Tüm Versiyonu Göster : Hiç Gitme (rebelde)

rüzgargülü
30-11-07, 20:38
Gecenin geç saatleri yalnız başına dolaşıyordu ucker maryden ayrılmıştı hayatının en kötü ve acımasız günüydü sanki soğuk ve loş ışıklar altında buz gibi bi sokakta yürüyordu karanlığın içinde koca bi pırıltı arıyordu sağında solunda sonunda gördü bir bar olabilrdi artık uckerin en yakını sabaha kadar şişenin dibini gözlüycek acısın içine gömücekti tek temennisi buydu artık adımları hızlı ama kalbi yavaş atıyordu.

ßad_girl
07-12-07, 16:47
haZalııııııımmmmmmmmmm..bİtaNeMm... çok güZele benziyooooooo...!!!!!ne zaman başlıyosuunnn...!!;);););)

assi_yılllar
07-12-07, 17:01
oo hazalcım süpere bnzior merakla bklioruz! =)

_kübiş_
07-12-07, 17:21
çokk güsel olcak gibi gibi bu senaryo yeni bölümü daha doğrusu ilk bölümü bekliorm cnm

shiny
07-12-07, 17:24
buda ne !! hazlaımmmm senaryonun ilk cümlelerindeen hayran oldumm senaryoya off of offf offf süperr olucakk bekliyorum canımm

İReM_cHrıSs
07-12-07, 20:03
hazalımm süperssinn
uckerimmm bana gelebilirrr =)
merakla bekliooorrruummm seneryonun dewaminiii:good:

rüzgargülü
07-12-07, 20:16
şımarıyorumm
haZalııııııımmmmmmmmmm..bİtaNeMm... çok güZele benziyooooooo...!!!!!ne zaman başlıyosuunnn...!!
cnmmm ilk sen yazmışın çok saol yha aslında ben biraz hazırlıksızım yha bakalım neler olcak başlıycam çok yakındaçok sevindim yyorumuna

oo hazalcım süpere bnzior merakla bklioruz! =)

gözdem saol valla bilmiyorum nası olcak bi başladım ama
:happy0064

çokk güsel olcak gibi gibi bu senaryo yeni bölümü daha doğrusu ilk bölümü bekliorm cnm
cnm çok saol yorumuna

buda ne !! hazlaımmmm senaryonun ilk cümlelerindeen hayran oldumm senaryoya off of offf offf süperr olucakk bekliyorum canımm
cerenim çok saol yha başlıyorum aslında biraz aceleye gelicek ama umarım beğenirsiniz

hazalımm süperssinn
uckerimmm bana gelebilirrr =)
merakla bekliooorrruummm seneryonun dewaminiii

iremcim çok saol baştaki desdeğinden dolayı yorumunada çoook saol

ucker
http://www.resimekle.gen.tr/files/oupv8fmk51v8il27n7mi.png (http://www.resimekle.gen.tr/)

dulce
http://www.resimekle.gen.tr/files/kh3rtnnx63p22iljkgva.png (http://www.resimekle.gen.tr/)
mary i daha bulamadım fikri olan varsa açığım

rüzgargülü
07-12-07, 20:50
ilk bölüm geliyo ama bide bana sorun:happy0064

HİÇ GİTME

Gecenin geç saatleri yalnız başına dolaşıyordu ucker maryden ayrılmıştı hayatının en kötü ve acımasız günüydü sanki soğuk ve loş ışıklar altında buz gibi bi sokakta yürüyordu karanlığın içinde koca bi pırıltı arıyordu sağında solunda sonunda gördü bir bar olabilrdi artık uckerin en yakın sabaha kadar şişenin dibini gözlüycek acısın içine gömücekti tek temennisi buydu artık adımları hızlı ama kalbi yavaş atıyordu.

Bara girdiği an muhteşem bi ses birkaç nota işitti ama o derinlerdeydi kabuğundan çıkması imkansızdı ....

Tenha bi köşede içmeye başladı ama içtiğinden değil müziği hissettiğinden sarhoş oldu.
Düşncelerinde kayboldu müziğin bittiğinin yanına melek kadar güzel bi kızın oturduğundan bi haberdi

X:heyyyy slm sen iyimisin
U:
X:heyyy
U:ne he noldu
X:özür dilerim ama sen pek iyi gözükmüyosun
U:sanane be
X:kabalaşma lütfen ben sadece yardım etmek isedim
U:özür dilerim
X:sorun değil
U:gerçektende atık yardıma ihtiyacım bu hayatı sürdüremiycem
X:neler saçmalıyosun sen hadi kalk da evine gitmene yardımcı olıyım
U:şey ben eve gidemem
X:tamam nereye gidersen oraya
U:iyi ama ben biraz yürüycem
X:tamam o zaman
U:yha gerek yok anlamıyomusun ben giderim dedi

Ayağı kalkmasıyla sendeleyip geri oturması bir oldu

X:hımm sen tek başına git o zaman dedi ve ayağı kalktı
ucker onu kolundan tuttu

U: özür dilerim
X:hadi kalk dedi ve koluna girdi dışarı çıktılar hava soğuktu ama ikiside büyük bi ısı hissediyorlardı

Bi parka geldiler ve oturdular esintili hava biraz olsan uckeri kendine getirdi

U:bu kadarı yeterli hadi küçük hanım sizin için gecenin bu vakti sokakta olmak pek uygun değildir sanırım
X:nedenmiş o sen kendine bak cnmmm şu haline bak gece dışarı çıkmak senin için çok tehlikeli asıl
U:neden bana yardım ediyosun
X:neden etmiyim
U:bilmiyorm ama biraz tuhaf oluyo
X:anlıyorum bende olsam öyle düşünürdüm
U:ben kötü hissediyorum
X:istersen bana anlatabilrsin
U:ben bilmiyorum
X:belki sana iyi gelir dedi ve sıcacık bir gülümseme yolladı
U:belkide

Ve başına gelenleri anlatı mary le olanları neden kavga ettiklerini ve ayrıldıklarını

X:şeyy aslında biz tanışmadık ilk tanışsak ta sonra konuşsak daha samimi olmazmı
U:evet yaa ben ucker dedi ve elini uzattı
X:bende dulce dedi be uckerin yanağını öptü

Ucker elini yanağına götürdü biraz şaşırmışsı hayatında hiç böyle bi kız görmemişti yaptığı hataları görmezden geliyor çok samimi ve içten davranıyordu ve sürekli onu ayakta tutuyordu etrafına yaydığı ışık anlatılamayacak kadar büyüktü sonra mary i hatırladı içi burkuldu

Dul se ilk gördüğü anda aşık oldu uckere onu yalnız bırakmak istemiyordu ama karşısındaki üzgün adam bibaşkasına aşıktı ve onun acısını çekiyordu

D ucker bence bu kız tam bi salakmış
U:hop hop
D :ne yha tam bi budala ve para düşkünüymüş o seni sevmiyo eylenceyi seviyo kendini avutmayı
U:hımmm bakalım başka neler yumurlayacaksın
D :sende salaksın hiç bişey görömiycek kadar sahte duygular içinde kör olmuşsun
Ucker kızın kolunu sıkıca tuttu ve :nediyosun sen bee
D: özür dilerim ben
U:bu samimiyeti nerden buluyosun
D:ben...
U:beni rahat bırak dedi ve koşarak arkasında bir çift rarıltılı göz bırakarak gitti.

bu kadar acıklı başlamasına aldırmayın çok büyük entrikalar sizi bekliyor:img-punk:

_kübiş_
07-12-07, 21:04
çooook güsel olmus ilk bölüm ben bu Maryle Ucher arsında nası bi kavga gecti çok merak ettim valla

Yeni bölümü 4göz bekliorm cnm

rüzgargülü
07-12-07, 21:07
çooook güsel olmus ilk bölüm ben bu Maryle Ucher arsında nası bi kavga gecti çok merak ettim valla

Yeni bölümü 4göz bekliorm cnm

:happy0064:happy0064:happy0064cnm çok saol yha ne uydursam:P şaka yapıyorum bi daha ki bölümde onu açıklıyım fikir oldu banada saol güzel yorumun için

aysenur_diego
07-12-07, 22:02
HazaLıım yeni senaryon hayırLı oLsun canımcıım :good:
İlk böLüm gerçekten güzeLdi..Çok beyendiim :good:
ELLerine sağLık :good:
Devamını dört gözLe bekLiyorum canım :img-wink:

robertapardo
07-12-07, 22:32
hazalcımm harika tam aradığım senaryo dulum ve chrisimmm... vondyimm ya çok tatlılar... yiyip bitircem onlarıı...
dulce biraz hızlı baslamış hemen çarpılmış uckere:) gerçi olunmucak gibi değil:)
ama dul hiç bi kız gibi değil bu farkı uckerim ilerleyen bölümlerde hisseder umarım eline sağlık canım çok güzeldi yeni bölümü dolu dolu bekliorum:img-icecr:icon_whis

eylul288
08-12-07, 11:04
:happy0064süperrsinn cnmm harikaaa meraklaaa bekliyorummm walla :D:happy0064

