Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 4)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

SONAY T.
06-12-07, 14:08
süheylaya bu kadar asalaleti yükleyeceklerine:img-wink:birazınıda nerimana verselerdi.
aasiii süheyla beddua ettiğinde,kocası öldüğünde nasıl feryad figan etmişti.valla evde babam olmasa ağlayacağım:img-wink:benim en çok etkilendiğim sahnelerdi.hele ayna karşısında demire''dur dur beni''çok içten söyledi.buda işte tülay günayın hem başarısı hem farkı diye düşünüyorum.
Hüzüncüm,
Süheyla hem asil hem nemrut nasıl iş bu?
--Demir durdur beni
--Demir o çiftliği al...
..ne tezatlık....:img-yes:

''durdur beni demir!!!!'' nasıl demişti yaa.cidden içim hop etti,hele ''demir'' diye bagırdıgında ödüm patladı.hiç de yapmacık deildi.. cok iyi bürünmüş rolüne.ne Asicim,
korktun mu?..Demir son 2 bölümdür çok keskin kötü olmuyor..bence özüne döndü..artık kötü,hırslı karakter teyze TMSF Süheyla..:happy0064

şu asi imzasında kendi adımı göremedim....yardımcı olun..:img-yes:

aasiii
06-12-07, 14:10
bu sefer tüyo vermeyelim tahmin yürütelim. :) bölüm resimlerine bakınca Asi ve Demir'in yanında bir de at var. sağlam bir at yani :) aramaya acaba atla mı çıktılar. eğer atla çıktılarsa bunlar tek ata ikisi birden binmiş olabilir :) eğer öyleyse çok güzel bi sahne olur.

funda'cıım ben de öyle tahmin ediyorum..

sanırım demir atın kactıgını fark edince hemen asi'ye gidecek.hem zaman kaybı olmasın diye hem de gece böylesi dha güvenli olur düşüncesiyle demir'in atına biner ikisi . cok süper olacak.:icon_whis

ama atın ölümü cok acı yaa. ondan snra nasıl kendime gelirim bilmem..resmlere bknca bile aglamamak için zor tutuyorum kendimi.:icon_sorr

bölüm bittikten snra yorum yazmassam demir'imi yollayın beni de teselli etsin:icon_sorr

merve_polat
06-12-07, 14:17
bu sefer tüyo vermeyelim tahmin yürütelim. :) bölüm resimlerine bakınca Asi ve Demir'in yanında bir de at var. sağlam bir at yani :) aramaya acaba atla mı çıktılar. eğer atla çıktılarsa bunlar tek ata ikisi birden binmiş olabilir :) eğer öyleyse çok güzel bi sahne olur.

canım evet orda tek at var güzel düşünce güzel yorum
gerçektende 2si binerlerse
ayy ayy ayy çok güzel olacak bu bölüm hehehe

sanırım demir atın kactıgını fark edince hemen asi'ye gidecek.hem zaman kaybı olmasın diye hem de gece böylesi dha güvenli olur düşüncesiyle demir'in atına biner ikisi . cok süper olacak.:icon_whis

ama atın ölümü cok acı yaa. ondan snra nasıl kendime gelirim bilmem..resmlere bknca bile aglamamak için zor tutuyorum kendimi.:icon_sorr

bölüm bittikten snra yorum yazmassam demir'imi yollayın beni de teselli etsin:icon_sorr

canlarım bir fotoya kaç tane at sığar sorarım size?yani o fotoda bir tane atın gözükmesi orada sadece bir tane at olduğu anlamına gelmeyebilir:img-yes:belki objektifin arkasındaydı:img-hystekim bilir belkide o çekiyodu fotoyu olamaz mı?:img-hyste

Neslihan17
06-12-07, 14:19
canlarım bir fotoya kaç tane at sığar sorarım size?yani o fotoda bir tane atın gözükmesi orada sadece bir tane at olduğu anlamına gelmeyebilir:img-yes:belki objektifin arkasındaydı:img-hystekim bilir belkide o çekiyodu fotoyu olamaz mı?:img-hyste

arkadaşım tüyo verdim, verdiğim tüyo sayesinde de tahmin yürütüyorum. boşu boşuna konuşmuyoruz yani..

klgçaglar
06-12-07, 14:20

ay öldürürsün sen adamı:img-hyste belkide o çekiyodur ha:img-hyste
iyi hoş ama kırma ümitlerimizi ya ben biliyorum bir at var orda ve 1 atla gidecekler

aasiii
06-12-07, 14:21
canlarım bir fotoya kaç tane at sığar sorarım size?yani o fotoda bir tane atın gözükmesi orada sadece bir tane at olduğu anlamına gelmeyebilir:img-yes:belki objektifin arkasındaydı:img-hystekim bilir belkide o çekiyodu fotoyu olamaz mı? :img-hyste

canım aklıma geldi ,fotoyu atın cekiyor olabilecegi:img-hyste

o ihtimali niye düşünelim canım,bir atla gitmeleri varken??:img-angel

bir de söyle düşünüyorum..bunların acelesi var+asi gizlice gidecek+mesela defne'nin atını alırken gürültü olmasın:)+morali bozuk asi'nin at koşturamaz:)

amann merve!demirle asi aynı ata binecek dedim o kadar!aaa anladın mı :img-black
:)

nurche
06-12-07, 14:26

demir beni de teselli etsin
(ortak sınavdan sonra cuma
moralim yerlerde olacak kesin)
bende resimleri görünce çok acayip oluyorum kuzum

merve_polat
06-12-07, 14:27
arkadaşım tüyo verdim, verdiğim tüyo sayesinde de tahmin yürütüyorum. boşu boşuna konuşmuyoruz yani..

estağfurullah.ben zaten boş konuşmayın diye bir cümle sarfetmedim.o öyle diğil de demedim sadece o anlama gelmeyebilir dedim.
senin tüyolarına güvenim sonsuz yanlış anlaşılma olmasın.
biraz espirimsi birşeydi ama kıvamını tutturamadım galiba:icon_sorrpardon

Neslihan17
06-12-07, 14:30
estağfurullah.ben zaten boş konuşmayın diye bir cümle sarfetmedim.o öyle diğil de demedim sadece o anlama gelmeyebilir dedim.

o sahnede beklenmedik bişeyler olacağı kesin. o yüzden öyle bir tahminde bulundum. ordaki sağlam at ne işe yarıyor yoksa.. sen kusura bakma asıl, biraz fazla tepki verdim sanırım :img-wink:

merve_polat
06-12-07, 14:30
canım aklıma geldi ,fotoyu atın cekiyor olabilecegi:img-hyste

o ihtimali niye düşünelim canım,bir atla gitmeleri varken??:img-angel

bir de söyle düşünüyorum..bunların acelesi var+asi gizlice gidecek+mesela defne'nin atını alırken gürültü olmasın:)+morali bozuk asi'nin at koşturamaz:)

amann merve!demirle asi aynı ata binecek dedim o kadar!aaa anladın mı :img-black

tamam yaa bir at olsun melikem sen iste yeterki zaten benim gönlümden geçen de o.ama ister bir at olsun ister 10 at yinede o asinin atının vurulduğu sahnede romantizm olucağı kesin siz içinizi ferah tutun.
neslihancım sorun yok alınmadım zaten arada oluyo böyle yanlış anlamalar.

aasiii
06-12-07, 14:32
demir beni de teselli etsin
(ortak sınavdan sonra cuma
moralim yerlerde olacak kesin)
bende resimleri görünce çok acayip oluyorum kuzum

nurdan'cığım,
gercekten resmlere baknca ayrı doluyorum;fragmanı izleyince ayrı.:icon_sorrbu kez reytinglerde 1. geliriz artık ,cnkü hepsi cok güzel.sahsen ben diziyi izlemesem ve bu fragmanı görsem sırf meraktan izlerdim bu bölümü..

merve'cim dozunda ve gzl bir espriydi; beni her zamanki gibi güldürdün..:img-wink:
bye

aasiii
06-12-07, 14:35
tamam yaa bir at olsun melikem sen iste yeterki zaten benim gönlümden geçen de o.ama ister bir at olsun ister 10 at yinede o asinin atının vurulduğu sahnede romantizm olucağı kesin siz içinizi ferah tutun.
neslihancım sorun yok alınmadım zaten arada oluyo böyle yanlış anlamalar.

evet cnm teselli anı baska oluyor.yknlaşacaklar bu iyi,ama asi'nin acısını hafifletmeyecek..iyi tarafı demir'in nasıl üzüldüğünü görmesi,ve demir tarafından teselli edilmesi.böyle zamanlarda teselli eden kişi daha cok seviliyor..kendimden biliyorum:icon_sorr

Cansu*
06-12-07, 15:05
asinin demire bir kozcuoğlunun asiye atlaması halinde ödeşiriz demesinden sonra tam asiye atlarken fragman bitse yani sonucunda demirin onu kurtardığını görmesek bence reytingler daha fazla olabilirdi demekki bu sahneden daha heyecanlı yerler var bu ad atla ilgili olan son sahneymiş:img-wink:

klgçaglar
06-12-07, 15:08
asinin demire bir kozcuoğlunun asiye atlaması halinde ödeşiriz demesinden sonra tam asiye atlarken fragman bitse yani sonucunda demirin onu kurtardığını görmesek bence reytingler daha fazla olabilirdi demekki bu sahneden daha heyecanlı yerler var bu ad atla ilgili olan son sahneymiş:img-wink:

ya evet katılıyorum asi köprüye ayaklarını koycak demirin korkmus yüzü görüncek sonra bi karanlık olup asi nehri görünecek demirin asiii demesi yankılanacak nasılım?:img-wink:

medsul
06-12-07, 15:15
offyaaa bu aralar malesef forma girebiyeceğim:icon_sorr
yokugumda formu boş bırakmayın benide unutmayın tammmi:icon_sorr
(duyanda aylarca yok olacağimi sanır halbuki bir kaç gun yokum ama olsun yinde ayrı kalmak zor olacak yaw:icon_sorr)
yorumları okumaya zamanım yok harika bir bölüm olacak
şimdi imzalara baktimda süper yaw
imzalar bile son sahnenın muhteşem olacağina bir kanıt
bu reytnglerede sansır umarım:good:
reytgden söz acılmişken sshow tv pusat bizim diziye dayanamadi cok düşüş yaşadi şimdi bizimle aynı saate eşref saatini koymuşlar aklılları sira taktik degiştiriyorlar ama nalife evelllaah biz pusatu ezdiğim gibi eşref saatinide ezer geceriz(yanı inşalllah öyle olur ben retglerimin daha cok artmasını beklerken izleyici kitleci olan bir dizi yüzünden düşsun istemem gerci öyle birşey olacağina inamıyorum yaaa)
herkese iyi unler daha sonra görüşmek üzere:happy0064

*ayfer*
06-12-07, 15:22
bugun bırseyler dusundum ya asi hep aynı tarz gıyıyor ya aklımdan bıseler gectı etrafı tesenlerle boncuklarla ıslenmıs modern ve eskı tarz bır kemer sonra sıyah bır gomlek gomlegın kollarında anlamlı işlemeler bırde cep kısmında motıfler altında etek sıyah renk uzun tarz yukardan dar gelıp dırsek kısmında bolaran bır etek fakat uzun olacak cok hos bır kupe saclarıda yapılmıs mesela dıyorum bu asinin dizideki tarzına benzıyor demır yemege cıkarsa asıde boyle gıyse acık gıymek yanı her dızıde olan sey bundada boyle olsa super olur :):):) yanı farklı bır tarz ama modern bır tarzı yansıtsa ıkısınınde karısımı supe rolurdu demır yemege cıkarsın :img-blush

burchincik
06-12-07, 15:25
ya evet katılıyorum asi köprüye ayaklarını koycak demirin korkmus yüzü görüncek sonra bi karanlık olup asi nehri görünecek demirin asiii demesi yankılanacak nasılım?:img-wink:

süper ötesi ...:) şu an en favori dizim oldu asi .meraktan çatlıcam yeni bölmü çok merak ediyorum.günler şimdi geçmek bilmiyo. o asi nehri sahnesinin son sahne olmaması için ilk gördüğümden beri dua ediyorum son sahne olsa herhalde beni haftaya bulamazdınız...:)

sude9
06-12-07, 15:26
suçu olmayan kozcuoğulları demeyelim bence.çünkü biz şimdiye kadar pek bişey bilmiyoruz.hem süheyla çok kızgın hem dede.bu kozcularda az değilmiş hani.ama hep geçmişde yaşananlar.bunları bu kadar kızdıracak durumlar olmuşki böyle süheyla acı acı kıvranıyor,yanıp tutuşuyor.yeri gelmiş para gözcü dede ihsana yalvarmış.:img-wink:

tamda öyle diyelim..Asi ve defne'nin ne rolü ve etkisi var ki Süheyla ikisine karşı bu tavırlarda..kızlardan evlatlık sevincini al diyecek kadar beddualarda bulunuyor,kendisi melakl'i kendi tabiri ile prenses gibi yetiştirmişken aynı şekilde yetiştirilen Defne'yi herkesin içinde hor görüp kırıyor,başsağlığına gelmiş Asi'ye kozcuoğulları şöyledir böyledir diye bir sürü laf ediyor..tamam Yusuf ağa suçlu herşeyi yapan ama süheyla tüm kozcuoğullarını aynı kefeye koyuyor..İhsan'ın da suçu olduğunu sanmıyorum,dediği gibi babasına ne yazık ki karşı koyamamış,tek suçu da bu olsa gerek..ilerde İhsan'ın payı çıkarsa olaylarda gerçekten çok şaşıracağım...

nurche
06-12-07, 15:29
bugun bırseyler dusundum ya asi hep aynı tarz gıyıyor ya aklımdan bıseler gectı etrafı tesenlerle boncuklarla ıslenmıs modern ve eskı tarz bır kemer sonra sıyah bır gomlek gomlegın kollarında anlamlı işlemeler bırde cep kısmında motıfler altında etek sıyah renk uzun tarz yukardan dar gelıp dırsek kısmında bolaran bır etek fakat uzun olacak cok hos bır kupe saclarıda yapılmıs mesela dıyorum bu asinin dizideki tarzına benzıyor demır yemege cıkarsa asıde boyle gıyse acık gıymek yanı her dızıde olan sey bundada boyle olsa super olur :):):) yanı farklı bır tarz ama modern bır tarzı yansıtsa ıkısınınde karısımı supe rolurdu demır yemege cıkarsın :img-blush

canım (adını bilmiyorum ayfer olabilir mi adın)
tam imajmaker olacak kızmışsın
asiye el attıktan sonra beni de bi elden geçir:img-hyste:img-hyste
nerde bulacaklar yemek yiyecek yeri ????
ama ihsan amcanın sürekli gittiği bi yer varı
ya da defneyle kerimin gittiği bi yer
seç beğen git hehe:img-hyste

Cansu*
06-12-07, 15:31
ben ilk başta şunu sölicem dizide süheylanın bi çocuğu olduğunu açıkladılar bunun aslan olduğu gibi bi kanıya varır gibiyiz ama çocuğun kimden olduğunu da merak ediyorum yusuf ağa olsaydı zaten süheyla böle bişeyden şüphelenirdi ihsan ağa değil çünkü nerimanı çok seviyomuş o da olmaz acaba çiflikte çalışırken tecavüze falan mı uğradı hiç bahsetmiyolar bundan:icon_sorr

gülendam83
06-12-07, 15:32
tamda öyle diyelim..Asi ve defne'nin ne rolü ve etkisi var ki Süheyla ikisine karşı bu tavırlarda..kızlardan evlatlık sevincini al diyecek kadar beddualarda bulunuyor,kendisi melakl'i kendi tabiri ile prenses gibi yetiştirmişken aynı şekilde yetiştirilen Defne'yi herkesin içinde hor görüp kırıyor,başsağlığına gelmiş Asi'ye kozcuoğulları şöyledir böyledir diye bir sürü laf ediyor..tamam Yusuf ağa suçlu herşeyi yapan ama süheyla tüm kozcuoğullarını aynı kefeye koyuyor..İhsan'ın da suçu olduğunu sanmıyorum,dediği gibi babasına ne yazık ki karşı koyamamış,tek suçu da bu olsa gerek..ilerde İhsan'ın payı çıkarsa olaylarda gerçekten çok şaşıracağım...

süheyla zaten kendinde değil. öyle bir tokat yiyip kendine gelcekki. bu yaptıklarının hepsine pişman olacak. nasıl kin nefret bürümiş içini. hiç birşeyi gözü görmüyor. tamam çok acılar çekmiş olabilir ama her acı çeken de bu kadar kör olmuyorki kardeşim. yusuf ağa öldü intikamını soyundan almaya çalışıyor. ki onların hiç suçu yok çok iyi insanlar. ben asiy için süheylanın çocuğu mu acaba diye düşünmüştüm ama çocuk erkek çıktı. demişti ya asi için demire aynı annene benziyo diye. tabi asi olduğunu anlamadan. anlasa hiç böyle bir hata yaparmı?

