konuşmayayım. susayım en iyisi kimsenin keyfini kaçırmayayım. hepinizden özür dilerim..

Bence herkes düşündüğünü yazar, sorun yok. Yalnız mesela ben bu söylediklerini bugün anlayacak durumda değilim. Yarın belki biraz daha aklım başıma gelir.
Bu arada Nedim kaçırıldı ya arkadaşlar. Kastettikleri kaçırma o Seyit'le olan araba sahnesiydi bence. (halam biraz aklım başında)
Artık aptal bir gülümsemeyle uyuyabilirim.bye

gamze_yy
04-12-07, 23:37
Ben suan soktayim desem yeridir, bolum bitti ben yuzumde kocaman bi gulumsemeyle foruma giriyorum ama goruyorumki cogunuz begenmemmissiniz, yorumlari okuyunca kendi kendime "acaba fen farkli bi bolummu izledim herkesten" diye siye sormadanda gecemedim..
Gecenki bolumude ben begenmemistim pek ama benden haric herkes begenmisti, yani kanimca bence bi tuhaflik var cunki ben bu bolume BAYILDIM..
Bana gore hic bisey hizli gelismedi, o kadar tatmin oldumki anlatamam.. Bu bolum Ezo ve Kadimin bolumuydu, en azindan gecenki bolumden daha bi onlarindi..
Yan karakterlerin sahneleride hicmi hic gozume batmadi aksine hepsini ayri ayri begendim, bi kac mantik hatasi vardi ornekse Nur Kadimgilin kucuk bi kiza baktiklarini nerden biliyor..? Bide su malum baklava meselesi, var bu iste bi tuhaflikta bosverelim uzerinde durulmaya degmicek bi konu..

Bu bolumde bastan sona resmen televizyona yapisik izledim, reklam aralarinda 2 saniyesini kaciririm korkusuyla kanali degistirmedim bile dusunun artik..

Tum Ezo ve Kadimli sahneler beni mest etti bakislara hayran oldum, Ezoya soguk denmisti yanlis hatirlamiyorsam, sanirim simdi fikriniz degisti cunki ben sahsen Ezonun gozlerindeki o aski fazlasiyla okudum..

Ezonun lavaboya girip "askim, Kadim, canim" diye soylenmesi bana hemen bu forumu hatirlatti, cok begendim orasi ayrida bayagi guldum..

Kahvalti sahnesini dort gozle bekliyordum ama Ezonunda dedigi gibi bi agzi tadiya basbasa onlari bize izlettirmediler, Ballinin silahi kahvaltiyida vurdu.. Bi dahakine artik, malum daha cok yanyana gorucez bu ikiliyi..
Kahvaltiyi goremedik ama o sahne benim favori sahne listemin en baslarina eklendi bile, ya muhtesemdi!

Kadimin tatlicinin onune gelip Ezoyu izlicegini biliyorduk ama ben iceri giricegini saniyordum girmedi.. Ben su sessiz fragmani goren arkadasin bu sahneden bahsettigini saniyordum, hani su fisildama filan ama son sahneyi gorunce yanildigimi anladim..

Son sahneyede yazmassam bisiler catlarim, oncellikle Ezoya benden bi tavsiye o saclarini bi daha kapatma, boyle super! Kadimin bakislari neydi Allahim off..
Cicek getirisi, Elcin annenin ona geldigini sanmasi, Kadimin hayir sana diil bakisi ama soyleyemisi herneyse ya anliyan anladi sonucta..

Simdi acelem var cikmam lazim yarin uzun uzun yazicam ama sunuda soylim Elcin anne gozumde tamamen bitti, Kadime olayi anlatirken tamam dedim kendine geliyor ama sonra soyledikleri hayal kirikligina ugradim..

Nedim kendi kazdigi kuyusuna dusucegini umit ediyordum ama acidim acikcasi, pisman oldu.. Kadimde pisman oldugunu duyunca "o benim kardesim" demesi ya cidden cok guzeldi..

Baska baska ha bide bu bolum kesildi.. 1. ortaklik icin el sykisilmadi (isten tamamen ayrilmamasina cok sevindim, harbi pesin hukum vermissiz) ve 2. fisildama olmadi.. Gelecek bolume saklaniyor herhalde, neyse bekleriz ben sahsen cok keyifliyim..

Son olarak..
BOLUM MUHTESEM OTESIYDI!

Sevgiler

Aynen katılıyorum canım. Tam da beklediğim gibi gayet keyifli ve güzel bir bölümdü. Romantizm olsun heyecan olsun, aşk olsun ne ararsan vardı. Kadim ezonun elçin anne yüzünden çekindiğini anladı, dediğin gibi ortaklık olmadı, ezo kadime karşı gayet sıcaktı. Bakışmalar bile yeterdi. bu bölümü çok sevdim. Tekrar tekrar da izleyebilirim:img-yes:
Oh be sonunda beğenen çıktı yalnızım diye üzülüyordum:img-wink:

pelin-ce
04-12-07, 23:39

Ha birde bu var işte...
Herkes kendi aleminde diziyi yönetiyor...
Senarist başka yazıyor, yönetmen başka çekiyor, kurgulayan bölümü dağıtıyor.
Fragman ve özet bambaşka tellerde oynuyor. Zaten özet başka bir diziyi anlatıyoda karakter isimleri tutuyor zannediyorum ki...

deryadil
04-12-07, 23:39

Son olarak..
BOLUM MUHTESEM OTESIYDI!

Sevgiler

Sana tamamen katılyorum. Ben de çok beğendim. Bu kadar depremden sonra ancak böyle toplanabilirdi.:good:

emine65
04-12-07, 23:41
Ben bölümü beğenmeyenlerdenim. Özellikle de Kadim'in Elçin annenin evine elinde çiçekle gelmesinden sonrasını. Kadim eve geliyor ancak kimse ayağa kalkmıyor, hoş geldin denilmiyor. Baklavacı ustası ile Kadim'i tanıştıran olmadı. Ezo ile Kadim evde karşılaştıklarında merhabalaşmadılar. Bütün bunları düşününce de bana sanki bu bölüm geçiştirilmek için çekilmiş gibi geldi.

