Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Senaryo ve Replik Yorumları

Sayfalar : 1 2 [3]

şekerşey_bjk
13-12-07, 22:38
zeynepim ah be işte bu.. kimin abayı tabe.. inatçı abayım:img-in_lo:img-in_lo benim buldu kekosunu:happy0064

ama boranın durumu hala pek iç açıcı değil... nasıl olacak bu iş bilmiyorum.. bu boran da pek bir inatçı.. ama benm abayım kadar olamaz:img-in_lo abayım şimdi alıp gelecek sılanın boranını.. sıla boranı iyileştirir boranda sılayı.. :img-in_lo:img-in_lo

devam isterim:img-in_lo:img-polic

_ışık_
13-12-07, 22:46
http://img128.imageshack.us/img128/3249/ppuor4clso8hktr7vixmfd3.jpg

Sevgicim

Hep sen mi resim ekleyeceksin bu defa ben ekleyeyim dedim... Benim senaryom için yapılmış bir afiş bu... Çok beğendim sana da uyar dedim..

Bölümlerin çok güzel olmuş eline sağlık, ama Sıla Leyla'yı çok kıskanacak şimdi. Bunun kaprisii yapar mı acaba Boran'a..Sevgilerimle....:img-icecr

_ışık_
13-12-07, 22:49
Zeynep
Canım Boran hayata küsmüş, onun Sıla'ya ihtiyacı var.:img-in_lo. Sıla onu yaşama döndürür.:img-yes:. Abay getirsin Sıla'yı bence..:happy0064. Eline sağlık sevgilerimle..bye

lal2
14-12-07, 07:25
yoklama yapanlarin dikkatine.. buradayim efendim...

eledrhim...
boran simdi dikkatli olamak zorunlugunda hissediyor kendini... ee birde kizkardesi var... artik sorumluluklari büyüyen bir insan... sila biraz hüsrana ugradi galiba eski atakligini göstermedigi icin...

yagmur yüreklim...
silanin annesindeki gizem biraz daha cözüldü... ama ailesi ilgili gizem tam cözülmedi... abay bile imkansizligindan bahsediyor... bu leylada nerden cikti... ihaleyi aldiklarina göre calismalari uzatabilecek...

eminedeniz...
kötügün habercisi gibiydi bu bölüm... yaklastik galiba... sila bu gece hamile kaldi da... istanbul ve dügünle ilgili güzel bölümler gelir galiba daha... birden tepetaplak olmaz hersey...

birzey...
abay ögrendi gercegi... borani geri götürmek istiyor ama mümkünmü... evet boranda biraz hasta bencilligi var... silanin olabilecegi durumu düsünmüyor...

dizi_tirya...
sila kalbine düsen askin farkinami vardi ne... boran icin su an cikar yol görünmüyor gibi... isler iyice sapasardi...

ellerinize yüreginize saglik....

eminedeniz
14-12-07, 08:13
Eminedeniz
Eminem bolumm banada gelmis ismimi gorunce:bella boyle oluyorum canim cok guzel iki bolumdu boran agamiz anliyamadinmi silanin askini daha abooow nasilda isbat etti sila askini boran agamiza iz birakarak asiret agalarina ne diyecekki atesli bir karisi oldugunu dusunecekler ama onada ikisi bir care bulmuslar kazak giydiler demek bu geceden onlara bir hediye geliyor gelin agamiz aldi hediyesini kevser ne iyi kaynana gec kalktin diye ima etmiyor guler yuzuyle karsiliyor gelinini gulsum evleninceye kadar o icindeki korkuyu atamiyacak bakalim onlarin aski nasil olacak bundan sonra istabul ziyaretini okuyacaz ikisi istambulu yalniz gezmediler soyle romantik takilsinlar emegine saglik eminem iyiki varsin canim..
canım asıl sen iyi ki varsın,bitmeyen tükenmeyen o enerjinle bize her daim yorumlarını eksik etmiyorsun ya iyi ki varsın canım...

eminedeniz...

mesajını görmemişim bi denem...bu günler bakıyorum ama görmüyorum..öyle bi gariplik var üzerimde...kusuruma bakmayın beni böyle idare ediverin gari..
bana gelen bölüme sevindirik olduğumu sen zaten bilirsin ama ben yine de söyliyim...hatta şöyle ikicik döneyim ortada...:bella
bebiş müjdemiz de gelmiş ama sevinemiyorum ki...
ellerine sağlık canım benim...:img-wink:

canım benim ne kusura bakması,ben seni merak ettim de ondan
cok cok tesekkür ederim bu güzzzel yorumlar ici...

eminecim... tutku böcüğüm... bu gülsümle fatihte pek şanssızlar ha, bak konaktaki şenlikten geri kaldılar... :img-icecr aaa ne ayıııpp.. o merdivenin o basamağı boranımla sılaya ait... lütfen ama orada öpüşmeyelim ayrıca bu konakta kaçamak ve tutkulu öpcüklerde onlara has... :img-blush ay canım canım, bana da gelmiş bir bölüm... eee senin gibi okuyucu her yazanın başına tatlış... insanı şevke getiriyorsun, yazdıklarına renk veriyorsun, yetmiyor fikir veriyorsun... :happy0064 adama toplantım var dedi, sıla inadın aypıo gene... :img-hyste nedense gülesim geldi şu ısırma sahnesini hayalleyince... ne olacak istanbul dönüşünde :img-fie:

canım benim senin gibi yazan senariste eğer birazcık şevk ve renk ve hatta fikir verebiliorsam ne mutlu bana:img-blush

valla o merdivenler doğru diyosun boran ile sıla'ya ait ama ne yapalım idare edeceğiz genç çifti...doğru diyosun adama toplantım var diyor bu sıla dinlemiyor ah sıla ah

Eminedeniz
Canım sen bölümler mi ekledin, hem biri de bana mı gelmiş ..Çok sevindim..Ellerine sağlık... Boran ve Sıla şu aralar çok mutlular.. Ama zor günlere az kaldı demek... Ne yapalım artık, sen güzelce yazarsın, biz de Sla adına üzülürüz ...Ama sonra barıştırırsın biz de mutlu oluruz...Sevgilerimle.

canım benim ben nasıl yazacağım herkesi üzeceğim diye düsünürken sen beni ne de güzel rahatlattın yine....

eminedeniz...
kötügün habercisi gibiydi bu bölüm... yaklastik galiba... sila bu gece hamile kaldi da... istanbul ve dügünle ilgili güzel bölümler gelir galiba daha... birden tepetaplak olmaz hersey...
ellerinize yüreginize saglik....

canım tepetaplak olmayacak hayatları sessiz ve derinden bir acı olacak yaşanan....

sevgim;
canım benim ama ben utandım sen bana "sen istersin de yeni bölüm olmaz mı" dedin ya,sen istedin ama ben yazamadım ya o nedenle sanırım:icon_sorr:img-blush
boran sıla'ya asık hem de sırılsıklam ama abay bile bu ilişkinin karşısında olursa ne olur onu bilemiorum iste canım...annenin doğu illeri ile ilgili tavrının sebebini de cok ama cok merak etmekteyim canım...ama en cok da leyla'yı öğrenen sıla'nın boran'a tavrını merak etmekteyim...ayy ne kadar da meraklıyım ama ben...

zeynepcim;
boran'a icim acıdı desem bu bölümlerde...ama abay onu hayata döndürecek eminim ben değil mi döndürecek:icon_sorr

cinar&mavi
14-12-07, 09:04
sevgim canim kelebegim benim sabah ise gelir gelmez güne senin senaryonla baslamak ne güzel :img-yes: yine harika yine muhtesemsin. :img-yes: su kutlamada biseyler olcek gibi sanki :img-wink: devamini sabirsizlikla bekliyorum canim. ellerine ve yüregine saglik... byebye

newat
14-12-07, 09:14
Eminedenizim
Harika bölümlerdi.:img-in_lo
Aşkı öyle güzel anlatıyorsunki.:img-in_lo

Boran'ın kıyafetine bayıldım.:img-in_lo
Üzerindeki pantolonu görmüş kadar oldum.:img-yes:

Sıla'nın hamile kaldığı gece çok anlamlı bir geceydi ikisi için.:img-in_lo
Ne olursun bizide Onlarıda çok üzme.:img-yes:

Bana yazdığın bölüm için çok teşekkür ederim.:happy0064
GünIşığıda bizim gibi felicity'ciymiş. :img-in_lo
Karakterlerin özelliklerini öyle güzel hatırlattıki.:img-yes:

Seni çok öptüm.:img-in_lo:img-in_lo

a.s.m.
14-12-07, 09:18
cecem...

çok ihmal ediyorsun bizi. çok ara versen de ekliyorsun ya buna da şükür. aslan abay buldu kekosunu...:happy0064 :happy0064 :happy0064
zeynom madem teşkilat çetenin boran ın yaşadığını bildiklerinden haberdar neden ailesinden sakladı ki bu durumu? zavallı sıla da öldü neredeyse bu ölüm haberiyle...bu haberi alana kadar çektikleri de cabası..şimdi boran ın yaşadığını ve en önemlisi sağlık durumunu öğrendiğinde ne yapacağını çok merak ediyorum. tabi aralarındaki sorunu da çözemediler daha...ne olacak çok meraktayım uzun lafın kısası...
ellerine sağlık canım...:img-wink:

kelebekim...

datlu ballı kelebekim....kimler kaçırdı beni? yoksam benim de gönlüm var mı? beni azat ın kaçırdığını görünce önce bi şaşırdım...:blink:
mümkünse beni narin in gözünden uzak tut... :icon_whis :img-fie:
oldukça heyecanlı devam ediyor hikayen. merakla takip ediyorum. anlayacağın bütün hialerin gibi bunu da çok sevdim.
sıla nın babası nın ne gibi bir durumu var da bu sorun oluyor?
sonra annesi neden doğuluları sevmiyor? bunlar zamanla çığa çıkacak sanırım...
ellerine sağlık canım benim...güzel gözlüm...:img-wink:

ışığım...imzam nasıl bi denem? :img-wink:

şekerşey_bjk
14-12-07, 09:24
günaydınlar efem....

yoklama zamanı:img-polic:img-polic

eledrhim
yağmur yüreklim
a.s.m.
eminedeniz
lal2
cinar&mavi
newat
burak97 (hep ordasın görüyorum seni..yakalandın:img-polic okuduğun senaryolarla ilgili ufak tefek yorumlar bekliyoruz:img-in_lo)

burdaaaaaaaaaaaaaaaaa

diğerleri yokkkkkkk:img-polic:img-polic

herkese bol senaryolu bir gün diliyorum:icon_whis:img-in_lobye

eminedeniz
14-12-07, 09:34
Eminedenizim
Harika bölümlerdi.:img-in_lo
Aşkı öyle güzel anlatıyorsunki.:img-in_lo

Boran'ın kıyafetine bayıldım.:img-in_lo
Üzerindeki pantolonu görmüş kadar oldum.:img-yes:

