Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Senaryo ve Replik Yorumları

Sayfalar : 1 [2] 3

karamann
06-12-07, 20:49
Saymem Silayi uyku tutmadi ona hersey mustahaktir ama boranida aglattinya adamin ne sucu var agamiz nasilda uzuldu anlatsaydi kocasina olmazdi sanki inatci sila onceden emre diye tutturdu adamda ne yapsin tabi suphelenir abow yatus hamile test aletini sila almaya gidiyor arkasindan emre tabi ne gicik adam evli kadinin arkasindan ne isi var bu adamin boranda takipte silanin ne aldiginida ogrendi kafasi iyicene sulandi boranin ahada kiyamet kopacak eger boran sen inip o emrenin suratina indirme bu sefer emreyi yere indir sonrada silayi aldigin gibi arabaya at ondan sonra ne yaoparsaniz yapin sila seni oldurur herhalde sayme tam yerinde birakmisin devam isteriz emegine saglik cok guzeldi...

karamann
06-12-07, 20:55
Dizi-tirya
Sila borandan etkilendi boranda siladan boran herseyi biliyor silanin masumluguna inandi onu koruyacak ama sila ogrenirse boranin gercek kimligini onu kotu anlarmi birazdaha baglansa sonra anlatsa ama asirette ataga gececek narinin basi belada hepsi onlarin yuzunden oldu aslinda emre yine is ustunde ama silayi bulamadi bakalim neler olacak emegine sagl;ik cok guzeldi...

hercaist
06-12-07, 22:18
Sevgili eledrhim.güzel senaryona çok hoş bölümler eklemişsin.ellerine sağlık.ne oacak bu boranla sılanın halleri bilmem ki? bir dargın bir barışık,sıla dizideki sıla sanki:P ama senaryo müthiş :happy0064

sevgiyolu
07-12-07, 08:05
Formuma günaydınnnnnnn

Bütün gece hiç uyumamış biri olaraktan soluğu senaryolarda aldım....:kahve

Hoppala güzel süpriz için teşekkürlerrrrrrr

Sıla sevgisini haykırdı ama gururu kırgın çok normallll..Eh ağamız karısının gönlünü nasıl alır bakalım...düşünsünn biraz artık yaratıcılığını çalıştırsın değilmi....:icon_whis

ellerine yüreğine sağlık arkadaşım...

emrecan2002
07-12-07, 08:07
sayme o kadarla kurtulamazsın benden
çok ciddiyim ben zaten okudum demin pembe bir yerden

asenam
pınar
saymem
dün eklediklerinizi demin okudum
emeğinize ve yüreğinize sağlık

ZEYNEP-birzey yeni bölüm isterim

asena
akının boşanmadan sonraki halini hayal etmeye çalışıyorum pek bir keyif alacağım kanımca senin gibi bir entirikacı olduktan sonra şimdiden bile gülmeye başlıyorum
boran sonunda bırakmadı sılayı ama sen kesin aralarını bozmak için birşey bulursun o yüzden endişem yokkkkkkkkk:img-hyste:img-hyste

pınar
her bölüm daha da ilginçleşiyor
ve merakta kalmamak imkansız
birde sılanın gerçekleri öğrendiği anı sabırsızlıkla bekliyorum

saymem hoppalam
elimde kahvem keyif yapayım dedim nerde 3 yudum aldım bölüm bitti
ben devam isterim ağlarım ama yada sıla gibi çemkirsem mi?:icon_cry::icon_cry:
güzelim kısa kısa olmuyor valla
ben merakla beklemekteyim sıla intikamını alacak değil:icon_whis
çarşaf çarşaf çarşaf çarşaffffffffffff(kevserliğim tuttu da):img-hyste:img-hyste:img-hyste

_ışık_
07-12-07, 08:11
sayme

Canım sabah sabah kaanı yatırmışım, elimde çay bardağım neler var diye bakarken senin senaryoyu görünce :img-icecr aynen öyle oldum canım....

Hele ki boran'Emre'yi dövünce, Sıla'nın sözlerini duyunca daha da :img-icecr :img-icecr :img-icecr öyle oldum.. Ama en çok Sıla Boran'a çektirecek ya işte onu anlayınca daha da :happy0064:happy0064:happy0064 böyle oldum...

Sabah şekeri oldu gerçekten ama çok kısa sürdü canım yaaaa... Eline gönlüne sağlık.. Seni sevdiğimi söyelmişmiydim, benim aydınlatıcı arkadaşım... Sevgilerimle...bye

yzfan
07-12-07, 08:27
bu kadar sanssizlik olmaz ya, o kadar yazdiklarim bosuna gitti

SAYME cnm benim sabah sabah ne iyi geldi biliyormusun, ellerine saglik :happy0064

Boran iyiki konusulanlari duydu, bakalim bundan sonra neler olacak; Sila kizimizin gönlünü alabilecekmi. Yalniz bacim biraksaydinya biraz daha su Emreyi agamiz hirpalasaydi, karisina, kadinina, sevdigine yaklasmak neymis gösterseydi :img-black
Bakalim bundan sonra neler olacak, bizim deli asiklar ne yapacaklar; ama icimde bir his var sanki Sila'da hamile olabilir diyorum :icon_whis
devamini sabirsizlikla bekliyorum ona göre :img-kiss:

bu arada izninizle size bu icon'u bye yasaklamak veee bunuda :img-blush daima kullanmanizi istiyorum :img-icecr

sevgiler

eledrhim
07-12-07, 08:35
günaydınlar...

hemen yorumlara geçeyim...

aleveylül (selam canım sağol)
lal (valla olayları iyice karıştırıcim canım)
kelebek(muratıda seçtik sonunda memnunsun dimi kız)
fıstıkım (fıstıkım ne zaman yakınlaşsalar aklıma sen geliosun, yazdım kısacık)
filizim (sağol canım akına 2 yumruk şart oldu değil?)
eminecim (ah canım bilmukabele desem anlarsın değil?)
şekerim (hayırlara ersin kız napıomuşum anlat hele)
seyda-dl (sağol canım, anlıyorum yoğunsun ama kendini de çok özletme)
dizi-tirya (bende merak ediyorum aklımdakileri yapınca bana neler diceksiniz)
yzfan (seni burada yazarkende görmek çok güzel:img-wink:)
gooksu (ay canım, kız sen aklımda hep bir matematik sınavı ile kalacaksın)
yokluğun(nazlanıyorsun diyecek canım ne desin)
zelişim (şeytanın hikayecisi seni.. aa ben miii.. yalan iftira fotomontaj :hıh)
ışıkım (evet bu yüzden bu işe seni seçtim ama sen bir çözümünü bulursun :img-wink:)
cicim (dur kız daha kimsenin akıllandığı falan yok.. aaa mümkün müdür sence bu :icon_whis)
hercaist (sıla dizideki gibimi hemen değiştirim onu ben, hiç sevmem de kendisini :icon_whis)
merve (akın ve sılanın boşanacaklarınmı da nereden çıkardım yavrum, seninde dediğin gibi ben entrikacıyım onlara nikah tazeleticim ben, sen hala boşanma diyorsun :img-hyste)

çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.. yorum yapan elleriniz dert görmesin...

bakalım yeni bölümlerde neler varmış...:happy0064

dizi-tirya... yaa pınar kalbime indireceksin o olacak.. Boran,ne söylenirse söylensin artık Sıla’ya yeteri kadar yakındı.Onun duygularını,zayıf noktalarını keşfedecek kadar..Şimdi yapılması gereken bu bilgiler doğrultusunda cellat yüzüyle gölgesi,kahraman yüzüyle de dostu olmaktı. ne demek oluyor buuu... :img-fie: bana entrikacı diyenler görsün ayol... :hıh Boran’ın gözlerindeki hüzünlü ışıltıya baktı.Onu görebiliyordu.Kendi de farkında mıydı?Nasıl baktığının..Akıl karıştırıcı,bir o kadar güzel ve anlamlı..:img-in_lo ay pınarım sen var ya sen.. tutku senden sorulmalı... aşkta.. nasıl güzel işlemişsin sılanın duygularını... burdan borana aşık olasım geldi... narine napıcaklar... yaa aklımdan geçen bir şarkı var onun eşliğinde okuyorum... tarkan.. gecenin ürkek kanatlarında... sıla etkilendi boran etkilendi, bunun sonu çok kötü olacak eminim... suskunluk,birbirlerinin içinde,kendileriyle ilgili yatan düşüncelerin daha da şiddetle yankılanmasına sebep olmuştu..Sıla Boran’ı anlamaktan çok çözmeye çalışırken,Boran’sa onu sadece anlamaya çalışıyordu.sıla,Boran için nasıl anlaşılmazlığın ve gizemin çekici bir yanıysa,Boran için de Sıla,kuşkusuz asiliğinin yanında asilce duran saflığın ve güzelliğin simgesiydi.hani devaaaaaaaaaaammm... çok güzeldi yien.. bitirdin beniii...

fıstıkım okumuştum ama yorumu yapamadım akşam midem çok kötü bir kaç gündür sıkıntıdan sanırsam... bugünde isterim günaydın şekeri sabah sabah mideme bilem çok iyi geldi valla.. fıstıklı şeker...:img-icecr yatuşum aslan yatuşum bastır gıcık sılaya... haklı boranım de.. sıla kıskanırmış bide şimdi.. hihihi... işte o zaman katliam çıkar ben sana söliim.. bir roman okuyorum şu sıralar ırada bir hatun var adı velvele... bizim sılaya benzetiyorum onu, isimler karışmış kanımca... hihihi... gördüm vallaa gözleri parladı, boranı çağırsın.. ay dur nerde kalmışıdım.. masamı temizledilerde kalktım ... bende nefret ediyom.. kuzum.. öğğ dimi.. hihihi... gerçi annem sölerken hiçte öle gelmio ama... sıla emrenin ağız payını verdi ama emre anladımı emin diilim.. pis leş toplayıcısı... sıla böle konuşuyor ya, bu emre kesin piskopata bağlar...

ellerinize sağlık canlarım...

emine ve zeynep ve ışık ve derosss hani yeni bölümleeeerrrr...

eminedeniz
07-12-07, 08:50
saymeee;
oh be boran en azından geldi ve duydu sıla emre konusmasını ben de ohh be dedim seslice:img-yes::img-icecr

ama sıla boran'ı affemeyebilir sanırsam uzuncaaaaa bir süre,neyse sabreden derviş muradına erermiş değil mi canım:happy0064:happy0064

lal2
07-12-07, 09:30
sayme...

ben bu emreye pes diyorum.... remen evli bir kadinin önünü kesti.... yedigi yumruklar aklini basina getirir umarim... ne demek o geri gönderdi seni... sadece gitmesine seyirci kalmisti... bu karsilasma boranin aklini basina getirmis gibi görünüyor, umarim ani bir refleks duygusu degildir.... hemende nasil sarilirmis silaya öyle... ama aldi cevabini... eh artik yine kosturmaya baslar pesinden... simdi acaba boranmi sürüdürülecek yoksa bizlermi...
görüsürüz haftaya... :)

elcenn
07-12-07, 09:34
hoppala20 sonunda yani boranin hic gelmiyeceni sandim silanin yanina :happy0064 vallaha iyi oldu silanin emreye ben borani seviyorum demesi:img-yes:

canim elerine salik diyorum devami hemen gelir umarim:img-wink:

karamann
07-12-07, 09:37
Saymeeee
Saymem heyyyyyyyyt cekilin len ordan boran agam geliyor gicik emre nasilda konusuyor oyle evli kadina abow sila cevabini verdi oda hani ya senin boran agan iste burda yumrugu yedi butun yaglarim eridi daha konusuyor sila nasilda sarildi kocasina hasret giderincede birakti ahada gidiyor b0oran gonderme sunu tut kolundan cek arabaya birdaha indirme sabah sekeri az geldi bana daha buyuk isterdim sekerimi bunuda bulamayan var emegine ve yuregine saglik cok guzeldi...

hoppala20
07-12-07, 09:46
fırsat buldum hemen iki saniye şiyedeyim...

pınar

betüş

asena... şeytanın hikayecisi seni...

sayme.... çarşaf nirde hani boran bulacadı...

yüreklerinize sağlık...

zelişim bulacak yawwwwww az kaldı.... saol bidenem...

Sayme
Canım nereden çıktı bu Emre yaaa.:.. Zaten dizide de sevmezdşm kendilerini, şimdi de senin senaryonda çıktı karşıma.:Boran verse artık şunu ağzının payını iyi olacak değil mi canım... Eline sağlık...Sevgilerimle...

ışığım canım çok saol.... emreyi kim severki zaten.... saol bidenem.....

H0ppala20

B0ranin akli s0nunda basina gelebildi...ama Sila k0lay k0lay affetmez B0rani...
Bilirim ben bunlari adim gibi...hehe...
Valla seni tebrik ediyorum gercekten guzel dusunmussun...Boran Silayi nasil yanlis anlar...:
Sila Yatus icin eczaneye gider...yav ben ilk once sanmistimki Boran Silanin hamilelik testi aldigini ogrendiginde Sila kendisinden hamile sanicak diye...
Ama B0ranin bazi gercekleri bilmedigini tamamen unutmusum...
Emrede ne uyuz yaff...Simdi bu kiz hala evli...k0casi var bilmem ne...
Sen niye cikiy0rsun kizin karsisina a uyuz herif...SInir oldum resmen...

Bu darginlik, B0ranin gercekleri ogrenmesi pek uzun surmeyecek sanirim...hi??

Ellerine saglik ablacum...cok guzel bolumler yazmissin...
Hiim bakalim Yatus birde hamile mi??

CANIM BENİM ÇOK SAOL.... yanlış anlamaz belkim yawwww bak yeni bölüm ekledim......

hoppala20...

sabah nasıl yazacağım diye yakınırken bakıyorum döktürmüşsün. pek de güzel olmuş. çok beğendim çok beğendim. pek bependim.
eline sağlık canım.ayrıntılı yorumları zaten biliyorsun almıştın daha önce

neslim saol bidenem... biliyom ben sen neler didin..... bende seni pek beğendim :img-wink:

Saymem Silayi uyku tutmadi ona hersey mustahaktir ama boranida aglattinya adamin ne sucu var agamiz nasilda uzuldu anlatsaydi kocasina olmazdi sanki inatci sila onceden emre diye tutturdu adamda ne yapsin tabi suphelenir abow yatus hamile test aletini sila almaya gidiyor arkasindan emre tabi ne gicik adam evli kadinin arkasindan ne isi var bu adamin boranda takipte silanin ne aldiginida ogrendi kafasi iyicene sulandi boranin ahada kiyamet kopacak eger boran sen inip o emrenin suratina indirme bu sefer emreyi yere indir sonrada silayi aldigin gibi arabaya at ondan sonra ne yaoparsaniz yapin sila seni oldurur herhalde sayme tam yerinde birakmisin devam isteriz emegine saglik cok guzeldi...

filizim çok saol bidenem.... ikisine de her bişi müstahak aslında ama ben yinede kıyamıyom.... ekledim hayatım devamını.... öpüyorum....

Formuma günaydınnnnnnn

Bütün gece hiç uyumamış biri olaraktan soluğu senaryolarda aldım....

