Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Şimdi dikkat ettim Lamia konsere giderken Kenanın annesinin kolyesini takmış.
Cemilde hayran hayran bakıyor Lamiaya.
Lamişin daha fazla acı çekmesini izlemiyecem diyorum ama yine izliyorum.
Seni anliyabiliyorum arkadasim
Bu dizi insnada bagimlilik yapiyo:D
Ay Kenan ne de güzel bakis atiyo Lamia'ya öyle:img-in_lo
Fragmanı tekrar tekrar izliyorum Sait Paşa'nın Lamiya'nın hamile olduğunu Kemal Bey'e açıklamasına sinir oldum. Ondan da bu beklenir zaten. Cemil Lamiya'ya aşık oluyor galiba. Öyle bakıyor çünki ama Lamiya'nın tek aşkı Kenan olduğundan aynı şeyleri tekrar yaşamamak için uzak dursa iyi eder. İlk evliliği gibi bir evlilik yaşarsa iyice ruhsal bozukluk geçirebilir çünki. :img-yes:
Konserde Lamiya çok güzel görünüyor. Acaba Kenan'la konuşacaklar mı merak ediyorum. Yarın akşamı iple çekiyorum. Bu diziyi çok seviyorum. bye
mavisgözlüm 08-01-08, 17:04 ayy fragmani cok sükür görebildim:happy0064 lamia cok güzel olmus vallahi! cavidan yaninda hortlak bi kadina benziyor..igrenc bi kadin o kirmizi boyayida bi türlü silmiyor dudagindan yani!!! ayrica kenanin lamiayi cavidanin karsisinda savunmasi cok hos!!
BeyazGelincik21 08-01-08, 17:36 Fragmanı sonunda bende izledim müthiş bir bölüm bizleri bekliyor yine.Lamişim güzeller güzelim ne güzel olmuş canım ya konser salonundan girdiği an tüm gözler ona çevriliyor.
Cavidangitmiş Kenana Lamia yok şöyle dedi yok böyle dedi diyor.Tabi Kenan korumaya alıyor hemen Lamişi Lamia kolay kolay öyle sözler söylemez diye.
Lamia Cemille gidiyor konsere buna üzülsem mi sevinsem mi bilemedim doğrusu.
Ve Lamianın hamile olduğun herkes öğreniyor tabi Cemilde Kenandan hamile gibilerinden birşeyler söylüyor.
sweetymelis 08-01-08, 18:40 allahım nası bi bölüm bekliyo bisiii:)
lamia cok gusel olmustu :img-in_lo
kenanım bi kes daha asık olcak :img-cool2
arkadaşlar dizinin kitabında kenan ögreniyomuydu cocugun kendısınden oldugunu :icon_whis
sonunda izledim fragmanıı!!:happy0064
kenanın ne bakıştı öyle lamiaya yaa!!:img-in_loufff!!!:)
cemilde yavaş yavaş kaptırmaya başladı kendini lamiaya:icon_whis
nimetindee hiç akıllanacağı yokyaa!! akılsız bu kadınn
NOT:bu arada fragmanın linki var. hala izlemeyen varsa atabilirimm:img-wink:
sonunda izledim fragmanıı!!:happy0064
kenanın ne bakıştı öyle lamiaya yaa!!:img-in_loufff!!!:)
cemilde yavaş yavaş kaptırmaya başladı kendini lamiaya:icon_whis
nimetindee hiç akıllanacağı yokyaa!! akılsız bu kadınn
NOT:bu arada fragmanın linki var. hala izlemeyen varsa atabilirimm:img-wink:
ahh ahh ben o Kenan'in bakisinin etkisi altindayim hala arkadasim:img-in_lo
Izlesek demekki bide Carsamba diziyi komaya filan gireriz:img-hyste
evet cemil simdi Kenan'in canini acitmak icin Lamia'yi kullanacak kendince
ama baya kaptirdi kendini valla Lamia'ya:img-yes:
4ewerbrucas 08-01-08, 21:19 sesli fragmanı bende gördüm gördükten sonra saatler geçmemeye başladı:P o konser sahnesi hemen gelse ya ama sonlara doğru kesin..kenanda nasıl bir bakıştır öyle ekran karşısında kalakaldım resmen:img-in_lo ben burak hakkıya hastayım ztn ilk burak hakkı var diye izlemeye başlamıştım sonra böyle bağlandım:good: paşayada uyuz oldum cemil neyse de kemale niye söylüyor anlamadım ona ne elin adamı...
Fragmana göre harika 1 bölüm olacak.
Lamia çok güzel olmuş,Kenan nasıl baktı öyle.
Cemil de etkilendi,Lamia'dan.
Saip paşa'nın ,Kemal bey'e, Lamia'nın hamileliğini açıklaması iyi olmadı,Cemil de öğrendi.Cemil bunu Kenan'a koz olarak kullanır.
Cemil ile Nimet temizlikçi kıza yakalanıyorlar.Bakalım Cemil bu işin içinden nasıl sıyrılacak.
bu akşam dizimizz varr!!:happy0064
lamianın o salonu gireceği sahneyi iple çekiyorumm.:img-wink:kenanın ona bakışları flnn!! offf offf:img-in_lo:img-in_lo
ayrıca cemilin bebeği öğrenince sergiliyceği tutumuda çok merak ediyorum. acaba kenandan intikam almak için bi koz olarak mı görücek yoksa başka bişey mii??
yaa forum niee bu kadar durgun yaa!!
bu akşam dizimizz varr!!:happy0064
lamianın o salonu gireceği sahneyi iple çekiyorumm.:img-wink:kenanın ona bakışları flnn!! offf offf:img-in_lo:img-in_lo
ayrıca cemilin bebeği öğrenince sergiliyceği tutumuda çok merak ediyorum. acaba kenandan intikam almak için bi koz olarak mı görücek yoksa başka bişey mii??
yaa forum niee bu kadar durgun yaa!!
Bence Cemil önce Kenan'dan intikan almak gibisinden Lamia'ya evlenme teklifi edecek
Dha sonra da Lamia'ya iyice tutulacak:img-yes:
Ay aksam olsada izlesek artik valla
Ama gerci böyle beklemeside ayri heyecan degilmi ama
Bu arada Bercis evet forum baya bi agir ilerliyo ya
nerde bu Dudaktan Kalbe Gencligi yaw:D
İnanırmısın A-y-s-e Sabahtan Beri bende Onu Düşünüyorum Evlenme Teklıfı edecek die geçiyor aklımdan Ama Hadi Hayırlısı...
Fragmandanda anlaşılacağı gibi dizinin dönüm noktasına geldik.
Çok keyifli bir bölüm izleyeceğiz hatta izlediğimiz en iyi bölüm olabilir.
-"Ben kimsenin metresi değilim,görünen o ki bir prensesten daha soyluyum."
-"Çelik prensesi değilim ama çelik gibi güçlüyüm."
Bu cümlelerden sonra ne denir,yürü be Lamia kim tutar seni:icon_whis
BeyazGelincik21 09-01-08, 19:51 Ayyy dizimizin başlamasına bir saat kaldı yaşasın.
Bne acayip heyecan yaptım ya herkesin nutku tutulacak Lamianın güzelliği karşısında başta Kenanın.Cavidanın halini görmek istiyorum doğrusu bakalım Lamişi görürünce ne yapacak.
Evet Bende Çok Heyecanlıyım Ne Kaldı ki Dizimizin Başlamasına ...Ben En Çok Kenan ın O Bakışlarını Merak Ediyorum Ayrıca Lamiayla Cavidanın kavgasını Birde Lamia Yı...Bir An Önce Vakit Gelsede İzlesek...
mavisgözlüm 09-01-08, 23:09 ayy cok güzel bi bölümdü ya..hic bitmesin istedim!! lamiayi ilk kez bu kadar güclü gördüm!! o neydi öyle ya: celik presensesi degilim ama celik gibi güclüyüm!! lamia cok güzeldi ya..her gecen bölüm güzellesiyor resmen..durusu filan degisti kizin..eskiden garibim hep asagiya bakardi yürürken simdi dimdik ayakta duruyor..neydi lamisin o asaleti ya üff!! cavidan nasil mor oldu!!ohh olsun soguk nevaneye..nasil kiskandi lamisi..pis pis bakti boyna, nazar deyicek de kiz düsecek merdivenlerden sandim bi an!! gazetecilerde lamiayi görünce hic ilgilenmedi buzdolabiyla:happy0064 cemilde gercekten süperdi yine!! iyi biri olmasada ben seviyorum cemil karakterini ya!! basta anlamadim niye lamisi güzellestirdigini ve konsere götürdügünü ama babasina kenanin ne kaybettigini göstermek istedim dedi..ya kananda ne bakti öyle ya mavis mavis gözleriyle..büyülendi resmen!!!
4ewerbrucas 09-01-08, 23:14 lamia yürü artık kim tutar seni cavidanın karşısında helal olsun:good: salona girdiği an çok güzeldi cavidanı gölgede bıraktı:img-icecr:img-haha: ama salona girdiği sahne muhteşemdi kenanın bakışı:img-in_lo:img-in_lo tokalaşması filan sanki o anda etraflarında hiç o kadar insan yokmuş sadece 2 si varmış gibiydi kenanın ağzı açık kaldı resmen bidaha aşık oldu lamiaya:img-in_lo
sweetymelis 09-01-08, 23:16 allahım allahım o ne güselliktir öle :img-in_lo
cidden süper bölümdü...
hele kenanın lamianın elini tutup cok güzelsin diyişi yokmu :img-in_lo
cok tatlılar ya :img-cool2
bölüm resimlerini ceken olmustur umarım...
calısma yapmak ıcın sabırsızlanıyorum :img-icecr
SELImESMaDEMIr 09-01-08, 23:26 Bayildim bu bölümde hele Cemile:) zaten onu seviyorum müthis bi oyuncu ayrica bugün cok cok komikdi hele o babasiyla olan konusmalari:) Nasilda inadina getirdi lamiayi.... ayri oda cok güzel olmustu.
4ewerbrucas 09-01-08, 23:30 Bayildim bu bölümde hele Cemile:) zaten onu seviyorum müthis bi oyuncu ayrica bugün cok cok komikdi hele o babasiyla olan konusmalari:) Nasilda inadina getirdi lamiayi.... ayri oda cok güzel olmustu.
cemili bendee çok seviyorum süper bir karakter kenan lamiaya şaşkın şaşkın bakarken imalı şekilde "naber kenan"demesi süperdi çok güldüm:P:P
Gerçekten yine çok güzel bir bölüm izledik. Lamia çok güzeldi, artık güçlü, başı dik durması da çok hoşuma gidiyor. Nihayet güçlendi, olgunlaştı Lamia. Öfke bazen güçlendiriyor insanı. Lamia'ya yaradı öfkeli olmak, kırılmak. Ama Cemil onun gibi değil, Cemil'i kötüleştiriyor öfke. Çünkü Cemil doğru düzgün öfke de duyamıyor,onunki kin halini almış durumda. Çektiği acının intikamını Kenan'dan almak için herkesi kullanıyor, bu çok kötü.
Bu bölümde Makbule için üzüldüm, Cemil'e aşık oldu ve bunu babasıyla da paylaştı. Gelişecek olaylar yüzünden Makbule ve babası üzülecekler, kırılacaklar gibi görünüyor.
Ayrıca Makbule'nin babası Lamia'dan etkilenmiş görünüyor,Lamia'yı o güzel haliyle görünce, en az Cemil kadar şaşırdı ve beğendi. Bana da Cemil Lamia'ya evlenme teklif edecek gibi geliyor.Bu durumda da Makbule çok üzülecek ve Lamia'yla arası bozulacak. Lamia'nın babası da hayal kırıklığına uğrayacak. Yani böyle olacağını düşünüyorum.
forever_bim 09-01-08, 23:38 Ben mi çok kötüyüm bilmiyorum ama bu dizide inatla Cemil ve Lamia ne zaman evlenecekler diye diziyi izliyorum. Nefis bir dizi. Çok güzel bir senaryosu var. Ve kötü adamı tutuyorum ben. Cemil millete gol attıkça zevkten 4 köşe oluyorum. Ayrıca tüm ekip çok başarılı ama Cemil'i oynayan Yiğit Özşener bambaşka.
Aslı Tandoğan Türk Ekranlarının gördüğü en güzel bayan ve bonus olarak rolünde çok başarılı. Hem görünüm olarak hem de yetenek olarak ekranı doldurabiliyor. Özge Özder, Köksal Engür, Gözde Kansu, Burak Hakkı sözün özü tüm kadro başarılı. Ah bir de sevgili Fadik Sevin Atasoy da devam etseydi. Hem rolünü (Leyla'yı) hem de kendisini çok beğniyordum...
Ben de ilk defa bir dizide kötü adamı sempatik buluyorum,onun tarafını da tutuyorum.Kenan-Lamia aşkını destekliyorum.Ama Cemil'e de, yaptıkları için bir kızsam bir hak veriyorum, mazur görüyorum. Cemil'e sanırım hiçbirimiz tam olarak kızamıyoruz, çünkü hiç bir kötü adamın olamayacağı kadar sempatik bir karakter. Bunda, senaryoda çizilen karakterin olduğu kadar, Yiğit Özşener'in güçlü ve müthiş samimi oyunculuğunun da rolü var bence...Ben bir kez daha, 'tebrikler Yiğit Özşener' demek istiyorum...
Gerçekten çok güzel bir bölümdü ve ben de Cemil karakterinin ve onu canlandıran Yiğit Özşener'in göz doldurduğunu söylemek isterim. Tebrik ederim. Lamia da pek güzeldi. Cemil dedi ya prenseslerimi taktim edeyim diye hakikaten prenses olmuş. Ben de Cemil'le Lamia'nın evleneceği bölümü sabırsızlıkla bekliyerek izliyorum diziyi. Kenan hakikaten ne kaçırdığına yanacak. Fragmanı çabuk verseler bari.
forever_bim 10-01-08, 00:16 Diziyi çok seviyorum ben. Sadece Kenan ve Lamia üzerine de kurulu değil. Öykü yelpazesi geniş. Cemil, Sait Paşazade, Cavidan, Namık, Enise, Nimet hepsi önemli karakterler. Bir de ilk defa bu akşam (gerçi diziyi çok sıkı takip edemesem de her olaya hakimim hemen hemen) dikkat ettim de, Yiğit Özşener'in Cemil performansı yönetmeni ve senaristleri de baya etkilemiş olmalı çünkü farkettim de Lamia Kenan sahnesi kadar Cemil sahnesi var dizide. Olsun da. Adam mükemmel oynuyor.
Aslında tıpkı Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde gibi Cemil. Olayların merkezinde yer alan ama asla yüzde yüz kötü olmayan, tam anlamıyla da iyi olmayan, fesat ama içinde samimiyet barındırabilen, karikatürize olmamış kötü karakter. Bir de oyuncu seçimleri harika bu roller için. Yaprak Dökümü Ferhunde'siz, Dudaktan Kalbe ise Cemil'siz düşünülemez.
