Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
ya evet mapus damlarindan cikinca kendine daha bi bakmaya basladdi:img-hyste
ya bide farkettinizmi bilmiyorum ama yani Cavidan sonrada Kenan uctular mübarek ist. yani Kenan köske gitti 5 dakka filan sürmedi gidisi ama b baktin ayni anda Cavidan ucmus yani 5 dakiki icnde hatta arabasina bile biniyordu
yaa bizim beyamcamizin niyeti fena
yani aslinda iyi dogru bi adam ama cok yasli yasliliktan öte Lamia Kenani seviyor
üff son sahne beni yedi bitirdi ya ne sahneydi o öyle:img-in_lo
ah bide kapiyi Lamis acaydi daha bi hos olurdu ama neyse:icon_whis
Cavıdan kenanı dinlemeden gidip çocuğunu aldırması saçmaydı.Kenan cavıdanın böyle birşey yaptığını öğrense asla affetmez.Sonuçta kenanın bir suçu yoktu hep cemil'in yüzünden nimet oyuna geldiğini sonunda anladı.Ama kocasındanda çok güzel dayak yedi haketti.
Lamia makbulenın yanında çok mutlu.Zaten kızıda doğunca dahada güzel olacak ama makbulenın babasıyla evlenmiş olacak tabi.Kenan artık lamianın kaldığı yeri öğrendi hergün ziyarete gelir.Cavıdan ise kenanı dinlerse bu yaptığı şeyden pişmanlık duyacaktır elbette.Ama kenana açıklayabileceğini sanmıyorum.
Bu arada burak hakkı röpörtajında bu dizinin hüzünlü bir eser olduğunu söylemiş bekleyip lamia kenan aşkının nereye gideceğini göreceğiz demiş.
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi bayramlar.
Yine güzel bir bölümdü. İzlenme payı ve izlenme oranları da yine iyi gelmiş. Dizimiz iyi bir yere oturdu artık Çarşamba gününün rayting yarışında. Bu çok sevindirici.
Bölümün yorumuna gelirsek, herzamanki gibi zevkle izlediğim bir bölümdü. Cemil'e çok kızdım.Şimdiye kadar onu anlamaya, mazur görmeye çalışıyorduk, yerli yerinde iğnelemelerine, alaycı söz ve davranışlarına gülüyorduk. Ama dünkü bölümde, Cemil'in anlayış gösterilecek tarafı kalmadı. Yaptığı şey tamamen kötü birşeydi, bencilce birşeydi. Hiçkimsenin böyle bir bencilliğe hakkı olamaz. Sevdiği ve kendisini sevmeyen karısına duyduğu öfke ve sevilmeme,tercih edilmeme duygusunun verdiği kırgınlık, veya başka ne olırsa olsun,Cemil'in yaptığını mazur gösteremez.
Kenan'a öfekli olabilir, ki bu öfkede de Kenan'ın suçu yok (Leyla'nın bitmeyen aşkının suçlusu Kenan olabilir mi? Zaten aşkta, karşılıksız aşkta, başkasını seven birini sevmekte, böyle şeylerde suçlu aramak, anlamsız birşey...Aşk hesap kitap tanımayan, nedeni, niçini belirsiz birşey değil midir?) Ama tabii ki bunu Cemil'e anlatmak imkansız ve Kenan da anlatamıyor, bunda bir suçu olmadığını. Ama, ah be Cemil, sen Kenan'a öfkelisin, hak etmediği halde ona acı vereceksin, ama diğerlerinden ne istiyorsun, onların zarar görmesine nasıl sebep olabiliyorsun? Bu olsa olsa bencillliktir, duyarsızlıktır, kötülüktür.
Leyla öldükten sonra, iyi Cemil'den zerre bırakmamaya kararlı galiba senaristimiz. Ama bence biz, gri Cemil'i daha çok seviyorduk, yani herkes gibi, hepimiz gibi olabilen Cemil'i, iyiyi de, kötüyü de içinde barındıran Cemil'i.
Cemil'in dün yaptığı kabul edilemez birşeydi.Kenan'a acı çektirmek için bu konuyla ilgisi olamayn iki kadına kötülük etti. Birinin bebeğinden, sevdiği adamdan olan bebeğinden vazgeçmesine sebep oldu,diğerinin de eşiyle arasının çok tehlikeli şekilde bozulmasına neden oldu.
Cavidan aldatıldığını zannederek gidip bebeğini aldırdı. Şimdi ,bunun bir yanlış anlama, bir oyun olduğunu öğrendikten sonra ne olacak,büyük bir pişmanlık yaşayacak büyük bir ihtimalle. Cavidan böyle birşeyi hak etmemişti. Kimse böyle birşeyi hak etmez...
Nimet'e gelince, evet, Nimet yanlış ve kötü birşey yapıyor, eşini aldatıyor,kişilik olarak da çok bencil ve duyarsız biri Nimet, ama yine de böyle bir davranışı, Cemil tarafından böyle kullanılmayı hak etmemişti. Cemil'in yaptığı şey çok acımasızcaydı, ya eşi Nimet'i sadece dövmekle kalmasaydı, ani bir öfkeyle daha kötü şeyler olsaydı...
Hiçbir erkek, sevmese de,birlikte olduğu kadını böylesine umursamazca kullanamaz, onu böylesine aşağılayamaz, böyle bir hakkı yoktur. Kendi intikam duygularını tatmin için herkesin hayatıyla istediği gibi oynayabiliyor Cemil. Ben bu bölüm, hiç olmadığı kadar rahatsız oldum Cemil karakterinden. Hikayenin devamında, buna dikkat edilmeli bence, bazı dizilerde olduğu gibi, abartılı, adeta karikatürize bir kötü karakter haline getirilmemeli Cemil...
::Lové's:: 20-12-07, 23:11 Bu dizi çok güzel..
Gerçekten çok seviyorum ben bu diziyi..günü değişmeseydi hiç kaçırmadan izlerdim ama şuan Elveda Derken'i izliyorum.eğer bizim dizimiz biterse ilk iş Dudaktan Kalbe'yi izlemek olucak.ben ve biçok arkadaşım bu yüzden izleyemiyor malesef..:icon_sorr Keşke günü değişmeseydi..:(
Cavidanın çocuğu aldırması bi bahaneydi bence sanırım kitapta Cavidan hamile bile kalmıyoduu sadece çocuğu aldırarak Kenana ne kadar kızdığını göstermek istediler bizee
vee Kenan Cavidanın hamile olduğunu öğrenince pek sevinceğini sanmıyodum ben
vee bence Cavidan sonrada gerçekleri öğrenicek Kenanı affedicek ve pişman olucak aldırdığınıda Kenanda aldırdığını öğrenirse boşnma sebebi olabilirr:icon_whis:icon_whis ben hemen senaryoyou yazdım :img-wink::img-wink::D:D
gerçekten Lamia çok güzelleşti son bölümlerde bu bölümde eskidenden bi kaç sahne gösterdi ne kadar değişmiş Lamia
Lamianın bebeğinin Kenandan olduğunu anca Kenana söylicek tek kişi Makbule bence Kenana o söylicekk gerçeklerii ama bebek büyüdükten sonra anca olurr
Bu dizi çok güzel..
Gerçekten çok seviyorum ben bu diziyi..günü değişmeseydi hiç kaçırmadan izlerdim ama şuan Elveda Derken'i izliyorum.eğer bizim dizimiz biterse ilk iş Dudaktan Kalbe'yi izlemek olucak.ben ve biçok arkadaşım bu yüzden izleyemiyor malesef..:icon_sorr Keşke günü değişmeseydi..:(
sana katiliyorum bir cok kisi bu sebeple diziyi izlemiyorrlar,daha dogrusu izliyemiyorlar benim bazi arkadaslarimda bu nedenl diziyi izleyemiyorlar
Eskisi gibi pazartesi yada sali yayinlansa reytingler cok cok daha iyi gelir diye düsünüyorum ben:img-yes:
Cemil'e çok kızdığımı söyledim. Bu bölümün en kötü karakteri Cemil'di, kötülükte kendini aştı. Bu bölümün en mağdur karakteri ise Cavidan'dı bence. Herkes Cavidan'a kızıyor, ama ben Cavidan'ı çoğu zaman haklı buluyorum. Sevilmediğini bilerek evlendi, diyoruz. Ama zorla evlenmedi ki Kenan'la. Fikir değiştirerek, bir an önce evlenmeyi isteyen Kenan'dı. O da, aşık bir kadın olarak bunu sorgulamadan kabul etti. Haksızlık varsa ortada bu haksızlığı yapan Kenan; kalbi başka birindeyken, sevmediği halde evlendi Cavidan'la..
Kenan'ın ilgisiz tavırlarına, Lamia'ya olan aşırı ilgisine rağmen bence olabildiğince anlayışlı davrandı. Zaman zaman itiraz edip aksilik ettiyse de, bu gayet normal Hangi kadın evlendikleri günün ertesi, kocasının başka bir genç kadını için cezaevi yollarına düşmesine sessiz kalabilir?
Dünkü bölümde ise, otomobilde giderken Kenan'dan gelen telefonu sevinerek açtı, ama kocası onunla sohbet etmek için değil, Lamia'nın izini bulmak için yardım istemek amacıyla arıyordu onu. Bu üzücü birşey bir eş için. Üzüldüm Cavidan için. Daha sonra da, hamile olduğunu öğrendi, Kenan'a haber vermek için adaya gitti. Kenan'ın Lamia'ya olan ilgisinden rahatsız olduğu halde, yine de bulup verdi Lamia'nın adresini. Kenan'a vermedi Paşa'ya verdi adresi, ama yine de verdi. Bu onun kötü niyetli ve öfkeli biri olmadığını gösterir.
Daha sonra Kenan'a bebeği söylemeye çalışırkenki hali de güzeldi...Kenan tamamen konsere konsantre olması gerektiğini söylediğinde bir an, tereddüt etti bebeği söyleyip söylememekte. Ama tam söyleyecekken, Nimet çıkageldi. Üzücü bir sahneydi bu. Oradan uzaklaşıp ertesi gün de bebeğini aldırdı... Aldatıldığını düşünen bir kadının, üzüntü ve kızgınlıkla, gidip bebeğinden vazgeçmesi, anlaşılabilir ve üzücü birşey, onaylanamaz belki ama anlaşılabilir. Klinikte ayılırken ağladığı sahne gerçekten üzücüydü. Etkileyici bir oyunculuktu. Özge Özder'in oyunculuğunu beğendiğimi daha önceden de söylemiştim.Tekrar etmek istiyorum.
Ayrıca konu dışı olmaz umarım, geçen haftasonu Şehir Tiyatroları'nda,(İstanbul) Özge Özder'in de rol aldığı Üç Kızkardeş adlı oyunu izledim. Özge Özder'i tiyatro sahnesinde izlemek de ayrı bir keyifti. Tiyatroyu seven, Özge Özder'i seven ve oyunu izleme fırsatı olabilecek arkadaşlara tavsiye derim.
sana katiliyorum bir cok kisi bu sebeple diziyi izlemiyorrlar,daha dogrusu izliyemiyorlar benim bazi arkadaslarimda bu nedenl diziyi izleyemiyorlar
Eskisi gibi pazartesi yada sali yayinlansa reytingler cok cok daha iyi gelir diye düsünüyorum ben:img-yes:
salı günüde reytingler iyi gelmez 1001 gece nedeniyle ama p.tesi olabilir
ama bu saatten sonra günüde değişirse daha çok reyting kaybede şimdi herkez çarşambada biliyo anca çok şekilde fragmanın dönmesi lazımkki p.tesine kabul edilsin onuda showun yapıcağını sanmıyorum günü iyi saati biraz daha eren olabilir 22:00 deniliyorum ama o 22:30 oluyor
SELXX bizim kızdığımız daha doğrusu ben kendi adıma konuşıyım benim kızdığım Cavidan değil zaten Kenan herşeyin sorumlusu Kenan ,herşey Kenanın dengesizliği yüzünden oluyoru
baştan Nimete yüz verdi oda bişey sandı Kenana yanaştı
daha sonra başta Lamiayı çocuk görüyodu kendine olan ilgisini fark etti yaz eğlencesi olarak gördü Lamianın temiz aşkını gördü Lamiaya aşık oldu
Lamiaya kızdı Cavidanla evlendi tamam bazen Cavidanında hatası var ama asıl sorumlu Kenan bence Cavidanın hatası Kenanın aşık olmadığını bilerek evlendi alttan almaya çalıştı ama başaramadı baştan Kenanı uyarsaydı kendi içinde herşey iyi olcaktıı
SELXX
Ya evet Cavidan'a bende üzüldüm.Ama sadece cocugu aldirdigi zaman gözlerinden yaslar geldi,o sahne beni üzdü.Ama Cavidan kesinlikle sucsuz degil.Herseyi bile bile evlendi.Kenan'in Lamia'yi sayikladigini kendi gözleriyle gördü ve duydu, ama o sadece ve sadece gururu,kendine olan asiri güveni yüzünden Kenan'la evlemeyi kabul etti.Hatta babasina söyldigi su sözünüde gayet iyi hatirliyorum''Ben basladigim hic bir isi yarim birakmadim.''
O evliligi sirf kendi egosu icin yapti.Bu da bir gercek.
4ewerbrucas 21-12-07, 11:42 ayşe bende sana sonuna kadar katılıyorum cavidan sırf gurur yüzünden evlendi..babasına söyleyemedi kenanın başkasına aşık olduğunu yakıştıramadı kendine koskoca çelik prensesi.. 10 gün önce lamia diyen bir insan 10 günde nasıl değişicek ki cavidan değişir sandı ama olmadı bu hafta patlama yaşadı alttan alamayacağını anladı bence de iyi oldu cavidana hepsini haketti bile bile evlendi çünkü sinir olduğum yer kenana lamia ile ilgili birşey sorunca bozuluyor niye bozuluyor ki biliyor kenan ona aşık...bu hafta nihayet kenanı olmak istediği yerde lamiasının yanında gördük umarım bidaha hiç ayrılmazlar demek isterdim ama kitabı okuduğumdan diyemiyorum malasef:sad53::sad53:
Cemil'e hem gıcık oldum hem de takdir ettim...
Kızdığım taraf , Cavidan'ın ne suçu varda Kenan ile olan sorununu ona da yansıtıosun??
Takdir ettiğim taraf , Nimet'in ipliğini pazara çıkardı,daha beter olsun o Nimet!!!!
