Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 2)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
forever_bim 05-12-07, 14:56 Daha önceki başlık 1250 mesaj sayısına ulaştığı için kilitlenmiştir. Yorum ve paylaşımlara bu başlıktan devam ediniz. Önceki başlığın linki: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34636
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
Yeni sayfamız hayırlı olsun hepimize.Bu akşam çok daha heyecanlı bir bölüm bekliyor.Leylanın ölmesine lamia dayanamayacak ve bu noktadan sonra artık herşey değişecek.Kenanı çok zor günler bekliyor bir yandan leylayı kaybetmenin acısını yaşarken diğer yandanda lamianın durumu..Bakalım cemil nereye kadar kenan ile savaşacak bu savaşta herkes yara alacak.
Öncelikle yeni başlık hayırlı uğurlu bol yorumlu olsun:):)
Evet dizimiz bu akşam ve sonunda merak ettiğimiz zaman.
Benim en çok merak ettiğim husus Lamia ne zaman doktorla tanışacak ve Lamia'nın hamileliği en zaman ortaya çıkacak.
Kenan'a bir daha gelme demişti ama Kenan bunu dinleyecek mi....
Bu soruların cevabını bölümler ilerledikçe alacağız galiba.
Sabırla bekliyorum:)
Öncelikle yeni başlık hayırlı uğurlu bol yorumlu olsun:):)
Evet dizimiz bu akşam ve sonunda merak ettiğimiz zaman.
Benim en çok merak ettiğim husus Lamia ne zaman doktorla tanışacak ve Lamia'nın hamileliği en zaman ortaya çıkacak.
Kenan'a bir daha gelme demişti ama Kenan bunu dinleyecek mi....
Bu soruların cevabını bölümler ilerledikçe alacağız galiba.
Sabırla bekliyorum:)
canım kitapta lamia doktorla tanışmadan önce makbulenin babası ile evleniyor sonra doktor vedat geliyor ama makbulede adamı seviyor.Bu doktor vedat kenanın arkadaşı çıkıyor tabi.Ben en çokta doktor vedatı kimin oynayacağını merak ediyorum.
canım kitapta lamia doktorla tanışmadan önce makbulenin babası ile evleniyor sonra doktor vedat geliyor ama makbulede adamı seviyor.Bu doktor vedat kenanın arkadaşı çıkıyor tabi.Ben en çokta doktor vedatı kimin oynayacağını merak ediyorum.
Biliyorum canım bende okudum kitabını:)
Ama ben Makbule'nin babasını direk atlayıp doktoru merak ediyorum.
Çünkü sonuçta Makbule'nin babası ile yaptığı evlilik gerçek bir evlilik bile değildi.
Üstelik Lamia doktorun evlilik teklifini tam kitabın sonunda sırf Kenan artık ondan uzak dursub diye evleniyordu.
Acaba dizide de mi böyle kitabın sonunda evlendirirler yoksa biraz daha öne alıp evlilikleri ile ilgili bir şeyler yaparlar mı onu merak ediyorum:img-wink:
Biliyorum canım bende okudum kitabını:)
Ama ben Makbule'nin babasını direk atlayıp doktoru merak ediyorum.
Çünkü sonuçta Makbule'nin babası ile yaptığı evlilik gerçek bir evlilik bile değildi.
Üstelik Lamia doktorun evlilik teklifini tam kitabın sonunda sırf Kenan artık ondan uzak dursub diye evleniyordu.
Acaba dizide de mi böyle kitabın sonunda evlendirirler yoksa biraz daha öne alıp evlilikleri ile ilgili bir şeyler yaparlar mı onu merak ediyorum:img-wink:
umarım mutlu sonla biter kitaba göre olursa daha çok üzülürüz biz.Bu kadar çekilen acıya rağmen herhalde bir mutlu son yapıp evlendirirler kenan ile lamiayı en azından ben böyle yapardım.Şimdi cemil ne yapacak çok merak ediyorum kenan'ın başına bela olacak gibi.Zaten şimdiden başladı lamiaya demiş leyla kenan'ın aşkıydı bir zamanlar diye.Bir yandan lamiayı koruyor diğer yandan ise kenan'a saldırıyor hadi hayırlısı.
Ben dizinin orjinaline uygun bitirilmesi taraftarıyım açıkçası :)
Vedat'ı kim oynayacak ben de çok merak ediyorum ama o zamana gelene kadar önümüzdü uzun zamanlar var sanırım :)
Bu akşamki bölümü merakla bekliyorum, heyecanlı bir bölüm olacak, Fadik Sevin Atasoy'un da yokluğu hissedilecektir diye düşünüyorum ama kitaba göre düşünürsek Leyla'ya da baya yer ayırdılar sanırım, olması gereken dizinden bir şekilde çıkmasıydı.
Arkadaşlar biraz önce dizimiz ile ilgili bir sitede bazı resimler vardı sonra kendi yaptığım çalışmayıda gördüm ama birisi çalışmada ki ismimi silerek ve oraya koyarak emeğe saygısızlık yapmış.Bir başkasının çalışmasını ismini silerek oraya koyuyorsa ben o kişi için söyleyecek laf bulamıyorum.Üstelik şiirli bir çalışmalarım.
Arkadaşlar sizlerin yapmış olduğu çalışmalarda var şimdi gördüm ne yazıkki isimleriniz yok silmiş birisi gerçekten çok ayıp bir davranış.
sena-haticee 05-12-07, 17:26 ya bu bölüm süper olucak o kesin cok az kaldi dizimizin baslamasina ben güzel olmasini isterdim ama yine cok aglicaz bu bölüm dede herzamanki halimiz lamia aglio bizde onunla aglioruz off nereye kadar bu kiz artik mutlu olsun kenanla yaaa:happy0064
yeni bölüme çok az kaldı..bu bölümde çok güzel olacak..çok heyecanlı bir bölüm daha bizleri bekliyor..leyla'nın ayrılmasınada çok üzüldüm..diziye çok yakışıyordu..neyse herkese iyi seyirler..
yeni başlık herkese hayırlı olsun arkadaşlar:):)
ahh bu akşam dizi var ama leylanıın diziden çıkmasına çok üzüldüm keşke çıkmasaydı ama napalım....
sevgili dudaktan kalbi izleyenleri yeni başlık hayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde yorumlar yaparız ...:img-yes:
leyla zaten konuk oyuncuydu keşke biraz daha kalsaydı:img-yes:
dizinin can alıcı bölümleri bizleri bekliyor
özellikle de cemille nimet neden ittifak kuruyor? (kenanı alt etmek içindir kesin)
yeni basligimiz hayirli ugurulu olsun diziye dakikalar kaldi artik heyecan dorukta bebegi nasil ögrenecegi bellide ne tepki vericek lamia cok merak ediyorum bu arada kitapta dogacak bebegin adi mebrureydi sanirim biraz zor isim uyacaklarmi kitapa acaba...
Dudaktan kalbeyi ilk bolumden berli begeniyle izliyorum. Her carsamba ekrana kilitleniyorum annemle birlikte ama daha hic yazma firsatim olmadi. Genelde yorumalri okumayi tercih ediyorum ama bugun bir degisiklik yapiyim dedim. Zaten bu aksam hic yorum yapan olmadi bu bolum hakkinda.
Ben bu bolumu cok begendim, elbette Huseyin Kenan sahneleri cok guzeldi. Burak Hakki rolunun hakkini veriyor, aglama sahneleri cok gercekci ve samimiydi, Lamianin odasina girip konusmasi cok etkileyiciydi. Ben bu bolumde herkesin rolunun hakkini verdigini dusunuyorum. Lamianin hamile oldugu en sonunda ortaya cikti bakalim gelecek hafta neler olacak. Merakla bekliyoruz...
Umarim yarin daha cok yorum gelir ve bende size katilirim...
Yeni başlığımız hayırlı olsun.
Bu hikayede dün akşamki bölümle beraber şunu öğrendik ki Kenan hakikaten pek de karakterli bir insan değil. Ve oldukça kendine güavensiz hayata güvensiz bir insan. Hele hele sevgi ve aşk konusunda son derece bencil. Önce kadınları kendine aşık edip, güven verip, kendine bağlayıp ondan sonra da silkeleyip atmış bir insan. Leyla'ya böyle davranmış, Lamia'ya aynısını yaptı(resmen kullandı kızı) ve Cavidan'a da çok büyük haksızlık ediyor. Gerçi kendi de itiraf etti bunu Lamia'nın odasında. Kenan'da davranış bozukluğu var ve etrafındakilere özellikle kadınlara zarar veriyor. Çekiciliğinin farkında ama onu silah haline getirdiğinin pek farkında değil. Hakikaten Cemil'in dediği gibi dokunduğunu yakıyor.
Diğer yorumlarıma işlerimi hallettikten sonra devam edeceğim. Ama şunu demeden edemiycem Cemil öfkesinde çok haklı. Ama öfkeyle kalkan zararla oturur derler ya eğer öfkesini kontrol edemezse ki edemeyecek gibi görünüyor olaylar karışacak.
Leyla da hakikaten çok karaktersizmiş. Resmen kullanmış Cemil'i. Çok yazık.
Neyse ben sonra gelicem yine .
Yeni başlığımız hayırlı olsun.
Bu hikayede dün akşamki bölümle beraber şunu öğrendik ki Kenan hakikaten pek de karakterli bir insan değil. Ve oldukça kendine güavensiz hayata güvensiz bir insan. Hele hele sevgi ve aşk konusunda son derece bencil. Önce kadınları kendine aşık edip, güven verip, kendine bağlayıp ondan sonra da silkeleyip atmış bir insan. Leyla'ya böyle davranmış, Lamia'ya aynısını yaptı(resmen kullandı kızı) ve Cavidan'a da çok büyük haksızlık ediyor. Gerçi kendi de itiraf etti bunu Lamia'nın odasında. Kenan'da davranış bozukluğu var ve etrafındakilere özellikle kadınlara zarar veriyor. Çekiciliğinin farkında ama onu silah haline getirdiğinin pek farkında değil. Hakikaten Cemil'in dediği gibi dokunduğunu yakıyor.
Diğer yorumlarıma işlerimi hallettikten sonra devam edeceğim. Ama şunu demeden edemiycem Cemil öfkesinde çok haklı. Ama öfkeyle kalkan zararla oturur derler ya eğer öfkesini kontrol edemezse ki edemeyecek gibi görünüyor olaylar karışacak.
Leyla da hakikaten çok karaktersizmiş. Resmen kullanmış Cemil'i. Çok yazık.
Neyse ben sonra gelicem yine .
Kenan gerçekten hayata ve özellikle aşkta kendisine çok güvensiz.Her zaman kaybedeceğini düşünmüş ve kaybetmiş bir insan.Belki de Leyla Cemille nişanlanmasaydı onlar birlikte olacaklardı.Bu arada öğrenmiş te olduk "Gecenin Hüznü" Leyla için bestelenmiş:hıhBen de Leyladan bunu beklemezdim.Resmen Cemili Kenana acı çektirmek için kullanmış.
Dünkü bölümde en çok Kenan sahnelerinde ağladım:)O nerdne çıktı derseniz ne bileyim çok fena duygulandım o hüznü görünce onda.Lamia Leylanın ölümünü öğrendiği vakit te çok ağladım ha bir de Lamia Kenanın ona yaptığı besteyi dinlerken..En çok dokunan Kenanın Lamianın odasına gidip dertleşmesi oldu.Aklıma hep kitabın sonundaki Lamianın Vedata söylediği "yıllar önce hoş bir keman sesiyle başlayan genç kız sevdası yine aynı sesler eşliğinde dün akşam son buldu." Kenaın ölümüne sebep olan cümle..
Kenan Cavidana büyük haksızlık ediyor doğru.Ben Cavidanın kötü biri olmadığını düşünüyorum Kenanı gerçekten sebviyor ama yine de Cavidandan hoşlanmıyorum.
Kenanın taksiden indiği sahne çok güzeldi Aman Allahım o ne asalettir ..Omuzlar dik baş yukarda gıcır gıcır Hüseyin Kenan karşınızda..Boy pos ta yerinde:)Kendime mi alsam n'apsam:)
Lamia keşke Kenanla görüşmeyi kabul etseydi..İkisinin de buna ihtiyacı vardı çünkü..Ah Kenanım ya elleriyle Kınalı Yapıncak yazmış kapağa...
Beste de çok güzel..Hatta Gecenin Hüznünden bile daha güzel..:hıh
gercek ben de Cemilin öfkesinde haklı olduğunu düşünüyorum ve Lamiaya karşı bir art niyeti olduğunu sanmıyorum.Dedi ya sen karşılık beklemeden bana iyilik yapan tek kişisin diye Lamiaya..Onu gerçekten Kenandan korumaya çalışıyor bence de Cemil..Herneyse ben bu kadar yorum yapacağım şimdilik şu çalışmam bir bitsinm döneceğim yine
Evet yine çok güzel ve duygu yüklü bir bölüm daha izledik.
Cavidan, Kenan ile ilgili gerçekleri yavaş yavaş öğreniyor. Ama bu Kenan'a olan sevgisini yitirmeye yetmiyor. Diğer taraftan Namık, Cavidanla bu kadar ilgilenmeye devam ederse, Cavidan'ın ilgisi Namık'a kayacak gibi:icon_whis
Cemil gerçekten de haklı. Kesinlikle Lamia'da Cemil'de kullanıldılar, aldatıldılar, aynı acıları çektiler. Lamia bu acıları içine atarak, Cemil ise başkalarına zarar vererek gösterdi bu acılarını. Ama sonuçta ikisi de aynı derecede acı çektiler.
Kenan'a ne demeliyim artık bilemiyorum. Hayatına giren tüm kadınlara acı çektirmiş ve hala da çektiriyor. Lamia'yı ziyarete gitmeye devam edecek mi acaba?:icon_whis
Lamia, beklenen tanışmayı yaptı. Makbule'nin babası ile tanıştı. Bakalım bundan sonra olaylar nasıl gelişecek. Birde ortaya Lamia'nın hamile olduğu gerçeği çıktı. Lamia bu hamileliği nasıl gizleyecek acaba?:icon_whis
Bir daha ki haftayı dört gözle bekliyorum:)
makbulenın babası oyunculukta bıraz pasif geldı ama sankı :img-wink: doktor vedat yerıne lamia cemille evlenirse dizi daha zevkli olur bence :img-wink:
dün akşam ki bölümde fena oldum ben yine Lamia'nın Leyla'nın ölümünü öğrendiğinde verdiği tepki Kenan'nın Lamia nın odasında onunla dertleşmesi birşeyleri itiraf etmesi kendine ve kardeşine Cemil'in babasının oğlunu koruma çabası hepsi çok güzeldi...Lamia nın kenan için yanıp tutuşurken gidip onu görmemesi cd yi yere fırlatması mektubunu almak için çabalayışı çok güzeldi....
Cemil' e inanamadım nasıl da hırslandı nasıl da delirdi tamam haklı ama insan hiç mi acı çekmez iç mi eşinin yasını tutmaz... leyla'nın günlüklerinin ortaya çıkması fena oldu olmasına ama günlükler ortaya çıkmışken keşke leyla lamia ile ilgili birşeyler de yazsaydı da onlarda kenan'nın eline geçseydi...Cemil'in nimet'e yaklaşması onun o fena halleri...
bu arada ben de makbule'nin babasını biraz garip buldum bakışları falan bir garipti lamia ya yani dah ababacan daha candan birini bulsalar olurmuş
makbule'nin gelipte Hüseyin Kenan ban agülümsedi kime gelmiş acaba demesi de pek hoştu..:) şimdi benim korkum cemil kenan nın canını yakacam diye lamia ya kötülük etmesin
bir de lamia ne yapacak hamilelik durumunu ne kadar saklayacak ne edecek...sanırım zaman atlaması yapmaları lazım...bir de kitapdaki gibi başk abir şehire gitmeyecek sanırım lamia ya yoksa olaydan koparlar paşalar ve cemil ve diğerleri
alıntıdır özeti
DUDAKTAN KALBE
Hüseyin Kenan ;ince, uzun, mavi gözlü, esmer tenli, durgun, çekingen bir gençti.Küçük yaşta babasini kaybetmisti. Anesi,kiz kardesi ve kendisi dayilarinin yanin da kalirlar. Zorlukla Mühendislik mektebini bitirmistir. Fakat küçüklügünden beri musikiye aşıktır. Dayilarin yanında Reji katipliğini yapan Mesut Bey`den keman dersleri alır. Onyedi yasindadir.Mühendislik Mektebine giderken dayilarin komsusu Leyla isminde bir kıza asık olur. Çok çekingen oldugundan bunu kalbine gömer. Okulu bitirdikten sonra bir arkadaşının yardımıyla Avrupaya gider. Orada kemanını çok ilerletir ve güzel eserler verir. O artik ünlü bir Virtüoz dür.
