daybreak
26-01-05, 07:48
geçen haftaki bölümde mithatın sahranın önüne diz çöküp yaptığı konuşmayı yazabilecek birisi var mııı
|
Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmza/Özel Çalışmalara Yorumlar Sayfalar :
[1]
2
daybreak 26-01-05, 07:48 geçen haftaki bölümde mithatın sahranın önüne diz çöküp yaptığı konuşmayı yazabilecek birisi var mııı daybreak 26-01-05, 15:57 ya hani şu gözlerime bak falan diyen sahne :?: forgetmenot 26-01-05, 17:06 Diyalogları okuyup,etkilenmemek için,taş olmak gerekir.Oya Yüce Yazı Grubu, biri hariç, kadınlardan oluşuyor, ondan olabilir mi acaba?Yazanların da,yaşatanların da kalemine,diline,yüreğine sağlık! daybreak 27-01-05, 10:01 çok güzeller yaaaa. ellerine sağlık. bu replik yazma işinde ustasın OXFORD 27-01-05, 10:16 çok güzeller yaaaa. ellerine sağlık. bu replik yazma işinde ustasın usta olan kim ben pek anlamadım. :? özge daybreak 27-01-05, 10:20 handenur ve sen... OXFORD 27-01-05, 10:22 teşekkür ederim.hatta ederiz. özge etelh 27-01-05, 11:17 arkadaşlar.. dünkü bölümde düğünden sonra odalarında geçen konuşmaları yazabilecek biri var mı? Özellikle Mithat'ın en son söylediği bir cümle vardı... Hatırlayan var mı :?: etelh 27-01-05, 12:44 işte bu konuşmadan sonra birkaç cümle daha söylendi... Hatta Sahra Mithat'ın son cümlesiyle hemen konuyu geçiştirdi.. onu hatırlayan veya kaydeden biri....... :cry: justin_girl 27-01-05, 12:50 yaa inanmıyorum :cry: ağlamak istiyorum :cry: bukadar güzel konuşmaların geçtiğine :x :x yaa ben nasıl izleyemedim nekadar aptalım nasıl kaçırdım ya :cry: :cry: umrım en kısa zamanda kanald'e yenilerde yeni bölümü yerleşitirirler :cry: daybreak 27-01-05, 13:08 bence bu duygusallık ve buram buram romantizm senaristlerimizin bayan olması. bu gerçekten çok büyük bir nimet. gunebakan 27-01-05, 13:21 arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık. gerçekten müthiş. seyretmesi de okuması da. özellikle mithat'ın replikleri o kadar güzelki ve serhat bu rolü o kadar güzel oynuyor ki. OXFORD 27-01-05, 13:29 Oya Yüce Yazı Grubuna tsklerimi iletiyorum ya etkileyici kelimeler bir konusmada bu kadarmi yer alir ve en büyüleyici sözler nasil bir yetenekle bulusup ortaya cikiyorki okudugumuzda bile sanki simdi izliyormus gibi heyecanlanir ve o duygulari hissederiz .tek kelimeyle harikalar. handenurve OXFORD sizede cok tesekkürler bu replikleri bizimle paylastiginiz icin. hiçbirşey değil edacım.siz yeterki replik isteyin.bende daha bol birşey yok zaten. özge gunebakan 27-01-05, 13:31 yorumlarda güzel siz yeter ki yazın biz okuruz hem de büyük bir zevkle daybreak 27-01-05, 13:37 walla böyle güzel yazılır da ben okumam demem walla. çok güzeller yaaa. shuis 27-01-05, 16:09 işte bu konuşmadan sonra birkaç cümle daha söylendi... Hatta Sahra Mithat'ın son cümlesiyle hemen konuyu geçiştirdi.. onu hatırlayan veya kaydeden biri....... :cry: Mithat sadece "başka bir odada uyuyabilirim" diyor. Ondan sonraki sahnede de yataktalar. gunebakan 27-01-05, 19:21 Mithat: Sahra! (Sahra'nın elindeki kadehi alır, kendisininkiyle birlikte sandığın üstüne koyar) seni tanıyorum ben! Hangi hayat, hangi zamandı bilemiyorum ben ama yaşadık biz. İçimdeki özlemin kaynağı işte bu meçhul geçmiş. Belki hiç başlamamış, belki yarım kalmış bir aşkın mirası. Belki umudum, inancım da bu yüzden. Benim seni tanıdığım gibi senin de beni hatırlayacağına dair büyük bir inanç taşıyorum içimde. Bir an düne uyanacağız ve yorgun ruhlarımız, kurtarıcılarını bulacak. Düş, gerçek olacak sanki bu en güzeli söyleyecek söz dahi bulamıyorum. :cry: gunebakan 27-01-05, 21:27 handenur benden önce yazmışsın zaten. teşekkürler. :lol: :lol: :lol: handenur 27-01-05, 21:28 birşey değil.... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) daybreak 28-01-05, 13:21 yaaa bir istekte bulunabilir miyim peçete arası. hani feyza sarhoş olup sahrayı çağırmıştı sonra da mithat gelmişti. o sırada konuşulanları yazabilir misin gunebakan 28-01-05, 19:07 çok güzel anlatmışsın. ellerine ve yorumuna sağlık. :wink: :wink: :wink: nurgl 28-01-05, 19:08 abi buneyaa nerden buldun bunlari? OXFORD 28-01-05, 19:37 çok güzel anlatmışsın. ellerine ve yorumuna sağlık. :wink: :wink: :wink: rica ederim.umarım herkes beğenmiştir. özge OXFORD 28-01-05, 19:38 abi buneyaa nerden buldun bunlari? bu soru bana mı?eğer banaysa ben telefonuma kaydediyorum özge gunebakan 28-01-05, 19:40 abi buneyaa nerden buldun bunlari? bu soru bana mı?eğer banaysa ben telefonuma kaydediyorum özge nasıl beceriyorsun bu işi. bi de sana birşey daha sorcam. bu avatar nasıl değiştiriliyor ben beceremedim valla :( yardımcı olursan çok sevinirim. OXFORD 28-01-05, 19:43 avatar.profil bölümüne gir.ağaşıda seçenkeler var.başka bir url,kendi bilgisyarın falan.ordan seç.sonra gönder.bak abkalım oldu mu? özge gunebakan 28-01-05, 19:55 6 kb'dan az olmalıdır diyor. bir türlü anlayamadım. nurgl 28-01-05, 20:11 inanmiyorum sana özge.helal yani.... ben dizinin tekrarini hafta sonu izlemek icin saat 12 den aksam 7 ye kadar bkliyorum...mantikli bi yol... :wink: OXFORD 28-01-05, 21:39 inanmiyorum sana özge.helal yani.... ben dizinin tekrarini hafta sonu izlemek icin saat 12 den aksam 7 ye kadar bkliyorum...mantikli bi yol... :wink: teşekkür ederim.isediğiniz bölümler olursa ararım.bulursam yazabilirim.söylemeniz yeterli. özge gunebakan 28-01-05, 21:45 yaşasın oldu. sağol ÖZGE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OXFORD 28-01-05, 21:51 birşey değil.oh be sonunda birine yararım dokundu.bana gereksiz derlerde biraz fala konuşurum(ona ne şüphe :lol: )avatarın çok güzel.eee...ne diyim güle güle kullan. özge gunebakan 28-01-05, 21:52 birşey değil.oh be sonunda birine yararım dokundu.bana gereksiz derlerde biraz fala konuşurum(ona ne şüphe :lol: )avatarın çok güzel.eee...ne diyim güle güle kullan. özge sağol canım. sinana 28-01-05, 23:15 handenur ooo aşmıssınız siz yaa ;) maşallah etelh 29-01-05, 08:33 inanmiyorum sana özge.helal yani.... ben dizinin tekrarini hafta sonu izlemek icin saat 12 den aksam 7 ye kadar bkliyorum...mantikli bi yol... :wink: teşekkür ederim.isediğiniz bölümler olursa ararım.bulursam yazabilirim.söylemeniz yeterli. özge son bölümde Mithat'ın bir cümlesi vardı ama henüz kimse yazmadı.. Bir de onu yazsan ne kadar iyi olur... Sahra ile aralarında geçen bir konuşmanın son cümlesiydi.. Yerini hatırlamıyorum ama... sinana 29-01-05, 13:19 heee doru yaa yani yatıolardı sonra mithat sahraya sen zaten sahipsin falan dedi ;) çok güseldi eğer o ise... handenur 29-01-05, 20:14 ya oxford senin şu yorumlarına bayılıyorum... çok gülüyorum.. devam... etelh 29-01-05, 20:58 son bölümde Mithat'ın bir cümlesi vardı ama henüz kimse yazmadı.. Bir de onu yazsan ne kadar iyi olur... Sahra ile aralarında geçen bir konuşmanın son cümlesiydi.. Yerini hatırlamıyorum ama... bu mu etelh?... Mithat: iyi geceler prenses:... Sahra: senden şüphelendiğim için bağişla beni ne olur.. Mithat: unuttum bile... Sahra: gerçek bir aşkı hak edıyorsun... Mithat:[b] SENSE ONA SAHIPSIN.... gerçi bu repliği 1. sayfaya yazmıştım ama belki budur diye düşündüm... yok yaa.. bu da deil.. galiba tekrar seyretmem lazım orayı yakalamam için.. shuis 29-01-05, 21:00 söylendiği yer ve zamanı hatırlıyor musun?Belki ona göre bulunabilir sinana 29-01-05, 21:01 ama şansa falan olsa gerek benimkine denk geldi ;) yatakta söledi laflar oydu tşkler handenur...etmeyi unutmu$um iyi oLdu handenur 29-01-05, 21:13 son bölümde Mithat'ın bir cümlesi vardı ama henüz kimse yazmadı.. Bir de onu yazsan ne kadar iyi olur... Sahra ile aralarında geçen bir konuşmanın son cümlesiydi.. Yerini hatırlamıyorum ama... bu mu etelh?... Mithat: iyi geceler prenses:... Sahra: senden şüphelendiğim için bağişla beni ne olur.. Mithat: unuttum bile... Sahra: gerçek bir aşkı hak edıyorsun... Mithat:[b] SENSE ONA SAHIPSIN.... gerçi bu repliği 1. sayfaya yazmıştım ama belki budur diye düşündüm... yok yaa.. bu da deil.. galiba tekrar seyretmem lazım orayı yakalamam için.. son bölümde olduğuna eminmisin?? sahra ile mithatın bütün konuşmalarını yazdım sayılır.. handenur 29-01-05, 21:21 sahra ipeği çok özlediğini söylediğinde mithat.. üstelik bütün gerçekler yanında olmak uğruna yalan olmaya razıysa.... diye söylediği konuşma mı???? etelh 29-01-05, 21:23 sahra ipeği çok özlediğini söylediğinde mithat.. üstelik bütün gerçekler yanında olmak uğruna yalan olmaya razıysa.... diye söylediği konuşma mı???? işte bu... :D etelh 29-01-05, 21:27 bu cümleyi ilk defa yazdın deil mi handenur.... o cümlede tam olarak algılayamamıştım ne demek istediğini, tekrar duymam gerekiyordu.. o yüzden bütün gün inatla her yazılana bu deil dedim... çok saol sonunda bulundu cümle... :wink: handenur 29-01-05, 21:30 tamam... bunun birebir sözlerini yazacağim ama bu bilgisayarda kayıtlı değil... ilk fırsatta yazarım... zaten konuşmanın başlarını 1.sayfada yazmıştım sonunu getirmemişim.... düğüne gitmek için evden çıkmadan önceki son konuşmalarıydı.. etelh 29-01-05, 21:35 tamam... bunun birebir sözlerini yazacağim ama bu bilgisayarda kayıtlı değil... ilk fırsatta yazarım... zaten konuşmanın başlarını 1.sayfada yazmıştım sonunu getirmemişim.... düğüne gitmek için evden çıkmadan önceki son konuşmalarıydı.. eyvallah.. mykayra 30-01-05, 04:05 Mithat: Sahra! Seni tanıyorum ben! Hangi hayat, hangi zamandı bilemiyorum ben ama yaşadık biz. İçimdeki özlemin kaynağı işte bu meçhul geçmiş. Belki hiç başlamamış, belki yarım kalmış bir aşkın mirası. Belki umudum, inancım da bu yüzden. Benim seni tanıdığım gibi senin de beni hatırlayacağına dair büyük bir inanç taşıyorum içimde. Bir an düne uyanacağız ve yorgun ruhlarımız, kurtarıcılarını bulacak. Düş, gerçek olacak sanki. "Düne uyanmak"... Ne güzide bir şiirsel kalıp... "Meçhul geçmiş"in tozlu sayfalarında kalbindeki tıkırtıların müsebbibini ararken, yüreğinde varlığını bir sadise bile unutmadan hisseden, her geçen gün o nedene daha sıkı sarılan bir karakter... İşte Mithat bu... OXFORD 30-01-05, 09:53 handenur sen bu replik işinde harikasın.vallah kutlarım... özge handenur 30-01-05, 12:19 handenur sen bu replik işinde harikasın.vallah kutlarım... özge teşekkür ederim ÖZGE... sende öylesin, hele yorumların harika... OXFORD 30-01-05, 12:31 handenur sen bu replik işinde harikasın.vallah kutlarım... özge teşekkür ederim ÖZGE... sende öylesin, hele yorumların harika... sağol canım... özge etelh 30-01-05, 13:17 Sahra: bunu yaptığımıza inanamıyorum.. Mithat:evet bi nevi nikah tazeliyoruz işte fena mı.. Sahra:bütün söylediğimiz yalanların sonu gelecekmi dersin? Mithat:amaca giden yolda her şey mubahtır derler.. Sahra:yinede yalandan nefret ediyorum.. Mithat: bizim söylediklerimiz pembe yalanlar Sahra.. mutlulugun kapısını açacak olan sözler.... ne yazikki o kapıdan içeriye elimizi kolumuzu sallayarak giremiyoruz.. Sahra: çünkü kapıda zebaniler nöbet tutuyor. Mithat: ve kızın onların elinde... devamı... Sahra: ipeği çok özlüyorum... Mithat: işte buda senin bütün yalanlarını aklamaya yeter... üstelik bütün gerçekler yanında olabilmek uğruna yalan olmaya razıysa... etelh için... eyvallah.. çok saol handenur.. nurgl 