Lamia'nın başlardaki Lamia ile uzaktan yakından alakası kalmamış. Elbette yine iyi yine pırıl pırıl yine aşık ama artık bir çift pençeye sahip ve ayrıca Cavidan'dan da hiç korkmuyor...:img-pilot
Ya bu bölümde müthişti.Hele o Kenan neydi öyle müthiş bir şeydi tabi Lamia yı unutmamak lazım. Oda çok güzeldi. Herkez gibi bende Cemil karakterini çok seviyorum.Cemil bölümün sonunda Lamiaya evlenme teklifi eder diye düşündüm ama sanırım ona daha vakit var belkide hiç öyle birşey olmıcak bilemem ama olursada iyi olur ...Ben tabiki "Hüseyin Kenan Ve Lamia"Diyorum ama ilk Evliligini cemille yapsın derim.Dizide baya bir heyecan olur Ki dizimiz baya heyecanlı Zaten.Fazlasına Benim Kalbim Dayanırmı Bilemem :) :) Ama Bu bölümde harikaydı.Diyecek birşey bulamıyorum.Hele o Kenan & Lamia Sahnesinde nutkum tutuldu.Çok Ama Çok Güzel Bir Sahneydi Cavidan Nasıl Kıskandı Kim Bilir Zaten Bölümün Başında Ona Hepten Sinir Oldum Nasıl Yalan söyledi Kenan'a Orada Sinirlerim İyice Bozuldu...Ama Ben Dizide Emegi Geçen herkezi CanıGönülden Tebrik Ederim :happy0064:happy0064.Yine Her Zaman Ki Gibi Müthiş Bir Bölüm Çıkardılar Ortaya.Haftaya Çarşambayı İple çekiyorum Bir An Önce Gelsede Yeni bölümü İzlesek Die...
Çok haklısın forever_bim, Cemil'le Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si birbirine çok benziyorlar. Çok başarılı ve gerçekçi bir anlatımla çizilmiş birer kötü karakter onlar. Kötü şeyler yapıyorlar,fesatlık ve sinsilik var içlerinde ama,samimi ve insani tarafları da mevcut, bu açıdan yüzde yüz kötü değiller, dediğin gibi karikatürize edilmiş kötü karakterler değiller.Bunu için bize gerçeklik duygusu veriyorlar, sempatik geliyorlar.
Dizilerdeki su katılmamış 'kötü' veya 'melek gibi, inanılamayacak kadar 'iyi' karakterler samimi durmuyor. Bu dizide bu yok. Kötünün de samimi ve insani tarafları var, zayıflıklarıyla sempatimizi kazanıyor; iyi de bizi kızdırabiliyor yaptığı yanlışlarla...Bu açıdan hikaye, oldukça samimi ve abartıdan uzak...
Cemil başından beri önemli bir karakterdi, ama bundan sonra, hikayenin en etkili karakterlerinden biri olacak sanırım.
Cemil, canlandırılması zor bir karakater bence ve Yiğit Özşener de görevini hakkıyla yerine getiriyor ve bence her oyuncunun katabileceğinden fazla şey katıyor Cemil karakterine. Lamia'nın hamile olduğunu öğrendiği sahne ne kadar başarılıydı, çok şaşırdı, öfkelendi, rahatsız oldu, aynı anda binbirşey düşünüyor gibiydi. Kenan'ın bebeği öğrenmemesi konusunda babasıyla hemfikir oldu. Çünkü Kenan'ın sevdiği kadındna bir bebeği olduğunu öğrenip sevinmesi ve engelleri aşıp Lamia'yla mutlu olması Cemil'in işine gelmeyecek birşey...Odasında uzanmışken Leyla'nın son anlarını ve doktorun,'bebeği kaybettik, eşinizin durumu da ciddi' dediği anı hatırlaması anlamlıydı. Cemil'e göre, Kenan yüzünden sevdiğine hiçbir zaman sahip olamamıştı o, sevdiğinden olacak çocuğunu da Kenan'ın yüzünden kaybetmişti, öyleyse Kenan da sevdiğine kavuşamamalı ve çocuğuna da sahip olamamalı. Yani Cemil böyle düşünüyor, bunu sağlamak için elinden geleni yapacak diye düşünüyorum.
Evet, Cemil Kenan'a acı vermek için Lamia'ya yakın oldu, ama yavaş yavaş Lamia'dan etkilenmeye başladı gibi görünüyor ya da bana öyle geliyor.
Bu hikaye birkaç şekilde gelişebilir, birinci olasılık şu, Cemil hain planını uygular ve Lamia'ya evlenme teklif eder ve başka çare göremeyen Lamia da bunu kabul eder ve evlenir ama bu, hiçbir zaman gerçek bir evlilik olmaz ve yaşayacakları birçok zorluğun sonunda Kenan ve Lamia mutlu sona ulaşırlar, ya da ikinci bir olasılık olarak, Cemil evlenme teklif eder ama, Lamia bu teklifi kabul etmez ve olaylar henüz tahmin edemediğimiz bir şekilde gelişir ve birsürü zorluktan sonra, yine mutlu sonla biter hikaye.
Üçüncü bir olasılık olarak da, romandaki hüzünlü sona uygun, ona yakın bir hikaye gelişebilir. Cemil, intikam almak için başladığı bu oyun ilerledikçe, Lamia'ya aşık olur ve bu sevgi sayesinde içindeki iyi Cemil'le barışır ve Lamia'nın aşık olamasa da sevebileceği, güvenebileceği bir adam olur. Aşka olan inancını Kenan sayesinde yitiren ve Kenan'ı asla affetmeyecek olan Lamia da, Cemil'in sevgisini (aslında daha çok çocuğunu düşünerek) kabul eder ve belki de, başlangıçta mecburiyetten kabul ettiği evliliği gerçek bir hal alır...
Bilemiyorum, bunlar benim kafamdaki olasılıklar....Bakalım hikaye nasıl gelişecek...Gerçekten çok merak ediyorum. Ama yine de üçüncü olasılığı (yani Kenan-Lamia aşkı açısından mutsuz sonu) zayıf buluyorum. Çünkü izleyici gerçek aşkı izlemek istiyor, hikayedeki asıl aşıkların ne kadar acı çekerlerse çeksinler sonunda biraraya gelip mutlu olduklarını görmek istiyor. Bu nedenle, dizinin, romana uygun şekilde mutsuz sonla biteceğini pek sanmıyorum.
forgetmenot 10-01-08, 06:31 Yiğit Özşener denilince ben de kısa bir giriş yapayım dedim.Kendisi 'sanat' filmi diye tabir edilen ve maalesef iki bin kişinin filan izlediği,geniş kitlelere hitap etmeyen(veya bence maddi yetersizlikler yüzünden reklam gücü olmayan ve bu yüzden hitap ettirtilemeyen)filmlerde oynar.Aynı Taner Barlas,İşdar Gökseven gibi.Hepsi müthiş oyunculardır ama kaç kişi bilir??Medyatik değildirler,dizilerde oynamazlar ama çok yeteneklidirler!!
Ayrıca çok sıkı bir tiyatrocu olduğunu,çok başarılı oyunlarda da oynadığını biliyorum.
'Dudaktan Kalbe' dizisinin en 'gerçek' karakteri kendisi.Aynı hayat gibi.Ne %100 kötü ne %100 iyi.Uzun vadede kimseyi sevebileceğini sanmıyorum çünkü gerçek bir 'bencil',kendisinden başkasını sevebileceğine pek ihtimal veremiyorum.Gene ince hesapları için Lamia'nın peşindedir gibime geliyor.
Selencim önce şunu söylemeliyim ki yazdığın tüm yazılara başından sonuna kadar katılıyoum.Dizi ise çok güzel ilerliyor.kendi içinde çelişkilere düşmeden ,tutarsızlıklar olmadan ve en önemlisi de her hafta artarak devam eden bir heyecan temposu var.
Yiğit Özşener'e gelince;kendisini Turkcell reklemlarından beri beğenirim( özgür Çocuk) ama bir türlü hakettiği popüleriteyi yakalayamadığı için de üzülürüm.Bu diziyi ilk izleme nedenim Yiğit'in de olmasıydı.Tabii sonrasında hikaye ve oyuncular herşeyiyle beni sardı.Yine da o'nun yan karakter olmasına içerliyordum.Son bölümlerde görüyoruz ki inanılmaz derece de Kenan karakterinden rol çalmaya başladı.Benim gibi kimse Cemil'e kızamıyor.Aslında zaten verilmek istenen de o.Cemil doğumda annesini kaybetmiş,soylu babasının gücü ve baskısı altında ezilen,hiç bir şeye tek başına sahip olamayan ve karar yetkisi olmayan,çocukluğunu dahi yaşayamamış,zavallı bir karakter.kötülüğü içinde biriktirdiği baskı,nefret,hırs duygularının sonucu.Aslında hiç kötü biri değil ama Leyla'nın da dediğ gibi Kötü cemil İyi Cemil'e baskın çıkıyor.kendisini tam anlamıyla birisine bırakamıyor.Yaptığı kötülükler de hakedenleri buluyor.iyi de oluyor.Lamia 'yı güçlendirdi.
şimdi bence de herkesin beklediği gibi Lamia'ya aşık olur onunla evlenmek isteyebilir.Ya da her ne kadar Makbule çok güzel olmasa da onun saflığından zamanla etkilenip,gerçekten kendisine aşık birisi olduğu için Makbule'yi seçebilir.
ta
KübraYasemin 10-01-08, 08:23 Vallaha Lamia masallah ne güzel olmusdu öyle.
Tü tü tü tü celik prenses hehe )= nasIlda ortadan acatladI sinirine.
Vallaha ben sunu diyorum ona az bile bunlar az bile.
Ay Cemil simdi böyle dedi ya beni yine sinir etti.
güzel bir bölümdü gene...oyuncuların hepsi çok çok doğal ve çok iyiyler bence nimet nefise onların kocaları gülay annesi a dan z ye bütün oyuncular çok iyi...Cavidan a herkes gibi acayip sinir oldum o ilk sahnede kenan da inanmış olacak ki cavidan a karşı baya bi yumşadı gibi geldi bana....Saip paşa nın makbule nin babasına hamileliği anlatması ve ondan destek beklemesi kitap da olan ve dizide de kaçınılmaz olan kemal bey lamia evliliğinin habercisiydi...cemil in lamia nın hamile olduğunu öğrendiğindeki ilk tepkisi gözlerinin dolması (lamia dan etkilendiği için mi oluyor bu dalışlar neden oluyor bilemiyorum cemil çok kapalı bir kutu bence) kenan dan di mi başka kimden olacak diyişi. Aslında cavidan kenan evliliğinin bozulması kenan nın itibarının zedelenmesi en çok istediği şey olmasına rağmen sahip olamadığı çocuğunu hatırlayıp kenan'nın bu bebekten haberi olmayacak demesi her sahne güzeldi. Lamia nın güzelliğine diyecek laf yok zaten kenan nın bakışlar bütün oyuncular gözleriyle oynuyor bence
bundan sonra ne olur aslında uyarlama bir dizi olduğu için çok çok açık...ben de bir ara cemil ile evlenebilir mi demiştim ama zor görünüyor saip paşa da izin vermez buna lamia da kabul etmez bence..bu durumda kemal ibey ile evlenecek lamia pek çoğunuzun dediği gibi sanırım vedat karakteri olmayacak dizide... cemil lamia ya evlenme teklif edebilir gibi geliyor bana da formaliteden evlenelim senle tarzında birşey diyebilir kenan nın canını en çok acıtacak şey bu evlilik olur sanırım ... bebekle ilgili kenan a tecavüze uğramış tarzında şeyler söyleyebilirler...ne acı ki kenan gerçekten bu bebeği çok çok geç öğrenecek..:(
cavidan şeytanlaştı iyice ..:(
cemil de acayip bir tutarsızlık var bence kızları o kadar süsledi püsledi hazırladı son ettiği laf ile yerle bir etti lamia yı...yüzünde de pis bir sırıtma vardı dediğim gibi kapalı kutu cemil ne düşünüyor ne hissediyor belli değil..lamia dan etkileniyor gibi bir yandan da canını yakıyor kızın
merhaba...
dizinin en sevmediğim karakteri hüseyin kenan...
romanı okuduğumda hiç hoşlanmamıştım kenan'dan,sorumluluklarından kaçan,bence karakteri oturmamış ve kendine güveni olmayan biri...özde iyi olması bana yetmiyor,merhametli gözükmeside daha evvel hayatını kötü yönde etkilediği genç bir kızdan sonra (leyla) tekrar sadece kendi isteklerini düşünerek ilişkiye zorladığı lamia,zorladığı dedim çünkü bence bu bir çeşit zorlama.kendisi kurtken lamiayı kuzuydu,tüm çekiciliğini ve kızın ona olan saf zaafını kullandı,lamianın ona karşı gelemeyeceğini ve aşk konusundaki tecrübesizliğinin gayet farkındaydı.lamianın hayatının ne yönde değişeceğini bile bile kendi istekleri doğrultusunda hareket etti...
gerçekte ne istediğini kendi bile bilmeyen biri kenan,önce leyla,sonra lamia,arada nimet ve cavidan.cavidanın çocuğu aldırmış olması kenan'a ayrılık için bahane oldu ve yine hiçbirzaman almadığı bir sorumluluktan daha kurtuldu.tüm suçu cavidan'a yükleyerek tüm sorumluluğundan her zamanki gibi kaçtı...
kenan özde iyi biri belki ama elini değdirdiği herkesin yaşamının olumsuz etkilenmesi,bile isteye olmasada onlara kötülük yapması ve bunu kabul etmedeki inkar bende kenana karşı negatif duygular oluşturuyor...
birde üstüne hikayede kenan'ın iyi,cemilin ise kötü taraflar olarak anlaşılması durumu var.evet belki cemil oldukça planlı,sinsi bir adam ama o kim olduğunu biliyor,kendiyle ilgili bir sorunu yok ve bu konuda kimseden gizli saklısıda,evet ben böyleyim diyor ve bunuda saklamıyor...
kenan'a olan kininin çocukluktan kalma bir kıskançlık olduğu aşikar ve bunun en başta müsebbibi saib paşa,sürekli bir karşılaştırmanın taraflarından biri olmuş kendisi kara iken kenan ak olmuş her defasında,kenanın gölgesiyle başa çıkmanın yolunu bu şekilde bulmuş başkalarının bam teline basarak...
en başından beri düşündüğümüzde cemil'in kimseye salt kötülük yaptığı hiçbir anı hatırlamıyorum.leyla eğer kurbansa en başta kenanın kurbanıydı ve yanlış seçimlerinin,nimet'i ise saymıyorum bile,cavidan ve kenan ilişkisinde ki saboteleri ise var olmayan bir şeylerden yola çıkmış değildi sadece gizli kalmış yaşanılanları insanların gözüne soktu...
sözün kısası cemil ne kadar kötüyse kenan'da o kadar kötü...ikiside yöntemleri yolları ne kadar farklı olsada insanları incittiler ama en azından cemil bu konuda daha dürüst...
not:cemil karakterinin romanda yok denecek kadar az bahsedilmesine rağmen dizinin temel taşlarından biri haline gelmesi kesinlikle oyuncunun,YİĞİT ÖZŞENER'in başarısıdır...
GULBEYAZ76 10-01-08, 08:43 Size birşey sormak istiyorum.Ben her zaman izlemediğim için orasını kaçırmışım.Lamia Gülayın yaptıklarını annesine anlattı mı?Anlattıysa anne ne tepki verdi?Lamiaya kötü davranmıştı pişman oldu mu?