Makbule'nin babası konusunda ise ; LAmia'ya aşık olacak sanki gibime geldi,bir de o çıkarsa dizi dallas'a döner valla:):)
ben de cemilin bu yaptığı bi bakıma hoşuma gitti bi bakıma da cemilin yaptığına kızdım
aynen sultan'ın dediği gibi nimetin ipliğini pazara çıkardı o tam süper oldu :good: (nimetin pislikleri artık gün yüzüne dökülüyor)
ama diğer yandan cemil yüzünden cavidan çocuğunu aldırdı (cavidan her ne kadar da lamiayla kenan arasında olsada nihayetinde çocuğun canına kıydı üzüldüm açıkcası)
makbulenin babası lamiayı her şeyiyle kabul edecek ve kenan lamia birleşmesi çok sonraki bahara kalacak:img-yes:
ben de cemilin bu yaptığı bi bakıma hoşuma gitti bi bakıma da cemilin yaptığına kızdım
aynen sultan'ın dediği gibi nimetin ipliğini pazara çıkardı o tam süper oldu :good: (nimetin pislikleri artık gün yüzüne dökülüyor)
ama diğer yandan cemil yüzünden cavidan çocuğunu aldırdı (cavidan her ne kadar da lamiayla kenan arasında olsada nihayetinde çocuğun canına kıydı üzüldüm açıkcası)
makbulenin babası lamiayı her şeyiyle kabul edecek ve kenan lamia birleşmesi çok sonraki bahara kalacak:img-yes:
evet kavusma baya gec olucak
kapma kovalamaca olacak Kenan ve Lamia arasinda
en sonundada Makbule cocugun Kenandan oldugunu söyliyecek gibime geliyor
yani ins. anne filan diyor Lamia'ya yapar bi kiyak artik yani:D
ama en sonunda kavusma olsunda isterse Lamia amcayla evlensin (formaliteteden tabiii)
yeterki sonunda kavussunlar:img-in_lo
Makbule cocugun Kenandan oldugunu söyliyecek gibime geliyor
evet canım makbule çocuğun kenandan olduğunu söylecek
lamiada kenan gerçeği öğrendi diye makbulenin babasının evlilik teklifini kabul edecek ve işler biraz daha karışacak ve yine kavuşamaycaklar:img-yes:
evet canım makbule çocuğun kenandan olduğunu söylecek
lamiada kenan gerçeği öğrendi diye makbulenin babasının evlilik teklifini kabul edecek ve işler biraz daha karışacak ve yine kavuşamaycaklar:img-yes:
gamze iki dakikada seneryoyu yazdin valla
aslinda ben en sonunda söyler diye düsünüyorum Makbule ama senin söyledigin dha matikli:img-yes:
Yani önümüzdeki bölümlerde sölyerse konunun seyri degisir ve daha güzel olur
Kenan lamia'nin pesnin birakmaz artik:)
"önce lamia şimdi nimet çok basit zevklerin var kenan çok!" cavidan süperdi :happy0064 ben kenan ı hiç sevmiyorum adi adamın teki lamia da çok aptal (aslı tandoğan çok güzel ama :img-in_lo) hadi o cahil vs. ama cavidan ın kenan la evlenecek kadar kendini kaybetmiş olmasına inanamamıştım gerçi cavidan da gıcığın teki şımarık prenses.. ben en çok cemil kararterini seviyorum çünkü çok güldürüyor beni hafif sıyırdı zaten daha da komik oldu :happy0064
gamze iki dakikada seneryoyu yazdin valla
aslinda ben en sonunda söyler diye düsünüyorum Makbule ama senin söyledigin dha matikli:img-yes:
Yani önümüzdeki bölümlerde sölyerse konunun seyri degisir ve daha güzel olur
Kenan lamia'nin pesnin birakmaz artik:)
evet canım çok pis senaryo yazarım:):):)
haftaya makbule söylesinde kenan lamia ilişkisi başka yönlere yol alsın
kenan şimdiden başladı lamianın peşinden koşmaya artık lamidan umut yok:img-yes:
neyse geleceğe yönelik senaryolarımın üzerine yoğunlaşayım:img-pilot:img-pilot
evet canım çok pis senaryo yazarım:):):)
haftaya makbule söylesinde kenan lamia ilişkisi başka yönlere yol alsın
kenan şimdiden başladı lamianın peşinden koşmaya artık lamidan umut yok:img-yes:
neyse geleceğe yönelik senaryolarımın üzerine yoğunlaşayım:img-pilot:img-pilot
Bencede Gamzecim sen gelecege yogunlas
Ben beklerim seni:img-hyste
Yogunlas tabi sonrada bana söyle:)
Ya Kenan birakmasa Lamis'i artik yaaaaaaa:sad53:
Bencede Gamzecim sen gelecege yogunlas
Ben beklerim seni:img-hyste
Yogunlas tabi sonrada bana söyle:)
Ya Kenan birakmasa Lamis'i artik yaaaaaaa:sad53:
tamam Ayşecim ben senaryo hakkında tiolarımı sana sölerim :good:
tabi önce yoğunlaşmam lazım dimi ama:img-yes::):)
kenan asla bırakmaz lamişi bundan hepimizde eminiz
biraz geç algıladı lamiayı sevdiğini sonu umarım ii olur
kenanla lamianın sonu hakkında bir senaryo yazmadım daha yazınca bildiririm sana:img-yes::):):)
"önce lamia şimdi nimet çok basit zevklerin var kenan çok!" cavidan süperdi :happy0064 ben kenan ı hiç sevmiyorum adi adamın teki lamia da çok aptal (aslı tandoğan çok güzel ama :img-in_lo) hadi o cahil vs. ama cavidan ın kenan la evlenecek kadar kendini kaybetmiş olmasına inanamamıştım gerçi cavidan da gıcığın teki şımarık prenses.. ben en çok cemil kararterini seviyorum çünkü çok güldürüyor beni hafif sıyırdı zaten daha da komik oldu :happy0064
Kenan asla adi bir adam değil.Yaptığı şeylerin arkasında duran kendisini savunan lamiayla yaşadığı ilişkiden sonra onu yanlız bırakmayan hep yanında olan koruyan adama nasıl olurda hemen adi denilebilir.Lamia ise asla aptal değil kendisini yeri geldiğinde çok iyi ifade etmesini biliyor mantıklı kararlar verebilen bir insan.Cavidan ise kenan için herşeyini feda edebilecek bir insan onu seviyor sürekli kendisiyle ilgilenmesini istiyor ama kenanın lamiaya kendisinden daha yakın davrandığı için gururuna sığdıramıyor.Cemil ise sürekli intikam peşinde nimetle çok iyi oynuyor.Ara sırada güldürmüyor değil yani esprileri çok güzel kenanla çok iyi atışıyorlar.
yaa arkadaşlar dudaktan kalbenin günü mü değişti??
yaa arkadaşlar dudaktan kalbenin günü mü değişti??
Hayir cnm dizimiz normal gününde ve saatinde yayinlaniyor
gülbeşeker 22-12-07, 18:49 yaa arkadaşlar dudaktan kalbenin günü mü değişti??
Bildğim kadarıyla değişmedi canım,zaten reytingler gittikçe yükseliyor,inşallah değişmez.Bu arada bugün tekrarı vardı ben çoğunu izledim ama fragmana rastlamadım,fragmanın bugünden gösterilmesi gerekmiyor mu sizce?
bugün tekrarı izlerken bi şeye dikkat ettim
Cavidan önce lamia şimdi nimet çok basit zevklerin var kenan çok derken Lamia adı geçerken Kenan gözlerini açtı hemen adam Lamianın L sini duyunca gözleri parlıyo:img-cool2:img-cool2
4ewerbrucas 23-12-07, 16:45 arkadaşlar tekrarı oynarken fragmen çıkmadı mı yada gören oldu mu fragmanı tekrarına biraz bakabilidm malum bayram gittiğimiz yerlerde açıktı ama reklam anına denk gelemedim bir türlü..merak içindeyim çarşamba akşamından beri
**merve-ekin** 23-12-07, 17:54 bende bu diziyi cok severek izliyorum buraya pek yorum yapmasamda,son
bölümden sonra nasil devam edicegini kendimce tahmin etmege calisarak
birseyler yazdim umarim begenirsiniz...
Lamia gözlerini Kenaninkinden alamiyordu bir iki gün görmediyi halde ikisinede
yillar gibi gelmisti.Icindeki duygulari birsekilde saklamasi gerekiyordu elini karnina götürdü sanki Kenan herseyi anliyacakmis gibi geliyordu,korku dolu
gözlerle bakislarini baska bir tarafa dogru cevirdi.Hamile oldugunu nasil söyliyebillirdiki ? Hem söylese Kenan sucluluk duygusundan onu birakmazdi bunu iyi billiyordu icinde birseylerin koptugunu hisseti.Sevdigi adami böyle elde
etmek istemiyordu,gözlerinin hafifce dolmaga baslamisti derince nefes alarak
Kenan karsisina gecti basi dikti sanki birseyleri kanitlamak ister gibi.Dikkatle
gözlerinin icine bakip ne düsündüyünp anlamaga calissiyordu.
Kenan Lamiayi gördüyünde bogazindaki dügümün cözüldüyünü hisseti rahatca
nefes alabilliyordu artik.Dikkatle her hareketini ve bakisini izledi sanki her bir
saniyesini aklina kazimak istiyordu.Lamianin elinin hafifce karnina gittiyini gördüyünde aklina kücük bir resim geldi olmasini istedigi ama birtürlü
kendine itiraf edemedigi mutluluk resmini.Gözlerini dikkatle incelediyinde bunun
olmadiyini anlamis gibiydi.Derince nefes aldi ona sarilmamak icin kendini zor
tutuyordu.Lamianin karsisina gectiyinde saclarinin kokusunu icine cekti hafifce
gözlerini kapatip.
Lamia:neden geldiniz ? diyerek sessinin umursamamiscasina cikarmaya calissiyordu Kenan basini hafifce yana egip Lamiaya inanmiyarak bakti öyle
degismistiki son gördüyünden cok daha güclü olmustu sanki
Kenan:seni almaga geldim, gözucuyla Makbuleye bakip, Öyle kacip gidebilecegini mi düsünüyorsun ?
Lamia:siz benim icin gereken seyleri yaptiniz ama buraya kadar bundan sonra
kendi hayatimi yasamak istiyorum, kendinden emin bakislarla, ve basiricagimdan emin olabillirsiniz,Makbuleye dogru döner,simdi gidebillirsiniz
Kenan:Lamia,derince nefes alir, herkez seni ariyor hadi gel..elini uzatir Lamia
birsüre Kenana öylece bakar hicbirsey söylemeden
Lamia:yapamam..gözlerini hafifce kapatir...ben artik o eve dönemem,kendi
ellerine bakar, bu eller bir zamanlar oldugu gibi temiz deyil..yanagindan bir damla yas süzüllür..birdaha gelmeyin,Kenanin cevabini beklemeden iceriye
girer Kenan caresizce arkasindan bakar....
meltem9106 23-12-07, 21:26 arkadaşlarıma katılıyorum çook güzel olmuş bende çok merak ediyorum acaba nasıl bi konuşma olacak aralarında
bende bu diziyi cok severek izliyorum buraya pek yorum yapmasamda,son
bölümden sonra nasil devam edicegini kendimce tahmin etmege calisarak
birseyler yazdim umarim begenirsiniz...
Lamia gözlerini Kenaninkinden alamiyordu bir iki gün görmediyi halde ikisinede
yillar gibi gelmisti.Icindeki duygulari birsekilde saklamasi gerekiyordu elini karnina götürdü sanki Kenan herseyi anliyacakmis gibi geliyordu,korku dolu
gözlerle bakislarini baska bir tarafa dogru cevirdi.Hamile oldugunu nasil söyliyebillirdiki ? Hem söylese Kenan sucluluk duygusundan onu birakmazdi bunu iyi billiyordu icinde birseylerin koptugunu hisseti.Sevdigi adami böyle elde
etmek istemiyordu,gözlerinin hafifce dolmaga baslamisti derince nefes alarak
Kenan karsisina gecti basi dikti sanki birseyleri kanitlamak ister gibi.Dikkatle
gözlerinin icine bakip ne düsündüyünp anlamaga calissiyordu.
Kenan Lamiayi gördüyünde bogazindaki dügümün cözüldüyünü hisseti rahatca
nefes alabilliyordu artik.Dikkatle her hareketini ve bakisini izledi sanki her bir
saniyesini aklina kazimak istiyordu.Lamianin elinin hafifce karnina gittiyini gördüyünde aklina kücük bir resim geldi olmasini istedigi ama birtürlü
kendine itiraf edemedigi mutluluk resmini.Gözlerini dikkatle incelediyinde bunun
olmadiyini anlamis gibiydi.Derince nefes aldi ona sarilmamak icin kendini zor
tutuyordu.Lamianin karsisina gectiyinde saclarinin kokusunu icine cekti hafifce
gözlerini kapatip.
Lamia:neden geldiniz ? diyerek sessinin umursamamiscasina cikarmaya calissiyordu Kenan basini hafifce yana egip Lamiaya inanmiyarak bakti öyle
degismistiki son gördüyünden cok daha güclü olmustu sanki
Kenan:seni almaga geldim, gözucuyla Makbuleye bakip, Öyle kacip gidebilecegini mi düsünüyorsun ?
Lamia:siz benim icin gereken seyleri yaptiniz ama buraya kadar bundan sonra
kendi hayatimi yasamak istiyorum, kendinden emin bakislarla, ve basiricagimdan emin olabillirsiniz,Makbuleye dogru döner,simdi gidebillirsiniz
Kenan:Lamia,derince nefes alir, herkez seni ariyor hadi gel..elini uzatir Lamia
birsüre Kenana öylece bakar hicbirsey söylemeden
Lamia:yapamam..gözlerini hafifce kapatir...ben artik o eve dönemem,kendi
ellerine bakar, bu eller bir zamanlar oldugu gibi temiz deyil..yanagindan bir damla yas süzüllür..birdaha gelmeyin,Kenanin cevabini beklemeden iceriye
girer Kenan caresizce arkasindan bakar....
Süpersin valla
Cok güzel olmus senaryon.
Ama ins. böyle olmaz yaa...:icon_sorr
Garibim Kenan elleri bs dönmesin:icon_sorr
Kiyamam ben ona yaa:icon_sorr
Neyse iki hafta tatildeyim.
Bundansonra fragman bekliyecem showun karsisinda:icon_whis
arkadaşlar bn fragmanı gördüm:happy0064:happy0064
pek ne olduğunu anlayamadım ama yinede anlatiim.
cavidan hastaneye kaldırılıyo, kenan apar topar hastaneye koşuyo.
cemil de lamiaya asılıyodu. elni fln tutuyo, gülümsüyo lamiaya iştee. tabi bizim lamiamız hiç yüz vermiyo.
kenan köşkün önünde oturmuş sıkıntılı sıkıntılı bişeyler düşünüyodu. :icon_whis hatta ağlıyo gibiydi.
diğer yerlerde önemli bişey yoktu zatenn.
cemil de lamiaya asılıyodu. elni fln tutuyo, gülümsüyo lamiaya iştee. tabi bizim lamiamız hiç yüz vermiyo.
kenan köşkün önünde oturmuş sıkıntılı sıkıntılı bişeyler düşünüyodu. :icon_whis hatta ağlıyo gibiydi.
canım özet için tşk (fragmandan bahsettiğin için repini de verdim canım)
cavidan kesin iç kanama yapar
kenanda onu duyar koşuşturarak yanına gider
cemilin bir lamişe asılmadığı kalmıştı
benim de aklımdan geçmedi değil hani yani cemilin lamiaya asılacağı
lamişin gözü zaten kenandan başkasını görmüyor yüz vermemesi normal:img-yes:
pek ne olduğunu anlayamadım ama yinede anlatiim.
ana fargmani gördün demek hizir gibi yetistin valla:img-wink:
Kenan kesin ögrenecek desene buzdolabinin hamileligini
üfff
ya elleri bos dönüyo garibim o zmn
Yani Cemilde Lamia'ya sasilirsa valla dizi iyice dallasa döner:img-hyste
Kenan ozmn kesin Lamis'i düsünüyordur:img-in_lo
saolun arkdaşlarr!!