Sıla'nın hamile kaldığı gece çok anlamlı bir geceydi ikisi için.:img-in_lo
Ne olursun bizide Onlarıda çok üzme.:img-yes:

Bana yazdığın bölüm için çok teşekkür ederim.:happy0064
GünIşığıda bizim gibi felicity'ciymiş.
Karakterlerin özelliklerini öyle güzel hatırlattıki.:img-yes:

Seni çok öptüm.:img-in_lo:img-in_lo

canım benim cok cok mutlu oluyorum yorumunu okurken,demek hayal edebildin ağamın kıyafetini hmss:img-icecr:icon_whis

yağmur yüreklim
14-12-07, 09:53
kelebekim...

datlu ballı kelebekim....kimler kaçırdı beni? yoksam benim de gönlüm var mı? beni azat ın kaçırdığını görünce önce bi şaşırdım...
mümkünse beni narin in gözünden uzak tut...
oldukça heyecanlı devam ediyor hikayen. merakla takip ediyorum. anlayacağın bütün hialerin gibi bunu da çok sevdim.
sıla nın babası nın ne gibi bir durumu var da bu sorun oluyor?
sonra annesi neden doğuluları sevmiyor? bunlar zamanla çığa çıkacak sanırım...
ellerine sağlık canım benim...güzel gözlüm

canım benim çok teşekkür ederim sağolasın
valla ilerde olaylar çıkacak ama ne olacak bende çok kestiremiyorum
hikayemi sevmene çok sevindim bende Işık'a çok şey borçluyum
sevgiler canım
öptü kelebek seni kocaman

sevgim canim kelebegim benim sabah ise gelir gelmez güne senin senaryonla baslamak ne güzel yine harika yine muhtesemsin. su kutlamada biseyler olcek gibi sanki devamini sabirsizlikla bekliyorum canim. ellerine ve yüregine saglik... byebye

valla Deryam canım kutlamada bişiler olacak ama iyimi kötümü olur siz karar verirsiniz artık
güne yorumlarınızla başlamakta çok güzel
öpüldün bitanem

sevgim;
canım benim ama ben utandım sen bana "sen istersin de yeni bölüm olmaz mı" dedin ya,sen istedin ama ben yazamadım ya o nedenle sanırım:icon_sorr:img-blush
boran sıla'ya asık hem de sırılsıklam ama abay bile bu ilişkinin karşısında olursa ne olur onu bilemiorum iste canım...annenin doğu illeri ile ilgili tavrının sebebini de cok ama cok merak etmekteyim canım...ama en cok da leyla'yı öğrenen sıla'nın boran'a tavrını merak etmekteyim...ayy ne kadar da meraklıyım ama ben...

ben sen kendini kötü hisset diye eklemedim amabende bölüm vardı ekledim sende olsa sende eklerdin eminim..ama borcun olsun anlaştık mı..
valal Sıla şuan tepki gösteremez ama acısını çok sonra çıkarabilir
sen meraklandıkça ben aşka geliyorum ama yazmak için bir türlü fırsat olumuyor çok öptüm canım seni

yagmur yüreklim...
silanin annesindeki gizem biraz daha cözüldü... ama ailesi ilgili gizem tam cözülmedi... abay bile imkansizligindan bahsediyor... bu leylada nerden cikti... ihaleyi aldiklarina göre calismalari uzatabilecek...

....

aslında gizem yok ama ben şimdi açıklamadığım için size öyle geliyor, yavaş yavaş herşey yerine oturacak işte ozaman asıl sorunlar başlayacak
leyla boranımın sevgilisi canım..çıktı biyerlerden
sağol güzelim

http://img128.imageshack.us/img128/3249/ppuor4clso8hktr7vixmfd3.jpg

Sevgicim

Hep sen mi resim ekleyeceksin bu defa ben ekleyeyim dedim... Benim senaryom için yapılmış bir afiş bu... Çok beğendim sana da uyar dedim..

Bölümlerin çok güzel olmuş eline sağlık, ama Sıla Leyla'yı çok kıskanacak şimdi. Bunun kaprisii yapar mı acaba Boran'a..Sevgilerimle....

Işığn canım sana nasıl teşekkür etsem azdır ben yazıyorsam sayendedir biliyorsun değil mi..
kendin için hazırlanan bir afişi benim için kullanman ayrı bir güzellik
çok ama çok teşekkür ederim canım

Yağmurcum..yada sevgi mi demeliyim...

Yine mühtiş br akıcılık, duygu seli, anlatım...ay anlata anlata bitiremiyorum....
Hiç kitap yazmayı düşünmedinmi..kesinlikle çok başarılı olursun...
Ve yazacağın ik kitaba şimdiden aboneyim...

Bence bir düşün...ve değerlendir..
Bu akıcılık, bu duygu seli kaybolmasın, körlenmesin yazık olur...lütfen...

siz beni çok utandırıyorsunuz ama böyle söyleyince kendimdeki eksikleri nasıl gidereceğimi bilemiyorum ve canım sıkılıyor
beğenmene çok mutlu oldum
teşekkürler

kankam... bitanem.... okudun sen bu yorumu ay ay ay asansörde.. boran sıla duygu.. ben ilk anda dedim bu duygu borana aşık olacak ama olmadı çok şükür.. yoksa duygu aşık oldu diye sıla hemen uzaklaşırdı borandan...

haydaaaa.. duyguya gerek kalmadı ki abirbirlerinden uzaklaşmaları için... boran sılanın çok hassas bir parçasına tuz bastı kanımca.. çok kırıldı sıla çok... aslında bu konuda boran pek bişi demese de sılaya sılanın babası hakkında hassas olduğunu düşünüp ona göre davranmalıydı...

nadide hanımda farketti boranın ilgisini...

ahanda söyledi borana.. ama bu sılanın babasının neden bu kadar sorun oldıuğunu anlamaış değilim.. abay bile sılanın peşini bırak diyorsa var bunda bir iş:img-cool2

ahanda geldik ezele... ben bunun ir iş ilişkisi olduğunu düşündüğümden sesimi çıkarmıyorum.. ben durruken ezel de kimmiş :hıh

amanın neşe hanım anladı sılanın birilerindn hoşlandığını... sılanın genco holdingte olmasını istmiormu yani neşe hanım.. aaaaa.. ama sıla orda hayatının aşkını buldu doğulularla da bir alıp veremediği var neşenin.. ama ne.. ilerleyen zamanlarda görürüz artık... yanlız ilerleyen zamanlarda damadı da bir doğulu olabülü kanımca büyük konuşmasın

zavallı boran hiç işi yokmuş gibi akılsız bir adet azad kız kaçırdı.. işin yoksa bir onlarla uğraş.. artık boran mardine dönüşü erteleyemez mecbur gitmek zorunda...

ahanda ihale sonuçlandı.. veeee zafer sılanın... yaşasın stajyerlik hakları:dito

ahanda eller gözler herbişiler buluştu

yok yok bu cihan münasebetsizlerin şahı...bölüyoruz muş münasebetsiz ne olcak :hıh ohh canıma değsin boran verd ağızının payını... bir de takmış ağalığa.. kuyruk acısı var kendisinin bu konuda kanımca

ahanda şirket dedikoduları.. flaş flaş flaş.... cihan evli bayan esmayla mercimeği fırına vermiş.. esmanın kocası şirketi basmış ama ama neden dizide olduğu gibim vurmamış şu gıcık cihanı sılaya da asılmış terbiyesiz:hıh

abovv sıla leylayı öğrendi.. ama sılanın leylayı öğrendiği gün boran leyladan ayrıldı..:img-in_lo
kankam güzel yorumun için sonsuz teşekkürler
fakat kabul et Abay Ezel'e aşık.. ilerde onların hikayelerinide okucaz..
kabullen biran önce bana kalırsa

sevgiler canım

yoklugun
14-12-07, 10:04
birzey
zeynep yeni bölümümüz gelmiş çok güzel bir bölümdü sonunda abay
dayanamayıp araştırmaya başlamadan önce boranı buldu ismail komserde
az değil yani adamın ailesini görmesinden daha doğal ne var
sanki şu anda hayat belirtisi veriyorda ama abay onu mardine götürecek
ve iyiliştirecektir eminim.

yağmur yüreklim
nadide hanım boranın sılaya olan ilgisinin çokda iyi farkında ve sılaya açıkça
söylüyor ama leyla ismini kullandıktan sonra bakalım sıla borana yakın olmak
isteyecekmi orası şüpheliya neyse.
neşe hanım herhalde genco ailesiyle birşeyler yaşamış erkan beyin dolayısıyla
bir karışıklık var orada ama hadi bakalım ne zaman çıkacak meydana
abay bile sıla için olmaz dedi erkan dolayısıyla yoksa zamanında erkan bey
bunlara bir kötülükmü yaptı bunlar mı yaptı merakla bekliyorum.

_ışık_
14-12-07, 10:28
cecem...

ışığım...imzam nasıl bi denem? :img-wink:

neslicim ya çok güzel imzana bayıldım ben... sorma ben pek bir kör göz olduğumdan sitenin birinde bana hazırlanmış afişleri görmemişim..Görünce çok şaşırdım.. Hani ne bileyim kim benim senaryoya afiş hazırlasın ki diye düşündüğümden girmemişim hiç o bölüme.. Zaten yanlışlıkla girdiğimde gördüm bu çalışmaları da.. Beğendin mi? Aslında daha güzelleri var da onlar imza gibi değil..Zamanla eklerim burada yorum aralarına..Birini Sevgi'ye ekledim...
Çok çok öptüm en kocamanından seni ve kucakladım canım..Sevgiyle kal....
Bak birini daha ekleyeyim şimdi sen neğeneceksin bunu çünkü resmi görünce anladın zaten...

http://img84.imageshack.us/img84/7889/gkipgdhm1b3n061ykik4tt3.jpg

karamann
14-12-07, 10:30
Sevgikelebegim
Sevgim harika bolumlerdi silanin annesi supheleniyor kizindaki gordugu degisikliklerden ama sila anlatmadi silanin annesi genco holdigde calismasini istemiyecek dogululari sevmiyorum diyor bunun bir sebebi var herhalde damat olarakta istemez borani bu silanin isi zor borani coktan ates bacayi sarmis abaya nasilda anlatti herseyi abayimizda boranin icini bildigi icin herseyi soyluyor ama boran dinleyecekmi ihale sebebinden herkes gergin uykusuz gecenin ardindan haber geldi nihayet kazanilmis silayla nadidenin zaferi abow boranin etki alanina girdi sila eller bulustui gozlerde bulustu ama munabetsiz cihan bozdu isi cihan cakti davayi laf captiriyor isi biraktilar dedikodu yapiyorlar bir zamanlar boranin karsi ciktigi seye simdi kendi silayla olacak gonul ferman dinlermi ask ne zaman kime gelecegi belli olmaz boranda stajer calisanina asik oldu bu leylayi sila kiskandimi simdi bakalim gelen bolumlerde neler olcak emegine saglik cok guzeldi....