01-02-05, 13:36 ya özgeee!!!! ya handenuuurr!!! abi siz nesiniz yaa?harikasiniz.hepsini kafanizda nasil tutuyounuz anlamiyorum valla helal olsun canlarim benim saolun :) bahar475 02-02-05, 21:26 Handenurcum, o çok güzel sahnelerin repliklerini buraya yazip, bizlerle paylastigin için çok tesekkür ederim :wink: handenur 02-02-05, 23:11 Handenurcum, o çok güzel sahnelerin repliklerini buraya yazip, bizlerle paylastigin için çok tesekkür ederim :wink: sağol.... bahar okuduğun ve beğendiğin için ben teşekkür ederiiim... forgetmenot 03-02-05, 00:40 Handenur ve daha önce replik yazan bütün Sahraseverler elleriniz dert görmesin. handenur 03-02-05, 00:48 teşekkür ederim Forgetmenot... Lavenia 03-02-05, 07:14 Ya replikleri yazan tüm arkadaslara çooooook çoooook tesekkürler hepsini bilgisayarima kaydediyorum...Ya bu ne yaa,,,mahvettiler beni... Emeei geçen herkese binlerce tesekkür... daybreak 03-02-05, 12:36 replikler bölümünden OXFORD'un eksikliği belli oluyor ama handenur yokluğunu aratmıyor ... babyblue 04-02-05, 03:13 Sevgili Handenur ne denebilir ki sen bu işin ustasısın gerçekten :D gece gece o güzel sahneleri hatırlatıp güzüme kocaman bi gülümseme kondurdun çok teşekkürler... Not:Dün gece için tekrar teşekkürler canım :) nurgl 04-02-05, 13:58 handenur ve özge siz harikasiniz.replikler süper. cok saolun.birde özge nerelerde ...onun o replik arasinda ki yorumlarini özledim..:) handenur 04-02-05, 14:15 Teşekkür ederim arkadaşlar.. nurgl 04-02-05, 16:55 yok arkasaim bu replik daha önce yazilmamamisti. bende bu repliki istiyodum saol.yorumlarin icinde:) :) :) nurgl 04-02-05, 17:12 ayy olmazmi? özge replik yaparda replik güzel olmazmi .ayip ettin heralde güzel oldu.sey sahnesini yazsan ne makbule gecer.bi bilsen. sahranin salonda mithata sarildigi an... simdiden tsekkürler nurgl 04-02-05, 18:03 bubu.ellerine saglik zahmet oldu canim saol coook tesekkür nurgl 04-02-05, 19:36 canim ya sende bisey isticem.hani mithat la sahra evlendikten sonra mithat sahrayi bi at ciftligine götürüyo.onu yazsan oda cok makbile gecer.tabi hala aklindaysalar.... orda mithat sahraya cok güzel bisey dio... bahar475 04-02-05, 19:40 Ay Özgecim ekledigin replikler için çooook tesekkür ederim, ellerine saglik... :wink: OXFORD 04-02-05, 19:49 Ay Özgecim ekledigin replikler için çooook tesekkür ederim, ellerine saglik... :wink: rica ederim.sağol. özge gunebakan 05-02-05, 10:28 hayır özgecim kızmadık. çok güzel siz yazmaya devam edin. :wink: nurgl 05-02-05, 16:50 caniimm ya saol allerine saglik...biz sana haber veririz..... nurgl 05-02-05, 16:53 ya var ya özge yani nerden buluyosun böyle mizah laflari.adamin polonik teli falan valla burda gülme krizine girdim :lol: :D OXFORD 05-02-05, 16:55 içimden geliyor.bende yazıyorum.ama mithatın telefonun müziğide harika yani. özge anastacia 05-02-05, 23:33 YA Özgecim sana bisey sormak istiyom.Mithatin Sahra ile tanistigi ani yazabilirmisin :?: ben o bölümlere malesef bakamadim,bide Mithatin konaga gelip Nili ilk gördügü anki konusma :wink: sinana 05-02-05, 23:37 : )))) şuraya bak yaaa istek parça gibi isteniyor artık replikler handenur iyi konu seçmissin tebrikler :P oxford banada 9 bölümün 23.dakikasını yazsana :p nurgl 05-02-05, 23:40 olum alemsin sen yaaa valla.napalim doyamiyoruzki ..... gunebakan 06-02-05, 11:40 devamını da istiyoruz ÖZGE. :D :D :D gunebakan 06-02-05, 14:22 gunebakan devamını ister de ben yamazmıyım.nerde kalmıştık.hah..sahra yine birşeyleri anlamıyordu. mithat:kim olduğunu bilmedğim biri için şerh koyamam.op tablette ne yazdığını biliyorum.şarkıyı dinleyin.ne diyor.(şarkı fransızca.)boşuna uğraşmayın.çünkü fransaızca bilmiyorsunuz. sahra:evet ama... mithat:arapça da bilmiyorsunuz.bu durumda sizin faslı biri olduğunuza hele bir prenses olduğunuza inanamam.kimsin sen?bana gerçek yüzünü göster. sahra yalvarır gibi bakar.ama mithat bu anlar mı?lini sahranın peçesine ***ürür. sahra:lütfen yapmayın. mithat elini çeker. mithat:sensin.bir peçenin arkasına gizlenebilicek kadar güzel ve cesur...SAHRA... sahra artık bu sırrı saklayamaz.ve peçesini açar. özge sağol özgecim. nurgl 06-02-05, 14:34 özge hayirdir niye ciktin...? replik olayi falanmi? =))) OXFORD 06-02-05, 14:48 ya benim bilgisayarın huyu be nurgül.kendi kendine çıktı.baktım sende cevap yok.bende çıktım.bak giriyorum. özge nurgl 06-02-05, 16:31 saol canim ellerine saglik handenur 06-02-05, 23:15 ve mithat ile nil dişarıya çıkar.. Nil: bana gerçegi söyle onu nerden buldun? Mithat:önce sen gerçegi söyle. Nil: ne demek istiyorsun? Mithat:o heykeli sen almıştın Nil:saçma... Mithat: kocanla ikiniz... sonra o.... cemal onu getirip bir antikacıya sattı... Nil:[/b]bütün bunları nerden bilebilirsin? Mithat: hoşcakal.... bu konuşmalar hangi bölümde geçiyor handenur? seyretmediğim bölümler sanırım.. kanald'nin sayfasından seyredeyim..