Fettan
04-12-07, 23:42
Ezo hanımın işe gelirken giydiği ateş kırmızısı elbise pek bir güzeldi...Başındaki tülbent ne oluyor hala deli olacağım...Biri lütfen artık şu tülbent ve diğer kıyafetleri arasındaki uyumsuzluğu görsün...Başındaki tülbent çıksa bile Ezo Ezo'luğundan bişey kaybetmez , iffetine halel gelmez ...Ama biz sinirden delirebiliriz...

bimkolik
04-12-07, 23:44
canlarım benden bu kadar o kulağa fısıldama sahnesini çok bekledim ama olmadı hayelerim yıkıldı o fragmanı gördüğünü söyleyen arkadaşım bek le beni yarın geliyorum sana tam sayfa yorum yazıcam güzelim mest olucaksın günlerce etkisinden çıkamıycaksın :img-hyste:img-hyste(tabi bu öfkem yarına kalırsa:icon_sorr:not_i:

O fragmanı yayınlayan ve görüp bize aktarıp bir hafta beni uma uma sarı muma döndürenler:
Kulağınıza Seyitler fısıldaya,
Kadimsiz kala,
Baklavacı Mehmetin altında ezile,
Seyidin purosu gırtlağınıza kaça,
Baklava tepsileri kafanızda patlaya..:dito:dito
ezoyu kimse anlamayacak herkes arkadaki kadimi izleyecek boylece bi bolum daha yırtmıs olacagız
kadaim: anladım abi, 10,11 12 numaralı en iyi bakıslarımı atarım :img-pilot
cok mu agır bi eleştri oldu :img-cool2
Çok güzel özetlemişsin 43. bölümü::good:

neerde hani yakinlasma sahneleri nerde bunun kulak fisildama sahnesi (bolumu dogru durust izliyemedim fisildama sahnesi beklemeten en iyisi gidip yeniden izleyim ya

Bende fısıldama beklemekten hiç bir şey anlamadım, zaten anlayacak bir şey yoktu.. Kadim'in bakışları bile bölümü kurtarmaya yetmedi bence..:icon_sorr

h23
04-12-07, 23:45
Birşey sormak istiyorum ben anlayamadım çünkü.O baklava açma sahnesinde üstün yetenek Ezo masaya getirdiği baklavayı ne zaman yaptı.Sakın öğrenirken açtığı baklava demeyin.Açtı,pişirdi,soğuttu,şerbeti döktü ve yedilermi...
canım diğer mantıksızlıkların yanında inan bu detay kalıyor, bir de su tarafından düşün: oturup saatlerce tüm detayları gosterecekler mi?
sonucta akşam anlasmılar ve ezo o aksam baklava yapacak, eylul diyo 11de gelecem, saat8de bile gitse 3 saatte yetişir, ben sadece kadimin bakıslarıyla diziyi goturmeye calıstıklarını dusunuyorum, yeteneklerini konusturacagı sahneler koysalar daha iyi olmaz mıydı

gizemzem
04-12-07, 23:46
Sana tamamen katılyorum. Ben de çok beğendim. Bu kadar depremden sonra ancak böyle toplanabilirdi.:good:

Valla arkadaşlar ben de aynen böyle düşünüyorum, yalnız değilsiniz. :img-yes: deryadil, sana katılıyorum; bir silkinip kendine gelmesi için dizinin böyle hızlı, dönüştürücü bir bölüme ihtiyaç vardı ve bence dönüştüğü hali güzel bir hal (olacak). Biraz önyargılı da olduk tabi hepimiz; ister istemez algıda seçicilik oluşuyor ve nerede bir hata buluruz diye bakar oluyor gözlerimiz...:icon_sorr Ama zevk için izlenen bir şey olduğunu unutmadan izledim ben bugün ve şahsen beğendim; umarım tatmin edici bulmamış arkadaşlar da ileriki bölümlerden hoşnut kalırlar...:img-yes:

kullar
[QUOTE=sycamore;5484359]Birşey sormak istiyorum ben anlayamadım çünkü.O baklava açma sahnesinde üstün yetenek Ezo masaya getirdiği baklavayı ne zaman yaptı.Sakın öğrenirken açtığı baklava demeyin.Açtı,pişirdi,soğuttu,şerbeti döktü ve yedilermi...[/QUOTE

cok haklisin bu ne dedim nasil hadi serbeti döktü bunlar sicak sicakmi yediler demek ben bir gün önceden bosyere yapiyormusum onca vakit kaybida cabasi birde

birde bunlar hem baklava hemde cig köftemi yediler ay deli olacam mideleri iyimi acaba

Gökgöz

Evet bazı tutarsızlıklar var. Mantık hatalarıda var. Ama bende beğendim bu bölümü. En azından Ezo artık aşkını belli edebiliyor. Mutfakta Havva Kadim bey geldi Ezo dediğinde Ezo nasılda heyecanlandı. Ben bunu hissettim. Zaten Kadim le odasında konuşurlarken elini tutması, gülümsemesi, sen diye hitap etmesi, kahvaltı etmek istemesi çok güzeldi. Ben yinede çok beğendim. Beğenmeyen arkadaşlarda çoğunlukta ama hepimizin aynı görüşte olması şart değil zaten.

Yalnız ben dizinin daha iyiye gideceğine dair ümidimi hala koruyorum. İnşallah yüzümü kara çıkartmazlar...:img-yes::img-yes::img-yes:

rozi
04-12-07, 23:50
bir gidemedim burası ateşten yanıyor :icon_sorr

canlarım biraz erken yorum yapıyoruz çok göze batan detaylar vardı bu bölümde benim de rahatsız olduğum şeyler oldu ama bölümü su anki fikrimle beyendim çünkü yarın tekrar izleyip yorum yapıcam bence sizlerde fazla acele etmeyin malum ilk izlemede bazen tat alamaya biliyoruz bunu çok yaşadık:img-yes:

özet de olan pek çok şey olmadı bu bölümde onlarada sonra deyinicem en iyisi yarın sakin kafayla yorum yapmak ama bu akşam ben memnun kaldım aman çok güzeldi harikaydı demiycem çif dikiş yapmadan incelemden bu bölüm için kesin konuşmayacam canlarım birde rica çok ulumsuz bakmayalım bu bölüme aklınıza sizi bu akşam mutlu eden sahneleri düşünün ki yarın gününüz de güzel başlasın karamsarlık bize yakışmıyor sonra bende yoldan çıkıyorum hepinize iyi geceler dilerim yüzünüz gülsün biraz hadi canlarım:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

gidiyorum ama aklım sizde:sad53::sad53:

deryadil
04-12-07, 23:51
Evet bazı tutarsızlıklar var. Mantık hatalarıda var. Ama bende beğendim bu bölümü. En azından Ezo artık aşkını belli edebiliyor. Mutfakta Havva Kadim bey geldi Ezo dediğinde Ezo nasılda heyecanlandı. Ben bunu hissettim. Zaten Kadim le odasında konuşurlarken elini tutması, gülümsemesi, sen diye hitap etmesi, kahvaltı etmek istemesi çok güzeldi. Ben yinede çok beğendim. Beğenmeyen arkadaşlarda çoğunlukta ama hepimizin aynı görüşte olması şart değil zaten.