Cevap verirseniz sevinirim.
bye
Herkese günaydın,
Bu foruma ilk kez yazıyorum. Bu diziyi son üç haftadır sıkı bir şekilde takip ediyorum. Daha önceden ara ara bakıyordum. Herkesin de yazdığı gibi bu dizide beni en çok etkileyen kişiler Leyla ve Cemil karakteri oldu. Leyla karakterinin ölmemesini isterdim. Gerçekten Fadik S. çok iyi oyuncu idi. Rolünün hakkını da veriyordu.
Son haftalarda ise Cemil karakteri acayip bir şekilde, Kenan karakterini zorlamaya hatta bazen onu geçmeye başladı. Sizlerinde yazdığı gibi kendisinden nefret edemiyorum. Bazı arkadaşlar Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde ile kıyaslamışlar, ben Ferhunde ile kıyaslayamıyorum. Ferhunde karakterini hiç sevemedim.
Dünkü bölümde ben Makbule'ye acayip kızdım. Lamia'nın o konsere gitmek istemediğini ve nedenini de çok iyi biliyor. Ama Cemil ve Kemal Beyin yanında, ısrar etmesi ve Lamia'yı zorlaması bence çok bencilceydi. Tamam Cemil ile beraber olmak istiyor ama arkadaşının da durumunu biliyordu. Hatta bu ada konusunda da Lamia'yı zorladı. Lamia'ya kalsa asla gitmezdi.
Ben Cemil ve Lamia'nın birlikte olmasını isterim. Ama kitap uyarlaması olduğu için böyle birşeyin olmayacağını düşünüyorum. Lamia önce Kemal bey ile evlenecek. Daha sonra Kemal bey, Lamia'yı yanlış anlayacak (başkasıyla ilişkisi olduğunu düşünecek. Bu kişi de dr. Vedat olacak... Kemal beyin akrabası), Lamia'dan ayrılacak. Makbule ile de araları açılacak. Lamia kendine bir yaşam kurmaya çalışacak. Tekrar dr. Vedat ile karşılaşacak ve evlenecek... Tabi bu kitapta olan... Ama diziyi de buna göre uyarlayacaklar diye düşünüyorum.
Ama kitapta Cemil karakterini hatırlamıyorum. Böyle bir karakter varmıydı? Hiç hatırlamıyorum... Emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim... Ellerine sağlık.
Dünkü bölümde bir söz çok hoşuma gitti, Cemil'in durumunu çok güzel anlatan bir sözdü. Enise'nin evindeki konken partisinde, Cemil'den bahsederken 'paşazade' diyen arkadaşına ben ona 'paşazede' diyorum diyen bayanın sözü. Çok doğru bir sözdü. Cemil'in olumsuz özelliklerinin, sorumsuz davranışlarının kökeninde babasının etkisi olduğunu anlatan bir cümleydi. Böyle bir cümlenin sarfedilmesi, senaristlerin Cemil'i mazur gösterme niyetlerinin bir göstergesi bence. İyi de yapıyorlar; kimse tamamen kötü veya tamamen iyi olamaz ve her davranışın, her tutumun kökeninde yatan çeşitli nedenler vardır...
Harika 1 bölümdü.
Lamia çok güzeldi,güzelliği ve zarafetiyle Cavidan'ı ezdi geçti.
Mezarlık sahnesinde de çelik prensesi değilim ama çelik gibi güçlüyüm demesi süperdi + tokat.Cavidan o tokatı haketti.Lamia artık başını önüne eğen,utangaç,kendini savunamayan zavallı 1 kız halinden çıkmış,güçlü 1 kız olmuş.
Kenan da nasıl bakıyordu Lamiaya.Cemil dedi ya Kenan'ın neyi kaçırdığını göstermek için getirdim Lamia'yı.Doğru söyledi.Cemil de Lamia'dan etkilendi.
Herkese günaydın,
Bu foruma ilk kez yazıyorum. Bu diziyi son üç haftadır sıkı bir şekilde takip ediyorum. Daha önceden ara ara bakıyordum. Herkesin de yazdığı gibi bu dizide beni en çok etkileyen kişiler Leyla ve Cemil karakteri oldu. Leyla karakterinin ölmemesini isterdim. Gerçekten Fadik S. çok iyi oyuncu idi. Rolünün hakkını da veriyordu.
Son haftalarda ise Cemil karakteri acayip bir şekilde, Kenan karakterini zorlamaya hatta bazen onu geçmeye başladı. Sizlerinde yazdığı gibi kendisinden nefret edemiyorum. Bazı arkadaşlar Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde ile kıyaslamışlar, ben Ferhunde ile kıyaslayamıyorum. Ferhunde karakterini hiç sevemedim.
Dünkü bölümde ben Makbule'ye acayip kızdım. Lamia'nın o konsere gitmek istemediğini ve nedenini de çok iyi biliyor. Ama Cemil ve Kemal Beyin yanında, ısrar etmesi ve Lamia'yı zorlaması bence çok bencilceydi. Tamam Cemil ile beraber olmak istiyor ama arkadaşının da durumunu biliyordu. Hatta bu ada konusunda da Lamia'yı zorladı. Lamia'ya kalsa asla gitmezdi.
Ben Cemil ve Lamia'nın birlikte olmasını isterim. Ama kitap uyarlaması olduğu için böyle birşeyin olmayacağını düşünüyorum. Lamia önce Kemal bey ile evlenecek. Daha sonra Kemal bey, Lamia'yı yanlış anlayacak (başkasıyla ilişkisi olduğunu düşünecek. Bu kişi de dr. Vedat olacak... Kemal beyin akrabası), Lamia'dan ayrılacak. Makbule ile de araları açılacak. Lamia kendine bir yaşam kurmaya çalışacak. Tekrar dr. Vedat ile karşılaşacak ve evlenecek... Tabi bu kitapta olan... Ama diziyi de buna göre uyarlayacaklar diye düşünüyorum.
Ama kitapta Cemil karakterini hatırlamıyorum. Böyle bir karakter varmıydı? Hiç hatırlamıyorum... Emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim... Ellerine sağlık.
Aslında kitaba göre Makbule vedata aşık oluyordu.Dizide ise Makbule cemile aşık. Bana göre dizinin vedatı şuan Cemil. Kitapta cemil çok kısa geçiyordu. Böyle renkli bir karakterde değildi ayrıca:) Cemili bende çok seviyorum. Hatta cemil olmasa bu diziyi izler miydim onu da bilmiyorum. Bu bölümde Cemil içki alayım dediğinde Said Paşa zıkkım iç dediği yerde gülmekten öldüm:img-hyste
Reytingler çok güzel gelmiş.4. ve 6. olmuşuz. Oranlar da çok yüksek. Var mısın yok musun yarışmasını bile geçmişiz.
dünkü bölüm bence şu ana kadar yayınlanan bölümlerden en iyisiydi diyebilirim..ratinglere çok sevindim bence çok önceden hak ediyodu böyle bi oranı..
her ne kadar başlarda kenan ve lamia desemde şu anda kenanı pek gözüm görmüyo açıkçası :P ilginç bi şekilde cemil ve lamia birlikte olsun istiyorum..
kitapta evet cemil hiç yok denicek kadar azdı,ama bu uyarlamalar romanlarla birebir aynı gitmiyo zaten..yaprak dökümü de öyle mesela.o yüzden belki lamianın evleniceği kişi cemil olabilir..yani bu karakterin bu kadar belirgin işlenmesinin bi nedeni vardır herhalde.
gelecek haftaları iple çekiyorum artık,özellikle bu "cemil" olayı :) diziye artı bi renk getirdi bence.
mavisgözlüm 10-01-08, 12:34 bir cok kisi cemilin lamiyayla evlenmesini istiyor ama bence evlenmeleri dogru degil. cemilede yazik diye düsünüyorum!! zaten ilk evliliyinde leyla kanana asikdi simdide ikinci evliliyini yine kenana asik bi kadinla yaparsa cemilin psikolojisi iyice bozulur!!! bence makbulenin babasi evlenecek lamisle. zaten asik oldu kiza gibi görünüyor..
gülbeşeker 10-01-08, 14:16 bir cok kisi cemilin lamiyayla evlenmesini istiyor ama bence evlenmeleri dogru degil. cemilede yazik diye düsünüyorum!! zaten ilk evliliyinde leyla kanana asikdi simdide ikinci evliliyini yine kenana asik bi kadinla yaparsa cemilin psikolojisi iyice bozulur!!! bence makbulenin babasi evlenecek lamisle. zaten asik oldu kiza gibi görünüyor..
Ben de sana katılıyorum,Cemil Lamiaya aşık olsa bile Lamianın gözü Kenandan başkasını görmüyor,ayrıca onun çocuğunu taşıyor,aynı şekilde Kenan da Lamiayı seviyor.Bence onlar birbirlerine kavuşmalılar...Cemile gelince renkli bir karakter,sevimli muzip tavırları var ama ben onun Makbuleye aşık olup onunla evlenmesini tercih ederim ,Lamianın kalbi başkasında...
dünkü bölüm cok guseldi lamia cok güsel olmustu ya bayildim ben cavidan nin makyajli hali :icon_whis lamia nin ki yani makyajli hali cavidana 1000 basarr bnce
lamia cok guseldi zaten kenan tercihi ni yapti bence kesinlikle lamia
oo lamia nin arkadassi cemile asik oldu haha inanamadim ya igrencc
ratingler cok süper,is gelmis sevindimm daha iyi gelmiss:happy0064
Oo_esmer_kiz_Oo 10-01-08, 14:56 ben aradabir bakiyordum ama son zamanlarda hic bakamadim dun biraz baktim ve foruma gelince herkez cemili lamiyaya yakistiryor ama bunlar eskiden birbirlerinden nefret etmiyormuyduu bide o cemil evliydi karisina ne oldu ??
paçiii_melos 10-01-08, 15:00 Ben de bu diziyi hiç seyredemiyordum sadece fragmanlarından konuyu gidişatı anlıyordum.Fakat dizinin bu haftaki fragmanı benim çok ama çok hoşuma gitti inş. seyrederim diye düşünüyordum ve de Allaha şükür seyrettim. Hiç bitmesin istedim. Hiç bir şey yapmacık değildi, herkes rolünü hakıyla veriyordu. hatta bölümden sonra gene özet verdiler onu bile seyrettim :)
Lamia gerçekten çok güzel olmuştu, ama tabiiki ben önceden seyretmediğim ,için kafamda çok soru işareti var.Neyse artık onlarıda gideririz inş. Cemil Lamia'ya hamile olduğunu bildiğini söylerken neden o kadar çok zevk kaldı hayret :)
Cavidan'ın yediği tokat da gerçekten çok güzel ve de inandırıcıydı.
Harika bir dizi, inş. bundan sonra hep seyredicem maşallah ratinglerde süper inş. hep böyle devam eder ;) ;)
İzlenme payı ve izlenme oranları gayet güzel gelmiş. Çok iyi.:good:
Bence de Cemil Lamia'yla evlenmemeli, sizilerle aynı fikirdeyim. İkinci evliliğini de başkasını seven, hatta yine Kenan'ı seven bir kadınla yapmak Cemil için çok büyük bir hata, çok büyük bir talihsizlik olur. Ama, konunun ilerleyişi bize bunu düşündürüyor, galiba evlenecekler dedirtiyor. Yoksa ben de, onun, kendisine aşık olan Makbule'yi zaman içinde sevip onunla evlenmesini isterim...Bakalım, ilerleyen bölümler bize neler gösterecek?..
4ewerbrucas 10-01-08, 16:01 bedne cemil_lamia istiyorum açıkcası kenan_lamia olmucağını biliyorum malasef vedatın yerine cemil koydularsa ki öyle oldu ztn lamiaya"ya ger.ektne aşık oluyor ayrıca lamia kenana aşık ama ona dönmücek kadar gururlu bence cemil makbulenin babasından daha iyi bir aday ztn önce makbulenin babasıyla evlenip daha sonra vedatla evleniyordu yani 3_4 sene sonra filan olması lazım kitabın sonlarına doğruydu çünkü hatta bunu duyan kenan neyse:sad53: ratinglerede sevindim dizi bu ratingleri gerçekten hakediyor:happy0064
Güzel bir bölümdü son ana kadar heyacan doruktaydı :img-icecr Özellikle Cemil karakterini çok seviyorum bir kötü olarak senaryo onu çok iyi yazıyor tabii Yiğit Özşener inde oyunculuğu sayesinde karakter zirve yapıyor :happy0064 Aslında Lamia bu bölüm şaşırttı beni hem bölümün başlarında Cavidan ile karşılaşmak istemediğini belirtti hemde konsere gitti :img-wink: Konsere gidiş sebebi olarak Makbule yi gösterebiliriz ama herkesin göreceğini şekilde içeri girmesi dizi başında ki Lamia nın düşüncesi ile çelişti :img-wink: Cavidan ise mezarlıkta yediği tokatı unutamamışken birde konserde Lamia nın yanında ezildi prenses felan takmadı kimse :happy0064 Köksal Engür yine formundaydı dizideki çoğu karakter mükemmel oynuyor dizinin kötüleri de bu kadar iyi olunca alınan reytingler sonuna kadar hak ediliyor :good: Nimet her bölüm çekirge misali zıplıyor düşüşü ne zaman olacak merak ediyorum bekleyip göreceğiz artık herkese iyi yorumlar .
Dün yine süperdi arkadaslar
Cavidan ve Lamia karsilasmasinda
Lamia galip geldi ve Cavidan'a haddini bildirdi:happy0064
Makbule'ye ''Tepem atti indirdim bende suratina bitane'' demesi cok hostu Lamia artik kendini korumasini ögrendi
Sonra Kenan'in Lamia'yi korumasi da hosuma gitti:img-in_lo
Lamia salona girerken cok hostu
Cemil baya etkiendi.....
Hele o Kenan'in bakislari:img-blush
Nimet ve Enise kapiya kostuklari zaman karsilarinda Lamia'yi görünce tavirlari cok komikti önde Lamia onlar arkada kosuyorladi:happy0064
Ben de Cemili cok seviyorum aslinda ama evlenmesi taraftari degilim Lamia ile
Bu arada bizim beyamcada Lamia'dan baya hoslandi:dito
Reytinglerimiz de baya güzel sevindimbye
Tırnaklarıyla tırmanmak derler ya, Dudaktan Kalbe için gerçekten öyle oldu.
Reytinglere inanılmaz sevindim.. =)
Lamia çok güzel olmuş gerçekten, Cavidan da bozulmasın, o üstündeki neydi o makyajı o saçı neydi öyle? Kocanın da çok önemli bir konseri varken. Uçağı kaçırmış.. Peh..
Kenan'a değer verseydi uçağı kaçırmazdı bence..
Tokatı zaten haketmişti, Kenan gelince de kıvırmasını kınadım..