Bu arada kız kardesi Afife evlenmistir.Aneside bir yil sonra Afife`nin yanına gider.Hem onları hemde dayisini görmek için Seydi köye gider.
Istanbul’dan İzmir`e gemi ile gider.Gemide Münir Bey, Prens Vefik Paşa ve kızı Prens Cavidanla beraberdir. Dayisinin komşusu Münir Bey Kenan`nın cavidanla evlenmesini ister ve nişanlanırlar.
Kenan Izmir`de Bozyaka`da Lamia adlı bir kızla tanısır.Lamia’nını annesi babası ölmüş amcalarının yanında kalan sakin uysal birdir. Ayrica bir yüz başıyla nişanlıdır.Kenan ona yüzündeki çillerden dolayi Kınalı Yapıncak ismini takar.Aralarında maceraya benzeyen bir ilişki olur. Her akşam buluşmaktadırlar. Kenan çocuk denecek bir kızla beraber olduğu için kendine kızmakta fakat yanlız kaldıklarında kendine hakim olamamaktadir.Bu beraberlik duyulur ve dedikodular baslar. Dedikodular yüzünden Amcası Şükrü Bey Lamia`yı dayisi Rıza Bey`in yanına Kütahya`ya göderir.Trende Lamia Makbule isimli birkizla tanisir.Kendinden habersiz hayata küskün bir şekilde Kütaya`da yaşamaya başlar.Yengesi ona kendini düşünmüyorsan doğocak çocuğunu düsün der.
Lamia değişir.Lamia’nin bir kız çocuğu olur.Adıni Mebrure koyar.
Dayisinin kizi Mahmure üç çocukla ve kocasıyla babasının evinde kalır.Fakat bir Çavuş’u sevmiştir ve kocasının bundan haberi olmuştur. Mahmure kurnazlıkla kendisini değilde Lamia’nın Çavuşla görüştüğünü söyler. Böylece Lamia olayi üstlenmiş olur. Mahmureyi de kocasından ayrılmaktan kurtarır.Buarada Mahmure’nin kocası Resih Bey Lamia’ya saldirir.Lamia’da onu öldürür.Mahkemede beratine karar verilir.
Dayısı Rıza Bey onu bir tanıdığının evine teslim eder.Orada ziyerete ilk gelen Makbuledir.Makbule’nin babası onu ister ve evlenmeye karar verirler Lamia ondokuz yasındadır.
Kemal Beylerin evlerine Istanbul’daki kızkardeşinin oğlu Doktor Vedat gelir.Istanbul’dan Kütahya’ya sürgün olarak gelmiştir.Lamia’nın genç ve güzel olması,dayısınında yaslı olması Vedat’ı düşündürür.
Lamia’nın söylediği bir şarkı Kenan’ı tanıdığını haber verir.Kenan’ı İstanbul’dan tanıyan Vedat Lamia’ya Kenan’dan ve Cavidan’dan behseder.
Birgün Vedat Bey bir avda vuruldu diye duyulur.Bunu öğrenmeye giden Lamia Hanımın ev saybınin hazırladiği kömür közünden Vedat Beyle birlikte zehirlenirler.Dedikodular yine başlamiştir.Kemal Bey’de onun evden ayrılmasını ister.Vedat Bey olaylardan dolayı çok üzgündür.Lamia’ya evlenme teklifi eder.Lamia kabul etmez.
Vedat’ın sürgün görevi Kütahya’da bitmiş İstanbul’a gitmiştir.
Bu arada Kenan Cavidan’la evlenmiştir.Üç yıldan beri ilk defa Lamia’yı düşünür. Aşk değil bir gönül oyuncaği dudaklarımızın eğlencesi ibaret diyen Kenan şimdi bu aşkın zehir gibi dudaklarından kalbe indiğini anlar ve Kınalı Yapıncagı yanında olmasını çok ister.Cavidan’la mutludeğildir. Cavidan’la İzmir’e Bozyaka’ya giderler. Cavidanla birlikte orada Lamia’yı göreceğini ümit eder. Fakat göremez ve çok üzülür.
Kenan Bey’ler İstanbul’a giderler.Bu arada Lamia’da İstanbul’a kalkmIstIr.Kenan Bey’le Prenses Cavidan ayrılırlar.Eski arkadaş olan Vedat Bey’le Kenan karşılaşırlar.Vedat onu muaynanesine çağırır.Orada tesadüfen Kenan Lamia ile karşılasır.Tekrar görüşmek için mektup yazar. Lamia’da o bir yaz rüyasıydı der konuyu kapatır.
Kenan’ın kemanının sesinden çıkan büyülü aşk sevdası böylece bitmiştir.Kenan’da bütün ümitlerini yitirmiştir.
Lamia Vedat’la evlenmeğe razı olur ve evlenirler. Kenan Bey hayata küsmüştür. Seydiköy’e annesinin mezarına gider ve kardeşini dolaşir. Alti ay sonra ölür.
Kenan gerçekten hayata ve özellikle aşkta kendisine çok güvensiz.Her zaman kaybedeceğini düşünmüş ve kaybetmiş bir insan.Belki de Leyla Cemille nişanlanmasaydı onlar birlikte olacaklardı.Bu arada öğrenmiş te olduk "Gecenin Hüznü" Leyla için bestelenmiş:hıhBen de Leyladan bunu beklemezdim.Resmen Cemili Kenana acı çektirmek için kullanmış.
Dünkü bölümde en çok Kenan sahnelerinde ağladım:)O nerdne çıktı derseniz ne bileyim çok fena duygulandım o hüznü görünce onda.Lamia Leylanın ölümünü öğrendiği vakit te çok ağladım ha bir de Lamia Kenanın ona yaptığı besteyi dinlerken..En çok dokunan Kenanın Lamianın odasına gidip dertleşmesi oldu.Aklıma hep kitabın sonundaki Lamianın Vedata söylediği "yıllar önce hoş bir keman sesiyle başlayan genç kız sevdası yine aynı sesler eşliğinde dün akşam son buldu." Kenaın ölümüne sebep olan cümle..
Kenan Cavidana büyük haksızlık ediyor doğru.Ben Cavidanın kötü biri olmadığını düşünüyorum Kenanı gerçekten sebviyor ama yine de Cavidandan hoşlanmıyorum.
Kenanın taksiden indiği sahne çok güzeldi Aman Allahım o ne asalettir ..Omuzlar dik baş yukarda gıcır gıcır Hüseyin Kenan karşınızda..Boy pos ta yerinde:)Kendime mi alsam n'apsam:)
Lamia keşke Kenanla görüşmeyi kabul etseydi..İkisinin de buna ihtiyacı vardı çünkü..Ah Kenanım ya elleriyle Kınalı Yapıncak yazmış kapağa...
Beste de çok güzel..Hatta Gecenin Hüznünden bile daha güzel..:hıh
gercek ben de Cemilin öfkesinde haklı olduğunu düşünüyorum ve Lamiaya karşı bir art niyeti olduğunu sanmıyorum.Dedi ya sen karşılık beklemeden bana iyilik yapan tek kişisin diye Lamiaya..Onu gerçekten Kenandan korumaya çalışıyor bence de Cemil..Herneyse ben bu kadar yorum yapacağım şimdilik şu çalışmam bir bitsinm döneceğim yine
çok güzel çok hüzünlü bi bölümdü pek çok yerde ağladım diyebilirim..ama en çok dokunan iki sahne vardıki ilki Kenan'ın Lamia'nın odasındaki hali ikincisi Lamia'nın besteyi dinlerken ki hali..sanırım dün akşamki günlük olayından sonra hepimizin kafasında Leyla ile ilgili hiç beklememe durumu oluştu...çünkü itiraf etmiş sana acı çektirmek için Cemil'le evleniyorum diye..Cavidanı bende sevmiyorum ama onada acıyorum diyebilirim gerçi birazda bile bile lades dedi, Kenan sarhoşken onun yüzüne bakıp "Lamia" dediği halde evlendi onunla..
Makbule'nin babasından hoşlanmadım..ihtiyar sapıklar olurya hani onlar gibi bakıyodu Lamia'ya..daha sıcak daha sevimli bi parça daha genç birini bulabilirlerdi mesela Lamia'nın amcasının yaşlarında birini :img-yes:(tabi o adamı yaş olara örnek gösterdim yoksa sıcak ve sevimli kısmı ona da uymuyo:) ) Cemil bencede Lamia'ya zarar vermez çünkü ziyarete gittiğinde "bana karşılıksız iyilik yaptın" dedi ya ona bi minnet duyuyo artık ve Kenan'dan korumaya çalışıyo..dün o kadın (ismini anımsamadım) Lamia'nın mektubunu aldığı için Lamia'nın onun üstüne atlayıp mektubu almaya çalışması sonrasında benim eşyalarımı karıştırma diye çıkışması çok hoşuma gitti nihayet kendini savunmayı başarabildi..beklenen gün geldi Lamia hamile olduğunu öğrendi bakalım neler olacak?? anaaaammm!!!! bi hafta geçmez ki şimdiiii...
raitingler muhteşem bu hafta. Bir dizinin nasıl zamanla oturabileceğinin kanıtı. Yaprak döküminde olduğu gibi bu dizi der her hafta daha da yükseliyor.
a/b
1-YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 21,70 48,30
2 SPOR GUNDEMI KAND 10,70 29,40
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,30 23,20
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,10 27,00
5 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,30 18,00
total
YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,50 45,40
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,70 23,30
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,40 18,30
4 SPOR GUNDEMI KAND 8,30 21,10
5 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,90 21,10:happy0064
reytingler çok güzel totalde avrupa yakasını bile geçmiş...ana haber ve sporuda saymazsak muhteşem..İŞTE BU arkadaşlar..
judithtimoz 06-12-07, 12:52 Farlı bile olsa yavaş yavaş kitapta olduğu gibi devam etmeye başladı. Arkadaşının babasıylada tanıştı Lamia. Bu kızında başına gelen kalmadı.
Her ne kadar da Kenan'a kızsam, ona acıyorumda. Lamia'yı çok seviyor. Yaşadıkları, dudaktan kalbe indi.
İnşallah sonu kötü olmaz bye
ALIMLIveCEKICI 06-12-07, 14:06 bu dizinin boyle yerlere gelmesi beni cok mutlu ediyor. seyrettim bir diziyi ilk defa ekrandan kaldirmadilar. eeee artik kaliteyede yer var:happy0064
leylanin olmesine cok uzuldum. cunku fadik cok iyi bir oyuncu.keske olmeseydi.acaba diyorum baska biri olarak gele bilme ihtimali varmi. yani baska bi karekter olarak,lutfen. burda yapimci ve yonetmene sesleniyorum, duyun sesimi..bu arada leyla yillarca ask acisi cekmis ne aci.bu kenanda haketten cok oluyor. dokundugu kisinin bilmiyerek felaketi olur:img-yes:
cemil ve kenan bunlar desene lamia icin kavga edecekler. ne guzel olur. lamia cemil' ile birlesecekmi acaba. cunku cemil'in simdi tek istedigi kenandan oc almak, muthis.. cemil ani bir reflex yapti, o kadinla opuserek, cok supriz oldu.ee baska turlu uzuntusunu nasil yenecek. oyalanacak birseyler ariyor. hem kadincagiz dunden razi, afedersiniz, boylece yanginini sondurur, kenandan istedigini alamiyinca tabi, whahahahahhahahahaha...
meltem9106 06-12-07, 14:25 reytingler süper, çok güzel ve hüzünlü bir bölümdü. Ama ben makbulenin babasını daha genç bekliyodum baya yaşlı ve pek bilindik bi insan değil ilk defa gördüm bu dizide inşallah kenan öğrenir lamiaın bebeği olduğunu
sena-haticee 06-12-07, 14:25 dünki bölüm hem güzeldi hem üzücüyde keske leyla ölmeseydi yazik ya ama cemile önceden aciyodum artik acimiyorum lamiaya dedikleri haa kulaklarimda cinlio:img-cool2
ya son sahne hamile oldunu ögrenio süper di ya bence su hapishanedeki iyi kiz varya lamiayi babasiyla tanistirdi bence onlar lamiayi yanina alicak ve iste sonradan kenan bir oglu yada kizi oldugunu ögrenicek ve mutlu son ins öyle olur süper olur valla:happy0064
makbulenın babası oyunculukta bıraz pasif geldı ama sankı :img-wink: doktor vedat yerıne lamia cemille evlenirse dizi daha zevkli olur bence :img-wink:
Bence de süper olur:img-yes:
Bu arada raitingler süper gelmiş arkadaşlar. İzlenme oranları filan harika. Avrupa Yakası'nı bile geçmişiz totalde.:good:
arkadaşlar reytingler harikaymış yya inşallah izlenme oranı daha da artar...
makbulenin babası yaşlılık konusunda bekleneninde üstünde çıktı.. valla ilerke bölümde lamia bu adamla evlenceksee nasıl evlencek ben onu anlamadımm...
kenan desen ayrı bi bencil cavidana da acıyorum aslındaa kenanın onu taktığı bile yok... lamia lafı geçince hemende kenanın gözleri parlıyo valla gerçekten seviyo lamia yı ama ne fayda artık çok geç...
Hele cezaevinde lamianın başınna gelenler çok kötü...ordaki o kadının mektubunu felan alması özel eşyalarını karıştırması çok çirkindi...valla böyle insanların içinde katil olmamak elde değil gerçekten:icon_evil:icon_evil bir de lamianın hamile olmasıyla durumlar iyice kötüye gitmeye başladı... bakalım önümüzdeki bölümde neler nolcak çok merak ediyorum valla...:Pbye
Ilk once yeni basligimiz hayirli Ugurlu olsun. Reytingler gercekten super gelmis. Bizler zaten biliyorduk, hele hele mac olmayinca, reytingler de super olur diye.
Dun aksamki bolum guzeldi, ama benim icin birsey eksikdi. Bu eksik olanda Kenan ve Lamia sahneleriydi. Dizimizin basladigindan beri ilk bu bolum Kenan ve Lamia ayni karelerde olmadi. Tabii hep eski gunleri hatirladilar ikiside ve o nekadar guzeldi. O sahneleri ozledim ben.
Kenanin Lamianin odasinda oturup onunla konusmasi, aglamasi, benim icin en guzel bolumdu. Kis kardesini pek duygulu bir insan olarak bulmuyorum. Oyle bir cenazede, bir dugunde geliyor, iki laf ediyor, ve gidiyor.
Lamianin biraz cabuk herseye inandigini dusunuyorum. Cemil geldi, doldurdu Lamiayi ve gitti. Lamiada hemen doldurusu geldi. Biraz cabuk her insana kaniyor. Bana gore kimse bukadar kolay kolay duygularini bastiramaz. Nasilda Kenani gormek istemedi. Hic olmazsa gorseydi ve anlatsaydi Cemilin soylediklerini. Lamianin en buyuk sucu bu. Hic kimseyle yuzlesmiyor!! Herkes ona birsey anlatiyor, soyluyor, baskalari hakkinda yalan dolan, ve oda herkese inaniyor, kimseyle yuzlesmek yok.
Eger dediginiz gibi Lamia o Makbulenin babasiyla evlenecek ise cokda sacma olur. Adam dedesinin yasinda gibi biri. Hicde begenmedim. Lamia o nisanlisiyla evlenmemek icin, evden kacti, ne dayaklar yedi. Peki simdi gidip neden dedesi yasinda adamla evlensin, formalite olsa bile.