[/quote] 4. bölümdü etelh... kolay gelsin sana anastacia 07-02-05, 00:40 slm özgecim sagol evet ardigim buydu yeniden tessekür ederim :wink: :wink: handenur sanada tessekür ederim bak bu bölümlere hic bakmadim.ama sizin sayenizde bakmis gibi oldum :wink: :roll: 8) gercekten elleriniz dert görmesin anastacia 07-02-05, 04:26 özgecim senden bir istegim daha var.hani Sahranin mithata yüzünü actigi hani cemalin kardesi oldugunu söyledigi yer onuda yazarsan sevinirim:roll: :wink: anastacia 07-02-05, 18:47 sagol özgecim evet aradim buydu :oops: :wink: sana okulunda basarilar dilerim :wink: :roll: OXFORD 07-02-05, 18:52 teşekkür ederim canım.okulla bir sorunum yok.onun için siteyi ekmem. özge daybreak 08-02-05, 14:58 mükemmel olmuş yine replikler. bu hafta da aynı performansı bekliyorum sizlerden :) daybreak 08-02-05, 15:24 bunu sen mi yaptın harikasın yaaa hem de ilk denemende... muhteşem arkadaşım benim. pinkzone 08-02-05, 15:30 bunu sen mi yaptın harikasın yaaa hem de ilk denemende... muhteşem arkadaşım benim. sağol beğendiğin için ama bu resimlerle repliklerde ilk denmem benim daha önceki çalışmalarımı görmek istiyorsan aliye sayfasında özel çalışmalar bak daybreak 08-02-05, 15:48 nasıl yapıyorsun bunları hadi bi öğretiver ablaya. bak resim eklemeyi öğrendim. avatar koordinatörüm sensin. bi bu iş kaldı el atmadığım. pinkzone 08-02-05, 15:51 valla bende kolauy öğrenmedim çünkü kendi çabalarımla öğrendim bir program var onun üzerinde biraz çalış öğrenirsin photobrush ve easy picture bu progrmalrı internette arat ve indir üzerlerinde çalış öğrenirsin bende bu şekil öğrendim çünkü daybreak 08-02-05, 16:57 ooo çok zor şeylerden bahsediyorsun sennn.. öğrenmeye vaktim yok walla :) anastacia 08-02-05, 19:54 bu son replik sahane olmus vay be :oops: 8) gülündikeni 09-02-05, 14:54 Merhaba sahracilar ben hollandadan yaziyorum.Ben sadece burada yazilanlari okuyordum simdi yazmasinida ogrendim.Ben bir ev hanimiyim burada tek zevkim dizi izlemek sahra dizisinin bagimlisiyim Mithati cok seviyorum.Belki arada replik felan yaza bilirim. Gulundikeni OXFORD 09-02-05, 21:05 merhaba arkadaşlar.bir bölümü daha geride bıraktık.yoğunluğumdan dolayı okuldan yani aldığım bir karar var.burda replik ayzmıyorum.repliklerimi okumak isteyenker www.sahradizi.net adresine gelebilirler.ama yorumlarımda burdayım. özge justin_girl 10-02-05, 13:01 ELLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR Replikleri iyiki yazıyorsunuz okurken bile etkileniyor insan bide izleyince bıraktığı etkisi bi okadar harika :wink: anastacia 10-02-05, 18:01 ELLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR Replikleri iyiki yazıyorsunuz okurken bile etkileniyor insan bide izleyince bıraktığı etkisi bi okadar harika :wink: EVET SANA KATILIYORUM.. :wink: :roll: gercektende bende ne bölümler kacirmisim diyom :cry: :cry: umarim su kanal d sonradan tekrar yayinlar. :cry: :? anastacia 17-02-05, 11:04 shuis seninde eline saglik bu repliklrei yazdigin icin ya söyle bir zaman tünelinden gecmis gibi oluyo insan :P bu replikleri okuyunca yani kendi adima konusuyorum :roll: tekrar sagol 8) :) shuis 17-02-05, 15:08 shuis seninde eline saglik bu repliklrei yazdigin icin ya söyle bir zaman tünelinden gecmis gibi oluyo insan :P bu replikleri okuyunca yani kendi adima konusuyorum :roll: tekrar sagol 8) :) rica ederim, beğenmene çok sevindim :D ...diğer arkadaşlar öbür siteye yazdığı için buradaki replik bölümü boş kaldı, dolayısıyla orayı takip etmeyenler için buraya da yazmak gerek diye düşündüm.elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım... anastacia 01-03-05, 11:11 sevgili justin_girl harika bir resimli replik olmus ellerine saglik,ya ben senin yaptigin siteye malesef giremiyorum offf ya :cry: burayi bos birakmiyan arkadaslarada yazdiklari repliklre icin tessekkür ederim :wink: lasin 18-03-05, 19:50 ellerinize sağlık çok güzel replikler yazıyosunuz :) bahar475 26-03-05, 21:05 Replikleri buraya yazmak için, vakit ayiran ve emek harcayan arkadaslara bin bir tesekkür ederim, cidden çok güzeller :wink: Oku oku, doyamiyorum bir türlü :D lasin 27-03-05, 16:55 evet gerçekten çok güzel olmuş sanki diziyi görüntüsüz izliyor gibiyim gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık :) lasin 02-04-05, 19:41 çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık lasin 02-04-05, 19:53 evet evet çok beğendik :!: :!: :!: OXFORD 03-04-05, 13:26 beğendiğine sevindim.sağol... özge ARIMAYA 17-06-05, 15:46 Replik yazan arkadaslara Ç O K tesekkur etmek istiyorum. süper olmus. Okurken izlemiş kadar oluyoruz ... Ellerinize emeğinize sağlık azobel 19-07-05, 08:39 teşekkürler ellerinize saglık o güzellikleri yeniden yaşattıgınız için harikaydı :D :D :D azobel 28-07-05, 15:40 Replik yazabilen arkadaşlar nerdesiniz hadi bizi eskilere götürüp yeniden o muhteşem güzellikleri yaşatsanız ne olur :D dazzle 28-07-05, 19:25 offff yaaa çok özledim videolar var ama kesmiyo yaaaaa :confused: azobel 29-07-05, 12:01 canın sag olsun ne istersen sana feda oxford teşekkür ederim .... :D :D :D dazzle 02-08-05, 18:06 hani yenileriiiiiii defne123 08-08-05, 14:14 Ya bi şi sorucam ben replikleri hatırlıyor musunuz yoksa bir siteden alıntı falan mı yapıyosunuz bu arada sahrayı kanal d de tekrar wermeye başladılar ilgililere saat 15:50 de falan OXFORD 08-08-05, 20:00 kendi adıma tabiki ben yazıyorum.ilk sayfalarda da görebilirsin...sahra'nın tekrarı içinde sana önce bir günaydın sonra da yine de teşekkür ederim. gülündikeni 08-08-05, 20:57 Ya bi şi sorucam ben replikleri hatırlıyor musunuz yoksa bir siteden alıntı falan mı yapıyosunuz bu arada sahrayı kanal d de tekrar wermeye başladılar ilgililere saat 15:50 de falan Hatirlamak mi?Biz bu replikleri hiç unutmuyoruz ki hatirlayalim.Hepsini kendimiz yaziyoruz baska bir yerden almiyoruz.Hem baska Sahra repliklerinin oldugu tek site sahradizinetti,oradaki repliklerin çogunuda biz yazmistik. mcYolgezeR 09-08-05, 09:02 Ben de hatırladığım için yazıyorum. Zaten amaç o. bgm 28-08-05, 17:14 20. bölümün yani yarınkinin sahra-mithat repliklerini yazarmısınız izleyememe ihtimalim varda şimdiden teşekkürler... bgm 28-08-05, 20:35 çok sağol oxford umarım bu güzel sahneleri kaçırmam sahratwety 02-10-05, 17:10 arkadaşlar bu başlığı böyle sayfalarca görünce çooo..k sevindim sahranın sitesindekiler gitmişti biliyosunuz diziforumda da yok her neyse......... okudukça ağlayasım geliyo merve_ 03-10-05, 19:49 teşekkürler adaşım... merve_ko 04-10-05, 17:04 bişey değil adaşım merve_ko 04-10-05, 17:19 şahsen benim de.eee burdan da anlaşıldığı gibi yanlız değiliz arkadaşlar.sahrayı bizim gibi seven oldukça kişi var burada dazzle 04-10-05, 20:27 arkadaslar buraya sadece replikleri yazsak nasil olur aradaki konuşmalar olmadan yani justin_girl 23-11-05, 06:23 ben sizden bikaç replik rica edecektim arkadaşlar.... 