61MERVE61
06-12-07, 15:36
yine döktürmüşsün cnm:)

süheyla'yı övmüşken aslan'ı bırakmak olmaz:)

önceki uysal,tatlı rolünün ardından bu rolde aslan-saygın soysal- da oyunculugunu konusturmamıs mı?

hepsi işte tek tek saymaya lüzum yok,gayet basarılılar.

''durdur beni demir!!!!'' nasıl demişti yaa.cidden içim hop etti,hele ''demir'' diye bagırdıgında ödüm patladı.hiç de yapmacık deildi.. cok iyi bürünmüş rolüne.

neyse tülay günal'ı bırakalım süho'ya dönelim:),asi ile demir'i üzerse ,süheyla teyzeyi asi'ye atmaya gidiyoruz di mi:):):)

ayyy aynen:):)benimde odum koptu kadini birinci bolumde gordugumde iyi has kadin dedim ama:)aboww....:img-wink:
ozelikle ebeye gitiginde "soyle bana yoksa bu yatak mezarin olur SENIN"dediginde cook gercekciydi suheylanin gercek ismini bilmiyorum ama kutluyorum rolune sadik biri...harika performans sergiliyor..

sayosh
06-12-07, 15:38
süper bi bölüme benzicek galiba:img-wink:
o demirle asinin yağmur altındaki birbirlerine sarılma sahnesini çok merk ediyorum...ne diyoki asiye bu kdar demir.....asi yoksa yapmaz böyle bişey.:bilmim
neyse son 1 gün...merakla bekliyorum yeni bölümü :sad53:

*ayfer*
06-12-07, 15:38
canım (adını bilmiyorum ayfer olabilir mi adın)
tam imajmaker olacak kızmışsın
asiye el attıktan sonra beni de bi elden geçir:img-hyste:img-hyste
nerde bulacaklar yemek yiyecek yeri ????
ama ihsan amcanın sürekli gittiği bi yer varı
ya da defneyle kerimin gittiği bi yer
seç beğen git hehe:img-hyste
evet ayfer ısmım:) hehe valla nedne olmasın sanada yaparım ben bu dedıklerımı yaparım evet tam imajmaker olacak bırıydım ama bilgisayar mühendisi olacagım:):) valla demirlerde yesınler dıcemde süleyha cadısı kızın yemegıne zehır en atar beklerım ondan pikniğe gıtsınler havalarda super hanı muhaha karın altında romantizim:icon_whis:img-pilot

Cansu*
06-12-07, 15:41
ama süheylada tam rolüne oturmuş öle iyi bulmuşlar ihsan ağada öle ama neriman bana bi tuhaf geliyo ihsan ağanın da dedidiği gibi "ben senin saflığını seviyorum "o da rolü gereği herhalde ailede kimse ona benzemiyo:img-wink:

sude9
06-12-07, 15:41
süheyla zaten kendinde değil. öyle bir tokat yiyip kendine gelcekki. bu yaptıklarının hepsine pişman olacak. nasıl kin nefret bürümiş içini. hiç birşeyi gözü görmüyor. tamam çok acılar çekmiş olabilir ama her acı çeken de bu kadar kör olmuyorki kardeşim. yusuf ağa öldü intikamını soyundan almaya çalışıyor. ki onların hiç suçu yok çok iyi insanlar. ben asiy için süheylanın çocuğu mu acaba diye düşünmüştüm ama çocuk erkek çıktı. demişti ya asi için demire aynı annene benziyo diye. tabi asi olduğunu anlamadan. anlasa hiç böyle bir hata yaparmı?

bilseydi Asi olduğunu kesinlikle söylemezdi...yaptıklarına pişman olacağını bende düşünüyorum,Demir aslında herşeyi bilmediğini öğrendiğinde o da yaptıkları için üzülecek..zaten şu an Asi'ye borcu hemen ödemeniz gerekiyor derken bile üzgün..

GULBEYAZ76
06-12-07, 15:42
Ben İhsan ve Süheyla arasında karşılıklı bir aşk yada birliktelik olmadığını düşünüyorum.Süheyla aşıktı bence İhsana plotonik olarak.Yusuf ağada Süheylaya T......... etmiştir ve bebeğini elinden almıştır.

Asi Cevriye konusunda Demire herşey göründüğü gibi olmaya bilir burası çiftlik nihayetinde demişti.Bu söz boşuna söylenmedi Demirde geçmişte hatırladıklarını yalnış anlamlandırmış olabilir.

Benim anlamadığım Demirin annesiyle ilgili hatırladığı görüntüde annesi Yusuf ağa diye yalvarıyor.Demirin İhsan kini neden?İntikam babadan oğla geçti yetmedi kızların evlat sahibi olamamalarını dilemeye kadar vardı.

Demir ve Süheyla acaba İhsanı Yusuf ağamı sanıyor?:img-wink:
İhsanın göbek adı Yusuf mu?:icon_idea
İhsan küçük emrahın abisi mi?(Acıların büyük çocuğu):mad72:
İhsan bir günah keçisi mi?imgdrag

merve_polat
06-12-07, 15:42

yemeğe çıksalar tam süper olur.aslında haklısın bak bu benim hiç aklıma gelmemişti.
DEMİR:babanın borçlarını silmenin bir yolu var?benim le yemeğe çıkarsan borçlarınızı silerim.oke mi?
ASİ:o kadarcık mı?bende birşey sandım.
DEMİR:ama yemekte teyzemde olucak
ASİ:desene gene fırça yiyicez:img-hyste:img-hyste:img-hyste

burchincik
06-12-07, 15:45
e ben yazcamda kötümü olcak merak etme zaten son sahne değilmiş tüyolara göre son sahne at arama sahnesi

tamamdır o zaman bu tüyo için saol...sevindim zaten elbisesi son sahnedi elbise idi.ben bazı şeyleri hala çözemedim sizde yorum yapıyosunuz zaten süheylanın bu kinin sanki sebebi daha başka imiş gibi geliyo..var bi derdi ihsanla..demire ne anlatıcak çok merak ediyorum..bu dizide sadece aşk veya sadece dram veya sadece komedi yok hepsi bir arada reklam adı gibi oldu ama ...:)

gülendam83
06-12-07, 15:48
bilseydi Asi olduğunu kesinlikle söylemezdi...yaptıklarına pişman olacağını bende düşünüyorum,Demir aslında herşeyi bilmediğini öğrendiğinde o da yaptıkları için üzülecek..zaten şu an Asi'ye borcu hemen ödemeniz gerekiyor derken bile üzgün..

bence demir asiye yardım edecek. çaktırmadan borcu kendi ödermiki? sadece asi ile ikisi bilir bunu. yoksa süheyla tutturdu al toprakları çiftliği diye. başka çaresi yokki. demir istemiyor bunu yapmayı..

burchincik
06-12-07, 15:50
bence ve büyük bir ihtimalle o aslan süheylanın ve malesef ki demirin kuzeni demirin kuzeni aslan olamaz ya...şimdi kafama dank etti...:blink: aslan gibi biriyle demir gibi karizmatik ve yakışıklı bir adamın kuzen olması yok bence süheylanın oğlu felan değil olamaz...:)

merve_polat
06-12-07, 15:54
ayfercim banada yap asiden sonra sırayla hehehe:)
bilgisayar müh. çok güzel öös puanı da güzel yanlız hihi:)
bence pikniğe de gitmesinler canım ordanda aslan çıkarmış
napcağı belli olmaz onunda eee kimin oğlu :img-blush
aslında aslanın asıl yaşam alanı ormanlar olmalı :icon_twisonun insan içinde yaşaması çok büyük bir tehlike:icon_twis gerçi diğer ihtimaldede hayvanlara yazık oluyo ama napalım:(
acaba süheylanın oğlu aslan olabilir mi?

evet canım hemen hemen kesinleşmiş bir bilgi bu aslan süheylanın oğlu.
ana sayfa hayalleri kurduğumuz şu günlerde tek cümlelik msj yazmaktan kaçınalım "pleas"

c.n.s.
06-12-07, 15:58
o sahne yeni bölümden fragmandan yapılmış bir gif...daha sahneyi göremedik malesef...:)

bende kaçırdım diye üzülüyodum ya neyseki fragmandanmış tekrar teşekkür ederim özette gelmiş bu arada bir şey daha sormak istiyorum demir neyin intikamını almak istio yani kozcuoğlu ailesiyle önceden ne olmuş aralarında ???
diziyi 2-3 bölümdür izliyorumda

benim
06-12-07, 16:00
.

Demir ve Süheyla acaba İhsanı Yusuf ağamı sanıyor?:img-wink:

Süheyla hanım değilde , Demir İhsanı Yusuf Ağa diye biliyor sanırım...

Her gördüğün bıyıklıyı baban sanmayacaksın.:img-wink:Demir çizmeleri gördü heh annemi ölüme sürükleyen adam diye karar verdi.

61MERVE61
06-12-07, 16:01
bence ve büyük bir ihtimalle o aslan süheylanın ve malesef ki demirin kuzeni demirin kuzeni aslan olamaz ya...şimdi kafama dank etti...:blink: aslan gibi biriyle demir gibi karizmatik ve yakışıklı bir adamın kuzen olması yok bence süheylanın oğlu felan değil olamaz...:)

Bak buna katilmiyorum.:icon_whis eyer aslanin yerinde demir olsaydi bence yine ayni seyi soylerdin aslanin gorunusu karekterine gore yoksa senarist istese aslanida yakisikli biri yapardi:):) cocuk yakisikli olsaydi karekterine uymazdi 'Inatci,itici,sapuk:),saygisiz':) aslan buyudu yere gore giyiniyor demirdeki para aslanda olsaydi:)....
Bencede garip kaciyor ama oyle,birsey degil asi icin demirle OZ kuzeni birbirine gircek aslan-demir gelismelerinide gorecegiz...

Ayricaa:)dizimizin basligi ANA SAYFAYA ALINSIN/...

merve_polat
06-12-07, 16:03
bende kaçırdım diye üzülüyodum ya neyseki fragmandanmış tekrar teşekkür ederim özette gelmiş bu arada bir şey daha sormak istiyorum demir neyin intikamını almak istio yani kozcuoğlu ailesiyle önceden ne olmuş aralarında ???
diziyi 2-3 bölümdür izliyorumda

kozcuoğulları demirin annesini çiftliklerinden kovdu (bunu sebebinin teyzesi olabileceğinden şüpheleniyoruz) ve anneside gidip kendini çocuklarıyla beraber asi nehrine attı.demirle melek kurtuldu ama anneleri öldü.ve demir bu yüzden kozcuoğullarını yok etmek istiyo...

*ayfer*
06-12-07, 16:04
ayfercim banada yap asiden sonra sırayla hehehe:)
bilgisayar müh. çok güzel öös puanı da güzel yanlız hihi:)
bence pikniğe de gitmesinler canım ordanda aslan çıkarmış
napcağı belli olmaz onunda eee kimin oğlu :img-blush

evet ama kazandım :icon_whishehe yapayım bak sana hemen asi sırasını saldı dımı ama :):) senınkıde sole olsun son trend le eskı moda karısımı sımdı uzun olmayan bır etek dız kapagının altında etegın rengı kahverengı aralarında kucuk cızgıler var gri cızgıler basen kısımları dar alta dogru genıs ve pileli üzerine gri bir badi yakası açık ama sade yakası kare bogazına işlemeli bir boğazlık ısmını unuttum bogazlık dıyelım:):) boğazlıgın rengı şal dıcem ama buda kucuk şal dıyeyım rengı kahverengı üzerinde grı boncuk işelemeli desenler saçların düz fönlü ayakkabı olarak kovboy çizmesi ve modern çizme karısımı burnu fazla sivri değil kahverngi renkde küpelerin uzun ama ilgi çekici eski kupeleri anımsatan ama uzerı nazar boncuklarıyla suslu bır kupe makyajın sade rujun çikolata rengı ama tam çıkolata degıl bıraz acık renkde bak cızdım bılee parfumunde hımmm ne olsun vanilya ve miskin çiceği karısımı:) hafıf ama kalıcı heheh uctum hee :img-wink:

dogru aslan pıskopatt:

nurche
06-12-07, 16:04
Süheyla hanım değilde , Demir İhsanı Yusuf Ağa diye biliyor sanırım...

Her gördüğün bıyıklıyı baban sanmayacaksın.:img-wink:Demir çizmeleri gördü heh annemi ölüme sürükleyen adam diye karar verdi.

bence demir herşeyi ihsan yaptı diye düşünüyor
ihsanın babası ihsana onları gönder demiş ihsanda üstün otoriteye karşı gelmiyerek göndermiş ama demir bunu bilmiyor
yani dışarıdan bakınca herşeyi o yapımış
bu yüzden bu haldeler gibi geliyor
ama öyle değil bunu zamanla anlayacak

(sait faik abasıyanık 'ın şehri unutan adamda geçiyordu
her bıyıklıyı baban sanma:))

61MERVE61
06-12-07, 16:05
kozcuoğulları demirin annesini çiftliklerinden kovdu (bunu sebebinin teyzesi olabileceğinden şüpheleniyoruz) ve anneside gidip kendini çocuklarıyla beraber asi nehrine attı.demirle melek kurtuldu ama anneleri öldü.ve demir bu yüzden kozcuoğullarını yok etmek istiyo...