newat
14-12-07, 10:37
Sevgim Yeni senaryonu şimdi bitirebildim.:img-yes:
Bu kadar güzel ve bu kadar hızlı yazmana bir kez daha hayran oldum.:happy0064
Konusunu çok değişik buldum ve çok beğendim..:img-yes:
Merakla yeni bölümleri bekliyorum.
Çok öptüm.:img-in_lo

karamann
14-12-07, 10:38
BIRZEY
Zeynebim abay cok istiktarli nasilda buldu arkadasini sila icin kendi icin yapti gozunun onunde kuzeni eriyip gidiyor birsey yapamiyor sila kendini dunyadan soyutlamis boran gelmezse yasamiyacak sekilde abayin inadi ise yaradi buldu arkadasini boranin hayati tehlikede eger adamlar bulunmazsa ortaliga cikamiyacak boran kimseye vermedigi tepkiyi abaya verdi abay onu konusturuncaya kadar inat etti boran inatsa o ondan bin kat inat yatalak oldugu icin silanin karsisina cikmak istemiyor ama abay senin ilacin sila silanin ilaci sensin diyor bakalim kandirabilecekmi zeynebim iki arkadasin konusmasini o kadar guzel anlatmisin okurken cok duygulandim emegine saglik guzelim cok guzeldi....

karamann
14-12-07, 10:44
Dizi/tirya
Pinar cok guzel anlatiyorsun herseyi boranin hali isler acisi neler hayal ediyor bir saniyede olsa kafasi bos olmasini istiyor tertemiz bir sayfa icinde silada olsun ..silada akli fikri herseyi boranda kaldi kalbinden cikaramiyor dusuncelerinden cikaramiyor emre kendi halledemedi araya pelini katti ama sila boranli saatleri ozel buldugu icin ona birsey anlatmadi pelinle konusuyor ama akli boranda firuz care olarak abayi boranin yanina gondermekte buldu hukumu yerine getirsin kendi kizini koruyamadi simdi dustu yollara bakalim neler olacak emegine saglik ...cok guzeldi...

yağmur yüreklim
14-12-07, 10:53
Sevgim Yeni senaryonu şimdi bitirebildim.
Bu kadar güzel ve bu kadar hızlı yazmana bir kez daha hayran oldum.
Konusunu çok değişik buldum ve çok beğendim..
Merakla yeni bölümleri bekliyorum.
Çok öptüm.
bende ablam nerde kaldı yoksa artık beni okumuyor mu diye düşünmeye başlamıştım :)
beğenmene çok sevindim teşekkür ederim.

valla gözlerim rahatsız ama yazarken ekrar karartarak yazıyorum nasıl bir yazım aşkıysa artık
sağol ablacım

Sevgikelebegim
Sevgim harika bolumlerdi silanin annesi supheleniyor kizindaki gordugu degisikliklerden ama sila anlatmadi silanin annesi genco holdigde calismasini istemiyecek dogululari sevmiyorum diyor bunun bir sebebi var herhalde damat olarakta istemez borani bu silanin isi zor borani coktan ates bacayi sarmis abaya nasilda anlatti herseyi abayimizda boranin icini bildigi icin herseyi soyluyor ama boran dinleyecekmi ihale sebebinden herkes gergin uykusuz gecenin ardindan haber geldi nihayet kazanilmis silayla nadidenin zaferi abow boranin etki alanina girdi sila eller bulustui gozlerde bulustu ama munabetsiz cihan bozdu isi cihan cakti davayi laf captiriyor isi biraktilar dedikodu yapiyorlar bir zamanlar boranin karsi ciktigi seye simdi kendi silayla olacak gonul ferman dinlermi ask ne zaman kime gelecegi belli olmaz boranda stajer calisanina asik oldu bu leylayi sila kiskandimi simdi bakalim gelen bolumlerde neler olcak emegine saglik cok guzeldi....

canım sağol
neşe nasıl doğulu bir damat istemezse gencolarda sıla'yı gelin olarak istemez
ikisininde işi çok zor..bakalım göreceğiz
he cihan rahat bırakmıyor ve ikisinin arasında etkili bir rol oynayacak
sağol bitanem

yağmur yüreklim
nadide hanım boranın sılaya olan ilgisinin çokda iyi farkında ve sılaya açıkça
söylüyor ama leyla ismini kullandıktan sonra bakalım sıla borana yakın olmak
isteyecekmi orası şüpheliya neyse.
neşe hanım herhalde genco ailesiyle birşeyler yaşamış erkan beyin dolayısıyla
bir karışıklık var orada ama hadi bakalım ne zaman çıkacak meydana
abay bile sıla için olmaz dedi erkan dolayısıyla yoksa zamanında erkan bey
bunlara bir kötülükmü yaptı bunlar mı yaptı merakla bekliyorum.

canım teşekkürler
valla bir yakınlık bir uzaklık olacak ya çok kestiremiyorum
erkan bey de nedeşe gencolarda sorun olacaklar bu ilişkide..
valla bende yazmak istiyorum ama fırsat olmuyor ki..
teşekkürler

sevgiyolu
14-12-07, 11:12
Selammm

Sevgili Yağmur yüreklim nickli kardeşim, öncelikle şunu söyleyim...seni utandırmayı asla istemedim...yanlış anlaşılmadım umarım...

Benim tarzımdır bu özel yaşamımda da böyle ne düşündüğümü pat diye söyleyen bir karakterim var, yazıların hakkındaki yorumlarım tamamiye abartısızdır.
Hikayelerini okuyan kişi bir akıcılık ,duygu seline ve karakterlerin yerine geçiyor(en azından ben böyle hissediyorum) .Burda bir çok arkadaşın senaryosunu okuyorum...her birinde farklı yorumla düşünüyorum doğal olarak...hepsinide severek okuyorum...Ama itiraf edeyim bazı arkadaşların yazıları bana daha bir farklı geliyor.(Diğer arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın...hepiniz özlesiniz:img-yes:)

Neyse ben tavsiyemin arkasındayım kitap denemeleri yapmanı içtenlikle diliyorum...:happy0064

dizi_tirya
14-12-07, 12:56
dizi-tirya...

emre pelin i araya soktu ama kimi sokarsa soksun araya sıla nın fikrinin değişeceğini hiç sanmam. pardon yanlış ifade etti.m sıla nın fikri değişebilir. ama gönlündeki değişmez dimi canım...:icon_whis
bir de şunu anlamadım..sıla ölünce narin nasıl kurtulıuyor? burada bi karışıklık yok mu?
ellerine sağlık canım

Emre'nin Sıla'ya karşı son çabaları bunlar..Ayağa bir kez tökezledi..Bakalım nereye kadar gidecek?Sıla'nın gönlündekini kabul etmesi ve buna göre davranması da zamana yayılan bir süreç..Ne de olsa Boran'ı tanımıyor..Teşekkürler..

[dizi-tirya... yaşasınnnnn... yeni bölüm gelmiş... çok heyecanlı gittiğini söylemiş miydim... :img-wink:nerede kalmıştık, hah.. firuz dedem insanın kanını donduracak soğukkanlılıkla sılayı öldürmesini buyurmuştu borana... :img-swoon evet evet gizemli boran ve sılanın hayatındaki yeri... Yaşadığı tüm hayata yenilmemek adına..Gelecek günlere beyaz yazılmak adına..Bembeyaz..Kalbi kadar..Yaşadığı dopdolu aşk kadar.. allaaaaaaaaahhh.. aşk dedi... kabul etmeye başlıyorlar mı ne... :happy0064 mardinde işler iyice karışmaya başladı allahtan abay yavaşlatıcı özellik taşıyor orada... Kendi görüntüsüyle birlikte odayı da bir ayna gibi açıkça gösteren camın aksinde bile Boran’ı görüyordu.Gözleriyle söyledikleri arasındaki çelişkiyi,ama yine de kendini ona kaptıran o gizemin çekiciliği ve aslında herşeyiyle onu.. sılada aşıııkkk...

ellerinize sağlık canlarım...[/I]

Sıla aşık..Boran da aşk dedi..???Bakalım..Daha neler neler??Teşekkürler..

Pınarcım
Fİruz Abay'la konuştu.. O bölümü çok beğendim.. Sıla Pelin'i çağırdı ama ona anlatmayacak sanırım herşeyi... Aklı fikri Boran'da..Eline sağlık canım..Sevgilerimle...

Bende beğenerek yazdım o bölümü..Favorim olarak nitelendirebilirim..Pelin kendisi geldi Emre'nin yönlendirmesiyle..Tabi ki Sıla'nın ağzı sıkı..Özellikle Boran konusunda konuşmak istemiyor..Onu kendine saklıyor..

dizi_tirya...
sila kalbine düsen askin farkinami vardi ne... boran icin su an cikar yol görünmüyor gibi... isler iyice sapasardi...

QUOTE]
Sıla duygularının farkına varmış gibi görünüyor..Sözcüklerin bilmecesini düşünülen gibi kavramak zor olabilir ama bariz gerçeklerin repliklere yansıdığı da aşikar..Teşekkür ederim..

[QUOTE=karamann;5552130]Dizi/tirya
Pinar cok guzel anlatiyorsun herseyi boranin hali isler acisi neler hayal ediyor bir saniyede olsa kafasi bos olmasini istiyor tertemiz bir sayfa icinde silada olsun ..silada akli fikri herseyi boranda kaldi kalbinden cikaramiyor dusuncelerinden cikaramiyor emre kendi halledemedi araya pelini katti ama sila boranli saatleri ozel buldugu icin ona birsey anlatmadi pelinle konusuyor ama akli boranda firuz care olarak abayi boranin yanina gondermekte buldu hukumu yerine getirsin kendi kizini koruyamadi simdi dustu yollara bakalim neler olacak emegine saglik ...cok guzeldi...

Çok teşekkür ederim canım..Boran'ın kendine yeni bir sayfa açmak istemesi,yaşanılan kirli olaylardan kendini soyutlamak istemesiyle ilgili..Ne de olsa çok ihanet gördü..Vatanından,toprağından..Şimdi de başında bir bela gibi hüküm var..
Sıla'nın üzerine daha çok düşülür..Henüz farklı davranmayı başarmış değil..
Firuz da ikilemde..Oğluyla kızı arasında kalakaldı..

dizi_tirya
14-12-07, 12:59
Sevgicim,Çok heyecanlı bölümler arka arkaya gelmiş..
Boran'ın Sıla'ya karşı neler hissettiği öğrendik..Boran gerçekten çarpılmış Sıla'ya..
Şu sevgili Leyla da Sıla'nın ve Boran'ın düşüncelerini nasıl etkiler acaba?Gerçi Boran onu umursamıyor ama Sıla ne düşünür bilinmez..Belki de Boran'dan uzak duracak..Etraftaki şüpheleri yok etmek için..Bu da Boran'ı üzer ama vazgeçmez herhalde..
Neyse şu Leyla'yı tanıyalım da..
Hafta sonu ekleyecek misin?
Ellerine sağlık..

eminedeniz
14-12-07, 13:08
pınar'cım
ve
asena'cım

beni affedin sadece bir ellerinize sağlıkla gitmek zorundayım:icon_sorr

tez danısmanım beni bekliyor:icon_sorr

lal2
14-12-07, 14:18
dizi_tirya...
boran neden kendiyle bu kadar savas halinde... artik karar vermesi lazim... neyseki abay geldi...

eledrhim...
abay affedermi annesini acaba... sen her seferinde bal böcegi yazinca barisin o sarkisi aklima geliyor.... yol bula bilecekmi boran yoksa zayif bir umut dalimi....

ellerinize yüreginize saglik

gülkurusu
14-12-07, 14:24
Kısa bir teşekkür etmeye geldim. Sevgicim,merakla bekliyorum senin hikayendeki ipuçlarını verdiğin o tatları. Boran ve Sıla .Sıla'nın babası,annesi..Bakalım merakla hadi ama diyeceğim.sEVGİ ,gözlerin nasıl oldu,doktor neler dedi.