18.bölüm casaret-cevap,yemek yakma sahnesi:)bide sinan-mithatın kavga ettiği sahnenin replikleri elinizde varsa...eklerseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler...;) OXFORD 23-11-05, 22:02 hehehe..justin abla seç beğen al.yazdık hepsini.:):) justin_girl 24-11-05, 05:04 muhteşemsiniz arkadaşlar oxfordcum ve gülündikeni ellerinize ve emeğinize sağlık...fazlasıyla yetti replikler,çok teşekkürler...;) gülündikeni 24-11-05, 11:44 Rica ederim Elif'cigim baska istedigin replik varsa hangi bölümden olursa olsun ben yazarim.Tabi baska arkadaslarin istedigi bir replik olursa onuda yazarim.SAhra içi hala birseyler yapabilmek beni mutlu eder. justin_girl 24-11-05, 16:18 Rica ederim Elif'cigim baska istedigin replik varsa hangi bölümden olursa olsun ben yazarim.Tabi baska arkadaslarin istedigi bir replik olursa onuda yazarim.SAhra içi hala birseyler yapabilmek beni mutlu eder. çok teşekkürler...bikaç replik daha ihtiyacım var...kesinleşince sizden tekrar rica edicem çok teşekkürler;) OXFORD 24-11-05, 17:19 birşey değil ablacım.istediğin zaman gulundikeni ablamla biz burdayız;) justin_girl 25-11-05, 21:32 gülündikeni ve oxfordcum ellerinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim replikler için ...iyiki varsınız...;) ömer&ceren 08-02-06, 12:37 ya arkadaşlar mithatın vurulduğu zamanki replikleri yazarmısınız sahranın söylediklerini telefon konuşmasını NecatiSasmaz 02-03-06, 20:30 bende bunlari ariyordum cok güzel olmu$ ellerinize saglik saliha meryem 07-07-06, 09:21 replikler çok guzel olmuş.emeğin için sağol merve_ko 07-07-06, 10:01 replikler için teşekkür ederim gülündikeni ve özgecim. emeğinize sağlık. saliha meryem 13-07-06, 18:07 gercekten cok guzel olmuş ya oku oku bıkma ya var mı botle bişi OXFORD 21-07-06, 10:52 ahhhh...ahhhh...bu başlığa girmeyeli uzun zaman olmuş.şöyle bir girip okudum baştan.ne güzel sözler yazılmış.unutulmayan replikler.hala aklımda hala aklımızda... umarım unutulmadık demi arkadaşlar:) justin_girl 21-07-06, 19:36 ahhhh...ahhhh...bu başlığa girmeyeli uzun zaman olmuş.şöyle bir girip okudum baştan.ne güzel sözler yazılmış.unutulmayan replikler.hala aklımda hala aklımızda... umarım unutulmadık demi arkadaşlar:) aaa..özgecimm olurmu öyle şeyy,Unutamadıgımız O güzel zaman dilimlerini unutmadıgımız arkadaşlarımızla harmanlayıp ölümsüz kıldık biz ,okadar kolaymı emektarları,paylaşımları unutmak,,,daimi dostlar hep yanımızdaydı herzaman oldugu ve bundan sonrada böyle kalıcağınada inandıgımız gibi dii mi canım:) OXFORD 21-07-06, 19:41 elif ablacım bir insan bir cümleyi hem bu kadar uzun kurup hem de bu kadar güzel yazar mı?bir ara nokta nerde ya falan oldum:)işin şakası bir tarafa çok haklısın.o güzel günleri o heycanları unutmak mümkün değil.reklam aralarında yetiştircem replikleri diye ne karın ağrısı çekiyordum:):)iyiki yaşamışız öyle güzel günleri. justin_girl 21-07-06, 22:34 elif ablacım bir insan bir cümleyi hem bu kadar uzun kurup hem de bu kadar güzel yazar mı?bir ara nokta nerde ya falan oldum:)işin şakası bir tarafa çok haklısın.o güzel günleri o heycanları unutmak mümkün değil.reklam aralarında yetiştircem replikleri diye ne karın ağrısı çekiyordum:):)iyiki yaşamışız öyle güzel günleri. Sagol canımm:)doğru söze ne denir...sonu iyiki biten bütün cümlelerin bukadar içten olsun emii!! (neyse başlık anlamını yitirmeden toplanmalı):) saliha meryem 24-07-06, 09:20 ayyy çok komıksınız arkadaşlar yaa canımcım avatarlar çok guzel ollmuş:img-grin2 ...zühre nur... 27-08-06, 11:28 çok güzel olmuş eline sağlık ama bişi sorcam mithat daha üst diil miydi hakandan??? serhatçı 27-08-06, 11:32 çok güzel olmuş eline sağlık ama bişi sorcam mithat daha üst diil miydi hakandan??? hayır hakan ondan daha yüksek mevkideydi nehirrrr 27-08-06, 11:37 Arkadaslar ilk senaryonuzu okudum cok guzel olmus. Lutfen devam edin. Sahra gibi bir efsanenin zaten tadi damagimizda kalmisti. Sayenizde yeniden yasayalim askik Mithat ve Sahra sahnelerini:) serhatçı 27-08-06, 12:23 sanırım buraya koymam daha doğru mesajı. kopyalıyorum arkadaşlar yani açıkça fikrimi söylemek gerekirse "esir kalpler" yarım kalan bi diziydi sonuçta. hikaye tam oluşturulamadan bitirildi bunun için kendimiz devam ettirdik ve güzel oldu evet. yani biz derken tabii yeşil ve nehir aslında. hikayeyi kendileri yarattılar büyük ölçüde; ama "sahra" tamamıyla biten ve hikayesi oluşturulmuş hafızalarda öyle kalması gereken bi efsane bence. yine de tabi yazan arkadaşlara başarılar. belli de olmaz tabi o kadar güzel şeyler yaratabilirlerki fikrim de değişebilir. kolay gelsin şimdiden.. __________________ ARKADAŞIM BİZİM BU SENARYOYU DEVAM ETTİRMEMİZİN İKİ SEBEBİ VAR BİRİ SAHRA SAYFASINI ARTIK KİMSE ZİYARET ETMİYOR SAHRA SAYFASINI AKTİF HALE GETİRMEK İKİNCİSİ İSE BİLİYORSUNUZKİ SAHRANIN BİTMESİNİN SEBEBİ ARZUM ONAN IN HASTALIĞIYDI EKSİK BİRŞEYLER OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜK VE KENDİ ÇAPIMIZDA BU EKSİKLERİ KAPATMAYA ÇALIŞIYORUZ YİNE DE DÜŞÜNCENE SAYGI DUYUYORUZ. "..ozan_goxu.." 27-08-06, 12:28 ARKADAŞIM BİZİM BU SENARYOYU DEVAM ETTİRMEMİZİN İKİ SEBEBİ VAR BİRİ SAHRA SAYFASINI ARTIK KİMSE ZİYARET ETMİYOR SAHRA SAYFASINI AKTİF HALE GETİRMEK İKİNCİSİ İSE BİLİYORSUNUZKİ SAHRANIN BİTMESİNİN SEBEBİ ARZUM ONAN IN HASTALIĞIYDI EKSİK BİRŞEYLER OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜK VE KENDİ ÇAPIMIZDA BU EKSİKLERİ KAPATMAYA ÇALIŞIYORUZ YİNE DE DÜŞÜNCENE SAYGI DUYUYORUZ. aynen katılıorumm..keşke tekrar başlasa diycem ama..imkansız sanırım..ama güzel bi konu ollmuşş..herkese hayırlı olsun..teşekkürler..