Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
-A k e L d a N- 07-12-07, 21:00 Çetin Tekindor'un önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum. Sinir krizi geçirdiği sahnede tüm tüylerim diken diken oldu, nsıl bir oyunculuktur bu yaa. BRAVO...
ayrıca bölüm çok güzeldi.. okuma dersi sahnesi bence de çok komikti.. köprü sahnesi de çok duygusaldı ama benim favori sahnem bu bölümde İhsan'ın sinir krizi sahnesi...
Çetin Tekindor gerçekten harikaydı..Boğazıma öyle bişey düğümlendi ki adam o konuşmayı yaptıktan sonra:icon_sorr Hala geçmedi..
Köprü sahnesi de bölümde en beğendiğim sahnelerden..Demir Asi'yi ne kadar sevdiğini bi kere daha anladı sanıyorum ki..
Ay allahım nasıl bir bölümdü öyle...Hep üzüldüm resmen..:(
Asinin kendini asiye atmak istemesi,demirin onu tutması çok güseldi..:img-in_lo
Traktör sahneleride çok güzeldi..:img-icecr..Ayrıca kerim defne sahneleri komikti..:P Çok tatlıydılar..:img-yes: Demirin asinin atını alması çok kötü oldu ya..Aldıda noldu..Ay vallahi yazık ata ya..:sad53: Çok üzüldüm resmen..:( Bide sanırım bu fazla üzülmem hayvanları çok sevmemden kaynaklanıyor.Ah demir ah Hiç almıcaktın..Teyzesi hala nediyo ya..O onların işine gelmişmişte,çok kolay birşey istemişte..:img-icecr Eğer gerçekten kolay birşey olsaydı bikere asi okdr ağlamazdı,üzülmezdi..:sad53: Ya ihsan bey..O da nekdr üzüldü..Off resmen şoktayım ya..:sad53: Yazık oldu ata..:icon_sorr
gülendam83 07-12-07, 21:01 Çok kötü oldum yaa..Çok harika bir attı..Asi de çok üzüldü:icon_sorr:sad53:
Süheyla Hanım kesin anladı artık Demir'in Asi'yi sevdiğini..Senetleri isteyemiyor çünkü Asi'den vazgeçemiyor :) Asi'yse Demir'den nefret edicek iyice..Bu at olayı çok kötü oldu..
Süheyla Hanım'ın çocuğu Aslan olabilir bende emin oldum..Çocuk Yusuf Ağa'dan eminim ben:img-yes: İstenmeyen çocuk başka kimden olabilir..Adam şeytan gibi bişeymiş herhalde..Herkese kötülüğü dokunmuş..
Aslan da kedi olalı bi fare tuttu ama İhsan Bey çok kötü oldu..Adam da ne iğrençmişki kötü durumdaki arkadaşını hemde gururuna buk adar bağlı arkadaşını kötü işlere soktu..
ihsan kötü işten para kazandığının zaten farkında değilmi? geçen bölüm arkadaşı söylemişti. ben öyle hatırlıyorum. hatta adın geçmez işlerde demişti arkadaşı sen sadece yanımda ol filan demişti. bence orda aslana karşı bir tutum sergiledi. işin peşine düşmesin diye. yani bana öyle geldi.
bu arada aslanın yusuf ağadan olmasına şaşmamak lazım. eğer öyleyse tabi. aslanda bu durumda babasına çekmiş oluyor..
demirin aşık olduğunu süheyla anladı ve demir de farkında ama itiraf edemiyor haklı olarak nasıl etsinki. :img-in_lo
yine çok güzel bi bölümdü ama bişeyide anlyamadımya asilerin çiftliğinde başka at mı kalmadı sanki demir asininkini getirtti yani süheyla atla konuşup gerçeği öğrenemyceğine göre:D bence yanlış yapılmış orda...her nekadar kısa sürsede köprü sahnesi ve ihsanın kriz sahneleri favorilerimdi bu bölümde,bide ihsanı yine zor günler bekliyo heralde arkadaşı yüzünden bence aslan haklı çıkıcak zaten parada gözü kalmıştı:D
Yha o ata nası kıydı yha onu evınden ayırdı dogdugu buyudugu evınden ınanmıyorum yha soktayım !!
Asımın halı ztn ıcler acısıydı nasılda uzuldu son soledıklerı cok ama cok guseldı ve haklıydıda Suheylanın elıne ne gectı bı de dıyo onların elıne koz verdın dıyo onlar ıcın daha ıyı oldu yok yha baska ne yapsaydı :img-pilot:img-pilot
Ihsan aga ztn artık kopmus bır vazıyette..nası yıktı ortalıgı of of
aslında demirede bir yandan kızarken bir yandanda kızamıyorum çünkü onunda önünde ya çiftliği alma yada atı alma vardı çiftliği alsa daha kötü olucaktı ama demirede kızmamın nedeni asinin en değer verdiği şeydi atı atı yerine başka bir şey alabilirdi böyle hiç iyi olmadı hem demir hemde asi çok üzüldü
ama ben bu bölüm demirin asiye ne kadar değer verdiğini bilmeme rağmen daha iyi anladım..
ya ben ihsan ağanın ve atın öldüğü sahnede ağladım yaa ne güzel bi bölümdü öle demire çok kızdım kozcuoğullarından isticek başka şey mi bulamadı?gitti asinin atını aldı.bu bölümde aklıma takılanları sizlere sormak istiyorum
*yusuf ağa ne emretti de ihsan ağa vesilesiyle demirin annesi intihar etti?
*süheylanın çocuğu kimden
(başlığımızı ziyaret eden kişi sayısı 70 üstünde ve artmaya devam ediyo inşallah reytinglerde galip geliriz)
GÜL GÜZELİ 07-12-07, 21:04 ben direk son sahneden başlıcammm nasıl bi bitişti öyle nutkum tutulduu gerçektenn kötü oldumm demir nasıl yaptı bunu asiye nasıl kıydıı hele o atınnn kapana kısılmış gibi ahırdan kaçmaya çalışması sahibine giden yolu arayışı ve yere yıgılışı olamaz böyle bişey sanki bi annenın elinden evladını aldılar asi sen bu tarlada nefesimdin benım diyincee dondum kaldımmmm ben olsam demiri asla affetmezdim atı asinin en degerli varlıgı oldugunu bile bile aldı çünkü şimdiden sonra asi aşık olsa bile demire atı yüzünden bu aşkı kabul etmicek demir asinin kendinden uzaklaşması için elinden geleni yapıyoo önce çiftlikte çalıştırması sonra tokadı sonra bagırıp çagırması derken atı sanırım demir aşık oldugunu anladıgında bunu asiye zor kabul ettiricekk eee hakettide zaten....
GüLpArE_YeŞiM 07-12-07, 21:04 çok üzüldüm ata asi kadar bende çok üzüldüm...
bir an asinin yanına gitip geldim sanki...
aklımca atı kurtarmak istedim...
asi demiri affetmez gibime geliyo...
offf demir naptın sen...
asinin bir canını aldın intikamını aldın işte...
kızı rahat bıraksan artık günah...
-A k e L d a N- 07-12-07, 21:04 Kesınlıkle anladı bencede at mevzusunu konusunca bı garıp oldum dıger olayları unuttum :sad53:
Bencede senetlerın hepsını verse hem ası sasıracak o zmn nıe bu ıse kalkıstın maksatında veremıyorda asıyede bırakamıyor ıyı ce baglandı :img-blush
Yusuf agadan bencede bebek yha :img-yes: cemal agada herseyı bılıyor mubarek ne adam be ıhsana tuzaga dusurmek ıcın elınden gelenı yapıyor :img-cool2:img-cool2
Torunlarıyla kızı da torunuyla birlikte sefil olcak adam bunu kestiremiyor mu anlayamıyorum..Cin gibi de adam..Ne sanıyor İhsan Bey sefil olurken kızıyla torunları gelip onunla sefa içinde yaşamlarını sürdürcekler mi??
Bu kadarını da beklemezdim Cemal Ağadan doğrusu..
Süheyla Hanım çok kaba davranıyor herkese..Burnu kaf dağında..Nefreti diğer bütün duygularını köreltmiş..
Kerim çok şekerdi bu bölüm ayrıca söylemeden geçemicem:icon_whis:img-icecr
inanamiyorum ya hersey o süheyla nin sucu. kadin bir geldi, herseyi mahvetti. sanki asi yapti bütün kötülükleri. demir sadece asiye yardim etmek istedi. ayrica bence demir asiye sirilsiklam asik. ama bu bölümden sonra asinin demire tavri nasil olur onu düsünmek istemiyorum.
gülendam83 07-12-07, 21:06 Demnir asiye sen hayatta sevdiğini kaybettin mi nasıl bi duygu olduğunu bilemezsin gibi bir şey söylemişti asi de en değer verdiği varlığı kaybetti:img-cray:Bu bölüm baştan sona çok güzeldi.Özellikle çetin tekindorun isyan ettiği sahne de söylediği babalar ve evlatlar sözü çok acıttı içimi :sad53:
Yazık Asiye babası için nelere katlanıyor.Güya ihsandan intikam alacaklar en çok yaralanan asi oluyor.
bencede nasıl düşmanlık bu. nedense bütün diyetleri de asi ödüyor. demir asiyi bu işe soktuğuna pişman olacak. olayların böyle gelişeceğini hiç bilmiyodu ki bilseydi asla yapmazdı. asi mahvoldu demir iki kere mahvoldu. asi atına demir hem asiye hem ata üzüldü. işleri çok zor. ihsanın da damarına basılmış oldu şimdi. sakinliğini korumaya çalışıyordu ama bundan sonra ihsandan da korkalım derim ben...
aslında demirede bir yandan kızarken bir yandanda kızamıyorum çünkü onunda önünde ya çiftliği alma yada atı alma vardı çiftliği alsa daha kötü olucaktı ama demirede kızmamın nedeni asinin en değer verdiği şeydi atı atı yerine başka bir şey alabilirdi böyle hiç iyi olmadı hem demir hemde asi çok üzüldü
ama ben bu bölüm demirin asiye ne kadar değer verdiğini bilmeme rağmen daha iyi anladım..
Demırın de pek sucu yok ama Asımın o halını gorunce kendımı tutamıyorum..
Bır ınsan bu kdr mı acımasız olabılır sozum meclısten dısarı Suheylaya soluyorum cabuk yaralamak cabuk vurmak ıstedın ama Demırde ne yapacagını sapıttı senın yuzunden careyı atta buldu caresıszlık bu ztn baska bısı alamadın mı kızdıgım nokta bu :img-blush
bolum yine superdi valla :D o son sahne asiye cok uzuldum bence demirin vurmasi pek iiyi olmadi asi onu asla affetmicek onun yuzunden ati oldu bence suheyla cok gicik hem demire intikam intikam diyor sonra demir ati aldiginda kendine sor diye neyse ihsan beyin o konusmasi ve asinin aglamasi ben cok duygulandirdi:sad53:
Cok guzel bir bolumdu. Ama son sahne cok kotuydu ya agliyacaktim nerdeyse:icon_cry: Asi'nin en degerli varligi Suheyla Hanimin kini yuzunden öldü.
Artik Asi Demir'den daha çok nefret etmeye baslayacak tam hersey yoluna girdi derken.
Yagmur altindaki sahneye Harikadi diyecek bir soz bulamiyorum. Ayrica Traktör sahneside cok guzeldi
Bu Bolumde Cetin Tekindor muhtesem oynadi her zaman oldugu gibi. Son sahnede aglama sahnesi harikayadi.
Kerim ve Defne sahneleri cok komikti ya:)
Çetin TEKİNDOR gerçekten de muhteşemdi... Bence bölüme damgasını vurdu... Sanki William Shakespeare'den bir oyun sergiliyordu... Yıllar boyu oyunculuk gücü hiç unutulmayacak... Teşekkürler Sayın TEKİNDOR....
Ama atın ölümü çok sarsıcıydı... Haftaya Almanya'lı Kenan'ı göreceğiz sanırım... Demir acayip kıskanacak:img-in_lo
yaren.yaren 07-12-07, 21:07 bundan sonra asi demirden nefret edicek...demir istemedende olsa kendine çok büyük kötülük yaptı....bundan sonra demiri çok büyük aşk acısı çekecek arkadaşlar...asi ondan uzaklaşacak...demir asıl diyetin en büyüğünü ödeyecek....
-A k e L d a N- 07-12-07, 21:08 ihsan kötü işten para kazandığının zaten farkında değilmi? geçen bölüm arkadaşı söylemişti. ben öyle hatırlıyorum. hatta adın geçmez işlerde demişti arkadaşı sen sadece yanımda ol filan demişti. bence orda aslana karşı bir tutum sergiledi. işin peşine düşmesin diye. yani bana öyle geldi.
bu arada aslanın yusuf ağadan olmasına şaşmamak lazım. eğer öyleyse tabi. aslanda bu durumda babasına çekmiş oluyor..
demirin aşık olduğunu süheyla anladı ve demir de farkında ama itiraf edemiyor haklı olarak nasıl etsinki. :img-in_lo
Bence şüphelendi ama arkadaşına toz konduramadı..Aslan da böyle bişey söyleyince aklı başında geldi araştırmak için:img-yes:
Farkında değilmiş yani..
Hayır adam adını saklamıyor ..Hatta geçen bölümde senin adını söyleyince bütün kapılar açılıyor dedi İhsan Bey'e o adam..Çok iyi hatırlıyorum..
Evet kesinlikle..Aslan babasına çekmiş öyleyse..Annesinden de bişeyler almış tabii..Mesela kendini bişey sanma hali :icon_whis
Bende Demir kendine çoktan itiraf etti ama Asi'ye söylemesine daha var:img-yes:
Hele Asi ondan bu kadar nefret ederken söylemezse çok iyi eder:icon_whis
gerçekten aynı fikirdeyim çetin tekindor muhteşemdi. o sahnede dedim şuan imkanım olsa tebrik ederdim. ustalığını konuşturmuş. bu akşam sadece son sahneye değinebilicem galiba. çok etkilendim. bütün bölüm baştan sona güzeldi ama sonra irdeleyebilirim ancak bu psikolojiyle düşünmem çok zor.
Hakıkaten ayakta alkıslanacak bır performanstı.
Bır ınsanın nasıl sınır krızı gecırır ıste.Cektıgı acı gozlerınde nasılda okunuyordu.Hem tuylerım dıken dıken oldu hemde agladım.......
Ama ben bu aksam ılk defa bu olanlara karsı kayıtsız kalamayan ve ısyan eden bır DEMIR gordum.Ve takdır ettım.Sucluluk duyuyordu ve acı cekıyordu.
Ben asıl Ası'nın bu aksamkı acılara gogus germesınede ayrıca sapka cıkarıyorum.Bır ınsan nasıl bu kadar ust uste darbe yer ve hala ayakta saglam durabılır.
Olabılecek veya gelısebılecek bır ask su anda rafa kalktı arkadaslar.
