ehlocan
21-11-07, 08:54
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar.
Sevgiler
Ehlocan
Sevgiler
Ehlocan
|
Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 5) ehlocan 21-11-07, 08:54 Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar. Sevgiler Ehlocan h23 21-11-07, 08:57 fragmanı ilk izledigimde onyargı olustu izlemeyecm diye, ama sizin yazılarınızla izleyeym bari dedim ne yazıkki ben haklıymısım, sanırım tek begenmeyen de ben olmusum, serhat bey hayal kırıklıgına ugrattı, 12 bölümdür ilan-ı aşk nasıl olacak diye, ve serhat bey gibi mukemmel bi oyuncudan ezo-kadim gibi mukemmel bi asktan daha guzel sozler daha guzel bakıslar beklerdim, acıkcası hiç heyecanlanmadım cok uzgunum ama yalan soyleyemem aylardır bekledigim sahne bu kadar yavan olabilir, ilkokul cocukları gibi seni cok ama cok.. bu mudur yani, keske burda kopya cekilseydi guneşim olur musun gibi sözler sarfedilseydi.. cok uzgunum burdaki enerjiye umarım olumsuz bi etkim olmaz, sizi hiç bırakmıyacam ama ezo gelin gercekten hayal kısrıklıgına ugrattı beni, dizinin en guzel sahneleri ise kadimin kıvırmaya calıstıgı sahnelerdi, emin oldum ya ben kadim karakterini sevmişim ne mithat ne serhat ben kadim karakterini sevmişim... pelin-ce 21-11-07, 08:58 Akşam evde hatırlayabildiğim son halim buydu. Kadim: Ne oluyor oğlum sana? Deliriyor muyum ne? Pelin: Hayır canım! Aşıksın aşıksın sen aşıksın Kadim'im Annem: Kızım sen deliriyorsun galiba!!! :img-hyste:img-hyste:img-hyste Sevgili Serhat Tutumluer aşık adam rollerine geri döndü... Dizi artık bambaşka bir boyutta devam edecek bu kesin o nasıl bir ilan-ı aşk sahnesiydi akşam defalarca izledim ama ruhum hala doyamadı... Ezo karakteri biraz donuk kalmıştı. Bu senaryodan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama o bakışlar, o cümleler sonunda pek bir heyecan, hüzün ya da mutluluk ibaresi bulamadım ifadelerinde... Son söz Bolahenk harikasınız... KARAMAY 21-11-07, 08:58 Kadim:Söylemek istediklerimi söyleyemiyorum,söylemek istemediklerimde ağzımdan çıkıveriyor,üzgünüm ben böyleyim işte Sanırım bu bölüm Kadim şetanın bacağını kırıp söylemek istediklerini söyledi... şimdilik iyimi yaptı kötümü yaptı bilinmez.. Nedimin rahat durmaması başlarına ne belalar açıcak allah bilir.. Bu aşk ne kadar mümküm olucak , ne kadar yaşanabilecek bilinmez.. Lakin... Uzun zamandır ilk defa bir dizide , bir sahnede böyle heyecanlandım ... ikisininde oyunculuğu süperdi... biri utangaç korkak.. biri tüm cesaretini toplamış.. kaybetmeyi iliklerine kadar hissetmiş. ezo:e öyleyse kolayı var..ne zaman konuşacak olsanız susuverin,baktınız konuşmak zor geli ya Allah deyip söyleyin içinizdekini Söyledi Kadim içindekileri... Ezo korktu susturmaya çalıştı ...Kendi duygularına hakim olamamaktan... kendi duygularının adını koyamamaktan.. yüreğindekinin karşılığı olmasından korktu ...... Ama ne fayda.. Söyledi işte.. Ezo kendi dedi "Allah deyip söyleyin içinizdekini" diye. Kadim Allah dedimi duymadım ama öyle şeyler dediki heyecandan ben ekran başında yatagımda değilde dikenli tellerin üstünde yatıyordum sanki... ----------------------------- Ezo: hem duydum. hem duymadım. siz duymadım sayın. içimden hep "Ahaaa Ezo kötü bişey söyliycek .. Kadim küscek gidecek... aha bişey olcak ... dedim dedim de Kadim "Özür dilerim" dedi ahan bu iş burda bitti dedim... neyseki gazasız belasız o son dakikalara girebildik... Kadim inat etti içindekileri söylemekte... Valla hem hem duydum ... hem gördüm.... hemide hissettim Kadim: akıl var mantık var dedin değil mi… haklısın… bütün ömrümce akılla mantıkla yaşadım ben… sonu hep acı oldu… beni tanımıyosun bile dedin ya… kendimi daha az tanır oldum artık…ama seni tanıdıkca kendimlede buluşmaya başladım ben. Kim olduğumu, bütün yaptıklarımı neden yaptığımı sorgulamaya başladım. Mutluluk hemen yanımdayken neden başka yerlere bakıp durduğumu… şimdi beni susturma. Bırak kendime itiraf ettiğim şeyleri sanada söyleyim. bunun üstüne bişey söylenirmi? ... Bırak kendime itiraf ettiğim şeyleri sanada söyleyim :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo Ezo: söyleme korkiyim korkma güzelim korkma ... biz yanındayız.. yemişiz Elçin anneyi... koca bir forum senle ... Sen korkmaki bu hikaye, bu aşk hakkaten dillere destan olsun ... Edit medit: bizde Serhat'ın öyle bakıp durmasından korkuyoz .... bu gidişle kayıplar bile vericez forumdan. ama biz bakma korkuyoz diyomuyuz... BAK ANACIM BAKK.. YETERKİ SEN HEP ÖYLE BAK... gizemzem 21-11-07, 08:58 h23 şöyle yazmış: fragmanı ilk izledigimde onyargı olustu izlemeyecm diye, ama sizin yazılarınızla izleyeym bari dedim ne yazıkki ben haklıymısım, sanırım tek begenmeyen de ben olmusum, serhat bey hayal kırıklıgına ugrattı, 12 bölümdür ilan-ı aşk nasıl olacak diye, ve serhat bey gibi mukemmel bi oyuncudan ezo-kadim gibi mukemmel bi asktan daha guzel sozler daha guzel bakıslar beklerdim, acıkcası hiç heyecanlanmadım cok uzgunum ama yalan soyleyemem aylardır bekledigim sahne bu kadar yavan olabilir, ilkokul cocukları gibi seni cok ama cok.. bu mudur yani, keske burda kopya cekilseydi guneşim olur musun gibi sözler sarfedilseydi.. cok uzgunum burdaki enerjiye umarım olumsuz bi etkim olmaz, sizi hiç bırakmıyacam ama ezo gelin gercekten hayal kısrıklıgına ugrattı beni, dizinin en guzel sahneleri ise kadimin kıvırmaya calıstıgı sahnelerdi, emin oldum ya ben kadim karakterini sevmişim ne mithat ne serhat ben kadim karakterini sevmişim... Ben şeyi merak ettim şimdi bunu okuyunca, nasıl bir şey isterdiniz mesela bunun yerine? Bence Kadim gereği gibiydi çünkü bu sahnede de, belki de göremediğim bir şey var diye soruyorum. Ne rahatsız etti mesela sizi? h23 21-11-07, 08:59 gelelim ezo geline yani nurgul hanıma dun nurgul hanım cok etkiledi beni zaten onun icin ayrıca pek bişey soylememize gerek yok, sözlerimizle onu anlatmaya calısmak sadece yavanlastırmaktır ama dun gece en tutarlı karakter ezo yani nurgul hanımdı ki, kadimin doknuslrından etkilenmezken, ezonun yanaklarını kadimin avuclarının icine koyması cok tatlıydı, kendisini tekrar tebrik ediyorum.. sadece.ozge 21-11-07, 09:00 Çok iyi Türkçe konuşan Kadim, cümleye tekil başladı çoğul bitir... Ben, aramayınca gittin sandık... Kadim ona öyle demezler "cümleye biz" diye başlaman gerekiyordu... Ballı ağa hemen Ezoy"u görmek istiyorum KARDEŞİM..:happy0064 evet ya bunu bnde farketıım cok sekerdı kadım yaa. merak edıp edıp napyorum ben ya demelerı bıtırdı benı:) ıkısıde cok hoslar ıkısıde acayıp yetenek. ezo 1. sezonda bıle aşk konusunda kımseyı böle etkılememıstı omer zmanında askın A sı yoktu valla bı ezom canım asıktı oda oduna:) ama kadım melek melek ask melegı aslında ben sok oldum o replıklerı solerken sensız olmazdı gıbı seyler dedı ya. bu dızı yıkıcak askla ortalıgı bıde benım begendıgım nokta şu. asş var falan dıye modern adam köylu kız hala aynı yanı hemn ezo degıssın guzel konussun falan dıIL orjınal asks ask kardesım kulturemı bakr benım ezom böle dah guzel yanı dımı onun aklı kımlere bedel be degısmeısn ezo hıc:) mavi deniz 21-11-07, 09:03 gizemzem Olabilir. Bu müşterek bir şeydir zaten. Ben de öyle fanatik olmamakla birlikte takip ediyorum diyebilirim Nurgül Yeşilçay'ı ve çok da beğeniyorum. Onun oyunculuğundaki bir eksikliğe gönderme yapma istemedim zaten ama eğer bu durum sürdürülürse seyirciye geçirilmek istenenden farklı bir duygu geçebilir; Ezo'nun hislerinin çok da yoğun olmadığı gibi... Ki bu, hayal kırıklığı yaratmanın ötesinde önceki bölümlerdeki senaryoya bakılırsa bir tutarsızlık yaratacak. Ben bundan bahsetmeye çalıştım. Yoksa anlayamasam da anlıyorum sizi; Nurgül Hanım'a laf yok, tamamdır tatlım sen beni yanlış anladın yok yok niyetim o degildi benim demek istedigim sadece düşlünceydi bi mantuık yürütme yoksa anladım kaldıki nurgülü ben begeniyorum diye herkes begenmek zorunda degil bu kadar saçma bişeyi hiç düşünmedim sadcece bi açıklama getirmek bi mantık yürüterek bi fikir ortaya sundum umarım anladın:) nurgül yeşiçay kaldıki demek istedigim şeyi şu örnek açıklar umarım ; Bahar-Saray Gözlü Gelin Ağanın Akıl Almaz Aşkı asmalı konak bkz. ve barış pirhasanın kaleminden aşka direnen ve sevdikleri için tüm fedekarlıkları yapan hatta onlar içi yeri geldiginde aşktan vazgeçen zilan aşka sürgün bkz.bunlar sadece anlatmak istedişgim mesajın örnekleri :) ekin@sarp 21-11-07, 09:05 fragmanı ilk izledigimde onyargı olustu izlemeyecm diye, ama sizin yazılarınızla izleyeym bari dedim ne yazıkki ben haklıymısım, sanırım tek begenmeyen de ben olmusum, serhat bey hayal kırıklıgına ugrattı, 12 bölümdür ilan-ı aşk nasıl olacak diye, ve serhat bey gibi mukemmel bi oyuncudan ezo-kadim gibi mukemmel bi asktan daha guzel sozler daha guzel bakıslar beklerdim, acıkcası hiç heyecanlanmadım cok uzgunum ama yalan soyleyemem aylardır bekledigim sahne bu kadar yavan olabilir, ilkokul cocukları gibi seni cok ama cok.. bu mudur yani, keske burda kopya cekilseydi guneşim olur musun gibi sözler sarfedilseydi.. cok uzgunum burdaki enerjiye umarım olumsuz bi etkim olmaz, sizi hiç bırakmıyacam ama ezo gelin gercekten hayal kısrıklıgına ugrattı beni, dizinin en guzel sahneleri ise kadimin kıvırmaya calıstıgı sahnelerdi, emin oldum ya ben kadim karakterini sevmişim ne mithat ne serhat ben kadim karakterini sevmişim... arkadasım senı yargılamak kesınlıkle bana düşmez ama ben senın yazdıklarına kesınlıkle katılmıyorum bence yanlış dusunuyorsun bugune kadar izledigim ikinci ilanı askıtı tam anlamıyla harıkaydi sözler kesınlıkle ilk okul cocugu sözler degıldı o bakışlar kesinlikle cok süperdi ama tabiki senin yorumun ben sadece senın yorumana bişeyler yazmak istedim bana göre yanlış cumleler kullanmışsın.. sadece.ozge 21-11-07, 09:06 Kadim:Söylemek istediklerimi söyleyemiyorum,söylemek istemediklerimde ağzımdan çıkıveriyor,üzgünüm ben böyleyim işte Sanırım bu bölüm Kadim şetanın bacağını kırıp söylemek istediklerini söyledi... şimdilik iyimi yaptı kötümü yaptı bilinmez.. Nedimin rahat durmaması başlarına ne belalar açıcak allah bilir.. Bu aşk ne kadar mümküm olucak , ne kadar yaşanabilecek bilinmez.. Lakin... Uzun zamandır ilk defa bir dizide , bir sahnede böyle heyecanlandım ... ikisininde oyunculuğu süperdi... biri utangaç korkak.. biri tüm cesaretini toplamış.. kaybetmeyi iliklerine kadar hissetmiş. ezo:e öyleyse kolayı var..ne zaman konuşacak olsanız susuverin,baktınız konuşmak zor geli ya Allah deyip söyleyin içinizdekini Söyledi Kadim içindekileri... Ezo korktu susturmaya çalıştı ...Kendi duygularına hakim olamamaktan... kendi duygularının adını koyamamaktan.. yüreğindekinin karşılığı olmasından korktu ...... Ama ne fayda.. Söyledi işte.. Ezo kendi dedi "Allah deyip söyleyin içinizdekini" diye. Kadim Allah dedimi duymadım ama öyle şeyler dediki heyecandan ben ekran başında yatagımda değilde dikenli tellerin üstünde yatıyordum sanki... ----------------------------- Ezo: hem duydum. hem duymadım. siz duymadım sayın. içimden hep "Ahaaa Ezo kötü bişey söyliycek .. Kadim küscek gidecek... aha bişey olcak ... dedim dedim de Kadim "Özür dilerim" dedi ahan bu iş burda bitti dedim... neyseki gazasız belasız o son dakikalara girebildik... Kadim inat etti içindekileri söylemekte... Valla hem hem duydum ... hem gördüm.... hemide hissettim Kadim: akıl var mantık var dedin değil mi… haklısın… bütün ömrümce akılla mantıkla yaşadım ben… sonu hep acı oldu… beni tanımıyosun bile dedin ya… kendimi daha az tanır oldum artık…ama seni tanıdıkca kendimlede buluşmaya başladım ben. Kim olduğumu, bütün yaptıklarımı neden yaptığımı sorgulamaya başladım. Mutluluk hemen yanımdayken neden başka yerlere bakıp durduğumu… şimdi beni susturma. Bırak kendime itiraf ettiğim şeyleri sanada söyleyim. bunun üstüne bişey söylenirmi? ... Bırak kendime itiraf ettiğim şeyleri sanada söyleyim :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo Ezo: söyleme korkiyim korkma güzelim korkma ... biz yanındayız.. yemişiz Elçin anneyi... koca bir forum senle ... Sen korkmaki bu hikaye, bu aşk hakkaten dillere destan olsun ... Edit medit: bizde Serhat'ın öyle bakıp durmasından korkuyoz .... bu gidişle kayıplar bile vericez forumdan. ama biz bakma korkuyoz diyomuyuz... BAK ANACIM BAKK.. YETERKİ SEN HEP ÖYLE BAK... arkadsım yorumuna bayıldım yaa. cok guzel anlatmıssın ya korkiyim:) kokma guzelım korkma:) süpeersın yaa ya bde kız heralde donuk olucak yanı ben bıle sasrdım böel pat dıye demesıne o nasıl şaşırmasın yanı dımı ben bu dolanbaç daha bıkac bolum gıder sanıyodum kadım hızlı davrandı cok sukur:) korkiym:):) h23 21-11-07, 09:06 Ben şeyi merak ettim şimdi bunu okuyunca, nasıl bir şey isterdiniz mesela bunun yerine? Bence Kadim gereği gibiydi çünkü bu sahnede de, belki de göremediğim bir şey var diye soruyorum. Ne rahatsız etti mesela sizi? daha ezo-kadimi iceren daha farklı benzetmeli guzel carpıcı sozler beklerdim, bakın ezoya 2 ciddi buyuk itirafı oldu onlar da : kışguneşi benzetmesi, birde sizi hatırlamak istemiyorum hatırlamak icin once unutmak lazım sizi niye unutayım ki, bu tür replikleri dusununce, sensiz yasayamam seni cok ama cok.. yavan kaldıgını dusunuyorum amacım kesinlikle kötü değil, burası da az cok tanımıstır beni, ama sizin begenmiş olmanıza sevindim sizin guzel yorumlarınızla dizi guzelleşiyor.. gizemzem 21-11-07, 09:11 tatlım sen beni yanlış anladın yok yok niyetim o degildi benim demek istedigim sadece düşlünceydi bi mantuık yürütme yoksa anladım kaldıki nurgülü ben begeniyorum diye herkes begenmek zorunda degil bu kadar saçma bişeyi hiç düşünmedim sadcece bi açıklama getirmek