Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

fairy_dreams
12-03-08, 22:13
niseden nefret ediyorum yaaaa!!! cemil çok komikti ya :) arabada konuşma sahnesini çok şükür bölümün sonunda vermedi yoksa lamianın vereceği cvp kesin bi daha ki bölüm olurdu... kenan çok tatlıydı ya lamiaya bakarken :)

Lal_derin
12-03-08, 22:15
of ya bu lamianın yengesi ne istiyor bu kızdan anlamıyorum valla. zamanlamasıda süperdi yani. adam eve gitti lamia yok, kenan'la. bide makbule kesin söyle onunla olduğunu. şansı yok bu kızın şansı..

Lal_derin
12-03-08, 22:22
ya lamia niye böyle yapıyor. kenan daha ne yapsın yazık bu adama. lamia bi evet dese dünyalar ikisinin olacak ama.. lamia kenan a zarar gelmesin diye byle yapıyor ama esas böyle zarar veriyor.. of yaa bi kavuşsalar..

angels18
12-03-08, 22:22
:sad53:gelemezdim dedi ya gelemezdim dedi off lamia neden böyle yaptın insan gelirdim derdi bende seni bekliyordum derdi off kenan ne kötü oldu böyle ya çok umutluydu oysa ki bende umutluydum konusmaları iyi başlamıştı yine hüzün yine ayrılık yahu :(

rehdcap
12-03-08, 22:25
off off ne sahneydi o öyle... ah lamia ne vardı gelirdim desen.. adam seni seviyor belli her halinden.. ))= ne diye uzatıyorsun.. ama lamia'nın dönüp ona son kez baktığını gördü ya belki hala umut vardır kenanın yüreğinde, lamianın onu sevdiğine dair =/

angels18
12-03-08, 22:25
ayyy şu makbuleyede sinir oluyorum zaten kenanın gözyaşını görünce kötü oldum sonra makbuleyi gör ayyy ne gıcık ya cemil nasıl laf çarpıttı ama anladıysa eğer sanmıyorum ama birde babasına lamiayı kötülüyor düşüncesizlikle yapıyormuş bak bak bak
şuna bak ya cemilin hıncını nasıl da lamidan çıkartıyor bu mudur yani lamianın hakettiği bu kız evi terketmesinde kim terketsin bir de tehtit etti ayyy öldürmek istiyorum bu kızı resmen ya neler söyledi öyle pis gıcık cemile söyleyeceklerini söylese ya neden lamiadan aldı öfkesini
ya habire zumm yapıp duruyor kamerada sanki önemli bişey konusuyorlarmış gibi afife sadece cavidanın geldiğini söyledi ne var bunda da zoomm yapılıyor anlamadım gitti ayyy sinirliyim ya herşeye saldırıyorum bende ama sizi de germiyormu şu gereksiz zoomlar...:icon_whis

angels18
12-03-08, 22:27
off off ne sahneydi o öyle... ah lamia ne vardı gelirdim desen.. adam seni seviyor belli her halinden.. ))= ne diye uzatıyorsun.. ama lamia'nın dönüp ona son kez baktığını gördü ya belki hala umut vardır kenanın yüreğinde, lamianın onu sevdiğine dair =/

bilmiyorum arkadasım ya o umutlar bitti kalmadı benim bile tükendi kenan ne yapsın keşke gelirdim deseydi belki tamamen kenan unutsun diye söyledi olamazmı çok mu iyi niyetliyim :icon_sorr

rehdcap
12-03-08, 22:29
a aaa, makbuleye baaak.. döverim ben o kızı, iyice sinir olmaya başladı.. kim ki o konuşuyor öyle, tamam lamiaya evini açmış olabilir ama dövmekten beter etti kızı

tatli_kizim
12-03-08, 22:30
iyi aksamlar,
Bu bölümde Canim cok SIkildi, kac bölümdür barismasini bekliyoruz ama yok,
Lamia'ya o kadar cok sinirliyim kii..
Herhalde hic barismayacaklar, Lamia ne yapmak istiyoorr??

Insan gercekten lamiaya cok sinir oluyor, Lamia'yi sevmiyorum artik-..
Kenan dogru YOldaa..

Her BÖlümde sinirleniyorum,

Senaristlerr barisdirsinlar Artik..

rehdcap
12-03-08, 22:33
bilmiyorum arkadasım ya o umutlar bitti kalmadı benim bile tükendi kenan ne yapsın keşke gelirdim deseydi belki tamamen kenan unutsun diye söyledi olamazmı çok mu iyi niyetliyim :icon_sorr

tamam kenan unutsun diye söylemiş olabilir ama yazık değil mi kenana.. lamianın düşüncelerini bilmiyor ki.. her seferinde daha çok kırılıyor lamiaya )= off off...

cavidana bak seeen.. gitti namıkla konuşuyor.. oh adam iyi laf söyledi.. direk "kullanıyorsun beni" dedi.. oh olsun cavidana da:happy0064

angels18
12-03-08, 22:35
tamam kenan unutsun diye söylemiş olabilir ama yazık değil mi kenana.. lamianın düşüncelerini bilmiyor ki.. her seferinde daha çok kırılıyor lamiaya )= off off...

cavidana bak seeen.. gitti namıkla konuşuyor.. oh adam iyi laf söyledi.. direk "kullanıyorsun beni" dedi.. oh olsun cavidana da:happy0064

yazık canım yazık valla namık çok iyi etti cavidan uşağıymış gibi herşeyi yaptırıyordu gel dedi gel git dedi git ohhh ne güzel etti dediğin gibi
kemal bey de çok iyi yapıyor şu anda ayyy makbuleye sinir oldum resmen ya her lafında lamia var

rehdcap
12-03-08, 22:38
yazık canım yazık valla namık çok iyi etti cavidan uşağıymış gibi herşeyi yaptırıyordu gel dedi gel git dedi git ohhh ne güzel etti dediğin gibi
kemal bey de çok iyi yapıyor şu anda ayyy makbuleye sinir oldum resmen ya her lafında lamia var

ohh ohh babası da iyice haşladı makbuleyi.. sefam olsuuun :happy0064 büyük insanmış gibi konuşmasını biliyor, laf dinlemesini de bilsin biraz :img-yes: kemal bey haklı: sözlüsü mü nişanlısı mı, cemilin yanında olma zorunluluğu yok

Lal_derin
12-03-08, 22:40
of bu makbuleye tam sinir oldum yani. başlarda böyle değildi bu cemilden sonra iyice şımarmış. tüm dünya lamia'ya karşı sanki. ah lamia ya evet gelirdim desen ne olurdu sanki. ne olursa olsun karnındaki bebeğin babası kenan ve onun bunu bilmeye hakkı var.

özlem34
12-03-08, 22:41
:img-yes:

şimdi izlersin canım çok güzel repliklerdi bunlar sahnede muhteşemdi bakışlar falan ayyy ne güzeldi öyle ya etkisinden kurtulamam herhalde:img-yes:

hakliymissin canim,... ne sahneydi ama yaa... vallah Kenanla beraber agladim,
o bakislarina, o gözlerindeki umuduna dayanamadim, ay canim benim yaa...
cok tatli yaa, nasil dayanbildi Lamia.. bari "gelirdim" deseydide biraz sevinseydi,
sanki öyle söylese hemen kötü bisiii olcak!! Off offfff...
Makbule de yetti be... resmen tehdit etti Lamiayi, kiskanclik krizlerine girmis
manyak, kendine baksin biraz, kendi ne hale düstü, nerdeyse Cemile yalvarcakal beni al diye, tövbe tövbe..
Cemil cok iyi yapiyo ona, cok hosuma gitti :img-hyste:img-hyste daha fazlasini hakketti,
iyiki Lamia Makbuleyi uyarmadi, ohh oluyo ona!

cancansu
12-03-08, 22:45
Makbuleden nefret ediyorum delimidir nedir ya tehdit edio bide bende olsa o evde 1 dk bile durmazdım boşanırdım ya varya saçını basını yolasım geldi kendini bişi sanıo haline baksın ilk önce acınıcak halde cemile sana bakmaya gelim dio cemil hayır dio ama bu zorluo cemil ağzının payını verdi oh olsun makbuleye babasından şöyle bi tokat yesede :))))) osmanlı tokadı:):D hehehe

angels18
12-03-08, 22:46
ohh ohh babası da iyice haşladı makbuleyi.. sefam olsuuun :happy0064 büyük insanmış gibi konuşmasını biliyor, laf dinlemesini de bilsin biraz :img-yes: kemal bey haklı: sözlüsü mü nişanlısı mı, cemilin yanında olma zorunluluğu yok
evet canım çok da iyi oldu haketmişti makbule ama hala daha lamiayı suçluyor tamam lamiaya kenana yüzünden kızgınım ama makbulenin böyle davranması çok yanlış hele kardeşim dediği bir insana bunları söylüyor yazık kuşku duyarım ben makbulenin lamiaya kardeşim dediğinden
hakliymissin canim,... ne sahneydi ama yaa... vallah Kenanla beraber agladim,
o bakislarina, o gözlerindeki umuduna dayanamadim, ay canim benim yaa...
cok tatli yaa, nasil dayanbildi Lamia.. bari "gelirdim" deseydide biraz sevinseydi,
sanki öyle söylese hemen kötü bisiii olcak!! Off offfff...
Makbule de yetti be... resmen tehdit etti Lamiayi, kiskanclik krizlerine girmis
manyak, kendine baksin biraz, kendi ne hale düstü, nerdeyse Cemile yalvarcakal beni al diye, tövbe tövbe..
Cemil cok iyi yapiyo ona, cok hosuma gitti :img-hyste:img-hyste daha fazlasini hakketti,
iyiki Lamia Makbuleyi uyarmadi, ohh oluyo ona!
dimi canım çok güzel bir bölümdü keşke deseydi ama demedi bende çok istedim hatta bir ara umutlandım diyecek dedim ama demedi
makbule dayağı çoktan haketti kemal bey bizinm yerimize dövse ya makbuleyi ayy sinirim bozuldu arkadaslar lamiaya öyle şeyler söylediki delirdim resmen cemilin davranışını bende sevdim ayy kim olsa sık sık aranmaktan rahatsız olurdu babası izin verip cemile gitseydi cemil delirirdi herhalde onu kovacak bahaneler arardı

angels18
12-03-08, 22:59
nebiçim soru sormak öyle ya ayıp kemal bey ayıp ne hakla doru sorarsınız siz lamiaya sonuçta formalite evliliği bu ya çok kötüydü gerçekten birde kamera zoom yapmıyormu deliyorum resmen ya sen o adamı unutmak istemiyorsun neden öldürdün lamia varmı böyle bir soru yahu evet unutmak istemiyor o bebekde sevdiği adamın bebeği diye haykırmak istiyorum resmen

özlem34
12-03-08, 22:59
Kenanin da hic aklina gelmiyomu yaa.. 4ay önce Lamiayla iliskisi vardi,
ve Lamianin da 4 ay hamile oldugunuda biliyo, hicmi daaaank etmiyo???!
Yani benden olabilir düsüncesi olmasi gerekir, ama hiiiiiiiiiiiiic...

angels18
12-03-08, 23:03
Kenanin da hic aklina gelmiyomu yaa.. 4ay önce Lamiayla iliskisi vardi,
ve Lamianin da 4 ay hamile oldugunuda biliyo, hicmi daaaank etmiyo???!
Yani benden olabilir düsüncesi olmasi gerekir, ama hiiiiiiiiiiiiic...

canım bende senin gibi düşünüyorum neden aklına hiç gelmiyor ama o kendisinden olabileceğini düşünmek yerine cemilden olduğunu düşündü hemde cemilin lafıyla sanki cemili hiç tanımıyor
kemal beye iiice sinir olmaya başladım konusturmadı bile lamiayı

cancansu
12-03-08, 23:11
Kesin şöyle Biticek Kemal Bey Lamiayi çağiriyordu Ya Reklam Girdi Orda Lamiaya Elinde Valiziyle Inicek Ben Gidiyorum Kemal Bey Felan Orda The End

burju1907
12-03-08, 23:12
makbuleye uyuz oldum
lamida keşke gelirim desydi ..bn çok ümitliydim o sahneden...of ya fragmanı weririrler inşallah yaaa((:

angels18
12-03-08, 23:17
Kesin şöyle Biticek Kemal Bey Lamiayi çağiriyordu Ya Reklam Girdi Orda Lamiaya Elinde Valiziyle Inicek Ben Gidiyorum Kemal Bey Felan Orda The End
kesin canım senin dediğin olacak gibi gözüküyor
makbuleye uyuz oldum
lamida keşke gelirim desydi ..bn çok ümitliydim o sahneden...of ya fragmanı weririrler inşallah yaaa((:

aynen canım makbuleye hepimiz uyuz olduk fragmandan pek umutlu değilim ama

angels18
12-03-08, 23:25
inanmıyorum fragmanı verdiler burcucum sana haksızlık etmişim ayy çok sevindim ya ne güzel fragmandı öyle lamia suzan ablasına gidiyor makyaj giyim falan olmuş çok güzel olmuş lamia orada bence cemil makbulenin tehtidine karşılık evlenecek onunla ben bunu anladım çenesini başka nasıl kapatabilir cavidan hata üstüne hata yapıyor kendi kaybediyor kenan ne güzel söyledi öyle ben senin yönetmek istediğin celik fabrikaların değilim ben hüseyin kenan'ım diye yürü be kim tutar seni :happy0064:happy0064çok sevindim arkadasalr çok güzeldi fragman bir kez daha izlemek istiyorum:happy0064:happy0064

sweetymelis
12-03-08, 23:26
ay arkadaşlar fragman cıkmıs kacırdım annem söyledi...
bu arada dizi lamia bişi sölediinde bitti ama ne söyledi lamia...
haftayada lamia hapıshanede ona sahıp cıkan kadının evine gtcek sanırım...kadın ona söylesene kenana cekıp kurtarsın senı falan dıodu...
daha sonra makbule lamianın cemilin suçunu üstüne aldıgını ögrenıcek..
cemil makbulenın babasına makbuleyı susturmak gerek falan dedi...
kenanla cavidan kavga falan edicek...
annemın anlattıkları bunlar :img-hyste
ama ben gene izlemek ıstıorum ceken olmustur umarım:(

yörükkizi
12-03-08, 23:28
dizi bitti fragmani verdiler kenan cemile niye bebegin senden oldugunu söyledin diyor lamia hala o evdeydi o hapishanedeki kadin geliyordu onunla konusuyor lamia kadin ona rasihi sen öldürmedin dimi cemil öldürdü diyor sonra makbule cemile rasihi senin öldürüdügünü biliyorum diyor cemil babasina makbulenin cenesini kapamak lazim diyor afifenin kocasi kenandan para istiyor kenan vermiyor ama cavidan veriyor kenan bunu ögreniyor ve cavidana sen bir köseye beni firlatip attin diyor nasil yaparsin böyle biseyi diyor onra hapishanedeki kadin lamiaya senin yanin kenanin yani sen onun cocugunu tasiyorsun diyor en son olarakta lamia kenan diyor ayyyyyyyyyy cok heyecenli bir bölüm bizi bekliyor

sweetymelis
12-03-08, 23:31
cidden söylesin artık ya dizi felaket olmaya basladı...
reytıngler iyi gelicek bence baya iyi hemde =)

angels18
12-03-08, 23:33
arkadaslar fragmani görür görmez burada kisaca benimle paylasin LÜTFEN,
cünkü showturkte hic bi zaman, bölüm biter bitmez fragmani vermiyolar..
cok merak ediyorum....!!!