_3sm3R_
08-12-07, 13:10
Hazalımmmmmmmmmmmm harikasın yaa süper süper mükemmel bişi buuuuuuu ayyy uckerimide her senaryoda biri terk ediyo ya:D
ayy cnm bana gelsin oo senaryoyu azcık sallaa gülüm rizeye düşsünnn ucker :D
çok güzeldi hazalım harikasınnnnnn ya eline sağlık:))
HAYIRLI OLSUN BU ARADA=)

rüzgargülü
08-12-07, 14:37
ayşenurum neslişahım eylülüm esmerim yha yorumlarınıza çoks aolun

aslında ben bu başlığı çok önceden açmıştım ama yeni açıldı çok hazırlıksız yakalandım yha devam edemem sanırım başlığıda kapatmak istemiyorum o yüzden devamını birlikte getirelim sırayla fazla uzun olmamak şartıyla istediğimiz gibi devam ettirelim hepimizin senaryosu olsun nedersiniz?
hem daha farklı ve ilkkez yapılmış olur hem hepimizin katkısı olmuş olur

tüm rbd ciler katılır

e.c.e
08-12-07, 15:11
senaryonun başı çok güzel farklı...
tabi devamıda olursa çok daha güzel olucak..
rüzgargülü(adını blmiyorum ksura bkma pk isim hafızam yktur genelde herkesin ismini unuturum(annem dahil))senaryon çok süper bayıldım...

robertapardo
08-12-07, 20:33
ayşenurum neslişahım eylülüm esmerim yha yorumlarınıza çoks aolun

aslında ben bu başlığı çok önceden açmıştım ama yeni açıldı çok hazırlıksız yakalandım yha devam edemem sanırım başlığıda kapatmak istemiyorum o yüzden devamını birlikte getirelim sırayla fazla uzun olmamak şartıyla istediğimiz gibi devam ettirelim hepimizin senaryosu olsun nedersiniz?
hem daha farklı ve ilkkez yapılmış olur hem hepimizin katkısı olmuş olur

tüm rbd ciler katılır

canım bilmem güzel fikire benziyo ama herkes birer senaryoluk bişeler yazsınn...
yani kısaca anlatsın rbd evinde günlük bi olay mesela...
ama isteyen olursa senaryo devam edippp yazalımm... gerçi ben pek beceremem ama paylaşır yapmaya çalışırız bişeler...

rüzgargülü
08-12-07, 20:40
canım bilmem güzel fikire benziyo ama herkes birer senaryoluk bişeler yazsınn...
yani kısaca anlatsın rbd evinde günlük bi olay mesela...
ama isteyen olursa senaryo devam edippp yazalımm... gerçi ben pek beceremem ama paylaşır yapmaya çalışırız bişeler...

cnm yardımcı olman bile süper o zaman bi kalım biraz bekliyelim başka cevap veren olacakmı ona göre bişeyler düşünürüz çok saol

aysenur_diego
09-12-07, 11:23
cnm yardımcı olman bile süper o zaman bi kalım biraz bekliyelim başka cevap veren olacakmı ona göre bişeyler düşünürüz çok saol

Bende bişeyLer yazarım canımcım.Yardımcı oLurum yanii bende :good:
Aynı senaryoda herkesin farkLı şeyLer yazması eğLenceLi oLur heraLde :D

tugce_6
09-12-07, 11:32
cok guzel olmuş cnmmm beklıyoz yenı bolumuu hadı bakalımm hayırlın olsunnn

ßad_girl
09-12-07, 11:45
Ay HAzalım sonunda Cvp yazabiliyorumm.... Bu Aile Koruma Şifresi Öldürüyo beni...

Gelelim senaryoya....Cnm bnmmm bize ihtiyacın yok sen zaten çok güsel yazıyosun bebe.... lütfen sen yaz....

1. Bölüm gerçekden harika olmush.. lütfen devam et..! ;):)

aysenur_diego
09-12-07, 12:52
Ay HAzalım sonunda Cvp yazabiliyorumm.... Bu Aile Koruma Şifresi Öldürüyo beni...

Gelelim senaryoya....Cnm bnmmm bize ihtiyacın yok sen zaten çok güsel yazıyosun bebe.... lütfen sen yaz....

1. Bölüm gerçekden harika olmush.. lütfen devam et..! ;):)

Ay asLında evet bnde senin devam etmeni isterim HazaLıım ama...
Tabii sen biLirsiin orasını ama sen yazsan daa güzeL oLur gibime geLio :good:
Ben çok zevk aLıyorum snin yazdıkLarını okurkeen :img-icecr
Evt sen devaam ett.. :img-yes: :img-wink:

rüzgargülü
09-12-07, 21:27
arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz yha çok sevindim yazdıklarınızı okuyunca tamam o zaman ben devam ederim ama vaktim oldukça tamam mı?

yardımcı olmaya çalıştığınız içinde çook mutluyum

robertapardo
09-12-07, 21:39
arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz yha çok sevindim yazdıklarınızı okuyunca tamam o zaman ben devam ederim ama vaktim oldukça tamam mı?

hazalcım bencede sen devam et vaktin oldukça tamam canım ama arayı açma:)
kısada olsa içinden gelenleri ekle canım biz hep burdayız:)

06_haziran_15
10-12-07, 21:02
Hazalcım yeni gördüm senaryonu çok güzel başlamışsınn .. aşk ve kıskançlık dolu, sıcak, romantik bi senaryo bizi bekliyo anlaşılan .. devamını bekliyorum :img-wink: istediğin zaman yaz zaten bende pek girmiyorum siteye ama mutlakaa yaz çünkü gerçekten çok güzell yazıyosnn ....

aysenur_diego
11-12-07, 13:24

Oke canım bencede sen devaam ett :img-yes:
Ne zaman vaktin olursa o zaman yaz..Biz bekleriz..Yeterkii senin elinden geçsiin :img-wink: :img-icecr

ßad_girl
12-12-07, 16:43
HaZAlım yhaaa HAdi 2. Bölümü İstoz Amaaaa Meraklandırma Bisiiii........!!!!!!!

robertapardo
17-12-07, 21:32
HaZAlım yhaaa HAdi 2. Bölümü İstoz Amaaaa Meraklandırma Bisiiii........!!!!!!!

dimi züloşşş merak ettik kıss arada uğra başlığaa:icon_whis

rüzgargülü
19-12-07, 10:01
canlarım yha ilham gelmiyo ama en kısa zamanda yazıcam sözz

robertapardo
19-12-07, 21:25
hazalcım ban almışsın canımcım çok üzüldümm...
yeni bölümle dönüş yaparsın artıkk:)
vondy'mmin resimlerine bi bak ilham gelirr:img-wink::img-icecr
öptm fıstıkım

küllerimden
24-12-07, 18:42
CNLARIM SİZİ ÇOK SEVİYORUM

2. bölüm

yine boğulmaya başlamıştı oysaki az önce öyle değildi birkaç adım önce rahattı içi ferahtı şimdiyse içinde kazanlar kaynıyordu
az önce tanıştığı kırılgan melek aklına düştü kendinden utanmaya başladı işe yaramaz olduğu düşünüyordu gerçektende mary ona güvenmeyen eylence düşkünü bi kızdı ama onu sevmişti o her nekadar ucker e güvenmesede ucker kendi sevgisine inanmıştı ve şimdi güzeller güzeli bi meleğe tercih etmişti onu biraz düşünmeye ihtiyacı olduğunu anladı kendini en yakın dostunun evine attı.christian yanına geldiğinde biras dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi ve

yatağa uzandığı anda gözleri kapandı ve derin bi rüyaya gömüldü

dulce o parktan ayrıldıktan sonra yürümeye başlamıştı ıssız parkta ve birden etraf karamıştı içini bi sıkıntı kaplamıştı rüya devam ederken bi an siyah zemine marynin suraı düştü sen beni sevdin salak bende senin paranı ama itiraf etmeliyim seninle geçirdiğim her gece bi öncekindn güzeldi
u : seni seviyordum neden başkasını tercih ettinn neden
m:çünkü sende sıkıldım söylüyorumya ben seni hiç sevmedim aslında
u:yalan söylüyosun geçirdiğimiz o güzel günler neydi ozaman
yha sen harbi salaksın anlamıyomusun seninle eğlendim kabul ediyorum eğlendim sen kendine melek kadar güzel zeki ve tatlı bi kız bul eniysi
ve kahkahaları uckerin kulağını patlatarak onu uyandırdı

maryi düşünmüyordu artık tek düşündüğü dulceydi onu doğruları söylediği için sinirenip yalnız başına bırakmıştı

cristian uckerin uyandığını görünce yanına geldi.