Yalnız ben dizinin daha iyiye gideceğine dair ümidimi hala koruyorum. İnşallah yüzümü kara çıkartmazlar...:img-yes::img-yes::img-yes:

Bende de bugün dizinin artık rayına oturduğu izlenimi oluştu. Kaptan direksiyonun başına geçti. Bu arada evdeki sahnelerde Ezo'nun tülbenti gitmişti, buna çok sevindim.

aysi
04-12-07, 23:54
Sanirim bir cogumuz begenmis bu bolumu:img-yes:

Begenmeyen arkadaslarda var kanimca (gavur gibi oldu ama ) onlarda hakli gercekten cok hizli bir bolumdu :icon_whisBir arkadas yazmisti sanki biryerler yetismeleri gerekliymis gibi :img-wink:Ben bu bölümü gecis bolumu diye kabul edip begendigmi varsayacagi :img-nyam:

Benim en dikkatimi ceken ise Elcin hanimin (artik anne demek gercekten icimde gelmiyorum umarim bizi yaniltir)Kadim dizinde uyumak istiyorum dediginde gel guzel gozlum repligi oldu o anda forum aklima geldi :img-grin2:img-nyam:iste budur dedim kesin senaristler burayi takip ediyor arkadaslar
:img-yes:

h23
04-12-07, 23:54
sanırım bölümü sevmeme nedenimi buldum, :icon_whis
rozi yuzunden :img-pilot
dizide kadimin gözleri yerine terliklerine bakıp bakıp güldüm bi turlu konsantre olamadım :img-pilot
evet snırım bu yuzden begenmedim

KübraYasemin
04-12-07, 23:55
Ne bölümdü ama ya.

Bizim baklavacI simdi Ezo yu neden kabul etmedi ya. )=

allah allah, adam alIndImI ne herhalde.

Birde bu arada demeden edmiyecem.

Ezo ile Kadimde bir basbasa kalamIyor.

41.Bölümde Nur bozmusdu. 42.Bölümde BalIgI aga simdide bu silah isi inamIyorum.

Neyse Kadim askInI ne güzel yasIyor ya...

crowe
04-12-07, 23:56
herşey çok sakildi ve ben artık umudumu kestim bu diziden
oyuncular napsın ki al pacinoyu koy şu diziye nedim olarak özgür özberki yetenek farkıyla aşar ama vasatı geçemez oyunu. her şey aşık gibi bakmakla bitmiyo
serhatı övüyosunuz ama aşık gbi bakmak dışında diğer sahnelerde o da avsatı aşamıyo.sorun tamamen senaryo da
ezoya yaızlan diyaloglar alllahım olamaz böyle kalburüstü bir senaryo.
serhat da nurgül de yapabileceklerinin en iyisini yapıyolar ama vasatı aşılmıyo bence.
elçin hanım rolü ...ne denir...suzan aksoy gibi bir ilaha yazık bence.kadının ddoğal oyuncuuğunu bilmesem burdaki vasatlığını görüp kötü derdima ama kadın napsın ki.ezo napsın herşeyi tutarsız olan senaryo da hele bazı önemli karakterler tutarsız olursa onlar napsın.
yazık ne diyim böyle oyuncuları harcıyolar.
seyirtten süreyyadan nedimden nurdan meryemden hiç dem vurmayacağım artık zaten paso onları izledik.
1 hafta kısa bir süre olabilir ama aynı güçde kadroya sahip bıçak sırtı gibi bri dizi yi de yapıyolar.demekki isteyince oluyo. nurgül yeşilçay ve serhat tutumluer için çekilecek dert mi derseniz evet ama oyunculara hiç laf atamam ben al pacinoyu koysan o da vasatı aşamaz bu senaryo da.inanmak lazım karaktere oynarken senarist inanmayı bırak tanımıyo karakteri oyuncu napsın
bu bölüm beğendiğim bir sahne yok ne yazıkki
bu arada tuceny haklı ilk 30 bölümü izlemeyen oya yücelin kabahati o zaman çünkü ezo hakikaten baklava açıyodu 20. bölümlerde

pelin-ce
04-12-07, 23:56
Bende de bugün dizinin artık rayına oturduğu izlenimi oluştu. Kaptan direksiyonun başına geçti. Bu arada evdeki sahnelerde Ezo'nun tülbenti gitmişti, buna çok sevindim.

Bence heveslenmeyelim...
Tülbentin gittiği falan yok çünkü Ezo özel gecelerde tülbenti açıyor, sürekli dekolteli elbiseler giyiyor... Ama Ezo neden hala o tülbentleri başında gezdiriyor...

KübraYasemin
04-12-07, 23:58
Bence heveslenmeyelim...
Tülbentin gittiği falan yok çünkü Ezo özel gecelerde tülbenti açıyor, sürekli dekolteli elbiseler giyiyor... Ama Ezo neden hala o tülbentleri başında gezdiriyor...
Bende sana katIlIyorum cnm.

Özel gecelerde hep saclarInI acIyor. aynan.

Ama tülbetde yakIsIyor ya Ezomuza degilmi ama.

O ne yapsa yakIsIr güzel yüzlü biri sonucda masallah.

Ay Kadimin ona bakIslarInI unutmIyorum ya.