Suheyla durmadan soyliyor"demir sen daha hicbirseyi bilmiyorsun die"bence isin icinde baska birseylerde var ama demir bilmiyor hatta biz seyirciler bile bilmiyoruz ben cook merak ediyorum-

Ihsan beyle suheylanin arasinda neoldu?...O bebek suheyladan niye alindi?
daha neler neler....demiirin hatirladiklari yetmiyor malesef...

nurche
06-12-07, 16:10
evet ama kazandım :icon_whishehe yapayım bak sana hemen asi sırasını saldı dımı ama :):) senınkıde sole olsun son trend le eskı moda karısımı sımdı uzun olmayan bır etek dız kapagının altında etegın rengı kahverengı aralarında kucuk cızgıler var gri cızgıler basen kısımları dar alta dogru genıs ve pileli üzerine gri bir badi yakası açık ama sade yakası kare bogazına işlemeli bir boğazlık ısmını unuttum bogazlık dıyelım:):) boğazlıgın rengı şal dıcem ama buda kucuk şal dıyeyım rengı kahverengı üzerinde grı boncuk işelemeli desenler saçların düz fönlü ayakkabı olarak kovboy çizmesi ve modern çizme karısımı burnu fazla sivri değil kahverngi renkde küpelerin uzun ama ilgi çekici eski kupeleri anımsatan ama uzerı nazar boncuklarıyla suslu bır kupe makyajın sade rujun çikolata rengı ama tam çıkolata degıl bıraz acık renkde bak cızdım bılee parfumunde hımmm ne olsun vanilya ve miskin çiceği karısımı:) hafıf ama kalıcı heheh uctum hee :img-wink:

dogru aslan pıskopatt:
yavrum sen naptın beni böyle
ben hayatımda böyle giyinmemiştim
ama bi farklı oldum güzelim
eee sen işin içine girince

demirim bu bölümde tam sportif olacak
aslanımı pek göstermiyorlar atık
suheyla daha çok ön planda
meleğime bayılıyorum o ne güzelliktir o o ne tatlılıktır o
bitane bitane potansiyel suçlu leyla mükemmel
gibi görünüyor fakat öyle değil
demirime asılıyor inş o da kalkıp gelmez
bi de o gelirse cosmi ailesi olacaklar

burchincik
06-12-07, 16:43
Bak buna katilmiyorum.:icon_whis eyer aslanin yerinde demir olsaydi bence yine ayni seyi soylerdin aslanin gorunusu karekterine gore yoksa senarist istese aslanida yakisikli biri yapardi:):) cocuk yakisikli olsaydi karekterine uymazdi 'Inatci,itici,sapuk:),saygisiz':) aslan buyudu yere gore giyiniyor demirdeki para aslanda olsaydi:)....
Bencede garip kaciyor ama oyle,birsey degil asi icin demirle OZ kuzeni birbirine gircek aslan-demir gelismelerinide gorecegiz...

Ayricaa:)dizimizin basligi ANA SAYFAYA ALINSIN/...

bencede dizimiz anasayfaya alınmalı buaraya girmeside uzun sürüyo.:)az kaldı birincilik koltuğuna oturmamız yakındır..asi ve demirin inatlaşmalrı ve bakışmaları çok güzel dayanamıyorum bende etkileniyorum...:img-blush

sude9
06-12-07, 16:49
birsey degil asi icin demirle OZ kuzeni birbirine gircek aslan-demir gelismelerinide gorecegiz.[/B]
bir de o yönü var değilmi:)Aslan zaten içinde bulunduğu konumdan memnun olmayan biri..zenginliğe kavuşmak istediklerini yapabilme fırastı verecek..bu hali ile ürkütücü o zaman nasıl olur tahmin edemiyorum..Asi'ye ulaşamayacağını biliyor..paraya kavuştuğunda bu eylemi gerçekleştirme adımlarınıda atar..işte o zaman Demir onu asiye atar:)

özge:(:(
06-12-07, 16:55
merabaaa ben geldimm
o yağmurlu sahnenin son sahne olmadığına sevindimm:happy0064
ama son sahne at arama sahnesiymi...bence aralarında bişey olacak
ve biz bunu gene haftayaa öğreneceğizzz
offff işallah heycanlı bi yerde bitmez de gene çatlamayız
ama heyecenlıda olmasa olmaz yaniii

siyah-beyaz
06-12-07, 16:57
Asi bazı gerçekleri öğrenince babasına mı tepki duyacak(dedesinin yaptıklarına seyirci kaldığı için);Yoksa Demir'e mi(belki babası yanlı anlatacak bazı şeyleri)...Yoksaaaa Demir'in hal ve hareketlerini anlayışla mı karşılayacak?

ŞU KADERE BAKIN: Barış Akarsu'nun heykelini yapmakta olan ünlü mimar heykeltraş Tankut Öktem de TRAFİK kazasında öldü....

GÜL GÜZELİ
06-12-07, 17:11
Asi bazı gerçekleri öğrenince babasına mı tepki duyacak(dedesinin yaptıklarına seyirci kaldığı için);Yoksa Demir'e mi(belki babası yanlı anlatacak bazı şeyleri)...Yoksaaaa Demir'in hal ve hareketlerini anlayışla mı karşılayacak?

ŞU KADERE BAKIN: Barış Akarsu'nun heykelini yapmakta olan ünlü mimar heykeltraş Tankut Öktem de TRAFİK kazasında öldü....

bence ikisinede ayrı ayrı tepki verir çünkü ikiside onun için önemli ve acı çektiren insanlar.ya bu arada arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bölüm resimlerinde önümüzdeki bölümle ilgili olan resimlere baktım en sonuncusunda demirin başı yerde mahçup bi şekilde aside ona bakıyo ve agzı açık kalmış resmen demir asiden ne isteyeblirki en fazla çiftligini istese niye bu kadar mahçup olsun sonuçta annesinin intikamını almak istemiyomuydu asinin aşkı onu bu kadar çok degiştirmiş olamaz dimi uff kafam karıştı valla inş istedigi şey kötü bişey degildir yani asinin ona tepki vericegi seviye koyucagı türden bişey olmaz inş ama ne olabilir ne ıyyy inş ikinci bir şehrazat onur durumu yaşamayızzz gerçi ona benzer bişeymiş gibime geliyo ama evlenme teklifi olablirmi ama bunada süheylayla ihsan izin vermezzkii ufff yaaa yarın gel biran öncee...

ciddimisin yaaa inanamıyorumm ya şok oldum resmennn Allah rahmet eglesinnn heykelde yarım kaldı bakalım kim tamamlamak isticek...

medsul
06-12-07, 17:32
asının yenı bölüm resimlerini gördum sanırım atı bulduklarında yarali oluyorki
demir atı öldürüyor acı cekmesin diye
tubam bu arada cok hoş görünüyordu
heralde gece haber gelmiş olacKKİ gece yattiği kiyafetlerele dolaniyordu
harika bir bölüm olacak

söğüt
06-12-07, 18:06
arkadaşlar iyi akşamlar
henüz yorumlarınızı okuyamadan cumburlop daldım yorum yazmaya
neden ama bi sorun neden..neden bu heyecanım..
ben yeni keşfettim bu diziyi pazar gününki tekrarını gördüm.şimdi malum siteden kaçırdığım bölümleri izliyorum..süper bir dizi çok beğendim..
asi ile demir çok çok yakışmışlar..üstelik gariptir ama ikisini bir birine tuhaf bir şekilde benzetiyorum ..kafayı çabuk mu sıyırdım ne? ikisine de aşık oldum..birbirlerine bakışları çok tatlı, çok içten..aşıklar işte her hallerinden anlaşılıyor..
ve tabii tuncel kurtiz baba...süper bir oyunculuk, süper bir yetenek, neşeli ve yaşlı kurt..tam benim sevdiğim bir tiplemedir..
nur sürer,
işte hanım bu..
işte hanım diye ben buna derim..
işte anne bu..
işte güzellik bu..
ve ihsan bey; baba
çetin tekindor;
allahım bu adam her rolün, her karakterin efendisi oluyor..
çok beğendim bir kez daha hayran oldum..
süper oyuncular, senaryo-hikaye süper, yönetmeni de yürekten tebrik ediyorum..
aşkı çok zarif bir dille anlattığı için...:happy0064:img-yes:

ebrumm
06-12-07, 18:13
ben asi nın babası ve demırın arasında tercıh yapacaksa
tercıgının babasından yana olucagını dusunuyorum..
hatta oylekı bence demır asi için teyzesını karsısında alabılır
ama asi nın bole bırsey yapacagını hıc sanmıyorum...

YONCA_ÇINAR
06-12-07, 18:16
yemeğe çıksalar tam süper olur.aslında haklısın bak bu benim hiç aklıma gelmemişti.
DEMİR:babanın borçlarını silmenin bir yolu var?benim le yemeğe çıkarsan borçlarınızı silerim.oke mi?
ASİ:o kadarcık mı?bende birşey sandım.
DEMİR:ama yemekte teyzemde olucak
ASİ:desene gene fırça yiyicez:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bende geldim :img-icecr ama hiç keyfim yok inanınki
ama mervenin yazdığı yazıyı okuyunca koptum resmen yaa :good:
aklında bin yaşa sen emi çok saol beni güldürdünya şu halimde allahta seni hep güldürür inşallah :img-yes:

valla yemek dese iyi olur Demir en azından kafamın için deki tilkilikler gerçekleşmemeiş olur :icon_whis ama bunu istemeyecek galiha hani istesede o yemekte süheyla da olsa :icon_whis

ANA SAYFAYA GEÇMEK İSTİYORSAK Kİ BEN ÇOK İSTİYORUM O YÜZDEN LÜTFEN DİKKAT EDELİM :img-wink:

aasiii
06-12-07, 18:57
bende geldim :img-icecr ama hiç keyfim yok inanınki
ama mervenin yazdığı yazıyı okuyunca koptum resmen yaa :good:
aklında bin yaşa sen emi çok saol beni güldürdünya şu halimde allahta seni hep güldürür inşallah :img-yes:

valla yemek dese iyi olur Demir en azından kafamın için deki tilkilikler gerçekleşmemeiş olur :icon_whis ama bunu istemeyecek galiha hani istesede o yemekte süheyla da olsa :icon_whis

ANA SAYFAYA GEÇMEK İSTİYORSAK Kİ BEN ÇOK İSTİYORUM O YÜZDEN LÜTFEN DİKKAT EDELİM :img-wink:

yonca'm hoşgeldin,demirkoliğim benim:img-wink:

bugün bnm de hiç yorum yapasım yok,ama geldiğini görünce dayanamadım bir hoşgeldin demek istedim.

merve'nin yazısını da okudum cok güldüm gercekten ,Rabbim de onu güldürsün:img-yes:

sevgili söğüt,hoşgeldin arkadasım.

yorumun güzel oyuncular hakkında ama :)nur sürer yani neriman iyi bir anne mi bilemem de ,cok da iyi ve anlayışlı bir eş değil o kesin..ihsan batıyor hanım alısveriş yapıyor:)gerci taksitleymiş ama:img-icecr

arzu__55
06-12-07, 19:02
asi dizisi bu sezonun en güzel en kaliteli en romantik en hirsli en en en en basarili dizisi.....bence demiyorum cünkü gercekten ögle..
senaryo süper hani diyelimm bi bölüm kacirdik youtubden i zlicez basima geldi, baska dizilerde sade ask yasayan esas oglan ve esas kizin oldugu bölümlerini izlerdim kacirdigim bölümlerde..
ama asi dizinde bu mümkün degil cünkü, bi yerine bakmasan hemen kafanda bi soru isareti olusuyor niye böleydi diye.. bastan sona izlemek gerekiyor ve bu gercekten nkeadar basarili bi dizi oldgunu gösteriyor, kolaylikda seyircileirn kafasinda soru israti biraktiran sürükleyici bi dizi.

papatya363
06-12-07, 19:05
HERKESE SELAM:)

ezogelin dizisini izleyenlerin çoğu bu forumda sanırım aynı tip dizilerden hoşlanıyoruz ben bu foruma fazla yazmadım hatta sadece 2 kere yazdım ama yorumlarınızı genelde okudum forumu takip ediyorum

bundan sonra yazıcam çünkü bu diziyi çok seviyorum

bu bölümün fragmanıda çok hoş demirle asinin yağmur altındaki sahneler çok güzel görünüyor aside artık geçmişte olanları öğreniyor

güzel bi bölüm bizi bekliyor

papatya363
06-12-07, 19:09
arkadaşlar iyi akşamlar
henüz yorumlarınızı okuyamadan cumburlop daldım yorum yazmaya
neden ama bi sorun neden..neden bu heyecanım..
ben yeni keşfettim bu diziyi pazar gününki tekrarını gördüm.şimdi malum siteden kaçırdığım bölümleri izliyorum..süper bir dizi çok beğendim..
asi ile demir çok çok yakışmışlar..üstelik gariptir ama ikisini bir birine tuhaf bir şekilde benzetiyorum ..kafayı çabuk mu sıyırdım ne? ikisine de aşık oldum..birbirlerine bakışları çok tatlı, çok içten..aşıklar işte her hallerinden anlaşılıyor..
ve tabii tuncel kurtiz baba...süper bir oyunculuk, süper bir yetenek, neşeli ve yaşlı kurt..tam benim sevdiğim bir tiplemedir..
nur sürer,
işte hanım bu..
işte hanım diye ben buna derim..
işte anne bu..
işte güzellik bu..
ve ihsan bey; baba
çetin tekindor;
allahım bu adam her rolün, her karakterin efendisi oluyor..
çok beğendim bir kez daha hayran oldum..
süper oyuncular, senaryo-hikaye süper, yönetmeni de yürekten tebrik ediyorum..
aşkı çok zarif bir dille anlattığı için...:happy0064:img-yes:

söğütcüm sen seçici bi dizi izleyici olarak bu diziyi farketmemene şaşırdım doğrusu ama neyseki geç olmadan farketmişsin:)

çok güzel bir dizi çok severek izliyorum hem konu itibarıyla hemde başroldeki oyuncular itibarıyla süper bi dizi

karafirtina
06-12-07, 19:13
HERKESE SELAM:)

ezogelin dizisini izleyenlerin çoğu bu forumda sanırım aynı tip dizilerden hoşlanıyoruz ben bu foruma fazla yazmadım hatta sadece 2 kere yazdım ama yorumlarınızı genelde okudum forumu takip ediyorum

bundan sonra yazıcam çünkü bu diziyi çok seviyorum

bu bölümün fragmanıda çok hoş demirle asinin yağmur altındaki sahneler çok güzel görünüyor aside artık geçmişte olanları öğreniyor

güzel bi bölüm bizi bekliyor
evet cnm sudede ezoglein forumundan sende hosgeldin..

merhablaar arkadalsar nasilsiniz?
ben cok merak ediyorum yarin cuma gunu ve sunuda dusunuyorum 1.5 ssat surecek sonra gene 1 hafta bekle cok zor oluyor ya..neyseki turkkanallarinin cekmemissin bir faydasi var malum siteden reklamsi izliyorum tum bolumu:img-icecr

aasiii
06-12-07, 19:21

ben cok merak ediyorum yarin cuma gunu ve sunuda dusunuyorum 1.5 ssat surecek sonra gene 1 hafta bekle cok zor oluyor ya..neyseki turkkanallarinin cekmemissin bir faydasi var malum siteden reklamsi izliyorum tum bolumu:img-icecr

meyra'cıgım ,bence de 1 hafta beklemek zor oluyor ama günler uzun değil ;cuma cabuk geliyor aslında..sevmediğim şey dizinin hemen bitivermesi,bir de reklamlar!

gamze_yy
06-12-07, 19:25
söğütcüm sen seçici bi dizi izleyici olarak bu diziyi farketmemene şaşırdım doğrusu ama neyseki geç olmadan farketmişsin:)