C:noldu ucker anlatsana
U:chris okadar çok şey olduki .maryden ayrıldım
C:ohh beee
U:crissss
C:ne yha artık ayrıldığınıza göre istediğimi söyliyebilirim o sürtük hayatını bahvetti hiç bi güzelliği göremez oldun. O oooo yüzünden
U:cris tamam kes artık umrumda değil ve yeni bi kızla tanıştım
C::NEEE HADİ YA kimmiş? neymiş? nerdenmiş? aşıkmısın?
U: hiç bişey bilmiyorum sadece adını DULCE aşıkmıyım onuda bilmiyorum henüs okadar yoğun bişey hissetmiyorum (hadi ordan) dedi ve olanları anlattı. Konuşmaları bittiğinde cris :
Tamam dostum sen keyfine bak şimdi biras uyu bende yatıyorum dedi ve içeri koştu telefonu eline aldı

C:maite beni dinle
M: ne yha rüyanda mı gördün kapa şu telefonu
C:maite ucker maryden ayrılmış dulce die bi kısa aşık olmuş
M:he tamam hadi görüşürüz dedi ve teli kapadı
Chris allak bullak oldu tam sinirle yatağa girerken telefonu çaldı
M:cris sen az önce ne dedin
C:hiç yha ucker mary den ayrılmış dulce die bi kısa aşık olmuş falan filan
M:woaw oh be O oooo dan ayrılmış demek
C: evet hadi şimdi kapatıyorum uyanmasın yarın kahvaltıya gel
M:of yaa tamam öptüm
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

M: aloo anahi beni dinle ucker maryden ayrılmış ve yeni bi kıza aşık olmuş onu çookk seviyomuş sanırım maryden o yüzden ayrılmış
A:NEEE hadi bee süper O oooodan ayrıldığına çok mutlu oldum
M:cnm ben şimdi kapatıyorum yarın chrisler gel tamammı
A:tamam tamam öptüm cm
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a:aşkım ucker yeni bi kızla tanışmış ona aşık olmuş maryde bunları basmış ayrılmışlar
p: NEEEEE cnm kardeşim o sürtükten kurtuldu desene
A:evet cnm sen nasılsın seni çok özledim
P:oyy askım bende seni bir haftaya gelirim heralde şu lanet film bitmek üzere
A:tamam cnm ben yarın crislere gidip ayrıntıları öğrenirim tamam mı çok öpüyorm
P: görüşürüz cnm

ERTESİ GÜN

BU BÖLÜMÜ DİĞDEM ZÜLO VE AYŞENURA YOLLUYORUM

ßad_girl
24-12-07, 19:55
ay çok güseldi hazalım yaaaaaa...walla ne dicemi bilemiorum ama bu bölümde keşkke dulce dende bişi koysaydınn.Ama yinede speRdi CnMm... son repliklere bayıldım matrak ya... herkes bişi bulmus birbirine anlatıyo...

Eline Sağlık hazALıMmm.. sende bu kafa warkenn Ahhh :D:D

küllerimden
24-12-07, 20:00
byeay çok güseldi hazalım yaaaaaa...walla ne dicemi bilemiorum ama bu bölümde keşkke dulce dende bişi koysaydınn.Ama yinede speRdi CnMm... son repliklere bayıldım matrak ya... herkes bişi bulmus birbirine anlatıyo...

Eline Sağlık hazALıMmm.. sende bu kafa warkenn Ahhh :D:D

oyyy kurban olurum zülom ne biliyim yaw bu bölümde de diğerlerininde hikayede var olduğu anlaşılsın die böle yazim dedim merak etmein zati önümüzde daha çook dulceli bölüm var :img-wink:

beyenmene ve söylediklerine çok sevindim umarım bidaha bu kadar uzun sürmez yeni bölümü ekleyişim:img-pilot

robertapardo
25-12-07, 15:09
hazalımm süper harikaydı kıss:)
yerim seni:img-icecr bana yollamıssın bu bölümüü:):img-icecr öpücük atıyommm...:love09:
:img-hyste telefon konuşması süperdii :img-hyste bizim ekip tamam bide duL'um gelse süper olcak...
anahininn lafında koptummm:img-hyste maryde bunları basmış diyo:img-hyste

küllerimden
25-12-07, 15:30
hazalımm süper harikaydı kıss:)
yerim seni:img-icecr bana yollamıssın bu bölümüü:):img-icecr öpücük atıyommm...:love09:
:img-hyste telefon konuşması süperdii :img-hyste bizim ekip tamam bide duL'um gelse süper olcak...
anahininn lafında koptummm:img-hyste maryde bunları basmış diyo:img-hyste

cnm diğdemcim çok saol yorumuna beyenmenize çok sevindim çok gecikti onunda farkındayım bana çok destek oldunuz size yollamıyımda kime yollıyım anam:P

3 non blondes
25-12-07, 19:32
harika bi bölümdü ya..o telefon konuşmalarına bittim herkes bişiler katarak anlatıyo taa yatakta basılmaya gitti manyaktı devamı için sabırsızlanıorum hemen yaz!!!

küllerimden
25-12-07, 22:03
harika bi bölümdü ya..o telefon konuşmalarına bittim herkes bişiler katarak anlatıyo taa yatakta basılmaya gitti manyaktı devamı için sabırsızlanıorum hemen yaz!!!

devamı çin bende sabırsızlanıyorum fırsat bulduğum ilk anda ekliycem beyenmene sevindim:img-wink:

_3sm3R_
27-12-07, 21:03
hazalım biraz geç yazdım BeBe kusura bakma ama müthiş olmuş tel. görüşmelerine bayıldım AyP birlikte ama MyC berber diil sanırım gelecek böölümü hafta sonuna kadar yetiştir emi=))

rüzgargülü
27-12-07, 21:07
hazalım biraz geç yazdım BeBe kusura bakma ama müthiş olmuş tel. görüşmelerine bayıldım AyP birlikte ama MyC berber diil sanırım gelecek böölümü hafta sonuna kadar yetiştir emi=))

:P:P:Pkusum sen öyle diyosan:img-policcnm beyenmene sevindim yha bende buralarda beni unuttuğunu sanmıştım:img-yes::img-wink:

_3sm3R_
27-12-07, 21:14
:P:P:Pkusum sen öyle diyosan:img-policcnm beyenmene sevindim yha bende buralarda beni unuttuğunu sanmıştım:img-yes::img-wink:

uyy kuşum seni unutmuyum hiç bu aralar sadece hem derslr hem senaryo hem voleybol hemde zülonun senaryosuna yardım ediyom ondan doluydum birazz )=(
sen unutulacak insanmısın aşk olsun bebem mjkk=)

rüzgargülü
28-12-07, 21:40
uyy kuşum seni unutmuyum hiç bu aralar sadece hem derslr hem senaryo hem voleybol hemde zülonun senaryosuna yardım ediyom ondan doluydum birazz )=(
sen unutulacak insanmısın aşk olsun bebem mjkk=)

oğğğ bebişim hayatımda duyduğum en güzel iltifat asıl sen müthişsin çook öpüldünn:good:

hzl_hzl_
28-12-07, 22:47
Adaşım....Hazalım...
ya ancak okuyabildim ve tek kelime güzelim
SÜPERSİN:happy0064:happy0064
:good::good:
:img-clapp:img-clapp

06_haziran_15
29-12-07, 15:42
Hazalcım çok güzel yazmışsın yine çok sağoll .. komik olmuş tel görüşmeleri özellikle anahininki :D abartmakta üstüne yok !

yalnız bunların hepsi bir arada yani birbirini tanıyolar dulcem dış kapının dış mandalı gibi kalmşş biraz =)) devamını merak ediyorum neler oluckk bol dulceli bölümündee .. yeni kıza (dulceme) bu kadar sevinçdn sonra davul zurnayla karşılarlar heralde =) .. gelen gideni aratırmış derler ama bu sefer öyle olmyck galibaa ... devamını bekliyorum canımm emeğine sağlıkkk :img-wink:

rüzgargülü
30-12-07, 12:57
Adaşım....Hazalım...
ya ancak okuyabildim ve tek kelime güzelim
SÜPERSİN:happy0064:happy0064
:good::good:
:img-clapp:img-clapp

oyy cnm adaşım hiç konuşamıyr yhaa saol yorumun için çook teşekkürler

rüzgargülü
30-12-07, 13:00
Hazalcım çok güzel yazmışsın yine çok sağoll .. komik olmuş tel görüşmeleri özellikle anahininki :D abartmakta üstüne yok !

