Tüm Versiyonu Göster : Smallville-Dizinin Nasıl Bitmesini İstersiniz?
izninizle bende "oumax" in sorduğu sorudan esinlenerek böle bi konu açmak istiyorum... :icon_ange ilk defa bi konu açıyorum, çok heyecanlıymış, inşalah kaldırılmaz... :blush: :icon_ange
sizce smallville nasıl bitmeli? nası bi son istersiniz???
ben şahsen öncelikle ve kesinlikle clark-lana' lı bi son istiyorum...
clark yine uçursun lanayı göklerde... çok romantik bi şekilde evlenme teklifi olsun ki bütün geçmişi unutursun...boy boy çocukları olsun böle mutlu mesut yaşadıklarını görelim...
chloe'i de inşallah değerini bilen birini bulsun, o da çok mutlu olsun... jonathan kent geri dönmüş olsun...
lex hakkında bi yorum yapak istemiyorum, allahından bulsun... :)
yani şahsen orjinale bağlanmasını da istemiyorum...
ilk aklıma gelenler bunlar... daha ayrıntılara konu sabitlenirse gireriz... :D
arkadaşlar yalnız bu sadece spoiler okuyan ve ileriki bölümleri izleyenlere ait bir bölüm...
yani cnbce den takip eden birinin buraya bişiler yazması..yani burası da spoiler bölümü gibi bişi olacak..neysee :icon_whis
yani sonuçta cnbce de 2.sezon yayınlanıyor..5.sezonu bilmeden bir şeyler yazmak garip olur :)
bence dizinin sonuyla ilgili bişiyler sölemek için 5.sezonu bilmeye gerek yok. en nihayetinde ilk sezondan da dizinin nasıl bitmesini istediğine dair bi fikri olur insanın...ama nese siz bilirsiniz...
bence dizinin sonuyla ilgili bişiyler sölemek için 5.sezonu bilmeye gerek yok. en nihayetinde ilk sezondan da dizinin nasıl bitmesini istediğine dair bi fikri olur insanın...ama nese siz bilirsiniz...
yaff yanlış anlama beni...bir ben yokum burada..sadece kendi düşüncemi söyledim..herkes istediğini yazabilir burada..sadece diziyi cnbce de takip edenler ile 5.sezonun sonunu dahi bilenler arasında ciddi fark olacak diye söylüyorum.
Dizi eğer orijinale bağlanmak zorunda değilse
Clark-Lana kavuşmasını tabi ki destekliyorum:)
Ama her zaman tekrarlıyorum Clark'ın gerçek aşkı
Lois'tir.Ama tabi orijinale baalama zorunluluğu yoxa
kesinlikle Clark-Lana.
Lex ve Lois de aslında birbirlerine bayaa yakışıyolar:)
ve bi şekilde Jonathan Kent'in geri döndüğü ve
Lionel Luthor'un akıl hastanesini boyladığı (ne alakaysa):)
bi final çok baba olur:)
Dizi eğer orijinale bağlanmak zorunda değilse
Clark-Lana kavuşmasını tabi ki destekliyorum:)
Ama her zaman tekrarlıyorum Clark'ın gerçek aşkı
Lois'tir.Ama tabi orijinale baalama zorunluluğu yoxa
kesinlikle Clark-Lana.
Lex ve Lois de aslında birbirlerine bayaa yakışıyolar:)
ve bi şekilde Jonathan Kent'in geri döndüğü ve
Lionel Luthor'un akıl hastanesini boyladığı (ne alakaysa):)
bi final çok baba olur:)
Evet aynen katılıyorum, Chloe de Daily Planet te başyazar olsun böylece bitsin :)
en azindan bu dizinin sonunu clarkin supermen olmasina bağlasinlar bari hiç olmazsa ne bilim daha oncede dediğim gibi kostümü mutlaka giydirmeliler ve uçma yeteneğini daha belirgin işlesinler.
birde bu dizinin supermen serisinide inşallah çekerler.
evet kesinlikle superman e bağlamalılar bence de.
Bu arada herhalde Lex Luthor da en yakın kankası olur Clark ın .
Böylece affettirir kendini zavallı kelim benim. :happy0064
ne dersiniz? :icon_whis
bence filme bağlamasınlar superman e bağlamasınlar çünkü ben clark-lana lı bir son istiorum.
chloe iyi kız oda kendine birini bulsun hem.
jonathan geri gelsin.
lex karizma ama lex gitsin.çünkü ne olacağı belli olmuyor.
lois napsın acaba lex gitmesse oda lexle birlikte olsun :D
ama eğer illa da superman e bağlicaklarsa.clark kent in nasıl superman old.Nasıl kostümü giydiğini görmeliyiz.