çok güzel bir dizi çok severek izliyorum hem konu itibarıyla hemde başroldeki oyuncular itibarıyla süper bi dizi

Bende burdayım:) Ezo gelinciler burda ne güzel. Bende şimdilik okumakla idare ediyorum. Bu diziyi bende çok seviyorum. Asi çiftler nedense pek bir hoşuma gidiyor:img-icecr Ayrıca asi ile demirin elektriği de çok güzel. Bunu ilk bölümde anladım.
Bu bölümde özellikle fragmanın son sahnesi çok etkileyici olmuş. Yağmur sahnelerini çok severim zaten:img-icecr

karafirtina
06-12-07, 19:27
meyra'cıgım ,bence de 1 hafta beklemek zor oluyor ama günler uzun değil ;cuma cabuk geliyor aslında..sevmediğim şey dizinin hemen bitivermesi,bir de reklamlar!

oo melikem burdasin nabersin?
burdada bir tuyo alicaz bir ozet daha gorcez bir fragmandan dahada gorecez diye surunuyoz gii, fragmani oyle ock konustuk ki konusacak bisey kalmadi bizi madem 1 hafta bekletiyolar oyalanacak ibrsey versinler cnm mesela ekstra bir fragman ama baska baska sahneler icinde olsun..eger ekstra fragman veremiyolarsa ..1 gunlugune demirle asiyi bizahmet yanimiza gondersinler mesela amsterdama gelmeleri kafi:happy0064:happy0064

liselimm
06-12-07, 19:32
öncelikle merabalar...

yarın dizinin yeni bölümü var...sonunda bölüm günü geldi...
fragmanda ki yağmur sahneleri harikaydı...bayılıyorum ben bunlara yaa......
çok şükür bu fragmanda aslanı görmedik ama süheyla da yetti yani...bu kadın beni öldürecek...
kadın çiftliğe göz dikti resmen aaaa terbiyesiz...

sude9
06-12-07, 19:35
aman aman ezo gelinciler gelmeye başlamış..okumakla yetinmeyin benim gibi icraatın içine girin:)

Asi'nin tercih konusu..babasından yana olacak buna ne şüphe..aşkından yanıp tutuşacak ama babasını üzmemek adına kendisini kısıtlayacak...sancılı zamanlar yaşayacak ama aşk eninde sonunda galip gelecek..Demir de saçma intikam hevesinden vazgeçtimi İhsan amca birşeycik demez zaten..aşktan anlayan adam,eşine ve çocuklarına karşı anlayışlı,sevecen..tehdit olmadığını anladığı vakit Demir'e verir onayı..

edit:fragmanı kaçıncı kez izliyorum bilmiyorum..sayısı hafızamda tutamadığım kadar çok oldu..her izleyişimde ilk kez izliyormuş gibi heyecan ve merak içindeyim..süper bir bölüm olacak

ezo-kadim
06-12-07, 19:38
herkes burda bakiyorumda sevindim klgcaglar,sude9,gülendam83,sögüt,papatya363,gamze-yy süper ortak paidelerde bulusmak cok güzel dizi cok hos gidiyor umarim zamanla rötunlasmaz Demirin teyzesine kizanlar olmus ama ben kadini hakli buluyorum herkes onun yerine kendini koyarsa ne demek istedigimi anlayacaktir biraz empati diyorum,en cok sevdigi ablasi,cocugu ve en önemlisi aski elinden alinmis bunca yapilanlara karsin öfkesinin uzun sürmesi cok dogal bence ama cok sevgi dolu bir kadin oldugu belli zamanla Demiri ve Asiyi anlayacagindan eminim ama önce bir hesaplasma olsun isterim sevgiyle ve Serhat'la kalin(yanlis anlamayin bu benim imzam yoksa saygisizlik degil) bye

epıler
06-12-07, 19:43
herkes burda bakiyorumda sevindim klgcaglar,sude9,gülendam83,sögüt,papatya363,gamze-yy süper ortak paidelerde bulusmak cok güzel dizi cok hos gidiyor umarim zamanla rötunlasmaz Demirin teyzesine kizanlar olmus ama ben kadini hakli buluyorum herkes onun yerine kendini koyarsa ne demek istedigimi anlayacaktir biraz empati diyorum,en cok sevdigi ablasi,cocugu ve en önemlisi aski elinden alinmis bunca yapilanlara karsin öfkesinin uzun sürmesi cok dogal bence ama cok sevgi dolu bir kadin oldugu belli zamanla Demiri ve Asiyi anlayacagindan eminim ama önce bir hesaplasma olsun isterim sevgiyle ve Serhat'la kalin(yanlis anlamayin bu benim imzam yoksa saygisizlik degil) bye

aynen değine katılıyorum bende demirin teyzesine ne olursa olsun kızamıyorum
hayatta en önemli varlığı çocuğunu elinden alınmış kardeşi ölmüş hemde eceliyle değil intahar etmiş
bende olsam aynı şekilde davranırım

bir konuda daha katılıyorum sana inşallah rütinleşmez şimdilik çok güzel o çekişmeleri sonra bir birlerine o baygın baygın bakışmaları

neyse sözün kısası herşey çok güzel baya baya sardı bana bu dizi zamanla hayal kırıklığına uğramam umarım

hadi kolay gelsin size gerisi

* defne *
06-12-07, 20:14
sLm Asi'ciLeR (:

yarın büyük gün çok heycanLıyım ya..bide benim bi soRum oLcak eski başLıkLaRa nasL gidiLiyo ? ben bu böLümLe iLgiLi tüyoLaRı göRemedmde biri söyLeyebiLirmi acaba? ayRıca böLüm ResimLeRi çok güzeLdi ama keşke daha güzeL Asi&DemiR sahneLeRi oLsaydı:img-in_lo neyse fRagman bu konuda biRazda oLsa tatmin ediyo zaten (:

aasiii
06-12-07, 20:24
aynen değine katılıyorum bende demirin teyzesine ne olursa olsun kızamıyorum
hayatta en önemli varlığı çocuğunu elinden alınmış kardeşi ölmüş hemde eceliyle değil intahar etmiş
bende olsam aynı şekilde davranırım

Demirin teyzesine kizanlar olmus ama ben kadini hakli buluyorum herkes onun yerine kendini koyarsa ne demek istedigimi anlayacaktir biraz empati diyorum,en cok sevdigi ablasi,cocugu ve en önemlisi aski elinden alinmis bunca yapilanlara karsin öfkesinin uzun sürmesi cok dogal bence ama cok sevgi dolu bir kadin oldugu belli zamanla Demiri ve Asiyi anlayacagindan eminim ama önce bir hesaplasma olsun isterim

demirkolik,tubakoliklerden sonra sühokolikler mi var acaba bu forumda:):img-pilotr:bilmim

sevgili arkadaslarım size süheyla teyze hakkında sorular:

1) cocugun öldü dendiğinde süheyla niye ölü bedeni yabancı ellere bırakıp gitmiş?? bebegini niye görmemiş;niye gömdürmemiş??niye mezarını bilmiyor?

2)20 sene acısını da intikam hırsını da içinde nasıl tutmuş?

3)ona yapılanlar madem yusuf aganın sucu ya da ihsanın diyelim;o halde niçin öcünü o zamanlar belki dünyada olmayan ya da minik günahsız yavrular olan asi ve defne'den cıkarıyor?

4)sevgili ezo-kadim;süheyla demir ve melek'i iyi yetiştirmiş herhalde bu sebepten sevgi dolu göründü sana..ama babasının ya da dedelerinin günahından dolayı tüm nesline beddua eden bir insan ne kadar sevgi dolu(!)ymuş daha iyi görüyoruz..

5)sevgili epiler;demek sen olsan yine aynı sekilde davranırdın?..ayyh korktum ben senden:img-cold::)şaka bir yana,süheyla teyze haklı da olsa;sucsuz insanlara acı cektirmekle haksız konuma düşüyor.tabi hepsi bnm görüşüm..

hoşgeldiniz ezo-gelinciler ve yeni asicilerbye

narima
06-12-07, 20:42
[QUOTE=aasiii;5498267]demirkolik,tubakoliklerden sonra sühokolikler mi var acaba bu forumda:):img-pilotr:bilmim

1) cocugun öldü dendiğinde süheyla niye ölü bedeni yabancı ellere bırakıp gitmiş?? bebegini niye görmemiş;niye gömdürmemiş??niye mezarını bilmiyor?

O bır muamma.Bızde bılmıyoruz.Ya kacmak zorunda kaldı yada saklanmak

Tutmus.Hatta mahmut oldugunde demıstıkı nefesı tutmama gerek kalmamıs dedı demıre.Ama benı durdur demıstı

3)ona yapılanlar madem yusuf aganın sucu ya da ihsanın diyelim;o halde niçin öcünü o zamanlar belki dünyada olmayan ya da minik günahsız yavrular olan asi ve defne'den cıkarıyor?

4)sevgili ezo-kadim;süheyla demir ve melek'i iyi yetiştirmiş herhalde bu sebepten sevgi dolu göründü sana..ama babasının ya da dedelerinin günahından dolayı tüm nesline beddua eden bir insan ne kadar sevgi dolu(!)ymuş daha iyi görüyoruz..
Bence annenın vebalını azaltmak ıcın oyle davrandı

Butun ezogelıncıler bızım sayfaya mı geldıler.Ne oldu arkadaslar ezo gelın bıttımı yoksa.Ben takıp edemıyorum.Ama son surat ıyı gıdıyor dıye duyuorum

Yarın bızı guzel bır bolum beklıyor

gerçek_aşk86
06-12-07, 20:44
Yağmur sahnesi herkesi baya etkilemiş anlaşılan ben de devamlı izliyorum o sahneyi:img-in_loezberledim her saniyesini:img-blushBöyle güzel sahne yapılır mı yaa,yapılır mı bu bana vize öncesi:)derslerime konsantre olamıyorum,kurtulamıyorum şu romantik moddan:img-in_loBir an önce yarın olsa da izlesek..

Diziler her ne kadar ticari amaç için yapılsada-tek amaç raiting hikaye ne kadar kötü yönlere sapsada önemli olan izlenmesi-bu mantıkla hareket etmeden izleyen insanlara saygı gösterilip işlerini en iyi şekilde yapmalarını umuyorum özellikle de senaristlerden:img-cool2Tek istediğim diziyi uzatmak adına boş,anlamsız,geçiştirme bölümler sunmasınlar..Madem bu işten para kazanıyorlar her bölümün hakkını vererek aynı güzellikte yapsınlar.

Dizi ile ilgili biraz araştırma yapınca dizimizin ne kadar özel olduğunu daha iyi anladım.Tomris Giritlioğlu'nun babası,kızına bir gün mutlaka Antakya'da bir dizi film çekmesi yönünde vasiyet etmiş ve Tomris Hanım bu diziyle babacığının vasiyetini yerine getiriyor:img-blushYani bu dizi bizim için olduğu kadar yapımcısı için de çok özel bir dizi.Bu yüzden dizi ekibinin ve senaristlerinin büyük bir titizlikle şeçildiğini düşünüyorum:img-wink:İnsallah bende bir Dawson's Creek,bir Çemberimde Gül Oya kadar özel bir yeri olur:img-in_lo

gülendam83
06-12-07, 21:12

hoşgeldin tanıdıklar görmek güzel.:img-wink: kalabalık oluyor asi forumu da..:img-yes: ama canım sen ne yaptın yahu. demirin teyzesi mi sevgi dolu yazmışsın yoksa benimmi gözlerim yanlış görüyor. :img-pilot kadının içini değil dışını da kin bürümüş. zorluklar çekmiş çok doğru ama karşısındakiler bunun sorumluları değilki. yusuf ağayı mezardan çıkaramıyor bütün kozcuoğullarını yoketmek istiyor. bunu yapınca kaybettikleri geri mi gelecek sankim..:img-blush

YONCA_ÇINAR
06-12-07, 21:23
ooo yeni arkadaşlar var haa ne güzel dalın dalın arkidişler ama dikkat edin benim gibi fazla dalmayın işin içinden bazen çıkamıyorum :icon_whis
hoşgeldiniz ne iyi ettinizde geldiniz bu arada :happy0064

canm arkadaşımın sorularını cevaplayalım hemencik :)

demirkolik,tubakoliklerden sonra sühokolikler mi var acaba bu forumda:):img-pilotr:bilmim

eee arkadaşım eskilerden birşeyler vardır elinden alınır öldü denilir geçilir kenara yani kestirilip atılır hemen bu da böyle birşey galiba hem kadın görmek istese bile kadına göstercekler mi hyr boşver gömdük nereye??? meçhul mezarını gösterin başka yerde nerde??? ne yapacaksın :icon_whis

aslında Süheyle intikam almak istemiyor bence :icon_whis Demir kudurmuş intikam almak için hatta geçen bölümde ne diyor Durdur beni Demir aslında Süheyle pek birşey yapmak istemiyor intikam hırsı asıl bu bölümde orataya çıkıyor

eee yaşın yanında kuruda yanar :img-hyste

sude_19
06-12-07, 21:31
fragmanı izledim, bu bölüm çok güzel geçeceğe benzer ama birşeye takıldım ben :icon_whis

SÜHEYLA İHSAN'a hayran hayran bakarken, gözlerinde kinin bile k'si yokken, şimdi ne diye, ihsan'ın çiftliğini ellerinden alacaksın diyor, sanki adam birşey yapmış gibi,

kozcuoğulları dese yine anlayacağım, ihsan demesine takıldım ben,

ah şu geçmişi bir öğrenebilsek ?????????

aasiii
06-12-07, 21:33
canm arkadaşımın sorularını cevaplayalım hemencik :)

eee arkadaşım eskilerden birşeyler vardır elinden alınır öldü denilir geçilir kenara yani kestirilip atılır hemen bu da böyle birşey galiba hem kadın görmek istese bile kadına göstercekler mi hyr boşver gömdük nereye??? meçhul mezarını gösterin başka yerde nerde??? ne yapacaksın :icon_whis

aslında Süheyle intikam almak istemiyor bence :icon_whis Demir kudurmuş intikam almak için hatta geçen bölümde ne diyor Durdur beni Demir aslında Süheyle pek birşey yapmak istemiyor intikam hırsı asıl bu bölümde orataya çıkıyor

eee yaşın yanında kuruda yanar :img-hyste

yonca'm,hoşgeldin.bu aksam forum pek durgun ama yarın görürüm burayı:)tahminen :27 üye,23 misafir:img-cool2

canım,süheyla mı intikam almak istemiyor:img-pilot sen de gizli sühokoliksin galiba:)

süheyla intikam hırsıyla yanıp tutuşmus ama sanırım eşinden cekinmiş;huzurları bozulmasın diye şimdiye kadar tutmus kendisini.

yaşın yanında kuru yanar öle mi:):img-hyste

sinem*
06-12-07, 21:33
aman aman ezo gelinciler gelmeye başlamış..okumakla yetinmeyin benim gibi icraatın içine girin:)

Asi'nin tercih konusu..babasından yana olacak buna ne şüphe..aşkından yanıp tutuşacak ama babasını üzmemek adına kendisini kısıtlayacak...sancılı zamanlar yaşayacak ama aşk eninde sonunda galip gelecek..Demir de saçma intikam hevesinden vazgeçtimi İhsan amca birşeycik demez zaten..aşktan anlayan adam,eşine ve çocuklarına karşı anlayışlı,sevecen..tehdit olmadığını anladığı vakit Demir'e verir onayı..

edit:fragmanı kaçıncı kez izliyorum bilmiyorum..sayısı hafızamda tutamadığım kadar çok oldu..her izleyişimde ilk kez izliyormuş gibi heyecan ve merak içindeyim..süper bir bölüm olacak

Bencede babasından yana olur ama demire de karşı koyamaz (kim karşı koyabilir ki :img-in_lo ) Arada çok gidip gelecektir ne yardan ne serden vazgeçmeyecektir sonunda da aşkını seçecektir :)

Ben ihsan amcadan pek hoşlanmıyorum hatta süheyla hanımcığı bile ihsandan çok seviyorum nedense :img-icecr En azından hayata karşı bir tutumu var :)

Bu fragmandan sonra bence birinci oluruz :) Umarım artık anasayfaya geçeriz :img-icecr

gülendam83
06-12-07, 21:34
fragmanı izledim, bu bölüm çok güzel geçeceğe benzer ama birşeye takıldım ben :icon_whis

SÜHEYLA İHSAN'a hayran hayran bakarken, gözlerinde kinin bile k'si yokken, şimdi ne diye, ihsan'ın çiftliğini ellerinden alacaksın diyor, sanki adam birşey yapmış gibi,

geçmişte süheyla ile ihsan arasında aşk vardı bence. bi de hani cemal ağa diyodu ya kızım zorla verdim filan diye. kaç kere tekrarladı bunu. ihsan belkide nerimanı çok sevdiğinden evlenmedi. sevdi ama asıl aşkı süheyla belkide. ne bileyim kafam iyice karıştı.. ihsanın aşkı kesin değil ama süheyla ihsana aşıkmış kesin. belli ediyodu zaten dediğin gibi bakışlardan..