Sanki Ezoya degilde bana bakIyor. Insan 32 disi ile birlikde sIrItmadan yapamIyor.

ladyDarbanvile

Dediklerine katılıyorum. Seyrederken hep bir şeyler eksik diye içim içimi yedi. Her daldan uçmuşlardı ve sadece Kadim'in bakışlarıyla olayı kurtarmaya çalışmışlardı bence. İnsan üzülüyor bu duruma. Çünkü televizyonlar tam bir dizi çöplüğüne döndü. Ezo Gelin'i de oraya göndermeye çalışıyorlar gibi geliyor bana ve üzülüyorum.

Nedim'in Süreyya'nın odasında girdiğinde Seyit'in elini beline götürdüğü sahneyi ben geçen hafta veya bir öncesinin fragmanında gördüğümü hatırlıyorum ve o bölümde yer almayınca "ben mi yanlış gördüm?" diye tereddüte düşmüştüm. Ama bu bölümde o sahneyi görünce ve bu kadar dağınık sahneler karşısında; sahneler karmakarışık çekiliyor ve montajcı kafasına göre montajlıyor diye düşündüm.

Bölümü ayrıntılı yorumlasak epeyce bir şey var ama ilk intiba olarak bölüm bittikten sonra damağımda buruk bir tad vardı:icon_sorr

Evet, Kadim bakışlarıyla müthişdi ama bölümün geriye kalanından elde somut hiç bir şey yoktu malesef:not_i: Koştura koştura çekilmiş gibiydi bu bölüm.

Bu arada sadece bakışlarla bile oyunculuk yapılabileceğini göstermiş oldu Serhat Tutumluer. Tebrik etmek lazım onu.:img-clapp

esen_89
ben de bu bölümü beğendim ama gözüme takılanlar da olmadı değil.gereksiz sahneler vardı evet.Sizin dediklerinizin yanında ben meryemin zeynelin yanına gitmesini anlamadım.hiçbir şey olmadı sadece dizinin 5dk.si gitti.

kadimin nedime daha sert tepki göstermesini şöyle daha bir güzel pataklamasını isterdim ama abi yüreği ne yapsın işte

ezo-kadim sahnelerine söyleyecek sözüm yok harikaydılar.Özellikle ezonun kadimin odasına gittiği sahne çok güzel.fragmanda gördüğümüz donukluk yoktu ezoda.birbirlerine çok güzel bakıyorlardı.hele ezo kadimin elini tuttuktan sonra kadimin bakışlara hayran kaldım.:img-in_lo

elçin hanım (ben de anne demeyeceğim artık)çok kötü baktı ezoya hiç beğenmedim hatta içimden eyvah bakışlara bak dedim.Güzelim kadını ne hale getirdiler

daha yazacak çok şey var da o da yarına artıkbye

KübraYasemin
05-12-07, 00:00
Kadimin bizim Ezoyu yada Lokantadaki bakIslarI.

AllahIm o ne bakIslardI ya öyle.

Adam varya resmen asIk oldu Ezoya.

Ama bizim Elcin Anne Ezoyu Kadime uyduramiyor bence.

Cünki EzolarIn o aksam yemeginde nasIl bakmIsdI Ezoya ben begenmedim.

Neyse yinede birsey demek istemiyorum erken erken.

Bana öyle yansItI bizim Elcin hanIm..

nehirrrrr
05-12-07, 00:01
arkadaslar sabırsızlıkla bekledıgımız bir bölüm dah ageride kaldı
begenenlerımız oldu begenmeyenlerımız oldu
bence cok cok güzel bir bölümdüü
begenmeyen aradaslara da saygı duyarım ama belırtmek ıstedııgm bıseyler varr
bu zmaan kadar hep dedik ki
1)ezo kadim sahnelerı olsun( ki cogu sahneden onlar vardı)
2)asık kadim istiyoruzz gözleri bizi alıp götüren bir kadım ıstıyoruzz(kadım bızı mahvettı yıne bu bolum gerekse otel odasında ezoyla konsuması o capkın masum bakısı sonra en son bolumde ezoya keskin bi bakıs atması)
3)sevdıgnı bellı eden bir ezo ıstıyoruzz azcık gostersın sevdıgını dedik(ezo bu bolum kendını aştı bencee tuvalettekı kelımeler neydi öyle gadimim sevdiğimm askım canım yanı her bişeyi söyledi sonra otel odası konusmaları kadımlee yüzü hiç gülmüyo cok donuk dedik ama oyle bı guldu kı 32 dişi göründü öyle sırıttı yanii sonra evde dalıp dalıp kadime bakması sankı orda hayat durdu bi kadım bi de ezo varr:img-in_lo:img-in_lo
4)kadim terlikleri istiyoruz dedikk( bu bolum eve her gelısınde kadim terlileri hiç cıkmadı ayaktann

bence yönetmenı senarıstı tebrık etmek lazım aklımdan o kadar cok gectı kı acaba forum gözetlenıyo mu dıe hep ıstedıgımız seylerdiii:good::good:

h23
05-12-07, 00:01
meryemin zeynelin yanına gitmesinin kutsal bi amacı vardı, ballının meryemi elazıga gondermesi, umarım bayrama kadar bu iş olur bende sizin icin meryemi fırata atar bogarım boylece kurtulmus oluruz :img-pilot
ben bişey anlamadım bu boulmden yaf soylemiyim diyorum ama duramıyorum :sad53:

bimkolik
05-12-07, 00:06
üstün yetenek Ezo masaya getirdiği baklavayı ne zaman yaptı.Sakın öğrenirken açtığı baklava demeyin.Açtı,pişirdi,soğuttu,şerbeti döktü ve yedilermi...
Aa rica ederim, baklava fırında pişerken iki de takım elbise diktirmediklerine dua et..

Başındaki tülbent ne oluyor hala deli olacağım...Biri lütfen artık şu tülbent ve diğer kıyafetleri arasındaki uyumsuzluğu görsün...Başındaki tülbent çıksa bile Ezo Ezo'luğundan bişey kaybetmez , iffetine halel gelmez ...Ama biz sinirden delirebiliriz...
Otelde koltukta otururlarken sanki bir ara Kadimin gözleri tülbente takıldı ve bir şey söyleyecek gibi oldu sanki, yoksa bana mı öyle geldi..
Ama ben yakında tülbent çıkacak hissine kapıldım, hadi hayırlısı.
Tabii o tülbenti bizzat Kadim'in kendi elleriyle çıkarmasını umuyorum ama:img-yes: ..

aysi
05-12-07, 00:10
Birşey sormak istiyorum ben anlayamadım çünkü.O baklava açma sahnesinde üstün yetenek Ezo masaya getirdiği baklavayı ne zaman yaptı.Sakın öğrenirken açtığı baklava demeyin.Açtı,pişirdi,soğuttu,şerbeti döktü ve yedilermi...