=)))) "..ozan_goxu.." 27-08-06, 12:32 bu arada senaryolar süper olmuşş..=D=D=D serhatçı 27-08-06, 12:33 bu arada senaryolar süper olmuşş..=D=D=D beğenmene sevindim güzel yorumun için teşekkür ederim kar_delen 28-08-06, 15:56 tebrik ederim sizi çok güzel yazmışsınız arkadaşlar ya daha okuyamadılar yada başarınızdan haz etmiyorlar azobel 28-08-06, 18:22 Ellerinize saglık senaryolar çok güzel olmuş evet nehir arkadaşımın da dedigi gibi sayenizde sahra mithat sahnelerini aşklarını yeniden yaşayalım çok çok teşekkürler arkadaşlar merakla devamını bekliyorum :) burchincik 29-08-06, 09:32 ilk bölüm güzel olmuş yüreğinize sağlık devamınıda bekliyoruz........:img-grin2 ece_85 29-08-06, 11:57 Elinize sağlık çok güzel olmuş devamını merakla bekliyorum Alexia 29-08-06, 16:31 Bu senaryoyu Sahra bittiğinde başka bir sitede yazmıştım. Şimdi burada böyle bir başlık açıldığını görünce eklemek istedim. Tekrar okuyunca bazı kısımlarını değiştirmeyi düşündüm, sonra vazgeçtim... Sahra'nın son bölümünü izledikten sonra, o an hissettiklerimle yazmıştım, şimdi birşeyleri değiştirip, o anki hislerime ihanet etmek istedim. Beğenmeniz dileğiyle... _meLike_ 31-08-06, 23:10 arkadaşlar tek kelime ile süpersiniz ellerinize sağLık çetinmetin 03-09-06, 20:48 arkadaşlar senaryolarınız çok güzel lütfen devam edin asslli 16-09-06, 17:05 ben yazmıyosunuz yazıp hiç girmemiştim ama bu gün tesadüfen gördüm ve bayıldım çok güzel olmuş eksik kalan bir finaldi ellerinize sağlık niye devam ettirmediniz ki? serhatçı 17-09-06, 07:36 arkadaşlar kusura bakmayın devam edememiştim çünkü tedavi için sürekli ankaraya gidiyorum şimdi yazacam serhatçı 17-09-06, 10:43 arkadaşlar nasıl buldunuz çetinmetin 17-09-06, 10:55 serhatçı çok teşekkür ederim senaryon çok güzel.devamını merakla bekliyorum.çok güzel gidiyosun:img-clapp cakir99 27-09-06, 16:32 slm senaryo cok guzel gercekten sahranin finalini guzel yapmadilar bir sezon daha devam etmeliydi cok uzuldum dmaxtan izliyorum cakir99 27-09-06, 16:33 üye olmak cok guzel ,cok yazmak istedim ama omuyordu yeni bölûmleri bekliyorum serhatçı 27-09-06, 16:41 güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim serhatçı 27-09-06, 17:11 nasıl arkadaşlar beğendinizmi? merve_ko 27-09-06, 19:35 çok güzel.. ellerine sağlık... çetinmetin 27-09-06, 19:40 çok güzel olmuş serhatçı eline sağlık serhatçı 28-09-06, 18:51 hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar _meLike_ 28-09-06, 19:08 sevgili serhatçı ellerine sağLık cnm çook güzel olmuş keşke tekrarlarını filan görebilsek yeniden sayende tekrar sahra izlemiş gbi oluyoruz :img-kiss: serhatçı 28-09-06, 19:14 güzel yorumlarınız içn teşekkür ederim artık her çarşamba yazacam asslli 29-09-06, 17:03 harikasın çok güzel olmuş ellerine sağlık bakalım neler oluck 4.ölümde serhatçı 02-10-06, 15:52 selam çarşambaya tedavim var onun için erken yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın serhatçı 02-10-06, 16:52 nasıl arkadaşlar beğendinizmi çetinmetin 03-10-06, 12:21 serhatçı çok güzel olmuş eline sağlık bu arada geçmiş olsun marylal 03-10-06, 17:35 bncede cok gzl olmus ellerıne saglık ama cok kısa yazıyorsun bıraz daha uzun yazsan daha gzl olur sankı tam kendımı kaptırıorum kı bı bakmısım bıtmıs:icon_cry: serhatçı 05-10-06, 18:28 teşekkür ederim arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacam _meLike_ 05-10-06, 20:33 ellerine sağlık berfincim sayende izlemiş gbi oluyorum tekrar ellerin dert görmesin 5. bölümü iple çekiyorum asslli 09-10-06, 19:41 çok güzel yazıosun ama devamı tam havaya giriorum bi bakıorum bitiş devam et lütfen serhatçı 10-10-06, 12:05 aslına bakarsanız bir ara bırakmayı düşündüm kümsenin hoşuna gitmiyor diye ama artık seven 1 kişi için bile yazmaya devam edeceğim marylal 29-10-06, 06:16 arkadasım senaryoları her carsamba yazıcam dedın kac haftadır her gun gırıp bakıyorum hıc bısey yok!yazmıycaksan sölede bizde böyle boşuna beklemeyelim di mi ama!!!!!! serhatçı 29-10-06, 20:57 arkadasım senaryoları her carsamba yazıcam dedın kac haftadır her gun gırıp bakıyorum hıc bısey yok!yazmıycaksan sölede bizde böyle boşuna beklemeyelim di mi ama!!!!!! kusura bakmayın tedavi gereği ankaraya sürekli gidip geliyorum cakir99 24-12-06, 18:07 guzel yazyorsun cok sagol ve buyuk bi gecmis olsun devamini bekliyorum.............. merve_ko 26-12-06, 10:45 serhatçı arkadaşımı uzun zamandır göremiyorum. çok merak ediyorumm. ya başına bir şey mi geldi??? çimenn 26-12-06, 21:22 serhatçı arkadaşımı uzun zamandır göremiyorum. çok merak ediyorumm. ya başına bir şey mi geldi??? ben yeni üye oldum ama ancak kuyabildim çok güzel yazmış hasta olduğu yazıyor görürsen devam etmesini söylermisin sanırsam birde ilginin az olmasına üzülmüş merve_ko 27-12-06, 16:00 ben mesaj attım. inşalah cevap gelir. cakir99 28-12-06, 14:51 devami bekliyoruz.................. serhatçı 30-12-06, 11:15 devami bekliyoruz.................. iki nedenden dolayı