Bu cocugu en az bir kez "uniformasinin" icinde gormek istiyorum! Aslinda yeni sezonda uniformayla donse ne guzel olur (ama tabii ki olmayacak oyle birsey)! Bu dizi ancak Clark'in Lana'nin etkisinden en nihayetinde kurtumasiyla sona erer, cunku o gune kadar bu cocuk boyle ezik kalacak kanisindayim. Anlasildigi uzere, Lana karakterine iyice gicik kapmis durumdayim. Jonathan Kent'in oldugu bolumden sonra bu karakter tahammul sinirimin cok otesine gecti. Clark'in Lois'le diyalogunu gosterdikleri bolumlerde rahat bir nefes aliyorum! Cok uzadi bu Lana sevdasi... Hele bu sezon sonunda Clark'i nasil asagiladigini gorenleriniz vardir (gerci hep yaptigi sey). Haha, dizide ne kadar kotu adam varsa yarisina guvendi, tek gercek iyiye guvenemiyor arkadas! Ben bu dizinin sonunda Lana'nin gercekten ne kaybettigini anladigi, ama ati alanin (Lois) Uskudar'i gecmis oldugu bir final istiyorum! Oh be!
DaveMustaine 20-05-06, 18:48 Aslında Clark olduğu yerde kalsın, Lex kötülüklerine devam etsin dizi böyle bitsin :) Tabii ki de işin esprisi ama biz Türk'ler herşeyin en güzel sonla bitmesini istiyoruz :img-grin2
Asıl konuya gelince; bende sıkı bir Chloe hayranı ve aynı zaman da sıkı bir Lana düşmanı :icon_evil olarak, Clark-Chloe beraberliği ile bitmesini istiyorum. Lana ise hiç mutlu olmasın :img-haha: Umarım böyle biter...
Bu arada bir bilgi vereyim, bende yeni öğrendim. Dizideki Martha Kent yani gerçek ismi ile Anette o'toole (böyleydi galiba) 1983 yılında çevrilen Superman 3 filminde Lana Lang rolünü oynamış :img-grin2 Buda genel kültür olsun :)
cLark uzAy gemisini tamamlayıp gezegenine geri dönsün anasına babasına kavuşsun Lex ile lana evlensin :D İkisi yakışırlar.
Ana babası öldü diye biliyorum ama, hem dönecek bi gezegeni de yoktu sanki :D
Zod yoketti hani
bu çocuk niye gemisini oNarmaya çalışıyo pEki ozaman ya manyakmı :D
DaveMustaıne "Dizideki Martha Kent yani gerçek ismi ile Anette o'toole (böyleydi galiba) 1983 yılında çevrilen Superman 3 filminde Lana Lang rolünü oynamış " demiş
Süpermen 3 de lana lang var mıydı ya hic hatırlamıyorum bunu gercı izlediğimdede hayli küçüktüm zaten
Konudan sapmak gibi olmasın, bazı arkadaşların gönüllerini rahatlatmak adına:
Superman 3 [1983]
http://img226.imageshack.us/img226/6991/superman9cp.th.jpg (http://img226.imageshack.us/my.php?image=superman9cp.jpg)
DaveMustaine 21-05-06, 15:49 Evet yukarda resimli olarak belirtilmiş. Daha yeni indirdim filmi, kaynak fazlaydı emule'de, biraz baktım ve hiç değişmemiş kendisi :img-grin2. Neyse konuyu fazla çarpıtmayalım.
Chloe mutlu olsun da ne olursa olsun. En sevdiğim karakter olan Chloe'nin mutlu olmasını istiyorum. Keşke Clark ile olsa ama ne yazık ki...
Clark & Lois ne şekilde olursa olsun birlikte olsunlar..Lex'in iyi birisi olmasını istiyorum.Lananın SmallVille'den dönmemek üzere gitmesini istiyorum.Kent çiftliğinin dünyanın en büyük çiftliği olmasını istiyorum.Arkadaşların dediği gibi Chloe Daily Planet'te baş yazar olsun :)
Arkadaşların dediği gibi Chloe Daily Planet'te baş yazar olsun :)
Chole yine tek başına canım ya.Neyse dediğin gibi baş yazar olsun sonra Lex iyi biri olsa Chole-Lex ve Clark-Lois ya da Lana(farketmiyor) birlikte olsa.Bunlar birlikte takılsa hep :D
Böylede çok sıkıcı olurdu ya iyki Lex kötü oluyo ozaman yaşasın kötülük :)
Lex öyle ya da böyle kötü tarafa geçsin -yavaş yavaş ama-
Lana bu geçişte Lex'in yanında yer alsın
Clark buna engel olmaya çalışırken Lana ölsün
Bu olay Lex ve Clark'ı sonsuza kadar ezeli düşman etsin
Chole ve Clark birlikte olsun -Loise de olabilir ama Loise Lane modelini şuan Chole üstlenmiş durumda -
ya ban anlamadim biriniz jonathan kent smallville e dönsün demissiniz? nereye gidiyo ki? malum ben daha 2. sezondayim siz 5. sezondan bahsediyosunuz heralde! neyse ya ben de beklentilerimi yazayim.