bi mantık yürüterek bi fikir ortaya sundum umarım anladın:) nurgül yeşiçay kaldıki demek istedigim şeyi şu örnek açıklar umarım ; Bahar-Saray Gözlü Gelin Ağanın Akıl Almaz Aşkı asmalı konak bkz. ve barış pirhasanın kaleminden aşka direnen ve sevdikleri için tüm fedekarlıkları yapan hatta onlar içi yeri geldiginde aşktan vazgeçen zilan aşka sürgün bkz.bunlar sadece anlatmak istedişgim mesajın örnekleri :) Yok yok yanlış anlamadım merak etmeyin. Hem sizler gibi ılımlı hayranları olmasından dolayı çok şanslı Nurgül Hanım. Ve ben de:img-icecr... Çünkü normalde çok gözü kara şekilde savunulur hayran olunan insanlar ve ben de bu "hayranlık" hissiyatına pek yatkın olmadığımdan anlayamam onları ama yine de saygı duyarım. Fakat siz ne güzel derdinizi dile getiriyorsunuz doğru düzgün; bu çok hoş bir şey bence. Barış Pirhasan'la ilgili örnekler için de ayrıca teşekkür ederim. Kendisini sadece Adem'in Trenleri filminin yönetmeni olarak tanıyordum daha önceleri ama bu forum ve genel olarak Ezo Gelin dizisi sayesinde bir sürü şey öğrendim hakkında. Tekrar teşekkürler... :img-wink: Şah-Rû 21-11-07, 09:13 Banu alıntı yapacaktım ama diğer başlıkta kaldın neyse. Hayırlı apartmalar kardeşim direk yazmışsın zaten de bende altını çizeyim dedim. Kameranın "o tarafı" ile "bu tarafı" arasında bi sınır vardır, olmalıdır. Ve fakat eğer birileri "oradan" ya da "buradan" sınırı ihlal etmeye başlarsa tehlike çanları da çalmaya başlar. Felaket tellalı olmak değil niyetim çok severek takip ettiğim muhabbetinizi de bozmak değil ama tehlike çanları sizin için çalıyor gibime geliyor. Yakın zamandan örnekleri gözönüne alarak yazıyorum yoksa bildiğimi saklamak gibi bi durum değildir, belirteyim. Tv işi arz talep meselesidir ve izleyici ile ekip arasında hiçbişey olmasa da gönülden bi bağ vardır. Lakin mesafe korunmalıdır. Bu bölümü izledik elhak "bazı arkadaşların" diline düşmemek için. Ben fazla romantizmden falan hoşlanmam mıy mıy aşk hikayeleri beni bozar bu konuda takmayın pek beni, uyuzun tekiyimdir. Diyeceğim o ki beni diziye bağlayan o baştaki büyü çoktan dağıldı. Şu anda izliyorsam eğer ilk sezonu izleseydim hatırına izleyeceğim tek kişi için Ahmet Mümtaz Taylan için izliyorum. Ki Ahmet Bey hakikaten bu işin hakkını veriyor. Diğerleri kötü demiyorum, çıkıntıysakta o kadar da değiliz çok sağlam bi kadro var Ezo Gelinde. Ama çok değişiyor bazı şeyler dikkat diyorum aman dikkat. Elçin Anne nasıl oldu da Ezo ya bu kadar sert çıkabildi? Daha önce "bu kız bildiğiniz kızlara benzemiyor ben onu prenslere bile layık görmem en iyisini hakediyor" diyen kimdi? Ya da yangından sonra hastanede Ezo' nun Kadim' in omuzunda uyuduğunu görüpte kıs kıs gülen kimdi? Hadi onu da geçtik Kadim' e habire "sizin bulduklarınızdan hayır gelmiyor ben bulacağım sana bi saf temiz köylü kızı" diye imada bulunan kimdi? Sadece Ballı Ağa' nın geçmişini görünce mi bi anda çark etti. Önce can sonra canan pek inandırıcı olmadı burada. Değişen sadece o değil, Ezo niye donuklaştı bu dereceki ben onu savunurdum şimdiye dek. Sonuçta dul kadın köy ortamında elalem ne der baskısıyla yaşamış biri tabi ki kendini geri çekecek. Ama bu geri çekmekten fazlası. Kadim' in yanındaki hali bir yana Elçin Anne ile konuşurken bile taş gibiydi resmen. (fiziki açıdan demiyorum, hoş fiziken de öyle de) Peki ya Kadim? Ezo' yu kaybetme ihtimaliyle mi dank etti hemen aşkı? Hem herkes birdenbire Ezo-Kadim aşkını dile doladı. Şimdiye dek niye yanında sürekli diye düşünmediler de bi bölümde mi anlaşıldı. Yani çok değişiyor hızlı değişiyor sınır aşılıyor. İzleyici değişkendir diyorum. Orjinal fikirlerden sapılmasın, bi kere taviz verildi mi sonu gelmez diyorum. Hızlandırılmış trene benzemesin sonunuz diyorum. Daha da bişey demiyorum gidiyorum. mavi deniz 21-11-07, 09:13 vallahi bende barış beyin bu aşkı baltalamasından korkimya benim bildigim barış bey agzınmıza bir parmak bal sürdü ve şimdi bizi sürüm sürüm sürüündürücek formcak araya kötü müzeyyenler falanda girer yavs:( h23 21-11-07, 09:16 Banu alıntı yapacaktım ama diğer başlıkta kaldın neyse. Hayırlı apartmalar kardeşim direk yazmışsın zaten de bende altını çizeyim dedim. Kameranın "o tarafı" ile "bu tarafı" arasında bi sınır vardır, olmalıdır. Ve fakat eğer birileri "oradan" ya da "buradan" sınırı ihlal etmeye başlarsa tehlike çanları da çalmaya başlar. Felaket tellalı olmak değil niyetim çok severek takip ettiğim muhabbetinizi de bozmak değil ama tehlike çanları sizin için çalıyor gibime geliyor. Yakın zamandan örnekleri gözönüne alarak yazıyorum yoksa bildiğimi saklamak gibi bi durum değildir, belirteyim. Tv işi arz talep meselesidir ve izleyici ile ekip arasında hiçbişey olmasa da gönülden bi bağ vardır. Lakin mesafe korunmalıdır. Bu bölümü izledik elhak "bazı arkadaşların" diline düşmemek için. Ben fazla romantizmden falan hoşlanmam mıy mıy aşk hikayeleri beni bozar bu konuda takmayın pek beni, uyuzun tekiyimdir. Diyeceğim o ki beni diziye bağlayan o baştaki büyü çoktan dağıldı. Şu anda izliyorsam eğer ilk sezonu izleseydim hatırına izleyeceğim tek kişi için Ahmet Mümtaz Taylan için izliyorum. Ki Ahmet Bey hakikaten bu işin hakkını veriyor. Diğerleri kötü demiyorum, çıkıntıysakta o kadar da değiliz çok sağlam bi kadro var Ezo Gelinde. Ama çok değişiyor bazı şeyler dikkat diyorum aman dikkat. Elçin Anne nasıl oldu da Ezo ya bu kadar sert çıkabildi? Daha önce "bu kız bildiğiniz kızlara benzemiyor ben onu prenslere bile layık görmem en iyisini hakediyor" diyen kimdi? Ya da yangından sonra hastanede Ezo' nun Kadim' in omuzunda uyuduğunu görüpte kıs kıs gülen kimdi? Hadi onu da geçtik Kadim' e habire "sizin bulduklarınızdan hayır gelmiyor ben bulacağım sana bi saf temiz köylü kızı" diye imada bulunan kimdi? Sadece Ballı Ağa' nın geçmişini görünce mi bi anda çark etti. Önce can sonra canan pek inandırıcı olmadı burada. Değişen sadece o değil, Ezo niye donuklaştı bu dereceki ben onu savunurdum şimdiye dek. Sonuçta dul kadın köy ortamında elalem ne der baskısıyla yaşamış biri tabi ki kendini geri çekecek. Ama bu geri çekmekten fazlası. Kadim' in yanındaki hali bir yana Elçin Anne ile konuşurken bile taş gibiydi resmen. (fiziki açıdan demiyorum, hoş fiziken de öyle de) Peki ya Kadim? Ezo' yu kaybetme ihtimaliyle mi dank etti hemen aşkı? Hem herkes birdenbire Ezo-Kadim aşkını dile doladı. Şimdiye dek niye yanında sürekli diye düşünmediler de bi bölümde mi anlaşıldı. Yani çok değişiyor hızlı değişiyor sınır aşılıyor. İzleyici değişkendir diyorum. Orjinal fikirlerden sapılmasın, bi kere taviz verildi mi sonu gelmez diyorum. Hızlandırılmış trene benzemesin sonunuz diyorum. Daha da bişey demiyorum gidiyorum. hımm tam anlatmak istediklerimi anlatmıssın, teşekkurler.. mavi deniz 21-11-07, 09:17 Yok yok yanlış anlamadım merak etmeyin. Hem sizler gibi ılımlı hayranları olmasından dolayı çok şanslı Nurgül Hanım. Ve ben de:img-icecr... Çünkü normalde çok gözü kara şekilde savunulur hayran olunan insanlar ve ben de bu "hayranlık" hissiyatına pek yatkın olmadığımdan anlayamam onları ama yine de saygı duyarım. Fakat siz ne güzel derdinizi dile getiriyorsunuz doğru düzgün; bu çok hoş bir şey bence. Barış Pirhasan'la ilgili örnekler için de ayrıca teşekkür ederim. Kendisini sadece Adem'in Trenleri filminin yönetmeni olarak tanıyordum daha önceleri ama bu forum ve genel olarak Ezo Gelin dizisi sayesinde bir sürü şey öğrendim hakkında. Tekrar teşekkürler... :img-wink: saol güzel sözlerin için:img-wink: valla bu kadar iltifata cevabım nurgül fanı olmak diyecegim yine o bize hakkımızı ararkende insan gibi davranmayı aşıladı hep ılımlı yaklaşmamızı 10 düşünüp bir söylemeyi aşıladı bence hakikaten onun fanı olmak harbi ayrıcalık her insana nasip olmaz diyorum:icon_whis düşüncelerin içn ayrıca teşşekkür ediyorum barış evet formları bu yüzden seviyorum bende bi çok şeyi ögrenmmemmize vesile oluyor dimi:) dtpınar 21-11-07, 09:18 merhaba arkadaşlar,dün geceden beri kendimi nasıl zor tuttum anlatamam,işe geleyim de hemen birşeyler yazayım istedim.İlk başta şu saatin değişme olayı süper olmuş onu belirteyim,sonunda bbg ile çakışmıyor ve artık eminim izlenme oranı da artacak.Akşam dizi başladığında ben de biraz tedirgindim,yine istediğimiz gibi olmayacak mı diye düşünüyordum,ezo ve kadim pek gözükmüyordu ekranda ama beni sıkan birşey de yoktu,üstelik kendi mi kaptırmış izlerken buldum.Sonra ara ara kadimin meraklı halleri ekrana geldi,zaten onu öyle görünce eriyip gittim:)ve gerçekten meryemciğimi alnından öpmek istiyorum yaptığı şey bu forumdaki herkesi kurtardı,huzura erdirdi,mutlu mesut ve bahtiyar eyledi.... O son sahnelerde gerçekten televizyon karşısında ben çok heyecanlandım,o bakışlar,o mimikler,o ses tonu,ah ah ,ezonun saf köylü kızı hali,ya ikisi de süperlerdi.Oyunculuk müthiş başka kimseyi tanımıyorum.Ve sonda çalan parça süper olmuştu,gerçekten istediğimiz gibi bir parçamız oldu sonunda... ya daha ne yazılır bilmiyorum ama umarım herşey böyle güzel devam eder.Tabiki tartışmalar atışmalar olsun belki arada hafif dozunda kıskançlıklar ama hep bir arada olsunlar.Uzaklaşmasınlar,sanırım ezo kendini biraz çekecek ama elde olmayan nedenlerle mesela Ballı ağanın ortaklığı gibi kendini çok uzaklaştıramasın.Bir de umarım elçin anneyi kötü kadın haline getirmezler ne güzel önceden onları birbirine yakıştırıp duruyordu,o hep bizim bildiğimiz tatlı mı tatlı elçin anne olarak kalsın.lütfennnn Messa 21-11-07, 09:18 Dün akşam ki bölüm özellikle Ezo&Kadim açısından :img-in_lo doyurucu bir bölümdü... Haftalardır beklediğimiz bir sahneydi ama bence biraz boş olmuş gibiydi, biraz daha doyurucu olabilirdi replikler açısından... Kadim'in Ezo'ya "Sen ölseydin hayatın bir anlamı kalmazdı benim için" sözünü söylediğin de daha fazla heyecanlanıp, tepkisini biraz daha dışa vurmasını izlemek isterdim... Sanki beklediği birşeymiş gibi karşıladı. Kadim'in bakışları bile yeter ya heyecanlanıp bayılmaya...:img-in_lo abartıyormuyum ne... Ezo, bir bırakmadı Kadim sözünü tamamlasın oysa ben o sözü ondan duymayı çok istiyordum... Kadim, Ezo'yu ararken herkese "Önemli bir işimiz vardı, ondan" diye açıklama yapıyordu ama kimse tınlamıyordu, herkes herşeyin farkında idi özellikle küçük cadılar... Kadim gittikten sonra ne bilmiş laflar etti öyle yok kasıntı falan gülmekten bayıldım... Kızlar gerçekten çok zekiymiş kime çektiler acaba? Analarına mı babalarına mı?:img-wink: Kadim, küçük kız'dan Doktor Emre lafını duyunca nasıl da çılgına döndü, o hallerini izlemek çok keyifli oluyor... Sanırım Doktor Emre diziden ayrıldı. Ballı Ağa, Ezo'yu vurunca Ezo uzunca süre "Ne yaptın ağam, öldürdün sen beni..." deyip duruyordu yaa belki tuhafınıza gidecek ama çok komiğime gitti... Birde o sahne görsel açıdan oldukça zayıftı, Ezonun kolunun içinde birşey olduğu bariz bir şekilde belliydi... Oya Yüce yazı grubu diziden ayrılmış sanırım, doğru mu arkadaşlar? BERAK 21-11-07, 09:19 Ölem ben ölem ben kurban olam ağzındaki dile ben Ey aşk sen nelere kaadirsin.Kadim gibi kendini beğenmiş,mendebur heriften de bu cümleleri duyduk ya çok şükür yaradana.Ben Ezoya imalı birşeyler söyleyeceğini zannederken,adam ne var ne yok döktü içindekileri tek tek. O nasıl bir telaştır sevdiğini bulamayınca,oyy oyyy oyyy. Aslında hiçbirşey söylemese de gözleri anlatıyordu içindeki sevgiyi,telaşı.Yürek dayanmaz,o sözlere, o bakışlara.Allahtan iki canlıyım da kalbin biri durunca diğeri çalıştı. Eylül safı da inşallah çok geç olmadan anlar Nedimin ne mal olduğunu. Şimdi efendim nedir? Kocaya çocuğu uyutma talimatı verilir.Malum sahneden sonra suratta aptal bir gülümsemeyle tv karşısında kalakalınır.Akabinde kocanın -şşştttt alooo dizi bitti dünyaya dön-şeklindeki dürtmesiyle kendine gelinmeye çalışılır.Gerçi ben hala kendime gelebilmiş değilim ya neyse. Ben genelde forumu okumayı tercih ediyordum,ama tutamadım kendimi napiimmm. KARAMAY 21-11-07, 09:21 arkadsım yorumuna bayıldım yaa. cok guzel anlatmıssın ya korkiyim:) kokma guzelım korkma:) süpeersın yaa ya bde kız heralde donuk olucak yanı ben bıle sasrdım böel pat dıye demesıne o nasıl şaşırmasın yanı dımı ben bu dolanbaç daha bıkac bolum gıder sanıyodum kadım hızlı davrandı cok sukur:) korkiym:):) Bence Ezo olması gerektiği gibiydi... Vuruldugunda korktu .. hepimze garip gelen bir tepki vardı ... hatta ben bile kolunu gördükten sonra verdiği tepki karşısında acaba kurşun sektide başka bi yerinden mi girdi dedim..... Ama biraz düşününce... yooo yerinde bi tepki dedim... korktu ooo korkudan bağırdı çağırdı... Eğer bira olsun bu tarz silahlı , birçoğunun tabiriyle vurdulu kırdılı filmler izliyorsanız .. biz ne bacağından vurulupta öldüm ben kıyametleri koparanları gördük.... hatta bakınız Kurtlar vadisi Pusu 2 bölüm öncesi mankencik omzundan vuruldu .. (keşke ölsedi bu temenni bi yana) ama hatun ölmek istemiyorum diye feryat figan etti.. omzundan vuruldugu için öleni görmedim ama etti... buna şok halide diyebiliriz.. şoka girmenin etkisiyle bağırdı... bence oda güzel bi sahneydi.. ezonun geçmişteki tezcanlılığını düşünürsek abartı gelmedi bana.. herkes gibi kaldıgı yerden başlasın diyorum bende .. ama kesin başka bişey olmadan içeri biri gelecek... Ahh diyorum ahh.. Kadim kucaklasa alsa Ezoyu "seni burda bırakamam aklım sende kalır" dese alsa götürse Ezoyu ... ahh ahhh :icon_whis:icon_whis:icon_whis kendim için istiyosam ne olayım... forum için :icon_whis:icon_whis sinope 21-11-07, 09:21 Gunaydinlar Ezo&Filinta Kadim severler Kogusu:img-in_lo Kizlar iyimisiniz? Allahim yazacak soz bulamiyorum. Dun aksamki bolumun ardindan yerdemi,goktemiyim acikcasi hala kendimde degilim:sad53: Dun gece bir an kalbim duracak zannettim Sogutum bendende bir uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum Cevam,filintam,pelinim ve diger canlar yerlerde degiliz bugun ,havalarda ucacaz demistim degilmi? Ve ben yeminle hala kendime gelemedim. Sogutcugum yilan sureyya kesinlikle ve kesinlikle Filinta kadime asik Kiskanclik var onda Beni degilde Kizkardesim Berraki sevdi diye ici icini yiyor kiskancligindan(yoksa kizkardesi oldu diye yapmiyor bunlari) Sadece kendi isteyipte kadimi elde edememis olmanin kuyruk acisi var diyorum. Bu arada bundan sonra Ezonun eski kocasi olacak Kalas Omerin adini agzina alanin diline aci biber surecem.Burasi kesinlikle okunuyor Ve omer olayi yok artik,bundan sonra buram buram ask var Ezo& Filinta Kadim aski hemde Balli aga ve kadim arasindaki diyolaga bayildim.Ama en buyuk arkadasliklar,dostluklar kavgayla baslayan arkadasliklardir. Kesinlikle Balli ve Filinta Kadim cok iyi dost olacaklar Balli Aga vicdan azabindan buyuk olasilikla Ezoyu otele ortak yapacak.