Hoppala güzel süpriz için teşekkürlerrrrrrr

Sıla sevgisini haykırdı ama gururu kırgın çok normallll..Eh ağamız karısının gönlünü nasıl alır bakalım...düşünsünn biraz artık yaratıcılığını çalıştırsın değilmi....

ellerine yüreğine sağlık arkadaşım...

canım çok saol..... ağam alır alır gönlünü :img-in_lo

sayme o kadarla kurtulamazsın benden
çok ciddiyim ben zaten okudum demin pembe bir yerden

saymem hoppalam
elimde kahvem keyif yapayım dedim nerde 3 yudum aldım bölüm bitti
ben devam isterim ağlarım ama yada sıla gibi çemkirsem mi?
güzelim kısa kısa olmuyor valla
ben merakla beklemekteyim sıla intikamını alacak değil
çarşaf çarşaf çarşaf çarşaffffffffffff(kevserliğim tuttu da

ana kevserin genç versiyonu hanfendü tamam yaaa yazacam hele bi konağa dönsünler boran bulacak çarşafı. hatta bu seferde borana trip yaptırtacam sılaya hep sıls hep sıla nereye kadar ama birazda ağam kaçsın yaww.... :icon_whis sankim devamını bilmiyon :icon_whis onunda devamını yazacam inşallah bidenem....
tamam çarşafları bugün yazabilirsem okursun canım.... öpüyom....

sayme

Canım sabah sabah kaanı yatırmışım, elimde çay bardağım neler var diye bakarken senin senaryoyu görünce :img-icecr aynen öyle oldum canım....

Hele ki boran'Emre'yi dövünce, Sıla'nın sözlerini duyunca daha da :img-icecr öyle oldum.. Ama en çok Sıla Boran'a çektirecek ya işte onu anlayınca daha da böyle oldum...

Sabah şekeri oldu gerçekten ama çok kısa sürdü canım yaaaa... Eline gönlüne sağlık.. Seni sevdiğimi söyelmişmiydim, benim aydınlatıcı arkadaşım... Sevgilerimle...

ohhhhh ışığım afiyet olsun... bol şekerli bir çay içtin yani.... daha çok dövdürecektim ama şiddete hayır :icon_whis saol bidenem.... bende seni çok seviyom......

bu kadar sanssizlik olmaz ya, o kadar yazdiklarim bosuna gitti

SAYME cnm benim sabah sabah ne iyi geldi biliyormusun, ellerine saglik

Boran iyiki konusulanlari duydu, bakalim bundan sonra neler olacak; Sila kizimizin gönlünü alabilecekmi. Yalniz bacim biraksaydinya biraz daha su Emreyi agamiz hirpalasaydi, karisina, kadinina, sevdigine yaklasmak neymis gösterseydi
Bakalim bundan sonra neler olacak, bizim deli asiklar ne yapacaklar; ama icimde bir his var sanki Sila'da hamile olabilir diyorum
devamini sabirsizlikla bekliyorum ona göre

bu arada izninizle size bu icon'u yasaklamak veee bunuda daima kullanmanizi istiyorum

sevgiler

canım benim.... deli aşıklar köy meydanında bişiler yapabilirler ama ne bakalım.... o ikonu yazmazsak hep beklersiniz ama olmazzzzzzzzzzzz öpüyorum canım çok saol....

fıstıkım okumuştum ama yorumu yapamadım akşam midem çok kötü bir kaç gündür sıkıntıdan sanırsam... bugünde isterim günaydın şekeri sabah sabah mideme bilem çok iyi geldi valla.. fıstıklı şeker...:yatuşum aslan yatuşum bastır gıcık sılaya... haklı boranım de.. sıla kıskanırmış bide şimdi.. hihihi... işte o zaman katliam çıkar ben sana söliim.. bir roman okuyorum şu sıralar ırada bir hatun var adı velvele... bizim sılaya benzetiyorum onu, isimler karışmış kanımca... hihihi... gördüm vallaa gözleri parladı, boranı çağırsın.. ay dur nerde kalmışıdım.. masamı temizledilerde kalktım ... bende nefret ediyom.. kuzum.. öğğ dimi.. hihihi... gerçi annem sölerken hiçte öle gelmio ama... sıla emrenin ağız payını verdi ama emre anladımı emin diilim.. pis leş toplayıcısı... sıla böle konuşuyor ya, bu emre kesin piskopata bağlar...

ellerinize sağlık canlarım...

fıstıkım geçmiş ossun.... nazarlara mı geldin ne.... gözü kalanın gözü çıksın :icon_whis ( kevsere mi benzedim merve gibi bende ne ) evet yawww kuzum öğğğğğ valla.... benim annem bana kuzum demiyo yaaa bak şimdi alındım kıskandım akşam kendime kuzum dedirteyim bende :img-icecr çok saol fıstıkım..... öpüyom.... dikkat et kendine....

saymeee;
oh be boran en azından geldi ve duydu sıla emre konusmasını ben de ohh be dedim seslice

ama sıla boran'ı affemeyebilir sanırsam uzuncaaaaa bir süre,neyse sabreden derviş muradına erermiş değil mi canım

eminem çok saol bitanem ama seni bu aralar pek beleşçi görüyom hani nerde yeni bölümler yawwww :icon_whis olmuyor böyle ama

hoppala20
07-12-07, 09:49
sayme...

ben bu emreye pes diyorum.... remen evli bir kadinin önünü kesti.... yedigi yumruklar aklini basina getirir umarim... ne demek o geri gönderdi seni... sadece gitmesine seyirci kalmisti... bu karsilasma boranin aklini basina getirmis gibi görünüyor, umarim ani bir refleks duygusu degildir.... hemende nasil sarilirmis silaya öyle... ama aldi cevabini... eh artik yine kosturmaya baslar pesinden... simdi acaba boranmi sürüdürülecek yoksa bizlermi...
görüsürüz haftaya... :)

getirmiştir umarım birdaha çıkmaz karşılarına.... boran sılanın peşinde biraz dolaşsın sonra çeker resti belkim :icon_whis saol canımcım.....

hoppala20 sonunda yani boranin hic gelmiyeceni sandim silanin yanina vallaha iyi oldu silanin emreye ben borani seviyorum demesi

canim elerine salik diyorum devami hemen gelir umarim:img-wink:

çok saol canım.... devamı artık gelemez çünküm yok.... ama haftaya gelecek ben yazbilirsem....

Saymeeee
Saymem heyyyyyyyyt cekilin len ordan boran agam geliyor gicik emre nasilda konusuyor oyle evli kadina abow sila cevabini verdi oda hani ya senin boran agan iste burda yumrugu yedi butun yaglarim eridi daha konusuyor sila nasilda sarildi kocasina hasret giderincede birakti ahada gidiyor b0oran gonderme sunu tut kolundan cek arabaya birdaha indirme sabah sekeri az geldi bana daha buyuk isterdim sekerimi bunuda bulamayan var emegine ve yuregine saglik cok guzeldi...

filizim saol bidenem... dimi heeeytttt ulen ağam geldi çekilin... şiddete hayır ama filizim ama emreye olanına biraz müsade :icon_whis filizim ben senin şekerini daha tatlandırırım sen hiç merak etme bidenem... :icon_whis

lal2
07-12-07, 09:50
saymenin yeni bölümünü görünce günaydin demeyi unutmusum... eee hosgörün artik......

forumpolisimiz iyice bosladi bizi... bitmedimi daha sinavlari....

şekerşey_bjk
07-12-07, 10:00
saymenin yeni bölümünü görünce günaydin demeyi unutmusum... eee hosgörün artik......

forumpolisimiz iyice bosladi bizi... bitmedimi daha sinavlari....

geldim geldim.. bugün sınavım olmayınca uyuyakalmışım:img-in_lo bitmedi daha sınavlarım ama 9 u gitti 2 si kaldı... bitti sayılır:happy0064:dito

günaydınlar efem...

yoklama zamanı:img-polic

eledrhim(vallahi asenam fırın görevi gören ama şekerlemeci gibi de olan bir dükkanın vitrininden C++ notu aldık... çalışmak için.... bende anlamadım... bu arada biz bu dersi çalışıcakken öğreniyoruz ki istanbullula bengü sayme arda merve ve zeliş buluşup sinemaya gidiyorlarmış... çok kıskandım yine çok:img-pilot:img-pilot)
hoppala20
eva-zk
lal2
yağmur yüreklim
tuba
sevgiyolu
karamann
elcenn
eminedeniz
yzfan
_ışık_

burdaaaaaaaaaaaa... diğerleri yokkkkkkkkkkk:img-polic:img-polic

ben kahvaltımı yapıp geliyorum... herkese iyi günler:img-in_lobye

eva-zk
07-12-07, 10:05
geldim geldim.. bugün sınavım olmayınca uyuyakalmışım:img-in_lo bitmedi daha sınavlarım ama 9 u gitti 2 si kaldı... bitti sayılır:happy0064:dito

günaydınlar efem...

eledrhim(vallahi asenam fırın görevi gören ama şekerlemeci gibi de olan bir dükkanın vitrininden C++ notu aldık... çalışmak için.... bende anlamadım... bu arada biz bu dersi çalışıcakken öğreniyoruz ki istanbullula bengü sayme arda merve ve zeliş buluşup sinemaya gidiyorlarmış... çok kıskandım yine çok:img-pilot:img-pilot)
hoppala20
eva-zk
lal2
yağmur yüreklim
tuba
sevgiyolu
karamann
elcenn
eminedeniz
yzfan
_ışık_

sinemayamı gidiyoz... benim niye habarım yok... aaaa tabi ben artık eskisi gibi çat kapı burda olamıyom ondandır.... ( yeni iş arıyom 111 in suyu kaynadı adam beni kontrol etmekten iş yapamıyo )

ben şeye gidecem... sezen aksu şarkılarının oldugu aşkın anlatıldıgı filme adı neydi yav... kadın mıydı... 14 aralıkta gösterime girecemiş... aşkı bide o filmde keşfetmem lasım...

yoklugun
07-12-07, 10:12
hoppala20
saymem canım valla bu bölüm ilaç gibi geldi.
en azından artık boran sıladan emin oldu ama sıla ne yapacak
nasılda bir anda aldanıp sarıldı borana ama boran sılam deyince
aklı başına geldi nasılda iki aşık adamı bırakıp gitti
helal olsun ama ben dedim bir an yelkenleri suya indirdi ama
yapmadıya valla ne olacak çok merak ediyorum:icon_whis

cinar&mavi
07-12-07, 11:29
asena kiz neler olmus neler. ben geriden geriden geliyorum ya anca sonuna kadar okuyabildim cok sükür :happy0064

sila akinla evliymisti demekki. birde doktormus sila bunada cok sasirdim. boranin kiz kardesi gülsümde gelmis. hacer'de eli kulaginda heran gelebilir sanki. hande hanim mardine yerlesti abay'da silanin öz kardesi... oooo olaylar baya hizli gelismis valla :img-yes:

oh sonunda sila ve boran baristilar :happy0064 ama silanin inatlasmasi yine bitmez gibime geliyor. yine kavga edecek biseyler bulur o :icon_whis

canim ellerine ve yüregine saglik cok güzeldi devamini sabirsizlikla bekliyorum byebye

emrecan2002
07-12-07, 12:19

günaydınlar efem...

hoppala20
eva-zk
lal2
yağmur yüreklim
tuba
sevgiyolu
karamann
elcenn
eminedeniz
yzfan
_ışık_

efem nereye gidiyoruz benimde haberim yok
ama şekerim içine doğmuş çocuk filmine gideceğim doğru
ama kızlarla nereye sinamaya gidiyoruz ne zaman nerde nasıl hangi film efemmmmmm

şekerşey_bjk
07-12-07, 12:23
ama kızlarla nereye sinamaya gidiyoruz ne zaman nerde nasıl hangi film efemmmmmm

hangi film bilmiyorum... o kadar ayrıntılı rüya görmedim ki... hem rüyalarımda bari rahat bırakın beni... rüyamda bile buluşuyodunuz ya nasıl içime işlediyse artık:dito :dito hem ben neden sizi görüyorum ki.. abayımlı rüya görmek varken:icon_whis:img-in_lo:img-blush:img-blush :img-pilot

hoppala20
07-12-07, 12:45

mervem gülce rüyasında görmüş bizi sinemaya gidiyomışuz. bende dedimki zaten gitmek istiyoz biz ama bu benim fikrimdi sadece sizlere demeden gülceye dedim önce içine oturdu :img-hyste:img-hyste

hani şu en kabadayı olan film var ya kenancık oynuyo hani ona birlikte gidek diyom nasıl olur sence :img-wink:

emrecan2002
07-12-07, 12:54
hangi film bilmiyorum... o kadar ayrıntılı rüya görmedim ki... hem rüyalarımda bari rahat bırakın beni... rüyamda bile buluşuyodunuz ya nasıl içime işlediyse artık:dito :dito hem ben neden sizi görüyorum ki.. abayımlı rüya görmek varken:icon_whis:img-in_lo:img-blush::img-pilot

sen avucuna yala gülce abay bile küsmüş sana onu ihmal edip işkembe dolmasını yapmadığın için

mervem gülce rüyasında görmüş bizi sinemaya gidiyomışuz. bende dedimki zaten gitmek istiyoz biz ama bu benim fikrimdi sadece sizlere demeden gülceye dedim önce içine oturdu :img-hyste:img-hyste

hani şu en kabadayı olan film var ya kenancık oynuyo hani ona birlikte gidek diyom nasıl olur sence :img-wink:

güzelim inşallah kısmet
neden olmasın ben eşimden izin alayımda çocuklar ne olacak:icon_whis

ASENAM YENİ BÖLÜM EKLEMİŞ AMA BENİM ÇIKMAM LAZIM :icon_sorr:sad53:

şekerşey_bjk
07-12-07, 13:02
asenam cidden ne yapacaklar orda:icon_whis santranç mı oynayacaklar sılayla boran yoksa tavla mı... boranın odasında ne yapılır ki:icon_whis:img-blush:img-blush

devam isterim ben...:img-yes::img-polic

eledrhim
07-12-07, 13:10
asena kiz neler olmus neler. ben geriden geriden geliyorum ya anca sonuna kadar okuyabildim cok sükür ..

sila akinla evliymisti demekki. birde doktormus sila bunada cok sasirdim. boranin kiz kardesi gülsümde gelmis. hacer'de eli kulaginda heran gelebilir sanki. hande hanim mardine yerlesti abay'da silanin öz kardesi... oooo olaylar baya hizli gelismis valla ..

oh sonunda sila ve boran baristilar .. ama silanin inatlasmasi yine bitmez gibime geliyor. yine kavga edecek biseyler bulur o...

canim ellerine ve yüregine saglik cok güzeldi devamini sabirsizlikla bekliyorum bye

valla evet kafamda o kadar çok olay varki unutmamak için üst üste vuruyorum darbeleri kafasına doğru sılanın... onların barışmalarına güvenme her daim kavga edebilirler, kendimde bu potansiyeli görüyorum...:img-wink: sende tahmin etmişsin zati evet sıla her daim kavga çıkarabilir, boranda tabe... ekledim devamını...

asenam cidden ne yapacaklar orda:.. santranç mı oynayacaklar sılayla boran yoksa tavla mı... boranın odasında ne yapılır ki...

devam isterim ben...

yok yavrucum, amca baba yarısıdır diyerekten nuri alçoyu soktum senaryoma zelişim isterde ben yapmammı...:icon_whis pul koleksiyonuna bakacaklar boranın, tabiki gazuz eşliğinde... buri alço ifadesi olmaması ne kötü dimi :icon_sorr tamda ihtiyacım olan şey...