ne olursa olsun ama chloe çok çok çok mutlu olsun. istedii herseye kavussun clark la da çok iyi dost olsunlar yani clark için artik üzülmesin.
lana ne hali varsa görsün.
Spoiler---->Jonathan Kent Clark yüzünden ölüyor
selamlar arkadaşlar,
bende diziyi internetten indirip seyrediyorum ama tabi sezonları karıştırdım tr ye göre:)
SPOILER----> şimdi benim seyrettiğim son bölümde babası öldü,gömdüler ve bitti.bunun devamı varmı ?
sonu dızının nasıl olmalı sorusu ıse kesınlıkle tahmın edemıyorum cunku babası orjınalınde ölmuyordu .demekkı dızıde fılmın aslına baglı kalınmadan yapılıyor.
lütfen dizinin ileriki bölümleriyle konuları spoiler başlığında konuşalım.
bölüm sorumlusu
smallville hiç bitmesin daha 100 lerce bölümü oynasın.gerçi bu gidişle değil 6 7. sezonuda çekecekler.çünkü orginal superman nin daha kıyısından geçmediler..:img-grin2 :fighting2 :img-grin2
Dizinin nasıl sonlanacağını bilemem ama 4. ve 5. sezonları meraktan internetten indirip izledim anlatmak istemiyorum meraklanın :) ama bariz bir şekilde lana clark ayrılığı ve iyi bir lois ve clark yakınlaşması var birbirlerinden nefret etselerde.(zaten buyuk aşklar nefretle başlar) spoiler--->lex ve lana da beraberler :) anlatmiyim dedim önemli konuları yazdım affedin :P
dizinın bırmesı erken bene çünkü supermen tum icraatlarını kasaba için yaptı henuz dunya için bişey yapmadı
enderakgul 08-08-06, 21:15 zaten dizi clarkın süpermen olma aşamasını anlatmayacak mı yane süpermen olmasını bekleyemebiliriz de
enver_yaman 09-08-06, 09:11 SPOILER---> arkadaslar 5.sezonu izleyenler clark ın lanaya varmıcanı bilir.lana clark a sırt cevirip lexle beraber olmayı tercih etmistir hem 5. sezonun bi bölümünde clarkın annesi clarka gercekten neden lanayı bıraktıgını söylüo .hem artık clarkla loisin beraber olma vakti geldi.birbirleriyle pek iyi vakit geciremeselerde lananın onlar icin dedigi gibi en iyileri herzaman kavga gürültüyle baslar:
blacksymbian 11-08-06, 19:08 aslında 5. sezonda fade bölümünde ipucu verdiler. sonunda martha loisle konuşurken o sayede birleşebilirler belki sonra lana ölsün clark ve lois birleşsin
madem clark eninde sonunda loisle olacak,en iyisi lananın ölmesi :icon_cry: bu çok kötü olacak ama o aşkın bitip lana hayattayken clarkın başkasıyla aşk yaşaması daha kötü. :img-sorry -ama madem dizinin orjinalinden farklı yönleri varmış,dizide lanayla clark birleşirse daha mutlu olurum tabi :img-grin2
ve bence başka farklı yönler de olsun,lex tekrar iyi biri olsun.marthayla lionel evlensin,lois çok kötü biriyle evlenip iğrenç bir hayat sürsün,chloe ise hiçbir zaman daily planete girmesin,yerel gazetelerde yazsın :img-haha:
enderakgul 15-09-06, 20:21 niye lois ten nefret ediyon ki.bence lois ile clark birlikte lana ile lex birlikte olsun.ve bunlar çok iyi dost olsun. chloe de bunlarla takılsın.bu mutlu son.bazen böle olsun diyorum da böyle olduktan sonra bu diziyi dizi yapan bişe kalmazki!!!