(Ezo bunu kabul etmese bile gizlidende olsa Kadimle anlasip yapacak bunu,vicdanini rahatlamak icin):img-yes: Veee harika damardan bir muzik ve super otesi sarki sozleri Tek kelimeyle mukemmel diyorum. Balli aga yakinda Filinta Kadime Cigerim nasilsin derse sasirmam artik:img-icecr Sevgilerimle gizemzem 21-11-07, 09:22 daha ezo-kadimi iceren daha farklı benzetmeli guzel carpıcı sozler beklerdim, bakın ezoya 2 ciddi buyuk itirafı oldu onlar da : kışguneşi benzetmesi, birde sizi hatırlamak istemiyorum hatırlamak icin once unutmak lazım sizi niye unutayım ki, bu tür replikleri dusununce, sensiz yasayamam seni cok ama cok.. yavan kaldıgını dusunuyorum amacım kesinlikle kötü değil, burası da az cok tanımıstır beni, ama sizin begenmiş olmanıza sevindim sizin guzel yorumlarınızla dizi guzelleşiyor.. Hmm... Anladım, olabilir esasında. Belki daha dolaylı bir ilan-ı aşk da olabilirdi. Çok doğrudan, yani hemen sonuca gider şekilde olmuş olması rahatsız etti sizi sanıyorum. Ben, evet, beğendim. Serhat Tutumluer'i o sahnede çok beğendim çünkü kendisi, televizyonlarda verilen oyunculuktan konuşacak olursak, "aşık bir adam"ı en iyi oynayan 2-3 aktörden biri. Ve mesela; onun oyunculuğuyla ilgili biraz gerçeküstü tavrı da seviyorum ben, ki bu galiba tiyatro oyunculuğunu uzun süre sürdürmüş olmasından kaynaklanıyor. Kendisi alelade aşık bir adamdan ziyade aşık olan adamın olması gerektiği hali bize yansıtıyor. Yani yavanlıktan söz açacaksak; onun oyunculuğu yavanlığın çok üstünde. Çünkü doğal görünmeyi de göz ardı etmeden yani yapaylaşmadan hayali bir aşık fikrini canlandırıyor bence. Bunu tavırlarına, sesine çok güzel yediriyor; dolayısıyla çiğ durmuyor. Ve bence bu, senaryodan bağımsız bir şey, bir yetenek ya da her neyse. Belki de bu yüzden replikleri daha iyi olabilirdi hissi geçmedi bana ama tabi belki daha iyi olabilirmiş, şimdi siz söyleyince düşündüm de... h23 21-11-07, 09:26 Hmm... Anladım, olabilir esasında. Belki daha dolaylı bir ilan-ı aşk da olabilirdi. Çok doğrudan, yani hemen sonuca gider şekilde olmuş olması rahatsız etti sizi sanıyorum. Ben, evet, beğendim. Serhat Tutumluer'i o sahnede çok beğendim çünkü kendisi, televizyonlarda verilen oyunculuktan konuşacak olursak, "aşık bir adam"ı en iyi oynayan 2-3 aktörden biri. Ve mesela; onun oyunculuğuyla ilgili biraz gerçeküstü tavrı da seviyorum ben, ki bu galiba tiyatro oyunculuğunu uzun süre sürdürmüş olmasından kaynaklanıyor. Kendisi alelade aşık bir adamdan ziyade aşık olan adamın olması gerektiği hali bize yansıtıyor. Yani yavanlıktan söz açacaksak; onun oyunculuğu yavanlığın çok üstünde. Çünkü doğal görünmeyi de göz ardı etmeden yani yapaylaşmadan hayali bir aşık fikrini canlandırıyor bence. Bunu tavırlarına, sesine çok güzel yediriyor; dolayısıyla çiğ durmuyor. Ve bence bu, senaryodan bağımsız bir şey, bir yetenek ya da her neyse. Belki de bu yüzden replikleri daha iyi olabilirdi hissi geçmedi bana ama tabi belki daha iyi olabilirmiş, şimdi siz söyleyince düşündüm de... öncelikle direk kızmayıp alınmayıp yorum yaptıgınız icin tesekkurler, kadim yani serhat bey guzel bakıyo hep soylenen bişey var en iyi asıgı oynuyo .bunlar kabulum ama serhat bey orda hiç soz soylemese daha etkilenecktim belki de o guzel sese o guzel gözlere daha onemlisi hayallerimizdeki ezo-kadim askına yavan buldum neyse artık bana gecmiş olsun baska soyleyecek bişey yok.. rozi 21-11-07, 09:27 şu anda sizlere diyer taraftan sesleniyorum :img-angel önume iki şeçenek kondu ya cennet yada forum dediler ben forumu şeçtim aslında cennetlik bir insan deyilim ama ölüm sebebim başkası olduğu için direk aldılar:img-hyste sabahtan beri aynı sahneleri tekrar tekrar izliyorum ve her izlediğimde vere çakılıyorum bize bunu nasıl yaparlar nerdeyse toptan gidiyorduk ama adamlara öylesine sert eleştiri yaptık ki çok pis intikam aldılar bu forum böylesine çarpılmamıştır çok güzel bir bölümdu ne desem az kalıyor yorum yapmak istiyorum ama konuşamıyorum :img-in_lo:img-in_lo külkedisi masalı gerçek oldu:img-in_lo:img-in_lo mavi deniz 21-11-07, 09:28 Hmm... Anladım, olabilir esasında. Belki daha dolaylı bir ilan-ı aşk da olabilirdi. Çok doğrudan, yani hemen sonuca gider şekilde olmuş olması rahatsız etti sizi sanıyorum. Ben, evet, beğendim. Serhat Tutumluer'i o sahnede çok beğendim çünkü kendisi, televizyonlarda verilen oyunculuktan konuşacak olursak, "aşık bir adam"ı en iyi oynayan 2-3 aktörden biri. Ve mesela; onun oyunculuğuyla ilgili biraz gerçeküstü tavrı da seviyorum ben, ki bu galiba tiyatro oyunculuğunu uzun süre sürdürmüş olmasından kaynaklanıyor. Kendisi alelade aşık bir adamdan ziyade aşık olan adamın olması gerektiği hali bize yansıtıyor. Yani yavanlıktan söz açacaksak; onun oyunculuğu yavanlığın çok üstünde. Çünkü doğal görünmeyi de göz ardı etmeden yani yapaylaşmadan hayali bir aşık fikrini canlandırıyor bence. Bunu tavırlarına, sesine çok güzel yediriyor; dolayısıyla çiğ durmuyor. Ve bence bu, senaryodan bağımsız bir şey, bir yetenek ya da her neyse. Belki de bu yüzden replikleri daha iyi olabilirdi hissi geçmedi bana ama tabi belki daha iyi olabilirmiş, şimdi siz söyleyince düşündüm de... vallahi bence mantıklı bi adımdı yani kadim o anda ezonun o kurşunun koluna degilde kalbine gittigini düşünerek bir çırpıda söyledi bence konuya direkt gitmemesi saçma olurdu o anda zaten kaybetme korkusunun her türlüsünü yaşamış adam yani düşünüm terkedilme ölüm vs gibi mesela sizin bi yakınınız olsa kaldıki aşık oldugunuz insan yani ne derdiniüz onu ilk gördügümde hemen söyleyivericem dimi kadimde möyle yaptı zaten kadim düz bi adam yani düz dedimsem siyahı siyah beyazı beyaz yani grisi olmayan bi adam ve düşündügünü pat diye söyleyen biri yanılıyormuyum:icon_whisyani o kısayolları seviyor hep bence gayet iyiydi ben begendim kendi adıma asıl dolaylı yollardan anlatması saçma olurdu bence :img-wink: vankedisi 21-11-07, 09:29 Günaydın Arkadaşlar Ne diyeyim, nasıl başlayayım anlatmaya bilemiyorum.Ezo Gelin akşam çok güzeldi.Şimdiye kadar izlediğim en etkilendiğim bölümlerden biriydi. İlk önce güldüğüm yerleri anlatayım.Ballı Ağa'nın Ezo'yu yanlışlıkla vurması ve Ezo'nun şok geçirmesi ve bunun sonucunda avaz avaz bağırması .Ballı ağa beni öldürdün demesi çok komikti. Bütün kantin çok güldük vallah.Elçin annem zavallım. Kutsal Usta size bir şey söyleyecem dediğinde yine yanlış anladı gerçekten açılsada elçin rahatlasa Gelgelelim Kadim'e Ezo'yu iki gün görmedi diye içi içini yedi garibimin.Özette dediği gibi deli gibi aradı vallah.O küçük kız Emre'dedir deyince çok kötü oldu.Hele arabada kıskançlık krizleri geçirdi.Alın size kıskançlık.Orayı da aradı orada da bulamadı hiç Ballı'yı aradı o da açmadı.Garibim Ezo'yu bulamayınca aldı içkiyi eline koydu posteri önüne o güzel bakışlarını postere daldırdı gitti. Ballı Ezo'yu yanlışlıkla vurdum deyince yerinden fırlaması çok hoştu.Odaya girip de Ezo'yla karşılaşınca gülümser diye düşünürken şoka girme sırasının kadim de olduğunu anlamış bulundum.Kalakaldı ezo'yu görünce. ooooo evet o sahne bence muhteşemdi.O an o kadar kendinden geçmiştiki artık aklına ne geliyorsa söyledi.Yani çok güzel sözler söylemesi beklenemezdi.Çünkü önceden planlanmış bir vaziyet değilki.Zaten kaybettiği sandığı kadını karşısında görmüş sevinsin mi vurulduğunu duymuş üzülsün mü bilemedi canım benim.Kadim ellerini Ezo'nun yanağına dokundururken Ezo'nun hali çok belirsizdi.yani hem yapmayın anlamında Kadim Bey diyordu hem de Kadim'in avucuna yanağını koyuyordu.En sonunda o da kadime dokundu ve orada bitti ben şimdi nasıl bir hafta bekleyecem yahu. söğüt 21-11-07, 09:29 bu bölümden anladığım; 1- süreyya kadime aşık; bütün intikam derdi falan kadimin kendisine aşık olma ihtimalinin olmamasını bilmesi... 2-süreyya - seyit ortaklığı kadime dokunacak 3-ezo biraz daha kasarsa bu aşk o odada doğup o odada ölecek 4-kadimden bu kadar ani çıkış beklemiyorduk..altı üstü bir iki gece ortadan kayboldu ezo..ama demekki insan aşık olunca bu kadar ayrılık bile çok geliyormuş 5-elçin anne ilk başlarda kadimi ezoya, ezoyu kadime ilk yönlendiren kişi değil miydi..şimdi sadece bu ballı mevzu yüzünden mi kadimden uzak dur demesi.. elçin annede cidden karakter değişikliği var.. 6-nedim hem saf, hem zavallı, hem zararlı... 7-aşk acısı çekenin nedim değil, kadim olduğunu anladık 8-ballının meryeme silah çekmesi çok gereksiz bir sahne olmakla beraber, aslında bize ballı karakteri hakkında bilgi de verdi diyemiyorum neden çünki, seyiti bile vurmamak için sabır gösterebilen bir adam sarhoş bir kadına neden ateş etsinki...demekki bu sahnenin tek amacı ezo ile kadimin arasını yapmaktı.. bence çok sıradan, kolay bir fikir oldu..ha belki ballı- kadim ortaklığı sırf bu sebepten dolayı olmayacaktır.bilemem..o da çok inandırıcı olmaz.. 9-seyit tetikçi- ayakçı olmuş bunu öğrendik..ama bir zamanlar ihanet ettiği patronu-ağası şimdi seyite nasıl güvenebilmiş anlayamadık.. 10-bu kadar ani bir kararla ilan edilen aşkın ömrünü merak etmiyor değilim 11- ezo ile elçin annenin evleri değişmiş...ne zaman değişti bu ev.. 12-deli şerife anladı saf eylülün laf taşıdığını, inşallah anlamıştır..sadece erkek arkadaşı olduğu için bu kadar tepki verilmezdi heralde.. 13-elçin anne kadimden yediği o sıkı azarlamadan sonra ezonun saçını başını yolar... 14-nedir eski komşular çok çok ama çok özlenmiştir...:happy0064 onları gördüğüme sevindim.. 15-kadim ezoya olan duygularının yüksek sosyetede duyulmasından rahatsız olacak anlaşılan..nedimin ağzını sıkı tutması için tehdit etmesinden başka bişi anlayamadım.. h23 21-11-07, 09:30 vallahi bence mantıklı bi adımdı yani kadim o anda ezonun o kurşunun koluna degilde kalbine gittigini düşünerek bir çırpıda söyledi bence konuya direkt gitmemesi saçma olurdu o anda zaten kaybetme korkusunun her türlüsünü yaşamış adam yani düşünüm terkedilme ölüm vs gibi mesela sizin bi yakınınız olsa kaldıki aşık oldugunuz insan yani ne derdiniüz onu ilk gördügümde hemen söyleyivericem dimi kadimde möyle yaptı zaten kadim düz bi adam yani düz dedimsem siyahı siyah beyazı beyaz yani grisi olmayan bi adam ve düşündügünü pat diye söyleyen biri yanılıyormuyum:icon_whisyani o kısayolları seviyor hep bence gayet iyiydi ben begendim kendi adıma asıl dolaylı yollardan anlatması saçma olurdu bence :img-wink: o zaman niye cumleye tekil baslayıp cogul bitirdi, ya direk odaya girip seni kaybetmekten cok korktum deseydi, yada daha dolaylı anlatsaydı?, elcin anne cok merak ettik, kutsal usta eylul cok merak ettik onları hiç karıstırmasaydı..sadece senin icin ve kimseyi dusunmeden geldim deseydi.. gizemzem 21-11-07, 09:30 öncelikle direk kızmayıp alınmayıp yorum yaptıgınız icin tesekkurler, kadim yani serhat bey guzel bakıyo hep soylenen bişey var en iyi asıgı oynuyo .bunlar kabulum ama serhat bey orda hiç soz soylemese daha etkilenecktim belki de o guzel sese o guzel gözlere daha onemlisi hayallerimizdeki ezo-kadim askına yavan buldum neyse artık bana gecmiş olsun baska soyleyecek bişey yok.. Estağfurullah... Beklediğiniz şekilde olur umarım bundan sonraki bölümler... Siz de daha fazla zevk alırsınız izlerken... :img-wink: rozi 21-11-07, 09:33 o zaman niye cumleye tekil baslayıp cogul bitirdi, ya direk odaya girip seni kaybetmekten cok korktum deseydi, yada daha dolaylı anlatsaydı?, elcin anne cok merak ettik, kutsal usta eylul cok merak ettik onları hiç karıstırmasaydı..sadece senin icin ve kimseyi dusunmeden geldim deseydi.. o kısımlar benim de dikatimı çekti dedim şimdide bunları bahane edecek ama sonrası çok güzel oldu hele o şarkı offff diyorum:img-in_lo gizemzem 21-11-07, 09:33 vallahi bence mantıklı bi adımdı yani kadim o anda ezonun o kurşunun koluna degilde kalbine gittigini düşünerek bir çırpıda söyledi bence konuya direkt gitmemesi saçma olurdu o anda zaten kaybetme korkusunun her türlüsünü yaşamış adam yani düşünüm terkedilme ölüm vs gibi mesela sizin bi yakınınız olsa kaldıki aşık oldugunuz insan yani ne derdiniüz onu ilk gördügümde hemen söyleyivericem dimi kadimde möyle yaptı zaten kadim düz bi adam yani düz dedimsem siyahı siyah beyazı beyaz yani grisi olmayan bi adam ve düşündügünü pat diye söyleyen biri yanılıyormuyum:icon_whisyani o kısayolları seviyor hep bence gayet iyiydi ben begendim kendi adıma asıl dolaylı yollardan anlatması saçma olurdu bence :img-wink: Valla zaten bence de iyiydi.:img-icecr Benim yazdığım bir cevaptı. Yoksa bence de gayet iyiydi yani.:img-wink: Katılıyorum.:img-yes: elfkartal 21-11-07, 