nslmia
29-11-07, 12:08
Sevgili Arkadaşlar,
Yorumlarınıza bu başlık altından devam edebilirsiniz.
İyi Yorumlar...
Yorumlarınıza bu başlık altından devam edebilirsiniz.
İyi Yorumlar...
|
Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Senaryo ve Replik Yorumları nslmia 29-11-07, 12:08 Sevgili Arkadaşlar, Yorumlarınıza bu başlık altından devam edebilirsiniz. İyi Yorumlar... agirxwess 29-11-07, 12:14 yorum yapmayan bir kişi olarak isyana ben de katılıyorum :icon_whis NERDESİNİİİİZZZİZ :img-help: akibetiniz hakkında siteye müzekkere yazacağım ona göre karamann 29-11-07, 12:48 Yeni basligimiz hayirli olsun ama kimseler yok ortalikta senarist arkadaslar ne oldu size hastami oldunuz islerinizmi yogun tipmi oynuyorsunuz bizde katilalim oyuna..yeni bolum isteriz yeni bolum isteriz.. dizi_tirya 29-11-07, 12:50 Hacerpinar canimcim yeni senaryon hayirli olsun..acayip hosuma gitti... valla devamini cok merak ediyorum..boran silayi öldürmek icin pesine düsücek ama silayi gördügünde hemen mi asik olucak yoksa zamanlami olucak cok merak edioyrum..tabi sila icinde gecerli ayni seyler..ellerine emeklerine saglik canim..devamini bekliyorum eminedeniz dizi_tirya canım emre sıla'ya evlenme teklif etti,abay ise boran'a kızı öldürmemesini hem kendine hem de kıza bir sans verip evliliği kabul etmesini öğütledi...ne olacak peki simdi meraklardayım.... karaman(filiz) DIZI_TIRYA Boranin isi ne kadar zor ya daha gormedigi bir kizi evlenmekten kacti diye oldurecek kucuk kardesiylede evlenecek dilan daha kucuk ya boranin gozlerinden anladi abay ne kadar kotu oldugunu ve ona yol gosterdi onun gitmesi ve bir yol bulmasi icin emre niye donup duruyor bu silanin pesinde biraz uzak dursun orda evlenme teklifi geldi emredenmi geldi silanin su kotu halinde adamin dusundugune bak ya devamini bekliyorum emegine saglik cok guzeldi Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.. Hacercim, Karşılaşma değişik olacak biraz..Kader diyelim yani..Yarınki bölümde Sıla-Boran karşılaşması var..Daha fazla tüyo vermeyeyim zaten yeteri kadar açıklama yaptım:) Şimdi Yeni Bölümü ekliyorum.. coffeesin 29-11-07, 14:27 selamlar... yoğunluk arasında bir girip selam edem, bir de senaristlerimizin yazdıklarına ses verem istedim... bakmayın kusura... ellerinize sağlık güzeller... hoppala :good: dizi-tirya bambaşka bir anlatım, keyifle okuyorum canım :img-yes: yağmur yüreklim :good: eminedeniz :good: berivan :happy0064 pinpin :img-in_lo ezgi su aslı-jiyan ile mutluyuz da; sıla-boran ın affedilmez hata ve geldikleri noktaya hala inanamıyorum elcenn 29-11-07, 14:52 herkezin elerine salik diyorum hepinizin senaryosu guzel olmus :happy0064 şekerşey_bjk 29-11-07, 15:02 merhabalar efem.. çok özeldim sizi..:img-in_lo:img-in_lo vizezede oldum ben.. ve daha çok çalışmam lazım çokkk:icon_sorr:icon_sorr umarım en kısa süredsenaryoları okuyup yorumlayacağım... hepize iyi günlerbyebye berivan_ 29-11-07, 15:08 Simdi zamanim varken sizlere uzunca ve teker teker yorum yazmak istedim....kusura bakmayin baya bir geciktikleri icin...ama haydi bismillah basliyorum:img-wink: Pinar, aslinda cok kez dusundum Sila ve Boran farkli bir sekilde tanisalardi nasil olurdu diye ve senin bu konu uzerine islemenide cok sevdim:happy0064 anlasilan ne Sila nede Boran birbirleri hakkinda hic birseycikler bilmiyorlar ve Boranin Istanbula gitmesi ile o buyuk ask filizlenecek... Hacer, Silanin buzdolabi acmasini ve onun önune oturupta eline geleni yemesini okuyunca inan ki cok guldum,helede gözlerimin önunde canlandirinca:img-hyste GO bizlere haram etti öyle sahnleri görmek ve inanki senin elinden bu durumu okumak cok guzeldi... Zeynep, kizzz Boran hakkaten ölmedi dimi...saka oldugunu söyleeeee baska birseycikte yazmiyorum yorum olarak bu konuya aciklilik gelene kadar:img-help: insallah fazla bekletirmezsin bizleri... eminedeniz, Sila Borani gercektende cok dusunuyor ki buda cok ama cok guzel birsey,ama Silanin icindekilerini kocasi ile paylasmasi gerekiyor...ama insanlarin sip diye degismediklerinide bildigimiz icin zamanla Boranin istedigide olur diye dusunuyorum...Sila zamanla ona kesinlikle icindekilerini dahada acik bir sekilde söyliyebilicektir emme masallah Sila kizimiz bagiran Borana bir yaklasti adamda sinir denen birsey kalmadi ve hemencecik odalarinda aldilar solugu:img-grin2 Asena, su Akin denen adami bogmak istiyorum terbiyesiz sey...guya Silaya cok zaman harcamis ve o harcadiklarini dusununce geri adim atmiyacakmis...bak sen oldu canim,baska ne istersin...demek Abay ve Silanin anneleri ayniymis haaa,Abayin kisiliginin neden Azat igrencinden ayri oldugunuda anlamis olduk böylelikle... Sayme, ah ah ahhhhh Sila anlatmadi Borana daha önceden vuss yasadiklarini ve bizimkide kan man göremeyince carsafta baska birsey sandiiiiii....of of offffff ama dinlemeden etmeden Silaninda gitmesine izin verdi...simdi nasil olucak bu carsaf olayi acaba??Sila yalnis hatirlamiyorsam carsafi dolaba kaldirmisti ve bu carsaf Boran tarafindan bulunuptami hersey aciga cikica acaba??? cicek20, masallah makina misali dogurmus Gulce hanim cocuklari ardi ardina ama sonunda anladi evlat evlatir diye...Boranin ölmesine cok uzuldum ama Sila Hasan ve Gulcenin yaninda oglu ile mutlu oldugunu okumakta cok guzeldi...sevdigi birini kayip etti ama yalniz kalmadi... Pinpin, pembe sitede okumustum ve yorumda yaptim bu partlara ama birde burda yapiyim dedim...iyi etmisim degil:img-wink: Demir ve Dilan arasindaki ask gittikce ilerliyor hemide Demir bey nekadar marifetliymiste haberimiz yok,Dilanin harap bir halde olan bisikletini tamir etmis...sincik bebislerin cinsiyetini bende coook merak ediyorum... Gulsum-Istanbul, Boran Silayi esi olarak tanistirdi,haydi bismillah bakalim Kevser ve Firuz ne diyecekler bu ise...Boran nasil aciklik getirecek bu konuda birde Silaya iste bunuda coook merak ediyorum... Sevgi, Boran sonunda Silanin vasiyet konusunu bildigini ögrendi ögrenmesine ama hic iyi olmadi bu ya of offf...Boran artik Silanin ona bunca zamandir göstermis oldugu duygularindan emin degillllll Ellerinize,emeklerinize ve yureklerinize saglik kizzlar.... hepinizi cok öptum ve cok sarildim:img-kiss: Zelis ve coffeesin,yorumlariniz icin cok tesekkurler... Benim senaryoma yorum yapan herkese cok tesekkurler...bakalim aklimi toparliyayimda bu aksam belkide yazarim...gerci uzun soluklu yazmayi pek becerdigim söylenemez ama baklim bu aksamki part sonmu olur yoksam belki devami gelirmi kine:icon_whis eminedeniz 29-11-07, 15:18 eminedeniz, Sila Borani gercektende cok dusunuyor ki buda cok ama cok guzel birsey,ama Silanin icindekilerini kocasi ile paylasmasi gerekiyor...ama insanlarin sip diye degismediklerinide bildigimiz icin zamanla Boranin istedigide olur diye dusunuyorum...Sila zamanla ona kesinlikle icindekilerini dahada acik bir sekilde söyliyebilicektir emme masallah Sila kizimiz bagiran Borana bir yaklasti adamda sinir denen birsey kalmadi ve hemencecik odalarinda aldilar solugu:img-grin2 Benim senaryoma yorum yapan herkese cok tesekkurler...bakalim aklimi toparliyayimda bu aksam belkide yazarim...gerci uzun soluklu yazmayi pek becerdigim söylenemez ama baklim bu aksamki part sonmu olur yoksam belki devami gelirmi kine:icon_whis canım beğenmene cok sevindim.... elcenn 29-11-07, 16:07 ya yeni senaryo istiyorum:img-yes: yorum yaza bilmek icin :img-wink: dizi-tirya berivan eminedeniz cicek20 yağmur yüreklim ve diyer senaryo yazen arkadaslar..... lal2 29-11-07, 16:19 dizi_tirya... boran istanbul yolcusu..... sila aslinda istemeden baglanmis dilana.... arkasinda birakamiyor olanlari... hala vicadan azabi cekiyor... ama kacmasina engel olamamis... basina gelenleri kimseyle paylasamamasida büyük bir sorun... ruh hali ne kadar tasiyabilir acaba bu durumu... ellerine yüregine saglik.... dizi_tirya 29-11-07, 17:04 Pinar, aslinda cok kez dusundum Sila ve Boran farkli bir sekilde tanisalardi nasil olurdu diye ve senin bu konu uzerine islemenide cok sevdim:happy0064 anlasilan ne Sila nede Boran birbirleri hakkinda hic birseycikler bilmiyorlar ve Boranin Istanbula gitmesi ile o buyuk ask filizlenecek... [QUOTE=eledrhim;5441722]dizi-tirya... pınar canım... kafam karıştı en baştan aldım okudum yeniden... (iş arasında okuyunca malum insan tam kendisini veremiyor)... şimdi şöyle bir genel olarak bakmak gerekirse... sılanın kaçışı, karakterler, sılanın gerçek ailesini tanıması, onların yanında kalacak olması ve olaylar dizidekine paralel gibi görünmekte.. sıla kaçtı istanbulda, diğerleri mardinde..şimdi bakalım kim kaçmış, neden kaçmış onu anlamaya çalışalım.. yanlış anlamıyorsan sıla geriye dönüyor değil mi, olanları hatırlıyoruz hepbirlikte...:) algılama güçlüğü çekiyorum tatlım yaw... :img-blush bu arada emreye ne kadar gıcık olduğumu söylememe gerek yok dimi, sen zaten bilirsin.. pelini de sevmedim galiba ben... Emre,Sıla’nın elini tutmuştu ve onun kendisine bakmasını sabırla beklemişti.Göz göze geldiklerinde Emre soluksuz bir mutluluğa erişmişken,Sıla,yeni bir ürperişin kendisini sardığını hissediyordu. eh sevmiyorum işte, pis fırsat düşkünü... Kaçarken hesaplayamadığı ve aklına henüz yeni yeni gelen durumlar,onu daha da büyük bir çaresizliğe itmişti. bir çok duyguyu içerebilir bu.. aşk, korku, pişmanlık, gerçeklerle yüzleşmek gibi... Kaçışının ardından olacakları farketmeye başlıyor ve psikolojik açıdan iyice bitik bir hale geliyor burada. Neyse ki Sıla,başına gelecek olanları önceden duymuştu.Gece vakti bilmediği o sokaklarda,doğru dürüst nefes bile alamadan koşarken,başkaları tarafından zincire vurulmuş olan hürriyetine kavuşmanın bedelini er geç ödeyeceğini bilmiyordu. demek gerçekleri duyup kaçmış bizim kız... aferin diyemicem yaktı milletin başını... Sıla,yanaklarının kızardığını hissediyordu.Gidişinin ardından,kimlerin,hangi sudan sebeplerle zor durumu düştüğünü,kimlerin ocaklarının söndüğünü,kimlerin feryat,figan ağladığını merak ediyordu. son pişmanlık neye yarar.. herşeyin bedeli var.. buraya kadar... “Biliyor musun Sıla Abla?Burada küçük bir sağlık ocağı var..Birkaç sokak ilerimizde.Tek katlı küçük bir kulübe sanki.Kimseye derman olamadı bunca zaman.Koca hastahane nerede dersen,merkeze uzak,yolu sapa bir köyde kim yetişsin ki oralara?Doktor desen kimsenin eli uzanmaz muhtaç olana..İşte ben de diyom ki,doktor olsam,ben yetişsem,ben kurtarsam onları..” sıla belkide dilan sayesinde oradaki hayatın ne kadar zor olduğunu algılamış... da onu bırakıp nasıl kaçmış onu anlayamadım.. Genç adam,Celil’e kilitlenmiş bir halde dururken,Ali ağanın kendisine seslenmesiyle ona döndü.Ali ağa,göz ucuyla Celil’e baktı ve yeniden Boran’a dönerek,”Bu senin davandır Boran..Kızı bul ve yapılması gerekeni yap..” yani şimdi sılanın peşine düşenin boran olması işime gelir ama neden boran onu sanırsam zamanla çözüciz.. satıcı baba celil.. bölümüm en tiksinti vericisi...:hıh Sıla Boran'la evlenecekti ve bu durumu duyunca kaçtı.Hükmü yerine getirmekte Boran'a düştü haliyle. Gözleri sabaha karşı ağırlaştığında ise,kısa,çok kısa bir an,o gözleri gördü.Oysa ki her yer beyazdı.Kirpiklerinin uzun kvrımları arasında,o manayı yeniden keşfetti.Yemyeşil,buğulu gözler..Kendisine gülen,aşkla,özlemle bakan bir çift göz..Bu başkası olamazdı.Kimse,onun gibi gizliden,gizliye,ama bu kadar da masum giremezdi rüyalarına..Görülmemesi gereken,yasak bir melek gibi gelmişti işte..O gözler,tüm o beyazlığın ortasında belirginleşmeye yüz tuttuğunda ise Boran’ın gözleri tamamen kapandı.Bu “o”ydu..Yezda..Yezda’sı.. eh tabi emre olurda yezda olmamı... hadi bakalım buradan yakalım... Boran'ın hayatında Yezda'nın çok büyük bir önemi var.Ben aşık Boran'ı çok seviyorum.. Boran,gergin bir gecenin ardından,hiçbir şey olmamış gibi farzedip şirkete gitmek üzere konaktan çıkmıştı.Adamları kapıya davranırken gözü sokağın ilerisinde konağa yaklaşmakta olan Bedar ve Dilan’a takıldı.”Celil’in kızları..”dedi içinden.”Dilan ve o İstanbul'lu kaçak..” evet sıla oluyor o kaçak... iyi ama gitsin evlensin illa öldürmekmi lazım gelir... bide tam anlamadım hala neden boranın öldürmesi gerekio, henüz evlenmemişlerki, neden celil değil, hadi azad yok... Azad'la Narin varlar tabi..Onları Mardin cephesinde işleyeceğiz zaten.Bu bölümlerde pek Mardin yok..Malum yer İstanbul.Ali ağanın dediği gibi evlenmemişde olsalar namusunu Boran'ın temizlemesi gerekir..Hikayenin can alıcı noktası da bu. Saçlarını iki yandan örgülü,boyu annesinin yarısı kadar olan bu kız,kaç yaşında olabilirdi ki?Ablasının da evlenme çağı için uygun görüldüğü varsayılırsa Dilan,en çok 12-13 yaşlarında olmalıydı.Boran,bir dava uğruna kurban edilen Dilan’ın,tek kurtuluşunun,onun yerine ablasıyla evlenmesi olduğunu biliyordu.Ama kız kaçtığına göre,ödemesi gereken bedel bir değil,iki olmuştu.Hem kızı öldürecek hem de kendi kardeşinden bilel küçük olan Dilan’la evlenmek zorunda kalacaktı. ah canım seninde derdin bir değil 2 değil... hankısıyla uğraşasın... hep bu dengesiz sıla yüzünden dimi... Boran’ın Dilan’a kardeşlik içgüdüleriyle uzanacak olan bir eli bile yoktu artık.Bu arzusu,çoktan başkaları tarafından katledilmişti. uff pınar bitirdin gene beni.. ama ne yalan söliim çok özlemişim senin kalemini.. Teşekkür ederim canım..Bu da benim sevdiğim kısımlardan biri..Boran'ın hüzünlü halini kafamda canlandırmak ve onu yazmak çok güzel.. Herkesin,kendi toprağının “hüküm”lerine alışık olduğunu varsayarak,geride bıraktıklarının,işin üstesinden gelebileceklerini düşündü.Oysa ki bu ne büyük bir yanılgıydı.Verilen karar,Sıla’yı bir gölge gibi takip etmeye başlayacaktı. hükümmü gölgemi.. tepkim yanlış anlaşılmasın lütfen...:happy0064 yalnız çok merak ediyorum sıla ve boran daha önce karşılaşmadılar mı acep... eğer öyleyse çok heyecanlı olacak bu... Daha karşılaşmadılar..Sıla'nın erken kaçısı herşeyi yarıda bıraktı.Zaten Boran'ın da evleneceğinden hükmü öğrendiğinde haberi oldu.Boran'ın istemeyeceğini biliyorlardı..En azından Firuz.. “Değişen tek şey zaman..Ama sen yüreğini o zamana uydurmayı bilmelisin..Sana “Git!”dedim..Bir sebebi vardı.Tetik senin elinde,vicdan senin vicdanın..Ne olursa olsun git..Sonrası Allah Kerim..” Bir an sustu. “Ama bir hayat var önünde..Başka bir hayatla kesilmiş önü..Kenarı,köşesi yok..Ya çiğner geçersin,ya kolundan tutup çekersin aydınlığa..Ya kurtarırsın,ya bırakırsın daha beter batsın..Bu senin elinde..