yörükkizi arkadasımız çok güzel özetlemiş onun yazdıklarına bir de ben eklemek istiyorum suzan abla vardı ya hapishanede ona gidiyor lamia sen kenanın bebeğini taşıyorsun diyor sonra o adamı cemil öldürdü dimi diyor
makbulede bunu duyuor makbule cemil ile buluşup ramizi senin öldürdüğünü biliyorum diyor cemilde babasına makbuleyi susturmak lazım diyor
kenan cavidana bağırıyor ben senin yönettiğin çelik fabrikaların değilim ben hüseyin kenanım diyor çok da iyi yapıyor
lamia suzanın evinde giyinmiş makyajı yapılmış bir şekilde görülüyor çok güzel olmuş ayrıca
atladığım bişey varsa özür dilerim yanlış da yazmış olabilir kusura bakmayın aklımda bu kadar kaldı ancak

sarışınım
12-03-08, 23:35
off yhaa nası bi bölümdüü buu harikaydıı mutişti uzun bi aradan sonra kenan ve lamıa sahnelerini görmeye başladık gene Kenanda Lamıada manyak gibi aşıklar birbirlerine ne olursa olsun birleşcekler ben bunu biliyorum keşke arabada Lamia gelırdm deseydii üff yhaa :(((

öbür haftanın fragmanını vermelerıne çok sevindimm Kenan baya sinirliydi ben senin çelik farkaların falan diiilm dedii off :D:D heycanlandım walla yhaa:img-in_lo
bu arada Cavidan kesin hamile kalırr o başımıza dert olur şimdidee

özlem34
12-03-08, 23:35
Ayy cok sevindim, okuduklarim cok hosuma gitti...:happy0064:happy0064
ohh be nihayet Lamia o evden kurtuluyo, gec bile kaldi!
Peki Makbule nerden ögreniyo Cemilin öldürdügünü? Tesadüfen dinliyomu,
yoksa göstermiyolarmi??!
Cavidanla Kenan kavga ediyolar demekki,.. iyi iyi devam etsinler:imgicecr
PAYLASIM icin COK TESEKKÜRLER HEPINIZE!!!

angels18
12-03-08, 23:38
Ayy cok sevindim, okuduklarim cok hosuma gitti...:happy0064:happy0064
ohh be nihayet Lamia o evden kurtuluyo, gec bile kaldi!
Peki Makbule nerden ögreniyo Cemilin öldürdügünü? Tesadüfen dinliyomu,
yoksa göstermiyolarmi??!
Cavidanla Kenan kavga ediyolar demekki,.. iyi iyi devam etsinler:imgicecr
PAYLASIM icin COK TESEKKÜRLER HEPINIZE!!!

tesadüfen değil resmen kapıyı dinliyor o suzanın evine nasıl gidiyor orası muallakta sanırım lamianın peşinden gidiyor rica ederiz umarım yardımcı olabilmişizdir

4ewerbrucas
12-03-08, 23:39
fragmanı verdiler oleyyyy:happy0064:happy0064 kenan iyi çıkış yaptı cavidana karşı"ben senin yönetmek istediğin çelik fabrikalrındna biri değilim ben hüseyin kenanım":icon_shad kenan ile cemil gene kavga ediyordu neyse fragmanı geçelim bölüme gelince,makbule ne kadar uyzulaşmaya başladı öyle izelrken dayanamıyorum o kıza:fighting2 kemal amcayıda enise doldurdu doldurdu lamia"ya hesap soruyor şimdi inşallah gider lamia:icon_whis saib paşa çok komikti "göm kafanı devekuşu göm"dedi cemile çok güldüm:img-hyste cemil nasıl esnerken makbule telefonu açtı:img-hyste son olarak lamia gene sinirlerimi bozdu niye kenana gelirdim demedi gene kocamla mutluyuz yalanları
söyledi kenanı dediği gibi"biz napıyoruz birbirimize lamia"gerçekten ne yapıyorlar karşılıklı acı çektiryorlar birbirlerine resmen:icon_sorr lamai giderken kenan aynadan baktı ya lamia arkasını döndü ikisini aynı karede gösterdi çok güzeldi o sahne:img-in_lo:icon_cry:son olarka lamia fragmanda niye kenan diyor anlamadım:icon_whis

berry_74
12-03-08, 23:39
ilk defa lamianin yengesi kizil cadiyi cok sevdim kemal beye fesatlik sokmasaydi lamia o iki ruh hastasindan asla kurtulamayacakti en azindan sebeb oldu evden ayrilmasina aferin ona farkinda olmadan lamiaya iyilik yapti....filme girdiklerinden beri makbule ve babasinin rahatsiz insanlar oldugunu hep yazdim bu tahminlerimde dogru cikti malesef o makbuleden cok iyi korku filmi oyuncusu olur o pisko bakislar ne yaa..ne gicikti resmen tehdit etti lamiayi arkadasliginin sahte oldugunu hep biliyordum..bence cok iyi oldu lamia gercekleri gordu..umarim cemilde birakir makbuleyi soyle deli deli gezer filmde..fragmani kacirdim ama hapishanedeki kadin pek dogru biri diyildi lamianin basi beladan kurtulmayacak belli oldu...film karisacak gibi geliyor bana ..kitaptan bayaa uzaklasti belki sonradan baglarlar..ben buyuk ada sahnelerini cok seviyordum hos bir hava katiyordu diziye..herkes istanbula tasindi..

sarışınım
12-03-08, 23:45
bencede Lamia o adamla evlenmekle yaptı en büyük hatasını ama artıkk kurtuluyo o evden o adamdan off yhaa süperr olcak süper
Gelecek hafa mutiş bi bölüm daha bekliyo bizi Cemille Kenan kavga edıolar

özlem34
12-03-08, 23:45
dizi bitti fragmani verdiler kenan cemile niye bebegin senden oldugunu söyledin diyor lamia hala o evdeydi o hapishanedeki kadin geliyordu onunla konusuyor lamia kadin ona rasihi sen öldürmedin dimi cemil öldürdü diyor sonra makbule cemile rasihi senin öldürüdügünü biliyorum diyor cemil babasina makbulenin cenesini kapamak lazim diyor afifenin kocasi kenandan para istiyor kenan vermiyor ama cavidan veriyor kenan bunu ögreniyor ve cavidana sen bir köseye beni firlatip attin diyor nasil yaparsin böyle biseyi diyor onra hapishanedeki kadin lamiaya senin yanin kenanin yani sen onun cocugunu tasiyorsun diyor en son olarakta lamia kenan diyor ayyyyyyyyyy cok heyecenli bir bölüm bizi bekliyor

yörükkizi arkadasımız çok güzel özetlemiş onun yazdıklarına bir de ben eklemek istiyorum suzan abla vardı ya hapishanede ona gidiyor lamia sen kenanın bebeğini taşıyorsun diyor sonra o adamı cemil öldürdü dimi diyor
makbulede bunu duyuor makbule cemil ile buluşup ramizi senin öldürdüğünü biliyorum diyor cemilde babasına makbuleyi susturmak lazım diyor
kenan cavidana bağırıyor ben senin yönettiğin çelik fabrikaların değilim ben hüseyin kenanım diyor çok da iyi yapıyor
lamia suzanın evinde giyinmiş makyajı yapılmış bir şekilde görülüyor çok güzel olmuş ayrıca
atladığım bişey varsa özür dilerim yanlış da yazmış olabilir kusura bakmayın aklımda bu kadar kaldı ancak

tesadüfen değil resmen kapıyı dinliyor o suzanın evine nasıl gidiyor orası muallakta sanırım lamianın peşinden gidiyor rica ederiz umarım yardımcı olabilmişizdir

Hemde COK yardimci oldunuz, ben yoksa catlardim. Anlasilan bizi harika bi
bölüm bekliyo:happy0064
Burada cok gec veriyolar fragmani nedense, nette de cok gec ekliyolar,
o zamana kadar bekleyemezdim ben! Bu gece rahat rahat uyuyabilcem:img-icecr
tekrar sagolun!

4ewerbrucas
12-03-08, 23:46
ilk defa lamianin yengesi kizil cadiyi cok sevdim kemal beye fesatlik sokmasaydi lamia o iki ruh hastasindan asla kurtulamayacakti en azindan sebeb oldu evden ayrilmasina aferin ona farkinda olmadan lamiaya iyilik yapti....filme girdiklerinden beri makbule ve babasinin rahatsiz insanlar oldugunu hep yazdim bu tahminlerimde dogru cikti malesef o makbuleden cok iyi korku filmi oyuncusu olur o pisko bakislar ne yaa..ne gicikti resmen tehdit etti lamiayi arkadasliginin sahte oldugunu hep biliyordum..bence cok iyi oldu lamia gercekleri gordu..umarim cemilde birakir makbuleyi soyle deli deli gezer filmde..fragmani kacirdim ama hapishanedeki kadin pek dogru biri diyildi lamianin basi beladan kurtulmayacak belli oldu...film karisacak gibi geliyor bana ..kitaptan bayaa uzaklasti belki sonradan baglarlar..ben buyuk ada sahnelerini cok seviyordum hos bir hava katiyordu diziye..herkes istanbula tasindi..

hapishanedeki kadın suzan abla yani pek doğru değildi ama lamiaya karşı iyi davranıyordu ztn fragmanda söylediklerinden belli"rasihi sen öldürmedin dimi cemilin suçunu aldın üstüne,sen hüseyin kenanı seviyorsun bu bebek onun dimi"diye bişeyler söylüyordu valla suzan bir gözüktü bütün geçrekleri lamianın yüzüne vurdu ya:img-icecr

yörükkizi
13-03-08, 00:06

evet ya orda kenan ne güzel diyor cavidana ben artik ümidi kesmistim bunlar cocukta yapar tam mutlu aile tablosu diye ama anlasilan gene soguk rüzgarlar esecek üzüldüm desem yalan olur:happy0064:bella:cheer:

yine cok güzel bir bölüm izledik cavidan hani kenana dedi ya "bugün sergide....." orda zaten söylemiyecegini biliyordum ama ne diyecegini nasil kivirtacagini merak ediyordum kaldi öyle lafi degistirdi bide kenanla yemekte "kenan ev cok sessiz " dedi kenanda;" simdi keman calamam" deiya orasida komikti yani diyecegim su cavidan kenana diyor evde bir cocuk sesi istiyorum diyor ama gecen afifenin cocuklarinin etrafi dagittigini görünce nasilda bozulmustu yani apacik belli kenani kaybetmemek icin istiyor bebegi
yaw bu gün bide makbuleyle kemal bey ikisi birden lamianin üzerine gitti ben lamianin yerinde olsam o gece terkederdim evi ahhhhhhh lamia ahhhhhhhh niye kenan sordugunda gelirim demedin ama kenani düsündügü icin öyle dedi artik onun bu cok düsünceli hali bana biraz fazla geldi onu düsünüyorsunda kendini ve bebegini niye düsünmüyorsun be canim artik kenan ögrensin bebegin ondan oldunu
gicik enise yapti gene yapacagini ama iyi oldu bu sayede lamia evden cikarda bizde makbuleden kurtuluruz ama cemil kutulamaz:icon_sorr garibim japon yapistiricisiyla yapistirdi kendini makbuleye aciyorumda aslinda cemile ama ilahi adalet iste bide makbulenin babasiyla konusmalari neydi öyle bu kiz babasina öldürür öyle kafadan siyrik lamiaya nasl bagirdi öyle sinir oldum
afifeye üzüldüm cocuklar kötü oldular ama nasil annelerini savundular cok tatlilardi
birde cavidan afifenin yanina gittiginde afifeye söyleyecek sandim ama olmadi bir dahaki sefere artik ümitle haftayi bekliyoruz
haftaya suzan lamia ile baya konusacak zaten hapishanedede ona sahip cikmisti (tamamen duygusal yani parasal diyecektim :D) ama lamiayi sevdi o kadin insallah bundan sonra da sahip cikar o makbule cadisina ezdirmez kizi
cemil makbulenin agzini kapatmak icin ne yapacak acaba benim tahminim evlenme teklifi edecek yada makbule cemile ya benimle evlenirsin yada herkeze söylerim diyecek
neyse cok konustum

berry_74
13-03-08, 00:10
bu suzan nerden biliyor gercekleri ona kim soylemis olabilir pasa bunu sir gibi sakliyordu..o kadina pasa soylemisti lamiaya sahip cik diye hapishanede.. yakinda suzanlada pasayi sevgili yaparlarsa sasirmayin..:))

yörükkizi
13-03-08, 00:25
bu suzan nerden biliyor gercekleri ona kim soylemis olabilir pasa bunu sir gibi sakliyordu..o kadina pasa soylemisti lamiaya sahip cik diye hapishanede.. yakinda suzanlada pasayi sevgili yaparlarsa sasirmayin..:))

hahahah almesin hic gülecegim yoktu ama haklisin her an hersey olabilir
hapishanedeyken suzan ögrenmisti lamianin hamile oldugunu ve bebegin kenandan oldugunuda suzan cok zeki bir kadin lamianin gözünden anlamistir sucsuz oldugunu fragmanda kenan niye cocugunun senin oldugunu söyledin diyor bende niye cocugumun anladim ve sevinmistim kenan ögreniyor diye ama cocugunun diyor orda yani lamianin cocugunun tekrar izledim fragmani o zaman anladim

real_rock
13-03-08, 07:22
Bu bölüm pek iç acıcı bir bölüm deildi.Lamia dan artık iyice nefret ettim.Cavidanı bile ondan daha fazla seviyorum artık.Adam ne güzel soruyor o gün geldigimde evli olmasaydın benimle gelirmiydin die bu gelmezdim diyor.Kenan a da çok üzüldüm cnm benim ya nasıl agladı :icon_sorr.Yazık ya Kenan'a artık Lamiadan başka birşey düşünmez oldu.Dogru dürüst kemanda çalımıyor artık:icon_whis.Cavidan'a da üzüldüm bu bölümde Keşke ögrenmeseydi bebegin Kenandan oldugunu.Zaten Kenan'a da sölemedi yani.Cemil,Makbule,Enise ve Nimet bunlar artık iyice gıcıklaştı.Cemil nereye saldıracagını bilmiyor.Makbule Camil e kızıyor sinirini Lamiadan cıkarıyor.Enise uyuzlaştı. Ben Eniseyle Nimetin Nasıl birbirlerinin suratına baktıklarına hayret ediyorum ya.İnsanda utanma diye birşey olur.Nimet ayıce arsızlaştı.Şimdide garibim Namık 'a sardı.Namık ta saf gibi ilgileniyor onunla.Cavidan onu negüzel uyardı bu saf hala onunla ilgileniyor.

meander
13-03-08, 09:27
gene güzel bir bölümdü
ben lamianın kenanın arabasına öyle hemen kolayca bnmesini biraz yadırgamış sacma bulmus olsam da gene heyecanlı bir bölümdü

fairy_dreams
13-03-08, 09:38
bir dahaki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum kenanla lamianın arabadaki sahnesi çok dokundu özellikle lamia arabadan inince arkasını döndü baktı kenan da arabanın aynasından bakıyordu o göz yaşları falan dokundu :sad53: çok şükür evden ayrılıyor lamia. ama hapishanedeki öteki kadını nerden buluyor onu anlamadım. o kadın daha çok kalmıycakmıydı hapiste. orası hapis değildi dimi dikkatte etmedim mekana. makbulede öğreniyor cemilin rasilin öldürdüğünü. kenan da yapışmıştı cemilin yakasına. Fragmanı veriyorlar sonra insan çatlıyor :) neyse bu bölümde süperdi. saib paşayla cemil çok komikti. ne güzel didişiyorlar....

necati_hayrani
13-03-08, 10:13
Bu bölüm pek iç acıcı bir bölüm deildi.Lamia dan artık iyice nefret ettim.Cavidanı bile ondan daha fazla seviyorum artık.Adam ne güzel soruyor o gün geldigimde evli olmasaydın benimle gelirmiydin die bu gelmezdim diyor.Kenan a da çok üzüldüm cnm benim ya nasıl agladı :icon_sorr.Yazık ya Kenan'a artık Lamiadan başka birşey düşünmez oldu.Dogru dürüst kemanda çalımıyor artık:icon_whis.Cavidan'a da üzüldüm bu bölümde Keşke ögrenmeseydi bebegin Kenandan oldugunu.Zaten Kenan'a da sölemedi yani.Cemil,Makbule,Enise ve Nimet bunlar artık iyice gıcıklaştı.Cemil nereye saldıracagını bilmiyor.Makbule Camil e kızıyor sinirini Lamiadan cıkarıyor.Enise uyuzlaştı. Ben Eniseyle Nimetin Nasıl birbirlerinin suratına baktıklarına hayret ediyorum ya.İnsanda utanma diye birşey olur.Nimet ayıce arsızlaştı.Şimdide garibim Namık 'a sardı.Namık ta saf gibi ilgileniyor onunla.Cavidan onu negüzel uyardı bu saf hala onunla ilgileniyor.

Yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum arkadaşım.Lamia hem Kenan ın Kendinden uzak durmasını isitoyr hemde aglıyor."Kendi düşen ağlamaz" Bebegin kenandan olgunu söylemedigi içinde zaten sinir oluyorum Lamia ya.

gülbeşeker
13-03-08, 10:28
İzledğim dizilerde baş kadın oyuncular beni sinir etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar, da onlardan biri, fakat ona hiç bu kadar sinir olmamıştım ,kendini aştı ve benim de sabrımı taşırdı,Kenan kendisine aşık bunu anlamıyorsa Lamia kör demektir,o halde Lamia Kenana neden böyle davranıyor,kendini iyice rezil duruma düşürdü,evlenmden önce Kemal Beyle beraber olmuş da hamile kalmış gibi gösterdi,Kenana evet gelirdim dese canı mı çıkardı?Cavidan bile bana daha sempatik gelmeye başladı,ama bence çocuğu olmayacak....

fairy_dreams
13-03-08, 10:43
bu bölüm başladığında ilk önce hani cemille lamia konuşuyorduya eğer kendini benden uzaklaştırırsan kenana herşeyi söylerim dedi cemil, lamia da sakın böyle birşey yapmayın onun hayatını mahvetmeyin dedi. kendi aklıyla onu korumak için yapıyor birazda ama en büyük etken hala kenanın kendi vicdanını rahatlatmak için kendisine öyle davrandığını düşünüyor. izlediğim her dizide babaların hepsi çocuğunu bilmiyor.hep başkasının zannediyor. Senaristler merak uyandırsın reyting yapsın diye babaların çabuk öğrenmesini istemiyor. Tabii du dudaktan kalbenini kitabını okumadım ama kitabın özetinden okuduğum kadarıyla kenan herhalde hiç bilmiycek çocuğunu. tabii senaristlerin napıcağı belli olmaz belki sonunuda değiştirirler. Biri yazmıştı burayamı bilmiyorum ama cemil diye karakter öne hiç çıkmıyordu burda hep önde diye belki değiştirirler sonunuda...Lamianın bişeyler saklamsı beni sinir ediyor. Her dizide niye üzüntü var. birazda izlediğimiz dizilerin içinde mutluluk istiyoruz.

haklısın gülbeşeker bencede çocuğu olmuycak. Ama bana cavidan hiçbir zaman sempatik gelmedi.o da sevdiğini kaybetmemek iin şeyda gibi söylemedi çocuğu (tıpa tıp aynı bizim evin halleriyle)... Ne bileyim cavidan bana soğuk geliyor tavırlarıyla falan. Kenan iyi bağırcak bir dahaki bölümde... Afifenin kocasına para vericek boşanma dilekçesni imzalasın diye.

SELXX
13-03-08, 10:50
Ben iki haftadır aynı tadı alamıyorum diziden. Fazla karmaşıklaşmaya başladı, herkes birbirini zorluyor,birbirini kandırıyor, yalan dolan. Dizilerde mutlaka böyle olmak zorunda evet, konunun devamı için. Ama bence tatsızlaşıyor hikaye. Şiir gibi bir hikaye izliyorduk, herşey ne güzel duru bir şekilde akıyordu, ama tipik dizi formatına çekiliyor gittikçe. Bizim naif dizimiz, klasik aşk-entrika dizilerine dönmeye başladı ve ben de eski tadı almamaya başladım. Ve bir dahaki seozna uzatılırsa eğer iyice değişir, tatsızlaşır diye düşünüyorum. Herşeyi tadında bırakmak gerekir. Hatta hikayenin büyüsünü bozmamak için, o sadeliği bozmamk için kısa bir dizi olaiblirdi,yani sezon sonunu bekelmeden de bitirilebilirdi, çok daha güzel olurdu bence. Bu benim fikrim ve maalesef, günümüz dizi sektöründe geçerli bir fikir değil hikayenin büyüsünün korunması, hikaye para ettiği müddetçe, uzatılır da uzatılır....

gülbeşeker
13-03-08, 11:01
haklısın gülbeşeker bencede çocuğu olmuycak. Ama bana cavidan hiçbir zaman sempatik gelmedi.o da sevdiğini kaybetmemek iin şeyda gibi söylemedi çocuğu (tıpa tıp aynı bizim evin halleriyle)... Ne bileyim cavidan bana soğuk geliyor tavırlarıyla falan. Kenan iyi bağırcak bir dahaki bölümde... Afifenin kocasına para vericek boşanma dilekçesni imzalasın diye.

Canım,zaten Cavidan bana itici geliyor normalde fakat ne bileyim en azından Lamia gibi abuk subuk davranmıyor ,tamam çocuğu söylemedi ama Lamianın canına minnet ,çocuk olayı yüzünden Kenana gözüne baka baka 100 tane yalan söyledi,iyice saçmaladı ,Cavidan bir tek bu bölümde bana o kadar itici gelmedi yani Lamia ile kıyaslarsak kocasından çocuk istemesi falan onun mücadele ettğinin de bir göstergesi veya Kenanı elinde tutmak için de böyle yapıyor olabilir,yani en azından çabalıyor,fakat Lamia Kenanın kalbini kıracak şeyler söyleyip sonra koşarak kaçıyor ağlıyor hep aynı şey,bıktık artık...Hele o Makbule ile babası ıyyyy...
Not:Arkdaşım bence de bu dizi Bizim Evin Halleriyle çok benzeşiyor,ikiz kardeş gibiler:img-grin2

fairy_dreams
13-03-08, 11:15
evet her kenanla lamianın ayrılık sahnesinde muhakkak lamia bişeyler söyleyip kenanı kırıyor sonrada ağlayarak uzaklaşıyor bu klasikleşti artık :) canım haklısın cavidan dün kendi sevgisi için savaştı. bende olsam cavidanın yerinde kenana zaten diyemezdim lamianın karnında senin çocuğun var diye. sevgiğim insanı kaybetmek istemem. kenan orda elini tutuyor çok güzel bir soru soruyor lamia ise gelemezdim karnımda sevdiğim adamın çocuğunu taşıyorum dedi ya. kenan o kadar sevgi dolu baktıki lamia ise o cvbı verdi sinirim bozuldu. ilk bölümler ne güzeldi ikisinin arasındaki aşk. yasak falan ama dizide olabilecek güzel bir aşktı. ben o aşkı tekrar istiyorum. bu dizi böyle sürüp gider. lamia kesin diyemiycek onu sevdiğini :sad53: kenanın hala vicdanını rahatlatmak için mi öyle yaptığını düşünüyor anlamıyorum ki adamın gözünde o kadar aşık ifadesi var ki bunu anlamıyorsa pes yani. O ünlü biri diye kenanın hayatını mahvetmemk için yapıyorsa amam bir anlamda haklı ama karnında ki çocuğun babası o. onunda söz söylemeye hakkı var.

Makbule dün beni sinir etti. Resmen tehdit ediyor kızı. Babasına laf gelmesinmiş sanki bilmiyor kenanı sevdiğini onun çocuğunu taşıdığını. Kemal de sorguluyor kızı nerdesin diye sanki gerçek karısı formalite icabı işte. Baştan beri Kemale sinirim zaten.

suri06
13-03-08, 11:44
Arkadaşlar fragmanı ekledim

Hüseyin Kenan Cavidanı fena benzetiyo valla
ensonu cok kötü ya Lamia Kenan deyip ağlaması
valla Cemil yandı makbuş Rasi yi onun öldürdüğünü öğreniyo
:) tehdit edermiş benimle evlenmezsen seni ihbar ederim cemiiilll
Yine yaptığı herşeye ragmen bu dizide encok cemili seviyorum cok alem adam ya

angels18
13-03-08, 12:09
ratingler gelmiş arkadslar gözle görülür bir yüğkselme var buna çok sevindim dizi hakettiği yere yavaş yavaş geliyor ne güzel arkadasalrın bazıları olayların çok karışıtığını söylemiş haklısınz ama dizi gelecek sezonda devam edecek elbette karıştıracaklar hemen çözerlerse bir merakı tadı kalmaz dimi bizi meraklandırmak sinirlendirmek için yapıyorlar açıkcası güzelde oluyor haftya merakla bekliyorum fragman çok güzeldi show beni şaşırtıyor açıkcası normalde salı günü yayınlarlardı ama çok iyi oldu toparlandılar

peloshh
13-03-08, 12:38
Güel bir bölümde.
Fragmani izledim haftayaki bolum daha guzel benziyor.
Iyide ayriliyor lamia o evden. Makbule hic ceklimez vallaha.
Kenanlaki sahne cok güzeldii

real_rock
13-03-08, 12:58
Ya kafama birşey takıldı.Bu Lamia fragmanın sonunda Kenan diyor.Yoksa Kemal bey in sorusuna mı cvp veriyor??:blink: Merak ettim yaf.

peloshh
13-03-08, 13:05
Bence Kenan yakinda ögrenir bebegin ondan oldugunu. Niye sorarsaniz.
Fragmana Kenan Cemile söyliyor neden bebegin senden oldugunu dedin.
Yani bebegin ondan olduguna artik inanmiyor.
Lamiada ona dedi mutlulugumu bozamam, bebek kocamdan.
Eehhh simdide evden ayriliyor, Kenan artik hayatta inanmaz bebegin Kocasindan olduguna.
Artik kendisinin aklina mi gelir Lamiayimi SIKISTIRIR onu bilemem.

ama ben boyle dusunuyomm

gülbeşeker
13-03-08, 13:07
Ya kafama birşey takıldı.Bu Lamia fragmanın sonunda Kenan diyor.Yoksa Kemal bey in sorusuna mı cvp veriyor??:blink: Merak ettim yaf.

Lamia kendi kendine düşünürken Kenan demiştir,bana öyle geldi ama bilemeyeceğim...

gümüş style
13-03-08, 13:08
ya artık lamia ya sinir olmaya başladım.tamam kenanı korumak için yapıyor belki ama çok uzadı artık.her tarafta bi entrika dönüyor.kenana çok üzüldüm bu bölüm sürekli onu düşünüp ağlıyor garibim:)gerçi kenanında dediği gibi kendini cezlandırıyor lamia ya yaptıklarından dolayı...özetide gördük hayırlısı olsun bakalım lamia ve kenan için.şu cemilin bütün yaptıkları ortaya çıksın artık.kız onun yüzünden sabıkalı

real_rock
13-03-08, 13:09
Eehhh simdide evden ayriliyor, Kenan artik hayatta inanmaz bebegin Kocasindan olduguna.

ama ben boyle dusunuyomm

Evet olabilir.Öle düşünebilir.Ah bir hesaplama yapsa bir düşünse anlıcak bebegin Kemal beyden olmadıgını ama işte düşünmüyor.

fairy_dreams
13-03-08, 13:12
umarım dediğin gibi olur ama zannetmiyorum öğrenebileceğini öğrense konuyu uzatamazlar ki kitapta birebir mi gidiyor acaba şuanda gidip kitabı alıp okuycam valla :) dizinin tadını çıkartıyım diye kitabı şimdi almıyorum ama çatlıycam...

fairy_dreams
13-03-08, 13:14
Lamia kendi kendine düşünürken Kenan demiştir,bana öyle geldi ama bilemeyeceğim...

bana da öyle geldi gülbeşekercim sanki bişey olmuş yine üzülmüş içine kapanıp ağlıyordu kenanı kendi kendine demiştir büyük ihtimal.

real_rock
13-03-08, 13:19
umarım dediğin gibi olur ama zannetmiyorum öğrenebileceğini öğrense konuyu uzatamazlar ki kitapta birebir mi gidiyor acaba şuanda gidip kitabı alıp okuycam valla :) dizinin tadını çıkartıyım diye kitabı şimdi almıyorum ama çatlıycam...

Aslında tam birebir gitmiyorlar kitapla.kitap bende var ama çok bir deyişiklik yok yani kitapla Dizi arasında.

angels18
13-03-08, 13:50
Pof Kafam karıştı yaf:(.İnşallah Kemal bey e söler.

kafan karışmasın canım ya kendine kendine düşünürken söyledi yada suzan ablaya söylerken söyledi ikisinden birisi ama kemal beye asla söylemez bunu:img-yes:

fairy_dreams
13-03-08, 13:51
Aslında tam birebir gitmiyorlar kitapla.kitap bende var ama çok bir deyişiklik yok yani kitapla Dizi arasında.

sağol canım. diziye dönüştüğü için tam olarak birebir gitmemesi normal... gelecek bölüm güzel olucak. en azından bu bölümden daha gzel olucak bence. ayağına kadar kenan gelmiş kızda tık yok sinir etti beni...

özlem34
13-03-08, 13:51
Arkadaşlar fragmanı ekledim

Hüseyin Kenan Cavidanı fena benzetiyo valla
ensonu cok kötü ya Lamia Kenan deyip ağlaması
valla Cemil yandı makbuş Rasi yi onun öldürdüğünü öğreniyo
:) tehdit edermiş benimle evlenmezsen seni ihbar ederim cemiiilll
Yine yaptığı herşeye ragmen bu dizide encok cemili seviyorum cok alem adam ya

Fragman icin cok cok sagol canim, senin sayende izleyebildim!
Dedikleriniz kadar varmis,..fragman beni simdi dahada heyecanlandirdi,
son sahne Lamianin "Kenan" diyesi,cogun dedigi gibi, kendi kendine söylüyo galba!
Sanki bi ilerleme olcakmis gibi görünüyo, artik biraz olsada daaaaank
etmistir kafasina,o konusmadan sonra...

angels18
13-03-08, 13:53

ama ben boyle dusunuyomm

bence lamianın söylediklerine karşılık cemile öyle söylüyor bebek doğmadan öğrenenmez sanırım ama makbule söyleyebilir sanırım baksanıza nasıl davranıyor lamiaya gıcık iyice sinir olmaya başladım psikopat ne olacak

4ewerbrucas
13-03-08, 13:58
ratingler çok iyi gelmiş her hafta yükseliyor ratingler:img-yes:arkadaşalr ben dün aslında cavidana üzüldüm ya kendisini sevmeyen başkasına aşık olduğunu bildiği bir adamla evli lamianın çocuğununda kenandan olduğunu öğrendi nedense bilmiyorum hiç sevmem kendisini ama dün çok üzüldüm kenandan çocuk istiyor onun gibi koskoca prenses ne hallere düşüt aşk yzündne iyice bir ağlayıp içini boşaltması geekiyor baksanıza kimseyle paylaşamıyor derdini:sad53:

lagülay
13-03-08, 14:06
Arkadaşlar sizler Kenan'a Lamia'nın gerçeği söylemediğine çok kızıyor ve sinir oluyorsunuz Ama ne kadar doğru da olmada Lamia haklı... Lamia gibi Kenan'ı kendinden daha çok seven, gururlu biriyseniz sizde aynı şeyi yapardınız... siz kendinizi Lamia'nın yerine koymuyorsunuz. Lamia-Kenan 'ı değil Kendinizi-Kenan'ı görüyorsunuz...