Ası,Demırı uzun sure affetmeyecektır.Calısmaya devam edecek ama asla aynı olmayacaklardır.Ası,ılk gercegı ogrendıgınde Demır 'ın yasamıs oldugu travmadan dolayı yuz hatları ve sesı bayagı bır yumusamıstı Demır'e karsı.
Ama Demır'ın,Suheyla'dan aldıgı gazla atı ıstemesı ıste bu son ve oldurucu darbeydı.Hele atın olumu cok daha oldurucu bır darbe.
Demır,Ası'nın yasamasını ısterken,kopruden atlamasına engel olurken gostermıs oldugu butun cabaları at ıle oldurdu.Ası tekrar aynı olmayacaktır.
Belkı uzun sure toplanamayacaktır.Sen sevdıklerıne boylemı davranırsın dıye sorarken Ası,bızede bır kac tuyo verdı sanırım ılerı bolumler ıcın.
Demır,Ası 'yı severken aynı zamanda ona tarıf edılmez acılar yasatıyor ve yasatacak.Bunu ya bılerek yada bılmeyerek yapıyor.Ama tarıfsız acılar acıyor Ası'nın kalbınde
Hüzünlü bir bölümün daha sonuna geldik..
Asi&Demir sahnelerinin hepsine bayıldım son sahne hariç:sad53:
İlk sahneden başlıyorum..Demir'in Asi'yi Asi nehrine götürüp anlattıkları cok üzü
cüydü..Demir'e ve Melek'e cok üzüldüm..
Traktör sahnesi cok hoşuma gitti..Asi'nin Demir'e traktör kullanmayı ögretmesi
ve sonra Demir'i yalnız bırakması cok komikti..Demir'in de ben sana gösteririm
demesine cok güldüm..
veee yağmur sahnesi harikaydı..diyecek bir şey bulamıyorum..O sarılışları
Demir'in seni kaybetmek istemiyorum demesi cok güzeldi..
Defne ve Kerim'in hallerine cok güldüm..Dedesinin yakalaması ve gülsuyu yeme_
ye götürmesi cok komikti..Ayrıca İhsan'ın Kerim'in taklidini yaparken ki hali
cok komikti:D:D
Süheyla'ya gelince bu bölüm en nefret ettiğim karakterdi ..Demir onun yüzün-
den mecbur kaldığı için yapmak zorunda kaldı..ve Demir'in bunu yapmasıyla
Kozcuoğullarının yıkılması,İhsan Ağa'nın odaya gidip Ağlaması ve gururlu ol
İhsan sözü beni ağlattı..O çaresizliği..Sonra Asi'nin atı bırakması ve Demir'e söy
ledikleri ve koştuğu sahne cok etkileyiciydi..kısa kesiyim biraz son sahnede
hüngür hüngür agladım cok kötüydü..Demir'in Asi'yi evinden alıp ata binmeleri
ve Asim'in atını öpmesi Demir'e sen sevdiklerine böyle mi yaparsın sözleri beni
cok üzdü kısacası hüzünlü bir sondu..bu kadar yeterli..
slm ark
cok güzel bir bölümdü. atin öldü sahnede baya bir agladim.asi demiri uzun süre af etmez. 3 kisi almanyadan geliyor kesin asiye asik olur. demirde kizkanir..
o süheyla ya ağzınla kuş tutsan yaranılmıyo ya gitti demir asinin atını aldı ama hala onlara yaradı bize yaramadı ne istediğini kendine sor gibi bişeyler dedi bi de sırf kendini düşünüyo kendi intikamını süheylaya ismail yk nın o yıla damgasını vuran şarkısını ithaf ediyorum
gülendam83 07-12-07, 21:10 Demırın de pek sucu yok ama Asımın o halını gorunce kendımı tutamıyorum..
Bır ınsan bu kdr mı acımasız olabılır sozum meclısten dısarı Suheylaya soluyorum cabuk yaralamak cabuk vurmak ıstedın ama Demırde ne yapacagını sapıttı senın yuzunden careyı atta buldu caresıszlık bu ztn baska bısı alamadın mı kızdıgım nokta bu :img-blush
bir anda aklına o geldi heralde. başka ne bulabilirki o an. en değerli varlığı o olduğundan onu istedi.. şimdi asıl sorun nasıl alacak asinin gönlünü. öyle zorki. çok fazla üzüldü. nasıl toparlanacak asi. süheylanın da içine bir iki damla su serpilmiştir heralde..:hıh
Demırın de pek sucu yok ama Asımın o halını gorunce kendımı tutamıyorum..
aynen katılıyorum sana çok vicdansız bı süheyla demirde ne yapıcağını şaşırdım canım benim ama asi çok kötü oldu zavallım benim için en değerli olan çok özel bir eşyam hatta benim yarım diyebiliceğim bir şey var bend eonu kaybetsem çok üzülürdüm o nedenle anlıyorum onu
ama demirde çok üzüldü asiye bu acıyı çektirdiği için asi demir için çok önemli ve kıymetli...
Of yaa..Şimdi asi atını demirin yüzünden öldü diye hiç affetmicek..:sad53: Hemde hiç..Sanki herşey düzeliyor dediğimizde bu çıktı ortaya şimdide.:sad53: Ay keşke fragmanı hemen verseler..:P
Hüzünlü bir bölümün daha sonuna geldik..
İlk sahneden başlıyorum..Demir'in Asi'yi Asi nehrine götürüp anlattıkları cok üzü
demesine cok güldüm..
İhsan sözü beni ağlattı..O çaresizliği..Sonra Asi'nin atı bırakması ve Demir'e söy
Duygu'mmm ne yapmassın sen ole yha dur bende yorumumu yapım senden dogru :)
Traktör sahnesıne bayıldım..hele hele kullanmayı ogretmesı sankı hıc kullanmayı bılmıyormusta en bastan ogretıyor gıbıydı asımızınde elınden her ıs gelıyor mansallah :)
Ellerı bırbırıne degdıgı zmn hep baska bır muzık gırıyor alıstım artkın =))
Demır ztn hep asıye lafları soluyo ama tatlı bır bıcımde ıtıstıler yıne valla cok hosuma gıttı dogrusu benımde demırı yalnız bırakması hele hele supperdı (:
Kerımde koptum yanı Kerımı sevmeye basladım ben yha cok tatlı mımıklerı konusması hareketlerı hele bu bolumde ıyıce kendını bellı ettı dogrusu :img-icecr
-A k e L d a N- 07-12-07, 21:12 Hüzünlü bir bölümün daha sonuna geldik..
demesine cok güldüm..
Ben İhsan Bey'in taklidini unutmuşum..Çok komikti gerçekten:img-hyste
Bende Kerim'i sevdi..Kızını sevdiğini de anladı ama kız babası işte kızı elinden gidicek diye bütün telaşı:img-yes:
Asi'nin atla vedalaşma sahnesi çok kötüydü gerçekten :icon_cry:
Çetin TEKİNDOR gerçekten de muhteşemdi... Bence bölüme damgasını vurdu... Sanki William'ın Shakespeare'den bir oyun sergiliyordu... Yıllar boyu oyunculuk gücü hiç unutulmayacak... Teşekkürler Sayın TEKİNDOR....
Ama atın ölümü çok sarsıcıydı... Haftaya Almanya'lı Kenan'ı göreceğiz sanırım... Demir acayip kıskanacak:img-in_lo
Neslıhancım tekrar cıkan tuyoların ıcın tesekkur ederız.
Almanyalı Kenan gelecek ve Ası'ye asık olacak ve Demır'ı bayagı bır kıskandıracak.
Bence Demır,Ası'de tamır edılemez bır acı bıraktı atın olmesıyle ve bedelın atı ıle odenmesı.......
Bu gece muhtesem oyunculuk sergıleyen butun oyuncularımız tarıh yazdılar.
Cetın Tekındor,Nur Surer,Tulay hanım ve Murat ve Tuba tarıh yazdılar.
Dızı bu seneye kadar tarıhe gecen bır kac dızıden bır tanesı olmustur.
Bır ınsan bu kadar guzel sınır krızı gecırırmı?Bunu ancak duayen Cetın Tekındor yapabılırdı.Ve benı ve herkesı ekranda tuylerını dıken dıken ettı ve aglattı
kardelen2086 07-12-07, 21:13 süper bir bölümdü hala kendime gelemedim arkadaşlar,hele o son sahne;asinin demire bakışları harikaydı.....
atın ölümüyle asi demirden nefret edecek,tam da asi yumuşamaya başlamıştı biraz...
şimdi feleket tellallığı yapmak istemem ama içimden bir ses araları biraz zor düzelir diyor,bir de nerimanla cemal ağa bahsetti ya,kenan mıdır nedir her ne karın ağrısı ise,bir de o almanya dan çıkıp gelirse işler iyice sarpa sarar.zaten neriman hanım kızlarına iyi bir kısmet peşinde baktı demir olmuyor o da kenana pençeyi takıverir,böyle bir durumda asinin çocuğa bir şeyler hissedecğini zannetmiyorum ama bu durum demir in kıskanması ve duygularını iyice açığa vurması açısından iyi bir neden olabilir..........:icon_sorr:icon_sorr
bu arada yağmur altındaki köprü sahnesinden fragmanda daha çok etkilendim sanki,iyi di hoştu ama ne bileyim işte bir şeyler eksikti sanki....
bu bölümünde ilk sahnelerinde asi hep atı hakkında konuşuyodu seviyorum o benim can yoldaşım karne hediyem fln diyodu sanki atının ölüceğini biliyomuş gibi ne dizi ama ya her bölüm başka bi bilmece neslihan17 nin dediği mehmet aslan galiba nerimanın resimde gösterdiği cemal ağaya misafir gelen çocuk benim aklıma takılan şu yusuf ağa ne emretti de ihsan ağanın vesilesiyle demirin annesi asiye atladı?
Yine süper bir bölümdü.:good:Son sahne çok kötüydü orda Asiye çok üzüldüm.
Aslında bir bakıma ödeşmiş oluyorlar,atı Asinin en sevdiği varlıklardan biriydi.
Demir söylemişti çok sevdiğin biri ölmeden beni anlayamazsın diye böylelikle Asinin çok sevdiği birini öldürdü.
O değil de bu yalnızca ilk senetin bedeliydi diğerlerininki de mi olacak?:img-in_lo
feride-ömer 07-12-07, 21:15 ben geldim arkadaşlar çok güzel başladı bölüm ama ne yazıkki kötü bitti çok üzüldüm atın ölmesine vee birçoğumuzun tahmin ettiği gibi demir asiyi öpecekken asi kaçtı ama bu bölümde en çok süheylayla cemal ağaya sinirlendimm ayrıca demirede kızdım dizinin başları çok güzeldi ama sonlara doğru bozuldu ama herşeye rağmen çok güzel bir bölümdü birazdan soruları yazıcam iyi yorumlar
-A k e L d a N- 07-12-07, 21:16 o süheyla ya ağzınla kuş tutsan yaranılmıyo ya gitti demir asinin atını aldı ama hala onlara yaradı bize yaramadı ne istediğini kendine sor gibi bişeyler dedi bi de sırf kendini düşünüyo kendi intikamını süheylaya ismail yk nın o yıla damgasını vuran şarkısını ithaf ediyorum
Evet kendi intikamı için Demir'i kullanıyor bence..
Kızkardeşinin ölümünden İhsan Bey'in sorumlu olmadığının gayette farkında..İhsan Bey'i sevdiğine de eminim:img-wink:
Her bölümde bir sır açığa çıkıyor..Bi kaç sene bu şekilde dizi devam edebilir..Çünkü dizi sır küpü mübarek:icon_whis
Bu arada bu Cemal Ağa'nın Almanya'dan gelicek olan akrabasına da değindiklerine göre bu da nerden çıkıcak diye düşündüğüm akraba olsa gerek..
Kesin kızlardan birine takılıcak ki..Ve bu Asi olucak hatta buna da eminim..((Bknz: Aşk ve Gurur:icon_whis))
Traktör sahnesıne bayıldım..hele hele kullanmayı ogretmesı sankı hıc kullanmayı bılmıyormusta en bastan ogretıyor gıbıydı asımızınde elınden her ıs gelıyor mansallah :)
Demır ztn hep asıye lafları soluyo ama tatlı bır bıcımde ıtıstıler yıne valla cok hosuma gıttı dogrusu benımde demırı yalnız bırakması hele hele supperdı (:
bende o sahneye bayıldım.Demir gözlerini asiden alamayınca bana değil önüne bakıcaksın dedi demirde asi değil keçi dedi ya orda çok tatlıydılar :)
Ama asi kolay kolay bu olayı unutmaz gibi geliyor.Bİ kaç bölüm sanki sağuk rüzgarlar esicek
Bence demir kendini suçlu hissedip asinin gönlünü almaya çalışacak:icon_sorr
gülendam83 07-12-07, 21:16 arkadaşlar almanyadan gelip demire aşık olacak kenan mı kenan ın oğlu mu? çünkü kenanın resmi eski resimlerdendi. o zamanlar genç hali olduğuna göre şimdi yaşı büyük olmalı. kenan değil bence oğlu olacak yanında kenanın..:img-pilot
Ihsan aga'nın taklıtıne gelırsek cok ama cok komıktı :D
Kızlarını paylasamıyor valla kız babası kolay olmasa gerek ztn bu da belli bisi :img-icecr
Naz yaptı valla bıras Kerımde kız ıstemeye gelır gıbıydı :img-hyste:img-hysteIhsan beyın huzuruna cıktı ve dısarı cıkabılırmıyız ıznı aldı bır an evlenmek ıstıyorum fln dıcek sandım saka saka :img-hyste
Gülsuyu sahnesı ztn muhtesemdı yıne ıcıne gırdı Cemal aga her zaman ki gibi valla kucuk kızda cok tatlı yafs bıde pazarlık yapıyo bak bak :img-icecr
bu bölümünde ilk sahnelerinde asi hep atı hakkında konuşuyodu seviyorum o benim can yoldaşım karne hediyem fln diyodu sanki atının ölüceğini biliyomuş gibi ne dizi ama ya her bölüm başka bi bilmece neslihan17 nin dediği mehmet aslan galiba nerimanın resimde gösterdiği cemal ağaya misafir gelen çocuk benim aklıma takılan şu yusuf ağa ne emretti de ihsan ağanın vesilesiyle demirin annesi asiye atladı?
Benim bildiğim kadını hırsızlıkla suçlamışlar kadın da Asiye atlamış.
Ordaki emir işten atma meselesidir.
Ben de Süheylanın çocuğunun babasını merak ediyorum.
Dizide ne senaryo varmış yalnız benim kafam gittikçe karıştı.:icon_whis
o süheyla ya ağzınla kuş tutsan yaranılmıyo ya gitti demir asinin atını aldı ama hala onlara yaradı bize yaramadı ne istediğini kendine sor gibi bişeyler dedi bi de sırf kendini düşünüyo kendi intikamını süheylaya ismail yk nın o yıla damgasını vuran şarkısını ithaf ediyorum
Suheyla'nın hala sırrını bılmıyoruz.Cocuklara anlatılırken bız duymadık.Ve hala Suheyla'nın kendıne sakladıgı seyler var sanıyorum.Dıkkat edersenız yanlızca demırı sınırlendırecek ve kalbınden vuracak nokta olan cocuk meselesını ustune basarak anlattı.Demırın bu konuda hassas oldugunu bıldıgı ıcın onu anlattı.Ve bu gazla Demır cok buyuk hata yaptı.Ası'nın ondan nefret etmesıne sebep oldu.