yalnız bunların hepsi bir arada yani birbirini tanıyolar dulcem dış kapının dış mandalı gibi kalmşş biraz =)) devamını merak ediyorum neler oluckk bol dulceli bölümündee .. yeni kıza (dulceme) bu kadar sevinçdn sonra davul zurnayla karşılarlar heralde =) .. gelen gideni aratırmış derler ama bu sefer öyle olmyck galibaa ... devamını bekliyorum canımm emeğine sağlıkkk :img-wink:

esracım çook saol kusum çok teşekkürler yorum için bakalım nolucak vakit bulamıyorm bu gün yarın eklerim

_3sm3R_
31-12-07, 08:52
yeni böümm ne zmn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:img-icecrçabuk koy:)

lady_liv
01-01-08, 00:35
canım ya ben gittim sen senaryoya başlamışsın benim gitmemimi bekliyodun hıh
benim şimdi gözüme carptı daha okumadım ama en kısa zmanda yorumlarımla geri dönücemm güzel bişiye benziyoo ilk bölümü okuma fırsatı buldummm ellerine sağlık canımm devammm yokum diye kırılma elimde olan bişi değil bilg cezası aldım neyse devam hazalcımmm :good:

ßad_girl
03-01-08, 16:15
yeni bölüm istiyokk uleeeeeeeeee.. .! hazalcıkk kuzucuk :D

assi_yılllar
04-01-08, 14:42
hazal koptum yha =)=) herkes bşileri eklemiş de söylemiş..
o kadar yğun bşi hissetmiyormuş görcem ben senii =)=)ellerine sağlık cnm süper olmuşş

robertapardo
05-01-08, 13:46
hazalım ya yeni bölüm nerde canımmm:) vondy'mm bi karşılassın ya...
bekliyorumm yenii bölümü:icon_whis
züloo sen bastırr ben arkandayım:img-icecr

_3sm3R_
05-01-08, 13:54
hazalım ya yeni bölüm nerde canımmm:) vondy'mm bi karşılassın ya...
bekliyorumm yenii bölümü:icon_whis
züloo sen bastırr ben arkandayım:img-icecr

Bilioz arkasındasınn HaiN Klüpcüler:D
hazalım yeni bölümü koyy artık ya meraklandım çok hadi kuşum:)

ßad_girl
05-01-08, 17:44
heRaldeEee..... okdr RBaD GirLs kurduk :D:D:D

robertapardo
05-01-08, 20:29
Bilioz arkasındasınn HaiN Klüpcüler:D
hazalım yeni bölümü koyy artık ya meraklandım çok hadi kuşum:)

:img-hyste kısss güldürdün benii yaa...:img-hyste
zülommm büşraaa intikam alıcak bizdenn...:)

tugce_6
06-01-08, 00:13

oh alsınalr ıntıkam benı yerımede alsınlar senden sen hıc gelme msn benı hıc duşunme darıldım sahaaaaaaaaaa hıh hıhıh

_3sm3R_
06-01-08, 12:55

yaa alacam ama DyP'ye çevirse senaryoyu anca onada Tuğçemin hatırı var betülüm var de yapmıyom neseee bi ara alırım ifadenizi:)

tugce_6
06-01-08, 13:16
yaa alacam ama DyP'ye çevirse senaryoyu anca onada Tuğçemin hatırı var betülüm var de yapmıyom neseee bi ara alırım ifadenizi:)

cnmsın yaa esmerım benımmmmm sen oo manyaga bakma o hep olye anlamz ooo ıntıkam beraber allaımm kzum benımm

ßad_girl
06-01-08, 14:51
Noluyo lan ßurda DidemiM Gel Beri sen... :D:D:D Lann kzn senaryosunu istila ettiniZz.... haayyttt daıln ülennn... HaZalMm sende yaz şu güsel senaryonu BaLım :D:D...

rüzgargülü
06-01-08, 18:29
vayy arkadaşlar demek öyle haa demek arkamdan iş çeviriyosunuz haa:icon_sorr

yaa arkadalar yazıcamda kağıtlarımı kaybettim umarım hocalar bulmaz feci şeyler yazmıştım çünkü:img-blush

neyse yarın okulda bakıcam bulamasamda yarın yeni bölümü söz yazıcam sözzz:img-pilot

gözdecim diğdemcim esmerim zülom kübracım tuğçecim hepinize ayrı ayrı teşekkürler

rüzgargülü
06-01-08, 18:32
canım ya ben gittim sen senaryoya başlamışsın benim gitmemimi bekliyodun hıh
benim şimdi gözüme carptı daha okumadım ama en kısa zmanda yorumlarımla geri dönücemm güzel bişiye benziyoo ilk bölümü okuma fırsatı buldummm ellerine sağlık canımm devammm yokum diye kırılma elimde olan bişi değil bilg cezası aldım neyse devam hazalcımmm :good:

cnm seninle ayrı konuşucaz yha

senin gelmeni dört gözle bekliyorum yha en kısa zamanda yaz senaryonun yeni bölümünü yorumun için çook teşekürler hasretle gözlerinden öperim

rüzgargülü
08-01-08, 20:55
ERTESİ GÜN

Cristian ,maite, any kahvaltı masasında uckeri bekliyorlardı olayları kendi kafalarında kurup büyütüükçe büyütmüşlerdi

C:nerde bu çocuk

M:sana sormalı yoksa onuda benim gibi elinde tutamadınmı

C:maite konumuzla ne alakası var hem seni elimde tutamasam şu an burda olmazdın

M:hıı ben ucker için burdayım

A:kesin dırdırı bee

C:şunabak sana noluyo kızım

A:ayy ben uckere bakıcam

M:nereye bakarsan bak

A:uckerrr uckererrr

Odasının önünde bekleyip bağırdı ama ses gelmeyince kapıyı tıklayıp açtı

A:heyy ucker yok heyy çocuklar ucker yok

C:sabahtan beri neyi bekliyoruz o zamanJ

M:seni kuş beyinli al işte bi çocuğu takip edemedin

Aferin any any sende ayda yılda bir iş yaradın

A:mayteee

M:şaka yapıyorum yhaa ee nerde bu çocuk

A:çıkar gelir şimdi kafasını dinliyodur

Birden kapı çalar

M:kapı çalıyo geldi heralde ben açarım

Ponçi: SeLAM TATLIMMM sırıtan bi bakışla maiteye sarıldı

P:neo pek mutlu olmadınız küçük hanım

M:ehh ucker ortada yokda

P: (sakin bi tavırla)sevgilisine gitmştir

A:AŞKIM NERDEN ÇIKTIN SEN

P: geldim işte tatlım yha kimse sevinmiyomu ne (hayal kırıklığıyla)

Bu sırada ucker (nihayet diyosunuz heralde J )dulceyi bulduğu bara gitmişti ama dulce ortada yoktu bu haliyle salaş bar ona hiçte çekici ve ışıltılı gelmiyordu .acaba bunun kaynağı dulce mi? Mary miydi.tüm olanlara rağmen maryi düşünmekten kendini alamıyordu

Barmeyt kız:selam yakışıklı ne için var bu saatte burda?sabahın köründe burda yapılan şeyler senin gibi beyfendilerin fiyakası için pek uygun değil

U:nasıl yani(yeme bizi ucker bu saf rolleri sana hiç yakışmıyo)neyse ne olduğu beni ilgilendirmez. Düngece burda çalan kzı arıyorum dulce o nerde biliyomusun?

B:üzgünüm şeker oğlan hiç bi fikrim yok

U:yinede saol

Tüm umudunu kırılmıştı dulceyi çok merak diyrdu gece gece onu yalnız bırakmıştı .halbuki kız ona yardım etmek için ordaydı.dün geceki parka gitti. Düngece oturduğu banka dün dulcenin oturduğu bu günse boşluktan ibaret olan sol yanına bakıp gözlerini acıyla kapadı.tekrar açtığında nereye bakarsa onu gördüğünü düşündü dulce yanındaydı sanki elini uzattı o sıcaklığı yeniden hissetti saçlarını okşadı ama bu gerçeti.dulce gerçektende tam yanında oturuyordu

Hararetle konuşmaya başladı

U:ama sen sen gerçeksin? nasılsın ?nerden çıktın ?dün gece olanlar için üzgünüm çok güzel gözüküyosun

D:sakin oll tamam gerçeğim seni takip etim dün gece olanları unut çünkü seni ilk gördüğümden beri hoşlanıyorum nasıl olduğum hakkında bi fikrim yok yanında olduğumda mutluyum ama bi başkası için acı çekmen beni bitiriyor.bişey sözylemek zorunda değilsin yanımda olman yeterli ama bu kadar açık konuşmam sana ağır geldiyse bunuda anlarım.