Haklisin ezonun hemen baklavayi yapmasi ve serbetlenmesi birazcik mantiksiz olmus ama imkansiz degildir sonucta bir kac saat gecmistir ve olabilir cunku benim kardesimde yapiyor ve bir kac saat sonra biz o baklavayi afiyetle yiyiyoruz tabi onun beklemesi daha iyidir ama tazeside cok harika oluyor anlayacagin cokta mantiksiz bir olay degil o baklava sahnesi :img-yes::img-wink:

Vede o cigköftenin ortaya gelmesi beni hic ama hic rahatsiz etmedi sonunda nizam dukkani kapati kalan cigkofteyide getirdi yenmesi icin :img-wink:

pelin-ce
05-12-07, 00:11
Bölümde güzel hiç mi bir şey yoktu dersek... Vardı....
Kadim ve Ezo'nun sahnelerinde Kadim replikleri...
-Benimle kahvaltı eder misin?
-Ama burdasın!
-Çok güzel konuştun...
-Benimle başkalarının sözleriyle konuşma!
-Benim acelem var hemde çok ama istediğin kadar beklerim...
-Tamam o zaman...
Kadim'in Ezo elini tuttuğundaki hali, mimikleri...

Ballı ağa ve Nur sahnelerinin her biri...
Nur Hanım'ın replikleri...
-Kapalı kutu gibisin!
-Oy oy oy oy:img-hyste
-Suretin arkasında ki manayı gördün...
-Otelin yüzü soğuk!

esen_89
05-12-07, 00:12
meryemin zeynelin yanına gitmesinin kutsal bi amacı vardı, ballının meryemi elazıga gondermesi, umarım bayrama kadar bu iş olur bende sizin icin meryemi fırata atar bogarım boylece kurtulmus oluruz :img-pilot

amin!!!!!! nerde o günler ama zor gibi baksana en sonunda ballı da destek çıktı meryeme birlikte hareket edeceklermiş:icon_whis

bu arada kadimin elçin hanımlara gittiği her sahnede terliklere bakıp durdum ama değiştirmişler.her seferinde de aklıma rozi geldi kendi kendime gülüp durdum:img-pilot

yarın bahsedicektim ama aklımdayken şimdi söyliyeyim herhalde tek sıkıldığım yer nedimin sözde kaçırılma sahnesiydi bir türlü bitemedi gibi geldi bana.hani şu fragmanda duyduğumuz için yüzünde sigara söndürme meselesini.hadi artık sözdürse de bitse dedim durdum ama arkadaki adam da sigaraları yaktı yaktı durdu bana da fenalıklar geldi.en sonunda puroyu çıkardı hah nihayet dedim.ama yüzünde söndürme olayı neymiş seyit mikrofon gibi puroyu nedimin ağzına doğru tuttu bu mudur yani..
gerildim şimdi kadimi düşünüp anında rahatlarım rahatladım bile adı bile yetti.:img-blush

iyi gecelerbye

kullar
05-12-07, 00:12
Ezo baklavaciya ortak olur mehmet usta kizdi ama gelip hadi basla diyecek bence buda hecmi hec iyi olmuyacak bizim kiz yorgubnluktan bayilir ne kadar hizli yaparsa yapsin baklavayi bünyesi kaldirmaz iki iste calismayi en gec üc bes gün sonra kadimin kollarinda bayilir benden söylemesi

gizemzem
05-12-07, 00:13
Arkadaşlar,
Anlaşılan o ki 43. bölümle ilgili teknik bir yanlışlık yahut son anda bir müdahale, karar değişikliği olmuş. Biliyorum ki herkesin sabrı taşmış durumda ve dizi kredisini çoktandır tüketiyor zaten ama bari Ezo'yla Kadim'in arasındaki şeyin gözle görülebilir hale gelmiş olmasının hatrına bir şansı daha hak ediyor bence dizi.
Mantıksızlıklardan bahsetmişsiniz; özellikle de kopukluklardan ama ben kendi adıma bu konuda faklı düşünüyorum. Kopuk olarak da adlandırabiliriz böyle bir seyri; hızlı olarak da; yüksek tempolu olarak da. Bunu nasıl adlandıracağımız bölümü nasıl izlediğimizle alakalı bence; tahammül eşiği düştükçe hatalar gözüne gözüne çarpar insanın. Aradaki her bağı, her köprüyü bilmemiz, görmemiz gerekmiyor ki anlaşılıyorsa. Anlaşılmayan bir yer de (bazı diyaloglarda ne demek istendiğini anlamadım ama) yani kurgusal manada olmadı benim için.
Beğenmeyen arkadaşlar da belki ikinci kez izleme şansları olursa; daha ziyade keyif almayı ön planda tutarak izlerlerse beğenirler belki. Gerçi tabi beğenmeseniz de canınız sağolsun, benim derdim buradan da kaçıverirsiniz diziyi de bırakıverirsiniz diye:icon_sorr...:sad53:

h23
05-12-07, 00:16
Ezo baklavaciya ortak olur mehmet usta kizdi ama gelip hadi basla diyecek bence buda hecmi hec iyi olmuyacak bizim kiz yorgubnluktan bayilir ne kadar hizli yaparsa yapsin baklavayi bünyesi kaldirmaz iki iste calismayi en gec üc bes gün sonra kadimin kollarinda bayilir benden söylemesi

amannn dert ettigin bu mu bayılan razı tutacak kol razı seyirci dunden razı o halde sorun yok