Sayme'cimgeçmiş olsun.Dikkat et kendine lütfen. Beslenmelerinize dikkat etmiyor musunuz siz,ben şimdi ablalık yapacağım sizlere.

Eledrhim,seninle görüşeceğiz.:img-wink:

Eminedeniz, tadı damağımızda kaldı ama tedirgin olduk,neler olacak diye.Bitmedi şu tez dimi..

Işık,Şibumi hala bazı bölümleri okur ve hayret ederim.Her seferinde aldığım tat ve duygu farklılığından şaşırtır bu kitap beni.

Dizi-tirya, iç dünyalarına gösterdiğin özen çok çok güzel ,bakalım bu hüküm bu aşkla nasıl bozulacak.
Tuluay,başlayıp bırakmazsın dimi.Dizinin aksine roller değişmiş .Bakalım neler olacak.

Hepinize kolay gelsin,:img-kiss:

yoklugun
14-12-07, 14:48
asenam burada senaryo yazmayı bırakmışsın ama neden olduğunu tahmin edebiliyorum canım neyse burada umarım seni en azından yorumcu olarak görmeyide umut ediyorum

yeshil88
14-12-07, 16:55
merhabalar ben uzun bir süredir üyeyim fakat sadece okuyucu olarak:)
senaryoların çoğunu da zevkle okuyorum. Özellikle eledrhim seninkileri ama öğrendimki bundan sonra senaryo yazmama kararı almışsın çok üzüldüm. senin senaryolarının yeni bölümlerini iple çekiyodum. :icon_sorr

böyle bir karar almanın mutlaka önemli bir nedeni vardır. neyse çok teşekkürler o güzel, heycanlı ve duygusal senaryolarını bizlerle paylaştığın için. senin senaryolarını çok özleyeceğim.:sad53::sad53:

bu arada yağmur yüreklim, tuluay, dizi_tirya, hoppala hepiniz harikasınız senaryolarınızın yeni bölümlerini heycanla bekliyorum. hepsini zevkle okuyorum.bazende size kızıyorum nerde kaldı bunlar diye gözlerim hep senaryolarda oluyo:img-blush ( yazmışken bunlarıda belirteyim dedim) :icon_roll

hepinizin emeğine yüreğine sağlık:img-kiss:

_ışık_
14-12-07, 17:31
Kısa bir teşekkür etmeye geldim. Sevgicim,merakla bekliyorum senin hikayendeki ipuçlarını verdiğin o tatları. Boran ve Sıla .Sıla'nın babası,annesi..Bakalım merakla hadi ama diyeceğim.sEVGİ ,gözlerin nasıl oldu,doktor neler dedi.

Sayme'cimgeçmiş olsun.Dikkat et kendine lütfen. Beslenmelerinize dikkat etmiyor musunuz siz,ben şimdi ablalık yapacağım sizlere.

Eledrhim,seninle görüşeceğiz.:img-wink:

Eminedeniz, tadı damağımızda kaldı ama tedirgin olduk,neler olacak diye.Bitmedi şu tez dimi..

Işık,Şibumi hala bazı bölümleri okur ve hayret ederim.Her seferinde aldığım tat ve duygu farklılığından şaşırtır bu kitap beni.

Dizi-tirya, iç dünyalarına gösterdiğin özen çok çok güzel ,bakalım bu hüküm bu aşkla nasıl bozulacak.
Tuluay,başlayıp bırakmazsın dimi.Dizinin aksine roller değişmiş .Bakalım neler olacak.

Hepinize kolay gelsin,:img-kiss:

Evet canım ben de çok severek okumuştum.. Yazarının nasıl biri olabileceğini hep merak ederdim ..Ölmüş gerçi ama gene de o olduğundan kimse emin değil hala... Çıkıp ben yazdım dememiş hiç..Sevgilerimle...Teşekkürler...

merve_06
14-12-07, 20:33
ben geldim

eledrhim
yağmur yüreklim(hayırlı olsun)
birzey
pinpin

şimdilik okuyabildiklerim
ellerinize emeğinize sağlık
devamını merakla bekliyorum

eledrhim
14-12-07, 22:18
selamlar arkadaşlar...

kızmayın bana darılmayında... vardır elbet her şeytin bir sebebi değil ??

lal
emine
gülkurusu
yokluğun
yeshil88
merve06

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...

kızlar pek keyfim yok kusuruma bakmayın olur mu, yorum adı altında kısacık birşey yazıcam...

pınarcım... canım... ikiside gece gece birbirini düşünmekten uykusuz kaldılar... sılanın aklı boranın yeşil gözlü resminde kaldı... sonunda abay can dostunun yanına geldi.. boran çok mutlu... :img-wink:sılanın rüyasıda çok etkileyiciydi... aha sayıkladı boran diyeeee...:img-in_lo neşe teyzemde duydu... şimdi törelerin işlemesi lazım gelir kanımca... neşe anlamadımı gerçektende sılayı mı keklio... :icon_whis sıla boranla ilgili resmen komplo teorisi yazmış... :icon_whis
“Eğer anlatmak istersen Boran..”
“Sonra..”diye atıldı Boran..Ama biliyordu..Asla söylemeyecekti..Eğer söylerse ne olacağını biliyordu çünkü.Dudaklarından dökülen asla...Bir daha asla geriye dönmezdi.Ve sonra..Dalıp gitmek isterdi o gözlere..Bırakamazdı..Bir daha asla..
wow wow wow... bittim valla pınar, amma duygusal bir bölümdü bayıldım tek kelimeyle.. bu nasıl bir buhrandır... ikiside ayrı ayrı yaşıyorlar aşklarını, kıskançlıklarını... sıradaki karşılaşmayı merakla bekliyorum...

safedream
14-12-07, 23:08
_Işık_,
Eminedeniz,
Birzey,
Hoppala20,
Eledrhim
Yağmur Yüreklim,

ellerinize yüreğinize sağlık... çok sık yorum yazamasam da fırsatım oldukça inanın büyük bir beğeniyle ve merakla okuyorum senaryolarınızı:img-yes:

bu foruma artık senaryo eklemeyecek olan sevgili senaristlerimize bugüne kadar bizimle paylaştıkları sevgi sözcükleri ve güzel senaryoları için, bizler için emek verip senaryolar yazdıkları için teşekkürler:happy0064

... AMA...

siz nerelere saklanırsanız saklanın isteyen sizi bulur sanırım :img-wink: ben bir gün sizi bulacağımı ve o güzel senaryolarınızı okuyabilmeyi umuyorum bunu biliyorum bye

lal2
14-12-07, 23:38
yagmur yüreklim...
boran acilamadan silaya gidiyormu???? dans ederkende eline gecen firsati degerlendiremedi galiba...

ellerine yüregine saglik...

sevgiyolu
14-12-07, 23:40
Aaaaaa gece gece kim nereye gidiyor,,,,,hoppp bi dakika....
Ay beni üzmeyin bu yaşta...

Neyse efemm şaka bir yana her güzel işeyin bir bitişi vardır...eee amlumunuz dizi bitecek ama ben sizlerin yazdıklarının müptelası olduğumu son zamanlarda sürekli tekrarlıyorum..

Burda gönül bağı kurduğum insanların kaybetmek istemiyorum...bu bağı devam ettirmek isterim..emekli bir ablanız olarak okuma şevkimi artırdınız:img-yes:

Gönül bağıyla bağlananlar nasılsa bir gün buluşurlar emin olunuz...:good:
Yazılarıyla bizlere emeği geçen her arkadaşıma binlerce teşekkür...iyiyki burda sizleri okudum..:img-ok:

eylül34
15-12-07, 10:47
Arkadaşlar, uzun süredir senaryolarınızı okuyordum. Gerçi yorumlarımı esirgeyerek emeğinize ihanet etmiş oldum. Çünkü çok nadir bir iki kelime yazmıştım. Ama Yazanlar yazmayanlarında duygularını çok güzel bir şekilde ifade edecek yorumlarda bulunmuştu. Açıkça yoğun bir iş temposunda olduğum halde diziyi bıraksamda sizlerin senaryolarından vazgeçemediğimden sessiz sessiz takip eder olmuştum. İsmini yazmadığım diğer arkadaşlar ve sizlerin sayesinde nerdeyse 8 yıldan sonra tekrar kitap okumaya şiir kitaplarına yönelttiniz beni hatta en son Şibumi'yi aldım ve okumaya başladım. Sizler kalbinizin güzelliğini kaleminize yansıtıp bizlere çok şeyler kazandırdınız. Kimimiz daha anlayışlı, daha sevgiye bağlı benim gibileri kitap okumaya yönelten, sevmenin birlik olmanın güzelliklerini verdiniz. Siz sayımızı bilmiyorum ama bu kalabalık topluluğu yazdıklarınızla bir arada tuttunuz. Dizi bitsede burdaki dostluğun bitmesini hele hele o güzel senaryolarınıza veda etmeyi hiç istemem. Ama eğer gitmeniz mecburi ise hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar. Emeğinize sağlık ben kendi adıma paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

dizi_tirya
15-12-07, 14:48
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar..

Sevgicim,
Bu bölümler yetmedi ama..Çok romantik ve duygusal bölümler yaşıyoruz şu an..Duygu yoğunluğu çok fazla..Bu aşkın buhranları bile güzel oldu..Birbirlerinden daha da fazla etkilenmeye başladılar..Hatta Sıla öyle bir kapıldı ki Boran'ın gidip gitmediğine emin olmak istedi..Boran nasıl gidecek?sıla nasıl kalacak?
Ellerine sağlık..Meraktan ölüyorum desem az olur yani..

Asenacım,
İki bölümcük yetmedi..Çok güzeldi..Çok heyecanlıydı..Boran hemen bağ evine koştu..Bu kez roller değişti galiba..Gerçi Boran yine mantıklı düşünmüş..Merakla bekliyorum devamını.Ellerine sağlık..

karamann
15-12-07, 16:13
Dizi-tirya
Boranla silayi uyku tutmadi ikiside birbirini dusunuyorlar boran abayin sesini duyunca nasilda sevindi birde istambulda oldugunu duyunca borani anca kendine abay getirir boran ne kadar inkar etsede silaya baglanmaya basladi sila ruyasinda borani goruyordu ve ismini sayikiladi annesi duymadi herhalde boran deyisini bir daha karsilasmalari olacakmi merakla bekliyorum devamini emegine saglik cok guzeldi...