Şimdi iyi düşün..Başka birinin eline verirlerse o silahı,tetiği çeker,hiç acımadan..O zaman daha büyük bir felaket olur bu..Altından kalkabilir misin?İyi düşün..” allahtan abay var, boran onunla dertleşti... bide ben tam celilin durumunu anlamadım sıla öldürülmicekmiydi... nasıl olduda şimdi borana verecekmisin diye düşünüolar... öldürmek yerine berdele mi karar verildi valla anlamadım... galiba anladım boran ve sıla evlenirse roun kalmayacak...:) Abay bana da yarıyor..Kendi düşüncelerimi onun ağzından yazıp,rahat ediyorum diyebilirim..onun sağduyusu,bu güzel sözleri olmasa ne dizinin ne de senaryonun tadı kalır..Sıla ölecek ve Boran da Dilan'la evlenecek..Kaçmanın bedeli bu. emrede sılaya yanaşma çabalarında ama yuh diyesim geldi yani... pes... daha kızın yaşı kaç başı kaç... alla alla hem onun başı bağlı...:img-blush kestiremese de aklı,Abay’ın sözlerinde kalmıştı. “Git!”demişti.”Ne olursa olsun git..Sana,”Git!” diyorsam bir sebebi var..” Elbette ki hiçbir şey boşuna değildi.Abay’ın sözleri,kendi kalbinden geçenlerle birebir uyuyordu aslında.Üstelik aklına da yatmamıştı bu durum.Meclis,ondan ne istediğinin farkında mıydı?Bu cinayetin tetiğini neden ona çektirdiklerini anlayamadan,bu işi yapmasına mantığı bile izin verir miydi?Kimin nesiydi bu kız?Kaç yaşındaydı?Nerede otururdu?Ne yapardı?Düşündüğü tek şey buydu.Gözünde şimdiden farklı bir yere sahip olan bu kızı merak ediyordu. Belki de bu işe,”Hayır!”diyememesinin tek sebebi buydu.Yapması gereken ilk şey,fevri davranmayıp,onun hakkında herşeyi öğrenmekti.Belki bundan sonra yapılacak olanları düşünmek için fırsat yaratır ve kızın hayatı üzerine kumar gibi oynanan bu riskli oyunu,oynamaya başlayabilirdi. demesin tabe yaw... alla allaaaaa.... ayıp denen bişe var dimi... hem ben bilirim sizin kaderleriniz bağlanmış.. falcı gibi hissettim kendimi... ah canııım romantik cönüm benim... bak sen nelerde yaparımış... kurtarıcı olmaya hecves etmiş.. ee kumaşında varsa kahramanlık ne yapalım yaws... Boran Yezda'yı kaybetmenin ve hayata yenilmenin acısını yaşıyor..Tek korkusu bunu yine yaşamak.. Babasının kendisiyle neden gurur duyduğunu düşündü.Kendi kendiyle alay eder gibi gülümsedi.Bu zamana kadar gurur duyduğu toprağı ona ikinci kez ihanet etmişti.Önce sevdiğini almış..Sonra...Sonrası yoktu..Kendi de ıssız,karanlık ve soğuk sulara gömülmüştü anılarıyla birlikte..Bedenini diğer yarısıyla..Bir tarafı hala yaşıyorken,diğer yanı silik bir hayal gibiydi. ühühühühüühhüüh.. hatta böhüüüüüüüüüüüü...:img-cray: yine güzel kısımlardan biri..Söylenecek ne olabilir ki?? Peki ya evlenmiş miydi Dilan?O “pis”ağanın koynuna girmiş miydi?Peki bir daha okuyabilecek miydi? yok artık bide bunun olabileceğini nbilerek mi kaçtı, sonradan mı ayıktı... İşte,tüm bu sessizliği,yalnızlığı bundandı..Nasıl konuşabilirdi ki?Nasıl anlatabilirdi gerçekleri?Bir daha ne zaman gerçekten “yaşam” denen o mucizeye kavuşacağını bilemeden gözlerini kapadı.Belki uyuyabilirdi.O zaman susardı belki vicdanı.. ee şimdi ne olacak... Şimdisi sürpriz.. canım epeydir uzun yorum yapmamıştım, bir hatam olmuşsa affola.. her zamanki gibi çok güzel ve özel bir paylaşım... ellerine sağlık pınarcım.. devamını merakla bekliyorum... sevgilerimle...bye Çok teşekkür ederim Asenacım..Çok güzel bir yorumdu..Aralarda senaryom hakkında soru işaretleri olan arkadaşları aydınlattım.. dizi_tirya... boran istanbul yolcusu..... sila aslinda istemeden baglanmis dilana.... arkasinda birakamiyor olanlari... hala vicadan azabi cekiyor... ama kacmasina engel olamamis... basina gelenleri kimseyle paylasamamasida büyük bir sorun... ruh hali ne kadar tasiyabilir acaba bu durumu... ellerine yüregine saglik.... Sıla'nın ikilemde olması doğal..Dilan'ın hayatı için kendi hayatını feda edemezdi.Ama orada bırakmakta acı..Sıla'nın duygularını sürekli yansıtıyorum..Elimden geldiğince en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğim..Teşekkür ederim canım.. yağmur yüreklim 29-11-07, 18:01 merhabalar bugün hiç senaryo okuyamadım ama haftasonu kalan herkesi okucam inşallah.. mervem aceleye geldi bu ama daha iyi ağlayan sıla bulacam sana söz.. imzama bakkkk :img-blush ezgi su 29-11-07, 19:00 derosss a.s.m eminedeniz lal2 karaman eledrhim coffeesin berivan_ yorumlarniniz icin hepinize tek tek tesekkür ederim... yorumlarin cogu diger baslikta kaldigi icin sadece isim olarak tsk etmek zorunda kaldim:img-pilot _ışık_ 29-11-07, 19:47 ezgisu Eline sağlık canım.. Ben bu aldaan Boran tiplemesinden pek hoşlanmasamda senin yazdıklarını heyecanla okuyorum.. Ama senaryondaki favori çiftim Aslı ve Jiyan..Bu arada Jiyan ne demekmiş, merak ettim... Lunapark demek... Harika bir fükür, ne güzel bir gün olmuş.. Sevgilerimle Dizi_tirya Acaba ilk görüşte aşk olur mu Pınar'cım... Hoş Sıla Boran'ı kötü biri sanıyor ama gözlerine bakınca aşık olur mu? Merakla bekliyorum sevgiler...Eline sağlık Berivan_ Canım diyorum ya ben diziyi izlemediğim için pek anlayamadım... Ama sen yazdıkça aşığa kavuşacak sanırım Eline sağlık sevgilerimle... berivan_ 29-11-07, 20:04 isik,ablacim vallah o yazdiklarimin hepsini ben kafadan atipta uyduruyorum,öyle seyler olmadi yani:img-blush Dizide Boran vuruldu ve o bölum yarin aksam yayinlanicak emme benim atipta yazdiklarimin hic biri gerceklesirmi iste onu bilemiyecegim:icon_whis eminedeniz 29-11-07, 22:12 cok özür dileyerek hızlı bir ellerinize sağlık gelecek:icon_sorr dizi_tirya; berivan_ ellerinize sağlık!! berivan_ 29-11-07, 22:24 cok özür dileyerek hızlı bir ellerinize sağlık gelecek:icon_sorr dizi_tirya; berivan_ ellerinize sağlık!! Yorumun icin cok tesekkurler:img-wink: Tulay, senaryonu pembe siteden takip edipte okuyorum ve cok begenerek okudugumu bir kez daha söylemek istedim:img-blush yeni bölumude bekliyorum bu arada tamami canim,fazla bekletirme... emrecan2002 29-11-07, 22:31 merhabalar bugün hiç senaryo okuyamadım ama haftasonu kalan herkesi okucam inşallah.. mervem aceleye geldi bu ama daha iyi ağlayan sıla bulacam sana söz.. imzama bakkkk :img-blush baktım baktım daha sümüklüsünden yokmu acep:icon_whis:icon_sorr karamann 30-11-07, 09:51 Dizi_tirya Pinar cok guzel yaziyorsun silanin dusuncelerini boranin Sikintilarini anlayan bir tek abay var babasi yine ayni tore diyor baska birsey dusunmuyor sila emreye hic bir sey soylememis silanin akli basinda deyilki birde bu sila yine kucuk deyilmi emrenin ne acelesi var evlenmek icin sila yataginda bile rahat yatamiyor kimseye anlatamadigi derdi kafasindan gitmiyor uyuyamiyor dilani dusunuyor bakalim nereye kadar emegine saglik cok guzeldi... karamann 30-11-07, 09:55 Tuluay Yeni ve degisik bir senoryo olmus cok guzel azad yine ayni azad boranin basini belaya sokmus bu sefer roller degismis aga cocuklari silayla narin boranla azad kardes azad oldurulecek diye babasi kalp kirizi gecirdi bakalim bundan sonra azad boranin basina nasil isler acacak emegine saglik cok guzeldi... lal2 30-11-07, 11:30 merhabalar... deross ve tuluay bugün burayi senlendirmis... deross... bunlar umarim bunalimi tez zamanda atlatirlar... degilse hayat cekilmez... tuluay... yeni senaryonla seni burda görmek cok güzel.... ellerinize saglik... karamann 30-11-07, 11:53 Derosss Deryacigim sabah sabah oldurdun bizi kiz silamiz nasil atlatacak bu aciyi o aglarken benimde icim yandi allah kimseye evlat acisi vermesin boranda onunla yikiliyor ikisi birbirine destek verip aciyi anca atlatirlar deyilse cok zor o odayi bosaltsin boran hemen tatile gidiyorlar bakalim neler olacak boran kotu birsey yaparsa sila bir daha duzelemez emegine saglik cok guzeldi... şekerşey_bjk 30-11-07, 11:57 merhabalar efem.. geldim ve gidiyorum.... kısa kısa teşekkür edebilecem sadece şu an için:img-yes::img-yes: ezgi su tuluay derosss dizi_tirya elleirnize yüreğinize sağlık... devamlarını merakla bekliyorum:img-in_lo:img-polic herkese iyi günlerbye basakbjk 30-11-07, 12:15 etraf ne kadar sessiz... noldu böyle buraya alışkın degiliz dimi bu kadar sessizlige:icon_sorr sevgili derosss; yazık sıla hala bebeginin kaybetmenin etkisinde çok üzgün mutsuz boran ne yapacagını şaşırdı... Boran'ın hiç aklına gelirmiydi acaba :img-in_lo üniversitede kankam dedigi kızı böyle sevecegi bebekleri için bu kadar üzülecegi aşk böyle bir şey demekki bir anda oluveriyor gözünün önünde hep duranı bir olayla farkediyosun ve hayatının anlamı yapıyorsun... boran nasıl destek oluyor sılasına kendi de çko üzgünken güçlü olmaya çalışıyor... bakalım bu minik tatil yarıyacak mı bunlara ama sıla'nın "bana ne olur acı yaşatma…artık kaldıramam…yaşayamam…elimde bir tek senin sevgin var…ne olur beni yaralama…" demesi içime kurt düşürdü sanki ileride birşeyler yapıcak boran'a sıla üzülecek gibi geldi bana bakalım bizi neler bekliyor emeklerine saglık... Yagmur Cemre 30-11-07, 12:32 SELAMLAR... deross berivan tuluay ellerinize sağlık canlarım... yakına görüşmek dileğiyle; sevgilerimle...bye merhaba canim nerelerdesin sen gözüm yollarda kaldi kac gündür senaryo bekliyorum valla göbeyim catladi:icon_whis en heyecanli yerinde biraktin cok merak ediyorum neler olacak ne zaman gelecek yeni bölümler insallah bugündürbye eminedeniz 30-11-07, 12:32 derya canım; hani sıla boran'a sen de sakın beni brakıp gitme bana kalan tek sey senin sevgin dedi ya sen bize orada kötü şeylerin haberini mi verdin bana mı öyle geldi canım... ellerine sağlık cok cok güzel ve duygusaldı okuduklarım:img-in_lo §pinpin§ 30-11-07, 12:40 deryacim, bu bebek meselesi her ikisinide cok sarsti, sila acisini acikca yasiyabiliyorken boran biraz daha sakli tutuyor, silanin iyiligi icin.. demek bir yerlere gidecekler, hmmm acaba nereye sila borana cok masum ve cok korkulu bi sekilde beni yaralama dedi, orda icim parcalandi resmen..cok aciyorum silaya, ya insallah boran bundan sonra, silayi gercektende üzmez:sad53: arzum3 30-11-07, 12:41 Bu bir kayıp ilanıdır görenlerin veya duyanların dizifilm formuna haber vermeleri önemle rica olunur.................. Sevgi , sayme , eledrhim bu üç yarıtıcı senaristimiz senaryolarını en can alıcı yerinde bırakıp ortadan kaybolmuştur. şekerşey_bjk 30-11-07, 12:45 Bu bir kayıp ilanıdır görenlerin veya duyanların dizifilm formuna haber vermeleri önemle rica olunur.................. Sevgi , sayme , eledrhim bu üç yarıtıcı senaristimiz senaryolarını en can alıcı yerinde bırakıp ortadan kaybolmuştur. efendim forum polisinin vizeleri kapsamında bu 3 senaristle pek ilgilenemedik... vizeler bitiminde gerekli ilgi hpiciğine gösteriylecektir..:icon_whis:img-polic:img-cool2 hepsinin işi var kanımca... :icon_whis ben çıktım.. herkese iyi günlerbye:img-in_lo dizi_tirya 30-11-07, 13:02 [ Dizi_tirya Acaba ilk görüşte aşk olur mu Pınar'cım... Hoş Sıla Boran'ı kötü biri sanıyor ama gözlerine bakınca aşık olur mu? Merakla bekliyorum sevgiler...Eline sağlık İlk görüşte aşk olabilir mi bilmiyorum ama elektrik dene şeye inanıyorum canım..Kısmetse artık Boran-Sıla cephesine güzel bir giriş yapıyoruz bugünkü bölümde..Teşekkür ederim.. [I][COLOR="Red"]dizi_tirya; ellerinize sağlık!! Teşekkür ederim.. Dizi_tirya Pinar cok guzel yaziyorsun silanin dusuncelerini boranin Sikintilarini anlayan bir tek abay var babasi yine ayni tore diyor baska birsey dusunmuyor sila emreye hic bir sey soylememis silanin akli basinda deyilki birde bu sila yine kucuk deyilmi emrenin ne acelesi var evlenmek icin sila yataginda bile rahat yatamiyor kimseye anlatamadigi derdi kafasindan gitmiyor uyuyamiyor dilani dusunuyor bakalim nereye kadar emegine saglik cok guzeldi... Elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum..Beğendiysen ne mutlu bana..Sıla'nın duyguları karışık..Yeni hayatına adapta edemedi kendini..Boran'ın da sahneye çıkmasıyla bakalım daha neler olacak??Teşekkür ederim.. dizi_tirya elleirnize yüreğinize sağlık... devamlarını merakla bekliyorum:img-in_lo:img-polic herkese iyi günlerbye Teşekkür ederim gülce.. derosss 30-11-07, 13:07 merhabalar... deross... bunlar umarim bunalimi tez zamanda atlatirlar... degilse hayat cekilmez... ellerinize saglik... umarım...