U:dur dur asıl sen yavaş ol madem açık konuşuyoruz sıra bende .dün gece senden ayrılıp sabah ayılana kadar kafam yerinde değildi gece rüyamda bir seni bir maryi görüyordum sabah uyandım ve gerçekleri anladım meğer ben bi salakmışım ve kendmi maryle avutmuşum.yaşadığm şehvet dolu bir ilişkiden başka bir şey değilmiş sonra sonra seni düşündüm dün gece yaşadığım dop dolu 2 saati hayatım boyunca yaşadığım her şeye değerdi bende senden etkilendim.senin kadar masum birini hiç tanımadımne kadar çabukta gerçekleşse eğer bana güvenip yeni bir ilişkiye varım diyosan bende varım bana iyi geliyorsun

D:kabul daha seni tanımıyorum bile ama kabul

U:daha nerde yaşadığın hakkında bi fikrim bile yok ama kabul

D:kaç yaşında olduğundan neleri sevdiğinden nasıl bir kişi olduğndan gülümsedi elini tuttu

U:hangi kitapları sevip neden gitar çaldığından hiç bişeyinden ama dolu dolu bakışların beni sana bağladı bile dedive dulce uckerin yanağını öptü

Ucker nasıl bir adım attığının farkında bile değildi dulceye aşkık olup olmadığındanda ama ona karşı olmadık şeyler büyütüyordu içinde.bu neydi peki

Dulceyse hayatında ilk kez kendini bir başkasına emanet ediyordu okadar mutluyduki istediği kendiliğinden gerçekleşmişti.uckerin ona karşı bişeyler hissettiğinden emindi.

U:hayatımda ilk kez böyle bir şey oluyor

D:her şeyi yaşayarak öğrenicez canım

U:hıhıı hadi yürüyelimmi?seni kahvaltıya götüriyim ha nedersin?

D:tamam

U:elini ver .dulceyi elinden tutup kaldırdı.ona biraz daha yakın olmak istiyordu

ßad_girl
08-01-08, 22:10
hazalım sana il yorumumu sevinçle yazıyorummm... süperin süperdi bu bölümm..dyU sahneleri... acaip hoşuma gittiii.... çok güseldi işdee ben pek konuşamam Kuzuu... öpüom senii... By Byyy Bebe ! :) Eline Sağlıq..

assi_yılllar
09-01-08, 15:48
ayhh deme yah:D yapma bunu bana dulcede amin dmdk uckerin ona bşiler hissettiğinden maşallah ışık hızıyla da başladılar ilişkiiyee brawoo yani =)
ama bu kdr hıza rağmen ne hoştu ..hele o bankta dulcenin gerçkten orda olması ayy eridim... eridim...
yeni bölümü ve olckları merakla bkliorum =) hazall ellerince sağlıkk =)

robertapardo
09-01-08, 21:35
hazalım süpersin yaaa yerim benn fıstıklarımmııı süper olmuş eline sağlıkkk...
uckerimm aşık olurrr dulceme bi çıksınlar :)

rüzgargülü
10-01-08, 19:01
hazalım sana il yorumumu sevinçle yazıyorummm... süperin süperdi bu bölümm..dyU sahneleri... acaip hoşuma gittiii.... çok güseldi işdee ben pek konuşamam Kuzuu... öpüom senii... By Byyy Bebe ! :) Eline Sağlıq..

CNM KUZUM ÇOK SAOL YORUMUN İÇİN BEYENDİYSENİZ NE MUTLU:img-blush

CNM SEN KONUŞSANDA KONUŞMASANDA BEN SENİ ANLADIM O YÜZDEN ÇOKKK TEŞEKKÜRLER:good:

rüzgargülü
10-01-08, 19:03
ayhh deme yah:D yapma bunu bana dulcede amin dmdk uckerin ona bşiler hissettiğinden maşallah ışık hızıyla da başladılar ilişkiiyee brawoo yani =)
ama bu kdr hıza rağmen ne hoştu ..hele o bankta dulcenin gerçkten orda olması ayy eridim... eridim...

CNMMM ÇOK SAOL GÖZDEM TEŞEKKÜRLER YORUMUN İÇİN BENDE YAZARKEN ERİDİM OLMASINI İSTEDİĞİM ŞEYLER ASLINDA :P:P:PGERÇEK OLACAĞI YOK BARİ BÖYLE AVUNUYIM:img-wink:

rüzgargülü
10-01-08, 19:06
hazalım süpersin yaaa yerim benn fıstıklarımmııı süper olmuş eline sağlıkkk...
uckerimm aşık olurrr dulceme bi çıksınlar :)

CNMMM ÇOK TEŞEKKÜRLER BEYENMEZİZE ÇOK SEVİNDİM YHA SİZİ NE KADAR BEKLETTİĞİMİNDE FARKINDAYIM KUSURA BAKMAYIN YORUMUNA ÇOK TEŞEKKÜRLER:img-wink:

06_haziran_15
10-01-08, 21:20

Evet ışık hızıyla başladı :img-yes: ışık hızıylada biter inşallah :D:D

zor aşklarr zor başlar bu çok kolay oldu gibi yaa Hazalım sen süründür bunlarıı :img-hyste ayy ne güzell yorum yapıyorumm ölee bal damlıyoo ağzımdann :D çok teşekkürler Hazalcım çok güzel bi bölümdüü :img-wink: ..

_3sm3R_
11-01-08, 22:35
hazalım bana çok iyi geliyosun:)sper bi bölümdü Sırf vondy:icon_whisharika ötesi ya ponchi ve any çıkıyo ama nesee:)ellerine sağlık kuşum:D

rüzgargülü
11-01-08, 22:40
hazalım bana çok iyi geliyosun:)sper bi bölümdü Sırf vondy:icon_whisharika ötesi ya ponchi ve any çıkıyo ama nesee:)ellerine sağlık kuşum:D

beyenmene sevindim kuzum çok saol bitanecik yorumun için:img-wink:

rüzgargülü
11-01-08, 22:47
Evet ışık hızıyla başladı :img-yes: ışık hızıylada biter inşallah :D:D

zor aşklarr zor başlar bu çok kolay oldu gibi yaa Hazalım sen süründür bunlarıı :img-hyste ayy ne güzell yorum yapıyorumm ölee bal damlıyoo ağzımdann :D çok teşekkürler Hazalcım çok güzel bi bölümdüü :img-wink: ..

teşekkürler cnm herşeye rağmen:P beyendiysen ne mutlu:img-wink:

lady_liv
16-01-08, 14:19
süper bi bölümdü hazalcım ellerine sağlık chris dulce arasında bakalım nolcak su maryde amma safmış haaaaa bu tatlılık bırakılırmıı:img-pilot

rüzgargülü
17-01-08, 16:47
süper bi bölümdü hazalcım ellerine sağlık chris dulce arasında bakalım nolcak su maryde amma safmış haaaaa bu tatlılık bırakılırmıı:img-pilot

yaww aynen kuzum yaw bırakılırmı bb
beyenmene çok sevindim yarın öbürgün eklerim cnm sende artık gel çok özledim kuzum

robertapardo
21-01-08, 23:09
hazalım nerde kıs yeni bölüm öldüm meraktan napcak acaba bizim deliler:D

ßad_girl
22-01-08, 16:11
harbi didemim ya.... ya hzalımmm.mucxlicam seni :D:D..... nerde yeni bölüm tembel şey....

bekletme kuzularınııııı........

nazli_chriss
22-01-08, 21:11
hazalcm daha yeni gördüm senaryonu çokk gzl cnm ya ellerne sağlıkk
süper gidiyosunn vondy harika zatenn... dialoglarr çok gzl bide beyninde canlandırınca daha bi gzl oluyo
neyse cnmm yeni bölmü ekle merak ettimm mucxx çabukk ekle ama .....:img-wink:

asi ruh
29-01-08, 21:34
hazal cım sen senaryomu yazıyodun canım inan hiç haberim yoktu sayfaları karıştırırken rasladım ismi dikkatimim çekti bi bakim dedim ve girdim canım çok güzel olmuş emeğine zekana sağlık güzelim tebrik ederim canım isimde süper ayrıca:img-wink::img-wink::img-wink:

aysenur_diego
31-01-08, 10:35
1. ve 2.böLüme hiç yorum yapamadım HazaLım..
Kusura bakma..Ama şimdi yorumumu yazıorum..