şimdi de nete düşmüş mü fragman ona bakıyorumm. bi yer var, oraya önceden düşüyo, eğer düşmüşse sizede haber veririm.:img-wink:
Bekliyoruz cnm valla ins.düsmüstür:sad53:
ya bu bölüm baya bi hareketli gececek gibi geliyor bana:img-yes:
Acaba Kenan Lami'i getirecekmi??:img-in_lo
Ins. getirir:sad53:
Bekliyoruz cnm valla ins.düsmüstür:sad53:
ya bu bölüm baya bi hareketli gececek gibi geliyor bana:img-yes:
Acaba Kenan Lami'i getirecekmi??:img-in_lo
Ins. getirir:sad53:
canım yok, çok üzgünümm oraya da düşmemişse, başka bi yerde olacağını hiç sanmıyorumm.
yaa hepimizin temennisi tabiki kenanın lamiayı köşke geri döndürmesi ama hiç sanmıyorumm. o karışıklıkta bizim işimiz arada kaynarr gibime geliyo.hatta bnce bu bölüm daha çok cemilin sinsi planlarını ve cavidanın acılarını izliycezz. hee bi de tabi kenanın pişmanlıklarını..
Fragmani bende gördüm
Lamia köske dönmüyor.
Lamia arkasi dönük Kenan'da üzgün bir sekilde gidiyor.
Cavidan fenalasiyor.Kenan hastaneye kaldiriyor Cavidani.
Cemil Lamis'i ziyarete gidiyor.Elini tutup pis pis siritiyor.
Valla dizi dallasa dönecek benden söylemesi:icon_whis
ben hala frağmanı izleyemedim
ama Lamia'nın köşke dönmesine çok sevindim :)
Cemil ile Lamia el ele tutuşup mu Cavidan 'ı görmeye gidiyorlar:icon_whis:icon_whis
4ewerbrucas 24-12-07, 20:35 Fragmani bende gördüm
Lamia köske dönmüyor.
Lamia arkasi dönük Kenan'da üzgün bir sekilde gidiyor.
Cavidan fenalasiyor.Kenan hastaneye kaldiriyor Cavidani.
Cemil Lamis'i ziyarete gidiyor.Elini tutup pis pis siritiyor.
Valla dizi dallasa dönecek benden söylemesi:icon_whis
off ya o zaman kenan ikna etmedi lamiayı gene ayrıldılar:sad53: cavidan niye fenalaşıyor neyse bişey olmaz ona önemli değil o kadar:icon_whis cemile bak sen şimdi sıra lamia"ya mı geldi neyse lamiş yüz vermez ona ztn kenanı var onun:img-wink: inş.bende fragmanı en kısa zamanda görebilirm anlatan arkadaşlara çok sğl:img-wink:
sena-haticee 24-12-07, 22:55 ya fragmani gördüm keske görmez olaydim ya lamis yapti yine yapicagini yine kenani gönderio ya artik birlikte olsunlar ha bide bizim buzdolabi na bisey ler oluyo uyuz ama ne demisler kötüler dokuz canlidir ki o bir bebegin canini aldi ama neyse bos verim onu onu konusunca moralim bozuluyo ya nerde kalmistim kenan ile lamiste tabiki ya lamis ile makbule sahilde gezilar ve birini görüyolar kenanda sahil deydi ins onu görüyolardir cemilede uyuz oldum lamisin elini tutup biseyler diodu varya sinirimle döverim ben onu ayagini denk alsinnnn
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:img-icecr
Ne zamandır yorum yazamıyorum. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Fragmanı dün gece geç vakit izledim. Bugün de netten izledim. Yine güzel bir bölüm olacak. Sırayla Lamia'nın bulunduğu eve dökülüyorlar demek. Önce Kenan, sonra Cemil. Cemil'in Lamia'ya kötülük yapacağını hiç sanmıyorum. Yalnızca Kenan Lamia'yı takip ettiği sürece Lamia'yı Kenan'dan uzak tutmak için elinden geleni yapacak sadece ve sadece Kenan sevdiğine kavuşmasın, üzüntü çeksin diye. Özete bakılırsa Makbule Cemil'e aşık olacak galiba. İlk görüşte etkilendiğine göre. Çarşamba'yı sabırsızlıkla bekliyorum. Ama fragman çok az yayınlandı hatta hiç yayımlanmadı desek yeri var. N'oluyoz Show TV. Tekrarları kaldırdın, fragmana da boykot uyguluyorsun galiba. Görücez bakalım bu akşam ne kadar verecek fragmanı.
judithtimoz 25-12-07, 13:04 Kitabta Makbule kuzeni Dr. aşık oluyordu. Özetten anladığım kadarıyla, Makbule Cemil'e aşık olacak. Eğer bu sırayla devam ederse, Cemil'de Lamia'ya aşık olacak gibi. Bence şimdiden oldu. İlk başta her ne kadar Lamia'ya kötü davranmış olsa bile, Lamia'nın ona yaptığını kimse ona yapmamıştır..
İnşallah Lamia Cemil ile evlenmez:sad53:
Evet kitaplarda genelde kuzenler arasında aşk yaşanır.
Ama bu günümüzde mümkün olmayacağını için Doktor yerine Cemil'e aşık edecekler galiba.
Bu durumda sonunda Lamia-Cemil birlikte olacaklar.
elmasekeri54 25-12-07, 14:08 :icon_sorr:img-icecr:icon_whisyok ya arkadaslar bence cemil asik olmaz tabiki dizi yani biyerleri degistirirler kesin ama sanki lamiyanin hapisane arkadasinin babasi böyle ters ters bakiyo bazen bide kizi yasindaki kiza hanim demesi biraz tuaf degilmi... ! hem kitabta ilk evlendigi kiside yasliydi o sonra ölüyo yada bosaniyodu yani uzun lafin kisasi ben cemile lamiayi böyle beraber düsünemiyorum.....:happy0064:img-blush
Evet kitaplarda genelde kuzenler arasında aşk yaşanır.
Ama bu günümüzde mümkün olmayacağını için Doktor yerine Cemil'e aşık edecekler galiba.
Bu durumda sonunda Lamia-Cemil birlikte olacaklar.
Ay valla öyle birsey olursa ben cildiririm.
Gerci Cemil'den Lamis'e kötülük gelmez ama hani kader arkadaslari ya :icon_whis
Lamia bu durumda beyamcayla evlenmez o zaman yani ins.
Üfff Kenan cnm benim eli yine bos dönecek:sad53:
Zaten kitaba göre Lamia ilk olarak Makbule'nin babası ile evleniyordu.
Daha sonra Makbule kuzenine aşık oluyordu, ama kuzeni Lamia'ya aşık oluyordu ve bunların isimleri çıkıyordu.
Sonra Lamia boşanıp, evi terk ediyordu.
Yıllar sonrada Makbule'nin kuzeninin evlenme teklifini geri çevirmeyip onunla evleniyordu.
Şimdi burda eğer Makbule Cemil'e aşık olacaksa.
Kuzen yerine kesinlikle Cemil'i koyuyorlar ki bu durumda Cemil'de Lamia'ya aşık olacak.
Bence de Cemil'den Lamia'ya bir zarar gelmez.
Çünkü Cemil Lamia'yı, Kenan'dan korumaya and içti.
Bence Cemil ve Lamia'nın evlilikleri o kadarda kötü olmaz.
Hem Saib paşada o çok istediği torun yerine Lamia'nın bebeğine sahip çıkar:icon_whis
Zaten kitaba göre Lamia ilk olarak Makbule'nin babası ile evleniyordu.
Daha sonra Makbule kuzenine aşık oluyordu, ama kuzeni Lamia'ya aşık oluyordu ve bunların isimleri çıkıyordu.
Sonra Lamia boşanıp, evi terk ediyordu.
Yıllar sonrada Makbule'nin kuzeninin evlenme teklifini geri çevirmeyip onunla evleniyordu.
Şimdi burda eğer Makbule Cemil'e aşık olacaksa.
Kuzen yerine kesinlikle Cemil'i koyuyorlar ki bu durumda Cemil'de Lamia'ya aşık olacak.
Bence de Cemil'den Lamia'ya bir zarar gelmez.
Çünkü Cemil Lamia'yı, Kenan'dan korumaya and içti.
Bence Cemil ve Lamia'nın evlilikleri o kadarda kötü olmaz.
Hem Saib paşada o çok istediği torun yerine Lamia'nın bebeğine sahip çıkar:icon_whis
Aman zaten saib Pasanin derdi de Lamia yaninda olsun sesini cikarmasin:hıh
Bencede iyi olur Lamis Cemil'le evlenirse.
Hem garibim Kenan'nim Lamia'yi daha fazla görür:img-in_lo
Aman zaten saib Pasanin derdi de Lamia yaninda olsun sesini cikarmasin:hıh
Bencede iyi olur Lamis Cemil'le evlenirse.
Hem garibim Kenan'nim Lamia'yi daha fazla görür:img-in_lo
Valla Kenan hak etti bu durumlara düşmeyi.
En başta yaptıklatıklarını bir türlü unutamıyorum.
Lamia şu anda ondan kaçmakla çok iyi bir şey yapıyor.
Ama bakalım devamında neler olur bilemeyiz.:icon_whis
Sonuçta senaristler kitaba göre gitmiyor.:icon_whis
inanmıyorum ya
fragmanı sonundaa gördüm (yani muradıma erdim , gebermedim):img-hyste
cemil lamişin elini tutuyor ve pis pis gülüyor pis sırıtık n'olcak
nimette ağlıyor neden acaba??( kesin cemili de elinden kaçırdığına ağlar)
cavidanla kenan bayağı bir tartışıyorlar (tartışma sebepleri de hepiniziin de tahmin ettiği gibi kenan lamia aşkıdır kesin):img-yes::img-yes:
bnde sonunda güzelce fragmanı tekrar izleyebildim.
kenanla lamia ne konuşuyolardı acabaa??:icon_whis
neyse yine çok güzel bi bölüm bizi bekliyo anlaşılann.:img-yes:
arkadaşlar bu arada bnde fragmanın linki varr. isteyene atabilrimm:img-wink:
4ewerbrucas 25-12-07, 21:41 :happy0064inanmıyorum lamia ve cemil düşünemiyorum bile:icon_whis kitapda öyle bişey var ama ben yerine cemili koyarlar diye düşünmedim hiç ilginç olur ama kenana iyice delirir artık cemile kaptırırsa lamiasını:img-yes: o üzülürse bende üzülürüm kıyamam ben yakışıklı kemancıma:img-wink: neyse fragmanı sonunda bende gördüm yarın akşam olsa da kavuşssak dizimize..
Dün akşam sesli fragmanı izledim. Kenan Lamia'ya acı çekiyorum diyor ama Lamia yüz vermiyor. Lamia sonradan benimle hala oyun oynuyor diyor Kenan için. Makbule Lamia'ya bebeği biliyor mu diye soruyor. Lamia hayır ve asla öğrenmeyecek diyor. Nimet Cavidan'a gidiyor. Hepimiz Cemil'in oyununa geldik diyor Kenan'a. Sen, ben, annen. Annen Cemil yüzünden öldü diyor. Kenan bebeği aldırdığı için Cavidan'a kızıyor, tartışıyorlar. Cavidan bayılıyor hastane filan. Cemil Lamia'yı görmeye gidiyor, elini tutuyor. En son Kenan Cavidan'a senden boşanmak istiyorum diyor ve bitiyor. Akşama az kaldı.
sevimli.girl 26-12-07, 12:17 bende bugün gördüm sesli fragmanı ama yarısından. nimet kenana cemilin yaptığı herşeyi anlatıyordu. hatta annesinin ölümünede sebep olduğunu. daha sonra yaptığı tuzağı falan. cemil lamianın elini tutuyordu. en sonunda kenan cavidana boşanmak istediğini söylüyordu.
Arkadaslar aksama dizimiz var
ne bu sessizlik yaw
Nerdesiniz??
Neyse bu bölüm cok güzel olucak.
En merak ettigim sahne Kenan ve Lamia bulusmasi bakalim neler olucak??
Ben edebiyat öğretmeniyim..Reşat Nuri Güntekin'in tüm eserlerinden haberdarım...Bu eserler arasında beni en derinden etkileyen "Dudaktan Kalbe "oldu..Diziyi günümüze çok güzel uyarlamışlar..Hele Lamia ve Hüseyin Kenan karakteri çok iyi seçilmiş.Emeği geçen herkese teşekkürler
bayılıyom bu diziye kitabını da bir kez daha okudum ama diziyle çok farklı gidiyor.çarşambaları iple çekiyombye:happy0064
Yine çok güzel bir bölüm izledik. Kenan'ı Cavidan'a karşı öfkesinde haklı buluyorum, ama Cavidan'ın söylediği söz de çok anlamlıydı. Bir çocuğun olsun isteyecek miydin gerçekten,benden bir çocuğun olsun isteyecek miydin,dedi. O da bu sözünde haklıydı. Kenan'ın cevabı da çok ağırdı.Bunu bilemeyeceksin,hiçbir zman bunun cevabını bilemeyeceksin dedi. Çok kesin bir cevaptı bu. Hemen ardından da, boşanmak istiyorum,dedi zaten.Üzüldüm Cavidan için de.
Sen beni sevmiyorsun, hiç sevmedin, dedi Cavidan. Sarhoşken kendisine Lamia dediğini, anlattı Kenan'a. Hem üzüldüm Cavidan için,hem de bile bile keşke evlenmeseydi,dedim.İnsan bazen kendi mutsuzluğunu da elleriyle hazırlıyor maalesef. Cavidan'ın hatası buydu. Aşkta da onun sözü geçecek, gücü yetecek sanıyordu, yanıldı ama.
Kenan için de üzüldüm, bir çocuğu ona hiç sorulmadan yok edildi,diğeri de ondna habersiz doğacak. Ama o da, mutsuzluğunu kendi elleriyle inşaa etti, tıpkı Cavidan gibi...
Kenan-Lamia sahnesi de her zamanki gibi güzeldi, güzel ve üzücü. Yine Kenan sevdiğini söyleyemedi, tam söyleyecekti, artık gidin dedi Lamia. Keşke izin verseydi ona, söylemesine fırsat verseydi. Ama yok olmaz, biz izleyicilerin daha uzun süre kıvranmamız gerekir.:img-wink:
Önceden hep Lamia'yı acı çekerken görüyorduk. Şimdi kaç bölümdür Kenan'ın yüzü gülmüyor, hep hüzünlü, gözleri bulutlu. Lamia da acı çekiyor ama, umutsuz değil en azından o kadar. Dostluk ve destek gördüğü, huzur duyduğu bir ortamda ve içinde yeni bir hayat başlıyor, bunlar Lamia'yı daha güçlü kılıyor, hayata bağlıyor. Kenan ise büyük hatası ve pişmanlığıyla baş başa, korkaklığı ve bunu sonucunda yaptığı yanlış evliliği...
Burak Hakkı yine rolünün hakkını verdi.:img-wink: Her bölüm daha fazla göz dolduruyor oyunculuğuyla. Sade, duru, zarif bir oyunculuğu var. Ve her geçen bölüm, daha da çok inandırıyor bizi Kenan'ın acılarına. 'Ağlamak bir erkeğe bu kadar yakışır' dedirtiyor bana...