* defne *
06-12-07, 21:50
sLm Asi'ciLeR (:

yarın büyük gün çok heycanLıyım ya..bide benim bi soRum oLcak eski başLıkLaRa nasL gidiLiyo ? ben bu böLümLe iLgiLi tüyoLaRı göRemedmde biri söyLeyebiLirmi acaba? ayRıca böLüm ResimLeRi çok güzeLdi ama keşke daha güzeL Asi&DemiR sahneLeRi oLsaydı:img-in_lo neyse fRagman bu konuda biRazda oLsa tatmin ediyo zaten (:

arkadaşLaR soruma cevap veRen yok mu? tüyoLaR nediR??

bu aRada Ezo-cuLaR hoş geLmiş (: hoş ben foRuma FazLa yazamıyoRum ama..:img-blush

narima
06-12-07, 21:51
Bencede babasından yana olur ama demire de karşı koyamaz (kim karşı koyabilir ki :img-in_lo ) Arada çok gidip gelecektir ne yardan ne serden vazgeçmeyecektir sonunda da aşkını seçecektir :)

Ben ihsan amcadan pek hoşlanmıyorum hatta süheyla hanımcığı bile ihsandan çok seviyorum nedense :img-icecr En azından hayata karşı bir tutumu var :)

Bu fragmandan sonra bence birinci oluruz :) Umarım artık anasayfaya geçeriz :img-icecr

Merhabalar

Hırsız polıscıler de gelmısler buraya
Hosgeldınız arkadaslar

Zaten o koprude hem gunduz hemde aksam kavga etmelerının sebebı .Bırbırlerınde elektrık alıyorlar.Ama aralarında hem suheyla var hemde yılların kını.
Ası kendınce olaya cozum getırırken Demırı kendıne daha cok yakınlastırıyor ve ısı daha da zorlastırıyor hem kendısı hemde demır ıcın.Cunku asık oluyorlar.

Ve aıleler bu kadar bırbırlerınden nefret ederken ve bu kadar uzun yıllardır suregelen bır sır varkı askları hem ımkansızlastırıyor hemde ımkansız oldugu ıcın daha hoslastırıyor.

Her ıkısıde ıstedımı ımkansızı asabılecek ınsanlar.Belkı Defne olsaydı bu kadar yırtıcı ve cabbar olmazdı.Ama ASI daha cesur.Demır desen oda oyle.

Her ıkısınıde bıraraya getıren sey ne ıse.O cekım kuvvetı her gecen gun daha cok artıyor.Koprude yasanalar bır MILAT'tır arkadaslar.

Bırbırlerınden kopamayacakları o olum tehlıkesını yasadıgında ortaya cıkacak.

Asıl savas sımdı baslıyor.Ası ve Demır ,Suheyla ve Ihsan a karsı

Hadıyın bakalım.Yarın seyredecegız neler olacak

narima
06-12-07, 21:53

bu aRada Ezo-cuLaR hoş geLmiş (: hoş ben foRuma FazLa yazamıyoRum ama..:img-blush

Tuyo soyle defnecım

Ası'nın atı demırın cıftlıgıne gıdıyor.Ama at kacıyor.Ikısıde atı ararken bayagı bır yakınlasıyorlar.
Yagmurda koprudekı sahne son sahne degıl.At oluyor.Vurmak zorunda kalıyorlar

Bu arada Neslıhana tuyolar ıcın tekrar tesekkurler

aasiii
06-12-07, 21:54

arkadasım biraz bahsedeyim tüyolardan:fragmandaki son sahne,bölümün sonu değilmiş.at sahnesi olacak,demir ve asi ,asi'nin kacan atını arayacaklar.at ölecekmiş.bununla birlikte asi-demir yakınlaşacaklarmıs ancak fazla değil en azından bu bölümde..bölüm at sahnesiyle bitecekmiş.

tüyolardan aklıma gelenler bunlar.:img-wink:eklemek veya düzeltmek isteyen arkadaslar yazsınlar lütfenbye

mss.ecem
06-12-07, 22:00
Slm arkdslar anca gelebıldım malum dersler ugrasıyoruz :(

Fragmanı sımcık tekrardan ızledım Suheyla hanımın yapmaya calıstıgını gercekten anlayamıyorum yavas yavas onları yok etmek yerıne hemen ısı bıtırmek taraftarında resmen yanı onun ıcın ılgınc bır durum dogrusu cozemedım ben sühoyu yha :):img-cool2:img-cool2

Ası İle Demır'ın yagmur sahnesınde Demır cok fena sarılıyo valla dıkkatlıce ızledımde Asıde omzunu koymus ayırmayıyodu mansallah :) son karelerde ıste baya bı yakınlasma sezdım yanı daha ıyı gordum :img-icecr

aasiii
06-12-07, 22:07
Slm arkdslar anca gelebıldım malum dersler ugrasıyoruz :(

Ası İle Demır'ın yagmur sahnesınde Demır cok fena sarılıyo valla dıkkatlıce ızledımde Asıde omzunu koymus ayırmayıyodu mansallah :) son karelerde ıste baya bı yakınlasma sezdım yanı daha ıyı gordum :img-icecr

ecemm hoşgeldin canımm:P

yagmur sahnesi deyince yorum yapmadan olmazz.:)
evet imzanda da görüdüm kadarıyla:)baya bi yaknlaşma var;
sezilmeyecek gibi deil:)bence demir sey etmek istio ama asi gidecek.
veya biz düşmanız ayaklarına yatacaklar:img-hyste ama at sahnesinde kacacak yerleri yok ve bu kez itiraf duyabiliriz gibime geliyor,en azından
güzel bir iki söz:img-in_lo

mss.ecem
06-12-07, 22:11
ecemm hoşgeldin canımm:P

yagmur sahnesi deyince yorum yapmadan olmazz.:)
evet imzanda da görüdüm kadarıyla:)baya bi yaknlaşma var;
sezilmeyecek gibi deil:)bence demir sey etmek istio ama asi gidecek.
veya biz düşmanız ayaklarına yatacaklar:img-hyste ama at sahnesinde kacacak yerleri yok ve bu kez itiraf duyabiliriz gibime geliyor,en azından

Hosbuldum cnmcım :D

İmzamdan da anlasılıyor tabıkı valla naptım bılıyo musun o yagmur sahnesındekı son kareyı twde durdurdum sonra dank etti kafama dıkkatlı gormus oldum :img-hyste:img-hyste

Asi gıdecek mı bılemıyorum walla hıc ole gozukmuyodu ama nese gorucez :P

aasiii
06-12-07, 22:23
Hosbuldum cnmcım :D

İmzamdan da anlasılıyor tabıkı valla naptım bılıyo musun o yagmur sahnesındekı son kareyı twde durdurdum sonra dank etti kafama dıkkatlı gormus oldum :img-hyste:img-hyste

Asi gıdecek mı bılemıyorum walla hıc ole gozukmuyodu ama nese gorucez :P

:)canım aynı uygulamayı köprü acılısında asi'nin demir'e obakıslarını görmek için yapmıstım:)orda bir bşkaydı bakısları,aynı demir'İn baktıgı gibi hayranlıkla asi bakmıstı demir'e.

neyse;canım asi gidecek gibi görünmüyor gerckten ama funda'nın tüyolarını dikkate alarak tahminde bulunuyorum.zaten fragman insanı yanıltıyor.önceki fragmanda da demir-asi pek bir yakınlardı ama süheyla teyze geldi -sesi hala kulaklarımda-.. bu kez kimse gelmez herhalde ama belli de olmaz hani.ihsan amca kızının yoklugunu fark edip bakmak için cıkmış olabilir.ayy düşünsene o zaman kızını demir'le gördüğü anda adamın basından asagı kaynar sular dökülür.:happy0064bu kez o bagırır:asi!!
asi:efendim baba.
ihsan:ne işin var senin bu cocukla:)
asi:biz de demirle köprüye bakıyorduk,iyi restore edilmiş mi diye:icon_whis:D
ihsan:süheyla'nın,demir'in teyzesi oldugu gerceğini değiştiremeyiz asi,bunu unutma! der ve arkasını dönüp gitmeye uzaklaşmaya baslar.
asi babasının peşinden gidecekken demir kolundan tutup cevirir:asi!yine öpemedim seni!
asi::icon_sorr

mss.ecem
06-12-07, 22:28
canım aynı uygulamayı köprü acılısında asi'nin demir'e obakıslarını görmek için yapmıstım:)orda bir bşkaydı bakısları,aynı demir'İn baktıgı gibi hayranlıkla asi bakmıstı demir'e.

neyse;canım asi gidecek gibi görünmüyor gerckten ama funda'nın tüyolarını dikkate alarak tahminde bulunuyorum.zaten fragman insanı yanıltıyor.önceki fragmanda da demir-asi pek bir yakınlardı ama süheyla teyze geldi -sesi hala kulaklarımda-.. bu kez kimse gelmez herhalde ama belli de olmaz hani.ihsan amca kızının yoklugunu fark edip bakmak için cıkmış olabilir.ayy düşünsene o zaman kızını demir'le gördüğü anda adamın basından asagı kaynar sular dökülür.:happy0064bu kez o bagırır:asi!!
ihsan:ne işin var senin bu cocukla
asi:biz de demirle köprüye bakıyorduk,iyi restore edilmiş mi diye
ihsan:süheyla'nın,demir'in teyzesi oldugu gerceğini değiştiremeyiz asi,bunu unutma! der ve arkasını dönüp gitmeye uzaklaşmaya baslar.
asi babasının peşinden gidecekken demir kolundan tutup cevirir:asi!yine öpemedim seni!
asi

Ben hep yapıyorum yane böle Ihlamurlar Altında'dan berı yaparım sımdıde ılk uygulamayı baslattım hadı bakalım :P:P

Asi gıtmıcek gıbıme gelıyo ama ası sonucta ne yapacagı bellı olmas canımın yha hersey olabılır ama o sahnede asıde dalmıstı yane demıre bakarken fln acaıp sahneler gorursek hıc sasırmıcam dogrusu artık sabırsızlanıyorum :icon_whis:icon_whis

İhsan aganın tepkısını fln onceden anlar ztn asi ama o yakınlasma olursa ve yha ası tokat atar yada cekıp gıder ordan valla ben naptım cınsınden gece boyuda sabaha kadar dusunup durur :img-icecr

* defne *
06-12-07, 22:38
Tuyo soyle defnecım

Ası'nın atı demırın cıftlıgıne gıdıyor.Ama at kacıyor.Ikısıde atı ararken bayagı bır yakınlasıyorlar.
Yagmurda koprudekı sahne son sahne degıl.At oluyor.Vurmak zorunda kalıyorlar

Bu arada Neslıhana tuyolar ıcın tekrar tesekkurler

arkadasım biraz bahsedeyim tüyolardan:fragmandaki son sahne,bölümün sonu değilmiş.at sahnesi olacak,demir ve asi ,asi'nin kacan atını arayacaklar.at ölecekmiş.bununla birlikte asi-demir yakınlaşacaklarmıs ancak fazla değil en azından bu bölümde..bölüm at sahnesiyle bitecekmiş.

tüyolardan aklıma gelenler bunlar.eklemek veya düzeltmek isteyen arkadaslar yazsınlar lütfen

2nizede çok teşekküR edeRim (; köpRüdeki sahnenin 'son sahne' oLmadığını zaten anLamıştm :img-blush

ama son sahne oLmamasından FazLa yakınLaşamıycakLarı sonucunu çıkaRdm ben..inşaLLah yanıLırımda Asi DemiRin ona yakLaşmasına izin verir..:img-in_lo

DeFne Notu: Funda'ya teşekküRLeR (:
bu kez o bagırır:asi!!
ihsan:ne işin var senin bu cocukla
asi:biz de demirle köprüye bakıyorduk,iyi restore edilmiş mi diye
asi::icon_sorr:img-grin2

:D:D süpeR bi uyaRLama oLmuş:img-grin2

aasiii
06-12-07, 23:22
2nizede çok teşekküR edeRim (; köpRüdeki sahnenin 'son sahne' oLmadığını zaten anLamıştm :img-blush

:D:D süpeR bi uyaRLama oLmuş:img-grin2

tüyo bilgisi için rica;uyarlamamı begendigin için tesekkür ederim canım.

bugün fragmanı izlemeden durabilme rekoru kırdım:)ama dayanamadım yine izledim..

asi agılda aglıyor:o sırada üzerinde bulunan kıyafetler;demirin ondan bişey istediği sahnedeki kıyafetler.yani demir atı istiyor,asi atı getirmek için agıla gidiyor ve aglıyor.

asnim
06-12-07, 23:46
Sevgili Asi forumunun güzel insanları...size de öyle geldi mi bilmiyorum ama bu hafta geçmek bilmedi nedense gecen cumadan beri :icon_whis yaklaşık olarak 19 saat kalmış olmasına ragmen ben hala bunun çok uzun bir süre olduğunu düşünmekteyim...ve Melikecim sana direk katılıyorum..dizi 2 saat diilde sanki 2 dakka da bitiyormuş gibi geliyo..hani izlerken sonlara doğru "sakın bitme" "sakın bitme" duaları içinde izliyorum...

demirin atı vurdugunu gosteren fotograflarda asi pek bir ruhsuz...çökmüş görünüyo...eger tuba orda fotograflarda göründüğü kadar ruhsuz oynayabilicekse(ki burda bahsettiğim ruhsuzluk üzüntüden kaynaklanan bir durum olur ya hani göz bir seyi görmez tarzı o işte) çok iyi performans bekliyorum ondan..Muratımıza zaten laf yok..Kendisini hala Demir karakteri olarak forumumuz da beklmeteyiz..:img-pilot:img-pilot

aasiii
06-12-07, 23:55
Sevgili Asi forumunun güzel insanları...size de öyle geldi mi bilmiyorum ama bu hafta geçmek bilmedi nedense gecen cumadan beri :icon_whis yaklaşık olarak 19 saat kalmış olmasına ragmen ben hala bunun çok uzun bir süre olduğunu düşünmekteyim...ve Melikecim sana direk katılıyorum..dizi 2 saat diilde sanki 2 dakka da bitiyormuş gibi geliyo..hani izlerken sonlara doğru "sakın bitme" "sakın bitme" duaları içinde izliyorum...