Kenan hiç şöyle bir şey dedimi Lamia ben farkında değilmişim ama ben sana aşıkmışım seni seviyormuşum şimdi farkettim ama farkettiğimden çok geç kaldım ve hala seni çok seviyorum sana aşığım senin için herşeyi yaparım. hatta benim olmayan bu bebeğe bile baba olabilirim diyor mu hayır
ne diyor arabadaki konuşmalarını bir hatırlayım en çok kendime kızıyorum sana yaptıklarımdan dolayı çok geç kaldım filan dilan açık açık seni seviyorum demiyorki Lamia'ya yaptıklarından vicdan azabı çeken, pişman olan biri gibi konuşuyor... Fragmanda ne diyordu Lamia bana acıdığı için değil, çocuğuna hamileyim diye geri dönmesini istemiyorum. beni sevdiği ve istediği için geri dönmesini istiyoruma benzer bir cümle söylemişti... Kız haklı ...

Cavidan sırf Kenan'ı kaybetme korkusundan dolayı çocuk istiyor yoksa böyle bir düşüncesi hiç yok ama ne kadar istesede çabalasada bence çocukları hiç olmayacak... cavidan ve kenan hep kavga edip barışacaklar. evlilikleri böyle sürüp gidecek.. Taki kavga edip barışmakdan ikiside bıktığı zaman. benim fikrim Lamia yüzünden evlilikleri bitmiyecek...

real_rock
13-03-08, 14:23
rica ederim ama bu ikisinden birisi olacak sanırım kemal beye söyleyeceğini sanmıyorum ona söyleme cesareti olsaydı ilk önce bu cesareti kenana gösterip ona söylerdi öyle değil mi???:img-yes:

Kenan ve Kemal bey çok uzaklar cnm ya.Ne olursa olsun İkisi birbirine çok uzak yani Kenan a sölemesi için baya baya cesaretli olması lazim.Lamia dada o cesaret yok bence.Ama Kemal beye söleye bilir nede olsu aralarında birşey yok.

angels18
13-03-08, 14:26
Kenan ve Kemal bey çok uzaklar cnm ya.Ne olursa olsun İkisi birbirine çok uzak yani Kenan a sölemesi için baya baya cesaretli olması lazim.Lamia dada o cesaret yok bence.Ama Kemal beye söleye bilir nede olsu aralarında birşey yok.

zamanla belki cesareti yerine gelir bence cavidan lamiayı bulacak ve bişeyler söyleyecek yine gururunu kırmak isteyecek ama lamia izin vermeyecek sanırım işte o zaman bambaşka lamia olacak gibime geliyor
kemal bey bişeyler hissediyor lamia bu sırrı kardeşi bildiği makbuleye söyleyebildi kendisi söyledi kemal beye söylemez onu o kadar yakın görmüyor senin dediğin gibi birbirlerine çok uzaklar

real_rock
13-03-08, 14:49
zamanla belki cesareti yerine gelir bence cavidan lamiayı bulacak ve bişeyler söyleyecek yine gururunu kırmak isteyecek ama lamia izin vermeyecek sanırım işte o zaman bambaşka lamia olacak gibime geliyor
kemal bey bişeyler hissediyor lamia bu sırrı kardeşi bildiği makbuleye söyleyebildi kendisi söyledi kemal beye söylemez onu o kadar yakın görmüyor senin dediğin gibi birbirlerine çok uzaklar

Ya aslında Cavidan da Kenan ı çok seviyor ya.Ne yapıyorsa sevgisinden yapıyor.Cavidan ın birkez daha böle birşey apıcagını sanmıyorum ben.

a-y-s-e
13-03-08, 14:52
Arkadaşlar sizler Kenan'a Lamia'nın gerçeği söylemediğine çok kızıyor ve sinir oluyorsunuz Ama ne kadar doğru da olmada Lamia haklı... Lamia gibi Kenan'ı kendinden daha çok seven, gururlu biriyseniz sizde aynı şeyi yapardınız... siz kendinizi Lamia'nın yerine koymuyorsunuz. Lamia-Kenan 'ı değil Kendinizi-Kenan'ı görüyorsunuz...

Kenan hiç şöyle bir şey dedimi Lamia ben farkında değilmişim ama ben sana aşıkmışım seni seviyormuşum şimdi farkettim ama farkettiğimden çok geç kaldım ve hala seni çok seviyorum sana aşığım senin için herşeyi yaparım. hatta benim olmayan bu bebeğe bile baba olabilirim diyor mu hayır
ne diyor arabadaki konuşmalarını bir hatırlayım en çok kendime kızıyorum sana yaptıklarımdan dolayı çok geç kaldım filan dilan açık açık seni seviyorum demiyorki Lamia'ya yaptıklarından vicdan azabı çeken, pişman olan biri gibi konuşuyor... Fragmanda ne diyordu Lamia bana acıdığı için değil, çocuğuna hamileyim diye geri dönmesini istemiyorum. beni sevdiği ve istediği için geri dönmesini istiyoruma benzer bir cümle söylemişti... Kız haklı ...

Cavidan sırf Kenan'ı kaybetme korkusundan dolayı çocuk istiyor yoksa böyle bir düşüncesi hiç yok ama ne kadar istesede çabalasada bence çocukları hiç olmayacak... cavidan ve kenan hep kavga edip barışacaklar. evlilikleri böyle sürüp gidecek.. Taki kavga edip barışmakdan ikiside bıktığı zaman. benim fikrim Lamia yüzünden evlilikleri bitmiyecek...

Kelime kelimesine katiliyorum arkadasim
Aslinda Lamia dün beni cileden cikardi ama dedigin gibi yani Kenan'i kendinden bile cok seviyor
Makbule iyice sinirlerimi hoplatti ya
dengesizin baskani
Lamia'ya ahlak dersi vermek ona mi kalmis
Babasini cok düsünüyormus guya
Pehh o yanlizca kendini düsünüyor
Cemil kullansin sonuna kadar Makbuleyi cünkü hakediyor
Turuncu kafa ilk defa bi ise yaradi
Ama Lamia terketmiyor evi sanirim
Cünkü fragmanda o kadinla yine Makbulelerdeydiler sanirim
Birsey sorucam
Kenan fragmanda Cemil'e Niye cocugumun senden oldugunu söyledin??? mi dedi yoksa Niye Cocugun senden oldugunu söyledin mi dedi???

real_rock
13-03-08, 14:55
Birsey sorucam
Kenan fragmanda Cemil'e Niye cocugumun senden oldugunu söyledin??? mi dedi yoksa Niye Cocugun senden oldugunu söyledin mi dedi???

Niye çocugun senden oldgunu söyledin diyor.

batuhan_gumus
13-03-08, 16:46
ben bu diziyi her zaman takip edemiyorum...
ama bugun annem le diziyi netten izledik annem dizinin hastasi (kadin milleti):)
dün annem izliemememisti

bugunde netten rica etti bnde actim ve mecbur onunla izledim:D

bu bölümde en kizdim kisi makbule oldu
lamia ya nasilda cikisiti sen bnm babamin
karisisin diye haraket lerine dikkat et dedi
bnce cok sacma orda lamiya yi üzmenin
ne anlami vardi pek anlamadim
enise hanim kemal beyin kafasini karsitirdi
sinir kadin cok bencil bir bayan ya :img-pilot
lamia niye dahalen kenan cocugun onun oldunu
söylerim anlamadim bi türlü
nese güzel bi bölümdü beyendik
ailecek

bu arada ratingler de güzel gelmis sevindim
6 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 7,50 23,30
8 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,00 20,50

fragmanide izledim lamia galiba kemal beye söylüyor cocugun kimden oldunu

burju1907
13-03-08, 17:24
dünkü bölüm çok güzeldi makbule çok ama çok gıcığıma gitti...
Lamia ewden ayrılarak en iyisini yaptı..
Kenan ve Lamianın arabadaki sahneleri çok güzeldi.. ben o sahneden ümitliydim.. keşke lamia ewet deseydi...
haftaya olan fragmanı izledim..tam istediğim gibi fragmanı gösterdiler... KEnan cemil kavga ediyo...
cavidanlada kavga edio kenan çok güzel sözler söledi...
suzanın çıkmasına sewindimm...bklm neler olcak
BİŞİ SÖLİCEM LAMİA FRAGMANDA SENİ SEVİYORUM DİO ONU KİME DİOO ACABA YOKSA BEN Mİ YANLIŞ DUYDUM ACABA....???

merveci
13-03-08, 17:34
bu dizi en sonunda beni kalpten götürcek:img-cool2
etrafta dolu yalan,kandırmaca kim kimi seviyor bellı deıl
mutlu bır çıft yok,her bölüm ağlatıyorlar
bi bölüm şöyle oh be diyip sevinemedik
ama herseye ramen güzel bir bölümdü ona dıyecek yok her zamanki gbi..

lamiaya bu bölüm acaip derece de kızdım!(son bölümler de hep kızıyorum!)

bırazcık ınsan gururunu bı kenara bırakır yha
böyle gururmu olur olan seyırcilere oluyor:icon_sorr
hele o arabadakı konusmada bittim resmen kenan yaklaşmak istiyor lamıa bı açık kapı bıraksa atlıcak boynuna ama yok gururlu kızımız gene devam ediyor

düşündükçe sınır oluyorum
gelelim makbule hanıma vallah bı ara ekranın içine girip bu kızı gırtlaklamayı bile düşündüm diyebilirm..ne oyle ayaını denk al fılan demeler anne havalarına girdi o lamıayı bıraksın da gözünü açsında baksın bı kendıne.. cemile yıne açtrdı ağzımı:D
cemılde az değil makbuleye bu yandan acıyodum ama ne acıcam
annem dıo en sonunda makbule cemilide şişlicek:img-hystebencede oyle olucak

cavıdan ahh cavıdan fırsatçı kadın ama napsın seviyor oda ama sevmesın kenan lamıanın:P:img-in_lo
baya fena oldu cavıdanda bu bolumde kenanla gene ıpler kopuyor ooohh olsun

enisenınde azına sağlıkk en sonunda hayırlı bişey yaptı

fesatlığı hayra vesile oldu lamıa evden gidioo:D o kadar laf soleseler bnde anında gıderdIm
sıradakı bolumu büyük bir heyecanlaa beklıorm:img-yes:

ayseaskoyunu
13-03-08, 17:53
dizinin iyi takipcilerinden biriyim bende hicbi bolumu kacirmadim bugune kadar sanirim
bugun yeni bolum fragmanini izledim yine guzeldi ama orda bikac seye kafam takildi
-lamia en sonlara dogru kenan diyo niye diyo anlamadim
sanirim cocugun babasinin kenan oldugunu soyluo orda birisine(kemal bey olabilir)
-lamia birda seni cok ozledim diyo bunuda kenana soyleyecegini hic sanmiyorum ama neyse bence suzana diyo onuda
sizin fikirleriniz ne bunlarla ilgili?

gzn
13-03-08, 18:13
bu dizi beni öldürcek ya çok acıklı:img-yes:
fragmanı bende izleyemyrm site açılmıyr umrm en ykn zamanda açılır.
lamia kenana gerçeği sylemck gibi gözkyr..ahh ahh nolck bu dizinin sonu ,umarm mutlu biter..kitaba göre gtmyrlar diye okmştm biryerde doğru mu?

dipsomania
13-03-08, 18:59
:img-yes: 27 bölüm sonra cavidanı da anlamanıza çok sevindim arkadaşlar.. gördümki hakverenler çoğunluk olmuş..afifey le olan sahneleri çok içten ve samimiydi.. evet ne yapsa sevgisinden yapıyor ve bence aşk için insan gurununu bazen ikinci plana atabilir. aşk herşeyden önce gelir çünkü.. kimse katlanmazdı bu kadar acıya.. hele ki bööle bi kadın asla.. bence lamia gururumda gururum diye sayıklarken ağzını havaya açacak ve kaybedecek kenanı.. lamia burada kaybediyor zaten..olan benim bitanem kenana a olcak. ben cavidanın yerinde olsam parçalamıştım çoktan lamia yı.. hangi kadın katlanır yani ? ayrıca hoş bişiy mi yani evli bi adamın boyna gidip başka biriyle buluşması. hiçbirimiz aşık olduysan git tabii kocacım demezdik herhalde. cavidanın iş kadını oluşu bizi bu önyargıya sürükledizaten. ben kendisini binbir gecedeki onur a benzetiyorum tarz olarak. onun kadını gibi bişi... yönetici ve duygularını bastıran bi kadın.. ama sonunda ur falan çıkartcak içine ata ata.. bencede bi dosta çok ihtiyacı var..dünkü bölüm süperdi.. ben yine en çok kenanıma üzüldüm.. kenan sahneleri arttıkça ratingler tavan yapıyor dikkatinizi çekerim..:img-wink:

(BuRcUu)
13-03-08, 19:00
Makbule ve babası dün yine benii sinir etmekten başka bişii yapmadılar.. Makbule kendinii ne zannediyor.. Dengesiz şey.. Cemil dalaga geçiyor,duygularını altüst edicek gör bakalım sonra sen olucakları.. Babasına karşı geliyor Cemil'i görebilmek için Cemil'in de çok umrundaydı..
Lamia'ya çatıyor ne hakkı var anlamış değilim.. Şunu yapma bunu yapma.. ne işin var onunla fln.. Ne diye böyle şeyler sorma gereği duyuyor bilmiyorum..

Kemal Bey ayrı bir alem zaten.. Enise'nin dolduruşlarına geldii Lamia'ya hesap soruyor.. Görevini unuttu sanırım.. Lamia'nın eşi değil çocuğunun babası olucaktı.. Hatırlar herhalde kısa zamanda.. Aslında duygularının böylece farkına vardı.. Yemek sahnesii hiç hoş değildi zaten.. Lamia Kemal Bey konuşmam lazım diyor hayır.. Kaale bile almadıı kızı.. Yalnız Lamia qitmeyecek.. Fragmandan bu anlaşılıyor.. Gidebilseydi keşke..

Cavidan'a gelince.. Onu biraz ezik gördüm doğrusu.. Kenan'ın bebeğinin olmasıı ve Lamia'dan olmasıını kaldıramadı.. Hemen bebek istiyorum fln.. sırf Lamia'nın bebeği Kenan'dan diye.. Hiç inanasım gelmiyor onun bebek istediğine.. dileriim bu karar ertelenir bir de bebek çıkmasıın şimdi.. Herşey daha da zorlaşıcak..

Lamia-Kenan.. araba içindekii sahneler.. Çok güzeldi.. Herşey değişebilirdii ama Lamia Hanım'ın gururu saolsun.. :( Kenan ne güzel konuşuyordu bir daha bu sahneyii ne zaman görebilicez merak ediyorum..