Cemil'e ise söyleyecek söz bulamıyorum. Bu kadar sinsi olmak zorunda mı? Tamam Kenan'a öfkesi büyük, haklı veya haksız, kendince haklı bir öfke bu. Ama bunu için etrafındaki herkesi kullanması çok acımasızca. Leyla'yla aralarının düzeldiği sırada, daha sevimli ve eğlenceli, daha insancıl bir Cemil çıkmıştı ortaya. Yine öfkeli, sinsi ve iğneleyiciydi ama, bu kadar kötü değildi. Çoğumuz çok ısınmıştık Cemil karakterine. Ama şimdi, yüzde yüz kötü bir Cemil izliyoruz. Ve ben bundan hiç memnun değilim...
arkadaslar bende bu diziye ilk bölümünden belli bakiyorum yorumlarinizin hemen hemen hepsini okuyorum ilk defa bende birseyler yazmak istedim...
Reytinglerin yükselmesine cok seviniyorum ve her gecen hafta eminim ki daha da yükselecekdir...
Hamilelik meselesinde göstermek istedikleri bence su Lamia, Kenan evli oldugu halde Bebegi aldirmadi cünkü Kenani karsiliksiz seviyor ama Cavidan bir yalanla Bebegi aldirdi... Yani Lamia evli bir erkegin bebegini dogurmak istiyor ama Cavidan kiskanclik yüzünden bir cana kiydi benim bakis acim bu...
eger benide araniza kabul ederseniz... zamanim oldukca yorumlarimi yazmak isterim
Ben dün akşam Cemil'in Lamia'ya bakışlarını hiç beğenedim.Lamia'ya kendisi aşık edip Kenan'dan intikam almayı planlıyor.Lamia da kafası karışıp bu tuzağa düşecek gibi.Dizi kitapla aynı gitmiyor herhalde arkadaşının babası yerine Cemil'le evlenecek Lamia.
Cemil de çok kötü bir karakter ama Yiğit Özşener o karakteri o kadar sevimli hale sokuyor ki insan kızamıyor hatta babasının baskısı karşısında acıyor bile.küçük,yaramaz bir çocuk gibi.
Çok harika bi bölümdü.
Sellx, Cemil hakkındaki düşüncelerine biraz katılıyorum şöyle ki tamamen kötü bir karakter haline getirmemeliler. Ama bu bölüm öyle değildi. Sinsilikleri olacak içinde kopan fırtınayı bastırıncaya kadar ama dün akşam sanki mutlu aile tablosu içinde olmaktan kaynaklanan bi duygu değişimi olacak gibi hissettim ben bundan sonra. (Lamialarla yemek yerken) Onlarla her biraraya geldiğinde Cemil'de yine git geller izleyeceğiz. Doğrusunu isterseniz Lamia'nın onu sevgiyle karşılaması, Lamia'ya bakışlarında, onu bugüne kadar hiç bu kadar mutlu görmedim derken ben sinsilikten öte bir sevgi hissettim aralarında. Tabii karakter gereği Cemil bu yakınlaşmayı kendi lehine kullanacaktır dizide bu kaçınılmaz (Kenan'la olan hesaplaşmasında) ama Lamia'ya yine de zarar vereceğini düşünmüyorum.
arkadaslar bende bu diziye ilk bölümünden belli bakiyorum yorumlarinizin hemen hemen hepsini okuyorum ilk defa bende birseyler yazmak istedim...
Reytinglerin yükselmesine cok seviniyorum ve her gecen hafta eminim ki daha da yükselecekdir...
Hamilelik meselesinde göstermek istedikleri bence su Lamia, Kenan evli oldugu halde Bebegi aldirmadi cünkü Kenani karsiliksiz seviyor ama Cavidan bir yalanla Bebegi aldirdi... Yani Lamia evli bir erkegin bebegini dogurmak istiyor ama Cavidan kiskanclik yüzünden bir cana kiydi benim bakis acim bu...
eger benide araniza kabul ederseniz... zamanim oldukca yorumlarimi yazmak isterim
Aramıza hoşgeldin arkadaşım:img-wink:
Arkadaşlar bence ekranda birbirine en çok yakışan çift aslı-burak hakkı çifti ,yani lamia-hüseyin kenan çifti.Fakat romanın akışından dolayı aşk ve mutluluk dolu fazla sahne göremiyoruz:icon_sorr
Ama yine de çok güzel bir eser
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
26 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 19,50 46,70
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,30 24,80
3 SPOR GUNDEMI KAND 8,70 24,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,50 23,10
5 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,80 19,60
6 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,40 18,70
7 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,70 13,40
TOTAL
26 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,10 44,30
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,10 24,20
3 SPOR GUNDEMI KAND 9,00 22,50
4 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,30 15,90
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,80 21,50
6 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 6,50 14,40
7 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,30 18,40
8 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,50 16,20
kaynak:ucankus
Bu hafta reytingler bu şekilde geldi bence iyi bir sonuç özellikle yarışmanın dizileri tehdit ettiği şu zamanlarda AB de alınan beşincilik bana göre çok güzel bir sonuç :img-yes: Reytinglerin daha iyi olması dileğiyle herkese iyi yorumlar :img-wink:
reytingler hiçte fena değil
makbule cemile karşı bir şeyler hissediyor bunun kokusu yakında çıkar
nimette oh cemili ispiyonlayarak güzel bir işe vesile oldu aferin ona
normalde karakteri ii değil ama ilk ve tek iyilik yaptı :img-yes:
sena-haticee 27-12-07, 13:59 ya ohhh be dedim artik dünn kenanim kurtuluyo buzdolabi denen cavidanla
ama nedense ben yine de sinirliydim dün
kenanim lamis le konusmaya gitti tam onu sevdigini söylicek lamis izin vermedi sonra üstüne üstüne beni sevmio dedi makbuleye ya cok sinir oldum ben yine güzel sahneler görmek istiorum bu bölümü fazla beyenmedim beyendigim tek sahne son sahneydi bosanalim dedi sahne cünkü bu bölümde lamis ile kenani fazla göstermediler varkindamiydiniz cok uyuz oldum ya heo makbule ile babasi off tamam iyiler ama bir yere kadar bencede makbule cemile takti kafayi ama cemil lamise nasil bakti gördünüz demi uyuz ya ins kiza bisey yapmaz kenandan öc almak icin ay artik lamis ile kenan birlessin sarilsinlar birbirne uzun uzun bizde biraz sevinelim artik ya ha bide mutlu son olasun kitaptaki gibi son olmasin lütfen:happy0064
Dünkü bölüm iyidi yine bilmiyorum pek fazla keyif alamadim
Kenan ve Cavidan'in evliliklerinin fazla sürmeyecegi belliydi zaten.
Ama Kenan cok acimasizdi dün ya.
Lamia'nin acisini Cavidan'dan cikarmaya calisti.
Cavidan icin cok zordu bütün kadinlik gururunu ayaklar altina aldi ama yine söylüyorum herseyi bile bile evlendi.
Cemil lamia'dan etkilendi sanirim.
Makbulelerin evindeki ortam cok sicakti gercektn de.
yanliz Makbuleye gicik oldum sinir..
Lamia'ya ''cocougu beraber büyütürüz ,benimde kardesim olur.''diyor.
Lamia'nin herseyine ortak cikmaya basladi ya aaa fenalik geldi valla.
ilk başta reytnigler süper zaten :good::good:
ben malesef bu bölümü kesik kesik izliye bildimm
ama başını kaçırmadığım için mutluyum
bu zamana kadar hep Kenana kızıyodum
adam tam seni seviyorum dicekti Lamia susturdu şimdi Lamiaya kızıyorum
tamam Lamia haklı ama bi dinleseydi ufak bi şans ama gururuna yenilemedi
Nimette bu bölümde pek bi iyidi kocasnın vurmasıyla kendine geldi herhalde
Cemilde Lamiaya karşı ufak ufak bişiler var ama hadi hayırlısı
edit:ben bişey merak ettim Nimetle Enise kardeşmi yoksa arkadaşlarmı:???
İzlenme payları ve izlenme oranları yine güzel gelmiş, sevindim.
Cemil'in Lamia'ya karşı birşey hissettiğni sanmıyorum,Kenan'ın canını yakmak için Lamia'yı da kullanmak için bir plan hazırlıyor, diye düşünüyorum. Lamia'yı ziyaretindeki sevimli ve içten davranışlarının hepsi oyunun bir parçası gibi gözüküyor.
Bu arada, Makbule Cemil'i beğendi sanırım. Bu da işlerin iyice karışmasına neden olacak gibi görünüyor.Acaba daha önce başka arkadaşalrın da tahmin yürüttükleri gibi, romandaki Makbule'nin doktor kuzeni yerine Cemil mi yer alacak hikayede. Ama bu yer alış, romandaki gibi, Lamia'yı gerçekten seven ve sonunda onunla evlenen doktor gibi değil de, Lamia'nın Makbule ve babasıyla arasını bozacak, yine rahatını kaçıracak bir gelişme şeklinde olur bence. Yoksa Lamia'nın Cemil'le gerçek bir evlilik yapacağını hiç sanmıyorum.
Ayrıca Makbule'nin bebek için, 'ne güzel, kardeşim olur' demesi hoşuma gitmedi, mantıklı değil, arkadaşının bebeği niye senin kardeşin olsun ki, yeğenim olur demesi gerekirdi. Babasının da Lamia'ya kızım dememesi, Lamia hanım demesi, en baştan anlamlıydı zaten. Bir de Leyla'nın ölümünden bahsedilirken, Makbule'nin babasının,'yalnızlık zor' deyip, Lamia'ya bakması da anlamlıydı. Hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Beğense bile, kızının arkadaşı o, hislerini belli edecek hiçbir davranışta bulunmamalı.
edit:ben bişey merak ettim Nimetle Enise kardeşmi yoksa arkadaşlarmı:???
Kardeş değiller, arkadaşlar
sezenbaşer 27-12-07, 16:00 herkese slmm:img-icecr
dünkü bölüm yine çok güseldi:happy0064
reytingler de hiç kötü gelmemiş
nimete acıdım bu bölüm ya :icon_sorr
ama cemile akıl sır erdiremedim lamiaya iyi davranıyo ama fazla iyi gibi geldi bana
bu cemil lamiaya aşık olmasın laima da toz kondurmadı cemile:img-in_lo
acaba cavidan boşanmayı kabul etcek mi:icon_whis
Kardeş değiller, arkadaşlar
arkadaşlarmı
bende diyorum Enie ne kadar koşlay vazgeçebiliyo kerdeşinden
sağal canım cavabın için:img-cool2
süprüsyımırta 27-12-07, 16:17 yiğit özşener'e bravo vallahi.cok iyi rol yapıo.ama o kdr tatlıki kötü karakteri bile sewdirio ya:Pbu bölüm de iyiydi.cemil lamia'ya takıcak kancayı bence kenanı üzmek için.
Eğer Cemil, Lamiaya kafayı takarsa iyice gözümden düşer.. Kenan'a yaptıkları yeter artık. Adamın hayatını kabusa çevirdi resmen. Uzak dursun artık Lamiadan da Kenandan da.
Bence Cavidan özür dileyecek Kenandan ama hiç bir işe yaramayacak. Zaten sevmiyordu Cavidan'ı bahane oldu bebeğin alındığını duyması.
Makbule bana kalırsa da Cemilden hoşlandı ve bu hoşlanma katlanarak aşka dönüşecek. Bir de Lamia gibi çok sevdiği birinin Cemil'i övmesi; Makbule'nin Cemile karşı birşeyler hissetmesine yardımcı oldu. Dilerim bu hoşlanma da kısa sürer. Çünkü öyle temiz yüzlü bir kızın Cemil gibi biriyle birlikte olup başına kötü şeyler gelmesini istemem.
berencik_15 27-12-07, 17:48 akşamki bölüm bence çok güzeldi:img-yes: cemilin lamiaya yaklaşmasına ilkten çok kızdım ama kenannın lamişe yaptıklarından sonra bence cemilin lamiaya ''gerçekten'' aşık olması çok iyi olucak :icon_whis lamia kenanı nimetle gördü leyla meselesini biliyo bide cavidan çok üzdü kızı kenan:sad53: cemil eğer lamiayı gerçekten severse kenanın nasıl kıskanacağını tahmin bile edemiyorum bence bu olayla kenan lamiayı sevdiğini anlıycak :happy0064:img-in_lo ilk bölümden itibaren izliyorum ve hala kenan lamiayı seviyorum demedi ilk bölümlerdede çocuk diyodu lamişe:icon_sorr hayırlısı artık bu arada ben dizinin sonunu kitap gibi yapmalarını istemiyorum inşallah kenan ölmez kavuşurlar (bu mesele için daha erken ama olsun içimde kalmasın)
4ewerbrucas 27-12-07, 18:22 ewwtt işte ben geldim öncelikle dün akşamki bölüme bayıldım özelikle son sahnesine üzüntülerimi belirtecek smiley bulamıyorum demek kenan boşanmak istiyor nasıl üzüldm anlatamam:bella:cheer::bella:happy0064..cemil konusuna gelince makbulenin etkilendiği ztn belli oldu ama cemil lamiadan hoşlanırsa bu herşeyi değiştirir dediğiniz gibi makbulenin kuzeni yerine cemili koyabilirler:img-yes: kenan çok üzüldü ya lamia"ya "acı çekiyorum mutsuzum"demesi:sad53: ah ah...cavidan nasıl söyledi lamiayı sayıkladığını kenanda hiç savunma yapmadı kabul etti:img-yes: dayısıyla konuşurken cavidana bakarak lamia"ya gittiğini söylemesine bayıldım:img-wink: ayrıca bence de kitabın sonu yapmasınlar ya değiştirsinler kitabı okurken o kadar ağladım bari dizide mutlu olayım:img-icecr
Gene smileyler gelmiş :)
Ben açıkçası ilk sahneden sonra yatmak zorunda kaldığım için bölüm hakkındaki fikirlerim sizin yazdıklarınızdan ibaret. Ama görüyorum ki fragmanda görülen önemli sahneler dışında başka bir önemli sahne olmamış..
Yazık ben de üzüldüm ilk defa Cavidan'a ama yazıldığı gibi kendi elleriyle hazırladığı bir durumdu onun için.. Lamia'nın Kenan'dan beklenen itirafı yapacağı sırada onu susturması kötü oldu..
Reytingler iyi ama bu durum beni çok sıktı Bayilaazaamm ! :)
Bir hafta iyi bir hafta biraz kötü..
Umarım hep ilk 5'e girer artık..
Şu Elveda Derken'i de bitirseler iyi olacak, reytingler artıcak..
Reytingler yine super gelmis. Zaten bizde biliyorduk muhtesem bir dizimiz oldugnu.
Bu bolumu begendim, ama bayilmadim. Tabiiki bayildigim bolumler Kenan ve Lamianin bol bol beraber oldugu sahneler. Beraber olduklari sahnelerde duygularini cok guzel gosteriyorlar. Kenan zavallim tam seni seviyorum diyecek, Lamis bir turlu firsat vermiyor. Insallah Makbule Kenana soyler bebegi diye umuyorum. Bana gore Kenanin bilmesi lazim bir cocugu olacagini bu herkesin hakki.
Lamianin Cemili bukadar ovmesine bir anlam veremiyorum. Baska hic birsey olmasa o anne gibi sevdigi Leylaya neler cektirdi Cemil. Sirf onun icin Cemile bukadar iyi davranmamasi lazim. Iyi tamam Lamiaya tecavuz edecek bir adami oldurdu Cemil, onuda isteyerek yapmadi, ve Lamiayo zorla hapise soktular Cemilin sucu icin, ve simdi Cemil Lamianin gozunde melek oldu. Lamianin safligi gecmisti hani??? Yoksa sirf Kenana karsimi safligi gecti?