Gökgöz
05-12-07, 00:21
Arkadaşlar,
Anlaşılan o ki 43. bölümle ilgili teknik bir yanlışlık yahut son anda bir müdahale, karar değişikliği olmuş. Biliyorum ki herkesin sabrı taşmış durumda ve dizi kredisini çoktandır tüketiyor zaten ama bari Ezo'yla Kadim'in arasındaki şeyin gözle görülebilir hale gelmiş olmasının hatrına bir şansı daha hak ediyor bence dizi.
Mantıksızlıklardan bahsetmişsiniz; özellikle de kopukluklardan ama ben kendi adıma bu konuda faklı düşünüyorum. Kopuk olarak da adlandırabiliriz böyle bir seyri; hızlı olarak da; yüksek tempolu olarak da. Bunu nasıl adlandıracağımız bölümü nasıl izlediğimizle alakalı bence; tahammül eşiği düştükçe hatalar gözüne gözüne çarpar insanın. Aradaki her bağı, her köprüyü bilmemiz, görmemiz gerekmiyor ki anlaşılıyorsa. Anlaşılmayan bir yer de (bazı diyaloglarda ne demek istendiğini anlamadım ama) yani kurgusal manada olmadı benim için.
Beğenmeyen arkadaşlar da belki ikinci kez izleme şansları olursa; daha ziyade keyif almayı ön planda tutarak izlerlerse beğenirler belki. Gerçi tabi beğenmeseniz de canınız sağolsun, benim derdim buradan da kaçıverirsiniz diziyi de bırakıverirsiniz diye:icon_sorr...:sad53:

Haklısın arkadaşım. Bizler yani bir çoğumuz o kadar bilinçli bir dizi izleyicisiyiz ki tutarsızlıklar ve mantıksızlıklar çoğaldıkça rahatsız oluyoruz. İnanın bizim yaptığımız gözlemi teknik ekipte yapabilse bizim dizimiz ekranın en fevkalade dizisi olacam ama bende takılmamaya çalışıyorum. Beğenmeyen arkadaşlarada hak veriyorum.

Ama kendi adıma söyleyeyim Kadim ve Ezo nun evlenip çoluk çocuğa karıştığını görmeden bu diziyi bırakmam. Zaten izlediğim tek dizi. Onuda yarı yolda bırakmayı düşünmüyorum. Hele sizler gibi mükemmel forumdaşlarımı bırakmayı hiç düşünmüyorum. O yüzden ben yine yine ve hep buradayım... :happy0064:happy0064:happy0064

gülündikeni
05-12-07, 00:28
Bu bölümü ben de begenmedim.Karman çorman bir bölümdü,sahneler arasinda çok kopukluklar vardi.Birtek Ezo ile Kadim'in otelde Kadim'in odasindaki sahne güzeldi ama orada da Kadim tehdit telefonlari aliyorum deyince Ezo hiç tepki vermedi asik bir kadinin sevdigi tehdit edelince endiselenmesi gerekmez mi? Ayrica Ezo ayna karsisinda canim,sevgilim derken cok duygusuzdu o sahne çok samimi gelmedi,çok yapay durdu.Bir arkadasin dedigi gibi sevdicegim yarim deseydi belki bu kadar soguk durmazdi ama sorun kelimelerde degil Ezo'nun söyleyis tarzi kötüydü.Bazi arkadaslar baklava isi olmadi demisler ama olacak arkadaslar Çünkü baklavaci amcanin ismi jenerikte Zeki ve Eylül'den önce yazdi.Yani baklavaci amcamiz diziye demir atti.Dizi de onu konu mankeni olarak kullanmayacaklar herhalde.

kullar
05-12-07, 00:29
seyitin kadimi tehtit ederkenki sahnede giydigi gömlegi görünce bu kadar olur dedim :img-yes:
tabiii sponsorlar baktilarki sayfalar dolusu kadim terlikleri, kadim gömlekleri, kadim kol dügmeleri :img-yes:onlarda diger karakter olarak seyiti sectiler giydirdiler ona bu hafta afilli bir pembe gömlek haftayada egerki seyitte bir kol dügmesi görürsem hic sasirmam...

su kostümcü seyitten sonra ezoyada bir el atsa diyorum ..

melike_su
05-12-07, 00:31
Bu kadar bastan savma bu kadar kötü bir is olamaz inanamiyorum..
Eminimki ilerki yillarda tiyatro sanatcisi Serhat Tutumluer yaptigi bu isten cok utanacak..
O oyunculugun bu iste harcanmasi cok yazik,tabi A.M. Taylan icinde gecerli bu...

Egri oturup dogru konusalim bu diziyi bir cift güzel gözün kadin ruhunda biraktigi o yansimanin hürmetine izliyoruz...

Ama bu is cok saygisizca cok üstün körü yapiliyor seyircici aptalmi saniyor bunlar..
Bir arkadasinda dedigi gibi Bicak Sirtida bir haftada cekiliyor,bunu biraz düsünmek lazim..
Azcik mantik ya !öyle bir adam neden Ezo gibbi birine vurulurki hadi Ask dedik ona,Ezodada bir kapris bir kapris,yeter biktik kliseden,aski icin savasan kadinlar bu piyasada neden hep kötü karakterler oluyor..
Mafyasiz entrikasiz,sadece sosyal sinif farkliliklara ragmen yasamak icin ugruna savas verilen bir ASk hikayesi olamazmi..

Benden söylemesi,bu dizi böyle giderse Subati zor bulur..

YAZAMAYAN YAZICI VE YÖNETEMEYEN YÖNETMENE DUYRULUR...

KübraYasemin
05-12-07, 00:31
Ben birde bizim Eylülün durumunu gercekden vahim görüyorum.

kIz okadar asIk ki anlamiyor garibim.

Ama sonndada yaran lan o olacak bence.

Cünki Nedim ondan cok yas büyük gibi duruyor ki öyle bence.

Ay üzülüyorum simdikden o daha ufak garibim ya.

Nedim insallah pisman olacagI seyler yapmaz kIza insallah.

Medea
05-12-07, 00:33
....
Ben yoruldum koşturmaktan,iki arada bi derede bütünlük oluşturmaya çalışmaktan.Ama olmadı bu bölümden benim aklımda kalan,etkileyen hiçbirşey çıkmadı.