karamann
07-12-07, 13:15
Asenam canim ne yapacaklar o odada bizim bilmedigimiz silanin bilmedigi senin bildigin birseyler var herhalde boran acildi kapak cicegi gibi yuzu guluyor artik herkeste anladi ama agamizin gozu baska seylerde silayla vakit gecirmek istiyor o kacacam diye ograsiyor o yaninda istiyor sessiz atin tekmesi agir olurmus nasilda cilvelesiyorlar bunlar agamizin sabri kalmadi sirtladigi gibi odaya goturdu silayi gulceyle sila gelin gorumce ayni sey gulsumede gecerli su nikah bir bozulsun bakalim boran durabilecekmi daha emegine saglik canim cok guzeldi

eminedeniz
07-12-07, 13:19
asena;
söyle bakalım sıla ile boran boran'ın odasında ne yapacaklar hmss hmss:icon_whis

valla canım bu sıla ile boran'da barışınca iki dakika rahat duramıyorlar ki ben yani masallah:img-blush:icon_whis

ellerinesağlık canım cok cok

saymeee;bak ben beleşci değilim iste...iki bölüm yazdım tezin arasında umarım birbirine karışmamıştır:img-yes:

eledrhim
07-12-07, 13:22
Asenam canim ne yapacaklar o odada bizim bilmedigimiz silanin bilmedigi senin bildigin birseyler var herhalde boran acildi kapak cicegi gibi yuzu guluyor artik herkeste anladi ama agamizin gozu baska seylerde silayla vakit gecirmek istiyor o kacacam diye ograsiyor o yaninda istiyor sessiz atin tekmesi agir olurmus nasilda cilvelesiyorlar bunlar agamizin sabri kalmadi sirtladigi gibi odaya goturdu silayi gulceyle sila gelin gorumce ayni sey gulsumede gecerli su nikah bir bozulsun bakalim boran durabilecekmi daha emegine saglik canim cok guzeldi

heh heh... ne yapacaklar, aslında hepinizin bilip tahmin edebileceği ama beklentileriniz doğrultusunda kendinizi kandırdığınız şeyi yapacaklar ve kavga edecekler... heheheheh... kim dimiş, o sılayı süründürüciim...

asena;
söyle bakalım sıla ile boran boran'ın odasında ne yapacaklar hmss hmss:icon_whis

valla canım bu sıla ile boran'da barışınca iki dakika rahat duramıyorlar ki ben yani masallah:img-blush:icon_whis

ellerinesağlık canım cok cok

kavgaaaaaa... :img-blush bunlar başka napabilirlerki dimi ama canım... sıla rahatsızsa ben napim yoksa benlen bir alakası yok... hihihi..

yoklugun
07-12-07, 13:25
asena
harikaydı sonunda boranla sıla arasında saklı gizli kalmadı
birde boran sılanın tüm itirazlarına rağmen üstüne gitmeye devam
ediyor ne güzel işte :icon_whis

"canımmm" ayy ne güzel bir sözdü o öyle
kimseden utanmadan sıkılmadan saklama gereği duymdan
birde sıkıştırıpta hayatım demezmi:img-in_lo

ahan odayada gidiyorlar birde gitmezse omuzlayacaklarmış
sen daha çok omuzlarsın sılayı:img-pilot

şekerşey_bjk
07-12-07, 13:33
eminedeniz ayy baya uzun bir ara oldu sankim bu seferki:icon_whis:img-in_lo özlemişim ben boranı sılayı gülsümü fatihi en çokta derini...:img-in_lo eeee.. sadece 2 bölümcük mü:icon_sorr:icon_sorr daha devamı yok mu:icon_sorr devam isterim ben yaaa:img-in_lo:img-polic

eminedeniz
07-12-07, 13:42
eminedeniz ayy baya uzun bir ara oldu sankim bu seferki:icon_whis:img-in_lo özlemişim ben boranı sılayı gülsümü fatihi en çokta derini...:img-in_lo eeee.. sadece 2 bölümcük mü:icon_sorr:icon_sorr daha devamı yok mu:icon_sorr devam isterim ben yaaa:img-in_lo:img-polic

ah şekerim ah keşke olsa keşke yazabilsem...
biliyorum çok uzun zaman oldu ama ne yazık ki ancak böyle tezime ayırmam gereken zamanlardan çaldığım zamanlarda yazabiliyorum...
ne yazık ki o nedenle bu uzun aralar ve bu uzun aralardan sonra ise iki bölüm gelebildi ancak...:icon_sorr

dizi_tirya
07-12-07, 13:42
dizi_tirya :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo çok sevdim.. çok beğendim.. devamını merakla bekliyorum:img-in_lo:img-polic

Teşekkür ederim canım..

pınar

Teşekkür ederim canım..

[SIZE="1"]pınar
Canım Boran ne yapacak çok meraktayım:img-wink:.. Sıla'ya kendi anlatır mı acaba? Olay örgüsü çok güzel ilerliyor.:img-yes:.. Eline sağlık..bye..

Olaylar geliştikçe,Sıla'yla Boran arasındaki çember daraldıkça daha da heyecanlı olmaya başlıyor..Bakalım neler olacak abaca?Teşekkür ederim canım..

dizi_tirya....

keşke boran da kendi kimliğini sıla ya açıklasa. o açıklamadan sıla bunu başka bir kaynaktan öğrenirse ona olan tüm güvenini yitirebilir
ne yapacaksa boran çabuk yapmalı. çünkü herşey ona bağlı. ve narin in hayatı tehlikede. tabi sıla nın da...
eline sağlık canım...

Aynen söylediğin gibi..Bu güven meselesi..Zaten Boran'ın Sıla'ya yakın olmasını sağlayan en önemli etken de bu..Boran tam sınırda şimdi..Yanlış birşeyler olduğunda herşeyin kontrolü elinden çıkacak..Bu da onun da Sıla gibi ağır bunalımlar geçirmesine neden olabilir..bir kez daha..Herşeye yeni başlamışken hem de..Yıllar önce Yezda'yı kaybetmesinin ardından hayatı sil baştan yaşıyorken..Boran'ın hırçın olduğunu da söylemeden edemeyeceğim..Teşekkürler..

Dizi-tirya
Sila borandan etkilendi boranda siladan boran herseyi biliyor silanin masumluguna inandi onu koruyacak ama sila ogrenirse boranin gercek kimligini onu kotu anlarmi birazdaha baglansa sonra anlatsa ama asirette ataga gececek narinin basi belada hepsi onlarin yuzunden oldu aslinda emre yine is ustunde ama silayi bulamadi bakalim neler olacak emegine sagl;ik cok guzeldi...

olaylar biraz hızlı ilerliyor ama bakalım neler olacak?Teşekkürler..

pınar
her bölüm daha da ilginçleşiyor
ve merakta kalmamak imkansız
birde sılanın gerçekleri öğrendiği anı sabırsızlıkla bekliyorum

Cevaplanmamış birçok soru var..Ama hemen hemen neler olacağı belli gibi..Yine de düşünceler ters köşe oluyor..Teşekkür ederim..

dizi-tirya... yaa pınar kalbime indireceksin o olacak.. Boran,ne söylenirse söylensin artık Sıla’ya yeteri kadar yakındı.Onun duygularını,zayıf noktalarını keşfedecek kadar..Şimdi yapılması gereken bu bilgiler doğrultusunda cellat yüzüyle gölgesi,kahraman yüzüyle de dostu olmaktı. ne demek oluyor buuu... :img-fie: bana entrikacı diyenler görsün ayol... :hıh Boran’ın gözlerindeki hüzünlü ışıltıya baktı.Onu görebiliyordu.Kendi de farkında mıydı?Nasıl baktığının..Akıl karıştırıcı,bir o kadar güzel ve anlamlı..:img-in_lo ay pınarım sen var ya sen.. tutku senden sorulmalı... aşkta.. nasıl güzel işlemişsin sılanın duygularını... burdan borana aşık olasım geldi... narine napıcaklar... yaa aklımdan geçen bir şarkı var onun eşliğinde okuyorum... tarkan.. gecenin ürkek kanatlarında... sıla etkilendi boran etkilendi, bunun sonu çok kötü olacak eminim... suskunluk,birbirlerinin içinde,kendileriyle ilgili yatan düşüncelerin daha da şiddetle yankılanmasına sebep olmuştu..Sıla Boran’ı anlamaktan çok çözmeye çalışırken,Boran’sa onu sadece anlamaya çalışıyordu.sıla,Boran için nasıl anlaşılmazlığın ve gizemin çekici bir yanıysa,Boran için de Sıla,kuşkusuz asiliğinin yanında asilce duran saflığın ve güzelliğin simgesiydi.hani devaaaaaaaaaaammm... çok güzeldi yien.. bitirdin beniii...

Teşekkür ederim canım..En son aldığın alıntılı cümleye bende bayılıyorum..Birkaç kere okudum ben de onu..Ne yalan söyleyeyim severek yazıyorum ve o yüzden çok daha pozitif ve istekli hissediyorum kendimi..
Gerçek duygular,aşk da olsa,nefret de elimden gelenini en iyisini yapıp,en okunası şekilde yazmaya çalışıyorum..Beğendiğine sevindim..Teşekkür ederim tekrar..

Pazar günü ekleyebilirim yeni bölümü arkadaşlar..Ya da Pazartesi..Emin değilim..
Görüşmek üzere..

cahilperiydim
07-12-07, 14:09
eminedeniz..
canım sılanın atlattığı durumlar bazen kendisini o kadar unutturuyorki kelimeler dilinden sorgusuzca çıkarken peşine yaşanan olayların acısını da takıp getiriyor..
gülsüm ve fatih güzel bir çift..
emeğine sağlık canım..ben derin'i çok sevdim..
sevgilerimle...

eledrhim..
canım sılanın akına mecbur olma sebebini nereden bağlamışsın öyle..annesinin ameliyatından dolayı akınla formalite evliliği...
boranın bu duruma karşı açık bir nokta arama çabası ve nazlanmaları güzeldi..
sılanın şahit olduğu ölüm ise onu üzdü bebek kurtulsada..
emeğine sağlık canım..
sıla ile boranın barışmalarını ve küsmeleri kadar güzel anlattığın için tşkler..

hoppala20..
canım neler oldu öyle.. sıla gitti herşeyi anlattı yasemine ama yaseminin hamilelik şüpheleri hiç olmayacak olaylara sebep olacak diye düşünürken emre ile sılanın konuşmasına boran şahit oldu yolda..
sonrasında sıla onu bırakıp gitti..
emeğine sağlık canım..

senaryolarını paylaşan tüm senaristlere tşkler..
emeklerinize sağlık..

betüşüm canım ben senin yazdıklarının ucunu kaçırdım yine..:icon_sorr:icon_sorr
emeğine yüreğine sağlık canım benim..

emrecan2002.. canım geçmiş olsun diyeceğim ama geç kaldığım için bir anlamı olurmu bilmiyorum.. yanlış okumadıysam küçük bir merdivenden düşme kazası geçirmisşin..

iyi haftasonları..
sevgi ve saygılarımla...

cinar&mavi
07-12-07, 14:13
asenam canim ya heycanli yerinde birakmisin yani :icon_whis bu boranda az degil :img-yes: yatak odasina ha :img-pilot

ellerine ve yüregine saglik canim cok güzeldibyebye

hoppala20
07-12-07, 14:27
fıstıkım; ana ne tatlılar öyle onlar... tavladan etti boranı sıla da ben olsam hayatta kalkmam :icon_whis ana sılayı odaya götürdü boran ne yapçaklar ki şimdi orda ? istatistikler çok bakalım neler olabülür....

1- sılayı kapıya sıkıştırıp özlemle öper.... ama ileri gitmez :icon_whis

2- sılayı direkt yatağa atar ( amma kaba oldu bu tabir ) :img-icecr

3- pul koleksiyonunu göstertir...:img-pilot

4- yine canı duşun altında sılayla ıslanmak istemiştir banyoya giderler... :img-in_lo

5- Sılayı yine kapıya dayar yine özlemle öpüşürler hatta üzerindekileri bile çıkartabülürler hızlan sılanın teli çalar gene... :img-cool2

6- Hiçbiri :img-hyste

acep hankısı olaki..... :icon_whis

hoppala20
07-12-07, 14:32
hoppala20
saymem canım valla bu bölüm ilaç gibi geldi.
en azından artık boran sıladan emin oldu ama sıla ne yapacak
nasılda bir anda aldanıp sarıldı borana ama boran sılam deyince
aklı başına geldi nasılda iki aşık adamı bırakıp gitti
helal olsun ama ben dedim bir an yelkenleri suya indirdi ama
yapmadıya valla ne olacak çok merak ediyorum:icon_whis

canımcım çok saol... boran inatçı ama sıla da ondfan inat bakalım hankısı kazanacak.... öptüm canım....

eminedeniz..
canım sılanın atlattığı durumlar bazen kendisini o kadar unutturuyorki kelimeler dilinden sorgusuzca çıkarken peşine yaşanan olayların acısını da takıp getiriyor..
sevgilerimle...

[B][COLOR="red"]hoppala20..
canım neler oldu öyle.. sıla gitti herşeyi anlattı yasemine ama yaseminin hamilelik şüpheleri hiç olmayacak olaylara sebep olacak diye düşünürken emre ile sılanın konuşmasına boran şahit oldu yolda..
sonrasında sıla onu bırakıp gitti..
emeğine sağlık canım..

senaryolarını paylaşan tüm senaristlere tşkler..
emeklerinize sağlık..

sinemcim çok saol canım... yok ben artıkın kötü şeyler yazmıcam.. yani inşallah....

saymeee;bak ben beleşci değilim iste...iki bölüm yazdım tezin arasında umarım birbirine karışmamıştır:img-yes:

eminedeniz;

arada bir sana böyle demek lazım bak hemende yazıverdin :icon_whis canım ellerine sağlık.... onların yaraları hala taze ne kaadr unutulmuş gibi olsada. Boran yaptığını anlayınca hemen geri döndü iyiki döndü yoksa sıla daha çok kırılacaktı.... Onun ne suçu var ama ( acıyasım geldi sılaya :icon_whis )
eeee ne zaman bebişleri olcek gerçekten e 40 gün de geçti hppidi hoppidi bebeiş hoplatsınlar artık ama.....

canım çok saol bana gelen bölüm için bide eklediğin için.... öpüyorum seni çok çok kolay gelsin sana.... :img-in_lo

yoklugun
07-12-07, 15:19
pinpin
pınarım şahaneydi birde sıla hala şu karnını sorun etmese
yahu sen vücudunda 2 tane can taşıyorsun birde hala ne diyorsun
yok yok bu böyle olmaz en iyisi boran yeni bir hatun alsın evede
sılada boranda rahatlasın

ayy kızlarımız olacakmış ne güzel :happy0064
isimleri ne olacak pınar düşündünmü:icon_whis

harikasın yüreğine sağlık

eminedeniz
07-12-07, 15:26
eminedeniz..
sevgilerimle...
iyi haftasonları..
sevgi ve saygılarımla...

canım tesekkür ederim cok cok sağol...

fıstıkım; ana ne tatlılar öyle onlar... tavladan etti boranı sıla da ben olsam hayatta kalkmam :icon_whis ana sılayı odaya götürdü boran ne yapçaklar ki şimdi orda ? istatistikler çok bakalım neler olabülür....

1- sılayı kapıya sıkıştırıp özlemle öper.... ama ileri gitmez :icon_whis

2- sılayı direkt yatağa atar ( amma kaba oldu bu tabir ) :img-icecr

3- pul koleksiyonunu göstertir...:img-pilot

4- yine canı duşun altında sılayla ıslanmak istemiştir banyoya giderler... :img-in_lo

5- Sılayı yine kapıya dayar yine özlemle öpüşürler hatta üzerindekileri bile çıkartabülürler hızlan sılanın teli çalar gene... :img-cool2

6- Hiçbiri :img-hyste

acep hankısı olaki..... :icon_whis
4.şık olsa keşkem:)

yağmur yüreklim
07-12-07, 15:51
asena
canım ne güzel iki bölümdü bu.. Boran ve Sıla arasındaki buzlar hızla çözüldüki fazlamı çözüldü bir anda ne :):)

ay Murat'ımda orda :img-in_lo (alışmaya çalışıyom) ama ben yokum neyse az kaldı sabredem evlenince bende olurum artık o grupta..
gülsümün konuşmasını çok sevdim valla... haceride merak ediyorum gelir demi yakın zamanda..

boran kafayı taktı illa bir açık bulacak sözleşmede..ağam isterse bulur ..bulacaktırda...