Sizleri bilmem ama, ben Kenan ve Lamianin ask dolu sahnelerini ozledim, onlari gormek istiyorum. Onun disinda Makbule, babasi, Nimet, Enise, Sukru, Macide sahneleri bos ve zevksiz geliyor bana!
arkadaşlar ben dudaktan kalbeyi ilk yayınlandığı günden beri seyrediyorum kitabınıda okudum.dudaktan kalbe cok guzel bir dizi.bu sayfayı takıp edıyorum ama birşeyler yazamıyorum.Kitapta cemil karakterine bu kadar büyük bir yer verilmemişti.Dizide cemilin büyük bir yeri var ve bence kitapdaki doktor yerine cemil olabilir.
bencede eğer kitaptaki gibi olacaksa lamia ilk makbulenin babasıyla, sonrada cemille evlenicek. zaten kitapta da kenan lamianın doktorla evlenmesinden sonra intihar ediyodu. dizide de öyle olur heralde. lamia cemille evlenir ve kenan intihar eder. cemilde amacına ulaşmış olurr.
Herkese merhaba...Açıkçası diziyi takip etmeyi düşünmüyordum ancak ablam-annem seyretmeye başlayınca ben de seyretmeye başladım ve kendimi alamadım...İlk olarak eser çok güzel ve senaristler bence eseri günümüze iyi uyarlamışlar...Forumda yazılanların çoğunu okudum, genelde herkesin Cavidan karakterindan pek hoşlanmadığını farkettim ancak buna pek bir anlam verebilmiş değilim.Benim anlamdığım nokta Hüseyin Kenan gibi çok ünlü bir kişinin Lamia gibi güzel ancak kendisine hiçbir şekilde uymayan birine bu kadar aşık olması!...Bu yazdıklarıma karşı çıkanlar mutlaka olacaktır ancak mantıklı düşününce sevgi her zaman karın doyurmaz...Lamia gibi biri Hüseyin Kenan gibi hep göz önünde olan birini hiçbir şekilde taşıyamaz...Sizce haksız mıyım?...:img-yes:
İlk defa böyle bir yorum okudum mantar. :)
Cavidan'ı sevmiyorum, sevmediğim kadar da kendisi için üzülüyorum.
Bir kadın bence gururunu ayaklar altına alıp, evleneceği kişinin başkasını sevdiği halde onunla evlenmesi hoş bir değil, hiç hoş değil.
Bugün geldikleri nokta mutlak sonuçtu yani..
Lamia'nın Kenan'a yakışmayacağına gelince, elbette bu konuda sorunlar olacaktır, tabi dışarıdan kaynaklı.. Kenan ile Lamia'nın ilişkileri içinde böyle bir sorunla karşılaşacaklarını sanmıyorum.. Sevgi karın doyurmaz tabi ama Kenan da aç değil ki :)
Her şeye sahip zaten, bir gerçek aşka sahip değil.. Aradığı samimiyeti de Lamia'da bulmuştu..
Herkese merhaba...Açıkçası diziyi takip etmeyi düşünmüyordum ancak ablam-annem seyretmeye başlayınca ben de seyretmeye başladım ve kendimi alamadım...İlk olarak eser çok güzel ve senaristler bence eseri günümüze iyi uyarlamışlar...Forumda yazılanların çoğunu okudum, genelde herkesin Cavidan karakterindan pek hoşlanmadığını farkettim ancak buna pek bir anlam verebilmiş değilim.Benim anlamdığım nokta Hüseyin Kenan gibi çok ünlü bir kişinin Lamia gibi güzel ancak kendisine hiçbir şekilde uymayan birine bu kadar aşık olması!...Bu yazdıklarıma karşı çıkanlar mutlaka olacaktır ancak mantıklı düşününce sevgi her zaman karın doyurmaz...Lamia gibi biri Hüseyin Kenan gibi hep göz önünde olan birini hiçbir şekilde taşıyamaz...Sizce haksız mıyım?...:img-yes:
Ben sana katilmiyorum.
öncelikle Kenan'in fikri de senin gibiydi.O sadece bi gönül eylencesi dedi.
Ama kmse gönlüne söz geciremez.
Sonucta birine asik olurken yok onlari düsünmüyorsun ki.
Bu insanin elinde olan bisey degil zaten.
Ama Lamia Kenan'i kesinlikle tasiyabilir.
Ona o kadar büyük bir ask besliyor ki Lamia o bence herseye(Cavidan'in yapmacik tavirlarina) bile deger.
Önemli olan da bu zaten.
bu yoruma aynen katılıyorum mantıklı düşününce aslında çok dogru söylüyorsun lamia ve hüseyin kenan hiçbir bakımdan uyuşmuyorlar lamia hüseyin kenan gibi göz önünde olan müzisyen birini taşıyamaz biz biraz dizileri izlerken daha duygusal bakıyoruz
açıkçası bn sana katılmıyorum. bir insanın şöhretini, ağırlığını kaldırabilmek için kişilik sahibi olunması gerekir.bir insan ne kadar düzgünse karşısındaki kişiyi o kadar ii taşır. birinin şöhretini taşıyabilmek makamla veya ünle olan bişey değildir. cavidan çelik prensesi de ne oldu?? kenanın ağırlığını kaldırabiliyo mu zannediosunuz?? bakın hemen gitti çocuğunu aldırdı. kenana danışma gereği bile duymadı. kenanı dinlemedn hemen karar verdi. bu da cavidanın karakterindeki büyük bir eksiklik.
ama lamia öylee mii?? kenanı o kadar sevmesine rağmen çocuğu olacağını söylemiyo. onurunu, gururunu sevgisinin önünde tutuyo. cavidan gibi kenanın gözü önünde ağlayıp ağlayıp durmuyo. yani sonuç olarak lamia kenanı çok rahat kaldırabilir. çünkü o özelliklere fazlasıyla sahip.
Arkadaşlar ben kendi düşüncelerimi yazdım,herkesin görüşüne de saygı duyuyorum..Ben ilk yazımda şunu vurgulamak istedim Hüseyin Kenan Lamia'ya deli gibi aşık adamın gözünden bile belli ancak aralarında dağlar kadar fark var mesela eğitim farkı,sosyal statü farkı,görgü farkı gibi...Aşk dudaktan kalbe indi ama ya sonrası?...:img-wink:
bölüm çok quseldı ya
kenan-lamıa sahnesı off ağladım walla kenanın hele o bakısları ve acı çekıorum demesı...:sad53:
lamıa da bıı qusellesmıs bı qusellesmıs masallh hapısten beri
cemil-de lamıa ya yakınlaşmaya çalışıo gozumden kaçmadı deıl
makbulede dedınz gbı cemılden hoslandı benjede:img-cool2
cavidanada ohhh olduu ohhh
ama şimdi babası napcak kenana acba bu kararı dyunca?
nımette kırk yılda bır hyır iişledi ama geç oldu geç olması daha ıı oldu cavıdanla kenan bosanıo çnku fragman ı gren oldumu=?olcem meraktan:D
ben diziden ziyade merak olarak kitabi okumaya basladim baslarda allah biliyoo ya hicbisey anlamadim eskiden yzaildiig icin kitap anlamadigim kelimeler coktu ama okumaya devam ettikce hersey rayina oturdu kitabi 2 günde bitti sayilir son sayfalarim kaldi cogu seyler bambaska yaa ne bilim kitap eski oldugundan ve dizide bu zamana uyarlama oldugundan degisik geldi
ama yinede kitap beni cook etkiledi soinunu okumaidm ama bilyiroum nolacgaina yinede filmin sonunu kitap daki gibi olmasini istemiyorum=( olursa cidden cook aglarim cünkü kitapta bile lamianin basina gelenlere agliycka oldum resmen
ALIMLIveCEKICI 29-12-07, 17:17 bu bolum neydi oyle, ee nihayet kenan cavidandan bosanmaya karar verdi. en dogrusuda bu sevmedigi bi insanla daha fazla niye yasayasynky. .ne sevgi var ne saygi bu evlilikte. o degil cocuk cagiz kemanini giy giy caliyor, yazik kenana. oysa ben ondan dudaktan kalbeyi dinlemek isterim hep....
cemilin lamiaya bakislari hele, ben cupelendim oyle boyle bi bakis degildi yani, kesin bunun altinda birsey var..hadi hayirlisi.
nimet iki ara bi derede kaldi, ama onun yerinde olsam o kocadan bosanirdim, zaten sevmiyor, yoksa aldatip durucak. bi insan daha fazla ne kadar kucule bilirki.
pasaya bayiliyorum, beni cok ama cok gulduruyor hal ve tavirlariyla aynen boyle devam etsin:happy0064
sonra lamianin arkadasina cok sinir oluyorum, durup durup ayni seyi diyor, biz kardesiz filan, tamam anladik:P. ustelik kizda ruh yok. ama lamiayida eskisi kadar sevmiyorum.
Cemil lamiadan hoşlanmaya başladı bakışları duygularını ifade ediyordu.Nimetle oynadı ama lamia ile oynamaz.Zaten lamiada anladı cemil'in davranışlarından birşeyler.
Kitapta doktor vedat var dizide onun yerine cemil'i koymuşlar yani makbule dizide cemilden hoşlanıyor ama cemil yüz vermeyecek.İleride lamia ile aralarında birsey olabilir.Olmaz diye düşünmeyelim cemil ile lamia iyi anlaşıyorlar ama makbule çok üzülür eminim.
Kenan ise nihayet cavidandan boşanmaya karar verdı ama lamia ile bir hayat kuramaz.Çünkü lamia istemiyor artık kenanı.Her ne kadar çok sevdiğini bilsekte..
ALIMLIveCEKICI 29-12-07, 17:50 Cemil lamiadan hoşlanmaya başladı bakışları duygularını ifade ediyordu.Nimetle oynadı ama lamia ile oynamaz.Zaten lamiada anladı cemil'in davranışlarından birşeyler.
Kitapta doktor vedat var dizide onun yerine cemil'i koymuşlar yani makbule dizide cemilden hoşlanıyor ama cemil yüz vermeyecek.İleride lamia ile aralarında birsey olabilir.Olmaz diye düşünmeyelim cemil ile lamia iyi anlaşıyorlar ama makbule çok üzülür eminim.
Kenan ise nihayet cavidandan boşanmaya karar verdı ama lamia ile bir hayat kuramaz.Çünkü lamia istemiyor artık kenanı.Her ne kadar çok sevdiğini bilsekte..
iste burda lamiayi anlamiyorum. eger cavidan bosanmayi kabul ederse sorun kalmaz kenan yonunden. tek sorun lamiayi kenani kabul etmesi. bilemiyorum lamia hic degilse kenana bi sans versin. tabi eger bosanma gerceklesirse. yok olmassa da kenan bir omur boyu cavidana katlanmak zorunda. herhalde tek tesselisi keman calmak olucak bu durumda, gercekten icler acisi. kenan bilmeden nasil bi aska dustu boyle...
ALIMLIveCEKICI 29-12-07, 17:59 ha birde eger senin dedigin gibi cemil kitaptaki doktor vedatsa. lamia mutlaka evlenecek cemille oyle ve ya boyle bi sekilde. ama bundan ii birsey sikarmi lamia icin iste bunu tahmin etmekte sorlaniyorum. ama yok eger cemil lamiaya gercek duygularla asik olursa ve severse oylesiye ozamanda cemil lamiayi uzucek hic bir sey yapmaz, ama burda lamia gene mutsuz olucaktir cunku onun akli fikri yoksa kenan degilmi?
ALIMLIveCEKICI 29-12-07, 18:15 Eğer böyle bişey olursa yani Cemil ve Lamia evlenirse Kenan herhalde çıldırır ikinci kez. bu kadar aşık oldum onu da yine Cemil'e kaptırdım diye... Ama farkındaysanız Lamia'yı da Leyla'ya yaptığı gibi elinin tersiyle iten Kenan. Cezasını çeksin bakalım. Yaz eğlencesi dedi dedi kendi eğlencelik oldu şimdi, Lamia'nın kedi gibi peşinden dolaşıyo.
ahahah bak burda haklisin, ayrica cokta guzel soyledin. kenan daha bu gidisle cok kosucak lamianin pesinden, cunku lamia artik bos hayelller pesinde kosmicak gibi gorunuyor, ama birazda hata yapiyor egerki kenan bosanirsa sorun biraz olsun ortadan kalkar, boylece biraraya gelirler. ama bi dusunsene, eger lamianin hamileligi basin tarafindan duyulursa tam sykandal olur. dusunmek istemiyorum burasini. iste burda pasa cildirir valla :happy0064
4ewerbrucas 29-12-07, 20:35 arkadaşlar ztn kenna çok koşucak peşinden lamianın ama lamia gururundan kabul etmicek.. kenan ona en başta güven vermedi ki ztn...herşey kenanın geç kalmasından yani aşkını geç anlamasından ve lamianın haklı gururundan oldu ztn:sad53: bende hepiniz gibi mutlu bir son isterdim ama:sad53::sad53: dr vedata gelince yerine cemili koymalarını istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor bu durumda lamia onunla evlenicek malasef:icon_sorr
Cemil severse tam sever lamia ile oynamaz bence.Hiç öyle bir bakış yoktu sanki yavaş yavaş birseyler olacak gibi.Ama lamia bu arada makbulenın babasıyla evlenmesse tabi gerçi evlenicek sonra cemille beraber bir durum ortaya çıkacak o zaman adamda boşayacak sonra ise cemil lamiayı alacak sevdiği için.Kenan artık bu duruma dayanamaz hem makbulede çok üzülür cemilden hoşlanmaya başladı.Lamia cemil beyi seviyorum diyince nasılda yüz ifadesi değişti yanlış anladı.Ama gerçekten lamia ile cemil iyi sırdaşlar ben böyle bir şeye karşı gelmem açıkçası olabilir.
malesef bende katılmıyorum sana
Kenan başta senin anlattığın gibiydi medya önünde oluca bu haliyle Lamia taşıyamazdı ama Kenan aşık olduktan sonra değişti
Kenan bu zamana kadar kadnlarla eğlenen birisiydi
Leylaya aşık oldu imkansız olduğunu düşündüğü için vazgeçti Cemille evlendiği için ona kızdı
Lamiaya onu karşılıksız bi şekilde sevdiği için etkilendi ve o da aşık olduu
Lamianın hayatında başka bi erkeğin olmasını hazmedemedi ve Cavidanla evlendi
burda Cavidanın suçu sevmediğini bilerek evlenmesi kendine acımadı Kenanada acımadı:img-cool2
Cemilin Kenana öyle nefreti büyükki
Lamiayı sevemez Kenanın Lamiayı sevdiğini biliyo bu yüzden Kenana inat Lamiayla evlenebilir
Lamiayı sevdiği için evleniceğini düşünmüyorum
Bence Cemil kesinlike Lamia'yla sevdiği için evlenir.
Kenan ile inatlaşma gibi bir durum olacağını sanmıyorum.
Çünkü hatırlarsanız Cemil, Kenan'a "Lamia'ya zarar vermene izin vermeyeceğim, onu senden koruyacağım" gibi bir şey demişti.