çok zor gözüküyor... bakıcam artık bir çaresine... yorum için teşekkürlerr... Derosss Deryacigim sabah sabah oldurdun bizi kiz silamiz nasil atlatacak bu aciyi o aglarken benimde icim yandi allah kimseye evlat acisi vermesin boranda onunla yikiliyor ikisi birbirine destek verip aciyi anca atlatirlar deyilse cok zor o odayi bosaltsin boran hemen tatile gidiyorlar bakalim neler olacak boran kotu birsey yaparsa sila bir daha duzelemez emegine saglik cok guzeldi... sağol ablacım...yorum için... nasıl atlatır nasıl unutur bilemem ama umarım atlatırr...göreceğizz... merhabalar efem.. geldim ve gidiyorum.... kısa kısa teşekkür edebilecem sadece şu an için:img-yes::img-yes: ezgi su tuluay derosss dizi_tirya elleirnize yüreğinize sağlık... devamlarını merakla bekliyorum:img-in_lo:img-polic herkese iyi günlerbye sağol gülcem...tşk ederim... etraf ne kadar sessiz... noldu böyle buraya alışkın degiliz dimi bu kadar sessizlige:icon_sorr sevgili derosss; yazık sıla hala bebeginin kaybetmenin etkisinde çok üzgün mutsuz boran ne yapacagını şaşırdı... Boran'ın hiç aklına gelirmiydi acaba :img-in_lo üniversitede kankam dedigi kızı böyle sevecegi bebekleri için bu kadar üzülecegi aşk böyle bir şey demekki bir anda oluveriyor gözünün önünde hep duranı bir olayla farkediyosun ve hayatının anlamı yapıyorsun... boran nasıl destek oluyor sılasına kendi de çko üzgünken güçlü olmaya çalışıyor... bakalım bu minik tatil yarıyacak mı bunlara ama sıla'nın "bana ne olur acı yaşatma…artık kaldıramam…yaşayamam…elimde bir tek senin sevgin var…ne olur beni yaralama…" demesi içime kurt düşürdü sanki ileride birşeyler yapıcak boran'a sıla üzülecek gibi geldi bana bakalım bizi neler bekliyor emeklerine saglık... evet boranda büyük bir ilerleme var...hiç düşünmezdi bunları yaşayacağını...hatta o evliliği bile düşünmezdi...ama ne oldu hem evlendi hemde bebeğine alışmıştı... içine düşen kurt bakalım ne kadar gerçekçi bir kurt...göreceğiz... yorum için sağol... SELAMLAR... deross berivan tuluay ellerinize sağlık canlarım... yakına görüşmek dileğiyle; sevgilerimle...bye yorum için tşk ederim canım... senide en kısa zamnada görelim tekrardann...özledim senaryonu... derya canım; hani sıla boran'a sen de sakın beni brakıp gitme bana kalan tek sey senin sevgin dedi ya sen bize orada kötü şeylerin haberini mi verdin bana mı öyle geldi canım... ellerine sağlık cok cok güzel ve duygusaldı okuduklarım:img-in_lo inş boran bu kadar olaydan sonra bu kadar yaşanmışlıktan sonra umarım üzmezz sılayıı...umarım... yorum iin teşekkürlerr... deryacim, bu bebek meselesi her ikisinide cok sarsti, sila acisini acikca yasiyabiliyorken boran biraz daha sakli tutuyor, silanin iyiligi icin.. demek bir yerlere gidecekler, hmmm acaba nereye sila borana cok masum ve cok korkulu bi sekilde beni yaralama dedi, orda icim parcalandi resmen..cok aciyorum silaya, ya insallah boran bundan sonra, silayi gercektende üzmez:sad53: evett bir yere gideceklerr...acaba neresi diye düşünüyorum...ama çok güzel br yere göndericem ikisinidee... ama oradan yine eskisi gibimi dönerler yoksa daha mı kötü olurlar yoksa daha da iyimi olurlar bilemem...düşüniceemmm... yorum için sağol... Yagmur Cemre 30-11-07, 13:08 yaaa bana sitem etmeyin yaw... hastayım işim çok, sorumluluklarım tavan yapmış... haklısınız ama inanın kendimce benimde mazeretlerim vardır... tek söyleyebileceğim dönüşümüz güzel olacak, kızlar adına da söleyebilirim bunu... şekerim temin etmiş zaten öyle görünüyor... __________________ canim benim hastamisin bilmiyorumdum kusura bakma cok gecmis olsun sözlerimi geri aldim o zaman ama bari ne zaman gelecek yeni bölümler onu söyle yoklugun 30-11-07, 13:21 yaşasın saymeyle asena aşağıda kızlar bari arada ses edin merak ediyoruz sizi :img-blush gülce hiç yoktan görüüyor ama sizden ses yok:icon_sorr hoppala20 30-11-07, 13:21 bi kaç gündür uğrayamıyorum buralara.... hepicinizi çok özledim söylemeden geçemicim canlarım.... :img-in_lo ama işler ahhh şu işler.... en kısa zamanda yeni bölümler sizlerle olacak :img-wink: görüşmek üzre.... bye Yagmur Cemre 30-11-07, 13:30 bi kaç gündür uğrayamıyorum buralara.... hepicinizi çok özledim söylemeden geçemicim canlarım.... :img-in_lo ama işler ahhh şu işler.... en kısa zamanda yeni bölümler sizlerle olacak :img-wink: görüşmek üzre.... bye hosgeldin canim bizde seni özledik yeriniz hemen belli oluyor emin ol o isler yokmu cok sinir bozucu oluyor bazen neyse en kisa zaman da yeni bölümler sizlerle demissin tam olarak ne zaman gelecekler yoldalar mi:img-icecr hoppala20 30-11-07, 13:46 yaşasın saymeyle asena aşağıda kızlar bari arada ses edin merak ediyoruz sizi :img-blush gülce hiç yoktan görüüyor ama sizden ses yok:icon_sorr ettim kübracım bak sesim pek gür... :icon_whis hosgeldin canim bizde seni özledik yeriniz hemen belli oluyor emin ol o isler yokmu cok sinir bozucu oluyor bazen neyse en kisa zaman da yeni bölümler sizlerle demissin tam olarak ne zaman gelecekler yoldalar mi:img-icecr canım yola çıkmadılar henüz yola çıkarsa haber etçem ben.... yazamadım bile :icon_sorr çok saol.... szilerinde yeri belli oluyo özleniyosunuz hemen.... :img-in_lo eet katılıyorum fıstıkıma... bende katılıyorum fıstıkıma :icon_whis (ne derse hemide :img-in_lo ) yağmur yüreklim 30-11-07, 14:22 merhabalar foruma uğrayamıyorum işlerin yoğunluğundan.. senaryomu merak edenler için ara ara yazıyorum ama final yazmadan ekleme yapmayacağım ...8 bölüm kaldı.. yazmakta çok zorlanıyorum nedense.. sanırım artık Sıla boran yazmaktan çok sıkıldım.. sevgiler.. Yagmur Cemre 30-11-07, 14:29 merhabalar foruma uğrayamıyorum işlerin yoğunluğundan.. senaryomu merak edenler için ara ara yazıyorum ama final yazmadan ekleme yapmayacağım ...8 bölüm kaldı.. yazmakta çok zorlanıyorum nedense.. sanırım artık Sıla boran yazmaktan çok sıkıldım.. sevgiler.. hosgeldin canim seninde mi islerin yogun kolay gelsin demek bitiriyorsun senaryonu cok üzüldüm inan ne yapacam ben simdi biz izlemekten SIKILDIK sende yazmaktan desene yeni bir senaryo yazmayi düsünüyormusun yoksa tamamiyle mi birakacaksin yazmayi ne olur böyle bisey yapma senin senaryon olmadan olmaz ooofff ooooffff moralim feci bozuldu yaaaa pazartesi eklermisin bölümleri canim sevgilerimle canim yağmur yüreklim 30-11-07, 14:46 hosgeldin canim seninde mi islerin yogun kolay gelsin demek bitiriyorsun senaryonu cok üzüldüm inan ne yapacam ben simdi biz izlemekten SIKILDIK sende yazmaktan desene yeni bir senaryo yazmayi düsünüyormusun yoksa tamamiyle mi birakacaksin yazmayi ne olur böyle bisey yapma senin senaryon olmadan olmaz ooofff ooooffff moralim feci bozuldu yaaaa pazartesi eklermisin bölümleri canim sevgilerimle canim canım benim bende istemem ama KPSS için dershaneye başıyorum 20 güne kadar..benim sıkı bir ders çalışmam gerekirken ben nette geçiriyorum zamanı..bundan sonra yazmam yazarım diyemiyorum yalancı çıkmak istemem..yazmayı çok seviyorum ama gerçekten bilmiyorum.. sevgiler.. betüsüm 30-11-07, 17:14 selamlar nasılsınız:happy0064:happy0064 herkes forumda olamamaktan ısleırının coklugudan sıkayetcı herkesın derdı aynı sanırım zaman :img-cool2 bu zamanlar da boyle gecıcek artık ama mumkunse cabuk gecsın allahım sensrıslerımzıe bıse oldu eskıden dolup tasardı sayfalar hıc eklenmeyen gun omazdı sımdı eklenen gun pek az oluyor yada gozumuz alısmıs sayfalarca sımdı az az yetmıyor bıze işler bıtsede eskısı gıbı olsa asenam sevgım emınedenızım saymem bolumler harıakydı yuregınıze saglık :happy0064:happy0064 bu aralar hıc duzenım yok o yuzden ara ara okumustum bölük bölük yorum yapamıyorum o yzuden :img-yes: (unuttugum yoktur ıns varsa affola ) pınarımyenı seneryoya basladı henuz okuyamadım ama tam zamanında yetıstın canım haftasonları bolum yok ama hafata ıcı her gun bır bolum eskısı gıbı dimil :img-wink: hacerımbolumler yazmıs ama en bastan bır taramam lasım benım tuluayseneryosunu buraya da eklemıs merka edıuorumd dogrusu pınpın pınarımda yenı bolum eklemıs ama kaldıgım yerı kacırlaı cok oldu :icon_sorr gulcembasladı ama vıze maduru :icon_whis cıcegımyenı yenı yenı seneryo desem ısterızzzz:img-blush ısıgımişler dimi hım baska kım vardı ?? eskı -yenı ve potansıyel senerıstlerımız yenı cıpcıcı seneryoalra ve bölümler ısterızzzzzzzzzzzzz olma mı sesıme kulak verın :img-blush potansıyel senerıstlerımız bır deneyın gerısı gelır sonuc olarak bolum ekleyen herkese cok tesekkurler umarım ısler cabuk hallolur eskısı gıbı olur buralar öptüm herkesıı en şapurşuprurundan asenamallah kavıstrsun sanırım kardesın askere gıtmıs bırde cok cok gecmıs olsun :icon_sorr yoklugun 01-12-07, 14:37 anlaşılan bu sayfada asena sevgi sayme gülce sitede olmayınca kimsecikler olmuyor bizi boynu bükük bırakmayın yahu en azından arada gelin bakarmısınız yorum sayfası açılalı bile kaçgün oldu hala 5. sayfada sayıyor işlerinizi sınavlarınızı biran önce bitiripte gelin:icon_sorr funsel 01-12-07, 15:34 merhaba, senaryolar sessizliğe gömülmüş, geride merakla bekleyenleri kalmış. ne zaman bitecek şu işlerde yeni bölümlere kavuşacağız? tuluay yeni senaryoya başlamışsın, hayırlı olsun. Ama diğer senaryoya ne oldu diye sormadan geçemeyeceğim, ben mi kaçırdım sonunu yoksa sen yazmaktan vaz mı geçtin? beni bu meraktan kurtar lütfen... bize de biraz daha sabretmek düşüyor galiba! şekerşey_bjk 01-12-07, 15:57 ben geldim..... veeeeeeeeeeeeeeee.. kocaman bir süprüzle gelecem... çok yakında....... biraz meraklanın dedim:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo _ışık_ 01-12-07, 16:14 Selamlar herkese, Betüşüm işler tabi... Ama hafta sonu geçsin ekleyeceğim yeni bölümleri.. Karamann canım yarın akşam mümkün olur mu bilmiyorum ama yoksa pazartesi akşamı ekleyebilirim sanırım diye düşünüyorum.. En son sana rep vermişim, o yüzden buradan yazayım cevabını dedim...Yakında görüşürüz... Sevgilerimle...bye melek-esra 01-12-07, 19:48 herkese selammm. vizeler bitmiş,baktım forum da ses yok,senaryo yok bari dedik bizim senaryoyu yazalım artık haftanın hatta ayın çalışkanı biz olalım. uzun bir aradan sonra bişeyler karaladık.begenmeniz dileğiyle yorumlarınızı ve repleri bekliyoruzz. melek-esranın meleği... merve_06 01-12-07, 20:43 uzun bir aradan sonra merhabalar herkese sınavlarım üst üste geldiği için giremiyorum haftasonum bile yok. neyse fırsatım oldu okudum senaryoları eledrhim hoppala20 yağmur yüreklim derosss tuluay pinpin ellerinize sağlık devamlarını merakla bekliyorumbyebye şekerşey_bjk 01-12-07, 21:13 melek-esra iyiki de buket söyledi ne giyeceğini sılaya ya etek falan giyseydi:icon_whis:img-pilot ay ay ay lunapark mı.. ben de böyle birini istiyorum.. evet evet ne lüks yerlerde yemek yemek ne başka bişi biri de benim için kapatsın izmir lunaparkını.. :img-in_lo tabe bu kişi bay olursa bir başka olur:img-in_lo:img-blushşimdi hani korku tüneline binsinler bir de önünde ki görille konuşsular(hala ver mı bilmiyorum ama zamanında o gorille kardeşimi az korkutmamıştım nihahahahaah:img-pilot) sonracıma uçan halıya binsinler... asıl asıl çekiçe binsinler ters döndüklerinde duruyorya çekiç sılayla boran iyice yakınlaşsın tam bişiler olacakken birden aşağıya süzülsünler... sonracıma ufo da olabülü ama ona hiç binmedim izlerken bilem başım dönüyo:img-pilot sonracıma radarı unutmamak gerek.. bir de elma kurdu da olabülü.. arpışan otolar.. ay daha neler vardı ki.. hepiciğine binsinler.. ben de lunaparka gitmek istiyorum yaaaa:icon_sorr:icon_sorr bitsin şu vizeler:icon_sorr:dito devam isterim:img-in_lo emrecan2002 01-12-07, 22:32 berivan pınar derya tuluay melek-esra biraz sizin senaryonuzda birşeyler okuyunca burasına pek zaman kalmadı şimdi okudum ve gene harikaydınız teşekkür edip kaçmak istemezdim ama affınıza sığınıyorum İLHAM PERİLERİNİZ SİZLERİ HİÇ YANLIZ BIRAKMASIN EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK emrecan2002 01-12-07, 22:36 ben geldim..... veeeeeeeeeeeeeeee.. kocaman bir süprüzle gelecem... çok yakında....... biraz meraklanın dedim:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo acaba nedir efem bizi merakta bırakma lütfen ben buldum süprizini sen bize işkembe dolması yapacan değil abayın sevdiğinden:img-hyste:img-hyste:img-hyste ilk önce bize tattıracaksın sonra kanımca biz zehirlenmezsek abaya yapacaksın:img-eat::img-eat::love09: şekerşey_bjk 01-12-07, 22:43 acaba nedir efem bizi merakta bırakma lütfen ben buldum süprizini sen bize işkembe dolması yapacan değil abayın sevdiğinden:img-hyste:img-hyste:img-hyste ilk önce bize tattıracaksın sonra kanımca biz zehirlenmezsek abaya yapacaksın:img-eat::img-eat: hımmm.. tabi tabi... işkembe dolması yaptım.. yurtta zor oldu.. muhtemelen atacaklar eni yurttan ama abayıma canım feda:img-in_lo:img-blush hatta şu an yolda yarın sabah elinde olur artık:img-pilot:img-pilot süprüzü bilemedim.. başka. bir süprüz bu.. ama dimem:icon_whis:img-in_lo:img-polic angelface 01-12-07, 22:47 selamm.ben geldimm.içim rahat geldim.