şimdi devamında ne olacak..Saymem:'in saydıklarının hepsi oluversin gari...ellerine sağlık bitanem

devam isterim..

merve_06
07-12-07, 15:52
ben yine ben.
tabi ki yorgun bitkin...ama mutlu..bugün üniversitelerin tanıtıldığı bir konferansa gittim.acayip gaza geldim...gidip test çözmeliyim:img-nyam::D
herneyse kısa kısa yorum yapacağım okuduğum senaryolara:img-in_lo

eledrhim
sıla ile akın ın evliliği bir anlaşmadan ibaretmiş demek ki...neyse ki boran dinledi herşey çözümlendi gibi...de oda da ne yapacaklar acaba?:icon_whis.acaba boran sıla yı odaya neden götürdü?:icon_whis
devamını merakla beklemekteyim

hoppala20
ne bir hafta sonra mı.sabır taşım çatlar valla.çok heyecanlı
boran ağa beyim mantıklı düşününce sılanın bir suçu olmadığını anladı.hele şükür.
en bayıldığım yer emre ile kavga etmesi sıla ya sarılması vee dı dı sıla nın gitmesi.:img-hysteay çok güldüm .boran ın öyle kala kalmasına.
bu sıla da amma inatçı.başta gerçeği anlatmadı taaa en başta.şimdi de boran yok demesin.adam haklı valla:icon_whis

ışıköyle heyecanlı ki...
okuyalı çok oldu kusura bakma ancak yorum yazabildim
sıla inatçı boran ondan inatçı.büyük bir kavga mı bekler bizi?:icon_sorr:icon_whis
devamını heyecanla bekliyorum.daha çok var ama olsun:img-yes:

yağmur yüreklim

bitirmişsin senaryonu
çok üzüldüm ama olsun
çok güzel bitmiş.hayatlarında kısa kısa anlar vermişsin çok beğendim
bir an hep küs kalacaklar sandım.inatçı olunca
neyse ki herşey halloldu ve son...
yeni yeni senaryolarını okumaktan büyük zevk duyarım
sevgiler saygılar

kusura bakmayın ancak bu kadar okuyabildim
bir de hastayım.okudukça yorum yazacağımbye

a.s.m.
07-12-07, 15:57
eminedeniz...

canım ne çok özlemişim seni...hem yeni bölüm hem de bana gelmesinin heyecanı sardı içimi. :happy0064 :happy0064 :happy0064
gülsüm ü çok iyi anladım. ben bile içimden düğün yapmasalarmı ki dedim yani...
fatih ile gülsüm birbirinin yaralarını sararken boran ve sıla dan yeni yaralar oluşacak ...ne olacak nasıl olacak meraktayım. eline sağlık canım...

cicim...

akın lüzümsuzu herşeyi planlamış düzenlemiş. hiç bir boşluk bırakmamış...ne bu ya....şimdi sıla nın onu aldattığı anlaşılırsa nasıl sıla nın aleyhine feshediliyor anlaşma? böbreğini geri mi isteyecek?
yoksam yüklü bir tazminat mı isteyecek?
lüzümsuz akın ın lüzümsuz maddeleri....
bu arada bizimkiler pek bi romantikler....:img-in_lo sıla kızımızın sırtı dayandı mı yoksam duvara? :img-blush cücü gözlerini kapa :img-cool2 senin yaşın tutmaz şimdi bunu görmeye...:icon_whis :img-icecr

karamann
07-12-07, 16:44
Eminedeniz
Eminem gelmis hosgelmis emine annemin adi agzimin tadisin kiz uzun sure olunca ne kadar cok ozletiyorsun kendini sen bolumun bir tanesi bana gelmis:happy0064cok sevindirik oldim cocuklara lolitop verirler ya aynen oyle ..
Gulsumun yuzune huzun dustu dugun aklina gelince bir daha dugun istemiyor fatihin dedigi gibi merdivansiz yerde yaparlar insallah bir daha terslik olmaz deniz pislikmis ama fatih onu mutlu yapacaktir verdigin su tuyolar var ya beni olduruyor silanin basina ne gelecekse melisanin kendi basina gelsin silayi uzemeden kendi tasini tapagini toplar gider insallah derin nasilda teselli verdi silaya dayisi onu uzdu diye ben bu derini cok seviyorum mesela derin annesiyle babasina kardes istiyorum dese guzel olur emine ben sutlu nuriyeyi tanimiyorum nasil birseymis o hic gormedim yemedim sutlu nuriye emegine saglik canim cok guzeldi bir daha kendini bu kadar ozletme ...

betüsüm
07-12-07, 17:03
selamlar

evet artık eskısı gıbı seneryo okuyamıyorum maalesefkı ...
okuabıldıgım kadarıyla

asenam harıka olmus bolumler sonunda evlılıgıın sırrı cozuldu sukur demek böbrek yuzunden mıs benım merak ettıgım nıye akraban dısındakı kısıye organ naklı olmuyor :img-pilot karsılıklı anlasma yapmıslar ıns sıla boran ılıskısı acıga cıkmas her nedense cıkıcakmıs gıbı gelıyor :icon_sorr yada boran acık bulabılecek mı acaba ama akın bır hata yapmadımı ztn evlılıgı kımseye solemeyecektı ama borana soledı bu bır acık degıl mı :icon_whis
devamını hep heyecanla beklıyorum asenam cokkk tesekkurler:happy0064:happy0064

saymemof of of ay bıttım resmen nasıl bolumler onlar :img-pilot boran ınanmadı sıla yatuşa gıttı aılesıne gıttı sonra yatus hamıle boranda sılayı duyunca dondu yanı duymasa cekıp gıdcektı :hıh sımdı neler olacak merakla beklıyorum cokk tesekkurler:happy0064:happy0064

zeynebımselamlar kayboldun nerelerdesın
++
seneryo da en heyecanlı yerde kaldıydı hatırlatıyım dedım :icon_whis

birzey
07-12-07, 17:09
zeynebımselamlar kayboldun nerelerdesın
++
seneryo da en heyecanlı yerde kaldıydı hatırlatıyım dedım :icon_whis

burdayım canım selam...
kaybolmadım ki ben hergün burlardayımda sen görmüyorsundur :img-wink:
senaryomu oda ne diyecem ama olmayacak demi...heyecanlımı kalmıştı hatırlamıyorum bile.. :icon_whis yalandan kim ölmüş.... şaka bi tarafa yazmaya çalışıyorum ama bir arpa boyu yol alamadım cidden zor bir yerde bırakmşım bakalım bir kaç bölüm yazarsam eklerim... içime sinerse tabi...

betüsüm
07-12-07, 17:22
betüşüm canım ben senin yazdıklarının ucunu kaçırdım yine..
emeğine yüreğine sağlık canım benim.....
perimtesekkurler :img-in_lo

betüşüm yine gülmekten kırdın geçirdindevam isterim ama ben
oy oy sekerımgrev +vize maduru mu olmus bende bolum yazmak ıstıyorum ama bugun ılk yazılılarım bıttı haftaya baslıoo saka gıbı ...arada kacak zaman bulursam yazıcam

fırsat buldum hemen iki saniye şiyedeyim...

pınar

betüş

asena... şeytanın hikayecisi seni...

sayme.... çarşaf nirde hani boran bulacadı...

yüreklerinize sağlık...
zelısımtesekkurler

betüşüm...

bana da gelmiş bu bölüm sağol canım...ellerine sağlık..acar muhabir seni.....
neslı ablamtesekkurler

betüşüm
kusura bakma tatlım bu aralar biraz yoğunum senaryolarıda boşladım farkındayım
birde ben başlayınca böyle oluyor (böcüğüm seni kesmem lazım nerden soktun beni ya )
valla şimdi sizi daha iyi anlıyorum birde senaryo yetiştirme derdi var
birde gülce gibi isyancınız olunca daha da kötü

sılayla boran kaza geçirmiş balık hafızalı sıla hepten kaybetmiş aklını
garibim boranımda gitti yazık yav
bakalım şimdi cemle saçaklı leyle ne yapacaklar

teyzemle amcayı çok sevdim be evlendirsin sıla boranı
sonrada şu acar muhabirleri

canım harika bölümler olmuş devamını merakla bekliyorum:
bana takılan ısımlere bayıldıgımı solemısmıydım böcüğüme de bayıldım:img-blush
evet haklısın cok ara vermek ıı olmuoo
acarmuhabırlerı mı evlendırsınler :img-hyste kubram benım eskı nıckımdı acarmuhabır :icon_whis muhabır yazıcaktım orada aklıam geldı :)
begenmene cok sevındım tesekkurler hafatsonu yazmaya calısıcam bolum

Betüş,
Ömürsün ya..gülmekten öldüm..Cem'e nasıl soruyorlar boynuzlandığınızı diye..Leyla'ya da iyi dediler saçaklı diye
Süperdii.Yesinler sıla'nın yalı kazığını..KAdere bak,hastalıkta bile beraberler yani..Devamını merakla bekliyorum..Ellerine sağlık..:
pınarımhosdeldın tekrardan ılk seneryonu cok merak edıyorm ama bı baslayamadım :icon_sorr begenmene cok sevındım devamı haftasonu yazabılırsem ıns

betüsüm...
yine basa döndük galiba... gülden sonra sira doktoru delirtmeye geldi...
yazik ya onun cok ulvi bir görevi var... saglam kalsin... hafiza yerine gelene kadar yine bunlar birbirlerini yer herhalde... yada direkt vuslata gecerler... hic bir seyi hatirlamadiklari icin..

ellerine saglik...
lalımyazık dımı doktora o kadar yıl okumus ıkı delı yuzunden hayatı mahvolucak yok o kadar acımasız olamam sanırım :) bakalım neler olacak cok tesekkurler

Betüşüm, bölüm için teşekkürler canım.... Yorum nerede sen biliyorsun... Sevgilerimle...
ısıgımbılıyorum cok tesekkurler öptüm kocaman :img-in_lo

günaydınlar...

betüşüm... evet canım hastayım ama iyileşmeye başladım... bak sen böyle bana güzel güzel bölümler gelirden ben hiç kötü olabilir miyim... tatlım yani güleyim mi üzüleyim mi bende bilemedim... mantık isteyen kim bebişim, mantıklı olursa eğlenceli olur mu hiç??? bak bak bak.. acarmuhabirimizde gelmiş... hihihihi... kim ki o acep...: Sıla : aa ne bu samimiyet sen eski sevgilimmişsin sen git yenisi öpsün beni hem beğenmedim ben senin tipini yenisinin nasıl merak ediyorum hem o görürse kızar uzak dur ayrılmışım meğer mutlaka bir bildiğim vardır hayret bu kızın ağzından boran lehine cümleler döküldü.. bende şaştım kaldım... yalı kazığı dedi yaaa hey allahım... sabah sabah pek eğlendim canım yazan ellerin deert görmesin...

yani şu forumda en çok çalışan en çok bölüm ekleyen senaristim yine de her isyanda illede beinm adım var.. neden acaba...

dur bakim elektriklerden yakındım, teşkür ettim, yorum yazdım, kaprisimi yaptım...
evet bir şey kalmamaış gidebilirim...
düdüme de selam ediim küsmesin bana, çok pis bakıo zati..
hadi baş baaaaşş..
asenamztn bu seneryoda mantık en basından yok yoksa boyle tıpler var mı dunyada kacık :) varsa tanısmak ısterım eglencelı olur ...begenmene sevındım asenam evet en cok sen yazıosun haklısın ama cok gusel yazıosun catlıorum ne yapıyım :img-blush aslında saymemede ısyan edıcketım sonra unutmusum o da obur gun eklemıs snsıma :happy0064

betüsüm
07-12-07, 17:25
burdayım canım selam...
kaybolmadım ki ben hergün burlardayımda sen görmüyorsundur :img-wink:
senaryomu oda ne diyecem ama olmayacak demi...heyecanlımı kalmıştı hatırlamıyorum bile.. :icon_whis yalandan kim ölmüş.... şaka bi tarafa yazmaya çalışıyorum ama bir arpa boyu yol alamadım cidden zor bir yerde bırakmşım bakalım bir kaç bölüm yazarsam eklerim... içime sinerse tabi...
bende pek gıremıyorum belkı ondna gormedım :)
siner siner sen gusel yazarsın evet boranın olmemıstı :icon_whis ama sen saklıodun onu :icon_whis öptüm zeynebım :img-blush

_ışık_
07-12-07, 19:45
Eminedeniz
Canım, bana gelen bölüm için teşekkürler.:happy0064.. Sürpriz oldu bu iki bölüm.. Özlemişim senin cümlelerini.:img-yes:.. Eline, kalbine sağlık canım... Sevgilerimle...:img-in_lo

Asena
Canım, ne diye zorla odaya çıkarıyor Sıla'yı Boran:icon_whis... Bakalım ne diyecek.:img-blush. Kesin senin muzurluğun vardır altında..:icon_whis.. Çok hoşumuza gidecek eminim... ELine sağlık canım...Sevgilerimle...bye

Pinpin
Canım iki kız demek ama bence bir tanesi erkek onların... Doktor yanlış görmüştür... :icon_whis...Sıla gerçekten çok obur:img-icecr.. Yakında yarım dünya olursa hiç şaşmam:img-blush... İyice kıskanacak kocasını sanırım... Eline sağlık canım sevgilerimle....bye

şekerşey_bjk
07-12-07, 19:50
_ışık_ım 10 gün dolmadımı hala yaaaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

pinpin anaaa.. bebekler kız mı... ikisi de kız değildir sanmıyorum ya neyse:icon_whis:img-in_lo sıla düşünceli kız ben yeni evliyim tabe nasıl işlere koşturayım değil mi:icon_whis:img-in_lo:img-blush:img-blush

devam isterim:img-polic

_ışık_
07-12-07, 20:24
_ışık_ım 10 gün dolmadımı hala yaaaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

[devam isterim:img-polic
Canım bak biz seninle diziyi seyretmeyip, Sıla forumu takipçisi olanlardanız...:icon_whis :Na ayıp ama değil mi?:img-blush

10 gün olmadı daha şeker hızır... Salı ya da çarşamba olacak... Ama ben hiç yazamıyorum... Gündüzleri KAan bütün vaktimi eline geçiriyor, akşamları da yorgunluktan kafamı toparlayamıyorum... Ama azimliyim, şu bir kaç günde yazacağım....:img-yes: Sevgiler canım polisim....:img-polic

eminedeniz
07-12-07, 22:33
Eminedeniz
Canım, bana gelen bölüm için teşekkürler.:happy0064.. Sürpriz oldu bu iki bölüm.. Özlemişim senin cümlelerini.:img-yes:.. Eline, kalbine sağlık canım... Sevgilerimle...:img-in_lo

Eminedeniz
Eminem gelmis hosgelmis emine annemin adi agzimin tadisin kiz uzun sure olunca ne kadar cok ozletiyorsun kendini sen bolumun bir tanesi bana gelmis:happy0064cok sevindirik oldim cocuklara lolitop verirler ya aynen oyle ..
Gulsumun yuzune huzun dustu dugun aklina gelince bir daha dugun istemiyor fatihin dedigi gibi merdivansiz yerde yaparlar insallah bir daha terslik olmaz deniz pislikmis ama fatih onu mutlu yapacaktir verdigin su tuyolar var ya beni olduruyor silanin basina ne gelecekse melisanin kendi basina gelsin silayi uzemeden kendi tasini tapagini toplar gider insallah derin nasilda teselli verdi silaya dayisi onu uzdu diye ben bu derini cok seviyorum mesela derin annesiyle babasina kardes istiyorum dese guzel olur emine ben sutlu nuriyeyi tanimiyorum nasil birseymis o hic gormedim yemedim sutlu nuriye emegine saglik canim cok guzeldi bir daha kendini bu kadar ozletme ...

eminedeniz...

canım ne çok özlemişim seni...hem yeni bölüm hem de bana gelmesinin heyecanı sardı içimi. :happy0064 :happy0064 :happy0064
gülsüm ü çok iyi anladım. ben bile içimden düğün yapmasalarmı ki dedim yani...
fatih ile gülsüm birbirinin yaralarını sararken boran ve sıla dan yeni yaralar oluşacak ...ne olacak nasıl olacak meraktayım. eline sağlık canım...

hepinize cok cok tesekkür ederim cok özlemişim sizleri:img-in_lo:img-blush

gooksu
07-12-07, 23:23
yaaaaa... 2 gün giremedim neler olmuş yaa... :img-lazy:....