Bu senaristlerden çok kurguyla uğraşan arkadaşların marifeti olabilir.Çok dikkat edilmez ya da akla gelmez ama kurgu çok önemli bir unsur kanımca dizide,adamı rezil de eder vezir de.Kurgusu kötü bir dizi malzemesi iyi ama sonu kötü bir yemeğe benzer.Bence sizin dediğiniz dağınıklığın nedeni bu.

zynpyst
05-12-07, 00:34
Bu Ezo Gelin çekim ekibi bize gıcık oldu, formu çökertmeye karar verdi. Hepimizi böyle sonlarla teker teker öldürecekler Ayrıca hiç kusura bakmasın Serhat da sen öyle bak bak sonra da herkes gözlerimden konuşuyor diye biz hayranlarına çıkış. Olmaz ama biraz vicdan rica ediyorum. .:img-wink:
diceksinizki baya geri sayfalardan alinti yapmissiniz son sayfadan basalayip yorumlarinizi roman seklinde okumaktan kendimi alamiyorum harika yorumlamissiniz dizi konu guzelde bu kamera arkasindakiler biraz ozen bu diziye yakismiyor bu mantik hatalari ozen ozen:img-help::dito:img-help:
bide arkadasimizin cok guzel bir kelam etmis serhatin bakislari hakkinda ne diyem agzina saglik
:img-pilot:img-pilot

h23
05-12-07, 00:36
Bu kadar bastan savma bu kadar kötü bir is olamaz inanamiyorum..
Eminimki ilerki yillarda tiyatro sanatcisi Serhat Tutumluer yaptigi bu isten cok utanacak..
O oyunculugun bu iste harcanmasi cok yazik,tabi A.M. Taylan icinde gecerli bu...

Egri oturup dogru konusalim bu diziyi bir cift güzel gözün kadin ruhunda biraktigi o yansimanin hürmetine izliyoruz...

Mafyasiz entrikasiz,sadece sosyal sinif farkliliklara ragmen yasamak icin ugruna savas verilen bir ASk hikayesi olamazmi..

ay agzına saglık, ben hatta ask bile istemiyorum ya sıcak bi aile dizisiydi sevgi dolu insanlar vardı ya baglı konu da olmasın ne bileyim her hafta baslarından gecen bi olay olsun boyle bi diziye razıyım, bu kadar kişiye de para vermek zorunda kalmazlar,
kullar arkadasın imzasında sanatcıya bir cift goz yetmez katılıyorum ama eksik: seyirciye de yetmez, en azından ben kadime asık değilim bi cift göz icin izlemek istemiyorum :(:(