Suheyla hanım su anda kazandı.Demır kaybettı ama.Suheylanında sırası gelecek.Onunda kaybetme sırası gelecek.O zaman cocukların suratına nasıl bakacak cok merak edıyorum.
Bence artık Demır ısyan etmeye ve karsı cıkmalara basladı.Ama cok gec.
Ası'yı kaybettı.Evet,Demırın ask acısı cekmesını seyredecegız bır sure.Ve bu arada onu tesellı edecek Almanyalı Kenan gelecek.Kenan kım oluyor yegenmı,kuzenmı yoksa dıs kapının son mandalımı.Akrabalık varsa ask olmaz.Ama bu olay Demırı zaten acı cekerken kıskanclık ta eklenınce delıye cevırecektır
inanamiyorum ya hersey o süheyla nin sucu. kadin bir geldi, herseyi mahvetti. sanki asi yapti bütün kötülükleri. demir sadece asiye yardim etmek istedi. ayrica bence demir asiye sirilsiklam asik. ama bu bölümden sonra asinin demire tavri nasil olur onu düsünmek istemiyorum.
ewet yaaa süheyla bi geldi ortalık karıştı onun yüzünden sinir oldum yaa zaten demir asiye sırılsıklam aşık o belli zaten ama ata çok üzüldüm asiden ayrı yapazdı kii yaa:icon_sorr asinin tek sevdigi atıydı yaa asi şimdi demirden nefret edicektir artık demirin çifliginde çalışamaz büyük ihtimal bundan sonra....
Duygu'mmm ne yapmassın sen ole yha dur bende yorumumu yapım senden dogru :)
Kerımde koptum yanı Kerımı sevmeye basladım ben yha cok tatlı mımıklerı konusması hareketlerı hele bu bolumde ıyıce kendını bellı ettı dogrusu :img-icecr
evet cnm katılıyorum:good:bu bölümde bayağı komik sahne vardı ama bi o kadar da hüzünlü sahneler vardı..
Asi&Demir atışmalarına bittim..cok şekerler ya ..ama işler iyice karıştı..Artık
Asi Demir'i zor affeder..Çünkü atı herşeyiydi..ve Öldü:sad53:ya bu sahne cok
kötüydü ya aklımdan cıkmıyor..
Gelelim diğer kötüye Aslan,bu bölümde İhsan Ağa'ya yardım etmeye çalıştı şaşırdım doğrusu ama haklı gibi göüzküyor..o adam pek sağlam değil..ilk defa işe yaradı..:D
Cemal Ağa da yine herşeyi mahvetti..onun yüzünden bu olanlar..anlamıyorum
İhsan Ağa'yla ne alıp veremediği var..Neriman'a da cok güldüm ya:DSüheyla'nın evindeyken cok komikti.:D
Bir Asi&Demir sahnesini unuttum..Çiftliği kurtarmak için hepsi çalışıyodu ya Demir de katıldı aralarına Asim nasıl tebessüm etti ..cok sekerlerdi ya..
Bir sey daha Kenan galiba Cemal Ağa'yla Hizmetçisinin konuşurken bahsettiği Yarım Elma daki Sarp giricek diziye yeni bir karakter Neslihan arkadasımız söylemişti...Kesin Asi'ye vurulur Demir de kıskanır ohhh çatlasın..:D:D
bu son:DAsim son sahnede muhteşemdi ..saçları açık pijamalarıyla harikaydı..bir an önce resimler çıksın ya:D
feride-ömer 07-12-07, 21:26 arkadaşlar işte sorular
1-asi bundan sonra demire nasıl davranıcak
2-süheyla deftere ulaşabilecekmi
3-demir asiye kendini affettirebilecekmi
4-süheylanın sizce bu seferki hain planı ne
5-ihsan bütün bu olanların öcünü alabilecekmi
6-defne kerim ilişkisinde ne gibi şeyler olucak olanlardan sonra ihsan görüşmelerine izin vericekmi
7-ihsanın arkadaşı bülent sizce iyi birimi? ihsanın başını belaya sokacakmı
8-demir atın ölümünden sonra vizdan azabı çekicekmi
9-süheyla oğluyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilecekmi
10-bu bölümde olmasını istemediğiniz sahneler nelerdir ?sizin düşüncenize göre nasıl olmalıydı
umarım beğenirsiniz biraz saçma oldu iyi yorumlar:img-wink:
gülendam83 07-12-07, 21:26 ;5506393']eheheheh demire mi asik olucak:D:D
aman canım anlayın işte. görün bakın nasıl heyecanlandım isimleri bile karıştırıyorum. oğlan demire aşık olurmu hiç. asiye olacak siyecektim..:img-blush
Neslihan17 07-12-07, 21:27 Neslıhancım tekrar cıkan tuyoların ıcın tesekkur ederız.
Almanyalı Kenan gelecek ve Ası'ye asık olacak ve Demır'ı bayagı bır kıskandıracak.
Bence Demır,Ası'de tamır edılemez bır acı bıraktı atın olmesıyle ve bedelın atı ıle odenmesı.......
Bu gece muhtesem oyunculuk sergıleyen butun oyuncularımız tarıh yazdılar.
Cetın Tekındor,Nur Surer,Tulay hanım ve Murat ve Tuba tarıh yazdılar.
Dızı bu seneye kadar tarıhe gecen bır kac dızıden bır tanesı olmustur.
Bır ınsan bu kadar guzel sınır krızı gecırırmı?Bunu ancak duayen Cetın Tekındor yapabılırdı.Ve benı ve herkesı ekranda tuylerını dıken dıken ettı ve aglattı
evet tüyolarımız çıktı bunun için mutluyum :) ama son sahne için üzgünüm. kötü oldu Demir bunu nasıl telafi edecek bilmiyorum. Demir'in işi zor valla.
bu arada dizimize yeni birinin gireceğini söylemiştim tamam bu doğru ama Asi'ye aşık olacağı benim tahminimdi. lütfen yanlış anlaşılmasın. bazı arkadaşlar kesin hüküm koydular aşık olacak diye. evet biri gelicek ama aşık olacak mı bu kesin değil. belirteyim :img-wink:
aslanselda 07-12-07, 21:28 YALVARIYORUM BİRİ BANA OLANLARI ANLATSIN, LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ....
dizinin yarısını kaçırdım,
araları gayet iyiydi ; demir teyzesi yüzünden çiftliğe karşı asi'nin atını mı istedi ...
bölümün başlarında hep at konusu geçti çünkü belliydi...
sonra atı aldılar atta kaçtı... demir geldi asi'yi çağırdı, gittiklerinde düşmüş olduğunu gördüler galiba...
sonra da asi vurmak istedi, demir benim diyetim dedi, kendi vurdu...
bir ara ihsan bey'in vurup kırdığını dağıttığını gördüm herşeyi, neler oldu ya ... tekrarı varmı, nasıl izleyebilirim ...
ihsan'ın kayınpederi, süheyla ile neler konuştu...
-A k e L d a N- 07-12-07, 21:28 evet tüyolarımız çıktı bunun için mutluyum :) ama son sahne için üzgünüm. kötü oldu Demir bunu nasıl telafi edecek bilmiyorum. Demir'in işi zor valla.
bu arada dizimize yeni birinin gireceğini söylemiştim tamam bu doğru ama Asi'ye aşık olacağı benim tahminimdi. lütfen yanlış anlaşılmasın. bazı arkadaşlar kesin hüküm koydular aşık olacak diye. evet biri gelicek ama aşık olacak mı bu kesin değil. belirteyim :img-wink:
Tüyo için teşekkürler:img-yes:
Devamını bekleriz :)
Biliyorum canım ben kesin hüküm koydum :icon_whis
Aşk ve Gurur'dan fikir yürüttüm çoğu şey doğru çıkıyor büyük ihtimalle tutar diye yani tabi ki emin değilşm:img-wink:
evet cnm katılıyorum:good:bu bölümde bayağı komik sahne vardı ama bi o kadar da hüzünlü sahneler vardı..
Asi&Demir atışmalarına bittim..cok şekerler ya ..ama işler iyice karıştı..Artık
Asi Demir'i zor affeder..Çünkü atı herşeyiydi..ve Öldüya bu sahne cok
kötüydü ya aklımdan cıkmıyor..
Gelelim diğer kötüye Aslan,bu bölümde İhsan Ağa'ya yardım etmeye çalıştı şaşırdım doğrusu ama haklı gibi göüzküyor..o adam pek sağlam değil..ilk defa işe yaradı..
Cemal Ağa da yine herşeyi mahvetti..onun yüzünden bu olanlar..anlamıyorum
İhsan Ağa'yla ne alıp veremediği var..Neriman'a da cok güldüm ya:DSüheyla'nın evindeyken cok komikti.
Bir Asi&Demir sahnesini unuttum..Çiftliği kurtarmak için hepsi çalışıyodu ya Demir de katıldı aralarına Asim nasıl tebessüm etti ..cok sekerlerdi ya..
Bir sey daha Kenan galiba Cemal Ağa'yla Hizmetçisinin konuşurken bahsettiği Yarım Elma daki Sarp giricek diziye yeni bir karakter Neslihan arkadasımız söylemişti...Kesin Asi'ye vurulur Demir de kıskanır ohhh çatlasın..
bu son:DAsim son sahnede muhteşemdi ..saçları açık pijamalarıyla harikaydı..bir an önce resimler çıksın ya:D
Vay anam vay bu ne yafs hemen cevaplıyım :)
Ası demırı affedemez artık en degerlı varlıgını elınden aldı suheylanın zoruyla ama suheyla ona atı al demedı kı bole bırsey yapmasına gerek yoktu suheylaya oyunda oynayabılırdı bırsey yapmayabılrıdede bu kdr kıyamayıorsa sevıyorda asımı :img-blush
Bence calısmaya devam edecek duygularını bır kenara bırakıp ınat yapacak senetlerının hepsını alacak ama araları fena bosuk olacak :sad53:
Aslana hayretler ıcınde kaldım dogrusu ama haklı usak valla :D o adamda bısı var yoksa bı ınsan kolay klay vermez o kdr para
Nerıman nasılda yıyıo pıs bogaz yha ızın alır ınsan ne kadarda yalaka valla ısı gucu agzından laf almak evı baska dekor etmıslere onu dusnuyo heyy allahım heyy :img-pilot
Ihsan aga'nın taklıtıne gelırsek cok ama cok komıktı :D
Kızlarını paylasamıyor valla kız babası kolay olmasa gerek ztn bu da belli bisi :img-icecr
Naz yaptı valla bıras Kerımde kız ıstemeye gelır gıbıydı :img-hyste:img-hysteIhsan beyın huzuruna cıktı ve dısarı cıkabılırmıyız ıznı aldı bır an evlenmek ıstıyorum fln dıcek sandım saka saka :img-hyste
Gülsuyu sahnesı ztn muhtesemdı yıne ıcıne gırdı Cemal aga her zaman ki gibi valla kucuk kızda cok tatlı yafs bıde pazarlık yapıyo bak bak :img-icecr
evet bayıldım cok güzel yaptı:D:Do ne öyle saçlar dik sırıtıyor:img-patsa
kız babası olmak kolay mı cnm tabi naz yapacak:Dkızlarını cok seviyor ya ne güzel bişe:D
o pazarlık sahnesine bende cok güldümhehe..kız bayağı uyanık..:D
Bir sahne daha aklıma geldi..Hani Asim çamur olmuştu..Melek gördü gel üstünü değiştir dedi ya o anda Süheyla'nın sözlerine kıl oldum..yaaa ne kindar bir kadın bu bölümde o kadar sinir oldum ki çıldırdım resmen..ufff artık Asi ile Demir'in birlikte olması cok zor..
acikcasi fragmanindaki heycani bu bölümde göremedim...
belkide sebebi oyuncularin bu bölümün performansini begenmemisligimden kaynaklana bilir:img-fie:...yani bence hepsi dahada iyi oynayabilirlerdi...
en sacma "bu kadarda olmaz dedirtten sahne" asinin atini demire götürmek icin hazirladiginda kardeslerinin ve annesinin neden bu kadar üzüldüklerine bi anlam veremedim...benim bildigim kadariyla onlar ahir mahirda isleri olmaz...MANTIKSIZ (bence):bilmim
asi demir sahnelerini biraz daha etkili beklliyordum...yagmurlu sahne cok hostu takiii asinin "o zaman bizi rahat birak" diyipte acayip bir sekilde kacmasi o sahneyi (bence) bozdu:img-fear2 (tubadan o sahnede daha yi bir performans beklerdim)...
ama asinin ertesi gün yagmur basti diye iscilerle birlikte eline kürek almasi hostu ve tabi demirin eline vermesi:img-wink:güzel bi sahneydi:good:...
cok yazdim herhal...tabi bunalr benim fikirlerim...umarim haftaya daha etkileyici ve oyuncularin daha iyi bir performansli bölüm izlerim...
yinede benim icin bu bölüm en güzel performan sergileyen Murat Yildirim di...
sevgiler, saygilar...hepinize iyi gecelerbye
bol soruların kafamızda cvbını buldugumuz bır bolum seyrettık..
ewet artık bazı seylerı bılıyoruz ..
en azından suheylanın cocugunun babasının ıhsan olmadıgını da bılıyoruz..
bence herkesın de tahmın ettıgı gıbı yusuf aganın tecavuzune ugradıgını dusunuyorum...
ayrıca ıhsan ve ökkes cocugun kım oldugunu bılmıyorlar..
at meselesın gelınce en uzuldugum sahnelerden bırıydı
hatta en uzuldugum sahneydı..
asi nın acısı ve öfkesi daha da artacak..
nerimanın yüzsüzlüğünden hiç bahsetmek bile istemıyorum :D:D:D
ama sunu solemek ıstıyorum cocgun babası ıhsan degılse hala suheylanın neden
bu kadar acımasız olduguna bende anlam verebilmiş degılim..
ıhsan gercekten cok kotu durumda babasının bedeli o ödüyor resmen..
ve durumdan bile hala demire yardım edebiliyor..
aman canım anlayın işte. görün bakın nasıl heyecanlandım isimleri bile karıştırıyorum. oğlan demire aşık olurmu hiç. asiye olacak siyecektim..:img-blush
anladim :D insallah olur demirde onu biraz kizkansin :D degerini oyle anlar ancak olursa bu dizi heycandan gecilmez:D
-A k e L d a N- 07-12-07, 21:33 arkadaşlar tüyomu var biri bana söyleyebilirmi ayrıca kenan kimm çok merak ediyorum beni aydınlatırsanız sevinirimmm
Neriman'la Cemal Ağa'nın akrabası oluyormuş..