»» DeeTje ««
15-12-07, 17:31
Yaa neler oluyor yine...:icon_sorr:icon_sorr
Yaprak dokumu gibi teker teker...nereye gidiyorsunuz??:icon_sorr:icon_sorr

Cok uzuluyorum...Ama insallah cok kotu birsey, bir sorun yoktur...:icon_sorr

Yagmur Yureklim
Eledrhim
Dizi_tirya
EmineDeniz
pinpin
Birzey

Ellerinize yureginize saglik...:happy0064

bye

aslı_:))
16-12-07, 15:51
selamlar 1 geldim kimseikler yok umarım bir sorun yoktur herkesler iyidir umarım.öncelikle şunu söylemeliyimki bu site hayatımın büyük bir parçası oldu.tabiki sizin senaryolarınız başta olmak üzere burada bulunmaktan son derce mutluyum umarım sizde bnm gibi düşünüyorsunuzdur.neyse efendim
ben yorum yapiim

kısa kısa

asena
sevgi
hoppala20-sayme
birzey
ışık abla
dizi-tirya

ellerinize ve yüreğinize sağlık senaryolarınızı ve sizleri çok seviyorumm elleirinize sağlık

d.nehir
17-12-07, 00:24
merhabalar
hepinizin senayoları birbirinden güzel.Emeginize saglık:happy0064

Özellikle eledrhim in senaryosunu çok severek okuyordum.O kadar kaptırıyorumki Cuma günleri okumama kararı almıştım senaryoyu çünkü okursam Sıla ile Abay ı kardeş zannettigim oluyodu:img-blush
Sanırım senayoya devam etmicekmiş üzüldüm :icon_sorr Ama yinede söylemek istiyorum müthiş sürükleyici yazıyosun:img-wink:

lal2
17-12-07, 12:48
u.gulsum...
kötü yakalandi bizimkiler firuza... sila demek tirkanklarini yiyiyor... nasilda dinlermis borani.. :icon_whis pek uysal...

ellerine yüregine saglik...

dizi_tirya
17-12-07, 14:19
Filiz ve deetje çok teşekkür ederim yorumlar için..
senaryomla ilgili..

Bugünlerde yazma modunda değil gibiyim..Kendi yazdıklarımı okuduğumda keyiflenmiyorum..İyi bir sonuç çıkmış gibi gelmiyor..Şimdiye kadar güzel devam ettim ama bu aralar bir tıkanıklık var gibi..O yüzden sık ekleyemeyeceğim..Devamı geldikçe gelecek..
Şimdiden bir bilgilendirme olsun..

Sevgi,asena,zeynep,gülce..Kızlar neredesiniz?Hani yeni bölümler???

sevgiyolu
17-12-07, 18:52
Hiştttttt Aloooooooooooo
Millet nerdesiniz..

Bayram falan anlamam yeni bölüm bekliyorum...Ben evli çocuk sahibi olaraktan burayı okuyorsam bekarlara izin mizin yokkkkkkkkkk

Aaaaaa. tembellik etmeyin lütfen...

Bu arada ü.gülsüm her zamanki gibi çok harikaydı..

Eeeee valla ayrılmam. banane eeeee...
yeni bölüm yeni bölmmmmmmmmmmmmlerr
millet..
Daha 2 gün var....:img-icecr

*Sonbahar*
18-12-07, 15:03
yaaa millet nerdesiiinnizz..
kac gundur kimse yazmiyoo.. lutfen yazinda keyfimiz yerine gelsiin..
valla sanki herkesgrev yapiyor..
merakla devamlari bekliyoruuum..;)

gooksu
18-12-07, 18:18
tüm bilgisayarlara inme mi nidi ne???? ... kaç gündür girmiyorum... kesin 3-4 sayfa ilerlemiştir dirkeeen.. olduu yerde duruo walla.......... herkes nereye kayboldu yaa... :icon_sorr:icon_sorr

sul_thaliaa
18-12-07, 23:05
slm arkadaşlar uzun zamandır gıremıyordum siteye ozel sebeplerden ötürü şimdi fırsatım oldu da gırdım yenı bölumler eklenmiş ama şimdi hepsiini okuyup yorum yapamayacagım :icon_sorr
bu yuzden yenı bolum ekleyen, yeni senaryo yazan yada senaryosu bıten tum arkadaşlara çok teşekkür ederim
ellerine sağlık :img-blush
yorum eklemeye çalışcam okuyunca ama yınede soylemek ıstedım emınımki hepsi süperdir:good::img-icecr

lal2
20-12-07, 09:29
isik
dizi_tirya

arsivledim, en kisa zamanda okuyacagim...

_yorumsuz_
21-12-07, 16:28
cık cık kaç gün öncenin mesajları duruyor şimdiki sayfada. neler olmuş foruma neler...

Neyse.. Herkesin mübarek kurban bayraamı kutlu olsun. Senaryoları okumadım. Ama eminim ki hepinizinki çok güzel olmuştur. Hepinizi tebrik ediyorum emek verip güzel senaryolar yazdığınız için...

neng
22-12-07, 17:27
merhaba :)

senaryolariniz cok guzel hepsini okuyorum ama hic yorum yazmamistim ilk defa senaryo icin yorum yaziyorum..

kac gundur kimse bisey yazmiyor.. herkes bayram telasinda herhalde bu arada herkesin kurban bayramini kutluyorum :)

yasemin :)

gooksu
22-12-07, 20:21
offf.... eskiden(yani 1 hafta önce kadar) ilk işim buraya girmek oluyordu.. şimdi içimden hiç girmek gelmiyor..kimse yok.... :icon_sorr:icon_sorr

elcenn
22-12-07, 22:12
ya bir geldim tam geldim ben ya!!!
bu ne simdi herkez teker teker gidiyormu :icon_cry:Yagmur Yureklim
Eledrhim nereye ya? eyer sizin icin hayirlisi buysa ne diyeyim hayirlisi olsun, keske olmasaydi ama ne palim artikim...

kenidinize iyi bakin arada sirada gene urayin buuraya

bu arada herkezin kurban bayrami mubarek olsun arkadaslar

gecem_
23-12-07, 15:12
ay burası ne sessiz böyle
önceden sayfalara yetişilmiyordu şimdi sinek avlıyo valla:img-polic
burayı ayakta tutanlar belli oldu böylece
neyse herkesin bayramı kutlu olsun
gelmişken bikaç şey yazayım dedim
zaten artık fazla uğramıyorum:icon_whis

gooksu
23-12-07, 20:26
kaç gündür yerinden kımıldamayan sayfaya bi de ben yaziim.. belki 1 sayfa ilerler...:icon_sorr

u.gulsum: en azından siz warsınız burda.. yaw çok güzel olmuş... şu kevser bi gıcıklık yapmazsa bunlar birbirine açılır inş... ama daha çok bekleyecekmişiz gibi gelio bana.. :icon_whis... ellerine sağlık, sonu da ayrı güzel bitmiş yahu...
:img-icecr:good:....

Işık:: çok çok hoş olmuş... Sıla'nın babasına çok üzüldüm ama.. :icon_sorr... kız depresyona girdi ztn... bi de kayboldu... (tabi ewin bi yerlerinden çıkmazsa..) insan sabah sabah kocasının yanından ayrılır mı canım?? :img-icecr:img-cool2

_ışık_
23-12-07, 21:05
kaç gündür yerinden kımıldamayan sayfaya bi de ben yaziim.. belki 1 sayfa ilerler...:icon_sorr

u.gulsum: en azından siz warsınız burda.. yaw çok güzel olmuş... şu kevser bi gıcıklık yapmazsa bunlar birbirine açılır inş... ama daha çok bekleyecekmişiz gibi gelio bana.. :icon_whis... ellerine sağlık, sonu da ayrı güzel bitmiş yahu...
:img-icecr:good:....

Işık:: çok çok hoş olmuş... Sıla'nın babasına çok üzüldüm ama.. :icon_sorr... kız depresyona girdi ztn... bi de kayboldu... (tabi ewin bi yerlerinden çıkmazsa..) insan sabah sabah kocasının yanından ayrılır mı canım?? :img-icecr:img-cool2

Sağol canım beğenmene sevindim..Sevgilerimle...

neng
24-12-07, 05:48
selam arkadaslar
u.gulsum & Işık ellerineze saglik hehehe cok guzel yazdiniz.. devami yakinda gelir insallah...

optum :)

_ışık_
24-12-07, 06:59
selam arkadaslar
u.gulsum & Işık ellerineze saglik hehehe cok guzel yazdiniz.. devami yakinda gelir insallah...

Teşekkürler...Sevgiler...

yoklugun
24-12-07, 14:09
ışık
harika olmuş sana yorum yaptım zaten ama dayanamadım bir tane daha yazayım değilmi
sıla ve boran bir küs bir barışık hayatlarına devam ediyorlar
ama sılanın babasının ölümü üzerine içine kapanması ve kendisini hayattan soyutlaması kötü oldu.
bakalım mahmut şimdi hapiste ve kızından uzak kızını bir daha görememek herhalde onun hayattaki yaptıklarının bedeli olsa gerek

u.gülsüm
gülsüm canım kusura bakma ancak yorum yapabiliyorum
sıla ve boran bakalım bu evlilik oyununu ne kadar daha sürdürecekler
kevser hiç beğenmedi sılayı ama baksana ne bulursa aldı
birde çamaşır mağazasına giriyorlar işte şimdi tamam oldu
bakalım sılaya neler olacaklar
merakla bekliyorum

_ışık_
24-12-07, 19:02
ışık
harika olmuş sana yorum yaptım zaten ama dayanamadım bir tane daha yazayım değilmi
sıla ve boran bir küs bir barışık hayatlarına devam ediyorlar
ama sılanın babasının ölümü üzerine içine kapanması ve kendisini hayattan soyutlaması kötü oldu.
bakalım mahmut şimdi hapiste ve kızından uzak kızını bir daha görememek herhalde onun hayattaki yaptıklarının bedeli olsa gerek

Sağol canım..Evet MAhmut asıl en büyük acıyı kızının sonunu bilemeyerek bulacak... Teşekkürler..Sevgiler...

newat
25-12-07, 22:16
Işığım
harika bölümlerdi.:img-in_lo
Lanet olası ve cennet bahçesi :img-in_lo
Keşke Sıla'da Boran'la gitse.

_ışık_
25-12-07, 22:24
Işığım
harika bölümlerdi.:img-in_lo
Lanet olası ve cennet bahçesi :img-in_lo
Keşke Sıla'da Boran'la gitse.
Sağol canım.. Beğenmene sevindim... Tabi o lanet olası kızgınlıkla söylenmiş bir şeydi.. Ama Sıla hiç unutmayacak... İstanbula gidecek tabi.. Sevgilerimle...

neng
26-12-07, 05:18
arkadaslar senaryolar yine cok guzel olmus :)...