demirin atı vurdugunu gosteren fotograflarda asi pek bir ruhsuz...çökmüş görünüyo...eger tuba orda fotograflarda göründüğü kadar ruhsuz oynayabilicekse(ki burda bahsettiğim ruhsuzluk üzüntüden kaynaklanan bir durum olur ya hani göz bir seyi görmez tarzı o işte) çok iyi performans bekliyorum ondan..Muratımıza zaten laf yok..Kendisini hala Demir karakteri olarak forumumuz da beklmeteyiz..:img-pilot:img-pilot

canım 19 saat mi kalmış:)hesaplamıyorum cnkü moralim bozuk

neyse kısmet.tuba ablanın o sahnede cok iyi oynayacagını düşünüyorum,cnkü bölüm resmlerindeki bakısları bni cok duygulandırdı.sadece resmden gözlerim yasarıyor yani artık izlerken ne hale gelirim bilmem:):icon_cry:

demirimiz ise canım atı vururken sanırım,gözlerini yummuş gibi..ister misin asi'yle beraber o ada aglasın:)of of,teselli cok gzl olacak...tekrarlıyorum,bölümü izleyebilirsem gözyaslarına bogulacagım kesin,murat abiyi teselliye bekliorum foruma:)

bu arada reytinglerde 1. geleceğimize kesn gözüyle bakmaya basladım cnkü inanıyorum ki böyle bir fragman beraberinde yeni seyirciler getirecek.itiraf edeyim;hiç bir fragmanı bu kadar cok izlemedim ve hiç bir dizinin hiçbir bölümünü bu kadar merakla beklemedim.:good:

asnim
07-12-07, 00:06
hatta su an itibariyle benim bilgisayarıma göre 18 saat 45 dakika :img-grin2

Canım umarım yetişirsin yada gittiğin yerde izleme fırsatı bulabilrisin..Gittiğin gibi bir bak sizinkiler uzun sure kalmayı planlıyolarsa ev sahiplerini kafalamaya çalış...yanlız sılayı izliyolarsa biraz zor olabilir..malum boran ağamız hala uyanmadı...nesse gecelim onu..

ayy demir ağlamasın ya..dayanamam ona..:img-in_lo hani gözleri dolsun..gitsin sarılsın asiiye..asi başını göğsune yaslanın demirin...Şu insan klonlamıyı ne zaman yapıcaklar..kendime şahsen bir tane Demir istiyorum :img-pilot:img-dirol

İnşallah reytingler de 1.oluruz en azından 1 tanesinde 1.lik bekliyorum ben...hakkıdır yani..yanlız kim yazzdı hatırlamıyorum ama biri fragman için hani demirin asiyi kolundan çekip sarıldığı :img-in_lo(insan yazarken bile heyecan yapıyo) kısmı vermeyip asinin köprüde kenara gelip demirin asi diye seslenmesini yapsalarmıiş daha iyi olur demişti..bende şahsen öyle düşünüyorum...sarılma sahnesi bize keşke spriz olsaydı...devamıyla birlikte..hepimizin yüreği ağızlarında yümüzüde kocaman bir sırıtma gözler hafif hafif dolu bir şekilde izliyceğimizden eminim...

aasiii
07-12-07, 00:12
yanlız kim yazzdı hatırlamıyorum ama biri fragman için hani demirin asiyi kolundan çekip sarıldığı :img-in_lo(insan yazarken bile heyecan yapıyo) kısmı vermeyip asinin köprüde kenara gelip demirin asi diye seslenmesini yapsalarmıiş daha iyi olur demişti..bende şahsen öyle düşünüyorum...sarılma sahnesi bize keşke spriz olsaydı...devamıyla birlikte..hepimizin yüreği ağızlarında yümüzüde kocaman bir sırıtma gözler hafif hafif dolu bir şekilde izliyceğimizden eminim...

canım dogru aslında sürpriz olurdu iyi olurdu ama bu kadarı bile heyecanla beklenmemize yetti.ama izlemeyenler için,aa acaba kız atlayacak mı sorusu olsaydı daha ii olurdu..

bu arada nasıl izleyeceğimizi ne güzel tarif etmişsin.:good:

söğüt
07-12-07, 08:39

iş yoğunluğu yüzünden maalesef zamanım yok, haftada en fazla iki dizi izleme olanağım var.oda şansımı çok zorlayarak ..tek diziye bağlanınca diğerlerini araştırma fırsatım bile olamıyor. ama benim takip ettiğim dizinin suyu çıktı..kaliteli yapım olarak elveda rumeli'yi önce, asi' yi de pazar günü keşfettim.

dizinin kuruluşu, olayların temel sebepleri, karakterlerin özellikleri abartılmadan gayet güzel, inandırıcı ve doğal olarak anlatılmış,
üstelik defne ile kerim;
asi ile demirin aralarındaki elektrik de çok büyülü bir anlatımla aktarılmış bize..
üstelik dizide şımarık, aptalca kaprisler yapan kimse yok..hayatın akışı içinde olagelmiş, birikmiş, nasırlaşmış acıların bağlayıcılığı insanları birşeyler yapmaya zorluyor..aslında kimse kötü değil..ama mecbur ..bakın severim işte ben böyle sağlam sebepleri..
gamze_ yy de burdaymış ne güzel,

papatya363
07-12-07, 10:40

hoşbulduk cnm teşekkürler

Bende burdayım:) Ezo gelinciler burda ne güzel. Bende şimdilik okumakla idare ediyorum. Bu diziyi bende çok seviyorum. Asi çiftler nedense pek bir hoşuma gidiyor:img-icecr Ayrıca asi ile demirin elektriği de çok güzel. Bunu ilk bölümde anladım.
Bu bölümde özellikle fragmanın son sahnesi çok etkileyici olmuş. Yağmur sahnelerini çok severim zaten:img-icecr

bende genelde okuyodum cnm ama bundan sonra yazıcamda

yağmur sahnelerine gelince bende çok severim yağmur sahnelerini çok romantik oluyor fragmanıda defalarca izledim özellikle yağmur sahnesini akşamı sabırsızlıkla bekliyorum

Butun ezogelıncıler bızım sayfaya mı geldıler.Ne oldu arkadaslar ezo gelın bıttımı yoksa.Ben takıp edemıyorum.Ama son surat ıyı gıdıyor dıye duyuorum

yok cnm bitmedi dizimiz hala sürüyor ama o forumdakilerin çoğu bu diziyide izliyor herkes birbirini burda görünce sevindi:)

hüznün geceleri
07-12-07, 10:41
canım bu ne samimiyet süheyla'm falan.:)

süheyla kurban olabilir;yani hep söylediğim gibi bir yanlış anlaşılma sonucu cekmiş bu acıları belki de. . . ama asi ve defne'ye bu sekilde davranması;demir'in intikamdan vazgeceği korkusuyla planları hızlandırması;yusuf aga yüzünden genc nesle beddua etmesi,vs vs bunlar süheyla'nı nehre atmak için yeterince mantıklı sebepler:img-wink:

ayrıca demir yalan yanlış biliyor dogru; ama fazlasını ögrendiğinde süho acısından iyi olmayacak;cnkü annesinin ölümünde teyzesinin hatasının payı olabilir;bu da bir ihtimal..

neyse ben bu aralar süheyleya cım felan demeyeyim yoksa siz beni asiye atacaksınız.:img-wink::icon_sorr
e büyük gün geldi.bu hafta bakalım kim kimi kızdıracak?

gülendam83
07-12-07, 10:43
yok cnm bitmedi dizimiz hala sürüyor ama o forumdakilerin çoğu bu diziyide izliyor herkes birbirini burda görünce sevindi:)

aynen bakın bende burdayım..:img-wink: akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. özellikle köprüdeki sahneyi..:img-in_lo etraf sırılsıklam asi ve demir de sırılsıklam aşık. süheyla ile de işleri zor. bu arada dün inanamadım. süheylanın hayranları da çokmuş..:img-pilot

hüznün geceleri
07-12-07, 10:44
canım 19 saat mi kalmış:)hesaplamıyorum cnkü moralim bozuk

neyse kısmet.tuba ablanın o sahnede cok iyi oynayacagını düşünüyorum,cnkü bölüm resmlerindeki bakısları bni cok duygulandırdı.sadece resmden gözlerim yasarıyor yani artık izlerken ne hale gelirim bilmem:):icon_cry:

demirimiz ise canım atı vururken sanırım,gözlerini yummuş gibi..ister misin asi'yle beraber o ada aglasın:)of of,teselli cok gzl olacak...tekrarlıyorum,bölümü izleyebilirsem gözyaslarına bogulacagım kesin,murat abiyi teselliye bekliorum foruma:)

bu arada reytinglerde 1. geleceğimize kesn gözüyle bakmaya basladım cnkü inanıyorum ki böyle bir fragman beraberinde yeni seyirciler getirecek.itiraf edeyim;hiç bir fragmanı bu kadar cok izlemedim ve hiç bir dizinin hiçbir bölümünü bu kadar merakla beklemedim.:good:

canım neden moral bozuk.ben seni hep pozitif bir insan olarak tanıdım.

reytinglerden hiç kaygı duyma.her iki daldada gayet başarılıyız.inşallah ilerde daha iyi olacağız.hatırla sevgilinin yapamadığı her iki koldada biz çok başarılıyız.

hüznün geceleri
07-12-07, 10:47
aynen bakın bende burdayım..:img-wink: akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. özellikle köprüdeki sahneyi..:img-in_lo etraf sırılsıklam asi ve demir de sırılsıklam aşık. süheyla ile de işleri zor. bu arada dün inanamadım. süheylanın hayranları da çokmuş..:img-pilot

ya o hayranlardan en fanatiğide benim.ay susacaktım ben:icon_sorr
valla bu dizide asinin yazmasından sonra yağmurlu sahneler alışkanlık oldu.güzel ama hasta olacaklar.

61MERVE61
07-12-07, 10:53

:)Aaa ana sayfaya gecmek icin birinci mi olmamiz gerek:icon_whis...
bence kesin birinci oluruz...bu fragmandan snra kesin bi yukselme olur insanlar demiri merak ediyor:img-in_lo:)
dizi cook guzel ilerlio hele muzikleri yokmu:icon_sorr...
bende aksamio dort gozle bekliyorum...

sude9
07-12-07, 10:54

al benden de o kadar...Süheyla sabundan çıkan altın için ne demişti..umut edersin,farklı olmak istersin...sonra o altını yeniden sabuna atması için Demir'e verdi o da İhsan'ın gözüne baka baka altını sabuna attı...bana kalırsa demir'in yaptığı gibi zamanında İhsan sabunun içine attı o altını..altında Süheyla ya çıktı..Süheyla ihsan'a karşı platonik olarak aşıktı..Defneye hamile kalmasaydı da evlenirdim neriman ile,ben nerimanı sevdim diyen ihsan'ın Süheyla'ya aşık olmamıştır..ters köşe olursam bu konuda en sıkı ters köşelerden biri olacak bu konu:)

aşk galip gelmezse ne anlamı kalır zaten:img-yes:

İhsan çok düzgün bir kaarkter..eşine çocuklarına karşı sevecen ve anlayışlı..yaptığı hatalar yüzünden kendisi ve ailesi zor durumda ama herkes hata yapar..aile birlik olur meselenin üstünden gelir..tabi şu serbest bölgede ticaret işi en büyük hatası gibi olacak..geçmişi ile babasına engel olamadığı bu yüzden vicdan azabı çektiği,onlara para yardımında bulunmaktan başka birşey yapamadığını biliyoruz..ve bildiğimiz bu kısımlar ihsan'ı gözümde çok daha özel kılıyor...geçmişte olanlardan gerçekten payı çıkarsa büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağım..

Süheyla'nın hayata karşı tutumu var ama o tutumu sevdiğimi söyleyemeyeceğim..tamam çok acılar çekmiş,kızgın ve öfkeli olması doğal,olmaması saçma olurdu zaten.yeğenlerini yetiştirmiş sevgisinide onlara vermiş,cevriyeye yaklaşımı oldukça güzeldi bunlar Süheyla için gözümde artı puan kazandırıyor..ama kini kontrol edilemez bir boyuta gelince,suçlu ile masumu aynı kefeye koyup aynı muameleyi yapınca sinirimi bozuyor..

gülendam83
07-12-07, 10:59
ya o hayranlardan en fanatiğide benim.ay susacaktım ben:icon_sorr
valla bu dizide asinin yazmasından sonra yağmurlu sahneler alışkanlık oldu.güzel ama hasta olacaklar.

nesine hayransınız bu süheyla nın anlamadım. bu haliyle resmen psikopat bi tavır sergiliyor. bence psikolojik desteğe ihtiyacı var. kimse yaşadıklarını küçümsemiyor ama başına gelenler karşısındaki iki kızın suçu mu? ettiği beddualar yenilir yutulur cinsten değil. kendine dönmesin sonra. ne de olsa haksız yere ediliyor.
haklısın üşütmeseler bari bide çekimlerin bir kaç kez tekrarlandığını düşünürsek..:bırr

avona
07-12-07, 11:02
özeti şimdi okudum fragmanla düşününce gerçekten çok güzel bir bölüm ben asi demir sahnelerini çok merak ediyorum yağmurlu sahneler falan akşamı merakla bekliyorum

61MERVE61
07-12-07, 11:03
nesine hayransınız bu süheyla nın anlamadım. bu haliyle resmen psikopat bi tavır sergiliyor. bence psikolojik desteğe ihtiyacı var. kimse yaşadıklarını küçümsemiyor ama başına gelenler karşısındaki iki kızın suçu mu? ettiği beddualar yenilir yutulur cinsten değil. kendine dönmesin sonra. ne de olsa haksız yere ediliyor.
haklısın üşütmeseler bari bide çekimlerin bir kaç kez tekrarlandığını düşünürsek..:bırr

Vala suheyla kotu motu ama ben seviyorum:):):)
oda bi ayri heyecan katiyor diziye.....ozelikle gecen bolumun son sahnesinde anam kalbim durcakti iyi oluyor boyle karekterler her diziye lazim:):)
biz daha hicbirsey bilmiyoruz kim bilir neler oldu...o ciftlikte ne anilari var kolay degildir yaa kardesi asi ye atladi bebegi alindi kim bilir daha neler var.....

Defneyle Asiyede kozcuoglu ailesinden olduklari icin sert davraniyordur...:good::):)Suheyla:good:

sude9
07-12-07, 11:05
Demir'in Asi'ye sarılışından bahsedilmiş...bu ikinci sarılma vakası:)bir tane daha var ama orda Asi düşmek üzereydi demir tuttu onu saymıyorum:)bir dans ettikleri zaman Asi'nin belini kavrayışı süperdi..izle izle ezberledim..birde yağmur sahnesindeki..tabi bu sefer ki sarılışının içine korku ve endişe de eklenmiş daha hoş olmuş..Demir sarıp sarmalama işlerinden iyi anlıyor:)..en son başları birbirne dönüyor,tahmin edilen şey olurmu olmaz mı bilinmez ama bu hali ile çok çok etkileyici..(bana kalırsa olmasın daha çok erken..fakat sahnede öyle bir elektrik var ki öpüşme eylemi olsa bu kadar güzel ve etkileyici olmazdı)

narima
07-12-07, 11:08

Pardon bırılerı bu forumda Suheyla'yamı hayran.
Yapmayın arkadaslar kadın bastıgı her yerı ınletıyor.Kadın resmen gumbur gumbur dondu.Icraatlarına basladı.Intıkam ıcın yasıyor.