09:33 bugün çok sevinçliyim ya. dünkü bölüm nihayet istediğime yakın bir şekilde geçti. sonunda sahradan sonra hüzünlü rolleri yerine benim aşık mithatıma yakın bir karakter çıktı ortaya gerçi kimse mithat olamaz ama kadimde zorladı dün gece. uzun zamandır bekliyordum böyle bir sahneyi. inşallah bu şekil gider bundan sonra bizde büyük aşk ve büyük aşık görmüş oluruz tekrardan:img-in_lo sadece.ozge 21-11-07, 09:37 Bence Ezo olması gerektiği gibiydi... Vuruldugunda korktu .. hepimze garip gelen bir tepki vardı ... hatta ben bile kolunu gördükten sonra verdiği tepki karşısında acaba kurşun sektide başka bi yerinden mi girdi dedim..... Ama biraz düşününce... yooo yerinde bi tepki dedim... korktu ooo korkudan bağırdı çağırdı... Eğer bira olsun bu tarz silahlı , birçoğunun tabiriyle vurdulu kırdılı filmler izliyorsanız .. biz ne bacağından vurulupta öldüm ben kıyametleri koparanları gördük.... hatta bakınız Kurtlar vadisi Pusu 2 bölüm öncesi mankencik omzundan vuruldu .. (keşke ölsedi bu temenni bi yana) ama hatun ölmek istemiyorum diye feryat figan etti.. omzundan vuruldugu için öleni görmedim ama etti... buna şok halide diyebiliriz.. şoka girmenin etkisiyle bağırdı... bence oda güzel bi sahneydi.. ezonun geçmişteki tezcanlılığını düşünürsek abartı gelmedi bana.. herkes gibi kaldıgı yerden başlasın diyorum bende .. ama kesin başka bişey olmadan içeri biri gelecek... Ahh diyorum ahh.. Kadim kucaklasa alsa Ezoyu "seni burda bırakamam aklım sende kalır" dese alsa götürse Ezoyu ... ahh ahhh :icon_whis:icon_whis:icon_whis kendim için istiyosam ne olayım... forum için :icon_whis:icon_whis evet haklısın bncede cok yerınde brı tepkıydı ezoya yakısan bır tepkıydı bu baska sekılde olsa yadırganırdı aslında . cok basarılydı bu sahnede. mavi deniz 21-11-07, 09:38 o zaman niye cumleye tekil baslayıp cogul bitirdi, ya direk odaya girip seni kaybetmekten cok korktum deseydi, yada daha dolaylı anlatsaydı?, elcin anne cok merak ettik, kutsal usta eylul cok merak ettik onları hiç karıstırmasaydı..sadece senin icin ve kimseyi dusunmeden geldim deseydi.. bence önce ezonun nabz<ını aldı gibi hani şy yani direkt girmemesi bunla alakalı bide ezoyu öyle mahçup mahçup görünce dayanamadı ezo zorladı sanki kadimi orda birazda tekrar izlersen farkedersin anlamazdan gelince oda direkt gitti yani ezo öyle olması için zemin hazırlkadı yokjsa kadimde önce dolaylı anlatımdan gidecekti ama aşk işte canım ne zaman nasıl tepki verir insan kestiremezsinki zaytn bunun adıüstünde aşk:) söğüt 21-11-07, 09:39 akşam son sahnede en çok korktuğum an; yazmadan geçemeyeceğim; çünki ezo bu fırsatı nasıl değerlendirmedi hala hayret ediyoruuum :img-hyste kadim aşkını itiraf ettiğinde ben aha dedim ezo şimdi lafı yapıştırır -yakın bi ilişki kurmasak eyi olur gadim bey:img-hyste:img-hyste mavi deniz 21-11-07, 09:41 Valla zaten bence de iyiydi.:img-icecr Benim yazdığım bir cevaptı. Yoksa bence de gayet iyiydi yani.:img-wink: Katılıyorum.:img-yes: dimi ama bence kıvamındaydı ya hatta ben ezonun vuruldugu sahnesindeki tepkisine a abartı ama dedim ama onun rolünde ezonun tepkisine hakverdim yanık sahnesidende aynıydı çünkü:) h23 21-11-07, 09:41 akşam son sahnede en çok korktuğum an; yamadan geçemeyeceğim; çünki ezo bu fırsatı nasıl değerlendirmedi hala hayret ediyoruuum :img-hyste kadim aşkını itiraf ettiğinde ben aha dedim ezo şimdi lafı yapıştırır -yakın bi ilişki kurmasak eyi olur gadim bey:img-hyste:img-hyste söğüt canım ya bugun ilk kez gülüyorum cok sagol bu esprin icin :good:en kötü anında bile insanda bi gülümeseme olusturabiliyon ya helal sana KARAMAY 21-11-07, 09:46 akşam son sahnede en çok korktuğum an; yamadan geçemeyeceğim; çünki ezo bu fırsatı nasıl değerlendirmedi hala hayret ediyoruuum :img-hyste kadim aşkını itiraf ettiğinde ben aha dedim ezo şimdi lafı yapıştırır -yakın bi ilişki kurmasak eyi olur gadim bey:img-hyste :img-hyste Ertesi gün haberlerde.. çıldıran forum ahalisi Ezo gelinin üstüne yürüdü.. Ezo sizlere ömür ... yakın bi ilişki kurmasak eyi olur gadim bey repliği duyan forum ahalisinde ciddi kayıplar var.. yaralılar hastanede.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste son gelişmelerle yine garşınızda olucaz EFTALYAGUL26 21-11-07, 09:47 son sahneeeyi ben çok begnedım amaa kadım beyin birden bu kadar açık açık dökülmesine şaşırmadım degil.yani beklıyordumda bu kadarını degil.ezonunn melul melul bakışlarıı süperdiiii bu kız işi biliyorrr valllaaaaaaaaa acayip güzel yansıtıyorrr herşeyi oyunuculuğunaaaa :good::good::good: gizemzem 21-11-07, 09:48 dimi ama bence kıvamındaydı ya hatta ben ezonun vuruldugu sahnesindeki tepkisine a abartı ama dedim ama onun rolünde ezonun tepkisine hakverdim yanık sahnesidende aynıydı çünkü:) Valla yok o konuda katılamayacağım. O biraz repliklerden de kaynaklı olarak yok öldüm, öldürdün vs. abartılı olmuş. Yani tabi Nurgül Yeilçay senaryonun gereğini yapmıştır belki bilemem ama öyle bir sahnede hem Ezo'ya hem Meryem'e güldüm ben resmen ki böyle olmaması gerekirdi. Benim verdiğim tepkiler sahnenin görmesi gereken tepkiler değildi yani. Senaryo gereği idiyse de; senaryo orada coşmuş biraz, bir dur demek lazımmış.:img-polic Tabi bu benim naçizane fikrim. rozi 21-11-07, 09:51 akşam son sahnede en çok korktuğum an; yamadan geçemeyeceğim; çünki ezo bu fırsatı nasıl değerlendirmedi hala hayret ediyoruuum :img-hyste kadim aşkını itiraf ettiğinde ben aha dedim ezo şimdi lafı yapıştırır -yakın bi ilişki kurmasak eyi olur gadim bey:img-hyste:img-hyste canım benim ne diyim ben sana yine kopardın bizi:img-hyste:img-hyste yakın bir ilişki kurmasak eyi olur gadim bey:img-hyste:img-hyste editt:allah aşkına dün geceden beri bakın bakalım kim en çok reklam almış beni çok seviyorlar çatlayın:img-hyste:img-hyste Ö.Dilek 21-11-07, 10:07 dün geceden beri bulutların üzerindeyim:icon_ange çevrim dışıyım bundan sonrasıda böyle olursa ben kendime hiç gelemiycem demektir:icon_whis kadim bir açıldı pir açıldı o ne güzel ses tonudur o ne güzel bakıştır öyle :img-in_lo şimdi ezo ortak olurmuş otele ballı ağa bu konuyu kadime açar kadimde balıklama atlar artık ben sana yardımcı olurum korkulacak birşey yok. ezo şöyle iş kadını olarak giyinsin otelin kapısından girsin seyreyleyin gümbürtüyü odada başbaşa durum değerlendirme toplantıları yapılsın nedim çatlar artık orta yerinden:bella sprıng 21-11-07, 10:13 herkeslere günaydınlar olsun koğuş ahalisi, hepimiz sağsalimen sabaha ulaştık inşallah, gece bulutların üstünde yürüyorduk , güneşin doğmasıyla ayaklarımız toğrağa bastı herhalde. Kadim'in aşk itirafıyla ilgili yorumlarımı dün gece yapmıştım. Tekrar birşeyler yazayım diyorum fakat dediğim gibi kelimeler beynimde biraraya gelmiyor. ben sende Tutuklu kaldım şarkısını söyleyebilirim ancak. Geldikleri nokta olağanüstü , bundan sonra ise ben aralarında ismini koydukları duyguların oya gibi işlenmesini istiyorum. Diğer dizilerde olduğu gibi hemen kredi bitirilir, yok araya yanlış anlamalar yok 3.sahıslar girer , küserler konuşmazlar , istemiyorum bu tür klasik klişeler. Hele Ezo rüyamda Ömeri gördüm demedi mi. Sakın Ömeri çalıştığı yerden döndürmek gibi bir eski model bir olaya başvurmasınlar . Elçin Anne'nin eski söyledikleriyle bu kadar tezat davrandırmaları da iyice abartıldı. Ezo'yu yere göğre sığdıramıyordu, onu krallara layık görüyordu, bir anda Ezoyla arasındaki ilişki yapaylığa döndü. Evde ikisi arasında yapılan konuşma en iyi işaret. Orada ilk defa Ezo'ya el olduğunu hissettirdi. hani kiracısı değil de kızıydı onun. ha birde hani onun sofrasında herkes eşitti, sınıf ve mevki gözetilemezdi. bu kadar lafı yuttu mu kadın. Şimdi Ezo'yu bir anda kapı dışına itiyor, önce can sonra canan diyor . kesinlikle mantıksız , ben eski Elçin Anneyi istiyorum. Nedim'i zaten iyice psikopatlığa doğru götürüyorlar, sonu ne olacak bilmiyorum. Başlarda en azından ağbisine kızsa da sevgisini görebiliyorduk, şimdi sadece kin var gözlerinde. Niçin olduğu da meçhul. Süreyya -Seyid çok güzel bir şekilde aynı lisanı konuşuyor. Kadim'in karşısına çıkacağı kesin Seyid'in. Kadim'in Ezo'ya olan duygularını da öğrendiklerine göre bunu da koz olara kullanmak isterler , bu da klasik numaradır , mümkünse Ezo'ya zarar veririz istediklerimiz yap klişesine başvurmasınlar. gene Elçin anneye döneceğim ama her Kutsal Ustayla konuştuğunda olayları kendine yontmasa olmuyor kadın. Gene Ezo'nun yalnızlığından girdi kendi yalnızlığından çıktı, Kutsal Usta ona açılana kadar yüzyıllar geçecek gibime geliyor. Biran önce onları başgöz etsek , Belki Ezo'yu didiklemeyi bırakır. Ah! Kadim'in telefonda ona sert çıkışını unutuyordum, belki de ilk defa ona sesini yükselltip " Ezo'yu kıracak birşey mi söyledin" derken Elçin Anne bakalım nasıl bir tavır içine girecek . Etkilenme olayları çoktan geçmiş aşk bu aşk. Ballı Ağayı unutmayalım. Cümlelerini mimikleriyle desteklemeleri çok başarııydı. Hele Kadim'e "ah şöyle canlan biraz" demesi. Ezoyu kendi adına otele ortak yaparsa o zaman herkesin suratındaki ifadeyi çok merak ediyorum.Müğimiz tabii ki güzel olmuştu, daha ön plana çıkartılması dileklerimi iletiyorum. mayıs mayıs 21-11-07, 10:16 arkadaşlar dünden beri iki şeyi çok merak ediyorum; 1) elçin anne kutsal ustaya ezo hakkında ne söyledi? (o kısmı izleyemedim de sadece konuştuklarını gördüm) 2) en son çalan müziği nerede bulabilirim? söyleyen kim? bunlar hakkında birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler.... sprıng 21-11-07, 10:23 h23 arkadaşım, o zaman niye cumleye tekil baslayıp cogul bitirdi, ya direk odaya girip seni kaybetmekten cok korktum deseydi, yada daha dolaylı anlatsaydı?, elcin anne cok merak ettik, kutsal usta eylul cok merak ettik onları hiç karıstırmasaydı..sadece senin icin ve kimseyi dusunmeden geldim deseydi.. diyor. Kadim'in odaya girdiğinde Ezo'yu ilk gördüğünde gözlerinde korku ve endişe vardı. zaten cümleye tekil başlayıp çoğul bitirmesi aynı boğaz sahnesinde olduğu gibi nerden başlayacağını bilememesinde kaynaklanıyordu. Çünkü burda Kadim karakterindne bahsediyoruz. tamamıyla karakutu olan bir adamdan. Aşkını ifade etmek ilk etapta zaten zordur, hele Kadim karakterinde bir insan için bence 2 kat zordu. Ezo'nun ölmedim yaşayım demesi üstüne cümleler ağzından döküldü. Ezo demişti ya konuşmak zor geldiği an kaptırın söyleyin diye. Öyle oldu güzel de oldu. h23 21-11-07, 10:25 arkadaşlar dünden beri iki şeyi çok merak ediyorum; 1) elçin anne kutsal ustaya ezo hakkında ne söyledi? (o kısmı izleyemedim de sadece konuştuklarını gördüm) 2) en son çalan müziği nerede bulabilirim? söyleyen kim? bunlar hakkında birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler.... ya yalnız dedi, usta da ee biz varız ded, elcin de o anlamda degil hani kaıdn olarak yalnız , usta da haa bekar yani dul mu demek istiyorsunuz anlıyorum ne de olsa genc kadın elcin de ayy genclikle ne alakası var her yasta insan yalnızlık ceker gibilerinden laflar etti bildigin ustaya asılma durumları yani :D bende en basını izlemedim, kadim-elcin ne konustu kadim ezonun gittigini nasıl anladı ? gamze_yy 21-11-07, 10:28 arkadaşlar dünden beri iki şeyi çok merak ediyorum; 1) elçin anne kutsal ustaya ezo hakkında ne söyledi? (o kısmı izleyemedim de sadece konuştuklarını gördüm) 2) en son çalan müziği nerede bulabilirim? söyleyen kim? bunlar hakkında birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler.... 1)Şöyle söyleyeyim ezonun yalnızlığından girdiği konuya kendi yalnızlığından çıktı:) 2)O şarkıyı Bolahenk'in solisti Gökhan Tümkaya söylüyormuş. Bende o şarkıyı arıyorum ama bulamadım mağlesef:icon_sorr Not:Halen kendime gelemedim:img-blush mayıs mayıs 21-11-07, 10:31 ezo gittikten sonra kadim ezoyu aradı, haliyle ezo telefonlara cevap vermedi. kadim bu sefer mutfağı aradı. kutsal usta da ezonun söylediklerini kadime anlattı. bu şekilde öğrendi... Fettan 21-11-07, 10:31 Naman Allah'ım son bakışta kaldım ben hala ordayım :img-blush :img-blush :img-blush Başlarda sinir olduğum bir bölümün böylesi sahneyle biteceğini tahmin edemezdim...Bence Kadim'in sözleri gayet Kadim'ceydi...Akıl mantık işi değil dedin ya diye başaldığı kısım özellikle...Ha Ezo daha tutukmuydu dersek evet öyleydi...Ama zaten o sahnede tamamen duygularının itirafı sözkonusuydu ağırlık Kadim'deydi..Aynı performansı Ezo'nun itirafı sahnesinde Ezo'dan bekliyorum... Birde Kadim Ballı'nın evine giderken ardyoda Candan Erçetin'in şarkısınımı dinledi acaba ; Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Gururun neye yayar ki yalnız kalmaktan başka Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Neden yar neden Bilinmez acı çekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden Neden cimridir insan anlatırken minnetini Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini Neden sevinir insan zafer kazandığında Kazanmak neye yararki kaybeden olduğunda Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Savaşlar neye yarar ki vakit kaybından başka feişi 21-11-07, 10:33 selam. çok güzel bi bölümdü .Kadimin gömleklerinin yakaları ve bakışları harikaydı. Umarım haftaya kadim kendini geri çekip ezodan kaçmaz:sad53::sad53: mayıs mayıs 21-11-07, 10:33 1)Şöyle söyleyeyim ezonun yalnızlığından girdiği konuya kendi yalnızlığından çıktı:) 2)O şarkıyı Bolahenk'in solisti Gökhan Tümkaya söylüyormuş. Bende o şarkıyı arıyorum ama bulamadım mağlesef:icon_sorr Not:Halen kendime gelemedim:img-blush çok teşekkürler... ben aramaya devam edeyim o zaman, bulursam haber veririm. ulkuk 21-11-07, 10:34 bu bölümden anladığım; 8-ballının meryeme silah çekmesi çok gereksiz bir sahne olmakla beraber, aslında bize ballı karakteri hakkında bilgi de verdi diyemiyorum neden çünki, seyiti bile vurmamak için sabır gösterebilen bir adam sarhoş bir kadına neden ateş etsinki...demekki bu sahnenin tek amacı ezo ile kadimin arasını yapmaktı.. bence çok sıradan, kolay bir fikir oldu..ha belki ballı- kadim ortaklığı sırf bu sebepten dolayı olmayacaktır.bilemem..o da çok inandırıcı olmaz.. 