önceden senaryolar sayfasına girerken şuçlu hissediyordum kendimi.ama bugün rahatım nedense:icon_whis:icon_whis şekerim süprüzü istereeemmm. bu arada biraz önce mutuluğu izledim .LB iğrenççç böğğğ.film çok gsldi.bzm töre müzikleride gidermiş aslında:=) emrecan2002 01-12-07, 22:55 hımmm.. tabi tabi... işkembe dolması yaptım.. yurtta zor oldu.. muhtemelen atacaklar eni yurttan ama abayıma canım feda:img-in_lo:img-blush hatta şu an yolda yarın sabah elinde olur artık:img-pilot:img-pilot süprüzü bilemedim.. başka. bir süprüz bu.. ama dimem:icon_whis:img-in_lo:img-polic ben belki biliyorumdur:icon_whis birilerini sıkıştırmışımdır öğrenmişimdir:img-icecr betüsüm 01-12-07, 23:03 selamlar :happy0064:happy0064 hayret bugun seneryo eklenmıs :):icon_whis deryamben sana yorum yapmamısım sanırım uzgunum :icon_sorr sıla bır turlu atlatamdı durumu boranda ıcınde yasıyor herseyı ne olacak bunların halı boyle devamı yok mu acaba :img-blush melek-esra yasasın yenı bolum delmıs:happy0064 sıla ne ıtıraf edıcek yok mu devamı :icon_sorr ama ama cok az oldu bu yıtmedı bana :icon_sorr devam devam :img-yes: eminedeniz 02-12-07, 11:17 melek-esra; canım ellerinize sağlık,bu aralar sessizliğe boğulan formumuzu canlandırdığınız icin cok cok tesekkürler... yeni gelen bölümlerde cok güzeldi,hele lunapark cok güzel bir fikirdi...ellerinize sağlık ama sıla ne itiraf edecek:img-blush angelface 02-12-07, 11:25 melek-esra iyiki de buket söyledi ne giyeceğini sılaya ya etek falan giyseydi: ay ay ay lunapark mı.. ben de böyle birini istiyorum.. evet evet ne lüks yerlerde yemek yemek ne başka bişi biri de benim için kapatsın izmir lunaparkını.. tabe bu kişi bay olursa bir başka olurhani korku tüneline binsinler bir de önünde ki görille konuşsular(hala ver mı bilmiyorum ama zamanında o gorille kardeşimi az korkutmamıştım nihahahahaah) sonracıma uçan halıya binsinler... asıl asıl çekiçe binsinler ters döndüklerinde duruyorya çekiç sılayla boran iyice yakınlaşsın tam bişiler olacakken birden aşağıya süzülsünler... sonracıma ufo da olabülü ama ona hiç binmedim izlerken bilem başım dönüyo sonracıma radarı unutmamak gerek.. bir de elma kurdu da olabülü.. arpışan otolar.. ay daha neler vardı ki.. hepiciğine binsinler.. ben de lunaparka gitmek istiyorum yaaaa bitsin şu vizeler devam isterim kıskanma sekerimm. bakalım nelere bincekler görüciizzzz:):)süprüzünü hala sölemedin unuttuk sanma değil??? berivan pınar derya tuluay melek-esra biraz sizin senaryonuzda birşeyler okuyunca burasına pek zaman kalmadı şimdi okudum ve gene harikaydınız teşekkür edip kaçmak istemezdim ama affınıza sığınıyorum İLHAM PERİLERİNİZ SİZLERİ HİÇ YANLIZ BIRAKMASIN EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK yorum için teşşekkürler.inşallah o periler biraz daha bu tarafa ugrar... selamlar hayret bugun seneryo eklenmıs :) deryamben sana yorum yapmamısım sanırım uzgunum sıla bır turlu atlatamdı durumu boranda ıcınde yasıyor herseyı ne olacak bunların halı boyle devamı yok mu acaba melek-esra yasasın yenı bolum delmıs sıla ne ıtıraf edıcek yok mu devamı ama ama cok az oldu bu yıtmedı bana devam devam : sasılacak sey dimi yeni bölüm gelmiş hehe devamıda gelir inşallah:D melek-esra; canım ellerinize sağlık,bu aralar sessizliğe boğulan formumuzu canlandırdığınız icin cok cok tesekkürler... yeni gelen bölümlerde cok güzeldi,hele lunapark cok güzel bir fikirdi...ellerinize sağlık ama sıla ne itiraf edecek:img-blush begenmene çok sevindimm:happy0064 yorumlarınızı beklemeyi gerçekten özlemişim valla. bakalım sıla ne itiraf edicek. boran oyuncaktan korkar mı? ya sıla korkar mı? önümüzdeki bölüm tüyoları:D:D aradan uzun süre geçti ama gerçekten bagımlılık yapıyor bu site.yorumlarınızı bekliyoruz... melek-esranın meleği lal2 02-12-07, 13:43 melek-esra... ooo kimler gelmis... hemde iki bölümle... buket yavas yavas hazirliyor silayi.. ve borani... lunaparkta sadece ikisi icin... bakalim bunu nasil degerlendirecekler... sila acaba neyi itiraf edecek... hic orda kesilirmi... bizim kiz cocukluktan gelen bir seyi yada ona benzer birseyi söylemesin biz burda askini itiraf edecek diye beklerken.... ellerien saglik... aslı_:)) 02-12-07, 19:33 selamlarr yaklaşık 1 haftadan beri giremiyorumm zaten zar zor okudumm bıktım artık şu sınavlardan o yüzden kusura bakmayınn sadece isim yazıcamm böyle kabul edin artıkk ileriki zamanlarda uzun yorumlar yapabilirim umarımm asena ellerine sağlık asenacım hoppala sayme nasıl yanii gtti mi cidden şimdi sılaaa ????:sad53: ellerine sağlık cnm yağmur yüreklim sevgicim bitiriyormuşsunn sıkıldın artık galibaa neyse cnm ellerine sağlık deross eline sağlık ezgisu sıla borana karşı biraz yumuşşadı mı acaba ?? dizi_tirya senaryon hayırlı olsunn umarım okuyucamm çok özürr ellerinize sağlık tekrar söylüyorum sınavlar yüzünden çok uzun olmadıı gülce bize ne süprüzü hazılıyosunnn şekerşey_bjk 02-12-07, 20:18 gülce bize ne süprüzü hazılıyosunnn süprüzümü söylemem.. aslında bu sadece benim süprüzüm değil... hazır olunca büyük bir mutlulukla duyuracam:img-yes::img-in_lo:img-in_lo melek-esra oh oh lunaparktaki eğlenceye bak ya... sıra beklemeden falan ne güzel eğleniyorlar. ben de isterim... ilk perili köşke girdiğim zamanı hatırladım... gülerek girip ağlayarak çıkmıştım...:icon_whis zavallı kuzenim tünelin içinde beni sakinleştirmek için çok uğraşmıştı:img-in_lo:dito çarpışan otolara da bindiler oh oh... eeeeeeee.. şimdi neye binecekler... hadi hadi sıla neye binmek isteyecek.. bence ufo olsun:icon_whis devam isterim:img-polic:img-in_lo yağmur yüreklim 02-12-07, 20:49 merhabalar.. bir haftadır sitemizi ihmal ettim elimde olmayan sebeplerden dolayı..bir türlü okuyamadığım senaryolar vardı bugün çıktı alıp okuyabildim hemen yorum yapayım betüşümcanım benim bu kaza nerden çıktı böyle.. Ben Boran'ın öyle yatmasına bilinçsiz olmasına katlanamam haberin yokmu senin. .Sıla için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..yorumsuz yani.. Sıla ve Boran'ı bulan yaşlı amca ve teyzede çok tatlıydılar.. hele teyzem bunları everecem dedi de başka birşey demedi valla hele boran bir gözlerini açsın işte ozaman hep birlikte yaparız düğünü.... Cem ve uyuz Leyla gelmese olmazdı sanki ama neyse.. sıla hayata dönüd ama Boran daha dönmedi betüüşşşşşş devam hani nerde devamı deross Derya canım senide ancak okuyabildim.. ama şok yaşadım.. sıla ve boran kızlrını kaybettiler. .ne acı oldu ikisi içinde.. Allah yardımcıları olsun..Hele Sıla.. Onun eski yaşamına dönmesi oldukça zor olacak Boran'da zor zamanlar yaşıyor ama sıla'ya destek olabilmek için büyük çaba sarfediyor..senin yazarken ağladığın satırları okurken ben çok etkilendim.... ellerine sağlık canım pinpin Canım abay'ın düğünü bitti ve onlarda muratlarına erdiler sonunda ağamda amma adam ha.. karsını çok sevsiğinden böyle oluyor sanırım Sıla'nın nefesi bile onu kendinden geçiriyor valla.. hele çok güzelsin deyipte Sıla'nın şişkoyum demesine çok güldüm.. çocukların cinsiyeti ne olacak acaba.. biri kız biri erkek olursa biri borana biri sılaya benzer heehe dilan da ayrı bir alem.. Demir'e kapıldı gidiyor sonu hayrolsun ellerine sağlık canım şekerşey_bjk 02-12-07, 20:55 kankam kankam... özledim vallahi burdan konuşup geyik yapmayı. neden kimseler yok ya.. hoş ben de birazdan gidicem ama.. olsun.. nerde herkes:img-polic:img-polic birzey 02-12-07, 20:57 kankam kankam... özledim vallahi burdan konuşup geyik yapmayı. neden kimseler yok ya.. hoş ben de birazdan gidicem ama.. olsun.. nerde herkes:img-polic:img-polic selam ben delirdim sanırım.... ondan yokummm.... bölüm yorumlarına yorum yapmaya gidiyorum... hehehehehehehhehehehehehe bu kadar yeter yawww ne istiyo bu go bizden... isyan başlatacam... isyanıma destek olan peşimden gelsin... heheheheheheheheheh gözleri dönmüş izleyici resmi... elinde satır... gözleri fal taşından büyük açılmış izleyici...düşünün o benim işte... hihihihihihihih delirdim abi... eminedeniz 02-12-07, 21:44 ışık; canım ellerine sağlık...bana gelen bölümün ise benim icin ne kadar özel olduğunu tahmin edemezsin...inme memet benim icin öylesine özel bir romandır ki cunku sağol canım... sıla ile boran masalsı bir çift gibiler senin senaryonda ama aynı zamanda da son derece gerçekci...sıla ile boran'ı acının dibine vurduracak ne merak ediyorum...ya da sıla'yı yaşadıklarına pişman edecek olan... ellerine emeğine ve o güzel yüreğine sağlık yeniden.... newat 02-12-07, 22:00 Işığım Harika bölümlerdi.Ayrı ev diyorumda başka bişey demiyorum.:img-yes: Boran'ın döndüğü akşam giderlermiki evlerine. Yoksa kavgamı ederler? İnce Memed'le beni nerelere götürdün. İlkokul 4.sınıfta Barbara Cartland romanları okurken evde bulup tesadüfen okuduğum ve hayata bakışımı değiştiren bir roman:happy0064:happy0064 Seni çok öptüm.:img-in_lo şekerşey_bjk 02-12-07, 22:01 ışık ım :img-in_lo bu ne üzel süprüz oldu böyle.. bir bölümde bana gelmiş.. teşekkürler efem... ayy orana bişi oldu sanırken serhat kendi babasını vurdu.. hatta öldürdü.. bu onun için iyi bir ders oldu kanımca... sılayla boran güzel güel anlaşırken ne oldu onlara şimdi.. mahmut ağa da bişiler planlıyor ama başarabilecek mi k.. boran bir hışımla içeri girdi.. ne olacak şimdi:img-cool2:img-cool2 devam isterim... ama 10 gün sonra demişsin bekleyecez artık... ben motivasyonumu aldım gidiyim biraz ders çalışıyım...:img-in_lo:img-pilot basakbjk 02-12-07, 22:09 hoşgeldin Işık'cım; ne güzel gelmişsin... özlemişiz senin güzel kalemini... çok güzledi gene bölümler... ne kadar kolay silah alıyor dimi insanalr ellerine bak babasının katili oldu sedat Sıla-Boran ne kadar güzel bir çift olmuş öyle nasıl baglılar birbirlerine hatice ana'nın dedigi gibi aşk sıla'yı başka yapmış... ayrıca hatice ana'ya hayran oldum nasılda güzel yaşamış aşkını ama sonu kötü bitmiş.. hımm Boran'a yeni destekçi geldi Amerika'dan Ensar bakalım onlar Boran'la birlikte ne işler yapıcaklar aşiretleri için.. kevser o kadar uyarıya ragmen dilini tutamadı boran'ı delirtti... Boran'ın Firuz'a dedigi gibi "Karışmayın baba, siz karışmasanız biz çok iyi anlaşacağız zaten” onlar başbaşayken çok iyiler kendi dünyalarında.. bakalım Boran hışımla geldi inletti konagı ama Sıla'da inat kendi diyor 1 yıl Kenan'a karşı olan inadı bakalım bu inat Boran'a aşık oldugu adama ne kadar sökücek? ama Mahmut agaya kafam takıldı şimdi... Sıla'yı kaçırıcak Boran'ın damarına basıcak sanırım ama kızı Su ile Boran arasında bag kuramadım şimdi... Boran Sıla'yı kurtarmak takas için Su'yu kaçırmaz dimi yokkk yookk Boran böyle bişi yapmaz ben en iyisi Işık'cım senin ilham perilerine bırakayım bu işi... emeklerine güzel yüregine saglık... tekrar hikayeni okumak çok güzeldi sevgilerle... yağmur yüreklim 02-12-07, 22:12 ışığım doymadım doyamadım sevmelere seni ben... diye bir şarkı tutturdum gidiyorum... sen neler yazdın böyle.. beni aldın götürdün.. bir oyana bir buyana.. ne yazayım nasıl yorum yapayım aklım durdu.. okadar farklı kişiler hakkında detaylı şeyler öğrendik ki .... Sana msn'de de okuduğum anda hararetle söyledim sana başkalarına yakıştıramadıklarım Boran'ın üzerine öylesine oturuyor ki ses edemeiyorum.. boran'dır ne yapsa doğrudur diyeceğim topa tutulmaktan korkuyorum valla Boran'ın Sıla ile yaşadıkları aşka, tutkuya diyecek birşeyim yok.. onun içinde Işık ne yazarsa mükemmel yazar harika hissettirri diyorum..bir bölümde bana gelmiş çok teşekkürler...valla boran'ı bana getirmiş kadar oldu :img-in_lo Boran sabah Kevser'in deyimiyle öğlen masada Sıla'ya eve gidiyoruz dediya aha dellendi dedim deiğim kadarda oldu kızgınlığı bazen sınırları aşıyor ama aşırı kaçmyor Boran'da. hele gece Firuz'la olan telefon muhabbetine bayıldım çok sevsdim.. ama o kapı çarpması neydi.. aha şimdi kıyamet kopacak... şu 10 günü 7 yapsak...:img-yes: tamam kızma 8 olsun :img-cool2 9 da anlaşalım bari :icon_sorr lal2 02-12-07, 22:47 isik.... harika bölümlerdi... kursun adres sormazmis... öylemiydi... boran cok sansli... agalar arasinda birde kendi gibi düsünen bir yandas buldu... tam her sey güzel giderken kevserin yüzünden bizimkilerin arasi bozuldu :( iki inatci kecinin barismasi uzun sürermi... ellerine yüregine saglik... ama gercekten ya on gün cok uzun.... _ışık_ 02-12-07, 22:47 ışık; canım ellerine sağlık...bana gelen bölümün ise benim icin ne kadar özel olduğunu tahmin edemezsin...inme memet benim icin öylesine özel bir romandır ki cunku sağol canım... sıla ile boran masalsı bir çift gibiler senin senaryonda ama aynı zamanda da son derece gerçekci...sıla ile boran'ı acının dibine vurduracak ne merak ediyorum...ya da sıla'yı yaşadıklarına pişman edecek olan... ellerine emeğine ve o güzel yüreğine sağlık yeniden.... Denizcim sağol doğrusu Sıla yaşadıklarına pişman olmayacak ta, acının dibine vuracak ama o bölümlere daha çok var.. Yalnız yanlış anlama lütfen Boran'da aynı şekilde acı çekecek.. Karşılıklı yani... Bu yaşanacaklar... Sevgilerimle, teşekkürler.... Işığım Harika bölümlerdi.Ayrı ev diyorumda başka bişey demiyorum.:img-yes: Boran'ın döndüğü akşam giderlermiki evlerine. Yoksa kavgamı