Hani kötü karakterler ya da istenmeyen karakterler pek sevilmez ama oyuncu öyle oynar ki sevilecek bir yan bulunur.. İşte ne yazık ki Cavidan'ın her yaptığı bana garip geliyor.. Oysa Cemil öyle mi ? :) Cemil'i sevmeyen yok herhalde forumumuzda :)
Neyse arkadaşlar, iyi yorumlar herkese bye
dünkü bölüm çok güzeldii!!
lamia fıstık gibi olmuş yaa. hele kenanın bakışları yok muyduu!! offf offf!!:img-in_lo:img-in_lo
buzdolabına gelirsek:):) bi de prenses olucak yaa!! nasıl iftira atıyo lamiayaa. bi de bişeye benzese yanii.
buzlar kraliçesi :happy0064 ne olucak!!
bi de cemil var tabii. bn bu adama bayılıyorum ya.:):)
adam çok kötü biri ama resmen şeytan tüyü var.:img-wink:kendini sevdiriyo yanii. :img-yes:
şahsen bn ((lamianın asla kenana dönmeyecek olduğunu göz önünde bulundurursak)) lamianın cemille evlenmesini istiyorum. cemil hem lamiaya aşık olmaya başladı hemde leylayı nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz. sevdi mi tam seviyo yani. makbulenin babasından sonra inş. doktor vedat karakterinde biri gelmezde, lamia cemille evlenir.
bu arada reytinglerimizde çok güzel gelmiş:happy0064:happy0064
KübraYasemin 10-01-08, 17:05 Merhaba arkadaslar.
Vallaha güzel bir bölümdü dün evet aynan.
Retinglerde süper gelmis ya.
NasIl sevindim o retingleri görünce.
(= insallah böyle gideriz hep ne güzel.
Dunki bolumu izledim, ve cok begendim.. Inanilmaz bi bolumdu, reytinglerdende belli oluyor zaten.. Dizi bi ara reytinglerden cok cekti, ama simdi herkesin agzini acik birakti, hakketigi reytingi aldi, ekipi tebrik etmek lazim :happy0064
Lamia gercekten cok guzel bi kiz, ama makyajli bambaska bi guzelligi ortaya cikti, cok kadinsiydi konserde, kinali yapincak gitmis yerine guzel, alimli, cekici bi kiz gelmisti sanki.. E kimin eseri, Cemile tesekkur etmek lazim bence.. Dunki bolumun yildizi zaten hic kuskusuz Cemil'di, sevmezdim aslinda o karakteri, ama dunki bolumde hayran kaldim, hem oyniyan kisiye, hemde senaristin bu sekilde bize yansitmasina.. Sonunda Lamia'ya gercegi bildigini soylemesi, Lamianin sok olusu ise cok guzeldi, bana oyle geliyorki Lamia konser baslamadan ordan cekip gidicek, insallah yaniliyorumdur.. Aklina gelen bi diger sey ise, Lamia'nin Makbuleyi suclicak olmasi, cunki ondan baska o gercei bilen yok saniyor, ve Cemili sevdiginide biliyor, bence onun soyledigini sanip kalbini kiricak, ve aralari bozulucak..
Cavidan'in dunki haline cok sevindim, "oh iyi oldu" diyip durdum, o coktan onu hakkediyordu, Kenanin ilk Lamianin ismini sayikladigi duydugunda birakicakti, ama o ne yapti evlendi, adi yalanlara basladi, ve Lamia'yi her an kucuk dusudu. Daha fazlasi mustahak ona, cok daha fazlasi!
Fazla soze gerek yok aslinda uzun lafin kisasi harika bi bolumdu!
Sevgiler
ALIMLIveCEKICI 10-01-08, 17:24 kimsenin yapmadigini yapti cemil. lamianin bu deyisime ihtiyaci vardi:happy0064. artik cemil lamianin pesinde gezecektir. kenan havada bulut sen lamisi unut bundan sonra, cunku cemil buna izin vermicek gibi gorunuyor ve boylece kenani icten ice yaraliyor cemil bunu iyi beceriyor. pasa cildiriyor bebek konusunda lamiayi kenandan uzak tutmakla meskul peki cemili nasil uzaktutacak lamiadan dogrusu cok merak ediyorum, zor gibi gorunuyor.
birde ozelikle su bolumde prenses cok sinirimi bozdu kenanida tebrik etmek lazim ona ii dayaniyor. kenani onu afetmesini sakin beklemessin o sansini kaybetmis gibi gorunuyor. kenanla evli ve bunu iii degerlendirmesini bilmiyor. cunku kenanin yasadiklari evlenmeden onceydi ama o bunu anlamak istemiyor. kenani elinden kacirdi kaciracak ve bence halada sansi var kenanla evli oldugu surece.
bu arada makbule bos hayeller pesinde cemille ilgili projeleri suya dusucek gibi, cunku cemilin lamia uzerinde projeleri varbye
kıvanç_sedef 10-01-08, 17:39 mrb
bu başlıga ılk kez yazıyorum.....
dızıyı bı kac bolum syretmstım ama dunku bolumunu sonuna kadar ızledım we benden tam puan aldını soleyebılırım:happy0064
cok hostu lamıa superdı konsere geldıınde cavıdan nası da mosmor oldu ama yaa:D:D:img-in_lo:img-blushztn kenanla lamıa cok yakısıolar superler yanee:D:D
cemılın karısının olmesıne cok uzldm shsen cemıle de acıyorum
ama cok hos bı dızı yınede:D
basarıların dewamını dılıorm
adım berıL bnı de aranıza aLırsanız sewınırım:D
Beril cnm aramiza hosgeldin:img-wink:
ALIMLIveCEKICI
bu arada makbule bos hayeller pesinde cemille ilgili projeleri suya dusucek gibi, cunku cemilin lamia uzerinde projeleri var
Süpersin valla:happy0064:happy0064
Ama ben Cemil ile Lamis'in evlenmesini istemiyorum yaa
Cemil'de harbiden de seytan tüyü var
Ama evlenirse yine ayni seyleri yasayacak:icon_sorr
Yine üzülecek:icon_sorr
Cemil kötü mötü ama ben onun üzülmesini istemiyorum:img-yes:
Ama dizinin sonu degissin
Eger Lamia ve Kenan kavusamazlarsa valla biseydegil ben ince hastaliga yakalanirim:sad53:
Diziyi aslında her hafta izliyorum, zaten forumla da yakın ilgileniyorum ancak bu haftaya kadar ben de çok az yazmıştım. Diziyi birkaç hafta sadece Cemil karakteri ve Yiğit Özşener'in bence göz kamaştırıcı oyunu için izlerken Lamia'nın güçlenmesi ve silkinmesi ile konuya da olan ilgimi arttırdı.
Lamia karakterine ilk başta acıyordum ama şimdiki kadar hoşuma gitmiyordu. Ne istediğini bilen, kendini ezdirmeyen, amaçları doğrultusunda kendini geliştirmek isteyen, bir erkeğin ne aşkına ne de parasına dayanmış bir şekilde yaşamak yerine kendine ait bir yaşam kuran bu Lamia'yı çok seviyorum.
Kenan karakterine bir türlü ısınamıyorum, sevemiyorum. Lamia'ya olan duygularını açıklamak yerine kızın peşinde dolaşıp karmakarışık mesajlar veriyor. Kız da onu hala gönül eğlencesi olarak istediğini düşünüyor haklı olarak. O bu kadar direnirken Cavidan'ın onu metreslikle suçlamasından sonra çok haklı olarak her ikisinden de bıkmış durumda. Kenan'a hala büyük bir aşk besliyor ama o hayalindeki sevdiği Kenan mı gerçek, aşkı dudaklarda yaşayan vazife icabı evlenme teklif eden Kenan mı gerçek. Bunu bilemiyor ve de yerden göğe kadar haklı böyle düşünmekte.
Cavidan'da bana inandırıcı gelmeyen ve rahatsız eden konu Kenan'a bu kadar değer vermesiydi; kendisine hiç sevgi göstermeyen, başkasını sevdiği belli olan Kenan'la uğraşmasıydı. Bu bölüm dağıldığını kendisi de itiraf etti, aşkın gözü kör sözünün birebir örneği Cavidan. Onu çok sıkıcı ve güçsüz buluyorum ama Kenan da başkasına aşıkken aile hakkında Cavidan'a ahkam kesince ona da üzülmüyorum desem yalan olur.
Bu bölüm en çok üzüldüğüm kişi Makbule oldu. Cemil masallardaki prens gibiydi ve de tüm ortam ona aşık olması için hazırlanmıştı adeta. Cemil Kenan'dan intikam almak için, başarısını ve evliliğini baltalamak için, Lamia'ya yaklaştıkça ondan etkileniyor. Dolayısıyla onu da etkilemek için gösterişli jestler peşinde. Makbule'yi ise suç ortağı, sırdaşı olarak görüyor, seviyor da insan olarak fakat Makbule kaçınılmaz olarak tüm bakışları üstüne alınıyor :(
Köksal Engür'ün ilk tiyatro seyirciliğimde başroldeki oyunculardan biri olduğu için gönlümdeki yeri bambaşka. Yiğit Özşener'i de daha önce Üzgünüm Leyla'da izlemiştim, başarılı da bulmuştum ancak bu dizide Cemil karakterine gerçek anlamda can veren oyunculuğuna tek kelimeyle bayılıyorum. İşte bu yüzden en zevk alarak izlediğim sahneler baba ve oğulun sahneleri. Saib Bey annesiz de büyütmüş olduğu Cemil'le ilgili bir dengeyi tutturamamış. Ya çok şımartmış, beceriksiz ilan etmiş veya sert davranmış, adam olmasını beklemiş, başkaları ile kıyaslamış. Paşazede güzel bir benzetme bence de. Onu çok da seviyor aslında. Sevmese konuşmayacağını anladıktan sonra bile Lamia'ya olan minneti bu kadar büyük olmazdı :img-yes:
Cemil'in amacı Leyla'nın ölümüden beri Nimet'in kocasının da belirttiği gibi hayatta Kenan'dan rol çalmak. Babasının, Leyla'nın, halasının (onunki doğal) ve hayatında değer verdiği herkesin Kenan'ı daha önce tutmaları onu çıldırtıyor. İşte tam da bu yüzden Lamia ile Cemil'i çok sevmeme rağmen Lamia da aynı Leyla gibi olacağı için beraber olmalarına ben de sıcak bakamıyorum şu aşamada; sonra ne düşünürüm bilemem. Bir de Cemil'in kötü ve tasvip edilemez yöntemlerle de olsa maskeleri düşürmek konusundaki oyunlarını zevkle izliyorum ;) Kenan'ı da bir türlü sevemediğimden o zevk aldıkça ben de zevk alıyorum; yaşasın kötülük oldu benim durumum yani :icon_evil
yine çok güzel bir bölüm izledik...Cemil karakteri resmen diziyi aldı götürüyor...Birçok arkadaşın da belirttiği gibi senaristler de durumu farketmiş ki Cemilin olduğu sahnelerin sayısı bir hayli arttı...
Diziye gelirsek Lamia'nın kendine olan güveni bir hayli arttı,Çelik Prensesine söyledikleri yenilir yutulur laflar değildi yani...zaten Çelik prensesi de Lamia'nın bu lafları etmesine şaşırdı...
Cavidan'ın karizması yerlerde sürünüyor,sevdiği adam için neler yapıyor ama nafile...Kenan'a gelirsek o da ne yaptığını bilmiyor...Lamia'yı sevdiğini söyleyebilse neler değişecek ama daha kendine bile yeni itiraf ediyor...
Son olarak; Dizinin izlenme oranları gittikçe artıyor.dizi gittikçe keyifli bir hale geliyor inşallah senaristler şaşırmaz da diziyi .iç etmezler... :img-yes:
Reytingler harika gelmiş,böyle güzel 1 bölüme de yakışır.
Çoğunluk Cemil ile Lamia'nın evlenmesini istiyor.Ben ne olursa olsun Kenan&Lamia diyorum.İkisi çok yakışıyorlar.Birbirlerini seviyorlar.
Cemil ile Makbule olsun.
Lamia'nın
Makbule'nin babasıyla evlenmesine kesinlikle karşıyım,lamia'nın babası yaşında,Kemal bey.Umarım böyle 1 şey yapmazlar.
süprüsyımırta 10-01-08, 19:48 yine güzel bi bölümdü.
cemile helal olsun.süper yaptrdı lamiayı.harikaydı.:img-yes:
gulten_1992 10-01-08, 20:25 Öncelikle herkese slm. ben yeni katildim araniza.
katildigim icin de cok mutluyum cünkü dudaktan kalbe benim en sevdigim dizi.
Bütün bölümleri güzel ama dünkü bölüm bir baskaydi ya süper di ! reytinglerde yükselde cok mutlu oldum.
Cavidan kiskandi acayip hosuma gitti.
Lamia bir prenses gibiydi cok güzel oldu (zaten güzel ama bu baska bir güzelikti):happy0064
bir de nimet ve enise sasirdilar.
cemil beni her bölüm güldürüyor ya.:D
Lamia konsere alanina girerken yani merdivenlerden inerken bir harikaydi. süper bir de kean öyle baktiki süper ya.:img-in_lo
forever_bim 10-01-08, 20:26 merhaba...
dizinin en sevmediğim karakteri hüseyin kenan...
romanı okuduğumda hiç hoşlanmamıştım kenan'dan,sorumluluklarından kaçan,bence karakteri oturmamış ve kendine güveni olmayan biri...özde iyi olması bana yetmiyor,merhametli gözükmeside daha evvel hayatını kötü yönde etkilediği genç bir kızdan sonra (leyla) tekrar sadece kendi isteklerini düşünerek ilişkiye zorladığı lamia,zorladığı dedim çünkü bence bu bir çeşit zorlama.kendisi kurtken lamiayı kuzuydu,tüm çekiciliğini ve kızın ona olan saf zaafını kullandı,lamianın ona karşı gelemeyeceğini ve aşk konusundaki tecrübesizliğinin gayet farkındaydı.lamianın hayatının ne yönde değişeceğini bile bile kendi istekleri doğrultusunda hareket etti...
gerçekte ne istediğini kendi bile bilmeyen biri kenan,önce leyla,sonra lamia,arada nimet ve cavidan.cavidanın çocuğu aldırmış olması kenan'a ayrılık için bahane oldu ve yine hiçbirzaman almadığı bir sorumluluktan daha kurtuldu.tüm suçu cavidan'a yükleyerek tüm sorumluluğundan her zamanki gibi kaçtı...
kenan özde iyi biri belki ama elini değdirdiği herkesin yaşamının olumsuz etkilenmesi,bile isteye olmasada onlara kötülük yapması ve bunu kabul etmedeki inkar bende kenana karşı negatif duygular oluşturuyor...
birde üstüne hikayede kenan'ın iyi,cemilin ise kötü taraflar olarak anlaşılması durumu var.evet belki cemil oldukça planlı,sinsi bir adam ama o kim olduğunu biliyor,kendiyle ilgili bir sorunu yok ve bu konuda kimseden gizli saklısıda,evet ben böyleyim diyor ve bunuda saklamıyor...
kenan'a olan kininin çocukluktan kalma bir kıskançlık olduğu aşikar ve bunun en başta müsebbibi saib paşa,sürekli bir karşılaştırmanın taraflarından biri olmuş kendisi kara iken kenan ak olmuş her defasında,kenanın gölgesiyle başa çıkmanın yolunu bu şekilde bulmuş başkalarının bam teline basarak...
en başından beri düşündüğümüzde cemil'in kimseye salt kötülük yaptığı hiçbir anı hatırlamıyorum.leyla eğer kurbansa en başta kenanın kurbanıydı ve yanlış seçimlerinin,nimet'i ise saymıyorum bile,cavidan ve kenan ilişkisinde ki saboteleri ise var olmayan bir şeylerden yola çıkmış değildi sadece gizli kalmış yaşanılanları insanların gözüne soktu...
sözün kısası cemil ne kadar kötüyse kenan'da o kadar kötü...ikiside yöntemleri yolları ne kadar farklı olsada insanları incittiler ama en azından cemil bu konuda daha dürüst...
not:cemil karakterinin romanda yok denecek kadar az bahsedilmesine rağmen dizinin temel taşlarından biri haline gelmesi kesinlikle oyuncunun,YİĞİT ÖZŞENER'in başarısıdır...