yazmayı bıraktım birincisi hasta olduğum için tedaviye gidiyordum ikinciside iyi yazamadığıma inanmaya başladım yada tanıtımı az yapıldı.eğer ilgiyi bulursa devam ederim çok kırıldım:icon_sorr merve_ko 30-12-06, 12:30 canım devam etmeni çok ama çok istiyorum.... merve_ko 30-12-06, 12:31 bence çok güzel yazıyorsunnn:happy0064 serhatçı 30-12-06, 14:45 bence çok güzel yazıyorsunnn:happy0064 saol canım ama gösterilen ilgi bunu göstermiyor merve_ko 30-12-06, 15:54 bence herkes beğeniyle okuyor canım.. emin ol.. sevgi86 31-12-06, 00:59 iki nedenden dolayı yazmayı bıraktım birincisi hasta olduğum için tedaviye gidiyordum ikinciside iyi yazamadığıma inanmaya başladım yada tanıtımı az yapıldı.eğer ilgiyi bulursa devam ederim çok kırıldım:icon_sorr merhaba serhatçı ben sahra forumuna artık pek uğramıyorum malum erkekler ağlamaz için uğraşıyoruz ama senaryonu ben de okuyorum lütfen devam et son günlerde burya cevap yazamadım bu arada çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve kaldığın yerden devam edersin cakir99 04-01-07, 01:32 inan cok guzel yazyorsun lutfen devam et serhatçı 09-01-07, 17:53 inan cok guzel yazyorsun lutfen devam et tüm güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim en geç kararımı cumartesiye kadar size bildireceğim saygılar ..... merve_ko 10-01-07, 19:49 kararını merakla bekliyorum canımm.. merve_ko 10-01-07, 19:50 diğer arkadaşlar gibi... cakir99 13-01-07, 19:33 coooooooooooooooooooook sag ol yazdiklarin guzel, devamini bekliyorum slm:img-yes: serhatçı 13-01-07, 19:46 coooooooooooooooooooook sag ol yazdiklarin guzel, devamini bekliyorum slm:img-yes: SEN ÇOK SAĞOL GÜZEL YORUMLARIN İÇİN... serhatçı 13-01-07, 19:48 Arkadaşlar Bundan Sonra Her çarşamba özet Her Cumartesi Senaryoyu Yaziyorum (tabi Aksilik çikmazsa Mesela Tedavim Var) çimenn 13-01-07, 20:17 süpersin arkadaşım............ merve_ko 13-01-07, 20:31 çok çok çok ama çok güzel olmuş canım.. ellerine sağlık:happy0064 harikaydın yine! merve_ko 13-01-07, 20:32 bu arada başlığın adı da değişmiş...:img-yes: cakir99 14-01-07, 15:01 super olmus:happy0064 ellerine saglik kendine iyi bak serhatçı 14-01-07, 17:29 bu arada başlığın adı da değişmiş...:img-yes: bende farkettim ama haberim yok bu arada hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim merve_ko 16-01-07, 16:21 aaa ne olacak mithata? cakir99 16-01-07, 22:06 az once d maxta sahra nin 24cu bolumune baktim oooooooooo cok ozledim yaaaaaa serhatçı harikasin 6ci bolumunu bekliyoruzzz slm cakir99 19-01-07, 23:11 cok sukur cumartesi geldi dizimizi bekliyoruz serhatçim tedavin nasil gecti gecmis olsun slm serhatçı 21-01-07, 12:33 kkusura bakmayın arkadaşlar dün gün boyunca elektrik yoktu o yüzden yazamadım şimdi yazacağım merve_ko 21-01-07, 12:56 :happy0064 bekliyoruz canım:happy0064 merve_ko 21-01-07, 13:51 çok güzel gidiyorsun canım...:happy0064 cakir99 21-01-07, 18:53 vayyyyyyyy mithata n oldu????????? cok guzel yazdin sag ol birazcik uzun olsa:img-yes: doyamiyoruz:img-wink: optum serhatçı 21-01-07, 19:09 vayyyyyyyy mithata n oldu????????? cok guzel yazdin sag ol birazcik uzun olsa:img-yes: doyamiyoruz:img-wink: optum hepinize çok teşekkür ederim sözlerinizi dikkate alacağım.....:img-yes: cakir99 21-01-07, 19:41 buyuk bir heycanla devamini bekliyorummmmmmmm:good: merve_ko 22-01-07, 16:52 aaa vuruldu mu??? serhatçı 23-01-07, 20:34 arkadaşlar yarın tedavim olduğu için özeti erken gönderdim çimenn 23-01-07, 20:53 7. BÖLÜMÜN ÖZETİ MİTHATIN ÖLÜM KALIM SAVAŞI Mithat ölümle pençeleşmektedir durumu kötüdür bu nedenle feyzaların evlliği ertelenir herkes soktadır bu sırada hayatlarını etkileyecek bir sürprizlede karşılaşır sahra ve mithat çiftimiz. Kim bilir belki bu sürpriz mithatın hayata dönmesine yardımcı olur veya hayatını kaybetmesine sebep olur.AKILLARDA TEK BİR SORU VARDIR MİTHAT YAŞAYACAKMI? arkadaşım 6. bölümü yeni okuyabildim süpersin ama bu özetlede kafamızı karıştırdın acaba ne olacak diye c.tesiye kadar nasıl bekliyecez yaaaa ECE...:) 23-01-07, 20:58 Serhatcı senaryoların cok guzel, her ne kdr yorum yazmasam da heosini okuyuroum emin ol ;) cakir99 23-01-07, 22:12 sag ol bizleri bu kadar düsündügün icin bigün önce özeti veriyorsun:happy0064 özeti okudum cok merak ediyorum n olcak diye ne yapalim ctesi bekliyecez haydi kendine iyi bak slm:img-polic _meLike_ 23-01-07, 22:43 berfincim harikasın bekliyorum devamı sabırsızlıkla :img-yes: serhatçı 24-01-07, 09:18 berfincim harikasın bekliyorum devamı sabırsızlıkla :img-yes: çok sağol canım cumartesiye bir sorun çıkmazsa yazacam artık serhatçı 24-01-07, 09:19 sag ol bizleri bu kadar düsündügün icin bigün önce özeti veriyorsun:happy0064 özeti okudum cok merak ediyorum n olcak diye ne yapalim ctesi bekliyecez haydi kendine iyi bak slm:img-polic birazcık merak edin ....:img-yes: azobel 24-01-07, 10:00 sevgili serhatçı ellerine emeklerine gönlüne saglık çok çok teşekkürler bende çok sık yorum yazamıyorum ama devamlı okuyorum senaryoları hepside süper özeti yazmışın canım mithat yaşayacakmı demişin çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyo anlaşılan sabırsızlıkla bekliyorum çetinmetin 24-01-07, 11:37 arkadaşlar senaryolarınız süper,çok güzel yazıyorsunuz tebrik ederim:img-clapp merakla senaryolarını bekliyorum.kolay gelsin merve_ko 24-01-07, 12:39 oo özet de gelmiş... iyice merak ettim yaaa:icon_sorr mithat ölmesinn...:sad53: merve_ko 24-01-07, 12:47 cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyoruz canım:happy0064 serhatçı 25-01-07, 15:16 slm arkadaşlar bu gece tedavi için