Birde birseyi daha sacma buluyorum. Kenanin Lamiaya asik oldugnu, Kenana anladi, Kenanin kardesi anladi, Cemil anladi, buyuk bir ihtimal Cavidanda farkinda, hatta hapishanedeki gardianlar bile anladi, peki tek Lamiami anlamadi. Kenanin Lamiaya asik oldugu belli belli bes belli, neden Lamia gormek istemiyor?
Herkes illaki kitap oyle kitap boyle diyor. Bence arkadaslar fazla kitabi konusmasak artik. Bu diziyi hic kitap yokmus gibi, herhangi baska bir dizi gibi seyredemezmiyiz? Surekli kitaba gore yorumlamak biraz dizinin tadini kaciriyor gibi geldi bana. Bilmem siz ne dusunursunuz.
Birde birseyi daha sacma buluyorum. Kenanin Lamiaya asik oldugnu, Kenana anladi, Kenanin kardesi anladi, Cemil anladi, buyuk bir ihtimal Cavidanda farkinda, hatta hapishanedeki gardianlar bile anladi, peki tek Lamiami anlamadi. Kenanin Lamiaya asik oldugu belli belli bes belli, neden Lamia gormek istemiyor?
tatu'cum Lamia, Kenan'ın kendisine olan ilgi ve sevgisinin farkında ama ".. bu bir yaz eğelnecesi..." "sakın aşkını dudaktan kalbine indirme" ".... ben kimseye beste yapmam sana niye yapayım ki" gibi tutarsız ve bi o kadar can atıcı sözler de kulağının bir köşesinde. Gidip Cavidan'la evlenip (ister inat ister her ne için olursa olsun) evlenip ondan sonra da kedi gibi Lamia'nın ayaklarının dibinde dolaşması hoş bir davranış değil. Lamia da saf filan olabilir ama aptal değil. Aldatıldığının kendisiyle oynandığının farkında. Kenan'ın kendine olan duygularının samimiyetine de inanmıyor. Ve bence bunda da haklı. Üstelik Cemil'in Lamia'ya söyledikleri kışkırtıcı olmasının yanında çok da doğru şeyler. Leyla inat için Cemil'le evlendi, Kenan da inat için gitti Cavidan'la evlendi. Leyla ve Kenan aynı karaktersiz davranış örneğini sergilemiş oldular. Leyla Kenan'ı üzmek Kenan da Lamia'yı üzmek için kendilerine gerçekten aşk ve sevgiyle bağlı iki insanı ayrı ayrı kullandılar (Cemil ve Lamia)
ALIMLIveCEKICI 06-12-07, 15:48 su cavidan karekterini canlandiran keske baska birisi oynasaydi tek kaygim o. neden derseniz hep ayni bakiyor.durmadan sanki heran aglicakmis gibi bir yuz. ve de hep bugulu gozleri.ama neden halbuki. aski, sevinci, huznu ayri olmali.alamiyorum duyguyu bence. ama ozge ozder'ede haksizlik yapmak istemiyorum.(ismini ogrendim bu arada) haha. o gene oyunculuyla en ustlerde baksana asagiya...:img-icecr
cunku boyle bir suru unlu dedikleri, onune geleni unlu yaptiklari oyuncu var, mesela nurgul yesilcaymi desem, yoksa naz elmasmi, evet ozgu namal, sonra yasemin ergene, tuh nerdeyse unutuyordum ahu turkpence dogrumu yazdim acaba. ve daha bir suru ismini bilmediklerim sadece yuzlerini tanidigim. beyaz gelincik dizisi vardi ordaki basrol iki kadin sonra isimlerini bilmiyorum..idda ediyorum herkes bu saydiklarimdan, bunlardan ii oyunculuk sergiler..ve daha bir suru isimlerini sayamadiklarim. tabi bu benim fikrim
begendiklerimde var elbette: sanem celik, yesim buber, burcu kara, asli tandogan, fadik atasoy, sadet isil aksoy, yasemin hadivent ve tuba buyuk ustun az kalsin unutuyordum :good: daha fazlasi aklima gelmiyor tuh ya erkek ouncularini unuttum neyse...bye
not:herkesin dusuncelerine ve fikrine saygi duyuyorumbye
sezenbaşer 06-12-07, 15:58 herkese slmm
yeni başlık hayırlı olsun:img-wink:
dünkü bölüm yine harikaydı
cemil baya saçmaladı ya kenana günlüğü gündermeler nimeti öpmeler falan ama lamiayı koruması iyi
ama yasık lamiyaya ya şimdi hamile olduğunu nsl aıklayacak:icon_sorr
Reytingler çok güzel gelmiş süper bölüme süper reyting.Dün akşam çok heyecanlıydı nimet nasılda sarsıldı öyle cemil fena öptü ondandır:)şimdi nimet kendisini falan sevıyor zannedıyordur aslında bu cemil'in kurbanlarından bir tanesi olduğunu bilmiyor.
cemil artık lamiayı sahiplendi kenana izin vermeyecek onun etrafında dolanmasına zaten lamiada artık kenanı görmek bile istemiyor bestesini bile kırıp atacak kadar nefret ediyor.Birde lamia hamile olduğunu öğrendi artık makbulenin babasıyla evlenir.
Leylanın cemil'i biraz olsun sevdiğini düşünüyordum ama hep kenanı sevmiş cemil ile evlenmesine rağmen bu sevgiden vazgeçmemiş.Cemil in yerınde kim olsaydı bence aynı üzüntüyü yaşardı.
ALIMLIveCEKICI 06-12-07, 16:52 ya zaten cemil hangi birine uzulsunki bu durumda leylanin olmesinemi, yoksa leylanin kenani biran bile olsa aklindan cikarmamasinami. bende burda cemilin arkasindayim. ama leylayida harcamis kenan. soyle bi dusunuyorumda, gercekten uzuntu duyulucak birsey, yani sevdiginin senin olmamasi. kadincagiz kenanin gozu onunde aci cekti, cok yazzyk valla
Dünkü bölüm çok hoştu, reytingler de çok güzel :)
Ayrıntılı yorumumu az sonra yapıcam :)
Bu bölüm çok güzeldi tv karşısında ağlaya,ağlaya seyrettim vallah lamia'nın başına gelmedik şey kalmadı.Leyla ölünce iyice yalnız kaldı.Cemal'le sinir oldum bu bölüm nimet'le olan öpüşme sahnesi sinirimi bozdu.Birde utanmadan lamia'nın yanına.Off kenan'da artık aklını başına alsada lamia'yı yalnız bırakmasa.Cemal'le üzüldüm nokta leyla'yı çok sevmiş ya onada yazık aslında bu dizide herkese üzülüyorum ben ya.Ama bu bölüm çok güzeldi kesin reytingleri tabana vurmustur.Dizinin müziğinede bayıldım vallah.
*
Dizilerden alışık olduğumuz bir durum aslında.
Ölen karakterin, ölmesinin ardından kötülenmesi.
Ben o günlüklerin ortaya çıkmasını çok gereksiz buldum,
9-10 bölüm sevdiğimiz Leyla, öldü ve öğrendik ki aslında yanılmışız,
''Aaa bak bu karakter aslında karaktersizmiş !'' dedik :)
Karakterlerin sonradan değiştirilmesini hiç sevmiyorum.:img-cool2
Reytingler çok iyi.Gerçekten ben de bekliyordum bu sıçramayı, özellikle dünkü bölümü izledikten sonra, dizi gerçekten tırnaklarıyla yavaş yavaş çıkıyor.Şunu da söyleyeyim ki
bu hafta ki fragman sayısı da gerçekten çoktu, kanalı her açışımda denk geldim.Dilerim bu hafta da böyle olur :):img-icecr
Reytingler iyi, daha da iyisi shareler çok iyi.
Sanırım dizilerin kalkması, devam etmesi kararları sharelere bakılarak alınıyormuş diye duymuştum, ab'de share olarak 3. sırada..
Kenan'ın Lamia'nın odasında yüzleşmesi güzeldi.
En beğendiğim sahnelerden biriydi dünkü.
Kenan'ın ablası rolündeki oyuncu diziye hiç uymuyor, daha güzel bir cast seçimi yapılabilirdi.. Donuk ve soğuk geliyor, fiziki olarak da hiç kardeş gibi değiller :)
Kenan dizinin en tutarsız karakteri ama gene de insan içinde bulunduğu durumu düşününce acımadan da edemiyorum..:img-blush
Kenan'ın Lamiaya onun için yaptığı besteyi göndermesi Kenandan beklenmeyecek kadar ince bir davranıştı :) Ama tabi bu saatten sonra bir anlamı kalmadı Lamia için.
Lamia'nın bu haftaki sahnelerini çok güzeldi.
Mektup olayı, Kenan'ı görmek istemeyişi..
Sonra Leyla'nın öldüğünü görünce konağa telefon açışı, ağlamasını çok beğendim.
Cemil'i de seviyorum ben, çok gerçekçi, hayatta görebileceğimiz bir karakter.
Öfkesinde de çok haklı.Lamiaya bir zararı dokunacağını sanmıyorum, aksine onlar kader ortağı Cemil'in de dediği gibi.
Ve Saip Paşa (ismi yanlış yazdım sanırım =)) onun günlükleri Cemil'den saklamaya çalışması çok güzeldi.. Saip Paşayı da tüm kötü özelliklerine rağmen seviyorum galiba :)
Lamia'yı da tek merak eden, Kenandan sonra, gene bu baba-oğul oldu.
Cavidan da ne düşünerek Kenanla evlendi bilmiyorum ama tek taraflı aşk olmuyor maalesef.
Bu evlilikle en büyük kötülüğü kendine yaptı sanırım.. Her şey düzgün gibi davranması korkunç..
Bu arada dizinin 17 gibi tekrarları verilmesi çok güzel düşünülmüş, bugün denk geldim de eski bölümler aklıma geldi =)
Son olarak gereksiz belki ama Show Tv'nin Dudaktan KAlbe sayfasında onca kişinin fotosu varken, açılış fotosu hele Nimet'in iken Kınalı Yapıncak'ımızın fotosunun olmaması bana garip geldi..:img-pilot
Arkadaslar yeni baslik acilmis hayirli olsun gec kladim ama neyse:img-wink:
Öncelikle dün yine süper güzel bi bölüm izledik
Lamia'nin Leyla'nin öldügü haberini duyunca verdigi tepki süperdi
Yani tam anlamiyla oyunculuk konustu:good:
Cemil'i cok hakli buldum dün ama
Kenan'in inkar etmesi cok sacmaydi bence orda hic bisey dememesi gerekiyodu
Gerci Cemilin yaptiklaini da tasvip etmiyorum sonucta Kenan'in bi sucu yok
Ama Lamia'yi korumai cok güzeldi bence
Lamia dün kadinin üstüne nasi panter gibi saldirdi:img-hyste
Valla bu kiz akillaniyo:happy0064
Suzanda koruyo kolluyo bizimkini sagolsun:good:
Yanliz Kenan geldiginde gitmedi yagercekten Kenan icin cok kötü oldu
O Lamia'nin ondan vazgecemiyecegini saniyordu ama öyle olamdi
Ama yazi cnm kizamiyorumda
Nasi agladi Lamia'nin odasinda:icon_sorr
Buarada Kenanin Lamia icin besteledigi müzik süperdi ya:img-in_lo
tatu1234 sana kesinlile katiliyorum
Arkadaslar kitabi okuyan arkadaslar anlatiyorlar sagolsunlar:img-wink:
Ama bilmiyorum bence diziyi bilmeden izlemek daha keyifli
Neler olacagini bilipte izlemek pek tat vermiyo insana
Ya benim bisey dikkatimi cekti su Lamisin gardiani Doktorlar'da Ela'yla kavga eden hemsire deyilmiydi ya:img-hyste
Show dizimizin tekrarini hafta ici veriyo heberlerden önce:happy0064:happy0064süper belki bazi izlemeyenler denk gelir bu sayede izleyici cogalir:img-pilot
*
Dizilerden alışık olduğumuz bir durum aslında.
Ölen karakterin, ölmesinin ardından kötülenmesi.
Ben o günlüklerin ortaya çıkmasını çok gereksiz buldum,
9-10 bölüm sevdiğimiz Leyla, öldü ve öğrendik ki aslında yanılmışız,
''Aaa bak bu karakter aslında karaktersizmiş !'' dedik :)
Karakterlerin sonradan değiştirilmesini hiç sevmiyorum.:img-cool2
Ben karakterin değiştirilmiş olduğunu düşünmüyorum. Aslında dizinin başından beri hep hissettirildi leyla'nın Cemil'le zoraki bir evlilik yaptığı, Leyla'nın Cemil'i sevmediği ve aslında hala Kenan'a aşık olduğu. Diğer ömrü dolan yorum sayfalarına bir gözatma fırsatın olursa Leyla'nın haksızlık yaptığından, doğru davranmadığından hep bahsedildi. En azından ben hep Leyla'nın çok da dürüst olmadığını belirtmiştim yorumlarımda. Evet Leyla sıcak bir insandı, buğulu gözleri, zerafeti ve Lamia'nın yanında olmasıyla sevdirdi kendini izleyiciye. Sadece Leyla'nın kendi ağzından kenan'a hala aşık olduğunu duymamış oluşumuz bir de Cemil'in sert ve tutarsız tavırları Leyla'nın olumsuzluklarını örttü. Ama son bölüm Kenan'a aşkını itiraf edişi ve günlüklerin ortaya çıkması bu örtüyü kaldırdı. Neyse uzattım biraz ama ben senin gibi bir bölüm önce "çok iyi bir insan" bi bölüm sonra "çok karaktersizmiş" gibi kısa ve ani bi geçiş olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Tabi bu benim yorumum seninkine de saygım sonsuz.
bir insanın eşki aşkını unutamaması bunu kalbinde saklması günlükleriyle derdini paylaşmasının nesi kötü anlamış değilim sizi?? leyla cemil'i aldattı mı? lamia ile kenan'ın arasına mı girdi? lamiya'nın kenan'ı sevdiğini bile bile onu korumadı mı kollamadı mı?? zırt pırt kenan'ın karşısına çıkıp ben seni seviyorum diyip kenan'ı zor duruma mı soktu??? yapmayın allah aşkına!!!! kız unutamamış ilk aşkını ki bu onun karaktersiz olduğunu değil ne kadar derinden sevdiğini gösteriri.. kenan'ın bencilliği yüzünden aşkını yaşayamamış, sevmediği bir adamla evlenmek zorunda kalmış, şansına cemil gibi biri çıkmış da mutlu olamamış... bunlara rağmen hiç bir karaktersizlik de yapmamıştır... neye göre değerlendiriyorsunuz karaktersizliği??
tabi günlüğüne kenan'ı hala sevdiğini yazması onu unutamamasını siz karaktersizlik olarak değerlendiriyorsanız sizle karaktersizlik anlayışımız uyuşmuyor demektir...
yazık ya leyla adam gibi adamlardan biriydi bu dizide... lamia ile bile yarışır bu konuda.. lamia ilerde başkalrı ile evlilik yapacak... hala kenan'a aşık olacak bunu içinde yaşatacak.. o zaman lamia da mı karaktersiz olacak...
ben mi yanlış anladım dediğinizi acaba??? yoksa başka birşeyden bahsediyordunuz???