Ben Cemil-Lamia ilişkisinin çok iyi olacağını düşünüyorum.
Çünkü Cemil sevdiği zaman gerçekten de çok seviyor bunu Leyla'da da gördük.
Kenan'ı sevdiğini bile bile yıllarca onu unutmasını beklemiş, hiçbir şey söylememiş.
Cemilin Kenana öyle nefreti büyükki
Lamiayı sevemez Kenanın Lamiayı sevdiğini biliyo bu yüzden Kenana inat Lamiayla evlenebilir
Lamiayı sevdiği için evleniceğini düşünmüyorum
aslında banada başta evlenirse inat uğruna evlenir gibi gelmişti ama bnce öyle olmıycak. cemil ilerde lamiaya aşık olucak.:img-in_lo çünkü çok güzel bakıyo lamiaya.:img-yes: zamanında leylaya baktığı gibi bakıyo. hiç nimete baktığı gibi bakmıyo mesela.yani kısacası bnce ilerki bölümlerde cemil lamiaya aşık olucak.
aslında banada başta evlenirse inat uğruna evlenir gibi gelmişti ama bnce öyle olmıycak. cemil ilerde lamiaya aşık olucak.:img-in_lo çünkü çok güzel bakıyo lamiaya.:img-yes: zamanında leylaya baktığı gibi bakıyo. hiç nimete baktığı gibi bakmıyo mesela.yani kısacası bnce ilerki bölümlerde cemil lamiaya aşık olucak.
Cemil Nimete dalga geçer gibi bakıyo
anlamlı bakmıyo
eğer sizin dediğiniz gibi olursa yani Cemile Lamiaya gerçekten aşık olursa bende sevinirim ama Kenanada iyi olur eğer Cemille Lamia evlenirse
peki Cemil Kenanın çocuğunu kabul edicekmi ???
Cemil Nimete dalga geçer gibi bakıyo
anlamlı bakmıyo
eğer sizin dediğiniz gibi olursa yani Cemile Lamiaya gerçekten aşık olursa bende sevinirim ama Kenanada iyi olur eğer Cemille Lamia evlenirse
peki Cemil Kenanın çocuğunu kabul edicekmi ???
bnce gerçekten sevmek söz konusu ise kabul eder. çünkü cemil sevdi mi gerçekten seviyo. tabii kenana karşı içinde büyük bi nefret ve hırs var. ona birazda acı çektirmek için bu bebeğide kabul edecektir. ama zaten kitaptaki gibi olusa lamia cemille evlendiği zaman kızı büyümüş olucak.
bnce gerçekten sevmek söz konusu ise kabul eder. çünkü cemil sevdi mi gerçekten seviyo. tabii kenana karşı içinde büyük bi nefret ve hırs var. ona birazda acı çektirmek için bu bebeğide kabul edecektir. ama zaten kitaptaki gibi olusa lamia cemille evlendiği zaman kızı büyümüş olucak.
ben kitabı tam anlamıyla okumadım sadece özetini okudum
Lamia kitapta Cemille evleniyomuydu??
Lamia kızını doğurduktan sonra zaman aşımı yapabilirler
ben kitabı tam anlamıyla okumadım sadece özetini okudum
Lamia kitapta Cemille evleniyomuydu??
Lamia kızını doğurduktan sonra zaman aşımı yapabilirler
bnde özetini okudum ama bi kaç okuyan arkadaşımdan bişeyler duydumm. eğer kitaba göre gidilirse bnce lamia ilk makbulenin babasıyla evlenecek, bu süre zarfında da çocuk doğacak zaten. sonra bişeyler olucak ve makbulenin babası lamiayı boşayacak. ondan sonra da cemille evlenecekler die düşünüyorum bn. zaten kitapta da ondan sonra lamia bi doktorla evleniyodu. filmde de cemille evlenir bnce. sonra da hüseyin kenan intihar edecek zaten.:sad53:
bnde özetini okudum ama bi kaç okuyan arkadaşımdan bişeyler duydumm. eğer kitaba göre gidilirse bnce lamia ilk makbulenin babasıyla evlenecek, bu süre zarfında da çocuk doğacak zaten. sonra bişeyler olucak ve makbulenin babası lamiayı boşayacak. ondan sonra da cemille evlenecekler die düşünüyorum bn. zaten kitapta da ondan sonra lamia bi doktorla evleniyodu. filmde de cemille evlenir bnce. sonra da hüseyin kenan intihar edecek zaten.:sad53:
yaa ben sonun öyle bitmesini istemiyorum
sadece sonunu değiştirsinler
yada Kenan intihar etsin ama kurtulsun ben mutlu bi şekilde bitmesini istiyorum:icon_sorr:icon_sorr
yaa ben sonun öyle bitmesini istemiyorum
sadece sonunu değiştirsinler
yada Kenan intihar etsin ama kurtulsun ben mutlu bi şekilde bitmesini istiyorum:icon_sorr:icon_sorr
tabiki bnde mutlu bi şekilde bitmesini istiyorum ama hiç öyle olacağını sanmıyorumm. film başlarken bilee ''reşat nuri güntekinin ölümsüz eserinden, dudaktan kalbe '' die başlıyo. bu kadar belirtiliyo yani. bu kitabın ölümsüz bir eser olduğu. hiç sanmıyorum ki sonunu değiştirsinlerr. gerçi değişmemesi de en güzelii. tabiki bnde lamia&kenan olarak bitsin istiyorum ama film değişirse, kitabın da bi anlamı kalmaz.
Bence Cemil kesinlike Lamia'yla sevdiği için evlenir.
Kenan ile inatlaşma gibi bir durum olacağını sanmıyorum.
Çünkü hatırlarsanız Cemil, Kenan'a "Lamia'ya zarar vermene izin vermeyeceğim, onu senden koruyacağım" gibi bir şey demişti.
Ben Cemil-Lamia ilişkisinin çok iyi olacağını düşünüyorum.
Çünkü Cemil sevdiği zaman gerçekten de çok seviyor bunu Leyla'da da gördük.
Kenan'ı sevdiğini bile bile yıllarca onu unutmasını beklemiş, hiçbir şey söylememiş.
Benim düşündüğüm gibi düşünmüşsün gerçekten cemil severse tam sever dediğim gibi lamia ile oyun oynamaz öyle bir kız olmadığını biliyor.Artık cemil lamianın hep yanında olacak kenana inat olsun diye değil sevdiği için.Cemil ile lamia bence mutlu olur eğer öyle bir durum ortaya çıkarsa.Cemil lamiayı sahiplenir kenanın çocuğunada çok iyi bir baba olur lamıayı her haliyle kabul eder ama lamia cemil'e ait olmayı istermi bunu şimdilik düşünemeyiz zaman geçtikçe doğru kararlar verebileceğinden eminim.İlk makbulenın babasıyla evlenicek sadece çocuğu için herhalde gerçek bir evlilik gibi birlikte olacağını düşünmüyorum adamla.Zaten makbulede cemil'e daha çok bağlanıcak araya lamiayıda sokacak ama cemil makbuleye bakmayacak.
17. bölümün özetinde
böyle bi cümle geçiyo
Bu kez Cemil Lamia’nın kaldığı evin kapısını çalar. Lamia Cemil’in gizli hesaplar peşinde olduğundan habersizdir
ben şuan Cemlin Lamiayı sevdiğini düşünmüyorum eğer evlenirse Kenana inat evleniceğini düşünüyorum :img-cool2:img-cool2
ama önümüzdeki bölümlerde Cemilin tutumuna göre fikrim değişebilir
sena-haticee 30-12-07, 13:32 17. bölümün özetinde
böyle bi cümle geçiyo
Bu kez Cemil Lamia’nın kaldığı evin kapısını çalar. Lamia Cemil’in gizli hesaplar peşinde olduğundan habersizdir
ben şuan Cemlin Lamiayı sevdiğini düşünmüyorum eğer evlenirse Kenana inat evleniceğini düşünüyorum :img-cool2:img-cool2
ama önümüzdeki bölümlerde Cemilin tutumuna göre fikrim değişebilir
sana tamamen hak veriorum bencede secdigi icin evlenmicek ins evlenmezlerde ama nedense ben cemilin tutumunu deyistiricegini düsünmüyorum ha bide bebegi unutuyosunuz bakalim lamis kenandan baskasina asik olabilecekmi lamis cemille evlense bile ona asik olmaz anlicaginiz cemil yine tek ask durumu yasar ve bu defa daha kötü bir insan olur baksaniza lamis kenani okadarki sevioki onddan bir parca tasiyo icinde biliorum kitaba göre gidiolar ama kim bilir belki bir umut mutlu son olur yani kenan lamis ve bebeg...............
Cemil kitapdaki vedat olamaz
CÜnkü vedat ebn doktor hemde evlenecegi adamin(adi aklima gelmedi makbulenin babasi)
yigeni oluyoo ynai bana göre bu imkansiz sizce böyle bi durum olabilirmi yaa bence eksinlikel olamaz ben kitapi yeni bitirdim ve cook hüzünlü ya kitapa göre 2 sene sonra kenan lamiayla mebrureyi görüypoo ve hemen kendi kizi oldugunu anlyiordu ama sanirim dizide öyle oilmaz böyle olura kenanin kizini görmesi icin 2 sene bekiycekmiyiz yaaa
sana tamamen hak veriorum bencede secdigi icin evlenmicek ins evlenmezlerde ama nedense ben cemilin tutumunu deyistiricegini düsünmüyorum ha bide bebegi unutuyosunuz bakalim lamis kenandan baskasina asik olabilecekmi lamis cemille evlense bile ona asik olmaz anlicaginiz cemil yine tek ask durumu yasar ve bu defa daha kötü bir insan olur baksaniza lamis kenani okadarki sevioki onddan bir parca tasiyo icinde biliorum kitaba göre gidiolar ama kim bilir belki bir umut mutlu son olur yani kenan lamis ve bebeg...............
zaten Lamia Cemille evlenirse sevdiğindne evlenmez bence
ve eğer evlenirlerse Kenan için çok kötü olucak bütün sevdiği kadınları Cemile kaptırmış olucak:img-cool2
Cemil kitapdaki vedat olamaz
CÜnkü vedat ebn doktor hemde evlenecegi adamin(adi aklima gelmedi makbulenin babasi)
yigeni oluyoo ynai bana göre bu imkansiz sizce böyle bi durum olabilirmi yaa bence eksinlikel olamaz ben kitapi yeni bitirdim ve cook hüzünlü ya kitapa göre 2 sene sonra kenan lamiayla mebrureyi görüypoo ve hemen kendi kizi oldugunu anlyiordu ama sanirim dizide öyle oilmaz böyle olura kenanin kizini görmesi icin 2 sene bekiycekmiyiz yaaa
dizide zaman aşımı mutlaka olur
ama demişsinki Kenan kızını görün hemen kendi kızı olduğunu anlıyo
ben Kenandan böyle bişey beklemiyorum
ilk başta kızı görünce çok üzülür daha sonra öğrenir kendi kızı olduğunu ben böyle tahmin ediyorum belki Kenana Makbula söylerr...
dizide zaman aşımı mutlaka olur
ama demişsinki Kenan kızını görün hemen kendi kızı olduğunu anlıyo
ben Kenandan böyle bişey beklemiyorum
ilk başta kızı görünce çok üzülür daha sonra öğrenir kendi kızı olduğunu ben böyle tahmin ediyorum belki Kenana Makbula söylerr...
iste sorunda burda ben dizilerde zaman asimini sevmiyorum eski tadi kalmiyoo ban göre o aman icinde neler oldu neler bitti hooopp 2 yil sonra diye gösterirseler bana göre tadi kalmaz
ya zaten kenan lamianin ondan sonra baska biriyle oldugunu saniyodu mebrureninde onun kizi oldugunu sonra ögrenecegi herhalde kesin gibi
ama cemilin lamiayla evlenmesi de nerdne cikti yaa ben onu düsünüyorum bu bana cidden imkansiz gibi geliyoo heleki lamia onunla evlenirse yani isterse yok ya aklima bile getirmek istemyiorum
sena-haticee 30-12-07, 13:48 zaten Lamia Cemille evlenirse sevdiğindne evlenmez bence
ve eğer evlenirlerse Kenan için çok kötü olucak bütün sevdiği kadınları Cemile kaptırmış olucak:img-cool2
zaten ya baksana kiz deliler gibi kenana asik belki baska ceresi kalmadigi icin cemille evlenir ben öyle tahmin ediorum.................
offf evet ya cok kötü olur evlenmesinler ya kenancima yazik bide intar var demi offfffffffffff offffffffff
hadi ben kactim size iyi sohbetler siz kitabi konusun ben vena oluyorum kitabin sonunu konusunca............bye:sad53:
bende kitabın sonunu düşünmek istemiyorum
belki bi umuttur sonunu değiştirirler ama sanmıyorum olmaz böyle bişey
Kenan yine intihar etsin ama kurtulsun hiç olmassa bu bölümünü değiştirsinlerr :icon_sorr:icon_sorr
BeyazGelincik21 30-12-07, 14:01 Geç kalmış yorumlarımla buradayım.Derslerden kafamı kaldırırır kaldırmaz soluğu burada aldım.Öyle güzel bir bölümdü ki soluksuz izledim.Kenan ve Lamianın arasında geçen konuşmalar birbirlerine bakışları Kenanın Lamiaya senin seviyorum demek üzereyken Lamianın söylemesine izin vermeyişi ve Kenanın giderken Lamiaya attığı son bakış öyle güzeldi ki.Gözyaşları içerisinde izledim o anları.
Cemil intikam uğruna herşeyi göze almış anlaşılan.Lamiaya bakışları nasıldı öyle.Adamın gözünü resmen intikam burumuş ve intikamı uğruna saf masum insanları kullanmatan çekinmez olmuş.İlerleyen bölümlerde Lamiaya daha yaklaşacak anladığım kadarıyla.Belki dediğiniz gibi Lamiaya evlenme teklifi bile edebilir.
Arkadaşlar hani lamia ile makbule biryerde dolaşıyorlardıya kenanda sahildeydi işte orasını bizim burada çekmişler keşke haberim olsaydıda gidip görebilseydim.Kenanla lamia aynı yerdeydi aslında ama birbirlerini göremediler işte.
BeyazGelincik21 30-12-07, 14:07 Cemile Leylanın ölmek üzereyken Kenanı sevdiğini söylemesi çok koydu.Ve bu sebepten ötürü gözünü intikam bürüdü.Kenanın etrafında ki tüm kadınları elde etmeye çalışacak bu intikam uğruna.Nimetle başladı onu elde etti sıra Lamiada.Lamiayı rahat bırakmaz bundan sonra çatpat yanında biter.Böylelikle Lamianın hamile olduğunu öğrenir.Bu hamileliği kullanmak içinde Lamiaya evlenme teklif eder.Lamia kabul eder mi etmez mi kestiremiyorum ama belki çocuğunun bir babası olması için kabul edebilir bu evliliği.Ben yinede böyle birşeyi Lamişin kabul etmeyeceğinden yanayım sonuçta Cemil Leylanın Lamianın annesi gibi sevdiği Leylanın eşiydi.
geçtiğimiz bölümü izledimde
ben Makbulenin yerinde olsam kardeşmiş arkadaşmış dinlemem gidip derimki Kenana bu kız senin bebğini taşıyo napıcaksan yap derim ama Mkabule Kenanı görünce gözleri parladı evine bi ünlü geldiği içinmi yoksa Lamia içinmi sevindi kestiremedim tam
kenan cocugu oldugunu ögrenıyormu.kıtapta ve nıye ıntıhar edıyor
bı kac saatöncede fragmanı gordum hızmetcı kadın kızına tokat atıyordu.sevgılısı ıle basılan kız annesı ona tokat ATıyor lamıada vasrdı.ayrıca lamıa kenananın karısınada [adını unuttum]bı tokat atıyordu
BeyazGelincik21 30-12-07, 14:56 Bence Cavidan kolay kolay ayrılmaz.Kenandan ayrılmamak için ne tarz entrikalar oynayacak kimbilir.Zaten kılım Cavidana Kenana çok basit zeklerin var Kenan önce Lamia şimdide Nimet dediği için.Nimet için istediğini söyleyebilir ama Lamiayı Nimetle bir kefeye koyup buy sözü zikretmesi kanıma dokundu.Kesin intihar etmeye kalkar Cavidan Kenan beni boşamasın diye.