Bu kadar mı güzel yazılır. Bu kadar mı iyi anlatılır, karater analizi bu kadar mı başarılı olur. Ellerinize yüreğinize sağlık. Ekleyecek birşeylerim var kısa kısa hemen yazayım.
12. bölümde Kenan'ın düğününe gidiyordu aile, Leyla da hayattaydı, Saip Paşa ayakkabılarını Lamia'ya bağlattığı sahnede Cemil'in bakışları çok şey anlattı. Karısının onunla vedalaşmaması onun içine oturduğunda, gözünden tek damla yaş dökmeden o hüznü sadece dolu dolu gözleriyle, ama ağlamadan çok iyi yansıttı. Leyla ölür ölmez zaten Cemil ön plandan daha da ön plana geçti. Yiğit Özşener'i ayakta alkışılıyorum:happy0064
Size birşey sormak istiyorum.Ben her zaman izlemediğim için orasını kaçırmışım.Lamia Gülayın yaptıklarını annesine anlattı mı?Anlattıysa anne ne tepki verdi?Lamiaya kötü davranmıştı pişman oldu mu?
Cevap verirseniz sevinirim.
bye
Geç kaldık kusura bakma...Lamia Macide'nin ona yüklenmesine ve Gülay'ın gıcık tavırlarına dayanamayıp herşeyi anlattı. Macide Gülay'ı yıkayıp suyunu sıktı, Lamia'ya da U dönüşü yapıp iyi davranmaya başladı..
Reytingler nefis. Show sabretti, yüzde 4-5 reyting geldi 9.5 oldu. Helal olsun valla.
forever_bim 10-01-08, 20:38 Bir de akşam fark ettim de kesinlikle Kenan ve Cavidan barışacak arkadaşlar. Hatta ve hatta Namık'tan kıskanacak Kenan Cavidan'ı... Dünyanın en sıkıcı çifti olarak da yollarına devam ederler kanımca...
MakbuLe CemiL'e aşık oLdu.. NasıL bir insan oLduğunun henüz farkında değiL tabi.. Nereye kadar qidicek merak ediyorum.. CemiL öğrenicek mii,nasıL davranıcak fLn.. BabasıyLa da paYLaştı hemen.. YaLnız babasının Lamia konsere qiderken kii haLii ona bakışLarıı hiç hoşuma qitmiyor.. Kızım qibi diyor ve onunLa evLenicek.. Ben sevemediiim o adamı.. EvLenmeseLer keşke!!!
Lamia qerçekten çok hoş oLmuştu.. Cavidan arkadan qeLiyor önde Lamia ve bütün qözLer Lamia'da deLii oLdu Cavidan deLiiii.. Kenan'ın da bakışLarı qüzeLdi.. Çok beğendii.. =)))
CavidanLa kısa sürede ayrıLırLar umarım.. Zaten onun Namık'ı var yaLnız kaLmaz..
Bir de akşam fark ettim de kesinlikle Kenan ve Cavidan barışacak arkadaşlar. Hatta ve hatta Namık'tan kıskanacak Kenan Cavidan'ı... Dünyanın en sıkıcı çifti olarak da yollarına devam ederler kanımca...
Ben katilmiyorum artik Kenan'in barisacagi varsa da barismaz Cavidan ile
Ayrica Namik'i ide somut bir bahane olarak kullanacak:img-yes:
Ama arkadaslar sanki Kenan'a karsi cok mu ön yargiliyz ya:icon_sorr
Ben ne kadar suclu olursa olsun kizamiyorum ona:icon_sorr
Lamia'ya gercekten asik oldu
Herseyi birakmaya hazir
Evet bunun icin baya bi gec kaldi ama
Lamia'ya yeni asik oldugunu farketti:img-yes:bye
tek kelımeyle enfes bi bolumdu
lamıa afern be kım tuttar senı nasıl ındrdı suratına ohh olshn
çelık prensesıymıs hıh papucmn prensesı
sinir oluorm cavıdana buı bolm acıdm bıraz ama gene yapıcanı yptı
saib pasada olayı orendıkten sonra farkındaysanz lamıse soğk dawranmaya basladı
nımet hanımda pişti oldu gııcqq
cemılıde sewmeye basladm walla
ne iyi etti lamıa tam bı prensestı ama bu sefere lamıaya takcak
mabuss zavallım plotnk takılcak gbı:s
babasınn lamıanın hamılelığını orenmesı kotu oldu kanımca
oo magaznceler lamıann fotoları fıln çkerken süperdi kenan lamıa bırlesn artık bn byılcam yoksa:Donları ıslerken huseyın kenana çok gıck oln wr sanırm ama bn çoook seviyorum bakısları bıtırıo bnı hele o lamıaya bakısı elını tutusu
cavıdann çatır çatır çatlaması süper+otesıydı
çarsambaya kdr nasıl dayncam bılmem reytınglerde süper :)dewamı ve fazlasıda gelcek tabıkıde
BeyazGelincik21 10-01-08, 22:34 Tek kelimeyle süper bir bölümdü soluksuz izledim heyecanla ve büyük bir zevkle.
Bu Cemil alem ya kırdı geçirdi beni yine Cemilde olmasa kim güldürecek bizi acaba.
Lamiaya helal olsun vallahi ne güzel çaktı tokatı ve sonrasında ne güzel haddini bildirdi Cavidanın buzlar kraliçasinin :)Birde nasıl yalan konuşuyor yok Lamia şöyle dedi yok Lamia böyle dedi diye.Kenan ne güzel ağzının payını verdi ama pabucumun prensesinin.
Cemil Lamiayı görünce nasıl büyülendi öyle ya nasıl baktı Lamiaya büyülenmiş gibi.Cemil intikam uğruna Lamiaya yaklaşıyor ama kesin aşık olacak Lamiaya oda.Makbulenin babasıda ne biçim baktı Lamiaya öyle gıcık oldum ben bu adamın bakışlarına.
Ve en sevdiğim anlar Lamianın konser salonuna bir kuğu gibi süzülerek gelirken ona çevrilen bakışlarına rağmen asaletinden hiçbirşey kaybetmeyerek yürüyüşü.Onu her gören büyülendi sanki çünkü çok güzel olmuştu Lamişimiz.Cavidan çatladı kıskançlıktan Kenansa bir daha aşık oldu Lamiaya.Ayrılamadı Lamianın yanından ayrıca Lamiaya çok güzelsin derken ki bakışlarıda çok güzeldi :img-in_lo
gulten_1992 10-01-08, 23:08 reytingler arti ya süper. ama 19 bölümde süper di yani. daha yüksek almalidi düsünüyorum.amam ileriki bölümlerde cok ii reytingler alicagina inaniyorum.
KübraYasemin 11-01-08, 09:03 AcIkcasI bizim bu Nigmetde az degil ya.
Evde insanlar var sen kalk adamIn koynuna gir.
Vallaha CavidanIn cat cat cat catlamasI beni bay abir mutlu etti.
LamianIn yanInda sönük kaldI bizim Cavidan tzz.
funny_girl 11-01-08, 13:06 Arkadaslar size inanamayacagınız bişey sölücem ben bi ajansa kayıt oldum ve dün beni dudaktan kalbe nin setine figüran olarak götürdüler 60 kişiydk. dudaktan kalbeye olan tutkunlugumn yerini toz duman aldı şimdi...! artık diziyi sadece bir dizi olarak izlicem oyunculardan kenan, lamia, makbule, saib paşa, cemil, kemal bey, cavidan bunları gördüm öncelikle size hayran setten başlıyayım gelecek bölümde kenan ve cavidan bi restoranta gidiolar konser sonrası lamialarda oraya gelio karsılaşıolar cavidan namıkla telde konusuo önce kenan bu sırada bozuluo ve cavidann seyhatini o anda ögrenio lamialar gelio içeri cemil yine oyunlayla hazır tabi masaya oturuolar slmlaşıp cemil lamiann hemen yanına oturuo kemal beyde öbür yanına kenanla lamia bakışıolar sürekli cemil lamiaya dokunuo kenana inat şarap istiolar garsondan makbule azıcık kıskanıo cemili lamiaya söle dio sonra kemal bey ben lamiaya evlenme teklif ettim o da kabul etti dio... camil flan şaşırıo gazeteciler sevgili fln diolar cemil ve lamia için cavidan ayrılıgı kabul edio boşanalım dio kenana saib paşa çok sevinio bu habere flan böle işte bi arada kenan kapıdan çıkarken dönüp lamiaya bakıo ama lamia ona bakmıo o sırada cavidan bunu görüo anlıo kızıo ve merdivenlerden çıkıo kenanda arkasından gidio böle yani 20. bölüm bu
gelelim oyunculara önce hayran kaldıgım birinden bahsedicem
CAVİDAN ;
onu ekrandan dolayı sevmiorz hatta çogumuz çirkin buluo ama onu ilk gördügümde gözlerim kamaştı o kadar çekici ve şık duruodu ki güzellik anlayışım yenilendi çıtı pıtı bi kadın ve o kadar da konuskan ki etrafına gülücükler atıo şarkı sölüo burak hakkı ylada çok ii arkadaslar artık hayran oldugum bi özge özder o..
CEMİL ;
o ne tatlılık o ne muzurluk yarabbim :) o kadar şeker ki çok ta yakışıklı kamerada hepsi kötü gözüküo cemil kendi halinde bi insan etrafndakileri gözleyişide komediydi acaip şekerdi ama yha tüm gece gözlerimi üstünden alamadım :S
MAKBULE ;
o acaip tatlı sempatik biri ayrıca çok tatlı bir simaya sahip sürekli yüzünde bir tebessüm :) çok ta meraklı sessiz biri yanında bir konusma yapıldı mı egilip dinlio :D
KENAN ;
o ne oyuncu ne de manken halktan bi insan adeta :) uzunca bir boy ve yapılı kendi sesi çok ince yumuşak bir ses dizideki gbi baskın deil ayrıca dizideki gbi bir o kadar da yakışıklı seslendirme var yani o kadar kendi halindeki saygılı bir insan burnu havada deil aslı tandogan gibi !
LAMİA ;
gelelim lamiaya işte beklegigim insan o beni diziye baglayan biriydi taa ki onu görene gözlemleyene kadar.. kusura bakmayın ama eminim benm yerimde olsaydınız şuan ondan benm gbi hatta daha fazla sogurdunuz!! o gercek bir ünlü havasıyla tavırlarıyla umursamazlıgıyla insanlara baktıgı bakışlarla ! artık onu saf bir kız lamia deilde lamia ya bakınca dünkü tavırları gelio aklıma... beni diziye beglayan biri deil artık o..
Bunlar benm gözlemlerimdi ama yine de çok eglenceli bir setti gercekten :D 11 saat boyunca tüm gece sabah 4 e kadar oradaydık yönetmenin işi çok zormuş bunu gördüm tek sahne en az 6-7 defa çekilio prova yakın çekim arka çekim falan derken yani :) böle yani arkadaslar yorumlarınızı bekliorum.. ;)
Arkadaslar size inanamayacagınız bişey sölücem ben bi ajansa kayıt oldum ve dün beni dudaktan kalbe nin setine figüran olarak götürdüler 60 kişiydk. dudaktan kalbeye olan tutkunlugumn yerini toz duman aldı şimdi...! artık diziyi sadece bir dizi olarak izlicem oyunculardan kenan, lamia, makbule, saib paşa, cemil, kemal bey, cavidan bunları gördüm öncelikle size hayran setten başlıyayım gelecek bölümde kenan ve cavidan bi restoranta gidiolar konser sonrası lamialarda oraya gelio karsılaşıolar cavidan namıkla telde konusuo önce kenan bu sırada bozuluo ve cavidann seyhatini o anda ögrenio lamialar gelio içeri cemil yine oyunlayla hazır tabi masaya oturuolar slmlaşıp cemil lamiann hemen yanına oturuo kemal beyde öbür yanına kenanla lamia bakışıolar sürekli cemil lamiaya dokunuo kenana inat şarap istiolar garsondan makbule azıcık kıskanıo cemili lamiaya söle dio sonra kemal bey ben lamiaya evlenme teklif ettim o da kabul etti dio... camil flan şaşırıo gazeteciler sevgili fln diolar cemil ve lamia için cavidan ayrılıgı kabul edio boşanalım dio kenana saib paşa çok sevinio bu habere flan böle işte bi arada kenan kapıdan çıkarken dönüp lamiaya bakıo ama lamia ona bakmıo o sırada cavidan bunu görüo anlıo kızıo ve merdivenlerden çıkıo kenanda arkasından gidio böle yani 20. bölüm bu
LAMİA ;
gelelim lamiaya işte beklegigim insan o beni diziye baglayan biriydi taa ki onu görene gözlemleyene kadar.. kusura bakmayın ama eminim benm yerimde olsaydınız şuan ondan benm gbi hatta daha fazla sogurdunuz!! o gercek bir ünlü havasıyla tavırlarıyla umursamazlıgıyla insanlara baktıgı bakışlarla ! artık onu saf bir kız lamia deilde lamia ya bakınca dünkü tavırları gelio aklıma... beni diziye beglayan biri deil artık o..
Bunlar benm gözlemlerimdi ama yine de çok eglenceli bir setti gercekten :D 11 saat boyunca tüm gece sabah 4 e kadar oradaydık yönetmenin işi çok zormuş bunu gördüm tek sahne en az 6-7 defa çekilio prova yakın çekim arka çekim falan derken yani :) böle yani arkadaslar yorumlarınızı bekliorum.. ;)
paylasim icin cok cok tesekkürler arkadasim :img-wink:
acikcasi sasrdim valla
Asli Tandogani cok seviyorum ama yani
Inanmasi güc geliyo bana
Belki onu cok sevdigimdendir
neyse...
Yaw Kemal Bey ki ki???
Lamia'ya kim evlenme teklifi ediyo anlamadim
Musluman mezarliklarinda olen kisinin fotografini koyarlarmi.
Cunku leylanin mezarinda fotografi vardi da ondan, ve benim bildigim sadece hristiyan mezarliklarinda olur. eger yanlisim varsa duzeltin lutfen.
Musluman mezarliklarinda olen kisinin fotografini koyarlarmi.
Cunku leylanin mezarinda fotografi vardi da ondan, ve benim bildigim sadece hristiyan mezarliklarinda olur. eger yanlisim varsa duzeltin lutfen.