yola çıkacağım büyük ihtimalle pazara kadar yokum o yüzden şimdi yazacağım merve_ko 25-01-07, 16:44 canım süpersin yaa:happy0064 sonu çok güzel olmuş:good: eğer sahra devam etseydi ve böyle bir sahne olsaydı ben ağlardım galiba:sad53: _meLike_ 25-01-07, 20:56 sonu çok güzel olmuş canım benim ya :img-in_lo çimenn 26-01-07, 11:04 CANIM SÜPERSİN YAA YİNE HERZAMANKİ GİBİ BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN:happy0064 :happy0064 :happy0064 cakir99 26-01-07, 19:08 ellerinize sağlık. muhteşem yaaa güzel yazyorsun:happy0064 guzel guzel yazyorsun bizde bari cekimini yapalim olmazmi?:img-wink: serhatçı 30-01-07, 15:40 ellerinize sağlık. muhteşem yaaa güzel yazyorsun:happy0064 guzel guzel yazyorsun bizde bari cekimini yapalim olmazmi?:img-wink: olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr merve_ko 30-01-07, 18:45 aaa sahra çocuğu mu aldıracak yoksa? mithatın hoşuna gitmediğine göre... aman aman aldırmasın ya:sad53: yazık mithata! cakir99 30-01-07, 19:29 olurmu boyle sahra asla ôyle sey yapmaz............ bende merak ettim birazdan sahra var d maxta sakin kacirmayin optum size iyi aksamlar:img-polic merve_ko 30-01-07, 19:30 aaa kaçırır mıyız canım!:happy0064 cakir99 30-01-07, 20:40 :sad53: cok uzgunum dmaxi cekmiyoruz bugun * nedense? insallah haftaya olmaz kacirmak istemedim bir bolum olcak merve sanslisin merve_ko 31-01-07, 11:32 ben izledim dün. çok güzeldi.. inşallah haftaya kaçırmazsın.. _meLike_ 06-02-07, 14:17 8.bölümünün özeti okuduk senaryoyu bekliyorum(z) merakla berfin cim umarım iyisindir arkadaşım :img-in_lo muggle_SaHRacı 06-02-07, 19:10 Yaaa serhatçı çookk güzel yazıyorsun ama senden bir ricam olacak valla nasıl yaparsan yap senaryoya nili yemini falanda ekle hayal gücüne kalmışş eğer onlarıda eklersen aynı eski sahramız gibi olacak benimde aklımda bir sürü fikirler var eğer uygun görürsen seninle birlikte sahrayı yazmak istiyorumm:img-blush :img-blush senden cevap bekliyorummmmmm:img-blush cakir99 07-02-07, 13:22 bence harika olur haydi size kolay gelsin bekliyoruz......................:img-wink: ECE...:) 07-02-07, 13:50 8.bölümünün özeti okuduk senaryoyu bekliyorum(z) merakla berfin cim umarım iyisindir arkadaşım :img-in_lo Acıkcası bn de cok merak ediyorum :happy0064 :happy0064 muggle_SaHRacı 07-02-07, 17:49 Bugün Timci_nehirden bi mesaj aldım serhatçının kardeşiymiş;serhatçı hastalığından dolayı yazmaya bir süre devam edemeyecekmiş böyle yarıda bıraktığı için çok üzgünmüş SERHATÇIYA BURDAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM onun yerine devam edersem sevineceğini söylemiş bu yüzden 8. bölümden itibaren SERHATÇIyı utandırmayacak şekilde ben yazmaya devam edeceğim(dizinin aynı tadı olsun diye nili falanda katmaya çalışıcam)8.bölümü yarın eklemeye başlarım....umarım beğenirsiniz merve_ko 07-02-07, 18:41 çok çok geçmiş olsun serhatçı.. umarım bir an önce iyileşirsin...:sad53: timci_nehir 07-02-07, 19:07 ablam tedavi için izmirde hastaneye yatırdık onunla ilgili haberleri size iletmeye çalışacağım ablamın çok güçlü bir kalemi vardır ve yazmak onu rahatlatır bu görevi sizlere teslim etti dediki bu sayfayı başta merve olmak üzere hepinize emanet etti _meLike_ 07-02-07, 23:09 bakalım neler olucak 9.bölümde kalemine sağlık berfincim çok büyük gecmis olsun merve_ko 08-02-07, 10:40 çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık..:happy0064 berfincim çok çok geçmiş olsun...:sad53: gümüş_gibiparla 08-02-07, 12:29 Ben aranıza yeni katıldım Gümüş'ten sonra en sevdiğim dizi Sahradır..Gerçekten ellerine sağlık muggle_Sahracı çok güzel olmuşşşş:happy0064 :happy0064 9.Bölümü sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmm:good: merve_ko 08-02-07, 18:58 aramıza hoşgeldin:happy0064 gümüş_gibiparla 08-02-07, 19:56 Yazdığım mesajı yalnışlıkla sildim..saol merve kocum teşekkür ederim..muggle_sahracı güzel yazmış umarım çabuk gelir 9.bölüm:happy0064 :happy0064 sen nasıl buldun merve ko gümüş_gibiparla 08-02-07, 20:29 gerçektende Allah'tan başka bişi isteseymişim olacakmış ama açıkçası bu özet kafamı karıştırdı meleğin kararını çok merakk ettim bide feyza ile nihatın başına gelecek süprizzz ne acaba???bence kötü haber nil hapisten kaçıyoooo sakın serkanı kaçırmasın eyvah:not_i: :img-cold: merve_ko 09-02-07, 13:59 Yazdığım mesajı yalnışlıkla sildim..saol merve kocum teşekkür ederim..muggle_sahracı güzel yazmış umarım çabuk gelir 9.bölüm:happy0064 :happy0064 sen nasıl buldun merve ko bence de süperrr:happy0064 :good: bu arada bana merve diyebilirsin canım....:happy0064 gümüş_gibiparla 09-02-07, 14:49 Mervecim ya bu demircan ailesine kötü haber ne olabilir senin bi fikrin var mı ya???Bi Nil tehlikesi var bi de şu bebekle ilgilide bence olabilir Sahra bebeği düşürmesin sakın:icon_sorr :icon_sorr :sad53: .... merve_ko 09-02-07, 17:06 aman allah korusun.. öyle deme güzelim.. sahra bu çocuğu da kaybederse mithat mahvolur:sad53: muggle_SaHRacı 09-02-07, 18:59 maf mı olurr yoksa kanser mi olur bilemicem:img-blush gümüş_gibiparla 09-02-07, 19:02 maf mı olurr yoksa kanser mi olur bilemicem:img-blush Eyvahhhhh:sad53: Anlaşılan korktuğumuz başımıza gelicek galiba, bu lafın üzerine ben yas tutmaya başlarım artıkk:sad53: :icon_sorr :icon_sorr :sad53: :sad53: merve_ko 10-02-07, 10:53 maf mı olurr yoksa kanser mi olur bilemicem:img-blush neeeee??? ne diyorsun canım ya? kanser mi???? çimenn 11-02-07, 16:13 maşşallah allah muhabbetinizi arttırsın serhatçının zamanında böyle istekli olsaydınız keşke hiçte güzel olmayan bir senaryoya bu kadar ilgi pes yani |