BeyazGelincik21 30-12-07, 14:59 kenan cocugu oldugunu ögrenıyormu.kıtapta ve nıye ıntıhar edıyor
bı kac saatöncede fragmanı gordum hızmetcı kadın kızına tokat atıyordu.sevgılısı ıle basılan kız annesı ona tokat ATıyor lamıada vasrdı.ayrıca lamıa kenananın karısınada [adını unuttum]bı tokat atıyordu
Macide görsün şimdi kızının ne mal olduğunu Lamiaya haksızlık ettiğini anlasın.
Lamia Cavidana tokat atıyor demek neler dedi kimbilir kıza Cavidan hanım pabucumun çelik prensesi.
ya lamia cokk önceden tokadı basmalıydı cavidan a ya.. aferim bak helal olsunn :happy0064:good: bende cok yorum yapamıyordum aslında siteye cok gelemiyordum herkese merhaba arkadaslar :P
demek fragman çıktı
Macidenin gerçeği öğrenmesine sevindim :img-yes:
vee Lamianın tokat atmasınada sevindim:happy0064:happy0064
Kitaba göre bir çok şeyi değiştirdiler ekrana yansıtırken.
Mesela orjinalinde şu anda Lamia'nın başına gelen tüm olayların Anadolu'da geçmesi gerekiyorsu, üstelik ada yerine de olayların İzmir'de olması lazımdı.
Aslında Cemil'in öldürdüğü kişiyi Cemil değil Lamia öldürüyordu kitapta.
Hemde Anadolu'da yanlarına sığındığı amcasının silahıyla. Üstelik öldürdüğü kişide eniştesiydi. Birde bu sırada Lamia çocuğu zaten doğurmuştu.
Hapisten çıktıktan sonra Makbule'nin babası ile evleniyordu ki, Makbule ile hapiste değil İzmir'den Anadolu'ya giderken trende tanışıyordu.
Şimdi bunları göz önüne aldığımız zaman, Doktor Vedat yerine Cemil'i koymaları bana gayet normalmiş gibi geliyor.
Ve eğer böyle bir şey yaparlarsa Cemil, Lamia'ya deli gibi aşık olacak ama Lamia o sırada Makbule'nin babası ile evli olduğu için böyle bir ilişkinin mümkün olmadığını söylemek zorunda kalacak.
Ama Cemille adları çıkınca Makbule'nin babasından boşanacak.
Aradan yıllar geçecek Kenan'la yine karşılaşacak ve Kenan yine onunla birlikte olmak isteyecek.
Ama sonunda sırf Kenan artık peşini bıraksın diye Cemil'le evlenecek.
Cemil, Lamia'ya deli gibi aşık olacak ama Lamia o sırada Makbule'nin babası ile evli olduğu için böyle bir ilişkinin mümkün olmadığını söylemek zorunda kalacak.
Ama Cemille adları çıkınca Makbule'nin babasından boşanacak.
Aradan yıllar geçecek Kenan'la yine karşılaşacak ve Kenan yine onunla birlikte olmak isteyecek.
Ama sonunda sırf Kenan artık peşini bıraksın diye Cemil'le evlenecek.
ya madem kitaba uyamamışlar hiç, bnce bundan sonrada uymasınlar lamianın makbulenin babasıyla evleneceiği belli zaten adam iyi falan ama bakışlar cok kötü yani.. ama kalkıpta lamianın cemille evlendiğini görmek istemem valla :icon_sorr kenanla evlensinler :happy0064 tamam kenan cok fevri ama onun için aşk dudaklarından kalbine inmiş çoktann :good:
bence Lamia Kenan peşini bıraksın diye Cemille evlenmez
madem her şekilde kitabı takip etmiyo belki sonunuda değiştirebilirler :icon_whis
intihar olayı olabilir ama Kenan ölmeye bilir:img-cool2:img-cool2
:)
Şundan bir kaç hafta önce yazmıştım..Cemille Lamia evlense ne gülerim,olabilir öyle bişey diye :) Valla çıkıyo mu nedir dediklerim...Ama her geçen bölümde daha bi beğenmeye başladım bu diziyi..Bi kere gerçekten çok iyi oyunculuk sergiliyor herkes...
Şimdi,demişsiniz ki kitaba riayet edilmiyor..Valla (çok ayıp,biliyorum ama) kitabı okuma fırsatım olmadı,gidişat ne yöndedir bilemiyorum ama...eğer bu uyarlama bir senaryo olmasaydı ve senarist ben olsaydım..Kenan a çoooooooook çektirirdim yemin ederim..Ve Cemil i öyle bir u dönüşüyle izleyiciye sevdirirdim ki :) Aslında Cemil de o potansiyel var,hani azıcık iyi ışık verse bize,hemen Cemil&Lamia avatarları,imzaları yapılmaya başlanır :)
Neyse çok yazdım gece gece...Bekleyip göreceğiz bakalım...
Sevgiler...
Şimdi,demişsiniz ki kitaba riayet edilmiyor..Valla (çok ayıp,biliyorum ama) kitabı okuma fırsatım olmadı,gidişat ne yöndedir bilemiyorum ama...eğer bu uyarlama bir senaryo olmasaydı ve senarist ben olsaydım..Kenan a çoooooooook çektirirdim yemin ederim..Ve Cemil i öyle bir u dönüşüyle izleyiciye sevdirirdim ki :) Aslında Cemil de o potansiyel var,hani azıcık iyi ışık verse bize,hemen Cemil&Lamia avatarları,imzaları yapılmaya başlanır :)
ya yinede olamaz ya cemil le lamia... olmasın yani ama kenan cekmeli hemde cook cekmeli yaptıklarından sonra.. ama kavussunlar sonunda inthiar fln etmesin.. :good:
BeyazGelincik21 31-12-07, 00:38 Bu hafta yeni bölümü verilecek mi acaba Dudaktan Kalbenin çok merak ediyorum.
Bence acayip heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor bu hafta fragmanı gören bir arkadaşımız Lamianın Cavidanı tokatladığını yazmıştı Cavidan Kenanın kendisinden boşanma sebebinin Lamia olduğunu düşünecek büyük ihtimalle.Ve Lamiayı aşağılayıcı sözler söyleyecek Lamiada tokat atacak Cavidana.
Yokya Kenan intihar falan etmesin kıyamam.
Cemil&Lamia çok da yakışırlar bana göre. Ve bazı arkadaşlara katılıyorum Cemil sevdi mi tam sever. Ve Lamia Leyla gibi olmaz. Yani sırf Kenan'a yakın olmak için Cemil'in yanında olmaz. Bence o Cemil'i yumuşatacak. Cemil kin güderken birden bir bakacak ki büyük bir aşkın ortasında. Ve bence Lamia da aynı şeyi hissedecek. Cemil de Kenan'ın çocuğu olduğunu bilmeden sahiplenecek Lamia'nın çocuğunu. Ve kendi çocukları da olacak. Mutlu mesut yaşayacaklar. Kenan da sebep olduklarını mum yakıp izlesin artık. :img-yes: Nasıl güzel di mi:icon_whis
Salı günü saat 15.00'e dizimizin tekrarını koymuşlar.
İzlemek isteyenlere duyurulur. Çarşamba günü de yeni bölüm var tabii ki.
Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır gıremıyorum ama dudaktan kalbe yı cok sevıyorum..a-y-s-e nin de imzasında olduğu gibi Aslı Tandoğan ın Türk sinemasına son armağanı oldugunu dusunenlerdenım.. ;) En son durumları bılmıyorum sanırım baya kacırdım dızıyı..En son gordugumde Lamia yı gıttıgı evde bulmustu Huseyın Kenan sonrasını bılmıyorum..Acıklama yaparsanız sevınırım..Gorusmek uzere..
Bu arada Herkesın Yeni Yılını Kutluyorum..Yepyeni yıl herkese saglık,basarı ve mutluluk getırsin... :):)
Cavidana kızmıyım diyorum ama tutamıyorum kendimi
şimdi bu gidip Lamiaya çatmıştır boşanma nedenini o olarak görüyodur
hatta çocuğu aldırma nedenide Lamiadır kesin ....:img-cool2
fragman çıktığına göre bu hafta vardır ama özet çıktımı bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır gıremıyorum ama dudaktan kalbe yı cok sevıyorum..a-y-s-e nin de imzasında olduğu gibi Aslı Tandoğan ın Türk sinemasına son armağanı oldugunu dusunenlerdenım.. ;) En son durumları bılmıyorum sanırım baya kacırdım dızıyı..En son gordugumde Lamia yı gıttıgı evde bulmustu Huseyın Kenan sonrasını bılmıyorum..Acıklama yaparsanız sevınırım..Gorusmek uzere..
Bu arada Herkesın Yeni Yılını Kutluyorum..Yepyeni yıl herkese saglık,basarı ve mutluluk getırsin... :):)
Mevecim pek bisey kacirmis degilsin
Kenan ve Cavidan ayriliyorlar:happy0064
Kenan ve Lamia kavusmasi baya uzak görünüyo:img-yes:
Cemil Lamia'ya talib cikacak:)
E daha ne olsun bu carsambayi iple cekiyoruz valla
ama aksama dogru özet eklenir sanirim:icon_whis
Bu arada seni Asli'cigimizin formunda da görmek isteriz:img-wink:
tamam şuan Lamia hamile
bu kız nişanlısındna dayak yedi bu bebek düşmedi
onu bıraktım hastanede yattı bir sürü test yapılmadımı bu kıza o zaman nedne anlaşılmadı :img-cool2
18.BÖLÜM Cavidan’la daha fazla devam edemeyeceğini anlayan Kenan boşanmak istediğini söyler. Cavidan’ın Kenan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Evliliğini kurtarmak için her yolu deneyecektir. Lamia’nın hamileliği ağır geçmekte, Lamia bu durumu gizlemek için zorlanmaktadır. En büyük yardımcısı tek sırdaşı Makbule’dir. Makbule’nin kapısını bu kez Cemil çalar. Lamia Cemil’in ziyaretinden çok mutlu olur. Makbule de Cemil’den hoşlanır. Cemil Makbule ve Lamia’yı adaya davet eder. Ama bunun altında yine bir plan yatmaktadır. Cemil Kenan’ı da durumdan haberdar eder. Kenan’ın adaya gittiğini duyan Cavidan’da soluğu adada alır. Saib bey Lamia ile ilgili duyduklarıyla hayrete düşer. Kenan hiç beklemediği bir anda Lamia’nın karşısına çıkar. Bu buluşmanın tek şahidi Prenses Cavidan olacaktır.
4ewerbrucas 31-12-07, 17:48 özet için çaok sğl arkadaşım..cavidana bende sinir oluyorum kendisini sevmeyen bir adamın üstüne niye gidiyor boşansın işte ne o acı çeksin ne de kenan...:img-yes:makbulenin cemilden hoşlanacağı ztn belliydi.. demek ki makbulenin kuzeni yerine cemili koyucaklar...adada kenan_lamia_ve cavidan karşılaşmasını mrk ediyorum..:icon_whis fragmanı daha göremedim malasef:icon_sorr bu arada arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun sevdiklerinizle beraber sağlık ve başarı dolu yıllar dilerim..:img-wink:
Cavidan'ı anlıyamıyorum..
Evliliğini kurtarmak istiyorsa neden çocuğu aldırdı ??
Çelişkidir bana göre..:img-cool2
funny_girl 31-12-07, 17:56 ya dün fragmana rastladım kenanla lamia mezarlıkta karşılaşıolardı lamia cavidana tokat atıodu falan cemil nimeti dövüodu yatakta güzeldi yanii süper bi bölüm başlıck :)
özet gelmiş bu cavidan çok dengesiz evliliğini kurtaracakmış peh:)
lamia iyi ediyo bari okkalı bir tokat attı
NOT:bu arada trendy de burak hakkı var arkadaşlar çok yakışıklı çıkmış duyrulur
bence lamia ile cemil arasinda bisey olmayacak.
cemil belki lamiaya asik olabilir.
ama makbule cemilden hoslandigini lamiaya soylerse.. ozaman cemil onun dunya ahiret abisi olur :dito
dr vedat herkimse biran once diziye dahil olsada, lamia babasi yasindaki makbulenin babasiyle evlenmese.. gercekten migde bulandirici olur..
cavidana uyuz oluyorum!!! sinir sey!!!
kenanda surunsun acicik daha...boyle aglaken daha guzel poz veriyo:img-wink:
eweett özetimiz de gelmişş :happy0064
ya valla cavidanın kenaın peşini bırakmayacağı belliydi zaten.. ama cemilin bu kadar da cabuk harekete geçmesini beklemiyodum ya ne adam ya gözünü resmen intikam hırsı bürümüş.. ya acaba kenan ve lamia karsı karsıya geldiğinde neler konusacaklar??
18.BÖLÜM Cavidan’la daha fazla devam edemeyeceğini anlayan Kenan boşanmak istediğini söyler. Cavidan’ın Kenan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Evliliğini kurtarmak için her yolu deneyecektir. Lamia’nın hamileliği ağır geçmekte, Lamia bu durumu gizlemek için zorlanmaktadır. En büyük yardımcısı tek sırdaşı Makbule’dir. Makbule’nin kapısını bu kez Cemil çalar. Lamia Cemil’in ziyaretinden çok mutlu olur. Makbule de Cemil’den hoşlanır. Cemil Makbule ve Lamia’yı adaya davet eder. Ama bunun altında yine bir plan yatmaktadır. Cemil Kenan’ı da durumdan haberdar eder. Kenan’ın adaya gittiğini duyan Cavidan’da soluğu adada alır. Saib bey Lamia ile ilgili duyduklarıyla hayrete düşer. Kenan hiç beklemediği bir anda Lamia’nın karşısına çıkar. Bu buluşmanın tek şahidi Prenses Cavidan olacaktır.