Ama helal olsun kadına.Rolu ıle kendısınden ne kadar guzel nefret ettırdı bır suru ınsana.

Isın sakası hayran olanlar ıcın soyluyorum.DUSUNCELERINIZE SAYGIM VAR.
Ama Suheyla derken 2 kere dusunun ne olur beeeeeeeeeee:happy0064

gamze_yy
07-12-07, 11:09

Bende anti Süheyla oluyorum:img-cool2 Hatta aslan süheyla'nın oğludur düşüncesi kuvvetleniyor. Anasına bak kızını al derler ama burada ufak bir karışıklık olmuş:) Süheyla'nın durumu kan davası gibi birşey. Tek farkı silahsız intikam:img-cool2

Yağmur sahnesini her izleyişimde gecenin bir vakti hava soğuk,ıslak ıslak çok üşümüşlerdir diye içimden geçiriyorum da asi'nin gecenin bir vakti orada ne işi var çözemiyorum:img-pilot

hüznün geceleri
07-12-07, 11:09

nesine hayranım asalatine,ifadelerini izleyiciye yansıttığı için.ben o kadına farklı açıdan bakıyorum.bağırışı,haykırışı,ağlayışı beni etkilediyse,gözümden yaş damlatdıysa,bazı şeyleri bana hissettirdiyse ben bu kadınıda severim
elbette bedduası hiç hoş değildi.hoş olmayan davranışlarıda olacak bundan sonra ama yinede onunda haklı olduğu durumlar var.davranışlarını hoş karşılamasamda:happy0064

61MERVE61
07-12-07, 11:10
Demir'in Asi'ye sarılışından bahsedilmiş...bu ikinci sarılma vakası:)bir tane daha var ama orda Asi düşmek üzereydi demir tuttu onu saymıyorum:)bir dans ettikleri zaman Asi'nin belini kavrayışı süperdi..izle izle ezberledim..birde yağmur sahnesindeki..tabi bu sefer ki sarılışının içine korku ve endişe de eklenmiş daha hoş olmuş..Demir sarıp sarmalama işlerinden iyi anlıyor:)..en son başları birbirne dönüyor,tahmin edilen şey olurmu olmaz mı bilinmez ama bu hali ile çok çok etkileyici..(bana kalırsa olmasın daha çok erken..fakat sahnede öyle bir elektrik var ki öpüşme eylemi olsa bu kadar güzel ve etkileyici olmazdı)

Ayyy anlatma yaaa:):img-in_lo
demir asiyi cook guzel sariyor:):):img-blush adam tam karizma yaw..neyse..
suanki avatarindaki sahne harika olacak alahim baktikca tuylerim dikendiken oluyor:img-in_lo demirin yuz ifadesine bakarmisiniz yaa...asiminde hakini yemeyelim oda harika sarilmis:)o sarilmadan nasil normale donecekler cook merak ediyorum bide o sahnenin koprude olmasi bi ayri guzel olmus...bende sahsen asi ve demirin opusmesini istemem daha cook erken,ki zaten sanmiyorum ne asi nede demir oyle birsey yapar..
sudecim ayrica tebrik ederim harika anlatmisin..

-edit:)_
nesine hayranım asalatine,ifadelerini izleyiciye yansıttığı için.ben o kadına farklı açıdan bakıyorum.bağırışı,haykırışı,ağlayışı beni etkilediyse,gözümden yaş damlatdıysa,bazı şeyleri bana hissettirdiyse ben bu kadınıda severim
elbette bedduası hiç hoş değildi.hoş olmayan davranışlarıda olacak bundan sonra ama yinede onunda haklı olduğu durumlar var.davranışlarını hoş karşılamasamda:happy0064

yanliz degilsin arkadasim aynen katiliyorum...
Suheyla yi gercekten kutluyorum kadin rolun hakini veriyor...
ayrica ben suheyla melek demiyorum elbet istedikleri kotu seyler ama bilmiyorum elektrik veriyor bana...normalde konusmalari cook guzel mesela asiyi bi ara demirin annesine benzetmisti o sahnedede bi elektrik almistim...KOTULUK kadinin ozunde degil bence....
o bedua sahnesi helehele cok yanlisti ama kadin kendince hakli bakalim ihsan beyin babasi neler yapti onlara daha birsey bilmiyoruz..

gülendam83
07-12-07, 11:11

Demir sarıp sarmalama işlerinden iyi anlıyor:)..:img-hyste:img-hyste çok güldüm bu cümlene sude.. ama doğru söze ne denir..:happy0064 aynen katılıyorum yazdıklarına. o elektiriği çok iyi veriyorlar bizde bunu hissettiğimizden çok seviyoruz bu diziyi.
bu arada yakında süheylayı melek yapacaksınız arkadaşlar. yapmayın nolur. bakın diyorum daha süheyla bişey yapmadı. yapacakları karşısında bu dediklerinize pişman olursunuz diyim. süheylaya kötü demiyorum ama sevdiğim söylenemez en azından şimdilik..:icon_whis

papatya363
07-12-07, 11:15
iş yoğunluğu yüzünden maalesef zamanım yok, haftada en fazla iki dizi izleme olanağım var.oda şansımı çok zorlayarak ..tek diziye bağlanınca diğerlerini araştırma fırsatım bile olamıyor. ama benim takip ettiğim dizinin suyu çıktı..kaliteli yapım olarak elveda rumeli'yi önce, asi' yi de pazar günü keşfettim.

dizinin kuruluşu, olayların temel sebepleri, karakterlerin özellikleri abartılmadan gayet güzel, inandırıcı ve doğal olarak anlatılmış,
üstelik defne ile kerim;
asi ile demirin aralarındaki elektrik de çok büyülü bir anlatımla aktarılmış bize..
üstelik dizide şımarık, aptalca kaprisler yapan kimse yok..hayatın akışı içinde olagelmiş, birikmiş, nasırlaşmış acıların bağlayıcılığı insanları birşeyler yapmaya zorluyor..aslında kimse kötü değil..ama mecbur ..bakın severim işte ben böyle sağlam sebepleri..

evet cnm doğru söylüyosun çok doğal bi dizi

asiyle demir aralarındaki elektriği o kadar güzel yansıtıyolarki izlerken büyüleniyor insan
özellikle birbirlerine bakışları çok içten ve sevgi dolu büyülenmemek elde değil

defne ile kerimde aynı şekilde onları izlerkende çok büyük keyif alıyorum

umarım dizinin bu güzel büyüsünü bozmazlar bizde sonuna kadar keyifle izleriz

hüznün geceleri
07-12-07, 11:20
Demir sarıp sarmalama işlerinden iyi anlıyor:)..:img-hyste:img-hyste çok güldüm bu cümlene sude.. ama doğru söze ne denir..:happy0064 aynen katılıyorum yazdıklarına. o elektiriği çok iyi veriyorlar bizde bunu hissettiğimizden çok seviyoruz bu diziyi.
bu arada yakında süheylayı melek yapacaksınız arkadaşlar. yapmayın nolur. bakın diyorum daha süheyla bişey yapmadı. yapacakları karşısında bu dediklerinize pişman olursunuz diyim. süheylaya kötü demiyorum ama sevdiğim söylenemez en azından şimdilik..:icon_whis

yok ben pişman olmam.sizler mesela demirden etkileniyorsunuz ama ben demirden hiç bir elektrik alamıyorum.şu yağmurlu sahneler çok güzel elbet ama yinede bende onu sevemiyorum.süheyla için dizinin daha ilk başlarında bunu ben gördüysem,bazı şeyleri bana hissettirdiyse ben bu kadının arkasındayım.her ne kadar çok sevdiğim asi karakterinide üzse:img-yes:benim açımdan belkide dizinin güzel yanı bu.iki zıt karakteri sevmem:img-yes:

hüznün geceleri
07-12-07, 11:28
her neyse artık bu konuyu kapatalım.yoksa beni siz asi nehrine atacaksınız.:img-wink:
süheylayla aslan karşılaşınca yüz ifadeler ne olacak acaba.çiftlikde hep kızların olduğunu biliyor süheyla acaba aslana yakınlaşırmı?
asi bazı gerçekleri babasındanmı demirdenmi öğrenecek?bu konulardan neriman hanımın haberi olacakmı?oda birşeyleri irdeleyecekmi?
kerimde bazı şeyleri öğrenirse tepkisi ne olacak?

sude9
07-12-07, 11:33
Ayyy anlatma yaaa:):img-in_lo
demir asiyi cook guzel sariyor.. adam tam karizma yaw..neyse..
suanki avatarindaki sahne harika olacak alahim baktikca tuylerim dikendiken oluyor demirin yuz ifadesine bakarmisiniz yaa...asiminde hakini yemeyelim oda harika sarilmis..o sarilmadan nasil normale donecekler cook merak ediyorum bide o sahnenin koprude olmasi bi ayri guzel olmus...bende sahsen asi ve demirin opusmesini istemem daha cook erken,ki zaten sanmiyorum ne asi nede demir oyle birsey yapar..
sudecim ayrica tebrik ederim harika anlatmisin..

yanliz degilsin arkadasim aynen katiliyorum...
Suheyla yi gercekten kutluyorum kadin rolun hakini veriyor...
ayrica ben suheyla melek demiyorum elbet istedikleri kotu seyler ama bilmiyorum elektrik veriyor bana...normalde konusmalari cook guzel mesela asiyi bi ara demirin annesine benzetmisti o sahnedede bi elektrik almistim...KOTULUK kadinin ozunde degil bence....
o bedua sahnesi helehele cok yanlisti ama kadin kendince hakli bakalim ihsan beyin babasi neler yapti onlara daha birsey bilmiyoruz..

küçücük sahne bizi bu hallere koyduysa sahnenin tamamını hayal edemiyorum..Asi şahane zaten..en çok korkan demir olduğu için onun sarılması daha farklı ve güzel olmuş..ilkkez aşık olduğu birini kaybetme korkusu kolay olmasa gerek..öyle sarmalamışki Demir Asi elini kolunu hareket ettiremeyecek gibi:)bu yüzden tam manası ile sarılamamıştır zaten:)..normale dönmeleri zaman alacaktır tabi..kala kalırlar bir müddet öyle..sonra da evlerine gelip hayalini kurarlar

Süheyla'yı oynayan oyuncu muhteşem oynuyor..:good:
karakter evet özünde kötü biri değil yaşadıkları yüzünden bu halde ama defne ve Asi'yi intikamının içine dahil etmesi ,tüm kozcuoğullarını aynı kefeye koyması sorunlu ve yanlış olan..

e öyle ama..her sarılışı ayrı bir olay oluyor:)Süheyla planlarını uygulamaya yavaş yavaş başladı ve devamını getirecektir muhakak..Demir tam anlamıyla destekçisi iken şimdi iki tarafı dengeleyen bir konumda olacak..gizliden gizliye Asi'ye yardım etmeye çalışırsa şaşırmayacağım

aasiii
07-12-07, 11:35
her neyse artık bu konuyu kapatalım.yoksa beni siz asi nehrine atacaksınız.:img-wink:
?

canım ben gelmeden kapamıssın konuyu iyi olmş yoksa evden cıkmısken seni de alıp antakya'ya gidelim mi diyecektim.ya da illa ki asi'ye atmama gerek yok.ist.a gelirim bogazdan:):bırr:img-bye2:

neyse,vaktim kısıtlı 5 dakikalığına girdim .fragmanı rüyamda görünce:img-hyste
birşeyi çözdüm paylaşayım dedim:asi demir'le karsılasıyor ya hani ardından demir bişey isteyecek:bu karsılasmada oldukca heyecanlılar bence yagmur sahnesinden sonraki ilk karsılasmaları bu:)ayrıca asi agılda aglıyor bu da teklifin ardından asi atını almaya geliyor o yüzden aglıyor bence .yazın bunları bir kenara:img-pirat:img-hi:

sude9
07-12-07, 11:37
süheylayla aslan karşılaşınca yüz ifadeler ne olacak acaba.çiftlikde hep kızların olduğunu biliyor süheyla acaba aslana yakınlaşırmı?
asi bazı gerçekleri babasındanmı demirdenmi öğrenecek?bu konulardan neriman hanımın haberi olacakmı?oda birşeyleri irdeleyecekmi?
kerimde bazı şeyleri öğrenirse tepkisi ne olacak?

kozcuoğullarında aynı zamanda bir bebek öldü bir bebek yaşadı,ve bunlar değiştirildi..süheyla bunu biliyor..Ökkeş ti sanırım İhsan'ın kahyası..Yusuf ağa ve İhsan'ın yardımcısı konumunda..böyle iken süheyla Ökkeş ile konuşmanın fırsatını kollar herhalde..olanları biliyor geriye kalan çocuğu bulmak ve bunun içinde elinden gelen herşeyi yapacaktır..

tüm olaylar yaşanırken neriman nasıl herşeyden habersiz anlamıyorum..bunlar olurken evli değillermiydi yoksa..ama defne ve Asi melek'ten büyük..onlar hatırlamaz ama Neriman'ın bilmesi lazım..bunu nasıl bağlayacaklar bakalım

aasiii
07-12-07, 11:38
küçücük sahne bizi bu hallere koyduysa sahnenin tamamını hayal edemiyorum..Asi şahane zaten..en çok korkan demir olduğu için onun sarılması daha farklı ve güzel olmuş..ilkkez aşık olduğu birini kaybetme korkusu kolay olmasa gerek..öyle sarmalamışki Demir Asi elini kolunu hareket ettiremeyecek gibi:)bu yüzden tam manası ile sarılamamıştır zaten:)..normale dönmeleri zaman alacaktır tabi..kala kalırlar bir müddet öyle..sonra da evlerine gelip hayalini kurarlar

karakter evet özünde kötü biri değil yaşadıkları yüzünden bu halde ama defne ve Asi'yi intikamının içine dahil etmesi ,tüm kozcuoğullarını aynı kefeye koyması sorunlu ve yanlış olan..

e öyle ama..her sarılışı ayrı bir olay oluyor:)Süheyla planlarını uygulamaya yavaş yavaş başladı ve devamını getirecektir muhakak..Demir tam anlamıyla destekçisi iken şimdi iki tarafı dengeleyen bir konumda olacak..gizliden gizliye Asi'ye yardım etmeye çalışırsa şaşırmayacağım

sudecim yorumunun her harfine katılıyorum:)

yagmur sahnesi fragmanda gösterildiği kadarıyla bizi ne kadar cok etkiledi.ama en cok o kaybetme korkusu;demir'in cocuk gibi, hani olur ya''anne beni bırakma'':)seklindeki sarılması cok hoş yaa ben oraya bittim..düşündükçe bir hoş oluyorum.

gülendam83
07-12-07, 11:39

bence zaten demir öyle yapacak. yardım edecek gizliden. bi de bunu süheyla öğrenirse ki öğrenecek seyreyle cümbüşü..:img-pilot yalnız arkadaşlar aşk itirafları yakındır bence... herşey ortada da dillere birşey dökülmedi. bu arada demirin asiye tokat attığı shne geldi aklıma. hey gidi hey. sonra nasıl da içine oturmuştu da inadından ses etmemişti. gerçi asinin inadının da sonucu bu. bunların ikiside fazla gururlu ve inatçı hele asi..