bence clark ne lanayla nde loisle olsun.amaannn braqtm artıq bu süpermanlik işinii diip alsın başını gtsin smallvileden(gerçi o zmn göremem onu:icon_cry: ama en azndan kmse kapmas:img-icecr ))chloe ylede pete ewlnsin:img-nyam: .marthayla jonathanın çocukları olsn:img-grin2
bence clark dizinin sonunda lanayla birlikte olsun dizi böyle bitsin
bence clark dizi clark universiteyi bitirip metropolis civarlarinda biyerle yerlesince biticek!.. tam superman'a donus zamaninda yani!..lanaya oldugunu gibi belirli bir sure lois'ede acilamayabilir ama loisle bir ara birlikte olucak:) lex koyulerin kotusu olsun zaten iyi bi sekilde bitirmesinler bu dizi bitse bile herzman iyi karakterlere ihtiyaci war!..
bir arkadasimizin soyledigi sey mantikli geldi(lex kotu olsun clark onu bndan kurtarmaya calisirken lana ölsun ve lex clark dusmanligi tam olarak boyle baslasin seklinde bi yaziydi galiba) ama orjinal superman'a bi sekil baglicaklar bu diziyi we orjinalinde lana yasiyor!..ondan dolayi butun sorunlari kaldirsinlar ve tam supermanle baglasinlar we dizi oyle bitsin!.. buda nerden baksak 5 sezon dha eder!..hehe
tek istediğim şu lana nın ölüp gitmesi... allahım bir insan bu kadar mı sinir bozucu olur yahu?? hele o başlardaki clark a olan tripleri yokmuydu, saçını başını yolasım geliyodu walla:fighting2
bence lana ile clark evlensin gerçi ben lois i görmedim ama chole ile de evlenmesini istemem. lex ile rakadaş olsunlar tekrar ve lana ile clark ın süper çocukları olsun uçsunlar falan orda bitsin:img-haha:
arkadaslar sunu biliyoruz kı dizinın senaristleri roportajlarında smallville ın superman olmadan oncekı halını anlatıyoruz diyorlar. burdan da soyle bi sonuc cıkabilir. gercek hikayede superman ın dusmanı lex luthor dur. spoiler----->burda da lana ile aralarında olanlardan sonra oyle olacak. clark ve lois e gelince , onların aralarında ya birşeyler olup bitecek ya da olma aşamasına geldiğinde bitecek. cunku buna devamlı ufak gondermeler oluyor dizide. 6x02 de elini tutması gibi..
dediğim gibi dizi superman olmadan oncekını halını anlattıgı ıcıc cok da ileriye goturmeyebilirler..clark ve lois aynı gazete de işe baslare asık olurlar ve dizi biter..
ha tabi smallville ın devamı dıe bi dizi cekerler mi bilmem. neden olmasın ama.. reytingler gercekten ii..
beyler onu bunu bilmem ben bu dizinin bitmesini hiç mi hiç istemiyorum bizle beraber yaşlansın yani ne olur :) duşun senize lana olmus 80 yasında lana ölürken clark yanında onunla fln :)))
En başlarda bu sezonda bitirirler diye düşünmüştüm ama birkaç arkdaşın söyledikleri şeylerden sonra kararımı değiştirdim bence bir 7 sezon yapabilirler bu yıl Clark'ın gazeteciliğe başlıyacağını pek sanmıyorum büyük ihtimalle gazete başladığında dizi artık bitme aşamasına gelceğine inanıyorum.Çok tuttu sayılmaz ama reytingleride fena değil yeni açılan CW kanalı bu diziyi bitirmek istemiyecektir ama Clark superman oldukdan sonra dizinin maliyeti baya bi yükseleceği için devam etmeyebilirler(uçma efekti felan...) tabi bunlar benim görüşüm
bu diziyi birkaç yıl önce dizi olduğunu bilmeden izlemiştim. ilk iki bölümü vcd yapmışlardı. bana felsefik göründü ilk iki bölüm.dediğim gibi dizi olduğunu daha sonra netten bakınca öğrendim sonra cnbc-e de bölümler başladı. seyretme vaktim pek olmadı işler yüzünden. ki superman mitolojisini iyi bilenlerden küçüklüğünde bu çizgi romanın hiçbir sayısını kaçırmayanlardanım.
o dönmler biraz daha hayal dünyasıyla ilgilendığım doğrudur tabi.
sonraları malüm eğitim dönemleri derken bir sinema fanatiği olarak iki film dikkatimi çekti biri bruce willis in ölümsüz biride aylak fareler diye türkçeye çevirilen Mallrats adlı film bir şekilde çizgi roman dünyasına farkılı gözlerle bakmam gerektiğini gösterdi.