ederler? İnce Memed'le beni nerelere götürdün. İlkokul 4.sınıfta Barbara Cartland romanları okurken evde bulup tesadüfen okuduğum ve hayata bakışımı değiştiren bir roman Seni çok öptüm. Newatcım ben de ince mehmedi orta birinci sınıfta keşfedip okumuştum, arka arkaya alıp tek tek bütün ciltleri içime çekmiştim.. Keşke şimdiki gençlik te msn de muhabbet edeceğine okusa... Ayrı eve biraz daha var, işler biraz karışacak o arada ev mev gelemeyecek akıllarına... Sevgilerimle... ışık ım :ne üzel süprüz oldu böyle.. bir bölümde bana gelmiş.. teşekkürler efem... ayy orana bişi oldu sanırken serhat kendi babasını vurdu.. hatta öldürdü.. bu onun için iyi bir ders oldu kanımca... sılayla boran güzel güel anlaşırken ne oldu onlara şimdi.. mahmut ağa da bişiler planlıyor ama başarabilecek mi k.. boran bir hışımla içeri girdi.. ne olacak şimdi: devam isterim... ama 10 gün sonra demişsin bekleyecez artık... ben motivasyonumu aldım gidiyim biraz ders çalışıyım Sağol canım... Beğenmene sevindim, sevgilerimle.... hoşgeldin Işık'cım; ne güzel gelmişsin... özlemişiz senin güzel kalemini... çok güzledi gene bölümler... ne kadar kolay silah alıyor dimi insanalr ellerine bak babasının katili oldu sedat Sıla-Boran ne kadar güzel bir çift olmuş öyle nasıl baglılar birbirlerine hatice ana'nın dedigi gibi aşk sıla'yı başka yapmış... ayrıca hatice ana'ya hayran oldum nasılda güzel yaşamış aşkını ama sonu kötü bitmiş.. hımm Boran'a yeni destekçi geldi Amerika'dan Ensar bakalım onlar Boran'la birlikte ne işler yapıcaklar aşiretleri için.. kevser o kadar uyarıya ragmen dilini tutamadı boran'ı delirtti... Boran'ın Firuz'a dedigi gibi "Karışmayın baba, siz karışmasanız biz çok iyi anlaşacağız zaten” onlar başbaşayken çok iyiler kendi dünyalarında.. bakalım Boran hışımla geldi inletti konagı ama Sıla'da inat kendi diyor 1 yıl Kenan'a karşı olan inadı bakalım bu inat Boran'a aşık oldugu adama ne kadar sökücek? ama Mahmut agaya kafam takıldı şimdi... Sıla'yı kaçırıcak Boran'ın damarına basıcak sanırım ama kızı Su ile Boran arasında bag kuramadım şimdi... Boran Sıla'yı kurtarmak takas için Su'yu kaçırmaz dimi yokkk yookk Boran böyle bişi yapmaz ben en iyisi Işık'cım senin ilham perilerine bırakayım bu işi... emeklerine güzel yüregine saglık... tekrar hikayeni okumak çok güzeldi sevgilerle... Yok canım Boran ve Su arasında hiçbir bağ yok.. Olayların gelişimi öyleymiş gibi görünecek Mahmut'un gözünde...Bir de senin dediğin gibi Kenan'ın neden bu işlere bulaştığını anlatacak bir bölüm de ekleyeceğim, orayı açacağım ilerideki bölümlerde..Sevgilerimle... ışığım doymadım doyamadım sevmelere seni ben... diye bir şarkı tutturdum gidiyorum... sen neler yazdın böyle.. beni aldın götürdün.. bir oyana bir buyana.. ne yazayım nasıl yorum yapayım aklım durdu.. okadar farklı kişiler hakkında detaylı şeyler öğrendik ki .... Sana msn'de de okuduğum anda hararetle söyledim sana başkalarına yakıştıramadıklarım Boran'ın üzerine öylesine oturuyor ki ses edemeiyorum.. boran'dır ne yapsa doğrudur diyeceğim topa tutulmaktan korkuyorum valla Boran'ın Sıla ile yaşadıkları aşka, tutkuya diyecek birşeyim yok.. onun içinde Işık ne yazarsa mükemmel yazar harika hissettirri diyorum..bir bölümde bana gelmiş çok teşekkürler...valla boran'ı bana getirmiş kadar oldu Boran sabah Kevser'in deyimiyle öğlen masada Sıla'ya eve gidiyoruz dediya aha dellendi dedim deiğim kadarda oldu kızgınlığı bazen sınırları aşıyor ama aşırı kaçmyor Boran'da. hele gece Firuz'la olan telefon muhabbetine bayıldım çok sevsdim.. ama o kapı çarpması neydi.. aha şimdi kıyamet kopacak... şu 10 günü 7 yapsak... tamam kızma 8 olsun anlaşalım bari Sevgicim çok sağol ne güzel bir yorumdu bu böyle, içim açıldı resmen...Evet bence de bu haller Boran'a çok yakışıyor, ama bu defa Sıla'da feci kızgın... Bakalım hangisi alttan alacak.. Sıla'da kapıyı çarpacak bu arada... Bak bir de tüyo verdim... Sevgilerimle... _ışık_ 02-12-07, 23:22 isik.... harika bölümlerdi... kursun adres sormazmis... öylemiydi... boran cok sansli... agalar arasinda birde kendi gibi düsünen bir yandas buldu... tam her sey güzel giderken kevserin yüzünden bizimkilerin arasi bozuldu :( iki inatci kecinin barismasi uzun sürermi... ellerine yüregine saglik... ama gercekten ya on gün cok uzun.... Lalcim valla uzun sürer mi? Diğer siteden benden özet fragman istediler... Ben de yazdım buraya da ekleyeyim ..... Şimdi 10 gün sonra neler bekliyor bakalım bizi... Sıla kapı çarpmayı gösterecek Boran'a... :dito Sıla daha kızgın aslında... :icon_evil İlk önce kim alttan alacak bakalım... :icon_ange Narin aşkı nasıl bulacak? :character Sıdıka'nın bir ailesi olacak...:bella: Kenan'ın sakladığı cd ler bulunacak... :good: Kaçırılma gerçekleşecek... :icon_cry: İdris adamlarını vuracak.... :img-black İşte bunlar tüyolar... Tabi ben uzun uzun yazmayı becerirsen 10 gün sonra okuyabilirsiniz ancak... Sevgilerimle... lal2 02-12-07, 23:33 Lalcim valla uzun sürer mi? Diğer siteden benden özet fragman istediler... Ben de yazdım buraya da ekleyeyim ..... Şimdi 10 gün sonra neler bekliyor bakalım bizi... Sıla kapı çarpmayı gösterecek Boran'a... :dito Sıla daha kızgın aslında... :icon_evil İlk önce kim alttan alacak bakalım... :icon_ange Narin aşkı nasıl bulacak? :character Sıdıka'nın bir ailesi olacak...:bella: Kenan'ın sakladığı cd ler bulunacak... :good: Kaçırılma gerçekleşecek... :icon_cry: İdris adamlarını vuracak.... :img-black İşte bunlar tüyolar... Tabi ben uzun uzun yazmayı becerirsen 10 gün sonra okuyabilirsiniz ancak... Sevgilerimle... oh oh gelsinler bakalim... bunalarin aralarinda silanin kurtarilmasi yok... kurtarilma da varsa bekleriz 10 gün... neki... gündüzlerde kisaldi... cabucak geciyor.... ezgi su 03-12-07, 06:07 offffffff offffffffff....saat sabahin yedisi yarim saat sonra hazirlanip okula gitmem gerek..ve ben hic uyumadim...uykum gelmedi bir türlü halada gelmiyor...umarim derste uyumam:img-in_lo:img-blush isikcim canimcm onlar ne bölümlerdi öyle ya...valla nefsimi tutarak okudum.. boran efendi silaya kizdi cekti gitti ama bizim silada altta kalmicak bu sefer.. sila bu sefer hakli hemde sonun kadar.. o yüzden borani biraz süründürsün bence... gerci basladi bile süründürmeye..cokta iyi yapiyor..boran efendi nasil cekti geri geldi..odaya öyle dalis yaparak silayi iyice kizdiricak haberi yok... mahmut aga cok kötü planlar yapiyor hadi hayirlisi.. silayi kacirtacak ama borani iyice delirteceginden haberi yok... silanin kurtulmasinda suyun bir payi olucak mi cok merak ediyorum.. ellerine emegine saglik canim..devamini bekliyorum a.s.m. 03-12-07, 08:17 ışık... seni tekrar yeni bölümlerle burada görmek çok güzel. özlemiştik bu hikayeyi. bölümler de uzun uzun gelmiş. ama on gün ara çok...:icon_sorr tanıtım yazısına da bayıldım. idris adamlarını neden uf yapacak ki?:bilmim sıla göstersin tabi kapı vurmak ne demekmiş. burada sıla çok haklı. neden ailesi ile arasında bırakıyor onu? :hıh evet evet narin nasıl bulacak aşkı?: happy0064 :character ben hala ısrarlıyım sıla diye kevser i kaçırsınlar ışığım.neden beğenmiyorsun ki bu fikrimi? :icon_whis hatta bir daha da geri getirmesinler bye ayşe ile aziz aşkı da muhteşem. aziz ağasının elinden su içmiş sanırım. baksana ondan hiç farkı yok...aşık aziz :good: yine farklı hayatlarla tanıştık...bu da hoş oluyor. ama ben hepsini aklımda tutamıyorum. zatin ekleme sıklığı hafızama da bu yönde çok yardımcı oluyor. ellerine sağlık canım...çok çok çok zevk aldım okumaktan...:img-yes: şekerşey_bjk 03-12-07, 08:57 günaydınnnnnnnnnnnnnnn.... yoklama zamanı:img-polic:img-polic eledrhim hoppala20 derosss _ışık_ a.s.m. jetlee burdaaaaaaaaaaaaaaa diğerleri yokkkkkkkkkkkkkk:img-polic:img-polic:img-polic sınava gidicem birazdan..:sad53::sad53: herkese iyi günler:img-in_lo hoppala20 03-12-07, 09:11 asenam sevgım emınedenızım saymem bolumler harıakydı yuregınıze saglık : benim cimcime yaramazım saol..... öpüyorum.... anlaşılan bu sayfada asena sevgi sayme gülce sitede olmayınca kimsecikler olmuyor bizi boynu bükük bırakmayın yahu en azından arada gelin bakarmısınız yorum sayfası açılalı bile kaçgün oldu hala 5. sayfada sayıyor işlerinizi sınavlarınızı biran önce bitiripte gelin:icon_sorr kübracım çok saol.... gerçekten çok sessiz buralar hiç alışılmış bişey değil.... eledrhim hoppala20 yağmur yüreklim derosss tuluay pinpin ellerinize sağlık devamlarını merakla bekliyorum canım çok saol...... selamlarr yaklaşık 1 haftadan beri giremiyorumm zaten zar zor okudumm bıktım artık şu sınavlardan o yüzden kusura bakmayınn sadece isim yazıcamm böyle kabul edin artıkk ileriki zamanlarda uzun yorumlar yapabilirim umarımm hoppala sayme nasıl yanii gtti mi cidden şimdi sılaaa ????:sad53: ellerine sağlık cnm canım çok saol.... sen derslerine çalıuşl dert etme yorumu bitanem.... he yaww gitti sıla bakalım nasıl dönecek eve.... ışığım; tekrardan seni görmek çok güzel gerçekten.... sılaya ya da borana bişey olmamış kurşun başka canları yakmış... sıla ve boran aşklarıyla beslenip korunuyolar harika... boran ne kadar sılayı üzmek istemesede sormak zorunda kenanla ilgili şeyleri bakalım sıla hatırlayavbilecek mi?.. Ayşe ve azize de çok üzgünüm... ama inşallah mutlu olacaklar.... hele o hatice ninenin anlattıkları yok mu şaşkınlıkla okudum adam gitti diye beklersem meğersem ölmüş :icon_sorr boranın o tepkisi çok değil mitdi yaww sılata da yazık ama değil... şimdi geri döndü ve kapıyı sertçe bütün konağı inleterek kapatıp sılanın yanına geldi..... eeee ama şimdi ordada bırakılmaz ki ve de 10 gün bekletilmez ki ama..... Yüreğine emeğine gönlüne sağlık canım benim.... Çook öpüyorum seni...... Bana gelen bölüm için ayrıca öpüyor sarılıyorum.... :img-in_lo herkese günaydınlar....... böyle günaydın diyerek yanınıza gelmeyi özlemişim yaww...... şekerim; sınavında başarılar..... :img-in_lo asenam; geçmiş olsun bidenem..... :img-in_lo ne hastalıkmış öle yaww.... karamann 03-12-07, 11:05 Isik Isikcigim canim cok guzel bolumlerdi bolumun biri bana gelmis cok tesekur ederim ben bu hatice anaya bayildim kadindaki aptal cesaretine bak sen doktor beyi sevince neler yapmis evlenmeden birlikte olmalar tam anlasmislar evlenelim demisler bu seferde doktor bey olmus hatice anamizda evlenmemis hatice anada kevserin bos bogazligini biliyor onu uyardi kadin kac yasina gelmis saklamis sirrini olmeden acikladi kara sevdasini azizede aferim ayse istemeden dokunmadi ensarla zeynebin askida var onlarin askida guzeldi mahmut aganinda bir zayif noktasi varmis kizi su bizleri ne bekliyor bakalim nettin sen isik borani dellendirdin sila yavastan aldi diye delirdi bizim aga yapilirmi hic silaya bu saygisindan kalkmadi yazik ya gitti ankaraya tabi arkasinda yuregi yanan bir es birakti silada isi inada bindirdi iyi yapti ne oyle isini gorunce cicim isini gormeyince afra tafra olmaz boran aga birazda senin burnun surtulsun firuza bayildim cagirmadi silayi borana inat isikkkkkkkkkkk on gun ne demek biz nasil bekliyelim ya sen beni merkatan tahtali koye gonderecen bende repte isyan cikaririmn senin yazdiklarini ve seni cok ozlemisim iyiki varsin canim sana en guzel dileklerim kaan uslu bebek olsun fazla aglamasin cok uyusun uslu uslu otursun ne guzel olur deyilmi...cok sarilip cok optum... §pinpin§ 03-12-07, 13:14 isik canim nihayet kavustuk yeni bölümlerine, cooooooooooooooook uzun zaman oldu ya yazmiyali...acaip iyi geldi valla, bide ne güzel uzun uzun yazmissin.. hmm, nerden basliyayim, hatica ana dan, amaniiim o ne kadinmis ama, aski tutkuyu nasil da anlatti, sila ve narin pür dikkat dinledi onlari, kevser agzi acik, abow abow diye diye bi hal oldu kadincagiz..sevdim bende hatice anayi..firuz hakliymis kim sevmezki onu:img-in_lo eee narini ask buldu diyorsun, hani nerdee, biz niye daha görmedik, hmm kim olabilir, boranin gözü kapali verecek biri demissin, abay mi yoksa:img-blush su ensar agayi da cok sevdim ben haa, ensar ismine bayilirim zaten:img-in_lo ee boran yapti yine yapacagini..anasindan cikan bi sözü bekliyordu zaten ayri eve cikmak icin, o da olunca hemen hadi sila gidiyoruz..silada durkasayinca dellendi bizim aga yine:img-cool2 ama sila iyi yapti, anlasin hatasini, yanliz bu hatasini anliyana kadar ohoooooo:icon_whis boran odaya kötü bi giris yapti, bakalim ne olacak.. silayla boran ayri kalacaklar diyorsun???????? neden ayiriyon ki bizim asiklarimizi isiiiiiik??? ee devamini sincik biz ON gün sonra mi okuyacagiz, ama haksizlik bu:icon_sorr bari o zaman yine bölye uzun uzun yazda, on günün acisi cikmis olsun:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo canim benim, kolay gelsin yüregine emegine saglik:img-wink: dizi_tirya 03-12-07, 14:18 Asena, Şok oldum..Akın "karım" mı dedi?İnanaıyorum..Boran nasıl da yıkıldı.Sıla'ya nasıl baktığını tahmin edebiliyorum..