HOPPALA20:: holley beeee... hafta başından önce eklemişsin süper... ohh.. bak ii ki hemen basıp gitmemiş... sonra işler tam arapsaçı olurdu yaa.. tüm konuşmayı duymuş olması da harika olmuş.... yanlış anlamalar ortadan kalktı.. ama hemen barışmasınlar... azcık ayrı kalsınlar.. banane.. :img-beee:...... ee yeni bölüm ne zaman.. yarın di mi?? :cheer: bu arada bizimkileri hiç sorma... onların dünyalı olduğundan bile şüpheliyim zaten... :fighting2:

ELEDHRİM:: eeee.. odada napılır.... :icon_ange... 1) dama oynanabilir... :img-ok:... 2) birbirlerine kitap okurlar.. :icon_whis..3) yerdeki karoleri sayarlar... :).. 4) dans ederler.. :cheer:... 5) ..................... anladın sen onu... .. ki bence en yüksek olasılık 5... :img-pilot.... çok güzel olmuş.....

PİNPİN:: ayyyy.. ne güzel... ikiz kız olcak.. :happy0064... süper yaa.. böle bıcırık bıcırık iki kız... tabi o % 80 i sn belki erkek yapabilirsin gibi geliyor bana.. bilmiom yani... artık sıla da şu kilo - şişko kompleksinden kurtulsun cnm... yiyecek tabi... hamilelik kadar bir kadına yakışan şey war mı?? ( bu sorunun cevabını bnde bilmiom ama.. :dance:)) .. nese çok güssel olmuş özetle...

hercaist
08-12-07, 01:05
Sevgili ELEDRHİM....yine güzel bir bölüm daha...ama bu çok çok güzel:img-yes:çünkü boranın bu bölümdeki replikleri harika..cesaretli,hissettiklerini sular seller gibi söylemiş:P ben bu bölüme bayıldım ellerine sağlık :happy0064

eledrhim
08-12-07, 08:45
günaydınlar..
iyi hafta sonları canlarım...

güzel yorumları için..

şeker
çınar&mavi (deryacım)
filiz
emine
kübra
perim
fıstıkım (Ğ.. hiç biri tabikide kavga edecekler)
kelebeğim (kız olmamış o avatar ben yapıp yollim sana)
merve06
cicim
betüşüm (organ mafyası vs yolunu açmak kolay ossun diye tatlım)
ışıkım (kavga ettirmek için çıkarıyorum cnm)
gooksu (6.7.8.9.10. nolu seçenek kavga ederler)
hercaist (boran çok açılmasada böyle kalır..)

çok merci canlarım...

kelebeğim... kaydet canım.. en büyük cevherimi sana murat ettim... ah canım ya şu güzelliğe bak...:img-icecr

http://img530.imageshack.us/img530/662/ahcanm1ny9.jpg http://img530.imageshack.us/img530/480/ahcanm8eo0.jpg

tamam yeter bu kadar her halini de görmeyin canım...:img-in_lo

gidip hemen yeni bölümlere bakim ben...

eminemdenizim.. tatlım kıymatlım... bölüm bana gelmiş... çooookkkk mutlu oldum :happy0064 ama sana kötü bir haberim var... : bu hafta sonu bol bol yeni bölüm yazacaktım ama dün akşam kuzanim hafta sonu bize geldi, bizde kalacakmış... yattı yani benim hayaller suya... bu sılada alem yani, ne var adam sana süpürüz etmiş ne demeye kızarsın ki.. arıma çıkaracak ya, buldu gene bir yolunu... :hıh senin bu kevser teyzem de lokum gibi maşallah.. her şeyide hamileliğe bağlayabiliyorlar maşallah..

pinpin... ay ben bu hastanelerden nefret eder oldum yaw... yine mi hastane, emine kurtardı hastanelerden sen başladın yaw... :icon_sorr gerçi seninki heyecanlı tatlı bir telaş için ama sevmiyorum işte... şey cinsiyetini öğrencez mi.. cinsiyet için kavga çıkarcazmı.. :happy0064 kavgayı çıkardıkta sonra sılayı dışlicazmi.. hıı öncesinde kilo krizi varımış ama... hihihihi... ikizlerimiz gelmiş, ikiside kızmış... aciba bizi kandırıyor olabilümü diğerisi... kandırıkçııı.. hadi söle o da erkek dimiii... o sılaya söle lütfen kağıt helva nasıl kokarki midesi bulanmış hanımın.. :hıh boranı verem edecek ya..

birzeyim... zeynebim fındığım güzelim... çok üzüldüm sen senaryonu bitireceksin diye ama bakıyorum yine harikalar yaratmışsın... :happy0064 yaa evet boran ölmüş olamaz dimii.. nayır nolamaaaazzzzzzz.... yaa üzülüyorum ama, nasıl kıydın dağ gibi yağız delikanlıya... ühühühühühü... hehehehe.. taam yaw ben inanmıyorum zati öldüğüne, şimdilik sıla üzülsün anlatırık gerçeği demi ama.. bir kere filmin cönü ölemes ölebilemes... ölebilemes dimi... onlar ölümsüz olurlar dimi, bitek anlaşmada sorun çıkarsa olabiler ama ozamanda zati onların büyük efsanevi aşkı kuş oluverio, birde bakmışsın bir yenisine aşık olmuşlar... hihihi.. bak gördünmü ölmemiş ama sıla üzülebilüü.. :img-blush

tuluay... çok ara veriyorsun sen ama olmazki... bak şöyle yapalım sen daha ççok yaz.... çok adil bir anlaşma oldu dimi ama... :img-wink: anaa firuz demem boranın babası diilmiymiş.. şok oldum acaba babasıda boranın mı hbarı yok.. ne dersin... hihihi.. neşe de boranın annesiymiş.. boran ve sıla kardeş çıkmazlar işşallah.. belkim hastanede karışmışlardır.. ay ne diyorum ben.. sılanın hıh ben onunla evleniyorum da ses etmiyorum demesi bana çok fukara avuntusu gibi geldi... hihihi şaşırsınlar tabiki, büyük süprüz oldu valla...

ellerinize sağlık canlar...

a.s.m.
08-12-07, 09:26
birzey...

çok şükür kavuşturana...seni nihayet senaryolar bölümünde görebiliyoruz...:happy0064 :cheer: :klme :dance:
özlemişiz...gerçek cicimin yanında mı yetiştin sen...entrikacı seni...:img-wink:
1 yıl tedavi boyunca kimse boran dan haber alamayacak mı? sıla bu sürede eksin kafayı yer demedi deme...:img-cool2
abay bırakmasın bu işin peşini çıkarsın gerçekleri meydana....
eline sağlık canımcım...:img-kiss:

emrecan2002
08-12-07, 09:37
asenam çok merak ettim boran ağanın odası hasankeyf manzaralı mı?
tutturdu odama gidelim diye hani vuslat olma şansı da yok neden oda oda diye tutturdu sünnetli resimlerinimi gösterecek:img-hyste:img-hyste:img-hyste

zeynep-birzey
öğretmenim canım benim
valla ben dün gece sıla ve asi arasında gidip gelirken bayağı bir gerilmişim ama G.O. yüzünden üstüne senin bölümler doping etkisi yaptı.
sıla yıkılıdı ve borandan bir yıl haber alamazsa bence kesin sıyırır ama senin sıla daha bir akıllı belkide toparlanır.
boran ağamız gözlerini açtı ama kapalı tutmayı tercih etti ve zannedersem piskolajik olarak yıkıldı bu halde olmaktansa ölmeyi tercih etti hatta neden kurşunların önüne atladın dedi kendi kendine valla çok güzeldi abayımız gene harika ötesiydi inanmadı sılanın inanmasına da izin vermeyecek
emeğine ve yüreğine sağlık

emrecan2002
08-12-07, 09:40
asenam
senden bir ricam olacak lütfen şu G.O.yu senaryona dahil et ve aklına gelen tüm hainlikleri üstünde uygula belki biz sılacılarda sümsük sümüklü sıla ve boran delisinden çok G.O.ya çemkiririz:icon_whis:img-icecr

emrecan2002
08-12-07, 10:10
asenam
ne güzel bölümlerdi böyle
yanlız oda kısmını anlamış değilim
çemkiren sıla neden bir öpücüğü çok gördü ağama

hande hanıma gıcık oldum
insan kızının kararlarına saygılı olur ama nerde akın daha uygunmuş peh
kim kime nasıl uygun olur onuda pek anlamış değilim

abay her zaman temkinli ve her iki tarafı da sakinleştirmeyi biliyor

telefon görüşmeleri ve ardından sılanın evden gizlice çıkması ve borana gidişi de süperdi hemide yalınayak:img-icecr ağamız kucağına aldı sılayı ve süprize doğru yol aldılar yaylaya çıktılar ama sıla genede kaçacak birşey buldu dama çıktı boran yaklaşınca da eve kaçtı :img-hyste:img-hyste

asenam tebrikler ama sıla pek bir sakindi:img-angel ama gerilmesi ve çemkirmesi çok yakın yayla dönüşü
akını bekleyen süpriz:dito

emrecan2002
08-12-07, 10:16
eminedeniz
gene çok güzel bölümler okudum ama malesef çok kısa geldi bana yada insan uzun bir aradan sonra kavuşunca öyle geliyor
gülsüm ve fatih çifti birbirlerinin yaralarını çok güzel sarıyor
boran ise son anda olması gerken yere doğru dönüş yaptı

tuluay
buz ve ateş gerçekten hikayen adı gibi çok ilginç
ama ben biraz falasını okumuş biriyim diğer taraf ve merakım sağolsun inşallah hep burdan okumak ve yorumlamak kısmet olur
boran soğuk ve kızlardan uzak sıla ise erkeklerden ama ben sılanın hala önceden evli olup evliliğini iptal ettirme nedenini düşünmekle meşgulüm inşallah en kısa zamanda da okumak kısmet olur

_ışık_
08-12-07, 10:25
Asena

Canım benim ya.. Çok güldüm ben senin googleda arama yapma şekline.. Hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar ama ben denemesem daha iyi olacak sanırım...:img-hyste

Tedbili kıyafet işine bayıldım... Çokşekerdi....:cheer: Boran'da fazla atak çıktı sanki... Yalnız kavga yakın gibi geldi bana değil mi?:img-tomat Bu ikonu yeni keşfettim güzelmiş... Sıla Boran'a domates atabilir msela...

Neyse bana gelen bölüm için teşekkürler canım... Ama senin yaratıcı gücün karşısında benim ki ne olabilir ki?:icon_shad Seni okudukça aklına bu kadar olayın nasıl geldiğine tekrar tekrar hayret etmekteyim...:img-hi: Başarın karşısında şapka çıkarırım canım... Eline sağlık... KEyifle sabah sabah gülümseyerek okudum... Sevgilerimle.....

Birzey

Ne bir yl mı?:img-cray: Hİç seyretmediğim halde duyumlarıma göre Go senden daha insaflı çıktı be güzelim :fighting2.. Boran açtı gözlerini...çok uzun sürmedi hem de...Sıla ka:love09:vuştu Boran'ına... Senin Sıla bir yıl beklemez umarım değilmi? Eline sağlık sevgilerimle....

a.s.m.
08-12-07, 11:10
B]cicim...[/B]

seçen seçmişse bana ne cicim. jüri beğendi diye ben de mi beğenmek zorundayım...hiç de bilem... :hıh tamam hoş çocuk da ne o öyle dünyanın en yakışıklısı filan...abartmayalım didimdi yani ben sadece...yoksa güzele güzel dirim yani esirgemem...:icon_whis

boran ve sıla cephesindeki gelişmeyi ağzım açık okuyorum cicim...:blink: (ikonda gözlerim açık gibi görünüyor ama ikisi de sonuçta aynı kapıya çıkıyor)
bir kavgalılar mümkün değil bir daha görüşmezler diyorum. bir sonraki bölüm romantizm dorukta...:img-swoon :img-in_lo hoşuma da gitti ama bu gece yarısı gezmesi...:img-blush özellikle yıldızları seyretmek pek bi hoştu...:img-in_lo

akın sıla nın amcaları yetmezmiş gibi bir de cihan ile bi nevi ortaklık kurdu...hande yi de kendi tarafına çekmeye çalışıyor.

eee şinci nolcek cicim....merakla bekliyorum yani...

bana gelen bölüm için teşekkür edim. o saatte daha kahvaltı etmeden pc başında oturdum ama kaptım bi bölümü :happy0064[

ellerine sağlık ay bala datlu cicim...:img-wink:

seyda_dl
08-12-07, 11:39
meslektaşım( bilmeyenler için asenam:img-wink:)
yine harika bir bölüm okudum ellerine sağlık gerçekten çok beğendim. bu akından bir kurtulsada şu kız bende rahat etsem ya valla sinir oldum:icon_sorr
neyse sen o zibidiyi( pardon ama dayanamıyorum ) halledersin herhalde
şimdilik bye

basakbjk
08-12-07, 12:35
herkese iyi haftasonları;
mesaimin bitmesine 2 saat kaldı :happy0064
buarada güzel hikayelerinizi okuyayım dedim.

eminedeniz;

ne güzel bir dostluk sıla-fatih arasındaki... ikisde gözleriyle anlaşabiliyor...
çok özendim keşke kerkes böyle bir dosta sahip olabilse...
ben bu hikayelerdeki küçük çocuklara bayılıyorum .Nasılda sevecen muzurlar....
Derin'de nasıl Sıla'yı teselli etmeye çalışıyor öyle..Ama Boran'da dayanamadı hemen döndü sevdigi kadının yanına...Bakalım İStanbul nasıl olucak neler yaşanıcak..Daha kız isteyecegiz degil mi?
emeklerine saglık...

pinpin;

şimid 2 tane minicik kızmızmı oluyor...Boran ne çok sevindi kızları olmasına...
bakalım Firuz aga ne tepki vericek... bi anda 2 kız :img-blush
Sıla'da hamilelik yüzünden boran'a nasıl çektriyor.. helal olsun.
inşalla şu okul açılışında Sıla çok yorulmaz valla Boran'ın ne elinden ne dilinden kurtulabilir...
emeklerine saglık...