10-bu kadar ani bir kararla ilan edilen aşkın ömrünü merak etmiyor değilim 11- ezo ile elçin annenin evleri değişmiş...ne zaman değişti bu ev.. 14-nedir eski komşular çok çok ama çok özlenmiştir...:happy0064 onları gördüğüme sevindim.. 8. Ballı bence orada çok direndi... Meryem, Ballı'yı kışkırtmak için elinden geleni yaptı... Seyit'i korktuğun için vuramadın vs. gibi çeşitli kışkırtıcı şeyler söyledi. Hatta erkekliğine kadar laf soktu. Bu durumda Ballı değil, normal bir erkek bile (normalden kastım, mafyadan olmayan anlamında) dayanamaz. Ben Ballı'yı vurduğu için savunmuyorum ama mecbur kaldı... 10. Valla dün gece heyecanla birçok güzel şeyler yazdık. Evet bu ilanı aşkı bekliyorduk. Ama nedense bunun bir parmak bal olduğunu düşünüyorum. Bir kere ezo kendini geri çekecek. Hem Elçin annenin söylediklerinden dolayı hemde geçmişten dolayı diye düşünüyorum. Yani bu aşk bir süre rafta kalacak gibi görünüyor. H 23 adlı arkadaşın yazdıklarına bir yere kadar katılıyorum. Kadim'in itirafı erken oldu. Hemde karakterine biraz ters olarak döküldü sözleri... Ama biz biliyoruzki senaristimiz onları henüz birleştirmeyecek. Bu bölüm sadece Kadim'in duygularını döktüğü bölüm oldu. Ezo ve Kadim aşkının başladığı bölüm değil. Hem Kadim'in söyledikleri beni rahatsız etmedi. Abartılı gelmedi. Eminim ki Kadim'in bu kadar açılmasının devamında farklı şeyler olacak. Belki karşılık göremeyecek... (ben hala Ezo'dan emin değilim) belki Ballı faktörü, Seyit faktörü aşkları başlamadan ayrılmalarına sebep olacak. vs. vs... 11. Evet dün benimde dikkatimi çekti. Çünkü Ezo'ların evlerinde yokuştaydı. Baktım düz yoldan direkt evine girdi... Birde evlerine girişleri için bayağı bir uzun bahçeden geçiyordu. Ayrıca evlerinin dekoru bile değişmiş. Bari dekoru kullansalardı. 14. Eski komşular hep olsun. Zaten jenerikte vardılar. Sanırım artık hep bizlerle olacaklar... d!dar 21-11-07, 10:35 benim birşey dikkatimi çekti yokda benmi yanılıyorum ezo ile elçin annenin evi yine değişmiş eski mahallede yanan eve benziyordu ama odeğil giriş farklı...benmi yanıldım acaba......... birde şu canım elçin anneyi geri istiyoruz kadın 80 bırak 180 dönüş yaptı krallara layık görülen ezo ne olduysa biranda kimseye layık görmez oldu inşallah yanlış yapıpı birini bulmaya çalışmaz ozaman işimiz var demektir sadece.ozge 21-11-07, 10:39 arkadslar dıznın sonundAKI muzgın bırkac cumlesını ahtırlayan yokmu bulalımda barı sozlerını okyalım merak ettım smdı aklında olna varsa 1-2 cumle desın ok gamze_yy 21-11-07, 10:41 Ben mümkünse özet gelene kadar o sahnenin büyüsünden çıkmak istemiyorum. Çünkü çıktığım zaman gelecek bölümde neler olacak diye düşünmeye başlıyorum. Hiç de iyi şeyler geçmiyor aklımdan. Zaten kadim ezoyu az daha yanlış anlayacaktı. Ben özür dilerim sanmıştım ki:img-in_lo Nasıl korktum burada. Allahtan ezo tam olarak kesip atmadı da açık kapı bıraktı. Ama bana yine de uzun süre böyle bir sahne göremeyeceğiz gibi geliyor. Benim en çok korktuğum şey arkadaş olarak kalmalarıydı. En azından o durumdan kurtulmuş olduk. d!dar 21-11-07, 10:42 arkadslar dıznın sonundAKI muzgın bırkac cumlesını ahtırlayan yokmu bulalımda barı sozlerını okyalım merak ettım smdı aklında olna varsa 1-2 cumle desın ok gözlerinden süzülen gözyaşın ben olayım sil görmeden kimsecikler al kalbine orda kalayım sus konuşma tut elimi kim nederse desin düşünme yakacaksan sen yak beni yüreyim senin ellerinde yakacaksan sen yak beni al yüreyim artık ellerinde ezo-kadim 21-11-07, 10:42 Allah'a sükür hepimiz sag salim burdayiz aksam foruma giremedim bizim evdeki Kadimleri size imha edecek yöntemler yazin diye seslendim ama beni kimse duymadi,hala aksamin sokundayim cok güzel bir bölümdü basta Kadimi az gösterdiler yok anam dedim bunlar bizle dalga geciyorlar ama son 37 dakika bizim sovalyemizindi,endiseleri,arayisi cok güzeldi ask insana neler yaptiriyor cilgina cevirebiliyor :img-in_loo günlere ne kadar uzak olsakta Kadimle tekrar bir giris yaptik son sahne süperdi arkadasin biri yazmis her ne kadar Mithat kadar olmasada yaklasmis diye cok dogru ama bence buda güzeldi,Kadimin Ezoya bende senin deyip orda kalisi yani sende beni sviyorsun sanmistim diyecekti canim valla öyle o da seni seviyor biz biliyoruz sen devam et eger o seni sevmezse seni seven forumcular var buraya gel biz seni severiz ayrica Ezoyu donuk bulanlar var normal bence hemen boynuna atlayacak hali yoktuya ne yapsin normal bir tepkiydi Ezo da cok güzel bakti ama sovalyem sen bizi kalpten götürecen ne yapiyorsun sen bize öyle masum masum bakma diye kackere yazdik dimi ama aksam yine dimi dedi bayiliyorum ya hafta gelmezde artik ne yapalim canlara yani buraya takilarak haftayi getiririz artik sarkinin sözleri süperdi ya arkadaslar bu bolahenk kaybolan yillarinda müzigini yapmisti dimi ben solistin sesini duyunca hemen o dizi aklima geldi cok güzel müzikleri vardi ilk dikkatimi o dizide müzik cekmisti insaallah dogru hatirliyorumdur,sarkinin sözleri iste size .GÖZLERINDEN SÜZÜLEN GÖSYASIN BEN OLAYIM.SIL GÖRMEDEN KIMSECIKLER AL KALBINE ORDA KALAYIM.SUS KONUSMA TUT ELIMI KIM NE DERSE DESIN DÜSÜNME.YAKACAKSAN SEN YAK BENI YÜREGIM SENIN ELLERINDE.YAKACAKSAN SEN YAK BENI AL YÜREGIM ARTIK ELLERINDE.sevgiyle ve Serhat'la kalin:happy0064 to.derya 21-11-07, 10:44 Hala transdayim mutlulugun dorugundayim. Durmadan dua ediyorum allahim ne olur banada Serhat gibi birini nasip et. Ben hayatimda böyle güzel bakan bir erkek daha görmedim ya. Son sahnede Ezo Kadimi susturdukca, dur ya diyorum birak adam döksün icini söylesin iste seni seviyorum desin ama konusturmadi ya. Ya ezo eger olmaz derse saclarini yolucam kizin böyle bir erkek geri cevrilirmi ya. Ekrana yapisacaktim az daha. Diyenler dogru demis bu adam bu dünyadan degil. Ama iyiki gelmis. Elcin hanimada illet oldum ya. Ne demek yani kizimizi laik görmüyor kadimimize ama nasil azarlar gibi konustu kadim onunla telefonda beter olsun. Bu yeni elcini sevmedim ben. Bende eski elcin anneyi geri istiyorum. Kadimi resmen hayata geri döndürdü ama bizimki begenmedi. Eski elcin geri gelsin. Ezo kadimin konusmasina gelecek bölüm izin versim ve daaahaaaa bol ask sahnesi izleyelim. Asik Kadim cok tatli oluyor ya. :img-blush sadece.ozge 21-11-07, 10:48 gözlerinden süzülen gözyaşın ben olayım sil görmeden kimsecikler al kalbine orda kalayım sus konuşma tut elimi kim nederse desin düşünme yakacaksan sen yak beni yüreyim senin ellerinde yakacaksan sen yak beni al yüreyim artık ellerinde CANIM COKSAOL YA ELINE SAGLIK BIDE DINLEYEBILSEK SARKIYI GUZLE OLUCAK.. Fettan 21-11-07, 10:50 . Ama biz biliyoruzki senaristimiz onları henüz birleştirmeyecek. Bu bölüm sadece Kadim'in duygularını döktüğü bölüm oldu. Ezo ve Kadim aşkının başladığı bölüm değil. Hem Kadim'in söyledikleri beni rahatsız etmedi. Abartılı gelmedi. Eminim ki Kadim'in bu kadar açılmasının devamında farklı şeyler olacak. Belki karşılık göremeyecek... (ben hala Ezo'dan emin değilim) belki Ballı faktörü, Seyit faktörü aşkları başlamadan ayrılmalarına sebep olacak. vs. vs... Az önceki mesajımda da yazmıştım o sahne karşılıklı itiraftan ziyade Kadim'in içini döktüğü bir sahneydi..Yani Kadim onları söylerken illede karşılık bulurmuyum bulmazmıyım düşüncesinde değildi...Kendine itiraf etmeden Ezo'ya itiraf etti ve akıl mantık işi değil derken Ezo Kadim'e Kadim'de " bugüne kadar hep akıl mantıkla hareket ettim sonu hüsran oldu" dedi...Yani Gadim bey bu kez duygularını dinliyor... Ben dağılıyorum o sahneyi izledikçe nasıl bir ses tonu nasıl bakıştır oyyyyy oyyyy ezo-kadim 21-11-07, 10:54 Hala transdayim mutlulugun dorugundayim. Durmadan dua ediyorum allahim ne olur banada Serhat gibi birini nasip et. Ben hayatimda böyle güzel bakan bir erkek daha görmedim ya. Son sahnede Ezo Kadimi susturdukca, dur ya diyorum birak adam döksün icini söylesin iste seni seviyorum desin ama konusturmadi ya. Ya ezo eger olmaz derse saclarini yolucam kizin böyle bir erkek geri cevrilirmi ya. Ekrana yapisacaktim az daha. Diyenler dogru demis bu adam bu dünyadan degil. Ama iyiki gelmis. Elcin hanimada illet oldum ya. Ne demek yani kizimizi laik görmüyor kadimimize ama nasil azarlar gibi konustu kadim onunla telefonda beter olsun. Bu yeni elcini sevmedim ben. Bende eski elcin anneyi geri istiyorum. Kadimi resmen hayata geri döndürdü ama bizimki begenmedi. Eski elcin geri gelsin. Ezo kadimin konusmasina gelecek bölüm izin versim ve daaahaaaa bol ask sahnesi izleyelim. Asik Kadim cok tatli oluyor ya. :img-blush Dreyacim anneler ogullarini paylasmaktan hoslanmaz gelin kaynana catismasi neden cikiyor bu yüzden birde Ezo köylüya ondan layik görmüyor ama seninde dedigin gibi adami hayata döndürdü buna sevinecegine neler yapiyorlar bu ask cok güzel olacak ama cok engellerde var önlerinde ilk engel su Ömerin hayali kendi gitti adi hala ortalarda birak kizim kalas Ömeri bak karsindaki yakisikliya sana nasil bakiyor sözleri birak bir kenara gözlerdeki ifadeye bak ben böyle birsey görmedim hayatta oyuncu dedigin böyle olur dokunusu elini tutusu süperdi inan cok etkilendim coooook zaten ben sahradan beri nerdeyse 3 yil olacak Kadimin dedigi gibi ben beni unuttum sevgiyle ve Serhat'la kalin :sad53: :sad53: h23 21-11-07, 10:57 Feraye: Yo yo sarhoş olmak isteyen sensin. Sen iç rahatça bana güven.. Kadim: Güvenmek sihirli sözcük! İhanenetin kapısını açan anahtar... Güvenmek. Feraye: Of Kadim saçmalama! Kadim: Biliyor musun Berrak'tan sonra çok yaklaşmıştım Feraye... Feraye: Neye yaklaşmıştın? Kadim: Birine güvenmeye, diğerlerine benzemediğine beni inandıran birine. Bir çift göz fotoğrafında yakaladığım anın tesadüf olmadığına inandım. O gözlerin ardında ki ruha dokunabileceğime inandım. Feraye: Kim bu ayol? Kadim: Benim kim olduğuma aldırmadan, benden korkmadan, gözlerimin tam içine bakabilen bakışlarına güvenebileceğime inandım. Feraye: Ay çatlatırsın insanı ha! Kadim: Annem gibi, Berrak gibi bırakıp gitmeyecek birine güvenmek! Çok yaklaşmıştım ya! Feraye: Berrak seni bırakmadı. Öldü! Kadim: Diğerleri gibi yine serap görmüşüm. Hayal, yanılgı ,gaflet ne istersen söyle... Feraye: Bana bak Kadim sen sarhoş musun yoksa aşık mı? Kadim: Aşk, aşk bir sarhoşluktur zaten Feraye! Ne yazık ki ben ikiside değilim! off ya bu sahne hiç aklımdan cıkmıyo alakasız oldu biliyorum ama delirmiştim mest olmustum ve simdiye kadarki en begendigim sahneydi, 1 ay gecti uzerinden hala ilk izledigimdeki gibi tüylerim diken diken oluyo.. bu sahneyi son cumleyi ve de dun nedime ustelik sen asık da degilsin sahnelerini dusununce adam resmen aska acmış.. hekimoglu64 21-11-07, 10:58 ezo gelin finalmi yapti sanirim dizi bitti galiba cünki video bölümnde final fragmani diyordu saygilar.... söğüt 21-11-07, 11:00 Az önceki mesajımda da yazmıştım o sahne karşılıklı itiraftan ziyade Kadim'in içini döktüğü bir sahneydi..Yani Kadim onları söylerken illede karşılık bulurmuyum bulmazmıyım düşüncesinde değildi...Kendine itiraf etmeden Ezo'ya itiraf etti ve akıl mantık işi değil derken Ezo Kadim'e Kadim'de " bugüne kadar hep akıl mantıkla hareket ettim sonu hüsran oldu" dedi...Yani Gadim bey bu kez duygularını dinliyor... Ben dağılıyorum o sahneyi izledikçe nasıl bir ses tonu nasıl bakıştır oyyyyy oyyyy ben kadimin her bir sözünü ve yaşadığı anlık ruh halini çok iyi anlayabildim.. tek anlayamadığım ezo gayet normal bişey yaşıyomuş gibi bakmasıydı..neyse kızcaaz ilk şoku atlattıktan sonra ne anlama geldiğini anlar ve gerekeni yapar diim bacım:happy0064 orda yapacağı tek şey bize tatlı bir heyecan yaşadığını, korkular yaşadığını ama mutlu olduğunu bakışları ve beden dili ile anlatacaktı..zaten kadimin boynuna atlamasını kimse beklemiyordu..:img-yes: bu arada sycamoreun işi çokmuş, buraya gelebilecek halde değilmiş.. telini arayıp,sadece uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyip kapatmayı düşünüyorum..görsün gününü:img-hyste:img-hyste rozi 21-11-07, 11:02 ezo gelin finalmi yapti sanirim dizi bitti galiba cünki video bölümnde final fragmani diyordu saygilar.... anam sen bizi öldürmeyemi niyetlisin :img-swoon böyle pat diye söylenir mi neye uğradığımı şaşırdım:blink: ezo-kadim 21-11-07, 11:02 ben burdan ayrilamiyorum ne olacak halim arkadaslar Serhat'in ses tonu cok güzel ama sanki dün grip olmus gibiydi ince ince gömlekleri giydiriyorlar canima mor gömleklerine kurban oldugum artik kis geldi canim birde oyun tabi üsütüyor birtanem aman yakindakilere söylesek bolca ihlamur takviyesi yapsalar ama birileri bizi zaten gözetliyordu dimi yasasin o zaman bolca isteklerimizi siralayalimki dizimiz daha iyi olsun Ezo Kadimi red etmesin lütfen oda icindekini itiraf etsin korkmasin biz arkasindayiz yürü Ezom bak Kadime dolu dizgin sen geride kalma sevgiyle ve Serhat'la kalin Ceva 21-11-07, 11:03 Aşk, aşk bir sarhoşluktur zaten Feraye! Ne yazık ki ben ikiside değilim! demiş FilintaKadim zamanın birinde… Aşkı herkes farklı yaşar ya Kadim hep aşkı sarhoşluk olarak düşünmüş ya da yaşamış ama Ezo’yu tanıdıktan ve ondan haber alamadığı zamanda yaptıkları sarhoşluktan çok ne yaptığının gayet farkında olan ve isteyen aşık görünümündeydi. Ezo’yu, ararken her halinden telaşlı, meraklı ve tedirgin olduğu belli olan Kadim’in, sürekli mazeret uydurması çok tatlıydı. Birde inandırabilseydi etrafındakileri..tabi önce kendini, sonra etrafındakileri inandırması daha akıllıca olurmuş. FilintaKadim, Ezo’nun gözleri ile sabahladığı zaman, günün ilk ışıkları yüzüne vurunca yüzünde bir gülümseme vardı. O zaman iç hesaplaşma bitmiş, kalbiyle konuşmuş, kabul etmiş FilintaKadim. (Nihayet) Ezo’yu, ilk aradığında bulsaydı..Kadim’in, iç hesaplaşması bu kadar çabuk olmaz, bizde o güzel sahneyi izleyemezdik. Bölümde kendini affettirmezdi. Ve unutulmaz bir son sahne…FilintaKadim, odaya adımını attığı an Ezo’nun nefesini kesti..o nasıl bir yüz ifadesidir, bakıştır. (e biz dakikalardır nefessiziz ne olmuş demeyin..nerden bilsin kız..o telaşlı, derbeder hallerini görmedi ki..yoksa o da bizim gibi çoktan gidip, gelmişti.:)) FilintaKadim, kendine itiraf etmiş ama Ezo’ya bunu söylemek istediği yer orası değildi gibi..Planları farklıymış sanki FilintaKadim’in..mum ışığı belki de haftalardır senaryo sayfasını meşgul eden şömine..belli mi olur. :img-blush Tabi “öldürmeyen Allah öldürmiy” sözünü duyana kadar (gitti bizim şömine:))...Eh o sözden sonra FilintaKadim’i tutabilene aşk olsun (zaten tutmak isteyen kim:img-yes:) “neden pişman olayım duymadın mı dediğimi” derken ne kadar heyecanlıydı. Gözlerinin içi parlıyordu resmen..ama “hem duydum. hem duymadım. siz duymadım sayın” sözünü duyduktan sonra ki gözlerdeki acı da bir o kadar belliydi. Nasıl emin karşılıklı olduğundan..ama bir o kadar da gerçek olamayacak kadar kibar.. sevgisini söylediği için özür diliyor bide (Darcy-2:))..yok buda Darcy gibi gerçek değil.