Almanya'da okumuş orda yaşıyormuş galiba..Yanlış olabilir pekte önem vermemiştim konuşmalarına sonradan dikkatimi çekti..Çok zenginmiş..Cemal Ağa'yla görüşmüşler mi ne toprakları görmeye gelicekmiş:img-yes:
bu son sahnede demire çok kızdım attan başka bişey mi bulamadı zaten ihsan ağadada bi suç yokmuş anlaşıldı boşu boşuna at öldü ama gerçektende ölü gibi yatıyodu yerde bi dizi için at öldürmezler herhalde dimi?bence asi demire çok pis sinirlenicek diğer bölüm boyunca asinin suratı gülmücek demirde inşallah vicdan azabı duyar teyze sözü dinlemenin sonunu görür herhalde artık süheyla defter alma girişimnde bulunmaz eline yüzüne yapıştırdı zaten cemal ağa da kendi sülalesini değil de süheylayı tutuyo kesin onda gözü var defnede en büyük çocuk olmasına rağmen hiç takmıyo bu senetleri fln hala kerimle aşk meşk neyse arkadaşlar 8.bölümü 404 gözle bekliyorum herkese iyi akşamlar
ciciler_68 07-12-07, 21:33 Süper bir bölümdü demir asiye sirim siklak asikk bunu bu bölümde anladik ....Ama son sahne coook üzücüydü :img-cray: demirin isi cook zor yani bakalim kendini nasil afedirecek??bana göre demir kendi atini versin ama asi onu yine affetmez gibi ama bakalim haftaya neler olacak
Bu hafta bütün sahneler cook güzeldi yagmur sahnesi, traktör sahnesi.... bütün sahneler güzeldi.. ama icimden birsey diyorki sanki biz bu sahneleri gine baya bir blüm göremicegiz....:sad53:
EN'ler:
-EN duygusal sahne?
-EN sevdiğiniz sahne?
-EN komik sahne?
-EN saçma sahne?
-EN sevdiğiniz replik?
-EN sevdiğiniz karakter?
-EN sevmediğiniz karakter?
-EN güzel bayan?
-EN güzel bey?
-EN sevdiğiniz oyuncu? Erkek? Kadın? (bu bölüm)
-EN sevmediğiniz oyuncu? Erkek? Kadın? (bu bölüm)
evet bayıldım cok güzel yaptı:D:Do ne öyle saçlar dik sırıtıyor:img-patsa
kız babası olmak kolay mı cnm tabi naz yapacak:Dkızlarını cok seviyor ya ne güzel bişe:D
o pazarlık sahnesine bende cok güldümhehe..kız bayağı uyanık..:D
Bir sahne daha aklıma geldi..Hani Asim çamur olmuştu..Melek gördü gel üstünü değiştir dedi ya o anda Süheyla'nın sözlerine kıl oldum..yaaa ne kindar bir kadın bu bölümde o kadar sinir oldum ki çıldırdım resmen..ufff artık Asi ile Demir'in birlikte olması cok zor..
Tabıkıde degıl babaların ısı cok zor hele ıhsan aga bu bolumde kopardı benı resmen anlatamam o tavrını gorunce hele Kerımın o hareketlerını erdıım bıttım gulmekten karnıma agrılar geldı nedense cok tatlılar yha kızı ısteseydı bıde aradan olduuu :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Suheylada cok gıcık he melek hep yardım etmek ıstıyo arkds olmak ıstıyo ama hem kadın engellıyo yeter be dıcem artık bı rahat bırak :img-blush
siyah-beyaz 07-12-07, 21:35 SÖYLER MİSİNİZ,İhsan bey'in , babasının yaptıklarına ses çıkaramaması ile,Demir'in teyzesinin isteklerine karşı duramaması arasında bir fark var mı?O da gerekeni yapmadı yapamadı.Tıpkı İhsan beyin yapamadığı gibi...Atı almak istemesi ÇOK ZALİMCEYDİ...gerçi o da iki arada bir derede kaldı ama,neticede gerekeni yapamadı.Duygularıyla hareket edebilseydi bu yanlışı yapmazdı.Garibim hayvanın ölümünden sorumludur vebalini taşıyacaktır...
şu anda 79 kişi formu görüntülüyor yaw:img-grin2
amam aman ne güzel:img-grin2
diziye gelirsek demir&asi sahneleri harikaydi:happy0064
son sahnede demir gercekten asi kadar üzüldü cok utandi yaw adam
aman bee demir sen nasıl kozcuoglundan intikam alacak
hele birde yeni bölümde akraba gelirse(bunu yarım elmadaki sarp rolunu canlandiran mehmet aslan ıynuyacak funda arkadaşimiz bu gun söyledi)
biz o zaman göreceği demir beyi
zaten asi cok kızacaktir ati için onu sucluyacak
arkadaşlar yazdıklarım sadece düşüncelerim ciddiye alın veyahut almayın
1 ben süheylanın oğlunun aslan çıkacağını sanmıştım
2 asi demir aşkı olmaz
3 bu dizinin sonu kötü biter
4 acaba ihsan beyle bu süheyla birbirlerini seviyorlarmı idi
5 yeni gelecek adam süheylayı kirleten adammı
Aslında atı alarak cıftlıgı kurtarma adına yaptı bunu.
Aıleyı ortada bırakmaktansa Ası'nın atını alıp borcu kapatmak ıstedı.
Ama farkında olmadan ıyılık yapayım derken aıleyı kurtarırken Ası'yı kaybettı.
Cunku atı onun herseyıydı.
Atın sakatlandıgı sahne o kadar cok ıcıme oturdukı.Bır yumruk gıtmıyor.
Hem Ihsan beyın cıldırması ve Ası2nın atın onunde perısan dız cokmesı mahvettı benı
Demır,ıntıkamını cok guzel aldı.Aıleyı oyle yaraladıkı.Bır daha tamır olurmu?Ask affedermı?Tabııkı affeder ama bıraz zaman var bu zaman zarfında Demır cok acı cekecek.Ask acısı cekecek
feride-ömer 07-12-07, 21:38 Neriman'la Cemal Ağa'nın akrabası oluyormuş..
Almanya'da okumuş orda yaşıyormuş galiba..Yanlış olabilir pekte önem vermemiştim konuşmalarına sonradan dikkatimi çekti..Çok zenginmiş..Cemal Ağa'yla görüşmüşler mi ne toprakları görmeye gelicekmiş:img-yes:
cevap verdiğin için teşekkürler :img-wink: arkadaşlar anlamdığım bir nokta var şimdi at öldü asi demire kinlendi peki nasıl affedicek en sevdiği varlığı can dostunu kaybetti asi demirin yüzünden bundan sonra nasıl biraraya gelicekler çok zor görünüyor yaa :icon_sorr
inanmiyorum ya at gitti:icon_sorr:icon_sorr vallahi demire bravo nasil acimasiz birisi...hangi vijdan böyle bisey yapabilir...bile bile aldi ati....olanda güzelim ata oldu....
demir öyle bisey yaptiki artikk ne yapsa nafile bence.....asi cok kötü oldu cnm...asiye bu olayi asla unutturamaz..
zaten ne ciktiysa süheylanin basinin altindan cikti zaten cemal agaya diycek bir lafim yok pes diyorummm....
Vay anam vay bu ne yafs hemen cevaplıyım :)
Ası demırı affedemez artık en degerlı varlıgını elınden aldı suheylanın zoruyla ama suheyla ona atı al demedı kı bole bırsey yapmasına gerek yoktu suheylaya oyunda oynayabılırdı bırsey yapmayabılrıdede bu kdr kıyamayıorsa sevıyorda asımı :img-blush
Bence calısmaya devam edecek duygularını bır kenara bırakıp ınat yapacak senetlerının hepsını alacak ama araları fena bosuk olacak :sad53:
Aslana hayretler ıcınde kaldım dogrusu ama haklı usak valla :D o adamda bısı var yoksa bı ınsan kolay klay vermez o kdr para
Nerıman nasılda yıyıo pıs bogaz yha ızın alır ınsan ne kadarda yalaka valla ısı gucu agzından laf almak evı baska dekor etmıslere onu dusnuyo heyy allahım heyy :img-pilot
bende cevaplıyım cnm:D
evet affetmeyeceği kesin..Atı Asim'in herşeyiydi canım ya o sahnede döküldüm resmen 8.bölüm cookk merak ediyorum..
Bence de çalışmaya devam edecek..hem de daha bir hırsla..senetleri almak için
elinden geleni yapacak..Tabi Süheyla daha kötü bir sey yapmazsa..gerçi daha kötü ne olabilir ki atını canını öldürdü zaten..en kötüsü çiftliği alır..alsa da Cemal ağa var sokakta kalacaklarını sanmıyorum..ama yine de düşünmek gerek..
Nerima'na cok güldüm hiç utanması yok diğer elle aldı sarmayı cok komik ya.:D:D
2 asi demir aşkı olmaz
yok canım yeni gelicek kenan kesinlikle süheylaya zarar veren adam değildir çünkü o yarım elmada ki sarp baya bi genç biri olmaz herhalde
Ya aslında son sahne gereksizdi o hayvan öyle can vermemeliydi.
Demirin teyzesinin teklifi daha mantıklıcaydı.Asi bundan sonra ne yapsa Demir mutlu olmaz ki.
Yağmur sahnesi muhteşemdi.(gerçi yapay yağmur olduğu belliydi ama ben görmedim.:))
Bu tarz sahnelerde yağmur olunca daha etkili duruyor kanımca.:img-yes:
-EN duygusal sahne-ihsan ve asinin aglamasi
-EN sevdiğiniz sahne-traktor sahnesi ve son sahne
-EN komik sahne-kerimin ding dong sahnesi:D
-EN saçma sahne-dizinin basindaki o sel
-EN sevdiğiniz replik-ihsan beyin konusmasi
-EN sevdiğiniz karakter-asi ve demir
-EN sevmediğiniz karakter-suheyla
-EN güzel bayan-asi
-EN güzel bey-demir
-EN sevdiğiniz oyuncu-Tuba buyukustun ve Murat yildirim
-EN sevmediğiniz oyuncu-yok:)
bende cevaplıyım cnm:D
evet affetmeyeceği kesin..Atı Asim'in herşeyiydi canım ya o sahnede döküldüm resmen 8.bölüm cookk merak ediyorum..
Bence de çalışmaya devam edecek..hem de daha bir hırsla..senetleri almak için
elinden geleni yapacak..Tabi Süheyla daha kötü bir sey yapmazsa..gerçi daha kötü ne olabilir ki atını canını öldürdü zaten..en kötüsü çiftliği alır..alsa da Cemal ağa var sokakta kalacaklarını sanmıyorum..ama yine de düşünmek gerek..
Nerima'na cok güldüm hiç utanması yok diğer elle aldı sarmayı cok komik ya.:D:D
At sahnesının hala sokundayım dugumlendım resmenn :img-cool2:img-cool2
Kesınlıkle cnm asının atı oldu ama bu onu bezdırmez calısmaktan vazgecmez her ne olursa olsun calısacaktır cok gururlu verdıgı sozun arkasında durur ne olursa olsun her zaman ıcın bızım asımız bu ıste:img-wink: Suheylanın cene acıldı valla durdurabılene ask olsun her seferınde lafları sokuyo :img-blush
Demırede soledı bu onlar ıcın daha ıyı dedı at meselesınde Demırde cok hırcın davrandı efferın ona be ama sınırlıyım ona yınede :D ıstedıgını yaptım tese demesı fln guseldı :good:
-EN duygusal sahne?
İhsan'ın sinir krizi sahnesi
-EN sevdiğiniz sahne?
İhsan'ın sinir krizi sahnesi
-EN komik sahne?
Traktör sahnesi
-EN saçma sahne?
Sühüyla ve Cevriye'nin hamur açtıkları sahne.
-EN sevdiğiniz replik?
ASİ: Bana değil, yola bakacaksınız.
-EN sevdiğiniz karakter?
İhsan, Asi, Demir, Kerim, Defne
Aslan, Süheyla, Cemal
-EN güzel bayan?
Selma Ergeç
-EN yakışıklı bey?
Cemal Hünal
Erkek: Çetin Tekindor
Kadın: Tülay Günal
Erkek: Murat Yıldırım
Kadın: Tuba Büyüküstün
-A k e L d a N- 07-12-07, 21:42 Tabıkıde degıl babaların ısı cok zor hele ıhsan aga bu bolumde kopardı benı resmen anlatamam o tavrını gorunce hele Kerımın o hareketlerını erdıım bıttım gulmekten karnıma agrılar geldı nedense cok tatlılar yha kızı ısteseydı bıde aradan olduuu :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Suheylada cok gıcık he melek hep yardım etmek ıstıyo arkds olmak ıstıyo ama hem kadın engellıyo yeter be dıcem artık bı rahat bırak :img-blush
Bence de Melek'e de mi hiç acımıyor..İletişim kurmaya çabalıyor kızcağız teyzesinin tersine :icon_whis
cevap verdiğin için teşekkürler :img-wink: arkadaşlar anlamdığım bir nokta var şimdi at öldü asi demire kinlendi peki nasıl affedicek en sevdiği varlığı can dostunu kaybetti asi demirin yüzünden bundan sonra nasıl biraraya gelicekler çok zor görünüyor yaa :icon_sorr
Bence de Asi çok nefret dolu bakıyordu..Cevapları da çok yaralayıcıydı..
Demir de çok kötü oldu zaten :icon_sorr
Ama Demir Asi'nin Kozcuoğlu olmasını nasıl bi şekilde sineye çekebiliyorsa yani sonuçta teyzesinin isteğiyle senetler ödenmeden çiftliğe el koyabilirdi..Bunu yapmasını engelleyen tek şey bence Asi'yi sevmesi:img-yes: Asi de Demir'i sevdiğini anlayınca sineye çekicektir..
Bu şekilde ödeşmiş oldular hem de..Artık Asi'ye sevdiği birini kaybetmek hakkında bişey söyleyemez:img-blush
Süper bir bölüm dü de fragmandaki bazı şeyleri bulamadım ben yaa ..
Ama olsun çetin tekindior muhteşemdi harikaydı yani ona diyecek söz bulamıyorum !Nasıl bir oyunculuktu yaşıyorum gibi oldu..At sahnesinde bir hayvan aşığı olarak gözlerim doldu ..Hatta suçsuz olmasına rağmen demire karşı bir gıcıklığım oldu :img-cool2Ama asiyi sevdiği o kadar belli ki özellikle köprü sahnesinde bunu açıkça belli etti ..Nasıl da yakışıyolardı ..:img-blushTraktör sahneside güzeldi orda asi demirin gözlerinin onda olduğunu farkettiğini belli etti..Aralarında sanki soyut bir ilişki var gibi ydi.