Ya evet o benimde dikkatimi cekti
Yani o konuda bir bilgim yok ama yani gördügüm kadriyla suana kadar bende hic bir mezarlikta kisnin resmini görmedim
Belki de yaniliyorumdur
Cünkü bu konuda hicbir bilgim yok
gec oldu ama bu bölüm harikaydıı
ben bu cemile bayılıyorum :happy0064
tabi bunda Yiğit Özşener muhteşem oyunculugun payı buyuk
yanı sırf cemili izlemek için bakıyorum diyee
bir aklıma cemil&lamia evlensinler diyorum
ama bu evlilik olacaksa lamia gercekten cemile aşik olmali kenanın tam amansı
ile aklından cıkarmali ancak bu şekilde bir evlilik olursa isterim
yoksa yine leyla gibi kenana aşik birisiyle evlenmesini daha dogrusu hayatı boyunca hep içinde kalmiş olsun istemiyorum
sezenbaşer 11-01-08, 16:21 Ya evet o benimde dikkatimi cekti
Yani o konuda bir bilgim yok ama yani gördügüm kadriyla suana kadar bende hic bir mezarlikta kisnin resmini görmedim
Belki de yaniliyorumdur
Cünkü bu konuda hicbir bilgim yok
herkese slmmm:img-icecr
ayşem burdaymış :happy0064
szin gözünüze takılan şeye bn hiç dikkat etmemiştim:img-in_lo
ama müslümanlarda resim koyulmuyo mu bn böle bişey bilmiyorum dorusu
müslümanlar da resim koyulabilir diye biliyodum:img-blush
herkese slmmm:img-icecr
ayşem burdaymış :happy0064
szin gözünüze takılan şeye bn hiç dikkat etmemiştim:img-in_lo
ama müslümanlarda resim koyulmuyo mu bn böle bişey bilmiyorum dorusu
müslümanlar da resim koyulabilir diye biliyodum:img-blush
Hosgeldin Sezenim:happy0064
Valla benim o konuda pek bilgim yok acikcasi:img-blush
yani daha önce görmemistim
O yüzden sasirdim:img-blush
yaa süper bi bölümdü bayidlim hayran kaldim süper muhtesem ayy kenanin kisnkanmalair süper di
cemillin kenana inat yaptiklari hele resmen göbek attim evin icinde ohh oluyoo diye kenana
ayy bu arada benim bildigim müslüman mezarlikalirnd areism koymazlar sadece sehitler mezarliginda ki leyla cücuk düsüürken öldü diye onu sehitmi ettiler ne=)
isi girgira vurdum ama orasida bana sacma geldiii
GÜL GÜZELİ 11-01-08, 18:06 Musluman mezarliklarinda olen kisinin fotografini koyarlarmi.
canım yazını tesadüfen gördüm ve yazmak istedim müslüman mezarlıklarınada resim koyulabiliyo biliyorum çünkü gördüm rahmetli dedemi ziyarete gittigimde yanı başında 5 en fazla 6 yaşlarında bi erkek çocuk gömmüşlerdi ve çocugun resmide vardı ben o an çok kötü olmuştum resme baktım ve bu çocuk şimdi bu mezardamı dedim resmen tüylerim diken diken oldu neyse yani anlıyacagın olabilyomuşşş böyle lüsk tam anlamıyla yapılan mezarlarda..
Arkadaslar size inanamayacagınız bişey sölücem ben bi ajansa kayıt oldum ve dün beni dudaktan kalbe nin setine figüran olarak götürdüler 60 kişiydk. dudaktan kalbeye olan tutkunlugumn yerini toz duman aldı şimdi...! artık diziyi sadece bir dizi olarak izlicem oyunculardan kenan, lamia, makbule, saib paşa, cemil, kemal bey, cavidan bunları gördüm öncelikle size hayran setten başlıyayım gelecek bölümde kenan ve cavidan bi restoranta gidiolar konser sonrası lamialarda oraya gelio karsılaşıolar cavidan namıkla telde konusuo önce kenan bu sırada bozuluo ve cavidann seyhatini o anda ögrenio lamialar gelio içeri cemil yine oyunlayla hazır tabi masaya oturuolar slmlaşıp cemil lamiann hemen yanına oturuo kemal beyde öbür yanına kenanla lamia bakışıolar sürekli cemil lamiaya dokunuo kenana inat şarap istiolar garsondan makbule azıcık kıskanıo cemili lamiaya söle dio sonra kemal bey ben lamiaya evlenme teklif ettim o da kabul etti dio... camil flan şaşırıo gazeteciler sevgili fln diolar cemil ve lamia için cavidan ayrılıgı kabul edio boşanalım dio kenana saib paşa çok sevinio bu habere flan böle işte bi arada kenan kapıdan çıkarken dönüp lamiaya bakıo ama lamia ona bakmıo o sırada cavidan bunu görüo anlıo kızıo ve merdivenlerden çıkıo kenanda arkasından gidio böle yani 20. bölüm bu
CAVİDAN ;
onu ekrandan dolayı sevmiorz hatta çogumuz çirkin buluo ama onu ilk gördügümde gözlerim kamaştı o kadar çekici ve şık duruodu ki güzellik anlayışım yenilendi çıtı pıtı bi kadın ve o kadar da konuskan ki etrafına gülücükler atıo şarkı sölüo burak hakkı ylada çok ii arkadaslar artık hayran oldugum bi özge özder o..
CEMİL ;
o ne tatlılık o ne muzurluk yarabbim :) o kadar şeker ki çok ta yakışıklı kamerada hepsi kötü gözüküo cemil kendi halinde bi insan etrafndakileri gözleyişide komediydi acaip şekerdi ama yha tüm gece gözlerimi üstünden alamadım :S
MAKBULE ;
o acaip tatlı sempatik biri ayrıca çok tatlı bir simaya sahip sürekli yüzünde bir tebessüm :) çok ta meraklı sessiz biri yanında bir konusma yapıldı mı egilip dinlio :D
KENAN ;
o ne oyuncu ne de manken halktan bi insan adeta :) uzunca bir boy ve yapılı kendi sesi çok ince yumuşak bir ses dizideki gbi baskın deil ayrıca dizideki gbi bir o kadar da yakışıklı seslendirme var yani o kadar kendi halindeki saygılı bir insan burnu havada deil aslı tandogan gibi !
LAMİA ;
yani arkdaşım paylaştığın için çok saoll tabi:)
cemilin gerçektede öyle biri olmasına şaşırmadımm. yani komik biri. zaten bn cemili dizide de çok seviyorum.
ama aslı için dediklerine gerçekten çok şaşırdımm, hiç öyle gözükmüyo:img-blush
CAVİDAN ;
CEMİL ;
MAKBULE ;
KENAN ;
LAMİA ;
Paylaştığın için çok teşekkürler canım.Resim falan çekebildin mi keşke çekseydin valla çok iyi olurdu.Ben cemil'i yakından görmek ve tanımak isterdim kenanıda tabi.Ama kenan yanı burak beyle konuştuğum için artık tanıyorum çok iyi bir insan çok kibar birisi.
Bu bölüm çok güzeldi lamia prenses gibiydi.Herkes nasıl baktı öyle inanamadılar böyle bir güzelliği karşılarında görünce.Cemil doğru diyor babasına kenan ne kaçırdığını görsün diye:)kenan'ın bakışlarıda yakıyordu yani nasıl baktı lamia ya öyle.
kenanla cemilin arasına gene bir kadın girecek galiba:img-haha:
bu arada keşke spoi verilmeseydi ama olsun gene xD
4ewerbrucas 11-01-08, 22:15 ben bazı arkadaşlar gib hüseyin kenandan nefret etmiyorum.. edemiyorum:img-icecr konser günü lamiaya nasıl bir bakıştı öyle ekran karşısında eridim resmen:img-in_lo bu arada sete gidip anlatan arkadaşa çok teşekkürler getirdiği bilgiler için:good: unutmadan gerçi buraya yazılmaz ama gazetede okudum bugün 2 hafta sonra baba oluyormuş burak hakkı:img-wink:
positive78 11-01-08, 22:26 Benim anlamadigim, Burak Hakki evli degil mi? Hemde esi hamile. Nasil bir baska bayanla opusur (dizi de olsa cok yanlis bence) Esi nasil tahamul ediyor ki :img-in_lo
Bu arada dizinin sonunda Huseyin Kenan olecek mi? Intihar mi edecek? Sevmedim simdi bu isi keyfim kacti..
Bence dizinin tadi kaciyor, Lamia devamli birakin beni Kenan bey diyor.. bir turlu kavusamadilar. Heyecanda pek yok sanki.. Amaan ne bilim.. neyse..
CAVİDAN ;
CEMİL ;
MAKBULE ;
KENAN ;
LAMİA ;
gec gördüm o yüzden yeni cevap veriecegim
dizide cogu kisi cavidani sevmyior bende sevmyiorum ama en bastan beri onun oyunculuguna hayrandim kendisinede hayranim cok tatli ve güzel gercektede senin anlattigin gibi biri olduguna zaten emindim sagol
cemile gelince ynai yigit özsene rbe onu ilk oyculugundna beri hayraniydim zaten bu dizide oynamasi ynai beni m diziye bi nevi birazcik bakma sebebim oldu
makbule zaten dizidede kendini cook sevdirdi gercektede öyle oldugundan süphem yoktu=)
kenan yani burak hakki ou zaten ailesi olarak cok iyi biliyorum her ne kadar tanimasamda oyunculuguyla ve esiyle evliligiyle benim ona hayranligimi 1000 kat arttirdi
tek sasirdiim lamia yani asli tandogan allah kerim artik kendi bilir=)
yani uzun lafin kisasi benim bu diziyie bakmamin sebebi en ilki oyunculardir bu dizinin konusu baska olsaydi yinede sirf oyunculari ve yapim ekibi saglam oldugu icin bakardim
bizimle paylastigin iicn ayriyetten cook tesekürlerr=)
aslanselda 11-01-08, 22:46 normalde buraya sürekli yorum yapan biri değilim, ilk bölümlerini kaçırmadığım bu diziyi şimdi reklam aralarında izleyebiliyorum :icon_sorr
neyse ara ara gelip yorum yapıyorum kısa da olsa, izlediğim kadarıyla ama söyleyebileceğim BURAK HAKKI'nın çok ama çok iyi oynadığı ve dizideki Hüseyin Kenan'ın benim için tek karakter olduğu.
dizi sözde lamia üzerine kurulu gibi ama bence değil, asıl acı çeken, gözlerinde bakışlarında bu hüznü hep hissettiren, acınası, zayıf insan KENAN... lamia çok güçlü ve ona asla üzülemiyorum ama KENAN içimi parçalıyor her sahnesinde.
Bir arkadaşımız sete gitmiş, figüran olarak yorumunu okudum :D
bende BURAK HAKKI ile tanışmış biri olarak yazmak istedim düşüncelerimi.
bundan önce oynamış olduğu dizi, (3 arkadaşın hikayesiydi (ky) ) bilenler bilir, o dizi için ben ve birçok arkadaşım çok şey yaptık.
herneyse, dizi çekimlerine gittiğim için Yeşim Büber ile de Burak Hakkı ile de tanışmış ve fotoğraf çektirmiştim.
Burak Hakkı çok tatlı bir insan... bunu sette onu takip ettiğim 1 saatte gördüm ve sonrasında bir arkadaşımla özelden yaptıkları mail yoluyla tanıdım.
ve tanıdığım kadarıyla da sevdim, kişilikli bir insan, üstelikte iyi bir oyuncu mankenlikten gelmesine rağmen beğeniyorum kendisini.
o gün sette, biz yanlarına gidemezken benim ve arkadaşımın yanına gelerek "fotoğraf çektirmek ister misiniz" diye soracak kadar da mütevazi biri.
evet yanlış duymadınız, fotoğraf çektirmeyi o teklif etti :D ve bizde memnuniyetle çektirdik.
ve muhteşem bir hafızaya akla sahip kendisi, aradan aylar geçtikten sonra bile, onlarca hastanede sahne çekmesine ve bir sürü insanı görmesine rağmen, bulunduğu hastaneyi ve benle arkadaşımı çok iyi hatırladığını söyleyecek kadar da dikkatli ve akıllı.
Kendisine oyunculuk kariyerinde başarılar diliyorum ve Hüseyin Kenan'ın dizide öldürülmemesini diliyorum:icon_sorr:sad53:
sevgiler...bye
mavisgözlüm 11-01-08, 23:19 az önce bölümün fragmanini gördüm..ama sadece sonunu :icon_sorr cemil makbulenin evine geliyor yine, lamiyaya cicek filan veriyor ve lamia bozuluyor biraz..kenan cavidanla tartisiyor..ve lamis yine gözyasi döküyor!! sadece bukadarini görebildim malesef
az önce bölümün fragmanini gördüm..ama sadece sonunu :icon_sorr cemil makbulenin evine geliyor yine, lamiyaya cicek filan veriyor ve lamia bozuluyor biraz..kenan cavidanla tartisiyor..ve lamis yine gözyasi döküyor!! sadece bukadarini görebildim malesef
ayy çok saol arkdaşımm yaa!!!
yeni bölüm fragmanı çıktı demekkii!!:happy0064:happy0064
anlattığın için çok saollll:img-yes:
yine bizim lamiamız niyee ağlıyo yaa, üffff:sad53:
Arkadaslar dün gece yarisi gördüm fragmani
Kenan Lamia'nin elini tutuyordu
Lamia elini cekti
Cemil ile öpüstü
Lamia'da basti tokadi
Sonra Lamia tualette agliyordu
Faytonda Nimet ile Cemil kavga ediyorlardi
Bayan Cavidan yine agliyordu:)
Valla aklimd kalanlari aktardim arkadaslar:img-wink:
Yorumlar dolmuş taşmış..Bu dizi iyi yerlere gelecek...Gelmeli de...Akışı güzel,sıkmıyor insanı,görüntüler güzel..Senaryo azıcık şaşıtrsa da o da güzel...Oyuncular zaten çok iyi...Kadroda sırıtan tek bir kişi yok...Gerçekten başarılılar..
Ama ama ama Cemil karakterinde Yiğit Özşener döktürüyor...O hafif hastalıklı bakışlar,mimikler,replikler gerçekten çok güzel...Bu rolü hakkıyla vermiş Yiğit Özşener..Tekrar tebrik ediyorum...:good:
Şimdi gelgelelim bölüm yorununa...İlk aklımda kalan ya da dikkat sinyalleri veren noktadan bahsetmek istiyorum...Kenan&Cavidan...
Kenan her zamanki basiretsizliğini bir kez daha gösterdi...Cavidan da üzgün süzgün pzlarıyla Kenan ın içini acıtmayı bildi...Karşılıklı konuşmada söylediği "Ayağının altında fazla dolaşmam" sözleri ve uyguladığı taktik takdire şayan..İkisinin de magazinel yönleri olduğunu,Jet Sosyete mensubu olduklarını düşünürsek,boşanma işini konserlerden sonraya bırakmnaları mantıksız değil ama Kenan ın Cavidan ın oyunlarına hala kanabilmesine inanamıyorum..Ya bir insan bu kadar mı tutuk olur...Cavidan ın babasına aslan kesilen Kenan Cavidan a karşı süt dökmüş kuzuya döndü!!! Sinir oldum..Sevmiyorum ben bu Kenan ı...Lamia yı hakettiğini düşünmüyorum çünkü...Neyse...
Bu bölüm her sahnesiyle dolu dolu çok güzeldi...Ama en beğendiğim sahne sizin de olduğu gibi Lamia nın salona giriş anı ve sonrası oldu..Kenan ve Cavidan ın o şok olmuş hallerini pek beğendim doğrusu...Bir de anlayamadığım şey...Kenan ın Cavidan ın o arkadaşına karşı beslediği kıskançlık..İnsan sevdiğini kıskanır yahu...Hem kadını sevme hem de başkalarından kıskan...Aç gözlülük derler buna...Kenan'ın mezar başında Leyla ile ilgili söyledikeri de cabası...Ben kendimi Leyla ya layık görmedim...Allahım nasıl bir mantık bu...Hem çok travmatik hem de garip...