(aç parantez.. şimdi; normal bir dizide esas erkek bu söz üzerine üzülür, gurur yapar, kızar çeker giderdi. Esas kızda o gittikten sonra ağlayarak bende seni seviyorum derdi. Neyseki bizde öyle olmadı. Sağ olunuz efendim. Hiç çekilmezdi, set basılırdı) neyse nerde kalmıştık…Ama fark tabiî ki FilintaKadim’de..Ezo da az değil istemem yan cebime koy durumunda “akıl var mantık var.” deyip FilintaKadim’in gözlerinin içinin tekrar parlaması sebep olup..sıra sende sen devam et diyor..ne diyeyim akıllı kız vesselam..”şimdi beni susturma. Bırak kendime itiraf ettiğim şeyleri sanada söyleyim.” söyle…söyle de şimdi şöyle bir durum var..bu sahnenin başında televizyonun sağ üst köşesinde durması gereken kalp işareti nerde?.. ben görmedim siz gördünüz mü?..e ben sizi rtük e toplum sağlığını tehdit ediyor diye şikayet etmez miyim?..ederim..kim durduracak beni..Ezo gelin koğuşumu? adı üstünde koğuş diyoruz..o koğuş ki hala ayakları yere basmıyor.. Birde diziye renk geldi, heyecan geldi, Ezo gelin sayfasının hızına yetişilemiyor. Hepimiz çok beğendik tamam da Kadim’in, aşkını..bu hale gelene kadar yaşadıklarını bize biraz gösterseydiniz daha iyi olmaz mıydı? Gayet yavaş ve derinden ilerleyen bir aşkın birden bire bu kadar hız kazanması şaşırtmadı dersem yalan olur. Aynı şekilde Ezo içinde geçerli bu isteğim. tubi 21-11-07, 11:03 ben kadimin her bir sözünü ve yaşadığı anlık ruh halini çok iyi anlayabildim.. tek anlayamadığım ezo gayet normal bişey yaşıyomuş gibi bakmasıydı..neyse kızcaaz ilk şoku atlattıktan sonra ne anlama geldiğini anlar ve gerekeni yapar diim bacım:happy0064 bu arada sycamoreun işi çokmuş, buraya gelebilecek halde değilmiş.. telini arayıp,sadece uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyip kapatmayı düşünüyorum..görsün gününü:img-hyste:img-hyste kaçak giriyorum resmen burada yasak da sadece bende uuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum.. anlayan anladı zaten :img-blush:img-in_lo:img-in_lo Fettan 21-11-07, 11:04 ben kadimin her bir sözünü ve yaşadığı anlık ruh halini çok iyi anlayabildim.. tek anlayamadığım ezo gayet normal bişey yaşıyomuş gibi bakmasıydı..neyse kızcaaz ilk şoku atlattıktan sonra ne anlama geldiğini anlar ve gerekeni yapar diim bacım:happy0064 bu arada sycamoreun işi çokmuş, buraya gelebilecek halde değilmiş.. telini arayıp,sadece uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyip kapatmayı düşünüyorum..görsün gününü:img-hyste:img-hyste Sögüt'üm bidenem hani Kadim Ezo'nun yanağını okşadı ya tikkat ettinmi / ettinizmi itiraz etmedi hatat ve hatta aha dedim şimdi Ezo Kadim'in yüznde dolaşn einin içini öpecek malum tüm dizlerde bir avuç içi öpme modası başladı... Sycamore u arayıp uuuuuuuuuuuuuuuu deyip telefonu kapatmak ne büyüğk bir ceza olur kendisine o kadar vicdansız olma hihihihi Ö.Dilek 21-11-07, 11:05 ezo gelin finalmi yapti sanirim dizi bitti galiba cünki video bölümnde final fragmani diyordu saygilar.... 41. bölmün final sahnesi... yoksa rozinin de dediği gibi kalpten gideriz şimdi:icon_whis Ceva 21-11-07, 11:06 Şimdi benim eleştirilerimde var bu bölüme…bu bölümde olmasın dediğinizi duyuyorum sevgili forum arkadaşlarım ama var:).. Bu dizinin iki bölüme ayrılmış hali hiç sevmiyorum..ilk bölüm yan karakterlerle, ikinci bölüm başrol ağırlıklı olarak geçiyor. Ben herhangi bir televizyon izleyicisi olsam yani bu dizinin takipçisi olmasam, dün akşam dizinin ilk 40 dakikasına katlanmaz başka kanala geçerdim. Bu dizinin başrol oyuncuları belli..dağıtın o zaman sahnelerini bölüm içine, sıkıştırmayın son bölüme.. O kadar gereksiz ayrıntı vardı ki..tamam sadece başrollerle olmaz dizi, zamanı doldurmanız gerekiyor ama bu kadarda olmaz ya.. misal..Süreyya, Nedim’e bu işi kendinin halledeceğini söylemiş. Bizi ikiliyi tekrar bir arada görmek zahmetinden kurtarmış..ama sonra bir bakıyoruz bunlar yine aynı konu ile ilgili olarak beraberler. Konuyu yine Süreyya halledeceğini söylüyor..eee niye var bu sahne..Bu sahnenin amacı aslında Nedim’in, abisinin kötülüğünü istemeyen, iyi yürekli biri olduğunu göstermek miydi? Hani olurda ilerde karanlık taraftan vazgeçerse bu günleri mi hatırlamamız mı lazım? yok ben hatırlamam, affetmem de..Kadim affeder o da onun bileceği bir iş.. Ve gelelim Elçin annedeki..yoksa artık son olaylardan sonra Elçin Hanım mı demeliyim?Malum bu şekilde devam ederse yakında kendisine sevgi beslemeyecek bu forum..bu karakter sapmasına..lütfen ilk bölümlerdeki ve özellikle yangın sonrasındaki hastane sahnelerini tekrar izleyin ve o Elçin anneyi geri verin..Kötü kalpli kaynana ya da sevenleri sınıf farkı diye ayırmaya çalışan bir Elçin anne görmek istemiyorum. Elçin annenin sahnelerinde gerilmek istemiyorum yahu çok şey mi istiyorum? (Hep yazıyorum ama Elçin anne Kadim’le telefonda konuştuğunda çok güzel görünüyordu. Yine kırmızı giymiş Suzan Hanım) Birde Makyözümüzden bir ricam var. İlknur Ballı Hanım evet sizden ricam.. Nurgül Hanımın İlk bölümlerdeki makyajı daha güzeldi. Şimdiki makyajı çok ağır ve bu televizyondan hiç güzel görünmüyor. Aynı şey Eylül içinde geçerli. Buna bir çare.. Bu arada sevgili forum arkadaşlarım bizleri de düşünün daha öbür başlığı okumadan burada almış gitmiş başını..:img-blush emine65 21-11-07, 11:06 ezo gelin finalmi yapti sanirim dizi bitti galiba cünki video bölümnde final fragmani diyordu saygilar.... Final yazarak 41. bölümün sonunu kastetmiş, Ezo gelin devam ediyor biteceğini zannetmiyorum. deryadil 21-11-07, 11:17 Banu alıntı yapacaktım ama diğer başlıkta kaldın neyse. Hayırlı apartmalar kardeşim direk yazmışsın zaten de bende altını çizeyim dedim. Kameranın "o tarafı" ile "bu tarafı" arasında bi sınır vardır, olmalıdır. Ve fakat eğer birileri "oradan" ya da "buradan" sınırı ihlal etmeye başlarsa tehlike çanları da çalmaya başlar. Felaket tellalı olmak değil niyetim çok severek takip ettiğim muhabbetinizi de bozmak değil ama tehlike çanları sizin için çalıyor gibime geliyor. Yakın zamandan örnekleri gözönüne alarak yazıyorum yoksa bildiğimi saklamak gibi bi durum değildir, belirteyim. Tv işi arz talep meselesidir ve izleyici ile ekip arasında hiçbişey olmasa da gönülden bi bağ vardır. Lakin mesafe korunmalıdır. Bu bölümü izledik elhak "bazı arkadaşların" diline düşmemek için. Ben fazla romantizmden falan hoşlanmam mıy mıy aşk hikayeleri beni bozar bu konuda takmayın pek beni, uyuzun tekiyimdir. Diyeceğim o ki beni diziye bağlayan o baştaki büyü çoktan dağıldı. Şu anda izliyorsam eğer ilk sezonu izleseydim hatırına izleyeceğim tek kişi için Ahmet Mümtaz Taylan için izliyorum. Ki Ahmet Bey hakikaten bu işin hakkını veriyor. Diğerleri kötü demiyorum, çıkıntıysakta o kadar da değiliz çok sağlam bi kadro var Ezo Gelinde. Ama çok değişiyor bazı şeyler dikkat diyorum aman dikkat. Elçin Anne nasıl oldu da Ezo ya bu kadar sert çıkabildi? Daha önce "bu kız bildiğiniz kızlara benzemiyor ben onu prenslere bile layık görmem en iyisini hakediyor" diyen kimdi? Ya da yangından sonra hastanede Ezo' nun Kadim' in omuzunda uyuduğunu görüpte kıs kıs gülen kimdi? Hadi onu da geçtik Kadim' e habire "sizin bulduklarınızdan hayır gelmiyor ben bulacağım sana bi saf temiz köylü kızı" diye imada bulunan kimdi? Sadece Ballı Ağa' nın geçmişini görünce mi bi anda çark etti. Önce can sonra canan pek inandırıcı olmadı burada. Değişen sadece o değil, Ezo niye donuklaştı bu dereceki ben onu savunurdum şimdiye dek. Sonuçta dul kadın köy ortamında elalem ne der baskısıyla yaşamış biri tabi ki kendini geri çekecek. Ama bu geri çekmekten fazlası. Kadim' in yanındaki hali bir yana Elçin Anne ile konuşurken bile taş gibiydi resmen. (fiziki açıdan demiyorum, hoş fiziken de öyle de) Peki ya Kadim? Ezo' yu kaybetme ihtimaliyle mi dank etti hemen aşkı? Hem herkes birdenbire Ezo-Kadim aşkını dile doladı. Şimdiye dek niye yanında sürekli diye düşünmediler de bi bölümde mi anlaşıldı. Yani çok değişiyor hızlı değişiyor sınır aşılıyor. İzleyici değişkendir diyorum. Orjinal fikirlerden sapılmasın, bi kere taviz verildi mi sonu gelmez diyorum. Hızlandırılmış trene benzemesin sonunuz diyorum. Daha da bişey demiyorum gidiyorum. Merhaba Şah_Ru,:happy0064 yorumunu okuyunca gözyaşı çetesi günleri geldi aklıma, Ezo Gelin'in sonu benzemez inşallah:icon_sorr. Orada da birden herşey acayip hızlanmıştı ve gerçeklik duygumuzu yitirmiştik. Hızlandırılmış tren örneği çok müthiş. Şimdi bu kadar süratte iyi bir yönetmen, iyi bir zamine ihtiyaç var. Yalnız kameranın bu yanı öte yanından ne kastettin çok merak ettim. Çünkü son sahne hariç bütün gelişmeler daha önce bu sitede bazı arkadaşların öngördükleri ve arzu ettikleri şekilde gelişti. Ben de tabi tüm replikler de çok örtüştüğü için pek heyecanlanmadım. Sınırdan kastın bu mudur? Ne yapmalıyız sence? Ben sürprizleri sevdiğimden hiç dizi şöyle veya böyle gelişsin dememeye çalışıyorum. Hatta jenerik müziğine takıktım mesela ondan da vazgeçtim, belki büyük bir kitle de beğeniyordur. Yalnız içimde hep bir korku var izlediğim diziler genelde bitiyor. Bir tek yaprak dökümü iyi gidiyor. Acaba senaryo önceden oluşturulmayınca mı sorun oluyor. Ben diyorum ki senaryo tamamen hazır olmalı ve ondan sonra mümkünse ekip değişmemeli. Irmağı geçerken at değiştirilmemeli. tunus 21-11-07, 11:25 dizinin ilk 40 dk.Kadim'siz çok sıkıcı ve gereksiz geldi.tamam yan karakterler de önemli ama o kadar da olmazki.eğer son 10 dk da neler olacakmışş da haberimiz yokmuş.başımıza geleceklerden habersiz izliyormuşuz.dün geceden beri hala ağzım açık.resmen şoktayım.beklediğimiz bir şeydi Kadim'in Ezo'ya duygularını açıklaması ama yine de Kadim'i bu kadar kararlı beklemiyordum.Ezo susturmaya çalıştıkça O vazgeçmedi :img-in_lo.Bakışlarıyla ne kadar çok şeyi kısa zamanda anlatabiliyor Serhat T.Endişe,Ballı'ya kızgınlığı,E.'nun durumunu öğrenince endişe,korku, hayal kırıklığı,AŞK,özlem(hayata,yaşama duyduğu özlem)... haftaya bölümü dört değil ondört gözle bekliyorum ama hayalkırıklığı yaşama ihtimalimiz de çok yüksek.bu kadar yüksek bir sahneden sonra ne gelse doymayız(Kadim'in Ezo'yu öpmesi ama o da olmaz bence) first lady 21-11-07, 11:31 dünki bölüm pek bi rüzgar gibi geçti yaw.o ne hızdı valla anlayamadım.kadim birden bülbül kesildi maşallah.tamam serhat beyden ilan-aşk dinlemek her halde güzel ama senaristin acelesi vardı heralde.bianda oluverdi herşey.kadim gibi ketum bi insan nasıl o kadar açılıverdi.insan iki göz süzer biraz cileveleşir.ne diye hemen ilan-aşka geçtik anlamadım.10 bölüm mıy mıy mıy ilerle.bi anda uçuşa geç.ben anlamadım. amaaaaa dediğim gibi serhat bey işte.fark ortada.son sahnede herşeyi unutup tv'ye yapıştım.yatağın yanına diz çöküp söyledikleri:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo not:yazmadan geçemiycem Allah o nedim insanını nasıl biliyosa öyle yapsın:img-polic rozi 21-11-07, 11:33 Banu alıntı yapacaktım ama diğer başlıkta kaldın neyse. Hayırlı apartmalar kardeşim direk yazmışsın zaten de bende altını çizeyim dedim. Kameranın "o tarafı" ile "bu tarafı" arasında bi sınır vardır, olmalıdır. Ve fakat eğer birileri "oradan" ya da "buradan" sınırı ihlal etmeye başlarsa tehlike çanları da çalmaya başlar. Felaket tellalı olmak değil niyetim çok severek takip ettiğim muhabbetinizi de bozmak değil ama tehlike çanları sizin için çalıyor gibime geliyor. Yakın zamandan örnekleri gözönüne alarak yazıyorum yoksa bildiğimi saklamak gibi bi durum değildir, belirteyim. Tv işi arz talep meselesidir ve izleyici ile ekip arasında hiçbişey olmasa da gönülden bi bağ vardır. Lakin mesafe korunmalıdır. Bu bölümü izledik elhak "bazı arkadaşların" diline düşmemek için. Ben fazla romantizmden falan hoşlanmam mıy mıy aşk hikayeleri beni bozar bu konuda takmayın pek beni, uyuzun tekiyimdir. Diyeceğim o ki beni diziye bağlayan o baştaki büyü çoktan dağıldı. Şu anda izliyorsam eğer ilk sezonu izleseydim hatırına izleyeceğim tek kişi için Ahmet Mümtaz Taylan için izliyorum. Ki