Ben sahsen Leyla icin hicte ne karaktersizmis demedim
Cünkü zaten günlük Cemil'le evlenmeden önce tutulmus
Hem bunu Leyla icinde Cemille evliykende tutabilir bence
Cemili aldatmadigi, ihanet etmedigi taktirde
bir insanın eşki aşkını unutamaması bunu kalbinde saklması günlükleriyle derdini paylaşmasının nesi kötü anlamış değilim sizi?? leyla cemil'i aldattı mı? lamia ile kenan'ın arasına mı girdi? lamiya'nın kenan'ı sevdiğini bile bile onu korumadı mı kollamadı mı?? zırt pırt kenan'ın karşısına çıkıp ben seni seviyorum diyip kenan'ı zor duruma mı soktu??? yapmayın allah aşkına!!!! kız unutamamış ilk aşkını ki bu onun karaktersiz olduğunu değil ne kadar derinden sevdiğini gösteriri.. kenan'ın bencilliği yüzünden aşkını yaşayamamış, sevmediği bir adamla evlenmek zorunda kalmış, şansına cemil gibi biri çıkmış da mutlu olamamış... bunlara rağmen hiç bir karaktersizlik de yapmamıştır... neye göre değerlendiriyorsunuz karaktersizliği??
tabi günlüğüne kenan'ı hala sevdiğini yazması onu unutamamasını siz karaktersizlik olarak değerlendiriyorsanız sizle karaktersizlik anlayışımız uyuşmuyor demektir...
yazık ya leyla adam gibi adamlardan biriydi bu dizide... lamia ile bile yarışır bu konuda.. lamia ilerde başkalrı ile evlilik yapacak... hala kenan'a aşık olacak bunu içinde yaşatacak.. o zaman lamia da mı karaktersiz olacak...
ben mi yanlış anladım dediğinizi acaba??? yoksa başka birşeyden bahsediyordunuz???
Karaktersizlik belki çok katı bi kelime olabilir. İlk aşkını unutmamak, derinden sevmek, unutmamak güzel şeyler evet sana katılıyorum ama burada leyla'nın durumu çok farklı bana göre. Benim karaktersizlik olarak değerlendirdiğim ilk aşkına acı çektirmek için, onun gözü önünde olmak için kendisini gerçekten büyük bi aşkla seven birini bile bile kullanmış olması ve Cemil bunu yüzüne vurduğunda inkar etmesi. Belki dürüst olup "evet ben seni hiç sevmedim, sevemedim, ben hep Kenan'ı sevdim deseydi o zaman doğru yapmış olurdu diye düşünüyorum. Tabii ki Lamia başkaları ile evlenince karaktersiz olmayacak çünkü Lamianın başka bi çaresi yok. Lamia hayatın onu sürüklediği yere giden biri. Parası yok, işi yok, güveneceği kimse yok. Hayata karşı güçlü değil. Yani evlenirse mecburen evlenmiş olacak. Kenan'a acı çektirmek için değil,
İlk aşkı unutmamak, onu güzel duygularla hoşça hatırlamak, hatırlayınca heyecanlanmak başka ilk aşka endeksli, hayatını ona bağlayarak yaşamak , yanında kocan varken onunla olmak (hani Cemil dedi ya başbaşa hiç fotoğrafımız yok Leyla'nın gözlerinde hepsen varsın diye) ve bu uğurda sevgi harcamak, tüketmek başka bişey. İşte bu pek de karakterli bir davranış değil bana göre ya da biraz yumuşatalım dürüstlük değil diyelim.
Ben sahsen Leyla icin hicte ne karaktersizmis demedim
Cünkü zaten günlük Cemil'le evlenmeden önce tutulmus
Hem bunu Leyla icinde Cemille evliykende tutabilir bence
Cemili aldatmadigi, ihanet etmedigi taktirde
Günlüğün cemille evlendikten sonra yazılmış sayfaları da var yanlış anlamadıysam. Evliyken de bi insan günlük tutabilir gayet doğal ama başkasına hala aşık olduğunu yazması bana göre aldatmak oluyo. Sadece yazılarda kalsa hadi bi derece diyelim ama Leyla tüm davranışlarıyla da belli ediyordu zaten Kenan'a hala aşık olduğunu ve onunla birlikte olamadığı için acı çektiğini.(onu görünce ilk aşkıyla karşılaşmanın heyecanını duyuyodu demedim bu çok farklı ve gayet doğal bişey) Başkasına aşık da olabilir bu da doğal o zaman evlenmeseydin derler insana çünkü evlenirken de aşık değilmiş Leyla cemil'e, aşık olmayı bırak hiç sevmemiş bile. İşte itici olan bu durumun ortaya çıkması. Ve belki bu yüzden bu kadar ağır eleştirilere maruz kaldı Leyla.
ALIMLIveCEKICI 06-12-07, 21:01 evet ama leyla ne yapsin unutamiyorsa, gonul..
onun tek yapacagi sey beklemekti ama cemille evlendi. iste bu affedilemez. belki kenandan sonra sevecegi birisini bulurdu acele etmeseydi tabi. sevmedigi bi insanla evlenmekte cok aci bence..leylaya hem kiziyorum hemde aciyorum ne yazzyky oldu guzelim kiz. harika ya cemil burda temize cikiyor inanilir sey degil. cunku benimde icimden ona hak vermek geliyor...ama biliyordu leyla kenana asikti bile bile evlendi. vede sonucunu cok pis bi cekilde odedi..iste bunu kendisine yediremiyorbye
Dünkü böLüm yine çok qüzeLdi.. ReytınqLer çok iyi qeLmiş buna çok sevindim.. Buqün fark ettim Show Tv haber öncesii tekrarLarı veriyor.. İzLemeye çaLışıcam çnküü iLk böLümLerii yarım yamaLak izLemiştim.. Bu sayede yenii izLeyiciLer biLe kazanabiLiriz.. =))
GeLeLim dünkü böLüme.. LeyLa'nın öLümü hiç iyi oLmadı.. Lamia'nın öğrenmesii ve tepkisii üzücüydü.. LeyLa'nın arkasından bu kdr çok konuşuLmasıı hoş değiLdii açıkcası.. CemiL'in yaLanı da tabi.. Kenan LeyLa hiçbir zaman birbirLerinden vazqeçmediLer fLn.. Kenan'ın aşkına biLe koLay koLay inanamaz kii artık Lamia..
Nimet'e ne demeLi biLmiyorum.. Kenan.. CemiL.. VeyseL.. Başka kmLer oLmaLı ki..?? CemiL öptü hoşuna qitti.. Bir de CemiL'in dediiği Laf daha snra fazLasını istiycem fLn.. İğrenç.. Daha snra evLerinde kii bakışmaLar fLn.. CemiL Lamia'dan uzak dursun mümkünse..
MakbuLe'nin babasını da tanımış oLdk.. bekLediğimiz qibi Lamia onLarın yanına qidicek.. evLeniceği kişi de o oLucak qaLiba..
gerçek aslında snde 2. mesajında belirtmişsin zaten benim takıldığımda oydu, Kenan'ı sevdiğini biliyorduk, unutumaması fln ayrı ama, Kenan'a acı çektirmek için birisiyle evlenmesi, yani bu derece olması yansıtılmamıştı bana göre.Ben hep Kenan çekip gidince hani mecburi, ailesi için (babası fln paşanın yanında çalışıyor fln denmişti) evlenmek zorunda kaldı fln diye hissetmiştim ama Leyla istiyerek evlenmiş bir durumda Cemil'le..
Ama Kenan'ı sevmeye devam ediyormuş, bu bana samimi gelmedi, kafamdaki Leyla imajına uymadı, böyle düşünmemiştim..
ayy inanmiyorum reytingleri görünce sok oldum ne öyle yaa süper ayy siralamaya bile degismis insallah gittikcede dahada iyi olucak ama ben cook mutluyum bu reytinglerden dolayi yaaa süper gercekten
bu arada dünkü bölüme gelince süperdi muhtesemdi ben kisa yorum yapim oda sadece sonunu lamia hamile oldugunu kendi süphelendi acaba napicak cok merak ediyorum bebegi istememezlik etmez herhalde sonucta kenandan tek hatira zaten bebegi doguracagi belli lamianin ilk evlenecegi kisiyide görmüs olduk böylelikle dünkü bölümde
dizimizin hafta ici yayinlanmasinada ayriyetten cook sevindim bu reytingleirmizde ebnce dahada cook artiracak hayret showtürk akilli davrandi bu konuda
bu arada arkadaslar yeni bi aile imzasi yapalim eger isimleri topliycak kimse yoksa bende toplarim ama tabii imzayi yapicak bi arkadasin yardimina ihtiyacimiz var ben sadece isimleir topliya bilirim..=) ne dersiniz...
Yeni başlağı geçmişsiniz ayırlı olsun daha nice nice başlıklara yeerki dizimiz devam etsin..
Eveeet Lamia hamile ne olacak acaba.. Şu hapisteki yakın arkadaşı adını unuttum onun babası bir garip baktı Lamia'ya hani kızının arkadaşı gibi değilde sanki beğenmiş gibiydi.. İleride o babayla birşeyler olacak gibi geliyor bana hatta belki o adamla bile evlenir diye geliyor, önemsiz biri olsaydı o bab öylesine bir figüran koyarlardı ama buada bayağı oyuncu yani yaşlı ama karizmatik bir adamda doğrusu... Var o babada birşeyy...
CAvidan'la Kenan'ın arası bozulmaya başladı bile zaten kitabdada öyleymiş. Trt 1 dekini izlerken artık konuşmuyorlardı bile Cavidan'la Kenan.. Nese ilerisini acayipp merak ediyorum.. Ratinglerde süper yaa artık yükselişe geçelim diyorum yanii çok geç kaldık.. Hafta içi tekrar koyması iyi oldu bence..
Günlüğün cemille evlendikten sonra yazılmış sayfaları da var yanlış anlamadıysam. Evliyken de bi insan günlük tutabilir gayet doğal ama başkasına hala aşık olduğunu yazması bana göre aldatmak oluyo. Sadece yazılarda kalsa hadi bi derece diyelim ama Leyla tüm davranışlarıyla da belli ediyordu zaten Kenan'a hala aşık olduğunu ve onunla birlikte olamadığı için acı çektiğini.(onu görünce ilk aşkıyla karşılaşmanın heyecanını duyuyodu demedim bu çok farklı ve gayet doğal bişey) Başkasına aşık da olabilir bu da doğal o zaman evlenmeseydin derler insana çünkü evlenirken de aşık değilmiş Leyla cemil'e, aşık olmayı bırak hiç sevmemiş bile. İşte itici olan bu durumun ortaya çıkması. Ve belki bu yüzden bu kadar ağır eleştirilere maruz kaldı Leyla.
Ya bikerre bu ilk bölümde yansitilmisti zaten Leyla'nin sirf Kenan'a aci cektirmek icin Cemil'le evlendigi o yüzden kimsede tepki yaratacagina inanmiyorum ben
Hem ayrica Leyla'yi yinede ihanet etmis olarak saymiyorum
Askini hep icinde yasadi
Ayrilmak istedei engellendi
Belki bastan evlenmesi hataydi ama
Evlendikten sonrada Cemil'e ihanet etmedi
Ya bikerre bu ilk bölümde yansitilmisti zaten Leyla'nin sirf Kenan'a aci cektirmek icin Cemil'le evlendigi o yüzden kimsede tepki yaratacagina inanmiyorum ben
Hem ayrica Leyla'yi yinede ihanet etmis olarak saymiyorum
Askini hep icinde yasadi
Ayrilmak istedei engellendi
Belki bastan evlenmesi hataydi ama
Evlendikten sonrada Cemil'e ihanet etmedi
izninizle bende bisey yazmak istiyorum bu konuda
aslinda hakli olabilirsin ama leylanin son hali cemile öyle bi icine koyduki yani ben kendimi cemilin yerien koyuyorumda cemilin bu hale gelmesinin sebebi öncelikle babasindan hic sevgi görmemesi sonrada cemilin sevdigi kadin bile babasinin yere göe sigdiramadigi kenan olunca iyice cekilmez oldu ben olsam cemilin yerinde daha kötü bile olurdum nasil dayandi bu zamana kadar sasiyorum
ama demiyorumki cemil nimeti öptü diye hakli vs. bulmuyorum tabiiki hayir
cemil sadece karisinin ihanetini(o öyle saniyoo her en kadar leyla aldatmamis olsada) sindiremiyoo cemil naisl toparlanicak cook merak ediyourm herhalde nimeti kocasindan bosatirip kendisine almaz
son olarak bu nimettede ne yürek varmmis be kocasi(adini hatirlayamadim) kenan simdide cemil ooo varya neyse simdi fazla derien girmiyim=)
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi bu reytinglerdende belli olmuşş
bu zamana kadar uysal bi Lamia görmüştük hırçın halini ilk defa gördük böyle davranmasıyla Kenanın hala Lamia için değerli olduğunu anladık
Lamianın bebeğinin adı ne olcaktı ben unuttum yaa ama kız olduğunu biliyorum
Kenanla Cavidanın evlilik anlaşyışına şaşırdım kaldım ben onu gün içinde mutlaka görürüm gibi bişeyler söledi şaşırdımm
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi bu reytinglerdende belli olmuşş
bu zamana kadar uysal bi Lamia görmüştük hırçın halini ilk defa gördük böyle davranmasıyla Kenanın hala Lamia için değerli olduğunu anladık
Lamianın bebeğinin adı ne olcaktı ben unuttum yaa ama kız olduğunu biliyorum
Kenanla Cavidanın evlilik anlaşyışına şaşırdım kaldım ben onu gün içinde mutlaka görürüm gibi bişeyler söledi şaşırdımm
sanirim mebrureydi ama bence dizide bu ismi vermezler cünkü bana göre zor bi isim tabii senaryistlere kalmis bu is
yaa cidden ben reytinglere hala inanamiyorum kac kere gittim baktim sayfayi yeniledim ama cidden reytingler süper hayran hayran sayilara baktim ya ablam bana bu yüzden salak dedi=)=) amanapim cidden böyle bi reyting beklemiyordum süper oldu
izninizle bende bisey yazmak istiyorum bu konuda
aslinda hakli olabilirsin ama leylanin son hali cemile öyle bi icine koyduki yani ben kendimi cemilin yerien koyuyorumda cemilin bu hale gelmesinin sebebi öncelikle babasindan hic sevgi görmemesi sonrada cemilin sevdigi kadin bile babasinin yere göe sigdiramadigi kenan olunca iyice cekilmez oldu ben olsam cemilin yerinde daha kötü bile olurdum nasil dayandi bu zamana kadar sasiyorum
ama demiyorumki cemil nimeti öptü diye hakli vs. bulmuyorum tabiiki hayir
cemil sadece karisinin ihanetini(o öyle saniyoo her en kadar leyla aldatmamis olsada) sindiremiyoo cemil naisl toparlanicak cook merak ediyourm herhalde nimeti kocasindan bosatirip kendisine almaz
son olarak bu nimettede ne yürek varmmis be kocasi(adini hatirlayamadim) kenan simdide cemil ooo varya neyse simdi fazla derien girmiyim=)
bence de haklisin ´Cemil'in öfke sacmasini gayet tabi anliyorum
Hakilida bence ama bunun icin Leyla'nin suclanmasini anliyamiyorum ben
Ayrica Cemil'in Kenan'i kovdugu sahnede Kenan'iin hala inkar etmesinide dogru bulmadim acikcasi
Yasanmis ve bitmis orda Kenan'in hic birsey demeden cekip gitmesini beklerdim ben
Inkar etmesi hic yakismadi bence...
Biraz gecikmiş olarak yazıyorum. İzlenme oranı ve izlenme payı çok iyi gelmiş, dizimiz bunu haketmişti.Bundan sonra hep böyle iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Hikaye çok etkileyici bir yöne doğru gidiyor.
Çok güzel bir bölüm izledik Çarşamba akşamı. Çok hüzünlüydü, çok güzel oyunculuklar izledik yine.
Leyla'nın ölümüyle yıkılan, onun tarafından hiç sevilmemiş olmanın öfkesiyle kaskatı kesilen Cemil'i, çok güzel oynadı Yiğit Özşener. Kendisini tebrik etmek gerekiyor...
Kenan'ın, Leyla'nın kendisine duyduğu hiç bitmeyen aşkı inkar etmesi gayet normaldi bence, ölmüş bir kadının arkasından nefretle konuşulmasını engellemek istedi.