Sonuç olarak demir asiye sırılsıklam aşık!!Ama o süreyya yok mu onu çok kötü dövmek istiyorum ..Evet hak veriyorum ama kadının lenatler okuduğu beddualar ettiği Yusuf Kozcuoğlundan da hiç bir farkı yok:img-pilot
yine süper yine süper.off bu kadar mı güsel olur bu sahne.hele onların birbirlerine güldükleri sahneler.off ya bayıldmm.haftayayı iple çekiyorumm
Tabıkıde degıl babaların ısı cok zor hele ıhsan aga bu bolumde kopardı benı resmen anlatamam o tavrını gorunce hele Kerımın o hareketlerını erdıım bıttım gulmekten karnıma agrılar geldı nedense cok tatlılar yha kızı ısteseydı bıde aradan olduuu :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
aslıda bu bölüm okadar komik sahneler vardiki:img-grin2
yanı bir bölüm hem bu kadar komik hemde bu kadar duysular olabilirdi :icon_sorr
öncelikle ıhsan beye izninizle bir helal olsun diyorum baksanıza
gecen bölümlerde ıhsan beyın kirli işlere girmiş olabileceğini düşündüm
ama bu bölüm okadar güzel davrandiki işin bir olup olmadiği araştirdi birde parayı geri yoladi adam:happy0064
konuşmasında okadar hüzünlüydüki:icon_sorr
aslında kendisi cok güzelde özetledi benım ne sucum var asinin ne sucu var
EN'ler:
-EN duygusal sahne?
-EN sevdiğiniz sahne?
-EN komik sahne?
-EN saçma sahne?
-EN sevdiğiniz replik?
-EN sevdiğiniz karakter?
-EN güzel bayan?
-EN güzel bey?
-EN duygusal sahne?
demırın asi nın atını vurdugu sahne
-EN sevdiğiniz sahne?
ıhsanın sofrada konustugu replık..
-EN komik sahne?
ceylanla kerimin pazarlığı
-EN saçma sahne?
nerimanın narekşisini sorması(yüzsüzlüğün anlam veremedım)
-EN sevdiğiniz replik?
demirin asi nin yanağında camur var dedıgınde asinin verdıği cvp..
-EN sevdiğiniz karakter?
demir di ama bu bölümde ıhsana yüreğim acıdı :(
süheyla ya bu bölümde hiç anlam veremedım :S
-EN güzel bayan?
asiii
-EN güzel bey?
demir tabiki :D(bu arada yakısıklı dıye sorulsaymıs keske :D)
ihsan ,cevriye
bu bölümde degişmedı aslan ...
Demir aslında Kozcuoğulları'nı kurtarmak isterken Asi'yi kaybetti gibi görünüyor ama Demir'de çocukken Annesini kaybetmişti... Yani ikisi de en çok sevdiklerini kaybettiler...İkisi de birbirlerini daha iyi anlayabilirler...
Ayrıca Yönetmenimiz Cevdet Mercan'ı da kutlamamız lazım... Atın Demir'in ahırında ki sahneleri ve görüntü kalitesi muhteşemdi.:good:
Ben çok etkilendim..
Gerçektende son sahneden dolayı içime bir şeyler oturmuş... İnsan bölüm yorumu bile yapamıyor....
2 asi demir aşkı olmaz
ne guzel bır aksam.en kalabalık aksamlarımızdan bır tanesı.....
Tespıtlerın cok ılgımı cektı.
Suheyla olayı soz konusu oldugunda hepımızın aklı duruyor.
Aama yenı gelecek adamın Suheyla ıle ılıskıs olabılecegı benım aklıma gelmıstı ama dıle getırmemıstım.Sen yapmıssın.
Ve aklımda bır kocaman soru acıldı.
Sureklı Cemal aga sen benı tanımazsın ama ben senı tanıyorum dıyor.
Yoksa cıftlıkte yasayan bu Kenan veya babası haltlar ısleyıp ondan sonra temızlemesı ıcın Yusuf aga'ya verıp almanyaya mı kactı.
Cok mumkun olabılır
Cunku Suheyla ,hayır ıhsan ıle bır ılgısı yoktu derken sankı babada olamaz gıbı geldı.Ama cemal aga ve yusuf aga ve kenan 3 sılahsorler ıse ve cok guzcluydulerse kızdan kurtulmak ıcın pıyangoyu Demırın annesıne vurdurdular ve kadının olumune sebep oldular.Cunku ıhsan duyduk dedı gorduk demedı
GüLpArE_YeŞiM 07-12-07, 21:45 EN'ler:
-EN duygusal sahne?
-EN sevdiğiniz sahne?
-EN komik sahne?
-EN saçma sahne?
-EN sevdiğiniz replik?
-EN sevdiğiniz karakter?
-EN güzel bayan?
-EN güzel bey?
-asinin atı ölmesi...
-asinin kendini asi ırmağına atmaya yeltenmesi
-demirin eline tarlada kürek sallaması ve beceremeyişi..
-saçma bulamadığım yok...dizide
-demirle ve asinin konuşmaları asi ırmağının kenarındaki konuşmaları hoştu...
-tabiki asi..
-demirin teyzesi...
-tabiki asi karakteriyle tubişim...
-demir karakteriyle...murat
-çetin tekindor...tuba büyüküstün...
-sevmediğim oyuncu yok...hepsi mükemmel
feride-ömer 07-12-07, 21:46 arkadaşlar yazdıklarım sadece düşüncelerim ciddiye alın veyahut almayın
2 asi demir aşkı olmaz
arkadaşım izninle yazdıkların hakkında düşüncelerimi belirtmek istiyorum
bende sanmıştım artık ilerleyen bölümlerde görücez
2 asi demir aşkı olmaz
o kadar karamsar olmayalım yaa gerçi benimde aklımdan geçmedi değil ama olumsuz düşünmeyelim bence asi demir aşkı olur:img-wink:
amannnn dilini ısır:img-grin2 yok kötü bitmesin istemem
sanmıyorum
bu konu hakkında söyleyeceğim şey ilerleyen bölümler de görüceğimiz
düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler:img-wink:
aslıda bu bölüm okadar komik sahneler vardiki:img-grin2
yanı bir bölüm hem bu kadar komik hemde bu kadar duysular olabilirdi :icon_sorr
öncelikle ıhsan beye izninizle bir helal olsun diyorum baksanıza
gecen bölümlerde ıhsan beyın kirli işlere girmiş olabileceğini düşündüm
ama bu bölüm okadar güzel davrandiki işin bir olup olmadiği araştirdi birde parayı geri yoladi adam:happy0064
konuşmasında okadar hüzünlüydüki:icon_sorr
aslında kendisi cok güzelde özetledi benım ne sucum var asinin ne sucu var
Kesınlıkle canım bır dızı hem bu kdr komık sahneler hemde bu kadar uzgun huzunlu olabılırdı reytınler ıcın hıc bır sorun olacagını zannetmıyorum cok gusel gelecektır ı:good:
De cnm de bende dıyorum hatta ayakta alkıslıyorum :D gecen bolum kafası cok karısmıstı ama arastırma yapması fln arastır demesı cok gusel dı helal olsun valla kendıne gelıyo sonunda :D
feride-ömer 07-12-07, 21:50 Bence de Asi çok nefret dolu bakıyordu..Cevapları da çok yaralayıcıydı..
Demir de çok kötü oldu zaten :icon_sorr
Ama Demir Asi'nin Kozcuoğlu olmasını nasıl bi şekilde sineye çekebiliyorsa yani sonuçta teyzesinin isteğiyle senetler ödenmeden çiftliğe el koyabilirdi..Bunu yapmasını engelleyen tek şey bence Asi'yi sevmesi:img-yes: Asi de Demir'i sevdiğini anlayınca sineye çekicektir..
Bu şekilde ödeşmiş oldular hem de..Artık Asi'ye sevdiği birini kaybetmek hakkında bişey söyleyemez:img-blush
haklısın aslında ama bence asi bir süre affetmez sonra dediğin gibi sineye çeker ama bu süre içerisinde demir kendini asiye affettirmeye çalışır aside ona yüz vermez ayrıca istese senetleri alabilrdi ama dediğin gibi sevdiği için yapmadı ama bu seferde asiyi kendine karşı kinlendirmiş oldu umarım araları düzelir
Ben yeni bölüm hakkında çok tahmin yapamıyorum.
Haftada 1 dizi izliyorum o da Asi ama bu dizideki senaryonun da Maşallahı var.Lostun ilk bölümlerine döndü her bölüm birinin sırrı ile karşılaşıyoruz.:)
Daha bilmediğimiz neler vardır kimbilir...
evet yine super bir bolum izledik... yazik at ina uzuldum.. canim benim kiyamam... ayrilmaya dayanamadi yaraladi kendini... Asi ne kadar seviyor babasini ki at ni yani en sevdigi can cigerini feda etti.. :((
benım dıkkatımı ceken bırsey daha oldu..
demir in bası agrıycak bıraz neden mı?
cunku cemal aganın almanyadan gelen mısafırının
asi ıle arasında bırsey olucagını dusunuyorum..
cunku bılıyorsun ortada ask olundugu zaman
mutlaka 3. şahıslara yer verılır..
bunun için almanyadn gelen zengin akrabanın diziye farklı bır boyut getıreceğini düşünüyorum..
Vallahı yanlızca Suheylaya kotu dıyemeyız.Haftanın 2.kotusu Cemal aga.
Adam yemıyor,ıcmıyor derdı davası ıhsan bey.
Be adam yalvardın veya yalvarmadın.Kızın karnında cocukla sokakta kalmamıs ve evlenmıs sevdıgı adamla.
Sonra ogrendıkkı Ihsan bey ,az kosturmamıs ve beklememıs duvar dıplerınde Nerıma hanımı.
Eh daha ne ıstıyorsun.Sana 4 tane torun vermıs.Adamı mahvedecende elıne ne gececek.Ihsan bey ıle maaıle perısan olacak.Kadın zannedıyormusunkı kocasını bırakacakta senın evıne gelecek.Gelmez.Cunku madamı hıc sevmıyor.Ayrıca kocasını bırakmaz.
Yarım akıllı bu Cemal aga .Ne yaparsa elıne gozune bulastırıyor.
Bence Cemal aga'nın bıran evvel susturulması gerekıyor.Ayaklı felaket.
eGER Suheyla senet olaylarını ogrenmeseydı ve Demıre baskı yapmasaydı ne at olecektı nede Ası,demır ılıskısı kangren olmayacaktı.
Suclu 1:SUHEYLA HANIM
Suclu 2: Cemal aga
Sucsuz:Ihsan bey,ası
Kesınlıkle canım bır dızı hem bu kdr komık sahneler hemde bu kadar uzgun huzunlu olabılırdı reytınler ıcın hıc bır sorun olacagını zannetmıyorum cok gusel gelecektır ı:good:
De cnm de bende dıyorum hatta ayakta alkıslıyorum :D gecen bolum kafası cok karısmıstı ama arastırma yapması fln arastır demesı cok gusel dı helal olsun valla kendıne gelıyo sonunda :D
evet ya bu bölüm cok güldüm..Bizim dizimizde hem hüzün var hem de mutluluk cok güzel..İnşallah birinci oluruz..ama Sıla'yı geçeceğimizi sanmıyorum inşallah bakalım..
ya 8.bölümü cok merak ediyorum:D
cok kızgın olacagı ve iyi davranmayacagı kesin bence en azından bi süre böyle gider.
2-süheyla deftere ulaşabilecek mi
henüz değil, hele de simdi ihsan farketti ya kolay kolay kaptırmaz defteri.
3-demir asiye kendini affettirebilecek mi
biraz zor, can dostunu kaybetti asi nasıl affetsin hemencecik
valla aklımdan hiçbir sey gecmiyo ama durmayacagı kesin.
5-ihsan bütün bu olanların öcünü alabilecek mi
valla ben olsam senetler karsılıgı cocugunu söylerdim bu da onlardan alınacak iyi bir öç olur ellerinde koz kalmaz ama ihsan bey bunu yapar mı bilemiyorum.
6-defne kerim ilişkisinde ne gibi şeyler olucak olanlardan sonra ihsan görüşmelerine izin vericek mi
izin verir herhalde her kız babası gibi davrandı sadece özel bir sey yapmadı ki zaten.
7-ihsanın arkadaşı bülent sizce iyi biri mi? ihsanın başını belaya sokacak mı
bence iyi biri olsa da kötü işlerle ugrasıyo ben bu konuda aslan güveniyorum, bilmese öyle diyemezdi bence ve ihsan bey işe devam ederse bası belaya girebilir.
8-demir atın ölümünden sonra vizdan azabı çekicek mi
tabi cekicek zaten simdiden basladı vicdan azabı cekmeye ama süheyla hanımın dediği dogruydu demir en hafif sekilde aldı borçlarının karsılıgını.
9-süheyla oğluyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilecek mi
bu kadar cabuk kavusmasın azıcık sürünsün istiyorum.
10-bu bölümde olmasını istemediğiniz sahneler nelerdir ?sizin düşüncenize göre nasıl olmalıydı
yoktu valla her sahneyi cok begendim ama özellikle de ihsan beyin kerimi anlattıgı sahneye bayıldım harika bir taklitti.
-EN duygusal sahne?
asinin ata sarılması atın ölmesi,ıhsan beyın konuşması sinir kirizi gecirdiği sahne
off gercekten cok kötü oldum:icon_sorr
-EN sevdiğiniz sahne?
asının köprüdeki sahnesi demirin asiye öyle bir sarıldiki süper
-EN komik sahne?
kerimin defneye görmeye geldiği tüm sahne
ıhsan beyın takliti,cemal aga ile karşilaşması tamamiyle cok güldüm o sahnelerde
-EN saçma sahne?
vallaaa aklıma bir şey gelmedi heralde yok
-EN sevdiğiniz replik?
demir. asi degil kecii
-EN sevdiğiniz karakter?
ıhsan,asi,demir
suheyla,cemal aga, aslan
-EN güzel bayan?
tuba buyukustun,nur sürer
-EN yakışıklı bey?
murat yıldırım,cetin tekindor,tuncel kurtiz
erkek.cetin tekindor
kadın.tubam
[B]-EN sevmediğiniz oyuncu? Erkek? Kadın? (bu bölüm)
yok yok yok
kumralim19 07-12-07, 21:56 selamlar
asiye tv de bakamadim suan malum siteden izliyorum
melek kerimin kiravatini düzeltirken ihsan amca icinmiydi
bu itima dedi kerimde buyüklere karsi saygiliyiz dedi
süheylaya bakarak ve devam etti ama saygi gösterecez diye
kendi mutlulugumuzdan vazgecmemiz aptallik olur demis
cok ta iyi oldu bu süheylaya sinir oluyorum ben
intikam tanrıçası 07-12-07, 21:57 Ben bu diziyi AŞK ve Gurur kitabına benzetiyorum ve yeni gelecek olan şu kenan denen adamı da Aşk ve Gurur ile bağdaştırmadan edemedim; kitapta aileye uzaktan bir akraba geliyor ve kızlardan birine talip oluyordu.. Acaba bu kenan Asi ve ya Defne'ye talip olurda Kerim ve Demir'de kıskançlık dugularının oluşmasına neden olur mu diye düşündüm..