Ahmet Bey hakikaten bu işin hakkını veriyor. Diğerleri kötü demiyorum, çıkıntıysakta o kadar da değiliz çok sağlam bi kadro var Ezo Gelinde. Ama çok değişiyor bazı şeyler dikkat diyorum aman dikkat. Elçin Anne nasıl oldu da Ezo ya bu kadar sert çıkabildi? Daha önce "bu kız bildiğiniz kızlara benzemiyor ben onu prenslere bile layık görmem en iyisini hakediyor" diyen kimdi? Ya da yangından sonra hastanede Ezo' nun Kadim' in omuzunda uyuduğunu görüpte kıs kıs gülen kimdi? Hadi onu da geçtik Kadim' e habire "sizin bulduklarınızdan hayır gelmiyor ben bulacağım sana bi saf temiz köylü kızı" diye imada bulunan kimdi? Sadece Ballı Ağa' nın geçmişini görünce mi bi anda çark etti. Önce can sonra canan pek inandırıcı olmadı burada. Değişen sadece o değil, Ezo niye donuklaştı bu dereceki ben onu savunurdum şimdiye dek. Sonuçta dul kadın köy ortamında elalem ne der baskısıyla yaşamış biri tabi ki kendini geri çekecek. Ama bu geri çekmekten fazlası. Kadim' in yanındaki hali bir yana Elçin Anne ile konuşurken bile taş gibiydi resmen. (fiziki açıdan demiyorum, hoş fiziken de öyle de) Peki ya Kadim? Ezo' yu kaybetme ihtimaliyle mi dank etti hemen aşkı? Hem herkes birdenbire Ezo-Kadim aşkını dile doladı. Şimdiye dek niye yanında sürekli diye düşünmediler de bi bölümde mi anlaşıldı. Yani çok değişiyor hızlı değişiyor sınır aşılıyor. İzleyici değişkendir diyorum. Orjinal fikirlerden sapılmasın, bi kere taviz verildi mi sonu gelmez diyorum. Hızlandırılmış trene benzemesin sonunuz diyorum. Daha da bişey demiyorum gidiyorum. söylediklerin beni çok endişelendirdi ama çok haklısın çok deyişiklik oldu dün akşam elçin ezo ya o sözleri söylerken çok üzüldüm bir karakter bu kadarmı deyişir o saf cana yakın elçin annemiz bir den havalı bencil bir kadına dönuştu bu beni çok üzüyor bir de kutsal ustayla muhabbetleri hiç hoşuma gitmiyor çok şekerler ama elçin anne hep her şeyi kendi lehine çevirmaya çalışmAsı ona yakışmıyor biraz ağır olacak ama sanki hafif kadınlar gibi davranıyor eyer bizi duyuyorsanız elçin annemizi geri verin bu halini hiç sevmedik:icon_sorr to.derya 21-11-07, 11:34 Benim durumum hic iyi degil haberiniz olsun. Ofiste calisamiyorum bile sizin yorumlarinizi okumaktan rica ediyorum bukadar güzel yazmayin olurmu:icon_whis. Okuyorum okuyorum okuyorum dahada transa geciyorum. Acaba biriniz bana buna karsi birseyler önerebilirmi benim sonun iyi degilde korkmaya basladim. Az önce okudum biriniz yazmis senaristler hemen birlestirmezler diye. O diyene söylüyorum, kiz agzindan yel alsin. Biran önce birlestirsinler. Ben daha fazla ask sahnesi izlemek istiyorum ya ama tek tarafli degil tabii karsilikli. Söyle yeni yeni baslayan ici heyecan dolu bir ask. Zaten diger diziler konulari uzatiyorlar lastik gibi birakin bu dizide böyle olmasin. Tamam bende bagimli oldum artik vatana ve millete hayirli olsun. :good: söğüt 21-11-07, 11:34 dizinin ilk 40 dk.Kadim'siz çok sıkıcı ve gereksiz geldi.tamam yan karakterler de önemli ama o kadar da olmazki.eğer son 10 dk da neler olacakmışş da haberimiz yokmuş.başımıza geleceklerden habersiz izliyormuşuz.dün geceden beri hala ağzım açık.resmen şoktayım.beklediğimiz bir şeydi Kadim'in Ezo'ya duygularını açıklaması ama yine de Kadim'i bu kadar kararlı beklemiyordum.Ezo susturmaya çalıştıkça O vazgeçmedi :img-in_lo.Bakışlarıyla ne kadar çok şeyi kısa zamanda anlatabiliyor Serhat T.Endişe,Ballı'ya kızgınlığı,E.'nun durumunu öğrenince endişe,korku, hayal kırıklığı,AŞK,özlem(hayata,yaşama duyduğu özlem)... haftaya bölümü dört değil ondört gözle bekliyorum ama hayalkırıklığı yaşama ihtimalimiz de çok yüksek.bu kadar yüksek bir sahneden sonra ne gelse doymayız(Kadim'in Ezo'yu öpmesi ama o da olmaz bence) sevgili tunus, kadimin ezoyu öpmesini beklemiyoruz zaten ama hiç değilse artık kalpten kalbe kurulan bu bağ, şu-bu nedenlerle hoyratça koparılmasa.. gamze_yy 21-11-07, 11:37 Izlenme Paylari (total) Sira Program Adi Kanal Rating Share 1 Binbir Gece [net] Kand 15.20 36.00 2 Binbir Gece özel [net] Kand 7.80 19.90 3 Kanal D Ana Haber Bülteni [net] Kand 7.20 19.40 4 Atv Ana Haber Bülteni [net] Atv 7.00 19.10 5 Var Misin Yok Musun [net] Show 6.80 16.20 6 Ezo Gelin [net] Show 6.60 18.60 Izlenme Paylari (a/b) Sira Program Adi Kanal Rating Share 1 Binbir Gece [net] Kand 22.00 49.10 2 Binbir Gece özel [net] Kand 12.30 31.60 3 Atv Ana Haber Bülteni [net] Atv 8.20 23.60 4 Sessiz Firtina [net] Kand 7.70 21.10 5 Kanal D Ana Haber Bülteni [net] Kand 6.90 19.90 6 Var Misin Yok Musun [net] Show 6.90 15.70 7 Spor Gündemi Kand 6.10 16.40 8 Ezo Gelin [net] Show 6.10 15.60 Saat değişikliğinden haberi olmayanlar etkiledi sonuçları galiba. Sonuçta dizinin gününe az kala değişti. Haftaya daha iyi olacaktır eminim:img-yes: Bu bölüme birincilik yakışırdı ah bir de insanlar bazı dizileri sıf alışkanlıktan izlemeyi bıraksa:img-pilot rozi 21-11-07, 11:39 dünki bölüm pek bi rüzgar gibi geçti yaw.o ne hızdı valla anlayamadım.kadim birden bülbül kesildi maşallah.tamam serhat beyden ilan-aşk dinlemek her halde güzel ama senaristin acelesi vardı heralde.bianda oluverdi herşey.kadim gibi ketum bi insan nasıl o kadar açılıverdi.insan iki göz süzer biraz cileveleşir.ne diye hemen ilan-aşka geçtik anlamadım.10 bölüm mıy mıy mıy ilerle.bi anda uçuşa geç.ben anlamadım. amaaaaa dediğim gibi serhat bey işte.fark ortada.son sahnede herşeyi unutup tv'ye yapıştım.yatağın yanına diz çöküp söyledikleri:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo not:yazmadan geçemiycem Allah o nedim insanını nasıl biliyosa öyle yapsın:img-polic biri nedim mi dedi bak tamda unutmuştum onu:icon_evil o aralarına yeni katılan adama masada ne dediğini hatırlayan var mı ? ben abime kesinlikle zarar vermek istemem :blink: kafana forum kadar taş düşesice lafa bak hem böyle diyor hemde masada abisinin kuyusunu kazıyor ah yakındır o kuyuda boğulman çok yakın ihanet makinası :hıh KARAMAY 21-11-07, 11:41 nolcak bunların bu halii.... Ballı otele ortak olurum başınada seni geçiririm dedi Ezoya... Ezo üstlenirmiki bu görevi... Kadimin otelinde mutfak görevlisiyken birden ortağı olucak... ( cümleye bak kalbinin tahtına oturmuş bizim kız ortağı olmuş çok mu? ) Peki bu güzel iki ortak ... neler yapar ... ters düşerlermi... Ezo eskisi gibi sözünü sakınmadan söylermi? Ezo Kadimden kaçarmı? Yoksa dahada yakınlaşıp hepimizi hastane yollarına dökerlermi? Allah korusun ama ben senarist efradına güvenmem bi yerden Ömer hortlayı verir mi? Ezo ikisinin arasında kalırmı? yok artık son iki cümleyi yok sayın .. herşeye rağmen bu ikisi bu aşkı korkusuzca sırtlayıp herkese karşı savunabilirmi? bu aşk Kadimle nedimin arasını açarmı? rhetbutler 21-11-07, 11:42 Oyyy siz ne yapıyorsunuz yaa.:img-pilotSayfalar hızla ilerliyor.Aklım burda işim var ama bir yorum yazamadım.Hepsini okumaya çalışmaktan kafam allak bullak oldu.Yazılacak herşeyi yazmışsınız.Pek birşey kalmamış yazacak.:img-yes: Maalesef bende Kadim'in o halinden sonra duman oldum.:img-in_loO nasıl bir itiraftı yaa.:img-in_loHele ses tonu...aman Allahım yaaa....:img-in_lo Dün akşamın yıldızları benim için Ballı Ağa ve Kadim'di.Ballı Ağa, baldan tatlıdır.Hataları vardır ama Ahmet Mümtaz Tüylan inanılmaz bir performans sergiliyor.:good:Kızamıyorum yaptıkları için ona.Kadim'e ''hoşgeldin yeğenim'' dediğinde koptum.Çok sevimliydi.Bir de Ezo'yu otele ortak etmeyi planlıyordu.Vurduktan sonra oteli Ezonun üstüne bile yapar artık.Şaka bir yana.Ezonun değişimi için çok büyük bir adım olacaktır bu.Ezo otelin hisselerine sahip olunca başında kalmaz artık o tülbent.:happy0064Bu arada sesimizi duyup bizleri mutlu mesut ettikleri için çok teşekkürler. Kim yazmıştı hatırlamıyorum şimdi ama bence de Süreyya KAdim'e aşık bütün derdi bundan.Kız kardeşinin intikamı hikaye...Salak Nedim de Süreyya ya aşık olduğundan bunu kullanıyor.NEdim saflıkta Eylülle yarışıyor.Uyuz oldum Eylül'e zaten mutfaktaki halleri pek sevimsiz geldi gözüme.Tabi Elçin Annenin telefonda Kadimle konuşurken birden ağlamaya başlamasına da.Eskisi gibi olsa da düştü gönlümden bir kere.:icon_whis Bu arada Ezo ve Elçin annenin evi değişmiş.Ev sahibiyle sorun yaşandı galiba. Şarkı dediniz şarkı da geldi.Bu seferki çok daha güzel olmuş.Şarkı sözleri, melodi çok güzeldi.:img-icecr Reytinglerde 6.lık ve 8.lik gelmiş.Çoğu kişinin haberi bile yoktur saat değişikliğinden haftaya daha iyi olacaktır. Haftaya dizi umarım kaldığı yerden devam eder.Devam ederkende umarım biri odaya girip o güzel anı bozmaz. Hadi görüşmek üzere.bye rozi 21-11-07, 11:44 sevgili tunus, kadimin ezoyu öpmesini beklemiyoruz zaten ama hiç değilse artık kalpten kalbe kurulan bu bağ, şu-bu nedenlerle hoyratça koparılmasa.. benim en büyük korkum araya üçüncü sahısların girmesi bunu hiç istemiyorum ama bu kadar hızlı gıtmelerine bakılırsa olacak gibi bu arada emre çıkacak galiba onu kötü yapamayacakları için işin içine başka bır adam girecek çok korkuyorum ama yinede aklımdakını söyleyeceğim ömer geri dönebilir:img-cray::img-cray: tabi deyişmiş olarak yanı onu başka biri canlandırır ben erkan severin diziye geri döneceğini sanmıyorum:img-blush bu arada ismini dörumu söyledim hatılayamadım da:icon_sorr gülendam83 21-11-07, 11:44 nihayet gelebildim.. hiç bir yorumu okumadan mesaj yazmak istedim. yani henüz tepkilerinizi bilmiyorum. ama tabi mesajımı yazınca hemen okumaya gidicem.. valla eleştiricek şeylerde var önce bunu söyliyim. gözümden kaçmadı.:img-pilot ama öyle bir son varki. şimdilik bunları gözardı edebilirim. sonra söylerim gördüklerimi.. dizi bitti arkadaşlar. ben epey bir ekranın karşısında sabit kaldım. şok oldum diyebilirim. bu bölüm bunun olmasını beklemiyordum ama süper oldu...kadimciğimizin aşkı aleninin de üstünde ortadaydı ve iki gün ezodan ayrı kalınca bunu çok iyi anladı heraldeki kendisinden beklemediğimiz ani bir çıkış yaptı. kadim de diyor ya ne o mendebur adamdan beklemiyomuydun yakıştıramadınmı diye? yakıştırmazmıyız hiç gadim bey.. ağzından bal damlıyordu. ben çok yakıştırdım. mümkünse hep böyle kal. kadimin aşkını da anlamayan kalmadı. en son kadim kabullendi.:img-in_lo ufacık çocuk bile onu kıskandırma peşinde. çok hoştu orası da. deli divane ezoyu aradı kadim. ne hallere düştü. bunun üzerine de ezo zahmet etmişsiğiz demezmi? ne zahmeti ezo adam çıldırdı. nerelere gitti,kimleri aradı haberi yok.. şovalye hemen dedi tabi. saçmalama ezo.. işte sonraki cümleler küt badanak götürüyordu beni..:img-in_lo sana bişey olsa ben yaşayamam. dedim ne laf be. yani daha fazlasına ne hacet. çok iddialı. gerçek ama bu gerçeği o an beklemiyordum. ezo da çok direniyor kadim karşısında. aslında o da onun gibi ama tutmaya çalışıyor kendisini. haklı olarak. mantık kurallarına fazlasıyla aykırı haklı ama aşk adı üstünde mantıktan çok uzak. valla o kadar etkilendimki yazdıklarıma bakın. şiirsel anlatıyorum olayı..:img-blush kadime söylettirmek istemedi ezo. dedim ne irade ama. kadimimiz kararlı tabi. söyleyecek. hiç bir şeyi gözü görmüyor. diz çöktü yanına. söylüyorsun ama sende inanmıyorsun dedi ezonun söylediklerine. bu sahnede herkes o kadar haklı ki. ne denir? ezo da inanmıyor ama inandırmak istiyor kendini doğru.. ne yapsın kız. daha herşey bu kadar ortada değilken herkes garip garip laflar dokundurmaya başladı kıza. gerçi kadime de nedim bişiler söyledi ama. ne dedi nedime sen aşık bile değilsin. yani nedime bile dedi resmen aşığım diye..:img-in_lo ve en sonda ben seni çok ama çok... söleme korkiyim.. değmeyin bana..:img-wink: bide dokundular yüzlerine birbirlerinin..:img-in_lo herşey ortada ama tabiki kolay olmaz.. ezo da irade varsa kadimimizde de artık hiçbiryere sığdıramadığı bir aşk var... söleme korkiyim..:img-in_lo işte neden söylettirmek istemediği yoksa istemezmi duymayı.. hatta o da söylemeyi..:img-in_lo allahım inşallah bir dahaki bölüm bu sahneden başlar.. zira ben önce baştan bir sürü olay izleyip en sona bu durumların sıkıştırılmasından son derece şikayetçiyim. hadi bu böyle oluyor sonraki bölüm ordan devam etse..:img-yes: geçen sefer emrenin kapısı önündeki konuşma gibi olmaz umarım. ne bölümdü daha doğrusu ne sondu..:happy0064 sevgilerimle.. şimdi gidip o değerli yorumlarınızı okuyayım.. ayrıntılara sonra girerim... eminim her zamanki gibi çok güzeldirler.. diziyi izlerken ayrı üzerinize yorumlarınızı okurken ayrı güzellik yaşıyorum. hepinize teşekkürler... Ceva 21-11-07, 11:46 sevgili tunus, kadimin ezoyu öpmesini beklemiyoruz zaten ama hiç değilse artık kalpten kalbe kurulan bu bağ, şu-bu nedenlerle hoyratça koparılmasa.. Linç edilme ihtimalim oldukça yüksek ama ben hemen sevgi kelebeği kıvamına gelmelerini istemiyorum sofa o sahneden birşey çıkmaz gibi..ama yine de emin olamıyorum. Malum senaristlere bir haller olmuş. Jet hızındalar yetişemiyoruz. Ezo, Kadim'i sevsede (son sahne haricinde kırıntılarla idare ediyorduk ya o bakımdan öyle yazıyorum) Elçin annenin sözünü hatırlayıp geri çekilecektir. Yine bir karakter değişimi olmadıysa tabi..(Ezo kendini geri çeksin dedim ama 10bölüm demedim. 1 bölüm yeter. Bize de yazık..bu hafta ayaklar yere basmıyor. Birde gelecek olanları düşününce..sırf bizim sağlığımız için istiyorum. :img-yes::)) Ezo FilintaKadim'in hipnozundan nasıl kurtulur orasını ben bilmem ama Ezo bilir..