ilk iki bölüm izleyince farklı bir bakış açısıyla dikkat çekti. birde kapak yazısı tabi " her efsanenin bir başlangıcı vardır." süpermanda eksik olanda buydu. zaten bu yüzden birkaç kez efsaneyi öldürdülerde. çünkü örümcek adam gibi daha alt yapısı sağlam süper kahramanlar başladı. hele ki sam reimi gibi usta yönetmenlerin eline geçincede tadına doyamaz olduk onların.
ama bu arada sanki bazılarının da deyimiyle süper kahramanların zeusunu uutur olduk. en güçlü ve iyi tarafı en keskin olan kahramanımız olmasına rağmen süperman en yalın en tek düze olan süper kahramandı da aynı zamanda. comics bir kaçkez bunu aşmayada çalıştı. ama christopher reeve efsanesinden sonra tüm girişimler biraz yapmacık kaldı diyebiliriz. malüm filmin dönemindeki teknolojik imkanlar zamanla tozlanmasına yardım etti diyebiliriz.
bu dizi ise birşeylere baştan başlamak ve uygun oyuncuları seçmedeki göze çarpan gayretiyle beni heyecanlandırdı dersen abartmam.
daha 3 üncü sezonu izlemeye başlamış olan birisi olarak ve ileriki bölümleride bildiğim için sanırım biraz yalan rüzgarı formatına kavuşmuş buldum. gerçi burda izleyicilerin sadece clark lana olayına sabitlenmeleri ve senaristlerinde buna yağlı kapı hesabı buna sarılmaları anacak bir sezon içinde çiftçi bir çocuktan tüm dünyanın bildiği ve sevdiği süpermene dönüşme aşamalarını ki burada lexin ters orantılı dönüşümünüde unutmamak lazım biraz kaçırır gibi olmuşlar. birazda sezonu 22 bölümle kurtarabileme gafletide eklenince bazı bölümlerden sonraki takip eden bölümle ilgili beklentilerde hayal kırıklığı yaşadığımı söylemeliyim.
yinede efsanenin başlangıcı ve ara serpiştirilmiş süpermeni takip edenlerin bilebileceği ima ve espirilerle süslenmiş olması bu diziyi seyre değer hatta ben dahil bir çoklarının yaptığı gibi koleksiyona dahil etmeye değer hale getiriyor.
nasıl biteceği önemli değil bence senaristler bununla ilgilenmiyor nasıl başladığını anlatıyorlar biraz. tek şansızlığı belki bir star wars kadar programlı eklemeler yapılmamış ve ihtimallere binaen ilerletilmiş bir hikaye olmasındandır diye dizinin bir veya bikaç haftalık tatmin etmeyen bölümlerine rağmen takip etmeyede devam edeceğim.
son söz olarak bazı arkadaşlarımın senaryoda sürekli tekrarlana replikleri biraz izleyici gözüyle değerlendirdiğini düşünüyorum. clark dışındakı karakterlerin yerine koyarlarsa kendilerini clarkı biraz gıcık bulabilirler de. :) bu yüzden ben biraz daha kişiliğini her bölümde yap boz gibi tamamlamasıyla ilgileniyorum. süpermen olunca bitecektir artık zaten ama süpermen olunca güçlerinin yanında nelere sahip olduğunuda tam anlamıyla gösterebilirlerse ve bundan sonraki süpermen filmlerine bakarken bu evreleri görebilirsek zo zaman başarılıdır diyeceğim diziye şimdilik aralıksız izlemeye devam diyorum.
keşke hiç bitmese :) zaten 6. sezonla beraber daha iyi anlıyoruz çook uzun süreler smallville'i izleyeceğimizi.... asıl dizi 6, sezon ile beraber başlıyor.... allah sabır versin ne dielim... ;D
bu arada diziyi eleştirmek gerçekten bana çok saçma geliyor:) sonuçta smallville bir yaşam tarzı.. iyisiyle kotusuyle;)
Clark choleyle evlensin (cunku lana ıle lois e ben aşık'ım :) )
ya bu dizinin sonu falan gelmesın 5ıncı sezondayım 6ıncı sezon hala gosterımde oldugu ıcın tam ızleyemıorm ama super bı dızı cok surukleyıcı herhangı bı sonu olmasın bı kac sezon daha devam etsın
sora clark emeklı olsun,bag-kur,ssk falan onlarla ugrassın ondan sora yaslılık hallerını falan gosterıp devam etsın dızı :D
bıtmesın sadece (fazla geyık yabtm pardn)
clark superman kostumunu ilk defa giysin!.. daily planetin basliginda superman tarzi bisey yazsin ve yazan da lois lane olsun!.. ve dizi boylece bitsin gerci bu noktaya bu hizla gderse dizi daha bi 3 sene flan war ama nyse bizden soylemesi!..en baba son bnce boyle olur sizce bilemem:D
bütün superman versiyonlarında; lois lane daily planet binasından ayrılırken helikopter kazasına uğradığı anda ortaya çıkıp onu kurtarması ile ilk kez olarak ortaya çıkıyor.belki bu dizide de aynı şeyi yapıp böyle bitirebilirler.fena da olmazdı hani.