Cemil hiçkimseyi dinleyecek halde değildi tabii ki. O da haklı öfkesinde. Ama Leyla'ya da haksızlık yapılmaması lazım, o sevgisini içinde yaşadı, onurlu bir kadın olarak,asla kocasını aldatmaya kalkmadı, Kenan'a yaklaşmaya çalışmadı. Bakışlarıyla aşkını belli ettiyse de, bu da engellenemez birşeydir, bunun için suçlamamak gerekir onu...Ölürken aşkını itiraf etmesi ise, bu onun hakkıydı, ölürken olsun özgür olmalıdır insanlar. Sevdiği adama olan aşkını anlatırken eli onun elinde, huzurlu bir şekilde öldü. Ben çok beğendim o sahneyi..Daha sonra Cemil'in Kenan'a söylediği sözler çok etikleyiciydi, 'Leyla'yı ilk kez o kadar mutlu gördüm, senin kollarında ölürken' diye bağırdı Kenan'a. Seven bir insan için çok acı birşey olsa gerek; sevdiğin kadın ölüyor, ama senin kollarında değil,asıl sevdiğinin gözlerine bakarak ölüyor ve senin gözlerinin önünde. Yas yerine öfkeyi yaşamak çok zor birşey olmalı. Çok güzel oynanmıştı bu sahneler. Cemil bu hikayenin en etkileyici karakterlerinden biri bence ve onu canlandıran Yiğit Özşener de çok iyi bir oyuncu...
Lamia bir cezaevine girmediği kalmıştı kızcağız orayada girdi birde rahat bıraksalar Kenanı hiç sevmedim Lamiyayı böyle üzmeye devam ettikçede sevmem daha doğrusu sevemem :( zaten evliliğide bana göre çatırdıyo.Dizinin sonunu izliyemedim ne oldu?
eymen_gonca 07-12-07, 16:43 Lamia bir cezaevine girmediği kalmıştı kızcağız orayada girdi birde rahat bıraksalar Kenanı hiç sevmedim Lamiyayı böyle üzmeye devam ettikçede sevmem daha doğrusu sevemem :( zaten evliliğide bana göre çatırdıyo.Dizinin sonunu izliyemedim ne oldu?
lamia hamlie bence erkek olacak ve isimde kenan olacak bence birde leyla çok üzgünmüyormu lamiayi birakti git ooooffff neyse ama belik böylese iyi olmuştur ama lamia çok üzündü leyla için
lamia hamlie bence erkek olacak ve isimde kenan olacak bence birde leyla çok üzgünmüyormu lamiayi birakti git ooooffff neyse ama belik böylese iyi olmuştur ama lamia çok üzündü leyla için
Ben Dudaktan Kalbe'nin kitabını okumuştum..Lamia hamile kalıyor, çocuğun erkek olmasını istiyor çünkü Kenan'ın ismini koymayı planlıyor ama kız çocuğu oluyor..
Arkadaslar dizimizin tekrari yeni bitti
Ben bu bölümleri izlememistim
Benim gibi baslarini izlemeyen arkadaslar icin cok iyi oldu bu dizinin tekrari bence
Ya Lamia o kadar cok degismiski ilk bölümlerden bu bölüme
Demin izledigimiz Lamia daha cocuksu,
Daha masum,
daha birseylerin farkinda olmadan yasiyo
Ama ilerleyen bölümlerde o kadar olgunlasti ki
Aciyi tatti,karsiliksiz aski tati
Basina mümkün olabilecek bütün seyler geldi
Halbuki o eskiden askini icinde yasayip,kendi dünyasinda hayalleriyle yasiyodu
Arkadaslar dizimizin tekrari yeni bitti
Ben bu bölümleri izlememistim
Benim gibi baslarini izlemeyen arkadaslar icin cok iyi oldu bu dizinin tekrari bence
Ya Lamia o kadar cok degismiski ilk bölümlerden bu bölüme
Demin izledigimiz Lamia daha cocuksu,
Daha masum,
daha birseylerin farkinda olmadan yasiyo
Ama ilerleyen bölümlerde o kadar olgunlasti ki
Aciyi tatti,karsiliksiz aski tati
Basina mümkün olabilecek bütün seyler geldi
Halbuki o eskiden askini icinde yasayip,kendi dünyasinda hayalleriyle yasiyodu
bende izledim tekrarın bi kısmını Lamia gerçekten çok çocuksuymuş
hayallerin içinde yaşıyomuş ama Lamianın hayallerinide Kenan yıktı bazen çok kızıyorum Kenana bu yüzden Cemilin Kenana karşı davranışlarına kızmıyorum bazen iyi yapıyo diyorum ama Kenanada üzülüyorum
pink_girl_56 07-12-07, 18:35 Evet Lamianın hayallerini Kenan yıktı ve bütün bunalrı hakediyor...
Ama Cemilde biraz abarttı bence...
4ewerbrucas 07-12-07, 21:56 çrş gününden beri yorum yapmaya ancak geldim ratingleri gördüm giderek yükseliyor çok seviniyorum buna:happy0064 cemil noldu öyle leyladan sonra bayağı kinlendi kenana karşı merakla bekliyorum neler yapıcağını..lamia aradığı zaman telefona cavidana çıkmak zorunda mıydı....kenana verirken nasıl bozuldu ama:img-yes: cemil ve nimetten çok cemil ve lamia arasında geçicekleri mrk ediyorum:img-yes: ayrıca tekrarlara bende bakıyorum lamia çok çocuksuymuş bugün ekmek yemesine bayıldım çok tatlıydı kenanın ona göz kırpması filan ah ah başlarına gelcekden habersiz çok tatlı duruyorlardı
çrş gününden beri yorum yapmaya ancak geldim ratingleri gördüm giderek yükseliyor çok seviniyorum buna:happy0064 cemil noldu öyle leyladan sonra bayağı kinlendi kenana karşı merakla bekliyorum neler yapıcağını..lamia aradığı zaman telefona cavidana çıkmak zorunda mıydı....kenana verirken nasıl bozuldu ama:img-yes: cemil ve nimetten çok cemil ve lamia arasında geçicekleri mrk ediyorum:img-yes: ayrıca tekrarlara bende bakıyorum lamia çok çocuksuymuş bugün ekmek yemesine bayıldım çok tatlıydı kenanın ona göz kırpması filan ah ah başlarına gelcekden habersiz çok tatlı duruyorlardı
ewet cnm ya Lamisin ekmek yiyisi cok sekerdi
hele mimiklerini acayip güzel kullaniyo
cok tatliydi yine:img-icecr
reytingler gercektende düzeliyo yani bizmde bi hayran kitlemiz olusmaya basladi yani
:happy0064
Lamia hapisten çıktıktan sonra yanlış bilmiyosam biriyle evlenicekti
bu hapisanedeki arkadaşının babası olabilirmi çünkü çok göz önünde tutmaya başladılarr olabilir bence :img-cool2:img-cool2
Lamia hapisten çıktıktan sonra yanlış bilmiyosam biriyle evlenicekti
bu hapisanedeki arkadaşının babası olabilirmi çünkü çok göz önünde tutmaya başladılarr olabilir bence :img-cool2:img-cool2
Lamıa makbulenın babasıyla evlenicek büyük ihtimal zaten hamile olduğunuda öğrendi.Kenan ile yolları bu sefer gerçekten ayrılıcak makbulenın babası ile evlenip yenı bir hayata başlayacak sonrada doktor vedat diye birisi çıkacak.
Arkadaşlar yeni çalışma yaptım umarım beğenirsiniz multimedya bölümünde.
sena-haticee 08-12-07, 16:13 ya fragman cikti mi ne oluyo benim hic biseyden haberim yok ya niyeee ask sahneleri yokmu kenan ile lamia yokmu niye ya ..........ya bende fragmani görmek istiorum artik yayinlasinlarya bende görim kiz hamile oldugunu ögrendi ne olucak acebaaaaa:happy0064
slmlar ben şeyma diziyi pek izlemiyorum ama güzel bi dizi:img-wink::img-wink:
ben aslında leyla-kenan olmasını hayal eden biriydim leyla ölene kadar bi umudum vardı...Ya sizlerden bi ricam olacaktı Leyla ölürken ki kenanla olan fotoların imza yapabilir misiniz???lütfennnn:icon_whis:icon_whis
eymen_gonca 08-12-07, 19:59 cemil bence iyi nimet seviyo ve nimet evlecek bence nimet kocasını öldürecek biraz saçma oldu ama ben böyle düşünyormu ben göre böyle bir şey olacak
kenan ve cavinde da mutlu alacak
lamia geleceğe çok zengin olacak gibi geliyo ben ve hapishane çikacak
4ewerbrucas 08-12-07, 19:59 bende fragmanı görmek istiyorum ya keşke bitince hemen gösterseler gelecek haftanın fragmanını:icon_whis sanırım kenan_lamia sahneleri yok bundan sonra malasef:sad53: bu arada geçen kitapçıdaydım reşet nurti eserlerine baktım her zaman bir sürü olan dudaktan kalbe romanı yoktu hiçbiyerde sanırım insanlar izlerken meraklarından okumaya başladı gerçi okumayan pek yoktur ama şaşırdım bu duruma kitap yok hiçbiyerde:img-yes:
Gecenin 2 sinde fragmanı verdiler.
Lamia'nın mahkemesi var galiba ve tutuklanıyordu. Kenan'la yine karşı karşıya gelecekler mahkemede galiba. Lamia karnını okşuyordu. Nimet ve Cemil işi iyice ilerletmişlerdi:icon_whis Said paşa cemile tokat atıyordu. Cavidan gene birşeye şok oluyordu:img-cool2 Son sahne çok güzeldi. Sanırım lamianın hayali. Lamia yeni doğum yapmış. Kucağında bir kız çocuğu var. Başında kırmızı kurdelesi, merasim köşkündeler. Kenan geliyor öpüyor lamiayı kutlamak için. Hayal olduğu çok belli. Güzel bir fragmandı.Unuttuğum birşey yoktur umarım.
Gecenin 2 sinde fragmanı verdiler.
Lamia'nın mahkemesi var galiba ve tutuklanıyordu. Kenan'la yine karşı karşıya gelecekler mahkemede galiba. Lamia karnını okşuyordu. Nimet ve Cemil işi iyice ilerletmişlerdi:icon_whis Said paşa cemile tokat atıyordu. Cavidan gene birşeye şok oluyordu:img-cool2 Son sahne çok güzeldi. Sanırım lamianın hayali. Lamia yeni doğum yapmış. Kucağında bir kız çocuğu var. Başında kırmızı kurdelesi, merasim köşkündeler. Kenan geliyor öpüyor lamiayı kutlamak için. Hayal olduğu çok belli. Güzel bir fragmandı.Unuttuğum birşey yoktur umarım.
Inanmiyorum ya fagman cikti mi??
anlattigin icin cok tesekkürler
Üff ben yine saliya kadar bekliyecem galibe fragmani izlemk icin:icon_whis
Demek Lamis'in mahkemesi var
üfff tutuklanmasin ya
Yani Saib Pasa bisiyler yapacakti ama
Yapar ins.
Cemil'in isi ilerletecegi belliydi ztn:icon_whis
Ayyy demek Lamia'nin basinda kirmizi kurdale var
ins hayal degildir:icon_sorr
cok cok tesekkürler arkadasim haber verdigin icin
izledim
bu bölüm süper olcak ya
ama anlamadim ben Lamia tutuklaniyo mu yoksa cikyo mu
cünkü götürürlerken agliyodu ama sonra birisine el sallarken gülümsüyordu
üffff
Cemil'de baya cosmus ha
Nimet dünden hazir zaten
Ikisi de evliliklerinde mutlu olamamis insanlar
Tam dengi dengine ikisininde
Ama bisiy farkettim
O cemil'le Nimet'tin bulunduklari yer
merasim kösküydü sanki:img-yes:
simdi kim carsambayi bekliyecek yaaa:icon_sorr
gülbeşeker 09-12-07, 16:50 Ben de fragmanı izledim arkdaşlar frgmanın son sahnesi hayal de olsa çok güzeldi.Frgamanda Lamia'nın arkdaşı hapisten çıkıyordu,babası alıp götürüyordu.Sonra Kenan ,keman çalarken gözünden yaşlar süzülüyordu.Cavidan telefonda konuşurken kötü bir haber almış gibi yüzü aslıdı.Sonra Lamia'nın mahkemesi oluyordu,Kenan da gelmişti.Sonra Lamia birine el sallıyordu,sanırım hapisten çıkıyor.Cemille Nimet öpüşüyorlar ve devamını getiriyorlar.Saip Paşa ,Cemile tokat atıyor.Ve son sahne,Lamianın kucağında küçük bir bebek,yeni doğmuş çok şeker,yanında da Kenan var.Kenan Lamianın dudağına küçük bir öpücük konduruyor,keşke hayal veya rüya olmasaydı...
Ben de fragmanı izledim arkdaşlar frgmanın son sahnesi hayal de olsa çok güzeldi.Frgamanda Lamia'nın arkdaşı hapisten çıkıyordu,babası alıp götürüyordu.Sonra Kenan ,keman çalarken gözünden yaşlar süzülüyordu.Cavidan telefonda konuşurken kötü bir haber almış gibi yüzü aslıdı.Sonra Lamia'nın mahkemesi oluyordu,Kenan da gelmişti.Sonra Lamia birine el sallıyordu,sanırım hapisten çıkıyor.Cemille Nimet öpüşüyorlar ve devamını getiriyorlar.Saip Paşa ,Cemile tokat atıyor.Ve son sahne,Lamianın kucağında küçük bir bebek,yeni doğmuş çok şeker,yanında da Kenan var.Kenan Lamianın dudağına küçük bir öpücük konduruyor,keşke hayal veya rüya olmasaydı...
Ya arkadaslar belki hayal degildir ya
Bu kadar karamsar olmayalim ya
Yani bir ihtimal:img-blush
4ewerbrucas 09-12-07, 18:03 fragmanı anlatan arkadaşlara çok teşekkür ederim ama şimdi meraklandım çrşya kadar nasıl beklicem bilemiyorum...özellikle son sahne keşke hayal olmasaydı...cemille nimeti şaşkın bir şekilde izliyorum sonlarını mrk ediyorum...
selam arkadaslar ben daha fragmani izleyemedim belki yarin denk gelirim fragmani anlatan arkadaslara cok tesekkür ediyorum birazcik olsun merakimi giderdikleri icin aysecim bende onun hayal degil gercek olmasini isterim ama gercek olmadiginida hepimiz iyi biliyoruz:icon_cry: carsambayi dört gözle bekliyorum
fragmanı bende izledim yine çok güzel bir bölüm olucak son bölümü hayal malesef ..
merakla bekliyoruz. çarşambayı..
Dudaktan kalbe 10-12-07, 05:11 yha belkı hayal değildir
gercekyır olamazmı?
süpper bı bölüm olucak
bence lamıa hapısten cıkınca makbuleye gıttı
ona el sallıyodu
ben fragmanı izliyemedim dahaa :icon_sorr:icon_sorr
nerden izliyebilirim bi fikriniz varmı
Kenan Bey Lamianın hamile olduğunu duyuncada kendinden hiç şüpelenmez direk çocuğun başkasındna olduğunu düşünür tahminimce
Slm arkadaslar diziye bi gün kaldi yine süper bi bölüm olucak
Ya bence Lamia Makbule'nin babsiyla evlenmiyecek
Onu öyle göstermelik olsun diye koydular yani kitabta sözleri gectikleri icin
Bence Makbule bu bölümden itibaren fazla görünmüyecek
Babasi da tabi ins.
Not:Arkiler Kenan'in Lamis'e yaptigi besteyi buldum isteyen ö.m. atsin:img-wink:
fragmanı izledim çok güzel bi bölüm bizi bekliyo
son sahnede çok güzel ama arkadaşlar bu hayal çok belli yani böyle bişey olması mümkün değil bende çok isterim böyle bişey olması ama kendimizi kandırmayalımm:icon_sorr
Arkadaslar Show yine karar degistirmis
Dudaktan Kalbe tekari yerine Cennet Mahallesi oynuyo
Bizim izlemekten biktigimiz,Show Tv'nin yayinlamaktan bikmadigi Cennet Mahallesi yine ekranda.
Su anda ekranlarda yeni bölümleri yainlanan bi diziyi yayinlayip daha fazla dizinin tanitimini yapmak yerine milletin bölümlerini ezberledigi ve artik insanlara gina getiren diziyimi yayinlamak daha mantikli tartisilir.
BeyazGelincik21 10-12-07, 16:33 Öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar.