(dimi söğüt:)) Asıl ondan sonra ikisi her yanyana geldiklerinde daha güzel sahneler çıkar diye düşünüyorum. Bilinen gerçekler var, uzaklık var, dokunamama var..:img-blush ve sonunda daha güzel bir başlangıç var. sahracı 21-11-07, 11:46 ooo bana yazıcak bişey kalmamış serhat bi baktı forum kilitlenmiş maşallah :) başlarda dedim yine meryemi izliycez ama sonradan düzeldi..kadim biraz fazla açıldı bence ya resmen ilan-ı aşk etti..tamam çok güzel sahnelerdi eridim bittim bende sizin gibi ama sanki fazla kaçtı gibi.. banubanu 21-11-07, 11:57 Linç edilme ihtimalim oldukça yüksek ama ben hemen sevgi kelebeği kıvamına gelmelerini istemiyorum sofa o sahneden birşey çıkmaz gibi..ama yine de emin olamıyorum. Malum senaristlere bir haller olmuş. Jet hızındalar yetişemiyoruz. Ezo, Kadim'i sevsede (son sahne haricinde kırıntılarla idare ediyorduk ya o bakımdan öyle yazıyorum) Elçin annenin sözünü hatırlayıp geri çekilecektir. Yine bir karakter değişimi olmadıysa tabi..(Ezo kendini geri çeksin dedim ama 10bölüm demedim. 1 bölüm yeter. Bize de yazık..bu hafta ayaklar yere basmıyor. Birde gelecek olanları düşününce..sırf bizim sağlığımız için istiyorum. :img-yes::)) Ezo FilintaKadim'in hipnozundan nasıl kurtulur orasını ben bilmem ama Ezo bilir..(dimi söğüt:)) Asıl ondan sonra ikisi her yanyana geldiklerinde daha güzel sahneler çıkar diye düşünüyorum. Bilinen gerçekler var, uzaklık var, dokunamama var..:img-blush ve sonunda daha güzel bir başlangıç var. Çok az vaktim var ama gene de gelip bi şeyler yazayım okuyayım dedim, Cevacım haklısın bu konuda, kesinlikle.. hemen kırlarda koşup oynama hallerine gelmesinler.. tam o sahnede zaten ballı ya da nur gelip limon sıkcak gibi geliyo ama ondan sonrası da önemli.. Ezo gene de çabuk bırakamaz kendini.. Elçin anneyi getirdikleri durumdan sonra ondan daha bir kaynana pozları bekliycez sanırım.. Şu şarkının sözleri de öldürdü beni ya... yakacaksan sen yak... ben bu şarkıyı indirip, cep telefonu melodisi, msn de ne dinliyorum konusu, kapı zili , winsows açılırkenki uyarı, okul teneffüs zili, falan yapmak istiyorum.. olur mu? Ama şimdi bu şarkı gelecek bölümde dizinin içinde kullanmazsanız yazık olur yav... papatya363 21-11-07, 12:02 herkese selamlar:) evet güne çok güzel başladım tabi bu güzelliğin nedeni akşamki bölümün son sahnesi yüzümde büyüm bi gülümseme var sabahtan beri hala etkisinden kurtulamadım uzun bi sürede kurtulacağa benzemiyorum:) allahım o ne sahneydi öyle izlerken öldüm bittim ve hep aklımda siz vardınız acaba şu an napıyolar havada uçuyolardır gibi aklımlar düşünceler geçip durdu forumada giremedim içim içimi yedi yorumları okumayıda yeni bitirdim aslında şaşırmadım değil ben bu kadar hızlı gelişeceğini tahmin etmiyodum bu zamana kadar o kadar yavaş ilerlettilerki diziyi o sözleri duyunca şaşırdım:icon_whis ezoyu sevdiğini belli edeceğini biliyodum ama bu kadara ileri gideceğini tahmin etmiyodum ama genede çok güzeldi ben beğendim kadimin konuşmasındaki değişikliklerde güzeldi ballı ağaya ezoya noldu söylesene be kardeşim demesi sonra arabada kendi kendine konuşması çok tatlı halleriydi ezo için ne kadarda endişelendi odaya girdiğinde yüzündeki endişe zaten ezoya ne kadar aşık olduğunun kanıtı ve ordaki tekil başlayıp çoğul bitirmesi cümle bile kuramaz hale geldi:) beğendiğim sahnelerden biride kadimin ezoyu teleşlı telaşlı birilerine sorup sonrada işle ilgili önemli bişe vardıda ondan arıyorum demesi sen kimi kandırıyosun kadim:) herkes herşeyin farkında doktorun lafını duyduğunda yüzündeki kıskançlık kadime kıskançlık çok yakışıyo ya ve herkes gibi benimde memnun olmadığım nokta elçin anne konusu acayip değişiklik var karakterde lütfen eski haline döndürün karakteri önceden ezoyla kadimi bi arada görünce mutlu olan elçin anne şimdi kadimle ezonun yakınlaşmasını istemiyo olurmu böyle şey olmazzzz eski elçin anneyi geri istiyoruz eski mahalleyi göstermeleride iyi oldu özlemiştik ya şu ezonun vurulma sahnesi belki saçma bulucaksınız ama komedi olmuştu resmen izlerken çok güldüm aslında abartı değil biliyorum ama ezonun o halleri küçük bi sıyrıkta ağam ne ettin sen, ağam öldürdün beni, ne ettin ağam demesi ne biliyim komik geldi işte vesselam sonuç olarak güzel bi bölümdü ama reytingler bayağı düşmüş üzüldüm ben hatta çıkacağını düşünüyodum heleki böyle güzel bi son sahne varken inş. düzelir haftaya sahracı 21-11-07, 12:03 Çok az vaktim var ama gene de gelip bi şeyler yazayım okuyayım dedim, Cevacım haklısın bu konuda, kesinlikle.. hemen kırlarda koşup oynama hallerine gelmesinler.. tam o sahnede zaten ballı ya da nur gelip limon sıkcak gibi geliyo ama ondan sonrası da önemli.. Ezo gene de çabuk bırakamaz kendini.. Elçin anneyi getirdikleri durumdan sonra ondan daha bir kaynana pozları bekliycez sanırım.. Şu şarkının sözleri de öldürdü beni ya... yakacaksan sen yak... ben bu şarkıyı indirip, cep telefonu melodisi, msn de ne dinliyorum konusu, kapı zili , winsows açılırkenki uyarı, okul teneffüs zili, falan yapmak istiyorum.. olur mu? Ama şimdi bu şarkı gelecek bölümde dizinin içinde kullanmazsanız yazık olur yav... kesinlikle katılıyorum çoookk güzel bi şarkıydı ve bu sesin sahibi zaten dizilerde var şarkılarıyla..sözleri de müziği de harikaydı inşallah kullanırlar yine.. bi de söylemeden edemiycem ezonun vurulduğu sahne çok kötüydü o ne ya güldüm resmen özellikle mi böyle çekmişler anlamadım çok garipti yani.. gamze_yy 21-11-07, 12:07 kesinlikle katılıyorum çoookk güzel bi şarkıydı ve bu sesin sahibi zaten dizilerde var şarkılarıyla..sözleri de müziği de harikaydı inşallah kullanırlar yine.. bi de zöylemeden edemiycem ezonun vurulduğu sahne çok kötüydü o ne ya güldüm resmen özellikle mi böyle çekmişler anlamadım çok garipti yani.. Kadim ezoyu o halde görse gerçekten ölüyor sanıp ne hallere düşerdi kimbilir:) Ben bu kadim yüzünden sınıfta kalırım bu gidişle:) Kadim sen bundan sonra hep duygularınla hareket et diyeceğim ama bu kadar hızla virajı almışken frene basacakmışsın gibi geliyor. Ezo dediği gibi sakın pişman olma. Tamam kaza yapmamak için frene bas birşey demiyorum ama tekrar kaza yaparım diye yola çıkmaktan korkma. Neler diyorum ben ya:) Nehir1415 21-11-07, 12:08 Herkese selam ! Ezo Gelini bende severek izliyorum. iki üç haftadır pek fazla takip edemedim ne yazık ki. Sizin yorumlarınız'dan birşeyler kapmaya çalışıyorum ama maşallah yorumların hızına yetişmek mümkün değil. Çok güzel yorumlar yapıyorsunuz. Dünkü bölümde en çok beğendiğim Kadim - Ballı Ağa dialogları ve tabi ki son sahne. Kadimin bu kadar çabuk Ezo'ya açılmasına şaşırdım yanlız ama ses tonu ve replik çok etkileyiciydi :img-in_lo Ezo'nun tepkisi biraz hafif kaldı sanki... birbirileriyle didişmeleri daha çok hoşuma gidiyor galiba bana bu açılma erken gibi geldi. Bölümde Meryem karakterine ağırlık verilince sıkıcı geliyor açıkcası. Meryemin derdini anlayamadım zaten... Süreya karakterini de hiç sevmedim. Bir diğer anlamadığım konu: Nedimin derdi ne? Kadimi kıskanıyor mu? Kadime neden sarar vermek istiyor? Anlaşılması güç bir tip... Elçin anneyin tavırlarına çok şaşırdım. Kadime layik görmüyormu Ezoyu yoksa anlaşamicaklarını mı düşünüyor acaba? Eylül çok saf biriymiş gerçekten, kendini kullandırıyor... gamze_yy 21-11-07, 12:14 Ezo ikide bir uyuyup duruyordu bir de rüya çıkıyormuş bütün bunlar düşüp bayılırım inanki:) Hayır bekliyordum da bu kadarını beklemiyordum bir türlü inanamıyorum. Zaten bölüm sonunu izlerken yaşabileceğim bütün duyguları yaşadım. Heyecan,korku,şaşkınlık,mutluluk,.... daha tanımlayamayacağım neler neler. Bekleseydim böyle bir durum belki bu kadar etkilenmezdim. Hiç beklemediğim anda, hiç beklemediğim sözler duyunca hem sahnenin etkisi hem de şaşkınlık serseme döndüm. Nehir1415 21-11-07, 12:17 Bölümün sonunda çalınan şarkıya bayıldım!! Bolahenk grubu çok güzel müsikler yapıyor. Jeneriği de yapsalardı daha hoş olmazmıydı diye düşünmeden edemedim! Evet Arif Sağ büyük usta ama ben bu yeni Ezo gelin versiyonuna yakıştıramıyorum açıkcası. Neden yeniden bu jenerik müzüğine dönüldü anlamış değilim. esen_89 21-11-07, 12:21 ne yapmışınız siz böyle ya bir de dün 2'de çıktım burdan bu ne hız dün geceki melankolik ruh halinden sıyrılıp bölüm yorumu yapmak için geldim yazacaklarım son sahneden bağımsızdır ondan dün gece yeterince bahsettim.yetmedi bir de rüyamda gördüm zaten:img-in_lo öncelikle dün de bahsetmiştim diğer başlıkta kaldı ama son sahne hatırına görmemezlikten gelmiştim.ballı ağa zeynelle telefonda konuşurken erkan da kim demişti kızları al da gel demişti..kızlar eve gelene kadar erkanın kim olduğunu onun vurulduğunda tvcilerin çektiğini ve o saatte televizyonda yayınlanacağını nasıl öğrendi hala anlamış değilim ikincisi ezonun vurulma sahnesi kendimi onun yerine koyamam tabi nasıl tepki vereceğimi bilemem ama o naptın ağam beni öldürdüm ağam diye çırpınması abartı gibi geldi bana çok güldüm o sahnede bir de kolundan vurulmuşken o kolunu o kadar rahat hareket ettirdi ki bu normal midir bunu da bilemedim yorum yaparsanız sevinirim meryem gitti erkanı vurdu adamın canı yanıyo bağırıyo meryem durmuş sus be adam beni dinle diyo adam canıyla uğraşıyo seni mi dinlesin canım orda da tutamadım kendimi güldüm dün en çok hoşuma giden repliklerden biri de bölümün başında kadimin elçin anneye söylediği nedim ve kendi ile ilgili "kilidini zorladığın kapının ardında çok kötü şeyler var" sözü idi son sahne dışında bu bölümle ilgili kafama takılanlar bunlardı paylaşmak istedim.görüşürüz bu kadar hızlı bir itiraftan sonra ben de sizin gibi korkuyorum inşallah bundan sonra ağzımıza bir parmak bal çalıp gereksiz ayrılıklarla diziyi bozmazlar tekrardan bolahenk harikasınız sağolun papatya363 21-11-07, 12:22 Bölümün sonunda çalınan şarkıya bayıldım!! Bolahenk grubu çok güzel müsikler yapıyor. Jeneriği de yapsalardı daha hoş olmazmıydı diye düşünmeden edemedim! Evet Arif Sağ büyük usta ama ben bu yeni Ezo gelin versiyonuna yakıştıramıyorum açıkcası. Neden yeniden bu jenerik müzüğine dönüldü anlamış değilim. evet müzik çok güzel sonunda bolahenk beklediğimiz müziği yaptı ama bu müziği jeneriğe koymalılarlar kesinlikle ve fragmandada bu müziği çalmalılar Nehir1415 21-11-07, 12:29 gözlerinden süzülen gözyaşın ben olayım sil görmeden kimsecikler al kalbine orda kalayım sus konuşma tut elimi kim nederse desin düşünme yakacaksan sen yak beni yüreyim senin ellerinde yakacaksan sen yak beni al yüreyim artık ellerinde Şarkı sözlerini yazan olmuş çok sevindim :happy0064 Teşekkürler d!dar! Hala etkisindeyim bu şarkının... Güzel bir şarkı eşliğinde sahneyi izlemek gerçekten bam başka bir etki yaratıyor! :img-yes: ehlocan 21-11-07, 12:34 Ezo ikide bir uyuyup duruyordu bir de rüya çıkıyormuş bütün bunlar düşüp bayılırım inanki:) Hayır bekliyordum da bu kadarını beklemiyordum bir türlü inanamıyorum. Zaten bölüm sonunu izlerken yaşabileceğim bütün duyguları yaşadım. Heyecan,korku,şaşkınlık,mutluluk,.... daha tanımlayamayacağım neler neler. Bekleseydim böyle bir durum belki bu kadar etkilenmezdim. Hiç beklemediğim anda, hiç beklemediğim sözler duyunca hem sahnenin etkisi hem de şaşkınlık serseme döndüm. Sahnenin etkisinden çıktıktan sonra aklıma gelipde dilimin / klavyemin söylemeye / yazmaya varamadağı şeyi yazmışsın...Geceden beri devam eden coşkunun önünü kesmek istemezdim ama bende o yönde bir kaygı duydum...Umarım rüya değildir :img-wink: :img-wink: Eğer rüya ise ; Ezo'nun bilinçaltı Kadim'den bu sözleri duymak istiyor demektir...İki kez elini dudağına götürüp konuşmasına engel oluşu ise istemem yan cebime koy tavrı (rüya tabiri gibi oldu ;) ) söğüt 21-11-07, 12:36 Sögüt'üm bidenem hani Kadim Ezo'nun yanağını okşadı ya tikkat ettinmi / ettinizmi itiraz etmedi hatat ve hatta aha dedim şimdi Ezo Kadim'in yüznde dolaşn einin içini öpecek malum tüm dizlerde bir avuç içi öpme modası başladı... Sycamore u arayıp uuuuuuuuuuuuuuuu deyip telefonu kapatmak ne büyüğk bir ceza olur kendisine o kadar vicdansız olma hihihihi sevgili fettan, ezo, kadimi konuşturmadı ama derdine de derman oldu aslında.. kadime gereken mesajı verdi.."ben de seni seviyorum halimi anla..ama bu aşk olanaksız" dedi.. ayrıca o kadar vicdansız oldum ama dayanamadım çabuk su koyverdim..güldüm la resmen kelek gibi..:img-hyste:img-hyste _evanescence_ 21-11-07, 12:36 çok güzel bi bölümdü zaten ezoyla kadim muhteşem ikili kawga ederken bile çok şekerler:) ama ezoda amma korktu yaa adam cesaret etmiş açılmış senle aşkı tanıdım falan diyo sein sewiyorum dedirtmiyo ya ama kadim sonunda yola geldi böle dewam kadim:D:D KARAMAY 21-11-07, 12:39 Ezo rüya görüyo olsa Ballının Kadimi araması , Kadimin eve gelmesi kapıdaki adamın onu karşılaması, ballı ile görüşmesi ... ne detaylı rüyaymış o öyle... Böyle güzel rüyayada can kurban demek buna benzer bir itiraf sahnesi daha izliycez... hem rüya ise Ezo Kadimi görünce feci kızarır utangaç davranır... daha güzel sahneler çıkar gibime geliyor... Çok mu polyanacı oldum nee?? ulkuk 21-11-07, 12:42 Sahnenin etkisinden çıktıktan sonra aklıma gelipde dilimin / klavyemin söylemeye / yazmaya varamadağı şeyi yazmışsın...Geceden beri devam eden coşkunun önünü kesmek istemezdim ama bende o yönde bir kaygı duydum...Umarım rüya değildir :img-wink: :img-wink: Eğer rüya ise ; Ezo'nun bilinçaltı Kadim'den bu sözleri duymak istiyor demektir...İki kez elini dudağına götürüp konuşmasına engel oluşu ise istemem yan cebime koy tavrı (rüya tabiri gibi oldu ;) ) Rüya ise (ki içimden benimde böyle birşey geçti. Çünkü Meryem ile konuşurken uykuya dalmıştı... Sürekli uyuttuğunu söylemişti ilaçların... Peki bu rüya nerede başlayıp nerede bitmiş olabilir. Sonuçta Kadim Ballı ağaya geldi. İnşallah Rüya saçmalığını eklemezler senaryoya... Komik olur... Ö.Dilek 21-11-07, 12:44 çok güzel bi bölümdü zaten ezoyla kadim muhteşem ikili kawga ederken bile çok şekerler:) ama ezoda amma korktu yaa adam ce |