Birzey;

uzun zaman oldu gözlerimiz yollarda kaldı.. Hoşgeldin..
pek acıklıydı bölümler..dün dizide abay-lusin konuşması ve son 5 dakikadan sonra okuyunca iyice kötü oldum yahu:icon_sorr
sıla perişan ailesi perişan hele abay kendi üzüntüsüylemi ilgilensin sıla'ya destek mi olsun boran'ın izinimi sürsün napsın?
oran şimdi 1 yıl böyle mi kalacak hayırr... şimdi 1 yıl sıla'dan kaçacakmı gizlencekmi offf
bakalım neler bekliycek bizi emeklerine saglık...

tuluay,

ben hikayeni diger sarı siteden takip ediyorum genelde...
bu sefer roler tam tersi...sehirli boran midyatlı aşiret kızı sıla..
bakalık gizemler çok hikayede... boran kapalı kutu gibi..
sıla evlenmiş önceden ama nedeni belli degil oda saklıyor bişilr
ama çarşaf olayı var ortada formalite evlilik gibi geldi bana..
boran gidiyor istanbul'a sıla'yı alcakmı acep yanına..
emeklerine saglık...

eledrhim;

Ankara'lım.. hemşerim... ne güzel bölümlerdi öyle..:happy0064
birde banada gelmiş ay çok sevindim....
demek biizm ketum agamız aşık oldugu kadına nasılda açık-sabırsız-delidolu
baksana Abay bile diyor gizli yerini bir Sıla'cık biliyormuş...
gecenin körü kızı aldı evinden kucakladı götürdü aşık boran...
ama bence bu kaçış onlara pek yaramıyacak..Boran çok şey istiyor ve bekliyor sıla'dan ama Sıla'da durumunu en ince ayrıntısa kadar anlatıı
ee biraz sakın olup Sıla'ya yardım etmesi gerekmiyor mu?:img-blush
Akın'la birlikte şimdi birde Cihan belası çıktı.. Sıla'yı zor günler bekliyor
hande hanımda akın'dan yana bakalım neler olucak...
hay allahım o bölümleri merakla bekliyorum
emeklerine saglık...bye

elfsd
08-12-07, 12:49
eledrhim...benada ithaf ettiğin bölümü görünce gerçekten çok utandımmm...
daha önce yorum yazmadım diye...
sadece rep vermek eksik bir destek anlayışı galiba bunu farettim...
emekk verip yazıyorsununz ve bizimle paylaşıyorsunuz...
yorum almak sizin hakkınız...
valla ben senin feragat ı başından beğeniyle beri takip ediyorum...
sılayla boran arasındaki konuşmaları konuşamamları...sessizlikleri...
hepsine bayılıyorum...
akının menfaatçi ve fırsatçı olduğunu düşünüyorum(sanırım boranda benimle aynı fikirde..)
hande hanımın da sabit fikirli olduğunu görüyorum...
tüm ağaları aynı kefeye koyamayız değilmi...
sıla yırtıcı ve saldıgandı ama yumuşadı son dönemde..
aşk yaradı ona...
ama boran dellendi bukez hesapsız davranıyo gibi...
dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olmasın...
tekrar teşekkür ediyorum ellerin dert görmesin diyorum...

karamann
08-12-07, 14:00
Asena bizim agamiz terbiyeli aga orda silanin abisi oturken kardesini opemezdi odaya goturdu silayi bu sila beni deli etti koca konakta yabanci kimse yok daha kimse gormesin diyor agamiz kaynanayla tanismak istiyor siladan opucuk istiyor kotu birsey istemiyorki istediklerine kavustu hadi gidelim dedi akillidir bizim agamiz ama sila onu dellendiriyor uyuz akin geri geldi firsatci vazgecmiyor handeyide kendine baglamis bobregini verince oda onun sozunden cikmiyor silaya supriz yapacaklar herkese buyuk supriz olacak yokmu kimsede fazla bobrek dalak verelim su akina gitsin agamizin alinden alamiyacaklar amcalarla anlastigi yetmezmis gibi simdide cihanla isbirligi yapiyor bizimkinleride uyku tutmadi telefon gorusmasi yapiyorlar sila uyuyamadim diye boranida uyutmadi ay ben bayildim bu borana camdan girecekmis biraksaydin asena gireydi agamiz camdan handede yakalasaydi ne guzel olurdu damin tepesinde yildizlarin altinda ne romantik bakiyorum sen romantik takilmaya basladin ama sila yine gicikligi tuttu hadi iceri gidelim dedi sabaha neler olacak borani tutmasinlar akina soyle osmanlidan kalan son yumrugu indirsin hakediyor <siddete hayir birtek akina evet>cevirdigi isleride cikar su yuzune ondan sonra akina eyvallah emegine saglik guzelim cok guzeldi...

karamann
08-12-07, 14:07
Birzey
Zeynebim ismini gorunce ruya goruyorum zannettim okadar sevindimki anlatamam:happy0064 sen birtanesin ogretmenim yazdigin icin devam ettigin icin sana sarilip optum silamiz cok kotu olmus ya abay soyliyemiyor boranin oldugunu kendi inanmamis boranin oldugune sila bayildi yoksa hamilemi sila sonunda dayanamadi anlatti abay sila birakti gozyaslarini amma agliyor ya bu kiz boranimiz ne yaptin kiz sen yatalakmi oldu bir tek gozlerini acabiliyor doktorlar hersey normal diyor amanin bir sene boran yatacakmi kim bakacak sevgiyi verde o baksin siladan ayri kalacak bunun sonuni gorelim bakalim neler olacak agamiz bir guncuk mutlu ettin sonra neler ettin agamizin yuzu gulmeyecekmi emegine saglik cok guzeldi...

karamann
08-12-07, 14:12
Tuluay
boran evlenecegi kizi gormedi uzaktan gordugu guzel gozlu kiz ama o kapidaki carpistigi kizi zannediyor firuzlar istambula gecmis olsuna gidiyorlar sila onlarla gitmedi neseyle erkan narini sevdi boranin pesinden kosan cokta o kimseye bakmiyor yildizin hazirladigi tuzaga boran dustu sabah gazetelerde borani goren sila deli oldu ona mesaj gondermesi guzeldi dugun vakti geldi boran silayi gorunce sasirdi bakalim neler olacak emegine saglik degisik ve guzeldi...

yoklugun
08-12-07, 15:00
birzey
yaşasın boran yaşıyor:happy0064
ama bitkiden farkı yok ya :icon_sorr neden ama
hep o siniri yüzünden gitti att kurşunların önüne :hıh
bakalım nasıl kurtulacak oradan

eledrhim
asena boran ne güzelde dedi nuri alço gibi diye :img-hyste
akşam akşam sılayı evden kaçırmasıda güzeldi yani :img-in_lo

bal böcüğünüde almışsın senaryona ne kadar güzel olmuş:happy0064
böcüğümüde senaryoda görmek çok güzel oldu:img-in_lo

artık ben senin yazdıklarına şaşırmam dicem ama olmuyor:img-blush
sen her daim şaşırtıyorsun beni :img-yes:

kızlar ellerinize yüreklerinize sağlık çok güzeldi

arzum3
08-12-07, 15:14
İğrenç bir cumartesi yaşıyorum biraz önce işyerimden biri ile kavga ettim hemde ne kavaga onun işyerini terketmesiyle benimde gözyaşlarımla sonlandı ve incir çekirdeğini doldurmayan bir şey yüzünden... Hatalı ben değilim ama yinede böyle bir gerginlik keşke yaşanmasaydı ......

Bir kaç gündür yoğundum ve siteye ara ara girdim senaryolara baktım ama yorum yapamamıştım ..

Eledrhim , Canım yine en çalışkan senaristimiz sensin sana kocaman bir :happy0064 Boranla sıla niyahet birarada offf nihayet . Sıla akınla zorunlu olarak birlikte ve annesine yapılandan ötürü minnet borçlu. E haklı tabiki herkes aynı şeyi yapar da işler şimdi iyice karıştı boran ondan ayrı kalmaya razı değil . İkili diyaloglarını çok güzel yansıtıyorsun... İkisinide uyku tutmadı sıla gel dedi boran koşarak geldi çok ramantik ya ... Sıla formalite evlilikte olsa kendini akına karşı sorumlu hissediyor ve bu yüzden borana karşı mesafeli
Canım yüreğindekileri bizimle paylaştığın için sonsuz teşekkür...
Bana gelen bölümmmmmmm içinde sağol...

Pınar , Yine uzun ve çok yoğun duyguları olan bir bölüm okudum.. Çok güzeldi.Sıla ve boran birbirlerinin çekim alanına girmeye başladılar ama aynı zamandada bundan rahatsızlar sıla çok istemesine rağmen boranla vakit geçirmeye buna dünden razıymış havası yaratmak istemiyor. Boran gerçekleri öğrendiği için şaşkın bakalım sıla öğrenince nasıl olacak..
Yüreğine sağlık

Sayme , Kız yine önce ortalığı bi güzel karıştırmışsın sonrada toparlamak için bin takla atmışsın . Sılanın boran için söyledikleri çok güzel di boranın bunları duymaya çok ihtiyacı vardı inşallah sıla boranı çabuk affeder.
En kısa zamanda yeni bölümlerini görmek dileğiyle .....

Eminedeniz , Canım çok yavaş ama derinden ve sindire sindire geliyorsun... Ağamız sılaya süpriz yapıp istanbula götürecek tabi gitmeden kavga etmezlerse.... Gülsüm haklı olarak evlenmekten korkuyor önceki yaşadıkları yüzünden ama Fatihin sevgisi ile atlatacak. Senaryonla burada seni daha sık görmek dileğiyle...

Pinpin , Evet ağamız aldı başına belayı iki kızı olacak... Bana göre sanki ikincisi erkek gibi biraz zor göründü çünkü .... Doktor boranla konuştu sılanın kendine dikkat etmesi gerekiyor bencede etsin daha ne istiyor bulmuş ağamı ... Boran sıla için endişeli ve bu endişesi ile sılaya biraz sert davranıyor ama her şey onuun ve bebeklerinin iyiliği için..... Yüreğine sağlık..

Birzey , Oh be şükür kavuşturana... Boranın ölmediğini biliyordum ama ölmekten beter olmuş be adam şimdi bir yıl hiç haber vermeyeceklermi ailesine sıla nasıl yaşar ondan haber almadan üstelik öldüğünü sanacak şimdi.... Acısıyla düşünemiyor ama sılanın o kendinden emin güçlü gazateci ruhuna ne oldu ya bulsun kocasını. İnşallah daha sık uğrarsın ....

dizi_tirya
08-12-07, 17:27
Zeynep,
Boran'ın ölmediğini biliyordum ama bu kadar kötü bir durumda olacağını tahmin etmedim..Bir yıl..Koskoca bir yıl..Şimdi neler olacak?dizide zaten Boran'ı o halde görmek ve devamının da geleceğini bilmek içimi daraltıyor..Şimdi de senin senaryonda..Arayı açma..Devamını bekliyorum..Ellerine sağlık..:img-wink:

Asenacım,
Sıla Akın'ın karısı sıfatıyla çeişkiye düştü..Boran'ı seviyor aslında ama bu aşkın riskli bir yanı var..Akın-Cihan buluşması gerçekleşti..İki kötü kafa kafaya verip ne yapacaklar bakalım?
Nuri Alço'yla bal böceği:)Çok tatlılar sayende..Ellerine sağlık..

»» DeeTje ««
08-12-07, 20:05
Tuluay
Senaryonu simdi okudum...Buraya ekledigin icin tesekkur ederim...
Cok guzel ve degisik...Roller tamamen degismis...
Sila mardinden Boran ise Istanbuldan...
Baya ilgimi cekti...
SOnra Azadla Borani kardes olarak dusunemiyorum ben yaa... :icon_whis
Azadin yerine soyle yakisikli mi yakisikli karizmatik birini hayal etmeye calisiyorum ama tabi zor... :icon_whis:img-yes:
Simdi Sila onceden evlenmis...niye ayrilmis peki...
Sonra Silanin evlendigini aileden baska hic kimse bilmiyor mu cunku Silayi mardinliler hic evlenmemis biliyorlar sanirim yanlis okumadiysam eger...
Sonra Sila evlendigi kisiyle birlikte olmus mu cok merak ediyorum...hehe:img-blush:img-blush
Senaryon cok guzel ilerliyor...Ellerine yuregine saglik devamini bekliyorum...

Dizi_tirya
Senaryonun ucunu kacirmistim..bugun okudum butun bolumleri...
Sila kacti ama kadere bakki Boranla karsilasacagi varmiki yine karsilastilar...
SIlanin Borana guvenmesi falan cok cok guzel...
Simdi Borani anlamiyorum...Silaya neden soylemiyor anlatmiyor...
Silaya yardim etmesi gerekiyor ve biran once yapsin ne yapicaksa...
Boranin planini cok merak ediyorum...
Silayi Mardine gotursun ve bassin nikahi...
Herkese karsi gelsin...guzel olurdu oyle...:img-yes:
Silada baya hoslaniyor Borandan zaten..
Bakalim olaylar nasil gelisicek..Ellerine saglik...Devamini bekliyorum...:img-yes:

Birzey
:icon_sorr
Boran artik yatalak mi kalicak...Sonra olu gibi mi yaayacak yoksa ortaya cikicakmi??
Cok zor birsey bu yaa...bir kursunun onune atladi basina neler neler geldi..
Sila Abay cok perisan cok uzuluyorum yaa...
Cok guzel yazmissin ablacim ellerine saglik devamini bekliyorum...