Fragman çıkmış ne güzel.Lamiş tutuklanıyormuş ne kötü ya.Lamia Makbulenin babasıyla romanda evleniyor inşallah dizide evlenmez yaa.İyi birine benziyor ama ben Lamianın o adamla evlenmesini istemem.Hamilelikten dolayı büyük ihtimalle evlenecek gibime geliyor Lamia ve Makbulenin babası.
Cemille Nimet demek işi ilerletiyorlarmış bunun olması beklenen birşeydi zaten.
Lamişin rüyasına gelince keşke rüya değilde gerçek olsa gördükleri Lamia,Kenan ve minik kızları hep birlikte olsalar.
Yine yaptı yapacağını.. İzLemekten bıktığımız Cennet MahaLLesi yine ekranLarda.. Ya anLamadığım Dudaktan KaLbe dizisinin 2-3 böLümü yayınLanmış.. Şu ana kadar 14 böLüm yayınLanmış zaten.. 2 hafta ver tekrarı snra yine ne yayınLamak istiyorsan onu yap.. BöyLe yarıda kesmeLere ne qerek var.. Ve tercih ediLen diziye bak.. !!
Fraqmanıı birazck izLedim yarıda yakaLadım ama oLsn.. Lamia birine eL saLLıyordu kim acaba..? Kenan ve bebeğiyLe oLan sahne beLLi kii rüya qerçeğini de qörebiLiriz diLerim..
Show TV'dir ne yapsa yeridir derler buna. Demek Cennet mahallesini veriyor. Ben o saate yetişemiyodum zaten ama seyredenler olduğunu biliyorum. Bu arada Showmax'ta da her hafta Pazartesi oynuyordu baştan itibaren, bugün 5. ya da 6.bölüm olması lazımdı ama baktım ordan da kaldırmışlar. İlginç.
Bu arada fragmanı netten izledim hakikaten yine heyecanlı ve güzel bi bölüm bizi bekliyo.
4ewerbrucas 10-12-07, 20:06 ben daha faragmanı göremedim malasef:icon_sorr bugün bende çok sinir oldum show tv"ye eve stajtan acele ile geldim açtım ne göreyim cennet mahallesi ne bu tutkusu anlamıyorum ki devamlı cennet mahallesini gösteriyor insanlara sıkıntı geldi onlara gelmedi:icon_whis neyse çrşya az kaldı dediğiniz gibi son sahne keşek rüya olmasa ama malasef öyle..:sad53:
sezenbaşer 11-12-07, 10:59 herkese slmm
fragamanı yeni izliyebilrdim
fragman çok güsel hele sonuna bayıldım ama 1oode 1oo hayaldir o:icon_sorr
Show tv'ye sinir oluyorum.
Ama inatmış gibi bütün izlediğim diziler show tv'de.
Yani kanal doğru düzgün bir karar veremiyor.
Ne güzel her gün dudaktan kalbe'nin tekrarlarını izleyecektik doya doya.
Ama yok ne oldu.
Bu kanal vermekten bıkmadığı ama bizim görmekten bıktığımız bir başka diziyi vermeye karar verdi.
Show tv'ye sinir oluyorum.
Ama inatmış gibi bütün izlediğim diziler show tv'de.
Yani kanal doğru düzgün bir karar veremiyor.
Ne güzel her gün dudaktan kalbe'nin tekrarlarını izleyecektik doya doya.
Ama yok ne oldu.
Bu kanal vermekten bıkmadığı ama bizim görmekten bıktığımız bir başka diziyi vermeye karar verdi.
Haklisin arkadasim
Artik sinir bile olamiyorum
Show Tv'dir ne yapsa yeridir diyip geciyorum:icon_whis
Ama arkadaslar hepimiz Soe TV'ye e-mail yollayabiliriz dizi tekrari icin:img-yes:
Show Türk izliyenler Show Türk bölümüne ,Show TV izliyenler Show TV bölümüne e-mail atariz her gün bi tane
Bikitirana kadar:D
Bu arada multimedya'ya dizimizin özeti eklenmis
Bu bölüm yine süper olucak
Tahmin ettigim gibi Lamis fazla kalmiyo icerde ama bence onun icin Cemil ugrasmistir
Lamis köskten ayrilacaga benziyor
Ama lütfen Makbulenin babasiyla evlenmesin ya
Kenan iyice yikilir:icon_sorr
Neyse yarin izleyip görücez:img-wink:
Haklisin arkadasim
Artik sinir bile olamiyorum
Show Tv'dir ne yapsa yeridir diyip geciyorum:icon_whis
Ama arkadaslar hepimiz Soe TV'ye e-mail yollayabiliriz dizi tekrari icin:img-yes:
Show Türk izliyenler Show Türk bölümüne ,Show TV izliyenler Show TV bölümüne e-mail atariz her gün bi tane
Bikitirana kadar:D
Bu arada multimedya'ya dizimizin özeti eklenmis
Bu bölüm yine süper olucak
Tahmin ettigim gibi Lamis fazla kalmiyo icerde ama bence onun icin Cemil ugrasmistir
Lamis köskten ayrilacaga benziyor
Ama lütfen Makbulenin babasiyla evlenmesin ya
Kenan iyice yikilir:icon_sorr
Neyse yarin izleyip görücez:img-wink:
bencede ya show tv ye mesaj yollayalım;
taa ki bıktırana kadar!!!:happy0064:happy0064
ayrıca kenanın yıkılması konusuna gelirsekk, bırakın yıkılsın!! ama tabi lamianın başka biriyle evlenmesi şekliyle değill.neler çektirdi kızaa,:img-in_lo birazda o çeksin!!!
bencede ya show tv ye mesaj yollayalım;
taa ki bıktırana kadar!!!:happy0064:happy0064
ayrıca kenanın yıkılması konusuna gelirsekk, bırakın yıkılsın!! ama tabi lamianın başka biriyle evlenmesi şekliyle değill.neler çektirdi kızaa,:img-in_lo birazda o çeksin!!!
Ben ilk mesajimi Show Türk icin attim cnm her gün bi tane:D
yikilsin Kenan haklisin ama eger Lamiya evlenirse cok kötü olur
Bence Lamia evlenmedende Kenan aci cekiyo
Senaristler size sesleniyorum Lamis'i o amcaya vermeyin :img-hyste
sena-haticee 11-12-07, 16:30 ya süper bir bölüm olucak ayyyyyyyyyyy fragman süper hele o son sahne yokmu o son sahne bayildim ins gercektende olur böyle birsey ay o bebek cokkkkkkk tatliydi cok yakismisti lamisee ve kenana bayildim ya ama herhalde rüya ins gerceklesir ya lamis bu bölümde cikio hapishaneden süper ya süperrrrrrrrrrrrrrrr:happy0064
lamia hamile olduğunu öğrenio çok kötü oluo.fragmanın sonunda hüseyin kenan lamia yı öpüo kızımızda annesi gibi güzel olsun diyerek neydi o acaba rüyamıydı.yarın izleip öğrencez artık
yosh sesli fragman ciktimi??:icon_sorr
Üff Show türk'ten nefret ediyorum ya hala fragmani vermediler ki ben nnetten izledim
ayyy
insallah rüya deyildir ya
Lamis o amcayla evlenirse dizinin valla tadi kalmaz
yani konakta calismaya devam etsin Kenan da aci ceksin
Bu arada fragmanda Lamis'i askerler götürürken Lamis'in arkasinda Kenan ve o amca yanyanalardi:icon_whis
özette gelmişş
Kenan Lamiaya küsüyomuş hangi hakla küsüyosa bu adam dengesiz yaa
şimdi bu Lamianın hamile olduğunu öğrenince kendindne olcağı hiç aklına gelmezzz
özette gelmişş
Kenan Lamiaya küsüyomuş hangi hakla küsüyosa bu adam dengesiz yaa
şimdi bu Lamianın hamile olduğunu öğrenince kendindne olcağı hiç aklına gelmezzz
E yok artik kenan öyle yaparsa varya gözümden iyice düser:icon_sorr
Bence okadar da dengesizlik etmez
tam yeni kiza Askini itiraf ediyo:img-in_lo
E yok artik kenan öyle yaparsa varya gözümden iyice düser:icon_sorr
Bence okadar da dengesizlik etmez
tam yeni kiza Askini itiraf ediyo:img-in_lo
niye olmasınki
başka bi erkekle beraber diye onu görmek istemeyen Kenan değilmiydi
şimdi Lamiada evlenicek başkasıyla iğcene uzaklaşıcaklar
ama Lamianın hapisanedeki arkadaşının bilmesi iyi oldu gerçekleri o söyliyebilir ama özette herşeyi anlatıyo derken maksadı ne hamile olduğunumu yoksa Kenandan hamile olduğunumu anlatıyo sorun burda
Sweet Bunny 11-12-07, 21:20 yaa arkadaşlarr bn özeti nerden bulabilrim??
((lütfen malum site demeyinn, neresi olduğunu bilmiorumm))
Canim Arkadasim.Dudaktak Kalbe'nin Özetini Dizifilm.com Sitesinin "Dizi Özetleri" Kisminda bulabilirsin.:):good:
Söylemiskene bende Fragmana Yorum yapiyim.
Ah Kenan ah..:(..Lamiayi üzme artik.
Sonunda Lamia cikiyor Cezaevinden.Dizinin Gidisati ,bana Lamianin Cezaevinde yenii tanistigi Kizin Babasiyla evlenecegini gösteriyo.Acaba Adamin Kizi buna nasil Karsilik verecek.Yada evlenmeyeceklermi.
Kenanla Cavidan Balayina gidiyolarmis.Cavidan da hamila kalmasin.::img-cool2
Kalmazki..Hayata istemez bir cocuk...Iyikide istemiyo.Olsa,daha cok engel olurdu,ama neyse
Lamiaya Annelik cok yakisacak ya:)
4ewerbrucas 11-12-07, 21:31 sonunda bende fragmanı yakalayabildim..lamia çıkıyor galiba bebeği keşke kenana söylese ya..son sahnede "annesi gibi çok güzel bir kız seni çok seviyorum"cümlesini kenan keşke söylese bizde öyle güzel sahneler görsek ah kenan ahh söylemediği şeyler yüzündne neler kaybetti:sad53:
ben yeni bir dudaktan kalbe hayraniyim. muthis bir dizi oldugunu dusunuyorum. Burak hakki ve asli tandogan ikisi super oyuncular oldugunu dusunuyorum. cook icten ve basarli oyniyorlar. ikisini cook seviyorum artik. Burak Hakki cook yakisikli biri oldugunu dusunuyorum ve asli tandogan da cok dogal bir guzelik var. muzigi de muthis. hep icim kipir kipir oluyor muzigi dinleyince.:img-in_lo:img-in_lo
Gerçekten son zamanlarda beğendiğim dizilerin başında geliyor..Aslında hikaye çok tanıdık ama zaten amaçta bu,eski bir eseri yeniden yorumlamak...Ama çok başarılı buluyorum bütün karakterleri...Bu akşam yeni bölüm var..İşallah çok uzun sürmez Lamia nın hapishane günleri...Ve fragmandaki o görüntü...Anladınız sanırım hangisi olduğunu..Herlade ve büyük ihtimalle bir rüya..Ama üzüldüm ya Lamia ya hem hapishanede hem de bir bebek bekliyor..Çok zor olsa gerek...
ALIMLIveCEKICI 12-12-07, 12:46 evet bu hamilelik durumunu bende cok merak ediyorum kitabi okumadim yani ne olucak bilmiyorum cok heycanli her bolum. ayrica kenan lamiadan ne istiyor hala, ha eger yardim etmek istiyorsa eyvalla ama eger ondan birseyler istiyorsa ask gibi bence bu imkansiz cunku o artik prenses denen sogukla beraber. yani burda kenan prensesi bosarsa,(ayrilirsa) ozaman lamia kabul edebilir kenani, hakki da var hani. sonra cemilin durumunuda cok merak ediyorum lamia cok buyuk bi vedakarlik etti ona karsi ve sanirim cemil bunun altinda kalmak istemiyecektir. peki ne olucak bi tahmin yuruteniniz varmi acaba?:img-wink:
evet bu hamilelik durumunu bende cok merak ediyorum kitabi okumadim yani ne olucak bilmiyorum cok heycanli her bolum. ayrica kenan lamiadan ne istiyor hala, ha eger yardim etmek istiyorsa eyvalla ama eger ondan birseyler istiyorsa ask gibi bence bu imkansiz cunku o artik prenses denen sogukla beraber. yani burda kenan prensesi bosarsa,(ayrilirsa) ozaman lamia kabul edebilir kenani, hakki da var hani. sonra cemilin durumunuda cok merak ediyorum lamia cok buyuk bi vedakarlik etti ona karsi ve sanirim cemil bunun altinda kalmak istemiyecektir. peki ne olucak bi tahmin yuruteniniz varmi acaba?:img-wink:
Bence Cemil Lamia ve Kenan arasında olanları bir bir ayrıntılarıyla öğrenecek ve zaten Leyla sebebiyle olan husumetini Lamia yı kullanarak gidermeye çalışacak..Valla korkulur bu Cemil den yahu...Ama umarım ki bu işin içinde zarar gören yine Lamia olmaz...Hatta belki fazla geniş bir hayal gücünün eseri olarak Lamia ve Cemil ilerde evlenecekler bile diyebilirim... :)
Bence Cemil Lamia ve Kenan arasında olanları bir bir ayrıntılarıyla öğrenecek ve zaten Leyla sebebiyle olan husumetini Lamia yı kullanarak gidermeye çalışacak..Valla korkulur bu Cemil den yahu...Ama umarım ki bu işin içinde zarar gören yine Lamia olmaz...Hatta belki fazla geniş bir hayal gücünün eseri olarak Lamia ve Cemil ilerde evlenecekler bile diyebilirim... :)
Cemille Lamianın evleniceğini düşünmüyorum
ama Cemil Lamiayı kullanıcak gibii
eğer Cemil Lamianın bebeğinin Kenandan olduğunu öğrenirse basına verebilir tabi bu benim fikrim
ALIMLIveCEKICI 12-12-07, 14:07 Cemille Lamianın evleniceğini düşünmüyorum
ama Cemil Lamiayı kullanıcak gibii
eğer Cemil Lamianın bebeğinin Kenandan olduğunu öğrenirse basına verebilir tabi bu benim fikrim
yok bence daha cok gizlicek gibi gorunuyor cunku cemilin simdi dek istedigi kenana guzel bi aci cektirmek cunku leyla gider ayak tobve tovbe, oyle birsey yaptiki cik isin icinden cikabilirsen. kenana olan duygylari hic birzman bitmemis megersem, uzuldum leyla adina, cemil belki hakediyor ama burda onada yazzyk, kenana hic birsey demiyorum hircin cocuk
Ya bu arada kısa bir not olarak bunu da eklemek istiyorum..Fadik Sevin Atasoy u hiç ama hiç beğenmezdim...Taaaa ki Leyla karakteriyle onu izleyene kadar..Tam dedim ki tamam buldu nihayetinde oynaması gereken karakteri...pat öldürüverdiler :icon_sorr Gerçekten bu karakterde onu çok beğenmiştim..Keşke diziden bu kadar erken ayrılmasaydı..Ve anladım ki ona yakışan bu hafif puslu,gizemli kadın imajı..Gerçekten cuk oturmuştu..Yazık oldu...!!!