Cemilden beklediğimiz bir olay daha
Lamiayla kesinlikle evlilik söz konuus olcak gibi değill
Lamiayla Kenan karşılaşıyomuş bunu bitek Cavidan biliyomuş nasıl bi buluşmadırkş bu Cavidan görüyo bitek
güzel ve heycanlı bi bölüm biiz bekliyo
Cemilden beklediğimiz bir olay daha
Lamiayla kesinlikle evlilik söz konuus olcak gibi değill
Lamiayla Kenan karşılaşıyomuş bunu bitek Cavidan biliyomuş nasıl bi buluşmadırkş bu Cavidan görüyo bitek
güzel ve heycanlı bi bölüm biiz bekliyo
cemil ile lamia arasında birsey olacaksa ilerde olabilir şimdilik zaten söz konusu olamaz.Cavidan ise kendisini sevmeyen bir adamın üzerine daha fazla niye gidiyor ki ayrıl git işte kenan zaten onunla evli olmaya meraklı değildi bu sadece gönül eğlencesiydi.Ama lamiaya beslediği duygular gerçek bakalım cemil neler yapacak kenanı neler bekliyor hep beraber göreceğiz.
cemil ile lamia arasında birsey olacaksa ilerde olabilir şimdilik zaten söz konusu olamaz.Cavidan ise kendisini sevmeyen bir adamın üzerine daha fazla niye gidiyor ki ayrıl git işte kenan zaten onunla evli olmaya meraklı değildi bu sadece gönül eğlencesiydi.Ama lamiaya beslediği duygular gerçek bakalım cemil neler yapacak kenanı neler bekliyor hep beraber göreceğiz.
ben Cemilin duygularının değişiceğini pek sanmıyorum
Kenanın Lamia için bestelediği parçayıda sürekli çalıyo Cavidanda sesini çıkarmıyo kendine bestelediğini falan sanıyo herhalde :dito:dito
Tum arkadaslara iyi seneler diliyorum.
Ben kesinlikle Lamia ve Cemili beraber gormek istemiyorum, ve ilerde olsa bile evlenirlerse cok sacma bulurum. Bana gore Cavidanin sahit oldugu Kenanin ve Lamianin konusmasi Kenanin bosanacagini soylemesi, ve en sonunda bekledigimiz Lamiayi ilk gunden beri sevdigini ve ondan baskasini sevemiyecegini soylemesi olacak. Insallah!!! Kenan ve Lamianin sevgi, ask dolu bakislarini, ve sahnelerini ozledim.
Arkadaslar özet gelmis
yine süper bi bölüm olacak
Lamia Cavidana tokat atiyo sanirim sükür yani nihayet:happy0064:happy0064
Ay bende Cemil Lamia'dan hoslandi filan diyodum ya
Yine ne plani yapacak ki yani
Nimet haketmisti o dayagi:img-yes:
Neyse bide fragmani göreydim :sad53:
BeyazGelincik21 01-01-08, 02:13 Özet gelmiş sonunda
Bu bölümde acayip heyecanlı olacağa benziyor.Cemil yine iş başında Lamia ve Makbuleyi adaya çağırıyor sonrada Kenana haber veriyor.Haberi duyan Kenan daha durabilir mi İstanbullarda adaya Lamiasının görmek için gelecek mutlaka.Cavidana da Cemil mi haber verecek acaba ?Çok merak ediyorum bunu Cemilden herşey beklenir gerçi intikam kör etmiş gözlerini nede olsa.
ozlem_1990 01-01-08, 05:33 ay bende nete simdi fragmani gördüm normal fragmani görmeden sesli fragmani gördüm süpeerrrr! kenanda lamiaya diyor "ask dudaktan kalbe seninle indi lamia!"
saib pasada lamianin hamile oldugunu ögreniyor! cemilde nimeti iliskiye girdikten sonra yatakta kameraya cekiyor cep telefonuyla! nimete cekme cekme diyordu!
cavidanda en sonunda fragmanin merzarlikda lamiaya sunlari diyor: "kenanin önünee atiklariyla yetin kinali yapincak, besleme lamia, hüseyin kenanin met....," diyor cavidan ve hemen sonra lamiya saaaaaaakkkk:happy0064 diye vuruyor cavidana!
"ikimisde ayni adami sevmisiz" lamia leylanin mezari basinda diyor bunlari.
fragmanı şimdi izledim ve ağzım açık kaldı çok güzel yaaa
Saib paşa Lamianın hamile olduğunu öğreniyor
Kenan aşk dudaktan kalbe senin indi Lamia diyo inş bunu Lamiaya söylüyodur kendi kendine söyleme ihtimalide var ama fragmanda yüzüne söylüyo gibiydi
Lamia baştan Leyla olayına inamamış gibiydi ama şimdi Leyla hanım yüzündne aşk dudaktan kalbe inmedi diyo:img-cool2:img-cool2
Nimet akıllanmamış yine Cemil yatakta Nimetin fotografını çekiyodu
ve gelelim son sahneye Cavidan=buzdolabı
buzdolabı Lamiaya Kenanın önüne attıklarıyla yetin kınalı yapıncak
besleme Lamia
Kenanın metresi
diyo ve beklediğimiz sahnee :dito:dito
ya akadaşlar dudaktan kalbenin kaçıncı bölümü oynayacak?
cnm dudaktan kalbenin 18. bölümü oynayacak
Heyecanla beklliyoruz vallhi:img-yes:
sonunda bn de fragmanı izledimm.:img-yes:
kenanın ''aşk dudaktan kalbe seninle indi lamia:img-in_lo:img-in_lo'' demesi çok hoştu. inşallah lamianın yüzüne karşı söylüyodurr.
cemille nimete gelirsekk;akılsız kadın yaa. yine gitti cemilin kollarına ama olsun . ohhhhhh ne ii yaptı cemil nimetee. inşallah kocası görürde boşar bunu, koyar kapının önünee.:fighting2
cavidana gelirsek, bu boya küpü kendini ne zannediyo yaa. tabi her şeyi elde etmeye alışmış kenanı da öyle sanıyo. ama çok beklerr. bizim lamiamızz ne güzel yapıştırıyo tokatı suratına. belki biraz aklı başına gelir. gerçi hiç sanmıyorum amaa
Kenan ile Lamia'nın karşılaşması çok güzel ,inşallah bu sefer konuşurlar fakat Cavidan'ın da orda olması kötü işte.
Bence Cemil, lamia'yı etkilemeye çalışacak çünkü böylece Kenan'dan intikam alıcak :)
ama Lamia tabiki uzak durucak:img-icecr
sezenbaşer 01-01-08, 13:30 herkese slmm:img-icecr
fragmanı yeni gördüm allahım süper bi bölüm bizleri bekliyo:happy0064
ohhhhhh cavidanla kenan boşanıcak gibi duruyo ama cavidanın pes etmeye niyeti yok:img-cray:
cemil de kafayı yemiş leylaya sen bana veda etmeden gittin falan demesi sora
nimeti cep telefonuna çekmesi kesin bunu kocasına göstericek:icon_twis
bi bomba daha sait bey laimanın hamileliğini öğreniyo
kenanın aşk dudaktan kalbe seninle indi laima demesine bayıldım ama %100 o lamia gittikten sora peşinden bunu sölemiştir
cavidan lamiaya çok ağır konuştu ama lamia ona haddini bildirdi oh olsun :bella
süper bi bölüm bizleri bekliyo herkse ii seyirlerbye
4ewerbrucas 01-01-08, 14:06 herkese slmm:img-icecr
fragmanı yeni gördüm allahım süper bi bölüm bizleri bekliyo:happy0064
ohhhhhh cavidanla kenan boşanıcak gibi duruyo ama cavidanın pes etmeye niyeti yok:img-cray:
cemil de kafayı yemiş leylaya sen bana veda etmeden gittin falan demesi sora
nimeti cep telefonuna çekmesi kesin bunu kocasına göstericek:icon_twis
bi bomba daha sait bey laimanın hamileliğini öğreniyo
kenanın aşk dudaktan kalbe seninle indi laima demesine bayıldım ama %100 o lamia gittikten sora peşinden bunu sölemiştir
cavidan lamiaya çok ağır konuştu ama lamia ona haddini bildirdi oh olsun :bella
süper bi bölüm bizleri bekliyo herkse ii seyirlerbye
evet sana tamamen katılıyorum sabah bende gördüm fragmanı kesin boşamnıcak gibib duruyorlar:happy0064 saip paşanın hamile olduğunu öğrenmesi biraz kötü oldu sanki:icon_whis cemil kesin şantaj yapıcak nimete yoksa niye resmini çeksin...gelelim kenan ve lamiaya keşke "aşk dudaktan kalbe seninle indi lamia"cümlesini keşke lamiaya söylese artık..arkadan sessizce değilde yüzüne söylese..:icon_sorr lamianın tokadı helal olsun cnm benim haketti o tokatı cavidan ağır konuştu iyi yaptı lamişim:img-wink:
Lamia Cavidana tokat atiyormus icime oturdu ay nasil üzüldüm
:img-meeti:img-grin2:bella:cheer::)
Kenan insallah bunu Lamia'in yüzüne söyler ya
Söylesin artik valla
Adam verem olacak askindan:sad53:
ya ben fragmanı göremedim ama sayesinizde görmüş kadar oıldum cok sağolunn :good:
ya kenanın laimaya öyle demesine bayıldım bayıldım bayıldımmmm :img-in_lo:img-in_lo:happy0064:good: ama tabikide bunu lamiaya söylüyo olsa nasıl bi etkisi olurdu düşünmesi bile süper valla :img-blush:img-icecr
sena-haticee 01-01-08, 14:55 ya fragmani gördüm cavidan kendini ne sanip tokat atio lamise ya afff deli oldum ya bu kadin kendini ne sanio kenani mutlu edemedi simdi de sucu lamise verio ya off uyuz yaaaaa uyuzz......
ya ama anlamadigim sey kenan lamis ile konusuyo lamis agliyarak kacio ne oluyo hic birsey anlamadim zaten daral geldi yaa of biz ins artik mutlu olurlar dioruz onlar gün gectikce daha kötü oluyo tam da kenan cavidan dan bosanmak üzereyken yaa off
ya fragmani gördüm cavidan kendini ne sanip tokat atio lamise ya afff deli oldum ya bu kadin kendini ne sanio kenani mutlu edemedi simdi de sucu lamise verio yaaaaaaaaaaaaa offfffffffffff uyuz yaaaaa uyuzzzzzzzzz.......
ya ama anlamadigim sey kenan lamis ile konusuyo lamis agliyarak kacio ne oluyo hic birsey anlamadim zaten daral geldi yaaaaaaaaa of biz ins artik mutlu olurlar dioruz onlar gün gectikce daha kötü oluyo tam da kenan cavidan dan bosanmak üzereykennnnnn yaaaaaaa offffffffffffffffffffffff
Cnm benim bizim Lamis Cavidana tokat atiyo:happy0064:happy0064
Cavidan atmiyo tokati
o yüzden biz böyle hepimiz üzülüyoruz:img-hyste
ya ben hala yeni bölüm fragamni glöremedim ama anlattiginiza göre heyecnali bi bölüm bizi beklyioo allah simdiden ehyecna yaptim ben neyse özetide daha okumadim ben en iyisi hem fragamn bakmaya hemde özet okuyamaya gidim=)
bende gördüm çok güzel ve heyecanlı bi bölüm bizi bekliyo
lamia cavidana tokat atıyo
o kadar sözden sonra ben saçını başını yolardım valla
Çok güzel bir bölüm olacak.Keşke Kenan aşkını Lamia'nın yüzüne söyleyebilse.Cavidan da çok arsızlaştı.Kızın ne suçu var ki.Gerçi evliliğini kurtarmak için çırpınıyor.Ama nafile.Kenan kararlıydı.
Fragmana bayildim, hele hele "Ask Dudakdan Kalbe Seninle Indi Lamia" sozcukleri MUHTESEMDI!!!!! Netten tekrar tekrar izledim obolumu. Insallah umdugmuz kadar duygusal olur ve Lamianin yuzune soyler. Ama ben Lamianin arkasindan bile soylemesine raziyim.
Fraqman çok hoşuma qitti.. Daha doğrusu bu böLüm çok hoş oLucak.. =))) Cavidan tokatıı haketti.. İyii oLdu.. Kenan'ın onu sevniyor oLmasını yediremedii ne yapsın.. Nimet'in haLii çok fena.. CemiL bir şekiLde şantaj fLn yapıcak qibi.. Nimet'te akıLLanmadıı yine CemiL'Le.. Çok fena oLucak.. Kenan Lamia bir arada oLmasıı çok qüzeL.. Kenan'ın söyLediğiii sözLer de.. Bir de Lamia biLse.. !!!
4ewerbrucas 01-01-08, 20:43 ben yarın akşamki bölümü nasıl izlicem bilmiyorum..o tokat sahnesi hemen gelse bari fazla beklemesek bir o sahneyi birde kenanın muhteşem sözünü:img-in_lo tabi bunu lamiaya karşı söylese daha hoş olucak geçen haftada tam söylüyordu lamia kesti bu haftada kaçar lamia adam söyleyemeden ölüp gidicek ondan korkuyorum:img-blush
Saib paşa Lamianın hamile olduğunu öğreniyor
bunu Cemile söylerse Cemilin Lamiaya karşı tutumu nasıl olur acaba :img-cool2:img-cool2
4ewerbrucas 01-01-08, 21:17 bana fazla şaşırmaz gibi geliyor sonuçta biliyordu kenanla olanları ama lamiaya yaklaşabilir bu durumda belki evlenmek isteyebilir:icon_whis ama bana paşa kimseye söylemez gibi geliyor..
Lami yolsun bizahmez cavidani o sözlerin üstüne:img-yes:
agliyaagliya bi hal oldu zaten garibim
kenan da verem olacak askindan yakinda:sad53:
Cavidan tokatıı haketti.. İyii oLdu.. Kenan'ın onu sevniyor oLmasını yediremedii ne yapsın.. Nimet'in haLii çok fena.. CemiL bir şekiLde şantaj fLn yapıcak qibi.. Nimet'te akıLLanmadıı yine CemiL'Le.. Çok fena oLucak.. Kenan Lamia bir arada oLmasıı çok qüzeL.. Kenan'ın söyLediğiii sözLer de.. Bir de Lamia biLse.. !!!
fragman çıktı mı yaa
cavidan tokat mı yiyor,neden yiyor ve kimden yiyor:):):)
kenan hiç sevmedi cavidanı v asla da sevmeyecekkkkk
nimet cemile,cemil de nimete karşılıklı birbirlerinin cezalarını verecekler demek tam süper olur yani
kenanla lamiş biraraya mı geliyorlar bak buna inanamam işte (bizim lamiş aşırı gururlu nasıl olurda biraraya gelirler) bir anlam veremedim doğrusu:img-yes:
fragman çıktı mı yaa
cavidan tokat mı yiyor,neden yiyor ve kimden yiyor:):):)
kenan hiç sevmedi cavidanı v asla da sevmeyecekkkkk
nimet cemile,cemil de nimete karşılıklı birbirlerinin cezalarını verecekler demek tam süper olur yani
kenanla lamiş biraraya mı geliyorlar bak buna inanamam işte (bizim lamiş aşırı gururlu nasıl olurda biraraya gelirler) bir anlam veremedim doğrusu:img-yes:
Cavidan tokadi kimden yiyo bil bakem
:happy0064Lamia'dan:happy0064
Haketti vallahi
Küstah sey
Artik Kenan'in artiklairyl idare edrsin diyo
Dengesiz sey
Lamia onu oracikta yolmassa iyi:happy0064
dizimizee çok az bi zamann kaldıı!!:happy0064:happy0064
en çokta kenanın ''aşk dudaktan kalbe seninle indi lamia:img-in_lo:img-in_lo'' sözünü söyleyaceği sahneyi iple çekiyorumm.:happy0064:happy0064zaten kenan |