Bu arada Süheyla'nın oğlunun Aslan olması benim gözümde kesinleşti.. çünkü Aslan'ın babası İhsan'a Süheyla Hanım ile ne konuşacaksınız diye sorarken biraz üzgün ve endişeli gibiydi..
İyi geceler..
ebrucu_büşraa 07-12-07, 22:00 çok güzel bir bölümdü..
köprüdeki sahne çok güzeldi demirin "seni kaybetmek istemiyorum" demesii:img-in_lo
traktöre bindiklerinde demirin bakışları çok güzeldi kendide farkına varmaya başladı duygularının..:img-in_lo
asinin atını alması çok kötü oldu hele at ölünce asi demiri çok zor affedecek ama atı yerine çiftliği alsaydı süheylanın dediği gibi asi daha çok üzülecekti..
Ben bu diziyi AŞK ve Gurur kitabına benzetiyorum ve yeni gelecek olan şu kenan denen adamı da Aşk ve Gurur ile bağdaştırmadan edemedim; kitapta aileye uzaktan bir akraba geliyor ve kızlardan birine talip oluyordu.. Acaba bu kenan Asi ve ya Defne'ye talip olurda Kerim ve Demir'de kıskançlık dugularının oluşmasına neden olur mu diye düşündüm..
Bu arada Süheyla'nın oğlunun Aslan olması benim gözümde kesinleşti.. çünkü Aslan'ın babası İhsan'a Süheyla Hanım ile ne konuşacaksınız diye sorarken biraz üzgün ve endişeli gibiydi..
İyi geceler..
ewet bende daha demınkı yazımdan bunu bahsettım
ayrıca kıtabı bende okudum
ve senaryo bırebır gıtmeye basladı..
uzaktan gelen akraba demırın hıc ısına yaramıyacak dıyıyorum ben..
akraba da zengın olunca demir bıraz caresız kalıcak gıbı ..
kardelen2086 07-12-07, 22:02 asi dizisinin ilk bölümlerini tam olarak izleyemesem de kaçırdığım sahneleri malum siteden izliyorum,benim merak ettiğim cemal ağanın damadı ihsan a niçin bu kadar düşman olduğu??başından beri takip etmediğim için acaba diyorum bunun nedeni daha önceki bölümlerde açıklanmış olabilir mi??
bir insan damadına ne kadar düşman olursa olsun ona zarar vermeyi bu kadar çok ister mi ya?sırf ona zarar verse anlayacağım,ama adamın aklı almıyor herhalde.damadına vereceği her zarar kızı ve torunlarına da yansıyacak:icon_sorr:icon_sorr
[QUOTE=lawinia;5506758]1-asi bundan sonra demire nasıl davranıcak
Hayatının acısını yasayacak.Kopruden atlamasını engelledı belkı ama ASI'nın farklı bır yuzu ıle karsılasıp sok olacak.
Bız bır sahneyı seyretmedık.Suheyla ve Ihsan bey muzede bulusucaklardı.Ama olmadı.Orada ogrenecek ne ıstıyorsa Defterı unutsun gıtsın.
Cok zor.Ama bılemeyız ask affeder
Suheyla bu cadı kazanı.Ne yapacagı bellı olmaz.Ama cemal aga ıle bırlıkte calısacak bellı
Ihsan beyın oyle bır karakterı yok.Intıkam almaz ama agır bır bedel odemeyı teklıf edecektır.
6-defne kerim ilişkisinde ne gibi şeyler olucak olanlardan sonra ihsan görüşmelerine izin vericek mi
Bence onlarında ılıskılerı tehlıkeye gırecek
7-ihsanın arkadaşı bülent sizce iyi biri mi? ihsanın başını belaya sokacak mıZANNETMIYORUM.Adam 1000 yıllık arkadası.Yardım amaclıydı.
Vallahı Demır bır cok acılar cekecek.Vıcdan azabı,ask acısı,derın bır pısmanlık.Bır bedel odenmelıydı ama ASI bu kadar agırını odememelıydı..
cabuk kavusmasın bayagı bır sürünsün istiyorum.
Esen kalın
-EN duygusal sahne?
atın vuruldugu sahne
-EN sevdiğiniz sahne?
demirle asinin yagmur yagarken tartıstıgı sahne
-EN komik sahne?
ihsan beyin kerimin taklidini yaptıgı sahne
-EN saçma sahne?
nerimanın atlayıp eliyle süheyla hanımın masaya koydugu dolmalardan alması
-EN sevdiğiniz replik?
demir: senin ölmeni istemiyorum asi, seni kaybetmek istemiyorum
-EN sevdiğiniz karakter?
İhsan, Asi, Demir, Kerim, Defne ve Melek
Aslan, Süheyla
-EN güzel bayan?
ASİ
-EN yakışıklı bey?
DEMİR:img-in_lo
Erkek: Çetin Tekindor, Murat Yıldırım
Erkek:yok
Kadın:yok
GüLpArE_YeŞiM 07-12-07, 22:05 acaba demir asiye yeni bir at hediye edebilirmi...
tabi asi kabul etmez...eski atının yerini tutmaz...
çok kötü oldu...atın ölmesi demiri görmek istemeyebilir bir süre asi...
çifliğindede çalışmaz artık...
demir rahat bıraksa artık asiyi...
yeterince üzdü...demirde üzüldü tabi bu duruma...
süheyla demir beni durdur demişti...bu kadin fişek gibi gidoyo valla
durdurmak imkansız...bir an önce oğlunu bulsa yani aslanına kavuşsa iyi olur...
asi dizisinin ilk bölümlerini tam olarak izleyemesem de kaçırdığım sahneleri malum siteden izliyorum,benim merak ettiğim cemal ağanın damadı ihsan a niçin bu kadar düşman olduğu??başından beri takip etmediğim için acaba diyorum bunun nedeni daha önceki bölümlerde açıklanmış olabilir mi??
bir insan damadına ne kadar düşman olursa olsun ona zarar vermeyi bu kadar çok ister mi ya?sırf ona zarar verse anlayacağım,ama adamın aklı almıyor herhalde.damadına vereceği her zarar kızı ve torunlarına da yansıyacak:icon_sorr:icon_sorr
Asi'nin annesi yani Cemal ağanın kızı evlenmeden ihsandan hamile kalmış. Cemal ağa da gidip hem ihsana hem de babasına yalvarmış kızımı ortada bırakmayın diye. Cemal ağa da bunun intikamını almaya çalışıyor aklı sıra:img-cool2
Aslında atı alarak cıftlıgı kurtarma adına yaptı bunu.
Aıleyı ortada bırakmaktansa Ası'nın atını alıp borcu kapatmak ıstedı.
Ama farkında olmadan ıyılık yapayım derken aıleyı kurtarırken Ası'yı kaybettı.
Cunku atı onun herseyıydı.
Atın sakatlandıgı sahne o kadar cok ıcıme oturdukı.Bır yumruk gıtmıyor.
Hem Ihsan beyın cıldırması ve Ası2nın atın onunde perısan dız cokmesı mahvettı benı
Demır,ıntıkamını cok guzel aldı.Aıleyı oyle yaraladıkı.Bır daha tamır olurmu?Ask affedermı?Tabııkı affeder ama bıraz zaman var bu zaman zarfında Demır cok acı cekecek.Ask acısı cekecek
aynen demir aslında iyi niyetle yaptı asinin üzülüceğini tabi biliyordu ama evi kaybetmelerindense buna yapmak zorundaydı tabi oda bu işin böyle sonuçlanıcağını bilemezdi..
bencede asinin demiri affetmesi zaman alır funda arkadaşımızın dediği yeni oyuncu hani şu uzak akrabada gelir oda asiye aşık olur o zaman seyret cümbüşü demir iyi kıskanır ama asi ile araları soğuk olucağından bir şeyde yapamaz içi içini yer durur..
En duygusal sahne*
son sahne Asim'in ata sarılıp ağlaması..
En sevdiğiniz sahneler*
Asi&Demir sahnelerinin hepsi..tabi son sahne hariç..
En komik sahne*
traktör sahnesi..Asi ile Demir'in atışmaları..
En saçma sahne*
yok bence...
En sevdiğiniz replik*
Demir'in Asi değil keçi demesi..(Medsul arkadsıma katılıyorum)
En sevdiğiniz karakter*
Asi,Demir
En sevmediğiniz karakter*
Süheyla,Aslan..
En güzel bayan*
Tuba Büyüküstün..
En yakışıklı Bey*
Murat Yıldırım,Çetin Tekindor..
merve_polat 07-12-07, 22:12 herkeze iyi akşamlar
müthiş bir bölüm izledik yine ve bu bölüm bence şimdiye kadar verilen en duygusal bölümdü hele son sahnelerde gerçekten ağlamaktan boğazlarım acıdı.at sahnesinde demirle asinin yakınlaşacağını düşünüyoduk ama demir önümüzdeki bölüm avucunu yalıyıcak gibi çünkü bütün bu olanlarda sonra asi onu biraz zor affeder.
bölümde en sevdiğim sahne asinin demire traktör kullanmayı öğrettiği sahneydi demirin ben gösteririm sana deyişi çok şekerdi:)
-EN duygusal sahne?
ihsan beyin sinir krizi geçirdiği ve asinin atı demire verdikten sonraki sahneler
-EN sevdiğiniz sahne?
demirin asiyi asiye atlamaktan kurtardığı sahne
-EN komik sahne?
neriman hanımın ihsn beyi kirli olduğu için eve almaması
-EN saçma sahne?
kerimin gül suyu içerken ağzının şekli
-EN sevdiğiniz replik?
demirin asi değil keçi sözü
-EN sevdiğiniz karakter?
asi demir ihsan bey
Süheyla cemal
-EN güzel bayan?
ASİ
-EN yakışıklı bey?
DEMİR
Erkek: Çetin Tekindor, Murat Yıldırım
Erkek:hepsi iyi oynuyo ama cemal ağayı sevmiyorum
bakin ben ne buldum bir yerden
"yarım elma dizisindeki sarp rolundeki mehmet aslan kenan rolünde oynuyor. sanırım 8. bölümde göreceğiz. çarşamba günü çekimlerdeydim o da oradaydı"
gerçek_aşk86 07-12-07, 22:18 Çetin TEKİNDOR gerçekten de muhteşemdi... Bence bölüme damgasını vurdu... Sanki William Shakespeare'den bir oyun sergiliyordu... Yıllar boyu oyunculuk gücü hiç unutulmayacak... Teşekkürler Sayın TEKİNDOR....
Katılıyorum:img-yes:Kendi kendine hesaplaşması aynen Shakespare'in oyunlarındaki gibiyidi ve bu tarzı çok beğendiğim için çok etkilendim:img-in_lo
Bölümü beğendimde bu bölüm genç oyuncuların performansını beğenmedim hele Çetin Tekindor'un muhteşem performansını gördükten sonra onlarınki yavan kaldı gözümde:img-cool2İhsan beyin Kerimin taklidini yaptığı sahnede koptum:img-hysteöyle ciddi bir adamdan beklemiyordum:)
Köprüdeki sahne idare ederdi..Fragmandan daha çok etkilenmiştim.Demir'in ''seni kaybetmek istemiyorum'' demesi güzeldi de sanki biraz havada kalan bir sahne oldu bu:icon_whis
Demir bir senete karşılık bir at istedi tabiki senetin değeri bu kadar az değildi.Demir itiraf edemiyor kendine ama bunları Asi'ye olan duyguları nedeniyle yaptığını Süheyla anladı ve bunu Demir'e ima etti,bu sahneleri sevdim.Atın öldüğü sahnede benim atım ölmüş gibi hissettim(Tuba orada güzel oynadı:img-icecr) çok duygulandım:sad53:Her ne kadar Demir istemeyerek neden olmuş olsada,Asi'nin yerinde olsam benim en kıymetli varlığımı kaybetmeme neden olduğu için onu uzun süre affetmezdim:img-beee:Bakalım o ne yapacak?
;5507006']bakin ben ne buldum bir yerden
"yarım elma dizisindeki sarp rolundeki mehmet aslan kenan rolünde oynuyor. sanırım 8. bölümde göreceğiz. çarşamba günü çekimlerdeydim o da oradaydı"
hmm ben kendısını baska yapımlarda da seyretmıstım..
oyunculugu ıyı ama dogruyu solemek gerekırse ben daha yakısıklı bırı beklerdım:img-blush
gercı demır ın tam sınrı olucka bır tıp de...
belkı de guzel olur onyargılı olmayayım..
ama asi yle birseyler olucagı kesın...
-EN duygusal sahne?
son sahne,atın vurulduğu yer :icon_sorr
-EN sevdiğiniz sahne?
asi nehre atladıktan sonra demirin onu kurtarması ve asiye söyledikleri:img-blush
-EN komik sahne?
defneyle kerimin başbaşa kalmak isterken,ceylan ve cemal ağayla oturmak zorunda kalmaları=)
-EN saçma sahne?
yoktu sanırım
-EN sevdiğiniz replik?
hatırlamıyorum
-EN sevdiğiniz karakter?
demir,kerim,defne,asi,melek....
Aslan, Süheyla
-EN güzel bayan?
asi,defne,melek
-EN yakışıklı bey?
demir,kerim
Erkek: Murat Yıldırım
Erkek:yok
merve_polat 07-12-07, 22:21 1-asi bundan sonra demire nasıl davranıcak
iyi davranmıyıcağı çok açık bence yine ilk bölümdeki hallerine dönerler ama bunun fazla uzun süreceğini zannetmem.
hayır.zaten gerek kalıcağını zannetmem çünkü ihsanın ona gerçekleri anlatıcağını düşünüyorum
affettirir ama bunun için çok uğraşması gerekicek ama o bulur bir yolunu:img-wink:
artık o kadının yapabileceği şeyler hakkında tahmin bile yürütemiyorum
öç almak ona göre diğil bence böyle birşey yapmaz onun tek istediği ailesini ve gururunu korumak
bakmayın siz yılışık dediğine bence ihsan ağa kerimi seviyo:happy0064
ben ilk defa bu bölüm aslana katıldım o adam cidden sağlam pabuç diğil
kesinlikle hatta çekmeye başladı bile "bu diyet benim"
o meseleyide fazla uzatmazlar diye süşünüyorum kavuştururlarr ana aslanla yavru aslanı
tek kelimeyle müthiş bir bölümdü her ne kadar ağlatan sahneler çok olsada hiçbirinin çıkartılmasını istemem:good:
Arkadasım
Baska ne bılıyorsun 8.bolum hakkında.
Bız kenan rolundekı arkadasın katılacagını neslıhan arkadasımızdan ogrenmıstık.
Neler olacagına daır bılgılerın var ıse bızımle paylasırsan sevınırım/z
tesekkürler bilgi için..daha önce duymuştum..Cemal Ağa'nın yabancı ülkede
yaşayan bir akrabası sanırım..Cemal Ağayla hizmetçisi konuşurken Kenan diye
birinden bahsediyorlardı demek ki diizimize yeni bir karakter daha
eklendi..Kenan rolündeki kişi de Yarım Elma'daki Sarp olacak büyük bir
ihtimalle..cok iyi oldu bu Asi'me kesin aşık olur Demir de kıskanır:D
merve_polat 07-12-07, 22:30 ;5507006']bakin ben ne buldum bir yerden
bilgi için teşekkürler
kendisii birçok yapımda izleme fırsatı buldum ve hatırladığım kadarıyla hep antipatik ve kotü rollerdi umarım bizim dizidede böyle bir karakteri canlandırmaz...