ALIMLIveCEKICI 12-12-07, 14:14 Bence Cemil Lamia ve Kenan arasında olanları bir bir ayrıntılarıyla öğrenecek ve zaten Leyla sebebiyle olan husumetini Lamia yı kullanarak gidermeye çalışacak..Valla korkulur bu Cemil den yahu...Ama umarım ki bu işin içinde zarar gören yine Lamia olmaz...Hatta belki fazla geniş bir hayal gücünün eseri olarak Lamia ve Cemil ilerde evlenecekler bile diyebilirim... :)
bu benimde aklima gelmedi degil ama olursa cemil adina sevinirim cunku lamia sevilmicek gibi degil, belki o anlar cemili. kenanda derdine yansin butun bunlara o sebeb oldu hemen heme
Ya bu arada kısa bir not olarak bunu da eklemek istiyorum..Fadik Sevin Atasoy u hiç ama hiç beğenmezdim...Taaaa ki Leyla karakteriyle onu izleyene kadar..Tam dedim ki tamam buldu nihayetinde oynaması gereken karakteri...pat öldürüverdiler :icon_sorr Gerçekten bu karakterde onu çok beğenmiştim..Keşke diziden bu kadar erken ayrılmasaydı..Ve anladım ki ona yakışan bu hafif puslu,gizemli kadın imajı..Gerçekten cuk oturmuştu..Yazık oldu...!!!
evet çok haklısın Fadik Sevin Atasoy çok güzel canlandırıyodu Leylayı buğulu gözleriyle bakması falan
ALIMLIveCEKICI Kenana hırçın çocuk demişsin bence Kenan hırçın olabilir
ama daha çok ne istediğini bilmeyen dengesiz biri
bu benimde aklima gelmedi degil ama olursa cemil adina sevinirim cunku lamia sevilmicek gibi degil, belki o anlar cemili. kenanda derdine yansin butun bunlara o sebeb oldu hemen heme
bence de öyle böyle uyuz olmuyorum Kenan a ya..Allahım bu nasıl bir ...kelime bulamıyorum bak...Gerçekten basiretsizlik diyim bari...Sen git kıza aşığım ölüyorum de,ardından o soğuk nevaleyle evlen...Evliliğe de bakar mısınız...Hele balayı..allahım felaket !!!Balık baştan koktu işte birbirlerine sürekli oynayacakları bir evlilik bu,asla mutlu olamayacakları...ama hak etti Kenan...
ALIMLIveCEKICI 12-12-07, 14:18 Ya bu arada kısa bir not olarak bunu da eklemek istiyorum..Fadik Sevin Atasoy u hiç ama hiç beğenmezdim...Taaaa ki Leyla karakteriyle onu izleyene kadar..Tam dedim ki tamam buldu nihayetinde oynaması gereken karakteri...pat öldürüverdiler :icon_sorr Gerçekten bu karakterde onu çok beğenmiştim..Keşke diziden bu kadar erken ayrılmasaydı..Ve anladım ki ona yakışan bu hafif puslu,gizemli kadın imajı..Gerçekten cuk oturmuştu..Yazık oldu...!!!
evet bende cok uzuldum gitmesine ama onun gidisiyle cemilin onu acildi, cemilin karekteri daha cok ortaya cikicak. zaten cemil karekterindeki oyuncuda muhtesem oyun sergiliyor, insan bu kadarmi gercekci oynar be :happy0064
ALIMLIveCEKICI 12-12-07, 14:21 bence de öyle böyle uyuz olmuyorum Kenan a ya..Allahım bu nasıl bir ...kelime bulamıyorum bak...Gerçekten basiretsizlik diyim bari...Sen git kıza aşığım ölüyorum de,ardından o soğuk nevaleyle evlen...Evliliğe de bakar mısınız...Hele balayı..allahım felaket !!!Balık baştan koktu işte birbirlerine sürekli oynayacakları bir evlilik bu,asla mutlu olamayacakları...ama hak etti Kenan...
onu birak simdi bu buzprensesinden kurtulmak dahada zor olucak..
ee kendim ettim kendim buldum. gul gibi de sarariyor heer gecen gun:img-yes:
Kenana bende sizler gibi çok kızıyorum ama
isteğim tabiki Kenanla Lamianın mutlu olması
ALIMLIveCEKICI 12-12-07, 14:26 sey diyorum kenanin lamiaya son bestesinin adine bilen varmi. kinali yapincak degil herhalde diymi. leylaya gecenin huznunu yapmisti degilmi haatirladigim kadariyla bu ayni zamanda dudaktan kalbe oluyor oyle degilmi arkadaslar
???
BeyazGelincik21 12-12-07, 14:27 Sonunda fragmanı izleyebildim Lamia tutklanıyor ya ne kötü duruşmaya Kenanda gelmiş.Kenan ağlayarak keman çalıyor Lamianın tutuklanmasının ardından mı acaba böyle ağlayarak keman çalıyor.Lamişin yüzü yine gülmüyor ya polisler kollarından tutup götürürken nasıl ağlıyor canım.
Cemille Nimet maşallah olayı ileri boyutlara götürüyorlar Enise görüyor onları oh olsun Nimete Lamişe yapmadığı kalmamıştı.
Ve son sahne Lamiş yeni doğum yapmış kucağında minik bebeği Kenanda yanında Lamişi öpüyor keşke bunlar bir rüya değilde gerçek olsa ama işte.
Makbule serbest kalıyor bu bölümde Lamiayla Makbule bir daha görüşemeyecekler demektir bu.
ALIMLIveCEKICI 12-12-07, 14:33 bence makbulenin babasiyla ve lamianin aralarinda birsey olmicak. lamia hapisden ciktiktan sonra yanlarina gidicek bunu tahmin etmek zor degil ama daha sonra ne olucak bu kizin hali. hani yesilcam filmdeki gibi. kizin sesi kesvedilir ve unlu bi sarkici olur. boyle olmicak herhalde ehehehe
bence makbulenin babasiyla ve lamianin aralarinda birsey olmicak. lamia hapisden ciktiktan sonra yanlarina gidicek bunu tahmin etmek zor degil ama daha sonra ne olucak bu kizin hali. hani yesilcam filmdeki gibi. kizin sesi kesvedilir ve unlu bi sarkici olur. boyle olmicak herhalde ehehehe
bence Lamia hapisanedne çıkınca Makbulenin yanına gidicek babasıyla evlenicekki çocuk isimsiz kalmasın diye olabilir
BeyazGelincik21 12-12-07, 14:40 Cemil Leylanın ölürken bile Kenanı sevdiğini söylediğini için acayip öfkeli Kenana.O yüzden Kenanı etrafındaki tüm kadınları elde etmeye çalışacak kanımca.Nimetle başladı zaten ama büyük ihtimalle Lamiaya bu açıdan yaklaşmaz Cemil Lamiayı seviyor bir kardeş gibi savunmasız bir çocuk gibi.Geçen bölümde de Kenana Lamiadan uzak dur gibilerinden sözler söyledi zaten.Lamiayı hapiste ziyareti geldiğindede Leylanın Kenanın ilk aşkı olduğunu söyleyerek Lamiayı Kenandan soğutmaya çalışıyor Cemil.
sena-haticee 12-12-07, 14:47 ya ben bilmem cemil kötü mü deyilmi ama bildigim bisey var oda bu bölümün süper olucagi belki yine aglicaz ya ama rüya da olsa kenanin fragmanda kizimizda annesi kadar güzel demesi ve o sahne süperdi ya cok beyendim keske gercektende öyle olsa ama nerdeeeeeee :happy0064
Eğer böyle bişey olursa yani Cemil ve Lamia evlenirse Kenan herhalde çıldırır ikinci kez. bu kadar aşık oldum onu da yine Cemil'e kaptırdım diye... Ama farkındaysanız Lamia'yı da Leyla'ya yaptığı gibi elinin tersiyle iten Kenan. Cezasını çeksin bakalım. Yaz eğlencesi dedi dedi kendi eğlencelik oldu şimdi, Lamia'nın kedi gibi peşinden dolaşıyo.
BeyazGelincik21 12-12-07, 15:11 Ben böyle birşey olacağını sanmıyorum ama Cemil bu yapar mı yapar Lamianın peşini kolay kolay bırakmayacak ziyaretlerine devam edecek ve Lamişimizin hamile olduğunu bu ziyaretlerde öğrenecek.Belki bu hamileliği Kenana karşı kullanır belkide dediğiniz gibi Lamiaya evlenme teklifi edebilir.
Cemil Leylanın ölürken bile Kenanı sevdiğini söylediğini için acayip öfkeli Kenana.O yüzden Kenanı etrafındaki tüm kadınları elde etmeye çalışacak kanımca.Nimetle başladı zaten ama büyük ihtimalle Lamiaya bu açıdan yaklaşmaz Cemil Lamiayı seviyor bir kardeş gibi savunmasız bir çocuk gibi.Geçen bölümde de Kenana Lamiadan uzak dur gibilerinden sözler söyledi zaten.Lamiayı hapiste ziyareti geldiğindede Leylanın Kenanın ilk aşkı olduğunu söyleyerek Lamiayı Kenandan soğutmaya çalışıyor Cemil.
Ya zaten diyelim ki böyle bir izdivaç :) gerçekleşti..Gerçek bir evlilik olmayacaktır ki...Hem Lamia nın çocuğuna baba lazım hem de Cemil Kenan dan öyle böyle değil baya bir intikam almış olacak...Hani sadece bir tahmin benim ki...Olmaz bence de ama tut ki oldu :)
Edit : bercis yolladım sana linki ö.m.larını kontrol et :)
BeyazGelincik21 12-12-07, 15:33 Evet mysteria böyle bir evlilik gerçekleşirse dediğin gibi gerçek bir evlilik olmayacaktır.Lamia bebeğinin bir babası olması için kabul eder ancak böyle bir evliliği Cemile gelince Kenandan intikam almak için yapmıyacağı şey olmaz herhalde.Böyle bir evlilik olursa zaten Kenan mahvolur Lamianın sevgilisi olduğunu sandığında kendini sokaklara vurmuştu bu sefer dağlara vurur kendini vallahi :)
Evet mysteria böyle bir evlilik gerçekleşirse dediğin gibi gerçek bir evlilik olmayacaktır.Lamia bebeğinin bir babası olması için kabul eder ancak böyle bir evliliği Cemile gelince Kenandan intikam almak için yapmıyacağı şey olmaz herhalde.Böyle bir evlilik olursa zaten Kenan mahvolur Lamianın sevgilisi olduğunu sandığında kendini sokaklara vurmuştu bu sefer dağlara vurur kendini vallahi :)
süperr yorum yaaa:img-pilot:img-pilot
''bu sefer dağlara vurur kendini vallahi :)''
bncede sevgilisi olduğunu duyunce böle yaptı, evlendiğinde ne yapar artık :img-in_lo:img-icecr:icon_whis
Evet mysteria böyle bir evlilik gerçekleşirse dediğin gibi gerçek bir evlilik olmayacaktır.Lamia bebeğinin bir babası olması için kabul eder ancak böyle bir evliliği Cemile gelince Kenandan intikam almak için yapmıyacağı şey olmaz herhalde.Böyle bir evlilik olursa zaten Kenan mahvolur Lamianın sevgilisi olduğunu sandığında kendini sokaklara vurmuştu bu sefer dağlara vurur kendini vallahi :)
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Allahım kesin böyle..olur..Kenan ı dağ adamı modunda görürüz artık :)Soğuk nevale de dağların prensesi olur :) Hahahaha :)
BeyazGelincik21 12-12-07, 15:51 Orası kesin Kenan nereye Cavidan oraya :img-hyste:img-hyste:img-hyste donuk şey.İnsanda biraz gurur olur ya Kenan resmen ağzıyla zikretti Cavidana hayran hayran bakarken Lamia diye tamam Kenanı seviyorsun ama başkasını sevdiğini bile bile nasıl gidip evleniyorsun ya.Sanki anlamıyor Kenanın Lamiayı sevdiğini adam balayına bile gitmek istemiyor Lamiadan uzak kalmamak için prenses hazretleride kendini kandırıyor Kenanın kendini sevdiği hayallerini kurarak.
BeyazGelincik21 12-12-07, 15:57 kesinlikle haklısın beyaz gelıncık 21 bakalım lamia ya ne olacak üstelık kız sımdıde hamıle hem de kenan dan
Lamia bir sır gibi saklayacak Kenandan hamile olduğunu belki Makbulenin babasıyla belkide Cemille yazarken bile gülesim geliyor evlenecek.Tabi bu iki evlilikte formaliteden bir evlilik olacak.Çünkü Lamia Kenanı öyle büyük bir aşkla seviyor ki Kenandan başka bir erkeğin hayatına girmesine asla izin vermez.
Bu arada ismim Yasemin arkadaşlar :img-wink:
Lamia bir sır gibi saklayacak Kenandan hamile olduğunu belki Makbulenin babasıyla belkide Cemille yazarken bile gülesim geliyr evlenecek.Tabi bu iki evlilike formaliteden evlilik olaca.Çünkü Lamia Kenanı öyle büyük bir aşkla seviyor ki Kenandan başka bir erkeğin hayatına girmesine asla izin vermez.
bence cemilLe evlenirLer, çünkü said paşanın lamiaya bi vefa borcu var. oğlunu hapisten, o kadar medyadan kurtardı.:img-wink: hem mesela makbulenin babasıyla evlenirse her şey daha kolay olur. ilerde eğer kenanla lamia birleşme kararı alırlarsa (( hiç umudum yok ama :( ) adam hemen boşanır lamiadan. Ama cemille evlenirse eğer; cemil kenanın lamiayı bi gün nasıl sevdiğini anLayacak ve bu sefer lamiaya acı çektirmeye başLayacak. kenana zarar vermek için sürekLi Lamiayı kullanacak. böylecede dizi uzayıp uzayıp gidecek.
yanii bnce böyle olurr:img-yes: ((malesef tabii :sad53:))
Benimde adım Bercis.. :) memnun oldumm
BeyazGelincik21 12-12-07, 16:18 bercis dediğin gibi olursa Cemilin intikam için yapmadığı şey kalmaz olan zavallı Lamişe olur o zaman.Kenan Lamişin peşinde fır fır döner Cemil ajan gibi heran peşlerinde Kenanla Lamiada ancak rüyalarda buluşur.
ayy sesli fragmanı gördüm; süperdi!!!!
''annesi kadar güzel olucak bnm kızım, seni çok seviyorumm:img-in_lo:img-in_lo'' diodu kenan lamiayaa. harikaydı yaa!! :happy0064:happy0064
Ama malesef bunlar sadece bi hayall..:sad53::sad53:
Allahım o ne şeker şey ya..Mebrure Melek :)
Offf yaaaa valla yazık ya..Cemil desen ayrı dert...Allahım bir de Kenan soğuk nevaleyle Paris e gitti rüya gibi üç gün yaşamaya kabus olur işallah...Nimet de az değil ama ya..Pes diyorum yani..Bu kadar olur..Cemil in babası ne zaman görecek yahu..Şöyle okkalı bir tokat indirecekti hani .... Sabırsızlandım bak şimdi...
Edit :Bu arada neden kimse yok :icon_sorr
İnsan o simsiyah,kalın duvarların ardında,ışıksız odalarda bile nasılda kendini ısıtacak şeyler buluyor değil mi...Suzan Abla hiç tahmin ettiğim gibi biri çıkmadı..gerçekten sıcacıktı Lamia ya karşı..Makbule desen yine aynı..Bari burda yalnız kalmadı kız...Makbule nin tahliyesi çıkmış bile...Ne kadar mutlu,ne kadar sevinçli...Kardeşim dedi Lamia ya..Kardeş demek daha da büyüyor heralde oralarda daha da kocaman bir anlama bürünüyor...Kardeş..İnsan arkasını bile dönemezken rahatça birine kardeş gözüyle bakmak,biri tarafından kardeş olarak anılmak güven verici gerçekten de..
Sıra Lamia da...Duruşması var...Bütün konak olarak katılacaklar duruşmaya...O ne yapacak dışarı çıkınca..Nerde kalacak,karnındaki bebeğiyle kime sığınacak...Konak onu geri alabileek mi,alsa bile Lamia kabul edecek mi...Bana en yakın görünen Makbule nin yanına yerleşmesi sanırım..Bu saatten sonra konak Lamia için bir hayalden öteye geçemeyecek çünkü...:icon_sorr
::Lové's:: 12-12-07, 23:53 Diziye Ed nin reklam arasında baktım..
Mahkeme bölümü bizim orda çekilmiş..zaten tüm diziler orda çekliyor Elveda Derken , Yaprak Dökümü felanda burda çekilmişti Dudaktan Kalbede çekilmiş görünce şok oldum yanii :)Bilseydim sizin için öğrenirdim hangi gün çekilceğini orda tanıdık var ama izlemediğim için öğrenemedim malesef..ama nerde olduğunu söylim belki ilerleyen bölümlerde mahkeme çekimi tekrar olabilir..