_hnd_
13-03-08, 19:06
bu bölüm
Makbulenin en uyuz halleri olduğu bölüm
Lamia o evden yaşasa bile artık huzurlu olamaz bence hep dışlanıcak
Kenanla Lamia arabadaki sahneleride çok hoştu
önceden Kenana kızardım hep dengesizliği yüzünden Lamiaya bir adım atmadığı için ama şimdi Lamiaya kızıyorum Kenan o kadar çok adım attıki Lamia hep geri çevirdi
fragmanda Suzan geli Lamia dertleşcek birini buluyo sonunda Makbule Cemilin öldürdüğünü öğreniyo Cemilde Makbuleyi susturmak lazım diyor bence Cemil bu nedenle Makbuleyle evlenicek
birde Kenan Cemilin yakasına yapışmış çocuğumun mu diyor orda yoksa çocuğunmu diyor onu anlayamadım keşke çocuğumun dese ama nerdeee daha kaç bölüm Kenan öğrenemezz
bu gidişlede zaman atlaması yapılcak gibi

burju1907
13-03-08, 19:10
ya arkadaşlar fragmanda lamia seni çok seviorum mu dio özlüorum mu dio ne dio....ya anlayamadım kime dio onu bide malum site açılmıo açsamda baksan offf:(

ayriyeten kemal beye aferinn...
lamiaya neler dedi öle...
dedi ya neden sana bu kötülüğü yapan kişinin çocuğunu istedin..çocuğa hep bakdıkça o adamı hatırlıcaksın....hep o anı hatırlıcan diee....
bide sen o adamı unutmak istemiyosun dedi ya ewet lamia istemiosun Kenanı unutmak istemiosun artık şu gururunu 1 kenera bıraksan gurumda gururum yedin bitrdin bni yaa....
Kenan hep açık kapı bırakıo lamia 1 hareket yapsa kenan atlıcak boynuna ama kızda tık yok inş. bu suzan abla bişileri halleder...:(

gezgin haluk
13-03-08, 19:19
valla ben ikinci defa yazıom buraya. annemle izliom bende ama galiba hiç erkek yok buralarda.. bu makbule denen şeye tahammül edemiycem artık. bencede gidip korku filmi yapsın. cemilide onunla evlendirip ikisini birbirine bağlıyıp döve döve tedavi etsinler bence. piskopatın önde gidenleri bee. lamia yaya zaten allah akıl versin. kıt kafasıyla kendini maceradan maceraya attı. böle sümüklü, inadından kurumuş kızı kenan napsın zaten.. bana göre kenan alsın cavidanı gitsin yurtdışına hayatını yaşasın. ben erkek olarak dibine kadar cavidan diyorum hiç deilse adamın kıymetini biliyo. güzel, parası var, taşgibi kadın.. lamia nın yaptıkları yeter artık.. BU NE BE ! FENALIK GETİRDİ ADAMA

maa-cd
13-03-08, 20:33
arkadaşlar hepiniz lamia'nın gururundan dolayı öyle yaptığını söylüyorsunuz
oysa lemia bunu kenan'ı korumak için yapıyor
bkz cemil onu tehdit ettiğinde yapmayın hayatı mahvolur dedi
bu lafın üstüne hala gururdan bahsediyorsanız pes diyorum:img-cool2

(BuRcUu)
13-03-08, 20:42
Lamia Kenan'ı koruyor evet ama bir taraftan da çocuğunu ondan saklıyor.. ona haksızlık ediyor bence.. Onunda bilmeye hakkı var.. bilse belkii herşey değişicek daha farklı olucak.. Lamia şu an için Kenan'ı koruyor.. İlk öğrendiği an kimse bilmeden Kenanla paylaşsaydı bunların hiçbiri olmazdı..

burju1907
13-03-08, 20:49
Lamia Kenan'ı koruyor evet ama bir taraftan da çocuğunu ondan saklıyor.. ona haksızlık ediyor bence.. Onunda bilmeye hakkı var.. bilse belkii herşey değişicek daha farklı olucak.. Lamia şu an için Kenan'ı koruyor.. İlk öğrendiği an kimse bilmeden Kenanla paylaşsaydı bunların hiçbiri olmazdı..

Adaşım sana katılıorum:) tamam kenanı korumak için yapıo ama lamainın 1 tarafta da gururu war bnce...((:

maa-cd
13-03-08, 20:53
arkadaşlar gurur herşey de gurur vardır evet lamia'da biraz fazla gibi
ama kenan'ın da hataları var ilk beraber olduklarında nişanlılığını sakladı
bence lamia kenan'dan daha fazla acı çekiyor
kenan lamia'ya sinirlenince hemen soluğu cavidan'ın yanında alıyor
ama lamia kenan'dan başkasını hiç düşünmedi

_hnd_
13-03-08, 21:07
Lamia Kenanı korumak için yapıyo
ama ona acı çektirerek onu günden güne eritiyor
ve her ne olursa olsun Lamia kimi korursa korun Kenanın çocuğunu saklamaya hakkı yok

maa-cd
13-03-08, 21:12
ewet lamia'nın bebeği söylememesine bende kızıyorum
benim söylemek istediğim bunu gururundan değil ona olan aşkından yaptığı

burju1907
13-03-08, 21:17
arkadaşlar gurur herşey de gurur vardır evet lamia'da biraz fazla gibi
ama kenan'ın da hataları var ilk beraber olduklarında nişanlılığını sakladı
bence lamia kenan'dan daha fazla acı çekiyor
kenan lamia'ya sinirlenince hemen soluğu cavidan'ın yanında alıyor
ama lamia kenan'dan başkasını hiç düşünmedi

Bak bu doğru lamiaya ne zaman kızıp sinirlense gerçektende hemen cavidanın kollarına koşuoo...ama bn kenanı anlamıorum Lamiayı düşünebilirken nasıl cavidanla şaapabilio((:... anlamıorum gerçekten kenanı...:(
Laminın bncede hakkı yok sonuçta oda kenanın çocuğu 1 yerde
Ayrıca;
Kenan hala Lamia'yı sevdiğini sölemedi.. bide Lamia hala Kenanın onu sevdiği için deil ona acıdığı için beraber olmak istediğini sanıo...
Kenan 1 kere sölese sevdiğini... :( faragmandada lamia zaten diodu bana acıdığı için deil beni sevdiği için bnle birlikte olmasını istiorum gibi bişiler diodu Suzana...

maa-cd
13-03-08, 21:20
Bak bu doğru lamiaya ne zaman kızıp sinirlense gerçektende hemen cavidanın kollarına koşuoo...ama bn kenanı anlamıorum Lamiayı düşünebilirken nasıl cavidanla şaapabilio((:... anlamıorum gerçekten kenanı...:(
Laminın bncede hakkı yok sonuçta oda kenanın çocuğu 1 yerde
Ayrıca;
Kenan hala Lamia'yı sevdiğini sölemedi.. bide Lamia hala Kenanın onu sevdiği için deil ona acıdığı için beraber olmak istediğini sanıo...
Kenan 1 kere sölese sevdiğini... :( faragmandada lamia zaten diodu bana acıdığı için deil beni sevdiği için bnle birlikte olmasını istiorum gibi bişiler diodu Suzana...

sorun da burda zaten hep yanlış düşünüyorlar
ikisi de gururundan birbirleri ile doğru düzgün konuşamıyor

burju1907
13-03-08, 21:27
nereye varcak Kenan ve Lamianın sonu bilmiorum walla... nasıl birleşirler.artık..bide fragmanı izlicem ama malum sitede açılmıo kafayı yicem yaaa....:(

Kenan Allah bilir ne zaman öğrencek kendi çocuğu olduğunu 1de nasıl öğrencek ...
bazılarınız faragmanda kenan cemilin yakasından tutarken neden çocuğumu neden çocuğu kendin olduğunu söledin dior dün akşam dizi bittikten snra anlayamadım:(

gerçi öğrense fragmanda çöt die gösteririler ama:(

angels18
13-03-08, 21:30
Ya aslında Cavidan da Kenan ı çok seviyor ya.Ne yapıyorsa sevgisinden yapıyor.Cavidan ın birkez daha böle birşey apıcagını sanmıyorum ben.

lamiayı bir yalnız yakalasın veya karşılaşsınlar kesin zehrini akıtacak yine bence sevmiyor onun kisi tutku kenanı tam olarak avucuna alamadı o yüzden kenana çok değer veriyor kendini kaybediyor bazen ben cavidanın sevgisine inanmadım cemilin babasıyla konuştuğu sahne var ya işte orada dedim ki demekki herkes cavidanın sevgisine inanmıyor cavidan kenanı sıradan bir insan olsaydı severmiydi acaba çok zor çokk cavidan ne yaparsa yapsın bencillğinden yapıyor bu bebek istiyorum demeside öyle sırf kenanı kaybetmemek için lamianın olayını duyduktan sonra söyledi bunu neden daha önce bu isteğini belirtmemişti lamianın kenana olan sevgisini kıskanıyor lamiayı kıskanıyor herşeyden önce(saçmaladı mı biraz ne:) )icon_whis:img-yes:

burju1907
13-03-08, 21:35
lamiayı bir yalnız yakalasın veya karşılaşsınlar kesin zehrini akıtacak yine bence sevmiyor onun kisi tutku kenanı tam olarak avucuna alamadı o yüzden kenana çok değer veriyor kendini kaybediyor bazen ben cavidanın sevgisine inanmadım cemilin babasıyla konuştuğu sahne var ya işte orada dedim ki demekki herkes cavidanın sevgisine inanmıyor cavidan kenanı sıradan bir insan olsaydı severmiydi acaba çok zor çokk cavidan ne yaparsa yapsın bencillğinden yapıyor bu bebek istiyorum demeside öyle sırf kenanı kaybetmemek için lamianın olayını duyduktan sonra söyledi bunu neden daha önce bu isteğini belirtmemişti lamianın kenana olan sevgisini kıskanıyor lamiayı kıskanıyor herşeyden önce(saçmaladı mı biraz ne:) )icon_whis:img-yes:

yok canım saçmalamadın bende cavidanın sevgisine inanmıorum herşeyi elde etmeye alıştığı için kenanı da elde etmeye çalışıo işte...
daha önce warmıydı çoçuk fikri yoo...
özge özdere sormuşlar cavidan yerinde olsaydınız napardınız diye oda
- Kenanın mutlu olmasını isterdim ondan ayrılırdım gibisinden bi cvp wermişşş..((:

angels18
13-03-08, 21:42
yok canım saçmalamadın bende cavidanın sevgisine inanmıorum herşeyi elde etmeye alıştığı için kenanı da elde etmeye çalışıo işte...
daha önce warmıydı çoçuk fikri yoo...
özge özdere sormuşlar cavidan yerinde olsaydınız napardınız diye oda
- Kenanın mutlu olmasını isterdim ondan ayrılırdım gibisinden bi cvp wermişşş..((:

sağol canım ya rahatladım biraz yazdıklarınla
nese evet öyle bir isteği yoktu sırf lamianın hamile olduğunu kenandan olduğunu duyunca istedi lamiayı kıskandığı için kenan öğrenir diye korktu ve çocuk istedi kenan ondan ayrılmasın onu bırakmasın diye çocuk bir neden olsun diye çocuğu kullanacak resmen ya ne kadar doğru bu kenanda lamiaya kızıyor cavidanla yaklaşıyor lamiayı severken cavidanla birlikte oluyor nasıl bir tezatlıktır bu cavidanın yerinde lamiayı mı hayal ediyor acaba merak ediyorum ama kitaba göre cavidanın çocuğu olmayacak dimi

4ewerbrucas
13-03-08, 21:49
ya arkadaşlar kenanın sevdiğini söylemedi diyorsunuz ama söylemese bile birçok kez beli etti yani anlamamak için salak olmak gerekir ayrıca herkes anladı kenanın lamia"yı sevdiğini lamia hariç yani illa seni seviyorum demesi mi lazım bunu mu bekliyor lamia anlamıyorum hangi acıyan insan ayağına kadar gelip seni götürmeye geldim der,çocuğun cemilden olduğunu duyunca kıskançlıktan naptığını bilmez en basiti dün lamiaya seni düşünmekten kendimi alamıyorum dedi yani seni seviyorum demesine gerek kalmadı bence kenan hareketleriyle birçok kez belli etti sadece lamia gururundan anlamak istemedi bu kadar basit bence:img-yes:

burju1907
13-03-08, 21:55
sağol canım ya rahatladım biraz yazdıklarınla
nese evet öyle bir isteği yoktu sırf lamianın hamile olduğunu kenandan olduğunu duyunca istedi lamiayı kıskandığı için kenan öğrenir diye korktu ve çocuk istedi kenan ondan ayrılmasın onu bırakmasın diye çocuk bir neden olsun diye çocuğu kullanacak resmen ya ne kadar doğru bu kenanda lamiaya kızıyor cavidanla yaklaşıyor lamiayı severken cavidanla birlikte oluyor nasıl bir tezatlıktır bu cavidanın yerinde lamiayı mı hayal ediyor acaba merak ediyorum ama kitaba göre cavidanın çocuğu olmayacak dimi

cavidan bnce hamile kalmaz sanmam ya senaristlerin böle bişey yapıcağını sanmam...böle bişi olmaz..
Kenan sevdiğini belli ettide.. kenan dedi ya arabada sana yaptıklarım için kendimi çok şuçlu hissediorum gibisinden bişiler dedi

4ewerbrucas
13-03-08, 21:59
cavidan bnce hamile kalmaz sanmam ya senaristlerin böle bişey yapıcağını sanmam...böle bişi olmaz..
Kenan sevdiğini belli ettide.. kenan dedi ya arabada sana yaptıklarım için kendimi çok şuçlu hissediorum gibisinden bişiler dedi

ewt öyle dedi kenan bir yandna sevgisini gösteriyor bir yandan da mahvediyor lamia bu yüzden inanmıyor olabilir ama inanması gereken çok zmanalrda oldu bence kenan bir kere onu çağırmıştı ya sana beste yaptım diye yani sevmeyen biri niye beste yapsın ki

angels18
13-03-08, 22:06

yani kitaba göre nasıl acaba ben okumadım yani hamile kalıyormuydu cavidan
kenan sevdiğini belli etti ama lamia ile birlikte oldu ya onun sonrasında beni sevmediğini söyle lamia yaşadıklarımız bir macera gibisinden bişey söyledi ya kenan yani aşk dudaktan kalbe benim için inmeyecek demişti ya lamiaya keşke başta öyle söylemeseydi bu bölüm belli etti sevdiğini ama herşey için çok geç ya ikiside suçlu kimseyi korumuyorum yanlış anlamayın sakın lamiada kenanda hata yaptı kenan gidip cavidanla nişanlandı hiç sevmediği halde hemde.....

4ewerbrucas
13-03-08, 22:12
yani kitaba göre nasıl acaba ben okumadım yani hamile kalıyormuydu cavidan
kenan sevdiğini belli etti ama lamia ile birlikte oldu ya onun sonrasında beni sevmediğini söyle lamia yaşadıklarımız bir macera gibisinden bişey söyledi ya kenan yani aşk dudaktan kalbe benim için inmeyecek demişti ya lamiaya keşke başta öyle söylemeseydi bu bölüm belli etti sevdiğini ama herşey için çok geç ya ikiside suçlu kimseyi korumuyorum yanlış anlamayın sakın lamiada kenanda hata yaptı kenan gidip cavidanla nişanlandı hiç sevmediği halde hemde.....

bence kenanın tek suçu sevdiğini geç anlaması bide lamia ile arası her kötü olduğunda cavidana koşması lamainın suçu ise aşırı gurur yapması bide çocuğun babasının kenan olduğunu saklaması ztn artık bir bilmeyen kenan kaldı:img-hyste

real_rock
13-03-08, 22:19
:img-yes: 27 bölüm sonra cavidanı da anlamanıza çok sevindim arkadaşlar.. gördümki hakverenler çoğunluk olmuş..afifey le olan sahneleri çok içten ve samimiydi.. evet ne yapsa sevgisinden yapıyor ve bence aşk için insan gurununu bazen ikinci plana atabilir. aşk herşeyden önce gelir çünkü.. kimse katlanmazdı bu kadar acıya.. hele ki bööle bi kadın asla.. bence lamia gururumda gururum diye sayıklarken ağzını havaya açacak ve kaybedecek kenanı.. lamia burada kaybediyor zaten..olan benim bitanem kenana a olcak. ben cavidanın yerinde olsam parçalamıştım çoktan lamia yı.. hangi kadın katlanır yani ? ayrıca hoş bişiy mi yani evli bi adamın boyna gidip başka biriyle buluşması. hiçbirimiz aşık olduysan git tabii kocacım demezdik herhalde. cavidanın iş kadını oluşu bizi bu önyargıya sürükledizaten. ben kendisini binbir gecedeki onur a benzetiyorum tarz olarak. onun kadını gibi bişi... yönetici ve duygularını bastıran bi kadın.. ama sonunda ur falan çıkartcak içine ata ata.. bencede bi dosta çok ihtiyacı var..dünkü bölüm süperdi.. ben yine en çok kenanıma üzüldüm.. kenan sahneleri arttıkça ratingler tavan yapıyor dikkatinizi çekerim..:img-wink:

Arkadaşım Yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.Çok dogru söylüyorsun.İnsan aşık olunca bezen gururunu ikinci plana atabilir dedgin gibi.Bende çok dikkat ettim her bölümde Cavidan suçlanıyor sanki Lamia nın hiç suçu yokmuş gibi.