Çok kötü oldu bu..Devamını bekliyorum merakla..Ellerine sağlık.. Işıkcım,senin senaryona daha yeni başlayabildim kusura bakma..En kısa zamanda yorum yapacağım.. mabiche 03-12-07, 14:58 Işık, Uzun zaman sonra seni yeniden görmek çok güzel. Ayşe azizle evlendi. Sıla ve boran çok mutlularken küçük bir olay yüzünden bozuldular. Boarn annesine kızdı ama sıladan çıkardı acısını. Sılada bu dudruma bozuldu ve boranın sılanın gönlünü alması biraz zor gibi. Asena, Sıla ve akın evliler mi inanamıyorum. Bu çok önemli bir durum ve sıla bunu borana söylemedi. Boran nasılda üzüldü. Sıla sanırım düğün yapmadan nikahlandı akın ile. Şimdi de boşanması gerekecek akından. Ama akın buna izin vermez. Sanırım uzun süre akın boran ve sıla arasında sorun çıkartacak. Bakalım bu garip durum nasıl çözülecek. Sayme, Sıla gitti. Yasemine herşeyi anlattı. Acaba yasemin borana gerçekleri anlatırmı. Yada sılayı dinlemesi gerektiğini falan söyler en azından. Vallahi bilmiyorum. Çok üzüldüm bu duruma. Sıla şimdiye kadar bir anlatamadı şu olayaı. Neyse uzun sürmez inşallah bu yanlış anlaşılma. arzum3 03-12-07, 14:58 Herkese iyi haftalar diliyorum ....... Işık , Canım bir sürü bölüm eklemeşsin klavyene sağlıK. Boran ufak bir sıyrıkla atlattı allahtan vurulmadı. Sıla nasılda korktu boran içinnnnn. Hatice Anayı çok sevdim çok nasılda içten anlattı duygularını ... hiç te utanmadan . Boran yine öfke ile kalktı zararla oturacak anlaşılan neyse hep aşk galip gelir değilmi tabi mahmut ağamız sılayı kaçırmazsa..... Melek - Esra , Evet uzun bir aradan sonra seni görmek güzel.... Nihayet sıla ve boran buluştu. Buluşma yerleri çok ilginç nasılda eğlendiler ya e artık itiraflar gelir değilmi canımmmmmmmmmm. Eledrhim ve sayme yeni bölüm eklemişler henüz okumadım çok merak ediyorum çokkkkkk.. yoklugun 03-12-07, 15:23 kızlar yeni bölüm eklemiş artık bu akşamdan itibaren sayfa hareketlenir benden yorum beklemeyşn kızlar ancak yarın okuyabilirim siz bol bol yazın gelmediğiniz günlerin acısını çıkartın ancak yazarsınız zaten:happy0064 ışık asena sayme sevgi kızlar çok çok sağolun sayfaya biraz renk gelir artık dizi_tirya 03-12-07, 16:03 Sayme, Kötü oldu bu ayrılık..Ama Sıla,sonucunun böyle olacağını biliyor..Gerçi Boran anlamadan dinlemeden çok ağır tepki verdi..Sıla'yı gereksiz yere üzdü..Bakalım nasıl tamir edecek Sıla'sının kalbini.?Ellerine sağlık.. Sevgi, Boran'la Sıla'nın arası gittikçe açılıyor..Ne Sıla'nın tavırları ne de Boran'ın duyguları aralarını yumuşatmaya yetiyor..Şimdi de Emre'nin mesajını okudu Boran..Bakalım neler olacak?Ellerine sağlık.. eminedeniz 03-12-07, 16:05 asena; canım sıla çemkirmediği ender zamanlardan biri olarak bağevini hatırlattı boran'a ya çok güldüm sanki orada çemkirmeye hali varmış gibi...ellerine sağlık canım hem de çok çok:img-in_lo:img-icecr saymee; canım benim anlattı sıla şimdi yatuş'a da ne olacak yatuş sıla'yı ikna edebilecek mi boran ile konuşmaya diyeceğim ama sanki sıla haklı gibi bu sefer yani boran sıla'ya nasıl güvenmez:img-pilot ellerine sağlık devamını bekliyorum sabırsızlıkla pınar; canım günlerdin dört gözle yeni bölümleri bekliyordum görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sana...demek sıla ile boran'ın süpriz karşılaşması bu şekilde olacakmış,Sıla'nın omuzlarına değen sıcak ve ağır ceketin sahibi de Sıla'nın üsüyen ve korkan kalbine değecek mi acaba...ya da Boran Yezda'dan sonra yeniden sevebilecek mi... sevgi kelebeğim; canım benim melek'le hastaneye giderken onlar benim de içim çekildi resmen...sıla haklı ama boran'da haklı bu yaşananlarda ve şimdi de emre ve manasız mesajı bakalım ne olacak istanbul'da ve sonrasında...ama bitecek olmasının hüznü ile okudum okurken canım...seni ve yazdıklarını okumayı özletmezsin değil mi:img-in_lo arzum3 03-12-07, 16:27 Soluksuz biçimde okudum senaryoları döndüğünüze çok sevindim.... Eledrhim , Canım hoşgeldinn oh iyiki geldim valla çok özledim sizi sadece senaryolarınızı değil forumun her köşesinde sizin varlığınızı bilmek güzel ... Sıla sonunda boranla konuştu iyide oldu ama sonu kötü bitti nasıl yanı Akınla evlimi sıla ya olamaz boran ne yapacak şimdi sılayı nasıl affeder of sıla ya nasıl yapar bunu .. Handan hanımıda hiç anlamıyorum kızın boranı sevdiğini söyledi sana daha ne istiyorsun anlamıyorumki hala akında akın diyor.. Ah abay her zamanki gibi sana çok iş düşüyor ... Sayme , Bu kısa iki bölümcük yetmedi bana ... Ama ne yapalım yetineceğiz artık.. Sıla perişan boran ondan beter ya yapma ne olur üzme artık bi çözüm bul ........ Sevgicim seni henüz okuyamadım daha doğrusu okudum ama tekrar okuyacağım çıktı aldım eve götüreceğim yarın uzun bir yorum yaparım bu arada okurken içim cız etti 100 de bitiyor değilmi ... a.s.m. 03-12-07, 16:48 cicim...nereden çıktı sıla nın akın ın karısı olması. nişanlısı olsun mu kararsızım derken sen sıla nın tapusunu vermişsin o lüzumsuzun eline. haklı olarak kızdı tabi boran da....geçmiş olsun cicim. yetmedi mi gönderdiğim sevgiler iyileşmene...:icon_whis kelebekim...canım içime bu hikayenin bitecek olmasıın sindiremiyorum hiç. daha yeni başlamışsın gibi geliyor...emre bir mesajıyla muhtemel bir barışmayı imkansız hale getirdi. hani sıla onu sevdiğini itiraf edecekti. neyi bekliyor bu itiraf için. onu tamamen yitirmeyi mi? saymem...canım senin yorumlar msn den sana ulaşmıştı ya....neyse bana sılam deme diyorum da başka da bi şey demiyorum. :icon_whis dizi-tirya....sıla ile boran sonunda karşılaştı. birbirlerinin kim olduklarını öğrenmeleri zaman alır mı acaba? çok heyecanlı bir yerde kaldı...yarını merakla bekliyorum. eline sağlık canım.... basakbjk 03-12-07, 17:03 herkese selamlar; Işıkcım; kenan'ın hikayesinin iç kısmını merak ettgimi biliyorsun senin kaleminden okumak çok güzel olucak heyacanla bekliycem sevgilerle... Eledrhim, sessizilik bozulmuş nede güzel olmuş buaralr pek sessizdi sizsiz... Yazık Sıla dayanamadı artık bu kadar stres sıkıntıya yıgılıverdi...tam Boran'la konuştu anlaştı derken bak sen Akın'ın yaptıgı işe... Anneside Sıla Akın'dan ayrılamaz diyor acayip merak ettim nasıl bir zorunluluktur ki Sıla hem ayrılamıyor hemde Boran'ı bu kadar severken ondan zaman istiyor... hele Akın "karım" dedi ya hay allahım bakalım bizi neler bekliyor emeklerine saglıık... Hoppalla; Sıla çıktı gitti konaktan arkasında yıkılmış bir Boran bırakarak..aslında Boran kötü olmakta haklı Sıla biraz daha inat edip olanları anlatmalıydı diye düşünüyorum.sonuçta o ne kadar aşık bir adam olsada ağa.. bakalım Sıla'da çok kötü Abay acaba Boran'a gidip anlatıcakmı Sıla'nın halini Boran en yapıcak merakla bekliycem emekelerine saglık... Yağmur yüreklim; Kader bizimkileri birbirine kavuşturmamak için sözleşmiş sanki... Tam diyorum konuşucakalr açıga çıkacak herşey pat diye başka bir engel çıkıyor...Nolcak bizimkilerin hali...ne acı bu kadar severken sevgin canını acıtırken ve sevdigin yanındayken bu kadar uzak kalmak ve inatlaşmak.. GURUR işte bazen aşırısı yanlış işler yapmamıza neden oluyor her güzel şeyin sonu gibi yarın biticekmiş hikaye umarım başka hikayelerinle bizi o güzel kaleminden mahrum bırakmazsın emeklerine saglık... dizi_tirya; canım senin hikayenin ilk bölümünü okudum ama pek çözememiştim. bugun hepsini birden okuyunca olayları çözdüm. Çok farkı bir noktadan almışsın olayı çok ilginç.. şimdi karşılaştı sanırım Sıla-Boran ve kim olduklarının farkında degiller.bakalım nasıl ilerliycek... çok degişik çok ilgi çekici emeklerine saglık.... newat 03-12-07, 17:33 Yağmur Yüreklim Bölümler için çok teşekkür ederim.:img-in_lo Boran Sıla'yı göndermekten vazgeçicek galiba.:happy0064 Emre'nin mesajı işe yarayacak.:img-yes: Seni tanımak çok güzeldi.:img-in_lo:img-in_lo _ışık_ 03-12-07, 17:43 ışığım; tekrardan seni görmek çok güzel gerçekten.... sılaya ya da borana bişey olmamış kurşun başka canları yakmış... sıla ve boran aşklarıyla beslenip korunuyolar harika... boran ne kadar sılayı üzmek istemesede sormak zorunda kenanla ilgili şeyleri bakalım sıla hatırlayavbilecek mi?.. Ayşe ve azize de çok üzgünüm... ama inşallah mutlu olacaklar.... hele o hatice ninenin anlattıkları yok mu şaşkınlıkla okudum adam gitti diye beklersem meğersem ölmüş : boranın o tepkisi çok değil mitdi yaww sılata da yazık ama değil... şimdi geri döndü ve kapıyı sertçe bütün konağı inleterek kapatıp sılanın yanına geldi..... eeee ama şimdi ordada bırakılmaz ki ve de 10 gün bekletilmez ki ama..... Yüreğine emeğine gönlüne sağlık canım benim.... Çook öpüyorum seni...... Bana gelen bölüm için ayrıca öpüyor sarılıyorum.... : ... . Evet canım..Boran'ın tepkisi çok ağır... Zaten Sıla'da o yüzden çok kızgın ona alttan almaya da pek niyeti yok gerçi ama bakalım neler olacak?Ben de öptüm en kocamanından sevgilerimle..... Isik Isikcigim canim cok guzel bolumlerdi bolumun biri bana gelmis cok tesekur ederim ben bu hatice anaya bayildim kadindaki aptal cesaretine bak sen doktor beyi sevince neler yapmis evlenmeden birlikte olmalar tam anlasmislar evlenelim demisler bu seferde doktor bey olmus hatice anamizda evlenmemis hatice anada kevserin bos bogazligini biliyor onu uyardi kadin kac yasina gelmis saklamis sirrini olmeden acikladi kara sevdasini azizede aferim ayse istemeden dokunmadi ensarla zeynebin askida var onlarin askida guzeldi mahmut aganinda bir zayif noktasi varmis kizi su bizleri ne bekliyor bakalim nettin sen isik borani dellendirdin sila yavastan aldi diye delirdi bizim aga yapilirmi hic silaya bu saygisindan kalkmadi yazik ya gitti ankaraya tabi arkasinda yuregi yanan bir es birakti silada isi inada bindirdi iyi yapti ne oyle isini gorunce cicim isini gormeyince afra tafra olmaz boran aga birazda senin burnun surtulsun firuza bayildim cagirmadi silayi borana inat isikkkkkkkkkkk on gun ne demek biz nasil bekliyelim ya sen beni merkatan tahtali koye gonderecen bende repte isyan cikaririmn senin yazdiklarini ve seni cok ozlemisim iyiki varsin canim sana en guzel dileklerim kaan uslu bebek olsun fazla aglamasin cok uyusun uslu uslu otursun ne guzel olur deyilmi...cok sarilip cok optum... Sağol canım.. Evet Kaan uslu dursun ben de bol bol yazayım ne güzel olur ama..Sevgilerimle.. isik canim nihayet kavustuk yeni bölümlerine, cooooooooooooooook uzun zaman oldu ya yazmiyali...acaip iyi geldi valla, bide ne güzel uzun uzun yazmissin.. hmm, nerden basliyayim, hatica ana dan, amaniiim o ne kadinmis ama, aski tutkuyu nasil da anlatti, sila ve narin pür dikkat dinledi onlari, kevser agzi acik, abow abow diye diye bi hal oldu kadincagiz..sevdim bende hatice anayi..firuz hakliymis kim sevmezki onu: eee narini ask buldu diyorsun, hani nerdee, biz niye daha görmedik, hmm kim olabilir, boranin gözü kapali verecek biri demissin, abay mi yoksa: su ensar agayi da cok sevdim ben haa, ensar ismine bayilirim zaten: ee boran yapti yine yapacagini..anasindan cikan bi sözü bekliyordu zaten ayri eve cikmak icin, o da olunca hemen hadi sila gidiyoruz..silada durkasayinca dellendi bizim aga yine: ama sila iyi yapti, anlasin hatasini, yanliz bu hatasini anliyana kadar ohoooooo: boran odaya kötü bi giris yapti, bakalim ne olacak.. silayla boran ayri kalacaklar diyorsun???????? neden ayiriyon ki bizim asiklarimizi isiiiiiik??? ee devamini sincik biz ON gün sonra mi okuyacagiz, ama haksizlik bu:i bari o zaman yine bölye uzun uzun yazda, on günün acisi cikmis olsun: canim benim, kolay gelsin yüregine emegine saglik Pınarcım canım sağol ...Ama benin senaryomda Abay evli.. Seni çok iyi anlıyorum ben... Çünkü ben de karıştırıyorum her senaryoda ki Abay'ın durumunu... Ben bu defa Gülce ile evlendirdim onları..Narin aşkı başkasında bulacak... Sevgilerimle... Asena, Işıkcım,senin senaryona daha yeni başlayabildim kusura bakma..En kısa zamanda yorum yapacağım.. Canım ne kusuru... Acalesi yok ki zaten..Sen e yazmışsın akşam okuyacağım artık, sevgilerimle.... Işık, Uzun zaman sonra seni yeniden görmek çok güzel. Ayşe azizle evlendi. Sıla ve boran çok mutlularken küçük bir olay yüzünden bozuldular. Boarn annesine kızdı ama sıladan çıkardı acısını. Sılada bu dudruma bozuldu ve boranın sılanın gönlünü alması biraz zor gibi. . Evet canım bu defa Sıla oldukça inatçı olacak, ama Boran'da onun inadını kıracak bir yol bulur elbette..Sevgilerimle... Herkese iyi haftalar diliyorum ....... Işık , Canım bir sürü bölüm eklemeşsin klavyene sağlıK. Boran ufak bir sıyrıkla atlattı allahtan vurulmadı. Sıla nasılda korktu boran içinnnnn. Hatice Anayı çok sevdim çok nasılda içten anlattı duygularını ... hiç te utanmadan . Boran yine öfke ile kalktı zararla oturacak anlaşılan neyse hep aşk galip gelir değilmi tabi mahmut ağamız sılayı kaçırmazsa..... . Evet aşk hep üstün gelir, yolunu da bulur.. Bu defa o yolu biraz da Boran zorlasın bakalım..Sevgilerimle... kızlar yeni bölüm eklemiş artık bu akşamdan itibaren sayfa hareketlenir benden yorum beklemeyşn kızlar ancak yarın okuyabilirim siz bol bol yazın gelmediğiniz günlerin acısını çıkartın ancak yazarsınız zaten: ışık asena sayme sevgi kızlar çok çok sağolun sayfaya biraz renk gelir artık Sağol canım..Sevgilerimle... isikcim canimcm onlar ne bölümlerdi öyle ya...valla nefsimi tutarak okudum.. boran efendi silaya kizdi cekti gitti ama bizim silada altta kalmicak bu sefer.. sila bu sefer hakli hemde sonun kadar.. o yüzden borani biraz süründürsün bence... gerci basladi bile süründürmeye..cokta iyi yapiyor..boran