Evet bu şekilde daha iyi olabilir
Mesela jonathan kent geri döner
Martha ile çok mutludur,Lana artık Lex'le mutlu
olup kötü tarafı seçmiştir,Lex Dünya'yı ele geçirmek
için planlar yapar yani kötü adam olur,Clark Daily
Planet'te gazeteci olarak işe başlar.Lex şeytani
planını uygularken Lois'in başı derde girer,insanlar
korku içinde kaçışırken Clark caddede koşarken
kameranın önüne gelir gömleği yırtar ve Superman
amblemi çıkar.bu şekilde bitse güzel bi son olurdu
insanlar
korku içinde kaçışırken Clark caddede koşarken
aynen katılıorum, gerçekten eğer böle bi şekilde bitirirlerse acayip etkileyici olur...
...Clark caddede koşarken
Ayıgba ve Rolling arkadaşımıza bende katılıyorum.Yüksek olasılıkda da böyle bitecektir.Hemde sade ve güzel 1 son olur.
gizemlover 27-12-06, 05:02 clarkla lex arkadaş kalsın clark lexe sırrını söylesin ve lana ya da söölesin o çirkin lois lane ile olmasın jonathan ölmesin clark ile lana metropolis e taşınsın
Öyle bir son olması imkansız gibi...:D
Bence Clark önce uçmayı öğrenecek sonra yavaş yavaş supermane dönüşecek.Hem Clark uçmaktan korkuyo.Bu biraz zaman alacak.Nasıl uçacağınıda merak ediyorum nasıl başlıcak uçmaya.Bu kolay olmasa gerek.Hem uçmaya başlasa bile dünyayı kurtarmayı öğrenmesi gerekecek.Bunu yaparkende kendini gizlemeli.Bunun içinde kendine kostüm tasarlamaya başlıcak.Değişik değişik kostümler çıkacak meydana.İçlerinden en iyi olanı bulmaya çalışacaktır.Tabii bunlar biraz zaman alacak.Buda bize dizinin biraz uzayacağını gösteriyo 8. sezon olabilir.Önünde daha çok yol var.Bide dizi öyle kostümü gösterip biterse üzülürüm.Bir kaç bölüm giysin.Doya doya izleyelim.Dizi bitincede sinema filmini beklemeye başlayalım.Böylesi daha iyi olur .Zaten sık sık göremiyoruz o meşhur kostümü doya doya bakalım.İçimizin pası silinsin.Elimde olsa gidip orjinal bir kostüm alırdım.Çok seviyorum...
Bence Clark önce uçmayı öğrenecek sonra yavaş yavaş supermane dönüşecek.Hem Clark uçmaktan korkuyo.Bu biraz zaman alacak.Nasıl uçacağınıda merak ediyorum nasıl başlıcak uçmaya.Bu kolay olmasa gerek.Hem uçmaya başlasa bile dünyayı kurtarmayı öğrenmesi gerekecek.Bunu yaparkende kendini gizlemeli.Bunun içinde kendine kostüm tasarlamaya başlıcak.Değişik değişik kostümler çıkacak meydana.İçlerinden en iyi olanı bulmaya çalışacaktır.Tabii bunlar biraz zaman alacak.Buda bize dizinin biraz uzayacağını gösteriyo 8. sezon olabilir.Önünde daha çok yol var.Bide dizi öyle kostümü gösterip biterse üzülürüm.Bir kaç bölüm giysin.Doya doya izleyelim.Dizi bitincede sinema filmini beklemeye başlayalım.Böylesi daha iyi olur .Zaten sık sık göremiyoruz o meşhur kostümü doya doya bakalım.İçimizin pası silinsin.Elimde olsa gidip orjinal bir kostüm alırdım.Çok seviyorum...