İstanbul/Üsküdar'daki Adliyede karşısında Burhan Felek Lisesi var belki birgün rast gelirsiniz :img-wink:
herkese selam,
Dün daha önceki bölümlere göre daha durağan ama gene de çok çok güzel bir bölümdü (benim fikrim tabi bu;) Yiğit özşener'in oyunculuğu çok iyi Lamia her geçen gün güzelleşiyor hele o istanbul'a gittiği son sahnelerde çok çok güzeldi. Macide ve kızına özellikle kızına çok sinir oldum Lamia ki o kızı kurtarmak için namuzsuz damgası yedi belki de onu bu günlere getiren olayların startını verdi O kız sadece kıskançlığında neler neler dedi Lamia için Kocasını düşündüğü ettiği hiç yok bence...
LamiA'nın Cemil ile evlenebileceğini yazmış bazı arkadaşlar ama bu imkansız. Uyarlama dizilerin böyle bir tatsızlığı var. Eserden uyarlandığı için eserin dışına çıkılması imkansız günümüze uyarlayıp bazı eklemeler veya ufak değişiklikler yapıyorlar ama konunun genel hatlarını değiştiremezler. Kitabı okuyan arkadaşlar sonunuda akış sırasında neler olacağını da biliyorlardır. Ne yazık ki pek iç açıcı değil durum...Genel hatları değiştiremeyecek olsalarda umarım kenan ve lamia lı sahneleri esirgemezler bizden (okuyanlar bilir kenan ve lamia kitabın başından sonra nerdeyse sonunda tekrar görüşüyorlardı)..:(
kitabı alıcaktım dün ama param yetmedi.sonunu okudum sonunda kenan ölüyor galiba lamiaya ne oluyor bilen varmı aranızda
SAFAKSEZER 13-12-07, 10:32 Selam arkadaşlar,
kitaba göre Kenan ve Lamia sona kadar hiç karşılaşmıyorlar. Lamia Makbule'nin babası ile evleniyor ve kocasının doktor yeğeni geliyor yaşadıkları kasabaya. Doktor yeğen ile Lamia için dedikodular yapılınca, kocası ile ayrılıyorlar. Finalde Kenan tesadüfen eski arkadaşı doktor yeğenle karşılaşıyor. Doktorun muayenehanesine gittiğinde de Lamia ve Mebrure'yi görüyor seneler sonra. Lamia'ya evlenme teklif ediyor ama Lamia kabul etmiyor, doktorla evleniyor. Kenan'da annesinin mezarı başındayken ölüyor.
Kitapta genel olarak hikaye böyle bitiyor ama dizide çok farklı gelişiyor bazı şeyler.
GüLay'ın ben kocası için üzüLdüğünü hiç sanmıyorum.. Yaptığı şey sadece kıskançLık.. Lamia'nın onun için neLer yaptığını unuttu.. Bir zamanLar onun yüzünden kız namussuz damqası yedii ama bu onun hiç umrunda değiL haLa KamiL iLe iLişkisine devam etmeye çaLışıyor.. Lamia'nın bu duruma qeLmesini hazmedemedi.. OnLarın yüzünden de evden qitmek zorunda kaLdı.. Kenan ve Lamia'nın sahneLerii yine çok hoş.. ama Lamia o kdr soğuk ve katı davranıyor ki.. Kenan'ın da yapıcak bişiii yok.. Şmdii bn bir daha ne zaman karşıLaşıcakLar merak ediyorum.. CemiL ise ne yapıcağını şaşırdı.. Nimet oLayı ortaya çıkarsa neLer oLucağının farkında değiL.. Tabii Nimet'te.. nasıL da kandırıyor eşini.. Enise 'de yanii dayanamadıı yetiştirdii bakaLım bir daha onLarı qörebiLicez mi..?
Lamia MakbuLeLere qitti.. Aradan sankii yıLLar qeçmiş qibii Lamia o çocuksu haLinden çok uzak qeLdii bana.. Bu arada MakbuLe'nin babası Lamia'ya biraz farkLıı bakıyor.. sevemediiim bu adamı..
HEDEF KİTLE : A/B
12 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,50 47,10
2 FENERBAHCE-CSK MOSKOVA [NET] STAR 19,20 44,00
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,10 22,90
4 SPOR GUNDEMI KAND 9,00 25,50
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,50 24,70
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,40 18,70
7 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,20 13,50
8 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 5,90 16,80
TOTAL
12 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,0 43,5
2 FENERBAHCE-CSK MOSKOVA [NET] STAR 18,6 43,6
3 SPOR GUNDEMI KAND 8,7 21,8
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,2 21,4
5 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,6 16,3
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,0 18,3
7 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 5,7 12,4
8 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,5 15,1
9 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 5,4 16,0
maçtan dolayı raiting ler biraz düştü
Selam arkadaşlar,
kitaba göre Kenan ve Lamia sona kadar hiç karşılaşmıyorlar. Lamia Makbule'nin babası ile evleniyor ve kocasının doktor yeğeni geliyor yaşadıkları kasabaya. Doktor yeğen ile Lamia için dedikodular yapılınca, kocası ile ayrılıyorlar. Finalde Kenan tesadüfen eski arkadaşı doktor yeğenle karşılaşıyor. Doktorun muayenehanesine gittiğinde de Lamia ve Mebrure'yi görüyor seneler sonra. Lamia'ya evlenme teklif ediyor ama Lamia kabul etmiyor, doktorla evleniyor. Kenan'da annesinin mezarı başındayken ölüyor.
Kitapta genel olarak hikaye böyle bitiyor ama dizide çok farklı gelişiyor bazı şeyler.
bende Lamia'nın evden ayrılıp arkadaşının yanına gittiğinde
babasının Lamia'ya olan bakışından anladım babası ile Lamia arasında birşeylerin olucağını buarada Lama'nın rüyası o kadar güzeldi ki inşallah ilerleyen bölümlerde izleyebiliriz.
Kitaba göre Lamia ile Kenan hiç karşılaşmıyormuş.
İnşallah bu kısım kitaba uymaz :)
Arkadaslar dün yine muhtesem bi bölümdü
Lamia bebegi doguracak cnm yarüyasinda gördü Mebrure Melek:img-in_lo
Lamia gercekten cok olgunlasti..
Bizim paragöz dedigimiz Saib Pasa bille Lamia'nin iyiliginin farkinda ama Cemil tinn dün sinir oldum cemile'e ya böyle bi dengesizlik, bi vurdum duymazlik:hıh
Dün ki bölümde Lamia ve Kenan'in birlikte cok sahnelei olmasa bile beraberken cok romantik ti Kenan ''Evlendigim icin bende nefret ediyorsun degilmi??''
Yok bide boynuna sarilip tebrik etseydi:icon_mad:
Lamia hapisten cikinca bi imaj degisikligine ugramis giyim kusam degismis:)
Ama cok güzel olmus
Bu arada bu amcanin bakislarini hic beyenmedim böyle Lamis'i bastan asagiya süzdü:img-pilot
ayrica Gülay'a ne oluyosa gicik
Sanki cok üzülmüs gibi kocasinin öldügüne
Hani arkadaslar diyorsunuz ya artik sonuna kadar dizinin Kenan ve Lamia karsilamiyacak
bence öyle olmuyacak
Dizide zaman asinia ugruyxyacak böyle lamia amcaayla evlenecek formalite icabi kizi dogacak aradan 1-2 sene gececek ve Lamis ve Kenan karsilasacaklar:img-in_lo
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi
diğerlerine göre durgun bi bölüm olsa çok hoştu
bazı arkadaşlar sanki aradan yıllar geçtide Lamia çok olgunlaştı demişler
Lamianın yaşadıkları kolay değilkii daha 20 yaşında ama baışna neler geldi
hayran olduğu ünlü adama aşık oldu
Kenana göre Lamia bi yaz eğlencesi kaldı en azındna Lamia böyle biliyo sonuçta çok acı bişey
ailem dediği kişiler tarafından evden atıldı
işlemediği bi suçtan dolayı hapise girdi
ve şimdide hamile...
daha ne olabilirkii
Cemil gerçekten vurdum duymaz böyle olmasının nedeni belki babası belki çocukken yaşadığı sorunlar
Makbulenin babasının baışları beğenilmmeiş adam iyi bi adama benziyo ama bence o bakışlarındaki maksat bize ileri anlatma açısındna olmuş olabilir
Nimetle Enisede konuşurken Nimet ne kadar iyi yapmışım maksadında şeyler söledi çok değişik bi kadın Nimet
Enisede mahkemede beni sinir krizine soktu bide ben konuşsaydım diyo yaa uyuzluğun bu kadarı
ayrı bi dertte Gülay ağlaması falan nasıl yalan olduğu belli aslında Macideyede kızıyorum ama onun açısındna düşündükce normal geliyo Lamiaya öyle davranması ama Gülay tam bi problemli bi gün yakalancak ama ne zaman belli değil
Saib Paşanında neden iyilik meleği olduğu ortaya çıktı kızın ağzını kapamak için bunlar hala Lamiayı tanıyamadılar
bu bölüm fazla Cavidan hanımı göremedik balayı nedeniyler :icon_twis görmiyelim zaten ne kadar az görürsek o kadar iyidir bizim için
kitapta Lamiayla Kenan kitabın sonuna kadar karşılaşmıyolarmış
ama dizide bi şekilde karşılaştırmaya çalışırlar
dizi zaman aşımına uğrayabilir aradan bi kaç yıl geçebilir Lamia Mebrure Melek bebeği doğurmuş olur Kenanla karşılaşırlar tabi Lamia Makbulenin babasıyla evlenmiş olur
keşke direk kitabın aynısını işlemeselerdi sadece kitaptan esinlenerek yazılsaydı hiç olmassa sonu değişebilirdi
editdizi çok geçe başlıyo bu nedenle çok geç bitiyo biraz daha erken başlayamazmı eskiden ne güzeldii:img-cool2
arkadaşlar bi yer için dikkatinizi çekmek isterim. mahkemedeyken makbule şahit kürsüsünde konuşurken((hizmetçinin tam adını hatırlamıyorum ama yaşlı olandı işte)) kenan nasıl sinirli sinirli baktı ordann. nasıl kıskandı ama!!! çok hoşuma gitti orasıı:happy0064
reytinglerde 9. ve 8. olmuş dudaktan kalbe reşat nuri güntekine helal olsun iki eseri de ne güzelmiş inşallah daha da yükselir
sena-haticee 13-12-07, 16:33 ya bencede cok güzel bir bölümdü hele o rüya sahnesi yokmu o sahneeeeeeee bayildimmmm cok hosuma gitti yaaaaaaaa keske gercektende öyle olsaydi yada lamia ile kenanin konustugu sahnede güzeldi birbirine nasil baktilar ya süperdi yaaaa ama ben hala merak ediorum lamisin babasina ne oldu aceba hep annesini gösteriolar bence lamis arkadasinin babasiyla evlenmez baskasiyla evlenir herhalde ama sonunda lamis ile kenan olsunnn:happy0064
ya bencede cok güzel bir bölümdü hele o rüya sahnesi yokmu o sahneeeeeeee bayildimmmm cok hosuma gitti yaaaaaaaa keske gercektende öyle olsaydi yada lamia ile kenanin konustugu sahnede güzeldi birbirine nasil baktilar ya süperdi yaaaa ama ben hala merak ediorum lamisin babasina ne oldu aceba hep annesini gösteriolar bence lamis arkadasinin babasiyla evlenmez baskasiyla evlenir herhalde ama sonunda lamis ile kenan olsunnn:happy0064
Benim bildigim kadariyla Lamis'in annesi de babasi da ölmüs o cocukkenf:icon_whis
Ama haklisin ya ins. evlenmez Lamia o amcayla:icon_sorr
Üff dün sterse girdim valla ya
Bizim beyamca Lamis'i söyle bi süzdü beyenmedim valla bakisini:img-pilot
eymen_gonca 13-12-07, 17:05 Benim bildigim kadariyla Lamis'in annesi de babasi da ölmüs o cocukkenf:icon_whis
Ama haklisin ya ins. evlenmez Lamia o amcayla:icon_sorr
Üff dün sterse girdim valla ya
Bizim beyamca Lamis'i söyle bi süzdü beyenmedim valla bakisini:img-pilot
beyamcam kim neden lamia bakyo ne hakli lamia daha gençler kalmiş amca boşan bakma lamia nin kenan gün var şaka şaka:good::good::img-pilot:img-pilot
beyamcam kim neden lamia bakyo ne hakli lamia daha gençler kalmiş amca boşan bakma lamia nin kenan gün var şaka şaka:good::good::img-pilot:img-pilot
anlamadim:)
ama beyamca Lamis'e kafayi takcak ama
Makbule daha kardesim diyo Lamia'ya yakinda cici annesi olcak haberi yok :img-hyste:img-hyste:img-hyste
süprüsyımırta 13-12-07, 17:45 yine cok güzel bir bölümdü.sanırım lamianın bebegi babasız kalmasın diye o amca onla evlenebilir.off sonu inşalla kitaptaki gibi olmaz.:icon_neut
zaten sarkıda cok güzel devamına bayıldım yaa:icon_cry:
yok ellerimde ask sevmek bana yasak yine bak ruhum eriyip gidiyor yavas yavas..:sad53:
dün Cavidana ayrı sinir oldumm
köşkü arıyo ben Cavidan Meriçoğlu GÜN sölemesen olmıyo sinir şey :dito
4ewerbrucas 13-12-07, 22:08 dün Cavidana ayrı sinir oldumm
köşkü arıyo ben Cavidan Meriçoğlu GÜN sölemesen olmıyo sinir şey :dito
oraya bende sinir oldum ya hemen araya takıştırdı soyadını sinir şey.. ama sevindiğim yerde vardı lamianın mahkemesi olduğunu öğrenince nasıl bozuldu ama:img-yes: tabi biliyor kenan oraya gitti dizi sonuna kadar alkolik olur cavidan:icon_whis rüya sahnesi çok güzeldi ya ağladım orda keşke gerçek olsa ah kenan iki kelimeyi söyleseydin o sahne gerçek olsaydı nolurdu:icon_sorr yalnız mahkemede birbirlerine nasıl baktılar lamiş arkasını döndü bidaha baktı aşk işte..kenan kesin lamia"yı aramaya başalr o çelik prenseside kıskançlıktan çatlar inşallah..:good:
Bence bu bolum durgun ama guzeldi. Pek fazla heyecan yoktu. Herhalde o heyecani Lamia ve Kenan sahneleri yapiyormus. Benim en cok begendigim sahne, Lamia gece bahcede oturup aglamasi, Kenaninda ayni anda keman calarak aglamasi.
Bir ve ya en fazla iki bolum Kenan ve Lamiayi karsilastirmazlar, ama ucuncu bir bolum olamaz. Buna izleyenler katlanmaz. Bu kitap degil, nede olsa dizi. ve bu diziyi seyreden cogu insan bana gore Kenan ve Lamia aski icin izliyor.
Bence bu bolum durgun ama guzeldi. Pek fazla heyecan yoktu. Herhalde o heyecani Lamia ve Kenan sahneleri yapiyormus. Benim en cok begendigim sahne, Lamia gece bahcede oturup aglamasi, Kenaninda ayni anda keman calarak aglamasi.
Bir ve ya en fazla iki bolum Kenan ve Lamiayi karsilastirmazlar, ama ucuncu bir bolum olamaz. Buna izleyenler katlanmaz. Bu kitap degil, nede olsa dizi. ve bu diziyi seyreden cogu insan bana gore Kenan ve Lamia aski icin izliyor.
ben kitabın orjinaline saygılı olunması gerektiği düşüncesindeyim.. reşat nuri güntekin'in kitabından yola çıkılıyorsa kitap günümüze uygun ama aslından ayrılmadan anlatılmalı... dudaktan kalbe kitabının da akıllarımızda yer edinmesinin nedeni de bir bakıma sonuydu.. çünkü gidişata göre o son kaçınılmazdı!!! bence illa kenan&lamia biraraya gelsin diye düşünmeyelim.. kaliteli bir yapım olsun ve zaten bunun için ellerinde iyi bir senaryo var.. gereksiz yere sapmalar olmasın romandan...
Bende sana katiliyorum
Sonucta her ne kadar ki |