efendi nasil cekti geri geldi..odaya öyle dalis yaparak silayi iyice kizdiricak haberi yok... mahmut aga cok kötü planlar yapiyor hadi hayirlisi.. silayi kacirtacak ama borani iyice delirteceginden haberi yok... silanin kurtulmasinda suyun bir payi olucak mi cok merak ediyorum.. ellerine emegine saglik canim..devamini bekliyorum Canım suyun bu ile hiç algisi olmayacak..Su başka konu.. Mahmut'un en acı çekeceği yarafı..Sevgilerimle.... ışıkım... seni görmek de çoook güzel bitanecim...ohhh neyseee.. kurşun sıyırmış sadece... ya şu fidana çok üzülüyorum, ne olacak bu kıza... boranım bir çözüm üretir değil?? : konaktaki bayanlar ilginçler... hepsi kendini dinlenmeye verdi... ayşe sıla vs vs... Sıla –“Evet aşkımız korur bizi” bu cümleyi ilk okuduğumda da şimdi de aklıma aynı film sahnesi geldi... Eşkiya daki Şener şenin boynundaki muskayı çıkarıp vurulduğu an... belki alakasız anma ikidir bana o sahneyi anımsatıyor bu cümle... azize bayıldım.. [B]Gerçek aşk, paylaşır; saygı duyar, kabullenir…. Eğer âşıksan, diğerini özgür bırakırsın. Ve diğerini özgür bıraktığın zaman, o sana gelir hem de tüm kalbiyle koşarak, varlığından doğan aşkla gelir.. . İnce memed ha... bu adamı nereye bağlayacaksın çok merak ediyorum tatlişim.. bu arada bana gelen bölüme çoook mutlu oldum... bide bana entrikacı olduğumu söylerler ama bak hep romantik bölümler bana geliyor... karı görüp sevinen çocuksu bir sıla, tamda bana göre... abouuu.. mahmut idris falan derken neler olacak acaba... korkuyorum ışıkım... ellerinize sağlık kızlar.. süpersiniz.. görüşmek üzere... Canım Fidan Zeynel'le evlenip, Antalya'ya gitmişti zaten ya.. O yüzden Serhat dellenip vurdu Boran'ı.. Sen şoke olamazsın sanırım da yeni bölüm eklemişsin ben belki olurum bu bölümleri okuyunca şoke... Sevgilerimle... ışık... seni tekrar yeni bölümlerle burada görmek çok güzel. özlemiştik bu hikayeyi. bölümler de uzun uzun gelmiş. ama on gün ara çok... tanıtım yazısına da bayıldım. idris adamlarını neden uf yapacak ki?:bilmim sıla göstersin tabi kapı vurmak ne demekmiş. burada sıla çok haklı. neden ailesi ile arasında bırakıyor onu? :hıh evet evet narin nasıl bulacak aşkı?: ben hala ısrarlıyım sıla diye kevser i kaçırsınlar ışığım.neden beğenmiyorsun ki bu fikrimi? hatta bir daha da geri getirmesinler bye ayşe ile aziz aşkı da muhteşem. aziz ağasının elinden su içmiş sanırım. baksana ondan hiç farkı yok...aşık aziz yine farklı hayatlarla tanıştık...bu da hoş oluyor. ama ben hepsini aklımda tutamıyorum. zatin ekleme sıklığı hafızama da bu yönde çok yardımcı oluyor. ellerine sağlık canım...çok çok çok zevk aldım okumaktan..: Neslicim, Kevser'in kaçırılıp bir de geri getirilmemesi fikrine bayıldım canım... Ama KEvser'İ çok zor günler bekliyor... Çok acı çekeceği zamanları olacak onun da... Doğrusu bütün yarattığı karakterleri aklımda ben bile tutamıyorum, ama zaten hepsini de kullanmıyorum.. Kullanacağım zaman da dönüp tekrar okumak zorunda kalıyorum..Sevgilerimle... sevgi, asena, pınar,sayme, harikasınız yeni bölüm eklemişsiniz ama ben bu akşam ancak misafirim gidince okuyabileceğim..Şimdiden elinize sağlık.... tußa 03-12-07, 18:45 hoppala20 umarim sila boran küslügü fazla uzun sürmez.. daha yeni iyi olmuslarken simdi böyle bisi olmasi üzücü oldu.. ama bnce silada suc var söylemesi gerekiyordu borana.. boranda silayi dinlemesi gerekiyodu.. sila kolay kolay affetmicek gibi gelio borani.. ellerine emegine saglik Yagmur Yüreklim senaryonu bitiriyormussun...:( boran melek icin cok endiselendi.. ama silayi duymasi telefonda pek hos olmadi.. ve silayi eve göndermekte hakliydi o duyduklarindan sonra.. bir an önce konusmalari gerektigini düsünüyorum.. istanbula gitmeden sila boranla konusmasi lazim.. ama o emreden gelen msj kötü oldu.. bakalim simdi ne olucak cnm ellerine emegine saglik.. dizi_tirya 03-12-07, 19:12 [ pınar; canım günlerdin dört gözle yeni bölümleri bekliyordum görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sana...demek sıla ile boran'ın süpriz karşılaşması bu şekilde olacakmış,Sıla'nın omuzlarına değen sıcak ve ağır ceketin sahibi de Sıla'nın üsüyen ve korkan kalbine değecek mi acaba...ya da Boran Yezda'dan sonra yeniden sevebilecek mi... Bakalım Boran'la Sıla birbirlerine iyi gelebilecekler mi?İlk defa kendi bakış açımla yazıyorum onları.Diğer senaryom Mardin sınırları içindeydi ve onlar da bir aradaydı.Şimdi alakasız iki insan..Aslında tabi ki birbirleriyle bağlantılılar ama bu kez farklı..Çok farklı..Umarım güzel bölümler yazarım..Teşekkürler..:img-wink: [dizi-tirya....sıla ile boran sonunda karşılaştı. birbirlerinin kim olduklarını öğrenmeleri zaman alır mı acaba? çok heyecanlı bir yerde kaldı...yarını merakla bekliyorum. eline sağlık canım....[/COLOR][/SIZE][/B] İpucu vermek yok..Nasıl olsa yarın herşey anlaşılacak..Ama daha heyecanlı bölümler bekliyor bizi.Ben şuan iki bölüm ilerdeyim..Çarşambaya kadar tüm bölümler cepte.Geriye iki bölüm yazmak kalıyor..Onlar da hikayenin asıl başlangıcı gibi olacak..Bu bölümler giriş gibi..Teşekkür ederim..:img-wink: dizi_tirya; canım senin hikayenin ilk bölümünü okudum ama pek çözememiştim. bugun hepsini birden okuyunca olayları çözdüm. Çok farkı bir noktadan almışsın olayı çok ilginç.. şimdi karşılaştı sanırım Sıla-Boran ve kim olduklarının farkında degiller.bakalım nasıl ilerliycek... çok degişik çok ilgi çekici emeklerine saglık.... Evet,ilk bölümler karmaşıktı biraz..Ama sonradan olaylar çözümlenmeye başladı.Değişik bir başlangıç oldu gerçekten de..Ben şuanki durumdan memnunum.Sizlerde beğendiyseniz ne mutlu..Şuan birbirlerinin farkında değiller ama bu kez olaylar bizi hızlı ilerledi gibi..Neler olacağını kestirmek zor..Teşekkür ederim..:img-wink: a.s.m. 03-12-07, 19:55 yok cicim sana kaburga dolması değil enginar dolması dokanmış olabilü. hatta salatalık turşusu bilem çıkabilü bunun altından. :icon_whis evet cicim ben de şaştım geçen hafta da kelebekimin senaryosunda boran ı haklı buldumdu. kelebekim de bu işe pek şaştı. körle yattım şaşı kalktım kanımca....:img-wink: zati şu forumda kaç kişi kaldık sıla cı...:icon_sorr bir elin parmakları bilem çok gelecek korkarım bizi saynaya.... lafı dolandırdım durdum..sadede gelemedim...daha çok sevgi göndermek için yazıyordum bu mesajı.... sevgi, sevgü, sevgı.....sevgilerrrrrrrrrrrrrr.....hepiciğü cicime şifa ossun....:happy0064 :img-kiss: :img-kiss: :love01: gooksu 03-12-07, 20:37 yaaaaaaaaa....... siz hepiniz özel karar mı aldınız?? niye herkesin senaryosu mutsuz??? yani % 95 oranıyla.. tüm senaryolarda sıla we boran mutsuz, ayrılar... ama yaaaaa.........:img-cray::img-cray::img-cray: nolur çabbbucak barışsınlar.... _ışık_:: yaw süper olmuş .. ama bak bunlar da kapışmış.... ztn burda suç kesin boran ın kanımca... bunun da kafasına esince dooru ankara.. bu kadar fevrilik iyi dill walla... eledrhim:: yaw bn bi ara hiç okuyamadım senaryo.. bunlar ne zmn ewlendi yaaaaaaaaaa..??? :img-huh::img-cool2.... hoppala20:: suç % 50.. ikisinin de suçu war... sıla ,akıllım benim sölemedi baştan.. boran da çok kötü tepki werdi hani.. ama sıla nın daha çok hakkı warmış gibi gelio.. insan bi dinler.. :img-beee:.... yağmur yüreklim:: yaw en acımasızı da sninki olmuş... tüm yanlış anlamalar da bunları buluo ztn.... nasıl düzelcek şimci bunların araları....:icon_sorr:icon_sorr.. eminedeniz:: açıkçası boran ın pişman olacağı bölümleri heyecanla bekliyorum...:img-cool2 süper dwm edio... ezgisu:: seni buralarda görmek çok güzel yaa... bunların arası çok kötü yaa.. nasıl barışçaklar ki.. hoş bence barışmasalar daha iyi :icon_whis.. tuluay:: yeni senaryon çok güzel bi şeye benzio... dewamını bekliom... yorum yapmayı unuttum war mı.... :kahve nese... yani hepinizin boran we sıla sı bir an önce barışsın.. ama bazı boranlar da sürünmeyi hak edio.... onlar azcık sürünsün.. :img-icecr.... ha bi de pinpin:: süper gidio yaa... demir ile dilan a bayıldım ztn.. hep böle olsalar keşke... bn bu kadar yorum yaptım.. siz de dua edin ki yarınki matematik sınawım ii geçsin... Allah' ım.... kurtar beni şu matematikten!!!!!!!!!! meram 03-12-07, 21:09 arkadaşlar kusuruma bakmayın noulur kısaca adınızı yazacağım eledrihim yağmur yüreklim ve ışık üçünüzün senaryosuna bayılıyorum çok güzel ve akıcı yazıyosunuz okuyorum ama bu aralar yaorum yazamıyorum afınıza sığınıyorum :img-blush ışıkcığım senaryona kavuşyuk canım hepinizin ellrine sağlık kendinize iyi davranın kolay gelsin bye karamann 03-12-07, 21:20 Sevgikelebegim Sevgim melek hastalaninca boran nasilda telas yapti yine sevdiginin birini kaybetme korkusu yasadi silada ona destek verdi boran tam yaklasiyor ona yine aralarina birsey giriyor sila merveye anlatirken duydu butun dunyasi yikildi tam melekin sayesinde ayni odada ama aralarinda kara kedi melekle uyudular melegin kalkmasiyla nasilda yakinlasma oldu ama bu seferde tore girdi araya boran nasil yikildi ya buda cok iciyor yine sarhos olmus tabi tasimasida abaya kaliyor silaya gitme dedi oda sevindi sabah kalkincada hazirlan gidecen dedi sila sasirma sarhos adam aksam soyledigini sabah unutur seni kolay kolay affetmez boran ucak biletleri alindi sila hazir boran konusacakti bu seferde emre cikti boran gitti cok kiskandi silayi yarini merakla bekliyorum ama yarinda bu senoryonun bitecegini bildigim icin uzuluyorum emegine saglik canim cok guzeldi sen yazmadan duramazsin bizde senin yazdiklarini okumadan duramayiz ... »» DeeTje «« 03-12-07, 21:21 Merhaba forum ahalisi...:img-cool2 Hollandadan Serpil sizlere kucak dolusu opucuklerini ve sevgisini gonderiyor... hehe...:img-pilot Iyisinizdir insallah... Yav niye bu kadar az senaryo eklediniz?? sizinle ilgiliymis cok merak ettim neymis bu... Sonra birsey daha fark etmis bulunuyorum...bir arkadasimizin dedigi gibi... Genelde butun senaryolarda suan ayrilik var bende fark ettim... Hep boyle oluyor zaten...bazen hepsinde sen sakrak oluyor sonra bazende hepsi birden ayriligin bolumlerini yaziosunuzz...bu bir tesaduf mu yoksa bizi uzmek icin el birligiyle karar mi aldiniz?? Hii suleyin bakayim ne ettiniz??:icon_whis:icon_whis Hehe kendimi pek bir hesap soran gordum canum...:icon_whis Neysem kisa kisa yorumlarimi yapicam...Artik pek *** yapamiyorum kusuruma bakmayinizz... Yagmur Yureklim Simdi ben bu Emreyi ne yapayim soleyin...Bir insan bu kadar mi zamansiz olur yaa oof...Tenhada sIkIstirilmalik bu Emre resmen yaa... Simdi o mesaji arkadasca mi cekti yoksa asik bir adam olarak mi yazdi anlamis degilim ve sokdayim... Boranda hakli yani...Zaten Emreden hoslanmiyordu simdide bu mesaj cikti... Sila yolcu Istanbula...Aslinda gitmesini istemiyorum ben hic ama okulunu bitirmesi lazim...:icon_sorr bakalim ne olucak devamini merakla bekliyorum ellerine saglik ablacim... Elerhim Bak iste senin senaryonda ayrilik var...:icon_sorr ne guzel hersey yoluna giriyor derken bu yav yilisik adamin ismide neydi unuttum... neysem karimmi dedi Silaya...ben mi yanlis anladim... Bu silanin annesi ve Sila neler sakliyorlar yaff gercekleri cok merak ediyorum... Ellerine saglik ablacim devamini bekliyorum... Hoppala20 Ablacuumm...bu nasil bir ayriliktir boyle...Boran sevdigini nasil birakti yaa... Ama Boran nasilda agladi canim benim yaa....Sila onun herseyiyle ilki iste...:img-in_lo Silayada cok uzuldum... Simdi ne kadar ayri kalirlar bunlar?? BEnce Yatus halledicek bu isi..yapsa yapsa o yapar...bu iki inatci asik bir seyi beceremesler... Yatus sen bizim herseyimizzin coz su isi bacum... Ellerine sagik ablam... melek-esra Boran cok guzel bir surpriz hazirlamis yaa...ben sole *** bir restoranta giderler sanmistim ama luna park daha guzel...:happy0064 Simdi ne zaman asklarini itiraf edicekler?? Silanin kazaginda ne yaziyordu...onuda aciga cikarmadinizz...:icon_sorr Cok guzel bolumlerdi ellerinize saglik devamini bekliyorum...:img-yes: bye karamann 03-12-07, 21:31 hoppala20 Saymem sila salya sumuk gitti kimse vazgeciremedi onu yatusa gitti arkasinda boranida kendine benzetti boranda agliyor abay arada kaldi tabi sila hanim anlatmayinca boran yanlis anladi kac kere sordu anlatsaydin ya yatus sen bu deli silaya biraz akil versene anlatmadigi icin sila suclu onceki konusmalarindan yanlis anladi boran bunlar simdi kustumu sila borani artik affetmez boran bitti diyor sayme cok bekletme bizi emegine saglik cok guzeldi... emrecan2002 03-12-07, 21:32 ışık asena sayme sevgi pınar birazcık boşlamaya gelmiyor valla okunacak ne çok senaryo birikmiş bu gece sabahlasam mı acep:icon_whis ancak biter zannedersem yada sabah erken saatte çocuklar uyurken girmem lazım sevgim sen anladın demek istediğimi malum gördün beni :img-hyste:img-hyste ASENAM hızlı gozalesde yakışır sana şunun formülünü banada versene ne olursun:icon_sorr şimdi teşşekür edeyim ilk fırsatta okumak dileğiyle _ışık_ 03-12-07, 21:36 yaaaaaaaaa....... siz hepiniz özel karar mı aldınız?? niye herkesin senaryosu mutsuz??? yani % 95 oranıyla.. tüm senaryolarda sıla we boran mutsuz, ayrılar... ama yaaaaa.........:cray: nolur çabbbucak barışsınlar.... _ışık_:: yaw süper olmuş .. ama bak bunlar da kapışmış.... ztn burda