sprıng
05-12-07, 00:56
ben ben değilim artık , parçalarımı nasıl toparlayacağımı bilemiyorum, artık ne özet ne fragman inanmam, hep ters köşe yapıyorlar, bize gösterdikleri buzdağının görünen küçük bir yansımasıymış. Nereden başlasam bilmiyorum ki, kafamda herşey darmağanık, sözler, bakışlar, duygular. En iyisi enbaştan başlamak.
Ezo koşarak merdivenlerden inerken Ballı Ağa'nın sorarak bakan gözlerine birşeye canı sıkılmış herhalde diye cevap verip, odasına döndüğünde kabına sığamayan Kadim gene duygularını ne güzel yansıttı. Ezo'nun peşinden gidemediği için, o an eli kolu bağlandığı için kendi kendini yemesi, çaresiz yüz ifadesi .
Ya Ezo, şaşırttı beni,kendi bile şaşırdı aynadaki haline ve ağzından bu kelimelerin çıkmasına. sahnenin tamamında çok hoştu. İç sesi ilk kez canlı yayına geçmiş,aynaya geçmiş önce Kadim Bey sonra Kadim, sevgilim,canım derken öbür yandan gerçekleri kendine hatırlatması, gönül neler söylemek istiyor ama akıl engelliyor değil mi? Nur gözümde durmadan yükseliyor, Çok doğru ve yerinde sözler söylüyor. Çok ılımlı .hele Ezo'nun yaralı ceylan gibi bakıyordu bana dayanamadım dediği an anladım ki kapıları arlamaya başladı .
Seyid'in telefonunuyla ikinci darbe. Seyid bu kibarlıktan ne anlar Kadim,sizli bizli konuşmadan. nasıl kontrollü , hiç panik yada korku izi yok yüzünde,ve de sağlam, elinden geleni arkana koyma diyecek kadar. Adres belliydi, Nedime bu ev ikimizin, otel ikimizin, sen beni kovamazsın , seni bırakmam, en sevdiğim varlığı aldığın anda bile bırakmadım derken çektiği acı ve ıstırap, o anda bile nedim gitme deyişi . ya sonra ne seyrettik, Nedim ofise geliyor ve Süreyyaya sanki çok normal birşeymiş gibi berrağı sen mi söyledin diyor, bu kadar düz bir ifade, sanki kahve içermisin der gibi ağbisinin yıllardır bu ihaneti bildiğini öğreniyor ve bu kadar ifadesiz ve normal birşeymiş gibi bahsediyor. Hiçbir şok, şaşkınlık, ünlem yok, tek cümle sen mi söyledin. Yüz ifadesi de kendisine eşlik ediyor zaten, her zamanki gibi sıradan bir günmüş gibi.
Kadim ise Elçin hanıma sığınıyor. En etkilendiğim sahneydi belkide. bana göre o kadar başarılı ve doğal bir sahneydi ki. Başını koltuğun kenarına yaslamış yakın plan çekim , Kadim'in bakışlarındaki duygu, sözlerindeki anlam ve vurgu çok iyiydi. artık anladım ki Elçin anne artık Elçin hanım benim için. Kadim'e dürüstçe olmak yerine tabir yerindeyse kıvırarak konuştuğu için. Arada birşeyler demiş olabilirim öyle mi Elçin hanım? Ya Kadimin şefkat görmek isteği, öyle yorgundu ki dimdik durmaya çalışmaktan, devamlı yara almaktan, çocukluğundaki gibi uyurken kafasının okşanmasıı isteyecek kadar ruhu yara almıştı. keşke büyümese hep çocuk kalınabilse değil mi? Gene de nedimle ilgili tek şikayet yok, onu kötülemek yok.sadece huzur ve güven isteği.
Uyanınca ilk sorduğu Ezo ve panikle çıkışı. baklavacıya giderken gömleği değiştirmeyi unutmamış ama. Çizgili eflatun gömlekten beyaz gömleğe geçiş. Dükkanının dışından Ezo'yu seyredip onu mutlu görünce yüz ifadesi nasıl güzel bir değişim gösterir böyle bir insanın. Gözler nasıl parıldayarak bakar. Işıl ışıl geceyi aydınlattı bakışlarıyla. Tam o noktada Nedim ve Eylülü görmesiyle gece eski karanlığına döndü. Zeki adamın hali başka tabii hemen olayları birbirine bağladı ve Nedimin haber kaynağını öğrenmiş oldu. Her ne kadar Ezo'nun ağzını arasa da bence durumdan emin . Ama Ezo'ya Nedim Eylüle böyle bir kötülük yapmaz derken buna inanıyormuydu bilinmez. Ağbisine bunu yapan el kızına neler yapmaz.
Sabah otelde sert bir şekilde gel deyip karşısında Ezo'yu görünce ki şaşkınlığı. Ezo'nun heyecanlı yüzü ve ilk kez çağrılmadan geldim demesi. Yüzü güneş gibi aydınlandı o an Kadim'in. gene ışıltılar gözlerinde parıldamaya başladı. Çocuksu bir heyecanla kahvaltı yapalım mı ne dersin derken Ezo'nun elini birden tutup gelin şöyle oturalım dediğinde nasıl bir mutluluk ifadesi ve şaşkınlık birarada olur. Bir eline bir Ezo'ya bakarken. Çok sıcak ve güzel bir sahneydi. hem de uzun. kendi sözlerini kullan, (ezo'yu iyi tahlil etmiş) , istediğin kadar beklerim derken nasıl aşkla bakmaktır o öyle, Ezo'da güzel baktı ama Kadim ışık saçıyordu etrafına. Kahvaltı yapalım peki güzel, ben ararım peki güzel, çocuklar gibi, hani çok sevdiği bir şeyi yaparsında çoşkulu sevinçleri vardır çocukların aynı öyle çoşku dolu, mutlu, pırıl pırıldı. Bu tabloyu gene Ballı sağolsun noktalamış oldu.Aynı Ezo'nun dediği gibi kahvaltıya da vurdu. hangi tarafını anlatayım ki sahneleri başarılıydı. Silah baba yadigarı ayrılamam, adamlarını gösterip, bunlarında mı baba yadigarı , ben bu oteli işletiyorsam rezervasyonlarınızı iptal ediyorum. 12e kadar oteli terkedin. Resmi ve sert bir tepki Ballı ise çok içerledi bu duruma. tehdit eden adamlar gelse ayağına sıkmak isteseler onlara da rezervasyonunun yok diyeceksin. Cesaretlimisin, akılsızmısın anlayamadım.Bu konuda haklı, güvenlik onu koruyamaz, onların dilinden anlayandan bir Ballı var zaten.Bakalım Ballı dönecek mi otele? Ballının otelden ayrıldığını öğrendiği an Seyidin oraya damlayacağı gündür.
Elçin Hanım telefonda Nedim senin yüzüne nasıl bakacağını bilemiyor dediğinde Kadim'in yüzünde oluşan mutluluk,umut ve rahatlık, o benim kardeşim deyişi öyle doluydu ki. Nedim o an gelse ona sarılsa ona yaptığı herşeyi silmişti Kadim, aralarında sağlam bir sevgini temeli atılırdı. Ama nerde, Nedim bey akıllandı sandık, ama yanıldık. artık bu kadar salaklık ve aptallığın olamadığını düşündüğümden Kadim'de olan iyiliğin ve insan sevgisinin onda birinin onda olmadığını anlamış bulunuyorum. bir insan hem korkak hem aptal olamaz herhalde. Süreyya 'ya bu kadar inanmak ve üstelik telefon konuşması nedeniyle teşekkür etmek. pes diyorum.
Ya son yemek sahnesi. kadim elinde çiçeklerle salona girdiğinde ezoyu aradı , çiçekleri Ezo'ya getirdiğini söyleyemedi. bir baktım kadimin ayağında klasik siyah terlikler, birde ne göreyim Nizamın ayağında bizim pufidik terlikler. Ahh içi kan ağlamıştır o terliklerin,Kadim kadim demiştir başka birşey dememiştir. Bizimle biraz kafa buluyorlar galiba, siz mi pufidik terlikleri böyle başrollere çıkarırsınız, onları Nizama giydirelimde görün der gibi.
Ezo'nun çiçeklerle girdiği an da bakışlar beni öldürdü zaten. Ezo'nunda hediyeler verilirken, özellikle de ipek pijama sırasında gözlerinde en nihayet o ışıltıyı gördüm ya, gözüm açık gitmez. Ama Elçin Hanım karabulut gibi çöktü bir anda. Ne kısakanç kıskanç bakışlardı öyle . belli taş koyacak bu kadın. Nedimin gelmeyeceğini öğrenince canım belli etmedi ama hayal kırıklığına uğradı. Ezo herkesin içnde resmen kadime şifreli aşk ilan etmedimi, çok mutlu oldum. Ev almak istiyorum, sonsuza kadar yalnız kalacak değilim, belki evi olmayan biri karşıma çıkar, hamı hamamı olsa da şart koşarım belki bu evde oturacağız diye. Birbirine değdiği an bakışlar ufak çaplı bir sallantı yapmıştır evde muhakkak.
İlk defa çok güzel bir yerde bitti ve beni mest etti.
ben bu geceyi kadim gecesi ilan ediyorum. Valla Ezo'da güzel bakmıştır herhal fakat aşkıyla, duruşuyla, bakışlarıyla geceye damgasını vuran Kadim'dir. Nasıl bir ince ruhtur ki baklavacının önüne geliyor, Ezo'yu seyrediyor, ama ne seyrediş, yıldızlar sönük kaldı onun Ezo'ya baktığı sahnelerde , aşkla nasıl parlamış , ışık saçarak bakıyordu. öyle mutlu ve hayat dolu görmüş ki bunu bölmek istememiş. Ezo hayatı boyunca hiçkimse tarafından ve hiçbirşekilde böyle derinlikte ve ayarda sevilmemiştir.
aslında Kadimin samimiyete, gerçek sevgiye, şefkate nasıl ihtiyacı olduğunu gördüm .Öyle yalnız ki , Onu bulduğu anda da yüzündeki ifadeyi gördüm.Geç