Birinci böLümü çok beğendim..Komik olan herkesin birbirini arayıp,oLanLarı yetiştirmesiydi.. :D

2.BöLümde bir o kdr güzeLdi..ÖzeLLikLE sonu süperdi..
Ucker aşık mı değiL mi?Hiç bir şey anLayamadım açıkçası..Karışık bir durum..

eLLerine sağLık canımcım süpperinde ötesi derece güzeL yazıyorsun..MutLaka devam bekLiyorum.. :good:

ZEN_NURE
10-02-08, 23:41
hazalım ya senaryo yazıyorsun haberimiz yok
aşk olsun insan haber verir dimi:(
yeni bölüm yokmu cnm arkadaşım ya
vondym her zamanki gibi süper cnm eline sağlık çok güzel bi senaryo

rüzgargülü
11-02-08, 20:10
arkadaşlar hepiniz bitanesiniz teşekkürler yorumlarınıza
kübram
ayşenurum
ezgi abam
nazlıcım

baştan beri destek olan;

zülom
diğdemim

çok teşekkürler nazik yorumlarınıza ama ben devam ettiremiycem bu senaryoyu zaten fazla giremiycemde artık destekleriniz için çok saolun belki bi gün yazarsam hepinizin yanımda olucağını biliyorum o yüzden teşekkürler

robertapardo
11-02-08, 20:38
hazalım çok üzüldüm bitanem ya ne güzel yazıyodunn sen yinede içinden gelince benim profilime yaz:D
seni çoookk seviyomm bütün gruplar bizim:img-hyste los dido beso yolluyo sana:D

rüzgargülü
11-02-08, 21:57
hazalım çok üzüldüm bitanem ya ne güzel yazıyodunn sen yinede içinden gelince benim profilime yaz:D
seni çoookk seviyomm bütün gruplar bizim:img-hyste los dido beso yolluyo sana:D

çok saol bitenem ya baştan beri desteğin için boş ver üzülme ben vaktim olunca daha güzellerini yazarım
senin için daha önce yazdığım tek bölümlük bişiey vardı onu eklim daha önce okudunmu bilmiyorum bu arada bütün gruplar bizim:good:

BU BİR DYC HİKYESİDİR

SESSİZ VE ILIK BİR YAZ GECESİ GECENİN GEÇ SAATLERİNDE EVE DÖNEN UCKER VE EVDE ESKİ BİR HATA YÜZÜNEN KURUNTULARIYLA BOĞUŞUP ONU BEKLEYEN DUL

D:BEN ARTIK SENDEN BIKTIM SENİN YALANLARINDAN VE BAŞKALARIYLA GEZİP TOZMANDAN, VURDUM DUYMAZLIĞINDAN SENDEN NEFRET EDİYORUM (SESSİZCE VE BU SÖZLERİN KENDİNDEN ÇIKIP ÇIKMADIĞINI BİLMEYEREK)
U:DUL SEN ...SEN NEDİĞİNİN FARKINDAMISIN YANİ UZUN SÜREDİR İLK DEFA DIŞARI ÇIKIYORUM VE SEN BENİM BUNU HER GÜN YAPITIĞIMI YALAN SÖYLEDİĞİMİ VE VURDUM DUYMAZ OLDUĞUMU SÖYLÜYOSUN İLİŞKİMİZ BOYUNCA SANA Bİ KERE YALAN SÖYLEMEDİM BİR KÜÇÜK HATA .YAPTIĞIM KÜÇÜK Bİ HATA YÜZÜNDEN DİYMİ BUNCA LAF HER SEFERİNDE BAŞIMA VURUYOSUN BİZ SADECE PONCO VE CRİSLE GEZDİK
D:UCKER HADİ AMA YAPMA ONLARINDA NE MAL OLDUĞU BELLİ ÜÇÜNÜZ BİRARAYA GELDİNİZMİ (KIZGIN VE BAĞIRARAK)
U:DUL SEN CİTTİSİN
D:HADİ YAA GERÇEKTENMİ UCKER YETER ARTIK YHA BANA NEDEN DOĞRULARI SÖYLEMİYOSUN HER NEKADAR SALLANTIDA DA OLSA Bİ İLİKŞKİMİZ VAR VE AYNI HAYATI PAYLAŞIYORUZ LÜTFEN ANLAT BUNA KATLANABİLİRİM BELKİ SENİ BİLE ANLAYABİLİRİM BU DURUMU ANLAYIŞLA KARŞILAYABİLİRİM
U:YHA DUL SEN İYİMİSİN SENDEN HİÇ BİŞEY SAKLAMIYORUM GERÇEKTEN BAK SENİ ÇOK SEVİYORUM HAYATIMDA KİMSE YOK SENDEN BAŞKA AMA ARTIK SENİN KURUNTULARINDAN VE BANA KARŞI GÜVENSİZLİĞİNDEN BIKTIM MADEM AYNI HAYATI PAYLAŞIYORUZ BANA BİRAZ GÜVENSEN
D:GÜVENMİYORUM
UCKER BAYAĞI SARSILMIŞ GÖZÜKÜYODU
U:NEE? TAMAM ARTIK CİDDİ KONUŞUYORUZ DEMEK OZAMAN OTUR KARŞIMA
DUL OTURDU
U:AYRILMAKMI İSTİYOSUN?GÖZLERİ ZEHİR GİBİYDİ ZİFİRİ KARANLIK DULE ÖYLECE BAKTI DULDE İYİCE SARSILMIŞTI İŞİN BU KISMA GELECEĞİNİ UCKERİNDE BİR KALBİ OLDUĞUNU VE SABRININ TÜKENECEĞİNİ UNUTUŞ GİBİYDİ SANKİ ŞİMDİ ŞİMDİ NEKADAR BENCİLCE DAVRANDIĞINI ANLAMAYA BAŞLADI AMA İŞ İŞTEN ÇOKTAN GEÇMŞTİ
U:BU KADARI GERÇEKEN BENİM İÇİNDE FAZLA UNUTMAKİ NE KADAR SABIRLIDA OLSAM BENİMDE Bİ KALBİM VAR SENİ ÇOK SEVİYORUM HER ZAMAN SEVİCEM AMA GÜVENSİZ BİR ORTAMDA YAŞAMAK ARTIK RUH SAĞLIĞIMI BOZUYO ŞİMDİ ! AYRILMAKMI İSTİYORSUN?
DUL BUZ KESMİŞTİ ADETA UCKERE BAKAMIYORDU VE BU SÖZLERİ DUYUNCA DAHADA AĞIRLAŞMIŞTI KEDİ SÖYLEDİKLERİ UTANIYORDU VE ÇEKİNİYORDU EN SONUNDA
D:ŞEYY...BEN ..EVET BEN AYRILMAK İSTİYORUM ......SÖZÜNE DEVAM EDİCEKTİ NE KADAR PİŞMAN OLDUĞUNU ARTIK YÜZÜNE BAKAMIYCAĞINI SÖYLİYCEKTİ AMA UCKER ONUN AĞZINDAN ÇIKAN EVET LAFINI DUYAR DUYMAZ EVİ TERKETTİ

D:ALAHIM BEN NE YAPTIM NE YAPTIM YHA BÖYLE OLMAMALIYDI ONUN SONSUZ SABRINA GÜVENDİM SAÇMALADIM YHA NEDEN YAPTIM BUNU ONA GÜVENİYORUM BUNU NEDEN SÖYLEMEDİM ONDAN NEFRET ETİĞİMİ SÖYLEDİM TAM Bİ SAÇMALIK DELİLER GİBİ SEVİYORUM ONU ÇILDIRMIŞ OLMALIYIM BEYNİM YERİNDE DEĞİLDİ GALİBA OYSA BANA HER ZAMAN ANLAYIŞLI DAVRANDI HER ZAMAN MERHAMETLİ VE HUZURLU ÇILDIRICAM ŞİMDİ O DIŞARDA NE YAPICAK YHA NEREYE GİDİCEK KİM BİLİR HANGİ KIZA GİDER YHA NE DİYORUM BEN AHH BEN Bİ SALAĞIM BEN Bİ EŞŞEĞİM AMA ODA BENİ SEVSE YDİ GİTMEZDİ HİÇ BİŞEY SÖYLEMEDEN BANA HİÇ DEĞİLSE VEDA EDERDİ EVET BENİ SEVMİYO (Bİ YANDANDA AĞLIYODU

UCKERSE SOKAKLARDA KULAĞINDA ÇINLAYAN
__ SANA GÜVENMİYORUM
__EVET BEN AYRILMAY İSTİYORUM

SESLERİYLE BOĞUŞUYOR HEPSİNİ DUYMAMAZLIKTAN GELMEYE ÇALIŞIYORDU AMA OLMADI İMKANSIZDI SONSUZ GÜVENDİĞİ SEVGİLSİ AŞKIM DEDİĞİ BAŞINI AYNI YASTIĞA KOYDUĞU HATUN ONA GÜVENMEDİĞİNİ BAS BAS BAĞIRARAK İTİRAF ETMİŞTİ ŞİMDİ KENDİ KENDİNE KONUŞMAYA BAŞLADI