Ama tabii esas bomba Cemil in Lamia ya herşeyi bildiğini söylemesiydi...Peki bundan sonra ne olacak? Lamia her hanghi bir şey söylemedi tahminimce ilk önce şiddetle red edecek bu durumu ama sonrasında Cemil le olan sırdaşlıklarından ötürü herşeyi ona anlatabilir...Tabiii Cemil de tamamen yardım amaçlı evlilik olayını gündeme getirebilir...Ben hala böyle hissediyoprum bilmiyorum...Cemil ve Lamia bir şekilde evlenecekler gibi geliyor...Hem Cemil için bundan daha sevindirici bir şey olamaz...Ayrıca Cemil Lamia ya öyle tamamen aşkla bağlanmayacaktır,çünkü onun geçmişinde bir Leyla vakası var...Leyla yı hala bu kadar yakıcı bir tutkuyla severken Lamia için aynı şeyleri hissetmesi yakın gelecekte zor..Ama sonrasında neler olur bilemem...Onun şu anda tek düşündüğü Kenan dan bir şekilde intikam almak ve bunu Lamia yı kullanarak yapacak...Kenan için ne kadar büyükl bir yıkım olacağını tahmin etmek güç değil..Cemil Kenan ın en zayıf noktasının Lamia olduğunun bilincinde artık...
Gerçekten dolu dolu bölmüler bizi bekliyor..Son olarak daha önce de söylemiştim..Ekrandaki iyi işlerin başında geliyor Dudaktan Kalbe..umaarım çizgisini bozmaz ve bu şekliyle sürer...Bu kadar boş şey varken insanın biraz da olsa ucundan tutabileceği bir şey bulması güzel...Bu arada Hırsız-Polis forumdaşlarımdan birilerini gördüm...Mutlu oldum...Demekki yalnız değilim...Demekki hissettiklerimiz hala aynı,yapılan işlere bakışımız....Çok sevindim..Sevgiler herkese...
Lamia elini cekti
Cemil ile öpüstü
Lamia'da basti tokadi
arkadaşım anlattığın için çok saoll
ama yazmışsınkii ''cemil ile öpüştü'' kim cemille öpüştüü??
sakın lamia deme!!:icon_sorr
İLK AŞKIM_MERVE 12-01-08, 10:26 arkadaşım anlattığın için çok saoll
ama yazmışsınkii ''cemil ile öpüştü'' kim cemille öpüştüü??
sakın lamia deme!!:icon_sorr
ewt cnm lamia taibiki..
orda lamiada bastı tokatı die yhaa!!...:)
funny_girl 12-01-08, 10:26 rica ederim resim çekmek yasaktı telefonla az çok çekebildim ama belli olmuo sadece set ortamını görebiliosun isterseniz koyarım tabi valla aslı tandogan benm gözümden acaip derecede düştü hareketleri insanlara bakışları çok garipti hayal kırıklıgı yasadım acıkcası..:icon_sorr
gulten_1992 12-01-08, 12:45 Arkadaslar dün gece yarisi gördüm fragmani
Lamia elini cekti
Cemil ile öpüstü
Lamia'da basti tokadi
paylasim icin tskler ayse´cim
süper bölüm
ya cemil lamiayimi öpüyor inanmiyorum yaaaaa
Lamia elini cekti
Cemil ile öpüstü
Lamia'da basti tokadi
nee cemille lamiami öpüstü kesin cemil zorla öpmüstür eminim ben lamia tokadi basmis baksaniza allah cemil bu sefer cok ileri gitti ben olsam dogduguna pisman ederidm herhalde helal be lamia
şimdi izledim son bölümü... şu mezarlıktaki konuşmayı çok sewmedim... sanki daha başka bi diyalog olmalıydı... adama bak yaa... insan kızı alıp karşısına konuşmaz mı... kız koştu gitti... bu da safım benim ööle baktı walla... yok yok .. bu kenan dan adam olmaz kanımca.. lamia ya şöle onu kenan kadar sewen ama kenan dan çok çok daha yürekli biri lazım.... cemil de olmaz... o aldatır yaa lamia yı.. işi gücü dalawere... tatlı serseri dersin ya, o tipten. ama lamia ya daha ciddi biri lazım... :img-pilot
paçiii_melos 12-01-08, 14:01 son zamanlarda oyuncularıyla, senaryosuyla özellikle de müzikleriyle hiç aklımdan çıkmayan tek dizi... Durmadan müziklerini dinliorum kendimden geçiyorum . Geçmiş bölümlerini de artık yavaş yavaş izlicem inş. Fragman yayınlanmış galiba ama ben de göremeyenlerdenim çok merak ediyorum neyse arkadaşlar iyi günler :)
sabahtan beri show tv açık
dudaktan kaLbenin fragmanını bekLiyorumm
ama sonunda biraz önce gördüm:happy0064
cavidan, nimet, makbuLe, Lamia..
yani kısacası dizideki bütün kadınLar ağlıyodu:icon_whis
cemiL Lamiayı öpüyo:img-in_lo
nimet cemiLe bi tokat geçiriyo:) ama niye vuruyo bilmiyorum.
kenan cemille kavga ediyo.yani cemiLin yakasını tutmuş hesap soruyodu resmen:good:
belkide kenan gördü, cemilin lamiayı öpmesini onun için
sonra arabadayken cemiL Lamianın eLini tutuyo
bi de Lamiaya çiçek getiriyodu
valla bu kadar hatırlıyorumm. daha da bişey yoktu galiba
4ewerbrucas 12-01-08, 15:01 fragmanı bende gördüm az önce cemilin lamiayı öpmeye çalışmasına inanamıyorum...tokatı atan nimet ama niye atıyor anlamadım herkes de ağlıyor.. lamia,makbule,cavidan..kenanı gösteriyorlar yatağa uzanmış kesin lamiasını düşünüyor neyse keşke sesli fragmanm çıksa da daha iyi anlasak..
Cemilden Böyle birşey beklimiyordum desem yalan olur ama şok oldum ya .Çarşambayı nasıl beklıcem bilmiyorum biran önce gelse keşke çarşamba günü ....
Son bölümü şimdi izledim amma bölümmüş ha kaçırdığıma yandım..Bu haftaki bölüm tam süper olucak ya bu cemil lamiaya fena sarıyo yazık makbulede cemili seviyo ya işler karışık ayrıca bir şey sorucam bu eniseyle nimet kardeş miydiler ya? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Son bölümü şimdi izledim amma bölümmüş ha kaçırdığıma yandım..Bu haftaki bölüm tam süper olucak ya bu cemil lamiaya fena sarıyo yazık makbulede cemili seviyo ya işler karışık ayrıca bir şey sorucam bu eniseyle nimet kardeş miydiler ya? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Enise İle Nimet kardeş deil ama baya yakın bir arkadaşlardı ama Aralarına Cemil Girdi :)...
Benımde Bir sorum Olucak Arkadaşlar...Kemal Bey Bu Bölüm Lamia ya Evlenme Teklifi mi ediyor???
Dudaktan kalbe 12-01-08, 17:17 millet.fragmanı.gördümm:D
süpperdi...
cemil.lamiayı.öpüyordu..şok.oldum.yha
gerisini.unuttum:Dhaa.bide.cavıdan.aglıodu.
makbule.aglıodu.
lamıa.ağlıodu..
pink_girl_56 12-01-08, 18:55 Herkesin görüşleri farklıdır ve saygılı olmak gerekir arkadaşın dediği gibi
Bu bölümü izleyemedim ama neler olacağını tahmin ediyorum zaten bi arkadaşımız fragmanı görmüş inş hersey yolunda gider
gulten_1992 12-01-08, 22:09 sonunda bende fragmani tv de gördüm
bende bir ilk yasaniyor cünkü pazar dan yada pazartesinden önce fragmani
göremiyordum fragmani.
ya cemill sinirime gitti ya
aslinda fragmandan birsey anlamadim desem yalan olmaz yani
KübraYasemin 13-01-08, 10:32 Arkadaslar fragmani gördüm.
Hata ve hata Video Bölümüne ekeldim.
Isteyen ordan izleyebilir.
Ay bu Cemilde az degil ama hee.
kesin bizim Mekbulede Cemil ve LamianIn öpüsmesini görmüs ise ona aglIyordur belkide.
Enise İle Nimet kardeş deil ama baya yakın bir arkadaşlardı ama Aralarına Cemil Girdi :)...
Benımde Bir sorum Olucak Arkadaşlar...Kemal Bey Bu Bölüm Lamia ya Evlenme Teklifi mi ediyor???
ya arkadaslar öyle diyorlar evlenme teklifi ediyormus:img-yes:
bende bir soru sorayim Kemal Bey kim??
Makbulenin babasi demeyin bana
Düser bayilirim valla:sad53:
ya arkadaslar öyle diyorlar evlenme teklifi ediyormus:img-yes:
bende bir soru sorayim Kemal Bey kim??
Makbulenin babasi demeyin bana
Düser bayilirim valla:sad53:
evet makbulenin babası kemal bey.neyy o teklifmi ediyomuş inanmıyorum ya.
kenan yıkılır valla.bu bölümdede herkes aglıyo yaa cavidan makbule lamia
cemilde lamiayı öpüyo hey allahım ya şok oldum valla.geri kalanınıda hatırlamıyorum.yine güzel bi bölüm bizi bekliyo.
Makbule bence neden ağlıyo..Cemil Lamia'ya çiçek getiriyo veriyo fln ondan ağlıyodur kesin makbule ama bence çok uçuk düşünüyo makbule - cemil düşünemiyorum bilee
Arkadaslar suanda Show Türk'te dizimizin tekrari yayinlaniyor
Kaciranlar ve yeniden izlemek isteyenler icin:)
selam arkadaslar fragmani bende izledim bana göre makbule lamia nin anlattigi birseyden agliyor yanlis görmediysem öyleydi demek kemal bey evlenme teklifi ediyor ha bekliyorduk zaten sasirmadim benim asil merak ettigim doktor vedat rolünde kimi oynatacaklar söyle süper yakisikli birini oynatirlar herhalde kenan a rakip olacak ya o bakima
Dün gece fragmanı gördüm. Çok ilginç bir fragman olmuş. Dizideki bütün kadınlar ağlıyor:) Tabi en çok da Lamia. Cemil'in Lamia'yı öptüğü kısım çok ilginç olmuş. Bu bölümü çok merak ettim. Bence diziye Vedat gelmeyecek. Dizide Vedat'ın rolünü de Cemil üstlenecek. Bence iyi olur. En çok cemili seviyorum dizide.
funny_girl 14-01-08, 17:04 arkadaslar bişey duydum aranızada kitabı baştan sona kadar okuyan var mı ?? lamia makbulenn babasıyla evlendikten sonra boşanıp makbulenn sevdigi vedatla mı evlenio kitapta böle yazıo dolayısıyla o vedat yerine cemil oluo öle mii ????
arkadaslar bişey duydum aranızada kitabı baştan sona kadar okuyan var mı ?? lamia makbulenn babasıyla evlendikten sonra boşanıp makbulenn sevdigi vedatla mı evlenio kitapta böle yazıo dolayısıyla o vedat yerine cemil oluo öle mii ????
Evet kitapta aynen böyle oluyor.
Galiba dizide de Vedat yerine Cemil'i koyacaklar.
Cemil'i severim kötü bir karakter ancak bu kadar sempatik olur.
Ama ben hikayenin aslına uygun gitmesinden yanayım.:icon_whis
funny_girl 14-01-08, 17:24 valla kitabı bilmem ama cemilin lamia yı mutlu edicegni sanıorum :S çünkü aşık olacagına inanıorum...
bu arada özet hala gelmedi mi ya bugünde gelmiş oluodu normalde ?? bilen var mı özet bölümünde yokta ?
bu arada özet hala gelmedi mi ya bugünde gelmiş oluodu normalde ?? bilen var mı özet bölümünde yokta ?
Cnm özet daha piyasada yok:img-pilot
Valla unutmustum tamamen
Pazartesi oldu
Simdiye 10 kere gelmesi lazimdi ama gelir heralde
Bu arada kitabin özetinide googleda bulabilirsin:img-wink:
merhaba arkadaşlar ya aslında yorumları okuyunca şok oldm çünkü ben aslı tandoğan ile bu yaz istanbul akmerkezde karşılaşmıştım o zaman dizi de yeni çekiliodu yani 34 veya 5 bölümü yayınlanmıştı nese öle biri değildi şahsen bana çok sıcak davrandı ilk başta onu görünce şaşırmıştım ama saolsun çok iyimser davranarak beni mahcup etti :img-sorry bira zçekinmiştim hani ünlüdür tavır yapar falan die ama öle olmadı cidden çok samimi güler yyüzlüydü biraz yürüyerek sohbet ettik dizi hakkında şahsen yani ben öle tanıdım aslıyı bilemeiorum yani belki o gün yorgun üzgün gibi bişeydi ondan öle olabilmiştir
nese ahhh bide burak hakkıyla tanışsam ne güzel olurrr :img-in_lo:img-blush
SAHRA_IRMAK 14-01-08, 18:43 ya arkadaslar benım sınavım vardı seyredemedım ne oldu resımlere baktımda cemıl lamıaya bıseler oluyodu nedıyodu
cemıl lamıayı opuyomu?? kenan bosanıyomu
Fragmanı ekleyen arkadaşa çok teşekkürler..
Gene soluksuz bir bölüm bizi bekliyor.
Evet Cemil, Lamia'yı öpüyor.. Boşanma hakkında bir şey yoktu fragmanda, ya da aklımda kalmadı :)
Bu arada bir şey dikkatimi çekti.
Geçtiğimiz bölüm gerçekten dizi için bir dönüm noktasıydı..
Multimedia bölümüne baktım da,
eskiden resim eklenmeyen, çalışma yapılmayan başlığımızda resimler çoşmuş, avatarlar imzalar.. herkes katkıda bulunmuş..
Bu kadar şey olunca şaşırdım :)
cemil yine yaptı yapacağını;bizim lamişi öptü
lamiş de bi şeyler demedi ya umarım son anda tepkisini koyar (fragman kesik kesik verildiği için tepki gösterdi mi göstermedi bilemiyorum) bana tepki göstermemiş gibi geldi fragmanda
bizim nimette ağlıyor niye acaba????
çarşamba izlemeye çalışacağım, umarım izleyebilirim:img-yes:
Sesli Fragmanı Gördüm Az Önce Kemal Bey Lamiaya Evlen me teklifi Ediyordu :(
Kenan Cemil e Lamiadan Uzak Dur Diyordu.Cemil İse Kenan a Ondan Uzak durmak Ne mümkün Lamia Emin Ellerde Gibi Bir Şeyler Diyordu .Cavidan Lamia Hakkındda Küçük Servet Avcısı İş başında diyordu. Baya Güzel Bir bölüm OLucak Kesinlikle...
cemil lamiayı öpmek için yaklaşıyor ama lamia öpmesine izin verdimi bunu şimdilik bilemiyoruz.Kenan ile cavıdan zaten boşanma işini bir süreliğine erteledi.kenan cemilin lamiaya yakın davranmasından hiç hoşlanmıyor cemil ile fena kapışacak fragmandada böyleydi.