61MERVE61

Bak o konuda cook haklisin:good: bencede suheylanin butun kozcuogularini ayni kefeye koymasi yanlis....sonucta onlarin gunahlari yok ama kadin da oyle birsey olmuski kozcuogulari ni duydugu zaman bi garip oluyor..diyorum ya biz neler oldugunu bilmiyoruz daha......

O sahne bolumun son sahne si olursa heyecandan olurum 8inci bolum fragmanini dort gozle bekliyorum:):)

hüznün geceleri
canım ben gelmeden kapamıssın konuyu iyi olmş yoksa evden cıkmısken seni de alıp antakya'ya gidelim mi diyecektim.ya da illa ki asi'ye atmama gerek yok.ist.a gelirim bogazdan:):bırr:img-bye2:

neyse,vaktim kısıtlı 5 dakikalığına girdim .fragmanı rüyamda görünce:img-hyste
birşeyi çözdüm paylaşayım dedim:asi demir'le karsılasıyor ya hani ardından demir bişey isteyecek:bu karsılasmada oldukca heyecanlılar bence yagmur sahnesinden sonraki ilk karsılasmalı bu:)ayrıca asi agılda aglıyor bu da teklifin ardından asi atını almaya geliyor o yüzden aglıyor bence .yazın bunları bir kenara:img-pirat:img-hi:

vaybe rüyanda herşeyi açıklığa kavuşturmuşsun.:good:ben yazdım kafaya.
valla fragmanlar arap saçı gibi bişey.son sahneleri fragmanın başına koyuyorlar ilkleride sona.benim yorumlar tükendi.ama yarına hazlanırım:img-yes:

gülendam83
07-12-07, 11:42
kozcuoğullarında aynı zamanda bir bebek öldü bir bebek yaşadı,ve bunlar değiştirildi..süheyla bunu biliyor..Ökkeş ti sanırım İhsan'ın kahyası..Yusuf ağa ve İhsan'ın yardımcısı konumunda..böyle iken süheyla Ökkeş ile konuşmanın fırsatını kollar herhalde..olanları biliyor geriye kalan çocuğu bulmak ve bunun içinde elinden gelen herşeyi yapacaktır..

tüm olaylar yaşanırken neriman nasıl herşeyden habersiz anlamıyorum..bunlar olurken evli değillermiydi yoksa..ama defne ve Asi melek'ten büyük..onlar hatırlamaz ama Neriman'ın bilmesi lazım..bunu nasıl bağlayacaklar bakalım

nerimanın haberi yoksa da şaşırmam açıkçası. neriman pek ilgilenmiyor böyle durumlarla yani meraklı tamam ama nasıl desem birazcık.. şey yani.. neyse siz anlamışsınızdır.. fazla iyi niyetli diyeyim ben ona kısaca. zaten konu örtbas edilmiştir. eğer o gece ölen bir bebek olmasa bu kadar kolay saklanmazdı ama ölen ve yaşayan yer değiştiğine göre saklamak kolay olmuştur..

hüznün geceleri
07-12-07, 11:43

kadını evden gittikce uzaklaştırıyorlar.araya nerimanda girsin artık.hep saf rolüne bürmüşler kadını.kadın gelene hı diyor gidene hı diyor.aç gözünü neriman.:P

sude9
07-12-07, 11:48
bence zaten demir öyle yapacak. yardım edecek gizliden. bi de bunu süheyla öğrenirse ki öğrenecek seyreyle cümbüşü..:img-pilot yalnız arkadaşlar aşk itirafları yakındır bence... herşey ortada da dillere birşey dökülmedi. bu arada demirin asiye tokat attığı shne geldi aklıma. hey gidi hey. sonra nasıl da içine oturmuştu da inadından ses etmemişti. gerçi asinin inadının da sonucu bu. bunların ikiside fazla gururlu ve inatçı hele asi..

DEMİR: Sadece burda ve su anda..gecmisin sönmemis küllerinde uzakda, Yüreklerimiz iyice ufalip dökülmeden kalabilsek. Zamani..burada ve simdi durdurabilirmiyiz..? Asi.....ama durduramayiz degil mi..?

DEMİR:Gün iyiliğin güzelliğin üstüne doğsun (bunu söylerken Asi'yi kastettiğini biliyoruz değil mi)

DEMİR: Görünenin ardına bakman lazım

bunlar aşk itirafı değilde nedir..Demir belli etmeye başladı kendisini ama Asi henüz sözlere dökemedi..ama dediğin gibi net bir itiraf açık açık seni seviyorum sözlerine daha var..

tokat sahnesi deme o konuda hala kızgınım Demir'e...
Bak o konuda cook haklisin:good: bencede suheylanin butun kozcuogularini ayni kefeye koymasi yanlis....sonucta onlarin gunahlari yok ama kadin da oyle birsey olmuski kozcuogulari ni duydugu zaman bi garip oluyor..diyorum ya biz neler oldugunu bilmiyoruz daha......

O sahne bolumun son sahne si olursa heyecandan olurum 8inci bolum fragmanini dort gozle bekliyorum:):)

NESLİHAN17 at arama sahnelerinin son sahneler olacağını söylemişti..bıyüzden içim rahat..yağmur sahnesi yarıda kalmaz..

sudecim yorumunun her harfine katılıyorum:)

yagmur sahnesi fragmanda gösterildiği kadarıyla bizi ne kadar cok etkiledi.ama en cok o kaybetme korkusu;demir'in cocuk gibi, hani olur ya''anne beni bırakma'':)seklindeki sarılması cok hoş yaa ben oraya bittim..düşündükçe bir hoş oluyorum.

hoş olmayan mı var..diziyi izlemeye başlamayanlar bile bu fragman ile bakacaklardır diziye

YONCA_ÇINAR
07-12-07, 11:49
yagmur sahnesi deyince yorum yapmadan olmazz.
evet imzanda da görüdüm kadarıyla baya bi yaknlaşma var;
sezilmeyecek gibi deil bence demir sey etmek istio ama asi gidecek.

slm asicilerim :happy0064

Asiiiiii cnmın içi ben anlamadım şimdi Demir ne etmek istiyo :icon_whis
lütfen ayıp olmazsa biraz daha açarmısın :img-in_lo yani sırf anlamadım diye başka bir niyetim yok varsa ne olayım :icon_whis
heheheh biz düşmanız olmazzzzzzzz nayırr nolamazzzzzzzzzzz:img-hyste :img-hyste diyorsun öylemi :img-hyste

yok be ne itirafı dana erken daha Demir bana itiraf edecek Asi beklesin az daha :icon_whis,

şaka bir yana cuma geldi hoşgeldi evimize neşe geldi :happy0064
akşamı iple çekiyorum bye

Alexia
07-12-07, 11:51
Neriman ve kızlar çiftliğe yeni taşındılar.
Neriman ve İhsan, evlendikten sonra hep şehirde yaşamışlardır.
İhsan çiftliğe gidip geliyordur, ama Neriman o çok sevdiği şehir hayatını bırakıp, Suriye manzaralı çiftlikte oturmak istememiştir (ta ki şehirdeki evi kaybedene kadar). Bu nedenle de, Neriman Süheyla'yı tanımıyordur.
Neriman 20 sene önce ara sıra çiftliğe gelmiş olsa bile, çiftlikte çalışan sıradan bir kız, Neriman'ın dikkatini çekmemiştir.
Neriman kendi dünyasında yaşayan bir kadın, şu anda bile çiftlikte çalışan kızları birbirinden ayıramaz.

aasiii
07-12-07, 11:55
slm asicilerim

Asiiiiii cnmın içi ben anlamadım şimdi Demir ne etmek istiyo
lütfen ayıp olmazsa biraz daha açarmısın :img-in_lo yani sırf anlamadım diye başka bir niyetim yok varsa ne olayım
heheheh biz düşmanız olmazzzzzzzz nayırr nolamazzzzzzzzzzz:img-hyste diyorsun öylemi :img-hyste

yok be ne itirafı dana erken daha Demir bana itiraf edecek Asi beklesin az daha :icon_whis,

şaka bir yana cuma geldi hoşgeldi evimize neşe geldi :happy0064
akşamı iple çekiyorum bye

yonca'm dalga gecme,ne etmek istediini anladın sen:icon_whis

yaa ne bileim funda dedi ya sey beklemeyin 7. bölümde diye:)ona takılı kaldım o yüzden diyorum ki:

a)biz düşmanız ayaklarına yatacaklar
b)ikisinden biri bence asi kendisini cekecek ve evine kosacak
c)biri bunları basacak

ama ertesi gün ilk olarak demir'in bişey talep ettiği sahnede karsılasacaklar sen de yaz bir kenara demirkoliğim.:icon_whis

canım bence son sahnede itiraf türü bişey olacak içimden bi ses öyle diyor:img-cool2,bunu da yaz:)

yanıt verdiğini görünce kaldım ama gitmem lazımmm.

size iyi forumlar;tatlı yorumlarbye

ipekaziz
07-12-07, 12:00
........ Neriman Süheyla'yı tanımıyordur.
Neriman 20 sene önce ara sıra çiftliğe gelmiş olsa bile, çiftlikte çalışan sıradan bir kız, Neriman'ın dikkatini çekmemiştir.
Neriman kendi dünyasında yaşayan bir kadın, şu anda bile çiftlikte çalışan kızları birbirinden ayıramaz.

Sizinle tamamen aynı fikirdeyim Sevgili Alexia:img-wink:
Hem yukarıda saydığınız sebeplerden, hem de tabirimi mazur görün bence Neriman hafifce aklı evvel, birazcık saf ve yarım zekalı bir kadın olduğu için,
dünyasının tamamını önce kocası,
sonra hayırlı birer kısmetle evlendirmek için yanıp tutuştuğu kızları,
biraz da babası ve ailevi prestijlerini koruma kaygısı
gibi şeyler oluşturuyor.
Süheyla'nın bir sözünden, ya da İhsan'ın Süheyla'ya bir bakışından veya edilecek imâlı herhangi bir sözden etkilenip, huylanacak, sonra kafa yorup, geçmişi düşünüp, hatırlayacak ve bağlantı kurup, bu kadının kocasıyla arasında duygusal bir şey olmuş olabileceği sonucunu çıkaracak kadar uyanık değil maalesef

*Sultan*
07-12-07, 12:04
Neriman ve kızlar çiftliğe yeni taşındılar.
Neriman ve İhsan, evlendikten sonra hep şehirde yaşamışlardır.
İhsan çiftliğe gidip geliyordur, ama Neriman o çok sevdiği şehir hayatını bırakıp, Suriye manzaralı çiftlikte oturmak istememiştir (ta ki şehirdeki evi kaybedene kadar). Bu nedenle de, Neriman Süheyla'yı tanımıyordur.

tabiki bilmiyordur ve tanimiyordur.
Neriman icin etiket önemli; yani kilik kiyafete göre "islem".
Esi ne durumda, umurundami dünya;
halen, sehre nasil ve ne zaman tasiniriz hayalleri kuruyor :icon_whis
suriye yerine deniz manzarali bir ev :happy0064

Süheylanin esas kimligi aciklandigi zaman, acaba taniyacakmi?
hos arastirmayida Asi yapiyor :)
ciftlige, aileye babasinin durumuna en cok önem veren Asi.
Evin Hanimi, kizlarini zengin birisi ile evlendirmekle mesgul :img-icecr

Alexia
07-12-07, 12:13
İhsan da ne şanssız adammış.
Hem babasının servetini yok etmiş, hem de hayatına giren iki kadın da birbirinden cins.(her ne kadar Süheyla'nın bir zamanlar İhsan'la bir ilişki yaşadığı bizim tahminimiz olsa da, gerçi benim bu konuda bir şüphem yok:img-wink:)
Nasıl bir insan, hem Süheyla'ya, hem de Neriman'a aşık olabilir ki?
İkisi gece ve gündüz gibi.
Tamam Süheyla çok zor şeyler yaşamış.
Sevdiği adam yani İhsan bir başkasıyla evlenmiş, sevdiği adamın babası tarafından tecavüze uğramış (tabi bunlarda şimdilik tahminden ibaret:icon_whis), çocuğu doğar doğmaz ölmüş (Süheyla yıllardır böyle sanıyordu), kız kardeşi iftiraya uğramış ve iki çocuğuyla intihar etmeye kalkmış, ve gencecik yaşında Süheyla bu kadar trajedinin altından kalkmak zorunda kalmış.
Süheyla'ya acımamak mümkün değil gibi görünüyor, ama Süheyla o kadar kötü bakıyor ki, ben bir türlü Süheyla'ya acıyamıyorum:img-blush

klgçaglar
07-12-07, 12:19
oley büyük gün geldi sonuçta ama şimdi akşam olmaz at vurma sahnesini o kadar merak ediyorumki anlatamam ya ormantik bişeyler olacağı kesin:img-in_lo
ya o asiye atlama sahnesi sandığımız kadar önemli değilmişki sona koymamışlar
ya fragmanı izleyip izleyip duruyorum süheylanın çiftliği onlardan al vb. tarzda laflarına iyice sinir oldum ya of neden sevemiyorum ben bu kadını

Neslihan17
07-12-07, 12:31
yonca'm dalga gecme,ne etmek istediini anladın sen:icon_whis

yaa ne bileim funda dedi ya sey beklemeyin 7. bölümde diye:)ona takılı kaldım o yüzden diyorum ki:

a)biz düşmanız ayaklarına yatacaklar
b)ikisinden biri bence asi kendisini cekecek ve evine kosacak
c)biri bunları basacak

ama ertesi gün ilk olarak demir'in bişey talep ettiği sahnede karsılasacaklar sen de yaz bir kenara demirkoliğim.:icon_whis

canım bence son sahnede itiraf türü bişey olacak içimden bi ses öyle diyor:img-cool2,bunu da yaz:)

yanıt verdiğini görünce kaldım ama gitmem lazımmm.

size iyi forumlar;tatlı yorumlarbye

son sahne ilginç bir şeyler olacağı kesin ama aldığım bilgilere göre beklediğiniz (öpüşme sahneleri) sahneler falan yok. sanırım bugüne kadar hiç yakınlaşmadıkları kadar yakınlaşacaklar. ama öpüşme olursa da bana kızmayın çünkü ben bunları tüyolara göre tahmin ediyorum. :img-wink:

epıler
07-12-07, 12:35
Cevap veriyorum

Sonuçta karşısında çok güçlü biri var ve Süheyla olara göre güçsüz çocuğunu elinden alan güçler onuda bir şekilde çiflikten uzaklaştırmıştır bence istemiştir de ama dediğim gibi pek faydası olacağını sanmıyorum

Demir ve asi nin büyüyüp bir birlerine aşık olmalarını beklemiş şaka şaka
İntikam soğuk yenen bir yemektir (böylemiydi bu laf neyse ) bir şekilde bastırmış o duygularını ve zaman geçtikçe daha da büyümüş ve hazmedememiştir belki eşi engel oldu ve demir büyünce arkasına demiri alarak daha güçlü çıkmak iste