-EN duygusal sahne?
atın vurulduğu sahne ve ihsan ağanın dokunaklı konuşması
-EN sevdiğiniz sahne?
yağmur sahnesi
-EN komik sahne?
asinin demire traktör kullanmayı öğrettiği sahne
-EN saçma sahne?
öyle bir sahne varmıydı kii???
-EN sevdiğiniz replik?
demirin asiyeye asi diğil keçi! ben sana gösteririm demesi(traktör sahnesinde)
-EN sevdiğiniz karakter?
bu bölüm kesinlikle asi
süheyla
-EN güzel bayan?
asi
-EN yakışıklı bey?
demir
Murat Yıldırım Tuba Büyüküstün
sevmediğim karakterler var ama sevmediğim oyuncu yok...
EN duygusal sahne?
En son Sahne Asi'nin Atiyla konustugu sahne
EN sevdiğiniz sahne?
Demir ve Asi'nin Koprunun ustundeki sahne
EN komik sahne?
Defne Ve kerim Sahneleri :)
EN saçma sahne?
Yok
EN sevdiğiniz replik?
Demir'in "Asi degil keçi" Dedigi sahne
EN sevdiğiniz karakter?
Asi, Demir, Ihsan
EN sevmediğiniz karakter?
Suheyla ve Cemal Aga
EN güzel bayan?
ASİ
EN yakışıklı bey
DEMİR
EN sevdiğiniz oyuncu? Erkek? Kadın?
Çetin Tekindor, Murat Yıldırım
Tuba Büyüküstün
EN sevmediğiniz oyuncu? Erkek? Kadın?
Herkez harika yine
slm arkadaşlar
süper bi bölümdü her zamanki gibi
son sahnede resmen ağladm asi demiri hiç affetmiccek
oysa bu bölüm biraz yumuşamıştı demire karşı
traktör sahnesi çok güseldi asinin traktör kullanmayı öğretmesi ve bana bakacağına önüne bak demesine bittm
ayrıca yağmur altındaki köprü sahnesi de hoşuma gitti
demirin asiye senn ölmeni istemiyorum demesi güzeldi
ama asininde öle bi laf deyip gitmesini bekliyodum açıkçası
ayrıca diğer asi&demir sahneleride çok güseldi son sahne hariç
demir çok acı çekeceğe benziyo
cemal ağa ve süheylaya sinir oldm herzamanki gibi napmaya çalışıyolar
süheylanın bu bize deil onlara yaradı sözü neydi öle
asinin canından bi parçasını aldılar halada onlara yaradı diyo
asinin atıyla vedalaşması bni çok duygulandırdı
ayrıca bazı yerleri atladilar mesela ihsanla süheylanın buluşmasını ordaki konuşmalarından neler olabildiğini anlayabilirdik biras
bende hala neden düşman olduklarının tam olarak anlayamadm
yavaş yavaş ilerleyen bölümlerde görücez
yeni gelecek kenan adlı oyuncu bncede asiye aşık olacak demirde asiyi kıskanacak...
yusuf ağanın cezalarını neden ihsanla asi çekiyoki:icon_cry::icon_cry:
çok güzel bi bölümdü yaaaa
asiyle demirin yağmur sahnesine bayıldım ama...SENİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM..:img-in_lo:img-in_lo
çok tatlıydı..sonra traktör sahneleride çok güxeldi BANA DEĞİL ÖNÜNÜZE BAKACAKSINIZ :img-in_lo:img-in_lo asi aşağıya inddikten sonra demirin ben sana gösteririmm,asi deil keçiii demesi.... demir zaten artık herşeyin farkında bence yani asiyi sevdiini...:img-in_lo
sonra beraber kürekle çalıştıkları sahnede çok güzeldii.asi demiri her defasında şaşırtmaya devam ediyorr....
ama asiden atı isteme sahnesi çok acımasızdı yaaa....hemde en değerli varlığı yaniii...ama demirde çok üzgündü :icon_sorr
asinin atı götürme sahnesii ve ve ÇETİN TEKİNDORUN MUHTEŞEM OYUNCULUĞU..o sahneyi gerşçekten çok iii yansıttı bizee..ihsanın o sinirlenme sahnesini..
ben en çok asinin atı kaçınca demir asiyi almaya geldii..sonrada ihsana izin verin lütfen die asiyi arkasına atıp götürmesine şaşırdımm...ihsanda bişey diyemedii tabii
ama asinin son sahnede atına sarılıp ağlaması çok fenaydı..demire söyledikleride tabii..demi,r gerçektenn çok üzüldüü:icon_sorr:icon_sorr e aside tabii
demiirin atı vurması çok fenaydı ama yapıılacak başka birşey yoktuu..asi çk köt olduu
bundan sonra heralde asi demiri öyle kolay kolay affetmaz gibi geliyo bana ama heran herşey olabilr tabii işallah fazla uzun sürmez ama
neysee işallah reytingler iii gerlirrr...bu hafta çok güzeldiii amaa
tabiki kötü en azından ilk zamanlarda kızda haklı yani onun yüzünden atından ayrıldı yetmedi öldü asi cok üzgun olacak eee demirede cok kzıgın
yine eskisi sert atişmalarını izliyeceğiz ne güzel:happy0064
suheyla defteri bulacağini hiç sanmam ama başka bir şekilde ögrenecektir
ama bana sanki o defret asinin eline gececek gibi
muhtemelen ama uzun sürecek kesin yeni gelenı kısakanacaktir
belki bu arada kendinide afettirrir
ama nasıl yapar bilmem
tamam öfkesi anlaşilir ama bu kadarda degil yahu
cok leri gidiyor etrafındaki herkesi herşeyide buna dahil ediyor
önemli olan sadece knedisi başkası degil
bböyle bir fırsat gecse bile alırmıki ıhsan bey gibi adam gibi adam olan birsi
yapmaz sadece ailesini onurunu şerefini ayaklar altında almadan yaşamak istiyor bu kadar
bundan sonra kötü bir şey olacağini sanmıyorum ıhsan beyde hre ne
kadar kzısada kerimi sevdi bence iyi birsi oldugunu bilior yoksa hiç izin vermezdi
ıhsan bey araştirmalarının sonucunda pis işler cevirdiğini anladiğinda onunla baglantisini kopartacaktir
ama halan pis işler yaptiğini ögrenemez ve iş yapmaya devam ederse
ilk kötü şeyde arkadaşi ıhsan beyı satıp butun sucu üstüne yıkabilir
kesinlikle başladi bile oda cok üzüldü istemeye istemeye aldı
yavaş yavaş ögrencektir herşeyi
olmasını istemediğim degilde asinin sinirlenip sonra hiç bir şey olmamiş gibi
davranması biraz rahatsız ediciydi
ama süper bir bölümdüü
slm arkadaşlar
süper bi bölümdü her zamanki gibi
son sahnede resmen ağladm asi demiri hiç affetmiccek
oysa bu bölüm biraz yumuşamıştı demire karşı
traktör sahnesi çok güseldi asinin traktör kullanmayı öğretmesi ve bana bakacağına önüne bak demesine bittm
ayrıca yağmur altındaki köprü sahnesi de hoşuma gitti
demirin asiye senn ölmeni istemiyorum demesi güzeldi
ama asininde öle bi laf deyip gitmesini bekliyodum açıkçası
ayrıca diğer asi&demir sahneleride çok güseldi son sahne hariç
demir çok acı çekeceğe benziyo
cemal ağa ve süheylaya sinir oldm herzamanki gibi napmaya çalışıyolar
süheylanın bu bize deil onlara yaradı sözü neydi öle
asinin canından bi parçasını aldılar halada onlara yaradı diyo
asinin atıyla vedalaşması bni çok duygulandırdı
ayrıca bazı yerleri atladilar mesela ihsanla süheylanın buluşmasını ordaki konuşmalarından neler olabildiğini anlayabilirdik biras
bende hala neden düşman olduklarının tam olarak anlayamadm
yavaş yavaş ilerleyen bölümlerde görücez
yeni gelecek kenan adlı oyuncu bncede asiye aşık olacak demirde asiyi kıskanacak...
yusuf ağanın cezalarını neden ihsanla asi çekiyoki:icon_cry::icon_cry:
Süheyla'nın sözüne söylediklerine katılıyorum..Asim o kadar acı çekti Ailesi ve
İhsan Ağa da...o hala bu bize değil onlara yaradı diyor..içindeki kin o kadar
büyük ki..tek düşüncesi Kozcuoğullarına zara vermek..başarıyla yapıyo da
bunu.İhsan ağa ile Süheyla akşama doğru buluşacaklardı..ya bize o sahneyi
göstermediler ya da bu bölümde öyle bir sahne yoktu..anlamadım bir sey..:img-in_lo
En duygusal sahne?
Asinin atıyla olan sahneleri ve ihsanın son sahnesi
En sevdiğiniz sahne?
asi&demir köprü üzerindeki sahneleri
En sevdiğiniz replik?
Demir ,Asiye seni kaybetmek istemiyorum. demesi.
EN sevdiğiniz karakter?
ASİ,İhsan
EN sevmediğiniz karakter?
Süheyla,Cemal Ağa:dito
EN güzel bayan?
ASİ:img-yes:
-EN sevdiğiniz oyuncu? Erkek? Kadın?
Erkek:Murat Yıldırım,Çetin tekindor
Kadın: TUBA BÜYÜKÜSTÜN
İyi akşamlar Asi severler.
Nerimana pes diyorum artık.Vurdumduymazlıgın yüzsüzlügün bu kadarıda fazla.Süheyla nerdeyse kulagından tutup kapıya atacaktı.O daha nar ekşisi derdinde.
Güzel bir bölümdü.Çetin Tekindor harikalar yarattı.Çok etkilendim kendisi ile hesaplaşmasından.
Köprü sahnesi beni fragmandaki kadar etkilemedi malesef.Ben daha farklı bekliyordum.Demek ki o sahneyle ilgili fazla hayal kurmuşum.
Kerim hakkında İhsan beyle düşüncelerimiz aynıymış.Bende sevemedim gitti.Ne bileyim bana gayri ciddi, yılışık bir tip gibi geliyor.
İntikam konusunda hadi Süheylayı anlıyorum ama Cemal agaya pes dogrusu.İnsan kızının eşine damadına zarar vermeyi nasıl bu kadar ister anlamakta güçlük çekiyorum.Neticede kaç tane torunun olmuş.Eski hesapları oda kapatamıyor belli.
Bu bölüm Aslan ajan gibiydi valla.Bir bakıyosun Cevriyenin peşinde ,bir bakıyosun İhsanın.Genede kedi olalı bir fare tuttu.Bülent konusunda İhsanı uyardı.Haklı çıkacak bence.Ama geçmiş ola .Bu işlere girmek kolayda çıkması o kadar degil.
Güleceksiniz şimdi siz bana ama ata ne oldu anlamadım ben.Kaçtıktan sonra daha on metre koşmadan düştü.Peki ne oldu o arada.Aldıgı yara o kadarda ölümcül gözükmüyordu.İİlaki atın ölmesi mi gerekiyordu.
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar.Hepinize iyi yorumlar.
merve_polat 07-12-07, 22:52 Süheyla'nın sözüne söylediklerine katılıyorum..Asim o kadar acı çekti Ailesi ve
İhsan Ağa da...o hala bu bize değil onlara yaradı diyor..içindeki kin o kadar
büyük ki..tek düşüncesi Kozcuoğullarına zara vermek..başarıyla yapıyo da
bunu.İhsan ağa ile Süheyla akşama doğru buluşacaklardı..ya bize o sahneyi
göstermediler ya da bu bölümde öyle bir sahne yoktu..anlamadım bir sey..:img-in_lo
aynen katılıyorum duygucum süheylanın çok dengesiz olduğunu düşünmeye başladım gerçekten onunla ilgili yorum yaparken çok zorlanıyorum artık çünkü bölümün başlarında demire bebeğiyle ilgili gerçekleri anlatırken onu için çok üzüldüm sarılıp teselli edesim geldi ama sonra asiye karşı davranışları ve iğneleyici sözleri seninde bahsettiğin osahne(demire bu onların işine yaradı demesi)beni çileden çıkardı bu seferde gırtlağına yapışıp boğasım geldi...:dito
~*~NaR-ı GüL~*~ 07-12-07, 23:05 Merhaba asiciler :)
Bugün annemin tavsiyesiyle diziyi izledim...gercekten güzel bir dizi...cetin tekindoru cok severim....nur süreride...dizinin hikayesini az cok biliyorum ama demirin annesinin kendini neden asi'ye attigini anlayamadim demirin teyzesi süheyla ihsan beyi sucluyor...isin asli astari nedir acaba beni aydinlatirmisiniz?Simdiden tesekkürler...:img-yes:
selam canlarım,
bu aksam yemege davetliydik o yüzden
tvde izleyemedim malesef ama gelir gelmez
malum siteyi actım henüz bitti.ben de bittim..
off of gözyasımdan göremiyorum klavyeyi,
ama yorumlarım bu gece gelir kısmen.:icon_sorr:icon_cry::icon_cry:
merve_polat 07-12-07, 23:10 Merhaba asiciler :)
Bugün annemin tavsiyesiyle diziyi izledim...gercekten güzel bir dizi...cetin tekindoru cok severim....nur süreride...dizinin hikayesini az cok bilmiyorum ama demirin annesinin kendini neden asi'ye attigini anlayamadim demirin teyzesi süheyla ihsan beyi sucluyor...isin asli astari nedir acaba beni aydinlatirmisiniz?Simdiden tesekkürler...:img-yes:
hayır canım süheyla hanım ihsan beyi suçlamıyo o genel olarak kozcuoğullarını suçluyo demirde aynı şekilde.zaten ihsan ağanın bir suçu yok.ve bizimde henüz bilmediğimiz başka sırlarda var bu yüzden henüz kim haklı kim haksız kim kimi suçlamalı kim cezayı hakediyo tam anlamıyla bilinmiyo.ama ihsan ağanın bir günahı yok bu belli ihtimallerin çoğu ihsan ağanın babası yusuf ağanın bütün bu pis işleri organize ettiği yönünde ve demir bütün bunlardan habersiz bir şekilde ihsan ağayı suçluyo ve kozcuoğllarına zarar veriyo ve daha şimdiden bundan pişmanlık duymaya başladı çünkü asiye karşı müthiş bir AŞK besliyo...
aynen katılıyorum duygucum süheylanın çok dengesiz olduğunu düşünmeye başladım gerçekten onunla ilgili yorum yaparken çok zorlanıyorum artık çünkü bölümün başlarında demire bebeğiyle ilgili gerçekleri anlatırken onu için çok üzüldüm sarılıp teselli edesim geldi ama sonra asiye karşı davranışları ve iğneleyici sözleri seninde bahsettiğin osahne(demire bu onların işine yaradı demesi)beni çileden çıkardı bu seferde gırtlağına yapışıp boğasım geldi...:dito
evet Merve'cim bende bu bölümde cok üzüldüm...hani Demir'e geçmişi
anlatırken ağladı ya cok üzüldüm ama Asime ve İhsan Ağaya yaptığı
kötülükler cok sinirimi bozdu..hiç acımıyorum ve sevmiyorum..hele Asim'in
atının onun yüüznden ölmesi,Asimin o hali cok üzüdüm..
iyi geceler arkadaşlar..