4ewerbrucas
13-03-08, 22:26
[QUOTE=real_rock;6374073]Arkadaşım Yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.Çok dogru söylüyorsun.İnsan aşık olunca bezen gururunu ikinci plana atabilir dedgin gibi.Bende çok dikkat ettim her bölümde Cavidan suçlanıyor sanki Lamia nın hiç suçu yokmuş gibi.[/QUOTE

bende katılıyorum dün çok üzüldüm cavidan çok yalnız kaldı bence içindekileri bir türlü söylemiyor bide lamianın bebeğinin kenandan olduğunu öğrendi üzülüyorum cavidan ya:icon_sorr

angels18
13-03-08, 22:39
bence kenanın tek suçu sevdiğini geç anlaması bide lamia ile arası her kötü olduğunda cavidana koşması lamainın suçu ise aşırı gurur yapması bide çocuğun babasının kenan olduğunu saklaması ztn artık bir bilmeyen kenan kaldı:img-hyste

aslında anladı ama söyleyemedi kendine itiraf edemedi aşkı bir türlü dudaklarında kalbine indiremedi maalsef en büyük hatası bu olsu geç kaldı herşeye geç kaldı ben cavidana koşmasını yanlış buluyorum arkadasalr cavidan seviyordur sevgi gösterisi başkadır bilemem ama ne olursa olsun cavidanın sevgisini kenan suistimal ediyor cavidanı kullanıyor bana öyle geliyor nedense lamia ile arası kötü olunca hemen cavidanla birlikte oluyor ve ben o zaman çok üzülüyorum cavidan bunu yanlış anlıyor mesela bana değer veriyor o yüzden benimle birlikte oluyor diye düşünüyor ama işte öyle değil kenan sırf lamiaya kızgın olduğu için cavidana yaklaşıyor bu kötü kenanın yaptığı hala daha yapmakta olduğu davranış kötü bir davranış bence böyle olmaması gerekiyor ona kızgın olduğu için çocuk istediğini söyledi cavidanda lamianın çocuğunu duyar duymaz çocuk istediğini söyledi bir nevi çocuğu kullanıyor bence kenanı kaybetmekten korktuğu için böyle yapıyor bu da çok yanlış lamia söylemedim keşke söyleseydi söylemediği için yanlış yaptı buda lamianın yanlış bir davranışıdır bana Göre ama kenanında bebeğin 4 aylık olduğunu öğrenince hemen cemilden şüphelenmesi iyi bişey değildi sonucta cemil ile lamiayı hiç görmedi sadece afife ile cemilin söylediklerinden kuşkusunu besledi ve doğruladı kendisi aklına gelmedi sonuçta lamia ile bir birliktelik yaşadılar bence aklına gelen ilk soru bu bebek benim bebeğim olabilir mi??diye sorabilirdi kendisine ama sormadı bu da yanlış bunlar benim düşüncem arkadaşlar sadece belirtmek istedim

4ewerbrucas
13-03-08, 22:57
hımm bak kenanın şüphelenememsine bende anlam veremiyorum yani bebeğin cemilden olduğuna inanması çok saçmaydı ne biliyim aklına gelmesi lazım bu kızla benimde aramda bişeyler oldu benden olabilir mi diye ama yok bu kenan saf geldi saf gidicek...

angels18
13-03-08, 23:05
hımm bak kenanın şüphelenememsine bende anlam veremiyorum yani bebeğin cemilden olduğuna inanması çok saçmaydı ne biliyim aklına gelmesi lazım bu kızla benimde aramda bişeyler oldu benden olabilir mi diye ama yok bu kenan saf geldi saf gidicek...

saf değil de inanmak istediği o oldu kuşkuları o yöndeydi çünkü tamam gerçekten öyle bişey var herşey onu gösteriyor dedi ve inandı lamiaya hiç sormadı hayır lamia yapmaz öyle bişey demedi çünkü lamiayı seviyor aşık ama bir o kadar da nefret ediyor eee aşkda nefrette ince bir çizgü değil mi zaten aklına kendisi bu yüzden gelmedi işte

ceroshkoo
15-03-08, 09:53
ya şu makbule hem saf hem sinir..Lamia gitsin o evden sokaklarda yaşasın daha iyi ya..keşke evlenmeseydi ya çok düşüncesizlik yaptı .. o Cavidan ayrı bir dert onada yazık hepsine yazık hapishanedeki abla geri dönüyo ya çok merak ediyorum ne olucak

4ewerbrucas
15-03-08, 12:11
saf değil de inanmak istediği o oldu kuşkuları o yöndeydi çünkü tamam gerçekten öyle bişey var herşey onu gösteriyor dedi ve inandı lamiaya hiç sormadı hayır lamia yapmaz öyle bişey demedi çünkü lamiayı seviyor aşık ama bir o kadar da nefret ediyor eee aşkda nefrette ince bir çizgü değil mi zaten aklına kendisi bu yüzden gelmedi işte

işte bu sözüne katılıyorum sonuçta bence de nefret bile sevgi göstergesi kenan lamiayı o kadar çok seviyor ki bir o kadar da nefret ediyor ama fragmanda gösterdiği kadarıyla cemilden oduğunada inanmıyor artık ah kenan senin çocuğun ya bir öğrenemeyen o kaldı ztn suzan abla bile anladı:img-icecr

_hnd_
15-03-08, 13:55
yanlış bilmiyosam Kenaın Lamianın bebeğinin 4 ay dan falza olduğunu biliyo
bunu bildiği halde neden bi kere olsun kendinden şüpe etmiyo ilk kendinin gelmesi lazımdı aklına
şimdi Kenan kızını görüncemi anlıcak onun çocuğu oldunu bence dizide öle olmıcak biri sölicek onaa

_keremcemim_
15-03-08, 13:59
Yeni Bölümü Iple cekiyorum desem yeridir
Bakalim Kemal Bey Lamiayi birakicakmi ? Benim istegim bir an önce o Evden ayrilmasi.:icon_whis
Makbuleden artik Nefret ediyorum! Kiskanc Huysuzun teki. Cemil ona nasil katlaniyor anlamiyorum.
Cemil güya Hastayken yok ben yinede geleyim felan demiyormuydu valla deliricektim...
Lamia cok gurur yapiyor neden Bebegin Kenandan oldugunu söylemiyor anlamiyorum..
Kenana gelince onada cok kiziyorum Lamiaya asik ama Teselliyi baskasinda ariyorur (Cavidan).
Sayit Pasaya gelince Cemille olan Diyaloglarinda Gülmekten kiriliyorum cok komikler ya :D
Cemil Adami delirtiyor resmen :) :img-hyste

killer50
15-03-08, 14:15
offfff ya ne güzel persembe günü up uzun yorumumu yapmistim, sonra gönderiyodum bi baktim dizifilm yok gitmis gene,bende sinirlendim hala bugun yeni girdim dizifilm forumuna, ya ben o gün yazdiklarimi nasil hatirlayim simdi...

o heyecanda kalmadi, laf üretememki ismdi neyse baslayim belki gerisi gelir...

önce gecikmis bölüm yorumum:

cavidanin ögrenmesi pek hatta hic bisey degistirmedi, sadece cavidanin gecikmis pismanligi disinda.
lamiayi kiskanip cocuk yapmak istemesi sasirtmadi beni...
tipik türk kadini...yani tr kadinlari kiskanc oluyorya o bakimdan...:icon_whis

cemil yapti gene yapacagini, ama ilerki bölümde basini gömmesi bile yardimci olmayacal:img-cool2

gelelim en can alici sahneye:
kenan- lamia ve birde araba:img-hyste

kenanin lamianin kapisina gelmesi düsündürücü...
lamianin aslinda cekinmesi tedirgin olmasi etraf yada kocasi degil kenana olan zaafi...yani kendine hakim olamayacagindan korkup tedirgin oldu...

lamianin yengesine simdiye kadar ilk defa katilmisimdir:
lamia insanin gözünün icine baka baka yalan söylüyor...
kenan o kadar ilimser o kadar güzel bi sekilde sorduki lamianin orada dogruyu söylemesi gerekiyordu ama nerdeeeee...:img-in_lo

peki ya kenana ne demeli:

ya bi karakter bu kadarmi aptal yerine konulabilirki.resmen kenanin lamiaya su soruyu sormamasi ve birazdan asagida belirtecegim konuyu düsünmemesi beni cildirtti:

"lamia sen bir bucuk iki aylik evlisin ama, bebegin cinsiyeti bile belli, kiz...
yani senin hapiste kaldigin sürede var demekki hapse düsmeden hamile kaldin"

kenanin aslinda en basinda düsünmesi gereken sey...

eger bu bebek kizsa lamia hapisden önce hamile kaldi...

demekki 4 secenek var:

1.cemil
2.nisanlisi
3.ben yani kenan
4.gizli sevgilisi

lamia cemili yalanladi, nisanlisiylada zaten evlenmek istemiyordu...

demekki geriye iki secenek kaliyor ben ve gizli sevgilisi...

lamia ya kenandan bu derece nefret ediyor yada onu o kadar cok seviyoki, ona bu kötülügü yapiyor...

kenan duygularini ilk kez bu kadar su yüzüne vurdu ama karsisinda duygudan asktan eser kalmamis bir kadin buldu...
ya gurur murur bir yana, lamiaa anne olacak ama o bebeginden cok kendini düsünüyor, bir anne icin hayatta en degerli sey bebegidir ama lamianin henüz bebegiyle konustugu ona dert anlattigi bir sahne bile yok, zaten bebegini düsünse kendi gururundan cok cocugunun gercek babasiyla büyümesini saglar...
ama nerdeeee...
bide lamianin kenanin arabasindan indikten sonra kosmasida ayri bir düsüncesizlik.yani hamile bir kadinin kosusumu bu...

sira fragmanda:

suzan ablam gelmis hos gelmis, icerdeki suzanla bu suza narasinda büyük fark var...
lamia gercegi onada anlatti, ortanin delisi bi kenan kaldi...
madem lamia o kadar gururlu neden evi terk etmedi...
haaa tabi simdi bebegi icin kalmistir, yani simdiye kadar bebegini düsünmeyen kadinin bebegini düsünesi geldi ama yanlis yerde ve yanlis adam yaninda...

lamialar neden kenanlarla ayni mekanda ve neden bu kadar $iklar...
yoksa makbuleyle-cemil nisanlaniyormu:img-hyste

neyse lamianin telefonda kime seni cok özledim dedigini merak ettim ama kimse ümitlenmesin bu kenan degil...
fragman sonunda lamianin öyle bi kenan deyisi varki belkide hatasini farketti...

cavidanda hamile kalmayacak insallahbyebye

ALIMLIveCEKICI
15-03-08, 14:53
su makbuleye gule gule oldum valla. babasi gitmiyceksin cemile dedi o gene gitti:happy0064

evet ve sanirim lamianin cepesinde pismanliklar basladi goruyorsunuz iste gurur hic bir ise yaramiyor , ee son pismanlikta vayda etmiyor. ama lamia sanirim o evden gidemicek bugune bugun kemal dedenin karisi kendisi. ustelik adam cagiz kendi cocuguymus gibi lamianin dogurmasini dort gozle bekliyor. ah lamia vah lamia yan derdine simdi bi hapisten cikip obur hapise girdin. ama asil korku makbule ogrenirse cemilin lamiaya sirilsyklam asyk oldugunu sanirim ikisinide dograr valla bu kizin bakislari cok korkunc bian korku film seyrediyorum sandim.

tabi lamianin son umudu cemil belki cemil onu bu evden kurtarir. ne kotu ama attigin her adim izleniyor lamiayi resmen esir aldilar o makbule ve babasi ya inanilir gibi degil.

su avive kenanin kardesi olarak giren, gereksiz bi ayrinti o oyuncuyuda hic begenmiyorum zaten.olmasa daha ii olur cinsinden bana gore kipki cavidan gibi ah ah onun yerinde baska birisi oynucaktiki gorsen oyunculuk nasil yapilirmis ah ah yazykk etmisler bence.

ve ve.. burda dizide cemil karekterini sevmem lazim ama elimde degil cunku yigit ozsener cok cekici yaa ben onu kivir kivir saclariyla bile sevmistim ne alakasi varsa simdi laf olsun iste...

burju1907
15-03-08, 15:26
Kenan la cavidan kavga ediyor afife yüzünden afiyeyi seviorumm hehehe:)
Kenan Cavidana ben senin yönettiğin fabrikalar değilim ben HÜseyin Kenananım gibi bi laf etti yanlış hatırlamıyosam çok güzeldi..
Suzan ablanın gelmesine sevindim Suzan abla Bile anladı Kenandan olduğunu Kenan saf saf gezsin ortalıkta..

Suzan abla inş herşeyi halleder Lamiaya bebeğin ondan olduğunu söylesen senin çeker götürür diyordu ama Lamia hala Kenanın onu sevdiği için deil acıdığı için onla beraber olmak istediğini sanıyor..Kenan yine Lamiayı sevdiğini belirtmeye çalıştı arabada ama lamia anlamadı...ama kenanda arabada lamiaya sana yaptıklarımdan dolayı kendimi hala şuçlu hissediorum dedi... lamia hala ona acıdığını düşünüyorr...

Kenanla cemil de kavga ediyodu Kenan Cemilden hakkından gelir şincik bakalım Kenan çocuğun neden senden olduğunu söyeledin diince Cemil ne dicek acaba Lamiayı sevdiğini falan mı dicek??
bende Makbuleye uyuz oldum inş. Lamia bir daha ewe dönmez... Makbule cemilin öldürdüğünü öğrendi... bakalım Makbulenin ağzını nasıl kapatacak.....1 de evlenmeyi istermiş. yoksa seni ihbar ederim falan.:img-hyste...
bu arada bende Cavidana acıyorum ve Kenanın bide Lamiya kızıp Cavidan kollarına gitmesi beni sinir ediyor...Kadına ümit vermee be Kenan ...

Bide şu anlamıyorum Kenan Lamiayı düşünürken nasıl cavidanla şapaaabilioo onu anlamuorum....

killer50
15-03-08, 17:04
Kenan la cavidan kavga ediyor afife yüzünden afiyeyi seviorumm hehehe:)
Kenan Cavidana ben senin yönettiğin fabrikalar değilim ben HÜseyin Kenananım gibi bi laf etti yanlış hatırlamıyosam çok güzeldi..
Suzan ablanın gelmesine sevindim Suzan abla Bile anladı Kenandan olduğunu Kenan saf saf gezsin ortalıkta..

Suzan abla inş herşeyi halleder Lamiaya bebeğin ondan olduğunu söylesen senin çeker götürür diyordu ama Lamia hala Kenanın onu sevdiği için deil acıdığı için onla beraber olmak istediğini sanıyor..Kenan yine Lamiayı sevdiğini belirtmeye çalıştı arabada ama lamia anlamadı...ama kenanda arabada lamiaya sana yaptıklarımdan dolayı kendimi hala şuçlu hissediorum dedi... lamia hala ona acıdığını düşünüyorr...

Kenanla cemil de kavga ediyodu Kenan Cemilden hakkından gelir şincik bakalım Kenan çocuğun neden senden olduğunu söyeledin diince Cemil ne dicek acaba Lamiayı sevdiğini falan mı dicek??
bende Makbuleye uyuz oldum inş. Lamia bir daha ewe dönmez... Makbule cemilin öldürdüğünü öğrendi... bakalım Makbulenin ağzını nasıl kapatacak.....1 de evlenmeyi istermiş. yoksa seni ihbar ederim falan.:img-hyste...
bu arada bende Cavidana acıyorum ve Kenanın bide Lamiya kızıp Cavidan kollarına gitmesi beni sinir ediyor...Kadına ümit vermee be Kenan ...