ışık : sila da boranla gidecek istanbula :happy0064 hehe

_ışık_
26-12-07, 08:59
arkadaslar senaryolar yine cok guzel olmus :)...

ışık : sila da boranla gidecek istanbula :happy0064 hehe

Sağol canım..Beğenine sevindim..Sevgiler...

agirxwess
26-12-07, 09:32
eledrhim
yağmur yüreklim
birzey
hoppala

nerelerdesiniz !!!!?????
bayram bitti gelin artık
sakın yılbaşı falan demeyin
valla isyan çıkarırız :img-pilot

neng
27-12-07, 08:26
dizi_tirya senaryon cok hos olmus yine... ellerine saglik..devamini bekliyorum..

akşam güneşi
28-12-07, 15:43
niye kimse yok.senaryolar hiç ilerlemiyor.yılbaşı geldiği içinmi herkes tatil yapıyor.aaaaa ama olmuyor.......:img-yes::sad53:

yoklugun
28-12-07, 15:47
arkadaşlar
eledrihim ve yağmur yüreklim
senaryolarını buraya eklemeyecekler artık
nedeni onlara özel eğer nereye eklediklerini sorarsanız onlarla iletişime geçin
ö.m yollamanız yeterli olur ben iletirim kendilerine

NARCİH
28-12-07, 23:15
Yokluğun hiç ö.m. yazmadım yağmur yüreklim elhedrin ve hoppala seneryolarını nerede yazıyorlar bana ö.m. ile bildir

newat
29-12-07, 17:54
Işığım ne güzel anlatmışsın 5.katı.:img-in_lo
Her şey ne kadar güzeldi.:img-in_lo
Meraklı Sıla o soruyu sormasa ne olurdu?
Dilerim gecenin keyfini kaçırmaz bu soru.:img-yes:

neng
30-12-07, 10:23
_ışık_ senaryon yine cok guzel olmus canim :) ellerine saglik.. seninde yeni yilini simdiden kutluyorum canim sanada ve herkese sevgi, saglik, mutluluk ve huzur getirsin..

optum herkesi :img-blush

_ışık_
30-12-07, 12:56
Işığım ne güzel anlatmışsın 5.katı.:img-in_lo
Her şey ne kadar güzeldi.:img-in_lo
Meraklı Sıla o soruyu sormasa ne olurdu?
Dilerim gecenin keyfini kaçırmaz bu soru.:img-yes:

Sağol newatcım... İstanbul'da çok kaçmasın keyifleri istiyorum.. İzmir gibi olsun azıcık, İstanbul günleri de. Sevgilerimle...

_ışık_ senaryon yine cok guzel olmus canim :) ellerine saglik.. seninde yeni yilini simdiden kutluyorum canim sanada ve herkese sevgi, saglik, mutluluk ve huzur getirsin..

optum herkesi :img-blush
Sağol kendine iyi bak, sana da iyi yıllar, sevgilerimle...

hoppala20
31-12-07, 17:14
Sevginin adı önemli değil...
İster aşk olsun, ister arkadaşlık,
Yeni yılda sevin,sevilin...
Sevgiyi yüreğinizde doyasıya hissedin...
Hissettiğiniz sevginin peşinden de korkmadan gidin,
Gidin ki geriye baktığınızda pişman olacak hiçbirşeyiniz kalmasın...
Keşke demeyiceğiniz bir yıl olsun... :img-in_lo:img-in_lo

sevgiler..... iyi yıllar...... :happy0064

fırtına_
31-12-07, 17:35
selamlar
çok uzun süredir bu başlığada senaryolar başlığınada girmiyordum

bugün Gülsüm'ün ismini görünce bir bakıyım dedim senaryolara
Gülsüm çok güzel olmuş senaryon canım ellerine sağlıık devamını merakla bekliyorum ;)

funsel
31-12-07, 17:45
selamlar,
kısa bir tatil yapıp geldim ama senaryolarda fak ilerlemeler var. herkesler nerede? bayramda geçti, yeniılı mı bekliyorsunuz arkadaşlar?
ışık ve u.gulsum teşekkürler, devamları istenir. ellerinize sağlık...

ve de herkesin yeni yılı kutlu olsun, istediğiniz gibi bir yıl geçirmeniz dileğiyle...

İlsu
31-12-07, 22:28
Uzun zamandır girememiştim... Bir girdim senaryolar herşey ilerlemiş daha yeni yeni yetişebildim(eksiklerim var tabi)

Eledrhim
Yağmur Yüreklim(yeni senaryoya başlamışsın)
Hoppala20
u.gülsüm
birzey

unuttuklarım yoktur umarım hepnizin emeklerinize ellerinize sağlık teşekkür ederim...

2008'e 23 dk. kaldı... Burdan hepinizin yeni yılını kutlar,sağlıklı huzurlu,mutlu bir 2008 geçirmenizi dilerim...

neng
01-01-08, 09:42
u.gulsum senaryo icin tesekkurler canim, yine cok guzel olmus ellerine saglik.. devamini bekliyorum.. bekliyoruz :)

optum :img-blush

neng
01-01-08, 13:08
betüsüm senaryo harika olmus ellerine saglik canim..

annelerinin halleri acayip komikti :dito ve sila ve boranin kucuk atismalari tatliydi :img-blush

not : bu hafıza işini uydurmuştum dizide gerçek çıktı varmış hakikaten böyle bişe :img-hyste

yeni bolumleri sabirsizlikla bekliyorum canim... tesekkuler..

optum seni :)

yoklugun
01-01-08, 15:02
betüşüm canım azmettim hepsini okudum bölümlerin
şimcik ne güzel olmuş bunlar böyle bir kör hafızasız
öbürü sakat hafısasız (öyle olmasını çok isterdim:img-pilot )
şimcik doktor neden bunları bir araya getirmekte ısrarlı ben halan çözmüş değilim :hıh
ne istiyorsun bırak yesinler birbirlerini ahanda başladılar yemeye :img-hyste
amanın kaçın analarıda geldi artık hastane yıkılır
yok yok ana oğul ana kız bunlar adamı öldürürler
boranın anasıda ne güzel dedi öyle oğlumdan uzak dur yoksam seni kimse alamaz elimden ben alırım canım yardım için :icon_whis

basut
02-01-08, 13:00
Biliyorum bugüne kadar yorum yazmadım, özür dilerim.
Burada yazan herkesin ellerine sağlık. Fırsat buldukça çoğunu kuyorum. Ama hiç şimdiki kadar zamanım olmamıştı. Üzerinize afiyet geçen hafta, kolum kırıldı. Bir haftadır evdeyim, mecburen. Birileri senaryo yazsa da okusam diye bekliyorum. Ama şans işte...:icon_sorr
Mevcutları da bitirdim. Bekliyorum

neng
04-01-08, 07:34
isik senaryon coookkk guzel :img-in_lo boran ve silaini hallerini cok beyendim cok hos.. ellerine saglik canim.. devamini beklerim.. optum seni :img-in_lo

ceydaduvence
07-01-08, 23:49
merhabalar brnde pek yorum yazanlardan değilim .Senaryolarınız güzel bayağı uğraşmışsınız. Takılmadan yapamıyorum.lütfen daha yazmayın.okumaktan gözlerim bozulacak .Yok yinede yazın bir ara okurum .hoşçakalın:img-yes::good::sad53::sad53:

ceydaduvence
08-01-08, 01:40
Pardon acemiyim yardım edermisiniz?Bende mesajlarımda avatar görmek istiyorum nasıl yapılıyor?

efulim
08-01-08, 14:42
Söze nerden başlayıp ne yazacağımı bilemediğim için uzun zamandır sadece senaryolarınızı okuyorum.
Bende bir çok kişi gibi Sıla dizisini büyük bir keyif ve beğeniyle izlemeye başlamıştım ama...Bu amadan ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.Diziyi izlemeyi ne zaman hangi bölümünde bıraktım hatırlamıyorum.Yeni sezon bölümlerini hiç izlemedim bundan eminim.Çok sevdiğim arkadaşım bir yada bir buçuk ay önce mail kutuma burada yazılmış bir senaryo sayfasının linkini yollayana kadar Sıla dizisiyle ilgili hiçbirşey dikkatimi çekmiyordu.Ama siz ve senaryolarınız beni tekrar sıla ve boranla buluşturdu(diziyi hala izlemiyorum ama senaryolarınızı okumak diziden daha çok keyif veriyor inanın)O günden sonra zaten senaryo okumaktan başka hiç birşey yapmadım.ilk senaryo sayfasından son sayfaya kadar okudum.bugün artık teşekkür etmem lazım dedim senaryolarıyla hayatımı renklendiren yüreklerinin güzelliği yazdıklarına yansıyan insanlara.Şİmdi izninizle:
Kemalist,Işık,Yağmur Yüreklim,Hoppala20,Eledrhim,Coffeesin,Madiata,Cahi lperiydim,
40...Roses ve Birzey.Ellerinize,yüreklerinize sağlık.Yazdıklarınızı okurken sanki senaryo okumadım dizi veya bir film izledim.karakterleriniz,kurgularınız,duygu tasvirleriniz o kadar mükemmelki,övecek kelime bulmakta zorlanıyorum.bu güne kadar sadece sizin senaryolarınızı okuduğum için sizin isimlerinizi verdim ama diğer arkadaşların senaryoları da eminim çok güzel çünkü bu sayfalardaki senaryolara yüreklerinizi değdirmişsiniz.Verdiğiniz emeklere binlerce milyonlarca kez teşekkür ederim.Bana keyifli saatler ve günler geçirttiğiniz için.
Yarım kalan senaryoların devamını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.ve sizlerlere çok sevdiğim bir şiirle teşekkür etmek istiyorum:

VAZGEÇTİM
Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni,
Degmez bu yangin yeri, avuç açmaya degmez.
Degil mi ki çignenmis inancin en seçkini,
Degil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Degil mi ki ayaklar altinda insan onuru,
O kizoglan kiz erdem daglara kaldirilmis,
Ezilmis, horgörülmüs el emegi, göz nuru,
Ödlekler geçmis basa, derken mertlik bozulmus,
Degil mi ki korkudan dili bagli sanatin,
Degil mi ki çilginlik sahip çikmis düzene,
Dogruya dogru derken egriye çikmis adin,
Degil mi ki kötüler kadi olmus Yemen' e
Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
Seni yalniz komak var, o koyuyor adama.
William Shakespeare

neng
09-01-08, 06:11
isik canim tekrar ellerine saglik.. yeni bolumler cok guzeldi.. hediyeleri cok begendim cok magnali, ozel :img-blush..

bebek geliyorrrrr :happy0064.. bakalim erekek mi kiz mi olucak merak icindeyim..