U: YHA TAMAM BAZEN KIZLARA BAKIYODUK OĞLANLARLA AMA HER KEZ YAPAR HEM GÜZELE BAKMAK SEVAP DEĞİLMİ YHA BU CİTTİ Bİ OLAY DEĞİLKİ BANA GÜVENEMEYECEĞİ NE YAPTIM ONU SEVİYORUM EMİNİM ODA BENİ SEVİYO YARIM SAAT İÇİNDE NASI OLDUDA YOLLARIMIZI AYIRDIK YÜZÜME BİLE BAKMADI KESİN BENDEN NEFRET EDİYO BELKİDE SIKILDI BAŞKA BİRİNE İLGİ DUYMAYA BAŞLADI( SİNİRLENMİŞTİ ŞİMDİ SOKAKTAKİ ÇÖP KUTUSUNA Bİ TEKME GEÇİRDİ) LANET OLSUN YHA
EN İYİSİ EVE GERİ DÖNMEK BELKİDE DUL KARARINDAN VAZ GEÇMİŞTİR YADA PİŞMANLIK DUYUYODUR DİYE DÜŞÜNDÜ
HALBUKİ İŞLER HİÇ DE UMDUĞU GİBİ OLMADI KAPIDAN GİRİNCE
YANYANA İKİ BAVUL GÖRDÜ DULÜN NEFRETİNİN İYCE BÜYÜDÜĞÜNÜ VE ONU EVDEN KOVMAYA ÇALIŞTIĞINI DÜŞÜNDÜ Kİ GÖZLERİ AĞLAMAKTAN KAN ÇANAĞINA DÖNEN DULÜ GÖRDÜ
D:UCKER .....ŞEY...BENN BEN GİDİYORUM

AFALLAMIŞTI HAYATININ EN KÖTÜ GÜNÜNÜ YAŞADIĞINDAN EMİNDİ ÇARESİZCE

U:AMA NEDEN?
DUL UCKERE YAKLAŞTI ELLERİNİ TUTTU AMA HALA YÜZÜNE BAKMIYORDU
D:ÇÜNKÜ SENİ ÇOK SEVİYORUM YAPTIKLARIMIN NE KADAR SAÇMA OLDUUNU VE SENİN NE KADAR ÜZDÜĞÜMÜN FARKINA VARDIM VE UTANIYORUM YÜZÜNE BAKAMAM

UCKER DULÜN YÜZÜNÜ TUTTU ONA BAKICAĞINI UMUYORDU
U:DEMEK BU KADAR KOLAY HA HEMEN VAZ GEÇİYOSUN
D:BUNUN VAZGEMEKLE ALAKASI YOK UCKER NEDEN ANLAMIYOSUN YAPAMAM
U:TAMAM DUL BEN SENİ GAYET İYİ ANLIYORUM HİÇ BİR YERE GİTMİYORSUN ANLAŞILDIMI ÇÜNKÜ BEN GİDİYORUM BEN SENİ DIŞARDA BIRAKAMAM
D:UCKER BAK
U:TAMAM DUL BU GECE BURDAYIM VE YARIN GİDİYORUM SÖZ SENİ RAHATSIZ ETMİYCEM
D:UCKERR(SESSİZ VE YALVARIR GİBİ)
UCKER VALİZLERİ GÖTÜRÜP ODALARINA BIRAKTI KÜÇÜK Bİ SIRT ÇANTASINA Bİ KAÇ KIYAFET KOYDU VE DULE HİÇ BAKMADAN MİSAFİR ODASINA GİTTİ VE UYUDU SABAHTA KALKIP İLK UÇAKLA DULE HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEDEN ŞEHRİ TERKETTİ NE BİR NOT NE BİR VEDA HİÇ BİR ŞEY YAPMADI DUL KALKTIĞINDA UCEKRİ ARADI O GİTMEDEN BİR SÜRÜ HATAYI DÜZELTİCEM ONU SEVİYORUM DİYE DÜŞÜNDÜ AMA UCKERİ BULAMAYINCA KALBİNİN YARISI KOPTU UÇTU GİTTİ
UCKERSE BAMBŞKA Bİ MEKANDA BAŞKA Bİ HAYATA DOĞRU SÜZÜLÜYORDU KALBİNİN YARISIN EVİNDE BIRAKMIŞTI
AMA HİÇ DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORSU EĞER DÜŞÜNÜRSE GERİ DÖNEBİLİRDİ SEVGİSİNİ BASTIRAMAYABİLİRDİ

DULSE EVE GELEN ANİ VE MAYLA BOĞUŞUYORDU
M:BİZ BİTTİK MAHVOLDUK UCKER OLMASSA GRUP OLMAZ RBD OLMAZ
A:AYNEN ŞİMDİ NAPICA
D:KUSUR BAKMAYIN AMA SİZ YOLUNUZA DÖRT KİŞİ DEAM EDİCEKSİNİZ BEN YAPAMAM ONSUZ OLMAZ ŞARKI SÖYLEYEMEM GÜLEMEM KONUŞAMAM BİLE
A:YAA BUNU ÇOCUĞU KAPTIRMADAN ÖNCE SÜŞÜNÜCEKTİN SEN SALAKSIN DUL SALAK UCKER DOĞRU SÖYLÜYODU ONLAR GEZMAYE GİTTİLER SONRA BİZDE MAİYLE BULUŞTUK SENİDE ARADIK AMA SEN O SIRADA SARIŞINLARLA OLAN PROBLEMLERİNİ ANLATIYODUN KENDİ SAÇLARINI TUTUP ÇEKEREK
M:SONRA ARADIK NERDESİNİZ DİE BİZDE GİTİK YANLARINA EYLENDİK GÜLDÜK UCKER SENİ EVDE YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİ SENİDE ALICAKTI BERABER EĞLENİCEKT,K DAHA FAZLA ÜZÜLMENİ İSTEMEDİĞİMİZ İÇİN SÖYLEMİYODUK AMA ANİİ (ŞİMDİ MAY SAÇINI ÇEKİYORDU)
D:TAMAM YETER ARTIK GÜNLERDİR Bİ HABER ALAMIYORUM ZATEN YALNIZ KALMAYA İHTİYACM VAR BEN YATIYORUM HEE SİZLE SON BİR KEZ DAHA KONSERE KATILICAM HEMEN YÜZÜSTÜ BIRAKMIYCAM MERAK ETMEYİN UYGUN Bİ DİLLE AÇIKLARIZ HERŞEYİ

UCKERSE boş boş dolaştı günlerce aylarca AA ARTIK BEYNİNE HÜKMEDEMİYORDU KALBİ AĞIR BASMIŞTI PONCO VE CRİSLE KONUŞUP ARA ARA BİLGİ ALLIYORDU