Betusum
Simdi okudum ekledigin bolumleri...
Super yazmissin yaa... cok begendim...
Silanin uyaninda doktorla konusmalari cok guzeldi yaa...
Yazik doktorlara onlarda bu deliler sayesinde kafayi yemeslerde iyi yani...:img-yes:
Boran ile Sila karsilasinca nasil davranicaklar merak etmekteyim...
Su teyzede var ya birinci hedefi sila ve Boranin evlendirmek olan 2. hedefide acarmuhabirleri evlendirmek olan koptum ona...harilka birsey yaa bayildim...
Ellerine saglik cnm optum..:img-wink:

unuttum mu birini evet unuttum Eledrhim
Ablacim okumam gereken yaklasik 10 bolum vardir herhalde senin...
Okuyup yorumumu yapicam...biraz geride kaldimda senin senaryonda..:img-yes:

lal2
08-12-07, 23:06
of of bu wlan bazen insani cileden cikariyor...
neden yanitlar gitmeyince hata sayfasi cikinca geri döndügmüze yazdilarimiz kayboluyorki... gitt bütün yorumlar... bend ögrenemedim hala, o kadar uzun yazinca neden ilk önce kopyalamiyorumki göndermeden önce...

kusura bakmayin kuru tesekküler gelecek o güzel senaryolariniza..

eminedeniz..
birzey..
eledrhim..
hoppala20...
pinpin..

ellleinize yüreginize saglik...

betüsüm
08-12-07, 23:06
selamlar herkese
lalım sana da selam :img-in_lo

azıcık yorum yapıp kacıyım

zeynebımyasasın yasasın ekledın evet olmemıs boran ama fızıksel olarak da psıkolojık olarak da durumu cok kötü :icon_sorr:icon_sorr
sılaysa ayılıp bayılıp duruoo yazık ona da herkes perısan halde bakalım neler olacak cok tesekkurler canım :img-in_lo

asenamcanım cok gusel bölümLER eklemıssın yuppı :happy0064
banada gelmıs bolum tesekkur ederım :img-blush
nuri alço benzetmesıne cok guldum :img-hyste
bı an bile ayrı kalmak ıstemıolar:img-blush ama onlerınde bırsuru engel var
akın var hande hanım(bu kadın kendı vıcdanını rahatlatmak ıcın kızını kullanıoo resmen :hıh :img-cool2 var bırde yetmezmıs gıbı cıhan ve mahkeme aaa unutmadan sılanın psıkolojısı de var tabı bunlar tek tek asılır ama uzun zaman alabiliüü bakalım neler olacak bölümler ıcın tesekkurler en calıskan senerıstım :img-in_lo

betüsüm
08-12-07, 23:14
Betusum
Simdi okudum ekledigin bolumleri...
Super yazmissin yaa... cok begendim...
Silanin uyaninda doktorla konusmalari cok guzeldi yaa...
Yazik doktorlara onlarda bu deliler sayesinde kafayi yemeslerde iyi yani...
Boran ile Sila karsilasinca nasil davranicaklar merak etmekteyim...
Su teyzede var ya birinci hedefi sila ve Boranin evlendirmek olan 2. hedefide acarmuhabirleri evlendirmek olan koptum ona...harilka birsey yaa bayildim...
Ellerine saglik cnm optum..:
serpilim
begenmene sevındım doktorlar delır mıcek ıns bır söz var bılıo musun ınsanları ıkıye ayırırlar doktorlar ve diğerleri dıe onlar ztn catlak oluyorlar (ee dogal onca yıl oku oku oku normaldır :icon_whis ) ondna bıse olmaz onalar :)
oo teyzem benım semptaık teyzem zaten kendı karakterıme asık oldum dıebılırım :img-in_lo cok tesekkurler canım bu arada fatmadan haberın var mı :icon_sorr soruya bak kesın vardır:img-yes: hıc gormedım de bu aralar forumda merak ettım kötü bırsey yoktur umarım :img-wink:

not : bölümler yazabilirim demıstım ama yazmayacagım maalesef cunku bu hafta ıkı tane cok onemlı sınavım var bugun calısırm dıodum ekstaradn ısler cıktı (alısverıs gusel ama dolasmankatn ayaklarım şişti :img-pilot )yıne son gune kaldı calısması off hıc svemıorum bu durumu :img-cool2:img-cool2
o yuzden yazamayacagım söz verip yapamayı hıc sevmıorum of :img-cool2
kendınınıze ıı bakın byebye

yağmur yüreklim
09-12-07, 12:01
emideniz
canım benim 2 bölüm beni kesmedi söyleyeyim baştan

Sıla nasılda şaşırdı mutluda oldu ..şimdi istanbulda neler yaşayacaklar kimbilir.. fatih ve Gülsüm yavaş yavaş evlilğe yaklaşıyolar hadi hayırlısı ama ben Sıal ve Boran'da tutuklu kaldım..sıla nede güzel dedi..ama herkesi biranda heyecanlandırdı..ama malesef heyecanlanmakla kaldı herkes.. Boran nedne hemen kızdı gitti anlamadan o geri dönüp geldi en iyisinide yaptı.. her kızdığında kaçıp giderse Sıla'nında herşeyde kendisine sığınmasını. açılmasını bekleyemezdi. iyi oldu.. ay ağamı okumak yetmedi bana.devam isterim

zeynom
amanın sen ne ettin böyle.. ağam öldü sanıyolar sıla kendinden geçti abay inanmasada böyle bir ihtimalin olması bile ne acı.. Nasıl katlanılır ki böyle bir şeye.. Neyseki ağam ölmedide yaşıyor ama onun gibi birinini konuşamaması hareket edememesi ne acı üstelik 1 yıl gibi uzun bir zamanda iyi bir tedaviyle ayaklanabilirmiş, Sıla bu süre zarfında hep uzağında olmaz değilmi, Sıla'dan bu gerçeği saklamazlar değil mi... bunu bize yapmazsın değil mi canımcım

eminedeniz
09-12-07, 13:42
günaydınlar..
eminemdenizim.. tatlım kıymatlım... bölüm bana gelmiş... çooookkkk mutlu oldum :happy0064 ama sana kötü bir haberim var... : bu hafta sonu bol bol yeni bölüm yazacaktım ama dün akşam kuzanim hafta sonu bize geldi, bizde kalacakmış... yattı yani benim hayaller suya... bu sılada alem yani, ne var adam sana süpürüz etmiş ne demeye kızarsın ki.. arıma çıkaracak ya, buldu gene bir yolunu... :hıh senin bu kevser teyzem de lokum gibi maşallah.. her şeyide hamileliğe bağlayabiliyorlar maşallah..

canım benim,asıl bölüm ithafımla mutlu olduysan ne mutlu bana:img-in_lo hadi ya demek kuzeninin geldi,ne yapalım o zaman haftaiçine kaldı hayallerimiz ve entrikalarımız değil mi asena'm:img-yes::img-wink:

ben de bana gelen bölüm icin cok cok tesekkür ederim...ama madem odaya soktun bari bize iki üc aksiyon da gösterseydin boran ağam'dan asena'm ya neyse o günler de gelecek değil mi...yalnız bu sıla iki benliği arasında şizofren olmasın asena'm,evli sıla-aşık sıla kişilik çatışması yaşar mı dersin:icon_whis ellerine emeğine ve sonsuz hayalgücüne sağlık....

eminedeniz
gene çok güzel bölümler okudum ama malesef çok kısa geldi bana yada insan uzun bir aradan sonra kavuşunca öyle geliyor
gülsüm ve fatih çifti birbirlerinin yaralarını çok güzel sarıyor
boran ise son anda olması gerken yere doğru dönüş yaptı

canım ben de uzun uzun yazmak istiyorum ama ne yazık ki vaktim öyle dar öyle az ki bu aralar ne yapacağım nasıl yapacağım bilememekteyim....

eminedeniz;
ne güzel bir dostluk sıla-fatih arasındaki... ikisde gözleriyle anlaşabiliyor...
çok özendim keşke kerkes böyle bir dosta sahip olabilse...
ben bu hikayelerdeki küçük çocuklara bayılıyorum .Nasılda sevecen muzurlar....
Derin'de nasıl Sıla'yı teselli etmeye çalışıyor öyle..Ama Boran'da dayanamadı hemen döndü sevdigi kadının yanına...Bakalım İStanbul nasıl olucak neler yaşanıcak..Daha kız isteyecegiz degil mi?
emeklerine saglık...

canım cok tesekkür ederim güzel yorumların icin...evet daha kız isteyeceğiz,daha sıla ile boran İstanbul gecelerine akacaklar ve neler olacak neler cok eğlenceli cok istanbul bölümleri....

Eminedeniz , Canım çok yavaş ama derinden ve sindire sindire geliyorsun... Ağamız sılaya süpriz yapıp istanbula götürecek tabi gitmeden kavga etmezlerse.... Gülsüm haklı olarak evlenmekten korkuyor önceki yaşadıkları yüzünden ama Fatihin sevgisi ile atlatacak. Senaryonla burada seni daha sık görmek dileğiyle...

canım evet biraz ağır ama hayatımın temposunda en hızlı bu kadar gelebiliyorum ben zaten...senin de umarım canını sıkan olay hallolmuştur....

emideniz
canım benim 2 bölüm beni kesmedi söyleyeyim baştan

Sıla nasılda şaşırdı mutluda oldu ..şimdi istanbulda neler yaşayacaklar kimbilir.. fatih ve Gülsüm yavaş yavaş evlilğe yaklaşıyolar hadi hayırlısı ama ben Sıal ve Boran'da tutuklu kaldım..sıla nede güzel dedi..ama herkesi biranda heyecanlandırdı..ama malesef heyecanlanmakla kaldı herkes.. Boran nedne hemen kızdı gitti anlamadan o geri dönüp geldi en iyisinide yaptı.. her kızdığında kaçıp giderse Sıla'nında herşeyde kendisine sığınmasını. açılmasını bekleyemezdi. iyi oldu.. ay ağamı okumak yetmedi bana.devam isterim

canım benim ağanı okumak sana yeter mi zaten hiç ama bakıyorum da ağamın pabucunu dama atmışsın sen:img-wink:

zeynep canım;
"ne bir yıl mııı" diye bir ses duyuldu odamdan ben senaryonu okurken...ne olacak ama simdi zeynep'im ya,yazık değil mi bu sıla'ya bu boran'a ah ah zeynep'im ah...ellerine sağlık yine cok güzel bölümler okuduk şaka bir yana canım...

tuluay;
sıla-boran çifti neler yaşayacak çok merak ediyorum...hikayenin kurgusu ise cok enteresan ve sürükleyici...

şekerşey_bjk
09-12-07, 15:48
hu hu vizelerin bitişinden sesleniyorum size:happy0064 bitti sonunda bitti...:happy0064 ay ben pek bir sevindirik oldum ama kimsecikler yok burda neden:icon_sorr hadi siz senaryo yazın bende okuyayım:icon_whis:img-in_lo

asenam asenam olmadı ama soktun odaya bunları ama bir icraat göremedik... sadece bir öpücük:img-blush ve bir adette tanışma izi.. yanlız boran abay sıla arda dörtlüsü bir araya gelince neler olacak merakla bekliyorum.. umarım 3. dünya savaşı çıkmaz:img-pilot

zeynepim abovvvv.. ne olacak şimdi bu boranın hali.. boran sakat mı kalacak:icon_sorr sıla da öğrendi boranın ölmüş olabileceğini:icon_sorr çok üzücü... yazık ya. boran şimdi sakatım diye sılaya gitmek istemezse:icon_sorr

en acilinden devam isterim:img-polic

funsel
09-12-07, 18:02
yazamadım ancak bitirdim.
yağmur yüreklim senaryosunu bitirmiş, güzel bir finalle hem de. elerine sağlık, yüreğine sağlık. böyle güzel yazan birisi yeni senaryolarını eksik etmez değilmi? keyifle okunuyor...

sevgili hoppala ve eledrhim... sizleri de unutmam. yeni yeni bölümler eklenmiş. hikayeler yön değiştirdi. bakalım sıla-boran ilişkileri ne halde olacak? yeni sorunlar mı bizleri bekliyor. teşekkürler ikinize de...

ve tuluay yeni bir heyecan başlamış, bu sefer karakterler ailelerini değiştirmişler, hadi bakalım nasıl bir hikaye çıkacak ortaya?

ellerinize sağlık...

şekerşey_bjk
09-12-07, 20:38
yine ben geldim...

gulsum abovvvvv... ne olacak şimdi.. bunalr aynı odada da kalmak zorunda kalacaklar.. seyreyle cümbüşü:img-hyste :img-hyste

ışıkım yine seni gördüm.. olmadı daha 10 gün değil mi:icon_sorr saat sayacam artık ben ya:img-pilot :dito

hu hu aşağıdakiler canlanın biraz.. canlanın.... :img-in_lo:happy0064:img-polic

eledrhim
09-12-07, 21:04
selamlar canlar...
herkeşe iyi pazarlar dilerim...

güzel yorumlarınıza mini mini teşekkür edeyim istedim..:img-blush

emrecanım çüçük annem
ışıkım tatlım başlıkların kraliçesi
ay bala datlu cicim
seydam meslektaşım, bitenem
başakım hemşerim canım
elfsd canım zorla yorum yazdırdığım (bide elfleri pek severim, nickimden anlaşılacağı gibi:img-wink:)
karamanım filizim, en sadık en istikrarlı yorumcum
yokluğun kübracım bana işimi hatırlatanım
arzum canım çalışkanlığımı hatırlayıp bu az demeyen tek okuyanım:img-cool2
dizi-tiryam.. canım pınarcım yazdıklarının en büyük hayranı olduğum..
deetje.. bızdık serpil hanım..
lalcim meslektaşım, karadut deyince aklıma gelenim..
betüşüm beni güldüren bıcırığım..
eminem beni aşka getirenim en ateşli okuyucum..
şekerim en baskıcı okuyusum.. glu zamanı gelmemiş hayret..
funselim yeni tanımaya başladığım yorumcum..

evet hepinize taktım sonunda bişiler...:icon_whis
kızmayın bana olur mu..
bendenizde forumun en ele avuca sığmas yaraması...:img-blush
çok teşkür ederim güzel yorumlarınız içüüünnn...

şekerim formdan düşmüş... :icon_whis ben el atayım bare... yenibölüm yeni bölüm...
kelebeğim avatarı muratlım...:img-in_lo ne zaman annem yeni senaryom...
fıstıkım en tatlı yeşilim... en ateşli yazarım.. hani yeni bölüm..
zeynebim fındığım... kıyma boranıma kıyarım sılaya... yeni bölüm yeni bölüm...
eminem sıla-boran aşkı uzmanım... isterük pembeli yeşilli bir bölüm daha...:img-blush
ışıkım tutkulu sıla boran yazarım.. 10 gün oldu bitti annem hanimiş yeni bölümler...
pınarım, dizi tiryakim.. haniannem belki bugün yazardın.. neyse sen raporlusun iyileş baskı yaparım ben sana...:img-icecr
angelim melekim esram.. hanimiş kıvırcık marul..
gülsümcüm eklemiş sözümüz yok, şimdilik... o da bana ithaf ettiği bölümler içüüünnn..:img-icecr

anaaaam başka kim vardı kız senaryo yazan... :blink:
unutkanlığım tuttu iyi mi...

yorumlarımı yapmaya gidiyorum şimidiii..bye

eledrhim
09-12-07, 21:13
gülsümcüm... bak okuyorum, eğer bir yanlışını görürsem yandın sen... :img-cool2 yidim senide sılanı da... çok fena yaparım ha... :hıh hem sıla boranın karısı bize noluyor ki... karışma karı koca işine, girme aralarına sen bakim.. karım diosa boranım karısıdır elbet... :img-icecr yani kevser teyzem istemem yan cebime koy dimiş hemi... aslında yezdayı istiyo ama hani bizim oğlan evlensin yeterki diyerekten sılaya da kapıyı aralık bırakıo.. ben bu kadını seviyorum yaw ama o sılayı sevmesin... hihihi... :icon_whis kaynanalık damarı hani bu kadının yaws.. yahu firuz dede sanane yezdadan... siz bu kadar beğenmişsiniz elbet çıkar alacak bitene enayi... sılayı alan bilem çıkmış ona mı çıkmicek... heheh.. hee örftür adettir elini öp.. hatta elin değmişken kevser teyzemin ayaklarınıda yıka... nemrut sıla:hıh bak kadın insanca seni davet ediyo.. :hıh

ellerine sağlık canım...bye

eminedeniz
09-12-07, 21:22
selamlar canlar...

güzel yorumlarınıza mini mini teşekkür edeyim istedim..:img-blush

eminem beni aşka getirenim en ateşli yorumcum..

eminem sıla-boran aşkı uzmanım... isterük pembeli yeşilli bir bölüm daha...:img-blush
yorumlarımı yapmaya gidiyorum şimidiii..bye

canım benim ne de sevindim ismimin sonuna gelen yoruma ben:img-blush

gülsüm'üm canım;
ne de güzel sıla ile boran evliler ama yalancıktan:icon_whis
hehehehe abay ile senna da nişanlansa mı acaba gerçekten ama gülce duymasın valla ya da senna'nın göbek adı gülce olsun ne dersin sen:icon_whis
ama simdi ne olacak sıla ile boran eve gittiler diyelim ne olacak ayrı ayrı mı yatacaklar eve gelecek...