Bide şu anlamıyorum Kenan Lamiayı düşünürken nasıl cavidanla şapaaabilioo onu anlamuorum....

cnm ya kizmazsan bisey sorcam, sen simdi fragmanimi yorumladin yoksa anlattinmi....:img-wink:
cünküm fragman taaaa carsamba gecesinden berim var...:img-yes:

bide bende daha öncede belirttigim gibi cavidana sadece aciyabiliyorum elimden daha fazlasi gelmiyor...
aslinda bence cavidandaki bu gurursuzluktan birazda lamiaya verilmeli, insan aski icin savasmali, ama sadece karsindakininde sana karsi bisey hissettigini biliyorsan...
yani eger o seni sevmiyor, baskasini seviyosanda o olmaz. böyle insanlarin genelde saplantilari vardir...:icon_whis

yani lamia kesinlikle anladi aslinda kenanin ona asik oldugunu ama evliyim tripleri atiyor asbam...

cemil asiri gurursuz ve saplantili birisi...yani karsisindakini bir cisim olarak gibi görüyor ve onu elde edebilmek icin her türlü yolu deniyor...
bu yanlisdir!!!
lamiayla kenan böyle asklari icin hic bir sey yapmamaya devam ederlerse mutlulugu yakalayamazlar...ikiside birbirlerini seviyorlar ve karsisindakininde onu sevdigini biliyorlar , buna rahmen bisey yapmamalari yani lamianin yapmamasi ve hatta kenandan kacmasi sacma geliyor bazen...Yani "Emeksiz yemek olmuyor".

a-y-s-e
15-03-08, 19:52
Slm arkadaslar
Gene heyecan basti
Özet gec gelir bence yine
Ama ben artik umutlanmiycam ya
Ne zaman umutlansam Lamia sagolsun suya düsürüyo hepsini
Gecen bölüm Keman'cimi nasilda aglatti öyle ya
Kenan agli ben agliyom
Olamz ki böyle ama ya
Bize de yazik:icon_sorr

GİZO
15-03-08, 20:18
Yeni bölüm fragmanında bir kadın vardı kimin akrabası çok merak ettim.Ama makbulelere geldiğine göre onlarla ilgisi olmalı.makbule'nin rasih'i cemil'in öldürdüğünü öğrenmesi çok kötü oldu.Cemil'in kendisine yapmış olacağı en ufak bir yanlışında bu sırrı bir koz olarak kullanacaktır eminim.zaten lamiaya karşı çok uyuz olmaya başladı hemen babasının avukatı kesildi.Kenan'ın arabasına bindi ya onun için yapıyor babasını düşünüyor sanki gerçek karı koca ilişkisi yaşıyorlar zaten lamia meraklı değildi kemal bey ile evlenmeye.

kenan'ın aklından lamia hiç çıkmıyor aklından silmeye çalışsada kalbinden silemiyor ondan uzaklaşamıyor.Aynı zamanda o çocuğun kendisinden olduğunu düşünemiyor.Birde yetmezmiş gibi cavıdan kenan'dan çocuk istiyor çünkü lamiayı kıskandı.Çelik değil ama çelik kadar güçlü olduğunu gösterdiği için gururuna yediremedi.umarım kenan cavıdan'ın yaptığını unutmazda ona çocuk istemediğini söyler haketti çünkü.

real_rock
15-03-08, 20:23
Slm arkadaslar
Gene heyecan basti
Özet gec gelir bence yine
Ama ben artik umutlanmiycam ya
Ne zaman umutlansam Lamia sagolsun suya düsürüyo hepsini
Gecen bölüm Keman'cimi nasilda aglatti öyle ya
Kenan agli ben agliyom
Olamz ki böyle ama ya
Bize de yazik:icon_sorr

A-y-s-e cim katılıyorum sana ya.Yazık Kenan'a Agla agla nereye kadar.
Özet dedigin gibi son güne kalır :(.

4ewerbrucas
15-03-08, 20:40
ya ben bişey sorucam lamia dört aydan fazla hamile ama hala nasıl o incecik fiziğe sahip ben anlamıyorum orası çok saçma olmuş biraz hamile görüntüsüne sokmalılar bence lamiayı:img-icecr

a-y-s-e
15-03-08, 20:47
ya ben bişey sorucam lamia dört aydan fazla hamile ama hala nasıl o incecik fiziğe sahip ben anlamıyorum orası çok saçma olmuş biraz hamile görüntüsüne sokmalılar bence lamiayı:img-icecr

Ya evet cok haklisin
Masallah formunu koruyo Lamia:img-hyste
Hani bazi dizilerde abartiyorlar hemen iki aylik hamileyken kizin karni burnuna geliyo ama Lamia'nin ki öyle de degil
dedigin gibi dört aydan fazla oldu
Sisirsinler artik Lamia'yi:D

4ewerbrucas
15-03-08, 20:56
Ya evet cok haklisin
Masallah formunu koruyo Lamia:img-hyste
Hani bazi dizilerde abartiyorlar hemen iki aylik hamileyken kizin karni burnuna geliyo ama Lamia'nin ki öyle de degil
dedigin gibi dört aydan fazla oldu
Sisirsinler artik Lamia'yi:D

bencede yavaş yavaş değiştirsinler çok geç kaldılar kız nerdeyse 5 aylık hamile ama maşallah manken gibi:img-icecr bulantılarıda olmuyor neden ne biçim hamile bu kız:img-hyste

a-y-s-e
15-03-08, 20:58
bencede yavaş yavaş değiştirsinler çok geç kaldılar kız nerdeyse 5 aylık hamile ama maşallah manken gibi:img-icecr bulantılarıda olmuyor neden ne biçim hamile bu kız:img-hyste

Sende her hamile bulantisi olucak diye bisey mi var cnm:img-hyste:img-hyste
Saka maka yani ne as erdi bu kiz ne de sisiyor masllah manken:D
en azindan bi yastik filan koysunlar karnina:img-hyste:img-hyste

4ewerbrucas
15-03-08, 21:02
Sende her hamile bulantisi olucak diye bisey mi var cnm:img-hyste:img-hyste
Saka maka yani ne as erdi bu kiz ne de sisiyor masllah manken:D
en azindan bi yastik filan koysunlar karnina:img-hyste:img-hyste

ne biliyim ya:img-icecr ilk başlarda 1 2 kere bulandı ya hemen geçti soonra çocuğun cinisiyetini öğrendi nerdeyse doğuracak ama hala manken gibi kız sonra kenan niye kendinden olduğunu düşünmüyor deriz düşünmez tabi manken gibi kız bendne hamile olsa kesin karnı daha büyük olur diye düşünür zeki kemancı:img-hyste

burju1907
15-03-08, 21:13
bazı kişiler de 8 aylık hamileyken 4-5 aylık gibi dururmuş.. ama bu Lamiada hayli hayli abartılı...((:

a-y-s-e
15-03-08, 21:15
ne biliyim ya:img-icecr ilk başlarda 1 2 kere bulandı ya hemen geçti soonra çocuğun cinisiyetini öğrendi nerdeyse doğuracak ama hala manken gibi kız sonra kenan niye kendinden olduğunu düşünmüyor deriz düşünmez tabi manken gibi kız bendne hamile olsa kesin karnı daha büyük olur diye düşünür zeki kemancı:img-hyste

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
E adamdaki boy normal yani
Cocugunu düsünsene 50 cm doguyomus:img-hyste:img-hyste
Hani onu da gectim bizim kemanci tam saf ya
Insan bi düsünür ben bu kizla biseyler yasadim
Bu cocugu leylekler getirmedi ya demi ama
Aaa ben bile biliyom yai bunu
Kemanci calistir saksiyi da ögren su cocugun senden oldugunu:img-hyste

4ewerbrucas
15-03-08, 21:27
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
E adamdaki boy normal yani
Cocugunu düsünsene 50 cm doguyomus:img-hyste:img-hyste
Hani onu da gectim bizim kemanci tam saf ya
Insan bi düsünür ben bu kizla biseyler yasadim
Bu cocugu leylekler getirmedi ya demi ama
Aaa ben bile biliyom yai bunu
Kemanci calistir saksiyi da ögren su cocugun senden oldugunu:img-hyste

50 cm iyi 1 metre doğmasın:img-hyste yok öğrenemz o bütün türkiye biliyor kenan hariç:img-icecr:img-hyste suzan abla yeni geldi o bile anladı ama kenan nato kafa nota mermer:img-hyste

a-y-s-e
15-03-08, 21:35
bazı kişiler de 8 aylık hamileyken 4-5 aylık gibi dururmuş.. ama bu Lamiada hayli hayli abartılı...((:
Cnm Lamia'nin icinde biseyler oynadigini biliyoruz ama bisey görünmüyo:img-hyste
50 cm iyi 1 metre doğmasın:img-hyste yok öğrenemz o bütün türkiye biliyor kenan hariç:img-icecr:img-hyste suzan abla yeni geldi o bile anladı ama kenan nato kafa nota mermer:img-hyste
Yani Evet Kenan'dan haric nerdeyse tüm Türkiye ögrendi:icon_whis:icon_whis
kenan hala düsünüyo kimden bu cocuk diye:img-hyste
Abi sanki ben beraber oldum kizla ya:img-hyste
Bi düsünür insan demi ama ya:img-hyste
Neyse Keman'cim gübveniyom ben sana:img-hyste

angels18
15-03-08, 22:34
işte bu sözüne katılıyorum sonuçta bence de nefret bile sevgi göstergesi kenan lamiayı o kadar çok seviyor ki bir o kadar da nefret ediyor ama fragmanda gösterdiği kadarıyla cemilden oduğunada inanmıyor artık ah kenan senin çocuğun ya bir öğrenemeyen o kaldı ztn suzan abla bile anladı:img-icecr

sevmeseydi dediğin gibi neferet etmezdi lamia onun için çok önemli böyle olmasaydı bana ne ne yaparsa yapsın derdi ama demedi öyle canı acıkdı ki lamiaya hakarete kadar götürdü işi evet öğrenmiyor ama biraz geç kalmadı mı ilk başta inanmayacaktı

_hnd_
16-03-08, 13:45
arkadaşlar şimdi netten fragmanı tekrar izledim
Kenan Cemilin yakasına yapışıp niye çocuğumun senden olduğunu söyledin diyo çok kez dinledim ama yanlış anlamışta olabilirim ama bence çocuğumun diyor

killer50
16-03-08, 14:11
ya arkadaslar haklisini ama lamia ne kadar kilo aldi, yani resmen her bölüm annemle lamianin ne kadar kilo aldigini konusuyoruz...=))=)=)

ya lamianin masallah her yeri büyüdü, poposu gögüssleri ama malesef bi karninda tik yok...

özet gelsede fazla bi tüyo vermezki , yani masallah devlet sirrindan daha gizli tutuluyo su özetler:D:D=)=):(

killer50
16-03-08, 14:19
arkadaşlar şimdi netten fragmanı tekrar izledim
Kenan Cemilin yakasına yapışıp niye çocuğumun senden olduğunu söyledin diyo çok kez dinledim ama yanlış anlamışta olabilirim ama bence çocuğumun diyor

cnm ya malesef cocugun diyor cocugumun demiyor...
bende defalarca dinledim...
üstelik bunu kenan ögrense lamiayi bir an bile birakmaz artik yani bence kenan en erken sezon finalinde ögrenir...

o zamanda sanirim lamianin sancilari tutar...
kenanin ögrenmesiyle ve lamianin sancilarinin tutmasiyla sezon finali yaparlar...

yada ne bilim ask oyununda sarp araba kazasi gecirmisti, durumu agirdi ölebilirdi. ekin taaaa o zaman söylemisti. o zamanda cocuk 4 yasindaydi...

offff ya fena sekilde sIkTi bu eski türk filmi senaryolari ben daha yeni bisey görmek istiyorum bu dizide...

farkimiz burada olmali, her dizide bu sekil oluyor buradada malesef ayni :(:(:(

_hnd_
16-03-08, 14:24
cnm ya malesef cocugun diyor cocugumun demiyor...
bende defalarca dinledim...
üstelik bunu kenan ögrense lamiayi bir an bile birakmaz artik yani bence kenan en erken sezon finalinde ögrenir...

o zamanda sanirim lamianin sancilari tutar...
kenanin ögrenmesiyle ve lamianin sancilarinin tutmasiyla sezon finali yaparlar...

yada ne bilim ask oyununda sarp araba kazasi gecirmisti, durumu agirdi ölebilirdi. ekin taaaa o zaman söylemisti. o zamanda cocuk 4 yasindaydi...

offff ya fena sekilde sIkTi bu eski türk filmi senaryolari ben daha yeni bisey görmek istiyorum bu dizide...

farkimiz burada olmali, her dizide bu sekil oluyor buradada malesef ayni :(:(:(

bunların hepsini bende biliyorum canım ama benimkide bi umut işte
ama bana çarşamba izlediğimdede çocuğumun diye anladım
şimdide öyle
vede bu zamana kadar fark ettiyseniz
dizide önemli bişey olunca veya bişey söyleyince zoomluyolar fragmandada öyle Kenan Cemile söyleyincede zommladılar ama çarşambayı beklemekten başka çaremiz yok

sezenbaşer
16-03-08, 14:25
herkese slmmm:img-icecr

çok güsel bi bölüm bizleri bekliyo:happy0064:happy0064

fragamanı diziden sora izledim çok güseldi :happy0064

ama bana fragman linki lazım eğer varsa göderebilir misiniz ö.m den:img-wink:

şimdiden teşkkürler:happy0064

burju1907
16-03-08, 14:27
arkadaşlar nihayet bi siteden fragmanı izledim fragmanı defalarca dinledim arkadaşlar Kenan Nİye ÇOCUĞUMUN senden olduğunu söyledin diyor yaaa..
yanlışmı anladım diye ablamada, annemede dinlettim oda ewet çocuğum diyor dediler yani yanlışmı duyuyorum diye bide onlara dinlettim defelarca..
bnce çocuğumun diyor

_hnd_
16-03-08, 14:28
arkadaşlar nihayet bi siteden fragmanı izledim fragmanı defalarca dinledim arkadaşlar Kenan Nİye ÇOCUĞUMUN senden olduğunu söyledin diyor yaaa..
yanlışmı anladım diye ablamada, annemede dinlettim oda ewet çocuğum diyor dediler yani yanlışmı duyuyorum diye bide onlara dinlettim defelarca..
bnce çocuğumun diyor

evet aynı şekilde bende anneme dinlettim yanlışmı duydum diye
annemde çocuğumun dedi diyorr

killer50
16-03-08, 14:34
bnce çocuğumun diyor

cnm ya senin gönderdigin sitedende izledim youtubedende ama sanirim ben yanildim...

yani kenan
"NIYE COCUGUMUN SENDEN OLDUGUNU SÖYLEDIN?":happy0064:happy0064
ama kimden ögrenmis olabilirki...
insallah yanilmiyoruzdur...:happy0064:happy0064:img-icecr

a-y-s-e
16-03-08, 14:41
Arkadaslar Persembe günü bende sormustum
Kenan cocugun mu diyo yoksa cocugumun mu diyo diye ama herkez yok sen yanlis anlamisin filan dedi
Simdi sizde söyliyince biraz umutlandim sankim ama emin degilim
Mecbur carsamba'yi bekliycez:icon_sorr

burju1907
16-03-08, 14:42
ewt öle dior ya çocuğun dese anlaşılır MUN çıkıo ağzından ya...kaç kere dinledik annemle ablamla..:Dyaşasınnn:D:D lamia seni çok özledimi kime dioki..???