SON KONSERLERİNİN YAKLAŞTIĞINI ÖĞRENDİ İÇNDEKİ BURUKLUK GİT GİDE ARTIYORDUHER GECE RÜYASINDA DULÜ GÖRÜP ONUNLA ÖPÜŞÜP KOKLAŞIRKEN UYANDIĞINDA YASTIKLARA SARILIRKEN BULUYORDU KENDİNİ ARA ARA NEFESSİZ KALIYORDU GÜNLER BÖYLECE DEVAM ETTİ
KONSER GÜNÜ GELMİŞ DUL YAPTIĞI MAKYAJIN ALTINDAKİ SAHTE TAVIRLARIYLA GÜLÜŞ VE ŞAKALARIYLA ORTALIĞI İDARE ETMEYE ÇALIŞTI PARTNERİ OLMADAN İLK DEFA SAHNEYE ÇIKIYORDU ÇARKILARINI SÖYLEDİLER SIRAYLA BAKTIĞI HER YERDE UCKERİ GÖRÜYORDU SIRA ONA GELDİ O ZORLU PARÇAYI NO PARESİ SÖYLEMEYE SAHNEYE ÇIKTI ELİ AYAĞI TİTRİYORDU BÜTÜN SEYİRCİLERİN YÜZÜ UCKERE AİTMİŞ GİBİ GELDİ SANKİ YÜZ BİNLERCE UCKER ONA BAKIYORMUŞGİBİ ŞARKISIN SÖYLEMEYE BAŞLADI Bİ ANDA ONCA YÜZÜN İÇERİSİNDE BİR TANE IŞILTI BİR KAÇ GÖZ YAŞI VE ŞTE BU UCKERDİ GELMİŞTİ HAYAL GÖRDÜĞÜNÜ SANDI AMA DEĞİLDİ UCKER SAHNEYE ATLADI GÖZLERİ NEMLİYDİ VE KİRLİ SAKALLARI VARDI GÖZLERİ UYKUSUZLUKTAN HARAP OLMUŞ GİBİYDİ AMA HALA IŞILDIYORDU
MİKROFONU ALDI
U: BİZ ÇİFTİZ DUL BİZ ÇİFTİZ HATTA DÜNYADAKİ EN UYUMLU ÇİFT SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM ÖLENE KADAR ÖLDÜKTEN SONRA BİLE BİRTEK SANA AŞIĞIM VE BİRTEK SENİNLE YAŞLANICAM
D:İNANAMIYOUM SEN GERÇEKMİSİN
UCKER DUDAKLARINA YAPIŞTI DULÜN KİMSE UMURLARINDA DEĞİLDİ BUNCA AYRI GEÇEN GÜNDEN SONRA DELİ GİBİ ÖPÜŞÜYORLARDI
D:EVET HEMDE HİÇ OLMADIĞIN KADAR GERÇEKSİN
UCKER HAFİFCE SIRITI VE SIKICA SARILDI DULÜN HIÇKIRIK SESLERİ SEĞİRCİLERİN COŞKUSUNA KARIŞMIŞTI VE DİĞERLERİDE YANLARINA GELDİ UCKER HEPSİNDEN ÖZÜR DİLEDİ ONLARI YARI YOLDA BIRAKTIĞI İÇİN AMA SONRA ÇOK GÜZEL Bİ GÜN GEÇİRDİLER
GECENİN SONUNDA ELLERİ HİÇ AYRILMAYAN DUL VE UCKER HALA ELE TUTUŞARAK BAŞBAŞA SOKAĞA ÇIKTILAR BİR PARKA GİDİP OTURDULAR
D:BEN GERÇEKTEN ÇOK UTANIYODUM YAPTIĞIM HATANI FARKINA VARMIŞTIM VE GÖZLERİNDEKİ KARANLIĞI GÖRÜNCE KORKTUM BENDEN NEFRET ETMENDEN BİRDAHA SEVMEMENDEN UCKER İKİ PARMAĞINI DULÜN DUDAĞINA KOYUP ONU SUSTURDU
U:DUL BEN SENİ SEVİYORUM SENDE BENİ SEVİYOSUN BUNA EMİNİM BUNDAN DAHA ÖTESİ OLABİLİRMİ BU KÜÇÜK Bİ HATYDI BENDE DAHA ÖNCE YAPMIŞIM SENİ ÇOK İYİ ANLLIYORUM AMA ARTIK GEÇTİ YENİ BİR SAYFA TERTEMİZ SADECE KİMİZ ÇOCUCUKLARIMIZ
D:NEE ÇOCUKLARIMIZMI
U:EVET BENİMLE EVLENİRMİSİN
D:EVET EVET EVET İLK TANIŞTIĞIM GÜNDEN BERİ SENİNLE EVLİYİM BEN ZATEN UCKER
U:UCKER YİNE HAFİFCE SIRITTI 4 TANEYE NEDERSİN
D:NEYİN 4 TANESİ
C:ÇOCUK DİYORUM CNM 4 TANE İŞTE YADA BİRAZ DAHA FAZLA
DUL KAHKAHAYLA GÜLMEYE BAŞLADI UCKERİN SURATINDAKİ SEVGİYİ GÖRÜNCE
D:OHOO DESENE İŞİMİZ ZOR ÇALIŞMALARA HEMEN BU GECEDEN BAŞLAMAMIZ GEREK
U:EHH YANİ DEDİ VE DUDAKLARI DULÜNKÜLERLE BULUŞTU EVE KADAR SARMAŞ DOLAŞ YÜRÜDÜLER VE ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR

SOONNNN......

NASI BEYENDİNİZMİ YHA DOĞRUSU BİRAZ ACIKLIYDI AMA SONU GÜZEL BİTTİ HİÇ DEĞİLSE UMARIM BEĞENİRSİNİZ

ßad_girl
12-02-08, 15:55
Hazalımmm bitanemmm bu ne yaaa :icon_sorr:icon_sorr of cok duyguluyduuuuuu... harikaydıııı..ben bile ağlicakdm yhaaa.....

sahnede birlesmeleri ksımınaaa öldüm öldümmmmmm......:img-in_lo:img-in_lo

Calısmalara baslamıslar çok sefindim :img-hyste

Bitanesiiinnnnn eline sağlık harikaydı.........:img-wink:

rüzgargülü
12-02-08, 18:17
Hazalımmm bitanemmm bu ne yaaa :icon_sorr:icon_sorr of cok duyguluyduuuuuu... harikaydıııı..ben bile ağlicakdm yhaaa.....

sahnede birlesmeleri ksımınaaa öldüm öldümmmmmm......:img-in_lo:img-in_lo

Calısmalara baslamıslar çok sefindim :img-hyste

Bitanesiiinnnnn eline sağlık harikaydı.........:img-wink:

anam rica ederim zülom bende çok hüzünlüydüm bunu yazarken (:img-hyste:img-hyste)beyenmene çok sevindim her zamanki gibi desteğin için çok saol

lady_liv
12-02-08, 18:30
canım bunu bi kere daha okumuştum galiba diğer senaryonun sonuna da eklemiştim
cok güzeldiii bitirmeseydin keşke halbuki yeni başlamıştınnn:icon_sorr
ellerine sağlık caanımm:good:

rüzgargülü
12-02-08, 19:09
canım bunu bi kere daha okumuştum galiba diğer senaryonun sonuna da eklemiştim
cok güzeldiii bitirmeseydin keşke halbuki yeni başlamıştınnn:icon_sorr
ellerine sağlık caanımm:good:

cnm çok teşekkürler yorumun için ama ben kaliteli şeyler yazmak isterim bu sıralar hiç yazı yazamıyorum ya ama hiç:icon_sorro yüzden bitirim dedim yaza doğru neşeli daha güzel bişeyler yazarım belki :img-wink::happy0064

nazli_chriss
13-02-08, 10:14
hazalım süperr olmuş cm ya
bittim resmen o sahnede buluşmaları yokuyduu besoo süperdii
çalışmalara başlamalarına sevindm keşke gerçektede böle olsaydı:img-hyste

çok gzl yazıyosun hazalm ya sen bilirsn ama bnce devamm et cnm kendini bizlerden mahrum etme:):):)

lady_liv
13-02-08, 11:29
cnm çok teşekkürler yorumun için ama ben kaliteli şeyler yazmak isterim bu sıralar hiç yazı yazamıyorum ya ama hiç:icon_sorro yüzden bitirim dedim yaza doğru neşeli daha güzel bişeyler yazarım belki :img-wink::happy0064

anlıyorum canım
o zman bu sözünü unutmaa yazın yazıcaksın hemde güzel bişi olucakk:img-wink:

_3sm3R_
16-02-08, 10:36
hazalııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
minik kuşum:)okuyamadım senaryonu henüzzz en kısa zmnda okumaya çalışıcam ama durumları bilion işte:(((Çok özledim seni betül ööpücüğümü vermiştir sana inşlh. unutmamıştır seni çok seviom cnm:)

diego_daniel
16-02-08, 17:42
hazalcım süper olmuş ya :):)4 tane ha:):)ellerine sağlık kuzum:):):)

rüzgargülü
18-02-08, 08:26
hazalııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
minik kuşum:)okuyamadım senaryonu henüzzz en kısa zmnda okumaya çalışıcam ama durumları bilion işte:(((Çok özledim seni betül ööpücüğümü vermiştir sana inşlh. unutmamıştır seni çok seviom cnm:)

bende seni çoook seviorm tatlum en kısa zamanda konuşalım aynı eskisi gibi çok özledim senaryoyu s..et ya bitti zati:img-hyste:img-hyste

rüzgargülü
18-02-08, 08:28
hazalcım süper olmuş ya :):)4 tane ha:):)ellerine sağlık kuzum:):):)

saol cnm dulce deforme olucak biraz ama:img-hyste:img-hyste4 tane olsun dedimbeyenmene çok sevindim datlum

olay
18-02-08, 15:39
merhabalar efendim ben geldim:img-hyste:img-hyste

ya hazal 4 tane mi:img-pilotyazık dulceme deformenin kraliçesi olacak valla:img-hyste:img-hysteama olsun uckerdan sonuçta doğursun doğursun 4 tane az gelir uckere 12 tane felan olsun:img-pilotbiraz fazla gitti sanırım:icon_whis

ya hazal devam etseydin ya bu aralar o kadar ihtiyacım var ki vondy senaryolarına bir senaryo yazmak istedim birden ya :img-hyste

son olarak söylemesem olmaz tabiki forever vondy:img-in_lo:img-in_lo