suç kesin boran ın kanımca... bunun da kafasına esince dooru ankara.. bu kadar fevrilik iyi dill walla... Sağol bence de Sıla haklı.. Bkalım neler yaşayacaklar? Sevgilerimle... arkadaşlar kusuruma bakmayın noulur kısaca adınızı yazacağım eledrihim yağmur yüreklim ve ışık üçünüzün senaryosuna bayılıyorum çok güzel ve akıcı yazıyosunuz okuyorum ama bu aralar yaorum yazamıyorum afınıza sığınıyorum :img-blush ışıkcığım senaryona kavuşyuk canım hepinizin ellrine sağlık kendinize iyi davranın kolay gelsin bye Sağol canım, ben de senin yorumuna kavuştum.. sevgilerimle, kolay gelsin... Asena, Şok Şok Şok... Ne diyeyim Şoke oldum ben.... Akın ve Sıla evli demek.... Oooooffff nasıl çıkacaksın bakalım bu karışık örgüden.. Kolay gelsin eline sağlık... Sayme, ya ne acıklı bu böyle yaaa... Bak Boran sürünsün, ayaklaırna kapansın Sıla'nın... Sıla kolay kolay affetmesin... Dİrensin, inat etsin, diyeceğim herkes çok kızack bana sanırım.. Neyse en iyisini sen bilirsin tabi eline emeğine sağlık.. Sevgilerimle... Pınar, sonunda karşılaştılar ve birbirlerinin kim olduğunu bilmiyorlar... Çok değişik olmuş canım, merakla bekliyorum... Sevgicim, çok başarılısın sen yaaa.. Ne güzel kavga ettirip ettirp barıştırıyorsun.. Benim senaryoya da bir el at diyorum ben... Öyle zor kavga konusu buluyorum ki ben... Boran'ı dellendirmeden, Sıla'yı inatlaştırmadan olamıyor.. Gitmesin Sıla, Boran durdursun onu.. bu benim senaryoda ki Otel odası bölümü gibi oldu... Bu defa Boran yollayamasın Sıla'yı o gitme desin... Ya da Sıla o uçağa binemesin geri gelsin, koşarak kollarına atsın kendini boran'ın... Yok artık bir de ben yazsaydım neyse senin senaryonu bozmadan ben eline sağlık deyip, çıkayım bu sayfadan... Sevgilerimle.. yağmur yüreklim 03-12-07, 23:18 Sevgicim, çok başarılısın sen yaaa.. Ne güzel kavga ettirip ettirp barıştırıyorsun.. Benim senaryoya da bir el at diyorum ben... Öyle zor kavga konusu buluyorum ki ben... Boran'ı dellendirmeden, Sıla'yı inatlaştırmadan olamıyor.. Gitmesin Sıla, Boran durdursun onu.. bu benim senaryoda ki Otel odası bölümü gibi oldu... Bu defa Boran yollayamasın Sıla'yı o gitme desin... Ya da Sıla o uçağa binemesin geri gelsin, koşarak kollarına atsın kendini boran'ın... Yok artık bir de ben yazsaydım neyse senin senaryonu bozmadan ben eline sağlık deyip, çıkayım bu sayfadan... Sevgilerimle.. canım sağolasın.. Aslında bu olaylar biraz uzayacak ama ben finalde barışmayı ayarladığım için böyle gel gitli zamanları oldu ve kalan bölümlerde de olacak malesef.... aklıma şu replik geldi " kuş uçtu boran ağa" malesef gitti Sıla sağol canım ışık asena sayme sevgi pınar birazcık boşlamaya gelmiyor valla okunacak ne çok senaryo birikmiş bu gece sabahlasam mı acep:icon_whis ancak biter zannedersem yada sabah erken saatte çocuklar uyurken girmem lazım sevgim sen anladın demek istediğimi malum gördün beni :img-hyste:img-hyste ASENAM hızlı gozalesde yakışır sana şunun formülünü banada versene ne olursun:icon_sorr şimdi teşşekür edeyim ilk fırsatta okumak dileğiyle bitanem dün ki halin hala gözümün önünden gitmiyor sen hiç senaryo okumasanda haklısın valla ikiside bir yerden kıza nefes aldırmıyolardı Me Yagmur Yureklim Simdi ben bu Emreyi ne yapayim soleyin...Bir insan bu kadar mi zamansiz olur yaa oof...Tenhada sIkIstirilmalik bu Emre resmen yaa... Simdi o mesaji arkadasca mi cekti yoksa asik bir adam olarak mi yazdi anlamis degilim ve sokdayim... Boranda hakli yani...Zaten Emreden hoslanmiyordu simdide bu mesaj cikti... Sila yolcu Istanbula...Aslinda gitmesini istemiyorum ben hic ama okulunu bitirmesi lazim... bakalim ne olucak devamini merakla bekliyorum ellerine saglik ablacim... Emre Sıla'nın iyi bir arkadaşı ama Boran yanlış anlıyor.. birde tam zamanında öyle mesajlar gelince olan oldu işte. valla olan oldu artık bunlar böyle devam sağol canım Sevgikelebegim Sevgim melek hastalaninca boran nasilda telas yapti yine sevdiginin birini kaybetme korkusu yasadi silada ona destek verdi boran tam yaklasiyor ona yine aralarina birsey giriyor sila merveye anlatirken duydu butun dunyasi yikildi tam melekin sayesinde ayni odada ama aralarinda kara kedi melekle uyudular melegin kalkmasiyla nasilda yakinlasma oldu ama bu seferde tore girdi araya boran nasil yikildi ya buda cok iciyor yine sarhos olmus tabi tasimasida abaya kaliyor silaya gitme dedi oda sevindi sabah kalkincada hazirlan gidecen dedi sila sasirma sarhos adam aksam soyledigini sabah unutur seni kolay kolay affetmez boran ucak biletleri alindi sila hazir boran konusacakti bu seferde emre cikti boran gitti cok kiskandi silayi yarini merakla bekliyorum ama yarinda bu senoryonun bitecegini bildigim icin uzuluyorum emegine saglik canim cok guzeldi sen yazmadan duramazsin bizde senin yazdiklarini okumadan duramayiz ... canım benim sıla gitti abay daha Boran'ı çok taşıyacak gibi çok sarhoş olacak gibi ağam.. ama katlanıca artık hep birlikte.. az kaldı dayanın bende üzülüyorum ama artık bitmesi gerekiyordu uzasın istemedim sevgiler Filiz'cim.. arkadaşlar kusuruma bakmayın noulur kısaca adınızı yazacağım eledrihim yağmur yüreklim ve ışık üçünüzün senaryosuna bayılıyorum çok güzel ve akıcı yazıyosunuz okuyorum ama bu aralar yaorum yazamıyorum afınıza sığınıyorum : ışıkcığım senaryona kavuşyuk canım hepinizin ellrine sağlık kendinize iyi davranın kolay gelsin bye canım çok teşekkürler..sağolasın .... yağmur yüreklim:: yaw en acımasızı da sninki olmuş... tüm yanlış anlamalar da bunları buluo ztn.... nasıl düzelcek şimci bunların araları....:! canım arları biraz zor düzelecek ama elbet düzelecek.. abay köprü olabilir aralarında..boransapıttıkça sıla kırılabilir.. bilmiyorum yani.. kelebekim...canım içime bu hikayenin bitecek olmasıın sindiremiyorum hiç. daha yeni başlamışsın gibi geliyor...emre bir mesajıyla muhtemel bir barışmayı imkansız hale getirdi. hani sıla onu sevdiğini itiraf edecekti. neyi bekliyor bu itiraf için. onu tamamen yitirmeyi mi? kelebek öpsün seni.. oh oh :img-in_lo birde Boran'a ilk yardım lazım suni teneffüs yapmak istiyorum izninle.. cumaakşamı attığın mısırlar eğer ağamın kafasına geldide bir zarar verdiyse çekeceğin var benden canım banan bu senaryo uzun geldi nedense ağır geldi birde... öbürlerini 2520 lere kadar yazdım amam kısa sürmüş gibiydi..ne bileyim işte.. bitti gitti itiraf finalde olacak canım..Boran'la birlikte, Sıla ile birlikte bizde duyacağız... ama ozaman kadar ne edecez böyle iki arada bir derede bilmim.. [COLOR="Purple"][SIZE="2"][B]Yağmur yüreklim; Kader bizimkileri birbirine kavuşturmamak için sözleşmiş sanki... Tam diyorum konuşucakalr açıga çıkacak herşey pat diye başka bir engel çıkıyor...Nolcak bizimkilerin hali...ne acı bu kadar severken sevgin canını acıtırken ve sevdigin yanındayken bu kadar uzak kalmak ve inatlaşmak.. GURUR işte bazen aşırısı yanlış işler yapmamıza neden oluyor her güzel şeyin sonu gibi yarın biticekmiş hikaye umarım başka hikayelerinle bizi o güzel kaleminden mahrum bırakmazsın emeklerine saglık.... valla öyle canım.. kader değilde ben buluşturmuyorum.. bu son sıla Boran yazışımdı eksiklerim yanlışlarım oldu affola artık ikiside inatçı ve kızgın.. kırgınlar.. o yüzden uzuyor bukadar..ama onlarında bir sınırı var..bakalım ne kadar dayanacaklar.. ben 13 gün diyorum ya siz?? Yağmur Yüreklim Bölümler için çok teşekkür ederim.: Boran Sıla'yı göndermekten vazgeçicek galiba Emre'nin mesajı işe yarayacak. Seni tanımak çok güzeldi. canım ablam sağol.. çok sohbet edemedik ama göz aşinalığımız oldu inşallah başka sefere uzun uzun sohbet edebiliriz teşekkürler valla umduğun gibi olmadı malesef...sıla gitti bile.. [B]Yagmur Yüreklim senaryonu bitiriyormussun...: boran melek icin cok endiselendi.. ama silayi duymasi telefonda pek hos olmadi.. ve silayi eve göndermekte hakliydi o duyduklarindan sonra.. bir an önce konusmalari gerektigini düsünüyorum.. istanbula gitmeden sila boranla konusmasi lazim.. ama o emreden gelen msj kötü oldu.. bakalim simdi ne olucak cnm ellerine emegine saglik.. evet canım bitiyor az kaldı.. melek onların arasını yumuşatmak için farkında olmadan çabalıyor ama ne ederece başarıyor kestiremedim konuşmları gerekiyor ama onlar konuşmayı unuttular.. konuşamayacaklar.... sevgiler kelebeğim... kız bir türlü emin olamıyorum sıla mı baskın yoksam boran mı... bide borancı olceksin kıızzzzz... hihih.. taam yaw takılıyorum ben sana ben sen ne yazsan ayıla bayıla okurum bilmesin mi yavruş.. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. alçak kelebek.. meğer koynumuzda yılan beslemişik.. naptın benim melekime.. alçak... :hıh git gözüm görmesinseniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... nasıl kıydın o şeker yavrucuğa... h bu arada banada bölüm gelmiş ama o buluşmadan eskikler var kelebekim orada... varıdı ama düzelmiş canımın içi... :img-wink: evet allah kahretsin.. sen şimdi yarın final mi yapceksin ... :img-cray: ellerinize sağlık canlarım... sarı cücükünüzden svgilerle..[/I] valla canım bende anlamadım nasıl Boran'cıyım ona acı çektirmek hoşumamı gidiyor bilemedim ya neyse gari olan oldu katlanıyoz düzelttim o eksikleri Saymem sağolsun biran aklım durdu kim var kim yok karıştırdımdı ama düzelttim evet yarın finsal birazdan yarıfinal yapcam canım sağolasın öpim mi.. öptümmmm kız ışık asena sayme sevgi kızlar çok çok sağolun sayfaya biraz renk gelir artık canım çok teşekkürler sağol öptüm senide Sevgi, Boran'la Sıla'nın arası gittikçe açılıyor..Ne Sıla'nın tavırları ne de Boran'ın duyguları aralarını yumuşatmaya yetiyor..Şimdi de Emre'nin mesajını okudu Boran..Bakalım neler olacak?Ellerine sağlık.. valla pınarcım onlar bindiler bir alamete gdiyolar kıyamaete allah sonlarını hayır ede boran baya bir tepkili ama Sıla nında ondan kalır yanı yok sevgiler canım sevgi kelebeğim; canım benim melek'le hastaneye giderken onlar benim de içim çekildi resmen...sıla haklı ama boran'da haklı bu yaşananlarda ve şimdi de emre ve manasız mesajı bakalım ne olacak istanbul'da ve sonrasında...ama bitecek olmasının hüznü ile okudum okurken canım...seni ve yazdıklarını okumayı özletmezsin değil mi:img-in_lo sevgi kelebeiği öpsün seni ...ohh şöyle.. iki tarafta hem haklı hem haksız bunların suçlusu benim ne yazdım ne ettim bilmiyorum ya... yaptım işte bişiler... hüzünlenme canım her son yeni başlangıçlara gebedir.. şayet ki yazarsam tekrar Boran karakterini yazmayı özleyeceğim.. çünkü artık Sıla boran yazamam sanıyorum sevgiler lal2 04-12-07, 00:18 iyi geceler.. hemen yorum yapip kacacagim.. eledrhim.. sila boranin pesinden gitti... tam herseyi halletiler derken gelen telfon pekte hos olamadi... acaba sila bazi gercekleri tam anlatmadimi... yoksa nisanlasinin (simdilik) söylediklerinde gerceklik payimi var... sadece nisanliliktan bahsediliyordu??? bu durumda boran yapmasi gerekeni yapti kanimca... yagmur yüreklim.. ay inanmiyorum boran gönderdi silayi... bunlarin ikiside konusma özürlümü oldular evlendikten sonra... bu kadar kirginlik evlilige iyi degildir... neyseki sila boranin telefonlarina cevap vermedi... degilse pesi sira gelmeyede pek niyeti yoktu.. bak ne güzel simdi birde ev tutmus... evimize gidelim diyor... dizi_tirya... boran sonunda kopa bildi hasankeyften... sila artik arkadaslariyala ayni basamakta degil galibaki artik onlarla düsüncelerini paylasmiyor... yalnizligiyla basetmeye calisirken kader yine aglarini ördü.. arkasinda biraktigi boranla karsilasti.. kim olduklarini bilmeden bir baslangic... ellerinize yüreginize saglik... newat 04-12-07, 07:03 Yağmur Yüreklim Çok sevindim.Sıla okuluna devam edecek.:happy0064 Boran ev tutarak Sıla'nın rahat ders çalışmasını sağlamış olacak.:img-in_lo Çok öptüm.:img-in_lo eminedeniz 04-12-07, 08:11 tuluay; değişik bir berdel hikayesi olmuş,hem değişik hem etkilyeci..ellerine sağlık... sevgi kelebeğim canımm; bu boran'ı ben ilk kez haksız buldum...sıla'yı anlamadan,dinlemeden o eve nasıl gönderdi geri...esra'nın neler diyeceğini,neler yapabileceğini tahmin edemedi mi yani boran...sıla ile boran'ın arası nasıl düzelecek cok ama cok merak ediyorum ben canım...kalanları da bir an önce eklesen olmaz mı ki acaba:) _ışık_ 04-12-07, 08:16 SEVGİCİM Demek "evimize gidiyoruz Sıla", bu repliğe bayıldım ben..Umarın Sıla'da bayılır..Herşey yoluna girer.. Çok keyifle okuduğum bölümlerdi... Teşekkürler.. Eline, gönlüne sağlık.... ASENACIM Canım yileşmişsindir artık umarım... Merakla yeni bölümlerle beklenmektesiniz diye hatırlatayım bir dedim... Sevgilerimle... hoppala20 04-12-07, 08:20 Sayme, Sıla gitti. Yasemine herşeyi anlattı. Acaba yasemin borana gerçekleri anlatırmı. Yada sılayı dinlemesi gerektiğini falan söyler en azından. Vallahi bilmiyorum. Çok üzüldüm bu duruma. Sıla şimdiye kadar bir anlatamadı şu olayaı. Neyse uzun sürmez inşallah bu yanlış anlaşılma. çok saol canım... yok yasemin bu işe karışmaz boran kendi ahlledebülüüü kızlar yeni bölüm eklemiş artık bu akşamdan itibaren sayfa hareketlenir benden yorum beklemeyşn kızlar ancak yarın okuyabilirim siz bol bol yazın gelmediğiniz günlerin acısını çıkartın ancak yazarsınız zaten< |