maa-cd
16-03-08, 14:44
6-7 kez dinledim kenan NİYE ÇOCUĞUMUN SENDEN OLDUĞUNU SÖYLEDİN diyor
oley be:happy0064:happy0064 belki lamia da kenana seni çok özledim diyordur:happy0064

sezenbaşer
16-03-08, 14:50
bn şimdi fragmanı yeniden izledim :img-wink:

fragmanı bn de unutmuşum valla kenan çocuğumun dio ya cidden bn de onu çocuğun die algılamıştım ilk duyduğumda:img-in_lo

makbule cemilin katil olduğunu öğreniyo ya cemile şantaj da yapar valla o bnmle evlenceksin die falan:icon_whis

lamia telefonda seni çok özledim diyo ya onu kenana mı sölüyo:img-blush

hani laima çok şık giyiniyo ya orda nereye gidiolar acaba:icon_whis

cavidanao adamapara verdiği iiçin kızıyodu kenan inş. araları daha da açılır:happy0064

killer50
16-03-08, 14:50
6-7 kez dinledim kenan NİYE ÇOCUĞUMUN SENDEN OLDUĞUNU SÖYLEDİN diyor
oley be:happy0064:happy0064 belki lamia da kenana seni çok özledim diyordur:happy0064

insallah cnm ya...
ben herkesi parpilayip cocugun dedi diyordum , ama ben yaniliyomusum...
ama böyle yanilmaya can gurban...:img-tomat:img-icecr

ama insallah hayal kirikligi yasamayizzzz...

bide burcumunda dedigi gibi lamia kenandan baska kimi özleyebilirki...:D:D:D
bi düsünelim yani aklimiza ilk kenan gelsede...hemen sevinmeyelim...yoksa gözümüz yasli sokak kedileri gibi kaliveriyoz ortada...

ya bide kenan ögrendiyse kimden ögrenmistirki...bi kafa yoralim bakam:img-blush

maa-cd
16-03-08, 14:59
inş.yanılmayız sonra acyip hayal kırıklığı oluyo
ya benim aklıma birşey galiyo(inş.başıma gelmez)
belki de kenan cemil'in ağzından laf almaya çalışıyordur o arada
cemilden öğreniyordur

okyanusum
16-03-08, 15:01
ya ben fragmanı görmedim cidden kenan öğrenio mu? öleyse süper yaa acayip güzel bir bölüm bizi beklio demektir bu hadi inş. lamia şöle kenanın gözlerinin iiçine bakarak çocuğun ondan olduğunu sölese ayy ne güzel olur :img-blush

_hnd_
16-03-08, 15:08
ilk baştatada çocuğumun anlamıştım
ama burda herkez çocuğun diyince yanılmışımdır dedim
ama tekrar tekrar dinleyince anladım çocuğumun diyo yaa süper buu :happy0064:happy0064

_hnd_
16-03-08, 15:10
yaa diyelimki Kenan öğreniyo gerçekleri ama bu sfer işlenicek konu kalmaz
bence bi şekilde çevirirler gibime geliyo rüya olsa böyle bi rüya saçma olur inş herşey istediğimiz gibi olurr:img-cool2

a-y-s-e
16-03-08, 15:12
yaa diyelimki Kenan öğreniyo gerçekleri ama bu sfer işlenicek konu kalmaz
bence bi şekilde çevirirler gibime geliyo rüya olsa böyle bi rüya saçma olur inş herşey istediğimiz gibi olurr:img-cool2

Cnm ysende
Konudan bol ne var
Hele Kenan bi ögrensin de:D

burju1907
16-03-08, 15:18
inş.yanılmayız sonra acyip hayal kırıklığı oluyo
ya benim aklıma birşey galiyo(inş.başıma gelmez)
belki de kenan cemil'in ağzından laf almaya çalışıyordur o arada
cemilden öğreniyordur

ya inş. öle bişi olmaz bnmde aklıma geldi kenan çocuğu kimden öğrenioki bi de...
bide lamia kenanamı seni çok özledim dio kime dio onu???
bide sonunda lama içten Kenan dioduu..:img-in_lo kemal beye çocuğun babasını söleseydi.. böle aşk dolu Kenaaann :img-in_lo demezdiki Haksız mıyım :D

_hnd_
16-03-08, 15:21
Cnm ysende
Konudan bol ne var
Hele Kenan bi ögrensin de:D

tabikide şuan tek isteğimiz Kenanın gerçekleri öğrenmeside
dizileri bilmiyomusun canım en önemli olayı sezon finaline saklarlar
Kenanla Lamia arasındakş tek konuda bu eğer Kenan gerçeği öğrenirse bütün engelleri kaldırır ortadan

a-y-s-e
16-03-08, 15:23
tabikide şuan tek isteğimiz Kenanın gerçekleri öğrenmeside
dizileri bilmiyomusun canım en önemli olayı sezon finaline saklarlar
Kenanla Lamia arasındakş tek konuda bu eğer Kenan gerçeği öğrenirse bütün engelleri kaldırır ortadan

haklisn aslinda
Ama bi de söyle düsün
Hani Dha Kenan bosanicak
Lamia Kemal Bey'e herseyi acikliyacak falan filan
Belki Kenan cocugu ögrenir ögrenmez Lamia'nin kollarina atlamiyacak
Hani Cocugu söylemedi diye kizacak falan filan
Üüff senarist kesildim bende basiniza:img-hyste

_hnd_
16-03-08, 15:23
Kenan söyliyebilcek olan kişiler
Makbule:Lamiaya inat söyliyebilir
Cavidan: Cavidan Kenanla tartışırken ağzındna kaçırabilir
Suzan:Lamianın iyiliği için söyliyebilir
Kemal bey gerçeği bilse söyler dicem ama adam saf saf dolaşıyo ortalıkta

_hnd_
16-03-08, 15:26
haklisn aslinda
Ama bi de söyle düsün
Hani Dha Kenan bosanicak
Lamia Kemal Bey'e herseyi acikliyacak falan filan
Belki Kenan cocugu ögrenir ögrenmez Lamia'nin kollarina atlamiyacak
Hani Cocugu söylemedi diye kizacak falan filan
Üüff senarist kesildim bende basiniza:img-hyste

evet öylede olabilir
eğer dizi bu sezon biticeksede öğrene bilir
seneye devam edicekmi elimizde kesin bi bilgide yokki

a-y-s-e
16-03-08, 15:26
evet öylede olabilir
eğer dizi bu sezon biticeksede öğrene bilir
seneye devam edicekmi elimizde kesin bi bilgide yokki

Devam eder bence
Yani reytinglerimiz gayet iyi:img-yes:

_hnd_
16-03-08, 15:28
Devam eder bence
Yani reytinglerimiz gayet iyi:img-yes:

devam etse çok seviniirim
ama biliyoruzki bir çok dizi var devam edip tadı kalmımış sakız gibi uzatılmış
eğer öyle olcaksa bence uzamasın

a-y-s-e
16-03-08, 15:32
devam etse çok seviniirim
ama biliyoruzki bir çok dizi var devam edip tadı kalmımış sakız gibi uzatılmış
eğer öyle olcaksa bence uzamasın

Haklisin yani
Devam edecekse de dedigin gibi ayni heyecanla devam etsin ki tadi damagimizda kalsin

burju1907
16-03-08, 15:36
ewet arkadaşlar diğer sezon dewam edecek burak hakkının röportajında okudum...bendee

_hnd_
16-03-08, 15:43
acaba özet ne zaman gelir
orda belki bir ipucu vardır

burju1907
16-03-08, 22:00
bnce özeti yine geç werirler
salı gbi flan elimizde olur gene kanımca:( kşke yarın werseler

angels18
16-03-08, 22:03
bnce özeti yine geç werirler
salı gbi flan elimizde olur gene kanımca:( kşke yarın werseler

benim özetten umudum yok maalesef fragmanı erken verdiklerinden midir nedir özeti geç veriyorlar bizede fragmanla yetinin diyorlar resmen çok geç veriyorlar ve hiç fragmandan değişik birşey yazmıyor fragamandan çıkarttığımız tahminleri özette okuyoruz değişik bişey yazmıyorlar nedense:icon_whis

özlem34
16-03-08, 22:21
Özet daha gelmemis anlasilan, yine gec gelir herhalde!!!
Cok merak ediyorum, sanki bu bölüm güzel seyler olcakmis gibi bi his var icimde
insallah :img-wink:
Dizi yeni sezonda devam etmesine cok sevindim, cok iyi bi haber bu,cok sagol burju1907:img-wink:
Ben devam edicegini tahmin etmemistim dogrusu,demekki önümüzde daha cok
aci dolu bölümler var:icon_sorr yoksa nasil uzaticaklar?! Lamia ve Kenan birlestikleri an,
zaten dizi bi kac bölüm sonra biter! Bakalim bu senaristler bize daha neler yasatacak:blush:

sarışınım
17-03-08, 06:51
Bu hafat hiç giremedim foruma yhaa özet gelmedi daha demi ??
Üff yha çok mrk edıyorumm Kenan öğrnse ne güzel olur keşke öğrenebilse bu bölümde :( Kenan Lamia sahneleri çoğalsınn çok sey mi istiyorm yhaa :(

angels18
17-03-08, 09:19
fragmanı şimdi izledim kana kesinlikle çocuğumun diyor yanlış mı duydum diyorum hayır yanlış duymadım ben ilk izlediğimde fragmanda çocuğun diyor sanmıştım ama şimdi öyle demiyor ya çok mu umutluyuz acaba bilmiyorum ki kafam karıştı şimdi çarşamba gelse yada özet gelse de kafa karışıklığı bitsin artık

smbdy
17-03-08, 09:24
selam,

Arkadaşlar malum site kapandığından fragmanı izleyemedim tekrar nereden izleyebileceğimi bana yazabilirseniz çok sevinirim.

Fragmanı çarşamba bir kez izlemiştim hiç ddikkat etmemişim çocuğumun mu diyor çocuğun mu diyor ama bebeği öğrendiğini sanmam. lamia nın evi terk edeceğini de sanmıyorum hiç kitaba göre düşünürsek kemal bey lamia ayrılığının mebrure 3-4 yaşlarında iken olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam ayrıca kenan da çocuğun kendinden olduğunu baya geç öğreniyordu.

Lamia çok özledim seni diye bence o hapiste onu koruyup kollayan kadına diyor.Benim asıl merak ettiğim makbule cemil ilişkisi ne olacak bu rasih meselesini öğrendikten sonra makbule iyice karıştı kitaptan iyice uzaklaştı sanki

smbdy
17-03-08, 13:27
özet gelmiş...

ama ne yazık ki çok da fazla bilgi içermiyor...:(

makbul eduyduklarını sonuna kadar kullanmaya kararlıdır gibi birşey diyor sanırım cemil ile işleri ciddileştirme yolunda kullanacak duyduklarını. Cemil in de makbule yi susturmak gerek demesinin sebebi bu sanırım büttün ailenin bir araya geldiği o sahneler cemil ve makule nişanı şaka gibi:(

a-y-s-e
17-03-08, 13:35
Özeti okudum
Sanirim bu haftada Kenan cocugu ögrenmiyecek cünkü birsey yazmiyor
Ama Makbule belliydi zaten asabi kiz
Cemil'i elinden kacirmamak icin herseyi kullanacak
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus
Dinsizin hakkindan imansiz gelir
Cemil hakediyo herseyi
Ama bence bu isi yaparsa Suzan abla yapar
Suzan Abla Tek Umudumuz Sensin:img-hyste
Söyle su Kenan'a cocugun ondan oldugunu:img-hyste

killer50
17-03-08, 13:53
Özeti okudum
Sanirim bu haftada Kenan cocugu ögrenmiyecek cünkü birsey yazmiyor
Ama Makbule belliydi zaten asabi kiz
Cemil'i elinden kacirmamak icin herseyi kullanacak
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus
Dinsizin hakkindan imansiz gelir
Cemil hakediyo herseyi
Ama bence bu isi yaparsa Suzan abla yapar
Suzan Abla Tek Umudumuz Sensin:img-hyste
Söyle su Kenan'a cocugun ondan oldugunu:img-hyste

ben özeti bulamadim biri forumada eklerse sevinirim:icon_sorr:

aysem kumrim, ben ölürüm kenan hala ögrenmez o cocugu...
biz bu baba olacagini ögrenme olayini ancak ya sezona girerken yada 2.sezon görürüz...

ya resmen ha ögrendi ha ögrenecek derken biz farketmeden bizi oyaliyorlar...:icon_sorr:icon_sorr
yani bu acidan düsününde canim fena halde sIKILIYOrrrrr...:icon_evil:

anny
17-03-08, 14:24
selam,

Arkadaşlar malum site kapandığından fragmanı izleyemedim tekrar nereden izleyebileceğimi bana yazabilirseniz çok sevinirim.

Fragmanı çarşamba bir kez izlemiştim hiç ddikkat etmemişim çocuğumun mu diyor çocuğun mu diyor ama bebeği öğrendiğini sanmam. lamia nın evi terk edeceğini de sanmıyorum hiç kitaba göre düşünürsek kemal bey lamia ayrılığının mebrure 3-4 yaşlarında iken olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam ayrıca kenan da çocuğun kendinden olduğunu baya geç öğreniyordu.

Lamia çok özledim seni diye bence o hapiste onu koruyup kollayan kadına diyor.Benim asıl merak ettiğim makbule cemil ilişkisi ne olacak bu rasih meselesini öğrendikten sonra makbule iyice karıştı kitaptan iyice uzaklaştı sanki

evet haklısın arkadaşım..kitaba göre çocuk 3 yaşındayken ögreniyor kenan gerçegi..ama vedat denilen doktor ortaya çıkarsa bence lamia evden gider ve onunla da evlenirse kenanla imkansız olur artık birleşmeleri :( fragman gayet güzel ve heyecanlıydı..keşke o kadın kenana söylese gerçegi..ama kenan da düzelme var biraz cemile inanmıyor artık..ve nasıl yakasına yapışıyor :) çok heyecanlı olucak bu bölüm..

_hnd_
17-03-08, 14:29
özette Kenanla Lamiaya dair hiç bişey yok
bu haftada Cemil ve Makbule işlenicek
Kenanın çocuğumun demesini bi şekilde sıyırcaklar bir arkadaş Cemili denemek için sölemiş olabilir demişti öylede olabilir
veya bu bölüm Kenan Cemili çocuğumun senden olduğunu niye söyledin diyip bitebilir bu nedenle özette yer almamış olabilir
çarşambayı beklemekten başka çaremiz yok

nry_53
17-03-08, 16:54
ya akadaşlar peki bu suzan ablanın kim olduğunu bilen ya da hakkında küçük bir tahmini olan var mı? kim bu kadın ve herşeyi nasıl anlıyor ya da tahmin edebiliyorr....:icon_neut

burju1907
17-03-08, 16:56
bence kenan öğrenmio öğrenebilirde ama bnce öğrenmio...öğrense lamiayı bırakmazki bide tawır mı yapçak lamiaya pehhhhh..:( öle bişi olsaydı özette de yazarlardı

a-y-s-e
17-03-08, 17:19
ya akadaşlar peki bu suzan ablanın kim olduğunu bilen ya da hakkında küçük bir tahmini olan var mı? kim bu kadın ve herşeyi nasıl anlıyor ya da tahmin edebiliyorr....:icon_neut

cnm Suzan Abla
Hapisanede Lamia'yi koruyup kollayan sahis:)
Lamia ona herseyini anlattigi icin biliyo
Buarada burju1907 cnm sana katiliyorum bende umutlanmiyorum o yüzden
Hem Kenan ögrenseydi yazardi özette
Bu da demekki ögrenmiyo

burju1907
17-03-08, 17:22
aysejim.. heralde cemili yanıltmak için sölüor dicem ama bilmiorum yaa:( nasıl olur ki kenan neden öle bişi diooo kenan öğrense lamiayı bırakmaz kii:)

nry_53
17-03-08, 17:29
saol ayşecim açıkladığın için ben de diom kim bu yaw ? ben unutmuşum o bölümleri resmen ...:i