güzel son düşünmüşsün ama bnim hatırladığıma göre superman 1 filminde superman kostümüyle birlikte konuluyodu sanırsam gemiye kostüm bulmasına gerek yok yani kostüm geminin içinde ;)
bu dizide neler olacağı bilinmez
mertfırtına 25-01-07, 20:48 arkadaşlar bence lana-clark lı bir son değil superman in superman olduğu ve sonun filmlere zekice bağlandığı bir son olmalı. İşte o zaman iyiki izlemişim diziyi derim. bir de merak ettiğim. clark ın superman kıyafetinin tasarımını nasıl bulacağı...:img-pilot
sanırım herkesin merak ettiği de bu
güzel son düşünmüşsün ama bnim hatırladığıma göre superman 1 filminde superman kostümüyle birlikte konuluyodu sanırsam gemiye kostüm bulmasına gerek yok yani kostüm geminin içinde ;)
bu mesajımı dikatli okursanız kostümü nsl buluyo belki anlarsınız yine ben anlamadım derseniz superman 1 filmini izleyin yapabilceğim bişey kalmadı
Tamam orası doğru da öyle hemen bulması pek zevkli olmaz.Biraz uğraşsın.Bu dizi bize superman filmlerinden çok farklı şeyler gösterdi nede olsa.Bunuda göstersin..
Benim fikrim gercek superman kurgusundan kopup clark 1n insanliga sirt cevirmesi ve lexle birlikte dunyayi yonetmeye calismasi cok zevkli bir son olur
Gio Giotto 14-04-07, 00:52 Bence Clark önce uçmayı öğrenecek sonra yavaş yavaş supermane dönüşecek.Hem Clark uçmaktan korkuyo.Bu biraz zaman alacak.Nasıl uçacağınıda merak ediyorum nasıl başlıcak uçmaya.Bu kolay olmasa gerek.Hem uçmaya başlasa bile dünyayı kurtarmayı öğrenmesi gerekecek.Bunu yaparkende kendini gizlemeli.Bunun içinde kendine kostüm tasarlamaya başlıcak.Değişik değişik kostümler çıkacak meydana.İçlerinden en iyi olanı bulmaya çalışacaktır.Tabii bunlar biraz zaman alacak.Buda bize dizinin biraz uzayacağını gösteriyo 8. sezon olabilir.Önünde daha çok yol var.Bide dizi öyle kostümü gösterip biterse üzülürüm.Bir kaç bölüm giysin.Doya doya izleyelim.Dizi bitincede sinema filmini beklemeye başlayalım.Böylesi daha iyi olur .Zaten sık sık göremiyoruz o meşhur kostümü doya doya bakalım.İçimizin pası silinsin.Elimde olsa gidip orjinal bir kostüm alırdım.Çok seviyorum...
Çok güzel düşünmüşün kardeşim ama malesef senaristlerin karar kıldıklarını açıkladıkları bazi noktalar var;Spoiler uyarısı olmadığı için yazmıyacağım şimdi ama Lois Lane ve uçması konusunda çok hevesli olma diyeceğim sadece :img-wink:
lara_cansel 14-04-07, 11:00 clarkla lex arkadaş kalsın clark lexe sırrını söylesin ve lana ya da söölesin o çirkin lois lane ile olmasın jonathan ölmesin clark ile lana metropolis e taşınsın
evet iyi olurdu:D
ben süpermeni kıskanıyorum bu diziyide o yüzden çok sevdim çünkü clark ı ön planı cıkardı. eskiden clark ezik ötesi bir yaratıktı hep. kimse varlığını bilmezdi herkes süpermene aşıktı. ki yapımcılarda benim gibi düşünmüş olmalılarki 6 sezondur süperden eser yok bikaç sezonda cıkacağını sanmıyorum.
supermen bigün ortaya cıkarsa bile yine clark ın hayatı ön plana alınmalı
herkes loise clark yakıstırması yapıyo. yaa loise supermene asık clark a değilki. ee öle bi erkeğe her kız asık olur zaten bu yüzden loise çok özel bir karakter değil bence.
diziyi bilinen supermen hikayesinin dısına cıkarabilirlerse lana clark lı ve supermen li bir son tatlı olurdu bence. ama yinede lana yı eşşek sudan gelinceye kadar bir dövmesi gerek clark ın. sürünmesini istiyom vala lana nın :img-hyste :img-hyste
lex te yaptıklarının cezasını cekmesi için hapse tıkılır.
Boby Halvert 08-06-07, 08:36 Bence Ya Bir Kabus Görmüş Gibi Uyanmalı, Ya da baş kahramanımız yaşlanıp pbir park da bu hikayeyi çocuklara anlatarak çocuklar şaşırıp
"AAAA", "ooooo", "Yeah" gibi sesler çıkarmalı tabi arada!