ALIMLIveCEKICI 15-01-08, 14:54 demek cemil bombayi patlatmak icin daha fazla bekliyemedi lamiayi sip diye optu harika bi haber bu kenan kuduracaktir bundan eminim sevdigi bi baskasinin kolarinda buna kendisi sebeb oldu desek nasil olur..
off yaa!!
acaba cavidanın kötü sürprizi nee??:icon_whis
korktuğum da başıma geldii zaten!!
makbulenin babası evlenme teklifi ediyo lamiayaa:icon_sorr
olamazz yaaa:sad53::sad53:
ewt bende yeni izledim fragmanı netten özetle anlatayım sesli fragmanı: kenan cemile dio lamiadan uzak dur oda imkansız olduğunu söylüyo kenan yapışıo yakasına cemilde lamianın emin ellerde olduğunu söylüo burası böyle nimet cemile tokat atıo çünkü cemili lamiadan kıskanıo galiba ve cemilde nimeti farketmediğini onun için fazla öenmli olmadığını sölüo ya cavidan masada lamia ile ilgili bişeyler dedi ama anlamadım tek duyabildğim servet avcısı dediği sonunda makbule lamiaya cemile aşık olduğunu sölüo saib paşa cemile galiba fazla kızmıo ewt ve malesef makbulenin babası evlenme teklifi edio lamia ağlıo :img-bored
gerçi çoğu kişi görmüştr ama görmeyenler için yazayım dedim :img-blush offf perşembe günü yazılılarımda var inş. izleyebilirm :sad53:
yaa üffff
Lamia'nin üc kurursluk keyfini Cemil sagolsun kacirdi valla:icon_sorr
cavidan da artik kendini yirtsa Kenan Lamia'yi seviyor:img-yes:
gerci bu birseyi degistirmek cünkü büyük ihtimal Lamia teklifi kabul edecek:img-yes:
Ama Makbule'nin tepkisini cok merak ediyorum:img-yes::sad53:
Fragmanı ekleyen arkadaşa çok teşekkürler..
Gene soluksuz bir bölüm bizi bekliyor.
Evet Cemil, Lamia'yı öpüyor.. Boşanma hakkında bir şey yoktu fragmanda, ya da aklımda kalmadı :)
Bu arada bir şey dikkatimi çekti.
Geçtiğimiz bölüm gerçekten dizi için bir dönüm noktasıydı..
Multimedia bölümüne baktım da,
eskiden resim eklenmeyen, çalışma yapılmayan başlığımızda resimler çoşmuş, avatarlar imzalar.. herkes katkıda bulunmuş..
Bu kadar şey olunca şaşırdım :)
Ececim bunda Cemil'in çok büyük etkisi oldu...:P Büyük çoğunluk Cemil&Lamia birlikteliği istiyor bence. Bunlardan biride benim. :img-yes: Kenan ne Lamiayı ne karnındaki bebeği nede Lamianın sevgisini hakediyor.
Cemil, Lamiadan etkilendi ve o yüzden öpüyor Kenan'a inat olsun diye değil. Yada ben böyle olmasını istediğim için böyle görüyorum ama şimdi değilse bile ileride Cemil Lamiaya aşık olacaktır. Lamianında bu aşka karşılık vermesini isterim.
ya Cemil'i bende cok seviyorum ama Lamia ile evlenmesini istemiyorum
Cünkü...
Eger Lamia ile evlenirse yine üzülecek
Cünkü Lamia onu sevmiyecek
Yine Kenan'a asik birisi ona aci cektirecek:img-yes:
O yüzden Lamia =Kenan:img-wink:
Gerci yakinda Lamia=Kemal Bey Amca olucak:icon_sorr:icon_sorr
Lamia anın arkadaşını oynayan Makbule nin babası rolündeki Yavuz Seçkin abimin dedğine göre herşey yavaş da olsa kitaba uygun devam edilecek senaryoya eklenenler hariç tabiki;)
tesadüfen Youtube da izlemeye başladığım bi dizi müdavimi oldum her hafta tüyo almasam olmuo ama:)
valla pekta sasirmadim cemil&lamia sevenler olmayi basladi icin.
bence hic yakismiyorlar ve buguk ihtimal cemil lamia'ya gene kullanmayi calisiyor.
tamam katiliyorum kenan cok pisman hissetmeli suan ve malesef herkese haksizlik ediyor. ins kendine duzeltmeyi calisir bundan sonra. ama kenanda sirf kotuluk gormuyorum. zorluk ceken bir hayati var ve eskiden hatirla neler cekmis. babasina kaybetmis hemde onun sevgini inanmadi. adamin pek cok dertleri var ve dordurust sevmeyi bilmiyor bu yuzden. ama lamia okadar iyi ve guzel kalpli bir insanki kenan ona asik olmus. lamia onu degistirdi diye dusunuyorum.
Ececim bunda Cemil'in çok büyük etkisi oldu...:P Büyük çoğunluk Cemil&Lamia birlikteliği istiyor bence. Bunlardan biride benim. :img-yes: Kenan ne Lamiayı ne karnındaki bebeği nede Lamianın sevgisini hakediyor.
Cemil, Lamiadan etkilendi ve o yüzden öpüyor Kenan'a inat olsun diye değil. Yada ben böyle olmasını istediğim için böyle görüyorum ama şimdi değilse bile ileride Cemil Lamiaya aşık olacaktır. Lamianında bu aşka karşılık vermesini isterim.
Sana tamamen katılıyorum. Fragmanda Cemil Kenana merak etme Lamia emin ellerde derken bunu ona inat olsun diye değil gerçek anlamda sahiplendiği için söylediğini düşünüyorum.
Hmmmmm...:good:
Çok güzel bir bölüm bekliyor bizi...Fragmandan çözebildiğim kadarıyla Lamia kesin kararını Makbule nin babasından yana kullanacak,zaten Makbule Lamia ya Cemil den çok hoşlandığını söyledi bir kere,artık Lamia daha da uzaklaşmaya çalışacaktır Cemil den...Tamam diyelim ki Makbule nin babasıyla bu evlilik gerçekleşecek,e peki Makbule bu duruma nasıl tepki verecek..Ben sert bir tepki vereceğini düşünmüyorum...Sonuçta bebek için de doğru olanın bu olduğunu düşünürse,e bir de Lamia ile ayrılmamak söz konusu...Ama Cemil...O nasıl bir tutum izleyecek çok merak etmekteyim...Belki evlilikten sonra o da Lamia ya yakın olabilmek için Makbule ile bir evlilik gerçekleştirebilir...Allahım Makbule nin hayatını da mafedecek adam ya :icon_sorr
Ama fragmanda en çok Kenan ile Cemil in konuşmasına bayıldım ben..Sen merak etme Lamia emin ellerde ha :) hahaha...İyi oluyor Kenan a...Basiretsiz adam...
Edit:Bu akşam diziyi izleyemeyeceğim için ayrıca üzgünüm ama,Gönül Yarası var,yapacak bir şey yok :) Yarın bir şekilde izleyip bölüm yorumlarımı da yaparım :) Şimdiden iyi seyirler sizlere,sevgiler...
CemiL bnce fazLa oldu.. Yanii tamam Kenan'ı sevmiyorsun ona acı çektirmek istiyorsun fLn iyi qüzeL de Lamia'yı kuLLanmamaLı.. Ya da Lamia kendinii kuLLandırmasın.. Öpmeye çaLışmaLar fLn.. Nimet'te şu saf haLLerinden kurtuLsun VeyseL'e yazık vaLLa.. seviyor kadını her dediğini yine de yapmaya çaLışıyor ama boşuna..
MakbuLe'nin babasının tekLifiine hiç ama hiç sevinmedim..
BeyazGelincik21 16-01-08, 14:36 Yaşasın :happy0064 :happy0064 bu akşam Dudaktan Kalbe var hemde acayip heyecanlı bir bölümle.
Cemil Lamiayı öpüyor ya şaka gibi değil mi Cemil Lamiayı öpüyor.Gerçi Cemilin bu kadar ileri gideceğini hepimiz biliyorduk.
Bu bölümde en gıcık olduğum şey Mabulenin babasının Lamiaya yaptığı evlilik teklifi :icon_evil
Yaşasın :happy0064 :happy0064 bu akşam Dudaktan Kalbe var hemde acayip heyecanlı bir bölümle.
Cemil Lamiayı öpüyor ya şaka gibi değil mi Cemil Lamiayı öpüyor.Gerçi Cemilin bu kadar ileri gideceğini hepimiz biliyorduk.
Bu bölümde en gıcık olduğum şey Mabulenin babasının Lamiaya yaptığı evlilik teklifi :icon_evil
katılıyorm yha
ınsan utanır be ıyılık içinde olsa koskoca adam yuhh ynıı
offf kbl etmese kşke
çok gülünç olcak lamıannn onla ewlnmesı bn en çok kenanın tepkısını merk edıorm
cavidanda byrm ypr artık
Başını izleyemiyorum başka bi programla çakıştığı için..:icon_sorr
Makbule'nin babasının teklifini kabul edicektir Lamiya büyük ihtimal..Makbule bahsettiğiniz açıdan baktığı için sevindi bile duruma..:D Ben Cemil'in tepkisini merak ediyorum,planları yıkılcak...Kenan Lamiayla konuşmaya çalışır heralde. Bu durum en çok Cavidan'a yarıyacaktır :D
İnsan biraz Lamia-Kenan sahnesi izlemek istiyo aslında ama bu gidişatta imkansız gibi.. İlerleyen bölümde belki..
Birde bU kitabı okuyanlardan aranızda vardır muhakkak...Biri kitabın gidişatında neler oLcak bahsedebilirmi..Sonunda özellikle..:icon_whis
dünkü bölüm cok guseldi arkadaslar cemile cok kizdim lamiayami cok aglatti yazik ya lamianin cektikleri ne böle ya bi haberde resmi cikti cavidan yüzünden ertesi gün katilmis die yazildi yazikk ya bu kadar da olmazz dizi olmasina ragmen insani cok üzüyorlar bence lamia evlenme teklifini kabul edecek zaten roman da da öle yaziyormus
nedimm ya en gicik kaptim cemile ve cavidan di
umarim ratingler iyi gelir
Çok güzel bir bölümdü. Cemil Lamiaya aşık. Makbule Cemil'e aşık. Cavidan Kenan'a aşık. Kenan Lamia'ya aşık. Nimet Cemil'e aşık. Trafik oldukça iyi. Lamia Kemal Bey'le evlenecek. Ama aklının bi köşesinde Cemil'in yeri olacak.
Dün akşam Cavidan'ın yaptıklarını hiç de mantıksız bulmadım desem yeri var. İyice küçüldü ama kadın aşık deli gibi seviyo kocasını. Gerçi o da Kenanzede aslında hiçbir suçu yok. Kenan onu da kullandı. Bence bu dizinin en sinsisi ve kötüsü Kenan. Gerçek duygularını hiç göstermiyo karşısındakiler üzüyo ve özellikle kadınları tabii. Cemil ise çok gerçekçi ve dobra. Gizli saklısı yok. Nasıl düşünüyorsa öyle davranıyo sonu kötülük olsa da. Yaptıklarının bilincinde. Bakalım Lamia Kemal Bey'in teklifini kabul edecek mi. Herkes çok başarılıydı yine. Tebrikler.
Başını izleyemiyorum başka bi programla çakıştığı için..:icon_sorr
Makbule'nin babasının teklifini kabul edicektir Lamiya büyük ihtimal..Makbule bahsettiğiniz açıdan baktığı için sevindi bile duruma..:D Ben Cemil'in tepkisini merak ediyorum,planları yıkılcak...Kenan Lamiayla konuşmaya çalışır heralde. Bu durum en çok Cavidan'a yarıyacaktır :D
İnsan biraz Lamia-Kenan sahnesi izlemek istiyo aslında ama bu gidişatta imkansız gibi.. İlerleyen bölümde belki..
Birde bU kitabı okuyanlardan aranızda vardır muhakkak...Biri kitabın gidişatında neler oLcak bahsedebilirmi..Sonunda özellikle..:icon_whis
selam 5-6 bölümde bir izliyorum reklam aralarında kitap derki
Lamia kenandan hamile kalır Dedikodular yüzünden Amcası Şükrü Bey Lamia`yı dayisi Rıza Bey`in yanına Kütahya`ya göderir. Lamia Makbule isimli bir kizla tanisir.Lamia’nin bir kız çocuğu olur.Adıni Mebrure koyar.bu arada başına bişiyler gelir dayısı onu tanığının evine bırakır orada makbule ziyaret eder makbulenin babasıyla tanışır evlenirler kocası kemal beyin evine istanbuldan yeğeni doktor vedat gelir makbule vadata ,vedat lamiaya aşık olur vedat ist. kenanı tanıyodur cavidanıda lamiaya onlardan haber veriyodur bir kaza sonucu bir araya gelen vedat ve lamia yı yanlış anlayan makbule ve kemal bey lamiayı kovarlar lamia yalnız kalınca vedat ona evlenme teklif eder lamia önce kabul etmez sonra kabul eder nişanlanırlar ve ist. da bir gün lamia vedatın muayenehanesine gider kenanla orada karşılaşırlar kenan aradan geçen zaman içinde lamiayı unutamamıştır kimseyi sevememiştir cavidandan da seneler önce boşanmıştır
lamiaya evlenmeyi önerir lamia red eder lamia vedat la evlenir. Kenan adaya gider (seydiköy) orada annesinin mezarını ziyaret eder 6 ay sonra ölür
dizinin ilk versiyonu derki derki
kenan intihar eder.
ana tema korunuyo şu ana kadar ama kişilerde ve mekanlarda değişiklik olmuş
GULBEYAZ76 17-01-08, 11:52 Cemil öpüşme teşebbüsünde ve sonrasında bana içten davrandı gibi geldi ama yanılıyorda olabilirim.Lamiayı üzdüğü için gerçekten pişman olmuş gibiydi.Bakalım Lamia Kemal evliliğine ne tepki verecek?
uzun zamandır yazmıyordum buraya ama dünkü bölümü izleyince bir iki şeyde ben yazayim dedim;
her ne kadar kenanla lamia'nın beraber olmasını istesemde dizinin kötü karakteri gibi görünen cemil'e karşı bir sempatim oluşmaya başladı şu bölümlerde kimbilir belki o karakteri canlandıran oyuncudan kaynaklanan birşedir ama ilk bölümlerde pek sevmediğim cemil'i artık sevmiyorum diyemiyorum :)
kenan'sa dünki bölümde çok gülmeme sebep oldu neden mi?cemile lamiadan uzak dur dedikten sonra o daha çocuk demesi o :) çocukmuş :icon_whis
cavidan'sa iyice zıvanadan çıktı geçen bölümlerde;beni sevmeyen bir adamın çocuğunu doğuramam diyordu peki sormak istiyorum seni sevmeyen bir adamla nasıl hala evli kalırsın???o hala boşanmayacağım diyip duruyor,hemde aslında kendinde bulunan hataların acısını başkasından çıkarıyor dünki bölümde lamia'ya yaptığı affedilemeyecek birşeydi hırsına,öfkesine iyice yenilmeye başladı prenses cavidan !
bu arada reytinglerde baya iyi gelmiş oranlar falan çok iyi :)
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
16 OCAK 2008 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 22,90 47,70
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,40 21,60
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,80 27,50
4 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,80 19,90
5 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 8,90 24,30
TOTAL
16 OCAK 2008 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 21,30 45,00
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,20 23,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 10,40 25,90
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,00 26,10
5 SPOR GUNDEMI KAND 8,90 20,90
6 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 7,00 21,90 < |