Tüm Versiyonu Göster : Hayat Siyah Ölüm Beyaz

ecr
01-12-07, 13:04
Hayat Siyah Ölüm Beyaz

Yapımcı koyu Beşiktaşlı Şenol Zencir.

Yönetmen koltuğunda ise en son "Ihlamurlar Altında" dizisine imza atan, yine koyu Beşiktaşlı Aydın Bulut var. Aydın, aynı zamanda "Hayat Siyah Ölüm Beyaz" adlı bu filmin senaryo yazarı.

Şevket Çoruh, Eyşan Özhim, Ertan Saban, Nur Sürer ve Tuba Ünsal'ın oyuncuları arasında olduğu, Altan Erkekli ve Hümeyra'nın konuk oyuncu olarak yer alacağı "Hayat Siyah Ölüm Beyaz", kan bağı olmayan ama birbirlerini kardeş seçen insanların hikáyesini anlatacak.

Filmin merkezinde, Beşiktaşlıları ve tabii efsanevi Çarşı Grubu'nu simgeleyen 'kardeşlik', 'özveri' ve 'fedakarlık' kavramları var.

Sadece Beşiktaşlı değil, tüm sinemaseverleri duygusal anlamda yoğun ve etkili bir filmin beklediğini şimdiden söyleyebilirim.

"Hayat Siyah Ölüm Beyaz", Çarşı Grubu'nun 25. yılını kutlayacağı 2008 yılında gösterime girecek.

hüsnanur
11-12-07, 12:11
ya süper filmler var bu sene
acaba ne zaman vizyona giriyor
bilen var mi???

ecr
11-12-07, 13:18
Büyük ihtimal Ocak'ta vizyona girer.

$ewim
11-12-07, 13:25
Beşiktaşlı değilim ama beşiktaş taraftarları en azından benim tanıdıklarım birbirine çok bağlı:img-wink:Kadrodan sadece Nur Sürer'i tanıyamadım..Merak ettim filmi:)Çekimlere başlanmış mı?

ecr
11-12-07, 13:29
Sevimcim Nur Sürer Asi dizisinde oynuyor. Belki izlemişliğin varsa çıkarabilirsin oradan.
Çekimler başladı ve bildiğim kadarıyla bitti. Şu an post-production aşamasındadır.

KESKİN_NİŞANCI
11-12-07, 17:37
Beşiktaşlı değilim ama beşiktaş taraftarları en azından benim tanıdıklarım birbirine çok bağlı:img-wink:Kadrodan sadece Nur Sürer'i tanıyamadım..Merak ettim filmi:)Çekimlere başlanmış mı?

komserim,ben bjk liyim :img-polic ve çok sevindim:happy0064 büyük sabırsızlıkla bekliyor olcam bu filmi veee oyuncu kadrosunda kim var:icon_whis süper olcak süper:)

ecr cim çok mersi haber için:img-wink:

ecr
12-12-07, 12:39
Önemli değil. Filmde bir bakalım kim var? :) Tabiki Şevket Çoruh... Ayrıca yukarıdaki haberde de yazıldığı gibi Altan Erkekli, Eyşan Özhim, Tuba Ünsal ve Hümeyra var. ;)