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
clark kent i artık tamamen süpermene çevirmelerini isterdim bu ne yaw paraları yok anladıkta olmuyor yani bir uçurtamadılar clark'ı ....
clark sonunda lanayla olmasında kimle olursa olsun aslında lois olur bence hemde gayet güzel olur:happy0064
lois ile ilgili olarak söylenen '' lois superman'e aşıktı. clark'e değil'' sözlerini doğru bulmuyorum... sonuçta superman clark'ın asıl kimliği!!! clark smallville de yaşayan bir çiftlik çocuğu değil.. normal biri değil zaten!!! clark'ın asıl kimliği zaten superman!!!
ayrıca 4 sezondur lana'nın '' bir insanı tanıdığını sanıyorsun ama sonra senden birşeyler gizlediğini öğreniyorsun'' repliğinden gına geldi!! güya clark'a laf çarpıtacak!! söylemiyo işte sırrını zorla mı yahu???
en komik bölümde kuşkusuz 4. sezon'un ilk bölümünde jason'ın lana'yla olan repliğiydi '' afedersiniz bayan kızarkadaşıma bir hediye almak istiyorum... ile başlayan sonu yine clark'a uzanan bir cümle.. kız arkadaşım zamanında çok hayal kırıklığı yaşamış, biri onu çok kırmış bu yüzden başkasına güvenemiyo... gibi bir cümleydi...
sırf bu sebeplerden ötürü smallville'in şu şekilde bitmesini isterim: LANA ÖLSÜN.. ÖLSÜN.. ÖLSÜN... ÖLSÜN...
düşüncelerine kesinlikle katılıyorum lana artık iyice kabak tadı vermeye başladı 5.ve 6. sezonda insanda farklı kızgınlıklarda uynadırıyor. Superman den kim etkilenmezki elbette lois de etkilenmiştir. Ama şu tespit doğru superman zaten clark. Elbette şunu düşnmüyor değilim aşkını önce clarka açabilir mi lois?
Dizinin sonu içinse isterim ki 2 sezon sonra clark o bildiğimiz efsane S amblemli kostümü ve peleriniyle görelim. Lana nın öldüğü, clarkın sıkı takımlar içerisinde hiç olmadığı kadar yetişkin gibi göründüğü ve loisle olan didişmeleri(elbette aşkları) bence bunlar çok iyi olurdu.
Lois Clarka diil süpermane aşık diyenler şuanki Lois Clark elektriklenmesini görmüo mu?Daha süperman olayı da yok hem.
ya daldım sonunu yazmayı unuttum.bence son sahne şöle olmalı süperman kahramanlık yapmak için uzaklardan uçmaya başlar sora görüş alanına girer ve göğsündeki Sye zoom yapılır.gayet klasik bi final sahnesi işte.
clark lana ile lois arasında kalsın ama loisi seçsin lana da mutsuz bir şekilde özgür kız olsun TAM BİR TÜRK FİLMİ gi oldu:D:img-yes::happy0064
Spoiler ; Smallville SON..
1-Clark eğitimini tamamlayacak,ve sahip olması gereken tüm güçlerini keşfedicek ( uçmak,hipnotize vs vs vs )
2-Clark ı Superman e dönüştürüp MEŞHUR kostümünü giydircekler sezon finalinde...
3-Smallville den ayrılıcak,metropolise yerleşicek ve lois lane ile aynı yerde yani DAILY PLANET te muhabir olarak işe başlıcak.(daily planette çalışmasının sebebi insanlığa daha çabuk yardım edebilmek,metropolis ayrıcalıklı tabi çünkü metropolisteki her suç anında daily planette ;) )
4-Lois lane e aşık olmaya başlıcak,ama lois le hep ATIŞMALI,UKALA ve SICAK bi arkadaşlıkları oldugu için hislerini bastırıcak.
tabi en önemli olay bizim için superman e dönüşüp o kostümü giymesi... :D
smallville THE END aynen böyle olucak ;)
Herkesin istediği gibi Clark süpermen giysisini giysin:img-in_lo Sonrada Lois ile evlensin:good:
4ewerbrucas 05-02-08, 23:22 bence clark ile lois birleşsin lana ölsün...sinir olmaya başladım şimdi de lex"ime kapıştı lahana uyzu oluyorum bir ana önce ölsün
Öncelikle dizinin bitmesini hiç istemezdim ama yine de Clark'ın kılına bile zarar gelmeden tekrar Lana'yla birleiştiği ve mutluluğa doğru yolculuğa çıktıkları bir bölüm olurdu herhalde:img-icecr
Lana aslında bir an önce ölsün.Sıkıldım Lana'dan.Clark Lois'e aşık olsun (zaten olacak ama olsun).
Chloe ile dostlukları bir ömür boyunca sürsün.
Dizi 10 sezon sürsün :D
yagmur_montana 25-02-08, 17:45 lana , lex le mutlu mesut yaşasın , şeytani bir çift olsunlar : P lois ve clark birlikte olsun ..
|