hani yazmistin ya boran la sila ayrilacaklar diye.. hala ayrilacaklar mi?? cok uzumasin :sad53: ben cok etileniyorum hehe.. senaryorlari okudugum zaman herseyi bi kenara birakip, sesizlik icinde okuyorum kendimi feci halde kaybediyorum.. bu iyi mi kotu mu bilemedim buda diziyi izlerken de oluyor ama inan senaryon ve obur arkadslarinin senaryolari bam baska, okumadan edemiyorum.. :)

ellerine saglik yine, cok guzeldi begendim.. devamini da bekliyorum vede diyer arkadaslarin senaryolarinin devamlarini.. kendine iyi bak..

optum herkesi :img-kiss:

_ışık_
09-01-08, 23:37
isik canim tekrar ellerine saglik.. yeni bolumler cok guzeldi.. hediyeleri cok begendim cok magnali, ozel :img-blush..

bebek geliyorrrrr :happy0064.. bakalim erekek mi kiz mi olucak merak icindeyim..

hani yazmistin ya boran la sila ayrilacaklar diye.. hala ayrilacaklar mi?? cok uzumasin :sad53: ben cok etileniyorum hehe.. senaryorlari okudugum zaman herseyi bi kenara birakip, sesizlik icinde okuyorum kendimi feci halde kaybediyorum.. bu iyi mi kotu mu bilemedim buda diziyi izlerken de oluyor ama inan senaryon ve obur arkadslarinin senaryolari bam baska, okumadan edemiyorum.. :)

ellerine saglik yine, cok guzeldi begendim.. devamini da bekliyorum vede diyer arkadaslarin senaryolarinin devamlarini.. kendine iyi bak..

optum herkesi :img-kiss:
Sağol canım. Bundan sonra yollayacağım bölümlerde kaçırılma konusu var zaten. Umarım beğenirsin..Sevgiler

neng
10-01-08, 00:39
Sağol canım. Bundan sonra yollayacağım bölümlerde kaçırılma konusu var zaten. Umarım beğenirsin..Sevgiler

begenirim begenirim merak etme sen..ama sila ve boran beraberken daha bi begeniyorum.. :)

optum

neng
10-01-08, 07:05
isik ellerine saglik canim.. ne ara yetistiriyorsun senaryolari sasip kaliyorum gercekten ma$allah...

:img-fear2 KENAN nerden cikti yaww.. ben onun olucagini hic dusunmemistim adam olmusdu yani garip bi sekilde.. simdi pat diye cikiverdi.. silaya bisey yapmasa bari, seviyor herhalde ama biraz kafayi yemis gibi.. boran ve sila yakinda kavusurlar herhalde uzun ayrilik yapmiyacan.. oyle yazmistin.. :)

devami bekleniyor..
optum seni :img-kiss:

newat
10-01-08, 14:09
Işığım nerden çoktı bu Kenan.:icon_whis
Kendi yerine başkasınımı mezara koydurmuş?
Bakalım anlarız önümüzdeki bölümlerde.
Seni çok öptüm.:img-in_lo

_ışık_
10-01-08, 18:54
isik ellerine saglik canim.. ne ara yetistiriyorsun senaryolari sasip kaliyorum gercekten ma$allah...

:img-fear2 KENAN nerden cikti yaww.. ben onun olucagini hic dusunmemistim adam olmusdu yani garip bi sekilde.. simdi pat diye cikiverdi.. silaya bisey yapmasa bari, seviyor herhalde ama biraz kafayi yemis gibi.. boran ve sila yakinda kavusurlar herhalde uzun ayrilik yapmiyacan.. oyle yazmistin.. :)

devami bekleniyor..
optum seni :img-kiss:
Evet uzun süren ayrılık yazmayacağım dedim ve iki ayı hooop geçiverdim. Şimdisi ise Boran'ın maharetine kalacak tabi.Sevgilerimle teşekkürler.

Işığım nerden çoktı bu Kenan.:icon_whis
Kendi yerine başkasınımı mezara koydurmuş?
Bakalım anlarız önümüzdeki bölümlerde.
Seni çok öptüm.:img-in_lo

Evet öyle yapmış NEwat'cım. Planlamış hepsini önceden. Sevgiler. Teşekkürler.

gooksu
11-01-08, 21:22
kenan mıııııııııııı???????????????? :img-swoon owww... işte bu hiç iyi olmadı.... bu ölmedi mi yaaaaaa.......... offff.... ayrık otu gibi bitiwerdi... ne planlıyo ki bu? :img-beee:... bari çok ayrı kalmasalar... idris ötüwerse de sıla yı kurtarsa boran.. ama aradan 2 ay geçmiş.... naptı bu iki ay sıla kenan la yaaa....:icon_sorr yazık yazık.. işkence gibi... sakın döwmesin yaa.. bak bebek de gider...... offf sistimmm...:img-cool2 ellerine sağlık bu arada.. :img-yes:

_ışık_
12-01-08, 12:40
kenan mıııııııııııı???????????????? :img-swoon owww... işte bu hiç iyi olmadı.... bu ölmedi mi yaaaaaa.......... offff.... ayrık otu gibi bitiwerdi... ne planlıyo ki bu? :img-beee:... bari çok ayrı kalmasalar... idris ötüwerse de sıla yı kurtarsa boran.. ama aradan 2 ay geçmiş.... naptı bu iki ay sıla kenan la yaaa....:icon_sorr yazık yazık.. işkence gibi... sakın döwmesin yaa.. bak bebek de gider...... offf sistimmm...:img-cool2 ellerine sağlık bu arada.. :img-yes:

Teşekkürler. İdris konuşacak tabi. Boran'a anlatacak herşeyi. Sevgilerimle.

d.nehir
13-01-08, 21:13
betüşüm arkadaşım senaryonu çok sevdim baştan sona okudum gerçekten çok güzel ellerine saglık :img-yes: buraya kadar hep gülümseyerek okdum ama kötülük çanları çalıyor gibi.

Ayrıca Işık senaryonun tamamını okuyamadım henüz sondan başladım ama çok güzel yüregine saglık o kadar güzel yazmışsınki hiç bir şeyi atlamamışsın ellerine saglık:img-yes:

betüsüm
13-01-08, 22:36
betüşüm arkadaşım senaryonu çok sevdim baştan sona okudum gerçekten çok güzel ellerine saglık :img-yes: buraya kadar hep gülümseyerek okdum ama kötülük çanları çalıyor gibi.:
selam canım ismin nehir sanırım memnun oldum bende betüş :img-wink:
begenmene cok sevındım evet kötülük canları calıyor baklaım neler olacak artık daha sık ekleyecebılecegım tatılım gelıyor ıns :happy0064:happy0064
yorum ıcın cok tesekkurler devamını da bekelrım ama olma mı:img-blush

betüsüm senaryo harika olmus ellerine saglik canim..

annelerinin halleri acayip komikti ve sila ve boranin kucuk atismalari tatliydi

not : bu hafıza işini uydurmuştum dizide gerçek çıktı varmış hakikaten böyle bişe :img-hyste

yeni bolumleri sabirsizlikla bekliyorum canim... tesekkuler..

optum seni
selamlar nengcım ben betüş senin ismini ögrenebılırmıyım mahsuru yoksa
seneryoyu begenmene cok sevındım yoruma cevap yazmakta gecıktım kusura bakma su sıralar sınavlar yuzunden cok yogunum persembeden sonra bıtıyor ıns özgur kalacagım:happy0064 yorum ıcın cok tesekkurler:img-in_lo

betüşüm canım azmettim hepsini okudum bölümlerin
şimcik ne güzel olmuş bunlar böyle bir kör hafızasız
öbürü sakat hafısasız (öyle olmasını çok isterdim )
şimcik doktor neden bunları bir araya getirmekte ısrarlı ben halan çözmüş değilim
ne istiyorsun bırak yesinler birbirlerini ahanda başladılar yemeye :img-hyste
amanın kaçın analarıda geldi artık hastane yıkılır
yok yok ana oğul ana kız bunlar adamı öldürürler
boranın anasıda ne güzel dedi öyle oğlumdan uzak dur yoksam seni kimse alamaz elimden ben alırım canım yardım için
kübram ıyıkı dogdun oncelıkle bu kacıncı kutlayısım her sıtedne kutaldım sanırım :) :img-in_lo yoruma cevap yamakta gecıktım kusra bakmca canım o doktorun ısrarının bend ecozemedım aslından toptan ayıracaktım ama elim gıtmedı onlar yan yana olmalıkı komık olsun
hastanen yıkalack yakındır yorumunu okurken cok eglendım kübram cok tesekkurler:img-in_lo

neng
13-01-08, 22:38
isik harikasin :).. yine cok guzel yazdin ellerine saglik..

bu kenan da takintili, kafadan catlak yawwww.. anlamadi, anlamak istemiyor..
sila ve boran cok yakinda kavusuyorlar demi?? yei bolumu sabirsizlikla bekliyorum canim..

betusum ellerine saglik.. yeni bolumler guzeldi..
anneleri biraz, cok fazla ucmuslar.. sila ve boran ayrilmasinlar..
vur patlasin cal oynasin bi dugun yapacaklarmi?? (oyle mi deniliyor)..

sevgiyle kalin

betüsüm
13-01-08, 22:46

sila ve boran cok yakinda kavusuyorlar demi?? yei bolumu sabirsizlikla bekliyorum canim..

betusum ellerine saglik.. yeni bolumler guzeldi..
anneleri biraz, cok fazla ucmuslar.. sila ve boran ayrilmasinlar..
vur patlasin cal oynasin bi dugun yapacaklarmi?? (oyle mi deniliyor)..

sevgiyle kalin
begenmene sevındım canım :happy0064 evet annelerı fazlasıyla uctular
ayrılacaklar mı bılmıyorum ama daha düğüne cok var
devamı persembe ıns bı aksılık olmazsa
tesekkurler canım :img-blush

funsel
14-01-08, 19:35
ışık ellerine sağlık. bu ayrılık yakın zamanda bitiyor mu?

haha kenan çıktı bu işin altından. şimdi bu işin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyorum.

teşekkürler...

newat
15-01-08, 07:47
Işığım Kenan ne kadar tehlikeli birisiymiş.
Boranla zıt kardeşler.
Neyseki yer belli oldu.
Ellrine sağlık canım.:happy0064:happy0064

ceydaduvence
15-01-08, 15:41
Işık senaryonun devamını bekliyorum. En kısa zamanda yazarsan sevinirim.RUMUZ sabırsız.

_ışık_
15-01-08, 16:24

[sevgiyle kalin

ışık ellerine sağlık. bu ayrılık yakın zamanda bitiyor mu?

haha kenan çıktı bu işin altından. şimdi bu işin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyorum.

teşekkürler...

Işığım Kenan ne kadar tehlikeli birisiymiş.
Boranla zıt kardeşler.
Neyseki yer belli oldu.
Ellrine sağlık canım.:happy0064:happy0064

Işık senaryonun devamını bekliyorum. En kısa zamanda yazarsan sevinirim.RUMUZ sabırsız.