~*~NaR-ı GüL~*~ 07-12-07, 23:15 hayır canım süheyla hanım ihsan beyi suçlamıyo o genel olarak kozcuoğullarını suçluyo demirde aynı şekilde.zaten ihsan ağanın bir suçu yok.ve bizimde henüz bilmediğimiz başka sırlarda var bu yüzden henüz kim haklı kim haksız kim kimi suçlamalı kim cezayı hakediyo tam anlamıyla bilinmiyo.ama ihsan ağanın bir günahı yok bu belli ihtimallerin çoğu ihsan ağanın babası yusuf ağanın bütün bu pis işleri organize ettiği yönünde ve demir bütün bunlardan habersiz bir şekilde ihsan ağayı suçluyo ve kozcuoğllarına zarar veriyo ve daha şimdiden bundan pişmanlık duymaya başladı çünkü asiye karşı müthiş bir AŞK besliyo...
Anlattigin icin sagol canim...
Demek ki aslinda kimsenin bir sucu yok...ihsan aga babasinin yaptiklarinin cezasini cekiyor yani...bu cok kötü...cünkü oda demiri sucluyor yani düsman olarak görüyor...halbuki demirinde sucu yok...e peki suclu kim....bide su cemal aganin ne garezi var damadi ihsan agaya...ihsan aga borc para istemis gecen bölüm sanirim, cemal agada ihsan aganin önünde diz cöküp yalvarmasini istemis...niye böyle birsey istiyor?Ne alip veremedigi var damadiyla?
Bide demirin annesi kendini niye asi nehrine atmis?
Gercekten harika bi bolum izledim film gibiydi vala...cook degisik duygulari tatiriyor bu dizi..ask ve gurur:):) Son sahnede cook agladim yaa,cook duygulandim ozelikle asinin ahirda aglamasi ihsanin soyledikler....ahhahh dizinin her sahnesi guzeldi...
ama cook kizdigim noktalar var yaa bu neriman i saf biliyordumda bu bolum saf degil iyice aptal oldugunu anladim....cook iyi niyetli bence suheyla orda demedigini birakmiyor kadin hic...napalim nerimanida oyle sevicez..
merve_polat 07-12-07, 23:19 evet Merve'cim bende bu bölümde cok üzüldüm...hani Demir'e geçmişi
anlatırken ağladı ya cok üzüldüm ama Asime ve İhsan Ağaya yaptığı
kötülükler cok sinirimi bozdu..hiç acımıyorum ve sevmiyorum..hele Asim'in
atının onun yüüznden ölmesi,Asimin o hali cok üzüdüm..
evet o son sahneleri izlerken ağladım sonra bölüm bitti geçtim euro d ye ordan da izledim orda da ağladım şimdi izliyim gene ağlarım asinin o hali içimi ezdi resmen ama bu olaydan sonra asinin demire sert çıkışacağı ayan beyan ortada tahminimce romantizimli sahneleri bir süre göremiyicez.diziye yeni giricek olan karakterinde asiye musallat olup olmıyıcağı merak konuşu.
bu bölüm çetin tekindor resmen büyüledi beni o sahneden sonra anneme dönüp "tam aşık olunucak adam dimi" dedim
annemde :ne o demirden vaz mı geçtin dedi:img-hyste
ama cook kizdigim noktalar var yaa bu neriman i saf biliyordumda bu bolum saf degil iyice aptal oldugunu anladim....cook iyi niyetli bence suheyla orda demedigini birakmiyor kadin hic...napalim nerimanida oyle sevicez..
merve yaa neriman hakkındaki tespitin ne öyle .cok güldüm yaa:)ama dizinin hemen her sahnesi ,bilhassa at sahnesi öyle koydu ki,gülerken bile gözümden yas gelecek durumdayım. :icon_sorr
-Bir süre fazla muhattap olmak istemiycektir...Kırıcı bir şekilde bunu dile getirmesini bekliyorum hatta ben...
-İhsan pek çocugun yerini söyleme taraftarı değil gibiydi...yanlız akşam bir buluşma olucaktı...at olayına sanırım yapılmadı o buluşma...benim o konuda kafam karıştı..Buluşmadılar dimi..
bir dönem asiden uzak durmak zorunda kalıcak...çünkü ççok hassas bir dönem gelicek...yannlız gelen akraba işleri kızıştırabilir...Ayrıca kıskançlıktan kaynaklanan kendini kaybetmeler..bana neler oluyo böyle durumları bekliyorum demirden...
Kalan senetler için Demirin hemen bişiler yapmasını isteyebilir..
Öç almak ihsan beyin tavrına uygun bir davranış olmaz...
ben bir babanın kıskançlığı dısında kerimle ihsanın iyi anlaşıcağına inanıyorum...
İstemem birde burdan bir darbe almasını ama öyle görünüyo
daha atı aldığını teyzesine söylediğinde pişman olmuştu..Zaten bunun diyetini ben ödemeliyim lafı da bunun göstergesi
yavaş yavaş ulaşsın...
açıkçası en beklediğim sahneler kısa kısaydı..hani birazcık daha uzun olsa sorun olmıycak...özellikle banane cemal ağanın mide ağrısından iki saat onun kıvranışlarını gösterdiler...
YONCA_ÇINAR 07-12-07, 23:23 7.Bölüm Yorumu..
Uzun yorumcu geldi herkese ii geceler asicilerim
Ben yorumuma 6.bölümün sonuyla başlamak istiyorum
Demirin lafı takıldı bana Görünenin ardına da bakmak lazım dedi Asiye ne demek istedi kalbimin içine bak oralarda bir kalp var ve aşık olmak için kalbini sana vermek için bekleyen bir adam varmı diyor??Anlamadım da
Ayy bu bölümde Asi beni şekilden şekile soktu yaa anlamıyorum bir insanın NEDEN kelimesini sorması bu kadar mı zor oluyor yaa NEDEN diyeceksin Asi NEDEN??
Yaa arabanın içinde Demir evinin önüne kadar getireyim seni MEREK EDİREİM diyor Asi kalkıpta NEDEN MERAK EDERSİN diye sormuyor yok anam yok bunlar bir araya gelecekte bende görecem.:fighting2
Ben bu bölümde Nerimana çok üzüldüm Süheylanın gazabına uğradı kadıncağız.Kadının bir bakışı bile yetiyor karşısındakini gebertmek için gerçi anlayana.:icon_whis Hele yemek masasının ordaki haline çok üzüldüm ama bir o kadarda güldüm yaa kadın daldı dolmanın içine Süheylanın bakışlarını bile es geçti valla koptum yaa.:img-hyste Ceylanın dediğine de çok güldüm senin yanı başında da tırsıyorsun ya bizlere ne oluyor tv başında tırsıyoruz.:img-hyste Birde her önüne gelen İhsana git sor ne olduğunu diyip duruyor.Bu mahallenin muhtarı gibi oldu yaa Muhtar İhsan herşeyden haberdar İhsan garibimin tek suçu bile yok halbuki.:img-hyste
Sonra gene arabanın içi Asiyi evine getirirken olan sahne sonra Demirin vaz geçip köprüye geldikleri sahne muhteşemdi.Demirin kızgın bakışı ve kendine buyruk davranışı tek kelimeyle harikaydı.Hele hele köprü üstünde konuşmaları harikaydı.Hemde tam can alıcı yerden vuruyor Asiyi .Demirim döktürdü bu bölümde hemde ne döktürmek.:happy0064
Yalnız bir hataya veya Asinin yanlış bir şey söylemesine rast geldim.Köprüden sonra babasıyla konuşmak için eve geliyor bağırıyor ve babasını ağırda buluyor.Babası atını ihmal ettiğini söylüyor oda onu görmeye geldim diyor halbuki Asi babasını arıyor babasının ağırda olması tam anlamıyla şans eseri atı değil babasını orda gördüğü için ahıra giriyor.
Demirle süheylanın konuşmasında Demir çok yük taşıdım bana deseydin Demir o yüklerin birazını ben almıştım o kadar da yorulmamıştın yaa.:img-in_lo
Bir hata daha yakaladım siz hata dermisiniz bilemem.Süheyla 17 yaşında olduğunu söyledi çocuğa hamile olduğunu.Bu olayın 20 yıl önce olduğunu düşünürsek yani şimdi Süheyla 37 yaşında mı çok saçma daha büyük görünüyor.Hadi 25 yıl önce diyelim etti sana 42 gene olmadı ben çıkmadım bu işin içinden.
Birde bebeğimizin İhsandan olmadığını öğrendik o zaman bu bebek Yusuf Ağadan olmalı başka seçenek kalmadı elimizde yada şu yeni gelecek olan Almanyadanmıydı bir yerden gelecek olan adam olmasın acaba?Geçmişle bir ilgisi var mı acaba?Çok merak ediyorum.Olmiya Süheylaya aşık olsun ona.Yaşlı olmasa Asiye aşık olur Demir kudurur dicem ama yaşlı birisi gelecek galiba.
Ayy ben bu bölümde Demirin giydiği kazağa dikkat ettimde ne kadar yakışmıştı benimkine.:img-in_lo
Gelelim köprüyee.
Anam gene soru özürlü bir Asi vardı karşımızda başka zaman olsa soru sormaktan bir hal oluyor Asi ama asıl sorması gereken yerlerde gereken soruları sormuyor bu kızz.öldüm ben bu Asinin bu bölümde soru özürlü halinden.Yaa Demir ne diyor "Seni Kaybetmek İstemiyorum,Ölmeni istemiyorum".Ya Asi sorsana niye ?? Neden istemiyorsun bırak öleyim neyim ben senin için ne ifade ediyorum sorsana be kızımda düğümü çözsene yaa ayy öldürdü bu bölümde beni yaa.Resmen fıtık oldum ben.Sen sor bakalım Demir ne cevap verecek sana yok en kısa yolu seçtin ve çekip gittin.İyi valla.Bir NEDEN kelimesi bu kadar zormu çıkar bir insanın ağzında yok anam yok senarist ben olacaktım.Ama yiğidi öldür hakkını ver demişler sarılma ve yakınlaşma mükemmeldi.
Ben bu bölümde gene güldüm yaa bu kız babalarının hepsi aynımı olmak zorunda acaba İhsanın Kerim için dediklerine koptum remsen."Çenesi düşük,saçlara bak fırça" zuhahah.:img-hyste Hele hele buluşmalarında dedelerine yakalanmalarına ve Cemal Ağanın PAPAZLA KANKA olmasına koptum.Tabi adamın o kadar günahı varki onlardan ancak PAPAZ sayesinde kurtulur başka seçeneği yok ağamızın.Birde Kerminkini de yedi adam düştü komaya ama Süheylanın mesajını duyunca birden iyileşti.Bu Süheyla sadece Cemal Ağaya iyi geliyor başka kimseye gelmiyor.Adam resmen film yaa yok böyle birşey.
Demir traktörlere de çözüm buldu.Cemal ağa yesin bitirsin kendini şimdi.Sanki memlekette başka traktör yok seninkilere kaldı benim Demirim.
Süheyla Cevriyeyi kullandı kullanmasına ama kızın okuma yazma bilip bilmediğini es geçti.Zaten o kadar önemli olan bir defter ulu orta saklanmaz herhalde İhsanda bu kadar aptal değildir diye düşünüyorum.
Demirin traktör sürmesine Asiyle orada bir kez daha yakınlaşmasına ellerinin birbirinikilere değmesine bayıldım.Demir Asiden gözlerini alamıyor ama Asi de hiç bakmıyor yaa arada bir o kadar."Bana değil önüne bakacaksın"Aman Asi senden güzel şeymi var ortada tabi sana bakacak Demir hem güzele bakmak sevaptır bırak Demirim sevap işlesin çok görme bunu ona.:img-hyste Birde bence bu Süheyla önceden İHSANA AŞIKTI.Ama İhsan Nerimanı sevdiği için kadını red etti başka şey aklıma gelmiyor.Çünkü Ökkeşin onun evine gittiğinde MÜZEDE buluşalım dediğinde Ökkeşin yüzü aydınlandı demekki bunlar önceki buluşmalarında hep orada buluşmuşlardır.
Toprak kazılırken Demirin Asiye olan bakışları muhteşemdi ama baştan aşşağıya battı garibim benim.ama yapacak başka yolu yok.Ben dedim gider çizme giyer gelir ÇİZMELİ DEMİRİDE görürüz ama olmadı.
Gelelim senet işine.Demir Asiye senetin karşılığı atın derken yüzünün şekline dikkat ettiniz mi ne kadar da üzgündü aslında oda istemiyor ama başında Süheyla gibi bir vatandaş olunca daha çoookkkkk istemediği şeyleri yapcak gibime geliyor.Birde bu konuşmanın geçtiği yer Asinin gizli kalmak için,kafa dinlemek için gittiği yer.Demirdeki akıla bak bir insanı neresinden ve nasıl ne şekle ve nerede vuracağını çok iyi biliyor.Hem yer açısından hemde istedği şey açısından Asiyi tam anlamıyla vurdu.Bari bu istekten ve son olan atın ölmünden sonra Asi Demirden nefret etmeye başlamasa.
Arslan İhsana akıl veriyor vermesine ama İhsan atı aldı üsküdarıda geçti bile haberi yok.İhsan yavaş yavaş batacağa benziyor.Ama sonrada soruştur dedi acaba gerçekten İhsanın bu adamın ne iş yaptığından haberi yok mu.Ne yani bilip bilmeden bir işe girdi vee eline tonlarca para geldi öylemi çok saçma insan araştırmazmı ne işi olup olmadığını ne kadarda bin yıllık dostlukları olsa bu devirde annene babana bile güvenmeyeceksin sen kalkmış arkadaşına güveniyorsun.Sonrada ahh vahh dicek ama çok geç kalacak.:fighting2
Asi atını getirdi ve Demir gerekli açıklamayı Süheylaya yaptı.Ama Süheyla bu işi hiç sevmedi çünkü dediği gibi bu onlara çok ucuza mal olmuş oldu.Tamam Asinin ve ailesinin canı acımış oldu ama batmaları için bir şey olmayacak.Süheylada dedi zaten"Kendine sor neden böyle yaptın"diye...Ama Demir bunu kendine sorsa ne olacak.Kendine vereceği cevabı yokki.Ne diyecek BEN ONA RESMEN AŞIĞIM.İşte o zman Süheylanın biraz düşünmesi gerekecek olacak olanlarda |