şekerşey_bjk
09-12-07, 21:31
ne demek formdan düşmek :hıh düşmedim işte....:img-pilot:img-pilot

eminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isterizeminedeniz yeni bölüm isteriz

birzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isterizbirzey yeni bölüm isteriz

_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz

hoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isterizhoppala20 yeni bölüm isteriz

u.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isterizu.gulsum yeni bölüm isteriz

tuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriztuluay yeni bölüm isteriz

melek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isterizmelek-esra yeni bölüm isteriz

pınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isterizpınar(pinpin)yeni bölüm isteriz

pınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isterizpınar(dizi_tirya) yeni bölüm isteriz

çiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isterizçiğdem(ice-princess) yeni bölüm isteriz

kankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isterizkankam yeni senaryo isteriz

asena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isterizasena yeni bölüm isteriz

u.gulsum
09-12-07, 21:38
gülcem
bende diyorum bu kıza ne oluyor..
abay senna yazdım gülceden tık yok..
meğerse gülce boranda kalmış:icon_whis

asenam.
canım yanlışım yok dimi.. anam senden korkim ondan sana armağan ettim:icon_whis şaka şaka :img-wink: canımçok sağol..
yav sen sılamdan ne istisin.. ben boranıma da kıyama sılamada :img-in_lo

eminem denizim..
hafta içi hiç yokum nerdeyse özledim ya sizi..
canım sılayla boran aynı yatakmı kem küm :img-blush
bilmem ki vallahi bilmiyorum...:img-in_lo:img-wink:

meram
09-12-07, 21:47
eledrihim
sılayla boran neyseki aralarındaki herşeyi açığa çıkardılar
anlamdığım sıla ilk boranla bağ evinde kelırkende akınla evli değildide
şimdimi aklına geldi evli oluşu borandan sakınıyo öpücükleri :img-blush
akını heleki cihanaı kaldır aradn ıyyy sinir insanlar nolucakk
canım ellerine sağlık her zamn armağan ediyosun bölümleri
çok teşekkürler
gülsümcüğüm ve istanbulcuğum
ay ne güzel iyiki boran sıla karım dedi herşey dah çabuk olacka bence
daha çabuk aşık olacklar ayyy en güzelide aynı odada kalacaklar :happy0064
ellerinize sağlık kızlar

u.gulsum
09-12-07, 21:59
eledrihim
çok teşekkürler
gülsümcüğüm ve istanbulcuğum
ay ne güzel iyiki boran sıla karım dedi herşey dah çabuk olacka bence
daha çabuk aşık olacklar ayyy en güzelide aynı odada kalacaklar :happy0064
ellerinize sağlık kızlar

ablam çok sağol yorumun için :img-in_lo
boran karım dedide devamı ne olacak bilmiyorum..
bakalım sıla eve gidecekmi.. :icon_whis
belki doğruyu söylemeye karar verir :icon_whis

_ışık_
09-12-07, 22:38
yine ben geldim...

ışıkım yine seni gördüm.. olmadı daha 10 gün değil mi:icon_sorr saat sayacam artık ben ya:]
Canım evet daha 10 gün olmadı.. 3 günüm daha var..Sevgilerimle.....

selamlar canlar...

ışıkım tatlım başlıkların kraliçesi
ışıkım tutkulu sıla boran yazarım.. 10 gün oldu bitti annem hanimiş yeni bölümler...
[
Asena'cım tatlım benim seni çok seviyorum daha önce söylemişmiydim... :img-in_lo ... Tutkulu Sılaboran yazarı haaa... Çok tatlısın hiç güleceğim yoktu..Ne diyeceğimi şaşırdım birden.... Ama 3 günüm daha var... Sonuna kadar bekleyeceğim.... sağol canım...Atom karıncam benim... Sana daha uygun bir isim düşünemiyorum... Aferin Gülceye harika bir isim bulmuş....

ne demek formdan düşmek :hıh düşmedim işte....:img-pilot:img-pilot

[_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz_ışık_ yeni bölüm isteriz

Doğrusu düşmemişsin gerçekten formadan Gülca ya.... Baksana beni iki mesaj arasında sıkıştırmışsın.. Ama 3 günüm var benim... Sevgileirmle canım....

§pinpin§
10-12-07, 02:24
pinpin
pınarım şahaneydi birde sıla hala şu karnını sorun etmese
yahu sen vücudunda 2 tane can taşıyorsun birde hala ne diyorsun
yok yok bu böyle olmaz en iyisi boran yeni bir hatun alsın evede
sılada boranda rahatlasın

ayy kızlarımız olacakmış ne güzel
isimleri ne olacak pınar düşündünmü

harikasın yüreğine sağlık

yeni bi hatun mu, iste o zaman silayi hepten kafayi yer herhalde, canim begenmene sevindim..

Pinpin
Canım iki kız demek ama bence bir tanesi erkek onların... Doktor yanlış görmüştür...Sıla gerçekten çok obur.. Yakında yarım dünya olursa hiç şaşmam:img-blush... İyice kıskanacak kocasını sanırım... Eline sağlık canım sevgilerimle....bye

yorumun icin sagol bitanem, bende senin senaryonu cok özledim amaaaa...

sekersey_bjk

pinpin anaaa.. bebekler kız mı... ikisi de kız değildir sanmıyorum ya neyse:icon_whis:img-in_lo sıla düşünceli kız ben yeni evliyim tabe nasıl işlere koşturayım değil mi:icon_whis:img-in_lo

devam isterim:img-polic[/QUOTE]

yaaa görüyonmu gülce hanim, sila her daim arkadasini düsünüyo, artik bence senin düsünme zamanin gelduu...

yaaaaa... 2 gün giremedim neler olmuş yaa....

PİNPİN:: ayyyy.. ne güzel... ikiz kız olcak.. :happy0064... süper yaa.. böle bıcırık bıcırık iki kız... tabi o % 80 i sn belki erkek yapabilirsin gibi geliyor bana.. bilmiom yani... artık sıla da şu kilo - şişko kompleksinden kurtulsun cnm... yiyecek tabi... hamilelik kadar bir kadına yakışan şey war mı?? ( bu sorunun cevabını bnde bilmiom ama.. :dance:)) .. nese çok güssel olmuş özetle...

sila kilo kompleksinden kurtulacak artik canim, bende biktim valla ay...

günaydınlar..

pinpin... ay ben bu hastanelerden nefret eder oldum yaw... yine mi hastane, emine kurtardı hastanelerden sen başladın yaw... :icon_sorr gerçi seninki heyecanlı tatlı bir telaş için ama sevmiyorum işte... şey cinsiyetini öğrencez mi.. cinsiyet için kavga çıkarcazmı.. :happy0064 kavgayı çıkardıkta sonra sılayı dışlicazmi.. hıı öncesinde kilo krizi varımış ama... hihihihi... ikizlerimiz gelmiş, ikiside kızmış... aciba bizi kandırıyor olabilümü diğerisi... kandırıkçııı.. hadi söle o da erkek dimiii... o sılaya söle lütfen kağıt helva nasıl kokarki midesi bulanmış hanımın.. :hıh boranı verem edecek ya..

ellerinize sağlık canlar...

canimin iciiii, begenmene sevindim, bitanecik, sila düsmani seni, hayir canim kavga filan cikarmiyacaz cinsiyet icin, silayida dislamiyacaaaz, kiziiiim hamile kadin kokusu olmayan birseyin kokusunu cikariri iste allaalla yaa, ceksin boran biraz sonucta iki cocuk doguracak olan silaaaa...

herkese iyi haftasonları;
mesaimin bitmesine 2 saat kaldı
buarada güzel hikayelerinizi okuyayım dedim.

pinpin;

şimid 2 tane minicik kızmızmı oluyor...Boran ne çok sevindi kızları olmasına...
bakalım Firuz aga ne tepki vericek... bi anda 2 kız
Sıla'da hamilelik yüzünden boran'a nasıl çektriyor.. helal olsun.
inşalla şu okul açılışında Sıla çok yorulmaz valla Boran'ın ne elinden ne dilinden kurtulabilir...
emeklerine saglık...

firuz aganin tepkisi o kadarda kötü olmiyacak canim, begenmene sevindim..

İğrenç bir cumartesi yaşıyorum biraz önce işyerimden biri ile kavga ettim hemde ne kavaga onun işyerini terketmesiyle benimde gözyaşlarımla sonlandı ve incir çekirdeğini doldurmayan bir şey yüzünden... Hatalı ben değilim ama yinede böyle bir gerginlik keşke yaşanmasaydı ......

Bir kaç gündür yoğundum ve siteye ara ara girdim senaryolara baktım ama yorum yapamamıştım ..

Pinpin , Evet ağamız aldı başına belayı iki kızı olacak... Bana göre sanki ikincisi erkek gibi biraz zor göründü çünkü .... Doktor boranla konuştu sılanın kendine dikkat etmesi gerekiyor bencede etsin daha ne istiyor bulmuş ağamı ... Boran sıla için endişeli ve bu endişesi ile sılaya biraz sert davranıyor ama her şey onuun ve bebeklerinin iyiliği için..... Yüreğine sağlık..

canim kötü bi hafta sonu gecirmene üzüldüm, ama sen üzme tatli canini,
yorumun icin sagol, begenmene sevindim..

of of bu wlan bazen insani cileden cikariyor...
neden yanitlar gitmeyince hata sayfasi cikinca geri döndügmüze yazdilarimiz kayboluyorki... gitt bütün yorumlar... bend ögrenemedim hala, o kadar uzun yazinca neden ilk önce kopyalamiyorumki göndermeden önce...

kusura bakmayin kuru tesekküler gelecek o güzel senaryolariniza..

eminedeniz..
birzey..
eledrhim..
hoppala20...
pinpin..

ellleinize yüreginize saglik...

ayy wlan bendede var, vee ayni sen gibi bende unutuyorum kopyalamayi, hemde söyle uzuun uzuuun yorumlar yazinca..

sagol tatlim, begenmene sevindim..

§pinpin§
10-12-07, 03:20
zeynebim,

hosgeldim bitanem, ay ne svindim yaa yeni bölümlerini gördügümde, ama bir türlü okuyamamistim..

neyseki, gece yarisi uyku tutmadi okudum hemencecik..

silam canim yaa, perisan sevdiginden ses seda yok, ama abay hemen anladi boranin ölmedigini..silaya anlatamadi ama bir türlü..kendine gelsinde o da anlar, kiyamam sokta su anda..

borana ne demeli peki, inanamiyorum yaa, agamiz birak hareket etmeyi konusamiyor bile, onun icin bile ameliyat gerekiyor..
ama sen agamizi kesinlikle felc birakmazsin degilmi güzelim..yok yok birakmazsin

o simdi biran önce iyilessin, silasina, kekosun, ailesine kavussun...
emegine saglik,

devami ne zaman ...?

eminedenizim

canim, fatihle gülsümü coook seviyorum, gülsümü anliyorum, tamda dügün günü terkedilmisti canim benim, korkulari cok normal
ama fatihin merdivensiz yer buluruz demesi cooook tatliydi:img-in_lo

amaniiin boran iyiki hemen geri geldi, silayla küsmeden baristilar:happy0064

tatlim sendende tabiki ve tabiki devam isterim:img-wink:

saymecik

pislik emre, nihayet hakkettigini buldu, ooooooooooh olsun sana oh oh oh!

silanin dediklerini boran iyiki duydu, iyi oldu böyle, simdi al bakalim gönlünü silanin nasil alacaksan, zaten cok zor kazanmisti, daha dogrusu silanin acilmasi ve kendisine güvenmesi cok zor olmustu, oooof of

sila ama nasilda hemen sarildi borana, özledi tabi, keske boran silam, demeseydi, büyü bozuluverdi hemen

emreyle borani ardinda birakarak gitti bakalim, cok sürmesin sayme yaa bunlarin barismalari..:icon_sorr

devam devam devam devam...:img-in_lo

eminedeniz
10-12-07, 08:16
eminedenizim

canim, fatihle gülsümü coook seviyorum, gülsümü anliyorum, tamda dügün günü terkedilmisti canim benim, korkulari cok normal
ama fatihin merdivensiz yer buluruz demesi cooook tatliydi:img-in_lo

amaniiin boran iyiki hemen geri geldi, silayla küsmeden baristilar:happy0064

tatlim sendende tabiki ve tabiki devam isterim:img-wink:

canım tesekkür ederim yorumun icin:img-blush

ben de fatih-gülsüm ikilisini yazmayı cok seviyorum ama elbette her zaman en cok sıla-boran yazmayı seviyorum canım:happy0064

devam bakalım ne zaman:icon_whis

eledrhim
10-12-07, 08:46
günaydınlar canlarımmm...

eledrihim
çok teşekkürler

yaa evlilik olayı yine sorun olmuştu ama ilk kaldıklarında sılanın isteiği dışında olmuştu, diğer olaydada sorun olmuştu aldattığını düşünsede iki arada bir derede sıla... :icon_whis azcık sürünsünler canım,şimdilik öpcüklerini sakınıo ama başka şeylerde olacak... :img-blush akını bir güzel dayak bekliyor boranın elinden...:img-wink:

asenam.
canım yanlışım yok dimi.. anam senden korkim ondan sana armağan ettim:icon_whis şaka şaka :img-wink: canımçok sağol..
yav sen sılamdan ne istisin.. ben boranıma da kıyama sılamada

sılalar ölmesin yaşasın istiyorum ama sürünerek, işkence içinde... hıhıhıhıhıhıhııhhııııııııı... beyazın piskopatı vardı ya bilirsin mi...

Asena'cım tatlım benim seni çok seviyorum daha önce söylemişmiydim... :img-in_lo ... Tutkulu Sılaboran yazarı haaa... Çok tatlısın hiç güleceğim yoktu..Ne diyeceğimi şaşırdım birden.... Ama 3 günüm daha var... Sonuna kadar bekleyeceğim.... sağol canım...Atom karıncam benim... Sana daha uygun bir isim düşünemiyorum... Aferin Gülceye harika bir isim bulmuş....

ay canım canım... utandım ama çokta mutlu oldum ben de sizi çooook seviyorum...:happy0064

yeni bölüm yok görüşeris ozamana...bye

şekerşey_bjk
10-12-07, 09:19
günaydınnnnnnnnnnnnnnn...........

yoklama zamanı:img-polic:img-polic

eminedeniz
yağmur yürekllim
eledrhim
hoppala20

burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

diğerleri yokkkkkkkkkkkkkk:img-polic:img-polic:img-polic

saymemin senaryosunu okuyup geliyorum:img-in_lo

sayme boran omuzladığı gibim kaçırdı sılayı..:img-hyste yanlız bu sılayı kaçırma işi boran da bağımlılık yaptı kanımca:icon_whis:img-pilot nasıl yani boran anladı mı sılanın hamile olmadığı yatuşun olabileceğini.. ay gerçi ay tamam.. anladım. sustum.... öptüm seni yanaklarından...:img-in_lo

karamann
10-12-07, 09:32
Hoppal20
Saymem sabah sekerimiz yine gelmis sila onden boran arkadan gittiler agamiz ne guzeldi ikna turuna cikmis inatci sila yine basladi inadi sila elindeki ne babamin ilaci hamilelik testimi babanin ilaci hadi ver cevabini sila hanim iyiki yatusun evine gitti boran cakti davayi agam seni kim tutar silayi sirtladi dalina goturuyor bu adam gidisle bel fitigi olacak konussunlar artik bunlar saymem emgine saglik cok guzeldi

karamann
10-12-07, 09:36
günaydınnnnnnnnnnnnnnn...........

yoklama zamanı:img-polic:img-polic

eminedeniz
yağmur yürekllim
eledrhim
hoppala20

burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

diğerleri yokkkkkkkkkkkkkk:img-polic:img-polic:img-polic

saymemin senaryosunu okuyup geliyorum:img-in_lo

sayme boran omuzladığı gibim kaçırdı sılayı..:im