Teşekkürler.. Sevgiler...

d.nehir
15-01-08, 22:22
Işık geçen yine yorum yapmıştım ama yeni sayılacak bir üye oldugum için başını bilmiyordumm senaryonun.Bugun arşivlerden bakıp yavaş yavaş okumaktı niyetim ama o kadar sürükleyici yazmışsın ki bir solukta okudum senaryonu.
Gerçekten mükemmel yazmışsın hiç bir ayrıntıyı atlamadan insanın içine işleyecek şekilde dogal.
Aralara ekledigin kendi yorumlarında en az hikaye kadar etkiliyor insanı.İnan okurken sanki elime yılların yazarının yazdıgı bir romanı almışım da onu okuyorum gibi hissettim.Arada verdigin mesajlar hepsi çok etkileyici.
Eline emegine yüregine saglık arkadaşım:img-yes:

neng
16-01-08, 08:29
isik ellerine yuregine saglik canim.. yine cok guzel yazdin..
:img-yes::img-in_lo:happy0064:good::img-icecr:img-blush:img-grin2::img-ok::cheer::dance::):img-kiss:

borana ve silaya bisey olmasiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn lutfen

devamini beliyoruzzzzz!!
optum kocaman kocaman..
sevgiyle kalin

_ışık_
16-01-08, 08:53
Işık geçen yine yorum yapmıştım ama yeni sayılacak bir üye oldugum için başını bilmiyordumm senaryonun.Bugun arşivlerden bakıp yavaş yavaş okumaktı niyetim ama o kadar sürükleyici yazmışsın ki bir solukta okudum senaryonu.
Gerçekten mükemmel yazmışsın hiç bir ayrıntıyı atlamadan insanın içine işleyecek şekilde dogal.
Aralara ekledigin kendi yorumlarında en az hikaye kadar etkiliyor insanı.İnan okurken sanki elime yılların yazarının yazdıgı bir romanı almışım da onu okuyorum gibi hissettim.Arada verdigin mesajlar hepsi çok etkileyici.
Eline emegine yüregine saglık arkadaşım:
Sağol canım. Sabah pc yi açıp böyle bir yorumla karşılaşınca ne kadar mutlu oldum anlatamam. Beğenmene sevindim. Teşekkürler. Sevgiler.....

isik ellerine yuregine saglik canim.. yine cok guzel yazdin..
:img-yes::img-in_lo:happy0064:

borana ve silaya bisey olmasiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn lutfen

devamini beliyoruzzzzz!!
optum kocaman kocaman..
sevgiyle kalin

Sağol neng cim beğenin için teşekkürler... sevgiler...

newat
17-01-08, 08:34
Işığım harikaydı.:happy0064:happy0064
Seninle uyudumu?
En çok bu soru beni etkiledi.:img-in_lo:img-in_lo
Çok öptüm.

_ışık_
19-01-08, 06:07
Işığım harikaydı.:happy0064:happy0064
Seninle uyudumu?
En çok bu soru beni etkiledi.:img-in_lo:img-in_lo
Çok öptüm.

Sağol newat'cım teşekkürler.. Sevgiler...

newat
19-01-08, 10:21
Işığım mutlu son.:happy0064
Doğum sahnesini o kadar güzel yazmışsınki.:happy0064:happy0064
Can-Rüzgar ve Kayra isimlerede bayıldım.
Bana bu senaryonda yaşattığın güzel duygular için çok sağol.:img-in_lo

neng
23-01-08, 04:41
isik ellerine saglik :P
:happy0064 MUTLU SON :happy0064
kavusmalari cok guzeldi :img-blush vede dogum sahneleri cok guzel yazdin bende isimleri sevdim..
tekrar ellerine yuregine saglik :img-kiss:

bidaha yazicakmisin?? yazmazsan nengin uzulur :icon_sorr

optum seni :love05:

_ışık_
23-01-08, 08:00
Işığım mutlu son.:happy0064
Doğum sahnesini o kadar güzel yazmışsınki.:happy0064:happy0064
Can-Rüzgar ve Kayra isimlerede bayıldım.
Bana bu senaryonda yaşattığın güzel duygular için çok sağol.:img-in_lo

isik ellerine saglik :P
:happy0064 MUTLU SON :happy0064
kavusmalari cok guzeldi :img-blush vede dogum sahneleri cok guzel yazdin bende isimleri sevdim..
tekrar ellerine yuregine saglik :img-kiss:

bidaha yazicakmisin?? yazmazsan nengin uzulur :icon_sorr

optum seni :love05:

Asıl ben hepinize senaryoda beni yorumsuz bırakmadığınız için teşekkür ederim.
İsimler en sevdiklerimden. Eğer kızım olsaydı Kayra koymak istemiştim, ben de Sıla'nın kızına koydum..Yeni birşeyler yazar mıyım şimdilik bilmiyorum, belki daha sonra... Teşekkürler..Sevgiler...

cansıı
05-02-08, 22:39
arkadaşlar ben hoppala20 arkadaşımızın yazdığı senaryoyu okumaya başladım ama 23-24. !üncü partları bir türlü bulamıyorum...gecenin bu saatinde delirmek üzereyim....lütfen biri yardımcı olsun yaaa!!!!

neng
06-02-08, 19:26
Betusum canim benim :img-in_lo

yukarıda yazmamşım bu bölümler nengim yasoma

canimin ici beni nekadar mutlu ettin bilemzsin.. bende biraz gec okudum ama sen beni affedersin degilmi??:img-in_lo:img-kiss:

merhabalar
dersler,rahatsızlanmam daha sonra babannemin vefatı dolayısıyla uzun süredir eklemeyedim herşey üst üste geldi
bunlar telafi bölümleri olur umarım

Canim, tekrar basin sagolsun :icon_sorr

Boran nefes nefese yuh kaç kişi daldınız odaya burası hasta odası bilmem farkında mısınız söylenmeye devam eder kısık sesle bir kapıyı çalsaydınız bari
Sıla utancından kıpkırmızı kesilir ıı şey ıı boranın bademcikleri ağrıyormuş bende bakıyordum .

:img-in_lo
bademcikleri agriyormus :img-hyste

Sıla : anne senin gözlerin bozulmuş bence bir ceme bak bir borana bir konuda haklısın aslında karşılaştırmak bile hata boranım gözlerine dudaklarına öpüşüne ellerine omuzlarına (bir şey derdim ama neyse ) boyuna posuna bak birde ceme
Boranla göz göze gelirler gülümser boran sılaya sılanın yanakları hafif kızarır

Sılanın annesi : öpüşüne mi edepsiz seni boranın annesini gösterek sana bu kadın büyü mü yaptı allahım sen benim kızım olamazsın

evet buyu yapti tuu kaka teyze "hocus pocus" diye basladi :img-hyste

Boran : sıla ne yapmaya çalıştıklarını görmüyor musun bizi ayırmaya çalışıyorlar sakın beni seniz bırakma tamam mı
Sıla : tamam
Sımsıkı sarılırlar birbirlerine aileler kavgaya devam ediyordur hala
Sıla ağlamaya başlar yeter ya neden bizi ayırmaya çalışıyorsunuz anlayın artık biz birbirimiz olmadan nefes bile alamıyoruz
Boran sılanın göz yaşlarını siler sılam bizi kimse ayıramayacak korkma söz ver şimdi bana ne olursa olsun kimsenin sözüne kulak asmayacaksın kalbine inanacaksın bende aynısı yapacağım tamam mı
Sıla : hı hı .. gözyaşları akmaya devam eder

Sılanın annesinin içi parçalanır onların bu hallerine acaba gerçekten seviyorlar mı yoksa geçici bir şey mi aklı ilk aşık olduğu zamanlara gider
Boranın annesi de off seviyorlar işte belli ama ayırmamız lazım verilmiş sözler var
Sılanın annesi kendi toplar hop bırak kızımı der sılayı hızlıca çeker yürü gidiyoruz
İtiraz yok
Sıla : aa der canı yanar

vicdansiz kari.. Silanin annesi Boranin annesinden daha bi vicdansiz, duygusuz..

tuuuuuu kaka ikisinede

Böyle anneler düşman başına

Dusmanimin basina bile gelmesin hehehehehehe

Canim benim ellerine yuregine saglik.. devami bekleniyor haberin olsun :img-wink:

seni kocaman optum... sIKI sIKI sarildim

YASO'n SENI SEVIYOR :)

betüsüm
19-02-08, 14:43
Betusum canim benim :img-in_lo

canimin ici beni nekadar mutlu ettin bilemzsin.. bende biraz gec okudum ama sen beni affedersin degilmi??

Canim, tekrar basin sagolsun

bademcikleri agriyormus

evet buyu yapti tuu kaka teyze "hocus pocus" diye basladi :img-hyste

vicdansiz kari.. Silanin annesi Boranin annesinden daha bi vicdansiz, duygusuz..

tuuuuuu kaka ikisinede

Dusmanimin basina bile gelmesin hehehehehehe

Canim benim ellerine yuregine saglik.. devami bekleniyor haberin olsun :img-wink:

seni kocaman optum... sIKI sIKI sarildim

YASO'n SENI SEVIYOR :)
bitanem ne affetmesi lur mu öyle şey
bu anneler cok vıcdansız gercekten de :img-cool2:img-cool2
devamı geldı bıle ondan sonra okudun bıtanem
ama sımcıkde yepyenı bölümler yazıyorum
inş yakında eklıcem :happy0064:happy0064
cok tesekkurler bıtanem cok mutlu ettı bu yorumun benı
bende kocaman öptüm sarıldım:img-in_lo

emrecan2002
21-04-08, 12:43
bir reklam yapayım dedim

siz sıla severler için

eski sılacılardan 40...roses yani namı değer gül sultan

sizin senaryonuz kısmında yeni bir hikayeye başladı ilgilenenlere duyurulur:icon_whisur

40...roses
21-05-08, 10:39
bir reklam yapayım dedim

siz sıla severler için

eski sılacılardan 40...roses yani namı değer gül sultan

sizin senaryonuz kısmında yeni bir hikayeye başladı ilgilenenlere duyurulur:icon_whisur

anaaa:img-hyste kiz sen ne ara Reklam yaptin :img-hyste

Bende yapayim Hoppala20 yani bizim Sayme yeni Senaryoya basladi haber vereyim dedim bol :love05::img-cray::img-blush:img-in_lo vs. var

Sizin Senaryolar kisiminda :happy0064

birzey
17-06-08, 17:03
anaaa:img-hyste kiz sen ne ara Reklam yaptin :img-hyste

Bende yapayim Hoppala20 yani bizim Sayme yeni Senaryoya basladi haber vereyim dedim bol :love05::img-cray::img-blush:img-in_lo vs. var

Sizin Senaryolar kisiminda :happy0064

heheheheheh

herkes reklam yapmışşş... sevgimin başı kel mi... gerçi reklama gerek yok ama ben yinede yapayım....

yağmur yüreklim den günah

dizifilm sizin senaryolarınız da sakın kaçırmayın...üzülürsünüz...

fatma_yk
20-07-08, 11:08
bende bir reklam yapayımm:happy0064

birzey ve eva-zk sizin senaryolarınız bölümunde süper senaryoları var..:love05::happy0064:img-blush:img-in_lo

emrekose
22-07-08, 11:14
yeni senaryolar istiyoruzzzz